Premier League - preview 35. kola

19.04.2014, 10:35, aktualizováno 21.04.2014, 08:45
Previews
V dohrávce Manchesteru City s West Bromwichem jde o hodně oběma týmům. Citizens potřebují vyhrát, aby udrželi svoji šanci na titul, kterému je nyní nejblíže Liverpool. Taktéž hosté potřebují bodovat, jelikož na sestupové příčky nyní mají náskok pouhých tří bodů.
Manchester City - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
I bez víkendových výsledků by byla pondělní dohrávka pro oba zúčastněné nesmírně důležitá; takhle její klíčovost snad ani nelze vyčíslit. Manchester City nutně musí zareagovat na 11. po sobě jdoucí výhru momentálně vedoucího Liverpoolu; a West Bromwich pro změnu potřebuje dál přiživit své naděje na záchranu. Po sunderlandském zaskočení jasného favorita, které nyní bude chtít napodobit, je najednou ohrožován hned třemi mužstvy...

Manuel Pellegrini se v týdnu mýlil i nemýlil, když po senzační ztrátě se Sunderlandem odmítl přiznat fatální ztenčení šancí na titul s tím, že i rivalové budou podobně ztrácet. Jestliže totiž Chelsea tato slova potvrdila domácí prohrou s tím samým Sunderlandem, Liverpool opět neklopýtl a dál platí, že má vše ve svých rukou.

Zároveň pokud Liverpool ještě čeká těžká bitva s Chelsea, Citizens vyhlížejí obdobně složitý výjezd na Goodison Park - a podceňovat by za nastalé situace neměli ani WBA. Mančaft Pepeho Mela ostatně neprohrál už tři kola a zdá se být vhodně připraven na závěrečnou jízdu za záchranou. Albion je přitom odhodlán urvat nějaké ty body hned na Etihad Stadium, kde nastoupí k jubilejnímu 300. vystoupení pod hlavičkou Premier League.

"Jediné, o čem mluvíme, je vítězení," uvedl španělský manažer lakonicky na předzápasové tiskovce a rozhodně doufá, že mu v plnění tohoto prozaického cíle bude moci v pondělí vypomoci i duo Olsson-Morrison, které před výkopem čekají fyzické testy.

Na druhé straně barikády jsou "otazníkoví" pro změnu dva Melovi krajané, David Silva a Jesus Navas. Definitivně spočítané to pak s ohledem na pondělní dohrávku má klíčová postava dosavadního tažení bleděmodrých, gólový záložník Yaya Touré, a mimo hru zůstává rovněž stoper Nastasić (koleno).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Liverpool FC  (neděle 13:00)
Jak ví každý správný fanoušek Norwiche, asi žádný jiný fotbalista není v nočních můrách Kanárků více než Luis Suárez. Uruguayský démon nastřílel ve čtyřech utkáních proti Canaries neskutečných 11 gólů a jen jednou nedosáhl na hattrick. Na podzim sejmul soupeře dokonce čtyřmi brankami, a aby toho nebylo málo, jeho gólové konto v letošní sezóně je o tři góly těžší než celého týmu Norwiche dohromady.

Ofenzivní nemohoucnost možná Kanárky nakonec bude stát setrvání v Premier League. Čtyři zápasy před koncem ligy sice mají náskok dvou bodů na sestupové příčky, jenže objektivně musí k záchraně udělat ještě takové čtyři další bodíky. Jenže kde je vzít? Pohled Norwiche na závěrečný los je mrazivý - Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal.

Norwichi nevyšla ani cesta impulsu odvoláním Chrise Hughtona, aby hráči dostali novou krev do žil před vysloveně klíčovým duelem proti Fulhamu. Jenže zelenožlutí gólem Rodallegy prohráli 1:0 a tím si dost možná podřízli prvoligovou větev. Liverpool naopak minulý zápas přestřílel Manchester City a díky včerejší šokující domácí ztrátě Chelsea mají Reds titul na zlatém podnose.

Svěřenci Brednana Rodgerse si teď mohou dokonce dovolit jednu remízovou ztrátu a stále budou stoprocentními šampiony. Raději by si nicméně tuhle pohodlnou výhodu nechali na domácí duel s Chelsea či výjezd na fascinující Crystal Palace, který vyhrál pětkrát za sebou. Obzvlášť, když kromě zmíněných zářezů Suáreze v posledních vzájemných zápasech Liverpool neprohrál s Norwichem od roku 1994.

Uruguayci bude možná chybět útočný parťák, Daniel Sturridge se trápí s bolavým stehnem a jeho start je nepravděpodobný. Liverpool se musí obejít i bez záložníka Jordana Hendersona, který dostal proti City přímou červenou kartu a na trávník se dostane až při ligové derniéře. Norwich se naopak těší na návrat kapitána Sebastiena Bassonga, který chyběl při porážce s Fulhamem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hull City - Arsenal FC  (neděle 15:05)
Nečekané zaváhání Evertonu dalo londýnskému Arsenalu do rukou jedinečnou šanci - pokud už do konce ligy ani jednou neztratí, Liga mistrů bude jeho. Nejbližší překážkou je nevyzpytatelný Hull, který stále ještě nemá úplně jistou záchranu..

Za bezpečnou hranici se obvykle považuje meta 40 bodů, ke které chybí Tygrům poslední čtyři. Arsenal má sice úplně jiné problémy, to však neznamená, že by nebyly vážné - naopak, Kanonýři se sice dlouho drželi v boji o titul, nyní jim však reálně hrozí vypadnutí z elitní čtyřky. Na Everton mají pouze jednobodový náskok.

To samozřejmě rozvířilo další spekulace o letním osudu Arsene Wengera, jeho hullský kolega Steve Bruce se jim však vysmál. Těžko říct, jestli jsou jeho slova součástí nějaké taktiky před důležitým dvojzápasem (oba týmy se střetnou ještě příští měsíc ve finále FA Cupu), respekt z nich však přímo čiší.

Bruce se odvolával na poslední dva zápasy Arsenalu, tedy penaltovou výhru v pohárovém semifinále s Wiganem a klíčový ligový duel s West Hamem. Fakt, že Wenger obě tyto zkoušky zvládl, podle něj potvrzuje, že francouzský manažer má týmu i po osmnácti letech ve funkci stále co nabídnout.

"Potřebovali udělat dobré výsledky a udělali je. Na tom má manažer zkrátka obrovskou zásluhu," chválil Wengera kolega. "Nezáleží na tom, jak hráli, že to nebyl ten typický "arsenalský" styl, důležité je, že mají potřebné body. A kolikrát už se panu Wengerovi podařilo něco podobného?" vznáší Bruce řečnickou otázku.

Sám manažer Arsenalu si pochopitelně oddechl, že se jeho svěřencům podařilo zažehnat akutní nebezpečí a (i s přispěním Štěstěny, respektive šokující prohry Evertonu s Crystal Palace) mají vše zpět ve svých rukou. Pokud by získali finální čtvrtou příčku a zároveň ukončili devítileté čekání na trofej, bude tato sezona hodnocena jako úspěšná, a obě tyto mety jsou doslova na dosah ruky.

"Těší mě, že hrajeme na hranici svých možností, takže se po skončení sezony budeme moci ohlédnout a uznat, že jsme si vedli jako praví profesionálové. Se vším, co k tomu patří, se všemi klady i zápory," nechal se slyšet Wenger. "Protože to je to, co od svého týmu očekáváte - že ze sebe vydá vše, co v něm je. Potom už je na ostatních, jak posoudí výsledek," dodal s tím, že jeho Arsenal se takto chová od začátku sezony a nehodlá v tom polevovat ani na jejím konci.

Co se stavu kádru týče, Wenger by mohl mít k dispozici už i uzdraveného Mesuta Özila; rozhodně se pak vrací Mathieu Flamini, kterému vypršel disciplinární trest, naopak Nacho Monreal zůstává otazníkem. Mimo hru jsou určitě Kieran Gibbs, Serge Gnabry, Jack Wilshere, Abou Diaby a Theo Walcott.

Hull řeší otazníky v útoku, konkrétně stav Yannicka Sagba a George Boyda; na jejich místech by se mohli objevit Shane Long a Nikica Jelavić. Jednou z možností, jak favorita zaskočit a obrat o body, by mohla být i hra s tříobráncovým rozestavením.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.90 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Manchester United  (neděle 17:10)
David Moyes se v neděli poprvé jako manažer Manchesteru United představí na hřišti svého bývalého klubu Evertonu, kde působil jedenáct let. Do známého prostředí se vrací v těžké pozici, protože s úřadujícím mistrem zažívá mimořádně nepovedenou sezonu. Čtyři kola před koncem totiž ztrácí na kvalifikaci do Ligy mistrů 10 bodů a to je i s jedním kláním k dobru možné stáhnout tak leda matematicky...

To Everton o nejprestižnější klubovou soutěž Evropy bojuje zcela regulérně. A byl by dokonce v pole position v závodu o čtvrté místo, jenže ve středu dopustil šok na domácí půdě a podlehl nováčkovi z Crystal Palace 2:3. Stalo se tak po sedmi vítězstvích v řadě. Teď tak ztrácí na Arsenal jeden bod a každé další zaváhání by jej mohlo stát vysněný milník. První velký krok by Toffees měli udělat právě proti Manchesteru United, v jehož dresu nastoupí dva hráči s bohatou minulostí v liverpoolském celku.

Čerstvě v paměti fanoušků obou táborů je přestup Marouana Fellainiho v loňského léta. Po pěti letech v Evertonu vyměnil Belgičan dresy a nutno říci, že mu přestup právě neprospěl, jelikož se většinu sezóny za Red Devils trápil. Anglický klenot Wayne Rooney je dokonce evertonským odchovancem, v A týmu pak odkroutil dvě sezóny, než v 18 letech odešel právě do Manchesteru United, kde se stal jedním z nejlepších a nejuniverzálnějších fotbalistů světa.

Dnes by měli být oba fit, přestože se v posledních dnech i týdnech ocitali u lékařů se zdravotními problémy. Naopak pravý obránce Rafael je mimo hru a Jonny Evans pravděpodobně rovněž. Nepomohou tak Ďáblům pomoci potvrdit zlepšenou formu, díky níž dvakrát rovnocenně soupeřili s Bayernem Mnichov a v lize z posledních sedmi klání pětkrát vyhráli (a čtyřikrát z toho bez inkasované branky).

Když United v prosinci na Old Trafford podlehli Evertonu 0:1, bylo to poprvé po 21 letech, kdy Toffees v Divadle snů uspěli naplno. A nyní útočí ještě na vyšší cíl - poprvé od sezóny 1969/70 získat proti nejúspěšnějšímu týmu anglické historie takzvaný double, tedy vítězství venku i doma v jediném ligovém ročníku. Scházet jim u toho bude kapitán Phil Jagielka, který je mimo hru už dva měsíce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Fulham FC  (sobota 13:45)
Třicet bodů úhledně rozdělených mezi tři manažery, kteří se letos stihli na křesle manažera Fulhamu vystřídat - tím se může momentálně londýnský klub pochlubit, a je to prozatím málo. Celková porce posbíraných korálků v tuhle chvíli stačí akorát na 18. příčku, jakkoliv vzhledem k losu mají Cottagers na záchranu relativně solidní vyhlídky. Zrovna Tottenham je nicméně těžkým oříškem...

Jol s Meulensteenem na oněch 10 bodů "vyplýtvali" shodně 13 ligových kol; to Felix Magath se po osmi zápasech nachází nad průměrem jednoho bodu na zápas. I proto se Fulhamu dá v boji o záchranu v pohodě věřit; i kdyby jen kvůli tomu, že teď teprve podruhé v sezoně uspěl ve dvou po sobě jdoucích kláních.

Do těžké bitvy na White Hart Lane tak Cottagers vstupují v dobré náladě a hlavně s tím, že si nyní můžou jedině přilepšit. Co ztratit budou mít až v nadcházejících třech duelech, kdy se potkají s celky z druhé desítky (počítáme-li tam i na hraně postavený Stoke).

Ani Spurs ovšem ve zbytku ročníku nemají vůbec marný los a v minulém kole předvedli svou (mentální) sílu, když proti WBA stáhli hned třígólové manko. Nyní už Tottenham potřebuje zvítězit, kór když by ještě rád zaútočil na pátou příčku (šest bodů ztráty na Everton) - a ani udržení posledního pohárového místa nebude muset být žádnou pohádkou. Však ManUtd má oproti Kohoutům zápas k dobru, v němž se na Londýňany hnedka může bodově dotáhnout.

Tim Sherwood, jenž stále bojuje o svou budoucnost, tak o tomto víkendu v žádném případě nebude nikoho šetřit. Okamžitě by tak proti jeho bývalému zaměstnavateli mohl nasadit sotva uzdraveného Dembélého, kterého v nedávné době trápil naražený bok. Belgického záložníka pak bude Sherwood na plac tlačit o to vehementněji, že dál postrádá jiné potenciální opory, jakými jsou Soldado, Capoue, Vertonghen, Walker, Dawson nebo Lamela.

Fulham bude v sobotu výrazně oslaben vinou klasického dodatku ve smlouvě o hostování; ten zamezí ve startu klíčovému playmakerovi Cottagers Lewisi Holtbymu. Dalším potvrzeným absentérem pak je rekordní posila jménem Kostas Mitroglou, kterou dál neopouštějí potíže s kolenem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Naughton, Chiriches, Kaboul, Rose - Lennon, Paulinho, Dembélé (Chadli), Eriksen - Kane, Adebayor
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Riether, Hangeland, Heitinga, Amorebieta - Parker, Diarra, Sidwell - Kasami, Rodallega, Richardson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 5.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Stoke City  (sobota 16:00)
Cardiff se nevzdává. Jeho týden starý triumf na Southamptonu byl překvapivou reakcí na zlepšenou formu Fulhamu, a tak se zřejmě diváci Premier League opět mohou těšit na vícevrstevnou bitvu o záchranu. Tuhle presumpci mají nyní Bluebirds hnedka potvrdit na vlastním hřišti proti Stoku...

Ono sousloví "na vlastním hřišti" je v tomhle případě potřeba zdůraznit. Mark Hughes totiž s Potters rozhodně odvedl kus práce a nyní s nimi koneckonců sedí s tříbodovým náskokem na desáté příčce, což by znamenalo historicky nejlepší umístění v klubu v dějinách vlastního snažení mezi elitou. Zároveň ale Stoke pod Hughesem nezaznamenal zcela kompletní progres - a tak jeho neschopnost pravidelněji přivážet body zvenku dál přetrvává.

Počítat se pouze výsledky na cestách, Potters by v tuhle chvíli koneckonců sestupovali, což je zřejmě všeříkající. Naopak domácí výsledky velšského celku by aktuálně na záchranu stačily, jakkoliv si Bluebirds od důvěrně známého prostředí Cardiff City Stadium před sezonou jistě slibovali jinačí věci. Z posledních pěti domácích vystoupení Velšané naplno zvládli pouze jediné a nyní v jejich neprospěch hovoří také skutečnost, že dvakrát po sobě dosud v Premier League netriumfovali.

Charlie Adam v tomto týdnu podstoupil bleskovou operaci zlomeného nosu a chráněn speciálně uzpůsobenou maskou by měl být schopen se ihned vrátit na trávník. Se spoluhráči ze Stoke-on-Trent na sever pocestuje rovněž křídelník Assaidi, jenž by ale nakonec mohl skončit odstaven vinou přetrvávajících problémů s kolenem.

Ole Gunnar Solskjaer nemusí řešit žádné pikantní novinky a před výkopem klíčového sobotního duelu tak řeší spíš příjemná dilemata jako třeba to, zda do sestavy protentokrát zařadit hostujícího Wilfrieda Zahu.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Cala, Fábio - Medel, Whittingham - Kim Bo-Kyung, Mutch, Daehli - Campbell
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Odemwingie, Ireland (Adam), Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.60 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Swansea City  (sobota 16:00)
Možná to není klasický "six-pointer", přesto utkání mezi Newcastlem a Swansea potřebují nutně vyhrát obě mužstva. Velšané skutečně musí sbírat body, jelikož čtyři kola před koncem visí pouhé tři body nad propastí. Magpies sice mají ambice o dost jiné, ale příšerná forma z posledních týdnů si žádá neprodlenou revanš.

Po čtyřech zápasech, v nichž Newcastle prohrál bez jediného vstřeleného gólu, potřebují černobílí konečně nějakou vzpruhu. Velkou oporou by mohl být konečně uzdravený Loic Rémy, bez něhož mají za poslední období Straky roztomilou bilanci 0,17 vstřelených branek na utkání.

Jenže Swansea je na tom podobně bídně, a to jí dokonce o něco jde. Stále se musí ohánět, aby vůbec udržela ligovou příslušnost. Po loňské vynikající sezóně velký a nečekaný sešup. V posledních devíti utkáních navíc Labutě vyhráli jen proti Norwichi, není proto divu, že se jim pomalu bortí půda pod nohama.

Proti Newcastlu navíc nesmějí svěřenci Garryho Monka využít stopera Chica Florese, který si za červenou kartu proti Chelsea odpyká dva zápasy. Na druhou stranu už by měl být k dispozici Michu.

V Premier League se Swansea na hřišti Newcastlu daří - ani v jednom ze dvou utkání s ním neprohrála. Před rokem si odvezla tři body, před dvěma jeden. Poslední střet na Liberty Stadium je rovněž příjemný, jelikož jej Velšané vyhráli jasně 3:0.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Williamson, Dummett - Gosling, Tioté, Anita, Gouffran - Rémy, Cissé
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Amat, Davies - Shelvey, Britton - Dyer, Michu, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Hrozba sestupu strašila oba londýnské celky po většinu sezóny, nyní již však na 99 procent West Ham i Crystal Palace uvidíme v Premier League i v příští sezóně. Eagles ve středu dosáhli magické hranice 40 bodů a jejich pád by se rovnal zázraku. Vítězství v dalším utkání už mu dá jistotu záchrany i matematickou.

Když byl Tony Pulis jmenován po Hollowayovi do funkce manažera Crystal Palace, byl klub šest bodů od záchrany. Od té doby dokázal holohlavý kouzelník s týmem divy, dovedl jej k deseti vítězstvím a do pohodových vod. Pro zajímavost, kdyby Pulis vedl tým nováčka od prvního kola (za předpokladu, že by získal stejný počet bodů jako ve zbytku sezóny), sídlil by teď na osmé příčce za Manchesterem United.

Parádní fazónu předvádí Crystal Palace především od konce března. Porazil totiž v řadě za sebou Chelsea, Cardiff, Aston Villu a Everton. Obzvláště v prvním a posledním případě jsou to skalpy, které by nováčkovi záviděl kdekdo v celé Evropě. V posledních týdnech těží Londýňané hlavně z formy obou křídelníků Yannicka Bolasieho a Jasona Puncheona, kteří se ve zmíněných čtyřech kláních podíleli na většině branek - Puncheon na pěti, Bolasie na dvou.

Mohou tak dokonce atakovat loňský výborný výsledek West Hamu, který skončil na desáté příčce. Ani letos se svěřenci Sama Allardyce nehodlají vzdát svých ambicí, s 37 body pohodlně sídlí na pozici číslo dvanáct a stejně jako v případě Crystal Palace by byl velký šok, kdyby nakonec museli ligu opustit.

A to jsou jejich představení v posledních týdnech jako na houpačce. V březnu třikrát za sebou prohráli, aby pak porazili v důležitých zápasech Hull i Sunderland a potrápili dokonce vedoucí Liverpool. V úterý nakonec nezvládli zápas v Arsenalu, kterému podlehli rovněž.

Nyní už ale nemusí na body nějak zvlášť myslet, stejně jako Crystal Palace, a s tímto vědomím bychom od aktérů mohli vidět zajímavý zápas. V posledních letech se ve vzájemných soubojích o poznání více daří ne tolik ligou protřelému Palace, který neprohrál už pět zápasů v řadě.

Musí ale vyčkat na zdravotní stav několika opor, otazník totiž visí nad zmíněným Bolasiem, ale také nad Chamakhem a Wardem. Hammers se vrací kapitán Nolan a obránci Collins s O’Brienem.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Armero - Noble, Diamé - Downing, Nolan, Jarvis - Carroll
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Dann, Delaney, Ward - Puncheon, Jedinak, Ledley, Bolasie - Chamakh - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (sobota 16:00)
Možnost sestupu pro Aston Villu nepředstavuje žádnou eminentní hrozbu, to je fakt - Lambertova parta má oproti Fulhamu zápas i čtyři body k dobru. Ovšem mimoto je také fakt, že v lize momentálně najdete jen málo klubů - pokud vůbec nějaký -, které by se pyšnily horší formou. Na situaci vínových by se tak brzy leccos mohlo změnit.

Pátá porážka v řadě je pro Villans jednoduše nemyslitelná, zároveň ji však lze jen těžko vyloučit. Majitel klubu Randy Lerner sice v týdnu veřejně vyjádřil Paulu Lambertovi podporu, krom toho však ve stejném období bez vysvětlení (vše je prý interní záležitostí) suspendoval Lambertova asistenta Iana Culverhouse a šéfa fotbalových operací Garyho Karsu. Nejen na hřišti tak Aston Ville klíčí potíže.

Pokud už nicméně na hřišti, jde speciálně o domácí půdu - tam Birminghamští prohráli hned 28 střetnutí z posledních 55. Dohromady pak v lize za posledních deset kol slavili všehovšudy dvakrát a s takovou formou se skutečně mohou opět začít obávat nejhoršího.

Také Saints jdou přitom spíše dolů než nahoru, nezvládli tři z nedávných čtyř měření sil, už se ale aspoň nemusí strachovat o samotnou prvoligovou příslušnost. Aktuálně sídlí na pohodlné osmé příčce a ve zbytku ročníku už jen těžko vypadnou z první desítky. Není proto divu, že se vedení jihoanglického klubu již v poklidu dívá do budoucna, kdy údajně v žádném případě nehodlá úspěšný a talentovaný kádr jakkoliv rozprodávat.

Jedním ze žádaných artiklů Sotonu má být například Jay Rodriguez, který však vinou vážného úrazu kolene musí na fotbal po dobu jednoho dlouhého půlroku zapomenout. Menší zájem se už dá očekávat o další duo zraněných Yoshida-Ramírez. Brankář Boruc minulé kolo vynechal kvůli problémům se zády, teď by ale měl prostor mezi třemi tyčemi znovu hájit.

Paul Lambert pro změnu vítá zpět Leandra Bacunu, jenž překonal obtíže se zadním stehenním svalem. Čtrnáctému celku tabulky se tedy marodka spíše vyprazdňuje než naopak, což je v jeho případě poněkud vzácný jev - mimo hru ostatně zůstávají Benteke, Herd, Kozák, N’Zogbia či Okore.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Baker, Vlaar, Bertrand - El Ahmadi, Westwood, Delph - Albrighton, Holt, Agbonlahor
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Schneiderlin, Cork - Ward-Prowse, Davis, Lallana - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (sobota 18:30)
Ve středu Manchester City se Sunderlandem remizoval na své půdě 2:2. Pro Chelsea, která Severoangličany vítá o víkendu, nic příjemného, říkáte si? Omyl. Blues bodový zisk jednoho z hlavních kandidátů na sestup vytáhl trn z paty, když totiž Blues zbylá čtyři klání vyhrají, Citizens už je nemohou dohnat a v Londýně mohou vypuknout oslavy titulu.

Chelsea je nyní ve stejné situaci jako Liverpool. Ten má sice o dva bodíky více než Londýňané, jenže za týden se oba celky střetnou na Anfield Road. Jak Chelsea, tak Liverpool mají tedy situaci ve svých rukou. S jedinou maličkostí - Reds stačí k titulu remíza, Blues musí stadion soupeře dobýt. Ještě předtím ale musí doma porazit Sunderland.

To by pro svěřence Josého Mourinha nemusel být příliš velký problém. Chelsea je doma neporazitelná, ze celou ligovou sezónu na Stamford Bridge jen dvakrát remizovala, jinak vždy zvítězila. Ve všech soutěžích vyhrála doma už sedm zápasů v řadě, k tomu navíc drží úctyhodnou defenzivní statistiku - už 13 hodin a 42 minut se žádný soupeř na západě Londýna neprosadil gólově.

Na Stamford Bridge se nedaří ani Sunderlandu, který z posledních devíti zápasů osmkrát prohrál. Zavzpomínat se bude snažit na tři a půl roku starý zápas, v němž šokoval Chelsea jasnou výhrou 3:0. Loni v prosinci pak Mackems vyřadili Blues na svém stadionu ze čtvrtfinále ligového poháru.

Zatímco Chelsea se rve o titul, svěřenci Guse Poyeta všechny síly upírají na boj o udržení. Situace se pro ně nevyvíjí příliš dobře - čtyři kola před koncem ztrácí na sedmnáctý Norwich celých šest bodů, což je velké manko i při vzatí v potaz, že Black Cats mají ještě jeden zápas k dobru.

V Premier League Sunderland nevyhrál už devět zápasů, naposledy získali červenobílí všechny tři body v derby s Newcastlem. Po vítězství však sahali ve středu na hřišti Manchesteru City, kde jim Connor Wickham dvěma góly málem zajistil šokující tříbodový zisk. V závěru však alespoň bod pro City zajistil Nasri, jenž využil i zaváhání jinak výtečného Mannoneho.

Gustavo Poyet nemá důvod měnit sestavu oproti středečnímu úspěšnému zápasu s Man City. Bardsley si navíc kroutí druhý zápas v suspendaci a Ki má zánět šlach.

To kádr Chelsea musí José Mourinho poměrně citlivě uzpůsobit k úternímu semifinále Ligy mistrů v Madridu. Pro něj je vykartovaný Branislav Ivanović, kterého nahradí Ashley Cole - a levonohý obránce by mohl zápasovou praxi nabrat právě proti Sunderlandu.

Mimo hru je Eden Hazard, zatímco Demba Ba nejspíš podruhé za sebou nastoupí v základní sestavě. Po rozhodující brance v zápase s PSG totiž rozhodl i utkání na hřišti Swansea minulý týden - navíc získal cenu pro nejlepšího hráče utkání.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Cole - Matić, Lampard (Luiz) - Willian, Oscar, Salah - Ba (Eto'o)
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, Alonso - Colback, Cattermole - Johnson, Larsson, Borini - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC34245593:4277
2.Chelsea FC34236566:2475
3.Manchester City33225688:3471
4.Arsenal FC34207759:4167
5.Everton FC34199655:3466
6.Tottenham Hotspur341861048:4860
7.Manchester United331761056:3857
8.Southampton FC341391250:4548
9.Newcastle United341441638:5246
10.Stoke City3411101338:4843
11.Crystal Palace341241827:4140
12.West Ham United341071738:4737
13.Hull City331061734:4036
14.Aston Villa33971735:4934
15.Swansea City34891745:5033
16.West Bromwich Albion336151240:5133
17.Norwich City34881826:5332
18.Fulham FC34932234:7430
19.Cardiff City34781930:6429
20.Sunderland AFC33681931:5626

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2577)

Přidat komentář
Tuxedo

1. pre vyhru Chelsea

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aky nezvyk tolko palcov

Reagovat
Ritchie

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham dnes vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebude hrát Bentaleb, tak prohrajou.

Reagovat
niflheim

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhrá, ale i kdyby jo, tak třeba fantomase to asi nasere víc než mě

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Mistr

Reagovat
minoLFC

Sundęrland, Sunderland, Sunderland, Sunderland.....

Reagovat
smazaný uživatel

ęch

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak muizes fandit arsenalu a liverpoolu zaroven, jsou to rivalove

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú, aspoň v pravom zmysle slova nie. A ja Liverpoolu nefandím, len im prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou to rivalove? tak to čau.

Reagovat
smazaný uživatel

čau, dobrý pokec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
Wat

Je to hovado.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

je sympatické že chelsea se pokouší hrát dál a dál i když je druhá tento styl je skvělý a fc chelsea má pořádnou budoucnost to garantuji i když ji nemusím

Reagovat
ElectrickMann

týýý vole, novej šášula

Reagovat
minoLFC

mi slza ukapla

Reagovat
mickey mouse

Zajímavá myšlenka.

Reagovat
livefan

Proc je Schurrle na obrazku, kdyz neni ani v predpokladany sestave?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Poprosil bych PJ aby mi smazal tu vcerejsi komedii. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
M0rb1D4S

Jen ať to tady zůstane. Ať víš, že už nemáš chlastat a přitom lézt na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

"chlastat"

Reagovat
fajdax

To je jak s Facebookem. Vždyčky si říkám že na něj nebudu lézt a stejně tam vždycky du a pak se ráno chytám za hlavu...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://blog.paddypower.com/wp-content/uploads/2014/04/blog_nev-efc-mufcXI-v2.jpg

Southallova kombinovana jedenactka EFC a ManU nema chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

iná formácia a namiesto Barryho Mata a namiesto Lukakua Robin.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda, McCarthy > Carrick... to teda neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne, strasne dulezitej, mozna az nejdulezitejsi clanek celeho tymu. Krasne to bylo videt i ve stredu, zacalo to fungovat, az kdyz prisel na hriste. Pokud odstrani nektery chybicky ze svoji hry v defenzivni cinnosti a az postupne ziska takovy sebevedomi, ze se nebude chodit bat vpredu chodit do zakonceni, bude fantastickym hracem.

Nejsem si sice uplne jistej, jak Carrick v tech uplne poslednich zapasech hral, ale celkove urcite musi byt letos McCarthy lepsim hracem.

Reagovat
vodka

"urcite" ty vole, fakt trochu soudnosti

Reagovat
cristiano.K.

víš na koho reaguješ,že jo?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, celkem dlouho jsem vas nevidel hrat, takze se mozna pletu a Carrick svoje vykony posunul zpatky nahoru. Ale McCarthy hraje uzasne, konzistentne podava supr vykony. Podle me je naprosto obhajitelny, ze by hral v tymu pred Carrickem.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi hrac ako Carrick to samozrejme nie je zatial, ale v tejto sezone preco nie..

Reagovat
vodka

uff... McCarthy je součást fungujícího celku, Carrick bohužel ne, sice jo, jeho výkony ideální nebyly, ale pořád je to náš jednoznačně nejlepší záložník, kterého hra navíc dost závisí i na hře spoluhráčů. Pokud má komu přihrávat, tak předvede podobný výkon jako proti Bayernu, kde kraloval. Pokud mu hráči stojí, tak to dává dozadu, protože mu až tak nic jiného nezbývá. McCarthy bych ale řekl, že je ještě větší posouvač.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tebou suhlasim v tomto, ale pri tejto sezone proste vela ludi nebude pozerat na taketo objektivne priciny ako ty, este naviac ked sa stale len spomina aku maju United tragicku zalohu a McCarthy hraje dobre a ide to aj Evertonu, takze myslim, ze väcsina ludi by ho uprednostnila pred Carrickom

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze je vetsi posouvac. Ono to dost prameni z celeho naseho systemu kolem kratkych prihravek, takze u nas prihravaji vicemene vsici hodne a je to dost o posouvani, jeho prace je distribuovat balony smerem k vlastni k te protejsi brane, vzdycky dost na jistotu, ale zapojuje do toho i dost prihravek vpred, nejaka kreativita tam je, ale od toho tam primarne jsou jini. Tu roli Carricka u nas primo nemame, nejbliz ji pak je ale rozhodne Barry, McCarthy se postupne behem sezony posouva vic od druheho zatazeneho DM/CM vic smerem az k box-to-box CM, ktereho ma jednoznacne potencial hrat a mohl by potencialne byt i dost golovy. Carricka s McCarthym nejde uplne srovnavat, kazdy plni docela odlisnou roli. McCarthy je porad hlavne nahrada za Fellainiho a tu roli, kterou u nas Fellaini na zacatku sezony Felli hral, McCarthy plni o dost lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Mata?

Reagovat
smazaný uživatel

v inej formácii, samozrejme. Barkley do stredu a Mata vyššie.

Reagovat
Usty

Hm, jde mi spíš o to, že Mata je letos jedno velký zklamání..

Reagovat
smazaný uživatel

Ciste strelecky letos Lukaku > RvP, Barry ma taky uzasnou sezonu, to kdyz uz, tak Matu misto Mirallase. Jinak se ale ani neda rict, ze by zase byl nejak daleko od reality.

Reagovat
Carrick

Hm, pěkně si pohonil ego.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

A sranda je, ze nahradnym stoperom by nebol Vidic, Ferdinand ci Jones ale Stones

Reagovat
vodka

a náhradním útočníkem Naismith, náhradním záložníkem Osman a náhradní křídlo Oviedo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a hlavne cena tých hráčov Evertonu je nevycislitelná... pod 30 milionov by nesiel asi ani jeden. No mozno Distin, predsa len uz je starsi, ale pod 20 by nesiel ani ten.

Reagovat
vodka

lol, stačí golman a dál se člověk nemusí ani dívat.

Reagovat
Carrick

vole, Howard je jinde

Reagovat
Usty

přehánět to nemusíš, Howard je letos absolutní špička

Reagovat
vodka

DDG je podle mě nejlepší v lize, jednoznačně nejlepší hráč MU letos a nevybavuju si žádnou chybu. až za ním je Marshall s Howardem, kteří mají sezony taky skvělé.

Reagovat
cristiano.K.

http://www.youtube.com/watch?v=rJqlyz3s-4U sice v poháru,ale nejzábavnější

Reagovat
vodka

myslel sem v lize samozřejmě každopádně toto je snad jediný fail za celou sezonu i s pohárama.

Reagovat
vodka

a počet zákroků "navíc" je taky docela ucházející.

Reagovat
Carrick

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Nejlepší hráč MU bejt může (s Rooneym teda..), ale to z něj nejlepšího gólmana nedělá.. pro mě je až za Howardem, ale je možný, že je to fifty fifty a jen jsem Howarda viděl víckrát než De Geu..

Reagovat
vodka

Rooney měl o něco slabší úplný začátek sezony, DDG držel jediný konzistentí výkonnost celou sezonu na úplné špičce. Klidně bych se i vsadil, že bude v nejlepší 11 roku.

Reagovat
cristiano.K.

ještě o té sázce popřemýšlím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tohle beru a rozhodne De Gea patri k te nejlepsi spicce, ale rozhodne bych netvrdil, ze Howard je vykonove az za nim, to je proste vec nazoru a oba dva letos patri k te nejlepsi spicce.

Kdyz se na to divas z pohledu fanouska MUFC, tak je jasny, ze tech hracu EFC by v nejake podobobne jedenactce moc nebylo, jako to je tady v pripade, kdyz to tvoril velky Evertonian. To je uplne stejne, jako kdyby tohle tvoril treba s LFC, tam by taky dal jen Suareze, mozna se Sturridgem a taky by to bylo obhajitelny - stejne jako, ze z pohledu LFC by tam byl jen Baines s Colemanem a to by tam jeste nekteri radi dali Flanagana...

Reagovat
vodka

ale šak já to beru víceméně jako vtípek, počítám, že Rooney je tam taky jenom proto, že za EFC hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

No, on to tam prave uvadi docela vazne, ale je mi jasny, ze to jinak asi brat druhej tabor nemuze.

Reagovat
cristiano.K.

přesně, Howard je tam nejmenší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

„Vieme, že sú kluby, ktoré majú veľký hráčsky potenciál, ale ich spolupráca viazne,“ povedal športový psychológ Tomáš Gurský pre denník Šport. Existujú podľa neho štyri základné podmienky vytvárajúce chémiu v športovom kolektíve - tímová identita, atmosféra v mužstve, spoločný cieľ a schopnosť spolupracovať. Nič z toho si za peniaze nekúpite, len kvalitných jednotlivcov. Ostatné musíte vytvoriť.

Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/7171411/futbalovy-titul-si-sejkovia-vzdy-nekupia.html#ixzz2zJxshtbC

Reagovat
Deywid

Heh..Chelsea splňa všetky 4 podmienky + má aj peniaze

Reagovat
vladis271

konečne na mňa zareagoval niekto. Aspoň vysvetlím ,prečo som v poslednej dobe tak strašne otravný. Ak si spomínate bol som v podobnom mode aj na Vianoce. K pointe, táto sezona je ako sen. Sen, ktorý sa môže razom premeniť na nočnú moru. Ak by sme súperili s Arsenalom, tak by som určite bol kľudnejší. Ak by to nevyšlo, tak poviem fajn, hráte pekný futbal, máte sympatickú klubovú filozofiu, zaslúžite si to. Ale predstava, že mi rozprávku prekazí Chelsea s Mourinhom na lavičke? To ma vytáča do nepríčetnosti. Klub, čo kúpi Salaha a Williana prakticky len preto, aby sme ich nemali my. A ešte hrajú nejakú defenzívnu holomajznu, no to ma poser. Ja si myslím, že väčšina scouserov to cíti podobne, nolen ja mám úchylku a prezentujem sa s tým.

Hlavne by to bola úžasná reklama pre ligu. Každý tím (nezáleží na toom kde skončil túto sezonu) by mohol začať veriť na rozprávky. Mohol by si povedať, who cares, podme to vyhrať. Martinez by toho mohol byť schopný.

Výhra CFC by im ukázala len jednu vec. Ak máš prachy, máš všetko, ak ich nemáš, máš smolu. A kludne si teraz zablvajte.

Reagovat
Arbiter

Nic proti, ale Williana jsme vyfoukli Tottenhamu, ne vám. A Salaha jste si prosrali sami svou nečinnosti, kdy jste vyjednávali přes půl roku a nic jste nedojednali. Toho jsme navíc nekoupili proto, abyste ho neměli vy, ale proto, že nám to vynahradilo odchod Maty. Dál se k tvému výplodu, kdo by měl či neměl vyhrát ligu, nehodlám vyjadřovat...

Reagovat
vladis271

v pohode, ja som len chcel osvetliť situáciu. Veľa ľudí ma tu pozná v poslednej dobe ako v pohode týpka, čo zrazu "uletel". A len som chcel osvetliť dôvod prečo sa tak stalo.

Reagovat
Arbiter

ses zbláznil, no... To je toho. Také bych se zbláznil, kdybych po X letech byla Chelsea v boji o titul. Jen bych se asi nezbláznil tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

v poslednej dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj ja ta mam rad

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

vylezte mi na hrb, idem si zabehať.

Reagovat
smazaný uživatel

to by si toho moc nenabehal...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
vladis271

a nikomu nevnucujem to komu má v závere fandiť, to je tiež jeden z mýtov, ktoré si nezakladajú na realite.

Niektorí vytýajú mufanom, že vám fandia, ja nie, ani raz som im to nevyčítal, lebo to chápem a bol by som rovnaký.

Reagovat
spider_8

V tom posledním odstavci sis hezky popřel to, co si napsal nahoře.

Reagovat
vladis271

nepoprel. Rivalita niektoré veci neprekusne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v princípe súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě zase asi nikdo nevysvětlil, že se ve fotbale musí i bránit. Útok možná má Liverpool super, ale defensiva je k zblití. Stejně jako většina tvých příspěvků plných masturbace nad Liverpoolem. Kdyby tam nehrál ten váš plešatej pologramotnej neandrtálec, tak jim stejně půlka Slováků nefandí a my bychom byli ušetřeni asi nejdebilnějšího fanklubu na EF.

Reagovat
afc

Cukotka nema ziadne peniaze...

Reagovat
niflheim

Mufani, co říkáte na to, že by Wazza měl hrát? Nějaká ta šance na ten čtvrtý flek ještě je, ale podle mě by to bylo zbytečné.

Reagovat
vodka

ani by nemusel, sice to neuvidím, protože budu pryč, ale chtěl bych vidět sestavu¨

Carrick - Fletch

LAV/Nani - Mata, Kagawa

Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nani♥

Reagovat
smazaný uživatel

a Javiera sme uz odpisali teda definitivne aj my?

Reagovat
niflheim

Já si fakt nedokážu představit, že by zůstal. Zvláště po letošní sezóně. To spíše začnou dostávat šance Wilson/Keane/Henriquez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fajdax

Jaké že šance?

Reagovat
niflheim

Fest.

Reagovat
smazaný uživatel

WOW neznám hezčí fotbalistku!

http://www.youtube.com/watch?v=gE4spfDnEHQ

Reagovat
SunFells

Chrochtka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťanda

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Trochu paní Řepková

Reagovat
kvasha16

pjekná

Reagovat
Pospovič

Alex Morgan

Reagovat
cetto

Trochu OT:

Aktuálně vlastníme doma 3 kočky - 2 standartní a jednu šlěchtěnou. Mezi sebou moc dobře nevychází a nechat je o samotě v pokoji obvykle znamená velkou bitku. Aktuálně si nicméně plánujeme pořídit psa - konkrétně knírače středního. Na internetu jsem se dočetl, že s kočkama vychází dobře, když s něma vyrůstá. My ovšem nechceme štěně, chceme už dospělého. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím nemá někdo nějaké zkušenosti a jestli je vůbec dobrý nápad, si ho ke kočkám pořizovat - počítáme s tím, že kočky na nho budou prskat a budou utíkat pryč, spíš se bojíme, aby je třeba nezakousl.

Děkuji za odpověd

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Trochu?

Reagovat
Whitemedia

co já všechno na tom ef nenajdu

Reagovat
cetto

Moc nechápu dosavadní odpovědi, ale oukej

Reagovat
cristiano.K.

vtípek?

Reagovat
cetto

proč?

Reagovat
cristiano.K.

ok, tak je to vážný, promin

Reagovat
cetto

Ale fakt absolutně nemám ponětí, co se na tom všem nezdá. Jestli to tu nepatří? Však je tam OT a řešil jsem zde už milion věcí od bakalářky, přes výběr dovolené až po ideální trenink ve fitku. A pokud se někomu zdá obsah toho dotazu hloupý? Tak se omlouvám, že jsem nikdy psa neměl, ani nikdo z rodiny a ani nemám žádné známé, kteří mají psa, takže fakt netuším, jaký je jejich vztah ke kočkám..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je zbavit se všech dementních zvířátek, zbavit se svých mindráků a začít vycházet s lidma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Tak zaprvý ty "dementní zvířátka" nejsou moje, ale mamky, která bydlí sama na druhý straně republiky a zadruhý by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že jsem zamindrákovanej a nevycházím s lidma

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nejmenoval tebe, mělo to být všeobecně řečeno...ale jestli jde o mámu - tak jí řekni ať se zbaví všech dementních zvířátek, zbaví se svých mindráků a začne se kamarádit s lidmi

Reagovat
cetto

tve máma je v důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se dá pochopit

Reagovat
CHONG

Dementních zvířat, zase přišel jeden "pán tvorstva", není upřímnější lásky než té, které se ti dostane od psa, o kterého se od malička staráš.

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou tak bych se zbavil těchto dementních názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

zvířátkomrdi jsou nasraný? Vlastnictví zvířete pro ukojení svých neuspokojených citů je jedna z největších urážek přírody. Bohužel dost velká část populace má prostě ony narušené city, takže je to bohužel úplně normální držet otročit zvířata kvůli vlastní demenci. Jinak jsou miláčci jen z jediného prostého důvodu - neřeknou ti že jsi dement jako to dělají lidi. PRostě někdo holt nezapad, tak se kamarádí se zvířaty která mu tu krutou pravdu neřeknou.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá tvrdit snad jen o lidech, kteří mají doma 20 koček apod. Ne o někom, kdo má doma 1-2 zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký je v tom rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ? Nemá cenu o tom diskutovat, když na to máme úplně jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To že je potřeba vlastnit zvíře kvůli citovým účelům je citová deprivace není názor ale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli určitým citovým účelům samozřejmě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole....

Reagovat
smazaný uživatel

Knírače doma mám, ale s kočkama se moc nemusí, tím spíš, že chceš staršího psa. Kdyby to bylo štěně, tak by si zvykl.

Reagovat
cetto

Já preferuju staršího psa, jelikož jsem se dočetl, že často bývá problém co se týká výchovy a socializace, pokud ti lidé nemají se psy zkušenosti

Reagovat
SunFells

Bál bych se spíš o toho psa než o ten gyros.

Reagovat
cetto

Ty kočky váží dohromady 10kg, což je o polovinu mín, než knírač, kterýho mám vyhlýdnutýho...

Reagovat
JarousFCB

což neznamená, že mu nezatnou dráp do oka

Reagovat
cetto

Ale to je jen v případě, že ten pes bude dorážet, nebo bude tu kočku nějak otravovat .) a na to právě směřoval můj původní dotaz - zda se budou ignorovat, a nebo po sobě nějak půjdou

Reagovat
vodka

heh, kocour co u nás pobíhá po dvoře se teda psů nebojí, minule přišla návštěva se psem, čokl po něm vyběhl, kocur se zastavil, vydal ze sebe "kch" a začal mávat prackou. čokl v šoku taky zostal hledět, nakonec to uhráli na remízu a oba se vrátili na svoje místa. ten kocour se ale nebojí ničeho, i když leží na příjezdové cestě, tak autu/kolu prostě neuhne. překračování ho na rohožce před dveřama je taky běžné. když do něho kopneš, tak se akorát otráveně podívá a poodejde o 2 metry.

Reagovat
cetto

Jo tak to je přesně jak naše kočky. Ničeho se nebojí, jsou drzé a furt chodí domů celý porvaný. Ale furt si říkám, že snad pokud uvidí psa, tak utečou a časem se nějak naučí se tolerovat

Reagovat
JarousFCB

Náš kočičák tasil drápy, když ho kámošův pes neškodně očuchával... nebezpečí hrozí i od koček vůči psům. Teda tento konkrétní pes jen hleděl, bo ten by neublížil ani mouše, ale zase sestřenky pes jak vidí kočku tak ji hned zakousne. Je to docela risk... ale zase pratetě(kočičí žena) se jednou zželelo starého opuštěného voříška a ten si zvykl na devět koček a kočky na něj...

Reagovat
cetto

Zajímavé Naše kočky zatím psa nikdy neviděly a je fakt, že mezi sebou jsou docela dost agresivní. Knírači, co jsem se dočetl, bývají obecně docela temperamentní, ač k člověku přátelští. Ideální by bylo to odzkoušet, ale to bohužel nejde no..

Reagovat
SunFells

No právě, než se pes uvede do pohybu, tak kočka, která je obratná, je už v bezpečí. Navíc psi jsou dobráci, kočky jsou kurvy drápavé.

Reagovat
cetto

Tak snad není pes taková panenka, aby mu ublížil drápek 5x lehčí a menší kočky

Reagovat
CHONG

Ty to nemáš lehké, problém za problémem

Reagovat
cetto

Nemám žádný problémy, jen se rád ptám na ef na věci, na který neznám odpověd, páč se tu vždycky v bandě dementů najde někdo, kdo je schopen mi normálně odpovědět

Reagovat
Carrick

Pokud vím, tak slušně odpovím nebo vůbec nereaguju. Taky nechápu ty vychlamance, proč mají tu potřebu.

Reagovat
cetto

Reagovat
CHONG

Já to nemyslím zle, ale ty jsi chodící problém, ženské, hubnutí, bakalářka, zvířata...

Reagovat
cetto

Ale tak nic z toho nevnímám jako problém Každý má v životě miliony otázek, někdo si je nechá pro sebe, někdo hledá na internetu do aleluja - já se zeptám na ef

Reagovat
CHONG

Však já jsem to nemyslel jako nějaké invektivum vůči tobě, jenom mě pobavilo, co všechno řešíš na EF.

Reagovat
cetto

Jo já to pochopil Já jsem na netu našel pár článků na tohle téma, ale všude to vztahovali ke štěnatům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

cokla hodit do gulase, kocky nasekat do salamu

Reagovat
Chazy

"standartní kočka" je super pojem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kolesa útočí ze záhrobí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct ale Schurrle mi vzhledově připomíná Fletchera z úček

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nejaky sympatav v Chelsea teda

Reagovat
smazaný uživatel

co ti vadi na Cechovi, Cahhilovi, Azpimu nebo Lampardovi? Hazard je taky v pohodě, Demba...

Reagovat
Usty

spíš Conana

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle je úplný annoying orange.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Özil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že scumderland dneska nebude představovat větší problém.

Reagovat
Nikikrew

Dal som na Cardiff 1, tak nech sa snazia

Reagovat
Carrick

Nevím, jestli se to neřešilo už pod článkem, ale nechápu, proč v nominaci na hráče roku chybí Cahill. Jaké výkony by měl ještě předvádět, aby se tam dostal? Hraje úžasně.

Reagovat
Usty

Kór, když je tam Silva... třeba i Coleman by si nominaci zasloužil, možná víc než Lallana (to asi i Jay).

Reagovat
smazaný uživatel

tak obecně obránci to mají těžké..většinu ocenění získají ofenzivní hráči. Ale souhlasim, jhraje luxusně, skála

Reagovat
spider_8

Obránci to mají v těhle soutěžích těžký

Reagovat
niflheim

100. za DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=o2N3lWFDxpQ

Keď sa na to človek pozerá takto, tak tá naša hra s Mesutom vyzerá nádherne... až na to zakončenie.

Reagovat
ElectrickMann

s ním je ta útočná fáze prostě jinde, snad už zítra půjde na hřiště aspoň z lavičky... a to zakončení, to je bííída

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

To zakončení je tragédie

Reagovat
SunFells

Ten Giroud proti Evertonu mě vždycky dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na fotce Kováč?

Reagovat
Jan Horáček

Toho pána na fotce by raději neměli ukazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Chelsea v posledních sedmi zápasech na Stamford Bridge

• Chelsea 2 – 0 PSG

• Chelsea 3 – 0 Stoke

• Chelsea 6 – 0 Arsenal

• Chelsea 2 – 0 Galatasaray

• Chelsea 4 – 0 Tottenham

• Chelsea 1 – 0 Everton

• Chelsea 3 – 0 Newcastle

tak dnes snad aspon 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Sunderland gol za 2 kurz sa uplne pyta.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Fabio to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

V 90+4 vystřelí remízu.

Reagovat
EL Gringo

*výhru

Reagovat
niflheim

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pre stratu Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Už máte strach co? Zápas sezony se blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dnešná strata CFC by znamenala, že by sme mali jednu ruku na pohári. Až ma mrazí, ked si predstavím ako by to mohlo byť blízko.

Reagovat
Usty

tohle je vážně roztomilý

Reagovat
vladis271

neni. Ja považujem zápasy ss tímami bojujúcimi o záchranu za extrémne náročné. Bojím sa Norwichu. Nie som ako niektorí od vás, čo to považujú za isté body.

Reagovat
Usty

Chelsea klidně může rupnout poslední kolo v Cardiffu, ale doma se Sunderlandem neztratíme, tím jsem si jistej.

Tou roztomilostí ale reaguju stejně spíš jenom na tebe než na eventuální ztrátu Chelsea dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bych fakt spíš věřil dnešní ztrátě než ztráty v posledním kole, kdy by se rozhodovalo jestli je titul náš nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Tottenham - Lloris, Naughton, Kaboul, Fryers, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane

Fulham - Stockdale; Heitinga, Amorebieta, Hangeland, Riise; Kvist, Sidwell, Parker; Dejagah, Rodallega, Kačaniklić

Obrana Spurs mimořádně směšná... a to jsem do nich dnes vkládal naděje..

Reagovat
smazaný uživatel

toto by bolo vhodné na x2, či?

Reagovat
Error

Neporadím, pořád zaujatě věřím v jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis myslel, že by to bylo s Chirichesem lepší, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fryers znova na CB, Chadli znova na CM? Ale hezky, ze hraje Kane.

Heitinga na RB, mela by byt sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že Sandro by klidně mohl hrát místo Chadliho, ale Sherwood ho nedá ani na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejaky rozumny duvody pro to jsou nebo to proste pochopit nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

O žádných rozumných nevím Měl být snad zraněný, ale je na fotkách z tréninku a navíc před chvíli napsal na twitter, že zraněný není.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on je fakt true gooner

Reagovat
smazaný uživatel

já už delší dobu těm "zraněním" našich hráčů nevěřím, kdo ví, jestli je třeba Lamela vůbec zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

S ním je to taky dost divné. Tim na jedné tiskovce řekl, že už letos Lamela hrát nebude, ale že by mistrovství světa stihnout mohl Akorát nechápu pro koho by momentální stav byl výhodný. Lamela tím ztrácí hodnotu a i to MS je pro něho v ohrožení. Dokud je ve vedení Levy, tak si takhle přestup taky neytrucuje.

Reagovat
Usty

'Pokud vím, tak Heitinga na RB poslední dobou hraje pravidělně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ten martinez

Reagovat
kiwwi

200. pre vyhru Man United na Goodison Parku

Reagovat
afc

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Ollieho Girouda a jeho prvý a posledný hetrik zajtra proti Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

a výhru 4:3 Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokojne aj v 16:9.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

posledný hetrik ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nečakám, že dá ešte jeden v zvyšných 4 zápasoch a potom predsa ide do PSG.

Reagovat
kvasha16

co by tam robil?

Reagovat
niflheim

Vlasy Ibrovi.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Nene, ten hatrick si necha predsa na 17.5

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som radsej na kohutov nepodal mam pocit ze Fulham to ukope

a dufam v zajtrajsiu vyhru Reds im nejde ten titul nepriat ked sme to uz my posrali

Reagovat
Usty

Chelsea vyhraje, aniž by dostala gól - 1,72. Darovaný

Reagovat
fajdax

U koho?

Reagovat
Usty

bwin. jestli to vypisujou i jinde, bude to ještě vyšší

Reagovat
afc

To uz skor,ze da Sunderland gol za 2 kurz.Sa museli zblaznit vo fortune.

Reagovat
tomasinho

Fabio, Fabio, Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

to už Brown da skôr gól

Reagovat
Usty

mně přijde ještě dost nízkej, teda

Reagovat
afc

A kolko by si tam akoze chcel?Ved je to tim z PL a dali 2 na City,jeden na ES a Anfielde.Za ten kurz sa to proste oplati risknut.

Reagovat
Usty

2 je kurs téměř jakože 50/50... a když se na SB neprosadilo 9 týmů v řadě a to tu bylo PSG, Galatasaray, Arsenal, Tottenham nebo Everton, je to úsměvej kurs

Reagovat
Usty

btw, z posledních 9 zápasů na SB se trefili hráči Sunderlandu 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

když to řekneš takhle, tak to zní líp, než že z posledních 3 zápasů na SB se trefili 3x

a hlavně to není vůbec směrodatné, vás i je řídil někdo jiný, byli v jiné pozici než teď, kdy nutně musí zabrat, pokud chtějí ještě vůbec doufat v záchranu atd.

Reagovat
Usty

z posledních tří se trefili 2x ale whatever, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, nějak jsme se v tom ztratili, teď koukám výsledky posledních zápasů na SM

07.04.2013 Chelsea FC - Sunderland AFC 2:1

14.01.2012 Chelsea FC - Sunderland AFC 1:0

14.11.2010 Chelsea FC - Sunderland AFC 0:3

16.01.2010 Chelsea FC - Sunderland AFC 7:2

...

tak co to tady meleme?

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda dost málo a rozhodně bych si na to nevsadil

Reagovat
Usty

13 hodin a 42 minut.

Reagovat
aragorn

každá serie musí jednou končit

Reagovat
afc

Reagovat
Usty

možná jednou padneme na kolena... možná jednou složíme zbráně... možná naše série jednou skončí... ale dnes to nebude!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Usty

jn, bwin jsou mrdky... ale i tak to za to stálo

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze nekdo vsadit takovou pitomost?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
masly008

uběhlo 20 minut zápasu tott a ani jeden koment k němu.jde vidět že je to tým který fakt někoho zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, že hovoríš, aj by som zabudol.

Reagovat
masly008

fans tott musí být nadšení že jediné komenty tady dali fans arsenalu

Reagovat
feministka

Strašně mě to sere !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Ono staci, ze to komentuje Owen

Reagovat
niflheim

Já to poslouchám na talksportu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se máme cítit špatně, že nejsme tak moc mainstreamový klub s davy fanoušků a už vůbec ne v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

zavidim

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je strašně nezajímavý tým.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Sid the kid

Reagovat
niflheim

Gecov

Reagovat
smazaný uživatel

0-0... idem si naložiť jedlo... 1-1

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Já se šel vysrat, takže z toho mám taky hovno.

Reagovat
niflheim

TMI, ale jde tam o ten inside

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to teda bon appetit. Ja som mal bravčové s hubami.

Reagovat
niflheim

Hmm, já jen donášku čínských nudlí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecnej nahodak ten Sidwell, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš naše obrana

Reagovat
kiwwi

vyborna narazacka s Fryersom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Kaboul s Dawsonem to jsou fakt kapitáni jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

V ty obrane Spurs fakt vidim pro Fulham potencial. Jenze ja zas nevim, jestli jim ten sestup kvuli cistce nemam fakt prat. Na druhou stranu by se pod Magathem asi nejaka cistka fakt cekat nedala, spis naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se někoho z villans zeptat na Clarka? Villu moc nesleduji, ale Ciaran byl podle mě výborný hráč a teď ho vubec nevídám. Je skleněnej nebo se zhoršil?

Reagovat
REPLIKATOR

Kde najdu fajdaxovu včerejší komedii?

Reagovat
Side

Nocerino

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 3 zápasy, 3 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 3x v základu, 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado na to potreboval pol sezóny, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No, skoro jo..On se rozstřílí příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEE, 3. zápas, 3. gól, je to pán

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega

Reagovat
hefy

Rodallega červená - napadení.

Reagovat
smazaný uživatel

on tam dá Karagounisa...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
papos182

Ta Wengerova hlava na Ozilove rameni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

so funny

Reagovat
smazaný uživatel

creepy wanker in background

Reagovat
JIMMY-PO

ten Eriksen sa paradne rozohral, toho trba udržať a postaviť tím okolo neho..je az smiesne ze stal len nejakych 12 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

QPR

Reagovat
kvasha16

nech ostanu tam kde su

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Sidwell klasik. Ti je tak tupa zrzava palice, boze...

Reagovat
smazaný uživatel

To*

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak, Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

ten už rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

trošku ot: Dala FA někdy takový posun zápasu nebo přesun jako teď Atleticu nebo Realu?

Reagovat
fajdax

Nám ho třeba dala zrovna tenhle víkend...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=_JpqW02EcgA včera bylo červené vínečko?

Reagovat
fajdax

Pivečka byly. Vínečko už moc nepiju, sem s toho vždycky úplně dojebanej ráno.

Reagovat
niflheim

Já víno nepiju od té doby, co mi nesedlo na firemním večírku

Reagovat
kvasha16

... ale nie je to troska blbost odsudit nejaky konkretny chlast po jednej nepodarenej akcii? vino neni zle, ina vec by bola kebyze ti je po nom opakovane zle ako tuna fajdaxovi

Reagovat
niflheim

Tak skákat přes křoví, rozřezat si ruku, objímat šéfa a říkat mu, jak ho mám rád... plus pár dalších věcí, o kterých radši bubu mlčet ... ne, víno se odkládá na neurčito

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ok, to beriem ako dovod

Reagovat
fajdax

Pivečka prokládaný zelenou popřípadě kapitánem nebo nějakou whisky

Reagovat
CHONG

Pivečka prokládané borovičkou nebo hruškovicí a vše zakončené ginem s tonikem

Reagovat
fajdax

Hnusnější chlast než Gin neznám.

Reagovat
CHONG

Tak není to pití pro každého, to uznávám, ale já si ho oblíbil.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

S tonicem, nebo citrónovym Schweppesem je to super.

Reagovat
CHONG

Reagovat
niflheim

Pivo, medovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nezažil si Grantovu yes/no tiskovku? To bylo, když byl naprosto nesmyslně přesunutej zápas Chelsea do tejdne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě jde spíše o to, že teď čtu, že by Chelsea ocenila stejnou pomoc jakou teď dostalo Atletico nebo Real a zdálo se mi to divné, protože se občas přesouvají zápasy

Reagovat
vladis271

ale nie v Anglicku a za tejto situácie. Bolo by bezprecedentné presunúť to na piatok.

Reagovat
Arbiter

ale prd bezprecedentní... Jen to nebylo výhodné pro TV společností prý, že už v tu dobu na pátek něco měli.

Reagovat
Arbiter

no FA se řídí tím, co si řeknou televizní stanice, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je bůh

Reagovat
fajdax

Eriksen>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 5 kol vždycky aspoň 4 góly na zápas, že by naše zápasy byly zase divácky atraktivní?

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Various sources close to Stamford Bridge saying Van Ginkel will start for Chelsea tonight #CFC

aj ked tomu neverim, ale bolo by pekne keby naskocil z lavky aspon na par minut

Reagovat
fajdax

Vůbec tomu nevěřím, ale kdyby tam naskočil za rozhodnutýho stavu na pár minut, tak by sem se vůbec nezlobil

Reagovat
Godwinson

To by bylo supr.

Reagovat
Error

No super, a teď hodinu a půl čekat na sestavu.

Trochu by to ale přiživilo teorii o Luizovi na RB proti Atléticu, kdyby se dnes rozhodl pošetřit Lamparda.

Reagovat
Miguel19

No v základu určitě nebude

Reagovat
Error

S klidem bych mu 60 minut dal. Nastoupení na posledních 5 minut by bylo spíš symbolické, než že by pro něj mělo nějaký efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz na RB = Shaw do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám furt, že příští sezonu bude naše áčková záloha Ginkel,Matič Oni si neskutečně sednou. Tak snad to dneska uvidím aspoň pár minut.

Reagovat
Arbiter

hmm... to nevím. Oba jsou spíš defenzivnějšího ražení...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to není pravda, Ginkel hrával i AMko...

Reagovat
Arbiter

Ono AM ti zahraje i Luiz. Van Ginkela jsme si primárně pořizovali na defenzivnější pozici a tam je jeho síla.

Reagovat
Godwinson

Podle mě by to byl dokonalý střed :)

Reagovat
Arbiter

jsou si herně strašně podobní mi přijde

Reagovat
kvasha16

MvG neni behavejsi typ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ginkel mi nepřijde defenzivnější jak Lampard a rozhodně a z toho zbytku je pak nejofenzivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je dobře, ne? hráči, kteří neumí bránit jsou přece nepotřební

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, co od nich očekáváš

Já od pivotů očekávám především spolehlivou hru dozadu a kreativitu. To jsou dvě klíčové vlastnosti. Zasad si do toho, co chceš - schopnost vysunout křídlo, posílat kolmé přihrávky, schopnost kombinovat s ofenzivními hráči, neztrácet míče. A v tomhle mi přijdou jako výborná dvojice.

Golovost jde tady stranou, stejně jako nějaké náběhy do šestnáctky, to očekávám od té čtyřky vepředu+krajních beků.

Tohle je problém třeba Ramirese, který sice ty goly dá, naběhá toho kvanta, ale v záloze udělá hovno co se týče kreativity a občas udělá nějakou zbrklost, kterou musí hasit on nebo obrana, což jeho schopnosti dost devalvuje. Stejně tak Lampard, který prostě na pivota nepatří.

Koho by sis tam představoval, aby to byla dvojice, o které tohle neřekneš?

Reagovat
Arbiter

ideál je pro mě Matić - Rami. Ramires nemá letos nejlepší sezón, ale přesto umí hrát skvěle. Věřím, že v příští sezóně se to postaví právě na této dvojici a budeme ve středu dominovat.

Reagovat
kvasha16

doteraz sme si mysleli ze Rami je dobry na silnych superov, ale to sme fakt len branili, tuto sezonu sme ale parkrat hrali na lepsie timy Matic-Luiz a ako to dopadlo?

Reagovat
blade115

Ramires ne, ten ať táhne někam hodně daleko. Plně zastupuje místo Bosingwy nebo Maloudy...

Reagovat
smazaný uživatel

If we were to ever play Barcelona, this is what it would be like, only they'd be 2-0 up by now #AVFC

Reagovat
I am Mancunian

daehli ♥

Reagovat
mithro

to bol z nasej strany uzasny krok, vobec ho pustat do Molde. A Joyce sa bal, ze je moc maly nato aby mohol hrat proti U21 hracom

Reagovat
I am Mancunian

ja tomu tiez nerozumiem, ten chalan ma ohromny talent, tam uz nebude ziadne predkupne pravo ?

Reagovat
mithro

nie.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to vážně?

Reagovat
Godwinson

Daehli je ale zajímavý hráč. Jsem zvědavý, kde skončí.

Reagovat
mithro

mutch ma dnes zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan sakra..

Reagovat
Godwinson

Ten Gunnarsson teď při pohledu na lavičku vypadal jako Fimmel :)

Reagovat
tomasinho

Co to Pardew postavil za paskvil?

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
I am Mancunian

cardiff

Reagovat
Godwinson

Arnautović Neskutečný zmrd.

Reagovat
Tomekcz

webb od ty doby co bere prachy od cukotkz a loserpoolu to piska jak ko.ot

Reagovat
mithro

taka penalta

Reagovat
mithro

taka penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautoviiiič

Snad dneska Stoke definitivně odepíše Cardiff, to už ať se radši zachrání Fulham, než oni.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak Stevenko zpět k nám

Reagovat
rickroll

COME ON STOKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta pro Stoke sice trochu prisnejsi, ale Cardiff je stejne strasne marny..

Reagovat
niflheim

Penalta do šatny nasere.

Reagovat
Godwinson

Jejich hra nemá hlavu a patu.

Reagovat
Godwinson

na billla

Reagovat
kiwwi

buzerantske Stoke...chlapi jak hora, rozdavat vedia, ale ked pride na nich, tak sa zlozia jak deti a placu horsie jak Barceloncania...neskutocne

Reagovat
REPLIKATOR

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Ještě nedávno jsi tady lezl trávníkářům do prdele.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Cardiff

Reagovat
Chazy

Sparky je bůh, Arnie je bůh, Stoke je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Však fakt herně bavěj mě aspoň dost. A on je nehorázně nadanej hráč na tak malej tým.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

To není bandwagon fandím Sparkymu všude, jen v QPR jsem toho nebyl schopnej.

Reagovat
niflheim

Já to spíše mám jen za trolling

Reagovat
Chazy

To není trolling, na EF jsou zaznamenaný stovky mejch komentářů opěvujících Sparkyho

Reagovat
niflheim

Vlastně i jo, díky němu jsi i začal sympatizovat s City, ne?

Reagovat
Chazy

Jo, ale to bylo fakt jen v tý době, od tý doby je mám v piči. Blackburn pod Hughesem je pro mě furt top 5 tým historie PL.

Reagovat
Liquid

ale měls mu fandit i tam, je dobře že fandíš legendě Chelsea

Reagovat
niflheim

On fandí City

Reagovat
Chazy

Jj, vy ho snad máte i někde ofiiálně danýho jako legendu, ne?

Reagovat
Liquid

yes, a někteří mufani se tomu strašně divili

Reagovat
Chazy

Já se tomu divím taky, však u vás jen bezvýznamně dohrával kariéru, legenda je jen MU. To je asi jako když Wigan prohlásí za legendu Mosese.

Reagovat
Chazy

Nebo Caldwella spíš.

Reagovat
niflheim

Rodallega?

Reagovat
niflheim

I když největší legenda je snad Scharner

Reagovat
Chazy

Boyce

Reagovat
Chazy

Ten bohužel opravdu legenda je a na poměry Wiganu i zaslouženě....

Reagovat
niflheim

Co to vůbec bylo za týpka, jak nedal penaltu za jeden tým, potom ji dal za Wigan po přestupu a obojí dalo dokupy to, že se Wigan zachránil a ten druhý tým padnul?

Reagovat
Chazy

David Unsworth legendární zápas s Blades no. Scharner MOTM, padla tam červená, dohrávání s Heskeym jako CB. Top 10 zápas mýho života.

Reagovat
niflheim

Žebříček čistě pro soccer?

Reagovat
Chazy

Jj v tenise i gridironu mám jiný, v baseballu jsou všechny zápasy stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho fakt mas, tak mi napis tenisovej. Ja bych si musel vymejslet z hlavy, ale je to dobrej napad, taky bych si mohl nejakej casem sepsat.

Reagovat
Chazy

Mám ho teoreticky v hlavě, musel bych to taky hodinku dávat dohromady

Reagovat
Chazy

Ale já bych tě nenadchnul, třeba Verdasco s Nadalem z AO 09 by tam hrálo významnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten by byl i na mym, jsem kvuli tomu zapasu tehdy nesel do skoly

Reagovat
Chazy

Ok ok, já myslel, že tě ten zápas hrozně sral. Nadala si neměl rád a Nanda si tu furt napadal z dopingu

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy predtim ani potom uz takhle Nando nehral..

Kazdopadne v tom zapase jsem mu fandil, skoda, ze to nakonec nedal, ale klidne bych ho dal do top5 zapasu co jsem videl, mozna vys, ale musel bych si nejdriv sestavit ten zebricek Ty jeho tehdejsi inside out forhendy, to bylo neco, asi si to pustim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Těžko hm

Reagovat
tomasinho

Tatiana Golovin hm

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, tej holky je takova skoda, ve 20 ukoncila karieru a to byla 12. na svete

Reagovat
tomasinho

To jo a ještě se na ní tak pěkně dívalo.

Reagovat
kvasha16

nejaka exhibicionisticka tenistka ci co?

Reagovat
tomasinho

Tak já bych tež zkusil, ale fakt nic neočekávaného asi. Takže nehledě na pořadí.

Federer - Nadal AO 2009 (kvalitou podle mě lepší jak WIM 08)

Nadal - Verdasco AO 2009

Safin - Federer AO 2005

Federer - Nadal (Wimbledon) 2008

Federer - Roddick Wimbledon 2009

A ještě vlastně finále AO 2012, nejdelší v historii, tam se mi tenis vyloženě líbil až ve 4. setu ale. Ale mělo to náboj no. A loňský Wawrinka-Djokovič. Hm, tak pětku fakt nedám asi Ale první 3 bych měl takhle.

Ale to jsou takové ty klasiky. Zařadil bych tam klidně zápas Gonzalez-Gasquet z AO 09 (12-10 v pátém tuším), Murray-Wawrinka z Wimbledonu 2009, kdy se hrálo dlouho a jeden z prvních zápasů pod střechou v neskutečné atmosféře. A to jsou jenom grandslamové, na spoustu jsem určitě zapomněl.

Co se týče zápasů na 2 sety, tak Nadal-Djokovič Madrid 2009, Djokovič-Murray Šanghaj 2012, Djokovič-Federer Montreal 2007

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me zapasy Federera vubec nebavi, nedal bych tam skoro ani jeden, kdybych nemusel dat nejakej s Nadalem no..

Reagovat
smazaný uživatel

Nektery si musim pustit ze zaznamu, na spoustu z nich jsem uz zapomnel.

Reagovat
niflheim

Já si pomalu dávám žebříček nejlepších NFL zápasů ... pravděpodobně bych tam zařadil loňský match Ravens@Broncos a z letoška naše zápasy proti Broncos a Saints (Unicorns!)

Reagovat
Chazy

Jo, taky mě to teď láká dát dohromady ... pro mě bude jednička Patriots - Dolphins, kde dal Brady 500 YDS a všechno to pro mě začalo.

Reagovat
Liquid

tak dohrával, co opustil Chelsea hrál ještě 4 roky Premier League, http://origin-www.chelseafc.com/page/Legends_Details/0,,10268~2302665,00.html za Chelsea 39 branek ze 123 utkání

Reagovat
smazaný uživatel

#LEGEND

Reagovat
Chazy

123 utkání. OK hm.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

ciboha, to by sme mali legiend

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Foy schytal dobru jebu

Reagovat
smazaný uživatel

OptaJoe ‏@OptaJoe

0 - Chelsea are now the only team in the Premier League this season yet to concede a penalty. Clean.

Reagovat
tomasinho

Ještě jste nehráli na Anfieldu. Tam jedna padne určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Cech; Terry, Cahill, Ivanovic, Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurlle, Oscar, Salah; Eto'o

Reagovat
fajdax

To není ofiko ne? Je ještě čas a hlavně ten Ramires to by byl nějakej hodně špatnej vítpek.

Reagovat
Miguel19

Schurlle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Stoke

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

gooooooooooooool

Reagovat
I am Mancunian

podme cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je uplakaná simulantská banda ten Cardiff. Nj, co se dá čekat, Campbell měl určitě instrukce od Oleho.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

OLE OLE OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo dobrej stream na Cardiff?

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

OLE OLE OLE

Reagovat
I am Mancunian

si robi picu

Reagovat
Chazy

Jasnej ofsajd hm

Reagovat
smazaný uživatel

blbe

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

bol no, ale Cardiff je lepsi a s takou to otocia

Reagovat
Chazy

Snad ne, ale bylo by to pro PL zajímavý no

Reagovat
I am Mancunian

vypusti zahu

Reagovat
Chazy

Pulis

Reagovat
fff

On ich este nakoniec dostane do top 10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomujem si, že u nich to pak bude podobně obtížnej zápas, jako s CFC doma? Ale co, třeba už nás to ani srát nebude a po Chelsea už bude hotovo. To třetí místo ale snad neztratíme.

Reagovat
tomasinho

To ne, ale vedou s WHu, které mohlobýt už definitivně v suchu.

Reagovat
Miguel19

Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Salah; Eto'o. #CFC

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Hilario, David Luiz, Mikel, Lampard, Torres, Schurrle and Ba.

Reagovat
REPLIKATOR

Čech v Chelsea dochytal...

Reagovat
kvasha16

dedukcia

Reagovat
Whitemedia

noooooooo.. zajímavé.. takže proti Atleticu Luiz levým obráncem

Reagovat
fajdax

Čech?

Reagovat
kiwwi

to su lakeri z coho vybojovali roh

Reagovat
I am Mancunian

campbell omg

Reagovat
Chazy

Boro

Jestli kvůli těm mrdkám se má zachránit Millwall, tak to ať dou do piče fakt.

Reagovat
niflheim

millwall millwall you're all really dreadful and your girlfriends are unfulfilled and alienated

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

kundy z Millwallu

Reagovat
Chazy

LOOOOL

Ty góly za Lions dal Stefan Maierhofer. Ten dlouhán, co byl kdysi ve Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Ian je génius

Reagovat
mickey mouse

Je to v hajzlu, Blackpool pravděpodobně už neuhraje ani bod.

Reagovat
Error

Stoke gól pome

Reagovat
kiwwi

Marshall

Reagovat
smazaný uživatel

ASSAIDIIIIIIII TY PÍČUSIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si pičus

Reagovat
smazaný uživatel

LUCKEŘI ZASRANÝ WELŠSKÝ

Reagovat
vladis271

mohlo to byť dokonalé. A EšTE TO NAPáLI DO STREDU BRáNY, SA HO MOHOL OPýTAť KAM TO CHCE.

Reagovat
I am Mancunian

marshall

Reagovat
Chazy

Cardiff je fakt příšernej, snad Ole vypadne.

Reagovat
I am Mancunian

snad sa zachrania a cez leto to vylepsi

Reagovat
Chazy

Jak můžeš fandit takový mrdce? Nejsi z těch mufanů, co nesnášej City a CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole, vole

Reagovat
Chazy

Já vím, nechci se snažit mu to rozmlouvat, já bych Olemu taky skoro všude fandil, ale prostě... tohle nejde

Reagovat
I am Mancunian

ide

Reagovat
Chazy

Já bych ho dal do NUFC prostě

Reagovat
Trapper

Bonyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
I am Mancunian

neskutocni tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že kolem 7. až 9. místa je rivalita veliká.

Reagovat
niflheim

NUFC

Reagovat
CHONG

Bony

Reagovat
vladis271

Prečo nechytá Cech?

Reagovat
Deywid

chorý...ale do utorka by mal byť fit

Reagovat
smazaný uživatel

Prej je nějakej nachcípanej. Proti někomu silnějšímu by asi nastoupil, nic vážnýho.

Reagovat
Corosian

Ach ten Bony....kez by si ho Wenger vsimnul. Uplne bohate by stacil

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: All Newcastle United fans right now. https://vine.co/v/MuILLWHl2vX '

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

tak to rozbilo vesmír

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Norwich doopravdy nezíská ani pod, což by asi neměl, tak to vypadá že ani pak by to Cardiff nezachránil. To by musel porazit Sunderland, a doufat. Víc než čtyři body už asi neuhrají, a Fulham má lepší los. Kočkám už nevěřím, přitom výchozí rozlosování mají asi nejluxusnější.

Reagovat
kiwwi

nie je niekde tabulka, kde je vyznacene kto sa uz zachranil resp. kolko bodov este momentalne chyba do zachrany?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale tipnul bych si, že už jste v suchu.

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle objektivní zhodnocení letošní sezony United bych od tebe nečekal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

*vtípek

Reagovat
Chazy

děkuji

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
R22

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

Chelsea Premier League debut for Mark Schwarzer today - making him the oldest man ever to start a league game for the Blues.

Tak to je pro mě docela překvapení, přece jen jsme nezískali přezdívku Pensioners pro nic za nic

Reagovat
Miguel19

Co to je za flashe tvl?

Reagovat
Chazy

Myslíš Slovak Sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, vidim akorat pobihajici kosticky

Reagovat
spider_8

GO PONIES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Etak

Reagovat
Miguel19

Ty krávo...ten mě nepřestane udivovat

Ale gól po rohu Wiliana? Tomu už fakt chybí jenom ten titul...

Reagovat
Arbiter

ETOOOOO!!!! Nice

Reagovat
Whitemedia

Etůůůů

Reagovat
fajdax

Usty podal si to?

Reagovat
Side

Wickham jede teda

Reagovat
smazaný uživatel

Usty19.04.2014 13:23

Chelsea vyhraje, aniž by dostala gól - 1,72. Darovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Si to měl zkopírované a jenom si celou dobu čekal až dojí gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale takovyhle kecy me vzdycky brutalne serou, je to ukazkovy zakriknuti..

Reagovat
Arbiter

a tohle je ukázková pověrčivost

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

a krom toho to byla i brutalne debilni sazka, coz jsem mu psal uz pred zapasem..

Reagovat
Arbiter

být tam Petr, tak bych si na to taky vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna dneska koukal na ty statistiky Chelsea jak dlouho nedostala doma gól, protože jsem přemýšlel, že vsadím, že Sunderland dá gól.. no po těch statistikách jsem si to rozmyslel.Skoda

Reagovat
Usty

zakřiknutí neexistuje

Reagovat
kiwwi

len zly tip

Reagovat
Usty

drž piču

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

hehe

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Miguel19

Skvělý bránění a skvělý zákrok

Reagovat
spider_8

Schwarzera bych za to nevinil. Ten míč byl na takový úrovni, kde se to chytá jen těžko, navíc vůbec nic neviděl. Primární chyba byla v naprosto nepokrytým prostoru před vápnem.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
REPLIKATOR

Wickham zabiják myšlenek na titul

Reagovat
blade115

Salah

Reagovat
spider_8

Oscar hraje výborně.

Reagovat
fff

Bez karty? Hm ...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Zase divizní sudí tvl..

Reagovat
papos182

Chelsea ma ty standardky dost nebezpecne.

Reagovat
Counter

Ten Wickham je momentálně druhý Macheda či co?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, dela si ten rozhodci prdel?!!!

Reagovat
fff

Ruka jak hovado, umysel absolutne ziadny ... co s tym

Reagovat
Arbiter

to je správně, že to nepískal...

Reagovat
fff

Ja osobne si pri takychto pravdupovediac nie som uplne isty, niekedy sa to piskne, niekedy nie.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny tohle

Reagovat
fff

Ramirez uf

Reagovat
Arbiter

dyť Ramiho úplně sestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

ale telem.. sam nevim, jestli bych to posuzoval jako faul, nebo ne..

Reagovat
fff

Akoze pri tej hlavicke? Prosim Ta, zas neprehnajme

Reagovat
smazaný uživatel

a Ramires mel dostat cervenou

Reagovat
REPLIKATOR

Ramires jasná redka

Reagovat
J0EL

Ramirez uz mal byt von. Prasa zakerne.

Reagovat
fff

Ramirez mal byt vonku a za toto by som mu dall rovno aj trest, aby si par zapasov oddychol, zakerny zmrd.

Reagovat
Arbiter

Rami

Reagovat
spider_8

To je idiot ten Ramires

Reagovat
blade115

Kokot Ramires, nesnášim ho ...

Ale Dean je kokot taky, nezvládá to.

Reagovat
Arbiter

dneska je Rami jeden z nejlepších na hřišti. Právě proto jsem ho chtěl s Matićem, hrajou spolu úplně perfektně.

Reagovat
kiwwi

ale on asi nehovori o vykone

Reagovat
Arbiter

on ho nesnáší kvůli výkonu, který podává a kvůli jeho stylu hry. "Plus" je to, že je trochu labilní a že začíná oplácet, pokud ho někdo kope.

Reagovat
blade115

Jak ty můžeš vědět, proč já ho nesnáším?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě buď už zticha, po tý svinárne co předved, někdy není čas ani na tu tvojí arbiterovinu

Reagovat
blade115

Mně to je ale úplně jedno, je to nesympatické hovado a doufám, že v létě potáhne.

A pokud tohle má být perfektní hra, tak ať táhne dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale přece uplně maže tím co předved, takový hráče v týmu fakt nechci, at hrajou sebelíp

Reagovat
smazaný uživatel

na vsechny strany, naprosto tragickej rozhodci..

Reagovat
REPLIKATOR

Johnson

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

etoo ramires azpilicueta johnson

Reagovat
smazaný uživatel

no tak snad Ramires dostane dodatečnej trest

Reagovat
smazaný uživatel

nedostane, je čierny

Reagovat
smazaný uživatel

A Dean byl jeste tak 1 metr za nima

Reagovat
Whitemedia

To říkám pořád.. Ramires neuvěřitelně zákeřná kunda, fakt neskutečný.. ať táhne do prdele

Reagovat
spider_8

Rozhodčí dneska taky příšernej, ale aspoň to k*rví na obě strany.

Reagovat
Miguel19

Že nevedeme je mi fakt záhadou. Ramires má v hlavě fakt nasráno a už mi nebude vadit když odejde..

Sudí je neskutečně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Ramires dostane trest, protoze to je hruza koukat na nej letos na hristi, naprosto prisernej. Okamzite vystridat a poslat tam Lampse nebo Luize!

Reagovat
Arbiter

jo, hrozné se dívat na jednoho z nejlepších hráčů na hřišti

Reagovat
Usty

vždyť je nám v tomhle systému naprosto k ničemu, nekřečuj...

Reagovat
smazaný uživatel

slabší henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

sasek z lfc proste

Reagovat
Arbiter

A to, co dneska předvádí, je také naprosto k ničemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis to hovno co hraje?

Reagovat
Arbiter

jo, myslím třeba tu 97% úspěšnost přihrávek, co předvádí... Nebo ten zbytek, viz http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2013/matches/695243/player-stats/53392/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Však dneska je jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne, akorat trollis jako obvykle

Reagovat
Arbiter

jasně, tohle je tvoje parketa. Ale proč ne, kvůli jednomu zákroku zaškatulkovat hráče jak hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by už kopal 2 penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

zdenku nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ale noták

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je opice zkurvená, fakt... Bezmozek naprostý.

Reagovat
kiwwi

Ramires nesklamal...zakerne hovado to vzdy bolo a aj bude

Reagovat
smazaný uživatel

jak polka minčistru

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dělám absolutně to samé co ty

Reagovat
smazaný uživatel

hráči man utd nie sú zákerní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Ten hráč je pro hru Chelsea skoro nevyužitelnej... Furt mi padá stream, takže dneska mi možná něco uniklo, ale v zásadě je na domácí zápasy, kdy musíme hrát do plný obrany úplně k hovnu. Lepší by tam byl už i Lampard a o Luizovi není potřeba mluvit.

Plus zase ta statická ofenziva, když dojdem k vápnu, chyba Schwarzera... Ideální na idiotskou ztrátu dneska...

Reagovat
blade115

Jak to můžeš říct o jednom z nejlepších hráčů na hřišti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

takže dneska hraje úplně nahovno, že?

Reagovat
blade115

Tak úplně na hovno ne, spíš je to taková jeho klasika. Což se teda v podstatě rovná "na hovno", ale nevadí.

Reagovat
kiwwi

no hlavne keby dostal redku jak ju dostat mal, tak by bol jeho prinos fakt excelentny

Reagovat
Arbiter

já hodnotím jeho hru, nehodnotím ten zákrok. Každý ví, že by to bylo oslabení jak prase, ale přesto nelze přehlížet to, jak hraje a nelze se na ten zápas dívat tak, že "měl dostat kartu, hraje nahovno"...

Reagovat
Usty

došla ti podstata toho příspěvku? četl jsi ho?

Reagovat
blade115

Ale no tak, Marečku ...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Usty

kaju se

Reagovat
Usty

mluvím samozřejmě o dementním Ramiresovi

Reagovat
Whitemedia

ale on dnes nehraje špatně, jen je to zákeřná mrdka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je dobrej jenom na pravym kridle v okamziku, kdy hrajem proti silnymu tymu. Jinak tam nma co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól tam padne. 15 střel za poločas, to projde. Půjde do hry Ba, Schurrle, vyhrajem...

Měli jsme kopat navíc 2 penalty, ten bodycheck na Ramirese, jasná gólová pozice, neskutečné, jaká je Dean piča.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho k nám na lavičku bral..také kopyto na cover pre hendersona, aby si občas oddychol

Reagovat
blade115

Však k vám by seděl. Jak co se týče hry, tak sympatií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa týka hry určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale copak? jak ty se směješ jak postižený tak je všechno v pořádku ne? minule si psal, že se můžeš smát čemu chceš, tak já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

takovy zakerny zmrd ani zadarmo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je zase výborný, jediný hráč, který se nebojí jít 1 na 1. Nebo jediný, který to umí... Ivanovič a jeho centry, které vždycky trefí prvního hráče + obrana je taky nejistá. Snad tam ten gól padne, tipuju, že nás zachrání Demba zase.

Reagovat
fajdax

Ty vole ten Liverpool už má i svojí reklamu na Youtube

Reagovat
smazaný uživatel

niekto chuká ropu niekto ide do komercie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Je nějakej HD stream, případně kvalitní flash ?

Reagovat
I am Mancunian

ten titul fakt nikto okrem zufaleho Gerrarda nechce

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí dnes každopádně úúúúúplně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty během 3 minut nepísknout, není problém. Ale zase můžeme být rádi, že Ramires nemá rudou...

Reagovat
blade115

Já ti nevim, ale já viděl jen tu ruku. Nic dalšího na penaltu nebylo.

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Inak to naozaj chce niekto penaltu za ten suboj Ramireza s uz neviem kym presne, pri tej jeho hlavicke do odkrytej brany? To iba mne to pride uz trosku moc ?

Reagovat
smazaný uživatel

len ta ruka sa mohla/mala piskat...na ramiresa urcite nie, a tie etoove padania by som uz hodnotil zltymi, to nie je mozne co za zmrda zo seba robi...potom este ramiresovi zltu za oplacanie

Reagovat
smazaný uživatel

Všímej si pádů vašich útočníků prosimtě radši.

Reagovat
smazaný uživatel

netrep pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Ta je snad úplně jasná. Vždyť nešel vůbec do míče, skočil do Ramirese.

Reagovat
fff

Normalne ho odstavil telom, keby sa uz taketo ma piskat tak sme naozaj v Spanielsku snad.

Reagovat
Arbiter

vletěl do něj, normální souboj hlavičkový to rozhodně nebyl a rozhodně to ovlivnilo tu samotnou hlavičku...

Reagovat
fff

To, ze to ovplyvnilo hlavicka predsa nie je kriterium, preto sa to subojov chodi, aby sa ovplyvnilo, co sa dalej stane. Ale faul to nebol ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotknul se ho a to nemá.

Reagovat
Miguel19

Zase to bude muset zařídit Dembička...

Reagovat
Trapper

omg proč to nedal Salahvi....

Reagovat
Chazy

Ale jinak Etoo mě překvapil a baví mě. Fakt hrozně maká a chce tu PL vyhrát.

Reagovat
blade115

Proč to do hajzlu neposlal Salahovi? Hoši, přestaňte mě srát, nebo okamžitě sednu k Xboxu a všechny vás přesunu do Barcelony ...

Reagovat
tomasinho

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

klidne dalsi penalta..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

nekoukal vubec po balonu, povesil se na Etaka a povalil ho..

Reagovat
Chazy

Nepřišlo mi to až tak vážný, bych nepískal ani ve vápně a ani na polovině.

Reagovat
Miguel19

Salah může jít na tribunu..

Reagovat
Usty

Ramires je prostě hňup, a pokud nezařídí zase finále LM nebo titul v PL, tak ho poženu smetákem.

Reagovat
blade115

Se jako hromadně rozhodli ignorovat Mohameda, nebo co?? ...

Reagovat
fff

Ale presne dakoho ako je Azpi potrebujeme, kvalita, co zahra spolahlivo na oboch stranach, super hrac

Reagovat
Usty

je úplně boží

Reagovat
smazaný uživatel

Moc lepších krajních beků po světě momentálně neběhá.

I když marty by jich napočítal nejmíň 5 jenom v Barce to je mi jasný

Reagovat
smazaný uživatel

jenže mě fakt nikdo nenapadá, Montoya už asi definitivně padl a z těch zázračnejch Frantíků ze Sochaux a spol moc dobrej pocit nemám teda. Fakt bych asi zkusil toho van Rhijna z Ajaxu, moc drahej nebude.

Reagovat
blade115

Z Francie chodí dobří beci, já bych to být vámi risknul.

Reagovat
fff

Pre nas su tie kraje podla mna dost kriticke, preto neviem, ci by sme mali zrovna riskovat. Ale zas ked nic overene ma nenapada mozno nebudeme mat na vyber.

Reagovat
blade115

Riskuješ v podstatě při každém nákupu. A aktuálně stejně neseženete nic jiného kromě talentů. Vzhledem k tomu, že z Francie pravidelně chodí jedni z nejlepších beků, tak bych se obrátil spíš tam než někam do Ajaxu, odkud spíš chodí ofenzivní beci typu V d Wiel.

Reagovat
fff

Mozno mas pravdu, uvidime. Snad ma BR dakoho vyhliadnuteho. My sme v poslednej dobe z FR moc nenakupovali, tak nejako nemam moc tam ani prehlad sa priznam rovno.

Reagovat
blade115

Taky ne, ale podvědomě tuším, že tam pár talentů na becích je. Nevím, jak na tom jsou, ale z hlavy vím Akpa-Akpro nebo Aurier, ale spíš je to tak, že znám jméno, než že bych si byl jist, že hrají dobře.

Reagovat
fff

Tiez to mam tak velakrat . Nemam to nasledovane az tak ako niektori tu na EF.

Reagovat
blade115

Uvidíme. Možná pro zajímavost mrknu na nějaké ty domingovy články, jestli tam nějakýho beka nebude mít.

Reagovat
fff

Pekne nam urob scouta

Reagovat
smazaný uživatel

I když je to třeba od Debuchyho letos lepší, furt teda podle mě nenaplňuje to, jak se o něm před příchodem na Ostrovy mluvilo. Však byl spojovanej s AFC hodně, tušim. Nevím, tak aby ten zbytek nebyl to samý. Navíc když se neprodlouží Johnson, tak moc riskovat nemůžem, i když laťka bude dost nízko.

Reagovat
blade115

Tak u Debuchyho to je podle mého spíš dáno tím klubem. Ale je fakt, že se čekalo prostě víc. Naproti tomu je tu řada hráčů, kteří naopak hráli/hrají nad očekávání. Nebál bych se toho a sáhl do Francie.

Reagovat
SunFells

Že byl médii spojován s AFC o jeho kvalitách neříká ani hovno. Ale jinak hrál v Lille sakra dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim i tady o něm lidi psali, že je super, cožs vlastně i ty teď potvrdil.

Reagovat
fff

Prave, nikto ma nenapada.

Reagovat
fff

Cattermole .

Reagovat
smazaný uživatel

je normalni ten Cattermoul?

Reagovat
Chazy

Není, ale je super

Reagovat
fff

Reagovat
Usty

O'Shea

Reagovat
Trapper

oooooo Dembo Bo..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zacina smrdet nejakym golem Sunderlandu v 94. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by, ale dneska to spíš vidím na klasický chelsea luck

Reagovat
Usty

jj a dá ho nejhorší hráč PL Altidore

Reagovat
smazaný uživatel

Jako podivana by to byla slusna.

Reagovat
kiwwi

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Báčko Ale udělal to hezky

Reagovat
fff

Baaaa, takato sanca to si uplne pyta to stare dobre nedas, dostanes.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba

Reagovat
spider_8

Naše neschopnost trefit prázdnou bránu už začíná být legendární

Reagovat
blade115

A teď začne kolotoč. Demba, Schürrle, Eto'o a jedem jak minulej tejden.

Reagovat
PhilipS

někdy mě fascinuje, že se hráč jako Cattermole uživí fotbalem...

Reagovat
Chazy

Lee sakra je slušnej fotbalista, Wigan táhnul. Nevím, jak hraje v SAFC, ale v Boro byl za obrovskej talent, nejmladší kapitán v historii a předvídala se mu repre kariéra. Ve Wiganu hrál víc vytaženě a prostě dokázal potáhnout balon, nacentrovat, rozjet akci.

Neříkám, že je to velkej kreativec a technik, ale poleno to není a vykrejvání prostoru má excelentní.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

jsem čekal, kdy to přijde. To už je skoro tak legendární, jak Coylův gól.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Mě to ale fascinuje, prostě bys tohle do něj neřek

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že i on si říkal něco jako "kurva, jak jsem to udělal "

Reagovat
smazaný uživatel

"kurva, jak jsem to udělal" mi vzdy pripomenie tento gol.. http://www.youtube.com/watch?v=9uf0NnCb1WE

Reagovat
smazaný uživatel

legendarna oslava, Sheasy daval navyse len legendarne goly

Reagovat
fff

ten vyraz, to je za sto bodov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si vzpomněl jen na ten výraz a nevěděl jsem v jaký situaci to bylo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

přiznám se, že jeho kariéru podrobně nesleduju, ale vždycky si ho všimnu, když někoho zrakví nebo když pošle jednoduchou příhrávku za tribunu...

Reagovat
Chazy

Aha hm. Jako je to možný, že se nějak zhrošil, ale třeba i Martinez říkal, že ho mrzí, že Cattermole chce odejít a udělal by z něj ve svým systému excelentního hráče.

Reagovat
Chazy

Třeba by se pak se Spurs prohrálo jen 1-7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy

Reagovat
JIMMY-PO

cattermole je uple v pohode hrac do druhej polovice PL akurat mu prepne obcas

Reagovat
smazaný uživatel

Ba. Ten při tom zakončení vypadal, jako když si všechny končetiny vyhodil z pantů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic

Reagovat
kiwwi

nic, cakam kym nebude kurz 2 na Chelsea a tak davam

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

debil

Reagovat
I am Mancunian

to je jak naschval

Reagovat
spider_8

Přijde mi, že vystřídáním Oscara se úplně vytratil ten tlak, co jsme měli

Reagovat
smazaný uživatel

Wes je i tak dokonaly, to je fakt dehonestujuce, ze takyto futbalista hraje v klube, ktory vypadne

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Borini hlava dole a slape. Celkom sympatak ale futbalovo je to dost zle no.

Reagovat
Chazy

Hezky zkusil Nando, rázný a rychlý rozhodnutí, to je u něj skoro zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle kdyby to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Torres je zatím fantastický

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
fff

Boze moj anoooo

Reagovat
smazaný uživatel

hm aha

Reagovat
smazaný uživatel

hahaahahhahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

jdětě do piče.....

Reagovat
smazaný uživatel

ALTIDOREEEEEEEE

Reagovat
kiwwi

ta i uz po mojej stavke...zas

Reagovat
tomasinho

Kdo to dneska psal, že proti CFC nebyla penalta?

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska se jim ty série nějak hroutí, ještě prohrát

Reagovat
SunFells

Boriiiiiiniiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

a je to dive jak ...... bože

Reagovat
tomasinho

BORINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! FABIOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
J0EL

Tragedi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Liverpool a titul, to je teda posraná sezona

Reagovat
smazaný uživatel

AGENT BORINI

Reagovat
Honza Matoušek

Sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, já bych to tím zaspamoval klidně

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
diastan

Sunderland takový válec

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem zase pojebanej. Díky, no..

Reagovat
Honza Matoušek

AGENT BORINIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Trapper

chce se mi plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Sit down Mourinho..

Reagovat
Honza Matoušek

Jasná penalta jinak Azpi mu tou pravou nohou tak hodně nešťastně podrazil tu jeho levou.

Reagovat
Firkraag

Přišlo ti ? Mně přišlo, že spíš uklouzl teda, fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore tam tu nohu nechal, Azpi se ho snad sotva dotknul...

Reagovat
Honza Matoušek

Bylo to špatně vidět, ale myslim, že mu jí podrazil, podívej se potom na MOTD, tam to rozeberou detailněji. Taky se podívám, možná se mýlim, ale Azpilitcueta se ani moc nedivim, což mě docela utvrdilo.

Reagovat
Honza Matoušek

nedivil*

Reagovat
smazaný uživatel

mno, ukazovali to ve zpomaleném záběru a komentátoři to potvrdili, ale uvidíme v Motd teda

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mi, ze ani nahodou teda. z pohledu hlavniho jasna, ale z te opakovacky, mu proste Altidore slapl na nohu a uklouznul. To podle me penalta neni, ale mel mu to rict carovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol jebe mu?

Reagovat
vladis271

mne tiež

Reagovat
kiwwi

co tam nacvicoval ten asistent?

Reagovat
smazaný uživatel

curak s pistalkou

Reagovat
Euphael

jasná

Reagovat
sensei25

Teraz nadstaví rozhodca hodinu,dokým CHelsea aspoň nevyrovná...xD

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla penalta, sorry rozhodci. 1. polocas mel piskat 2 pro chelsea at to takhle posere

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam je za exota?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Premier League

Reagovat
SunFells

Sunderland v jednom týdnu obere o body City i Čukotku, Poyet na hrad

Reagovat
Chazy

když může bejt Hughes legenda CFC za 100 zápasů, tak Poyet musí bejt za tohle

Reagovat
Chazy

legenda LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Ak ziskame titul, mal by dostat medailu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

legenda CFC

Reagovat
Chazy

Bylo mi to tu dneš řečeno a je to snad i oficiální

Reagovat
SunFells

Co se dívám, tak takový Hasselbaink nemá odehrané o tolik víc a za legendu CFC bych ho určitě označil. Ale jde o to, že Hughes toho podělal daleko víc v jiném velkém klubu, i když je pravda, že CFC předtím moc velký klub nebyl a takový Zaschrona určitě považuje i Rooneyho za legendu Evertonu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dost tohle neunasim..

Reagovat
Chazy

Nedivím se hm

Reagovat
blade115

Zasranej kokot ten Dean no. Pac a pusu, už podruhé gratuluju LFC k titulu.

Reagovat
iamek

Poprve v zivote fandim City.Projede to. Ted Chelsea. Projede to ... Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea !

Reagovat
blade115

Jsem věděl, že z toho vašeho pseudo fandění nevzejde nic dobrýho ...

Reagovat
iamek

Mel jsem asi fandit Poolu co ?

Reagovat
blade115

Jo ...

Reagovat
iamek

Naparim je na tiket. Takze ztrati

Reagovat
blade115

Do konce sezóny, povinně. A dáš tam i Atlético a našeho potenciálního soupeře do finále, jinak s tebou nemluvim.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Máš fandit jenom Womanchesteru a pak tu nemusíš brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta a vy tu hejtujete

Reagovat
PhilipS

No to mě poser.....tak asi gratulace Liverpoolu no....ale v Premier League se může stát cokoliv....

Reagovat
smazaný uživatel

First Assaidi and now Borini scoring BIG late goals against Chelsea. Liverpool getting more out of those loans than out of Cissokho/Moses..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Po půl roce si vsadím - Bayern prohraje po 17 měsících

Vsadím si po druhé - Mourek si připíše první domácí prohru ever..

Reagovat
Honza Matoušek

Vyrovnáte ještě

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesazej kurzy 1,15.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tutovky, víš jak..

Reagovat
Whitemedia

Ty kokoteeeee, posraný Dean vole omg

Reagovat
smazaný uživatel

Will Hughes ‏@willhughes44

GoaAaaaallllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tu sa fakt ukazuje, ze ked tu niektori fandovia Chelsea automaticky predpokladali 9 bodov z tychto posldnych zapasov (mimo zapasu s LFC), tak to bolo velmi predcasne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny ty kecy, jak jsou 3 body ze zapasu se Slandem jasny, proste proc tohle kurva psat???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsak to moze byt aj u vas a uz hned zajtra

Reagovat
vladis271

to ti nikto vyvracať nebude.

Reagovat
fff

Pointa je, ze Chelsea fans si tu tym boli uplne isty, LFC fans su skor opatrnejsi, uz len zapas na CP berieme fakt s respektom.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina tu očekávala rupnutí se Swansea nebo poslední kolo s Cardiffem.. jasný že nikdo nepočítal s prohrou doma se Sunderlandem ..

Reagovat
kvasha16

teda neviem ako ostatni, ale ja som sa mega bal po ich zapase na Etihade

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Prehral vôbec Mourinho v PL na Stamford Bridge ?

Reagovat
Svatej

ne

Reagovat
eder

Už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, brutalne neunasim

Reagovat
Whitemedia

to teda.. nesnáším, když rozhodčí takhle kurví zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

ať je to aspoň remíza

Reagovat
smazaný uživatel

dávám na Nanda

Reagovat
Kvooca

Alespon ten boj o zachranu vypada napinaveji

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Gary NevilleVerified account ‏@GNev2

United fans let's all book our 3 month holidays! Hibernation!

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Musim sa spytat, dal si schvane rovnakych smajlov ako kiwwi, ci je to nahoda ?

Reagovat
I am Mancunian

sme prepojeni

Reagovat
smazaný uživatel

prdelí a čurákem, každý víkend, ale to tu všichni vědí

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

kazdopadne mi to ako penalta neprisla...Azpi siel do sklzacky aby zabranil centru, Altidore polozil nohu na neho a Azpi mu ju logicky svojim pohybom potiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

tiez by som to nepiskal asi

Reagovat
REPLIKATOR

nemá chodit do skluzu ve vápně

Reagovat
kiwwi

presne tak...novy sport, basketbal na futbalovom ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

basketbal?

Reagovat
Messier

Jakejkoliv dotyk faul

Reagovat
smazaný uživatel

To prave je docela dost daleko od reality.

Reagovat
Liquid

penalta byla, ale v 1.půli měl písknout penaltu za tu jasnou ruku od těla jak se Ivanovič vztekal

Reagovat
kiwwi

ani to nebola penalta

Reagovat
sensei25

nadstavil 5 minút...Chelsea...xD

Reagovat
smazaný uživatel

"who's the scouser in the black?"

Reagovat
Honza Matoušek

Za co 5? Se nic zvláštního nedělo ne?

Reagovat
Trapper

bylo tam ošetřování

Reagovat
Svatej

Zasranej Dean, nemám slov, jsem fakt vytočenej

Reagovat
sensei25

keby doma nepozrieš spomalený záber,tak by si to zapískal tak isto ako on...on má na rozhodnutie sekundu,ty urobíš záver po 5 minútach...je iba človek ako ty...len ty si zrejme chybu nikdy neurobil...ach jáj..

Reagovat
Svatej

je něco udělat jednu chybu a je něco jinýho jich udělat víc... A při těch penězích co dostává si prostě chyby dovolit nesmí. Ať tam klidně na hřiště pošlou pískat supermana, je mi to jedno, ale tyhle chyby rozhodujou o titulech..

Reagovat
sensei25

takých chýb bolo milión a milión ich ešte bude....aj preto je futbal tak krásny...

Reagovat
SunFells

Letos vážně nemám důvod na Deana nadávat, nechť pokračuje v dobré práci

Reagovat
smazaný uživatel

zkušeně naspořený 2 a půl minuty

a Ondra pěkný jesličky

Reagovat
smazaný uživatel

THIS DOES NOT FUCKING SLIP

Reagovat
smazaný uživatel

Dean! Great touch.

Reagovat
SunFells

Mu to dal jak lofas

Reagovat
smazaný uživatel

měl dávat doprava

Reagovat
SunFells

A nebo prostě jen doleva normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych toho rozhodciho normalne zrubal za to co dneska predvedl

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Browna a Sheasyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean tedka bude zarezavat Chlesea misto Arsenalu..

Reagovat
SunFells

To je hned dvakrát na pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Ángel di María 22

To byla ta jistota jak doma nedostanou gol, ze. Pápá Chelsea :)))

Reagovat
JIMMY-PO

zas rozhodca jediný vinník

Reagovat
smazaný uživatel

PÍSKEJ DO PÍČE

Reagovat
penepi

Liverpool môže po dnešku spraviť so Sunderlandom družbu.

Reagovat
JIMMY-PO

jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
Chazy

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Prej legenda Chelsea, prd, Scouser jaksepatří.

UWE UWE UWE UWE

A jestli to LFC dá, tak borini zaslouží medailu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

GUS GUS GUS

Reagovat
smazaný uživatel

BOOOOOOOOOOOM

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Usty, paradni tip dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může on

Reagovat
miky10

Hmm, tak to jo.

Reagovat
miky10

Penalta to asi bejt neměla no, ale to je jedno. Tak ať ten titul hlavně udělá Liverpool, ne City.

Reagovat
blade115

Poblil bych tě, kdyby mi ještě zbyla nějaká munice...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Poyet to regulerne vratil do primeho souboje o zachranu, neuveritelny

Reagovat
fff

Ehm k tej vcerajsej, ci predvcerajsej debate, LFC uz je najlepsi tim doma po tomto zapase, just sayin .

Ale kazdopadne od rozhodcu nie najlepsi zapas ... penalta dost prsta teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet je s nama proste

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom aby to nedopadlo, že LFC "pomůžeme" k titulu a pak spadneme...

Reagovat
Chazy

U mě byste si stejně výrazně polepšili

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, k čemu nám to je, že?

Reagovat
Chazy

Jj. Já vám to přeju proto, aby Gia zůstal v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Giaccherini? Vždyť se trápí. Ten bude chtít odejít.

Reagovat
Chazy

Já vím, právě doufám, že ho nějak udržíte záchranou. Podle mě má v sobě obrovskej talent, jen to využít a aby ho to bavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má smlouvu do června 2017. Když se to udrží, tak si asi s Gusem sedne a řeknou si co a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho a jeho geniální stažení Oscara. Po jeho odchodu už jsme nehráli fotbal. Pak to korunoval vystřídáním Salaha a bylo to jasné.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ten titul bych Chelsea přál, ale Liverpoolu a Gerrardovi už ho za ty roky přeju skoro stejně, takže vlastně dobrý. Ale co mě štve je, že to Chelsea dodá motivaci vyhrát Champions League, a tak nás v tejdnu asi čeká víc práce.

Reagovat
smazaný uživatel

já to strašně přeju Gerrardovi, snad to neposerou

Reagovat
smazaný uživatel

*můžou taky dopadnout jak Barca, když se sere tak se sere

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bylo jasně vidět, kam to FA chce směřovat. Liverpoolský nečekaný titul je prostě top story, která vydělá hodně velký peníze a ohromně zvýší popularitu PL...jen je škoda, že je to tak okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

V PL už se tyhle konspirace dělal taky? Já myslel, že jen UEFA dává týmům ušatej pohár jak se jí zamane

Reagovat
CHONG

Týmům ne, jenom jednomu, to jenom nám pořád umetá cestičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
sensei25

Konšpirátor už aj na EF.Deťom by mali zakázať registráciu.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle konspiracni teorie jsou desne vtipny. Rozhodci delaj v anglii chyby celou sezonu. To neni o tom, ze by nekomu nadrzovali, ale o tom, ze jsou proste spatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea docela zařezávaj a Liverpoolu pomáhaj - pravidelně. Hodnotím to objektivně.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu furt darovávají penalty, Gerrardovi prominuli X redek a o tom co pískaj proti Chelsea ani nemluvím.

Reagovat
JIMMY-PO

ani neviem co ti mam na toto napísať

Reagovat
smazaný uživatel

definuj X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo objektivne, tak to potom jo. mas nejaka objetkivni data?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

César fauloval, jenže 1.chyba byla už jasná penalta po ruce hráče Sunderlandu za stavu 1:0, následně kompenzoval tímto špatným rozhodnutím situaci na druhé straně kdy měl vyloučit Ramireze, velice špatný výkon sudího Deana

Reagovat
smazaný uživatel

No v zápase se LFC-City byl metr velmi podobný tomu dnešnímu. Vzhledem k tomu že sám vím jak se "dělá sport" i na amaterské úrovni a mám dost dobrý přehled i o té profi tak nechápu jak to někdo nemůže vidět. Prostě je to ohromná příležitost, ty okolnosti jsou tak nakloněné jak nikdy a prostě jde o prachy. Je to logický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

pak Liverpoolu tam několikrát viditelně schválně pomohl, Suaréz měl být venku, na tom se shodovali i někeří liverpoolští, vyboxování Škrtěla rovněž jasná penalta, zdá se že to je zas nějak centrálně řízený, protože těch náhod a záměrně chybných výroků sudí je teď hodně

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

víš jak, Ferguson skončil, takže ten příběh s ním a mnohaletým pomáháním od rozhodčích muselo nahradit něco novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ferguson byla osoba která měla neuvěřitelný vliv, dokázal vybudovat něco neskutečného. Však ani to že FA nikdy nešla proti němu taky není náhoda, stejně jako tohle. Chápu že to myslíš možná ironicky, protože vy fandové Liverpoolu trpíte těžkým davovým syndromem, ale chtělo by to začít vnímat realitu....

Reagovat
Liquid

máš pravdu, fakt to tak vypadá, že tlačenka Fergieho nahradila letos tlačenka Liverpoolu, dokonce mi volal kámoš, že psal mail na FA, jestli je normální to, jak teď připískávají Liverpoolu, psal to po vymyšlené penaltě na West Hamu, to ještě nevěděl, jak pomůžou sudí Liverpoolu v zápase se Citizens, (kámoš fandí Tottenhamu)

Reagovat
REPLIKATOR

Že ten kámoš zapomněl na neregulérní gól West Hamu, kdy dokonce asistent signalizoval faul.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ty jako správný pokrytec nezmíníš, že na druhou stranu pak vykouzlil další z řady nesmyslných penalt aby to vrátil

Reagovat
CHONG

Byla to dobrá série, ale jednou musela skončit, každopádně Mou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ?

...vlastně pravda, United láme rekordy jak na běžícím pásu

Reagovat
CHONG

Obávám se, že u tebe je to vzhledem k letošku spíš takový smích přes slzy.

Reagovat
Chazy

Ocenit domácí prohru s posledním týmem PL, ano, to je potřeba.

Reagovat
CHONG

Pro ty jednodušší, šlo o ocenění té série.

Reagovat
Chazy

Jj, ale zmiňovat to zrovna v situaci, kdy ji ukončil s nejhorším týmem PL a připravil se tím možná o titul..

Reagovat
CHONG

Ta série skončila dnes, tak jsem ji ocenil, kdy to mám zmínit, v srpnu?

Reagovat
Chazy

Asi nikdy, celá série je znesvěcená naprostou ostudou

Reagovat
CHONG

To jsou zase žvásty, je samozřejmě nešťastné, že k ukončení té série došlo zrovna takhle, ale těch 78 zápasů bez prohry už nikdo nevymaže.

Reagovat
Chazy

Jo, je to unikátní série

Reagovat
CHONG

To bych řekl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Ty nic, jsi moc snadný cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Díky za potvrzení

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Ty by si dokazal pochvalit aj Mourinhove hovno, keby k tomu doslo.

Reagovat
CHONG

Pravda, 78 domácích zápasů bez prohry nestojí ani za zmínku.

Reagovat
J0EL

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Lpool už ukope.

Reagovat
blade115

Doprdele, však tohle vás ani nemůže hřát u srdce, Scouseři ... Taká komedie ... A ještě Josého ten šulin plešatej připravil o rekord...

Ach jo. Aspoň tu LM, fakt si nezasloužíme sezónu bez trofeje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

José se o to připravil sám...

Reagovat
Maresma

nehreje no

Reagovat
blade115

Bodejť by jo, to bych tě musel chtě nechtě poblít.

Reagovat
Maresma

Ty ses trošku pomátnul v poslední době..

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

Postřehl jste někdo za co vykázali jednoho z asistentů Chelsea? Resp. proč se tak nasral

Reagovat
miky10

Hele vod voka bych to odhadnul na tu nesprávně nařízenou rozhodující penaltu, ale těžko říct.

Reagovat
blade115

Proč se tak nasral?! Proč se tak nasral??!! WTF ???!!!

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi do toho šel jak kokot, penalta nebyla, ale přece jen to přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot? Vždyť ten skluz dělal vedle něho, aby zabránil centru. Altidore spadl jak černá hruška.

Reagovat
miky10

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

On taky černá hruška je.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu pecku bych se taky nasral...

Reagovat
SunFells

Asi nechal bábovku v troubě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland MOTM: Mike Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea!!!

Reagovat
I am Mancunian

mourek to dobre neunasa

Reagovat
vitasrp

Nuže, pokud se mi někdo chce vysmát, může, má na to plný právo. Ztrátu se Sunderlandem jsem absolutně nečekal, ale stalo se..

Rozhodčí - pokud jsme chtěli vyhrát titul, asi nebylo možný, aby sudí podal podobný výkon jako na Aston Ville. Ta penalta byla komická, panebože, když v první půli nepískl dva penaltový fauly pro Chelsea. Ale kvůli těm spornejm faulům pro nás bych nebrečel, ale je pravda, že ta penalta na konci už mě dorazila.

Je to druhá ztráta doma, když jsme měli přes 30 střel - jestli to potřebuje komentář, já si to nemyslím. Měli jsme dát čtyři góly, dali jsme jeden, proto jsme rpohráli, je to jednoduché.

Nicméně výkon podle mě hrozný nebyl, tohle byla klasická smůla. Ta střídání s Paříží fungovala, dneska ne, i když svou logiku měla. Ale to už je stejně úplně ukradený.

Nebudu házet flintu do žita, nicméně jestli zítra Liverpool porazí Norwich, je pro nás hotovo. Klukům poděkuju za dobrou ligovou sezónu, sám jsem si několik zápasů užil přímo ze Stamfordu, ale něco tomu (útočník) letos ještě chybělo..

A poslední věc - co Mourinho předvedl na pozápasovém rozhovoru, to asi není úplně sympatický, asi to není úplně gentlemantský, ale je to věc, kvůli který ho miluju a milovat budu..

Reagovat
blade115

Co předvedl? V záchvatu vzteku jsem to vypnul po penaltě.

Reagovat
vitasrp

Přišel na rozhovor, řekl, že řekne jen čtyři věci, protože pak by se opakoval.

Zaprvé - pochvala týmu, který na tom hřišti nechal úplně všechno, ale bohužel to nevyšlo.

Zadruhé - gratulace Sunderlandu, který tady vyhrál.

Zatřetí - gratulace Deanovi, který předvedl skvělý výkon a udělal, co udělat musel.

Začtvrté - gratulace panu Rileymu, protože co rozhodčí v této sezóně předvedli, to je hodný ocenění.

A odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec.

Reagovat
iamek

Uplakany curak.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
JIMMY-PO

co povedal?

Reagovat
vitasrp

viz nahoře..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít dolů Ramires a Oscar se stáhnout na CM. Celý zápas to dirigoval a po jeho odchodu to byla bída.

Reagovat
vitasrp

Jako možná ano, ale Oscar se mi třeba vůbec nelíbil a střed zálohy bych furt chtěl mít silnej, důraznej, přičemž Oscar to dokáže rozbít - viz třeba domácí zápas s WBA..

Reagovat
kiwwi

Ramires mal ist dole, ale namiesto neho nemal prist nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mělo to být za stavu 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Chelsea, co to nezvládají, ať už doma nebo ve sportbaru nebo kdekoli, by si měli říct, jestli to zato vlastně vůbec stojí. Když se něco podobného stane, snažím se na to podívat s nadhledem a řeknu si, proč se tady mám hroutit kvůli dvaadvaceti multimilionářům, kteří jsou za vodou a jdou se jednou za čas provětrat na green? Kašlat na to, ne?

Reagovat
vitasrp

Vždyť to nejde, je to vášeň, kterou neumíš ovládat.

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes večer to možná jen tak nepůjde, ale zítra ráno bych se na to s tímto nadhledem asi podíval.

Reagovat
vitasrp

Zejtra ráno to bude hrozný, až si po vstávačce uvědomím, že jsme přišli o tu sérii..

Ale jo, odpoledne se na to už nějak zapomene..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "I do not wait for your questions because, in three or four quick points, I say everything I want to say."

Mourinho: "I praise my players, they did everything they could. Secondly, congratulations to Sunderland, fair, doesn't matter how they won."

Mourinho: "Third point, I want to congratulate again, Mike Dean, his performance was unbelievable."

Mourinho: "Fantastic performance, he came here with one objective, to make a fantastic performance, + he did. Fourth, congrats to Mike Riley

Reagovat
REPLIKATOR

Před dvěma rokama kopal Liverpool v lize 6 penalt a z toho 5 nedal

Reagovat
papos182

Ta nezapomenutelna Dalglishova sezona A to snad ty penalty kopal skoro kazdou nekdo jiny.

Reagovat
REPLIKATOR

2x Adam, 2x Kuyt, 1x Suarez a 1x Downing Jedinej Adam proměnil aspoň jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď nechápu, jak jsme mohli vyhrát finále CC na penalty

Reagovat
papos182

Tam nedal zase Gerrard a Adam

Reagovat
tomasinho

Ale dal Downing

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to posereme s kanárkama a tohle divadlo bude k hovnu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

aby to bylo spravedlivé, tak by proti vám musela být v každým zápase nařízena penalta za nerozhodnýho stavu, protože jste letos vážně silně tlačeni sudími, United měli Webba, vy máte snad všecky ostatní sudí co pískají PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"this is how it feels to be united"

Reagovat
vladis271

celkom dobrý pocit je to, no

Reagovat
Liquid

ale asi si to po těch x zářezech od Howarda Webba zejména v zápasech s United zasloužíte aby vám nějaký rok ty příkoří vrátili

Reagovat
Liquid

asi je tam nějaká všeobecná Red Union mezi sudími

Reagovat
smazaný uživatel

kakao umyť zuby a šup do postele

Reagovat
REPLIKATOR

Strašně nás tlačili rozhodčí, když na City za stavu 0:1 pro nás zapískali neexistující ofsajd, kdy by šel Sterling sám na golmana. Nebo u vás na Chelsea, jak Terry zboural Suareze po standartce. Do dnešního kola proti vám nebyla penalta a budete rýpat do jinýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nekopali 3 penalty za zápas .

Reagovat
smazaný uživatel

furt to bolí?

Reagovat
smazaný uživatel

tři bejt měli to že odpískal dive a pak čistej faul ne je věc druhá

Reagovat
papos182

Ani jim Berbatov nevysimuloval penaltu v FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy ještě nebyli rozdané karty a chyby pro vás i proti vám nebyli úmyslné, nikdo nepředpokládal že byste o ten titul opravdu mohli hrát....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mickey mouse

Víc se bojím Pulise.

Reagovat
icka

Bubble je strasny sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky. Ony tu záchranu fakt možná ukopou.

Reagovat
eder

5 zápasů / 11 gólů - to je neuvěřitelná bilance.

Reagovat
iamek

1111 pro Deana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1604792_637497686323813_1528279279242063995_n.jpg

Theo 3/4 sezóny, Ramsey s Podolskim 1/2 sezóny, Ox 60% sezóny... Ani nechcem uvažovať, kde by sme boli, keby tí hráči boli zdraví aspoň v 80% zápasov.

Reagovat
iamek

Tam kde ted.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby veeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

ten Diaby to je něco děsivýho

Reagovat
smazaný uživatel

s tím se kurva musí něco dělat.. tohle není normální...

Reagovat
Euphael

Wenger mu je schopný prodloužit smlouvu, myslím Diabimu

Reagovat
madridcan

Neskutocne...hlavne ten Ozil. Co ten Arsenal robi s hracmi mi je zahadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc těžké tréninky, to je jasné...

Reagovat
iamek

Diabyho plati Arsenal nebo pojistovna ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

prečítať si čo poveddal je jedna vec, ale vidieť a počuť to je úplne niečo iné.

https://www.youtube.com/watch?v=wHx8B1nyVCU

Reagovat
vladis271

inak som zvedavý, či ho budú riešiť. Majú na to vôbec páky? Ved ho nemôžu pokutovať za sarkazmus. Akurát poslednú vetu o postavení v tabuľke posral. Ak by sa jej vyhol nemali by ako po ňom ísť. Proste by sa vyhovoril, že to myslel vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne nechápem, prečo dávajú tresty za kritiku rozhodcov, keď je oprávnená? To je fakt stupidita.

Reagovat
R22

otázka je, zda je zrovna v tomhle případě tak oprávněná..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím tento prípad zrovna, myslím to globálne.

Reagovat
LAM

Protože jsi v demokratickym světě kde je svoboda slovo

To jak jsou rozhodčí chráněný je až k smíchu a právě tenhle mentál Dean už měl bejt kritizovanej tak stokrát.Chelsea vůbec rád nemám ale tohodle týpka už by měl někdo trochu poupravit v Temný uličce

https://www.youtube.com/watch?v=oLoBmf26gPs

Nechápu že něco takovýho si nechaj běhat v FA po trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

"To jak jsou rozhodčí chráněný je až k smíchu" neexistuje sport, v ktorom by bol mensi respekt k rozhodcom ako vo futbale, takze logicky..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LAM

A proč by měl bejt respekt k rozhodčímu kterej dlouhodobě mrví co se dá a kterej slaví gol v zápase kterej píská?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si k tý píšťalce někdy stoupnout a ono ti hned pár věcí dojde

Reagovat
LAM

jj proto budu slavit gol týmu kterej pískám viď

Reagovat
eder

Proč by se nemohl radovat rozhodčí z gólu? Třeba zrovna vyhrál zajímavou sumičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla oslava jako kráva no ....nenapadlo tě třeba že chtěl vidět balon

Reagovat
LAM

Tak jestli jsi ten záznam viděl a pak řekneš tohle tak jseš dost mimo Netřeba další konverzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pravděpodobnější bude že rozhodčí při zápase slaví gól ....s tím druhým souhlasím

Reagovat
kvasha16

to je zas argument toto

Reagovat
Talker

Jenže prdel je, že jsou chránění naprosto špatně. To, jestli ho někdo po zápase komentuje nebo ne je úplně jedno, protože stejně všichni následně píší, jak je ten rozhodčí tupý a jak to posral. A on to i sám vidí v TV. Samozřejmě, že nějaký respekt by měl existovat, ale jestli řeknu, že rozhodčí udělal několik chybných rozhodnutí, to je podle mě úplně jedno.

Kdyby radši zavedli automatickou žlutou pro hráče (vyjma kapitána), který mluví k rozhodčímu bez vyzvání, tak z něj setřesou ta dementní kolečka, kdy ho všichni buzerujou a rozptylujou, což ten zápas ovlivní mnohem více.

Dát mu k ruce video (třeba v rámci google glass nebo ipadu, který by měl postranní rozhodčí při ruce). Prostě možnosti, aby posral ten zápas co nejméně. Pak by možná nebylo tolik potřeba kritizovat rozhodčí.

Bůh ví, že fotbal je tak komplikovaná hra díky milimetrovým ofsajdům. simulování a podobně jako málokterá jiná. Rozhodčí pomoci potřebují, ale ne tím, že budou bráněni na tiskovkách. To je až ta poslední věc...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kym sa neprejde k videam a podobnym veciam, tak ich budu ochranovat takymto sposobom, ze sa na ich adresu velmi vyjadrovat nemoze a mne to nerobi problem...ale hlavne s druhym odstavcom suhlasim, toto by sa malo zaviest co najskor, to spravanie hracov k rozhodcom je neunosne uz, na nich to vytvara neskutocny tlak a potom z toho pramenia chyby mozno..snad si niekto nemysli, ze Dean isiel do zapasu s tym, ze poskodi Chelsea, ale od toho je tam teraz FA aby ho potrestala, alebo vyberala lepsich rozhodcov, ak by bolo povolene po zapase spustit kritiku na rozhodcov, tak sa to zazenie do takych extremov, ze zmizne aj ten posledny respekt k rozhodcom

Reagovat
Talker

Tak podle mého to, že jsou chráněni na tiskovkách a i přesto do nich lidi šijou jim moc nepomáhá, právě naopak. Alespon s tím respektem. Naopak bych řekl, že jim tohle ubírá, protože jakýkoliv komentář na rozhodčí je propírán mnohem více a tiskovka, jakou předvedl Mourinho obletí svět. Ale to je jen můj názor.

Tak rozh

Reagovat
Talker

Tak rozhodně se na ně tvoří větší tlak díky hráčům a navíc přímo na hřišti.

Já bych hráče trestal prakticky za každou píčovinu, aby vymizely situace, kdy se snaží "podvést" rozhodčího. Kroužek, nesmyslné zvedání rukou, od koho to šlo do autu, simulace. Kdyby tohle všechno vymizelo, tak by rozhodčí měl mnohem jednodušší práci a myslím, že ani fanouškům by nevadilo, že se hráč tváří nechápavě, když rozhodčí řekne, že nemá vhazovat on, ale soupeř.

Prostě všechny tyhle "vychytralosti", které dělají všichni. Rozhodčím by se mnohem lépe dýchalo, nemuseli by řešit tolik situací...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo nedovolia rozhodcom vyjadriť svoj názor. Stále sa rozhodcovia kritizujú ale nikdy som nepočul aby nejaký vysvetlil prečo to odpískal tak ako to odpískal...je to choré. FA by potrebovala obrovskú reformu v tomto..

Reagovat
smazaný uživatel

a deje sa nieco take vobec niekde, ze rozhodcovia po zapase vysvetluju preco to odpiskali?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že neděje, protože by potom vznikali ještě větší kontroverze než na tom hřišti. Bylo by to zajímavé ale z praktického hlediska je to nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze je to nezmysel, len Lolkac to pise, ako keby FA zaostavala v tomto za celym svetom, pritom sa to nikde nedeje

Reagovat
kiwwi

a kde si videl aby to rozhodcovia robili

Reagovat
tomasinho

To je fakt neskutečný kašpar.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

nechapem jak ho za toto moze niekto zboznovat...sak to je taky chuj ze to je do oci bijuce

Reagovat
tomasinho

Reagovat
R22

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

neplac uz tolko

Reagovat
smazaný uživatel

jamie redknapp to vystihol

https://www.youtube.com/watch?v=ykASjx3Q1J4

rekt

Reagovat
vladis271

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vitasrp

Je pravda, že Jamie má taky Moua rád jako osinu v prdeli, hlavně teda po tom, co mu řekl po domácím zápase s Fulhamem..

Ale to je prostě klasika, protože neporazíš Aston Villu nebo Sunderland, je najednou výkon rozhodčího nedůležitej.. Přitom třeba na Aston Ville to byl zcela zásádní faktor, včera třeba ne, tam jsme měli asi 15 šancí na to, abychom sami vyhráli, ale nakonec stejně dojdeš k závěru, že penaltu, která nebyla, by proti tobě sudí třeba nemuseli pískat..

Reagovat
tomasinho

Nebo k závěru, že červenou, kterou neudělili, měli taky udělit.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, Ram měl bejt venku, stejně jako Johnson, kterýmu ale za šlapák na břicho frajer nedal ani kartón.

Nebo třeba mohl odpískat Chelsea jednu z těch penalta, ale holt to zvládl na jedničku..

Reagovat
kiwwi

ako sorry, ale toto je uz ciste fnukanie...zmier sa jednoducho s tym, ze raz rozhodca pomoze, raz poskodi a inokedy zapiska dobre...toto je proste scouser style, mas potrebu sa znizovat na taku uroven?

Reagovat
Rssa

to je mufan styl, vždy´t jste tím známí

Reagovat
kiwwi

aha...takze vobec sa tu nerozoberali veci ako ze Fergie ovplyvnuje rozhodcov a United sa pripiskava a piska sa im najviac penalt a vlastne United vyhrali zopar titulov len pomocou rozhodcov a tak...mufan styl no

Reagovat
Rssa

no jistě, to každý, jen vy jste ale zpochyb¨´novali cokoliv proti vám a vše pro vás bylo ok...ty nemáš soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohli , nepomohli aj tak sme tie tituly získali lebo ich nikto iný nechcel

Reagovat
kiwwi

si fakt blbec...my sme cely cas tvrdili jedno - raz sa pomoze, raz sa poskodi...a za toto ste sa nam smiali a zrazu to tu palcujete o sto sest - a este dokazes napisat o niekom ze nema sudnost, vtipne

Reagovat
Rssa

To tvrdí každý rozumně uvažující člověk, ty vtipe. Ty máš teď nějakou deku přes hlavu nebo co to zase předvádíš? Vždyť musíš mít soudnost, proboha.

Reagovat
kiwwi

no vsak prave...od vas sa naslo naproste minimom

Reagovat
Rssa

Znám dost scouserů, kteří to dělali stejně jako spoustu objektivních mufanů...a ty zas generalizuješ jak pán prospero. Na každé straně to je vždycky tak a nechápu, proč si pořád otíráš hubu o scousery a v podstatě lžeš.

Reagovat
kiwwi

spytam sa ta inac...mozes sam za seba povedat, ze si nic take nepisal?

Reagovat
Rssa

Určitě jsem to někdy napsal, ale zase vím, že po zápase už to pak neřeším. Stejně jako jsem neřešil slavení Evry před Suarezem, protože vím, že to je o emocích. Nebo kritiku rozhodnutí nějakého rozhodčího během zápasu, ale poté už klidně napíšu, že se mohl splést, že je jenom člověk apod.

Obecně nevěřím, že je tu nějaká cílená a řízená akce ze strany FA pro nějaký klub, ale třeba v případě MU tam byla výhoda osobnosti SAFa, který prostě vytvářel na rozhodčí tlak, který jim pak (hlavně na OT) vycházel vstříc.

Takže ne, nejsem svatý, ale rozhodně nepíšu bludy jako ty, že všichni mufani jsou neobjektivní šulíni.

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze som to nemyslel tak, ze kazdy jeden scouser je blbec...v tomto nazore bola ale vacsina scouserov za jedno a dlhodobo to tak aj prezentovali, to proste nie je ziaden blud - mozno to niektori mysleli v ramci srandy, neviem, ja som to takto vnimal z kazdej strany, nie len na EF

Reagovat
Rssa

Proto třeba emoce vodky či nifla v zápasech neřeším, bo vím, že pak dokážou být objektivnější. Ale takhle dlohodobě jít proti mi přijde jako blbost, no.

Reagovat
Rssa

A šupej dodržovat, na čem jsme se dohodli!

Reagovat
eder

To byly nesmysly a konspirace, pochopitelně. Ostatně, David Moyes to vyvrátil s tím samým kádrem hned v první sezóně.

Reagovat
vitasrp

Ale tak tohle je klasika, nicméně například výkon Foye na Aston Ville se takhle přejít nedá, tam to bylo tendenční až běda.

Kdyby neodpískal Dean tu penaltu proti nám, držel bych hubu - tak nějak chápu, že prostě občas důležitý rozhodnutí nedostaneš - ale zase, aby prostě takřka všechno sporný šlo proti tobě, to dokáže nasrat.

Jinak samozřejmě kravinu, že jsme titul nevyhráli kvůli rozhodčím, ode mě nikdy neuslyšíš - za to může těch 60 střel v zápasech s WHU a Sunderlandem, který jsme nebyli schopni přetavit v branky..

Reagovat
kiwwi

ja viem ze to naserie, neraz som taky pocit mal, ale nesklzavajte do nejakych konspiracii, je to fakt smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je kuzelne jak to tu opalcovavaju scouseri najvacsi konspiratori pod slnkom a zrazu su stotozneni z nazorom ze raz sa poskodi, raz sa pomoze...neskutocni pokrytci

Reagovat
vladis271

jj, my sme pokrytci a čo ste vy? Posledné roky ste sa nám smiali ako posledné zápasy sezony meníme dresy za svetlomodrý alebo tmavomodrý. A kukaj na vás teraz.

Reagovat
kiwwi

co si to zo seba zasa vypotil

Reagovat
blade115

Však to dělají všichni, od nás, přes Scousery, až po vás, Mufany, tak na co si tady hraješ, proboha? ...

Reagovat
kiwwi

som to nikdy nerobil ani to robit nebudem...rozhodcov som sa bud zastaval alebo ich skritizoval, ale nikdy som to nehral na nejake nadrziavanie jednemu timu...ja som tu fakt od mufanov nikdy nic take nezaregistroval...mozno nejaky jeden blbecek a la tomekcz, ale scouseri to robili hufne a tomu dokonca aj verili, ja som mal moznost rozpravat sa jak so slovenskymi scousermi tak aj s anglickymi a vsetci boli proste presvedceni o tom, ze rozhodcovia nam pripiskavali zapasy a Fergie to cele sefoval

Reagovat
blade115

Ale tak já nemyslím konspirace, to je blbost, kterou jsem taky nikdy neuznával, já mluvím o tom, že každý buď po zápase mlčíme a šoupeme nohama, když nám rozhodčí pomůže, nebo brečíme a nadáváme, když nás poškodí.

Zpětně koukám, že tys původně mluvil především o těch konspiracích. Tak to částečná omluva, moje chyba.

Reagovat
blade115

Už vidím, měla to být reakce o pár komentů výš. Na tohle -

kiwwi20.04.2014 10:48

ako sorry, ale toto je uz ciste fnukanie...zmier sa jednoducho s tym, ze raz rozhodca pomoze, raz poskodi a inokedy zapiska dobre...toto je proste scouser style, mas potrebu sa znizovat na taku uroven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rozhodcovia vam casto, okate, hlavne na Old Trafforde pripiskavali. Mal som moznost bavit sa s mufanmi, kt. to uznali.

Reagovat
kiwwi

musim s lutostou uznat, ze slovenski scouseri su oproti ceskym fakt dementnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, klasika od Ivana

Reagovat
kvasha16

odpoved

Reagovat
R22

jojo Scouseři jsou zlo..jenom kiwwi je letadlo

Reagovat
blade115

Vždyť je směšnej, tady káže vodu a sám, kdyby trénoval a sudí ho poškodil, tak je první, kdo ho zkritizuje. Dělají to všichni, někdo víc, někdo míň. Vždycky to je v podstatě na výsměch, protože to je nezvládnutí svých emocí, na druhou stranu vím, že bych nebyl jiný. Ani nikdo jiný tady nemůže říct, že by byl jiný. Mourinho to aspoň dokáže podat zajímavým způsobem, který mě osobně vyhovuje a baví mě. Ale chápu, že někoho to může dost iritovat, sto lidí, sto chutí.

Reagovat
kiwwi

lenze toto povedal dobre a tak to je - samozrejme ze je smiesny, lebo je to uplakany scouser, ale toto proste povedal dobre

Reagovat
blade115

No je to tak, ale říkám, že sám by se tím taky neřídil a v návalu těch emocí toho rozhodčího po zápase sjel. Fakt nevím, na co si hraje. Já teda v 90% tyhle studiové odborníky rád nemám, akorát sedí ve studiu a kecají.

Reagovat
tomasinho

Většina těch kecalů ale tyhle situace zažila, takež ví, o čem mluví.

Reagovat
blade115

Však Redknapp nikdy netrénoval. A i jako hráč, nevěřím, že si nikdy po takovém zápase pěkně neodplivl, tomu prostě nevěřím. Je to úplně přirozená reakce, v tý chvíli tě vůbec nezajímá tohle "jednou to je tak, jednou tak". Prostě si nás zařízl, tak jseš hajzl. To až po čase přijde vystřízlivění a vyrovnáš se s tím. Jestli máš jiné zkušenosti, tak prosím, ale já snad nezažil, aby to bylo jinak, i v naší pralesní lize.

Reagovat
tomasinho

Tak já reagoval spíše na to označení studioví odborníci, kteří jen kecají. To by se dalo aplikovat na někoho, kdo o tom nemá ponětí, jako ti naši moderátoři třeba, ale ne na někoho, kdo hrál PL tolik let. Zda to dělal nebo ne, to už je jeho věc, jestli je pokrytec nebo ne. Přirozená reakce to je, ale taky to proboha není žádné pravidlo, takže je mimo říkat, že by to tak udělal každý.

Reagovat
blade115

Ale jo, dělá to každý. Jen někdo víc, někdo míň, někdo spíš soukromě, někdo i veřejně. Dobře no, tak dejme tomu, že existuje několik flegmatiků, kteří si po 2 velmi sporných penaltách řeknou "no jo, stane se, příště je třeba zas odpíská pro nás", ale těch je naprosté minimum.

Reagovat
FUnk

Reagovat
13

Reagovat
Sm0ker

To je naprosto neuvěřitelný, jak ve videu, kde Mourek řekl zase nějakou chujovinu na rozhodčí, dokáže kiwwi najít hierarchickou posloupnost toho, že za to vlastně můžou fanoušci Live a my jsme ti největší pokrytci, plačka, konspirátoři a podobný chujoviny.

Reagovat
kiwwi

vies co je naprosto neuveritelne? ze si si to tak vylozil

Reagovat
Sm0ker

a teď to ještě popři :(

Reagovat
kiwwi

ja nemusim nic popierat, napisal som tu naprosto zrozumietelny nazor, ktory si ty nepochopil

Reagovat
Sm0ker

jojo, od tebe tady čítám jeden rozumný, nestranný názor za druhým

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU vyradili číslo dresu toho mladíka, čo zomrel na rakovinu. Pekné gesto.

Reagovat
Nikikrew

Inak logicky by nam to Hull mohol pustit nie? . Ak skoncime totiz 4, tak na odliahnuc vysledku finale F.A cupu budu hrat EL

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to AW s Brucom dohodol.

Reagovat
eder
Reagovat
vladis271

Mám tušáka, že Studge nastúpi od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poradi nekdo, co delat, kdyz mi v prohlizeci nejdou nacist nektere stranky, jako face nebo twitter. Mam Mozillu. Uz mi to delalo tak jednou, ale nemuzu si vzpomenout co se s tim dela..

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, ten Ramires je taká špina neuvieteľná. Fuj.

Reagovat
Bayern +

neuvieteľná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Lloris je neskutečný, on fakt za tou prachbídnou obranou Spurs předvádí zázraky

Reagovat
FUnk

Reagovat
R22

Takže dnes v základu Lucas nebo Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju Lucase

Reagovat
vladis271

agent Moses hádam nie. Tipujem, že mu Jose včera už telefonoval.

Reagovat
tomasinho

Snad Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

To radšej nech hrá Joao ak je fit

Reagovat
mickey mouse

No snad tam nedá sabotéra Mosese.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poradi nekdo, co delat, kdyz mi v prohlizeci nejdou nacist nektere stranky, jako face nebo twitter. Mam Mozillu. Uz mi to delalo tak jednou, ale nemuzu si vzpomenout co se s tim dela..

nedela to jen mozilla, ale i chrome

Reagovat
LAM

nesmíš tolik sjíždět pornostránky

Reagovat
smazaný uživatel

tim to nebude..lepsi vysvetleni nemas?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase brečíš Mourinhu? Vždyt stejně celou dobu tvrdíš,že ten titul vyhrát nemůžete

Reagovat
stiflerovamama

Nejaky kvalitny horor ?

Reagovat
masly008

pád do tmy

Reagovat
Rssa

1200. pro titul LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Titul v Premier League sa precenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

No jistě! Vždyť letos je to liga jednoho týmu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
afc

Ak dnes vyhrate,uz je to jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

1200. pre rozhodcov...fakt skurvena robota

Reagovat
smazaný uživatel

... ktorú môže robiť len sadomasochista alebo drbo.

Reagovat
smazaný uživatel

môj spolužiak sa na to dal, tie dedinské zápasy pískať, to je masaker už mu bolo špinavo vynadané a skoro prišlo aj k fyzickým útokom

Reagovat
smazaný uživatel

to má šťastie, že ešte nedošlo, ale dojde. Pískať dedinu na Slovensku...

Kamarát už dostal na piču asi 3 krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Pre 10 €, kto to môže robiť...

Reagovat
smazaný uživatel

20e spolužiak ako postranný a hlavný tuším 30e(či 25e?), na zápas...

Reagovat
madridcan

plus preplatenie cesty

Reagovat
smazaný uživatel

to tuším nie, ale preplatili mu celú výstroj, respektíve mu dali peniaze aj navrch, výstroj ho stála oveľa menej a ostatných 70e či koľko si nechal...

Reagovat
madridcan

robil aj kamarat, takze mal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ale tento nema :) akurat obcerstvenie pred i po zapase zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

tak šup šup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tím asi myslím???

Reagovat
smazaný uživatel

5 Mourinhov

Reagovat
FUnk

Reagovat
madridcan

Ako pozeram na postavenie Baniku v tabulke, tak asi viem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tí sú fakt v sra.kach. Si lietajú do 2. ligy kedy sa im zachce. Vidieť, že je to bývalá trnavská družba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

10:58 Muniaín do Manchesteru City?

Manchester City údajně zvažuje nákup Ikera Muniaína. Mladý ofenzivní záložník hraje za Athletic, smlouvu má jenom do konce příští sezony. (goal.com)

On jeden Navas nestačil ...

Reagovat
Rssa

Ty jsi asi neviděl nikdy Munaina, že?

Reagovat
teenz

Reagovat
blade115

Viděl, ale nikdy mě teda nijak neohromil. Tenkrát za Bielsy se o něm mluvilo jako o zázračném dítěti, ale od té doby vůbec nic. Měl jsem to štěstí ho několikrát vidět, Athletic se mi jednu chvíli dost líbil, z něho jsem ale nijak odvařený nebyl.

Nicméně i přesto šlo spíš o tu velkou orientaci na jižanské hráče a potažmo španělskou ligu. Přitom se to Pellegrinimu povedlo ze tří pokusů jen jednou, a to navíc Negredo zářil jen půl sezóny.

Reagovat
Rssa

Tak ale srovnávat Navase s Munainem je blbost. Munain není kick and run hráč. Je ďábelský rychlý, ano, ale má i techniku a myšlenku, střelbu jinde a i ta bojovnost je něco jiného.

Reagovat
blade115

Však já netvrdím, že je to stejné dřevo jako Navas, ale že pro City by mohl snadno být stejný provar jako Navas. Nebo teda spíš podobný, Muniaín je skutečně lepší hráč než Navas, ale já v něm prostě nevidím takový potenciál jako ostatní. Jo, pár let zpátky jsem mluvil jinak, ale pokud se hráč během takové doby v tomto věku nikam neposune, tak je něco špatně.

Reagovat
SunFells

Ale nezdá se mi, že by se rozvíjel tak, jak mu bylo před třemi lety předpovídáno.

Reagovat
Rssa

Stagnuje, klasický příklad brzy nasazeného zázraku. U něj by pomohl přestup k dalšímu rozletu.

Reagovat
SunFells

Zrovna City by v tom případě ale mohla být dost nešťastná volba.

Reagovat
Rssa

Tak koho mají na levém křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri?

Reagovat
Rssa

Nic těžkého k překonání...navíc je univerzální a tvarovatelný, typologicky vhodný

Reagovat
teenz

Tak Iker zahraje víc pozic myslim.

Reagovat
kiwwi

ale paci sa mi jak to odhadol jirka v dobe, ked bol Muniain v laufe...vtedy povedal, ze Isco je vacsi talent a predpoveda mu lepsiu buducnost ako Muniainovi

Reagovat
Rssa

Ten teď ale taky moc nehraje za Real. Já bych ho neodepisoval, takový Munain se daleko více hodí do Pl než Isco, mohl by udělat opět díru, když by byl nastartovaný. Kvality na to má.

Reagovat
teenz

Isco momentálně hraje parádně.

Reagovat
Rssa

Parádně sám na sebe leda

Reagovat
Talker

Mohl pomoci... Ona je otázka, jestli už to prostě není jeho maximum.

Reagovat
Rssa

Má 21, snad ne.

Reagovat
kiwwi

to v Chelsea uz dokazu odhadnut hned ci na nemas alebo nemas

Reagovat
Rssa

Známe. Bereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ako vazne porovnavas Muniaina s Navasom?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste cekame Puyola s Valdesem a Morenem..

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ani nevíš, kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Muniaín je neinteligentný runner, čo nevie žiadnu klučku, akurát hodiť si loptu do behu? Naozaj sa pýtam, nepoznám ho.

Reagovat
blade115

Ne, ono primárně nešlo o porovnávání fotbalových kvalit. Spíš jsem se smál tomu, že Pellegrini už zase loví ve Španělsku, přestože se už párkrát popálil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je asi jediné, čo má naozaj dobre zmapované.

Reagovat
blade115

Nj, má to tak dobře zmapované, že už si stačil přivést dva šuliny a jednoho hráče, co se po půl sezóně zasekl. Jako fakt nechci Muniaínovi křivdit, mě ale nijak neohromil a jak píše Zupillo, City by nikam neposunul.

Reagovat
teenz

Třeba v něm vidí potencial ? Který má opravdu velký.

Reagovat
blade115

Potenciál ... Jako zas z něj nechci děla nekopu, ale obrovský potenciál vykazoval pár let zpátky, teď jen stagnuje a nevykazuje žádné známky zlepšení. Nikam neposunul ani sám sebe, tak nečekám, že by měl někam posunout celé City.

Reagovat
teenz

Jak řikám, já si myslim, že by mu přestup pomohl. Prý nechce ani podepsat novou. Koukat na jeho hru je občas fakt krása. Já si ho užívám když mám čas se mrknout na Athletic.

Reagovat
blade115

Měl přestoupit už dříve, teď má nálepku hráče, o kterém se kdysi mluvilo jako o obrovském talentu, ale zatím ho nenaplňuje. Asi odejde no, uvidíme, jestli mu to prospěje. Já taky na Athletic několikrát koukal, pod Bielsou byli fakt dobří, ale v Muniaínovi poslední rok, dva žádný zázrak nevidím.

Nicméně původně to byl spíš výsměch Pellegrinimu, ani jsem se nechtěl pouštět do diskuze o Ikerovi.

Reagovat
Rssa

Takovou nálepku fakt nemá.

Reagovat
blade115

V mých očích jo.

Reagovat
teenz

Já si myslim, že by se vedle Silvi, Kuna, Nasriho hodil.

Reagovat
blade115

No výborně, tady se definitivně rozcházíme. Takže zřejmě konec diskuze a povíme si na podzim.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja viem, ale je to starý ded, ktorý posledných 10 rokov trénoval v Španielsku a predpokladám, že inde prehľad nemá. To, že si vyberá zlých hráčov/šulínov, je iná vec, no.

Reagovat
blade115

Tak to ale vůbec nemusí platit, že jinde nemá přehled, když trénuje delší dobu v jedné zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, ani to netvrdím.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas s Demichelisem budiz dukazem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale tak som to vôbec nemyslel. Len som napísal, prečo si myslím, že loví v Španielsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

není, nicméně se o něm mluvilo jako o zázraku, ale zasekl se. Podle mě by nikam City neposunul, ale mluví španělsky takže ten zájem chápu

Reagovat
blade115

Reagovat
teenz

Je to velice inteligentní hráč, nízké těžiště, rychlý a PD hraje už od 16 let.

Reagovat
smazaný uživatel

takže taký horší Cazorla?

Reagovat
teenz

Nevím, letošní sezona neni žádný terno. Ale věřím, že by mu přestup pomohl. Na něj + Andera je občas krása pohledět.

Reagovat
Rssa

lepší Cazorla

Reagovat
teenz

Momentálně ne, ale určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

... a hrá v Bilbau. Dobre, no.

Reagovat
Rssa

A?

On má obří potenciál, Cazorla se rozvinul až v pozdějším věku, měl to postupnější. U Ikera to bylo překotné a teď je na rozcestí, ale talent má podle mého větší.

Reagovat
blade115

I kdyby takový talent měl, tak zatím se zdaleka neblíží tomu, že by ho měl plně využít.

Reagovat
blade115

Aha.

Reagovat
eder

Ani jeden Silva

Reagovat
blade115

Muniaín na úrovni Silvy jo? Tak to jsem asi sledoval jiného Muniaína ...

Reagovat
smazaný uživatel

muniain nato ako bol ospevovany sa dost zasekol.

Reagovat
eder

Potenciálně ano. Přišlo mi, že dehonestuješ přestupy do PL z PD obecně, ale třeba jsem to jen špatně pochopil...

Reagovat
blade115

To vůbec, však z PD chodí dobří hráči, já kritizuju v podstatě Pellegriniho.

Reagovat
eder

Aha, tak pardon, beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůl...

Radši ho ale vemte vy a pak nám ho pošlete jako Studge třeba

Reagovat
smazaný uživatel

4 chyby, trojka, ďakujem.

Reagovat
penepi

Boha, iba tri som narátal.

Reagovat
smazaný uživatel

"štyroma", čiarka pred "bola", "aktálnej", "londýnsky kanonieri"

Reagovat
penepi

To v aktálnej som bol schopný prehliadnuť ešte aj teraz.

Reagovat
madridcan

Ale ale ale...niekomu uz dosli vysledky pisomnej maturity a zdvihlo sa mu sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nie, to až týždeň pred akademickým týždňom budem vedieť. Ale verím si na tých 80-85%.

Reagovat
penepi

Čajíček to bol, čo som si to manuálne kontroloval, tak 87.5%.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne to vyšlo tak nejak na 89%, ale nechávam si rezervu, lebo napr. na otázku "do akej skupiny jazykov patrí chorváčtina" som odpovedal "juhoslovanské" a uznané správne odpovede sú len "južnoslovanské" alebo "slovanské".

Reagovat
penepi

yep, jasná vec, tiež som si nemohol byť pri 2-3 úplne istý, ale čo som to už konzultoval, tak nanajvýš 1 by malo byť zle, tak snáď pod 85 nepôjdem.

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj nechápem, ako niekto môže z tohto nezmaturovať.

Reagovat
penepi

Aj takí sa nájdu myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

vždy sa nájdu, nie?

Reagovat
penepi

A tak to celkom pochopiteľne, by bolo skôr absurdné, keby nie. Len či nebodaj aj osobne niekoho poznáš, lebo nepredpokladám, že chodíš na Mokrohájsku.

Reagovat
smazaný uživatel

patrice evra hlasoval za suáreza v ankete hráč sezóny...well done negrito

Reagovat
eder

Třeba se v něm hnula poslední špetka svědomí za to zinscenované svinstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to třeba u Suareze nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

suárez sa vo všetkom polepšil..nehovorím, že mu ešte občas nejebe, ale oproti vlanajsku to strašne obmedzil

Reagovat
eder

Ten taky MIMO HŘIŠTĚ žádná svinstva neinscenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Charakter

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

aha ho, konspirator

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

rozumny a ferovy chlap

Reagovat
smazaný uživatel

vypatlanec, co chce pred odchodom z PL urobit aspon jednu sympaticku vec..ocenujem, ale za rok si nespomeniem

Reagovat
smazaný uživatel

urcite si vazi, ze to ocenujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto vraj bude vyzerať jedna časť zrekonštruovaného Anfieldu

https://pbs.twimg.com/media/Blp4fN0CEAApijA.jpg

2/2

https://pbs.twimg.com/media/Blp4nxoCEAEweUC.jpg

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Speed of Liverpool's game so vital this year. And Rodgers wants to make it even quicker by re-laying Anfield turf

Rodgers: “I look forward to new pitches at Melwood and Anfield. That’ll quicken up our game again, because the pitches aren’t very good”

Rodgers: "I’m a big lover of speed, whether the speed of the ball or speed of the brain.”

Ešte rýchlejší prechod do útoku? Bring it on

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas & Allen for Sturridge and Henderson, rest unchanged!

Reagovat
13

Ha, tak jako sestavu na zápas bychom mohli vymýšlet i my.

Reagovat
smazaný uživatel

Je easy poskladať zostavu ak máš na výber s 13tich hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo

Reagovat
13

Doufám, že Allen bude zvládat Hendovo roli v doplňování Suareze. Případně teda by Lucas mohl hrát DM a Steve víc dopředu..

Reagovat
Kowe

jen to ne, Lucasovi to jde líp víc nahoře a Steve už si níž taky zvykl. Tohle nebořit.

Reagovat
Trand

https://www.facebook.com/photo.php?v=627739863983353&set=vb.435056563251685&type=2&theater

Crowley je skvělej. Snad se nějak výrazně prosadí v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SunFells

Akorát ta Zelalemova strategie "prostě to jen šoupnout Crowleymu"

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Gerrard, Lucas, Allen, Sterling, Coutinho, Suarez

Official Subs: Jones, Agger, Toure, Aspas, Moses, Cissokho, Luis Alberto

Reagovat
Miguel19

Neskutečný trapas pro nás a City, že s tímto budete brát titul

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, celý rok bez LB, s komediantom na RB, s Lucasom a Mosesom a asi so 17 hráčmi hrať o titul a dosť možne ho aj vyhrať, za to by mal Rodgers mať sochu už teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

slabá konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

tomu uzkemu kadru pomohla absencia europskych poharov a skore vypadnutie z ligoveho pohara.hraci mali stale dostatok casu na regeneraciu medzi zapasmi ligy.cize oni ani rotovat velmi nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, ale aj tak.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako?

Reagovat
vladis271

prečítaj si ešte raz tú lavičku. Meno po mene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
teenz

Reagovat
kiwwi

skor to poukazuje na to, jak su tie hviezdne kadre na papieri precenovane

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to Fergie dokazoval celou poslední dekádu

Reagovat
kiwwi

ano je to tak...United nemali vzdy ten najhviezdnejsi kader a fungovalo to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj na to, že Chelsea namiesto top top útočníka kúpila krídla, kt. až tak nepotrebuje a City, namiesto toho, aby vyhodili plevel (Javi Garcia) a doplnili káder, vyhodili lepšieho hráča, ako Javi - Barryho a doplnili to plevelom ako Demichelis a nevýrazným Navasom...

Reagovat
ďuriLFC

Dobře,spokojnosť.

Reagovat
Error

Hrozně debilní hostování pro Mosese.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez napad, posielat ho hostovat do muzstva, ktore je pred vami

Reagovat
blade115

Náhodou nápad dobrý, poslat ho do týmu, kde se z průměráků stávají nejlepší hráči ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se tam stal z průměráka nejlepší hráč ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel, Sturridge, Hendo...

Reagovat
blade115

... Coutinho, Sterling, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je na správnej ceste k tomu.

Reagovat
eder

Proč, vždyť může dostat medaili.

Reagovat
Error

Za rok strávený na lavičce super no, jen si tím pravděpodobně dosral kariéru na několik let dopředu. Vždyť někdy od začátku prosince odehrál v minutách tak 2 celé zápasy, to je prostě směšné.

Reagovat
vladis271

môže si za to sám. Ak by ukázal aspoň náznak, že mu to neni u prdele, tak by hral oveľa častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich team to play Liverpool: Ruddy; Whittaker, Martin (c), Turner, Olsson; Johnson; Howson, Fer; Snodgrass; Redmond, Hooper

Reagovat
13

Kde je Bassong?

Reagovat
blade115

NORWICH vs Liverpool:

Ruddy; Whittaker, Martin, Turner, Olsson; Johnson; Howson, Fer; Snodgrass; Redmond, Hooper.

Nemám ponětí, jestli dobrá nebo ne, ale je vítězná.

Reagovat
REPLIKATOR

jasně

Reagovat
blade115

přesně

Reagovat
eder

Přání otcem myšlenky.

Reagovat
blade115

Myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha+útok asi nejlepší možná, ale ta stoperská dvojice mi prostě nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on je Yobo zraněnej... No ale i tak bych dal přednost Bassongovi před Martinem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Tam je většina lidí objektivní, na rozdíl od zaslepenců na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se nechali ovlivnit názorem v MOTD + samozřejmě zlomyslnost, protože byla poškozena Chelsea

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tiež nechápem, v MotD hovorili, že jasná penalta a všetci sa tam na tom zhodli, ale podľa mňa to penalta teda fakt nebola. Ale čo, znamenalo to prehru Chelsea, takže v podstate k dobru veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se shodli i na penaltě za "faul" na Odemwingieho Ani jedno samozřejmě faul nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta. Takový pohyb nohou by nemohl udělat, pokud by uklouzl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepodklouzl sám, ale šlápl do strany na Azpiho Kdyby se pohyboval dál přirozeně, nikdy by ke kontaktu ani nemohlo dojít.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Já bych ji včera taky fouk.

Reagovat
Kowe

Jak je to s udílením medailí pro mistry PL, potřebuje ten hráč mít odehraný určitej počet minut nebo zápasů nebo stačí být na střídačce popř. jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to pořád být za 10 zápasů, ale jsou i výjimky

Reagovat
kiwwi

myslim ze sa to uz zrusilo a kluby si sami mozu navrhnut urcity pocet hracov, ktory to dostanu...22 alebo 24 take nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Na MU fóru jsem našel:

EDIT SAT 27 APRIL - medal eligibility rule changed, 40 medals total will be awarded, not 30, and only 5 apps needed, not 10, to get a medal...EDIT #2 TUES 30 APRIL - rules further clarified: any player with 5 appearances(starting and used sub combined) is guarenteed a medal, and in addition the manager can give a medal to any other play he likes under 5 apps, even if that player has not played any games...it appears special dispensation for injury/illness/backup goalkeeper is no longer an issue.

Tolik hráčů LFC nemá ani s rezervou

Reagovat
kiwwi

no vidis, takze to dostane v podstate kazdy, komu to klub chce dat

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli je to pravda

Reagovat
Kowe

díky

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že potrebuje odohrať 7 zápasov. Ale tuším že klub dostane 5 medaili ktoré bude môcť dať komu chce...

Reagovat
vladis271

Ak to zvládneme, tak jedna ide Carragherovi.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že sa na to konečne vysral a vďaka tomu ste mohli vyhrať titul.

Reagovat
eder

To je ale ošklivé...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pravdivé

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká blbost, ne? Maximálně si může o další medaili zažádat pro hráče, kterej třeba nestihl 10 startů, ale 5 medailí jen tak, to se mi vůbec nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem tka som to niekde čítal. Ze klub ešte dostane nejaké medaile naviac pre hráčov ktorí odohrali menej ako 7 zápasov. A je jedno komu tie medaile klub dá. Macheda dostal medailu, pičus...

Reagovat
eder

Ten ale měl lví podíl na tom titulu (resp. jeho haluz góly v 99.minutě), bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

1) je to 10 zápasů, ne 7

2) o medaili pro Machedu si klub zažádal, protože měl na zisku titulu velkej podíl v těch posledních zápasech a pravidla tohle dovolují.

Vy si taky můžete zažádat o medaili já nevím, třeba pro Kellyho, nebo pro náhradního gólmana, ale rozdat 5 medailí Carrovi, Fowlerovi, Rushovi, Dalglishovi a Hansenovi asi nemůžete.

Reagovat
smazaný uživatel

okay

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je co za vymysel zase?

Reagovat
vladis271

mám pocit, že musí zasiahnuť do určitého počtu zápasov. Počet nvm, asi 5 až 10. Viem, že napr. udelili výnimku Machedovi.

Reagovat
smazaný uživatel

poziadate vynimku pre Carru?

Reagovat
REPLIKATOR

Potřebuje hrát za ten správný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

malo by to byt 10, ale davaju sa vynimky ako Macheda, alebo Smudge

Reagovat
eder

Myslím, že nastoupit minimálně v deseti zápasech je to kritérium, ale nejsem si jistý.

Reagovat
Kowe

Právě když je to 10, tak třeba náhradní gólmani nemají šanci. To je divný

Reagovat
smazaný uživatel

To neni dobrý tohle teď řešit to spadneme na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

já to ani nemyslel ve spojitosti s LFC jak s těma náhradníma golmanama nebo zraněnýma hráčema

Reagovat
smazaný uživatel

prosim jeste jednou OT: Poradi nekdo, co delat, kdyz mi v prohlizeci nejdou nacist nektere stranky, jako face nebo twitter. Nejde pres mozillu ani chrome...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ale keď to zistíš tak mi povedz, tiež mam rovnaký problém

Reagovat
Kowe
Reagovat
Kowe
Reagovat
minoLFC

Hola hola, titul volá mufanci včera zborovo spievali Chelsea,-Chelsea-Chelsea a dnes budú držať pästičky City výborna sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

hola hola, nerob trolla

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Staenly10

Nějakej HD stream, prosím?

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
Staenly10

Reagovat
Jardin

Reagovat
R22

Lolkac nevíš jestli sportz nebo ridder budou vysílat?

Reagovat
smazaný uživatel

už vysielajú

Reagovat
R22

Reagovat
13

Mně to nějak nechce fungovat.. Jak jsou ty linkyprosím?

Reagovat
Staenly10

A dáš prosím odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Sem ti zavázán.

Reagovat
mithro

tak Moyes uz vyhana z United aj Welbecka. seriozne, GTFO David

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

necital si tie clanky, vcera dnes? ze zvazuje predaj Welbecka, idu po nom sliepky.

http://www.theguardian.com/football/2014/apr/20/danny-welbeck-unhappy-future-manchester-united-moyes

Reagovat
kiwwi

cital, ale zatial som tam nevidel nic strasne, ze ho Moyes chce predat...kazdopadne keby to urobil, tak konci

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prestanem sledovat seriozne uz..ale neverim tomu

Reagovat
I am Mancunian

ak to spravi, tak skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

mam blby pocit pred zápasom. Neverím, že to bude easy zápas. A už vôbec neverím, že Suarez skoruje Hattrick. Budem rád za každú výhru

Reagovat
kiwwi

sranda je, ze aj ja mam pred zapasom blby pocit, ze to s prehladom vyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas, kde najdem zaznam celeho zapasu Liverpoolu bez toho aby som sa dozvedel vysledok?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
Gunnersaurus

tu máš ešte jeden http://www.matchhighlight.com/

Reagovat
smazaný uživatel

vcera som nebol vecer na nete, rano pridem, kukam a Chelsea prehrala kraasa

Reagovat
madridcan

tento pribeh je smutnyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

je naaadherny

Reagovat
Lacko_Boh

napiisal sam ziivot

Reagovat
kvasha16

nanananaaaaaaaanaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Jirka Böhm ve studiu na SS2 ....říkal jsem si, že to jmeno mi neco rika.....ted uz koukam, že válí v Nitře

Reagovat
Rssa

Máte někdo gif nebo video na ten zákrok Ramirese?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

hm za tohle může chtít penaltu fakt jenom čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama od Hive...kreslená, zpívaná, rýmuje se...větší kokotinu sem v životě neslyšel

Liverpoooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Staenly10

Ta naše střídačka je k pláči.

Reagovat
cubazi

Lavička Norwichu vyzera lepšie než ta naša, pome Live

Reagovat
smazaný uživatel

zranění

Reagovat
fff

Sturridge bude fit na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by

Reagovat
fff

Tak snad to dnes zvladneme, akokolvek vitazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hrá na Hendersonovej pozicii. Som zvedavý či to dokáže ubehať

Reagovat
smazaný uživatel

Olson dohral

Reagovat
tomasinho

STEEERLIIIIIING!!!!

Reagovat
tomasinho

By člověk ani nevěřil, že takový drobeček vypustí takovou střelu

Reagovat
fff

Sterliiiiiiiiing

Reagovat
fff

Neskutocne, neskutocne daco.

Reagovat
Coutinho10

ty kokos goooooooooooooooooool

Reagovat
Il Architetto

STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

omfg, nádherný gool

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A GOAL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

joj

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A PLAYER

Reagovat
Side

Hmmmm

Reagovat
Minister

Wow nádhera

Reagovat
penepi

Prepnutý.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Rahhhhhhhhhhheeeeeeeeemmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Raheemko :)

Reagovat
minoLFC

Raheeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling posledný hráč, od ktorého by som takú ranu čakal. Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si ho s Hibbertem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle ať táhne Norwich do Champu.

Reagovat
Tomekcz

takovy haluzaci kazdej zapas se tam nakej lempl ukopne ze an nevi jak to dal pristi sezonu shori jak papir

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, při věku těch tahounů je jisté, že už tam nebude žádný výkonnostní progres a už půjdou jen a jen herně do hajzlu

Reagovat
technecium

ta závist :D

Reagovat
Miguel19

Hotovo.

Reagovat
Chazy

Tohle je úžasný

Reagovat
madridcan

Liverpool vyhra titul z prosteho dovodu-lebo ho chce najviac.

Reagovat
fff

A plus tak trosku hrame dobre

Reagovat
cubazi

Skrtel

Reagovat
fff

M to pripomenulo ako raz hral na RB proti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

57 - Liverpool have now scored 57 first half goals in the Premier League this season, one more than Man Utd have in total currently. Perch.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má zase James společnýho?

Reagovat
tomasinho

Allen má fakt super náběhy, ale vždycky je zazdí špatným zakončením.

Reagovat
fff

Cisty Hendo

Reagovat
Coutinho10

jooooooooooooooooooooooooo LUIS

Reagovat
Il Architetto

LUSIIIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fff

Sterling Suareeeeeeeeez (a Flannova nahravka tiez fajn )

Reagovat
Error

Hm, pěkný.

Reagovat
tomasinho

SUAREEEEEZ! Sterling krásně zase

Reagovat
smazaný uživatel

konec pěkný golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Dívat se na Liverpool je orgasmus...není tam nikdo, kdo by si titul zasloužil více. Pokud to úspěšně dokončí, bude titul e správných rukou.

Reagovat
Honza Matoušek

We'll go to Norwich, we'll do the same!

Tak Sterling vzal tu Steveho motivační řeč až nějak moc doslova

Reagovat
smazaný uživatel

SUAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ 30

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibal nečekaně

Reagovat
Chazy

Liverpool je úplně jinde, tomu se prostě nedá nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

GET IN LUIS!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka Raheema lahůdková.

Reagovat
smazaný uživatel

SUAREEEEEEEEEEEEEZ

TITUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
penepi

Norwich

Reagovat
Tomekcz

cukotka je stejne porazi

Reagovat
eder

Reagovat
Il Architetto

30. gól

! ! ! JEŠTĚ 2 ! ! !

Reagovat
REPLIKATOR

My ten gólový rekord Chelsea překonáme ještě dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ale Flanna prostě hraje luxusně

Reagovat
tomasinho

Lucas s přehledem, už vybojoval tak 5 míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Sterling je proste megatalent...jasny zaklad na MS

Reagovat
smazaný uživatel

A som zvedavy, ako sa ukaze Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je neskutočný už vyhral možno 5x loptu

Reagovat
fff

Ale jemu tusim naozaj sedi hrat trosku vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Rafik ho kupoval ako naj AM brazilskej ligy a ten tvrdohlavy egocentrik ho prerobil na DM

Reagovat
Kowe

hrával tam celej život diktování tempa hry krátkýma přihrávkama mu jde

Reagovat
monty25

Paráda!!! Dneska se toho hraje tolik, že nevím, co sledovat dřív... Dokoukal jsem Aničku v Rumunsku (Fed Cup) a přišel jsem o dva góly Liverpoolu.

Reagovat
blade115

Pochcanej Liverpool.

Reagovat
eder

Reagovat
Luc-Luc

Neudelat LFC letos titul, to by bylo hodne nefer...YNWA!

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Alleeeeeeeen

Reagovat
fff

Branime jak o zivot, tak to ma byt.

Reagovat
cubazi

Lucas zablokoval martina ach ten Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, škoda, že ten titul musí letos někdo vyhrát, hm.

Reagovat
smazaný uživatel

měli by začít hrát sakra

Reagovat
fff

Niekedy to s tou rozohravkou vzadu uz trosku prehanaju

Reagovat
Nikikrew

Gerrard hra stopera ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Scouser Cafú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Nějakej link pls?

Reagovat
13

Tyvole, měl ho vysypat.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidne mohla byt ruda...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Mohla, ale v prvom momente m skor sralo, ze nenechal vyhodu, Sterling tam mal dialnicu na lavej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedivim, ale tak za soucasnyho stavu to zas tak moc stvat nemusi.

Reagovat
fff

Snad to nebude mrziet, ale bola to ucebnicova situacia na vyhodu no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nechal by ji robot?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze horsi nez Marriner by byl jen tezko, tak je to dost pravdepodobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

on chodí

Reagovat
fff

Sakho nech Ti nedrbe.

Reagovat
tomasinho

Tak teď to dostal do pěkně složité pozice.

Reagovat
fff

Mal to oddrbat prec, nie ist do dvoch hracov. Jednoducho, jak Flanno to robi.

Reagovat
tomasinho

Právě Flanno mu to ale takhle do pšeku hodil. Odkopnout už to měl on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tohto sa musi zbavit, on ma tie nahravky okolo 95 percent, ale tych zvysnych 5 su velakrat taketo do oci bijuce hovadiny.

Reagovat
Kowe

jenomže tohle byl fakt špek od Flanna, Sakho byl mezi dvěma presujícíma. Měl to sice odkopnout a nesrat se, ale Flanno mu vůbec neměl nahrávat.

Reagovat
fff

Ja nevravim, ze to bolo od Flanna super, ale Sakho to mal skratka hned odkopnut prec.

Reagovat
13

Přestańte s těmahle akcema vzádu, ještě si Sakho při tom zlomí nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno hraje fakt jak brazilec ale ten lobík teď z našeho vápna na coutinha lehkej.

Reagovat
fff

Ale doraz ma jak stara anglicka skola

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam nevymýšleli píčoviny tak to mají o mnoho jednodušší

Reagovat
Tomekcz

norwich to musi prodat zrovna proti Loserpoolu doufam ze spadnou

Reagovat
Il Architetto

Nebreč.

Reagovat
One-Real

Jak je na tom Live celosezónově co se týče zranění (hlavně těch dlouhodobějších)? Když koukám, že je celkem sekají a člověk koukne na jejich celkem úzkou soupisku, tak jim jde štěstí fakt naproti. Ale člověk jim to přeje. Každopádně dojít na ně nějaký větší počet zranění najednou, jak se to třeba sešlo nám, tak můžou mít pěknej problém. To chce minimálně 3 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen a Coutinho boli zraneni 3tyzdne + Allen dalsi tyzden, ten ma dost smolu na zranenia. Sturridge bol mimo 2tyzdne + teraz, Glen tusim tiez dva tyzdne, Lucas dva, Agger byva casto zraneny a Enrique je mimo 80% sezony. Sakho bol tiez tusim dva tyzdne. Poopravte ma niekto, ak sa mylim a na nieco som zabudol

Reagovat
Staenly10

Studge byl před tim víc než 2 tejdny, ne?

Reagovat
fff

Sakho bol mimo o dost viac nez dva tuzdne, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju tak měsíc/měsíc a půl...

Reagovat
tomasinho

Sturridge byl minimálně 4-5 týdnů, celý prosinec skoro + úvod ledna. Sakho taky tak měsíc. Ael většinou to vyšlo, že nebyli víc jak 2 hráči najednou zranění. Akorát Gerrard a Sturridge v tom prosinci.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka vsetkym za opravy, no Studge bol viac+Luis mal stopku prve 4 zapasy PL

Reagovat
Kowe

Sakho byl zraněnej dva měsíce

Reagovat
One-Real

Ale zadny zraneni na nekolik mesicu vas letos nepostihlo ze? Tohle si budete kvuli LM muset ohlidat, minimalne 3-4 posily si myslim, ze budou nutnost a posunou vas vys. Beru to z prikladu Realu, Ronaldo na par tydnu mimo, Khedira na 6 mesicu, Jese na 6 mesicu, do toho neustale zraneni Marcelo, Coentrao a nemit tak varibialni zalohu a hrace v nich, tak jsme taky v loji a nebojujeme o treble.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj potrebujeme minimalne 3 top hracov + sa vratia z hostovaciek Suso, Ibe, Wisdom a Robinson + viac sanci pre Teixeiru ci Alberta

Reagovat
tomasinho

Bože, ten Glen se mi snad jenom zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne je ze toto rozohravanie zo zadu nas stalo iba 2 body za celu sezonu

Reagovat
Kowe

Dvěma nohama dopředu a bez karty Norwich to pěkně řeže

Reagovat
13

Je dost pravděpodobný, že Norwich sestoupí, ale kdyby dostal redku Snodgrass, tak sestoupí určitě.

Reagovat
Kowe

to byl Johnson ale, ikdyž ten Snodgrass už taky mohl být ve sprše..

Reagovat
13

Aha já myslel, že myslíš ten zákrok na Allena.

Reagovat
kvasha16

asi je to uz jasne co?

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mali za pokrik scouseri, a dostali za to potlesk?

Reagovat
13

Justice for the 96

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Teď jsme Norwichi asi tak minutu nepůjčili míč...

Reagovat
Side

to je teda výkon

Reagovat
monty25

Možná minutu a půl...

Reagovat
kiwwi

je mi to blbe napisat, ale musim...Liverpool je proste inde a vsetky tie hviezdne zostavy na papieri dostavaju pekne na prdel - a musim aj dodat, ze manazer ktory sa vyhovara na nedostatocny kader je proste uplakanec - robil to Mancini, robi to Mourinho a robi to aj Moyes...Klopp, Simeone a Rodgers ukazuju tymto uplakancom prostrednik

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
13

Reagovat
I am Mancunian

stojim zatebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

...s pérem v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

to by stál pred ním, nie?

Reagovat
LGT

Reagovat
13

Reagovat
eder

To je relativní...

Reagovat
smazaný uživatel

abys mohl nekomu vrazit nuz do zad, musis nejdriv stat za nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže LFC nehrá Ligu majstrov, inak by to tiež robil aj Rogers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dylan

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo no, ale zato se soustředí jenom a jenom na PL, kdežto MC, CFC nebo Arsenal se dostali někam i v jiných soutěžích.. a je to sice trapná 'výmluva' ale nemělo by se přehlížet

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra jak někde v divadle

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Staenly10

0-2 dobrý. Ale nemusíme hrát od 20. minuty, jak kdyby byla už 85.

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Ta repre reklama

Reagovat
smazaný uživatel

je strašná...

Reagovat
I am Mancunian

je classy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, že sa dali góly, lebo Norwich kúše. Snáď sa Luisík ešte odtrhne a dá ten tradičný hetrik. Titul je blízko.

Reagovat
13

Luisík ale tolik šancí neměl se mi zdá, chce to víc ho podpořit.

Reagovat
Staenly10

Prootže se k němu nedostal míč, když si to dávaj furt stopeři mezi sebou a Gerrardem.

Reagovat
13

Proto píšu, že ho to chce víc podpořit.

Reagovat
Staenly10

Tak hlavně, že se shodneme.

Reagovat
SunFells

Sterling Ačkoliv ten jeho gól byl tečován něčí prdelí.

To bude pohodlné vítězství.

Btw jak velká prdel by byla slavit titul před ksichty Mourinha a hráčů Chelsea?

Reagovat
blade115

Děsná

Reagovat
SunFells

že jo

Reagovat
Trand

Dobrý expert ve studiu.

Reagovat
kiwwi

ja neviem ci tomu dobre rozumiem, ale fakt rozoberaju v studiu, ze brankar mal ten Sterlingov gol chytat?

Reagovat
13

Sterling měl před tou gólovou přihrávkou takovýho času... Divím se, že ho pořádně nedostoupil ten obránce Norwiche.

Reagovat
Dray

Ale ten náběh Suareze. Ten obránce ještě 15 minut nevěděl kde je.

Reagovat
stas87

koho by ste si priali do skupin LM?a pripadne,ako vidite mozne sance liverpoolu v skupinach?

viem ze v lete sa ten tim posilni vyrazne nemozem si ale pomoct-ten hrac na LB..by v BL nemal sancu,slabucky jak caj,z neho by si ktokolvek z prvej polovice tabulky robil picu a chalan by po polhodine striedal na LB musi niekto prist

Reagovat
R22

vzdyt flanno dnes hraje super

Reagovat
smazaný uživatel

ten chalan je odchovanec a hrá skvelo

Reagovat
stas87

super ktory by na neho permanentne vytvaral tlak(bayern,bvb,wolfsburg,schalke..)by ho ztrapnili,vsetko mu trva,pod tym tlakom by sa zosypal,je mlady ale treba durm v bvb take problemy nemal a to su takmer rovesnici..zasa ale nevidim liverpool casto,mozno hra lepsie,dneska sa mi nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl som Schalke a ti teda vytvaraju tlak no Liverpool v momentalnej forme by ich sfukol, ze by ani netusili co sa deje

Reagovat
stas87

a kedy si ich videL? u nich je problem ze natlakovu hru hraju treba 15 minut len v zapase,za tu dobu ale stihnu rozhodnut,bohuzial maju na lavicke podobneho trenera ako moyes a mali dost zranenych,pockaj buducu sezonu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ich v LM a parkrat aj v lige, lebo chytam ES2

Reagovat
SunFells

Tak maj tam standardně Enriqueho, ale v Liverpoolu dost možná víc promarodil než odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhraje ligu mistrů !

Reagovat
LGT

Spíš myslíš Johnsona na RB ne?

Reagovat
ďuriLFC

Pôsobí možno tak že je traged ale hrá dobre,aj ked top top to nikdy nebude,to je jasné

Reagovat
kiwwi

a co keby ste si uz vasu BL strcili do riti?

Reagovat
stas87

a co keby ste si vase sny o gündoganovi,kroosovi ci kloppovi strcili do riti?

Reagovat
kiwwi

aj ty aj Bayern+ ste s tym strasne otravni

Reagovat
stas87

tak nebudem ti pisat nic o hracoch z L1 ked to nesledujem no otravny si bol aj ty s kroosom tak sa uvedom

Reagovat
kiwwi

ano ja som si vymyslel, ze mame zaujem o Kroosa

Reagovat
stas87

pisem snad nieco o tom ze si si vymyslel zaujem o kroosa?len si to tu vydatne zivil nejaky cas a k realite to malo dost daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to fakt nie. Nepozeráš na nejakom zrkadlovo otočenom streame?

Reagovat
stas87

odpoved mas vyssie,ak pozeram styri zapasy za sezonu tak je to moc,mne pride slaby proste ale tak neber to tak vazne

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vážne neberiem, len si fakt nemyslím, že Flanagan je zlý, a zvlášť ho spochybňovať, keď je na ihrisku tá paródia na obrancu Johnson.

Reagovat
stas87

tak liverpool bude kupovat posily na oba kraje?

Reagovat
smazaný uživatel

naľavo je to fajn, Enrique je skvelý, keď je vo forme a Flanagan je záskok na oba kraje a dobrý. Potom je tam ešte Wisdom. Ale jednotku na RB by kúpiť mohli, no.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
ďuriLFC

Nebojme sa kurnik,šupnime tam ešte dva..ešte nam drbnú z nejakej štandartky a máme problém

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to chce trochu uznání, protože se titul po dlouhé době vrací na Anfield Road, kde bude bráněn celá desetiletí a už si ho nenecháme ujít. Další ÉRA patří Liverpoolu a pokoříme všechny rekordy anglického fotbalu. Liverpool hraje momentálně jako jeden z nejlepších týmů světa, ne-li nejlepší, kdežto United a Chelsea se budou plácat, MU bez ligy mistrů, bez evropské ligy a rádi vůbec, že nevypadnou z PL. Dobře Vám tak, teď je ÉRA Liverpoolu. NAŠE DOBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sme ho nevyhrali

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dal, takhle to za chvilku bude LFC prat opravdu kazdy, vic takovych prispevku.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej kdy je ten účet založenej. Nějak trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

mg, ty máš fandit a ne si z toho dělat prdel

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

To tu chýbalo, liečenie komplexov LFC fans

Reagovat
smazaný uživatel

jaké komplexy, závist že jsme nejlepší? tvl čum na ty akce, goly, Liverpool je synonymem slova vítěz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte s tým pokračuj a Tvoj nick bude synonymum slova retard...

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoje matka synonymem k****

LIVERPOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sa Tvoje slová pravdou stali . Vitaj vo fanklube.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen 1st Half: - 7 Tackles won - 11/12 Duels won - 8 Poss wins

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mi príde najlepší na ihrisku

Reagovat
monty25

Sterling To měl být gól a byl by klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas už nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal team to play Hull City: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Side

Ramsey, Ozil ♥ Snad se na to konečně bude dat dívat

Reagovat
smazaný uživatel

bombastická

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne teda Monreal je bomba.

Reagovat
GeneralGoat

Časovaná...

Reagovat
Trand

Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Arteta (c), Ramsey – Cazorla, Özil, Podolski – Giroud.

Aaron.

Reagovat
kiwwi

a Mignolet a Mignolet a Mignolet

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

twl...no byla to otazka casu...hrajem jak proti City za stavu 2:0

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Norwich, pojdme

Reagovat
Flamex

omg,simone a martine :(

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na ten gol. Na to držení Turnera při rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

OMG, když už tam Simon jde, tak to musí mít

Reagovat
monty25

On to měl, ale trefil Škrtela... Prostě špatná komunikace.

Reagovat
smazaný uživatel

žádná špatná komunikace, Škrtel ho slyšel a stahoval se, nešel ani do výskoku, to je čistě Mignoletova chyba

Reagovat
monty25

Asi to měl vyboxovat jinam, to je fakt...

Reagovat
Staenly10

Dobře jim tak. Třeba se proberou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

HOOPEEEEEEEEEEEEEEEEER A PODMEE

Reagovat
monty25

Ježíšmarjá, to byl debilní gól.

Reagovat
Side

Mignolet

Reagovat
tomasinho

Kurva, hrajem ale

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet.

Reagovat
blade115

Reagovat
minoLFC

My nemôžeme kľudne dohrať a vyhrať zápas snáď

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Golman je trotl.

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Dyť to byl centr..

Reagovat
kiwwi

jj a Ronaldinho na MS tiez centroval

Reagovat
I am Mancunian

berbastar

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Toto musi brankár vyboxovať aj keby mal odjebavať pri tom hlavy, už nech sa vráti Pepe

Reagovat
Coutinho10

mel bejt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej toho Lucase proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo za koho pořádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Za kohokoliv kdo bude běhat.

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Za koho ale? Alberto nebo Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

Moses spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Luisi

Reagovat
Coutinho10

ufffff..je to taaaaaaaaaam

Reagovat
Il Architetto

STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
tomasinho

STEEEERLIIIIIIING!!!!!!

Reagovat
Rssa

Sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Dneska bůh

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, dobre to dojebal tou klučkou Sterling, ale nakoniec šťastie.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmm, kvalita

Reagovat
Nikikrew

kolko stastia bude mat tuto sezonu este Liverpool?

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
Maresma

Jezis ja ho milujuuuu

Reagovat
SunFells

Zase s tečí, ale jinak parádně

Reagovat
Usty

To je dobrá kurvička, ten Sterling.. achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý. Jdem štěstí naproti.

Reagovat
Flamex

Ty vole, tedka ten suarez :D

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling Skvelej hrac.

Reagovat
Fernando_Torres

Nepochopíš proč šel na tu levou, ale ještě že tak :D

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Sice zakončení se štěstím, ale jinak parádní sólo. Jenom nechápu, proč mi ten komentátor řve góóól, ještě než Sterling vystřelil...

Reagovat
smazaný uživatel

číta zajtrajšie noviny predpokladám

Reagovat
vitasrp

Ten Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
13

štěstí ve hře, neštěstí v lásce -> Raheeem.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
LGT

Ježiši Suarez ...

Reagovat
minoLFC

Sterling ide šťastiu naproti

Reagovat
stas87

suarez namiesto jedneho hraca odtiahol hned dvoch velka chyba,k suarezovi sa mal stihanut len jeden adruhy zastavit sterlinga

Reagovat
cubazi

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ted.

Reagovat
Carrick

Kiksař Mignolet opět v akci.

Reagovat
cubazi

strašne slabučký je

Reagovat
LGT

Hmmm, ale Fer ho přejel pěkně, taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl faul na Suareze, tak co pláčete zas..

Reagovat
smazaný uživatel

Bol, o tom sa tu nik nehada a aj to urcite bolelo, len to vyzeralo komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná trošku..

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem říkal, jsme nejlepší, klaňte se novým králům, HOLOTO

LIVERPOOOOL !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za slovník.

Reagovat
R22

Fer

Reagovat
smazaný uživatel

Kua drat sudi bez karty? Ten Luis je neuvwritelne okopavany

Reagovat
kiwwi

vsak Skrtel dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Fer mal dostat

Reagovat
Rssa

Pořádně je seřežte, řezníky jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Paci sa mi Sterlingov necitatelny pohyb s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby Liverpool příští sezonu zanikl, a tým, který bude obhajovat titul setrval se štěstím na 10. místě

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundu se bude dařit

Reagovat
Coutinho10

skrtel malem vlastnak uf

Reagovat
REPLIKATOR

Strašný bránění

Reagovat
REPLIKATOR

S Lucasem hrajem v deseti

Reagovat
Pigeon

A jo. Ty nosy nahoru od fandů liverpoolu překousnu, i když tady budou strašně hovna, ale z této trojce, která hraje o titul, se to nedá přát nikomu jinému než jim. Bylo by krásné, kdyby si titul i letos nešlo koupit za peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis, tech 200 milionu eur za posily, co Liverpool utratil za posledni 4 roky?

Reagovat
Pigeon

a? Všichni nakupujou, jestli nevidíš mezi těmi třemi kluby rozdíl, tak za to ti nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

utraci vsichni, Liverpool o neco min, ale i tak mi to prijde divny, tohle ohaneni tim, jak Liverpool nikoho malem nekoupil.

Reagovat
Pigeon

A jo. Ty nosy nahoru od fandů liverpoolu překousnu, i když tady budou strašně hovna, ale z této trojce, která hraje o titul, se to nedá přát nikomu jinému než jim. Bylo by krásné, kdyby si titul i letos nešlo koupit za peníze.

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/M1EAuBzMiuV

to je kokot ten Suarez

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako?

Reagovat
k0udy

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

debilko strasny

Reagovat
I am Mancunian

to je nekonecny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ho šíleně sráží dolů ...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

presne za tohle by se mely rozdavat tresty...

Reagovat
JIMMY-PO

za to ze ho sfaulovali by mal dostať trest?

Reagovat
smazaný uživatel

za ty komedie potom

Reagovat
JIMMY-PO

no ja neviem, za skoky by som daval tresty, ale uz ked to je raz faul ako mu dokážeš že len nešprintuje cez bolesť?...Ja viem že to je viac menej jasné ale ako to disciplinárka napríklad podloží

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ten hrac muze bezet i pres bolest, tak neni duvod k tomu, aby se takhle valel po zemi a snazil se hru zdrzovat a prosit o faul, jak kdyby ho zrovna strelil nejakej sniper. Podle me neni potreba nic podkladat a zduvodnovat, tohle je naprosto jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik, neco podobnyho udelal i proti City..

Reagovat
SunFells

Machr, jde o přes bolest

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dvě minuty potom tak ještě skuhral a bylo vidět, že na holeň dostal slušně. Tak co kdybys ze sebe přestal dělat debila, hm?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sm0ker

A ty mu přestal lízat koule, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
icka

Reagovat
cubazi

Lucas snád dnes nespravil jednu dobrú vec

Reagovat
REPLIKATOR

Moses

Reagovat
LGT

OMG. jestli mě dneska něco sere, tak ty pochcaný fauly Lucase a ještě pochcanější narážečky okolo našeho vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

jajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drama začíná vrcholit

Reagovat
LGT

ježiši... to je zase zápas

Reagovat
Nikikrew

Flanagan

Reagovat
Error

Snoddyyyyy... pome, ještě zabojujem o záchranu.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
k0udy

Flanagan zapoměl vyskočit?

Reagovat
smazaný uživatel

PODME REMIZAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
cubazi

mario panno

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Flanagan

Reagovat
monty25

Proč to nikdy nemůžeme dohrát v klidu? Jinak mám ten komentář opravdu nějak posunutý, protože huláká góól, když si Norwich přihrává na půlce.

Reagovat
minoLFC

Tú obranu v lete odviezť za mesto a vypustiť do lesa

Reagovat
tomasinho

To je zas panika do řitě, nemůžou to dohrát v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Vystřídej nejběhavější hráče...

Reagovat
fff

Simon zakrici a vyboxuje loptu smerom za seba (!!!!) do Skrtela, Flano ani nevyskoci ...

A dpc Allen dole a Lucas ostane?????????

Reagovat
REPLIKATOR

Lucase tam nechá

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
fff

Jonhson

Reagovat
Trand

Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonhson

Reagovat
Il Architetto

Glen

Reagovat
tomasinho

Ty vole, Glen je fakt čurááák nehorázný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

zastrelit Glena prosim

Reagovat
Coutinho10

twl to snad neni mozny....si porad koledujem

Reagovat
monty25

Hrajeme strašně profesorsky, když vedeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Glen, tento hate si nezasluzi

Reagovat
fff

Reagovat
fff

S Lucasom na CPt to bude utrpenie. On je tak strasne pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

CPt?

Reagovat
SunFells

Platid karbičitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Spis Platid uhlicity nebo uhelnaty. Ale stejne je to blbost, Pt nema oxidacni cislo -2 ani -4. Urcite ma jen nejake plusove. Jedine s kyslikem v nejake kyseline nebo soli treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hhhhh hustý no

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Houby hovno

Reagovat
monty25

Je teda fakt, že Norwich moc nenapadá. Ale nechci to zakřiknout...

Reagovat
kiwwi

takze toto nebol faul na Snodgrassa hej?

Reagovat
monty25

Tak teď Sakhovi odpustil jasný faul... Ještěže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle neni faul

Reagovat
13

Sakho Proti Chelsea pryč ze základu prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je smiesny hm, na lavicke dalsi zapas

Reagovat
Trand

Lucas.

Reagovat
fff

Leiva preboha

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement.

Reagovat
monty25

Lucas To je kopáč.

Reagovat
Side

Lucas

Reagovat
Sm0ker

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Coutinho10

lucas

Reagovat
tomasinho

Lucas

Reagovat
13

To je hovado!

Reagovat
cubazi

kus chuja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ak z tohot bude gol tak Lucasa zavesit za gule dakam pred stadion.

Reagovat
Coutinho10

yeeeeeees konec nejdulezitejsi 3 body

Reagovat
Rssa

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Aaaaaa, já su spocené až na řiti, to je neskutečné, dneska jsme si to sami psorávali

Reagovat
Trapper

Ramiresovi hrozí trest na tři zápasy

Pro záložníka Chelsea Ramirese možná už skončila letošní ligová sezona. Do konce Premier League zbývají tři kola a brazilskému fotbalistovi hrozí trest na tři duely za to, že včera v utkání se Sunderlandem udeřil protihráče Sebastiana Larssona. Rozhodčí Mike Dean tento moment v závěru první půle nepostřehl a Ramiresovi neudělil kartu.

výborně..

Reagovat
blade115

Jen ať mu dají třeba 10, blbečkovi.

Reagovat
tomasinho

YEEEEES!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

JE TO TAM!!! Další důležitý krok k vysněnému cíli.

Reagovat
smazaný uživatel

ach, taki tragedi budu mat titul..

Reagovat
stas87

tragedi? no nepisal by som tragedi kedze uz stacili dat 96 golov,to mi tragicke nepride,za poslednych 10 rokov je to najprekvapivejsi majster nie?podal si niekto pred sezonou ze vyhraju ligu? musi byt v baliku

Reagovat
eder

Byl jsi mystifikován, tragédi hrají až za dvě hodiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš se musí otáčet na židli v hospodě

Reagovat
SunFells

To už je tutovka, gratulace Liverpoolu

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby...

Reagovat
Maresma

No to zas ani ne, staci prohraz s Chelsea a ManCity to ma opet ve svych rukou. A maj celkem pohodovej los az na venkovni zapas s Evertonem. Takze hlavne pristi kolo neprohrat!

Reagovat
SunFells

Ale prosímtě, City nevytěží maximum ani náhodou.

Reagovat
Maresma

Jako asi ne, no... ale pochop, ja tomu neuverim, dokud neuvidim Gerrarda s poharem nad hlavou.

Reagovat
Chazy

Hrůza, nervy solidní. Ale další důležitej krok, snad se to proti CFC nezkomplikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas ukázal hlavní rozdíl mezi námi a Chelsea. I když hrajem tužku, tak dokážeme dát z 5 šancí 3 góly. Chelsea dominuje celej zápas a z 8 tutovek promění jednu.

Reagovat
Lacko_Boh

Nejaky stream od majstra lolkaca z levoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

http://sportz-hd.eu/

si to hoďte do záložek ne

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOL :-****

Reagovat
smazaný uživatel

*♡*

Reagovat
Side

Giroud zas hovno na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu reakce uživatelů, kteří kritizují Liverpool. Jasný, každý má své favority, ale každý objektivní fanoušek anglického fotbalu musí uznat, že Liverpool hraje nejlépe ze všech ostatních favoritů a titul si jednoznačně zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Arsenal a tento víkend je asi jeden z najkrajších v mojom živote.

Reagovat
Side

tak to je hodně smutný

Reagovat
Chazy

Proč? však nevíš

Reagovat
nani92

bola pekná?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

nebola, je.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Chazy

Reagovat
SunFells

Bod by stačil. Aspoň by Hull nepodcenili v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo .. já už to vidím tu holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme Hull, aspon boda.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši tři, ať mají klid v posledních kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze i ten bod by na nej mel uplne stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz výhry pre hull a potom everton

Reagovat
Firkraag

Já si říkám, že mi nejde zvuk a ona minuta ticha

Reagovat
Chazy

Vtípek

Reagovat
SunFells

lol, žlutá kámo.

Reagovat
Trand

Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na žlutou

Reagovat
SunFells

Trochu větrno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hezky tohle.

Reagovat
Fenri

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu trosku fuka

Reagovat
Side

To je taková piča ten Giroud, on může hrát ale místo toho začne mávat jak na prvního mája

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě sere na všech fotbalistech. Místo toho aby mákl a držel hubu tak tam mává a přestane hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mě štve čím dál víc...

Reagovat
Lacko_Boh

Giroud je dneska jak snicel vo vani

Reagovat
Side

Snad se probere jak proti WHU

Reagovat
Lacko_Boh

mal by sa,hull dufam takto pressovat nezvladne dlho...prosim

Reagovat
Side

bych rád viděl opakovačku toho ofsajdu Monreala

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesucker

Reagovat
SunFells

Tohle by Per neměl dopouštět.

Reagovat
SunFells

Giroud pořád běhá na špatnou stranu

Reagovat
Side

Ozil zatím solidní Franta Mražák

Reagovat
Trand

Dneska bráníme skvěle.

Reagovat
Side

Kosc? wtf takhle se na to vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hull slysim hezky okopiroval melodie hned nekolika nasich chantu

Reagovat
Chazy

Všechny chanty v UK maj společný melodie, všichni kopírujete.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud se ty novy vzdycky kopirujou jako tady, tak pak neni divu.

Reagovat
Chazy

Nový, starý, všechno to vychází ze starejch songů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Side

všichni až na Szczesnyho by si zasložili proliskat

Reagovat
SunFells

Arteta je dobrej.

Reagovat
fantomas

AAAARONEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!! Rozdílovej hráč jak piča

Reagovat
fantomas

Özil vynikající práce

Reagovat
Trand

Aarooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil - Ramsey

Reagovat
Fenri

Rambo

Reagovat
djiros

Tak tohle byla jiná paráda! Aaron

Reagovat
Side

hned to de když se někdo rozběhne

Reagovat
I am Mancunian

ramsey krasny gol

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna akce - Ozil, Cazorla, Rambooooooo

Reagovat
Lynx

Ramboooo proč se ten kluk musel zranit

Reagovat
SunFells

Mesut, Santi, Rambo Už jsem chtěl nadávat, jak se chtěj k bráně Hullu dostat, když vepředu nikdo není ..no samozřejmě tam nakonec musí běžet samotní středopolaři.

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá Parádní souhra

Reagovat
pa3ce

Aaron je regulárne Boh pre mňa ale núti ma to rozmýšľať, kde by sme boli keby sa aj s Theom nezranili

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka moja milovana

Reagovat
Fenri

uf uf uf

Reagovat
tweek

a kde se při tom gólu vyskytoval Olie??

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jinde,aby nepřekážel.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Counter

odvedl obránce, aby tam pro Aarona bylo místo

Reagovat
Counter

Se tam prohodili s Mesutem, který si najednou naběhl na hrot.

Reagovat
tweek

ok, budem tomu říkat černá práce..

Reagovat
Counter

Tak dneska mi rozhodně přijde živější, dobře se zapojuje do hry, má velký podíl na druhém gólu... S dobrými spoluhráči okolo roste i jeho výkon.

Reagovat
SunFells

To je Anglie!

Reagovat
fantomas

Aaron + Poldi ♥♥♥

Reagovat
Side

ty pičooooo

Reagovat
Fenri

Ohohoooooo

Reagovat
SunFells

Koller, Baroš a pome

Reagovat
smazaný uživatel

POLDIIII wow

Reagovat
Counter

Druhá krása

Reagovat
djiros

Tohle by nám šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, gol pekne, ale pan rozhodci vazne skvele, vazne skvele...

Reagovat
Side

nesežral mu to, to je dobře

Reagovat
fantomas

? No.. vážně skvěle. Já tam faul ani napotřetí nevykoukal teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No nebyl, jen mi nedoslo, ze po tom vcerejsku to ma ten ironickej podtext. Jelavic byl zase Jelavicem... Absolutne nechapu, co tam na tom hristi dela, je naprosto tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho style

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic se svalil, jak pytel brambor..

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Správné rozhodnutí by měli být samozřejmé, ale někdy je těžké situaci v té rychlosti posoudit a proto je chvályhodné, že sudí nepochybil.

Reagovat
fantomas

*měly

Reagovat
SunFells

Je ti líp?

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fenri

Reagovat
papos182

*mela

Reagovat
Counter

Teda jako nečekal bych, že to takhle natvrdo uznáš i ty. Ale zvládl to fakt perfektně, všechna čest

Reagovat
SunFells

Si moh zpracovat, měl času tři prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

kks ten giroud ma najhorsie zakoncenie v klube

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

*v Anglii

Reagovat
Chazy

Měl by hrát Sanogo no, tam je aspoň něco talentu

Reagovat
djiros

Někdo to být musí

Reagovat
smazaný uživatel

ale najlepší center v klube.

Reagovat
Chazy

Jj, jedno křídlo Giroud, druhý Bendtner a jde se na titul

Reagovat
smazaný uživatel

a na hrote Gervinho a Wenger by začal písať nové dejiny futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne by sa ten šport aj premenoval, aby to nebolo zavádzajúce.

Reagovat
Chazy

To by stálo za zvážení - aspoň by byl jen jeden fotbal a člověk by nemusel vymejšlet pojmy jako kopaná a soccer.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bendtnera nešahej,ten nenastupuje jen kvůli tomu,aby každej zápas nekončil dvojciferným skóre pro nás

Reagovat
Chazy

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co si myslíš o Giroudovi?

Reagovat
Chazy

Něco umí, dokáže to i oživit, ale prostě by měl bejt backup a ne jedinej útočník v systému týmu, co chce hrát o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemůžeš fandit Arsenalu?Konečně má někdo stejnej názor jako já

Reagovat
Chazy

Takovej názor bude mít víc lidí, neboj

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Budu ti věřit Jinak chci v létě Bonyho nebo Džeka k němu

Reagovat
Chazy

Bony mě taky už párkrát napad, Džeko by podle mě moc posun nebyl Nejlepší by stejně bylo sebrat z MU Hernandeze.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla rajská hudba,ale ten si nemyslím,že by dorazil...

Reagovat
SunFells

Chicharita už Moyes stačil zabít tak, že ho ani Wenger nezreinkarnuje

Reagovat
CHONG

Bony půjde do Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by Martinez mel Bonyho v lete chtit.

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdí deník Zlo,kterej to převzal určitě z nějakýho anglickýho bulváru.Moc tomu nevěřím

Reagovat
CHONG

Uvidíme, ale podle mě by se tam hodil.

Reagovat
Counter

Já myslím, žes to okopíroval od Zaschrony

Reagovat
Chazy

Takže je to blbost?

Reagovat
Counter

S Mesutkem a Aaronem je to hned jiná písnička.

Každopádně pamatuju, jak jsme tehdá před finále CC dali Birminghamu venku 3:0... Ne že to bude stejné letos

Reagovat
Fenri

Já 3:0 teda klidně beru...

Reagovat
Counter

To já taky, ale ne že pak bude následovat i to samé ztrapnění v pohárovém finále

Reagovat
CHONG

Snad to tak bude.

Reagovat
Counter

Snad ne. Nebuď nenažraný a spokoj se s neúspěchem Barcelony.

Reagovat
CHONG

Mně ani tak nejde o váš neúspěch, ale Hullu bych ten FA Cup přál.

Reagovat
Counter

Tak to zkusím znova - spokoj se s tím, že aspoň budou hrát příští rok EL.

Reagovat
CHONG

Pokud nehraje tým, kterému fandím, tak vždycky přeji outsiderovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, smrtiaca efektivita. Ramsey, Mesut úžasné výkony, Poldi v medzihre zlý, ale dal parádny gól a presne na to tam je, takže som ticho. Arteta dominuje a Szcz je viac než istý. Giroud nie je dobrý, ale druhý gól vypracoval on a jednu vec mu nikto nevezme - keby jeho spoluhráči naňho centrovali tak, ako on na nich, tak je možno aj najlepší strelec ligy.

Reagovat
Fenri

No to fakt ne, páč by musel do toho vápna chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ceeesc <3

Reagovat
Lacko_Boh

uplne som vedel ze to tu jeden z vas pacne Je prec,trucoval,nezasluzi si lasku gunnerov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Lacko_Boh

v reklame bol

Reagovat
smazaný uživatel

Pff

Reagovat
Error

Everton (to face Man United): Howard (c), Baines, Distin, Stones, Coleman, McCarthy, Barry, Mirallas, Barkley, Naismith, Lukaku.

Man Utd: De Gea, Jones, Evans, Smalling, Buttner, Carrick, Fletcher, Nani, Mata, Kagawa, Rooney (c)

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Smalling, Evans, Büttner, Carrick, Fletcher, Nani, Kagawa, Mata, Rooney.

Lavička: Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Valencia, Fellaini, Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooooow

Reagovat
Side

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Hodně dobrá co se týká ofenzivy. Jsem spíš zvědavej na Smallinga a Buttnera..

Reagovat
vodka

super, snad to teda pujde.

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Reagovat
Fenri

Šmarjaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

POLDIIIIIIIIIIIIIIII

Mliujem ho

Reagovat
Side

Poldi na hattrick

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Poldi, Giroud by to nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

myšlienka

Reagovat
smazaný uživatel

Spis realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí

Reagovat
Counter

Ještě jeden aspoň, ať z toho nemám blbý pocit

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

3:0 je lepší, 4:0 vyvolává vzpomínky na Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5:0, to snad už nevyvolává žádné vzpomínky

Reagovat
Counter

Tak kdy jsme taky naposledy vyhráli 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 vyvolává vzpomínky ještě horší

Reagovat
kiwwi

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně se musí koupit kvalitní utočník, protože tohle už mě přestává bavit

Reagovat
Side

pokud Giroud neodejde, tak si nemyslím, že Wenger někoho koupí

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou ale zase nic neuhrajeme. On prostě nemůže odehrát všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš, musí

Reagovat
tweek

myslim, že odchod Lorda je už jasný, takže určitě někdo příjde... jen se bojím, aby to nebyl Sanogův mladší brácha...

Reagovat
SunFells

Nějaký nápad?

Reagovat
Counter

P A T O

Reagovat
Side

už se zas válí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
Fenri

AAA

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

ale vybojoval si to pekne, nebol to ľahký volej... aj tak je to kopyto.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou pohne prdelí a málem je z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Giiirůůů

Reagovat
madridcan

Tento chalan je saman...

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fantomas

Aaronovy kvality sou slovy těžko popsatelný fakt hádám, že postupem času bude to bublinovo a lolkacovo volání po Ramseyho vyřazení z YPOTY ještě absurdnější.

Reagovat
smazaný uživatel

co to, nejaka vec, ktoru odbornik bubble ze odhladol?

Reagovat
smazaný uživatel

*odhadol

Reagovat
fantomas

To neni o odhadu, jen tam místo něj cpal Hendersona (Lolkac konkrétně), bublina se jen přisrala pozdějc.

Reagovat
Counter

Cože? Oni ho tam fakt vidí neprávem? Ještě že ty diskuze už nepročítám

Reagovat
fantomas

Jj, že prej toho odehrál moc málo.. ale Sterling byl samozřejmě v naprostym pořádku.

Reagovat
Counter

no ty vole, co já se tu ještě nedozvím...

Reagovat
Rssa

Není na YPOTY starý? Nebo příliš zavedený?

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, že tam je i Sturridge...

Reagovat
Rssa

Však ten je nominovaný na POTY

Reagovat
Rssa

Hm...to jsem nečekal, to mi přijde jako kdyby měl Gott být nominovaný na Slavících za muže i ženy...

Každopádně POTY Suarez, tudíž YPOTY bude asi boj...snad Sturridge

Reagovat
SunFells

No, Sturridge byl i nějakou dobu mladý, ale Karel opravdu nikdy ženou nebyl.

Reagovat
SunFells

I na tu cenu pro mladé.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz hráme krásne

Reagovat
Side

Ox Doufám, že za Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
Side

Reagovat
stiflerovamama

Ten Giroud je strasne vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ho do té hlavy trefil

Reagovat
Counter

Tohle mohla být i penalta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

poldi mohol mať hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bude

Reagovat
Side

proč Poldi omg

Reagovat
Counter

Suché triko

Ale proč to musí být 3:0 boha... Takhle nás v 85. minutě ve Wembley potopí nějakým wonder goalem Sagbo...

Reagovat
smazaný uživatel

preco to privolavas?

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

No situace je jasna - jestli dneska neziskame 3 body, LM je definitivne pryc a jeste to bude velikej boj o EL. COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carragher má úžasnej akcent

Reagovat
SunFells

Je to jasný, sundaj nás ve finále. Jinak pěkná hra, hned to jinak vypadá, když ta sestava není jen tak různě poslepovaná.

Reagovat
Counter

David Moyes: 'We've still got an outside chance of the Champions League, although the Arsenal result has gone against us'

To si dělá srandu

Reagovat
Rssa

Dělá. Celou sezónu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

někdo HD flash link pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

díky

Reagovat
Swarley

wow, hráči se pohybují bez míče

Reagovat
vodka

dokonce sem si zatím eště nezanadával...

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Kagawa s Matok si neskutocne rozumeju. Som zvedavy na tie kombinacie s Nanim.

Reagovat
Swarley

nemůžu si pomoct, ale Fletch hraje poslední zápasy parádně

Reagovat
vodka

ještě trochu zrychlit to předávání balonů, víc sprintů jak zamlada a je zpátky.

Reagovat
Swarley

ale líbí se mi, že je schopnej si to v klidu podržet, neztrácí balony, rozehraje je, nekomplikuje si to a hned to předává na tu trojku před tím...od příští sezóny to bude chtít někoho, kdo tomu ještě přidá něco navíc, ale fakt jsem nečekal, že se Fletch po zranění vrátí takhle, je to dobré

tu rychlost asi už zpátky nedostane, kdo ví, ale rozhodně má smysl si ho nechávat a dát mu šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne, on je stale v pohybe, s loptou, alebo bez, takze u nas je vidiet az az

Reagovat
Swarley

on hned v těch prvních zápasech byl jako svěží vítr v tomhle ohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Nanii♥ konecne

Reagovat
Rssa

O víkendu, kdy Baník nastřílí 4 fíky je možné všechno. EVERTON!!!

Reagovat
vodka

takový přechod krásný a pak má centrovat Smalling a je to v pr...

Reagovat
vodka

omg, už si zanadávám na Smallinga, zatím to katastrofálně přihrává, hlavně toho Fletche jak dostal pod tlak stupidně

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiiis, zase trpime na to, ze nam hraje na kraji stoper

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude do dalsej sezony treba vytiahnut toho Varelu, Rafa je casto zraneny, takze uz treba najst niekoh, kto bude hrat miesot neho, nie Smalling

Reagovat
Swarley

předělat Tonyho, jednoznačně

Reagovat
SunFells

A příští rok na to můžem trpět my

Reagovat
mithro

Smalling nie je proste RB, fakt tam mohol dostat radsej sancu Varela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
Counter

A pak ho vyhodili ze stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zase krásnej balon do křídla od Rooney, on se to fakt od toho Scholese naučil parádně, jak kdybych viděl ho

Reagovat
k0udy

No, já pořád bliju na Johnsona, ale jak vidím na tom RB Smallinga tak je to snad ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

je skvely, ako vzdy

Reagovat
vodka

za takovou ruku možeš chtět penaltu asi fakt jenom ty...

Reagovat
vodka

už měly byt 3 penalty pro EFC

Reagovat
vodka

pičus Barry

Reagovat
vodka

Carrick hned vrací

Reagovat
smazaný uživatel

je stale nas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

byl cas na zpracovani

Reagovat
Rssa

penaltaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji a Mata, to ma velky potencial

Reagovat
vodka

to je blb ten Jones

Reagovat
fantomas

Jones

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesy

Reagovat
mithro

Jones naco tam pchas tie paprce

Reagovat
smazaný uživatel

kkt

Reagovat
vladis271

zapnem to a hned penalta.

Reagovat
fantomas

Stále stoprocentní

Reagovat
Counter

Boží ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já se z nich jednou fakt poseru

Reagovat
C0br

to je dement ten Jones

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě otočej

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy

Reagovat
SunFells

To teda nekopl nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

hra pod kontrolou, sme lepsi a potom toto, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy.

Reagovat
smazaný uživatel

United ale ten pohyb maj horší než Norwich i Sunderland. Nebýt individuální kvality hráčů, tak sestoupí. Jedinej, kdo tam něco hraje, je Kagawa.

Reagovat
Tomekcz

kaspari v ty obrane proc tam dava hnatu kdyz by to DDG chytil a v utoku uplne marny jen okolo vapna jak lamy, to je moyes nedokaze za celou sozonu naucit aspon nakej nabeh za obranu vubec nevi kdo kam bezet a komu prihrat jim snad rika at si hrajou jak chcou, at uz vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

buttner tam jeden náběh měl

Reagovat
niflheim

Zase ta stará písnička - dostaneme se k šestnáctce a potom nic, bez střely.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že podělali ten zápas v týdnu

Reagovat
vodka

ale Smalling hraje fakt hrozně, teď se na to vysral místo sprintu a zvojení Naismithe vyklusával a nechal sprintovat Carricka...

Reagovat
mithro

rooney zase v lese, ze si ten palec nezranil viac

Reagovat
vodka

zatím slabota od něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zahravani rohu proste nepochopim. Kdyz chce Martinez drzet po rozich balon, tak at to hraje nakratko... tohle akorat smrdi rychlejma protiutokama.

Reagovat
smazaný uživatel

ked ma vedla seba Rooney utocnika, tak sa vobec nestahuje takmer a ked je na hrote sam, tak vtedy je vsade, len nie na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej egoista, hroznej debil. ale s tím platem jste za největší kokoty vy.

Reagovat
smazaný uživatel

a s tvojim pisanim si tu za najvacsieho kkta ty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 no nevim teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaa

Reagovat
mithro

rooney zdvihnem tu hlavu skaredu

Reagovat
SunFells

Od té doby co má vlasy je nádherný

Reagovat
vodka

ronei

Reagovat
Tomekcz

rooney to zas pekne zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rooney je fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pod seba na matu a bolo by to vyriešené

Reagovat
stiflerovamama

Mata strasny spomalovac, zkaty Coutinho

sice je asi pravda, ze nema komu

Reagovat
Tomekcz

proc dpc nestrili tojeste prihravaj jak ko.koti

Reagovat
vodka

Distin - král

Reagovat
smazaný uživatel

rooney

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

MIRALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS ♥

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

Hezky no (až ted sem si uvědomil, že bych vlastně měl fandit ManUtd )

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Tomu, co předvádí, ale fandit nejde

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie toto

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
mithro

buttner a jeho osfajdove pasti, zase

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Krásnej gól

Reagovat
fantomas

Takle zaspat

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=G-9VQH9akwk

môj názor a asi aj všetkých

Reagovat
smazaný uživatel

moyes je proste super trener

Reagovat
C0br

Buttner tu offside lajnu skoro udržel

Reagovat
I am Mancunian

buttner

Reagovat
Tomekcz

jeden protiutok a hned gol, na druhy strane se ani nedostanou k zakonceni moyes ven

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...s takovyma slupkama...ten nas stojici fotbal je na hovno...

kreativita tam je,ale bez bezcu a tahovych hracu to proste nejde...valencia na plac...a moyes ven

Reagovat
vodka

Welbeck místo Rooneyho.

Reagovat
r.mrazik

to spis misto Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Naniho v nasom statickom a pomalom futbale nemame ako vyuzit a do zahustenej obrany on moze tazko hrat

Reagovat
r.mrazik

Hlavne je mimo (taky)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani sa mu necudujem

Reagovat
smazaný uživatel

takze suhlas teda

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Everton ale brutálně hustí prostor, všech 10 hráčů namačkaných na nějakých 20 metrech, Barry s McCarthym hrají v podstatě předstopery....

Reagovat
r.mrazik

protoze to je extremne pomaly...nez se dostaneme dopredu,tak jsou tam vsichni zalezli...je to bida,kazdej to vzdycky zasekne a pocka na hrace...bych z toho blil

Reagovat
vodka

nj, jenomže oni tam ty 4 hráče mají na středu furt a eště se tam pravidelně stahuje co nejrychleji 5. do protiútoku prakticky nechodí (ten střed).

Reagovat
smazaný uživatel

carrick fletcher si budu nahravat na polke jak ..

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem tomu, ze hraci ako Nani, Mata, Shinji, Rooney maju problem presadit sa individualnou kvalitou, ukazat nejaky tah na branu, miesto toho si prihravaju a nic z toho

Reagovat
Tomekcz

nemuzou Moyes ma jiny pokyny

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako čekáš, že zrovna proti Evertonu budou chodit přes dva až tři hráče jak nic?

zjevně fans United pořád ještě neakceptovali realitu

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se svítit, Everton hraje o třídu lepší fotbal, s tímhle Moyes nepochodí a posila žádná tento problém nevyřeší, změna trenéra nebo nic

Reagovat
kiwwi

to je naprosta katastrofa co my hrame...Rooney a Smalling dole, ti mi prisli ako tretoligovi hraci

Reagovat
mithro

rooney to ma uz na haku a smalling na RB nema co robit, tam radsej nech da decko z akademie, co je RB

Reagovat
smazaný uživatel

on by tam mozno aj dal Varelu, ale predsa nebude riskovat, este stale hrame o LM, tak to chce overenych hracov ale horsie ako Smajling by Varela zahrat nemohol, neverim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ta Moyesova "outside chance of top4 finish" nějak povadla

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má zase jeden z těch zápasů, kdy všechno řeší blbě, plete se do přihrávek, které by mohly najít lépe postaveného hráče za ním, a je celkově dost mimo.. chjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tj, vystřídal bych ho s Fletcherem a na hrot dal Welbecka

Reagovat
13

Koukal jsem na to jen po očku, ale z toho co jsem viděl pár závěrů:

Lukaku je dost přínosnej i v mezihře (typu sklepávání balónů), oba krajní obránci United jsou proti dvojce Coleman Baines uplní amatéři a Rooney zřejmě chce Everton v lize mistrů, aby si do něj potom v létě vynutil přestup (zaschrona měl pravdu)

Reagovat
smazaný uživatel

I love how David Moyes is sat on the bench not moving out his seat drinking his water instead of screaming at our players and showing his leadership skills not Giving our players a man to look to when we are 2-0 down.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jak tohle prohrajem tak nebudu sledovat už žádné utkání MU pod Moyesem, jak nedokáže porazit svůj starý klub ani v jednom utkání, který byl papírově slabší, tak by tu neměl co dělat (dělá z nás jenom podřadné čuráky co neumí zakončit)... takže bud tohle nebo se s Váma loučím

Reagovat
r.mrazik

ahoooj

Reagovat
13

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale Rooneymu asi j*blo v tej hlave - vôbec nestrieľa, stále sa snaží nájsť niekoho v lepšej pozícií, jeho hru by som prirovnal tej Giggsovej ked je vo "forme" - stále vymýšľa nejaké neuskutočniteľné kktiny, to isté proti bayernu.

FAKING ŠÚT

Reagovat
CHONG

Wenger je asi solidní hořák, když chce koupit toho Smallinga, vždyť ten je užitečný asi jako balíček kondomů na nočním stolku Susan Boyle.

Reagovat
CubONE

Cha cha.

Reagovat
CHONG

To není k smíchu, spíš k pláči, že takové kopyto hraje PL.

Reagovat
CubONE

No ten tvoj "vtipek" k placu je.

Reagovat
CHONG

Frustrující sezóna, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

jako 3 4 stoper krása!!!

Reagovat
Counter

Solidní hořák jsi ty, když bereš zprávy z nedělních vydání bulvárních deníků za hotovou věc.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Po přestupovém okně si povíme

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektni vykon, taktika funguje dokonale, naprosto zaslouzeny vedeni. V tom prechodu do protiutoku je videt velikej posun v poslednich tydnech a dneska se to plne ukazuje. Vykon v obrane famozni, vsichni 4 obranci skveli, Barry rovnez, ale nejlepsi jednoznacne McCarthy, totalne famozni hrac, zveda to cele na uplne jinou uroven... V ofenzive Naismith opet o level vys jak Barkley, kteremu to zase nejde. Tak jako tak, stejna taktika jako proti NU nebo Arsenalu a jde to - jen tak dal.

Reagovat
vodka

McCarthy je akorát dneska hlídací pes, co ukázkově maká, fotbalovosti sem si ale nevšiml ani jedné. buď balon odkopne, nebo posune na nejbližšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky od nej neni nejak extra vic zadano, od toho tam jsou jini. Ale presne on je tim hracem, kterej ten tym drzi pohromade, opet podava temer naprosto perfektni vykon. Aspon zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

já Ti psal minule, že CP byl daleko tvrdší oříšek než ti vyhořelí ďáblíci

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je jeste brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stát se může všechno, ale konstatovat, že CP jsou momentálně lépe takticky připravení, to můžeme i nyní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

uz se tesim na Giggse jako Moyesum tajnej trumf

Reagovat
smazaný uživatel

MU hrajú solídne, ale len od polovice k súperovej 16ke Everton zatiaľ krásne protiútoky, ani sa v defenzíve nenabehá, čo som tak odsledoval, a v pohode to stačí ... MU môžu byť ešte radi za ruku Evansa, že to nepískol

Reagovat
minoLFC

R$$ney sa vypláca

Reagovat
Rssa

To vypadá ale dobře....R$$a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Je az neuveritelne aky priemerny tim sa stal z United v tejto sezone. Klobuk dole pred Evertonom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Distin zranenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez uz setri Distina, nie sme pre nich super..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho nechuť k zakončení mě teda udivuje. Místo toho, aby byl ve vápně a čekal na nějakou přihrávku, tak se neustále stahuje na desítku a vepředu pak, kvůli němu mimo pozici a nechuti ostatních hráčů udělat ten náběh do vápna, nikdo není. V druhý půli to určitě odnese Kagawa, který půjde dolů za nějaký hrot s tím, že se Wazza stáhne níž.

Reagovat
smazaný uživatel

a až příjde hráč na špicu, tak se k němu Rooney bude srát a zas to nebude fungovat.. letošní klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

wayne chce být slavným

Reagovat
Swarley

střela

Reagovat
Counter

#MUFC finished last season 26 points ahead of #EFC in the table. As things stand they're currently 12 behind the Blues

Tohle neomrzí.

Reagovat
I am Mancunian

krasa

Reagovat
mithro

v kazdej inej praci by ho za taky prepadak uz davno vyhodili

Reagovat
Swarley

počkejme do léta, tam se to vyřeší...snad

Reagovat
mithro

ja sa prave bojim, ze nie

Reagovat
Swarley

nevim no, ale tak když se podíváš za touhle celou sezónou, tak to snad už ani nijak jinak řešit nejde

Reagovat
mithro

jasne, mne je uz jedno, kto to dotrenuje, pokojne aj Moyes, ja len dufam, ze tam je nejaky plan. lebo toto je stale horsie a horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

plan tam je, dat mu 150 milionov na leto a modlit sa, ze nas nerozbije uplne

Reagovat
mithro

jemu lepsi hraci nepomozu, tomu uz neverim

Reagovat
smazaný uživatel

neverim tomu ani ja, ale neverim ani tomu, ze ho vyhodia..

Reagovat
mithro

hej, to ma serie viac ako to, ze nas skoli everton

Reagovat
Swarley

nic se nemění, stále ta stejná píčovina dokola

Reagovat
ACSMan

Rooney je spatnej az to boli

Reagovat
Tomekcz

Jestli chtel SAF nastupce co nas stahne na 6 misto, a vys nas neposune tak si mohl vzit i Pulise, ten ma aspon dobrou obranu a kdyby si privedl crouche tak by sme i nakej gol po centru dali Moyes ven

Reagovat
niflheim

To je hrůza

Reagovat
Swarley

to je všechno tak čitelný, to je mazec

Reagovat
mithro

a on si tam pokojne sedi, na slecinku prekrizene nohy, a mf. uzasne David

Reagovat
I am Mancunian

moyes musi ist, toto sa nezmeni nikdy

Reagovat
vodka

rooney důle, dneska je supertragický...

Reagovat
Swarley

on na hrotu o moc lepší nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Davida by takticky prejebal snad aj Ince

Reagovat
smazaný uživatel

Tři desítky, žádný hrot. To je fakt otřes.. a Moyes absolutně nulový v nějaký reakci na to..

Reagovat
mithro

nema niekto link na nejaku stranku, kde predavaju tricko David Moyes - tactical genius? to si musim kupit

Reagovat
CubONE

McCarthy

Reagovat
stiflerovamama

Nani hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Young

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem preco, ale ked vidim Phila na tej lavicke, ja by som mu taku prijebal...

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu prostě nejde nepřát

Reagovat
J0EL

To skor tej sracke, co hraje United sa neda priat, aj keby nam to pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

CHicha je dobrej, nemůžu se dočkat až ho prodají, stejně tak jako Naniho, Vidiče a Evru a prodloužíme smlouvu Cleverleymu. Koupí se hráči, kteří budou schopni a bude jim vyhovovat hra ve středu ligové tabulky a Moyes at si s tím dělá co chce, debil.

Reagovat
Tomekcz

dyt nas everton skoli jak psy kde je nakej tlak vzdyt tecem o 2 goly

Reagovat
m.sali

nekecej střela je tady ...

Reagovat
smazaný uživatel

If we consider all the chants we've heard today, then Liverpool, Arsenal and Everton are all by far the greatest team the world has seen.

Reagovat
J0EL

To v celku suhlasi ale.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka GOOOLLL NAJSSS!!!!!!!!

Reagovat
stiflerovamama

Takze ani vymena Moyesa nepomohla, pod Rooneym ziadny progres.

Reagovat
Swarley

tady je nejhorší ten pocit, že víš, že klidně rozhodční může písknout konec zápasu, protože ono se prostě nic nezmění...

Reagovat
Nikikrew

Hmmm, to by som chcel asi vela od United aby vyrovnali co?

Reagovat
J0EL

Dneska to vyzera na nonsens. United su strasni na cele s Rooneym.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac je zase ten, ktory dva roky nehral futbal, hanba pre ostatnych fakt

Reagovat
mithro

shinji tiez nehra najhorsie, len u neho je problem, ze ma pred sebou rooneyho, teda, skor za sebou bohuzial vacsinu

Reagovat
m.sali

dpc to se Moyes Wazzu bojí sundat, že by zas hrozil odchodem nebo co.. tragédie

Reagovat
Firkraag

On se vyndá sám nějakou červenou :-)

Reagovat
stiflerovamama

Moyes Rooneyho ? Sak to koucuje Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

on nie preto, ze sa boji, ale preto, ze nevie, co robi stiahne Wazzu a co, da tam Evrtu, alebo Lindegaarda? nevie proste

Reagovat
Swarley

teď půjde dolů Kagawa za Welbze, tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jak píšu víš, neskutečně čitelný úplně všechno od začátku až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ví

Reagovat
Swarley

dfsksdlafj

Reagovat
smazaný uživatel

jn nepochopitelný kuaa.

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

to je zas vikend naho.no i Flyers dostavaj kotel

Reagovat
SunFells

To je fajn

Reagovat
stiflerovamama

Moyes Rooneyho ? Sak to koucuje Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt těším na příští rok, až se uvidí, že i s dalšíma posilama je to furt stejná sračka. Co si zastánci Moyese vycucají z prstu potom.

Reagovat
I am Mancunian

kto ho tu este zastava ?

Reagovat
smazaný uživatel

tady už jich moc není, jinak je ale takových idealistů pořád spousta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn, on ten zemiak nestiahne

Reagovat
smazaný uživatel

preco nestiahnut najlepsieho hraca v ofenzive

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket v hajzlu. Na Moyesa už nikdy víc. tak ať dá Everton ještě aspoň 2. Kagawa nejlepší z Mufanů.

Reagovat
CHONG

Nabízí se otázka, co tě vedlo k tomu, že jsi na tu bandu tragédů vsadil?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

takový to.. že prostě cejtíš, že to prostě už tentokrát urvou, že už to ani není možný jsem prostě vůl.

Reagovat
CHONG

Právě se docela divím, já tam poslal jedničku, nic jiného mi na mysl ani nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.... jaka skoda, ze fotbalove schopnosti Stevena Naismitha jsou mnohem, mnohem niz oproti jeho fotbalovymu IQ... super nabeh ale

Reagovat
smazaný uživatel

a dufam, ze v lete nezabudne predat Welbza, nech to mame komplet

Reagovat
SunFells

To by byla u Saints ideální náhrada za Jaye, ale tak toho nakonec asi prodávat nebudou, když se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Rooney už si dneska asi popáté minutu šteloval míč na svůj klasický obstřel, co mu vyjde 2x za sezonu. Už jenom pokus o lobíček a klasická rutina bude dokonána.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

keby ideme my do takého protiútoku, tak určite niekto spraví zasekávačku

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith opět

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý protiútok, ještě lepší zákrok

Reagovat
CubONE

Chicha sa dost zlepsil v tej medzihre.

Reagovat
CubONE

Chicha sa dost zlepsil v tej medzihre.

Reagovat
smazaný uživatel

ONE DARREN FLETCHER

Reagovat
smazaný uživatel

Everton maximálně efektivní dneska. Proti vytaženým a v zakončení neschopným United jim stačí dobře bránit a po získání míče to posílat dopředu na tu trojku. Tohle je středeční Clásico hadr.

Reagovat
niflheim

Fletch je pán

Reagovat
smazaný uživatel

United ty ztráty v prostřed hřiště musí snad trénovat

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/BlrfZavCcAA7QnI.jpg

Jako nedá se říct, že by se nepokoušel o změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

počas LM som to od niekoho počul,ale nechcel som tomu veriť..ale ak to tak je,tak WOW

Reagovat
smazaný uživatel

toho Fletcha zerem, ten aj keby sa mal posrat, tak tam za United bude bojovat do poslednej minuty

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked posrat teda nie je najvhodnejsie v jeho pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že jsi to napsal úmyslně

Reagovat
Rssa

Hm...nikdy jsem netušil, že to řeknu, ale.....snad Moyes vykoupí Fabregase

Reagovat
teenz

Snad neni Cesc takovej cigoš.

Reagovat
Rssa

Ale ten by se jim do toho jejich chodícího fotbalu hodil

Reagovat
teenz

Třeba by mu Wenger ten pěší fotbal vymlátil z palice.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Wazzoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
Tomekcz

rooney prvni tutovka v zapase v 90 minute at dou do pi...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Rooney to je prostě na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, děcka, doufám, že se chápeme, když chci přestat se sledováním MU. Trenér, který není podle mě takticky připravený na žádná utkání a výhra je dle mého jen zásluhou hráčů, kteří se snaží aspoň trochu něco udělat, by v klubu neměl co dělat. A navíc trenér, který po 11 letech má dokonale znát svůj klub a ještě ho dostat v tabulce před mistrovský klub je pro mě poslední kapka v moři, co naronil Moyes za tuto sezónu. Hele, mám Vás rád, občas si příjdu rejpnout do Liverpool fans, ale dokud Moyes nebude vyhozen, nechci to sledovat. nechci s tím mít nic společného. Kdo mě chápe a chtěl by o tom třeba pokecat na fb, skypu, může mi poslat SZ a domluvíme se. Očekávám někoho z MU fans. Nechci tím nikoho nakazit, jen chci otevřít oči pár jedincům a doufat, že podpoříte stránky na fb jako MoyesOut, gradulaci komentů na MU stránkách a další nápady, na které můžete přijít i vy sami.

#SAF Missing

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal má něco společného se sledováním United?

Reagovat
Infernoqt

netušíš co tím básník chtěl říci

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ten básník?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím žádné verše

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Chazy

Přiznání

Reagovat
CubONE

ach jaj

Reagovat
Swarley

nápad

Reagovat
r.mrazik

Proboha nervi....tak na to nekoukej...fakt dite

Reagovat
fff

Fanusik jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

máme to tu, gloryhunterkovia

Reagovat
smazaný uživatel

glory glory united

Reagovat
Chazy

glory glory and united

stand for bridge

the kopff

all trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

"Kdo mě chápe a chtěl by o tom třeba pokecat na fb, skypu, může mi poslat SZ a domluvíme se."

To se mi líbí

Spiknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, cítím tu zárodek podzemního hnutí, je to velmi statečný chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

njn, klasický gloryhunter, jakmile nejsou trofeje, zavrhne svůj oblíbený tým a ostentativně mu přestane fandit

a že jich mezi fans United je

Reagovat
smazaný uživatel

Chybět nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si akurát len hanbou a nič iné. Fanúšikom sa ani nenazývaj lebo vôbec nevieš čo to je. Si obyčajný zapredanec, Lacná štetka bez cti, odpad

Reagovat
13

Mata ale teda taky není ten hráč jako před rokem dvěma. Měl vysílat Hernandeze mnohem mnohem dřív do golovky.

Reagovat
Tomekcz

proc ho ted nelobuje

Reagovat
smazaný uživatel

sacked in morning

Reagovat
smazaný uživatel

You're getting sacked in the morning.. kéž by to padlo na úrodnou půdu

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste "Moyesy give us a wave"

Reagovat
niflheim

Lukaku ... to bude sicher gif z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

aký sicher?

Reagovat
niflheim

Neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
niflheim

Jasně, samozřejmě, určitě... u nás se to celkem používá, ale nedivím se. Taky plno lidí nezná "křak" nebo "rožni"

Reagovat
vodka

sicher je šak v němčině, pochybuju, že němčinu nikdy neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

School of Science.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

strasna tragedia United

Reagovat
Infernoqt

abych si to zrekapituloval, nebyli jsme schopní dát ani jeden gol z dvojutkání Liverpoolu (inkasovali 4 celkově), ani jeden gol Evertonu (inkasovali 3 celkově), 1 gol Arsenalu (nula inkasovaných, ale zápas o hovně, 1 gol ManCity ( a 7 inkasovali ), 3 goly Tottenhamu (4 inkasovali), o zápasy se slabšími soupeři nemá cenu snad ani hodnotit, ale jak to stačí na udržení Moyese ve fci, tak jen tak dál

Reagovat
Infernoqt

sleduje někdo statistiky fanoušků MU na facebooku? po dnešním utkání unlajknulo stránku 2 miliony lidí, a to stihli za necelou půl hodinu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Infernoqt

2,5 už

Reagovat
fenixLFC

to su fanusikovia

Reagovat
fajdax

To je dobrá píčovina, určitě to nedlajklo tolik lidí.

Reagovat
fajdax

za posledních 5 minut dal unlike jen pár desítek.

Reagovat
Infernoqt

z 48,5m na 45,9m ^^ sleduj a pak tvrď

Reagovat
fajdax

Za posledních 10 minut je to stále 46 mega, 112 tisíc a nějaký drobný. Sleduj a pak tvrď.

Reagovat
smazaný uživatel

jj včera bylo skoro už 46 mega a dneska je 46 112 a něco on mele sračky

Reagovat
Infernoqt

počkej až se ti to zaktualizuje, už v nabídce při zadávání jména máš 45,9

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tam máš asi jedinej ty

Reagovat
Infernoqt

když myslíš, dáš mi za pravdu později...

nevím z čeho máš takovou prdel... a vůbec, nemá cenu se o tom s Váma bavit

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se bavit nemá cenu obecně, vždyť je to strašný kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce 46 113 a drobásky už

Reagovat
smazaný uživatel

ted je to 46.118.188 like... a i kdyby, takze jako MU nema o 20 mega vic like nez dalsi anglicky klub ale jen o 18 mega vic... tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole MU tam byli jen do počtu a Rooney je totalka z formy nechápu toho jejich trenéra nebo jak mu říkaj proč ho nestáhnul už o poločas. Jinak Everton zaslouženě

Reagovat
papos182

Rooneymu je to uz u riti. PL i LM uz ma. Tak ted si jen sem tam kopne do balonu za 300k tydne. Na MS bude hrat lip.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma napadlo, že by som chcel vyzdvihnúť výkon Allena, kt. bol v defenízve vynikajúci, v defenzíve je Joe náš najlepší hráč... Ale MOTM samozrejme Raheem, kt. podal absolútne skvelý výkon v ofenzíve + sa aj krásne vracal dozadu...

Reagovat
papos182

Mas dobre napady.

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka :)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si to sesumíroval Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Carra uplne zničil Moyesa

Uplne to ale vystihol teda.

Pred Moyesovim pozapasovym komentarom povedal, niečo v zmysle, že Mu nemá žiadny systém, nikto na ihrisku ani mimo neho nevie čo má robiť. Ako príklad dal Matu ktorý hral prvý polčas v strede, po 1. striedaní hral 10minut napravo o 10 minut neskôr hral znova v strede. Je to pomalé a ebz nápadu.Uplne mimo

Po tom čo počul Moyesa a jeho pozapasový komentar bol uplne bez slov. Nechápal, že niečo také Moyes môže povedať. Mu vynadal že asi pozeral iný zápas. A že ak mu toto stačí, tak sa bojí o budúcnosť MU

Reagovat
smazaný uživatel

Nic novýho, Moyes nemá na to nás trénovat a to tvrdím od jeho oznámení za trenéra a stojím si za tím.

Reagovat
LAM

Tak SAF to udělal dobře s tim že si vybral právě jeho.Až teď totiž teprve pořádně oceníte jakej to byl trenér.To byl chytrej krok od něj

Reagovat
niflheim

Už jsme ho vyhodili?

Reagovat
risk je zisk

Mohl by mi nekdo vysvetlit, proc Mourinho porad dava prednost Schwarzerovi pred Blackmanem? Vzdyt co jsem videl videa na YT, tak on neni spatny golman a navic je to Anglican...

Vazne to nechapu...a je to asi jedina vec, ktera mi na Mourkovi vadi ://..ze proste nedava moc velkou prilezitost mladym hracum..

Reagovat
terry

To je jednoduchy. Blackman proste neni ani trojka v prvnim tymu, tak neni duvod, aby chytal. Problem je pak v tom, ze pravidelne nechyta ani za jednadvacitku.

Reagovat
Infernoqt

obávám se, že setrvání Moyese ve fci trenéra nás bude stát nejen dobré hráče, ze kterých Moyes neumí vymáčknout kvalitu, ale navíc koupi nových hráčů, kterým bude sezonu trvat než se sehrají a pak se usadí na středu tabulky... fakt je pro mě trenér jediný mentální blok, který nám brání k dobrým výsledkům... upe mi tím zhnusil fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Everton and Swansea are ready to rival Celtic in a £4million fight to sign Nick Powell from Manchester United. Jako to at se Moyes opovazi ho pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se mi moc zamlouvalo.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to spekulace bulvaru, jasne...

Reagovat
mithro

tak Moyes vraj skoncil. to je prijemna velka noc

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, snad ne

Reagovat
dantetomas

Na BT Sport prave zahlasili, ze skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baráž o 1 ligu zápas jestřábi - beroun...berounu se zranil golman a nemají dvojku...musel ...nastoupit hráč...už tečou 9-1

Reagovat
smazaný uživatel

Beroun

Reagovat
Maresma

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Garcia, Fernandinho, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero

Reagovat
JacoBee

Foster, Dawson, Olsson, Ridgewell, Jones, Amalfitano, Mulumbu, Dorrans, Brunt (c), Sessegnon, Vydra.

Subs: Myhill (gk), Morrison, Anichebe, Yacob, Lugano, Berahino, Reid.

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky stream na City ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zabáá

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

omg kune

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
REPLIKATOR

Foster díra

Reagovat
minoLFC

City hrá parádne to druhé miesto si zaslúžia

Reagovat
diastan

Achjo těch posledních 2 zápasů je taková škoda Tak aspoň dnes nahonit skóre, třeba to Chelsea proti Liverpoolu ukope

Reagovat
smazaný uživatel

byl to ofside pri tom vyrovnavacim golu? me teda ani neprislo...

Reagovat
smazaný uživatel

asl pulmetr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

To bude debakl a City si zase vylepší skóre

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Dorrans

Reagovat
djiros

Krásně to udělal, i když u to dal Vydra na paty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

krasny priamy kop

Reagovat
captain18

krasny gol, Zaba

Reagovat
Maresma

Dorrans suprove

Reagovat
smazaný uživatel

takovej polopraznej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

a ted se ho nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

sak robi menej kiksov nez kompany

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi sezonka?

Reagovat
Maresma

Silva je prostě jedinečnej a ohromně talentovanej fotbalista, dneska opět naprosto ovládá celý hřiště. Neskutečnej přehled, většina útoků City jdou přes něj, boží božíí. Kéž by nám ze Susa vyrostl někdo takovej.. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jop, silva je fakt extratrieda..pre mna o dost lepsi futbalista, ako typologicky podobny mata

Reagovat
Maresma

Jj, pro mě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

21:22 Chelsea se zítra musí obejít bez Eto'a

Samuel Eto'o nenastoupí k zítřejšímu prvnímu semifinále Ligy mistrů na půdě Atlética Madrid. Kamerunského útočníka Chelsea vyřadilo ze hry zranění kolena. (bbc.co.uk)

Reagovat
cejen13

Prosím mohl by mi někdo říct co se stalo s Rodwellem? Letos jsem ho ani jednou neviděl v akci a to sleduji City docela pravidelně... Skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini mu vubec neveri + byl zraneny. Snad se v lete vrati zpatky do EFC.

Reagovat
cejen13

To by bylo ideální řešení.

Reagovat
LAM

City prívě ztratili šanci na titul pokuď nebude moct hrát Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya a Silva v čudu .... sme v pytli

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Vydrom ty vole? Sklamal ma strašne, pohyb žiadny, vkuse frustrovaný, toto je plnenie si sna hrať v Premier League ? Sťažoval sa, že nehráva a teraz keď hraje tak predvedie toto.....jasné on potrebuje lopty, WBA prevažne hrali bez nej, ale aj tak, šak to musí byť vidieť, že si ten hráč váži to pôsobenie v PL....vo Watforde som ho sledoval, tam bola vidieť pohoda, akcelerácia, štarty do súbojov na loptu, v drese WBA som ho videl fakt len párkrát, s loptou nebol zlý, ale bez lopty dosť slabo. Škoda moc, ja som myslel, že mu bude dariť viac túto sezónu....

Reagovat
smazaný uživatel

Je slaby momentalne, ale stale o 2 parniky futbalovejsi nez kopyto Kozak, ktory je vsak v koncovke napriklad efektivnejsi. V kazdom pripade by mu uz prospel riadny prestup a nie neustale rocne hostovacky. Udine malo zlu sezonu, sancu by tam dostat uz naozaj mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí sa opäť niekde chytiť...stávka na istotu by bol možno návrat do Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu, proč často nastupuje jako osamocenej hrot

Reagovat
smazaný uživatel

to je nuda, West Brom asi zabudol, že hrá o záchranu, aspoň nejaké nasadenie by som od nich čakal

Reagovat
smazaný uživatel

2600. pro navrat Rodwella do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele