Premier League souhrn - 8. kolo

29.09.2007, 16:31, aktualizováno 01.10.2007, 23:40
Komentáře a souhrny
Na čele Preier League se nic nemění, Arsenal vyhrál 1:0 na hřišti West Hamu, stejně si vedl i Manchester United v Birminghamu a Liverpool ve Wiganu. Na třetím místě se drží Manchester City, ten doma porazil Newcastle. Chelsea už počtvrté nedala gól a remizovala s Fulhamem, naopak jedenáct gólů viděl Fratton Park, kde domácí Portsmouth přestřílel Reading 7:4, v dohrávce Tottenhamu s Aston Villou jich padlo osm.
Manchester City - Newcastle United 3:1
Branky: 38. Martin Petrov, 47. Emile Mpenza, 87. Blumer Elano - 29. Obafemi Martins
V souboji dvou týmů z vyšších pater tabulky zaslouženě zvítězil domácí Manchester City a potvrdil tak skvělou formu v úvodu sezony. Hostující Newcastle nicméně vstoupil do utkání aktivně a odměnou mu byl vedoucí gól. Jeremi našel přesným pasem Obafemi Martinse, který si na hranici šestnáctky skvěle zpracoval míč a bleskurychlým zakončením oslavil svou třetí branku v této sezoně tradičními akrobatickými kousky.

Citizens však odpověděli zvýšenou aktivitou a dostali svého soka pod tlak. Hlavně aktivní Petrov častokrát zatápěl obraně Strak a právě bulharský rychlík v 39. minutě vyrovnal. Kombinaci ve středu hřiště zrežíroval výborný Elano, chytře využil špatně zahraného ofsajd systému Newcastlu a vybídl k průniku Irelanda, ten svou finální přihrávku poslal přesně na kopačku Petrova a bylo vyrovnáno. V závěru prvního poločasu mohli Citizens strhnout vedení na svou stranu, Elano opět vyslal přesnou kolmici na Irelanda, který postupoval sám na Shaye Givena, ale svou velkou šanci neproměnil, brankář Newcastlu jeho ránu vytěsnil hrudí.

Do druhého poločasu vstoupil evidentně správnou nohou Manchester City, pokračoval tak v tlaku, který si vytvořil v posledních dvaceti minutách poločasu prvního. Proč je Petrov u Erikssona ceněným hráčem, potvrdil dvě minuty po zahájení druhého dějství, ve sprinterském souboji s dnes jalovým Taylorem jasně zvítězil a poslal krásný centr na hlavu Emila Mpenzy. Belgický útočník šťastnou rybičkou v pádu trefil přesně místo, kde byl Given krátký. Po inkasované brance Newcastle nezvýšil nějak závratně svou aktivitu, naopak domácí podnikali nebezpečné brejky, kterými častokrát zatápěli obraně s českým zadákem Davidem Rozehnalem. Když v 87. minutě zvýšil Elano překrásným přímým kopem do šibenice na 3:1, bylo už jasné, že tři body zaslouženě zůstávají na City of Manchester Stadium.
více informací
West Ham United - Arsenal FC 0:1
Branky: 13. Robin Van Persie
O těsném vítězství kanonýrů rozhodla branka Robina van Persieho z 13. minuty. Holandský útočník se trefil v úvodu zápasu, když hlavou usměrnil přesný centr Alexandra Hleba. Svěřenci Arseného Wengera v prvním poločase domácímu West Hamu nepovolili takřka nic a kontrolovali hru.

V druhém dějství byl West Ham nebezpečnější, ale dobře organizovaný Arsenal měl i nadále kontrolu nad zápasem, díky své aktivitě a neustálému napadání nedovolil svěřencům kouče Alana Curbishleyho vytvořit si souvislejší tlak. Za hosty mohl zvýšit Van Persie, který svou slabší pravačkou nastřelil tyč, Holanďan byl krátce na to u další gólové akce, skvěle vybídl Adebayora, útočník Toga však na rozdíl od zápasu s Derby Country nebyl ve střelecké pohodě a jeho pokus o obstřelení vyškrábl skvělý brankář Green, který ve zmiňovaných momentech držel domácí nad vodou. Na druhé straně několikrát pozlobil obranu Arsenalu Dean Ashton, zatím nejlepší střelec West Hamu. Při své největší šanci na vyrovnání však neměl potřebné štěstí, v 83. minutě mu jeho hlavičku po rohu Ljungberga vykopl takřka z brankové čáry hrdina zápasu Van Persie. Arsenal si tak připsal další tři body a v dosavadním průběhu Premier League ještě neprohrál. Pikantní, avšak nakonec hořkou příchuť mělo utkání pro záložníka kladivářů Freddieho Ljunberga, který v Arsenalu prožil nejsvětlejší část své fotbalové kariéry, ale nakonec se s klubem neloučil zrovna v dobrém.
více informací
Wigan Athletic - Liverpool FC 0:1
Branky: 75. Yossi Benayoun
Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že Wigan si proti Liverpoolu připíše velmi cenný bod. Ovšem v 75. minutě udeřil Benayoun a zajistil Reds výhru. Domácí fotbalisté tak opět pokračují v mizérii, která trvá už pět zápasů, za tu dobu získali pouhé dva body. Po dnešním zápase se propadli na dvanácté místo.

Na začátku duelu diváci viděli především defenzivní fotbal, a proto není divu, že poprvé vážněji zahrozil Liverpool až v 25. minutě. Pennantův centr doletěl v pokutovém území až na hlavu Dirka Kuyta, ten i přes dostatek času pohodlně zakončit nemířil dobře a Kirkland jeho pokus v poklidu lapil. Reds i nadále zaměstnávali obranu domácích a ti mohli být rádi, když se jim podařilo odkopnout míč od vlastní brány. Výborný poločas sehrál španělský útočník Fernando Torres, který wiganského gólmana několikrát zaměstnal svými příležitostmi.

Domácí fotbalisté přišli z kabin na druhých 45 minut jako vyměněni a několikrát o tom přesvědčili, a to především v úvodních minutách. Marcus Bent dokonce vstřelil gól, ten nebyl však pro údajný ofsajd uznán. Před bránou Joseho Reiny byl nebezpečný především Jason Koumas, jenže ze svých příležitostí nic nevytěžil. Nesmírně blízko gólu byl v 60. minutě Steven Gerrard, ale jeho dělovka z 22 metrů letěla jen těšně vedle pravé tyče Kirklandovy brány. Tři body pro hosty zařídil patnáct minut před koncem zápasu nenápadnou střelou střídající Benayoun.
více informací
Sunderland AFC - Blackburn Rovers 1:2
Branky: 90. Grant Leadbitter - 53. David Bentley, 55. Roque Santa Cruz
Čtyřicet tisíc diváků odcházelo v sobotu v podvečer ze Stadium of Light zklamaných. I přes sympatický výkon domácích si Blackburn ze Sunderlandu po výhře 2:1 odvezl všechny tři body a posunul se na šestou příčku Premier League.

První poločas zápasu byl poměrně vyrovnaný. Blackburn sice soupeře zastiňoval kvalitou záložní řady, ale domácí vše vyvažovali pílí a odhodláním. Mladík Leadbitter střílel ze všech možných pozic, nicméně čtyři jeho pokusy zblokovali obránci, pátý zastavil brankář Brad Friedel. Blackburn poprvé zahrozil hlavičkou Santa Cruze, kterou nad břevno odvrátil obránce Higginbotham. V 38. minutě se v nadějné pozici ocitl hostující Matt Derbyshire, ale jeho rána pouze prolétla okolo Gordonovy tyče. Čtyři minuty před koncem poločasu se příznivci Sunderlandu možná opravněně dožadovali penalty. Chopra upadl v pokutovém území po zákroku Friedela, rozhodčí Walton se chvíli rozmýšlel, avšak nakonec udělil domácím pouze výhodu rohového kopu. V první půli tedy branka nepadla.

Zápas rozhodly dva góly v rozmezí 53. a 55. minuty. Nejprve do pokutového území zamířil Santa Cruz, zkusil střelu, tu zblokoval Higginbotham, nicméně míč přistál před Bentleym a ten už zamířil přesně. O dvě minuty později pak do té doby dobře hrající Higginbotham zpackal malou domů a k míči se dostal Brett Emerton. Jeho sice brankář Gordon vychytal, ale na následnou Santa Cruzovu dorážku už nemohl dosáhnout. Poslední hřebík do rakve sunderlandských "Černých koček" mohl po přihrávce vynikajícího Santa Cruze zatlouct Bentley, ale jeho jedovatou střelu Gordon kryl. Domácí se rozhodli nevzdat, utkání dohrávali se čtyřmi útočníky na hřišti. Odměnou za jejich úsilí jim bylo alespoň snížení v poslední minutě, kdy se konečně trefil neúnavný Leadbitter.
více informací
Portsmouth FC - Reading 7:4
Branky: 7. Benjani Mwaruwari, 37. Benjani Mwaruwari, 55. Hermann Hreidarsson, 70. Benjani Mwaruwari, 75. Niko Kranjčar, 81. Sean Davis, 90. Sulley Muntari (pen.) - 45. Stephen Hunt, 48. Dave Kitson, 79. Shane Long, 90. Nicky Shorey
Historické tabulky Premier League byly přepsány v sobotu v Portsmouthu. Domácí tým zde porazil Reading hokejovým výsledkem 7:4 a jedenáct branek v jednom utkání je novým rekordem soutěže. Reading sice Portsmouth neporazil už dlouhých 25 let a i tabulkové postavení favorizovalo domácí, ale že si hosté nechají nastřílet sedm branek, to nečekal nikdo...

Domácí trenér Harry Redknapp se rozhodl do útoku postavit místo Davida Nugenta zimbabwského Benjani Mwaruwariho a jeho úsudek se ukázal jako správný už po sedmi minutách, když Mwaruwari po Utakově přihrávce vstřelil první gól zápasu. V 37. minutě nejprve Diop ranou z třiceti metrů donutil Hahnemanna k robinzonádě a následná situace Mwaruwari versus ležící gólman nemohla dopadnout jinak, než zvýšením na 2:0. Do přestávky stačili hosté ještě snížit, když se hlavou po závaru v brankovišti prosadil Stephen Hunt.

Gólové šílenství začalo v druhém poločase. Tři minuty po jeho začátku bylo vyrovnáno. David James špatně odhadl vzdálenost k míči, vyběhl z brány za Huntovou dlouhou přihrávkou, ale Kitson byl u míče dříve a zakončoval do prázdné brány. V 55. minutě dostal domácí zpět do vedení obránce Hreidarsson, který si naběhl na Distinův centr a z osmi metrů hlavou zamířil přesně. Reading měl ještě jednu šanci na vyrovnání – v 66. minutě Nicky Shorey kopal penaltu. James ale napravil své předchozí zaváhání a anglického obránce vychytal. O chvíli později si Mwaruwari obešel soupeřovu obranu i brankáře a zkompletoval hattrick. Na 5:2 zvyšoval Kranjčar hlavou po Davisově centru. Deset minut před koncem utkání Shane Long snížil na 5:3, ale třígólové vedení vrátil Portsmouthu téměř okamžitě Davis. Desátou branku zápasu vstřelil v nastaveném čase z pokutového kopu domácí Muntari. Nakonec se gólu dočkal i Shorey, čtvrtou trefou hostí stanovil konečný výsledek.
více informací
Derby County - Bolton Wanderers 1:1
Branky: 19. Kenny Miller - 32. Nicolas Anelka
Souboj předposledního s posledním týmem tabulky Premier League byl k vidění v zápase Deby – Bolton. Domácí se zaslouženě ujali ve 20. minutě vedení, jenže Wanderers dokázali ještě v prvním poločase vyrovnat na konečných 1:1. Hosté byli po většinu utkání aktivnější, přesto si Derby si za svoji snahu bod zasloužilo.

V podstatě hned z první vážnější šance padl gól. V 19. minutě vytvořil Howard dobrou příležitost pro Kennyho Millera a ten střelou z deseti metrů do rohu branky otevřel skóre. Když už se zdálo, že si Derby vytváří tlak, udeřil také Bolton. Chyby Leacocka dokázal využít hostující kanonýr Nicolas Anelka, jenž nedal domácímu gólmanovi Bywaterovi šanci. Úvodní půle rozhodně skvělým fotbalem nijak oslňovala, přesto se diváci nenudili.

Derby ovládlo úvod druhého dějství, což vyústilo v řadu šancí. Tu největší měl domácí útočník Miller, proti němuž se ovšem zaskvěl fantastickým zákrokem Jaaskelainen. Domácí Berani hrozili i nadále. Střelu z dálky vyzkoušel James McEveley, ale byl nepřesný a podobně si za malou chvíli vedl také Miller. Po úvodním náporu Derby se Bolton začal osmělovat a v průběhu poločasu si vytvořil dvě slibné šance. Tu první spálil útočník Diouf, jenž se objevil tváří v tvář Bywaterovi a obdobně si vedl i náhradník Wilhelmsson.
více informací
Chelsea FC - Fulham FC 0:0
Branky: -
Ani druhý zápas pod vedením Avrama Granta nedokázali fotbalisté Chelsea vyhrát a proti Fulhamu si připsali pouze bod za bezbrankovou remízu. Utkání ovlivnila také červená karta, kterou obdržel Didier Drogba v průběhu druhého poločasu.

V úvodu duelu byl Fulham favorizované Chelsea více než vyrovnaným soupeřem. Zřejmě největší gólovku prvního poločasu si vypracoval už ve 14. minutě Fulham. Aktivní záložník Davies našel svým centrem před bránou hlavu Dempseyho, ale ten i přesto, že nebyl nijak výrazně hlídán, mířil jen těšně vedle Čechovy brány. Zanedlouho byl blízko gólu i domácí Drogba, který dostal výbornou přihrávku od Colea, ale na poslední chvíli jej odzbrojili obránci Cottagers. Hosté i nadále dokázali zaměstnávat defenzivní hráče Blues, ovšem jedinou výraznější šanci mohl mýt Davies, ten byl však odzbrojen Belletim. S blížícím se koncem prvního poločasu se Chelsea dostala do velkého tlaku, ale nedokázala z něj nic vytěžit. Několik výborných příležitostí připravil pro své spoluhráče především Joe Cole, jenže ty zůstaly nevyužité.

I na začátku druhé půle byli domácí velmi aktivní a první minutě se málem radovali z prvního gólu. Cole svým centrem našel před bránou neobsazeného Kaloua, ten však netrefil míč ideálně a gólman Keller vyrazil alespoň na tyč. O pár minut později se americký gólman ve službách Fulhamu vyznamenal podruhé, tentokrát při střele Drogby. Stoprocentní šanci ke vstřelení gólu měl v 68. minutě mladík Kalou, jenže svoji hlavičku nezamířil přesně. Uběhlo sotva pár okamžiků a branku měl na svých kopačkách Cole, ovšem proti Kellerovi neuspěl a mířil podobně jako reprezentant Pobřeží slonoviny mimo. Zápas se po vyloučení Drogby dohrál bez nějakých výraznějších šancí, až na jednu. Hrdinou se mohl stát deset minut před koncem Paul Konchesky, toho ale vychytal výborným zákrokem Petr Čech.
více informací
Birmingham City - Manchester United 0:1
Branky: 51. Cristiano Ronaldo
Manchester si nedovolil ani proti Birminghamu bodové zaváhání a svoji sérii výher prodloužil už na pět zápasů, díky čemuž si udržel druhou příčku. Navíc ani popáté neinkasoval, přestože vyhrál opět jen 1:0.

První poločas nabídl výborný fotbal a skutečnost, že ani jeden tým nedal gól, se rovnal téměř zázraku. Jedná velká šance střídala druhou. Ve druhé minutě se chyby dopustil hostující Scholes, čímž umožnil vytvořit příležitost pro Jeromeho, toho vychytal Van der Sar. Z následného rohového kopu opět zahrozili domácí a nizozemský gólman vyrážel míč z brankové čáry. Manchester poprvé vážněji zahrozil v 15. minutě, kdy se centrovaný míč dostal v pokutovém území až k Giggsovi, který nakonec mířil nepřesně. Hned na to měl obrovskou šanci po centru Larssona McScheffrey, jehož hlavičku zastavil až na brankové čáře stoper Ferdinand. Birmingham byl naposledy velmi blízko gólu v 28. minutě, kdy málem využil chyby Van der Sara aktivní Jerome.

Do druhého poločasu vystřídal trenér Fergusona zraněného Van der Saara polským gólmanem Kuszcakem, který se také několikrát zaskvěl. Celý zápas rozhodl jediný gól, který vstřelil v 51. minutě Cristiano Ronaldo po chybě Franka Queudruea. Blízko vyrovnání byl hned dvakrát McScheffrey, ale nejprve vyrazil jeho šanci na roh Kuszcak a podruhé úspěšně zasáhl Ferdinand. Vedení mohl zvýšit v 80. minutě opět Cristiano Ronaldo po skvělé přihrávce od Rooneyho, jenže mířil vedle.
více informací
Everton FC - Middlesbrough FC 2:0
Branky: 7. Joleon Lescott, 58. Steven Pienaar
Vydařený návrat na hřiště po zranění zažil španělský záložník v barvách Evertonu Mikel Arteta. Velkou měrou se zasloužil o zlepšení herního projevu liverpoolského týmu, kterému se v posledních zápasech moc nedařilo. Everton porazil Middlesbrough 2:0.

Už v sedmé minutě poslal domácí do vedení Lescott, který po závaru před brankou Middlesbrough hlavou překonal brankáře Schwarzera. O pět minut později mohlo být srovnáno, když Mido hlavičkoval na neobsazeného O’Neila, ten ale nechal vyniknout gólmana Howarda. V průběhu prvního poločasu byli domácí aktivnější, přesto si mnoho šancí ke zvýšení náskoku nepřipsali. Nic nezměnil ani McFadden, který se dostal do velmi slibné pozice po centru Bainese, jeho střele nechyběla sice přesnost, ale razance.

Po přestávce hlavičkoval těsně vedle hostující Boateng, vyrovnat nedokázal ani Lee, jehož střela z voleje šla hodně mimo. V 58. minutě vybojoval v tvrdém souboji s Boatengem míč Pienaar, jenž hned sprintoval vpřed, vyměnil si míč s Artetou a ten následně naservíroval míč jihoafrickému útočníkovi do pozice, odkud dal branku na 2:0. Kouč Middlesbrough Gareth Southgate se ještě pokusil oživit hru svých svěřenců ofenzivnější taktikou, ale už mu to nebylo nic platné, Evertonu si nakonec dvoubrankový náskok uhlídal.
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa 4:4
Branky: 20. Dimitar Berbatov, 69. Pascal Chimbonda, 82. Robbie Keane (pen.), 90. Younes Kaboul - 22. Martin Laursen, 33. Martin Laursen, 40. Gabriel Agbonlahor, 59. Craig Gardner
Velké drama se šťastným koncem zažili diváci na White Hart Lane, kde Tottenham v dohrávce osmého kola Premier League hostil Aston Villu. Domácí Spurs prohrávali už 1:4, ale ve druhé půli zabrali a v nastaveném čase srovnali na konečných 4:4.

Už dlouho se spekuluje o tom, jak pevná je vlastně pozice manažera Martina Jola u kormidla Tottenhamu. Londýnský klub, který pravidelně provětrává ty nejlepší ligové týmy a bojuje o evropské poháry, prožívá katastrofální úvod sezóny. Jediné vítězství ze sedmi zápasů jej odsoudilo do sestupových vod.

Z nich se měli Kohouti vynořit po domácím duelu s Aston Villou. Jenže v první půli předvedli výkon hodný týmu marně bojujícího o záchranu. Začátek byl ještě z jejich strany slušný a dokonce se ujali vedení, to když zachyboval Laursen a bulharský reprezentant Dimitar Berbatov nasměroval do sítě Huddlestonův centr. Jenže hned za dvě minut dánský stoper své zaváhání napravil - využil hrubku Paula Robinsona, jenž neudržel v ruce snadný centr, a zakončoval do opuštěné branky. Pro Villu to byl vůbec první gól venku v sezóně, ale zdaleka ne poslední, a to ani v tomto zápase.

Martin Laursen se rozehrál k velkému výkonu. Nejprve před vlastní brankou dobře zablokoval pokus Lennona, ve 33. minutě pak znovu zaúřadoval na druhé straně. Po Barryho centru z pravé strany zakončoval Zat Knight a od Laursena se míč odrazil do branky - 1:2. Pro domácí to byla studená sprcha, ale zdaleka to nebyl konec. Pět minut před odchodem do kabin se do vápna probil Daniel Agbonlahor a střelou k zadní tyči zvýšil už na 3:1 pro Villu.

Martin Jol se pokoušel reagovat na vývoj zápasu střídáním, místo Tainia poslal do hry útočníka Jermaina Defoa, ale krátce nato přišla další pohroma. Younes Kaboul na hranici šestnáctky nedovoleně zastavil Agbonlahora, k přímému kopu se postavil Craig Gardner a střelou kolem zdi se trefil k tyči - 1:4.

Domácí byli zralí na ručník, ale zápas nezabalili a dobře udělali. Aktivní Defoe nejprve nechal vyniknout Carsona v brance Villy, ale v 69. minutě měl prsty ve snížení - Bale centrival, Defoe trefil tyč a Pascal Chimbonda doklepl míč do sítě. Drama se vystupňovalo osm minut před koncem. Harewood ve vápně fauloval Benta, k penaltě se postavil Robbie Keane a s přehledem snížil na rozdíl jediného gólu.

Hon za vyrovnáním vrcholil, ale šance nepřicházely. Domácí nevěděli kudy k brance, postupná kombinace neexistovala, dlouhé nákopy byly buď moc dlouhé, nebo končily na hlavách obránců vedených sebejistým Laursenem. Jenže přišel nastavený čas, v němž domácí vybojovali roh. Villans nedokázali míč na několik pokusů pořádně odvrátit, vznikl velký závar a na jeho konci stál francouzský obránce Younes Kaboul, jenž napálil odražený míč do horního rohu Carsonovy branky a srovnal na konečných 4:4.

Bod z domácího zápasu by se mohl zdát ztrátou, tou však vzhledem k průběhu rozhodně není. Tottenham ukázal, že umí bojovat a přestože stále zůstává na třetím místě od konce, jen bod před posledním Derby, rozhodně není odepsaný.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC761016:419
2.Manchester United85217:217
3.Manchester City851211:616
4.Liverpool FC743012:215
5.Everton FC841310:813
6.Portsmouth FC833215:1212
7.Blackburn Rovers73317:512
8.Chelsea FC83327:812
9.Aston Villa732211:811
10.Newcastle United732210:811
11.West Ham United73139:710
12.Wigan Athletic82248:88
13.Birmingham City82247:108
14.Middlesbrough FC82249:138
15.Sunderland AFC82248:138
16.Fulham FC814312:147
17.Reading82159:187
18.Tottenham Hotspur813414:166
19.Bolton Wanderers81259:135
20.Derby County81255:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Citizens zahráli perfektně, mají silný tým a hlavně doma moc ztrácet nebudou. Hodně se mi líbil ten mladičký obránce, Petrov a Elano, který byl u většiny akcí domácích. Newcastle mi připadal nějaký slabý, až na Milnera a Martinse neměli směrem dopředu nebezpečného hráče, nedokázali udržet balon a v obraně jim to hořelo, hlavně Taylor se dnes vyznamenal, Petrov a nejen on si z něj dělali dobrý den.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jalový Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda straky...

Reagovat
smazaný uživatel

co se to děje? .. 7:1,8:1,7:4

Reagovat
smazaný uživatel

to si chlapci trochu spletli s hokejem ne?

Reagovat
HOST*

Portsmouth - Reading 7:4, proč to nemohli dávat na Primě místo marné Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to musel být spiel nice

Reagovat
HOST*

no jo kvuli Petoj se budem divat na tu jejich haluz nakopavanou...

Reagovat
smazaný uživatel

no byla to bída.. jsem fanda Chelsea, ale z tohohle fakt bolí oči a taky musím zkritizovat Drogbu co to mělo znamenat ta první žlutá karta, trapný Didier. Asi nechápe, že tímhle posral zápas. Ještě, že tam byl Čech a jeho reflexivní práce nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma hodne silnej kádr skvely hrace,ale to ze odesel murýňo tým poznamenalo tolik jak nikdo necekal,snad ani sam abramovic.Ale podle me je jen otazka kdy rusák priláká nejakyho kvalitniho trenera(sorry,ale ten Grant u takovejch hvezd jako jsou hraci cukotky asi respekt nema).A potom pujdou nahoru,zalezi na tom jak dlouho jim to bude trvat.

Reagovat
Shevchenko

Co se to děje? Včera Slavia 7:1, Dneska Brémy 8:1 a Portsmouth 7:4

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím globálním oteplováním.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

může mi někdo vysvětlit jak je možné, že se z nejobávanějšího útočníka planety stane takový tragéd? Vždyť už působí až komicky jak mu to nejde, když si vzpomenu na ty neuvěřitelné goaly, co střílel za AC, tak z toho mám bolehlav.. do něho se převtělil asi nějaký podprůměrný hráč nebo co. Vždyť je doslova marný a neuvěřitelně mrví hru Chelsea, která už je tak dost zmrvená

Reagovat
Shevchenko

My jsme ho prokleli

Reagovat
smazaný uživatel

To se vám povedlo, ale Gilardina jste teda nemuseli.

Reagovat
HOST*

Chelsea jen tak dal united

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*kaprůn

giuly

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes bez problémů, West Ham k ničemu vážnějšímu nepustili, což mě trochu překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Me se celkove ten zapas moc nelibil,meli sme dat pojišťováka a hrat v klidu,pac minulou sezonu sme west ham pustili k jedny sanci a my zadnou nedali a skoncilo to 1:0 pro ne.Ale v tomhle utkani sme ukazali dravost a touhu po vitezstvi,ukazali sme ze dokazeme hrat i osklive zapasy a ze dokazeme hrat tvrde-a to je dobře:)

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by ma zaujimala statistika navstev chelsea-fc.cz z pred dvoch rokov a dnes.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty aby sis nerýpnul docela by mě zajímali fanoušci Barcelony tak před 5-6 lety

Reagovat
smazaný uživatel

no a me by zajimalo jak kolik fanousku pribylo arsenalu tedka za tech par kol-asi ty teenageři od CFC sli k nam-proste klasika fandej komu se dari

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jasně že takoví přeletaví lidé existují, ale je to v československé povaze každého furt z něčeho podezírat

Reagovat
smazaný uživatel

Barca s tym problemy nema. Patri ku klasike.

Reagovat
Shevchenko

Každý ví kolik fanoušků přibylo v sezóně 2004/05.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko ?

Chcel som povedat, ze Barca je futbalova klasika. Mala fandov predtym, ma ich aj teraz. Samozrejme pribudli rychlokvasky. U Chelsea to je vsak radikalne viac a prave tie rychlokvasky dla mojho nazoru tvori vacsinu sucasnych fandov na Slovensku, v Cecha i inde v zahranici.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu vetsina fandu celsi sou rychlokvasky-ale hlavni je ze nejsou verný tedka se tim ze fandej celsi moc nevytahujou a to me sere-ja fandim arsenalu uz docela dlouho a vzdycky sem je podporoval i kdyz dva roky nic nevyhrali.Podle me typickej fanousek celsi 15letej kluk/holka kterej si koupi cinskej dres a fandi pokud se dari,az se prestane darit vidi treba manyoos tak si koupi cinskej dres ronalda a je z ne devil.Tak todle ja uplne nesnasim.

Reagovat
HOST*1860

tak ja sem fandil chelsea a fandit budu, jen me dostal ten mourinho, jeste sem to nerozdejchal.. porad tvrdim, ze to byla ta nejvetsi abramovicova chyba, Bohuzel se to jen potvrzuje..

Reagovat
smazaný uživatel

tak prepáč, ja som mal 15 už dávno a chelsea fandím stále.... len nemám toľko času sa tu vykecávať lebo niekto musí aj pracovať..... a fandím jej aj teraz keď to tam kazí ten žid z Izraela

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam ze ty zrovna si ten 14 letej fanousek s cinskym dresem-ja naopak uznavam ty co fandili celsi pred abramovicem.Ale musis uznat ze vetsina fanousku sou ty teenageri-bohuzel.

Reagovat
HOST*

to sou paradní výsledky 7:1 Slavia pak 8:1 Brémy a teď 7:4 portsmouth už se těším na sestřih německý a anglický ligy v pondělí

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Devil

Jsem fanda Man.Utd. ale musim rict ze doufam ze mas pravdu ! Chce to trenera a ne takovou postavicku z lega !Chelsea ma silny kadr a je jen otazka casu kdy se z kryze vyhrabe ! Trochu me tam chyby ta rivalita mezi Man.Utd a Chelsea , i kdyz tomu hodne dodal Jose kterej tam uz nebude !

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

"postavička z lega"

Reagovat
HOST*

haha tiq sme6nici

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

haha ty už to nekuř

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*rotak

http://www.gunners.cz/gunners.cz-clanky/4.html

Trochu o tom co znamena anglicky klub...

Reagovat
HOST*

fakt brutal, tottenham vstal z mrtvejch a zachranil alespon bod

Reagovat
HOST*rotak

Tak TOT-VILLA to byla jako pohlazeni po dusi

Vic takovych zapasu. A aspon jeden takovy nekdy v nasi lize :D:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele