Premier League - preview 4. kola

14.09.2013, 09:31, aktualizováno 16.09.2013, 08:57
Previews
Liverpool zůstal jediným neporaženým týmem Premier League, dnes se pokusí přidat čtvrtou výhru na hřišti Swansea. Domácím se vstup do sezony příliš nevydařil, jelikož získali pouhé tři body. Proto potřebují další, aby opustili sestupové příčky.
Swansea City - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Liverpool zahájil sezonu třemi výhrami 1:0 a čtvrtou se pokusí přidat ve Swansea. Pokud to Reds dokáží, oslaví svůj nejlepší start v historii Premier League. Také domácí se chystají uspět, protože chtějí opustit spodní patra tabulky, která jim se třemi body náleží.

Zápas ve Swansea znamená návrat na místo činu pro manažera Liverpoolu Brendana Rodgerse, který byl u kormidla velšského celku v letech 2010 - 2012. Do historie se už Rodgers neohlíží, zajímá ho pouze současnost. "Zatím musím hráče za jejich výkony jenom chválit, všichni příkladně bojují. Ukázali jsme kvalitu a obrovské zaujetí pro hru, jediné, co potřebujeme, je udržet se na vítězné vlně," říká Rodgers, který má za úkol vrátit slavný klub do pohárové Evropy.

Manažer hostí řeší několik otazníků v sestavě. Daniel Sturridge, který se stal klíčovým hráčem Reds, laboruje se zraněním stehenního svalu. Anglický reprezentační útočník musel vynechat zápasy kvalifikace MS, podle posledních zpráv by ale měl v pondělí nastoupit. Nejistý start je u dvojice Joe Allen, Kolo Touré, zatímco Aly Cissokho, Glen Johnson a Sebastian Coates o zápas přijdou najisto.

Swansea zahájila ligovou sezonu dvěma prohrami, za soupeře ale měla silné týmy Manchesteru United a Tottenhamu. Napotřetí už svěřenci Michaela Laudrupa zabrali, když porazili West Bromwich. Vedle ligových bojů zažívá Swansea novinku - díky triumfu v Ligovém poháru hraje Evropskou ligu. Z předkola zatím přes rumunský Petrolul postoupila do skupinové fáze.

"Start do sezony pro nás byl velmi těžký, proto byla výhra nad West Bromwichem mimořádně důležitá. Teď potřebujeme další body, bylo by nepříjemné hned na začátku nabrat ztrátu," říká Laudrup. Proti Liverpoolu bude postrádat zraněného Neila Taylora, v ohrožení jsou starty Nathana Dyera a Jonja Shelveyho, do léta hráče Reds.

V loňské sezoně se oba týmy rozešly ve Swansea smírně a bez branek. Doma pak Liverpool zažil jeden ze svých nejpovedenějších zápasů ročníku, když triumfoval poměrem 5:0.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Flores, Davies - Britton, Shelvey - Routledge, Michu, Hernández - Bony.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Wisdom, Sakho, Agger, Enique - Gerrard, Lucas - Henderson, Coutinho, Moses - Sturridge.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - West Ham United  (neděle 17:00)
Nedělní den se ponese v tradičním anglicky líném tempu. Alespoň co se týče fotbalu. Premier League má na pořadu jen jediný duel, který spolu svede notně posílený Southamton a West Ham.

V utkání bude rozhodující to, jak se oba týmy vypořádají se slabou bilancí vstřelených branek. Jak Southampton, tak West Ham mají na kontě jen dvě branky ze tří zápasů. Před začátkem čtvrtého kola na tom byl hůře jen Newcastle, Hull a West Bromwich.

Saint při snaze zamést s pochybovači budou spoléhat především na kapitána Rickieho Lamberta, který si shodou okolností dnes připíše jubilejní dvoustý zápas za Southampton. Nová opora anglické reprezentace nezvládla navázat na gól v úvodním kole, takže i Lambert má fanouškům Premier League co dokazovat.

Kladiváři jsou na tom dost podobně, i jejich ofenzivní síla závisí z velké části na jediném muži - ten je však ke smůle West Hamu zraněný. Andy Carroll navíc nebude fit patrně až do konce roku. Nahradit by jej měl Mladen Petrić, jenže ani on není dostatečně zdatný, aby utkání mohl absolvovat. Mimo hru je také Joe Cole, jeho kolega na křídle Stewart Downing a George McCartney.

Manažer Southamptonu Mauricio Pochettino žádná nová zranění přes reprezentační přestávku nezaznamenal, dá se tak očekávat, že i dnes vedle Lamberta na hrotu nastoupí italský reprezentant Dani Osvaldo.

Favoritem zápasu jsou domácí Saints, nicméně Hammers mohou vkládat důvěru do manažera Sama Allardyce, jenž proti Southamptonu neprohrál už devětkrát v řadě. V minulé sezoně se na St Mary’s dělili body za remízu 1:1, na půdě West Hamu pak domácí rozstříleli hosty 4:1.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Ward-Prowse, Schneiderlin, Wanyama, Lallana - Osvaldo, Lambert
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Collins, Reid, O'Brien - Diame, Nolan, Noble - Vaz Te, Maiga, Jarvis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (sobota 13:45)
Po dlouhé třináctidenní pauze se konečně vrací anglická Premier League. Její čtvrté kolo je v mnoha ohledech pikantní, ten největší bonbónek však přivála reprezentační přestávka. Díky ní se fanoušci velké většiny klubů dočkají debutů nových posil, jelikož právě nyní mají první možnost se předvést. Před sebou ho má i někdejší hvězda Evertonu, oblékající dres Manchesteru United, Marouane Fellaini, jehož nový chlebodárce doma přivítá nováčka Crystal Palace.

Belgický ďábel patřil v loňské sezoně k vůbec nejlepším hráčům elitní soutěže a o jeho přestupu z liverpoolského celku se spekulovalo téměř celé léto. Nakonec se transfer uskutečnil takřka za pět minut dvanáct a do Evertonu z kasy obhájce titulu putovalo 27,5 milionu liber. Proti Palace se tak vlasatý středopolař může dočkat prvního utkání v červeném dresu United.

Manchester sice udělal čistě v rámci Premier League největší přestup, avšak příznivci Eagles se eventuelně mohli těšit hned na šest nových jmen příchozích v závěru prázdnin. Z Aston Villy přišel v závěru přestupového období Barry Bannan, dalším velkým jménem je Cameron Jerome, jenž hostuje ze Stoke City. Z druhé ligy pak Palace posílili Mariappa a Kébé z Readingu, Guédiora z Nottinghamu a Jack Hunt z Huddersfieldu.

Jenže kromě logických těžkostí s bojem o místo v zapracované sestavě jsou navíc Kébé s Huntem zranění; šanci na základní sestavu tak mají snad jen Bannan s Jeromem - a to ještě nepříliš velkou. Kromě zmíněného marodného dua je mimo hru celá řada hráčů. Nejlepší střelec Murray, Garvan, Williams, Bolasie, Ramage nebo další posila Jerome Thomas.

Celou tuto squadru lazarů navíc doplní suspendovaný manažer Ian Holloway. Za kritiku sudích po úvodním kole byl oblíbený kouč potrestán dvouzápasovým trestem, který začíná právě na Old Trafford. V "Divadle snů" pak nenastoupí ani místní miláček Wayne Rooney, jehož tržná rána na čele připomíná kráter. Na pravém beku pak začne nejspíš Chris Smalling, jelikož Rafael je zraněn a Phil Jones má menší problém s kotníkem.

I bez nich se tak Red Devils pokusí prodloužit dobrou bilanci s Palace v rámci novodobé Premier League. Hráli spolu celkem osmkrát a kromě dvou remíz vždy slavili. Nejsou to však ani dva roky, kdy se oba soupeři střetli naposledy - čtvrtfinále ligového poháru tehdy proti značně obměněné jedenáctce United vyhráli Crystal Palace 2:1 v prodloužení.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Smalling, Vidić, Ferdinand, Evra - Valencia, Fellaini, Carrick, Nani (Young) - Welbeck - Van Persie
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Gabbidon, Delaney, Moxey - Puncheon, Dikgacoi, Jedinak, Campaňa - Gayle, Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Cardiff City  (sobota 16:00)
Souboj dvou nejlepších celků loňské sezony druhé nejvyšší anglické soutěže se odehraje během sobotního odpoledne na KC Stadium, logicky už však nepůjde o utkání v rámci Championshipu. Aktuální mistr této ligy, Cardiff City, míří na půdu dalšího přímého postupujícího, Hullu.

Tím ovšem rozhodně s podobnostmi mezi oběma týmy nekončíme. Podíváme-li se totiž například na posledních pět vzájemných střetnutí, najdeme zcela vyrovnanou bilanci, obě mužstva vyhrála po dvou zápasech, jednou z toho byla remíza. A to v prozatím posledním duelu, kdy se právě na KC stadium hrálo nerozhodně 2:2.

Oba manažeři také budou zřejmě muset vyslat mezi tři tyče svou brankářskou dvojku, domácí jednička McGregor má totiž potíže se zraněním stehenního svalu, hostující David Marshall zase nepřijel zcela fit z reprezentačního srazu a ani on s nejvyšší pravděpodobností nebude na výkop připraven.

Jedná se sice o teprve čtvrté kolo právě se rozbíhající sezony Premier League, i tak se ale už nyní dá hovořit o klasickém záchranářském souboji "o šest bodů". Je totiž všeobecným předpokladem, že se oba týmy budou po celý ročník pohybovat ve spodních patrech tabulky. Tedy v místech, kde se vlastně nachází už nyní, Hull je po třech odehraných kolech osmnáctý se ziskem tří bodů za jedno vítězství a dvě porážky, zatímco Cardiff je na tom jen o jediný bodík lépe.

Co se týče aktuálních informací z obou táborů, o ty nejpodstatnější, tedy výpadky brankářských jedniček, jsem se s vámi podělil už v úvodu. Hul bude kromě McGregora, místo něhož do branky naskočí Steve Harper, ovšem postrádat rovněž Abdoulaye Fayeho, jenž už se sice zotavuje ze svých zdravotních patálií, připraven nastoupit ale ještě není. To samé se týká egyptského útočníka Geda, kterého podle domácího manažera Stevea Bruce dělí od plné zápasové kondice zhruba dva až tři týdny tréninku. Pozitivní zprávou je, že v plné formě už je alespoň Sone Aluko.

Hosté z Walesu mají o něco méně starostí, když Marshall, pokud ho tedy zranění opravdu nepustí do zápasu, by měl být jediným absentujícím hráčem. Naopak, manažer Mackay bude moci poprvé poslat do boje dvě posily, útočníka Odemwingieho a defenzivního univerzála Theophile-Catherinea. Taktický záměr je přitom poměrně jednoduchý. "Nesmíme inkasovat jako první," říká Mackay a má k podobným prohlášením obzvláště dobrý důvod, Tigers totiž v loňské sezoně vyhráli hned 21 z 23 utkání, ve kterých šli do vedení 1:0.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Elmohamady, Chester, Davies, Figueroa - Koren, Huddlestone, Livermore, Brady, Aluke - Graham
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Lewis - Connolly, Caulker, Turner, Taylor - Medel - Gunnarson, Kim, Whittingham, Bellamy - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Jen West Bromwich Albion je na tom hůře než Sunderland, který dnes hostí jednoho z kandidátů na boj o Ligu mistrů. Paulo Di Canio získal se svými svěřenci jen jeden bod z úvodních tří klání a po porážce s nováčkem Crystal Palace se krčí na předposlední pozici.

Navíc se musí vypořádat s odchodem Stéphana Sessegnona právě do kádru Baggies. Nahradil ho Ki Sung-Yeung, kterého Černým kočkám na rok půjčila Swansea. Odchod opory navíc může uvolnit místo pro druhého útočníka - uzdravený kanonýr Steven Fletcher tak může spojit síly s Jozym Altidorem či nově příchozích Fabiem Borinim.

Příchod Mesuta Özila do Arsenalu uvolnil jakékoli jiné napětí z klubu, jelikož žurnalisté zaměřují svoji pozornost takřka výhradně na německého reprezentanta. Posila z Realu Madrid za půl sta milionů eur zkrátka strhla oči fanoušků i expertů na sebe a očekávání je velké. Kdekdo si představuje, že Özil sám může udělat z Gunners kandidáta na titul. Pokud však tohle myšlení převezmou i hráči, klidně se to může stát i kamenem úrazu Wengerova celku.

Ten po více než tři a půl letech přerušil loni v únoru prokletí Stadium of Light a poslední dvě ligová klání těsně vyhrál. Posledně se o vítězství 1:0 postaral Santi Cazorla, který by společně s propíraným Özilem, Walcottem a Giroudem na hrotu měl vytvořit onen klíčový kvartet, jež má kosit soupeře za soupeřem.

Di Canio bude muset řešit absenci kapitána, John O’Shea si proti Arsenalu odkroutí jednozápasový karetní trest, irský reprezentant nicméně může chybět mnohem déle, jelikož si v reprezentační pauze přivodil zranění kotníku. Otazníky visí nad Giaccherinim, Gardnerem i Wickhamem, ale všichni by měli být k dispozici.

BBC přišlo s informací o absenci Pera Mertesackera z důvodu nemoci, avšak až poté, co uváděl oficiální vyjádření manažer Arsenalu Arsene Wenger. Jak to tedy skutečně je, uvidíme až odpoledne. Zraněný je znovu Tomáš Rosický, zcela fit nebyl ani Özil, ale přestože vynechal páteční trénink, na utkání by připraven být měl.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Westwood - Čelůstka, Roberge, Diakité, Dossena (Colback) - Johnson, Larsson, Ki, Giaccherini - Altidore, Fletcher
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Wilshere - Walcott, Özil, Cazorla - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (sobota 16:00)
Loňský atak na Ligu mistrů Tottenhamu těsně nevyšel. André Villas-Boas ve funkci setrval a v létě nastala bouře. Takřka zbrusu nová ofenzivní vazba Spurs po vítězstvích v prvních dvou kolech nyní ráčí napravit prohru z North-London Derby na Emirates Stadium. V cestě stojí Norwich, proti němuž mohou debutovat hned dva další nováčci.

Roberto Soldado zalepil slabinu na hrotu útoku a už stihl vsítit dvě branky. Sice z penalt, ale obě znamenaly tříbodové vítězství. Na křídlo pak po odchodu Balea přišel z Twente Nacer Chadli, který zaujal stabilní místo na levé straně. Tu pravou by pak měl začít obstarávat Erik Lamela, který za 30 milionů liber posílil Spurs z AS Řím.

Je však otázkou, zda se představí proti Norwichi, jelikož se z Argentiny po reprezentační přestávce vrátil teprve ve čtvrtek a není pravděpodobné, že by nastoupil v základu. Zcela mimo hru zůstávají Adebayor, Capoue i Lennon. Nová posila Vlad Chiriches pak stále nemá vyřízené pracovní povolení.

Naopak Christian Eriksen, který přišel z Ajaxu, by se mohl objevit na trávníku od první minuty. Vedle něj pak patrně zůstane další posila Paulinho a dále Moussa Dembele. Společně se tak pokusí napravit hrozivou bilanci Tottenhamu ze zápasů s Canaries.

Spurs nevyhráli ani jeden z posledních tří vzájemných střetnutí v lize, navíc prohráli i loni v říjnu v rámci ligového poháru. S největší záští vzpomínají na domácí klání v sezoně 2011/12, v němž kvůli porážce 1:2 prakticky přišli o Ligu mistrů v ročníku minulém.

Norwich tak má na co navazovat. Se sympatickými čtyřmi body nyní okupuje střed tabulky a kromě krásných vzpomínek na duely s Londýňany se může s radostí otáčet i k minulému kolu, jelikož v něm porazili nabitý Southampton 1:0.

Manažeru Chrisi Hughtonovi bude opět scházet Elliot Bennett, který je zraněný dlouhodobě, naopak jeho jmenovec Ryan je po kratší pauze fit. Debutu se možná dočká ofenzivní posila ze Celticu Gary Hooper, jemuž doteď znemožnila premiéru zraněná holeň.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Rose - Dembele, Paulinho, Eriksen - Townsend, Soldado, Chadli
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Turner, Bassong, Garrido - Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond - Elmander - Van Wolfswinkel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Ani jeden celek nemůže být spokojen se vstupem do nového ročníku. Fulham je se třemi body těsně nad sestupovým pásmem, West Bromwich Albion se pak dokonce krčí na samotném dně s jediným bodíkem. To však není to nejhorší, Baggies totiž v úvodních třech kolech nebyli schopni vsítit ani gól.

Absence Romelua Lukaku, loni hostujícího z Chelsea, je tak více než znatelná, byť ho v týmu nahradili hned dvojnásobně - Anelkou a Vydrou. Jenže ani tito dva střelci trn z paty WBA nepřinesli, a snad právě proto přivál Deadline Day na Hawthorns další dva ofenzivní hráče. Stephane Sessegnon ze Sunderlandu dokonce překonal přestupový rekord, k němu získali činovníci celku z West Midlands ještě Victora Anichebeho z Evertonu.

West Bromwichi se na hřišti Fulhamu nedaří. Tento zápas bude osmým pokusem v rámci Premier League na vítězství. Ze sedmi dosavadních jich hned šest prohráli. Lepší to navíc není ani doma, kde posledně Cottagerům podlehli 1:2. Důvod k optimismu tak mají spíše v Londýně.

Co se týče marodů, je to také lepší na západě hlavního města. Rameno už tolik nebolí Maartena Stekelenburga, takže by měl být údajně připraven, jeho stav bude nicméně ještě posuzován před utkáním. K dispozici by měl být po "repre-zranění" Aaron Hughes, zatímco Richardson je stále out.

Steve Clark postrádá stále českého útočníka Matěje Vydru, v ideální kondici pak není ani jeho případná náhrada Victor Anichebe. Mimo hru je rovněž brankářská jednička Ben Foster a Steven Reid. Stav Jamese Morrisona je podobný jako u gólmana domácích a bude ještě pod drobnohledem.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Ruiz, Sidwell, Parker, Taarabt - Berbatov - Bent
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Amalfitano, Yacob, Mulumbu, Sinclair - Sessegnon - Long (Anelka)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Newcastle United  (sobota 16:00)
Utkat se v úvodních třech kolech nové sezony postupně s Arsenalem, Chelsea a Liverpoolem, to nepatří zrovna k nejlákavějším způsobům, jak zahájit nový ročník Premier League. Aston Ville se to letos přihodilo, a Lambertovi svěřenci z tohoto trojlístku zápasů vyválčili solidní tři body. Teď ale chtějí víc, když v prvním relativně snadnějším duelu přivítají doma Newcastle...

Je to přitom právě hostující celek, který vstoupí do utkání z o něco málo výhodnější tabulkové pozice, Magpies majít po třech kolech čtyři body a jsou dvanáctí. Jak už jsem však naznačil, v případě těchto dvou mužstev opravdu nelze nezmínit rozdílnost náročnosti losu úvodu sezony...

Aston Villa dokázala překvapivě v prvním kole zaskočit favorizovaný Arsenal a vyhrát na Emirates Stadium, načež následovaly dvě smolné porážky, na Chelsea 1:2 i díky inkasované brance z ofsajdu a neodpískané penaltě, doma s Liverpoolem zase 0:1 především díky zázračnému gólmanovi Mignoletovi. Suma sumárum, tři kola, tři body a třináctá příčka. To Newcastle narazil na podobně silného protivníka pouze jednou, a hned to dopadlo obrovským debaklem na půdě Manchesteru City. Následující program už však zavedl Straky domů na St. James Park a jako soupeře přivál West Ham a Fulham, zde tedy hledejme příčiny toho, že má Newcastle na svém kontě čtyři body. Herně přitom zatím v žádném případě nepřesvědčil a musí se výrazně zlepšit, pokud chce uspět ve Villa Parku.

Pomoci by k tomu mohl i francouzský reprezentant Yohan Cabaye, jenž se nakonec nedočkal vytouženého přestupu a minimálně do zimy tak zůstává v černobílém dresu. Znovu se tak může soustředit už jen na fotbal, a existuje možnost, že se objeví v zahajovací jedenáctce manažera Pardewa už v sobotu. Ten navíc vstřebává i další pozitivní zprávy, v naprostém pořádku jsou totiž po zdravotní stránce Jonas, Tiote, Obertan a Williamson.

Z pohledu českého diváka bude utkání zajímavé primárně díky současné útočné reprezentační jedničce Liboru Kozákovi. Ten ukončil své trápení v Laziu, kde nedostával dostatek herních příležitostí, a upsal se právě domácím Villans. Do ofenzivní linie tak Kozák přinese další taktickou možnost, o neotřesitelné pozici Christiana Bentekeho na hrotu útoku ovšem nemůže být pochyb. Proto Kozák začne v sobotu zřejmě jen na lavičce, když místa na křídlech znovu obsadí Agbonlahor a Weimann. Na lavičce náhradníků bude vedle českého zástupce sedět i Nathan Baker, jenž se konečně naplno uzdravil, do základní sestavy ale nejspíš ještě nenaskočí a Lambert tak opět vsadí na poměrně dobře fungující stoperskou dvojici ve složení Vlaar - Okore.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Okore, Luna - Bacuna, Westwood, Delph - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Taylor, Coloccini, Santon - Cabaye, Sissoko, Tioté - Ben Arfa, Cissé, Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Manchester City  (sobota 16:00)
Doba hájení je pryč. Manuel Pellegrini po porážce v Cardiffu musí tři body získat na hřišti neoblíbeného Stoke City, aby potvrdil sílu svého Manchesteru City v boji o titul. V cestě mu však stojí houževnatý celek, navíc vedený Markem Hughesem, který Citizens koučoval a před 4 lety byl vyhozen.

Pod Pellegrinem začali hrát Man City o něco více vzduchem - žádný jiný celek Premier League tolikrát nehlavičkoval na bránu a vsítili z něj hned tři branky. Do značné míry se o to postaral Álvaro Negredo, který minulou sezonu v Seville skóroval hlavou sedmkrát a v dresu City už dvakrát. Proti Potters by se měl poprvé objevit v základní sestavě.

To, že se jeden z hlavních favoritů na titul pohybuje na špičce tabulky, není žádné překvapení. Stejný bodový zisk (6) u Stoke City už je o něco nečekanější. Po úvodní porážce v Liverpoolu dokázali Potters porazit nováčka Crystal Palace a posledně vyplenili Upton Park. Z pátého místa nyní budou čelit týmu, kterému v lize doma nepodlehli už 14 let.

Ano, tato bilance vskutku musí nahánět fanouškům Manchesteru City hrůzu. Vzpomínky na leden 1999 a výhru 1:0 ve Stoku jsou už pořádně zaprášené. Pozitivum však netřeba hledat dlouho, jelikož ten úplně nejčerstvější špíl na Britannia Stadium zvládli Citizens vyhrát 1:0 - ve čtvrtém kole minulého ročníku FA Cupu. Dva zápasy venku v řadě navíc hosté neprohráli už dva a půl roku.

Na pažit jednoho z nejnevyzpytatelnějších stánků v Anglii se nepostaví španělský špílmachr David Silva, jehož start znemožnil problém se stehenním svalem. Mimo hru jsou i obránci Vincent Kompany, Micah Richards a nová posila z Atlética Madrid Martín Demichelis.

Stoke City možná budou postrádat Charlieho Adama a Glenna Whelana, byť jejich přítomnost alespoň na lavičce náhradníků není v žádném případě vyloučena. Mark Hughes naproti tomu může přemýšlet o debutu Stephena Irelanda a Marka Arnautoviće, Deadline Day posil.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Pieters - Pennant, Wilson, N'Zonzi, Etherington - Walters - Crouch
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Nastasić, Lescott, Kolarov - Navas, Fernandinho, Touré, Nasri - Agüero - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Jestliže je v politice týden dlouho doba, ve fotbale může i hodina znamenat celou věčnost. V deset hodin britského času to v Goodison Parku nevypadalo příliš růžově. Marouane Fellaini mířil do Manchesteru a Everton měl hodinu na sehnání náhrady. Během oné hodiny se však Toffees stali "Deadline Day winners".

Nejenže vymáčkli z United o čtyři miliony liber více, než se očekávalo, k tomu navíc uchránili druhou klíčovou oporu Leightona Bainese. Navíc přišla hned dvojitá náhrada za belgického vlasáče v podobě dvojice Gareth Barry - James McCarthy a jako návdavkem ještě jeden z nejnadějnějších útočníků současnosti Romelu Lukaku, byť jen na hostování.

Jeho očekávaný debut je však odložen, protože klubem, který ho Evertonu propůjčil, je právě Chelsea. Ta ostatně také na trhu nezahálela a hned dva fotbalisté se mohou dočkat své premiéry i na straně hostů. Tím prvním a jistým je Samuel Eto’o, který se dle vyjádření Josého Mourinha na trávník dostane (otázka zní, na jak dlouho), druhým pak někdejší spoluhráč Willian. Ten se však při obrovské konkurenci v záloze nemusí dostat ani lavičku.

Dalším mužem s velmi nejistým postavením je Juan Mata. Nejlepší hráč Chelsea posledních dvou sezon, spolu s Hazardem bezpochyby fotbalista s největšími kvalitami, přesto je jeho pozice velmi nahnutá. Během jeho absence vynucené nedostatečnou kondicí se kromě belgické hvězdy parádně rozehrál i Oscar a na pravé straně zálohy odehráli dobré zápasy i Schürrle s De Bruynem. Po příchodu Williana je pak na ofenzivní trio takový nátřesk, jaký mají snad jen v Bayernu, a Španěl se bude mít co ohánět, aby uhájil své kdysi výsostné místo nenahraditelného.

Ani dnes není pravděpodobné, že by Mata nastoupil v základní sestavě. Ne snad, že by se nedokázal prosadit, ne snad že by přes dvoutýdenní pauzu nenačerpal dostatek sil. Problém tkví jinde. Everton výrazně těží z práce dvou vynikajících krajních obránců Colemana a Bainese - tudíž představa, že by na křídlech nastoupili Hazard s Matou, nemá příliš reálné obrysy. Daleko pravděpodobnější je varianta s Schürrlem či De Bruynem, jejichž schopnosti směrem vzad jsou o poznání větší.

Tím jsme snad situaci v ofenzivě Chelsea vyřešili dostatečně, přesuňme se nyní k vzájemné bilanci obou celků. Tu nejčerstvější ovládají hosté, loni získali proti Evertonu tzv. double, navíc byli vůbec jediným týmem, který vyplenil Goodison Park. Předtím ovšem na hřišti Toffees tápali, když ze čtyř duelů získali jen jediný bodík.

V duelu, který začne 18:30 středoevropského času, se můžeme těšit na všechny opory obou celků. Kromě již zmíněného Lukakua bude Evertonu scházet už jen dlouhodobě zraněný Alcaraz a plnohodnotně nahrazený Gibson. Chelsea pak dokonce postrádá jediného hráče, tím je český obránce Tomáš Kalas.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barkley, Barry, Osman (McCarthy) - Mirallas, Jelavić, Pienaar
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Schürrle, Oscar, Hazard - Torres (Eto'o)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.50 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC33003:09
2.Chelsea FC32104:17
3.Manchester City32018:36
4.Arsenal FC32015:46
5.Stoke City32013:26
6.Tottenham Hotspur32012:16
7.Manchester United31114:24
8.West Ham United31112:14
9.Norwich City31113:34
10.Southampton FC31112:24
11.Cardiff City31113:44
12.Newcastle United31111:44
13.Aston Villa31024:43
 Crystal Palace31024:43
15.Everton FC30302:23
16.Swansea City31023:53
17.Fulham FC31022:43
18.Hull City31021:43
19.Sunderland AFC30122:51
20.West Bromwich Albion30120:31

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2732)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro samé dnešní jedničky.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně! zatracená repre přestávka

Manchester United - Crystal Palace - 1

Hull City - Cardiff City - 0

Sunderland AFC - Arsenal FC - 2 (Mesut nastoupi??)

Tottenham Hotspur - Norwich City - utrápená 1

Fulham FC - West Bromwich Albion - 2

Aston Villa - Newcastle United - 02

Stoke City - Manchester City - 10

Everton FC - Chelsea FC - 2 (jsem zvědavý jestli nastoupí Willian a jestli bude sedět Mata)

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester 3:0 Persie, Wellbeck, Zaha

Hull 1:2 Cardiff Davies - Whittingham, Turner

Sunderland 1:3 Arsenal Altidore- 2x Giroud, Ozil

Tottenham 4:0 Norwich 2x Soldado, Dembele, Holtby

Fulham 2:0 WBA 2x Berba

AV 1:1 Newcastle Agbonlahor- Cisse

Stoke 1:0 City Crouch

Everton 0:3 Chelsea Hazard, Torres, Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu tohle je?

Reagovat
smazaný uživatel

náávrat do budoucnosti přece

Reagovat
niflheim

No konečně kurva

Reagovat
Robochelsea

Podal som takýto tiket:

ManU-Palace 1

Sunderland-Arsenal 2

Hull-Cardiff x2

Stoke-ManCity 2

Everton-Chelsea 2

A ešte zo srandy som dal ManU-Palace na Crystal, bol kurz 14

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, taky bych to tak dal, jinak já asi podám na Stoke taky dobrej kurz

Reagovat
tomasinho
Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Lukaku sestřelí nevděčnou Chelsea

Reagovat
tomasinho

Jojo, určitě nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

má zákaz nebo co ? aha tak proto má Chelsea 24 hráčů na hostování...aby mohli ovlivňovat ligu

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě, že hráč na hostování proti mateřskému klubu nemůže hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ego Mourihna, kdyby byl normální, tak mu to neva

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

má strach, že dneska by se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel Lukakua zbavit tlaku

Reagovat
smazaný uživatel

a sám sebe naběhlý žíly

Reagovat
vitasrp

Já to říkám furt, že ty pravidla FA jasně tlačí Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

celýho fotbalu,...komu odpustili prznit náctileté děti profesionálními smlouvami jako prvnímu.....

Reagovat
tomasinho

Jojo, Mourinho určuje sám pravidla soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

dělal to v Portugalsku, nepovedlo se mu to ve Špáňu, tak to zkouší znova.....kujme pikle, kujme pikle

Reagovat
SunFells

Zase si to jednou vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Z tribuny

Reagovat
Zaschrona

Bude nam tam odtud fandit

Reagovat
oli9

LFC

Reagovat
risk je zisk

Jasna 2 na Chelsea 1:3

Reagovat
Miguel19

Těžko říct, jak se to dnes postaví. Ale rád bych viděl v akci Williana. A konečně taky někoho jiného než Ramirese s Lampardem ve středu hřišttě.

Reagovat
vitasrp

Nuže udělám si reklamu i tady..

Rozjel jsem si takový vlastní projekt, webovou stránku, kde se můžete dozvědět užitečné informace o výletu do Anglie za fotbalem - najdete tam rady a tipy související se samotnou cestou do Anglie, ubytováním a dalších věcí. Možnost objednání vstupenky na některý zápas Chelsea, Arsenalu či Manchesteru City je k dispozici také.

www.anglickaliga.cz

Případně facebooková stránka - https://www.facebook.com/anglickaliga.cz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kongo

Ty barvy jsou ale hodně nepříjemné na oči.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
madridcan

Drzim palce

Reagovat
Whitemedia

už sem dělal reklamu u minulého článku, každý, kdo má rád Premier League by tu stránku měl mít okamžitě v záložkách !

Reagovat
smazaný uživatel

čteš White Media ? nikdy jsem se tak nepobavil .....

http://www.white-media.info/antirasiste_posilaji_cechy_do_plynu.html

jako když náckové nepochopí sarkasmus

Reagovat
Whitemedia

heh, asi před 6 lety, kdy jsem to ještě neměl v hlavě moc dobrý sem to četl a bral vážně, teď už se nad tím jen směju, ale nick si měnit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

za přístup

Reagovat
smazaný uživatel

po dvacítce z toho většina vyroste mě nejvíc oslovila věta z filmu Kult hákového kříže "Nemá cenu bejt celej život nasranej" a to je můj vzkaz náckům i punkerům

Reagovat
C-M@ster

Ne, že by nepochopili, spíš to využili ke své propagandě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Víťo, já ti moc fandím a doufám, že ten projekt bude úspěšný. Dám ti jen malou radu, co vylepšit. Až se ti zvětší budget, investuj trochu do stránek a nech si je udělat profesionálně, nebudeme si nic nalhávat, obal prodává a tady může narazit kosa na kámen. Každá koruna do stránek se ti pak 100% vrátí, protože když to bude lépe působit, vzbudí to i větší důvěru. Kdyby tam nebyly aktuální zápasy, měl bych pocit, že stránky jsou staré 10 let, takhle se dnes už weby nedělají. Ale věřím, že to není tvoje vina. Dalším problémem je to, že jsou neviditelné pro vyhledávače. Zase je tedy chyba u současných webařů, kteří naprosto odflákli SEO. Prosím na tohle je upozorni, protože to ničí potenciál celého projektu a je škoda, že člověk co by chtěl vstupenky a neví přímo adresu na tvůj web, nemá ho téměř šanci najít. Pokud tě tvorba toho webu stála peníze, docela je mi to líto, za tohle si nemůže profesionál vzít ani korunu. Tobě ale přeju hodně úspěchů a škoda že takových jako ty není víc, děláš dobrou věc.

Reagovat
Talker

Přidal bych ještě základní menu do levé části stránky (home, jak to funguje, vstupenky, ubytování atd) a aby přesměrovávaly na kluby celé obrázky nahoře, ne jen názvy klubů. Já osobně přemýšlel, kam mám kliknout... a v neposlední řadě kontakty.

Ale chápu, že je to komplet nově vytvořené.

Reagovat
Talker

A samozřejmě i nákup domény anglickaliga.sk, to může být taky užitečné.

Reagovat
vitasrp

Zadarmo to tedy bohužel nebylo, ačkoliv domluva byla, že půjde o poměrně jednoduchou verzi stránky. Přeci jen ten projekt je teprve v plenkách a dokud nebudu mít alespoň základní výstupní informace o tom, jak úspěšný je, nemá cenu provádět výraznější investice.

Se samotnou prací ale sám nikak spokojen nejsem - už jenom časový harmonogram se úplně zhroutil. Chtěl jsem mít stránku hotovou okolo startu nové sezóny, dnes je ale 14. září a stále to není kompletní.

Jakékoliv rady na zlepšení uvítám, já totiž v oblasti webových stránek nejsem žádný expert, tudíž alespoň budu vědět, co zlepšit.

A pokud bys mi někdy v budoucnu doporučil dobrého profíka, který by mi vytvořil špičkové stránky (za předpokladu, že ten projekt bude nějaký čas solidně fungovat), byl bych jedině rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšu ti na mail. V tomhle jsem ti schopný pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

go víťo

Reagovat
niflheim

Super, ale doména u MEDIA4WEB?

Reagovat
vitasrp

To je špatně, jo?

Reagovat
niflheim

Tak pokud sedí ten jejich ceník, tak si za .cz domény účtují snad tronásobek toho, co bys platil jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý web, vzhledově nic extra, ale sem se chodí za informacemi, takže neva. Výběr klubů, ke kterým nabízíš vstupenky, mě sice moc neláká, ale co nadělám.

Reagovat
smazaný uživatel

takovou iniciativu chválím...rozšířím to dál, pravděpodobně proti tomu nic mít nebudeš..

Reagovat
vitasrp

Budu jen rád..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Inak v Londyne mas tu dopravu na SB komplikovane riesenu. Zo Stanstedu ide kyvadlovka priamo na Victoria Couch, co je v centre mesta hned vedla Fulhamu a odtial ide autobus na Hammesrmith ci White City priamo ku stadionu, je to asi 4-5 zastavok zhruba 10 minut, zbytocne to riesit drahym metrom. Autobusky sa viac oplatia, celodenka stoji len nieco cez 4£. Inak fajn stranka

Reagovat
Rssa

Ať nahážou co nejvíce zápasů na neděli večer a přes týden

Reagovat
madridcan

Najprv povinna jazda s Manchestrom a potom Ozilko

Reagovat
smazaný uživatel

vynechavas dnes Kosice? ja asi hej

Reagovat
madridcan

Vies co, asi by som ani nevynechal, ale daco na mna lezie, tak to dneska asi budem riesit liecenim. Este uvidim, ale ked mam svina, tak musim povedat, ze aktualne si Kosice ani nezasluzia, aby som tam bol. Clovek sa pravidelne tesil na tie zapasy a co dostal za odmenu? Uplny hovno vykon. A ked to dneska nebude vyhra, tak uz neviem co chcu.

Reagovat
bandwagoner

Myslite, ze bude v zakladu koncne van Ginkel?

Reagovat
FCSL

Mesut Özil začne sobotný súboj proti Sunderlandu na lavičke.

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Ramsey, Flamini - Walcott, Wilshere, Cazorla - Giroud

Reagovat
tomasinho

Určitě? Já ho narval do obou fant

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně se vyplatí

Reagovat
FCSL

Trénoval jenom jednou nebo dvakrát, včera byl navíc nemocnej, takže asi určitě. Per byl vlastně taky, takže Jenkinson, Sagna, Kos, Gibbs asi.

Reagovat
tomasinho

Neva no, stejně na pl.com dosluhuju a po tomhle kole už bude WC nezbytná, zatím jsem to jedno kolo risknul takhle a uvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co jsem se zatím dočetl na různých serverech, by měl být přesto, že včera netrénoval v základu a ve fante ho mám také

Reagovat
Hejnak

Jestli je Cazorla fakt zraněnej, tak to bude muset Mesut přežít a nebo tam dát Gnabryho

Reagovat
smazaný uživatel

Mer určite nebude hrať.

Reagovat
FCSL

Zapomněl jsem na to, měl jsem ho tam nějak automaticky už.

Reagovat
afc

Cazorla vraj tiez out.Monrela na LB a Gibbo na LW.

Reagovat
smazaný uživatel

Monreala vzadu by som sa bál.

Reagovat
afc

Ak mu Gibbs bude pomahat,tak to zvladne v pohode,ale snad Cazorla nastupi.

Reagovat
smazaný uživatel

FELLAINI!!!!!! Snad dnes debut! a taky konečně musí hrát Kagawa a Wilfy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaa konečně

Reagovat
Jardin

Na Twitteru kolují velmi nepříjemné informace. Záložník Santi Cazorla si z reprezentační přestávky údajně dovezl drobné zranění, které mu nedovolí nastoupit do dnešního utkání proti Sunderlandu. Zda se uskuteční debut Mesuta Özila v dresu Arsenalu je také nejisté, jelikož německý fotbalista je podle posledních zpráv nachlazený.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Tohle je Nickova šance

Reagovat
Miguel19

Kdo?

Reagovat
Hejnak

jo, na křídle patřil mezi world class a neměl konkurenci

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se zranil, takže hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má v prdeli tříslo, datum jeho návratu do tréninkového procesu je zatím neznámý.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen fámy, Cazorla je fit a dnes bude v základní sestavě. S Özilem je to o něco horší, ale vypadá to spíše tak, že ho lékaři nějak dají dohromady a dnes by měl také hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

TO vypadá na debut Zelalema

Reagovat
FCSL

Ten je taky zraněnej Na 2 měsíce dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

vole ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

ZRANĚNÝ

Reagovat
Zaschrona

Idealne bych to dneska videl:

Howard - Coleman/Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Deulofeu - Kone

Snad bude Coleman nakonec zdravotne ok. ... A teda, na novy stred zalohy se opravdu tesim a snad z toho dneska bude prvni vyhra sezony.

Reagovat
Whitemedia

snad ne, na výhru si ještě kolo počkáte

Reagovat
smazaný uživatel

wau vy ste toho mccarthyho nakoniec kupili?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Kagawa has flu for those asking.

Reagovat
tomasinho

A Rooney už je fit?

Reagovat
mithro

fit je, ci bude hrat je otazne, lebo ma cerstvo vybrate stehy a je tam stale riziko, ze sa mu to roztrhne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

To je oficiální verze?

Reagovat
Swarley

De Gea - Evra, Rio, Vidic, Valencia - Carrick, Fellaini - Zaha, Welbeck, Nani - RvP

jestli je připravenej Wazza, tak místo Zahy a prohodit s Welbeckem...

Reagovat
mithro

ja sa bojim, ze na RB pojde Smalling a miesto Zahu a Naniho uvidime dvojku nasich Flair Guns, Young a Giggs

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Swarley

možné je všechno, těžko říct co mají v plánu...ale po těch malátných výkonech vepředu to chce trošku oživit...

Reagovat
Swarley

OT: Fanta Evropské ligy...rozjel jsem ji taky, je to solidní loterie...je tam zatím jen 6 lidí, tak nebuďte máčky, založte to taky když už hrajete Ligu Mistrů a porazte si svého Swarlose s Bebém v sestavě...

Reagovat
mithro

Bebe? daj sem link, s Bebem v zostave nemoze nikto prehrat , tam budu isto bonusove body

Reagovat
Swarley

EF liga pro LM - 721578-481591

EF liga pro EL - 721578-498121

jinak je to na stejných stránkách jak ta Liga mistrů, takže klasika stránky UEFA...

http://www.uefa.com/community/index.html

Reagovat
stas87

vdaka,uz som sa chcel pytat na kod do EF ligy

Reagovat
Swarley

counter to dával pod Silvu, ale tak tady by mohla být větší návštěvnost

Reagovat
stas87

nepochybne ja PL preview pouzivam len kvoli stavkam a fantam

Reagovat
mithro

diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Jsou tam taky tak ulítnutý ceny?

Reagovat
Swarley

k čemu to vztahuješ? ty český fanty jsou přestřelený, tam si za ten rozpočet fakt nakoupíš to nejlepší, co jde...tady ty na UEFA jsou v poho, něco jako klasická PL fantasy, docela to odpovídá aspoň teda podle mě...ale v té Evropské lize se moc neorientuju, takže to zase až tak ohodnotit fakt nedokážu

Reagovat
Wat

Bože, blbě jsem se zeptal. Dík.

Reagovat
niflheim

100. za Magic the Gathering

Reagovat
smazaný uživatel

zelená mašina

Reagovat
smazaný uživatel

už sa teším aké dnes superrýchlik borini rozstrieľa Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

dnes sa Spurs vrátia na víťaznú vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

DDG- Smalling, Evans, Vida, Evra- Fellaini, Carrick- Nani, Welbz, Young-Persie ...ked bude moct Shinji, tak Welbz kridlo a Shinji am

Reagovat
mithro

daj pokoj so Smallingom na RB proti Palace tam uz musi hrat utocne ladeny obranca, Tony alebo Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

ja budem len rad, ked tam bude Tony, dufajme

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že aj giggsy dostane svoju šancu. najlepšie od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

a ja dufam, ze v pondelok dostanete trojku a vratite sa na zem zase

Reagovat
smazaný uživatel

no keby sme dostali trojku, tak by to neznamenalo nič..

Reagovat
vladis271

zabudni

ideme štart cieľ.

Reagovat
mithro

start? po prvom kole som vas na prvom mieste nejak nepostrehol

Reagovat
Makiii

DDG - Valencia, Rio, Vida, Evra - Carrick, Fellaini - Nani(Zaha), Kagawa, Welbz - RvP

Kez by to tak postavil David

Reagovat
mithro

‏@Persie_Official

Great interview with Paddy Crerand today @ 4pm MUTV

pic.twitter.com/UupddfUm9T

nato sa tesim, Paddy a Robin

Reagovat
mithro

Sir Alex Ferguson here for first time as spectator.

Fergie je spat .

Reagovat
smazaný uživatel

z tribuny to nemoze ovplyvnovat, takze OK

Reagovat
Wat

Bude mít více času na telefonování právě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale k rozhodcovi sa nedostane. vstup nepovolaným osobám je zakázaný

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je povolanejší než Fergie?

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon Taylor. možno

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

inak, on nemal ešte žiadne vyhlásenie o MU po odchode, že? Za to si zaslúži pochvalu, necháva Moyseho pracovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa mu ten Moyse nevymstil.

Reagovat
vladis271

tak v to dúfam, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať proti Swansea Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
vladis271

s vysokou pravdepodobnosťou hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpenie "mladeho" Moyesa vol.3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pajamu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

moj tip na zostavu

DDG - Valencia Rio Vidic Evra - Fellaini Carric - Nani Welbeck Giggs - RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs už fakt nie...

Reagovat
mithro

tak Fellaini zle, Rooney ti tam chyba, tieto nase tipy nemaju vyznam

Reagovat
mithro

Wayne Rooney starts today's match. Fellaini does not.

hm.

Reagovat
smazaný uživatel

New signing Marouane Fellaini starts in midfield for Manchester United, according to MUTV.

Reagovat
Swarley

tak ne

Reagovat
Swarley

tak jo

Reagovat
Swarley

je dost možné, že tam bude dneska Andy, nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Amos, Evans, Chicharito, Cleverley, Zaha, Fellaini, Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na mojí Fantu?

DDG - Caulker, Vertonghen, Evra - Giaccherini, Wanyama, Paulinho, Hazard - RVP, Aguero, Berbatov

Reagovat
Manik...

Evra

Reagovat
mithro

mufc starting XI vs. @Official_CPFC: De Gea; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Van Persie.

subs vs. @Official_CPFC: Amos, Evans, Chicharito, Cleverley, Zaha, Fellaini, Januzaj.

ADNAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Nani je zase kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nastoupí v LM.

Reagovat
Swarley

asi jo, ale tak dneska jsem očekával, že to bude tak nějak v plné polní.....zatím je to taková Fergie sestava...a na Fábia jsem neskutečně zvědavej, čuju průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Paláce bysme měli porazit aji v poslepované sestavě. A na LM se tuším Moyes hodně třese, a bude chtít hrát ve velkém stylu.

Reagovat
Swarley

vlastně jo no, jak i píše mithro, pak máme ještě City, tak to chce pošetřit...přeci jen se Nani vrací po zranění, Welbeck zatím odehrál všechno...

Reagovat
Swarley

...ale pak bych zase čekal, že bude sedět Rooney...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rooney zraněný není, respektive to není zranění které by mu snížilo fyzičku. Klidně to může odehrát všecko.

Reagovat
Swarley

jako to jo, těžko říct, jak to jeho čelo vypadá...ale čekal bych u něj pro jistotu taky volno...ale uvidíme, jakou tu jizvu vůbec má

Reagovat
mithro

rooney potrebuje co najviac zapasov, nemal ziadnu pripravu a je to..rooney.

Reagovat
mithro

vidno, ze je to uz zostava robena na nasledujuci tazky tyzdne a zapasy proti Bayeru a City.

Reagovat
mithro

ale ziadny Nani, meh

Reagovat
tomasinho

Nani, Kagawa nikde. Ani mě nemusí mrzet, že to neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
madridcan

Welbeck ani na lavicke Hlavne, ze som ho dal ako kapitana. Tak nic no, vice Hart bude musiet zahrat ciste

Reagovat
Tomekcz

Nani?????????????????

Reagovat
wild

Nani ?

Reagovat
Honza Matoušek

Haha, to je fakt chudák ten Nani Doufám, že CP uhraje aspoň bod.

Reagovat
mithro

ale vidno, ze David nasiel Fergieho tombolu na zostavy, to je ono

Reagovat
wild

Nani podpisal novy kontrakt a za odmenu bude mat najlepsie miesto na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

sedi medzi Charltonom a Fergiem

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nani ani na lavicke ale uz ma zmluvu, takze som kludny..zostava pekna

Reagovat
smazaný uživatel

ale Moyes pokracuje v tom co Fergie, som zvedavy, kedy niekto pred zapasom uhadne zostavu

Reagovat
mithro

Nani, Welbz, ak nie su zraneni, tak podla mna na 100 per v zaklade proti Bayeru.

Reagovat
smazaný uživatel

to iste Fellaini a Kagawa

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Andoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to jsem zvedavej. sestava zajimava, tak snad to bude fungovat a smaznem je.

Reagovat
Counter

Chamakh hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Minister

Reagovat
mithro

The first time in almost two years that Rio and Vida have played together in four consecutive games.

vyborny rozhovor na BT.

Reagovat
Gunnersaurus

je to pravda že Santi je out ?

Reagovat
Counter

jo. Mesutek v zakladu

Reagovat
SunFells

Aha! Ramsey na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Whitemedia

Vždy jsem říkával, že Steven Gerrard se jako světový hráč již narodil, kdežto Frank Lampard se jím stal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tím nechci říct, že s ním souhlasím, jen jsem to hodil jako zajímavost. Pro mě Gerrard, pak Scholes a pak Lampard.

Reagovat
I am Mancunian

Moyes nema obocie

Reagovat
smazaný uživatel

ooooh robin van peeersie..mám ho vo fante, dúfam že dá dva góly a united prehrajú 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má jazvu? Ako vyzerá jeho čelo na stupnici od shrek po harry potter?

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac

Reagovat
vladis271

harry potter

Reagovat
Swarley

má čelenku

Reagovat
niflheim

Pořád přemýšlím nad tím, co mi to připomíná

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Fellaini se nám zaplatí jenom z prodeje paruk

Reagovat
Miguel19

Prskavec

Reagovat
Miguel19

Nemáte někdo kvalitní flash na United?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

blood sa seka aj vam?

Reagovat
niflheim

Zatím dobrý.

Reagovat
Error

Naštěstí ne.

Reagovat
vodka

ta rooneyho čelenka

Reagovat
SunFells

LeBron James je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

No teďka teda rozhodně padat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Evra neuc se od toho younga

Reagovat
smazaný uživatel

harry vypadá ako voldemort v kamen mudrcov na konci

Reagovat
smazaný uživatel

rooney vypadá *

Reagovat
Side

Tak tomu zmrdovi dej ale kartu....

Reagovat
Miguel19

OT: Hradílek zlato a Prskavec stříbro Slušná výuka.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšľa, čo mi je nesympatické na Evrovi...

Reagovat
smazaný uživatel

*m

Reagovat
SunFells

Simulování bylo to jediné, co jsme Evrovi nevytkli, až na Arbitera, a hned se takhle ukáže

Reagovat
vodka

vyslovený simulant neni, ale pády přihrává skoro furt...

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastne simulant je.

Reagovat
vodka

nechává do sebe žduchnout vždycky a pak nechá nohy za sebou, ale bez kontaktu si pád nevybavím, narozdíl od jiných čistých diverů, nemusíme chodit ani daleko, stačí se podívat na spoluhráče z lajny...

Reagovat
SunFells

Youngův level to podle všeho není no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zkousi casto.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Full Time: Chelsea U18 4-2 Liverpool.U18

Škoda, vyhrávali sme 1:2 po 1. polčase. Hrala strašne mladá zostava bez najlepších hráčov. Tento rok to bude čo sa výsledkov horšie, ale dalo sa to čakať pri tej menšej evolucii ktorá sa deje v liverpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

evolúcia sa deje všade, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím výučbov. Zbavujeme sa starších hráčov a dávame priestor mladším hráčom. 20roční idu hosťovať a za U21tku hrajú 18 roční chlapci. Za u18tku dneska nastúpili 8mi 16roční hráči. 2ja 17roční a jeden 15 ročný hráč. Ak by sme nastupovali v najlepšej zostave s hráčmi ako Polgar, Pedro, Chivellra, Rossiter, Ibe, Lloyd Jones tak by sme vyhrávali častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyučbou

Reagovat
kvasha16

pozeram ze to zacinate mat tak ako my

Reagovat
C0br

Rooney vypadá jak nějaká rasa ze Star Treku

Reagovat
Side

To aji bez té čelenky

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
fff

Young

Reagovat
madridcan

Strasny saso ten Young

Reagovat
madridcan

Toto presne robi Pedro.

Reagovat
C0br

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ornstein BBC : "Ozil starts for Arsenal at Sunderland, Wilshere starts, Cazorla not involved, Vermaelen on bench, Sagna CB & captain."

Reagovat
vodka

každopádně Palace zatím strašně hustí prostor vápna, tam se bude dostávat velmi těžce...

Reagovat
smazaný uživatel

jak vykopl tu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost. Oni si vytvoříjou takovou pozicu ve vápně, a pak to doslova splácnou do hajzlu.

Reagovat
niflheim

Young

Reagovat
Zaschrona

Young

Reagovat
smazaný uživatel

by ma zaujimalo co na to moyes, bojovnik proti filmovaniu.

Reagovat
wild

Young

Reagovat
hntlyl

jak do něj ještě kopl

Reagovat
smazaný uživatel

ale Young to ma vymakane, jak mu sam kopol do nohy

Reagovat
fff

jak ten typek, co chytil superovu ruku a s nou sa sam udrel

Reagovat
smazaný uživatel

Young to je ...marny

Reagovat
kiwwi

ako fakt, poslite toho Younga niekto dopici

Reagovat
vodka

snad ho Moyes zjebe za to, jak Nevillea...

Reagovat
Minister

Young

Reagovat
Wat

Že mu to za to stojí, bez za čů*áka.

Reagovat
Side

to je taková piča

Reagovat
Pasha

Young nepatrí do klubu ako United. predajme ho rýchlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi má ale jiný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

proste uz na neho nemam nervy...fakt to nie je hrac hoden United nech uz som predtym hovoril cokolvek

Reagovat
vodka

to chápu, já sem byl proti jeho příchodu, rád ho nemám, platný a dobrý byl první sezonu, od té doby špatný, ty oči šly ale na rozdílné palce od tebe a I am M.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

najprv das palec dole, a potom oplacujes kiwwiho prispevok kde ma palec hore

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

On má svoje momenty. Akorát občas je na pár facek. A nejenom hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, má svoje momenty

Reagovat
Miguel19

Ashley Jump

Reagovat
Steven666

United veľmi schádza hráč typu Ozil, Mata ktorý sú schpný dať finálnu nahrávku ako lusk.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Spis hrac, kterej se neboji vystrelit.

Reagovat
SunFells

Nechybí, jen ho maj na tribuně.

Reagovat
One-Real

Dát přednost Stoke vs City oproti debutu Mesuta.

Reagovat
vodka

chybí Welbz, který by z křídla zbíhal do vápna a umožnil by tak Rooneymu se občas stáhnout před vápno, aby sme je nějak překvapili, zatím stereotypní hra od nás dost bez nápadu...

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

ten Young fakt nedokaze nic

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze mate novu obet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To je hrůza.

Reagovat
fajdax

Sterilní United

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda.

Reagovat
C0br

Young Jeho (ne)schopnost přejít přes hráče je fakt smutná

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Side

Young je dnesska vyloženě směšnej

Reagovat
wild

Carrick

Reagovat
C0br

Reagovat
madridcan

Persie do pici kurvy co este chces????

Reagovat
smazaný uživatel

preco hraju vsetko po lavej strane, ked zjavne Young a Evra dnes nemaju svoj den

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno

Reagovat
Swarley

ty vole škoda, krásná od Rooneyho

Reagovat
Zaschrona

Wayne naprosto paradni pas

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Wazza krasny pas

Reagovat
miky10

Nádhera

Reagovat
mike.84

young

když si vzpomenu jak se lidi smáli obertanovi , tak nechapu jak takový čurak jako je young muže vubec fungovat v top klubu

Reagovat
smazaný uživatel

dajte aj Fergiemu vysielacku

Reagovat
Swarley

Carrick jak ho ten matlal z repre může přehlížet, to je neuvěřitelný

Reagovat
kiwwi

jeho prehliadal uplne kazdy....az sme museli spravit masaz

Reagovat
Swarley

asi je potřeba ještě přidat

Reagovat
pajamu

To tam mělo padnout, kua.

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
mike.84

tvl a ten holandskej machírek mu ani gestem nepoděkuje za ten wonder pass

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

Rio

Reagovat
madridcan

Crystal mohol prisne potrestat

Reagovat
Miguel19

Rooney dokonalý. Celý poločas hrůza a pak hodí takový pas

Reagovat
niflheim

Už jsem se leknul

Reagovat
smazaný uživatel

rio kontroloval

Reagovat
wild

Rio to by bola studena sprcha do satne

Reagovat
smazaný uživatel

inac rozhodca piska slusne

Reagovat
nani92

to len preto,že sa Young ešte poriadne nesnaží

Reagovat
nani92

nevravím to

Reagovat
madridcan

Tak Young si po nu nakoniec dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz to nebola simulácia , Young

Reagovat
Swarley

redkaaa

Reagovat
Swarley

měj se synu

Reagovat
madridcan

Cervena karta

Reagovat
miky10

WTF

Reagovat
miky10

Jakožee, penalta asi ok, ale za tohle redku, no co to kurva...

Reagovat
Swarley

klasickej double trest, jak to řešíme vždy

Reagovat
miky10

No, ale ona to nakonec nebyla ani ta penalta, takže to je dvojitej zářez.

Reagovat
mike.84

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa škodaaaaaa, pěkně

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt zatiaľ rozhodca všetky sporné momenty vyriešil parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jo, červená asi ne. Tam ještě jednoho hráče měli.

Reagovat
smazaný uživatel

zyvoe vzdyt youn padal jeste nez sel obrance do skluzu

Reagovat
stiflerovamama

Boze to su curaci

Reagovat
niflheim

Já bych písnul přímák možná.

Reagovat
niflheim

I když asi fakt jo.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
madridcan

Persieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

tí rozhodcovia sú tento rok hrozní. Každé kolo ovplyvnia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
Swarley

Robin s přehledem, tohle jsme potřebovali...uf

Reagovat
kiwwi

no to zasa bude nablito

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
mike.84

jo jasne za tohle pentle.. to mi ho vyndej... kokot young.. ten hrač za to nemuže že se ten traged neudrží na nohach

Reagovat
smazaný uživatel

jenze nejhorsi je ze Young si vylozene pro tu penaltu jde, to je videt jak se vzdycky zacne kymacet, machat rukama a pak seboiu placne jak kdyz skace do bazenu . On proste radsi zkusi dive nez dohrat akci a dat treba gol

Reagovat
Pasha

toto je haluz :) Young si zafilmuje aj druhý raz a Crystal dostane červenú :D a RvP si otvorí skóre :D

Reagovat
stiflerovamama

Vypinam to.

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Asi budu jedinej, ktery si mysli, ze to penalta nebyla a naopak to mela byt druha zluta pro Younga za simulaci?

Reagovat
Swarley

teď to řeší i v přenosu na který se dívám, ale ten prvotní faul tam rozhodně byl...pak se zase skládal jak puzzle, ale to už je tak nějak celkem jedno...

Reagovat
Zaschrona

Jo to jo, rad bych videl nejake dalsi opakovacky, snad to na BT Sportu daji o polocasu. Ale z tech prvotnich zaberu bych proste rekl, ze to penalta byt nemela, ale z pohledu rozhodciho se to tezko dalo jinak asi resit...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď priamy kop alebo druhá žltá pre younga. Červená v žiadnom prípade

Reagovat
smazaný uživatel

cervena je opravnena samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Červená pre koho? Za toto si ten hráč CP červenú nezaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jedno, ci si ju zasluzil, ale ked to piskal ako faul, tak cervenu dal spravne...a faul to bol tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nestrapnuj sa zas preboha

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel, dle soucasnych, v tomhle podle meho zbytecne krutych pravidel, pokud penalta, tak v tomhle cervena zaslouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

červená je práveže jasná , pretože išiel sám na bránu - to je jedno či ho sejme sklzom , alebo ho len zozadu postrčí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm vlastne máte pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

jenze young padal jeste pred tim skluzem obrance...bylo jasny pro co si jde...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká že ten skluz byl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze faul to vubec nebyl, proto se divim ze to tady par jedincu jeste obhajuje, misto druhe zlute za simulovani piskne penaltu a da cervenou Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

1) rozhodca bol niekde úplne v p*či (nič nevidel , musel tipovať)

2) Young síce padal pred sklzom , ale bolo to vďaka tomu ,že ho Dik zozadu postrčil - redka je teda podľa mňa jasná

3) penalta však určite , jasný volný kop

4) za túto situáciu by som Youngovy moc nenadával (to isté by spravilo 90 percent hráčov) , ale to čo robil predtým

Reagovat
smazaný uživatel

oká tak vsechno bylo ok, redka spravne, young je borec . Vic bych to neresil, nema to tady ani cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...

Reagovat
Pasha

nebudeš :) To hovorím ako fanúšik United. Young je kur*a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi nejseš fanoušek United ty slováku odporný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Young, hoci hrá v United, nemám ho rád. Pre jeho simulácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
vodka

tak to byl proste normalni souboj, ja bych nepiskal vubec nic...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

zas

Reagovat
Side

holloway si na té tribuně ještě pár zápasů asi odsedí

Reagovat
smazaný uživatel

cp si o to koledovali..tak nepresné prihrávky som ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika,United ...odporný klub .

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk fnuk

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cervenu davat musel, Young isiel sam..

Reagovat
Manik...

Reagovat
pajamu

Když to pískl jako pencli, tak musel dát rudou. Jen jestli to penalta vůbec byla ale... Young

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel nejdriv prijit faul

Reagovat
smazaný uživatel

ale on to piskal ako faul, takze z toho pohladu dal cervenu spravne

Reagovat
smazaný uživatel

vim, ale faul to nebyl a k malymu kontaktu doslo jen pred vapnem

Reagovat
stiflerovamama

hej len by to najprv musel byt faul

Reagovat
miky10

Líbí se mi, jak s hrubasem uvažujete stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A to co tam Young a Anderson vyvadeli, to je taky na povazenou.

Reagovat
vodka

bylo to ve vapne vubec? a dalsi dive, pretlacovana proste, po ktere Young spadl...

Reagovat
Swarley

akorát nevím, proč je tu tak nablito? nemělo náhodou tohle se SAFem odejít? jaktože se to zase děje? Moyes power?

Reagovat
SunFells

Fergie je prej jednou na tribuně a takhle to vypadá.

Reagovat
Swarley

potřebovali jsme "podpořit"

Reagovat
smazaný uživatel

No, Paláce jsou ještě připosranější než Chelsea, ale nebýt té penalty, správné mimochodem, tak bysme góla sotva dali. Pořád nám chybí to samé, hráč schopný obejít dva soupeře a vystřelit. Young toho není schopný a Valencia se točí jenom jedním směrem, a v zahuštěném prostoru je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

zahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No letos ti bude často smutno !

Reagovat
smazaný uživatel

Svět se netočí podle tvého přání.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě nikoliv,ale to holt je a bude realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš furt dokola ty samé blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, oni to vždycky nějak haluzácky ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to bylo tak debilni rozhodnuti, ze si Ollie ten ban o dost prodlouzi

Reagovat
kiwwi

bolo vidno ako sa pozera na postranneho a caka co mu ukaze...no a cervenu asi davat musel aj ked je to strasne blbe fakt

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ridit se pomeznim nemusel, kdyz ten evidentne videl spatne

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli tam teda videl faul, tak pred vapnem.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ja neviem co za faul ani odpiskal, ale ak to bolo drzanie, tak vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

To uz bylo maximalne Youngovo drzeni travniku

Reagovat
Tomekcz

konecne penalta, ale young je stejne na pest

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland ftw dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo napsat kde "chytnu" Slovaksport II ? Vůbec sem to nesledoval? Chtěl bych se kouknout na Everton.

Reagovat
mithro

presne ako som cakal, s kridlami Valencia a Young.

dufam, ze druhy polcas uvidim aspon jedneho z dvojice Adnan, Wilf. Horsi nez ten diver nebude ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

tento diver je zatial jeden z najaktivnejsich u nas, akurat mu dost veci nevychadza

Reagovat
kiwwi

nevychadza mu uplne nic okrem filmovania

Reagovat
vodka

měl 3 pěkné centry, o 2 víc než Valencia, akorát se na něho dívat jak ten zbytek akcí kurví je utrpení...

Reagovat
kiwwi

ja viem vzdy uplne presne co ten Young urobi...branit takeho hraca je uplne potesenie fakt

Reagovat
mithro

ak sa nevie poriadne presadit ani proti Palace, nema co v zakladnej 11ke robit. na striedacku budiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia neurobil ani tolko, co Young a na neho sa tu tak vobec nenadava..

Reagovat
kiwwi

lebo aspon pri tom nic nerobeni nefilmuje

Reagovat
smazaný uživatel

takze mame dve kridla, ktore nerobia nic, ale jeden aspon nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečno, pokud bych měl někoho vyhodit, tak Valenciu. On je tam úplně ztracený. A nebo posunout do obrany a dat Fabia před něho. Ten bude možná schopný nějaké akce směrem k bráně. Young tam občas dobře zacentruje, a nezapomínej že před tím divem sám prošel obranou. Akorát to pak zahodil.

Reagovat
niflheim

Reklama na BT Hub

Reagovat
C0br

Každopádně Younga hned vyndat nebo se ten kretén nechá vyhodit za simulování

Reagovat
Pasha

Younga dokedy budeme držať ? taký hráč je k ničomu.

Reagovat
wild

stale si myslim,ze to mal byt len priamy kop a nie penalta..chcel by som este videt nejake spomalene zabery

Reagovat
wild

mal som pravdu..bolo to mimo 16ky

Reagovat
Swarley

ale opět, vepředu je to naprosto tragické a hlavně to vychází z té tragédie po stranách, tam je to všechno špatně...nepřijde ani pořádnej centr, nic, všechno na gólmana, krátký, zblokovaný, přetažený - o hovně, to je fakt hrůza...

hned bych tam vyslal Zahu, ať si to tam klidně 3krát ztratí při kličkách, ale aspoň po čtvrté z toho aspoň něco bude...

kombinace Rooney-RvP, to byla opět lahůdka, vzpomínka na minulou sezónu, to zasloužilo gól...škoda

Reagovat
vodka

chce to prostě víc pohybu a překvapení, je zoufalé, jak statičtí v útočné fázi jsme... a pokud to chceme hrát takto, tak ať tam jde do vápna Fellaini, protože ten by si prostor udělal aj s těma vysokýma balonama...

Reagovat
raduinho

Persieeee... Fanta i tiket se radují

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein ‏@bbcsport_david now

Ozil starts for Arsenal at Sunderland, Wilshere starts...

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude na kridle jack

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stačil tréninků s váma? Čím míň tím líp, protože jinak očekávám jeho zranění.

Reagovat
pedro-pedro

Nechutne nemyslím si, že zrovna Manchester Utd. má tohle zapotřebí. Být trenérem tak snad dám youngovi po zápase pokutu.

Reagovat
Zaschrona

Penalta ani nahodou, bylo to mimo vapno. A faul podle meho taky ne, jestli neco, tak proste simulace pro Younga a tim padem druha zluta a ruda. A moc diky studiu a vsem tem zaberum BT Sportu, paradni prenos.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nemel piskat nic, ani faul, ani dive.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Dobre, dejme tomu, mozna i ano. Ale ruda pro obrance Palace ani nahodou v kazdem pripade.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
vodka

*zadnem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

mně strašně nesedí do záporné věty slovo každý, to mám takovou úchylku

Reagovat
vodka

simulace taky uplně ne, nemělo se vůbec pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

ale aka druha zlta prosim ta?

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne znovu sudí pomôže, keď mancs nemôžu... ešte nech sa tu fans mancs viac strápňujú

Reagovat
smazaný uživatel

take dristy snad nemas za potrebu ani ty

Reagovat
C0br

Protože všechno musí být buď faul anebo simulace...

Reagovat
Zaschrona

To samozrejme ne, ale ja jsem toho nazoru, ze to vicemene byl dive. Young dobre vedel, co dela a o co se snazi.

Reagovat
mithro

druha zlta, ach, to snad nie

Reagovat
Tolstobik

H pencle asi jo, ale young je porad stejna simulantska mrdka tak jak tak....

Reagovat
smazaný uživatel

To studio je komicky

Reagovat
vodka

sem eště neviděl, aby tam postávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul tam možná nějaký byl, na mém streamu těžko soudit, ale Young se poroučel k zemi zase až moc ochotně. Každopádně fotbal je to otřesný, vlastně už taková klasika od MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala to byť penalta, young mal dostať druhú žltú. Ale to by musel byť schopný rozhodca. Idem radšej pozerať bayer. Tam sná´d nič také neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne pekne, este v 2.polcase CP vyrovnaju a mozno pride aj Moyestime, nech uz je vsetko pohromade.

Reagovat
kiwwi

jezis zas ale neblbnite, ze za to mal Young vidiet druhu zltku kartu za filmovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra už to bude faul Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

co tu cakas za reakcie, klasika, united, young, to je zaruka

Reagovat
niflheim

A beztak za to může Evra.

Reagovat
miky10

Achjo, vy ste fakt trapáci.

Reagovat
niflheim

Go Broncos

Reagovat
miky10

No co, hlavně že Manning vyhraje.

Reagovat
niflheim

No nevím, jestli si Giants můžou dovolit jít 0-1.

Reagovat
niflheim

*0-2

Reagovat
miky10

To já taky ne, ale bylo by to v rodině. Je jasný, že jeden z prvních dvou zápasů je nutný vyhrát, na Cowboys sme měli, nevyšlo, holt musíme dát Pejtna no. Věřím

Reagovat
niflheim

6 turnoverů proti Cowboys je fakt moc. Každopádně defka Broncos vypadala dobře i bez Von Millera s Baileym...uvidíme, bude to sranda.

Reagovat
Whitemedia

taková krysa může za všechno špatné..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

v BT studiu to pekne rozoberali.

1) konktakt zacal asii tak 1,5m pred sestnaskou

2) YOung sa vobec nezaujimal o loptu a bol od nej pekne daleko, namiesto toho isiel uz zadkom do protihraca aby si vypytal foul

A ano YOung mal dostat 2. zltu a ist von.

Reagovat
smazaný uživatel

mali by ho za to poslať do Australie

Reagovat
smazaný uživatel

A nevím, jestli se mi to zdá, ale letos zatím na můj vkus moc zápasů ovlivňují góly z penalt.

Reagovat
niflheim

Carling reklama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CLARETS!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

jj, sám si daj palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
vodka

stejně je to ale otrava, ta naše hra mě vůbec nebaví... Doufal sem, že Moyes oproti Fergusonovi zvýší tempo, napadání apod. Ale zatím je rozdíl strašně malý, přestože napadání trochu aktivnější je. Hlavně mě sere ta statičnost vepředu a jalový Valencia, který se nedostává k svojí nejsilnější stránce - běhu u lajny v plné rychlosti, jakmile on je nucený hrát "stojatě", tak je jalový...

Reagovat
vodka

*nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Everton pod Moyesem vždycky hrál první kola otřesný fotbal. Já věřím že ta výkonnostní křivka poroste.

Reagovat
Zaschrona

No, ze zrovna jen prvni kola...

Reagovat
smazaný uživatel

taketo centre z prvej jak Valencia nema snad ani Pekarik

Reagovat
niflheim

Do prdele, Youngu, zrychli tu přihrávku

Reagovat
stiflerovamama

Co vravel ten ciarovy ? No penalty ?

Reagovat
wild

I cant help you

Reagovat
Side

I can't help you

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Budem dělat že se to nestalo?

Reagovat
pajamu

Young

Reagovat
Swarley

stáhni toho Younga, tohle je fakt úlet

Reagovat
niflheim

Davaj tam Zahu s Januzajem.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

fantastický balon od Andyho a přesně tyto náběhy a akce chcu vidět...

Reagovat
fantomas

Legrace sledovat ten vývoj kiwwiho a spol. ve věci Younga. Ze začátku sme ho prej podceňovali a byl přinejmenšim nesmírně kvalitnim náhradníkem, pak hrál blbě jen kvůli těžšímu zranění a ted je to najednou největší tragéd světa, co neumí absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

první sezonu byl velmi užitečný, až se byl v šoku, náhradník to furt schopný je, ale dívat se na něho moc nedá...

Reagovat
fantomas

Opravdu užitečnej byl max. pět kol.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
Carrick

Blbost na n.

Reagovat
fantomas

Ty vole dyt trefil start a pak se uplně vytratil.

Reagovat
Carrick

To je podle mě moc přehnaný, pořád tam potom měl hodně dobrých mačů a momentů. Navíc dokázal i střílet góly.

Reagovat
vodka

a prostě užitečný a nebezpečný byl, měl pár jalových zápasů, ale bylo jich minimum. jakmile ale přišly ty zranění, tak hraje tužku a pokračuje v tom doteď...

Reagovat
fantomas

Kromě toho začátku dal gól ve třech zápasech celkově, i ty áčka rapidně ubyly. Sebevědomí šlo dolu, začal mnohem víc kazit míče a průniky, i z tý první sezony si pamatuju zápasy, kdy cokoliv převzal, to odevzdal. O druhym ročníku se ani nemá cenu bavit.

Reagovat
vodka

ty vole, jestli to bylo 5 zápasů, co byl vloženě k ničemu, tak je to moc... občas dojebal nadějnou akci, ale to každý, akorát on to dělá kokotským způsobem. Druhá sezona už bylo o hovně, ale první byla poctivě odmakaná a rozhodně úspěšná, tehdy hrál naprosto zaslouženě základ.

Reagovat
vodka

to je hovadina

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nepřeháněj.

Reagovat
fantomas

No minimálně co se kiwwiho týče, tohle je uplně přesně jeho vývoj.

Reagovat
niflheim

Tak všichni z toho přestupu byli skeptičtí, vědělo se o něm, že si rád poskočí...ale taky to byl hráč, který byl ve formě za AV naprosto famózní. Navíc do angažmá vletěl dobře, tu levou stranu skvěle větral. Potom se zranil a už se pořádně zpátky nedostal. Loni na tom se zraněním nebyl o moc lépe, avšak i v těch zápasech, co se dostal na hřiště, lítal nahoru-dolů, skvěle bránil, zakládal akce...potom zase přišlo zranění a od té doby celkem tragédie. Jen teď., co střídal Tonyho v zápase s Chelsea, tak to celkem oživil.

Každopádně vždy se o něm vědělo, že si poskočí...ale nějak velkého tragéda tady z něho nikdo nedělá, zvláště ne kiwwi.

Reagovat
fantomas

"ten Young fakt nedokaze nic"...plus ho dvakrát normálně vykopává z týmu, že ho neni hoden. Tak co to potom je teda? :))

Jinak ty první kola a stejně tak pár zápasů za Villu - to je Young v tranzu no. Jenže takový stavy má přece každej průměrák a Young fakt neni ničim jinym. Teď se to jen potvrzuje, však je dohromady už dobrý dvě sezony jakože "z formy". Zranění nezranění, to se kvalitnim hráčum (čti hodnym MU) nestává, ani zdaleka.

Reagovat
niflheim

On si nedokáže udržet stálou formu, což je škoda. A snad před rokem jsem tady psal, že si ho snad rok-dva ještě necháme a potom prodáme třeba do Fulhamu

Reagovat
niflheim

Každopádně pokud by se mu vyhýbaly zranění, tak má velkou šanci si udržet herní tempo a zároveň formu. On je dříč, kterému jsem schopen i ty pády odpustit. Ale stále je na depth chart na lavičce z pohledu většiny i mojeho.

Reagovat
fantomas

Ne, on si tu formu neudržel nikdy, nevim, proč by v MU najednou mělo bejt něco uplně jinýho. Takhle velkoklub na hráče obvykle fakt neúčinkuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak v každom klube. Skôr mi vadí, že obhajujú pochybné penalty.. Ak by spravil Suarez to isté čo young pri penalte tak je najvačší diver na ostrovoch a mal by dostať červenú a ban na 10 zápasov...

Reagovat
niflheim

Ando toho moc nepředvedl dneska.

Reagovat
Swarley

ale jinak Fabio zatím obstojně, dobré

Reagovat
vodka

normálně bych si aj přál, aby Young tu redku dostal, za tento faul aj mohl...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

Reagovat
feministka

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

akože áno, Rooney sedí a je vtipné, ale ten Fellaini ani nie.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ten Young střídá tak skvělé momenty s tak ultragigantickýma kravinama, to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaz ze Nani je chromak dreveny. Takto zaparkoval svoj Chevrolet:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/13/article-2420301-1BCDE623000005DC-762_634x523.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young je ve druhém poločase o 100% lepší

Reagovat
Side

Už tam hoď toho Fellainiho. Jedinej důvod proč se na tu sračku dívám je ten, že ho chcu vidět hrát

Reagovat
Swarley

to je tak tragický v tom útoku...předfinální fáze, finální fáze, zakončení to je prostě o hovně, úplně o hovně...

Reagovat
pajamu

Je to tu, Květák jde na věc.

Reagovat
C0br

Mikrofooon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukaž

Reagovat
Ronaldo.com

Tak young zatim v druhe pulce jasne nejlepsi

Reagovat
vodka

Reagovat
feministka

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado.

Eriksen

Reagovat
feministka

Our subs today - Friedel, Kaboul, Naughton, Holtby, Lamela, Sandro, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Strasny nezvyk vidiet ho v cervenom drese

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Johnson kapitán Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi jako vůdcovskej typ.

Reagovat
niflheim

Mikrofon

Reagovat
niflheim

Adnaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Side

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud

Ozil křídlo?

Reagovat
SunFells

Ramsey křídlo

Reagovat
A Seleção

Urcite ne..

Reagovat
SunFells

Reagovat
tweek

MESUTEEEEEEK!!! Strasne se tesim!

Reagovat
One-Real

4-3-1-2?

Reagovat
Side

No to určitě ne, 4-3-3

Reagovat
A Seleção

Ozil na kridle s Theem a na stredu Jackie...No uvidime,uplne bych to nezatracoval jen me strasne sere,ze Mesut si musi odbyt premieru na postu kde az tolik "nekraluje".

Reagovat
One-Real

Ozil na kridle?

Reagovat
A Seleção

Podle toho jak je to napsany jsem to tak pochopil.

Reagovat
Kenneth

V Realu pyskoval že na křídle nechce hrát, tak ho jde hrát do Arsenalu.

Reagovat
SunFells

A hraje ho snad?

Reagovat
Kenneth

Nebude ho dneska hrát?

Reagovat
SunFells

Možná a když už, tak z vynucení kvůli zraněním. Ale neřekl bych, že tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nič moc, ale moc možností nemáme. Aspoň ten stred by mal byť defenzívne skvelý.

Reagovat
Side

substitutes: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Frimpong, Ryo, Gnabry, Akpom

To je otřes tohle. Zase bude střídat akorát Monreal kolem 75. minuty. A možná Vermalelen na posledních pár 5 minut kdy budem bránit 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Budete bránit prohru?

Reagovat
Side

1:0 pro nás samozřejmě

Reagovat
Side

bez toho "pár"

Reagovat
pajamu

Adnan.

Reagovat
A Seleção

NEEEE! Jedinej anglickej sopcast odkaz na Untd je offline...Jiny reseni nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj Ale měl jít dolů Valencia.

Reagovat
miky10

Januzaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

JANUZAAJ

Reagovat
smazaný uživatel

(4-3-3); Krul; Debuchy, Coloccini (c), Yanga-Mbiwa, Santon; Anita, Sissoko, Cabaye; Remy, Cisse, Ben Arfa.

Tyvole naprosto BOZI! S timhle uz sracku hrat nesmime.

Reagovat
SunFells

Bez anglických kopáčů to bude náramný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi, jestli to Pardew umi naordinovat, ale sestava skvela

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne dobra. Jak je na tom treba takovej Marveaux? Ja Newcastle letos bohuzel vubec nestiham sledovat nak. Jinak se docela divim, ze porad nikdo nesah po Hatemovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Marv je sklenenej, ale kdyz hraje, tak vzdy patri k nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

vim, ze je to jen fifa.. ale tam je to jeden z nejhorsich hracu PL

Reagovat
fantomas

Protože sotva vydrží zdravej/ve formě po několik tejdnů v kuse, to je jednoduchý.

Reagovat
Erdovec

ani jeden brit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jedinej, o kom se da uvazovat, je Steven.

Reagovat
niflheim

Jak je na tom vůbec Raylor?

Reagovat
smazaný uživatel

Krizovej vaz, takze nekdy po Vanocich mozna zacne.

Reagovat
niflheim

Dík.

Reagovat
Erdovec

to já vím, to bylo jen takové povzdechnutí

Reagovat
Pasha

Maruán

Reagovat
feministka

* Marván

Reagovat
Swarley

ale teď to byla dobrá pasáž, přidejme ještě jeden

Reagovat
Kenneth

United si dělá z toho vápna slušný bazén.

Reagovat
wild

Valencia dokaze centrovat aj vzduchom alebo len po zemi?

Reagovat
miky10

I vzduchem, ale to pak z toho je zas nákej divně nechutnej oblouček, nic mezi nemá.

Reagovat
niflheim

Vždyť v tom byl vždy Tony nejlepší...nic nevymýšlet a poslat ránu do šestnáctky.

Reagovat
Counter

takhle blbe se vyjadrovat o nejlepsim kridle v PL, ne-li na svete

Reagovat
Nikikrew

Kagawa znova ani na lavicke , tak tomu ja nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Má flu

Reagovat
C0br

Reagovat
A Seleção

Nekdo pls odkaz na Delvey sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tam mame dvoch belgicanov, ti su uz fakt vsade

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

ukažte Wazzovi někdo kde je branka, zmatenej jak maďar v kukuřici

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini to tam cisti hned od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

ne že by to bylo zrovna to, co byste potřebovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze bude Negredo v zaklade

Reagovat
wild

belgicka dvojka Fellaini Januzaj priniesla velke ozivenie do nasej hry

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BUICw9ECYAA2xJE.jpg

spravne by to mal byt priamy kop + zlta karta

Reagovat
Hejnak

Reagovat
niflheim

goal scoring opportunity - redka tak i tak. Ten hráč by ho už nezakřižoval.

Reagovat
feministka

Norwich: Ruddy; Whittaker, Bassong (c), Turner, Garrido; Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond; Elmander; van Wolfswinkel.

Subs: Bunn (GK), Martin, Howson, Hooper, Pilkington, Olsson, Tettey.

Reagovat
wild

Javier,konecne

Reagovat
smazaný uživatel

uz se nemuzu do dockat toho Arsenalu

Reagovat
Swarley

ok, tak Januzaj je ready možná ne na ty nejtěžší zápasy, ale tohle půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem proti uběhanému soupeři který byl za zápas třikrát na naší půlce a zmohl se tak na 10% držení míče. Na druhou stranu si to tam dokáže povodit a nebojí se jít jeden na jednoho. To se cení.

Reagovat
niflheim

Ještě potřebuje nabrat hmotu, ale potom bude parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je zpátky

Reagovat
Zaschrona

WAZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
C0br

ronei

Reagovat
madridcan

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Zaha zase nic?

Reagovat
Swarley

Roooney, Roooney, Roooney

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

Rooney Rooney Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wild

to posielal pusu SAFovi?

Reagovat
Swarley

určtě fanouškům za tu až nepochopitelnou podporu

Reagovat
niflheim

Co je nepochopitelné? Člověk by čekal, jak on sám zareaguje...a přitom proti Chelsea to byl starý Wazza, co jezdil po zadku od šestnáctky k šestnáctce.

Reagovat
Swarley

tak rozhodně jsem nečekal, jak ho v tom prvním zápase všichni podporovali...čekal bych daleko víc nasrání a ne že celý stadion bude vyvolávat jeho jméno...to si zase nezasloužil

Reagovat
niflheim

No právě díky výkonu proti Chelsea si to zasloužil...člověk čekal, jestli nebude se nějak plahočit po hřišti, ale on do toho zase dával všechno...starý dobrý Wazza. Uvidíme no, asi mu zase všichni odpustili

Reagovat
Swarley

během toho zápasu už proč ne, ale při nástupu šampionů na první domácí zápas, s novým koučem po takové době bych čekal něco jiného, než Rooney, Rooney, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je těžké zůstat naštvaný na hráče který každý zápas odjezdí po zadku. A navíc je modla domácí repre. My tady v Česku můžem mít mnohem větší odstup.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj chce do zakladu

Reagovat
Pasha

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney posílající polibky k fanouškům, k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

byt zenska , tak by ma mrazilo

Reagovat
miky10

Januzaj Aspoň někdo, komu se bude dát z United fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Janzuaj

Reagovat
fantomas

Aaargh..Rooney hergot neměl nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pěkně teče.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal alebo Chelsea dnes padne

Reagovat
Nikikrew

Arsenal FC: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud

Sub: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Frimpong, Ryo, Gnabry, Akpom

Mesut , here we go!

Reagovat
fajdax

Lavička

Reagovat
m.sali

Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

v tej nasej stereotypnej kridelnej hre budu Januzaj, alebo Nani vyzerat jak zjavenie

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš napsal že bez Naniho a Januzaja naše typická křídelní hra vypadá stereotypně.

Reagovat
smazaný uživatel

januzaj je bozii

Reagovat
C0br

Januzaj

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Swarley

nádhernej balon...ale vidíme, že na toho pravého Wazzu se vším všudy si ještě musíme počkat

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tak rátam, tak Ramseymu na krídle moc neverím, podľa mňa má ten flek na CM vyárendovaný. Takže tam podľa mňa bude Mesut. Uvidíme. Nakoniec tam bude Wilshere. Alebo Flamini.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna bude Ozil

Reagovat
Lacko_Boh

prečo tam nepácne Nača?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, zavolám mu? Aj mne by sa to javilo ako najlepšie riešenie. Nacho in, Flamini out.

Reagovat
Lacko_Boh

Jackie out

Reagovat
fajdax

wtf Rooney

Reagovat
niflheim

Verma se vrací po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Garcia, Nastasic, Kolarov, Milner, Rodwell, Toure (C), Nasri, Negredo, Jovetic

Reagovat
diastan

To zase bude úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekne lemroidná zostava.

Reagovat
Bayern +

Súdiš podľa Yayu? Ten tam bude vždy a Lescott = Garcia je za jedno.

Reagovat
Kenneth

Co to je ty vole.

Reagovat
feministka

Fernandinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam ešte chýba, no.

Reagovat
feministka

ani 2x MotM mu nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Milner misto te spanelske karikatury

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Téměř ideál!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na 4 posty.

Reagovat
Mindas

García je jasný. Negredo je s otazníkem, protože zatím je dost produktivní a proti Stoke to chce jednoznačně někoho silného do vápna. Takže zde nenamítám nic. Nasri se mi od nového roku HERNĚ líbí, určitě víc, než dlouhodobě ospalý Silvička. A za Rodwella jsem rád, protože po posledním zranění hraje výborně. Takže za mě, jedna vada na kráse.

Reagovat
tomasinho

3 - Kompas, Silva + Kun.

Reagovat
Bayern +

4 určite nie.

Reagovat
blade115

Džeko ??!!

Reagovat
fenixLFC

az na toho garciu a aguera v pohode. hlavne ziaden navas alebo fernandinho

Reagovat
Bayern +

Za ofenzívnu vozbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciove centre

Reagovat
niflheim

Jedinak ale pokaždé parádně co jsem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze za sebou nema kvalitnejsi DM/C|M.

Reagovat
Bayern +

Guediourovi neveríš? Inak ako hral dnes Danny?

Reagovat
smazaný uživatel

To je smatlak Gabbidon hral slusne, ale moc sem ho nesledoval.

Reagovat
vodka

parádní dříč

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

No sice utahaný soupeř a ke konci zápasu...ale až Adnan nabere nějakou tu hmotu, tak bude úžasný.

Reagovat
niflheim

Carrick MOTM

Reagovat
miky10

Ok, Januzaj vypadá fakt perfektně, snad ho uvidím co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra nemal som ho dávať von z fanty

Reagovat
mithro

ADNAN

Reagovat
vodka

Stoke: Begovic, Cameron, Shawcross, Huth, Pieters, Walters, Nzonzi, Adam, Wilson, Etherington, Jones. Subs: Whelan, Pennant, Palacios, Arnautovic, Crouch, Sorensen, Ireland.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Kagawa

Reagovat
Swarley

není moc co chválit, žádná sláva proti nováčkovi, který hrál v deseti...čekal bych, že jim naložíme víc, ale v té předfinální a finální fázi se fakt trápíme, viz Rooneyho zmatek ve vápně, centry ze stran...ono to vypadá, že šancí bylo dost, ale výkon celkově dost o ničem..

Fellaini se rozkoukával, ale pár pěkných momentů, Januzaj má před sebou snad velkou budoucnost, to vypadá hodně nadějně...zatím se to sehrává, je to takové nemastné neslané, ale to zatím i forma většiny hráčů, kdy lze těžko něco vyčítat vyloženě Moyesovi...

povinné tři body jsou doma, teď nás čeká mnohem těžší soupeř a pak výlet k sousedům, tam se bude lámat chleba...z těchto dvou zápasů chci 6 bodů, ale to se musíme podstatně zlepšit...

Reagovat
fajdax

Ty vole z něj de strach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Kadlec další branka

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

sestava Fulhamu?

Reagovat
tomasinho

Stockdale, Riether, Senderos, Hangeland, Richardson, Ruiz, Sidwell, Parker, Kacaniklic, Kasami, Berbatov.

Subs: Karagounis, Duff, Taarabt, Rodallega, Zverotic, Amorebieta, Etheridge.

Reagovat
niflheim

stockdale riether senderos hangeland richardson sidwell parker ruiz kasami kacaniklic berbatov

Reagovat
tomasinho

City dneska super sestava, teda do ideálu chybí Kompas místo Garcii, Silva místo Nasriho a Kun. Ale jinak super, Milner místo Navase je vítaná změna.

Reagovat
tomasinho

Aha, ono se to řeší výš, zase čtu odspodu.

Reagovat
miky10

Reagovat
Mindas

Reagovat
diastan

hlavně to chce už Kompanyho, s Garciou je ta obrana třetinová ....

Reagovat
tomasinho

No jo, poserte se.

Reagovat
SunFells

Hazard nehraje, tak to máme jasný

Reagovat
A Seleção

nekdo prosim sopcast na arsenal??

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed

Reagovat
A Seleção

Jsem lempl a nedokazal jsem rozjet AceStream...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tam v štúdiu David James s krtkovou tortou na hlave?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec zase gol

Reagovat
smazaný uživatel

koukas? jak to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukam, ale prej z malyho vapna nak uklizel podobne jako proti BVB.

Reagovat
Error

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

aj niekomu inému okrem mňa vypadol Blood?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jede vám zvuk u bloodzeeda?

Reagovat
smazaný uživatel

mne padol celý.

Reagovat
Error

Obraz ano, zvuk ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Elmander

Reagovat
Mervin

nějaký slušný flash na Arsenal?

Reagovat
Swarley

nikde nic zatím

Reagovat
kmotor corleone

ziadny sopcast na arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139918

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kmotor corleone

thanks. rusaci, ako inak.

Reagovat
Minister

to je po poľsky ne?

Reagovat
Minister

tak asi ne

Reagovat
Error

Ale ano.

Reagovat
smazaný uživatel

poliaci

Reagovat
smazaný uživatel

to je pša krev

Reagovat
A Seleção

To jen hodim do sopcastu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Přes TS Bloodzeed jede parádně, ALE nejde zvuk, wtf ?

Reagovat
stas87

mal di santo niekedy sklony k agresivnej hre?vedel nejakym zakrokom aj zranit protihraca?

Reagovat
smazaný uživatel

V PL taky hrál docela tvrdě, ale úmysl někoho zranit mi na něj nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec.

Reagovat
stas87

aha,dneska v 27.minute dostal redku,kopol protihraca do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně má arsenal docela pěkný venkovní dresy.. akorát ty štulpny měli bejt jednobarevný, takhle to vypadá divně.

Reagovat
Side

Tak nakonec Jack na křídle. No su na to zvědavej

Reagovat
Godwinson

Někdo (funkční) stream na kterýkoliv zápas kromě Stoke a Sunderlandu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

o tyyzden uz Kompany bude hrat?

Reagovat
SunFells

Jackie na křídle, nejlepší možné řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/144895

Reagovat
niflheim

setanta, anglicky, arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec dalši gól

Reagovat
Mervin

Venca zvíře

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Wow parádní start v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Feninovsky zaciatok, snad tak nedopadne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

KRÁÁÁÁSAAAA

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

mezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila arsenalu závidim

Reagovat
niflheim

Olie

Reagovat
Zaschrona

GIROUD!

Reagovat
A Seleção

ANOOOOO

Reagovat
Mervin

mesutek extratřída

Reagovat
smazaný uživatel

MESUUUUUUUUUUUUUUUT

GIROUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiil Girooooooooooood

Reagovat
smazaný uživatel

No poď mi..

Reagovat
pa3ce

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil genialne, Sunderland je trapny fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Mesuuuuuut

Reagovat
miky10

Eriksen, Soldado

Reagovat
I am Mancunian

ozil ?

Reagovat
miky10

Nn, Eriksen a Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
feministka

Soldado patou tyč

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit, když se před Giroudovým kontaktem s míčem, seke stream . Ozil

Reagovat
A Seleção

Gibbo uzasnej pas.Mezil krasny zpracovani a skvela asistence stejne tak Oli skvele nekompromisne zakoncil.To je vonooo!

Reagovat
afc

Super akcia

Reagovat
Kenneth

Giroud to tam ted bude sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

Walters to je skody

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo zatím skvěle

Reagovat
Mervin

kdo máte Girouda jako kápa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

otec toho Diakitého je vysávač.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo skôr mama.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio v Sunderlande mi pripomina Keana ked tam trenoval. Skupil podla mien celkom zaujimavych hracov ale aj tak to bolo v konecnom dosledku cele na hovno...

Reagovat
Side

Theo omg

Reagovat
Mervin

boha Theo

Reagovat
CHONG

Stoke - City: Souboj dvou nejsympatičtějších manažerů v PL

Reagovat
Counter

B O Ž í

Reagovat
smazaný uživatel

kto nahraval theovi, flam?

Reagovat
SunFells

Özil

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stream

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil byl od Arsenalu fakt parádní kup, to se musí nechat

Reagovat
A Seleção

Ten Flamini je skvelej...

Reagovat
Godwinson

Rémy je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutovi rýchlo nejaký chant vymyslieť. Niečo na spôsob: "his family came from Turkey, he's better than Heskey" nemôže sklamať.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

he has big eyes

fuck fabregas

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

od teba som čakal grcanie a palce dole

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale je to prilis uzasne

Reagovat
Lacko_Boh

ani po rokoch fakt neviem jak to myslis ale normalne ma teraz od trapnosti kruti

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

...ah

Reagovat
Nikikrew

Ja som si to uzil

Reagovat
Counter

Btw. zase gól z brejku, tohle bude letos častý jev

Reagovat
smazaný uživatel

a zasa gól z prvého dotyku. To bude letos častá jav.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sunderland je marný...

Reagovat
smazaný uživatel

ale strasne

Reagovat
vladis271

doma ich hádam spapáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke zatial pekne, snad im to vydrzi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Ozil parádně. To zpracování, parádní pas..Giroud pohotově. Má formu, to je vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hhhhatem

Reagovat
norton

sopcast na arsenal prosim ?

Reagovat
smazaný uživatel

jackove prihravky zatial

Reagovat
smazaný uživatel

už viem, čo mi bude na Mesutovi vadiť. Málo strieľa.

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne. U nas moc golovej nebyl. Prevzal Rosovu pozici se vsim vsudy.

Reagovat
SunFells

Rosa střílí dost ...ale k praporku či do brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jak střílel v minulosti, teď střílí mnohonásobně míň.

Reagovat
CHONG

Tak na to si radši rychle zvykni, to dřív zamrzne peklo, než Mesut vystřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty rohy kope Nasri ?

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore je aj po rokoch rovnaký šmatlák.

Reagovat
Hejnak

btw. Giroud dal konečně gol v jiným městě než v Londýně

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Je Borini aspon na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Poliaci majú jasno. Sunderlandu chytá Kanye Westwood.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfiiiii

Reagovat
Mervin

ty vole, ta zase byla lahůdková

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
feministka

Gylfiiiiiiiiiii a Eriksen taky paráda

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
Hejnak

Mesut jakej pas zase, ten Theo to spaluje. Sunderland je zralej ...

Reagovat
Side

Theo další tutovka

Reagovat
Magic player

28. minuta a 3 vytvorene golovky. Jen skoda, ze do dvou z nich se dostal Walcott.

Reagovat
fenixLFC

sliepky dali gol z hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dalsia tutovka, uz to musia premenit

Reagovat
fenixLFC

inak ozil vyzera v tom zltom tak divne

Reagovat
smazaný uživatel

City hraje naprosto udesne, hur nez pod Mancinim

Reagovat
Sandstorm

Pod Mancinim nehráli zas tak špatně. Že to bude pod Pellem vypadat takhle jsem čekal. Ale třeba si to ještě sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase katastrofa.

Reagovat
blade115

Já už snad pojedu Wild Card, to prostě není možný nemít v týmu Mamuta.

Reagovat
SunFells

"Sit down Di Canio" slyšel jsem správně?

Reagovat
feministka

Rose

Reagovat
Sandstorm

Nějaký sopcast na Spurs - Norwich?

Reagovat
Hejnak

Ten Čelůstka hraje pěkně zatim

Reagovat
Side

Co to bylo za roh

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Hrajem na držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha city

Reagovat
Sandstorm

Bez Fernandinha to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Musi na hriste, to je naprosta katastrofa.

Reagovat
tomasinho

S ním to byla totiž paráda, když nepřihrál ani na 3 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja letos vidim City prvne, ale verim tomu, ze v tom strede tam aspon byl, ted tam neni vubec nikdo a aby Stoke prehravalo tymy v zaloze, to jsem nezral.

Reagovat
tomasinho

Nebyl, byl katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Vic me rozesmiva ta lavicka...

Reagovat
smazaný uživatel

di canio bol na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

jediny kto dnes zachrani sunderland je fabio borin

Reagovat
Hejnak

on hraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
smazaný uživatel

Curtis Davieeeees

Reagovat
SunFells

Wow, tohle byla Anglie

Reagovat
Thoomas

Uz by se mohl Walcott trefit

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

čo mal spraviť?

Reagovat
smazaný uživatel

bola to ťažká lopta...

Reagovat
Mervin

to je celkově za jeho dnešní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Keby teraz Mesut nezaľahol, ale rýchlo vstal, tak ideme 3 na 3.

Reagovat
Counter

Tak Mesut ve svém prvním poločase vytvoří tři gólovky, hraje naprosto parádně a ty už jsi mu stihnul vyčíst dvě podružné věci

Reagovat
Mervin

Reagovat
nani92

nezaslúžite si ho

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď je skvelý, to boli len moje postrehy, žiadne výčitky.

Reagovat
SunFells

Theoo

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Theo

Reagovat
Counter

Giroud jako vždy boží

Reagovat
smazaný uživatel

suso

Reagovat
tomasinho

Gól nebo áčko?

Reagovat
vladis271

nahrávka alebo gól? Fakt diamant. Dúfam, že s ním BR počíta, opak by bol omyl galaktických rozmerov.

Reagovat
smazaný uživatel

prirpavil gol

Reagovat
Counter

Ani jedno.

Reagovat
A Seleção

KADLEC 2 kusy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga nema svoje preview? Ze je to tady uz podesaty,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co obrana Sunderlandu zvládá, je padat do střel.

Reagovat
afc

To je valec.Nebyt Theo dnes palic dna,tak mohlo byt 4,5:0.

Reagovat
I am Mancunian

Jackie je strasne slaby

Reagovat
Hejnak

Mesut skvělý debut. Už to mělo být 3:0 aspoň, kdyby Theo měl formu.

Reagovat
Ronaldo.com

Sunderland naprosto marnej

Reagovat
Nikikrew

Nema ani cenu sa bavit o Ozilovi. Nakup ako vinko . Inac zatial hrame skvelo. Len Theo mal dat minimalne 1 gol. Sunderland zatial nic

Reagovat
smazaný uživatel

Yohanee!

Reagovat
Thoomas

Arsenal zatim paradni fotbal.Ozil,Giroud,Walcott parada,kdyby Theo nebyl smatlak,mohlo byt uz davno rozhodnuto....takhle to vidim na braneni toho jednoho golu v poslednich minutach.

Reagovat
Thoomas

Ozil,Giroud,Jack*

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vyrovnat do prdele. To chce potrestat, že to Arsenal v prvnim poločase tak pálil.

Reagovat
teenz

Reagovat
Godwinson

Osa Yanga, Sissoko, Rémy ... na ty je radost se dívat, jsou výborní. Hlavně Sissoko tedy, ten si jede vlastní úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 1. polčase nie je čo vyčítať, snáď až na nepremenené šance, čiže až na Thea. Mesut má odtrénované s chalanmi 2-3 tréningy a vyzerá to tak, ako keby už s nimi trénoval 2-3 roky - skvelý pohyb, rozumie si s každým, hlavne s Jackiem. Ten toho zadrbal ale pomerne dosť a po Jenksovi a Theovi sa mi páčil najmenej. Jenks je strašne mimo, pobehuje tam medzi spoluhráčmi, plaší sa, nerozumie si ani s loptou, ani s terénom, ani so spoluhráčmi... Celé zle od neho. Najlepší Giroud & Mesut, to je tutovka.

Do 2. polčasu v rovnakom tempe a s lepšou koncovkou, Sunderland si doteraz ani nepípol, tak snáď to tak ostane.

Reagovat
PhilipS

Sebevědomí Arsenalu je vidět, že se hodně zvedlo s Ozilem...Sunderland může být rád, že je to jenom o gól... Na to kolik hráčů má Arsenal zraněnejch, je to jízda...pochvalu zaslouží všichni...a třeba podceňovanej Flamster hraje s přehledem...

Reagovat
masly008

s tím flaminim souhlas,s takovou hrou to bude mít arteta hodně těžké se dostat zpátky do základu

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte: Flamini je plnohodnotnou náhradou za Artetu, je výborný, škoda, že tí, čo sa Wengerovi za to smiali, teraz asi nepozerajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
tomasinho

Já to věděl hned, jsem si ho několikrát z AC přál do LFC.

Reagovat
Mervin

vám by se tam hezky hodil

Reagovat
tomasinho

Jojo, právě. DM shcopné přitvrdit a zároveň umí s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam stale pocit, ze nas tuto sezonu este bude zachranovat na RB.

Reagovat
Sandstorm

Flamini byl výbornej tah od Wengera. Nevim, co na tom bylo k smíchu. Asi, že přišel zadarmo. Čili je ještě více nepochopitelný, že se tomu někdo smál.

Reagovat
masly008

oni se určo dívají,jenže tady je málo lidí se sebereflexí kteří by přiznali že se mu smáli neprávem.mě těší že zase přechcal všechny ve fotbalovém světě.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

to súdite podľa dvoch zápasov? čo tak to napísať v decembri?

Reagovat
Counter

Co tak psát o Susovi až v decembri?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

lebo suso je podobny pripad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak ono 3 a půl zápasu je víc než necelé 3 poločasy.

Reagovat
Counter

Co to má společné s prosincem?

Reagovat
tomasinho

K němu jsem se nedostal, jen jsem viděl to srovnání.

Reagovat
Counter

Srovnání je, že Lolkac je pokrytec, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

nastavím si pripomienku,

Reagovat
vladis271

vole. že penalta

Reagovat
Sandstorm

Jak hrál Fellaini?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamal. Nastoupil na dvacet, třicet minut a s týmem se teprv sžíval. Dělal si respekt, předvedl slušnou střelu, a jistil střed hřiště. Na standardky sme ho moc nevyužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Len jeden faul Tottenhamu za prvý polčas

Reagovat
Lacko_Boh

Walcott tam pácne fíka

Reagovat
Mervin

fanta to chce

Reagovat
Lacko_Boh

nehrám ale možno tvoja?

Reagovat
Sandstorm

Sopcast na Spurs???? To všichni koukají na Mesuta nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

čakáme na boriniho

Reagovat
avicii

Reagovat
Sandstorm

událost dne se blíží

Reagovat
vladis271

Reagovat
teenz

Nikoho Spurs nezajímá, Mesut to ovládl.

Reagovat
feministka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mervin

bože, ten Kos je ocas

Reagovat
Mervin

tak kurevsky zbytečná pencle jako tenkrát od Eboueho

Reagovat
Lacko_Boh

ale on takýto zbytočný zákrok robí každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

omg Laurente zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to jebem

Reagovat
SunFells

Kurva už. Sice dive, ale to tam musí pokaždé Koscielny chodit takhle, když to není žádné velké ohrožení a tentokrát tam Johnsona blokoval ještě další hráč ...fakt bez rozmyslu.

Reagovat
Side

Běž do piče Atkinsone

Reagovat
CHONG

Sledujete někdo Stoke - City na Slovak Sport? Co to mělo znamenat, ta soutěž o poločase, v ústavu pro choromyslné jim zůstaly nějaké volné jednotky, tak nechali celé osazenstvo, aby si zatelefonovalo?

Reagovat
Nikikrew

Ako sorry ale Kosta chod uz do pice s tymi sklzackami

Reagovat
feministka

Gylfiiiiiiii !!!!

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Mervin

Kos mi kurví body u Szcz ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Villa otočit.

Reagovat
Zaschrona

Ten gol Spurs nadhernej, az do kuchyne

Reagovat
feministka

Nadhernej centr od Paulinha

Reagovat
smazaný uživatel

Zahradnik

Reagovat
Counter

Zbytečný skluz no, akorát mu dal možnost si skočit. Stejně to ale rozhodčí zazdil. Když ten faul nevidím (žádný nebyl) tak přece nepísknu penaltu, no ne?

Reagovat
SunFells

Za takové idiotství ať mu dá třeba červenou.

Reagovat
Counter

zatím to nevypadá, že by se ze svých blbostí poučil.

Reagovat
afc

Kazda penalta po Koscielneho picovine,uplne zbytocne.

Reagovat
masly008

jenže tohle byl jasneý dive

Reagovat
Mervin

nemá tam chodit jak kokot

Reagovat
Nikikrew

Kokos ale naco tam isiel paneboze sklzackou, ved to nebola nebezpecna situacia

Reagovat
masly008

boha to jsou myšlenkové pochody

Reagovat
CHONG

Sunderland

Reagovat
Mervin

že se na to nadřeli

Reagovat
CHONG

To je fuk, hlavně když Wengerovci ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozdílovej hráč jako Özil už do PL hodně dlouho nepřišel.

Reagovat
vladis271

Coutinho

Reagovat
Sandstorm

Jen toto léto jich přišlo několik.

Reagovat
fenixLFC

suarez

Reagovat
Sandstorm

Spíš do Arsenalu takový rozdílový hráč dlouho nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě je brzo soudit podle jednoho zápasu, ale já si právě myslím, že Özil by mohl posunout pozici Arsenalu z "třetí místo je náš strop" na "poperem se o titul".

Reagovat
feministka

Jenom ke Spurs tři

Reagovat
fenixLFC

ze sa teda hned predviedli

Reagovat
feministka

Soldado dal dva góly už, Eriksen hrál dnes poprvé a byl výbornej a Lamela odehrál zatím asi 20 minut

Reagovat
fenixLFC

ked sa povie rozdielovy hrac tak cakam nieco viac ako dva goly z penalt, lamela tiez nezaziaril tak ako ozil hned, eriksen neviem

Reagovat
feministka

Reagovat
Spasitel

Najlepší obranca v PL pre fanúšikov Arsenalu sa zas ukázal no

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

on je parádny, aj dnes dominuje tak, že Terry by sa z toho niečo nové naučil, len robí pičoviny.

Reagovat
SunFells

Neukázal. Nehraje, má chřipku.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Sandstorm

Kos opět dokazuje, že je TOP stoper

Reagovat
Hejnak

Jestli zase ztratíme kvůli Koscielnimu body, tak bych ho už posadil. Tam do toho chodí jak žáček. Vermaelen je zdravej a Laurent by se měl už probrat ...

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť penalta? Nepozeram už

Reagovat
Mervin

byl to dive, ale Kos tam šel jako blbeček

Reagovat
dantetomas

serem taku sobotu... acestream nereaguje, sopcast mrtvy... mam taky pocit, ze talk talk so mnou vydrbalo...

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa, Stoke hraje proste dobre, jeden musia dat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak snáď to Wenger oživí z lavičky. Oh wait.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Lacko_Boh

Zelalem chýba

Reagovat
Sandstorm

Ten Arsenal to ještě projebe

Reagovat
Godwinson

Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Před chvílí to Luna vyřešil snad ještě lépe, ti mají z Krula vyloženě strach

Reagovat
Mervin

no, ty pičo, tak už začněme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

" i think ozil will miss ronaldo as much as ronaldo is gonna miss him"

Reagovat
smazaný uživatel

čiže ronaldo o rok do arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Rom7ooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrejteeeeee už něco!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mervin

Flam

Reagovat
madridcan

Peťoooooooooooooo Whittingham

Reagovat
SunFells

Wojta kontroloval

Reagovat
PhilipS

taky se vám seká bloodzeed??

Reagovat
smazaný uživatel

Hej..

Reagovat
fajdax

Dívám se od 50. minuty a Altidore je naprosto skvělej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mervin

v prvním poločase marný jako Theo

Reagovat
tomasinho

Nee, McGregor bez čistého knota

Reagovat
Hejnak

spálený 3-4 tutovky, žáček Koscielny a neškodný Sunderland se probudí

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia ten musi hrat stopera aj proti nam, prosiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny krásne posadil Sunderland na koňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dnes prehráme.

Reagovat
madridcan

Prisambohu Sunderland otoci...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tam ted nenasolime sibku tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to stalo cez polcas?

Reagovat
vladis271

daj tam už toho Fabia

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport ukázal cit pro výběr TV zápasu - Stoke - Man City nejnudnější z dnešní nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet ako Stoke prehrava City, ja sa bavim

Reagovat
cubinho

Goool

Reagovat
Mervin

Ramboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
tomasinho

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey

Reagovat
supervizor

Jenks Aaron

Reagovat
dantetomas

pekne to trafil... som zvedavy, kto slavny v nablizsich dnoch zomrie...

Reagovat
smazaný uživatel

sudí

Reagovat
Counter

Wooooooooooooooooow

Reagovat
miky10

RAMSEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Dr. Admess

Aaron Krása!

Reagovat
Nikikrew

Aaaaaaaaaaaaron joooooooooooooooooo

Reagovat
masly008

arsenal to hrál jak rusáci v 80 letech přesilovku.prostě čekání na gol.aron

Reagovat
Counter

Jenks nejlepší centry v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
Hejnak

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat a goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Sandstorm

A já váhal, jestli dát Ramseyho do fanty...

Reagovat
SunFells

Největší bargain co tam najdeš.

Reagovat
SunFells

a nemyslel jsem Özila.

Reagovat
pa3ce

Ja ho mám na striedačke

Reagovat
madridcan

RAAAAAAAAAAAMS

Reagovat
Mervin

a ještě jeden rychle

Reagovat
PhilipS

Smekám před Wengerem, že se ho jako snad jedinej zastával. Z Ramseyho roste světovej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

bentekeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaaa, Stoke dalsia megasanca

Reagovat
Mervin

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Do tej brány Aaron kope samé nádhery. Spomeňte si pred 2 rokmi.

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To City je tragický

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Mervin

jasný faul, kurva

Reagovat
C0br

Atkinson

Reagovat
dantetomas

to je chren ten rozhodca

Reagovat
cubinho

Reagovat
miky10

Bentekeeee

Reagovat
tomasinho

Komedie, jasný gól na 2:2, Atkinson to ukázkově pojebal.

Reagovat
Mervin

taky to pojebal s tou penaltou... a před touto akcí jasný faul na Thea neodpískaný

Reagovat
Kenneth

OMG Vidič a Evra čisté konto a já mám u obou nulu. Ta yahoo fanta je ale pičovina.

Reagovat
nani92

ja mám za persieho 0,ešte to prirataju určite

Reagovat
Counter

To se aktualizuje dodatečně. Nechápu, proč to hned teď potřebuješ vidět, to si hned propočítáváš, jestli se i někam posuneš v lize nebo co?

Reagovat
Kenneth

Já jen že u každýho hráče mám body, jen u těch dvou ne.

Reagovat
Sandstorm

Altidore

Reagovat
stiflerovamama

Atkinsson je prijebny ?????

Reagovat
mithro

atkinson ty si kon

Reagovat
pa3ce

Toto nebol faul na Sagnu, hej ?

Reagovat
smazaný uživatel

fúúú to bolo čo?

Reagovat
madridcan

Co ti jebe??????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Navas za Nasriho

Reagovat
supervizor

Stupidni rozhodnutí od Atkinsona, tady nam ale zachranil gol.

Reagovat
stiflerovamama

No tak toto som este nezazil

Reagovat
smazaný uživatel

to je za tu pecku. ale je to taky kokot ten sudí

Reagovat
Sandstorm

Sagna Atkinson :

Reagovat
C0br

Jak ten člověk může pořád ještě pískat, to asi nikdy nepochopím

Reagovat
fajdax

Co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Atkinson celý druhý poločas píska jako kokot

Reagovat
Sandstorm

Super Atkinson připravil Sunderland o regulérní gól

Reagovat
Mervin

první jim zase daroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Rozhodčí dobrej zářez....

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozhodčí v PL jsou zlo

Reagovat
Nikikrew

fuuuuha tak to som teda nepochopil. Byt fanusikom Sunderladnu bol by som fakt nasraty

Reagovat
masly008

proč že jim vymyslel z ničeho vyrovnávací gol kterým se dostali do zápasu?

Reagovat
Nikikrew

Vyzeralo to na penaltu, rozhodca mal zakryty vyhlad. Kosta tam isiel do toho zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal im vyhodu. Priameho kopu.

Reagovat
smazaný uživatel

YEAH!!!

Reagovat
Godwinson

Newcastle

Reagovat
Mervin

moc hezké - v první fázi faul od Sagni, potom jasný faul od Altidora, následná výhoda, po které padne branka a on to vrátí před šestnáctku

Reagovat
Kenneth

NEWCASTLE

Reagovat
tomasinho

Krásná akce

Reagovat
Mervin

Rambooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

MESUUUUUUUUUUUT RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mervin

a Olie

Reagovat
SunFells

Oléé

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná akce

Reagovat
Counter

A W E S O M E

Reagovat
pa3ce

Aaroooooooooon

Reagovat
Nikikrew

Nemam slov. Aaron ty si bozsky hrac

Reagovat
kiwwi

Pochopil by som keby to prerusil a odpiskal faul na Sagnu ale toto bola kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho to pocul zapiskat uz pred sestnastkou...

Reagovat
Dr. Admess

Famózní akce!

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson

Reagovat
Kenneth

Ramseeeeeeeeeeeesey.. To byl kauf.

Reagovat
SunFells

Navezte mramor, sochu Özilovi můžem začít stavět hned.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ramseymu

Reagovat
tomasinho

Giroudovi

Reagovat
smazaný uživatel

místo 2:2 je to 1:3..ale pěkná akce Arsenalu

Reagovat
SunFells

A místo 0:1 to bylo 1:1 v jednu chvíli, s tím jsi byl smířen?

Reagovat
masly008

tak každý vidí to co chce.že jim pomohl šíleně nikdo nevidí,ale že pískne faul a nenechá výhodu kdy je to jenom na jeho posouzení(v tu chvíli špatném) to už je problém-

Reagovat
A Seleção

Oh my...Krasny tukec

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAROOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
C0br

FArsenal

Reagovat
afc

Aaronkoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland je sympatak, snad este ozije

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud 1+1

Reagovat
SunFells

To nahrával on?

Reagovat
Counter

jop

Reagovat
SunFells

Supr

Reagovat
smazaný uživatel

áno.

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme

Reagovat
Liquid

takhlec ukradnout Sunderlandu zasloužený bod, jasný gól a on to vrátí a pískne faul

Reagovat
Mervin

ale hovno penaltu jim zase daroval, ale na to si nikdo nevzpomenete, že?

Reagovat
Counter

Zato chudáčkům v Chelsea se letos ještě ani jednou nepomohlo, smutné

Reagovat
smazaný uživatel

tu nejde ochelsea ani o sunderland. Tu ide o fair play. Rozhodca má pískať fer a nie robiť takéto chyby. Čo to preboha bolo... Kvoli takým veciam mám chuť aby všetko prebrali počítače, natoto sa nedá pozerať.

Reagovat
Counter

ty si jako myslíš, že ti rozhodčí se snaží pískat schválně neférově? Atkinson prostě jen neprokázal cit pro hru a předtím u penalty udělal chybu, ale přece ne cíleně!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že si z nás naschval robí srandu aby vedel čo mu prejde. Lebo toto neni možné.

Reagovat
smazaný uživatel

a hrac moze urobit chyby? co to je za otrasna logika toto

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca nie je hráč. Toto je totálne nefer voči sunderlandu. Amaterska chyba ktorá zrejme rozhodla o zápase. Rozhodcovia majú vačšiu zodpovednosť ako hráči. Ak ten tlak nevedia uniesť tak nech si vyberú iné povolanie. Tu nejde o to, že odpískal zle nejasný faul. on práve rozhodol kto tento zápas vyhra. Uplne som znechutený z PL v tomto ročníku. Amaterski rozhodcovia skazia každý zápas.

Reagovat
kiwwi

to je mile ako to zrazu vies s lahkostou odpinknut

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ti rozhodcovia v PL to je proste joke

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

spíš legendy

Reagovat
Counter

Giroud boží asistence ovšem

Reagovat
Miguel19

Eden hraje, Bruyne lávka.

Reagovat
C0br

Reagovat
Sandstorm

A Lukaku?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo zdemoloval Hutha kolenom do tvare, Huth je mimo uplne

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up vs. Everton: Cech - Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole - Ramires, Mikel - Schürrle, Mata, Hazard - Eto'o.

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Pěkná

Reagovat
Whitemedia

to máš odkud? na oficiálkách nic není

Reagovat
Miguel19

twitter

Reagovat
Whitemedia

tak až teď to tam je..

Reagovat
tomasinho

Docela dobrá, Willian je na lávce?

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, hlavne, že bol drahý.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Willian ani na lávce

Reagovat
supervizor

To bude zas Mourinhova kolomajzna na 1:0.

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs vs. Everton: Schwarzer, Cahill, Essien, Lampard, Oscar, De Bruyne, Torres.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jerichoo

Snád Giroud nebude brať Ozilovi priame kopy z pravej strany. To by bolo na

Reagovat
SunFells

Posila za posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Townsend je nejaka strateny klon Lennona

Reagovat
smazaný uživatel

*nejaky

Reagovat
masly008

zase simuloval nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, beha ako splaseny,m striela za kazdych okolnosti i do 4 obrancov, jeho centre su katastrofalne. Vobec nerozmysla, selfish player

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen za Ozila. jedna wengerovka by bola.

Reagovat
Lacko_Boh

Jackie na am,gibbo na LW a Vermealen na lb?

Reagovat
Lacko_Boh

teda dúfam

Reagovat
masly008

jeden unavený a druhý se potřebuje rozehrát

Reagovat
kiwwi

co je na tom take nepochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nič, len je to také klišé, ak vyhrávame. Stopér/Monreal za ofenzívneho hráča. Ale toto je pochopiteľné.

Reagovat
supervizor

Verma se musí do toho zase pomalu dostat, takže 10 minut jen na vystužení obrany idealní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nanananaaa nanananaaaa Girouuuuuud

Reagovat
A Seleção

Krapet se kaju,jelikoz neni to tak davno co jsem se vysmival tvoji Giroudomanii a nebyl jsem asi sam.Doufam,ze si takhle povede i dal navic po prichodu Mezila jeho(nase) sance na uspech jen stouply.Je na nem videt,ze je to rozeny vitez.Bavi me.

Reagovat
smazaný uživatel

mám to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nananana, to znie ako krmenie hydiny

Reagovat
SunFells

Moh by ale Thea stáhnout.

Reagovat
tomasinho

Už jde za Monreala.

Reagovat
SunFells

To bude Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Říkal komentátor

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
Counter

nn, Theo ještě musí dodat hattrick

Reagovat
supervizor

Možná ve spalených šancích.

Reagovat
Lacko_Boh

skôr momentálne najlepšieho strelca PL

Reagovat
SunFells

Ten je z oceli.

Reagovat
Lacko_Boh

ozeli

Reagovat
SunFells

Hm.

Reagovat
Liquid

nejlepší jak ještě po tom vyrovnání Sunderlandu na 2-2 ukázali tu novou techniku zdali byl míč za čarou a byl, ale když holt sudí píská pro jedny tak je jedno zdali a jaká technika tam je

Reagovat
Mervin

ano, píská pro jedny, a proto proti nim foukl tu dive pencku

Reagovat
Counter

Always cheating, same old Arsenal

Reagovat
Liquid

vypadá to, že si po Fergusonovi zamluvil místo u FA Wenger

Reagovat
mithro

nic nove

Reagovat
Counter

To "Same old" tam není náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Gol bol po odpiskani, to ze rozhodca mal nechat vyhodu je druha vec...

Reagovat
Liquid

písknutí jsem neslyšel a ani ten černoch a proč by teda skluzoval ten hráč Arsenalu když by to mělo být po odpískání

Reagovat
Counter

Však neslyšel to ani on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pocul, pre istotu...

Reagovat
Miguel19

Dotaz. Bude Ramires v trestu na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

mel by

Reagovat
CHONG

Když byl v tom Superpoháru vyloučený, tak na ČT tvrdili, že by ten trest měl platit v LM.

Reagovat
Miguel19

No, že bych věřil ČT.. Ale díky vám..

Reagovat
vodka

negredo je hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo to tam nici vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Good job Alvaro

Reagovat
mithro

ako hraju?

Reagovat
smazaný uživatel

City otras, Stoke jasne lepsie cely zapas, mali dost tutoviek, ale bohuzial nedali..City prakticky bez sance

Reagovat
mithro

to bude zapas ako remen nabuduci tyzden, my sme mimo, city su mimo, 0-0 za svokrin barak

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd sme mimo

Reagovat
mithro

ak znovu nastupime s kridlami Young/Giggs/Valencia, tak ma odvezu

Reagovat
smazaný uživatel

no, dufam, ze Ryan si to odohraje radsej v LM

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam deje?

Reagovat
Miguel19

Everton XI (to face Chelsea): Howard, Baines, Jagielka, Jelavic, Mirallas, Naismith, Distin, Barry, Barkley, Osman, Coleman.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Jelavic na stoperu

Reagovat
tomasinho

Což o to, ale Coleman na hrotu a Distin jako CM

Reagovat
Zaschrona

Holt ne kazdy ma takovou trpelivost jako ja, aby ty jmena poprehazoval, aby z toho vzniklo neco kloudneho..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi me porazis v australske fante v souboji dosud neporazenych

Reagovat
Zaschrona

Vsak mi to tam tahaj jen ti dva z Arsenalu, jeste neni hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ale melo by to stacit

Reagovat
Zaschrona

Uvidime, ted po tom zapase CFC s EFC bude o dost vic jasno, jestli to dost projedem, tak budu bodovat v tom zapase do minusu.

Reagovat
tomasinho

Hm, není špatná.

Reagovat
Whitemedia

Jelavic je král!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Counter

Ki got a ticking off from Atkinson first half. Was told "no more!" Goes through the back of Jack. No card.

Překvapuje to někoho?

Reagovat
Mervin

Rambo

Reagovat
Godwinson

Ross Barkley by mohl opustit Everton, o mladého záložníka se zajímá Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

Kterej dement tohle napsal, tak by mel okamzite prijit o praci...

Reagovat
vodka

Walters teď s tím Yayou

Reagovat
Mervin

a jsme v piči

Reagovat
afc

7 vyhra vonku v rade,z poslednych 14 zapasov v lige 11-2-1,na tom sa uz da stavat a ak sa vyprazdni marodka,tak tato sezona bude este dost zaujimava.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea sleduje mladého Barkleyho

Ross Barkley by mohl opustit Everton, o mladého záložníka se zajímá Chelsea.

bože, radši se podívejte, jak hraje Chalobah..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ten záujem Chelsea o každého ma rozosmial.

Reagovat
Whitemedia

jo, mě asi rozpláče..

Reagovat
Zaschrona

Kterej dement tuhle kokotinu napsal, tak by mel okamzite prijit o praci...

Reagovat
Counter

Marica už je na cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

fú, to bolo na päty, škoda, Aaron.

Reagovat
Mervin

Di Canio

Reagovat
tomasinho

Válec nějak neválí

Reagovat
Miguel19

Ty se divíš, když nehraje Fernadinho?

Reagovat
Miguel19

*n

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vladis271

čo je len dobre.

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Ramires - Schurrle, Mata, Hazard - Eto'o

Lavička: Schwarzer, Essien, Lampard, Torres, Oscar, De Bruyne, Cahill

Luxusní!

Reagovat
A Seleção

Willian zranenej?

Reagovat
fajdax

Netuším...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ramires není žádná výhra...

Reagovat
CHONG

Reagovat
feministka

Co je na tom luxusního ?

Reagovat
smazaný uživatel

len nech sa nezraní Giroud, lebo to môžeme zabaliť.

Reagovat
Side

Jestli se Giroud zranil tak sme v hajzlu, to nezachrání ani Ozil

Reagovat
stiflerovamama

Jebni mu Pablo

Reagovat
tomasinho

Vypíčenej West Brom

Reagovat
A Seleção

Asi tak....Mel jsem jednicku.Spolecne s tim Leverkusen a Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Atkinson

Reagovat
Mervin

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Liquid

Reagovat
SunFells

Prvně chyboval, ale pak si to spravil.

Reagovat
masly008

v dresu sunderlandu,v dresu arsenalu asi aron

Reagovat
Sandstorm

Myslim, že Plzen má proti City šanci.

Reagovat
vodka

Stoke mělo vyhrát, mnohem lepší dojem ze hry, lepší šance, City je trapné zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Stoke, fakt velka skoda, z tolko sanci mali dat gol...City je brutalne hratelne tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

told ya. Kurva, ja si založím veštiareň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kup pexeso a pod do toho.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
afc

Nie su este niekde oba goly Ramseyho?

Reagovat
SunFells
Reagovat
afc

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal konečně tam kde má být na 1 místě v PL

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

pořiď si screen shot, protože dlouho se tam neohřeje

Reagovat
Mervin

vy se tam nepodíváte nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

o Spurs nikde není řeč, tak nevím proč odvádíš řeč jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezónou tam byl furt, to stačilo.

Reagovat
stiflerovamama

Tak a teraz, viem mi niekto povedat co ten Atkinson stvaral pri gole Altidora ? doteraz krutim hlavou

Reagovat
Mervin

Písknul to hned po faulu Sagni, ale Altidore to dohrával. Chybně pouze nedal výhodu.

Reagovat
CHONG

Citizens naprostá tragédie.

Sparky

Reagovat
vodka

druhý řádek věřím, že toto angažmá mu může sednout a hlavně, oni vážně hrají dobrý a pohledný fotbal. Dokonce i ti šmejdi v kádru dřou naplno...

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

je otázka, do jaké míry je ještě ta disciplinovanost a bojovnost dílo Pulise, herní posun je ale neuvěřitelný, vážně jak kdybych viděl Blackburn před rokama...

Reagovat
Mindas

Tam dnes hlavně byl rozdíl v kombinační vyspělosti. Fakt jsem chvílemi kroutil hlavou, jak Stoke je výborné kombinačně. City naopak nelze vytknout bojovnost. Přesný opak tomu, co se čekalo a mělo odpovídat soupiskám. Stoke vůbec nepřipomínalo tu bandu dřevorubců z předchozích sezón. Sparky z nich zatím ždímá maximum. Tedy minimálně dnes.

Reagovat
vodka

dneska prý nejlepší jejich výkon, WHU nedovolili ani střelu na bránu, fakt klobouček. Celá kombinační vyspělost je ale o tom, že hrají v pohybu, technicky jde vidět, že nejsou top, ale díky tomu, že balon přebírají v prostoru, tak mají čas se rozmyslet, zatím nejpříjemnější překvapení sezony pro mě...

Reagovat
Mindas

Tak měli jednoznačně vyhrát, šance na to byly. Hart po dlouhé době zase udělal rozdíl. Stoke hrálo hodně v pohybu, ale i přes docela dobrý pressing City, tak nemělo problém balón udržet a zakombinovat. Fakt se mi jejich výkon moc líbil a jak jsem psal výše, tak chvílemi jsem opravdu kroutil hlavou. Jasně, top po technické stránce nejsou, ale i tak ta změna je markantní.

Reagovat
smazaný uživatel

letos sbíráme jedno čistý konto za druhým, to byla v předchozích letech asi naše největší slabina.. Je vidět, že druhým rokem už tu vysokou obranu a presink mají hráči lépe zažitou a hráči, kteří v létě přišli se Boasovi lépe hodí do toho systému.. Dneska to byl asi nejlepší výkon, Norwich si prakticky neškrtnul a skóre 2:0 je pro ně ještě milostivý

Reagovat
A Seleção

Skvelej vykon od vsech.nejvic bych vyzdvihnul Girouda a Aarona.Kazdopadne doufejme,ze s Olim to nebude nic vaznyho.V soucasny dobe je pro nas klicovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelleho valec, OLE!

Reagovat
Mindas

Reagovat
A Seleção

Tak od 6ti DERBY D'ITALIA,ale vidim to jen na pul hodky jelikoz si nemuzu nechat ujit premieru Samuelka v PL.

Reagovat
Mindas

Tohle není už o hráčích. Ti absolutně nevědí, co mají hrát. Zbraň City, ofenzivní krajní beci, jsou nejdál pár metrů za půlkou. Zaba od začátku sezóny mimo. Ty překvapivé narážečky, co byly vidět za Boba, tedy přes krajního hráče a beka, nejsou vůbec. Nic není, žádný inteligentní herní prvek. Žádná taktická příprava na zápas, se všemi se hraje stejně. Děs, děs, děs...

Reagovat
CHONG

V Manchesteru letos ostrouhají, titul pro Chelsea nebo Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a titul

Reagovat
smazaný uživatel

this will be their year!

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi je Bůh!

Reagovat
Mindas

Vikingský?

Reagovat
Counter

Aaron Ramsey most tackles (7), Most touches (111), most passes (88), 92% completion rate, two goals, best player.

Co na to marty?

Reagovat
oddy

Nemá na dresu Fernandinho

Reagovat
A Seleção

Ty vole...

Je to tak pul roku zpatky co jsem tu myslim s Fantomasem resil dobatu ohledne Ramseyho pricemz jsem rikal,ze nikdy nebude mit na tym jakym je Arsenal...Dalsi facka pro me.Mam to tak porad,jelikoz stejne tak jsem mluvil treba o Kelicovi a Suralovi ze Slovanu.

Ale ve vysledku jsem vzdy rad,ze jsem se mylil.

Reagovat
Mindas

Ten se doma bojí, aby dnes vůbec dožil.

Reagovat
SunFells

Ten je nechvalně známý jen tady, ne ve světě.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita na Islande FT Vikingur Reykjavik 16-0 (7-0) Volsungur

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barry, Osman - Mirallas, Barkley, Naismith - Jelavic

Everton subs: Robles, Heitinga, Stones, Oviedo, McCarthy, Gueye, Deulofeu

There's no Pienaar today after he picked up an injury in training. Kone is absent due to a knock to his knee.

---------------

No to je sestava, proc zase Osman, za co tam je Naismith a proc je na lavicce Gueye pred Velliosem? Snad teda budu prijemne prekvapenej...

Reagovat
vodka

U Naismithe je předpoklad, že to odmaká hlavně dozadu, myslim, že proto tam je, Delofeu by hořel.

Reagovat
Zaschrona

Jiny smysl v tom taky nevidim, ale ze by byl o tolik lepsi Naisimth v defenzive. Posledni zapas v ligovem poharu se Deulofeu i dozadu snazil velmi pekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bolo na obed utrpenie "mladeho" Moyesa, teraz sme zazili umieranie "stareho" Pellegriniho

Reagovat
smazaný uživatel

ten poletí skôr než Di Canio.

Reagovat
Azza

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Started from the bottom,now we´re here

Reagovat
C0br

1400. pro Januzaje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Talker

To zní jako nějaký polský párek...

Reagovat
miky10

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1410. Pre dnešnú stratu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a Evertonu

Arsenal s Liverpoolom budú bojovať o titul

Reagovat
Whitemedia

fanda Liverpoolu přeje Evertonu, to je hezkýýýý

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strata môže znamenať aj 2 body, remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mysli na titul

Reagovat
Zaschrona

COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTON

Reagovat
smazaný uživatel

deulofeu už hral pár minút v PL?

Reagovat
Zaschrona

Proti Cardiffu na poslednich par minut stridal

Reagovat
smazaný uživatel

takže zatiaľ sa slušne rozvíja

Reagovat
Zaschrona

Chjo, dej mu cas.

Reagovat
Arbiter

krásné dresy

Reagovat
Kenneth

Kde je Willian?

Reagovat
Arbiter

vypadám jako člen realizačního týmu Chelsea?

Reagovat
Kenneth

To jako nevis co je s Willianem? Proc neni aspon na lavicce atd?

Reagovat
Arbiter

protože se vybrali jiní hráči, asi proto. Zraněný není...

Reagovat
Kenneth

Ten Acestream je nejvetsi sracka.

Reagovat
Gunnersaurus

Super Arsenal, spokojnosť

Reagovat
Whitemedia

Luiz wtf...

Reagovat
Zaschrona

Skoda... ale moc pekny balon od Barkleyho

Reagovat
Kenneth

Ty dresy Chelsea jsou kazdy rok luxusni. Nechapu proc dela Adidas takove humusy jen Realu.

Reagovat
nani92

lebo Chelsea potrebuje pekné dresy,aby sa konečne spaltil ten Torres...o rok dostanete aj vy za Garetha

Reagovat
masly008

chelsea zatím vůbec neví

Reagovat
Zaschrona

16. minuta a Osman uz 3x hloupe ztratil balon...

Reagovat
PhilipS

Etoo je hodně mimo zatim...

Reagovat
Godwinson

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Barry.. hrající legenda..

Reagovat
I am Mancunian

barry zatial vynikajuci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrá skvelo. Bez toho zmrda sú hneď sympatickejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barryho v city ešte oplačú

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme ho zobrať my

Reagovat
smazaný uživatel

Barkleyho radšej. Nový Gerrard

Reagovat
I am Mancunian

ten bude nasledovat wazzinka k nam

Reagovat
tomasinho

Bychom si až tak nepomohli, statický střed bychom měli pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton skvely, ale Osman otrasny

Reagovat
Zaschrona

Rozhodci

Reagovat
Whitemedia

OMGGGG

Reagovat
Arbiter

Docela solidní tempo zatím

Reagovat
Whitemedia

každopádně Barry

Reagovat
mithro

Barry

Reagovat
wild

Barry

Reagovat
Arbiter

WTF Schürrle Barry

Reagovat
Zaschrona

co to tam vyrabeli Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Proč my toho Barryho poslali na hostování

Reagovat
I am Mancunian

Barry

Reagovat
Arbiter

jinak kletba útočníků v Chelsea začíná působit i na Eto'a

Reagovat
smazaný uživatel

Diť on neuběhne s balonem 3 metry, aniž by nezakopl

Reagovat
Arbiter

diť jo

Reagovat
I am Mancunian

Ivanovic uz prasi

Reagovat
Arbiter

I don't score too much

Reagovat
Side

but when I do, I don't

Reagovat
Godwinson

Chelsea zatím vysoce kreativní ...

Reagovat
Zaschrona

Naismith dneska ale zatim opravdu hodne aktivni a hraje celkem dost solidne. Zatim popravu ukazuje, proc dneska byl vybran.

Reagovat
Whitemedia

Ramires škoda!

Reagovat
Zaschrona

Pekne Tim

Reagovat
Arbiter

Howarde fck

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to jsem toho Naisimtha pochvalil trochu brzo..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Zaschrona

Hodne zajimavy tohle.. Ale koledujem si...

Reagovat
Arbiter

Schürrle Eto'o úžasná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu se rozehrava

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea dneska samé "what a hits son"

Reagovat
Whitemedia

tyjo, ten Etoo je tak pomalý

Reagovat
Arbiter

Echich, škoda Braňo. Ale nepochopil jsem, co předváděl Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

riťatý ivanović

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky

Reagovat
Godwinson

Naismith

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Zaschrona

STEVIE NAISMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITH

Reagovat
wild

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

obrana WTF??? co to zase sakra předvedl Luiz..

Reagovat
miky10

Ježiš, zrovna tenhle dřevěnej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Martinezov Everton bude zaujimavy Gol do satnika

Reagovat
smazaný uživatel

do satny z jedny sance, boze

Reagovat
Talker

Tak těch šancí tam bylo více, než jedna.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Katastrofální první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jak je to mozne?

Reagovat
Arbiter

chjo, nevadí, to otočíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To by si musel Mourinho vyměnit plínky. Ten je zase posraný až za ušima.

Reagovat
smazaný uživatel

úplne aj ten pohľad..ale to už proti ville zistil, že je znovu v Anglicku a nie v teplom Španielsku

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz s Koscielnym je nejlepsi dvojice v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel naše klasika, neproměníme 400 šancí a dostaneme šatňáka z jedné šance snad to hoši otočí ve 2. půli..

Reagovat
Whitemedia

jako Everton ale neměl jen jednu šanci...

Reagovat
Zaschrona

Ale mel...

Reagovat
Whitemedia

já vím, však píšu vyvracím mu to, tak mě neopravuj!

Reagovat
Zaschrona

Mas totalni pravdu, promin. Ja uz ani neumim cist.

Reagovat
Talker

Naši útočníci jsou šmatlaví, Mikel-Ramires je nekreativní, ofenziva absolutně nepohyblivá. Takže se nic nezměnilo. Vlastně ano, všechno šlo přes stranu, kde operuje Cole, takhle se v zápasech CFC nezapotil pěkně dlouho.

Everton hraje ale hezky.

Reagovat
spider_8

Asi koukám na jiný zápas. Mně se ta hra dost líbí, na to, že hrajeme na hřišti silného Evertonu. Vytvořili jsme si spoustu šancí, akorát to potom zkazil ten zbytečný gól na konci poločasu. Středová dvojka ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šancí jsme měli spoustu, i když stejně to byla bída

Reagovat
tweek

supeeer! pojďme Karamelky, rozstřílejte ten paklub!!

Reagovat
Whitemedia

Každopádně sem už dlouho neviděl gol, kterému by předcházelo tolik chyb jako teď ..

Reagovat
vitasrp

Z mýho pohledu 44. minut v pohodě kontrolovaný zápas, EFC měl minimum šancí, minimum náznaků a minimum střel. Dovolím si ho označit za jeden z nejslabších Evertonů, proti kterým jsme za posledních 5 let hráli.

Na druhou stranu tomu rozumím a je to pochopitelné - stále je to tým v přestavbě, Martinez tam přinesl prvky, které zatím úplně nefungují, hráči dělají chyby - viz Howardova zbytečná nahrávka, protože Everton chce rozehrávat od brankáře často po zemi a samozřejmě několik našich náběhů za tu občas vysokou linii.

Až Chelsea najde hráče, který je schopen z velkého vápna trefit bránu, budou tyhle zápas mnohem jednodušší. Kdyby si Eto`o zasekl Barryho, dával by do prázdné, kdyby Schürrle nestřílel pánubohu do oken, kdyby kdyby kdyby..

Přitom Everton ani nikterak dobře nebrání ten prostor mezi liniemi - Hazard i Mata se několikrát ocitli v situaci, kdy mohli jít rovnou na tu obrannou čtyřku, přičemž s jejich schopnostmi a technikou bych čekal, že ty situace vyřeší gólově, minimálně vypracují šanci.

Eto`o hrozně zvláštní - podělal hrozný množství nahrávek, aspoň teda na můj vkus. Navzdory tomu tam měl náznaky, který ukazují, proč do CFC přišel..

Jinak Luiz mi přijde, že hraje nějakýho předstopera - hodně se snaží rozjíždět naše akce, ale pak se nachází hrozně vysoko a chyběl v důležitém prostoru i při té brance.

A naše koncentrace mě začíná pěkně srát, prostě není možné, abychom s Aston Villou, Bayernem i Evertonem inkasovali branky v nastavených časech..

Stejně ale vyhrajem..

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Nvm, proč všichni hysterčí. Asi kvůli tomu gólu na konci.

Reagovat
vitasrp

To je normální, dát Eto`o své dvě šance, tak tu jsme v suchém triku.. Mně ten přišel nepřišel vůbec špatný, dost dobře nechápu, jak je možný, že prohráváme..

Reagovat
spider_8

Právě no. Stačilo proměnit zlomek šancí a máme úplně pohodový zápas. Přitom na Goodisonu to vždycky bylo maso.

Reagovat
kvasha16

tiez mi to neprislo hrozne, boli sme lepsi... akurat prehravame my no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, vobec nesuhlasim, ze ste v pohode kontrolovali zapas

Reagovat
Miguel19

To je komedie zase tvl..

Etoa těžko hodnotit, první zápas, navíc v nové lize, rozkoukává se. Ale paradoxně zrovna on vytvořil 2 gólové šance. Ale nevím, co tam s Schürrlem vymýšleli při tom námazu..

Nechápu Hazarda. On tam udělá 2 výborné průniky, nemá komu nahrát, je ideálně na středu a místo aby to aspoň zkusil, tak s tím běží dál do prdele..

Cole je tragický. Mata je slabý a neviditelný.

Ten gól začal už u Čecha, když to hodil Etoovi na hovno, dále prohraný souboj, odevzdávka Ramirese a komedie v obraně.

Okamžitě tam musí přijít Oscar do středu hřiště, ať je z toho aspoň bod.

Reagovat
Miguel19

A jako Luiz mi do toho gólu přišel hodně dobrý. Ale jinak vypadá dost nasraně..házím tam slušný ksichty.

Reagovat
Kenneth

Nemohl do Barcy.

Reagovat
vitasrp

Ramires udělal naprostou hovadinu, místo aby to kopl dopředu a v lepším případě založil brejk,v tom horším odevzdal míč, tak to ztratil, nechal 6 hráčů Evertonu v našem pokutovém území, aby pokračovalo v ofenzivní akci, nám vyřadil 2-3 hráče, co přeběhli ten míč.. Vskutku úchvatný..

Jinak Mikel byl velmi dobrý..

Reagovat
Miguel19

Tak to byl ten klasický souboj, noha proti noze. On si to chtěl nadhodit (to dělá docela často) ale ukopl si to a šlo to no..prostě hovadina.

Mikel mi přijde taky velmi solidní. Jednou ho tam sice Barkley (který mimochodem hraje super) vykoupal, ale jinak dobrý. Ten jeho klid s míčem se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom teda netusim, kdo da gola, aby to otocili..

Reagovat
Kenneth

Ramires a v 90. Frank.

Reagovat
Miguel19

Torres..

Reagovat
R22

máte pls nějaký dobrý stream na EFC - CFC?

Reagovat
Arbiter

Trochu jiný pohled na gól

Duncan Castles ‏@DuncanCastles 2m

Terry leaves central position to try and cut out a cross that Cole is closer to. Futile. When Jelavic heads back across Naismith all alone.

Reagovat
smazaný uživatel

NAISMIIIIIIIIITH

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se teď bude dát na ten druhý poločas dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Leighton baines pass accuracy 100%

Reagovat
Zaschrona

Naismithuv vykon by se dal shrnout jednim slovem "solid" - http://youtu.be/Y7-KdTqVUnA?t=14s A jeste k tomu ma dneska narozeniny.

Jinak to slovo "solid" teda plati vicemene i o zbytku naseho tymu, predevsim o Barrym, snad jen Osman by opet zaslouzil stridat. V obrane byly mezery, ale tak to se da proti tymu s hraci, ktere ma Chelsea, ocekavat. Ted jsem skutecne hodne zvedavy na to, jak bude vypadat druha pule, jestli tradicne zalezem do totalniho bloku nebo ne. Ja verim, ze nejake body z toho dneska uhrajem, verim i v ty tri. COYB!

Reagovat
Whitemedia

božeee

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico to neni mozny takova smula

Reagovat
Godwinson

Podruhé skvostně

Reagovat
Zaschrona

Hmm, hezkej nabeh...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tam musí padnout!

Reagovat
tomasinho

Everton krásně, snad udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley běž dom prosimtě..

Reagovat
Miguel19

Nemá někdo flash??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Ach jo, toho Maty mně je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziva legenda Lampard

Reagovat
tomasinho

Co to je za střídání? Neříkejte mi, že Mata ještě nemá fyzičku. A proč CM za křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires pujde na kridlo.

Reagovat
tomasinho

To mi došlo, ale ideální to není a posílení ofenzivy taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps určitě na křídlo nepůjde ale Rami..

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
Miguel19

Ramires na křídlo

Reagovat
Kenneth

Mata vypadal docela nasraně a utrápeně. Utíkej do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton vubec nevi, to nemuzou ani nahodou udrzet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hlavne, ze Chelsea vi tak moc, ze mela uz asi milion sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

To byl faul na Oscara..

Reagovat
Zaschrona

To faul nebyl, ztratil balon a pak sebou flakl na zem. Alespon to jsem videl ja...

Reagovat
Godwinson

Určitě to byl faul.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tohle nebyl na Oscara faul

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
Counter

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič co to zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane, ty ses corak.. jakej to ma proboha smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak nesympaticky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Brano si chtěl zahrát volejbal

Reagovat
tomasinho

Barkley by měl akce zjednušovat trošku.

Reagovat
Zaschrona

Urcite, prilis casto zbytecne moc soluje...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Cole

Reagovat
kiwwi

ty vole ten Mkhitaryan a Aubameyang to je valec

Reagovat
I am Mancunian

sledujes to ?

Reagovat
kiwwi

jj, masaker dopredu...to proste nema slabinu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ani jeden z nich nevyšel do LFC.

Reagovat
tomasinho

O Aubameyangovi se ve spojitosti s LFC ani nepsalo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ještě za Kennyho jsem četl o zájmu o něj, ale nejsem si tím jistej teda.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
mithro

je super, ze Gundogana nepotrebuju, tak snad nam ho v januari poslu

Reagovat
Counter

Gundogan je jasná posila AFC, nemáte šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

my im posleme Shinjiho

Reagovat
Counter

Toho jim pošlete tak jako tak Ilkay bude chtít do AFC za německými kamarády, není o čem.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley si řekl, že odkop je lepší jak aut..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbo, vrat se

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Reagovat
masly008

co je s williamem?že musí hrát křídlo ramirez

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
vodka

zase si to vodí...

Reagovat
C0br

Jen počkej, jak si nás všechny povodí po zápase, když obviní z prohry všechny kromě sebe, ale zároveň převede všechen tlak na sebe

Reagovat
vodka

chtěl vidět ten křik, když by Benitez střídal stejně jako velký MOU

Reagovat
vodka

*bych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chelsea potřebuje dát gól a na plac jde Torres... Jak to asi dopadne?

Reagovat
fajdax

Zoufalej výkon. HUMPL

Reagovat
smazaný uživatel

Torres zachrance

Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb je proste manchesterska pica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle oproti tomu faulu na Oscara nebylo nic.

Reagovat
Zaschrona

Tohle faul nebyl, to souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, Webb už vám nepomáhá?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fajdax

To je šulin ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, mělo to být 0:2, místo toho budem rádi za remízu.. chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, hnus.. každý rok to stejný - ztráta ze startu s někým, s kým bychom si to neměli dovolit a pak už se to těžko dohání. A ta záloha od začátku, to je snad vtip.. Mou to snad dělá co nejmíň kreativní co to jde. A když už máme dřevěný krajní obránce, tak se to projeví 2x tolik. Fakt super.. Ted zase doufat, že jiní ztratí body, abychom se nepropadli kamsi.

Reagovat
Godwinson

Hazard skvěle bojuje. Ten strom na Luize ho pořádně nabudil, čemuž se nelze divit.

Reagovat
Sandstorm

City a Chelsea to jsou válce Zatím jde daleko větší strach z Arsenalu a Liverpoolu.

Reagovat
nani92

a United si opäť ide to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Přesně, we do what we want

Reagovat
Zaschrona

Moc pekne Seamus

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

Luiz krásný zoufalý pokus

Reagovat
Miguel19

Pojďme aspoň vyrovnat!!

Reagovat
Godwinson

Ach jo, měl mu dát rudou

Reagovat
Zaschrona

to klidne mohla byt ruda......

Reagovat
C0br

Luiz tradičně totální trapák

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, cervena mala byt

Reagovat
Counter

To byla clear goal-scoring opportunity?

Reagovat
smazaný uživatel

a musi byt?

Reagovat
Counter

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz bol posledny, Mirallas mohol ist sam, sice od polky, ale mohol, takze cervena byt mohla

Reagovat
Counter

Mohla / Měla je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mala..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně že nemusí. Ole dostal červenou že sejmul hráče daleko před vápnem.

Reagovat
vodka

samozřejmě, že musí, nájezd se tak bere. Ta Oleho redka byla taky jasná vzhledem k tomu, že byl poslední a ten hráč by šel úplně sám a široko daleko nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, šak tohle byla stejná situace. Taky by šel od sám na branku.

Reagovat
Zaschrona

Mirallas by sel sam na Cecha, takze ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chudák Hamburk, minulou sezónu dostali devítku od Bayernu a teď šestka od Dortmundu

Reagovat
Godwinson

31 střel z toho 21 na branku, chudák Adler asi čaruje jak divej a stejně je z toho tohle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to jsem zvědavej jak bude proti nim čarovat Sczesczny

Reagovat
Sandstorm

V tej době už snad bude jedničkou Viviano.

Reagovat
Godwinson

Seamuse žeru ... přál bych mu gól

Reagovat
vodka

za 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o peníze, jde o adrenalin

Reagovat
Zaschrona

Suverene nejlepsi zapas Naismitha u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ouuuuuuuuuuuu

Reagovat
tomasinho

Byl Torres u míče vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

...... teď se zrovna o něco pokusil

Reagovat
wild

skodaaaaaaa

Reagovat
Zaschrona

jak to ten Webb piska, to fakt nechapu

Reagovat
Kenneth

Barcelona ho potřebuje rozehrát a on dostává minutky na koncích zápasu.

Reagovat
Kenneth

neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu chceli dať okúsiť najlepšiu ligu sveta

Reagovat
masly008

zatím skvěle pro ty co nefandí čelsí

Reagovat
Godwinson

Everton Zaslouženě, přeju jim to.

Reagovat
Counter

Ivanovič to zabil

Reagovat
Zaschrona

VAMOS!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard naprosto ubohej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si musí zvykat, že v PL nejsou jen dva těžký zápasy do roka jako v La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Error

Jo, protože tohle je Mourinhovo první působení v Anglii.

Reagovat
CHONG

Slušný blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mega blábol.

Reagovat
tomasinho

Krásně Toffees, super zvládnutý druhý poločas.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

City remíza, Chelsea prohra, my tři body. Tohle je krásný víkend v PL

Reagovat
vodka

za tu naši hru ani omylem...

Reagovat
Sandstorm

Já sem vyspával opici, tak sem zápas neviděl, ale z highlightů to vypadalo, že sme mohli vyhrát 5:0. Co jak hrál Fábio na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sere pes. Páláce se k ničemu nedostaly, celý zápas se hrál na jejich polovině. A pořád máme kupu zraněných, a tým se pomalu sehrává. Až si to sedne, tak to bude paráda. Prvních pět kol je liga hlavně o síle vůle, a bojovnosti, tam o krásu až tak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Pěkně Everton

Reagovat
Kenneth

No jo Mourinho, tady nemáš Ronalda který ti každý víkend zachranoval prdel a kterýho si pak poplival. Užij si to.

Reagovat
nani92

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
masly008

a kdyby tady byl přikivující smajl tak ho tam máš

Reagovat
masly008

přikyvující

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
minoLFC

Tak ho kúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Těch poslední 20 minut bylo od Evertonu parádních, Chelsea měla luck, že nedostala druhej nebo redku (za druhou žlutou)...

Reagovat
vodka
Reagovat
fajdax

2 týdny těšení a pak tohle....HUMUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak je to možné?

Reagovat
smazaný uživatel

nám stačí xko na prvé miesto... Drbnutý Pelle urobil možno osudovú(čo sa týka trénovania v City) chybu s výmenou Fernandinho-Barry...

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Sandstorm

Fernandinho za 30 byl snad největší fail léta. Druhý fail léta byl Navas

Reagovat
smazaný uživatel

ten stál 40, nie?

Reagovat
Sandstorm

30 nebo 40 na v City nehrají

Reagovat
Sandstorm

*na to

Reagovat
Sandstorm

*na to

Reagovat
Mindas

Jj, a proto se Ferda dohadoval asi dva měsíce, protože City nechtělo zaplatit o 2,5 milionů eur víc, než nakonec zaplatilo.

Reagovat
Counter

Navas byl aspoň za hubičku. Aspoň teda v měřítku City

Reagovat
Sandstorm

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam Barry na hostovačku?

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale citeľne chýba City už teraz...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Je, ale konci mu smlouva a jak Barry, tak Martinez uz hovorili o moznem prodlouzeni spoluprace po konci sezony...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Ja tomu rozumim, no... Aspon, ze uz dneska hral Milner, ten Navas je fakt opravdu o moc horsi, nez jsem ocekaval.

Reagovat
Mindas

V tom systému, co hraje City, je každý hráč zbytečný a marný. Nasazení je, ale nemá to hlavu a ani patu. Milner je také hráč úplně do jiného rozestavení, než diktuje Pelle, proto byl dnes také nevýrazný. Nebo on by nevýrazný nebyl, kdyby byl více využívaný. Každý tu mlel, jak bude hrát Pelle ofenzivní fotbal po stranách, ale opravdu by mě nenapadlo, že jeho receptem na to, bude rozestavení 4-4-2. To je stejný "majstrštyk", jako když nedáváš branky, tak postav ještě jednoho útočníka. Barryho vám ze srdce přeji, protože doufám, že všem pochybovačům zavře hubu. Před lety se zde o něm psalo, že je to neskutečně přeceňovaný hráč. Mno, abych řekl za sebe, tak jsem dlouho neviděl takto nedoceněného hráče. Pro vás po Martinezovi naprosto klíčová posila.

Reagovat
Zaschrona

Diky za popis. Ja jsem vas leto videl akorat proti Cardiffu, no a tam to vypadalo dost podobne, prislo mi to hrozne na nahodu, skoro bez systemu. Ale zase, s takovym mnozstvim zmen bych radeji par zapasu pockal, on ten Fernandinho i Navas verim, ze svoje kvality prokazi.

Ja jsem za Garetha hrozne rad, stejne jako je po dnesku rada i ta velka pochybovacska skupina Evertonians, ktere jsem dlouho pracne a az dosud celkem marne presvedcoval, ze pro nas to bude razem klicovy hrac.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, on má poslední rok smlouvy? Tak to zadarmo posila ne?

Reagovat
Zaschrona

Jasne, mohlo by tomu tak v idealnim pripade byt.

Reagovat
smazaný uživatel

jebať xko..potrebujeme vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jsem tím zápasem znechucenej a frustrovanej, protože prostě nebyl důvod, proč bychom si zasloužili prohrát. Fotbal o tom samozřejmě není, ale tým byl připravený tak, aby Everton pustil do asi tak 3 šancí za celý zápas, aby si sám vypracoval 20 střeleckých pozic (přičemž minimálně 5 prostě byly velké šance), střídání se provedla tak, aby na hřišti z čistě defenzivních hráčů zůstal jen Mikel (který byl skvělý) a Terry..

Útočníky bych okamžitě vyhodil a poslal doprdele, protože od května 2012 prostě nemáme nikoho, kdo by byl schopen dát branky. A nemyslím fantastické branky, myslím klasický jebky třeba z malýho vápna.

Everton nám vrátil zápas z prosince, kdy měli vyhrát 3:0 a prohráli 1:2..

A gratulace, Martinezovi to určitě pomůže v jeho práci, i když dneska to byl zkrátka nejslabší Everton, proti kterýmu Chelsea od roku 2010 hrála..

Reagovat
masly008

jenže nebyl ani důvod proč by jste měli vyhrát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Nejhorsi je to utocnikem. Tam prsote mel prijit Falcao, nebo Cavani, pripadne Zlatan. Ale v tom tymu neni absolutne nikdo, kdo by daval goly a to ani zaloznici..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabsi Everton si vas diky presinku mazal na chleba A utocniky na goly z malyho vapna mate hned dva - Dembu a Romela

Reagovat
vitasrp

Jestli je takovej výkon mazání na chleba, tak to beru, protože se těším na to, až si nás ty týmy mazat nebudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tim chci rict, ze stacila trocha nasazeni a hraci CFC si nebyli schopni prihrat nebo si ve druhe puli vytvorit sanci Tenhle Everton je sice zranitelny, ale bavi kralovsky a to jsou teprve na zacatku a zatim bez Romela.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu.. druhým rokem budem opět trpět tím, že nemáme žádnýho střelce typu RvP nebo Lewa..

Reagovat
Sandstorm

A nebyla tohle nejslabší Chelsea od dob Di Mattea?

Reagovat
vitasrp

Tak to rozhodně ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu někdo psal. Chelsea má nejlepšího útočníka na hostování, místo toho, aby si ho podržela, tak ho pošle znovu do piče a přivede Etoa.

Reagovat
Gunnersaurus

Everton skvelý výkon

Reagovat
Mindas

Mám se vůbec ptát jak hrál Barry?

Reagovat
wild

skvele

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

trefils to přesně

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac Evertonu.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Do Fernandinha mu jeste par kiksu chybelo

Reagovat
Mindas

Kolik? Od nuly do kolika?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral vazne paradne

Reagovat
Mindas

No já tomu rozumím, proto se ptám, kolik mu těch mind do Ferdy chybělo, když on jich dělá cca pět za zápas. Takže pět?

Reagovat
Zaschrona

Asi tak 6, jeste zachranil skoro jasny gol.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

modré valce tento rok stagnujú

Reagovat
Sali5

Škoda, 1 prohru za sezónu si ale dovolit můžem..

Reagovat
Counter

čekal jsem větší příval emocí

Reagovat
Sali5

Everton je mi sympatický, sice remízka by byla lepší, ale tak nedá se nic dělat

Reagovat
masly008

pro chelsea, pro everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty těžké zápasy ještě příjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

tých prehier bude oveľa viac

Reagovat
Sali5

V Liverpoolu letos první a poslední

Reagovat
smazaný uživatel

ako povieš

Reagovat
Sali5

Reagovat
Kowe

to je přece stoprocentně jistý, když už tam letos Chelsea hrát nebude.

Reagovat
Sali5

Letos = sezóna 2013/14

Reagovat
Error

Evertonu 3 body přeju, ale dnes je získali jen díky totální marnosti Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

No co, vždyť je to pravda... To odhodlání tam z vaší strany bylo, bojovnost taky, ale jinak jste měli jen jednu šanci a Bainesův přímák. Nebýt té naší jalovosti, mohli jsme si minimálně ten bod odvézt.

Reagovat
stas87

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994333_10151660773703543_273358579_n.jpg

dnesna robota di santa,okrem hlavicky co skoncila na zrdke uz nic neukazal

Reagovat
fajdax

2. místo ve sport.cz fantě

Reagovat
Mindas
Reagovat
Kenneth

Myslím že k vám se to hodí víc.

Reagovat
Mindas

Nene, my jsme válec bez rolničky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Arbiter?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou hodně soutěží, mind games, toto je prostě nevyhnutelné? To ví snad jenom on.

Reagovat
Svatej

Proč nemůžete bejt při tomhle aspoň vtipní..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vtipní jste vy, když obhajujete každou pičovinu, kterou Chelsea udělá.

Reagovat
Sandstorm

mají hodně hráčů na hostování

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea!!! Chelsea Chelsea Chelsea!!!

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

chyba ti este 1x Chelsea...ale nic si z toho nerob, neni to lahke zapamatat si ten text

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
justcall

Reagovat
mithro

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Reagovat
rickroll

Reagovat
miky10

Originální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

OT:

Real Madrid's starting XI v Villarreal tonight cost €387m (£324m), making it the most expensive starting XI in history for a club or country

a zevraj Spanielsko zmieta kriza

Reagovat
smazaný uživatel

A skoro polovinu dělají 2 hráči..

Reagovat
A Seleção

Dobry vědět.Vsadil jsem na ne včera 400 společně s Barcou...

Celkove jsem mel super den-na druhym tiketu 3 remízy: City,Juve a Chelsea...Kdyby ti ubožáci od ropných poli dokázali dat alespon gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska každej správnej fanoušek fotbalu fandí Saints

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Ramsey most tackles (7), Most touches (111), most passes (88), 92% completion rate, two goals, best player.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoda, ze Marty to asi zase nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Marty?Já sem chodím dost často ale nějak se neorientuju v tom kdo je kdo.Jen si pamatuju toho č*ráka Nr.Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

Marty tu vedie doucoanie plytkych viet

Reagovat
smazaný uživatel

snáď vied, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Domino, nie

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm bodů z úvodních čtyř zápasů znamená nejhorší start Chelsea v éře Romana Abramoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje šance

Reagovat
smazaný uživatel

šetřím si goly na další zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

A po 8. kole už budeme první a tak to zůstane až do konce sezony

Reagovat
vitasrp

Příští rok po 10 letech prohrajeme úvodní zápas a taky se bude psát, že jde o nejhorší start pod Abrou..

Dělat závěry ze 4 kol je fakt hustý, i když rozumím, že je to čistá statistika..

Reagovat
smazaný uživatel

Já závěry rozhodně nedělám ale potěší to

Reagovat
vitasrp

Nemyslím tebe, měl jsem na mysli celou tu statistiku, protože po 4 kolech by mě osobně ani nenapadlo dělat porovnání, jaký měl ten klub kdy start..

Reagovat
SunFells

Přitom 7 bodů z 12 není nic strašného.

Reagovat
tomasinho

A zvlášť i proto, že hráli venku s MU a EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď tu nikto závery nerobí. Ako píšeš, je to len čistá štatistika, ktorá skôr ako na to, že tento rok ste na začiatku zlí, ukazuje na to, že inokedy ste na začiatku výborní.

Reagovat
vitasrp

Spíš jen máme nejtěžší soupeře na rozjezd za posledních x let..

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil ‏@MesutOzil1088

3:1 - i am so proud, to be member of this team.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že je asi zbytočné skúšať diskutovať s niekym ako ty, ale nedá mi to. Čomu presne sa smeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

má z Özila strach a nelíbí se mu že je u nás

Reagovat
fajdax

aha

Reagovat
smazaný uživatel

to chces od neho vela

Reagovat
fajdax

Tomu jak jsou zdejší nerdové vystříkaní s Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

A ty to nemůžeš překousnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Vy jste tak roztomilý Za pár týdnů už tu zas budete plakat a naříkat...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hm, hm, toto smrdí krlešom. Že by predsa len svoje deti už zaučil?

Reagovat
fajdax

Ne, s ním opravdu nemám nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hm, hm, toto smrdí krlešom. Že by predsa len svoje deti už zaučil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 8 let s Arsenalem už nepláču a nenaříkám,ale titul by byl sen a na diskuzích i v médiích by byl klid,nikdo by o nás jako o mistrovi nepsal

Reagovat
fajdax

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

môžete sa s Kennethom stretnúť, vyliať si srdcia, poplakať si a poobjímať sa.

Reagovat
fajdax

A proč bych to sakra dělal? Padaj s tebe naprosto nesouvislý nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

už druhý krát:

*z

Reagovat
fajdax

Díky.

Reagovat
SunFells

*z

Je jasný, že pro tebe radost z posil už ztratila význam, takže tomu nerozumíš.

Reagovat
Tolstobik

Divim se ze ma jeste nekdo chut na tuhle "karikaturu" reagovat

Reagovat
fajdax

Ale já to prostě nechápu, napíšu jeden smějící se smajlík a tady to pobouří kupu tupých asociálních kluků, kteří se do mě začnou hned navážet. Ale furt mě bavíte

Reagovat
smazaný uživatel

mám najradšej argumenty takých ako ty o asociálnych chlapcov. Teraz sa zamysli, kto je tu ten asociálny kluk. Ty máš potrebu "vyjadrovať sa" o inom klube a ešte k tomu absolútne nezmyselnou, nič nehovoriacou a primitívnou cestou. Takže, stále sme tí asociálni kluci my?

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho bejt nevim komu fandí a jak dlouho ale pochopil jsem že je to boj s větrnými mlýny,ušetříš si aspon námahu i když já teda taky rád bojuju s větrnými mlýny

Reagovat
Counter

Když je to DMNT a nevíš komu fandí, je to na tuty Chelsea.

Reagovat
SunFells

Zdá se mi, že i Liverpool má takových slušnou zásobu.

Reagovat
Counter

Jo, ale oni ti to vždycky proloží nějakým YNWA nebo je poznáš už z nicku.

Reagovat
SunFells

Vlastně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jsme to měli kompletní tak ještě Mesutova statistika ze včerejšího mače

Mesut Özil Debut Stats:

3 chances created

1 assist

71/79 passes - 90% accurate

34/38 passes in final 3rd - 89% accurate

2/3 through balls

Reagovat
smazaný uživatel

zase klid s tim Mesutem. V posledni dobe mam pocit, jako by k vam prestoupil samotny jezis kristus superstar

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš správný pocit

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr Mohamed než Ježiš.

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho meditace nebo co to předvedl před výkopem byla vtipná

Reagovat
jk

Podobné statistiky jako Erikssen, ale de vidět kteří fans tu maj největší komplex z valstní zabedněnosti

Reagovat
A Seleção

"Santi Cazorla kvůli zranění kotníku zmeškal zápas se Sunderlandem a Arsenal jej bude postrádat ještě nějakou dobu. "Několik týdnů to potrvá. Zřejmě nebude hrát do další reprezentační přestávky," uvedl manažer Arsenalu Arsene Wenger. "

Je důležitý ze na repre bude v pořádku,aby se stihl znovu zranit....

Reagovat
smazaný uživatel

Moje historka s autogramem od Mesuta co jsem dostal,má opravdu nový rozměr.Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ze současný Chelsea na blítí a moje fanouškovství se hodně otřásá v základech.

Reagovat
smazaný uživatel

po jednom prehratom zápase? To je sen fakt toto.

Reagovat
fajdax

Vyjímečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas s Evertonem byl ten nejmenší problém, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

nesmis prestat fandit, jinak to je to konec nas vsech

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaká dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti to udělá radost

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Mata byl btw stažen proč?

Reagovat
fantomas

To je docela klasika poslední doby ne?

Reagovat
SunFells

Já ho ani nezaznamenal, že by poslední dobou hrál, tak se chci ujistit, zda opravdu Mourinho stáhl Matu, když Chelsea teklo do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vcelku neviditelný, nic nevymyslel takže se to chápat dá..

Reagovat
vitasrp

Hrál průměrně, navrch v druhé půli zmizel prostor mezi liniemi, tak bylo lepší mít na hřišti hráče, který tvoří z větší hloubky (Oscar)..

Reagovat
mithro

Ravel Morrison makes his first Premier League start for West Ham.

tesim sa na neho, snad sa ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja mu prajem viac ako Pogbovi napr. Ravel jednoducho potroval vypadnut z Manchestru, od jeho uzasnych partakov a zrovnat sa.

Reagovat
vodka

Reagovat
Maresma

Southampton: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Wanyama, Schneiderlin, Lallana, Rodriguez, Osvaldo, Lambert.

West Ham: Jaaskelainen; Demel, Collins, Reid, O’Brien; Noble, Diame, Nolan; Morrison, Maiga, Jarvis.

Reagovat
tomasinho

Parádní sestavy, Morrison místo Downinga zajímavá změna. Je Petrič na lávce? Protože s Maigou to bude zase bída. Saints super, jsem rád, že Jay nesedí.

Reagovat
Maresma

Petrič není ani na lavičce.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, tak to věřím víc Saints. Downing a Cole na lávce?

Reagovat
Maresma

West Ham subs vs Southampton: Adrian, Rat, Tomkins, Collison, Taylor, Lee, Vaz Te.

Reagovat
tomasinho

Dík, byl jsem na mobilu, tak jsem to nezjišťoval už. Joey je vlastně zraněný (zase), Stew asi nějak nově. Aspoň Jackie tam je teda.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jde někomu na webu sledujuserialy.cz spustit video?mě už to 3 dny nejde ani doma ani jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem koukal na Lucky Louie, ale MASH mi nejede...

Reagovat
Error

Cítím skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom monday night football bude vždy carra s nevillom?

Reagovat
smazaný uživatel

yep

Reagovat
Whitemedia

Vitesse Arnhem bude chtít během lednového přestupového okna získat na hostování ještě tři hráče Chelsea

celou mládež jim pošleme..

Reagovat
SunFells

Diame bude v té defenzivnější středové dvojce a Morrison na kraji ne?

Reagovat
tomasinho

Určitě Diame, Noble - Morrison, Nolan, Jarvis - Maiga.

Reagovat
SunFells

Na grafice SS je měli prohozené.

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pre pondeľnajšiu výhru Liverpoolu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dray

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Osvaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaski..

Reagovat
SunFells

Špageťák

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo

Reagovat
Error

Jay to ale udělal parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Soton pls?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Error

Tak dokonalý náběh, až ho rozhodčí měl za ofsajd. Štěstí.

Reagovat
Maresma

wow, krásná akce Osvadla s Jayem.

Reagovat
tomasinho

Jak to vypadalo zatím?

Reagovat
SunFells

Diktují to spíš Saints, ale je to zhruba vyrovnané. West Ham to zkouší spíš z dálky a z jedné rychlé akce dali regulérní branku, pomezní však mávnul offside. U Saints špageťák spálil tutovku a o pár dalších slibných akcí zazdili nepřestnostmi.

Reagovat
tomasinho

Díky, já to zapnul zhruba okolo té 35. minuty, teď už sleduju.

Reagovat
vodka

Ravel jak zatím?

Reagovat
mithro

teraz ku koncu mal super prihravku ale bohuzialto domotali v 16ke.

Reagovat
SunFells

Ani nevím, jednou tam zprasil tuším Lamberta, jinak jsem si ho ani moc nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

čaká sa na downinga, ktorý rozhodne

Reagovat
SunFells

By mě zajímalo jak.

Reagovat
smazaný uživatel

ľavačkou

Reagovat
Maresma

Není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním vlastne je?

Reagovat
Counter

Downing = Godot?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie krídlo na ostrovoch

Reagovat
Counter

Aha, tak proto šel za lepším do WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie, možno sa chytí.

Reagovat
Error

Jarvise je tam škoda. Úplně mimo hru.

Reagovat
Counter

Teda ale Schneiderlin si docela zahrával s tím skluzem.

Reagovat
mithro

Lallana

Reagovat
Error

Reagovat
tomasinho

Podívejme se, dokonce i Rat se konečně dostane na hřiště. Snad uvidím i Jackieho konečně.

Reagovat
tomasinho

Jinak WHU nemá špatné sway dresy oproti té domácí hrůze. A Shaw má katastrofální účes.

Reagovat
vodka

ty tvoje účesy furt

Reagovat
tomasinho

Furt? Akorát jsem posledně zmínil Benzemu, což jsem snad ani neviděl takovou kreaci. Nemám rád vyholenou hlavu a chmýří do přehazovačky nahoře.

Reagovat
tomasinho

Jussi je parádní prostě. Jak jsme se višchni divili, proč jej Sam podepisuje, když je za zenitem, tak to všem pořádně natírá.

Reagovat
tomasinho

Furt Lallana první dolů, přitom Talián hraje velké kulové.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos, spagetak este dokopy neukazal nic

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Ale tak nečekejme od něj divy hned ze startu. I lepší útočníci měli krušné začátky v nové lize, novém klubu...

Reagovat
Error

Ok, tady už končí sranda. Gaston <-> Osvaldo a konečně gól.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham bude mať túto sezónu veľký problém so strieľaním gólov.

Reagovat
tomasinho

Bez útočníka se hraje těžko, až se vrátí Andy nebo potrénuje Petrič, půjde to, zálohu i křídla mají kvalitní až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrič nehrál ostrý zápas niekoľko mesiacov, Carroll pravdepodobne mimo do konca roku (?) a Maigu s Vaz Tem ani nepočítam medzi útočníkov. Keď nezastihnú začiatok sezóny budú to mať náročné. No nechajme sa prekvapiť.

Reagovat
tomasinho

Carroll nebude tak dlouho, jak se zdálo, měl by být daleko dříve, možná i do měsíce. Ale jasně, že útočník se přivést měl, to Sam podělal. Petrič se do toho dostane, podle mě bude i tak platnější než ty dvě lopaty.

Reagovat
tomasinho

Collins

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Ty Prowsieho centry jsou parádní

Reagovat
tomasinho

Pro WHU dobrý bod, škoda, že jsem jim nevěřil a nechal Jussiho i Reida na lávce.

Reagovat
mithro

hrozny zapas

Reagovat
I am Mancunian

mne sa to celkom pacilo, chybali len goly

Reagovat
A Seleção

Jak si vedl Clyne?

Reagovat
Counter

Tak aspoň příjemný příspěvek do kapsy za sázku na 0:0

Reagovat
FCSL

Swansea jednička, at zůstanem na čele Každopádně se těšim na tenhle zápas.

Reagovat
Whitemedia

Teď sem si uvědomil, že je tohle zatím nejhorší vstup do sezony od dob, co nás vlastní Abrakadabra.. MOURINHO

Reagovat
Swarley

chvilku to trvá, než si projdeš v hlavě všechny sezóny

Reagovat
Whitemedia

ani ne, byla to rychlovka, akorát u Boase sem si nebyl jistý..

Reagovat
Miguel19

Tak 7 bodů z 12. Přitom s Villans a United jsme měli štěstí na rozhodčí. S Evertonem se prohrát nemělo. Ale máme za sebou 2 těžké venkovní zápasy.

Spíš ten herní projev stojí za hovno.

Reagovat
vladis271

Tak dnes snáď konečne pohodlnejšie víťazstvo. Čisté konto by potešilo, ale nie je prioritou. 3 body a Ahoj!

Reagovat
kissak

Newcastle výborná sestava, hra i výsledek jen tak dál Magpies!!!

Reagovat
kissak

ještě by mohli dneska vyhrát Reds a bylo by to fajn

Reagovat
kiwwi

1.75 kurz na neprehru Swans je celkom pekny...to su peniaze zadarmo

Reagovat
minoLFC

Tie tvoje tipy, ktoré skoncia skoro vzdy naopak....pre nás len dobre

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
minoLFC

no obvykle tie tvoje tipy končia opačne...hlavne keď k tomu pridáš, to sú ľahko zarobené peniaze alebo podobné žvasty

Reagovat
kiwwi

eswte raz...WTF?

Reagovat
Flamex

pičo nerozumíš? tipuješ hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

...ale pobavilo.

Stop nadávkám

Reagovat
Flamex

nenadával bych mu, ale jako co je moc to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to pŕrr. Keď tu napíše kiwwi nejaký tip, tak väčšinou mu vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji je nemocný? nebo proč nehrál?

Reagovat
kiwwi

vraj mal chripku

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. tyjo on má furt něco

Reagovat
kiwwi

“Shinji nie je v poriadku; cestoval tam a späť medzi nami a Japonskom,” povedal manažér. “Vyzeralo to, že dostal chrípku kvôli náročným leteckým presunom a je unavený. Trénoval deň pred zápasom a necítil sa dobre. Dúfali sme, že v hoteli sa cez noc dá do poriadku, no nestalo sa tak a za ten risk nám to nestálo.

“Snažíme sa ho dostať dokopy, ale ešte sme ho poriadne ani nevyšetrili, pretože tu dlho nebol, nemali sme na to príležitosť.”

Reagovat
fff

Ano na po remize s Chelsea ste z dvojzapasu s nimi a LFC mali iste 4 body

Reagovat
Counter

Dneska Shelvey hattrick a redka za nějakou prasečinu

Reagovat
FUnk

bony hattrick a shelvey rudy kartonek

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedno ani druhé..bude hrať a nebude ho ani vidieť

Reagovat
minoLFC

Že by dnes v pripade, že bude Stu hrat Coutinho konečne na AM? Keby nie tak asi Moses dostane prednosť pred Aspasom na kraji.

Hlavne podať smerom dopredu lepší vykon než v posledných zápasoch, nemôžeme sa furt spoliehať že nám to obrana a brankár vždy vychyta. Hlavne Coutinho musi zabrať.

Reagovat
avicii

AM nech je radsej Henderson...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se i tady, co kdyby náhodou- je v Ostravě nějaká hospoda s televizí, kde by se dala PL sledovat? Zatím ji tady hledám marně...

Reagovat
Counter

O žádné nevím a myslím, že bude majstrštyk nějakou takovou vůbec najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože, ani ve stodolní nic nebude?

Reagovat
mithro

ziadny taky sport bar tam nie je?

Reagovat
Counter

To jsou všecko takové rádoby sportbary. Jako možná se pletu, ale fakt o žádném nadějném podniku nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze které části OV jsi? Když něco objevím, tak ti dám vědět...

Reagovat
Counter

Cokoli mimo Porubu s Přívozem je pro mě dosažitelné :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zábřeh, Výškovice a Hrabůvku mám pod kontrolou :)

Reagovat
Rssa

V Porubě je bowling bar, tam mají dost televizí. Plus jsem byl i v jednom kdysi blízko nemocnice, tam měli obrovskou televizi, ale je dost možné, že jsem jen seděl moc blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak televize tam mít můžou, ale pokud tam není PL, tak to je stejně na nic . Možná ještě v Naganu, tam mají plátno, ale otázka jestli PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danny jak když se běží vysrat a nestíhá.

Reagovat
mithro

OT: Rooney training without protective headgear today. No Welbeck, Rafael or Jones at training. Kagawa training after flu

Welbz dufam, ze na City uz bude ok.

Reagovat
kiwwi

hlavne dufam, ze bude v zaklade Nani a mohol by byt aj Zaha

Reagovat
kiwwi

jezis, vlastne jemu este plati stopka za cervenu proti Realu

Reagovat
mithro

nato som uplne zabudol. tak potom nechapem, preco nehral v sobotu

Reagovat
mithro

to zas budu kridla Valencia, Young a mna po polcase odvezu

Reagovat
kiwwi

alebo Zaha - Januzaj

Reagovat
mithro

ako Adnan v sobotu bolo velmi prijemne prekvapenie, dokonca ho vraj chcel postavit rovno do zakladu. Ale myslim, ze zajtra bude tahat nas U19 tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

vsak dufam, ze si to teda aspon ty uzijes

Reagovat
Counter

jj, jediný argument byl, že se šetří na LM V tomhle Moyese fakt nechápu, to Nani ještě nemá fyzičku nebo co?

Reagovat
kiwwi

za repre hral tiez len chvilku, tazko povedat

Reagovat
mithro

proti Brazilii ale zacinal od zaciatku .

Reagovat
mithro

Rafael has joined in full training with Man Utd. Jones training alone

Reagovat
smazaný uživatel

to vás z biedy nevytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

sak v ziadnej biede nie sme, tieto tvoje hluposti stale

Reagovat
smazaný uživatel

hlúposti píše skoro každý..ide o to kto v nich dominuje..ty si ďaleko predo mnou

Reagovat
smazaný uživatel

musíš všetko brať vážne

Reagovat
Nikikrew

OT:

Hned několik důvodů k radosti měl v noci Thierry Henry. Francouzský útočník hrající za New York Red Bulls v utkání s Torontem otevřel skóre, přispěl k výhře 2:0 a zaznamenal svou jubilejní 400. soutěžní branku.

Nepotrebuje komentar

Reagovat
madridcan

Liverpool zůstal jediným neporaženým týmem Premier League

Everton?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

možná to autor bral Liverpool jako mě sto

Reagovat
Zaschrona

Jednoznacne pise o tymu, ne o mestu.

Reagovat
smazaný uživatel

který diletant to psal

Reagovat
mithro

Moyes also says he's confident Adnan Januzaj about to finalise his new contract.

tiez to natahuju

Reagovat
smazaný uživatel

arsene sign him

Reagovat
mithro

to urcite

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

pred sezonou by sme mozno vymenili za Jacka...teraz uz ani to

Reagovat
smazaný uživatel

arsene vam vytiahne spod zadku 50 melka

Reagovat
fenixLFC

BTW, kde v brne sa da pozerat PL?

Reagovat
smazaný uživatel

http://sportbar-arena.cz, scouserů tam najdeš vždycky dost

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Bez Sakha?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se to ještě změní a byli to bláboly

Reagovat
LinDan

Nové CZ/SK Liverpool FC fórum

http://www.liverbirds.tk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Tak po dnešku snad zase na první flek, v minimálně bod věřím, tři by byly super.

Reagovat
Dawon

Macheda pryc na hostovacku...a pak ze Woodward nevi co dela

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda na 95%:

Mignolet - Wisdom, Škrtel, Agger, Enrique - Lucas, Gerrard - Henderson, Coutinho, Moses - Sturridge

Reagovat
tomasinho

Takže fáma s Kolečkem na RB se neptovrdila jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ts, tomu nevěřim teda.

Reagovat
smazaný uživatel

95% zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

furť sa špekuluje či kolo alebo wisdom na RB

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kde sa dá v BA pozerať LFC? Iba v all stars cafe?

Reagovat
I am Mancunian

ty tam ani nechod , tam chodim ja s kiwwim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg neboj, nebudem vam kaziť rande

Reagovat
mithro

party pooper

Reagovat
Rssa

Však tam nebudeš, ne? Můžeš dneska na LFC koukat z domova.

Reagovat
Miguel19

Podle toho jak kiwwi.

Reagovat
Wat

Reagovat
mithro

ACADEMY NEWS: Will Keane starts for U/21's tonight

Reagovat
mithro

a Adnan hra aj dnes. Ak bude hrat aj zajtra, tak to si celkom zahra

Reagovat
I am Mancunian

a za bolton hra Gregus

Reagovat
mithro

U-21 line up; Amos, Varela, Blackett, Thorpe, M. Keane, Ekangamene, Cole,Lawrence, W. Keane, Januzaj, Lingard

Reagovat
Zaschrona

Everton U21s to face Newcastle United: Taudul - Kenny, Browning, Pennington, Touray - Ledson, Lundstram, Grant - Kennedy, Long, Hope

Everton Under-21s subs: Springthorpe, Green, C. Duffus, McLaughlin, Jones, Dyson

Ryan Ledson i Jonjoe Kenny v cerstvych 16ti

Reagovat
I am Mancunian

Martinez

Reagovat
Zaschrona

A ten s tim ma spolecneho co?

Reagovat
I am Mancunian

martinez moze za vsetko dobre predsa

Reagovat
Zaschrona

Ok.

Reagovat
mithro

takze hovoris, ze sa oplati dat na straky

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, ti dva jsou super talenti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm; Rangel, Chico, Williams, Davies; Britton, Shelvey, Michu; Dyer, Bony, Routledge

rumour

Reagovat
ďuriLFC

Boha,akurát dneska nieje ten Canas. Tam som veril že to využijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

sakho aj moses vraj sú k dispozícií..

Reagovat
ďuriLFC

Sakho lavička a Moses by mohol hrať.

Reagovat
tomasinho

Fúú, ještě Pablo místo jednoho sólisty a je to jejich ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře ofenzivní..

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v Swansea: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge

Reagovat
tomasinho

TY píííčo, Danny sedí, je prej nemocný.

Reagovat
ďuriLFC

Ani nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

daj lávku

Reagovat
ďuriLFC

Subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
I am Mancunian

Skrtel n.1 obranca

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
mithro

tak snad si da vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že Moses bude napravo a nie vľavo(Coutinho na AM stráca lopty)...

Reagovat
tomasinho

To já taky doufám, ale bude to tak, jak nechceme zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Confirmed Liverpool subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly.

Reagovat
smazaný uživatel

Touré by zahral na RB lepšie ako neistý Andre...

Reagovat
tomasinho

Taky myslím. Ale snad se co nejdříve dá Kelly dohromady, aby to mohl převzít on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, 5% je 5%

Reagovat
smazaný uživatel

Martííííín

Coutinhoooooo

Sturriiiiiiidgeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Aggerem? Jinak očekávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je supr, že když je Agger zraněnej, nebo jakejkoliv stoper, tak máme konečně supr náhradu taky. Takhle nabitý stopery jsme fakt neměli hoooodně dlouho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy, Carra, Škrtel, Agger, Sami

Reagovat
smazaný uživatel

sakho aj moses základ..dailymail zasa v piči informácie o sakhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo to i Echo

Reagovat
smazaný uživatel

važne? zaujímavé..môžeš poslať link?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, Echo mám o záložku vedle, píšu Echo, myslim Empire of the Kop

Reagovat
smazaný uživatel

respektive This is Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Takže Agger 4.stoper

Reagovat
tomasinho

Jojo, mimo lavičku.

Reagovat
ďuriLFC

Ale bolo niekde niečo že neni fit?

Reagovat
tomasinho

Bylo pár dní zpátky, ale čekal jsem, že bude ok. Tím, že je taková konkurence to nemusíme uspěchávat aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

nakopnutie z repre..nič vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Agger zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý no. Tyjo, tak teď už fakt ani nelituju, že sem tomu dal dneska přednost před frajerkou.

Reagovat
smazaný uživatel

to musíš dať vždy, LFC je LFC

Reagovat
papos182

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako?

Reagovat
Zaschrona

Nic, jen ze ja bych asi mlade pred souteznim zapasem EFC prednost dat nedokazal.

Reagovat
I am Mancunian

Gregus aky krasny free kick

Reagovat
Miguel19

Moses, Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Carra je boss

Reagovat
R22

Reagovat
Godwinson

Hm, Sakho je lákavý program na večer.

Reagovat
Maresma

Tak snad to bude takhle.

http://fastimages.eu/images/swans.png

Reagovat
tomasinho

Kéž by, ale obávám se Henda vpravo, Mosese vlevo a Coutse na AM.

Reagovat
Wat

Snad to tak bude.

Reagovat
wild

tak podla Garyho s Carragherom to bola jasna cervena karta a penalta pre DIkgacoia po faule na Younga

Reagovat
Carrick

Tak o tom snad nemůže být pochyb.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

hM...Sakha jsem do základu chtěl, ale ne na úkor Aggera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Třeba se na zápas naladit něčím trochu tajemným ...

http://www.youtube.com/watch?v=4r7SGcA2fLE&feature=share

Reagovat
tomasinho

To už fakt ani není k smíchu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

první koment: co přijde příště? budou testovat zda má kočka 9 životů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu se blíží zima, jsem zvědavý co se bude dít s vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

wow. Ono to ale nie je len výškou zhodenia, samozrejme. Namazaná časť je ťažšia o to maslo/marmeládu, čiže je pravdepodobnejšie, že dopadne tou stranou na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

to vysvetlenie

Reagovat
fajdax
Reagovat
smazaný uživatel

Omg, elita mi tim zaplnila fb už asi před pěti hodinama.

Reagovat
fajdax

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je to starý, ohraný a dávno z kurzu.

Reagovat
fajdax

Ty vole na fb to pořádně koluje teprve pár hodin a podle tebe je to ohraný a dávno z kurzu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Where is your name, bitch?

Reagovat
Godwinson

Z toho konce jsem pochopil, že před tím následovalo setkání se Slovákem a hned bylo vše jasné

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo v Rusku, tak má do 10 sekund uspávačku.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Orlojáci no, co na to říct.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně je nejlepší ten komentář, že ve kterém městě to bylo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

bohača ten carra má hlas jak 15ročný chalan

Reagovat
I am Mancunian

zena

Reagovat
fajdax

Reagovat
wild

moderator sa ani k slovu nedostane ked Gary s Jamiem spustia svoje myslienky

Reagovat
smazaný uživatel

Carra sa konečne s Nevillom na niečom nezhodol. Tá debata medzi nimi je užasná

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní MNF je boží. Super téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co řešej?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiza

Reagovat
smazaný uživatel

A mezi těma dvouma je Neville ten správnej a Jamie za toho, kdo tomu nerozumí. Ach jo, přesně obráceně to má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som nepovedal. Carra ma pravdu v tom, že stoperi musia robiť to isté. Musia presne vedieť čo spraví jeho kolega. U Luiza to nevieš. Potom tam hovoril o tom, že Luiz má skvelé momenty ale spraví stále nejakú chybu ktorá ich môže stáť zápas. Včom mal tiež pravdu. Nevill mal zas pravdu v tom, že je to iná mentalita atď. Tak nejak obidvaja mali pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha kurva, tak sem to z twitteru špatně pochopil. Tam to vyznívalo tak, že Neville hanil Luize a Carra naopak. Jestli to tak není, tak Carru miluju ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra řekl, že by vedle Luize nikdy nechtěl hrát

Reagovat
fenixLFC

mas titulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zodpovědnost stoperů, herní projev, Luiz jako moderní typ stopera vs zodpovědnej oldschool styl jako Terry, co je správně a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Carragher: "I didn't have a clue what Enrique would do. I stopped speaking to him in the end, he wouldn't listen."

Mě ani nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed nejde len mne alebo nejde vôbec?

Reagovat
fajdax

Naštěstí jen tobě.

Reagovat
wild

mal nejaky problem..uz fici

Reagovat
smazaný uživatel

mne stále nie, no, tak teda ukrajinci.

Reagovat
smazaný uživatel

acestream zas přišel s nějakejma novinkama, neměl vůbec vysílat.

Reagovat
Staenly10

Lidi, na jakym streamu budete koukat, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vas nejaky dobry sop, alebo aj flash?

Dakujem

Reagovat
aragorn

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem, pan Boh zehnaj.

Reagovat
papos182

sop://broker.sopcast.com:3912/132879

Reagovat
smazaný uživatel

Carra: 'No one wants to grow up to be a Gary Neville!'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Carra

Reagovat
wild

tak teraz mu Carragher nalozil

Reagovat
mithro

oni sa v tomto super doberaju, minule zase Gary dal Carrovi. Je to sranda

Reagovat
wild

dobri su..ja to vzdy rad pozeram od zaciatku az do konca..skvele rozoberu vsetky situacie a este aj pobavia

Reagovat
I am Mancunian

carra

Reagovat
mithro

OT: Will Keane gol za rezervu, prvy zapas po vyse roku

Reagovat
justcall

legenda

Reagovat
I am Mancunian

omg kedy to stihol dat ? v 45 minute som to vypol

Reagovat
mithro

v 46.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

0:1 Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

LFC v červeným.. super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma niekto dobry stream? dik

Reagovat
Error

Pěkně se vyválel.

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/146394

Reagovat
goodbay

Proč nehraje Agger?

Reagovat
tomasinho

Drobné nakopnutí z repre.

Reagovat
goodbay

hm, mám ho ve fantě, poslední dobou je to loterie, koho do obrany dát z LFC.

Reagovat
goodbay

Je nějaký odkaz na sop SS?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON LIVERPOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Reds !

Reagovat
Rssa

Tomu Rodgersovi ty zuby září jak Rossovi v Přátelích...

Reagovat
tomasinho

Sakho

Reagovat
fenixLFC

shelvey

Reagovat
tomasinho

Ty píčo, Jonjo A pak, že to nebyla chyba.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Sakha gól.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Voldemooooooooooooooooooort

Reagovat
smazaný uživatel

Shelveeeeyyy..super klička

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

SHELVEYYYYYYYYYY

Reagovat
Rssa

Tak to je start!

¨

Aspoň to konečně budem muset uhrát na 2 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jonjoooooooooo

Reagovat
I am Mancunian

shelvey bez respektu

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtelova chyba ?

Reagovat
mithro

JONJOOOOO HO HO HOOOOO

Reagovat
niflheim

btw ta finta, kterou obešel Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

SHELVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Studgeeeeeeeeeeee

Reagovat
tomasinho

STURRIDGEEEEEEEE! Jonjo nám to vrátil

Reagovat
fenixLFC

studg...to je uvoooooooooooooooooooooooooooooooooooooood

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo ty truba...v liverpoole netrafiš prazdnu branu a tu prejdeš cez celu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

2 také srandy a nakoniec wondergoal.

Reagovat
wild

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tomekcz

vymletej plesoun zase nevi co dela

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Shelvey

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Rssa

Sturidgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Jonjooooooo

Reagovat
minoLFC

Jonjo je nas, da gol a hned vyrovna nahravkou na Stua

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky napravil Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo

Reagovat
REPLIKATOR

Taková haluz a můžem poděkovat i Hendersonovi, odvrácená hlavička před 16tku

Reagovat
mickey mouse

Jonjo

Reagovat
ďuriLFC

Kurva ne,prečo práve Jo ale Stuuuuuuuuudge

Reagovat
Maresma

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

CO TI JEBE

Reagovat
tomasinho

Já ho prostě miluju

Reagovat
smazaný uživatel

mazééééééc

Reagovat
Error

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co som nestihol zapas ked pustaju zostrih?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý, Jonjo s náma furt soucítí

Reagovat
smazaný uživatel

gol + asistencia za 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

3. minúta a Jonjo 1+1

Reagovat
wild

from hero to zero

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey hvězda zápasu

Reagovat
tomasinho

Giroud who?

Reagovat
SunFells

Olivier

Reagovat
Side

co to kurva je

Reagovat
Mervin

¨boha jeho, já nechal Studge ve fantě na lávce, bo jsem měl strach, že nenastoupí

Reagovat
Rssa

Jinak ten náš obdržený gól padá hlavně na vrub zálohy, Shelvey měl spoustu času a navíc levé strana nepokrytá od Enriqueho, Sakhovo puštění, Škrtelova chybka...nakumulovalo se to

Reagovat
tomasinho

Škrtle chybu neudělal, jen už hasil, první poksu zblokoval, víc dělat nemohl. Chybovala záloha + Sakho s Josém.

Reagovat
Rssa

Proto píšu, že u všech. Takhle se nechat opít na malém vápně taky není dobře odvedená práce. Shelvey měl spoustu místa od zálohy, Sakho sice tež trochu nešikovně, ale musí si najít hranice, co mu rozhodčí dovolí, jak ho spoluhráči zajistí apod. Tady vidím hlavně tu zálohu a možná Josého trochu

Reagovat
Kowe

Coutinho nešel po Hendové hlavičce, Jonja tam uplně nechal. U Sakha jde vidět nezvyk na Anglii, tak hrozně se snažil nefaulovat až to podělal. Musí si zvyknout že v Anglii do něj může, v rámci mezí, vletět.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nevím kde byl lucas. To je jeho prostor.

Reagovat
Kowe

myslim že víc nalevo, za Gerrardem

Reagovat
smazaný uživatel

Takze zase Skrtel za to moze Kde sa flakal Sakho, pri ked uz tam tym prvym zakrokom Skrtel ziskal cas na fantomasovo zdvojenie?

Reagovat
Rssa

Nauč se číst.

Reagovat
smazaný uživatel

OK done

Reagovat
Rssa

a teď to nauč kolegu ze Slovenska pod tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Skrtelova chybka", pod Tatrami to kole oci

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtelova chybka

Reagovat
tomasinho

Couts potřebuje zlepšit střelu a zjednodušit hru, nesnažit se za každou cenu něco vymýšlet, ať neztrácí. A bude z něj top hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER BREAKING BAD

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Posledni dva dily mi vylozene neudelali radost a jsem z toho dost smutnej. Co vy ostatni?

Reagovat
smazaný uživatel

my pozeráme futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique ma prej 10 kg nadvahu podle experta na SS2.

Reagovat
mithro

Lingaaaaard

Reagovat
mithro

Thorpe

Reagovat
smazaný uživatel

teď to sturridge zkurvil.. a Moses strašně debilní náběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak běhám já v become a legend, když chci spoluhráči vzít míč a zakončit sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kelly je pravej bek, maximalne pravej zaloznik.

Reagovat
minoLFC

joj Stu dvoch hracov si tam mal

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Sakra jsem chtel dat na Sturridge litr a neodvazil jsem se. Dam to priste a on neda, uz to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dej příště, prosím. Už mě sere jak díky němu každej sbírá body jak kokot a já se s Lambertem a Welbzem můžu posrat

Reagovat
Tomekcz

Wilfried je pomalej jak pra.e

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebudu bát případného BANu a napíšu to za tebe: P R A S E

Reagovat
tomasinho

Hendo je boží stejně

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotenie priameho prenosu A3/V9

Reagovat
Tomanatura

To je hroznej zapas

Reagovat
tomasinho

MNě se docela líbí náhodou, skvělý úvod a od té doby docela solidní tempo, LFC hraje dobře.

Reagovat
tomasinho

Studgiii Moses krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to měl bejt gol

Reagovat
Mervin

Studge

Reagovat
niflheim

Vorm

Reagovat
mickey mouse

Moses pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je skvelý zatiaľ

Reagovat
Maresma

Hendo je buh!!!

Reagovat
SunFells

Sturridge who?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Whitemedia

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses asi prvú dobrú vec spravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím ten průnik měl taky dobrý, jak našel Henda.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Moses suprově ale.

Reagovat
Rssa

Moses je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Swans zatím úplně mimo. Na druhou stranu to je způsobeno aktivní hrou LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses Couthino a Studge to je radost pozerat. Funguju skvelo!

Reagovat
smazaný uživatel

u Mosesa okrem dvoch prienikov som si nič špeciálne dobré fakt nevšimol.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si si chcel vsimnut robinzonadu na ciare? Si takto prisny aj na Walcotta?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, Theo síce zadrbe za polčas 2 gólovky, ale je aspoň aktívny a nemá loptu 3x za polčas...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ej zatiaľ pozične mimo, ale hlavne na základ LFC má

Reagovat
niflheim

Škoda, že jste nedotáhli toho Cattermoulu, ale to byl stejně jen takový výplod médií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Kdy proboha??

Reagovat
smazaný uživatel

si wisdom spletl brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si vsimnete, Jonjo hraje svoji pozici a po deseti minutach ma 1+1. To s Tomasinhem rikame furt.

Reagovat
tomasinho

Kdyby po deseti, po čtyřech.

Reagovat
tomasinho

Potřebuje ale vedle sebe hodně běhavého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

málo behá

Reagovat
smazaný uživatel

1+2

Reagovat
tomasinho

Reagovat
WienArsch

Simon levou, pravou, nemá problém..

Reagovat
tomasinho

Wisdom je s míčem hrozný, fakt z něj nikdy nebude RB, musí hrát CB, nebýt zranění Glena, tak už hostuje někde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davies by niekedy mohol skúsiť aj niečo iné, ako z druhej centrovať na šestnástku. Aspoň keby to kopal pred brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

Wis

Reagovat
smazaný uživatel

Wis

Reagovat
Erdovec

dobrý flash?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooo

Reagovat
Tomekcz

zase plesoun fail

Reagovat
tomasinho

MOSEEEEEEEEEEEEEES!!!!

Reagovat
tomasinho

Jonjooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

MOJŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠ

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně

Reagovat
mickey mouse

Moses!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey 1+2

Reagovat
Mervin

Jonjo

Reagovat
Rssa

Shelveyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Teda Moses

Reagovat
mr.Silver

Shelvey je neskutecny traged

Reagovat
mickey mouse

Jonjo je srdcař

Reagovat
Flamex

To dělá asi naschvál,dobře moses,tedka simon

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey.

Reagovat
supervizor

Ta Swansea se porazí sama.

Reagovat
FCSL

Shelvey To je neuvěřitelnej dřevák

Reagovat
tomasinho

*srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

And Shelvey strikes again...

Reagovat
smazaný uživatel

a díky jonjo

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo má docela smůlu dneska Moses pěkně trefil, už jsem mu chtěl vyčítat, že nenahrál Hendovi.

Reagovat
tomasinho

ŠKRTEEEEL!

Reagovat
smazaný uživatel

zas hasil po Sakhovi mal tam dať BR asi Tourého

Reagovat
tomasinho

Teď ani ne právě. Spíše po Simonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sakho zle odhlavčikoval a z toho bola tá šanca

Reagovat
tomasinho

Aha..a teď zase nic jistého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

skrtel!!!!!!!!

Reagovat
minoLFC

Jonjo je nas salalala

Reagovat
Rssa

Pánové z Chelsea, koho tam ještě máte

Reagovat
tomasinho

V zimě Matička a odpad z Chelsea máme komplet

Reagovat
Rssa

Já bych si tam vybral i další hráče. Uvidíme, kdo k nám půjde v lednu.

Reagovat
tomasinho

Tak to já taky, De Bruyne by se taky hodil třeba, DM taky.

Reagovat
Rssa

Nechme se překvapit.

Reagovat
Miguel19

Ginkel, Chalobah..

Reagovat
smazaný uživatel

Ginkel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese ještě mají

Reagovat
Rssa

Spíše toho Lukaku....ale našeho vzoru se chytl i Everton, ten už je jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitních hráčů po hostovačkách mají asi 30, tak někdo se najde

Reagovat
Rssa

LFC bude jen rádo, když se páně Mourinho rozhodne někoho zbavit. Budeme první v řadě.

Krom Torrese teda

Reagovat
REPLIKATOR

Kalas

Reagovat
Mervin

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

wow Škrtel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel si dvíha cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel = Boh

Reagovat
Tomekcz

i Skrtel predbehne to cerny pr.se

Reagovat
smazaný uživatel

A znova. Proč proboha tečkuješ slovo prase?

Reagovat
minoLFC

sklamni rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
WienArsch

ŠKRTĚL!!!!

Reagovat
Masi

Nové Gerrard... taky v Liverpoolu do konce kariéry.

Reagovat
Sandstorm

To je stejně vtipný ta přestupní politika Chelsea. Kvalitních hráčů jako Moses a Sturridge se zbaví a místo toho si přivede žoldáky Williana a Etoo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nemá Enrique číslo 27

Reagovat
2miguel1

a chodte uz konecne dpce s celými aggermi toureami!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
Staenly10

Sakra, seknul se mi stream..prosím?

Reagovat
Staenly10

Díky

Reagovat
Rssa

Škrtel wrestler

Reagovat
smazaný uživatel

bohvie, či už Laudrup ľutuje, že pustil Kiho, alebo to ešte len príde.

Reagovat
Swarley

tak, Pablo na plac, dva centry na Bonyho, dva góly...

Reagovat
tomasinho

Není na lávce.

Reagovat
Swarley

co s ním je?

Reagovat
tomasinho

Nevím

Reagovat
Rssa

Možná o přestávce

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

a sakhou znovu

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj škrtel mal zlú premiéru, je trochu nervózny

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, zlu? co si ja pamätam, tak prisiel v druhom polcase, dal asi dva pasy a inak nemal co robit

Reagovat
smazaný uživatel

žeby som si to nepamätal? men sa zdá, že si dal vlastný gól v pohári proti nejakému 3 - ligistovi

Reagovat
tomasinho

Premiéru měl tuším doma s AV, ale ne v základu, střídal v 2. půli tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja myslím tú v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Po zemi to ještě není ono, ve vzduchu zatím dominantní. Já to zatím vidím pozitivně, lepší než nějaký ustrašený výkon, kdy by se schovával.

Reagovat
smazaný uživatel

až na jedno odhlavičkovanie na kopačky Swans

Reagovat
-Kopy-

Shelvey nejvíc mě dostalo to jeho bránění potom co ztrátí balon, do toho šel tak s 20% snahy místo 200%...no hrozný...

Reagovat
tomasinho

Srdci prostě neporučíš.

Reagovat
Rssa

Líbí se mi, jak se Sakho nebojí jít do tackle. Až pochytí tempo PL, dostane se do laufu, tak to bude velká devíza. Jinak ve vzduchu zatím výtečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mame rozdielny nazor. Sakho ide do tackle? Ved sa smyka po riti a skoro vzdy ide na prazdno.. Uz niekolkokrat po nom Skerts hasil...

Reagovat
Rssa

Tak to ne. Při gólu do hráče nešel, doplatili jsme na to. Teď už do hráčů a do míčů chodí hned, poučil se. Zatím mu to vychází tak na půl (hlavně na zemi), ale až i toto vychytá a dostane se do toho, bude to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Casom to bude urcite lepsie, ale dnes podla mna hori ako fakla, hlavne po tej zemi.. Vo vzduchu ok, ale uz niekolkokrat sa tam proste smykal po riti a bolo z toho nebezpecenstvo.. Neviem, jednoducho sa mi nepaci jeho hra, ale snad to bude casom lepsie...

Reagovat
Rssa

No s tím nesouhlasím. První branka o 2 minutách, to prostě já nemůžu uznat jako jen jeho chybu, tam to byl faktor více hráčů. On se mi před očima zlepšuje, je si jistější a jistější. Navíc když nehrál skoro 5 měsíců ostrý zápas a hned takhle v základu bez předchozích zkušeností? Je jasné, že tam budou chybky, ostatně to u Škrtela taky (i když dneska zatím jistější), ale že by hořel to teda fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky šel ale třikrát u vápna do tackle naprázdno, kdy netrefil ani míč a ani hráče a my jsme to pak honili na poslední chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ved pri prvom gole bola chyba to, ze sa ba ist do tacklu a sanca, ktoru hasil Skrtel vznikla tak, ze Sakho predtym uplne domrvil vzdusny suboj na sestnastke ... zatial moc presvedcivy teda nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Wisdom vypadá strašně vtipně při běhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

i při hře

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anglickou ligu naprost nevídanej zápas, fakt paráda. Jinak Mojžíšovi i Studgovi to přeju, třeba už Chelsea pochopí, že dementi jako Eto jim to nevykopou.

Reagovat
Miguel19

To je náš projekt..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Moses by jí to určitě taky nevykopal...

Reagovat
smazaný uživatel

Užívám si ten zápas dvou "Rodgersových týmů". Jen tak dál a 3 body pro Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersov tím je jeden. Druhý je Laudrupov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam hrozná díra mezi obranou a zálohou. Předším díky Lucasovi, kterej je mimo dneska stejně jako v závěru posledních 2 zápasů. Proto je obrana pod tlakem jakmile se dostanou swans trošku do kombinace. Sakho na to že hraje poprvé od května, tak dobrý. Bude lepší a lepší.

Reagovat
tomasinho

Nic jistého, je třeba to uklidnit a podržet trochu míč, ztrácíme jej a nechali jsme se zase ke konci trochu přitlačit. Chtělo by to přidat ještě jeden a ne zase čekat, jestli to ubráníme nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Budem uprimny a poviem,ze som neveril, ze Jonjo niekedy bude MOTM Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

Loni byl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v takom style ako dnes asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakhovi dávám čas, dlouho nehrál zápas, každopádně má sice každou hlavu, ale na zemi se musí zlepšit. Občas to tam kolem něj hodně hoří a ta první branka jde taky z části na něj. Dopředu si tvoříme slušný šance, což je taky díky tomu, že Jonjo má pod tím bílým dresem evidentně ještě červenej

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Sakho zatial hori, hlavne po zemi... Rozumiem, ze dlho nehral, nova liga, novy styl a vsetko okolo.. Neodpisujem ho, ale zatial je to slabe podla mna

Reagovat
Rssa

Coutinho

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey zatím nejlepší hráč LFC

Reagovat
celeb

to nemyslis vazne. Tie jeho straty su smrtelne. On si zjavne na tu poziciu este len zvyka. Je sice casto genialny, ale kazda strata je strasne nebezpecna. Okrem 2. golu mal este zopar takych 'chutoviek'

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

aha, tak asi som nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moses skvely. Alebo minimalne v porovnani s tym co hralo na kridlach v LFC v poslednych rokoch. S Couthinom a Studgeom skvela trojka. Inak ale Wisdom to dost nedava a Sakho celkom hori. Lucas jeho klasicky standard, ktory musi este dokoncit obligatnymi dvoma faulami pred 16.

Reagovat
C0br

Tohle by ovšem měla FA prošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, toto henderson proste nemôže dať..vypomáhať statickému Gerrardovi s Lucasom, rozstrasenému Wisdomovi, ktorý ani nebráni ani neútoči a ešte k tomu pri prevzatí lopty podporovať ofenzívu. Klobúk dole Hendo, také pľúca nemá na ihrisku nikto. Najlepší je ale jednoznačne Škrtel, ktorý dominuje vo vzduchu, na zemi a je zo všetkých obrancov na ihrisku o triedu vyššie. Sakho dobrý vo vzduchu, ale tempo mu zatiaľ robí problémy, je ešte neistý vo veciach, sila zvyku, ináč vypadá slušne. Gerrarda nie je moc vidieť. Tie prenášania hry sú fajn, ale čo sa týka bránenia a napádania, nič moc. Lucas o trochu lepší. Moses zatiaľ výborný gól a jedna vypracovaná šanca. Coutinho je aktívny, ale nie a nie sa presadiť. Stutdge výborný reflex a koncentrácia pri vyrovnaní

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas o trochu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nehnevaj sa na mna, ale to co gerrard predviedol pri shelveyho góle robí žiak na dedine ked sa boji, ze chyti do ksichtu..tak sa otoci a pyta si to do chrbta, kde je to dvakrat nebezpecnejsie.inac ani nebrani poriadne, nenapada nic..len rozdal par dobrych pasov, ale z tohoto dlho nevyzije..lucas tam mal par dolezitych zrazok, ktore bud skoncili faulom, ine zas vyhral..

Reagovat
smazaný uživatel

ale kto nechce, tak neuvidí..ked si raz vstiepim do hlavy, ze lucas je faulujuci kokot a nic ine, nic ma uz nezastavi..to ste vy, lfcway. komunita 15 ludi

Reagovat
smazaný uživatel

lolkáčova úroveň dosiahnuta, gratulujem dušan

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako ma vytáčajú lucasofilovia, takisto ma vytáčajú aj prehnané negatívne sračky okolo jeho výkonov, sorry

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

ale při tom gólů tam byl Lucas zase pozičně mimo, zašil se až za gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak dokážete být zaslepení Lucasem občas.

Reagovat
smazaný uživatel

jebe im to totalne..

Reagovat
celeb

Skrtel vyborne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Gedion Zelalem ‏@Gedion34

Carraghers is always negative, really dont like him as a pundit, plus i cant understand him.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

bohvie,či sa už učil.

Reagovat
mithro

nezil on v amerike?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším. Vraj tam má pôvod, ale zdá sa mi, že k nám išiel z Nemecka.

Reagovat
mithro

tri roky zil v USA, 11-14, takze myslim, ze anglina problem nebude.

Reagovat
Mervin

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nesúhlasím

Reagovat
Erdovec

tak to je trošku smutné, když mu rozumím já a někdo kdo v anglii žije ne

Reagovat
tomasinho

Jen chce být cucák zajímavý.

Reagovat
niflheim

Ten Carragher je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

carra je dokonalý

Reagovat
Tomekcz

loserpool za chvilu bude cukotka B

Reagovat
nani92

ale bude to sympatická čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

boha, čo s tebou spraví jedna zmena na kraji obrany a mení sa toľko vecí. henderson chýba kvôli totálne marnemu wisdomovi v strede, kde majú potom hráči swansea more priestoru a presadia sa. pretože lucas a gerrard sú príliš statický

Reagovat
smazaný uživatel

ta soutěž na Slovaksportu je strašná hlína, Slováci velmi inteligentní národ

Reagovat
smazaný uživatel

stále inteligentnejší ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekna kikina vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Celá ta stanice je jedna velká parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon mas futbal v tv, tieto veci okolo toho nie su az tak nepodstatne

Reagovat
smazaný uživatel

*podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepravím že sů podstatné one hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ty jsi sulin...

Reagovat
Melisko

Coutinho do FANTY nepouzitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

njn spatne nahravky, to scouserom vzdy islo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

prohrajeme 3:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Hendo prostě dneska běhá za 3, žeru ho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

On běhá za 3 pokaždé, to je na něm skvělý.

Reagovat
tomasinho

Tak Glen i když nemá den, tak je pořád někde jinde, než Wisdom, za kterého se musí vracet a běhat.

Reagovat
Maresma

I tak, prodat Glena a přivést někoho na RB + DM a někoho do ofenzivy. To by se měli přes zimu a léto zvládnout.

Reagovat
tomasinho

Montoya na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost prodávat Glena si myslim. Není tak špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hovado

Reagovat
fff

Ja si nemozem pomoct, ale Williams mi pride jak strasne hovado. Este aj v prvom polcase jak tam ramenom bezdovodne narazil do Gerrarda mimo hry, pre mna fest nesympaticky hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

aj do luisíka minulú sezónu len ryl

Reagovat
fff

Luisik si zasluzi, to neresim. Ale cely jeho prejav, nielen dnes, mi je protivny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stále lepšie než Chico.

Reagovat
vodka

Williams hraje eště na stopera hodně čistě.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

poď, Couts, to ťa musí naštvať, rozbehaj to, daj tam 2 góly a na 2 prihraj Sturridgeovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně sehráno.

Reagovat
tomasinho

Couts To néé prostě.

Reagovat
Mervin

tak kurva at jde za čáru, když nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moravcik zase perli

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
BakyX

Zabite niekto Moravčíka, kým on nezabije mňa !

Reagovat
ďuriLFC

nieee

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co za curaka spolukomentuje na tom SS?! To je horší jak Capek ve svým nejlepším.

Reagovat
2miguel1

Moravcik a Diego Aspas ale má pravdu

Reagovat
Maresma

To tam ten komentator na ss2 mluví o Coutinhovi?

Reagovat
fff

1. Co za kkta to komentuje na slovaksporte? Coutinho ho nepresvedcil, ze ma na LFC a Michu je o 90 % lepsi hrac ?

2. Coutinho zrejme mimo, nevyzeralo to dobre. Este mozno olutujeme, ze sme tie posty vpredu nerozsirili.

Reagovat
tomasinho

Jsem nakonec rád, že to nemám, stejně už jsem si na streamy zvyknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravcik je strasny mameluk

Reagovat
fff

To je Moravcik? Co mu ale jebe co tam rozprava? SAk nech si ti ludia daco zistia skor, nez idu komentovat nejaky tim preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

vypni zvuk, su to totalni amateri... to ma od normalnej kvalitnej sportovej TV na mile daleko!! ale fakt ze strasne daleko

Reagovat
fff

Akoze komentator v poho, nic specialne nepovie. Ale ten Moravcik ako spolukomentator, to je tragedia, kktina na kktinu co ten chlap dava.

Reagovat
smazaný uživatel

to je obraz celej tej trapnej nitrianskej "TV".. na cele s nenazranym Gregusom

Reagovat
smazaný uživatel

a tento clovek chcel trenovat repre, pricom licencia pre neho je nepodstatna...sa bojim, ze by ju ani neziskal

Reagovat
fff

Hrac uzasny ale myslienky co dava su na urovni senkoveho komentovania ...

Reagovat
smazaný uživatel

nema prehlad absolutne, nepozna hracov, nic...neviem preco ho tam stale volaju

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hérečky ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Za Coutinha zas pojebaný 1 bod. Dávam mu zápas, maximálne 2. Potom poletí dobytčím vagónom preč z mojej fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to preto nemá žiadne asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Miňole! Tank

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel velmi dobre, strasne ho zerem

Reagovat
Rssa

Sakho HO HO HO

Reagovat
smazaný uživatel

strašne by ma zaujímalo, čo tam teraz Michu hovoril Sakhovi po tej pätičke.

Reagovat
smazaný uživatel

a Swansea, hmm, sice cela kabina hovori spanielsky, ale vykony nic moc tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, s kým hrali, že?

Reagovat
smazaný uživatel

a co to na tom meni?

Reagovat
smazaný uživatel

no, asi to, že inak by tie výkony/výsledky vyzerali, ak by mali v prvých 4 kolách Crystal Palace, Hull, Cardiff a Sunderland ako MU, Spurs a Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som od nich herne cakal viac, aj napriek tomu s kym hrali

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som od nich viac, ked ne vysledkovo, tak herne ma tiez nejak nepresvedcili a to nie je len tym, s kym hrali

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ja neviem, ja som ich videl len dnes, v EL a proti Spurs, ale aj tento rok budú vysoko, určite.

Reagovat
Rssa

Snad se brzo Aspas prosadí, v PD to na něm stálo a byl výtečný. Snad co nejdříve.

Reagovat
tomasinho

Na jak dlouho to má ještě Allen? Hendo žlutá, Lucas žlutá, hodil by se.

Reagovat
smazaný uživatel

čo má?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Skor ma trapi nakolko bude Coutinho mimo ...

Reagovat
Mervin

Michuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jonjo 1+3

Reagovat
tomasinho

Já říkal, že nás to bude mrzet.

Reagovat
tomasinho

Proti Saints na RB klidně jednonohý Kelly, Touré nebo i Hendo, ale Wisdom už néé.

Reagovat
smazaný uživatel

1 + 3

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey MOTM

Reagovat
mithro

MICHUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

MICHUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey fantasticky

Reagovat
niflheim

Michuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

krásně se na ten náběh Jonja Gerrard vysral..

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo určitě lepsi nez Coutinho. To je dement.

Reagovat
fff

Ten clovek je uplne mimo, to je az smiesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodák ze Sevilly, ale hraval za Betis.

Reagovat
Tomekcz

plesoun + blazen a gol jeste jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle Pelleho City nesmi Plzen podcenit, protoze je mistr cesko-slovenske ligy..

Reagovat
kiwwi

njn a na Nove v prome zahlasili, ze Plzen hra proti najslavnejsiemu anglickemu klubu

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tyhle televize proste nechapu, tam musi byt hrozni kreteni. Podobna sracka jako kdyz misto znaku City meli na CT United..

Reagovat
smazaný uživatel

stará škola.

Reagovat
Bayern +

Veď to tak aj vyzerá...

Reagovat
kiwwi

Shelvey dnes pri vsetkom MOTM

Reagovat
Rssa

Kuraaaaaaaaa

Tak teď se nechal Sakho zbytečně vylákat ven z obrany...

Kdo to tam běžel po boku Michu?

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom

Reagovat
smazaný uživatel

čo by to bolo za gól, ak by pri ňom nebol Shelvey? Michu.

Reagovat
Mervin

Shelvey by se neměl vůbec stahovat na vlastní polovinu, protože tak alespoň minimalizuje riziko, že Swans inkasují.

Reagovat
smazaný uživatel

už hrá AM.

Reagovat
smazaný uživatel

V 90. minúte Shelvey rozhodne a k prekvapeniu všetkých - o výhre Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas a Wisdom rudá

Reagovat
tomasinho

Kolečko rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom dnes jeden z najslabsich...

Reagovat
Nikikrew

Swans este jednu, chceme byt top ot the league

Reagovat
Mervin

Reagovat
C0br

Shelvey 2:2 Shelvey

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Erdovec

prý faul

Reagovat
tomasinho

2 hráči u Guzmana, ten směřuje od brány, ale ne, Lucas ho musí naremplovat.

Reagovat
tomasinho

Ale hrajeme katastrofálně 2. poločas, jak byl 1. docela dobrý, tak druhý hrůza, nepodržíme absolutně míč, ztrácíme jej hrozně hloupě. Zase jen čekáme, co vymyslí soupeř, na tohle fakt nejsem z jara zvyklý na tuhle sračku. Člověk by čekal, že ten fotbal bude konečně za něco stát. Je to absolutně bez pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale u vas uz tuto sezonu celkom casty jav, prvy polcas dobre a druhy uplne vypnete a branite vysledok

Reagovat
tomasinho

Každý zápas prakticky, se Stoke jsme to vydrželi asi 60-65 minut, s Villou 40. Nechápu to, loni jsme prostě na jaře měli skvělý útok, ted po góle bráníme jak za Hodgsona.

Reagovat
smazaný uživatel

já toho Lucase nesnáším..

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey ale dava zabudnut na Kiho, aj ked stale si myslim, ze Ki sa do ich hry hodil viac

Reagovat
vodka

Shelvey je přímočařejší, ale su dost překvapený, že hrává základ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze prave to je dovod, preco hra v zaklade, ta jeho priamociarost

Reagovat
CubONE

V zivote by som nepovedal, ze mi Jonjo aka Dr. Evil pride tak sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, s touto formou by Škrtela nevyhodil ze zakladu nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

povedz to tomu hnupovi na lavicke.. Pri prvej moznej prilezitosti ho posadi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak myslis Rodgersa, tak si idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

jak povis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi vysvetli, preco ma byt hnup? Minulu sezonu ho pravom posadil, jeho vykony boli casto katastrofalne. Rodgers nie je slovensky patriot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by, ale myslím, že to tak bude.

Reagovat
tomasinho

Aspas třetí zápas v řadě jedno velké hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné, ako mu utekajú lopty, neudrží ani houno

Reagovat
tomasinho

Proboha, to je vemeno.

Reagovat
Talker

To je dobře pro Mosese.

Reagovat
Erdovec

už se těším jak nám ho na konci sezony tak za 4-5m prodáte

Reagovat
minoLFC

no tak Jonjo este jednu asistenciu na nasu stranu a potom chod do satni

Reagovat
smazaný uživatel

a do koho šatne?

Reagovat
minoLFC

kludne potom aj do nasej, sucasni spoluhraci by ho asi zbili

Reagovat
protiproudu

Koukam na druhej polocas a Swansea slusne drzi stred a diktuje tempo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes stred. dvojka znovu slabá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie primitivne invektivy na Aspasa ani trosicku nezneju profesionalne.

Reagovat
tomasinho

Sturridge evidentně není fit a zas hraje přes zranění

Reagovat
smazaný uživatel

úzky káder, no

Reagovat
smazaný uživatel

Iago Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Aspase měl jít Alberto. Ten aspon ten míč udrží a nelítá jak papír sotva se to někdo dotkne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
protiproudu

Na Swansea je radost se dívat :)

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mervin

kurva, to je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes si Lpool nezasluzi ani bod, zly vykon.

Reagovat
tomasinho

Od gólu na 2:1 hrozný, do té doby to bylo docela v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na par minut v prvom polcase v ofenzive LFC bieda, aj tie 2 goly boli darovane fantomasom.

Reagovat
tomasinho

Ael absolutně kontrolovali hru, drželi míč, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ste prisli len pre bod, tak ano Zaloha labuti dnes zalohu LFC prehravala , v 2.polcase to bola ale skutocne bieda.

Reagovat
Kowe

Ty druhý poločasy jsou katastrofa, to neni normální jak je to oproti tomu prvnímu bez pohybu. Měl se dát 3 gól hned, šance na to byly. Po vyrování už je to v absolutní režii Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dvaja sasovia v studiu su na past

Reagovat
smazaný uživatel

zlate casy Nova Sport...

Reagovat
tomasinho

Chico

Reagovat
Mervin

Reagovat
Tomekcz

liverpool zase haluz ze neprohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Chico wooooow

Reagovat
afc

Moravcik asi prvykrat vidi hrat Swanseu a je z nich hotovy.Amater jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

dal by som za to ruku do ohna, ze ich este hrat nevidel.. amater zas.rany nesympaticky

Reagovat
vodka

ty pičo, tak se nechat obrat o balon

Reagovat
tomasinho

A ti naší šašci ani běhat nechcou, co to jako mělo být do prdele ten aut na útočné půlce? Spokojenost s bodem, když jsme měli zápas mít pod kontrolou? S tím at jdou někam.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale co je na tom najhorsie, ze hrac s najmensou volou behat zo vsetkych bol ten Yago.

Reagovat
Maresma

Jordan Hernandez

Reagovat
13

jim normálně chybí fyzička nebo já už nevim co to je za druhý poločasy.

Reagovat
protiproudu

chybí jim invence, běhat mohli

Reagovat
Erdovec

škoda, že nemám Younga, to by to byla penalta

Reagovat
Mervin

nezasloužené

Reagovat
kiwwi

Chico je FANTASTICKY

Reagovat
Rssa

No.....docela špatný zápas od nás, nebýt dvou chyb Shelveyho, tak snad branku ani nedáme.

Reagovat
tomasinho

No jo, aspoň 12. ligový zápas bez porážky v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Shelvey uměl rozeznat spoluhráče od protihráčů tak má dneska Swansea tři body

Reagovat
Erdovec

top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ najťažší zápas, bod beriem všetkými 10timi. Už nech sa uzdraví Carra a nastúpi s Kolom. Snáď to bdue lepšie o týždeň.

Anywaay on top of the table

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carra ukončil kariéru ty seš asi velkej fanda

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHAHAHHAHA

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

*Agger

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ti akoze nepacil Skrtel? To bolo dnes to co ta najviac poburilo dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

...Agger je momentalne najlepší stoper a Kolo vie skvelo organizovať obranu. Takže preto preferujem ich. Proti Skrtelovi nič nemám. Ale jeho organizacia nie je na urovni Aggera a Kola a zarába 80k čo je proste príliš veľa na 3/4 obrancu.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu je jedno, ci hral dobre..on neznesie, ze Skrtel ulne rozbija tie jeho teorie a najlepsia je ta, ako sa nam snazil nahovorit, ze v derby musi hrat Wisdom a nie Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom hral v derby super keď nastupil v 70tej minute či kedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no som rad, ze tento zapas mame uz za sebou a tri body doma, swansea doma body rozdavat rozhodne nebude

Reagovat
vodka

Shelvey bere bod, ale měl by brat oba 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
stiflerovamama

Skoda dnes sme mali na to vyhrat. Prvy polcas bol velmi dobry, zial druhy polcas opat bieda, boli sme velmi malo nebezpecni, zbytocny gol. Snad to s Coutinhom nebude nic vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt si vas 60 minut mazali na chleba jak pastiku.

Reagovat
Mervin

sice s fanoušky slepic často nesouhlasím, ale tady

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

a stejně jsme mohli v klidu vyhrát

Reagovat
kiwwi

jj, tomu hovorim klud

Reagovat
Erdovec

tak je pravda, že to byl o dost těžší zápas než třeba s váma, ale vyhrát jsme mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak i tym zakopany 90 minut na svem vapne muze vyhrat golem z jednoho brejku. Vy jste ale na vyhru absolutne nemeli narok, cela druha pule byl jen smrtelny chropot a cekani na ranu z milosti.

Reagovat
Erdovec

a první půle byla zase naše, nedat Swansea gol z nedůrazu Wisdoma a zbytku obrany tak nvm nvm, prostě jsme mohli úplně v klidu udržet 1:2, tím neříkám, že 2:2 není mnohem spravedlivější

Reagovat
kiwwi

nedat Swansea gol z nedůrazu Wisdoma a zbytku obrany tak nvm nvm

este ze LFC dalo goly po krasnych vypracovanych akciach

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pise kiwwi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

jo úplně v pohodě

Reagovat
tomasinho

To je pěkný nesmysl zase, první půli si pořádně neprdli, do vyrovnání na 2:2 jsme hráli hovno, ale lepší zase nebyli, až poslední půlhodinu byli jasně lepší. Takže si těch 60 minut můžeš strčit za klobouk.

Reagovat
kiwwi

ako sorry, ale vy ste hrali dobre asi 25-30 minutovu pasaz v prvom polcase, ked som na to kukal s otvorenymi ustami...potom sa to zacalo vyrovnavat a druhy polcas to uz bolo celkom jasne v prospech Swans

Reagovat
tomasinho

Do gólu na 2:1 Swans hráli velé prd a my jak píšeš docela dobře, konec první půle vyrovnali hru, v druhé půli byli mírně lepší do vyrovnání, od něj jasně lepší. To sorry, ale 60 minut mazání na chleba vypadá fakt jinak. Já viděl mazání 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy v 40. minute ukazovali last 10 minutes possesion a bylo to snad 72:28 pro swans. Na konci prvni pule uz byli lepsi i kdyz jeste ne nebezpecni.

Reagovat
Sandstorm

wtf je na čase abyste se pomalu začali vracet zpátky do reality scouseři

Reagovat
Sandstorm

Ty jo Swansea měla v závěru přímo brutální tlak. Škoda, že toho nevyužili efektivněji. Nebýt toho blba Shelveyho tak je to dnes jasná výhra Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt toho blba Shelveyho, tak to taky mohlo byt 0:0 ne?

Reagovat
Sandstorm

No, to je fakt.

Reagovat
papos182

Nebyt toho blba Shelveyho, tak Swansea neskoruje

Reagovat
Sandstorm

ale ani neinkasuje a ten zápas by se vyvíjel jinak...

Reagovat
papos182

Samozrejme. Tak priste nepis kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moravcik je blbec, co si serinka do hubanky, minule bol Coutinho sikovny dobry hracik, dnes je to hrac co na Liverpool nema.

Reagovat
kiwwi

minule sa len rozkukaval, dnes uz rozprava s rozumom

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si naznacil tvoju deifinicu rozumu. To mnohe vysvetluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to naozaj povedal? Aj to, ze Jonjo je lepsi?

Reagovat
stiflerovamama

Moses bude luxusna posila

Reagovat
Sandstorm

Už, aby bylo alespon nějaké 12.kolo a Liverpool bude zpátky někde kolem 7.místa. Tyhle výblitky scouserů se nedají číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Hezké, ale nějak netuším o čem by měly být další díly Breaking Bad.

Reagovat
I am Mancunian

SPOILER

na zaciatku prveho dielu poslednej serie mal walt narastene vlasy a kupoval zbrane, takze nieco s tymto bude, aj ked aj ja som zvedavy, mozno si pojde ziskat naspat tie peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepotřebuje. Spíš prostě postřílí všechny kolem a sám zahyne.

Reagovat
mithro

tiez ma to napadlo. uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pekne, ze Swansea mala navrh, ale nemala ani jednu vylozenu golovku, ANI JEDNU. Tak tu prosim netrepte, ze ako si LFC nezasluzil ani bod atd. Remiza je si myslim spravodliva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele