Primera Division - preview 18. kola

10.01.2009, 09:05, aktualizováno 11.01.2009, 09:51
Previews
Barcelona i Real mají v osmnáctém kole soupeře ze suterénu tabulky, Katalánci jedou do Pamplony, Bílý balet letí na Mallorku. Na čelo tabulky se dotáhlo i Atlétiko Madrid, které hostí Bilbao. Espanyol se bude snažit konečně zabrat proti Almeríi.
Deportivo La Coruña - Sevilla FC  (sobota 20:00)
V jednom ze dvou sobotních zápasů hostí Deportivo La Coruňa Sevillu. A v případě, že by domácí Galicijci vyhráli, svého soka v tabulce přeskočí a vážně vstupují do boje o Ligu mistrů.

Oba týmy se střetly už v týdnu v utkání Copa del Rey. V Seville vyhrál domácí celek 2:1 a je před odvetou blíže postupu. Nyní má Depor šanci na rychlou odvetu. Do kádru se vrací také několik hráčů, kteří výlet do Sevilly vynechali. Jsou jimi gólman Daniel Aranzubía, obránci Zé Castro a Felipe Luis a záložníci Sergio Gonzalez a Juan Rodríguez. Hrát by měl i Andres Guardado, zkušený Juan Carlos Valeron by měl začít na lavičce náhradníků. Internacionál bere svou roli dobře, počká si na svoji šanci.

Kouč Sevilly Manolo Jimenez slibuje změny v základní sestavě. Tým má totiž za sebou sérii špatných výsledků. Od heroické ligové výhry nad Realem Madrid 4:3 se celku nedaří. Pak totiž přišly remízy s Mallorkou a Osasunou Pamplona. Sevillu kosí i absence zraněných hráčů, nově je v disciplinárním trestu i Aldo Duscher. Jimenez tak musí povolat do kádru i tři hráče z rezervního týmu. Jsou jimi gólman Juan Martin, záložník Miguel Angel Cordero a finský útočník Teemu Pukki. Kouč je ale přesvědčen, že jeho tým řada absencí nepoznamená. Chybět budou Javi Varas, Javi Navarro, Abdoulay Konko, Federico Fazio, Aquivaldo Mosquera, Lautaro Acosta, Javier Chevanton a Arouna Koné.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Manuel Pablo, Lopo, Ze Castro, Filipe - Guardado, Sergio, Juan Rodriguez, Lafita - Verdu - Bodipo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Crespo, Escude, Squillaci, Navarro - Navas, Romarič, Maresca, Adriano - Kanoute, Fabiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (sobota 22:00)
Druhé sobotní utkání osmnáctého kola španělské nejvyšší soutěže obstarají dva celky z čela tabulky, když se na stadionu Mestalla utkají v malém derby Valencie a Villarreal.

Valencie vyhrála v minulém týdnu velice důležité utkání na domácí půdě s Atlétikem, které bylo do té doby v tabulce před Los Ches. Po zaslouženém vítězství 3:1 se však netopýři dostali v tabulce před madridský celek a nyní jsou na druhé pozici. Ztráta na vedoucí Barcelonu činí jedenáct bodů. Ve středečním úvodním duelu osmifinále španělského královského poháru remizovali hráči východošpanělského klubu na půdě Racingu Santander 1:1. "Čeká nás obtížný a komplikovaný zápas, střetnou se dva kvalitní týmy z čela tabulky. Je to důležitý zápas z hlediska toho, že bychom se mohli vzdálit Villarrealu na rozdíl sedmi bodů. Přemýšlíme jen o vítězství," řekl trenér Valencie Unai Emery. Tomu budou v utkání chybět Miguel a Vicente, kteří uviděli ve stredečním pohárovém duelu červené karty. Mimo hru je také zraněný Alexis.

Před měsícem druhý Villarreal se po remíze a třech porážkách v řadě propadl až na sedmou pozici. Postupně prohrál tým Manuela Pellegriniho o gól se Sevillou, Barcelonou a naposledy v minulém kole s Realem Madrid. Tři těsné prohry stály Villarreal pět míst v tabulce. Na druhou Valencii však ztrácí Žlutá ponorka pouze čtyři body. Nyní cestuje Villarreal na Mestallu, kde se mu v poslední dobře daří, když tu tři utkání neprohrál a dvě poslední dokonce vyhrál. "V tomhle zápase nepůjde jenom o tři body, je to šestibodový duel. Valencia je na druhém místě a my nechceme ztratit kontakt s předními kluby. V posledních letech jsme tam uhráli několik dobrých výsledků, ale v derby nikdy nevíte, co se může stát. Je třeba pamatovat na to, že soupeř půjde do zápasu v dobré formě, ta nám nyní chybí," upozornil Nihat. Do sobotního utkání nastoupí tým Manuela Pellegriniho právě bez Nihata, který se zranil na tréninku na konci týdne. Chybět bude také zraněný Javi Venta a suspendovaný Marcos Senna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - Getafe CF  (neděle 17:00)
Desáté Getafe cestuje v osmnáctém kole nejvyšší španělské soutěže na hřiště Numancie, které zatím v tabulce patří šestnácté místo.

Hosté v posledních dvou zápasech prohráli a ztratili tak svoji prosincovou formu, z které vytěžili velice cennou remízu na hřišti Barcelony, poté výhru nad Realem Madrid, další remízu na hřišti silného Villarrealu a nakonec zvítězili 4:1 na Mallorkou.

Od té doby však tým Viktora Muneze dvakrát prohrál a to s Osasunou vysoko 2:5 a naposledy v minulém kole na domácím hřišti 1:2 nad Deportivem. Z desátého místa ztrácí Azulones už devět bodů na šestou pohárovou příčku. V nedělním duelu bude Munozovi chybět obránce Lucas Licht, který je zraněný. Otazník visí nad startem záložníka Casquera.

Numancie v posledním kole prohrála na půdě Huelvy 3:1 a bylo to už její třetí prohra v řadě na hřišti soupeře. Body dohání nováček soutěže alespoň trochu na domácím stadionu, kde dvakrát v řadě vyhrál a to nad Almerii a Valladolidem. Na šestnáctém místě má Numancie tříbodový náskok na sestupové pozice.

Zimní posila Carlos Aranda před utkáním řekla:"Klíčem, jak se vyhnout sestupu, jsou vítězství na domácím hřišti." Trenér Kresic má k dispozici kompletní mužstvo, preiméru v dresu Numancie by si měl připsat právě Carlos Aranda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.05 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Real Madrid  (neděle 17:00)
Real Madrid dosáhl dvou těsných byť důležitých vítězství proti Valencii a Villarrealu. V 18. kole La Ligy zajíždí na hřiště krizí sužované Mallorcy. Baleárský tým potřebuje injekci v podobě úspěchu, což by triumf nad úřadujícím mistrem nepochybně byl.

Horká půda Mallorky Realu příliš nesvědčí, vzpomeňme jen prohru, po níž se "pakoval" prezident "Galácticos" Florentino Pérez nebo ostudné vyřazení Bílého baletu z Copa del Rey minulou sezónu.

Mallorca se potácí na předposledním sestupovém místě a své jediné dvě výhry za poslední dva měsíce získala ve Španělském poháru, druhou právě tento týden proti Almeríi. V lize vyhrála naposledy na konci října, kdy zdolala Espanyol. Zisk tří bodů navíc proti tradičnímu rivalovi by byl tou patřičnou vzpruhou pro ostrovní mužstvo.

Bílému baletu se pomalu vyprazdňuje marodka. Dlouhodobě mimo zůstávají Ruud van Nistelrooy, Mahamadou Diarra a Rubén de la Red. Do zápasu proti Mallorce nezasáhnou ani Guti s Parejem pro svalové problémy. Naopak připraven je Higuaín, který doléčil zánět mandlí a patrně nahradí v základní sestavě Huntelaara.

Real vyběhne na trávník stadionu Ono Estadi s Casillasem v brance, před ním se poskládá obranná čtveřice Ramos, Pepe, Cannavaro a Heinze. Střed zálohy vytvoří tandem Gago - Lass, po stranách budou působit Sneijder a Robben. Kapitán Raúl a "Pipita" Higuaín se budou starat o góly.

Lodivod Mallorcy Gregorio Manzano bude postrádat Varelu, Adurize a Josemiho pro karetní tresty. Do branky zkušený trenér postaví Germána Luxe, kterého bude krýt stoperská dvojice Nuňes - Ramis, kterým budou na krajích sekundovat Corrales a Scaloni. Cléber Santana a Mario Suárez budou tvořit záložní středový dvojblok, kraje zálohy budou na Juradovi s Martím, spojku bude hrát Arango a post hrotového útočníka zastane Webó.

Utkání na stadionu Ono Estadi zahájí hvizd rozhodčího Undiana Mallenca v 17.00 CET.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.45 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Racing Santander - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Racing Santander hostí Recreativo Huelva, tým středu tabulky hostí celek před nedávnem se vyšvihnuvší ze sestupových příček.

I domácí se před nedávnem pohybovali v sestupových vodách, kouč Juan Ramon Lopez Minuz ale tým pozvedl a ten by mohl při setrvalém trendu i atakovat evropské poháry. Po minulém kole, kdy Racing vyhrál 1:0 ve Valladolidu se posunul na jedenácté místo průběžné tabulky. A to nemusí být zdaleka vše, po Huelvě je dalším soupeřem Cantabrijců také trápící se Getafe.

Posun do Top 10 je na dosah. pak čeká Racing těžký los, kdy hostí týmy z čela tabulky, včetně Realu Madrid a Barcelony. Velkým posílením je návrat vysokého střelce Žigiče, který se stihl gólově zapsat už v minulém kole, zraněné je ale trio Luis Fernandez, Jose Moraton a Mohamed Tchité.

Recreativo Huelva vstoupí do zápasu jako outsider, zvláště v utkáních venku se mu vůbec nedaří. Prohrálo pětkrát z osmi zápasů. Celkově má navíc trápící se útok, který skóroval doposud jen čtrnáctkrát. Kouč soupeře ale varuje před rychlostí útočníků Huelvy, jako před jejich hlavní zbraní.

Další by mohlo být zlepšené sebevědomí, v minulém kole totiž Recre překvapivě vyhrálo 3:1 v Numancii! A právě to byl výsledek, díky němuž se tým vyhoupl na nesestupové příčky. Kouč Lucas Alcaraz nemůže počítat s Iago Bouzonem, připraveni jsou ale Javi Fuego, Adrian Colunga, Sisi a César Arzo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.82 - 3.20 - 4.15
více informací
Sporting Gijón - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Máme tu reprízu Copa del Rey. Ve středu se totiž tyto dva celky proti sobě postavily v poháru a vítězně z toho vyšel Gijon v poměru 3:1. Dokáží fotbalisté Sportingu zopakovat skvělý výsledek před domácím publikem?

Kouč Valladolidu Jose Luis Mendilibar doufá, že jeho svěřenci už v hlavách nemají zklamání z utkání Copa del Rey a dokáží v Gijonu urvat nějaký ten bod k dobru. Hosté působili v pohárovém utkání hodně nekoncentrovaně a podle toho také vypadala úvodní půlhodinka, ve které ztratili celé utkání. Mendilibar tudíž od svých hráčů očekává, že v ligovém zápase bude jejich nasazení a agresivita vypadat úplně jinak.

"Tohle utkání bude určitě jiné, ať už pozitivnější, nebo negativnější pro nás. Všichni víme, jaké chyby jsme ve středu udělali, těch se musíme vyvarovat. Musíme být agresivnější, lépe bránit prostory a také si vytvořit nějaké šance směrem dopředu."

To domácí jsou na zápas určitě nažhaveni. Svěřenci trenéra Preciada prohráli poslední ligový zápas v Malaze a tento duel budou chtít určitě odčinit. Jinak se jim v Primera Divisióm celkem daří, jsou na velice slušné dvanácté příčce a navíc se prezentují pohledným fotbalem.

Uvidíme, jak si trenéři poradí podruhé za poslední týden. Domácím budou chybět Mateo, Matabuena, Cuellar a Guerao. Na druhé straně Valladolid bude bez Rueda, Kike, Nano a Ogbeche.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Atlétiko Madrid se pomalu přidává do boje o Ligu mistrů, nyní mu v cestě stojí Athletic Bilbao, tým horšího středu tabulky. V ní dělí oba celky 10 bodů.

Je to také bitva mezi dvěma červenobílími. Pro domácí je to zápas, který vlastně musejí vyhrát, první dva duely tohoto roku totiž prohráli. Nejprve bylo Atlétiko poraženo Valencií na Mestalle, pak prohrálo i v poháru s FC Barcelonou. Nyní ale čeká celek kouče Aguirreho domácí zápas a navíc proti týmu který venku obvykle neboduje.

I když na druhou stranu v minulé sezoně dokázalo Bilbao v Madridu vyhrát 2:1. Letošní problém Atlétika jsou špatné výsledky proti silným týmům, tyto body mohou v konečném účtování chybět. Fanoušci kritizují Aguirreho taktiku, prezident Cerezo ale za ním zatím stojí.

Atlétiko se musí vypořádat s absencí klíčových hráčů. Sergio Aguero toho v týdnu kvůli horečce mnoho nenatrénoval a neočekává se jeho start v základní sestavě. V disciplinárním trestu jsou zase Heitinga, Assuncao a Perea, zcela fit ale ještě není ani další bek Pablo, i když asi bude muset nastoupit. Do útoku k Forlánovi by se měl postavit Sinama-Pongolle.

Athletic zase může výhra vynést do první desítky týmů. I přes poslední dva remízové výsledky je forma týmu dobrá, vždyť ještě před pár koly se Athletic krčil na sestupových příčkách. Z posledních čtyřech zápasů Bilbao získalo deset bodů. Ale ani tomuto týmu se proti favoritům letos zatím vůbec nedaří, prohrál s Realem Madrid, Barcelonou, Villarrealem a Sevillou.

Kouč Joaquín Caparrós v týdnu v poháru šetřil Franciska Yesteho, nyní ho už nasadí. Zranil se ale stoper Aitor Ocio a jeho start je nejistý. Zranění jsou zase David López, Joseba Garmendia a Ustaritz Aldekoara. Zcela zdráv je Gurpegui.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Pernía, Ujfalusi, Pablo, Seitaridis - Simao, Maniche, Raúl García, Maxi Rodríguez - Forlán, Sinama-Pongolle
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Gorka Iraizoz - Iraola, Amorebieta, Etxeita, Balenziaga - Susaeta, Martínez, Orbáiz, Yeste - Velez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Málaga CF  (neděle 17:00)
Betis hostí Málagu a v tabulce na ní ztrácí celých sedm bodů. Ta se totiž sérií dobrých výsledků vyšplhala až do první poloviny tabulky. Betis je patnáctý, jen čtyři body nad sestupovou hranicí.

Betisu se momentálně nedaří, z posledních pěti zápasů vyválčil jen pouhý bod. A to ještě doma proti Espanyolu, který je také v krizi. Problematické jsou zejména domácí zápasy, které vyhrál tým jen dva z celkových osmi. Největší potíž je se střílením branek. Bilanci naštěstí zachraňují tři výhry venku.

Fungující je i defenziva a za současnou pozici v tabulce může Betis děkovat i výsledkům z kraje sezony. Alespoň částečně si Betis spravil chuť ve Španělském poháru, kde porazil 1:0 Real Union. Kouči Chaparrovi chybějí pro tento zápas Monzon a Capi, po zranění budou připraveni na návrat na plochu Edú, Mark González a Odonkor.

Málaga byla před sezonou pasována na vážného kandidáta na sestup, zatím si ale vede velmi dobře. Osmá pozice je výborná, ukazuje se že letní přestupová politika zaměřená na bývalé hráče byla dobrým krokem. Kouč Antonio Tapia z nich udělal fungující tým, v čele s velkými jmény Dudou a Luquem. Málaga se ale spoléhá spíše na výsledky na domácím hřišti, i když na Betisu je v této sezoně možné všechno. Stačí držet obranu a počkat si na nějaký brejk. Naposledy Málaga doma porazila 1:0 dalšího nováčka Sporting Gijon. Z plného kádru chybí jen Rossato.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Nelson, Juanito, Arzu, Vega - Damia, Emana, Aurelio, Rivera - Juanma - Sergio García
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Goitía - Nacho, Rosario, Welington, Gámez - Duda, Lolo, Apoño, Eliseu - Adrián, Baha
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - UD Almería  (neděle 19:00)
Souboj z dolních pater tabulky uvidí diváci na Estadio Olimpico, kde se utká domácí Espanyol v rámci osmnáctého kola Primera Division s Almerii.

Espanyol prochází obrovskou krizí, když v posledních osmi utkáních ani jednou nevyhrál a připsal si z těchto zápasů pouze dva body za dvě remízy. Barcelonskému celku nepomohla ani výměna trenéra, kouč Mané zatím jen marně čeká na vítězství. V minulém kole si katalánské mužstvo připsalo alespoň remízu na hřišti Athleticu Bilbaa.

V tabulce patří Los Pericos osmnácté sestupové místo, na sedmnáctou příčku ztrácí tři body. Další porážka (3:2) však přišla v týdnu od třetiligového Ejida v rámci úvodního duelu osmifinále Copa del Rey. Do sobotního utkání nastoupí Espanyol bez playmakera Ivana de la Peni a útočníka Raula Tamuda. Naopak po vleklém zranění se vrací Steve Finnan.

Ani Almerii se v této sezoně příliš nedaří, na čtrnáctém místě má pětibodový náskok na svého nedělního soupeře. Andaluský tým stejně jako ten katalánský nedávno změnil trenéra, Gonzala Arconadu nahradil Hugo Sanchez. Mexický kouč si připsal vítěznou premiéru, když Almeria porazila na domácím stadionu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 Betis Sevilla.

Stejně jako Espanyol, tak i Almeria v pohárovém utkání uprostřed týdne prohrála, na hřišti Mallorky utrpěli Andaluský tým porážku 3:1. Kouč Hugo Sanchez se bude muset obejít bez zraněných Diega Alvese a Santiaga Acasiete. Suspendovaný je Kalu Uche.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (neděle 21:00)
V 18. kole nejvyšší španělské soutěže Primera Division vyjíždí vedoucí Barcelona do Osasuny na střetnutí prvního klubu tabulky s posledním. 31bodový rozdíl mezi oběma celky je propastný a tak je jasným favoritem utkání hostující Barcelona. Oba dva celky svým zápasem uzavírají celé 18. kolo La Ligy.

Osasuna zatím zvítězila pouze ve dvou ligových zápasech a tato otřesná bilance ji připisuje poslední pozici. Kvůli špatným výsledkům byl odvolán trenér Ziganda, na jehož místo klub povolal Josého Antonia Camacha. Ani jemu se zatím moc nedaří, proti Barceloně zisk bodů neočekává skoro nikdo.

Osasuna naznačila přicházející formu v posledním ligovém utkání. Na hřišti silné Sevilly dokázala uhrát cennou remízu 1:1. Tento zápas bude pro domácí ale ještě složitější. Trenér Camacho bude do zápasu postrádat hned kvarteto hráčů kvůli zranění. Konkrétně to budou Xavier Margairaz, Roversio Rodrigues, Dady a Kike Sola.

Barcelona je naprostý opak Osasuny. V lize ztratila body zatím pouze za jednu porážku a dvě remízy. V posledním ligovém kole doma smetla Mallorku 3:1 a v pátečním pohárovém utkání vyhrála na hřišti Atlética Madrid rovněž 3:1. Hattrickem se blýskl Argentinec Messi, který je skutečně ve vrcholné formě. Navíc skóre 51:11 samo o sobě nahání soupeřům strach. V pondělí navíc Barca trénovala na zbrusu novém tréninkovém areálu v Sant Joan Despí.

Trenér hostí Guardiola byl před zápasem velmi nadšený z aktuálního postavení svého celku: "Věci se momentálně mají tak, že se nám daří vše, na co sáhnem, a jsme za to rádi. Náročný program tento týden nám ubral mnoho sil a doufám, že nám nějaké zbyly do zápasu s Osasunou. Samozřejmě budeme chtít prodloužit naší sérii vítězství a v zápase získat všechny tři body." Guardiola může počítat skoro se všemi borci. Chybět bude akorát Gabriel Milito, který je dlouhodobě zraněn.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 4.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona17142151:1144
2.Valencia CF17103433:2133
3.Real Madrid17102535:2632
4.Sevilla FC1795324:1532
5.Atlético Madrid1793539:2630
6.Deportivo La Coruña1793522:1930
7.Villarreal CF1785427:2229
8.Málaga CF1774625:2625
9.Real Valladolid1772825:2523
10.Getafe CF1756624:2721
11.Racing Santander1756619:2221
12.Sporting Gijón17701024:3621
13.Athletic Bilbao1755721:2520
14.UD Almería1754817:2519
15.Real Betis1753921:2318
16.CD Numancia17521022:3617
17.Recreativo Huelva1744914:2716
18.Espanyol Barcelona1735915:2614
19.RCD Mallorca1735918:3214
20.CA Osasuna1727817:2313

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (33)

Přidat komentář
indy

1.pre Barcu

Reagovat
Gazza.8

beru 2 plichty

Reagovat
Marv

Myslim ze Deportivo dneska vyhraje na mem tiketu urcite nebude chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s Tebou Marv ... Máme formu a vyhráme 2:0.

V pohári hral proti Seville zo zákl. zostavy len Manuel Pablo,zatiaľ čo Sevilla hrala s tým najlepším,čo má.Ale dnes to bude o niečom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska další zápas slibující pěkný fotbal. Otázkou je, jak Unai zalepí díru po Miguelovi a jak bude tím pádem fungovat pravá strana. Jinak myslím, že přesto dnes máme na to v pohodě vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie by to mohla zvládnout, momentálně se mi zdají lepší než Villarreal. 2:1.

Reagovat
didosh

Jo skvělej zápas snad si snima Valencia poradí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S tipama souhlasím Sevilla 1:1, Valencia 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

pozeram,ze valenciu bude mat tiez pestru jar

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 2x výhra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia CF - Villarreal CF To bude řežba...

Reagovat
smazaný uživatel

tak po 8 ( )minutách zatim pěkný fotbalový zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Val - Vill, skvely zapas zatial 10. minuta, nelutujem ze som to zapinal

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla skvělá představení, takže doufám v dnešní pokračování

Reagovat
smazaný uživatel

docela výhodnej kurz na barcu

Reagovat
smazaný uživatel

1,4? haha, to je vyhodnost sama

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla boj o ligu mistrů se přiostřuje, ale Real si to nejspíš podrží, ale je spousta času ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžkej zápas, ale když tam spadne něco na začátku tak se rozstřílíme! 1:5! Eto'o Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tazky zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Dle minulých zápasů s Osasunou, dle terénu, dle např zápasu s Numancií to určo nebude nic lehkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla minulych vzajomnych zapasov to nemozes hodnotit preboha.. A teren je faktor,ktory hra proti obom muzstvam, takze nevidim dovod, preco by mal byt zapas Barcy s Osasunou charakterizovany ako tazky..

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé zápasy ukazují, že není jednoduché tam vyhrát, terén je stejný pro obě mužstva, ale někomu více vyhovuje, když je terén perfektní, protože může rozvíjet kombinace a někomu vyhovuje opak, protože se mu pak lehce boří.

Reagovat
smazaný uživatel

..no ked myslis..mne je to fuk,nefandim ani jednemu z oboch muzstiev..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano těžký! Neznamená že je Osasuna na posledním místě že jsou to jistý 3 body! Jako počítam s tím že vyhrajem ale 100 pro to není....hlavně makat a nic nepodcenit

Reagovat
smazaný uživatel

No nič nie je sto percent...Pokial Barca niečo nepokur.i, nevidim dovod, preco by fanusikovia Barcy mali byt zneisteni..

Reagovat
smazaný uživatel

Sem říkal že to bude težké utkání! Ale dobrej zápas a skvělj výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jsem zvědavý,jak to půjde Realu na ostrovech.minule tam hráli blbě,letos to bude ještě napínavější,ale s dobrým koncem - 1:2

Reagovat
madridcan

momentalne by uz chybal len ten gol mallorcy,ale snad ho neda

Reagovat
One-Real

Real a Gijon zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Abidal, Pique, Puyol, Alves; Busquets, Keita, Xavi; Henry, Eto'o, Messi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele