Primera Division - preview 16. kola

20.12.2008, 09:02, aktualizováno 21.12.2008, 10:12
Previews
Barcelona má v čele španělské ligy osmibodový náskok, ovšem dnes ji čeká velmi těžké utkání. Katalánci jedou na hřiště Villarrealu, který bojuje o Ligu mistrů. Na druhé místo se dnes může vyhoupnout Sevilla, potřebuje uspět na Mallorce. Poslední Osasuna hostí Getafe, Betis přivítá Bilbao.
Real Madrid - Valencia CF  (sobota 20:00)
Po prohře na Nou Campu čeká Real Madrid další nepříjemný soupeř. Na Santiago Bernabéu přijede Valencia. Bílý balet před domácím publikem i přes značně prořídlou sestavu bude chtít napravit dojem z prohry, Valencia posilněná postupem do dalšího kola Poháru UEFA naopak jistě využije jakéhokoli zaváhání tradičního rivala.

Real Madrid zatím obě utkání proti těžkým soupeřům prohrál, jak doma se Sevillou, tak v posledním ligovém utkání v Barceloně. Nyní jej čeká dvojice Valencia - Villarreal. S prvně jmenovaným změří síly v 16. kole španělské ligy. V zápasech těchto soupeřů nebývá nouze o emoce a ani tento zápas jistě nebude výjimkou.

Od příchodu trenéra Juande Ramose si fanoušci mnohé slibují a i hráči vyjadřují spokojenost se změnou na trenérském postu. Závan naděje zatím kazí fakt, že Realu chybí řada hráčů, kteří by se v zápase proti silnému soupeři jistě hodili. Dlouhodobě mimo jsou Van Nistelrooy, Diarra a De la Red, dále Pepe, Heinze a pro karetní trest Sergio Ramos. Naopak na soupisku se vešel Torres, chřipku překonal Raúl a nechybí ani odchovanci z B-týmu Palanca, Antón a Bueno.

Základní sestava by měla vypadat následovně. V brance bude stát hrdina z Nou Campu Casillas, v obranné čtveřici se ujmou rolí stoperů Cannavaro s Metzelderem, po stranách podporováni Salgadem a Marcelem. Střed pole si vezmou na starost Gago a Guti, na křídlech budou hrát Robben a Sneijder a v útoku dvojice Raúl a Higuaín.

Protějšek Ramose Unai Emery má příjemnější starosti, jelikož mu chybí pro žluté karty pouze Moretti a mohl nominovat už Silvu a Morientese. Navíc Valencia slaví i postup do další fáze Poháru UEFA. Emery přesto soupeře nepodceňuje a pošle na hřiště to nejlepší co má.

Branku bude hájit Renan, před ním pak bude dvojice reprezentačních stoperů Marchena - Albiol, distanciovaného Morettiho nahradí Del Horno, na pravé straně bude působit Miguel. Tradičně silná záloha bude mít podobu Albelda - Fernandes jako středový dvojblok, před nimi bude hrát Baraja, na křídlech Joaquín a Mata. Na hrotu útoku bude stát osamocený Villa.

Utkání mezi Realem a Valencií na Santiago Bernabéu začne ve 20.00 CET a řídit ho bude Ramírez Domínguez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Ve druhém utkání šestnáctého kola španělské nejvyšší soutěže se na stadionu Estadio Olímpico utká domácí Espanyol s hostujícím Atletikem Madrid.

Espanyol prochází obrovskou krizí a zatím mu nepomáhá ani výměna trenéra. Pod novým trenérem Maném odehráli Los Pericos dvě utkání, v tom prvním remizovali na hřišti Betisu 1:1, ve druhém prohráli 1:2 s Valencií. Celkově čeká katalánský celek na vítězství již pět zápasů, z nichž čtyři prohrál. V tabulce patří Espanyolu poslední nesestupová sedmnáctá pozice, ovšem jak osmnáctá Mallorka, tak i devatenáctá Huelva mají stejně bodů jako barcelonský tým. Trenér Mané před duelem řekl: "Bylo by to skvělé zakončit rok vítězstvím a v situaci, ve které jsme, by to byla velká úleva." Do utkání nemůže bývalý trenér Bilbaa počítat s vykartovanými Martinezem a Rufetem, zatímco De la Pena, Raul Tamdo a Sergio Sanchez chybí kvůli zranění.

Atlétiko by podle aktuální formy nemělo mít s Espanyolem větší problémy, svěřenci Javiera Aguirreho už osm utkání v řadě neprohráli a v posledních třech duelech získali maximální počet devítí bodů. Skóre 11:3 z těchto posledních třech zápasů napovídá, že rozhodně nešlo o vítězství s odřenýma ušima. V tabulce je Atletiko na páté pozici o bod před svým městským rivalem Realem. Na druhou pozici ztrácí Rojiblancos pouhé tři body. "Tým je zdravý, silný a nažhavený k tomu, abychom zakončili tuto část sezony dobře. Nechceme se přestat koncentrovat, protože ještě nejsme na dovolené, zasloužené prázdniny přijdou po sobotní půlnoci," řekl kouč Aguirre, který do sobotního duelu nemůže počítat s Tomášem Ujfalušim, který má zdravotní problémy, stejně jako Řek Giorgis Seitaridis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.15 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Numancia - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Šestnáctá Numancia hostí osmý Valladolid, kterému se v poslední době velmi daří a stoupá tabulkou. Domácí se drží v pásmu sestupu.

Zápas je pikantní pro domácího kouče Sergia Kresiče, který v devadesátých letech vedl právě Valladolid. Tyto vzpomínky ale Chorvat hází za hlavu, jeho srdce už bije jen za sorijský tým, který chce dovést k vítězství. Poslední výsledky Numancie byly dobré, statistiku kazí jen poslední prohra 0:2 v Málaze, i když dlouho to vypadalo na remízový konec a do vedení šla Málaga jen díky diskutabilní penaltě. Na sestupové pásmo má Numancia náskok pouhý bod. V trestu je Domingo Cisma, zpátky na trávník by se měl vrátit po jiném disciplinárním trestu José Javier Barkero.

Valladolid je na skvělém osmém místě, z posledních sedmi zápasů jich pět vyhrál a jednou remizoval. Většinu výher ale tým vybojoval v domácím prostředí, venku není tak úspěšný. Na hřištích soupeřů získal jen 4 body z 21 možných. Sebevědomí celku nechybí, kromě remízy v Pamploně získal v poslední době také cenný sklap Villarrealu, v podobě výhry v domácím prostředí 3:0. Při remíze v Pamploně zase Valladolid dotáhl už třígólové vedení domácích. Kouč Mendilibar veze do Sorie 20členný kádr. Hrát ale nebudou Kike, Jesus Rueda, Sergio Asenjo, Javier Baraja a Ernesto Canobbio.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.15 - 2.55
více informací
RCD Mallorca - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Trápící se Mallorca přivítá na domácím hřišti v dobré formě hrající Sevillu a bude usilovat minimálně o bod. Ve stávající formě to však nebude nic lehkého, zvláště když jsou Andalusané nabuzení po posledních skvělých výkonech, kdy dokázali porazit na cizím hřišti Real Madrid i Villarreal. Zklamáním je vypadnutí z Poháru UEFA, ale o to větší hlad po úspěších bude Sevilla mít.

V nejhorší možný moment dorazila Mallorca na počátek ligového Everestu. Na místě znamenajícím sestup, s nefungující obranou a v celkové institucionální krizi. Svěřenci Gregoria Manzana již sedm kol nezvítězili a za stejné obobí získali pouhé dva body.

Připomeňme, že krom Sevilly čeká Mallorcu v nejbližší době Barcelona, Real Madrid, Villarreal a Valencia a i když už některé týmy dokázaly z této poutě vyjít více než úspěšně (viz Valladolid), zrovna u klubu z Baleárských ostrovů se to očekávat nedá.

Domácí se budou msuet obejít bez Davida Navarra, Gonzala Castra, Clébera Santany a Moyi.

Sevilla, jak už bylo řečeno, uspěla v posledním kole na El Madrigalu a s trochou štěstí může zakončit rok na druhé pozici, což by bylo po slabším rozjezdu jisté zadostiučinění pro trenéra Manola Jiméneze.

Ten nebude moci počítat s Acostou, Crespem, Konkou (ten bude chybět tři týdny) a nejistý je i start Kanoutého, který také není úplně zdravotně fit. V sestavě není ani Mosquera, jenž podle mínění trenéra ještě není v optimální formě po zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.40 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Getafe CF  (neděle 17:00)
Osasuna Pamplona hostí v neděli odpoledne Getafe a je to pro ni další z možností, jak se odpoutat z konce tabulky. Getafe je v klidném středu tabulky na devátém místě.

Odpoutat se z posledního místa tabulky by bylo nejlepším dárkem pro fans navarrského klubu. Obrana si dokáže poradit, ale zatím dost pokulhává útok. Méně branek nastřílelo jen Recreativo Huelva. Nový kouč José Antonio Camacho ještě nedokázal tým trvale vytáhnout v tabulce výše, i když na první letošní výhru už čekat nemusí. Ve 12.kole totiž Osasuna dokázala doma zdolat Almeríu 3:1. V minulém kole hrála Pamplona na půdě Huelvy a podlehla těsně 0:1. Kouči Camachovi chybí pět hráčů. Jmenovitě jsou to Xavier, Roversio, Vadocz, Delporte a Cruchaga, jisté místo v sestavě by tak měl mít i Jaroslav Plašil, a to na levém křídle.

Ani Getafe nemělo zrovna skvělý start do sezony, postupně se ale zlepšilo a nyní již téměř atakuje evropské poháry. Před čtyřmi týdny Getafe vyválčilo remízu na Camp Nou s Barcelonou, o kolo později doma zdolalo Real Madrid. Hned v dalším kole remizovalo na Villarrealu 3:3, takže se dá označit za postrach favoritů. Dobré výsledky pak jen potvrdilo vysokou výhrou doma nad Mallorkou 4:1 a tak může malý madridský celek jet plný sebevědomí i do Pamplony. Kouč Víctor Muňoz postrádá dlouhodobě zraněné Ustariho a Signorina, nově též forwarda Albína.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - Miguel Flano, Azpilicueta, Monreal, Sergio, Oier - Nekounam, Punal, Hector Font, Plašil - Dady
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Contra, Mario, Cata Diaz, Licht - Granero, Gavilan, Cortes, Polanski - Del Moral - Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.05 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - UD Almería  (neděle 17:00)
Sporting Gijón hostí na svém stadionu El Molilón v šestnáctém kole La ligy Almerii.

Gijónu se v posledním měsící moc nedaří, ze čtyř utkání prohrál tři a pouze v jednom se radoval z vítězství. Týmu se nedaří zejména obranná činnost, když v posledním domácím utkání prohrál vysoko 2:5 s Atlétikem Madrid. Minulý týden podlehl Bilbau na jeho hřišti 3:0. Slabé výsledky znamenaly pokles v tabulce na dvanáctou pozici. Kouči Preciadovi bude chybět suspendovaný Gerard, zatímco Neru Ayesu vyřadilo ze hry zranění, které do hry nepustí ani brankáře Ivana Cuellara.

O tři pozice za Sportingem je v tabulce Almeria, která na patnáctém místě ztrácí na svého nedělního protivníka dva body. Výsledkově je na tom Almeria v poslední době ještě o něco hůře, když v posledních čtyřech duelech získala jediný bod za remízu v minulém kole se Santanderem. Kouč Arconada v týdnu řekl:"Minulou neděli jsme proti Racingu udělali první krok, nyní chceme udělat druhý proti Gijónu. S Racingem jsme si zasloužili vítězství, doufejme, že to vyjde v neděli." Almerii bude v duelu chybět vykartovaný Albert Crusat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.85 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Málaga CF  (neděle 17:00)
Na půdu třináctého Racingu cestuje v rámci šestnáctého kola Primera Division desátá Malága.

Santander v posledních týdnech ztratil formu, kterou se prezentoval na začátku listopadu. V posledních třech duelech ani jednou nevyhrál a získal jen dva body za dvě remízy. Naskok Racingu na sestupové pozice činí čtyři body. Velkou ranou do sebevědomí hráčů však muselo být čtvrteční vyřazení z Poháru UEFA. Santander po výborném výkonu vyhrál 3:1 nad Manchesterem City, ovšem branka, kterou inkasoval v poslední minutě utkání, rozhodla o nepostupu kvůli horšímu skóre. Ze šťasného postupu ze třetího místa se nakonec radovalo francouzské PSG. Do nedělního utkání nastoupí Racing bez zraněného stopera Moratona, nepravděbodobný je i start Cesara Navase a Fernanda Gaspara.

Sympaticky si zatím vede v letošní sezoně Malága, která ma kontě již šest vítězství, což je na nováčka soutěže velmi dobrý počin. V posledních pěti utkáních Los Boquerones prohráli jen jednou. O minulém víkendu tým Antonia Tapii porazil v duelu dvou nováčků Numancii 2:0 a v tabulce se posunul na desátou pozici. Co se týče marodky, tak jediní hráči, kteří budou chybět kouči Tapiovi, jsou Cuadrado a Adrian.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Deportivo La Coruňa hostí předposlední Huelvu a pokud zvítězí, bude moci být rok 2008 považován za velmi úspěšný. Přední místo v tabulce, postup ze základní skupiny Poháru UEFA... Depor rozhodně překonává očekávání. To hosté jsou na tom stále špatně a i když se poslední kola dařilo, je potřeba dále sbírat body, jinak se bude v Huelvě hrát příští rok druhá liga.

Los Blanquiazules na domácím stadiónu El Riazor mají skvělou bilanci, když ze sedmi posledních zápasů pětkrát vyhráli a jen jednou odešli poraženi. Právě domácí prostředí by mělo zaručit, že se nebude opakovat propadák z minulého kola, kdy Deportivo nestačilo na výborný Valladolid, a promarnilo tak možnost dostat se v tabulce na "evropské" příčky.

Nominace trenéra Lotiny není zrovna šokující. Pablo Amo a Mista jsou zranění, gólmani Aouate a Munúa jsou mimo sestavu tradičně a čistě z rozhodnutí trenéra chybí Laure s Pablo Álvarezem.

Pro Recreativo je návštěva Riazoru šancí pro úspěšné uzavření roku 2008, neboť by se teoreticky mohlo jednat o třetí vítězství v řadě. To by navíc v závislosti na ostatních zápasech mohlo znamenat vystoupení ze sestupových vod. Tam už přitom svěřenci Lucase Alcaraze tráví nezdravě moc času...

Pro hostujícího kouče je nejlepší zprávou uzdravení Iaga Bouzóna, jistě potěší také návrat Poliho, jenž si již odpykal trest za žluté karty. Naopak chybět budou Aitor a Pablo Oliveira, kteří sice byli přítomni v posledním kole proti Osasuně, ale tentokráte se do nominace nevešli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Utkání kola se odehraje na stadiónu El Madrigal, kde domácí Villarreal hostí vedoucí celek tabulky - katalánskou Barcelonu. Žlutá ponorka v posledním kole zaváhala a prohrála doma se Sevillou, takže pokdu chce udržet kontakt se svým soupeřem, potřebuje vyhrát a přiblížit se na pět bodů. Barca totiž naopak jasně přehrála Real Madrid a nadále pokračuje ve skvělých výkonech. Z ligového Everestu má za sebou již tři zápasy s impozantním skóre 9:0.

Jestli ovšem někdo má na to Blaugranas zastavit, je to právě Villarreal na domácím hřišti. Současná situace silně připomíná tu z před čtyř let, kdy Katalánci také jasně vedli ligu a zhruba ve stejné době kolem Vánoc je Villarreal bez problémů porazil. S Barcou si ostatně na El Madrigal poradili i ve dvou posledních zápasech. Na druhou stranu je třeba připomenout, že Villarreal doma nevyhrál od devátého listopadu...

Pokud Barca vyhraje, udělá další obrovský krok k zisku titulu. Do konce bude sice chybět ještě 22 kol, ale jednalo by se hlavně o úder na psychiku soupeřů - porazit všechny čtyři hlavní konkurenty po sobě + rozstřílet Atlético Madrid 6:1 o pár týdnů zpět, těžko by se v Evropě hledal jasněji vedoucí tým.

Problémem pro trenéra Jsoepa Guardiolu jistě bude absence Rafaela Márqueze, který se zranil během týdne a i když se do poslední chvíle v Ciudad Condal doufalo, že by se mohl dát dohromady, nestalo se tak. Barceloně tak opět může vzniknout problém s rozehrávkou, v níž hraje Mexičan naprosto klíčovou roli.

Krom Márqueze chybí i dlouhodobě zraněný Milito, dále Pedro a také možná trošku překvapivě Iniesta, který doufal, že by se mohl vyléčit ještě před El Clásicem, nakonec ale není fit ani o týden později, a levou stranu tak opět nejspíše ovládne Thierry Henry.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.40 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Real Betis sehraje s Athletikem Bilbao bitvu o střed tabulky, mezi týmy je jen dvoubodový rozdíl a to ve prospěch Betisu. Momentální forma ale hovoří spíše pro Bilbao.

V minulé sezoně měl tento zápas kontroverzní průběh, když byl v 69.minutě ukončen. Gólmana hostí Armanda Ribeira trefil domácí fanoušek lahví do hlavy. Bilbao kontumačně vyhrálo a Betis měl na dva zápasy uzavřený stadion. Lehké nepokoje se tak dají očekávat i tentokrát. Domácím se v poslední době příliš nedaří, už tři zápasy čekají na radost z vítězství. V minulém kole Betis podlehl Atlétiku Madrid a vypadl tak z první poloviny tabulky. V trestu jsou klíčoví záložníci Mehmet Aurelio a Achille Emana a nemohou tak svému týmu proti Bilbau pomoci. Emana je zároveň nejlepším střelcem týmu. Delší dobu zranění jsou Mark González a David Odonkor.

Athletic se letos velmi dlouho rozjížděl do tempa, poslední tři domácí zápasy ale vyhrál. Minulý víkend doma zdolal Sporting Gijon, a to 3:0. V tabulce se tak vyšvihl na čtrnáctou pozici. Zápasy venku jsou však bodově slabší, i když kouč Caparrós horlivě očekává průlom. Zraněný je Ustaritz Aldekoaotalora, po trestu je ale vrací Pablo Orbaiz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.25
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15122146:938
2.Valencia CF1593330:1930
3.Sevilla FC1593323:1430
4.Villarreal CF1585226:1929
5.Atlético Madrid1583435:2127
6.Real Madrid1582533:2626
7.Deportivo La Coruña1573516:1724
8.Real Valladolid1572622:2023
9.Getafe CF1556421:2021
10.Málaga CF1563623:2521
11.Real Betis1553721:2118
12.Sporting Gijón1560923:3518
13.Racing Santander1545617:2117
14.Athletic Bilbao1544719:2416
15.UD Almería1544716:2416
16.CD Numancia1542917:3014
17.Espanyol Barcelona1534812:2213
18.RCD Mallorca1534817:2913
19.Recreativo Huelva1534810:2213
20.CA Osasuna1516811:209

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (186)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villarreal CF - FC Barcelona

Real Madrid - Valencia CF

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska by to chtělo dvě jedničky , což se ale s nejvyšší pravděpodobností nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Athletico Madrid, ten klub je jeden můj z nejoblíbenějších z La Ligy, ale dnes prostě nezvítězí. Bohužel remíza. Tip 1:1

Co se týče Realu, měl by vyhrát, pokud chce ještě doufat v zisk titulu a v pokles formy Barcelony. Sezóna není ještě ani v půlce, tak není zatím vůbec jasné, že Barcelona získá titul. Bojuje se přece do posledního kola. Snad už to nevzdali madriďané. Navíc Valencia dostala od Barcy venku výprask, takže snad dostane další. Tip 3:0.

Reagovat
satan_666

koukam znalec...3:0 nevyhrajou ani náhodou,jeden dostanou určitě,pokud vyhrajou tak ušmudlaně max o gól,ale spíš si nějakej ten bod odveze Valencia

Reagovat
One-Real

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jim nevěříš. Ale jak se mají zvednout, když je lidé neustále kritizují a říkají, že letos už na titul nemají. Určitě tu ještě nějaká šance je , a proto musí vyhrávat takové zápasy jako teď. Je pravda, jsou v krizi, nedaří se jim, je hezké, že dají za zápas 3 branky, ale stejně pak 4 inkasují. Takže teď nastala chvíle, kdy se můžou zvednout. Proti Zenitu hráli skvěle a ty góly, co vstřelili, nádhera...

Real taky vyměnil trenéra, ještě se uvidí, jestli to byl dobrý tah, ale zatím se zdá, že jo. Na Nou Campu se drželi, zápas jsem neviděl, ale asi je Katalánci hodně přehrávali, tuším Casillas chytnul i penaltu, ale stejně prohráli až v poslední desetiminutovce zápasu. Holt na silnou Barcelonu s maximální formou by neměl asi nikdo. Pokud se od minulých zápasů madriďané poučili, zlepšili svoji obranu, tak dnes by to mohlo skončit těch 3:1. Dobře Satane, jeden gól Netopýři dají, z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska stoprocentně vyhraje. Tip - 3:0 , 3:1

Reagovat
-Kopy-

Dneska Valencie zvítězí 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real může nastoupit v devíti a stejně vyhraje.

Reagovat
-Kopy-

V 11 jsme vás přehrávali jak herně, tak výsledkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes padne hlavní město...nad Mardidem roztahne křídla netopýr.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Xavi

Co natom nechápeš? Běž si prosímtě radši dávat obrázky do diskuse PL.

Reagovat
Tomanatura

Když napíše, že Valencie vyhraje, tak proč dává palec dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

že by překlep?

Reagovat
smazaný uživatel

byl to překlep, ale můžem to pojmout i jako gladiátorský souboj, pak by to smysl dávalo

Reagovat
Xavi

Třeba mu vadil ten jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím velice, ale opravdu velice nadějně.

Reagovat
madridcan

to su este asi dozvuky z piatku

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to říkám s naprosto čistou hlavou.

Reagovat
Tomanatura

Tak je sobota, diskotéky otevřené, šance je vždycky

Reagovat
madridcan

Tajomstvo uspechu-Cez Del Horna.Robben vycvic ho prosim

Reagovat
madridcan

pripajam sa ku kolegovi Vijovi-tiez si myslim,ze real vyhra vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dvakrat 3:0, nazdar.

Reagovat
afc

Real a udrzat ciste konto?ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně je to víc reálnější, než ten tvuj žblecht.

Reagovat
smazaný uživatel

Real 3-0, 3-1 vyhraje, to jo... ale obávám se, že Athletico remizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Franco podle mě bohužel vyhraje, ovšem některé namyšlené řeči od jeho fanoušků působí po ostudě z minulého týdne skutečně srandovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi nikdy nebyl na Bernabeu ty namyšlené řeči. Podiv se první na sebe ty kkte, a potom tvrď o někom že je namyšlený

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak beru zpět, přece jenom teď je velká šance, že se i dostanete přes půlku, takže optimismus je na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

vsak bud v klude...mysli nato,ze sa musia tesit,ze vyhrali po takmer 4 rokoch a na tomto vitazstve sa budu ukajat este dalsie 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru, taky bych byl štastný kdyby můj oblíbený klub vyhrál po 3 letech nějakou trofej.

Reagovat
madridcan

noo a mozno tento rok vyhraju Copa Catalanyua

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň si informace...

Reagovat
madridcan

ou asi pred dvoma rokmi ste to vyhrali vsak?Minuly rok tusim Tarragona

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň si informace.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, tento zápas, respektive bago, je věčné, čtyři roky je příliš málo.

Reagovat
madridcan

oproti tej srande co posledne roky predvadzate na Bernabeu sa to neda ani porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím naprosto souhlasím. Jsme hrdý, že Barca hrála fotbal.

Reagovat
madridcan

pred dvoma rokmi ani ne,pred rokom ani ne a inak to nebude ani tentorok

Reagovat
smazaný uživatel

JEstli to tuto seoznu bude jak ty poslední, budu zklamaný,ale hrdý. Jsem přesvědčený, že Barca nikdy neklesne tak hluboko jak Real letos.

A jsem taky přesvědčený, že fanoušci Barcelony neklesnou tak hluboko, jak ty teď.

Reagovat
madridcan

staci ked maju v nicku niektoru cast z Messiho mena a uz su tak hlboko,ze sa az topia

Nemyslim si,ze real nejak hlboko klesol,ale prirodzene mame rozdielne nazory

Reagovat
smazaný uživatel

1. Naprostý nesmysl.

2. Pokud si to nemyslíš, tak neklesl jen ten tým, ale celá instituce četně fanoušků a okolí. A to je jen dobře.

Reagovat
madridcan

ale ja nesom institucia fanusikov...ja som iab jeden fanusik.Neviem,ale nedokazem sa na Real neiekedy pozriet kritickom okom.Samozrejme,ze to bol otras,ale myslim si,ze pri novom trenerovi a takou marodkou by bolo podobne hranie ako ine Clasica nasou smrtou...Takto sme si drzali nadej skoro az do konca.Keby sme hrali otvorene tak je to asi najvacsie vitazstvo barcy v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle tebe člověk klesne hluboko, když v nicku část jména svého oblíbeného hráče... To mi Arnemu, GATTUSOVI a dalším máš co vysvětlovat

Reagovat
madridcan

nemusis az tak Kyslikovi liezt do zadku...uz si ta vsimol neboj

Spomenul som tam niekde nick GATTUSO alebo nejaky podobny?Vyvadzas si z mojej vety o nickoch z Messiho menom co sam chces a co sa ti hodi.Zas nemusis za kazdu cenu zaujat

Lionel43,Lionel_Messi-mam na mysli tieto a podobne nicky,ktore sa tu prezentuju stupiditou takze nabuduce zbytocne nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příště si zkontroluj co napíšeš, aby to nemohl nikdo použít proti tobě...

Jinak nemám zapotřebí lézt Kyslikovi do prdele, to už spíš PJ, aby mě nevyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný nesmysly.........

Reagovat
madridcan

od teba to je lichotka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je jediná šance po křídlech (Hlavně to zkoušet přes nerozehraného Horna a z minulých zápasů nejistého Miguela) + hodně stříllet. Renan je talentovaný gólman, přesto jak bylo vidět na Nou Campu, v takhle těžkých zápasech není nějak výborný - dá se to přisuzovat jeho věku a "zkušenostem".

Po výprasku od Barcy se tohohle zápasu celkem bojím, prohrát by znamenalo kompletni demoralizaci týmu, navíc další překážku v jarní stíhací jízdě (i když ani tou bych si nebyl moc jistý). Nechci však spekulovat, jenom doufám, že se aspoň budeme snažit hrát fotbal a do zápasu zasáhne jeden ze dvou naších odchovanců, kteří se dostali do výběru....

V tomhle zápase, je mi celekm jedno jak to dopadne, hlavní bude předváděná hra

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno je pěkné hovado, jestli bude hrát proti skleněnému Robbenovi, tak to smrdí zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Horno je hovado, minimálně na srovnatelné úrovni jako Ramos (promiň yardo). Ale tak snad to Arjen vydží. Jinak v sestavě bych mnohem radší viděl Antóna než Marcela, a Buena než Raúla (proč se musel vyléčit?)

Reagovat
madridcan

posledne 3 zapasy v lige dal Raul stale gol-da ho aj dnes

Reagovat
madridcan

3 zapasy ako proti Valencii v lige

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil jsem, ale stejně nesouhlasím. Nemůžeš postavit v tak důležitém zápase hráče na hřiště, jenom proto, že se mu proti tomu týmu daří, když něběhá a je z formy a na hřišti pripomíná ******. To už tam dám radší mladíčka, který se bude snažit a může z těchto zkušeností těžit v dalším fotbalovém růstu

Reagovat
madridcan

nesuhasim...moj nazor je taky,ze prave na taketo zapasy by som Raula nasadzoval.Neviem ako sa javi tebe,ale proti takymto superom akoby mal motivaciu.Proti Seville,valencii,barcelone{aj ked tu je to vacsinou iba doma,na Nou Campe je dlhodobo neviditelny},alteticu madrid a v lige majstrov akoby vedel zo seba dostat viac.Dneska mu verim a verim aj,ze da gol aj ked mas pravdu.Pomaly ho zacnu vytlacat mladsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde vidět, že patříš ke skupině zastavající se Raúla. Ja hlavně chci, aby mladí hráli více zápasů za A-Tým, získavají zkušenosti atd. Navíc pro Buena, Szalaie (nebo jak se jmenuje) Antona a i Palancu je ideální čas, když jim nedáme šanci budou z nich další Negredove, Granerove, De la Redove atd.

Reagovat
One-Real

nasazování odchovanců ve velké míře je jediné, co barceloně závidím, snad se dnes aspon na půl hodinku na hřistě podíva Palanca v El Clásicu se mi líbil..

Reagovat
smazaný uživatel

Palanca není náš odchovanec...

Reagovat
One-Real

já nenapsal že je, já jen napsal že se mi líbil v El Clásicu

Reagovat
smazaný uživatel

"nasazování odchovanců ve velké míře je jediné, co barceloně závidím, snad se dnes aspon na půl hodinku na hřistě podíva Palanca" z téhle věty vyplyvá, že je podle tebe nas odchovanec. Ale asi si to jen blbe formuloval...

Reagovat
One-Real

sorry, měla tam být tečka mezi těmi dvěmi větami...špatně jsem to formuloval

Reagovat
One-Real

i když není náš odchovanec, měl by víc hrát v El Clásicu se předvedl dobře , jinak Bueno a Anton by se měli také vyzkoušet..

Reagovat
smazaný uživatel

Bueno, Anton, Schorn (nebo jak se to pise), Szalai, Parejo, Company..... ti všichni by se měli odzkoušet, dále jsou v Castille talentovaní hráči jako Rico, Adán (bohužel bude muset odejít) v "C" jsou vyzdvihovani Laudrup, Benavente (byl, teď nevim kde je mu konec, asi stejny pripad jako u Franca). Zalezi jestli jim budeme davat sance, jejich osudy se muzou vyvijet ruzne

Reagovat
One-Real

jj Parejo by se měl určitě odzkoušet ještě v tomhle roce, když už se vrátil z QPR, kde se mu navíc nedařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo me dost udivuje v negativnim slova smyslu. Co jsem slysel, tak v QPR hral hovno, absolutni zklamani. Nevim jestli mu jenom nesedl styl anglicke ligy nebo tymu, ale i kdyz ma obrovsky potencial (kapitan vitezu ME mladeznickych kategorii, hlavne jak rozhodl utkani s Reckem) tak zatim neukazuje, ze na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nemyslíš, že by Higuaín byl v Championchip hvězda

Reagovat
stas87

preco do toho tahas higuaina???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kdo vyhoří v Championchip ještě neznamená, že by nebyl hvězda v PD. Higuaín je jeden z nej hráčů Realu, ale myslim, že v QPR by byl taky průměrný.. Byla chyba dát na hostovačku hráče do úplně jinýho sportu.

Reagovat
stas87

lenze higuain ma uz nieco odkopane narozdiel od pareja championship je reznicina typycal kopac liga nakop dopredu hlavickove suboje nic pre neho mozno real videl ze je su tam peniaze tak ho tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece jedno, že má něco odkopáno, protože i tak by byl v Championchip průměrný hráč. Možná tam Real viděl tu vidinu, že se obrousí a zlepší v osobních soubojích, ale to by se zlepšil i v PD..

Reagovat
stas87

mozno videl ale toho mohli dat treba do celtiku ci rangers to by bolo lepsie mohol by hrat pohare

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec, jestli ho chce Real vychovat pro sebe, tak na soutěž ve které hraje, nebo alespoň trochu podobnou... Ono v Glasgow jsou sice silný týmy, ale ve zbytku soutěže se hraje podobně jako v Championchip.

Reagovat
stas87

ale praveze by mohol hrat zapasy lm ci uefy s kvalitnymi supermi ak ho real chcel pre seba mohol ho dat treba do getafe mallorky teraz neviem na co im bude ked sa v anglicku nepresadil ale co uz real si musi poradit sam prvym ukolom pre nej bude vyhravat a hlidat si to druhe miesto titul je prec a v lige majstrov dieru do sveta neurobi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ver ci nie zastancom Raula niesom,ale v takychto zapasoch by som mu sancu daval

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht.. pokud bude hrát Del Horno to co ve středu(nějaký ofsajd systém mu vůbec nic neříkal a chronicky se zdržoval tak 1-2 m za vysunutou obranou, navíc se vůbec nestíhal vracet po jeho nevydařených ofenzivních výpadech), tak budem mít veliký problém.. Jinak Miguel si to uhraje, o to strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Real : Valencie 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesku Vale musí. Budu jí fandit jako snad ještě nikdy.

Já osobně doufám, že mezi madridskými týmy bude po dnešku rozdíl 4 bodů a zítra by mohl být Real blíže Getafe než Atléticu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Silva dnes načechrá Villovi na dva kúsky a potom si dá jeden sám. A neboli by sme to mi aby sme jeden kúsok nedostali, takže 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Higuain.

Reagovat
GEGE

Del Horno měl být vyloučen

Reagovat
smazaný uživatel

Měl no. Červená karta bez diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Horno je fakt bezva kluk. Sudí neví nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro , Metzelder dva stopeři k pohledání

Reagovat
smazaný uživatel

JInak Vale zatím hraje o hodně líp než Real. I když měla jen jednu stoprocetní šanci po Villově střele nad branku. Van Der Vaart nemá na Real a dneska to jen dokazuje. Rohy na hovno, o přímácích nemluvě.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Podlaa mna si vadi s Gutim, viem si ho predstavit s De la Redom

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vale hraje rozhodně hůř, šance ale byly na obou stranách...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno jasna cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Vale si vzala recept od Realu zpřed týdne. Několik opravdu hnusných zákroků, hlavně Marchena a Del Horno, ale u nich to nepřekvapí. ¨

Jinak v první půlce se ukázalo, že ani jeden tým nemá echt pevnou obranu. Je to průchoďák na obou stranách.

Ukazuje se, jak výbornej fotbalista Roben je, jen kdyby taky někdy nahrál ...

Asi by zápasu slušela plichta, ale pokud Villa dokáže přestřelit z malého vápna skoro prázdnou branku, tak si Vale fakt ten bod ani nezaslouží

Můj soukromý tip je, že dneska se bude minimálně jednou, ale spíše hned několikrát začervená. horkým adeptem je marchena a jestli ho Unai nestáhne, tak je to ignorant

Reagovat
GEGE

Naprostý souhlas s tím Robbenem s tím solováním to fakt přehání

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tip s tou červenou, já tipoval nejvíc Del Horna.

Reagovat
One-Real

Fuuj Del Horno....

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu domů z kina, zapnu bednu a Casillas zákrok jak sviň. Jinak jak probíhal zápas?

Reagovat
One-Real

Nic moc, Robben hraje skvěle ale nepřihrává, což jeho výkon dost sráží, Marchena a Del Horno se předbíhají v hnusných zákrocích hlavně Del Horno měl mít dávno červenou!

Reagovat
smazaný uživatel

a co gól? Jinak film naprosto o hovnu, doteď lituju, že jsem utratil ty peníze

Reagovat
One-Real

Na čem jsi byl? Gol byl, že Robben obešel dva obránce a dal zpětnou přihrávku Higuaínovi a ten to tam střelil...

Reagovat
smazaný uživatel

Den, kdy se zastavila země...

Jinak dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Už ten název zní strašně originálně. To musím vidět!!

Reagovat
GEGE

Del Horno šel střídat vyloženěs s úsměvem

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena červená, jinak Renan tomu hodně pomoch

Reagovat
GEGE

Nesmyslné vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

říkám snad, že to bylo smyslné...

Reagovat
GEGE

Říkám snad,že tys to říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale reagujes na me, a kdyz na nekoho reagujes, tak vetsinou odpovidas na neco co on napsal, chces se s nim hadat atd. Kazdopadne nechme toho nebo to skonci jako v The Big Bang Theory, kdyz se hadal Sheldon s Leonardem jestli je vyrobce Terminatora uchylak

Reagovat
GEGE

Jj šak v poho

Reagovat
smazaný uživatel

*ale vyloučení to bylo...

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je neskutečný co předvádí ty dobytci z Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, cože to? Po minulým tejdnu si tady budeš otvírat hubu, antikriste ...? Hnus tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokudf uznal, že minulý týden jsme hráli hnusně my (můj případ), tak proč by to těd nemohl napsat...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kdo říká, že jsme minule neprasili Messiho? Prasili...Ale tohle je teda moc, nejméně dva likvidační od Albiola a Marcheny....

Reagovat
smazaný uživatel

proč reagujes na mě?

Reagovat
gonzalesl_is_back

jsem se uklikl

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych ti dal palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to gonzalesovi, ne tobě

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako nemuzu reagovat, nebo co?

Reagovat
gonzalesl_is_back

on je trochu emotivní, si ho nevšímej:)

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak emotivni je, ale jako vetsinu fandu Barcy bych ho bral v pohode. Pohrdam jenom jednim fanouskem Barcy, ale to opravdu hodne

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš a já ti normálně odpověděl, že reaguju na něj, tak nechápu, proč si moje zdělení bereš k srdci ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja jsem reagoval, kvuli posledni vety v tvem prispevku, ktera neni nijak objasnena. Navic kdyz uznal, ze jsem Messiho chteli zranit a nijak ty zakroky nevychvaloval

Reagovat
smazaný uživatel

napsal to dnes a po tom, co jsem mu to napsal já. Nepamatuju se a nai nechci lézt do té diskuse pod clásicem, ale skoro bych řekl, že právě tenhle přispěvatel tam ty zákroky na Messiho schvaloval. Ale opravdu to nemůžu říct na 100 %

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nikoli, neschvaloval, jen jsem psal, že díky těm prasečinám Messi nebyl vidět většinu zápasu až do gólu. Nijak jsem je neobhajoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Když něco nemůžes potvrdit, tak to nepoužívej jako obhajobu nečeho co jsi udělal, to platí všude

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalesl_is_back 13.12.2008 23:21

Madrid!!!! Messi už vidět tolik není, sic nehezké fauly, účel splnily, jedem!

Zvláště ten palec nahoru je úsměvný ve světle dnešních komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se omlouvám fcb

Reagovat
smazaný uživatel

ou, děkuji moc

Reagovat
gonzalesl_is_back

a kde je obhajoba? je to ciste pragmaticky napsane s jedinym soudem - nehezke fauly. Tak se prober!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o palci nahoru, nikoli o obhajobě, myslím, že probrat by ses měl ty - nebo naučit reagovat.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Palec nahoru je na Real a na podporu. Tím to pro mě končí, nikde nepodporuju úmyslné fauly. Tak si dej pohov a nepřekrucuj má slova svou interpretací pakoně

Reagovat
smazaný uživatel

To neokecáš, tne příspěvek mluví za vše, "sice nehezké, ale účel splnily", to mluví za vše. Ale klidně mi zas vyčti, že tam nic neobhajuješ.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty jsi vážně hlupák. Jasně jsem ti vysvětlil, i když jsem nemusel, co jsem tím myslel. Nehledě na to, si to vykládáš po svém a předkládáš věci, tak jak nejsou. Nebudu se tu zahazovat a ztrácet čas s někým tvého "formátu". Běž se ukájet jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nějaký nervozní, to bdue asi těmi devíti body... přece se nic neděje, prostě účel ty fauly splnily,

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nervózní vůbec, spíš mě unavuješ

Reagovat
gonzalesl_is_back

A ten palec je na jedem, opět mi Kyslíku dokazuješ, co jsi za hlupáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře, kašpárku.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Viz nahoře moulo

Reagovat
smazaný uživatel

To ses vytáhl jak Real na Nou Campu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Takový vtip je hodný 5letého infanta

Reagovat
smazaný uživatel

Za to říct někomu "moulo", na to abys měl vysokoškolský titul.

Reagovat
F.Torres

tak rikat kasparku, to ses na vyssi urovni jako

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu ale o úrovni mluvit nezačal, to zas ti trošku uchází souvislosti. Takže nezavazej.

Reagovat
GEGE

Tj teda

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kolik toho ještě Higuain zahodí?:-) Robben je jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být dávno klid kdyby dal tu tutovku z malého vápna.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dnes je vidět jak Robben strašně chyběl při El Clasicu a vůbec kdykoli....

Reagovat
gonzalesl_is_back

joaquina bych klidně vyměnil za Drentha, bez váhání

Reagovat
gonzalesl_is_back

Co to kurva předvádíme v závěru proti 10???

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klišé, ale je to někdy pravda, že se proti 10 hraje hůř. Obrany jsou dneska průchodné jak sviň, to je marné pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím no, kua Guti

Reagovat
gonzalesl_is_back

Guti - 2 jasný gólovky zahodil, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to nervy no

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Reagovat
gonzalesl_is_back

3 body jsou doma. Závěr teda nic moc. Obrana občas průchoďak, ale rozhodně lepší než minule. Robben je n1 pokud ví kdy nahrát nebo vystřelit. Je to cenný hráč. Youtube player už by mohl konečně vypadnout z týmu a Guti, ty si dej facku za ty gólovky. Hala Madrid. Ne moc přesvědčivě, ale je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Robben musí hrát nalevo a ne přes nohu, kolikrát šel sám na bránu a jen kvůli tomu, že si neumí balon zpracovat pravou nohou se rozhodil z dobré pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen musi hrat tam, kde je ho potreba...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych povedený zápas, až na některé zákroky, díky obranám, které si vybíraly volno, na můj vkus až mockrát v zápase to bylo nahoru dolů, zápasu by slušelo skkóre tak 4:1, 2 ovšem to by útočníci a vůbec všichni v šancích nesměli být impotentní a taky měly být lepší postavené tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas až na to skóre, zápasu by slušela asi nejslíš plichta, si myslím. Asitak

3:3 to mělo skončit. Každopádně to pohnojil Unai, kterej měl Marchenu stáhnout, když viděl, co a hřišti vyvádí. Po vyloučení byl Real lepší, ale nakonci si nechal pěkně zavařit. Já myslím, že ta plichta by asi sedla nejvíc

Reagovat
gonzalesl_is_back

nečekaně by sedla někomu, kdo fandí Barceloně,plichta víc

Reagovat
smazaný uživatel

no nic no. Koukám, že ty jsi už asi vážně ztracený případ

Reagovat
One-Real

3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio! na třikrát a o tyč pěkné...

Reagovat
jaris7

Villareal-Barcelona=1:2 pro barcelonu

Goly

Messi

Etoo

Reagovat
$dolar$

Ponorka : Barca 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal 1:4 FC BARCELONA

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil dal gól!!! Go Osasuna, go!!!!

Reagovat
Tomanatura

Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

maji zase nastrílíno na 5 kol dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Baros

Reagovat
One-Real

Už Hattrick, sice dva z penalty, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Messi okopava Sennu..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co je na tom tak smesneho

Reagovat
smazaný uživatel

ked nechapes tu ironiu tak tvoj problem

Reagovat
smazaný uživatel

chapu ale nelibi se mi

Reagovat
Tomanatura

Hezky Ponorka...

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA SUPER dalsi tezky zapas za nama a opet vitezne henry dneska fakt super vykon proste celkove parada VISCA EL BARCA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele