Primera División - souhrn 16. kola

18.12.2010, 20:11, aktualizováno 20.12.2010, 22:51
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce mezi Santanderem a Hérculesem branka nepadla. Real Madrid v hodně nervózním zápase nakonec vyhrál nad Sevillou a odpověděl na sobotní vysokou výhru Barcelony nad Espanyolem. Venku se zadařilo také Atléticu, Getafe, Zaragoze i Valencii, doma uspěl Villarreal...

Racing Santander - Hércules CF 0:0

20.12.2010 21:00

Góly: -

Racing Santander si v dohrávce šestnáctého kola po zásluze rozdělil body s Hérculesem, pro něhož to byla minimálně herně příjemná tečka za touto částí sezóny. Hércules vstoupí do nového roku ze dvanácté, Racing pak ze čtrnácté pozice.

Navzdory výsledku je třeba si přiznat, že utkání nenabídlo nezáživnou podívanou, ba naopak se bylo na co koukat, bitva měla tempo a spád, ale jediné, co výrazně chybělo, byly branky. Asi největší příležitostí utkání se zaskvěl Javi Portillo, který ve druhém poločase orazítkoval břevno za zády Toña, jehož rukavice by však pravděpodobně brance zabránily.

První poločas nabídl více ofenzivní snahy ze strany domácího Racingu, pravděpodobně nejlepší příležitost pak měl Gonzalo Colsa, který byl hned dvakrát blízko úvodního zářezu. Nejprve jeho střela postrádala ty nejdůležitější atributy, a tak ji Calatayud pohodlně lapil, a poté vypálil z rohu vápna, ale Calatayud byl opět na místě.

Gonzalo Colsa byl i u dalšího důležitého momentu, tentokrát ve druhé půli a ve svém pokutovém území. Zkušený třiatřicetiletý záložník na poslední chvíli odvrátil střelu Matíase Fritzlera a uchránil zelenobílé barvy od inkasování. Racing si vytvořil obrovskou šanci po hodině hy, kdy Kennedy Bakircioglu zakroutil svůj přímý volný kop jen těsně vedle Calatayudovy branky. Na druhé straně uchránilo Toña již zmiňované břevno. V závěru mohl o vítězství hostů rozhodnout Aguilar, ale jeho střelu bez větších potíží lapil Toño.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 1:0

19.12.2010 21:00

Góly: 75. Ángel Di María

Real Madrid v posledním předvánočním ligovém utkání zdolal Sevillu. Jediný gól zápasu, který chvílemi přípomínal mariáš, vstřelil Di María. Bílý balet se udržel za první Barcelonou, tým Gregoria Manzana zůstává za očekáváním a až na 11. místě tabulky.

Střetnutí mezi Realem a Sevillou bývají vypjaté a ani tento nebyl výjimkou. Na hřišti se velmi jiskřilo, fotbalu moc vidět nebylo, na konci zápasu byl Bílý balet žlutý od karet a jediný zásah do černého zaznamenal Di María po akci Özila.

Domácí nastoupili v očekáváné základní jedenáctce, hosté vyběhli na trávník Santiaga Bernabéua v útočnější sestavě, místo Renata se postavil do útoku k Fabianovi bývalý hráč Realu Negredo. Nejprve zahrozil stříleným centrem Konko, poté měl potíže s Ronaldovým přímým kopem Palop.

Sevilla pozorně bránila, přesto se po pěkné kombinaci dostal do šance Benzema, ale místo zakončení volil špatnou přihrávku na Ronalda. Za hosty odpověděl střelou nad Konko. Další šance domácích překazily těsné ofsajdy. Velikou šanci měli paradoxně hosté, když hlavička Escudého po rohu minula jen o kousek tyč Casillasovy branky. Na druhé straně střílel nebezpečně zpoza vápna Di María, ale Palop vyboxoval.

Další zbytek poločasu už proběhl v relativním klidu a nudě. Pouze Negredo za hosty kousal, ovšem v šancích mu zabránil Pepe a jednou za cenu žluté Carvalho. Velkou šanci měli hosté po tvrdé střele Romarica z přímého kopu, nicméně Casillas a následné Pepe nebezpečí zažehnali. Do kabin se šlo po strkanici mezi mezi oběma lavičkami za bezbrankového stavu.

Do druhé půle nastoupil Real svižněji, ale výraznější šance si nevypracoval. Naopak obrovskou příležitost měl aktivní Negredo, který v 58. minutě po přihrávce Fabiana ve vyložené pozici přestřelil. Di María se pak zbytečně dožadoval penalty po teatrálním pádu.

V 63. minutě byl vyloučen po druhé žluté Carvalho a Real šel do deseti více do sebe, takže zápas nabyl na tempu. Nakonec se fanoušci Bílého baletu dočkali v 76. minutě, kdy po akci Ramose a průniku Özila přestala obrana Sevilly po ruce Zokory trochu hrát, k míči se dostal Di María, pohrál si s Palopem a střelou k bližší tyči vstřelil rozhodující gól zápasu.

Zbytek utkání byl hodně nervózní a nečistý, většina hráčů Realu obdržela žluté karty, na straně hostů byl vyloučen Dabo za nakopnutí Di Maríi bez míče. Poslední šanci zápasu měl Pedro León, ale přestřelil. Domácí udrželi těsné vítězství a tři body a zůstali na dostřel Barcelony i přes Vánoce. Svěřenci Gregoria Manzana se naopak nedokázali posunout nahoru tabulkou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 0:3

19.12.2010 19:00

Góly: 22. Tiago, 66. Álvaro Domínguez, 69. Tiago

Dva góly svátečního střelce Tiaga Mendese rozhodly o hladké výhře Atlética Madrid na půdě Málagy. Jeden gól přidal Alvaro Dominguez a zrodilo se tak vítězství 3:0.

Atlético v týdnu nedokázalo zachránit nepříjemnou situaci v základní skupině Evropské ligy, kterou si zkomplikovalo domácí prohrou 2:3 s Arisem. Na půdě Leverkusenu tým z hlavního města Španělska musel za každou cenu zvítězit a ani to mu na sto procent nezaručovalo postup. Jenže Atlético pouze remizovalo, a tak obhájce titulu končí již po základní skupině.

Ani v lize se Rojiblancos příliš nedařilo, i přesto je ale Atlético po dnešní výhře na slušném šestém místě s pouhou dvoubodovou ztrátou na čtvrtou Valencii. Oproti tomu Málaga je na tom velmi zle, nedaří se jí plnit předsezonní prognózy a pohybuje se u samého dna na osmnácté příčce.

Skóre otevřel v prvním poločase Tiago, druhou branku přidal po přestávce stoper Dominguez a hned o tři minuty později definitivně rozhodl svým druhým přesným zásahem v utkání Tiago.

Málaga přitom nezačala špatně a na debakl to rozhodně nevypadalo. Domácí svého soupeře mírně tlačili, ovšem větší příležitosti si vypracovat nedokázali a De Gea tak mohl být v bráně Atlética v klidu.

První větší šanci měl hostující Reyes, jehož pumelice z volného přímého kopu skončila po zásahu domácího brankáře Rubéna rohovým kopem. Aguero pak pálil z vyložené pozice těsně nad. Ve dvaadvacáté minutě se již hosté dočkali, Simao perfektně odcentroval do pokutového území, kam si naběhl Tiago a hlavou vstřelil svůj první gól v letošní sezoně Primera Division.

Snad poslední jakous takous možnost domácí Málagy měl v závěru prvního dějství Duda, ale díky zásahu De Gey branku těsně minul. A pak již hrálo pouze Atlético. V šedesáté šesté minutě hosté své vedení upevnili, centrovaný míč vrátil před branku Tiago a obránce Alvaro Dominguez hlavou nedal Rubénovi šanci.

A třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat, hned o tři minuty později si na další přesný míč do šestnáctky soupeře naběhl Tiago a další hlavičkou upravil skóre na konečných 0:3 z pohledu Málagy.

Tiago tak svým skvělým výkonem zajistil Atléticu jarní boj o účast v Lize mistrů, která je momentálně na dostřel. Zajímavé je, že všechny tři branky padly hlavou a na všech se podílel portugalský záložník s číslem 5, Tiago si tedy připsal tři kanadské body.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Zaragoza 0:0

19.12.2010 17:00

Góly: -

Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky mezi Osasunou a Zaragozou skončil dělbou bodů. Bezbranková remíza je v celkovém výčtu pro oba celky zklamáním. Osasuna hrála doma, a tak na tři body určitě myslela a Zaragoza je v tabulce poslední a jen vítězství ji posunou výš. Osasuna na tom o moc lépe není. Má o pět bodů více a je na patnácté pozici.

Už ve 2. minutě hosté zahrozili. Lafita přihrál volnému Pongollovi a ten se díky chybě domácí obrany ocitl za ofsajdovou pastí a sám před gólmanem Ricardem, ale situaci nezvládl a balón napálil pouze do padajícího brankáře. O pár minut později zkoušel na druhé straně štěstí stoper Sergio, ale jeho dalekonosný pokus letěl doprostřed branky, a tak nemohl být příliš nebezpečný.

První veliká šance pro domácí se zrodila po pětadvaceti minutách hry. Fernando Soriano si naběhl na centr Juanfrana a hlavičkou o zem pořádně vystrašil gólmana Zaragozy Franca, který reflexivně vyrazil jeho pokus na roh. O pár minut později to byl znovu Soriano a znovu hlavičkou, ale tentokrát po rohu netrefil branku.

Domácí hrozili zejména ze standardních situací, do dalšího zakončení hlavou se dostal Sergio a skončil podobně jako jeho kolega Soriano. V závěru prvního poločasu ještě zahrozil střelou z hranice pokutového území domácí Javad Nekounam, ale ani jeho projektil si cestu mezi tři tyče nenašel.

Druhý poločas byl spíše přehlídkou nudy než neproměněných příležitostí a diváci byli svědky boje o střed hřiště a mnoha nepřesných kombinací. Jedna ze dvou střel na branku ve druhém dějství přišla v 71. minutě z kopačky domácího Carlose Arandy, který přišel na plac v průběhu druhé půle, ale jeho povedenou ránu vyrazil gólman Franco na roh.

V 86. minutě mohli domácí strhnout utkání na svou stranu. Na roh Juanfrana si naskočil Lolo a hlavou trefil tyč branky Zaragozy. Ani tento pokus tak gólem neskončil a všechny ostatní nestojí ani za zmínku. Ve velmi neatraktivním zápase tak Osasuna na domácím hřišti remizovala se Zaragozou 0:0.

Více informací k zápasu

UD Almería - Getafe CF 2:3

19.12.2010 17:00

Góly: 7. Kalu Uche, 24. Leonardo Ulloa - 29. Manu Del Moral, 48. Miku, 71. Derek Boateng

Utkání 16. kola Primera Division mezi Almerií a Getafe přineslo velmi atraktivní podívanou, ve které padlo pět gólů. Lepším týmem byli hosté, kteří také nakonec potvrdili tento fakt třemi góly a v Almérii dokázali vyhrát 3:2. V tabulce se tak drží na šesté pozici, která zajišťuje kvalifikaci do evropských pohárů. Almeria se naopak topí těsně nad sestupovým pásmem a musí zabrat.

Po výměně trenéra hraje Almeria velmi atraktivní fotbal a s Getafe sehrála velmi vyrovnanou partii s nešťastným koncem. Do utkání vstoupili domácí ve velkém stylu a už v 7. minutě se poprvé měnilo skóre. Albert Crusat poslal přesný centr před branku a nejvýše se vyšplhal při výskoku Kalu Uche, který umístěnou hlavičkou nedal gólmanovi Codinovi v brance Getafe šanci - 1:0.

O další tři minuty později se skóre mohlo měnit podruhé. Na další centr velmi aktivního Crusata si tentokrát naskočil Pablo Piatti a hlavou jen těsně minul. Hosté byli v první fázi zápasu naprosto bezmocní a v obranné fázi tvořili hodně chyb. Z toho vyústil druhý gól v jejich síti, který padl ve 24. minutě. Uche se tentokrát vžil do role nahrávače a poslal parádní pas napříč pokutovým územím Ulloovi, který neměl problém zasunout do poloodkryté branky - 2:0.

Po druhém gólu se však hosté oklepali a začali hrozit také oni. Ovoce ze zvýšené aktivity se dočkali už ve 29. minutě. Manu se uvolnil na hranici pokutového území a povedenou ranou snížil na 1:2. V další akci znovu Manu poslal do kontru parádním pasem Mikua, ten ve slibné příležitosti selhal a trefil pouze boční síť. To bylo vše, co se v prvním dějství událo a do kabin se šlo za spravedlivého stavu 2:1 pro Almerii.

Do druhého poločasu vstoupilo Getafe jako vyměněné a už ve 48. minutě dokázalo vyrovnat. Vše začalo ztrátou míče na polovině Getafe a hosté udeřili z rychlého protiútoku, na jehož konci stál Miku a vyrovnal na 2:2. Po vyrovnání narostla hostům křídla a hned v další akci po rozehře zahrozil povedenou ranou z hranice pokutového území Pedro Rios, ale gólman Diego Alves stál na správném místě.

Almerii se nedařil přechod do útočné fáze a většina jejích útoků končila před pokutovým územím. Do toho se Getafe dařily jak protiútoky, tak i ostatní akce. Z toho vyústily další příležitosti, ve kterých byli postupně Gavilán, Manu a také Pedro Rios, ale ani jeden z nich neuspěl.

Hosté si tak na vedoucí gól museli počkat až do 71. minuty a trefil se defenzivní štít Derek Owusu Boateng, který dostal kolmici od Manua a parádní ranou pod břevno nedal gólmanovi domácích šanci - 2:3. O pár minut později si domácí vytvořili ojedinělou šanci ve druhém dějství a mohli vyrovnat, ale hlavička Kalu Ucheho tentokrát nenašla své místo mezi tři tyčemi.

V závěrečných minutách zápasu hosté hlídali jednobrankový náskok a poslední střelu na branku vyslal v 90. minutě Pedro Ríos, ale jeho dalekonosný projektil byl spíše propagační a branku domácích tak neohrozil. I tak Getafe dohrálo zápas daleko od svého pokutového území a zvítězilo tak po skvělém obratu 3:2.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 1:2

18.12.2010 22:00

Góly: 23. Xabi Prieto (pen.) - 45+2. Tino Costa, 90+1. Aritz Aduriz

Gólem Aritze Adurize v nastaveném čase zdolala Valencia Real Sociedad v poměru 2:1. Touto výhrou si zajistila čtvrté místo, na kterém o skóre před Espanyolem také přezimuje.

Dlouho to přitom vypadalo na zaslouženou remízu, vše ale od základů změnil Aduriz, mimochodem narozený v San Sebastianu, velkému fotbalu se však poprvé učil v konkurenčním Bilbau.

Domácí se díky penaltě v první půli dostali do vedení, ovšem Valencia perfektně zvládla oba závěry poločasů, v kterých dala dva góly a otočila vývoj utkání.

Domácí šli do zápasu s povzbuzující statistikou, na domácím stadionu vyhráli v letošní sezoně La Ligy pět ze sedmi utkání, to je velice lichotivá bilance. Na stadionu Anoeta se hrál velmi zajímavý fotbal z obou stran, šance střídala šanci, ovšem vyznamenávali se oba brankáři. První půle patřila spíše Valencii, ta druhá pak jednoznačně domácím.

Ve dvacáté třetí minutě však hostující brankář Sanchez kapituloval, po faulu Davida Navarra na svého jmenovce Zurutuzu se kopala sporná penalta, kterou domácí kapitán Xabi Prieto bezpečně proměnil a poslal svůj tým do vedení.

To však trvalo jen do pětačtyřicáté minuty, kdy se k exekuci volného přímého kopu postavil Tino Costa, obstřelil zeď, vymetl pavučinky Bravovy brány a nádherným způsobem vyrovnal. O to důležitější byl tento gól, když hned v předešlé akci Griezmann málem zvýšil na 2:0.

Real Sociedad byl ve druhém dějství lepším týmem a jednoznačně prověřovanějším gólmanem byl Vicente Guaita, náhradník za zraněného Césara Sancheze, který musel v úvodu druhé půle odstoupit. Hned po Guaitově příchodu to zkoušel ze situace podobné brance Valencie Zurutuza, ovšem těsně minul.

Aktivní Zurutuza byl velmi blízko gólu v 64.minutě, kdy se prodral do vyložené příležitosti, ale mladý brankář "Netopýrů" perfektně zasáhl. Domácí se snažili, svého soupeře tlačili, ovšem neprolomili, a tak přišla z druhé strany rána pod pás. V první minutě nastavení se do míče opřel z uctivé vzdálenosti Aritz Aduriz a v poslední možné chvíli zajistil svému týmu tři body, které se do tabulky a pro sebevědomí velmi hodí.

Valencia se tedy dostala o skóre před s Barcelonou ztrativší Espanyol a do jarní části sezony vstoupí ze čtvrtého místa, pět bodů za třetím Villarrealem, patnáct za bezkonkurenční Barcelonou. Real Sociedad už teď ví, že podzim zakončí v horní polovině, na Seville teď záleží, jestli na devátém, nebo desátém místě.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1:5

18.12.2010 20:00

Góly: 63. Daniel Osvaldo - 19. Pedro, 30. Xavi, 60. Pedro, 76. David Villa, 84. David Villa

Barcelona i bez gólového příspěvku Lionela Messiho rozprášila v městském derby Espanyol 5:1, po dvou gólech vstřelili Pedro a Villa, jeden přidal Xavi. Za domácí se čestného úspěchu dočkal Pablo Osvaldo, jeho branka však nepomohla Espanyolu k bodovému zisku.

Nejtěžší zápas sezony? Po dlouhé době bodová ztráta? Zranění? Ale kdeže, všechny obavy barcelonští rázně odmítli a nenechali nikoho na pochybách, že momentálně nemají v Evropě konkurenci.

I přesto, že nedal gól, byl nejlepší na hříšti. Ostatně, jako vždy. Připsal si tři asistence na gól. Kdo? Samozřejmě, Lionel Messi.

Skóre otevřel Pedro, druhou branku přidal ještě v prvním poločase Xavi. Pedro se pak po přestávce trefil ještě jednou, načež snížil domácí Osvaldo, Barcelona však nenechala nic náhodě a dvě branky Davida Villy definitivně zlomily odhodlání Espanyolu.

Barcelona vzhledem k formě své a obzvláště pak Lionela Messiho nemohla mít ze zápasu strach, určitý respekt však určitě, Espanyol je dlouhodobě těžký soupeř, v poslední době pro Barcelonu daleko nepříjemnější než třeba Real Madrid. Espanyol hraje navíc v této sezoně skvěle, i přes prohru přezimuje na čtvrté příčce zaručující předkolo příštího ročníku Ligy mistrů.

Espanyol nezačal špatně a hned ve druhé minutě se v šanci ocitl Osvaldo, ovšem Valdés pohodlně zasáhl. Na druhé straně na sebe poprvé v utkání upozornil Messi, jehož dělovku vyrazil pozorný Kameni. Do ještě jedné příležitosti se dokázal prodrat Osvaldo, tentokrát však minul. To však bylo ze strany domácích na dlouhou dobu vše, Barcelona zcela převzala iniciativu a ovládala průběh utkání.

V Devatenácté minutě se hosté ujali vedení, po krásné kolmici Messiho šel do samostatného úniku Pedro, přesprintoval obránce, srovnal si míč na pravačku a podél gólmana Kameniho pohodlně zavěsil. Hráči Espanyolu cítili křivdu, jelikož v zárodku celé akce byl čistý zákrok na Callejona, který se ovšem dlouho nezvedal ze hřiště. Domácí chtěli rychle odpovědět, jedinou nebezpečnější situací však byl volný přímý kop Luise Garcii, s kterým si Valdés s mírnými obtížemi poradil.

Ve třicáté minutě už to bylo o dvě branky a trefil se Xavi, když dorazil dorazil vlastní zblokovanou ránu a zdvojnásobil tak vedení svého týmu. Následně se hrdinou okamžiku stal Valdes, Callejon na něho postupoval sám, ovšem brankář Barcelony vytáhl skvělý zákrok.

V šedesáté minutě se podruhé v zápase trefil Pedro, jenž dorazil střelu Messiho do odkryté branky, brankář Kameni byl na zemi bezmocný. V tu chvíli bylo prakticky po zápase. Malinkou jiskřičku naděje vykřesal pro Espanyol ve třiašedesáté minutě Osvaldo, který na polovině hřiště dostal parádní pas za obranu, utekl všem bránícím hráčům Barcelony a razantní křižnou ranou překonal Valdése.

Definitivně rozhodl v sedmdesáté šesté minutě David Villa. Ten dostal další perfektní nahrávku od Messiho, běžel úplně sám na Kameniho a s přehledem zavěsil. A o osm minut později se Villa trefil ještě jednou, rekordman španělské reprezentace v počtu branek dostal podobný pas od Xaviho a s přispěním teče Kameniho uzavřel skóre na konečných 5:1 pro Barcelonu.

Ta je v čele tabulky s náskokem pěti bodů před Realem, který má zítřejší utkání se Sevillou k dobru. "Barca" už však teď ví, že přezimuje jako ligový lídr a do jarní části půjde jako největší favorit.

Více informací k zápasu

Levante UD - Athletic Bilbao 1:2

18.12.2010 18:00

Góly: 21. Felipe Caicedo - 10. Igor Gabilondo, 73. Javi Martínez

V jednom ze sobotních zápasů 16. kola Primera Division přivítal nováček z Levante na svém hřišti Athletic Club a utkání pro domácí nedopadlo příliš dobře. Po většinu zápasu totiž bylo Levante lepším týmem, ale přesto prohrálo 1:2 a v tabulce se tak znovu přiblížilo sestupovému pásmu. Bilbao naopak díky vítězství znovu bojuje o pohárové příčky.

První náznak šance přišel v 8. minutě zápasu. Gabilondo uvolnil parádním pasem Llorenteho a ten v průniku pod tlakem nedokázal přesně zakončit. O dvě minuty později už se však hosté prosadili. Igor Gabilondo se tentokrát z role nahrávače stal střelcem a byl přesnější než jeho kolega v první situaci a svou přízemní střelou nedal gólmanovi Reinovi šanci - 0:1.

Ihned po inkasovaném gólu zkoušel na domácí straně štěstí dalekonosnou ránou Felipe Caicedo, ale jeho projektil nemířil mezi tři tyče. V 17. minutě přišel pro hostující tým veliký šok. V souboji se zranil nejlepší hráč Fernando Llorente a musel být nahrazen Gaizkou Toquerem.

Jakoby toto střídání na hosty zapůsobilo velmi negativně. Ve 21. minutě totiž přišel vyrovnávací gól ze strany Levante. Xisco Nadal si narazil balón s Juanlem a poslal ho před branku na Felipeho Caiceda, který si jako zkušený mazák položil na zem jednoho z hostujících obránců a střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

Od této chvíle byli domácí v prvním dějství lepším týmem a vytvořili si i další šance. V jedné z nich se ocitl Xisco Nadal, ale hlavou nedokázal přesně zamířit. Po něm zkoušeli štěstí také Juanlu a znovu Xisco, ale ani jejich pokusy neměly příliš šancí na úspěch. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného a zaslouženého stavu 1:1.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí fotbalisté a už ve 48. minutě mohli jít do vedení. Ruben Suarez se protlačil po pravé straně a nacentroval přesně na hlavu Caiceda, který ale ve velmi slibné pozici líznul pouze tyč branky Athleticu. O pár minut později se do zakončení dostal na domácí straně Nano, který si narazil s Torresem a technickou střelou se snažil přechytračit Iraizoze, který byl však na svém místě a jeho pokus vykryl.

Druhé dějství bylo bojem zejména ve středu hřiště a ani mírně aktivnější domácí se nemohli dostat k nějaké vyložené šanci. Jak už to ale ve fotbale bývá, udeřili pasivní hosté. V 73. minutě si vzal balón na středu španělský reprezentant Javi Martinéz a střelou z hranice pokutového území parádně překonal padajícího Reinu - 1:2.

Závěr utkání už patřil hostujícím fotbalistů. Domácí chytla křeč a nemohli vymyslet žádnou kombinaci, která by vedla k ohrožení branky. Naopak hosté ještě párkrát zahrozili, ale ani oni už další gól nepřidali a utkání tak skončilo vítězstvím hostů z Athleticu v poměru 1:2.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sporting Gijón 1:1

18.12.2010 18:00

Góly: 12. Aythami - 89. Diego Castro

Deportivo La Coruña v samotném závěru utkání přišlo o tříbodový zisk a pouze remizovalo s předposledním Sportingem Gijón, který si z Galície odváží za výkon v druhé půli jednoznačně zasloužený bod, který si Preciadovi svěřenci doslova vydřeli.

Jednobodový import ovšem neznamená kdovíjaký posun v tabulce, ale jen mírné přiblížení lepším mužstvům. Sporting Gijón zůstane předposlední, zatímco Depor může o současnou třináctou příčku přijít v případě úspěchu Osasuny proti poslednímu Realu Zaragoza, respektive v případě vítězství Racingu Santander proti Hérculesu.

První půle byla v režii domácího mužstva, které bylo jednoznačně aktivnější a vytvořilo si velké množství šancí, které ovšem nedokázalo proměnit. Druhý poločas, který moc fotbalové krásy nepřinesl, byl ve znamení nezáživného boje uprostřed hřiště a několika náznaků šancí. I přesto se dokázal Sporting Gijón vzchopit a díky povedenému závěru si připsal důležitý a cenný bod.

Domácí mužstvo šlo do vedení ve dvanácté minutě, když stoper Diego Colotto napřáhl z šestnáctky a náležitě prověřil Juana Pabla Colinase, který mičudu jen s obtížemi vyrazil, jenž přímo na kopačky dobře postaveného Aythamiho, který jej obrátkou poslal do sítě a rozjásal poloprázdné ochozy stadionu Riazor.

Depor byl aktivnější a po čtvrthodině hry si připsal tři dobré příležitosti. Adriánův dloubáček si to namířil jen těsně vedle levé tyče, táhlá Guardadova střela pak náležitě prověřila Colinase a pokus Knuta Olava i tentokrát zneškodnil brankář Sportingu.

Sporting do poločasu na branku neodpověděl a ani po obrátce to dlouho nevypadalo na žádnou příležitost, která by měla mužstvu dát alespoň malou šanci. Dlouho se na hřišti nic nedělo, oba brankáři všechny situace řešili s přehledem a pohodou, střelci se rozhodně nepředváděli. Všechno spělo k vítěznému konci pro Deportivo, ale devětaosmdesátá minuta všechno změnila.

Lora si na levé straně pohrál s bekem, výtečně odcentroval do malého čtverce, kde nikým nehlídaný kapitán hostů Diego Castro míč bezpečně poslal do sítě bezmocného Aranuzbíy. Následná oslava patřila Preciadovi a neuvěřitelně početné enklávě fanoušků Rojiblancos na tribunách, kteří tak pojedou do rodné Asturie potěšeni z jednobodového příspěvku.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RCD Mallorca 3:1

18.12.2010 18:00

Góly: 11. Santi Cazorla, 35. Giuseppe Rossi (pen.), 51. Nilmar - 28. Jonathan de Guzmán

Rozjezd šestnáctého kola pro nás obstaral sice půltucet mužstev na třech stadionech, avšak nejkrásnější duel plný branek a zajímavých šancí byl k vidění na El Molinónu, kde si to rozdali třetí Villarreal a Real Mallorca, který letos obral o body již čtyři velkokluby a brousil si zuby na pátý cenný skalp.

Tentokráte neuspěl, neměl nárok, ačkoliv si lze velice vážně pohrátvat s myšlenkou, že byl zápas ovlivněn rozhodčím utkání, jehož rozhodnutí odpískat pokutový kop za ruku Webóa v šestnáctce bylo chybné. Právě penaltový moment výrazně ovlivnil průběh utkání v tom ohledu, že Villarreal převzal otěže a klání kontroloval. Do té doby se hrála na El Molinónu relativně vyrovnaná kopaná. A pohledná, jak jsem již uvedl.

Villarrealu se dařilo zezačátku držet míč na kopačkách a nepouštěl baleárské Ďábly dále, než za hranici kruhu, a to i přesto, že měl zápas od úvodních minutek parádní tempo. Žlutá ponorka přetavila mírný tlak a hlavně svou první větší příležitost v branku.

Dnes velice dobře hrající Borja Valero se na levém kraji vápna dostal k míči, dloubnul jej na penaltu, kde jej za sebe prodloužil Giuseppe Rossi, jenž nalezl zcela neobsazeného Santiho Cazorlu, který brankáře Dudu Aouateho překonal mazácky a bez větších potíží.

Villarreal byl sice mírně aktivnější, ale v osmadvacáté minutě inkasoval. Původcem nádherné přihrávky na střelce branky byl Webó, který opět jednoduchým centříkem nalezl na vápně De Guzmána, který sice nešvihl míč do sítě kdejakou silou a rychlostí, míč přesto nabral výbornou trajektorii a skončil za zády bezmocného Diega Lopéze.

Villlarrealu se však povedlo do poločasu snížit, a to díky již popisovanému inkriminovanému okamžiku, díky němuž bych mohl popsat dalších osm statí na téma fatální hrubky španělských rozhodčích. To nemohu, a tak se soustředím pouze na fakt, že si nejlepší kanonýr mužstva Giuseppe Rossi s exekucí poradil jak je jeho dobrým zvykem, tedy penaltu proměnil.

Do poločasu se hrála velice vyrovnaná kopaná bez většího množství šancí. Záhy po obrátce přišel rozhodující moment utkání, a to potvrzující gól brazilského střelce Nilmara, kterého nádhernou přihrávkou vyzval k úniku vstříc baleárské brance Borja Valero. Villarreal po pojistce mírně polevil, i přesto utkání nepřišlo zkrátka na pár zajímavých momentů, mezi něž patří střely Caniho a Santiho Cazorly.

Závěr utkání již zaostal za dosavadním průběhem, Mallorca se pak na větší odpor nezmohla. Suma sumárum, Villarreal se před posledním letošním kolem raduje z udržení třetí příčky v tabulce, neboť má na Espanyol již nedostižitelný náskok. Po Novém roce se však může stát cokoliv.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16141151:943
2.Real Madrid16132139:1241
3.Villarreal CF16103330:1433
4.Valencia CF1684424:1928
5.Espanyol Barcelona1691618:2228
6.Atlético Madrid1682627:1926
7.Getafe CF1682626:2226
8.Athletic Bilbao1681725:2725
9.Real Sociedad1671822:2622
10.RCD Mallorca1663716:2021
11.Sevilla FC1662821:2720
12.Hércules CF1654718:2219
13.Deportivo La Coruña1646613:1918
14.Racing Santander1653813:2318
15.CA Osasuna1645715:2017
16.Levante UD1643918:2615
17.UD Almería1627715:2513
18.Málaga CF16411120:3513
19.Sporting Gijón1626813:2412
20.Real Zaragoza1617814:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (866)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

S Mallorkou to byl pěknej mač, parádní akce, góly

Btw. zrovna Rossiho fotku pod sourhn

Reagovat
X-bano-X

Tak zápas ako lusk. Symfónia.

X-bano-X

18.12.2010 15:36

Tak pre Barcu je to taký top zápas, každú sezónu začíname na -6 bodoch, -3 za atlétov a ďalšie 3 za Espanyol. Ale ja dnes verím vo vysokú výhru, aj keď sa musím priznať, že obavy mám ďaleko väčšie ako pri clasicu.

[reagovat]

Pedro, Viža, Abidal, Xavi a Leo krásny zápas. Škoda že Tam Leo 1 nefukol. Sn´ˇd nabudúce.

Visca el Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

51:9. Ta liga je jeden velkej vtip.

Reagovat
cubinho

Nejvtipnější na tom je, že by takové skóre měla Barca v jakékoliv lize.

Reagovat
cubinho

Není to totiž ligou, ale geniální Barcou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Spekulace.

Reagovat
cubinho

Jasně, ale štve mě, jak tu ligu všichni znehodnocují - tím pádem i výkony Barcy...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
F.Torres

to bych netvrdil..

Reagovat
Filipow

V česku by už měli 110 gólů možná.. (po 15 kolech)

Reagovat
F.Torres

a pak se probdíš celej mokrej vid..

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nn v český lize by měla 220:2

Reagovat
homeles8

jj, Dynamo Budějce-Barcelona 1:0 a odveta taky , proto ty dva góly

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bony a Kweuke?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček a Hora

Reagovat
Carlos Juan Pablo

:)

Reagovat
$dolar$

Rezek a Rezek

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze v Premier league by mela o dost min ale stejne by pravdepodobne byla 1.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl ani náhodou. Ono ostrovní týmy hrajou v pohárech NAPROSTO odlišně než v domácí lize (i když poslední roky se ten rozdíl začíná pomaalu smazávat). Barcelona by dost pravděpodobně neměla čas a prostor na ten svuj ťukec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny kazdopadne takovy skore by nemela ani nahodou ale v popredi by hrala urcite . I kdyz tohle se neda srovnavat-uplne jinej styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Nedá se to brát ani hypoteticky.

Reagovat
X-bano-X

Dohady. Kto by došiel na Nou Camp, by bol zalezený pred 16 alebo odchádzal s 5 domov a vonku by to nebolo o nič lepšie. Píšeš tu ako keby Barca nehrala s Chelsky, Arsenalom, Poolom, Man U.. Alebo je ten zvyšok ligy o toľko vpredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Precetl sis jeho druhou vetu?

Reagovat
X-bano-X

Heh čiže to mám brať tak že Manchester by hral inak proti Barcelone v LM a inak v lige? Samozrejme že v lige hrajú inak keď tam hrajú s anglánmi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět jak by si vedla třeba na Birminghamu...tam by na nějakej ťukec neměla moc šanci. Plus anglickej rozhodčí,by lo by to zajímavý...

Reagovat
alcantara

ja by som chcel vidiet birmingham na camp nou, s tym ich smiesnym krajnym holohlavym obrancom proti napriklad sprinterovi pedrovi, to by bolo pekne pozeranicko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo samozřejmě,zápasy doma a venku to by bylo jak noc a den na Nou Campu by snad museli bránit tak v 15 lidech

Reagovat
alcantara

co znamena "naprosto odlisne"?

Reagovat
F.Torres

rozhodně by inkasovali víc golů a min jich dali..

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglické lize by se zachránila s odřenýma ušima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii by to tak nebylo.

Reagovat
homeles8

já myslim že ani v Itálii, nebo Německu

Reagovat
F.Torres

i Francie a možná i v Rusku..ale to už sou jen dohady no..

Reagovat
homeles8

Francie asi ne, ale to Rusko jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Reagovat
alcantara

este raz

ked si robia prdel z arsenalu, proti ktoremu si vypracovali asi 25xkrat viac sanci ako proti xerezu, ked nepustia do hry manchester, tazko ocakavat, ze superi z PD s niekolkonasobne nizsimi financnymi moznostami im budu robit vacsi odpor.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť možno je reč o najlepšom tíme všetkych čias..

Reagovat
indy

dalsi vykon, co si zasluzi oznacenie "medžik" ... prvy raz mi v barcelonskom derby bolo luto hracov espanyolu, dnes hrali celkom ako ludia, na rozdiel od inych zapasov...skoda, ze si to s nimi nemohli vyzrat aj De la Pena s Tamudom

Reagovat
indy

ci nie, Tamudo si to uzil minuly tyzden priamo na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to sem nepatří, ale zrovna jsem se dočetl, že Nedvěda vykradli

Aspoň, že fotbalové trofeje mu nezmizely...

Reagovat
cubinho

14. týmů z 20 má zápornou bilanci skóre, to se jen tak nevidí. Navíc 4.!! Espanyol dokonce o 4 góly.

Reagovat
$dolar$

A ty jeste tu ligu obhajujes

Reagovat
homeles8

Reagovat
cubinho

Já neobhajuju Ligu, ale Barcu. Ale vlastně ligu taky, protože jak píšu výše, ty rozdíly nejsou dané nekvalitou ligy, ale nadměrnou kvalitou Barcy. (A kvalitou Realu).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je do jistý míry pravda,ale jak sem psal před chvilkou v preview,právě tahle dominance ligu z pohledu nezaujatýho fanouška dost degraduje...

Reagovat
cubinho

Hm, mě to je celkem jedno, protože sleduju hlavně zápasy Barcelony a ty mi stačí k pocitu blaha

Reagovat
X-bano-X

Dolare sám si povedal že sleduješ len Real, Villareal a sem tam Barcu tak čo ty vieš o lige? Veľké nič!!

Reagovat
$dolar$

A ty 3 tymy hraji jenom proti sobe?

Reagovat
X-bano-X

Ako môžeš kvalitu ligy porovnávať takto? Zápas San Sebastianu s Herculesom môže byť 10 krát atraktívnejší než zápas Barcelony a Espanyolu keďže sa obaja budú snažiť vyhrať. Proti Barce na výhru pred zápasom myslia tak 3 tými aj tie to na polčas prehodnotia na nestrápniť sa veľmi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Se divis ? kdyz vidis co predvadi Barca(Real taky neni zlej :D) ? Podle me to je jeden z nejlepsich tymu vsech dob , teda nemam je rad ale tohle uznat musim .

Reagovat
smazaný uživatel

1:5 pro Barcu musim uznat, že espanyol byl dobrej soupeř , ale těch 5 golů asi mluví za vše...naprosto bezkonkurenční tým

Reagovat
herbage

Již se nedivím, že sem lidé jako Jiří-fcb, R9, yarda, vandertom, Xavi, Tavo, Lapíz, tunak či merengues zavítají jen na el clásico nebo vůbec, to je tragédie

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

A na tos prisel kde?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

když viděl tvůj nick

Reagovat
$dolar$

Ty jsi jeho tiskovy mluvci? Ja se s tebou nijak nebavim a ty stale na me reagujes, najdi si nejakou jinou cinnost

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máš pravdu, jdu pryč. Jsem si myslel, že jsi jenom provokatér, ale máš fakt asi vymleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

za blba jsi tady ty, nenapsal nic špatného a ty ses do něj zbytečně obul, takže bys měl mlčet a šoupat nohama

Reagovat
herbage

Viděl jsi preview?

Reagovat
One-Real

Co je v preview jsem neviděl, a je mi to fuk. Reaguju na to, co jsem viděl tady. Tady nic špatného nepsal, a JCP se do něj zbytečně obouval.

Reagovat
herbage

Ale Carlos Juan Pablo byl s dolarem i pod preview, takže slovo zbytečně bych být tebou vynechal

Reagovat
One-Real

To je fuk, zbytečně tady vyvolává spory, v době když vůbec nemusel.

Reagovat
alcantara

vobec nie, hlavne prispevky tykajuce sa bohemiansu a plzne su luxusne

Reagovat
$dolar$

Docela me zajima, kde vsichni berete takovou jistotu, ze to co jsem psal neni pravda. Tady je akorat videt, ze tisickrat opakovana lez se stava pravdou = kazdej si o nasi ligu otira hubu jenom na ni nadava, ale ve skutecnosti ma slusnou uroven (jak kdo samozrejme) a rozhodne by s Espanyolem hrali vyrovnanou partii

Reagovat
alcantara

urcite, len nesmu hrat proti timom typu zilina, alebo ti cypercania, co hrali s jabloncom, holt, maju smolu, ze muzstva, ako je napriklad espanyol, nedostali

Reagovat
$dolar$

Dalsi kravina.. Takze PD vede hercules protoze porazil na NC Barcelonu?

Reagovat
alcantara

co je kravina, ze vypadli s tymi muzstvami? to je realita

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha. Ještě ho obhajuj, neuvěřitelný, dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma, sledujem uz dlho co tu pise skoro kazdy den a normalne tie prispevky nie su, napr pred par dnami ako po el classicu kritizoval real ze messiho viac nefaulovali , to ze potom by sa asi zapas nedohral, bo real by nemal dost hracov na place ho zrejme nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nespravis nic , bud si na to zvyknes , alebo pouzijes ich taktiku .... je to tu niekedy fakt des

Reagovat
indy

Reagovat
One-Real

zrovna fcb, kterej je tu pečenej vařenej

Reagovat
$dolar$

Prave, navic sem chodi vetsina z tech co napsal, tak me zajimalo kde to vzal

Reagovat
F.Torres

Reagovat
herbage

To není pravda, Jirka je tu, jen když je v práci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Souhlasim, ale víceméně si myslim, že někteří z výše zmíněných za tohle můžou. :)

Reagovat
X-bano-X

To je blbina. Jiří je tu stále. Tavo, tunák a Lapíz boli vždy prioritne na SP až potom tuná. Yarda sem nelezie, keďže sa nemá s čím chváliť. Ak by bol Real prvý a dával bura každému tak by tu bol varený pečený atď.

Reagovat
alcantara

mourinhov vplyv presahuje az na uzemie ceska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako poslední dobou je to šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

To se naplaveniny z Anglie pomalu přesouvají sem. Nezávidím vám to.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem přestávám chodit nejen kvůli naplaveninám, ale bohužel i kvůli usazeninám

Reagovat
lajka30

ktomu se nedá nic dodat prostě magoři

Reagovat
$dolar$

No a i tohle je jeden z duvodu, proc jsem pro ligu nejlepsich, jak si ji preje Wenger, tam by se opravdu videlo, kdo je skutecne nejlepsi v Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

To je o ničem. Já jsem spíš pro platový stropy a to aspoň tak, že za současnej plat Tevéze, Rooneyho, Yayi Toureho by hráli celý jedenáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

*hrály

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálný....

To by musely udělat fakt ve všech zemích najednou-třeba kvůli LM, a to si myslim není v současný době možný...

Reagovat
lajka30

co potom ostatní kluby a nehráli by se třeba místní derby což by fotbal vtý zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na lexessa

Reagovat
X-bano-X

Pencla

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave ze vsichni rikaji ze v anglii by barcelona takto nevalcovala ale kdyz narazila na nejlepsi anglicky tym chelsea tak ta na nou campu nepresla pres polovinu hriste inter milan to same neprijde vam divne ze i ty nejlepsi tymy mimo spanelsko nemaji sanci nebo maji sanci jenom po haluzi jako inter tento tym je vyjimecny a valcoval by soupere v kazde lize

Reagovat
F.Torres

co si bereš do huby Inter, kterej musel hrát o 10, jinak by určitě víc útočili a hovořit o haluzy je taky moc..Navíc přes chelsea přešli až v 85minutě někde..

Reagovat
smazaný uživatel

Co si ja pamatuju tak Anglicky tymy doma byli Barce vyrovnanym souperem . Na Nou Campu to uz bylo horsi ale ze by Chelsea nepresla pres pulku o tom teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

villareal atletico sevila sou barcelone doma take vyrovnane takze strilis mimo mameluku

Reagovat
smazaný uživatel

Proste v Anglii by Barcelona nedavala kazdej zapas 5-6 golu , oni by si to nenechali libit poradne by jim sli do tela a ty chcipaci by to meli tezky , nerikam ze by treba nebyla Barca 1. ale ne s takovym skore .

Reagovat
smazaný uživatel

proc pises takove blbosti ??? psat ze kdyby Barca hrala v Anglii tak ...... co to jako je ??? chces porovnavat neporovnatelne ... jedine srovnani tymu z Anglie a Spanelska je mozne v LM takze si pockej na zapas s Arsenalem ... ale psat ze kdyby hrala Barca v Anglii tak nebude tak dobre je ujete ... v kazde zemi se hraje jinsi fotbal tim padem je porovnani naprosto nesmyslne ... copak si myslim ze by takova CFC ve Spanelsku valcovala vsechny ????

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze je to neporovnatelne ale castecne se vracim k diskuzi o kus vyse tak se uklidni .

Reagovat
$dolar$

Inter doma barcelonu naprosto prejel, stejne tak anglicke tymy kdyz hraly doma, byly mnohem lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Kecálku. Mancherter vyhral Scholsovou haluzou, na nič sa nezmohol celý zápas. V poole bol zápas roka, nádherný z oboch strán a Barca am vyhrala a s Chelsky to bola haluz akokoľvek Barca nikde nebola o toľko horšia ako bývajú tými na jej ihrisku. Horšia bola jedine na Meazze ale ako písem nebolo to nič extra, nebyť tých pochybných výrokov rozhodcu nič by sa nebolo stalo.

Reagovat
alcantara

tiez ma dojimalo, ked velehlasny ofenzivny manchester doma branil proti vyhasnutej barcelone, ktoru tahal jediny mohykan messi, ale to bolo davnejsie ako pred polrokom, nechci od neho, aby si to pamatal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Manchester byl v tom dvojzapase vcelku vyrovnanej souper (narozdil od finale, kde je Barca totalne prejela) a kdo se na nic nezmohl byla Barca, ktera se snad nedostala do jedine sance za 180 minut, ale pravdou je, ze mela vic ze hry. Na Meazze to byl zapas v rezii Interu, kde to na tutovky skoncilo snad 7:2, na Camp Nou zas v rezii Barcy, jenze tam to hodne ovlivnil jeden z "pochybnych vyrokou rozhodcu" a to redka, pry ktere se Busquets predvedl v cele sve krasem, ale ty dalsi chyby jako offside (pri gole Millita - sice malej, ale byl) nebo ruka-neruka Yayi nepopiram (tam se Barce vratilo to z predchoziho roku.) A prave zapas s Chelsea byl totalni vysmech ze strany toho plesatyho zmrda, to bylo neskutecny..

Reagovat
alcantara

nebol o nic smiesnejsi, ako starka v prvom zapasev barcelone, to iba niekto nezvladol svoju neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
alcantara

nic, iba tolko, ze drogbovo alebo ballackove vycinanie sa lepsie predava v novinach, ved nakoniec anglani vedia "urobit" rozhodcom karieru(vid napr. frisk)

a ked si nahodou na prvy zapas nepamatas, to svedci o tvojej objektivite

Reagovat
X-bano-X

Manchester v Barcelone prešiel za polku asi 2 krát, doma mal 1 pološancu, haluz z 30 metrov pod brvno a potom len odkopával spred vlastnej 16. Ak toto je vyrovnaný súper tak teda neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

na Schollovu haluz mohu odpovědět Iniestovou haluzí

Reagovat
alcantara

hlavne liverpool, manchester a chelsea v case, ked bol messi este teenager

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak co tohle bylo za penaltu..

Reagovat
-Kopy-

Co to je za penaltu do prdele ?

Reagovat
X-bano-X

tak zas teraz možete byť za tu žltú radi, to voňalo sadrou

Reagovat
X-bano-X

Ale samozrejme pencla bola divotvorna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mathieu by za tenhle skluz ve dvacítce zasloužil nakopat někam. Je jenom otázkou náhody že se nekopala druhá..

Reagovat
Kepy_FCB

Co když se Katalánsko odtrhne? To nebudou FCB a RCD La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Monako taky hraje francouzskou ligu a je to jiný stát, jasně že pořad budou hrát La Ligu, ale stejně se neodtrhnou

Reagovat
Kepy_FCB

já si to myslel ale chtěl jsem se ujistit

Reagovat
-Kopy-

oeoúw¨bgevo¨

eoúfb)p

qefbopeqf

bopqejfb

qefbqef

Reagovat
X-bano-X

to bol gooooool uff

Reagovat
X-bano-X

akože ten múr stál extréne debilne keď ho o meter obstrelil aj aj tak krásna strela Tino Costa

Reagovat
-Kopy-

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOO

OOOOO

OOL

Reagovat
-Kopy-

Tinoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !

To byl gól kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. Takovýhle reakce mě vždycky donutěj čekat na sestřih gólů Vale

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
X-bano-X

Tak to si počkaj lebo toto bol luxus

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ani United by to nezvladli - urcite ne pri soucasne forme Barcelony ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem naprosto klidny

Reagovat
-Kopy-

Poďme to obratíme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMUNT ! AMUNT ! AMUNT !

http://www.youtube.com/watch?v=PE3_NNNp7i0

Reagovat
X-bano-X

Tak tempo upadlo, je to také laxné či už od Vale alebo od Erreale.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem netušil, že Sociedad hraje tak dobře. Nevím z jak velké části je to hrou Valencie, ale ty jejich kombinace jsou fakt pohledné

Reagovat
X-bano-X

Hrajú veľmi dobre aj keď dnes mi príde že kazia viac ako inokedy. Majú ten nováčikovský elán. Takto si ich pamatám ešte z doby keď skončili v lige na druhom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si jenom pamatuju, jak mi byli ještě za Kahveciho strašně nesympatičtí

Reagovat
X-bano-X

Tak práve s Kahvečim získali 2 miesto v lige.

Reagovat
X-bano-X

Grizman ma akútny problém neviemnahratspoluhracovidocistejsancearadsejtoodrbem.

Reagovat
-Kopy-

ja věřiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
X-bano-X

ach jo taka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nezasloužili

Reagovat
-Kopy-

Nezasloužený ale naše.

Reagovat
X-bano-X

Vale utrpela víťazstvo. Druhý polčas si prakticky nevytvorila nič a z ničoho dala víťazný gól. Na druhej strane penalta bola výmyslom rozhodcu, ale aj tak by výsledku viac svedčala remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tino je neuvěřitelný. Vůbec jsem před sezonou nečekal že se takhle chytne..

Reagovat
domingo

Mám pocit, že za dost problémů Montpellieru může Girard. On se skoro vůbec nezpochybňuje, protože přece jenom hraje s MHSC podruhé za sebou o poháry, což nečekal vůbec nikdo, ale když se člověk zamyslí nad tím, jak byl Costa loni často utopený a jak hraje teď... nevěřím tomu, že na sobě jenom takhle zapracoval, tam musí být něco víc... a totéž El Kaoutari, Aït-Fana, Spahić, vždyť ti hráči mají potenciál jako blázen, a přesto hrají blbě...

Reagovat
Godwinson

Nedramatizuj to, seš hrozně protiMontpellierskej ...

Reagovat
domingo

Já mám Montpellier rád, ty kecale.

Reagovat
Godwinson

To je vidět ... loni jsi Costu kritizoval, co se do něj vešlo.

Reagovat
domingo

Když hrál blbě, tak jo.

Reagovat
Godwinson

Až moc, na to jak hrál. A za to, jak hrál, Girard nemůže ... i když zrovna za ty dva hráče, co jsi vypsal může, Spahić je fantastickej .. dneska byl holt trošku nasranej, není se čemu divit.

Reagovat
domingo

Mně by jenom zajímalo, co by s tím kádrem udělal třeba Antonetti, jestli by to posunul ještě.

Reagovat
Godwinson

Ten mi neni sympatickej ... a staví divný sestavy. :) Těžko říct, je fakt, že co jsi napsal je pravda. Ten kádr je výbornej a potenciál má obrovskej. Otázka je, zda-li je to umístění/hra/výkony chyba Girarda.

Reagovat
domingo

Tak. Prostě celá ta situace je strašně netransparentní a nikdo z nás nedokáže říct, jestli to dělá dobře nebo špatně. A to je krajně neobvyklý.

Reagovat
Godwinson

Jj ... je fakt, že Kabzeho a Jeunechampa, případně Dernise staví on. Na druhý straně Aït-Fana donedávna seděl, Abdel sedí stále .... takže částečně určitě.

Reagovat
minoLFC

Barca by mala nastupovať o 9tich hráčoch aby to bolo aspoň trochu vyrovnané, zanedlho na ňu bude kurz 1,01

Reagovat
-Kopy-

Zase klasika, hra v druhém poločase tragická, pokolikáte už a to Emery říkal, že se tomu budou věnovat, aby to zlepšili...Nevím čím to je, v prvním poločase býváme pánem na hřišti a ve druhém jsme tragičtí, tak je to ve většině utkání.

Reagovat
X-bano-X

Ale tak záver oboch polčasov mala Vale plodný

Reagovat
-Kopy-

Tjn ale co k tomu bylo potřeba.

Reagovat
C-M@ster

"Jsem rád, že i tady budu mít jistě lepší odhad než můj konkurent, který bude tipovat dvojku a pak se bude divit, že Espanyol dlouho sahal doma dokonce po vítězství. Tip: 0"

Reagovat
smazaný uživatel

nikto na nich nema, barca je jasne naj ... potom dlho dlho nic, cize ta liga je kvalitna, to ze tam zrovna hra snad naj tym aky si ja pamatam (teda urcite naj, a to sledujem futbal 21 rokov) niejak nedegraduje tu ligu, v anglicku predsa tiez bojuju len dva tymi o titul, v nemecku ma dortmund aky naskok?, francuzska liga je vyrovnanejsia ale ani zdaleka nie kvalitnejsia ako pd, a o taliansku sa nema zmysel ani bavit, staci sa pozriet na vysledky spanielskych tymv v europe za psoledne roky ... btw: to skore barci by v hocakej inej lige bolo velmi podobne ake je v PD

Reagovat
domingo

Ve Francii těžko, nebo možná do té doby, než by přijeli do Nancy

Navíc oni hodně těží z toho, že mají obří hřiště. Jsem zvědavej, jak by Barca hrála na těch stadioncích ve Francii, který jsou naopak jedny z nejmenších vůbec... kolik by dostali prostoru. Jako jasně, že by tam všechny nakonec vydrtili s prstem v nose, ale s takhle brutálním skóre? Fakt nevím :)... Real má prakticky stejnou sílu a v Auxerre s tímhle taky měli problémy.

Reagovat
domingo

... a rozdrtili AJA až pak na Bernabeu, kde si mohli posílat míče tak, jak jsou zvyklí a obránci AJA byli mnohem víc unavení než obvykle, ono při tak běhavým stylu hry je nějakých 20 metrů hřiště sakra znát...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona uz nema take velke ohrisko ako mala v 90tych rokoch, takze o tom sa ani bavit nejdem ... a ak si myslis ze je to velkostu ihriska na nou campe tak ti rovno vravim ze potom diskusia nema zmysel, alebo hrala dnes barca doma?, ci predtym v osasune, alebo v almerii?, vsade si tam beru zo sebou ihrisko z nou campu? ... proste ten tym je vynimocny, sem tam sa to stane, tak ako bol kedysi federer totallny suveren v tenise a vobec tym nebol tenis menej zaujimavy, praveze bolo zaujimave ako sa ho snazili vsetci porazit a raz pride tym (pravdepodobne real), ktory barcelonu z tronu v PD (alebo aj v europe) zosadi, nic netrva vecne ... len mne pride smiesne kvoli tomu ako skvele barca hra (a dokazuje to aj v europe proti najsilnejsim tymom, ktore su neni schopne s nou hrat futbal, ale iba branit, az na par vynimiek) degradovat celu PD ajked jej tymi maju pravidelne skvele vysledky proti tymom z inych krajin, cudne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Neříkám, že to je hlavní důvod, proboha. Jenom že to nikdo nebere v úvahu, přitom podle mě to prostě nějakou relevanci má, jak můžu usoudit z toho Realu...

A ok, myslel jsem, že je větší. Mám zafixovaný, že Nou Camp je obrovský letiště, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem znovu:

nou camp 105x68

stadion auxerre 110x60

fajn, nou camp je o 8 metrov sirsi, ale ako bolo vidiet dnes, vacsina golov padne po kolmici za obranu, barca nehra ze by hru nejak roztahovala a z kraja centrovala, sak na to ti jej "trpazlici" ani nie su stavani

ja ked kukam na to jej bago, tak mam pocit ze by ihrisko mohlo mat 20 metrov a aj tak by sa nejak k tej branke dostali

Reagovat
smazaný uživatel

20 m na sirku samozrejme

Reagovat
domingo

Jojo. Fakt jsem měl za to, že ten rozdíl je větší.

Ono je to možná i kamerama, nebo spíš určitě, ale ty stadiony L1 při přenosech vypadají fakt malinký. Něco udělá i fakt, že obecně tam hrajou mohutnější hráči. Každopádně když si jednou za uherskej rok pustím PD, mám fakt pocit, že se hraje na letišti

Reagovat
smazaný uživatel

tak real ma 107x72, to uz je celkom siroke, ja by som tomu ale az taku vahu nepripisoval

Reagovat
domingo

No to byl spíš problém pro Auxerre, který má v obraně hráče jako Grichting, pro kterýho prostě hřiště o 12 metrů širší znamená hodně, protože stěží stíhá už v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

netroufnu si tvrdit jakou to má váhu, ale vem si třeba porovnáhí hala, klec a fotbal. hřiště na šířku... všechno je to větší jen o několik málo metrů a hraje se na tom úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ok, ja nevravim ze to nema vplyv na hru, ale pisem to snad uz 3. krat, barca ma prave vonku 100% bilanciu, takze argumentovat velkostou ihriska je uplne bezpredmetne, a to ze real rozobral auxerre doma a nie uz u nich mohla byt len a len nahoda, smitec

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja neshazuju nijak Barcu, reaguju jen na tu debatu o velikosti hriste.. treba ale to porovnani Madrid a Auxerre... hriste madridu je vetsi o 1000 m2... to je sakra hodně

Reagovat
smazaný uživatel

jeto dost, nema sa asi zmysel o tom bavit, lebo sa nam to tazko posudzuje aky vplyv to ma na hru, faktom ale je ze auxerre nema na real, real nema na barcu , barca ma ihrisko velke ako auxerre, cize ziadna zmena, samozrejme ze sa moze stat ze by s nimi mali problem, ci uz doma alebo vonku, ale to by bola skor nahoda a nebolo by to sposobene velkostou ihriska (ktore je vlastne take iste, ale keby teda nie je)

Reagovat
domingo

Měl jsem to tímhle směrem přehodit už dřív, zbytečný vlákno. U toho dvojzápasu Realu s Auxerre to byl poměrně výraznej faktor, no. Ono se to nezdá, ale ti hráči na téhle úrovni už prostě jsou zvyklí na vykrývání určitých prostorů a třeba u naší obrany se v tom venkovním zápase fakt stávalo, že se Real dostával strašně snadno k bráně, protože ti hráči to nestíhali, byli zvyklí, že tohle už je aut a on nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno mas pri reale pravdu, i ked tazko sa ten vplyv velkeho ihriska na vykony muzstva nejak dokazuje, ja osobne si fakt myslim ze to ze tam real v pohode nevyhral bola len nahoda a nebolo to sposobene mensim ihriskom

Reagovat
domingo

Tak určitě těch faktorů bylo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ako keby spomenies dva ako tak vyrovnane tymi, tak samozrejme ze moze mat velky vplyv na vysledok aj to ze jeden z nich je nauceny na velke ihrisko a na malom sa tak nevie presadit, ale predsa len medzi realom a auxerre je taky velky rozdiel, ze toto by som povazoval za nieco dost zanedbatelne ... idem uz spat, dobru noc

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, takze Barca neroztahuje hru? kdyť jenom dnes 2,4 i 5 gol padli diky kridlum, kteri vybihali od lajny. a tak je to porad. tim, ze ma ty hrace na lajne, se pak otevira misto ve stredu na ty kolmice. jestli je neco typickyho pro hru barcelony, tak hra po cely sirce hriste

Reagovat
domingo

to jsem se nějak snažil říct, no...

Reagovat
smazaný uživatel

:), a ako potom vysvetlis ze na ihriskach superov maju 100% bilanciu, davas velkosti ihriska ovela vacsiu vahu ako je potrebne, teda aspon podla mna

Reagovat
domingo

Vždyť říkám, že jsem myslel, že ho mají větší. A ta debata se rozvinula z příkladu Nancy, což je nekopáckej tým plnej obrovských nefotbalových černochů a zákeřných prasat, kterej hraje na mrňavým stadionku, a že by mě zajímalo, jak by se tam Barce hrálo, protože s tímhle se ještě rpostě nesetkala.

Reagovat
smazaný uživatel

ihrisko nancy ma rozmery 105x68 metrov, presne ako nou camp, a aj keby malo o 10 metrov menej, nemyslim ze by to barcelone proti tymu ako nancy robilo problem, este dajme tomu proti chelsea co zaleze o 10 ludoch pred 16ku, ale porovnavat obranu chelsea a nancy sa neda, proste nancy by barca podla mna rozobrala aj na ihrisku o rozmeroch 105x20 metrov (trosku v nadsazke napisane)

Reagovat
domingo

Musím si prostě zvyknout na to, že Nou Camp je mnohem menší, než jsem si myslel, to je celý.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano , a radsej si aj zvykni na fakt, ze real mal problem s auxerre u nich skor kvoli nahode a 9 z 10 zapasov by tam v pohode vyhral, a nebolo to sposobnee velkostou ihriska, podla mna .... no a barca, tam by tam vyhrala 11 z 10 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim ze neroztahuju hru, ale ozaj mi pride zbytocne argumentovat sirkou ihriska ked nou camp je normalne ihrisko so standartnymi rozmermi, a koneckoncov na ihriskach superov ma barca 100% bilanciu ... proste ten tym je skvely ci uz na letisku alebo v "telocvicni" a jeho genialitov nemozno degradovat hru a vysledky ostatnych tymov v PD a to je vsetko co sa tu snazim povedat

Reagovat
smazaný uživatel

len pre istotu to sem dam, ihrisko na nou campe ma rozmery 105x68 metrov, co je uplne normalna velkost, nic extremne, take site ma napr aj old trafford ci san siro

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně je ale o dva metry menší hřiště než v Madridu. Například. Tahle fáma, že Barca hraje na letišti, už není dávno pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo velký to hřiště v 90 letech? (nebo kdy ho zmenšili) ?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo větší, ale přesné rozměry nevím. Jakub nebo Doktor by to věděli.

Nicméně je to už pár let, co se to zmenšovalo.

Každopádně mám možná jedno vysvětlení, proč si lidi myslí, že je to hřiště tak velké. Bude to znít možná trochu bláznivě, ale Barcelona má hodně malý hráče a tak možná to hřiště jejich (prostorová) malost opticky zvětšuje. Smějte se tomu, jak chcete, ale má to něco do sebe.

Reagovat
herbage

Spíš jde o vzdálenost tribuny od hrací plochy, kamer aje umístěná hodně vysoko a daleko. Ten tvůj faktor má taky něco do sebe, ale je minoritní

Reagovat
smazaný uživatel

Optika dela hrozne moc. Velikost hracu a zaroven styl Barcelony, kdy vyuziva kazdy cm sire hriste, dohromady muzou klidne vytvaret iluzi "letiste"

Reagovat
domingo

Tyhle dvě věci, mluvím o nich i někde v té diskusi. Že kamery a rozměry hráčů dělají strašně moc, koukat na Nancy - Caen, to je skoro jako wrestling, zatímco když jsem viděl Barcu s Málagou, tak tam každej měl místa jak na promenádě, přitom ty hřiště jsou úplně stejný.

Další věcí budou ještě tribuny.

Reagovat
herbage

Tak tribuny a kamery jsou vlastně jeden a tentýž problém

Reagovat
domingo

Nn, čím větší kapacita a čím menší úhel tribun, tím větší to hřiště vypadá. A pokud je tam ještě atletická dráha...

Reagovat
herbage

No vždyť o tom mluvím. Kamery jsou právě umístěné na tribuně, takže když napíšeš kamery, tak tribuny nejsou další věcí, ale toutéž

Reagovat
domingo

Hnidopichu

Reagovat
herbage

Fotbal, to je exaktní věda

Reagovat
X-bano-X

The stadium underwent a facelift in 1993–94, in which the pitch was lowered by 2.5 m (8 ft), the security gap that separated the lawn from the galleries was removed, and standing room was eliminated in favor of individual seating

Asi toľko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov. Dneska jsem čekal úpornou bitvu, spousty soubojů a možná i ztrátu a ono nic. Zase válec. V hospě jsem si to parádně užil, ač ostatní osazenstvo (nedotčené fotbalem) jen koukalo, když jsem po každém gólu vyskočil a slavil. Nicméně jsem ty lidi i trochu nakazil, protože začali fandit Barce. Více či méně. Jsem takový Mesiáš šířící správnou víru .

Každopádně další obří krok k titulu byl učiněn. Jsem na Barcu neskutečně hrdý. Jeden z nejlepších týmů, co kdy fotbalové nebe spatřilo. Naprostá paráda. Spokojenost.

A ještě musím dát fandům Espaňolu za děkovačku Iniestovi. Zrovna tam jsem to nečekal, ale bylo to vážně dojemný. Díky.

Reagovat
Rssa

Tak já to právě u Iniesty čekal, za Jarqueho...takové super gesto se nezapomíná a fanoušci Espanyolu mají Andrése rádi

Reagovat
X-bano-X

Všetci máme Andrésa rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestovi se podobných poct dostává ve Španělsku všude.. Ať si píše, kdo chce co chce, nebo ať se to někomu líbí, nebo ne... Je to už teď legenda.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

200.pro Italskou Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, že se tu nedá smyslplně diskutovat

Reagovat
homeles8

v noci se dá na EF vždycky všude smysluplně diskutovat

Reagovat
domingo

tohle je poprvé v životě, co jsem v noci na EF a řeší se fotbal :))

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, to mě nenapadlo. Takhle pozdě jsou diskuze výborný, ale o fotbale v podstatě nikdy.

Reagovat
domingo

Já už poslední dobou neřeším fotbal mimo L1 skoro vůbec, jenom si to tady projíždím a hledám nějaké flamy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si dneska pokecal v Serii A, PL, Ligue 1 i tady. Holt kdyz se clovek musi ucit, tak ma najednou spoustu casu na vsechno

Reagovat
domingo

přesně tak, navíc já mám dneska celý den příšernou kocovinu a prostě nejsem schopný dělat cokoliv jiného než ležet a ťukat do klávesnice... to jsou zla, tyhle dny, prostě vlezu na ef a jsem tu do tří a udělám hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co dneska dělam je, že jsem střídavě na EF a čtu Orwellovo 1984. s kocovinou to bývá ještě výraznější. včera jsem si dal naštěstí jen dvě

Reagovat
herbage

Nemáš ještě přečtený?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že ne. Mám pár zásadních mezer v klasický literatuře a Orwell je jednou z nich. Tak napravuju

Reagovat
domingo

Animal Farm > 1984

Mně se na 84 nejvíc líbí ta pasáž, kde on popisuje, proč je nevědomost síla atd. To je výborná ukázka toho, jak formulovat teorie ve filozofické stati, fakt mi to dost pomohlo... ale ten milostný příběh stojí úplně za hovno a celé je to napsané hrozně diletantsky, ale tak Orwell nebyl nikdy spisovatel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim. Animal Farm mam zprosředkovanou deskou od Floydů Ale spíš jde o to, že 1984 jsem našel v domácí knihovně, než že bych si ji vybral.

Reagovat
herbage

Já mám hodně mezer, ale nějak na to poslední dobou kašlu. Třeba jsem nečel Farmu zvířat, byť je kratoučká. Nicméně 1984 jsem přečetl jedním dechem za jeden den, úplně mě ta knížka vtáhla

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Je to výborný. Kdybych netvrdnul tady, tak už to mám taky v sobě. Zítra budu šrotit na pondělí, ale stejně si nejspíš najdu čas to dočíst.

Reagovat
smazaný uživatel

já si dneska (včera vlastně) parádně zafandil v sekci skotské PL. Sice se ten mač hrál někdy v říjnu, ale to mi za mák nevadilo. Řval jsem jako lev v říji.

Reagovat
herbage

Když už jsi u toho lva, tak mi to připomělo, že Messi je k tomu být hvězda předurčen. Lionel - lev, Messi - Messia - Spasitel, zajímavá kombinace křestního jména a příjmení

Reagovat
Godwinson

Lev Spasitel, to je dobrý, to mi připomělo Letopisy Narnie.

Reagovat
domingo

Lev Spasitel.

Karel Černá Huba je lepší.

Reagovat
Godwinson

Takovejch Karlů je ...

Reagovat
domingo

Ale chudák Bocanegra je zrovna bílej jak ředitel vápenky

Reagovat
Godwinson

Nj, co nadělá takovej Drinkwater.

Reagovat
domingo

Jj, a Amy Winehouse třeba... a zlatej fond jsou Afričani, ty frankofonní africký země podle mě vůbec nemají žádný kodexy pro jména a schválí každou pitomost. A je to dobře, protože takhle máme prezidenta Hodněštěstí Jonatáne nebo fotbalistu Díkybohu Mbokaniho, federaci vedle Ježíš Hayatou atakdále

Reagovat
Godwinson

Jj, to je klasika, ty afričani. Skvělý jména mají Slovinci .. viz třeba takovej Vodopivec, drsný.

Reagovat
Godwinson

A

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Ale není to nelogický, slovinština je jednoznačně nejvtipnější slovanskej jazyk.

Reagovat
Godwinson

Je fakt, že mají sem tam nějakýho Kokota. Souhlasim.

Reagovat
domingo

Nejenom jména, ale celej ten jazyk, slovní zásoba, gramatický struktury... vytváření neskutečně vtipný tvary. Já bych se to učit nemohl :)..

http://sl.wikipedia.org/wiki/Glavna_stran

Reagovat
Godwinson

Je to možný, nikdy jsem to nezkoumal :)

Reagovat
domingo

"pomoc" je "pomoč"

"psychologie" je "psihologija"

"ekonomie" je "trgovina"

"armáda" je "vojaštvo"

"ambasáda" je "veleposlaništvo"

ááá

Reagovat
Godwinson

No, to mi nepřijde tak hrozný. Je fakt, že kdyby na mě někdo začal takhle šišlat, tak bych se asi taky rozchechtal.

Reagovat
domingo

To je jenom to, co jsem schopnej okamžitě přeložit, nebo aspoň nějak předpokládat, co by to mohlo být. Jinak je to samozřejmě ještě lepší, některý ty věty tam!!!

"So pretežno talne živali, nekatere vrstve pa živijo tudi na drevju, v vodi, ali pa kopljejo v tla."

"Morski prašiček je majhna, okrogla živalca kratkih nožic."

"Splošnemu prepričanju navkljub, morski prašički potrebujejo veliko gibanja."

chápeš, morčata potřebujou velkou gibanja ty vole

Reagovat
Godwinson

Ty seš zhulenej?

Reagovat
domingo

Já už nehulim, je to svinstvo. Ale chápu, že slovinština tak zní :)

Reagovat
domingo

to už je ale fakt jak nějaká teologie...

K čemu je určen třeba Daniel Dítě? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jan zas prý znamená "milostivý dar Hospodinův“. ale tak si fakt nepřipadam

Reagovat
Godwinson

Nejlepší jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se líbí všechny jeho podoby, krom konkrétně Jan. Třeba už původní Ján mi zní nějak líp:-)

Reagovat
herbage

Janek zní nejlépe

Reagovat
Godwinson

Ján mi zní tak hnusně .. slovensky :))

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Slovensko rád. Teda jeho hory, děučata a jazyk.

Reagovat
herbage

Přesně to mám na Slovensku nejradši

Reagovat
domingo

Jo to mě pobavilo, jak se ti ally vysmál je v té sekci sám a ještě je zlej na přespolní

Reagovat
smazaný uživatel

"je v té sekci sám"

Reagovat
domingo

No co, je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je. Jen mě to pobavilo, když jsem si vzpomněl na ty jeho neúnavný souhrny pro nikoho. I když aspoň pár nás přespolních anglánů to čteme.

Reagovat
smazaný uživatel

"neúnavný souhrny pro nikoho"

Reagovat
domingo

Taky bych to četl, tohle mě baví, třeba když tu Ugljan dělal to Chorvatsko, tak jsem si to fakt poctivě pročítal a dodneška vím, jakým stylem hraje třeba Inter Zaprešić nebo Cibalia Vinkovci :D, mně ale prostě nesedí ten divnej mentorskej styl, kterým on píše, no.

Reagovat
Godwinson

Ironie.

Reagovat
domingo

Proč? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je dobrý.

Je fajn, když dělá práci, která lidi baví

Reagovat
smazaný uživatel

noooo, byl na mě tůze zlej. Asi jsem ho urazil tím, že jsem nevěděl, kdy se hraje to jejich Old Firm derby.

Nicméně jsem dneska viděl ještě další opakování toho fotbalu a Sport TV měla u toho napsáno "dnešní", takže je relativně dost pravděpodobné, že u přenosu odpoledne měla "live". To mě omlouvá. No, řekni

Reagovat
smazaný uživatel

když napíšu "No řekni", tak myslím, abys k tomu opravdu něco řekl. Něco, co by mou teorii podpořilo. Samozřejmě

Reagovat
domingo

Přirozeně, chceš smajlík, podporu, protože jsi v dobré náladě a je ti jasný, že až se budem příště bavit, tak se zase zhádáme jak koně

Jo, máš pravdu. Taky by mě to asi zmátlo, ale Leonard v TBBT, když se koukal u Penny na fotbal, byl lepší, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt

Reagovat
herbage

Dovolím si parafrázovat Hrušinského ze Slavností sněženek: "Jak je tady krásně, když zde nejsou ty vosy"

Reagovat
homeles8

Reagovat
herbage

Idylka skončila, už jsou tady

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

tendle smajlík dáváš každýmu, kdo napíše něco proti mě

Reagovat
smazaný uživatel

já přišel z hospy a mám v krvi 8 hrnků, ale i tak mi to přijde vcelku smysluplný. Jak je vidět, tak není dovoz z PL jako dovoz z PL ...

Reagovat
domingo

Čekalo se na mě

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš žabožrout. To je zase jiná kategorie ...

Reagovat
domingo

Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

no ... nemáš vlastně za co ...

Reagovat
Godwinson

Tinoooo Costaaa ... vrať se, prosím. *kisses*

Reagovat
Kily

Tino tohle byl jeho nejméně pohledný gól za nás, měl by trochu přidat každopádně začínám být přesvědčen o tom, že kdyby měl mičudu před prázdnou kasou, tak to zkusí dát do šibenice, nebo si to hodí na nůžky a zkusí to tam střihnout, on "povinné" góly za nás dávat asi nebude

Reagovat
Godwinson

Nebuď skeptickej, bude.

Reagovat
Kily

on si takhle vyměřoval šibenice už v Montpellieru? Tři góly, tři šibenice (+/- pár centimetrů) a k tomu v Turecku trefená spojnice, to přece není normální

Reagovat
-Kopy-

Proti Buráku gol od tyče do tyče a gól.

Reagovat
kubys

Reagovat
alcantara

287. pre chicago bulls, hoc dneska to znacne flakaju

Reagovat
kubys

Jak tipuješ Winter Classic? Myslím si, že vás letos Pens celkem bez problémů přejedou.

Reagovat
alcantara

nevzrusujem sa nad tym, ajked by sme sa mohli tejto udalosti zucastnit v lepsej forme, teraz sme na samom dne, sydney sa nas pozera pekne z kopca. ale nervoznejsi budem rozhodne na jar, ako teraz

Reagovat
kubys

Jasně no, ale pomalu se po Vánocích začne lámat chleba. Ovečkin se podle mě letos neuvěřitelně trápí, zajímalo by mě, čím to je, ale nevěřil jsem, že on může být v některých zápasech až tak špatný. Zas na druhou stranu, i když není v nějak oslnivé formě, tak patří stále mezi nej hráče v NHL. Jinak celkem se na to těším, myslím si, že právě tam by se Caps mohli docela nakopnout, i přestože by prohráli.

Reagovat
alcantara

jeho herny styl sa za posledne 2 roky zmenil, uz to nie je ten valec, ktory pocas pobytu na lade zbural vsetko co mu prislo do cesty, je to ale pochopitelne, ked chce hrat hokej aj po 30ke, musel ubrat. nejaky impulz by to chcelo, paradoxne odchod flesha, ktory sa znacne trapil, sposobil lavinu tychto 8 prehier v rade, boudreau to ma u mna nahnute uz dlhsie, ale pred zaciatkom rocnika som povedal, ze este tuto sezonu by som ho podrzal, tak nech sa vytrapi. myslel som ze totalny kolaps s rangers a alexovo vzplanutie bude tym spravnym nakopnutim, zial, nestalo sa, ajked dnes im najma za zaverecnu snahu nemozem nic vycitat, chybalo len trochu stastia. treba asi naozaj pockat na winter

Reagovat
Kily

za současné situace není o čem a Pens musí vyhrát, i když mě daleko víc zajímá české Winter Classic

Reagovat
kubys

Pardubice - Kometa?

Reagovat
kubys

Na to jsem taky mega zvědavý, hlavně na množství lidí, co přijede z Brna. (sorry, za ten dotaz, já si nejdříve neuvědomil, že ono se to hraje na Markétě )

Reagovat
Kily

jj, už mám lístek na tu šílenou tribunu, která se ve Svítkově staví, ale mělo by to být bezpečné. Co jsem slyšel, tak prodáno je 13 tisíc vstupenek, tudíž 12 tisíc je pořád k dispozici. Kometa má vyhraněnou jednu tribunu, atmosféra bude doufám super a jsem moc rád, že když tuhle akci u nás pořádáme, tak přijede zrovna Kometa a ne Sparta nebo především Slavia, která fanoušky prostě nemá

Reagovat
Kily

nevyhrál lepší, vyhrál tým, který dokázal dát dva góly a naštěstí se to povedlo nám, a to díky chybě Brava. Slušela by tomu remíza a v tu chvíli bylo moc dobře, že máme Aritze, na něm bylo vidět, jak moc chce vyhrát. Tím přejdu ke svému klasickému kritizování, nebudu se obouvat do Soldada, ale ten tam byl na dvě, možná tři věci, v prvním poločase mě zklamal Jeremy, ten jako kdyby ani nevěděl o tom, že už je fit a zůstal u toho, že je zraněný a spoluhráčům radši fandí, než aby jim pomohl. Jestli penalta byla nebo nebyla, to fakt nevim, ale dost možná jo díky tomu, že Navarro protestoval jenom několik desítek vteřin, z čehož plyne, že si byl vědom nějaké chyby. Jinak Navarra si asi budu muset začít vážit, jelikož po jeho odchodu jsme vzadu začali mít problémy.

moc se mi líbí Aduriz a další plusové body si nepřipsal jenom díky brance, ale i díky tomu, že seřval Cesara. Nikdo mi nevymluví, že v době obou hvězdných Davidů to byl loni on, kdo měl největší podíl na třetím místě a tím pádem umazání slušné části dluhů. Letos Cesar začal dobře, ale nešlo si nevšimnout názorů některých fanoušků, že Cesar je nejméně sympatickým hráčem Valencie a i když před několika měsíci bych to nenapsal, tak se vlastně ani nedivim, že si to dost lidí myslí a rozhodně jim to nebudu vymlouvat

začátek a konec první půle ukázal, že když se soustřdíme na fotbal a ne na zbytečné fauly a nekomentujeme každý výrok rozhodčího, tak to jde, teď to chce přenést si získané sebevědomí do dalších tří zápasů, které budou hodně těžké

Reagovat
-Kopy-

Nezdá se ti, že vždy první poločas máme velice dobrý a ve druhém propadnem ? viz. Barca, Osasuna, Bilbao, Villarreal...

Teď znovu proti Sociedadu, v prvním poločase jsme byly lepší, lépe jsme kombinovali...Ve druhém už jsme klasicky neudrželi míč, špatně kombinovali...

Určitě by zápasu slušela více remíza ale díky bohu, že se na nás konečně usmálo štěstí. Jinak ta penalta ? Llorente říkal, že byl minulý týden lobbovat na federaci, aby se zlepšili výkony v zápasech Valencie, evidetně tam byl k ničemu.

Navarro byl tragický, vůbec se mi nelíbil, navíc zavinil nepenaltu. Stanka se mi líbíl víc na jeho postu. Nejlepší hráči na place od nás Joaq, Tino a Aritz.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm práve som dočítal Krakena od China Mievilla.......ten New Weird je teda fakt weird. Brú noc.

Reagovat
Rssa

Pár odřenin, rozbitý loket, ostuda v hospodě...ale šťastý jako blecha. Vítězství je naše!

Jinak neříct, že Barcelona je daleko široko nejlepší tým psledních let, by bylo ode mna alibibibisticke. Nejlepší generace Barcelony je právě tato a jsu rád, že su u toho zrovna teď i já

Reagovat
Rssa

* alibsticke

Reagovat
Rssa

* alibistike

Reagovat
Rssa

* alibisiticke

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rssa

chuj s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jsi nějak rozrušený.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to máš pořád blbě

Reagovat
smazaný uživatel

No to je zase komentarov o kvalite spanielskej ligy...bol by som zvedavy ktory klub z anglickej ligy by bol schopny v spanielskej lige uhrat po 16 zapasoch 43 bodov a skore 51-9..som si isty ze ziadny:) ci blackpool?

Reagovat
lnterista

ta Barca to uz je trapny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Viktor Sparťánek18.12.2010 22:00

51:9. Ta liga je jeden velkej vtip.

[reagovat]

Tak, Viktore, loni měla za celou sezonu Barcelona 98 branek. Nejlepší útok - Real - měl 102 branek. A teď si Viktore vezmi, že ještě lepší útok měla v Anglii Chelsea, která dala 103 gólů. Taky to vypovídá o tom, že je a byla PL jeden velkej vtip? Samozřejmě je to otázka pro všechny, kdo s tebou v tom vláknu souhlasili.

Tak mluvte, kluci. Efcébéčko poslouchá

Reagovat
-Kopy-

Já bych to formuloval takhle.

16 14 1 1 51:9 43 Ta liga je jeden velkej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC měla 5 remíz a 6 porážek. Barcelona prohrála jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

o to víc vyzní, jak velkými debakly musela Chelsea "složit" ty ostatní kluby, když nastřílela tolik branek.

Reagovat
skteel

Včerejší derby bylo pro mě nejlepším zápasem za tento rok.Espanyol nehrál špatně, ale na Barcu v současné době nikdo nemá. Iniesta Piqué Messi Villa Pedro

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

Villareal by si zasloužil stadion s větší kapacitou, 20k je málo na takovýhle tým, i když je to menší město, ale i tak, pravidelně hrajou v horní polovině tabulky..

Reagovat
smazaný uživatel

FCBarcelona.cz hodnocení hráčů: "Pedrito: pokračuje ve střeleckých hodech. Dal dva góly, mohl přidat i další branku, ale vybízel spoluhráče. Jeho otec pracuje u čerpací stanice. On je jedním z nejlepších pravých křídel planety." jeho otec pracuje u čerpací stanice zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

To nejdůležitější tam nezmínili.

Reagovat
minoLFC

pomohlo mu to v bodovom hodnotení?

Reagovat
smazaný uživatel

Pfuj no tu je zase zvastov o barce, jedina pravda je, ze hraju odpornu hadzanu a hawk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký hawk? Jestřáb? Hudson Hawk? Chicago Blackhawks hrají hokej ne házenou... Nemyslel si třeba "howgh"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga by si měla nacvičit standartky. Thiago jim dal dva kusy HLAVOU.

Jinak zápas vyrovnaný, ale Malaga si to za to lajdáctví zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zničený byl včera těsně před půlnocí trenér Realu Sociedad Martin Lasarte. Jeho tým vedl nad Valencií 1:0, inkasoval ale v nastavení obou poločasů a nakonec prohrál 0:1. "

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago má 2 kusy a asistenci. Všechno hlavou. Svět se zbláznil ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nezbláznil, jenom Málaga nemá takticky secvičený tým.

Pokud by do toho týmu přišel motivační trénér s pevnými zásadami, nebojím se říct, že by nedostávali laciné góly a hráli kolem středu tabulky. Potenciál tam určitě je, jak se říká ''jen ho využít''.

Reagovat
Kily

jsem docela zvědavej, jak se Malaga bude chovat v lednu během přestupního termínu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V létě měli několik posil, kterým se zrovna ten půlrok nepovedl. Výjimkou snad může být Rondón, který dává každé druhé utkání gól, stál málo peněz a je mladý. U něj si nemyslím, že by se musel bát o budoucnost. Nicméně pokud to vezmu ze širšího hlediska, tak si myslím, že by mohl následnovat slušný výprodej a o něco větší nákupy.

Neznám asi nikoho, kdo by chtěl koupit fotbalový klub bez výsledků a jako bohatý majitel zapadnout mezi lůzu.

Nákupy určitě budou, záleží, jakým stylem se Málaga vydá. Například mohou nakoupit několik mladších hráčů a nechat tomu volný průběh, nebo skoupit kvalitní hráče v rámci možností a doufat první sezónu v EL, což je samozřejmě hloupost.

Reagovat
Kily

doufat je asi tak jediné, co v případě EL letos mohou, ale co se týče posilování, tak bych tipl možnost nakoupení zkušenějších a kvalitních hráčů, čemuž napovídá chystaný příchod Baptisty

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No jo, Baptista. U toho hráče bych nikdy nevěřil, že může takhle klesnout... NIcméně bude mít velkou možnost se ukázat a oživit hru.

Reagovat
Kily

já bych mu docela i věřil, v Malaze by se měl stát hráčem, na kterého se bude hrát a když mu to Pellegrini přizpůsobí jako kdysi v Seville, kde byl Baptista hodně nebezpečný, tak by to mohla být skvělá posila

Reagovat
smazaný uživatel

mají na to hrát poháry a možná i o LM. Ale nic nejde hned. Potřebují čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dva ofsajdy, které nebyly - Fabiano a Ozil

Reagovat
Woods

ten Benzema sa mi tam raz nepaci ...... skoda Gonzala

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pokud myslíš, že Benzema hraje místo Higuaína, tak se pleteš. Gonzalo je zraněný.

Ale máš pravdu, že tam je jako oko na pěst. Povedl se mu zápas proti Auxerre ale jinak bída...

A je vidět, že už i sám Mourinho s ním možná pomalu ztrácí trpělivost, po každé zmařené šanci gestikuluje jako o život. Jsem zvědavej koho Real v zimě přivede za útočníka, jedno jméno padnout musí.

Reagovat
Woods

ja viem ze je Gonzalo zraneny, a 2 mesiace bude mimo ... skoda pre real ... na benzemu sa neda pozerat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mohl by být připraven k zápasu už počátkem ledna.

Reagovat
Woods

real potrebuje ku Gonzalovi partaka ... som zvedavy ci Jose nekoho kupi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nějak nám ta hra skřípe.

Reagovat
Kily

připomíná mi to zápas s námi, prvních 35 minut hodně pozvolný výkon. Na Seville je strašně vidět, jak moc chybí Kanoute, který umí podržet míč a i přítomnost Navase by hodně zvyšovala nebezpečí pro obranu Realu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jestli něčím může dnes Sevilla konkurovat a případně vstřelit gól, tak ze standartní situace, nebo z rychlého protiútoku. Nemám pocit, že by dokázali tlačit. Na druhou stranu je také nutné uznat citelnou absenci Xabiho, protože opravdu nemá kdo rozdávat balóny...

Mám takovej zvláštní pocit z remízi.

Reagovat
smazaný uživatel

Capel nedá centr ani z velkýho vápna ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jo. Škodolibě jsem se mu zasmál, no...

Reagovat
smazaný uživatel

no to se nedivím. Tohle chtělo jen trochu přesnosti a mohlo to hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

Capel je skokan.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně Negredo je úplně neviditelný. Všimnul jsem si ho až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně tam chybí průniky Marcela....

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat...ale nemohli by se autori reportazi aspon podivat na ten <1 min. sestrihy golu?

"Igor Gabilondo se tentokrát z role nahrávače stal střelcem a byl přesnější než jeho kolega v první situaci a svou přízemní střelou nedal gólmanovi Reinovi šanci - 0:1." - gol padl z volnyho primyho kopu, Gabilondo se trefil do pravyho horniho rohu

"V 73. minutě si vzal balón na středu španělský reprezentant Javi Martinéz a střelou z hranice pokutového území parádně překonal padajícího Reinu - 1:2" - gol padl po centru Gabilonda z volnyho primyho kopu, na ktery naskocil Javi Martinez (hluboko v pokutovym uzemi)

Reagovat
smazaný uživatel

a ti sudí? španělská liga no, nechápu, že se s tím tam nesnaží nikdo nic udělat....

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

no, dá se dát. Červená by byla dost přísná, ale možná.

Reagovat
Kily

žlutá v pořádku, míč směřoval směrem k lajně, navíc vybíhal Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jak píšu - dá se.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Uff.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To mohlo být do šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nic moc, samej faul, samý ztráty míče z obou stran, ale sevilla se drží

Reagovat
smazaný uživatel

a to ronaldovo simulování :D :D

Reagovat
F.Torres

kdy simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

jak měl ronnie míč a ten obránce ho předběhl a on se teatrálně zkácel k zemi a pak když hlavičkoval ve vápně

Reagovat
F.Torres

řiká ti něco bránění ve hře? to druhý nevím, nepostřeh sem

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel padat, dyt se ho skoro nedotkl předběhl vzal míč a ronaldo spadl :D :D

Reagovat
F.Torres

jestli myslíš tu situaci blízko vápna jak mu překřížil cestu, tak to byl jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za šarvátku , jinak Karime máš narozky tak začni hrát

Reagovat
smazaný uživatel

forlán celej zápas na lavičce? o žádnym zranění nevim.. bylo? nebo je ten jeho propad formy fakt až tak hodně velkej?

Reagovat
F.Torres

nevím jak zranění, ale ten propad formy je hodně znát

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zraněnej není, jeho výkony jsou buď nulový, nebo mínusový.

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik angl.futbalu, ale sem tam sledujem aj zapasy primera. A ani neviem ci som hoden hodnotit Real,ale vzdy ked ho sledujem tak je to bieda.Casto bez myslienky,len tahanie sa po kridlach a po vacsinou cakanie co vymysli Maria aj s Ronaldom. Chyba mi tam tvorca hry. Ozil to casom mozno bude. Ale pre mna je to bez tvorcu. Rozoberanie padania atd mna osobne nebavi, kazdy clovek si nato spravi nazor sam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak už jsem psal, citelná je absence Xabiho, to je tvůrce hry. Respektive Marcela a jeho průniků.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra je potom radikalne lepsia? kedze toto je bieda ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nevím, jestli radikálně, ale lepší je. V každém utkání si Real vypracuje okolo pěti stoprocentních šancí za zápas (proti slabším za poločas), teď tam za celý poločas nebyla žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

asi potom sledujem Real len ked ma slabsie chvilky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je možný.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší neni a nejvíc se to projevilo v el clasicu

Reagovat
F.Torres

to je hroznej mač, taky ten rozhodčí píská vyloženě proti Realu.. sem si myslel, že už dá Carvalhovi redku..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

On už nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta s Busquetsem o svém simulování píšou knihu, a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to samy dokola. Koukni treba na Iniestu ve finale MS..

Reagovat
smazaný uživatel

..kdyz mas ty simulace tak rad

Reagovat
smazaný uživatel

úplně njelepší na tlak jsou ty jeho reakce poté, co mu to rozhodčí nesežere

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

heh, presne tohle jsem tu chtel taky hodit, ale pak jsem si to rozmyslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z toho zapasu je "hezky" i todle http://www.youtube.com/watch?v=uH4JjsK5xtc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš to a přesto ustojí věci ze kterých by ses ty rozsypal

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to ze strany Realu bida. Jen se ceka, jestli Ronaldo nebo Di Maria neco vymysli. Fakt je strasne znat absance Pipity a dnes hlavne Xabiho i Marcela..

Reagovat
JIMMY-PO

Sevilla robí to čo robila proti BVB, akurát že to robí od 1. minúty, strašne sa váľajú rozohrať výkop alebo faul im trvá 2 minúty, proste ... akurát že proti Realu mi to až tak nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že by si Sevilla i zasloužila vést..

Na Realu je vážně děsně vidět, že nehraje Xabi, je to prostě jejich nejdůležitější hráč..

Škoda Navase, na toho jsem hodně spoléhal, že jim to bude větrat, na druhé straně Capel sice využívá rychlosti, ale je to úplně k ničemu, když má obě nohy jen na opírání, ale to už je ohraná písnička..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

On strasne chybi i Pipita, kteryho proste Benzema nemuze nahradit a taky Marcelo, kterej toho smerem dopredu udela hodne..

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty ofsajdy.

Reagovat
FuckT

je to mozne,aby uz asi 10 krat bol vymysleny ofsajd ?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemy sem se zastával jak dlouho, ten na Real prostě nemá.

PS: ty rozhodčí tu ligu kurví.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nepřesností. Mě přijde, že se kluci v bílém vidí dneska poprvé.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Placebo

Prosím vás, link na Real?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že hrajem na 2 DMF. Pepe ten je poslední zápasy naprosto mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo je pořád ještě merengue ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já bych chtěl, aby zase byl. Ta opce stále existuje.

Reagovat
Potty

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

co chtěl Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

ambiciozní dive.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zapas :D ja byt rozhodcom v spanielsku,tak ziadam priplatky ... preco fakt tieto veci nepostihuju spatne ....

Reagovat
smazaný uživatel

higuaín:-( on presne v totech zapasech se umel ukopnout:-(

Reagovat
smazaný uživatel

Palop dal Di Máriovi slušnej fén

Reagovat
smazaný uživatel

di maria

Reagovat
smazaný uživatel

ten Capel je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria se asi učí od Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, nějak se nám Nikodým na Sportu1 rozvášnil A místo Benzemy má jít Higuaín Lofas...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Tam u toho nasává ne.?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil úplně výkonnostně odešel. Fabiano je naprosto na hofno. Jak nedostane míč do nohy, tak se nikam nepohne.

Reagovat
smazaný uživatel

Real da dole jedineho utocnika (aj ked marneho) a nahradi ho zaloznikom? fakt ako nestrany clovek nechapem a uz radsej nekomentujem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cristiano hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom musi byt bieda. Ved Ronaldo potrebuje ist z kraja, rozbehnut tie svoje nohy ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máme dva typický útočníky. Jeden zraněnej, druhej bez výkonů...

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 0:0 stáhne jediného útočníka a dá tam 3. DMF. Mourinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Granero i Pedro Leon jsou ofenzivní.

Reagovat
Potty

Si Granera spletl s Momem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ten si pěkně popovídal s pomezním.

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tomu komentátorovi přes hubu!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ach kriste, já měl s tou remízou fakt špatné tušení.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, rudá. No, myslím, že mu to sudí sečetl s tím stažením Negreda.

Reagovat
smazaný uživatel

no loktem tam sel ale myslim že to byla hlava n ahlavu

Reagovat
smazaný uživatel

s rukou nahoře jde do takového míče snad každý obránce, navíc, jak píšeš to vypadalo že se střetli spíš hlavama...

Reagovat
smazaný uživatel

nehorazne prisna ale sel tam do toho souboje blbe to se musi nechat:-(

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Bylo to hlava na hlavu. Ten loket tam byl ... No, jak píšu - asi mu to sečetl.

Reagovat
Swarley

červená??

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zdá se mi to, nebo máš z toho radost?

Reagovat
Swarley

ten smajlík je tam proto, páč nechápu za co ji dostal chápu, že tam asi viděl loket, ale pomalu se ho nedotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

skôr zábavu nečudujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

uz zacinam rozumiet preco sa zbavil Raula ...naco utocnika, ved je tam Benzema a ked sa strieda da sa tam zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla nahovno, Madrid nahovno, rozhodca nahovno, komentátor nahovno...

Reagovat
Kily

až na Sevillu souhlas, ona hraje to, co hrát chtěla s tím, že jí to Real hodně usnadňuje špatným výkonem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Zbaví se legendy klubu a potom se spekuluje o naprostým kopytákovi Almeidovi. Mourinho Mourinho začínáš bejt všem pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

už si to začínáš uvědomovat?

Reagovat
smazaný uživatel

trest! dudek komunikuje s casillasem a ejhle, má to souvislost s červenou, v tom něco určitě bude!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 2,4 a stoupá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mela byt pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo drsný

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nebyl Granero držený celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je huste j

Reagovat
Woods

real uz 6 zltych

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho 4 sudí vytáhl jen tak z nudy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se dalo pískat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

tak tohle se dalo pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo videt i z posledni rady za sloupem jak ho stahl rozhoci:-D

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia Real zabijaju a Mourinho aspon bude mat cim svoju ubohu hru ospravedlnit

Reagovat
smazaný uživatel

ta cervena byla zamer dalsi zapas je pohar ten muze vynechat

Reagovat
smazaný uživatel

Zato tvoje existence je očividný omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme panovi rozhodčímu za vykartovaného Pepeho pro další zápas. Rozdává tam ty karty podle nálady. Doufám že svaz mu taky zakartuje a pár zápasů si nezapíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som fanda Realu, ale toto je vrazda Realu v priamom prenose. Kazdy normalny clovek musi vidiet, ze kde sa da tak rozhodca piska vsetko proti nim. Kupeny rozhodca. Bez debaty.

Reagovat
Woods

a kto ho kupil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nikdy nevidel zapas kde si mal pocit ze rozhodca je podplateny? A ak ano, hned si aj vedel kto podplaca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zluta pro Pepeho Pekny divadlo dneska.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Se ani nepodíval komu jí dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Capel je kokot ja už tečiem, takto si pokaziť nedelu

Reagovat
torcida

konecne rozhodca na bernabeu piska fer a oni kricia fuera...

Reagovat
torcida

darmo niesu na to zvyknuty, ze by sa na sb piskalo fer

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že všechny karty byly naprosto oprávněný

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeahhhhhhhhhhh ANGEEEEEEEELLLLLLL....

Reagovat
smazaný uživatel

ozil tam krásně vykoupal 3hráče

Reagovat
Swarley

pěkně Di Maria...

Reagovat
smazaný uživatel

anďel <3

Reagovat
Woods

ten Angel sa realu vyplaca a to bolo reci, ze ako na to nema ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

FANTASTICOOOOOOOOO

Özil

Di María

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria pekne vykoupal Palopa

Reagovat
smazaný uživatel

obránci ho tam nechaj máchat a čumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla, zabrat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Angelito, te quiero Clos Gómez no te quiero

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dělá si prdel s těma žlutýma?

Reagovat
Kily

no Palop je trouba, ale totéž platí o stoperech, nějak mi nejde pochopit, proč ve chvíli, kdy byl Palop mimo kasu, oba hlídali malé vápno a ani jeden nejistil bránu pro případ, že Di Maria vystřelí

Reagovat
Swarley

jn, kompletně to posrala obrana i s gólmanem...i když teda Palop na tom má největší vinu, vůbec tam nemusel vybíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

další žlutá real vyhraje, ikdyž si to nezasloužil...jo takovej je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no podle me zaslouzene aby hrala sevilla presilovku a byla stahla v zaadu a branila se :-!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď chce Sevilla najednou hrát fotbal? Po 75 minutách zdržování

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ta reakce Mourinha byla zajíamvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla kompletně přestala po tom vyloučení hrát. To se fakt nevidí, jak to prokaučovali. Ale tak uvidíme.

Je důležité dostat ze hřiště Mordoristu Negreda a tragéda Capela. Ti hrají snad za domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime jeslti ted zaberou ale aby proti 1O hrali obranu to je fakt hnus:-!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se mi zdá že visíš na zápasech Realu víc než na Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Real hraje v 10 a Sevilla čeká až dostane góla.. ti sou v dobrých sr*čkách teda.. Dobře jim tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky mu Zokora vrátil do strčení

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tu nemůže říct, že real hrál dobře a že si výhru zasloužil!... v porovnání s Barcou je dost pozadu...Barca dala Seville Bůůůra a real je rád, že vůbec vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

bez tebe by sme to nevěděli

Reagovat
smazaný uživatel

chci poukázat na ten rozdíl víš

Reagovat
smazaný uživatel

to tu taky nikdo netrvdi!! barca je v soucastnosti nejlepsi na svete:-) real ma obrovsky potencial;-) a toto sou daleko dulezitejsi body z tech vydrenych zapasu nez kdyz sjizdis nekoho 5:0 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nemůže říct, že by si sevillští zasloužili z Bernabeu aspoň bod....

Reagovat
smazaný uživatel

to čumim že si tohle prohlásil

Reagovat
smazaný uživatel

tak a di maria opět simuluje :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria

Reagovat
panca

ze spanelske ligy se stala trapna komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože to je d...l!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože Di Maria trapák jeden ušatý

Reagovat
smazaný uživatel

směšná červená

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu Carvalhiovu vidíš jako jasnou

Reagovat
smazaný uživatel

delas si kozy že?

Reagovat
smazaný uživatel

směšnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

? Ty jsi teda k smíchu,balon uplně jinde on ho nakopne a ty napíšeš tohle

Reagovat
Swarley

doufám, že myslíš jako naprosto zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá by to vyřešila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ta byla jasná jirko

Reagovat
$dolar$

Kily - prosimte vysvetli mi rozdil mezi tim, co jsem sem vcera psal ja a tim co sem dneska pise jiri-fcb? Proc take nedostane BAN - v zájmu zlepšení španělských diskuzí Ze by to bylo tim, ze ma tuhle simulantskou a trapnou ligu rad? Vsem merime stejne, ze ano?

Reagovat
indy

on to nerobi s takym evidentnym zamerom provokovat ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

coze? vzdyt on u zapasu realu jeste snad nenapsal normalni prispevek, to je jedna provokace za druhou....klucina ma velke, ale velke komplexiky

Reagovat
$dolar$

Aha

Reagovat
One-Real

klid Jirka si dělá srandu z nás jen

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je politováníhodné....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je venku, ten patří do pralesa a ne na fotbalové hřiště.

Reagovat
asskicker

aj ked Romaric si o tu kartu koledoval viac

Reagovat
REPLIKATOR

Dementní Sevilla V sezoně hraje hovno Pak vyřadí v EL Dortmund A teď daruje Realu s vyloučeným hráčem 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec to potvrdí dement s nickem REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Nikodým je buď slepej nebo blbej

Reagovat
REPLIKATOR

c) je správně - obojí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě pobavil,když řek že na hřiště jde Higuaín a pak že na stopera půjde Khedira,kterej už tam dávno nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku se seville nedá nazvat jinak, než UBOŽÁCÍ!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hnus. Škoda, ke ztrátě nebylo daleko. I tak jsem potěšený

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tenhle zápas sem se těšil celej tejden.

Sevilla- co ty předvádí za zdržování to je hnus

Real- Hrozné, jako by spolu hráli poprvý.

Díky bohu za ty 3 body.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Konečně je konec. Hra hrůza, rozhodčí to hrubě nezvládl. Koneckonců důležitý jsou hlavně tři body..

Reagovat
Mercury

na předváděnou hru už fanoušci Realu rezignují? zajímavé :) leč ne tolik překvapivé..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''Hra hrůza''

Reagovat
One-Real

Dyť tam napsal, hra hrůza, tak zalez zpátky do (_I_)

Reagovat
Mercury

Pro zlepšení nálady - SPORT 1 pokračuje :)

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla si to prohrála sama no aspon remíza bejt mohla...áje to budou zase kecy mourinha

Reagovat
-Kopy-

Sevilla to pěkně posrala, škoda...Negredo co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem daleko zahozenější goly. Bohužel protože je to Real tak se o týhle zahozený šanci bude mluvit celej tejden.

Reagovat
Mercury

Špatný Real. Otřesná Sevilla. Negreda jsem vubec nepochopil dneska. Už aby bylo El Clasico, at vidi, jak se hraje moderni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je moderní fotbal? Gel na palici, v hlavě hovno, rozhodčí tragický a zdržování?

Reagovat
Mercury

někdy si zapni Barcelonu a uvidíš sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Sevilla si ve zdržování nic nezadá i taliánama

Reagovat
smazaný uživatel

Real skoro nic nepředvedl a Sevilla klidně nějaké body mohla uhrát...

Škoda těch šancí hlavně té od Negreda , hlavně nechápu proč přitom golu, když Palop vyběhl ho nezastoupil některý z obránců - zbytečný gol, zbytečná prohra...

Jinak ten Di Mária je hrozny simulant...

Reagovat
smazaný uživatel

...................

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí ?

Reagovat
smazaný uživatel

toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, mě je to uplně jedno, my si ten titul uhrajem samy, na to Sevillu nepotřebujeme, akorat nechápu co se ti nelíbí, Real toho opravdu moc nepředvedl a Sevilla klidně mohla bod uhrát....

A Di Mária je simulant, nejprve zkoušel penaltu a pak když se ho nekdo jenom dotkne tak malem dostane infarkt, akorat ten faul na koleno opravdu byl....

Reagovat
smazaný uživatel

clovek,ktoreho tim ma v kardi puyola,ktory vie spravit krasne kotule dozadu a pekne odletiet,by mal byt radsej tisko Penalta bola samozrejme humoreska...

Reagovat
Masi

ani guardiola k tomu neměl daleko ale co už, tohle je real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí budou asi pěkně nasraní, hlavně ti asistenti dělali pro úspěch vše, ale dobře jim tak. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Di María Lass má jednoznačně hrávat základ

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Btw. zkuste přístě někdo tvrdit, že na Barçu chodí víc posměváčků než na Real. A něco o inteligenci fans Realu.

Hodím odkaz na konec téhle diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu nechápu na co si stěžují hráči Seville, tohle utkání měli min remizovat a můžou si za prohru sami

Reagovat
$dolar$

Super Real, ale vic simulantu snad ma jedine Barcelona, na tu ligu se neda divat, kdysi se delali vtipy ze Serie A, ale to co se deje v PD a jeste k tomu pripocist uroven tymu od 3. mista dolu a priserny rozhodci? No proste nejslabsi liga z top5 v Evrope...

Reagovat
smazaný uživatel

nejslabší liga, ale má nejsilnější tým v evropě

Reagovat
$dolar$

Pokud se nemylim, tak nejsilnejsi tym a to nejen v Evrope, je Inter Milan

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se jakej inter hraje fotbal...a nedokázali co barcelona...vyhrát všechny trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak vyhrali o 1 srandatrofej menej.. to je tragedia vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhrál vše co mohl, scudetto,LM,národní a klubové MS. Fotbalově je na tom ale nejlépe Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál EVropský superpohár

Reagovat
$dolar$

Ja se divam, i pres to, ze jim to letos moc nejde, tak hrajou hezci fotbal nez Barcelona a nic na tom nezmeni, ze nemaji jednu nedulezitou trofej...

Reagovat
smazaný uživatel

nehrajou hezčí fotbal!! pamatuješ si na semifinále s barcou?? to betonování?? antifotbal jak chelsea??

Reagovat
Kily

proč mu argumentuješ jedním cca sedm měsíců starým zápasem, když píše o letošní sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ty trofeje nezískal jen v letošní, ale i v minulý

Reagovat
smazaný uživatel

tu ide o to ze ty spominas jediny zapas v ktorom Inter vylozene betonoval za celu minulu sezonu a myslis ze tak hrali za kazdym

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo tym ze doma Barcu jasne prehrali s lepsim futbalom, a hrali nejaku hodinu s 10timi hracmi.. cize ta taktika bola najlepsia aka mohla byt

Reagovat
smazaný uživatel

oni barcu nepřehráli, míč držela hlavně barca, jen se jim povedli brejky, navíc nehráli lepší fotbal...rozhodně ne lahodící oku, každej trenér umí říct stoupněte si všichni na vápno a odkopávejte míče on to tam milito dá..takže to neni žádná genialita :D

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj.. ved si pozri ten zapas este raz.. Inter hral utocny futbal a Barca sa na nejake 3 sance do nicoho nedostala.. to ze drzala loptu o nieco viac lebo si nahravala vzadu medzi stopermi to je pekne ale aj zbytocne .. hlavne je to ze Inter dal 3 goly a mal este nejake 4 dalsie tutovky.. proste ich jasne prejeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný to nebylo, ale chápu to, že když fandíš realu, tak by sis přál aby se Barca smazala z fotbalovýho světa...když si vemeš odvetu tak tam barca mohla postoupit, když dal bojan gol, ale rozhodčí nesprávně odpískal ruku

Reagovat
smazaný uživatel

o rozhodcoch sa nebavme.. ti skodili na obidve strany.. Interu doma odpiskal vymysleny ofsajd Milita ked siel sam na branu, potom vylucili Mottu po trapnom divadle Busquetsa, co vlastne ovplyvnilo zbytok zapasu.. cize o tom sa nema cenu bavit

Reagovat
smazaný uživatel

tak už je to za náma, ale jsem zvědavej na letošní LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. hlavne minuly rok doma s Barcou alebo s Chelsea to boli lahodky

Reagovat
smazaný uživatel

anebo jak hral Real na Camp Nou no to byla hruza - ti se nezmohli na nic ze ??? jak ze to pisete ??? HAHA MADRID ???? probud se a nezavid tak okate proboha

Reagovat
smazaný uživatel

ja nezavidim, len hovorim ze hra Interu sa mi pacila viac ako hadzana Barcy.. tak sa s tym zmier

Reagovat
smazaný uživatel

ja to chapu - fandum Real se nemuze nic na Barce libit ale pouze sni o tom aby hrali jako ona ... vsadim se ze kdyby hral Real jako Barca tak se rozplyvas ale jelikoz vis ze je to nemozne tak to aspon zesmesnis ... ono je tezke zkousnout ze hlavni rival je ve vsem lepsi ale proste ted je to realita a s tim nic neudelas - fakt ne ... doufej v lepsi zitrky protoze to je to jedine co muzes

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no dobre vediet .. ale bohuzial pre teba som neni sam ktoremu sa ta hra nepaci, su tu napr aj fandovia z PL ktory to povazuju za hadzanu.. cize to neni len tym ze ten clovek fandi Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak libit se to nemusi - to ze umi Barca drzet mic minimalne ze 70% je unikatni a kdyz drzim mic tak nemuzu dostat gol ... Real je jej nedrzel a dostal jich 5 ... diky teto hre dava Barca mraky golu a to jestli se nekomu nelibi neni dulezite - prinasi uspechy a to je to co se pocita ... rozhodne je lepsi nez to co praktikoval Mourinho na Camp Nou s Interem - to byl nejvetsi priklad fotbaloveho hnusu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hral na Nou Campe to co potreboval, hlavne po trapnom vyluceni Mottu.. keby tak hrali aj doma tak nic nepoviem, ale doma to bol krasny futbal od nich

Reagovat
smazaný uživatel

to je na hře barcy zajímavý, že si to pořád hážou a pak najdou většinou geniální přihrávkou útočníka a daj gol a hlavně držej často míč...mě by štvalo jako fanouška realu, že ten tým neumí udržet delší dobu míč

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, tebe sa to paci, mne nie.. ja mam rad ked sa hra rychlejsim tempom

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jasný, každý uznává jinej styl...já sledoval PL a líbilo se mi to, ale pak se mi to zdálo moc jednotvárný, míč doprostřed, na kraj, náběh a centr, souboj o hlavičku, výkop a pořád dokola...barcelona umí zaútočit ze vzduchu, hlavně po zemi, ta flexibilita je nevyčerpatelná...hra jeden na jednoho...proto se mi to líbí víš

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja nikomu nazor neberem.. narozdiel od petra tu hore

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid má srdce, kterým dokáže vyhrávat zápasy, Barcelona má buď formu jako prase, nebo nervy v kýblu

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid má spíš naditou peněženku, kterou umí podplácet...a srce nemá, když nemá ani žádnou nadaci atd.

Reagovat
smazaný uživatel

podplacet ?.. .. no videli sme dneska ako nam "pomahal" rozhodca ked nam vytahoval jednu kartu za druhou.. prosim ta uz nic nepis

Reagovat
smazaný uživatel

vytahaval je právem, tak se nezlob chlapečku...nemůžu za to, že vaši obránci hrajou jak prasat viz. el clásico ramos:messi

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj.. ze pravom.. .. ved sa mu ledva prihovorili Ramos ci Iker a uz videli zltu.. najhorsie ale bolo to vylucenie Carvalha.. ved na tom sa tu zhodli aj cules.. tak o com sa bavime.. proste si zaujaty no, to som uz pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde o to, že nakonec umíte všechno svádět na rozhodčího a na to, že vám chyběli hráči...s tim jdi do háje :D

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ale tuto temu nezacal.. keby tu neni vyplakavanie atd tak by som nemal preco to pisat

Reagovat
smazaný uživatel

njn...tak at se vám uzdravěj ti vaši borci a domluvte rozhodčím...on to perez rád zařídí :D

Reagovat
smazaný uživatel

staci ked mu vybavi job v dedinskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemá ani žádnou nadaci" a milion zvracejících smajlíku Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi čí fakenick? Víě kulový co je fandit, víš kulový co je myslet a víš kulový co je to srdce při hře...

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek madridu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máš reakce jako pětiletý dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to bych se podepsal. La Liga stojí za hovno. Snad kromě Bilbaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně Bilbao nejtradičnější

Reagovat
$dolar$

Bilbao je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - Jako jedinej hrac Realu se dnes choval ukazkove a klidne..

Reagovat
Mercury

dnes me taky docela prekvapil, drzel se

Reagovat
smazaný uživatel

jn, naopak Di Mario se ukazal v cele sve krase, nakopat ho za to!

Reagovat
F.Torres

co dělal tak hroznýho? jednou zkusil si jít pro penaltu ale jinak?

Reagovat
Mercury

je to herec par excellence

Reagovat
smazaný uživatel

protihrac mu polozil ruku na hlavu a chtel ho zvednout a on se svalil jakoby mu vrazil pesti do obliceje

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, je to hroznej komediant!

Reagovat
F.Torres

tak strčil ho naschvál do obličeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

no rozhodně mu nešel podat ruku, ale dimária to určitě trochu nasimuloval..

Reagovat
smazaný uživatel

oleeee, je to doma.. sice nic moc zapas, ale boli sme lepsi, hlavne po tom vyluceni paradoxne .. Di Maria je skvely player, cely zapas bojuje naplno a nakonec aj rozhodol ked pekne osral Palopa .. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako uz bolo pisane, rozhodca sa velmi snazil aby Sevilla uspela.. ale bohuzial im to nevyslo..

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID, HALA MADRID, HALA MADRID!!! a vy barcelonští lulánci, zalezte zpátky do kanálů, a nepředvádějte tady tu trapárnu, co tu předvádíte posledních 100 minut !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Nikodýme, Sevilla si zasloužila bod To bys ty spíš za svou "odbornost" a "nezaujatost" zasloužil vykopnout... Z fleku bych ti to okomentoval líp a ještě bych nemusel kopírovat preview od jiných

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mercury

Nikoým je opravdu děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

to je hroznej ..... ten nezaujatost nezná, dokonce by dal i Di Maríovi červenou za simulaci:-D

Reagovat
smazaný uživatel

všichni komentátoři na sport 1 2 jsou na hovno...zlatej bosák s táborskym :d

Reagovat
F.Torres

tak čt má nejlepší komentátory, ten sport je asi na úrovni novy

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna to byla komedie za kterou bych ho vyhodil taky

Reagovat
F.Torres

komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Realu

Reagovat
F.Torres

to se divím, ale tak za simulaci červenou dát je až moc..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,ale mě tak neskutečně vytočil,že bych ho okamžitě vyndal

Reagovat
F.Torres

tak taky sem nadával, že nenahrál a přál sem mu žlutou, ale tím to skončilo prostě...

Reagovat
F.Torres

JOOO je to tam! Rozhodčího bych linčoval co y se do něj vešlo, ten hrál s hráči Realu nějakou karetní hru.. to byl děs+ ty offsidy a ty fauly co nepísknul proti realu + klidně moh pencli na granera i za ruku před golem, naštěstí spravedlnost vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Já mizím, individum dolar je tu. Ten otravuje v každým sekci. Od gambáč ligy až po francouzskou.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma asi tak.. Jinak pokud budete předvádět takový fotbal tak se s nějakými pohárovými ambicemi můžete rozloučit. ¨

Totálně jalový ve hře dopředu ok nějaký ten offside se mohl pustit ale často si za to mohli hrači sami bud spatným nábehem a nebo pozdní příhrávkou.. Obrana máte štěstí že Sevilla je v takovém srabu jako je jinak by gol dva určo dala

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl strašně Xabi a i Higuaín, tohle jsou zápasy pro něj...

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska taky Marcelo, kterej by ofenzive urcite vyrazne pomohl..

Reagovat
smazaný uživatel

určitě hlavně Xabi. Ta záloha mě dneska fakt nepřesvědčila. Chyběly mi nahrávky za obranu do běhu a když už nějaka byla tak z toho byl offside.. ještě že Vás dneska spasil di Mária ( krásně ho vykoupal ) CR na to dneska neměl (viděl jsem jen druhou půli) nic moc mu nevycházelo někdy by možná i pro něj bylo lepší si ten míč s někým dát

Reagovat
One-Real

I když budeme takhle hrát furt, tak druzí budeme, není nikdo by nás z druhého místa dokázal sesadit, ač je to smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel spíše s trofejemi jak LM tak PD . 2. místo i s takovými výkony o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z našich nedostal žádnou kartu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je kvíz?

Myslim, že Granero.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa,Khedira,Ronaldo,Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira hral jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden průnik dopředu měl dobrej a na rozdíl od Lasse má většinu hlaviček ve střed pole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Já poslouchal akorát komentář a přepnul jsem na obraz jen na vyhecovaný scény. Ono post DM, když neni vidět, tak to často znamená, že svou práci dělá dobře, ale dnes jsem právě Khediru vůbec nezaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira si svoje odohral.. a neni to CR aby ho bolo treba vidno..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, jsem to te%d počítal

Reagovat
-Kopy-

Ten měl za tu siminulaci ke konci dostat taky.

Reagovat
F.Torres

Cristiano, dokonce i chudák Iker jednu koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě sem se dočetl že legendární hráči Barcelony jsou Figo (největší žoldák evropy) a Ronaldo kterej tam odehrál 40 zápasů. At žije Wikipedia!

Reagovat
smazaný uživatel

stačí si pročíst místní diskuzi u článku o Raulovi, tam se dočteš, že je Iniesta legenda španělska! protože MS patřilo

Reagovat
smazaný uživatel

to musel psát nějakej Realista

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si tipl martyho, to je největší zdejší vtipálek co se týče legend

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo odehrál v Barce naprosto neuvěřitelnou sezonu a získal 3 trofeje, to co během té sezony předvedl bylo prostě neskutečné...

Figo zase strávil v Barce dlouhou dobu, dokonce byl i kapitán, tak proč ne, idkyž si to posral tím přestupem....

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch 3 trofejí se podílel celej tým a ne jen Ronaldo. Legenda týmu má bejt někdo kdo tam strávil celej život. A to že Figo tam kapitánoval to můžeš jít říct těm co po něm házeli prasečí hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní zásluhy na těch trofejí má Ronaldo, si stáhni dokument o te sezoně a podívej se co Ronaldo předváděl....

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo predvadel tak neskutecnej fotbal, ze to snad ani nebyla pravda. Stejne tak Ronaldinho. A i kdyz ho nemam rad, tak stejne tak Messi ted. To misto v legendach si zaslouzi. U Figa je to vysmech, ten i kdyby hral za FCB sam nekolik sezon a vyhraval tituly, tak ten prestup mu jakejkoli punc legendy uzmul.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Figo taky podle oficialního webu v legendách není, to jen na wikipedii

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nechápu proč tam je Ronaldo kterej šel taky do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nešel tam přímo, ale až z Interu....

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně pro mě jeden z nejlepších útočníků historie. Ty jeho statistiky sou úžasné.

Reagovat
Kokesh

Nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je i podle oficiálního webu Barcy považovám za legendarního hráče BArcy, Figo ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vás lituju že máte takové legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

dneska velkej úspěch 10 hráčů Realu porazilo 14hráčů Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli Negredo nahodou nehral s bílým dresem

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sem si nemyslel že to řeknu ale ten Marcelo tam chyběl. Ten tam maká celých 90 minut a bylo to znát.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, Xabi a Higuaín...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce mi připadá v obličeji jako by byl důchodce

Reagovat
F.Torres

to je jedno, hlavně že ho tam fouknul

Reagovat
smazaný uživatel

zajímávý to klučina

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V dietě, připravenej na Mr. Olympia

Reagovat
smazaný uživatel

Hlaska vecera bola aj tak,ze Dudek dava pokyny Casillasovi Momentalne asi jedine Morzeovkou

Reagovat
smazaný uživatel

.. ako vidim prisiel som o vela ze som to nepozeral na Sporte

Reagovat
F.Torres

taky sem se pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Se vždycky bojím aby ten balon Lassa nepřeskočil.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ten komentátor ze Sportu 1 fandí Barceloně, že?

Reagovat
F.Torres

tak z 95% určitě

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš si, že kdyby real je přejel 5:0 a ronaldo se blýskl a hra na jedničku, tak že by nehýřil superlativy????

Reagovat
F.Torres

no to nevím, ale když si mohl kopnout do realu tak to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

no tak souhlasim, že by měl být objektivnější, ale tak třeba, když řikal, že di maria pěkně filmuje atd. tak měl pravdu, když dostal žlutou...ale objektivnější by měl být

Reagovat
F.Torres

no to by měl 100% navíc si pletl i hráče a neměl žádný informace o těch týmech a pořád by posílal Higuaína do hry.. prostě tragéd jedním slovem

Reagovat
smazaný uživatel

njn tak hlavně, že jde obraz, na komentátorovi už nesejde ne? ale na sportech by s tim měli něco udělat

Reagovat
F.Torres

no tak komentátoři by měli mít pravdivý informace, znát pořádně hráče a řikat fanouškům navíc nějaký perly.. ne jako tajti šašci, kteří se ani nepřipravují na ty zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

prostě přenosy ligy mistrů s bosákem nemaj chybu

Reagovat
F.Torres

no rozhodně čt má nejlepší komentátory.. ale už to někdy není to co bejvalo

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale španělský komentátoři jsou luxusní sice jim nerozumim, ale jak řvou goooooooolazoooooooo de Messi například...to nemá chybu

Reagovat
F.Torres

no nevím jako.. 10s řvát gol, to je docela zvláštní.. tak neřvou ani naši komentátoři při MS v hokeji:-D

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti co takhle řvou, tak to jsou ti zaujatí

Reagovat
smazaný uživatel

Svecenyho je skoda..

Reagovat
Kily

pravděpodobně, ale moc bych to být tebou nerozepisoval, jelikož pro informace komentátoři chodí na EF, mohli by si tě všimnout a pak se ti nějak pomstít

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak ten byl totálně zaujatej proti Realu i teď, jak komentuje Barçu, jak to prožívá

Jak by se mi mohli pomstít?

Reagovat
Kily

no to nevim, mohli by se pokusit odpojit ti SportTV, případně si kopírovat tvoje příspěvky a kdyby jsi se u něčeho hodně netrefil, tak tvůj příspěvek přečíst do mikrofonu jako včera před barcelonským derby moje preview. Kdybych kdysi nebyl línej, tak bych teď věděl víc a mohl i napsat, jestli tamní komentátoři sleduí zdejší diskuze

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Říkáš dokonalá pomsta?

Oni fakt četli tvoje preview? To bych zvážil žalubu.

A jak jsi myslel to ''Kdybych kdysi nebyl línej, tak bych teď věděl víc a mohl i napsat, jestli tamní komentátoři sleduí zdejší diskuze?''

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, to já bych na něj musel podat žalob několik a ostatní taky. Dokonce jsem jim psal do Sportu email a sem několik sprostých vzkazů, ale očividně si z toho poučení nevzali...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to práskni PJ.

Reagovat
-Kopy-

Největší expert na to byl Macháček, ten fakt četl slovo od slova celý previewa

Reagovat
Kily

jj, slovo po slově, ale nijak moc to neřešim, vlastně mě to i těší

někdy na začátku ledna 2006 jsem tam byl na konkurzu, po kterém mi sdělili, že jsem jediným ze zúčastněných, o kterém uvažují, že ho zaměstnají. Měl jsem radost, ale ta pak postupem času opadávala v závislosti na lenosti. I když o tom to nebylo, tu práci jsem si trochu vyzkoušel a přišel na to, že to není sranda, navíc proti mně hrálo to, že dokážu bejt nervózní a navíc nejsem moc hovornej, což je poměrně velké minus. Ale líbila se mi jejich metoda při konkurzu, nikdo nedostal moc času, hodili nás všechny do řeky a čekali, jestli se někdo neutopí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak EF má snad Copyrighty, ne?

Tak to je ale škoda, toho jsi mohl využít víc.

Reagovat
-Kopy-

Nemohl je línej a ztrácí motivaci.

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mu máš v lenosti co vyčítat...

Reagovat
Kily

je cekem zábavný, když mi to píše někdo, kdo za den hraje fotbal tři hodiny, z toho běhá půl minuty, nesnaží se, mává rukama, hodinu stojí a ty zbylý necelý dvě hodiny sedí mezi náhradníkama, protože je tam na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Ale údajně má jakýsi status

Reagovat
Kily

v tuhle chvíli je to status-13

Reagovat
-Kopy-

EF VIP status, važte si ho kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Sis ho dal sám, tak nekecej...

Reagovat
-Kopy-

Dal sem dva rychlý góly, vyhráli jsme a hrál sem dobře ale v dalších utkáních jsem ztratil motivaci, došla mi fyzička, psychicky jsem na tom díky tobě a jirkovi nebyl dobře, tak mi to nešlo..

Reagovat
Kily

já nemůžu za to, že ti fyzička došla po dvou třímetrových výklusech, jednom zakopnutí a jednom otočení se za míčem, pak se nemůžeš divit, že jsi vidět víc než ostatní a stáváš se terčem kritiky. Kdyby yarda při svážení účastníků rozesmál auto o sloup, tak taky budeme kritizovat jenom jeho, stejně tak bych kritizoval Bagouna, kdyby mi dal syrovej kus masa

Reagovat
-Kopy-

Tak to nebylo

Ty snad nemůžeš uníst, že mi šlo házení nfl míčem jako tobě ?

Reagovat
Kily

no kdyby se to bralo podle toho, že líp házel ten, kdo házel jako holka, tak jsem byl pěkně nahranej, takhle naštěstí všichni viděli, kde je větší kvalita

Reagovat
-Kopy-

Ty si hroznej, co proti mě máš ?

Samo, že nám dvoum to šlo nejlíp a krásně se to točilo a hazeli jsme daleký, nevim proč to neuznáš...

Reagovat
Kily

ono se tohle poprvé začalo řešit ve chvíli, kdy jsme zjistili, že od nás někdo kopíruje previews z Německa, ale podle mě je celkem blbý se odkazovat na porušování autorských práv, když my informace taky čerpáme z jiných serverů. I když je samozřejmě pravda, že by nebylo na škodu, kdyby dvakrát během přenosu byla na obrazovce k vidění ikonka s logem EF

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jasně, ty čerpáš informace z jiných serverů, ale preview napíšeš ty. Je to tvůj ''výtvor''. Oni si zkopírují celou tvojí práci a vydávají jí za svojí...

Reagovat
Kily

já přesně nevim, jak se v tomhle případě postupuje, určitě z toho šlo něco vytěžit, tim spíš, pokud to opravdu je tak, jak píšeš. Třeba se ještě někdo o něco pokusí, i když to pochybuju

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já si myslim, že by to tak mělo být.

Zkus se zeptat třeba Jajinka, až ho tu uvidíš..

Reagovat
herbage

Jj, to bylo na ČT4, když ještě dávali každé pondělí souhrny Premier League a Bundesligy. Vždycky jsem si poslech svůj úvodník a byl jsem na sebe pyšný, že čtou mé texty v celostátní TV

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dvakrát se můj článek objevil v deníku Sport...Jen s malými úpravami.

Reagovat
herbage

A co Danny, jednoruký bandita? Toho také jeden zápas četli na ČT jako naprostou senzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, ještě by jsme tu na tebe nadávali co to komentuješ a komu fandíš

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale někdo jinej.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Detail

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, spíš ne. Když jsme jeli na jaře 2007 stíhací jízdu na titul, tak z nás byl úplně unešený. Od té doby mi připadal celkem v klidu a objektivní, ale dneska to byla úplně jiná písnička, už kvůli tomu, že to možná dostal na poslední chvíli, protože vůbec neměl přehled o naší soupisce. Mrzí mě to, jestli to Jiří čtete, tak očekávám, že příště budete pracovat líp. Milan Štěrba je momentálně jinde.

Reagovat
-Kopy-

Jj Milan je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhujem redakcii,aby raz len tak zo srandy vymenila preview Realu s Barcelonou a barcelony s realom Kedze velmi la ligu nesleduju,tak aspon budeme mat zazitok s ich komentovania

Reagovat
Kily

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

To není špatný nápad, mám pocit, že "malá derby" mezi Madridem a Barcelonou jsou stejné kolo, ne?

Reagovat
-Kopy-

a nebo mu tam dát pastičku

V předvečer Vánoc odehraje 16. kolo španělské La Ligy a jeden z jeho trháků bude střet Realu a Sevilly. Bílý balet stále stíhá Barcelonu, každopádně ho na domácí půdě čeká vždy tvrdý soupeř z Andalusie. Nikodýme nečti to. Sevillané jedou do Madridu s cílem napravit sérii rozporuplných výsledků.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
-Kopy-

Kdyby v televizi přečetl i to Nikodýme nečti to, tak to by byl vrchol všeho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to bohužel asi vždycky vytiskne nebo přepíše, ale určitě něco vymyslíme. Teď kurva koukám, že mám v prvním řádku chybu...

Reagovat
Kily

nojo, to je středověkej slang?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''se?''

Reagovat
herbage

No, já třeba překládal názvy stadionů a na ČT to pak četli, takže Cotěbuz hrála na stadionu Přátelství Ale třeba Real může hrát na Stamford Bridge, SB jako SB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak San Bernabéu jim zatím, přes mé zoufalé příspěvky stále z huby leze...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

efotbal.cz: "Real dokázal Sevillu přehrát i v deseti"...to si dělaj srandu ne :D prej přehrál :D nejvíc vtipný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže vůbec , Sevilla byla pěkně trapná..

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla hrála tužku, ale real ji nepřehrál, to je moc nadsazený...dyt hrál tky tužku, ale dali gola no já teda čekal, že je přejedou, ronaldo se blýskne atd. a nepředveli lautr nic

Reagovat
Whites

Jestli se dívám na správný skóre, tak vyhrál 1:0, proto Sevillu přehrál. Má to téměř stejný význam jako porazil, což pravda je. Nebo tvůj příspěvek má vyšší smysl, který mi uniká?

Reagovat
smazaný uživatel

ale víš, že ten článek nakonec je vedenej v takovym duchu, že nakonec real madrid hrál skvěle, jsou to prostě borci, když dokázali sevillu přehrát i v DESETI....takovej dojem to dělá...hodilo by se něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

nieco pre fanuska Barcy ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak neřikej mi, že ty jako fanoušek realu bys napsal tohle, dyt vyhráli s odřenýma ušima

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra to bola tesne, ale Real bol lepsi bez debat, a to aj v 10tich..

Reagovat
smazaný uživatel

real byl lepší, netvrdim, že ne, ale čekal jsem víc...tipoval jsem, že si real zastřílí, zklamalo mě to, dyt si skoro nevytvořili šanci, až na nějaký přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

tak chybali nam 3ja hraci zakladu.. Xabi je najdolezitejsi clen zalohy, Marcelo zase dolezity v podpore utoku.. a zase nam chybal aj Higuain... podla mna by to bol lepsi zapas keby Sevilla nehrala tak strasne defenzivne, a keby im rozhodca tak strasne nepomahal..

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc asi alonso, on je jako xavi v barce...ten hlavní článek co to řídí, možná, že se zdálo, že pískaj pro sevillu, ale tak žlutá za simulování di mariovi, 2 žlutý a následně červená carvalhovi, žlutá ramosovi atd. byly jasný...dyt i sevillu potrestal červenou i žlutýma

Reagovat
smazaný uživatel

cervena Carvalhovi bola smiesna, to ti tu potvrdi 90 percent ludi, aj ti co Realu nefandia.. a cervena Seville uz nic neriesila, kedze bola na konci zapasu.. to by som sa ani nedivil keby to spravi len preto aby vyzeral trochu viac "objektivne"..

Reagovat
smazaný uživatel

první žlutá ta byla a ta druhá to mu sečetl zákroky a kort tim loktem a hned je z toho červená, navíc vám bude chybět i pepe vid??

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodca nemoze scitavat zakroky.. bud da za nieco zltu alebo nie.. to je dalsi znak toho ze ten rozhodca je traged... a Pepe asi bude tiez chybat, ale to si mozu odsediet aj teraz v pohari

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? včera když jsem sledoval barcu a pique dostal pátou kartu, tak komentátor řikal, že bude chybět proti levante a to je liga

Reagovat
smazaný uživatel

v Spanielsku to bolo doteraz tak ze tresty platili aj na pohar.. a ked sa to nezmenilo pred touto sezonou, tak je to len dalsia perla komentatorov Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

já si taky myslel, že to platí do poháru a komentátoři mě rozhodili oni ví uplný prd

Reagovat
smazaný uživatel

nj, treba to brat s rezervou a ked sa da tak aj s humorom

Reagovat
smazaný uživatel

můžem bejt rádi, že tu PD aspon vidíme, na komentátorech nakonec až tolik nezáleží

Reagovat
X-bano-X

Inak neviem kto písal súhrn k Vale ale gól padol z úctivej vzdialenosti? Veď Aduriz strieľal z vnútra 16!

Reagovat
smazaný uživatel

Mou : "Tonight's victory will be very frustrating for those who wanted us to lag 4 or 5 points behind Barcelona. This makes us stronger. Everything was ripe for us to drop points, but we didn't."

Reagovat
X-bano-X

Je to milé prehlásenie alebo typický Mourinho,( keď nastúpi proti mužstvu čo má formu na 3 ligu a jediný hráč pri ktorom je jasné že je lepší na ihrisku ako na striedačke sa zraní), jeho tým hral absolútne ho*no a jemu oči kole toto. Hmmm fakt hodné opalcovania. Skôr by sa mal zamyslieť nad tým ako docieliť aby počet presných nahrávok v zápase prevyšoval počet nepresných, alebo na to čím kŕmiť Di Máriu aby vo vápne súpera nepoletoval ako včielka Mája

Reagovat
smazaný uživatel

kukam ze ten vyrok ta zasiahol .. ved sa ta nakoniec aj tykal

Reagovat
X-bano-X

Týkal? Heh očakával som jasnú výhru Realu v pomere 3-4:0. Nevidím dôvod prečo by sa ma mal týkať. Neobzerám sa dozadu na tých čo sa šmelia za Barcou ale pozerám vpred k novým výzvam. Mourinho sa snaží ospravedlniť tú úbohosť čo tam dnes naordinoval, útočením na imaginárnych neprajníkov.... aké chlapské a ako vidím našiel sa jeden truľo, ktorý mu to zožral aj s navijákom

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby sa ta to netykalo tak asi k tomu tolkoto nepises .. a neviem preco si myslis ze za ten slabsi zapas mohol iba Mourinho ze to tak "naordinoval".. ved on tam na ihrisku neni, a nemoze za to ze sa hraci kazia prihravky... hlavny dovod preco to bol taky zapas je defenzivna hra Sevilly, nase absencie a rozhodca alias 12. hrac hosti

Reagovat
X-bano-X

Heh tak presne ta defenzívna sila ktorá inkasovala zatiaľ "len" 27 krát , nedaj sa vysmiať toto je už krč. A čo sa týka mojich postov, toto bol prvý ktorý som sem k zápasu napísal takže neviem o čo sa snažíš. Mám kopec lepších veci na práci ako sledovať Real ako si ma poradiť s týmom, ktorý je zrelý na vianočnú pauzu už 2 mesiace. Zápas som nevidel a to čo som si pozrel zo zostrihov mi úplne stačilo. Takýmto ospravedlňovaním sa elementárnych chýb ste sa dopracovali až ku krásnej 5 na Nou Campe, ale ako vidím tie ružovučké okuliare sú zas nasadené. Takto si aspoň môžete na jar vyberať z väčšej ponuky zápasov, keďže Real sa pri takomto prístupe bude zas porúčať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Sevilla na tom ocividne zapracovala, ako bolo krasne vidiet s Dortmundom, tam to okorenili aj kvalitnym zdrzovanim.. nakonec aj postupili, cize zrejme si povedali ze preco to neskusit aj s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

a nechapem ako moze niekto stale hovorit o simulovani atd, hlavne ked ma takych dost v svojom tyme.. ved sa taki najdu vsade.. u vas to robi aj trener napr

Reagovat
X-bano-X

Jasne, preto sme kopali v tejto sezóne až jednu penclu a priamakov máme z okolia vápna tiež ako šafránu. Pozri si vaše štatistiky a najmä to ako ste sa k tomu dostali. Každé kolo tu je kopec zvratkov na Ronalda, Marcela, Di Máriu ohľadom divov a simulácií a každé kolo to ospravedlňuješ tým, že to robí aj Iniesta Tak si zober pušku a choď vystrieľať spolužiakov, počul som že to robia aj iný....

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi je to aj vasim stylom ze nekopete tolko penalt.. ked su tam neni zakroky na penaltu tak vam ich nepiskaju.. nepametam si ze by ste mali nejako vela penalt o ktore vas okradli... a ja tu urcite neobhajujem tie simulacie.. len hovorim ze na to nadavat mi pride smiesne ked sa to stale robilo a aj bude.. to ze tu na Ronalda hadzu zvratky kazdy tyzden je hlavne preto ze je to Ronaldo a jemu automaticky priraduju vsetky pady ako simulacie.. cize toto neni najlepsi argument

Reagovat
smazaný uživatel

ale obhajoval by si ronalda ohledně simulování, kdyby byl pořád v MU a ne v realu?? taky bys ho špinil vid

Reagovat
smazaný uživatel

neobhajoval, urcite by mi to vadilo viac.. ale to je na tom ze ja to neobhajujem ani tuto.. nepisem ze to je v poriadku.. ale jasne ze ked hra za Real tak sa mi to "odpusta" lahsie

Reagovat
smazaný uživatel

hele sice fandim barce, ale dokážu uznat, že se ronaldo trochu srovnal s tim simulovánim, ale pořád má nálepku simulanta, tomu nikdo neodtrhne to co dnes předvedl di maria, to mě připoměnlo busquetse proti interu to jsou totální divadla

Reagovat
X-bano-X

Štýlom? Sme vo vápne súpera viac ako ktorýkoľvek iný tým, Real nevynímajúc. Ide o to že u nás ak ide o simuláciu tak je to niekde pri polke pri pressingu súpera z čoho nám nevyplýva výhoda a teda pri simulácii nejde o získanie nejakej výhody. Kdežto u vás sa padá výlučne pred/vo vápne a to v extrémnych množstvách. A ešte k Iniestovi, všimni si čo spraví ak padne. Žiadne reči, gestá atď. , keď sa nepíska vstáva a hrá ďalej ale toho sa dočkať u vás je snáď nereálne. Aj tie najokatejšie simulácie sú komentované ako keby pri tom praskali kosti. Tomu sa hovorí hnus velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nepametas si nejako vela situacii kde by vas okradli o penaltu ci hej ?.. no Iniesta to mozno nerobi tie reklamacie, ale napr taky Alves je v tom profik..

Reagovat
smazaný uživatel

alves ten to dělá rád, to většinou ti brazilci no :D ale bezpochyby nejlepší pravej obránce, má snad čtvery plíce :D

Reagovat
X-bano-X

Nie, čo sa mi tak vybaví tak snáď zákrok Schneijdera na Alvesa v LM ale to bolo dosť sporné a Alves za to dostal kartu ako simuláciu....... ide o to že u nás na Messim vidno že to chce ustáť, chce ten gól dať a proste nemyslí na to že by padol a že na to má v zápasoch kopec príležitostí je snáď jasné. Alves to skôr robí akože on nefauloval( a väčšinou teda fauloval) ale pri útokoch väčšinou ak padá tak to je pri narážačkách kde si to dáva s Messim a zrazu narazí do hráča. Mne to vždy príde ako bránenie v hre, keďže je väčšinou bez lopty a nabieha si do vápna, ale to je dosť ťažko hodnotiť čo je už bránenie v hre a čo je ešte hra telom.

Reagovat
X-bano-X

A aby som ho nejako nebránil samozrejme že to dokáže prihrať. A robí to rád

Reagovat
smazaný uživatel

nj, a to bolo este v minulej sezone.. ja som hovoril hlavne o tom ze ta statistika penalt nemusi o nicom vypovedat.. az na nejaku 1 si myslim ze sme mali kopat vsetky.. takze nemyslim ze by sme nejako omnoho viac simulovali ako Barca alebo ostatne tmy

Reagovat
smazaný uživatel

každý má v týmu nějakýho simulanta, to je jasný, ale mě štve, že každej špiní iniestu, ale nikdo nemluví třeba o alvesovi, kterej viděl několik karet za to a iniesta ne a busquets to nahrál jen proti interu, jinak poslední dobou jsou na něj docela ostrý zákroky

Reagovat
X-bano-X

Mne skôr ide o kopec priamakov ktoré ste zahrávali z ničoho a samozrejme kopec žltých ktoré za to boli udelené a mali isť opačným smerom. Že z toho nepadlo veľa gólov, sa už ovplyvniť nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi je borec, veme míč prochází přes hráče, je okopávanej a nespadne dani bohužel už několik žlutých za filmování dostal no, ale tak neva já mu to odpustím, ptz na vývoj nebo výsledky zápasů to nemělo vliv a hraje fakt skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně jak tu všichni na mourinha nadávali, když provedl špatný střídání a ted ty ho zase začneš takhle chválit jo :D

Reagovat
smazaný uživatel

nepametam si kedy naposledy spravil spatne striedanie alebo kedy sme nanho nadavali..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim tebe, ale byli v týhle diskuzi fans realu, který nadávali ještě za stavu 0:0, že hrajete na 3 DM atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti "fans" asi nevedia co je to DM.. kedze okrem Khediru a Lassa tam dneska ziadny nebol..

Reagovat
smazaný uživatel

asi špatný fans realu když nadavaj na svýho trenera, stejně se mi do PD moc nehodí, když ordinoval ten antifotbal v interu a chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba mozno antifutbal.. pre inych nie

Reagovat
smazaný uživatel

tobě jako fanouškovi PD, kde se hlavně útočí, se líbil jeho styl bránění a brejků??

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tak nehra praveze.. to je len mytus ludi co si ho pametaju iba zo zapasov ako odveta semifinale LM s Barcou atd.. ved Real hra tuto sezonu az na par vynimiek pekny utocny futbal.. v Interi ho hral tiez, napr si pametam domaci s Barcou alebo na Chelsea.. v Serii A som to moc nesledoval ale tam je to skor ligou ze sa hra takticky.. no a s Chelsea sa mi tiez vecsinou lubila jeho hra

Reagovat
smazaný uživatel

útočný fotbal hraje barca, oni si tolik nezakládaj na bránení, ale na rychlym presingu atd. pamatuju si zápas s chelsea na nou campu, kdy chelsea skoro nepřešla přes půlku :D to je ted vyspělá taktika Mr. Mourinha, hrát na beton, to umí nakázat každej trener

Reagovat
smazaný uživatel

ale na Barcu v tej forme to bola najlepsia mozna taktika.. Arsenal by mohol vypravat

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tebou, že barcu to dokáže zastavit ale naštve tě to, jakym způsobem, jen bráněním, dyt tebe tky štvalo, že sevilla dnes totálně bránila, tak mě ten mourinhovskej styl taky štval

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale to je futbal proste, kazdy stoji za svojim tymom

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nemohl stát za týmem, který hraje tenhle beton a vyráží do brejků, já mám nejradši, když můj tým drží co nejdýl míč, má převahu, a vytváří si šance, nekoukám na fotbal jen kvůli výsledkům, ale chci se u toho bavit

Reagovat
smazaný uživatel

aj pre mna je dolezita aby ta hra bola pekna.. ale vysledky su na 1. mieste.. hlavne ked sme 2 roky nic nevyhrali.. ved ja nefandim Realu odvtedy co prisiel Mourinho.. ja som fandil uz ked sme so Zidanom vyhrali LM a hrali sme najkrajsi futbal v Europe.. takze neni to tym ze mam radsej defenzivny styl.. mne to proste nepride ze Mourinho je defenzivny trener.. az na nejake vynimky

Reagovat
smazaný uživatel

tak v realu nepraktikuje defenziivu, to by si ve spainu nemohl dovolit, tam chce každej vidět útočení! je to už 8 let co jste nevyhráli LM, barca za tu dobu už dvakrát, ale barca před tim taky byla v krizi a real na výsluní, je třeba to přečkat a pak přijdou pěkný chvíle, ale tenhle rok vám ještě asi nepřijdou

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak to uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete další na getafe, to nebude lehký a v LM máte lyon, takže nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeme ale ja si myslim ze tych zakopnuti bude minimum ci uz nasich alebo Barcy.. cize zase sa bude rozhodovat v Clasicu.. aj ked nic neni iste.. no a Lyon to neni take hrozne.. horsie by bolo Arsenal, Inter a mozno aj AS Roma.. Lyon pozname dobre, hraci to budu chciet odcinit a Mourinho dokaze lepsie pripravit na LM ako Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

necháme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, ty jsi lofas, o Realu nevíš vůbec nic, jen na něj nadávat. Řekni mi, kdy byli na hřišti tři DM a jací...Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

lofas jsi ty přečti si pořádně ty komentáře, pak se teprve zapoj s těmi 3 DM to psali fans realu, ne já!!!! já to jen uvedl jako příklad, co tam realisti psali, když nadávali na mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě ti dělá potíže rozlišit singulár od plurálu, psal to jeden člověk...Ale na předchozím komentáři ve svělle tvých příspěvků to nic nemění...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že ty zvedáš nevýdaně úroven příspěvků

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, zvedá. Jeden z nejlepších.

Reagovat
Kily

dost možná do toho počtu někdo započítává Benzemu, který byl včera pro defenzívu platnější než pro ofenzívu. Docela rána do vazu především pro všechny ty, kteří po hattricku proti Auxerre věřili, že se konečně chytí a bude platný

Reagovat
smazaný uživatel

to je v tom,ze ja mu verim vzdy a mam ho strasne rad

Reagovat
RMCF

jj taky sem si začínal dělat naděje, ale mám teď pocit, že toto období kdy je Pipita zraněnej mu vaz srazí definitivně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude hrát José takový fotbal, jako včera, tak jsou ty ztráty otázkou času. My si počkáme, José, my si počkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi,Marcelo a Higuain nam nebudu chybat vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

není trapné se s vašema možnostma a šíří kádru vymlouvat na absenci tří hráčů? Jako koukám na to, že si to jako berličku vzala drtivá většina Mordoristů a ten zbytek viní rozhodčího (to teda vůbec nevím proč. Asi je nakrklo, že neposlal Carvalha do kabin už v první půli ...). Nicméně nemůžete přece odehrát celou sezonu s jednou jedenáctkou. Kor, když máte v kádru +- 25 hráčů a ti ostatní si taky chtějí zahrát ...

A zadruhé - místo Xabiho hrál výborný Diarra. Jak jsem ho předtím nemusel, tak je mi jeho hra čím dál sympatičtější.

A zatřetí - místo paliče Higuaína hrál palič Benzema. Prašť jako uhoď. Psal jsem to tady už po minulém kole. Průměr minut na gól mají ti dva skoro totožný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie neni to trapne kedze ty hovoris o vcerajsku a katastrofalnej hre a ja hovorim o tom kto nam chybal Ano Diarra bol vyborny a aj hra vyborne,ale predsa len nema Xabiho centre,milimetrove nahravky a schopnost vymysliet genialnu nahravku.Je trapne sa vyhovarat na rozhodcov,je trapne sa vyhovarat na hracov,ale to tvoje rypanie v jednom kuse sa v hovne trapne nie je vsak? Keby som bol rovnaky ako ty,tak zo vcerajsieho zapasu obvinim barcelonu,ze si kupila rozhodcu,lebo do akych sanci nas nepustil to bolo pekne zarezanie.Naviac Negredo bol jednou nohou v ofsajde pri tej svojej sancy a riesi sa to tu ako neviem co.Fabiano v ofsajde bol a hovor si co chces alebo si to pozri este raz.Tam hlavne davali opakovany zaber preto,ze ci ho nevysunul hrac realu,ale pred nim zahral nohou hrac sevilly a ten vysunul Fabiana,ktory bol v ofsajde.Hlavne,ze vzdy iba fanusikovia Realu spominaju A a nespomenu B.A to,ze zo zaciatku spomenies,ze Carvalhova zlta bola zasluzena po argumentoch,ze lopta isla niekde krizom a naviac vybehal Casillas a potom tu v diskusii sermujes tym,ze mal ist za ten faul.Tak si uzrejmi,ze co si vlastne myslis a obhajuj svoj nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

obhajuj názor? Vždyť jsem to řekl jasně - při vyloučení to Carvalhovi sečetl, ty šermátore.

No, ale od začátku - pokud je vaše hra závislá na tom, abyste hráli v plném počtu a pokud vám chybí jeden krajní bek, jeden CM a jeden hrot, tak se vám rozsype, tak je někde něco špatně. A napovím ti, že to není špatně ve mě, že já na to upozorním, ale je chyba někde jinde. Dále je chyba, že fandové nejen že na tu chybu neupozorní, ale ještě se na ní vymlouvají. To je to nejtrapnější.

Prostě vaše hra nemá tvář. Vždy doufáte, že vám tam něco někde nějakým způsobem spadne. Jo, to je ta koncepce, na které Florentino už x let pracuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

lenze ty si hovoril o tom,ze ked Jose bude hrat taky zapas ako vcera.Vcera nam chybali traja dolezity kraci co sa nebude opakovat stale a najvacsi gol je ten,ze to bol mozno piaty-siesty krcovity vykon v sezone a ty to napises tak,akoby real tak hral kazdy zapas.Tak este raz moj zlaty

jiri - fcb19.12.2010 21:46

žlutá?

[reagovat]

jiri - fcb19.12.2010 21:48

no, dá se dát. Červená by byla dost přísná, ale možná.

[reagovat]

Kily19.12.2010 21:50

žlutá v pořádku, míč směřoval směrem k lajně, navíc vybíhal Casillas

[reagovat]

jiri - fcb19.12.2010 21:54

jj, jak píšu - dá se.

Vedla v diskusii uz rozpravas,ze ako to,ze Carvalho nebol vyluceny.Nic nemal scitavat,kedze zrazka hlavami sa pri hlavckovani zvykne stat a neni to nicia vina

Pises to vsetko tak akoby real staval a ratal so Xabim,Marcelom a Higuainom a mal ratat s tym,ze raz sa vsetci zrania a nebudu tu pre zaklad.Vies co to ako bude vyzerat hra a vsetko si nechajme na januar kde bude poriadna porcia zapasov(ked prejdeme Levante teda) a hraci sa budu rotovat,ze ako to bude vyzerat

Reagovat
Kily

nemůžu si pomoct, ale kdyby měl včera rozhodčí Carvalhovi něco sčítat, tak spíš to, že po velkém množství svých faulů si rychle dojde pro míč, vezme ho do rukou a až pak se vrací na své místo to středu obrany. Ve druhém poločase jsem si toho ještě před vyloučením všiml dvakrát. Na druhou stranu neudělal nic špatného z toho pohledu, že současná Sevilla s rozehráním nespěchá

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou - rudá se dát dala, protože byl Carvalho poslední, ale dát se nemusela. Nicméně jsem poznamenal, že když chtějí fandové Realu plakat, jak je sudí řezal, a dělat výčet jeho chyb, tak by neměli zapomenout, že kdyby sudí chtěl, Carvalho už by byl venku.

Mimochodem - našel by mi někdo záznam toho faulu Carvalha? Chci si ověřit směr letu míče a pozice ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze ja som tu bohuzial neplakal,len ked Vase naplaveniny velmi fnukaju,tak som im otvoril oci.Cez zapas ani po zapase tu neuvidis jeden jediny moj prispevok fnukania...

Skusim pohladat...

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain je podla teba to iste ako Benzema ? .. ved on v Reale striela goly uz nejake 3 roky, zatial co Benzema sa strelecky trapi.. navyse Pipita sa lepsie hodi do nasho systemu kedze je asi 2 krat rychlejsi.. stacilo sa vcera pozriet na Benzemovu snahu prekonat ofajdovu liniu a vsetkym musi byt jasne aky je Higuain dolezity

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Xabi je za posledních 5-10 let naše nejlepší posila, Marcelo (ač hrají Ronaldo a Di María) nejvíce rozdílový hráč a Higuaín větší tančík než Benzema, což zejména proti Seville platí... Navíc není takový lenoch jako Francouz...

Reagovat
smazaný uživatel

José futbal nehra, on trenuje.. takze to neni len nim ze aky hra Real futbal.. vcera tam bolo strasne vela nepresnych prihravok, s tym on uz vela nenarobi... a k tym absenciam, tak pises ze 3 hraci zakladu by nam nemali chybat.. ale to sa hovori lahko ked sa Barce v poslednych rokoch vyhybaju zranenia dolezitych hracov.. som zvedavy ako by vyzerala vasa hra keby vam tiez naraz chybali utocny bek (Alves), CM Xavi a napr Villa.. mozno sa aj dockame, a potom si povieme

Reagovat
smazaný uživatel

v zápase proti Rubinu nehrálo víc důležtiých mužů než 3 a dopadlo to pohodovým vítězstvím.

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj.. ako mozes porovnavat zapas kde ste mali uz postup vo vrecku s dolezitym ligovym zapasom ?.. a ani kvalitativne sa Rubin Seville nevyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávat zápas? Proč bych nemohl? Šlo o to, že Barca hru opanovala, ikdyž jí chybělo daleko víc, než tři hráči ze základu. A vyhrála ho naprosto v pohodičce.

Reagovat
smazaný uživatel

.. som zvedavy ako by vyzerala vasa hra keby vam tiez naraz chybali utocny bek (Alves), CM Xavi a napr Villa.. mozno sa aj dockame, a potom si povieme

Tu hru bez těch nejlepších hráčů jsi viděl - Rubin si ani nečuchnul.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa hra inak ked su neni pod tlakom a musia vyhrat.. Real teraz pod tlakom bol a musel.. to sa vobec neda porovnavat.. dalo by sa to vtedy keby bez tych opor hrate napr s Espanyolom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi asi neviděl Barca naprosto v prdeli, bez nápadu, bez ničeho....až jeden náhodnej gól po půlce to zachránil....jinak by to skončilo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být lepší než Quique a Emery a nechat to být, i když po Gijónu, Zaragoze a tomto už se někdo asi ozvat musel. Ten tlak na rozhodčí už je takový, že k těm chybám na jednu nebo druhou stranu příště určitě zase dojde. Jinak parádní tiskovka včera, hlavně s tou vietnamskou ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dvě věci jsou nekonečné- Vesmír a lidská hloupost. A tou první si nejsem tak jistý. AE

Tendle citát mi začíná sedět na fórum o (nejen) PD čím dál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má za 14 odehraných zápasů 27 kanadských bodů za 17 kusů a 10 asistů. Mimochodem to znamená, že byl u 53 % gólů, co Barca v lize dala.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný čísla, budou ještě hezčí

Reagovat
RMCF

Svědčí o jeho genialitě, ale na druhou stranu to pro Barcu není taky idealní...

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem se včera náhodou přichomítnul k zápasu Barca x Espaňol a nebylo to špatný.

Jinak ten Villa tam prostě pasuje úplně parádně, snad se jim podaří se zbavit Ibry. Je tam opce u AC? Mají v plánu ji uplatnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam opce. Snad ji uplatní.

Reagovat
j_mrazik

Pro všechny strany by to byla výhra. Jenom mě překvapilo, že tam nedal dřív toho Bojana. Na toho jsem se těšil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon ho tam dává, sice na poslední minuty, ale hraje já chci aby se rozehrál nejen bojan, ale hlavně jeffren

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi opravdu lito vsech fans co fandi tem katalancum nejakou dobu ale kdyz to tak psloucham tak ted uz opravdu kazdy koste fandi barcelone a potom maji pocit ze rozumi fotbalu protoze oni prece fandi tem nej chce se mi z toho

Reagovat
X-bano-X

Co je to nejaka doba?

Reagovat
DreamTeam

Iniesta ma dnes zase sve dny snad uz po seste to zkousel na rozhodci

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som sokovany..

Reagovat
smazaný uživatel

no párkrát to zkusil, ale rozhodčího stejně nepřesvědčil aspon se potom dětinsky nevztekal a nerozhazoval rukama

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA ATHLETIC

Reagovat
X-bano-X

nj tak zaslúžite si. Po tom výkone. Škoda Pepkovych experimentov Akonáhle sme hrali v plnej sile bolo to o inom. Gratulacia ale leti baskom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale zas kdy jindy bys tam dal náhradníky, když né dneska? to je tam má dát jenom první kolo který hrajem v CdR? ale zase v nejbližší době žádnej zápas nebude, takže si skoro plnou sestavu, až na messiho s puyolem a villou mohl dovolit.. já se teda těšil na adriana a thiaga.. ale asi by to byl moc risk proti bilbau..

čím dál tim víc taky začínám bejt poslední dobou odtažitej ke keitovi.. Jinak dneska centry alvése a pak hlavně adriana byli strašný.. hlavně u adriana když přišel.. to jsem měl pocit, že to není ani levák a ani pravák když to centroval. No snad tu odvetu uhrajeme v cajku..

Reagovat
X-bano-X

Atletic kub nieje súper na B zostavu. Mali sme s nimi problémi v lige a tak som nevidel dôvod tam nasadiť Keitu a Bojana. Naopak nevidím dôvod prečo nehrá Bojan v zápasoch proti Osasune, Zaragoze atď ale naskočí na pár minút.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, někdy bohužel nechápu pepkovo střídání v lize... Jako např. teď proti espanyolu.. od nějaký 75. minuty už bylo rozhodnuto - to bych tam hned teda dal bojana.. a nakonec se tam dostal asi v 88. a ještě před nim tam dával keitu. Tohle fakt nepochopim..

Reagovat
smazaný uživatel

oproti espanolu slabe nasadenie a pohyb

iniesta musi hrat v zalohe z xavim tam je nasa naj. sila

celu prestavku trenovat centre byla to hruza

keitu prodat nepotrebny hrac

na pristupe nekterych hracu bylo videt ze to je jen pohar bohuzel

nej. hrac macherano

Reagovat
X-bano-X

nej. hrac jednoznacne Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

.. někdo tady nedávno zmiňoval jeho podobnost s thuramem a měl naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao to zvládlo barca nevyhrála odveta bude těžká, ale Barca jí zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jj těšim se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele