Primera Division - souhrn 16. kola

20.12.2008, 21:58, aktualizováno 21.12.2008, 22:59
Komentáře a souhrny
Real Madrid těsně porazil Valencii a po delší době zase v ligové soutěži dokázal získat tři body. Atlético v divokém závěru, kdy během dvanácti minut padly tři branky, přestřílelo Espanyol. Sevilla si z Mallorky veze jenom bod, neuvěřitelný obrat předvedla Numancie, Barcelona vyhrála ve Villarrealu, Bilbao v Seville nad Betisem...

Real Madrid - Valencia CF 1:0

20.12.2008 20:00

Góly: 3. Gonzalo Higuaín

Real Madrid porazil na domácím stadionu ve šlágru kola Valencii nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. V tabulce zatím zůstává Valencie na druhé pozici, ovšem Real Madrid se posunul na čtvrtou příčku a na svého dnešního soupeře ztrácí jediný bod.

Realu se povedl vstup do utkání, když už ve čtvrté minutě utkání si Robben pohrál s Del Hornem a v pokutovém území přistrčil osamocenému Higuaínovi, který povedenou ranou poslal domácí celek do vedení. V jedenácté minutě to byl znovu Robben, který se dostal přes levou stranu hřiště do pokutového území, s pokusem nizozemského rychlíka si poradil Renan jen za cenu rohového kopu. Na hřišti bylo i v dalších minutách stále jen jedno mužstvo, po čtvrthodince hry trefil z osmnácti metrů krásnou ranou Rafael Van der Vaart tyč hostující branky. S postupem času se začala probouzet Valencie, po půlhodině hry pálil těsně vedle levé tyče Casillasovy branky z trestného kopu Mata. V další šanci hostujícího mužstva se o pár minut později ocitl Villa, kterého ale vychytal Casillas. Poslední šanci prvního poločasu měli Los Ches, ovšem Villa v jasné gólové pozici pálil nad domácí branku.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji Netopýři, do pokutového území se prodral agilní Villa, jenž protáhl brankáře Casillase. V 55. minutě přišel od Miguela kvalitní centr do pokutového území, na který si naskočil Baraja. Jeho pokus však vyrazil Casillas s velkým štěstím na tyč. I na druhé straně zazvonila břevno, když se v pokutovém území podruhé v utkaní ocitl nikým neatakovaný Higuaín. V 72. minutě se ze hřiště musel poroučet Carlos Marchena, který uviděl druhou žlutou kartu za jasný faul na Robbena. Z dalšího protiútoku Realu těžil Higuaín, ovšem tvrdou střelou branku netrefil. V závěru měl na kopačce vyrovnaní Silva, jeho pokus však byl zablokován, a když Villa poté pálil mimo, skončilo utkání vítězstvím Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 2:3

20.12.2008 22:00

Góly: 58. Sergio Sánchez, 90+4. Valdo - 7. Maxi Rodríguez, 82. Sergio Agüero, 90+1. Maxi Rodríguez

Atlético Madrid dobylo stadión Montjuic a alespoň do neděle se usadilo na druhém místě tabulky. Los Colchoneros byli ve chvílích, kdy to bylo potřeba, o kousek lepší a i když Espanyol měl své šance, vyhráli hosté asi zaslouženě. Pro domácí znamená porážka setrvání na sestupových pozících až do konce roku 2008, který se tedy rozhodně nedá považovat za úspěšný.

Mužem večera byl Maxi Rodríguez, který se postavil proti svému bývalému celku k jubilejnímu 200. utkání v nejvyšší soutěži. Přes neustávající pískot fanoušků Espanyolu předvedl vynikajicí výkon a vsítil dvě ze tří branek svého celku.

Zápas nabral obrátky velmi rychle, uběhlo totiž sotva pár minut a hosté již vedli. Skvělý Sergio Aguero se uvolnil přes své obránce a poslal míč před bránu, kde se ho sice nikdo nedotkl, ale to jen umožnilo Maxi Rodríguezovi dostat se k němu, v klidu zamířit a poslat balón přesně do šibenice.

Hosté nezachovali po vedoucí brance potřebný klid a dělali zbytečné chyby, které mohly a měly být využity Espanyolem, jehož hráči ovšem několikrát trestuhodně zaváhali. Callejón ve třinácté minutě, poté Nené a Luis García z přímých volných kopů či Coro nebezpečnou levačkou... nic se z toho však nevytěžilo, buď byl na místě Leo Franco nebo letěl balón mimo.

Atlético se soustředilo hlavně na protiútoky a v jednom z nich mále udeřilo. Sergio Aguero se výborně prokličkoval až před brankáře Kameniho, následně ale mířil vedle. Je potřeba ocenit, že Argentinec i přes možné fauly v pokutovém území souboje ustál a nepokusil se o zisk penalty.

Kun zůstal aktivní i po změně stran, druhou půli začal nepřesnou střelou po skvělém centru Manicheho. Celkově však byly k vidění ze strany Atlética spíše individuální průniky, Forlán i Simao totiž působili dost ztraceně a bez nich souhra v útoku dost vázla.

Espanyolu se podařilo zaslouženě vyrovnat po Parejově centru na Sergia Sáncheze, který tvrdou střelou z úhlu překonal Lea Franca. Vyrovnávací branka probrala hosty a ti opět začali být lepší. Forlánovi se stále nedařilo, a tak byl vystřídán Sinamou, což se krátce nato ukázalo jako prozíravý tah. Byl to totiž právě bývalý útočník Liverpoolu, který vyslal Aguera, jenž si sice nezpracoval ideálně, ale přesto dokázal natřikrát dopravit míč do sítě Kameniho brány. Sergio Sánchez a Jarque rozhodně němají čisté svědomí.

Los Periquitos sice dokázali vyrovnat, ale z jasně ofsajdové pozice, a tak radost domácích velmi rychle vyprachala. Naopak to byl už v nastaveném čase Maxi Rodríguez, který vyškolil obranu Espanyolu a zvýšil zkušeně na 3:1. Zdálo se být definitivně rozhodnuto, jenže Katalánci se nevzdávali a Valdo ještě dokázal snížit na 2:3.

Více už však Espanyol nestihl a Atlético si veze domů velecenné tři body.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Real Valladolid 4:3

21.12.2008 17:00

Góly: 13. José Javier Barkero, 85. Javier Del Pino, 88. Carlos Aranda, 90. Gorka Brit - 35. Henok Goitom, 53. Javier Del Pino (vl.), 76. Henok Goitom

Gólovou přestřelku viděli diváci v Numancii v utkání s Valladolidem. Hosté už vedli o dvě branky, drtivým závěrem ale domácí strhli výhru na svou stranu.

Numancia totiž dala tři góly v závěrečných pěti minutách. Skóre otočili střídající útočníci Aranda a Brit. Zápas začal ve vysokém tempu, lepším týmem byl Valladolid. Zahrával několik rohů, jeho hráči se dokázali uvolnit, ale do výraznější šance se nedostali. Do vedení šla ale ve 13.minutě Numancia. Del Pino pronikl po straně a jeho přihrávku zužitkoval volejem Barkero. Valladolid málem hned srovnal, ale Jonathan Sesma trefil jen břevno, úspěšnější byl až v 35. minutě po centru Leona Goitom.

I do druhé půle vstoupili lépe hosté a kouč Mendilibar mohl brzo oslavovat, když se střelou o tyč trefil Dorado a Valladolid vedl 2:1. Zakončení předcházel roh Leona. A když další branku přidal opět Henok Goitom, zdálo se být rozhodnuto. Ale Numancia předvedla úžasný finiš. V 85.minutě se nejprve uvolnil na levé straně Del Pino a snížil. Kouč Sergio Kresič zatroubil do útoku a spolupráce dvou střídajících útočníků přinesla vyrovnání. Centr Brita využil v 88.minutě hlavičkující Aranda. Po trestném kopu Barkera pak využil špatného bránění hostí Brit a získal pro Numancii veledůležité body.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Sevilla FC 0:0

21.12.2008 17:00

Góly: -

Sevilla si připsala další ztrátu, po konci v Poháru UEFA si tým kouče Jiméneze nedokázal poradit s Mallorcou, týmem bojujícím o záchranu v nejvyšší soutěži. Sevilla uhrála s Mallorcou pouze bezbrankovou remízu.

Sevilla přitom do utkání vstoupila dobře. Po 18. minutách hry Navas našel Capela, ale jeho hlavička udeřila do břevna Luxovy brány.

V jinak nepříliš záživném utkání to byla největší šance celého večera. Mallorca měla v první půli několik menších příležitostí, ale Nunes, Marti, ani Arango se do listiny střelců nezapsali. Křídelní záložník domácích Fernando Varela byl brance blíže, ovšem jeho střelu zastavil Palop.

Ve druhé půli poslal Jiménez na hřiště i útočníka Kanoutého, aby oživil ofenzivu, ale ani kanonýr z Mali nedokázal překonat obranu domácích. Blízko gólu byl po hodině hry Renato, gólman Mallorcy Lux ale předvedl skvělý zákrok a míč chytil.

Na druhé straně se v nadějných šancích neprosadili Varela ani Arango. Patnáct minut před koncem zápasu měl velkou příležitost Marti, Palop byl však bezchybný a dopomohl Seville k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 5:2

21.12.2008 17:00

Góly: 7. Jaroslav Plašil, 35. Juanfran, 42. Walter Pandiani, 45+1. Javad Nekounam, 81. Héctor Font - 65. Roberto Soldado, 90+2. Roberto Soldado

Osasuna Pamplona překročila svůj dosavadní letošní stín a pěti góly rozstřílela Getafe. V tabulce je sice stále poslední, ale je to před novým rokem skvělá vzpruha.

Brankostroj odstartoval český záložník Jaroslav Plašil už v šesté minutě hry. Po prvním poločase to bylo už 4:0, v tom druhém korigoval na konečných 5:2 dvěma góly Soldado. Výsledek je o to překvapivější, že Getafe mělo poslední dobou dobrou formu, obíralo o body i ty největší favority. Vše začalo už v sedmé minutě, když centr Juanfrana našel na vzdálenější tyči Plašila a český internacionál uklidil míč do branky. Osasuna vedla 1:0. Další šanci využil až po půlhodině hry Juanfran, když prostřelil Abbondanzieriho zdálky. A krátce nato přidali nabuzení domácí další dvě branky. Defenzivní hlavičku vrátil na branku svou střelou z kraje pokutového území Pandiani a přidal tak třetí gól, čtvrtý dal hlavou po Plašilově trestném kopu Nekounam.

Fanoušci Osasuny ale věděli, že ještě nemohou slavit, třígólové vedení totiž jejich celek ztratil už v zápase s Valladolidem. Tentokrát si však Osasuna svůj vánoční dárek už nenechala vzít. Nervy jí sice způsobil střídající Soldado, když se prosadil v 65.minutě a snížil. Po doklepnutí Fonta v 80.minutě ale vedlo domácí mužstvo opět o čtyři branky. V nastaveném čase tak už bylo rozhodnuto a všichni na stadionu si mohli vychutnat akrobatický Soldadův volej, který stvrdil konečné skóre na 5:2 z pohledu domácích.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - UD Almería 1:0

21.12.2008 17:00

Góly: 28. Francisco José Maldonado

Gijón porazil na svém stadionu jedinou brankou Maldonada Almerii, která popáté v řadě nevyhrála a nad trenérem Arconadou se stahují mračna. V tabulce se Sporting posunul na jedenáctou pozici. Almeria se propadla na šestnácté místo.

Do utkání ovšem vstoupila aktivněji Almeria, které se ale nedařilo vytvářet si šance. V dalších minutách se bojovalo se především ve středu pole, domácí si vytvořili první šanci v 27. minutě a hned to byla šance gólová. Mate Bilič našel přesnou přihrávkou Maldonada, který svým pokusem překonal bezmocného Diega Alvese. Almeria mohla vyrovnat hned o čtyři minuty později, to by ovšem musel nejprve Alvaro Negredo a po něm i Pablo Piatti překonat brankáře Sergio Sancheze.

Na druhé straně hřiště měl možnost zvýšit domácí vedení Luis Morano, jeho střelu z více než dvaceti mterů však výborným zákrokem vyrazil brankář Diego Alves na roh. První poločas skončil šancí hostujícího mužstva, když po střele Negreda si málem dal vlastní gól obránce Jorge Garcia. Ve druhém poločase z fotbalové nudy vyčněla snad jen nepřesná střela domácího útočníka Biliče. Domácí se zaměřovali na branění a Almeria byla v útoku bezzubá. Utkání tak nakonec skončilo těsným vítězstvím domácího celku.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Málaga CF 1:1

21.12.2008 17:00

Góly: 67. Juan Valera - 38. Nabil Baha

Racing potřetí v řadě remizoval když na domácím stadionu dnes uhrál výsledek 1:1 s Malágou. V tabulce zůstává Racing třináctý, Malága se posunula na desáté místo.

Hosté z Malágy začali aktivně a první příležitost si vytvořili již v páté minutě, kdy Albert Luque vyslal svojí přihrávkou dopředu Dudu, kterého ale vychytal brankář Fabio Coltorti. Další šanci v první půlhodince diváci na stadionu El Sardinero neviděli. Až ve 38. minutě odcentroval Nacho na hlavu útočníka Bahy, který nedal sebemenší šanci gólmanovi Coltortimu a sedmou brankou v sezoně poslal hostující celek do vedení.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jasným cílem vyrovnat. Valero pálil v úvodu nad hostující branku. Na druhé zahrozili hosté prostřednictvím Luqueho, na poslední chvíli ale zasáhl stoper Garay. V 68. minutě se domácí dočkali vyrovnaní, Munitis našel z rohového kopu Valeru, který nekopromisně zavěsil. Hosté mohli jít ovšem ihned znovu do vedení, to by ale musel Pereira překonat Coltortiho. Další šanci Malágy spálil Duda, a když na druhé straně Colsa trefil v závěru utkání tyč hostující branky, utkání nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Recreativo Huelva 4:1

21.12.2008 17:00

Góly: 9. Alberto Lopo, 20. Sergio González (pen.), 43. Rodolfo Bodipo, 90+1. Filipe Luís - 24. Adrián Colunga (pen.)

Deportivo si poradilo s Huelvou a rok 2008 může s klidným srdcem označit za velmi vydařený. Naopak Recreativo nenavázalo na zlepšené výsledky z poslední doby a novoroční předsevzetí se zdá být jasné - vyškrábat se co nejdříve ze sestupových pozic.

Domácí dali přesvědčivou výhrou 4:1 zapomenout na nepovedený výkon z posledního kola, kdy je jasně přehrál na svém hřišti Valladolid. Depor byl od začátku lepší, přičemž netrvalo dlouho a měl již dvoubrankový náskok. Hosté se dokázali vrátit okamžitým snížením, po kterém následoval velký tlak a několik šancí na vyrovnání, těch však už nevyužili a když přidala La Coruňa těsně před koncem první půle třetí branku, bylo prakticky rozhodnuto.

Svěřenci Miguela Ángela Lotiny vlétli do zápasu jako vichřice a už ve třetí minutě měli za sebou dvě slušné šance. Nejdříve po Lafitově centru neuspěl před Riesgem Bodipo a následně na brankové čáře zachránil svůj tým Poli, když míč z hlavičky Lopa užuž mířil do sítě.

Lopo si spravil chuť v deváté minutě. Rohový kop Guardada sice Riesgo vyboxoval, ale Zé Castro vrátil míč do nebezpečné zóny a Lopo jej nakonec dopravil do brány. 1:0.

Huelva působila bezradně a od další pohromy ji zachránil Riesgo, ani ten však nestačil na pokutový kop, který byl nařízený po faulu Morrise na Lafitu a se kterým si poradil Sergio, i když musel svou penaltu opakovat.

Po pár mninut hry se kopala penalta i na druhé straně. Fauloval tentokráte Aranzubia Rubena a úspěšným exekutorem se stal Colunga, který se zapsal do dějin klubu tím, že se trefil ve čtvrtém kole v řadě.

Domácí inkasovaný gól rozhodil a Huelva sahala po vyrovnání, jenže Aranzubia a nepřesnost hostujících střelců byly proti.

A tak udeřila znovu La Coruňa. Skvělá akce Felipeho s Guardadem po levé straně skončila centrem prvně jmenovaného na Bodipa a ten se hlavou nemýlil. 3:1 a Depor definitivně ovládl zápas. Následně ještě mohl zvýšit Verdú na 4:1, ale i dvoubrankový náskok byl při odchodu do kabin dostatečný.

Shodou okolností začal druhý poločas stejně jako první, tedy Poliho zákrokem na brankové čáře proti pokusu Lopa z Guardadova rohu. Na druhé straně překazil Camuňasovi radost Aranzubia, ale to byl spíše výjimečný pokus ze strany hostů. Ti očividně neměli síly na zvrat a ve vzduchu se naopak vznášel čtvrtý gól Deportiva.

Ten přišel v úplném závěru, když se skvělou akcí zakončenou lobem přes vybíhajícího Riesga prezentoval Felipe.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 1:2

21.12.2008 19:00

Góly: 47. Cani - 54. Seydou Keita, 66. Thierry Henry

Barcelona porazila i Villarreal a stala se historicky nejúspěšnějším týmem v této fázi soutěže. Katalánci přitom na El Madrigalu prohrávali a následně dohrávali proti Villarrealu o desíti. Žlutá ponorka ale situace využít nedokázala a prohrála na svém stadiónu podruhé v řadě.

Za prvních šestnáct kol svěřenci Josepa Guardiola jednou prohráli (a to hned v úvodním kole) a dvakrát remizovali, jinak procházejí šampionátem jako nůž máslem. Jejich celkový zisk činí 41 bodů, čehož při současném bodování nedosáhl ani žádný z celků v šedesátých letech, četně Barcelony Ladislaa Kubaly či Realu Madrid Alfréda Di Stéfana.

Ale pojďme k zápasu. Ten byl v prvním poločase dost vyrovnaný a hlavní úlohu hráli hlavně asistenti rozhodčího, kteří museli být neustále ve střehu, aby mohli reagovat na pokusy o prolomení ofsajdových pastí. Nutno dodat, že většinou posoudili těsné situace správně a výrazněji se "sekli" jen při Henryho brejku na straně jedné a Rossiho úniku na straně druhé.

Byl to právě Henry, který měl největší šanci Barcelony v prvním poločase. Už po třech minutách ho vysunul Xavi, ale francouzský kanonýr tváří v tvář Diegu Lópezovi skórovat nedokázal. Henry hrál přesto výborné utkání a spravit chuť si mohl už ve dvanácté minutě po přihrávce Eto’oa, jenže jeho střela levačkou letěla kousek vedle.

Za domácí měl na kopačkách vedoucí gól Rossi, ale sám před Valdésem mířil nepřesně. Ještě před odchodem do kabin sahali po brance Katalánci, jenže po Henryho přihrávce Xavi o pár centimetrů nedosáhl a po následujícím závaru tomu stejnému hráči opět chyběl nějaký ten centimetřík, aby před odkrytou bránou dosáhl na balón.

Druhý poločase už byl na góly bohatší. Uběhlo pár minut a Villarrealu se podařilo to, co se mu nedařilo celý první poločas. Přesným načasováním vyškolik obranu Barcelony a následně zakončit. Úspěšným střelcem byl Cani, který zkušeně obhodil vybíhajícího Valdése.

Barca ovšem dokázala velmi rychle zareagovat. Villarreal neudržel stejné tempo hry a byl okamžitě zatlačen. Vyrovnávací gól byl velmi podobný tomu z utkání Barcelony proti Getafe - Dani Alvés nacentroval před bránu a Keita nebojácně hlavou vyrovnal, čemuž pomohlo špatné vyběhnutí Diega Lópeze.

Villarreal se nestihl ani vzpamatovat a už tam měl druhý. Xavi využil trestuhodně volného hlídání a excelentním pasem našel Henryho, který mazácky z voleje poslal Barcu do vedení. Hosté oládali hřiště a zdálo se být o výsledku jasno, jenže pak přišel zlom - Gerard Piqué byl nesprávně vyloučen za druhou žlutou a zápas znovu nabral na obrátkách.

Domácí se znovu začali dostávat do šancí, i když mohli také inkasovat, ovšem penalta se po faulu na Eto’oa nepískala. Svěřenci Manuela Pellegriniho sahali po bodu zvláště při únicích Guillerma Franca a Nihata Kahveciho, v jasných šancích ale před Valdésem oba selhali a poslali balón mimo tři tyče.

Barca tedy vedení udržela, završila ligový Everest se skóre 11:1 a na druhého v pořádí - Sevillu - má náskok propastných deset bodů.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 0:1

21.12.2008 21:00

Góly: 43. Javi Martínez

Real Betis prohrál doma s Athletikem Bilbao, týmem kterému se doposud na hřišti soupeřů příliš nevedlo. Je to jeho první výhra venku.

Vyrovnaný zápas rozhodla hlavička Javiho Martíneze. Tento jediný gól zápasu padl těsně před půlí a rozhodl tak na šance málo bohatý zápas. Výsledek posunul Athletic v tabulce před Betis. Hosty nezlomila ani dvě nucená střídání v prvních dvaceti minutách. Na Betisu se projevila absence záložníků Emany a Aurelia a také to, že byl dlouho v útoku osamocen Sergio García. Ten si také připsal ojedinělou střelu v první půli, ale zkraje pokutového území pálil vedle vzdálenější tyče hostující branky. Rozhodující chvíle přišla v 43.minutě. Martínezovi se nepovedly nůžky, které odvrátil Juanito, pak ale přišel centr Susaety, Matinézova přesná hlavička a rozvlněná síť za Castem.

Do druhé půle vstoupil Betis aktivněji, ale nedokázal využít sérii rohů a trestných kopů. 20 minut před koncem mohl zápas rozhodnout Ion Vélez, kterému nahrál do šance Llorente, ale Casta nepřekonal. Následný roh pak přinesl velký závar, ale ani Llorente, ani Vélez nedokázali dokopnout míč do branky. Velkou šanci domácích na vyrovnání nevyužil střídající Pavone. Možnost mu připravil Juanma, Pavone si mohl téměř vybrat, kam míč pošle, ale selhal a Gorka Iraizoz si připsal rozhodující zákrok.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16132148:1041
2.Sevilla FC1694323:1431
3.Atlético Madrid1693438:2330
4.Valencia CF1693430:2030
5.Real Madrid1692534:2629
6.Villarreal CF1685327:2129
7.Deportivo La Coruña1683520:1827
8.Real Valladolid1672725:2423
9.Málaga CF1664624:2622
10.Getafe CF1656523:2521
11.Sporting Gijón1670924:3521
12.Athletic Bilbao1654720:2419
13.Real Betis1653821:2218
14.Racing Santander1646618:2218
15.CD Numancia1652921:3317
16.UD Almería1644816:2516
17.RCD Mallorca1635817:2914
18.Espanyol Barcelona1634914:2513
19.Recreativo Huelva1634911:2613
20.CA Osasuna1626816:2212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (331)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Se štěstím, ale alespon máme někoho, kdo nás bude pronásledovat s dvanáctibodovým mankem. Přeci jenom patnáct, to už by bylo hodně. Těšilo mě, nashledanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Devět bodů manko po 16. kolech se dá, 22 kol před námi. HALA MADRID !! Těšilo mě, nashledanou

Reagovat
smazaný uživatel

Se stestim .. Neni si ty trosku mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Se štěstím pro Vale, mohli dostat pětku šestku a ani by se nemohli divit...Hala Madrid!!!

Reagovat
GEGE

Moc pěkný zápas.Po dlouhé době jsem mrknul na zápas Primera Division a rozhodně nelituju. Valencii jsem to vyrovnání přál ale Real asi vyhrál zaslouženě.Jinak co jsou někteří hráči schopni zahodit to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Se štěstím? Zasloužená výhra,zbytečně moc spálených šancí klidně mohlo být hotovo dřív.

Reagovat
Xavi

Celkem pěkný zápas, hodně šancí, ale obrany jak z ementálu, hlavně u Valencie si nato pořád nemůžu zvyknout, ikdyž Emery tam už udělal kus práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid, bol to dobry vykon a mohlo to byt aj viacej keby sa vyuzivali sance.. Hlavne Robben bol skvely.. A Del Horno mal ist pod sprchy po tom faule nanho..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád ua tři body a za to, že se Robben nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň proti deseti Real vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial sa nemylim tak valencia nastupila s 11-timi hracmi

Reagovat
gonzalesl_is_back

pathetic

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, koukatelný, utočný, moc hezký. Lepší jak placáná z Anglie. Pěkný technický fotbal,spousta příležitostí. Až na ty prasácký fauly ze strany Valencie, ale my se taky tak chováme, tak si nestěžuju. Výkon od Realu, docela se mi líbil, nebylo to špatné, i Valencia tomu přidala na kvalitě. Škoda našich spálených šancí. Můj tip 3-0, nebyl daleko od pravdy. Náš nejlepší hráč...no nevím,jestli tam nějaký byl. Srdce mi to bude rvát dyž napíšu Robben, nenahrává, a když, tak hrozně alibisticky. Nemám ho rád, nechci ho u nás, ale protiřečil bych si kdybych ho vyhazoval. Budu ho tiše trpět raděj. Valencia si asi zasloužila vyrovnat nebo za ten výkon si zaslouží palec nahoru Ale jsem spokojen s výsledkem, s hrou. HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce ti to rvát nemusí, Robben dnes udělal víc loženek, jako ostatních 21 hráčů dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, právě proto že ho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj bychom byli akorát v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Asi si nerozumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, že ho nemáš rád.

Reagovat
božský John

Higuain,krásnej gól,ale to co nedal potom,to byla hrůza. Jinak dobrej byl Robben(až na ten kartovej zákrok,na rudou mi nepřišel),byl hodně aktivní,i přihrával! Vale taky nebyla špatná, po červený kartě to bylo zákonitě horší..bohužel. Jinak Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marchenovi se to podle mě sečetlo všechno, proto ta karta za ,,nefaul,,

Reagovat
božský John

hm,taky fakt...ale zrovna za tohle bych mu rudou nedal, i kdybych sčital jak divej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...Marchena měl jít ven už za ten faul na Raula hned chvíli po začátku druhé půle...zezadu na kotník...jasná druhá žlutá...

Reagovat
smazaný uživatel

Raula.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem Robbena by som vyzdvihol aj Ikera, Cannavara a Metzeldera

Reagovat
božský John

Iker byl perfetní dneska..jak vychytal Villu nebo kdo to tam byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Metzeldra? Si na hlavu ? Jeho technika je o x urovní slabšá než u ostatních hráčů, pohybuje se jak dřevák. Dobrý možná tak do Bundesligy, na Primeru nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co potřebuje stoper techniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si z něho hráči jako VIlla nedělali dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

To je copak o technice?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jeho pohyb, dostupování hráčů, v hodně soubojích dneska byl pozdě a pokaždé jak nemehlo tam nechal nohu a byl z toho faul okolo šestnáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není technika, technika je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Protože i stoper je fotbalista...

Reagovat
Xavi

Tak zrovna v Realu jakožto "Bílý balet" snad jo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper má hrát čístě, odebírat míče, vyhrávat hlavy, souboje. Čistit uzemi. A ne dělat sto kliček, dojít k bráně a trefit ucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Technika není o kličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 80% ano, ale ty si asi moula, nebo si pleteš, techniku běhu a tak. O tom se nebavíme. O technice přistupování k hráčům například.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím všeobecně o technice, a prostě podle mě Metzelder nemá žadnou techniku a je to poleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je o tom...mimo jiné tedy...

Reagovat
Xavi

Taky ale dobře rozehrávat a konstruktivně řešit situace, vždycky vzpomínám, jak Real hrál na Manchesteru ještě s Hierrem a kolikrát si hráli bago ve vlastní šestnáctce, páráda! To byl Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho tam je Canna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses narodil v 19. století a včera tě rozmrzali, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper je u zdoru všech útočných akcí, podle něj se odvíjí drtivá většina utkání. Bez komplexního stopera, je útok každého týmu k smíchu. Tak, jako útok Realu v El Clásicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si z toho honíš každej den, že Real u vas branil, nebo co? Proř to vytahuješ pořád? Copak tu někdo vytahuje dvě porážky vaše od Realu v loňské sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevytahuje, stejěn jako my nevytahujem dvakrát 3:0 v posledních letech. Protože ani jedno nebylo tak ostudné jak to vaše před týdnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred tyzdnom to malo velmi daleko od ostudy... Ostuda bola 4-1 a vykon Barcelony v tom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tka si to mysli, tímhle přemýšlením shazuješ Real na úroveň Numancie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale jestliže vás Numancia porazila, tak to pak znamená, že...

Reagovat
smazaný uživatel

To pak znamená, že mluvím o přístupu, škoda že zrovna tobě se musí vše vysvětlovat třikrát nebo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se někdo neumí vyjádřit jako člověk, tak je to pak taky těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Pormiň, jsme zvyklý na jiné - chápavější - posluchače, ale věřím, že s učitlekou z mateřské školky si pokecáš dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jak dlouho pro tebe budou ještě poslední léta, aby ses mohl alibisticky vymlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

No to co se stalo před týdnem pro mě budou poslední léta dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsem rád, že jste s kopytem jako Metzelder v základu spokojení, takže mě tvé příspěvky nechávají chladným. Neberu, kdyby hrál Metzelder v padesátých letech, kdy se tento typ stopera cenil, ale teď? Fotbal už se dostal na jinou úroveň. HALA Metzelder!

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že jsem spokojen s Metzeldrem na stoperu, si vymyšlíš zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, tvé příspěvky ohledně Metzeldera vyznívají celkem jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš snad s prominutím prdel ne? Na Barce uhrál dobře. dnes docela taky, ale takový hráč u nás nemá co dělat. Jistě, docela se zlepšil, ale já jsem pro to, aby co nejrychlej zmizel. Bohužel ale, když je tolik zraněných, přece nebude stoepra hrát Saviola třeba ne?

Reagovat
F.Torres

dobre si mu to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty se tady moc nevytahuj, je snad jasné, že Real Metzeldera potřebuje, protože kvalita toho klubu ja na úrovni Numancie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak Valencie na úrovni Las Palmas.

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti Las Palmas magore??

Reagovat
F.Torres

ty jsi dneska tak ubohej

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty už prosímtě neotvírej pusu, meleš nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas, nelituju času. Ještě větší zážitek jsem měl před 2 týdny, kdy doma Real podlehl Seville 3:4, super zápas, super výsledek. Jsem zvědavej zítra na Barcu, těžká dvojka, uvidíme. Vamoz Barca!

Reagovat
F.Torres

vamoz?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

robben madrid

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem prvních 25 minut a celkem dobrý fotbal. Robben hrál dobře, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Iker je zpět!

Reagovat
smazaný uživatel

To si jen nalháváš, příště podcení nějaký centr a to zas bude založpevů. Vzal jsem si křišťálovou kouli a vidím do těch tajuplných zítřků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si zajít chuť, je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky jediný co umíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si toho dneska vypil? Vsadim se, ze mit sprovoznene icq, tak se priznas ,ze fandis Spartak se vsim vsudy,,,

Reagovat
Xavi

Dneska tam jednou slušně namazal, Matovi myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, he's back

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel jsem to neviděl, nestačil jsem se včas vrátit. Škoda prohry, ale nevěším hlavu, však jim to na jaře vrátíme. Slyším tady cosi negativního o naší obraně? Byl to zase takový průchoďák?

Reagovat
smazaný uživatel

Robben se musel cítit jako na tréninku mezi kuželama.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velký...děkujte hráčům Realu že šance nevyužili...

Reagovat
Xavi

Del Horno hrozný, klidně mohl dostat červenou, pak horadši vystřídal, Marchena je zas ve starých kolejích...

Reagovat
Arne

Já jsem to teda neviděl ani zdaleka celý, ale ta úroveň mi přišla odpovídající tak český lize. A fandí se tam vůbec?

Reagovat
Xavi

To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Arne

Ne, tak to, co jsem napsal, je trochu nadnesený, ale tempo, nasazení a k tomu ta pohřební atmosféra v mejch očích zapříčinily pád té úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neslyšel ,,Puta Valencia"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tipoval výhru 3:1 ve prospěch Vale ?? Kopy vylez a nestyď se

Reagovat
smazaný uživatel

zhrniem situaciu Realu z mojho pohladu.

dnes to nebol zly zapas, Real hral aj horsie tuto sezonu doma, ale Valencia nebola daleko hlavne v prvom polcase a nikto by sa necudoval keby to bolo opacne.

Dalej: problemom Realu v sucasnosti je slabucka zaloha. ci krajna alebo stredna. NIkdy nie je obe zastupene spolocne. Pretoze kedy sa tazilo z najl. hracov sveta, co mal Real v zaloha, tazil z hry krajnych obrancov. MInulu sezonu hral famozne Ramos na kraji, tuto asi akokeby mu stupla slava po EURU.

inak MArcelo nie je zly, ale treba vyrovnanost a vela toho vypit na Carlosa. SAlgada nekomentujem.

Drenthe nema velmi rozum, i ked bojuje, vracia sa,pomaha. Bol by inak uplne dobry, keby ho mal. Zvucny a kreativny stred zalohy strasne chyba, a ked je zraneny Robben tak zasa chyba neuveritelne kraj, lebo v Reale nie je krajny zaloznik. Nakolko Real hrava skor na statickejsi utok, menej pohyblivejsi, tak je dolezite mat kreativny stred. Guti je ako pocasie a ostatni nesiahaju Zidanovi, Figovi a Beckhavi ani po paty. Tam treba jednoznacne osobnost, do stredu, netlacit Sneidera na pravo, kde iba imituje BEckhama. Minulu sezonu hral Real na Ruda, ci na famoznu obranu(Cassilasa), tuto sezonu Rud nie je a obrana je dost tragicka, a preto nie su vysledky. Ale minulu sezonu vysledky neboli zalohou(mozgom hry) ale Rudom, Robinhom a obranou. Tam je hlavna pricina a preto Real nehra ten krasny futbal ako hraval a ako hra Barca.

asi vsetko

Reagovat
Berbatov9

zapas jsem neviděl protože jsem se nepodival do programu podle mě jakož to fanouška realu zakladni chyba. co tu čtu zápas byl pěkný a podle mě se sešli dva kvalitni kluby na jednom hřišti a i když by vale vyhrála určitě zaslouženě protože vždycky hrala pěknej fotbal . Co se týká Metzeldera mně se taky moc nelibi je zralej do bundesligy jak psal někdo nademnou ale nadruhou stranu Real nema koho misto něj a myslim si že kdyby byl až taková nula tak přece neni v realu ne??? jinak celkově obrana realu velice špatna chce to nějakej novej kámen na kterym se dá stavět jinak obrana realu viz el clásico tam bylo opravdu vždy jen štěsti pro nas to že tam někdo ve zkluzu zapomněl nohu jinak Real pojďme do toho

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkný zápas. Opravdu jsem se pobavil. Villa s Higuainem soutěžili o dřeváka zápasu, ale jak už to bývá, nakonci je trumfl Guti. Robben je opravdu moc dobrej. Až ho někdo naučí, co se skrývá za slovem "přihrávka", tak to bude opravdu prvotřídní hráč. Do té doby se na něj bude krásně koukat, ale mužstvo z jeho snahy nevytěží nic moc.

Ještě bych se pozastavil nad tvrdostí a brutalitou hráčů Vale. Nevím, co je k tomu vedlo, ale jsem rád, že hráči Realu viděli, jak to vipadá také z druhé strany. Jen ještě někdo mohl projet achylovky Cannavarovi za jeho nevymáchanou hubu

Pozastavil bych se nad tím posledním "faulem" na Ikera. Kdo z vás tady na diskusi viděl v tom souboji faul na gólmana, ať napíše, já tam viděl jen to, že šel Iker nesmyslně pro balon a ten mu vypadl a Villa mohl střílet do odkryté branky ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, navic s rukou mu ho vyhodil Cannavaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si to moc dobre nepametam ale pre loptu urcite nesiel nezmyselne. On ju normalne chytil ale narazil donho hrac Valencie a este aj Cannavaro tak spadol na zem..

Reagovat
smazaný uživatel

tak espanyol - atletico velmi divoká koncovka a prakticky i celý zápas Maxi a Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético druhé.

Reagovat
mastakillah

Může mi někdo popsat ten zápas??kdo měl převahu??bohužel dnes byl alkohol přednější než fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na galaxii teď běží záznam clásica, tak doporučuji. Zrovna měl komentátor dobrou hlášku "Real se teď dokonce pokusil zaútočit"

Reagovat
mastakillah

Reagovat
stas87

uz toho nechaj vyhrali ste tak uz ich nechaj na pokoji ale pobavil som sa nad jednim z madridakov kto ry tvrdil ze to co hral real nebola hanba

Reagovat
madridcan

ano to som bol ja a stojim si za tym dalej

Reagovat
satan_666

nechápu ten komentář - Higuain dal povedenou střelou gól - dyť bylo jasně vidět že mu to sjelo,noha mířila na druhou stranu, Marchena - jasný faul - červená? ten Robben je neskutečnej simulant,kvůli tomu ho nemam rád,ten teatrální pád byl nechutnej, to bych se spíš nedivil kdyby ten druhej o chvíli později za ten loket dostal červenou,jak ten novej z realu měl rozbitou hlavu...a ten údajnej faul na Ikera na konci?o tom se tam teda nepíše,ale narazil do spoluhráče, Valencie mohla dát gól do prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

tam donho narazil okrem cannavara aj hrac valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

¡arre los Rojiblancos!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Robben Higuaín Albiol Marchena

Reagovat
Xavi

Higuaín to dost pálil, kdyby Valencie dala branku nebo dvě, tak byste ho moc neopěvovali.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč myslíš, že je tam vedle cool smajlíku ještě ten druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Real a Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Espanyolu. Ale bod ztráty na Atletico i Valenciu mě nechává chladným, těm utečem za pět kol.

PS: spanheli, nad tebou snad drží ochranu ruka Boží (nebo Pjova ), že ti smazala tu včerejší ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v poslední době tvoří s Kyslíkem údernou dvojici "Bratří v triku"...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty ze sebe dokážeš dělat hlupáka úplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, takže ty jsi v tom případě hlupák poloviční, taky dobrý, alespoň bys mohl věci umět dotáhnout dokonce a nemít pomoc v takřka nezletilém Spanhelovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mládí není nevýhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

sice drzim s yardou, v tomhle s tebou vsak musim souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý je člověk takový, jak se cítí... nicméně zkušenosti nabýváš s věkem, ať se ti to líbí nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušensoti nabýváš podle toho, kolik toho zažiješ. Zažít toho můžeš více za 18 let než za 36. Smůla, ohánět věkem se můžou spíše mladí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov v létě do Barcy? To by byl splněný sen. Od něj, ať dá Real ruce pryč, i když chápu, že špičkový univerzál schopný hrát na levé straně obrany i zálohy, by se Juandemu hodil.

Bohužel o něj budou stát kluby z celé Evropy a CSKA je finančně skvěle zajištěný klub, takže si za něj může říct o nehoráznou pálku. Ale zkusit by jsme to mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkova bych taky bral, ale moc ho nesleduju. Nebyl by až moc ofenzivní - v případě, že by hrál LB?

Přecijen si nejsem jist, jestli chceme mít dva Alvese na krajích.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ofenzivnější než Alves, to ani náhodou.

Reagovat
Tomanatura

Tak se zdá, že média chcou vykoupit celé CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

O dobré zboží je logicky zájem.

Reagovat
Xavi

Žirkova co jsem viděl, tak se mi moc líbil, toho bych bral!

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre METZELDERA

Reagovat
smazaný uživatel

To si prošvihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na brzké uzdravení.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno ale "stovka" po téměř hodině od stého yardova příspěvku?

Reagovat
Arne

Reagovat
One-Real

Dortmund, když tam hráli ještě Lehmann, Dede, Metzelder, Rosický, Kehl, Koller, Amoruso To jsem je měl hodně rád!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mají taky dobrej tým, Subotic, Dede, Zidan, Kruska, Wiedenfeller, Mats Hummels, A monoho dalších, je to strašně sympatický tým.

Reagovat
One-Real

S Hertou jsou mi z BL nejsympatičtější.

Reagovat
Arne

To máme společný.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám rád z BL asi 8 klubů. BL je pro mě nejsympatičtější soutěž.

Reagovat
Arne

Hlavně vynikajícího trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým BVB: Klos - Sammer - Kohler, Julio Cesar - Reuter, "Susi" Zorc, Freund, Möller, Heinrich - Chapuisat, Riedle (Herrlich). Těm jsem fandil neskutečně .

Reagovat
smazaný uživatel

Sammer

Reagovat
smazaný uživatel

já je zase nenáviděl. V tom finále jsem fandil Juve ...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, proč mě to nepřekvapuje, že ses tu dnes oébjěvil ...?

Reagovat
smazaný uživatel

objevil

Reagovat
madridcan

vsak on tu chodi stale ne?

Reagovat
madridcan

aha berem spat-merengeus no tak raz chybal no

Reagovat
Arne

Tehdy jsem jako šestiletej bohužel ani nevěděl, že nějaká Borussia vůbec existuje.

Reagovat
sosna

MAXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi

Reagovat
madridcan

krasny zapas Nahrada za El Clasico z nasej strany

Robben parada.Ked mu drzia nohy tak je to jeden z naj kridelnikov.Sice zo dvakrat mohol nahrat do lepsej pozicie,ale to u je Robben no.Zvykajte si nanho a milujte ho taky aky je Pri tom zakroku Del Horna nanho som uz videl ako premarodi dalsi mesiac,ale nakoniec to lavacka vydrzala a pomohla mu stat sa hviezdou zapasu.Skoda,ze Higuain a Guti nevedeli zuzitkovat jeho nahravky...

Guti Pokazil dve tutovky,zavahal pri brejku chyby v rozohravke za ktore sme takmer pykali

Metzelder sa zlepsuje.Po Pepeho navrate asi bude velka bitka o zakladnu zostavu.

Marchena Albiol Del Horno aj ked za nasho Ramosa minuly tyzden sme si to asi zasluzili.Najma mi je luto Palancu.Chudak chlapec jak ho obkopavali a este to krvacanie.Az som neveril,ze ho udrel iba laktom.

S vykonom som spokojny,ale s premienanim sanci nie.Pepe,Heinze vratte sa uz HALA MADRID a drzim palce Villarealu.Aspon dneska

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas ale Heinze mi ani nechyba pravdu povediac

Reagovat
madridcan

ja mu verim no

Reagovat
madridcan

a este chcem dodat ospravedlnenie ikercovi,ze som obhajoval Raula v takych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, ze mam pravdu

Reagovat
madridcan

zas si to velmi nevychutnavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenix

este ze to Real s tou Valencii zvladl a priblizili jsme se alespon o 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Gago

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

to mě teda zaráží že tu madristi včerejší výkon berou jako dobrý , je vidět že postupem času se ta laťka hodně snižuje

za chvolku budou rádi za jednu střelu za poločas. Zápasu by slušela remíza a jestli s tím jste spokojení .....

Reagovat
madridcan

Higuain a Guti zahodili nezahoditelne,Robben hral skvele,2 krat konstrukcia branky nastrelena,Vale si prvy polcas takmer ani neskrtlo,okrem Villovej sance.Preco by sme nemali byt spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

brzdil bych, že si Vale v první půlce neškrtla. Měla víc balon na kopačkách, často vás přehrávali. Vyloženě lepší jste byli jen po tom vyloučení a to vás ještě nakonci Vale zase zmáčkla. Už jsem to psal, že by plichta byla zasloužená

Reagovat
madridcan

a mne sa naopak zda,ze vylozene lepsi sme boli pred vylucenim po vyluceni ani ne

Reagovat
One-Real

Numancia (tři goly za posledních 5 minut)

Deportivo La Coruna

Osasuna konečně se rozestříleli

Reagovat
madridcan

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zdálo, že to bude perfektní - Depor, Sporting i Valla vyhrají a pak tohle. Ale neva, zatím i tak dobré kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ponorky koušou, o tom žádná. Zatím úplně vyrovnaný zápas. Barca má více míč, Villarreal má dobrý přístup, hraje agresivně a zatím má větší jistotu ve středu pole. Yaya chybí víc, než se zdálo. Keita ho zatím nenahradil ani zdaleka.

Messi je skvěle pokrytý a i tak není ve své kůži. Alvés zatím aktivní, ale vpředu je to před ním zabetonované. Jinak se mi zdá, že hráčům Barci chybí lehkost a tah na bránu. Pořád vymýšlí nějaké složité kombinace a většinou z toho nic není. Jediný Henry se snaží o střelbu a to je málo.

Sudí nám zatím párkrát ve středu připískl, doufejme, že to nebude kompenzovat nejěkou pentlí na Pirese.

Doufejme, že dokážeme tenhle zápas dotáhnout do vítězného konce. Musíme se naučit vyhrávat i ty zápasy, ve kterých nemáme vrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a už je tam. Puyol se zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Cani, teď ještě jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

už je tam. Keita tam šel jako tank. Super

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl sis nerýpnout, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, sakra, a už je tam, ti šašci snad ještě otočej...

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby měl Eto´o víc času a kdyby Alves nebyl palič, tak už vyhrávají

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi si spletl. Šašci hráli včera proti Netopýrům, dneska hraje Barca

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě, proč to otáčíš tak hloupě? Já se bavím o přítomnosti potažmo i budoucnosti a ne o minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

no, však ano, bavíme se o tom samém

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem tě měl za nejnormálnějšího z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ses normálně spletl

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne....Ty, Xavi, Tavo...

Reagovat
smazaný uživatel

u Xaviho bych vahal

Reagovat
smazaný uživatel

I Tsigi je dobrej, Deco Souza jakš takš, a Jakub, na toho sem malem zapoměl. A začínám přícházet na chuť Kyslíkovi, naopak španěl, to je kus debila, ten mě tak neskutečně sere, jen když otevře hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslik je v poho, Jakub je naprosty chuj (viz. diskuze u videa s Zidanem nebo zivotopis Santiaga), Spanhel (nemuzu nic rict z jistych duvodu)- prisuzoval bych to jeho pubertalnim vykyvum

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych zminil rominha, se kterym jsem si jednu dobu psal - ten je taky rozumny

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho je dobrej, jak se navazi do Anglánů Jakub je dobrej, s tím se da poekcat, je rozumnej. Ty diskuze sem nečetl, nebo spíš nedávám jim nějakou zvláštnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ted by me zajimalo, jak je to na druhe strane barikady

Reagovat
smazaný uživatel

a culés alibisticky mlčí

Reagovat
smazaný uživatel

jujda, no to snad ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se sice chvilku, ale překvapuje mě jak se Ponorka nechá snadno zatlačit, bere Barce balón jenom za cenu faulu, je pozdě u míče, těsná obrana jim nic neříká...

Reagovat
smazaný uživatel

to až teď ve druhé půlce. V první měli dobrej přístup, aktivní pressing

Reagovat
smazaný uživatel

no já se dívám až od vyrovnávacího gólu, ale i tak mě to překvapuje, přece hrají doma. navíc hráči Villarealu se opravdu nechají opít rohlíkem

Reagovat
One-Real

Henry

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu, každopádně Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám i rohlíkem, Xavi jenom změnil směr běhu a dva hráči Ponorky se dívali...

Reagovat
Arne

Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

ti nějak začínáš chodit na PD diskuze...

Reagovat
Arne

Při odmlce BuLigy sleduju La Ligu trochu víc...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze patris k nam a ne k nim

Reagovat
Arne

Tak pokud chceš vidět, jestli Barca nebo Real, tak určitě Real.

Ale nejvíc přeju Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Matracko

Reagovat
Arne

Baleťáku.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
One-Real

Arne změnil ORIENTACI

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Arne k nám, Mere do Seria A....

Reagovat
irik

Numancia

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle karta je opravdu směšná

Reagovat
smazaný uživatel

cha, chy, che, chu. Kde je faul, natož karta? Jdi do prdele, ichtyle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Karta , hráč tomu přidal. Na druhou stranu Piqué je chuj, takhle chytnou dvě karty za pár minut. Stejně jako Eto´o a Xavi, teď stačí jedno simulování nebo faul a Katalánci jdou do devíti

Reagovat
smazaný uživatel

janý je, že kecat se nemá, za to bych já osobně dával kartu jen by si ten hráč otevřel pusu.

Na druhé straně se jim vůbec nedivím. Takhle směšnou kartu jsem už dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to byla blbost, tak hrac kecat nesmi plati pravidlo: Kdyz rozhodci rekne, ze jsi autobus, jsi autobus! Jediný kdo se muze dohadovat, je kapitan....

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak tohle byl normální faul. Koukal na to s deseti metrů a nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mají secvičené výborně. A bránit se to moc nedá. Chce to rychlejší přístup, ale oni to dávají z první, takže si myslím, že asi nebránitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Cazorla si nikdy nestěžuje u sudích, jak o sobě prohlásil ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono faktem je, že si spíše vymýšlel ten komentátor a jeho OHROMNÁ vlna kritiky na Messiho. Přičemž jeidný, kdo Messiho kritizoval, byl jistý Cannavaro, který se asi stále nevzpamatoval z toho, jak se rozplácl o tyč. Cruijff řekl jen a pouze to, že se Messi zbytečně stahoval do hloubky hřiště, kde se ty fauly dávají snázeji (což je pravda).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messiho reakcii na Cruijffa trosku chybal respekt : "Nezaujima ma co hovori Cruijff."

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ta nejlepší možná odpověď. A to Cruijffovi názory pravidelně čtu...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si nějaké kritiky na Messiho nevšiml, ale myslím, že když komentátor řekl, že někdo něco řekl, tak vycházím z toho, že si to snad nevymyslel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, vado, dneska je ta obrana nesehraná

Reagovat
smazaný uživatel

Kolma hra za obranu nam moc nevoni.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo dneska vidět ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyt Buenaventuru, tak to dnes nedame.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale kousaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal za přístup

Fanoušci Villarrealu naopak naprostá hrůza.

Stejně jako rozhodčí, vtipná červená a pak v zájmu napínavosti nechal být stoprocentní penaltu na Etooa.

Jinak trošku propadáme sebeuspokojení, nebylo tam to tempo jako dřív, navíc Messi je z formy, takže menší přestávka teď určitě bodne.

Hovno zápas odehrál Keita, ale aspoň stejně jako proti Getafe zajistil po Alvésově centru vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme měli prakticky domácí prostředí, fanoušci Villarrealu se zmohli jen na pískot.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, v pískotu se vyžívali, ale na překřičení našich se nezmohli ani na okamžik.

Reagovat
Arne

Jj, domácí fanoušci ostuda. Kdyby mi na vlastním stadionu někdo vesele zpíval svou hymnu a bylo to takhle slyšet, tak se fakt hodně stydim.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Keity bude nakonec takovej druhej pan Kontrovezní, jako byl Oleguer... dobrý zápasy střídá s hroznýma, něco v něm je, ale já mu nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět že jsme psychicky hodně silní...

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA SUPER dalsi tezky zapas za nama a opet vitezne henry dneska fakt super vykon proste celkove parada VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nic moc vykon ale nejako to ukopali... Villareal si zasluzil aspon remizu ale dneska prialo stastie barcelone..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako včera, lepší hrál, horší dával gol(y)

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů. Barca rozdávala dárky s předstihem. Výkon velmi dobrý, Villarreal zlobil především díky šikovným kolmicím, ale vyhráli jsme zaslouženě. Už kvůli tomu, že domácí byli bezradní i proti deseti. Piqueho druhá žlutá vymyšlená, očekávám, že mu stopku zruší.

Trochu za očekáváním zůstali Messi s Eto'oem, ale své si odvedli. Henryho výkon byl skvělý, spolu s Xavim nejlepší hráč zápasu.

Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych naopak nejlepsiho oznacil Alvese spolu s Xavim

Reagovat
smazaný uživatel

Alves byl tradičně jeden z nejlepších, už pomalu začíná docházet na má slova, že na 29 mega za čas nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je pravda v kazdym zapase patri opravdu mezi to nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés je fantastickej... hraje stejně dobře jako v Seville já jsem neočekával od Daniho propadák, jako mnozí culés tady, ale taky jsem rozhodně nepředpokládal, že bude hrát na tak vysoký úrovni. Aklimatizace ani nebyla nutná

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jsem si nevšiml, že by pravá obrana nějak hořela, Dani zkrátka stíhá všechno a když ne, někdo ho spolehlivě zastoupí. Tak aktivního beka bych si přál i na levou stranu, proto dávám Žirkovovi -

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase Zirkova nechci. Vem si jednu vec Alves je dost casto vepredu a pote je dulezite ze Abidal tolik neutoci a prakticky cela obrana se posouva kdy jeden ze stoperu zajistuje Alvese. Ja naopak doufam, ze Abidal zustane preci jen smerem dozadu si sve odkope

Reagovat
smazaný uživatel

V tom bych neviděl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

První vítěz ligy je znám. Blahopřeji do Barcelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona pokračuje i na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, taky gratulace

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi předčasné, na Real Madrid se nesmí nikdy zapomínat. I když bodový odstup je obrovský. Teď koupíme na křídlo Valenciu za 15 mil. eur a hned to muže vypadat jinak.

Reagovat
One-Real

12 bodů není zas tak hrozné, navíc když nám chybí klíčoví hráči, na jaře může přijít forma, u barcelony krize...všechno je otevřené

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak hrozné, ale ještě nikdy to žádný tým v lfp v této fázi sezóny neotočil.

Reagovat
One-Real

Někdo musí být první .

Reagovat
smazaný uživatel

Může se stát cokoliv, nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To ty tady blahopřeješ k titulu, já ne...

Reagovat
madridcan

pred dvoma rokmi ste kolko mali naskok ked sme prehrali s huelou 0:3.Nebol tiez takto vysoky?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebol ten tim kazdym dnom coraz viac v troskach ? Vid na poslednu chvilu uplachteny postup v CHL proti Werderu ?

Reagovat
madridcan

ale presto postup

Reagovat
smazaný uživatel

Uplachěný bych neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rec ale nebola o vykone v danom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade na co narazas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nepřijde, že bychom tenkrát postoupili uplachtěně. Nebýt domácího záváhání s Chelsea, tak bychom postoupili úplně v poho. A že jsme postoupili až dík poslednímu zápasu bylo dáno především dík pořadí zápasů, že jsme hráli s Werderem až poslední zápas. Být to jnak, tak bychom měli postup zajištěný dřív a celkový výkony vzhledem k okolnostem nebyly nijak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne postup, ktory sa zrodil v zapase, kde sme museli bezpodmienecne vyhrat, inak by postupil nas super, nijak presvedcivy neprisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma lety takový náskok nebyl ani jednou ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekord v počtu bodů za půl sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Za podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak sem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řek po nejhorším vstupu do sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

tj po prvních zápasech sem si říkal ať Guardiola vypadne teď se zato stydím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať vypadne zas n,ale vůbec sem mu nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

No já se divil že sme tak zaváhali hned na začátku! Když sem viděl tu přípravu tak sem myslel že to pude dobře a pak ty první dva zápasy...ale už se mi to líbí! Guardiola je ten nejvetší borec

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce píšou, že jsme se "vyrovnali" Madridu z šedesátých let, ale tak jsem si to v rychlosti projel a po šestnácti kolech ani jednou neměl více než 40 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dream Team někdy těch 40 bodů měl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ale 2004/2005 Barca měla 39 (stejně jako by měl po přepočtu Dream team 1990/1991).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak 2004/2005 to vím a jaký je ten rekord v počtu bodů a golů za sezonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

GUARDIOLA je frajer!!! Opět mě utvrdil v tom, že je to muž na svym místě Visca el Barca y visca Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal zatím zdaleka nejlepší soupeř, jakého jsme potkali. Hráli výborně v záloze, perfektně přistupovali. Kromě začátku druhé půle výborně napadali a získávali míče. A jejich největší zbraní jsou sehrané kolmé narážečky, které smrděly několikrát za zápas. Přeju jim třetí místo v tabulce hned za Barcou a za Madračkama

Reagovat
Xavi

No jak jsem čekal, Villareal nejvyrovnanějším a nejnebezpečnějším soupeřem letos. Xavi forma jak prase, taky Henry, Keita zas důležitý gól. Messi celkem neviditelný .

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se mi zdá silnější než Villarreal. Dneska jsme navíc nepodali optimální výkon, třeba oproti zápasu v Seville to byl slabý čajíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se ti může jevit jak chce, ale pravdou je, že jediné ponorky s námi odehrály vyrovnaný mač

Reagovat
smazaný uživatel

Měli šance, jinak mě nenadchli.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre ze zápasů s potenciálně nejsilnějšími soupeři - 17:2.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

b?

Jen připomenu, že před těmi zápasy tady bylo mnoho příspěvků o to, jak Barcu neprověřil ještě žádný pořádný soupeř, že to taková sláva beztak není....

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, měl bych říct spíše 15:2, nechtě jsem tam počítal jedno utkání s výsledkem 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné,ale já chci vědět proč to tu píšeš. Každém je to u prdele a tvůj příspěvek nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že spanehlovi a fcbéčkovi to u prdele není, takže smysl právě ztrácí tvé dva příspěvky. Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále jsi mi neodpověděl na jednoduchou otázku : Proč jsi to tady napsal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti ale na nic odpovídat nemusím, to si příliš věříš. Stačí, že se tvůj příspěvek ukázal jako neodpovídající skutečnosti, takže máš sám nad čím přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Každému ?

Reagovat
smazaný uživatel

to moc nechápu . Proč do toho počítáš i výsledek zápasu s Numancií ...?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, už jsem se opravil, počítal jsem teď sérii posledních zápasů a zapomněl jsem, kdo tam všechno byl.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsi mě zmátl

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je pre mna najvacsie prekvapenie Barcy, po minulej sezone som mu neveril...dufam ze to este zdramatizujeme a do posledneho kola bude o co hrat

Reagovat
Tsigi

Kluci barcelonský udělali jste si dobrej náskok na podzim . Tak doufám, že na jaře pošetříte síly a o tu Ligu Mistrů si to s Juventusem rozdáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barce, letos to je neskutečný kolos a už si pomalu chystám zásobu toaleťáku na osmifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

forma pomalu klesá. Zápasy s Realem a teď i Ponorkou už nebyly optimální. Kdovíjak to bude na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodám, že budu hrozně rád, když vyhraje Barca ligu. To je můj cíl na letošek. Co bude navíc, bude prostě navíc, ale priorita č. 1 je liga a to o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to mělo být vždy, LM bez ligy je taková neúplná.

Reagovat
plechi

aby ste nedopadli tvrdě na zem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak byli to těžcí soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona are not a strong team. They will drop points and Real Madrid will win the league again. Hala Madrid!!!

Diskusia na goal v plnej parade/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každá diskuse má svého gonzálese

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ti snivalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tenhle večerní zápas Betis - Bilbao je fakt hroznej fotbal. Chvilkama je to skoro jak v Premierleague

Reagovat
Tomanatura

Fuj. Už nikdy nechci zažít něco, co by se aspoň trošičku podobalo Betisu s Bilbaem. Zkusil jsem 7 minut, víc nešlo.

Chvilkama je to skoro jak v Gambrinusleague

Reagovat
smazaný uživatel

To samé by se dalo říct o některých zápasech Premier League....

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=L1Pzcb0IwJ4

Reagovat
plechi

300. pro sněhobílý Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao Uff, ale že jsem se zapotil.

Reagovat
blaugrana

vyhroteny zapas....... rozhodca chcel opät raz ukazat, kto je panom na ihrisku a piskal tragicky, miestami ma privadzal do sialenstva .... cervena pre Piqueho bola ceresnicka na torte......tragicky vykon rozhodcu, ale hlavne su tri body, takze spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nám v první půlce připískl v pár soubojích ve středu pole, ve druhé to kompenzoval směšnou rudou a neodpískanou pentlí, která byla ale naprosto jasná a proč ji nefouk ví asi jen on sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ti pomezní z toho nevyšli s čistým svědomím, těch sporných ofsajdů bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou moc důležité body a je nutno podotknout, že jsme měli štěstí.

Vůbec se mi nelíbilo společné nasazení Busquetse a Keity, protože oba dva nejsou schopni tvořit a tak to vše z té zálohy padalo na Xaviho a když se k tomu přidala absence Marqueze, tak jsme byli hodně čitelní a ta rozehrávka byla místa tragická a Villareal z toho hodně těžil. Spíš bych příště preferoval vždy jen jednoho z nich v kombinaci s Tourem, Guddym či Iniestou, protože tak jejich přínos více vynikne.

Keita úžasně, ani né tak kvůli tomu gólu, jako kvůli tomu, co všechno dokázal oběhat, prostě borec.

Xavi při tom druhém gólu, to byla vychutnávačka

V létě, když se vylosovala liga, tak jsem pří vzhlédnutí na ten čtyřboj doufal tak v max. 7 bodů ...ale sfoukli jsme je parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se teda výkon Keity nelíbil ani za mák. Dal gól, to ano, ale jinak byla naše záloha dozadu hodně děravá. Yaya je prostě Yaya

Reagovat
Xavi

Tak na Yayově místě hrál Busquets, Keita hraje něco jiného a mně se líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa Keita tiez pacil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mně celkem taky. Musíme si uvědomit, kde hrál.

P.S. Jeden zajímavý článek týkající se hodnocení hráčů fanoušky napsal Ramzi na blogu fcbtransfers.blogspot.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je pravda, že superforma pomalu odeznívá a pauza tak přijde vhod. Je skvělé, že i tak jsme dokázali vytěžit ze zápasu 3 body i přes slabší výkon Messiho a Sammyho. Piquého červená se mi moc nezdála, ale i tak budu rád, až se vrátí Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón ani jedna remíza , jinak velice sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

a Barca průměř přesně 3 góly na zápas, to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

henry,keita,xavi všetci super

Visca El Barca Y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, doufal jsem, že Villarreal Barcelonu trošku přibrzdí, ale bohužel to nezvládli...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se mi to líbí zase 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele