Premier League - souhrn 29. kola

09.03.2013, 17:56, aktualizováno 17.04.2013, 22:54
Komentáře a souhrny
Manchester United v jedné z dnešních dohrávek remizoval na hřišti West Hamu. Druhý Manchester City tak mohl umazat dva body ze svého manka na lídra tabulky, když na své půdě udolal nejtěsnějším výsledkem Wigan. Po hladkém vítězství na Fulhamu poskočila na třetí příčku Chelsea...

Fulham FC - Chelsea FC 0:3

17.04.2013 21:00

Góly: 30. David Luiz, 43. John Terry, 71. John Terry

Mise Fulham completed. Benítezův výběr díky zásahům obou stoperů zničila jindy houževnatý Fulham třemi brankami a z Craven Cottage si odváží pohodlnou výhru 3:0. Luiz a Terry tak dali modrému klubu o něco lepší pozici do závěrečných bojů o Ligu mistrů, než mají Arsenal, Tottenham a Everton.

Gól Davida Luize přišel, dá se říct, jako blesk z čistého nebe. Do té doby se oba týmy přetahovaly o převahu a nutno podotknout, že v úvodních minutách měl lehce navrch domácí tým. Jenže přišla třicátá minutě a Luizův "screamer". Eden Hazard předal brazilskému stoperovi míč ve vzdálenosti zhruba 30 metrů od Schwarzerovy brány a kudrnatý obránce se nerozpakoval a famózním způsobem šokoval celý stadion - 0:1. Dal si tak krásný dárek ke stému zápasu za Chelsea.

O deset minut později pak málem jeho počin zopakoval i Frank Lampard, který rovněž proti Fulhamu jubiloval. Šestistý duel v modrém dresu ovšem brankou neokořenil, jeho dalekonosná rána sice Schwarzerovi problémy nadělala, nicméně australský brankář dokázal jeho notně plavající pokus z přímého kopu vyrazit.

Jenže neuplynula ani minuta a druhou branku Chelsea skutečně slavila. Juan Mata nádherným centrem našel mezi dvěma obránci trošku místa pro Johna Terryho a kapitán hostujícího celku přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0 pro Blues. Petr Čech musel v první půli vytahovat jen jeden skvělý zákrok proti střele Emanuelsona a počínal si fantasticky. Za tohoto pro Chelsea luxusního stavu se odcházelo i do kabin.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil, i když dvacet minut před koncem byl kontaktní gól na spadnutí. Senderosova hlavička nejspíš mířila do brány, jenže Mladen Petrić ve snaze doklepnout míč do sítě překopl bránu. A za dvě minuty už došlo k definitivě. Mosesovu střelu vyrazil Schwarzer na roh, Matovu exekuci přetavil v asistenci Torres a John Terry druhým gólem v utkání doklepl hlavou míč do sítě - 0:3.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wigan Athletic 1:0

17.04.2013 20:45

Góly: 83. Carlos Tévez

Latics měli spoustu šancí k tomu, aby celý duel dokonce strhli na svoji stranu, ale gólové šance buď zmařil, nebo jim je sebral báječnými zákroky Joe Hart. Necelých deset minut před koncem pak ještě matematické naděje na obhajobu titulu vystřelil krásným zásahem Carlos Tévez.

Už v prvním poločase měl gól na kopačce argentinský forvard ve službách Wiganu Franco Di Santo. Vysoký forvard obdržel pas, jedním dotekem si obhodil dva obránce v pokutovém území a zívala na něj brána jen s jediným strážcem. Joe Hart ale perfektním skokem vykryl většinu prostoru a střelu k tyči s vypětím všech sil vyrazil.

Krátce po změně stran mohl poslat Wigan do vedení i Shaun Maloney, kterému radost sebral na brankové čáře odkopem Joleon Lescott. Man City si příliš šancí nevytvořil, až zhruba čtvrt hodiny před koncem se tváří v tvář Roblesovi dostal Edin Džeko, jenž však trefil jen hostujícího gólmana.

A v třiaosmdesáté minutě to přišlo. Carlos Tévez převzal nahrávku od Kolarova, přes protihráče pronikl do šestnáctky a parádní ranou do šibenice rozhodl o výhře 1:0 ve prospěch Manchesteru City. V samém závěru pak mohl ještě pojistit tři body pro domácí Kolarov, jeho rána ovšem bránu o kousek minula.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 2:2

17.04.2013 20:45

Góly: 17. Ricardo Vaz Tê, 55. Momo Diamé - 31. Antonio Valencia, 77. Robin van Persie

Manchester United měl ve svých rukou překonání rekordu v počtu bodů Premier League, jež drží Chelsea ze sezony 2005/2006. Po remíze 2:2 na hřišti West Hamu však už může tuto metu jen vyrovnat. Za remízu může být navíc i rád, jelikož vyrovnávací branku vsítil Robin van Persie z ofsajdové pozice.

Už v páté minutě měl na Andy Carroll gól na kopačce, jeho první pokus ovšem úvodní brankou neskončil. Až po čtvrthodině se anglický fotbalista pod brankou podepsal. Jarvis si po brejku pohrál ve vápně s Ferdinandem, jeho centr našel hlavu Carrolla a v malém pokutovém území jej za De Geova záda usměrnil Ricardo Vaz Té - 1:0.

Ještě před odchodem do kabin nicméně srovnal stav Antonio Valencia. Shinji Kagawa si podobně jako Jarvis poradil s obráncem v šestnáctce, před prázdnou bránou objevil ekvádorského křídelníka, jenž neměl nejmenší problém uklidit balon do brány - 1:1.

Nejhezčí okamžik zápasu si pro sebe napsal Mohamed Diamé. Deset minut po návratu z kabin rozehrál West Ham rohový kop, míč se dostal až právě k Diamému a záložník Hammers levačkou fantasticky zatočil k zadní tyči - 2:1.

Celý zbytek poločasu se Man United snažil o vyrovnání. Rooneymu se podařilo Jaaskelainena překonat, na brankové čáře ale zasáhl O’Neil. Stejně tak selhal i Van Persie, jemuž radost sebral finský brankář skvělým zákrokem. Až čtvrt hodiny před koncem mohl Nizozemec slavit. Kagawa rozezněl svou ranou obě tyče a Van Persie dorazil míč do sítě. Sice z ofsajdu, ale sudí tento přehmat nezaznamenali - 2:2.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 0:0

16.04.2013 20:45

Góly: -

Bitva o Ligu mistrů mezi Arsenalem a Evertonem nepřinesla ani gól, ani žádné velké rozřešení. Toffees po remíze dále zůstávají v těsném závěsu za londýnským triem; šanci odpoutat se alespoň na jeden den od Chelsea a Tottenhamu naopak nevyužili Gunners.

První poločas byl zprvu ryze anglický. Plný soubojů, bojovný a z těchto indicií měl logicky navrch Everton. Arsenalu dělala především dvojice Anichebe, Fellaini. Paradoxně však právě po odkopu belgického reprezentanta přišel jako slepý k houslím k míči Cazorla, předal Gibbsovi, jenž nicméně s nabídnutou šancí naložil prachbídně. Jedinou další příležitostí úvodních minut byla Pienaarova střela nad ve výborné pozici po krásném pasu Jagielky.

Postupem času se misky vah na obou stranách vyrovnávaly, bohužel úroveň zápasu upadla do průměru. Až v závěrečných minutách se nuda proměnila v atraktivní podívanou se spoustou náznaků gólových šancí. Dvakrát se o ně postaral mladík Ross Barkley, nejprve sám z dálky technicky střílel, poté nabídl míč Anichebemu, jehož důraz div nevyplynul ve vlastní gól.

Úplný závěr ale patřil domácím. U obou situací byl špílmachr Arsenalu Santi Cazorla, který se jednou vtělil do role režiséra, podruhé zakončoval sám. Jeho perfektní pas přetavil v gólovou nahrávku někam na penaltu Ramsey, jenže Giroud mířil ve skluzu úplně vedle. Poté Španělovi připravil míč do šestnáctky Wilshere a jen sebeobětující blok Jagielky mu zmařil nadějnou ránu.

Do druhé půle nastoupil Arsenal v duchu konce té první, Howarda hned po třech minutách rozehřál tvrdou ranou Cazorla. Na druhé straně neméně nebezpečný pokus vypustil ze své pravačka Barkley, ten však Szczesnyho svatyni nezasáhl. Po parádních úvodních minutách ovšem hra znovu upadla do letargie.

Patička Ramseyho po rohovém kopu Everton neprobrala, musel až bleskový brejk Gunners, po němž Oxlade-Chamberlain přihrával před prázdnou bránu Giroudovi. Míč však k útočníkovi nepustil dokonalým zákrokem Coleman. Francouzský forvard měl šanci na reparát o chvíli později, kdy nicméně znovu selhal a z blízkosti napálil míč přes břevno.

Arsenal pokračoval v tlaku, Toffees ovšem ve stejně precizní obranné práci, především v šestnáctce a její blízkosti. Gól tak nepřinesla ani strhující pětiminutovka před závěrečným hvizdem, v níž se o průnik k bráně soupeře pokoušel i Everton. Největší šanci prováhal Arteta, jemuž míč ukopl dnes precizní Seamus Coleman.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 3:2

10.03.2013 17:00

Góly: 21. Luis Suárez, 66. Stewart Downing, 82. Steven Gerrard (pen.) - 45. Jan Vertonghen, 53. Jan Vertonghen

Liverpool dodržel nedávnou tradici o inkasování dvou branek v zápasech s top6, na rozdíl od výletů na půdu Arsenalu i ManCity na přelomu ledna a února ale tentokrát nepříliš přesvědčivá defenzíva Reds nezabránila v plném bodování - vůbec premiérovém proti týmu z elitní osmičky. Liverpoolské spasily shodou okolností hrubice soupeřů...

Nástup do utkání byl poněkud zběsilý, avšak jako takový trval doopravdy jen nějakých pět minut. Pak se Tottenham - jako už klasicky pod Boasem - spíše uklidnil a samotný obrázek hry si takříkajíc sedl. Bale byl zatím dokonale neviditelný, Defoe působil po zranění nerozehraně a nejnebezpečnějším mužem na trávníku byl nějakou dobu patrně hyperaktivní Coutinho. Právě jeho kombinace na levé straně s Enriquem potom stála u zrodu první gólové akce. Suárez po pasu španělského beka bleskově píchl mičudu podél Llorise a bližší tyče do sítě, aby si připsal svůj 50. gól v červeném dresu.

Spurs měli většinu úvodního dějství velké problémy s tím dostávat se do koncovky, jakkoliv. Navíc když už se Sigurdsson po krásném Baleově přiťuknutí ocitl v ideální, ojedinělé palebné pozici na ose hřiště, tak raději těsně minul. Přesto se kohouti ještě do přestávky dočkali vyrovnání. O to se postaral Vertonghen, jenž se správnou vervou a timingem proměnil ve zlato Baleův pěkný centr z pravé strany.

Efektu (ne)populárního "gólu do šatny" jsme potom sami mohli přihlížet těsně po obrátce, v 53. minutě totiž Vertonghen přidal také svůj třetí letošní ligový zářez. Zmatek ve vápně Liverpoolu způsobila další Baleova dodávka a Vertonghen osvědčil pro obránce neojedinělý cit v koncovce. Pohotově si totiž rozmyslel natuty zblokovanou koncovku pravačkou, nepatrně přešlápl na místě a levačkou zacílil krásně k pravé tyči.

V tu chvíli LFC totálně odešlo, psychicky a zdánlivě i fyzicky - přitom to byl Tottenham, kdo měl v nohách čtvrteční klání Evropské ligy. Brzy mohl zvyšovat Sigurdsson, který ale po jednom z průniků Balea na zadní tyč nepropasíroval míč do sítě. A tak místo toho v mžiku ožili domácí. Výrazně jim k tomu přitom pomohl hostující pravý bek Walker. Jeho nešťastnou zpětnou přihrávku nedokázal daleko od branky odpálkovat Lloris a Downingovi, dalšímu muži jubilea (300. start v Premier League), už stačilo jen propálit na brankové čáře stojícího Vertonghena.

Liverpool se tedy zase vyhoupl na pomyslného oře, z něhož už slézt nehodlal. Tottenham pak totiž další hrubka stála dokonce veškerou bodovou výslužku, neboť Defoeovo chybné řešení rozehrávky nepřímo donutilo ke krajně neobratnému penaltovému zákroku Assou-Ekotta na Suáreze a Steven Gerrard se na puntíku zpravidla nemýlí. Ve zbytku utkání se už Spurs na žádný extra tlak nezmohli a přišli o fantastickou šňůru 12 ligových zápasů bez prohry.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 2:1

10.03.2013 16:00

Góly: 73. Yohan Cabaye, 90+2. Papiss Cissé - 67. Jonathan Walters (pen.)

Parádní obrat předvedli hráči Newcastlu United v rámci devětadvacátého kola Premier League. Po penaltě Jonathana Walterse sice prohrávali 0:1, jenže brzké srovnání z kopačky Yahana Cabayeho - tradičně po skvělém přímém kopu - a Cissého vítězný gól v poslední minutě duelu strhl všechny tři body na stranu Magpies.

Newcastle udělal oproti utkání s Anži Machačkalou hned sedm změn a na hře se to projevilo. V dobrém. Domácí dominovali v držení míře, jenže do šancí se dostávali sporadicky. Cabaye i Gutierrez pálili vedle. Do přestávky měl největší příležitost Yoan Gouffran, ale i on po přihrávce Cabayeho přestřelil.

Podobný průběh měl zápas i po změně stran, Magpies drželi míč a Potters čas od času zahrozili z brejku. Z jednoho podobného pak také skórovali, Sissoko zfauloval Walterse ve vápně a sám postižený proměnil pokutový kop - 0:1. Reprezentant Pobřeží slonoviny však svůj přehmat brzy napravil, když byl sražen na hranici šestnáctky. Kopal se přímák a Yohan Cabaye si počínal fantasticky - krásnou střelou o břevno srovnal na 1:1.

Rozhodující moment celého duelu přišel ve druhé minutě nastavení. Opět to byla spolupráce frankofonních fotbalistů, Sylvain Marveaux krásně našel ve vápně na hraně ofsajdu Papisse Cissého a ten po složitějším zpracování cizelérsky uklidil míč do sítě - 2:1.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Sunderland AFC 3:1

09.03.2013 16:00

Góly: 30. Loïc Rémy, 70. Andros Townsend, 90. Jermaine Jenas - 20. Steven Fletcher

Queen’s Park Rangers konečně ukazují svoji sílu a nadechují se k záchranným krokům. Minulý týden heroicky vyplenili stadion Southamptonu a na nesmírně cenné tři body navázali i na domácí půdě. Na Loftus Road nabídli svěřenci "záchranářského mistra" Harryho Redknappa svou dobrou stránku a porazili Sunderland 3:1.

QPR dnes stoprocentně vytěžilo ze svých zimních nákupů. Opět se trefila lednová útočná posila Loic Rémy, který tak během čtyř zápasů od začátku dokázal nastřílet tři branky. I zbylé dvě branky pak vsítili nováčci, které si Redknapp přitáhl z Tottenhamu. Vítězný gól dal Andros Townsend a pojišťovací trefu zařídil Jermaine Jenas.

Skóre nicméně otevíral hráč hostí, Sunderland šel do vedení ve dvacáté minutě, kdy se po protiútoku, dobré práci Sessegnona a střílené přihrávce Adama Johnsona svým jedenáctým gólem v sezoně trefil z malého vápna Steven Fletcher. Jenže už za deset minut byl stav opět vyrovnaný. Townsendova střela se díky O’Sheovi k bráně nedostala, jenže zamířila přímo k nohám Rémyho a ten srovnal na 1:1.

První domácí gól v roce 2013 domácí nakopl, Rémy mohl po hlavičce Zamory výsledek otočit, ale bránu přestřelil. Mbiovu ránu z dálky pak nadvakrát zkrotil Mignolet. Po změně stran na tento trend Rangers nedokázali navázat, zachránil je až dvacet minut před koncem Andros Townsend. Mladý křídelník zpracoval na prsa nepovedenou snahu o odkop a krásným halfvolejem překopl plachtícího Mignoleta - 2:1.

Konečný stav zařídila, a definitivní klid na kopačky posledního týmu Premier League přinesla, další posila z Tottenhamu Jermaine Jenas. Střídající záložník skóroval v 90. minutě podobně jako jeho soukmenovec, i k němu se odrazil míč po rohovém kopu a rovněž ze vzduchu balon napálil dokonale k tyči - 3:1.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Swansea City 2:1

09.03.2013 16:00

Góly: 40. Romelu Lukaku, 61. Jonathan de Guzmán (vl.) - 33. Luke Moore

Důležité střetnutí o lepší výchozí pozici směrem k pohárovým příčkám nakonec zvládl lépe birminghamský celek, který se na The Hawthorns opět dokázal vzchopit a proti Swansea si zapsal cenné tři body.

Čerstvý vítěz Capital One Cupu začal lépe, pohyboval se s míčem na soupeřově polovině a postupně se dostával na dostřel branky Albionu. Hned dvě dobré příležitosti měl tradiční ofenzivní tahoun Labutí Michu, avšak ani jednou na Fostera recept nenašel! Reakce WBA přišla až po půlhodině hry, kdy Bruns pálil těsně vedle. Záhy však udeřilo na druhé straně: Moore si vyskočil na roh a pohodlně zavěsil - 1:0!

Fanoušci Baggies byli pochopitelně nervózní, vzhledem k ostatním výsledkům se totiž mohli jejich miláčci posunout už na sedmou příčku. Ještě do přestávky však bylo alespoň srovnáno, Dorrans na malém vápně oslovil nabíhajícího Lukakua, jenž si už z této pozice dokáže poradit - 1:1.

Aktivita domácího celku se po změně stran znatelně navýšila a po chvíli měl West Brom ideální možnost ujmout se vedení. Routledge v pokutovém území poslal k zemi pronikajícího Jonese a rozhodčí Mason nařídil pokutový kop! Střelec první branky Romelu Lukaku ovšem nabízenou šanci trestuhodně promarnil a na Vorma nevyzrál! Nakonec ho to však ani nemuselo tolik mrzet. Rohový kop si našel McAuley, jeho snahu sice ještě na čáře zastavil Rangel, následně si ovšem trochu balón trochu nešťastně srazil do vlastní branky Jonathan de Guzmán - 2:1.

Postupem času mohl reagovat opět vrchní střelec waleského mužstva Michu, ale španělský kanonýr očividně neměl svůj den a úspěch znovu neslavil. Tři minuty před koncem řádné hrací doby nakonec dopravil míč do prostoru branky Lamah, ovšem sudí jeho trefu pro ofsajdové postavení neuznali, i když bylo jasně patrné, že se mezi belgickým hráčem a brankou nacházela dvojice McAuley - Foster a gól tak měl platit!

Více informací k zápasu

Reading FC - Aston Villa 1:2

09.03.2013 16:00

Góly: 32. Nathan Baker (vl.) - 33. Christian Benteke, 45. Gabriel Agbonlahor

Readingu už dopomáhej akorát sám pán bůh, chtělo by se říci. Po domácím debaklu od Wiganu Royals nezvládli ani jiný klíčový souboj před vlastním publikem, padli s Aston Villou, dál čekají na výhru nad některým ze členů současné nejhorší pětky, "těší" se na brzké výlety na Old Trafford či Emirates Stadium a v tabulce na záchranu ztrácejí nepěkné čtyři body. Ani poslední QPR nemá tak černé vyhlídky, skutečně...

Reading přitom dnes vypadal nějakým způsobem k světu maximálně v závěru, kdy už byl hnán kupředu obyčejným transem - první poločas ale v jeho podání sotva snášel přísnější měřítka, a právě tam se nakonec rozhodovalo. Royals hned zkraje nechali do břevna hlavičkovat Bentekeho a další tutovku umožnili spálit také Weimannovi. Nakonec tedy sice šli do vedení skrze směšné ukopnutí Bakera, ovšem to zvládli během pár sekund anulovat hrozivou poziční hrou při protiútoku Bentekeho s Weimannem. První jmenovaný zakončoval nikým nerušen z penaltového puntíku.

Navíc ještě do přestávky stihli hosté skóre kompletně obrátit. Nejprve se tedy sice fanoušci ve vínovém chytali za hlavy při další ozvěně brankové konstrukce, nicméně Agbonlahor navázal jako správný vůdce birminghamského celku - ve složité pozici se opřel do balonu a vymetl pravou šibenici Taylorovy klece. Do kabin tak šli šťastnější Villans, ty se však zároveň museli mít na pozoru, vždyť ve druhých dějstvích už letos prohospodařili tolik bodů, že byste si z nich klidně postavili pyramidu.

Dnešek ale nebyl týmž případem. Noel Hunt totiž sice zkraje poločasu vyrovnal, činil tak ale z těsného, leč jasného ofsajdu. A mimoto ještě hosté dlouhou dobu zvládali kontrolovat průběh utkání; pozorný diktát Villans určovali zejména šikovní středopolaři Bannan s Weimannem. Rozpadat se návštěvníkům věci pomalu začaly až kolem 70. minuty, kdy zrovna Bannan chyboval ve středu pole, na hraně vápna neodhadl výšku centru Vlaar a Robson-Kanu po senzačním zpracování jaksi zpackal koncovku.

Tohle varování si birminghamští úplně k srdci nevzali, přesto se i ve zbytku zápasu mohli spolehnout na neefektivní Royals. Zejména žolík Blackman nepůsobil v koncovce vůbec jistě. Největší šanci spálil ve chvíli, kdy zpoza vzdálenější tyče hlavičkoval přímo do Guzanovy náruče.

Více informací k zápasu

Norwich City - Southampton FC 0:0

09.03.2013 16:00

Góly: -

Tohle už vypadá vskutku vážně. Norwich vyšel střelecky naprázdno i v šestém z posledních osmi ligových zápasů a tentokrát mu k zářezu nedopomohl ani sudí Clattenburg. Ten v závěru utkání nařídil velmi spornou penaltu, se kterou ovšem nenaložil ideálně Grant Holt. Ten sám letos nepřipomíná toho kanonýra z dřívějška; zůstává na pěti gólech.

Bezbranková remíza nakonec tomuto střetnutí sluší. Jednak Soton bere alespoň bod, který si nepochybně zasloužil; jednak jde o příhodnou dokumentaci nevalné atraktivity celého zápasu, který nikterak vzdáleně připomínal podzimní klání na St. Mary’s (1:1). Po něm rovněž nikdo nechrochtal blahem. A tentokrát spíše negativní pocity publika akorát umocnilo studené, vlhké ovzduší, které dokonce sem tam pročísla nějaká ta sněhová přeháňka.

Oba týmy mezitím měly poněkud daleko k prvoligovému standardu, však také ještě před třemi lety pospolu válčili až ve třetí nejvyšší soutěži. Více šancí si každopádně tvořili domácí, kteří zvládali solidně využívat výhodu jednoho "extra" záložníka v poli. První zákrok si Bunn připsal proti Lallanově ráně, s ještě lepším skokem se ale musel vytasit proti Lambertově pokusu.

Teprve tehdy se Norwich probral k životu, aby Snodgrass zahrozil ze své oblíbené disciplíny - přímého kopu - a Turner hlavičkoval jen těsně mimo. Relativně nastartovaní aktéři potom slibovali pohlednější druhý poločas, který nabídl kupříkladu heroický skluz Yoshidy, jenž nepustil do gólovky Holta. Na druhé straně Bunn odmítl Rodrigueze, přičemž Lambert lehkomyslně zahodil dorážku.

Vrchol všeho měl přijít v poslední minutě, když se Shaw s Holtem vrhali po autovém vhazování a sudí Clattenburg posoudil jejich vzájemný souboj jako nerovný. Boruc ale jakoukoliv změnu skóre přeci jen nepřipustil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United33263475:3581
2.Manchester City32208458:2768
3.Chelsea FC32187764:3361
4.Arsenal FC33179764:3560
5.Tottenham Hotspur32177855:4058
6.Everton FC331414551:3756
7.Liverpool FC331311959:4050
8.West Bromwich Albion321351442:4344
9.Swansea City3210111143:4241
10.Fulham FC3310101344:5140
11.West Ham United331091438:4739
12.Southampton FC339111347:5438
13.Newcastle United331061742:5936
14.Norwich City337141231:5235
15.Sunderland AFC338101537:4534
16.Stoke City337131328:4134
17.Aston Villa338101536:6034
18.Wigan Athletic32871737:5831
19.Queen's Park Rangers334121729:5424
20.Reading FC33591936:6324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1063)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm, toto mali Swans vyhrať. Prvoligový hráč musí minimálne jeden z troch takých volejov ako mal Michu trafiť na bránu, jednoducho musí. Okrem toho, Lamahovi neuznali gól kvôli vymyslenému ofsajdu. Inak, ten Dyer je strašný chuj, zlatý Gervais oproti nemu...

Reagovat
cristiano.K.

celkově špatná finální fáze labutí. Obrana W.B.A šílená a oni toho nevyužijí, ty střely příšerný, Dyer je z formy bohužel, o tom golu se ani nebudu bavit, to byl šílený zářez.

Reagovat
Miguel19

QPR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Citelně chyběl Pogrebnyak, Blackman je dřevák a Le Fondre není silový hrot. Bohužel je asi finito a Royals padnou, obrovské zklamání ty dva záoasy s konkurenty, i když dneska měli v pohodě na bod, to by ale musel Robson-Kanu trefit aspoň vrata od stodoly. Bohuřel hotovo.

Reagovat
Chazy

Nejsou technicky vzato vrata od stodoly menší jak brána?

Reagovat
tomasinho

Vidíš to, to mě ani nenapadlo.

Reagovat
Chazy

Já jen chtěl asi poprvý v životě použít spojení "technicky vzato"

Reagovat
tomasinho

Ještěže je před tím Tomikem NHL, jinak bych asi usnul, pořád nemám natrénováno ještě.

Reagovat
Chazy

Ani není jista, že nám tam toho Tomika daj.. já nevím dneska, sem mrtvej ze včera.

Reagovat
tomasinho

Tak v tom čase by teoreticky měl z chlapů hrát na největší kurtu, na centru ženy. Ale kdo ví, od jedné hraje Gulbis s Tipsou, tak jenom aby tam nedali toto. A Rafa s Harrym až od 4

Reagovat
C0br

Pokud bych bral stodolu mého dědy, tak ne, nejsou

Reagovat
Chazy

Já viděl stodolu asi jen v mafii na venkově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Pražák

Reagovat
fantomas

Hm, tos nám pražákum pomoh teda.

Reagovat
C0br

Njn, tuplovanej Pražák

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

technicky vzato záleží na stodole

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

ale většinou jsou minimálně vyšší, šířka je jak kde.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

většinbou ne, do stodoly se vejde i traktor

Reagovat
cristiano.K.

vzhledem k tomu,že ve stodolách parkují traktory,tak spíš ne

Reagovat
C0br

Ještě mu vysvětli, co je to traktor.

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim
Reagovat
C0br

Reagovat
vodka
Reagovat
minoLFC

este nech kiwwi prihodi Carrolla...

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

To je kombajn.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

22 bodov vo fante je celkom prijateľné, to mi ešte nehral Kebe. Keby niečo uhralo Stoke, hral Ben Arfa a Suárez urobil nejaké rošády proti Spurs, tak by som mohol útočiť aj na 50. To by bolo skvelé na to, že mi hralo 8 hráčov.

Reagovat
Manik...

Villa

QPR

Reagovat
Manik...

kua, oprava...

Villa

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

QPR oni sa ešte fakt nakoniec zachránia

Reagovat
fantomas

PAUL LAMBERT

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
Usty

QPR

Usty v Chazy League

Reagovat
fantomas

Takže už můžeš psát?

Reagovat
Usty

nikolivěk. mám hlad.

to sis nechal všechno nebo co?

Reagovat
fantomas

Tři no.

Reagovat
niflheim

Tak že by Villa už konečně překonala ten svůj pech?

Reagovat
Zaschrona

MOYES VEN!!!

Reagovat
Chazy

Vyměníme si je?

Reagovat
Zaschrona

Proc ne, Martineze bych bral hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR snad se zachranej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
AjaxFans

Za qpr jsem hrál fotbal na c 64 asi 90. letech.Hlavně kvůli Stejskalovi.

Reagovat
cristiano.K.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f0gWeem8uks

nemáte někdo statistiky z přímých kopů? Suarez musí být v součtu všech soutěží hodně vysoko, nekope je ideálně,ale dává goly

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
fajdax

Má tu někdo fifu 13 na pc? Piště nicky na originu :)

Reagovat
smazaný uživatel

KoňomrdBenitez58<3

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Honza Matoušek

tadeaseczek

Reagovat
smazaný uživatel

Sm0keR79cz

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli je mi jasný, že spousta lidí nemá QPR rádo, Arrymu prostě nejde nepřát a QPR se zachrání... peníze tam také jsou, stačí vhodně doplnit kádr a příští sezónu se mohou pohybovat v klidném středu tabulky

Harry s nimi udělá to samé jako se Suprs

Reagovat
vodka

oni mají kádr na klidný střed tabulky. 2 obránce to chce, jednoho krajního, jednoho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

a asi 50 hráčů nechat odejít

Reagovat
smazaný uživatel

alebo to isté ako s Pompey

Reagovat
Chazy

Redknapp kurva nemůže za to, co se stalo u Pompey. Je zničily tři změny majtelů během jednoho roku, z nichž dva vůbec neměli zájem ten klub financovat.

Reagovat
Chazy

Vlastně dvě změny, ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
cristiano.K.

"peníze tam také jsou"

Reagovat
Trand

Connor Wickhaaaaaaaaaaam!

Reagovat
cristiano.K.

tady je hrozně mrtvo,když nehraje žádný tým z první šestky PL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Tss, máš tady stodolu. Aspoň tu není nablito, i u preview bylo fajn dneska.

Reagovat
cristiano.K.

myslel jsem co se týče počtu příspěvků

Reagovat
soukup

zaplaťpánbůh za to

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na PD tam je teprv mrtvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim lip.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa udržela svý naděje na udržení. Snad se jim to povede

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, člověk má ve fantě v útoku Lukakua a Holta a ani jeden nedá penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Chce to udelat serii a verim v zachranu!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sis nasel vhodnej klub pro tebe

Reagovat
cristiano.K.

on je něco jako Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to nejsem, Arsenalu bych v zivote nefandil.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj arsene odcestoval do pariza podpisat toho sanoga...celu svoju karieru ma pretkanu minimalne golom na zapas

There he quickly made himself noticeable when he scored 25 goals and provided 17 assists in 14 games in the national U14 league during the 2006-2007 season.

Reagovat
fajdax

There he quickly made himself noticeable when he scored 25 goals and provided 17 assists in 14 games in the national U14 league during the 2006-2007 season.

Takže to je jasný...ten bude v PL válet...

Reagovat
smazaný uživatel

nj ved to sa tam hra 38 zapasov!

Reagovat
fajdax

Příští rok arsenal titu

Reagovat
smazaný uživatel

ak by ta to zaujimalo tak da 67,85 golov a 46,14 asistencii

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vám tak pomůže vy chudáááci ..yids!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto,že nehráli tragédi z Emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

ako jediny anglicky klub v lm dostali volno nech sa mozu sustredit

Reagovat
smazaný uživatel

Hm sice Ale není to zbytečné? Nechci rejpat.

Reagovat
miky10

Tím prvním příspěvkem si to dal jasně najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

FA si mysli ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Good luck

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Douglasa Tompkinsa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sladky pocit

Reagovat
cristiano.K.

100. pro zítřejší výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
cristiano.K.

!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vtipe.

Reagovat
cristiano.K.

pobavil mě tvůj souhlas s mým příspěvkem

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť. Cos čekal?

Reagovat
cristiano.K.

standartně jeden, dva se taky snesou,ale ten mucík na konci jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší tým v londýně vám vypráská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mufan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

fašišto z čelzí!!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Lets Go QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso na odchode?

Veľkou ranou pre mužstvo Realu Madrid by mohol byť údajne plánovaný odchod štítového záložníka Xabiho Alonsa. o Alonsa prejavil záujem jeho bývalý zamestnávateľ FC Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě zajímalo proč by chodil zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat v rozhovoru rikal ze se mu stejska po Anfielde a v jednom kuse basnil o Gerrardoj jak na nej vzpomina a tak .. prevazne na strankach Madridu http://www.youtube.com/watch?v=hpwBQhhYyzY

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja to bral z pohledu, že už jednou odešel a z Realu se zatim nema duvod odcházet, možná za rok dva nebo kdy mu konci smlouva...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Come on.

Reagovat
kiwwi

OT: poradte nejaku behacku na PS3 - nieco zabavne, co mozu hrat dvaja

Reagovat
Arbiter

Little big planet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

precital som si par recenzii a vyzera to dobre...kupil som to, som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u toho, dobrá střílečka do 700,-?

Reagovat
C0br

Counter Strike

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azza

link na motd ?

Reagovat
smazaný uživatel

"From now on until the end of the season, Wigan will play like the best in the World..."

Reagovat
Chazy

těěžko.. nebude to jako loni, to není možný

Reagovat
fantomas

To se řikalo i loni, ne?

Reagovat
Chazy

Tak ale loni to překonalo všechno, to byla záchrana ve stylu Pompey a Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Prisluhovači mancs prehrali, radosť dvojnásobná...

YNWA!

Reagovat
minoLFC

ich farma

Reagovat
minoLFC

Vyhra je maly zazrak, no ale ked uz nam ho Lloris s Ekottom ponukli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Před Evertonem.

Reagovat
tomasinho

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpooooool

Luis MotM, ale páčil sa mi aj Downing, nakoniec z neho ešte možno bude aj dobrý nákup. Inak, dvojička Sturridge - Suárez je dobrá, ale aj tak si myslím, že by pre Liverpool bolo lepšie, keby so Suárezom hral nejaký typický hroťák v 4-4-2. Suárez nemá návyky hroťáka, do tých centrov na steč skoro nikdy nejde, radšej čaká z druhej vlny a vo vzdušných súbojoch taktiež nie je dominantný. Chcel by som ho vidieť v dvojke s takým niekym ako Giroud, to by si mohlo sadnúť.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Už hral - s Carrollom a BR sa to nepáči / nechce páčiť...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Carroll...

Reagovat
tomasinho

Díky Walkere, Llorisi, Defoe a BAE. Je to tam, sice pořádná haluz, ale důležitá výhra. První nad týmem top 8 v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boo, takový špatný bránění. Individuální zkraty od obou beků + před prvním gólem prostě měl přijít faul, zahráli si tam s náma balet. Škoda, že to Vertonghem nechytil mezi těma nohama, připomíná mi to loňskej zápas na CoMS, taky by to pěkně mohlo posrat sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super práce LIVERPOOL !!!!! YNWA !

Reagovat
smazaný uživatel

Steve,Suarez,Coutinho,jamie

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se sice na lepší zápas,ale přece

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dají se někde stahovat celé zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta.me

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju

Reagovat
kvasha16

na livetv.ru/en nnemusis ani stahovat, ale treba davat pozor lebo ich po case mazu/blokuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo a ještě jednou jo !!!

Haluz jako prase, ale už bylo na čase, aby se štěstí přiklonilo i na naši stranu. Downing pokud bude pokračovat v těchto výkonech tak nevidím důvod, proč by měl v létě odcházet. Coutinho se zatím jeví výborně, ty jeho kolmice nám přesně chyběly. Dál bych ještě pochválil Gerrarda, Allena, a samozřejmě Luisita.

Moc se mi nelíbil Studge s Lucasem. Glena kopnout doprdele někam hodně daleko od Anfiledu, co ten předvádí je neuvěřitelné.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

DOBŘE LIVERPOOL!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naughton na plac a od buducej sezony aj Rose

Reagovat
smazaný uživatel

počíta sa s Roseom? som myslel, že by ste ho aj pustili nastálo k Mackems.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem. videl som ho tuto sezonu iba 2x a zdalo sa mi ze sa uz trochu naucil branit. ale je to skor len moje prianie netusim co s nim zamyslame. ak bude ale ten prehuleny mamlas ekotto predvadzat podobne vykony ako dnes, nejako sa ten post laveho obrancu bude musiet riesit. Vertsa je tam skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto je strašný kokot, to súhlasím, ale mne sa ani Rose moc nepáčil, aj keď, nevidel som ho veľa krát. Čo Naughton?

Reagovat
smazaný uživatel

Naughton je bohuzial o dost lepsi na pravo... ale mal by dostavat viac sanci na ukor Walkera. Ten sa sice oproti prvej polke sezony zlepsil, ale stale to nie je uplne ono a keby sem tam hral druhy Kyle mohlo by mu to pomoct aby zacal viac makat.

co sa tyka bekov tak na tom nie sme zrovna moc dobre momentalne... rovnako aj vy (mimo Gibbsa bieda aspon co som videl)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celkovo naši obrancovia sú podpriemerní v tejto sezóne okrem Gibbsa a Pera, dajme tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

di do píče s tímhle. BAE je dlouholetý hráč Spurs, který za své angažmá stihl rozhodnout už dost důležitých zápasů, víc, než kolik by sis myslel. na takové infantilní kecy tady fakt není nikdo zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nemam rad, tak sa pre mna za mna aj poser ty infantil

je to prefetovany kokot, ma nablble komentare a jeho legendarne ekottovky nam uz celkom dost zapasov posrali.

ano, samozrejme ze mava aj svetle momenty, tak ako kazdy hrac. ale tych jeho zhovadilosti je na moj vkus trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Downing nikam nepude dneska hral opet super :)

Reagovat
13

Sice má Everton zápas k dobru, ale konečně na nás kouká zase hezky zdola.

Reagovat
niflheim

200. za Wazzu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve ma v lize 9 golu torres 7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

loserpool

Reagovat
smazaný uživatel

wuhu good job scousers

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prej chce koupit Valdese

Reagovat
smazaný uživatel

priemerny branakr do priemerneho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podprumerny brankar do prumernyho klubu, navic je mnohem horsi nez Szcszczszcszcsesny, kterej je teda taky bidnej.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenalu to staci stred tabulky uhraju aj s nim

Reagovat
Wat

Joo, pěkně Live.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem počítal body do tipovačky a oni to otočí...

Reagovat
smazaný uživatel

hahaa ja věřil Live a správně Parádní výsledky dneska! Chelsea!!

Reagovat
fenixLFC

prva vyhra proti timu z top 6, navyse proti tottenhamu na ktory nevieme s Jonesom v brane a glenom v hre..wow super luis coutinho downing, slaby lucas a tragicky glen..ale kaslat na to, mame tri body drzat palce fulhamu teraz a remizku arsenal everton

Reagovat
smazaný uživatel

na Spurs neviete? Niekto sem dával štatistiku, že u vás dosť veľa rokov nevyhrali, nie?

Reagovat
tomasinho

Vyhráli na jaře 2011. Předtím dlouho ne, ale poslední 2 sezony jsme je neporazili.

Reagovat
13

Poslední roky proti nim nemáme nijak dobrý výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je kritizuj za to, že furt nevytahujou historický úspěchy a 70letý šňůry bez prohry, který nikoho nezajímaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea plackovci na plac

Reagovat
Godwinson

Lloris to moc nezvládl, ale co udělal Walker Takovou zhovadilost jsem snad naposled viděl od Maloudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Více než polovinu zápasu jsem nestihl, stejně tak minulé zápasy, proto se chcu zeptat, jak se zatím jeví Coutinho? Je to dobrý nákup? Překvapil? Zklamal?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je veľmi dobrý. Told ya.

Reagovat
smazaný uživatel

Má geniálne myšlienky. Pripravil prvý gól. Na druhú stranu ho ale dosť ľahko odstavia a pri bránení vačšinou skončí stále na zemi. Ak bude makať v posilke tak v novej sezóne bude nezastaviteľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Levy zaspal.

Reagovat
Rssa

To mi neříkej ani ze srandy, že o něj jste stáli taky

Reagovat
Godwinson

Stéphane Ruffier by mohl v létě opustit Saint-Étienne a zamířit do Premier League, podle tamních médií by šestadvacetiletého brankáře rády ulovily Liverpool a Arsenal.

Ať už tam je

Reagovat
smazaný uživatel

ale v Liverpoole.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, myslel jsem to k PL. Základ by chytal v obou týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

to možno, ale ja by som rád staval na Wojtovi. Má obrovský potenciál a je to Gooner.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se, az budete stavet na Valdesovi.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

#FACup Draw Millwall/Blackburn v Wigan Chelsea/Man United v Man City

Reagovat
Honza Matoušek

Aspoň bude boj o 5. flek něco znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

O sesty, ne?

Reagovat
Chazy

Haha... Wigan může jít do finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Live Skvělá práce. Snad toho využijeme

Reagovat
Miguel19

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y1M6oWUsRXI

Snad přijde trest pro toho zmrda Ferdinanda..

Reagovat
M0rb1D4S

Terry za něco podobného měl redku na Nou Campu.. Jsem zvědavý..

Reagovat
kvasha16

lenze Torres neplakal 5 minut na zemi

Reagovat
kvasha16

ako ja toho hraca neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

neviem za co

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třepali jste se co? Zlatý de Gea,ten Vás zachránil ! Super match

Reagovat
Kenneth

Krypl .. Díky bohu že tyhle mrd.. z United v LM skončili a v poháru snad další konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

co tu kurva zas chces

Reagovat
Kenneth

Sám lezeš pod PD, tak co tu hulákáš?

Reagovat
smazaný uživatel

oproti tomu, co si ty tu, tak je to minimum

Reagovat
Kenneth

Já se prakticky k PL nevyjadřuju, tak nechápu co jedeš.

Reagovat
smazaný uživatel

vyjadrujes sa hlavne k United no

Reagovat
fenixLFC

robi dobre

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

vyjadrujes sa hlavne k United no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Táhni zpátky pod PD mamrde, tam máš svejch m*dek dost.

Reagovat
Kenneth

Prohra stále bolí, chápu.

Reagovat
C0br

Užij si výhru v Copě a 3. místo v lize

Reagovat
Kenneth

Užiju si 10. trofej v LM a výhru v derby v Copě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty si fakt IDIOT !

Reagovat
C0br

To by mě zajímalo, jak s k té trofeji LM dostanete. I když samozřejmě chápu tvé nadšení, byla by to první trofej vyhraná za tvého života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Tvoje cenzura je bezchybná

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

co to jako má být za výlev? trošku rozumu by neuškodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

za čo?Skôr Toresa za filmovanie...Ferdinanda mali radšej potrestať za to tlieskanie pred facom rozhodcu.

Reagovat
kvasha16

ake filmovanie? sak hned sa postavil a nemal potrebu sa valat po zemi a plakat ako napriklad nedavno Nani

Reagovat
smazaný uživatel

tak hej, ked ho dvihol Rio

Reagovat
kiwwi

to sa vazne chcete hrat na fanusikov Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade ani padať nemal...

Reagovat
Ligter

Že se ho zastáváš zrovna ty, to je pro mě překvapení dne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Takže nic neudělal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak postrčil ho. Bolo to dosť soft. Máte reakcie jak keby mu dal lakťovku

Reagovat
miky10

Tak já to nijak nehrotím, byl to souboj dvou hráčů, co absolutně nesnášim, ale trest by Ferdinand asi dostat měl, na zem ho prostě srazil, a to naprosto mimo balón...

Reagovat
kiwwi

a co strasne urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prijde tak ze ho chcel chytit za rameno alebo tlapnut po chrbte... uplne bezna zalezitost, akurat Torres sa tam skacal k zemi ako saso.

sa divim ze mu Rio pomohol vstat, ja by som sa nanho vysral

Reagovat
Miguel19

Jj, proto byl na něj naběhlý jako by ho chtěl zabít

Reagovat
smazaný uživatel

no tľapol ho. Lakťom.

Reagovat
kvasha16

to len ja som slepy alebo tam ozaj vidiet ako po nom siel laktom? ziadne potlapkanie som nevidel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Godwinson

Ona ta Ferdinandova vylízanost je celkově dost vtipná záležitost, ale i tací ... bohužel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, plácne ho po rameni a on skočí šipku

Reagovat
niflheim

Do kriminálu a do konce života ať si už nekopne!

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

ved ho mohol zabit

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

S klidným svědomím můžu říct, že Suárez je lepší než Bale.. Bale dneska ukázal, že je velkej egoista a skvělej diver, jen tak dál

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

já snad blbě vidím

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Ferdinand

Reagovat
Maresma

Ale Downing lišácky jesličkama

Reagovat
Honza Matoušek

Já to nechápu, on má celou bránu volnou a dává mu to mezi nohy. Asi si myslel, že housle jsou za 2.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či to bola lišiackosť, alebo drevenosť jeho pravačky.

Reagovat
Maresma

co myslíš

Reagovat
fenixLFC

ten gol som nevidel, az teraz..proste ked uz dat gol tak stylovo

Reagovat
smazaný uživatel

QPR jde na poháry

Reagovat
The Krupy

Luisito !

Reagovat
CHONG

Chelsea

Snad je v odvetě smáznou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

po poločasu sem se smál,že to bude bůra,ale pak sem nechápal. Hlavně oni hráli hovno a měli strach jak cyp. Nechápu.

Reagovat
CHONG

Rafa o poločase v kabině asi zapnul fén

Reagovat
kvasha16

ani nie po polocase, uz od takej 30 minuty to zacalo byt celkom vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

No jako v 1.půli sme vypadali,že to bude výprask !

Reagovat
kvasha16

no hej, ale casom to uz nebolo take jednoznacne, v zavere sme uz boli chvilkami aj lepsi podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Sir Alex Ferguson: "We're lucky to be in the cup. We ran out of legs . . our two full-backs, Rafael and Evra, are just knackered."

njn, akurat, ze tam slapali vodu viaceri...ta unava bola viditelna - v druhom polcase fyzicky nestacil snad ani jeden

Reagovat
Arbiter

by mě zajímalo, co byste dělali, kdybyste měli stejně nabitý program jako my

Reagovat
kvasha16

no urcite by nemali taky naskok v lige

Reagovat
Pigeon

Víš jak je to s kdyby...úplně na pi*u

Reagovat
smazaný uživatel

Mají mnohem kvalitnější, zkušenější, širší kádr s lepším trenérem. Podle mě by na tom byli ještě lípe.

Reagovat
Arbiter

mi spíš jde o to, že by si zrovna oni na nabitý program stěžovat neměli

Reagovat
smazaný uživatel

"Zrovna oni"? Hrajem stejnou porci zápasů jako každý jiný.

Reagovat
Arbiter

no však Na nabitý program si máme právo stěžovat jen my

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda, máte o dva zápasy víc.

Reagovat
Arbiter

o osm jsi chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich máme my?

Reagovat
Arbiter

43, my 50/51

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem že jich máme ani ne čtyřicet. Aji tak je to dost když vemu kolik sme měli zraněných. Nani, Young, Jones, Anderson, Kagawa, Valencia tuším, Rooney, Smalling, Vidiš, Fletcher. S tím se blbě rotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič.

Reagovat
Arbiter

když už si stěžuješ na to, že se blbě rotuje, tak co máme říkat my s Matou, který odehrál 47 zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Rotovat hráče? Vždyť vy hráče základu zraněné skoro nemáte.

Reagovat
Arbiter

Ale měli jsme, první půlku sezóny byl neustále zraněný Sturridge, pak zranění Terryho, Romeu se zranil do konce sezóny, z obrany se nám zranil na delší dobu Terry, Moses s Mikelem nám odjeli na měsíc na APN...

Reagovat
smazaný uživatel

Romeu a Sturridge jsou sotva hráči základu. Jeden má vachrlatější pozici než u nás Hrášek a druhého ste prodali. Terryho tam máš dvakrát.

Reagovat
kvasha16

tak ale ver tomu ze Danny by si svoje odohral keby nebol zraneny celu jesen, a Oriol sice neni hrac zakladu, ale zeby mal vychrtlu poziciu to nie, sm zvedavy co bude ked sa uzdravi, kedze na jeho miesta uz hral aj Luiz, ale kym bol zdravy bl dvojka hned za Mikelom

Reagovat
Talker

Tak ono jde spíš o to, že máme úzký kádr prostě. Vem si, že nějaké 2 měsíce jsme měli na pivota k dispozici 2 hráče - Ramirese + Lamparda. + případně Oscara, ale to by nám zase chyběl hráč na AM.

Ono v některých zápasech jsme měli na lavičce jenom jednoho hráče A-týmu do ofenzivy. Tady je otázka, jestli je průser, že jsme si pár hráčů, kteří odešli na hostování, nenechali. Jenže zas - všichni ti, kteří by dělali dvojku-trojku na nějakou pozici pravidelně hrajou a mají větší šance do budoucna. Třeba Chalobah ukazuje obrovskej potenciál, rozehrává se, získává jistotu, herní zkušenosti. U nás by to nedostal a střídal by U-21 a párkrát si kopl za A-tým.

To samé Lukaku, McEachran a další.

Reagovat
Arbiter

teda pokud se nebere zápas s ManCity jako soutěžní, tak "jen" o 7

Reagovat
fajdax

To je doufám nějakej vtip

Reagovat
vodka

protočili víc tým. Samotného mě to pěkně sere, že Anderson a další hráči širšího kádru dostávají doclea málo příležitostí...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF (on Nani's Hamstring Injury): I don't think it's too serious but he had to come off.

Tak snad bude na Reading v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Song of the day 'You're just a shit Stewart Downing' to Gareth Bale performed by The Kop.

Reagovat
kvasha16

inak, dneska velky palec pre Webba ktory vyborne odpiskal zapas tak by to malo byt vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen dnes ! On je typický mufan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ešte väčší mýtus, než to, že Arsenal je tím deciek alebo, že Ronaldo je homosexuálny simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

To není mýtus,to je fakt ! Já to vím A AFC není tým děcek,ale tým hráčů s chatrným zdravím. A to je taky fakt !

Reagovat
minoLFC

ved' je

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez confims he didn't shake hands with Ferguson. "I was waiting...ask him."

Ferguson to ťažko nezvláda

Reagovat
Arbiter

tak Benítez je škodná, tomu bych taky ruku nepodal...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Arbiter

Však škodná prostě je. Nemůžu se dočkat chvíle, až z CFC vypadne...

Reagovat
smazaný uživatel

budu slavit 3 dny !

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze on tobe jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

šiel si dať whisky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Liverpool

Reagovat
Honza Matoušek

Budete někdo koukat na Lakers vs. Bulls?

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik to je?

Reagovat
Honza Matoušek

Už to jede.

Reagovat
C0br

Asi až pak na Heat-Indy. Leda by se ten srab Rose rozhodl vrátit

Reagovat
Honza Matoušek

Já to nechápu. Vždyť ve fotbale se po ACL vracej mnohem dřív a to hrajou nohama

Reagovat
C0br

Hlavně on už je měsíc dle doktorů naprosto ready, spoluhráči i trenéři říkají, jak je v pohodě a on má pořád nějakej psychickej blok. Teď kecá něco o tom, že chce zasmečovat z levačky, přitom dle videí z tréninku už to dělá tři týdny. Shumpert, kterej si to urval ve stejnej den, hraje už od půlky ledna.

Jinak basket to podle mě zatěžuje víc. Neustálé rychlé změny směru, skákání, kolize vysoko ve vzduchu, málo prostoru (nejvíc zranění je snad z toho, když dopadneš soupeřovi na kotník).

Reagovat
Honza Matoušek

Hlavně kdyby se vrátil teď, tak bude mít aspoň nějakej čas na to se dostat zpátky do formy a sehrát se s týmem před playoffs. Bez něj tam Bulls nic neuhrajou a pochybuju, že když se vrátí tejden před PO, tak bude nějakym velkym příspěvkem.

Reagovat
C0br

Tak do té své "MVP" formy by to už stejně nestihl a sám to asi ví, což ještě přidává tomu jeho alibismu. Ale pokud to nezkusí na ostro, tak prostě nebude vědět jestli je 100% a přitom on bez toho, aby to věděl hrát nechce

Reagovat
SunFells

Jupí, konečně v rozumný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že takové časy nejsou i přes týden, ale bohužel u nich je tenhle čas momentálně poledne.. takže by to určitě nešlo.. jinak come on Lakers!

Reagovat
Honza Matoušek

Playoffs udělaj a pak dostanou v prvnim kole 4-0 od Thunder

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu si dělat iluze o tom, že by přes ně postoupili.. Thunder je momentálně přeci jen někde jinde..

Ale myslím, že by aspoň ty 2 zápasy mohly uhrát s něma, nebo ze Spurs třeba

Reagovat
C0br

Sere mě ten Utah, to je totální kolaps. Z těch 4 proher teď měli 3 zápasy jasně vyhrát. Ale baví mě, jak má být Kobe najednou MVP

Reagovat
SunFells

Po dvou zápasech?

Reagovat
C0br

Tak už od Allstar breaku hraje super, ale tohle je přehnaný. Magic už o tom dneska něco kecal ve studiu, na nba.com je Kobe 2. v žebříčku

Reagovat
SunFells

Tak zrovna tam mi přijde, že diskutující o čemkoliv, aby bylo nějaké vzrůšo, ale že je aj na nba.com To by byla dobrá tlačenka, kdyby to dostal. To by musel tyhle jeho zázraky ještě mnohokrát zopakovat, aby to měl ňák zaslouženě.

Reagovat
C0br

Magic je magor, jemu něco řekneš a on z toho do 5 vteřin udělá největší věc na světě. Jen nedávno změnil názor na něco okolo Jamese a Jordana 3x během jednoho dne, teď zas nabízí mega LeBronovi za dunk contest. Má fakt přehnaný reakce na všechno.

Oni to tam mění týdně šíleným způsobem, pochybuju o tom, že to je vůbec nějaký sezonní žebříček.

Reagovat
smazaný uživatel

Má formu jako hrom! Díky něho Lakers porazili v posledních zápasech Raptors, Hornets a Hawks, a to každý ten zápas museli otáčet.. takže si myslím, že momentální jeho 2. příčka na NBA.com sedí

Reagovat
C0br

Přes Duranta? Sice má formu, ale přece jenom pořád není schopnej už nikoho ubránit a Lakers jsou v PO stále jen jednou nohou.

Já nevím moc, jak jim ten žebříček funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, na Duranta už asi mít nebude hlavně co se týče obrany..

taky moc tomu nerozumí jak ten žebříček funguje, statistik je tam až až..

jinak jsou tam sice zatím jednou nohou v PO ale když srovnáme formu Utahu a Lakers v posledních zápasech, tak by měli Lakers Utah přeskočit.. ikdyž je Utah sympatický tým a bylo by mi jich líto..

Reagovat
SunFells

Losy jsem nesledoval, ale kdyby udrželi formu, tak prý není ani nemožný 6. flek, kdy by šli hádám na Clippers.

Reagovat
Honza Matoušek

Já myslim, že líp jak 7. neskončej, takže Spurs, nebo OKC.

Reagovat
SunFells

To doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by 6. flek atakovat mohli.. GSW nemá vůbec formu v posledních zápasech, tak pokud Lakers zaberou, mohli by ten 6. flek vybojovat Kobe hlavně musí udržet formu

Reagovat
Honza Matoušek

Těžko říct, já si myslim, že 6. flek urvou Rockets.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost.. bude to ještě určitě zajímavé, oproti východní konference, kde už se bude rozhodovat prakticky jen o pozicích první osmičky..

Reagovat
SunFells

Zrovna to zapínám.

Reagovat
Honza Matoušek

Jo a mimochodem, nemáte někdo odkaz na nějakou stránku, kde by bylo podrobně popsaný, jak se týmy utkávaj mezi divizema, konferencama, kolikrát s kym hrajou, jak, proč, kdy atd..? A to k NBA i NHL, protože já to do dneška nemam moc srovnaný

Reagovat
C0br

Each team have to play:

4 games against the other 4 division opponents, [4x4=16 games]

4 games against 6 (out-of-division) conference opponents, [4x6=24 games]

3 games against the remaining 4 conference teams, [3x4=12 games]

2 games against teams in the opposing conference. [2x15=30 games]

Reagovat
C0br

To je teda pro NBA

Reagovat
Honza Matoušek

A jakej je rozdíl mezi těma 6 out-of-division a 4 remaining conference opps?

Reagovat
C0br

Žádnej, vylosuje se s kým se hrajou 4 a s kým 3.

Reagovat
Honza Matoušek

Aha, dík.

Reagovat
Maresma

Achjo

Reagovat
Arbiter

a snad ještě jedna perlička - Petr Čech zatím v FA Cupu v základní hrací době ani jednou neprohrál

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Arbiter

mělo by to tak být. Pokud se nepletu, tak se to probíralo loni, než jsme došli do finále. A vzhledem k tomu, že v základní hrací době jsme naposledy prohráli v roce 2008, tak to pravda být musí. Samozřejmě on u té prohry v roce 2008 nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

FA Cup je proste nas, musime ho urvat aj tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolek

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tu formu za tyden potvrdit na Southamptonu :) a pak vracet dluhy aston ville oba dva zapasy hrajem venku ale mohl by bejt plnej pocet 6 bodu Coutinho,Downing

Reagovat
cristiano.K.

No zápasu by spíš asi slušela remíza,ale tak proč né....Šílená obrana, naražím samozřejmě hlavně na Johnsona,ten byl suveréně nejhorší. Špatný Lucas, přitom prvních 30. minut byl výborný, stejně jako celý tým.Pak iniciativu přezvali hosté a šli do vedení. Od 60.minuty se to vyrovnalo a vyhrál štastnější tým.

Coutinho - byl jsem proti jeho příchodu,protože jsem mu nevěřil a věděl,že to ubere minuty Susovi, podává velmi dobré výkony, je kreativní,jeho balony šajtlí za obranu jsou skvělé, druhý poločas hrál špatně a šel zaslouženě dolu.

MOTM Suarez, sice je občas na přes držku, některé situace řeší špatně, jako první poločas střelu, kdy mohl v první moment nahrát Sturridgovi do prázne,ale pořád a stále to na mě stojí.

Downing - říkejte si co chcete,ale ještě jednou řekneme,že to byl povedený nákup,pokud bude podávat stejný výkon. Samozřejmě gol byl lucky, tvrdá rána pravou u leváka,když poloprázdná brána není často vidět Možná nemá nejlepší statistiky,ale od prosince nezahrál jeden špatnej zápas. Pokud se ho v létě LFC zbaví, tak to bude chyba.

Byl bych rád,kdybychom se poprali o páte místo s AFC, na lepší umístění to už asi nevypadá. Pomoc Suarezovi vyhrát střelce (i když on tu pomoc kolikrát ani nepotřebuje).Máme doma Everton,ten musíme bezpodmínečně porazit. Na začátku ročníku nebyly výKony nic moc, nyní se opravdu na nás dobře dívá. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Cotinho hraje vzdycky do ty 55,60 minuty vyborne pak strida unava neni zvyklej jeste na anglicky tempo celejch 90 minut ale je bojovnej rychlej technicky fakt parada ... dobrej nakup Steve 9 gol v sezone a Downinga neprodavat !! sestavu bych lip nepostavil ..takle i dalsi zapas !! Glen sice byl u obou dvou golech ale jinak zahral dobre nevim proc tragicky mel presny prihravky zakladal akce neco jako Agger ..

Reagovat
13

Glen sice byl u obou dvou golech ale jinak zahral dobre nevim proc tragicky mel presny prihravky Glen i špatně řeší situace v útoku mimochodem. Když má centrovat, tak necentruje.

Reagovat
cristiano.K.

on kazil i vcelku jednoduché přihrávky, hlavně po druhém golu,možná trochu i psychika,ale rozhodně to nebyly ty ztráty o fyzičce.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre arsena wengera

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Dneska takovej skvělej fotbalovej den a ty tu pleteš takový fotbalový nuly....

Reagovat
smazaný uživatel

Nielenže máš najhorší vkus na výber obľúbeného klubu v galaxii, ešte k tomu si aj úplne mimo a vrcholom tvojej pomýlenej existencie je tvoj zmysel pre humor.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj pipik je futbalova nula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl opravdu prvni zapas sezony co sme meli konecne trochu stesti !! zatim jen sami zklamani s M.city sme hrali dvakrat 2:2 a navic sme mohli vklidu vyhrat nebejt v prvnim zapase chyby Skrtela a v druhym Reiny... na Evertonu sme meli taky vyhrat 3:2 jenze kvuli ofsajdu kterej nebyl to byla zas remiza ,prohra u kohoutu3:2 taky kruty poslednich 25 minut sme jim nepucily balon ..a o zapasech s united skoda mluvit jestli v lete jeste posilyme jak rikal trener tak budeme pristi sezonu cernym konem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu budete moct pomýšlet na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To muzeme este letos ..s tezsich souperu uz jen Chelsea doma Everton doma a west ham no navic taky doma a pak souperi ze spodku tabulky sance tu jeste je hodne dulezitej bude ten zapas s Chelsea v Dubnu

Reagovat
C0br

V Dubnu nemají stadion.

Reagovat
eder

Ale Pod Dubňom hej.

Reagovat
cristiano.K.

co ty o tom víš?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Carlitos a Griezmann si to dobre dávajú. Arséne, kúp ich oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď ne.

Reagovat
smazaný uživatel

aj piaty krát sa strašne smejem.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Docela hnus to je.

Reagovat
cristiano.K.

já se třeba vůbec nezasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

#RESPECT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Mne nic neni svate a je mi uplne jasne, ze skoncim v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Já přijdu do pekla

Reagovat
C0br

nápodobně, to se prostě nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
stas87

na co sem davas tych izraelskych sracov? nech sa s chyti s usa za ruky parchanti

Reagovat
I am Mancunian

usa je dobro a najlepsi svetovy policajt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Americkym vedcom sa podaril neskutocny objav. Nasli americku ropu pod nejakou neznamou arabskou krajinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak odporúčam si prečítať názory Žida, kt. kritizuje Židov.

Naom Chomsky

Reagovat
I am Mancunian

to odporucaj hlavne tunajsiemu panovi ucitelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ja som v prvom momente myslel, ze hovoris o Noelovi Shempskom z Frasiera

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nemáš židovských predkov?

Reagovat
madridcan

Neviem, neskumal som

Reagovat
smazaný uživatel

Máš také priezvisko :) (videl som FB), ale nemysli si, že by som sa ti za to smial alebo čo... Len niektorí židia na špičke pyramídy sú zlí ľudia... A pár úžerníkov pred 2. svetovou...

Reagovat
kiwwi

a co hovoris na GIlluminatov?

Reagovat
kiwwi

*Gilluminatov

Reagovat
smazaný uživatel

su vsade!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujímajú ma no napr. takí freemasons majú aj svoj web a verejne sa prezentujú..

Reagovat
madridcan

Neviem o tom nic, to priezvisko je nemecke, ale tak mnoho Zidov malo nemecke priezvisko. Ine by bolo, keby som sa volal Rosenberg alebo Goldstein Neviem, ako vravim neskumal som to. Nejak by som to ani neriesil, kedze hocijake viera, nabozenstvo, etnicke skupiny a ostatne srandy idu pomimo mna

Reagovat
madridcan

Teda ked sa nejedna o degesov, lebo k tym mam vela vela co povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

ako chceš... ja poznám ľudí, kt. sa k tomu nepriznávajú.... nvm prečo...

Reagovat
madridcan

Neviem ani ja. Myslim si, ze prave u nas to nemusi nikoho velmi zaujimat. A byt Zidom neni nic hrozne. Zidom patri svet a tahaju nitky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vsak kolko tu mas Zidov a komu vadia? Lasica, Sona Valentova, Traubner, Vasaryové, Banašova, Pyco...vsetko su Zidia.

Reagovat
smazaný uživatel

to som ani nevdel, že napr. Lasica... ako to vieš?

Reagovat
madridcan

Cital som to nedavno. V Korzari bola priloha ,,POHODA" a tam na to narazali.

Aj jeden zoznam je niekde na nete, kde je taky vycuc vypisany. Skusim najst.

Reagovat
madridcan

Kultúru zastupujúci Židia na Slovensku sú napr.: Feldek Ľubomír (spisovateľ, básnik...), Filan Boris, Hummel Pavol, Kirschner Jana, Lasica Milan (zabávač, spisovateľ...), Varga Marián (klavirista a humorista),...

Z významnejších politikov židovského pôvodu sú napr.: Banáš Jozef (ANO), Bauer Edit (SMK), Beňová Monika (SMER), Blumenfeldová Henrieta (ŽENA A RODINA - predsedníčka strany), Ftáčnik Milan (SDA), Kaliňák Róbert (SMER), Lintner Ľubomír (ANO), Mikloš Ivan (SDKÚ), Orosz Ladislav (SDA), Osuský Peter (OKS), Schmőgnerová Brigita (SDA), Simon Zsólt (SMK), Šebej František (OKS), Tatar Peter, Weiss Peter (SDA), Wolf Jaroslav, Zajac Peter, Zajac Rudolf (ANO),...

Manželka exprezidenta Michala Kováča - Eva Kováčová je Židovka, takisto Zuzana Satmáry - riaditeľka Nadácie CHARTA 77,...

Mediálni pracovníci židovského pôvodu sú napr.: Almer (predstaviteľ syndikátu novinárov), Füle (syndikát novinárov), Gembický (syndikát novinárov), Hríb (syndikát novinárov), Hric Andy (rádio TWIST), Lesná Ľuba (STV), Linceniová (STV), Mrocek Tibor (týždenník Súvislosti), Neoveský Miroslav (Rádio Slobodná Európa),...

Politológovia židovského pôvodu sú: Gál Fedor, Kusý Miroslav, Meseržnikov, Samson Ivo

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

riaditeľka charity židovka. Tí musia prosperovať.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zoznam vycucany z prsta nejakym nymandom z prop.sk? kopa z nich je jasna, ale kopa je tam len kvoli ich ideologickym nazorom ktore si niekto vysvetlil tak ze to predsa musia byt zidia.

Reagovat
madridcan

Neviem ti povedat. Ja osobne som vedel len o tych, co pisem vyssie. Plus ma este napadol potom Tomas Janovic. A neviem ani, co je prop.sk.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa mi zdá, neviem...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsem čekal, ale stejně mě to rozbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem nevidel, ale trnul jsem u livesportu a z vyhry nad Potters jsem nadsenej. Rychle nasbirat jeste par bodiku, at mame jistou zachranu, a snad se misto honeni za 12. nebo 15. mistem zacneme soustredit na Evropskou ligu. Bylo by uzasny dojit v ni daleko

Reagovat
niflheim

Ok...tak další věc, co mě dneska nehorázně rozsekala.

http://www.facebook.com/officialjesuseverywhere

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to prvé malo byť skôr "Nigglett", nie?

Reagovat
madridcan

Mozno v novych pokemonoch sa este vyvinul

Reagovat
madridcan

Tie prve to je ten Marty ci ako sa vola?

Reagovat
smazaný uživatel

martyho frky, teraz mu vysla kniha

Reagovat
smazaný uživatel

Martyho frky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je meme komixov znalý, tak toto pochopí. Pre mňa jeden z najlepších obrázkov internetu:

http://s15.postimage.org/hmdw4gfor/ere.jpg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Jurassic Pope

Reagovat
kvasha16

vsetky su dobre, ale ten prvy ma rozbil

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja kamaráti, katolík a budhista, celý večer polemizujú o tom, čo nasleduje po smrti.

Katolík verí tomu, že sa po smrti dostane do neba a budhista verí v reinkarnáciu.

Nevedia sa zhodnúť, tak sa dohovoria, že ten, kto prvý umrie, sa zjaví tomu druhému vo sne a povie mu, ako to v skutočnosti je. Katolík umrel skôr, a tak, ako sľúbil, zjavil sa budhistovi:

- No povedz, ako to vlastne je? Čo sa deje po smrti? - pýta sa nedočkavo budhista.

- Vieš čo, ráno vstaneme. raňajkujeme niečo lahké - posexujeme, desiatujeme, posexujeme, obedujeme nejakú zeleninku, posexujeme, olovrantujeme, sexujeme, večeriame, sexujeme a potom ideme spať. Na druhý deň sa to isté opakuje...

- Ó, takže si mal pravdu, človek sa nakoniec dostane do neba!

- Ale prd! Som zajac na agrofarme v Nitre.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sledujte man-city.cz

Reagovat
madridcan

Tak, ale zas taky cierny humor tu az davat nemusis Co je vela, to je vela.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Howard

Reagovat
I am Mancunian

500. pre Double MU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ještě to tak

Reagovat
Maresma

Blackhawks

Reagovat
kvasha16

snad ich ta prehra s Coloradom nepolozi totalne

Reagovat
kvasha16

ale dostat 4 kusy a to este ani neni koniec tretiny, dobry vykon

Reagovat
miky10

Klid, už otáčíme.

Reagovat
blaugrana

Trapáci položili môj tiket. A Kližan je tiež dobrý jebo.

Reagovat
kvasha16

ako vam dopadla fanta? ja mam 43b a to som na nu uplne zabudol a nekupil Lukakua

Reagovat
tomasinho

Stejně nedal penaltu

Reagovat
Arbiter

za to jsou minusové body?

Reagovat
tomasinho

Jo.

Reagovat
vodka

70

Reagovat
kvasha16

how?

Reagovat
vodka

Vertonghen, Suarez

Reagovat
Jesus Joaquin Saez
Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Did you know? Gerrard is one of only three outfield players to play every minute of every Premier League game this season (along with Leighton Baines and Matt Lowton).

Reagovat
blaugrana

To je pri jeho náchylnosti na zranenia dosť dobrý počin.

Reagovat
13

Škoda že mu to zdraví tak dobře nesloužilo i v minulých sezonách..

Reagovat
Zaschrona

To je moc pekny, ze konecne muze Stevie zase poradne hrat.. Lowton je dost prekvapive jmeno, ja bych ho tam necekal.. To Baines prekvapeni neni vubec a taky by mu hodne prospelo, kdyby aspon nekdy dostal oddech, na vykonech to je enormne znat v poslednich tydnech..

A tobe se omlouvam, ja toho ted mel v poslednich dnech opravdu moc. Nicmene rozhovor s Javorem i Hefym pekny.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve hraje kazdej zapas dobre , jen je vic stazenej v defenzive proto 9 golu zatim ale i tak je na tom s golama jako Aguero,Tevez,Giroud lip nez Podolski a Torres a navic je to zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

čo góly..je top prihrávač na góly v lige

Reagovat
tomasinho

V pohodě, pro příště už kdyžtak mám mail.

Reagovat
Bayern +
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

ale chutaju to ako idioti za telo, namiesto toho aby tu fretku ci lasicu ci co to je chytili pod krk aby ich nekusla

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
miky10

HE'S DONE IT!!!

Happy B-Day, Didier Drogba! ♥

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

originál bol naňho?

Reagovat
smazaný uživatel

"He's done it"

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Tyler to používá furt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Asi ne, ale pamatuju si to jako Tylerův komentář po tý jeho penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel "He is done it" verziu pôvodne z EF.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neviete niekto nazov dokumentu o rivalite medzi Arsenalom a Spurs, boli tam aj nejake anglicke rodiny (deckam nedovolili nosit cervenu, resp. modru...nespominam si velmi dobre). Videl som to pred par rokmi niekde na Discovery alebo Spektrum...vopred dik.

Reagovat
Arbiter

čím dál tím víc to vypadá na Mourinhův letní odchod z Realu: "@Alex_candal: Confirmado, Mourinho deja el R. Madrid al final de temporada. Firmó su finiquito hace 70 días. El club planifica la pretemporada sin él. "

V kombinaci se zprávami z Cobhamu to vypadá pro CFC velice, velice nadějně

Reagovat
Arbiter

De la Morena also shed light on the Portuguese coach's next managerial step, saying: "He has already signed a deal with his next club. Whatever he wins this season, he isn't going to continue at Madrid."

Reagovat
Miguel19

Mourinho nebo Hiddink. Nic jiného neberu.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Special guest at Anfield today - @LanaDelRey - who supports LFC in England

https://pbs.twimg.com/media/BFAeWmICYAQZpEr.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

today?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, včera bola na zápase. Ale to si v pohode domyslíš

Reagovat
SunFells

Mám některé její písničky rád, ale kam se hrabe na Kevina Lásku

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
niflheim

BBC - Wayne Rooney to get new Man Utd deal - Sir Alex Ferguson

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21732867

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte mu zapchať ústa peniazmi aby nezdrhol?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

ale no .. . len má znovu pochybnosti kam klub smeruje. ..50% navýšenie platu mu ukáže že správnym smerom

Reagovat
niflheim

Četli jste to aspoň nebo jste se jen tak rozhodli být zase za blbečky bez důvodu?

Reagovat
Swarley

složitá otázečka

Reagovat
Erdovec

Downing dal letos v PL 3x víc golů než Young, Valencia a Nani dohromady

Reagovat
niflheim

Taky má víc minut než Ash s Nanim dohromady.

Reagovat
Erdovec

no to nemá, ale to je jedno

Reagovat
niflheim

Díval jsem se celkově...v lize to je snad o jeden zápas.

Reagovat
cristiano.K.

jsem rádi,že si došel k tomu,že nemá sám

Reagovat
niflheim

dafuq?

Reagovat
vodka

a stejně jako Evans, který má ješrě míň minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maresma

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery, Schweinsteiger and Boateng will all be out of the Champions League clash v Arsenal while Robben is a doubt. #AFC Hope?

Pekny kurz na dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vyzerá to pekne, keď sa na to tak pozeráš, že budú chýbať hráči ako Ribéry, Robben alebo Schweini. Ale keď si spomenieš, že namiesto nich sú tam stále hráči ako Kroos alebo Muller, tak ti je zasa zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a shakira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Toho bych rád viděl

Reagovat
Wat

Reagovat
Bayern +

Ani Robben nebude.

Reagovat
Honza Matoušek

Lahm, Dante, VB, Alaba; Martinez, Gustavo; Müller, Kroos, Shaqiri; Gomez...

Vyloženě to vidím na válec Arsenalu no.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Everton captain Phil Neville on #SSN this afternoon: "Finishing in the top 10 is a massive achievement for a club like Everton".

At tahne tenhle clovek nekam pryc a to skutecne hodne daleko..

A muze s sebou pokud mozno vzit pany Kenwrighta, Earla, Woodse, Cartera, Moyese, Rounda, Fellainiho, Heitingu a z vykonostnich duvodu i Muchu, Naismitha a Jelavice.. Pohar trpelivosti pretekl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

nerad bych pak viděl Everon v Champu.

Reagovat
Zaschrona

S Kenwrongem a spol. tam stejne cesta drive ci pozdeji vede..

Reagovat
Kowe

depka?

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, spis snaha o to se podivat na veci realnym pohledem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Moyes - Chelsea, Fellaini - United, Mucha - Arsenal, Heitinga -Sunderland ..ostatných zoberie QPR..

Reagovat
fantomas

Ten Mucha

Reagovat
nani92

konečne konkurencia pre Sczesneho

Reagovat
Wat

Asi chce, aby si zkusil pohodlnost laviček týmů i v evropských pohárech.

Reagovat
nani92

vyšší level

Reagovat
Godwinson

Moyes Kéž by

Reagovat
Zaschrona

Ani jeden z tehle lidi by to ve svem novem klubu nezvladl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

No to neni moc úsměvný, Zaschrona se nám regulérně zcvoknul..

Reagovat
Swarley

však tomu se právě směju, jak to chce ořezat...trenér, kapitán, nejlepší hráč - všichni pryč!!!

Reagovat
Zaschrona

V tuhle chvili bych byl nejradeji, aby Fellaini uz nikdy neoblekl evertonsky dres. A rozhodne to neni kvuli tomu, protoze o vikendu proti Wiganu hral naprosto strasne, to neni to rozhodujici. Ale jsou to ty jeho neustale arogantni kecy do medii, kde se s nimi vybavuje o moznem odchodu. Je to o nekolika zapasech v tehle sezone, kdyz se na hristi choval jako absolutni idiot, kdyz se veci nevyijeli pro Everton dle predstav. O vikendu, kdyz EFC prohraval o 3 goly, kdyz bylo jasne, ze zadna trofej ani ucast v LM zase nebudea make fourth and for me, tak se znovu predvedl a sve spoluhrace a hlavne fanousky opet svym chovanim naprosto zklamal. Chce odejit, tak at jde, zadny hrac neni vetsi nez klub samotny.

Neville? To je jen ruku v ruce obrazek naseho vedeni v cele s Kenwrightem. Zadne ambice, pochybna laska ke klubu a je toho mnohem vic. Jako hrac na to kvalitativne uz davno nema a dnesnimi vyroky si definitivne podkopal sam pod sebou jamu u drtive vetsiny fanousku, ktera by ho ale uz pred tim nejradeji videla pryc z klubu nejpozdeji na konci sezony. Je uplne jedno, ze prijima to, ze to o vikendu je i jeho chyba, to je prece automaticke. V kontextu dalsich veci, co rekl, tak skutecne nizeji uz z jeho strany jde klesnout jen tezko - tohle rika KAPITAN tymu. Nejen ja takoveho cloveka jako kapitana tymu nechce, on ani nahodou nereprezentuje hlavniho strezitele motta klubu Nil Satis Nisi Optimum..

Kenwrong uz dle svych slov 7,5 roku hleda 24/7/365 klubu noveho majitele. Ovsem veci se maji tak, ze se jednani za tu dobu prakticky neposunuli s nikym, protoze za klub chce neskutecne nerealne penize, s cenou dolu nepujde ani za nic. A pry to ma byt velky Evertonian, to zrovna, mnohem prednejsi mu jsou opery a neni pratkicky schopny vysvetlit, kam se kazdorocne z klubu ztraci velka mnohamilionova castka v podobe "ostatnich provoznich nakladu", naopak samozrejme do klubu nikdy nic neinvestoval.. Nic jineho nez vyzirka, co na klubu akorat chce vydelat. A to je ze strany majitelu jeste ten nejlepsi, Earl je fanda Spurs, ktery chodi na EFC jen na White Hart Lane a na klubu chce opet jen vydelat, Woodse nikdo nikdy prakticky nevidel, ale zajmy ma asi podobne.. Fakt se nedivim tomu, ze udajna jednani, ze strany prachacu, co nakonec koupili City, skoncili prakticky driv, nez vubec zacala..

Co se Moyese tyka, v historii Evertonu hodne pomohl. Nicmene, stale silneji ve mne prevlada nazor, ze Evertonu uz nema co dat, dost mozna bohuzel, protoze jinak stale patrim k jeho priznivcum. Nicmene je potreba videt i odvracenou stranu veci. Behem let prakticky nulove sance mladikum a hracum, co si sanci zaslouzi, absolutni takticka neschopnost, at uz se to tyka neustale stejnych taktickych variant nebo stridani, az tragicka neschopnost tocit sestavu a nasazovani neustale tech stejnych hracu, at maji formu, jakou maji, dale pak treba absolutni neschopnost posilit klub tenhle leden, kdyz se to ted ukazuje jako naprosto klicova chyba nebo treba absolutni idiocie nepodepsat z Moyesovi strany novou smlouvu a tim vytvoreni uplne zbytecneho tlaku na klub atd. Lide z nej delaji uzasneho manazera, pritom on zas tak uzasny neni. Everton na platy behem jeho pusobeni neustale vydava hodne penez, v top 10 v PL by se EFC v tehle tabulce urcite umistil. Je dle meho chyba se divat na veci tak, ze Moyes je jedinym clovekem, ktery muze Everton hnat kupredu, i co se tyka treba vyhodnych nakupu. Staci se podivat na Laudrupa, i toho idiota Pardewa, kteri na prestupovem poli udelali fantastickou praci v poslednich prestupovych oknech. Mrzi me to samotneho, ze to takhle o Moyesovi vidim, ale vyhled, ze nejaky novy rozumny manazer dostane 25 milionu na prestupy z odchodu Fellainiho me laka v tuhle chvili mnohem vic, nez porad to same dokola a porad ta stejna obrovska zklamani a obcasne skvele momenty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

v části věcí máš pravdu, ale řekl bych, že z tebe mluví dost frustrace. S těma platama je to sice pravda, jenomže nezapomeň, že máte některé hráče opravdu top kvalitu, ti něco stojí. EFC se vydlo cestou postupného budování kádru a přivádění jenom vytipovaných a velmi dobře prověřených hráčů. Jasně, můžou to dělat i jinak, nastavit menší platy, bude víc na přestupy, každý rok koupit 5 hráčů a čekat, kdo se chytne, pochybuju ale, že by ta cesta byla úspěšnější, než ta současná.

K Moyesovi - pravda, jeho neustálé prosazování víceméně své základní 11 je známé už dlouho. Takticky to od něho taky občas není žádná hitparáda, ale je tam spousta ALE. Kteří mladíci by měli dostat šanci? Vellios, Duffy? jsou opravdu lepší a prospěšnější než ti současní? Výkony v rezervě totiž neukazují vážně skoro nic. Tam hráč musí opravdu velice vyčnívat, aby se aspoň trochu ukázalo, že má na první tým. V MU je třeba jasné, že Powell na to jednou bude mít, ten je oproti většině ostatních úplně jinde.

Reagovat
vodka

kurva, sem smazal omylem 2 odstavce, posraný touchpad

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

no, ke Kenwrightovi jenom stručně. Těžko říct, nemyslím si, že by chtěl klub ždímat, ani na něm nějak moc vydělat. Chce klub prodat jenom s jistotou, že si zachová tvář a zároveň se posune vpřed. Navíc si ani nemyslím, že by tolik zájemců bylo, do toho nikdo pořádně nevidíme.

Reagovat
Zaschrona

S tou frustraci mas pravdu, nicmene tezko to jde videt nejak extra jinak v tuhle chvili. Co se mladiku tyce, jednoznacne jde o to, ze by sanci mel dostat Oviedo, ktery se prezentoval mnohem lepe nez Naismith, sanci by mel dostat misto tragickeho Heitingy Duffy, ktery vloni ani nahodou v tech par zapasech nezklamal, nic neudelal spatne, ale Moyes ho odstrelil. Stejne tak Vellios prakticky nedostal pricichnout k sanci, ale misto toho hraje Jelavic, ktery je ale uz hodne dlouhou dobu uplne marny a stejne hraje skoro porad cele zapasy. Stejne tak treba McAleny jeste nebyl ani na lavicce a to i prestoze za U21 hraje velmi dobre a dal v 9 zapasech 7 golu a velmi dobre se prezentuje - podobne i Barkley nebo Lundstram prakticky bez jakekoliv sance, i kdyz jeden hral velmi dobre na hostovani u Owls a druhy se okamzite stal klicovym hracem naa hostovani v Doncasteru - oba by mohli nabidnout vic, nez marny stary Neville nebo zraneny se zranenimi hrajici Gibson.. Stejne tak kridelnik Matt Kennedy, absolutne bez sance se na hriste podivat - i kdyz za rezervu podaval mnohem lepsi vykony, nez treba Gueye, ktery dostaval za acko prilezitosti spoustu (ale ted mimochodem hraje velmi dobre na hostovani v Brestu ) nebo John Stones, ktery hral na pravem beku v Barnsley velmi dobre, Moyes ale radeji necha napravo hrat tragickeho Nevilla, pripadne Jagielku mimo pozici a tim padem pak hraje na CB tragikomik Heitinga.. Talentovanych kluku tam je spousta, ale kdyz nedostanou sanci, pak to dopada tak, ze Callum McManaman EFC spoluvyradi z FA Cupu, John Ruddy se dostal v Norwichi az do repre Albionu, Jose Baxter k tomu nema daleko a Hope Akpan se stal velmi dobrou posilou Readingu a to jmenuju jen nektere pripady..

Jen k tomu Kenwrightovi - ted je jeden ze zastupcu klubu na radiu v rozhovoru pro Talksport. Oficialni jmenovana castka kterou klub chce: 125 milionu liber. K tomu novi majitele se musi vyporadat s dluhem 50 mega a resit otazku noveho stadionu. Ja nevim, jak si tohle preberou nefandove Evertonu, ale pro nas tohle znamena presne to, co jsem psal vyse.. A to ani nezminuju to, ze se vedeni snazi za kazdou cenu prosadit myslenku spolecneho stadionu s LFC. Pokud to nevyjde, tak si jsou 100% jisti tim, ze do 5-10 let v centru Liverpoolu bude stat novy stadion. Jedine pozitivum na tom je, ze konecne zase po dlouhe dobe se alespon nekdo z klubu odhodlal odpovidat na otazky. Sice to jsou vsechno jen krasne lzi, ale aspon neco.

Reagovat
Zaschrona

Takze skutecne zadana investice do Evertonu je 125 mega za klub, 50 na dluhy, nejakych 25 na posily a 200 za stadion. Ktery magor da 400 mega za EFC?

Reagovat
Zaschrona

A ze Kenwrong nechce prodavat dal jasne vedet tim, ze hlasoval pro FFP. Ktery prachac by do toho sel, kdyz by poradne nemohl pak investovat do hracu?

Reagovat
Talker

Tak FFP povoluje investovat o 40 mega vice, nez si vydelas... K tomu si pricti, ze se odecitaji penize na mladez a ze z TV prav pribude 30 milionu liber.

Ty mluvis o investici 25 mega do kadru - momentalne muze investovat klidne 80 mega.

Reagovat
cristiano.K.

jde o to,že neměli ani šanci se ukázat. To je největší problém

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Sam ses idiot

Reagovat
Zaschrona

To neni rozhodujici.

Reagovat
vladis271

lebo ich silno doháňame.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt uz jste pred nama..

Reagovat
Godwinson

Kéž by vůči Fellainimu zaujal tvůj pohled i samotný Everton.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Neville je nejdůležitější člověk v kabině btw...

Reagovat
cristiano.K.

hm asi jako u nás Lucas s Reinou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

tak to prosim pěkně rozveď...

Reagovat
cristiano.K.

tak dá se to brát různě. Zábavu v LFC dělá Reina,Lucas patří k nejoblíbenějším mezi hráči. Výkony obou, bídné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekl, že to bylo myšlený tak, že to Neville hecuje, ořvává a tak nějak drží pohromadě no.

Reagovat
cristiano.K.

jj, proto jsem psal,že se to dá pochopit dvojsmyslně.

Reagovat
vodka

stačí se podívat před 2 rokama když se zranil a jak šel celý EFC do kytek. Moyes na něho nedá dopustit právě proto, že je pro tým skoro nejdůležitější. Stačilo tehdy, že se zapojil do treningu a Everton šel zase nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

On na nej neda dopustit hlavne proto, ze jeho prostrednictvim prenasi na hriste taktiku, organizaci hry, pokyny... Je to takovej jeho hrajici asistent manazera

Reagovat
cristiano.K.

takovej béčkovej Carra no

Reagovat
Zaschrona

Spis to je na hristi hlavne jedinej hrac, co otevre pusu, co je schopny zarvat, takze to sedi.. A i to prirovnani k asistentovi trenera na hristi celkem sedi.. Ale tak neni potreba ho tam drzet donekonecna, tohle pujde vyresit prichodem Lescotta nebo Clarka a treba takoveho Defoura za penize z Fellainiho - ti si to orvou..

Reagovat
Zaschrona

Patri k tam tem dulezitym, ale vsechno nemuze trvat vecne..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

S McDermottem to vypadá zle, pf pf..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude taaaak zbytecny. Zadnej manazer uz je ted tak jako tak v PL nezachrani a lepsiho manazera pro pripad sestupu stejne nesezenou

Reagovat
kiwwi

fakt neviem co si od toho slubuju - ti hraci nedosahuju PL standard, lepsie to s nimi asi nezahra nikto a ako vravis v pripade ocakavaneho zostupu to bude pre nich asi horsie bez neho

Reagovat
Erdovec

600. pro Stevena Gerrarda

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
Godwinson

V těch souhrnech je to samá chyba, bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaaaye! ♥

Reagovat
Honza Matoušek

Lord Heskey

Reagovat
fajdax

Reagovat
Godwinson

Neskutečný borec ... tohle už ani Chelsea prosrat nemůže.

Reagovat
Miguel19

Ale může

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

borec

Reagovat
smazaný uživatel

God.

Reagovat
hefy

Fowler

Reagovat
Arbiter

machr

Reagovat
EL Gringo

Robbie

Reagovat
tomasinho

God a Emile

Reagovat
cristiano.K.

na ty kluky z LFC nikdo nemá

Reagovat
kiwwi

#mufc U21's team: Johnstone. Vermijl. Buttner. Veseli. Thorpe. Smalling. Cole. Anderson. Powell. Januzaj. Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Překlik a Lindegaard na hrotu?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

haha, vtipné aj po mesiaci.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Chazy

Lol, tak teď sem tady regulérně přemejšlel minutu nad tím, jak se tomu může tolik lidí smát, když už to tu bylo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Godwinson

Každopádně za to, co dělal Taylor bych dával karty. Tohle mě u těch hráčů točí .. dělat kokoty ze sebe můžou po zápase.

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wigan Pathetic ... co všechno neproměnili ...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ty voole, aby sme sa my o ten titul este nebali

Reagovat
smazaný uživatel

No porazíme Spurs a LM by měla být v suchu snad.

Reagovat
kiwwi

som sam, kto tu ma suhrn 29. kola?

Reagovat
smazaný uživatel

A copak je tohle za kolo?

Reagovat
kiwwi

alebo to je dohravka 29. kola?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
mithro

ja som bol rano zmateny pod preview 29. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

pod preview 29. kola diskutuješ 2 hodiny a všimneš si to až teraz?

Reagovat
madridcan

Si sa zacal bat o titul?

Reagovat
madridcan

700 proti kokotovi Carrollovi

Reagovat
kiwwi

scouse bastard

Reagovat
fenixLFC

tiez si to myslim o rooneym

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Flamex

kkt

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Co ti jebe?

Reagovat
Honza Matoušek

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

* proti dvom vyjebaným čurákom, kvôli ktorým nie sme v TOP 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožáku

Reagovat
Bayern +

Myslel som rozhodcov, tak sa tu láskavo neurážaj.

Reagovat
Usty

Reagovat
cristiano.K.

700. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre môjho psa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Woods

pekne poradie PL-

1,2 - Manchester

3,4,5 - Londyn

6,7 - Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Liverpool bol vzdy nieco menej ako Manchester

Reagovat
Arbiter

heh, nic proti, ale kdybys sečetl úspěchy liverpoolských celků a celků z Manchesteru a přilehlé vesnice, tak by liverpoolské celky byly těžce před těmi manchesterskými (resp. jedním manchesterským a jedním vesnickým poblíž Manchesteru)

Reagovat
kiwwi

nemyslel som len po futbalovej stranke

Reagovat
Arbiter

spíš jsi nemyslel fotbalovou stránku vůbec

Reagovat
kiwwi

alebo tak

Reagovat
Arbiter

každopádně k tomu jen "jednooký mezi slepými králem"

Reagovat
kiwwi

tak tazko porovnavat 200 tisicove mesto v prdeli na severe s 10 milionovou metropolou Britskych ostrovov

ale vidis, futbal sa tam robi aj tak lepsi - momentalne nie je na svete futbalovejsie mesto

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nemyslel vůbec.

Reagovat
Arbiter

alebo tak

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Arsenal už to nemá ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Samozrejme, ze to ma ve svych rukou...chelsea jeste hraje s totenhamem, takze logicky jeden z nich jeste musi ztratit.

Reagovat
Dawon

Beru zpet, jsem vocas

Reagovat
fajdax

Reagovat
mithro

City skoro poloprazdny stadion

Reagovat
kiwwi

mali v kostole

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Az teraz som videl gol Luiza .

Reagovat
fajdax

Už sice moc nevěřím že United ten titul ztratí i letos, ale příští rok podle mě lepší než třetí nebudou..Bez posil a se senilním dědou určitě ne a když přivedem pár posil(Chelsea) a City budou hrát to na co mají tak United na titul prostě nemají

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to som cital pred minulou sezonou, to som cital pred touto sezonou a teraz este ani neskoncila sezona a uz to citam zase btw, ako vies, ze to bude bez posil?

Reagovat
fajdax

Doufám v to ....ale aby jste se ještě letos nedivily vy zmrdečci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ked vy privediete posily, som sa zamotal v tej sracke, co si napisal

Reagovat
smazaný uživatel

A co falcao?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je v dulezitych zapasech nepotlaci rozhodci tak titul mit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

myslim united

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

pořád to stejné dokola, asi už tak 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

ale občas to vyjde

Reagovat
kiwwi

jj 2x za 20 rokov sme boli treti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kaze

Proč jsou tady komentáře z března?

Reagovat
fenixLFC

29.kolo

Reagovat
Arbiter

Career goals: John Terry 53, Andres Iniesta 46

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ferguson6

Paráda, takže teraz Spurs vyhrajú a Arsenal je tam kde bol aj doteraz

Reagovat
cristiano.K.

Rooney je úžasnej, když je z formy a nemá fyzičku, připomíná mi Lucase, posouvá míč,je všude pozdě občas zbytečně ztratí

Škoda,že on se do toho přes léto dostane

Reagovat
smazaný uživatel

nema fyzicku?

Reagovat
cristiano.K.

čist umíš,nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Nema fyzicku ale pritom je vsade a este aj stiha rozdavat lopty za obranu...to je Rooney bez formy-fakt je...kazdopadne hrat takto bez formy je vyborne

Reagovat
cristiano.K.

nejen že nemá fyzičku i rychlost mu chybí, jestli vám to takhle stačí budiž

Reagovat
kiwwi

na to ze je bez formy a stale hra lepsie ako 80% futbalistov v PL, to je slusne...a nie je to celkom len jeho chyba, pretoze je z formy komplet cely kader a od Rooneyho sa caka, ze to sam zachrani a preto vycnieva pri pohlade na hracov bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně že nám to "stačí". Rooney je nepostradatelný, hodně toho odbojuje, je všude a pořád dře. "Stačilo" by to aji vám a jakémukoliv fanouškovi na světě. Chápu že by sis rád kopnul, ale tudy fakt cesta nevede.

Reagovat
cristiano.K.

jj strašně kopu,kort když vy sami si dokážete přiznat,že je z formy

Gerrard je taky furt nepostradatelný, i když je z formy. Jen poukazuji na neoddiskuvatelný fakt.

Reagovat
kiwwi

vole, sak si ho prirovnal k Lucasovi

Reagovat
Usty

že mu ho připomíná, ne že je stejně marnej..

Reagovat
cristiano.K.

včera byl i stejně marnej

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nestačí ani vám, týmu který horko těžko bojuje o EL, tak jak by mohl ten tvůj hypotetický Lucasovský Rooney obstát u nás?

Reagovat
cristiano.K.

co to je za blbost?

Reagovat
Mindas

Ale on ho přirovnal k Lucasovi, co se týče fotbalových vlastností, když je z formy. Že má v sobě faktor nepostradatelnosti, stejně jako Gerrard, je věcí jinou.

Reagovat
kiwwi

lenze to nie je pravda...aj z formy je 100x platnejsi hrac ako Lucas a aj vcera bol vsade na ihrisku a rozdal zopar pekny lopt

Reagovat
Mindas

Počkej, ale on ho srovnával s Lucasem ve formě, ne s Lucasem "tradičním".

Reagovat
cristiano.K.

já ho srovnával s klasickým Lucasem,Lucas ve formě byl asi tři zápasy před zraněním,jinak nikdy

Reagovat
Mindas

Jsem si říkal, že mi v paměti těžce uvízla jeho forma. Ale zase bych to tak tragicky neviděl. Před tím zraněním opravdu, a poprvé, dosahoval kvalit Lfc. Zkrátka to není jeho standard, ale forma, ke které se třeba už nikdy nevybičuje.

Reagovat
cristiano.K.

my sté třízápasový formy byli tak mimo, že jsme trochu brali jeho zranění za tragédii. Nicméně hráč, co ti zahraje 80/100 zápasů na hodnocení 5, na stupnici od 0-10 je prostě bídák.

Reagovat
cristiano.K.

myslíš ty jednoduché přihrávky do strany,co by zvládl každý?

Reagovat
Mindas

Počkej, počkej. Takový Javi s tím má problémy skoro každý zápas. Včerejší nebyl výjimkou.

Reagovat
kiwwi

vsak ale ty trepes

Reagovat
Pigeon

to je moc

Reagovat
cristiano.K.

bavím se o včerejším zápase vesměs, to že je z formy vy víte dýl než já,jen včera mě v tom utvrdil.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

rychlost ne, ale zrychlení má zoufalé... ale on se do toho dostane přes léto, pokud se zase nezraní...

Reagovat
cristiano.K.

Vsak jsem to taky napsal, ze se do toho dostane

Reagovat
Swarley

Wazza má tuhle sezónu dost zvláštní, ale i to "je z formy" stačí bezproblémů na špici ligy...pro mě pořád klíčový hráč sestavy a kdykoliv ho v ní nevidím, nemám z toho dobrej pocit...to neznamená, že to i bez něj nemůže fungovat, ale tomu týmu dává strašně moc...ten začátek sezóny, parádní fotbal a gólové hody byly o třech hráčích...RvP a jeho střelecká, Carrick hrál naprosto famózně (ten jedinej si to dokázal udržet celou sezónu, i když včera to taky nebylo optimální) a právě Wazza, kdy pro ten útok je to naprosto nepostradatelný hráč...spojuje zálohu s útokem, rodává balóny, jde do zakončení, vypomáhá při bránění středu zálohy...v té nejlepší formě dokázal hrát v jednom zápase CM i podhrota jakoby nás bylo na hřišti 12...

teď je to pryč, od zimy forma chybí, pár zápasů vynechal, pár zápasů hrál něco úplně jiného...on pořád dělá to co popisuji nahoře, ale není to úplně ono, to že je z formy je vidět široko daleko, ale pointou je, že i to stačí v pohodě na špici ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

prosím tě, bavím se vesměs o včerejším zápase.

Opravdu není nutné mi psát,že je pro vás klíčový hráč i bez formy, to je pro nás Gerrard taky. Nikde netvrdím je z formy, dej ho na lavičku nebo něco takového. Vy sami víte a dokonce to i kiwwi přiznal,že je z formy. Já opravdu nevím, proč někteří jedinci mají pocit,že si chci za každou cenu kopnout do vás,když jen konstatuji fakt.

Reagovat
Arbiter

http://i.imgur.com/6wrmz7d.jpg

Nové dresy CFC!!! HOHOHO

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ultimate guitar je dobrej server v pripade, ze mas usi, protoze to co tam je je casto priserne spatne, ale na navedeni je to dobry

Reagovat
Arbiter

já to moc nepoužívám, spíš si hledám taby někde jinde No a teď se vyjádři k novým dresům Chelsea

Reagovat
niflheim

Já na taby pro guitar pro používám 911 tabs ... to prohledává všechny servery.

Reagovat
Arbiter

to je pěkné, ale teď by ses mohl vyjádřit k těm dresům

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

a co ty, spokojený?

Reagovat
kvasha16

mna sa pacia tie brankarske nie su nic moc, ako nie su zle, ale ani nepotesia, no tie modre su fajnove, troska mi pripadaju ako naznak retra

Reagovat
kiwwi

aj ked cesi su v tomto zdrzanlivejsi, aj si myslim, ze liga o 20 timoch (12+8) by priniesla zvysenie kvality, divackeho zaujmu, zaujimavejsie vyjazdy pre fanusikov, lepsie prepojenie trhu s hracmi...tento projekt by nemal takmer ziadne minusy

len co my mozme, ked take Kosice co je treti - stvrty najvacsi klub na slovensku, sa utapa v dlhoch a niesu schopni samostatneho fungovania

Reagovat
Erdovec

20 fujky, možná tak 12 a to ještě tak max 8+4

Reagovat
smazaný uživatel

spolocna liga by sem mozno priniesla aj nejakeho sponzora

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre najlepsieho hraca ligy Waynea Rooneyho

Reagovat
Mindas

Kdy? Letos? Ouu...

Reagovat
M0rb1D4S

Zkusil jsi..

Reagovat
M0rb1D4S

*si

Reagovat
papos182

*jsi

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Tym je Suarez takze

Reagovat
Arbiter

až po Matovi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim Suarez si to zaslouzi je to momentalne nejlepsi hrac v premier league Suarez je fotbalova extratrida Rooney mu nesaha ani po kotniky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

povahově ano

Reagovat
Wat

Reagovat
Pigeon

* Michael Carrick

Reagovat
Mindas

Suarez, Mata, RVP, Bale, Zabaleta, Carrick. Víc špičkových hráčů letos nehrálo na úrovni svých možností. Takže rozhodovat by se mělo z těchto hráčů. Možná překvapí nějaká menší rybka.

Reagovat
kiwwi

ja hlasujem za Balea

Reagovat
Mindas

Myslím, že se Suarezem budou největší favoriti. Ale i pro takového Carricka může mluvit zisk titulu. Uvidíme, každopádně v sestavě roku by neměl chybět ani jeden.

Reagovat
kiwwi

Carrick je seda myska, za toho nebude hlasovat vela hracov a trenerov...mozno keby o tom rozhodovali fanusikovia, tak by ta silna zakladna United dokazala nieco pretlacit, ale takto bez sance to uz skor ten Persie

Reagovat
Mindas

Když to mohl vyhrát Parker, může i Carrick

Reagovat
tomasinho

Ten měl slabší podzim, povedly se mu neskutečně 2 měsíce, jinak hrál hodně dobře, ale nemá tak konzistentní výkony jako Suárez.

Reagovat
kiwwi

ale Suarez je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ale škoda, že MU uznali ten gol z offsidu, už to mohlo být mnohem zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz united tece dobot tak vzdycky nejak pan rozhodci vyresi spravedlnost musi byt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

no jo, úplně by to ManU polořilo, kdyby včera prohráli

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tuhle sezonu nasbírali už dost bodů díky rozhodčím a nakonec se budou ještě třást o titul

Reagovat
kiwwi

presne...keby nebolo pomoci od rozhodcov a na lavicke City by bol niekto iny ako Mancini, tak sa titul odovzdava City uz na novy rok

Reagovat
Mindas

To nevím, když City mělo snad ještě horší podzim, než jaro.

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak by teraz viedli ligu uz aspon o 15 bodov, ako minule pisal cristiano.K

Reagovat
Mindas

To jo, ale to by nesměl být u kormidla Mancini.

Reagovat
kiwwi

vsak pisem

btw. mne sa strasne paci, ako si fanusikovia City v anglicku Manciniho vazia a nemenili by ho a tu sa z neho robi najvacsi traged pod slnkom

Reagovat
Erdovec

on se z něho nemusí robiť, on to rád dělá sám

Reagovat
Mindas

Já z něj tragéda nedělám. Snad sis několikrát zde viděl, že jsem se ho naopak zastával. Mě jen často sral přehlížením některých hráčů a prosazování těch svých koní. Balotelli je pryč, Javiho také už moc nestaví a Nasri snad v létě odejde. Potom proti němu ani půl slova. Reagovat na průběh zápasu umí, střída vesměs vždy logicky, i když zde se pár jedinců vysmívá. Už tolik nekategorizuje hráče na nedotknutelné a ten zbytek. Talentovaný a mladý je. Fanoušci na ostrovech, tedy ti City, ho zbožňují. Podle videí a fotek ho hráči berou, respektují. A nakonec i úspěchy má. Jak jsem říkal několikrát, tak změna manažera by City spíš uškodila.

Reagovat
kiwwi

vsak ja som to nemyslel na teba na tuto temu sme sa uz parkrat bavili a zhodli sme sa ze Mancini odviedol kus dobrej roboty a je to kvalitny manazer

Reagovat
Bayern +

Ale oproti Mourihnovi alebo inému manažérovi robí slimačie pokroky, možno aj to som urýchlil.

Reagovat
cristiano.K.

tak jsem to taky psal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co sem pletes City a odvadis rec, proste neuznate ze jste na tom tak dobre i s vyraznym prispenim sudich. Tak to je a vymluvit se z toho nemuzete

Reagovat
kvasha16

minimalne k bodom zo zapasu s Chelsea a Liverpoolom im pomahali sudi nech sa tu ich fans smeju akokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

včera třeba gol z offsidu Van persieho...

Reagovat
Swarley

a z LM jsme vypadli, protože tam nemáme ošéfované tak ty sudí a nejsme zvyklí, že nám pak někdo píská rovinu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.... titul mají v suchým triku. Naposled !

Reagovat
vodka

Tomecz změnil klub?

Reagovat
Swarley

to by i mohlo sedět

Reagovat
vodka

*tomek

Reagovat
Arbiter

Premier League: Salomon Kalou open to return to England amid Arsenal reports http://www1.skysports.com/football/news/11668/8648504

Reagovat
Swarley

OT: Prima Cool, Barney Stinson v seriálu Krajní meze

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Anne Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

The only team to play in the English top-flight (1888-2013) and never suffer relegation from it are Wigan Athletic. Escapologists.

Reagovat
Arbiter

nic překvapivého...

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/isKydpmqZx1o9.gif ..to je vazne neskutocny kokot

Reagovat
madridcan

plus lakte do ksichtu Vidicovi a kopnutie Rooneyho, ked drzal Collinsa jak buzerant.

Reagovat
madridcan

Carroll drzal Collinsa, lebo ten koniec znie hocijako.

Reagovat
Erdovec

líbí se mi jak je to zrychlené v tu chvíli kdy se srazí aby to vypadalo hůř

Reagovat
kiwwi

skurvysyn

Reagovat
Wat

Reagovat
kissak

a tady normální nezrychlený průběh celé akce:

http://www.youtube.com/watch?v=qsdMnzPYh3U

Reagovat
kiwwi

*a tady zpomaleny prubeh cele akce

Reagovat
Erdovec

no ten váš je zrychlený celý a v chvíli té srážky je zrychlený ještě víc než předtím, ale jinak v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

normální faul,za co chtěl jako saf červenou.je v anglii tak ať si to po těch letech uvědomí.

Reagovat
kiwwi

cervenu chcel po dvoch zltych

Reagovat
smazaný uživatel

tak to beriem spät, vlastne sa nic nestalo

Reagovat
niflheim

Prase no...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, aspoň tam mohl bejt Evra třeba.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

vsak tam je

Reagovat
smazaný uživatel

ajo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Frajer, mohl jich zbořit ještě více. Ale jestli tohle byla pro Fergusona na červenou a gól z ofsajdu nebyl z ofsajdu, tak je to diagnóza už.

Reagovat
kiwwi

omg dalsi

Reagovat
tomasinho

Žlutá naprosto akorát.

Reagovat
kiwwi

kiwwi

18.04.2013 13:10

cervenu chcel po dvoch zltych

Reagovat
Erdovec

ještě na youtube čtu, nežduchnul ho náhodou ten hráč united co běží za ním? dost to tak vypadá

Reagovat
kiwwi

if you think that touch is what made carroll launch like that then you're retarded. i don't like united but let's not be ridiculous

Reagovat
Erdovec

zaprvé to nejde vidět a zadruhé, běžel si někdy hodně rychle a někdo tě jen trošku požduchl zezadu? jestli jo, tak víš, že klidně můžeš letět takhle, neříkám, že to musí být tím a je mi jasné, že kdyby to byla pravda tak ty to neuznáš, tak se nebudu hádat

Reagovat
Arbiter

však mu tam někdo udělal stoličku, ne?

Reagovat
vodka

Carroll neumí běžet rychle

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to už sú trápne špekulácie

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kdyby tam nebyl Evra,tak bych to možná písknul jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Chtel vyskocit a nějaka pica ho zezadu pristcila, cili opet vymrdanej ManU hrac co pak rve kartá, kartá.

Reagovat
Bayern +

Krásne Andy. Snáď to nabudúce natrénuješ ešte dokonalejšie.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Ligter

Reagovat
Radin

Když všichni ztratí,tak Spurs musí taky,zase ty hrozný konce sezony,aby je to nestálo CHL

Reagovat
kvasha16

888. pre Terryho

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

za to kolik golu už nastřílel, tuhle sezonu jich má snad 6 a to hraje minimálně pod Benitezem, coz je podle me skoda. Spolu s Lampardem jsou spica

Reagovat
kvasha16

jj, tuto sezonu uz 6, rovnako ako Cahill, o jeden viac ako Luiz a jeden menej ako Ivanovic, neskutocne potenta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nové dresy Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool target Marco Rojas has confirmed he is quitting Melbourne Victory to play in Europe next season

Fantíku nějaký info?

Reagovat
tomasinho

Já se jednou už na něj ptal, prý je dobrý, ale pro LFC spíše na rozšíření, než že by měl ten tým někam posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší Assaidi?

Reagovat
smazaný uživatel

"Barça se v létě opravdu snažila, aby Alexandra přivedla, a on sám kvůli tomu odmítl několik dalších lukrativních nabídek. Jistě, prosadit se v A-týmu Barcelony není snadné, jenže Alex nastupuje obvykle jen jako náhradník. Necítí se šťastný, v Arsenalu byl lídrem na hřišti i v kabině. V Barçe se prostě necítí doceněny.

smutne.takovy borec o konecna....Ale na druhou stranu.Proc tam sel?

Reagovat
smazaný uživatel

"Barça se v létě opravdu snažila, aby Alexandra přivedla, a on sám kvůli tomu odmítl několik dalších lukrativních nabídek. Jistě, prosadit se v A-týmu Barcelony není snadné, jenže Alex nastupuje obvykle jen jako náhradník. Necítí se šťastný, v Arsenalu byl lídrem na hřišti i v kabině. V Barçe se prostě necítí doceněny.

smutne.takovy borec o konecna....Ale na druhou stranu.Proc tam sel?

Reagovat
X-bano-X

A čo ako čakal? Krémeše? Si myslel že bude hrať základ namiesto Sergia? Prišiel aby bol jeho náhradou. Nič viac, nič menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, asi byl ještě na hrušce po tý povedený sezóně Jediný, co ho omlouvá je to, že není moc fotbalistů, kteří by Barcu odmítli.. škoda ho.

Reagovat
Zaschrona

Proc? Po tehle sezone se bude moct pysnit tim, ze vyhral La Ligu a dost mozna i Ligu Mistru...

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho kdyz nehraje? Ale muselo mu byt jasne,ze pres Sergia se nedostane.

Podle me prestoupi.

Reagovat
Zaschrona

Co z toho? Pravdepodobnost toho, ze by toho dosahl v Arsenalu je mnohem nizsi...

Reagovat
SunFells

Přinejmenším tomu bude přihlížet

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stiflerovamama

Sledujete ten hokej ? Ta nasa obrana je tragicka, ved niektori nasi obrancovia maju problem korculovat ?

Reagovat
cristiano.K.

a ta naše?

Reagovat
stiflerovamama

Ale u vas to na MS bude asi vyzerat trosku inak zatial co my mozme pocitat uz asi iba so Sekerom a Granakom.

Reagovat
smazaný uživatel

polka obrany bude uplne nova ak pride Jurcina, Granak, Sekera, plus Sersen..mame dve dobre obrany a plus to doplnia este traja, o to by som sa vobec nebal..skor utok je neschopny

Reagovat
stiflerovamama

Vidis na Jurcinu som zabudol. Tak zase to neni take hrozne, ale toto co tam je ozaj tak to su vazne drevaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jurčina je sráč.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom, co tam mame za obrancov nemame velmi na vyber...inak, ak by nepostupili vo Finsku do PO, tak by hral za Boston teraz, mal od nich ponuku

Reagovat
kiwwi

Jurcina je taky Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tu tvoju nenávisť, či to len preto, lebo sa nepresadil v ČR? teraz vo Fínsku hral výborne, no na MS? Mám pochybnosti, ale uvidíme...

Reagovat
stiflerovamama

Odhliadnuc od toho, ze nas obranca skoro spadol pri korculovani, ako mohol uznat ten gol ? Ved Novotny narazil do Stanu.

Reagovat
smazaný uživatel

cech bol este faulovany, neni dovod ho neuznat

Reagovat
stiflerovamama

ano bol tam faul, ale aj tak by podla mna nemal byt uznany, Stana uz ten puk mal a on ho tam prakticky dotlacil so Stanom.

Reagovat
stiflerovamama

Sykora

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora kto to je?

Reagovat
wild

mlady utocnik z Banskej Bystrice..velice sikovny chalan..jeha najvacsia prednost su taketo fitnticky a najazdy

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznám, hokej nie je moja disciplína.

Reagovat
cristiano.K.

když už jsme u toho hokeje,tak jestli Lojza neveme Hertla tak at jde do <> neskutečný,co předváděl v play off,ačkoliv na konci základní části stagnoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertl nesmí jet.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

a máš nakej důvod proč?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral som ani prvú, ani tretiu tretinu, ale pekný výsledok, to vždy poteší.

Reagovat
cristiano.K.

až na tu třetí třetinu,tam ten výsledek stojí za hovno

Reagovat
EL Gringo

krasne Sykora

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme s nima mohli prohrát? Měl jsem sice puštěnou jenom první třetinu, ale tam byli slováci neuvěřitelně slaboučký.

Reagovat
kiwwi

ste proste slabsi, chvalabohu ze ste nesuhlasili so spojenim lig, nasa by tym utrpela

Reagovat
cristiano.K.

neříkal si,že máš kvalitní trolling?

Reagovat
kiwwi

ty aby si sa neozval...reagujem na tu vasu primitivnu nadradenost ktora ma uz zacina mierne vytacat

sa spravate ako keby boli Slovaci nejaky odpadlik v hokeji aj vo futbale a vy ste majstri galaxie v oboch sportoch

Reagovat
Godwinson

Za druhou část

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme lepší v obou sportech. To jsou prostě fakta. To neni nic proti vám, ani to vlastně neni nic špatnýho, protože ČR je ve sportu jedna z nejúspěšnějcíh zemí na světě. Za to se stydět nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

No dyť první částí v tom druhym odstavci jsi to vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

už som ti hovoril, že asi znížim svoj počet priateľov na facebooku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovořil, spíš si tu frázi převzal ode mě.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

tak já tu nadřazenost nedávám najevo,alespoň by sis mohl všimnout

Nicméně na to jaká jsme malá zemička,tak v hokeji máme výsledky jako mistři "galaxie"

Reagovat
vladis271

jj, volačo jak ty a MUFC voči ostatným Ty posledný by si mal držať hubu

Reagovat
kiwwi

ked ako posledny, tak este si pokecam

Reagovat
smazaný uživatel

Pirtom my, ako väčší národ by sme mohli byť nadradení, ale nebudem sa tu predsa zhadzovať, no...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu ligu, o který v nedávný diskusi tvoji spoluobčani prohlásili, že už je to téměř poloamatérská liga?

Reagovat
vodka

po gole se to otočilo, pak až u konce byli češi lepší...

Reagovat
wild

od Sykorovho golu sme boli lepsi

Reagovat
kiwwi

nemas nejaky link na ten gol? nevidel som ho

Reagovat
smazaný uživatel

pusti si Gränlundov, ale v slovenskom drese. To bola nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

(ak máš slabú predstavivosť)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

stale je to len ich becko-cecko, takze nehovori to o nicom v podstate

Reagovat
alcantara

3. tretina jasne v nasej rezii.Ale bol to typicky pripravny rybnikovy hokej bez akehokolvek dorazu.

Reagovat
Rssa

Serte na hokej, dejte si pivko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ked sa tu uz riesi hokej...tak my nebudeme mat laca,ide na operaciu s kolenom,kto myslite ze bude jednotka?janus,hudacek ci stana?

Reagovat
wild

Staňa

Reagovat
vodka

Reagovat
stas87

ja sa priznam ze vobec neviem kto ako na tom tuto sezonu bol,myslis ze stana bude chytat kvoli tomu ze je naskusenejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Stana mal skvele cisla v khl, tam bol aj v prvej pätke brankarov asi..Hudacek ma tiez dobre statistiky vo Svedsku, ale jednotka by mal byt Stana

Reagovat
stas87

aha,ja som mal khl zo zaciatku rad,teraz ma ten hokej nebavi,nhl je na pozeranie daleko lepsia...marne zhanam streamy z finskej aj svedsej ligy,sem tam na nieco narazim ale je toho malo,nevies o nejakej stranke ktora dava elitserien a sm-liigu?hudacek je kosican ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Hudacek je zo Spisskej, ale vychytal nam tu 3 tituly

Reagovat
wild

napriklad na Digi Sport davaju svedsku ligu

Reagovat
stas87

to viem a aj pozeravam ale nejake streamy nie su?sem tam narazim na jeden dva zapasy,prajem HV71 ale niekedy ani na nich nic nenajdem

Reagovat
wild

takto..Stana bol za Lasakom vecna dvojka a nikdy poriadnu sancu nedostal pritom to je dobry brankar.Tato sezona mu vysla v CSKA s nim boli spokojny a chcu ho udrzat.Janus mal fantasticku takmer celu ZC ale ku koncu mu odisla forma a myslim si ze nema na to aby bol 1ka na MS..Hudacek je mlady,perspektivny a v buducnosti urcite sancu na MS dostane ale teraz to vidim len v pozicii tretieho brankra.Staňa si zasluzi poriadnu sancu a zatial aj v priprave chyta spolahlivo

Reagovat
smazaný uživatel

Hudacek dvojka a Janus trojka

Reagovat
stas87

taka mala zaujimavost,janus je z presova a hudacek chytal za kosice ale nehneval by som sa ak by nasa brankarska dvojica do buducna bola prave hudacek a janus

Reagovat
smazaný uživatel

Konrád je už pasé?

Reagovat
stas87

tak teraz netusim o kom ci o com pises

Reagovat
smazaný uživatel

tak on moze byt rad, ze robi vobec dvojku v Slovane, aj ked par zapasov mu vyslo, ale na repre ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

svojho času v Nitre to bol veľký talent.

Reagovat
wild

no viem..uzili sme si ho tu myslim,ze chlapec prilis rychlo usiel do SLovana.Este sa tu mal vychytat 1-2 sezony..ale kto chce kam,pomozme mu tam

Reagovat
wild

ten chalan nema ani nato aby chytal za Slovan v extralige..psychicky velmi labilny.do repre urcite nie

Reagovat
wild

OT : sledujete niekto sipky? prave je chutovecka van Gerwen - van Barneveld..a ta atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

hm, atmosféra na šípkach je jedna z vecí, ktoré chcem v živote zažiť.

Reagovat
wild

je to neskutocne..prvykrat som to sledoval v decembri ked boli MS a uplne ma to dostalo .. teraz sledujem kazdy tyzden ligu

Reagovat
cristiano.K.

dávají někde? já na to rád čumím,i když nikomu nefandím

Reagovat
wild
Reagovat
cristiano.K.

já jsem rozmazlenej, na tohle fakt jenom v tv

Reagovat
wild

tak jedine ze by si mal Sky Sports

Reagovat
Rssa

Teď je taky sleduju, ale chybí mi fantazie a pojmenoval jsem je "šipka dolů" a "šipka nahorů"

Reagovat
wild

van Gerwen je masina na 180ky

Reagovat
Sali5

Si mě získal na MS, škoda, že to finále psychicky neustál

Reagovat
Rssa

1000. pro Luise Suareze, nejlepšího hráče PL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

...... a střelce

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
I am Mancunian

za Robina a objektivnost

za Suareza

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Je teoreticky možný chytit v ČR Sky Sports?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme.

Reagovat
wild

aj na slovensku? ako?

Reagovat
smazaný uživatel

áno. Existujú nejaké také set top boxy alebo dekodéry, neviem, na koľko je to legálne a či vôbec, ale môj tréner to napríklad má, u nás v meste v jednom podniku to majú a chytíš tam všetko. Od Al Jazeere po Papriku.

Reagovat
wild

wow..mat tak Sky Sports na telke..to by bola parada v akom meste ? zeby som tam chodil sledovat PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pezinok a podnik sa volá "Barca caffé".

Reagovat
wild

tak tam by som nevkrocil a tak ono je jedno ci to je legalne alebo nie..nemaju na to ako prist,ze to mam..alebo sa mylim?

Reagovat
alcantara

skvely podnik

Reagovat
cristiano.K.

a ta paprika je lepší než Al Jazzera? (dneska je hrozná nuda,když není žádnej fotbal )

Reagovat
Honza Matoušek

Jojo kámoš to taky má, ale pochybuju, že je to legální.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, ale who cares.

Reagovat
kiwwi

potrebujes niekoho, kto byva v anglicku a ten si tam zaregistruje sky kartu...no a tu doma si kupis set top box, das tam tu kartu a malo by to ist...a ucet bude chodit jemu a ty mu budes davat prachy

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že sa to dá aj inak, možno menej legálne. Tréner nemá nikoho v Anglicku a fičí si na Sky Sports.

Reagovat
kiwwi

a preco to nezistis a nedas tip?

Reagovat
kiwwi

tu v BA chodime do all stars a tam maju tiez vsetky programy od vymyslu sveta a pytal som sa ich ale nechceli povedat svine

Reagovat
cristiano.K.

jsou prostě týpci co přijdou k tvému setoboxu, udělaj naký ty svý fígle a funguje ti to. Kámoš mi to takhle vyprávěl, že prostě přišel nakej technik, zaplatil jednorázově 4 000kč a jedu mu to. Já se potom nepátral,protože mě digi jde.

není to jen u tv, tak jako se přetáčí tachometry u aut, nebo měřic kolik protopíš za rok atd.... je toho poměrně dost,ale bývá o tom dost ticho popěšině,pokud ten člověk není fakt tvůj známý,tak se to těžko shání.

Reagovat
kiwwi

staci na set-top box napojit notas, prehrat tam nejaky cracknuty firmware a mal by si mat dekodovane vsetky platene programy...niesom sice expert ale tak nejak by to malo fungovat

tie programy ale menia kody a tie si musis hladat a zadavat to v nastaveniach...a tie nove kodovania su vraj uz take, ze je to v prdeli a takto jednoducho to uz nepojde

Reagovat
cristiano.K.

jsem taky laik,ale jak to popisuješ,tak nějak to asi fakt funguje. Je až neskutečný,co vše dneska jde, ještě mít ty správný kontakty

Reagovat
Honza Matoušek

Myslim, že existuje dokonce firma, která to prodává na nějaký adresy prázdnejch domů v Británii nebo co

Reagovat
vitasrp

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že to jde..

Reagovat
kiwwi

a mozes k tomu napisat nieco blizsie?

Reagovat
vitasrp

Hele, zařízený to máme přes jednoho Angličana, kterej žije v Praze. Podle všeho podobný systém implementoval i do několika tamějších restaurací a podniků, tudíž si tím asi docela slušně přivydělává.

Princip je následující - prodá ti takovej speciální setobox (pořizovací cena asi 8 000 Kč), kterej následně musíš připojit k internetu. Ten setobox je poté schopen z netu stahovat kódy a prakticky všechny ty stanice rozkódovat, takže si je na svý televizi můžeš bezproblémů pustit. Ten princip určitě bude složitější, ale tomu už nerozumím, mně stačí tohle povrchní vědění.. :)

Jinak ten chlápek pak ještě požaduje měsíční poplatek - tuším, že mu platíme 800 Kč. Ale za tu cenu je to vážně neskutečnej servis - máme v podstatě všechny programy, který bys měl skrz tu Sky kartu, krom toho taky německý Sky Sporty včetně Sky Bundesliga (na nich naladíš každej zápas) a taky italský Sky Sports. Dál samozřejmě fůru dalších programů, ale ty využiješ jenom minimálně..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild
Reagovat
kiwwi

stare

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele