Premier League - souhrn dohrávek 26. kola

16.04.2014, 22:44
Komentáře a souhrny
Hodně nečekanými výsledky skončily dnešní dohrávky anglické ligy. Manchester City si opět zkomplikoval situaci v boji o titul, protože jen remizoval se Sunderlandem. Hosté slaví cenný záchranářský bod. Everton s Crystalem Palace dokonce prohrál a zůstal pátý za Arsenalem.

Everton FC - Crystal Palace 2:3

16.04.2014 20:45

Góly: 61. Steven Naismith, 86. Kevin Mirallas - 23. Jason Puncheon, 49. Scott Dann, 73. Cameron Jerome

Ambice Evertonu na Ligu mistrů utrpěly vážnou trhlinu. Po sedmi vítězných zápasech v řadě si Karamelky vybraly slabší večer a podlehli doma 2:3 Crystal Palace, který pro změnu zvítězil počtvrté za sebou. Toffees tak zůstávají na páté příčce a při velmi obtížném losu v závěru sezóny se jim sen o nejprestižnější klubové soutěži rozplývá.

Crystal Palace už v úvodu utkání přesně ukázal, čím to, že vyhrál poslední tři zápasy a ve všech udržel čisté konto. Nezdráhal se bránit u vápna klidně s devíti lidmi, což neslo sladké ovoce, vždyť Everton se za celý poločas zmohl jen na dvě zajímavé rány McGeadyho nad a pohotový volej z úhlu, který taktéž minul Speroniho branku jen o pár čísel.

Eagles naopak stačila jediná akce, aby se dostali do překvapivého vedení. Bolasie až příliš snadno pronikl přes Bainese do vápna, jeho centr vyrazil Howard k nepokrytému Chamakhovi, který přiťukl rovněž volnému Jasonu Puncheonovi. Ten krátce napřáhl levačkou a otevřel skóre.

Aktivní Yannick Bolasie navíc zpoza vápna trefil ještě tyčku. Svěřenci Tonyho Pulise zkrátka z úvodní pětačtyřicetiminutovky vytěžili naprosté maximum a Evertonu, který jasně opanoval statistiku držení míče (65% - 35%), udělil lekci z efektivity. Až v závěru prověřil u bližší tyčky Speroniho Lukaku.

Vstup do druhého poločasu vypadal podobně jako ten předchozí. S výjimkou, že Crystal Palace se gólu dočkali už po čtyřech minutách. První šanci Ledleyho ještě skvěle lapil Howard, ale na hlavičku Danna po rohovém kopu Bolasieho už chytit nemohl.

Everton vstřelil kýžený gól až po hodině hry, kdy Mirallas nadvakrát odcentroval do vápna, Baines sklepl střídajícímu Naismithovi, a ten doklepl míč do sítě. Od té chvíle se Toffees konečně probrali, snad i díky bouřlivé atmosféře v Goodison Parku. Po centru z levé strany byl na zadní tyči osloven k vyrovnání Mirallas, ale z těžkého kopu vysoko přestřelil.

Tlak domácích pokračoval, další z žolíků Osman olízl dvacet minut před koncem svou ranou břevno, když v tom udeřilo na druhé straně. Nevídanou efektivitu Eagles deklaroval Cameron Jerome, který využil volný prostor okolo sebe a chladnokrevně vrátil svému týmu dvougólové vedení.

Everton se ani přesto nevzdával a do obrany Pulisova týmu bušil jako smyslů zbavený. Vyplatilo se to pět minut před koncem, kdy tečovanou přihrávku Barkleyho převzal Mirallas, přehodil si Speroniho a do prázdné branky snížil na 2:3. Už předtím musel gólman hostí zachraňovat situaci proti Barkleyho ráně, tentokrát byl bez šance.

Závěr utkání už byla z pohledu domácích spíše křeč než rozumná snaha o vyrovnání. V šestiminutovém nastavení už přišla řada na nakopávané míče, které obrana Palace svorně odtrkávala. Jedinou slibnější akci zmařil Mirallas, který v inkriminovaných chvílích dvakrát promáchl.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 2:2

16.04.2014 20:45

Góly: 2. Fernandinho, 89. Samir Nasri - 73. Connor Wickham, 83. Connor Wickham

S mistrovskými vyhlídkami ManCity to po chvíli zmrtvýchvstávání opět vypadá bledě. Na favorita z bleděmodré části Manchesteru se zase jednou vytáhl podceňovaný Sunderland, přičemž jeden bod z Etihad Stadium ještě může považovat za ztrátu. Samir Nasri totiž Citizens částečně zachraňoval až minutu před vypršením řádné hrací doby...

Tahle relativní porážka nyní pro City znamená, že se Pellegriniho parta musí ohlížet jak na Liverpool, tak na Chelsea - dosud přitom osud ve vlastních rukách svírala jen prvně jmenovaná strana. A hned zkraje dnešní bitvy to vypadalo, že se na takovém rozpoložení sil nic nezmění. Uběhlo pouhých 112 sekund, než Lee Cattermole lacině ztratil míč ve prospěch Negreda, ten si vyměnil balon s Agüerem, předal jej Fernandinhovi a brazilský záložník rychlou akci tváří v tvář Mannonemu s úspěchem uzavřel.

Fernandinho dnes vůbec mohl být netradičním střeleckým hrdinou City, však ještě před vypršením úvodní desetiminutovky měl za pomoci Zabalety potrestat Mannoneho nikterak precizní vyražení Aguerovy střely. Místo toho však Brazilec zacílil nad břevno, zatímco se favorit musel hned dvakrát v krátkém časovém úseku třást při standardkách soupeře a dvojímu propadnutí kapitána Kompanyho.

Těchto varování nicméně ManCity příliš nedbalo, a tak si záhy Borini mohl znovu užívat přílišného prostoru v palebné pozici. A třebaže v tu chvíli ještě Poyeta zanechal hlasitému hořekování nad Italovou neschopností jakkoliv prověřit Harta, City za svou laxnost - kdy vedle Kompanyho chyby páchaly Fernandinho, Kolarov, Milner i Zabaleta - později skutečně pykalo.

Pellegriniho poločasová slova totiž ústila akorát v jednu brzkou šanci Agüera po dobré práci Nasriho; potom už následovaly dva senzační údery hostí. Oba přitom byly prací dua Giaccherini-Wickham, z něhož jeden střídal až v průběhu duelu (prvně jmenovaný) a druhý před výkopem tohoto mače čekal na ligový zářez od října 2011.

Dnes každopádně Wickham toto závaží setřásl s velkou grácií: nejprve v 73. minutě navázal na Italův centr na zadní tyči a pak o deset minut později něco podobného předvedl pro změnu na přední tyči. Ze závěrečného tlaku už následně Citizens vytěžili akorát vyrovnávací branku Nasriho, na víc se již nestihli zmoci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC34245593:4277
2.Chelsea FC34236566:2475
3.Manchester City33225688:3471
4.Arsenal FC34207759:4167
5.Everton FC34199655:3466
6.Tottenham Hotspur341861048:4860
7.Manchester United331761056:3857
8.Southampton FC341391250:4548
9.Newcastle United341441638:5246
10.Stoke City3411101338:4843
11.Crystal Palace341241827:4140
12.West Ham United341071738:4737
13.Hull City331061734:4036
14.Aston Villa33971735:4934
15.Swansea City34891745:5033
16.West Bromwich Albion336151240:5133
17.Norwich City34881826:5332
18.Fulham FC34932234:7430
19.Cardiff City34781930:6429
20.Sunderland AFC33681931:5626

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (948)

Přidat komentář
Chazy

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

póza

Reagovat
Chazy

LOL, já myslel, že Wigan je póza a tohle je bandwagonerství, ale ve skutečnosti jsem furt mufan

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je póza i bandwagonerství, tvé wiganí a mufaní úchylky nechme stranou, nakonec bychom ještě zjistili, že nejsi ani jedno a jenom předstíráš, že tě zajímá soccer

Reagovat
tomasinho

Reagovat
xDADA98x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky v TOP 4

Reagovat
Counter

Ten zápas LFC s CFC ovšem bude parádní rozuzlení sezony, krásně vygradovala

Reagovat
smazaný uživatel

Dohrávky obě prodané, sázkovy om nom nom.

Reagovat
smazaný uživatel

sázkovky*

Reagovat
kiwwi

ale jak to City zauctuje do FFP ako prijem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako příjem z charity z Etiopie. Na jídlo pro černé v týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by si mel vyraz "Everton" pro tyhle zapasy patentovat. Totalne to dojebat vzdycky v nejmin vhody chvili, naprosta klasika... Nevadi, jde se dal, snaha tam byla velka, bohuzel asi az moc velka... V nedeli novej zapas, neni vubec co ztratit, klidne ale ty 3 body proti ManU muzem ziskat - navic treba Arsenal zavaha, tak se to zas presype na nasi stranu. COYB!

Reagovat
Staenly10

Zaschrona? Něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

prohrana sazka

Reagovat
smazaný uživatel

nebál bych se toho, Crystal Palace jsou v současné formě opravdu těžkým oříškem, s nasazením jako dnes nemůže obrana MUTD obstát

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zaver byl s nasazenim super, bohuzel treti gol uplne rozhodl, to nas zase na par minut sundalo, pak uz nebyl cas a ani sily. Tak nejak si myslim, ze dneska na to kluci byli premotivovani a proti perfektne pripravenemu Pulisove supertymu to proste byl ten zasadni problem.

Ted uz vazne nemame co ztratit, hraci si to asi uvedomi. Mohl by to byt pekny zapas, ktery klidne muzem vyhrat.

Reagovat
Jardin

ten patent už vlastní Arsenal imho

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale LM vzdycky ukopete.

Reagovat
andrew96

Dneska Sunderland skvělý výkon, až na toho Mannoneho to je k pláči a myslím si že je to bude stát záchranu ikdyž tohle nebyl zápas kde si to prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone je několik zápasů neskutečně držel, takže si tu slabší chvilku může vybrat.

Reagovat
andrew96

Zrovna teď když byla taková šance je to velká chyba, kdyby vyhráli, ještě by tam byla šance na záchranu takto už to moc nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice fakt, ale zase kolik bodů mají jen díky Vitovi. Navíc tohle byl zápas, kde se nečekala ani ta remíza, ale souhlasím.. s tou záchranou to bude velký problém.

Reagovat
Kowe

a stejně se po sestupu bude ukazovat tento moment

Reagovat
Dray

Děkujeme Nasrimu za to, jak naložil s tou tutovkou v 90.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, moc hezky mi odpálil 41 litrů, celkem spokojenost

Reagovat
Staenly10

Tak hlavně, že sú všichni šťastni.

Reagovat
Honza Matoušek

Jj vsázet na kurz 1.1, to je ta nejlepší volba

Reagovat
LokoLFC

a co třeba varianta, že vsadil na sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž

Reagovat
Staenly10

Fakt bych chtěl vidtě Pulise u nějakýho velkýho týmu. Ten by snad dostal vyhrál titul i s tim Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Staenly10

*dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Idealne za Moyese k ManU

Reagovat
kiwwi

ked to dokazal Wenger, mozno by to dokazal aj Pulis

Reagovat
SunFells

To má co znamenat?

Reagovat
kiwwi

no trener je asi fakt lepsi

Reagovat
SunFells

O to se hádat nebudu, ale porovnáváš značně odlišné situace i značně odlišnou dobu, strašný nonsens.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Že Wenger je neschopnej.

Reagovat
Chazy

To je fakt věc, na kterou neexistuje odpověď.

Už trénvoal silný týmy a postupoval s nima. Ale furt je to něco jinýho v PL. On není jen záchranář, uspěl v ligách i nahoře v tabulce. Ale AFC hm..

Reagovat
kiwwi

podla mna ho nikdy ziaden lepsi tim z top 6-7 neangazuje

Reagovat
Chazy

Taky myslím a sám bych mu nevěřil

Reagovat
Staenly10

Tady se ale nabízí otázka, z jakýho principu bys mu nevěřil? Nebo celkově, proč když dokazuje svoje kvality, tak si třeba Newcastle (první tým, co mě napadl) radši "hraje" s takovym Pardewem, a o Pulise by ani nezavadil?

Reagovat
soukup

tak ale je rozdíl Newcastle a třeba ten Arsenal. Newcastle klidně ať trénuje a nevidím důvod, proč by s klubem řekněme té druhé/třetí sorty nedokázal minimálně přechodně udělat fakt kvalitní tým, co by mohl kousat i celkem vysoko v tabulce. Ale řekněme od Spurs výš, to je už fakt trochu jinej svět a mě do něj nezapadá ani jako osobnost, co by tam patřila

Reagovat
Staenly10

Tak myslel sem to spíš tak, že by šel postupně, aby to nebyl hnedka tak velkej skok, případně. Pokud by se osvědčil u týmu 2.-3. kategorie, jak píšeš, tak bych pak už absolutně neváhal.

Reagovat
soukup

jo ale jemu je už 56 let a úplně si ani nedovedu představit, že po něm sáhne klub jako Newcastle, natožpak někdo výš

Reagovat
Chazy

Asi proto, že s tím nemá žádný zkušenosti, prostě by musel trénovat ve víc soutěžích, brát jinou kvalitu hráčů, byl by pod jiným tlakem. Nevěřil bych mu zcela přirozeně, jako jsem nevěřil Moyesovi.

Kdysi jsem věřil Hughesovi a nebylo to správně.

Reagovat
Staenly10

Tak Hughes oproti Pulisovi toho neměl zdaleko tolik za sebou.

Reagovat
Chazy

Ale hrál zas moderní a ofenzivní fotbal, kterým naprosto devastoval favority a byl schopnej porazit MU doma i venku v PL, dát MU čtyřku, bojvoat o LM bez rozpočtu atp. Dodneška nevím, jak to mohlo nevyjít.

Reagovat
Staenly10

Stávaj se i podivnější věci... Například, že ve Waršavě někdy ve středověku pršeli sledi (ta ryba).

Reagovat
Chazy

Ale to je hrozně subjektivní hodnocení míry podivnosti

Reagovat
Staenly10

No já nevim, ale mně by to docela podivný přišlo.

Reagovat
Chazy

Záleží na okolnostech, viď. Třeba jednomu ptákovi vypad sleď ze zobáku, druhej den už se vyprávělo, že spadli tři a víš jak to jde dál. Klasickej středověkej hoax.

Reagovat
Staenly10

A co když to ten pták udělal úmyslně, protože věděl, jak jsou lidi lehkomyslní, a chytne se to jako senzace?

https://www.youtube.com/watch?v=jbHV7CVPj8U

Něco jako tady, bzetak viděli, jak to mažou a prostě ty lidi chtěli ze*rat.

Reagovat
Chazy

Tohle zrovna byla jasná odplata opeřenctva za vraždu.

https://www.youtube.com/watch?v=KxEUW3pQX6A

Reagovat
Staenly10

Hmm, zrovna sem už považoval ptactvo za nesmírně inteligentní živočichy, ale tohle mi to zas vyvrátilo. To ví i malý dítě, že v NBL se do míčku nadhazovače neleze.

Reagovat
Chazy

Taky sem byl zklamanej hm.

MLB btw (Major League Baseball)

Reagovat
Staenly10

Hm.

Reagovat
Chazy

Ale btw., oni tam hlavně už dost zápasů posrali. Ať se hraje na pár stadionech kdykoliv v jakejkoliv čas, vždycky přiletěj na 8.-9. směnu, aby dožrali zbytky po fanoušcích, lítaj tam po hřišti a ten míček se občas ztratí.

http://www.youtube.com/watch?v=VO5hvMT0WrI

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes taky ještě neřekl poslední slovo.

Reagovat
soukup

A dobře dělají. On by prostě ten styl "účel světí prostředky" nikdy neopustil a ve špičce PL by mu to tak jednoduše nedovolili a dostával by se tím pod větší tlak, než když tohle hraje s nějakýma outsiderama. On koneckonců i když s někým postoupil v nižší lize, tak to nebylo zrovna s tím největším favoritem na postup, ale spíš překvapení s týmem, kde se to tolik nečekalo

Reagovat
Staenly10

Jak píšu níž, prostě nevyužitej potenciál. Třeba by dokázal hrát i jinej fotbal, jen neměl možnost, respektive měl, ale nemělo by to úspěch, třeba.

Reagovat
soukup

já hodně pochybuju, že by uměl, nebo spíš chtěl hrát jinej fotbal, když ho takhle hraje 20 let a vždycky se mu s ním dařilo. S větším klubem a víc prostředkama by pořád hrál hlavně na perfektní organizaci obranné hry, zhuštěný hřiště a akorát by měl ten luxus, že by v útoku mohl víc spolíhat na individuální kvality hráčů.

Reagovat
Staenly10

No, i když se na mě asi seběhnou, tak v čem se třeba to, cos popsal, tak zásadně liší třeba od Mourinha v Chelsea?

Reagovat
Chazy

to je dobrá připomínka

Reagovat
soukup

nijak, já si taky myslím, že s velkým klubem by hrál něco jako Mourinho v Chelsea. Otázkou je, co by měl za výsledky a to se asi nikdy nedozvíme

Reagovat
Staenly10

. To je jako kdyby si psal Shakespeare (sakra, nikdy sem si nebyl jistej, jak se píše) psal deníky pod polštář, nebo Poeirot (stejnej problém jako nahoře, prostě ten detektiv se zatočenym knírkem) četl detektovky od Agathy Christie.

Reagovat
soukup

já asi ani ne, radši ať je za boha v malých týmech a tam ho milujou

Reagovat
Staenly10

Ale je to strašná škoda přece... Vždyť kdyby v nějakym většim klubu klidně i vyhořel, a vrátil by se zas do menšího a navázal by na dobrou práci, tak by mu to všichni prominuli Takhle to vyznívá spíš, jako nevyužitá šance.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jede na titul.

Reagovat
andrew96

Kéžby, ale myslím že si to Litr i v tom vzájemném zápase pohlídá. A za ten letošní fotbal jim ten titul přeju skoro stejně jak CFC.

Reagovat
Sosi

čelůstka už je definitivně odepsanej?

Reagovat
fabec1222

tikety na grilu

Reagovat
blade115

Hmm, hezky Sunderland, to byl ten Bod. Ten Bod, který znamená, že pokud tenhle víkend proběhne dle očekávání, tak si to další týden opravdu rozdáme o titul, milí nemilí Scouseři.

Reagovat
Counter

hlavně nemilí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

To vazne budes priat ten titul radsej Chelski? To je ale vazne nechutna uchylka.

Reagovat
Counter

jako vypadá to fakt blbě, to je pravda. Ale když máš na titul Chelsea vsazeno s kurzem 9, tak jdou leckteré věci stranou...

Reagovat
13

ten bod, kterej může znamenat, že by nám stačila i remíza a Mourinho bude muset ukázat i něco lepšího než jen beton.

Reagovat
blade115

Ach jo, co to je proboha zas za sračku... Z našeho hlediska by remíza byla tak či tak špatná (za předpokladu, že byste zbylé zápasy vyhráli). Tak či tak musíme jet na výhru. Tak o čem zase točíš?

Ono sice závěr sezóny perfektní, ale tady to začíná být o to horší.

Reagovat
13

Dobrá ta věta s tim betonem tam byla navíc. Jen jsem rád, že Liverpool teoreticky proti Chelsea nepotřebuje být ten aktivnější, ale stejně je to uplně bezpředmětný, protože ten tým na nějaký bránění remízy stavěnej neni.

Reagovat
kvasha16

heh, necakal som ze to City dojebu uz teraz tymto sa viacmenej vyradili z boja o titul, a s Liverpoolom to mame vo vlastnych rukach, fajn pocit byt po dvoch rokoch spat v boji o titul

Reagovat
andrew96

Vždyť jsme ve hře celou sezonu?

Reagovat
andrew96

bez otazníku

Reagovat
13

Reagovat
kvasha16

tak ale v uvode to tak neprezivas nie? navyse prehrami s AV a CP sme sa tak trochu odsunnuli na vedlajsiu kolaj, lenze teraz je to tak ako to je, znova mame sancu, je uz len par kol do konca, ide fakt do tuheho a mame to vo vlastnych rukach, je to take emotivnejsie teraz proste cele sledovanie toho vyvoja ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla sranda, kdyby zápas LFC - CFC skončil plichtou a Eagles o týden později vymlaskli Liverpool.

Reagovat
13

To uplně nereálnej scénář bohužel neni

Reagovat
vladis271

rovnako ako ten, že CFC v to samé kolo stratí tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě pro ně hodně těžký zápas, stejně jako pro nás Cardiff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a po dnesku sa bojim aj Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jinak i já jsem jeden z těch co dnes sázkařsky zaplakali. Dát na Everton Palace, že padnou a míň golu mi teď přijde jako dobrá hovadina

Reagovat
13

2 a míň*

Reagovat
Usty

City over, Everton under, tutovka jak piča vole

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa javil jovetic?

Reagovat
smazaný uživatel

ziadne remizky, ziadne zakopnutia...vsetky 4 zvysne zapasy vyhrat a potvrdit, ze sme v lige jednoznacne najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tak bude, tak si to jednoznačně zasloužíte :)

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžime si to aj bez toho, ale predsa len by malo sladšiu príchuť dojsť sezónu so 14 výhrami v rade

Reagovat
smazaný uživatel

to je forma jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužili by si to všechny tři týmy, které o ten titul hrají. Tak zase spadni zpátky na zem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si zaslúži tak kýbel na hlavu a preškrtnutie loga

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že se tu bavím s rozumným člověkem a na normální úrovni. :)

Reagovat
Godwinson

I ty naivko

Reagovat
smazaný uživatel

o Chelsea sa nedá baviť na normálnej úrovni. Čo téma, to oheň

Reagovat
kvasha16

to bol omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, souhlasim s tebou v 95 % prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju

Reagovat
Minister

"zaslúžime si to aj bez toho"

No ak by ste z tých 4 zápasov vyhrali napr. len jeden, tak si to asi nezaslúžite nie?

Reagovat
smazaný uživatel

bavme sa v rovine realnych veci, nie fantasmagorie

Reagovat
Minister

Tak teda nie jeden, ale dva. To už je celkom reálne nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

to je, ale v prípade dvoch výhier by sme si to stále zaslúžili

Reagovat
smazaný uživatel

Vám to řádně stouplo do hlavy. Fakt hnus, už to Poolu přestávám přát.

Reagovat
LGT

Nechápu jak můžeš celek hodnotit podle Bubbla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť není jediný, kdo tady má pořád takové vyjádření... Fanoušci Chelsea tady hatuje každý, přitom takové debilní kecy má akorát krleš a fajdax...

Reagovat
Godwinson

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LokoLFC

Reagovat
vladis271

Každopádne to, že o titule rozhodne vzájomný zápas je galakokotina, až to bolí. Rozhodnú ostatné zápasy, a City sú taktiež stále v hre. Vôbec sa baviť o vzájomnom zápase ppredtým, než obaja odohrajú nasledujúce kolo je sprostosť. LFC môže ísť do záápasu tak s tým, že ho musí bezpodmienečne vyhrať, ako aj uvolnene s tým, že titul už držia jednou rukou v rukách bez ohľadu na výsledok.

Takže, ak čukotkári chcú počítať s už jasnými započítanými boddmi s mačkami, prosím, ja tohto uvažovania bojím.

Reagovat
vitasrp

Tak ona to je dokonce galakokotina, hustý..

Reagovat
vladis271

napíš adminovi, nech vám tam zapíše na EF 9 bodov s týmami hrajúcimi o záchranu, nech zbytočne nečakáme a nemusíme pozerať tie jasné záúasy, ktoré aj tak určite vyhráte.

Reagovat
Usty

O to přece vůbec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

vladko kľud, choď si čosi o Rusku prečítať

Reagovat
vladis271

tam máš hore rozrobené vlákno s nimi, čo som tak pozeral. Nepleť sa mi sem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Nevím, proč reaguješ jak debil, ale dobrá.

Jde mi o to, že se s největší pravděpodobností opravdu v tom utkání o titulu rozhodne (kdo jej vyhraje, ten bude asi první), proto mi přišlo mimořádně úsměvný to označit za galakokotinu..

Reagovat
vladis271

Taháme 10 in row. Môžeme natiahnuť na 14? Moje fansrdce tomu chce verít. Dal by som za to ruku do ohňa? Noway.

CFC, ktorá má problémy s tímami nižšie položenými. Vyhrá s nimi 3 zápasy na konci sezony? No way. Za tejto konštelácie, vaša výhra na Anfielde , naše 3 zostávajúce výhry a vaše jedno zakopnutie? Titul na Anfielde. Je to reálne? Podľa mňa celkom hej. A to je to o čom rozprávam. V 4 zápasoch máš toľko možných premenných, že hovoriť, že asi niekto vyhrá titul,ee A to ešte nehovorím o City. Ale ak chceš niečo počítať, počítaj.... Tak ako cez sezonu, kedy si vyhlásil utok na titul a následne po prehranom zápase zase zavrhol titul asi 5 krát.

Ale zas nebudem, ak do vzájomného zápasu pojdeme z čela, a neprehráme, potom už môžem počítať ja.

Reagovat
vitasrp

Nevím no, mě fascinuje, proč bychom neměli být schopni porazit Norwich a Sunderland, když jsme doma ztratili všehovšudy dvakrát a v roce 2014 jsme na SB dostali jeden jediný gól. Ale fajn, stát se to může.

Po zápase se Stoke venku jsem napsal, že letos budeme ten tým, kterej se okolo titulu bude motat, ale nevyhraje jej, protože se na tu špičku díky zbytečným ztrátám nedostane. Nikdy jsem v podstatě neřekl, že titul vyhrajeme, protože jsem nám letos nevěřil. Natož abych něco vyhlašoval. A po CP jsem to odepsal, s tím souhlasím.

Každopádně celkově mi přijde, že konec ligy je vzdálen dva a půl měsíce, že si nemůžu dovolit ani počítat.. Přitom to jsou 4 zápasy, kde je jedno megautkání, už se dá dost dobře spekulovat, že to bude jasnej title-decider..

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Je to nejdůležitější z těch zápasů.

Reagovat
vladis271

Je, ale nerozhodne o titule.

Reagovat
Chazy

Jak to můžeš vědět probůh

Reagovat
vladis271

pretože napriek tomu, že to je "6 bodový zápas" je okrem toho zápasu v hre ešte 9 bodov. Matematika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale jak můžeš vědět, že o titule nerozhodne? Co když jím získáte 8 bodovej náskok

Reagovat
vladis271

To by o titule defacto asi rozhodlo už toto kolo, čo nasleduje.

Reagovat
Chazy

Já myslel, že řešíš matematiku

Reagovat
vladis271

nvm, zamotal som sa. Zhodniem sa na tom, že titul vyhrá LFC a hotovo. Hod mi sem lajk a ukončime to.

Reagovat
Chazy

Reagovat
soukup

co vlastně ten Miky, teď o víkendu?

Reagovat
Chazy

Hele, dám ti všechno vědět, jen jde o to, jestli stihnu obživnout

Reagovat
soukup

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se o tom mluví v tom smyslu, že si to rozdají dva nejvýše postavení sousedi v tabulce. Je to prostě v posledních 4 kolech ten největší zápas. Samozřejmě že nemusí rozhodnout o titule, ale jeho výsledek o něm strašně moc napoví hlavně z důvodu, že je to zápas o 6 bodů a ne 3.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda, dnesek ukazal, jak moc dulezitym hracem je McCarthy a jak strasne moc velkej problem je, ze za nej nemame zadnou nahradu... jen nechapu, proc ho dneska Martinez posadil - zvladl zatim celou sezonu hrat porad, proc musel odpocivat zrovna dneska - kdyz uz mel, tak dneska mela hrat ta nahrada, kterou ale ovsem Martinez nebyl schopnej koupit... jestli v lete neprijdou dva defenzivni CM, tak mame slusnej problem, uz ted je velka nahoda, ze se ani McCarthy, ani Barry celou sezonu nezranili

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy mal teda odpočívať. Na United? Na City?

Reagovat
smazaný uživatel

ono by uplne stacilo, aby byl obcas stridanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez confirms @JMcCarthy_16 started on the bench because he had been suffering with a muscle injury #EFCCPFC

hmm, ok... snad se v lete vrati Rodwell a dorazi ten Colback...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked odide barkley s barrym budete potrebovat dvoch hracov naviac..rodwell +?

Reagovat
smazaný uživatel

jedinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni spatnej, radeji nekoho mladsiho ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley nikam nepujde. Barry snad zustane a idealne snad prijde krome Rodwella Colback. Levne solidni reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

United ho z tama vytiahnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, jsem zvedavej kolik nabidnou, kdyz Martinez pry odmitl 50.

Reagovat
smazaný uživatel

he, to bol joke

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Winter ‏@henrywinter 3 min

Poyet: "I am sure Luis Suarez is going to be happy tonight. One team less.'

tak už len Chelski gustavo

Reagovat
smazaný uživatel

strašné výsledky

Reagovat
cristiano.K.

cristiano.K.16.04.2014 09:18

jůůůůů dneska dvě dvojky,hmmmm

to jsem nečekal,že budu tak blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole... my to snad fakt vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak honem, ať už to máme za sebou

Reagovat
cristiano.K.

hezky pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste teda Pulis. Vyhravat zapasy, kdyz mas v sestave na kazde pozici horsiho hrace nez souper, to je proste nechutna znamka toho, ze neco delas velmi dobre - 36 bodu z 23 zapasu... Definitivni korunovace noveho Stoke probehla, zda se, zdarne. Jasny manazer sezony.

Reagovat
Chazy

až na poslední větu... prostě je těch adeptů dost a uvidí se

Reagovat
cristiano.K.

víc? celkem dva. Vím,že se na mě fanoušci CFC sesypou,ale já bych to Mourinhovi nedal, i kdyby vyhrál titul. Zkrátka to co předvádí Pulis i Rodgers je božský. Když porovnáš kádry, tak druhé místo pro LFC > než 1.místo CFC

Reagovat
Chazy

Já myslel Martineze hele.

Když Rodgers dá titul, tak to má automaticky. Když nedá a Moyes dá LM, tak to má on. Když nevyjde ani jedno, tak to dostane Pulis. Tak nějak bych to viděl.

Reagovat
cristiano.K.

Moyes dá LM

Reagovat
Chazy

Wow, myslel sem Martineze

Reagovat
cristiano.K.

poznatek

Reagovat
blade115

Já se teda sypat nebudu, podle mého by to měl tak či tak dostat Rodgers.

Reagovat
Chazy

kdybys nebyl takovej fanatickej NFL hater, tak si snad snesitelnej scum

Reagovat
blade115

To teda ne. Baseball a basket nesnáším taky.

Reagovat
Chazy

Tomu i dokážu rozumět ale, speciálně basketu.

Reagovat
blade115

Takže nejses úplně zkazenej...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Pokud Everton udělá LM, tak se tam hnedka dostane Martínez, a já osobně bych klidně do širšího okruhu kandidátů v případě silnýh finiše zařadil Bruce. Nicméně tu trojku vyrovnaných aspirantů nelze vyloučit přinejmenšim.

Reagovat
vodka

jakmile zaradis Bruce, Hughes nesmi byt bokem. Realne nejvetsi kus prace odvedl Rodgers, Martinez Hufges, in that order...

Reagovat
fantomas

No to snad... Hughes před Brucem ani omylem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, nicmene s tak malym tymem udelat tolik bodu, to je proste famozni. Mohli by tu cenu rozpulit, roztretinovat, rozctvrtit ci neco podobneho. Gerrard s Suarezem se taky o hrace mesice podelili. I kdyz koneckoncu o co jde, dulezity jsou bodiky, zbytek neni zas tak moc podstatnej.

Reagovat
Chazy

Jo, ale zas je pravda, že pro trenéra malýho týmu, co je v klubu půl roku, by ta cena měla fakt obrovskou hodnotu. Rodgers jestli dá PL a bude mít doma medaili, vosahá si trofej, užije si prostě až moc na někoho, kdo dva roky zpátky ved Swans, takže jo, bylo by sympatický poslat tuhle k Eagles.

Reagovat
vodka

adeptu nei vic je to Rodgers, id kdyby se zaschrona rozkrajel

Reagovat
r.mrazik

Rogers je preci jen jasny...roky tragicky pool bojuje o titul...to je scifi jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, bez debat a to i kdyby skoncil 3.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

se divim, ze jsem opet jedinej, kdo tu drzi prapor objektivnosti pro me

Reagovat
Chazy

Zas nic se nemá přehánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zcela vazne nevidim duvod, proc by nemel patrit k adeptum na nejlepsiho manazera sezony.

Reagovat
Chazy

Hele, prostě jen proto, že jsou tam dva, kteří nepozchybnitelně letos dokázali víc než on + Martineze, kterej k tomu taky nemá daleko.

Neber to jako tak, že se letošní manažeři dělí na ty, co stojí za hovno a ty, co jsou adepti na trofej. Mourinho určitě top 5, ale máš tu někoho, kdo po 20 letech dostal LFC do boje o titul a dostal ho o 6 příček nahoru a někoho, kdo dostal v rozjetý sezoně o dvě třídy nejhorší tým ligy v pásmu sestupu a udělal s ním 36 bodů ve 23 zápasech. Porazil právě Mourinha, Martineze atp. V normální sezoně, kdyby bojovalo o titul MU, City a CFC, ok, ale jsou tu fakt dva, co si zaslouží ocenění víc jak někdo, kdo jen udržel adepta na titul v boji o titul.

Reagovat
Chazy

Navíc LFC jde na rekord v počtu nastřílenejch gólů atd atd atd... CFC letos nic unikátního nedokázala, prostě není proč mu to dát v týhle konkurenci.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

(hele, proc je povazovano 36 bodu ze 69 jako nejaky megauspesny cislo? )

Reagovat
Chazy

Protože je to prostě tým naprostejch sraček měli bejt naprosto k smíchu v PL a taky byli, než tam přišel. Oni jsou furt lehce nadprůměrnej druholigovej tým, co se nějak zázrakem dostal do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis no, Šamach dela ten rozdil.

Reagovat
Chazy

Rozhodně je srandovní, že hráč s takovým jménem jim regulérně patří

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho pamatuju hlavne z Bordeaux, kde hraval s Gourcuffem a v ty dobe jsem mu predpovidal zarnou budoucnost, skoda, ze sel do Arsenalu

Reagovat
Chazy

Nojo, Gourcuff... novej Zidane vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste Cavenaghi, ale toho asi nebudes znat, to byl dobrej tym pod vedenim Blanca skoda ho..

Reagovat
Chazy

Nedávno sem ho tu vzpomínal, že ještě žije a hraje

Reagovat
vodka

Chamakh je poslední, který dělá rozdíl, Jedinak, Speroni, Bolasie, Puncheon, Dann (sem říkal, že má na víc, nž Rovers), Ledley je boží taky, Bannan král standartek...

Reagovat
Chazy

Jo, ale je prostě kuriozní, že tam maj hráče evropskýho formátu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nemyslel vazne..

Reagovat
vodka

oka, dneska nepochopim sebelepsi ironii...

Reagovat
cristiano.K.

Pucheon je typický anglický hráč, který má reprezentační formu

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Na 90% souhlas, ale posunout Mourinha za Martinéze je už možná moc. Přeci jenom jsme taky poslední dva roky byli tým, co bojuje o LM. Očekávání sice byla velká, to je pravda, na druhou stranu bychom je s jiným trenérem možná ani nenaplnili, Mou nám vydobyl nespočet bodů z velkých zápasů. Jeho vliv na tým byl ten rozhodující, který nás takhle posunul do boje o titul. Hateři to sice neradi slyší, ale ten jeho rukopis byl na týmu znát už na podzim. Na SB ležel tým s potenciálem, který až teprve on dokázal pořádně využít. A to jsme pořád na začátku, show teprve začne ... Rodgersova práce je samozřejmě úchvatná, o tom není sporu, Pulise taky dost uznávám, ale hned za nimi už se z mého pohledu řadí Mourinho. A pokud by ten titul opravdu dal, možná by byl v mých očích i druhý.

Reagovat
vodka

fuck off, stoke hraje lip jak po pulisem kdy hralo to s minimem investic. Hughes je kral mensich tymu

Reagovat
Chazy

Snad ještě dostane šanci ve větším hm

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsem tehdy proste pravdu.

Reagovat
Chazy

Asi měl, ale furt mě mrzí, že nedostal víc času. Je to unikátní stratég s unikátním herním stylem. Když dostal čas, vždycky se to projevilo. Málokdo je jako Mourinho a hned mu to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis mrzi, ze tehdy odesel z Blackburnu, coz byl v te dobe neskutecne zabavnej tym, vedenej Gamstem

Reagovat
Chazy

Jj, to mě taky ale na Stoke někdy klidně mrkni, vypadá to chvilkama podobně, tam to zas nějakým větším skillem táhne Arnautović.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez sance, jsem rad, ze vetsinou stihnu Chelsea, priorita je proste Viktorka a pak mam dve prace, takze tak.. Ale nic proti nim nemam, to vubec.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

hovno, Gamst byl hráč dobrý, ale stálo to na Savageovi s Bentleym, následně na Santovi a McCartenym, pak byl klíčový Samba, Gamst byl super, ale jenom jako součást týmu. neberu v potaz jednu sezonu, kdy vystrelil, pak dalsi, kde si drzel prumer, ale jinak byl zly, akorat tezil z utoku, kterry meli, zpetne se mi to tezko priznava, ale byl to vzdycky prumerak...

Reagovat
Chazy

Nn, Gamst byl 3-4 roky naprosto nepostradatelnej hráč.

Cos napsal, mi sedí daleko víc na Bentleyho. Gamst byl klíčovej hráč ofenzívy.

Reagovat
Chazy

Ted teprve čumím, že to podle tebe stálo na Bentleym

Snad si děláš prdel nebo si totálně sjetej. Tugay ani Savage rozhodně nebyli základem hry Rovers, to byl David Dunn. Spolu s ním Gamst. V útoku McCarthy, pak Cruz. Santo ok vtípek.

Bentley byl jednosezonní hvězdička. Jak říkám, snad si zfetovanej.

Reagovat
Chazy

A samozřejmě je nutný zmínit Neilla s Emertonem.

Reagovat
Chazy

I když Dunn tam vlastně část vynechal a zabíjel se někde jinde. To byla doba, kdy měli ten ultranekreativní střed a táhnul to Gamst sám + krajní obránci.

Reagovat
vodka

lol, kde píšu Tugaye? Savage byl dulezity jako nikdo, Dunn byl 2 sezony genialni, dvojak se Savagem fungovala jak nikdy, ale klicovejsi byl vzdycky Savage, minimalne pod Hughesem, pak jak Hughes sel do prdele, tak Dunn, ziskal na mnohem vetsi dulezitosti, taky to bylo tim, ze byl konecne zdravy delsi dobu...

Reagovat
Chazy

Já ho zmínil proto, že tu zálohu hráli se Savagem společně a oba dva hráli prakticky to samý. Podle mě právě to je typickej příklad hráče, který prostě nahradíš.

Reagovat
Chazy

Ale pamatuješ třeba ten zápas 1-2 na OT, ne? To byl zápas čistě Bellamyho s Gamstem. Takovjch byla spousta, on se stahoval i do středu pro míče, hrozně jim tu hru ulehčoval.

Reagovat
vodka

pamatuju, stejně jako Middlesbrough, to jsou moje první vzpomínky, které dokážu datovat

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

jo, ale podobně jako je byl u Fulhamu klíčový Dembele, je to holt nahraditelný hráč. Já mu neberu jeho schopnosti a dlouhou dobu byl mojí ideální alternativou místo Giggse, reálně na něho nikdy neměl, byl součást fungujícího týu, perfektní centr, který dokázali ostatní využít. Nymslím si, že je to k němu neuctivé.. zpetně na to neměl, bohužlel...

Reagovat
Chazy

Já nemám pocit, že by ho tam byli schopni někdy nahradit, když šel herně do kytek

Reagovat
Chazy

A já zas nemyslím neuctivě to zfetování btw, je to u tebe reálná věc

Reagovat
vodka

Bentley byl tu jednu sezonu to kridlo, top hrac, centry od Gamsa a Bentleyho z obou stran, sameho by me zajimala jejich uspesnost pri prechodu do utoku. ale kecy, ze Dunn byl klicovejsi nez Savge jsou fakt mimo...

Reagovat
Chazy

Já Savage nechci nějak shazovat, byl to skvělej hráč na svý pozici. Ale právě podle mě, když bylo potřeba, aby to tam odehrál Tugay, nedejbože Mokoena, tak to prostě nebylo nějak zásadně moc znát. Já to vnímám tak, že hrál klíčovou roli v Hughesově systému, víc nic. Když nemoh hrát Gamst, tak zmizela polovina kreativity.

Reagovat
Chazy

(jakože ta pozice na hřišti byla klíčová a on byl ten nejlepší, koho na ní měli, ale nahradit by se dal v pohodě)

Reagovat
vodka

Savage právě hrál podobnou funkci jako teď N'Zonzi, prase, čistič, zakládal všechny útoky. Nedávno sem se na pár sestřihů díval a on fungoval víceméně jako Carrick křížený s Gravesenem Bentley byl a je lenochod, ale centr a myšlenku měl. Popravdě si doteď myslím, že nikdo herně podobnější Beckhamovi (sice o třídu horší) v anglii nehrál... Gamst byl skvělý v tom, že uměl entr poslat do nebezpečnéo prostoru, kde nikdo nebyl, sám doteď nevim, jestli se obrany tolik zlepšily, nebo on ztratil svoje kouzlo...

Jinak Mokoena byl čistý DM, se Savagem se nedal srovnávat, Dunn, byl naopak klasické anglické AM, ale jho nejlpší roky přišly paradoxně až po Hughesovi, dostal větší volnost.

Reagovat
vodka

stejne byla prdel, jak vsichni nadavali na ten stred BR, at tam hraval kdokoliv, to byli fakt hovada z dnesniho pohledu

Reagovat
Chazy

Dpč ale dost vážná debata na půl čtvrtý ráno, když se mám od dvou do tří učit a pak jít spát.

Reagovat
vodka

srat na to, taky nemam resty dodelane... ale prave tancime na toto http://www.youtube.com/watch?v=m4yqhCypYfE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nesouhlasim. To spis naopak, Gamst byl hrac, kterej to drzel dlouhodobe, proste typicky anglicky kridlo (vim, ze je to Nor) a formu si drzel dlouhodobe. To spis Bentley (ac jsem ho mel strasne rad) nebo Santa byli ti, kdo vystrelili vzhuru v jedny sezone.

Reagovat
minoLFC

Moc neverim že Chelsea starti v tých zvyšných zápasoch mimo Anfieldu(ale bodaj by som sa mýlil)...takže proste my už nesmieme zaváhať....nikdy som sa pred zápasom s Norwichom nestresoval ale teraz som nervózny

Reagovat
fff

Praveze mozme zavahat a raz remizovat

Reagovat
minoLFC

Neie tak i fakrtove situacie odmietam

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie výsledky by mohli byť už len, keby Sunderland vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nejsem odborník na golmany, ale to se nikdo nevyjádří k tomu, jak brankář Sunderlandu "zařízl" vlastní tým? Vím, že každý není Casillas a podobní, ale ta střela ho trefila a než se míč "došoural" za branku, tak by toho třeba takovej Buffon stihnul, Šeredová by mohla vyprávět...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávať na Mannoneho? Aby ti zajtra neprišla pred dom čierna limuzína s Donom Luigim zo Sicílie...

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch kruhů mi něco říká jen jméno Dona Salieriho...

Reagovat
CubONE

Nieeeee.

Uz ostava len Chelsea, Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

na konci ti chybí Chelsea

Reagovat
Maresma

SUNDWRLAAAAAAAAND

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jen SUNDTRLAAAAAAAAAAND

Reagovat
fenixLFC

tak ten CP bude fakt brutalny oriesok aj keby mame v chrbte vitazstvo s norwichom a chelsea...

Reagovat
vladis271

a? v takom prípade, by na CP vôbec nezáležalo. Teda záležalo, mohli by sme si v poslednom kole užit uličku slávy.

Reagovat
minoLFC

jak nezalezalo?

Reagovat
vladis271

záležalo, City sú furt na dostrel. Ale vážne je hovadina ich odpisovať. Ak by išlo len o CFC, tak aj remíza s Norwichom by znamenala, že s CFC môžeme furt hrať na xko. Dúfam, že hráči nepočítajú, lebo to máme voči ostatným vážne krásne rozohrané.

Reagovat
Pinturicchio

Everton, City

Reagovat
iamek

Everton , City

Reagovat
Pinturicchio

Bylo by fajn, kdyby se do LM dostal Everton, třeba by se v Arsenalu konečně věci pohnuly k lepšímu.

Reagovat
afc

Oni sa uz pohli od leta a toto leto to bude iba pokracovat.

Reagovat
Pinturicchio

Kam přesně se pohly? Od čtvrtého místa ke čtvrtému?

Reagovat
afc

Prichod Ozila,predlzenie kontraktov vsetkych klucovych hracov+Sagna ma podpisat novu zmluvu a podla vsetkeho aj Koscielny a toto leto sa opat muzstvo posilni a skvalitni.

Reagovat
Pinturicchio

To by měla být pro klub typu Arsenalu samozřejmost a ne nějaký posun, navíc, hráč může odejít, i když podepíše novou smlouvu, je neodejde pod cenou a posily jsou ve hvězdách. Ale je dobré, že si Wenger uvědomil, že jeden top hráč je lepší než 2-3 nadprůměrní.

Reagovat
afc

Preco by mali byt vo hviezdach?Wenger konecne ma peniaze,moze nakupovat hracov akych chce.A to,ze by to malo byt samozrejmostou,tak je to smutne,ale v poslednych rokoch to tak zial nebolo.A klucovym hracom ako Nasri,Persie koncili zmluvy a Wenger ich musel predavat,teraz je situacia ina.Nema problem im zvysit platy a su pod dlhodobymi zmluvami hraci ako Ramsey,Wilshere,Chamberlain.

Reagovat
Pinturicchio

Tak sám asi uznáš, že tohle je od fanoušků Arsenalu / Wengera slyšet každé léto, "peníze jsou, budeme utrácet" ... ale je pravda, že s tím Ozilem je tam cítit posun. Já doufám, že se tohle všechno splní a budeš mít pravdu, jelikož Arsenal je v Anglii jediný tým, kterému se ten titul dá upřímně přát.

Reagovat
afc

Podla vsetkeho tie peniaze boli,ale nie take,aby sa mohlo konkurovat ropakom a dalsim klubom: . Přijal jsem výzvu, o které jsem věděl, že bude obtížná, protože jsme museli bojovat s kluby, který za rok utratí 150 milionů liber, zatímco my mohli utratit milionů třicet.“

Teraz vdaka zmluvam s Fly Emirates a Pumou a tv prava by mal mat kazdy rok 80-100m,takze s takymi peniazmi sa uz da nakupovat a je to len na nom.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono je to těžké, těch peněz není nikdy tolik, aby se těm klubům, jako je PSG, Chelsea nebo City dalo konkurovat, pak už dost záleží na hráči, čemu dá přednost.

Tak uvidíme v létě.

Reagovat
afc

Super vysledku,hlavne Everton

Reagovat
Erdovec

jj, škoda, že City neruplo, Everton

Reagovat
Pinturicchio

Ne, škoda, že City nevyhrálo a nepřiblížilo se titulu. Ted nezbývá, než ho přát Chelsea.

Reagovat
iamek

Taky jsem nad tim faral. Zda Chelsea nebo Liverpool ... Herne Liverpool, Rodgers>Mourinho, Gerrard si titul uz proste zaslouzi. Nehorazny borec. Legenda ... Ale porad je to Liverpool nas nejvetsi rival, takze snad se stane zazrak a City to ukope ( scifi ) nebo to neposere Chelsea ...

Reagovat
Pinturicchio

Mně Gerrard nijak sympatický není. Mourinha mám rád asi jako teplé pivo, ale nemyslím si, že by byl Rodgers lepší trenér / manažer než on. Snad teda City nebo Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

kolik je na světě lepších manažerů než Mourinho?

Reagovat
Pinturicchio

Já se do žádných srovnávní poštět nebudu, s výjimkou tohodle, protože o tom psal iamek, ... ale když už, tak moc ne, ... nejsou lepší, ale stejně dobří - Conte, Simeone, Klopp, Guardiola, Ancelotti, Heynckes ... pak bych mohl doplnit třeba Trappatoni, Lippi, Capello, ale to je stará škola, která už bude pomalu končit.

Reagovat
cristiano.K.

achjo já mám rád taky Mourinha asi jako teplé pivo,ale přesto všechnu nesnášenlivost k němu dokážu uznat,že patří aktuálně mezi nejlepší trojku. Navíc on má náběh na to se stát vůbec nejúspěšnějším manažerem všech dob,ale o tom je trochu předběžné se bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

medzi najlepšiu trojku trénerov určite patrí, manažérov nie.

Reagovat
Pinturicchio

Já nepíšu nic jiného.

Reagovat
cristiano.K.

tak pro mě Klopp,Simeone,Conte to musí ještě dokázat, rozjeté to mají všichni tři dobře, pracují na těch svých týmech 3 roky. José je prostě špička 10let. Starou školu už nemá smysl zmiňovat

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pinturicchio

Ani jeden z těch trenérů nemusí dokazovat nikomu nic, stačí se podívat, co dokázali s kluby, které nepatří k absolutní špičce (Juventus samozřejmě ano, ale tam je potřeba se podívat, v jakém stavu Conte Juve přebíral) ... starou školu má cenu zmiňovat, protože jsou pořád aktivní.

Reagovat
cristiano.K.

musí,nemusí, jsou to mladí manažeři. U Juventusu je velký předpoklad,že Conte klidně udělá další tři tituly v řadě, což pokud se nenajde nějaký větší konkurent je dost pravděpodobné. BVB jde lehce dolů, za což může nadvláda Bayernu, který jim vybral nejlepší hráče. U Atletica čekám odchod Costy a je otázka,zda dál dokáží držet krok s Barcou a Realem, tipl bych si že nikoli,ale nechci předbíhat.

Reagovat
Pinturicchio

Jsou a přesto už sbírají jeden úspěch za druhým, ... Conte letos třetí titul, možná i EL, k tomu 2x SuperCoppa, první sezona bez porážky, momentálně, ted už tuším jako jediní v Evropě, Juve vyhrála všechny domácí zápasy, což se naposled povedlo snad před 70 lety, tři tituly za sebou ještě před druhou světovou válkou, hranice 100 bodů, což v Itálii ještě taky nikdo nedokázal, navíc tohle je Conteho první vekloklub, předtím trénoval kluby, jako je Bari ... stejně bych mohl pokračovat u Kloppa ...

... co se týče odchodu Costy, tak nemám strach, že by si Atletico nepřivedlo posilu, která se mu vyrovná.

Bylo by neskutečně zajímavé sledovat, jak by si počínali v klubu, kde by měli prakticky neomezné finance a mohli si přivést koho chtěli, ... třeba Conte v PSG.

Reagovat
cristiano.K.

tohle co si napsal je samozřejmě všechno pravda. Až na Kloppa, tam ten pokles je,sice k postupu moc nechybělo,ale propast v BL oproti minulým sezonám je vcelku značná. Já to prostě srovnávám z dlouhodobého hlediska a tři roky pro mě není dlouhodobé hledisko. Až Conte ještě 2x vyrahje titul, dojde 2x do semifinále LM, tak řeknu ano, je na stejné rovině jako Mourinho.

Reagovat
Pinturicchio

Pokles, ... no, není to spíš tím, že má Bayern tak silnou sezonu? Ptám se, nechce se mi hledat, kolik bodů měli touhle dobou loni a kolik letos.

Co se týče Conteho a LM, tak SF neberu jako úspěch, ... jistě, bude to zlepšení, ale já jako úspěch beru vítězství.

Reagovat
cristiano.K.

ani né, vem si,že bojují o druhé- třetí místo, dřív měli daleko víc bodů,ale nechce se mi to hledat.

nebud nenažranej SF pro vás bude úspěch v příští sezoně,ale člověk chce vždy maximum, chápu.

Reagovat
Pinturicchio

No, loni měli touhle dobou úplně stejně bodů, jako letos (snad jsem to počítal správně).

Uvidíme, co se stane v létě, ten tým ještě potřebuje posílit.

Reagovat
CHONG

Tak v Itálii si to Conte dává s prstem v nose, ale LM letos domrdal neskutečným způsobem, na tom ještě musí zapracovat, aby se dostal do té úplně nejužší špičky.

Reagovat
Pinturicchio

Letos ano, ale nezapomínej, jak si vedl v první sezoně v LM, .. navíc bych určitě nepsal, že domrdal. Letos je navíc v SF EL, ... což ale ještě není úspěch, musíme ji vyhrát.

Reagovat
Pinturicchio

Letos šlo o to, že ti hráči zahazovali neskutečné věci a občas nás srazila individuální chyba (Cácerés proti Madridu), ... tohle Conte neovlivní, ani kdyby se rozkrájel.

Reagovat
CHONG

V tom máš zase pravdu, každopádně já v současnosti Conteho řadím do takové širší špičky, kde je tak 10 - 12 trenérů, ale určitě má potenciál jít ještě výš.

Reagovat
Pinturicchio

To číslo bych viděl nižší, ale jinak máš pravdu, ... jinak to, že jsem Conteho napsal nahoře prvního, nebylo myšleno tak, že je z těch trenérů nejlepší, bylo to bez pořadí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

Ještě do té staré školy patří třeba Hiddink...

Reagovat
Erdovec

Dalglish

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

skvěle tým pro Rodgerse připravil

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

10-15?

Reagovat
CHONG

Tak mi je vyjmenuj, ať se u ranní kávy taky trochu zasměju.

Reagovat
smazaný uživatel

je to anonymný zoznam.

Reagovat
CHONG

Takže jsi zase jenom tak plácal do větru, beru to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber, čo chceš. Ak sa bavíme o manažéroch a manažérskych schopnostiach, kam okrem iného patrí stavba mužstva, začleňovanie mladých do áčka a koncepčná práca s tímom, tak je už len v PL min. 5 lepších manažérov ako Mourinho, lebo on nič z toho nevie, resp. to doteraz nikdy neukázal a keď aj mal možnosť, tak to dojebal.

Reagovat
CHONG

Mou prostě nesedí 15 let na prdeli v jednom a tom samém křesle a nehraje ne čtvrtá místa a čtvrtfinále LM, nebojí se nových výzev a z každého týmu dostane maximum a slaví s ním značné úspěchy, mistr taktiky a jeden z nejlepších trenérů všech, to je Mou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale nie je to najlepší manažér, ani z ďaleka, ani z rýchlika.

Reagovat
CHONG

Ona je otázka, co je důležitější, být nejlepší trenér nebo manažér, Wenger je třeba skvělý manažér, ale už osm let je vám to k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

či je k hovnu, alebo nie, na to zjavne nie si spôsobilý odpovedať. Keby Mourinho niekedy v živote dokázal postaviť jeden z najmodernejších štadiónov a tréningové centrum v podstate za vlastné peniaze a pri tom by v podstate minimálne na to doplatila športová stránka, tak mu zatlieskam a zložím poklonu - tak, ako za to skladám poklonu Wengerovi a tak, ako by za to mal skladať poklonu Wengerovi každý normálny fanúšik futbalu, ktorý je schopný vidieť aj niečo iné ako "Mou je najlepší tréner všech dob <333"...

Reagovat
CHONG

Osm let bez trofeje je minimální dopad na sportovní stránku?

Mou ještě nejlepší trenér všech dob není, ale nakročeno k tomu má slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

16 rokov bez prestávky je minimálny dopad na športovú stránku, áno.

Reagovat
smazaný uživatel

*16 rokov bez prestávky v hlavnej súťaži LM...

Reagovat
CHONG

Tak když ti to takhle stačí, tak pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

kde som napísal, že mi to stačí? Ja mám občas pocit, že sa tu fakt bavím s retardmi. Človek napíše názor, podoprie ho argumentami a jediné, čo sa mu dostane ako spätná väzba, je: haha, keď ti to stačí HALA Madrid, YOLO Swagz, arsenal smrdí

Reagovat
CHONG

Jakými argumenty jsi to podepřel, já jsem ti psal, že Wenger je sice výborný manažer, ale k trofejím to nevede, ty jsi kontroval stavbou stadionu a tím, že to nemělo dopad na sportovní stránku, já jsem ti řekl, že osm let bez trofejí podle mě dopad na sportovní stránku je a ty jsi začal o 16 letech v LM a o tom, že si Wenger zaslouží poklonu, nikde nic o tom, že tě těch osm let bez trofeje sere, takže důkazem opaku jsem dovodil, že stadion a účast v LM je pro tebe přednější než trofeje a nečerti se pořád, letos to už vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je najdôležitejšie, že klub je finančne stabilný a že mu nehrozí krach, za čo môžeme ďakovať len Wengerovi. Roky bez trofeje sú mrzuté, ale ja nie som fanúšik úspechu. Arsenal vždy hrával pekný futbal a to je pre mňa asi rovnako dôležité než trofeje a stačí mi to k šťastiu.

Reagovat
CHONG

Tím líp pro tebe, navíc letos to tou trofejí už asi konečně ozdobíte.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, možno si na to zvykneme.

Reagovat
CHONG

Hlavně neusnout na vavřínech

Reagovat
Pedro10

Reagovat
vladis271

lenže takto musíš pracovať, ak si chceš udržať v Anglicku flek. Si myslíš, že LFC, MUFC, či AFC by dosiahli svoje pozície, ak by trvalo zamestnávali manažérov ako Mou? V žiadnom prípade.

Reagovat
CHONG

Jakých pozic, čtyři roky bez LM, totální sesypání se po odchodu dlouholetého trenéra a osm let bez trofeje?

Reagovat
vladis271

20, 18 a 13 ligových titulov, vlastne som tam mal započítať aj Everton. Kombinácia dobrého manažéra a trénera. Vyvážená kombinácia, to Mourek nesplňuje ani z rýchlika. Prestavba tímu a využívanie akadémie mu nič nehovoria. Btw.. nepostavila teraz niekedy CFC najlepšie mládežnícke tréningové centrum? Nenahráva mu ani senzitívny majiteľ, ktorý ho vyrazil raz, a spraví to opäť potom, čo na neho príde kríza, alebo nutnosť prestavby. Fergie dokázal dominovať 20 rokov, a za použitia akadémie vybudoval min. 3 tímy. Bez tohtto atribútu v Anglicku a dokonca s FFP nebudeš úspešný dlhodobo.

Reagovat
CHONG

Jenomže kdoví jak by to dopadlo, kdyby ho ten pomatený Rusák, před šesti lety nevyhodil.

Reagovat
vladis271

sranda je, že on má tú smolu, že kedykoľvek CFC, Inter, Real, ked má ukázať, že je schopný toho, čo tvrdíme, že nie je, vždy sa s tým tímom rozíde. A vždy je to vraj chyba majiteľa.

Reagovat
CHONG

Tak to netvrdím, chyba majitele to byla jenom v případě Chelsea, v případě Interu prostě odešel na vrcholu za obrovskou výzvou a odchod od nás byl nevyhnutelný, tam ta situace byla prostě neudržitelná.

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

S tím se dá souhlasit.

Reagovat
Arbiter

kde měl tu možnost a "dojebal to"? Když byl v Interu, dostal nabídku z Realu, takže ani neměl důvod něco takového řešit. Z Chelsea odešel, ale ani po jeho odchodu nebylo třeba nic razantního měnit. Real je po jeho odchodu pořád na špici. Tak kde konkrétně to dojebal, když tu možnost měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nearbitruj tu. Naposledy to dojebal napr. s vašim Kalasom.

Reagovat
vladis271

Džízs, musíme to vyhrať. Za každú cenu, predstava, že to Gerrardovi vezme Mourinho je asi tak nechutná, ako predstava mufanov, že LFC získa titul rok potom, čo Fergie odíde.

Reagovat
Arbiter

aha, heh. Takže když se nějaký mladík neprosadí, je to dojebáním trenéra a není to tím, že by na to ten kluk (zatím) neměl A není to arbitrování, ty prostě tvrdíš něco, co si ani nedokážeš normálně odůvodnit či obhájit. Jen máš takový pocit, že to dojebal a basta...

Reagovat
kiwwi

raz to byva tak, ze hrac na to nemal, inokedy tak, ze mu trener proste neda sancu...nejdem rozoberat ako je to u Kalasa, ale tych sanci mu teda velmi nedal

Reagovat
Arbiter

Což bylo do značné míry zapříčiněno různými okolnostmi. Říct, že mou dojebal Kalase je podle mého dost přestřelené.

Reagovat
kiwwi

tak ale rozumies, minuta tridsat za celu sezonu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to nie, ale keď mu poviem, že bude hrať 15-20 zápasov a dostane za rok 27 sekúnd či koľko, tak to dojebanie je a je to presne tá ukážka toho, že Mourinho tím stavať a pracovať s ním nevie. A tých ukážok je veľa, už len z jeho prvého pôsobenia v Chelsea, keď pokupoval všelijaké Boulahrúzy, o tomto fakt diskutovať nebudem, vidí to každý normálny človek, len ty tu zas arbitruješ.

Reagovat
Arbiter

ano, hlavě, že těch hráčů, kteří na to měli, v Chelsea během svého angažmá měl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
Arbiter

Tak ty mluvíš o tom, jak jsme kupovali různé hráče. Dokážeš mi ale říct jména mladíků, které Mou měl k dispozici, kteří na to měli a byli Mourinhem během prvního angažmá v CFC ignorováni? Dost pochybuju, že to dokážeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, akú ste vtedy mali mládež, mne ide o tých vyše 200 mega, čo minul za 3 roky (!!!) okrem iného na Shevchenka, Boulahrouza, SWP atď. To je zlý manažment.

Reagovat
Arbiter

Uvědomuješ si ale, že za 1) peníze neřešil Mourinho, ale Kenyon, za 2) byl Sheva držitelem zlatého míče, jenže se prostě v CFC neprosadil a za 3) obrovské investice byly nutné, pokud se měl tým ihned vyšplhat na absolutní výsluní?

To jsou věci, které to vše ovlivnily, nevidím tedy nic, co by Mourinho dojebal, co se managementu týče. Každopádně ty mladíky zmiňuješ, přesto ani nevíš, jakou jsme tu mládež měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde mladíkov nespomínam, iba Kalasa. Ale pravdou je, že Mou s mládežou pracovať nevie, no, nevedel to nikde, kde doteraz pôsobil.

Reagovat
Arbiter

Protože to neměl zapotřebí, nikde nějak neplánoval zůstat dlouhou dobu, vždy to říkal, teda až na nynější angažmá.

Každopádně asi máš krátkou paměť, protože mladíky zmiňuješ hned na začátku jako součást práce manažéra. A že neví pracovat s mládeží? Se podívej, jak mladé hráče má k dispozici. Oscar, Schürrle, Hazard, nyní i Salah. Jsou to sice hráči, kteří už něco dokázali, ale pořád je před nimi spousta práce, spousta zlepšování. Vem si takového Andrého, který byl po začátku sezóny "odstaven" a následně se vrátil v parádní formě. Všechny ty hráče učí svoje pojetí fotbalu, musí s nimi pracovat a musí zajistit, aby se vyvíjeli. Ano, nejsou to mladíci z akadémie, ale my to máme nastavené trochu jinak než jiné kluby v Anglii...

Reagovat
vladis271

čím to je, že CFC sa tak dlho vyhýbajú mladí talenti, ktorí by na to mali? Na vašom mieste si posvietim na scoutov, pretože to je niečo neuveriteľné. Aby v rovnakom čase tieto tímy vychovali (alebo po nákupe v mladom veku dovychovali a do 1. tímu dodali) hráčov ako Arsenal ani nejdem vypisovať, tých mien tam je. Barkley, Rooney, teraz ten stopér ich Jones?...Welbeck, Januzaj, Fletcher.... Flanagan, Sterling, ..pri každom tíme som na xy dalších zabudol.

To len vy musíte mať strašne neschopných scoutov, že sa vám tí mladí nejak vyhýbajú. A pritom vaša akadémia v lige si tak zle nevedie. Prečo? Cím to je?

Reagovat
Arbiter

To já nedokážu říct. Každopádně možná právě proto jsme se rozhodli jít cestou hromadného nákupu a následného hostování těch hráčů, abychom je, když už nic, nakonec zpeněžili. A neberu to pak jako chybu manažéra, že je nedokáže zapracovat do sestavy, když na to ti hráči nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je snadný říct, že na to nemají, když ani nedostanou příležitost.

Reagovat
vladis271

presne toto. Nikto nevie ako by to s niektorými z nich vypadalo, aak by dostali šancu. Kariéra hráča nie je automatizmus, že máš talent, presadíš sa, bez ohľadu na okolnosti. Okolnosti sú často oveľa viac ako talent.

Reagovat
Arbiter

Stejně tak je snadné říct, že když není hráč zapracovaný, tak je to chyba trenéra. Měli jsme mladého Carltona Colea, který příležitost dostal, pak je tu Glen Johnson, který příležitost dostal. Ani jeden neměl na to být top. Johnson není top doteď a nikdy ani nebude, my v tu dobu měli na tom postu lepšího hráče. Je špatně, že jsme je nakonec pustili? Já si to nemyslím. Víc mladíků, kteří by měli nějakou perspektivu, José v CFC vážně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nechci dohadovat o tom, kterej mladík na to pod kterým trenérem na to měl nebo neměl, a už vůbec nechci rozebírat 10 let starý případy V posledních pár letech už Chelsea napráskala do akademie i do samotných mladých hráčů desítky až stovky milionů liber a výsledek je takovej, že stejně pořád čekáme, jestli nějakej hráč, kterýho jakože připravujete v akademii nebo na hostovačkách na áčko, tu šanci v áčku nakonec dostane. Ono to totiž nefunguje tak, že juniorka vyplyvne hotovýho hráče, kterej se okamžitě stane tahounem, proto je příšerný, že ti hráči nedostávají prakticky žádnou šanci se v Chelsea prosadit. Nevím, jestli to Mourinho neumí, nebo na to taky jen nemá koule jako jeho předchůdci, kteří prostě museli uspět za každou cenu, a ani to je od vyhazovu nezachránilo.

Reagovat
Arbiter

My se začleňováním mládeže problémy máme, to nezpochybňuju. Právě možná proto spíš posíláme hráče na hostovačky, aby se vyhráli, než aby dřepěli v týmu a nehráli nic. Uvidíme časem, zdá se tento stav zlepší či nikoliv. Ale na počátku bylo nějaké obvinění, že Mourinho neumí pracovat koncepčně. Tam jde o to, že on neměl příležitost takto pracovat. A o tom ta debata je...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snad ani nemá cenu debatovat, ne? To potvrzuje opakovaně

Reagovat
vladis271

celý ten príspevok bol myslený ako sarkazmus. Dívaj sa. Sterling. Perfektná sezona po nástupu do áčka. Potom neskutočný úpadok, už som nad ním lámal palicu. BR nie. A toto nie je glorifikácia Brendana, spravil by to každý normálny manažér mimo Mourinha samozrejme. Ten by ho poslal niekde do Vittese. Videl by v ňom tottiž prekážku, ktorá mu stojí v ceste za jeho cieľom. A ten je úspech bez ohľadu na to, koľkých mladíkov zabrzdí v kariére. Výsledok, Sterling je jedna zo skladačiek, ktorá nás tiahne k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a v prvej sezóne Rodgersa v LFC koľko odchovancov hralo základ?

Reagovat
fenixLFC

sterling, ibe, zahrali si robinson, flanagan, suso ako prva volba na striedanie proti United...povedz mi, kolko hracov napríklad chelsea bolo aspon v sirsom kadre s tym, ze si aj zahrali, nie len sedeli na lavicke? maximalne tak bertrand

Reagovat
vladis271

Keby tu išlo len o Kalasa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

V letosni sezone proste Rodgers je lepsi nez Mourinho. Rodgers s hracema, ktere jinde nechteli udelal neuveritelnou ( bohuzel ) masinu. Ja mluvim o tehle sezone. Ne celkove.

Reagovat
Arbiter

rozdíl mezi Rodgersem a Mourinhem je rok práce s kádrem navíc...

Reagovat
cristiano.K.

nemá vůbec smysl řešit rozdíly mezi Mourinhem a Rodgersem,alespon zatím.....

Reagovat
Arbiter

však já s tímto souhlasím, vždy se najde něco, co dává jednoho před druhého...

Reagovat
fenixLFC

a niekolko sto milionov vyhodenych libier

Reagovat
kvasha16

kolko ze uz minul Jose?

Reagovat
Arbiter

navíc ono nelze zapomínat, že Pool odehrál/odehraje cca o pětinu zápasů méně než CFC...

Reagovat
minoLFC

A Rodgers ma zas o polovicu menej top hracov

Reagovat
vladis271

ako na to strašne radi zabúdajú.

Reagovat
Arbiter

vy zase máte útočníky, co dávají góly Dívej, já nechci zpochybňovat, že jste něco s Rodgersem už letos dokázali, ale dávat jednoho před druhého je nesmysl...

Reagovat
kiwwi

no ak ratame fakt len tento rok, tak ja by som tiez kludne Rodgersa postavil pred Mourinha

Reagovat
iamek

Reagovat
Arbiter

Podle mého je to až moc úzce vymezené. Podmínky na začátku sezóny nebyly stejné, v jednom případě mluví ve prospěch jednoho celý rok strávený s týmem, pro druhého kvalita kádru, pro prvního kvalita v útoku, pro toho druhého kvalita v obraně. Pak už hrají roli strašné detaily a drobnosti a vyjádřit, jak velký vliv ty detaily v konečném důsledku mají, je podle mého absolutně nemožné. Podle mého je to jak u nejlepších brankářů či hráčů - každému voní něco jiného a ta špička je rozdělená na 1.-10. místo podle sympatií...

Reagovat
kiwwi

sa stavim, ze za manazera sezony bude zvoleny Rodgers...a to celkom jednoznacne pred ostatnymi kandidatmi

Reagovat
fenixLFC

pozri-mourinho a chelsea boli od zaciatku povazovani za najvacsiehoadepta na titul, nech si fanusikovia nahovarali co chceli. Liverpool mal tak maximalne ambície dostat sa do TOP4 a aj tak ho vacsina expertov videla na cca 6.-7. miesto. navyse chelsea este rozsirila kader (to ze nemaju utocnika je fakt len ich chyba, mozu mat fakt skoro kazdeho hraca na ktorého si ukazu a oni dotrepu xxx mladych ofenzívnych zaloznikov). Takze, kto podla teba viac prekonal ocakavania? Mourinho, aj ked sa tym sampionom nakoniec stane alebo brendan, pod ktorym ten tim hra proste paradne, zbiera vysledky a aj keby skoncil nakoniec druhy?

Reagovat
kvasha16

nie, neboli sme najvacsi adept na titul, to boli City, a potom medzere a mozno my, mozno MU.. tim ktory dva roky po sebe bojoval v lihe o TOP 4 nemozes povazovat za najvacsieho adepta na titul

Reagovat
fenixLFC

ach jaj...

Reagovat
vitasrp

Vždyť je to ale pravda..

Reagovat
Fenri

Nj, to je za prvý diskutabilní (mezi největšími favority jste byli, jestli ne největší, pak nejhůř třetí, a to už fakt s hodně přimhouřenejma očima), a za druhý by to ani nic neměnilo na tom, že prostě Rodgers ten tým vytáhl úplně neskutečně, kdežto Mourinho ho vytáhl tak nějak na to, na co ten tým vždycky měl.

Reagovat
blade115

Kvasha má v tomhle pravdu. Na druhou stranu souhlasím s vámi, že za letošek si to zaslouží víc Rodgers. Přeci jen předčil neuvěřitelným způsobem všechna očekávání a s nadprůměrným tymem zaútočil na titul. Mourinho sice taky očekávání předčí, pokud ten titul urve, ale u něj je to spíš potvrzení geniality. Rodgers ji teprve ukázal. Za letošek určitě Brendan, za rok už si to ale podle mého Jose vzít nenechá.

Reagovat
vladis271

Tak na to som strašne zvedavý, lebo ak to tento rok urveme, tak na rok bude na vás a City neskutočný tlak. A obaja to vyhrať nemôžete. To znamená, že pod jedným z nich by sa rozkývala stolička. Možno pod oboma.

Reagovat
minoLFC

no to uz je vina Mourinha, on na to prostriedky mal....poslat na hostovacku Lukaku, nechat draheho trageda, priviest 39 rocnu hviezdu za zenitom a najlepsieho z trojky rok ignorovatt....jeho vina

Reagovat
Arbiter

nejlepšího z trojky? Nejsem si jist, zdá je Ba tím nejlepším z trojky. Eto'o? V těch nejtěžších zápasech se nám rozhodně vyplatil. Poslat Lukakua na hostovačku byla možná škoda, na druhou stranu on chtěl maximálně hrát, což Mou mu odmítl přislíbit.

Reagovat
minoLFC

Jo vo veľkých zápasoch sa Eto presadil ale ako by to bolo s Ba môžme len špekulovať. Podľa mňa je tej trojky najlepší.

Reagovat
Mimalu

je to těžké posoudit, ale jsem celkem podobného názoru. Když se eťákovi s torresem nedaří, nemají den...., tak jsou totálně k hovnu, demba je pořád schopný, když už nic, aspoň podržet míč, sklepnout ho apod.

Reagovat
kiwwi

Mourinho je dobry trener, ale kokoooooooooooooot...

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

i manažer,ale furt kokot

Reagovat
Svatej

no nené

Reagovat
vladis271

LISTEN LISTEN *DERLAND, THIS IS GONE YOU GO TO CHELSEA, EXACTLY THE SAME

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

stas a dalsi sledovaci BL ktori sem chodia: co je zac Ricardo Rodríguez?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa Bayerna 3. najlepší LB ligy a to tam dokonca zaradil aj Alabu, ktorý je samozrejme z inej planéty, keďže hrá za Bayern.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Bayern u toho taky zmínil, že může stát tak 20, nakolik je to u tebe o mnoho levnější řešení?

Reagovat
kiwwi

co s tym ma spolocne Bayern?

Reagovat
SunFells

"Bayern +", kolega pod tebou, na kterého odkazuje Yung s tvrzením, že patří do top 3 levých beků v BL.

Reagovat
kiwwi

ahaa

no on ma taku hodnotu na transfermarkete...tak nebolo by to omnoho lacnejsie riesenie ale 20 mil. eur (co si myslim ze by siel za menej) a 27 mil libier (co je hodnota pod ktoru sa u Shawa asi nepojde) je rozdiel cca 30% no

Reagovat
SunFells

Před chvilkou jsi ho neznal a teď chceš soudit, že by šel i za míň Možné to samozřejmě je, ale když se budem držet těch uvedených sum, tak by ten rozdíl, vzhledem k velikosti těch částek samotných, neměl být rozhodující.

Reagovat
kiwwi

tak ja sudim len na zaklade toho, ze na transfermarkete su tie ceny nadhodnotene a ide predsa len o nemecko odkial hraci za take sumy bezne neprestupuju a uz vobec nie obrancovia a este k tomu nie z top timu

Reagovat
SunFells

Na transfermarktu jsou ceny spíš podhodnocené než cokoliv jiného Stejně tak hráči z Bundesligy nechodí vůbec za levno.

Reagovat
Bayern +

Tak o tom, že David je proti Ricardovi úplne niekde inde v rovnakom veku, sa ani nemusíme baviť a len dement by to spochybnil. Ale to, čo som napísal na Rodrigueza je podľa mňa ok. A keďže je Schmelzer dlho out, nebal by som sa s Ricardom ísť aj hneď za Alabu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to nemyslel zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba je samozrejme skvelý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://sport.sme.sk/c/7173111/napis-si-na-vyplatu-kolko-chces-spomina-na-ac-milano-pirlo.html

trochu viac z jeho autobiografie...ten bol teda tomu Milanu verny az za hrob

Reagovat
Pinturicchio

On to o sobě nikdy netvrdil, Pirlo není klubista.

Reagovat
kiwwi

tak ale fanusikom AC sa to asi necita zrovna dobre, ze by sa bol aj po styroch plazil do Realu alebo Barcelony

Reagovat
Pinturicchio

To určitě ne, ale jak píšu, on si na tohle nikdy nehrál, vždycky ho zajímali trofeje a peníze. Jediný klub, o kterém se dá říct, že má v srdci a je jeho fanouškem, je Brescia.

Reagovat
Tsigi

Inter, Juve myslím, že tohle nikoho nerozhodí

Reagovat
smazaný uživatel

giggsy to je už iná kapitola, že kiwwi?

Reagovat
nani92

jeho nikto nechcel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ešte väčšia kurva než moja ex.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
minoLFC

"Napíš poriadnú sumu ak to chceš" ?

Reagovat
cristiano.K.

ten krásný bílý dres Realu, vždy jsem hrál na playstationu za Barcelonu a plazil bych se tam i po čtyřech

Reagovat
SunFells

Proti Hullu stále bez Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy bol Vermie výborný, tak snáď to nebola náhoda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

údajně se vrací nacho

Reagovat
smazaný uživatel

akurát čítam, snáď to Wengeleho nenapadne dať ho tam.

Reagovat
SunFells

Proč by ne. Hull není soupeř, který by s ním měl tolik cvičit a především vedle něj bude hrát Kosc.

Reagovat
cristiano.K.

na čo?

Reagovat
vladis271

1,5 :1 na náš titul u anglických kancelárií. Bud jev tom neskutočný strach, že to posereme, alebo nvm. Lebo ja nás na takých žhavých favoritov nevidím.

Reagovat
vladis271

to kiwwi až tak moc nezarobí, ked na nás staví ten dom so záhradou.

Reagovat
kvasha16

David Luiz se stal mezinárodním ambasadorem organizace UNAIDS

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10155446_626979834045550_2424378468104090723_n.jpg

... kolko vlastne mame tych ambasadorov v time? niekto okrem Moua tiez bol nedavno vyhlaseny ako ambasador nie?

Reagovat
SunFells

Líbí se mi tam to "Getting to zero".

Reagovat
vladis271
Reagovat
13

LFC skoro nejlepší v hodnotě respect towards referee, přitom Luisito se vzteká snad po každym zákroku, který nejde v jeho prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ty autobiografie fotbalistu jsou dost strasna moda. Tim spise, kdyz clovek ty hluboky "myslenky" cte.

Reagovat
r.mrazik

vcera jsem docetl autobiografii Andreho Agassiho...a fakt parada...sice starsi,ale bavilo me to neskutecne

Reagovat
tomasinho

O parník lepší než Bellamy.

Reagovat
r.mrazik

toho jsem bohuzel necetl...ale ten agassi se cetl naprosto skvele

Reagovat
tomasinho

Jojo, to jo. Možná to bude i tím, že Bellamyho jsem měl v originále a i když jsem většině rozuměl, tak z toho nemám takový požitek a něco mi vypadne třeba.

Reagovat
r.mrazik

original bych nedal...nebo dal,ale musel dohledavat slova a tak...moc bych z toho asi nemel...takze fakt respekt

Reagovat
tomasinho

Ono to nebylo fakt nitkerak hrozné, jsou to takové ty fotbalové termíny často, což jako fanoušci PL známe. Taky jsem občas dohledával, ale tak hrozné to nebylo, vzhledem k osttnímu textu se to nějak pochopit dalo. Byla to rozhodně zajímavá knížka, ale možná i díky té angličtině ne tak jako Agassi. I když v porovnání s tím bude slabší cokoliv. Fakt strop

Reagovat
r.mrazik

Je pravda,ze aggasi nasadil latku fakt dost vysoko

Mozna nekdy bellamyho zkusim

Reagovat
tomasinho

Jojo, fakt to není špatné, to vůbec ne, je to dobré, ale místy to ztrácelo šťávu. Ale pasáže tam má hodně silné.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi autobiografie sportovce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

naopak, mna to bavi citat, ako to naozaj v kluboch funguje, pikosky a tak...clovek casto krat pride u toho cloveka o idealy, ale na druhu stranu moze mat toho cloveka za nesympataka a otoci sa to

Reagovat
Dawon

podle me je to urcite ve spoustech pripadu hodne zajimave poctenicko...kdo to nechce cist, at to necte a je po problemu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat, ty si tu knížku od Pirla už četl?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, ono to teprve ted vyšlo v angličtině.

Reagovat
Godwinson

Mne to prijde bez urovne, s tragickou formou. Na druhou stranu autorem je fotbalista a kdo to chce cist, ten je s tim obeznamen. Nic proti nicemu.

Reagovat
Counter

Zkus třeba Bergkampa. Ne všichni fotbalisti jsou takoví, jak je popisuješ.

Reagovat
fantomas

To je skoro až filozofická kniha navíc tam velkou roli hraje i jeho manželka.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhráli ste s nama letos jenom bod.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie je merítko, že áno. Vy by ste nás porazili aj s útokom Bébé - Macheda.

Reagovat
Nikikrew

no a to je na tom to smutne

Reagovat
Dawon

A koho ne?

Reagovat
blade115

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

je o tom celý seriál, Wilshere, Walcott, Podolski...

Reagovat
smazaný uživatel

videl som, ale jediné toto Ramseyho sa mi páči, ostatné nič moc, hlavne tie Poldiho sú strašne lacné.

Reagovat
Jardin

Ramsey je vcelku fajn, výhodou je, že to má schovaný. Ale spíš se mi líbí to Jackieho na rukou. Mě zas příde laciné to 1. Giroudovo

Reagovat
smazaný uživatel

ktoré Giroudovo? to na ľavom ramene? To sa mne veľmi páči.

Reagovat
SunFells

Tribal na noze.

Reagovat
SunFells

No samozřejmě, že Giroud má tribal Ale to na jeho levé ruce se mi líbí, Cesc měl podobné, né však úplně dotažené.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Jardin

btw proč Cazorla mluví Španělsky? Vždyť anglicky umí a i když to není nic supr dupr, tak mě to docela zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Něco pro pokrytce z POOLU, kteří tu ještě před rokem vyplákavali jak jim rozhodčí škodí. :D

Premier League 2013-14 Penalties For/Against

Liverpool 12/4

MC 7/1

Chelsea 7/0

CP 5/6

Spurs 5/4

Stoke 4/6

AV 4/4

MU 4/3

Sunderland 4/2

Arsenal 3/6

...

Reagovat
minoLFC

No tu neide o počet penalt ale o počet neuznanych alebo darovanychneopravnenych penalt

Reagovat
kiwwi

lenze vtedy to bolo neopravnene, teraz je to opravnene

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

vy ste šaškovia, vážne. Pritom tento druh palcov tu už je dávno zavedený. Ale vy ste ten palce zobrali úplne vážne.

Reagovat
Arbiter

jenže zrovna ty jsi případ, který by to vážně myslet mohl

Reagovat
vladis271

ja som sa s tým už "zmieril", že nám túto sezonu idú sudí na ruku. A očakávam to až do konca sezony, špeciálne v zápasoch na Anfielde.

Reagovat
Arbiter

tak to je mi šumák...

Reagovat
vladis271

mne je tiež šumák, čo je tebe.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedie skrátka padať v šestnástke, to nieje o rozhodcoch

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí pískají fér a dělají chyby. Akorát Foy je chorý koko*.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dean, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dean je borec Akorát nás dlouho řezal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si dal videa s těma špatnýma rozhodnutíma, tak tě možná někdo bude brát vážně, takhle z toho vyplývá, že Liverpoolské esa jsou nejnebezpečnější v oblasti vápna a zastavit je lze pouze pomocí pokutového kopu...

Reagovat
smazaný uživatel

nevypada .. ono to tak je

Reagovat
vladis271

aspoň fanúšikovia CFC môžu tušiť čo ich čaká. na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

To my tušíme. Výhra CFC.

Reagovat
vladis271

moc s tým neepočítajte. Aby ste neboli sklamaní.

Reagovat
Nikikrew

proti Chelsea bolo odpisknutych 10 penalt?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím jako? Měl bys přestat brečet.

Reagovat
fff

Opat tu budeme rozoberat pocet spornych a nespornych penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

heh, koľko z tých našich 6 spravil Kos? Podľa mňa aspoň 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Kosc vs proti Stoke, Villans a Sunderlandu.

Ox vs Chelsea

Wojcech vs CIty a Villans.

Reagovat
Rssa

Proti chelsea to byl Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis je bůh!!!!

Reagovat
niflheim

what... the... fuck?!

Reagovat
Miguel19

City

Tak to je neskutečný, jak ten závěr Pelle nedává..

Reagovat
Whitemedia

Mourinho si to dá a titul bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ve Zlíně.

Reagovat
smazaný uživatel

* v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Měl jsem po dlouhé době možnost jít dnes nebo zítra na zápas Zlína, protože jsem konečně doma, jenže sehnat lístek bylo umění a nakonec nemám nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl taky domluvený lístek a nakonec z toho sešlo...

Reagovat
Whitemedia

Třeba vloni na Plzeň jsem na jeden zápas byl a sehnat lístek nebyl problém i bez permanentky.. letos proti Kometě bez šance, většinu lístků seberou sponzoři a Kometa, protože je to vyjde levněji i s cestováním, než koupit lístek do Brna..

Reagovat
Error

Permice..

Reagovat
smazaný uživatel

Permici jsem měl normálně, ale takovou, která vyprší po čtvrtfinále...

Reagovat
Error

To slyším poprvé. Co si to tam zavádíte za kraviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu dostal můj bratr, protože hraje hokej. Nevím, jestli se dají i normálně kupovat takové.

Reagovat
Whitemedia

Ne každý má tuhle možnost..

Reagovat
j_mrazik

Možná měl SAF ještě jeden rok vydržet, tenhle rok by titul udělal v suchým triku. Vypadá to, že ho z těch velkoklubů nikdo nechce a tak spadne do klína Liverpoolu, který by si ho za předváděnou hru asi i zasloužil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

No netěší mě to.

Reagovat
cristiano.K.

já se spíš směju tomu,že by SAF udělal titul v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt, konkurence je letos opravdu hodně slabá, jinak by Liverpool o ten titul vůbec nehrál

Reagovat
fff

Boli by sme 2 body od zachrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle trapná reakce tu skutečnost nijak nepopírá

Reagovat
Arbiter

oproti Liverpoolu je většina konkurence opravdu slabá. Ale spíš je to dáno tím, že se Liverpool zlepšil, než se soupeři rapidně zhoršili. Teda až na ManU, ti jsou ve sračkách...

Reagovat
fff

Mrkni nizsie co napisal ardno01 a znovu sa zamysli, co je skutocnost a co nie a co je trapne a co nie.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, letos je konkurence mizerná, kde jsou ty roky, když se MU musel na titul nadřít a nasázet skoro 70 branek, aby ho získal, to bylo neskutečně náročné a konkurence byla obrovská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Cim vic golu dame, tim vic bodu mame!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně nevidíte že je ta konkurence fakt slabá nebo jste jen takový trapní dementi?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že na titul bude potřeba 85-87 bodů, když se podíváme zpětně, tak za posledních 13 sezon bylo jen asi třikrát potřeba 85-87 bodů, jinak na titul stačilo vždy méně, MU stačilo jednu sezonu dokonce 72 bodů a měli by titul, tomu říkám slabá konkurence

tak nevím teda, kdo je dement

Reagovat
R22

nekrm trolla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle není vůbec o bodech to je prostě o kvalitách soupeřů. Není to úplně nepodobné tomu, jak vyhráli ligu třeba Montpelier nebo Wolfsburg. Není pochyb o kvalitách Liverpoolu ale pořád je to jen brejkový tým. V zápase s Mancity to bylo třeba krásně vidět kdy Liverpool hrál jen na žačátku, kdy MC spalo a hrozilo jen z brejků, do zavřené obrany jsou směšní a jsou schopni vytěžit něco jen individuálně. Naopak MC pak bylo schopné zavřenou obranu Liverpoolu vyťukat hned několikrát a výhra LFC byla totální náhoda. United jsou v prdeli, City dlouho trvalo než se sehrají a Chelsea taky nemá nejsilnější rok, ti se letos přestavovali a top sezonu budou mít až tu příští. Arsenal klasika, Spurs nemluvě, EFC hrají standart. Netvrdím, že se Liverpool nezlepšil ale to že hraje o titul jen díky výpadku konkurence je prostě pravda

Reagovat
R22

Reagovat
fff

Aj by som sa rozpisal, kolko nepravd a nezmyslov je v tomto prispevku, no pockam si, kym si Zasch vsimne tu cast o standarde EFC a budem to uz len sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že jsem na takového blba reagoval, to se fakt nedá nesmát se

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jsi reagoval, protože jde o tvůj klub a jako správný netový fanda jsi cítil silnou bolest v řiti když sis přečetl něco, co se ti o tvé lásce nelíbilo....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak celkově koukám, že místní Liverpool fans opět nezklamali ....jste top a kdo to nevidí je debil

Reagovat
cristiano.K.

achjo

Reagovat
Rssa

To je ale hloupost za hloupostí, uprostřed je hloupost a zakončené je to pro změnu hloupostí...

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

teba tu je skoda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Carrick

S prstem v nose asi ne, ale ten titul by pravděpodobně udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre fashion a modeling

Reagovat
I am Mancunian

a proti buzerantom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16
Reagovat
eder
Reagovat
smazaný uživatel

World Exclusive: Shaw to MUFC is a done deal. The fee agreed is £30m.

Reagovat
SunFells

World Exclusive? To je ta soutěž krásy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žádné BREAKING?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám tomu 2 dny... pak to napíše Skysports. Klasicky.

ESPN už napsali, že MU nabídl 30m, ale nic nepotvrdili.

Reagovat
fff

Nemal on byt strasny fanusik Chelsea?

Ja si len neviem predstavit, cim by MU aktualne mohli Chelsea porazit v tejto bitke o Shawa. Udajne fanusik klubu, trener, aktualne postavenie, plat, LM ...

Reagovat
Arbiter

není "údajně", on jím je opravdu, několikrát to potvrdil na twitteru, jeho vzorem je Ashley Cole, nejoblíbenějším stadionem SB.

Reagovat
vladis271

podľa mňa si proti vám bude dávať vlastné goly.

Reagovat
Arbiter

proč by to dělal?

Reagovat
vladis271

lebo je váš fanúšik predsa.

Reagovat
kvasha16

vtipek

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u twitteru, tak Shaw minuly tyden follownul Garyho Nevilla a Phila Nevilla.

Reagovat
Arbiter

no a? Sleduje spoustu fandů CFC, fantwitter CFC, Colea, Nathana Akého, Chalobaha

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasné, nasal atmosféru SB a už nič iné nechce. To, že sleduje Akého, to jasne potvrdzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide o tie detinské reakcie Arbitra, Shaw nech si fandí, komu chce...

Reagovat
Arbiter

moje reakce neměla dokazovat, že fandí nám, měla ukázat, že to, že někoho sleduje neznamená, že někam přestoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

a z ktorej prdele si vytiahol, že Duke niečo také písal alebo aspoň naznačoval?

Reagovat
Arbiter

tak z jakého jiného důvodu by to asi tak psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nič také nenaznačoval ani omylom, preboha, bola to len taká mimochodom vsuvka. Páči sa mi, že tvoja reakcia nemala znamenať, že fandí Chelsea, ale jeho reakcia (ktorá bola mimochodom oveľa neutrálnejšie a menej debilne napísaná ako tvoja) to znamenať musela, lebo "žiaden iný dôvod, prečo by to inak napísal, neexistuje".

Reagovat
Arbiter

To je jako kdybych já napsal, že mimochodem Luke Shaw hraje golf a oznámil to na twitteru. Jaký jiný by to mělo smysl, než že chtěl oznámit, že se Luke snaží přiblížit ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý bylo dosaženo ústní dohody mezi MU a Saints. Chelsea se ale nechce vzdát. V tom případě musí nabídnout víc než 30mil liber.

Reagovat
Arbiter

dívej, věř si, čemu chceš, ale ten zdroj je prostě k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš ho ? V zimním okně co napsal, to se stalo.

Reagovat
Arbiter

co třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

napsal toho strašně hodně. 106x napsal nějakou přestupovou bombu a 106x se to vážně stalo. Většinou ( hlavně v transfer deadline ) to skysports napsal tak 15min. pozděj co on. Nejvíc si pamatuji, že sledoval situaci kolem Konopljanky a jako první napsal, že ten předseda klubu si vypl telefon a ikdyž Live zaplatil klauzuli, tak nepřestoupil Pak ještě informoval o Matovém přestupu 2 dny předem. Napsal tam, že přiletěl vrtulníkem do treninkového střediska United. Všichni ho uplně zp*čovali..... jak za 2 dny uviděli fotky s vrtulníkem, tak jim spadla čelist.

Jinak když jsme u Twitteru, tak jsem našel tohle

https://pbs.twimg.com/media/BlVjUEaCIAAJJmH.jpg

#Shaw has favourited a tweet asking him to join #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

stále neviem o kom je reč...O KOM SA BAVITE

Reagovat
smazaný uživatel

je to on máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

nerad ti to kazim tuna. Ale on je fake, a ešte k tomu otravný amaterský fake. On pozbiera všetky info z hlupych dennikov ktoré neisu pravdivé a dookola ich opakuje...Je jasné že niečo mu výjde keď za týždeň spoji MU s 20timi hráčmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt sním mám dobrou zkušenost ze zimy. Je mi jasné, že něco jsou fámy. Např. psal o Ronaldovém návratu. Ale když napíše to "World exlusive", tak jsem se ještě nesetkal stím, že by to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

World Exclusive: #THFC contact #Shaw's agent after I broke his move to #MUFC news. Exciting interest in the lad.

muhahaha Ešte si aj berie zasluhy na prestupoch. Vážne niekomu takému veríš? Nemal by si, potom budeš sklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím těm informacím, né jemu

Reagovat
smazaný uživatel

ako myslíš, potom nebuď sklamaný ak niekoho nepodpíšete

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu určitě někoho jo

Reagovat
kiwwi

A co na to Pirlo?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

To já nevím, jestli to je pravda jen jsem na to narazil.

Reagovat
Arbiter

je to jasný fake

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba to tam měl a smazal to... to už se nedozvíme. Ovšem asi spíš fake

Reagovat
kiwwi

Neni mal to tam...som to este stihol vidiet na jeho profile...potom to dal prec

Reagovat
smazaný uživatel

O kom je reč? to hovoríte o nom?

https://twitter.com/_OfficialAgent_

Reagovat
Arbiter

World Exclusive

Reagovat
smazaný uživatel

Nekončí Barrymu smlouva náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale v Anglii je nějaké pravidlo, které zakazuje podepisování hráčů ikdyž mu končí za půl roku smlouva. Furt musíš jednat s klubem, který hráče vlastní. On by se pak musel vrátit na měsíc k City ( hostování mu končí ( 31.05 a smlouva v City 30.6 ) a pak až podepsat s Evertonem. Aspon mám takovou zkušenost z FM

Reagovat
smazaný uživatel

World Exclusive: #MUFC have offered #Cleverley+10m pounds to #EFC for #Coleman. Talks ongoing. #EPL #Transfers #Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne ? Byl v té trojici co chlastala

Reagovat
Error

Jistým místem v sestavě a platem by u United taky nijak nezaostával.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím koho je fanoušek, ale třeba Allen z Liverpoolu fandí "fandil" United. Takže v tom bych neviděl problém. A podle mě ho láká spolupráce s Jonesem a Smallingem.... asi budoucí stoperskou dvojicí v repre. ( ikdyž nevím jestli na to mají. )

Reagovat
smazaný uživatel

30m, to by byla neskutečná paráda, snad s tim Saints naloží nějak neosvaldovsky

Reagovat
SunFells

Těmto nesmyslům nemůžeš věřit, ale nakonec ta částka určitě podobná bude. Koho bys tam za něj chtěl? Daviese?

Reagovat
smazaný uživatel

Já těm nesmyslům samozřejmě nevěřím, ale kdyby se to blížilo těm 30 mega, byl bych nadšenej.

Nad náhradou sem zatím moc nepřemýšlel, teď tak z fleku mě napadá Bertrand na protiúčet, kdyby šel Shaw do Chelsea, Davies by byl samozřejmě super, dál už jsou to spíš jen teoretický možnosti - z potenciálně sestupujících se nabízí Olsson (i když je to prvotřídní kokot), John z Cardiffu taky nevypadá špatně a za 3 roky by mohl odejít za dalších 20 mega... Z Champu jedině snad Ben Mee, a i u něj mám docela pochybnosti. Ale je dost možný, že přijde někdo ze zahraničí.

Reagovat
SunFells

Johna jsem ještě neviděl hrát a nebo jsem si ho nevšiml, ale koukám že Wales bude mít na tom fleku z čeho vybírat

Olsson s Bertrandem by se mi též líbili.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are set to offer Laurent Koscielny a £90,000 per week contract extension on level with Per Mertesacker to fend off interest from Bayern Munich and Monaco. His current deal expires in 2017.

Also, Arsenal will reportedly bow to Bacary Sagna's contract demands and offer him a three year deal.

come ooon!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

, ked ja neviem Bacary je v defenzivnej cinnosti vyborny ale dopredu uz nie. My by sme potrebovali aspon jedneho ofenzivnejsieho obrancu, ako je napr. Marcelo v RM.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe hrá úžasne, je to proste Mr. Dependent a minimálne rok ako jednotka ešte zvládne a nebude to žiadna strata podľa mňa, práve naopak. A potom je tu stále možnosť, že by bol posledné 2 roky kontraktu cover na RB a zároveň 3.-4. stopér, čo sa tunajším goonerom moc nepáči, aspoň sa tak väčšinovo vyjadrili, ale podľa mňa je to výborná možnosť. V drese Arsenalu hral na stopérovi párkrát a nikdy nesklamal, bol práveže veľmi solídny a má všetky atribúty na to, aby tam mohol hrať aj s pribúdajúcim vekom, kedy jeho rýchlosť a mrštnosť pôjdu dole - vzdušné súboje, čítanie hry, positioning...

Reagovat
Arbiter

na čem, že je dependent?

Reagovat
smazaný uživatel

*dependable

Reagovat
Nikikrew

so stoperom suhlasim. Mne sa praveze zdalo, ze tam zahral vzdy najlepsie. On je snad najlepsi hlavickar v tyme, alebo mozno aj v celej PL. Nie nadarmo Wojtech kope vzdy na neho patku

Reagovat
jacobT

Ja si ho tiež viem do ďalších sezón predstaviť ako stopéra. Aj preto by som proti tej 3-ročnej zmluve nemal žiadne výhrady.

Reagovat
Side

Já se strašně bojím toho, že až Sagna skončí tak ho Wenger bude chtít nahradit Jenkinsonem a dvojka bude Bellerin....to by byla teprve tragédie, proto doufám, že Bac zůstane co nejdýl

Reagovat
Lacko_Boh

to by bola ale ta lepsia varianta z tych ze Sagna nepodpise a odide...ta horsia by bola posila ala Načo

Reagovat
fantomas

Wow, tři roky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel mi ten ksicht smiešny či hráš sa na krlyho?

Reagovat
kvasha16

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ja len ze mne to zas take vtipne neprislo, tak ci mi nieco neuniklo

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Benjamin Stambouli. Zasch, aký post hrá? Chcel by si ho? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper.. si pamatuju, že v FM11, když jsem hrál za Montpellier, vyhrál nejlepšího střelce ligy.

Reagovat
fff

Reagovat
Godwinson

Dm, ale zahraje i vsechny posty v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, toho prakticky vubec neznam, typci z francouzsky sekce budou vedet.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

ale s největším historickým debaklem 0:6

Reagovat
Nikikrew

na teba uz nereagujem, cize mi uz nepis ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na tebe Tragéde !!!!!

Reagovat
Nikikrew

konecne

Reagovat
Hejnak

nic novýho

Reagovat
iamek

Manažér červených diablov David Moyes v spoločnosti svojich asistentov Steva Rounda a Jimmyho Lumsdena osobne navštívili pohárový zápas portugalských tímov medzi Benfikou a Portom (3:1), kde sledovali podľa niektorých nepotvrdených správ dvojicu skúsených obrancov a to Ezequiela Garaya a Eliaquima Mangalu.

Mangala by byla pecicka

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
iamek

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOO

Konečně je to tu.

LFC bojuje o titul, protože není konkurence a v normální sezoně by na to neměl!!

Už sem se hrozně bál, že tahle myšlenka prostě nepřijde, však se to tu objevuje rok co rok už 5-10 sezon.

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A vlastně ani zachránit se nikdo nechce, klasicky.

Reagovat
Chazy

Počkej, to ne, to je moje častá hláška.......

Reagovat
Rssa

Naopak, konkurence je nejtěžší za posledních x let

Reagovat
r.mrazik

ticho fanouškovská štětko

Reagovat
fff

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Rssa

Jen tak ze zájmu, jak bys nazval fandy MU, kteří tak fanaticky přejí Chelsea?

Reagovat
fff

Pragmaticki rivali.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

To je nějaká makedonština?

Reagovat
fff

Slovencina.

Reagovat
SunFells

Máte to zajímavé.

Reagovat
fff

Slovencina na strednej, najkrajsie roky zivota.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

Co třeba:

Šetrně unikátní laxně inteligentní nepřející individua?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rssa

Už jsem si myslel, že to nikdo nerozluští

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

haha...tak to nevim...

navic to brat takhle obecne asi nejde...tohle bylo na chazyho primo

Reagovat
Rssa

Ty ale nějaká diagnóza to taky může být.

Reagovat
Chazy

Bejt chazy?

Reagovat
Rssa

Možná neuvěříš, ale myslel jsem ty MUfany

Reagovat
r.mrazik

tak to rozhodne...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Reagovat
iamek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Hm jsem šulin, že to zase čtu odspoda....hmmm.

Reagovat
SunFells

Nj, zas někteří jak namrzlí

Reagovat
kvasha16

zas sa ochladilo posledne dni, to sa da chapat

Reagovat
Honza Matoušek

pk4 myslitel na entou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je to po dlouhý době váš rok, tak si to užijte i s tímhle .....a zůstaňte v tom že MU s Fergusonem by určitě neměli titul s prstem v prdeli a že jste nahoře jen kvůli Rodgersově genialitě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Tak to by bylo psycho, kdyby Palace skončil nakonec před Stoke

Reagovat
fantomas

Je to dost možný.. ale stejně - Hughes manažer sezony!!!

Reagovat
Chazy

Ale ono to taky není tak hrozná myšlenka, prostě tam udělal obrovskej kus práce, změnil celej herní systém a pomoh jim dostat se na cestu, která vede nahoru tabulkou. Pokud tam vydrží (ale on nevydrží nikde), může je dostat vejš jak kdysi Rovers.

Ale samozřejmě, tabulkově a výsledkově to posun není a manažer sezony tak bejt z principu nemůže. Ale jako určitě je v tý části manažerů, co letos udělala sakra hodně dobrý práce.

Reagovat
fantomas

Odved dobrou práci, ale třeba i přes změnu systému a celýho projevu, je Stoke pod nim dál neschopný přivážet body z venku (je 18. v tomhle). To třeba já osobně považuju za fatální překážku v tom, abych ho vůbec nějak řadil do soutěže o manažera sezony. To Bruce (kterýho vodka stavěl na stejnou úroveň s Hughesem) s přehledem zachraňuje nováčka, přičemž podzim strávil bez normálního hrota - a celkově s podobně kvalitnim kádrem jako CP - a ještě praktikuje nekonvenční rozestavení, který sem tam vhodně uzpůsobuje soupeři.

Reagovat
Counter

A ještě k tomu jede na výhru v FA Cupu

Reagovat
hefy

Teď koukam, že oni vyskočili fakt neskutečně. No, když už nespadnou oni, tak si Sunderland a Fulham k sobě snad přiberou WBA nebo Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham ještě v pohodě půjde před Norwich a pravděpodobně mu to bude stačit k záchraně.

Reagovat
hefy

To snad ne.

Reagovat
Whitemedia

Tak Ševci jedéém

Reagovat
Whitemedia

EEEEEJ

Reagovat
Whitemedia

a dalšíííí.. už se vezou

Reagovat
vladis271

"K zápasu sa musíme postaviť tak, ako s AC Miláno v roku 2005. Musíme zabudnúť na to, akú farbu má ich dres, a akí hráči za nich nastúpia. Musíme sa k nim postaviť ako k najlepším hráčom na svete. Musíme zabudnúť kde sme, a na to, čo sme doteraz dokázali. Musíme sa pripraviť na Norwich ako na posledný zápas našej kariéry. Každý zápas bude väčší a väčší, pretože sa blíži posledný zápas sezóny."

oooooo.

Ak to nie je klišé, a fakt k tomu tak pristúpia, tak tie posledné 4 zápasy vyhráme všetky.

Reagovat
Chazy

"oooooo. "

Reagovat
13

Hlavně aby je nedostala přemotivovanost a nervozita.

Reagovat
kvasha16

ako napriklad Everton teraz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

už aby byl konec sezony, protože jsi nesnesitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tvl dej už pokoj, jses jak nemocnej poslední dobou... Ani nechci vidět, co to s tebou udělá, až ten titul vyhrajem.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné štěstí, že se to letos nedozvíme.

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Rozhodl jsem se tomu věřit, takže smůla, no.

Reagovat
vladis271

lebo čomu ty veríš, to niekoho zaujíma

Reagovat
blade115

Jj, fotbalového boha, který nad námi znovu bude bdít.

Reagovat
M0rb1D4S

Zato ty tvé příspěvky, které jsou pořád o tom samém a se stejnou arogancí tady zajímá celý web

Reagovat
Rssa

Všichni jsou tu na hlavu padlí. MUfani žlučovití, my naspeedovaní, fans Chelsea jakbysmet, Citizen nakrknutí, gunneři rezignovaní a Zaschrona ambivalentní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda ok.

Reagovat
j_mrazik

Gunneři mají vlastní boj o 4. místo. To není rezignace.

Reagovat
blade115

No zrovna my jsme dle mého poměrně v klidu, se mi zdá, žádné vzrušení. Pro vás je to pochopitelně větší zážitek po tolika letech ... Mufani nejsou jiní než jindy, to akorát vy jste úplně v prdeli z toho, že přejí spíš nám.

Reagovat
Rssa

Ani ne, jak ve vašem, tak v našem táboře jsou kliďasové a naspeedovanci. A v prdeli z nich nejsme, jen třeba mě konkrétně vadí arogance některých, když k tomu nemají důvod

Reagovat
blade115

Nj, u nás mi ale přijde, že ti naspeedovaní jsou buď krlešovci nebo no nameové, kdežto u vás to jsou celkem profláklá jména. Ale co na tom, však to není nic špatného koneckonců.

Arogantní jsou, to není nic nového. Ale ne víc ani míň než normálně, tak nechápu tu náhlou potřebu to zmiňovat, no.

Reagovat
Rssa

Protože jsem naspeedovaný, nečteš?

Reagovat
blade115

Ne, jsem kliďas.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Naspeedovaní krlešovci .....

Reagovat
blade115

No co si budeme povídat, špatně si je hlídáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak.... 90% zdejších fans CFC jsou tzv Romanovci,takže to je pak těžké. Před érou rusa bysme tu byli cca 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá rodina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si přejou komu chtěj. Příde mi to padlý na hlavu tohle řešit. A poslední dny to tady je furt, jak může ten přát tomu a ten zase jinýmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já se taky divím, že to je pro někoho tolik znamená. Nám snad nikdy nikdo nepřál, tak to je sice vítaná skutečnost, ale na věci to stejně nic nemění.

Reagovat
13

co sakra znamená ambivalentní?

Reagovat
j_mrazik

To zní jako z Jerryho Maquirea. Jestli tohle říkal Henderson, tak bych se nedivil, kdyby se otočil na Gerrarda a udělal scénu "You complete me".

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

:D:-)

Reagovat
iamek

Od ktere sekundy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tu frustraci.

Reagovat
iamek

Jakou ?

Reagovat
Whitemedia

EEEEEEEEEEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

700. pro Chelsea, vítěze PL 2013/14

Reagovat
Whitemedia

a taky pro Ševce

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

tady ve F-M neznám nikoho kdo by fandil Zlínu. Fakt ! Nejhnusnější hokej, fans,dresy.... no prostě

Reagovat
Whitemedia

Koho zajímá, že ve FM neznáš nikoho, kdo by fandil Zlínu? Koho vůbec zajímá FM?

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. tak Ševci

Reagovat
smazaný uživatel

tooooonda honejsek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Everton ještě ukope tu LM na úkor Arsenalu bo ti jsou rok co rok marní. A věřím,že "neznámý" EFC by v LM udělal větší úspěch než ti trotli kanonýři

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??? co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem zmyslu spojenia tvojho textu so smajlíkom " "

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš? Myšleno,že Arsenal v LM je

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co podle tebe ten " " znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože bože

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
J0EL

Klasicky si za debila, inymi slovami je stvrtok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od Tragéda to fakt beru Nebuď nasraný,že to AFC zase letos všechno posral Bude líp.

Reagovat
J0EL

Ty musis byt strasne smutny clovek, ked jedina vec, co dokazes je osocovat druhych. Je mi ta luto.

Reagovat
SunFells

To "dokážeš" je u krleše hodně přehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku. Ty si podobný jako Nikikrew a Yung. JEN prskáte a nemáte žádné argumenty ! Já napíšu,že AFC je Tragický a čertíci vyletí a prskaj a prskaj. Sakra už si uvědomte , že fandíte trapnému Arsenalu a semtam uznejte , že je to v prdeli. Podobně jako fans LFC roky zpátky nebo někteří mufani. VY tu buď brečíte nebo si stěžujete,ale na Arsenal se nesmí šáhnout.

Reagovat
Maresma

Ty seš fakt úkaz.

Reagovat
SunFells

Dík za ukázku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný? Osočovat? Proč to? Prostě sem napsal PRAVDIVÝ koment o tom,že přeju LM Evertonu raději než každý rok hrajícímu Arsenalu,který stejně hraje "druhé housle". A myslím si,že by EFC mohl uhrát lepší výsledek než Tragický AFC. Když připočtu špatné City ( v LM) tak to zas budou táhnout Chelsea a snad i Liverpool. Takže Anglie pujde ještě více dolů Škoda.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Blbeček nenapíše nic smysluplného jak je rok dlouhý a pak je tu tolik lidí zmatených, když si drží svůj standard?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

no Vás tu je.

Reagovat
Ligter

Já jen pokračoval ve šňůře. S nějakým chápání krlešova příspěvku jsem se nepáral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Ten Rafa tam nemá chybu.

Reagovat
papos182

Vsechny videa ma super

Reagovat
Jardin

Ten Ozil na plakátu před kinem

Reagovat
Counter
Reagovat
j_mrazik

* Confused (nechci používat oblíbený Krlešův smajlík) Co je na tom vtipnýho? To jsou žáci Wolves, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

why so slow?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nebude pointa vtipu ten borec co je asi 2x vyssi nez ostatni?

Reagovat
nani92

Dedukce

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

rad pomozem ked mozem

Reagovat
smazaný uživatel

Žebříček ( nový) dle aktuálních hodnot klubů světa. Zajímavé umístění některých

http://aff178.rancings.com/2014/04/04/top-10-most-expensive-football-teams/

Reagovat
iamek

Masina na penize

Reagovat
kvasha16

Naši mladíci si zahrají finále FA Youth Cupu! Potřetí za tři roky a počtvrté za posledních pět let.

Dneska sme po dvojzapase (agg 3:1) vyradili mladikov Arsenalu, snad to nasi borci vyhraju ked uz Acko o FA Cup zabojovat nemoze

Reagovat
iamek

. Hlavne, ze toho vyuzijete v acku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

sak uvidis o par rokov ale nie no, nic som tym komentom nechcel naznacit, len som rad za chlapcov ze sa im dari

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

to je vzhľadom na včerrajšiu diskusiu o náväznej téme osud. A to mi blade včera apísal, že futbalový Boh chce aby ste vyhrali titul. No hovno.

Reagovat
vladis271

a to my sme ho naposledy vyhrali tuším ešte so Spearingom (!!!). So Sterlingom sme boli myslím vo finále.Ak sa mýlim scousseri, opravte ma.

Tak nech mi Arbiter netlačí do hlavy kaleráby typu, že tí mladíci na áčku nemajú.

Ako včera spomenul hrubas, parafrázujem, žiadny junior ti nepríde do dospelého futbalu ako ťahúň. Tahúňa si z neho vychováš, aj napriek tomu, že riskuješ občas stratu bodov, alebo aspoň to, že ti vždy nie celý základ podá výkon podľa tvojich predstáv. Odmenou za to ti je to, že Sterlingova cena, ktorú zaplatíme QPR nepresiahne 5 mega, čo je vzhľadom nna jeho terajšiu trhovú hodnotu fakt len výchovné.

Reagovat
Arbiter

oh my... To je panečku dedukce. Výhra v FA Cupu => hráči mají na Áčko. Asi ti nedochází, že těch faktorů, zdá na to ti hráči mají či nikoliv, je mnohem víc, že? Každopádně kolik těch hráčů kromě Spearinga se do Áčka probojovalo? Nebo to ten hráč vyhrál mužstvu úplně sám?

Reagovat
vladis271

Samozrejme, že jeden ročník nie je určujúci. Ale 3 krát za posledné 4 roky? Toto nechceš nejako obhajovať, že nie? Ale hej, ide hlavne o tímový výkon, lenže pravdepodobnosť, že tam je aspoň jeden, skôr viac hráčov, čo by šancu dostať malo je vzhľadom na časové obdobie veľmi vysoká. Ak to chceš popierať je to rovnaké, ako keby som ja teraz popieral, že CFC nezvyšuje PL koeficient za posledné roky.

Reagovat
Arbiter

to, že je tam větší pravděpodobnost, nepopírám, to ale neznamená, že ti hráči na to mají. Nepleť si pravděpodobnost se skutečným stavem věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

No co, on z pravděpodobností dělá povinnost. Větší pravděpodobnost => musíte mít mladíky pro Áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladíci vyhrávají jeden FA Youth Cup za druhým => asi něco umí => měli by dostat šanci

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

a ide o to, že u vás svieti tam nula. No, a ja môžem menovať Sterling, Flanagan, Ibe a Suso. Poslední dvaja dostali menej šancí ako prví dvaja, ale zas nemôžem chcieť všetko. A to nevravím o početných šanciach pre Spearinga, či Robinsona. A to máme u mládeže v posledných rokoch menj úspechov než vy.

Reagovat
Arbiter

Bože, vladisi, ty jsi jak poškozená gramofonová deska. Ano, všichni víme, že máme problém se zapojováním mladíků do Áčka, jenže včera ta debata byla zejména o Mourinhovi a jeho schopnostech zapojit mladíky do Áčka. Navíc si uvědom, že ti hráči, co nyní jsou ve finále FA Cupu, jsou v průměru 16letí kluci, v ostatních týmech je ten věkový průměr o rok vyšší. To stejné bylo i před dvěma lety, či před rokem. Nyní jsou ti starší kluci rozesetí po hostovačkách, kde sbírají zkušenosti, které jím dají víc než mládežnický fotbal. Tak to prostě máme nastavené, takový máme model. Takový Bertrand byl několik let na hostovačce, pak se vrátil, jenže se přes Colea neprosadil. On má na to být skvělým hráčem, bohužel má v týmu obrovskou konkurenci a dvoujkou na postu být asi nechce. Tak co máme dělat v takovém případě?

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit Shawa

Reagovat
Arbiter

Vedení si myslí, že je lepší než Bertrand. Mi by Ryan stačil, vedení asi chce na té pozici mít co nejlepšího možného hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš! Konečně sme všichni vítězoslavně dospěli ke společnýmu závěru a víme, kde je zakopanej pes

Reagovat
vladis271

a to je ten problém. Je natoľko od neho lepší aby ste sa bili s MU a pravdepodobne za neho dali 30 mega? Samozrejme, že neni. Ale len do toho. Tých 30 mega vám bude chýbať, ak sa ukáže, že na nejakom poste budete potrebovať posilu oveľa viac, a to môže prísť už o rok.

Reagovat
Arbiter

Vedení si myslí, že za ty peníze stojí. Tu svou samozřejmost si můžeš strčit tak, kam slunce nesvítí...

Reagovat
vladis271

takže je to podľa teba výhodný krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení si to myslí, voe.

Reagovat
R22

No vidíš. Krásně si shrnul vaší práci s mládeží ve dvou větách. Mohl sis ušetřit všechny ty zbytečný odstavce, kdybys toto napsal hned

Reagovat
Arbiter

A to je špatně, že špičkový klub chce mít ve svém týmu pokud možno nejlepšího možného hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

načo si tu potom tapetoval slohy, ktoré stačilo zhrnúť do jedného komentára. Si rovnaký pako ako vladis

Reagovat
vladis271

vladis je v pohode.

Reagovat
R22

No to vztahuju k tomu tvému "takový máme model". To není žádný model výchovy hráčů pro áčko, protože by byl tehdy, kdyby ti hráči měli vůbec šanci se do té sestavy časem probojovat. Vy máte model vychovávání hráčů, ale pro ostatní kluby, ne pro vaše áčko. Protože vždycky tu bude nějaké "vedení si myslí, že tenhle hráč je lepší než ten, kterého jsme piplali, tak pojďme vyhodit x milionů liber a hráče co přišel z akademie pošleme pryč". Výchova hráčů do budoucna a Chelsea, to jsou uplně dva opačný protipóly. Samozřejmě pak sem naběhne vitasrp atd a budete řikat jak se situace mění, že teďka to bude jinak. No ono vám to vše vedení vysvětlí jak to bude jinak.. :)

Reagovat
vitasrp

Mám sem prý naběhnout, takže tady jsem, jenom nechápu, co ta diskuze má společnýho se mnou..

Reagovat
R22

ale pár měsíců zpět si tu obhajoval vaší práci s mládeží a jak se vše posunulo k lepšímu..myslím, že jsi to byl ty, pokud ne tak sry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom možte tu vašu akademiu zavrieť pretože stále sa nájde niekto lepší. Si myslíš, že Sterling bol najlepší mladík zo všetkých? Nie, nájdu sa lepší. Ale radšej vypracujeme vlastnuých ako kupovať za 30 mil. nového hráča...

Máte to uplne na nič...50 hráčov na hosťovaní a šancu nedostane nikto...

Aby tu neprišiel vitas, že len na vás nadávam bezdôvodne...Stve ma to, pretože máte možno najlepšiu akademiu v Anglicku....a absolutne nič z nej neni... Ju možte zatvoriť a nikomu by to nevadilo...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

BREAKING: Tim Howard signs contract extension until 2018. #WeAreEvertonians pic.twitter.com/CjcZ0AY4cx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

page not found

Reagovat
smazaný uživatel

JEEEEEEDEEEE MAŠINÁÁÁ, JSOU TO ŠEVCI ZE ZLÍNA, NA NĚ TADY NIKDO NEMÁÁÁÁÁÁÁÁ, ANI REPUBLIKA CELÁÁÁÁÁÁ.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ten titul bude znamenat to, že už neuslyšíme Čajánkové brečení tak vám ho i přeju

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by titul zlína znamenal konec kariéry toho buzeranta balaštíka

Reagovat
Whitemedia

Ale už toho sakra nech, nebo ti tu začnu brečet já..

Reagovat
Whitemedia

a hlavně.. dokud budeme Kometu porážet, tak bude klid od fajdaxe..

ŠEVCI! !

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastně taky pravda

Reagovat
Sali5

Tak jedem Sharks

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
havrys99

Reagovat
vladis271

OT:

http://www.aktuality.sk/clanok/251443/slovenskeho-dostojnika-podozrievaju-zo-spionaze-pre-rusko/

a diskusia k tomu. A tento drbnutý národ (dajte mi kľudne BAN) z neho ešte ide pomaly robiť hrdinu, lebo je to geroj, čo sa postavil USA. Mna normálne vykocí. Ak by špehoval proti USA, tak tie pošalené ovce pre neho chcú trest smrti. Clen generálneho štábu. V USA by bol rád za doživotie, u nás dostane za vlastizradu pokutu a podmienku a ešte mu budú súkmenovci v šenku panáky kupovať a robiť z neho hrdinu, že sa postavil židobolševiom z USA. Ale ešte lepšie, nebudú tej správe veriť, lebo ju odvysaielala Markíza, ktorá je vlasttnená židmi a slobodomurármi zo Západu, aa jej cieľom je vymasírovať obyvateľstvo aa pripraviť ho na čipovanie do role otrokov v prospech budúceho New World Order. Ale ešte je tu dedo mráz, pardon Tatko Putin, ktorý im vytrie zrak, a všetci ščasne so Sovietsky zväzom v budovaní vpred na cestu ščasného socializmu.

Reagovat
SunFells

No jasný, že Markíze nebudou věřit, když vychází pouze z jednoho anonymního zdroje, to nenabádá k důvěryhodnosti, to ví přece každý ...kdo sleduje The Newsroom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

neskutocna demencia proste..fakt nepchopim ako mozu byt taki drbnuti

Reagovat
iamek

Hrdina

Reagovat
iamek

Arsenal má podle serveru goal.com zájem o obránce Manchesteru United Chrise Smallinga. Gunners údajně jsou připraveni za 24letého hráče nabídnou dvanáct milionů liber. (goal.com)

Reagovat
Il Architetto

12 mega na dřevo?

Reagovat
Il Architetto

*za

Reagovat
aragorn

Reagovat
Jardin

Jak on na tom u vás je? Byl by to pro Arsenal přínos, respektive pustili byste ho vlastně?

Reagovat
Swarley

rozhodně neprodávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že je to jen debilní goal.com, ale fakt bys ho za 12 mega nestřelil? Já teda okamžitě, jediná věc, která by mě odrazovala, by byla ta, že by najednou odešli tři stopeři a správně je nahradit by bylo dost složitý.

Reagovat
Swarley

jde právě i dost o tohle...Rio je v podstatě taky na odchodu nebo toho teda neodehraje moc, takže by nám zůstala tahle trojka Jones, Smalling a Evans, což teda vzhledem k jejich problémům se zraněním bude i tak docela průser (doufejme v opak)...k nim se bude muset někdo dokoupit a já právě i z těchto důvodů doufám, že se podaří přivést nějakého fakt TOP stopera, který dá drtivou většinu zápasů v sezóně a bude to chlap rovnou do základu...jak Jones, tak i Smalling mají pořád hodně co zlepšovat...Jones je dle mého jasný, navíc využitelný na vícero postech, takže tam není moc, co řešit, o něj strach nemám...

co se týče Smallinga, tak chápu, proč máš tenhle pocit...on fakt umí zahrát dost bídně, ale pak má zápasy, kdy je naprosto výborný...ten tragický dojem většina pochytila z toho, jak hrál na tom pravém beku, kde to bylo dost špatné, ale tak s tím se dalo docela počítat...vím, že celkově to nebylo optimální, ale právě si myslím, že on se tím svým poctivým přístupem může vyhrát...slabá rozehrávka, někdy špatný odhad - to jsou věci, které se dají odstranit...ve vzduchu je výborný, teď v posledních zápasech snad neprohrál ani jednu hlavu, i s rychlostí nemá problém...jako ta jistota jako u Jonese tam není, ale pořád fakt věřím tomu, že je schopnej se dostat na tu úroveň 2. stopera, který nebude ten lídr, nebude akce rozehrávat, ale právě to bude ten tvrdej ráznej bek, co bude vyhrávat hlavy, odebírat balony a bude dirigovanej tím lepším...

Reagovat
Dawon

Ja bych rek, ze to jeho nesmyslne cpani na praveho beka strasne kazi ten celkovy dojem, protoze on kdyz hraje na stoperu, tak to fakt jsou vetsinou solidni vyrovnane vykony...samozrejme ze ty slabiny tam jsou, ale zas prece nemuzes mit v tymu 4 world class stopery...v takovem hraci mas proste jisotu, ze to neni zadny retard a ze tu potrebnou praci zkratka odvede

Reagovat
Swarley

jako on na tom pravém beku dělal, co mohl no, ale tak tam jeho místo fakt nebude...tam je pak ale taky dost problém, protože Rafael je věčně zraněnej, tohle je prostě pro naši obranu specifické, s tím jsou obrovské problémy...každý zápas hrajeme úplně v jiném složení a to tomu nepřidává, pak tam vzniká neskutečnej chaos, hráči na sebe nejsou zvyklí, nefungují tam pak ani ty základní automatické věci...na toho pravého beka by to chtělo předělat Tonyho nebo teda aspoň mít možnost ho nasazovat v zápasech, kde se bude očekávat, že budeme tím dominantnějším týmem...

uvidíme, co to léto no, dají se očekávat změny, tak všechno se bude dát hodnotit až po přestupáku, jak se nám tam podaří posílit...

Reagovat
Dawon

Je to na hovno no...kdyby treba Jones a Rafa byli neznicitelni jak Evra, tak by ta obrana asi hned vypadala trosku lip Kazdopadne v te obrane se asi v lete budou dit docela veci, mam z toho fakt docela strach

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to sem si tak nějak i myslel Ale myslím, že kdyby vás nečekalo tolik změn v obraně, tak by se za 12 mega měl prodat a místo něj přijít někdo lepší. Aspoň na můj vkus je teda ta nevyrovnanost výkonů až moc velká, v nějakým WBA by to bylo asi jedno, ale v MU už je to problém. Často nestačím zírat, jak může tak často propadnout a být pozičně úplně mimo s tím, že jeho hráč zakončuje z malýho vápna do prázdné brány. Jeho výkony na RB nehodnotím, ani si z nich neutvářím názor, to je jeden velkej omyl, že má na té pozici tolik startů už několik sezon po sobě, nemá tam co pohledávat.

I tak jsem zvědavej, koho do obrany přivedete, pokud odejde i ten Evra. Prachů máte dost, snad nedoplatíte na to, že s nima bude operovat Moyes A vůbec celkově to asi bude pořádně divoký léto v PL, miliony budou jenom lítat - vy potřebujete CB (možná i dva), LB, CM, ManCity musí nutně koupit stopera do základu, Chelsea vysype pořádnej balík za útočníka + LB, AFC potřebují taky pořádnýho hrota, LFC potřebuje hodně posílit kádr pro LM, Spurs netuším, ale EFC i NUFC taky budou stoprocentně nakupovat, Saints budou nahrazovat ty, který neudrží... Bude to rekordní blázinec

Reagovat
Swarley

souhlas, on dokáže udělat úplně fatální chyby, jenže tomu se v téhle sezóně snad nevyhnul z těch stoperů nikdo, naprosto šílený...jak jsem to dopsal, tak jsem tam právě chtěl ještě připsat ten dovětek, o kterém teď píšeš ty, že dost možná dostane v tomhle ohledu ještě jednu sezónu...kdy prostě teď přijde jeden nový stoper, šlo by se do sezóny s tou čtverkou Jones, Smalling, Evans, posila a uvidíme, jak se to bude vyvíjet...dost možná by se další léto uvažovalo o tom, že by mohl odejít a na jeho místo by přišel další nový obránce...

jako v té naší obraně to teď bude šílené...ti zkušení odejdou a zůstane to na těch mladých, ale tam prostě z toho mám docela obavy...u Evanse není pochyb, že tu úlohu v pohodě zvládá, ale bývá u něj pár zápasů problém, než se dostane do herní pohody...to nás ale přivádí k tomu druhému, že se většinou po těch pár zápasech zraní, to je prostě u něj neskutečnej průser a obrovská škoda...jako doufám, že si to už vybral a teď bude držet...

Jones teda v posledních zápasech taky nepřesvědčuje, to mě docela teď taky v poslední době vrtalo hlavou...rozhodně už měl lepší formu a vypadalo to, že se vyvíjí naprosto dokonale, ale teď to jaro nebylo teda nic extra v jeho podání, takže těžko říct...strach o něj nemám, ten talent a předpoklad je tam jasný, ale nějak se teď v 2. půli sezóny přibrzdil...

no a pak je tu už jen Smalling, takže tam by se fakt možná dal očekávat příchod i dvou hráčů...levej bek je zcela klíčový místo, kde potřebujeme posílit, jestli teda Evra odejde...těch levých beků na trhu volných taky moc nebude a vsadit všechna na Shawa, je taky docela risk...on ten přechod nemusí být zdaleka tak optimální, pořád je to ještě mladej kluk, klidně to s ním může zamávat a mít jako náhradu Buttnera, tak to by bylo taky dost šílený...i když teda na jeho obranu, v posledních zápasech se předvedl v docela dost dobrém světle...

Reagovat
Swarley

a jinak rozhodně, to budou lítat neskutečné pálky, navíc před MS byly ty přestupáky trošku slabší a teď to začne, tohle léto bude šílený, máme se rozhodně na co těšit

jestli je Moyes ten pravý, to už jsme tu řešili, ale pochybuju o tom, že mu tu další sezónu vedení už nedá...nezbývá než doufat, že to bude v létě rozumné nakupování takovým způsobem, že ti hráči budou využitelní případně i někým jiným než Moyes...ale tak to se lehce říká, ale daleko hůř provádí

Reagovat
Bayern +

Plus ak postúpi QPR... Foxes budú rozširovať určite...

Reagovat
kiwwi

http://www.squawka.com/news/2014/04/15/why-this-7m-england-international-is-good-enough-to-be-man-utds-main-man/2014041596835

suhlasim s dawonom ze dojem z neho kazi to, ze hraval na bekovi...na CB podava fakt dobre vykony, aj ked niekedy vyzera fakt neohrabane a urobi chybu - ale zasa ktory stoper nie, aj ti najlepsi robia - vid Kompany posledny zapas...keby takto zahral Smalling, tak sa tu z neho vysmievaju vsetci este mesiac

Reagovat
Dawon

Ja bych si ho urcite nechal. Je to anglican, ktery je v tymu uz nejakou dobu, svoje si odehraje, tak proc se ho zbavovat? 12m neni nic co by nas vytrhlo...ta obrana uz tak zazije obrovske zmeny v lete, tak mi prijde hloupe to na silu rozkopavat jeste vic

Reagovat
Dawon

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

LOL.

Reagovat
SunFells

Pfff, nedával bych jim víc než to, za co nám ho ukradli.

Reagovat
SunFells

Hlavně doufám, že by se o něj Wenger nezajímal i kvůli tomu, že by moh krýt Bacovi záda.

Reagovat
fantomas

? To by na tom bylo to nejlepší právě. Koupit mladý CB/RB schopný vývoje by bylo naprosto ideální řešení.. jen bych si samozřejmě doved představit lepší varianty než zrovna Smallinga.

Reagovat
Dawon

U Smallina je ten problem, ze on narozdil treba od Vermalena nebo Vertonghena je na tom kraji naprosto strasny a u nej by se vazne nemelo uvazovat o tom, ze by tam nejak pravidelneji mohl naskakovat jestli vam vadi, ze je dopredu slaby Sagna, tak si neumim predstavit, co byste rikali o SMallingovi

Reagovat
fantomas

Vermaelen je na kraji podobně strašnej teda a se Sagnou sem si právě zvykl na defenzivního pravýho beka, takže v tomhle směru pohoda - já se naopak bojim nákýho nezodpovědnýho Frantíka. To bych osobně radši koupil takovýho univerzála, co bude mít ze stopera relativně správný defenzivní návyky, a zastane pozici backupu na ty dvě pozice. Ale těžko říct, Sagna stejně nevydrží dýl než dva roky (i kdyby podepsal na tři), a pak se to bude muset řešit tak jako tak.

Reagovat
SunFells

Aurier je útočně hodně silný, ale zase hrál kolikrát i stopera v tříčlenné obraně, nebude na tom defenzivně asi moc špatně.

Reagovat
fantomas

Ok, budiž, já o něm vim pramálo. Naopak o Corchiovi, kterej se k nám kdysi tlačil, vim poměrně dost - a tam ten problém s defenzívou přesně je (Debuchy detto). Od tý doby sem radši skeptickej.

Reagovat
SunFells

O Corchiu bych taky nestál, prý ani nemá vůbec dobrou sezónu, tak to snad nehrozí.

Reagovat
Dawon

Tak tam uz se pak nabizi moznost treba tocit Sagnu s nejakym tim ofenzivnejsim mladym bekem podle soupere...protoze zrovna z toho jak u nas hraje napravo Smalling nebo Jones a potom nastoupi Rafael, tak funkcnost celeho toho tymu neuveritelne stoupa, najednou je ta prava strana uplne o necem jinem a to taky hraje docela roli

Reagovat
SunFells

Smalling na RB není ani o píď lepší než Jenkinson bez formy, kterého ženete pryč. Bylo by to opravdu to nejlepší?

Reagovat
fantomas

Bylo by nejlepší koupit CB/RB s potenciálem rozvíjet se než dál sázet na Jenkinsona, ano. O tom, že to MUSÍ bejt Smalling, nic nepíšu - ba naopak, Smallinga nechci. Jen mi přišlo, žes to bral tak nějak všeobecně.

Reagovat
SunFells

Na Jenkinsona se právě moc nevsází, z toho vzniká hlavní problém. Pamatuji si jedno období, kdy se na něj vsázelo a to obýval sestavy kola a byl spojován s Albionem. Ale chápu, že Bac je jasná jednička a Karel není zrovna vhodný backup, jak tomu například bylo kolik let u Fabianskiho. Já se vyjadřoval k Smallingovi, takže jsem se bavil o Smallingovi ...kdyby se našel někdo vhodný, který by obsluhoval ty dva posty, tak budiž, ale nikdo mě moc nenapadá a upřímně ani tohle nepovažuju za nejlepší řešení, když Bac zároveň bude 4. stoperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson podle mě vždycky potřebuje nějak čas na to, aby se srovnal a netragédil, takže jako backup fakt není vhodnej, aspoň zatim.

Reagovat
SunFells

Půjčil bych ho nějakému Hullu a on se časem spraví.

Reagovat
smazaný uživatel

časem se spraví a bude mať na to, aby za ten Hull mohol hrať pravidelne.

Reagovat
SunFells

To tak možná ten tvůj Corchia

Reagovat
smazaný uživatel

Četl sem o našem zájmu o hostování na příští sezonu, ale u nás by byl taky jenom backup Baggies budou asi shánět RB. A Foxes vlastně taky nemůžou jít do PL s De Laetem.

Reagovat
fantomas

A pokud se zachrání Fulham, tak ten by taky mohl. Riether se pod Magathem posunul do zálohy a s Heitingou tam hádám jako s první volbou počítat nebudou případně.

Reagovat
fantomas

I když ted koukám, že se o víkendu zase dá čekat na RB. Ok.

Reagovat
SunFells

Něco by se určitě našlo. Opravdu nemá moc smysl, aby u nás hrál za U21 a v áčku byl akorát součástí Wengerova brilantního taktického manévru - hry na 4 beky, když brání skóre - a pak se jevil nedostatečně, když nepřipravený musí naskočit za zraněné.

Reagovat
fantomas

No tak úplnýho chudinku z něj snad dělat nemusíme

Reagovat
SunFells

Ty vykládej

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Ramsey. Čím víc ho většina špinila, tím víc si měl tendenci zacházet do opačného extrému.

Reagovat
kiwwi

hahaha ale ked som vam to pisal vtedy o Verthongenovi, tak ste sa smiali, ze nic take nepotrebujete

Reagovat
smazaný uživatel

aj sa tomu stále smejem/e.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

je to gooner, len nech príde.

Reagovat
SunFells

Aby se pak nevybod na dalšího goonera, Auriera. Myslím, že teď bude mít poslední příležitost jej podepsat a podle toho, co jsem slyšel, tak v L1 solidně válí ...narozdíl od Corchii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja by som so Smallingom nerátal na RB, jedine v krajných prípadoch. Rátal by som s ním ako s trojkou na stopéra, keďže Vermaelen asi odíde. Dokonca by sa tu ponúkala aj nejaká výmena na trase Old Trafford - Emirates. A Auriera kúpiť takisto, rok sa bude točiť s Bacom, zvykať si a za rok-dva jasná jednotka. Jenksa poslať hosťovať sem napr.:

http://bit.ly/1mcrLCq

Reagovat
SunFells

A myslíš, že Wenger by tam s ním taky nerátal? Kdyby šel do Smallinga, tak bych řekl, že z velké části i kvůli tomu, že může hrát napravo a Wenger nikdy nedá všechny posty do richtigu, nakonec jen v té obraně jsme letos hráli se třema stoperama ...btw celkem klika, že tady se nám to tento ročník nevymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to tak, že so Smallingom na RB len v takých prípadoch ako teraz s Vermaelenom na LB... A nekrič hop s tými zraneniami, stále máme 5 skurvene dôležitých zápasov a stať sa môže všeličo.

Reagovat
niflheim

Málo.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Honza Matoušek

Massimiliano Allegri by se mohl stát novým manažerem Tottenhamu. List Corriere dello Sport tvrdí, že bývalý trenér AC Milán už londýnskému klubu na nabídku kývnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

určitě by rád viděl, jak by mu to (ne)šlo v Anglii, ale nejsem si jistý, jestli na to má rovnou na takové úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=K86J1q4_yzc

úžasné titanicklas bendtner

Reagovat
fantomas

Achjo, právě doplňuju předpokládanou sestavu AV, a řikám si.. Albrighton-Holt.. neexistuje vzorovější fantomasova noční můra než tenhle zabijáckej tandem.

Reagovat
Bayern +

Albrighton - Holt, Bent, len musíš počkať do leta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele