18. kolo
11.01.2009 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Real Valladolid 2:1

Sporting Gijon si připsal druhé vítězství nad Realem Valladolid během čtyřech dní. Hosté tak nepotvrdili vzestup formy a možný atak evropských pohárů. Dvougólové vedení zajistili domácím Carmelo a Barral, za hosty v závěru už jen snížil García Calvo. Valladolid hrál navíc hodinu o deseti bez vyloučeného Marcose.

Sporting nebyl o tolik lepší, ale spíše efektivnější. Týmy se nějaký čas oťukávaly, úder domácích přišel ve 20.minutě. Přihrával Barral a Carmelo se trefil přesně do pravého spodního růžku. Navíc se Valladolidu brzo vyfauloval Marcos. Nejprve viděl žlutou kartu za tvrdý zákrok na Morána, pak druhou žlutou za faul na Michela. To vše v 32.minutě. V 37.minutě zvýšil Barral už na 2:0. Tentokrát se Carmelo změnil v nahrávače a Barral usměrnil do sítě míč, podobně jako předtím jeho kolega.

Valladolid poslal do obrany místo Marcose Oscara Sancheze. Sporting si ale náskok udržoval s přehledem, i když to bylo za cenu toho, že se hra odehrávala ve středu hřiště. Navíc dobrá forma Valladolidu se v této sezoně spíše vztahuje na domácí hřiště. V 87.minutě tak trefa zkušeného Garcíi Calva znamenala jen snížení. To zprava odcentroval Henok Goitom a García Calvo se prosadil hlavičkou. Valladolid tak bude moci Gijonu obě prohry vrátit hned v následujícím zápase, v odvetě španělského poháru.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele