Premier League - preview 8. kola

19.10.2013, 09:01, aktualizováno 21.10.2013, 08:47
Previews
V pondělní dohrávce Premier League budou londýnské kluby Crystal Palace a Fulham tvrdě bojovat o body, které by vylepšily jejich postavení v tabulce. Domácí jsou zatím předposlední, Cottagers na tom nejsou o moc lépe, s průběžnou sedmnáctou pozicí v klubu spokojenost nepanuje.
Crystal Palace - Fulham FC  (pondělí 21:00)
Sedmnáctý přijíždí na půdu devatenáctého. Pondělní dohrávka nebude plná zářných hvězd či atraktivního souboje dvou ambiciózních celků; přesto se bezpochyby bude na co dívat. Crystal Palace začíná téct do bot a Fulham se bude mít co otáčet, aby ze svých "Chalup" také nemusel vynášet vodu.

Cottagers se v letošní sezoně rozjíždějí zatraceně pomalu. Svěřenci Martina Jola posbírali v sedmi utkáních jen sedm bodů a jen díky lepšímu skóre jsou mimo sestupové pozice. A to ještě díky utkání posledního kola, kdy Darren Bent vystřelil svému týmu výhru nad Stoke City. Předtím získal Fulham z pěti utkání jediný bod.

S krizí svého dnešního soupeře se však rovnat nemůže. Crystal Palace má v tabulce tři body za výhru nad zoufalým Sunderlandem, jinak prohrává jeden zápas za druhým. Šňůra nyní pojímá čtyři kolíčky, během níž Eagles vždy inkasovali minimálně dvě branky a jen jedinkrát dokázali sami skórovat.

Iana Hollowaya, manažera londýnského (prozatím) otloukánka může těšit alespoň zdravotní stav jeho hráčů. Nemá totiž žádné nové starosti se zraněními, zcela fit je už i Yannick Bolasie, který poprvé nastoupil z lavičky proti Liverpoolu.

Také Martin Jol se může těšit z jednoho návratu - a hned klíčového hráče. Scott Parker by se mohl začlenit do sestavy Fulhamu poté, co několik týdnů laboroval s poraněným lýtkem. Fit je díky reprezentační pauze i Adel Taarabt, do plného tréninku se vrátil stoper Aaron Hughes.

Na Nový rok to bude už devět let, kdy se naposled aktéři tohoto minilondýnského derby střetli. Sezóna 2004/05 byla poslední prvoligovou pro oba kluby zároveň. Vždy tehdy zvítězil domácí tým - na Craven Cottage slavil Fulham po vítězství 3:1, o čtvrt roku dříve triumfoval 2:0 letošní nováček.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Mariappa, Delaney, Moxey - O'Keefe, Campana, Jedinak - Puncheon, Chamakh, Kebe
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Riether, Hughes, Hangeland, Amorebieta - Duff, Parker, Sidwell, Ruiz (Kasami) - Berbatov, Bent
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Začíná z toho být slušný komplex. Aston Villa na Tottenham zatraceně neumí. Desetkrát za sebou už proti němu nevyhrála, poslední úspěch už je více než pět let starý. Úplným extrémem jsou pak poslední dva duely - oba hrané ve Villa Parku. Oba totiž shodně vyhrál Tottenham. Jak na loňský Boxing Day, tak před měsícem v ligovém poháru, výsledek zněl stejně - 0:4.

A Spurs jsou nejen z tohoto důvodu rádi, že konečně nebudou hrát před vlastními fanoušky. Poslední dvě kola jim hrubě nevyšla, doma nejprve remizovali s Chelsea, načež o týden později museli přijmout třígólovou ostudu v dalším lokálním derby s West Hamem. Naopak venku se Kohoutům nyní daří, vyhráli jak ve Villa Parku, tak i v Cardiffu a Machačkale.

Villa se naopak po bídné sérii tří prohraných zápasů zvedla a od půlky září sbírá jeden bod za druhým. Vyhrála v Norwichi, doma senzačně přestřílela Manchester City, a nakonec získala jeden "dobřík" i v Hullu za bezgólovou remízu. Čistá konta se však Villans vyhýbají paradoxně na domácí půdě, kde již čtrnáctkrát v řadě museli svěřenci Paula Lamberta vytahovat minimálně jednou míč ze sítě.

Speciální pozornost bude ve Villa Parku upřena na Androse Townsenda. Mladý křídelník, ověnčený reprezentačními starty, a dokonce i jedním gólem, chytil v posledních týdnech fantastickou formu a je hrozbou pro všechny obrany nejen v Anglii. Manažer Villy Lambert ovšem odmítá, že by rychlíkovi uzpůsoboval svoji vlastní taktiku.

Radost mohou mít příznivci Aston Villy alespoň z návratu útočné hvězdy Christiana Bentekeho. Belgický reprezentant se vrátil po zranění zpět do hry a byl již i v nominace své země v posledních dvou duelech. Přesto však ani do jednoho nezasáhl a nad jeho startem visí otazník. V případě, že by se včas dohromady nedal, připraven je český forvard Libor Kozák.

V podobné situaci je taky Aaron Lennon, který však i přes lepší zdravotní stav v základní sestavě určitě nenastoupí. Nejistý je rovněž Younes Kaboul, ale u něj platí to samé, co u Lennona. Definitivně mimo hru jsou Danny Rose a Etienne Capoue.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Clark, Vlaar, Luna - Westwood, El Ahmadi, Delph - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Naughton - Dembele, Paulinho - Sigurdsson, Eriksen, Townsend - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Premier League se po reprezentační přestávce vrátí do akce v tradičním sobotním poobědovém čase a hned tak bude činit skrze souboj dvou severoanglických celků, jejichž fanouškovské základny se tak nějak latentně nemají rády. Newcastle s Liverpoolem už společně sehrály mnoho památných duelů, ten z dubna 1996 byl dokonce zvolen "utkáním dekády". A na základně jednoho takového pamětihodného střetnutí - pro změnu z dubna letošního roku - teď také Straky strojí Reds krutou odplatu...

Pro Magpies to budou po emoční stránce nesmírně vypjaté dva víkendy plynule navazující na reprezentační pauzu. Nejprve Liverpool a pak rival ze všech největší, Sunderland AFC. Pokud by tyhle dvě střetnutí Alan Pardew nezvládl, zřejmě by se pod ním po kratším uvolnění a třech výhrách z pěti kol opět začala kymácet manažerská židle - či by alespoň na něco takového tlačili sami fanoušci.

Co na tomto dvojzápase dále budí jakýsi strach či respekt, jsou potom již naťuknuté vzpomínky, které evokuje. Závěrem minulého ročníku totiž Newcastle v opačném gardu čelil po sobě stejným dvěma soupeřům a z těchto měření sil vyvázl s potupným skóre 0:9. To se opravdu nesmí opakovat; zejména ona nejtěžší domácí porážka od roku 1925, kterou Straky utrpěly s Liverpoolem (0:6).

Žádnou (alespoň statistickou) měrou tehdy k debaklu Newcastlu nepřispělo duo Suárez-Gerrard, prvně jmenovaný tenkrát dokonce poprvé od kousnutí do Ivanoviće nefiguroval ani na lavičce náhradníků. Teď se nicméně na oba bude upírat pozornost speciálního rázu. Kapitán Albionu před reprezentačními povinnostmi vsadil do sítě Crystal Palace svůj 99. prvoligový zásah a po zajištění letenek do Brazílie půjde povzbuzen za kulatým stým gólem zrovna proti soupeři, na kterého má dobré vzpomínky. Skóroval proti němu celkem sedmkrát; lepší vzpomínky má pouze na Aston Villu.

Naproti tomu Luis Suárez, který se do ligové akce vrátil ihned ve starém stylu třemi brankami, se v týdnu ocitl ve středu pozornosti kvůli dalšímu nahranému pádu a zároveň jej čeká jubilejní 100. představení v liverpoolském trikotu. Schyluje se tím pádem k zajímavému střeleckému souboji, když na opačném konci barikády stojí rozjetý Loïc Rémy. Dříve to byli Demba Ba či Papiss Cissé, teď je Newcastle až nezdravě závislý na gólové produkci tohoto Francouze. Rémy zatím skóroval pětkrát při čtyřech startech v pruhovaném dresu; otázkou ale zůstává, jak dlouho mu taková fazona vydrží.

Liverpool zažívá nejlepší start do sezony od roku 1990 a do klání s Newcastlem půjde povzbuzen o návraty zaběhlých marodů Johnsona, Allena i Cissokha. Kromě toho trest vypršel Lucasovi, zatímco se během reprezentační pauzy na pět týdnů stihl zranit Iago Aspas. To Magpies budou bez obou Argentinců - Jonás pro to má své osobní důvody, Coloccini pro změnu svalové. Na stoperu se tak poprvé spárují Yanga-Mbiwa s Williamsonem, neboť ani Steven Taylor ještě nebude připraven.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Yanga-Mbiwa, Williamson, Santon - Tioté, Sissoko, Cabaye - Gouffran, Cissé, Rémy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Touré, Agger, Sakho - Johnson, Lucas, Gerrard, Enrique - Moses - Suárez, Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 4.00 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
V Cardiffu to během reprezentační přestávky pořádně vřelo. Manažer Malky Mackay byl jednou nohou na odchodu, když vedení klubu odvolalo z funkce jednoho z klíčových mužů realizačního a skautského týmu Iaina Moodyho a na jeho místo dosadil majitel Vincent Tan neznámého Kazacha Alishera Aspalyamova. 23letého synova kamaráda, který doposud nemá žádné fotbalové zkušenosti a před třemi měsíci maloval zdi Cardiff City Stadium.

Nic moc nálada v celku, který má před sebou jeden z nejtěžších zápasů celé sezony - na Stamford Bridge. V západním Londýně to opět začíná šlapat, tedy alespoň výsledkově. Po cenné remíze z White Hart Lane Chelsea před přestávkou vyhrála v Norwichi 3:1, a to i přesto, že ještě šest minut před koncem byl stav vyrovnaný. Právě morální síla bylo to, co klubu scházelo v předchozích týdnech.

Chelsea letos doma vyhrála všechny tři domácí zápasy v Premier League, natáhla tak šňůru domácí neporazitelnosti už na číslo jedenáct - deset z nich navíc zvítězila. Hrozivě pro hosty navíc vypadá střelecká forma Blues, kteří v posledních osmi domácích zápasech vždy vstřelili dvě branky. S tím by Cardiff, který už v ligových zápasech na hřišti soupeře neudržel čisté konto pětkrát v řadě, mohl mít slušné problémy.

A nejen v defenzivě. Bluebirds vystřelili na branku soupeře méněkrát než kterýkoli jiný klub v Premier League. Jejich sedmnáct přesných střel nicméně stačilo na sedm branek a osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Minulé kolo ovšem slavit nemohli, Newcastlu totiž doma podlehli po dvou gólech Loica Rémyho 1:2.

Z historického hlediska nicméně na Chelsea vzpomínají v Cardiffu s úsměvem. Poslední ligový střet už je starý téměř 30 let, tehdy ještě v rámci Division Two skončila přestřelka ve Walesu stavem 3:3. Když se navíc oba celky střetly minule na nejvyšší scéně, vyhrál Cardiff 3:2. Naopak úplně nejčerstvější klání hovoří ve prospěch favorita, v únoru 2010 smetli Blues soupeře 4:1 v rámci FA Cupu.

Ani jeden z tehdejších střelců nicméně nebude na hrací ploše. Vrací se naopak Fernadno Torres, který se zotavil z drobného zranění kolene. Chelsea však nemůže počítat s marody Ashleym Colem a André Schürrlem. Cardiff postrádá jediného hráče - dánského útočníka Andrease Corneliuse.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Bertrand - Ramires, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - Torres
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Gunnarsson, Medel, Mutch - Odemwingie, Campbell, Whittingham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Tady se klidně může lámat chleba. Arsenal během příštích 23 dnů čeká sedm zápasů, během nichž by měl minimálně nakročit za postupem ze složité skupiny Ligy mistrů a potvrdit, že to s jízdou za titulem myslí vážně. Začátek by pro Gunners každopádně nemusel být komplikovaný - skalp Norwich se zdá být povinností...

Nicméně sázkaři by se měli mít před ostrou jedničkou na pozoru. Arsenal už jednou doma s Norwichem ztratil (remíza 3:3 v závěru ročníku 2011/12) a posledně od toho nebyl vůbec daleko. Spasil ho až fantastický trojzásah v poslední pětiminutovce, do níž Londýňané vstupovali jako poraženci. Teď navíc Arsenal čeká měření v rámci Ligy mistrů, takže je nutno kalkulovat s něčím jako podprahovým šetřením sil. A konečně: faktor reprezentační pauzy, během které navíc tahouna Arsenalu Mesuta Özila rozhodilo menší zranění (ze kterého se patrně stihne oklepat včas nicméně). Zde je nasnadě zmínit, že když rok zpátky na pozadí takové dvoutýdenní přestávky Gunners zajížděli na Carrow Road, podlehli tam Norwichi 0:1.

Na druhou stranu od téhle senzační porážky Wengerova parta z 38 zápasů vydolovala úctyhodných 77 bodů a nikdo, vůbec nikdo v tomto kalendářním roce nenasbíral více bodů či výher než právě Arsenal. Z toho už dlouho nešel takový respekt, který by měli ještě posílit uzdravení Cazorla se Sagnou.

Naproti tomu Norwich se přes mohutné letní posilování na nějakou stálou vlnu výkonnosti vyšplhat prozatím nedokázal a se sedmi body sedí nebezpečně blízko sestupové propasti. Minule doma potrápil Chelsea, kterou místy regulérně přehrával, jenže s takovým problémem střelecké impotence ne a ne nadobro zatočit. Výjimku tvoří jen pohárové zápasy, jinak se Canaries naposledy přes jednu vstřelenou branku vyšplhali během úvodního kola.

Právě v zájmu jakž takž fungující ofenzívy musí manažer Christ Hughton doufat, že se mu stihne včas zotavit Anthony Pilkington, jenž kvůli nataženému zadnímu stehennímu svalu opustil kemp irského národního týmu. Hughton je v tomto případě optimistický, zranění prý není vážné. Podobný proces během reprezentační pauzy prodělal také Johan Elmander, ten již ale do základu nepatří.

Arsene Wenger už brzy přivítá zpátky Thea Walcotta, Alexe Oxlade-Chamberlaina a Lukase Podolského - takový čas ovšem zatím nenastává. Zmínění Sagna s Cazorlou jsou jedinými možnými staronovými členy zahajovací jedenáctky favorita.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Flamini - Özil, Ramsey, Wilshere (Cazorla) - Giroud
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Turner, Garrido (Olsson) - Snodgrass, Tettey (Johnson), Fer, Howson, Pilkington (Redmond) - Van Wolfswinkel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Hull City  (sobota 16:00)
Roberto Martinez rozhodně nemá v plánu nic jiného, než se vítězstvím vrátit na vítěznou vlnu, díky které si Everton získal respekt celé Anglie. Do Goodison Parku však přijíždí Hull City, zatím jedno z největších překvapení Premier League. Nováček neprohrál již čtyřikrát v řadě a sídlí na osmé příčce - jen bod a místo za Toffees.

Karamelky jsou přesto velkým favoritem. Do minulého kola byly jediným neporaženým celkem nejvyšší anglické soutěže, než ztroskotaly na Etihad Stadium. Předtím Martinezovi svěřenci nicméně třikrát v řadě triumfovali a především očarovali Premier League krásnou, přímočarou a ofenzivní hrou. Ostatně jen Manchester City, Arsenal a Liverpool skórovali víckrát než oni.

Kromě toho Everton pomalu vytváří ze svého stadionu nedobytnou tvrz. Neprohrál zde dvanáctkrát v řadě, devětkrát z toho vyhrál a osmkrát udržel čisté konto. Naproti tomu Hull City ještě nedokázal skórovat proti týmu z horní poloviny tabulky. Na suchu zůstal jak proti Chelsea, tak i proti Manchester City a Aston Ville. Právě s tou posledně remizoval 0:0 na vlastní půdě.

Co se vzájemných klání týče, má navrch rovněž tým z Liverpoolu. Vyhrál obě poslední domácí střetnutí. Hull navíc na jeho trávníku nevyhrál už dlouhých jednašedesát let.

Co jej však může těšit je návrat nejlepšího hráče Robbie Bradyho, který se překvapivě rychle zotavil po operaci kýly. Na marodce však stále zůstávají James Chester a Robert Koren. Everton naproti tomu přišel na dlouhé měsíce o Darrona Gibsona, který si přetrhal vazy v koleni. Dále jsou mimo hru Pienaar s Alcarazem; vrací se však Gareth Barry, jenž proti Citizens kvůli smluvní klauzuli nemohl hrát.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barkley, Barry, McCarthy - Mirallas, Lukaku, Naismith
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Rosenior, Faye, Davies, Figueroa - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Brady - Aluko - Graham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Kdo by to byl na startu sezony řekl: Manchester United v rámci osmého kola hostí lépe postavený Southampton. Saints jsou na tom vskutku o pěkné čtyři body lépe a dokonce se ocitají na nejvyšší prvoligové pozici od prosince 2003. Nikdo by se tak neměl divit, kdyby se náhodou Old Trafford při sobotním podvečeru zase jednou zahalil dočerna...

A to navzdory tomu, že jediný bod dovezený Sotonem z Divadla snů v rámci Premier League pochází z roku 1999 a běžný divák si ho obyčejně spojí s donebevolající hrubkou zaskakujícího italského brankáře Massima Taibiho. (Ten tehdy po Southamptonu odchytal za United už jen jediný zápas.) Jižané jsou teď totiž doopravdy silnější než kdy dříve a jejich vysoké postavení není bůhvíjakou náhodou; však také vlastní nejlepší defenzívu soutěže, která se pyšní neuvěřitelnými pěti čistými konty a pouhými dvěma inkasovanými brankami.

Zrovna proti Sotonu by se tedy hodilo partnerské duo Rooney-Van Persie, kterému to zatím letos pod Davidem Moyesem pospolu příliš neklape. Reprezentační pauza měla znamenat vzpruhu a minimálně nakročeno k ní měla znamenitě. "Wazzovy" góly významně pomohly Anglii k postupu na mistrovství světa, přičemž "létající Holanďan" se prostřednictvím hattricku do sítě Maďarska stal nejlepším střelcem v historii nizozemského nároďáku. Jenže...

...pak si Persie namohl lýtkový sval a do sobotního klání dost možná vůbec nezasáhne. Což je samozřejmě velká komplikace. Tím spíš, když zdravotní trable sužují rovněž Cleverleyho (také lýtko) s Ferdinandem (třísla). Celý trojlístek nicméně určité šance na včasné zotavení živí, to ano.

Spekulace ohledně zranění Artura Boruce, které pak polského brankáře mělo vyšachovat z kvalifikačního duelu s Albionem, se nakonec nepotvrdily, a tak uzdravenému Shawovi a spol. bude krýt záda obvyklá jednička.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Vidić, Jones, Evra - Fellaini, Carrick - Welbeck, Rooney, Januzaj - Van Persie (Hernandéz)
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Schneiderlin, Wanyama - Lallana, Osvaldo, Davis (Rodriguez) - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Stoke City versus West Bromwich Albion. V březnu tohoto roku společně tyto celky daly vzniknout bezduché remíze 0:0, kterou by prý komentátor BBC Alistair Mann bez jakéhokoliv přemítání označil za nejhorší zápas, jaký kdy komentoval. Zároveň šlo o stvrzenku dlouhodobějšího trendu, podle něhož nyní jediný z posledních pěti měření sil těchto soupeřů vygeneroval alespoň tři góly...

A od tohoto nastavení se patrně neupustí ani tentokrát, třebaže obě mužstva jdou do utkání na pozadí podobných výsledků jako na jaře. Stoke má například za sebou tu samou třízápasovou šňůru bez bodu, naopak WBA je tím optimističtěji naladěným šermířem, jenž už čtyřikrát v řadě nepoznal přemožitele - a to i přes překážky v podobě výletu na Old Trafford a domácího setkání s rozjetým Arsenalem.

Stoke s West Bromwichem si vlastně navzájem nastavují zrcadlo. Totiž ještě tři kola zpátky by byl zřejmě žhavým favoritem celek z Britannia Stadium, jenž z úvodních čtyř střetnutí vydoloval slušných sedm bodů. Naopak Throstles odstartovali ostudně, na výhru se načekali čtyři kola - a do jisté míry je spasily teprve pozdní akvizice v osobách Sessegnona a Amalfitana (případně šokující entrée mladíčka Berahina).

Baggies představují pro Stoke historicky poměrně oblíbeného soupeře, vždyť mu připravili všehovšudy jedinou porážku z osmi pokusů. Nicméně teď asi ostrou jedničku očekávat nejde. West Brom bylo přeci přes reprezentační pauzu posíleno o navrátilce Anichebeho, Vydru, Longa i Geru - naopak Stoke zřejmě přišlo o Camerona a kvůli lehčímu úrazu toho moc nenatrénoval ani Walters, jenž se pro bolavá třísla neúčastnil kvalifikačních bitev v dresu Irska.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Pieters - Walters, Wilson, Ireland, N'Zonzi, Etherington - Arnautović
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Mulumbu - Amalfitano, Sessegnon, Berahino - Anelka (Long)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Chybělo málo a Gustavo Poyet seděl v sobotu na opačné straně barikády. Poté, co Roberto Martinez v roce 2009 Swansea opustil, byl právě Poyet jedním z kandidátů na jeho křeslo. Místo něj však na trůn usedl Portugalec Paulo Sousa a uruguayský trenér si musel na účinkování v útrobách Liberty Stadium počkat další čtyři roky. Nyní zde zahajuje angažmá v topícím se Sunderlandu.

Čekání na výhru nebo čisté konto je už příliš dlouhé. Jedenáct zápasů a v neděli tomu bude přesně půl roku, kdy fanoušci Mackems po závěrečném hvizdu radostně křepčili a "spasitel" Paolo Di Canio zuřivými oslavami zaplnil přední stránky všech plátků po historicky vysoké výhře v derby na půdě Newcastlu.

Čas plyne, dny ubíhají a z Mesiáše stal se Jidáš. Di Canio si znepřátelil fanoušky, hráče a nakonec i vedení, které jej před čtyřmi týdny propustilo. Jeho nástupcem se začátkem října stal Gus Poyet, jehož cíl je jasný. Okamžitě začít sbírat body, aby Black Cats co nejdříve stáhli šestibodovou ztrátu na nesestupové pozice a vrátili se do středu tabulky.

Na hřišti Swansea se nevyhrává, nyní se však červenobílým nabízí situace, ze které lze vytěžit body. Kromě impulsu v podobě nového manažera můžeme přičíst jistě nezcela pozitivní náladu v řadách Velšanů. V lize dvakrát za sebou prohráli, k tomu vypadli ve třetím kole ligového poháru - jedinou radostí z posledních čtyř kol tak zůstává hubená výhra z Evropské ligy, kdy na Liberty Stadium přijel St. Gallen.

Před sezonou černý kůň Premier League rovněž tápe, jen lepší skóre vůči Norwichi drží Swansea nad vodami, jež nevábně zavánějí pádem do Championship. V týmu Michaela Laudrupa nefunguje spolupráce dvou největších hvězd Michua s Bonym Wilfriedem, na něž se spoléhalo nejvíce. Tedy alespoň v lize (dohromady jen tři branky) - naproti tomu na evropské scéně nasázela dvojice z šesti zápasech gólů sedm.

Šanci na další nápravu mají v kole osmém, kde jim už může znovu pomoci Španěl Pablo Hernandéz, jenž se konečně vykurýroval ze zranění. Fit je i Jonathan de Guzman, s nímž se právě Bony nejspíš bude prát o místo v základní sestavě. V případě, že by zvítězil Nizozemec, Michu se posune na hrot útoku. Otazník dále visí nad levým obráncem Benem Daviesem; kapitán Ashley Williams je mimo hru stoprocentně.

V novodobé Premier League Sunderland proti Swans ještě neprohrál - navázat na tuto skvělou bilanci může posední tým tabulky i s pomocí kanonýra Stevena Fletchera, který se po problémech s ramenem vrací na scénu. Nesmí hrát naopak záložník Ki, jenž na severu Anglie hostuje právě z Velšského klubu.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Amat, Chico, Taylor - Dyer, Caňas, Shelvey, Hernandéz - Michu - Bony (De Guzman)
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Westwood - Čelůstka, O'Shea, Roberge, Colback - Johnson, Cattermole, Gardner, Giaccherini - Altidore (Larsson) - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 18:30)
Fanoušci Hammers nyní mluví především o zlém dítěti anglického fotbalu Ravelu Morrisonovi. 20letý záložník skóroval třikrát v posledních čtyřech soutěžních zápasech West Hamu, nejvíc nadchl famózním sólem proti Tottenhamu, při němž si pohrál s oběma stopery i brankářem Llorisem. V reprezentační pauze navíc vsítil dva góly Litvě a náhle patří mezi nejsledovanější anglické hráče.

V základní sestavě nebude chybět ani v sobotu proti Manchesteru City - v utkání, které uzavře sobotní program osmého kola Premier League. A Kladiváři do něj vstoupí v euforické náladě, kterou snad nepřerušila mezinárodní přestávka. Vítězství 3:0 na White Hart Lane zůstane příznvcům Hammers dlouho v paměti. S jídlem navíc roste chuť...

...proto si Východolondýňané přejí další skalp zvučného soupeře. Do Upton Parku přijede předloňský vítěz Premier League Manchester City, jemuž to na hřištích protivníků zatraceně neklape. Letos prohrál v Cardiffu, na půdě Aston Villy a se Stoke uhrál jen bezgólovou remízu. Dobrou náladu nepřinesl ani domácí duel proti Bayernu v Lize mistrů, kde byli Citizens osmdesát minut vyloženě na ručník a jen zlepšená hra v závěru zamítla ostudu.

Svěřenci Manuela Pellegriniho tak budou chtít navázat na úspěch z minulého kola proti Evertonu, který jako vůbec první celek letos porazili. Nahrává tomu i šestizápasová série bez porážky právě s West Hamem. Kladiváři navíc na City neumí ani doma, neporazili ho už třikrát po sobě. Z těchto klání nicméně získali alespoň dva body za stejný počet remíz.

Obejít se nicméně musí bez stopera Jamese Collinse, který se zranil při utkání za Wales. K dispozici není ani staronová útočná akvizice Carlton Cole. Man City nemá k dispozici kapitána Vincenta Kompanyho, ani dalšího stopera Martina Demichelise.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Tomkins, Reid, Rat - Diamé, Noble, Nolan - Morrison, Vaz Té, Downing
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Nastasić, Lescott, Kolarov - Navas (Nasri), Fernandinho, Touré, Silva - Agüero, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.20 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC751114:816
2.Liverpool FC751111:516
3.Chelsea FC742110:414
4.Southampton FC74217:214
5.Manchester City741217:813
6.Tottenham Hotspur74126:513
7.Everton FC733110:912
8.Hull City73226:711
9.Manchester United731310:910
10.Aston Villa73139:810
11.Newcastle United73139:1210
12.West Bromwich Albion72327:69
13.West Ham United72237:58
14.Cardiff City72237:98
15.Swansea City72148:117
16.Stoke City72144:77
17.Norwich City72145:97
 Fulham FC72145:97
19.Crystal Palace71065:133
20.Sunderland AFC70165:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1888)

Přidat komentář
Melisko

1. pre Soton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Spasitel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

LFC!!!

Reagovat
Darren Fletcher

dnes zaútočíme na priečky znamenajúce EL UEFA!

Reagovat
smazaný uživatel

a potom vraj scouseri majú veľké oči...

Reagovat
kiwwi

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/085afa1db185b46d4af1852be5d6251f_large

The Daily mail predicted the 2014 england squad in 2008 .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá strana je asi nejblíž, škoda že oba zničili/ničí zranění

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Sam

Reagovat
Zaschrona

Baxter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je skôr smutné ale.

Reagovat
Le Gunner

...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

S výhrou dnes by bylo všechno veselejší. Ale tipuju 1:2.

Reagovat
kiwwi

aspon remizu musite uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Se stopery Mbiwa / Williamson? ..

Reagovat
FC Porto FC

Borci myslíte že bude hrát Wilshere?

Reagovat
afc

Bude.

Reagovat
R22

SAS budou trhat

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

dal som na arsenal - noriwch 3,5+ verim v nekompromisnu vyhru na čele s vracajucim sa cazorlom

Reagovat
fff

Za stavu 0-0 Simon daco neskutocne vychata a nasledne dame tri, cize 0-3. Obrana NUFC proti Evertonu bola tragicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezgólová remízka a půjdu spát se spokojeným pocitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se vyplatí zkusit vsadit na Sunderland, konečně vyhraje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

heh, Gnabry tam bude asi permanentkár v strede.

Reagovat
SunFells

No jo, klukovi schází Perova technika.

Reagovat
vladis271

No, Jose a Lucas dnes nenastúpia. To je ako pane mám pro vás dvě zprávy jednu zlou a druhou dobro. Kterou chcete slyšet dřív?

Naľavo dúfam nastúpi Cissokho. Nejak to tam odmaká. A na DM Hendo, ktorý nebude mať s motiváciou ako mackem problém. teším, teším

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo bude dnes pod SAS.

Reagovat
vladis271

AM mu nidy nesedelo, čo to zas ten narcis ide s nimi skúšať?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že já si myslím, že tam mu to pod SAS bude sedět hrozně moc..

Reagovat
fff

Podla man proti tragickej obrane NUFC by tam bol dobry, jednak ich bude skvele pressovat a okrem toho bude svojim pohybom robit miesto pre SAS.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin by nemal hrat, tak....DDG- Rafa, Evans, Vidic, Evra- Nani, Carrick, Fellaini, Januzaj- Kagawa- Rooney

Reagovat
mithro

jo, bolo by to krasne ale neverim tomu, ze Moyes postavi do zakladu Kagawu

Reagovat
Swarley

čekám spíš:

DDG - Evra, Vidic, Jones, Rafael - Nani, Carrick, Fellaini, Valencia - Rooney, Welbeck

Reagovat
mithro

Tony nebude hrat, tak isto ako Javier, kv repre podla mna. Resp budu ale max z lavicky. Ale tiez si myslim, ze pred Kagawom dostane prednost Welbz.

Reagovat
Swarley

hmm, tak s tím jsem jaksi nepočítal

Reagovat
Miguel19

...když vedení klubu odvolalo z funkce jednoho z klíčových mužů realizačního a skautského týmu Iaina Moodyho a na jeho místo dosadil majitel Vincent Tan neznámého Kazacha Alishera Aspalyamova. 23letého synova kamaráda, který doposud nemá žádné fotbalové zkušenosti a před třemi měsíci maloval zdi Cardiff City Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no...protekce jako všude jinde, když máš známé jde všechno a nemusíš ani nic umět.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď bude hrať Bac, Kos a Santi, dnes to musí byť výhra.

Szcz - Bac, Kos, Per, Gibbs - Arteta, Flamini, Ozil - Santi, Ramsey, Giroud

Reagovat
Counter

Santi ještě v základu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam bude Jack, no.

Reagovat
kvasha16

Petr-Brano, Luiz, JT, Ryan - Lamps,Mikel - Willian, Mata, Hazard - (na hrote je to jedno, aj tak nikto neda gol ) - s tym by sme mali vyhrat

Reagovat
kvasha16

a dufam ze si co najviac zahra KdB, neverim ze by hral zaklad, tak snad okolo 60 minuty naskoci do zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Adnan Januzaj signs new five-year contract with #mufc. Adnan: “I've always felt this was the right club.”

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vystrihnúť toho Adnana a máme ďalší zo série "I have no idea what I'm doing".

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

spíš je zvláštní to rádoby podání ruky...taková trošku leklá ryba

Reagovat
smazaný uživatel

to skoro vypadá jak nějaká koláž z photoshopu

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

no, konecne mame pokoj s tymto

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

to bolo jasne, ze Adnan nikam nejde

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

ale ta fotke kde je aj Ed, to su hrozne ksichty aj s Moyesom

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som ti ju tu chcel dat, ze pozri aky je Ed vysmiaty a ty si o nom pochyboval

Reagovat
mithro

to mu isto Gill aj s Fergiem dohodli, on prisiel len na fotenie

Reagovat
mithro
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Eden Hazard has played more successful passes in the final third of the pitch than any other #BPL player in 2013-14 (135)

aspon nieco, ked uz to herne neni ono

Reagovat
mithro

Adnan Januzaj has signed a new 5 year contract with Manchester United.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz ted bude brat vic nez nejvkalitnejsi anglicti brigadnici

Reagovat
Carrick

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

uvidím dnes jen první poločas,což by mělo být to lepší podle aktuálního ročníku. Ztráta Lucase mi nevadí, ztráta Enriqueho bude citelná. Proti té jejich obraně to musí S+S zařídit a Gerrard by mohl dát taky stý gol třeba z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

mas kristalovou kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

"Abou Diaby si bude muset počkat na svůj další návrat na hřiště. Záložník Arsenalu si v březnu vážně poranil koleno, nyní se vyskytly další komplikace a k dispozici bude až v březnu příštího roku."

ten borec už je vážně v koncích není tohle nakonec jeho nejdelší zranění?? Nebo s tou zlomeninou chyběl dýl...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho

Reagovat
afc

Neskutocna smola.Pre svoje dobro by mal radsej ukoncit karieru.

Reagovat
kmotor corleone

to je silenost. mal by si zacat robit trenersku licenciu a na karieru hraca sa uz konecne vysrat. takto skonci na voziku.

Reagovat
sejber

sialenost je ze tento hrac ma u nas zmluvu s nadstandartnym platom do konca buducej sezony

Reagovat
mithro

Rumours of Carrick not being available today through injury.

Reagovat
Pigeon

Může hrát Fellaini? Je zdravotně OK? Rád bych ho viděl v úloze Carricka

Reagovat
mithro

no ak je carrick out tak nam nic ine ako Fellaini a Anderson ani nezostava

Reagovat
vodka

Jones, Giggs...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no na vas to stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

máš pocit, že ste nás v strede prehrávali,

Reagovat
smazaný uživatel

i tak to stacilo

Reagovat
mithro

mam pocit, ze sme vyhrali

Reagovat
mithro

mozno by som skusil Fellaini, Jones, nech moze ta stvorka pred nimi len utocit.

Reagovat
vodka

já bych to tak dal asi taky, ale nevim, jestli je Fellaini 100% fit. Moyes zase zraněné hráče moc nenasazuje, takže jsem zvědav...

Reagovat
Swarley

třeba překvapí se středem Giggs-Anderson

Reagovat
mithro

to by stoperi odmietli nastupit dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som normalne hral Fellaini-Anderson, Fellaini by to cistil vzadu a Andy by mohol konecne ukazat nieco viac aj do ofenzivyy...podla mna Andymu sadne viac Fellaini ako Carrick

Reagovat
vladis271

Soton a hlavne Rickie si na vás pochutnajú

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som dal 1X.

Reagovat
Carrick

To musíme zvládnout i bez něj. Nejsme Liverpool, aby jsme s takovými týmy doma prohrávali.

Reagovat
Swarley

dneska to zvládneme i bez něj, ale spíš by mě zajímalo na jak dlouho bude out...

Reagovat
Swarley

problémy se středem zálohy a ty tu dej článek se Scholesem...aaaaa, jak jen mi tenhle chlapík chybí

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre LFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Carrick

Jinak v PD sekci je už nějakou tu hodinu preview a zatím jeden příspěvek. Ta liga vyloženě táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan ťa počul a šiel to zachrániť

Reagovat
madridcan

Nie, az teraz cital vas preview ALe cudoval som sa aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

už dva!

taky o čem tam chceš pořád diskutovat, když půlka fandí jednomu týmu a druhá druhému

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

A to dnes ještě hrají Real a Barca. Zítra teprve potáhnou ty zápasy jako Betis-Elche nebo Rayo-Almeria

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa potom každý čuduje, že vyliezajú spod PD a lezú do PL. Sa im ani nečudujem, keď jediné, čo sa v tej lige deje je Rayo - Almería.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Cissokho, Toure, Skrtel, Sakho, Johnson, Henderson, Gerrard, Moses, Suarez, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě potom Hendo na AM a Allen na DM a bude to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

------------------Mignolet

-----------Toure, Škrtel, Sakho

Johnson, Henderson, Gerrard, Cissokho

---------Moses, Sturridge, Suárez

Tohle rozestavení nám fakt může sedět perfektně.

Reagovat
cristiano.K.

podle mě to bude furt 3-5-2 s tím blbým Mosesem na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trojka vepředu nemá určenou pozici.

Reagovat
cristiano.K.

S+S jsou útočníci, Moses si běhá kde chce jako AM, určené pozice mají.

Reagovat
smazaný uživatel

I oni dva se stahujou často pro míče a Moses pak hraje skoro hrot. Jasně, že pozici mají určenou, ale pohybujou se všude, takže maj volnou pozici.

Reagovat
cristiano.K.

s tím se dá souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě až se vrátí Couts a koupíme pořádný DM to bude paráda

Reagovat
Zaschrona

Je fajn, ze tohle rozestaveni hrajete. Zdalo se mi to uz pred sezonou jako pro vas mozne vyborne reseni.

Reagovat
cristiano.K.

nehrajeme a nehráli jsme ho. http://sulia.com/latestfootierumours/

Reagovat
Zaschrona

vsak to hrajete, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Krul, Debuchy,Yanga-Mbiwa, Williamson, Santon, Cabaye, Tiote, Sissoko, Gouffran, Ben Arfa, Remy

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

hodně silná sestava

Reagovat
mithro

Remy hattrick

Reagovat
afc

Obaja gol za 1,6

Reagovat
Kenneth

1 Angličan. odpad ten tým.

Reagovat
stiflerovamama

Ta obrana je ale priechodna.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ten stred vyzerá, že by nás mohol prehrať... mohol hrať Allen a Hendo na AM, škoda

Reagovat
cristiano.K.

v to jsem tajně doufal a bez Mosese hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude ta ofenziva hrat co nejvic v pohybu, to by mohlo LFC nadelat problemy.

Reagovat
kiwwi

tak ta obrana je fakt smiesna jedina sanca je, ze ich prestrielaju

Reagovat
smazaný uživatel

bojím sa dvojčlenného stredu v zálohe a taktiež Mosesovej lenivosti pri vracaní sa..S týmto môžeme mať problém.

Reagovat
cristiano.K.

ta lavička naše

Br. Jones, Agger, M. Kelly, Flanagan, L. Alberto, Sterling, Allen

Na co je tam Flanno a chybí Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo čakáš od našej lavičky.

Chýba Coutinho, Aspas, Enrique, Lucas

Reagovat
cristiano.K.

Ibeho místo Flanna, níc víc, myslím, že z toho příspěvku se to dalo pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac víc píše než myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani toľko nepíšem

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

stejně by tam šel místo Ibeho Raheem

Reagovat
cristiano.K.

jasně,ale o to tu nejde

Reagovat
Kowe

chápu tě, ale vpodstatě je to jedno kdo tam sedí, protože se na to hříště nedostane

Reagovat
cristiano.K.

já vím,že by se na hřiště nedostal,ale zas když od začátku soutěže chodíš na lavičku a pak ani to né,tak tě to může trochu psychicky nalomit, jako že má zas o něco dál do základu, Flanno na hřiště stejně nepude, i kdyby hořelo.

Reagovat
Kowe

třeba zas chtěl podpořit psychiku Flanna, že má možnost se tam dostat

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem v šoku,že dostal přednost před Wisdomem

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj

Reagovat
PhilipS

Dneska ideálně takhle:

----------------Sczc--------------

Sagna---Mert--Kosc---Gibbs

--------Ramsey--Flamsta-----

Rosicky-----Ozil-----Wilshere

--------------Giroud---------------

Reagovat
Nikikrew

si myslis, ze Arsene neda Artetu do zakladu?

Aj ked s tebou suhlasim a chcel by som to tak, viem ze Arsene MUSI dat Mikela do zakladu.

Reagovat
Lacko_Boh

bol by som sklamany ak by to spravil

Reagovat
PhilipS

uvidíme no...dneska věřím, že ho posadí...Ramsey-Flamster nemá důvod bourat...a zas dát ho tam třeba místo Rósy by bylo moc defenzivní proti Norwichi doma...

Reagovat
smazaný uživatel

t's been almost 7 months since a non-Frenchman scored a league goal for Newcastle (Cisse vs Fulham).

ne ze by za tu dobu strileli mraky golu, ale stejne, 7. dubna...

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse je idealni non-Frenchman no

Reagovat
smazaný uživatel

upravme to na non-French speaking players a to už se stačí vrátit jen další o týden zpět, kdy se trefil Santon

Reagovat
smazaný uživatel

JANUZAJ PREDĹŽIL O 5 ROKOV!!!!!!!!! KURVA JOOOOOOOOOOO

Reagovat
Staenly10

Na jakym streamu se budete koukat na Live, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.hqsportz.com/

supr flash na nufc - lfc

Reagovat
Kenneth

Dík. Mám dneska nahovno internet a jede to úplně úžasně a navíc ta kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro
Reagovat
aragorn

Jsem zvědavej na Cissokha. Škoda, že není v základu Allen místo Mosesa a Hendo by hrál AM

Reagovat
Kenneth

Gerrard úžasný. Kdo tu psal že je Parker a Henderson předním a on nemá v sestavě Live co dělat?

Reagovat
I am Mancunian

bublifuk

Reagovat
Kenneth

Jj. A ještě psal že jsme děti a že tomu nerozumíme a proč se s náma vůbec o tom baví.

Reagovat
I am Mancunian

tak on je znamy futbalovy expert

Reagovat
kiwwi

a keby ste chceli nieco o mladezi, tak lolkaca sa pytajte, dvaja najvacsi experti siroko daleko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Máte nejaký stream ktorý by fungoval na internete s 48kbps pripojením?

Reagovat
smazaný uživatel

možná nějaké rádio s málo kvalitním zvukem

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit ako keby som sa vrátil v čase

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
13

Takový zpracování dokážu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, takový střevo nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

z Allyho mam špatnej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál dlouho. On se otrká. Stejně jak Sakho.

Reagovat
I am Mancunian

skrtel zatial suverenny

Reagovat
Side

Ty vole, jak sympatickej by byl Liverpool bez toho zmrda v útoku A pro jistotu si na něho aji zabliju

Reagovat
Side

btw vím, že zatím nic špatnýho nepředvedl, ale su na něho prostě alergickej

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopavani balonu a hra v chuzi bude na LFC urcite platit

Reagovat
soukup

stačí to

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon uz se nakopava po zemi do brany

Reagovat
kiwwi

jj sak aj Cabayeho strela bola ako keby len chcel nakopnut loptu dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
Miguel19

Moses

Reagovat
I am Mancunian

mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to bylo skoro nechytatelný

Reagovat
I am Mancunian

to brankar musi mat

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo... tak to jo no.

Reagovat
Zaschrona

nadhera

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tvl proč my vždycky takovej náhodák

Reagovat
smazaný uživatel

prej nahodak

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna chtel spis rict gol z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak takovéhle góly nepadaj fakt každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye jiný nedává

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem to od něj, tihle hráči to prostě budou zkoušet, když to mají v noze

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš proč po něm nikdo nešel. ho tam nechají rozběhnout a pak měl čas a prostor na střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hmm, pěkná

Reagovat
Swarley

aha, Mignolet neviděl nic

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye !

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Side

Jede vám Bloodzeed v pohodě?

Reagovat
Error

Jestli ti blbne obraz, tak si trochu posuň čas na té ose.

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

a mignolet a mignolet a mignolet

Reagovat
soukup

?

Reagovat
kiwwi

no podla mna chyba

Reagovat
soukup

podle mě jsi buď blb, nebo provokuješ

Reagovat
kiwwi

co je to zase za komunikacia chod do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
aragorn

chyba? nechytatelná, ta trajektorie letu, měl malou šanci to chytit

Reagovat
Miguel19

Já co to tam hází za šmudlu

Reagovat
smazaný uživatel

CABAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Cabajka

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaykooooooo

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze tento Newcastle sa moze pohybovat do toho 8 miesta

Reagovat
stas87

OT:

ake mate skusenosti s podlozkami ktore ochladzuju ntb? moze mi niekto poradit v tom ktora je najlepsia?

Reagovat
Flamex

Já mám Zalman NC1000 , absolutní spokojenost. Sice není nijak nádherná, ale sto pro učelná. Jedna z TOP chladíček.

Reagovat
madridcan

23'

Cabaye Y.

Tiote C. + Tiote C. + Tiote C.

http://www.livesport.cz/zapas/plSc5COj/#prehled-zapasu

Reagovat
madridcan

Takuto futbalovu skupinu by som rad videl. Take tie fory ako su na titulnej fotke

Reagovat
13

Coutinho chybí uplně neuvěřitelně, Studge i Luis nedostanou od naší zálohy ten správnej pas.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Moses nejhorší na hřišti zatím.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran dnes ostal v satni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je spatnej uz delsi dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Porad o tridu jinde nez Cisse.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je letos i Obertan Ne ja nevim, Gouffran proste nema formu, ale vazim si toho, jak neustale bojuje a vraci se. Jenom se mi nelibi, ze z toho ofenzivniho trojlistku se na hrotu mota ten, co se tam hodi nejmin.

Reagovat
smazaný uživatel

A nelibi se mi spis dlouhodobe Sissokho.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zas dnes Sissokho dost paci

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran <3

Reagovat
13

Jinak ten gol šel přes Sakha, nemůžu si pomoci, ale nejsem z něj zatim tak nadšenej jako většina kolegů tady.

Reagovat
Zaschrona

Tiote hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Captain!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mne pripada uplne priserny

Reagovat
kiwwi

teda nie priserny, ale robi blbe rozhodnutia

Reagovat
I am Mancunian

moses je na facku fakt

Reagovat
13

Moses to všechno zajebe, proč to Allen nebo Alberto místo něj nejlíp v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye je fakt top top hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

At uz hoho srace koupi Real, Barcelona nebo kdokoli, hlavne at je pryc z ligy.

Reagovat
Side

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Flamex

yeah!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Flamex

yeah!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, jak ten sulin zase padal

Reagovat
13

A co jako? Tohle dělá kde kdo. Jenom protože je to Suarez se to zas bude řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak proto to resi. Protoze to proste dela porad.

Reagovat
13

že teatrálně padá? Bylo uplně jasný, že když se ho dotkne, tak Suarez spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Da se spadnout i normalne, a ne delat vrtulnik jak tady ten picus

Reagovat
13

On většinou padne jak kdyby dostal ránu od elektriky, to jo. Každopádně Suarez umí daleko horší kousky, jestliže blejete na tohle, tak při opravdovejch divech asi musíte mlátit do monitoru.

Reagovat
smazaný uživatel

A nic jako, je to proste vtipny, ze k tomu vzdycky musi pridat tu svou show

Reagovat
kiwwi

a to ako nemame riesit ci co?

Reagovat
13

řeš si co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervená? Rozhodca ty si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ked uz piskol faul, tak cervenu dat musel. Ci bol faul je vec druha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel, určite by si to obhájil. Nepáči sa mi to dávať červenú aj penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je logickejsie, ze daval aj cervenu, ako keby ju nedal

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím v tom žiadnu logiku. Spadol v 16tke penalta. Nebol to nebezpečný zákrok aby mu dal aj červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez isiel sam a bol faulovany, co viac chces na cervenu?

Reagovat
smazaný uživatel

byl sám před brankářem

Reagovat
fff

Je to nespravodlive ale take su pravidla, tak co tu chceme riesit.

Reagovat
soukup

faul to byl naprosto jasnej

Reagovat
kiwwi

ked uz tak, tak cervena a zlta pre suareza za prifilmovanie

Reagovat
Flamex

jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale červenou bych za tohle prostě nedával. Vím, že to tak je v pravidlech. Ale pro ten tým to jsou prostě 2 tresty.

Reagovat
13

Nemá na něj co hrabat

Reagovat
blaugrana

Cissokho je vtip a Stewie už hrá len za zásluhy zrejme. Ten by snáď nepobehne ani keby ho naháňala svorka vlkov.

Reagovat
smazaný uživatel

a mozem to jebat cely zapas

Reagovat
fenixLFC

jasna ale to azs bude placu lebo je to suarez

Reagovat
soukup

viditelněji faulovat už asi nemohl, to byla hrozná blbost

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je vocas ty vole

Reagovat
kiwwi

Suarez si priniesol diversku formu z repre

Reagovat
fenixLFC

ty si fakt kok*t

Reagovat
Side

špína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

ty máš pořád stejně bídnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

troska hate na Suareza, je to diver, ale toto bola cista penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEE.. 100!

Reagovat
smazaný uživatel

akoze penalta mala byt, ale ten kokot zase isiel k zemi komicky

Reagovat
fff

Faul tak 50 na 50, ked uz ho piskol tak cervena spravne...ale fakt bolo vidiet, ako si po to Suarez siel, mohol radsej skusit hrat . Ale tak vieme vsetci aky je.

Reagovat
soukup

50 na 50? dyť evidentnější penaltu jde těžko vidět, naprosto hloupej faul, dát mu ruku na rameno, zaprvé je to vidět a zadruhé se to prostě píská. Pro rozhodčí je to jednoduchá záležitost, když sou tam ruce

Reagovat
vitasrp

Tyvole, v tomhle případě se řeší fakt píčovina totální..

Reagovat
smazaný uživatel

neriesim, len som sa vyjadril, ze padal komicky zase, nepopieram, ze bol faul..

Reagovat
aragorn

Panebože a jak měl asi padat, když ho zatáhne za rameno. Tady ten hate na něj už přesahuje všechno

Reagovat
mickey mouse

Je tam

Reagovat
fenixLFC

100. steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeve

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžene

Reagovat
soukup

má to být 0:0 no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som prvý gól. Ale hlavne to amlo byť s 11timi hráčmi na ihrisku.

Reagovat
I am Mancunian

spina diverska

Reagovat
smazaný uživatel

Yung

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je po zapase asi..

Reagovat
mithro

suarez skusene

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zapase no

Reagovat
vitasrp

Ukázkovej příklad hráče, kterej u fotbalu nedokáže ani minimálně přemýšlet.

Místo aby Suareze nechal zakončit, tak vlastně zkurvil úplně celej zápas tím, že poslal svůj tým do deseti..

Reagovat
kiwwi

toto je strasne tazke, to je taky reflex ked chces obehnut hraca z druhej strany, tak polozis ruku na rameno...v tom zlonku sekundy na to nemas cas mysliet

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niekto s normalnym pohladom na vec :) sice sa nikdy radsej nezapajam do diskusii ale si jeden z mala objektivnych ludi, v tejto sekcii :)

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme myslene na vistasrp, a nie kiwwiho :D

Reagovat
smazaný uživatel

Spis hraje ve stresu a pod tlakem. Jinak zrovna Mbiwa obvykle pusobi, ze u toho premysli.

Reagovat
vitasrp

Je to možný, já v tomhle případě fakt udělal neoblíbený závěr na základě jednoho momentu, za posledních 10 měsíců mám totiž o NUFC úplně minimální přehled..

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu situaci to sedí, jen jsem to chtěl trochu zkorigovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si rozhodca dokáže obhajišť, tie nezmyselné fauly čo píska tak by si určite dokázal obhájiť aj penaltu bez červenej karty.

Zbytočne zabili Newcastle.

Reagovat
fenixLFC

tebe jebe? Jasny faul, yanga bol navyse posledny hrac. Je to jeho hlupost ze tak debilne do toho isiel, ale vsetko naprosto jasne tak neviem co to zas predvadzas

Reagovat
vitasrp

Vždyť to byla naprosto ukázková červená, to by jinak byla velká chyba, kdyby ho nevyloučil.

Nic to nemění na tom, že s penaltou v kombinaci s červenou kartou obecně nesouhlasím.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

nauč se pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Zase brečení na Suareze.. neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Brečení na Suareze Když řeknu, že si idiot, tak na tebe brečím? Tohle slovo se fakt nedá křečovitě nacpat úplně kamkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco mas predovsetkym potrebu niekomu hovorit za kazdych okolnosti, ze je idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Vždyť sem to neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To som taktiez nenapisal, ze si to spomenul. Iba som sa pytal na logiku tvojho argumentu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, beru to blití na něj. Obránce ho chytne za rameno, tak spadl.. ty vole, však takhle by spadl každej, ale jenom, že je to Suarez, tak to bylo zase simulování.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tomu se říká pověst. A za tu svou může jenom on sám.

Reagovat
soukup

Že mu tady každej nadává do píčusů i když to nebylo vlastně nic hroznýho a v dnešní době tohle dělá spousta čutálistů je ale jeho vina. Už mockrát prostě divoval xkrát hůř než teď a chová se jak pako

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

hlavne zy ti slovo krcovite krcovite pchas vsade

Reagovat
fenixLFC

*ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

MUfani vam drbe? Aj ked nemam rad Suareza, tak toto bola jasna penalta a cervena karta.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo rika, ze nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

ale no

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Side

to je úplně jedno, na tu špínu se může blit kdykoliv

Reagovat
smazaný uživatel

nemusela by byť červená. Nechápem prečo sa dáva červená pri takej penalte. Rozhodca je bezcitný

Reagovat
fenixLFC

lebo bol POSLEDNY! si pozri pravidla omg

Reagovat
smazaný uživatel

a? Pravidla sa dajú ohýbať. Keď si dokážu obhájiť tie nefauly čo pískajú tak by si dokázal obhajiť aj keby mu nedal červenú.

Reagovat
Pigeon

klíííd, ať ti cévka nerupne

Reagovat
13

Je to hroznej chlap no, nemá kouska slitování.

Reagovat
fff

Lebo su take pravidla, preboha co tu riesis furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas mi príde, že si rozhodcovia vytvoria vlastné pravidlá. je to kruté, nepáči sa mi to, som proti tomu. A nezaujíma ma že je to v pravidlách. Rozhodcom sa za porušenie pravidiel aj tak nič nestane

Reagovat
fenixLFC

toto uz nemyslis vazne tak to kaslime na pravidla a hrajme podla citu lolkaca

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí jednal podle pravidel a zároveň si vytvořil vlastní pravidlo?

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Koukam na stream z BT Sport nebo z Liverpool TV?

Reagovat
mithro

to je na BT sport klasika

Reagovat
Zaschrona

bohuzel nejen tam, do MOTD prakticky vzdy taky neumi vybrat nikoho jineho nez fanouska LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC > EFC smiř se s tím.

Reagovat
Zaschrona

Ja rikam, ze Hansen, James a spol. jsou dementi a ty do toho tahas, ze mas radsi Liverpool nez Everton.

Reagovat
madridcan

Uz sa tesim, ake nanho budem mat nervy v Reale...

Reagovat
Swarley

Bale? Ronaldo? Suarez? to můžete pořád letecký den v Madridu

Reagovat
Swarley

*pořádat

Reagovat
madridcan

Spomenies Ronalda a na hlavny Jumbo Jet menom Pepe zabudnes?

Reagovat
Swarley

tomu bude patřit závěr celé show

Reagovat
smazaný uživatel

on je simulant?

Reagovat
madridcan

Ano

Reagovat
Kenneth

Nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co kupovat stopera, muzeme hrat PL s Williamson-Dummett

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Newcastle zaujimava dvojica na stoperoch

Reagovat
smazaný uživatel

ale je britská

Reagovat
dantetomas

Penalta ano, suarezova herecka vlozka a cervena? Podla pravidiel ano ale... Proste je to v takychto pripadoch zbytocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem čekal druhej poločas uplně jinej než ten co bude. Penalta a červená uplně otočila průběh zápasu. Tohle musíme otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jo, červená asi nie..ale je to suárez, ešte tak týždeň bude v hubách ľudí...čo sa týka nášho výkona? To my sme hrali v desiatich prvý polčas, vďaka Mosesovi..katastrofálne spojenie zálohy s útokom

Reagovat
dantetomas

Moses je hrozny... Uz ne Coutinho spat lebo s hentym sasom na podhrote je to fakt bieda....

Reagovat
fenixLFC

cervenu musel dat

Reagovat
REPLIKATOR

červená podle pravidel!

Reagovat
kvasha16

on u vas fakt hra AM?

Reagovat
LGT

To je tu zas komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nastúpi Alberto namiesto Mosesa. Alberto aspoň vie prihrať.

Reagovat
ďuriLFC

Ok,chvalabohu za trocha hlúposti od Yanga,mohol to nechať tak radšej aj keď v tej situácii nemal veľa času rozmýšľať.Faul jasný,redka podľa pravidiel bohužial tiež.

My každopádne katastrofa,jediná dobrá akcia bola pred tou penaltou.Teraz sa skonsolidovať a v kuse sa pohybovať,robiť priestor a malo by to dobre dopadnuť.

Reagovat
Pigeon

bohužial červená? Tebe mrzí, že soupeř je slabší?

Reagovat
ďuriLFC

Nie,mňa mrzí to pravidlo že za takýto faul musí byť červená.Lebo sú to dva mega tresty pre mužstvo . Penalta a žltá je maximum. Je to hlúpe pravidlo.

Reagovat
fenixLFC

to je pravda ale ked sa na to pozries takto-ked fauluje posledny, tak je to cervena. Za faul vo vapne je penalta. V takychto priapdoch sa to proste scita. Rovnako ako ked sa pri vlamani zohladni aj to, ze pri tom zlodej niekoho napriklad zabil

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s durisom, ze je to dvojity trest. neni to nutne. lebo trest je uz len penalta, pokial by nefaulovat a hra by pokracovala bola by to iba velka sanca. penalta nameisto nej je idealna satisfakcia. cervena karta je uz nieco navia co tam nepatri.... ale pokial by uz gol bol viac menej jasny, ze by doklepaval v kludnej pozici do vlastnej, a super by ho sundal alebo chytil rukou, tak jasne ze som aj za cervenu. ale inac nie...

Reagovat
kvasha16

niekoho mozno nepotesi (pripadna) vyhra nad relativne nestastne oslabenym superom

Reagovat
avicii

zatia slabe z nasej strany, ale Newcastle nic moc len strielaju spoza 16ky, snad ich obranu v 2. polcase rozobereme...

Reagovat
smazaný uživatel

tento newcastle je znovu na úplne rozbitie...ale to by sme si museli vyriešiť bordel v našej hre, ktorý zapričinuje z veľkej časti Moses

Reagovat
Miguel19

Stejně tak je tento Liverpool na rozbití..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomu černochovi, co bere místo Albertovi.

Reagovat
smazaný uživatel

snad otočíme penalta i červená jasná škoda že to musel zařídit zase Luis jinak ten pas od Dana byl luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Quick reminder of Liverpool's second half record this season: 0-0, 0-0, 0-0, 0-1, 0-1, 1-1, 0-1

To bude ešte zaujímavé

Reagovat
madridcan

Ked uz ma Liverpool otocit, tak snad aspon Dannyho golom/golmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC fan brečí že dostal červenou místo aby byli rádi že soupeř je oslabený

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme radi nespravodlivosť

Reagovat
smazaný uživatel

jaká nespravedlivost?za tohle se červený dávají normálně

Reagovat
smazaný uživatel

a nemali. Preto proti tomu protestujeme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je alfa a omega uspechu Liverpoolu, nechcem prehanat ale spolu s Yaya Toure je to MVP anglickej ligy. s nim moze Liverpool pomyslat na titul

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

... btw, MVP? co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

most valuable player

Reagovat
Miguel19

LeBron James..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Most Valuable Player

Reagovat
smazaný uživatel

most valuable player

Reagovat
smazaný uživatel

most valuable player

Reagovat
Swarley

maximálně vypatlanej pí-us

Reagovat
Swarley

vlastně to by nesedělo na to "spolu s Yayou"

Reagovat
kvasha16

na tych dvoch pasuje aj to no

Reagovat
kvasha16

aha, dik ja tu skratku totiz poznam ako mamvpici

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

z cisto hracskeho hladiska je to uuplny top ligy, ale proste tu trofej za hraca sezony nema sancu dostat kvoli spravaniu

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ sa správa úplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

no len porom je otazk, za co sa dava ta trofej. to je ako ked mas v skole dvoch spoluziakov a jeden je slusny, poslusny, mily ale uplne tupy napriklad na matiku, a ten druhy ma perfektne vsledky z matematiky len sa sprava hlucne a arogantne. tomu prvemu das dvojku a tomu druhemu trojku... bude to spravodlive ? podla mna nie. podla teba ano. je to vec nazoru....

Reagovat
fenixLFC

ale ja som nepovedal ze je to spravodlive. Ja si iba nerobim iluzie, ze by mohli objektivne ocenit to, ze je spicka. Vid minuly rok ked dostal od novinarov tusim iba jeden hlas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
13

hm, měl mít druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně Škrtel

Reagovat
Swarley

až na ty ruky, ale skluz krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Newastle nejak ubrani teda

Reagovat
13

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

wow Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel nakonec budeme rádi když to neprohrajeme a dohrajeme v 11

Reagovat
Usty

Rémyho jsem si všiml až teď. Je neobvykle bídnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho je neskutočná brzda

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska Moses půjde ze hřiště dřív než jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

aky mas ten flash prosim ta?

Reagovat
smazaný uživatel

ignorant

Reagovat
Miguel19

Suaréz je hodně tragický..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa prajavuje radost z golu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

dummet

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být tenhle tým v tabulce na 2. místě. Vždyt to je děsnej šit

Reagovat
fenixLFC

lebo ostatni su este horsi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeee

Reagovat
Swarley

new season, same old Liverpool

Reagovat
fff

Preboha tie standardky furt branime jak postihnuti ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je za tu pasivitu. Dobře nám tak.

Reagovat
Usty

Tah jak piča

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard dolu Allen do hry

Reagovat
13

Tak to teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bude trošku jinačí beton

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je neškodný aj proti 10tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DUMMEEEEEEEEEEEEEEEET

Reagovat
smazaný uživatel

ale super zakoncenie teda

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nejvíc hype tým každou sezonu, a pak nehrají ani intertoto cup. Směje se klubům Chelsea nebo City, ale ti si svouji historii aspon tvoří. Tenhle red odpad z ní už jenom žije

Reagovat
smazaný uživatel

intertoto cup

Reagovat
Side

tak zaspal pár let no

Reagovat
smazaný uživatel

jste si hezky vybrali nadsazené argumenty a k těm pravdivým se nevyjadřujete, jak typické pro tyhle rádoby premier league fans

Reagovat
Side

mně to je u prdele, stejně jak liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se do toho sereš, si založ svoje vlákno

Reagovat
fenixLFC

jj neskutocny hype je okolo LFC

Reagovat
smazaný uživatel

jo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho Coutse tam neni finální přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tam není snad vubec nic.. tragédie

Reagovat
I am Mancunian

Southampton: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Wanyama, Schneiderlin, Davis, Lallana, Rodriguez, Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea, Rafel, Jones, Evans, Evra, Nani, Carrick, Fellaini, Januzaj, Rooney, RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
Zaschrona

misto Davise by mel hrat Prowsie

Reagovat
feministka

Reagovat
Miguel19

Team v Cardiff: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Bertrand; Ramires, Lampard; Willian, Mata, Hazard; Eto’o. #CFC

Reagovat
Miguel19

Substitutes v Cardiff: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Essien, Oscar, De Bruyne, Torres. #CFC

Reagovat
fajdax

Očekávaná

Reagovat
Usty

Reagovat
fajdax

No dobře, až na toho Williana....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na Williana

Reagovat
Miguel19

Reagovat
spider_8

Hazard na pravým křídle? Doufám, že ano a že potvrdí moji teorii a zahraje tam líp než nalevo.

Reagovat
kvasha16

presne toto som cakal tak snad budu 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, potřeboval bych pomoct se školním projektem, jako semestrální práci máme vytvořit webovou stránku, na které později budeme pomocí Google Analytics zkoumat příchozí návštěvníky, odkud chodí, jak dlouho vydrží na stránce atd. K tomu potřebuji mít alespoň nějakou návštěvnost a vzhledem k tomu, že se jedná o stránku o fotbale a v diskusích zde bývá poměrně živo, tak jsem se rozhodl ji zpropagovat zde. Nejedná se o žádnou reklamu, stránka bude fungovat pouze tento semestr, poté už na ní pracovat nebudu.

Budu rád za každého unikátního návštěvníka.

www.jaknafotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Na stránce momentálně žádný obsah není, jde mi pouze o hity.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stránce momentálně žádný obsah není

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho tam mam zustat?

Reagovat
C0br

De Gea; Rafael, Jones, Evans, Evra; Nani, Carrick, Fellaini, Januzaj; Rooney, van Persie.

Reagovat
C0br

subs: Lindegaard, Giggs, Smalling, Hernandez, Welbeck, Kagawa, Zaha.

Reagovat
Miguel19

Zahaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

oooooo

Reagovat
Swarley

hlavně ať Rooney hraje staženýho a bude to fajn...

Reagovat
mithro

hlavne, nech rooney nieco zahra aj za nas, nie, ze sa bude opakovat sunderland. a to iste plati aj pre Robina.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nie uplne zdravy Robin, dnes nemusel nutne zacat v zaklade

Reagovat
mithro

nemusel ale ak tam je, tak nech nieco zahra konecne. a modlim sa, nech to zase neskusame vsetko centrami.

Reagovat
Swarley

chtělo by to, aby dneska dali po gólu oba..

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea, Rafel, Jones, Evans, Evra, Nani, Carrick, Fellaini, Januzaj, Rooney, RvP

Reagovat
Pigeon

Reagovat
mithro

vyyyyborna

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav na fellainiho...snad konecne zahraje,kdyz na to budu koukat

Reagovat
FCSL

#Arsenal team to play Norwich: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mohl hrát místo Jacka Gnabry.

Reagovat
Minister

Aaron na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ven!

Reagovat
smazaný uživatel

tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedia

Reagovat
REPLIKATOR

Moses

Reagovat
Kenneth

To byla teda výhra dát si dneska 3 hráče Live do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses .boze Tioteee, preco taky poplaseny

Reagovat
smazaný uživatel

STUDGEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

YES GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Aha další podplacenej gól...troska loserpool

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Swarley

parádní akce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ale suarezovi tam nechali hrozne hrozne vela miesta, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Alberto ale

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley - Lukaku

Subs: Robles, Stones, Pienaar, Naismith, Deulofeu, Kone, Jelavic

Reagovat
Zaschrona

hmm, klidne mohl hrat misto Ossieho Naismith, Pienaar asi jeste nema kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

tvl už to začínají pálit jinak SAS

Reagovat
Rssa

zničte jeeeeee

Reagovat
fenixLFC

komentator spomenie bilanciu S+S a skonci okrem dneska-a bum gol

Reagovat
smazaný uživatel

áách dpč

Reagovat
smazaný uživatel

mě jebne Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel dalsi dominantny vykon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rssa

Příště chci Alberta v základu místo Mosesa

Reagovat
fenixLFC

mozno uz bude coutinho

Reagovat
fenixLFC

mozno uz bude coutinho

Reagovat
Rssa

Koukám na tu sestavu MU, dneska pěkně poskládané

Reagovat
Rssa

Goufrfran

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Flamex

daniiiiii :(

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
Rssa

Tohle zvládl dobře, trošku napravil ten zaviněný gól

Reagovat
Rssa

Klíčový zákrok, super

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočná strata bodov to bude

Reagovat
smazaný uživatel

teď ale pro koho

Reagovat
smazaný uživatel

jn straky mohli zabrat a ukázat rozhodčímu, jak vyhrát zaříznutej zápas v prospěch silnějšího týmu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Na toto som cakal .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Aj trolling treba vediet.

Reagovat
Rssa

To bude aspoň minuta navíc, takové zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

fergie time byste rádi červeňáci

Reagovat
smazaný uživatel

faul dpč, kokot sudí

Reagovat
Pigeon

Suarez je neuvěřitelný vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají snad jeden balón na celém stadionu.

Reagovat
Rssa

A teď branku

Reagovat
Mervin

si dělá kozy ten sudí?

Reagovat
Zaschrona

Krul

Reagovat
Rssa

zákrok fajn, ale to zdržování To se vůbec RvP nedivím, že po něm vyjel.

Reagovat
smazaný uživatel

krul je neskutočný v tomto

Reagovat
Zaschrona

Jo, to zdrzovani hruza. Ale zakrok vybornej, tohle byla ta presne ta prava zkouska golmana Premier League, totalni tlak jen na nem. A on to zvladl.

Reagovat
kiwwi

juchuuuuuuuuuuuuu tiket vysiel, tipovacka vysla, parada

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze je to jedine na dnesnim zapase, co te tesi

Reagovat
Rssa

škoda, to mohl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto by si mal Rodgers nafackať

Reagovat
Kenneth

Rodgers muze za to ze hraci Live jsou palici?

Reagovat
smazaný uživatel

ehm ehm Bale ehm ...

Reagovat
Kenneth

?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že je to víc než výstižné

Reagovat
Kenneth

Napsal si Bale.. A co z toho mam pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

a za co?co udělal špatně prosimtě?

Reagovat
mithro

Straky parada

Reagovat
smazaný uživatel

super Newcastleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos Krul.

Reagovat
mithro

Liverpool fail to score in the 97th minute. Steve Bruce > Luis Suarez.

Reagovat
Pigeon

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na první flek!

Reagovat
fff

Ved tam bol aj teraz nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď není že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda suarez to mohol este zaklincovat v zavere

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

dva flashe jsou docela dobre :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je už nějaký link na chelsea?

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

To je otřesná kapela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou ničím zajímavý a navíc je to strašně popové, to nemám rád.

Reagovat
CubONE

Popove? Dost sa casom menia, ale popovym by som to nenazval. Ich prvy album bol pre mna uplnym vrcholom. Ale tak je to vec nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to zas jo.

Reagovat
Side

Nějakej stream na Arsenal?

Reagovat
Side

http://livesport4u.com/stream3.html

zatím mám jen tohle. Dneska to bude utrpení

Reagovat
Rssa

Každopádně budu jen rád, když u nás Luis bude pokračovat, tohodle hráče nesmíme nechat jít.

Reagovat
Chazy

Musíte dát LM ale.

Reagovat
Rssa

Tak šance na LM tu jsou, co by ne. Snad nalákáme nějaké kopálisty v lednu na dobré umístění a pak je dobře zapracujem. Z Chelsea rádi berem, třeba KdB by se šiknul.

Reagovat
Chazy

U něj vážně doufám, že někam půjde a tam se stane top hráčem. Jenomže podle mě ho pustěj jen na půlroční hostování bez opce.

Reagovat
Rssa

Je to možný, však Superliga se prý blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý stream na CFC?

Reagovat
Nikikrew

Aj Vam ide na Slovak Sport 1 tennis?

Reagovat
smazaný uživatel

mě nejde vubec...nechapu, hlavně, že to všechno platím

Reagovat
fajdax

Do piče žádnej pořádnej stream na Chelsea...

Reagovat
mike.84

jn protože cardiff nikoho nezajímá..

Reagovat
feministka

na hovno klub, na hovno streamy

Reagovat
Kenneth

On nehraje Ramsey?

Reagovat
Side

Odehrál oba zápasy za repre, potřebuje odpočinek.

Reagovat
REPLIKATOR

Bez něho bude Arsenal silnější

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

no pome sampioni, vyhra v handicape musi byt kvoli mojmu tiketu, ale potesi aj hociaka ina...C'mon UNITED!!!

Reagovat
mike.84

hampton je rozbije jak pejsky

Reagovat
smazaný uživatel

http://livesport4u.com/stream1.html Tady je slušně fungující CFC..

Reagovat
mike.84

každou třetí sekundu sek ti přijde jako "slušný" ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to neseká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Teď mi to zhaslo.

Reagovat
Zaschrona

COYB!

Reagovat
Nikikrew

Come on you gunners!

Reagovat
Pigeon

Kvalitní stream na United prosím?

Reagovat
Mervin

něco nesekajícího se a v angličtině na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
smazaný uživatel

a sosny obložený jitrnicema k tomu

Reagovat
Mervin

zas tak moc jsem toho nechtěl

Reagovat
Side

tak teď měl Flamster z prdele kliku, že to Gibbs zachránil.

Reagovat
Zaschrona

MIRALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

barkley/baines?

Reagovat
Zaschrona

asistenci ma Ossie

Reagovat
Chazy

Jak hrává McCarthy?

Reagovat
Zaschrona

Podle meho nazoru hraje uplne skvele, paradne rozdeluje balony, skvelej dispecer nasi posouvacske hry a muze se jen zlepsovat. Presne jak jsem predpovidal -> okamzite lepsi a dulezitejsi hrac pro nas, nez byl Fellaini.

Reagovat
Chazy

Carrick... nudnej, ale nakonec nejdůležitější hráč

Reagovat
Zaschrona

Docela dost by se dali srovnavat, ale McCarthy je celkem dost pohyblivejsi. Me ale McCarthy bavi moc, na ten jeho prehled ve hre v kazde situaci je radost divat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší co jsem na United našel. Ale obraz je pořád bída

http://ibrod.tv/?cat=sports

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý stream na CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bliner.tv/blinerdirecttv.html ZKus tohle, ale taky bych radši bral nějakej lepší.

Reagovat
Miguel19

Paráda Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ty voleeeeeeee !! To snad Luiz nemyslí vážně ...

Reagovat
smazaný uživatel

super akcia od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

ještě ze 5 kousku jim tam šupněte

Reagovat
Whitemedia

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

CARDIIIIIIIIIIIFF

Reagovat
smazaný uživatel

No to si dělá Luiz prdel.

Reagovat
C0br

Ale Robine už...

Reagovat
smazaný uživatel

Mutch ♥

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

tohle musíme hrát pořád, rychlé akce, náběhy za obranu, prolínání těch útočných hráčů...jak je to jednoduché...

Reagovat
Tomekcz

pussy zase nic neda

Reagovat
Mervin

co udělal Luiz?

Reagovat
Pigeon

ManUTD zatím dobrý

Reagovat
fantomas

MUTCH

Reagovat
Swarley

Robinkuuuuu, ale dávej už něco

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky futbal chceme vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luiz je někdy takový č.rák,že to není možné!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Čelzí mám v handicapu

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal nejlepší stoper galaxie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Per zatial nic vynimocne

Reagovat
Zaschrona

Vidic nehraje.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

ani se neptej.Udělal to jako bysme vedli 4:0 chuj

Reagovat
Swarley

Jones to zatím skvěle čístí a k tomu parádně rozdává balony...jsem zatím hodně spokojenej...

Reagovat
Pigeon

ten není...ale bude!

Reagovat
Miguel19

To se ani nedá popsat..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga praveze nerobi nic

Reagovat
Zaschrona

jj, sedi na tribune spolecne s Gueyem a Velliosem

Reagovat
Ligter

Možná to chtělo víc specifikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No Arbiter v tom má jasno.

Reagovat
Ligter

Tak ten jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson hral slusne

Reagovat
I am Mancunian

skrtel hral famozne

Reagovat
Spasitel

Prenechal loptu Čechovi, ktorí bol od nej ale daľeko tak hráč Cardiffu nemal problém zakončiť. Ale zasmial som sa je to herec ten Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze vsetci dobre a klasicky to dnes dojebal len priemerak Luiz

Reagovat
blade115

Já teda s dovolením odpovím na otázku bez těch trapných "vtipů" ...

Ramires (?) nahrával pod tlakem míč Čechovi, ale nedal do přihrávky tolik razance. Míč prošel kolem Luize, který nejevil žádné známky vzrušení z toho, že ten míč prostě k Čechovi touhle rychlostí včas nedojede, a že k němu už nabíhá Mutch ... Luiz teda kráčel dál, Mutch vzal balón, přeloboval Čecha a blbec je na světě.

Reagovat
captain18

Kos

Reagovat
Zaschrona

Graham odneseny na nositkach a stridan. Paradoxne to je asi spis pro Hull posileni...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabsi utocnik v letosnich zakladnich sestavach v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA, ani jeden flash, ani sopcast ani kkt na United.......

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

Každým zápasom je to horšie a horšie ....

Reagovat
Side

Sagna ty vole On vidí, že Girouda beží na přední tyč a mrdne to někam do hajzlu na zadní

Reagovat
norton

Reagovat
Nikikrew

What a goal!!!!!!!!!!!!!1 JAck!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trand

What a goaaaaaaaaaaaal! Jackieeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
Minister

nádherný gol

Reagovat
fantomas

Žirůůů

Reagovat
smazaný uživatel

WILŠA!!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

JACKIE BOOOOOYYY

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Norwicha

Reagovat
Side

proti tomuhle se dá těžko něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

coze? ta prihravka na Jacka nemala prejst ani nahodou

Reagovat
captain18

Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

to je jiná exibice

Reagovat
Nikikrew

Nemam slov

Reagovat
Counter

Hehe, krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

ty pičo To byla akcee

Reagovat
Chazy

Wilshere je bůh.

Reagovat
Trand

Jak jsi na to přišel?

Reagovat
Chazy

Vidim, ne

Reagovat
Trand

Ok, ale momentálně je v módě ho kritizovat.

Reagovat
Chazy

Nevím no, já to tolik nesleduju, takže pro mě je to pořád největší talent, co Arsenal má v týmu za delší dobu.

Reagovat
Trand

Talent má asi největší, to se shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože dnes není Bloozeed? Debilní UPC ať už konečně vyjedná SS2

Reagovat
smazaný uživatel

He scores when he smokes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pa3ce

To bola úplna nádhera

Reagovat
Dominator

Naaadhera

Reagovat
Lacko_Boh

paticiek sa nikdy nenasytim

Reagovat
smazaný uživatel

tak přesně tomuhle se za oceánem říká tic-tac-toe

Olie a Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
PhilipS

co udělal?

Reagovat
Swarley

tak jako teď by to taky na chvilku chtělo třeba podržet balon...

Reagovat
Ligter

Výborně Carrick

Reagovat
Zaschrona

Z tech rohu si koledujem...

Reagovat
Ligter

Nevěřil bych, že se dočkám Evry v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj centruje a Evra se cpe do vápna

Reagovat
Swarley

Wazza dneska hraje s něma?

Reagovat
Pigeon

Jak to zkoušel Evra opnout ted

Reagovat
smazaný uživatel

Peršááááááááááááááááááááááááááááááááán

Reagovat
Pigeon

Mám spomalený stream, tak díky

Reagovat
C0br

Robiiiin

Reagovat
Ligter

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN VAN PERSIEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
norton

Wilshere sa nam vracia do formy ?

Reagovat
SunFells

Protože dal gól?

Reagovat
norton

Nie celkovo sa mi zdá že hrá lepšie a lepšie ...

Reagovat
kiciN

stop hating, Jack

Reagovat
SunFells

Reagovat
ďuriLFC

ofsajd

Reagovat
Pigeon

hranční = výhoda pro útočící

Reagovat
C0br

Adnanův balón

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JANUZAJ genialna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj

Reagovat
I am Mancunian

Januzaj

Reagovat
Swarley

Januzajův balon, nádhera...skvěle a konečně to Robin trefil, už bylo na čase

Reagovat
Ligter

Málem dokonalé.

Reagovat
C0br

Wazza dnes smolík

Reagovat
Swarley

aaaa, Wazza...ale kurva meleme je dál!!!

Reagovat
Trand

Hrajeme ale nádherně, je to paráda proti minulým ročníkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Wazza

Reagovat
SunFells

Strašně šmatlavé to je, samé hloupé ztráty.

Reagovat
Ligter

Škoda, že tenhle příspěvek není hned pod tím Trandovým o dva řádky nahoře.

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Nebo přímo reakce na něj. Asi sleduje nějaký záznam s Neapolí.

Reagovat
Trand

Koukám od desátý minuty a Norwich nebyl na míči skoro vůbec, žádná šance.

Reagovat
SunFells

Že bublina nemá moc ze hry je sice dáno naší hrou, ale nenazval bych to parádní hrou.

Reagovat
Trand

Nejsme produktivní, ale líbí se mi, jak kombinujeme.

Reagovat
SunFells

Tak to ti přeju

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
Zaschrona

Samozrejme, ze odchod Grahama byl pro Hull posilenim....

Reagovat
Dominator

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl dyť to chytil před vápnem

Reagovat
Miguel19

To neeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo gif na Wilsherův gol ?

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Fenri
Reagovat
Miguel19

Golman Cardiffu fair-play gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Marshall

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kdybych udělal já tak mě skalpujou a dochytal sem tak na měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

To sem ještě neviděl

Reagovat
spider_8

Tohle není možný

Reagovat
Spasitel

Eto je pánko čo spravil teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Edeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale etoo jaká klička

Reagovat
Miguel19

Ale má příhru zase

Reagovat
blade115

Ježiš to jsou dneska góly ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ještě dva

Reagovat
Miguel19

Ale Eto´o je hroznej šmatlák..

Reagovat
Trapper

Achjo..

Reagovat
spider_8

A Eto'o před prázdnou bránou a stejně to posral Naprosto vystihuje rozpoložení našich útočníků.

Reagovat
Pigeon

To je mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
fantomas

Marshall něco vyrobil? Doted byl boží opora, chjo..

Reagovat
Usty

basketbalově si bouchli míčem o zem a Eto'o k němu zezadu přiskočil a vypíchl ten míč za letu

Reagovat
Usty

*bouchl

Reagovat
fantomas

Wtf?! Tak to určitě nemá platit, takle už (ne)dal gól Titi dřív..

Reagovat
fantomas

I když ne, Titi mu hmátl přímo do výkopu no.

Reagovat
vitasrp

Podle mě to nemělo platit, ale tak dobře no..

Reagovat
spider_8

Já myslím, že jo. Normálně si to hodil o zem, jeho blbost. A pokud vím, tak žádný přerušení tam nebylo, jinak by se kopalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však neplatí.

Reagovat
vitasrp

I když gólman dribluje, míč ma dle pravidel pod kontrolou. Mělo by se to hodnotit podobně, jako kdyby si mu ho vykopl z ruky.

Vím, že něco takového udělal RvP v roce 2008 na Stoke a byl mu odpískán faul..

Reagovat
spider_8

Ok, já v tomhle případě neznám přesný pravidla. Jen když se na to podívám logicky, tak v tom nevidím žádný problém. Třeba i Čech se vždycky před výhozem dívá okolo sebe, jestli tam nemá protihráče a až potom vyhazuje. A že by ani on neznal pravidla, to se mi nezdá.

Reagovat
madridfan

Ne stokr ale City ne?

Reagovat
I am Mancunian

Jonesy na CB je skvely♥

Reagovat
smazaný uživatel

Evans-Jones teda rozhodne väcsia istota ako Vida-Rio

Reagovat
spider_8

Ale jakmile se ofenzivní hráči začnou trochu hýbat, tak to najednou jde.

Reagovat
fantomas

Fer si dneska dává i naše záložníky..

Reagovat
Nikikrew

komu fandis?

Reagovat
fantomas

To je snad evidentní z toho "naše" ne? Ale fandim co nejmenšímu ponížení Norwiche asi.

Reagovat
Nikikrew

Opytal som sa pre istotu. Kazdopadne Norwich je sympaticky tym, na konci nas pekne potrapili.

Reagovat
Mervin

OT: Venca Kadlec se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Veeenca Kadlec

Reagovat
fantomas

RUDDY ..Flamster

Reagovat
C0br

Gól Arsenalu

Reagovat
Mervin

máš link? byl jsem na WC

Reagovat
Mervin

no to mne poser

Reagovat
Swarley

kvalitní ťukec, pěknýýý

Reagovat
Chazy

Kdybys uměl naběhnout...

Reagovat
Swarley

...tak to stejně nahraješ na druhou stranu

Reagovat
Chazy

Já mám stejně radši elegantní zpracování..

Reagovat
Swarley

to ano, líbí se mi jak u toho zmateš protivníka, protože v tu chvíli očekává střelu a ty si to ještě na drzáka zpracuješ...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Chazy

WTF

Reagovat
blade115

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz dneska fakt není v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje dobře, pěkně rozdává balóny, akorát ta obrana no...

Reagovat
smazaný uživatel

Já očekávám od stopera hlavně skvělý výkon dozadu.

Reagovat
Pigeon

Ale vždyť má úplně dobré střely z dálky a jak ho Rafael sejmul tak nefilmoval. Je to pán. žje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale když nedokážou nic vymyslet naše CMka, tak aspoň on...

Reagovat
Trand

To je docela podstatný, u obránce.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

Reagovat
soukup

ty jsi Martyho nový nick?

Reagovat
Lacko_Boh

inac tie Santiho rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand má docela koule.

Reagovat
Koubic_

Reagovat
spider_8

Dneska se mi líbí víc než Cole. Ten už nedokáže přidat nic navíc.

Reagovat
Side

Byl sem teď chvílu pryč. Co se stalo Flamstrovi?

Reagovat
Trand

Prý měl double vision po střetu hlav s protihráčem.

Reagovat
Side

aha, dík, snad nic dlouhodbýho teda

Reagovat
smazaný uživatel

Eden vždycky střílí špatně po zemi doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že proti Spartě to trefil mamlas.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Že? To asi, abychom věděli, že to dokáže, když se mu chce

Reagovat
Mervin

Szcz

Reagovat
fantomas

AH, Fer je fakt úžasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič mě taky sere už, dopředu je nulový

Reagovat
Miguel19

Dyť jo José, odejdi..

Reagovat
smazaný uživatel

no, zatial celkom dobre, aj ked stale je tam vela hluchych miest, kde vobec nevieme podrzat loptu, skoda, ze sme nepridali dalsi gol.

Reagovat
Miguel19

To je hrozný. Díky Bohu za ten gól, co nám daroval Marshall (nevím teda, jestli měl platit..snad jo).

My fakt potřebujeme, aby v té trojce pod hrotem hráli dobře aspoň 2 hráči. Dneska je tam jediný schopný Eden. Mata je slabý, navíc standartky nic moc, bylo jich dost. Williana si člověk ani nevšimne.

Problém je jasný no, jsme kreativní jak Babica v kuchyni. Na to budeme trpět celou sezonu. Snad brzy přijde Oscar a klidně Kevin. Dáme to.

Reagovat
Pigeon

Kreativní jak Babica v kuchyni? Jak to chápat, protože Babica je kreativní až strašně moc

Reagovat
spider_8

Je to hrozný no. Ta levá strana ještě celkem ujde, protože se tam Bertrand docela snaží a trochu to rozhýbává, ale jinak bída. Možná by pomohlo posunout Braňa na stopera, napravo dát Azpiho, abychom měli šířku i na druhý straně.

Reagovat
vitasrp

Mně se Bertrand líbí daleko víc než Ashley.

Je dynamičtější, víc riskuje a dokáže udělat kličku.

Ok, dozadu to občas neni úplně bez chyby, v tom je Ash lepší, jenže proti těmhle hlubokým defenzivám potřebuje něco úplne jiného, než jistotu vzadu a alibismus dopředu.

Reagovat
spider_8

"Jose Mourinho, he sits where he wants"

Reagovat
Koubic_

Koho na hrot?

Reagovat
vitasrp

Osobně se normálně těším na Torrese, to je neskutečný..

Reagovat
Koubic_

dneska by se tam hodil nejspíš víc ale je to asi prašť jako uhoď))

Reagovat
SunFells

Wojta je letos silně nedoceněný

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

zase...vy se fakt domlouváte, to není možný

Reagovat
Tomekcz

Fellaini a Rooney poradne vyfenovat, co tam predvadi pri obrane kdy odevzdavaj mice

Reagovat
Miguel19

Vyfenovat Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Arsenal s anglickým komentářem ?

Reagovat
mithro

rooney je na facku

Reagovat
fantomas

Palice, to mi fakt řekni, jak se tohle dalo bránit. Koukám na to postý a furt nic...

Jinak konec poločasu docela dobře strašidelnej od nás, ukazuje se, jak důležitej je pro nás Flamster. Jen ať si proti BVB odpočine radši. Cazorla s Artetou dost nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

mi nehovor, ze jedine co mohli robit bolo stat a pozerat sa a ta posledna prihravka na Jacka vobec nemala prejst, ved sa ti hraci uplne vysrali a zostali stat a s Jackom nikto nesiel

Reagovat
fantomas

Omg, dyt to celý proběhlo ve zcela nelidský rychlosti a za užití zcela nelidský kopací techniky.

Reagovat
Nikikrew

Celkom dobry 1 polcas az na koniec. Wojta podrzal. Inac hrame celkom pekny futbal, len malo by to byt aspon 2:0. Skoda. Od nas najlepsi asi Giroud. Ale velmi dobre hra Gibbo ako aj cela obrana. Mesut troska slabsi, Cazorla celkom solidny . Druhy polcas treba dat rychly 2,3 gol a potom dohrat zapas v pokoji a setrit sili na Dortmund

Reagovat
Mervin

Cazorla nic moc a jeho rohy hrůzostrašné

Reagovat
Swarley

konečně jsou tam náběhy za obranu a nějaká snaha vytvořit přečíslení...ale pořád bych očekával toho pohybu daleko víc...

stoperská dvojice je úplně v pohodě, Jones skvělej, Evans působí trošku zbrkle, ale to je u něj klasika, on potřebuje pravidelně hrávat...kraje výborný, chtělo by to víc přesnosti, ale ta snaha podporovat útok je tam velká, to v minulých zápase taky tak časté nebylo...

Nani se snaží jak může, pořád nemůže najít optimální řešení těch situací, ale jednou se to povedlo a škoda, že to Wazza napálil do břevna...

Januzaj...k tomu nemám slov, ten kluk je výbornej...vyobojoval spoustu faulů, ten gól prakticky zařídil on...jeden moment tam měl naprosto fenomenální a to bylo přenesení hry přes celé hřiště na Rafaela...tomu říkám sakra lahůdka, nádherný...

ale dostáváme se k tomu nejslabšímu a to je střed zálohy....Fellaini je kus chlapa, ale přijde mi tak strašně bojácný, nerozhodný...zase spusta zbytečných ztrát...Carrick odehrál svůj letošní standard, směrem dozadu výborný...

Wazza v pohodě, snaží se to rozdávat...dvakrát tam vymyslel vzadu šílené blbosti, ale budiž...mohl dát i gól, ale ten přidá ve druhé půli...to je jasné...

Robin? K-O-N-E-Č-N-Ě !! dostal se do více dobrých příležitosti, ale zaplať pán Bůh za ten jeden gól musí začít postupně...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

presne toto robieval aj v u18 a u21 a konecne to ukazuje aj v PL.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak přišel Ramsey, tak to Arsenalu přestalo jít

Reagovat
fantomas

*Jak odešel Flamini

Reagovat
PhilipS

Arsenal kromě toho gólu nemastnej, neslanej...Ten Fer je výbornej....vůbec sem ho neznal...doufám, že se dočkám Rósy v šedesátý...

Reagovat
kmotor corleone

jack si asi opat doprial par slukov pred zapasom.

Reagovat
Zaschrona

Nic moc teda, Hull sice dost prehravame, ale jejich protiutoky a standartky jsou tak nebezpecny, ze nakonec byli o dost nebezpecnejsi nez my. Ted by se tam dle meho nazoru hodil Kone, ten stred je zbytecne ucpany prilis mnoha hraci z nasi strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sutaz na Slovaksporte je podla mna obycajny podvod

Reagovat
Nikikrew

Inac ten Fer je fakt vyborny, akej je narodnosti?

Reagovat
Zaschrona

Holandan

Reagovat
Chazy

Máš štěstí, fakt je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Máš štěstí, fakt je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Aj ked pre Norwich to je krute

Reagovat
Nikikrew

boze kde to komentujem

Reagovat
mithro

FIFA Laws of the game: "The goalkeeper is considered to be in control of the ball while in the act of bouncing it on the ground

Reagovat
Counter

Nj, Mou si vodí i pravidla fotbalu.

Reagovat
r.mrazik

vinnie jones ma porad na National Geographic..to je moc

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme viděl minule. Byl v Rusku někde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem

Reagovat
r.mrazik

jj.neco s ruskem bylo i v nazvu...ani jsem to nestacil precist,jak jsem byl prekvapenej

Reagovat
Mervin

reality show Zabij nebo budeš zabit?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Pires. Frajer.

Reagovat
fantomas

PIREEES

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Rooney strati kazdu loptu, strasny vykon druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

a zase co to on robi

Reagovat
Pigeon

Evans mu při tom nesmyslně zaběhl

Reagovat
REPLIKATOR

robí dobře

Reagovat
Swarley

mazec no, hrozný

Reagovat
fantomas

Komu sem to zase dal céčko..

Reagovat
Swarley

nahrávku má a gól ještě přidá, buď v klidu

Reagovat
fantomas

Nahrávku má? Sem myslel, že Januzaj podle toho, jak se tu nad nim onanovalo..

Reagovat
Swarley

tak on dal nádhernej pass za obranu, Rooney vystřelil, golman vyrazil, RvP zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta australska fanta je letos uplne mimo

Reagovat
fantomas

Se jim akorát nechce vstávat no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezky no, ale minulej tyden treba byly vsechny matchupy a zapasy 0:0 a objevilo se to tam vsechno najednou az v pondeli.

Reagovat
fantomas

Njn, já vim. Mě to ale až tak neobtěžuje, žít se s tim dá. Se musej srovnat co nevidět.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

rozhodčí zdrogovanej

Reagovat
kvasha16

ten Cardiff vobec nevie, tie 3 body proste musiem urvat

Reagovat
I am Mancunian

ten rozhodca si snad srandu robi

Reagovat
SunFells

Özil

Reagovat
Counter

Woooooooow

Reagovat
Mervin

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
fantomas

Hoho ÖZIIIIL

Reagovat
Trand

Oziiiiiiiiiiiiil! Paráááááááááááda! Nádheraaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
Trand

Takový sprint.

Reagovat
Counter

Mesuteeeeeeeek

A Giroud je boží prostě

Reagovat
Fenri

Giroudko dvě asistence A jaký!

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Jinak Giroud The Playmaker?

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

Oli jeb na asistencie davaj goly

Reagovat
Amos

GÖDZILA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, obrana Norwichu fakt

Reagovat
Gunnersaurus

ani som nevedel že Ozil vie hlavičkovať

Reagovat
Zaschrona

PIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR SUPER SUB

Reagovat
Zaschrona

15 vterin, vic ne ... a Kevin acko

Reagovat
smazaný uživatel

rooney je oproti minulej sezóne rýchlejší..

Reagovat
I am Mancunian

no shit, sherlock

Reagovat
PhilipS

Giroud ty pasy dneska...

Reagovat
Kenneth

Lukaku dneska gol nedá nebo co

Reagovat
r.mrazik

vubec nechapu,jak muze Southampton cely zapas chodit dopredu ve vice hracich...to je desny od nas!

Reagovat
Ligter

JANUZAJ

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to má grády

Reagovat
C0br

Stejně bych to Januzaje neřekl, že to umí tak hezky narvat

Reagovat
I am Mancunian

Januzaj je novy boh

Reagovat
Miguel19

Neskutečný co hrajeme..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Side

salát

Reagovat
Miguel19

Ty krávo...zase na 3 obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze Mou si zatial vodi aj sam seba

Reagovat
Pigeon

Giggsy

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trapper

Zrovna ten šmatlák..

Reagovat
Miguel19

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet bude mít co dělat. Bude to mít hodně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Sammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kvasha16

pekne, za dnesok si ho zasluzil

Reagovat
Swarley

Nani zápas co zápas lepší, musí se do toho dostat...tak pooooojď dědkuuu

Reagovat
Mervin

Cardiff vyrovnat

Reagovat
Miguel19

Parádně to udělal..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ta klička byla na místě fakt pěkný gol

Reagovat
C0br

kiks

Reagovat
smazaný uživatel

GIGGSYYY, dalsi start

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičke Zaha , Kagawa , Chicho , Welbeck - minútky však najviac potrebuje Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

ste smiesni s tym fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ale měl přemejšlet o konci

Reagovat
Swarley

a to proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože bych prostě subjektivně radši viděl hrávat mladší

Reagovat
smazaný uživatel

čo je natom smiešne ??? prvý traja menovaný nedostávajú dostatok priestoru a už sa začínajú dosť mlživo vyjadrovať na otázku odchodu - smiešne bude ak Giggs bude hrať aj dalšiu sezónu a ked skončí všetky náhrady budú fuč

Reagovat
smazaný uživatel

vyhravame o gol, budeme sa branit a konci, tak to je idealna prilezitost dat sancu Kagawovi, Zahovi a Javierovi no...prichadzali do uvahy Giggs a Welbz a uz su tam, uplne logicke kroky od Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

*na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs vie akože brániť ??? pozerám že hrá dokonca v strede a vidíš čo tam robí dpc ? niekto si tam pred šestnástkou pripravuje strelu a on namiesto vystúpenia zastane jak kkt , hrá 10 minút a už nevládze - toto fakt nie , ja Giggsa už neberiem ako hráča , nemá výdrž ,nevie brániť , kazí jednoduché prihrávky , stratil rýchlosť a to že raz za zápas tá jednu peknú kolmicu ma nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

KdB si zas nekopne.. achjo..

Reagovat
Miguel19

Mourinho venku

Reagovat
smazaný uživatel

Bony konečně gol

Reagovat
kvasha16

dat Jose

Reagovat
smazaný uživatel

NORWIIIIIIIIIIIIIICH...a podme vyrovnat!

Reagovat
r.mrazik

a ten rozhodci me zacina srat...

Reagovat
Mervin

ne, nemůžeme vyhrát s čistým kontem

Reagovat
fantomas

Wow, hezky Howson, v noze to má no.

Reagovat
Trand

Omg. Ale Howson pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je střídání ty vole.

Reagovat
Gunnersaurus

o kurva

Reagovat
Zaschrona

Tak se ukaz Arouno

Reagovat
smazaný uživatel

Super kolo na goly po hodne dlhej dobe. Hlavne nech United strati body , to budem velmi rad

Reagovat
Spasitel

Na bwine bolo pred začiatkom ligy slušný kurz, že Mourinho bude vykázaný na tribúnu, že som to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by uz mohol zostat do konca "kariery"

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je HROZNY

Reagovat
Ligter

Má někdo statistiky o Giggsovi?

Podle wiki by to teď měl být 664. zápas v lize, 948. celkově. Souhlasí to?

Reagovat
spider_8

"Jose Mourinho, he sits where he wants"

Reagovat
Swarley

Rooney je zvíře, takové skluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney včera zase chlastal.

Reagovat
Ligter

Schneiderlin. To je umění obejít v pohodě pět hráčů (soch) a pak zakončit takovým způsobem.

Reagovat
Zaschrona

Ani karta vazne? Za tohle mohla klidne padnout ruda a to by se Sagbo nemohl divit. Snad bude Jags ok...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, Moyes, tak to je zaujimave striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

všechno do předu

Reagovat
Trand

Ruddy.

Reagovat
smazaný uživatel

A Torres je zase z formy

Reagovat
Miguel19

OSCAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

TY PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Oscareeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Usty

Fucking genius... OSCAR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl línej tam ten tiket podat...jestli to takhle zůstane

Reagovat
Miguel19

To by měl ale Marshall chytat..

Reagovat
kvasha16

Boha jeho, ten chlapec ma ale formu

Reagovat
Ligter

Ty vole, Danny, mně jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscaaaaaar

Reagovat
Dominator

Bendtner

Reagovat
Mervin

Kenobi

Reagovat
Miguel19

Willian

Reagovat
Zaschrona

ty vole Kone..... 800% tutovka

Reagovat
Dominator

Co nedal?

Reagovat
Zaschrona

asi tak ze sedmi metru netrefil poloprazdnou branku a poslal balon do tycky, pred brankou byl uplne sam...

Reagovat
smazaný uživatel

To on umi, no

Reagovat
Dominator

Skoda, mohol to byt pokojnejsi zaver.

Reagovat
Dominator

Dobojovane

Reagovat
Trand

Aaronovi to dneska jde.

Reagovat
SunFells

Aaron Ruddy chce Hartův flek.

Reagovat
I am Mancunian

welbz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

SWA-SUN ... Tip EuroFotbal.cz: 02

Reagovat
Trapper

Hazardek

Reagovat
Miguel19

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaaaaaaaaard genialně

Reagovat
spider_8

Geniálně? Však to zase narval rovnou do brankáře

Reagovat
Miguel19

Marshall dneska podržel

Reagovat
spider_8

Jj náš dvanáctý hráč, stejně jako minule Ruddy

Reagovat
smazaný uživatel

V té rychlosti a nekvalitním flashi to vypadalo trošku jinak než pak z opakovačky to měl Marshall určitě chytat, ale individuálně to udělal skvěle

Reagovat
spider_8

V suchým triku

Reagovat
Counter

RAMSEY JE BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey genialne

Reagovat
Fenri

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dominator

Hmm, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Mervin

Ramboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fantomas

AAAAAAAAAAARONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!! How composed was that??!!

Reagovat
Amos

RAMSEYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Nikikrew

Aaaaaaaaaaaaaaaaronnnnnnnn OMG

Reagovat
Trand

Aarooooooooooooooooon! Fuck offfffffffffffffffffffffffffff!

Reagovat
Trand

This is not form, this is class.

Reagovat
Dominator

Uvidime, no...kiezby

Reagovat
Minister

to je kral ten ramsey

Reagovat
supervizor

Aaaaaaaron

Reagovat
Mada

Aaaaaarrrrrrrrrooooooooonnnnn

Reagovat
captain18

Aaaaaaron

Reagovat
SunFells

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jak s nimi vypekl

Reagovat
Gunnersaurus

RAMSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYY

Reagovat
Counter

Tohle je Nasri vs. Fulham 2.0

Reagovat
SunFells

Hodně podobné, ale Nasriho akce se mi líbila víc

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

jn, tam to měl tak nějak ještě prostornější a obránci se sklouzávali dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ramses

pojď sem kam deš..

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi jako hrozná škoda, že občas toho Rooneyho enstáhne Prospělo by to jemu, (kdyby šel místo něj) třeba Kagawoj i hře...

Reagovat
SunFells

Tyhle věci mu tep nezvednou, kde je ten dřívější panikář

Reagovat
protiproudu

Wenger proves :D

Reagovat
Miguel19

Schürrle má docela pech no..

Reagovat
PhilipS

Ramsey se musel upsat ďáblovi..to není možný ta jeho letošní forma...

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

im naozaj jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z roha

Reagovat
smazaný uživatel

man u

Reagovat
smazaný uživatel

a máme to tu ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto snad nie

Reagovat
Zaschrona

DEJANEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Miguel19

SOTONEK

Reagovat
Swarley

bomba, místo toho aby to bylo 3:0...no, to je nemilé...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle si Moyes za ty posrané střídání zaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

DEJAAAAN!!!

Reagovat
mickey mouse

SOTON

Reagovat
SunFells

Per

Reagovat
smazaný uživatel

JÓÓÓÓ´ SOUTHAMPTON !!!!!

Reagovat
Mervin

škoda Merte

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Uplna fantazia Saints

Reagovat
Counter

Saints

Reagovat
Dominator

Opat....NAAADHERA

Reagovat
Counter

MESUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Soton, muehehehe

Reagovat
Nikikrew

OZIl!!!

Reagovat
Amos

veliká parááááádááááááááááá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mervin

Ramboooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mervin

a na Ozilka, který je kapitán ve fantě

Reagovat
fantomas

HOHOHOOOOOOOOOOOO! Zase Aaron neskutečně. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomentě na Bayern....ARSENAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to supr FA CUP, COC, LM, PL, ale jsme optimisti PL stačí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Ani nestíhám chválit

Reagovat
Trand

Nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Tohle není parádní fotbal Suníku?

Reagovat
Dominator

Tato sezona so sebou priniesla nadherne momenty, krasne akcie ala akcie spred niekolkych sezon

Reagovat
SunFells

Tohle je kapitulace bubliny

Reagovat
fantomas

Lol.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Fenri

ööööööööö

Reagovat
Nikikrew

Vyjebany United, zas mi odjebe tikety!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jeden krásnější gól než druhý, to je paráda

Reagovat
Zaschrona

Ramsey + Giroud je do fanty proste neuveritelne bozi dvojka. Abych priste vymenil Pera za Mesuta ale.

Reagovat
Mervin

+ Mesut jako Cčko pro dnešek

Reagovat
Counter

Reagovat
13

Reagovat
Mada

Rosa, Aaron a naprosto skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda !

Reagovat
fantomas

Největší bůh planety.

Reagovat
smazaný uživatel

Real koupil jinýho Welšana

Reagovat
Trand

Aaron je neuvěřitelnej.

Reagovat
protiproudu

To je tanečník!

Reagovat
Counter

Norwich může litovat, že dal na 2:1 Jinak by šel Mesut a možná i někdo další dolů a byl by klid.

Reagovat
SunFells

Někdo další už ne, zbývalo jedno střídání. A je lepší, že si šel sednout Giroud.

Reagovat
kiwwi

do pici 28 stoperov tam mame ... jebat fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj kluku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ked Faust vypadol, tak sa nam ukazuje nahy United

Reagovat
Fenri

Ramsey je zkrátka pryč letos

Reagovat
Counter

V létě za 150 mega do Realu?

Reagovat
Fenri

Nikdy nikam ani za bambilión

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Tak to byla reakce na to tvé "letos pryč" ;-)

Reagovat
Fenri

Aha

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
Gunnersaurus

Aaron je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck neudělal zatím nic dobře. #evergreen

Reagovat
Usty

Zpomaleně ale LOVREEEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Saints zase krasne, navic trefenej kurz 4,2

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
Zaschrona

uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton

Reagovat
Mervin

škoda Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomá remíza. Alespoň už hra nějak vypadá. Ještě zapracovat na produktivitě.

Reagovat
Chazy

Lions

Reagovat
Trand

Rams.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rim, Arsenal a Salgaocar na celach tabuliek svojich lig, svet sa zblaznil

Reagovat
Mervin

a já blbec nechal Lovrena na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

United Moyes sa musi popakovat prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Usty

Dejte někdo odkaz na ten Ramseyho fík...

"What on earth has happened to this boy?! "

Reagovat
smazaný uživatel

jeden stačit nebude počkej si na Ramsey vs Norwich

Reagovat
Trand
Reagovat
Usty

Dík.. tak to jsem čekal víc po těch neskutečných ovacích...

Reagovat
Counter

Jasně no, na ten první gól Jackieho už nemá a nebude mít nic.

Reagovat
I am Mancunian

konecne dobry vykon, spokojnost

Reagovat
Counter

Další zápas, kde je nuda psát "Suché triko "

Reagovat
smazaný uživatel

zápas united jsem neviděl, ale proč se nastavovalo cca 9 minut?

Reagovat
r.mrazik

devet?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
smazaný uživatel

aha, na livesport bylo 9 minut, tak asi chyba..

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
r.mrazik

ta hra je hrozna...a neni to jen spatnou formou hracu...

sestava nebyla spatna,ale proboha co to tam ti hraci delaji? joo,super...hrajeme na dva utocniky,ale aby je doplnoval jeden,max dva hraci?

bida,bida...

Reagovat
r.mrazik

a jeste...co dokazal udelat moyes z mistra je sileny!

Reagovat
smazaný uživatel

zapas s najkrajsimi golmi, aky som kedy videl

a gooneri paebte sa so svojim kolektivnym umelym skepticizmom, ideme na titul

a strasne sa tesim, ze wenger neodisiel a nevyhodili ho a svoju reputaciu si este zvrati

a ramsey je najlepsi hrac na svete

Reagovat
Counter

Jestli budem hrát o titul nebo ne si povíme nejdřív v listopadu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
fantomas

Teď máme strašně těžkej program, to do jistý míry rozhodne o tom, jestli to můžem myslet vážně.

Reagovat
C0br

#MoyesOut ty jeho střídání, to je na sebevraždu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zůstane.

Reagovat
Kenneth

Ozil a Ramsey zase v klidu v mojí fantě úřadují. Ale Rooney a Lukaku

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

rooney

Reagovat
Counter

*ronei

Reagovat
mithro

aj ten

Reagovat
Zaschrona

Ten rozhodci je ale idiot Zluta za udajnej dive Bainese, kdyz byl jednoznacne faulovanej?

Reagovat
Mindas

Na Saints se tak dobře dívá... Kombinačně a technicky naprostý TOP.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I takticky jsou vzdycky vyborne pripraveni.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam Pochetino tak posunul?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ze neumi anglicky... Oproti Adkinsovi udelali v tomhle smeru obrovskej krok kupredu

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicky vie, zas nie az tak dobre zrejme, aby si veril na tlacovkach, ale videl som ho niekde na youtube na nejakych ceremoniach rozpravat anglicky. On bol znamy hlavne fyzickym fytbalom, neustalym pohybom bez lopty a vysokym napadanim, no. Tak snad Saints pozdvihne na predne miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze trochu umi. Capellovi tahle uroven stacila na to, aby 4 roky vedl narodak. Ale Pochettino se bude ucit mnohem rychleji, neni to takovej konzervativni trouba

Presne tohle praktikuje i u Saints, pohyb bez mice, vysoky presink, hra po zemi... A ma stesti, ze v tom tymu jsou hraci, kteri se presne na tenhle styl fotbalu hodi. Hrozne moc jim fandim a byl bych nadsenej, kdyby se umistili nekde vepredu, ale vubec si netroufam tipnout, jak vysoko to muze byt.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode do prvej 8 sa zmestit mozu, pri troche zazraku aj top 5

Reagovat
Swarley

ale dneska si ten bod nezasloužili

Reagovat
Mervin

co je na tom nezaslouženého? http://prntscr.com/1yc6ru

Reagovat
Ligter

Měli míň vhazování totiž.

Reagovat
Swarley

ten výsledek

Reagovat
mithro

ved nemali poriadnu sancu a taky gol im tam padol. dnes sme im darovali bod, keby nasi utocnici vedeli trafit priestor brany, tak je o polcase po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

To chcete aby muzstvo ako Southampton hralo u vas otvoreny futbal? Vidim tu statistiku, a to pre co dosli, aj zrejme splnili a na keby sa nehra.

Reagovat
mithro

ale to neznamena, ze ked dali ufulany gol v poslednej minute, ze si nieco zasluzili nie? hrali dobre, napadali ako vzdy ale prehrali sme si to my zahadzovanim tutoviek. byt polcas 2/3-0/1 tak je to vybavene. a najlepsi hrac saints dnes skvele talentovany wayne rooney.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

to co to on dnes predvadzal, uplna katastrofa druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

aj prvy, zakoncenie ziadne, stracal lopty, kt zakladali utoky Saints, na facku, sklzy zle nacasovane, mal tam asi par (citaj dva) dobrych naznakov za cely zapas.

Reagovat
SunFells

Účkař bude zpochybňovat góly v poslední minutě?

Reagovat
mithro

kde ho spochybnujem? spochybnujem gol, kt dala chelsea, co je smutne, ze rozhodcovia v PL nevedia pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Poslednych 20min to bola fantazia.Bal som sa,ze po gole Norwichu sa stiahneme a budeme iba branit a my sme zapli a totalne zvalcovali,pritom Norwich nehral vobec zle,prave naopak.Ramsey,Ozil to je fantazia,co predvadzaju.Este,ked sa dostane do formy Cazorla,Rosicky moze byt z toho solidny valec.

Reagovat
vitoAFC

Akorát mě trochu mrzí, že si zas Vermaelen nezahrál ani minutu. Dát mu pořádnou šanci by možná nebylo od věci. I když hrajou Kos a Merte dobře, tak by to přece jen zvýšilo konkurenci a třeba by se dostavily čistý konta.....

Reagovat
afc

Tak ciste konta zatial nie su,ale dostavame az na Astonku maximalne jeden gol,takze je to stale v pohode a so sucasnou ofenzivou tie goly proste dame.Vermaelena je aj mne luto,ale teraz sa bude hrat 3krat tyzdenne,takze sancu dostane a je to na nom.

Reagovat
vitoAFC

pravda

Reagovat
Zaschrona

Druha pule v suchem triku, jen hrozna skoda, ze jsme nevyhrali mnohem vetsim rozdilem. Ale 3 body jsou dulezitejsi.

Reagovat
Trand

Lansbury další gól, letos už 3. Jsem rád, že se mu daří.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohli to udržet

Reagovat
Trand

To ano a jaktože je vůbec Bournemouth tak vysoko? Letos champ nestíhám.

Reagovat
smazaný uživatel

hele sám nevim, páč jsem na tom podobně... Ale je to divný, pamatuju si jak ze začátku dostali pár výprasků a když kouknu na tabulku docela překvápko

Reagovat
Trand

Aha, díky. Snad letos Forest postoupí, hrozně bych si to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Billy Davies prodloužil, takže kdyby to náhodou nevyšlo letos...

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mindas

García na stoperu. No to bude zase prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Pablem?

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Pablem?

Reagovat
Mindas

Nic, asi rotace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič nepotřebuje rotovat jo ?

Reagovat
Mindas

Potřebuje, ale pochybuji, že by Pelle v jednom zápase otočil celou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

V utoku je kladivo a stirek , fungovali minule vyborne, tak preco menit.

Reagovat
smazaný uživatel

Okamzite davam na over

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Nastasic, Garcia, Clichy, Nasri,Ferda, Yaya, Silva, Kun a Negredo

Reagovat
vitoAFC

Je k pláči jak tady fanoušci viděj jenom jedno řešení krize týmu....a to okamžitou výměnu trenéra.... ale tenhle trend nastavily týmy jako Chelsea a Man City tak se neni čemu divit...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Ligter

Odraz doby, kdy se vyhazov trenéra stal obecně přijímaným řešením (trendem, jak říkáš) klubové krize, tím spíš pokud ho preferují natolik vlivné kluby. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City

Reagovat
CHONG

Moyes

Myslím, že tenhle kousek by se mu mohl zamlouvat: http://www.csfd.cz/film/224825

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik kdo bodů fpl fanta?

Reagovat
Mervin

zatím 55, ale mám ještě Spurs v záloze

Reagovat
Zaschrona

Jen 41. A uz mi zbyva jen Silva.

Reagovat
Usty

47 + Nastasić a Morrison... zklamal mě Lukaku

Reagovat
tomasinho

Musím doufat, že nenastoupí Kolarov, aby se dostal Lovren z třetího náhradbníka do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

49 + Yaya, Paulinho a Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

49 + Dawson, Soldado, Yaya

Reagovat
mithro

57 ale i could not care less

Reagovat
blade115

54 + Zaba. Případně Walker.

Reagovat
kmotor corleone

co k tomu rict...dufam, ze toto uz su aaronove standartne vykony, nie iba momentalna forma. uz iba cakam, kym zacne robit sola z vlastnej polovice.

Reagovat
Gunnersaurus

Arsenal dneska super, prvý polčas bol taký upotený no v druhom to už bolo super, aaron ozil jack dneska úradovali, škoda že sa netrafil aj Nicklas. Len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Este minimalne 2

Reagovat
smazaný uživatel

Este minimalne 2

Reagovat
smazaný uživatel

Este minimalne 2

Reagovat
smazaný uživatel

Este minimalne 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Klidně čtyři.

Reagovat
Zaschrona

Kun a Negredo je uplne uzasna utocna dvojka, naprosto idealni

Reagovat
smazaný uživatel

Kun. Snad to nebude zklamani, az prijdu dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivari absolutne nechapu, presli poliacu ciaru mozno 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Silvo vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam ale pitomě vletěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam ale pitomě vletěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Te je fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi cital diskusiu na EF

Reagovat
fantomas

Kdo to tam tak hustě pouštěl na Kuna?

Reagovat
Error

Při gólu? Negredo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo fungující sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva. ne reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit ze to bude deja vu z prehranych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kun

To byl hodně laciný gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

To byl hodně laciný gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak ti blbne odosielanie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak ti blbne odosielanie

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Pelle pozeral na toho exhibicionistu

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

piča, Yaya, rob body

Reagovat
Kenneth

Agüera a Girouda sem vyndal z fanty a dal tam Lukaka a Rooneyho. Takova klasika.

Reagovat
Tomekcz

Moyes zase tam musi nasrat Giggse mohla to byt pohodova vyhra

Reagovat
mithro

dnes suhlasim, striedanie Nani/Giggs sa tazko chape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz te Ravel na just do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Taková smůla..

Reagovat
smazaný uživatel

to este WHU otocia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davííd

Reagovat
smazaný uživatel

Davííd

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom triku

Reagovat
diastan

Silvička

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 10 metrovy sprint Yayu vycerpal natolko , ze padol nakoniec v rozhodujucej chvili od vycerpania

Reagovat
Dawon

To mi kurva United zase spravili naladu na vikend Co tam proboha vcera predvadeli Fellaini a Rooney? nejhorsi hraci na hristi...samozrejme rooney ale nemuze stridat, protoze pak by treba mohl byt nespokojeny a to by strejda moyes nezvladl...a fellaini me regulerne zacina srat, prohrava vetsinu souboju a vrchol jeho schopnosti je prihravka na 2 metry vzdaleneho carricka nebo stopery...tohle ma byt hrac za 27m? vazne?...a ty stridani znamely co proboha? Tohle opravdu byla presne chvile, ktera si zadala giggse a rozbiti stoperske dvojky 5 minut pred koncem ani nemluvim...to opravdu musime posilat na hriste stopera za utocnika abysme udrzeli vedeni se saints doma?...a z toho nepromenovani sanci asi porodim, dokonalou tresnickou tomu nasadil danny kdyz v podstate jeli s rooneym 2 na nikoho a on se radsi necha dobehnout hracem, ktery ma v nohach 80 minut a akce je v pici...necekal jsem ze zacatku zadnou hitparadu, ale abysme po 8 zapasech meli 3 vyhry, tak to je proste katastrofa

Reagovat
Dawon

Jsem tak nasrany, az jsem to omylem napsal pod preview, kurva

Reagovat
kiwwi

kazdopadne s tebou suhlasim asi vo vsetkom...ten Danny to bol klinec do tej neschopnosti

Reagovat
mithro

pekne zhrnute, tie striedania vcera boli ......

Reagovat
smazaný uživatel

ja chapem, ze tam poslal Giggsa, ale stiahnut mal Januzaja..ale stiahnutie Fellainiho a nasadenie Welbza nechapem vobec, teda Welbza chapem, ale preco to chcel dohrat so stredom Carrick-Giggs nerozumiem...navyse Fellaini by sa do zaveru hodil, ked sme uz isli len branit a kto vie, mozno sme nemuseli dostat gol z rohu, ak by tam Fellaini bol...a k Fellainimu, ked ho brzdi zranenie ruky, tak nech na tu operaciu proste ide a tie 2 tyzdne bez neho vydrzime, lebo ak chce hrat to, co vcera, tak nam ho vazne na ihrisku netreba

Reagovat
Dawon

Ja nevim, podle me neni giggs idealni hrac, kdyz chces uklidnit hru a drzet balon...giggs proste neni scholes a nikdy ani nebude...giggse bych spis pochopil kdybysme potrebovali dat gol, kdyz by bylo treba neco vymyslet...ale jinak souhlasim ze kdyz uz, tak mel sundat adnana misto naniho..protoze nani je precejen zkusenejsi a bude na tom i fyzicky lip...ale jinak samozrejme ty stridani byly proste cele spatne...chapu ze do stredu hriste ted neni moc moznosti, ale proc do prdele rooney nesel s takovym vykonem dolu uz v 60. minute mi hlava nebere...jestli to zase bude tak, ze rooney bude hrat za jakychkoliv okolnosti, nehlede na jeho vykony, tak to snad mel v lete vazne odejit a at mi nikdo netvrdi ze fellaini chybel u toho rohu, vzdyt jsme meli na hristi 3 stopery proboha, + danny, RVP, carrick, to jsou vsechno velci chlapi kteri pri rohu umi poslat balon do hajzlu...a nemyslim, ze u fellainiho je problem v nejakem zraneni ruky, zatim o moc lepsi vykony nepredvedl a je pro me obrovskym zklamanim...doufal jsem, ze trosku tu zalohu zpevni, ze tam konecne budem mit nekoho kdo bude schopny vyhrat nejake souboje ciste silou, ale mam pocit ze jeho by v soucasne chvili v souboji rameno na rameno odtlacil i takovy adnan...

Reagovat
mithro

to striedanie giggsa nedavalo vobec zmysel a to, ze isiel za hraca, kt vytvoril najviac sanci uz vobec. nasledne presunutie do zalohy ku carrickovi, ked sa snazi ubranit remizu, k tomu uz asi nie je ani co napisat a to rozbitie super fungujucej stoperskej dvojice...

ja ale verim, ze sa Moyes poucil, zakladna zostava bola super, striedania uz nabuduce zvladne

Reagovat
Dawon

Ted jsem se jeste koukal na MOTD, a to je fakt neskutecne jak jsme byli neschopni rozehrat pod tlakem...prece neni normalni aby byl southampton lepsi s micem na noze a prehraval nas hezky kombinace po zemi zatimco my pod tlakem odkopavame balony jak stoke

Reagovat
SunFells

08:21 Bergkamp by se rád vrátil do Arsenalu

Dennis Bergkamp v minulosti střílel branky v dresu Arsenalu, do londýnského klubu by se pak rád jednou vrátil jako člen trenérského týmu. "Mým osobním cílem je vrátit se jednou do Arsenalu, abych tam zastával stejnou roli, jakou nyní zastávám v Ajaxu. Chci pracovat na výchově mladých hráčů a být členem trenérského týmu," řekl v rozhovoru pro BBC někdejší nizozemský útočník.

No ať už jsi tam

Reagovat
Counter

Že by šel na Bradyho místo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Lloris also became a goalkeeper because his love for Cantona introduced him to Schmeichel

Reagovat
kiwwi

jak nam to pomoze?

Reagovat
mithro

nam nijako ale aspon ma u mna plusovy bod

Reagovat
smazaný uživatel

musime sa obzerat po nejakej lepsej dvojke, kedze predpokladam, ze Lindegaard pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Á, slyším nějaké silné řeči ze středu tabulky.

Reagovat
nemamvasrad

1300. pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ať jsou do 3.místa a konečně prolomí ty SKORO věčné bramborové medaile

Reagovat
SunFells

Ty musíš mít nějaký nádor na hlavě. Nebo místo hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

? nechápu. Jako,že Vám teď fandím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

It's taken Sturridge 26 games to score 20 goals for Liverpool. Incredible when you think it took Rush 34, Fowler 36, Kenny 45 and Suarez 49.

Reagovat
tomasinho

A Torres?

Reagovat
fff

Pamatam si este diskusie, ked sme ho kupovali. Skor vsetci vedeli, ze v sebe to ma, otazne bolo ci sa u nas uchyti a dokaze to prebudit. Nastastie sa stalo.

Reagovat
vladis271

včera by nám útočníci ten zápas v pohode vyhrali. Stačilo jediné. Mať na AM aspoň niečo priemerné a schopné prepojiť zálohu s útokom. Smutné, Jonja sme predali a Suso hosťuje. Pray for Coutinho, za 2 týždne nás čaká najlepšia záloha ligy. Ak chceme uspieť musíme proti nim postaviť najlepší útok ligy, no tomu musí niekto prihrať loptu.

Reagovat
Whitemedia

stačilo, kdyby Brendan na AM nepostavil Mosese.. to ho rovnou může dát do obrany a i tam bude více užitečný

Reagovat
fff

Tak utocnici nam to vcera mohli vyhrat aj tak, Danny aj Luis sance mali.

Mne tam inac vcera strasne chybal Enrique. Pamatam si expertov, co predpovedali ako ho Ally posadi, ten vsak vcera bol absolutne alibisticky, vzdy ked dostal prihravku sa alibisticky otocil smerom k ciare a dal to spat, ked uz centroval tak hroza. Kombinacne absolutne nic, Jose sice nie je v top uplny top class ale na malom priestor si to dokaze napr. so Suarezom velakrat skvele narazit, to Ally vobec a vcera to dost chybalo. Naopak sa celkom potvrdilo co sa tu viaceri zhodli, ze taketo rozostavenie sadne Glennovi, skoda, ze nie je lavak, do tych striel sa dostat vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique je niekedy hlúpy baran, ale včera sa myslím ukázalo, že ho žiadny Cissokho ani náhodou zo zostavy nevytlačí..Chýbal nám

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vie zakombinovať so Suárezom, čím sme dali už niekoľko gólov... Cissokho je ešte hlúpejší baran, je to neskutočná lopata, atlét...

Reagovat
fff

jj to je ten vyraz, atlet. Ale to je cele, kombinacne nula bodov a to je na LWB podla mna este via vidiet, nez keby sme hrali klasicky na sytoch obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

A este som zabudol, Jonjo a AM to spolu nejde, zrovna na tejto pozicii by nas on fakt nezahojil. Suso, to je druha vec.

Reagovat
Whitemedia

https://i.cloudup.com/s5h3nEr6gA.jpg Courtois se může jít bodnout

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tohle je prostě něco abnormálního, fenomenálního. Nenacházím ani ta správná slova. Obrovská persona Chelsea, obrovská persona českého fotbalu a nebojím se říct, že je to jeden z největších hráčů, co kdy hráli v anglické lize. Nechci o něj přijít. Chci, aby ukončil kariéru u nás.

Reagovat
Whitemedia

většího profesionála jen tak nenajdeme

Reagovat
fff

Nejake naznaky jeho odchodu som ani nikdy nezachytil, nie?

Reagovat
Arbiter

Tak jde spíš o to, co s Courtoisem a o tom, jak se k tomu všemu postaví vedení. Když píšu, že o něj nechci přijít, tak je to spíš myšlenka v rámci dvou, tří let.

Reagovat
fff

Podla mna Cech moze byt kludne uplnou spickou este 8 rokov, mozno aj viac. Viem si ho predstavit ako Friedela ci Van der Saara. Courtoisa by som na vasom mieste predal, niekde som tusim nedavno zachytil nejaku sumu okolo 20 milionov. A Cech je a bude v blizkej dobe stale este niekde inde.

Reagovat
Arbiter

s tím absolutně souhlasím

Reagovat
Whitemedia

vůbec, ani za Scolariho

Reagovat
Arbiter

tak ty náznaky toho, že ho chtějí někteří maniaci na naší lavičce prodat, tu byly. Každopádně to byl povětšinou hřebíček do jejích rakví...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro
Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

http://www.youtube.com/watch?v=6L7a0RsFE8E Pokus o vzpruhu pro posmutnele a nasrane fans united

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

video super, ale aj tak som nasraty

Reagovat
mithro

New Sponsors Announced: pic.twitter.com/dz3u668xXw.

I'm assuming this is what PMS feels like. Mood swings, irritability, irrationality; all the symptoms are there.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

dělá úžasný videa

takovej už je život, někdy to šlape jako hodinky, jindy to stojí kompletně za hovno...ale ten návrat na vrchol bude velkolepý a bez servítek, to s náma bude k nevydržení...věřím, že už se mnozí těší

Reagovat
J0EL

Tá vaša naivita ma vždycky dokáže pobaviť.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

to je spravny pristup

Reagovat
Swarley

rozhodně to není optimální a člověk je pomalu po každém zápase nasranej, to je jasné...rýpat se v tom kdo kde co a jak udělal blbě, jak nám to nejde, jak te to takový a makový...to nikdy nikomu nepomohlo, prostě příští zápas někomu nakopeme prdel a je mi celkem jedno, kdo to bude

Reagovat
Dawon

To zni jako plan

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa XI v Tottenham: Guzan, Bacuna, Vlaar, Clark, El Ahmadi, Westwood, Luna, Delph, Weimann, Agbonlahor, Kozak

Tottenham team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen, Paulinho, Sandro, Townsend, Holtby, Sigurdsson, Soldado

Reagovat
tomasinho

To bude sandro30 na větvi, hrají Sandro i Holtby

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

so stredom zálohy sandro-paulinho by sme riadne diktovali

Reagovat
fantomas

Benteke furt mínus, bleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches první ligový zápas a hned v základu, to jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

veď je stopér, to by mal striedať?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že ne, neformuloval jsem to moc dobře, spíš mě překvapilo, že dostal už takovou důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

bol dosť drahý na to, aby hrávla len za rezervu, navyše, už si zahral EL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, ale stejně jsem to nejdřív bral jako nákup víc do budoucnosti, EL hrál no, ale to není mezi anglickými kluby moc měřítko ve srovnání s PL

Reagovat
fantomas

Jn, jako stoper měl nejprv ty minutky sbírat z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs subs: Friedel, Naughton, Dembele, Lennon, Lamela, Eriksen, Defoe

Lennon konecne

Reagovat
smazaný uživatel

S A N D R O !

Reagovat
JIMMY-PO

LUXUSNA zostava ...AVB

Reagovat
Error

Kdy bude fit Capoue?

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

wtf, nebývala ta kamera výš ?

Reagovat
fantomas

Oh, Ashley, klidni to.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to pripadá, ako keby Spurs hrali úplne náhodu, nevidím tam nejaký systém.

Reagovat
smazaný uživatel

je to cista katastrofa

Reagovat
fantomas

Já se fakt divim, že to furt hraje vepředu na to "béčko". Je sice pěkný, že s tim bodovali, ale snad jen jednou to bylo jednoznačný, o soustavnym přehrávání se fakt nedá mluvit a nechávat takle dlouho jakože aklimatizovat Lamelu s Chadlim, mi fakt nepříde šťastný..

Reagovat
tomasinho

Tak Chadli hrál v úvodu sezony, ten aklimatizovaný je, ale je to podobný typ jako Townsend, tak asi proto sedí.

Reagovat
fantomas

Njn, tak Chadli s Eriksenem sou aklimatizovaný a seděj. Lamela sedí a ani si pořádně nekop. To už je jedno, ty důvody.

Reagovat
tomasinho

Sedí, protože hráli prd, hůře než ti, kteří hrají.

Reagovat
fantomas

Njn, což je v týhle fázi sezony pochopitelný přece.

Reagovat
vodka

pokud budou Chadli s Lamelou hrát jako do teď, tak si ani nekopnou. Chadli byl hrozný a Lamela eště horší...

Reagovat
fantomas

Omg, dyt dostali pramálo prostoru. To jako do posil investuje triliardu a pak jim dá takovej prostor? Townsend dejme tomu, ale Gylfi (kór mimo svou pozici) fakt neni takový terno, aby dostával přednost před drahýma posilama.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi je strci do kapsy vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli hraval zo zaciatku dokonca zaklad. moc sa ale nepredviedol a tak hra EL.

Lamela ma 3 starty v zaklade a 4 krat striedal. Aj v lige. Neda sa povedat ze by nedostavali sancu. Proste su tam na ich posty lepsi hraci momentalne... to je cele

Reagovat
fantomas

A to ti příde jako dostatek prostoru pro čerstvý posily?!

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Chadliho urcite ano. Ved odohral o jeden zapas menej ako Soldado.

Lamelu by som sice rad videl castejsie, ale ma smolu ze na jeho pozici hra Towsend v skvelej forme a jemu to naopak moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli hráva a aj hrával od začiatku, ale Lamelu nechápem. Buď je tak zlý, že na to nemá alebo neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela na to zatial nema. a Chadli je podobny typ ako Gylfi. Takze moze hrat iba jeden z nich

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti nezdá, ta dominance z prvních zápasů tam prostě není. (Bez ohledu na to, že zrovna dali gól. )

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen zatiaľ trápny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol úplne nezaslúžený gól. Ale fanta sa teší.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne stastie mame dnes. ten vykon sa neda okomentovat inak ako trapny. a to od kazdeho jedneho hraca okrem Sandra, ktory opat ukazuje ze je proste neskutocne zviera. s prehladom vyhrava kazdy suboj a maka.

tragedi zapasu zatial Verts, Sigy a Soldado. Ti dvaja vobec nevedia kde stat a iba sa tam tak ponevieraju.

snad nas ten gol trocha nakopne

Reagovat
Trand

Townsend má dobrou střelu, ale mohl by se naučit přihrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldao uz odohral nejaky dobry zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

v lige nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, zatím má samé takové Welbeckovské zápasy, abych ti to přirovnal k něčemu tobě známému, strašně maká, ale ten gól prostě nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Welbz nestal 30 melka, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, no, o tom se hádat nebudu

Reagovat
mithro

a hra na kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, Weimann, to bolo zlé

Reagovat
mithro

http://farm8.staticflickr.com/7380/10383228434_f60179d440_o.gif

hadzat dymovnice po rozhodcoch, stay classy spurs

Reagovat
smazaný uživatel

hra sa vo Villa Parku ty kretenisko

Reagovat
I am Mancunian

a predsa to boli zidaci

Reagovat
vladis271

antisemita.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a druhý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

to je argument

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

GUZAN

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

No, Spurs sa po góle zlepšili, ale stále to nie je nič moc, hlavne obrana je dosť priepustná. Mať tam Villa namiesto toho kopyta s 27 Bentekeho, tak to asi vyzerá inak.

Reagovat
smazaný uživatel

35ročný mládenec frenk lampard

Reagovat
smazaný uživatel

myslene asi stary mladenec

Reagovat
mithro

Rio Ferdinand joins Greg Dyke's FA Commission

tam zacnu vsetci nosti teraz jeho #5 caps

Reagovat
smazaný uživatel

ako hrá Villa? majú na to otočiť? a čo Gabby?

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, zas víkend v řiti a Vader zmešká všechny housový diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo noo, taky jsem zmeškal NHL diskuzi. Už tak 4 den.........

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

house

Reagovat
J0EL

Walker prebral od Balea taktovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vertongen bol chlastat vcera?

Reagovat
protiproudu

Buzerat sumilantskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz treba udrzat loptu az do konca zapasu v hre aby Benteke nemohol vystriedat

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak Lewis

Reagovat
masly008

Reagovat
fantomas

Stačí jeden Benteke a hned to vypadá uplně jinak no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten impact Bentekeho je úžasný. Zrazu úplne iná Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší hráč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado gól ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

a ten prvý netečoval?

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
smazaný uživatel

celý zápas som mal za to, že hej. Až teraz sa pozriem na livescore a fakt tam je písaný Townsend. Našťastie má aspoň assist, takže fanta je rada.

Reagovat
smazaný uživatel

mám za to, že ne

Reagovat
fantomas

Omg, tak to ne tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

Je to něco jako když je přesunutá diskuze a slušnej fandící člověk do ní nesmí

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Už snad počvrté to píšeš.

Reagovat
tomasinho

Navíc proti tobě nikdo nic nemá snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo protože mě to naštvalo. Ikdyž moc nepřispívám, tak jsem si to vždycky pročítal. Zajímavý informace, novinky. A teď po takový době jsem na suchu

Reagovat
smazaný uživatel

za vsetko moze fuhrer

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, já sem taky trochu rád že je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Goldadooooooooo konecne pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to je smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs me tuhle sezonu dostavaji. Hraji fotbal podle me na nahodu , souper je prehrava a pak z jedne sance daji gol. Me se tuhle sezonu vubec nelibi jak hrajou

Reagovat
Fenri

Ono nic moc jinýho čekat nešlo, už během léta bylo podle posil víceméně jasný, že takhle nějak podobně budou hrát.

Reagovat
Tomekcz

kdyz uz nemame sanci na titul, tak snad to zvladne Tottenham

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

"kdyz uz nemame sanci na titul"

Reagovat
Tomekcz

ale hlavne ze Giggs stihne tu 1000 tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze timhle tempem vytizeni tu hranici pokori v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to asi aj vymenil za akukolvek trofej, len nech Giggsy da tu tisicku

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

takze zostup a rok Champ, kedze tam sa hra viac zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado má 1+1 a aj tak sa nedá povedať, že hrá dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas hra vynikajuco. konecne si zbieha po lopty a zapaja sa do kombinacie

Reagovat
smazaný uživatel

no mne sa nepáči, skoro každú stratil.

Reagovat
minoLFC

Aspon su body vo fante

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a v šestnástke, čo som videl, tak 3 z 3 vyhral tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

4/4

Reagovat
Hejnak

Je úžasný. Strašně bych si ho přál v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco tam isiel hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Andros legend

Reagovat
smazaný uživatel

Tonev mal prísť skôr, hrá výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph je v tvári ako dieťa Clichyho a Younga.

Reagovat
smazaný uživatel

má úlisnú tvár ako Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

Villa opět příjemné zklámání, přitom dříve to bývaly vyrovnané duely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím důvod k smíchu, možná to zkus trochu rozvést

Reagovat
smazaný uživatel

veď Villa bola v prvom polčase vyrovnaným súperom a po príchode Bentekeho ste asi 10 minút ani nevedeli, kde vám hlava stojí, ako vás točili. Do toho druhého gólu, ktorý Villu zrazil na kolená, bola lepším tímom, povedal by som.

Reagovat
smazaný uživatel

Presto jedna strela na branu proti 7 a dalsim nekolika slibnym pokusum kolem branky neni zrovna slusna vizitka po matchi na domaci pude.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si minulé zápasy? Tam nás soupeři dostávali místy pod drtivý tlak, a měli skutečné golovky, kde musel čarovat Lloris, tohle bylo oproti tomu dost bezzubé. Řekl bych, že dokonce nejhorší v letošních zápasech PL, tak na úrovni Anži

Reagovat
smazaný uživatel

videl som vás proti Swans a tam to bolo podobné ako dnes. Aj tak je to jedno, proste Villa určite nesklamala a vyrovnaný zápas to bol.

Reagovat
smazaný uživatel

... Swans hráli na WHL a potrápili nás víc, ani bychom jim nedali gól nebýt penalty .A jejich tlak na naší polovině bylo něco, čemu se DOMA hrající Villa ani nepřiblížila

Reagovat
smazaný uživatel

Bale who?

Andros opat s prstom v nose

+ Paulinho, Sandro a Soldi za druhy polcas

Reagovat
Hejnak

To bude mít Lamela těžky přes Twonsenda, který hraje fakt skvěle.

Reagovat
Free_player

to teda

Reagovat
kiwwi

1500. pre utocnejsi futbal Manchestru United

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

když budou dostávat i více golů a tím ztrácet body

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

It's being reported in The Times today that Manchester United are "increasingly likely" to move for Luke Shaw in January.

dufajme, ze tym by padol Baines

Reagovat
mithro

“Your contract expires in June 2014. Does this bother you?"

"No, not at all. It's personal. It's not Manchester (United) that don't want me to sign a new contract. This whole thing is personal. Manchester United's dream is that I finish my career there, but this is something personal."

a toto vysvetluje, preco sa tak Moyes nahana za LB, kedze Evra chce v lete odist.

Reagovat
kiwwi

takze to by asi lepsie vysvetlovalo tu snahu o ziskanie koncentraa...dufam ale, ze teda pojdeme skor po Lukovi

Reagovat
Swarley

hm, tak to jsem netušil, že to vypadá fakt reálně na jeho konec u nás, to mě docela sere...

takže Shaw, Baines nebo Coentrao?

Reagovat
kiwwi

Bains by bol u mna prva volba, keby nemal uz tolko rokov Shaw je uz teraz dost dobry, aby mohol rovno hravat a je to hrac na 15 rokov

Reagovat
kiwwi

*Baines

Reagovat
Swarley

je to velká škoda, že Baines už má 30, hodil by se neskutečně...těžko říct, věřím tomu, že i tuhle variantu bude vedení zvažovat...

z té dvojky Shaw-Coentrao si vybrat neumím, oba mají velký potenciál, zase až tak je nasledované nemám abych se mezi něma uměl jednoznačně rozhodnout...ale tak Shaw je angličan a jestli na to má, proč ne

Reagovat
Swarley

on má 18? jsem myslel, že aspoň 20 už má...to jako levá strana Shaw-Januzaj?

Reagovat
mithro

to by bol aky valec

Reagovat
Swarley

jako možné je všechno...to se zatím rýsuje budoucí obrana Shaw-Jones-Evans-Rafael...

Reagovat
kiwwi

15 rokov vystarane na lavej strane

Reagovat
Swarley

tak těžko říct, pro ty kluky je to obrovskej skok...stejně jako teď mám pochyby o Januzajovi, jak dlouho mu to vydrží, tak obdobně bych na tom byl i u Shawa...z tohohle pohledu bych se vůbec nedivil, kdyby se přeci jen zvažoval ten Baines...

Reagovat
kiwwi

tak Shaw hra uz druhu sezonu v zaklade v PL...jasne ukazal ze ma na to, fyzicky je na tom viac nez skvele, tam by som obavy nemal...predsa len Adnan ma tu schranku ovela krehkejsiu...aspon to tak vyzera...furt mam pocit, ze keby do neho niekto lepsie zasiel tak sa zlomi napoly

Reagovat
Arbiter

po Shawovi půjdeme určitě my a vzhledem k tomu, že je fandou Chelsea, je jasné, kam půjde

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Čemu se směješ? To si jako myslíš, že klučina upřednostní United před klubem, kterému fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

On sa smeje veciam o ktorých nič nevie. On je v tomto trochu špeciálny. Nechaj ho...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ku nam pride a bude hrat zaklad rovno, nema co riesit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale cenovo by teoreticky vysli cca rovnako, nie?

Reagovat
kiwwi

peniaze nie su momentalne absolutne podstatne

Reagovat
mithro

a vyzera to, ze aj Vida by mohol odist po sezone, Rio asi skonci, Edward by mal zacat setrit

Reagovat
fff

Ja osobne by som na vasom mieste bral Coentraa, hotovy hrac, schopny dopredu i dozadu. Len stal by mozno aj 25 nie?

Shaw ma zas mozno vacsi potencial, ktovie. Ale nakoniec to mozno vdaka Moyesovi predsa bude Baines, otazne je kolko ma este v sebe top rokov.

Reagovat
Kenneth

Vyšel vám takhle i Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

O jedného zmrda v PL menej. Už sa stačí zbaviť len Ivanoviča.

Reagovat
Kenneth

Na tu největší pi.ču si zapomněl? Máte jí v týmu.

Reagovat
fff

Chceli by ste ju od nas, vsakze ?

Reagovat
Kenneth

Jj úplně po tom kreténovi toužím.

Reagovat
fff

Ako tak sledujem Benzemu, tak sa Ti ani necudujem .

Reagovat
Kenneth

Jj protože on je tam jediný útočník.

Reagovat
Kenneth

Každopádně se aspon u Benzemy nemusím bát že někomu ukousne ruku a půl roku ho na hřišti neuvidím. A za něco takového ještě platit 60 mio. Drzosti máte dost ale.

Reagovat
fenixLFC

tak potom nanho po zapasoch kde zahodi 10 tutoviek nenadavaj a tes sa ze nikomu neodkusol ruku

Reagovat
tomasinho

Však ta půjde k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte 60mil libier a je váš

Reagovat
Kenneth

60 mio liber.

Reagovat
fff

Je to sice otrepane, ale ak Bale siel za 90 + milionov ...Ak bude Florentino dostatotcne retardovany opat, tak dana suma nie je nerealna.

Reagovat
tomasinho

Když jste dali za podbně kvalitního hráče ještě o tolik více? Proč ne, rozdíl mezi nimi by vzhledem k problémovosti Suáreze neměl být vyšší než 20.

Reagovat
Kenneth

Takže kdyby nebyl Suaréz vypatlaný kretén, tak by měl stát stejně jako Bale? A vůbec nevím proč do toho cpete Real když se o něj nikdy nezajímal...

Reagovat
tomasinho

S těma lopatama, co máte vepředu, se zajímat budete. A ano, měl by stát čistě podle kvalit +- stejně.

Reagovat
Swarley

a pak přijde Galatasaray s první nabídkou 8,5 milionu...

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

ked nani stoji 30 a suarez 60, tak to pridu so 17 mega

Reagovat
Kenneth

Radši budu koukat na ty "lopaty", než na Suaréze. Mimochodem je tam jiný útočník o kterýho bude mít Florentino větší zájem..

Reagovat
cristiano.K.

Lewa?

Reagovat
fff

Ja si nemozem pomoct, ale mne pride Lewa precenovany, resp. je dobry, ale akoby od toho zapasu v SF proti Realu bol odrazu povazovany za uplne mega top hraca ...

Reagovat
cristiano.K.

herně mi připomíná RvP, on je top,ale samozřejmě né vždy mu zápas vyjde.

Reagovat
cristiano.K.

pravda,když dokážete dát 90-100 Balea,tak je 60mega za Suareze strašně nereálná částka

Reagovat
Kenneth

Takže když vy jste dali tolik desítek milionů do těch dvou kopyt, znamená to že budete dávat pořád tolik do dalších kopyt?

Reagovat
cristiano.K.

to je zase srovnání jestli sis nevšiml, tak se vyměnil manažer a od té doby nešla přestupová částka za hráče výš než za 15 milionů liber.

Jste Real Madrid, musíte mít to nejlepší a to Suarez splňuje, snad nečekáš že Morata bude číslo jedna?

Reagovat
Kenneth

Kdyby Real Suaréze chtěl, tak už kouše hráče ve Španělsku. Vůbec nechápu proč do toho musíte pořád cpát Real, když je jasné, že Florentino má svýho koně úplně jinde. Suaréz by byl ted pro Florentina snad až 4. volbou.

Reagovat
cristiano.K.

spíš si Florentino vybíral jednoho ze dvou pokemonů a vybral si toho dražšího a nepotřebného

Reagovat
Kenneth

Florentino chtěl Bale už od začátku přestupáku, Real ho sledoval 2 roky. O Suaréze nikdy žádný oficiální zájem nebyl. Neumíš číst nebo co?

Reagovat
cristiano.K.

to je v pořádku a nic to nevylučuje. Bale byl jednička na přestupáku a už vám třeba nezbyly prachy. Ono protočit přes 150mil. € za dva hráče není sranda.

Druhá věc je,že distanc Suareze vás odradil,což není nic nečeakného.

Reagovat
Kenneth

Suaréz by byl ted pro Florentina snad až 4. volbou.

Opravdu neumíš číst.

Reagovat
tomasinho

A kde máš ty další volby? Trochu reálné aspoň.

Reagovat
Kenneth

Falcao, Lewandowski, Aguero.

Reagovat
tomasinho

A to je potvrzené někým? Reálný je akorát Lewa

Reagovat
Kenneth

‚‚Falcao je skvelý hráč a počul som, že by vážne chcel obliekať dres Realu Madrid,‘‘ odpovedal na otázku, ktorej hlavným predmetom bol záujem klubu o nového útočníka. Pérez vylúčil možnosť, že Biely balet s niekym rokuje, podpísanie Falcaa však nevylúčil

O Aguera taky stál, ale Real má s Atleticem dohodu že se nesmí přetahovat hráči. O Lewandowskio stál taky po zápase s Realem, ale ten Real odmítl. Ale Guardiola ho prý nechce, tak možná..

Reagovat
tomasinho

Takže max Lewa, jak jsm říkal.

Reagovat
Kenneth

A to sis odvodil zase z čeho?

Reagovat
tomasinho

Falcao ted odešel a určitě se požene zpátky, Aguero nemá důvod, Lewovi končí smlouva, chce odejít. Prosté.

Reagovat
Kenneth

A víš proč Falcao odešel? Jak nemá důvod? Takže počasí v Anglii už mu nevadí když mu přidali zase nějaký ten peníz na výplatě?

Reagovat
Kenneth

Jinak zajímavý že o hráčích kteří se Realu nebrání říkáš scifi a ten který Real odmítl, ten je podle tebe nejblíž.

Reagovat
tomasinho

Je reálnější kvůli smlouvě, tomu, že jej klub spíš pustí než ty dva.

Reagovat
Kenneth

Vždyt vy Suaréze taky nechcete pustit ale papouškujete to tu pořád.

Reagovat
tomasinho

Ale veřejně vyhlásil, že chce odejít, má důvod, hraje v týmu, který nemá poháry.

Reagovat
Kenneth

Vždyt Kun taky říkal že mu Anglie nevoní ne? A Falcao určitě taky není nejštastnější, když o tom přestupu ani nerozhodoval.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa, Aguero heh. Good luck teda

Reagovat
Kenneth

Cim je Lewa a Aguero nerealnejsi nez Suarez?

Reagovat
tomasinho

Tak Aguero je oproti Luisovi sci-fi, nechce odejít, nechybí mu LM, hraje v top týmu. Lewa je reálný.

Reagovat
Kenneth

Klasicky mu zacpali hubu penězma. Ale kdyby se Real oficiálně ozval, tak by změnil názor. Vždyt chtěl do Realu už z Atlética.

Reagovat
cristiano.K.

ještě si do toho svého scifi tria mohl zařadit i Ibru, ten je totiž reálnější než Aguero s Falcaem dohromady

Reagovat
Kenneth

To si si zase vybral příklad. Zrovna Ibra, takový srdcař, který by udělal asi všechno aby mohl ublížit Barceloně.

Reagovat
cristiano.K.

přečti si to znovu a pomaleji, pak se vrať a omluv se

Reagovat
tomasinho

To po něm chceš moc.

Reagovat
cristiano.K.

vím, podívej jak níže strašně nenápadně uhýbá

Reagovat
Kenneth

Vždy ty tomu říkáš scifi trio na základě toho že by je kluby nepustili a pak řekneš jméno Suaréz. Prostě místní šašek. Přitom Kun a Falcao Real nikdy nevyloučili jako Lewandowski.

Reagovat
Mindas

Prosím? Kun v květnu prodloužil pouze smlouvu. Výše platu se neměnila, tak jaké zavření huby penězi?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

na čí demenci se ted budeme bavit

Reagovat
SunFells

Stejně nakonec u toho Bainese zas skončí, ale i ten jim určitě dá v zimě košem.

Reagovat
cristiano.K.

těžko říct, buď se stane legendou karamelek za pár let a nebo využije poslední šance na přestup do velkoklubu.

Reagovat
SunFells

Poslední ... zrovna Moyes by se o něj určitě snažil i v létě, pokud u nikoho nepochodí v zimě. A v zimě to myslím s jednáním nebudou mít snadné.

Reagovat
cristiano.K.

myslíš,že by se o něj snažil i v létě 2014?

Už koketovali s Coentraem,nabízí se Shaw, těch variant je víc, nemusí Bainese ani první volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw podľa mňa skončí v Chelsea. MU by ho musel fakt preplatiť aby ho získal. To skôr ten baines pôjde.

Reagovat
SunFells

Tož u Shawa snad ale nepochodí. Řekl bych, že v zimě jistě ne. Možno ten Concentrao.

Reagovat
Zaschrona

Tak ono klicove bude, jestli Bainesy prodlouzi smlouvu. Konci mu v lete 2015 a to je pro nas docela klicovy prvek do jednani. Pokud by ji neprodlouzil, tak nejpozdeji v lete by pak asi odesel pryc...

Reagovat
vladis271

nj, a logicky bude kopať priame kopy a to bude posledná kvapka wazzinkovej trpezlivosti v klube.

Reagovat
Arbiter

Shaw v lednu nepřestoupí.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kenneth

Arsenal manager Wenger is preparing a €50M offer for Karim Benzema.

Snad je na tom aspon špetka pravdy.

Reagovat
Side

Kdo takový hovna vymýšlí

Reagovat
tomasinho

A obratem to pošle za Suáreze.

Reagovat
Kenneth

tak určitě.

Reagovat
SunFells

Tak určitě, i 70.

Reagovat
Kenneth

Mohli by jste nám ale udělat službičku za Mesuta a nějaké to euro za něj dát.

Reagovat
j_mrazik

Za Mesuta jste dostali adekvátní peníze.

Reagovat
Kenneth

Najednou, pro většinu z vás to bylo ještě levný.

Reagovat
j_mrazik

Mně to přišlo a pořád přijde trochu hodně, ale vyplácí se to (klepu si na zuby). Holt nejsem zvyklý, že můj mančaft takhle rozhazuje, ale pokud si na to vydělal a nečekají nás roky sucha, tak ok. Za ty roky škudlení si Wenger zasloužil si vyhodit z kopýtka.

Reagovat
Kenneth

Mně to taky přišlo jako slušná petarda, ale když se kouknu na tu cenu Balea, tak už zase ani tak ne.

Reagovat
cristiano.K.

to psal kdo,že šlo o levný nákup?

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethova pojašená hlava.

Reagovat
Fenri

Ale nene Byla to šlupka jako prase, ale o to víc to by neuvěřitelnej (a nutno říct pro fanouška Arsenalu euforickej) přestup.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super hláška, Sandro je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers ready to ramp up Will Hughes interest as Liverpool fight United and Arsenal for Derby kid.

Heh, už v lete sme sa o neho zaujímali, som teda zvedavý či k nám príde.

Reagovat
I am Mancunian

ked budeme mat vazny zaujem my, tak nemate sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rozhovorů je to fanda LFC a zbožňuje Stevieho takže neni co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

jj akurát som ten rozhovor dopozeral. + Vraj píše na twitteri dosť často o Liverpoole.. Ostatné kluby nemajú šancu ak po ňom pôjde Liverpool. Snáď ho teda kúpime

Reagovat
fff

Viete mi niekto dat nejaku jeho strucnu charakteristiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard s lepšou technikou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako jack wilshere..

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere však v hughesovom veku tak kvalitne nevyzeral

Reagovat
Fenri

Počkej, to myslíš vážně? Já u tebe nikdy nevím, tak proto se ptám. Wilshere si v 16 namazal Cannavara na chleba, v 17 hrál základ za Bolton a v Hughesových letech hrál základ v Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

však jasné, srandujem.......herne sa ale dosť podobajú

Reagovat
Fenri

Ok

Reagovat
minoLFC

Nestras mladeho zraneniami...

Reagovat
Kenneth

Jj protože v dnešní době se hraje na nějaké srcařství a ne na peníze.

Reagovat
fff

Nie, ale nevylucuje to existenciu vynimiek, obzvlast u mladych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že mu v 19 dá ManU nebo Arsenal o tolik víc peněz než Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mladý hráč ktorému môžme ponúknuť rovnaký plat ako konkurencia a keďže vyzerá, že to má v hlave zrovnané tak si nemyslím, že by uvažoval ísť do Manchestru. Ak by sme sa o neho nezaujímali tak by šiel zrejme do Arsenalu. Ale takto skončí v LFC.

Reagovat
fenixLFC

tak vy to hrate iba na tie peniaze

Reagovat
vladis271

"Very harsh on United. Oh well, 5 times.

jeho reakcia na twitteri po vypadnutí United s Realom.

Reagovat
vladis271

je náš. A ja ho chem, musíme posilniť stred. A ešte k tomu by mohol prísť Matič. Normálne by som kašlal na krídlo, priority sa zmenili.

btw.. dúfam, že United do toho boja s nami pôjdu, sa teším ako ich Will vyfuckuje.

Reagovat
mithro

uplne zbytocny hrac pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha Rossiter, Pedro, Hughes

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Potřebujeme posilu hned do sestavy, Hughes by si momentálně vůbec nekopl.

Reagovat
Zaschrona

Kez by Willa zkusil Bob.

Reagovat
tomasinho

Máte Barkleyho nenažranci

Reagovat
nemamvasrad

1600. pro Arsenal.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
mithro

OT: Ti Greci sa na tie MS este nakoniec dostanu

Reagovat
kiwwi

Portugal v Sweden

Ukraine v France

Greece v Romania

Iceland v Croatia

fakt asi najlahsieho supera dostali

Reagovat
fff

Aspon ze Island ma sancu ist na MS

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

švédsko a island

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Vyjebaný los, úplně na hovno, Švédi na prd, Ukrajina na prd a Řekové tohle

Reagovat
smazaný uživatel

však práveže výborný los...francúzi aj portugalsko budú mať problém postúpiť

Reagovat
Swarley

to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

A Ukrajina spíš ne.

Reagovat
Whitemedia

Wesley Sneijder: "Všude, kam José Mourinho přijde, tak se vytváří spekulace o tom, že bych ho mohl následovat. Jsou to jen spekulace a v lednu uvidíte, že budu opět spojován s Chelsea, ale já hodlám zůstat v Galatasarayi."

Reagovat
Lacko_Boh

hmm Drogba, Nani,Sneijder

Reagovat
mithro
Reagovat
Arbiter

aby to nebyl takový váš pravidelný pondělní kolorit, než Moyese vyhodí

Reagovat
mithro

nie sme chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka, Carrick - Nani, Hamsik, Januzaj...no, moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

ako Marek je fanusik ale fakt neviem na co by nam bol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

to někdo aktualizoval článek, kterej se objevil tak před dvěma lety

Reagovat
Robochelsea

Až teraz som sa dozvedel, že Adebayor nebol túto sezónu dokonca ani raz ani na lavičke. Je na to aj nejaký dôvod alebo sa len AVB vyžíva v bezdôvodnom uprednostňovaní južanov, ako to u neho býva zvykom?

Reagovat
Whitemedia

Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To upřednostňování jižanů se ukazuje jako pěkná píčovina. A Adebayor nehraje, protože na to asi nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to stejně sranda, kdo by v roce 2009 řekl, že bude za 4 roky dělat čtverku v Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ake uprednostnovanie juzanov?

money nehra preto lebo je to lenivy zmrd a momentalne je pre nas lepsou volbou aj taky Kane

Reagovat
smazaný uživatel

heh, a má 100k/w a nemusí nič robiť. Sa mu žije.

Reagovat
smazaný uživatel

njn to bol bohuzial od nas riadny prevar. ja ale stale dufam ze si ho niekto vezme... kludne aj zadara, nejaki turci pojaseni napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plat sa mi zdá až moc vysoký. Jedine tak nejaký začínajú šejkovia, ktorí si chcú nahnať nejaké svetové meno. Ale nikto taký ma nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

začínajúci

Reagovat
smazaný uživatel

ale prvu sezonu bol skvely, skoda vsak dalej nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si pozrel zrychlene zaznam vcerajsieho zapasu Spurs, ti Brazilci su tam vyborni , hlavne Sandro je neskutocny. Kto by si prial takeho hraca do "svojho" velkoklubu?

Reagovat
Kenneth

Kdo by si nepřál hráče lepšího než Busquets?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro sa mi veľmi pozdáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Sando je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

*Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

A to si minuly rok pred nim uprednostnoval Parkera

Reagovat
smazaný uživatel

minulý? to skôr pred dvoma

Reagovat
smazaný uživatel

este minuly

Reagovat
smazaný uživatel

daj dôkaz, fakt si to nepamätám a hlavne kontext by ma zaujímal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce sa mi to hladat, bolo to v obdobi, ked bol este Pareker zraneny, niekedy v oktobri minuleho roka.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro mi strasne chybal v tej PL. Snad bude hrat uz konecne pravidelne v zaklade. Dembele a Capoue nech si hraju pohare.

btw. 3:15

http://www.youtube.com/watch?v=oiZRgi3wtyQ

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue - Sandro

Paulinho nech ide do rómskej hliadky.

Reagovat
smazaný uživatel

to by vyzeralo. ale proti Arsenalu by som to tak mozno postavil. vasa zaloha by sa posrala uz pred vykopom, najlepsie anglicke kridlo by vyrobilo penaltu na Koscielnym a Penaldado sa nikdy nemyli. uz teraz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

ako presne by Walcott spravil na Koscielnym penaltu nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Paulinho je vyborny , je uplne vsade, obeha toho dost, je nebezpecny, dostava do prilezitosti, vytvara ich, zakoncuje aj striela goly. Takeho osadnika je skoda

Reagovat
vodka

paulinho hraje výborně, velmi dobrý box-to-box hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak ten před ně... A Mourinho by při pohledu na tu středovou trojku asi umřel závistí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, včera hral výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

nielen včera

Reagovat
smazaný uživatel

nepozerám Spurs každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

vodka to napísal v prítomnom čase, ty v minulom.. vyznelo to tak, že si myslíš, že hral len včera dobre

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ho len proti AV a ešte niekedy v 2. alebo 3. kole, kde hral piču, tak som písal iba z vlastnej skúsenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Girouda tiez videl niekedy v maji a nepisal som, ze ho Bendtner po navrate posadi

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, veď ten prvý komentár nemôžeš brať vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak som si ho nebral , preto som napisal tu xujovinu nad tebou

Reagovat
SunFells

Vždyť je to taky prý brazilský Ramsey

Reagovat
kiwwi

Paulinho je z tych ich vsetkych stredakov najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, lebo Capoue ešte nemal šancu zahviezdiť kvôli zraneniu. Toho brazílskeho cigiho strčí do vrecka hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue je uplne iny typ hraca ako Paulinho. Praveze Brazilcan sa pomaly stava jednym z najdolezitejsich hracov Hyzy.

Reagovat
smazaný uživatel

úplne iný nie je. Obaja toho dosť odmakajú a vyhrajú, ale Capoue je trochu agresívnejší a asi nie je tak kreatívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue je hlavne defenzivnejsi, skor konkurencia pre Sandra ako pre Paulinho, a aj napriek tomu ze vt ych zapasoch co este pred zranenim odohral, hral Capoue dobre, sotva vytlaci zo zakladu tychto dvoch, predovsetkym Paulinho ma imunitu, takze ak uz, tak posadi Sandra, pri rotacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Capoue dokáže zahrať aj vyššie, ak nie je viazaný defenzívnymi úlohami, tak vie zahrať výborne aj ako CM. Teda, hrával tak v Toulouse občas, či by to stačilo na Spurs, to neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial hraval v Spurs len DM, a ano, je smerom dopredu kreativnejsi nez Sandro a v defenzive je dobry. AVB ho urcite vyuzije v rotacii na CM ak bude potreba, zapasov maju dost, ale ak je Paulinho zdravy a vo forme, a Sandro detto, tak si zahra maximalne pohare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Man Utd U21 side v #EFCU21: Amos, Varela, Fabio, Thorpe, M.Keane, Ekangamene, Cole, James, W.Keane, Anderson, Lawrence.

EFC U21s v Man Utd: Springthorpe, Hibbert, Touray, Lundstram, McLaughlin, Browning, Williams, Grant, Hope, Long, Kennedy.

Reagovat
Swarley

Zaha nachystanej na San Seb?

Reagovat
Tomekcz

toho uz moyes odepsal, ve stredu ma predplaceny misto Giggs

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy start znamena blizsie tisicku

Reagovat
Swarley

ty jsi pořád nasranej, doufej aspoň ve změnu...takhle rezignovanýho tě neznám

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

akurat som docital vyborny clanok o Da Silvovcoch a naozaj nechapem ako moze byt ta holandska reklama na tetovacie studio pred Fabiom

a Zaha? hm. ak nebude ani v zostave na Real, tak to uz fakt nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Nani-Kagawa-Zaha...Javier..ooo

Reagovat
Tomekcz

valencia, rooney, giggs, rvp

Reagovat
Darren Fletcher

Januzaj, Anderson, Young - Welbeck

Reagovat
mithro

moze byt. ale to tebe ako young loverovi nebude urcite po chuti

Reagovat
smazaný uživatel

ked ho fakt chce predat, tak do zimy ho uz vela krat necakam v zostave, tym padom zacne vyuzivat Zahu, dufajme

Reagovat
mithro

ak Zaha nebude hrat zajtra, tak tam nieco slusne smrdi uz. dnes to bol slusny zapas rezerv, tam mohol pokojne hrat.

Reagovat
Darren Fletcher

daj link na clanok

Reagovat
kiwwi

neviem ci myslel toto, ale asi hej

http://therepublikofmancunia.com/da-silva-boys/

Reagovat
mithro

jj to je ono. mimo ine krasne spominaju ako sa ich snazil arsenal pekne kupit

Reagovat
mithro

6th U21 game of the season tonight (away to EFC) and Anderson becomes the 28th different player used by Warren Joyce already.

Reagovat
mithro

slusny zapas zatial, aj ked bez golov

Reagovat
kiwwi

jj, sme lepsi...pacia sa mi krajni beci Fabio s Varelom

Reagovat
mithro

fakt by ma zaujimal dovod preco pre Moyesa je lepsia volba Buttner ako Fabio. Ked Fergie na finale LM dal prednost Fabiovi pred Rafom

Reagovat
mithro

Varela je sikovny, zacina sa pekne aklimatizovat. Plus teraz v stredu by mal uz nastupit aj ten svajciar novy, Janko. Tak som zvedavy, ci to je RB alebo skor RW.

Reagovat
mithro

Fabio musi dostat sancu ako back up Evru, lebo zacnem aj ja kampan Moyes out

Reagovat
smazaný uživatel

1700. pre Patricea Evru

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho čím skorší odchod z PL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

bude to těžké ho nahradit

Reagovat
cristiano.K.

po jeho vyjádření ho mám rád, měl jsem ho za lehkého imbecila, ale on je těžký idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

world class

Reagovat
avicii

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Bayern +

Mohol by zavesiť kopačky na klinec.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Dante

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Bayern +

Zúfalá situácia si vyžaduje zúfalé činy, to ti verím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v pohode, zufalu situaciu nevninam, ale tak reagujes na mna s picovinou, tak reagujem spät

Reagovat
Bayern +

Tak pičovina je v tomto prípade strašne relatívna. Evra má na EF (a myslím, že aj obecne) ďaleko ďaleko viac odporcov než sympatizantov a tak môj komentár bol len ďalšie podpichnutie Mufanov už v začatom rade podpichovaní. Že si reagoval kŕčovito je proste fakt (a zrovna hráčom, ktorý je vnímaný ako absolutný pohodár a neutrálny hráč). Trebars Robbena by som pochopil ale Dante bol čistý kŕč.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Evra je absolutny pohodar

Reagovat
Bayern +

No jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec netusis, jak je Evra brany v klube, jak posobi v kabine atd..tak co chces sudit..

Reagovat
Bayern +

Nezaujíma ma ako Evra pôsobí v klube a v kabíne. Stačí mi, čo si o ňom prečítam v médiách. A navyše aj v prípade Danteho sme sa bavili o pohodárovi vnímanom obecne vo futbalovom svete a nie v kabíne Bayernu.

Reagovat
Bayern +

* A pôsobenie Evru v kabíne mi môže zhodnotiť váš hráč, ak má konto na EF, keď už. A nie hocikto.

Reagovat
kiwwi

Nezaujíma ma ako Evra pôsobí v klube a v kabíne. Stačí mi, čo si o ňom prečítam v médiách.

spravny pristup

Reagovat
Bayern +

Pozrite sa, bavili sme sa o Dantem a jeho vzťahu voču futbalovej verejnosti, nie vzťahu ku kabíne Bayernu! To je prvá vec. Druhá vec je, že rozhodne nebudem dokazovať aký je Dante pohodár a dávať sem nezmyselné videá, na ktorých spieva alebo sa usmieva. Stačí mi, že o ňom nenájdeš jediný článok podobný tomu, čo vyšlo dnes na EF na Evru (ktorý ich má bambilión, to sa ani nemusíme baviť). To je, myslím, jasný dôkaz.

A posledná vec: Tiež môžem povedať, že Robben je v kabíne absolútny profesionál a vzor celého kádru, ale je nad mraky jasné, že obecný svet ho vníma úplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

no a mne je trebars uplne jedno ako ho vnima svet a fanusikovia inych klubov, mne staci ako ho vnima United a jeho fanusikovia, to je dovod, preco sa ho tu mufani vzdy zastavaju

Reagovat
Bayern +

"mne staci ako ho vnima United" Však v pohode, ja vám to neberiem. Tu ale nastáva otázka: Čo je objektívnejšie? Tvoje hodnotenie v zmysle "stačí mi MU, ostatok neriešim", alebo moje, ktoré vidí Evru tak, ako drvivá väčšina futbalového sveta okrem Mufanov. Prečo potom dni aj noci jebete do Suáreza a chechtáte sa fanúšikom LFC, keď napíšu, že ich zaujímajú výkony, ostatok neriešia?! Ale končím už, lebo si s vami pripadám ako ohraná platňa.

Reagovat
smazaný uživatel

do Suareza sa jebe tiez len podla toho, co robi na ihrisku...jebte do Evru podla toho, co robi na ihirsku a mozme predist takymto diskusiam..

Reagovat
Bayern +

Do Evru budeme jebať za to, za čo si to zaslúži.

Reagovat
Bayern +

A aby sme to uzavreli na komplet: Do Danteho nebudeme jebať vôbec, pretože na úroveň Suáreza alebo nedajbože Evru nikdy neklesne. (Ak áno, tak mi to kľudne pripomeň a skritizujeme ho spoločne).

Reagovat
kiwwi

sak aj si...furt trepes tie iste chujoviny dookola

Reagovat
Bayern +

Neprekvapil si.

Reagovat
kiwwi

jj, hlavne ked pride po polcase s monoklom bo sa pobil s Riberym

Reagovat
Bayern +

Však o tom hovorím. Robben môže byť v kabíne a na tréningoch makač, drič, profesionál, vzor, neviem čo všetko a i tak sa trebars Lahmovej profesionalite OBECNE vo svete a názore ostatných fanúšikov! nikdy nevyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi ukaz, kde obecny svet zhodnotil, ze Dante je pohadar

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: "If I had to buy a ticket to go and watch a football game, it would be for this game tomorrow."

Pripravuje si pôdu na nahradenie Wengera, dobre, Jurgen.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava FFC ucházející, pokud teda na hrotu nastupuje aspoň z půlky ten sunderlandskej Bent, jinak pořád škoda Sidwella v základu a naopak absence Amorebiety.

Reagovat
teenz

OT: Někdo tu minulý týden dával tip na betfair. Můžu se zeptat, kdo s ní má zkušenosti a pro právě jí ? Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Winter ‏@henrywinter 6. Čer. 11

Ibrahimovic has a great scoring record but I've never really seen him deliver against english sides. Not world class

jedna z henryho slávnych

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg

Reagovat
cristiano.K.

spíš Hangeland, vždyt je o hlavu větší

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale najprv na center vybieha a potom cuvne, komunikacny skrat ci co, v kazdom pripade to vyzeralo komicky.

Reagovat
Swarley

kdyby čirou nááááááááhodičkou hrál dneska Fulham něco jiného než totální hovno, tak mi to sem kdyžtak napište a já si to zapnu, díky

Reagovat
smazaný uživatel

to se nemusíš bát

Reagovat
smazaný uživatel

jako o to, že by hráli něco jinýho než toho klasickýho hovňáka

Reagovat
Swarley

právě...říkal jsem si, že jim letos dám zase v pár zápasech šanci, ale to je ještě horší než MU...a to je co říct

Reagovat
Zaschrona

MUfani koukate nekdo na ten zapas U21cek s EFC? Prosim vas, jak vypada EFC - vycniva nekdo z hracu u nas - Lundstam, Browning nebo nekdo jiny? Diky.

Reagovat
mithro

Hibbert

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, jak já toho zrzavýho píčuse nenávidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz zase nehra, nech ide do pecka ten Džol

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje , to neni pre neho dobra vizitka

Reagovat
rickroll

Hangeland absolutní tragédie...třetí takový fail za tři zápasy...a Amorebieta sedí.

A asi si dneska(jako vždy) ani nevystřelíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Fulham dnes hrá niečo iné než totálne hovno.

Reagovat
Swarley

...dvojité?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Berba tak minutu před gólem byl úžasnej... Dovedl balon až do vápna, kolem něj normálně spoluhráči, on tam ještě asi 4 protihráče vymotal až k autu a následně míč dostal až zpátky na půlku. Si to chce asi užít sám, když ten tým stojí za hovno.

Reagovat
rickroll

KASAMI ARMY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
rickroll

Ale spíš zase další klikařina která Jolovi na týden zachrání práci....

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Kasami parádně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

brutalka

Reagovat
cristiano.K.

wtf

Reagovat
rickroll

Wow.

Just wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
mr.Silver

To jsou goly

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ake tazke otazky zacinaju davat na Slovaksporte

Reagovat
cristiano.K.

kdybych ty týmy neznal,tak bych si myslel,že koukám na utkání champu (ono je to příští rok i dost reálné). Hagenland jako stoper jde 3x do kličky jako stoper,2x mu to nevyjde, golu ho přehlavičkuje o hlavu menší hráč, ano i Sketelenburg zaváhal. Berbu tam cvičí Bolasie,jinak suprově rozdává míče, jen by pokaždé nemusel mávat rukama,když to spoluhráči poserou. Pak nuda,nuda a 2x vingl

Reagovat
cristiano.K.

jako stoper jednou umazat

Reagovat
smazaný uživatel

Podla supisky Fulham by sa mal pohybovat niekde v strede , ale to by musel vymenit manazera, lebo Jol je trener len pre vecne druhe Ajaxy a vecne piate Tottenhamy.

Reagovat
cristiano.K.

to by ta sestava musela vypadat trochu jinak, Ruiz pravý záložník Bent je tragickej, to i Rodallega i by tam byl platnější

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz by bol platnejsi na hrote viac nez ten bulharsky traged. Je to vsak Jolova praca, ktory Berbu postavi na jeho oblubene lemracke miesto aj keby cely zapas prelezal v superovej brane. Zato Ruiza posadi len za jednu zlu prihravku v zapase, alebo ho nebodaj da rovno na DM alebo prave kridlo.

Reagovat
cristiano.K.

Berba i když rozhazuje rukama,tak pořád vyniká, lemra to je o tom žádná vždy byl. S Ruizem by mohli hrát vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze Jol hrava na jedneho hrota, OK, Ruiz niekedy nastupuje ako podhrot, tam je celkom platny, ale kridlo? A vyber si, koho posadis, ci uz vo forme alebo nie, Berba ci Bent? Berba ma isty zaklad vzdy.

Reagovat
cristiano.K.

vybral bych si Berbu, Bent je dle mě nesmysl, fakt nevím proč ho pořizovali.

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

no berbatov je dobre nulový

Reagovat
vladis271

celkom škoda. Na papieri je tá dvojka útočná silná.

Reagovat
smazaný uživatel

Bent je past his best :D To už proste vidieť na rýchlosti, že Sunderlandské časy sú preč. A Berbatov je Berbatov no. To je proste jeho štýl..On zvykne byť neviditeľný, no príde moment kedy z ničoho nič udrie a dá krásny gól

Reagovat
rickroll

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

hneď príspevok pod tým celý Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Máme link na FFC? Se mi ten můj teď začal strašně sekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej odpíš na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem si písať aj s tebou, len sa tak nevnucuj.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BerbaTOP

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o cocotovi a on da gol

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj otec dal gol ?

Reagovat
kiwwi

podla mna hra FIfu a podarilo sa mu dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

chod si obhajovat Evru ty Perry Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu a krok

Reagovat
mithro

BERBAAAAA ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

BTW ten CP je strasne slabucky, s prehladom najvacsi kandidat na posledne miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som to chcel napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo cekat no, loni zdaleka nepatrili ani ke kandidatum na postup a posilili minimalne. Ja sem na ne hned nalozil, ze skonci posledni, kdyz byl kurz asi 3,7, tak snad mi to Mackums nepokazi a to 19. misto nejak daji

Reagovat
smazaný uživatel

Viac vody by namutil mozno Watford , no hlavne Brighton , z tej stvorky v PO boli jasne najslabsi, ale faktor Zaha im vyrazne pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

To at si radsi ten rok v PL zaslouzene uzije C. Palace nez posrany becko Udinese. A Brighton by lepsi nez Eagles nebyl, kadr meli srovnatelne kvalitni. Akorat tam si to Gus vypiplal tak, ze to na Champ stacilo, protoze to souperum delalo problemy, ale na PL tam nema z tech hracu skoro nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford je otazka sympatii, ale Brighton bol v PO futbalovejsi, ale CP mali v tom dvojzapase viac stastia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nebavim o PO, ale o kvalite kadru, a Brighton by mel v PL stejne zasadni problem, pokud by neprekopal 3/4 kadru.

Uznavam, ze muze existovat masochista, kterymu je ten paskvil, co vznikl z Watfordu, sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Herne to Zola neposkladal spatne, to musis tiez uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali atraktivne no, jeste aby ne, kdyz si zadarmo mohli poskladat tym z kvalitnich hracu, to by byl Zola zase za blbce, kdyby s tim materialem nebyl schopnej nic uhrat. Dikybohu jim to letos uz tolik nefunguje, snad se do PO ani nedostanou.

Reagovat
cristiano.K.

tak to si hodně vychytal

Reagovat
SunFells

Prvotřídní bránění, Berba se ani narovnat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal je jasný zostupujúci. Sunderland, bohužiaľ, asi spadne tiež, to by museli dobre nakúpiť v zime. Ale tretie zostupové bude ešte zaujímavé. Môj tretí tip pred sezónou, Hull, zatiaľ celkom šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil: "I've never experienced a club like this before.. Everyone treats each other with politeness and respect".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kedy bol Ozil na navsteve na WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

wow Senderos

Reagovat
rickroll

Trololololo....

Senderos Co se to děje....tohle jde snad vážně jen proti CP.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

default

Reagovat
smazaný uživatel

first touch skvelý, ten volej už je celkom ľahké trafiť a väčšinou je to nechytateľné.

Reagovat
cristiano.K.

řikáš lehký trefit?

Reagovat
smazaný uživatel

ľahké je relatívne, ale určite je to ľahšie než keby stál na mieste, alebo mal loptu viac pred sebou. Takto v šprinte, keď máš loptu pod sebou a trochu do strany od brány, tak sa to triafa parádne.

Reagovat
cristiano.K.

i tak si myslím,že takhle by to trefil 2/10

Reagovat
cristiano.K.

navíc byl i lehce z úhlu, fakt strašně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Buď wondergoal/břevno nebo to jde nad síť za bránou, nic mezi.

Reagovat
Side

lehký trefit?

Reagovat
Side

měl bych častějš refreshovat

Reagovat
vladis271

to vie aj Torres...teda vedel.

Reagovat
Nikikrew

Perfektny

Reagovat
mr.Silver

Chamakhovi se zase nekdo vysral na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
rickroll

Jedinečná příležitost jak si zlepšit skore a zas nulové odhodlání útočit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele