Primera Division - souhrn 14. kola

06.12.2008, 21:56, aktualizováno 07.12.2008, 23:01
Komentáře a souhrny
Barcelona smetla Valencii, před derby s Realem si ještě více zvedla sebevědomí a dál vévodí tabulce španělské ligy. To madridský klub shořel v defenzivě doma se Sevillou a prohrál 3:4. Celkově bylo toto kolo bohaté na branky. Také v Gijonu padlo sedm branek, ve Villarrealu a Pamploně šest a na Mallroce pět...

Villarreal CF - Getafe CF 3:3

06.12.2008 20:00

Góly: 56. Robert Pirès, 83. Sebastián Eguren, 86. Giuseppe Rossi - 10. Esteban Granero, 17. Jaime Gavilán, 29. Javier Casquero

Villarreal získal bod z domácího utkání s Getafe i přesto, že v poločase prohrával 0:3. V tabulce zůstává Žlutá ponorka na druhém místě, Getafe se posunulo na desáté místo.

Hostujícímu Getafe se povedl vstup do utkání, když už v desáté minutě skóroval Granero, který využil přiťuknutí Albína a krásnou ranou překonal bezmocného brankaře Diega Lopeze. Uběhlo dalších sedm minut a bylo již 0:2, Contra z pravé strany hřiště poslal přesný centr na Gavilána, který krásnou ranou z voleje poslal domácí do kolen - 0:2. Výborní hosté si vypracovali další šanci o pár minut později, kdy po faulu na Ucheho pálil z přímého kopu Granero mimo domácí branku. Po půlhodině hry našel Gavilán přesnou přihrávku v pokutovém území Casquera, který umístěnou střelou k tyči poslal Getafe už do tříbrankového vedení. Poté domácí alespoň trochu vyrovnali hru a do poločasu se bojovalo převážně ve středu pole.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznaní aktivněji, v 55. minutě po hlavičce Altidora a reflexivním zákroku brankáře Pata vznikl v pokutovém území Getafe velký zmatek, z něhož Villarreal nakonec vytěžil branku zkušeného Pirese, jenž tedy snížil na 1:3. Po hodině hry spálil velkou příležitost Capdevila. Na druhé straně šel Ablín sám na brankáře Diega Lopeze, míč se mu však zamotal mezi nohama a nakonec v těžké pozici pálil hodně mimo. Villarreal se stále více tlačil do útoku a to se mu vyplatilo v 83. minutě, kdy Eguren svoji hlavičkou nedal šanci Patovi a snížil na 2:3. O dvě minuty později se Villarrealu povedlo vyrovnat, italský útočník Rossi se dostal k odraženému balonu v pokutovém území a pohotovu ranou k zemi překonal gólmana. V nastaveném čase mohl Villarreal dokázat nemožné - vyhrát, ovšem to by musel ve velké šanci mířit Rossi přesně.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Atlético Madrid 2:5

06.12.2008 20:00

Góly: 4. Mate Bilić, 61. David Barral - 5. Sergio Agüero, 41. Sergio Agüero, 56. Diego Forlán, 72. Maxi Rodríguez, 81. Diego Forlán

Atlético pokračuje ve zlepšených výsledcích a opět se o něco přiblížilo ligové špičce. Tentokráte si Los Colchoneros poradili s velmi silným celkem Sportingu Gijón. Nováček soutěže se sice dostal velmi brzo do vedení, ale hosté dokázali hbitě reagovat a nakonec nasázeli plných pět gólů.

Pro milovníky taktiky asi úvod zápasu příliš nebyl, zato přísní strážci fotbalové krásy a útočného fotbalu si přišli na své. Během pěti minut se totiž změnil stav z 0:0 na 1:1 - díky obranným chybám i pěkným útočným akcím. Nejdříve Bilic využil přesného pasu Pedra a hlavou poslal svůj tým do vedení. Pedro patřil k nejlepším hráčům na hřišti a Pernía si s ním během prvního poločasu vůbec nevěděl rady. Tentokráte však chybovala halvně obranná dvojice Ujfaluši - Heitinga, oba totiž strážili nesprávného muže na přední tyči.

Dlouho se však stadión El Molinón neradoval. Minuta byal potřeba pro Sergia Aguera na to, aby vrátil Atlético do hry. A jakým způsobem! Po dobré akci Maxiho a Seitaridise si zpracoval míč zády k bráně a nůžkami přidal gól do všech jeho videí, kterí vzniknou na youtube.

Útoky ani poté přílši nepolevovaly a bylo několik šancí na další úpravu výsledku. Sporting hrozil hlavně přes pravou stranu a dorážkami Bilice. Právě on mohl přiidat druhý gól, ale Ujfaluši byl tam, kde měl být. Los Rojiblancos působil idost nevyrovnaným dojmem, nicméně Simao spolu s Forlánem a Aguerem byli neustálou hrozbou.

Hostům se nakonec podařilo dát branku ještě před odchodem do kabin. Vděčit za to můžou hlavně svému bývalému brakáři Cuéllarovi, jenž neudržel Forlánovu střelu a nabídl Aguerovi příležitost, kterou Argentinec nepohrdnul.

Do druhé půle šel Sporting hodně motivovaný a odhodlaný vrátit vedení na svou stranu. A možná by se to i povedlo nebýt hrubé chyby Ivána Hernándeze, jíž tentokráte využil Diego Forlán.

Gijon, vědom si své tradice, se však nevzdával a ještě jednou se dokázal zvednout. Nový muž na hřišti Barral se prosadil svým prakticky prvním dotykem míče a vše bylo znovu otevřené.

Za takového stavu už se příliš nemyslelo na obrany a oba týmy chtěly nabídout co nejlepší útočnou podívanou. Najdou se kritici, kteří budou Atléticu vyčítat, že nezklidnilo hru a nekontrolovalo zbytek zápasu, ale to by přece jenom pro nezaujatého fanouška byla škoda.

Skórovat mohl Madrid i Sporting, i když hosté měli šancí více. Simao z přímého kopu orazítkoval konstrukci brány, hlavička Aguera mířila kousíček nad a následné šance Aguera respektive Forlána vychytal Cuellár.

Pak ale přece jenom příšel čtvrtý gól, Sporting riskoval až příliš a přitom nebyl tak nebezpečný, jak by si asi přál. U zrodu branky byl Aguero, který dostal tolik času, že akce nemohla skončit jinak než gólem. Jeh autorem byl Maxi, jehož Kun výtečně vybídl.

Gijón neskládal zbraně a nebylo radno ho odepisovat, nakonec však dostal pátý a poslední úder. Postaral se o něj Diego Forlán svým devátým gólem v sezóně.

Skvělé útočné představení tedy mělo vítěze v podobě hostů, ale domácí můžou stát s hlavou hrdě vztyčenou.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 4:0

06.12.2008 22:00

Góly: 20. Thierry Henry, 28. Thierry Henry, 46. Dani Alves, 79. Thierry Henry

Barcelona rozprášila bezmocnou Valencii a navýšila náskok nad svým soupeřem již na osm bodů. Hvězdou zápasu se stal Thierry Henry, který si připsal hattrick a ukázal, že by se rozhodně neměl odepisovat. Valencii čeká náročný program a musí se do dalších kol zvednout, Blaugranas jdou s dvacetizápasovou šňůrou bez porážky do magického El Clásica.

Netopýři jeli do Ciudad Condal optimisticky naladěni, ale když už ve druhé minutě orazítkoval Xavi tyč, bylo jasné, jak těžký úkol je čeká. Xavi využil chyby v rozehrávce hostí a objevil se před gólmanem Renanem úplně sám, chybělo jen trochu víc štěstí. Katalánci v této sezóně již nastřelili těžko uvěřitelných 18 tyčí a břeven...

První gól nakonec přišel v devatenácté minutě. Touré Yaya luxusním pasem našel za obranou Henryho, jenž předběhl své obránce a pohotově obloučkem překonal vybíhajícího Renana. Valencia se snažil kontrovat hned v zápětí, ale Villa v dobré pozici nezamířil hlavou přesně.

A tak se trestalo. 27. minuta a opět Henry, tentokráte po superrychlé akci po ose Márquez - Alvés - Hleb. Zatímco ze začátku se zdálo, že by mohli Los Ches vzdorovat, od této chvíle už hrál až na výjimky jen jeden tým. Deset minut před přestávkou mohl zvýšit po pasu Alvése Messi, ale z úhlu Reanana nepřekonal.

Co se nepovedlo na konci poločasu prvního, povedlo se na začátku poločasu druhého. Joaquín nechtěně zahrál balón zpátky, kde v "ofsajdové" pozici stál Hleb, ale jelikož míč k němu nepřišel od spoluhráče, nechal hlavní rozhodčí správně i přes signalizaci asistenta ve hře pokračovat. Hleb vrátil na Xaviho, ten několik sekund podržel míč a počkal na idální moment pro přihrávku Alvésovi, který sprintoval přes více než polovinu hřiště, zpracoval míč, vypálil a zvýšil na 3:0. Alvés odehrál jeden z nejlepších zápasů za dobu svého působení v Barceloně.

Jakousi poslední křeč v zápěti předvedli hosté, když se prakticky osamocen před Valdésem ocitl Villa, jenže na okamžité vyběhnutí domácího brankáře nedokázal adekvátně reagovat a skončil i s míčem v autu. Právě v těchto momentech začínaly hráčům Valencie docházet nervy a nepředváděli zrovna fair-play.

Přidat čtvrtý gól mohli domácí v jednom z protiútoků, kdy běželi prakticky 4 na 1, ale šanci zmařila nepřesná Hlebova přihrávka na Henryho. Byl to opět Bělorus, jemuž mohli valencijští děkovat, že neobdrželí další branku. Po školácké chybě Albiola totiž měl před sebou již jen brankáře Renana, ale v zakončení selhal.

Hned několik šancí v jedné měli svěřenci Josepa Guardioly v 67. minutě. Messi, ač faulován, se dokázal oprostit od svého strážce, dostat se k míči a málem se kličkou vyhnul i Renanovi, jenž však na míč skvěle dosáhl. Akce nicméně pokračovala Hlebem, ten nejdříve vybídl Gudjohnsena a poté Henryho, který rozvlnil boční síť.

Francouzský kanonýr se nakonec přece jen dočkal hattricku. Zásluhu na tom měl nově příchozí Bojan, který se úžasným prnvím dotykem uvolnil, počkal na ideální moment pro přihrávku a Henrymu už stačilo míč doklepnout do opuštěné brány.

Na "manitu" mohli upravit po Pedritově příchodu znovu Henry či Gudjohnsen, ani jeden z nich však na přihrávku mladého útočníka nedosáhli. A když se hlavou neprosadil ani Keita, skončilo utkání jasným výsledkem 4:0.

Více informací k zápasu

CD Numancia - UD Almería 2:1

07.12.2008 17:00

Góly: 25. Javier Del Pino, 53. Asier Goiria - 13. Esteban Solari

Numancie počtvrté v sezoně vyhrála, když porazila na domácím stadionu Almerii, v tabulce se nováček soutěže posunul ze sestupových pozic na patnácté místo, na čtrnáctou Almerii ztrácí jediný bod.

Do utkání lépe vstoupili hosté, když už ve třinácté minutě překonal brankaře přesnou střelouJuana Pabla Argentiec Esteban Solari. Numancie ale byla lepším mužstvem a bylo otázkou času, kdy vyrovná. Povedlo se to v pětadvacáté minutě, kdy Javier Del Pino využil centru Juana Query a překonal gólmana Diega Alvese. Barkero poté pálil z přímého kopu mimo hostující branku. Na druhé straně hřiště střílel nad branku Juana Pabla Julio Alvarez.

Druhý poločas začal tlakem domácího mužstva, v 53. minutě to byl Asier Goiria, který využil centru Barkera a hlavičkou poslal Numancii do vedení. V 69. minutě uviděl Barkero druhou žlutou kartu za faul na Juanmu Ortize a musel předčasně do sprch. Hostující Guilherme poté zkoušel svoje štěstí z hranice pokutového území, ovšem rána brazilského fotbalisty skončila mimo. A když v závěru utkání Corona nechal vyniknout brankáře Juana Pabla vyhrála Numancie zaslouženě 2:1.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Recreativo Huelva 2:3

07.12.2008 17:00

Góly: 16. David Navarro, 35. José Manuel Jurado - 25. Marco Rubén, 45. Adrián Colunga, 53. Javi Fuego

Zajímavý zápas sehrály Mallorka s Huelvou. Hosté se dostali z posledního místa tabulky.

Ostrovanéna Son Moix dvakrát vedli, ale Recre pokaždé skóre otočilo. V šestnácté minutě hostům nevyšla ofsajdová past při trestném kopu Arangy, David Navarro byl zcela volný a snadno dopravil hlavičkou míč do sítě. Huelva udeřila po 25 minutách hry, když Camuňasova kolmice našla Rubena a ten našel skulinu pod zasahujícím brankářem Luxem. Mallorku poslal přesným zakončením zpět do vedení Jurado. Ale dobrou produktivitu prokázal i soupeř, když tři minuty před přestávkou našel Ruben přihrávkou Colungu.

V druhé půli už na trávníku vládly obrany. Šance moc nepřicházely a tak vítězný gól Huelvy přišel z trestného kopu. Střílel Javi Fuego, našel díru ve zdi a skrze ní se dostal míč do sítě. Gólman Lux, který nahradil pro tento zápas zraněného Moyu, mohl podle domácích fans zasáhnout, protože ti ho následně častovali pískotem. Recreativo Huelva tak po čase opustilo poslední příčku průběžné tabulky.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Valladolid 3:3

07.12.2008 17:00

Góly: 18. Dady, 43. Javad Nekounam, 57. Dady - 60. Henok Goitom, 65. Miguel Flańo (vl.), 85. Bartholomew Ogbeche

Osasuna Pamplona sehrála s Valladolidem nešťastný zápas, vedla už 3:0, ale ten nakonec skončil remízou. Navíc se domácí vzhledem k výhře Huelvy propadli až na poslední místo tabulky. V jejich dresu nastoupil i Jaroslav Plašil.

Pamplona se do soupeře pustila s elánem, po deseti minutách střílel těsně vedle branky Ezquerro. O sedm minut později už Nacho Monreal naservíroval míč Dadymu, který měl spoustu času usměrnit hlavou míč do sítě. Osasuna opanovala zápas, první vážnější akcí hostí byl až trestný kop Pedro Leona, ale dobře proti němu zasáhl gólman Roberto. Další šanci domácích nevyužil Ezquerro, těsně před půlí zužitkoval centr Juanfrana ve dvougólové vedení Nekounam.

Po změně stran dokonce Dady po přesném pasu Plašila zvýšil už na 3:0. Valladolid se ale brzo vzpamatoval a centr Víctora Fernandeze uklidil do sítě Henok Goitom. V 65.minutě si dal hlavou vlastní gól Miguel Flaňo a Valladolid ucítil šanci na body. Útočila i Pamplona, nůžky Fonta šly ale nad. Hosté byli přesnější. Nejprve ještě Roberto lapil hlavičku Goitoma, ale střídající Ogbeche dokázal hlavičkou po tresném kopu Leona vyrovnat na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Málaga CF 2:0

07.12.2008 17:00

Góly: 65. Ángel Lafita, 71. Omar Bravo

La Coruňa porazila Malagu a připsala si třetí vítězství v řadě. Depor tak zůstává v kontaktu s místy zaručujícími účast v pohárové Evropě.

Vítězství se však nerodilo lehce. Už ve čtvrté minutě nevyužil velkou šanci Verdú, když jeho nedůraznou střelu chytil Iňaki Goitia. O pár minut později to domácí záložník zkusil znovu, ale jeho pokus byl zblokován a pak už se diváci, včetně reprezentačního trenéra Vicente del Bosqueho na Estadio Riazor nudili. Až těsně před půlí se připomněli hosté. Z úhlu pálil nebezpečně Albert Luque.

Úvod druhého poločasu patřil Malaze. Ovšem všechny její útočníky zastínil domácí brankář Aranzubia. Nejprve na něj vyzrál Eliseu, pak nepochodil s hlavičkou Luque a v 52. minutě udržel čistý štít i proti střele Dudy. O čtyři minuty později si Deportivo vzpomnělo, kdo vlastně hraje doma a po hlavičce Ze Castra rozezvučel Rodriguez dorážkou břevno. V 64. minutě si slabší chvilku vybral brankář hostí Goitia a Malaga za to zaplatila gólem. Lafitova střela z přímého kopu by za normálních okolností měla gólové parametry jen těžko. O pár minut později bylo pro Malagu ještě hůř. Welington fauloval Omara Brava a sám postižený mexický útočník z penalty zvýšil na 2:0. Malaga se už z dvojitého úderu nevzpamatovala a po porážce se propadla do druhé poloviny tabulky. Na jedenáctém místě je však zatím sestupovým pozicím dostatečně vzdálena.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Athletic Bilbao 1:1

07.12.2008 17:00

Góly: 83. Gonzalo Colsa - 50. Francisco Javier Yeste

Athletic Bilbao nedokázal kvůli hrubce gólmana Iraizoze udržet vedení na půdě Racingu Santander a z El Sardinero si odváží pouze bod. I ten nicméně stačí na dočasné udržení se mimo sestupové pásmo. Kantábrijci s bodem z "miniderby" taktéž nebudou úplně spokojeni, před utkáním měli vyšší cíle...

Souboje Racingu s Athleticem bývají v Primera División zárukou kvalitního fotbalu, a proto se očekávalo více branek, než nakonec padlo, i když vzhledem k vývoji utkání neodcházeli los racinguistas příliš nespokojení.

Úvodní minuty ovládali hosté, na jejichž přímou hru nenacházel Racing účinné zbraně. Přesto však první vážnější šance patřila právě domácím. Měl ji na svědomí Serranoo, jehož rána z poza pokutového území skončila vedle pravé tyče Iraizozovi brány.

Celkově se oba celky soustředily spíše na obranné povinnosti, a tak když byla k vidění nějaká nadějná akce, bylo to ze standardní situace. I při těch však působily obranné řady velmi pozorně a pevně.

Za zmínku stojí dva halvičkové pokusy Tchitého či nepříliš podařená střela Llorenteho. A to bylo bohužel z prvního poločasu vše.

To poločas druhý skoro ani nezačal a už se měnilo skóre. Yesteho přímý volný kop nechtěně srazil do vlastní sítě Lacen. Gólman Toňo byl bezmocný.

Od tohoto momentu se Athletic zatáhl a Racing se tlačil vpřed. Více srdcem než hlavou, ale i tak měl po chvíli na blízko k vyrovnání. Pereira se dobře zbavil obránce a když se užuž v jasné šanci snažil zakončit, zasáhl na poslední chvíli Amorebieta.

Útočné snahy znamenaly samozřejmě větší mezery v obraně, čehož mohli hosté několikrát využít, ale trestuhodně to nedokázali. David López neuspěl se svojí standardkou, Vélez zase nestil ke křižné přihrávce doběhnout včas před Toňem.

Čím více se blížil závěr, tím méně se zdálo být vyrovnání Racingu pravděpodobnější. Další šance z brejků měl Javi Martínez či David López... neproměnili a patnáct minut před koncem se utkání znovu zdramatizovalo, vyloučen totiž byl Orbaiz.

Vyrovnání nakonec nepřišlo po nějaké hezké akci, nýbrž po hrubce Gorky Iraizoze. Brankář hostí neudržel Colsův vysoký míč a ten skončil až v síti. Bilbao se ještě dokázalo z tohoto tvrdého úderu zvednou a v nastaveném čase měli baskičtí lvi na kopačkách vítězství, jenže Iraola ani Amorebieta nedokázali v dobrých pozicích překonat Toňa.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 1:1

07.12.2008 19:00

Góly: 52. Achille Emaná - 71. Coro

Real Betis v domácím prostředí remizoval s Espanyolem.

Betis vedl gólem Emany, Espanyol vyrovnal brankou Cora a nový kouč Mané si tak připsal první bod. Domácí byli v první půli lepším týmem, paradoxně ale větší šance měli hosté, kteří trefili dvakrát tyč. Nejprve rozehrál v 9.minutě De la Peňa rohový kop a do brankové konstrukce se trefil Sergio Sanchez. Stejně vedlo i Angelovi střelou zpoza pokutového území. Pokusy Betisu létaly jen mimo branku, bylo tomu tak u Segury, Capiho, Juanmy i Emany. Jediný přesný byl Sergio García, ale ten zase ztroskotal na pozorném Kamenim.

Druhá půle už nabídla volnější tempo. Betis šel v 57.minutě do vedení. Záložník Emana se dostal k míči, na kraji pokutového území se zbavil obránce a prostřelil Kameniho. Radost domácích fans však nebyla dlouhá, trvala jen 15 minut. Nené vyklouzl z ofsajdové pasti, do zakončení se dostal Coro a poslal míč podél brankáře do sítě. Platonický tlak domácích už byl marný, k přímému ohrožení Kameniho branky už nedošlo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 3:4

07.12.2008 21:00

Góly: 18. Raúl, 67. Gonzalo Higuaín, 69. Fernando Gago - 3. Adriano Correia, 21. Romaric, 39. Frédéric Kanouté, 85. Renato

Gólovou hostinu nabídlo poslední utkání 14. kola La Ligy. Real sehrál se Sevillou utkání plné zvratů a dramatických situací, ale nakonec svému andaluskému rivalovi podlehl 3:4.

V utkáních mezi oběma týmy tradičně padá hodně gólů a ani tento zápas nebyl výjimkou. Sevilla se prezentovala vysokou brankovou efektivitou a nakonec byla v závěru šťastnější. Real se po mnoha utkáních vybičoval k lepšímu výkonu, přesto mu to nebylo nic platné. Navíc pro "El Clásico" přišel o vykartované Robbena a Marcela.

Zápas začal svižně a první prověřil Palopa Robben, když v 1. minutě obešel dva hráče a zakončil. Sevilla však odpověděla velmi rázně. Z pravé strany odcentroval Jesús Navas, Casillas míč podběhl a Adriano trefil mezi nohama Salgada do sítě. V 18. minutě po přímém kopu Gutiho hlavičkoval do branky Raúl. Ovšem Andalusané hbitě kontrovali a o tři minuty později přímý kop Jesúse Navase zakončil také hlavou záložník Romaric. Real se vrhl do útoku a po přihrávce Gutiho střílel vedle Raúl. Následně tvrdě pálil Van der Vaart, ale Palop vyrazil. Stejný hráč donutil Palopa k zákroku v 37. minutě podruhé. Pak opět udeřila Sevilla. Po prúniku Fernanda Navarra ve 38. minutě se míč ve vápně dostal po srážce obránců Realu ke Kanoutému a ten ho uklidil k tyči. Do konce poločasu tvrdě střílel z přímého kopu Van der Vaart, ale Palop jeho střelu zneškodnil. Do šaten šli za pískotu diváků domácí s dvougólovým mankem.

Real ve druhé půli ještě vystupňoval tempo, ale dlouho se mu nedařilo s výsledkem nic udělat. Penalty se po zákroku Escudého dožadoval Higuaín, ale vyslyšen nebyl. Robben zase střílel po průniku do boční sítě. V 66. minutě nečekanou ranou z dálky snížil Higuaín a o dvě minuty později už bylo vyrovnáno! Z dalšího přímého kopu Guti nacentroval a trefil se netradiční hlavičkář Fernando Gago. Vzápětí prokličkoval na hranici šestnáctky Robben, ale jeho střelu skvěle vyrazil Palop. Na opačné straně byl v šanci dvakrát Kanouté, ale první příležitost mu zneškodnil Casillas a podruhé útočník Sevilly střílel mimo. Pak se dostal po kombinaci na jeden dotek do jasné šance Raúl, ale výborný Palop vyrazil jeho pokus na roh. O dvě minuty později střílel do tyče Robben. Tlak Realu gradoval. Higuaín trefil v pádu břevno, ale nejspíš jen díky faulu již překonaného Palopa. Robben se dožadoval penalty tak vehementně, až si vysloužil druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Nápor domácích opadl a hosté počtvrté a naposledy udeřili. Po průniku a centru Kanoutého zavěsil v 85. minutě z malého vápna úplně volný Renato.

Do konce zápasu se už nic zvláštního nestalo, a tak se Sevilla vyhoupla před Real na čtvrté místo tabulky. Bílý balet oslabený o další dva hráče má před zápasem s Barcelonou o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona14112144:935
2.Villarreal CF1485126:1829
3.Valencia CF1483328:1827
4.Sevilla FC1483322:1427
5.Real Madrid1482433:2426
6.Atlético Madrid1473433:2124
7.Deportivo La Coruña1473416:1424
8.Real Valladolid1462619:2020
9.Real Betis1453621:1918
10.Getafe CF1446417:1918
11.Málaga CF1453621:2518
12.Sporting Gijón1460823:3218
13.Racing Santander1444616:2016
14.UD Almería1443715:2315
15.CD Numancia1442817:2814
16.Athletic Bilbao1434716:2413
17.RCD Mallorca1434716:2513
18.Espanyol Barcelona1434711:2013
19.Recreativo Huelva142489:2210
20.CA Osasuna1416711:199

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (343)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele