Primera División - preview 35. kola

21.04.2012, 08:56, aktualizováno 23.04.2012, 08:39
Previews
Málaga míří za umístěním znamenajícím minimálně kvalifikaci Ligy mistrů, na třetí Valencii může po dnešku ztrácet jediný bod. V Osasuně ale tým trenéra Pellegriniho nečeká snadná práce, ani domácí totiž nechtějí chybět v příštím ročníku evropských pohárů.
CA Osasuna - Málaga CF  (pondělí 21:00)
Až přespříliš je letos vyrovnaný souboj o pohárovou Evropu ve španělské Primera Division. Mezi jedenáctým a pátým celkem tabulky jsou pouhé čtyři body a čtvrtá Málaga, momentálně tedy poslední klub na pozici zaručující Champions League, má náskok na své pronásledovatele jen dva bodíky. Každé kolo, každá neproměněná šance, každé malé zaváhání v jednotlivém zápase tak může rozhodnout o celkovém umístnění v tabulce.

O Málaze už padla zmínka. Celek jdoucí ve stopách Chelsea či Manchesteru City svou první "hvězdnou" sezonu zvládá na výbornou. Co si budeme povídat, Real Madrid a Barcelona jsou opravdu někde jinde a v tabulce "zbytku" tak hájí fantastické druhé místo za Valencií. Za zády ovšem dýchá zástup pronásledovatelů, včetně deváté Osasuny, která se v případě vítězství dostane již na šesté pohárové místo se ztrátou dvou bodů na Ligu mistrů.

Forma klubu z Pamplony však nedosahuje takových výšin, aby mohli svěřenci José Luise Mendilibara na milionářskou soutěž pomýšlet. Z posledních čtyř zápasů hned tři prohráli, navíc ve dvou z nich byli potupeni minimálně pětigólovým přídělem. Také Málaga nicméně už nemá tu obdivuhodnou fazonu, kterou oplývala v průběhu března, a proto nebude snadné najít v dnešním klání jasného favorita. Přesto je dle papírových předpokladů o pomyslný "vlásek" napřed právě klub z Andalusie.

Jedním z důvodů je také návrat Joaquína, křídelníka, který se stal jedním z "žoldáků" kývnuvších na finanční lákadlo Málagy. 30letý Španěl, jenž přišel v létě do klubu z Valencie, konečně vyléčil své zranění a před obtížným losem je tak pro své mužstvo důležitou vzpruhou a oporou. "Joaquín je pro nás velmi důležitý. Celou sezonu nás trápí nějaká zranění, což je velký handicap, nicméně tým je natolik kvalitní, že si s tím dokáže poradit. Přesto je ovšem návrat Joaquína hodně důležitým, bez debat," nechal se slyšet trenér hostí Manuel Pellegrini.

Absence ale musí chilskému trenérovi motat hlavu i tak. Chybí mu totiž hned čtyři opory, brankářská jednička Wilfredo Caballero, stoper Mathijsen, nebo dvojice Toulalan - Julio Baptista; brazilský ofenzivní záložník však nehraje už od začátku října. Pellegrini si uvědomuje důležitost zápasu a dodává: "Nadcházející zápasy budou těžké a ten proti Osasuně také. Mají dobrý tým a před domácím publikem se budou chtít vytáhnout. Budeme o Ligu mistrů bojovat do poslední minuty posledního duelu, dnes tak půjde o každý bod," prohlásil 58letý kouč.

Prohlášení vydal i jeho protějšek José Luis Mendilibar. "Musíme hrát tu naši hru, udělat doma nějaké body a další týden se se stejnou zodpovědností pokusit příštího soupeře porazit. Máme účast v Evropě na příští rok stále ve svých rukou. Vydáme ze sebe všechno, chceme si úspěchy zasloušit," pronesl trenér, jehož kádr je také oslaben vinou neúčasti několia hráčů. Masou Shojaei, Kike Sola, Ion Echaide a Sergio jsou zranění, Raul Garcia je suspendován a Ibrahima Bale plní reprezentační povinnosti za senegalskou jednadvacítku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Getafe CF  (neděle 12:00)
Souboj dvou rozdílných pozic uvidí diváci na stadionu v Granadě, kde domácí tým přivítá Getafe. Zatímco domácí Granada je na první nesestupové pozici a čekají ji tak v závěrečných kolech záchranné starosti, Getafe je na jedenácté pozici a na pohárovou příčku ztrácí pouze bod. Domácí mají na sestup nyní pětibodový náskok a doma proti Getafe budou chtít bodovat. Hosté si však jako favorit jedou pro tři body.

Nováček z Granady je jako jediný ze všech tří výrazně ohrožen sestupem. Stále má však k dobru náskok pěti bodů a ten chtějí do konce ligy udržet. Začít pracovat už na tom chce Granada nyní proti Getafe. V minulém kole však ve velmi důležitém zápase prohrála 0:1 na půdě Zaragozy, která také bojuje o záchranu a je právě hlavním pronásledovatelem Granady.

S velikým povzbuzením jde do utkání hostující Getafe. To totiž dokázalo v rámci 34. kola doma porazit Sevillu vysoko 5:1 a proti Granadě hosté doufají, že dokážou navázat na výkon proti Seville a odvést si další tři body, které budou potřebné v boji o evropské poháry. Getafe má totiž na svém kontě 45 bodů stejně jako další čtyři celky v tabulce.

Příliš vzájemných zápasů v historii spolu oba celky nesehrály, protože Granada hraje nejvyšší soutěž vůbec poprvé v historii své existence. Za připomenutí tak stojí pouze duel z podzimní části sezóny, ve kterém Getafe na domácí půdě potvrdilo roli favorita a díky gólu Casquera doma zvítězilo nejtěsnějším možným způsobem 1:0.

Obránce Granady Guilherme Siqueira trvá na tom, že jeho klub zůstane v příštím ročníku Primera Division a hodlá pro to udělat všechno. "Pokud Zaragoza ztratí v těžkém duelu na Mallorce, bude to pro nás dobré, ale my se musíme hlavně soustředit sami na sebe a pokusit se sami získat body. Máme sice stále náskok, ale za dvě kola může být vše jinak."

"Více pod tlakem jsou celky pod námi, tedy Zaragoza, Sporting Gijón a Santander, ale všichni mají motivaci nejvyšší soutěž zachránit a odsunout nás na sestupovou pozici. To nesmíme dopustit. V šatně panuje skvělá atmosféra a všichni jsou odhodlaní La Ligu udržet. Věřím, že se nám podaří nějaké body získat i v těžkém duelu proti Getafe," dodal Siqueira.

Záložník hostujícího Getafe Diego Castro nabádá své svěřence k vítězství nad outsiderem. "Máme šanci bojovat o evropské poháry a musíme se ji minimálně pokusit využít. Granada však bojuje o záchranu a má také o motivaci postaráno. V utkání zvítězí ten lepší celek a já doufám, že to budeme my," řekl Castro.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Juan - Nyom, López, Gómez, Siqueira - Moisés, M. Rico - Uche, Martins, Jara - Ighalo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Torres, Díaz, Alexis, Mané - Lacen, Rodríguez - Ríos, Castro, Gavilán - Miku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Posledních pět kol zbývá do konce španělské nejvyšší soutěže a stále bojuje o záchranu Villarreal, který prožil tak jednu z nejhorších sezón za poslední roky. V rámci 35. kola se Žlutá ponorka představí na půdě Realu Sociedad, který je pouze o tři body vepředu a také o jednu pozici. Sociedad už je však pravděpodobně zachráněný, protože má na sestup náskok velmi slušných osmi bodů.

V posledních zápasech se San Sebastianu poměrně daří a díky tomu si stále drží velmi slušný odstup od sestupových příček. Čtyři poslední kola Sociedad nepoznal hořkost porážky a připsal si jednu výhru a tři remízy. V tom posledním kole hraném minulou neděli si navíc Sociedad připsal velmi cennou remízu 1:1 z půdy Málagy a v zápase navíc dohrával pouze v deseti lidech.

Také Villarrealu se na závěr sezóny začalo poměrně dařit, ale stále se to nedá srovnávat s loňskou sezónou, ve které skončil na konci na čtvrté pozici. V rámci 33. kola potvrdil svou vzrůstající formu, když dokázal na domácí půdě porazit nyní čtvrtou Málagu, ale povedený výkon nedokázal zopakovat a v minulém kole doma pouze remizoval s posledním Racingem Santander 1:1.

Oba celky už se proti sobě letos pochopitelně jednou postavily. V rámci 16. kola Villarreal potvrdil, že měl velmi špatný začátek sezóny a na domácí půdě se Sociedadem pouze remizoval 1:1. Nyní by rád odčinil toto zaváhání a získal všechny tři body. I přes bídnou sezónu je Žlutá ponorka v zápase mírným favoritem.

Manažer domácího Sociedadu Philippe Montanier nemá stále místo na lavičce týmu jisté a chce vedení přesvědčit o svých kvalitách v závěrečných kolech. Další možnost vylepšit si renomé má proti Villarrealu. Na tiskové konferenci řekl. "Nyní se soustředím pouze na Villarreal a na to, abychom utkání zvládli co nejlépe a pokud možno zvítězili. O nic jiného se v současné době starat nebudu," řekl rázně.

"Villarreal také bojuje o záchranu, ale není možné, aby měli větší motivaci než my. Budeme hrát proti týmu s velmi kvalitní sestavou, který prožívá špatnou sezónu, ale to nic nemění na tom, že musíme zvítězit. Případné tři body by nás velmi přiblížili záchraně v Primera Division, což je naším hlavním cílem," ukončil Montanier.

Na straně domácího celku bude chybět v utkání Mikel González, který inkasoval v zápase proti Málaze červenou kartu a nemůže tak hrát. Hrát nemůže ani Inigo Martinéz, ale do sestavy se naopak vrací Vadim Demidov. Na straně hostujícího Villarrealu nejsou hlášeny žádné absence hráčů ze základní sestavy.

Lodivod na lavičce Villarrealu Miguel Angel Lotina si nechce připustit, že by Žlutá ponorka v příští sezóně chyběla mezi elitní španělskou společností."S naším talentem a kvalitou se nám nemůže stát, abychom sestoupili. V posledních zápasech jsme zažili dobré i špatné výkony. Pokud se vám zápas podaří tak vždycky hraje vše ve váš prospěch a pokud ne, vždy budete hledat důvody porážky."

"Fotbal má dvě tváře a my musíme v závěrečných kolech ukázat tu světlejší. Jen tak se můžeme zachránit a dokázat, že tahle sezóna byl pro nás pouze jeden veliký omyl a to je to, co chceme našim fanouškům ukázat," dodal sebevědomě Lotina.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, Ansotegi, Demidov, De La Bella - Aranburu, Illarramendi - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Vela
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Ángel, Gonzalo, Musacchio, Catalá - Senna, Bruno - Pérez, Valero, Cani - Rubén
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Racing Santander - Athletic Bilbao  (neděle 16:00)
Ve velmi nepříjemné situaci se nachází Racing Santander, který už je pravděpodobně odsouzen k sestupové záhubě. Pět kol před koncem totiž ztrácí na záchrannou sedmnáctou pozici deset bodů, což bude pravděpodobně nedosažitelný cíl. V rámci 35. kola se navíc doma postaví proti Athleticu, který je na sedmém místě a je v utkání jasným favoritem.

Zejména díky druhé polovině sezóny je před prahem sestupu Racing Santander. Ani ta první sice nebyla ideální, ale nyní už Racing dvanáct kol nepoznal sladkou chuť vítězství a díky této špatné sérii se sám odsoudil k záhubě. V minulém kole však pro Santander svitla jiskřička naděje, když odehrál velmi slušný zápas na půdě Villarrealu a odvezl si bod za remízu 1:1.

Athletic Bilbao už je tradičně velmi silný španělský tým, ale výkony v lize letos trochu pokulhává, protože se více soustředí na závěrečná kola Evropské ligy. Nyní už je tým trenéra Bielsy v semifinále, kde v prvním hraném duelu ve čtvrtek prohrál na půdě Sportingu 1:2. V lize však chce Athletic obsadit pohárovou pozici a musí tak v závěrečných kolech zabrat.

V minulém kole Bielsův výběr vyhrál doma nad Mallorcou 1:0 a posunul se na sedmou pozici, ze které nyní ztrácí na pohárové místo pouze bod, ale Athletic by se rád dostal na čtvrté místo, ze kterého by vedla cesta do Ligy mistrů. První vzájemný duel těchto týmů v sezóně skončil překvapivou remízou 1:1. Tentokrát však Racing musí nad favoritem zvítězit, pokud chce reálně pomýšlet na záchranu.

Ve velmi svízelné situaci se ocitl Racing v čele s manažerem Alvárem Cerverou. Pokud chce pomýšlet na záchranu, musí vyhrát všechny zbývající duely včetně toho proti Athleticu a navíc doufat v zaváhání svých soupeřů z Granady a Villarrealu. "Hráči jsou odhodláni udělat pro záchranu vše, ale bohužel už to nemáme ve svých rukou," řekl Cervera.

"Chceme pochopitelně bojovat až do poslední chvíle až do momentu, kdy nebude stoprocentně jisté, že sestupujeme níže. I potom však chceme dohrát sezónu s hrdostí. Pro Racing to nebyla dobrá sezóna, ale doufám, že pokud sestoupí, tak se přespříští sezónu znovu vrátí mezi elitu," dodal Cervera.

Athletic Bilbao v čele s trenérem Bielsou má celkem jasno. V závěru sezóny chce vyhrát Evropskou ligu a skončit na pohárové pozici ve španělské lize. Bielsa hovořil před zápasem také o čtvrtečním duelu v Evropské lize. "Byl to spravedlivý výsledek, protože Sporting zahrál velmi kvalitní zápas. Musíme v odvetě zabrat a pokusit se postoupit. Teoreticky nám stačí i vítězství 1:0, ale na to nesmíme myslet," řekl Bielsa.

"V utkání proti Sportingu jsme udělali několik chyb, kterých se teď musíme vyvarovat. Utkání proti Racingu je pro nás velmi důležité, protože se od nás očekává vítězství a my ho navíc potřebujeme v boji o evropské poháry. Doufám, že se nám podaří naplnit roli favorita a půjdeme do odvety proti Sportingu s čistou hlavou," dodal trenér Athleticu.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Mario - Francis, Álvaro, Torrejón, Cisma - Diop, Colsa - Luque, Acosta, Adrián - Stuani
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Martínez, Amorebieta, Aurtenetxe - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Llorente, Muniaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 18:00)
Slavné El Clásico bylo na programu už v sobotu, nebylo ovšem jediným víkendovým soubojem mezi Madridem a Barcelonou. Ve šlágru nedělního programu Primera División se utkají Atlético a Espanyol, tedy menší sourozenci velkoklubů. A i tady půjde o hodně, sousedé v tabulce stále bojují o evropské poháry.

Atlético je momentálně ve středu dění španělského fotbalu, řeší se jak jeho výsledky, tak jeho případná aktivita na letním přestupovém poli. Nejprve tedy k tomu prvnímu. Zatímco v lize Atléti stále nenašli ideální ideální formu a krčí se na pro ně nevyhovujícím devátém místě (nutno ale připomenout, že rozdíly jsou stále minimální a šance na poháry je poměrně veliká), po úvodním semifinále Evropské ligy jsou Rojiblancos v této soutěži na dosah boje o trofej. Ve čtvrtek totiž přehráli doma Valencii 4:2 a před odvetou tak mají nejlepší výchozí pozici ze všech čtyř týmů.

Mohlo to být ale pro domácí ještě lepší, stačilo ve čtvrté minutě nastavení uhlídat standardní situaci a nedovolit Costovi snížit na rozdíl dvou branek. "Ten gól v závěru mě mrzí, odehráli jsme velice kvalitní utkání, ale je škoda, že jsme si cestu do finále zkomplikovali. Přesto zůstáváme sebevědomí a věříme v úspěch," řekl kouč Diego Simeone. Zmíněním jeho jména se dostáváme do druhé části, tedy do přestupových spekulací. V poslední době se vyrojilo hodně "zaručených" zpráv o přesunech týkajících se Atlétika, padají hlavně jména jako Emre, Siqueira, Tošič, Kagawa nebo Griezmann.

Espanyol je v tabulce o příčku za Rojiblancos, má na svém kontě stejně bodů, jen o něco horší skóre. Po minulém vítězství nad Valencií v poměru 4:0 se vrátil zpět do boje minimálně o Evropskou ligu, k udržení těchto ambicí ale musí bodovat i na stadionu Vicente Calderóna. Pokud se hostům podaří zopakovat výkon z podzimního utkání v Barceloně, mohlo by to vyjít, v závěru roku 2011 z toho byla výhra 4:2.

A dobrou zprávou pro Espanyol je i návrat do sestavy v podání mladého Brazilce Coutinha, ten si minule odpykal svůj trest a bude k dispozici. Místo v základní jedenáctce tedy pravděpodobně nezbude na Vladimíra Weisse. Nastoupit už může také Forlín, otazník tak visí jen u Mattioniho. Domácím chybí Silvio a Antonio Lopez, o případném nasazení Ardy Turana se pak rozhodně až krátce před výkopem.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Tiago, Suárez - Salvio, Diego, Adrián - Falcao
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Rodríguez, Moreno, Dídac - Baena, Gómez - García, Verdú, Coutinho - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Real Betis  (neděle 21:30)
Po čtvrteční nepříjemné semifinálové porážce v Evropské lize čeká už v neděli Valencii ligový duel s Betisem, už znovu ve čtvrtek ale sehrají Netopýři zápas roku. Jenže domácí potřebují zvítězit i v lize, stále totiž musejí odolávat atakům Málagy i dalších týmů v boji o Ligu mistrů.

Valencia ale rozhodně nedisponuje nikterak oslnivou formou, jako důkaz mohu použít týden starou porážku 0:4 s Espanyolem. Ze solidního náskoku na pronásledovatele tak najednou nezbylo nic, chvíli už dokonce byla třetí Málaga. Tu čeká utkání tohoto kola až v pondělí, a tak je nyní řada na Valencii, aby vytvořila na soupeře tlak. Proti ale může hrát únava, ve čtvrtek sehráli Netopýři náročný duel na půdě Atlétika Madrid v rámci prvního semifinále Evropské ligy. Gól z devadesáté čtvrté minuty, který vstřelil stoper Ricardo Costa, vykřesal naději, zápas skončil vítězstvím Atlétů 4:2.

"Výsledek není ideální, jsem však spokojen s přístupem svých hráčů, kteří na hřišti nechali vše. To samé očekávám v neděli, nyní už je pro nás každý duel jako finále, pokaždé musíme zvítězit," ví Unai Emery. Domácího trenéra pravděpodobně čeká pár posledních utkání na lavičce Valencie, už dlouho se totiž spekuluje o jeho letním konci v klubu.

Betis se nedávnými úspěchy definitivně zbavil sestupových starostí, k i matematické jistotě sice ještě chybí Andalusanům jeden bod, o záchraně už ovšem není pochyb. Nedávnými úspěchy je rozhodně myšlena jediná porážka ze šesti posledních kol, přičemž hned tři předešlé zápasy ze čtyř skončily vítězstvím Betisu. Z přímého ohrožení sestupu je tak najednou klidné třinácté místo a s ním spojené setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští rok.

Podzimní vzájemné klání skončilo radostí Betisu, jenž vyhrál 2:1. Na Mestalle ovšem sedm posledních zápasů prohrál, a tak bude mít v neděli co napravovat. Ustaritz, Mario, Juanma, Isidoro - to je seznam zdravotně indisponovaných fotbalistů hostujícího celku. Domácím chybí pouze Banega.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Barragán, Rami, Ruiz, Alba - Albelda, Parejo - Feghouli, Canales, Piatti - Soldado
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Nelson, Paulao, Dorado, Nacho - Beňat, Iriney - Sevilla, Montero - Santa Cruz, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Real Zaragoza  (sobota 18:00)
V 35. kole La Ligy se na půdě Mallorky představí hráči Realu Zaragoza, kteří se nadále nacházejí na sestupové příčce a na záchranu ztrácí pět bodů. Proto by měli hosté na ostrovech vyhrát. Domácí jsou na tom o poznání lépe. Patří jim 13. pozice a na sestupovou hranici mají pohodlný náskok devíti bodů.

Sobotní zápas mezi Mallorcou a Zaragozou je samozřejmě zastíněn El Clásicem, které se odehraje ve stejný den, a právě proto obránce José Núňes žádá domácí fanoušky, aby střet dvou klubových gigantů oželeli a dali přednost podporování svého týmu, který si v případě výhry může pojistit setrvání v La Lize i pro příští sezónu.

"Rád bych viděl na stadionu každého našeho fanouška. Za tu dobu, co zde hraji, vím, že nás podporují za každé situace a já věřím, že tomu tak bude i v sobotu. Je to totiž důležitý zápas, který chceme za každou cenu vyhrát, abychom již měli jistotu a nemuseli se nervovat," vysvětluje.

"Pokud by o zápas mezi Barcelonou a Realem Madrid opravdu nechtěli přijít, můžou si to nahrát nebo se podívat na sestřih. Bylo by přece krásné oslavit spolu přímo na stadionu záchranu a fakt, že se na Son Moix budeme střetávat s těmi nejlepšími španělskými kluby i v příští sezóně," dodává obránce.

Mimo hru je Álvaro Gímenez, který má poraněný nárt. Chybět bude také Chico a Luís Marti, a tak v obranné lajně bude nadále figurovat Crespi. Fernando Tissone by mohl operovat v centru pole.

Trenér Zaragozy Manolo Jimenez se snaží svůj tým povzbuzovat, že ještě není nic ztraceno a že pětibodová ztráta, kterou má tým na nováčka Granadu a Villarreal, se dá ještě smazat. Důležité ale bude právě toto utkání, ze kterého by si hosté měli odvézt tři body:

"Do konce sezóny nám zůstává pět zápasů a v naší pozici by bylo nejideálnější všechny vyhrát. Pokud vyhrajeme čtyři, bude to skvělé. Pokud méně, je to velký risk. Musím poděkovat všem hráčům a fanouškům, kteří ještě neztrácí naději a drží si bojovného ducha, který je žene dopředu. To je velice důležité."

I Jimenez se nevyhnul problémům se sestavou, neboť mu chybí Pablo Álvarez a Rubén Micael, kteří jsou suspendovaní. Do zákaldní sestavy se tak opět dostane Apono.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Núňes, Ramis, P.Cáceres - Tissone, Martí - Nsue, Alfaro, Castro - Víctor
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Parades, Mateos, D.Silva, Lanzaro - Abraham, Dujmovič - Lafita, Apoňo, L.García - H.Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
V 35. kole La Ligy přivítá předposlední celek tabulky Sporting Gijón hráče Raya Vallecana. Domácí na záchranu ztrácí 8 bodů a jejich šance jsou již mizivé, přesto se budou snažit o vítězství. Vallecano se dlouhou dobu drželo v horní polovině tabulky, ale nyní se již propadlo až na 14. příčku, přesto má na sestupovou zónu devítibodový náskok.

Nováček soutěže se držel v závěsu za týmy s mnohem větší tradicí a pošilhával po umístění, kterým by se kvalifikoval do evropských pohárů, ale pět porážek z posledních šesti zápasů tyto sny definitivně zlomilo a Rayo se spíše přiblížilo sestupové zóně. Nicméně má ale velký náskok a útočník Dani Pacheco věří, že právě sobotním zápasem si La Ligu pojistí i pro příští rok:

"Myslím si, že s 43 body již budeme za vodou. Stejně ale chceme jít zápas od zápasu, tak jako celou sezónu, a na každý se plně soustředit. Když vyhrajeme už toto utkání, uklidíme se a zbývající čtyři zápasy se nám budou hrát mnohem jednodušeji."

21letý hráč moc dobře ví, že předposlední Sporting nebude nikterak jednoduchým soupeřem. Osobně se o tom přesvědčil v prosinci, kdy s ním Rayo prohrálo 1:3:

"V prvním střetnutí nám ukázali, co všechno dokážou. Jsou těžkým protivníkem, což je umocněno tím, že hrají o vše a musí za každou cenu bodovat. Bude to složitý zápas, ale já věřím, že tentokrát zvítězíme my."

Sporting ve svém posledním domácím zápase překvapivě dokázal porazit Levante 3:2, ale v posledním kole nestačil na Real Madrid, který jej porazil 3:1. Do konce sezóny tak hráči Gijónu můžou nasbírat maximálně 15 bodů, přičemž hned 8 ztrácí na záchranu. Naděje tak nejsou příliš velké.

Obránce Alberto Botía se ale ještě nevzdává: "Šance, že se udržíme, je sice malá, ale stále existuje a my pro ni uděláme vše. Doma nás čekají zápasy s Rayem, Villarrealem a Realem Betis, které můžeme porazit. Jsou to přímí rivalové v boji o setrvání, a jestli nad nimi dokážeme získat 9 bodů, věřím, že se zachráníme. Rozhodně ještě nic předem nevzdáváme."
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
J.Pablo - P.Orfila, Gregory, Botía, D.Suárez - N.Cases, Lora - Trejo, A.Castro, D. Las Cuevas - Colunga
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Joel - Casado, R.Bravo, Pulido, Rober - Trashorras, Movilla - Piti, Michu, Lass - D.Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (sobota 20:00)
La Liga spěje do finiše a pět kol před koncem se střetnou dva největší aspiranti v boji o titul. Barcelona hostí Real v šestém Clásicu tohoto ročníku v přestávce mezi semifinále LM, kde oběma týmům ještě kyne šance na úspěch. Bílý balet zase lepší pozici v lize, Katalánci zase lepší letošní vzájemnou bilanci.

Primera División je v cílové rovince a Real s Barcelonou pádí s velkým náskokem v čele. Královský klub na prvním místě má náskok čtyř bodů, takže ani případná ztráta bodů ho nesesadí. Ovšem los zbývajících zápasů je příznivější pro Barcelonu, tudíž je i v zájmu hostí na Nou Campu bodovat.

Oba týmy v týdnu shodně prohrály těsným rozdílem své první semifinále Ligy mistrů proti Chelsea a Bayernu, ale jejich šance na úspěch stále žije, je proto otázkou, zda v přístupu převládne snaha se šetřit na odvetu a vyvolat sedmé Clásico ve finále LM nebo vrhnout všechny své síly do vzájemného prestižního měření s cílem zdramatizovat či rozhodnout boj o ligový titul.

"Ligový titul má v rukou Madrid," prohlásil před utkáním Pep Guardiola, ale přesto není pravděpodobné, že by jeho svěřenci před domácím publikem zápas "zabalili". Jedinou neznámou je start Alexise, který nedohrál v ideálním stavu semifinále Ligy mistrů. Guardiola zvažuje i variantu se třemi obránci, která se však vzhledem k nutnosti útočit jeví jako riskantní.

V brance bude chytat Valdés, před něj se vyskládá čtveřice obránců Alves, Mascherano, Puyol a Adriano a dále klasická záložní trojice Xavi - Busquets - Iniesta. Zraněného Alexise nahradí patrně Pedro, kterého doplní Messi a Fábregas.

"Věřím vám," povzbudil po sérii seřvání své svěřence José Mourinho, který má k dispozici všechny členy A týmu. Podle jeho asistenta Karanky nebude Real rozhodně betonovat, kterážto taktika mu přinesla proti Barceloně dvě remízy a těsnou prohru.

Na travník Nou Campu vyběhne Casillas jako brankář, Pepe a Ramos jako dvojice stoperů, po stranách je doplní Marcelo a Arbeloa. Tradiční dvojblok v záloze zajistí Xabi s Khedirou a útočné kvarteto bude mít podobu Di María a Cristiano Ronaldo na křídlech, Özil na spojce a Benzema na hrotu.

Šesté Clásico v sezoně začne na Nou Campu ve 20.00 CET úvodním hvizdem Undiano Mallenca.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Mascherano, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Fábregas
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Khedira - C.Ronaldo, Özil, Di María - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (sobota 22:30)
Ve 35. kole La Ligy se odehraje velice zajímavý souboj mezi Sevillou a Levante, ve kterém půjde o účast v evropských pohárem. Domácí jsou totiž osmí a na hosty ztrácí pouhé tři body. Zatímco Andalusané tedy budou bojovat především o Evropskou ligu, Valencijští se ještě nevzdávají Ligy mistrů.

Toto kolo je význačné především druhým ligovým El Clásicem, které hodně napoví o tom, kdo získá ligový titul, ale na pořadu dne jsou i další zajímavá utkání, mezi něž se toto zajisté počítá. Půjde v něm totiž o hodně, neboť obě mužstva mají zálusk na evropské poháry. Sevilla je v těsném závěsu za Atléticem Madrid, Osasunou a právě Levante, které bojuje s Valencií a Málagou o kvalifikaci do Ligy mistrů.

Nicméně oba týmy se momentálně nenachází v nejlepší formě. Levante prohrálo 2:3 s Gijónem a 1:2 s Barcelonou, zatímco Sevilla byla doslova deklasována Getafe. Prohrála totiž 1:5. Přitom útočník Álvaro Negredo otevřel skóre perfektní střelou přes hlavu, jenže poté tým naprosto přestal hrát a v druhém poločase zaslouženě inkasoval hned čtyřikrát. Trenér andaluského týmu Míchel to stále nemůže přenést přes srdce a slibuje velké změny v sestavě pro nadcházející zápas:

"Ptal jsem se hráčů, zda jsme ten tým, který hrál proti Zaragoze a proti Getafe v první půli, nebo tým, který hrál proti Getafe v druhé půli. Pokud platí druhá možnost, měli bychom radši dělat něco jiného, než hrát fotbal."

"Omlouvání ničemu nepomůže. My nyní musíme ukázat, že máme dobrý tým, který umí vyhrávat. Hráči se nebojí a nejsou nervózní před domácím zápasem. Ten minulý se hrubě nepovedl, ale naši fanoušci nás budou i tak zajisté plně podporovat a budou nám fandit."


Do sestavy se Míchelovi vrací ofenzivně laděný hráč José Antonio Reyes, ale zraněný je Andrés Palop, a tak se do brány opět postaví Javi Varas.

Levante si i přes nepříliš dobrou formu stále drží vynikající pátou příčkou, ale musí začít bodovat, neboť se na něj dotahují další týmy, mezi něž patří právě Sevilla. Obránce Gustavo Cabral proto nadcházející utkání označuje jako zápas o šest bodů, nikoli o tři:

"Je to stěžejní zápas, který musíme zvládnout. Dvakrát po sobě jsme prohráli a nyní již musí získat body. Když se nám podaří ukořistit všechny tři, budeme aktivně bojovat o Ligu mistrů, což je cíl nás všech. Pokud prohrajeme, bude blíže Evropské lize."

"Bude to velmi těžký zápas, neboť jde obou týmům o vše. Nikdo nebude chtít prohrát a všichni budou hrát naplno. Musíme se soustředit na náš výkon a věřit, že budeme o něco lepší než soupeř."


Hosté přicestují bez suspendovaného Juanfrana a zraněného Del Horna.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Cala, Fazio, Escudé, Navarro - Medel, Trochowski - Navas, Reyes, Manu - Negredo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Venta, Ballesteros, Cabral, López - Torres, Iborra - Valdo, Barkero, Botelho - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid332742107:2985
2.FC Barcelona33256296:2481
3.Valencia CF331410950:4252
4.Málaga CF331561249:4651
5.Levante UD331461347:4648
6.CA Osasuna331113937:5346
7.Athletic Bilbao3311121048:4445
8.Atlético Madrid331291244:4145
9.Sevilla FC331291240:3845
10.Espanyol Barcelona331291243:4345
11.Getafe CF331291238:4445
12.Real Betis331261540:4542
13.RCD Mallorca3310101335:4140
14.Rayo Vallecano331241749:5840
15.Real Sociedad331091440:4939
16.Villarreal CF338121334:4736
17.Granada CF331061730:4936
18.Real Zaragoza33871829:5931
19.Sporting Gijón33771933:6328
20.Racing Santander334141524:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1121)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šance, hlavně proměňovat šance. Pak už ta výhra příjde, musí!

Reagovat
smazaný uživatel

2,28 na neprohru Realu?? ty kraso vzdyt Real vede tabulku o 4 body, jasny, sice Barca ma formu, ale tenhle kurz je podle me fakt mimo a musi se toho vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

2,28 mi teda nějak extra luxusní nepříjde, ale to asi jak komu.

Reagovat
smazaný uživatel

na NEPROHRU, nikoli na cistou 2

Reagovat
RMCF

No momentálěn nemají oslnivou formu ani Real ani Barca

Reagovat
blaugrana

Poviem len jedno. Pepe dnes bude červený.

Reagovat
valloire

Poviem tiez len jedno. Real aj tak vyhrá.

Reagovat
smazaný uživatel

nie pepe ale pep

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 3:0! (Messi, Cesc, Iniesta)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to budou karetní hody komu teoreticky hrozí stopky na Sevillu? můj tip remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Stopka hrozí určitě ronaldovi...kéž by tu kartu dostal!!! Nejde jen o to že by nemohl dát gol v souboji o pichichi ale taky o to, ze real je posledni dobou bez ronalda polovicní...

Reagovat
afc

Dava to dnes Sport 1,ci davaju ten priblbly hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

el clasico bude na sport1,hokej na sport2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Na góly 2:0 (Iniesta, Messi), na redky 1:2 (Fabregas - Marcelo, Ramos)

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/lyKBh.gif :DDDD miluju ronalda to me pobavilo :D jinak dneska HALA MADRID:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

staré, ale dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

jiri odpovedz tuto pánovi dole, ako to dnes bude vyzerať.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho pána dole a jemu podobných zásadně nereaguju.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, je poměrně těžký vyargumentovat nesmyslný tvrzení a obhájit svoje znalosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Losinho

Reagovat
valloire

Reagovat
delfin

pravdivé

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Aký trojblok dnes vyzerá najpravdepodobnejšie? Lass - Xabi - Khedira?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe-Ramos-Khedira, za nimi Varane- Albiol

Reagovat
blaugrana

Takže traja kkti najskôr zlámu nohu útočiacim hráčom, aby to tragéd albiol s otáznikom varanem nemali také zložité. Už to plne chápem.

Reagovat
Kenneth

Achjo, pláčeš tu furt jak se budou lámat kosti, budou padat červené a zatím se hráčům Barcelony nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela div a zkoušeli jste to už i na ruce.

Reagovat
Kenneth

Messi je holt guma.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámu ich trom kktom.

Reagovat
10FKK

Myslíš, že pepé pokope všechny vaše záložníky?

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

kym k nim dojdu, tak sa je*nu o zem. Neboj nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Asi myslel pepého...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten zápas bude hlavně o tom, jak velký tlak vyvine Mourinho na rozhodčí...co píše španělský tisk? Mohl by nám to některý ze španělsky mluvících uživatelů přiblížit? Třeba jiri-fcb nebo zdravy.pacient?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvého projevu soudím, že umíš sotva slovensky, takže mi v rozklíčení španělského mediálního supertlaku na rozhdočí nepomůžeš...

Reagovat
blaugrana

Máš obdivuhodné pozorovacie schopnosti. Z teba raz určite bude obrovský kaliber v nejakej vedeckej disciplíne.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle se nezabejvej. Je to zbytečný. Buď je to fake nebo méněcenný člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč méněcenný? je ubohý hodnotit někoho, koho ani neznáš, ale u tebe mě to ani nepřekvapuje...a nevím, proč bych měl být fake...ty sám jsi tenkrát tu diskuzi začal a utekl jsi z ní...jen pro přiblížení-tvrdil jsi, jak čteš španělskej tisk a diskuze ve Španělsku a víš, že nálada je te´d ve fotbalovým Španělsku skoro ve stavu války...když jsem se zeptal , podle čeho v těch médiích konkrétně tak soudíš a jestli vůbec umíš španělsky, řekl jsi něco ve smyslu, že tomu nerozumím a utekl jsi...nezodpověděl jsi ani dotaz, v čem je situace letos oproti předešlým rokům jiná a čím vlastně Mourinho dostává rozhodčí pod tlak...takže nevím, kdo z nás dvou je méněcenný...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre mu davas uz je z teba zufaly

Reagovat
smazaný uživatel

kouř

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ale nejde o to ho nějak odkouřit nebo uvést do stavu zoufalství...já se jen zcela slušně a celkem srozumitelně dotazuji na něco, co mi nebylo zodpovězeno...dokonce tu ještě pro jistotu rozvádím, o co v diskuzi šlo, aby bylo jasno, když mě tenhle člověk označuje za méněcenného...nesnáším, když někdo neumí obhájit svoje názory a raději oznáčí druhého za idiota, to je největší internetový zoufalství...ale obrázek ať si udělá každý sám, koneckonců tu prvopočáteční diskuzi tu můžu klidně najít...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, chlape

Reagovat
smazaný uživatel

já už na něj nereaguju delší dobu, ono to nemá smysl

Reagovat
blaugrana

ludvik.sk ...teraz je to už úplne jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tu na mě neustále tak velkolepě reaguješ a nadáváš, zkusil ses vůbec zamyslet nad mýma otázkama? Klidně tu taky můžeš říct svůj názor...ty se ale evidentně na víc než smajlíky a nadávky nezmůžeš...

Reagovat
blaugrana

Kde konkrétne ti v tomto vlákne nadávam?

Reagovat
smazaný uživatel

to že odpovíš na něčí příspěvek, který je normální jen smajlíkem o tobě něco svědčí

Reagovat
blaugrana

Si proste arogantný jedinec, ktorému aj keď to zdravy.pacient vysvetlil, tak si stál mlie to svoje. Neustále tu provokatívne a arogantne kladieš tu istú otázku dookola. To tiež o niečom svedčí. Ty si podľa toho, čo si vyplodil, dokonalý a máš svoj dokonalý názor, tak si odpustiť to trollovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi už poměrně únavný...v tomto vlákně mi nenadáváš, reagoval jsi nějakým smajlíkem, což je podle mě asi ta nejchudší možná reakce, v diskuzi pod souhrnem minulýho kola jsi mě nazval magorem, už asi desetkrát jsi mi neřekl, jak jsem arogantní, což není nadávka, ale stejně psychoanalýza mojí osoby není v této diskuzi důležitá, jde tu o názor, ne o to, jestli jsem arogantní, hloupý, milý, něžný nebo inteligentní...zdravy.pacient mi odpověděl stejně, jako jiri-fcb, že čte španělskej tisk, když jsem mu položil výše zmíněnou otázku, odpověděl mi, že nemá čas to hledat...to vše si tu každý může přečíst v diskuzi opět pod souhrnem minulýho kola...OK, nemá čas, ale když nemá čas podepřít svůj názor, nemá se do diskuzí vůbec pouštět...pokud máš pocit, že moje otázka byla zodpovězena, najdi mi kde, a jestli na to nemáš čas, tak se do debat taky nepouštěj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

to už tu jednou bylo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jednou, snad dvakrát, třikrát, ale odpovědi jsem se nikdy nedočkal...

Reagovat
Infi

tak to je zlé

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, to mi říkat nemusíš, ale třeba se dočkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jen necelých 10 hodin.

Reagovat
Infi

Tak snad to dnes stáhnem na bod. Díky bohu budu na Clásico v hospodě, takže nebudu mít nutkání se tu účastnit klasické diskuze

Tip 2:0 Messi, Xavi - BARCAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Na pár dnů se stává z Nou Campu autobusové nádraží. Dnes nám tam zaparkuje autobus Fňukýno a hned v úterý Di Mateo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

A budeme doufat že "autobusy" vám vezmou šance na triumf v obou soutěžích.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, nech žije "futbal"

Reagovat
10FKK

Líbí se mi skromnost fanoušků Realu.

Reagovat
Infi

Reagovat
Kokesh

Co dodat, teď nebo nikdy. Barca musí vyhrát, remíza prakticky nic neřeší a já v ní doufám. Samozřejmě mám z kataláců strach, máme na ně asi nějaký psychický blok a nedaří se, navíc i naše pozice a ztráty v lize nejsou úplně ideální. Chelsea poněkolikáté ukázala, jak se dá hrát proti Barce, takhle bych si to představoval, jenže ruku na srdce v bránění na tom nejsme ani jako Chelsea, ani jako Inter. Hrát na remízu je nesmírně těžký, stačí jediná chyba jako s Bayernem a je po všem...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nie autobus ale Airbus

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Barca ať něco říká o fňukání.

Reagovat
10FKK

Nehecuj to!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zase masakr,pod Mourinhem se z El Clásica stala válka a většina merengues se těší na brutální zákroky bílých ,aby mohla to komentovat tím,že Barca simuluje.Přitom to není zapotřebí,Real není horší tým a má na to si to s Barcou rozdat(ne jako Chelsea),jenže Mourinhovi příjde jako větší pravděpodobnost vítězství tento způsob boje.

Dnes však stačí Realu k jistotě titulu i remíza,tak snad to bude fotbal,tak jako v podzimním ligovém zápase.Visca el Barca!!

Reagovat
10FKK

Mám pocit, že Realu dochází šťáva. Snad jediný Ronaldo snese přísnější měřítko, jinak vypadají, že už melou z posledního. Navíc mourinho téměř každou ligovou sezónu na konci dost ztrácel.

Na druhou stranu o den víc na odpočinek... Věřím, že fanoušci udělají peklo a vyhraje fotbal. Trošku se bojím neproměňování šancí a o zdraví hráčů Barcelony, pokud výrazněji povedou. Přeju si nádherný fotbal a samozřejmě vítězství, třeba 5:4!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to dané hlavne tým, že tú zostavu takmer vôbec netočí a hrajú stále tí istí hráči, pokiaľ nie sú zranení. Tiež mám taký pocit že im už dochádzajú sily, preto dnes absolútne nečakám nejakú výraznejšiu snahu hrať na víťazstvo. Koniec sezóny ešte bude zaujímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

fyzicky na tom Real je hrozně. To musí vidět každý. Fňukýno je prostě utahal. Netočil dostatečně tu sestavu a v podstatě se tohle dalo čekat.

Nicméně - tak jako tak jsem si jistej, že na pár brejků v zápase ještě síly najdou. Já tenhle zápas (jako víceméně skoro každej) vidím jako otázku, jak si Barca poradí se zakončením svých šancí. Pokud budeme spalovat, Real nás může potrestat, jako to udělala Chelsea.

Reagovat
Kenneth

Utahanej je jen Ozil a Xabi Alonso. A Ozil bude pravdepodobně sedět.

Reagovat
10FKK

V úterý to vypadalo, že nemůže nikdo kromě Ronalda...

Reagovat
Kenneth

Nebylo to náhodou taktikou chytrolíne? Udržet remízu a né se hnát za výhrou?

Reagovat
10FKK

taktika??? ty seš dobrej zoufalec!

Reagovat
Kenneth

A Granero šel na hřiště proč? Proč hrál pasivně?

Reagovat
10FKK

Protože Di Mária šlapal vodu a pasivní byl celej Real...

Reagovat
madridcan

http://www.marca.com/2012/04/19/futbol/equipos/barcelona/1334830502.html Madridista SOM I SEREM na barcelonu Sranda, vo vychodnarskom naroci sa to da aj zapojit do vety-dobra mozaika

Sport 1 aspon raz palec hore. Ale tak sami seba osrali, kedze som vcera pozeral v programe a mali davat v priamom prenose neexistujuci zapas Nabuduce si radsej overte, ze kedy sa hra rozhodujuci zapas. Ale zaujimave to teraz bude na Slovensku. Polka ludi pojde s kludnym svedomim do barov, ze si pozre hokej a naraz čašnicka: ,,Prepáčte pane, nemame UPC a Sport2." Velmi nedomyslene, ale tak klasika no

Reagovat
Infi

Takže na sport1 normálně od 8 Clásico?

Reagovat
madridcan

áno

Reagovat
Infi

najs

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvědav kdo to bude komentovat

Reagovat
Al Capone

Já jsem pro Sle.pičku

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, tragéda na tragédiu

Reagovat
10FKK

NESTRAŠ!!!

Reagovat
Kluivert9

Určitě Štěrba s tím druhým počmáraným.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílé baletky dostanů na prdel.....tip 3:1Messi,Messi,Xavi(Iniesta)-C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že zápas vyhraje ten tým, kterej nastřílí víc gólů...a pokud nastřílejí stejně, bude remíza...Barcelona ovšem obecně pod Guardiolou velký zápasy zvládá a Real bude mít podle mě co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je clásico tady. Jediná okolnost, hrající proti Barce, je 24 hodin, co měl Real víc na přípravu. Nicméně ti musejí zase cestovat do Barcelony, takže se to zase o něco krátí.

V zápase čekám opatrnou hru od obou s tím, že Barca se určitě bude snažit dát gól častěji.

Jedna z okázek bude, jestli bude nebo nebude moc nastoupit Alexis, kterej dokáže svým pohybem tu obranu otevřít a má teď oproti Pedrovi daleko lepší formu.

Další otázka bude, zda na druhé straně nastoupí Di Mária, místo kterýho jsem v sestavě viděl dokonce i Kakáho, v což tajně doufám, ale vůbec nevěřím.

Můj tip je, že se dneska prosadí Messi a možná i víckrát. Nepřekvapil by mě ani jeho hattrick.

Tip: 3:1

Visca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis bude veľmi chýbať, pokiaľ nenastúpi. Po 12 hodine sa má definitívne vyjasniť či bude schopný zasiahnuť do hry.

Veľkou dilemou je podla mňa Cesc, v Londýne to bol príšerný výkon a zahadzovanie tutoviek je presne to čo dnes vôbec nepotrebujeme, kľudne by som ho nechal sedieť ale keď nebude hrať Alexis, tak iná možnosť asi nebude. Jedine že by Pep skúsil od začiatku kraje Pedro + Cuenca.

Reagovat
10FKK

Cesc je pro mě velká záhada. V jednom zápase hraje jako bůh, v dalším je trapnej a pořád dokola. Jednou dá gól bez mrknutí oka z polo šance, jindy zahodí neuvěřitelné. Navíc mi někdy připadá, že chce nahrát jenom Leovi (to samé dělal v Arsenalu s Titim). Doufejme, že dnes bude mít křivku nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Utok Realu bude Urcite Ronaldo Benzema a Mária. Miesto Ozila dostane priestor Lass alebo Carvalho/Albiol aby sa tam mohol vysunut Pepe. Ocakavame teda vsetci opat nefutbalove spravanie a pri prehre Madridu mozno aj hromadnu bitku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass a Carvalho zůstali doma.

Reagovat
madridcan

Preventivne sa s vami lúčim Lebo ked Košice vyhraju titul a Real vyhra(po KE bude stacit ked aj remizuje vzhladom na stav promile uz budem benevolentnejsi ), tak to vidim na tvrdu skúšku pečene. Takze v krajnom pripade, aby ste vedeli-mam vas vsetkych rad a spominajte na mna v dobrom....v ramci moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Košice na to nemajú, Slovan by ich mal vyklepať ak budú pískať česi a nie Konc ..

Reagovat
smazaný uživatel

Konc je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

A čo budeš robiť ak Slovan si vytrie s Košicami zadnicu a Barca dá Realu manitu? Pričom sa ešte Kristína zraní na pol roka a Pepe s Ramosom tresty do konca sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Bude z něho abstinent......

Reagovat
madridcan

Uz len tym Košiciam neverim, ze by tak mali skoncit Tak do konca sezony su(okrem dneska) 4 zapasy. Varane ma moju plnu doveru na stoperovi Kristina? Ked myslis tu spevacku, tak nech sa kludne zrani aspon nebudem pocuvat ake stromy rastu na horehroni a ziadnej Kristiane v mojom okoli to nijak neuskodi-teda ked si nespravia s panvovou kostou a tou oblastou-to by bolo blbe Skoda, ze asi nemame dost sil nato predviest to, co v odvete Copy. Som zvedavy na dnesny vecer. S partiou madridistov sa stretavam tak na prestavku medzi tretinami, takze budem vidiet ako to vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím viac Slovanu, ale fandiť budem Košiciam. Slovan sa proste rozlúči s extraligou titulom, možno to tak je obojstranne dohodnuté

Kristína = Cristiano Ronaldo

Aj keby ste tých síl mali, nemôžeš porovnávať odvetu Copy s dnešným zápasom. Tam boli úplne odlišné okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas netáraj hovadiny to je jak keby sa Real s Barcelonou dohodli ..

Reagovat
stas87

ty si fakt myslis ze klub z vychodu pusti 7. zapas klubu zo zapadu ktory sa luci s extraligou?keby bolo finale dukla-slovan tak by som tomu veril ale tak to je to pre mna nepredstavitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevravím že to tak je, ale nevylučujem to. A nejednalo by sa o priateľské pustenie zápasu, ale o biznis.

Reagovat
smazaný uživatel

Demagóg. Ty žiješ v snoch asi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som demagóg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takú hovadinu vypustiť, že sa dohodnú

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdím že to tak bude, ale nevylučujem to.

Reagovat
stas87

http://hckefans.blog.cz/1104/2

ak by kosice vyhrali vyrovnaju pocet titulov 7 na 7,uz to je motivacia

potom neviem o ake prachy by tam islo...hokej a basketbal su v poslednych rokoch jedine sporty ktorymi vychod disponuje oproti zapadu...okrem presova a hadzanej este

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdím že to tak bude, ale nevylučujem to. Myslím si že Slovan sa bude lúčiť s extraligou titulom, či už takým, alebo onakým spôsobom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovan si v prvom rade ten titul zaslúži pretože hrá lepší hokej v tejto sérií ako Košice ...

Reagovat
stas87

kosice teda v tej serii mali nejake haluzove vitazstva?ja to nesledujem vobec,preto ta otazka...akurat som pocul ze v jednom zapase vyhral slovan 44:17 na strely ale prehral 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Košice mali na mále už so Zvolenom. Bol som aj na prvom zápase vo Zvolene a bol som veľmi sklamaný keď som sa pred začiatkom zápasu dozvedel, že 11 hráčov Zvolena nebude hrať pre zdravotné problémy a nastúpili namiesto nich juniori. Už vtedy sa mi načrtla otázka, či nie je dohodnuté klasické finále Košice - Slovan a rozhodne sa až v siedmom zápase. Zvolen hral veľmi dobrý hokej hlavne v prvom zápase v Košiciach a nebyť Kristeka, tak by mali veľké problémy postúpiť.

Reagovat
madridcan

Samozrejme. Vam vtedy dost uskodilo zranenie Iniestu, ktory je pravidelne jeden z najlepsich hracov proti nam(a konkretne najlepsi bol na jesen pri 1:3). Skoda, ze oba timy musia premyslat aj nad dalsim tyzdnom. Ale prave preto, ze je to vrchol sezony by mali hraci potit krv a potom budu mat aj volnejsi program. Od tohto tyzdna zavisi, ze ci to, ako sme makali celu sezonu prinesie aj ovocie. Je zbytocne sa tu rozpisovat takticky a pisat prognozy, kedze tazko odhadnut s cim vyrukuju. Uvidime vecer. Dufam, ze kolo siedmej uz budu zostavy.

Inak presne nad tou moznostou som minule premyslal. Ci sa nemaju rozlucit vo velkom style. Dufam, ze im to nedovolime...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Iniesta, aj priebeh dvojzápsu. Prvý zápas sme vyhrali na SB 2:1, čo je proste skvelý výsledok do odvety, v ktorej sme vyhrávali 2:0. Hráči poľavili, naopak Real už nemal čo stratiť a zapol plné obrátky. Hráči Barcy sa už nedokázali vrátiť do hernej pohody a na konci zápasu sa triasli o výsledok.

Ono mi to príde dosť reálne aj kvôli tomu, že Košice majú tri tituly za sebou, ten hlad po štvrtom titule určite nie je taký ako pri prvých dvoch.

Reagovat
madridcan

Mne sa paradoxne zda, ze v druhom polcase ste boli lepsi-my zase v prvom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budeš triezvy a smutný

Reagovat
madridcan

To okrem mna a Kiwwiho tu neni ziadny vychodnar?

Reagovat
smazaný uživatel

chvalabohu

Reagovat
madridcan

neser ma, ze si blavak A to si mi bol taky sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

neni som paštekár

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som z vychodu ale hokej nesledujem prajem Košiciam ale Slovan je podla mna favorit.

Reagovat
madridcan

Vlastne este Getzo, ale ten uz tu neprispieva

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud záleží na těchto zápasech tak myslím že loučit se je zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílají to někde v televizi?

Reagovat
smazaný uživatel

sport1

Reagovat
smazaný uživatel

bože môj, táto uplakaná tragédia pôjde na Sport 1? mohli dať radšej záznam maďarského ligového poháru

Reagovat
boryland

Dnes to bude těžkej zápas pro oba,nicmeně doufam že uvidíme pěknej utočnej fotbal z obou stran,akorát mam obavy aby pepe a ramos neměli opět zataženo,ale jinak domácí to zvládnou......Visca el B.A.R.C.A. 2-1

Reagovat
stas87

100. pre dnesnu vyhru barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 pro Barcu trošku si vyladit mušky na Chelsea která v úterý chytne bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Iniesta musí hrát ve středu hřiště, ne na kraji, kam ho Pep někdy staví. Zdá se mi tam takovej zabitej. Střed musí být Xavi,Sergio,Iniesta.

Cesca bych nechal sedět, a k Messimu na kraje Pedro, Alexis, kdyby nemohl Alexis tak Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nevědí co psát nebo co? Že píšou základní sestavu do textu i pod něj

Reagovat
smazaný uživatel

real by měl zahrát to co chelsea ať je už klid

Reagovat
smazaný uživatel

Real zahraje jako Chelsea, ale bude jeden velkej rozdíl, dnes bude Barca dávat góly

Reagovat
valloire

Dnes to bude těžkej zápas pro oba,nicmeně doufam že uvidíme pěknej utočnej fotbal z obou stran,akorát mam obavy,aby se hráči FCB zase neváleli a nesimulovali,ale jinak hosté to zvládnou.......Hala M.A.D.R.I.D. 1-2

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze protekcny fasisticky velkoklub s Fnukinhom na lavicke a v zostave s bandou dobytka dnes bohuzial neprehra. A tak by som radsej setril hracov na utorok.

Reagovat
valloire

Já si myslím,ze pokrytecký víc než klub s Mr.Nandrolonem na lavičce a v sestavě s bandou simulantů dnes chválabohu nevyhraje.

Reagovat
Losinho

Bravo, teď si můžete podat ruce a jít do prdele, ať je tu aspoň trochu snesitelná diskuze.

Reagovat
valloire

Sorry,uvádím se do bojové nálady a pouze reaguju na tupé příspěvky. Už to neudělám.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
Losinho

1:1 (Iniesta - Ronaldo)

Kurz na Real je ale luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to bude pekny zapas to el clasico

Reagovat
r.mrazik

nebude

Reagovat
Losinho

Bojová nálada je určitě pozitivum, ale snižovat se na úroveň culés není třeba.

Reagovat
Losinho

reakce výše...

Reagovat
madridcan

mna by skor zaujimal ten clovek na ktoreho reaguje. Niekedy s nim bola debata, cudujem sa, ze sa takto spustil.

Reagovat
Losinho

Tak tady nemůžu sloužit, mně ten nick povědomý není.

Reagovat
Infi

"snižovat se na úroveň culés"

Reagovat
r.mrazik

spadne vecer server nebo nespadne? to bude zase diskuze..jsem zvedav spis na ty hlasky tady nez na fotbal,kterej bude nejspis klasicky otresny...sledovani bez zvuku bude povinnost..

ale i tak jsem celkem zvedav,jestli bude aspon plichta...

Reagovat
madridcan

ja tu nebudem, takze mi BAN ako pri odvete superpoharu na Nou Campe nehrozi

Reagovat
r.mrazik

tak si ho vyberes pozdeji no

Reagovat
madridcan

Ja som slusny clovek na internete

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslim ze Vyhra Real Madrid pretoze hral v lige majstrov proti tazkemu superovi , bayern je mmt silnejsi nez barca .........cize ked budu real hrat proti Barcu tak sa im bude hrat lahsie cize maju urcitu vyhodu .......................

Reagovat
madridcan

ked odhliadnem od toho aka to je sprostost, tak my sme na Bayernom nevyhrali

Reagovat
valloire

Karanka - ,,Budeme útočit a dávat góly,,. Barva dneška je bílá,to je tady doufám všem jasné.

Reagovat
10FKK

Ty tomu věříš?

Reagovat
valloire

Já věřím vždycky.

Reagovat
10FKK

to ti držím palec...Spíš to vidím na mou 3DM se spuštěnýma kosama.

Reagovat
valloire

To nechci. V poháru šlo vidět,že se dáte přehrát a nemusí se hrát se 3 DM. Takže - ,,Do útoku,,!!! Ať je to klidně 3-4.

Reagovat
10FKK

3-4:0 beru! ať nežeru 1!

Reagovat
valloire

Tak to seš o hladu

Reagovat
10FKK

Kuřátko, knedlíček a zelíčko od babičky už je, na místě určení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte stále sa vyjadruje k zápasom tento poslíček? Mourinho definitívne bojkotuje tlačovky?

Reagovat
smazaný uživatel

to už snad nějakou dobu ne?

Reagovat
valloire

Já se mu nedivím. Pořád dotazy,zda končí v Realu,jestli se hádaj atd. Ať řekne co řekne,medmrdky to překroutí,aby byla senzace.

Reagovat
10FKK

V lize jo, ale je to jenom dobře. Na tiskovkách byl vždy král demagogie, takhle si dobrovolně vzal svojí největší zbraň...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhrajem, at je ten souboj o titul ještě zajímavější

Tip 3:1 (2x Messi, Iniesta)

Visca el Barça!

Reagovat
exse

Jinak jestli dneska někdo chcete zhodnotit své životní úspory o 20%, tak rychle utíkejte do Tipsportu, ten totiž vypsal kurz 1,25 že Messi nebude střídat. Letos za 60 zápasů nestřídal ani jednou a vzhledem k důležitosti tohoho zápasu, je jasné že by ho stáhl jen kvůli nějakému zdravotnímu problému, tudíž jestli mu někdo nezlomí nohu, tak to vyjde.

Reagovat
valloire

A co když mu Pepé zlomí nohu? To by asi vystřídal,že jo?

Reagovat
10FKK

Od suchýho sexu u Peréze mi připadá pepé nějakej umírněnej, ale zase ho zastal marcelo...

Reagovat
madridcan

Vo fortune zaujimava ponuka

Vykázaný z lavičky bude Guardiola 18 kurz

Vykázaný z lavičky bude Mourinho 16 kurz

Padne vlastný gól 13 kurz

Prvý gól padne z penalty 13 kurz

Dá gól v obidvoch polčasoch C.Ronaldo 13 kurz

Dá gól v obidvoch polčasoch L.Messi 6 kurz

Prvú kartu dostane Khedira 13 kurz

Prvý gól dá A.Iniesta a zápas skončí nerozhodne 60 kurz

Prvý gól dá K.Benzema a vyhrá Barcelona 28 kurz

Vylúčený bude S.Ramos 8 kurz

Minimalne ten prvy gol z penalty, Iniesta, Khedira a Ramos by stali za uvazenie

Reagovat
Kenneth

Toho Mourinha snad asi za euro osolím. Tohle nezvládli.

Reagovat
madridcan

V poslednom zapase bol kludny. Uz minule ukazal, ze Messi smrdi a kontroloval kvalitu oci, takze uz nemusi zistovat nic

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý gól dá K.Benzema a vyhrá Barcelona 28 kurz

To by šlo

Reagovat
Kenneth

Všechny ty kurzy jsou mimo. Ramos kurz 8? U něho by měl být kurz tak 1,2 že kartu dostane, zvlášt proti Barceloně. To museli dělat nějaký amatéři.

Reagovat
DreamTeam

v tom pripade si na neho vsad a slusne vydelas ne ???

Reagovat
Masi

Reagovat
10FKK

Není to na kartu, ale na vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu do Andrése..

Reagovat
smazaný uživatel

ale no táák toto vyznelo divne

Reagovat
madridcan

najma ked si to od martyho precita Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že budou žárlit? :D Moje omluva může bejt, že sem vožralej :D

Reagovat
madridcan

čítal som na FB Hlavne dneska nespadni do grilu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdeš !

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked viem že Real to bude mat tažké,ale verím mu lebo na Real sa da pozerat aj ked maju tie zakroky,ale ruku na srdce ak by ste hrali za Real alebo Barcu taký istý by ste boli aj Vy :D A na FCB už sa nedá ani pozerat a preo hala Madrid!!!

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kokesh

Takže žádný autobus? Hm, asi Jirka mlžil špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

kukni si 11 obrázok

Reagovat
Kokesh

V něm jede ale jen Cristiano a Mou, ostatní v rámci rozcvičky jdou pěchobusem.

Reagovat
smazaný uživatel

no Pepe utekajúci cez Barcelonu? to by som si kukol

Reagovat
smazaný uživatel

on někdy nemlžil?

Reagovat
smazaný uživatel

To tolko fanušíkov máme v Barcelone?

Reagovat
madridcan

staci ked oni dneska pridu na Nou Camp a bude ich pocut najviac medzi tymi vsetkymi rasistami co budu fandit domacim Samozrejme okrem momentov ked bude mat loptu Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

nacisti vs. fašisti bude to krásne

Reagovat
blaugrana

Nacizmus je vyšší level fašizmu. Barcelona bola komunistická.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd, sú to rovnocenné politické systémy, a Barcelona bola skôr lavicová, anarchisti, trockisti, komunisti a búhvíco ešte...

boixos nois sú náckovia

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/events/325457774188803/ ---- PŘIDEJTE SE K UDÁLOSTI EL CLASICO

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

hodnocení po zápase, vyjádření podpory svému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Co dodat, teď nebo nikdy. Barca musí vyhrát, remíza prakticky nic neřeší a já v ní doufám. Samozřejmě mám z kataláců strach, máme na ně asi nějaký psychický blok a nedaří se, navíc i naše pozice a ztráty v lize nejsou úplně ideální. Chelsea poněkolikáté ukázala, jak se dá hrát proti Barce, takhle bych si to představoval, jenže ruku na srdce v bránění na tom nejsme ani jako Chelsea, ani jako Inter. Hrát na remízu je nesmírně těžký, stačí jediná chyba jako s Bayernem a je po všem...

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Messi 2, Iniesta, Pedro

Reagovat
Kokesh

To by se asi Mou oběsil...

Reagovat
valloire

0-3

Pepé 2, Ronaldo

Reagovat
10FKK

střelce máš dobře, ale výsledek 2:1!

Reagovat
valloire

Až dá Pepé 2 góly,odvezou půlku Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

HALA BALLA!

Reagovat
smazaný uživatel

PEL MEL!

Reagovat
valloire

Rayo sestup !!!!!

Reagovat
Al Capone

Doufám, že to bude pěkný zápas, ale nevěřím tomu. Očekávám Josého hnus a marné čekání na to co vymyslí Cristiano (i když v posledních zápasech se aspon střelecky zlepšuje).

A jako vždy !HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

iný pokrik ako hala neni?

Reagovat
Kokesh

Aspoň? Vždyť on snad kromě jednoho zápasu v Clásicách nezahrál vyloženě špatně a vždy byl i když se nedařilo celýmu týmu jeden z mála, který snesl přísnější měřítko. Na něm je vidět, že výhru proti Barce by chtěl urvat, strašně moc.

Reagovat
Al Capone

To je sice pěkný, že se opravdu snaží, ale já chci vidět výsledky.

Reagovat
Kokesh

Neselhává jedinec, ale celý tým.

Reagovat
Kokesh

Šafko pojď, Petra už to pak jen dojede sama.

Reagovat
Kokesh

A babochlap si jde do sprch umýt šulina, finito. Super začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má Real aj iný pokrik ako Hala?

Reagovat
valloire

Rayo sestup !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

smola

Reagovat
valloire

příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

možno v nejakej alternatívnej realite kde bude Real majstrom

Reagovat
valloire

Tak v tom případě se ti to splní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak má alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

youtube - Ultras sur ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak buďte trochu kreatívnejší, lebo to Hala Madrid už je dosť otrepané...

ultras sur moc neni počuť

Reagovat
smazaný uživatel

Ked chceš tak ich je počuť na to aký majú prístup k vstupenkám ..

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutný prístup oboch veľkoklubov, že si vyháňa fanúšikov...

Reagovat
valloire

Ještě puta barca,puta barca hej,hej.

Reagovat
One-Real

Troufam si rict, ze dneska si muzeme zajistit titul. Pro dnesek remiza = vyhra. Trosku cekam, ze dneska mozna Mou zezacatku nasadil 3 DM a Ozil usedne na lavicku, i kdyz AS a Marca tvrdi neco jineho a cekaji 4 ofenzivni hrace. Teoreticky by byla logictejsi asi prvni varianta, na rychle protiutoky nam staci ta trojice a jestli je smerem dozadu platnejsi nekdo z balicku (Nuri, Lass, Esteban, Pepe) a nebo Ozil je zbytecny debatovat. K nejake natlakove hre se stejne na 99 procent nedostanem, takze mi v tomto zapase role Nema uplne odpada. Hodne bude zalezet na tom, jak si poradime s uvodnim nastupem. Barca sice bude hrat svoji klasiku, ale s pribyvajicim casem ji to proste zakonite musi stoupat do hlavy a tam by mohla byt sance. Dalsim kliicem bude byt efektivni. Dneska proste musime podat vyborny vykon, liga je prvorada a nechat si to utect by byla strasna skoad. Hala Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V Prahe fajný protest, neviem si predstaviť, že by v Bratislave prišlo vyše 100 000 ludí protestovať

Reagovat
One-Real

Pise se 120 000, ale ten pocet mi prijde uplne mimo. To je strasne moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako - ne se všema věcma, co dělá tahle vláda, souhlasím.

Ale chvilku jsem poslouchal teďka ty proslovy a je to tam jeden větší bezargumentační populista vedle druhého. Je až neuvěřitelný, co tam těm lidem lejou do hlav za pohádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, to jsou populisti akorát, nic jiného. Hlavně tady je to v p**eli zleva doprava. Když tahle vláda půjde pryč, nevěřím, že přijde něco lepšího.

Reagovat
Losinho

A k čemu ten protest je? Akorát se k vládě dostane ČSSD a půjdeme ještě do větších sraček, hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis trénoval normálně a je připraven k zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Guardiola se trapně snažil maskovat zranění. Holt se má pořád co učit, když si hraje na Mourinha nebo Sira Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen 243 příspěvků? 5 hodin před clásicem? No, kde to jsme ...

Reagovat
smazaný uživatel

to počkej, to se ještě nahromadí

Reagovat
madridcan

to bude tym, ze sa komentovalo uz pod zapasom. Sa cudujem, ze to neni oddelene od previewu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes s v BL rozhodne o titulu a v PL se hraje londynske derby, takže toho dneska je více na komentování!

Reagovat
placa

LEVANTE UNIÓN DEPORTIVA

!!!! BUENA SUERTE CHICOS!!!!!

1:3 (Negredo - Koné,Valdo, Barkero)

Reagovat
Marv

1:2 (Alves - Di Maria, Ramos)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se dneska totalně rozjede! můj tip - 3:1 (leo 2x, cesc, beznema)

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelně se rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude Messiho SHOW!

Barcelona 3:0 Real Madrid :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kily tu prej dneska není, tak očekávám peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš štěstí, že tady není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nakonec vypadá nejpravděpodobněji na Tella místo Alexise a Thiaga místo Cesca. Zbytek londýnská sestava.

Reagovat
Josifek

Tak to je super, jestli nebude hrát Alexis, z toho mám docela velké obavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je otazník, připraven by být měl, ale do hry se nejspíš zapojí až v průběhu. Nasazení Tella může vypadat jako šílenství, ale když se z toho nepodělá, tak má na to, aby Arbeloovi taky pořádně zatopil.

Reagovat
smazaný uživatel

resp. Marcelovi nebo Coentraovi.

Reagovat
smazaný uživatel

veď písali, že normálne trénoval, a že by mal hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sestavu prý sdělil sám Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, to som nevedel, len som písal, čo som čítal

Reagovat
Josifek

Úúúúú, já se těšííím. Doufám, že se prostě bude hrát fotbal, sejdou se dva nejkvalitnější kádry světa, byla by škoda, aby se ten neskutečný fotbalový potenciál zabíjel nějakými nechutnostmi, prasárnami a divadýlky, jako v posledních letech většinou....

Něchť vyhraje fotbal, ať vyhraje ten lepší a nechť je tím lepším Real Madrid.

Tip 1:1

Reagovat
Cipinho

až na tu poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

300. Real

Reagovat
penepi

Reagovat
blaugrana

Novaaaaaaaaaak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ako mohol prehrat prvy set?

Reagovat
blaugrana

Novak ma proste občas nejaký ten výpadok, ale ke´d prvý set prehrá, tak v ďalších už valcuje a preto je tam, kde je.

Reagovat
stas87

snad tento turnaj vyhra pre svojho deda berdycha rad nemam,obcas sa prejavuje ako idiot

Reagovat
blaugrana

Tj. Novakovi prajem strašne. Jeho razantná hra od základnej čiary, to je proste radosť sledovať. A navyše ho trénuje Vajda.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej Tello s Danim na Krystýnu a Marcela. To bude lítáníčko.

A na druhým křísle buď Iniesta (snad ne), nebo Thiago. To už by šlo, ale i tak ... Pedro nebo Alexis by byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nepostavení Cesca beru jako pozitivní. V Londýně mě tou svojí koncovkou hrozně naštval.

Tello přímo do základu clásica? Na první pohled bláznivina.

Reagovat
blaugrana

Cesc síce v Londýne mal strašnú koncovku, ale jeho vysunutia z jednej by sa dnes určite hodili. A čo sa týka Tella. Pep už neraz postavil v Clásicu bláznivé zostavy a vyplatilo sa.

Reagovat
Kenneth

José Mourinho do Barcelony nevzal čtyři hráče. V Madridu zůstali Lass, Sahin, Altintop a Carvalho.

Lass mohl hrát v klidu místo toho blba Arbeloy.

Reagovat
blaugrana

Alvára šetrí na Ribéryho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je už v Turecku hlavou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin nejel teď zas proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá rád Barcelonu ako mesto, vraj je tam velký zápach vo vzduchu .

Reagovat
smazaný uživatel

muahahaha

Reagovat
blaugrana

Tak to potom v skutku neviem, ako môže vydržať v madride.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial to nevieš len v skutku tak je to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Madrid má skutočne takú svojskú vôňu/smrad, niečo ako dútniky

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je hrozně na krev.

Reagovat
Kluivert9

Myslíš že má krámy?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím

Reagovat
Kenneth

Mourinho celkem přibral, co pozoruju poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ubozak jiri uz to tady zase roztaci. Bavis me, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

A co předvedl dnes? Další jakože vtipný šašek, smajlíci mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se nam neozval dalsi z kurburtiku lizavych, bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Excelentní odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Se lepite na cloveka jak hovna . Zkus vystrcit hlavu z neci prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ne vážně, odpověz mu.. píšeš tady hovna, ale když se tě zeptá co udělal tak mu neodpovíš a nepíšeš znovu nějakou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku

Reagovat
One-Real

Nechat doma Nuriho I Lasse.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to, že asi nebudu mít příležitost sledovat zápas živě, pro všechny případy bych ocenil nějakého dobrodince, který by mi poslal po zápase odkaz na stažení zápasu. Prosil bych o odkaz bez zmínky výsledku zápasu, nerad bych přišel o napětí

Mejl je zdravy.pacient@seznam.cz

Najde se někdo?

Reagovat
One-Real

Tohle byla chyba, dat sem mail. Takhle ti kazdy na ten mail posle vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky napadlo, naivně věřím, že lidi nejsou zákeřní zmrdi navíc nevím, jak to jinak vyřešit..

Reagovat
One-Real

vem si kontakt na nekoho ochotnyho (ne ze bych nebyl, ale nez bych nasel ten link, navic se svym stestim bych ti poslal nejaky s vysledkem), tomu napis alternativni e-mail a tam si to nech poslat ..tenhle si radsi nekontroluj

Reagovat
smazaný uživatel

použiju tu rojadirectu, nebudu riskovat

Reagovat
Kenneth

Však si to stáhni potom sám.

http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, no vidíš, na tohle jsem úplně zapomněl, přitom jsem to kdysi využil

díky

Reagovat
miky10

1:0, nudnej fotbal, hodně emocí.

Reagovat
alcantara

VIsca el Barça! Som i serem!!!

Reagovat
blaugrana

To dnešné heslo sa fakt že nepodarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ? Oni tak řeší jak to zní v jiných jazycích

Reagovat
blaugrana

Veď jasné, ale tak pre mňa je to úsmevné. Ale tak pôjdem sa vysrať no.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
blaugrana

Napíš Kilimu, že chceš ban. Tu by to mohol prehliadnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultra vtipne kecy kurburtu vazne neomrzi

Reagovat
blaugrana

A ty sám sebe prídeš vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někde se směje jeho ''vtipům''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mě z toho čekání netrefí, tak budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc nechal doma Nuriho :-( lepsi jak Granero, kterej nepredvede nic, pritom Nuri beha, ma dobrou techniku a prihravky, mozna by proti ty Barce zahral i lip jak Khedira ... Fakt skoda, ze mu skoro vubec nedava prilezitost :-/ Snad se pristi sezonu vic chyti... Jinak doufam, ze Real bude dneska hrat utocne a zase Barcu prehraje, stejne jako pri odvede poharu, kdyz snizili stav na 2:2... to byly lepsi a Barca nevedela mistama kde jim hlava stoji :-) tak snad to Mourinho postavi stejne a dneska Real vyhraje !HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikáté je to Clasico celkově? Ví to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

219

Reagovat
blaugrana

Number of meetings Total: 249

Official: 217

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ze bys to nevedel, jiri?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

pche, seru na Clásico když je Diablo 3 open beta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Krausio_Real_M

Jdi domů s Diablem, 24. 4. vyjde [Prototype 2] !!

Reagovat
smazaný uživatel

Dota 2 beta!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, tys tu chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem koukal v hospodě s dolarem

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

To byl supr večer

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to už je ale delší dobu, od té doby nemáte ani jednu výhru v lize

Reagovat
valloire

Ale gratulace k letošnímu titulu je aktuální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
smazaný uživatel

A jedno z nejoblíbenějších: http://www.youtube.com/watch?v=fXrZfbR6ODg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

jo, za chvíli tu budou videa z všech El Clasic Od madridcanů videa kde vyhraje Real a od fanousku - fcb videa kde vyhraje Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

A ?

Reagovat
homeles8

no já nevim

Reagovat
valloire
Reagovat
Kluivert9

Stará klasika Madričani tam zas běhaj od ničeho k ničemu a jsou rádi že jsou rádi.

Reagovat
madridcan

Jenčííííííík!!!!!!!!!! A do NICH BAZMEK!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bazmeG

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro pěkný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Real přijede jenom bránit . Pokud Barca brzo zasune, tak z toho bude ofeznivní koncert . Pokud Real dlouho udrží nerozhodný stav, tak rozhodne jeden gol, který dá Barca díky Pedrovi !VAMOS JUGADORES!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle by sis měl nejprve něco zjistit

Reagovat
Kluivert9

To zrovna po těhle dvou chceš moc

Reagovat
valloire

Jenom ty o tom určitě něco víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mi je to celkem jedno, omlouvá se, že ty seš všeznalec a my nic jen sem čekal, že někdo z bandy barca tu hodí ještě něco staršího

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tak že tohle vytáhne zrovna Madrista ...

Reagovat
valloire

Předpokládám,že těm pohádkám ty věříš.

Reagovat
stas87

sport1 si robi picu? to mam sledovat hokej madarsko-velka britania?

Reagovat
valloire

Dobrej zápas,co se ti nelíbí?

Reagovat
stas87

a komentuje to slepicka

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší komentátor Zas chrčí a odkašlává do mikrofonu ? http://www.youtube.com/watch?v=0czP0DqClD8

Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo by sa dnes mal objaviť s novým outfitom

http://i40.tinypic.com/348oaki.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

A Puyol taky http://goo.gl/u5AXb

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

takhle na oba dva by měl bejt každej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

heh, Messi je udělanej i s velkýma kozama. Několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Franck Ribéry údajně dostal od vedení Bayernu Mnichov pokutu 50 tisíc eur za to, že o poločasové přestávce duelu s Realem Madrid napadl v kabině Arjena Robbena. Údajný konflikt podle Bildu rozpoutala hádka těsně před přestávkou o to, kdo rozehraje přímý kop. Robben přesvědčil Ribéryho, aby nechal kopat Toniho Kroose, ten však poslal míč do zdi. Francouzský reprezentant pak v šatně neudržel nervy a Robbena napadl nejprve slovně a poté i pěstmi.

Jen at to tam vre.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že Real dneska může klidně vyhrát na Barce . Barca z formy relativně, navíc proti Realu po dlouhé době "musí" !!! Zatímco Real jen "může", Real má vynikající protiútoky, a přijede samozřejmě bránit . Pokud nastoupí Mascherano na úkor Piquého, tak má Real velkou šanci pomstít všechny porážky !! A to říkám nezaujatě, nefandím nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Odcházím do knajpy sledovat,jak Bílý balet vypráská ten klub,co je víc. Hala Madrid

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám takový předtuchy, že dneska na Arbelou nastoupí do základu Tello .

Reagovat
Kluivert9

To nejsou předtuchy, to už je jasný celej den

Reagovat
smazaný uživatel

vážně? já teď dorazil ze šichty a tak nějak mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

11 del Barça: Valdés; Piqué, Masche, Puyol; Alvés, Busy, Xavi, Iniesta; Cesc, Messi y Alexis

tak špatný předtuchy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla chyba. Toto je oficiální:

Once titular del Barcelona: Valdés; Dani Alves, Mascherano, Puyol, Adriano; Busquets, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi y Tello.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta by měl hrát v záloze, na křídle to není ono, škoda. Jinak jsem zvědavý co předvede Tello...

Reagovat
Kluivert9

Na křídle bude podle všeho Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě horší...Doufal jsem v utok Messi a před ním Pedro s Alexisem (Tellem)

Reagovat
Kluivert9

Je pravda že Thiago hraje poslední dobou nic moc, ale dneska je ten správnej čas, aby překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý, jak nakonec nastoupíme. Na křídle vedle Tella může nastoupit kromě Iniesty a Thiaga i Dani, což by nebylo v El Clásicu poprvé.

Reagovat
Kenneth

Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Özil, Di María; Benzema.

KRAVINA .

Reagovat
Krausio_Real_M

Arbeloa

Reagovat
Kenneth

Coentrao , Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao??? Fakt???

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano???? Fakt???

Reagovat
smazaný uživatel

o úroveň špatně posunutá reakce samozřejmě...

Reagovat
Kluivert9

Trapná tak jako tak

Reagovat
One-Real

Madrid Lineup: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Özil, Di María y Benzema

Barca Lineup: Valdés; Dani Alves, Mascherano, Puyol, Adriano; Busquets, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi & Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho prekvapil, aj keď na druhej strane si myslím, že on chce v prvom rade vyhrať posledné 4 zápasy, dnešné stretnutie je hlavne o Barce, či dokáže zdramatizovať boj o titul alebo nie.

Reagovat
Kenneth

Jistě. Real to dneska přišel odchodit. Tvoje teorie miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tello mě dostává. Pepkovi fakt nikdo do hlavy nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandoval asi fakt už sere na body, opäť hrá Raúl Bravo

Reagovat
madridcan

Co je s Piquem? Nejak dlho uz chyba nie?

Reagovat
Kluivert9

Už by měl být ready, ale teď na něj asi jen nezbylo místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Pep spoléhá na územní převahu, proto se víc hodí rychlostní obrana na vaše nebezpečné protiútoky, navíc to mnohem víc napomáhá možnosti s hrou na 3 obránce, kteří v tomto složení hrajou líp, jak když je mezi němi Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudáček

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Mikeeeeeeeel Labakaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Reagovat
madridcan

boha ja, ze mi meska prenos v Košiciach a je to nejaky slovanista z tretieho utoku Ma neser...

Reagovat
smazaný uživatel

neni som slovanista... Ma neser

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona bench: Pinto, Piqué, Montoya, Keita, Cesc, Cuenca and Pedro

tak Alexis ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, tak to zase nakonec změnili a je tam místo Cuency, fakt mě ten Twitter dneska solidně vo*ebává

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca ani na lavičce. Hmm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Tak sa majte! Nech vyhra futbal

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se hlavně na španělský komentář na www.rojadirecta.me , nebo futbolarg.com ,to má náboj a je to paráda.Nekdy čekám ,že reportér sebou sekne,ale žijí fotbalem..

Reagovat
smazaný uživatel

Já u Sport 1 taky občas čekám, že sebou Slepička sekne.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! REAL MADRID ! ! !

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby vyhrál PD i Ligu mistrů... snad se to nestane

Reagovat
Pinturicchio

Mně by to nevadilo, co se CHL týče, je pro mě Real nejpřijatelnější. Nechci, aby zatím někdo obhájil prvenství, jinak bych to asi přál Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád pohádky, tak bych docela i přál to domácí vítězství Bayernu.

Reagovat
Pinturicchio

To je pro mě těžké, k Bayernu jsem si dřív vytvořil velkou averzi ( Kahn, Effenberg, atd. ), ale zase ten tým, který mají ted, je docela OK ( navíc Arjen ♥ ).

Reagovat
patas92

OT: za*rany Tatran

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Tello a Thiago v základu tak to musí Real doklepnout

Reagovat
smazaný uživatel

To pude,3:1 a Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dí Barca brzo gola

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa už pomaly z Coentraa robí neviem aký drevák

Reagovat
smazaný uživatel

On je takový talisman. Pokud počítám správně, tak jste letos prohráli 5 zápasů, ve kterých hrál přesně 450 minut. Navíc už z něj momentálně není jenom oblíbenec fanoušků, ale i spoluhráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked vačšinu hral proti Barcelone, proti k ktorej máme bilanciu akú máme tak tých prehier sa nazbiera unho ... a čo s tými spoluhráčmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý měl hodně veselý let z Mnichova, pár spoluhráčům se jeho výkon moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

On totižto tie výkony ako drevák má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tiež sa na ňom smejem keď ho vidím

Reagovat
smazaný uživatel

ty určitě hraješ fotbal a si dokonalost sama, že ano?

Reagovat
Kenneth

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alvés na svém Twitteru. "Nyní už není cesty zpět, pro ty co chtějí vyhrát titul. Bůh ochraňuj mě a celou Barçu."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

500. pro vítězství Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav,či Pepe a Ramos dohrají,pokud si opět dali na oběd tatarák,tak těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

19.21 - Hráči na trávníku. Hráči Barcelony již jsou na hřišti, aby se rozcvičili. Potlesk sklidil Victor Valdés.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych na place viděl raději Marcela. Inu snad přijde alespoň jakožto žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Moji žáčci to dnes projeli,vinou zranění brankáře,doufám,že Barca mi zvedne náladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Klub?

Reagovat
smazaný uživatel

No jen okresní přebor,ale jsem rád,že dětská makají,jak kdyby to byla LM,Slavia Michálkovice..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Mohl by dát Busquets góla, pro vylepšení atmosféry

Reagovat
smazaný uživatel

Za výhru Barçi každý palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu i na noze?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a palce dolu za prehru realu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pep je neuvěřitelnej, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

rád by som dnes videl od messiho hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

a já zas od Kalouska demisi...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla mozaika na tom Camp Nou

Reagovat
Kenneth

Takový nezvyk když začíná Clasico za světla.

Reagovat
Side

Nějakej sopcast s dobrou kvalitou prosím?

Reagovat
secho

Channel - 128582

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dneska pepek hodí facepalmů?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm 3-4-3

Reagovat
patas92

tohle rozestaveni nemam vubec rad

Reagovat
smazaný uživatel

Něco s anglickým komentářem? Ty španělský mi lezou na nervy. Ikdyž v tom jsou emoce, to musím uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

už se kulaj

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám angličtinu

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla byt reakce, ale můžeš to hodit, rusaky mě nebaví poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zas bude nedáš dostaneš ..

Reagovat
Kenneth

Dřevák Pepe . Ten ty nohy má fákt jen aby někoho nakopal.

Reagovat
Pinturicchio

To chtěl Alves co, penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Je to komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves jak si šel pro penaltu, aby Lionelek mohl kopat pentli a šel před Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem toto je úplne iný výkon ako proti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná

Reagovat
patas92

Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

Najkomickejší zápas súčasnosti

Reagovat
One-Real

Co je tohle za faul

Reagovat
Kenneth

Za tohle nedostane Alvés žlutou? Van Persiemu dal druhou žlutou a rudou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Alves žlutou? Samozřejmě ne

Reagovat
smazaný uživatel

žltá

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal ji Alves, tak aspoň ten

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy trapny faul ? :D..NA co ten Ronaldo busi,kdyz neustoji ani jeden titerny kontakt ?? Mohl jit klidne sam ...

Reagovat
Side

Asi těžko když si zakopl o nohu

Reagovat
Kenneth

Messi je větší solista než Ronaldo

Reagovat
Pinturicchio

Alves měl mít žlutou a ten "faul" Ramose byl spíš šlapák Xaviho

Reagovat
jenage

gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GGOOOOLLLLASSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Krausio_Real_M

JOOOOOOOO!!!!!

Reagovat
One-Real

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten golman č.1

Reagovat
patas92

jo to je on

Reagovat
smazaný uživatel

*Valdes teda

Reagovat
San Iker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

queeee golasoooo de sammmyyyy fantáááástico khediraaaaa go, gol go, gol gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
patas92

tvl takovy posrany gol

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Valdes dělal

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stas87

zaciatky realu idu,horsie su konce pre nich...

Reagovat
nemamvasrad

Puyol a Valdes to pěkně zjebali

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano a Alves jak tam stáli a hlásili se jak v první třídě

Reagovat
C0br

Nebyl Khedira v offsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

z toho opakovaného záběru to vypadalo, že byli úplně v rovině

Reagovat
ronaldinho_10

Byl - když si to zastavíš, tak je vidět, že Pepe hlavičkuje přesně nad lajnou malého vápna, kdežto Ronaldo je pů metru ubvnitř a Khedira dobrý metr.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Alves tam měl nohu. takže to ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

teda adriano

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole to byla rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Sami

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby Clasicovská klasika? Real vyhráva a potom dostane klepec?

Reagovat
smazaný uživatel

kdy to tak bylo?

Reagovat
Kenneth

fail

Reagovat
smazaný uživatel

tak sry no

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy si ešte Realu nefandil

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

a tak přibliž mi to trochu ne, když seš tak vševědoucí?

Reagovat
stas87

Reagovat
ronaldinho_10

Nechápu, jak muže pomezní takovy ofsajd pustit. Vždyť tam stali oba hrací reálu sami, ani nebyli v pohybu. Vyhled mel volny, to snad nejde prehlidnout, pokud to neudělal úmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Mimochodem Khedira rekordni gol cislo 108. Kdo by to rekl, ze zrovna on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Arjena Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý stream?

Reagovat
JacoBee

jj skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

magor.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti jde o kvalitu, tak nevím, ale pokud ti stačí aby se nesekal, pak http://www.sportlemon.tv/v-2/18/190/v-399132.html

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
JacoBee

Ježiš sundej ty brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

prasa Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

DAMMIT!

Reagovat
Kenneth

Ozil s Di Máriou špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi boha!!!! Už to zasa začína

Reagovat
patas92

tvl Xaviiiii

Reagovat
smazaný uživatel

1. Facepalm

Reagovat
jenage

casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Zazdění.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi neuvěřitelně

Reagovat
One-Real

Hmm Messi tohle bylo mistrovsky, jednim pohybem 4 hraci u nej a 4 stranou uplne ze hry.

Reagovat
Kenneth

Ramos katastrofa. Co to zkoušejí za debilní ofsajdovou past?

Reagovat
REPLIKATOR

Xavi!

Reagovat
One-Real

No tezko rict jestli to nebyl ofsajd. Ten Adriano byl na podobne urovni.

Reagovat
One-Real

ted mi prijde ze nebyl

Reagovat
Pinturicchio

Těžké, spíš mi přišlo, že o malinko byl, ale tohle rozhodčí nemohl vidět.

Reagovat
vacin

Podle mě tím jak byl ve vyskoku tak tam nechal nohu a tím byl Sami před ním

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho posledního záběru to vidím stejně. Byli v rovině.

Reagovat
C0br

Proč se Real zase vykašlal na aktivitu po vstřelení gólu? Takhle to s nima dopadne stejně jako vždycky.

Reagovat
patas92

to je na hovno takova hra bez utocnika

Reagovat
Arbiter

Jdu se podívat, abych věděl, jak hrát/nehrát s Barçou na Camp Nou

Reagovat
supervizor

No vy tam hrát určitě nepřijedete.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že dáš di Matteovi podrobnou zprávu

Reagovat
Arbiter

myslím, že se sám kouká

Reagovat
niflheim

Ono je vlastně Clasico...jsem počítal, že to bude tak od devíti/desíti.

Reagovat
One-Real

Arbeloa ZATIM dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobre

Reagovat
patas92

to spis Tello dela porad to same, ptz nic jineho neumi

Reagovat
vodka

Arbeloa zatím pozičně skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to vypadá, že po pěti minutách by Tella každej ubránil i poslepu, když dělá pořád to stejný

Reagovat
vodka

no, Iniestu tam odstavil 2x taky hodně luxusně...

Reagovat
Arbiter

Real více střel na bránu?

Reagovat
Kenneth

Arbeloa hodně velká fantazie. Prosím at mu to vydrží.

Reagovat
homeles8

už jsme podruhý zabili Skeleton Kinga a můj Monk už má 11 level a mám rare brnění a zbraň

Reagovat
Arbiter

dvojka nebo jednička?

Reagovat
Side

trojka

Reagovat
Arbiter

ona už vyšla?

Reagovat
smazaný uživatel

beta

Reagovat
homeles8

tenhle víkend je open beta, pro každýho

Reagovat
Arbiter

fakt? Stojí to za to?

Reagovat
homeles8

jo♥♥

Reagovat
Arbiter

Takže si to mám stáhnout?

Reagovat
homeles8

jak chceš :-) ale v Pondělí v 19:00 to zase zruší

Reagovat
Arbiter

kde to stáhnu?

Reagovat
smazaný uživatel

http://us.battle.net/d3/en/blog/4963739/Diablo%C2%AE_III_Open_Beta_Weekend-4_19_2012

Jdu na to taky, ačkoli vůbec nestíhám do školy, tak tohle musím. 12 let !

Reagovat
Arbiter

díky

Reagovat
homeles8

akorát jsou tam furt ňáký errory a dnesk už po čtvrtý se tam nejde připojit

Reagovat
Arbiter

strašně dlouho se to instaluje

Reagovat
homeles8

jo, to taky :-) já to dal hned jak jsem přijel z Prahy a když jsem se vyspal, tak už to bylo :-)

Reagovat
homeles8

JInak to hrajem s kámošem pro dva a jde to úplně v pohodě, bez lagů a je to pecka. Akorát škoda že to neni už tak strašidelný jako Diablo 1. Ale hratelnost j hodně dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně doufám, že to netrpí syndromem her posledních několika roků, že jsou všechny hrozně jednoduchý tzn - umřít se téměř nedá, jakmile to dostaneš jenom trochu do ruky.

Reagovat
homeles8

ne, umřít se nedá, ani pod půlku koule mi neubyli životy. To snad bude těžší v plný verzi v tý bonusový obtížnosti. Tendle začátek jak je v tý betě, tak ten byl lehkej i v Diablu 2 a 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to myslím. Počítám i že první průchod hrou může být bez smrti.

Diablo II taky začíná být zábavné až na Nightmare.

Reagovat
homeles8

teď jenom aby nešli projít Všechny 4 obtížnosti stejně lechce jako beta

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem nějaký video s vývojářema a prý poslední obtížnosti jsou téměř nehratelný Každopádně díky za upozornění na tu open betu

Reagovat
r.mrazik

legend of grimrock je libovejsi

Reagovat
Arbiter

Tohle mi posílal kámoš, klasika, no Ale já se těším na přepracování jedné klasiky- http://www.sector.sk/novinka/66912/sever-proti-juhu-znovu-na-bojovom-poli.htm

Reagovat
Side

je open beta na víkend

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
homeles8

III

Reagovat
smazaný uživatel

To já jsem to rozjel za barbara, zatím jenom level 3, ale vypadá to dobře. Celkem nezvyk mít Fury namísto Many. Jinak štvou mě servery, včera to běželo v pohodě, dneska, jsem se tam dostal jenom na chvilku, snad to brzo spraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Veterán nestíhá.

Reagovat
vodka

Pepe co jako čekal debil

Reagovat
stas87

skoda ze tellovi chyba moment prekvapenia,alves je malo vyuzivany a celkovo mi pride ze sa barcelona zatial drzi trochu spat,utoci menej hracov nez obvykle real nicim neprekvapil a zatial mu to vychadza

Reagovat
Kenneth

Katastrofa Ozil .Katastrofa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, vybojoval to a dotáhl přes celé hřiště naprosto katastrofálně

Reagovat
Kenneth

Co jako? Hráč jeho kalibru tohle musí využívat lépe. Celý zápas hraje špatně.

Reagovat
stas87

ak tenka je hranica medzi uspechom a neuspechom vsak?ustal 3 fauly,utiekol 60 metrov a len tak tak ze nemal golovu asistenciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt trouba, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Anglický komentátor - messi ozel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde to jen mě, nebo Di Maria nedá skoro balon?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tello po 450. Klapka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tello je vtipnej

Reagovat
patas92

jezis kolikrat to tam to Tele bude jeste zkouset??...v polocase at ho strida Alexis

Reagovat
JacoBee

TELLO DOLŮ...to mě fakt poser...dobře ta jeho stejná klička je často účinná,ale doprdele když mu nevyšla 5x proč myslíš že mu po 6té vyjde?!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je často účinná ne ??

Reagovat
JacoBee

ty si blbej

Reagovat
REPLIKATOR

Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Chelsea NUDA

Barcelona-Real Madrid NUDA

To radši začnu sledovat Příbram !!!

Reagovat
spider_8

Příbram - České Budějovice NUDA

Reagovat
Kenneth

Messi opět plaká u rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobře Real

Reagovat
smazaný uživatel

di si do píči s přírbramý :P

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou útčně za každých okolností . A píše se s PříbramÍ

Reagovat
smazaný uživatel

A nepíše se útočně a Příbramí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej z toho show . Moc dobře víš, co jsem chtěl napsat a zvýraznit

Reagovat
Arbiter

chtělo by to, aby ten deštík byl i v úterý, neví někdo, jaká je předpověď?

Reagovat
spider_8

Nejlepší by byly kroupy

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaa "

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaa "

Reagovat
homeles8

tak já jdu zase hrát

Reagovat
penepi

BELAAAAASI MAJSTRI WUHUUUUU!!!

Inak shots on goal 0 vs 4, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jestli dobre koukam, tak Pepe teda nebude proti Seville.

Reagovat
Honza Matoušek

Varane

Reagovat
Kenneth

Oba krajní beci hodně velká fantazie. I když Arbeloa to má ulehčený tím že na něj hraje slaboučký Tello. Xabi taky perfektně. Ozil a stoperská dvojice se mi moc nelíbí. Dělají moc velké mezery a Xavi to mohl potrestat. Doufám že přidáme ještě jednoho at po zápase můžu jít slavit titul.

Reagovat
Kenneth

A Ronaldo by mohl svojí energii soustředit na obrannou činnost a né na debilní sprint na 60 metrů z kterýho stejně nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jen Di Maria je tragickej, ten snad ztratil kazdej balon a Pepe a jeho rozehravka, byl snad ctyrikrat u balonu, z toho jednou namazal Alvesovi a ty dalsi daval az na Valdese. Btw. Proc je Karim tak zpomalenej a nepredvida situace? Ted jsem ho sledoval a kdyz se Ronaldovi s Ozilem podarilo proniknout, tak on byl o krok pozadu a oni mu tak nemohli nahrat, to se mi nelibi.

Reagovat
patas92

o polocase Telle a Iniesta/Thiago dolu a za ne Alexis, Pedro/Cesc...a hrat normalne 4-4-2 a ne tohle debilni rozestaveni

Reagovat
patas92

4-3-3 samozrejme

Reagovat
One-Real

Karim je na tele strasne silny, to se mi libi. Malo ztraci.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je super, ale skoro pri kazde utocne akci je vzdycky v nabehu o krok pozadu.

Reagovat
Mercury

Je to skvělý hráč, když se mu daří tak fakt naprosto špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajeme špatně, ale děláme spoustu individuálních chyb. Dvojí chyba Puyola a Valdése dala Realu gól zadarmo. Chtělo by to na plac někoho, kdo si bude věřit a půjde si za gólem. Já bych tam dal Alexise a stáhl Tella.

Druhý poločas musíme odjezdit po prdeli a nehrát ani na minutu alibisticky. Na nic jinýho než totální útok už není čas.

Reagovat
Mr.Jindros

Nehrajete špatně? To asi ne, každopádně je to nejhorší výkon Barcelony, co jsem za dost dlouhou dobu viděl. Tu omladinu dolů každopádně, na takovéhle zápasy to ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Thiago byl zralý na vystřídání, Tello taky, je strašně čitelný. Poslal bych tam Cesca a Alexise nebo Pedra.

Reagovat
Arbiter

líbila se mi ke konci pasáž, jak Ronaldo cupitá s balonem dopředu a s ním cupitají tři hráči Barçy

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe to dopracuje na tu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Iba karta za polčas? Fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je to snad nejnudnější el clásico všech dob. Měli jsme jednu jedinou šanci za poločas a k ničemu se nemůžem dostat, to stejné Real, až na to že dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem neviděl, má Barca na otočení?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se zdá, že ani náhodou. Hrozný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

má , jen musí zlepšit finální přihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

má , jen musí zlepšit finální přihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má vždycky na otočení. Ale v první půli si vypracovali všehovšudy jednu výbornou šanci, kterou Xavi neskutečně zazdil, jinak nic. Real ke gólu přišel tak trochu jako slepý k houslím. Každopádně zatím výborně napadají a dělají Barce problém.

Reagovat
Arbiter

3 - There are 3 things guaranteed in life - death, taxes and a yellow card for Pepe. Inevitable.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Xaviho šance šla vedle??? S mi zdálo, že to trefilo Ikera

Reagovat
JacoBee

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

trefila ne?

Reagovat
jenage

iker to vychytal

Reagovat
REPLIKATOR

Barca už neotočí, v dešti neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče: Barcelona 77% - 23% Real

Střely na bránu: Barcelona 0 - 4 Real

Střely celkem: Barcelona 3 - 6 Real

Reagovat
Arbiter

díval jsem se na animaci počasí a v úterý by pršet v Barceloně mohlo

Reagovat
vodka

za co teď Xabi žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Za čistý skluz

Reagovat
Arbiter

kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

čistý zákrok ... môžem jebať ..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz par tyzdnov mi to hlavne v zapasoch vonku a aj dnes pripomina poslednu Rijkaardovu sezonu,.. kazdy je za loptou, chce ju len do nohy, kazdy sa diva do predu ale nahrava maximalne doboku, lebo dopredu neni komu, na hrote nikto neni, ani tam nebezi a ked uz sa tam niekto v tutovke objavi tak je to strelec typu Xavi. Samozrejme az na Messiho, tak ako v onej Frankovej sezone, je to len o nom. Aj dnes ked nieco sam nezariadi, tak zagratulujeme Realu k titulu.

Reagovat
Kenneth

Míč dopiče. Messiášek se položí na zem a rozhodčí vytahuje karty. Opět jim pomáhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Nebreč

Reagovat
homeles8

Reagovat
patas92

bez do prdele Tello

Reagovat
patas92

sorry to nemela byt reakce

Reagovat
niflheim

Faul a žlutá?

Reagovat
T44v3tt1

Rozhodčí už to pomalu začíná rozjíždět, viz teď čistý skluz na Messiho.

Reagovat
vodka

a di mária je taky dobrý diver Iniesta se ho dotknul až když padal

Reagovat
niflheim

Už se těším na spornou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Poslete uz do prdele toho Tella...Kazdou klicku posere a v mezihre taky nic moc...

Reagovat
patas92

Reagovat
JacoBee

Reagovat
One-Real

Tak tohle bylo hrozne tesne, velka skoda.

Reagovat
JacoBee

DO HAJZLU TELLO!!!....pryč už s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi Tello,to si delas prdel ??? Pepek je snad na hlavu,ze to nevidi,prosimte,prosimte,vyhod ho..treba ti ho vecer i preblafnu..

Reagovat
10

Tello je dneska nejlepší hráč Realu

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

Tello

Reagovat
Kenneth

Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tello

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo

Reagovat
niflheim

Reagovat
patas92

na co cekas Josepe, az Tello posere dalsi utok??

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytečné. Podle záběrů Guardiola notebook u sebe nemá...

Reagovat
REPLIKATOR

nemá internet v mobilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, to mě nenapadlo. Je to možné, takže možná můžeme čekat vystřídání Tella za malou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni Tello ale Geňo

Reagovat
smazaný uživatel

a to tady bylo radosti od fans barcelony, že nastoupí tello

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje třeba Cuenca? Ten Tello to Realu strašně usnadňuje

Reagovat
Arbiter

Pořádně je vyšťavte, Madride

Reagovat
smazaný uživatel

Motm Realu Tello

Reagovat
One-Real

Pepe, Pepe.

Reagovat
Kenneth

Pepe běž někam. Je to trapný.

Reagovat
vodka

Pepe je nejnesympatičtější fotbalista, co chodí po světě

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen patří do vybrané společnosti Zlatan, Tevéz, Taarabt a další.

Reagovat
vodka

to ne, on je fakt strašný...

Reagovat
Arbiter

hraje vlastní ligu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zdaleka neni

Reagovat
smazaný uživatel

REAL gratulujem k titulu .......................

Reagovat
vodka

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Pepku,stridej treba az v 89. minute...to urcite pomuze.

Reagovat
Godwinson

Těm Španělům ta huba jede neuvěřitelně, zlatí Rumuni. :)

Reagovat
smazaný uživatel

a Tello rád som ťa videl, toto je posledný zápas tvojho života aj noc fanúšikovia ťa zničia

Reagovat
Kenneth

Hrajeme sakra, tohle je čekání na gol.

Reagovat
One-Real

Boze.

Reagovat
vodka

ty vole, se tomu Xabimu vůbec nedivím....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
Arbiter

hodil rukou směrem na asistenta a asi přidal i nějaké peprné slovo

Reagovat
vodka

souboj o balon s Messim, 50:50, Xabi ten balon vybojoval když po sobě šli ramenama a lajnový to odmával jako faul, tak na něho Alonso vyběhl...

Reagovat
nemamvasrad

Ten Tello má hrozné zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi zasa čisto a faul zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tohle je hrozný. Nehraje ani jeden z týmů. Real nemusí a my snad nechceme...

Reagovat
One-Real

zase lasershow

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je herne pred higuainom, uz to musi vidiet kazdy...jeho styl je velmi prospesny v Joseho hre...

Reagovat
smazaný uživatel

no začiná se faulovat, to budou lítat facky za chvili

Reagovat
Kenneth

Xabiho dneska ten rozhodčí řeže. To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa teším na zajtra to bude článkov

Reagovat
Erdovec

Ramos takový Španělský Materazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to je neskutečný hnus, ty lasery...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to začíná kouskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je štetka

Reagovat
supervizor

Benzema dostává slušně naloženo.

Reagovat
One-Real

Snad Karimovi nic neni. Vypadal ze signalizuje stridani.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako fantastický Coentrao

Reagovat
patas92

koukate nekdo na Boston - Caps? ... z tady tohodle me nejak zacinaji bolet oci

Reagovat
Arbiter

chudák Karim

Reagovat
One-Real

Slusna supa, vstavat se mu urcite nechtelo vzhledem ke stavu, ale takovou bych dostat nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě nic příjemného, to je fakt

Reagovat
One-Real

Di Maria je dneska strasny, nemuzu si pomoct.

Reagovat
Side

Co tam blbnou s tím vozíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík tomu asi moc nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Tello přežije všechno, Guardiola chce odejít z Barcy zřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nech nezabudne dostať druhý gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídá nejlepšího hráče Barcy (Xavi) a to Telle tam nechá?? Zajímavé..

Reagovat
patas92

Pep se uz asi vysral na ligu a setri Xaviho na LM

Reagovat
JacoBee

alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Reagovat
stas87

golasooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
patas92

Barcaaaaaa

Reagovat
Kenneth

Musíme hrát fotbal. Ta jejich obrana je slaboučká.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexíííííííííííííííííííííííííííííííííís

Reagovat
Arbiter

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej HALUZ

Reagovat
REPLIKATOR

Tello odehraje 95 minut

Reagovat
cubinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pata Iniesty

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool alexiiiiis !!!

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vodka

Tello gól padl překvapivě po přímočaré rychlé akci, ale docela haluz, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepište to tak brzo

Reagovat
herbage

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool

Reagovat
Kenneth

KURVA už.

Reagovat
supervizor

Dobrej kulec.

Reagovat
niflheim

Větší haluz by nešla?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
Krausio_Real_M

Zase ten cikán

Reagovat
patas92

dpc

Reagovat
GEGE

ALEXIS!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sa rozbehol a hneď to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny jak v tom nechali Ikera vykoupat

Reagovat
cubinho

Tello musí jít dolů. Nechápu. Cesc do hry.

Reagovat
C0br

Haluz chudák Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

taková zasraná haluz

Reagovat
smazaný uživatel

twe :(

Reagovat
smazaný uživatel

RONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
lnterista

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLASSOOOOOOOO YES!!

Reagovat
Krausio_Real_M

RONALDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Reagovat
Godwinson

Škoda, Casillase mi je vážně líto.

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne

Reagovat
San Iker

GOOOOOOOOOOOOOL CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zasranej ronaldo--

Reagovat
stas87

kurva!!!!!!!!!!rozhodne hrac ktory okrem hlavicky absolutne nic nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Tello zase Ale nakonec to tam dokopali. Ani bych se nedivil, kdyby to jeste Real projel

Reagovat
vodka

jenom tak dál..

Reagovat
vodka

Ozil ale geniální balon, Ronaldo skvělé zakončení...

Reagovat
Arbiter

luxusní pas

Reagovat
herbage

Reagovat
Kenneth

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

Hezky, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

RONAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOO CRISTIAAAAAAAAAAAAAANOOOOO

Reagovat
niflheim

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Yeaaaaa!!!!!!!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mr.Jindros

Cristiano dobrá oslava.

Reagovat
Losinho

GOOOOOOL RONALDOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Godwinson

Super!

Reagovat
Arbiter

Ronaldo vlastně neumí vůbec hrát ve velkých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dává goly jen z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jednou dobre ojedes holku,to znamena,ze si Rocco Siffredi ?

Reagovat
supervizor

Reagovat
valloire

blbecku

Reagovat
patas92

Ronaldo

Reagovat
Kenneth

Jakmile sme to otevřeli dostali fíka. Takhle jsme měli hrát celý zápas!!!!!!!

Reagovat
Swarley

to zrychlení Cristiana, to mě prostě nikdy nepřestane udivovat...neuvěřitelné...

Reagovat
Arbiter

mi se líbí styl jeho běhu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

tak to vidím poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

mi to pripomenulo, ako som raz sprintoval tak rychlo, ze som sa dostaval do stale vacsieho zaklonu az som spadol

Reagovat
vodka

já teda spíš pak vždycky o někoho/něco zakopnu...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool queee golasoooooooo mes que un messi

criiiistiaaanoooo mes que un messi roooonaldooooo

Reagovat
smazaný uživatel

I´m running this show baby Ti amíci jsou frajeři

Reagovat
smazaný uživatel

ten futsalový brankář teď moc nepodržel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím ty titulky: Ronaldo vs. Messi 1:0...

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná, klasika

Reagovat
Side

Reagovat
Erdovec

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

a marijáš už se rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Alves skurvený

Reagovat
Godwinson

Za to měla být rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

dyť fauloval Alves, ne?

Reagovat
nemamvasrad

Taky mi to tak přišlo.

Reagovat
patas92

Ronaldo

Reagovat
Side

Ale teda Alves Měl být venku zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se mi nelíbí, co ted rozjíždí rozhodčí za mariáš, dnes se nedohraje v počtu, opět

Reagovat
smazaný uživatel

plným

Reagovat
Erdovec

počkat to fakt myslíte že to Ronalda mohlo bolet a nesimuloval tam? dyť to bylo jako když do vás narazí komár

Reagovat
Arbiter

možná to nebolelo tolik, jak ukazoval, ale kolíky na břicho to bolet musí svinsky...

Reagovat
Erdovec

to bolí, to vůbec netvrdím ale z toho opakovaného záběru to vypadalo že se ho ani nedotkl, možná tak dresu

Reagovat
Arbiter

mi zase přišlo, že ho šmignul...to prostě nepoznáš, no

Reagovat
smazaný uživatel

Hra dnes messi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

charaktery už se začínají projevovat v plné kráse, nejen na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Pepku,v 80. minute stridas trageda ??

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je Pepe nejnesympatičtější fotbalista na světě co je pak Alves

Reagovat
C0br

Benzema

Reagovat
SunFells

Heh, tam se nehraje ani půl minuty.

Reagovat
Godwinson

To se Benzema trochu unáhlil

Reagovat
smazaný uživatel

'Diveeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec,vubec to nebyl dive,omlouvam se ti....

Reagovat
cubinho

To je herečka, neskutečné

Reagovat
REPLIKATOR

Žádná herečka, kurva je to!

Reagovat
vodka

ach jo, zase konec zápasu fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to proto zapl až teď. Ta komedie mě jako nezainteresovaného baví

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dobře

Reagovat
smazaný uživatel

cronaldo je tymovej hrac, misto aby sel do zakonceni, spadne a usetri vterinky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo trošku simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

trošku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dive, ale faul též.

Reagovat
SunFells

jak by řekl Gary Neville

Reagovat
technecium

nechápu, jak můžou fanoušci realu říkat, že barca simuluje. To co dělá ronaldo je strašně nechutný

Reagovat
vodka

jj, dělá to samé co drogba, takticky tam vylehává

Reagovat
technecium

tohle kdyby nedělali, tak je mám i rád

Reagovat
vodka

to by v tomto zápase dělala i Barcelona...

Reagovat
technecium

nevim no, nemyslim si to

Reagovat
smazaný uživatel

nic ve zlym

Reagovat
technecium

všichni melete o tom, jak barca strašně simuluje, ale mě příjde, že mnohé týmy jsou na tom mnohem hůř, protože na výsledek danýho zápasu to má větší vliv než "simulování" barcy

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, to je fotbal, spanelskej zvlast, nemluve treba o jizni americe, sere me to, ale to je tak vsechno co s tim muzu delat

rozesmalo me ze by barca hrala jinak

Reagovat
vodka

ale jo, ťukali by si v závěru zápasu bago a po sebemenším kontaktu by se váleli na hřišti a střádali minuty do konce... vsadil bych se o co chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonáci jsou ted nějací zalezlí, to bude noc plná slz

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je jiřík?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by simuloval, aby si nechal ujít exekuci toho přijímaku...

Reagovat
smazaný uživatel

to by nemal byť Real Madrid ale Real muráreň lebo taký beton aký dáva madridský tím taký nikde nenájdete

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná

Reagovat
vodka

Barcelona má kolik, 2-3 střely na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne naposled sme ho videli ve stredu od sibiře

Reagovat
smazaný uživatel

Real hra v obrane aktivne a vzdy vysoko napada, aky beton hra mourinho prosim ta ? pochop moderny futbal a nevyryvaj

Reagovat
herbage

Mourinho dobře namíchal beton, gratulace Realu k titulu

Reagovat
eder

No, beton, každopádně má Real dvojnásob střel ne branku než Barca.

Reagovat
vodka

tak Barcelona se skoro do ničeho nedostala, jenom Tello a ten to zahodil...

Reagovat
herbage

tak po tom srovnání měli vytvořit drtivý tlak, ale break C.Ronalda rozhodl, no. Děsná chyba obrany

Reagovat
Arbiter

já nevím, co máš furt s betonem

Reagovat
herbage

je fakt, že proti Chelsea předvedli přímo mistrovskou podívanou, no

Reagovat
vodka

jasně, ale nemyslím si, že by byl Real pasivní, Barcelonu prostě v držení balonu překonat nemůže, dávali jim prostor na jejich polovině, ale od půlky aktivně napadali, k Messimu okamžitě přistupovali ve 2, vykrývali výborně prostor a barceloně umožňovali prakticky jenom jalové přihrávky do krajů.

Barcelona celkem zklamala, druhý zápas po sobě se to snažila stereotypně přes střed protlačit, Tellovi to vůbec nešlo a Alves na druhé straně taky dost jalový...

Reagovat
herbage

nejspíš únava. Ono letět to Londýna, tam odehrát přetěžké utkání a zase zpátky a další náročné utkání, to není vůbec lehké. Real měl o den odpočínku navíc a bořit je vždy jednodušší než tvořit

Reagovat
Arbiter

A v jednoduchosti je krása. Fotbal se nehraje na procento držení míče a počet přihrávek...

Reagovat
vodka

jenomže Barcelona byla v pozici, kdy tvořit měla a musela. Potřebovala vyhrát. Real hrál ale vážně dost aktivně, počet naběhaných km mluví dost jasně. Jistě, spoustu balonů nakopli jenom tak naslepo pryč, ale opět po nich šli, napadali.

V podstatě takticky zahráli přesně to, co se proti momentální barce má hrát. Přehrát je v držení balonu a kontrole hry je nemožné...

Reagovat
herbage

a právě proto je Barcelona stále lepší tým

Reagovat
Arbiter

Na základě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne nevidite, ze barcelona je zatim stale nejlepsi?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
herbage

na základě vzájemných soubojů, herního stylu, herní vyspělosti?

Reagovat
Arbiter

Já mám raději týmy, které se umí přizpůsobit soupeři, jsou tak flexibilnější a dokáží reagovat na dění lépe než týmy (čti Barça), které si jedou furt tu svoji, hlava nehlava, ač třeba v některých případech ví, že to fungovat nebude... A herní vyspělost je co, prosím tě? Nějaký tvůj terminus technicus?

Reagovat
Arbiter

A ještě jedná věc- liga není jen o vzájemných soubojích, je to dlouhodobá práce. Kdyby záleželo pouze na jednom nebo dvou zápasech, tak je Barça také k poražení...

Reagovat
vodka

já že se bavíme o dnešku? dneska lepší nebyla, bylo to vyrovnané...

Reagovat
herbage

nn, tohle se bavím obecně. Tady někteří dělají, jako by došlo k nějakému střídání králů, ale Barcelona má stále výrazně lepší tým

Reagovat
Arbiter

tak dokonce výrazně lepší

Reagovat
vodka

individuální kvalitu mají větší, ano... ale takticky to dneska nezvládli a byli jednotvární, zkrátka nevěděli co hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

neni umeni porazit horsi tym

Reagovat
vodka

je dominantnější tým na hřišti, pokud to ale nevede k vytvoření gólových šancí (vytvořili si jich minimum), je jim to úplně k ničemu a lepší tím pádem není...

Reagovat
herbage

řikám, bořit je jednodušší než tvořit a pokud někdo dokáže porazit tým zatažebž v bloku jako dnes Real, tak jenom Barcelona

Reagovat
vodka

na to jsi přišel jak? MU ten blok pravidelně překonává hrou přes křídla a cpaním balonů do vápna. Nejsme ani náhodou tak dominantní jako Barca, netlačíme ani šestinu akcí středem. Navíc si všimni, Barcelona si i těch pár nebezpečných akcí vytvořila rychlým a přímočarým pohybem a cpaním se dopředu. Od ní charakteristickým posouváním balonu kolem 16 se nikam moc nedostala...

Reagovat
DelPiero137

Tak by Barca mala hrat aby supera nezatlacila pred 16-ku ale pokusila sa ich vylakat a rychlym prechodom prekonat obranu. Ale oni takto hrat nevedia, dostanu sa rychlo na polku supera ale tam to zabrzdia nekonecnymi prihravkami. Kazdy sa snazi vyuzit zbrane v ktorych je dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

A Xavi 2x

Reagovat
Swarley

pozor, nemluvil bych o betonu...tuhle taktitu namíchal Mourinho výborně a takhle aktivní Real proti Barce jsem dlouho neviděl...

Reagovat
herbage

no, v odvetě Copy hráli mnohem lépe, dneska přijeli jen bránit

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

969. pro error37

Reagovat
homeles8

resp. aby už nebyl error37

Reagovat
lnterista

ja se pripojim v poho

Reagovat
homeles8

fakt? Já to jdu už taky teda zkusit

Reagovat
lnterista

neslo mi to kolem 14:00 ale ted pohoda

Reagovat
homeles8

mě to nešlo kolem18ti a teď zase ne

Reagovat
homeles8

já mam pořád error 37

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sosnu? tu betu? nebo jak to funguje?

Reagovat
tomasinho

REAL!

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na sportu1 má babičku v Madridu nebo what? Tak zaujatej komentář jsem slyšel naposled když hrála repre...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Maly zebracik uz to nezvlada nervozny je jako spic

Reagovat
Godwinson

To se tam Iker smál, když se tam Ramos válel?

Reagovat
Erdovec

Ramos je fakt jeden z nejnesympatičtějších hráčů běhajících v současné době po Evropských trávnících

Reagovat
Erdovec

to neměla být reakce ale celkem to souvisí

Reagovat
Krausio_Real_M

Na Alvese a spol. nemá

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Krausio_Real_M

HŮŮŮŮŮŮ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam Díky šampioni už se těším na středu

Reagovat
smazaný uživatel

REAL gratulujem k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

DÍKY ŠAMPIONI!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Real

Reagovat
cubinho

Prokaučovaný zápas, Pepku.

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolu, 4 kola pred koncem vest o 7 bodu pred tymem jako je barca

Reagovat
GEGE

Real mrtě zkušeně.Fakt jediný tým,který jim může jakš takš konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sa ukazala kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Doupě skřetů konečně padlo. Teď ještě aby dal ve finále Ligy Mistrů Božský Cristiano hattrick Péťovi Čechovi a potvrdil svouji dominanci.

Reagovat
stas87

cg realu k vyhre rozhodca vyborny,mal tam len 3 chyby-karta ronaldovi za dohranu akciu po odpiskani,faul na benzemu zozadu ako sa svijal a cervenu alvesovi...

real bol lepsi,vo vsetkom o krok vpred,ozil za asistenciu...som zvedavy ako tunajsie zname firmy unesu prehru

Reagovat
smazaný uživatel

A nesmyslná žlutá pro Xabiho

Reagovat
stas87

asi ano,zvladol to vyborne ten benzema ale mal byt potrestany kartou teda faul na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaam!!!! a míte po titulu katalánci

Reagovat
Kenneth

Na tééééénto moment jsme čekali hrozně dlouho. Katalánci pokořeny na vlastním hřišti Cristiaaaaaaaaaaanem. HALA IKER , HALA CRIS , HALA SERGIO , HALA FABIO , HALA MAMUT , HALA PEPE , HALA ARBELOA, HALA XABI , HALA KHEDIRA, HALA BENZÍNEK , HALA DI MÁRIA . CAMPEEEEEEEEEEEEEEONEEEEEEEEEEEEEEEEEES . Tohle se jde zapít. HALA MADRID , PUTA Barcelona!!!!! PUTA MESSI. A děkujeme lišakovi Guardiolovi za Tella na hřišti.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš z tej Barcelony slušný komplex. Aj vyhrávať treba vedieť, no...

Reagovat
smazaný uživatel

16tiletým nalívají?

Reagovat
Kenneth

Musíte být zoufalý, proto se nad tímto vtípkem jen zasměji.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hloupé a neumí to pořádně česky. Co je to?

Reagovat
Kenneth

Sheldor.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaam!!!! a míte po titulu katalánci

Reagovat
Side

Pepek

Reagovat
Mr.Jindros

Real vyhrál a ještě k tomu zaslouženě. Barcelona si prakticky neškrtla.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bayern Mnichov a hlavně JUUP je to na Vás ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Tazko sa hladaju slova, pretoze Barca si za tento vykon nezasluzi ziadny titul. Real hral uplne dokonale ako v obrane, tak v protiutokoch. V zapase proti Chelsea som bol nastvany, kedze Barca bola ovela lepsia, ale dnes mi neostava nic ine len zagratulovat Realu k titulu. Po dlhych rokoch si to za tohtorocne tazenie zasluzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze pokud nekteri fandove Barcelony chteli degradovat titul Realu a spolehali pri argumentaci ve viru na nevyhrane derby, dneska je to slusny policek. Gratulace Realu

Reagovat
patas92

Gratulace k Realu k titulu...kazdopadne Pepek dneska prokaucoval.....aspon snad prijde Neymar uz letos

Reagovat
minoLFC

Guardiola out

Reagovat
Arbiter

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

DIKY, SAMPIONI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nebojte, Bayern Vás ve středu pomstí ! Ribéry, Goméz, Robben smetou Real, a váhra na Camp Nou bude zapomenuta

Reagovat
Luc-Luc

Barca se pomsti ve finale sama

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ste fanusici sampionov real s prehladom porazil tu bandu filmarikov.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID CF

Reagovat
smazaný uživatel

DÍKY ŠAMPIÓNI!

Reagovat
JacoBee

Real ale není šampión.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Madridu, dnes to odehráli zkušeně. Alespoň že se to dnes obešlo relativně bez zkratů, tak snad si i po zápase zachováme tvář. Visca el Barca

Reagovat
Krausio_Real_M

Díky vám kluci

Real > Barcelona

Letos konečně titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že viníka téhle prohry si zdejší fanoušci Barcelony našli rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, snad Yido neodejde, jeho prognózy jsou fakt luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona to prosere ještě s Chelsea a bude

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vyloupili jsme Camp Nou!!!!!!!!!!! Oléééééééééééé. Hala Madrid!!!!!!!!!!!!!! Wohooooooooooooooooooooooooooo​oooooooooooooooooooo :D Cristiano nedává góly v důležitých zápasech :D Hlavně, že jsem viděl 2. poločas Messiho :D

Ksichty zdejších fans Barcelony musí být k nezaplacení!

Reagovat
JacoBee

Směju se ti.

Reagovat
gonzalesl_is_back

To se týká pouze tvojí osoby . Mojí se to nemůže nijak dotknout. Oléééé

Reagovat
Gazza.8

díky za tento krásný den, velké díky každýmu hráči Realu Madrid!!!!

Reagovat
penepi
Reagovat
smazaný uživatel

Uplna spokojnost! Najprv Slovan vyprasil tych vychodniarskych zmrdov a oslavoval titul v Kosiciach, potom si Real vychutnal nemohucnych cervenomodro pasikavych sasov na cele s najlepsim hracom vsehomira...co viac si zelat na krasny sobotny vecer?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhrál zaslouženě. Mourinho nejlepší kouč světa.

Reagovat
smazaný uživatel

v takhle krátkejch větách takový dva blafy

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se jasně ukazuje pokud rozhodčí píská rovinu, tak sračky z Barcelony vymete kde kdo. Fanda Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ted vidim před sebou tu druhou penaltu proti AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu,prohráli jsme se ctí a je dobře,že umíme ukázat tvář i když prohrajeme,budeme ještě silnější a další rok bude opět náš.Messi mě zklamal,ale jsou to lidi a mám je rád,dneska nevyhrála krása,ale účelnost a v tom je Mourinho nejlepší na světě,je vidět,že když Messi nezahraje,tak to nikdo nedokáže vzít na sebe,jinak velká chyba Pepa,Tella tam měl dát až nakonec,od 60 minuty,nemá na to hrát takový zápas od začátku.Měj te se hezky,já jdu brečet na půdu a beru si polštář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

(NEJSEM FANOUŠEK BARCELONY!!)

Ale real Madrid já bejt Váma tak se moc neraduju, protože nejprestižnější soutěž nevyhrajete A co je pro Barcu lepší ? Obhájit jako první tým v historii LIGU MISTRŮ nebo La Ligu .. ? Myslím si, že JUUP zase vymyslí plán, aby byl ve středu Real smutný

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil ty po úterku

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

24.04.2012 20:45 CET

semifinále - odvety

FC Barcelona (ESP) - Chelsea FC (ENG)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, fakt ve středu se hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona v úterý, Real ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Real ve středu

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca ještě ani nepostoupila přes Chelsea, která ji porazila a pak může ve finále narazit na Real, který ji může porazit. Aby to nakonec nedopadlo tak, že Real pobere jak La Ligu tak LM a ty ses ještě hodně nedivil.

Reagovat
Honza Matoušek

Já bych volil vítězství v lize před LM hned.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za zkratku v posledním řádku?

Reagovat
One-Real

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOO.

Jestli tohle nedoklepnem, tak uz nic. Staci porazit 2 ze 4 souperu a vytouzeny titul je doma. Dneska to byl stoprocentne koncentrovany vykon a az na tu Pepeho simulaci se to obeslo celkem bez excesu. Krajni beci naprosto excelentni vykon. Diky Barcelone, kralovala dost dlouho a pristi sezonu bude zase o motivaci silnejsi. Hala Madrid !

Reagovat
Arbiter

tak mě napadá- jak bys vnímal případný letní odchod Mourinha (ač se to nemusí vůbec stát)?

Reagovat
One-Real

Nebudu nasranej kdyz zustane, nebudu nasranej kdyz odejde.)

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální večer pro Barcu. Naděje na titul v trapu, prohra v El Clásicu, bezkrevný výkon. Nejvíce mě mrzí ten náš výkon, s titulem jsem nepočítal už od podzimu a naší série venkovních zápasů. Takhle se o titul nehraje, dnes to byl nejdůležitější zápas sezony a kluci do toho nedali všechno.

V úterý snad podáme o mnoho kvalitnější výkon a zničíme tu Di Matteovu auru. Postup do finále Ligy Mistrů by byla hezká náplast. Moc hezká.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
herbage

dneska vám to dle mého prokoučoval Pep. Tuhle sestavu jsem nepochopil

Reagovat
Arbiter

Mou nejspíš letos splní to, proč vlastně do Realu přišel- získá ligový titul José je prostě génius

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy je moje Barca trochu z formy,šance s Levante,s Chelsea na pět zápasů.Bohužel,dnes si je aninevytvořila.I když první branka smrděla ofsajdem,střelec k dorážce využil předchozího ofs.postavení,ale to nic neřeší.Možná trochu překoučoval zápas i Guardiola,za stavu 1:1 hrát na riziko se třema beky proti Realu?Smrtící, Real to je stále síla.Gratulace Realistům.Real titul,Barca Ligu mistrů,to by mi stačilo!

Reagovat
smazaný uživatel

Byt roky najlepsi je narocne na psychiku. Sezona bez trofeje by Barcelone mohla pomoct, upokojit sa, znova sa nadychnut, vymenit loziska, zmenit okukane veci a dalej kralovat dalsie 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně kvalitní Classico. Real zaslouženě. Messi dal jednu geniální přihrávku a jeden pěkný sprint ale neviditelný. Tello? Kdo? Na druhý straně nic moc Di Maria, jinak super týmový výkon. Benzema mi pomaličku zaříná připomínat Cantonu. Nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

A jde to bez těch prasáren ! Aspoň v rámci možností. Nádherná podívaná, velké díky jak Realu tak Barce za nádherný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Real absolutne zasluzene, takticky a efektivne. Pep opat skolacka chyba s naivnym kridlom. V podstate vypojena jedna strana z hry bez adekvatnej vcasnej reakcie.

.

Pokial nasadi Pepek opat nejaky experiment poleti Barca aj z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas zbytocne prestupoval zase nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Chelsea tenhle výsledek nepotěšil . Barcelona nastoupí nažhavená ještě o moc víc, když te%dka prohrála . Myslím si, že v úterý Chelsea pojede domu s debaklem .

Reagovat
eder

To si nemyslím. Prohrát El clásico na Nou Campu musí nutně vyvolat u hráčů Barcy frustraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, teďka už se můžou soustředit jen na LIGU MISTRŮ

Reagovat
eder

Dvě prohry za sebou v hodně důležitých zápasech a jpouhé dva dny na regeneraci - obávám se, že to by zalomcovalo s každým týmem. Navíc tíha odpovědnosti, že to nesmí pokazit - nevím, nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý to bude easy, věř tomu ! Barcelona není labilní tým, není na nich ani tlak . Celý Svět teď ví, že jsou z formy . Vyhrají jednoznačně .

Reagovat
eder

No, už brzy koneckonců uvidíme. Zkušenost napovídá, že spíše týmy tzv."v laufu" hrají EASY. Tipuji, že Realu dneškem narostla křídla a Bayern sestřelí v pohodě, kdežto Barca se bude v úterý trápit s obětavým betonem Chelski...

Reagovat
smazaný uživatel

Sím tě,to by Real po památečném 1:5 musel mít frustraci na pět let,stane se.Škoda,že Barcu forma trochu pustila,když jde do tuhého,ale svět jde dál a Chelsea to zlízne.Pak el Clasico v Mníšku!

Reagovat
CHONG

Nádherné, sladké, velké a nesmírně důležité vítězství, jeden z nejkrásnějších večerů mého život. Ať žije Cristiano Ronaldo, ať žije José Mourinho, ať žije Real Madrid. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš to psát i ve středu ????

Reagovat
CHONG

Tak pokud Real postoupí čemuž pevně věřím, tak napíšu něco podobného znění, ale toto vítězství, je pro mě osobně víc, protože Barcelonu nesnáším daleko víc než Bayern a La Liga je pro mě osobně důležitější než Liga Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pěkně nudnej život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co víš,třeba ho kluci ,tedy holky,nechtějí,no tak mu zbývá jen ten Real,tak mu dopřej po čase trochu radosti

Reagovat
CHONG

Šašek jako ty mě nasrat nemůže, kecy chátry mi byly vždycky lhostejné.

Reagovat
CHONG

Já jsem se svým životem naprosto spokojen, ale Realu fandím tělem i duší a po těch peripetiích a zbytečných ztrátách a po těch namyšlených kecech fanoušků Barcelony, kteří vždycky automaticky odečítali tři body z našeho náskoku jsem nesmírně šťastný a je to jeden z mých nejkrásnějších večerů, protože chlastu, ženských i školních a pracovních úspěchů je vždycky celkem dost a takové vítězství je jen jedno, tak si utři slzičky a mazej do hajan.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Super, konecne

Kazdopadne do takovyho uniku Ronalda, po jakym daval gol, ho mohl Benzema za zapas poslat asi trikrat..

Od vsech skvelej taktickej vykon, Coentrao ukazal, ze je spicka, jen ten Di Maria se mi fakt vubec nelibil, snad Barcu dodela Chelski i Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hobitek je mrtev, ať žije král Cris!

Reagovat
patas92

no on Cristiano krome golu toho taky moc nepredvedl

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
patas92

jo aha

Reagovat
nani92

ale to väčšinou aj MEssi..celý zápas nič,ale potom sa mu ten gol podarí a je za Boha

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Co ktomu dodat .. sklamanie velke .. ale ruku na srdce , s dnesnou hrou sme vyhrat fakt nemohli , v obrane hekticke , v utoku staticke bez pohybu a stavy ... Real bol na nas velmi dobre pripraveny , vytvoril si 2x viac sanci a 2x viac ich dokazal pretavit v gol .... v hre je este CdR a LM ... ale nieco treba zmenit , pretoze posledne zapasy mame problem s koncovkou ... verim ze sa Pepek z tohto zapasu poucil a s Chelsea opat ukazeme preco nas takmer cely svet ospevuje ... Som i Serem !

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska souboj Messi / Ronaldo celkem jednoznačná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Z Messiho dneska byl Kdessi.

Reagovat
smazaný uživatel

V souhrnu ti to nikdo neopalcoval, vid?

Reagovat
Krausio_Real_M

Ale on to napsal nejdřív sem (pravda, nic na tom nemění)

Reagovat
vacin

Takhle takticky zvládnutej výkon jsem dlouho neviděl, skvělě vymazanej Messi, před obranou a středem zálohy klobouček.....

A kdo se mi hrozně líbil, přestože hrál jenom chvilku tak byl Esteban

Reagovat
Gazza.8

přesně, Esteban to tam parádně uklidnil, podržel balon, super výkon

Reagovat
vacin

Někteří fans by si měli za ty kecy před zápasem nafackovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, !Hala Marid! Navždy.

Reagovat
LAM

Barca teď není vůbec v dobrym rozpoložení dvě prohry i když ta na Chelsea byla úplně zbytečná.Musejí se te´d kousnout a zabojovat ještě o ty dvě zbylý trofeje se kterýma by to byla další vynikající sezona už čtvrtá a když né tak se nic neděje nemůže se přece furt vyhrávat a to každej pravej fanoušek pochopí.VISCA EL BARCA!

Reagovat
Infi

Diskuzi nečtu vůbec(pro jistotu), každopádně aby se neřeklo, tak cg Realu k výhře, asi byl lepší, zápas si moc nepamatuju.

Reagovat
Jerichoo

to ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz moze Mou poslat na tlacovku aj svojho psa a nikto mu nemoze nic povedat

Reagovat
culé

Gratulujem Realu k titulu a zatiaľ celkom podarenej sezóne. Raz to muselo prísť, štyri roky sú štyri roky, no osobne dúfam, že budúcu sezónu aspoň bude motivácia. Teraz nech sa Barca sústredí na CdR a hlavne na LM. Aj keby Barca neuspela, tak budem spomínať, že som zažil tieto krásne roky, kde Barca hrala svoj futbal, ktorý nemal konkurenciu a fanúšik budem v dobrom aj v zlom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si jeden z mala :)

Reagovat
smazaný uživatel

Necekany prohry od Barcelony a neuveritelne discipliny od hracu Real. Konecne je videt, proc Mou je TOP trener. Takove roboticke vykon a zodpovednosti snad necekal ani ten nejvernejsi madridske fans. Ja proste nechapu, jak Mou dokaze vyzdimat z hrace uplne maximum. Vzdyt za 2roky co tam je neprivedl zadne dalsi hrace, krome Ozil a Khedira, ktere koupil hned nazacatku. Stejne vymackava z nich jak citrony. Proste Mou...

Na Barcelone bude lezet hodne velkou dekou, aby se z toho nestalo "cerny hattrick" pro Barcelona(tedy 3 nrjdulzitejsi prohry v sezone).

Prislo mi, ze konecne tymy uz vedi, jak na ne. A pokud rozhodci to vylozene nezkazi, tak tymy maji sanci uspet. Zase o tolik procento to neni. Ale ze 25procent k 35-40procent zase neni tak malo.

A vsem Real fans se omlouvam, protoze jsem jeden z tech co pocital automaticky minus 3body z jejich naskoku. V duse jsem, ale tak trochu pral Real, aby doslo aspon nejake zmene v la Lize.

Konecne vcera rozhodci aspon normalni, ale ten gol pry byl z offside. Mel to tezke, protoze Pyol a Ronaldo asi prekazel ve vyhledu. Pak Khedira, ktery tam stal v offside pri hlavicky jenom pribehl k Puyolovi a vypadalo jako ze teprve pribehl a tedy nebyl v offside. Jinak fauly normalni na obou stranach, pokud to otocil, tak spise mensi fauly a chyby odpustilne.

Konecne nestranny clovek jako ja, si vychutnal fotbalovy el Clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem několik opakovaček a ofsajd to fakt nebyl. Khedira byl na stejné úrovni s hlavičkujícím hráčem Barcelony, respektive s jeho nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pry z offside" jsem napsal. Ja rozhodne nechci se hadat, proste nejake pochynosti o rozhodci tu muze vznikat od strany Barcelonsti fans. Ale presto piskal hodne dobre a na rovinu. Kazdopadne tohle vitezstvi cekal malokdo. Proste fakt mazec. A ze Barcelona padne dvakrat za jeden tyden take ne. A to je duvod proc ten kulaty nesmysl nas stale bavi. Krasny fotbalovy zazitek a ten lonsky souboj take byl pekny. Nadhera, nadherny sport...

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda Barcy jsem se teď podíval na ten gól pořádně,ale Puyol tam při výskoku nechal nohu,o offside vůbec nešlo,i kdyby jo,tak max. o špičku kopačky,jinak s tebou ve všem souhlasím,taky jsem s prohrou nepočítal,proto jsem si na Barcu vsadil,ale za ten včerejšek si vítězství nezasloužili,Real,kterej hrál většinu zápasu na brejky,tak měl víc šancí než Barca,jedinej,kdo se snažil nějak projít byl Tello,ale ten si to vždy ukopl,v poslední době Fabregas nic moc,ale měl hrát s Alexisem od začátku,i když třeba Cesk nic nehraje,tak se do nějaké šance většinou dostane,Tello měl jít až tak na konec,jinak gratulu Realu,oproti Chelsea si to vítězství zasloužil,navíc na Nou Campu.....díval jsem se na to v hospodě,takže to nešlo sledovat celých 90 minut v kuse s očima na TV,tak mi jen pls napiš,jestli došlo k nějakým momentům jako jsou zákeřné fauly,simulování a tak,ale co jsem viděl,tak jsem nic takovýho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi nekdo da penize a musel bych vsadit, tak bych take vsadil na Barcelonu. Take jsem koukal na to v hospode, takze take mi toho mohlo neco unikat.

Podle me Pep nevi co s sestavou, protoze mu posledni dobu nic nevychazi s rozestaveni. Cesc kazi na co sahne, Alexis nesvedci pozice stredniho utocnika, tah s Tello proste nevysel, Pedro je marnivy jarni dest a evidente Villa jim chybel v jarni cast. Messi za Alexisem uplne utopeny. Xavi a Iniesta hrajou to svoje, ale takove to neco nevic tam bohuzel neni.

Je to spise muj subjektivni pocit, ale ta Barcelona v obou zapasech porazila sama sebe. Mela nekolik sanci a pokud z takove situace nepadne gol, tak bohuzel porazka je na miste.

Real hral dobre takticky a vitezstvi zaslouzila. Ale Barcelona jim v tom hodne pomahala.

P.S. S tim offside je to osemetne. Ja tvrdim, ze to nebyl. Spise sem to zminil pro jistotu, protoze to tady na EF parkrat padl. A na skysport tam take rozebiralo, jestli jo nebo ne.

Reagovat
stas87

OT:kam sa hrabe clasico na tento zapas

http://www.evysledky.com/zapas/AoqAHvVI/#prehlad-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
stas87

tie 4 cervene?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych viděl v LM Atlético nebo Bilbao než Malagu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele