13. kolo
30.11.2008 17:00 CET
4 : 2
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - CA Osasuna 4:2

Málaga sestřelila Osasunu dvěma góly v samém závěru.

Po šesti ligových a pohárových zápasech se tak zase dočkala výhry. Všech šest branek padlo v druhé půli, zejména v divokém závěru duelu. Jako první se dostal do šance český záložník hostí Jaroslav Plašil. Vytvořil si střeleckou pozici, ale Goitia jeho pokus vyrazil. Málaga byla blízko gólu o dvě minuty později, ale Baha trefil jen břevno. Na druhé straně stříleli nepřesně Adrián a Eliseu.

Bezgólová statistika byla prolomena deset minut po přestávce. Záložník hostí Juanfran fauloval Calleju a Apoňo se trefil z penalty. O sedm minut později pak přidal hlavou druhý gól po centru Adriána Baha. Skóre vydrželo až do 80.minuty, kdy Osasuna zavelela k senzačnímu vyrovnání. U obou akcí byl Nekounam, nejprve využil hlavičkou centr Delporteho, poté přidal po rohu také hlavou další gól Miguel Flaňo. Ale Málaga dokázala odpovědět a to hned dvakrát. Hned tři minuty nato z kraje pokutového území napřáhl Luque a tečovaná střela skončila za Ricardovými zády, následné otevřené obrany hostí ještě využil Eliseu.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele