Primera División - preview 13. kola

28.11.2014, 08:50, aktualizováno 01.12.2014, 08:27
Previews
Program třináctého kola uzavře pondělní dohrávkou duel mezi Almeríí a Rayem Vallecanem. Ve větší pohodě mohou do utkání jít hosté z madridského předměstí, kteří mají blíže ke středu tabulky než sestupovým pozicím, na jejichž hranici se naopak pohybuje domácí mužstvo...
UD Almería - Rayo Vallecano  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku třináctého kola obstarají Almería s Rayem Vallecanem. V letošní obzvláště vyrovnané Primera División tak jde o souboj, jehož vítěz se vyhoupne do středu tabulky, zatímco poražený zůstane nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Almería drží sedmnáctou příčku jen zuby nehty díky lepšímu skóre, zatímco třinácté Rayo je na tom jen o čtyři body lépe. Přesto by pro svěřence Paca Jémeze výhra v Andalusii znamenala posun na mnohem přívětivější desáté místo. A právě proto trenér madridského klubu označil tento zápas za dost možná ten nejdůležitější ze všech dosavadních.

Po třech vysokých prohrách v řadě s rovným tuctem inkasovaných branek se Vallecanu podařilo postavit na nohy v minulém týdnu, kdy na domácí půdě přehrálo Celtu Vigo těsně 1:0. "Podobný moment nastal i v minulé sezoně, Almería se nachází v ohrožení a pro nás jde o důležitý zápas. Hráčům jsem řekl, že je to možná ten nejdůležitější ze všech, vzhledem k situaci, v níž se nacházíme," věří Jémez.

"Vítězství by nám dodalo klid a možnost poohlížet se po středu tabulky či ještě vyšším příčkám. Nechceme, aby nám takovéto příležitosti proklouzávaly mezi prsty," pokračoval trenér celku z madridského předměstí, který na Estadio de los Juegos Mediterraneos loni dokázal zvítězit 1:0. "Zdá se mi, že bude třeba obzvláště věnovat zápasu pozornost. Víme, jak nám Almería může uškodit. Nemůžeme hru jen tak otevřít, protože vepředu oplývají velkou rychlostí, kterou umí kvalitně využít."

Dobrou zprávou pro hosty je, že v horší formě se jejich pondělní soupeř ani nacházet nemůže. Z posledních pěti ligových kol Almería vybojovala jeden jediný bod, ovšem nutno dodat, že onen bod přišel v minulém týdnu s Granadou a alespoň utnul sérii čtyř porážek za sebou. Kouč Francisco Rodríguez nyní doufá, že si konečně po neuvěřitelných takřka sedmi měsících se svým týmem znovu užije chuť vítězství na domácím stadionu. "Nejsme ze zápasu nikterak úzkostliví, bereme to jako výzvu, na kterou se těšíme."

"Bude důležité doma znovu vyhrát. Naši fanoušci to očekávají, i když jsou inteligentní a uvědomují si, jak náročné v Primera División je naplno bodovat. Přesto se jim chceme zavděčit, utéct ze sestupové hrozby a nabrat sebevědomí, máme spoustu důvodů k vítězství," dodal na závěr Rodríguez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
Atlético Madrid se od počátku sezony přesvědčuje, jak náročné bude hájit titul šampiona, a jak každé zaváhání dává vítr do plachet favorizovaným soupeřům. Zatímco Real Madrid v sobotu suverénně ovládl již svůj šestnáctý zápas v řadě napříč všemi soutěžemi, jeho městský rival v neděli hodlá udržet alespoň čtyřbodový odstup. Proti bude Deportivo La Coruňa.

Klíčem k úspěchu Atlétika v tak náročné společnosti Realu s Barcelonou, potažmo znovuzrozenou Valencií či Sevillou, je neochvějně bojovný přístup ke každému jednotlivému zápasu. Argentinský trenér Diego Simeone právě tuto mantru svým svěřencům ordinuje týden co týden, jak potvrzuje letní posila Cristian Ansaldi. "První věc, kterou do vás Cholo (Simeone) vtlouká po vašem příchodu, je nutnost brát každý zápas jako finále."

"Nyní přichází na řadu Depor a my víme, že je to jako finále. Musíme pokračovat ve vyhrávání, a to především doma, kde jsme velmi silní. Cholo je velmi soutěživý, chce pokaždé vyhrát, což vtlouká do hlavy i nám na každodenní bázi," pokračoval Ansaldi, jenž před začátkem sezony přišel na roční hostování ze Zenitu Petrohrad. Argentinský obránce se v sestavě Colchoneros rychle usadil a netají se tím, že by v Madridu rád zůstal natrvalo. "Jsem tady velmi šťastný. Cítím podporu fanoušků a každý den se učím touze, která tento klub pohání. Mým cílem je setrvat zde na dlouhé roky."

Vzhledem k tomu, že Atleti zvítězili v sedmi z posledních osmi ligových kol, se má Deportivo na co těšit. Zvláště na stadionu Vicenteho Calderóna domácí celek neprohrává, ovšem kouč Víctor Fernández si žádný strach z favorizovaného protivníka nepřipouští. "Jako v každém zápase si i tentokrát jdeme pro výhru. Hrají sice doma, kde jsou velmi agresivní a soutěživí, ale my se jako technicky laděný tým dokážeme adaptovat."

Simeonemu by po předčasném opuštění hřiště ve středečním zápase Ligy mistrů s Olympiakosem mohl možná chybět portugalský záložník Tiago. Na šancích Deporu to však mění pramálo, Galicijci mohou v hlavním městě jenom překvapit.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi - Turan, Suárez, Tiago, Griezmann - Koke - Mandžukić
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Sidnei, Insúa, Luisinho - Domínguez, Wilk - Cavaleiro, Medunjanin, Cuenca - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Granada CF  (neděle 17:00)
Sevilla nutně potřebuje ve třináctém kole La Ligy vyhrát, aby utnula nepříjemnou sérii. Granada se k tomu zdá být ideálním soupeřem, vždyť už osm kol v řadě neochutnala vítězství a nebezpečně se vznáší nad sestupovým pásmem.

Domácí měli velmi nadějný start do sezóny. Ještě na konci října se Andalusané prali o první příčku, nyní však tým Unaie Emeryho ztrácí na vedoucí Real už sedm bodů a pomalu odpadá od čela soutěže. Pozvolný pád Sevilly začal nepovedeným vystoupením v Bilbau a pokračoval ztrátou s Levante a výpraskem s Barcelonou 1:5. Ani při utkáních na evropské scéně si fanoušci Sevillistas nemohli spravit chuť. Jejich oblíbenci totiž ve čtvrtek podlehli Feyenoordu Rotterdam 0:2 a postup ze skupiny G Evropské ligy tak ještě zdaleka nemají jistý.

"Věděli jsme, že to bude náročné utkání. My jsme do této chvíle ve skupině ještě neprohráli, ale forma Feyenoordu se výrazně zlepšila. Měli jsme v druhé půli smůlu v útoku, náš gól by zcela jistě změnil vývoj utkání. Ten jsme dokonce dali, ale rozhodčí ho mylně neodpískal," postěžoval si po zápase v Nizozemsku Emery. Pro jeho mužstvo tak může být sobotní utkání s Granadou výrazným psychologickým momentem pro rozhodující zápas skupiny G s Rijekou.

Fotbal v Granadě je poslední dobou pro tamní fandy utrpením. Caparrósvi svěřenci jdou od porážky k porážce a jejich osmizápasová série bez vítězství je už stála pád z osmé na šestnáctou příčku tabulky. V posledních pěti zápasech navíc El Graná vsítilo jediný gól a pouze poslední dvě bezbrankové remízy s Vigem a Almeríou zachránily hosty od pádu do sestupových vod.

"Jistě, máme teď problém se střílením branek, vše je ale otázkou sebedůvěry. Já věřím svým spoluhráčům v útoku, že tu sérii brzy utnou," prohlásil před zápasem obránce Granady Jeison Murillo, jenž se po lehkém otřesu hlavy vrátil v týdnu do plného tréninku a je připraven zasáhnout do zápasu. Dvaadvacetiletý Kolumbijec se v neděli postaví proti svému kolegovi z reprezentace Carlosi Baccovi. "Vsadili jsme se o večeři. Kdo prohraje, platí, tak uvidíme, jak to dopadne," zakončil Murillo. Sevilla nemůže počítat se zraněnými Navarrem, Trémoulinasem a Iborrou. Kvůli kartám bude rovněž stát Coke. Na opačné straně jsou aktuálně na marodce Nounkeu, Riki a Machis. Zápas začíná v 17:00, hlavním sudím bude Eduardo Prieto.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Kolodziejczak, Carrico, Pareja, Figueiras - Krychowiak, Banega - Vitolo, Suárez, Vidal - Bacca
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Carlos, Murillo, Babin, Foulquier - Rico, Iturra - Sissoko, Márquez, Piti - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Oba nedělní soupeře dělí od sebe jedenáct bodů. Zatímco domácí Córdoba ale může být odpočinutá, Villarreal má za sebou enormně náročné klání s německou Borussií Mönchengladbach v rámci skupinové fáze Evropské ligy. Projeví se na hráčích únava?

Ve skupině A se Villarreal na sém stadionu utkal s německým soupeřem a první poločas mu vyšel náramně. Luciano Vietto a Denis Čeryšev zařídili domácímu týmu pohodlné vedení o dvě branky a doufali, že přidají další. Další dvě branky sice v utkání padly, ale bylo to do sítě domácích. Deset minut po návratu ze šaten se totiž prosadil Raffael, po němž stejným způsobem upravil na konečných 2:2 Granit Xhaka krásnou ranou z volného přímého kopu.

Teď se tým trenéra Marcelina bude muset urychleně přeorientovat na zápas La Ligy, v němž přivítá Córdobu. Ta je zatím poslední a má na kontě pouhopouhých sedm bodů. Ale přesto není radno ji podcenit. To udělala například La Coruňa, která nakonec Córdobě nedokázala ani vstřelit branku. I když Córdoba jako jediný tým La Ligy nevyhrála ani jednou a její skóre je značně pasivní - deset vstřelených branek ku dvaceti inkasovaným - tak se tento soupeř umí vytáhnout a zabetonovat protor před vlastním brankářem.

To si uvědomuje i jeden z největších ofenzivních talentů v La Lize - Luciano Vietto. Mladý střelec má na svém kontě v šestnácti odehraných utkáních už osm branek a dělí se spolu s Gerardem Morenem o titul nejlepšího útočníka Villarrealu. Dobře ale ví, že Córdoba bude chtít ze zápasu vytěžit maximum. V rozhovoru pro deník Marca dvacetiletý talent řekl: "Potřebujeme tyhle body k tomu, abychom si pojistili naše místo v tabulce. Náš soupeř je ale také potřebuje, takže ho nesmíme podcenit. Když nemáte co ztratit, pak je z vás velmi nebezpečný soupeř."

"Stejně jako my máme své slabé a silné stránky, tak je má i náš soupeř. My je musíme najít a eliminovat je. Jedině tak se nám povede zvítězit. Já si působení v Evropě moc užívám a jsem rád, že se nám daří i v Evropské lize. Doufám, že postoupíme hodně daleko. Teď je ale naší prioritou jej La Liga. Minulé kolo jsme hráli proti Getafe a nebylo to snadné utkání, ale když budeme bojovat a hrát s nasazením i tentokrát, jsem si jist, že vyhrajeme," dodává mladík.

Minulé kolo nebylo příliš lichotivé ani pro Córdobu. Córdoba sice vedla nad Elche už o dvě branky, ale nedala si pozor a musela spolknout hořkou pilulku. Brzké vedení hostům zařídil Fidel a jejich náskok po přestávce zvýšil Fede Cartabia. Jenže krátce nato přišel obrat domácích, když se z penalty trefil Lombán. To nebylo všechno a konečnou podobu výsledku dal v 73. minutě Jonathas. Tým trenéra Djukiće se musí naučit, že ztráta koncentrace bývá fatální.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, Lopez, Bouzon, Pinillos - Deivid, Abel - Fede, Borja, Fidel - Ghilas
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Costa - Espinosa, Trigueros, Bruno, Čeryšev - Moreno, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Šlágr mezi Valencií a Barcelonou zakončí nedění porci třináctého kola La Ligy. Domácí už dvakrát v řadě nebodovali naplno, ale i v loňské sezóně ukázali, že si na velké soupeře věří. Znovuprobuzení Katalánci v čele s rekordmanem Lionelem Messim ale nyní budí přeci jen větší respekt.

Valencii se nevyvedla loňská sezóna, ve které se Netopýři umístili až na osmém místě s velkou ztrátou na pohárové příčky. Los Che tak v letošním ročníku mohutně usilují o návrat mezi španělskou špičku a aktuálně drží čtvrtou pozici zajišťující boj o Ligu mistrů. Velký podíl na vzestupu Valencie má rovněž příchod singapurského miliardáře Petera Lima, který nedávno získal sedmdesátiprocentní podíl v klubu a slíbil finančně stabilizovat hluboce zadluženou Valencii, jejíž finanční závazky atakují hranici devíti set milionů korun.

Aktuálně Netopýři procházejí drobnou herní krizí, jelikož už dva zápasy v řadě ztratili body. Remíza 0:0 se zarputile bojujícím Bilbaem by se ještě dala pochopit, ale porážka na hřišti městského rivala Levante byla jednoznačnou ztrátou, tím více vzhledem k dalšímu náročnému utkání s Barcelonou. I proto se od Valencijských očekává nadmíru velké nasazení.

"Hodně jsme se připravovali na jejich herní styl a individuality, kterými Barcelona disponuje. Náš tým stále ještě není podle našich představ, pořád rosteme. Máme spoustu mladých hráčů, se kterými je třeba probírat přípravu déle. Oni ale vědí, že je jejich povinností usilovat o vítězství v každém utkání a neustále na sobě pracovat. Abychom vyhráli, budeme muset předvést top výkon," uvedl před zápasem kouč Netopýrů Nuno Espirito Santo.

Zdá se, že Barcelonští opět najeli na vítěznou vlnu. Enriqueho parta drtí jednoho soupeře za druhým a její vítězná šňůra se už rozrostla na čtyři soutěžní zápasy, ve kterých Blaugranas nastříleli celkem třináct branek oproti pouhým dvěma obdrženým. Vše začalo vydařenou odplatou za loňskou porážku na půdě Ajaxu Amsterdam a poté přišla důležitá vítězství s Almerií a Sevillou, přestože v Almerií to ze strany Katalánců nebyl příliš vydařený výkon. V tomto týdnu už ale Barcelonští znova váleli a potvrdili postup ze skupiny F Ligy mistrů, když vyhráli v Nikósii 4:0.

Pod tento obrat se výraznou měrou podepsal především Lionel Messi, jenž v krátké době nastřílel hned dvakrát hattrick a díky tomu nyní vede historické tabulky střelců La Ligy i Ligy mistrů. Argentinský forvard je připraven zasáhnout do zápasu i tentokrát. "Dokážu si představit, že Messi zakončí svou kariéru v Barceloně, už nyní je tu legendou. Je proto přirozené, že hraje prakticky v každém utkání. Je to klíčový hráč," vysekl poklonu svému týmovému kolegovi obránce Jeremy Mathieu, jenž před sezónou přestoupil do Barcelony právě z Valencie, takže nadcházející zápas bude pro něj mít speciální příchuť.

Právě Mathieu je však příklad toho, že v kádru Blaugranas není všechno zase tak úplně v pořádku. Francouzský reprezentant vyjádřil překvapení nad svým nasazením do nešťastného zápasu proti Realu Madrid na pozici levého obránce, jeho tradiční post je totiž ve středu defenzivní linie. Proti tomu se Enrique poměrně ostře ohradil slovy, že pokud jsou hráči překvapení z nasazení do zápasu,"měli bychom si všichni sbalit kufry a jet domů". Nováčkovi v Katalánském velkoklubu pak dalo hodně práce, aby své vyjádření korigoval. "Neřekl jsem ta slova proto, abych vyvolal jakékoli kontroverze. Před přestupem do Barcy jsme vedli rozhovory o tom, že budu nastupovat ve středu obrany," bránil se jednatřicetiletý obránce. Mathieu Enriqueho důvěru navzdory všemu neztratil, nicméně od té doby se už na postu levého beka neobjevil.

Jediným hráčem z kádru Barcelony, který nemůže na stadionu Mestalla naskočit do hry je belgický obránce Vermaelen, jenž trpí dlouhodobým zraněním stehenního svalu. Naopak fit už je Iniesta, jenž v kádru Blaugranas chyběl od nevydařeného El Clásica. Na straně domácích nenastoupí kvůli zranění jen Paco Alcácer. Zápas začíná v neděli od 21:00, utkání bude řídit David Fernández Borbalan.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Otamendi, Mustafi, Barragán - Parejo, Fuego - Piatti, Gomes, Rodrigo - Negredo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Piqué, Alves - Rakitič, Busquets, Xavi - Neymar, Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Athletic Bilbao  (sobota 16:00)
Souboj dvou bezprostředních sousedů v tabulce La ligy na Coliseum Alfonso Perez slibuje napínavou podívanou. Domácí Getafe má co dokazovat, protože poslední týdny se mu příliš nepovedly. Naopak baskičtí Lvi se neustále zlepšují a po špatném startu do nového ročníku nabírají dech s každým zápasem.

V rámci Primera Divison se z posledních čtyř utkání zrodil vzácně vyrovnaný střet - dvě výhry Getafe následovány dvěma vítězstvími Lvů. Všechny čtyři zápasy navíc rozhodlo skóre o jednu branku. V říjnu minulého roku se radovali hosté z Bilbaa, když celé utkání rozhodl zásah Aymerica Laporteho z osmé minuty. I když se pak Getafe zapojilo do útoku a pokusilo se nezklamat své vlastní fanoušky, tři body nakonec odjely spolu s autobusem soupeře.

Getafe přijelo do Baskicka se stejným záměrem - "okrást" domácí na jejich vlastní půdě o body a přivézt je domů. To se ale nepovedlo, protože proti byl Markel Susaeta. Pod dohledem sudího Teixeiry Vitienese se ofenzivně laděný hráč prosadil jako jediný v utkání a tři body tentokrát zůstaly na San Mamés. V lepším rozpoložení se nacházejí určitě hosté, protože se dokázali otřepat z naprosto nepovedeného úvodu sezony a díky trpělivosti a úsilí získali zpět svou sebedůvěru a nadšení pro hru. Body se jim daří získávat nejen v La Lize, ale naposledy i v Lize mistrů.

V La Lize si naposledy poradili s Espanyolem Barcelona. Nebezpečný a nevyzpytatelný soupeř poměrně brzy inkasoval a Athletic o svém vítězství rozhodl třemi zásahy. O první gól se postaral nejlepší střelec Basků Aritz Aduriz. Stejný hráč se před koncem první půle podepsal asistencí pod pojišťovací branku Viguery. Když pak Ander Iturraspe přidal ještě zásah číslo tři, bylo o vítězi definitivně jasno. Nic na tom již nezměnilo ani snížení Víctora Sáncheze. A další výhra na sebe nenechala dlouho čekat, protože poté, co Athletic zvládl generálku na evropskou soutěž číslo jedna, podařil se mu také výlet na Ukrajinu.

Velmi náročný duel se Šachtarem Doněck ve Lvově rozhodl Mikel San José, který po akci Beňata byl ve správnou chvíli na tom správném místě. Není divu, že v táboře Atleticu vládne optimismus. Alespoň to tvrdí obránce Mikel San José. Těsně po utkání mladý hráč nadšeně sdělil španělským novinářům: "Tohle pro nás bylo ohromně důležité vítězství. Potřebovali jsme ho pro sebe i naše fanoušky, abychom ukázali, že se nevzdáváme ani tehdy, když už nás ostatní odepisují."

"Jsme na správné cestě a těší nás, že se nám daří. V lize nás čeká těžký soupeř, ale my víme, že pokud se k utkání postavíme stejně jako teď na Ukrajině, můžeme uspět. Dlouho se nám nedařilo, ale teď jsme sami sobě dokázali, že umíme rozhodovat i těžké zápasy. Getafe hraje velmi náročný fotbal plný krátkých nahrávek a navíc dobře brání. Bude to velmi těžké, nám navíc docházejí síly po zápase Ligy mistrů, ale máme pár dní na regeneraci a musíme je využít co nejlépe. Bude to krásný zápas a my se nemůžeme dočkat, až začne," dodává mladý stoper.

Getafe si v předminulém kole neporadilo s Elche a jen remizovalo bez branek. V minulém utkání nejvyšší španělské ligy byl nad síly Getafe Villarreal. Domácí dominovali v první půli a díky gólům Gaspara a Morena si vypracovali rozhodující náskok, který jen zdramatizovala trefa Mehdiho Lacéna. Víc už Getafe nestihlo. Povede se mu lépe proti Lvům?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Arroyo, Naldo, Velazquez, Escudero - Lacén, Rodriguez - Yoda, Sarabia, Hinestroza - Lafita
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Rico, Iturraspe - Gomez, Muniaín, Viguera - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Levante UD  (sobota 18:00)
Úvod letošního ročníku Primera División je ve středu i chvostu pořadí mimořádně vyrovnaný, o čemž svědčí aktuální rozdíl pouhých čtyř bodů mezi desátým Getafe a devatenáctým Elche. Přesně mezi těmito dvěma kluby se pak nachází Espanyol s Levante, kteří si to v Barceloně rozdají o možný rychlý tabulkový posun vpřed i vzad.

Zvláště domácí by již konečně potřebovali se chytit, neboť poslední kola Espanyol pouze s železnou pravidelností střídá remízy s prohrami. Jedním z těch, který by měl katalánský klub tahat z bryndy,je Felipe Caicedo, ekvádorský zkušený útočník, jenž v létě přišel z katarské Al Jazíry a dříve působil také v Manchesteru City či právě Levante. Jako hlavní ofenzivní posila však doposud selhává, trefil se v deseti zápasech pouze jedinkrát. "Vím, že nehraju nejlépe, což fanoušci neočekávají. Musím pokračovat s prací a víc sám od sebe vyžadovat, aby mohl každý spatřit toho pravého Caiceda."

Šestadvacetiletý hrot ovšem není jediným, kdo v dresu Espanyolu nenaplňuje očekávání. Svěřenci Sergia Gonzáleze totiž po slibném startu do soutěže figurují s jedenácti body na patnáctém místě s pouhým jednobodovým náskokem na sestupové příčky. "Musím ukázat, proč jsem tady, a převést vlastní i klubové naděje ze začátku sezony do reality," bere Caicedo zodpovědnost na sebe.

Levante naopak po mizerném vstupu do sezony nabírá formu, o čemž se naposledy krutě v městském derby přesvědčila favorizovaná Valencie. Ta se ze stadionu Ciutat de Valencia se zlou potázala a prohrála 2:1. Lucas Álvarez na trenérské lavičce tak může slavit zisk hned sedmi bodů z posledních tří kol - sérii, kterou je záhodno ještě prodloužit.

Do sestavy se navíc po dvouměsíčním zranění vrací Rafael Martins, ovšem jistotu místa v základní sestavě nemá ani trochu jistou. Během jeho nepřítomnosti totiž chytil šanci za pačesy Víctor Casadesús, jenž se střelecky prosadil v každém z posledních zmíněných tří úspěšných kol. Chybět tak bude pouze obránce Rodas, jenž se léčí ze svalové trhliny. Na straně domácích je zdravotní stránka téměř bez poskvrnky, s jedinou výjimkou Paca Montaňese.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Fuentes - Caňas - Stuani, Sánchez, Abraham, Vázquez - García
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Navarro, Vyntra, Nikos - García, Sissoko, Diop, Ivanschitz - Casadesús, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (sobota 20:00)
Real Madrid by mohl v sobotním utkání s Málagou překonat klubový rekord v počtu za sebou jdoucích vyhraných soutěžních utkání. Všechny trumfy má v rukou, ale i mistr tesař... Na staré úsloví spoléhají v Málaze, která na stadionu La Rosaleda vyzve slovutného soupeře v boji o body i prestiž.

Mnohá španělská média rozebírají jen jedno téma - rekord Realu Madrid, který by si Bílý balet mohl připsat právě v sobotním utkání La Ligy. Jedná se o šestnácté vyhrané utkání, které by se mohlo urodit právě v sobotu. Rozjetý Real středečním těsným vítězstvím v Basileji ve skupině Ligy mistrů vyrovnal sérii trvající patnáct utkání ze sezon 1960/61 a 2011/12, kterou může v Málaze překonat. "Nemluvíme o rekordu, protože se musíme připravit na každý zápas tak, že se zaměříme na soupeře. Připravujeme se na utkání úplně stejně jako vždycky, protože víme, že bude těžké a budeme muset hrát velmi dobře," uvedl pětapadesátiletý italský elegán Carlo Ancelotti.

Real Madrid je i v tomto utkání jasným favoritem. Na druhou stranu, Málaga jej dokáže nemile překvapit. Poslední dvě utkání s Málagou Real neinkasoval ani jednou, ale určitě si ještě teď vzpomíná na atraktivní utkání s Málagou v roce 2012, které prohrál 2:3. S týmy z Madridu nemá Málaga nejlepší bilanci. V minulém kole narazila na Atlético a nestačila mu. Tiago začal utkání prvním gólem, na něj navázal pět minut před koncem první půle také Griezmann. I ve druhém poločase padly dvě branky, když naději dal hostům Santa Cruz, ale na rozdíl dvou branek upravil Diego Godín.

Atlético ukončilo sérii pěti vyhraných zápasů Málagy. Hráči Málagy se ale na utkání s druhým madridským celkem těší a nemají obavy. Alespoň to tvrdí Recio, který na páteční tiskové konferenci nejevil známky strachu. "Real Madrid je samozřejmě velmi kvalitním týmem a já osobně jej považuji za ten úplně nejlepší na světě, ale ani to není důvod se ho bát. Začínáme za stavu 0:0 a nemyslím si, že bychom se měli bát jakéhokoli soupeře. Když se budeme maximálně soustředit a nebudeme chybovat, nemusíme mít strach."

"Moc se mi líbí, jaká je v týmu atmosféra. Každý pracuje na sto procent. A já nejsem výjimkou. Na tréninku se snažím odevzdat maximum a dát do toho všechno. Když se mi to bude dařit, můžu doufat v základní sestavu. Tady nikdo nedostane nic jen proto, že má konexe nebo zkušenosti. Každý si musí místo na slunci vybojovat. A to se mi líbí. Jsem moc rád, že při utkání s Realem Madrid bude slyšet podpora ze zaplněného stadionu, La Rosaleda pro nás mnoho znamená. Cítíme podporu fanoušků při každém utkání a to nás motivuje," dodává Recio.

Bílý balet utancoval v posledním kole La Ligy Eibar čtyřmi údery. Dvakrát se do černého trefil portugalský útočník Cristiano Ronaldo, který k tomu přidal ještě jednu asistenci. Trefili se i Karim Benzema a mladý záložník James Rodríguez. V současnosti patří Realu první místo s náskokem dvou bodů na konkurenční Barcelonu. Realu se povedlo i minulé vystoupení v rámci Ligy mistrů, když porazil nejtěsnějším možným rozdílem Basilej. Jedinou branku utkání vstřelil fenomenální Cristiano Ronaldo.

Ve zmiňovaném utkání odehrál důležitou roli také záložník Isco. Mladík možná neměl od začátku svého angažmá ideální formu, ale nakonec se mu povedlo trenéra Ancelottiho přesvědčit o svých přednostech. Teď je ochoten nastoupit kdekoli. Po utkání s Basilejí prohlásil: "Fyzicky jsem na sobě začal víc pracovat. Přicházel jsem do Realu s tím, že vím, kde budu hrát. To ale není dobře, protože se žádný fotbalista nesmí omezovat na jedno konkrétní místo. Proto jsem přišel za trenérem a řekl mu, že budu hrát kdekoli. A od té doby všechno šlo snadněji," uzavírá mladík. Prosadí se Isco proti klubu, za který ještě nedávno nastupoval?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Antunes - Recio, Darder - Samuel, Duda, Castillejo - Santa Cruz
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Isco, Kroos, James - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 5.25 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - SD Eibar  (sobota 22:00)
Ve třináctém kole La Ligy zavítá Eibar na stadion Balaídos ve Vigu. Domácí Celta letos překvapivě míchá pořadím v horních patrech tabulky, poslední dva zápasy se však Galicijským nepovedly. Na druhé straně hosté se ve své první sezóně v La Lize zatím drží vysoko, ale stále je do sestupového pásma dělí jen tři body.

Eduardo Berrizo může být se svým týmem letos relativně spokojen. Celta se drží v těsném závěsu za pohárovými příčkami a už si dokonce připsala i skalp Barcelony na slavném Camp Nou. V posledních dvou kolech ale Vigo získalo jen jeden bod za bezbrankovou remízu s Granadou a minulý týden dokonce prohrálo na hřišti Raya. Pokud chce parta kolem kapitána Borjy Oubiñi pomýšlet na účast v pohárové Evropě, musí bez problémů bodovat se soupeři z dolní poloviny tabulky. Do této kategorie spadá i Eibar.

Baskové přijíždějí do Viga po dvou nevydařených zápasech za sebou. Mužstvo Gaizky Garitana prohrálo v Malaze 1:2 a poté utržilo výprask 0:4 od Realu Madrid před vlastním diváky. Dosavadní působení Eibaru v nejvyšší španělské soutěži ale rozhodně není tragédií. Armeros v historicky prvním ročníku v La Lize nepatří k nejhorším a úspěšně se vyhýbají boji o udržení. Pokud však nezačnou opět rychle bodovat, pád z lichotivé dvanácté příčky může být velmi rychlý.

"Po té nešťastné porážce s Malagou jsme věděli, co se může stát v souboji s Realem. Teď se však soustředíme na to, abychom znova našli formu, která nás zdobila před utkáním v Malaze. Celta je hodně podobný tým jako my, jsou disciplinovaní v obraně a sází na rychlostní typy v útoku. Bude to těžké utkání, ale věřím, že můžeme vyhrát," uvedl před zápasem obránce Eibaru Lillo, jenž se po vynucené jednozápasové pauze vrací do základní sestavy Basků.

Celta nemůže do hry nasadit zraněného kapitána Oubiñu ani mladého beka Planase. Eibar se musí obejít bez Piovaccariho a kvůli zranění nemůže nastoupit ani Villá. Zápas začíná ve 22:00, hlavním arbitrem bude Pedro Pérez Montero.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Fontás, Cabral, Mallo - Krohn-Dehli, Radoja, López - Nolito, Larrivey, Fernández
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Lillo, Navas, Albentosa, Bóveda - García, Errasti - Saúl, Arruabarrena, Capa - Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Elche CF  (pátek 20:45)
Po remízovém debutu na půdě Deportiva La Coruňa se David Moyes poprvé představí jako nový trenér Realu Sociedad i na domácí baskické půdě. Někdejší manažer Evertonu či Manchesteru United se nechal slyšet, že chce fanoušky celku ze San Sebastianu nadchnout. Proti bude stát devatenácté Elche.

"Opravdu se na to těším, vyhlížím vysokou návštěvu, dobrou atmosféru a doufám, že se fanoušci naplno za svůj tým postaví," burcuje skotský kouč, který Sociedad po Jagobovi Arrasatem přebírá v nezáviděníhodné pozici. La Real se totiž nachází na šestnácté příčce, a i tu drží před kluby na sestupových pozicích pouze díky lepšímu skóre.

"Především si z plného srdce přeju, aby náš tým hrál vzrušující fotbal, aby oplýval rychlostí, aby ukázal své zaujetí pro dobré výsledky tohoto klubu," pokračoval Moyes ve vyjmenovávaní oblastí, na které se po svém nástupu do funkce přednostně soustředí. "Chci, aby fanoušci měli možnost sledovat vyvedený herní styl a co je ještě důležitější, chci vyhrávat."

V úvodních týdnech v novém působišti se musí Moyes vypořádat s řadou defenzivních absencí. V zápase proti Elche totiž nenastoupí trio Mikel González, Joseba Zaldúa a Íňigo Martínez, ať už kvůli nemoci v případě prvního jmenovaného, či zranění zbylých dvou obránců.

Zajímavou volbou skotského manažera je čerstvé angažování krajana Billyho McKinlaye na pozici svého asistenta. Někdejší záložník a později trenérský asistent Severního Irska či Watfordu již ve Španělsku s Moyesem pobývá několik dní, ovšem oficiální jmenování do funkce je teprve ve fázi přípravy a dle Moyesových slov má být vše dokončeno v nejbližších dnech. "Doposud jsme spolu nepracovali, ale vím, že má o fotbale skvělý přehled, je velmi respektovaný kvalitní kouč, který ke své práci přistupuje s nadšením a vervou."

Elche je jedním z mála celků Primera División, který se v současné chvíli nachází v ligové tabulce dokonce ještě níže než Sociedad. Počet bodů však mají oba kluby stejný. "Elche jsem sledoval a mí skauti také dodali své výsledky pozorování," poznamenal Moyes k remíze jeho nadcházejícího soupeře s Córdobou. Hostům bude stále chybět brankářská jednička Manú Herrera i záložník Aaron Ňíguez.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - C. Martínez, Elustondo, Ansotegi, De La Bella - Bergara, Granero - Canales, Vela, Castro - Agirretxe
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Lombán, Cisma - Rodrigues, Pasalić, Mosquera, Rodríguez - Jonathas, Herrera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid12100246:1130
2.FC Barcelona1291230:628
3.Atlético Madrid1282223:1226
4.Valencia CF1273224:1124
5.Sevilla FC1272319:1623
6.Málaga CF1263315:1221
7.Celta Vigo1255217:1220
8.Villarreal CF1253417:1418
9.Athletic Bilbao1243510:1315
10.Getafe CF124269:1614
11.Rayo Vallecano1242615:2414
12.SD Eibar1234513:1913
13.Levante UD123369:2612
14.Espanyol Barcelona1225512:1611
15.Granada CF122556:1711
16.Real Sociedad1224612:1610
17.UD Almería122469:1410
18.Deportivo La Coruña1224612:2110
19.Elche CF1224612:2410
20.Córdoba CF1207510:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (777)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro jednobodový náskok Barcy na prvním místě, po tomto kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

A taky pro další branky Lea Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, proti valencii to ma rad

Reagovat
smazaný uživatel

Asistence už neletí jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je minulost..

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

Mt 10, 32 - 33

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam mohli místo toho kříže hodit Hilal, aby ta šaškárna byla kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

uz davnejsie sa nieco podobne riesilo aj pri znaku barcelony, je to hnus toto

Reagovat
madridcan

Cerci si kopne aspon na treningu https://www.youtube.com/watch?v=g8BdtniI6yQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Kily

Reagovat
Atlético de Madrid

aspoň taky jednou máme na lavičce drahý pokémony, který nehrajou

Reagovat
madridcan

Uz si sa aj ty dostal do stadia, ze vsetko povazujes za utok? Trosku nadhladu, nemusis hned oduvat usta a mat ,,nenapadne" narazky na Real

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle Marcy přijde ten Lucas Silva, vzhledem ke zranění Modriče a pravděpodobnýmu odchodu Khediry v létě, už teď zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem na nej koukal, tak vypada neco mezi Kroosem a Illarrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha..no já se teď snažím někde vyhrabat nějaký hodnocení brazilských fandů, protože youtube videům moc nevěřím a jediný, co sem o něm četl je, že má být právě naopak běhavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby mal kvalitnu rozhoravku a nerobil chyby a zvladom na jeho vek a narodnost to je celkom to bude dalsi Paulinho

A inak panic buy skoda ze sa neda povolat spat Casemira .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi byl popsaný jako "syn Kroose s Khedirou". Kvalitní rozehrávka, skvělý přehled, s míčem si rozumí a dozadu si to odpracuje. Prý je dost univerzální, jeden čas hrál i v útoku a i tam byl skvělý.

Reagovat
Ed_Hazard

dost široká škála...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dela ten youtube. Ale prej ma bliz k Illarrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Silva se mi vůbec nelíbí, viděl sem ho na YT, přenáší míče na stranu, umí odebrat míč, ale jinak nic extra to není na Brazilce nemá ani dobrý zpracování ani dribling, mě přijde Gabriel z Botafoga lepší

Reagovat
Kenneth

Další rádoby brazilská hvězdička?

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: "No pensamos fichar, sino en incorporar a Medrán"

Reagovat
smazaný uživatel

Takze uz niektori hraci sa postazovalii ze su unaveny . Hlavne ze ked sa mohlo v stredu rotovat tak sa nerotovalo .

Reagovat
smazaný uživatel

aj na ronaldovi to vidno, posledne vykony su nemastne neslane...

Reagovat
smazaný uživatel

a ktori sa to stazovali? zase zbytocne dal hrat niekolko hracov zo zakladnej zostavy v pohari a teraz v LM, ked uz mame jasny postup.

No jednoznacne to chce ziskat kvalitnu nahradu za Modrica a Kroosa, Khedira a Illara nimi nie su a miesto BBC tam je Chicharito a pride Jese. To rotovanie proste potrebujeme.

Reagovat
RS

Dneska 2:0

David je už musí probudit!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10FKK

Zase pláč

Carlo ze sebe na stará kolena dělá cvičenou servilní opici lezoucí ronaldovi do řiti.. asi budou i ty jejich akce na podporu plačky jako loni Svět se v prdel obrací!

Reagovat
10FKK

Real Madrid z respektu ke svým arabským partnerům a fanouškům pozměnil klubový znak, když z jeho horní části odstranil křesťanský kříž. Upravené logo ovšem bude k vidění jen v arabské části světa, v Evropě se bude Bílý balet i nadále prezentovat s tradičním znakem. (sport1.de) Tohle patří před

Reagovat
alcantara

Neni to fakeova stranka? to snad nie je mozne

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Ježkovy zraky

Reagovat
hntlyl

Reagovat
technecium

Ciweee to je fakt ubohý... A já myslel, že královský klub bude mít nějakou hrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Potěš koště

Reagovat
asskicker

Plackovia sa nezapru

Reagovat
MadMrJacky

Bože, vždyť si ten článek sám odporuje...

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Khediru prodat, to fakt neni mozny. Hlavne ze za repre hraje a pak prijede a je v prdeli. Hruza.

Reagovat
Kenneth

Javier Hernandez is a bit hurt by the amount of minutes he's playing. Things have not gone as expected for him. [Marca]

Co čekal?

Reagovat
One-Real

Pošetilý si myslel, ze bude mít víc šanci hrát přes francouzskou hrající legendu, než přes ty anglicko-holandské nekopy.

Reagovat
LAM

francouzkou hrající legendu

Reagovat
smazaný uživatel

a to ked sa teraz vrati Jese uz bude na tribune

Reagovat
Woyta

Pro Kilyho:

Cus, asi mam na tebe stary cislo. V nedeli nas jde par Netopyru v Pardubicich do nektereho z podniku koukat na zapas proti Barce. Bude to nahravane i pro VCF play. Doufam, ze se pridas. Kdyztak dej vedet na info@valenciacf.cz nebo nam napis na web. Dik.

Reagovat
Kily

nekoukám na zápasy Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woyta

Reagovat
smazaný uživatel

Real tento rok asi v pohode titul.. ten tym nema ziadnu slabinu a len zranenie polovice kadru by ich zastavilo.. Barcelona a Atletico nebudu vladat s nimi

Reagovat
Robbie

http://fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=20362 to jsou blbečci co se nevidí do huby

Reagovat
10FKK

Blbeček si ty, je to přeložený článek z Munda, což je pod tím napsáno... Když už si do toho šlápnul... http://fotbal.hattrick.cz/ronaldo-nejlepsi-v-kalendarni-roce-2014-kdepak-messi-ma-letos-lepsi-cisla/ a to jen chodí a chodí....

Reagovat
Robbie

aha, tohle je fotbal a né hokej

Reagovat
10FKK

Výborný postřeh! Gratuluju! Když už poznáš fotbal od hokeje, tak mi zkus vysvětlit proč jsou vysoce ceněni hráči jako Modrič, Mesut, AdM nebo Iniesta vždyť dohromady dají deset gólů za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

nie je o com

Reagovat
valloire

Hattrick je žumpa pod vedením Procházky. Tam bys mohl s klidem dělat šéfredaktora i ty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas.

Reagovat
oddy

"Hráči jsou neustále odkazem pro děti. Ať souhlasíte nebo ne, tak o Zlatém míči rozhoduje také chování hráčů na hřišti i mimo něj. Pro hráče by mělo být důležité, být pro mladé hráče vzorem a být tak pokorný ve svých prohlášeních. Ti, kteří o Zlatém míči hlasují, po celou sezónu vidí, jak se hráči, kteří o něj bojují, chovají a i to může ovlivnit jejich hlasování. Není tajemstvím, že Leo si získává své fanoušky tím, že není přehnaně egoistický a nemá takové extravagantní oslavy gólů jako Cristiano Ronaldo."

Reagovat
smazaný uživatel

vystupovaní mimo hřiště to je argument jako noha tvl. Ti hoši mají dost

Reagovat
Ed_Hazard

ZLATÝ MÍČ NA SVĚTOVÉM ŠAMPIONÁTU

VYSTUPOVÁNÍ NA HŘIŠTI I MIMO NĚJ

ešte zabudli na TOPANKY ZNACKY GUCCI a NA RANJKY COASANTY 7 DAYS.....tam sú fakt dôvody jak od psychouša

Reagovat
smazaný uživatel

Vela Moyes

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

real dnes v zaklade bez benzemu a kroosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos bude, Benzema nejspíš taky.

Reagovat
smazaný uživatel

zapeciete si ich, to nevadi? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ideální, ale tak Kroos dostane volno v poháru, Benzema nejspíš taky.

Reagovat
10FKK

Nejlepší je ten dodatek: Očima přes bílé brejle!

Každý den až do vyhlášení nás čeká madridská masáž a pohádka o krásné panně z Madeiry!

Reagovat
smazaný uživatel

To počkej až přijde Filda a poinformuje nás o tom, jak není ani pochyb o tom, že si to jednoznačně zaslouží nejvíce Ronaldo.

Reagovat
asskicker

jj, ved ten to tvrdi stale, cakas ze to niekedy bude inak? 2011/2012, CR vyhral Ligu, tak si podla podla Fildu zasluzil. 2012/2013 to iste, pretoze Messi to dostal iba za Ligu ale individualne bol CR uzasny Snad niekedy dostane CR zlateho delfina za svoje skoky, tam je svetova jednicka uz dlhe roky narozdiel od Zlatej lopty.

Reagovat
Kenneth

Tak schválně, čím si to Messi zaslouží tenhle rok víc než Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

proč na ně reaguješ? Messi je bez šance, nech je vybublat :) Ronaldo je jasný favorit, nejlepší produktivita, o 7 zápasu méně, ratio gol na zápas, tři tituly, nejlepší střelec LM, Primery, Strůjce postupu přes Bayern, po jeho skvělé akci jsme vyhráli doma 1:0 a to byl po zranění. Neskutečná sezona, jasný Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde nenapsal, že si to zaslouží více. Nikde jsem ani nenapsal, že vyhraje, jen mě baví ta vaše jistota, že nikdo jiný vyhrát nemůže, že je Ronaldo o deset letišť a patnáct tankérů nejlepší tenhle rok. No a dále mě baví vždy Fildovo super rozbory, kde nám všem vysvětlí, že jeho pravda je ta správná a že o Ronaldovi není pochyb, ale on sám zpochybňuje dva zlaté míče Messiho, kde byl rozdíl mezi oběma ještě vyšší, než je teď.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on Ronaldo skutečně celkem jasně vede za tenhle rok Ze čtyř Zlatejch míčů Messiho byl uplně jasnej za roky 2009, 2011 a 2012. Za 2010 bych dal Xavimu.

Reagovat
asskicker

Ved o to ide - ze je to len za tento rok.

Ked sa siuacia bude z minuleho roka opakovat, tak je na rade Neuer.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to dal taky jemu, ale ta namyšlenost fanoušků Realu je do nebe volající. U Messiho se vždy brali jak branky, tak i asistence. Tento kalendářní rok má na více brankách svými brankami a asistencemi Leo, to je prostě fakt. Oni ale dělají, jako kdyby Ronaldo zařídil o třicet branek více a nebyl o jeho vítězství žádný pochyb.

Reagovat
technecium

Ale co je tomu týmu do toho? Tohle by týmy ale v žádným případě dělat neměly, jde pouze o to, jaký si vytvoří obraz hráč, ne jaký mu vytvoří klub. To pak naprosto ztácí na objektivitě to hlasování. Jasně, je strašně složitý vybrat mezi dokonalým profesionálem, dříčem, skvělým fotbalistou a mezi hráčem s nejlepším fotbalovým myšlením všech dob.. Nezávidím lidem tu volbu, ale přece tohle vůbec není situace, kterou by měl ovlivňovat klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Za předpokladu, že by FIFA a UEFA vytvářely nestranné podmínky nebo se o to alespoň snažily, měl bys naprostou pravdu, jenomže to se tady loni v případě FIFA a letos v případě UEFA neděje, bohužel dokonce z těch úplně nejvyšších míst. Takže pokud Platini brojí proti Cristianovi, je celkem logické, že se to jeho klub a spoluhráči budou snažit balancovat, což je za této situace podle mě správné.

Reagovat
asskicker

A kde proti nemu broji?

Reagovat
smazaný uživatel

Celé poslední týdny alespoň jednou za týden v nějakém rozhovoru nebo vyjádření nezapomene zmínit, že by podle něj neměl vyhrát Cristiano, ale někdo z Němců a dělá to poměrně dost iniciativně s jasným cílem.

Reagovat
asskicker

Aha, takze clovek nemoze vyjadrit svoj nazor?

Pokial viem tak on o tom nerozhoduje...co potom robite vy ako klub? ved je to fraska - tlacit tam svojho hraca pochabou argumentaciou co vyhral, kde bol a co robil...ved to kazdy videl, kto futbal sleduje.

Kritizujes ho za "hovna" ale robite to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Platini z pozice šéfa UEFA za takovéto situace takhle veřejně vyjádřit svůj názor nemůže, protože tím, že někoho podpoří, vzhledem ke svému vlivu, poškozuje ostatní. On má být nestranný a objektivní šéf UEFA a dohlížet na průběh, ne tam někomu dělat kampaň. A Real dělá to samé jako odpověď na to, co dělá Platini, kdyby on nešel proti Cristianovi, Real by na toto téma žádné prohlášení nikdy nevydal, to je až reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to jedno, dle jeho prohlášení je jasné, že CR7 vyhrál dost suveréně, Ronalda nikdy nebudou mít rádi, on musí být vždy o parník lepší, aby měl šanci, naštěstí letos byl.. Že je to amaterské chovaní, musí být jasné všem, Platini dělá ostudu jen sám sobě...

Reagovat
asskicker

Zato kralovsky klub, najuspesnejsie muzstvo v historii sa musi znizit na uroven nejakej divizie, ked sa ide posrat z toho len aby to vyhral CR. Medialny supaci

Reagovat
asskicker

To chces povedat, ze hlasujuci sa rozhoduju podla toho co povie Platini?

Komu robi kampan, kde ide proti Ronaldovi? Vyjadril svoj nazor zeby to mal vyhrat niekto z nemeckeho timu, ktory vyhral MS.

Kampan a dost nechtunu robite iba vy a to Ronaldovi - v historii to nema obdoby - a ked to nahodou vyhra niekto iny ako CR tak az potom z vasej strany plac. (ta akcia na SB minuly rok - to bolo co? kampan aby to vyhral Messi ?)

S tymi hovnami ste prisli len vy - od kedy bol u vas Mourinho tak ste len banda placiek kde hadzate vinu na kazdeho okolo - nikdy predtym v historii sa nerobilo pred zlatou loptou take PR ako vy Ronaldovi - ked je taky dobry, tak mu ludia daju hlas tak ci tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehlasujou podle toho, ale určitý vliv to mít může. Teď už je to jedno, protože je týden a něco odhlasováno, ale ty poslední týdny ovlivnit mohl, uvidíme...A akci fanoušků na stadionu nemůžeš porovnávat s prohlášením nejvyššího zástupce organizace, to je něco úplně jiného. K těm tvům urážkám nemá smysl se vyjadřovat.

Reagovat
asskicker

ano akcia fanusikov cize klub s tym nemal nic spolocne

Kritizujes hovna, pritom sami sa ako hovna spravate.

Snad to vyhra Neuer - nech CR a tebe podobnym praskne zilka. (aj ked za mna je to CR - oproti munulej zlatej lopte aj zasluzene)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jsou to fanoušci klubu, tak s nimi logicky společného něco má, ale byla to jejich iniciativa. Pokud by Cristiano nevyhrál, žilka mi určitě nepraskne, hlavní jsou úspěchy klubu, ale přál bych mu to a stejně jako loni by si to zasloužil ze všech nejvíc.

Reagovat
10FKK

Od roku 2010 madridisti řvou jak hovada, že měl vyhrát někdo ze Španělských mistrů světa a najednou je to jinak... Pokrytci a plačky!

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby v německém týmu někdo vyčníval a jasně dominoval, nebyl by problém dát Zlatý míč nějakému Němcovi, problém je, že tam nikdo nezářil, proto se taky mluví o tom, že by měl dostat Zlatý míč Němec, to je docela srandovní, že ani nevím komu by ho dali...

Reagovat
asskicker

Neuer jasne vycnieval ako v lube tak aj na MS. Ci cez biele brejle si to nevidel, alebo si s MS skoncil uz po zapase s Ghanou?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem všechny zápasy Německa, on vyčníval jen proti Alžírsku. Proti bezzubé Francii nemusel řešit vůbec nic vážného, proti Brázilli vyčnívala utočná čast týmu a rozhodně ne Neuer, proti Argentině si taky moc nechytl na míč, tam měl dost štěsti plus další štěstí, že Argentincí hráli v deseti. Opravdu mě nenapadá nějaké fenomenální zákroky, které by Němce udrželi ve hře, pokud se mýlim klidně postni video..

Reagovat
MadMrJacky

Je trochu trapný, že tu něco vykládáte o ovlivňování zlatého míče pomocí Platinových řečí. Myslím, že takové prodloužení hlasování je trošku větší ovlivnění

Reagovat
10FKK

To se nepočítá, protože pomohlo královně simulantů...

Reagovat
smazaný uživatel

hele tady už to někdo pěkně nezvládá, zkus diazepam...

Reagovat
10FKK

Naopak! Je mi úplně jedno kdo vyhraje. Královsky se bavím, jak kdysi hrdý klub upadá do stále větších sraček a jeho dementní fanoušci si stále víc serou do huby. Kdyby si byl co k čemu, tak jedeš do švajcu protestovat. Mimochodem dal bych to Messimu doživotně! Lepšího fotbalistu asi neuvidíš ani ty a to si ušák...

Reagovat
smazaný uživatel

úplně vidím jak to zvládáš, agrese, nadávky. Se trochu uklidni, nechápu proč je zdejší komunita tak vulgární.

Reagovat
10FKK

Já zapomněl, že jsou tu holky... Sorry princezno už si na to dám pozor!

Zkus balet, nebo krasobruslení. U fotbalu je to odjakživa trošičku sprostší, protože dřív holky fotbal moc nebral, v kabině voněl kafr a když někdo zaklel, tak se nikdo nehroutil...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje přísvěvky jsou na úrovni dělnické třídy, pokud nejsi schopen napsat větu bez verbálního napadaní, vulgarit, tak si nemáme co říct.

Reagovat
10FKK

Utři slzu jelimane! Hrál sis na tvrďáka, každýho urážel a najednou si hraješ na slušňáka?

Kdyby si trošičku myslel, tak to víš od prvního příspěvku.. Hned mi bylo jasný co jsi zač a házím ti aport...

PS: Ze školky do dělnický třídy za pár měsíců! Dělám pokroky! Jdu to oslavit a dám si i na tebe, protože tak zábavnýho blba mi samo nebe poslalo!

Reagovat
smazaný uživatel

klidně pokračuj v tom tvém průjmu, na mě to teda dojem nedělá a nepamatuji si, že bych tady nějak někoho sprostě urážel, na to jsou experti z vaší strany

Reagovat
10FKK

To máš hodně špatnou paměť...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to prodloužení hlasování anketu neovlivnilo, protože vítěz byl stejný před ním i po něm, ale jinak máš pravdu, prodlužovat to neměli. Co s tím ale asi tak jako mají v Madridu dělat, že FIFA se rozhodla prodloužit hlasování, další z řady jejich úletů...

Reagovat
Kenneth

Hrozně moc velké, Messi s Ribérym dostali ještě šanci předehnat Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

zaujimave - filda pise ze uz bolo rozhodnute, ty zas ze ho mohli predbehnut.

kde je pravda?

Reagovat
Kenneth

Nauč se pochopit psaný text, pak se přijd vyjádřit.

Reagovat
asskicker

Ňouma keneth splieta o pochopeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono je to celý neskutečně hrozná fraška. Tím, jak půlku hlasujících tvoří amatérský fotbalisti a trenéři se z toho stala soutěž popularity. Frašku z toho dělá FIFA, Platini, kluby, každej prostě. Kluby do toho nemaj co kecat, ale taky by do toho neměl co kecat Platini. To je stejný wtf, jako to loňský prodloužení hlasován.. nejdřív jim v tom ani nikdo hlasovat nechtěl, pak byl zrovna v kurzu Cristiano, tak všichni naházeli hlasy Cristianovi.

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

To prodloužení hlasů nemělo vliv, protože i před ním vedl Cristiano, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Atlético de Madrid

To ani neřikám. Jen to podtrhuje bizarnost týhle soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zákazy vyjadřování a ponechávání si vlastního názoru na věc, je něco naprosto šílenýho, nechápu jak něco takovýho může inteligentní člověk chtít. I kdyby řekl totální sračku, tak je to jeho věc a jeho výsostný právo.

Reagovat
Atlético de Madrid

To já mu to nezakazuju, sám by měl umět posoudit, kdy je to vhodný a kdy ne. Kecat do tohohle mi přijde nevhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ze odbieham od futbaloveho sveta

Ja nechapem ako niekto inteligentny moze zastavat nazor druhych ktory neni ani z 1 % pravdivy

. A je to totalna sracka . Nech uz je to diskriminacia ale urcitu pravidvost nazorov by sa malo drzat.

Potom je cely iternet v kazdej sfere totalna sracka . Potrebujem niaku informaciu z Matematiky , Fyziky , Statistiky , Zdravia , psychologie , hudby atd atd a na 99.9 % su tam totalne sracky len preto ze niekto podporuje "verejnost vlastneho nazoru " a na pravdu kazdy serie .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, lidem vadí vlastní názor, který se nehodí jim. Výrok Karla by byl super vtipný, ale výrok Zemana už je problém, protože proti němu chce společnost jít.

Výrok Platiniho není dobře pro fanoušky Realu, jejichž existence stojí poslední dva roky na Zlatém míči. Být to výrok o Ronaldovi, vadil by zase fanouškům mistrů světa, fanouškům Messiho atd. ale to by někdo inteligentní pochopil.

Když potřebuješ nějakou informaci, máš hledat v knihovně nebo na ověřených serverech. Když jsi jelito, tak se prodírej všemi těmi sračkami, než najdeš co hledáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial si myslis ze knihy ( dokonca aj odborne ) ktore napise niaky autor sa daju povazovat ako doverihodny informator tak to je naozaj vtipne . Hlavne ked vatsine ide o peniaze . Hlavne v obore psychologie to je celkom umenie .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo hledá v dobrých knihách, jiný hledá spásu v Tajemství. A v psychologii je umění NENAJÍT v knihách to co hledáš.

Reagovat
smazaný uživatel

a mně ten výrok Platiniho vůbec nevadí, dost lidi ho má za kašpara, dle mého spíše Ronaldovi pomohl než uškodil...Takže jsi mimo se svými tezemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, jsi jen ty, já zapomněl. Bože ty jsi dutý ****s.

Reagovat
smazaný uživatel

to je aspoň reakce na úrovni. Nefandíš náhodou Barceloně???

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt a je jedno, komu fandím.

Reagovat
misinho7

Dnes je nas rekordny den verim tomu ze chlapci budu pokracovat vo vybornej forme a Criatiano zmrazi pohlady domacich svojim dalsim hattrickom Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo by praveze potreboval oddych, posledne zapasy melie z posledneho...

Reagovat
asskicker

a potom si na oficialnej stranke trosku poplacete a vopchate sa trosku do ritky Ronaldovi. Haha Placdrid

Reagovat
Kenneth

Ty si tu už někdy něco napsal k Barceloně a nebo ti Ronaldo nedá spát?

Reagovat
asskicker

Neda mi spat Ty si sa uz niekedy vyjadril k tym vasim hitparadam sraciek?

Reagovat
Kenneth

Stačí že reaguju na ty tvoje.

Reagovat
asskicker

srackomil Kenneth, ktory sa vyjadruje len k veciam ktore sa mu hodia. Si uzasny

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to bohužel s rotací nepůjde, musí se všichni na tu Malagu hecnout a odjezdit to, protože tohle bude hrozně těžkej zápas. Když to ale dáme, tak máme sérii zápasů, kdy ten odpočinek už bude muset přijít ve velký míře a nebude to takovej risk.

Doma 3x po sobě, nejdřív Cornella - takže skoro uplně jen Castillu + náhradníky nasadit, pak Celta, na tu tak 3-4 změny a pak Razgrad, což je uplně fuk, zas hodně. Pak už jen venku Almeria a je MS Klubů, takže prostě obodbí, kdy je možno nechat hodně hráčům oddychnout - hlavně je to Kroos, potažmo vlastně celá záloha + Benz. i CR by mohl jednou sedět. A snad se třeba na Ludogorec dočkáme Jesého.

Dneska věřim ve tři body, když k tomu všichni nastoupí s absolutnim nasazenim, né jako posledně v LM. Věřim ale, že je to daný tim zápasem, je jasný, že v rozhodnutý LM se tolik nechce, kdežto v lize se musí zvládnout každej zápas.

Hala Madrid!

Reagovat
Phillipinho

Mcp neverim, ze Malaga dneska prekvapi. Amrabat a Camacho jim budou chybet podle me dost citelne. Uvidime, jak je Santa a Recio nahradi....vlastne jeste chybi Juanmi, ale to toho dokaze Horta nebo Alberto zastoupit.

Reagovat
10FKK

Nevíš jestli v poslední době měnila Malaga trávník? Jestli ne, tak může Carlo postavit rumpály a možná něco uhraje.

Reagovat
Phillipinho

To netusim, ale jestli ne, tak je to jenom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená, že Barcelona nevystřelila ani jednou na bránu v Malaze, tak že ani my ne Jasná výhra.

Reagovat
valloire

Bezva diskuze, ale o ničem hoši. I když se spojí jako v hokeji (ale je to fotbal že) góly a asistence tak Ronaldo 63,2 min/bod a ten druhej 71,8 min/bod. Vo letadlovou loď

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně tak o ty dva centimetry, když se Ronaldo, jak má zvykem, při focení postaví na špičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o vtip? Ne, nebylo to vtipné. Ano, bylo to trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

To mluvíš o svých příspěvcích nebo o čem jako? Pokud ano, tak pravda, bylo, je a vždy to bude trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak nudný diskutér Zkus svojim myšlenkám(jsou to myšlenky vůbec?) dát punc nějaké originality. Takhle to vypadá, že nemáš ponětí jak na mě reagovat a púsobíš tak dosti zoufale...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se o stěnu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat, že přijde agresivní verbalní útok. Když dojdou argumenty a myšlenkové pochody, je třeba soka aspoň urazit, zastrašit jak to mají fanoušci z FCB naučené.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenkový pochod je i verbální útok, dutohlave.

Agresivní verbální útok má stejný význam jako Real Madrid z Madridu, prostě blbost.

Sok? Myslím, že slovo které hledáš, je kokot.

A už mě nebavíš, blbcům zdar a artoriasovi zvlášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jen smršt nadávek. Předvidatelné, nudné, zoufalé. Každý den začni pravidelně užívat před vstupem do diskuzí jednu tobolku prášku Imodium, snad ty průjmy pak přestanou. Hodně štěstí.

Reagovat
Ángel di María 22

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava bez překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pošetrí sa cez týždeň, teraz nie je priestor

Reagovat
Atlético de Madrid

u nás se taky nešetří ani nerotuje a taky máme docela dobrý výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

ide hlavne o zranenie Luku, Samiho a obavy zo zranenia iných

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga: Kameni; Rosales, S.Sánchez, Weligton, Boka; Samuel, Recio, S.Darder, S.Castillejo; Duda y Santa Cruz.

Reagovat
Phillipinho

Boka misto Antunese. Prekvapeni

Reagovat
Masi

Kdyby někdo našel HD flash na Real, klidně se podělte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Dík, akorát je to off.

Kdyby někdo neměl stream tak např

http://w-sp.tv/uk/?id=s12

Reagovat
smazaný uživatel

Už to zas jede.

Reagovat
Masi

Díky.

Reagovat
Magic player

Ten carovy je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce vic?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tušáka, že dnes to Malaga uhaluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
Ángel di María 22

Ted si to zas Karim s Cristianem prohodili, super spoluprace

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano na zlatém podnose, Karim s přehledem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo neskutocne

Reagovat
Masi

Dlouho sem od něj neviděl skutečně efektivně zahranou koloběžku kdy obránce vůbec nevěděl. Pěknej pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled proti Schalke snad.

Reagovat
Masi

Vždycky mi totiž příjde, že jen dělá úkroky nohama ale ne tělem a obránce prostě jen couvá a nic z toho není, přihrávka dozadu jen.

Reagovat
smazaný uživatel

Karimko

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo v komplexnosti roste, v ligovejch asistencích dohnal letos Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal bys mi prosim stránku, kde zjistim statistiky asistenci, golů atd..? vím jen, že na transfermarkt to je, ale ten je nějaky zasekany.

Reagovat
smazaný uživatel

letosni rok/sezona ?

Reagovat
One-Real

Benzemiiiss

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 5 GK

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty si TOP kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Od nounejmu na netu to vzdycky tak boli..

Reagovat
Magic player

Staci se podivat, jak proti nam ostatni tymy kopou rohy, vetsinou se nacpou protihraci do maleho vapna a posilaji ty centry pomalu do brany, stejne vi, ze pro to Iker nepujde a kdyz uz pujde, tak to bude smrdet golem...

Reagovat
smazaný uživatel

IKER

Reagovat
Ángel di María 22

Bale je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

celou letosn isezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne ztracenej.. Duch.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej sudí. Píská každou hovadinu.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia dnes riadne mimo, na začiatku nám nepískali ofsajdy, potom penaltu na CR .. inak, zatiaľ pohoda, občas Malaga zahrozí, ale nič nebezpečné ... v poslednej dobe sa mi čoraz viac nepáči James, hlavne dnes dosť brzdí protiútoky, on sa vždy rozhodne, že sa zastaví a len vráti loptu dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

tam ten brejk jak šli 3 na 2, neskutecne zazdil to bylo Ronaldovi jak na podnose

Reagovat
smazaný uživatel

Ke koncu Bale sice udělal krásnou akci, ale jinak bída bídoucí. Přes zimu bych zvážil výměnu s United za ADM. Myslím že by to vyhovovalo všem 4 stranám. Záloha Modric-Isco-Kroos-ADM by zase kralovala

Reagovat
smazaný uživatel

uz nefetuj prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita je jasně na naší straně, jsme lepší a Málaga měla jednu šanci z trestňáku + chybu Ikera, ze hry si nevytvořili prakticky vůbec nic. Nicméně je vidět, že většina našich hráčů je opravdu unavená a chybí tomu trošku více pohybu a chtění dát gól. Druhý poločas bude zkouška charakteru, ale pokud přidáme gól nebo dva, věřím, že to zvládneme.

Reagovat
blaxo

Ti rozhodčí jsou ale hrozně mimo, píská úplně každou maličkost a pak nepískne jasnou penaltu na Ramose a Karimův faul před golem

Reagovat
smazaný uživatel

Před gólem tam faul nebyl, když už, tak se s tím obráncem drželi navzájem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaxo

Mě to nevadí že to neodpískal, já fandim realu, ale přišlo mi že Karim si v tom souboji rukou pomohl víc, takže bych se tolik nedivil kdyby to rozhodčí odpískal

Reagovat
smazaný uživatel

Garethovi to na tý hlavě ale slušně řídne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to z toho ze je v madride nestastny

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme z něho taky nešťastný a vlasy máme

Reagovat
Ángel di María 22

Měli jste ho ulovit místo nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pepe je fakt bestie, prostě tady se nikdo ani v nejmenším nemůže divit, že Varane sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by byla super penalta

Reagovat
smazaný uživatel

takovej špek od Balea

Reagovat
C0br

Bale je fakt mizernej

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle nas bude mrzet, zahazujeme silene velky sance. Kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Francisco

Reagovat
Magic player

Tak ted by mel dostat Isco facana z prava z leva, A dvojka Karim Cris je proste bozi, uzasne je sledovat.

Reagovat
Ángel di María 22

James by taky potřeboval odpočinej. Poslední zápasy to neni ono.

Reagovat
Robbie

on nehraje od začátku v Realu nic extra

Reagovat
Billy McClane

Po novom roku CR-Benzema-Jese. Bale je hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Byla no...

Reagovat
Ángel di María 22

Bežte do piče, jestli tohle nevyhrajem. Hruza, dneska je to na nepromenovani sanci nas nejhorsi zapas za hodne dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nee..

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Kameni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Willy tohle dělal taky, proti Realu vždycky nadpozemský výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je skôr tragické zakončovanie našich, hlavne CR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

hentoho porovnavate s Messim?

Reagovat
misinho7

Tak messi poslednej dobe tiez tutovky nejak nedaval

Reagovat
smazaný uživatel

CR to už nie je možné ... Illarra na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

again

Reagovat
misinho7

Iker dnes strasne neisti

Reagovat
misinho7

Iker dnes strasne neisti

Reagovat
Robbie

Ikerovi všechno vypadává

Reagovat
Magic player

Jestli to nakonec skonci ztratou, tak to pada na vrub predevsim Crisovi, tohle se muze odjebavat nekde za rozhodnuteho stavu proti zachranarum a ne na pude Malagy pri jednogolovem vedeni kurva uz!

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth boze

Reagovat
smazaný uživatel

toto už nie je pravda, hrášok na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mu něco vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale vyser se na to

Reagovat
smazaný uživatel

tak kurva co chcete, už ani góly dávat nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Já to věděl..

Reagovat
Ángel di María 22

No hurá tvl, Bolt udělal aspoň něco dobře. CR další áčko, už jich má v lize víc než Messi, zajímavý, přitom ho v tom měl letos Skřítek drtit

Reagovat
smazaný uživatel

ale CR krasna asistence

Reagovat
misinho7

Typicku bale hovno hraje ale asistenciu ci gol da , a cris druha asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

už křečová obhajoba Baleoho. Kdyby tam nebyl třeba by hráč místo něho dal těch gólů víc. Neznamená že bez něho bysme hráli v 10 lidech. Zjistit si co jsou to opportunity costs

http://cs.wikipedia.org/wiki/Náklady_obětované_příležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zisti, kto nám vo veľkej miere pomohol k postupu cez Bayern a kto strelil víťazné góly vo finále CdR a LM

Reagovat
alcantara

Som zvedavy, kolko rokov bude z toho zit Ale za mna dufam, ze bude hrat co najviac a co najcastejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný jak tady ta skupinka idiotů vytahuje jeho "vítězné" góly, objevuje se to tady pořád, když se má omluvit, že Bale hraje hovno. Toto je prostě neobjektivita Realistů, já nemám problém si přiznat, že za ty peníze to je špatná posila, ač mě je Bale sympatickej. Bohužel, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vítěznej gól v LM je neuvěřitelnej mýtus. Kdyby ho nedal on dá ho někdo jinej. Kristepane vždyť ATletico bylo na ručník... jediný co uznávám je gól v CdR tam si to udělal sám. Jo proti Bayernu byl skvělej jenže to jsou pořád 2 zápasy za sezonu a já nechcu hráče co umí zahrát jen na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický Bale - 80 minut tam je zbytečný a pak pojistí výhru. Cristiano dneska druhá asistence!

Reagovat
SIRBRANIKE

Kameni

Reagovat
Billy McClane

Cr ma v lige viac golov aj asistencii ako Messi. Co sa bude pocitat teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obě žlutý zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iscooo, Iscooo, Iscooo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl faul na žlutou kartu.

Reagovat
Ángel di María 22

Isco vyloučenej po čistym zákroku, bravo sudí

Ale tak neva, tohle už snad udržíme a v příštim zápase by stejnak potřeboval oddych, takhle si ho zajistil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne za co sa dava zlta karta

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žltá, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Cris neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozny..

Reagovat
smazaný uživatel

si uzasny fanusik drbo

Reagovat
alcantara

Necchapem, ze osobka ako Ty este nema ban...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude neci fake..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli tomu, ze "nadavam" na vylouceni? Odkud se vypatlanci jako ty berou? Rekni..

Reagovat
Ángel di María 22

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Iker, aspoň to vyrážaj niekam do ...... a nie pred seba

Reagovat
smazaný uživatel

To ho fakt píčuješ za takovej zázračnej zákrok? Sakra vy máte v tom Realu šílené nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

ak mal na to to vyraziť pred seba, tak mal aj na to to vyraziť do strany, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde vidět, že jsi v kase stál tak maximálně v tělocviku

Reagovat
2miguel1

tento Real už nieje taky silny ako cca pred mesiacom...je to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ano 0:2 v malage kde kludne mohlo byt 0:5 ozaj slaby vykon este aj po LM..ach zalez ochotnik

Reagovat
2miguel1

sure brvna malagy sa nerataju

Reagovat
smazaný uživatel

no nerata sa to ako strela na branu takze nie ochotnik

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nevystřelila ani jednou na bránu proti Malaze, ale Real není tak silný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme akorát unavenější a podepisují se na nás absence kvůli zranění, jinak je ten tým silný pořád stejně.

Reagovat
alcantara

Vyhra je to, co sa rata. Trosku som ratal so zavahanim, aby sme si aj my mohli dovolit remizu, teraz to bude horsie...

Reagovat
Billy McClane

to je krec

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Celtě to vypadá na zálohu James - Kroos - Illara - Bale s tím, že pokud se neuzdraví Khedira, nebude tam prakticky žádná varianta ke střídání.

Reagovat
Switchback

Co ten Ronaldo? poslední dobou slabota

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

divas se na ten zapas vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

20 gólů a 8? asistencí ve 13 zápasech s tím, že dneska zaznamenal 2 asistence.

Reagovat
Switchback

poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale dneska připravil oba dva góly - Benzemovi před poloodkrytou branku, když přešel přes obránce, jak kdyby tam nebyl a Baleovi přihrál do úniku sám na brankáře. V týdnu dal v LM vítězný gól a zařídil výhru 1:0, minulý víkend dal 2 góly + asistenci Eibaru a zase udělal zápas, před tím zařídil výhru Portugalska v kvalifikaci a takhle bych mohl pokračovat. Celoročně skvělý, to jsou jednotky zápasů, co se mu nepovedou.

Reagovat
Switchback

Joo tak tou slabotou jsem to přehnal, možná jsem měl napsat nic moc? jen mi přijde od el clasica ( kde mi přišlo, že taky patřil k těm horším hráčům realu ) slabší, pár zápasů se mu moc nepovedlo, i těch gólů moc není

Reagovat
alcantara

Tak nemozes cakat od kazdeho zapasu 2-3 goly, to je nerealne. Suchsie ci slabsie golove obdobia maju aj ti najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu v tom, že třeba před měsícem, měsícem a půl byl na tom lépe, ale to je spíš o tom, že před tím dával za zápas 4 góly nebo hattrick a teď dá "jen" jeden nebo dva a navíc to, co ztratil na gólové potenci, dohání asistencemi.

Reagovat
Switchback

dobře dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jen 0+2 no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc no, jen víc asistencí než ten Messi

Reagovat
Switchback

Reagovat
Billy McClane

Dakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Cruz si to zaslúžil, nedohodnutie sa Varanea s Pepem

Reagovat
Ángel di María 22

Hodně důležitá výhra. Herně jsme Malagu přejeli jak malý kluky, ale ta koncovka Mělo to skončit tak 2:6, nevadí, hlavně, že jsme to dali, tohle měl být jeden z těch těžších zápasů.

Ronaldo dvě asistence

Reagovat
Kluivert9

Hlavně ty asistence

Reagovat
smazaný uživatel

to je přece duležitější než gol ne? To tvrdíte pořád ne?

Reagovat
Kluivert9

Ale u vás to tak nikdy nebylo, tak proč ta změna?

Reagovat
smazaný uživatel

změna? Kde vidíš tu změnu? Já pořád tvrdím, že nejsme v hokeji a že gol je více,ostatní evidentě vtipkuji na účet Boly, Addyna a podobných expertů, kteří tu půl roku tvrdí jak Messi je stahnuty a tvoři hru a Ronaldo hraje jen na sebe a bum, najednou má v lize více asistencí.

Reagovat
alcantara

Lenze aj vo futbale neurobis bez timu nic. Dobre fungujuci tim je zakladnym predpokladom, aby vynikla aj individualna kvalita hraca. A goly by som aztak nenavysoval nad ostatne veci, ajked su vidiet najviac, to mi je jasne... Celkovy prinos pre tim a variabilita vyuzitia hraca je asi to najdolezitejsie.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Na můj účet, jo? Já se k Ronaldovi a jeho hraní na sebe v životě nevyjádřil, ty šašku počmáraný. To že Messi tvoří hru více je snad jasné každému, kdo alespoň jednou viděl hru Barcelony. Leo letos jde do útoku kolikrát z vlastní poloviny, kde má 4-5 hráčů Barcelony před sebou a jde do plných, tedy 8-9 hráčů soupeře. Tvoření hry není jen o asistencích, ale to ti tak nějak ve tvé tuposti uniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase zkoušíš? Však tu pokud vím ještě jediný člověk dnes nenapsal, že jsou k ničemu. Ale to, že tu první horda lidí psala, že to není hokej a naráz samé 0+2, to je takzvané pokrytectví.

Reagovat
Ángel di María 22

To je tak trochu narážka na vás a onanie nad Messiho asistencema.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrému napověz, tupému to řekni

Reagovat
Kluivert9

Tak snad ti to řeknou

Reagovat
smazaný uživatel

hele to už nezakecáš, zamotal si se do toho, nepoznal jsi sarkasmus :) teď trp .)

Reagovat
SIRBRANIKE

O to viac iMalagu može mrzieť tá zahodená dorážka z malého vápna, to snáď ani nešlo nedať.

Reagovat
2miguel1

Real nebude mať štastie donekonečna ...dnes to teda bola slabota, najprv benzemov chmatgól, a aj bale james slabota ....ja si myslim, že real trošku zostupuje ...nesmie sa len james a bale dostať do formy, takto ako to je nech to aj ostane a štastie raz odíde

Reagovat
misinho7

stastie hej hej... hlavne ze Kameni vychytatal tak 4 tutovky

Reagovat
Switchback

nemyslím si teda, že by měl Real štěstí ... sice nehrají tak dobře jako před měsícem ale furt celkem v pohodě

Reagovat
2miguel1

ono su to tie detaily ...tá ikerova chyba v prvom polčase, kde to tesne prešlo pomedzi jeho nohy vedla, aj ta ronaldova šanca, to je otazka štastia realu že ma taku šancu ...malaga dve brvna, real bol lepší, ale castokrat taketo zapasy koncia inak

Reagovat
Switchback

Reagovat
Billy McClane

Mne to pride, ze je to cele len tvoje zbozne prianie a forma Realu ta v skutocnosti riadne matozi

Reagovat
madridcan

Ake stastie mi vysvetli prosim ta? Od prehry s Atleticom sme dominantni v kazdom zapase, co sa aj odzrkadluje na skore a vysledkoch. Povedz mi v lige jeden jediny zapas, kde sme od mestskeho derby vyhrali so stastim...bud taky dobry Aj ked, nesnaz sa...nenajdes totiz ani jeden.

Reagovat
MadMrJacky

Co se stalo, že tu najednou honíte asistence? Aha... . Mírně pokrytecký

Reagovat
misinho7

kto tu honi asistencie? vy ste tu celu dobu hovorili ze Messiho nikdy v tomto nedohna a naraz ich ma viac jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Oni teraz už asistence zase nepočítají :)

Reagovat
misinho7

teraz sa bude ratat uspesnost striel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Nevím jak ostatní, ale já ano, protože pro mě je asistence do vyložené šance důležitější než následující doklepnutí do prázdné brány. Ale byli jste to vy kašpaři, kdo tady zpíval, že to přece na astistencích až tak moc nezáleží. Stačilo aby dal Messi dva hatricky po sobě a Ronaldo nahrával a hned velebíme Ronalda za to jaký je frajer, že sice gól nedal, ale dva připravil. V principu je to to samý co jsem říkal od začátku o Messiho asistencích.

Aby jsi to špatně pochopil, tak já nebudu tvrdit, že je CR špatněj, když nedává góly a nahrává na ně. Já jen poukazuji na to, že ti samí lidi co tady předtím vysílali hejty na Messiho kvůli tomuhle, za to teď velebí Ronalda. A to je trapný

Reagovat
MadMrJacky

*nepochopil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto už je řádná demence. Uvědomuješ si proč ty asistence teď vytahujeme? Protože si děláme prdel z toho, že už ani v této Vaší disciplíně Messi nevede. Chápeš to nebo ne ? Uvědomuješ si jak je to teď vtipný, když už nemá Messi ani ty asistence, kterýma se tu oháníte několik měsíců? Znovu se tě ptám: chápeš proč to zmiňujeme, nebo seš prostě jen dement ?

Reagovat
MadMrJacky

Viz moje rakce na ikercc níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne všichni akorát mají prdel z toho, co se bude počítat teď, když je Messi v piči i v počtu asisitencí. Všichni ale věříme, že katalánský cirkus v česko-slovenském podání předvede opět neskutečný průjem sraček a vygeneruje třeba úspěšnost střel, nebo třeba, že by se mělo od gólů a asistencí odčítat, kolikrát hráč během zápasu spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

na jejich strankách vytáhli další eso z rukávu a to že Messi tak moc neslaví svoje goly a je lepším vzorem pro začínající fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je převzato ze španělského deníku... který jistě napsal redaktor českých stránek o Barceloně

Reagovat
MadMrJacky

Tak to jste potom ale normální blbci, když k vašemu zápasu, kde Ronaldo vytvoří dva hezký góly, nedokážete postnout zase nic jinýho než celkem ubohý narážky na Messiho. Ani mě nenapadlo, že budete takoví vocasové a hned to tady začít mlátit o hlavu jiným lidem, kterým třeba i schopnost vytvořit asistenci na gól přijde jako dost důležitý aspekt daného hráče.

Je mi vás docela líto, že každý úspěch Ronalda je pro vás jen další možností jak si léčit svý komplexy z Messiho.

Takže mě omluvte, že jsem Vás nepochopil, ale jde spíš o podcenění vašeho idiotismu, o kterém jsem netušil, že by mohl být až takový

Reagovat
smazaný uživatel

díky, řadím si tě do kolonky dementů

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je tu Ronaldo vs. Messi pod každým druhým článkem a ty čekáš, že když Ronaldo překoná Messiho v Messiho primární a donekonečna omiláné discipíně a to sbíraní asistenci, že tu nebudou narážky. Ale jdi

Reagovat
MadMrJacky

Upřímně si myslím, že když můj kuň vyhraje závod, tak bych měl oslavovat jeho a nevysmívat se nejbližšímu konkurentovi. Je to tak nějak... sportovnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sranda. Ty sem napochoduješ, vidíš že tu fandové Realu velebí Ronalda za asistence, napíšeš: "Co se stalo, že tu najednou honíte asistence? Trochu pokrytecký ne?", pak je ti vysvětlený, že to tady většina myslí z prdele a na to ty napíšeš, že ty lidi jsou blbci a nedokážou ocenit to, že Ronaldo vytvořil 2 hezký góly. Trochu začarovaný kruh? Co mají pak teda fanoušci Realu napsat, aby nebyli v jednom případě za pokrytce a v druhým za blbce?

Reagovat
MadMrJacky

Pokud by nebyli pokrytci tak by nepsali nic. Pokud by nebyli blbci, tak by nepsali nic.

Když nad tím tak teď přemýšlím, tak ti co předtím asistence tolik hejtili se k tomu snad radši ani neměli vyjadřovat. Protože pokud by to momentální velebení asistencí mysleli upřímně, tak jsou to pokrytci a pokud by to mysleli sarkasmem, tak jsou blbci. Ale ne protože jsou sarkastičtí, ale protože většina z nich tady opravdu neumí normálně konverzovat a jen špičkují zase do jiných. A to jsou u mě blbci a někdy idioti.

Pokud to tady někdo s asistencema myslel upřímně a předtím za to nehejtil Messiho, má moji hlubokou omluvu, ale nebylo to mířeno na něj. Pochybuju, že by tady ale někdo takový byl

Reagovat
smazaný uživatel

Káže vodu, pije vino, raději už nemysli...

Reagovat
MadMrJacky

Mě prostě nebaví číst tady samý urážky. Fandím svýmu týmu, ale k tomu nepotřebuju zesměšnit ten druhý. Zkuste se nad tím zamyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Tohle stádo jakože fandů, více zajímá zesměšnění Barcelony, Messiho atd. Naopak to ani omylem tak časté není, ale pořád si tahle bílá skupinka hejhulů, co zná Real jen z teletextu, bude hrát na ty inteligentní v PD sekci. Jen se tomu směj, neřeš to.

Reagovat
smazaný uživatel

je zajimavé, že tak často ve svých komentářích používáš slovo inteligence :) Je to docela paradox, když to píšeš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě ti uniká jeden z významů toho slova. Paradox by to byl, kdybys o inteligenci psal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

zase jenom otáčíš, co jsem napsal já, už jsem ti psal, že je to poněkud zoufalé, ale chápu, tobě prostě není dáno, tak mě teda kopíruj, mě to lichotí

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, jsem dyslektik jako kráva, ale přesto mi tvá čeština doslova rve oči. Jsi prostě moc hloupoučký a jeden z největších záporů hlouposti je, že hlupáci nejsou natolik chytří, aby si svou hloupost uvědomili. Neztrapňuj se neustále a zkus jednou vést normální diskuzi, kde se nebudeš snažit dát svým sračkám jakousi nálepku chytrosti tím, že použiješ nějaká chytřejší slovíčka. V polovině případů totiž neznáš jejich pravý význam a v té druhé stejně před i za ta slova nasekáš hromadu chyb. Buď trochu soudný, hošánku.

Reagovat
smazaný uživatel

já o koze, ty o voze Tak já teda taky, prý má být prosinec mrazivý, konečně vytáhnu prkno, těším se na Mísečky

Reagovat
smazaný uživatel

To ti jen tvá jednoduchost nedovolí pochopit mou reakci. Nic, co jsem neočekával.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že to nechápu, musíš mně to vysvětlit, pak mně musíš vysvětlit, kterým pojmům nerozumím, to by mě tuze zajímalo, pak by mě zajímala ta moje špatná gramatika, která ti rve oči. Mohl bys to udělat pro vypatlance jako já, ať se něco přiučím od kolegy dyslektika, použivající Chrome, který opravuje chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to nechápu. Musíš mi to vysvětlit. Pak mě zajímá, kterým pojmům nerozumím, to by mě tuze zajímalo. Dále by mě zajímala ta má špatná gramatika, která ti rve oči. Mohl bys to udělat pro vypatlance jako já, ať se něco přiučím od kolegy dyslektika, používajícího Chrome, který opravuje chyby?

Třeba takhle a na dyslexii to vážně nehraj, to není tvůj případ, to by vypadalo úplně jinak, hošánku. No a která slova. Třeba pokrytectví. Není to jen tohle slovo, ale nejdříve si zjisti význam tohohle slova a pak si přijď pro odpuštění.

Jo a jen tak btw.... používám firefox.

Reagovat
smazaný uživatel

je ti jasné, že tam, kde mě opravuješ, může být oboje? Udělal jsi ze sebe dobrého ......

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Proč psát jako člověk, když můžu psát jako artorias. Úroveň učitelů na zvláštních školách dobrá moc není a svým způsobem není tvá vina, že tě zanedbávali, ale stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

gympl s vyznamenánim z maturity a bakalář z ekonomie je od nynějšká zvláštní škola, ty teda perlíš dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Gympl s vyznamenáním z maturity? Já myslel, že na gymplu se dostává výuční list z obrábění kovů

Pokud to tak skutečně je, pak je to jen další z mnoha smutných důkazů o úpadku našeho školství. A chvástat se bakalářem z ekonomie? Hodím z okna kamenem a trefím deset bakalářů ekonomie. To není o inteligenci, naštěstí pro tebe, ale čistě a jen paměti. Tu může mít dobrou i blbec, dobře pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nevíš o čem je makroekonomie, mikroekonomie, statistika? Ekonomie je z velké části matika, tam ti nestačí se něco naučit, tam musíš počítat, chápat grafy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Naservíruj hovno jako svíčkovou, pořád to ale bude hovno. Je to o paměti, smiř se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už vážně přehaníš, pokud jsi měl na vysoké ekonomii, uveď teda kde a jak ses učil makro, protože mně ta zkouška zabrala rok života a musel jsem kvůli tomu prodlužovat a věř mi, že jsem se to snažil naučit jako pohádku před spaním. Opravdu bych ti přál test na MU z makro.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, psychologie je brnkačka, ale test z makra, fíííha Je to tak náročné, že chce 101% dnešních studentů být ekonomem. Jako nic proti tomu, to vůbec, ale je to zkrátka o paměti a alespoň průměrné inteligenci. Pořád tě ale můžu označit za hloupého, pokud tvůj náskok v IQ smáznou nedostatku v EQ a dalších super Q.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, máš pravdu ve všem, matika i makro se dá naučit nazpaměť, derivace se dají naučit nazpaměť, ja už nemám sílu, vyhrál jsi ve všem, totálně jsi mě ponížil, užívej vítězství, já jdu spinkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dá se naučit. Má to své vzorce, které si stačí zapamatovat a pak jak píšu, stačí průměrná inteligence na ten zbytek. Ekonomie je založena na jednoduché matematice, nedělej z toho raketové inženýrství jen proto, že tobě to dělalo problémy. Tisícům jiným to problémy nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, proto jsme měli předmět vysokoškolská matematika a jen tak pro info tenhle předmět(ta matika) byl za pět kreditů a makro za dvanáct, knížka formát A4 měla asi tisíc stránek a test se skládat z 50 otázek a klidně jako správna odpověď mohlo být i A,B,C,D. Za vše se strhávalo body, tenhle předmět je naprostá prosívačka a já jsem rád, že jsem to nakonec za ten rok dal. Klidně si mě a ostatní co to nedali napoprvé či napotřetí nazývej hlupákem, každý nemůže být genialní jako ty...

Reagovat
MadMrJacky

Z jaké ekonomické výšky?

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
MadMrJacky

A co to prosímtě bylo za knížku, která knížka ve formě A4 měla tisíc stránek? Takový snad ani neexistují ne?

Reagovat
Miguel19

Samuelson, v tom má pravdu...já jí mám doma

Reagovat
alcantara

Taky tak, ale videl som z nej snad dve strany...

Reagovat
Miguel19

Já jí ani neotevřel. Ale když třeba lepíš boty, tak je to dobrý těžítko

Reagovat
alcantara

A ma len nieco cez 800 stran

Reagovat
smazaný uživatel

plus scripta, takže jsme na tisícovce plus mínus

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli adresu, koupím ti na Vánoce Pravidla českého pravopisu, ať víš, kde se může psát oboje :) pak tu můžeš machřit

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jo, protože v minulosti byla hromada hlupáků, jako jsi ty. Hromada lidí mluvila i psala špatně, takže se v mnoha případech začalo tolerovat několik variant. Navíc, já napsal, že mi tvá čeština rve oči, s gramatikou jsi přišel sám. Já ti to napsal tak, jak by to mělo být. Tys to napsal jako ***a.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi jen potvrdil, že jsi vůl. Píši dle pravopisu a ty na to napíšeš, že ti rve moje čeština oči, to je prostě na facku. Cituji: "Jasně že jo, protože v minulosti byla hromada hlupáků, jako jsi ty." Tohle snad nemyslíš vážně? Takže ty Pravdila českého pravopisu jsou dělané kvůli hlupákům? Konec! Tohle vážně nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšeš, jen to není tak hrozné, jako tvůj projev.

Ne, pravidla nejsou dělaná kvůli hlupákům, ale kvůli hlupákům a jejich chybám se v dnešní době tolerují i původně chybné výrazy.

Reagovat
smazaný uživatel

a dál se do toho zamotáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skor vtip ty inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

CR dnes vytvoril 4 tutovky, ale co to zakonceni? Takhle debilne prijit o takovou snuru, jeste kdyz mu na malym vapne Kameni lezi na zemi.. Skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl epic fail, který se u něj jen tak nevidí. Ale jemu za to ani nejde nadávat, když si uvědomíš, kolik toho pro nás udělal. Vlastně i dneska zařídil oba góly.

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska byl hlavně v koncovce špatnej celej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tou únavou, nakumulovalo se strašně moc zápasů + repre pauza, teď bude prakticky týden volno a pak domácí matche, tak se to snad zlepší.

Reagovat
Switchback

on dal vlastně do dnešního zápasu v každým ligovým zápase gól, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. A kdyby loni neodstoupil po osmi minutach proti Valladolidu, tak by to bylo jeste dalsich 8 zapasu navic..

Reagovat
alcantara

V kazdom, co nastupil.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

pekný výkon, aj keď koncovka zahaprovala, ale 3 body sú to, na čom záleží ... čo by za to dala taká Barcelona ... dnes CR zmiešané pocity, oba naše góly pripravil, ale niekoľko šancí zahodil ... dnes zase nepotešil James, snáď sa mu nájde nejaké lepšie využitie, pretože na vonkajšie zápasy vo vyraďovačke LM sa absolútne nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Leo dufam, ze zajtra nejaký fikne, a bude pokracovat vo svojích skvelých výkonoch..zlatá lopta tento rok stále neistá :)

Reagovat
smazaný uživatel

už ji prý vyhrál Ronaldo btw... prý dost suveréně

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby, to nemeni nic na tom, ze messi je lepsi:D ale nevyhlasuje sa to az na galaveceri?..

Reagovat
smazaný uživatel

tož ještě se můžeš uklidnovať měsíc, ale ty nejduležitější hlasy už jsou dávno odevzdané :) Jinak letos je bez konkurence lepší Ronaldo, Messi byl za tento rok lepší tak dva týdny

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec nazoru...golovo a asistencie su vyrovnane, aj ked ronaldo ma o 6zapasov menej, ale to najmä kvoli tomu ze vyhorel na MS kde leo odohral o 4zapasy viac a doviedol argentinu do finale..jedno je jasne vo finalovej trojke budu obaja

Reagovat
smazaný uživatel

a zase donekonečna omílaná nepravda o tom, jak Messi dotáhl Argentinu do finále. Messi Argentinu dotáhl přes slabší soupeře ze skupinové fáze. Nazývat fotbalistu, který byl suverénně nejlešpším hráčem Portugalska, že vyhořel a přitom vůbec netrénovat a nedokončil ani jeden trénink, je tako docela do nebe volající, ale nech si svoji pokrocenou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

osemfinale zariadil higuain , stvrtfinale messi/di maria..semifinale nik...v konecnom dosledku leo naj hrac argentiny na MS

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Semifinále zařídíl Masch skvělou defenzivou a pár minut před koncem tím skluzem, kterým sebral soupeři gol. Messi nebyl nejlepší hráč Argentiny, to ti řekne snad každý soudný člověk.

Reagovat
loki5

No Argetinu táhly Messi s di Mariou. Ve finále jim ten druhý hodně scházel.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě spíš ve finále scházel Messi, který se nedotkl míče a vymlouvat se, že tam neměl ADM raději nebudu komentovat, pokud někdo dotáhl do finále Argentinu, tak to byla skvělá defenzíva a skvělý Masch se životní formou, něco jako Fabio za Italy...

Reagovat
smazaný uživatel

ty debile, tvůj božskej s Portugalskem dostali od Němců 4ku....Všichni věděli už před turnajem, že hlavním adeptem na zisk zlata jsou Němci, po semifinále už o tom málokdo pochyboval, že si to takhle složenej tým nechá utéct, ale hle, finále bylo vyrovnaný a Argentina Němce hodně pozlobila...Ale čtu tady diskuzi průběžně od rána a občas i tvoje hovna a musim říct, že seš jednoznačně největší dement jakýho jsem tady za tu dobu viděl..a že TO je co říct !

Reagovat
loki5

Ronaldo má stávající sezónu 20 gólů v lize + 4 v LM

Messi 10 gólů v lize a 7 v LM

Takže zatím Ronaldo za Real 7 gólů víc. Na pentle vede Ronaldo 6:0 skroro až symptom :-D ale nebudu to nijak rozvádět Čekám tedy velký souboj v letošní sezóně.

Jinak myslím, že Ronaldo byl lepší poslední rok když odhlídnu od MS a rozhodně si zlatý míč zaslouží. Zároveň podotýkám že lepší či povedenější sezóna neznamená, že je hráč lepší.

Je jen pěkné sledovat jak si tihle dva hrají svoji vlastní ligu a nikoho nenechávají na pochybách kdo je nejlepší.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik letos neproměnil Messi penalt? Proč to nenapíšeš?

Reagovat
loki5

jednu

Reagovat
smazaný uživatel

nekopal náhodou aji za repre???

Reagovat
loki5

Já ale statistiku za repre nepočítal jelikož oba hrají jiný kontinent. tudíš nevím proč bych to měl uvádět nemá to v podstatě žádnou relevanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale že počítaté goly za repre, copak to nevidím, pokrytectví?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že počítate goly proti Hong Kongu

Reagovat
loki5

Kde je počítám já ? a kdo jsme my ?

Reagovat
loki5

Prvně si přečti na co reaguješ. V letošní sezóně hrála Argentina jen přáteláky. Já se s tebou nebudu hádat o každé číslo a každé kopnutí do balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že ne .) prostě vytáhnete co se vám hodí, to ostatní zatajíte. Vy jste vskutku kouzelní

Reagovat
loki5

Reaguješ na mě a používáš množné oslovení. Mohu se zeptat proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Ty se ptáš proč? Tak si přečti zdejší diskuzi, jste jako jeden, vytahujete co se vám hodí, to co Messimu nehraje do karet, rádi zamlčíte. Chápeš? Směruji to na ten váš cirkus :) Klaun jako klaun, nakonec všichni máte červené nosy.

Reagovat
loki5

Tou nerozumím ani za mák já neřekl že je Messi lepší nebo snad ano.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře víš, že jsem reagoval na penalty, které Messi neproměnuje, takže ze sebe nedělej blbce a vytahovat penalty je prostě směšný argument. Gol jako Gol, proměnit penaltu v Clasicu za stavu 0:1 není nic jednoduchého, tečka. BTW dyslektik Bola musí šílet z té tvé gramatiky :)

Reagovat
loki5

Aha tak tohle tě žere. Už teď lituji, že jsem to uvedl. Mimochodem neřekl bych že je kdokoliv z těch dvou lepší.

Jen se zbytečně rozčiluješ a chytáš se hned všeho. Penalty jsou myslím irelevantní v tomhle porovnávání, jelikož si ti dva nemají co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, vloni měli v lize stejné množsví golů z penalt, letos je každá diskuze zabordelována penaltami, Penaldem apod. srancemi,že Messi dávál na jaře spoustu golů z penalt, to letos nikdo nezmíní.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by tupost? Nepoužívej slova, která neznáš.

Reagovat
Billy McClane

Je fakt, ze leo ma o 4 zapasy viac, pretoze doviedol argentinu do finale ale kto mu zakazal strielat v nich goly aby dorovnal CR?

Reagovat
CHONG

Bůh a hned po něm Carletto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen info pro ty co budou sázet Valencii a Barcu. Od rána tady ve Valencii leje jako z konve a nemělo by to jen tak přestat, takže hřiště asi nebude v úplně nejlepší kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za info

Reagovat
Billy McClane

Na druhej strane bude o jednu vyhovorku "o suchom travniku" menej.

Reagovat
smazaný uživatel

ta nikdy nebyla Billy

Reagovat
valloire

Fakt ne? Co mistr Xavi?

Reagovat
10FKK

Mistr Xavi řekl, že na San Siru je drnoviště na kterým se nedá hrát fotbal, pouze kopaná. Což je pravda, i když se tomu bude smát milión madridistů... Od rekonstrukce a zvednutí tribun s tím mají problém a mění trávník jak o život, protože tam není cirkulace vzduchu a trávník jim hnije.

A pak se mu nelíbily ubohé mourovi triky s vysokým a suchým trávníkem v tý vaší posvátný pastoušce, který degradovaly real na úroveň Blšan.

Reagovat
Billy McClane

Staci trochu popracovat s googlom a uvidis, ze je tam toho ovela viac.

Po prehre s Valladolidom: "Trávnik nám nedovolil hrať našu hru"

Stvrtfinale LM: Xavi si po remíze s Atlétikem stěžoval na suchý trávník. "Odveta bude úplně o něčem jiném", tvrdí...

...atd atd atd, toto je len z posledneho roka V tomto je Xavi opravdovy mistr

Reagovat
valloire

Jo, Xavi...Doufám ,že v budoucnu bude trénovat Barcu. To bude prča.

Reagovat
10FKK

Ty už by si mohl mít rozum...

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Každej mistr potřebuje pořádnej nástroj, sebelepší řezník s tupým nožem zázraky neudělá.. Každýmu je jasný, že hra Barcelony založená na kombinaci potřebuje kvalitní a nízko střižený pokropený trávník.. Jenom pro hloupé uctívače realu je možnost si kopnout do hráče Barcy lákavější, než použít mozek... Použij google a přečti si něco zajímavého o fotbale, tyhle vaše rádoby vtipné komentáře pořád dokola už nemůžou bavit ani vás...

Reagovat
valloire

Ale baví. Máme pořád nějakou inspiraci. Furt se něco děje, furt je někdo odsouzen, obviněn, bude obviněn, blbě mele a tak no.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa ani nebude hrat, ved to ihrisko valencie bolo uz v zapase s bilbaom v katastrofalnom stave a to ani neprsalo...inak co sa deje s tym novym stadionom valencie, ved to mi pripominana nekonecny pribeh...ako to tam vyzera?

Reagovat
Phillipinho

Po zapase s Athleticem polozili novej travnik

Reagovat
smazaný uživatel

urcite sa bude hrat .

Reagovat
madridcan

Uz sa hralo aj vo vacsich extremoch-vy v Bilbau alebo my vo Valencii s Levante. Plus je to slager, ktory len tak presunut nemozu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj minulu sezonu sme hrali v seville vodne polo a velmi uspesne

Reagovat
madridcan

no vlastne hej, tak vidis

Reagovat
smazaný uživatel

mna hlavne strasil nekvalitny travnik, ale ked ho vymenili, tak snad to bude v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to nesleduji, ale teď psali že ten nový investor Peter Lim chce provést ještě nějaké změny, tedy přesněji řečeno, že chce stávající plány na Nou Mestalla hodně překopat. Asi nikdo neví kdy přesně se to otevře. Jen je škoda, že to bude na periferii Valencie, stávající Mestalla má úplně vynikající polohu.

Reagovat
DonAndres

Dnes další Leův hattrick

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska vsechny palce drzet Vale

Reagovat
smazaný uživatel

si normalny? ...teba bude bavit sledovat rozhodnutu ligu uz pred vianocami?

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Ángel di María 22

Máš pravdu, měl bych chtít místo našeho jasného titulu nervy do posledního kola.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, tak je to spravne

Reagovat
smazaný uživatel

vasa bodova strata vo Valencii nic neriesi .

Reagovat
smazaný uživatel

tisko bud

Reagovat
valloire

Mě jo. A budu se hodně bavit.

Reagovat
Kily

bylo by v tom i pozitivum pro Barcelonu v tom, že by se mohla soustředit na CdR jakožto jedinou soutěž, kterou může letos vyhrát

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Ty máš křišťálovou kouli? V listopadu víš co může Barcelona vyhrát.. Napiš i zbytek kdo vyhraje LM, La Ligu, Bundesligu atd.

Reagovat
valloire

Ti napíšu já klidně. Real,Real,Bayern atd.

Reagovat
Kily

koukám, že máš kouli od stejného výrobce

Reagovat
valloire

od velmi kvalitního výrobce

Reagovat
patas92
Reagovat
10FKK

A vsadíte na to baráky proti mojí starý fordce? Nebo si jen tak melete pantama?

Reagovat
Kily

neumím sázet a i kdybych náhodou vyhrál, tak by to po zkušenostech ze sázkovek nejspíše dopadlo tak, že bych ti svou výhru za měsíc zase po částech ochotně donesl zpět

Reagovat
10FKK

Mám to stejně.. Srdce je většinou silnější než mozek...

Reagovat
Atlético de Madrid

pro nás bude v konci asi výhodnější výhra Barcelony, aspoň bysme získali náskok na Valencii, nelíbí se mi, jak nám je v patách

Reagovat
Kenneth

A opět....

Reagovat
Atlético de Madrid

není lepší mít čtyři body náskok na čtvrtýho než se o skóre dotáhnout na druhýho, ale s tím čtvrtým pořád za prdelí?

Reagovat
Kenneth

Ne. Valencie odpadne a vy budete bojovat o titul. Takže nevím proč chceš aby váš konkurent vyhrál.

Reagovat
Atlético de Madrid

Protože mezi druhym a třetim místem neni rozdíl, zatímco mezi třetim a čtvrtym už jo

Reagovat
Kenneth

Valencie ztratí ještě xkrát, Barcelona ne. Mimochodem měl si z toho titulu vůbec radost?

Reagovat
Atlético de Madrid

měl, proč?

Reagovat
Kenneth

Jen takovej pocit z tebe.

Reagovat
Atlético de Madrid

já jsem měl velkou radost, protože na další titul si nejspíš počkám dalších 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra Barcy, poslední zápasy dominují, tipuji jasný výsledek 0:3...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Arda zas perfektny vykon, strasne nedocenovany hrac. Rad budem, ak ostane v AM, ale ak by mal odist, tak dufam, ze sa o nho pobijeme.

Reagovat
Kenneth

Real Madrid will pay €3.7 million for Marco Asensio. He will stay on loan at Mallorca until the end of this season. [as]

Stojí za to?

Reagovat
Ángel di María 22

Za 3,7 mega a zkoušku určitě jo.

Reagovat
2miguel1

..............Suarez.................

.........Neymar Messi...........

..Alba.....Iniesta.....Rakitic...

..............Sergio...................

....Bartra..Masch..Mathieu..

...............Bravo..................

takto nejako by sme teraz hrali pod Pepom

Reagovat
celeb

Iniesta nehra. Navyse neviem co stale cpete Mascherana na stopera. Masch je priemerny stoper a jeden s top DM, tak preco ho stale zabijat na stoperovi. Mame Jeremyho s Bartrom/Piquem, tam nech sa ti lameri (P/B) konecne rozhraju k vykonom ake im prinalezi podavat v tomto klube, alebo nech sa konecne zozenu stoperi dostatocne kvalitni na reprezentovane FCB. Casu na to maju vdaka banu kopec.

Ja by som dal:

---------Bravo---------

Alves-Bartra-Jeremy-Alba

-------Mascherano-------

Rakitic--Busq/Xavi--Rafinha

-Messi---Suarez---Neymar-

Zial LE dava vzdy do tazsich zapasoch to papierovo najsilnejsie, takze predpokladam:

---------Bravo---------

Alves-Pique-Mascherano-Jeremy/Alba

Rakitic--Busq--Xavi--Rafinha

-Messi---Suarez---Neymar

Reagovat
celeb

kurva 12

Reagovat
10FKK

Myslíš, že nám dovolí rozhodčí hrát ve dvanácti?

Reagovat
celeb

V to dufam, potrebujeme vyhrat, tak snad sa UEFAlona prenesie aj do LaLigy konecne!

Reagovat
valloire

Žádnej problém nevidím. Víc než klub ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pepkem by Rakitič ani nebyl v týmu...

Reagovat
Ángel di María 22

Po rvačce mezi fanoušky Atlética Madrid a Deportiva La Coruňa před dnešním zápasem španělské ligy zemřel jeden fanoušek hostujícího celku. Skupinka domácích příznivců ho hodila do řeky.

Tak hlavně, že maj úžasný fanoušky

Reagovat
Ángel di María 22

"Třiačtyřicetiletý muž utrpěl srdeční zástavu, vážné zranění hlavy a byl silně podchlazen."

Reagovat
smazaný uživatel

co já četl, tak se ty skupinky dohodli že se porvou...Takže pro mě za mě ať se takovýdle debilové pobijou třeba všichni (říkám za předpokladu, že tomu opravdu tak bylo viz moje první věta).

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, ať se poperou, ale házet někoho v zimě do řeky je sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam neměl vůbec do takový bitky jít. Všichni byli jistě velcí inteligenti..Prostě říkám, že jestli on tam šel s tím že se tam servou, jako se takhle běžně domlouvaj primitivové fandící klubům (ty jsou u každýho většího týmu, si nevybereš, takže ta generalizace na všechny fandy Atletů je zcestná), tak mi ho neni ani trochu líto a je to jen jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Cerezo jenom strčil hlavu do písku.

Reagovat
Atlético de Madrid

Cerezo je šašo, tohle posral..

Reagovat
Atlético de Madrid

skupina debilů pochopitelně reprezentuje všechny fanoušky Atlética

Reagovat
Ángel di María 22

To neřikám, ale vždycky to celku kazí "skupina". Někdo je vždycky považovanej za problémovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Frente je nejproblémovější a největší zvířata je všeobecné ve Španělsku známo

Reagovat
Atlético de Madrid

se v tý ultras scéně tak nevyznám, ale pochopitelně je mi zřejmý, že ve Frente je hromada debilů..

Reagovat
smazaný uživatel

upps, vedle...

Reagovat
patas92

Tady si to Ježíšek asi nečte, musíš jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri fcb ma moc prace na baraku ze ho v roli nejhloupejsiho a nejvice sebeshazujiciho diskutera nahrazuje zjevne realnym zivotem frustrovany a zklamany bola?

Reagovat
smazaný uživatel

proč se takhle tak korunujete tyjo ? Já to nechápu...Když jsem dement, raději nemluvim a vůbec nijak se neprojevuju. No, škodíš jen sám sobě, dobře ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

Momentik podivam se... ne opravdu jsem se na tvuj nazor neptal

Reagovat
roman1978

Momentík, podívám se. Ne, opravdu se nikdo neptal ani na tvůj názor.

Reagovat
patas92

Myslíš, že na ty tvoje grcky se někdo ptá?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco bych ti napsal, ale stejně bys to nepochopil, takže ti popřeji hezký den. Jo a zkus boty na suchý zip, život hned pro tebe bude snadnější.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro po dnešku stále nedobytou Mestallu

Reagovat
alcantara

Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Mascherano, Xavi; Luis SUárez, Messi y Neymar

Reagovat
alcantara

Tak na toto som zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Rakitić... dnes měl sedět Sergio.. jinak dobrá sestava

Reagovat
Ángel di María 22

Hodně defenzivní střed, vypadá to trochu staticky.

Reagovat
celeb

dobry odhad.

Ale inak typicky LE - dat na plac to papierovo najsilnejsie, ziadne experimenty.

Ze tam nie je Rakitic/Rafinha povazujem za fail.

A som velmi zvedavy, ako dopadneme. Zatial nam pod nim velke zapasy vobec nejdu.

Reagovat
vocasisko

místo Xaviho by v takový záloze měl dostat přednost Rakitič

Reagovat
Ángel di María 22

Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes, Feghouli; Negredo y Rodrigo

Parejo Amunt!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo

Reagovat
-Kopy-

Ok to by šlo, jediný kdo se mi moc nelíbí je Rodrigo ale tak snad se konečně probudí. Nejdůležitější je jak píšeš návrat Pareja, na začátku sezony se lidem moc nepozdával ale on je pro naši hru důležitej i když se mu třeba moc nedaří, což se ukázalo jak proti Athleticu, tak proti Levante, dává naši hře řád, organizuje, diriguje a umí podržet míč (někdy až moc), André Gomés byl bez něho poslední dva mače poloviční, takže jsem moc rád, že se vrací.

Mam radost ze sestavy Barcelony, je vidět, že mají respekt a mají z čeho, čeká je peklo.

AMUNT VALENCIA!

Reagovat
Ángel di María 22

Rodrigo ty vole

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Luis další gólovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
patas92

Reagovat
-Kopy-

Diegoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako měl drtivou většinu brány volné a trefí gólmana přesně v prostřed.

Reagovat
Kluivert9

Benzema style.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč se Dani vzteká. Tohle byl jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Andre by mal zrychlit tie akcie dost to spomaluje ale aj dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi to je boh . Jak dal dole Neymara

Reagovat
patas92

V měřítkách Realu určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on dal Otamendi dole hlavně sebe samotného.

Reagovat
patas92

Tak na to jsou v Realu taky experti

Reagovat
Kluivert9

Tak ti jsou schopni kopat penaltu i po faulu Pepeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Juuu pořád tě to žere

Reagovat
patas92

Otamendi

Reagovat
Switchback

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Primera je občas taková komedie

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Ángel di María 22

Asi za stejnou hlavičku dostal Cristiano rudou a trest.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo furt ...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, tohle jsem přesně čekal. Protože jste se tu z toho všichni mohli pochcat, i když to byla dost prkotina, přitom to mělo stejně minimální intenzitu, jako tohle Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Snad Otamendi neumře...

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi OMG WTF LOL ROFL červená karta za toto amaterstvo

Reagovat
Darren Fletcher

mog zapnem si la ligu na chvilu a za pat minut komedia. hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Gigolo z Brazílie jasná redka, nejen že simuluje, ale i oplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

UTady zase nechápu, proč se rozčiloval Mustafi. Tady to bylo taky jasné.

Musím říct, že sudí dneska docela přesný.

Reagovat
smazaný uživatel

karty moc casto dava 27 minuta uz mali 4 stoperi po zltej .

Reagovat
Rattlesnake

no ale rozjíždí zatím slušný mariáš

Reagovat
smazaný uživatel

nastavil nějaký standart, a hráči to prostě nechtějí akceptovat. Já radši tohle, než beztrestné okopávání kotníků.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž nás to asi bude stát rudou, protože tohle se asi už bez ní uhrát nedá. Takový Pique u fotbalu nepřemýšlí, takže je docela možné, že bude hrát se žlutou jako bez ní.

Reagovat
Ed_Hazard

len mal očividne nepresné hodinky

Reagovat
vocasisko

zakažte Xavimu standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne tam ty karty sype.

Reagovat
Ángel di María 22

Alves je hrozná kunda.

Reagovat
Visca el barca

drž už hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

protože podstoupil normální souboj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ani náhodou. A to docela o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

protože šel do koncovky naplno ...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak predtim nedal z malyho vapna, tak to taky nebylo naplno?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to spolu hodně souvisí ...

Nic, běž radši dál hodnotit, kdo je jak veliký šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zatim dneska vedes, neboj..

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobně křečovitého jsem čekal, ale ano, jsem setřen.

A teď se soustřeďme na fotbal.

Reagovat
Dr. Admess

jiri - fcb

30.11.2014 21:14

Luis další gólovka.

Baví tě to furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se jenom ptam. Vypadalo to, ze sel do obou situaci stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď už mě skoro dorovnáváš, nepřijde ti to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mas velkej naskok..

Reagovat
smazaný uživatel

Dani fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle naše kouzla ve vápně místo střely. ACH JO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Andre je neuveritelny

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale hodně pěknej mač.

Reagovat
patas92

Mně to z naší strany přijde docela jako hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho hňupa

Reagovat
patas92

nevtírej

Reagovat
smazaný uživatel

ty mu lezeš do zadku

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Hrajeme ve Valencii. To nemůžeš čekat celozápasovou převahu.

Reagovat
patas92

Tak když už hraje tahle "defenzivní" záloha, tak bych čekal, že to nebude takový průchoďák. Že moc neexistuje dopředu není zas tak překvapující.

Reagovat
smazaný uživatel

No jednoznačnej faul.

Ale Neymar je výborný. Oproti loňsku se zlepšil o hodně a to hlavně v soubojích.

Reagovat
alcantara

Nabral svalstvo a pribral, je to vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Negreda je skoda, vybornej hrac.

Reagovat
Phillipinho

Proc je ho skoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze odesel z MC:

Reagovat
Ángel di María 22

Mohlo bejt 1:0, škodaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

skorooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

jééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená plichta, ale mohlo to být už gólové - šance na to byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca slaboucka, tohle smrdi ztratou..

Reagovat
smazaný uživatel

moc tomu neverim . Skoda ze Vale zabija sance . Suarez je deskam neviditelny .

Reagovat
smazaný uživatel

neztratí, to nějak ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez to je ten nejlepší střelec anglické ligy? Netrefí ani prázdnou kasu z penalty. V La lize se tento ročník neprosadí.

Reagovat
-Kopy-

Tak to je velká škoda André, hraje výborně ale teď měl buď střílet hned a nebo po té kličce přihrávat Pěknej zápas, emoce, karty, šance tak to má bejt ! Neymar je výbornej ale po té hlavičce měla bejt určo žlutá, možná i červená, vím, že to byla slabá hlavička ale i tak...

Reagovat
Switchback

žlutá by tomu slušela, červená už by byla moc

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá být měla, ale její absence je trestem za tu Otamendiho komedii potom.

Reagovat
Robbie

jiri - fcb

30.11.2014 21:14

Luis další gólovka.

jak může mít další tutovku když Barcelona měla jednu střelu ?

Reagovat
Switchback

Nejspíš narážel na to, že Luis v Barceloně zatím zazdil celkem dost gólovek, tak to bere jako celkově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o tom, že Luise jsem bral jako zabijáka, kterej bude svoje šance dávat. A zatím je zahazuje. A že to jsou většinou čisté gólovky. Zatím nemá štěstí. Musíme jen doufat, že se do toho dostane.

Reagovat
alcantara

Prečo Dani a Sergio nestrieľajú v šestnástke

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Danimu to šlo přesně proto noze. S jeho nákopem asi byla jen otázka trefení brány. Sergio sice není zakončovatel, ale i tak by měl bránu trefit, ne?

Reagovat
Switchback

Mi přijde, žě někteří fanoušci realu komentují víc zápasy rivala, než svýho týmu ... a furt to jsou ti samí blbečci, h4h4

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to cpeš? Neotravuj špekoune

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou silny slova.

Reagovat
Switchback

*pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ribery není žádný fanda Realu. To je Citizen ...

... eh, vlastně moment ....

Reagovat
smazaný uživatel

A proc resis me, kdyz je to treti zapasy Barcy v lize vcetne Clasica, na kterej koukam, Borku??

Reagovat
Ángel di María 22

Kteří?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

To cos napsal je totiž hrozná kravina, kterou navíc nemůžeš dokázat. Jen takový to klasický plácnutí do větru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. A není to jen o zápasech, ale i článcích o Barceloně. Ta vaše hloupá elitka jakože fandů je dost směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň pod vaše články chodím minimálně, kdyžtak se něčemu vysmát. Ale když jdu pod článek o Realu, tak tam vidím skoro všechny české příznivce věčně druhého a menšího z obou velkoklubu (a myslím tím Barcelonu, pro takové co by chtěli mít vtipné poznámky) ...

Reagovat
smazaný uživatel

to není nic nového

Reagovat
Miguel19

Kouzelný. Jako by fans Barcy nebyli jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jiní.

Reagovat
teenz

S tim se da souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Něvěřím tomu, že dneska Barca ztratí, i proto bylo včerejší vítězství tak hrozně důležité. Podle mě rozhodnou dva faktory: 1. Messi v laufu, který něco vymyslí, nebo vyndá ven jednoho z hráčů Vale a hlavně 2. to, že Vale netrestá a neproměnuje ty šance, o ničem jiném to podle mě nebude.

Reagovat
alcantara

Chyba tomu vacsie tempo a rychlost. Valencia na zaciatku nechavala krasne priestory tou vysunutou liniou, neskor si to uz postrazila a stiahla sa spat. Skoda, z toho sa mohlo nieco vyuzit. Stihaju sa spravne vysuvat a dostupovat, snad urobia s ubudajucimi silami nejaku cyhbu. Suarez by ten gol asi ajtak nedal, chyba mu rozvaha v zakonceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas zo strany Barcy naozaj slaby. Hra velmi pomala a bez myslienky. Messi si chodi prilis malo po lopty a to vzhladom na to ze je jediny co dokaze nieco vymysliet je pre nas klucove. Takze musi sa prepnut na vyssi stupen. Pome Barca !

Reagovat
Ángel di María 22

Gayá je luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Barcelona hraje co jako za systém? to je uplnej bordel na tom hřišti, Pep by z tohohle dostal mrtvici

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo . Cas poslat :Paca

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Switchback

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Otamendi konec, tak to je riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ♥

Reagovat
Atlético de Madrid

btw... Most club goals this calendar year:

55 | Jonathan Soriano

50 | Cristiano Ronaldo

44 | Lionel Messi

Soriano zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

počkej, oni ti to Cules hnedka postnou i s áčkama a budeš mít po prdeli

Reagovat
Atlético de Madrid

Já myslim, že celá tahle debata je hodně bizarní Messiho asistence jsem vždycky vnímal jako jistej argument ke zmírnění těch tvrzení, že je Ronaldo o milion parníků lepší, protože dává víc gólů. Nikoliv, že je Messi letos lepší, protože má víc asistencí, ale pouze, že neni nějak strašně výrazně pozadu.

Reagovat
Mercury

Ronaldo dává víc golu v dlouhodobem meritku, nebo Messiho asistence pocitas jen za poslednich par mesicu, kdy je CR produktivnejsi?:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně se počítají i repre...

Reagovat
Miguel19

Nějaký gif co nedal Luis?

Reagovat
Miguel19

Díky, čekal jsem to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés sa ešte čuduje

Reagovat
Switchback

to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Nun striedaj

Reagovat
celeb

Zatial jeden z najhorsich vykonov Xaviho. Spomaluje hru, zopar zlych spracovani, vo vhodnych poziciach nestriela, ked vystreli tak uplne zle. Ten stred treba preskupit, Lucho by mohol uz konecne striedat.

Reagovat
smazaný uživatel

zadny offside !!

Reagovat
Dr. Admess

To nebyl ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jděte do prdele.

Reagovat
Hokaido

jasnej. Rozhodčí

Reagovat
Atlético de Madrid

Rozhodčí

Reagovat
vocasisko

pomezní extrémní kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Rattlesnake

Otakar Janecký - "tak v prvé řadě, páni rozhodčí, děte se vysrat."

Reagovat
Kily

Ota byl vždycky frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Fans barcy si stěžujou na sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní v PD (Komedie, Španělsko)

Tahle telenovela už v počtu dílů překonala snad i Tak jde čas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, kde mohl vidět praporkář ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

čůráci vymrdaný španělský. At se na to vyserou.

Reagovat
Kluivert9

Kokot

Reagovat
Jerichoo

jaaaaaaaaaaaj škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Feg co este chces ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupáčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečte děti

Reagovat
-Kopy-

Feguuuuuu

Reagovat
-Kopy-

stačilo víc k tyči

Reagovat
Miguel19

Mně ty rozhodčí přijdou horší a horší. Ale všude..ať je to PD, PL, SA..

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že v PD mi přijdou lepší... přesto pořád stojí silně za vyliž prdel.

Reagovat
Atlético de Madrid

Doufám, že jednou pokročí kybernetika na takovou úroveň, že to bude rozhodovat celý počítač.

Reagovat
Jerichoo

Jasná žltá pre Mascha

Reagovat
Phillipinho

Negedo odvadi neskutecny mnozstvi prace

Reagovat
-Kopy-

je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

To už neni možny tvl

Reagovat
Rattlesnake

Bravo neskutečnej king letos. žeru ho

Reagovat
smazaný uživatel

André

Reagovat
Atlético de Madrid

Bože ale ta pravá strana Barcelony Na celou lajnu je sám Alvés, Valencie toho pravidelně využívá a Enrique s tím neudělá vůbec nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My máme prostě ty nejhorší protiútoky na světě

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si borec podkopne nohy sám

Reagovat
Ángel di María 22

To rozhodne nějakej přímák.

Reagovat
Atlético de Madrid

Neymar

Reagovat
Atlético de Madrid

tak to dost možná ani nebyl diving, on o sebe prostě zakopl a sudí písknul..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
Miguel19

Neymar To jako myslí vážně?

Reagovat
Miguel19

No před tím mu tam brnkl o nohu..

Reagovat
patas92

Ney

Reagovat
Jerichoo

Na červenú rozhodcovia

Reagovat
misinho7

Sak on sa sam sfauloval wtf ? neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

delfín

Reagovat
Ángel di María 22

Alee, jak do louže

Reagovat
celeb

Bravo LE, po stiahnuti Jeremyho mal Masch uz 2 situacie zavanajuce golom. Vsetko su to polovicne, kompromisne riesenia a vo vysledku nam skoro nic nefunguje. Doteraz aspon obrana bola dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jen Pep může udělat z Masche skvělého stopera nebo třeba z Lahma výborného DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kryska GB za dnešní výkon

Reagovat
vocasisko

neviděl jsem teda zápasy s APOELEM a Sevillou, ale, už někdo ví, jakej hrajeme vlastně systém ?

Reagovat
Phillipinho

Otamendi je fakt zvire

Reagovat
-Kopy-

Otamendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouliho kolmica

Reagovat
smazaný uživatel

Buskets ještě k tomu, ty vole

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Rattlesnake

muhehehe

Reagovat
Switchback

EASY EASY EASY EASY EASY EASY

Reagovat
patas92

Goooooolasooooooo

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Tak přece jen existuje spravedlnost!

Reagovat
blaugrana

Zaslúžene. Spravodlivosti bolo učinené zadosť.

Reagovat
Kluivert9

V suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem si říkal, že na tom kraji Alves, tak pohoda, centr do prvního a najednou Messi pěkně no.

Reagovat
smazaný uživatel

mesi jinaci diving

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

nebav se s tím vůbec

Reagovat
celeb

UFFF

Reagovat
smazaný uživatel

A vsechno to nacal ten Feghouliho pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi stylař hattrick nebo nic

Reagovat
Kenneth

Tak tohle je pro Vale hodně velká smůla. Každopádně tahle Barcelona je k smíchu. 3. velký zápas a potřetí jeden velkej cedník vzadu.

Reagovat
monty25

Smůla to není. Měli prohrát 2:0, protože Suárezovi nebyl uznán zcela regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa na to kolko sanci mala Valencia .

Reagovat
monty25

To nepopírám, ale hraje se na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedala je, nikdo jim nic neupřel.

Reagovat
DonAndres

Reagovat
smazaný uživatel

ja len narazam na tie komenti "zasluzene vytazstvo" . Inak mi je to u prdele . Tak sa dalej mozes smiat iako blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

*vitazstvo

Reagovat
celeb

2 velke. Min. tolko mal vsak aj Suarez + ten neuznany gol.

Reagovat
-Kopy-

Jo určitě by jsme nehráli jinak, kdyby šla Barca do vedení...

Reagovat
Kluivert9

Vaše k tomu nepotřebuje ani velký soupeře a je k smíchu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
blaugrana

Každopádne. Bravo spektakulárno monumentálny. Alves dobrá, Piqué grandiózny, Šéf výborne, Xavi sa vrátil, Bus detto. Neymar parádne, Luis dál regulárny gól a Leo nie na facku ale delo. Po tých jeho laxných stratách sme zas mohli viackrát inkasovať.

Reagovat
Kenneth

To je souhrn jako byste vyhráli 3:0 a nezachranoval ten váš cedník vzadu až Bravo.

Reagovat
Visca el barca

Drž hubu a soustřeď se na delfína.

Reagovat
Kenneth

Neymar byl dneska srandovní no.

Reagovat
X-bano-X

cednik vzadu? Bravo mal 2 paradne zakroky, na druhej strane len Suarez 2 tutovky a jeden neuznany gol ty cedniku

Reagovat
10FKK
Reagovat
smazaný uživatel

dyť na takové kraviny ani nereagujte hoši

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on psal, že cedník je obrana a Bravo to zachraňoval

Reagovat
2miguel1

ved jediny musi niečo vymysliet, je jasne ze je tam šanca na stratenie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že vám zařídil 3 body

Reagovat
MadMrJacky

Výborná Valencie. Klobouk dolů co zahráli. Celkem nespravedlivý, když vemu v úvahu, že klidně mohli vyhrát.

Barca zase proti těžkému soupeři nemastná, neslaná. Ale konečně gól z rohu, konečně to urvali. Tohle jim pomůže. A Suarézův offside? Nic neříkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el B arca

Reagovat
Visca el barca

uf!!!!! skvělej závěr, tak to má bejt !!!!! Takhle se bojuje o titul !!!!!

Reagovat
DonAndres

Je to tam! Dnes nejlepší Piqué, hrál skvěle! A za ten neuznanej gól bych čárovýmu nechal Suárezem ukousnout jedno varle

Reagovat
smazaný uživatel

taká smola v nadstavenom čase, ale Valencia si ho dala de facto sama, v závere pôsobila strašne priposrane

Reagovat
QooBo

Kurva to je fakt ako za trest byť fanúšikom Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Dortmundu, dneska den blbec no...

Reagovat
QooBo

BVB mám tiež rád ... ja to asi priťahujem

Reagovat
loki5

Těch mi je taky líto. Jediný slušný konkurent Bayernu a oni se rozsypou jak domeček z karet. A přitom v LM hrají dobře. Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

anderlecht a galatasaray jsou slabší než ostatní týmy v německu

Reagovat
loki5

Než všechny asi ne ale pravda v tom asi bude. Spíš ale nechápu ten hrozný propad.

Reagovat
-Kopy-

za trest ne ale o nervy určitě

Reagovat
DonAndres

To teda, a ještě k tomu Dortumundu

Reagovat
celeb

Nie moc zasluzene, ale velmi cenne vitazstvo. Az mi je (trochu) luto netopierov. Sergiovi ten gol rozhodne pomoze! Poprosim uz nikdy takuto dinosauriu zostavu. Masch-Busq zostavu by som este par krat vyskusal, ale rozhodne nie s Xavim. Toto nefungovalo. U Suareza sa zacina prejavovat Torresovatie osobnosti, mal by to preliecit antibiotikami, alebo si do niecoho (nie niekoho) poriadne kusnut. Inak Messi mi prisiel unaveny, rozhodne najslabsi za poslednu dobu. 2x nas zachranil Bravo po nahradeni Jeremyho Mascheranom. Najlepsi on alebo Neymar.

Ocenil by som aj Piqueho, ze to zvladol a nekiksol. Rafinha musi hravat castejsie, pokial ban bude trvat je to nasa jedina nadej do stredu pola (nad DiRoberom som uz zlomil palicu).

Reagovat
loki5

No mě přijde, že má Suaréz Sanchézovskou nemoc. Ten byl taky tragický v koncovce. Doufám že se to poddá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tam dnes nebyl valdez

Reagovat
smazaný uživatel

nelson?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda braskooooooo

Reagovat
Kluivert9

Exxon

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si pan tau?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Ed_Hazard

na Cornellu

Keylor, Pacheco

Varane, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Noblejas, Nacho, Llorente

Khedira, James, Isco, Illara, Javi Muňoz, Medrán

Jesé, Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool KAKUTAAA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele