Premier League - preview dohrávek

25.03.2014, 10:39, aktualizováno 26.03.2014, 08:23
Previews
Ještě dvě dohrávky má tento týden na programu anglická liga. Skvěle rozehranou sezonu má Liverpool a pokud porazí Sunderland, dotáhne se k vedoucí Chelsea na rozdíl jednoho bodu. West Ham v únoru vyhrál všechny čtyři zápasy, v březnu ovšem nezískal ani jeden bod a to se pokusí změnit proti Hullu...
West Ham United - Hull City  (středa 20:45)
Rozdělují je pouhé dva body a stejný počet příček, přesto byste sezonu West Hamu a Hullu popisovali dosti odlišně. Zatímco West Ham byl sotva někdy stabilní, dlouho postrádal klasického hrotového útočníka a nacházel se i velmi těsně nad sestupovou propastí, nováček z Kingston upon Hull prožívá relativně klidný, vyzpytatelný ročník...

Semifinalisté FA Cupu vlastně od měsíce září nikdy neklesli pod 13. příčku (momentálně jsou dvanáctí), což je opravdu velké zadostiučinění v tak vyrovnané konkurenci v dolní polovině tabulky. Naopak Hammers jsou rovněž v poslední době doslova jako na houpačce. Jednou se vznášejí v oblacích - jako když v únoru skrze čtyři po sobě jdoucí výhry Sam Allardyce inkasoval ocenění manažera měsíce -, jindy jdou zase dole vodou - jako nyní, když tři kola v řadě čekají na bodový úspěch.

Ani s Hullem to ovšem v nedávné době nebylo dvakrát růžové. Z privilegia tří domácích vystoupení v řadě Tigers vytěžili jedinou výhru. Na druhou stranu jde zároveň o jejich nejčerstvější zážitek a k tomu, aby se Bruceovi svěřenci na cesty opětovně vydávali s úsměvem na rtech, existuje ještě jeden důvod. Hull totiž venku triumfoval na obou únorových příležitostech, navíc pokaždé v souboji se zachraňujícími se celky (Cardiff a Sunderland), což jednoho doopravdy uklidní.

Zejména proto si nyní Hull udržuje zdravý, osmibodový odstup od sestupové zóny a před dalším důležitým kláním navíc Steve Bruce doufá ve dva návraty opor. Jednak má jít o Shanea Longa, který by se případně znovu spároval s Jelavićem na hrotu útoku, jednak o jednoho z nejlepších stoperů soutěže Curtise Daviese, jenž v posledních dnech laboroval s kolenem.

West Ham by naopak mohl postrádat Matta Jarvise, který si mírně natáhl stehenní sval v průběhu měření sil s Manchesterem United. V tomtéž duelu se lehce poranil také Tomkins, jeho kotník se ale určitě stihne umoudřit ještě před výkopem středeční bitvy.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Tomkins, Collins, McCartney - Noble, Taylor - Diamé, Nolan, Downing - Carroll
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Elmohamady, Davies, Chester, Rosenior - Sagbo, Huddlestone, Livermore, Meyler - Jelavić, Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (středa 21:00)
Šest vítězství v řadě zvýšilo šance Liverpoolu na první ligový titul za 24 let. Šanci na stažení náskoku Chelsea na čele tabulky mají Reds v dohrávce proti Sunderlandu. Pokud jednoho z kandidátů na sestup porazí, budou na Londýňany ztrácet pouhý bod - k dobru pak mají lepší skóre.

Liverpool spoléhá především (nebo spíš pouze) na neskonalou ofenzivní sílu. Především spolupráce dvou útočníku Suáreze se Sturridgem je nezastavitelná, vždyť prvně jmenovaný uruguayský útočník už teď, osm zápasů do konce sezóny, vyrovnal klubový střelecký rekord 28 gólů Robbieho Fowlera. A to prvních pět kol nemohl hrát kvůli suspendaci. Není snad ani divu, že se na jeho gól v síti Sunderlandu dá vsadit jen s kurzem 1,35.

Svěřenci Brendana Rodgerse sice při stoprocentním dopočtu bodů z dohrávek budou až třetí, ale los mají oproti Chelsea a Man City výhodnější. Oba dva rivaly potká v domácím utkání a zbytek zápasů je vyjma nevyrovnaného Newcastlu ze spodní části tabulky. Vlastně jim tak "stačí" vyhrát všechny své zápasy, počkat na jednu jakoukoli další ztrátu Man City a sledovat jak Steven Gerrard poprvé v kariéře zvedá vytouženou trofej nad hlavu.

Sunderland bude mít na Anfield Road nesmírně těžkou úlohu a možná nebude hlavní otázkou utkání "kdo vyhraje?", ale "...o kolik?". Liverpool nastřílel v posledních třech domácích zápasech 13 gólů a jen o gól méně v posledních třech utkáních na hřištích soupeřů. Fenomenální formu navíc dotvrzuje fakt, že Cardiffu nasázeli šestku a shodně 3:0 vyhráli na stadionech Manchesteru United a Southamptonu - tedy týmů, které dlouhé měsíce koketovaly s bojem o poháry.

Mackems oproti Liverpoolu bojují na opačné straně barikády a ne zrovna úspěšně. V době, kdy se začíná lámat chleba čtyřikrát za sebou nevyhráli a jediný bod získali v klíčovém domácím utkání s Crystal Palace, kde nutně potřebovali vyhrát. Teď právě na Eagles a WBA ztrácí tři body, nicméně mohou těžit ze dvou klání k dobru.

Že by ale nějaký bodík získali zrovna na hřišti Liverpoolu, to by byl téměř zázrak. Reds vyhráli už v Sunderlandu poměrně pohodlně 3:1, přičemž se o dvě branky postaral již zmíněný génius Luis Suárez. Doma navíc Liverpool nepodlehl středečnímu soupeři už více než 30 let.

Ke všemu Brendan Rodgers nemá žádné čerstvé raněné a může postavit plnou sestavu. Sunderland se musí obejít bez zraněného útočníka Stevena Fletchera a suspendovaného obránce Marcose Alonsa. Hrát nemůže ani letošní opora Fabio Borini, který v klubu hostuje právě z Liverpoolu. Gus Poyet naopak může využít služeb útočníka Connora Wickhama, kterého stáhl z hostování z Leedsu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Agger, Flanagan - Gerrard, Allen, Henderson - Sterling, Suárez, Sturridge
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Bardsley, Brown, O'Shea, Dossena - Bridcutt - Johnson, Colback, Ki, Scocco - Altidore.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 9.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Manchester City  (úterý 20:45)
V derby se veškeré rozdíly mažou. Tohle známé klišé se ve fotbale drží řadu let a ve většině případů právem. Letos ovšem Premier League hrdým outsiderům nic nedaruje. Důkazem budiž nedávná vražda Arsenalu od Chelsea, která o pár týdnů předtím rozstřílela i Tottenham. Nebo také zcela jasná porážka Manchesteru United od Liverpoolu. O tři góly ostatně Devils prohráli i v prvním utkání proti Man City.

Ten zápas přitom mohl skončit o mnoho větším debaklem. Po 50 minutách tehdy vedli domácí Citizens 4:0 a bylo po zápase. Až v závěru po zjevném zvolnění od bleděmodrých snížil na konečných 4:1 Rooney. A je to právě anglický "wonderkid", kdo jako snad jako jediný může ještě loni suverénní celek z průmyslového města udržet hrdý alespoň po ostře sledovaném derby.

Rooney se gólově prosadil čtyřikrát v posledních čtyřech ligových zápasech a zazářil hlavně tento víkend na půdě West Hamu. Jeho gól před půlku hřiště se zapíše do dějin anglické kopané podobně jako nůžky právě z derby - které byly mimochodem zvoleny jako nejkrásnější gól novodobé historie Premier League.

Tehdy ještě United vládli elitní britské společnosti z trůnu. Dnes na něj smutně koukají z potupné sedmé příčky. Nezvládli manažerskou obměnu, Moyesovi Fergusonův štafetový kolík vypadl z ruky a než ho posbíral ze země, peloton se přes něj přehnal jako uragán. A tak Man United ztratili šanci nejen na titul, ale i na kvalifikaci do Ligy mistrů napřesrok.

Alespoň v ní křesají jiskru naděje, že sezóna neskončí úplným propadákem. Postoupili díky hattricku Robina van Persieho do čtvrtfinále, kde se však utkají s fenomenálním Bayernem Mnichov. Vzpomeňme ale na podceňovanou Chelsea z před dvou let; nic není zkrátka nemožné. Ďáblům se navíc začalo dařit i v lize, kde kromě výprasku od Liverpoolu vyhráli tři poslední zápasy a ve všech udrželi čisté konto. To se jim navíc podařilo i při remíze na Emirates Stadium.

Favorizovaný Manchester City tak rozhodně nebude mít snadnou úlohu. Kór, když v posledních týdnech jeho forma značně kolísá. Domácí prohru s Barcelonou vystřídala radost ze zisku ligového poháru, pročež opět Citizens upadli do letargie, když vypadli z FA Cupu i Ligy mistrů po další porážce s Katalánci. V Premier League ale chabou bilanci napravili, Joe Hart dvakrát udržel nulu a ofenzivní parťáci nasázeli Hullu a Fulhamu dohromady sedm gólů.

A to i bez Sergia Agüera, který bohužel bude scházet i v derby. Stejně tak se diváci budou muset obejít bez další ofenzivní hvězdy z Manchesteru Robina van Persieho. Místo nich tak útoky obou týmů povedou již zmiňovaný Wayne Rooney a s největší pravděpodobností bosenský forvard Edin Džeko, který v minulých zápasech oplýval lepší formou než jeho kolega Negredo. A oba ve venkovním utkání proti relativně těžkému soupeři těžko uvidíme od první minuty.

Ani od první, ani od poslední minuty neuvidíme určitě kapitána United Nemanju Vidiće, který za simulaci Daniela Sturridge a červenou kartu podruhé stojí. K Philu Jonesovi tak možná opět Moyes nasadí záložníka Michaela Carricka - Jonny Evans, Chris Smalling ani Rio Ferdinand totiž nejsou zcela fit; nejdražší obránce anglické historie by se však mohl dát včas do pořádku.

Po suspendaci se naopak vrací hostující kapitán a stoper Vincent Kompany, ale ani Manchester City nemá svoji ideální středovou dvojici k dispozici. Matija Nastasić je stále zraněný a musí za něj zaskakovat nevyrovnaný Martín Demichelis. Právě na tom, jak se vyspí, může stát osud utkání.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Jones, Evra - Valencia, Carrick, Fellaini, Welbeck - Mata - Rooney
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov - Fernandinho, Touré - Milner, Nasri, Silva - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (úterý 20:45)
Stejně jako ten pětistý i tisící Wengerův zápas na lavičce Arsenalu vyústil v hořkou prohru na Stamford Bridge - tentokrát rovnou v tuplovaný debakl (0:6), již třetí v rámci tohoto ročníku, co se přímých soubojů s tabulkovými konkurenty týče. Sám smutný protagonista následně zrušil dvě tiskové konference, a ať už byly jeho důvody jakékoliv, příznivci Gunners jistě doufají, že volného času využil k řádné přípravě týmu na střetnutí se Swansea...

...což by určitě bylo Londýňanům radno a svědčí o tom mimo jiné slova Mikela Artety. Španěl se pro webové stránky klubu nejprve omluvil fanouškům za ostudný výkon i výsledek, aby posléze odhalil, že se hráči s trenérským ansámblem hned v neděli sešli nad videem a pořádně pročistili vzduch v kabině. "Tlak, jaký na sebe uvalujeme prohranými zápasy jako těmito, je enormní a není ho vůbec žádná potřeba," zopakoval dále Arteta něco docela pochopitelného.

Kanonýři se nyní vracejí domů a to je pro ně jistě příjemná změna - zatímco na Stamford Bridge se jim nikdy nedařilo, Emirates Stadium dlouhodobě platí za jejich oblíbené útočiště. Na vlastním stánku letos koneckonců Arsenal neprohrál od selhání s Aston Villou v úvodním kole sezony, přičemž v minulých 11 domácích utkáních inkasoval všehovšudy dvakrát, zatímco sám zatížil skóre soupeřů parádními 25 góly. Jaký kontrast oproti samotnému výsledku ze hřiště Chelsea, že?

Diametrálně odlišnému pohledu na hrací plochu oproti sobotnímu šlágru slibuje úterní souboj čtvrtého s patnáctým i vzhledem k formě Swansea. To v lize čeká na výhru už pět kol a konkrétně zvenčí naposledy přivezlo všechny body koncem listopadu! Zároveň se labutím letos vůbec nedaří ani proti celkům z první desítky - jejich poslední a také jediný triumf nad sokem takového charakteru pochází z 30. prosince.

Arsenal si z debaklu od Chelsea nakonec odnáší alespoň jednu pozitivní věc - z dodatečného usnesení Fotbalové asociace nakonec ani Oxlade-Chamberlain ani namísto něj vyloučený Gibbs nebudou pykat za nepozornost Marrinerova asistenta. Oba dva tak zřejmě okamžitě prověří rovněž Swansea, zatímco na marodku vedle (například) Ramseyho, Özila či Walcotta čerstvě přibyl Koscielny.

Naproti tomu Garry Monk, který dál setrvává v čele Swans se statusem "dočasného manažera" v týdnu nenahlásil žádné nové lazary. To spíš přesně naopak by se jeho týmu mohlo dostat potřebné vzpruhy, neboť po kratším cameu na Goodison Parku by se mohl v základní sestavě poprvé od měsíce prosince objevit španělský forvard Michu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs (Monreal) - Oxlade-Chamberlain, Arteta - Rosický, Cazorla, Podolski - Giroud
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico, Davies - De Guzmán, Britton - Dyer, Hernández (Michu), Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Everton FC  (úterý 20:45)
Roberto Martinez touží dostat Everton do Ligy mistrů a snaží se o to ze všech sil. Momentálně už ztrácí na čtvrtý Arsenal už "jen" osm bodů a navíc má zápas k dobru. Gunners navíc po dohrávce se Swansea sehrají těžký duel s Manchesterem City, po němž zavítají právě na půdu Evertonu. A může se stát, že právě tento zápas bude rozhodovat o finální anglické "nominaci" do nejprestižnější evropské soutěže.

Ale to jsou všechno jen spekulace, pro jejichž uskutečnění musí Toffees nejprve porazit Newcastle na jeho hřišti, což rozhodně nebude úkol z nejsnadnějších. Magpies sice v lednu a únoru prohráli doma třikrát v řadě bez vstřelené branky, jenže poslední dvě utkání naopak vyhráli bez branky obdržené. Vždy to ale bylo nekoukatelné a nesmírně upocené vítězství.

Nejprve takhle v nastaveném čase po unylém a nudném průběhu zdolali Aston Villu, které vzal byť jediný bod kanonýr Loic Rémy. Ten se však před dvěma týdny zranil a výsledkem byl špatný výkon na půdě Fulhamu s prohrou 0:1. Bez gólu málem Magpies skončili i v sobotu, když je rovněž v nastaveném čase zachránil Papiss Cissé.

Taková liknavost by se Newcastlu proti jednomu z nejsympatičtěji hrajících celků Premier League mohlo vymstít. I když při pohledu na venkovní formu Evertonu, těžko říct. Toffees dali na půdě soupeř ve 14 utkáních jen 14 gólů a poslední tři prohráli bez jediného zářezu na své pažbě. Na výhru pak čekají od začátku Vánoc, kdy vyhráli na půdě Swansea.

Proti Newcastlu se ovšem Evertonu v posledních letech daří. Neprohráli s ním už čtyřikrát v řadě, přičemž třikrát vyhráli. Toffees jsou koneckonců úspěšní i v St James‘ Parku, kde vyhráli dvakrát z minulých tří klání.

K duhu jim hraje i návrat kapitána Phila Jagielky, opory defenzivy Karamelek i reprezentace Albionu. Ten se trápil se zadním stehenním svalem a poslední tři zápasy nehrál. Ty sice Everton všechny vyhrál, jenže všechny se hrály v Goodison Parku a tam domácí úřadují prakticky strojově. Venku je to horší a návrat kapitána by mohl Everton zachránit.

Mimo hru je naopak stále křídelník Steven Pienaar, stejně jako hlavní ofenzivní hvězda Newcastlu Loic Rémy. Nezahraje si ani jeho krajan Mathieu Debuchy. Oba dva propásli už dva zápasy, Rémyho bolí kotník, Debuchy zase laboruje s tříslem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Yanga-Mbiwa, Coloccini, Williamson, Dummett - Anita, Tioté - Sissoko, Ben Arfa, Gouffran - Papiss Cissé
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Deulofeu, Mirallas, Osman - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC31216462:2369
2.Liverpool FC30205582:3865
3.Manchester City28203576:2763
4.Arsenal FC30195653:3462
5.Tottenham Hotspur31175940:4056
6.Everton FC29159543:3054
7.Manchester United30156948:3451
8.Newcastle United301441238:4046
9.Southampton FC311291045:4045
10.Stoke City319101236:4537
11.Aston Villa30971433:4234
12.Hull City30961532:3733
13.Norwich City31881526:4832
14.West Ham United30871532:4031
15.Swansea City30781540:4629
16.West Bromwich Albion305131233:4528
17.Crystal Palace30841819:3928
18.Sunderland AFC28671526:4425
19.Cardiff City31671826:5825
20.Fulham FC31732130:7024

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1878)

Přidat komentář
smazaný uživatel

United a ich nevyrovnane vykony, tazko povedat ci dokazu obrat City o body. Aj ked to je derby a mali by sa doma hecnut, neviem ci to dnes postaci. diabli sklamali doma v tejto sezone uz niekolkokrat a preto to vidim so sancami trosicku vacsimi pre City, dufam ale ze to bude pekny zapas, vela golov ako v clasicu a ze snad domaci ziskaju 3 body

Reagovat
soukup

dneska bude v Liverpoolu hodně schizofrenních fandů

Reagovat
cristiano.K.

no... že bych kopal do stolu až Rooney nepromění šanci to zase né

Reagovat
vladis271

podľa mňa mi aj tak moje podvedomie nedovolí im fandiť.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

buď jsi blázen a nebo jsi vynechal podstatnou část matematiky, kde se bralo sčítání...

Reagovat
vladis271

ale budem, určite, len to bude divné to je všetko. A ešte, je tu ten tretí modrý do grupáča, ktorý by z toho tiež ťažil.

Reagovat
smazaný uživatel

co mají vlastně čeští „fandové“ liverpoolu proti manchesteru united?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Chlapci čo s Gerrardom? Trošku mi to pridáva vrásky. Vykartovať proti Sunderlandu? Lenže potom Spurs, a hlavne WHU vonku bez neho. A nejak neverím, že by bol na svojej pozícii schopný udržať sa dokonca ligy bez karty.

Reagovat
Flamex

dva zápasy by stál?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hafna

Těžko říct... možná se nechat vykartovat spíš už ted, dokud je zdravý Allen i Leiva... S jejich náchylností na zranění je celkem pravděpodobné, že se ještě jeden z nich zraní (snad ne!) a to bychom pak i bez Gerrarda takřka neměli možnosti uprostřed zálohy

Ale tyto spekulace se většinou obrátí proti týmu, takže těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

do konca ligy? Veď stačí do konca mesiaca. Od aprila to už neplatí.

Reagovat
cristiano.K.

to pravdilo je debilní

Reagovat
ďuriLFC

Potom je už 15? Uf,tak to by snáď nejak mohol zvládnuť.

Reagovat
Maresma

Ne. Musi odehrat jeste 4 zapasy bez karty aby pak nestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo práve 4? Veď to nedáva zmysel

Reagovat
Maresma

The FA’s official ruling is that if a player is booked 10 times between the opening day of the season and the second Sunday in April, he will receive a two-match ban.

Jsem na mobilu, tak se mi to nechce hledat presne, ale mam pocit, ze to vychazi na 4 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

if a player is booked 10 times between the opening day of the season and the second Sunday in April, he will receive a two-match ban.

To je strašne hlupe pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

ved ma len 7 kariet nie?

Reagovat
smazaný uživatel

aha 2 v FA cupe ..

Reagovat
cristiano.K.

ted jsem na tohle téma odepisoval na lfcway. Nechal bych to čistě na Gerrardovi, zda chce hrát.

Reagovat
Zaschrona

Tottenham Hotspur have made Romelu Lukaku, Chelsea’s £25 million-rated striker, one of their top summer transfer targets. (Telegraph)

Nedokazu si teda predstavit, ze by jim ho tam Chelsea mohla prodat. Kdyz uz by ho ale mela Chelsea prodavat, musime po nem jit, cokoliv do 20 mega je no-brainer a pro tentokrat si to muzem dovolit - a myslim, ze Chelsea na to mnohem radeji kyvne nam, nez Spurs... I dalsi sezona na hostovani by ale mohla byt skvely reseni pro vsechny strany. Kez by zustal...

Reagovat
smazaný uživatel

Do 20 mega ho neprodají, když ho kupovali za 17.

Reagovat
smazaný uživatel

veru, tipol by som to na 12m

Reagovat
Arbiter

ach, ty jsi tak vtipný...

Reagovat
Svatej

proč..

Reagovat
Zaschrona

Stal Chelsea 10 + dalsich 7 v bonusech, z kterych zatim skoro nic urcite nezaplatili...

Reagovat
Arbiter

stál nás 12, ale to je fuk. Myslím si, že v případě přeprodeje dál bychom částku museli platit Anderlechtu, tudíž by to pro nás asi zas tak výhodné nebylo...

Reagovat
Zaschrona

12 v eurech, 10 v librach, pravdu mame oba.

Jaky tam vsechny jsou klauzule samozrejme nemuzem vedet, ale dokazu si predstavit, ze by ho Chelsea mohla chtit prodat - pokud tutove zustava Eto'o a ten zajem o top utocnika typu Costa je skutecny, pro Lukakua proste misto nebude, trojku delat nebude. Tak pak je otazka, jestli Lukakua zase nechat hostovat nebo ho proste pustit nastalo, v obou pripadech si myslim, ze bychom mohli byt pro nej idealni destinaci, v tehle fazi vyvoje jeho kariery. Ale nakonec muze byt vsechno jinak, treba se jeste tuhle sezonu rozstrili, pak to zavrsi famoznim MS a u vas treba i zustane nebo budou mit zajem i vetsi ryby...

Reagovat
Arbiter

právě, že se mluví i o 12 v Ł, ale jak jsem psal, je to fuk, nemusíme mít pravdu ani jeden Já si jeho prodej představit moc nedokážu - je to mladý útočník, který má celou kariéru před sebou, navíc je to střelec, který už se v PL prosadil a patří mezi nejlepší útočníky ligy, k tomu všemu je lepším útočníkem než všichni naši tři dohromady. Hraje pravidelně v týmu, který bojuje o Evropu, což mluví samo za sebe. Neprodáme ho, není jediný důvod...

Reagovat
Zaschrona

Jasne, to je taky mozny, pravda je buh vi kde, to nema cenu resit.

Ja to uplne chapu, tenhle fanouskovskej pohled, ja bych taky v pripade, kdyz bych byl fanda CFC, ho urcite nechtel prodat. Ale z toho pohledu samotneho hrace a potencialne dlouhodobe vyreseneho utocnika cislo 1, ktereho by jste v lete klidne mohli mit, si proste dokazu predstavit, ze by ho Lukaku mohl pustit, treba i s klauzuli zpetneho odkupu, ci necim podobnym. Ale je mozny, ze jsem v tomhle trochu mimo a je to spis moje fanouskovske prani. Ale minimalne na to dalsi hostovani, by to klapnout mohlo, kdyby nic jineho...

Reagovat
Dawon

Ty si dokazes protirecit i v jednom jedinem vlastnim prispevku...je lepsi nez vischni vasi soucasni utocnici dohromady, ale presto se nasel duvod, aby u vas lets nehral...proc by se tim padem nenasel jediny duvod, k jeho naslednemu prodeji?...na zaklad v soucasne konkurenci v CHelsea mel uz letos, ale byl poslan do prdele na hostovacku...vazne me fascinuje tvoje jistota, ze je naprosto nemozny jeho pripadny letni prodej...asi tak jako s KDB vid

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Tak Lukaku sel letos hostovat proto, ze o to sam pozadal, ze chtel hrat maximum minut, aby se zlepsil, coz mu Chelsea nebyla schopna slibit. Otazka je, jak to pak souvisi s tim dlouhodobym pohledem na jeho budoucnost v CFC, to nikdo neni schopen presne rict. Podobnost s KDB tam muze byt, taky nemusi...

Reagovat
Dawon

Tak Lukaku je evidentne ambiciozni talent, ktery ve spouste kvalitnich tymu muze delat jednicku...tady ti hraci zkratka vetsinou nemaji zajem 5 sezon litat po hostovackach nez konecne dostanou sanci v zakladu...nerikam, ze to automaticky znamena, ze v lete natrvalo odejde, ale vubec mi to neprijde jako takovy nesmysl, jak to Arbiter prezentuje

Reagovat
Zaschrona

... Ja nerikam, ze Lukaku proste bude mit zajem prestoupit do EFC, trochu bych se mu az divil, kdyby mel zajem. Ale treba takovy Dortmund muze mit v lete velmi realne obrovsky zajem a to bych se hodne divil, kdyby se mu tam nechtelo. A pokud mu CFC nebude schopna aspon trochu slibit cas na hristi, myslim si, ze v Chelsea zustat chtit proste nebude.

Reagovat
Arbiter

Z pohledu klubu to nesmysl je. Stejně jako byl nesmysl prodávat KdB v létě.

Reagovat
Zaschrona

A v zime uz smysl prodej KDB, z pohledu klubu, daval?

Reagovat
Arbiter

Dával rozhodně větší. Ona nedávala smysl koupě Williana v létě, od čehož se následně odvíjel osud KdB. Také jsme za něj dostali solidní balík...

Reagovat
Zaschrona

Ok, to beru. A pokud se Mourinho rozhodne udrzet Eto'oa a privest si Costu, coz klidne dle meho nazoru muze byt realny scenar, pak uz jakykoliv prestup/hostovani u Lukakua smysl nedava?

Reagovat
Arbiter

V tuto chvíli to smysl nedává, uvidíme, jak dopadne léto atp. Těch proměnných je vážně dost, proto můžeme spekulovat do aleluja...

Reagovat
Zaschrona

Jasne, chapu. I tak diky za nazory.

Reagovat
Talker

Tak základ je tu v tom, že na AM jsme měli 6 hráčů v zimě, všem bylo pod 26, všichni mají na to hrát základ ve velkém klubu následujících X let. Pokud by Willian dopadl dříve, tak Kevin podle mého odejde už v létě. Ale vzhledem k tomu, že to byl přestup na poslední chvíli, tak se to už neřešilo.

Na hrotu je úplně jiná situace - všichni tři během roku a půl pravděpodobně odejdou. Takže pouštět hráče, který je na PL připravený, zvládá jí, dává goly je prostě blbost. Samozřejmě, že pokud přijde nějaká luxusní nabídka, tak jí možná přijmeme, ale společných rysů s Kevinem to má minimum prostě.

Reagovat
Zaschrona

S KDB souhlas.

S tim hrotem vicemene taky, ale nechce se mi proste verit tomu, ze by jste behem jednoho leta totalne vymenili cely utok. Jestli ma odejit Torres a Demba asi bude chtit jit taky, kdyz skoro nehraje, tak dle meho nazoru Eto'o musi zustat. Lukaku ma sice vyhodu, ze zna ligu, ale v tymu taky bude vicemene skoro novacek a pak hlavne jemu ten cas na hristi bude chybet mnohem vic, nez Samuelovi, ten uz se spis spokoji s nejakou roli dvojky za top utocnikem typu Falcao, Costa, Martinez.

Reagovat
Talker

Mít 2 útočníky, to je v současnosti prostě nutnost - to si může dovolit tým, který nehraje poháry, tj má max 45 zápasů za sezonu. Ne tým, který odehraje za sezonu nějakých 55-60 zápasů. Ono se to jako velký rozdíl nezdá, ale je to o 1/3 více zápasů, než odehraje třeba Everton, navíc proti špičkovým týmům v LM. Což je celkem markantní rozdíl, mnohem méně odpočinku, mnohem větší nápor na hráče, mnohem větší únava.

Takže ve výsledku prostě 2 špičkové útočníky potřebujeme, přes to nejede vlak. Etoo je sice slušnej útočník, ale rozhodně to není hráč, který by nás mohl táhnout v lize k titulům. Jako trojka ale furt dobrý.

A čas na hřišti dostane - poháry, rotace, zranění, karty... Nebude to třeba 3000 minut, ale na 1500 minut by neměl být problém.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim s nutnosti mit 2x vynikajiciho utocnika. O tom, ze bude mit Romelu nejaky velky zajem cekat na svoje sance a brat spis jen drobky, tim si nejsem uplne jisty... Pokud je v planu mit treba Costu + Lukakua, tak pak ok, to asi smysl dava. Ale mit k nim jeste Etooa, to by dobrotu nedelalo.

Reagovat
Talker

Tak ja to beru tak, že Etoo by byl jasná trojka a je mi u prdele, co si bude Etoo myslet Mě se jeho herní styl prostě nelíbí, takže bych nebyl ani proti odchodu. Costa+Lukaku+nějaká trojka, to je z mého pohledu ideální.

Reagovat
Arbiter

také, že KdB v létě zůstal a prodán nebyl. Navíc kde si v tom příspěvku protiřečím?

Reagovat
Dawon

Vysvetlil jsem hned ve sve prvni reakci, jak si protirecis, ale co, opakovani matka moudrosti...tvrdis, ze by jeho prodej nemel smysl, ze je lepsi nez vsichni vasi utocnici, ptam se tedy, jaky melo smysl jeho letosni hostovani? Protoze dle tve logiky tam smysl nevidim, a presto se to stalo...pravda je takova, ze zkratka vsecko prekrucujes podle toho, jak se ti to hodi...stejne presvedceny si byl i o setrvani KDB, jenze ouha...ted si to obhajuje tim, ze neodesel v lete, ale az v zime a to se na me nezlob, to je argument hodny ditete ze zakladni skoly, jelikoz z tve letni one man show to vypadalo, jakoze je to hrac do zakladu Chelsea na dalsi dekadu...A dalsi vec: rict, ze by to byl z pohledu klubu nesmysl a proto se to nestane, je zrovna v pripade CHelsea tak neuveritelne smesny argument, ze to snad ani nestoji za debatu...."Neprodáme ho, není jediný důvod", rekl Arbiter, sportovni reditel CHelsea a Abramivocuv BFF, a proto tak taky bude!

Reagovat
Dawon

Kdybys to podal nejak ve stylu "Jestli ho prodame, tak to bude chyba" tak bych nerekl ani slovo, jenze ty to vzdycky musis prezentovat po Arbitrovsku stylem "plati to, co reknu ja"

Reagovat
Arbiter

Já nejsem jasnovidec, abych věděl, co vše se v následujících několika letech odehraje Moje one man show byla do značné míry ovlivněna tím, jak se KdB každou chvíli někam prodával, každý říkal, že ho prodáme za 15 mega € a budeme rádi, že jsme za něj získali takový balík. Jakmile vznikla spekulace, že o něj má nějaký tým zájem, hned tu bylo napsáno, že už je v tom klubu. Podívej se ale na přípravu a její průběh. Hned nastoupil a předváděl se ve skvělém světle, jenže pak si poranil nohu a bylo po přípravě. Navíc se koupil Willian, což byl z naší strany nesmysl a to jsem tu už zmínil. Navíc se Kevinovi moc nedařilo v zápasech (kde sice předváděl relativně dobrý výkon, jenže nedostatečný pro to, aby přesvědčil Josého). Kevin chtěl hrát, nedostával dost prostoru, tak si vybral odchod. Co je na tom překrucovaného? Třeba by se to časem změnilo, nekoupili bychom si pak Salaha a on by ten čas dostával, jelikož odešel Mata. Jenže tohle vše je ignorováno a raději se řekne, že jsem byl mimo Já svou chybu dávno uznal, nezajímá mě, že sis toho nevšiml...

Co se týče protiřečení, tak si zjistí, co protiřečení znamená. Nikde si neprotiřečím. Když píšu, že z pohledu klubu by to byl nesmysl, neznamená to, že to za žádných okolností neuděláme, jen, že je to velice málo pravděpodobné. Co s tím má společného to, že jsme ho v létě poslali na hostovačku? A pokud vytrhneš jednu větu z celého příspěvku, tak pak nemá smysl se s tebou o tom dál bavit.

Reagovat
Svatej

kdybys to aspoň nenapsal jak blbec

Reagovat
Talker

Jestli kvůli Etoovi přijdeme o Lukaka, tak budu extrémně nasranej Leda by nám vystřílel další titul v LM.

Reagovat
kvasha16

ja ze aj tie bonusy uz mame davno zaplatene

Reagovat
Talker

Proč bychom ho měli prodávat pod 20?

Oprava... Proč bychom ho měli prodávat?

Reagovat
Zaschrona

Pokud budete mit utocnika typu Costa a pokud budete mit nadale Eto'oa, k cemu vam tam pak Lukaku bude? Minimalne hostovacka bude zase nutna.

Reagovat
kvasha16

predavat fakt nie, ale hostovacka je realna moznost, jedine zeby nam ostal len jeden hrot po lete, ktovie...kazdopadne znova bude tazke vyriesit co najlepsie post hrota u nas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

Už teď je Romelu lepším útočníkem než Eto'o, Samuel stárne, má vypilovanou techniku, ale už tolik nestíhá, nemá rychlost, nemá takovou sílu. Romelu je jako stvořený pro Mourinhův tým. Takže pokud Eto'o zůstane, bude třetí možnosti. Ale spíš odejde...

Reagovat
Zaschrona

Tak prave do te pozice utocnika cislo 2, za nekym skvelym, by myslim byl Eto'o skoro idealni hrac. Pokud si preberu, ze Torres by mel jit pryc, tak Lukaku na tu jednicku momentalne proste nema, je to dobry hrac, do budoucna naprosto neuveritelnym talentem, ale potrebuje jeste cas. A vy potrebujete urcite okamzitou kvalitu, nez cekat na to, jestli Lukaku dosahne te kvality, na kterou by dost mozna mohl mit. Pokud je ten vas zajem o Costu skutecny, tak je pro vas absolutni no-brainer ho nevzit za tech 32 milionu liber. A pokud prijde Costa, tak pro Lukakua proste misto neni, Romelu potrebuje hlavne hrat a on sam si to moc dobre uvedomuje, Costa by odehral drtivou porci minut...

Reagovat
vitasrp

Jestli přijde Costa, Lukaku může být úplně v pohodě útočníkem číslo 2, akorát se teda budeme muset zbavit Torrese - pustit Eto`a už takový problém nebude, když mu na konci sezóny vyprší kontrakt.

Reagovat
Zaschrona

A bude to Lukakuovi stacit? Costa je takovy hrac, ze Romela nemusi za celou sezonu do zakladu ani jednou, v Atleticu taky hraje temer porad. Navic ta predstava, ze by jste totalne vymenili utok za jedno leto, se mi zda trochu nepravdepodobna.

Reagovat
vitasrp

Snad to Romelovi stačit bude, protože při vší úctě k němu, na to, aby byl jednička ve špičkovém klubu, prozatím ještě nemá. Nemyslím si, že by to byla jakákoliv neúcta k jeho kvalitám, ty považuju za dost slušný, když bych ho zařadil na pozici číslo dvě, navzdory tomu to TOP hráč ještě není - nepopírám ale, že v budoucnu být může.

Mourinho v zimě sliboval, že přes léto na pozici útočníka provedem zajímavý věci, tak snad to bude pravda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Tak jestli na to má nebo nemá, to je otázka... A na tu nezískáme odpověď do té doby, než se to vyzkouší.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim s tim, ze jeste potrebuje cas, ale zaroven si myslim i to, ze klidne by jednicku v takovem Dortmundu delat mohl. A jestli ma videt vidinu hrani v LM/EL, byt jasnou jednickou sveho klubu a oproti tomu jistotu hrani v LM, bojovani o tituly, ale velmi nejistou pozici z hlediska herniho casu, myslim si, ze Romelu bude mit dost zajem o tu prvni variantu...

Reagovat
Kenneth

Lukaku je jak stvoreny pro Mourinha. A proto ho dal na hostovacku a nechal si 3 tragedy.

Reagovat
Arbiter

Lukaku hlavně chtěl hrát co nejvíce, což mu Mourinho slíbit nemohl. Ale proč to neignorovat, že?

Reagovat
Talker

Slíbit mu to mohl, ale nechtěl. Nebo mu Lukaku nevěřil

Reagovat
Talker

Tak z mého pohledu udělat z Etoa trojku a je to. Nebo z Demby, to je mi šumák... Ale Lukaku musí prostě zůstat už přinejhorším jako dvojka.

Reagovat
Miguel19

Přijde prostě útočník, který sežere většinu herního času. A Lukakua je prostě i na pozici číslo 2 škoda..

Sám Lukaku bude chtít odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

To nechám na samotném Lukakovi, jestli bude chtít odejít nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

pro špičkový klub,který chce hrát o tituly v LM i v PL je to akorát.

Reagovat
minoLFC

vy ho predávať samy od seba nebudete, ale keď nebude mať od budúcej sezóny zaručené miesto v zostave alebo aspoň dvojku tak bude chcieť odíť sám ako De bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude nějaký výprodej, tak bych se o něj určitě pokusil, útočník je pořád potřeba jako sůl.

Reagovat
Talker

Co bys řekl na Torrese? Španělského nekopu, co dá kolem deseti golů za sezonu už máte, tak byste mohli vytvořit působivé kombo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Martinez on Stones: "There is no doubt in my mind that John Stones will become the best centre-half in England and he is reaching a level that I wouldn’t expect him to at such a young age."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

pěkný

Reagovat
r.mrazik

ono se to vsechno tak pekne posloucha...jen by me zajimalo,kdy se to zlomi a clovek to zacne brat tak,ze si z nej nekdo dela neskutecnou prdel tema recma

Reagovat
Zaschrona

Nevim, me to bavi a rozhodne me to bavit neprestava, tohle se da poslouchat furt. Kazdy fanda jakehokoliv jineho klubu by z nej myslim byl podobne nadseny, jako ja... Rozhodne lepsi, kdyz to takhle Bob natutovku i prehani, kdyz ale hlavni myslenka, ze ma na to byt nejlepsim stoperem v Anglii, je naprosto na miste. Lepsi smerovat vysoko a priblizit se k dosazeni, nez mirit vzdycky nizko. To uz tu parkrat bylo a nikam to nevedlo.

Reagovat
r.mrazik

no vsak to pisu...je otazka,kdy to clovek pak zacne brat,ze si z nej dela nekdo prdel

(pokud takovy kecy bude mit porad a pak skutek utek...)

Reagovat
Zaschrona

Tohohle bych se nebal. Je jasny, ze to tak lidem, ktery nesdili ty myslenky toho, ze proste mame na to hrat nekde vys a ze ten tym, co se tu buduje ma hrat v dlouhodobem meritku o LM, proste pripada uz ted, ze s tim Martinez je proste dlouhodobe nekde v oblacich, to chapu. Ale aby to tak zacalo pripadat i fandum EFC, to prijde jedine v pripade, pokud se proste totalne nebude darit, pokud spadnem do toho prumeru, kam mame z hlediska financi patrit. V tom pripade si ale myslim, ze by Martinez zase sel s tou svoji retorikou o nejakou tu uroven niz a nebyl by problem...

Reagovat
r.mrazik

tak nejde jen o vysledky nebo pozici...ono i pres tyhle libivy reci se neda cekat,ze by se s evertonem melo dit neco vetsiho v konkurenci sejku a velkych klubu...ale chapu,ze se to dobre posloucha...

jen jsem tim chtel rict,ze poslouchat tyhle reci a byt na stejne/podobne urovni,nehlede na tyhle predpovedi o "best centre-half in England"...proste...aby nebyla jen otazka casu,kdyz ho lidi zacnou brat jako placala...

Reagovat
Zaschrona

Chapu a rozumim. Nicmene, v tomhle proste jako fanda EFC s Bobem nemuzu nesouhlasit, Stonesy predvadi uzasny vykony na 19 let a toho potencialu tam vypada, ze je vazne hrozne moc. Nevidel bych v tom zase nejaky velky problem, Bob rika presne to, co tenhle klub a jeho fandove potrebujou strasne moc slyset. Klidne i verim nahledu z jinych stran, ze Martinez muze obecne receno vypadat jako snilek, placal a clovek zijici v oblacich, ale nemyslim si, ze to proste je ci bude spatne. Minimalne z pohledu EFC ne.

Reagovat
fenixLFC

kazdy by bol nadseny z manazera, ktory jednostaj prehana? ako sorry, u nas ked rodgers zadrbe nejaku blbost tak sa tomu zasmejeme (vid glen) a nie sme z takých vyhlasenni vystriekani

Reagovat
Zaschrona

Ja si myslim, ze je to dobre, ten hrac slysi, jak moc mu manazer veri a to je vetsinou presne to, co ten hrac potrebuje slyset. A kdyz se na to podivas z te lepsi stranky, Rodgers s tim taky ma pravdu. Johnson je i pres sve mouchy porad urcite vyborny hrac, ta kritika na nej je tu velmi casto prehnana. Martinez taky chvalil i Heitingu nebo Osmana a uplne to chapu - ti hraci maji svoji kvalitu a je fajn, kdyz to dokaze manazer i verejne ocenit, tim spis si pak budou hraci verit a budou predvadet lepsi vykony.

Reagovat
fenixLFC

alebo sa uspokoja a nebudu sa zlepsovat. tieto prazdne reci fakt moc nemam rad, vyhlasit o glenovi ze je stale top bek po tych jeho výkonoch rovnako ako chvala martineza na tebou tolko kritizovaného heitingu

Reagovat
Zaschrona

Tak zase, Martinez ocenil na Heitingovi tenkrat, jaky to je profik, jak moc se snazi na trenincich a ze je nestastny z toho, ze nehraje a jeste se snazi si na trenincich pridavat, jak se snazi bojovat o misto a ze se od nej mladici mohou mnohemu naucit, pak zas nasledne, ze i prestoze se strasne snazil, tak priznal, ze Jagielka a Distin hrali skvele, takze ho zrejme bude nuceny v zime pustit... Mne to neprijde jako prazdna slova, z pohledu klubu a tech hracu, to je dle meho presne to, co bylo potreba, aby bylo receno.

To same i u Johnsona, co jsem videl jak v poslednich tydnech hral, hral dobre. Podle meho si pochvalu zaslouzi, zvlast pokud se ma jednat o nove smlouve a je potreba ho trochu namotivovat, aby chtel v kazdem pripade zustat a neuvazoval o odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

občas mám pocit, že ty len svoje myšlienky preložíš do angličtiny, dáš ich do úvodzoviek a dáš pred to "Martínez:"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážný tip na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, měla tam bejt čistá 1

Reagovat
Usty

těžko říct, jestli to není spíš přání

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v pohodě. 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

united ale nehrajou venku

Reagovat
smazaný uživatel

On asi myslí Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom 0-4 v pohodě

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

co myslite da Rosa dnes gol?

Reagovat
r.mrazik

mozna?

Reagovat
nani92

je to 50:50

Reagovat
kiwwi

@SeanP92MUFC: @GNev2 from what you have seen of them would you rather us sign Kroos or Gundogan?”

Gundagan

Reagovat
Dawon

Trosku me u nej strasi ty zdravotni problemy, ale ciste z herni stranky bych taky bral radsi gundoagna

Reagovat
Tomekcz

z dortmundu uz nikdy nikoho nebrat , jakmile ten hrac hraje v jinym systemu tak je marnej, staci jeden prikald a to je kagawa

Reagovat
Zaschrona

Ciste ze stranky toho, co do tymu potrebujete za hrace, tak Gundogan pro vas rozhodne dava vetsi smysl nez Kroos - a to uz jen proto, ze je mnohem behavejsi.

Reagovat
Tomekcz

to je uplne jedno mi behavej fotbal nehrajem, moyes by mu dal pokyny at stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
DieFohlenBMG

a má dobrou střelu ze střední vzdálenosti, takovy hráč tam chybí co skončil Scholes

Reagovat
kiwwi

to ma skor Kroos, nie?

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne.

Reagovat
Bayern +

Jednoznačne.

Reagovat
DieFohlenBMG

ja myslel právě Kroose, asi jsem to špatně napsal

Reagovat
Bayern +

Ak chcete nahradiť Scholesa, tak Kroos je rozhodne lepšia voľba. Jediná jeho nevýhoda je, že je moc statický, vo všetkom ostatnom je ale Kroos > Ilkay celkom jednoznačne.

Reagovat
fenixLFC

ked je staticky, tak to do United zapadne

Reagovat
Zaschrona

No prave, jenze oni potrebujou nekoho behaveho vedle Fellainiho, ktery sice je celkem pohyblivy, ale pod pojmem behavy se fakt oznacit neda. Teda, pokud je fakt v planu Fellainiho dlouhodobe nechat hrat jako DM a hleda se fakt partner k nemu...

Reagovat
smazaný uživatel

ilkay je modernejší futbalista...množstvo manažérov, čo svoju hru vyslovene stavia na presingu a podobných, je ilkay zlato...navyšie vie hrať pod samotným tlakom...pre mna platnejší hráč ako kroos v každom prípade

Reagovat
Bayern +

Pre mňa nie, no. Ale tak my máme "toho, čo ty velebíš" v podobe Thiaga, takže mi je to celkom u prdele (nič v zlom). A hlavne Ilkay môže skapať ako Kagawa, Kroos určite nie, za toho dám ruku do ohňa.

Reagovat
mithro

len to jeho zranenie...

Reagovat
iamek

Oba

Reagovat
smazaný uživatel

Krondogan

Reagovat
Swarley

oba

Reagovat
Tomekcz

uz se tesim jak se giggs nominuje sam do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

70. pro dnešní 3 body MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Bony dá dneska gól frajer bony

Reagovat
DieFohlenBMG

11. minuta

Reagovat
iamek

http://www.devilpage.cz/2014/03/25/jorge-mendes-navstivil-aon-centrum/

Muze ho nekdo trosku popsat ? Jsem ho snad jeste nevidel hrat. A ta cena ?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm no. Ve sportingu letos hraje letos jak CM tak CDM. Je hodně běhavý, nechcu ho nějak soudit výrazně z těch pár zápasů co jsem viděl, ale techniku má na dobré úrovni, na svůj věk je poměrně vyspělý a nezmatkuje. Řadím ho do skupiny s Mangalou, ten kdo ho získá sice zaplatí pálku jak prase, ale litoval nebude.

Reagovat
ACSMan

Je to takovej ten zaloznik zatazenejsi, nosi cislo 14 a ma cernou plet. Vic o nem taky nevim tak snad me doplni nekdo jiny

Reagovat
Dawon

Nikdy jsem ho hrat nevidel, ale parkrat jsem tu nekde zahlidl, ze by z nej pry pri trose dobre vule mohl byt novy Yaya

Reagovat
minoLFC

Rodgers: Johnsonův kontrakt je naší prioritou sorry ale pokiaľ by o neho bol nejaký reálny solidný záujem, tak by som ho nechal ísť

v lete sa budeme určite zaujímať o nejaké veľké meno, pokiaľ sa umiestnime na prvých priečkach, tak by sme mohli byť aj úspešní...kto by to teda mohol byť?

Reagovat
kiwwi

Podľa posledných správ z Anglicka sa známy portugalský hráčsky agent Jorge Mendés objavil v tréningovom centre AON, aby sa stretol s vedením United.

sice ma pod sebou aj nejakych nasich hracov, ale ti neriesia momentalne nove zmluvy, cize je velmi pravdepodobne, ze sa bol dohadovat nejaky prestup

Ma pod sebou WIliama Carvalha a Coentraa

Reagovat
smazaný uživatel

j, ty podpisy jsem četl, že jsou téměř jistý ještě před MS

Reagovat
jenage

Coentraa bych bral hned.

Reagovat
niflheim

100. za dnešní výhru MUFC

Reagovat
ACSMan

Gibbs v sestave nema on cervenou?

Reagovat
Tomekcz

FA je tlaci jak muze tak to zrusili

Reagovat
ACSMan

Tak to mel stat Ox a jinak oblibeny kluby PSG, City, Chelsea, Monaco

Reagovat
ACSMan

Mas rad penizky?

Reagovat
Willy Wonka

Ty sem asi moc často nechodíš, že? Vždyť Tomekcz přeje Manchesteru United a je to jeden z největších trollů tady na EF. Občas mě i pobaví .

Reagovat
ACSMan

No řekl bych že jsem tu často celkem ale tohle jsem nezaznamenal

Reagovat
fenixLFC

zakladne chyby, chlapce, zakladne chyby

Reagovat
Whitemedia

Thibaut Courtois se v létě vrátí do Chelsea a podepíše novou pětiletou smlouvu. (Mirror)

Sice jen Mirror, ale hodně tomu věřím.. to bude zajímavý souboj o post jedničky

Reagovat
fajdax

Ideální scénář v létě: Courtois, Lukaku a Zouma v áčku. Koupit TOP hrota do 25 let a levýho beka(čti Shaw). Prodat Torrese a nechat jít Etoa s Ashem. Frank a John samozřejmě nový smlouvy.

Jen si to představte...

-------------------- Costa? (Lukaku,Demba)

--Hazard (Salah)-Oscar (Willian)-Schurrle (Salah,Willian)

-------------Matič (Mikel,Ramires)--Luiz(Ramires,Lampard)

--Shaw(Azpi)----Terry(Luiz)--Cahill(Zouma)---Azpi(Ivanovič)

--------------------------Čech/Courtois

Reagovat
fajdax

Mám to krapet křivý, ale to nevadí

Reagovat
Zaschrona

Jak fakt nerozumim tomu, proc chcete toho Eto'oa pryc. Domyslim si - to je hlavne kvuli jeho veku?

Reagovat
fajdax

Věk a plat. Jinak je to mega sympaťák a furt to v sobě má, ale určitě ne jako první útočník. Jedině kdyby hodně polevil na penězích...

Reagovat
DieFohlenBMG

to radši pujde zpátky do Ruska než polevit na penězích

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim, on proste je porad neskutecne kvalitni hrac a tu kritiku, ktera tady na nej od zacatku pusobeni byla, si proste nezaslouzil, potreboval cas. On bere myslim cca 140k, ne? Tak pokud by sel s platem na pulku, myslim, ze by asi problem ho mt jako dvojku, nebyl - stejne bych rekl, ze pres 100k ma skoro jiste nikde nikdo neda a aby se radsi stehoval, to radsi zustane u oblibeneho trenera... K tomu provest vymenu Torres + penize za Costu a mate idealni dva utocniky, ktere muzete tocit.

Reagovat
vitasrp

Já myslím, že největší problém je v tom, že bychom museli obětovat Lukaka, aby mohl být Eto`o číslem dva.

Což je vzhledem k jejich perspektivě nesmysl a já bych do toho za žádnou cenu nešel - za dva roky bychom stejně museli hledat hrota číslo dvě..

Reagovat
Zaschrona

Tak ono klidne muzete jit cestou - jeste rok s Eto'oem, Lukaku podepise novou smlouvu a pujde hostovat, mohlo byt to byt prospesne pro vsechny, hostovani by mu urcite jeste prospelo. V tom bych urcite nevidel problem. Navic hledat utocnika cislo 2 je neporovnatelne lehci, nez hledat kvalitniho utocnika cislo 1, ktery vam jednoznacne chybi, ve vsi ucte k Torresovi, a letos se pro vas nabizi velka sance na jeho pripadny zisk. Myslim si, ze zase takovy problem s pripadnym prodejem Lukakua za odpovidajici castku by Mourinho mit nemusel, pro nej bude zasadni mit toho utocnika cislo 1.

Reagovat
vitasrp

Jenže je zase problém najít hrota číslo 2, který bude mít potenciál, aby někdy v budoucnu byl hrot číslo 1 atp. Řekl bych, že klub by si neměl dovolit takovýhle kousky zahazovat - to hostování i další rok bych osobně ještě nějak přežil, ale jeho prodej by mě vážně naštval.

Reagovat
Zaschrona

Z pohledu fanouska to urcite chapu, ale proste si nejsem moc jisty, jestli to Mourinho vidi stejne. Uvidime v lete, urcite hodne napovi i MS, kde by snad mel Lukaku hrat namisto Bentekeho. Otazka jen je, kolik se toho stihne vyresit uz pred samotnym MS, smlouva Etooa uz v te dobe asi bude vyresena.

Reagovat
Talker

Tak ve chvíli, kdy koupíme Costu, kterému je 25, tak se asi moc nepočítá s tím, že by ho měl někdo nahradit v základu v dohledné době. A nikdo talentovaný ti nebude dělat 6 let dvojku, než začne Costovi klesat kvalita.

Ono ideální by bylo z mého pohledu koupit takového Ibru (samozřejmě obrazně řečeno, s tím jeho platem a pozicí v PSG to je absolutně nereálné), který by nám vystačil na 2-3 roky například na top úrovni a pak by to Lukaku převzal sám.

Mě by nevadila ani trojice Lukaku-Etoo-Demba.

Reagovat
Zaschrona

Tohle je hodne dobra myslenka, s kterou se neda nesouhlasit. Dost mozna by do toho idealniho scenare mohl zapojit Falcao, taky se dost psalo o tom vasem zajmu o nej. Ale otazka je, nakolik se z tohohle pohledu v tomhle bude uvazovat...

Reagovat
Talker

Falcao se mi nikdy nelíbil, navíc by v tom byla zakomponovaná brutální přestupová částka a velký plat. Navíc se ted zranil, tak je otázka, jak na tom bude.

Mě by se líbil třeba Džeko v tomto ohledu. Popřípadě bych se nebránil Gomisovi zadarmo.

Reagovat
fajdax

Co třeba Balotelli? Za 20 by šel.

Reagovat
Talker

Jakou to má spojitost s vláknem o starších útočnících, kteří by přišli na nějaké 2-3 sezony a pak přenechali místo v základu Lukakovi? Ale jo, ten by taky šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To je druha vec s tim Falcaaem, ale tak zname, jak to v Chelsea muze dopadnout, o Romanovi a vysnenych utocnicich uz tu neco parkrat bylo... Dzeko by byla zajimava volba, ja bych ho tam rad videl, ale nedokazu si predstavit, ze by jste ho meli brat. Gomis tak na tu trojku misto Demby.

Mozna Mandzukic, je mu 28, puvodne jsem myslel, ze je mladsi... A zase tak drahy nakonec myslim zase nebude.

Reagovat
Talker

Mandžukiče nemám rád, zabral místo mému oblíbenci Gomezovi... Ale tak možná volba to je taky, no..

Reagovat
Zaschrona

Vidim to uplne stejne.

Reagovat
vitasrp

Vždyť ale nemusí být 6 let dvojka, hlavně můžeme ty útočníky třeba i rotovat.

Však doposud jsme neměli pořádne ani jednoho super hrota, bylo by dobrý mít najednou rovnou dva.

Reagovat
Talker

Jo, já s tím souhlasím. Spíš je otázka, jak svojí budoucnost uvidí Romelu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

115 bere asi.

Reagovat
Miguel19

130

Reagovat
Zaschrona

Tak to myslim nebude skoro zadny problem to dostat treba na 80, coz je +- ok myslim.

Reagovat
Talker

Pokud se mu sníží plat, tak mi nedělá problém, aby v klubu zůstal jako trojka v podobné pozici, jako Demba. Tady jde spíš o to, že všichni chtějí špičkového útočníka a k tomu ještě, aby Lukaku hrál.

Reagovat
Zaschrona

Tak pokud zustane Samuel, i kdyby jen jako trojka nebo by dejme tomu prisel jako "trojka" treba Drogba, tak nikdo Lukakuovi zadnou garanci, ze bude hrat, proste nikdo neda... Stejne tak trochu pochybuju, ze on by to bral tak, ze bude mit dostatek prostoru na hrani, pokud by mel byt dvojka za Costou. Dvojka mel byt uz letos a odmitl to...

Reagovat
Talker

Dvojka měl být už letos? Vždyt v základu hráli Torres, Demba a on jen střídal. A následně přišel Etoo. Jak jsi z toho vymyslel to, že má být dvojka, když z pohledu začátku sezony z něj byla spíš trojka až čtyřka, to fakt nechápu

Reagovat
Zaschrona

Ok, vyjadril jsem se trochu blbe. Cele leto se to tvarilo, ze pujdete do sezony s trojkou Torres/Lukaku/Ba. Pak prisel Etoo a Lukaku pozadal o hostovani. Zmeni se neco pro pristi sezonu? Jestlize tam bude porad Etoo, coz z jeho vyjadreni vyplyva, ze by chtel zustat + ma prijit nekdo dalsi, dvojka proste nebude nebo minimalne zadnou garanci proste mit nebude a pochybuju, ze to uprednostni pred temer jistym casem na hristi jineho klubu.

Reagovat
Miguel19

Shaw

Reagovat
Miguel19

A ještě pustit Mikela a přivést Kroose.

Reagovat
Svatej

to už spíš Ramirese..

Reagovat
tulen

ak MU predvedie to, čo proti WHU tak dneska City vyhrá aj v hendikepe s prstom v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že dáme dva goly z breaku a Mcity budou nesmyslně nakopávat, jako West Ham, aby se jim podařilo skorovat?

Reagovat
smazaný uživatel

on hovori o vašom výkone, nie o výkone whu

Reagovat
tulen

presne tak, WHU bol schopný tlačiť v istých častiach zápasu a dokonca aj prehrávať súpera, to, že proste zaspali vpredu všetci a dostali góly, to je o inom, proste sme si to posrali sami, nemôžme takto hrať proti MU, hoc nemá formu, lebo takto nevieme hrať< tam mal byť betón a nechať MU nech sa zase ucentruje k smrti, vravím o tom, že stred giggs carrick je do predu vďaka tým geniálnostiam giggsa schopný, ale dozadu to bol prievan nad prievan, to nevravím ešte o "pomoci" od fellu, u City sú iné kalibre, ktoré tie diery využijú

Reagovat
tulen

jediná šanca pre MU je nejak dostať pod tlak demichelisa, ale o tom podľa mňa city vie a yaya fernandinhom to nedovolia

Reagovat
kiwwi

akoze vy ste nas prehravali...teraz v sobotu hej?

Reagovat
tulen

v strede poľa určite a nevravím, že celý zápas ste boli zalezení, ale tak, keď si myslíš, že takto má hrať MU tak nech sa páči

Reagovat
kiwwi

a jak sa prejavovalo to prehravanie, prezrad mi

Reagovat
vodka

WHU drželo balon, v druhém poločase docela s přehledem, protože sme nedávali moc přesné odkopy.

Reagovat
Dawon

Tak to je ale precejen takova Barcelonska logika, ze vetsi drzeni balonu znamena, ze nas prehravali

Reagovat
kiwwi

ani len to nemali

Reagovat
Dawon

No dokonce Ale jako chapu jak to mysli, v druhe pulce tam bylo par pasazi, kdy jsme se docela zatahli a west ham drzel mic, ale byla to spis takova nuda o nicem, bez sanci, nez nejaky napor nebo prehravani...proste sme vedli 2:0 a v podstate v suchym to dohrali

Reagovat
tulen

ako vravím, dostávali sme sa ľahšie z obrany do útoku, to že si nevieme vypracovať šance je už iná starosť.

Reagovat
kiwwi

ach jo...neprehrali ste nas absolutne v nicom...mensie drzanie lopty, strely na branu, strely celkovo, vypracovane sance, goly...vo vsetkom ste boli o triedu horsi

Reagovat
tulen

celkový obraz hry a štatistiky sú dve rôzne veci, ale ako poviem to takto, ak si spokojný, že MU hrá s tohtosezónnym WH na protiútoky a vyhaluzí dva góly (ani jeden nebol nejak extra vypracovaný) tak nech sa páči. a to, že vo všetkom bol WH o TRIEDU horší, to ti nezožerem.

Reagovat
kiwwi

sorry, ale okrem toho sme si vypracovali dalsie dobre sance, ktore sme nepremenili a okrem toho sme vas nepustili k nicomu...ano ja som s takymto vykonom spokojny

nehovorim ze to bol nejaky nadpozemsky vykon, ale nato, ze sme hrali vonku proti relativne silnemu timu, tak som fakt spokojny

nakoniec si dosiel od "prehravania supera" k tomu, ze sme hrali na protiutoky

Reagovat
tulen

tak ok, nebudem ťa presviedčať o svojej pravde a ukončím to ako to začalo, ak dnes budete hrať to, čo ste hrali proti nám nedopadnete dobre, City je inde. a nakoniec palček nech sa nerozchádzame v zlom

Reagovat
kiwwi

pozri, ked budeme hrat tak ako proti vam, ze nepustime supera do ziadnej sance, tak to dopadne dobre

Reagovat
Usty

dřív jsi honil MU ego na Chelsea, Arsenalu, Man City.. teď se spokojíš s WHU.. krásný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, MU tam mělo dát mnohem víc golů, ale nějak jste nám ty šance v poslední možné chvíli vždy haluzem zneškodnili

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

myslis o tom vykone, kde sme supera k nicomu nepustili?

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tulen

súper doplatil na to, že si zrazu o sebe začal myslieť, že môže hrať otvorenú partiu s hocikým po sérií výhier a zabudol na to, že inak ako tak ako tie výhry dosiahol hrať nevie. hádam mi nechceš povedať, že hra zo strany MU bola dobrá, o výsledku nehovorím, ale o predvedenej hre, veď ten stred vám horel ako papier. takto ľahko sa dostávať zo svojej obrany dopredu som vážne WH túto sezónu nevidel

Reagovat
vodka

a vedlo to k vypracování 0 šancí. Střed se stahoval hodně před stopery, aby sme ty centrované balony líp odklízeli, tím pádem byla před nima trochu díra. Navíc, jednoho stopera hrál Carrick, takže posílení defenzivní lajny tím stažením středních záložníků blíž k nim bylo logické.

Reagovat
tulen

ďakujem, za normálnu diskusiu. ako píšem vyššie, to, že sme si nevytvorili šance je naša nemohúcnosť, zrazu sme si povedali, že ideme hrať futbal, bola tam snaha o niečo čo hrať nevieme a potom to tak aj vyzeralo, zabudli na to, že bojujú o záchranu. stále si myslím, že tým, ktorý má lepšie poriešenú útočnú fázu by toto využil oveľa oveľa viac, mne sa bránenie toho vášho stredu zálohy či už carricka, giggsa alebo fellainiho nepozdávalo.

Reagovat
kiwwi

ja uz som si tak nejak zvykol, ze ked United alebo Arsenal nad niekym vyhra, tak sa to zhadzuje na superovu nemohucnost

Reagovat
tulen

tak to, že nevieme strieľať góly je dosť známy fakt, ja viem uznať, keď je súper lepší, nemám s tým problém, hoc by to boli aj satani, ale za sobotu môžete ďakovať nám

Reagovat
kiwwi

vy nieze ste nestrelili goly, vy ste si ich ani len nevypracovali...proste ste neukazali absolutne nic

Reagovat
vodka

1. Giggs proti WHU vůbec nenastoupil a nebyl ani na lavičce.

2. Carrick byl nucený hrát stopera

3. Fletcher s Fellainim právě vypomáhali "stoperům" a vykrývali prostor přímo na vápně.

4. Největší průser v naší hře byla pravá strana obrany, kdy Rafael to moc nedával a často si k němu sbíhal Carroll na hlavičkový souboj, což taky neni žádná výhra pro něho. Jinak problém s bráněním žádný nebyl, je pravda, že sme to víceméně zavřeli a dopředu se moc nehnali, ale to bylo docela rozumné, právě proto, aby Nolan s Carrollem nevyužívaly té díry mezi stoperama a zálohou.

Reagovat
vodka

*i

Reagovat
tulen

za toho Giggsa moja chyba

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, vsak vas absolutne nicim nepreverili..preveril vas priemerny olympiakos, ktory sa do zakoncenia dostaval ako na beziacom pase...dnes prasknete ako moja prva bublina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

prosim ta, vsak vas absolutne nicim nepreverili

ano to je presne to, o com hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

precitaj si to vyssie este raz

Reagovat
aragorn

Dneska united výhra, City ztratí 3 body, United budou blíž EL a větší vytíženosti hráčů a Moeys zůstane. Nejlepší možná varianta

Reagovat
aragorn

a sobotní remízy Arsenalu a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

oprava, prohra Chelsea a výhra Arsenalu

Reagovat
Error

Preview pro dohrávky? To má na EF premiéru, ne?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

tie tvoje tipy usty

Reagovat
Usty

Proč ti to přijde tak směšný? Je vyloučený, že MU uhraje body?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr ten arsenal

Reagovat
Usty

To psal fantík

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak, tak to je ešte určite frustrovaný z tej Chelsea

Reagovat
Ligter

Věříš nám víc, než my sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zní to divně

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Arsenal dnes vyhrát! Je furt o co bojovat, chci vidět minimálně Liverpool co nejdříve za námi A United pokud možno ukrást nějaké body Citizens, díky

Reagovat
nani92

200. proti milimetrovým ofsajdom vo FIFE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Ja mam vzdy pocit, ze aj ked to offside je, tak v opakovacke je to video zmanipulovane, aby postranni vyzerali bezchybne .

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Hehe, The Daily Telegraph už píše, že majitelia Arsenalu zvažujú ako náhradu za Arséna Rodgersa.

Po tých Sounessoch, Benitézoch a Hodgsonoch je to osviežujúci pocit mať manažéra, ktorí je dokonca s niekým spájaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Henry si už pripravuje niečo štipľavé na twitteri, zas bude oheň na streche.

Reagovat
Talker

Jako vy jste si strašně na toho Beniteze zasedli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Pritom toho porad zatim dokazal vic, nez celej Rodgers...

Reagovat
smazaný uživatel

a už zááááááááááááááááááááááááááááááás

Reagovat
Chazy

Jak říká Vader... Najdi si nějakou zábavu fakt.

Reagovat
Zaschrona

Nic proti nikomu, ale to je proste nespornej fakt, Benitez je neskutecne nedocenenej...

Reagovat
fenixLFC

to nikto nespochybnuje, ale ty to musis napisat stylom ako si to napisal

Reagovat
Chazy

A 3x tejdně, i když se tím směrem diskuze ani nevyvíjí, prostě jen proto, že nám všem musí dokázat, že to tak je a nebude mít klid, dokud to všichni neuznáme. Jinak prostě nechápu smysl tak permanentního opakování názoru.

Reagovat
Zaschrona

Ne vubec, jen to je reakce na vladise, kde Beniteze totalne shazuje ve srovnani s Rodgersovou spekulaci... Jen reaguju na neco, s cimz proste nesouhlasim. Ale ne, tady je proste potreba ze me delat nekoho, ze ja si neco musim dokazovat... Ok, nebudu se radsi vyjadrovat vubec a bude klid.

Reagovat
Chazy

To zní nadějně

Reagovat
Zaschrona

Nevidim na tom, co jsem napsal, nic spatnyho.

Reagovat
Usty

Reagovat
Kenneth

Oni celkove litaji v neskutecnych vysinach momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nechces si odletiet do PD a plakat tam nad ,,zárezom'' proti Barcelone?

Reagovat
Chazy

Barca je docela klepla, ne?

Reagovat
fenixLFC

by si si mal precitat jeho vylevy po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ne

Reagovat
iamek

Reagovat
papos182

Reagovat
fff

Jasne, este nech si so sebou Suareza vezme so Sturridgeom, Henda

Reagovat
smazaný uživatel

a nam daju wankera s diabym

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Diabyho nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i zadarmo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

walcott, diaby, wilshere, ramsey, ozil koscielny v tom Arsenale to nie je o krehkých hráčoch, oni tam proste musia na tréningoch potiť krv

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

no ten sa musel zraniť pri vchádzaní do vírívky, ináč nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

ještě Ryo Miyaichi

Reagovat
SunFells

Právě nepotí. Nasri byl po přestupu k City překvapen tamějším tempem a tvrdostí tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. Když Arsenal místo tréninku kouká na Četníka ze St. Tropez. tak jsou pak věčně zranění z tempa zápasů.

Reagovat
C0br

My hrajem doma jo? 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

to by Moyesey nestačil říct ani popel jak by letěl

Reagovat
smazaný uživatel

*Mojsej

Reagovat
smazaný uživatel

United’s first goal in “Moyesey time” rescues draw in Japan.

Reagovat
SunFells

Neviděl bych to tak černě. 1:4.

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard: "Eto'o mi každý den říká, že mohu být jedním z nejlepších hráčů na světě. Před každým zápasem mi zase říká, že musím být rozdílovým hráčem. Říká mi - 'Neopustíš stadion bez vstřelené branky.'"

Eden se nám v poslední době nějak rozpovídal..

Reagovat
smazaný uživatel

A Eto'o je sympatičtější a sympatičtější

Reagovat
Maresma

Eto'o byl vzdycky obrovsky sympatak.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
fenixLFC

takze ked ho nestreli tak tam zostava spat?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím,že se dnska Bony předvede

Reagovat
smazaný uživatel

každej z toho dělá vědu, ale myslím si, že Arsenal vyhraje s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iná možnosť v súčasnosti nepripadá do úvahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak prehráte tak podľa mňa ani nezískate LM. Spurs/Everton dokonca možno aj MU ak dneska vyhrajú vás budú prenasledovať. A ešte k tomu hráte s evertonom vzájomný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla náádhera ! Ale zázraky se nedějí.

Reagovat
smazaný uživatel

To si zasa nemyslím, ale vylúčené to nie je, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Stači vam prehrať 3x. Ak by ste prehrali proti Swansea tak hráte ešte s ManCity a Evertonom. Stať sa môže všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si myslíš, že Spurs alebo Everton alebo MU už do konca nestratia, hej? A na Everton vieme, ani si nepamätám, kedy naposledy nás porazil, aj keď to bude ťažký zápas, samozrejme. Zasa z nás nerob nýmandov kvôli jednému výbuchu na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobím, len mam taký pocit, že ak dneska prehráte a kluby ako Everton a Spurs vam začnú dýchať na chrbát tak odpadnete a stratíte LM...ale kiež by som sa mýlil

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nestane se. Nevěřím MU ani jinýmu týmu,že se ještě rozjedou.

Reagovat
vladis271

to je kravina, zas. Ale boli by podľa mňa definitívne odpísaní od boja o titul.

Reagovat
Zaschrona

i kdyz bych si pral pravy opak...

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných 5 zápasoch proti Swans padlo 8 gólov v posledných 10 minútach zápasov.

Reagovat
Usty

At už je večer!

Reagovat
smazaný uživatel

Sral som a rozmýšľal som nad zostavou, prišiel som k:

Szcz - Bac, Per, Vermaelen, Nacho - Flamini, Ox - Gnabry, Cazorla, Podolski - Giroud

Nacho by mohol hrať v rámci rotácie, taktiež Flamini a Gnabry. Neviem, či je Sanogo zdravý, ale ak je, tak je možné, že nastúpi namiesto Girouda, tam si nie som istý.

Reagovat
smazaný uživatel

to ste fakt spokojni s Nachom ze ho pchate do zostavy? ved je to doslova smiesny obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Je, a ja ho tam "pchám" len kvôli tomu, že sme hrali v sobotu a cez víkend hráme proti City.

Reagovat
SunFells

Taky tam Wenger Gibbse nemusel nechávat celých 15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna neni velmi rozdiel medzi nim a gibbsom, sice nacho ma nizsie dno, ale zase je zaujimavejsi dopredu, obaja vsak nie su a nebudu top

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Swansea 1:2

United - City 1:3

Newcastle - Everton 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

ty si se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

možno až na tu swansea sú to celkom zdravé tipy

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
blade115

Je mi ze mě na nic, ale budu dnes fandit účkám ... Poprvé od finále LM s Barcelonou, celkově tedy podruhé. Je to skoro až utopie, že by tihle šašci mohli obrat o body mašinu, jako jsou City, ale na druhou stranu - kde jinde by to mělo být možné, když ne právě v PL? ...

Mata dá dnes gól, cítím to. A Mourinho bude za génia, protože to celou dobu předpovídal.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by City nemohli ztratit na united? Zase bych z nich nedělal nadpozemský tým, 50% hry jim dělá Touré bez něho jsou poloviční a vůbec bych se nedivil, kdyby dneska ztratili. Účka musí hrát na 100% aby měli ještě šanci na evropu pro příští sezonu a je to derby, tady je Moyes ani nemusí hecovat

Reagovat
Wat

Právěže na derby by je měl spíš pořádně nahecovat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil si ho

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to tak, že hráči by měli být už tak nahecovaný z podstaty toho zápasu, že to Moyes nemusí dělat (obrazně řečeno)

Reagovat
fenixLFC

tak derby mali aj dva tyzdne dozadu a tiez tam nepredviedli zhola nic

Reagovat
fff

Ale dnes vyhraju .

Reagovat
blade115

Jo, tohle je všechno hezký, ale papírově pořád zůstávají naprostým favoritem City. Nehledě na to, že jak podotkl fenix - proti Live taky v derby nic nepředvedli. Že to tam táhne Yaya, to není ostuda, Yaya je aktuálně nejlepší střeďák ligy a táhnul by prakticky každý tým. City nejsou nadpozemský tým, ale oproti letošním United jsou to polobozi. Stačí ti to jako vysvětlení, proč favorizuju City a jejich ztrátu příliš nečekám? Nebo to je fakt tak nepochopitelný?

Reagovat
smazaný uživatel

však já to chápu a taky myslim že city vyhrají ale já jen reagoval na to, že obrat city je utopie...to je až silné slovo a v koutku duše doufám, že bude aspon remízka.

Reagovat
blade115

"skoro až utopie". Když už chceš slovíčkařit. Zkrátka myslím, že na 90% vyhrají City, cokoliv jiného pro mě bude velké překvapení.

Reagovat
Talker

Já fandím remíze Lepší, když oba týmy získají bod, než aby jeden bral tři

Reagovat
blade115

Taky bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Proč je Hodgson v dresu City?

Reagovat
Chazy

* bundě

Reagovat
DieFohlenBMG

Ani od první, ani od poslední minuty neuvidíme určitě kapitána United Nemanju Vidiće jakto?

Reagovat
fenixLFC

kolko dostal stop za tu cervenu?

Reagovat
Dawon

Proti Poolu dostal druhou rudou v sezone, tzn. automaticky 2 zapasy stopka

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně si nepamatuji , kdy jsem naposledy v nějakém zápase fandil United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

teď to nemyslím jenom na tebe, ale vám už definitivně všem v těch hlavách přeskočilo? pokud nejsi idiot od narození, který se ještě dneska ráno práskl do hlavy traverzou, fandíš Liverpoolu, Chelsea nebo Arsenalu, tak zcela logicky a naprosto pochopitelně budeš fandit v dnešním derby Manchesteru United...pokud umíš počítat, chápeš tu tabulku nahoře a celý systém toho, že na konci sezóny vyhraje titul ten, co má nejvíc bodů, tak se k ničemu nemusíš přemáhat, nemusíš vzpomínat, kdy naposledy jsi komu fandil, jak úžasně zvláštní pocity u toho budeš prožívat a já nevím, co ještě tady kdo vypotí za sračku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co z toho každej dělá. Člověk vám sice vždycky malinko přeje nářez, ale dneska by se vám mělo fandit i bez ohledu na tabulku. Kterákoli ropná špína je prostě horší než MU

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

nápodobně. arsenal na titul

Reagovat
blade115

Stejně tak jsou zbytečný tyhle řeči. Já už tě úplně vidím, jak z celého srdce fandíš Chelsea třeba proti Arsenalu. Neříkej, že by to v tobě ani trochu nehlodalo, to ti prostě nevěřím. Když taková situace nastane a jistá skupina fandů je "donucena" nám "fandit" (ono ani o fandění nejde, spíš to je postoj "budu raději, když vyhrají tihle"), tak se to bez těchto řečí taky neobejde.

Podle mě je zbytečný se tím vzrušovat. Ale možná to je tím, že my jsme obecně zocelenější oproti tomuhle vyjadřování antipatií...

Reagovat
Swarley

jak donucena? jak fandit? jako ty si myslíš, že jsem si v minulých letech nepřál v mnoha zápasech výhru Liverpoolu? pokud by to obralo přímého protivníka v boji o titul, tak nad čím se tam vůbec chceš zamýšlet a k čemu se tam chceš přemlouvat? to není budu fandit, budu si přát, budu raději...ale bude to "ku-va že chci, aby je obrali o body" a to je přeci naprosto jasné a není se o čem bavit

Reagovat
blade115

Kdyby to bylo poslední kolo a vaše výhra rozhodla o titulu, pak ano. Ale budu nesčetněkrát raději, když je o ty body oberou jiní soupeři. Takže je to opravdu spíš o tom, že "budu raději". Když vyhrajete, paráda, hodí se to. Když ne, nebudu z toho dělat vědu, pořád je můžou obrat jiní.

Reagovat
Usty

Kdo, jiní? Větší šanci je obrat má jen Arsenal a Liverpool.. to nestačí.

Reagovat
blade115

*papírovou šanci. Jako asi jo, pravděpodobnější je, že ztratí s United než třeba se Sunderlandem, ale to na věci moc nemění. Jinak, pravděpodobnější je i ztráta na Goodisonu. To jsou tři zápasy, kde pokud ztratí, tak nám to může stačit. Ne, opravdu nevidím důvod, proč bych měl z celého srdce fandit účkám.

Reagovat
Usty

Já jim budu fandit stejně jako všem, kteří mají šanci je obrat. Takže z celýho srdce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

,,fandit manchesteru united'' hned mi napadol eurotrip

Reagovat
R22

nechápu jak můžou mít někteří fans LFC, že dnes budou přát United..jsme v boji o titul a pokud někdo dnes z LFC fans přeje City, tak je to možná tak akorát důkaz toho, že jejich nenávist vůči United je větší než láska k LFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
ElectrickMann

to jsou holt ti retardovaní čelzí fans

Reagovat
ElectrickMann

kurvapiča, reakce na swarleyho

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, holt jsi retardovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

je to tak

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

szcz, arteta a giroud vraj dropped..dufam ze ox nebude zase v strede

Reagovat
SunFells

Hmm, tak to nebude mít moc na výběr. Jak se to má s Ramseym?

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam v rosa,flam, santi..o ramseym je tajomne ticho, pochybujem ze stihne city ked este netrenuje a potom uz snad aspon nejaka lavicka

Reagovat
fantomas

Hezky

Reagovat
Dawon

Bebé doufá v návrat na Old Trafford.

Jsme zachraneni

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam , že dostane šancu dáva neskutočné góly

Reagovat
nani92

smutné je,že horší ako Young nebude

Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M

ja ti nevim, Youngovy centry miji cil vetsinou o par metru, ty bebeho spis o desitky

Reagovat
nani92
Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=2IelAHTTvhU tohle je stejne nejlepsi proste buh ten chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you City

Reagovat
Rssa

Věřím ve výsledky, které nám pomůžou.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Snažím se poslední dobou chovat korektně.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=bxDrpjmQ5b0 toto malé čudo je si ideme z Barcy vytiahnúť

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?list=UUa2mp467qYwvBw4kcKtwvCQ&v=6SYDCqgy2tQ

Ak by niekto chcel vidieť dieru Ilieva a hetrik Akpoma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom divnyho, ze kazdej fanousek Poolu a Chelsea dneska fandi Uckam??

Reagovat
smazaný uživatel

lebo u fanúšika Chelsea by sa čakalo, že bude fandiť svojim - rakovine.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bandwagoner

Celkem zajimavy, ze je Chelsea rakovina. Pritom to byli hraci Arsenalu, co hrali jak v poslednim stadiu raka.

Reagovat
Nikikrew

aj fanusikova gooners fandia Uckam

Reagovat
smazaný uživatel

tak u arsenalu je to fuk..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

každý nie

Reagovat
Swarley

400. pro výhru MU

Reagovat
kiwwi

Newcastle starting XI vs Everton: Krul; Yanga-Mbiwa, Williamson, Coloccini, Dummett; Sissoko, Anita, Tiote, Gouffran; de Jong, Cisse

Reagovat
Godwinson

Pardew genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu, k cemu tam jsou v utoku ty dve veprovy hlavy, proc radsi nemuze misto De Jonga hrat aktivni kridlo.

Reagovat
iamek

#mufc starting XI vs @MCFC: De Gea; Rafael, Ferdinand, Jones, Evra; Carrick, Cleverley, Fellaini; Mata, Welbeck, Rooney

Reagovat
iamek

subs: Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Young, Valencia, Hernandez

Reagovat
iamek

Cleverley

Reagovat
wild

v systeme 4-3-3 to moze byt fajn

Reagovat
iamek

Snad jo ... Jsem zvedav zda bude hrat vysunutejsiho Clev nebo Kvetak.

Reagovat
vodka

Fellaini, budeme získávat pásmo nákopama na něho

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

rio hero ešte že nehrá kun, to by bol zasa za saška

Reagovat
kiwwi

takto si ostal za saska len ty

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

#mufc starting XI vs @MCFC: De Gea; Rafael, Ferdinand, Jones, Evra; Carrick, Cleverley, Fellaini; Mata, Welbeck, Rooney

#mufc subs: Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Young, Valencia, Hernandez

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

hmm 4-3-3...dobry tah od Moyesa

Reagovat
nani92

mohol byť Nani aspon namiesto Younga

Reagovat
mithro

miesto cleva mohol skusit kagawu ale aspon zistil, ze dvaja zaloznici by nemali v strede sancu. uvidime

Reagovat
niflheim

Clev a Danny ze strany?

Reagovat
mithro

dnes ziadne strany, len stred

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

A kdo potom bude centrovat?

Reagovat
kiwwi

coze? jak?

sak hrame na troch stredakov

Reagovat
Swarley

tak klidně z toho může být Fellaini ještě na AM nebo něco podobného...i tomu Clevovi na pravé straně bych se nedivil

Reagovat
niflheim

Mata AM, Wazza hrot. Clev odehrál dost zápasů právě ve Wiganu ze strany, takže bych se ani nedivil.

Reagovat
fajdax

To je prostě příšerná sestava....

Reagovat
Swarley

jn, ještěže ty předchozí tak dominovaly

Reagovat
fajdax

já vím že máte napiču tým už několik let, ale prostě mě strašně udivuje jak jste s tímhle někdy mohli mít titul...Vždyť to je příšerný

Reagovat
Swarley

a si ještě vezmi, jak nap-ču tým jste museli mít vy, že jste se totálně nechytali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Ze by Fellaini na podhrotu? Bylo by to super, mohl by totalne zmenit zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Demichelis a Clichy zas v základu

Reagovat
iamek

Jedina sance na uspech

Reagovat
Nikikrew

‪#‎Arsenal‬ team to play Swansea: Szczesny, Sagna Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Cazorla, Giroud

Reagovat
Nikikrew

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to choď do riti...

Reagovat
captain18

Reagovat
fajdax

Střed jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale také fajnové, staré.

Reagovat
fajdax

Staré určitě, ale jestli fajnové to teda nevím

Reagovat
afc

Na Everton skvele platil.

Reagovat
fajdax

Ok, světovej střed.

Reagovat
afc

Svetovy nie je,ale na Swanseu to musi v pohode stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Giroud ho akože stále baví? veď ten mladý negrík vyzeral živšie

Reagovat
fajdax

Tak živější než Giroud bych vyzeral i já.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
fajdax

První dvě, tři minuty určitě. Pak by mě vystřídal Sanogo.

Reagovat
Dray

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl tam dat aspon dnes toho Sanoga ?

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně bez Kostelníka Ale zase Arteta

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo. Mrdat Wengera fakt..

Reagovat
papos182

Ale no tak, nemusi tve homosexualni touhy znat vsichni diskutujici.

Reagovat
Side

#Arsenal team to play Swansea: Szczesny, Sagna Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Cazorla, Giroud

no ro zas bude sračka Radši se podívám na derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko

Reagovat
fajdax

Slabota, ale United postavily ještě o level větší slabotu takže to nevidím moc růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal XI vs Swansea: Oxlade-Chamberlain; Sagna Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Flamini, Arteta; Szczesny, Rosicky, Cazorla; Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

wau som dobre pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Subs.: Fabianski, Jenkinson, Bellerin, Källström, Sanogo, Gnabry, Podolski.

lavička taký dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

*taky

Reagovat
fenixLFC

ked uz tak taktiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Källström

Reagovat
smazaný uživatel

dnes čakám prvé minútky preňho.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rssa

Bellerin...snad dostane šanci, když jste si ho tak pracně ukradli...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam len preto, že sa zranil Kos, ale ak by som si mal vybrať medzi ním a Jenkinsonom, tak zvolím určite jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

tesil som sa na sanogo, inak dobra,..flam s artetom mali hrat aj proti chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

michu

Reagovat
kiwwi

inac osobne si myslim, ze mame lepsiu zostavu ako City...ked nas prehraju, tak to bude jasny dokaz, ze to nie je o hracoch ako takych, ale o taktike, treningoch, pohybe a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Wat?

Reagovat
Wat

Co?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Na obou stranách jsou tam někteří průměrní hráči, ale celkově je sestava City o mnoho silnější. O mnoho.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

ale no...nebudeme sa dotahovat na milimetroch, ale skusime to takto

DDG >= Hart

Rafa =< Zaba

Demichelis = Rio

Kompany > Jones

Evra => Clichy

Carrick = Fernandinho

Fellaini < Yaya

Mata = Silva

Welbeck > Navas

Rooney > Dzeko

Cleverleyho s Nasrim tazko porovnat, pretoze hraju iny system od nas, ale dajme tomu ze Nasri > Clev

prinajmensom su to velmi vyrovnane zostavy, cize moja pointa ostava

Reagovat
Miguel19

Momentálně určitě Carrick < Fernandinho

Reagovat
Nikikrew

Mata = Silva , tak to fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Evra > Clichy ? to aky traged musi byt ten Clichy ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale traged je to slusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra väčší

Reagovat
smazaný uživatel

I jako vtip je to slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi čo sa pozera na mena a vykony spred rokov?

Reagovat
Dawon

Rikas ty, ktery das soucasneho Harta na uroven soucasneho DDG jo? Miluju tohle pokrytectvi a dvoji metry At zije objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

oslik je nekonzistentny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ako Suaréz ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Oslika mas v trenkach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A nechci s tebou diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prečo reaguješ?

Reagovat
fantomas

To by tam ta propast byla jen o něco menší teda.

Reagovat
fantomas

.. teda větší.

Reagovat
smazaný uživatel

evra v každom jednom zápase v defenzíve horí

Reagovat
fantomas

No, a Clichy je nepoužitelnej dopředu i dozadu. Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bereš podle jmen, tak možná. Jenže hráči City mají daleko lepší formu, daleko víc si věří atd.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG = Hart

Rafael < Zabaleta

Demichelis = Rio

Kompany > Jones

Evra = Clichy

Carrick < Fernandinho

Fellaini < Toure

Mata =< Silva

Welbeck = Navas

Rooney > Dzeko

odmyslis si dzeka a das tam aguera, tak nemate jedineho hraca, ktory by bol lepsi

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

keby tam Moyes dal Kagawu namiesto Cleva tak by to bolo Kagawa = Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počuj nie si ty tak o dva roky pozadu?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Evra morfující do Clichyho, to bych chtěl vidět

Reagovat
minoLFC

To mi pripomina tvoje minuloročné porovnanie a následný výprask...no mohol by si dať Džeko opäť hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sú dosť vyrovnané, ak by som spravil prienik tých zostáv a vytvoril z nich jednu, tak mi to vychádza na 5 hráčov z MU a 6 z MC. Ale ak sa pozrieš na formu, tak MC je vyššie.

Reagovat
kiwwi

njn, je to tak...hore som to rozpisal...pointa ale ostava...ak nas prehraju, tak je to jednoznacne kvoli taktike, pohybu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Troll?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je to celkem vyrovnané. Na druhou stranu, MU mají víc průměráků, ale taky jediného světového hráče na hřišti. Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu má dvoch rozdielových hráčov. Rooneyho a Matu. MC má troch. Kompanyho, Yayu a Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata tie rozdiely ukazuje ciiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa, ak nejdeš napísať niečo normálne. Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

dole ti to gavinny potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

dole som to gavinnymu vyvrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

biedne

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to v tomto bode ukončime.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate aj Demichelis môže byť rozdielový hráč. Takže je to 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

a Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Mata zatím toho tolik nepřevedl. A Rooney je na úplně jiné úrovni než tebou vypsaní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že zatiaľ moc nepredviedol, ale nič nemení na tom, že je to svetový a rozdielový hráč. A Rooney je približne na takej úrovni, čo sa týka vplyvu a dôležitosti, tak isto ako Yaya a možno tesne nad Silvom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v tomto máš ohledně Maty pravdu. Nicméně, když to vezmu teď před zápasem, tak Rooney je pro mě nejlepší hráč na hřišti. Nechci snižovat kvality Tourého, ale pro mě je Rooney někde jinde. A Silva... Je úžasný a všechno, ale chybí tomu jiskra...

Reagovat
smazaný uživatel

Touré je absolútne senzačný. Ak si videl posledný zápas City, tak to musíš potvrdiť, on je momentálne jeden z najlepších hráčov sveta a nenapadá ma záložník, ktorý by hral lepšie momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Viděl a souhlasím. Jenže Rooney je komplexní hráč. A v tom je jeho síla a velikost. Říkám, nechci nijak snižovat Tourého kvality. Je to o subjektivním názoru.

Matič bude za rok, dva na jeho úrovni :)

Reagovat
fajdax

K tomu hráče jako Nasri, Zabaleta a Fernandinda a ti všichni by byly u United za super star.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste jak old old shatterhand a vinnetou..určite pichate tu istu dajanu ribanu

Reagovat
fajdax

Podle mě se prcaj navzájem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo trapne

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj nick je trápny

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo, čo sa tak nafukuješ

Reagovat
smazaný uživatel

jee, preto mi ho dali

Reagovat
blade115

Na jak dlouho, mimochodem?

Reagovat
smazaný uživatel

este 10 zapasov tusim, do konca zakladneej casti nhl

Reagovat
blade115

Mi totiž přijde, že už to máš hrozně dlouho, proto se ptám ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v pohode tak nebojte sa, zachvilu sa vratim

Reagovat
blade115

Stará dobrá Palice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nevsadíš se znovu o to první kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ano

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho máš snáď 3 mesiace, ešte ako dlho ho budeš mať? Či ho nosíš dobrovolne?

Reagovat
smazaný uživatel

mesiac to uz bude no..celkom som si zvykol popravde, mozno tym, ze v poslednych tyzdnoch ten nick celkom nabral na realnosti

Reagovat
tomasinho

M8 ho od OH a bude mít do konce základní části NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho nick je kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

pravdivý, ale nevhodný pre tento portál a diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem se nasmál, ty jsi vtipnej jak tvoje matka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Old Shatterhand Ribanu nepíchal..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
captain18

Reagovat
niflheim

Ách jo

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
nani92

Reagovat
alcantara

Urcite, nie, zapasy dvoch velkoklubov v spickovej lige slova ako taktika trening atd. predsa vobec nepoznaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Na City platí jedině breaková formace a tady jedinej rychlej je Welbeck a ještě ke všemu, je to někdy střevo. Chybí mi tam ta kreativita jako proti West Hamu, proste bránící sestava.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, loni určitě jo. Letos jsou ti naši hráči poloviční. Akorát Rooney, Mata a De Gea si drží úroveň.

Reagovat
kiwwi

vsak o tom hovorim...neni to o hracoch ako takych, ale o systeme a pohybe...mi nehovor ze vsetci nasi hraci prisli o formu...to je proste celkovym systemom

Reagovat
I am Mancunian

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

nuda už

Reagovat
smazaný uživatel

ale občas to ešte má svoje čaro.

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli přijít o formu, přišli o psychiku. Když je tým psychicky v kelu, tak se nedaří nic, ať už je taktika jaká chce. Ergo, pochopitelně to není kvalitou, ty kecy že máme tým středu tabulky jsou akorát přání otcem myšlenky. Jenže výkon hráče = kvalita + forma + taktika. A bez těch dvou dalších veličin je nám kvalita na prd.

Reagovat
fantomas

Sice nevim, co si tim zrovna kiwwi chce dokázat, když trenér ví vždycky nejlíp, co tým potřebuje, ale na žádnej výsměch mi to teda nepřijde..

Reagovat
kiwwi

som to tam jednoznacne napisal, co tym chcem dokazat...ide o to, ze tie timy su porovnatelne, resp. malicko lepsie uz podla toho kto to ako vezme, cize ked jeden tim bude jednoznacne prehravat ten druhy, tak je to o tom, co pisem

Reagovat
smazaný uživatel

nerozhoduju derby ine veci?

Reagovat
smazaný uživatel

Staci se myslim podivat na autory tech " " reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Když to budem ale brát převážně podle letošní sezóny, tak fakt snad celá záloha City a půlka obrany je lepší. Vzhledem k tý záloze se mi to fakt zdá jako nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt byla od zacatku rec o kvalite jednotlivych hracu, kteri dnes nastoupi, ne o souhre, hernim projevu v teto sezone atd...

Reagovat
smazaný uživatel

tak když se hned ohání lepší sestavou a pak z toho implikuje, že kvalitou hráčů to prostě být nemůže

jako chápu, co tím chtěl říct, kdyby to formuloval nějak kulantněji, tak neřeknu...

Reagovat
niflheim

Dá se nad tím polemizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mu někdo hacknul profil a chce kiwwizmus zahnat až do extrému, ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Iker Muniaín údajně neprodlouží smlouvu s Athleticem a bude chtít změnit dres. Mladý ofenzivní fotbalista má kontrakt jenom do konce příští sezony.

toto leto bude uzasne

Reagovat
fajdax

Jak pro koho.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že kec a Iker zostane...

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrot? resp. vedel by tam hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

no, prakticky dokáže zahrát levé,pravé křídlo a hrot. Ale letos nastupuje pravidelně na levém.

Reagovat
Swarley

je to křídlo, tuším, že hraje zleva...nevím jestli by měl problém zahrát podhrota, ale útočník to nebude...vždyť je to prcek

Reagovat
smazaný uživatel

výška by nemusela byť problémom, práve naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, on šel dost dolů letos. V minulosti ho párkrát zkoušeli na podhrotu a upustili od toho, protože to byla bída. Viděl jsem i pár jejich zápasů kdy šel v průběhu na hrot a taky mizérie.

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka.

Reagovat
Swarley

já teda o něm mám spíš jen zprostředkované info, ale že by to měl být hráč vhodný na hrot, o tom jsem neslyšel...on asi zvládne všechno pod tím hroťákem, ale jak se tak dívám, celou sezónu hraje levé křídlo, takže to bude jeho místečko

Reagovat
smazaný uživatel

ok, verím ti.

Reagovat
Zaschrona

Neumim si predstavit system, v kterem by mohl hrat Iker utocnika. Je to leve kridlo, pripadne by mel byt schopny hrat AM, pripadne mozna casem na svoji nohu zprava.

Reagovat
Zaschrona

Ne, je to leve kridlo.

Reagovat
Zaschrona

I kdyby se to potvrdilo, Athletic se bez nej v pohode obejde, byla by mnohem horsi ztrata jinych kluku...

Reagovat
smazaný uživatel

musi ist do liverpoolu ak si chce zachranit karieru . Teraz poviem ze Iker isiel formou neuveritelne dole

Reagovat
smazaný uživatel

nezahral by si u nas

Reagovat
smazaný uživatel

mozno by vytlacil Coutinha alebo v rotacii by si urcite zahral dost

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho sam nema isty zaklad a pochybujem ze by ho vytlacil

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zle , pretoze v ManU sa zakope . To ked divam U21 tak az mi zacina pripominat Tella

Reagovat
smazaný uživatel

iker isiel dost dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

S formou dolu sel, ale v Anglii pro nej moc klubu, kde by jednoznacne hral, nevidim. Liverpool ma prachy na lepsiho hrace, takze v aktualni forme leda tak u nas, v Newcastelu, u Saints. Ledaze by nekam mel jit na stridacku...

Reagovat
smazaný uživatel

On by sa dal nastartovat mozno u vas ? ved budete potrebovat kopec hracov . Ale baskovia budu chciet vela penazi

Reagovat
Zaschrona

Ja si myslim, ze by to smysl mohlo davat, mohlo by to pomoct vsem. Ale hlavne je problem s tim, ze pokud odmitne podepsat smlouvu, tak ho Athletic nikam nepusti a radsi ho pak nasledne pusti zadarmo. Ja bych byl mnohem radeji, kdyby mi zustal v Baskicku...

Reagovat
smazaný uživatel

uz stagnuje. Bilbao mu nema co dat . Potrebuje novy impulz . Stale verim ze sa v nom zbudi ten Muniain co nicil ManU .

Reagovat
Zaschrona

Z casti rozhodne souhlas. Hrozne mu to preju, ale jelikoz jsem zaroven i fanda Athleticu, uplne se mi tohle uvazovani nelibi, no. Ale pokud bych si mohl prat, aby nekam sel hrat, tak by to byl prave EFC, ale to nebude mozny driv, jak pristi leto.

Reagovat
Zaschrona

Ale spis si myslim, ze bude mirit nekam vys...

Reagovat
mr.Silver

Hodinka do zapasu, tak se zeptam. Gooneri koho si prejete jako posily v lete?

Reagovat
mr.Silver

Aha, tak se hraje uz 20:45

Reagovat
smazaný uživatel

costa..ak by nevysiel, tak niekoho z lacazette, benteke, mitchy, morata....do branky kludne viviano, na stopera schar/ginter...na rb sagna, ak by odisiel tak by som bral toho auriera..joel campbell dufam dostane sancu

Reagovat
mr.Silver

A koho bys v lete pustil? Nevis nahodou na jak dlouho ma jeste Arteta smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s brankárom, stopérom, RB a Joelom. Do útoku súhlasím len s Bentekem, Morata by nás nijako zvlášť neposunul podľa mňa, takisto Lacazette, ktorý ani nie je úplne tak hrot, Mitchy neviem kto je. Costa je zaujímavý, ale bude asi dosť drahý a neviem, či je hodný tých 35-40 mega. Benteke by bol ideál. Takisto by som sa určite obzrel po nejakom štítovom záložníkovi. Gonalons?

No a out: Bendtner, maybe Jenkinson, maybe Arteta, ak sa nájde nejaký dobrý štít, Ryo a Giroud, ak sa nájde dobrý útočník.

Reagovat
mr.Silver

Pustil bys Girouda?

Souhlasim s brankarem, stoperem, RB a i tim Joelem, i kdyz neverim, ze se u nas prosadi. Potrebujeme utocnika a stitoveho zaloznika. Arteta a Flamini proste nejsou top a v tech zapasech s Liverpoolem, Chelsea nebo treba i Tottenhamem to slo videt.

Rad bych treba videl zpatky Songa, Dale tady mame na CM Bendera, Gundogana, Kazdy z tech hracu by byl posilou a pokud se pusti jeden z dvojice Arteta/ Flamini, tak stejne musi nekdo dojit.

Do utoku vazne nevim, pockal bych na leto, jak se vyvine situace na trhu.

No a jeste je tady Draxler.

Reagovat
smazaný uživatel

za Songa, nad tým som už rozmýšľal a bral by som ho.

Reagovat
jacobT

Reagovat
mr.Silver

Kdyby skoncil nekde jinde v Anglii, tak by me to hrozne stvalo.

Uvidime co Poldi, Bendtner je urcite out, takze utocnik je proste tutovka.

Reagovat
Zaschrona

Michy Batshuayi, veliky talent ze Standardu Lutych. Velmi dobry mlady hrac, v lete urcite pujde nekam do dobreho klubu. Dost mozna dalsi hrac kvality Lukaku/Benteke a dost mozna s nima pojede i do Brazilie. Az na to bude cas a bude to treba aktualnejsi, muzu ti k nemu napsat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

No hodlám Manchestery zapnout, tak to snad nebude nuda.. jsem zvyklej na přestřelky teď z našich zápasů.

Reagovat
I am Mancunian

scholesy v studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Ma hlas jak vidlák..

Reagovat
I am Mancunian

vobec, je classy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zlatej chlapík

Reagovat
smazaný uživatel

classy vidlak..

Reagovat
Swarley

má kopačky?

Reagovat
Nikikrew

Mate uz niekto slusny link (najlepsie HD) na Arsenal?

Reagovat
Side

http://stvstreams.com/6.html

zatím jen toto, kvalita se dá, ale zas je to v nějaké hatlamatilce

Reagovat
Zaschrona

Everton (to face Newcastle): Howard - Coleman, Stones, Distin, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Osman (c) - Lukaku

Everton subs: Robles, Alcaraz, Browning, Garbutt, McGeady, Mirallas, Naismith

No co to proboha je, Osman na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvolnění prostoru Colemanovi ?

Reagovat
Zaschrona

Na levem kridle? Leda tak pro Bainesyho, ale dost mozna by z leva mohl hrat i Barkley. Uvidime, snad vymyslel Bob nejakou peknou variantu.

Reagovat
Wat

Osman > Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Pokud myslis jejich formu, tak tu maji oba dva momentalne docela podobne bidnou...

Reagovat
Usty

Coo? O víkendu byl výbornej

Reagovat
Zaschrona

To ano, mel dve asistence a celkove ten vykon byl lepsi, ale jinak byl pred tim poslednich par tydnu fakt hroznej. Snad jde zase nahoru.

Reagovat
Usty

Mirallas > kdokoli z ofenzivy Toffees (možná vyjma Lukakua)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

... však jo.

Reagovat
Usty

Tak to jako bereš podle věku, délky penisu, nebo co?

Reagovat
Wat

Nevim, nebylo to myšlený nějak vážně hlavně.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz ma formu, tak v kazdem pripade, zatim je porad i nad Barkleym, i Lukakuem.

Reagovat
Usty

Celá sezona se mu moc vydařila, určitě si zaslouží místo v mojí sestavě překvapení, byť asi na hrotu

Reagovat
Zaschrona

Cela sezona uplne ne, je hodne nevyrovnany, ale kdyz hraje dobre, tak je vazne skvelej. Btw kdyz udelas system 4-3-3, tak tam by pasoval krasne.

Reagovat
Usty

Já všechno nestihl, tak ze sociologického hlediska chybně vytvářím obecné závěry podle idiografických bádání (zrovna jsem se to učil, tak machruju...)

No, ne, bude to 4-2-3-1, musím tam napasovat Barkse, Januzaje a Sterlinga.. A hroťák mě žádnej pozitivně nepřekvapil, tak tam musím dát nejútočnějšího z těchto.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš stream?

Reagovat
Zaschrona

Nemam, asi zase nenajdu nic lepsiho, nez firstrow.

Reagovat
Usty

Reagovat
PhilipS

máte někdo anglickej na Arsenal? bojim se, že všechny solidní streamy vyfoukne manchester...

Reagovat
Side

to se bojíš oprávněně

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Nikikrew

ja uz ficim na ruskom

Reagovat
smazaný uživatel

dáva to inak Slovak Sport 1, ten by mal mať skoro každý.

Reagovat
Nikikrew

cez tyzden sa mozem spoliehat len na intrakovsky net

Reagovat
smazaný uživatel

čo vás nepúšťajú ani do krčmy?

Reagovat
Nikikrew

Tak to zas nie ale net je tu fakt v pohodicke, pivko mam vedla seba. Len potrebujem nutne uz nejaky link

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
PhilipS

to nemám... asi mi nezbývá nic jiného než si pustit okupanty...

Reagovat
masly008

,okupanty

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas, bud pomuzem City nebo Chelsea s Liverpoolem...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, len som to pustil a už na mňa vyskočil "ščersrny" a "mertersaker".

Reagovat
smazaný uživatel

"mertersaker" je zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Tyler by si mohol nechat patentovat vetu " And it is live! "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

rychlovka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

užžž se vezou

Reagovat
TopinB

Well, that escalated quickly

Reagovat
wild

tak to by sme mali

Reagovat
Swarley

tak tradiční kiks máme za sebou, můžeme hrát

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

looooooooooooooool

Reagovat
Tomekcz

lololol jak mu prihral o tycku

Reagovat
Miguel19

United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

HAHAHAAAA, to je moc ty vole

Reagovat
nani92

bože,OKAMZITE sa odhlásme z LM

Reagovat
EXoRcIsT

a je to v riti ale je mi to uz jedno

Reagovat
Dray

City 3 tutovky za 40 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

do piči to čo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ti musí jebať. Čo za tlak...United nevedia kde im hlava stojí. Takto to skončí 5-6:0

Reagovat
DieFohlenBMG

podle předpokladů no

Reagovat
mithro

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Sandstorm

To si dělaj prdel? Když vidim, jak je naše obrana statická a záloha City pohyblivá, tak to smrdí bůrem

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuvěřitelná sezona

Reagovat
t0mmy33MCFC

Utd hadraci

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné, ako sa z majstra stane takýto tím

Reagovat
iamek

To smrdi sestkou

Reagovat
Sandstorm

sedmičkou

Reagovat
Dawon

Konec hosi, to uz fakt neni ani vtipne...ja nevim co ten chlap s nema dela, ze takhle pristupujou nejdriv k derby s Poolem a o 14 dni pozdeji k tomuhle derby...to zase bude ostuda, bezte uz fakt do pice

Reagovat
Tomekcz

nejlepsi ty dva asistenti ty tam takhle sedi celou sezonu moyes se jeste obcas projde u lajny

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tomekcz

co dokaze trochu pohybu Moyes ven

Reagovat
Sandstorm

Btw. Moyes přešel na 4-3-3?

Reagovat
Usty

To si dělají prdel? Oni tam regulérně STÁLI!!! Humus...

Reagovat
niflheim

WTF? Popište mi to někdo

Reagovat
Whitemedia

hráči City hráli zatímco United stáli

Reagovat
TopinB

Nasri si tam prošel jak chtěl, vystřelil do tyčky, tam se to odrazilo k Džekovi, který tam byl sám

Reagovat
Sandstorm

To bude proti Bayernu ještě sranda. No hlavně, že Moyes se na to dvojutkání těší

Reagovat
avicii

dnes som im veril

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo. Když sme dostali prvního góla, tak sme letos snad ještě nevyhráli.

Reagovat
nani92

kľud,ešte nikdy sme ale nemali na otočenie 90 minut

Reagovat
pejsek5

Kvalitní stream na City? Díky

Reagovat
vladis271

Moyes ven. Cˇo to za sračku zas predvádzajú?

Reagovat
wild

ked uz aj fanusik Liverpoolu chce odvolat Moyesa,tak to s nami je uz strasne zle..

Reagovat
smazaný uživatel

To je super chant

Reagovat
Zaschrona

ktery myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo flash na Manchestery prosím?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

brat fandí City

Reagovat
C0br

koukám, že jsem o něco přišel

Reagovat
Tomekcz

ani nam nedaj mic

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, teď jsem si to chtěl zapnout, tak to na to kašlu

Reagovat
Swarley

to už fakt není normální

Reagovat
Tomekcz

jak si zas prosel az pred golmana

Reagovat
Dray

Ne, to prostě nejde fandit ManUtd...

Reagovat
fajdax

Přesně. I když bych jim prostě teď měl fandit, tak to jednoduše nejde....

Reagovat
smazaný uživatel

pískaj koniec

Reagovat
Miguel19

Ferdinand

Reagovat
Whitemedia

Rooney s Matou otočí!

Reagovat
wild

Kde su tie casy ked sme doma vybehli na akehokolvek supera? Teraz ubehlo 10min a este sme neboli ani pri 16ke hosti a sme radi,ze to je len 0-1..

Reagovat
Dray

Pryč.

Reagovat
Swarley

tak zase že by se to mělo zlomit zrovna v zápase se City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United zatím slušný výkon, škoda toho smolného gólu z úvodu utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Silva dostane do vapna, tak se z nej stava nepochopitelny jelito..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Pro hráče united platí to stejné, jenom z vápna se stává celé hřiště

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Silva taky genius a taka otrasna finalka stale

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Hemský no

Reagovat
smazaný uživatel

ferdinand ukonci uz to karieru : a moyes zasa taktika roka

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt Clev hraje na kraji?

Reagovat
fantomas

Here we go.. Bony je buh

Reagovat
Wat

Reagovat
Dray

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Bony je skvely proste

Reagovat
Mervin

bože, takový z hovna gól

Reagovat
smazaný uživatel

sz pekny zakrok

Reagovat
fantomas

Vermaelenovo pokud někoho. Ale Bony je holt zvíře, tohle bylo prakticky nebránitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto by som to vermiemu nevycital, ale sz mohol aspon ruku natiahnut..kua ako casto dostavame gol z prvej strely?

Reagovat
fantomas

Hele, tohle bylo fakt dokonale umístěný, s tim golman nemohl absolutně nic dělat z první střely nevim, ale tohle bych do takový kategorie každopádně stejně nezapočítával. Hlavičkovat "z druhý" se ostatně nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal = United

Reagovat
Dawon

To je snad jeste horsi nez Arsenal proti chelsea tohle Tohle je intergalakticka tragedie od nas...a ten clev na kridle, to byl genialni tah

Reagovat
Zaschrona

SWANS!

Reagovat
fenixLFC

bez srandy-to ked sa mu postavi do cesty je povazovane za faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu?

Reagovat
fenixLFC

preco? kolkokrat enrique brani telom k lopte aj kopec obrancov. Ze by ho hral kompany laktom ako ukazoval rooney sa mi fakt nezda

Reagovat
Usty

to byl čistej hokejovej bodyček jasnej faul

Reagovat
Boban

jj, tusim na ME/MS za to dostal zlutou i Cannavaro...

Reagovat
Boban

uplne stejna situace

Reagovat
smazaný uživatel

BONYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael je komik, ked ho dnes vidim co tam poraba, som si spomenul na Boumsonga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty krávo, brejk

Reagovat
10

v čem kromě účesu vlastně vyniká ten Fellaini..? vždyť ten je úplně v jiným vesmíru

Reagovat
fajdax

v obočí

Reagovat
Usty

Moyes si koupil AMF jako CM/DM, Není to jenom jeho vina.

Reagovat
10

a na AM vyniká v čem teda? z toho co jsem viděl, tak dobře hlavičkuje, to je všechno, pohyb strašidelnej, kreativita nulová, technika přinejlepším průměrná...

Reagovat
Usty

Já ho úplně nasledovanýho nemám, ale v EFC technicky nezaostával. Je neskutečně silnej, ve vápně nepřekonatelnej, pak samozřejmě hlava, zakončení hlavou i nohou. Pohybovat se na podhrotu v systému EFC příliš nemusel a tvořit příliš taky ne. I když nějaký finálky tam, myslím, měl.

Reagovat
Swarley

dneska byl u zrodu dvou brejkových situací, v každém z předchozích startů se dostal do gólové příležitosti a měl v nich i jednoznačně nejvíce odebraných balonů soupeři...jenom tak namátkou, co si vzpomenu...

Reagovat
fantomas

Je to absolutní beast do vápna a jeho těsný blízkosti, tu podporu z druhý řady míval v EFC vychytanou. Bohužel v MU ho bůhvíco drží zkrátka a dělá z něj jen o něco míň alibistickýho Carricka.

Reagovat
10

kdo tady nedávno psal, že je Carrick nejlepší DM na světě spolu s Busquetsem?

Reagovat
fantomas

Zřejmě někdo s výjimečnym smyslem pro nostalgii

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio uz nie je co byval

Reagovat
wild

Welbeck

Reagovat
fajdax

Welbeck

Reagovat
C0br

ty krávo, to byla morda

Reagovat
Dray

Welbeck na saních.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby zas nedostal Arsenal kanára, už ted prohrávají první gem...

Reagovat
Miguel19

tvl to kopyto ten Welbeck...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbag

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá Welbeck prdel? On se ještě diví?

Reagovat
mr.Silver

Bony uz ma stejne golu jako Giroud a to odehral o 600 minut mene.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byla rudá ani by se nedivil.

Reagovat
ďuriLFC

šmikol sa predtym,to ho zachranilo

Reagovat
ďuriLFC

y

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

tam neexistuje obrana

Reagovat
r.mrazik

welbeck mel dostat asi rudou...

Reagovat
Swarley

dobrý, ale nějakej rychlej přechod tam je, to je docela pozitivní změna

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je zatím výborný

Reagovat
Side

super kurva, zas zabanovali stream, máte někdo něco na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed ace stream

Reagovat
Side

to se mně seká

Reagovat
Side

nejede

Reagovat
TopinB

Tak to máš rozbitý, mě to jede

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
C0br

naše obrana

Reagovat
fantomas

Ale jo, Cazorla to pěkně žene dopředu.. zrovna od něj bych čekal jako od prvního, že se tam začne znechuceně ploužit.

Reagovat
Miguel19

Fellaini jak si tam vyklusával

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Zaschrona

tak to je kral, totalni kral...... gol sezony

Reagovat
Zaschrona

Messi who?

Reagovat
fajdax

Až dá fíka Lukaku tak napiš.

Reagovat
Zaschrona

To nepujde prehlidnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
C0br

"there's no structure in their midfield whatsoever"

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast niekto na MU-MC ? padli rusaci

Reagovat
vinetou

Jako nechci vidět co s touhle obranou United udělá Bayern. Aby ještě nelitovali, že postoupily.

Reagovat
vinetou

*i

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley nadherne

Reagovat
Godwinson

Bony je supr.

Reagovat
fantomas

Čtyři na dva ve 23. minutě zápasu.. no tady přestává všecko.

Reagovat
Fenri

To fakt nechápu, že se tyhle rohy rok co rok vrací, když nemáme formu. Jak kdybychom se nepoučili.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

wou, tak uz jsem ho tam z toho protiutoku videl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

kral

Reagovat
Manik...

To je borec. Moyes se prostě chce zapsat do historie

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

každej zápas dobrá šance, taky by mu to tam mohlo začít padat

Reagovat
fajdax

Co je vlastně s Januzajem?

Reagovat
Kenneth

Cleverley, Navas, Dzeko. Tahle trojice je vazne magicka.

Reagovat
REPLIKATOR

Swansea kontroluje průběh a přehrává Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to klasicky poserou..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Minister

No tak to určite nie

Reagovat
Tomekcz

to sou kopyta oni si neumi nabehnout ani prihrat pri brejku

Reagovat
REPLIKATOR

Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nie je ani na lavicke nahradnikov samuraj?

Reagovat
smazaný uživatel

kagawa tam je

Reagovat
smazaný uživatel

on je skor kamikadze

Reagovat
jenage

No, aspoň Moyes zkouší něco změnit, to je tak jediná útěcha.

Reagovat
r.mrazik

ale zatim je plus,ze konecne chodime rychle dopredu...driv to byla hrozne pomala sracka...dneska je to konecne neco jineho

Reagovat
Side

Mata hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo fungující flash?

Reagovat
Side
Reagovat
Willy Wonka

Děkuji .

Reagovat
Swarley
Reagovat
TopinB
Reagovat
Tomekcz

proc zas nejni Nani na lavce kdyz minule uz byl

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini je prasa

Reagovat
fenixLFC

konecne tomu debilkovi piskli laket

Reagovat
I am Mancunian

fella

Reagovat
Whitemedia

Fellaini

Reagovat
Kenneth

Fellaini. Cemu se to hovado jako divi.

Reagovat
smazaný uživatel

Picus zkurvenej.. Jasna redka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

mate niekto dobry link na Arsenal?

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Fellani ty vole.. Ten už měl byt venku..

Reagovat
teenz

Pěkný hovno hrajem.

Reagovat
Side

proto se radši dívám na United, nemám na nás nervy

Reagovat
teenz

Vtipný jsou pasáže, kdy si to Swas kope a my čekáme.

Reagovat
Fenri

Taková ta klasika prvních poločasů, s tím, že nám akorát dali jednoho fíka, no. Jako čekal jsem ještě větší holomajznu. Pokud zapnem v druhym poločasu jako po většinu sezóny, tak to ještě můžem zachránit.

Reagovat
teenz

Jo, ale už neni taková forma jako dřív, tak abychom vůbec zapli.

Reagovat
Side

rudá

Reagovat
Arbiter

Fella je kokot červený

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini classic.

Reagovat
13

Nesnáším ho snad nejvíc z united společně s Evrou!

Reagovat
Manik...

Evra

Největší ku*va ve fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ten treti v zalohe? sa mi to zatial nepodarilo rozlustit, pripada mi ze sa tam tocia vsetci traja uplne rovnomerne

Reagovat
teenz

Evidentně jo.

Reagovat
Swarley

ten plán s Rooneym na hrotu prostě není dobrej, on je tam fakt zbytečně utopenej

Reagovat
Miguel19

A to už má Fellaini jednu kartu odpuštěnou..

Reagovat
niflheim

Wolves ... aspoň ti dělají radost.

Reagovat
Side

The Ox makes a good run and cuts it back to @_OlivierGiroud_ but his touch is heavy and Swansea eventually clear (33) #AFCvSCFC 0-1

Stačí jenom, že to čtu a mám z něho zas nervy

Reagovat
teenz

No nevim, byla co celkem prudká přihrávka.

Reagovat
djiros

Tak strašnou orientaci v 16tce nemá nikdo na světě, to se nedá ani popsat

Reagovat
REPLIKATOR

Wilfried

Reagovat
fajdax

Rafael je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mata jeste, ze jsme se ho zbavili..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nemas vlastny nazor

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Sakra kolik už jsme měli rohů? Navíc nemáme špatný hlavičkáře a stejně nic z toho

Reagovat
Tomekcz

ani demichelise nedostanem pod tlak a ty centry

Reagovat
smazaný uživatel

"centry"

Reagovat
Swarley

trefte to aspoň jeden, to je škody

Reagovat
pytlerLFC

Aby se po dnešku ještě Arsenal neklepal o 4. místo jak tak koukám na live tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Juane jdi do prdele

Reagovat
Tomekcz

Wazza promachne a mata to je jeste horsi nez park to zakonceni

Reagovat
TopinB

Mato, Mato, co se ti sakra stalo v tom united

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda pekny hovno, co City hraje..

Reagovat
teenz

Buď rád za City.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

KDE BYL KURVA GIROUD???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Neuvěřitelně už mi pije krev, jak může dát gól, když je línej udělat náběh při centru. Fakt jako, Sanogo třeba neni tak vyspělej, ale aspoň by ten pohyb udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo nehorazne

Reagovat
Whitemedia

Mata zatím marnej..

Reagovat
Hokaido

To je tak krasnej fotbal, kdyz se nepada po kazdym kontaktu a nehada se kvuli kazdymu preruseni 10 hracu

Reagovat
smazaný uživatel

krásny

Reagovat
fenixLFC

United hra take hovno, ze uz viem, na ktorom tom pase skoncilo 95% akci

Reagovat
wild

skodaaaa

Reagovat
Dawon

Mata a Fellaini maji sazku, komu bude gol za United trvat dyl?

Reagovat
TopinB

Čím dýl je Mata v tom united, tím víc se divím jak jsme ho sakra mohli prodat za tak moc

Reagovat
Whitemedia

To jsou zase pěkné hovna..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Mata je pekny hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečný zmrd.

Reagovat
Whitemedia

on je fakt jediné mínus toho, že se vrátil Mourinho..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej obchod..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Co chceš víc Mato!!

Reagovat
smazaný uživatel

santi

Reagovat
r.mrazik

ten Jones

Reagovat
Dawon

Opet docela hruzostrasny dneska

Reagovat
r.mrazik

reseni situaci od nej je hrozny...mel by se probrat

Reagovat
captain18

kks,po debakli by clovek cakal ze bude horiet trava ale toto je moc,nato sa neda pozerat

Reagovat
Mervin

Gibbs je taky totálně jalový poslední dobou

Reagovat
Whitemedia

Myslíš Oxe

Reagovat
Mervin

ne, myslím Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasné, keď má ACL

Reagovat
C0br

A Taxis Old Traffordu si vyžádal další oběť

Reagovat
Swarley

je to vyřešený absolutně dementně

Reagovat
C0br

já už léta nechápu, že jim FA takovej masomlejnek vůbec povoluje

Reagovat
smazaný uživatel

Měly by tam být únikové zóny naplněné štěrkem.

Reagovat
smazaný uživatel

na gibbsa zacinam byt alergicky

Reagovat
smazaný uživatel

Komu tiež vyplo sopcast na MU-MC?

Reagovat
Mervin

Bony takový Rambo

Reagovat
Mervin

Bony takový Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

*sagnu

Reagovat
penepi

Stream na City prosím moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ak nevyhráme tento zápas, tak sme fakt totálni tragédi. Tak slabý tím ako táto Swansea na Emirates ešte tento rok nebol, nemajú vôbec nič. Pirpomína mi to ten "starý" Arsenal spred pár rokov, o ktorom sme si už všetci mysleli, že už nie je. Hráme, hráme, slepo útočíme, držíme loptu, prihrávame a dostaneme gól z JEDINEJ strely Swansea. Fakt, keby som vedel, že idem sledovať toto, tak sa vyseriem na to. Je mi zle z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ak nevyhráme tento zápas, tak sme fakt totálni tragédi. Tak slabý tím ako táto Swansea na Emirates ešte tento rok nebol, nemajú vôbec nič. Pirpomína mi to ten "starý" Arsenal spred pár rokov, o ktorom sme si už všetci mysleli, že už nie je. Hráme, hráme, slepo útočíme, držíme loptu, prihrávame a dostaneme gól z JEDINEJ strely Swansea. Fakt, keby som vedel, že idem sledovať toto, tak sa vyseriem na to. Je mi zle z toho.

Reagovat
niflheim

Arsenal se sesypává ke konci sezóny... klasika. Jsem zvědavý na ten FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes nezačaruje Santi, tak neviem, ako otočíme.

Reagovat
fajdax

Bude to tuhej boj o LM mezi váma a Evertonem. Osobně bych favorizoval určitě Everton.

Reagovat
fenixLFC

tak snad city zacnu hrat v druhom polcase, inak to bude stale onicom

Reagovat
fantomas

Ok.. myslim, že o našem výkonu nejlíp vypovídá to, že nejvíc "hrozíme" ze standardek. Fenri to řek sice přesně - je to naše prvopoločasová klasika a nevypadá to ZAS AŽ TAK zle -, ale já si nák nejsem jistej tim, že je tenhle mančaft schopnej to otočit. Na to tam vidim až příliš těžkou deku.

Reagovat
iamek

No je sice fajn, ze Wayne se vraci az na pozici stopera, ale jakmile mame protiutok, tak v utoku neni nikdo a musime cekat, nez se panove staci uracet do vapna a to uz je city v obrane linii.

Reagovat
Billy McClane

Ak skoncia United na 6. mieste tabulky a Arsenal vyhra pohar, tak je nejaka sanca ze si zahraju europsku ligu, ci tam ide porazeny finalista?

Reagovat
niflheim

V FA Cupu pořažený finalista.

Reagovat
Sandstorm

porazeny finalista

Reagovat
fenixLFC

6. ide v kazdom pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Poražený finalista.

Reagovat
Dray

6. i poražený finalista FA Cupu.

Reagovat
Billy McClane

A pri Ligovom pohari ten finalista neplati, ak to vyhrali City?

Reagovat
Dray

V CoC to neplatí no, tak jak říkáš.

Reagovat
papos182

Pokud k tomu jeste Arsenal skonci 5., tak jde to EL i 7. tym tabulky a finalista FA Cupu ne.

Reagovat
Billy McClane

Diky hosi

Reagovat
Miguel19

Tvl Fernandinhovi napaří žlutou a Rooneymu za horší zákrok ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nakonec se s City dá hrát. Chybí tomu souhra, a šance. Hráči City o sobě víjou, mohli by hrát třeba poslepu. To u nás neexistuje, těch přihrávek do prostoru kde by někdo měl nabíhat a nenabíhá je strašně moc.

Reagovat
blade115

víjou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

To je skvělý výraz

Reagovat
niflheim

btw ten Clev hraje fakt ze křídla? to nevidím, poslouchám live komentář

Reagovat
Sandstorm

To ne...na křídle nehraje. Spíš takový RCM

Reagovat
iamek

No to bude presnejsi, ale motaa se na prave strane dost.

Reagovat
iamek

Jo hraje. A neni vylozene tragicky. Akorat me dokaze vytocit, ze jak spatne nahraje, tak prvni co udela je to ze zacne mavat rukama a az pak napada.

Reagovat
kiwwi

jak hraje ked nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

united uplne marni...arsenal ešte horší

Reagovat
Dawon

No nic...muzem byt radi, ze to po 10 minutach nebylo 0:3, ale na druhou stranu je treba rict, ze jsme se pak precejen dokazali trosku sebrat...tezko rict, do jake miry je to zasluha naseho zlepseni a do jake miry se City stahli, kazdopadne je asi treba radovat se z malickosti a tim padem, ze jeste neni po zapase ...kupodivu tam i bylo par hodne dobrych sanci, ale Mata i Fellaini asi maji ve smlouve klauzuli, ze v prvni sezone nesmi dat gol

Reagovat
mr.Silver

Giroud je fakt komik. Jediny Santi a Rosa neco dopredu hraji, zbytek solidni tragedie. Ox mel snad vice ztrat nez v zapase s Chelasea...

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha sa mi paci, arteta s flamom to drzia dobre a takto sme swansea este neprehravali..skoda toho golu, zacali sme super a potom to voslo do hlavicky, ale ak nepridaju z breaku tak by sa mohli unavit a my to zlomime..

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea sú totálne mimo, také diery medzi obranou, zálohou a útokom nevidíš ani v doraste, hlúpe straty, miestami naivné bránenie... a my prehrávame 0-1.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten nástup jsme měli vážně dobrý...

Reagovat
fantomas

Wow, vám to fakt přijde, že máme věci pod kontrolou? Já bych to tvrzení obrátil tak, že sem na ES už dlouho neviděl tým, co by si na takový úseky zvlád přivlastnit balon.. to je prostě nevídaný, abysme za nim minutu dvě obyčejně běhali (a že se to dneska nestalo jen jednou).

Jako jo, mezery tam třeba sou, ale my je nevyužíváme ani z 5%.. takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prislo ako totalna dominancia od nas, sice trosku bezzuba, ale na swansea sa to rata

Reagovat
smazaný uživatel

Az na gol hraje Arsenal celkem slusne hlavne me ohromuje jak Arteta tam lita jak drak Ale kurva goool to chce!!!

Reagovat
Mervin

jdu si teda aspoň pustit to Walking in the Air na uklidnění

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte sem prosím stream na MU-MC... mne sa sopcast zase vypol, ako aj v minulom zápase...kktina

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

povedzme to tak, ze mohlo to byt aj horsie

Reagovat
fff

Aspon s Wellbeckom to obcas vpredu pripomina nazna pohybu. Aspon unho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel titul nejspíš půjde k city. Tam kde by mohly ztrácet tak neztratí,protože účka i arsenal jsou momentálně mimo a city si je rozebere... Live má fazonu. Takže Chelsea to bude mít kurna težký

Reagovat
fff

Yann M'Vila údajně není spokojen s tím, že trenér Kazaně Rinat Biljaletdinov preferuje ruské hráče. Podle listu Daily Express by 23letý záložník v létě rád zamířil do Anglie

Ja by som ho stale bral.

Reagovat
Zaschrona

Hezky, on tam trenuje tata Dinijara.

Spojili ho i s nama... no, ja bych radsi nekoho typu Rodwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Typu Rodwell? Takže Rodwell?

Reagovat
Zaschrona

Jo, chtel bych ho zpatky, pokud porad plati, ze k City jde Fernando a Zuculini, mel by byt nepotrebny.

Reagovat
Nikikrew

Jaj boha fakt nemam slov. Nie ze by sa chalani nesnazili, to nie ale traicka Swans ma jednu hlavicku a vyhravaju (hlavne ze replikator tu pise ako nas prehravaju). Ak tento zapas nevyhrame tak to bude jasny koniec titulu a znova ako kazdy rok bojovat a pojebanu 4 priecku, kde si brusi zuby Spuds a Everton (tym neverim). Zase musim spomenut nasu krasnu marodku, to ma stale najviac vytaca. Ziadny tym v Europe nema taku ako my!!!! Gibbo ma fakt zacina srat, on je uplne bez formy, AOC tiez nic. Flamini Arteta klasika ale to je nam k hovnu. Nech tam sa Kallstroma a Podolskeho. Kua vyhrajme uz konecne cosi!!!

Reagovat
iamek

Vy jste fakt verili v titul ?

Reagovat
Nikikrew

A preco nie? Ak dnes vyhrame tak to bude 4b na Chelsea. Vrati sa Ozil, Ramsey a mozme sa este o cosi pokusit.

Reagovat
Sandstorm

Na konci poločasu sme se celkem zlepšili, ale chybí tomu finální přihrávka. Škoda promáchnutí Rooney a Mata mohl aspon trefit branku. Výkonem se mi líbí Fellaini, Rafael, Mata.

Reagovat
iamek

. Na hrotu proste schazi hrac. Wayne se moc stahuje, ale co ma delat, kdyz si vse musi odehrat sam :/

Reagovat
Miguel19

Dyť Fellaini je tragický a Mata se připomněl jenom tou šancí..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Mata rozhodně jeden z lepších hráčů United dnes.

Reagovat
TopinB

Konkurence tam opravdu moc není

Reagovat
smazaný uživatel

To bohužel ale nevylučuje moje tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley za gól

Reagovat
Dray

No hráči Newcastlu nebyli moc proti

Reagovat
kiwwi

na prekvapenie nehrame az tak zle ked si odmyslim tie kokotiny co vyrabame vzadu

trochu lepsie rozhodnutia pri brejkoch a mohlo to byt krajsie...a trochu viac toho pohybu!!!

Reagovat
Robochelsea

Barkleyho hodnota vzrástla na 150 miliónov.

Reagovat
Swarley

chaos v obraně, chaos v záloze...já nevím, jak můžeme tenhle zápas tak hrůzostrašně začít, to je prostě něco neuvěřitelného...nulová koncentrace, nulová komunikace, nikdo neví, kde má stát, koho pokrýt, kdo má vyběhnout...já beru, že ta obrana hraje pořád jinak, ale tam nefungují ani ty úplné základy celou sezónu, to je děs...

tu zálohu moc netuším, tam si každej běhá jak chce, jednou se tam stahuje bránit Mata, jednou Fellaini, Clev tam lítá všude a přitom nikde...ale každopádně aspoň se tam postupem času začalo něco vymýšlet, vytvořili tam nějaké příležitosti, měli pár šancí, pár nadějných přečíslení...to je třeba oproti minulým zápasům zlepšení...

Rooney na hrotu, na hovno...kromě jedné sezóny to bylo na hovno, je to na hovno a i v budoucnu to bude na hovno...on většinu času tu roli akceptuje, ale i sám postupem času pochopí, že to stojí za vyližprdel a začne se stahovat pro ty balony hluboko, ale pak zase není nikdo na hrotu...tam to chce vytáhnout Welbze, Rooneyho stáhnout trošku níž...nám absolutně nefunguje záloha a my jednoho z nejtvořivějších hráčů topíme na hrotu, kam se k němu balon dostává opravdu jen velmi těžko...

postupem času jsme si ale něco dokázali vytvořit, tak snad to bude pokračovat...žádný drtivý tlak to není, no ale aspoň teda něco...

Reagovat
iamek

. S tim Rooneym jsem uz psal nahore. On proste v utoku hrat nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley je největší kokot ve hře, prostě hraje jeden z x zápasů, bez formy, a vždy něco posere. Zabalil bych ho a poslal do Ugandy a nikdy nevracel.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley je fakt příšerný.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

proč do Ugandy?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neni vůbec špatnej. Zase s tim hatem na nej neprehanejte.

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ nemá voľného hráča, absolútne nevie čo s loptou...potvrdzuje že je to posúvač lopty bez akejkoľvek myšlienky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Tak pokud nemas volne spoluhrace, tak to se veru spatne nahrava no...hovado ten Tom, ze to neveme a neprosoluje cele hriste, kdyz se nikdo nenabidne! Do rezervy s nim!

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

a i takového hráče můžeš v určitých zápasech využít, ale tenhle náš chodící systém mu absolutně nevyhovuje...rozhodně bych se ho nezbavoval...

Reagovat
Dawon

Zas se to dneska haze uplne zbytecne na nej, pritom to byl na jeho pomery v pohode vykon...on je proste urcity typ hrace, ktery ti nebude dirigovat zalohu a tempo hry, ale ve spravnem systemu misto ma a urcite muze byt prospesny...navic odchovanec...kdyz se zvedne cely tym, zvedne se i on a pak je to uzitecny hrac do sirsiho kadru

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rooney by tam nebol nahovno, keby mal dostatočnú podporu...preto hráva hlbšie, lebo je snáď jediný schopný tvoriť z tých tragédov..matovi chýba väčší pace

Reagovat
smazaný uživatel

prohodit Dannyho a Rooneyho, a budem okamžitě nebezpečnější a pevnější dozadu. Rooney se pro balón klidně vrátí třeba až do vápna k De Geovi, ale už s ním nedokáže projít hřištěm. A když nahraje, tak sme bez útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

jako máš pravdu, štve mě to, měli bychom fixnout obranu x defenzivní zálohu, naučit ty kluky se sehrát a nestřídat je jak ponožky a na křídla + hrot hodit breakové hráče... protože jinak nám bude trvat hodinu přechod do útoku a nemáme soupeře jak a čím zaskočit... a nebo to dopadne jako ted, že tam musí běhat nahoru a dolů Rooney a házet míče na Welbecka, co to neumí spracovat, proč není formace jako proti West Hamu?

Reagovat
PhilipS

Hra zálohy se mi celkem líbí, pokud takhle vydrží hrát i v druhym poločase tak Swansea povolí. Kdo mě ale neskutečně sere je Giroud. Alibistický, pomalý náběhy, překvapení nula. Arsenal má z top 4 ten útok jednoznačně nejhorší. Bohužel na lavičce řešení taky není. Poldi na hrotu neumí. Bonyho bych do Arsenalu bral kdykoliv....

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo presne sa dá dnes kritizovať na Giroudovi, ale ok, nechám to tak.

Reagovat
mr.Silver

Za cely polocas neukazal uplne nic, ten jeho pokus o nuzky... to byla fakt lahudka.

Reagovat
PhilipS

řekni mi jeden pozitivní moment od něj...

Reagovat
Mervin

Absolutně se netlačí do zakončení - minimálně ve třech případech se vysral na náběh nebo vypustil souboj. Peršan by tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jen taková menší glosa - Fellaini je fakt pořádnej kokot. V podstatě z ničeho nic dá Zabovi loktem do obličeje, navíc zcela okatě a úmyslně, rozhodčí pískne a on valí bulvy jak Němci na orloj. O všudybýlkovi Rooneym ani nemluvím, ten prokecá s rozhodčím tolik minut, co Busquets proleží na zemi.

Ale jinak mě United překvapují. Čekal jsem, že dostanou už v první půli.

Reagovat
Dawon

Jo tak na tohle tam brali Scholesyho, aby rozebral potencialni cervene Ale chudak ty vole, byt tam zrovna na takovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, takova nase nudna klasika z minulych sezon, snad neco Santi s Rosou vymysli nebo fakt nevim..Sanogo co nejdriv naplac, aspon v 75..

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi ta snaha o protiutok, ale ta obrana a postupnej utok jsou naprosto zoufaly.

Reagovat
iamek

. Kdyz bezi dopredu hrac s micem a podporuji ho dva vyklusaci, tak to se pak spatne hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ta zenska na SS je odporne afektovana

Reagovat
iamek

Nacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo dnes dvojka Rafael- Fernandinand to Citizens ulahcuje

Reagovat
iamek

Rio se uz vidi nekde v Miami na plazi

Reagovat
smazaný uživatel

flakal by som to aj ja, za to Jonesy dnes tam toho zachranuje hodne, aj v United by mal nastat koniec dinosaurov

Reagovat
Dawon

Fernandinand je nejake dite Fernandinha a Ferdinanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Kagawa coming on for Cleverley. 45 min neskoro ale predsa

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

yong stevie

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

to je spíš ukázka tragické obrany

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem teda větší hitparádu po té onanii.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
fenixLFC

nevidim na tom nic svetoborne

Reagovat
Swarley

zase skvělý nástpup, tohle fakt nepochopím

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
fantomas

Tak unbeaten se zastavil přesně na 80 zápasech

Reagovat
Zaschrona

stejne to je mazec

Reagovat
fantomas

Pěkně fanoušci

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

neskutecnej balon od Ossieho, neuveritelny prvni dotyk od Geryho, skvelej nabeh od Lukakua, kvalitni zakonceni... famozni!

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

a já si říkal, co by se ještě tuhle sezónu mohlo tak posrat...jasný, zranění DDG, to je nápad...

Reagovat
mithro

to je zase zaciatok

Reagovat
Usty

Mata regulérně nejhorší hráč z momentálně působících na hřišti. To je něco neskutečnýho jak se posral.

Reagovat
fantomas

Střídat v první hodině

Reagovat
smazaný uživatel

fakt vam pride gibbs o tolko lepsi ako monreal? jeden nevie jeden na jedneho, druhy nevie co sa okolo neho deje

Reagovat
fantomas

Stoprocentně.

Reagovat
fantomas

A i když má Gibbs směrem dopředu rezervy (stejně jako Monreal), tak zrovna dneska mu nelze moc vyčítat. Naopak mi to od něj přijde jako nadprůměrný ofenzivní představení na jeho standard.

Reagovat
Mervin

jsi slepý? to že jedenkrát odcentroval na nikoho mi jako nadprůměrné nepřijde

Reagovat
fantomas

Nejsem, dík za starost.

Reagovat
smazaný uživatel

vpredu je dnes v pohode, ,ale dva krat stratil hlupo loptu a a dvakrat nepokryl hraca

Reagovat
fantomas

Nj, je poslední dobou dost roztěkanej..

Reagovat
smazaný uživatel

nechci vypadat zaujate, ale Mata zadrbal snad kazdej rychlej protiutok MU.

Reagovat
Swarley

dobrý, ale už by to zase chtěl vyběhnout z šatny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

hezky pokrytý no

Reagovat
Mervin

ty vemeno artetovské

Reagovat
smazaný uživatel

krasny braneni

Reagovat
mr.Silver

Arteta

Reagovat
Tomekcz

Ferdinand at s vidicem tahnou saskove

Reagovat
Ronaldo.com

Kurva co tam delal ten ferdinand?

Reagovat
nani92

Rio vole

Reagovat
Swarley

tohle je další věc, každá standardka letos smrdí...my ani nejsme schopni natrénovat bránění těchto situací, ach jo...

Reagovat
Miguel19

Ferdinand No to je tragéd..

Reagovat
mithro

Seems Rio retired at the beginning of the half...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky

Reagovat
kiwwi

na koho sa ako Rio rozculoval? Nech uz skonci

Reagovat
ďuriLFC

však sám na seba to bolo

Reagovat
Dawon

Vsecky ty rohy smrdely, tohle bylo nevyhnutelne

Reagovat
Dawon

Katastrofa tohle proste...ani vodu!!!

Reagovat
Swarley

samozřejmě, protože tohle je taky celou sezónu pořád to stejné dokola

Reagovat
Dawon

Ja fakt zasnu, jak my muzem byt spatni v podstate v kazde jednotlive herni cinnosti...kdyby ten tym mel silne stranky a slabiny, jenze ne, to je slabina na slabine...akorat nektera je trosku vic slabsi nez jina, tak ty mene slabsi mozna obcas pusobi jako silne stranky

Reagovat
Swarley

je toho zoufale málo, co se dá letos chválit...a když už, tak se to z 90% jmenuje Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

divný neradovat se když padne gól do sítě MU ještě divnější aby mě to dokonce štvalo

Reagovat
Sandstorm

Hmn tak Džeko tam teď klidně mohl běžet s kloboukem na hlavě a stejně by ho nikdo nebránil Fakt už mi to sere, dostávat doma sodu od největších rivalů.

Reagovat
r.mrazik

gola z rohu to je konec...

Reagovat
Sandstorm

Na druhou stranu nám už o nic nejde a budu milionkrát radši, když budou mít titul City a ne mnebo scouseři. Prostě titul by zůstal v Manchesteru.

Reagovat
Sandstorm

*a ne modráci nebo scouseři

Reagovat
C0br

na to fakt nemám už

Reagovat
EXoRcIsT

Tak slabu obranu ako mame teraz sme este asi nemali 5,15,3 out a nejakych novych obrancov treba kupit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.. jsem zvědavý na pozápasové vyjádření Moyese. Tipuju něco ve stylu, že po gólu jsme se zvedli a je škoda, že jsme nesrovnali - bojovali jsme a měli jsme šance.

Reagovat
smazaný uživatel

to ako Ria a Vidu si fakt budeme pamätat, ze koncili takymto sposobom? toto mi trha srdce ovela viac, ako vsetky tie vysledky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak to zase ne, na tyhle dva jenom v dobrém

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

no prostě nádhera

Reagovat
mike.84

to máš Moyesi za to že po nesčetně prohraných nebo proprasených zápasech vyhraješ nad tragickým naivním a odevzdaným olympiakosem a řekneš "ted se fanouškům mužeem divat do očí" , "sme zpatky" apod...

Reagovat
Sandstorm

A hned po Olympiakosu porazil WHU. To už je druhá výhra v řadě! Tak ho pochop, že pro něj je to nové a čili to bere jako úspěch.

Reagovat
pajamu

Rafa. Ať už je konec.

Reagovat
Miguel19

Džeko dnes vypadá jako fotbalista..to jen potvrzuje tu zoufalost United.

Reagovat
Sandstorm

Já jsem klesl tak nízko, že se uklidňuju tim, že nám už o nic nejde a naopak Citizens můžou zabojovat o titul. Prostě daleko radši uvidim titul na špatné straně Manchesteru, než v Liverpoolu nebo v Londýně.

Reagovat
mr.Silver

Kurva, tak aspon strilejte z dalky, kdyz je to takova tragedie....

Reagovat
kiwwi

krista to je chaos v tej obrane

Reagovat
DieFohlenBMG

Těším se na Buttnera proti FCB

Reagovat
nani92

Mata je dnes hrôzsotrašný

Reagovat
smazaný uživatel

daj uz dole girouda..a mohol by prist superkim na nejaku supu z dialky

Reagovat
Sandstorm

Rio běž po sezoně někam do MLS. Tohle už je na tebe očividně moc.

Reagovat
Dawon

A nutno rict, ze Mata taky nemusi hrat za kazdou cenu, jen protoze je to Mata...dneska naprosta hruza od nej

Reagovat
Zaschrona

Chtelo by to stridat Bobe. Pomalu prestavame byt schopni drzat balon, chtelo by to tam na oziveni poslat cerstvy kridla.

Reagovat
Sandstorm

Jen si pro tu EL jděte. Po jak dlouhé době by byl Everton v Evropě?

Reagovat
Swarley

naposled byli v Olomouci

Reagovat
Sandstorm

wow tak to už bude nějaký ten pátek...

Reagovat
Swarley

to zase ne, byla to EL, to bude tak 7 let zpátky? nevím, nechce se mi to hledat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

dakujem david, dokazal si nemozne, z nas su uplni chudaci

Reagovat
Sandstorm

Ještě nedávno pro nás City nebyl soupeř a teď si s náma hrají jak kočka s myší. Časy se holt mění.

Reagovat
smazaný uživatel

k lepšiemu

Reagovat
Sandstorm

pro fanouška Liverpoolu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tak zase City vyhrali loteriu so sejkom, bez neho by to bolo stale podobne.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to centrujou? Giroud je zaostalej a zbytek má 150 cm

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma moyes trochu sebareflexie tak skonci sam

Reagovat
Ángel di María 22

Januzaj je zranenej?

Reagovat
Mervin

hrůza taktika nakopávaných míčů na stojícího Girouda nám to určitě vyhraje

Reagovat
Nikikrew

Inac Bayern majstrom Nemecka za 27 kol, to je proste valec

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo být napínavé

Reagovat
Sandstorm

Doufam, že proti nám nepřekoná nějaký rekord v počtu vstřelených gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

mat isty titul v top lige este pred stvrtfinale LM, to je prostee brutal

Reagovat
Ángel di María 22

BL je na tom momentálně dost špatně. BVB letos bohužel neni konkurent, především kvůli mega zraněním a ostatní týmy na to jednoduše nemaj, kvalita letošní BL hodně slabá, co jsem tak viděl (převážně v soubojích s Borussií ty ostatní týmy).

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv mi vyplo Sky Sports sopcast, potom ešte aj Sky Sports flash... Tak som začal pozerať ruský sopcast a vyplo mi ešte aj ten. Vesmír chce aby som tento zápas nevidel...

Reagovat
JIMMY-PO

asi ťa má rád

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis nezvládne ani jednoduchou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby do LM proti Bayernu nenastoupili, tak je to 2x 3:0 ne? To je pro výhodné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi by byly sankce (TV práva atd.), ten kolotoč vynese spoustu peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby na Sky Sports místo toho pustili nějakou komedii, tak se fanoušci v UK pobaví víc... A taky si vedení MU musí odpovědět na otázku co bude větší ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
captain18

Poldiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

swansea 29 percent drzanie, rekord?

Reagovat
fantomas

Gibbsy (ahoj Merline), Poldi

Reagovat
Mervin

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
fantomas

Jo tak

Reagovat
Mervin

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Nikikrew

Poooolddaaaaaaaaaak a pomeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak do koľkého miesta je kvalifikácia do EL?

Reagovat
fantomas

Letos do šestýho.

Reagovat
smazaný uživatel

To naozaj? Však my nebudeme hrať ani EL... WOW

Reagovat
fantomas

No normálně by to bylo do pátýho.

Reagovat
smazaný uživatel

poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Fenri

To je ten z formy Gibbs

Reagovat
Nikikrew

ale tak prvy polcas

Reagovat
captain18

Ziruuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Nikikrew

Girrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooodddddddddddddddddd

Reagovat
Dray

To si děláte kozy Arsenal...

Reagovat
Mervin

ty pičoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fantomas

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD!! Poldi v létě odejde a jedu osobně do Londýna zakroutit Wengerovi krkem, neuvěřitelně důležitej hráč, řikejte si co chcete.

Reagovat
Fenri

Reagovat
nani92

Reagovat
Mervin

v tomto souhlas

Reagovat
Amos

Poldi je důležitej a hlavně je to skvělej harcovník a srdcař.

Reagovat
captain18

musi ostat

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOl

Reagovat
djiros

A je hotovo, jak je to jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

kurna labute..............

Reagovat
Fenri

Haha

Reagovat
captain18

A staci len pridat v pohybe,ake jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Hart pekne lapackou..

Jinak Demichelis.. Ja uz nemam slov, aspon ze ten kokot z prave lajny uz je na stridacce.

Reagovat
mithro

Welbz pekne, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski , Giroud

Reagovat
Counter

Suché triko

Pochyboval snad někdo?

Reagovat
nani92

40 sekund som bol v pochybnostiach, ale potom to prišlo

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě bude remizovat, tak ať to pak ještě nepropotíš

Reagovat
Counter

Já přišel k noťasu až v poločase po náročném squashi, takže jsem se dneska večer už zapotil až až

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

poldi genius,ta nahravka genialna..giroud gibbsie pekne pekne

Reagovat
PhilipS

YES KONEČNĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne som si prial aby po Demichelisovej zlej rozohravke padol gol, nech mam dovod na neho nadavat

Reagovat
Zaschrona

Anita

Reagovat
Nikikrew

KIM!!!!!

Reagovat
Fenri

Kim

Reagovat
mr.Silver

SuperKim

Reagovat
kiwwi

nasi beci su vtipni tie ich centre a celkovo podpora utoku su prachbiedne...a keby na vyvazenie aspon dobre branili

Reagovat
iamek

Takovy propad jsem jeste snad nikdy nikde nevidel. Je mi DDG neuveritelne lito. On a Wayne letos aspon drzi standart.

Reagovat
Mervin

Kim Ir-sen

Reagovat
Counter

KALLSTROOOOOOOOOOOOOM

Hned by se mohl buď zranit nebo dát krásného fíka, ať je o čem diskutovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak...

Reagovat
iamek

Tak tragickou obranu jsem snad videl jen u Lazne Bohdanec.

Reagovat
iamek

Tohle uz Moyes neustoji. Sazim ponozky

Reagovat
Mervin

dorovnávám

Reagovat
iamek

Ja mam dva dny nosene. To nedorovnas

Reagovat
Mervin

na tvoje dva dny mi stačí hodinka v práci nebo 20 minut běhání

Reagovat
iamek

Prace fuj, ale beham taky

Reagovat
smazaný uživatel

ustoji, museli by jste dostat tak 4

Reagovat
iamek

Tak v tom pripade az se City snazi

Reagovat
mithro

prosim ta, uplne vpohode to ustoji.

Reagovat
Nikikrew

Inac ako hra United (mam na mysli vykon). Je to taka tragedia ako proti Poolu?

Reagovat
Sandstorm

Je to mozna o trochu lepsi, ale v podstatě je to dost podobný.

Reagovat
vodka

to je těžko, my nehrajeme jenom proti city, ale aj proti sobě, zase je to staické, zoufalost...

Reagovat
iamek

Tomu tymu pomuze jen konec sezony. Nic vic. Krec, zoufalost, bezmoc, nekteri hraci se vidi uz v jinem klubu ( rio, evra, vidic ), nemohoucnost managera reagovat na vyvoj utkani. K dokonalosti v letosni sezone schazelo uz jen to, ze by Macheda byl na hostovacce v PL a dal nam gol.

Reagovat
wild

Valencia center vzduchom lavou nohou

Reagovat
Mervin

Merte

Reagovat
mr.Silver

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi ta byla jasná

Reagovat
Zaschrona

OSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

dneska spolecne se Stonesym jasny MOTD... je uzasny, jak vzdycky kdyz Ossie mi zacina lezt krkem, tak dokaze predvest takovy vykon, ze vsem zase zavre usta...

Reagovat
vodka

jasný co? už to píšeš asi popáté, takže to překlep nebude, tu zkratku potřebuju rozklíčovat...

Reagovat
Zaschrona

Man of the day, zvyk z jednoho EFC fora, sorry... vsude jinde MOTM...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton válec

Reagovat
Fenri

Kim hraje moc pěkně

Reagovat
nani92

Everton dnes krásne goly

Reagovat
iamek

Moyes neprekonal prvni rekord snad . Nedostal sestku

Reagovat
fenixLFC

pokrok

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Ty voe budeme ztracet na Everton po jejich dohravce ( pokud vyhraji ) 9 bodu .

Reagovat
Sandstorm

To je hodně smutný no.

Reagovat
fantomas

Komentátor právě označil Gibbsyho za nejlepšího hráče AFC v tomhle zápasu.

Reagovat
Mervin

Kim zvíře

Reagovat
Side

mě mrdne to snad není pravda

Reagovat
Side

co to bylo za gól ty pičo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

kallstrom GENIALNY

Reagovat
smazaný uživatel

Kim

Reagovat
Nikikrew

tak to snad nie

Reagovat
Mervin

no jděte do piči

Reagovat
fenixLFC

kompany sa uz videl v satni

Reagovat
Counter

skoro suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LABUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ja vim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Von jeste veri v LM

Reagovat
smazaný uživatel

má proč

Reagovat
iamek

Vsak to je hezke

Reagovat
iamek

Arsenal

Reagovat
captain18

To snad nieje mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Co udelal Kim ?

Reagovat
Fenri

Strašně bejčil

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku !

Reagovat
Counter

Ale jako krásný gol, skoro takový fail jako tehdá proti Birminghamu

Reagovat
fenixLFC

sky tam hodilo výsledok arsenalu 3:1

Reagovat
Mervin

dobře nám tak, nepochopitelně jsme přestali po druhém gólu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Gooooooooooooooooool Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SWAAAAAAANS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Jája

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

fantastic yaya

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si asi myslel moc, když jsem věřil, že United oberou City o body...

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
fenixLFC

yayaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

LOL ale takuto kvalitky si mali setrit na fa cup, repsektive, co maju prichystane tam?

Reagovat
iamek

Ach jo. Zitra se chci probudit, tak v deset odpoledne a prvni co si chci precist je to, ze Davidek rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

na toto sa proste musi nejak reagovat, dalsie derby doma prehrat o triedu, to proste presahuje medze

Reagovat
Counter

A Man Utd luxusně, prohra 3:0 doma? To se ani nám nestává moc často.

Reagovat
smazaný uživatel

2x za sebou.

Reagovat
vodka

doufal sem, že dáme aspoň jeden gól, ale že dostaneme s letošní domácí formou doma 3 sem čekal hned...

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš? tuto sezónu jste doma prohráli sotva jednou a jinak dneska dobré suché triko, co?

Reagovat
smazaný uživatel

my len tak tak, vy klasicky v suchom triku, v poslednej dobe rutina

Reagovat
LAM

United zas tečou Moyes vytvoří nepřekonatelnej rekord v prohrách na domácim stadioně.

Reagovat
EXoRcIsT

PROSIIIM nech dostane Moyes padaka po tomto zapase nikdy som si nemyslel ze budem rad z prehry vlastneho tymu len aby isiel ten neschopak prec

Reagovat
diastan

Yayík

Reagovat
wild

este si nas vychutna Bayern a Moyes snad uz pojde dopice

Reagovat
jenage

Ten stojící čumící Jones tam.

Reagovat
fenixLFC

pri pohlade na tribuny- naozaj verni fanusikovia

Reagovat
iamek

To je vul. Kaviarovy tousty

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase

Reagovat
fenixLFC

jasne jasne, my vieme, odchadzaju kvôli metru blabla

Reagovat
kiwwi

v Manchestri nie je metro

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jsi ještě nikdy v životě neviděl zápas na Old Trafford. Zeptej se Arbitera, ten už se sebe taky takhle blbečka udělal, vysvětlí ti jako to je.

Reagovat
iamek

Bylo to i na Barcelone :).

Reagovat
fenixLFC

moc vas nepozeram, ale na derby by mali zostat az do konca...aj ked ste hrali s nami tak po suarezovom gole sa ich strasne vela zdvihlo a odislo

Reagovat
iamek

No ono je jedno jestli se vede 5-0 nebo prohrava 8-0. Tak i tak fans jdou pred koncem pryc. Je to tak vsude.

Reagovat
alcantara

Ako som bol na Chelsea, tak viedli pri konci o gol, cize docela drama a fanusikovia bez prdele v hufoch odchadzali par minut pred koncom zo stadiona. Tam je pohodlny odchod domov fakt zrejme priorita pred vsetkym ostatnym.

Reagovat
vodka

hlavně, že v minulé, předminulé a předpředminulé sezoně kop při domácích trapasech zůstaval plný a ty záběry odcházejících fandů byly asi photoshop...

Reagovat
nani92

nemám to rád,ale musí sa dať aspoň nejako Moyesovi najavo,že to robí napi*u

Reagovat
tomasinho

Od dvou největších rivalů doma 0:3 a s oběma prohrát oba zápasy? Nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Už niekto niekedy vyhral zápas keď doma dostal 0-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně myslel oba vzájemný zápasy v sezoně hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zlý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Moyes nerezignuje, tak nehodlám sledovat zbytek utkání, to je kunda už při pohledu na sestavu.

Reagovat
Sandstorm

Samozřejmě, že nerezignuje. Ten tam bude parazitovat, co nejdýl.

Reagovat
tulen

keď ho vyhodia tak má krásny zlatý padák, kto by odstupoval?

Reagovat
Dray

Nice job Swans.

Reagovat
Mervin

sudí

Reagovat
Fenri

Reagovat
Sandstorm

Za tohle by měl ale Moyes jít fakt do p*če. Jestli mu má jako zachránit kejhák postup přes Olympiakos (což by měla být samozřejmost) a následná výhra proti WHU, tak si vedení sedí na rozumu. Kdybychom prohráli po dobrým výkonu o gól nebo dva, tak nic neřeknu, ale prohrát zase stejným stylem jako proti Liverpoolu, to už je prostě moc. #MoyesOut

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho místě bych se bál chodit ulicemi Manchesteru, by ho profackoval každej druhej fanda

Reagovat
iamek

Stejnym stylem jako celou sezonu. Musi letet. Neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá srandu ten rozhodčí, ne?

Reagovat
Masi

Bude dneska MOTD? Nebo to bývá jen o víkendech?

Reagovat
Usty

nebude

Reagovat
Masi

Díky

Reagovat
Ronaldo.com

City naprosto v klidu.. Bez nervu si doslo pro 3 body s tim at jde moyes do nekam.. Naprosto nic jsme nepredvedli

Reagovat
Tywin Lannister

víte někdo,kolik dal yaya letos gólů, je vůbec nějakej střední záložník, co jich má víc

Reagovat
fenixLFC

v lige by to malo byt 16

Reagovat
Dawon

Z 16 domacich zapasu 6 vyher, 7 proher, skore 18:21...tohle je hnus a naprosta ostuda...jestli jen za tuhle statistiku samu o sobe si Moyes nezaslouzi letet, tak vazne nevim

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal nezklamal, klucí umí potěšit, v suchym triku, Countere

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak sleduju, ty je máš hodně rád

Reagovat
teenz

Přímo nás miluje.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, tak oni mně každou chvíli dokážou lehce pobavit

Reagovat
Ángel di María 22

mě*

Reagovat
teenz

Reagovat
kiwwi

tahaj Moyes ty zufalec

Reagovat
I am Mancunian

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

a tie jeho komenty, ako keby nestacilo, to co predvadzame na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, ale Källstrom hral luxusne. Aspoň niečo.

Reagovat
Swarley

Moyesku, vyser se na to

Reagovat
PhilipS

PROČ MUSIM FANDIT ZROVNA ARSENALU..... no nic...tak snad se udrží ta Liga Mistrů....

Reagovat
Miguel19

Pochyboval snad někdo?

Reagovat
Masi

Někdo tu házel 500,- na domácí.

Reagovat
tulen

ja som šiel podať z dlhej chvíle a hodil som tam výhru city na hedikep a kamarát veľký smiech, čo si, united idú hore, šak postúpili z LM, teraz budú mať sériu a hodil tam jedinku. tak aspoň to ma teší, že je za čuráka

Reagovat
fenixLFC

United idu hore

Reagovat
wild

Prvy krat v historii PL sme prehrali v jednej sezone 10zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

record breaker znova útočí

Reagovat
Sandstorm

Neuvěřitelný a hodně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hlava od Messiho mi připadá nějaká divná

Reagovat
iamek

Jednou to prijit musi

Reagovat
smazaný uživatel

bude húř

Reagovat
smazaný uživatel

Dela si ten rozhodci prdel? Arsenal si uz plti rozhodci???

Reagovat
fantomas

Oh come on

Reagovat
smazaný uživatel

Chybely 4 vteriny do konce nastaveni a sel sam na golmana, fakt nevim jak tohle chce vyargumentovat

Reagovat
Mervin

jak chyběly 4 vteřiny? spíš už se hrálo minutu nad

Reagovat
PhilipS

nope..to už byla minuta po...a mám dojem, že byl v offsidu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaxo

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes break another record!

Reagovat
vodka

angličtina

Reagovat
Dawon

on na nej vola...Hey, David, break another record!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Proti Bayernu bude mít příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

#MoyesIn #MoyesIsAFootballGenius

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, tuhle sezonu se nic nedařilo, takže nač se snažit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

Flamini je boh, skutočný frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mimo top 4! Come oon!

Reagovat
smazaný uživatel

no, uprimně, dneska mi to pripadalo jak by si City prijelo zakopat s klukama ze sousedstvi

Reagovat
smazaný uživatel

lol ale sudi to dobre ukoncil ako vo fife

Reagovat
nani92

neznášam to

Reagovat
smazaný uživatel

Everton do LM, prosím! Robertovi to nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už zbejvá jen aby přiletěl Zaschrona s tim, že je to přece kvůli tomu, že byl tenkrát první volba našeho vedení před RODGERSEM a vysral se na nás.

Reagovat
Zaschrona

Neni proc vam to pripominat znova prave ted a jeste vic vam zneprijemnovat vecer, kdyz jste klesli na 3. misto v tabulce.

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda víc přeju Arsenalu.

Reagovat
papos182

Everton LM, Arsenal FA Cup. At se pekne podeli

Reagovat
minoLFC

tie miesta za nami má nezaujímajú

Reagovat
Nikikrew

Hentaki vyjebani vlastny gol si mozeme dat len my! , boa nemam nato nervy fakt uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 6 behind with a game in hand. If we lose to City then we go into the Everton game potentially only 3 points ahead.

Reagovat
Sandstorm

A z boje o titul může být rázem boj o 4.místo.

Reagovat
Miguel19

Co může..on už je to boj o 4. místo...

Reagovat
Zaschrona

Nejdriv musime porazit Fulham, pak pokud neprohrajem proti Arsenalu, muzem mit sanci. Ale dokud ta sance zije, tak asi to boj je.

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny vysledky dneska, totalne famozni vecer, velky dik klukum ze Swans!

Hlavne ale nas vykon, krasny goly, totalne vsichni hraci podali super vykony, bojovali od prvni do posledni minuty. Nadhera, totalni nadhera! Nemame co ztratit, ale ti kluci po tom proste jdou... Je mozny uplne vsechno, ale tvari se to tak, ze pristi tyden proti AFC pujde o hodne, nejaka ta sance tam proste je, i vzhledem k tomu, co za zapas ted o vikendu Arsenal ceka. Jestli ale mame mit na cokoliv nadeji, musime se zamerit plne na vlastni vykony. Nemame v zaveru nijak prijemny los, ale neni koho se bat, ti kluci na to maji. COYB!

Reagovat
PhilipS

Swansea vystřelili snad jednou na bránu a dali dva góly...tohle je good old Arsenal....smutek...

Reagovat
Zaschrona

Je to obcas strasne kruty. A to jsem si sam myslel, ze jsme skoro bez sanci na cokoliv pote, co jsme totalne vytekli proti Spurs, i kdyz jsme ten zapas meli vyhrat...

Reagovat
alcantara

Co ten Gerard?

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelnej vykon. Jeho sprintersky pruniky pres vic hracu a na centimetr presny prihravky, z nichz mnoho melo parametry "prihravek na gol", kdyz ti to pak cele korunuje ta jeho neuveritelna prace pred 2. golem, totalne famozni zpracovani a pak zdanlive jednoduchy, ale skvely pas na Lukakua, i pred 3. golem, kdyz skvele podrzel balon a pak Ossie zavesil... Jde s vykony porad nahoru a nahoru a dost se zacinam obavat toho, ze si ho fakt muzete nechat uz pro pristi sezonu a dat mu sanci. Je to neuveritelnej talent.

Reagovat
alcantara

Diky moc. Myslim, ze este by mal ostat, ale momentalne je to vo hviezdach.

Reagovat
Zaschrona

Ty zpravy co ctu kolem nej se strasne ruzni, jsem z toho dost zmateny. Ale jeste sezona u nas by rozhodne nebyla na skodu, myslim si, ze by to mohlo prospet uplne vsem. Preci jen, nevim jestli se neco extra zmenilo, ale o kridla asi moc nouze u vas neni, ne?

Mimochodem, co to je za hrace ten Doungou, psalo se o nem, ze by o nej mohl mit zajem Martinez pro pristi sezonu, o hostovani. A jeste prosim te - Afellay. Co se s nim stalo, ze vubec nehraje, pujde pryc?

Reagovat
alcantara

Mohol by nahradit Tella a byt druha volba na post na kridle. Lenze sa stale nevie, co bude v lete, ci nam vobec ostane trener(podla najnovsich info by mal zostat), zalezi asi aj od zaveru sezony, ako obstojime. Zatial je priskoro uvazovat. Afellay je uz u nas mrtvy, pol roka zraneny bez futbalu, ten sa poberie prec. Navyse v tejto faze sezony, ked uz je kazdy zapas ako finale, nema moznost dostat sa nejakym sposobom na ihrisko. Dongou bymohol minimalne postom nahradit Lukakua, ak by odisiel, stredny utocnik, ale velmi ho nepoznam, videl som ho prakticky len v jednom poharovom zapase.

Reagovat
Zaschrona

Diky.

Reagovat
Sandstorm

Tak Arsenal načal svůj obvyklý finiš Ted ještě posrat FA cup a je hotovo. Což jim samozřejmě nepřeju, věřim, že snad ten F.A. cup dají.

Reagovat
iamek

Wigan musi . Aspon vylezou jejich tri fanousci

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase bude Chazy procházet po Praze s dresem Wiganu.

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Wigan ať se hlavně vrátí do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, jinak zanikne nejlepší stránka na internetu: http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/ .

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky skvělý.

Reagovat
Dawon

Aby to za par tydnu nemely spocitane obe

Reagovat
iamek

Nestras :/

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ vlastne ťaháte tie reči o tom, že "klasicky" odpadávame na konci, keď posledné 3 roky sme na konci zachraňovali sezónu a minulý rok sme v druhej polovici ligy boli najlepšie mužstvo celej ligy? Aspoň ukazujete, aké hovno viete, no.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PhilipS

taky hledám někoho na kom si zchladit žáhu...

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Jako debatuje to Frankie s někym, kdo je s nim očividně schopnej víst vážnej rozhovor... Tak jak se něčemu můžeš vůbec divit?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež pravda, moja chyba. Nenechajte sa rušiť.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

To je přece jasný. Když jste po půlce sezony na špici a hrajete o titul, tak ten konec poserete. A když jste po půlce v prdeli a o nic pořádnýho už nehrajete, tak zaberete.

Reagovat
J0EL

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Dawon

A je teda fakt neuveritelne, jak se Arsenal behem mrknuti oka muze zmenit na tym, ktery bude jeste muset hodne zabrat, aby uhral LM

Reagovat
Sandstorm

No a my sme stále 11 bodů za Arsenalem. To je snad ještě více neuvěřitelné.

Reagovat
iamek

Stacilo nehrat doma sracku proti Fulhamu a podobnym a jeste by jsme mohli bojovat o LM

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu nám je se zbytek sezony snažit? Moyes posral vše co mohl.

Reagovat
iamek

. Ono mozna bude lepsi takhle vyhoret uplne. Klesnout az na to dno. I kdyz nevim porad, kde to dno ma konec.

Reagovat
Sandstorm

Dno už je celkem očividný. V PL 7.místo a Bayern proti nám trhne nějaký rekord v počtu vstřelených gólů.

Reagovat
fenixLFC

rekord je osem doma a sedem vonku

Reagovat
Sandstorm

No právě o to mi jde. Takovej Tottenham taky hraje sračku celou sezonu, ale o to 4.místo zabojuje, protože proti slabým tolik neztrácí.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to vidět, šance si vytvoříme, ale prostě.. není tam ta touha po ničem tak je neproměníš, jen se divím, že jsme nedali tyčku jak máme ve zvyku každé utkání

Reagovat
Sandstorm

Dneska sme měli 2 šance. To je prostě málo. Přechodová gáze nám vůbec nefunguje. Někteří hráči pořádně nevědí, co a kde mají hrát. Chyba je hlavně v manažerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

já proste nechápu, že na west ham postavíme breakovou formaci a na city tam vidíš useless zálohu a celkově i sestavu, to byl opravdu geniální tah od geniálního manažera

Reagovat
Sandstorm

Já sem tam hlavně nepochopil toho Cleverleyho. Co to mělo být za formaci, 4-3-3? Sice tam potom strčil Kagawu, ale ten absolutně nevěděl, která bije Já bych dal při zranění Persieho šanci na hrotu Chicharitovi a stavěl to nějak takhle Fellaini,Carrick - Welbeck, Rooney, Mata - Chicha. S tím, že Januzaj tam může různě alternovat.

Reagovat
smazaný uživatel

cleverley hraje jedno utkání z šesti a vždy něco posere, ty ztráte míče jsou do očí bijící...každopádně jak máme Rooneyho a Matu, je chyba házet Matu na křídlo, ten Rooney musí do zálohy nahradit tu mezeru tam a tvořit z dálky, neco jako Toure a kolik golu dal a key passů vytvořil? ... Rooney je dříč a tady se prosazuje, a s křídly jako Welbeckem a Valenciou souhlasím v současné dostupnosti kádru.

Abych to shrnul co si myslím... Moysey se nám proste celou dobu snaží dokázat, jaký geniální, manažerský a zároven taktický tah umí dokázat, ale podařilo se mu to všehovšudy jen jednou. A tím tahem byl pohyb ruky když si na hajzlu vytíral prdel.

Reagovat
Sandstorm

souhlas no

Reagovat
Dawon

Tak my hrajem ale konstantni sracku celou sezonu, tady uz se proste nic jineho nedalo cekat, cela sezona sracka, vsechno spatne...ale ten Arsenal, to je proste zvlastni...fakt jsem jim to pral, jenze to je zase ukazkovy totalni kolaps tohle

Reagovat
Sandstorm

Tak Tottenham hraje taky sračku celou sezonu, ale body tak nějak sbírá. To jak ztrácíme body my, prostě vůbec nekoresponduje s kvalitou kádru. U Arsenalu sem to tak nějak čekal, že v ten moment, kdy se bude lámat chleba, vyhoří.

Reagovat
Dawon

Samozrejme, ze nekoresponduje...porad mame velkou kvalitu, ikdyz podle nekterych mistnich expertu ma ten tym kvalitu zhruba tak na klidny stred tabulky...taky proto se uz proste musi neco dit, a ten ocas by se mel sbalit

Reagovat
Sandstorm

Experti melou sračky. Takový výkonností propad je obrovský extrém. Který se dá přičíst snad jedině změně manažera. Ona Chelsea taky nehraje vždycky krásnej fotbal, spíš naopak, ale prostě Mourinho je takovej stratég, že ty body ukopou. My sme toho byly dříve taky schopni, ale Moyes na to takticky zatím nemá.

Reagovat
Dray

Tak to asi hodně zamrzí dostat takový gól v 90.minutě Pěkně si to dali na jeden dotek Arsenal.

Reagovat
Minister

No, som zvedavý na sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja asi ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

V tabulce, kde se počítaj jenom domácí zápasy sme 5 bodů od sestupu

Reagovat
iamek

Ja bych letos pocital jen venkovni zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože máme useless manažera co vytváří useless taktiky a háže useless hráče do useless formace

Reagovat
iamek

Proste ... useless

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuju chvilku oddych od té choosen one face, asi omrknu španělskou ligu nebo ten moyes dosere aj nedosratelné

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal porad posouva hranici tech failu vys a vys.. ja mam normalne strach, co se jeste dosere do konce sezony. Hlavne teda ve Wembley..

Reagovat
Mervin

já čekám ještě, že nám spadne stadion nebo tak něco

Reagovat
iamek

Ty voe a co mame rikat my ?

Reagovat
Mervin

vy to tu jednu sezonu přežijete, my se válíme v těchhle sračkách už pěkně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

vše je to o penězích ve fotbale, ale na co nám budou nákupy za 200m liber, když ty hráče dostane do své hrůzovlády člověk Moyesova typu

Reagovat
Sandstorm

Jestli nás v příští sezoně povede opět ten ňouma, tak to nebude o jedné sezoně. Vy se aspoň každoročně držíte v TOP 4, což je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na ty komenty, že si fanoušci zaslouží poděkování za podporu a příští zápas vyhrajou... s Aston Villou

Reagovat
Mindas

Everton! Jak hrál Barry?

Reagovat
Zaschrona

Opet naprosto skvele, jen tentokrate zase s tou jeho obligatni zlutou, takze je v ohrozeni, zbyva mu uz jen jedna do stopky. On je presne to, co si vsichni Evertonians dlouha leta prali, ze je Phil Neville, bohuzel ale nebyl. Snad ti vic nemusim vysvetlovat, Gareth totalne splnil to, co jsem od nej ocekaval, kdyz prichazel, snad zustane i pristi rok...

Reagovat
Mindas

Věřím, že zůstane. Ukopete Evropu a nemá důvod jít jinam. On sám říkal, že chce hrát pořád na vrcholu, takže žádný střed tabulky kopat nebude. Vy mu nabídnete všechno a navíc se může dál vše točit kolem něho, jak byl na to zvyklý ve Ville.

Reagovat
Zaschrona

Porad se trochu bojim toho, aby zajem neprojevil i nejaky papirove lepsi klub. Ale vypada to hodne nadejne.

Mimochodem, jak to vidis s budoucnosti Rodwella, Lescotta a Milnera u vas? Spekulovalo se o Jackove moznem navratu, je tu i ten potvrzeny zajem Martineze z deadline. Myslis si, ze se ho budete chtit zbavit zatim jen na hostovacku nebo klidne i rovnou na prestup? A co se JM tyka, nejake nove zpravy kolem te jeho nove smlouvy? Prodlouzeni Lescotta se asi taky nechysta, ze?

Reagovat
Mindas

Lescott je tutovka, že odejde. Tam bych to viděl na klub, který mu zaplatí celkem vyšší plat. Nevím, zda vy by jste to splnili, ale pořád na to má, aby hrál v kvalitním týmu. Milner určitě neodejde. A u Rodwella těžko říct. Pelle ho pouštět nechce, ale přece on hrát chce pravidelně, tak uvidíme. Jako nedivil bych se roční hostovačce třeba rovnou u vás.

Reagovat
Whitemedia

Kolik vám pak zůstane v týmu angličanů?

Reagovat
Zaschrona

Prave u Lescotta tomu moc neverim, vidim to na nejaky West Ham, bohuzel... Ale rad bych ho videl zpatky. Kazdopadne diky za tvoje nazory.

Reagovat
Zaschrona

Ptam se samozrejme proto, ze pokud se to tvari tak, ze by vsichni mohli byt potencialne levne/zadarmo dostupni, hrozne bych je k nam chtel.

Reagovat
CHONG

City

Reagovat
papos182

Nejdriv se Moyes vyhazoval, pak po dvou vyhrach to utichlo, ze se to lepsi, a po jedne (vysoce ocekavane) prohre se zase vyhazuje...

Reagovat
C0br

já vyhazuju už skoro rok

Reagovat
cristiano.K.

asi špatně

Reagovat
minoLFC

MUSÍME

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Menez potvrdil, ze jeho kariera v PSG je u konce. Prosim, at se o toho blbecka LFC v lete nep

Reagovat
smazaný uživatel

okousi

Reagovat
Wat

O něm se mluvilo minulý léto, co?

Reagovat
cristiano.K.

místo Mosese

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes Post Match Interview

https://www.youtube.com/watch?v=UsRRnRJdm4A

Moyes ty si strašná trubka. Spravil si si z MU svoj vlastný Everton...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

splést si kiwwiho s lolkacem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Good morning everyone! What better than waking up with the most important people in my life... I LOVE YOU SO MUCH!

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/p180x540/1969283_782444841780586_2118404565_n.jpg

Pohodička by bola,dneska to chce trhnuť tú tridsiatku

Reagovat
cristiano.K.

vzorný manžel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa dobre vyspal

Reagovat
niflheim

To fotil Suaréz nebo jeho černý děda?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič, zrejme ho stále mal v kapse po tom vzájomnom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Naší obranu má v současnosti v kapse skoro každý

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

*černý Evra

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hoši poradíte mi mobil do 5k? Dotykáč s androidem, velkou vnitřní pamětí a širokým displejem.. díky

Reagovat
Maresma

Cissokho se v létě vrátí do Valencie. Podle očekávání, ale i tak super zpráva.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti prej shání LB.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v suchém, co jsem viděl tak Cissokho není lb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No o víkendu budu poprvé letos fandit Tragédům !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nitričká, Bambúch je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

LFC fans tesne pred príchodom hráčov na štadion

http://imgur.com/a/qq6CR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Bude dneska nějakej kvalitní stream?

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit že nie pretože Ustream banuje okamžite všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

http://slipstreamtv.co/sky1.html

Momentálne som tu. Nie je to také zlé. Snáď to počas zápasu nebude sekať

Reagovat
Staenly10

Pokud to poběží v pohodě, tak je to cajk.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak dneska? 7:4? 5:2?

Reagovat
smazaný uživatel

vladis není nervozní dneska, takže 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom čo dneska fans spravili by to bolo strašne kruté ak by sme prehrali....Verím, že fans poženú LFC k víťazstvu.

Reagovat
Wat

Jsou už známý nějaký dnešní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Flanagan, Johnson, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Suarez, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

LFC: Mignolet, Flanagan, Johnson, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Suarez, Sturridge

LFC Official Subs: Jones, Sterling, Aspas, Sakho, Lucas, Cissokho, Moses

Reagovat
Bayern +

Wooow! Na SS1 je naživo West Ham, paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC: Mannone, Bardsley, Dossena, Brown, O'Shea (c), Vergini, Cattermole, Bridcutt, Giaccherini, Altidore, Wickham.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli nám tohle bude dělat problémy, tak fakt nevím.

Reagovat
papos182

Proc nehraje Ki a Johnson? Poyet je setri na vikend?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i to sehrálo roli. Ale s West Hamem se hraje až v pondělí, dnes to snad mohl zkusit. Toto bude čekání na smrt.

Reagovat
papos182

No a po WHU hraji zase az dalsi vikend, to mohli v klidu zvladnout. Treba je tam nejaka karetni hrozba; nebo ze by prevence pred zranenim?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to chce ucpat a k tomu Johnsona nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore - Wickham.

Heh, to bude kolohnatiáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger nevie velmi hrať proti takým hráčom. Sa bojím, že to skončí zas 4:3 alebo podobne

Reagovat
smazaný uživatel

7:4 nebo 5:2. Vzpomeň si na mě.

Reagovat
ďuriLFC

Dosť na hovno zostava.Začínam mať strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Chill.

Reagovat
smazaný uživatel

hrá na 3och obrancov a dvoch velkch útočníkov. Ešte sa zapotíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Gus postavil za hybrid?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska do poločasu rozhodnout a pak tam chci vidět Aspase, Lucase a Mamadoua

Reagovat
REPLIKATOR

Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že chci Sterlinga plně odpočinutého na spurs a Aly s Mosesem dou po sezoně dohajzlu, tak je to logické.

Reagovat
Bayern +

To je fakt sila, ale skúsim aspoň tipnút:

Vito - Bardo, Sheasy, Brown, Vergini - Giac, Bridcutt, Cattermole, Dossena - Jozy, Wickham

Reagovat
smazaný uživatel

5-3-2 s Giaccherinim vprostřed.

Reagovat
Bayern +

Aha, Vergini je CB? Som ho mal furt zafixovaného ako krajného beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
R22

Lolkac nějaký HD stream tam máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Až o pol začína sky vysielať a neviem či nebudú banovať ustream

Zatiaľ pozerám tu

http://slipstreamtv.co/sky1.html

Reagovat
R22

Díky,

Reagovat
smazaný uživatel

američanov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem prečo im hádžeš amíkov na nbc, keď sú lepšie UK možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

veď je to sky sports

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul dřív a mám tam pořád sky sports třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Skopiroval som to teraz a stále tam je sky sports

Reagovat
smazaný uživatel

Já když to zapl znova, když to psal bubble, tak jsem taky měl nbc.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam mam stale sky sports. Divne

Reagovat
13

Jak byl prosím tě ten link na ustream? Tenhle stream mi nejde zvětšit na fullscreen

Reagovat
smazaný uživatel

nejde ustream nikde zatial. Bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

vypni si Adblock

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro výhru SAFC.

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

1630. Pre Suáreza, ktorý sa dnes dosiahne na 30 gólov v PL

Reagovat
R22

http://strmh24.com/?channel=ch3

Tu by měl běžet LFC

Reagovat
Minister

bloodzeed na sopcaste dúfam, že vydrží

Reagovat
kiwwi

Cibulaaaaaaaaa

Reagovat
ďuriLFC

Úžasná.Zápas sezony na ženskom okruhu zatial.

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

top 10, môže byť lepšie

Reagovat
ďuriLFC

KeĎ Aga je 3,tak aj Domi može byt

Reagovat
Chazy

hrála super

Jen mě mrzí, že porazila zrovna Agu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Beníteza dať medzi legendy ako Shankly, Dalglish, Fagan...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale si idiot. Pre ten klub spravil viac ako si myslíš. Zaslúži si tam byť.

Reagovat
smazaný uživatel

aha a znovu bez argumentov ty sfanatizovaný malý hlupák? Benítez si za svoje pôsobenie zaslúži viac kritiky, ako mu je dané od scouserov na štadióne, ale na druhú stranu sa ukázalo, že akadémiu vybudoval výborne, za čo mu všetci ďakujeme...

Reagovat
fenixLFC

tak to vitazstvo je za posledných 25 rokov jeden z mala obrovskych uspechov

Reagovat
smazaný uživatel

to mu neberiem, ale nič to nemení na tom, že medzi tie 3 legendy, kt. som vypísa,l absolútne nepatrí...

Reagovat
Kowe

Je to nejlepší manažer od doby co začala PL, jasně že je tam z nich nejmíň zaslouženě, ale že by tam nepatřil, to si nemyslím. On ten klub fakt pozvednul, i přes tu spoustu chyb.

Reagovat
papos182

Odkojen LFCWay

Reagovat
smazaný uživatel

návrat Dossenu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Black Panthers urvou aspoň bod proti LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký flash pls?

Reagovat
nani92

http://www.janlul.com/stream2.html

ak ti nebude vadiť komentár

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

prasa brown, to bolo na žltú

Reagovat
fff

Coutinhovku mame dnes za sebou uz v 5. minute .

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byla celkem dobrá střela.

Reagovat
fff

Coutinhovka je u man strela, ktora ide dost mimo a tato moc blizko teda nebola.

Reagovat
monty25

Tak, Barca už by to měla dotáhnout, takže jdu na Liverpool...

Reagovat
Ligter

Co dělal proboha McGregor?

Reagovat
monty25

Pomezní je lempl!

Reagovat
fff

Jak moze taky offside odmavat .

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd nebyl ale Coutihno by to stejně nedal.

Reagovat
nani92

dostal ale strašnu nahravku

Reagovat
smazaný uživatel

Glen no.. ten je zatím hroznej zase.

Reagovat
fff

Ja ma pocit, ze cim viac si veri tym viac toho dodrbava ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

glen hrozny a ani luis nema celkom den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
fff

To bol taky jeho typicky center no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ronaldo sa už nemôže dočkať

Reagovat
fff

Akoze Glenn v Reale, to je tak neskutocne komicka predstava, CR by dostal porazku keby musel zazivat, kolko akcii Glen zadrbe .

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Suaréz

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Allen a Coutinho by fakt měli dostat zákaz střelby.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

boha, zastrelte toho Johnsona niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez dnes veľmi zlý. Ale aj keby hral na vozíčku, tak je to tak o 2 levely vyššie než Johnson.

Reagovat
Staenly10

Škrtěl to bude muset rozhodnout zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Glenovi už nepřihrávejte blbci. A musíme útočit ve víc lidech. Sunderland je tam zalezlej moc.

Reagovat
nani92

tak tragicky hrať niekoho ako Johnsona som dlho nevidel..a to sledujem zápasy MU..

Reagovat
Usty

Dneska teda bída... asi vědí, že jsem vsadil na hcp 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Johnson si už dělá dneska fakt prdel. Jak ho mám rád, tak dneska je snad nejvíc tragickej, co jsem ho kdy viděl hrát.

Reagovat
fff

Pre to, co chceme hrat, moze byt kvalitny krajny bek tak neskutocne uzitocny a platny ... a my tam mame Glena ...

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhý straně Flanagana, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno na rozdíl od Glena aspoň dobře brání.

Reagovat
fenixLFC

kludne poslat na plac alyho, horsie to fakt nebude

Reagovat
fff

Ked vezmem do uvahy pomer plat/predvedena hra, tak to co robi Glen musi byt najhorsi vykon profesionalneho futbalistu, aky som poslednu dobu videl ...

Reagovat
Kowe

Mannone zdržuje už v 30. minutě

Reagovat
Staenly10

Sturridge 2x u míče, Suárez špatnej, Johnson prostě Johnson a zalezlej Sunderalnd... To je pohled.

Reagovat
fenixLFC

to musi byt cervena

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ved posledny hrac ho stiahne a nedostane cervenu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale toto mala byť redka.

Reagovat
fenixLFC

debil rozhodca

Reagovat
nani92

červená jak víno

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná redka

Reagovat
fenixLFC

gerraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

GERRARDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
ondris

gerrardovka

Reagovat
smazaný uživatel

GERRAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Steeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEEEEEEN DUŠAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale toto by brankár mal mať.

Reagovat
fenixLFC

jasny brankarov, na houby mur a este sa aj zle postavil

Reagovat
Staenly10

Čekal Suáreze, tak si udělal krůček do strany ke zdi no.

Reagovat
T44v3tt1

On hlavně přes toho jednoho bránícího hráče neviděl, udělal úkrok ke zdi a pak už na to nedosáhl

Reagovat
Staenly10

Snad zlomovej.

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!!! Stevie G

Reagovat
Il Architetto

CAPTAIN FANTASTIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOO

UWE UWE UWE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Chazy

Prostě to už k mýmu fotbalovýmu slavení patří

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa tréner Wiganu, ja že čo

Reagovat
Chazy

Vyvolávám ho tu často takle, je to bůh Dostal Wigan z 14. místa na 5. místo, udělal 9 W v řadě, vyhrál na dvou týmech PL, dostal nás do finále FA Cupu... Další Martinez.

Reagovat
Chazy

* semifinále

Ale třeba jsem si právě zavěštil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Minister

Proste nádhera

Reagovat
minoLFC

stále to má v nohe Gerrard

Reagovat
fenixLFC

kludne nech to daju vzdy na stred gerrardovi na strelu nez na kraj Johnsonovi..aj keby furt striela tak to je ucinnejsie nez ten debil

Reagovat
nani92

aj v hlave

Reagovat
Erdovec

kdybychom náhodou získali titul s johnsonem většinou v základní sestavě tak to překoná všechny Moyesovy rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

ak by ste získali titul s takou kvalitou, akú máte na bekoch, tak je to niečo neuvieriteľné, to hej.

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

mně připadá, že u nás i obránci umí líp útočit než bránit

Reagovat
Erdovec

Glen neumí nic

Reagovat
fff

Ale vzdy ten moment, kedy ma loptu a akoze sa odhodlane rozbehne dopreud, pricom absolutne netusi, o vlastne chce urobit... nadhera .

Reagovat
13

Jako to je ale jedna z věcí, za kterou ho můžeš pochválit. Nikdy tu svojí útočnou snahu nevzdává

Reagovat
fajdax

Však za měsíc až si z té vaší parodie na obranu uděláme trhací kalendář budete mít po titulu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Abyste za měsíc vůbec hráli nějakou roli v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo my

Reagovat
Chazy

Reagovat
Wat

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ligter

Tomuhle hecování chybí koule.

Reagovat
smazaný uživatel

a mozek

Reagovat
Ligter

Jo, ten obzvlášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dossena neumí házet auty. Ale ital se v něm nezapře s těma Diadorama na noze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Mizuny náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný.

Reagovat
Erdovec

ty vole, co tam furt toho chuja drží, už má mít červenou+žlutou

Reagovat
fenixLFC

celkovo piskaju na hovno

Reagovat
fenixLFC

mna z neho drbne

Reagovat
REPLIKATOR

Ale teď už měl jít určitě ven!

Reagovat
T44v3tt1

Johnson dneska klasa

Reagovat
R22

Glen a rozhodčí ještě že Captain Fantastic

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, že to Steve trefil, protože jinak se nám první půle moc nedařila. Teď to Sunderland musí otevřít, tak tam snad něco přidáme.

Reagovat
j_mrazik

Ať tam dá Čelůstku. Kdo se má koukat na toho Bardsleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Připoutejte někdo toho magora Johnsona k topení v kabině, Aly na plac !!!!

Reagovat
13

Aly má při těch jeho kouscích víc štěstí a třeba by se to nějak náhodně odrazilo zas.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Liverpool iba 1:0, tak to som sklamany

Reagovat
fff

1. Ten typek, ktoreho meno som zabudol, mal byt vonku. Ako seriozne, ked posledny obranca takto stiahne hraca bez umyslu hrat loptu, musi ist von.

2. Damy a pani, najhorsi vykon krajneho obrancu v historii futbalu, Glen bravo. Ak je toto Brendanova priorita v lete, tak asi niecomu fakt nerozumiem.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Vergini

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že tomu Rodgersovi všechno sežerete prostě. On toho nakecá tolik.

Reagovat
vladis271

Glen, dopce. Toto je aj na jeho pomery podpriemerný výkon.

Reagovat
13

Friend to píská nějak z prdele, Sunderland si furt pomáhá rukama nohama a on to pouští. Vergini už měl být možná venku za ten první faul, za ten druhej už to mělo být bez diskuze. Náš výkon vypadá nervozně, doufám, že Stevieho gol nám od tý nervozity pomůže. Jinak Glen je tak tragickej, že se tomu snad ani nechce věřit, nepočítáte mu někdo ztráty?

V druhém poločase to bude muset Sunderland víc otevřít jestli chce aspoň bod a to by měla být cesta k našim smrtícim brejkům. Sterling určitě v druhém poločase do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Bleeeeeeeeh, Johnson po tom Brendanovo vyjádření vypadá ještě komičtěji, než normálně. Dejte tam rychlý dva góly a Aspasička se Sterlingem šup na plac za Henda a jednoho z SAS klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

...respektive Sterling za Coutse nejdřív cca v 75', pak Lucas do hry a Aspasička bude zas ráda za nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

ach José, teraz ho ukazujú... chýbaš vľavo...

Reagovat
ďuriLFC

Glen ultra tragický ale celkovo hrýme zle dnes.Nechápem ako Vergini ešte može hrať.Friend nám dnes nepripiskne ani hovno.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole koukněte se na zpomalenej záznam té střely, jak si jí málem Škrtel srazil do brány a zaměřte se na Johnsona

Reagovat
fenixLFC

nehodis nejaky link?

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Danieelkoo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Sice s tečí, ale paráda

Reagovat
Wat

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Friend..

Reagovat
nani92

ešte Suarez a peniažky su doma

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge! i s pomocí obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.. snad ten titul Liverpool da.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ja som zmeškal gol.

Reagovat
fenixLFC

milujem ked to tahame po lavej strane...tak mala hrozba ze sa k lopte dostane glen

Reagovat
Luc-Luc

lux

Reagovat
Erdovec

jéžis luistiooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole blbci

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď si to ta trojka Couts-Luis- Danny dávaj mocně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ou, nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, Suárez, Sturridge - neuveriteľná sebadôvera v nich teraz, to je krása pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

... a potom sa do obrazu dostane Johnson.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

aj on si verí...až moc

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo k tomu "krása pozerať".

Reagovat
j_mrazik

Suarez teďka trochu zabendtneroval...

Reagovat
Chazy

Je fakt nehoráznost, o kolik krásnější hraje LFC fotbal než všichni konkurenti dohromady.

Reagovat
nani92

záleží od formy..Arsenal hral na začiatku tiež krásny futbal,City doma tiež, ale pravda je že LFC si drží najdlhšiu výkonnosť..

Reagovat
fff

Jedine City sa blizi, na tych sa tiez vyborne pozera, ked im vyjde zapas.

Reagovat
Chazy

Mě City tolik nebaví, LFC hraje v daleko větší rychlosti a ta dynamičnost útoku je pak šílená. Tam se objeví během chvíle tolik hráčů, co se nabízej a způsobů, jak ten útok províst.

Reagovat
Erdovec

s tou obranou nám nic jiného ani nezbývá

Reagovat
REPLIKATOR

Altidore

Reagovat
fenixLFC

Johnson si bude z glena robit trhaci kalendar...

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale museli hrát na sebe nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je celý zápas, Johnson si robí srandu sám zo seba.

Reagovat
fenixLFC

houby, Johnson si robi srandu z nas

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vergini je dobrý komik, už pred pár týždňami som sa na ňom smial.

Reagovat
Chazy

Celkově ta obrana působí dneska tak nějak martinézovsky, pokud si vzpomenu na jeho Wigan.

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně tenkrát nahrál Giroudovi na gól

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Vergini je strašný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore je v medzihre velmi platny, nie je to prvy krat, co ho takto vidim, skoda, ze mu to strelecky nejde a aj do zakoncenia uz pre istotu ani nechodi

Reagovat
Manik...

Přes jaké stránky koukáte na acestreamy???

Kromě wiziwig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Sunderland sehrál moc hezky..

Reagovat
fenixLFC

mignolet v pohodicke vedel ze brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase probuďte...

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehrali od zaciatku Ki a Johnson, ked su to jednoznacne najlepsi ofenzivni hraci maciek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet nám chce pomoct k titulu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

a sme si kvit na brvna

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle bylo ještě lepší škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

haha 2 rovnaké brvná

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, aká je úloha Bridcutta na ihrisku. Lebo nech má na starosti čokoľvek, tak to robí zle. Teda, ak nemá v náplni poflakovanie a robenie kužeľu.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

běž si brnkat na ukulele, Lpool je banda simulantu

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
fenixLFC

my to dojebeme...

Reagovat
fff

Aaaa, nie. Nemozeme dneska stratit.

Reagovat
smazaný uživatel

kiiii

ešte bude remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem říct, že to Ki hodně oživil. Tohle ale prostě nemůže projít přes celý malý vápno...

Reagovat
smazaný uživatel

Supr bránění chlapci..

Reagovat
monty25

Zbytečná komplikace... Takhle tam ten balón nemůže projít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krajní obránci si dělají prdel už snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak můžete fandit Liverpoolu, takovejm kokotům marný jsou jak svině

Reagovat
ďuriLFC

zaslužene..spamatajte sa

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomte sa

Reagovat
WienArsch

Flanno kudla....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevystřídá Allena kterej je tam 2. poločas zase uplně k hovnu?

Reagovat
fenixLFC

wow ten rozhodca nestratil pistalku

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool jenom 3 fauly za 80 minut

Reagovat
fenixLFC

skor to cislo sunderlandu iba 12

Reagovat
REPLIKATOR

Teď měl házet Sunderland a Johnson to nechá do autu a rozhodčí si toho nevšimnou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

glen

Reagovat
smazaný uživatel

Ki ma snad v hlave kompjuter, ze tie jeho prihravky su takmer vzdy presne aj v pohybe

Reagovat
smazaný uživatel

glen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Friend je fakt hajzl. Stejný věci nepískl na nás.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

toto by zas slo na glena

Reagovat
REPLIKATOR

A tohle zapíská

Reagovat
fff

Ufff ....

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel wtf?

Reagovat
Erdovec

ty pičo plesnivá, pískej to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

prachy v řiti no, ale vyhráli jsme

Reagovat
fenixLFC

jupiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně upocená výhra nakonec, ale hlavně, že jsme to udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

áááááááááááno

Reagovat
Luc-Luc

yesss, LFC

Reagovat
smazaný uživatel

useless výkon, Sunderland jsou bojovníci

Reagovat
monty25

Ke konci to chvílemi byly nervy, ale dobře to dopadlo. V nastavení už jsme to zkušeně podrželi.

Reagovat
Dray

Uf.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

v suchom triku...

Reagovat
smazaný uživatel

zas neopakujte po Counterovi či kto s tým začal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(remixy True super btw, hlavně teda Addicted to you jsem se konečně dočkal ♥ ♥)

Reagovat
stiflerovamama

Top moment ked to jasne do autu zblokoval nas hrac, Glen to este pusta, a rozhodcovia si nic nevsimnu

Reagovat
REPLIKATOR

epic

Reagovat
fajdax

Ki je neskutecnej. Liverpool smerem dopredu paradni, ale smerem dozadu hori a proti nam to budou mit kurevsky tezky aby uhaluzily bod

Reagovat
Dray

uhaluzili bod prý

Reagovat
fff

Ty stale zijes v tom, aky mate uzasny utok ?

Reagovat
aragorn

zalez, budete rádi, když uhaluzíte 4-4

Reagovat
fenixLFC

yes

Reagovat
vladis271

trasú sa mi kolená z vás normálne.

Reagovat
fajdax

To se ti ale vubec nedivim. Nemas se za co stydet

Reagovat
Chazy

UWE UWE UWE

Reagovat
Kowe

Hroznej výkon až na chvilkový pasáže, ale nevadí. Ubojovaný výhra je taky důležitá, přecejenom nemůže se pořád vyhrávat s 4,5,6 gólama

Reagovat
Rssa

Tak to bylo fakt o fousek, docela nervy. Bylo by hrozně hloupé, kdybychom o tuto výhru přišli. Naštěstí se povedlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele