Primera División - souhrn 13. kola

29.11.2008, 21:57, aktualizováno 30.11.2008, 22:55
Komentáře a souhrny
Valencie i v deseti dokázala porazit Betis. Vyloučení v týmu soupeře naopak nakoplo Atlético, které si pak hladce poradilo se Santanderem. Barcelona navýšila náskok na Real Madrid na šest bodů. Zatímco Bílý balet klopýtl na hřišti Getafe, Katalánci zvládli těžké utkání v Seville. Villarreal vyhrál v Huelvě a je druhý...

Getafe CF - Real Madrid 3:1

29.11.2008 20:00

Góly: 3. Juan Ángel Albín, 47. Juan Ángel Albín, 81. Ikechukwu Uche - 55. Javier Saviola

Real Madrid předvedl další nevýrazný výkon a byl po zásluze potrestán, z malého derby na hřišti Getafe odchází poražen 1:3. Getafe tak po remíze na Nou Campu v minulém kole obralo o body dalšího kandidáta na titul.

Getafe začalo skvěle a hned ve třetí minutě šlo do vedení. Na levé straně se prosadil Gavilán, nacentroval do vápna a Juan Albín přesnou hlavičkou rozjásal ochozy. Ještě veseleji mohlo být za další dvě minuty, kdy se po kontaktu s Ikerem Casillasem ocitl ve vápně na zemi Gavilán, píšťalka sudího však zůstala němá.

Další příležitost domácích měl Contra, když po individuální akci mířil těsně nad. I Real hrozil, ale na gólmana Abbondanzieriho si nepřišli Saviola, Raúl, Marcelo ani Gago. Hosté nejenže šli do kabin se svěšenými hlavami, ale hodně vrásků na čele měl i trenér Bernd Schuster, v první pětačtyřicetiminutovce totiž musel hned dvakrát nuceně střídat, hřiště opustili zranění Torres a Sneijder.

I druhý poločas zahájili domácí nejlépe jak mohli. Real v útoku neuspěl, Albín se dostal do brejku, utekl Gagovi a překonal Casillase - 2:0. Zanedlouho se ale Bílý Balet vrátil do hry. V 55. minutě Guti obral o míč Diaze, našel Javiera Saviolu a ten šajtlí snížil.

To však nebylo Realu nic platné, na hřišti i nadále byli pány domácí. V 62. minutě mohl dvoubrankový náskok vrátit Polanski, trefil ale jen tyč. Hráči Getafe procházeli obranou soupeře bez větších potíží a osm minut před koncem přidali uklidňující třetí gól. Znovu u toho byl Juan Albín, tentokrát místo zakončení přihrál Ikechukwu Uchemu a ten nezaváhal.

Nigerijský střelec mohl ještě dvakrát dát výsledku nádech debaklu, ale i výsledek 3:1 znamená, že Real může přijít o druhé místo a Barcelona mu může utéct na rozdíl šesti bodů.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 0:3

29.11.2008 22:00

Góly: 20. Samuel Eto'o, 79. Lionel Messi, 90+2. Lionel Messi

Barca rozmetla Sevillu a dále pokračuje v obdivuhodné formě. Andalusané měli šance v prvním poločase, ale vyrovnat se jim nepodařilo a po přestávce už hráli pouze druhé housle. Když se po hodině hry definitivně rozehrál Messi, bylo víceméně rozhodnuto.

Utkání začalo spíše opatrně, i když o něci aktivnější byla Barcelona a postupně začala mít stále výraznější územní převahu. Z úvodu stojí za zmínku střela Eto’oa po průniku Messiho či na druhé straně akrobatický pokus Luise Fabiana. V šestnácté minutě ještě střílel Messi nepřesně, ale o tři minuty později už padl úvodní gól.

Messi skvěle našel Xaviho, tomu sice míč utkel, ale se štěstím se odrazil od jednoho z obránců tak, že si pro něj doběhl Samuel Eto’o a ukázkovou střelou překonal bezmocného Palopa. Po této brance získali hosté dočasně ještě větší převahu, i když Sevilla hrozila z brejků, jako to zkoušel třeba Luis Fabiano. Na druhé straně střílel znovu Eto’o, ale Palop výborně zasáhl, stejně jako následně proti unikajícímu Henrymu.

Závěrečné minuty ovšem patřily Seville. Domácí se vzchopili, svého soupeře zatlačili a několikrát byli blízko vyrovnání. Nejvýrazněji to bylo při šanci Kanoutého, který se ocitl úplně sám před Valdésem, jenž stihl zmenšit střelecký úhel a útočník z Mali orazítkovat nakonec břevno. Ještě před tím měl samotný Kanouté jednu nadějnou příležitost a jen kousek vedl pálil Maresca.

Svěřenci Josepa Guardioly se ubránili a po přestávce už nedali Seville šanci. V 52. minutě vychytal Palop Henryho, o pět minut později zachránil spoluhráče před přímým volným kopem Alvése a vychytal i Messiho, který předvedl jedno ze svých typických sól přes bezmocnou obranu.

Domácí zcela ztratili půdu pod nohama, inkasovat mohli i po dalších střelách Messiho či Alvése v 70. minutě, ale skóre se měnilo až v minutě 78. Xavi efektní hlavičkou fantasticky našel Messiho, ten si jedním dotykem postrčil míč před sebe, druhým vypálil parádní volej a bylo rozhodnuto.

Sevillu pak ještě oslabil Luis Fabiano, jehož stupidní úder do tváře Busquetse neunikl pozornosti asistenta rozhodčího a Brazilec se se zápasem loučil předčasně. Oslabená Sevilla následně znovu inkasovala, Messiho tentokráte ke skórování vybídl krásně Hleb a po výsledku 0:3 Barca upevila náskok na čele.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CA Osasuna 4:2

30.11.2008 17:00

Góly: 56. Apońo (pen.), 62. Nabil Baha, 84. Albert Luque, 90. Eliseu - 79. Javad Nekounam, 81. Miguel Flańo

Málaga sestřelila Osasunu dvěma góly v samém závěru.

Po šesti ligových a pohárových zápasech se tak zase dočkala výhry. Všech šest branek padlo v druhé půli, zejména v divokém závěru duelu. Jako první se dostal do šance český záložník hostí Jaroslav Plašil. Vytvořil si střeleckou pozici, ale Goitia jeho pokus vyrazil. Málaga byla blízko gólu o dvě minuty později, ale Baha trefil jen břevno. Na druhé straně stříleli nepřesně Adrián a Eliseu.

Bezgólová statistika byla prolomena deset minut po přestávce. Záložník hostí Juanfran fauloval Calleju a Apoňo se trefil z penalty. O sedm minut později pak přidal hlavou druhý gól po centru Adriána Baha. Skóre vydrželo až do 80.minuty, kdy Osasuna zavelela k senzačnímu vyrovnání. U obou akcí byl Nekounam, nejprve využil hlavičkou centr Delporteho, poté přidal po rohu také hlavou další gól Miguel Flaňo. Ale Málaga dokázala odpovědět a to hned dvakrát. Hned tři minuty nato z kraje pokutového území napřáhl Luque a tečovaná střela skončila za Ricardovými zády, následné otevřené obrany hostí ještě využil Eliseu.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Villarreal CF 1:2

30.11.2008 17:00

Góly: 83. Adrián Colunga (pen.) - 27. Santi Cazorla, 45. Ariel Ibagaza

Villarreal vyhrál zaslouženě v Huelvě a vrátil se na druhou příčku tabulky před Real Madrid.

Překvapivá prohra v minulém kole s Valladolidem je tak zapomenuta. O všem se rozhodlo už v první půli po gólech Cazorly a Ibagazy. Colunga ve druhém dějství už jen stanovil konečné skóre. Huelva je novým posledním týmem tabulky. Hosté se do soupeře pustili hned of začátku, branku ohrozili Altidore, Fuentes a Rossi. V 25. minutě už se ujala tečovaná střela Cazorly, která přeskočila bezmocného gólmana Riesga a Villarreal vedl. Hosté dominovali, sedm minut před přestávkou musel zasahovat domácí gólman proti pokusu Rossiho.

Andaluzané málem vyrovnali po Cyganově chybě, ale Camuňas pálil jen do Diega Lópeze. Minutu před odchodem do kabin přidal druhý gól žluté ponorky Ibagaza.

Recre se po změně stran zlepšilo, v 52.minutě pálil nad Marco Rubén. Villarreal spaloval šance, konkrétně Cazorla a Mati Fernandez. Sedm minut před končem Huelva alespoň snížila. Cygan ve vápně fauloval Marka Rubéna a Colunga z penalty vykřesal naději. Poslední možnost domácích měl střídající Akale, ale hlavičkoval mimo.

Více informací k zápasu

UD Almería - Deportivo La Coruña 0:1

30.11.2008 17:00

Góly: 75. Joan Verdú

La Coruňa dokázala vyhrát v Almeríi. Hlavní postavou byl střelec jediné branky utkání Joan Verdú.

O jednoho muže oslabená Almería už nedokázala reagovat. Domácí se pomalu dostávají do krize, v minulém kole prohráli jako jediný celek letos s Osasunou Pamplona a v posledních osmi utkáních vyhráli jen jednou. Naopak La Coruňa vyhrála z posledních sedmi hned šestkrát. Útočník Mista málem poslal Galicijce už v šesté minutě do vedení, ale poslal míč vedle pravé tyče. Podobně naložil se svou šanci o něco později i Tomás. Pak začala hrozit Almería, po centru Saltora hlavičkoval Negredo jen do míst, kde stál Aranzubía. Chvíli poté nepřesně střílel Ortiz a ještě později hlavička Carlose Garcíi lízala břevno. Lob Negreda v 36.minutě šel také nad. Další střelu, tentokrát z dálky si znovu připsal Ortiz.

Do druhé půle vstoupil lépe Depor, první šanci Lafity vyrazil mimo tyče Diego Alves, druhá šla vedle. Za faul na Lopa byl pak vyloučen domácí Negredo a hosté dokázali početní převahu nakonec přetavit ve vítězství. Po faulu na Rikiho kopali hosté penaltu, ale nešťastník Verdú napálil míč do břevna. O sedm minut později si však vysloužil odpustek, když dopravil do sítě centr Guardada. Almería už nedokázala odpovědět, naopak další možnost ještě spálil Riki.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - RCD Mallorca 3:0

30.11.2008 17:00

Góly: 29. García Calvo, 56. Vivar Dorado, 66. Henok Goitom

Valladolid pokračuje ve výborné formě, po ligových gigantech to tentokráte odnesla skromná Mallorca. Domácí Pucela se ujala vedení v prvním poločase, v tom druhém pak definitivně rozhodla o zisku všech tří bodů. Mallorca začíná být ve skutečných problémech, letní ztráty se na týmu Gregoria Manzana projevují snad ještě více, než se čekalo.

Ostrované přitom nezačali špatně a už po dvou minutách mohli vést, svou šanci zmařil Webó. Úvodní příležitost bohužel nereflektovala to, co mělo následně přijít, protože k vidění byl nepříliš záživný fotbal a diváci na stadiónu Josého Zorrilly (odkud shodou okolností jen pár metrů bydlí rodina Gregoria Manzana) se moc nebavili.

Ani jedna strana nebyla schopna ovládnout střed pole a brankáři museli být ve středu jen proti dalekonosným ranám, jako například ty z kopaček Vivara Dorada či Varely.

Těsně před završením první půlhodinky hry ale náhle přišel první gól. Vynikajicí přímý volný kop Pedra Leóna nakonec do sítě dopravil García Calvo a Valladolid vedl. Vzápětí mohli hosté vyrovnat, ale Webóa vychytal Asenjo.

Šance měl i Goitom, ale prosadil se až Vivar Dorado, jenž využil další z vynikajicích pasů Pedra Leóna. V těchto momentech už byla Pucela bezpochyby lepší, dobře pracovala s míčem a otázkou bylo spíše jen to, zda svůj náskok ještě nezvýší. A tak se stalo. Třetí gól obstaral tentokráte Henok Goitom.

Vítězství Valladolidu pro něj znamená nejlepší start do sezóny od ročníku 96/97, ve kterém se pod vedením chilského trenéra Vicente Cantatoreho probojoval do Evropy.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sporting Gijón 0:1

30.11.2008 17:00

Góly: 30. Carmelo

Espanyol počtvrté v řadě prohrál, když na domácím stadionu podlehl nejtěsnějším možným rozdílem nováčkovi soutěže Sportingu Gijón. Pozice domácího kouče Bartolome Marqueze začíná být ohožena. V tabulce patří barcelonskému celku sedmnáctá pozice, Gijón je desátý.

Domácí tým je ve velké krizi, což potvrdil i svoji hrou. Espanyolu se nedařila kombinace a Gijón trpělivě čekal na svoji šanci, která přišla ve 29. minutě, kdy napřáhl z velké dálky Carmelo. Jeho tvrdý pokus skončil v pravé šibenici bezmocného brakaře Carlose Kameniho. Inkasovaná branka ještě více uzemnila sebevědomí domácích, kteří si v prvním poločase nevytvořili ani jednu příležitost.

Ve druhém poločase pokračoval na Estadio Olímpico nudný fotbal. Trápící se Espanyol se jen těžko dostával do příležitostí, a když už se mu to povedlo, tak nedokázal šanci proměnit. Názornou ukázkou byla akce ze 64. minuty, nejprve nedokázal brankáře Cuellara překonat Luis Garcia a následně ani Jonathan Soriano. Šanci na vyrovnaní měl také Coromina jeho hlavička ale skončila mimo branku. Na druhé straně pak v mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání Carmelo, tentokráte ho však vychytal Kameni. V posledních patnácti minutách utkáních si už Espanyol šanci vytvořit nedokázal a Sporting se tak radoval z šesté výhry v sezoně.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CD Numancia 2:0

30.11.2008 17:00

Góly: 8. Fernando Llorente, 31. Fernando Llorente

Athletic Bilbao dokázal ve veledůležitém utkání proti Numancii zvítězit, a odrazit se tak ze sestupových vod, kam naopak usadil svého dnešního soka. Hrdinou Basků se stal útočník Fernando Llorente, který se postaral o oba góly svého týmu.

Na sestupu se přitom Atheltic držel celých šest kol a na San Mamés již vládla nervozita, dnešní tři body snad dodají svěřencům Joaquína Caparróse trochu klidu. Pro domácí bylo klíčové, že dokázali dát gól hned z úvodu. Yeste rozjel akci, předal míč Susaeotvi a jeho parádní centr ne méně skvěle zakončil hlavou Llorente.

Numancii ale inkasovaný gól nepoložil tolik, jak by možná domácí doufali, a snažila se s výsledkem něco udělat. Dobře kombinovala ve středu hřiště a hledala cestičky k bráně brankáře Iraizoze.

Vzhledem k výše zmíněnému nepřekvapí, že když Bilbao dalo další gól, bylo to z brejku. Tentokráte se Llorente prosadil výbornou střelou v pravé tyči Juana Pabla. Zdálo se, že už není, o co hrát, ale hosté nevzdávali.

Několikrát Basky zatlačili a dlouhé mintuy je prakticky nepouštěli z vlastní půlky, skórovat se jim však nepodařilo. Naopak to mohl být Athletic, který krátce po začátku druhé půle měl na noze třetí branku. David López našel Susaetu a tomu zkazila radost konstrukce brány.

Zbytek druhého poločasu už byl mnohem klidnější, Numancia ztratila sílu a Athletic už si zbytek pohlídal.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 3:2

30.11.2008 19:00

Góly: 10. David Villa, 20. Juan Mata, 73. Rubén Baraja - 51. Juanma, 64. Achille Emaná (pen.)

Velmi zajímavý duel viděli diváci na Mestalle, z vítězství se nakonec radoval domácí celek, který se díky zisku tří bodů posunul v tabulce na třetí pozici. Betis se propadl ze sedmé na jedenáctou pozici.

Valencii se povedl vstup do utkání, již v desáté minutě centroval z levé strany hřiště Brazilec Edu a v pokutovém území nikým neatakovaný David Villa se z voleje trefil přesně k tyči - 1:0. Uběhlo dalších deset minut a diváci na Mestalle viděli další domácí branku, opět to byl Edu, který našel skvělým pasem za obranu Matu, jenž nezazmatkoval, udělal kličku do protipohybu hned dvěma obráncům a "angličanem" překonal bezmocného brankaře Casta - 2:0. Betis byl v ofenzivě bezzubý a nedostával se téměř žádných šancí, naopak Valencie stále hrozila, Barajova střela skončila těsně nad brankou. Na druhé straně hřiště pálil z dvaceti metrů Emana, s jeho pokusem si ale poradil brankář Renan. Poločas skončil nepřesnou hlavičkou hostujícího Damia.

Druhý poločas začal velkou aktivitou domácích, navzdory tomu si první šanci vytvořili hosté. Po skvělé přihrávce Emany vychytal Renan střelu Damii. V 56. minutě znovu zahrozili hráči Betisu, Juanma dostal ideální přihrávku do běhu a z poměrně velkého úhlu překonal Renana, jenž rozhodně nemohl mít čisté svědomí. V 63. minutě domácí obrana naprosto selhala, Sergio Garcia se s míčem dostal až do pokutového území, jeho tečovanou střelu mířící do branky zastavil na brankové čáře Albiol, míč poté chtěl chytit brankář Renan, avšak míč mu vykopl z jeho náručí Fernandes, balon se dostal opět ke Garciovi jehož nekopromisně poslal k zemi Marchena. Kapitán Valencie za svůj faul uviděl červenou kartu a Betis měl navíc k dispozici pokutový kop, ten bez problémů proměnil Emana - 2:2. Zajímavé utkání pokračovalo dále, v 73. minutě zahrával Manuel Fernandes přímý kop, na který si naskočil Baraja a přesnou hlavičkou poslal Valencii do vedení - 3:2. V 82. minutě trefil David Villa z přímého kopu břevno. Na druhé straně hřiště pálil z úhlu nepřesně střídající Pavone. V závěru utkání si Betis nedokázal vytvořit příliš velký tlak a Valencie vedení udržela.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Racing Santander 4:1

30.11.2008 21:00

Góly: 21. Simão, 34. Sergio Agüero, 78. Diego Forlán, 81. Diego Forlán - 7. Mohamed Tchité (pen.)

Atlético Madrid porazilo na domácím stadionu sympaticky hrající Racing Santander, který více než polovinu utkání odehrál v deseti. V tabulce zůstává madridský celek i nadále na šesté pozici, Racing se propadl na třinácté místo.

V šesté minutě utkání si vybral velmi slabou chvilku domácí stoper Heitinga, který naprosto zbytečně poslal v pokutovém území k zemi útočníka Tchiteho a rozhodčí Medina Cantalejo správně odpískal penaltu. K pokutovému kopu se postavil sám postižený Tchite, jenž se štěstím proměnil a poslal Racing do překvapivého vedení. Z vedení se ale hosté příliš dlouho neradovali, už ve dvacáté minutě srovnal skóre Simao, který se po Forlanově přiťuknutí dostal ke střele levačkou. Střela na zadní tyč se portugalskému křídelníkovi opravdu povedla a brankář Tono byl bez šance. Ve 32. minutě hostující stoper Cesar Navas předvedl ve středu pole naprosto zbytečný a nebezpečný zákrok na Assuncaa, za který uviděl červenou kartu. Přesilovku využil domácí celek hned o minutu později, když Forlan našel Aguera, který nedal Tonovi sebemenší šanci. Racing i přesto, že hrál v deseti, předváděl velmi sympatický fotbal. Proti střele Munitise musel vytáhnout velmi dobrý zákrok Leo Franco.

Druhý poločas začal dvěmi spornými situacemi v pokutových územích na obou stranách hřiště. Rozhodčí Cantalejo nakonec správně ani jednu penaltu správně neodpískal. V 67. minutě pak protáhl brankáře Leo Franca svoji střelou Colsa. Santander se stále snažil hrát, s postupem času mu ale docházel dech a v početní výhodě hrající Atlétiko toho dokázalo využít. V 77. minutě Lacen zachyboval, k míči se dostal Diego Forlan, který tvrdou ranou překonal Tona - 3:1. O tři minut později to bylo už 4:1. Seitaridis našel přesným centrem znovu Diega Forlana, který hlavou už podruhé překonal Tona. Na obranu hostů se valil jeden útok za druhým, ránu Maniche z voleje ale dokázal Tono chytit. V samém závěru utkání spálil velkou šanci Sergio Aguero, kterému se sice povedlo přehodit Tona, jeho lob ale nakonec skončil těsně vedle pravé tyče hostující branky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona13102140:932
2.Villarreal CF1384123:1528
3.Valencia CF1383228:1427
4.Real Madrid1382330:2026
5.Sevilla FC1373318:1124
6.Atlético Madrid1363428:1921
7.Deportivo La Coruña1363414:1421
8.Real Valladolid1361616:1719
9.Málaga CF1353521:2318
10.Sporting Gijón1360721:2718
11.Real Betis1352620:1817
12.Getafe CF1345414:1617
13.Racing Santander1343615:1915
14.UD Almería1343614:2115
15.RCD Mallorca1334614:2213
16.Athletic Bilbao1333715:2312
17.Espanyol Barcelona1333710:1912
18.CD Numancia1332815:2711
19.CA Osasuna131578:168
20.Recreativo Huelva131486:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (384)

Přidat komentář
smazaný uživatel

krásná práce Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo jeste ze jsem to nevidel...

Reagovat
madridcan

proti tomuto realu sa ani ziadna praca odvadzat nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Postup do osmifinále Lm Realu očividně nedodal sebedůveru. Nebo kde nic není, ani smrt nebere?

Reagovat
madridcan

som zvedavy s kym tentorok letime v osemfinale

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě taky real vypadne v osmifinále a Barcelona LM vyhraje...doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe má za sebou kouzelný týden

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje?

Reagovat
madridcan

v skratke-na real sa vsetko vali a nevie sa s tym vysporiadat

Reagovat
stas87

sice fandim valladolidu a dnes som sa po dlhsom case pozeral na real a musim povedat ze by mal z fleku vyhodit ramose gutiho drenteho no proste by to bolo na dlho je mi luto ikera za ani jeden gol nemohol strednym zaloznikom realu asi nic nehovori vracet sa po strate lopty getafe si zasluzilo aj viac vyhrat nez len 3:1 a rozhodca piskal dobre az na tu jasnu jedenastku to teda nechapem preco ju nepiskol nej hraci dnes boli:Albin Granero a Polanski v podstate len oni sami porazili real a ak bude real hrat takto dalej tak bude mat starosti vobec byt do prvej 4

Reagovat
smazaný uživatel

Real musi carovat cez prestupove aby sa to zmenilo, ked sa niekto vrati dalsi sa zrani...Nemozem si pomoct mam nervy jak hovado neda sa uz na zadny zapas pozerat

Reagovat
madridcan

s tym kuzelnikom co sa nazyva prezidentom to bude tazke

Reagovat
-Kopy-

Galacticos doufám, že si vsadil na Real.

Reagovat
-Kopy-

Getafe

Reagovat
stas87

jj pridavam sa getafe pred zapasom som pisal ze tajny sen by bola1 ale ocakaval som 0 prijemne prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o je prostě zabiják

Reagovat
$dolar$

Sevilla jedeeeeeeem !!!!!!!! Barca hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No spis jsem to myslel tak, ze Sevilla hraje lip

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se asi díváš jinam, první půlku jasně lepší Barca, druhou půlku jasně lepší Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive ne jasně lepší, ale vždy ten jedne tým tlači la druhý spíše bránil. A rozhodně to nebylo tak, že by sevilla byla lepší větší část zápasu než Barca.

Reagovat
$dolar$

viz Spanhel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla nehraje líp ani omylem. Možná měla více šancí.

Reagovat
$dolar$

Tak mela vic sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá hra Sevilla s Barcou?

Reagovat
$dolar$

Sevilla hraje trochu lip a ted mela kopat penaltu, ale rozhodci musel Barce pomoct

Reagovat
$dolar$

Pique sundal zezadu Kanouteho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Cemu se smejes?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to třeba nesleduješ ve špatné kvalitě, já si sice taky nemůžu vyskakovat, ale penalta to nebyla, Pique hrál tělem.

Reagovat
$dolar$

Vzdyt ho stahnul rukama To mas asi velmi spatnou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten protiútok zprava? Tak tam o stáhnutí nemůže být řeč. Nebyl to úplně čistý zákrok, ale taky má velmi daleko k penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nelži tady.

Reagovat
$dolar$

Ukazovali to nekolikrat , faul to byl, mozna ne penalta, ale primak urcite!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Tak Kanoute tomu hodně přidal, navíc to bylo před vápnem. Co teď ale na konci spálil Kanoute, neuvěřitelné.

Reagovat
$dolar$

To je mozny jisty jsem si nebyl, ale faul to byl

Reagovat
-Kopy-

Tak proč tu říkáš, že měla Sevilla kopat penaltu, když si nejsi jistý ?

Reagovat
$dolar$

Protoze mi to tak prislo. Faul zacal za hranici pok. vapna a skoncil uvnitr

Reagovat
-Kopy-

To jsou kecy, maximálně mohl být přímák, ale za to jak tomu Kanouté přidal bych to taky nepískl.

Reagovat
$dolar$

Aha, ja bych chtel videt tebe kdyby te takhle stahnul jestli bys to ustal

Reagovat
smazaný uživatel

I na Marce okomentovali situaci takhle: "Sevilla se dožaduje penalty za zákrok Piquého na Kanoutého, ale sitauce je dost sporná"

Reagovat
$dolar$

No a sporny znamena, ze to muze byt posouzeno na obe strany a podle me to faul byl

Reagovat
-Kopy-

Podle rozhodčího ne, nevím proč tu řešíš obyčejnou standartku, která stejně ještě možná nebyla.

Reagovat
$dolar$

Protoze me stve se rozhodci poskodil Sevillu

Reagovat
-Kopy-

On ho proboha vubec nestáhnul, ty nevíš.

Reagovat
$dolar$

Ale prosimte, hlavne ze ty vis

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, a velkých šancí bylo asi málo co?

Reagovat
$dolar$

No asi tak 2 na kazde strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT:myslite ze calderon siahne do penazenky a kupi Arsavina za tych 27 mega??

Reagovat
$dolar$

To by byl blbej

Reagovat
stas87

preco?pri potizich realu a nistelrooye to nie je nerealne

Reagovat
$dolar$

27 je hrozne moc.

Reagovat
stas87

ale asi jim nic ine nezbyde ak nekupi huntera a nepride crespo

Reagovat
$dolar$

Tak jak Hunter tak Crespo jsou uplne jini hraci nez Sava Jinak tak za 18 mega mohou koupit Vagnera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Aršavin by nebyl náhradou za Nistelrooije, typický hrot to totiž není.

Reagovat
stas87

nj to by nebol ale on by sa v PL presadil treba by hral na miesto van der vaarta

Reagovat
Josifek

Za Nisterloye bych bral na půl roku Crespa a Arshavina s Lovem k tomu a byl bych pro začátek docela spokojenej.

Reagovat
stas87

neni si ty neaky nenazrany?

Reagovat
Josifek

Absotulně ne .

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem rád, že je konec poločasu. Sevilla pěkně utáhla šrouby. Jinak obrana dneska vcelku pod tlakem. Těch nebezpečných balonů bylo opravdu dost

Reagovat
$dolar$

Obrana Barcy je hrozna. Jako kdyby tam nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný je jen Pique, nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon v prvním poločas, naprostá kontrola zápasu, střed zálohy i kraje pracují výborně. Jen Pique hoří, tak snad nás to nebude mrzet, protože Kanoute s Fabianem budou ještě zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v duhým poločasu bude obrana trochu zatažená, Pep musí na ty protiútoky reagovat, snad se ti dva neprosadí. Jinak Messi se mi dnes nezdá, jakmile k němu rychle a důrazně přistoupí dva obránci, tak musí vytáhnout prst z nosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ot má těžké, hned ze zaáčtku byl preventivně dost okopán a působí trochu otráveně, ale měl lví podíl na gólui a věřím, že jeho chvíle ještě přijdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi chvíle ještě přijde, zatim to je na jeho poměry nic moc výkon, ale co jsem si všiml, tak k němu rychle přistupují až tři(!!!) obránci....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo těch lidí kolem něj se dá těžko dopočítat Snad bude mít v druhém poločase víc prostoru, což se vzhledem ke stavu dá čekat.

Reagovat
$dolar$

Jak jsou ti Barcelonsti fans ale zaslepeni

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, jsem, tak už tady prosím nespamuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš zase potřebu se s někým pohádat, co ?

Reagovat
$dolar$

Ani ne, ja jen napsal svuj nazor. Ti zaslepenci me napadli

Reagovat
smazaný uživatel

Kupříkladu Kopy ale Barceloně nefandí.

Reagovat
smazaný uživatel

to ty jsi zaslepený antibarcelonskými příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si doufám již odbyli návštěvu z PL.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Tohle taky nesnasim, jak si o sobe myslite ze jste neco vic

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se totiž takové zákroky posuzují jako penaltové, proto je CR král

Reagovat
smazaný uživatel

To Eto´ovo zakončení

Reagovat
$dolar$

Jj I ta strela z poza vapna byla pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o je ďábel. Kolik míčů dnes s udržel na hrotu a s jakou výdrží napadá obránce. Je to sice neviditelná práce, ale ohromně cenná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nedostal náhodo žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná lepší se vykratovat teď, než na clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já to nemyslel ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to mimo záběr, ale myslím, že dostal, alespoň mi to tak přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude remiza

Reagovat
smazaný uživatel

ej ale im usiel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Fabiano je útočník, pro kterého mám slabost, ale je to taky neskutečně hovado, jinak se to napsat nedá.

Dnes to byl špičkový výkon Barcy. Sevilla, ač z nich jde především doma velký respekt, nám prostě nestačila.

Reagovat
-Kopy-

Heh, chtěl sem aby Barca zaváhala...bohužel no, zasloužené vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej výsledek. Sevilla byla druhý poločas bezzubá.

Reagovat
stas87

tak vyborne dopadlo to dnes tak ako som chcel to sa bude krasne spat s vedomim za barca ma 6 bodov na real

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je proste genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, až se stydím, jak jsem mu na začátku nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

Já se upřímně hodně stydím, že jsem si pohrával se škaredou myšlenkou - příchod Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to povídej, já ho tam taky chtěl, protože jsem chtěl někoho, kdo mužstvo srovná a donutí je makat. Naštěstí o tom rozhodují lidé, kteří tomu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi je obránců Sevilly líto- tak se snažili Messiho ubránit a ten jim to potom vrátil i s úroky a vysmál sem jim do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

A i preto by mal dostat zlatu loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ji nedostane. Je sice nejlepší, ale myslím, že by mu to neprospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne.

Len dodam, ze od zaciatku sezony 2007/2008 ma Messi na konte 54 bodov, Ronaldo 60. Rozdiel je tvoreny len nerozdielovymi golmi a asistenciami, ktore zvacsa upravovali skore na 3-4-5:0,atd..

Zato defenzivna hra, presing, hlavne medzihra a vykony v narocnych zapasoch su jednoznacne na strane Messiho.

Reagovat
-Kopy-

Hlavičkové souboje a standartní situace pro Ronalda + dvě trofeje pro tým navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

On ma sice Ronaldo titul z LM, ale stasticky i herne je na tom najlepsie Messi. Nepride mi spravne davat to za argument, ked Ronaldo tazi z lepsi vykonov svojich spoluhracov ako Messi.

Reagovat
-Kopy-

přes 40 branek, ligový titul, trofej Champions league, skvělá technika, hlavičky, souboje 1vs1, standartní situace. Nevím co chceš více.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela technika Souboje 1 na 1

Lepsi by mal byt v tazkych zapasoch, v medzihre, defenzivnej cinnosti i presingu.

Reagovat
-Kopy-

Ano to měl ale nikdo není dokonalý. 1vs1 je skvělý.

Mno a jestli se směješ tomu, že to není skvělý technik tak si u mě skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Technik to skvely rozhodne nie je. Staci si pozriet akykolvek zapas do plnych. Je to presne styl Henry. Potrebuje nabrat rychlost na prvych 2-3 metroch a potom uz supera len obieha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tie metre nedostane, tak je v prdeli.

Reagovat
-Kopy-

Samozřejmě se v pohodě uvolňuje i v situacích, kdy je protihráč u něj blízko - do metru třeba.

Reagovat
-Kopy-

Stím obiehanim je samozřejmě blbost.

Reagovat
-Kopy-

http://www.youtube.com/watch?v=T7g_y7jQsrk Jestli tohle není skvělá technika, tak už fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nebudem sledovat, on skvelu techniku rozhodne nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som si to predsa zapol. Co je na tom skvele ? V podstate tam len neustale preskakuje na mieste a robi preslapovacky. Sem tam nejaka zviditelnovacia paticka, to je vsetko.

Reagovat
-Kopy-

Tak potom uvolnění následuje vždy centr nebo přihrávka, vybral jsem špatné video. Další ti ukazovat nebudu, to stejně nemá cenu, jste proti němu zaujatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Techniku jednoducho nema. Niekto zasekne a odcentruje, Ronaldo tam ako saso poskakuje nad loptou a odcentruje nakoniec tiez. Nic vynimocne.

Reagovat
-Kopy-

Někde se uvodlní jako Messi jednoduchou kličkou těsně před obráncem, někde se uvolní za pomocí přešlapovaček, triku atd...mně se více líbí technické finesy v provedení Ronalda. Jo a dat 40 branek za sezonu bez skvělé techniky, to tedy zírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Cela ta technika kolosalnym sposobom pada pri hre do plnych.

Inak vid poznamky inych nizsie, netreba uz viac dodavat.

Reagovat
-Kopy-

Mno tak je to tady samí Barceloňák, tak je snad logické. Stejně si mě nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tym sa ale len sam znizujes.

Reagovat
-Kopy-

Prostě skvělou technicku má, o opaku mě nepřesvědčíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se teda taky dívat nebudu, ale tipl bych si na nějaké fiše u rohového praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podíval jsem se, rádoby cool video, některé věci pěkné, ale naprosto zbytečné. Messi se takhle vyblbovat nepotřebuje, nemá to zapotřebí. A když dojde k souboji jeden na jednoho, je mnohem úspěšnější než ten nad míčem stojící frajírek.

Reagovat
Josifek

Messi je lepší, přirozeněšjí než Ronaldo v soubojích 1vs1, Ronaldo má spíš "jen pár naučených fintiček".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JJ takový umělý hráč, ale cit obejít protihráče nemá...

Reagovat
-Kopy-

A znova, jak může dát umělý hráč 40 branek za sezonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nie je to len tak umele a nic neznamenajuce zviditelnovanie ?

Mrkni na Milan vs. United 2006/2007 a tusim 17. minutu. Hned ti to dojde.

Reagovat
-Kopy-

Je to jeho styl, nechápu proč by to mělo být umělé a evidentně tento styl je úspěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na Milan vs. United 2006/2007

Reagovat
-Kopy-

Mrkni na celou sezonu MU 2007/2008

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo je podle slov mého spolubydlícího takovou fotbalovou obdobou Windowsů. Messi bude Linux

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkam a stale to iste.

Reagovat
-Kopy-

Abych to shrnul, zlatý míč vyhraje Ronaldo - zaslouženě, prostě mu ten rok sedl a i jeho týmu. Tu technicku samozřejmě má, jinak by nebyl schopný předvádět takové akce a střílet tolik branek. Jistě ta technicka není tak přirozená jako u Messiho ale třeba mě se líbí. Messi měl smůlu že toho dost promarodil, jinak by asi vyhrál on. Ale nic se neboj, dočká se o rok později

Reagovat
herbage

*mně

Reagovat
-Kopy-

Jen počkej, herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi premarodil len o cca 5 zapasov viac ako Ronaldo.

Statisticky nie je na tom tak dobre, aby to stacilo na Messiho statistiku v spojeni s presingom, defenzivnou cinnostou, lepsimi vykonmi v narocnych zapasoch a hlavne podstatne lepsou medzihrou.

Ostava len timovych uspech, ale pritom v Lm je statisticky a asi i herne za sledovane obdobie najlepsi Messi a v porovnani s Ronaldom a vzhladom na pocet zapasov uz ma docela slusny naskok. Zaroven je tu OLympiada.

Messi bol jednoducho najlepsi.

Ronaldo techniku skvelu rozhodne nema. To je proste blbost.

Reagovat
-Kopy-

Další blbá otázka, jak chceš bez skvělé techniky dát třeba takovou branku jako dak Ronaldo proti Portsmouthu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol sa mi hladat momentalne nechce. Ak mas na mysli kopaciu techniku, tak to nepopieram, o tej vsak vacsinou rozpravam indivualne.

Reagovat
-Kopy-

Aha v tom bude možná problém. Pod technikou si vybavím střely, kličky, přihrávky, práci s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

"kličky, přihrávky, práci s míčem"...s prehladom na strane Messiho.

Reagovat
-Kopy-

A kde tvrdím, že tomu tak není ?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tvrdim, ze ty tvrdis ?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

Netočil zrovna nějaký spot kvůli kterému musel celý týden cviči kopání mičudy přes plot?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo má výbornou statistiku v reprezentaci - 21 gólů...

Latvia, Estonia, Russia (2), Luxembourg, Slovakia, Estonia, Greece, Saudi Arabia (2), Iran, Azerbaijan (2), Kazakhstan (2), Belgium (2), Armenia, Czech Republic, Poland, and Holland

Reagovat
herbage

No proti Český Republice to byl skvělý výkon, přes Grygeru si ani nepšouk. Pak jedna skvělá Decova přihrávka a gól, i kdyý i to je umění, zakončení má parádní a to oběma nohama i v plné rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krom Nizozemska je to celkem sranda seskupení.

Reagovat
-Kopy-

Kolik golových přihrávek v duelu s ČR ? 3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mě bohužel nepochopil...

Reagovat
-Kopy-

Ale já to pochopil moc dobře, nevím proč mi pořád cpeš to, že se více prosazuje proti slabším soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je pravda?

Reagovat
-Kopy-

Myslíš, že to nevím ? Teď by si mi mohl ještě připomenout, jak mu nejdou důležitá utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budu muset.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velké hráče dělají velké zápasy.

Reagovat
herbage

Přímáky, rohy, doklepnutí, hlavičky, penalty

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Josifek

To s tim vůbec nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už dost, chudák Messi srovnávat ho s každým nazdárkem.

Reagovat
smazaný uživatel

No na začítku sezony byl jasný Ronaldo, ale ted už musí sám vědět, že už to zdaleka jisté nemá...MEEEEESSIIIII!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu možná bude lepší, když si počká...

Reagovat
-Kopy-

Jj letos je to jasné - Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal bych speciální kolonku pro takové vítěze, ještě třeba Cannacaro by tam patřil.

Reagovat
-Kopy-

Snad je nechceš srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale mě už na těch individuálních trofejích nepřekvapí nic, bohužel.

Reagovat
Messiáš

Souhlasím minulej rok byl prostě nejlepší. Možná kdyby Messi nebyl tolikrát zraněnej. Vynahradí si to tento rok. Cristiano to zaslouženě vyhraje je to simulant, je namyšlenej(ale to každej fotbalista), ale říci, že nemá techniku to už chce kuráž..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by ho demotivovalo jako Ronaldinha?

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si, že by mohlo dojít k určitému sebeuspokojení...

Reagovat
smazaný uživatel

to s vysokou pravděpodobností. já si zrovna včera pohrával s myšlenkou, že by snad měli Zlatý míč zakázat (s nadsázkou). je to samozřejmě nejprestižnější ocenění pro jednotlivce, ale když tak popřemýšlím, většině z vítězů po zisku téhle ceny celkem rapidně klesla výkonost...

Reagovat
smazaný uživatel

Koncert, druhá půle fantazie, srovnávání Messiho s Ronaldem začínám brát jako urážku.

Reagovat
-Kopy-

Messi sice dal dva góly, v poli se mi ale moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je oproti Messimu malý pán. Jak se můžeme přesvědčit, není to jen o gólech. Ferguson se svým prohlášením, že pokud Ronaldo nezíská zlatý míč, ukončí trenérskou kariéru, tak akorát pěkně ztrapnil.

Jen škoda, že na jaře byl Messi spíše na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre 40:9!!! Ach, já si tuto sezonu tak vychutnávám

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre Guardiolu

Reagovat
$dolar$

Druha pule uz patrila Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - 7

Alvés - 9

Piqué - 5

Márquez - 8

Xavi - 7

Touré - 7,5

Keita - 7

Etoo - 7,5

Henry 8,5

Messi - 100

Puyol - 200

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya byl dneska bezchybný, dal bych mu i víc

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi neseděla jeho hra s míčem, ale souhlas, hodně se mi líbil.

Reagovat
stas87

ten henry 8,5? videl som len 2 polcas ale to hral tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Henry 8,5?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se moc líbil, chyběl gól, ale vracel se neustále, napadal, obětoval se pro tým a roztahoval hru, centroval, uvonlnoval se jeden na jednoho a zbytečně ztratil míč tuším jen jednou.

Reagovat
-Kopy-

Jj, Henry byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry mu to dnes sedlo, Mosquera byl ale snadným soustem.

Reagovat
stas87

mal 3 slabe strely s tym uvolnovanim suhlasim ale to ostatne?obi dva sme pozerali 2 polcas?

Reagovat
smazaný uživatel

Já pozeral oba.

Reagovat
stas87

tak ja len 2 ale ty si vacsi odbornik ja nemam barcu pod takym drobnohledom ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil, dost se snažil něco vymyslet, a když už není moc gólovej tak aspoň vypíchl pár míčů při bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho bránil celou dobu od přestupu, ale tuto sezonu je spíš na obtíž a dnešní zápas nebyl vyjímkou. Co on potřebuje na gol to je neskutečný. S tím uvolňováním to taky není žádná sláva, od stereotypní kličky do středu se odpoutal jen jednou, když si to hodil zase zpátky. Jinak s jeho dnešní hrou bych ho šoupnul tak na krajního beka, jeho pozice má produkovat jinou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se naopak Henry asi definitivně zabydlel a našel si svou pozici v týmu. Letos je HODNĚ platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu souhlasit. On na křídle nic nevymyslí, jeho hra je lehce čitelná, když dostane míč do běhu tak se sním zasekne. Minulou sezonu mu to tam padalo, letos si v zakončení není vůbec jistý a to je velký problém, když si vezmeš, kolik šancí má, nebo kolik toho zakončuje. On jako jeden z mála v týmu nešel oproti minulé sezoně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam letos není od zakončování, obětuje svou hru týmu. Tahá se mnohem více do strany, roztahuje hru, brání, napadá, jeho přínos je letos obrovský, i když to nejde tolik vidět. A není to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť on tím bráněním získává minimum míčů, mi přijde, že mu to pozičně nejde. Tak či tak, by ho letos s přehledem nahradilo dost hráčů a možná by přidalo něco navíc. Je to sice spekulace, ale podle mýho by Pedro byl přínosnější. Navíc to, že obětuje svou hru týmu, vyvažuje tím, že nedůrazným zakončením obětuje celou předchozí práci týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, on se sice snaží, ale potom to vždycky pokazí otřesným zakončením (dneska nejméně třikrát). Pro tým pracuje, ale pořád je to útočník a ten je tady od zakočování.

Ale proč řešit taakové chujoviny, na nadcházející zápasy se těším skoro jako na vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

to je nesmysl, odebere jasně nejvíce míčů z celé pútočné trojky, at je složená z kohokoli. A Pedra mám rád, ale na Henryho momentálně nemá. Henry našel svou úlohu v týmu a jde to vidět, po Iniestovi jasná volba číslo 2.

A to Ineista nemá zakončení o nic lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky neznám a čárky si nedělám, ale když vidím jakým způsobem se po ztrátě míče pohybuje, tak se mi to nelíbí. Možná našel svoji úlohu, ale mně to prostě nestačí, on má mít na víc, on by měl být schopný zápas rozhodnout, vždyť si sám viděl, že je to těžký, když je Messi těsně obsazený.

Reagovat
smazaný uživatel

On by měl na víc v jiném týmu, ale tady hraje tak, aby to bylo prospěšné Barceloně, Messi hraje do středu stejně jako kdysi Ronadlinho, je potřeba někdo, kdo hru roztáhne, kdo bude pracovat na stranách, centrovat a podobně. To on dělá a z toho tým těží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeho hra nepí produktivní, to co on teď by podle mě opravdu minimálně stejně dobře zastal Pedro. Jeho roztahování hry je sice prospěšné, ale proč zakončuje jako kluk z okresního přeboru?

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončuje podobně jako Iniesta, to je momentálně jejich slabina - obou. A přesto is netroufnu na Iniestu říct ani popel.

Henrhyo přínos je velký a Pedrito by toho nedosáhl ani omylem, ale je to jak se o tom bavit s Jakubem, takže toho nechme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Iniestu si taky netroufnu cokoliv říct, ale jemu to člověk odpustí, protože spoustu golů vymyslí. No nevím na co s tím jakubem narážíš, ale s tím ukončením souhlasím, nikam to nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepíšu o tom, že Henry hraje špatně, celkově vzato podává dobré výkony, ale já mu vyčítám to, co třeba teď i ty - zakončení, nebo souboje 1 na 1 atd. Jinak se mi taky líbí, že se vrací, roztahuje to atd., ale kolikrát co z toho, když to pak neuvěřitelně zakopne.

Reagovat
stas87

teraz si to vystihol s tym zakoncenim ta jeho placka uz pomaly prestava byt postrachom ale on to stale skusa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, ale co se dívám do statistiky, tak Henry odebral 19 míčů a Messi taky. Před tímto zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je divné, záleží asi jak to počítaj, i když je pravda, že MEssi měl v jednom zápase osm získaných balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leo by byl perfektní DM, když jde do hráče s cílem získat míč, tak ho kolikrát získá. Má prostě ideální těžiště. Jinak co se týče Henryho. Je pravda, že je u něj nedoceněná jeho "černá" práce. Ale já doufám, že k tomu přidám ještě věci, které teď vidím u Lea nebo Sammyho. Třeba svou pověstnou placírku už dlouho neukázal. A výtky zdraveho.pacienta taky mají něco do sebe.

Reagovat
stas87

mate pravdu v tom ze to hodne roztahne podrzi loptu dost ich aj vybojhuje ale ja a asi vacsina ludi ho mame zafixovaneho ako snajpra ale ak sa aj on zmieril s tym ze bude robit ciernu pracu tak zo zakladu nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrok podle mě udělal, ale s hodně věcmi v tvém příspěvku musím souhlasit, taky se mi na jeho hře hodně věcí nepozdává. Ale platný pro mužstvo je, nicméně Iniesta, to je jiné kafe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iniesta je top pět na světě na pozici, na které zrovna hraje (ať je to cm nebo křídlo).

Reagovat
herbage

Henry mi do Barci vůbec nesedí, Bojan i Iniesta jsou mnohem platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako abychom si rozuměli, já nepochybuju o tom, že svým způsobem platný je a to nejen na hřišti, patří mezi mé oblíbené hráče, ale když vidím, jak šlape celý tým a jeho jak se drží v šedi, tak bych rád viděl i něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry hrál dneska výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Keitovi by som pridal, Henrymu ubral.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca výborně,Messi výborně a Xaviho přihrávka Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,Barca znovu ukázala svoji ohromnou sílu a pod vedením Guardioly velkou pracovitost a kázeň. Mám opravdu velkou radost že je to opět stará dobrá Barcelona Rozhodně bych vyzdvihnum Messiho,Etoa a taky Marqueze Jen tak dál kluci vopálení

Reagovat
smazaný uživatel

Saši mi bylo líto, že hned po svém nástupu na trávník svůj první dotek s míčem školácky pokazil, ale pak si to vynahradil krásnou přihrávkou na Messiho. Já věřím, že se bude postupem času zlepšovat a pro Barcu bude hodně platným hráčem.

Reagovat
-Kopy-

Drn.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky 8 - Dani 8, Pique 4, Marquéz 7, Puyol 7, Yaya 8, Xavi 7.5, Keita 6.5 - Leo 9, Sammy 9, Titi 9

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué poslední dobou opravdu dost hoří, možná bych místo něj zkusil Cácerese...

Reagovat
smazaný uživatel

"Vicky 8"

Reagovat
smazaný uživatel

V kanálu je dostupný internet?

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda vůbec nechápu, co tím chtěl ten básník říct. Asi to, že mezi Barcou a Real je šestibodový rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme hej ked tu vypisujes cele dni

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš asi význam kanálu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi poslední dobou hooodně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si předstvait, co za zhruba dva týdny provedeme s Baletkami. Smrdí to debaklem

VISCA EL BARCÁÁÁ!!!

Reagovat
herbage

Etooooooo'oooooo

Reagovat
Tsigi

Messinátor . Až skoro začínám závidět fanouškům Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

prodali jsme vám velkého Messiho, malého (a lepšího) jsme si nechali

Reagovat
Tsigi

Dinho drtí Messiho na přímáky

Reagovat
Xavi8

Xaviho a Hlebova prihravka

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc výkon ...

Reagovat
smazaný uživatel

What?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohled ne, takticky výtečnej.

Reagovat
herbage

Myslím že ty jsi mi někdy posílal stránku se sestřihama zápasů Barcelony, nemohl bys mi prosím ten odkaz poslat znova?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to vynikající výkon, neobešlo se to sice bez pár infarktových momentů u branky Vickyho, ale to se dalo čekat, Kanoute s Fabianem představují ohromnou útočnou sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jiřík jen provokuje, říkal že chtěl pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barceLOEna

Reagovat
herbage

Jinak Kyslíku, sorry za OT, ale PJ nám to smazal. Proč jsi psal viva Irsko, když tam o Lisabonské smlouvě rozhodli "prašiví" občané v referendu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno, jak to tam probíhalo, jde mi o to, že díky nim je LS zatím mrtvá - to je to, co je pro mě, občana čr, důležité.

Reagovat
herbage

Děkuji, že jsi mi tím odpověděl i na nepoloženou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nás podržel, ale my jeho ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

za deset, Ramone

Reagovat
smazaný uživatel

jen by mě zajímalo, čí multinick jseš ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

hele to mi nějak uniklo, ale Galacticos=Dr. Kyslík?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To kulíš oči aby jsi byl tajmný? Ne, já to tak pochopil z diskuze u Calderona. Zajímalo mě, co to má (by to mělo mít) za smysl...

Reagovat
-Kopy-

Teď si na to kápl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to tak, nebo se jedná o velké tajmství vašeho španělského řádu, nebo se teď jen směješ pod vousy?

Reagovat
-Kopy-

Poslední varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se nám z toho nevyklubal yarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod svým nickem už moc nepíše... od doby, co se tu záhadně objevil Galacticos.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. V rámci utajení sice eliminoval blicí smajlíky, ale podobnost tam jaksi pořád je...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ostatně vůbec bych se nedivil, kdyby se na nás domluvili s Merem. Ten to má ještě promakanější než yarda, jelikož pod nickem ehmmm píše slovensky.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já dva nicky nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, yardouši...

Reagovat
-Kopy-

Kopy (00:03:47 30/11/2008)

hele yardo, že ten galacticos na ef si ty ? a máš to jako druhý nick

yarda (00:23:04 30/11/2008)

jj, ale nikomu ani muk, jasný ? hlavně kyslíkovi nic neříkej, ani na icq!

Kopy (00:23:13 30/11/2008)

jako hrob:-D

yarda (00:23:22 30/11/2008)

víš co, ať si z nich můžu dělat prdel i dále :)

Kopy (00:23:38 30/11/2008)

lol :D

yarda (00:23:41 30/11/2008)

dříve jsem zas psal jako g-unit a taky z toho byli mimo, pamatuješ ?

Promiň yardo...takové břemeno jsem nemohl na svých bedrech nést.

Reagovat
smazaný uživatel

zákeřňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se rika "charakter"...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, tohle se nedělá ...

Ale hned mám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svině...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tobe neco sverit

Reagovat
smazaný uživatel

bych se bal

Reagovat
-Kopy-

Jo jo, jsem hrozná svině

Reagovat
smazaný uživatel

jsi no, ale nechlubil bych se tim...

Psst: Kyslik je hrozna svine, ale nikomu to nerikej

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem tuhle diskusi neignoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty boleslavskej honib.ku! Jak dlouho si tu slátaninu dělal? Navíc si se prozradil neznalostí gramatiky, kterou já bych nikdy nespáchal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Bylo to hned s pomocí Kyslíka.

Jinak se ti teda yardo oficiálně omlouvám

Samozřejmě že to byl fór, nutno říci povedený, neboť to většina sežrala i s navijákem, viť ikercc ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty ještě práskneš, kdo to s Tebou dělal ... Hochu, hochu, Tobě fakt nemá cenu svěřovat nějaké tajemství ...

Reagovat
-Kopy-

Tak todle není žádné tajemství a kdybych ti řekl všechny tajemství, které o vás vím, no rači mě nedráždi dvakrát. Jinak všechno jsem vymyslel a udělal já, kyslík vymyslel jen poslední větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, takže s tebou si to vyříkám ručně na dalším srazu a s Kyslíkem už MNOHEM dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos proti Xavimu - to bude bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si radši opět chrániče, já je pomstím....

Reagovat
smazaný uživatel

jen to vyklop. já nemám, co skrývat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu i s navijakem

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster: Real Madrid Deserved To Lose

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu taky zbývá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už je možné úplně všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Nemožné se stalo skutečností.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů - ach jo Hlavně se nesmíme ztrapnit v osmifinále LM. Nevadilo by mi kdyby Real v lize skončil 3., ale ať už konečně přejde osmifinálové brány

Reagovat
gonzalesl_is_back

Realku realku, co mi to děláš, trojku od Getafe. Ty ty To už si snad oblíknu bílej dres já, když ty zápasy pozoruju

Reagovat
smazaný uživatel

mame najlepsiu obranu a utok..po tomto zapase viem ze mozme kludne vyhrat aj nasledujuce 3 zapasy..nechcel by som byt v kozi realu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali jsme hrozne, ale stale marne doufam, ze se to zlepsi. Tesim se na to, az v zime nekoho privedeme, protoze takhle to pokracovat proste nemuze, jelikoz to nikam nevede.

Jinak omluvu nekterym fanousku, ale nekdo se strasne pobavil, kdyz se dostal na muj ucet a vlastne me kopiroval a udelal ze me fanouska Barcelony, opravdu vtipne, takze predem se omlouvam Jen pro ujasnenou, jsem fanouse Realu Madrid, tohle je skvely web a je pravdou, ze jsem zde neprispival, tak to zkusim zmenit, protoze tady jsou urcite jedinci, se kterymi se muzu dobre pobavit

Zatim, cao

Reagovat
smazaný uživatel

já už se v těch multinickách nevyznám. Tohle je zas kdo ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to tam někdo z vás v diskusi nezmínil, ale Ronaldo vyhrál Zlatý míč. Tradičně to pár dní předem prozradily jisté fotografie, které zachycují, jak se s tím mazlem fotil.

Reagovat
madridcan

este to nemozes vediet...zmenili to uz.Az v ten den ako sa odovzdava pridu za hracom a mu odovzdaju cenu,aby tym zvysili napatie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy : Hmm, tak to nic ten yarda pěkně vymýšlí. Já vážně nepoužívám dva nicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však my ti věříme

Reagovat
smazaný uživatel

čus, jarine, jak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výkon

Vastně i ta žlutá pro Eto´a je plus. Jen je škoda, že přes toho jejich pravého obránce nedokázal Henry a pak i Messi vytěžit víc, prostor k tomu byl. A taky mi mrzí ta červená pro Fabiana, pač nebude moct potrápit Real. A výkon Piqueho bych nehodnotil tak kriticky.

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

jj super zápas celý tím hral výborne a tiež súhlasím škoda že dostal fabiano červenú barca ide správnym smerom a verím že do konca roka ešte ten náskok zvýšime.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd na ICQ

Reagovat
Gazza.8

ach jo to je tak v prdeli...dalsi zapas uplne k nicemu a jeste dva zraneni...budem hrat s beckem pristi tyden jak to tak vypada...nechapu to...jen se nasich hracu dotknou hned sou zraneni...to je fakt shit...nedivim se ze s tim schuster nic nemohll delat kdyz uz v prvni puli musi 2x stridat kvuli zraneni...a sevilla at jde do prdele taky...za tyden se budou moct na bernabeu roztrhat jak budou branit, sracky...necekal sem ze si nechaj dat 3 fiky looseri...s takovou marodkou to letos na zadnou trofej nevidim...musi prijit alespon 2 - 3 hraci...nejlip do kazdy rady jeden jinak je titul v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Barca

V momentálnom našom stave sa neteším na El Classico

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je po premiích xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

no aspon,ze nam Fabiano pomohol...snad si Pepe s Kanoutem poradi.Na nikoho ineho sa v obrane spolahnut neda...

Inak budem velmi spokojny ked po tych tazkych zapasoch budeme na prieckahc zarucujucich ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA prostě super výkon i když ke konci prvního poločasu sme měli štěstí! Celkově fakt super! Eto'o MESSI prostě nejlepší hráč na světě bez debat ! a i ostatní hráli dobře Puyol Henry Xavi...atd! Prostě skvělý týmový vykon! Guardiola ...VISCA EL BARCA!!!

Reagovat
Tomanatura

Ten, kdo nevsadil na Getafe, si teďka zřejmě chystá broky do brokovnice. Leč, já mezi ně stoprocentně nepatřím

Reagovat
madridcan

hlboka myslienka

Reagovat
Tomanatura

Bohužel mi nevyšly další zápasy, takže stejně jsem na nule

Reagovat
madridcan

ale uz si si isto zvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, já taky mezi ně nepatřím a vydělal jsem slušný penízky..

Reagovat
madridcan

padika?

Reagovat
madridcan

Udajne je aj Pepe zraneny...ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Deset venkovních vítězství v řadě - nový rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? O tom nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, už jsem si to našel na Sport...Dal jsem to ihned na web...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tady poteče krev...

Reagovat
Fenix

Ach ty Reale co to delas vzdyt mate byt nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho zacne zimni prstupove okeknko?

Reagovat
smazaný uživatel

1.ledna

Reagovat
smazaný uživatel

mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid a Gijón.

Reagovat
smazaný uživatel

a Barca

Reagovat
smazaný uživatel

krásný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš Hattrick

Reagovat
-Kopy-

Borec no.

Reagovat
One-Real

Čeká nás hodně krušná a "drahá" zima, v současné době se nedaří nic, maximálně hrát hrozný fotbal, Casillas nechytá tak, jako chytal minulou sezonu, obrana nefunguje vůbec, Ramos boduje ve statistice "zklamání roku z Václaváku", Cannavarovi to nejde(už aby se vrátil do Neapole ), Pepe se znovu zranil , Heinzeho vynechám, nebudu používat sprostá slova, Marcelo se snaží, podle mne nehraje špatně, ale nevyniká z šedi průměru...

Guti už týmu nemá co nabídnout, jednou za 5 zápasů mu vyjde pár přihrávek, ale to je všechno, Snejider mi přijde dobrý, ale zase se zranil, jak na potvoru, Robben kdyby nebyl pořád zraněný, tak je to v pohodě, RVdV začal velmi slibně a pak do šlo od desíti k pěti, u Nizozemců mi to přijde stejné, uvedou se skvělými 3-5 zápasy a pak nic...Kdybysme neměli nedostatek hráčů, tak bych Drentheho poslal na 1-2 roky zpátky do Holandska, nebo do slabšího klubu v PD se rozehrát, ale v současné situaci to nejde. Higuaín a RvN jsou jako na Kyslíka zraněni , Raúl to má jak kdy, 2-4 zápasy se mu nepovedou, pak jeden třeba poměrně ano, ale stálé to není, Savižrola se trefil, ale hra nic moc....

Ale o výsledky mi až tak nejde, i kdyby Real sestoupil do druhé ligy, nakoupil rodinu Portugalců, hrál na na jednoho útočníka Savižrolu, tak mu fandit nepřestanu a budu možná i mnohem více!

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

njn vicemene souhlasim, vzpomenul bych jeste Dzjilu, ktery se uvedl vyborne, pak prislo zraneni a Schuster ho prestal stavet. I kdyz pravda, ze kdyz tam je Gago tak to jde lepe v ofenzive, presto radsi Malijce, jedinny zapas ktery Gagovi vyrazne povedl byl v Minsku.

Jinak defenzivni zaloznik se zacina stavat nasi silnejsi strankou

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Wesleyho bych nejak nevyzdvihoval, hraje sice jak takz dobe, ale taky nic nevymysli. jeho plus jsou skvele strely

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v zimě nebude nejlepší zboží dostupné a pochybuju, že Real koupí třeba Vágnera, když už má tuto sezonu starty v evropských pohárech. Oni si tam totiž pořád naivně myslí, že v Lize mistrů udělají díru do světa, i když šance je tak 1%...

Jsem zvědav, kdo se skrývá za těmi mladými hráči, o kterých básnil Calderon.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasic

Reagovat
One-Real

Uvidíme, v poslední době se hodně spekuluje o Zaratem...tomu je 21, ale pomalu se z nás začíná stávat holandsko-argentinská kolonie RVdV,Snejider,Drenthe,RvN,Robben a Argentinci Heinze,Savižrola,Higuaín,Gago a těd ještě Zarate?

Jinak mě docela pobavilo, že ve soupisce Realu na EF je Dren uveden mezi obránci

Reagovat
One-Real

Drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

Původně to je křídelní obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom koukám. Real hrál stejně špatně i v sezoně 2006/07, loni to bylo o fous lepší, ale taky nic moc, ale vyhrával a vy jste slavili, jak dobře hrajete. Teď vám jenom došlo štěstí, nic jicýho se neděje

Reagovat
One-Real

Já jsem tady slavil, jak hrajeme dobře?

Maximálně jsem mohl tvrdit, že to není zas tak špatné, ale že bych to nějak vyzdvihoval to určitě ne, v 2006/07 to také nebylo optimální, ale o fous lepší, něž letos to bylo, ale nebylo tolik zraněných hráčů, což těd ještě utužuje situaci!

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo štěstí a poslední zbytky kvality stárnou - jsou zraněné, případně oboje. Bohužel u injury prone Robbena / VdV se to tak nějak dá předpokládat a stavět vše na Ruudovi už nejde. Připománá mi to stav ve Spartě - mladíci na to zatím nemají a zkušení nebyli vhodně doplňováni a ztratili výkonnost. Kádr jer užší, pak stačí prodej Robinha a jeden zraněný klíčový hráč a je tu katastrofa.

Reagovat
-Kopy-

No to zas bylo, takový nervy, uff...Todle mi nedělá dobře na srdce...Ale bylo to úplně zbytečně 2:0 vedeme vlítneme na ně ve druhém poločase, najednou 50. minuta a přestali jsme hrát a Betis samozřejmě toho využil...první branka Renana, ten se mi vůbec nelíbí...druhá branka totální kolaps...Ještě, že to pak takhle dopadlo...Stouhle obranou by jsme jich ale dostali na Nou Campu deset, takže je na čem pracovat přes týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká kolega výše, úplně zbytečné zdramatizování. Vůbec od odchodu Edůa ta naše hra úplně ztratila myšlenku. První branka jasně Renanova, durhá možná tak trochu Fernandesova, odkopl to Renanovi taktřka z pod rukavic, ale v tom závaru jednal instinktivně, takže mu to zas až tak za vinu nekladu. No pochválil bych Matu s Villou, snažili se a ty góly byly taky pěkné. Nejen Moretti, ale celá obrana dnes hořela, včetně jindy skvélého Miguela. Důležité jsou 3 body, teď to chce zamakat ať už se něco podobného neopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale s odřenýma ušima, ale zvládla to. Nejhorší možný scénář pro Real se naplnil, krásné čtvrté místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem se potil nervozitou u toho kompjůtru.

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych , ale myslím, že na to, co hrají je i to čtvrté místo vcelku úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak je asi Galacticos.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarin nemá čas

Reagovat
-Kopy-

Ten mě zabije, až to uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Milý Ježiško,prajem si na Vianoce svetový mier a nedebakel od Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, sice mě těší, že máte z Barci respekt, ale měli byste si uvědomit, že clásico je úplně jinej zápas. Tam se na formu nebo neformu nehraje. Tam se hraje srdcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je mezi mužstvy tak obrovský rozdíl, ani srdce nepomůže... Leda byste se k Realu postavili jako k Basileji nebo někomu podobnému.

Reagovat
smazaný uživatel

otázkou je, co na ten obrovský rozdíl rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

JJ v živé paměti mám 3:3...

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy to nebylo takové, jako teď. Vy jste rozhodně nebyli tak skvělí a Real tak strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto mi ještě teď cukají koutky z rozhodnutí sudího, jehož přehmaty vyvrcholily na konci zápasu - byl tam podle mě jasný faul Diarry na Dinha ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real byl před El Clásicem úplně v prdeli, ale jde mi spíš ho o skandalní výkon rozhodčího. Z toho mám obavy i teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nic není, ani smrt nebere aneb to už by musel být opravdu úlet(to, co zmiňuješ byl slabý odvar).

Reagovat
M11

Gijon.. Vale

Reagovat
M11

to skore Barci je impozantni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sosna

Atletico

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele