16. kolo
21.12.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Racing Santander - Málaga CF 1:1

Racing potřetí v řadě remizoval když na domácím stadionu dnes uhrál výsledek 1:1 s Malágou. V tabulce zůstává Racing třináctý, Malága se posunula na desáté místo.

Hosté z Malágy začali aktivně a první příležitost si vytvořili již v páté minutě, kdy Albert Luque vyslal svojí přihrávkou dopředu Dudu, kterého ale vychytal brankář Fabio Coltorti. Další šanci v první půlhodince diváci na stadionu El Sardinero neviděli. Až ve 38. minutě odcentroval Nacho na hlavu útočníka Bahy, který nedal sebemenší šanci gólmanovi Coltortimu a sedmou brankou v sezoně poslal hostující celek do vedení.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jasným cílem vyrovnat. Valero pálil v úvodu nad hostující branku. Na druhé zahrozili hosté prostřednictvím Luqueho, na poslední chvíli ale zasáhl stoper Garay. V 68. minutě se domácí dočkali vyrovnaní, Munitis našel z rohového kopu Valeru, který nekopromisně zavěsil. Hosté mohli jít ovšem ihned znovu do vedení, to by ale musel Pereira překonat Coltortiho. Další šanci Malágy spálil Duda, a když na druhé straně Colsa trefil v závěru utkání tyč hostující branky, utkání nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele