18. kolo
11.01.2009 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Málaga CF 1:2

Betis opět selhal, měl dva vyloučené hráče a nakonec prohrál doma s Málagou 1:2. Červenými hříšníky byli Melli s Emanou, vítězný gól dal až v nastaveném čase hostující Eliseu.

Betis začal diktovat tempo hry, útočil, ale pozorná obrana Málagy jej do střeleckých příležitostí nepouštěla. V 18. minutě ale otevřela skóre Málaga. Nacho byl ve vápně atakován dvojicí Nelson a Juanito, upadl a sudí pískl spornou penaltu. A Apoňo ji proměnil. Ve 23.minutě bylo domácím ještě hůře. Bez předchozího karetního varování totiž dostal za faul na Apoňa červenou kartu Melli. Málaga byla nebezpečná, Nacho přihrál do šance Bahovi, ale ten střílel z voleje nad branku už téměř překonaného gólmana Ricarda. Ve 38.minutě bylo vyrovnáno. To se z trestného kopu trefil přesně Achille Emana. Na obou stranách ale fotbal doprovázala spousta nepřesností.

Ve druhé půli poslal Betis na hřiště čerstvou sílu, Damiá místo Juanmy. Málaga zase Eliseua, jehož chvilka přišla až úplně na závěr. V 55. minutě zahrozil Betis. Damiá centroval zprava, zakončoval Sergio García a dobrý zákrok musel vytáhnout gólman Goitia. O minutu později si hráči role vyměnili, ale Goitia byl opět pozorný. Poradil si pak i s pokusem Emany. Za domácí naskočil do zápasu čerstvý Xisco. V 68.minutě viděl druhou žlutou kartu za faul na Eliseua Emana a Betis tak musel dohrávat o devíti lidech! Domácí to pak zkoušeli hlavně zdálky, jmenovitě Xisco a Mehmet Aurelio, ale bezúspěšně. V 79.minutě musel proti Sergio Garcíovi skvěle zasáhnout gólman Goitia. Na druhé straně neproměnil dvě své šance Duda. Brejk Betisu zase nedokázal dotáhnout Xisco. Rozhodnutí přišlo v první minutě nastaveného času. Po odraženém míči byl úspěšný Eliseu.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele