14. kolo
07.12.2008 17:00 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

RCD Mallorca - Recreativo Huelva 2:3

Zajímavý zápas sehrály Mallorka s Huelvou. Hosté se dostali z posledního místa tabulky.

Ostrovanéna Son Moix dvakrát vedli, ale Recre pokaždé skóre otočilo. V šestnácté minutě hostům nevyšla ofsajdová past při trestném kopu Arangy, David Navarro byl zcela volný a snadno dopravil hlavičkou míč do sítě. Huelva udeřila po 25 minutách hry, když Camuňasova kolmice našla Rubena a ten našel skulinu pod zasahujícím brankářem Luxem. Mallorku poslal přesným zakončením zpět do vedení Jurado. Ale dobrou produktivitu prokázal i soupeř, když tři minuty před přestávkou našel Ruben přihrávkou Colungu.

V druhé půli už na trávníku vládly obrany. Šance moc nepřicházely a tak vítězný gól Huelvy přišel z trestného kopu. Střílel Javi Fuego, našel díru ve zdi a skrze ní se dostal míč do sítě. Gólman Lux, který nahradil pro tento zápas zraněného Moyu, mohl podle domácích fans zasáhnout, protože ti ho následně častovali pískotem. Recreativo Huelva tak po čase opustilo poslední příčku průběžné tabulky.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka zabere a vyhraje 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele