Primera Division - preview 13. kola

29.11.2008, 09:17, aktualizováno 30.11.2008, 10:02
Previews
Real může po včerejším zaváhání přijít o druhé místo. Villarreal chce uspět v Huelvě a Valencia doma proti Betisu, oba týmy v případě tříbodového zisku půjdou před Real. Na špičku se chce dotáhnout Atlético, které hostí nebezpečný Santander. Almería hraje s La Coruňou, Málaga hostí Osasunu.
Getafe CF - Real Madrid  (sobota 20:00)
Na 13. kolo La Ligy je připraveno malé madridské derby mezi domácím Getafe a hostujícím Realem. Bílý balet se mírně zvedl po těsných výhrách nad Recreativem a BATE Borisov. Getafe zase dokázalo ukořistit bod z barcelonského Camp Nou.

Napětí v Realu Madrid mírně opadlo poté, co úřadující mistr postoupil ze skupiny Ligy mistrů a v Primera División se drží jen o tři body za vedoucí Barcelonou. Pikantní bude souboj s Getafe pro kouč Schustera, který klub z jižního předměstí trénoval.

V dresu domácích "Azulones" bude rovněž několik starých známých, kteří prošli nižšími kategoriemi a áčkem Realu Madrid, Granero a Soldado. Navíc Getafe nabudil úspěch v Barceloně a bude se chtít předvést po sérii nevýrazných výkonů i proti městskému rivalovi.

Trenér Getafe Muňoz zřejmě nebude moci spoléhat na zkušeného útočníka Manu del Morala, který se zranil na posledním tréninku. To kouč Schuster má mnohem více starostí, protože počet zraněných hráčů nabývá povážlivých rozměrů. Nastoupit nemohou Cannavaro, Diarra, De la Red, Robben, Van Nistelrooy, Higuaín a čerstvě rovněž Heinze.

V brance Getafe se objeví hrdina z Camp Nou Abbondanzieri, před ním dvojice stoperů Mario - Cata Díaz, doplněných po stranách Controu a Lichtem. Defenzivním štítem bude Polanski, na krajích zálohy se objeví Granero a Gavilán. Jako spojka bude fungovat Casquero a do útoku se k Albínovi postaví buď Uche nebo Soldado.

Sestava Realu bude odpovídat té z Ligy mistrů s jedinou výjimkou. Tou je post levého obránce, kterého zastane Marcelo. Na druhé straně bude hrát Torres a ve středu defenzívy pak "nová" dvojice Pepe - Ramos, před stálicí v brance Casillasem. Guti, Gago a Sneijder se postarají o tvorbu hry a do útoku se budou hnát Drenthe, Raúl a Saviola.

Madridské derby na stadionu Coliseum začíná ve 20.00 CET a řídit ho bude Pérez Burrull.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Začíná nám nejzajímavější část letošní Primera División - souboje titánů vměstnané do několika kol. Barcelona totiž již po zápasech s průměrnými celky dorazila až na začátek ligového Everestu, v němž se postupně utká se Sevillou, Valencií, Realem Madrid a Villarrealem. První je tedy na řadě tým z Andalusie a pokud si chtějí Katalánci udržet náskok, potřebují vyhrát.

Sevilla naproti tomu chce dokázat, že může být plnohodnotným aspirantem na titul a po remíze s Valencií by se opět hodil alespoň bodík, i když celé tři body rozhodně nejsou vyloučené. Sevilla doma na Barcu umí a nepohrála tu od památného debaklu 0:4, který se ale datuje až do sezóny 2004/2005. I tehdy přitom věci nebyly tak jasné, jak se nyní zdá. První poločas byli domácí lepší, ale nepodařilo se jim skórovat, naopak si později dali vlastňáka.

Hlavním problémem pro Sevillu se tak jeví absence Jesúse Navase, jehož vyřadilo nakumulování žlutých karet. K dispozici ale budou Luis Fabiano i Kanouté, takže ze Sevilly jde určitě strach i bez svého pravého křídla.

Ani Josep Guardiola nemá k dispozici celý kádr, chybí hlavně Andrés Iniesta, mimo hru je i Eric Abidal a Gabriel Milito. Do nominace se vrátili Puyol a Touré, hrát by měii i Keita s Alvésem, kteří se tak vrací na místo činu. Právě Dani Alvés byl symbolem Sevilly posledních let a jeho návrat na stadión Sáncheze Pizjuana bude dosti emotivní. Brazilský obránce již dopředu deklaroval, že v příapdě vstřelení gólu ho na znamení úcty nebude oslavovat. Naopak Keita, jenž strávil v Andalusii pouze rok, by se oslavě podle svých slov nebránil.

Za zmínku stojí ještě fakt, že se proti sobě utká nejlepší útok s nejlepší obranou v lize. Kdo bude slavit úspěch? Těžko říct, ale k vidění by měl být excelentní fotbal, neboť právě Barca a Sevilla jsou dlouhodobě týmy s nejatraktivnějším herním projevem v lize.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Málaga hostí Osasunu Pamplona, jedenáctý celek přivítá na svém stadionu devatenáctý.

Domácí se adaptovali na prvoligový fotbal vcelku rychle, po špatném začátku sezonu se tým vytáhl na hezkou 11. příčku. Prohrál jen se silnými týmy FC Barcelona a Real Madrid. Poslední dva zápasy Málagy skončily remízou. Kouči Tapiovy budou chybět Cheli, Manolo Gaspar a Adriano Rossato.

Pamplonský tým v minulém kole konečně vyhrál nad Almeríou a přetrhl tak sérii dvanácti ligových zápasů bez vítězství. Navarský tým je nyní jen tři body nad sestupovou propastí. Pozornost týmu José Antonia Camacha je ale nyní upřená jen na nejbližší duel. Nemůže hrát gólman Roberto, z rezervy tak byl povolán Andres Fernandez. Margairaz, Josetxo a Roversio jsou zraněni.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Goitia - J.Gámez, Cuadrado, Weligton, Calleja - Eliseu, M.Angel, Baha, Apoňo, Duda - Adrián
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Azpilicueta, Cruchaga, M.Flaňo, Oier - Juanfran, Puňal, Nekounam, Ezquerro, Plašil - Portillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - Villarreal CF  (neděle 17:00)
V roce 2006 byla Huelva nováčkem soutěže a všechny překvapila líbívým fotbalem a také velmi dobrou konečnou osmou příčkou. V minulé sezoně se tým už jen tak tak zachránil, letos má zatím jen sedm bodů a je na konci tabulky s jediným vítězstvím na kontě. I to je ale už hodně prastaré, přišlo hned v prvním kole s Realem Betis. Lavičku musel opustit kouč Zambrano a jeho nástupce Lucas Alcaraz zatím sbírá spíše jen prohry, i když s giganty jako Real Madrid a Barcelona v posledních dvou kolech. Kořenem problémů je slabá ofenziva, s jen pěti vstřelenými brankami. Jen Javi Guerrero se trefil vícekrát než jen jednou, situaci nezachrání ani slušná obrana. V Huelvě nejsou zranění hráči, po trestu se vrací do kádru Arzo.

Villarreal byl před minulým kolem jediným týmem ve Španělsku, který ještě nebyl poražen. O tuto statistiku ale přišel v domácím duelu s Realem Valladolid a to bylo velké překvapení. Byla to první prohra na El Madrigalu od dubna letošního roku. Nepříjemná byla hlavně výše prohry (0:3), ukázalo se, že jiná vysoká prohra v Copa del Rey s Ejidem nebyla až takovou náhodou. Villarreal je ale přesto na třetím místě průběžné tabulky, čtyři body za lídrem z Barcelony. Kouč Pellegrini nemůže využít Nihata ani Llorenteho, mimo hru je též Godín.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Bouzon, Beto, Morris, Poli - Sisi, Jesus Vazquez, Javi Fuego - Javi Guerrero, Ruben
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Angel, Gonzalo, Cygan, Capdevilla - Cazorla, Senna, Eguren, Pires - Guille Franco, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Soubojem o střed tabulky je duel mezi Almerií a Deportivem La Coruňa.

Kouč domácích Arconada apeluje na to, aby jeho celek zapoměl na poslední prohru v lize s Osasunou Pamplona. Bylo to velké zklamání, nyní sedmý celek tabulky Depor je navíc v dobré formě. V posledním zápase s Mallorkou Almería vyhrála 2:1, trenér očekává od svého týmu ten samý výsledek. V trestu je Guilherme, blízko návratu po zranění jsou Santos Iriney a Miguel Angel Nieto.

Depor je v dobré formě, z posledních sedmi zápasů jich vyhrál šest. Ve čtvrtek porazil Depor v Poháru UEFA 3:0 Feyenoord. V utkáních na hřištích soupeřů doposud tým vyhrál jen jediné střetnutí. V duelu s Almerií pro zranění chybí Bodipo, Pablo Alvarez a Pablo Amo a Riki, po trestu se naopak vrací Alberto Lopo.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
D.Alves - Bruno, C.García, Pellerano, Mané - Piatti, Juanito, J.Alvarez, Ortiz, J.Ortiz -Negredo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - M.Pablo, Z.Castro, Piscu, F.Luis - Lafita, J.Rodríguez, A.Tomás, Verdú, Guardado - Mista
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Valladolid má za sebou veleúspěšně zvládnutý "ligový Everest" a nyní opět nastupuje všední realita. Ta přichází v podobě Mallorcy, jež není zrovna v ideální formě a koketuje se sestupovými pozicemi.

Valladolid šokoval celou španělskou ligu, když dokázal porazit Sevillu, Real Madrid a Villarreal, poslední jmenovaný přitom od Pucely obdržel výprask na domácí půdě. Je však třeba připomenout, že proti těm relativně slabším celkům to ze strany Valladolid už taková sláva není.

Kouč Mendilibar si je rizik plynoucích z těchto typů zápasů velmi dobře vědom, a tak žádal své hráče o stoprocentní koncentraci. Navíc se chystá potřetí v řadě zopakovat stejnou zákaldní jedenáctku, v útoku se tedy objeví dvojice Víctor - Canobbio.

Mallorca je vzhledem ke svému postavení v mnohem horší výchozí pozici a body potřebuje skutečně za každou cenu. Poslední měsíc byl totiž ve znamení bodových ztrát - dvě remízy a dvě porážky znamenaly propad baleárského celku do spodiny tabulky.

Kouč Manzano alespoň nebude mít problémy se sestavou, jelikož krom Moyi a Maria Suáreze může počítat s plným kádrem. Chybí sice ještě Trejo a Callejón, ale ti se pouze nevešli do sestavy z taktických důvodů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
Ve třináctém kole Primera Division se utká od sedmnácti hodin na stadionu Estadio Olímpico domácí Espanyol s hostujícím Sportingem.

Espanyol prochází hlubokou krizí, v posledních deseti ligových duelech vyhrál katalánský celek pouze jedinkrát, a to před čtyřmi týdny s Osasunou, od té doby však třikrát prohrál a v tabulce mu patří šestnáctá pozice. Že není něco dobře v ambiciozním týmu potvrdila krutá porážka 3:0 v minulém týdnu na hřišti Santanderu.

Ve španělských mediích se už začalo spekulovat o pozici kouče Marqueze, který na tiskové konferenci před duelem řekl: "Měl jsem obtížný týden ale jsem uvolněný. Zpozoroval jsem větší tlak na svoji osobu, ale jediné co nyní chci je vítězství. Bude to důležité utkání, v týdnu jsme pracovali hodně tvrdě. Důležité bude, aby fanoušci zůstali za týmem." V těžkém nedělním duelu bude Marquezovi chybět mnoho hráčů, mimo hru je Rufete, Marc Torrejon, Oscar Sielva, Ivan de la Pena, Nico Pareja a Steve Finnan.

Sporting Gijón má v tabulce o tři body více než Espanyol a v tabulce mu patří třináctá pozice. Nováček soutěže je posledním týmem v lize, který nemá na kontě ani jednu remízu. Tým kouče Manola Preciada má tedy zatím ve statistice zapsáno pět vítězství a šest porážek. V minulém kole sympatický hrající Gijón prohrál na domácí půdě s dobře hrajícím Betisem 1:2, když nedokázal udržet vedení 1:0 z prvního poločasu.

I přes porážku však může být Gijón se svým dosavadním působením v La lize spokojený a do nedělního duelu půjde určitě v lepším psychickém stavu než Espanyol. Oproti barcelonskému týmu má Sporting menší i marodku, chybět bude pouze Neru Ayesa, Tati Maldonado a Luis Moran.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.08 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - CD Numancia  (neděle 17:00)
Athletic Bilbao čeká nesmírně důležitý zápas. Po úspěšné loňské sezóně hrdý tým z Basicka opět upadl do sestupových problémů a je bezpodmínečně nutné, aby se Bilbau dařilo vyhrávat domácí zápasy s bezprostředními konkurenty. A takovým Numancia bezpochyby je, momentálně leží na sedmnácté příčce a má o dva body více než Athletic.

Přes doposud tragické výkony zůstává kouč Bilbaa Joaquín Caparrós optimistický, dokonce si věří na boj o evropské poháry... Oproti předchozím zápasům učiní charismatický trenér několik vynucených změn v sestavě. Fran Yeste nahradí vykartovaného Pabla Orbaize, Xabi Etxeita zase zabere místo zraněného Fernanda Amorebiety ve středu obrany.

Numancia v posledních dvou kolech neprohrála, takže se rozhodně nedá říci, že by si před cestou na posvátný San Mamés nevěřila. Dokázala totiž doma remizovat s Atléticem a dokonce vyhrát na Espanyolu. Sergiu Kresicovi bude chybět z různých důvodů Alvaro Antón, Guayre, Platero a Sergio Boris.

Na závěr něco z historie - Athletic se s Numancií na San Mamés utkal třikrát, dvakrát přitom zvítězil a jednou prohrál - bylo to právě při posledním vzájemném měření sil v Bilbau, tedy v sezóně 2004/2005.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.25
více informací
Valencia CF - Real Betis  (neděle 19:00)
Valencie hostí v dalším duelu třináctého kola španělské nejvyšší soutěže na svém stadionu Mestalla v dobré formě hrající Betis.

Domácí netopýři budou chtít po dvou domácích porážkách v řadě konečně potešit fanoušky na Mestalle, mezi dvě domácí zaváhaní se vklínilo vítězství na hřišti Getafe a také remíza v posledním kole se Sevillou. I přes nepříliš dobré výsledky v poslední době je Valencie v tabulce na čtvrté pozici se ztrátou pouhých dvou bodů na druhý Real Madrid, na vedoucí Barcelonu je odstup už o něco větší a to pětibodový.

Sebevědomí muselo narůst hráčům Los Ches po čtvrtečním vítězství 4:0 na hřišti Rosenbogu v Poháru UEFA. Jistě má ještě každý z vás na paměti dvě loňská vítězství norského celku nad Valencii, hráči Valencie si tak museli po tomto těžkém zápase oddychout. V tabulce skupiny G netopýrům patří druhá pozice.

K duelu s Betisem kouč Unai Emery řekl:"Toto utkání bude důležité ze dvou důvodů, protože hrajeme o tři body a také proto, že potřebujeme vyhrát znova před našimi fanoušky. Máme velkou zodpovědnost za to, abychom doma hráli dobře. Betis je velmi dobrý tým, který prochází dobrým obdobím, bude to těžký zápas." Emerymu v nedělním duelu bude scházet stále zraněný David Silva, dále pak také Angulo a Vicente.

Betis chytil v posledních zápasech velmi dobrou formu, když dokázal vyhrát v posledních třech ligových duelech a postoupil také do další fáze španělského poháru. Díky zisku devíti bodů ze třech posledních utkáních se sevillský celek v tabulce posunul na osmou pozici, na šesté místo zaručující start v poháru UEFA ztrácí dva body.

Poslední tři body získal tým Paca Chaparra v minulém kole na hřišti nebezpečného Gijónu, po prvním poločase sice Betis prohrával, ve druhé půli však díky brankám Monzona a Emany otočil výsledek a mohl se radovat z dalšího vítězství.

Navzdory tomu, že andaluský tým má po Barceloně nejlepší momentální formu, tak kouč Chaparro ujistil, že nikdo v šatně o Poháru UEFA nemluví: "Nyní je prioritou podávat dobré výkony, bez kterých nepřijdou dobré výsledky." Do utkání nastoupí Verdiblancos bez Edua, Davida Odonkora a Marka Gonzaleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.35 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Racing Santander  (neděle 21:00)
V posledním utkání třináctého kola španělské nejvyšší soutěže přívítá Atlétiko Madrid na svém stadionu Vicente Calderona Santander.

Atlétiko Madrid sice v posledních pěti utkáních ani jednou neprohrálo, ovšem hned třikrát remizovalo, naposledy 1:1 na hřišti Numancie. V tabulce pak je madridský celek na šesté pozici se ztrátou šesti bodů na pátou Sevillu .

"Ano, je tam velká vzdálenost mezi námi a týmy nahoře ale my se chystáme udělat vše proto, abychom se opět vrátili zpět nahoru. Náš cíl je být zpět na pozicích zaručujících účast v Champions league," řekl útočník Diego Forlan. V týdnu nastoupili svěřenci Javiera Agueirreho k utkání patého kola Ligy mistrů proti PSV Eindhoven a dokázali vyhrát 2:1. Postup do další fáze milionářské soutěže už španělský celek určitě nemine.

"Nyní se musíme soustředit na ligu, nevím proč hrajeme lépe v Champions league. Jestliže ale vyhrajeme nebo prohrajeme, musíme vždy bojovat na plno a dát do všech utkání stejné usilí," podokl Forlan. Co se týče marodky, tak jediným hráčem, který nebude schopný do utkání nastoupit, je Antonio Lopez.

Desátý je v tabulce Santander, který dosud nasbíral patnáct bodů, a to hlavně díky zlepšené formě v poslední době. V minulých čtyřech duelech totiž nasbíral Racing ve čtyřech zápasech devět bodů za tři vítězství. Ve čtvrtek Racing cestoval k náročnému duelu do Paříže, aby se zde v rámci utkání základní skupiny Poháru UEFA utkal s místním PSG, z výhry se nakonec neradoval ani jeden tým, když utkání skončilo remízou 2:2.

Trenér Santanderu na tiskové konferenci řekl: "My jsme v dobré formě a potřebujeme z toho co nejvíce vytěžit a uhrát dobrý výsledek v Madridu. Bude potřeba velká soustředěnost a koncentrace, protože oni nás potrestají za sebemenší chybu. Mají jedny z nejlepších útočníků v lize ale my jsme schopni je ubránit." Chybět budou Cesar Navas a Juanjo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1292137:929
2.Real Madrid1282229:1726
3.Villarreal CF1274121:1425
4.Valencia CF1273225:1224
5.Sevilla FC1273218:824
6.Atlético Madrid1253424:1818
7.Deportivo La Coruña1253413:1418
8.Real Betis1252518:1517
9.Real Valladolid1251613:1716
10.Racing Santander1243514:1515
11.Málaga CF1243517:2115
12.UD Almería1243514:2015
13.Sporting Gijón1250720:2715
14.Getafe CF1235411:1514
15.RCD Mallorca1234514:1913
16.Espanyol Barcelona1233610:1812
17.CD Numancia1232715:2511
18.Athletic Bilbao1223713:239
19.CA Osasuna121566:128
20.Recreativo Huelva121475:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real se dotáhne na barcu

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím v čem? Ve výhrách ne, zápasech taky ne, remízách ne, prohrách ne, skóre ne, body ne, zranění ne, tak v čem? Barca vyhraje 1:3-5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s utokom Drenthe, Raul, Saviola ???

Reagovat
smazaný uživatel

real bude mít stejně bodů když vyhraje a barca prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říkal, že Barca prohraje? Ona si osmnáct neporažených zápasů tu sérii nepokazí

Reagovat
Gazza.8

a kdo říkal že barca vyhraje?...každá serie jednou končí

Reagovat
smazaný uživatel

Já a většina objektivních fanoušků

Reagovat
madridcan

vacsina objektivnych fanusikov to vidi na remizu si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se dohodneme...02

Reagovat
-Kopy-

Takže si přeju dvě jedničky. Špatná by nebyla ani varianta s jedničkou a plichtou.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi z duše.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný kurs 2 na Reálek

Reagovat
-Kopy-

Hodně špatný za to velké riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to vsaď, doufám, že ti pak nezbude na zaplacení paušálu na internet a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

ale copak nechtel by sis psat s doktorem???

Reagovat
smazaný uživatel

s Doktorem si píšeme vcelku dost

Reagovat
smazaný uživatel

no tak potom bys nechtel, aby mu dosly penize

Reagovat
smazaný uživatel

SEVILLA 1 : 2 BARCA....a DANI ALVES GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla-Barca 1:3

Visca el Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA! ... věřím v 3 body ale bude to težký utkání! Hlavně at dáme první gol !

Reagovat
madridcan

ked chcete dat dneska na spanielskej lige tutovku tak dajte real 0-2 strelenych golov...pekny kurz 1.90

Snad sa bude opakovat minuly rok 0:1...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se tomu říká under propříště

Reagovat
sosna

dneska 2x 0

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Gutimu - úžasný .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real se zas vyznamenal, zase jim pravidla a slušné chování nic neříkají... doufám, že je Lazio požene k soudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušejí získat Zárateho "čestnými" prostředky...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys to blíže specifikovat?

Reagovat
stas87

sevilla-barca2 a madridske derby?zelam si jednotku ale asi remiza

Reagovat
madridcan

ako uz klasicky

Reagovat
Xavi8

Getafe 1:0

inac 18' (W.Sneijder) R.van Der Vaart ... co sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

mičel do hry

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, jaktože se nepískala pentle. Naprosto jednoznačně ho sejmul, k tomu zezadu a ktomu ve vyložené šanci. Dle mě pentle+ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Real, lahko pochopitelne.

Reagovat
madridcan

lahko pochopitelne to bolo aj v atleticu vsak?

Reagovat
madridcan

niekto z realu?az druhy polcas budem pozerat,takze neviem co sa stalo...mohol by si upresnit?

Reagovat
smazaný uživatel

S takymto "stastim" na zranenia by mal kazdy team problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme s nimi minuly rok. Spatna fyzicka priprava robi svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

super.... Getafe vede po poločase 1:0 nad Realem.... Goo lec goo Sevilla ::

Reagovat
smazaný uživatel

Do pi*e, to snad není možný...Člověk si řekne, vyhrály jsme poslední dva zápasy, nula na kontě, sice nad dvěma slabejma týmama, ale budíž, odrazíme se ode dna. Pak přijde sobota, ani si nestihnu naladit připojení, a Real teče, Sneijder zraněn - náš zřejmě nejlepší současný hráč, Torres, další zraněný. Kam to spěje. Výkon...nemá smysl to komentovat, vubec se mi to nelíbí. Raúl, loženka, nedá, ten tým není v ideální pohodě. Jsem maximaálně nasranej, a to ještě není 2.poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

a to vám sudí odpustil pentli a ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jasná pentle, děkujem.

Reagovat
smazaný uživatel

joooo už 2 : 0 pro Getafe

Reagovat
madridcan

ako tak pozeram,aby sme si stamadial nezobrali debakel ako pred dvoma rokmi barca v pohari

Reagovat
smazaný uživatel

vandertom: sorry ze se realu vysmivam,ale je v krizi, a majitele uz nevi co delat,tak jim nabizi za 5 vytezstvi v rade kazdemu asi 5 mil kc... a to neni ta spravna cesta podplacet hrace.... Divejte se 22:00 bude hrat Sevilla vs Barca .... Miluji sevilu je slaba ale dokaze potrabit....

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neberu jako vysmívání. Nevím co si myslet o tom 5 milionu za 5 vítězství. Jako motivace budiž, ale maji již tak dost platy velké na to, aby si to uvedomili, a podle toho ti hráči ten klub reprezentovali. Na Sevillu se podívám, tipuju 2:2

Reagovat
madridcan

Noooo Javier konecne

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan: fandis realu?

Reagovat
madridcan

nieee s tymto nickom asi river plate...jasne,ze realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak se moc nedari ze? myslis ze je to jen kratka krize,nebo to real postihne do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu odhadnout. Doufám v to, že brzo se začne dařit. Myslím si, že dnes to ještě zvrátíme. Jsem optimista. Do konce sezony to Real nepostihne, v zimě snad se něco stane.

Reagovat
madridcan

pri marodke a tom vynikajucom nakupe na lavicke to bude trvat bohuzial dost dlho...

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe si s nima dělá co chce, to nevěstí nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no real je strasne nadne.... me to spromiutim vihovuje su fanousek sevilly uz od svých 8 let.... Sevilla to snad proti rozjete bace zvladne a postara se o sokujici prekvapeni kola :d moc prosim !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím is, že by případná výhra Sevilly byla šokující.

Reagovat
madridcan

presne tak...pri momentalnej forme realu nemoze byt ich prehra prekvapenie a pri sile sevilly nemoze byt ich vyhra tiez prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

a calderon vzdycha

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo Dr. Kyslík.... ale ja tomu verim... nic jineho mě take nezbyva.... sevilly fandim uz 25 let.... u budu az do smrti.... Jedem Sevilla

Reagovat
madridcan

real caka trpke obdobie najblizsie tyzdne

Reagovat
madridcan

No Bueno pod kuzlit

Reagovat
smazaný uživatel

realu zbívá uz jen 15 minut.... jo a sevilla ma nej obranu a barca nej utok,´takze to bude mazec jak svina

Reagovat
madridcan

skor Getafe ostava,aby to navysili

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvůj Fabiano se včera předvedl :) nic jinýho než se rozčiloval nedělal a ta červéná to jen potvrdila. To messi je jiná třída

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 vypinam... aj ja som iba clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem bohužel kokot a dodívám to

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neni normalne co sa to s tym realom deje :(

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko ven

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleje fakt něco neskutečného. Nevím, čím to je, jestli je prostě rozhodčí posraný, že ho média zlikvidují nebo co, ale taková tlačenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči jsou pomalí jak šneci

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem si myslel, že níže už klesnout nejde. Jediné pozitivní na tomhle večeru je výhra ve VM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda viděl zápas asi až od 55. minuty, ale byla to asi nejhorší pasáž, kterou jsem kdy z jejich strany viděl. Jen těch 35 minut mělo skončit výsledkem 3:0, ne 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaasa

S tymto kadrom aj bez zraneni by to bolo tazke vobec to 2 miesto takto sme hodny na zostup. Je to hanba ja sa jednoducho nestacim divit ako kvalitativne Real klesol a to zakryvanie oci vedenia a trenera. Vsetko je v pohode vsetko je fajn. Hnus vacsina ludi vedela davno pred sezonov ze sa to skonci zle, ak nepridu v zime kvalitne posily a to nepridu tak to bude veelmi velmi zlee

Reagovat
blaugrana

Vale 1:2 Betis, atletico 1:1 racing, bilbao 1:2 numancia, espanyol 2:1 gijon, valadolid 1:1 mallorca, malaga 2:0 ossasuna,

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci jestli si Barca udrží formu a bude se ji vyhíbat zranění tak tým jako Real jim prostě 3 body vzít nemůže. Jednoduchá rovnice a navíc Real se tak trošku nachází v podobné situaci jako loni Barca.. Zranění a zápasy venku tam to pěkně skřípe.. jen tak dál Baletky jen tak dál. A za chvilku z toho klepne dědka Caldérona

Reagovat
madridcan

fakt duchaplny prispevok...ale minuly rok som ta tu akosi nevidel

Reagovat
madridcan

ale mas v nicku prekliatie...kazdy kto tu ma podobne nicky,tak sa nevyznacuje velkou mozgovou kapacitou...tvoj prispevok naznavil,ze aj u teba sa to nebude vyvijat inym smerom

Reagovat
sosna

Valencia,Atletico,Valladolid - 1

Reagovat
smazaný uživatel

100pro Valencii

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

MInule když si tohle napsal předčasně, tak jsme prohráli! PJi prosím smaž to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec ti za náma ....Včera se mě tak nádherně spalo že se mě nechtělo ani vstávat ale mrkl jsem se ještě na záznam ze včerejška a prostě den je zase krásnější..Prostě si říkejte co chcete ale na barcu nemá nikdo a vše budeme vracet i s urokama..Doufám že Valencie předvede podobnej zápas jako s gijonem ..Vamos betis...a Huelva udělá PONORKU...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to snad ukopeme k výhře, uýž by to chtělo doma naplno zabodovat. Rozhodně na to máme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele