13. kolo
30.11.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Deportivo La Coruña 0:1

La Coruňa dokázala vyhrát v Almeríi. Hlavní postavou byl střelec jediné branky utkání Joan Verdú.

O jednoho muže oslabená Almería už nedokázala reagovat. Domácí se pomalu dostávají do krize, v minulém kole prohráli jako jediný celek letos s Osasunou Pamplona a v posledních osmi utkáních vyhráli jen jednou. Naopak La Coruňa vyhrála z posledních sedmi hned šestkrát. Útočník Mista málem poslal Galicijce už v šesté minutě do vedení, ale poslal míč vedle pravé tyče. Podobně naložil se svou šanci o něco později i Tomás. Pak začala hrozit Almería, po centru Saltora hlavičkoval Negredo jen do míst, kde stál Aranzubía. Chvíli poté nepřesně střílel Ortiz a ještě později hlavička Carlose Garcíi lízala břevno. Lob Negreda v 36.minutě šel také nad. Další střelu, tentokrát z dálky si znovu připsal Ortiz.

Do druhé půle vstoupil lépe Depor, první šanci Lafity vyrazil mimo tyče Diego Alves, druhá šla vedle. Za faul na Lopa byl pak vyloučen domácí Negredo a hosté dokázali početní převahu nakonec přetavit ve vítězství. Po faulu na Rikiho kopali hosté penaltu, ale nešťastník Verdú napálil míč do břevna. O sedm minut později si však vysloužil odpustek, když dopravil do sítě centr Guardada. Almería už nedokázala odpovědět, naopak další možnost ještě spálil Riki.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele