16. kolo
21.12.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Sevilla FC 0:0

Sevilla si připsala další ztrátu, po konci v Poháru UEFA si tým kouče Jiméneze nedokázal poradit s Mallorcou, týmem bojujícím o záchranu v nejvyšší soutěži. Sevilla uhrála s Mallorcou pouze bezbrankovou remízu.

Sevilla přitom do utkání vstoupila dobře. Po 18. minutách hry Navas našel Capela, ale jeho hlavička udeřila do břevna Luxovy brány.

V jinak nepříliš záživném utkání to byla největší šance celého večera. Mallorca měla v první půli několik menších příležitostí, ale Nunes, Marti, ani Arango se do listiny střelců nezapsali. Křídelní záložník domácích Fernando Varela byl brance blíže, ovšem jeho střelu zastavil Palop.

Ve druhé půli poslal Jiménez na hřiště i útočníka Kanoutého, aby oživil ofenzivu, ale ani kanonýr z Mali nedokázal překonat obranu domácích. Blízko gólu byl po hodině hry Renato, gólman Mallorcy Lux ale předvedl skvělý zákrok a míč chytil.

Na druhé straně se v nadějných šancích neprosadili Varela ani Arango. Patnáct minut před koncem zápasu měl velkou příležitost Marti, Palop byl však bezchybný a dopomohl Seville k bezbrankové remíze.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele