Premier League - preview 23. kola

19.01.2013, 09:25, aktualizováno 21.01.2013, 08:33
Previews
Dohrávku třiadvacátého kola obstarají Southampton a Everton, tedy týmy, jejichž postavení a ambice jsou zcela rozdílné. Zatímco hosté z Liverpoolu bojují o pohárové pozice, tak Saints se pohybují těsně nad zónou sestupu a do tohoto utkání půjdou poprvé pod novým manažerem Pochettinem...
Southampton FC - Everton FC  (pondělí 21:00)
Ústřední téma pondělní dohrávky nemůže být více nabíledni. Právě proto, že se Southampton s Evertonem utkává až po víkendu, mohli si Saints v pátek dovolit bleskurychlou a překvapivou rotaci na postu manažera. Nigela Adkinse nahradil Mauricio Pochettino, který již teď zasedne na lavičku aktuálně 15. nováčka.

Byl to doopravdy šok. Bohatí vlastníci jihoanglického klubu měli de facto x mnohem lepších příležitostí k Adkinsově vyhazovu; o manažerově budoucnosti se zvláště živě diskutovalo v samotném úvodu sezony. Teď už Saints vypadali být mezi elitou dostatečně etablování (vždyť pět kol v řadě neprohráli), třebaže momentálně sedí jen tři body nad sestupovou propastí. Adkinse tedy jako by nakonec přeci jen popravily právě výsledky zkraje ročníku.

Teď na jeho místo přichází ještě o něco perspektivnější Argentinec Mauricio Pochettino, kterého většina z nás pamatuje ještě jako výborného obránce. Leč jde o manažera relativně nezkušeného a v prostředí anglické kopané zcela nového, na pohled nejde o nelogickou volbu. Pochettino si totiž získal pověst muže, který se skromným Espanyolem nedokázal nic menšího než opakovaný zázrak.

Čtyřikrát po sobě ho dovedl k umístění v první desítce, přičemž jej přebíral roku 2009 deset kol před koncem a s osmibodovou ztrátou na první bezpečný flek. On však ze zbývajících 30 bodů vytěžil rovnou pětadvacet a bylo to. Nyní právě těch osm osudových bodů Southamptonu schází do onoho umístění mezi elitní desítkou, které si Pochettino, zdá se, tak oblíbil.

A oblíbil si ho i Moyes, akorát že od něj se už vskutku nedá očekávat nic jiného. Což beze zbytku platí i pro letošek. Everton má za sebou nezvykle silný podzim a po pondělní dohrávce může být jediný bod vzdálen od čtvrté, milionářské příčky. Pro to musí ale bezpodmínečně potvrdit lepšící se venkovní formu. Toffees mimo Goodison Park neprohráli, ani nepamatují, nedávno vyloupili stánky Newcastlu i West Hamu, a tak není divu, že si teď brousí zuby i na neoblíbené St. Mary’s. Tam v rámci Premier League naplno bodovali všehovšudy ve dvou případech z celkových 13.

Mauricio Pochettino pro svůj debut může počítat s další nově příchozí tváří, norským obráncem Vegardem Forrenem, a čistě teoreticky by hned mohl mít po ruce také kapitána Adama Lallanu. Kreativní záložník dlouho meškal kvůli problémům s kolenem a teď jej před výkopem čekají "zátěžové" testy.

Na druhé straně barikády se snad mohou po dvou kolech absentování opět těšit na Johnnyho Heitingu. Naopak Kevin Mirallas ještě nebude riskován, vždyť má za sebou další dva měsíce na marodce s poraněným zadním stehenním svalem.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Hooiveld, Yoshida, Shaw - Schneiderlin, Cork - Puncheon, Rodriguez, Ramírez - Lambert
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Neville - Anichebe, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Jistě si každý pamatuje časy, kdy týmy přijížděly na Stamford Bridge už předem poraženy. Za vlády Josého Mourinha se v nadsázce říkalo, že zápasy začínaly za stavu 1:0. Jenže v současnosti si z kdysi nedobytné tvrze udělaly i průměrné kluby ovocný sad a ze stromů trhají body jako na běžícím páse.

Těžko říct, zda je to špatnou atmosférou pod novým manažerem Rafaelem Benítezem, který se ze známých důvodů zkrátka na západě Londýna nemůže cítit jako doma. Sám španělský trenér to přikládá tomu, že se jeho hráčům těžko hraje proti zatažené obraně, s níž logicky soupeři na Stamford Bridge přijíždí. Jenže tato výmluva naopak logiku postrádá, jelikož stejný stav panuje už několik let a nikdy taková domácí krize nepřišla.

V roce 2013 Chelsea na domácím stadionu ještě nevyhrála, podlehla zde nejen poslednímu Queen’s Park Rangers, ale i Swansea v semifinále ligového poháru, což rovněž velmi mrzí. Posledně pak ztratila pohodlně poločasové vedení 2:0 nad Southamtonem a po dvou gólech ve druhém dějství si s ním nakonec musela body rozdělit.

Není tak divu, že se divoce rozhořely hlasy především z řad fanoušků, kteří baží po Benítezově hlavě. Obzvláště když si "Rafa" svůj cejch nechtěného kouče nesl už od začátku působení, obzvláště když jeho první výsledky jsou dosud nejhorší za Abramovičovy éry. Obzvláště když nahradil na lavičce milovaného a nepochopitelně odvolaného Roberta Di Matteo, který dovedl modrý klub ke svatému grálu - k titulu Ligy mistrů.

Příznivcům Chelsea tak pomalu začíná docházet trpělivost, ne kvůli výsledkům, především kvůli chování vedení klubu, které právě s fanoušky svým způsobem zametá. Ať už kvůli zmíněnému odvolání Di Mattea, tak taky proto, že miláček ochozů Frank Lampard nepředvádí zrovna špatné výkony a patří k oporám - a ani to nestačí na to, aby si vysloužil prodloužení smlouvy. Přestože by přistoupil i na razantní snížení smlouvy.

To v Arsenalu naopak kontrakty prodlužují jako na běžícím páse. V prosinci podepsali nové smlouvy britští mladíci Wilshere, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Ramsey i Jenkinson a před pár dny se k nim připojil další do party Theo Walcott. O nespokojenosti místních "fans" tak zřejmě nemůže být řeč. Alespoň tedy co se týče této politiky.

Horší už je to s výkony a výsledky Gunners. Ti sídlí na neuspokojivé šesté pozici tabulky s šestibodovou ztrátou na kýžené čtvrté místo. Byť mají zápas s West Hamem k dobru, není to nic, nad čím by se dalo jásat. Na Stamford Bridge ale mají dokonalou příležitost odpíchnout se k výšinám.

Po remíze se Southamptonem a domácí porážce s Manchesterem City potřebují vzpruhu jako sůl. Mohou si rozvzpomenout na poslední představení na půdě Chelsea, když tehdy nadělili rozloženému celku potupného bůra a po výhře 5:3 odjížděli na sever Londýna s pyšně vzedmutou hrudí.

Vrásky naopak Wengerovi přidělává stav Mikela Artety a Tomáše Rosického, jejichž lýtka nejsou ve stavu, aby se hráči mohli zapojit do utkání. Další absentér je Gervinho, který reprezentuje Pobřeží slonoviny na APN. Vrací se naopak stoper Laurent Koscielny, který si v FA Cupu proti Swansea odpykal trest a může nastoupit. Zda však vyšoupne Mertesackera, s nímž defenziva Gunners udržela čisté konto, toť otázka.

I Chelsea se vrací stoper. Kapitán John Terry již naplno trénuje a měl by být připraven na zápas. Jeho kondice však není stoprocentní, takže se nepředpokládá, že by nastoupil od začátku. Nezahrají si Mikel s Mosesem, kteří stejně jako Gervinho hrají v JAR kontinentální šampionát. Mimo hru je i Oriol Romeu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Luiz, Ramires (Lampard) - Marin, Mata, Hazard - Ba
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker (Koscielny), Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Cazorla, Diaby - Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (neděle 17:00)
Když ManUtd naposledy padlo na White Hart Lane, psal se květen 2001 a hrálo se poslední kolo sezony, která dle jeho vlastních slov měla být tou předposlední pro Sira Alexe Fergusona. Dnes jsou pro nás aktuálními kalendáře s číslovkou 2013, nestárnoucí Skot se dále drží kormidla United - a vůbec přitom nevypadá, že by pod jeho vedením klub nějak chátral.

Spíše naopak, vypadá být silnější a odhodlanější než loni. Výhra na White Hart Lane, kde letos plně bodovaly jen Chelsea s Wiganem (od 3. listopadu tu má každý smůlu), by pak vlastně Red Devils doopravdy výrazně přiblížila kýženému 13. titulu, o který loni přišli doslova za pět minut dvanáct. Tentokrát má vicemistr po podzimu nahráno docela jinak, když z 22 střetnutí strhl na svou stranu hned 18 (lepší výkon v Premier League předvedla akorát Chelsea ze sezony 2005/06). Takže v tuhle chvíli už opravdu o Fergusonově družině můžeme hovořit jako o skutečném lídrovi pelotonu.

Jenže také Spurs pochopitelně disponují svým hnacím motorem a nemalými ambicemi, které se těm mistrovským nápadně podobají. Tottenham už sedmkrát v řadě neprohrál, co se všech soutěží týče, na podzim prolomil 27zápasové prokletí s United a stále může úplně v klidu pomýšlet minimálně na přímou kvalifikaci do Ligy mistrů. Pro to je nicméně záhodno častěji zvládat souboje s elitními celky, jako je právě Manchester United. Kohouti už letos bouchli s Arsenalem, Chelsea, Evertonem i ManCity - pouze ďáblové jim tedy scházejí k neslavnému zkompletování top 6.

Tottenham nedávno potkala nepříjemná zpráva, která záložníku Sandrovi zvěstuje rekonvalescenci jako výplň celého zbytku sezony. Naštěstí pro kohouty tu je už alespoň připravený, rozehraný, nažhavený Scott Parker, jenž pro změnu zmeškal valnou část první poloviny ročníku. Jinak Spurs načínají období, kdy kvůli Adebayorově účasti na APN patrně opět budou muset pracovat s jediným hrotovým útočníkem v sestavě.

Také na straně ManUtd může dojít k plynulé rotaci - pokračující rehabilitaci Ashleyho Younga vyruší návrat jiného křídelníka Naniho. Na stoperu potom bude pokračovat zkušené duo Vidić-Ferdinand, neboť Jonny Evans stále marodí s nataženým zadním stehenním svalem.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Reading FC  (sobota 16:00)
Když se losovala Premier League a někdo se zaměřil na utkání 23. kola mezi Newcastlem a Readingem, určitě si nepředstavoval, že v tu dobu bude mezi kluby rozdíl jen tří příček. A když, tak rozhodně ne z důvodu toho, že budou oba týmy na chvostu.

Forma Newcastlu je však otřesná. Minulé kolo sice uhrál bezgólovou remízu v Norwichi, což by mohlo skýtat určité naděje na lepší zítřky. Jenže předchozích osm zápasů ve všech soutěžích znamenalo pro loni pátý tým Premier League nevídaných sedm porážek - včetně vyřazení z FA Cupu od druholigového Brightonu.

Dnes však mají slibnou šanci napravit si reputaci. Doma proti předposlednímu Readingu už zkrátka tři body přijít musí, obzvláště pak když se podíváme na historii vzájemných zápasů - Newcastle všech sedm domácích vyhrál a v posledních šesti vsítil soupeři minimálně tři branky.

Alan Pardew konečně uslyšel z marodky nějaké dobré zprávy. Do stavu schopných se totiž vrátil stoper Steven Taylor, který Newcastlu scházel 11 zápasů se zraněným zadní stehenním svalem. K dispozici je i Shola Ameobi, který se vrací po jednozápasové suspendaci. Mimo hru jsou však nadále Hatem Ben Arfa, Ryan Taylor i Danny Simpson. Scházet bude také Cheik Tioté, který pomáhá Pobřeží slonoviny vyhrát vysněný titul na africkém poháru národů.

To Brian McDermott takové potíže řešit nemusí. K dispozici mu není pouze náhradní gólman McCarthy a útočník Jason Roberts. Hrát může po zranění už i Mikele Leigertwood, navíc se fanoušci Royals mohou těšit na novou posilu na kraj obrany - z Fulhamu přišel Stephen Kelly a chystá se na svůj klubový debut.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon - Perch, Cabaye, Jonás - Obertan, Cissé, Marveaux
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Kelly, Mariappa, Pearce, Harte - Kébé, Karacan, Carrico, McAnuff - Guthrie - Pogrebňak
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Stoke City  (sobota 16:00)
Swansea stojí před historickým úspěchem. "Cizopasník" anglické Premier League před deseti dny senzačně vyhrál v prvním utkání semifinále ligového poháru 2:0 na Stamford Bridge a má před středeční domácí odvetou obrovské šance na účast ve "finálovém Wembley". Ještě předtím ale musí Laudrupovi svěřenci zvládnout ligový zápas se Stoke.

Dánskému manažerovi se na Liberty Stadium podařilo poskládat perfektní tým, který atakuje pohárové příčky v lize, a jak jsem již zmínil, i trofeje. Hned tři jeho posily se dokonale usadily v základní sestavě a další dvě v ní také zpravidla naskakují. Kromě Chichua a především De Guzmana s Michuem si totiž místo na slunci umetají i Ki s Hernandezem.

Takřka dokonalý mix vyběhne proti donedávna defenzivně perfektnímu Stoke City. Kdysi nejlepší obrana Premier League totiž dovolila v posledních třech ligových zápasech hned desetkrát zatížit své vlastní konto. Nutno asi podotknout, že na tom má nešťastný podíl i Jon Walters, jehož nevídané dva vlastní góly proti Chelsea rovněž nahlodaly pověst Potters. Ofenzivní hráč však fanoušky udobřil už o tři dny později v FA Cupu, když dvěma góly v prodloužení, tentokrát do správné sítě, porazil Crystal Palace.

Další může přidat do sítě Swansea, která už pětkrát za sebou v lize neprohrála. Zároveň také ovšem ze sedmi posledních zápasů dokázala vyhrát jen jediný. Jen jednou porazila v novodobé historii i Stoke. Na scéně Premier League se totiž tyto dva celky utkaly jen třikrát a poslední dva zvládli lépe Pulisovi hráči.

Tony Pulis ovšem musí řešit trable se sestavou. V hlavě jej trápí situace okolo Kenwyna Jonese, který je ve středu přestupového zájmu právě Swansea. Nejistý je start Wilkinsona, naopak Shotton by se po zranění stehna mohl vrátit. Labutě nově postrádají snad jen Kemyho Agustiena, jenž si proti Arsenalu ve středu poranil kotník a bude mimo hru zhruba měsíc.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico (Bartley), Davies - Routledge, Britton, Ki Sung-Yueng, Pablo Hernandéz - De Guzmán - Michu
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Huth, Cameron - Walters, N'Zonzi, Whelan, Adam, Etherington - Jones
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wigan Athletic - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Wiganu balancují na hranici sestupu a záchrany a o další veledůležité body budou usilovat doma proti Sunderlandu. Zároveň o půjde o přímý souboj, neboť ani hosté nemohou být úplně v klidu. Pravdou ale je, že jejich postavení je přeci jenom od toho domácího lepší.

Latics v posledních týdnech ukázali, že záchrana je určitě reálným cílem. V lize dali zapomenout na debakl od Manchesteru United a ze hřiště Fulhamu přivezli velmi cenný bod. Tento týden pak na onen zápas navázali v FA Cupu, když udolali Bournemouth na jeho hřišti 1:0. Vše tedy vypadá v pořádku, jenže zvládne Wigan další ligové utkání proti Sunderlandu?

"Samozřejmě, naše venkovní zápasy byly dost dobré. Pokud se podíváte na naše tři poslední vystoupení, včetně FA Cupu, byli jsme konkurenceschopní, ale být konzistentní na venkovních hřištích není jednoduché. Ale přesně tohle teď musíme převést na domácí půdu. Na DW Stadium už zbývá jen osm zápasů, je to speciální prostředí pro naše hráče, aby hráli svůj fotbal," rozhovořil se manažer Latics Roberto Martinez.

Sunderlandu momentálně v lize patří čtrnácté místo a před svým soupeřem má poměrně luxusní, šestibodový náskok. Také on má za sebou vystoupení v FA Cupu, ovšem na rozdíl od Latics neúspěšné. Černé kočky totiž nestačili na druholigový Bolton Wanderers (2:0). Na druhou stranu si to svým způsobem mohli dovolit, jejich situace v lize je o něco přívětivější, i když pochopitelně ani Sunderland ještě zdaleka nemá vyhráno.

Zápas na DW Stadium slibuje vyrovnanou podívanou. V celé historii se tyto celky utkaly několikrát a vzájemná bilance je hodně vyrovnaná. V 6. kole se z vítězství radoval Sunderland, v loňské sezoně zase vyhrál vždy hostující celek. Wiganu budou v zápase scházet Antolin Alcaraz, Ivan Ramis, Adrian Lopez, Ben Watson, Albert Crusat a Ryo Miyaichi. Beze ztrát se neobejde ani Sunderland, Černé kočky budou s velkou pravděpodobnosti postrádat kapitána Lee Cattermoleho, a dále pak Johna O'Shea a Stevena Fletchera.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Boyce, Caldwell, Figueroa - Stam, Jones, McArthur, Beausejour - McCarthy - Di Santo, Maloney
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Bramble, Colback - Johnson, Larsson, Vaughan, McClean - Sessegnon - Fletcher
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Podruhé za sebou si Harry Redknapp vyzkouší, jaké to je nastoupit za kormidlem nového zaměstnavatele proti svému bývalému celku. S Tottenhamem si jeho Queen’s Park Rangers poradili důstojně a uhráli remízu 0:0. V Upton Parku bude poslední celek ligy stát proti celku, který z posledních devíti zápasů hned šest prohrál.

Hammers se v poslední době opravdu příliš nedaří, což deklarovala i nejčerstvější bolestivá porážka 0:3 od Sunderlandu. K tomu neúspěch v Readingu, domácí prohry s oběma liverpoolskými kluby - akcie nahoře drží v minulých měsících jen díky výhrám nad Benítezovou Chelsea a Norwichem.

To QPR se naopak v té fázi cca od prosince poměrně daří. A není divu, tehdy totiž klub převzal Harry Redknapp. V devíti zápasech do té doby zoufalý klub prohrál jen třikrát a ve dvou západolondýnských derby dokázal zvítězit. Kromě toho překvapivě zvítězil i na Hawthorns a postoupil v FA Cupu dále. Když k tomu připočteme ještě přestup Rémyho a blížící se příchod M’Vily, blýská se na lepší časy.

Proti West Hamu se navíc Redknappovi daří. Od té doby, co jej opustil, hrál proti němu dvanáctkrát - osmkrát vyhrál, třikrát remizoval a jen jednou prohrál. Hůře už na tom jsou Queen’s Park Rangers. Ti se proti východolondýnskému klubu postavili od roku 2000 třikrát a dvakrát prohráli. Jediné vítězství na Upton Parku pak spadá až do srpna 1993.

Loic Rémy, osmimilionová posila do útoku z Marseille, by se již v utkání mohl objevit, ač je pravděpodobnější start z lavičky náhradníků. Redknapp se musí obejít bez účastníka APN Samby Diakitého, otazník visí nad zdravotním stavem Granera, a tak by se ve středu zálohy opět mohli objevit Derry s M’Biou.

Sam Allardyce se sice v poslední době s dobrou formou nesetkává, mohl by se však na lavičce setkat s vyléčeným Joeym O’Brienem. Mimo hru jsou naproti tomu Mark Noble, Andy Carroll i George McCartney. Stav Jamese Collinse se bude posuzovat ještě před utkáním.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - Demel, Reid, Tomkins, O'Brien - Collison, Nolan, Noble - Vaz Té, Chamakh, J. Cole
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Julio César - Onuoha, Nelsen, Hill, Fábio - Mackie, Derry, Mbia, Wright-Phillips - Taarabt - Remy
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Manchester City čeká v honbě za vedoucím United další překážka, tentokráte v podobě nevyzpytatelného Fulhamu. Citizens ztrácejí na čelo sedm bodů a pakliže stále pomýšlejí na obhajobu titulu, nesmějí v žádném případě zaváhat.

Citizens představují v Premier League dobře promazaný stroj, který zkrátka funguje a platí to i v posledních týdnech. Svěřenci Roberta Manciniho se z nečekané porážky se Sunderlandem rychle otřepali a postupně porazili Norwich, Stoke a v poslední řadě především Arsenal. City vyhráli v Londýně 2:0 a upevnili si druhou příčku za Manchesterem United. Navíc, dá se říci, si hrají svojí vlastní soutěž. Na vedoucí United ztrácejí oněch zmiňovaných sedm bodů, před třetí Chelsea mají zase náskok šesti bodů.

"Fulham je dobrý tým, který má mladé hráče. Když jsme hráli u nich, vyhráli jsme brankou v poslední sekundě. Každopádně jsme hráli velmi dobře a zasloužili si vyhrát, nicméně tohle bude jiný zápas. Vyhráli svůj poslední venkovní zápas a jsou velmi nebezpeční v protiútocích," pochválil Fulham trenér domácích Roberto Mancini.

Špatně si po novém roce nevede ani Fulham. Londýnský celek ale nenavázal na vítězství s WBA a doma ztratil dva body s o záchranu bojujícím Wiganem. Na druhou stranu Fulham se může nadále těšit z bojů na vícero frontách, v FA Cupu totiž vyřadil Blackpool, byť až po prodloužení.

Fulham určitě nepocestuje do Manchesteru na výlet. Svého favorizovaného soka chce minimálně potrápit, lépe však získat nějaký ten bod, který by se koneckonců Fulhamu dost hodil. Cottagers jsou sice třináctí, jenže k dobru před sestupovými pozicemi mají "jen" šest bodů. Velice rychle se tak mohou ocitnout v sestupovém ohrožení. Citizens mají úkol jasný, vyhrát a doufat ve ztrátu United (hrají na Tottenhamu), jedině tak se přiblíží vytoužené obhajobě.

Svěřenci trenéra Roberta Manciniho jsou samozřejmě velkým favoritem, vzájemná bilance hovoří jasně v jejich prospěch. Nutno podotknout, že City na tom byl lépe ještě před tím, než klub převzali bohatí šejkové. Do sestavy Manchesteru se vracejí Samir Nasri a Jack Rodwell, ovšem stále nebudou Yaya Touré, Micach Richards a Maicon. Hostům zase budou chybět Mahamadou Diarra a Kerim Frei.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy - Nasri, Javi García, Barry, Silva - Agüero, Džeko
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Briggs - Duff, Karagounis, Sidwell, Kačaniklić - Ruiz, Berbatov
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Suárez versus Norwich, pokolikáté už? Jestli má zatím uruguayský střelec na někoho enormní zálusk, je to právě celek z Norfolku. Toho Suárez zesměšnil dvěma po sobě jdoucími hattricky a mimo jiné i gólem od půlící čáry. Jak si povede tentokrát?

Stát se pochopitelně může úplně cokoliv, u uruguayského forvarda by koneckonců množství zahozených tutovek a ve finále žádný gól nebyly žádnou výjimkou; na druhou stranu je fakt, že Suárez již v minulosti vždy čelil nepříliš dobře naladěnému Norwichi, a ani dnešek nebude výjimkou.

Před letošním šestým kolem Canaries stále čekali na první výhru, loni v závěru sezony pro změnu před Liverpoolem hrubě neukormidlovali duely s ManCity a Blackburnem. Tentokrát jdou na Reds s pěti koly bez vítězství a zejména s čerstvě zbytečnou domácí remízou s Newcastlem v zádech. Situace se tedy zdá být dosti podobná těm předešlým, které v důsledku parádně nahrávali Suárezově show.

Co se samotného Liverpoolu týče, jeho pozice je poněkud záhadná. V nedávné době se Rodgersova parta docela spolehlivě naučila vyhrávat, ovšem do tohoto klání kráčí těsně po prohře s Manchesterem United - a ta, jak známo, vždycky bolí dvojnásob. Reds takto na poháry ztrácejí šest bodů, což ale stále není žádná pohroma. Sám Suárez si navíc může jedině chválit nové možnosti pro oživení útočné vozby, které se nyní Rodgersovi derou pod ruku. Nová posila z Chelsea, Daniel Sturridge, potažmo konečně uzdravený Fabio Borini jsou manažerem na lavičce jistojistě vítáni s otevřenou náručí.

Ba co víc, prvně jmenovaný křídelník by dokonce mohl mít solidní výchozí pozici pro start v základní sestavě. Brendan Rodgers uvedl, že jeho nová akvizice, která před týdnem gólem znejistila nenáviděné Red Devils, je už "velmi, velmi blízko" plné zápasové kondici. To ovšem neplatí o Josém Enriquem, a tak na levém beku bude muset pokračovat pravák Johnson.

Chris Hughton má znovu kompletně k dispozici Andrewa Surmana, jenž toho letos zatím příliš neodehrál, ale také Jonnyho Howsona, který z těla vytřásl virus. Kanonýr Holt proti Newcastlu pouze střídal, teď už ale jeho problematický stehenní sval snese plnou zátěž.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Wisdom, Škrtel, Agger, Johnson - Lucas, Gerrard, Allen - Downing, Suárez, Sturridge
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Pilkington, Tettey, Johnson, Snodgrass - Hoolahan - Holt
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Aston Villa  (sobota 18:30)
Krásné datum si pro své druhé letošní střetnutí "vybraly" celky West Bromwiche a Aston Villy. Na podzimní remízu 1:1 nyní rivalové z West Midlands navážou 19. ledna, tedy přesně 124 let od svého premiérového vzájemného souboje v rámci inaugurační sezony Football League.

Bohužel, na oslavy to aktuálně zrovna nevypadá v ani jednom táboře; jakkoliv výhra v derby jednoznačně skýtá jakousi přidanou hodnotu. Nicméně West Brom vstřebává vypadnutí z FA Cupu, jež utržil v úterý a prodloužil tak svou neschopnost zvítězit už na pět zápasů. Rival z Villa Parku pro změnu nedávno senzačně podlehl Bradfordu v semifinále Ligového poháru (v odvetě musí stáhnout dvoubrankové manko) a po minulém kole, alias dalším nezvládnutém domácím vystoupení, se ocitl dokonce v sestupové zóně.

S větší nadějí teď tedy celkem přirozeně mohou vzhlížet do budoucnosti domácí Baggies. Ti koneckonců stále mohou vyžívat z počáteční fazóny; vždyť nyní ztrácí na poháry pouhopouhé čtyři body. Aston Villa osmnáct. WBA navíc mohou těšit i dílčí úspěchy jako třeba půjčka Romelua Lukakua, který neskóroval jen ve dvou utkáních, do nichž naskočil od začátku (bilance osm duelů, sedm zásahů). Belgičanova hostovačka byla ke všemu celkem nedávno zdárně prodloužena.

Villans spíše čekají na zázrak, potřebují se zkrátka chytit úplně čehokoliv, co by je mohlo povzbudit - a tyto parametry by klidně mohl splňovat návrat zkušeného stopera a kapitána Rona Vlaara. Ten nenastoupil od listopadu; a právě po jeho zranění zaznamenali vínoví nejdrsnější úpadek. Mimo nizozemského zadáka je v pořádku i Bennett, Bentův start nelze vyloučit ani slíbit.

Na druhé straně barikády možná úspěšně bojují s poraněnými hamstringy Claudio Yacob i Marc-Antoine Fortuné. Namožená dolní končetina komplikuje předzápasovou přípravu Shaneu Longovi, zatímco Chris Brunt se spolehlivě zbavil nemoci.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Odemwingie, Thorne, Dorrans, Brunt - Morrison - Lukaku
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Bennett - Westwood, Delph - N'Zogbia, Holman, Weimann - Benteke
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United22181356:2955
2.Manchester City22146243:1948
3.Chelsea FC22126445:2142
4.Tottenham Hotspur22124639:2740
5.Everton FC22910335:2637
6.Arsenal FC2197540:2434
7.West Bromwich Albion22103931:3033
8.Liverpool FC2287735:2831
9.Swansea City2279631:2630
10.Stoke City22611521:2429
11.West Ham United2175924:2726
12.Norwich City2268824:3426
13.Fulham FC2267933:3825
14.Sunderland AFC2267924:2925
15.Southampton FC22571030:4022
16.Newcastle United22561127:3921
17.Wigan Athletic22541323:4019
18.Aston Villa22471117:4219
19.Reading FC22371226:4216
20.Queen's Park Rangers22281217:3614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3130)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro demolici Arsenalu na Stamford Bridge

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Jako miinulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten duel labilních se fakt těším, tenhle zápas může dopadnout úplně jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bude to nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tottenham Hotspur - Manchester United (neděle 17:00)

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro dobití Stamford MOST! Když je porazila Swansea a remízovali se Southamptonem tak Gunners vyhrají!

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme ale taky prohráli doma se Swans a remizovali se Sotonem ...každopádně věřím v dobrý výkon a zisk bodů, ideálně všech 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

OT: Kdy bude pokračovat tipovačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass se naklonoval a chudáka Pilkintna vystrnadil na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea si veríme a vieme na ňu, momentálne sú v situácii, kedy by sme ich mohli a mali poraziť, víťazstvo potrebujeme. Dúfam v útok Walcott - Giroud - Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud.

Reagovat
Miguel19

Giroud.

Reagovat
fajdax

Tak jestli nastoupíte s takovým "útokem" tak sem klidnej

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
Tomoro

Nemá někdo aktuálnější info jak to vypadá se sněhem? Hlavně teda v Liverpoolu no..

Reagovat
LokoLFC

na zápas to nebude mít žádnej vliv bych řekl

Reagovat
kiwwi

"I went to see Arsène [Wenger] a couple of times, He put Steve [Bould] and Neil Banfield up there; fine, that's his decision, he is the boss. I said to the board, 'Do you want me to advise or talk to you?' I have got a statue outside! And they have not responded. I'm kind of cool with it. " Tony Adams.

wo co go?

Reagovat
smazaný uživatel

akože sa chcel zamestnať v Arsenale?

Reagovat
smazaný uživatel

pripada mi trochu ako nesympaticka vtierka..fajn, je nasa legenda, sme mu za to vdacni, navzdy sa zapisal do historie a ma pred stadionom sochu, ale to neznamena, ze ho klub teraz automaticky musi zamestnat na nejaky vysoky post, na ktory treba mat urcite predpoklady a kvality...on ako couch celkom vyhorel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Hlavně viděl jsi, co psal Merson v jeho nedávno vydané knize? Před příchodem Wengera měli prý hráči Arsenalu u trenéra vyjednaný, že jeden den v týdnu se netrénuje a jenom chlastá. A účastnila se toho většina anglických hráčů Arsenalu, až na výjimky jako Lee Dixon nebo Martin Keown. A Adams to tak nějak celý vedl, byl z toho v Anglii docela skandál, když se ta kniha vydala. Wenger to samozřejmě okamžitě zakázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju, tak Wenger někde o Adamsovi říkal v tomhle smyslu to, že mu o dost prodloužil kariéru a i dalším anglickým hráčům. Že ta životospráva byla fakt šílená před jeho příchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

nevedel som, dik..tony mi pripada trochu ako krcmovy buran

Reagovat
Trand

Taky, no. Ale uznávám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podjme QPR

Reagovat
smazaný uživatel

L'Equipe: #Arsenal set to bid €5m for Bastia attacking mid Florian #Thauvin, 20, which is twice what #NUFC offered.

vie o ňom niekto niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte jeden Frantík:

Arsenal want French midfielder Gilbert Imbula. The 20-year-old has starred for French Ligue 2 side Guingamp

Reagovat
SunFells

Transfer talentovaného frantíka tu dlouho nebyl, už se mi začínalo stýskat.

Reagovat
smazaný uživatel

cítim iróniu, ale ja mám takéto prestupy od Wengera naozaj rád, málokedy sa v nich mýli.

Reagovat
SunFells

Já taky Měl jsem to napsat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

guingamp,guingamp,guingamp...sa mi zda ze polka nasich francuzov hrala cast kariery za ten guingamp

Reagovat
smazaný uživatel

aj v FM sú tam najväčšie poklady.

Reagovat
Robochelsea

To bude taky supak akurat pre Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

SuperFrankieho družina sa už nejako rozrastá.

Reagovat
Miguel19

Toho jsem koupil na FIFA 12...ale neměl fyzičku, tak letěl..

Reagovat
Robochelsea

To je pre mna najdolezitejsia vlastnost V 12ke preto letel aj Neymar

Reagovat
SunFells

Tyjo, nikdy jsem neprodal hráče kvůli fyzičce, tys je na tom place musel slušně vařit.

Reagovat
Miguel19

On tam byl jako křídlo, nevim jak ve skutečnosti...ale v první minutě jsem s ním udělal sprint a výdrž měl celej zápas v červeným To nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ranoth

liverpool musi rozjebat norwich, suarez hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov sa dnes vytiahne

Reagovat
smazaný uživatel

on moze, ale fulhamu to nepomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Benítez je štatisticky najhorším trénerom Chelsea počas Abramovičovej éry.

Reagovat
miky10

ROGEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Si pár měsíců spal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Del Potro vonku, docela šok

Reagovat
Chazy

Tomic budoucí top 3

Reagovat
Miguel19

Těžko..

Reagovat
Chazy

Jéje, pročpak?

Reagovat
Miguel19

Rozmazlený fracek, nemá na to ani náhodou.

Reagovat
Chazy

on je zrovna šílenej hardworker

Reagovat
Miguel19

Dyť umí hrát jenom na jednom povrchu..a to ještě jenom, když se mu chce.

Reagovat
Chazy

A tím jedním povrchem myslíš trávu nebo hard?

Reagovat
Miguel19

Hardík

Reagovat
Chazy

Takže když na trávě se stal nejmladším hráčem v QF Wimbledonu za snad 15 let zpátky, možná vůbec (už nevím, bylo to těsný), tak to bylo tím, že se zrovna hrálo na hard trávě, co?

Reagovat
Miguel19

Asi jo no..

Já prostě říkám, že na TOP 10 nemá no.

Reagovat
Chazy

achjo, ty si taky k ničemu

Reagovat
Miguel19

Jn, co naděláš

A on byl minulý rok zraněný, že měl tak oslnivou bilanci na trávě?

Reagovat
Chazy

Nebyl, ale do toho léta šel s hroznou formou a na přípravě na Wimblas hrál docela dobře v tom zápase s taliánem, snad i podával na výhru, jenže totálně psychicky zkolaboval. Pak si to přenes na Wimbledon.

Ale ten rok předtím tam přehrával Djokovice a to byl ještě daleko míň schopnej tensita jak dneska, kdy přehrává Rogera. Každopádně ta loňská tráva je důvod, proč vypad z top 30 a má určitej výsledovej regres - zas má prasácký losy.

Reagovat
Miguel19

Jj, tak je mladý. Má hrozně nevyrovnané výkony. Ale jak říkám, nevěřím tomu.

Reagovat
Chazy

A kdo mladý je má vyrovnaný? Roger taky po svým prvním QF na Wimbledonu hned další rok skončil v prvním kole.

Reagovat
Miguel19

Jasný

Reagovat
Chazy
Reagovat
tomasinho
Reagovat
Chazy

Věděl sem to, nejlepší úder

Reagovat
tomasinho

Vždycky, když si pouštím tenisové videa, tak to na mě vyskočí.

Reagovat
Chazy

Si ho pleteš s Dimitrovem

Reagovat
Chazy

(ale ten na to náhodou asi má taky)

Reagovat
smazaný uživatel

To spis s Gulbisem

Reagovat
Miguel19

Nespletl, ale Gulbis je taky slušný šulin

Reagovat
Chazy

No...

Reagovat
tomasinho

Gulbiš je největší guma vůbec. Mu to dokonce tak vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je brzo. Ta top 10, natož top 3 se mění pomalu a Tomic může vyletět a pak zas spadnout jako spousta ostatních. 5 let nemá šanci ještě.

Reagovat
Chazy

Top 10 se mění dost. Tomic má cit v ruce a údery jako žádnej jinej z mladíků (fakt jen ten Dimitrov se dá srovnávat). Já si myslím, že do 3 let v top 8 bude stoprocentně, klidně i vejš.

Já se u něj bojím jen toho, aby nedopad jako Jelena Dokic.

Reagovat
tomasinho

Myslíš despotický fotřík? No problem, ho zase nechá vyvézt z hlediště.

Reagovat
Chazy

Jo. Navíc už je ve fázi kariéry, kdy by si měl najít skutečného trenéra.

Reagovat
tomasinho

To by mohl, pohledám, kdo je volný, koho bychom mu tak přišili. Škoda, že Cahill má tuším smlouvu u Adidasu a komentuje pro ESPN nebo kde. Ten by byl super, krajan, má zkušenosti s problémovými hráči (Agassi), chvilku pomáhal i Murraymu po rozochodu c McLaggenem.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej... a Potro uz mal byt svetova jednotka ale zrovna toto sa niekedy v dalekej buducnosti stat moze no, talentu ma dost

Reagovat
EL Gringo

50. pre Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Newcastle MUSÍ VYHRAŤ !

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger on Diaby:

"He can defend, he can attack, he is strong in the challenge. He can dribble, he can pass players. He is very quick in the transition. He can quickly cross the pitch when you win the ball. And he is good in the air and he is a fighter with great stamina. If you love football and you see a player like Abou, you want him to have the career he deserves, especially when he has the attitude that he has. You have to have patience. Because what did he do wrong? Nothing. You have to give him a chance."

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se máme na co těšit, kam se hrabe Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť tých zranení, tak by sa Diaby hrabal niekde medzi tými nominantami Ballon d'Or.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé Essien

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nevím čemu se smějete

Reagovat
C0br

Až se Messi naučí bránit jako Diaby, tak si může nechat říkat nejlepší hráč světa.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Dost odvážné tvrzení, ale blbečci se zasmějí Talent na to možná i měl a když vydržel zdravý delší dobu (což u něj znamená 3 měsíce), tak byl neskutečný. V jediné sezóně, kterou dokázal odehrát kompletní, v nejlepší Cescově sezóně, nezůstal moc pozadu ...jeden čas to byl spíš on na koho se spoléhalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo sa smejete. Povedal medzi nominantmi, ktorých je koľko, 23? A bol tam aj Yaya Toure. A DIaby má podľa mňa väčší potenciál ako Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, debili, čo ho videli 2x, sa zasmejú.

Reagovat
sejber

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

Nepochbně

Reagovat
Azza

Reagovat
ďuriLFC

Famózny tenis od oboch teraz Tomic má veľkú buducnosť.

Reagovat
niflheim

Tenis

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - arsenal 2 ,tady není moc co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asenagio

OT: Carlo Janka se postaral o rekord v absolutní rychlosti dosažené v závodech Světového poháru. Ve sjezdu dosáhli rychlosti 158,8 km/h. To musí být masakr řídit se takovou rychlostí.

Reagovat
C0br

Masakr to spíš bývá v momentně, kdy už se tou rychlostí neřítíš

Reagovat
asenagio

To taky ale každopádně ho museli dole pěkně pálit stehna.

Reagovat
C0br

Si pamatuju jak jsem to před pár roky jako ne moc zdatný lyžař pustil v Rakousku na závěrečný úsek černé sjezdovky. Musel jsem taky jet přes solidně přes 100 km/h. Dole to stehna nevydržela, takže jsem to zaklonil, udělal jsem backflip a absolutně jsem se rozsekal. Dodneška si říkám jakej jsem byl kokot a že jsem měl pěkný štěstí, že se mi nict nestalo

Reagovat
minoLFC

tak to si mal ak sa ti nic nestalo

Reagovat
C0br

MUfan ty bys pravděpodobně umřel

Reagovat
minoLFC

ja uz som mal tiez dost krkolomnych padov(vlastne ja padam furt) a nikdy nic zlomene

Reagovat
Chazy

Nj, bezpáteřní scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

Reagovat
vladis271

dnes ste ale vtipný

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Rssa

I Cobra

Reagovat
C0br

Máš už vymyšlenej nick?

Reagovat
Rssa

Hobbit?

Reagovat
C0br

jo

Reagovat
Rssa

Hm...koukám, že ani 900 milionů...

Kolik, že si to říkal? 1,5 mld?

Reagovat
C0br

1,8 I když teda 1,5 by mi stačilo.

Každopádně to naštěstí vydělalo tak málo, že se to nedostane ani do toho stomilionového rozsahu okolo tvého odhadu, takže to budu mít jen na dva týdny

Reagovat
Rssa

Dej odkaz na tu diskuzi :)

Reagovat
Rssa

C0br21.10.2012 20:36

Hobit vydělá 4x tolik, co Bond

Reagovat
C0br

Kdo by čekal, že Bond udělá o tolik víc, než jakýkoliv jiný díl a že Hobit neudělá ani miliardu I když tohle bylo přehaný i dle mého přehnaného odhadu

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Říkejte mi Sibyla, herb je jen můj učedník.

Rssa21.10.2012 21:03

Od největšího boomu fantasy uběhlo 10 let. Navíc od té doby tu bylo hodně a hodně fantasy filmů (Eragon a další sračky), navíc světová krize, krize v návštěvnosti v USA, slabší kampaň.

Pokud jde o očekávání, tak to může spíše uškodit. Každý čeká hit, ale když to bude jen dobré, tak to poškodí. Navíc ani ti herci netáhnou a spolu se slabšími trailery, které prostě nenadchnou jako trailery na Pána prstenů to prostě jasně vychází, že vydělají sotva 1 mld - každý z těch dílů.

A Godwinon byl ještě větší šílenec než ty.

Reagovat
herbage

There is only one Sibyla

Reagovat
Rssa

A to su já.

Reagovat
herbage

to těžko. Já byl Sibyla jako první, tak těžko se může z mistra stát pouhý učedník. Nastuduj si, jak fungují cechy

Reagovat
Rssa

C0br21.10.2012 20:42

Bond nepůjde přes 650 mega, Hobit bude atakovat 2 miliardy, takže jsem trochu přestřelil no. Takže to bude 3x tolik.

Ty jsi se zhlédl v italovi (nebo 10...kdo to byl?), že tipuješ absolutně mimo realitu?

Reagovat
C0br

To byla logická predikce vycházející z mnoha historií kinematografie daných faktorů. to, že to absolutně nevyšlo, není chyba mé logiky Takže už se na to vyser a dej nick

Reagovat
Rssa

ok, jen počkej, musím si sepsat seznam věcí, které nemáš rád - to máme Suaréz, LFC...to bude delší práce

Reagovat
vodka

eště nemá rád messiho

Reagovat
C0br

Se mu tam už nevejde

Reagovat
Rssa

LFC + Luis Suarez = ♥

Reagovat
Svatej

MessuarezLFC ?

Reagovat
tomasinho

Dneska jdu.

Reagovat
Rssa

Nechoď

Reagovat
tomasinho

Proč ne? Už to mám objednané, omrknu nové kino konečně.

Reagovat
Rssa

A na Skyfall už si byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ses guma

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

já sem měl 3x zlomený nos, jinak taky myslim nic...

Reagovat
vladis271

Reagovat
asenagio

To já jsem se takhle jednou vyhábal lyžaři a zajel jsem na okraj sjezdovky do hlubokého sněhu. Následovalo katapultování. Odnesly to brýle a měl jsem vyražený dech. Od té doby se snažím jezdit ve středu sjezdovky. A shodou okolností to bylo taky ve Wengenu (tam se jel ten SP), i když na jiné sjezdovce.

Reagovat
Trand

Dneska od 14:00 největší zápas víkendu, Come you Forest! Ale Rams mám taky rád, asi 3. nejoblíbenější tým v champu momentálně.

Reagovat
niflheim

Proč asi

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda upřímně dokud to vede McLeish, tak jsem na pochybách (jeho nesnáším, ale Forest je srdcovka)

Reagovat
Trand

Jsem na tom podobně, no.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Sheffield vs Wolves. Wolves se zvednou. Asi. Možná. Snad.

Reagovat
Trand

Já to mám u Forest a Owls tak nějak nastejno, u Wolves mi teď vadí, jak to tam vedou(u Forest to je ale teď podobná tragédie). Každopádně bych chtěl všechny v PL.

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Jinak já měl Derby rád už předtím, co jsem začal koukat na NFL, vy chytráci.

Reagovat
kissak

Magpies dnes musí vyhrát. Pokud se do hry vedle Colocinniho vrátí se svou obvyklou formou Saylor bude naše obrana silná. Pak už bude stačit, aby Papiss alespoň jednou rozvlnil síť

Reagovat
Rssa

100. pro De Geu v FCB

Reagovat
Rssa

Reagovat
C0br

a

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa tam ale

Reagovat
vladis271

čokoľvek je lepšie jak ten sráč, čo ho máte teraz, ale jestli ho pošlete k nám tak si ťa nájdem

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, zoberme horšieho Reinu, to by sme boli už fakt úplne vygumovaní :)

Reagovat
vladis271

viem, že sú o ňom pochybnosti, ale prečo neskúsiť toho Butlanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by som možno aj skúsil... Len neviem, čo do neho očakávať...

Reagovat
smazaný uživatel

*od

Reagovat
Rssa

Tak ten sráč, co je tam teďka, je extrovní brankář. V PL jsou jen 2 lepší brankáři, a Reina to bohužel není.

Ale i Reinu bych bral, třeba by získal nějakou motivaci a vyšvihl se nahoru a LFC by získal prachy na někoho perspektivnějšího.

Reagovat
Chazy

Podle mě myslej Valdese

Reagovat
Rssa

Však já taky. Druhá věta je jen dovětek, kdyby nevyšel De Gea

Reagovat
vladis271

mne je jedno, neviem čo je extrovní, ani ma to netrápi, nesympatickejšieho brankára nepoznám. Jeho by som nerozdýchal

a, že v PL sú len dvaja lepší? šak je to slabší Reina

Reagovat
Rssa

Extrovní znamená špičkový. A nikdo ho do LFC necpe, on stejně do PL nepůjde, spíš chce jít někam do USA do klídku a tepla...

No, není.

Reagovat
vladis271

špičkový?

Reagovat
Rssa

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybuju o tom, žes ho letos nesčetněkrát viděl chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, že sa okamžite snažíte zbaviť Reinu. Môže sa pre LFC potrhať a fans ho vymenia aj za drobné... Stále sa môže dostať do TOP formy, nezvaľujte zas všetky góly naňho.

Reagovat
Rssa

Proto ho chci do Barcy...

Reagovat
vladis271

lebo viš, že tam máte dieru, ktorú predčí aj súčasný Reina

Reagovat
Rssa

Ne, protože je Reina odchovanec a mohl by být solidní náhrada za Victora.

Reagovat
vodka

? já si teda nemyslím, že by byl Valdes až tak světový. Jo, je to kvalitní golman pro velkoklub, ale myslím, že lepších golmanů je víc (Čech, Hart, Begovič, Krul, DDG)...

Reagovat
vodka

a Friedel s Llorisem

Reagovat
Rssa

No...to podceňování je velká zhouba. Opravdu netuším, jak by se takový Begovič, Krul nebo Friedel mohl dostat nad Valdése. Nehledě na DDG, který je výborný, ale stále ve vývinu a stále v učení. To prostě pro mě nemůžou být lepší hráči.

Člověk si musí uvědomit, že chytat za FCB nemůže kdekdo. Ti, co jsem vypsal ani zdaleka nejsou pod takovým tlakem jako Valdés. A taky se zapomíná, že Vicky vyhrál 3x LM, několikrát trofej pro nejlepšího brankáře ligy s nejméně obdrženými brankami - je v tom rekordman (konkurence Iker...), několikrát ligu...Toto žádný průměrák nedokáže, ani lehce nadprůměrný brankář. Valdés prostě bez diskuzí patří do TOP 10.

Reagovat
vodka

já ho nějak cíleně nepodceňuju. Ale Krul i Begovič na mě působí jako lepší golmani, DDG sem tam přidal spíš jenom tak ze srandy (i když si myslím, že je taky dost podceňovaný, zvlášť Arbitrem). Reflex mají podobný. Krul letos asi ne, ale Friedel? viděls ho chytat? on nechybuje, chytí skoro pokaždé něco navíc a práci nohou má taky dobrou...

Jinak skrz obdržené goly porovnavat kvality golmana je šíleně nevypovídající, protže to spíš vypovídá o dominanci Barcy jako celku.

Reagovat
vodka

no, Krula beru zpět, ten je letos slabší...

Reagovat
Rssa

Oba dva nejsou ozkoušení největšími zápasy. To Valdés je. Oba dva nejsou tak výborní ve hře nohou. To Valdés je.

A hlavně - když byl zápas o něco, tak se Valdés skoro vždy vyvaroval chyb a chytal naprosto spolehlivě, až famózně (vyjma pohárové chyby). On má problém jen s outsidery, kdy někdy ztrácí koncentraci. Ale jinak je to výborný brankář. Opravdovou konkurenci mu může dělat jen ten Lloris a možná DDG.

Ale jinak souhlasím, že Hart a Čech jsou jinde. Neuer max. na stejné úrovni, i když chyb dělá daleko více.

Reagovat
vladis271

* konkurencia LEN Iker (len znamená len jeden brankár because ostatné tímy si na Barcu s Realom neškrtnú) dávať za vzor priemeráka, ktorý hrá v tíme, ktorý v každom zápase diktuje hru a ovláda percentuálne držanie lopty. Dobre priemerák je prehnané, ale súhlasím s vodkou. V PL nájdem 5, 6 lepších

Reagovat
smazaný uživatel

"(len znamená len jeden brankár because ostatné tímy si na Barcu s Realom neškrtnú)"

sedlák

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je nadpriemerný, miestami výborný brankár len pre Barcu, v PL by bol niečo ako teraz César v QPR...

Reagovat
vodka

Reagovat
Rssa

Je to možné. On takový Cesar by v jiném týmu než QPR byl daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to všeobecne, nemá dobrú pozičnú hru, robili by mu problém centre atp. Podľa mňa by bol horší ešte ako Reina...

Reagovat
vodka

nemá náhodou potom logiku i to, že Begovič a jiní by byli taky lepší? AB je sice nesympatický golman, ale je extratřída.

Reagovat
Rssa

To je, ale není prověřený nejlepšími zápasy - Valdés i Cesar jo. Navíc Valdés narozdíl od Cesara není na výkonnostním ústupu.

Reagovat
vodka

jestli to je ale jediný argument, tak potom dost chabý, když neměl ani šanci... A zrovna on že by vyhořel, když sebevědomí má naprosto neotřesitelné? on i když eště kdysi naskočil za Portmouth, tak chytal líp než James... Ani si nepamatuju nějakou chybu, co udělal za poslední 2 roky...

Reagovat
Rssa

Argumenty jsem ti napsal výše. Nevím, proč je přecházíš. Stejně tak nechápu ty, který prostě nedokážou pochopit, že jako průměrný brankář by nemohl dosáhnout toho, co dosáhl.

Reagovat
vodka

ale já nepíšu, že je Valdes průměrný golman, naopak si myslim, že má přesně ty vlastnosti, pro které je ideální golman pro barcelonu (aj sem napsal, že je to golman pro velkoklub už v prvním příspěvku). výbroný jeden na jednoho a výborný v rozehrávání, má skvělý reflex. V ostatních věcech taky neni žádné béčko, akorát si myslim, že Begovič, Friedel i Lloris jsou ještě o chloupek lepší, no...

Reagovat
Rssa

No vidíš, a já zase na nich nevidím nic, čím by byli lepší než Valdés. Možná krom Llorise, ten je tak nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou je dobrý.....

Reagovat
Rssa

Pro mě byl dobrý vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu co nás čeká, tak by byli fakt potřeba 3 body, ale vím co máme za umělce, takže čekám boda.

Reagovat
ďuriLFC

OT : Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

jako ve FIFĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jinak kdo neviděl, tak dneska od 17:45 je na HBO Moneyball, je to parádní film se sportovní tématikou... i když dabing neznám

Reagovat
minoLFC

prehypovany film...

Reagovat
smazaný uživatel

mňa docela nudil

Reagovat
Miguel19

Parádní film

Reagovat
Talker

Já ho viděl včera S titulkama... Celkem pěknej film..

Reagovat
Ligter

Brad Pitt tam má one-man show.

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl už hrozně dávno, HBO u tohohle filmu trochu zaspala

Reagovat
C0br

Samozřejmě bílej sněhulák. Rasista

Reagovat
niflheim

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prostredí sa už úplne podobá na Sida z Doby ľadovej.

Reagovat
Kowe

a viděls aj jiný fotky? tam bylo pěkných pár čísel sněhu.

Reagovat
13

neviděl, pošli

Reagovat
Bayern +

Kreativny.

Reagovat
vodka

co to je za kužel?

Reagovat
Kowe

V Jižní Americe holt neví jak vypadá pořádnej sněhulák

Reagovat
didosh

ahoj,mohl by mě někdo poradit nějaké stránky o hokeju podobné EF? děkuju

Reagovat
didosh

hmmm tak dík

Reagovat
smazaný uživatel

podobne EF asi nie je nic

Reagovat
smazaný uživatel

ef

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel by mi niekto náhodou povedať ako sa zatiaľ darí Afobemu na hosťovaní v Boltone?

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Swindonu Paolo Di Canio se prý před zápasem se Shrewsbury zapojil do odklízení sněhu. Dobrovolníkům prý potom jako poděkování objednal pizzu.

To je borec proste

Reagovat
minoLFC

kazdemu jednu?

Reagovat
niflheim

Běžte si s tím pod nějaký mrtvý článek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

200.pro double spurs nad united!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To by byla asi fakt nejméně očekávaná událost téhle sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Sunday's game between Chelsea and Arsenal will go ahead unless weather conditions significantly worsen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

SONY

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Proč ?

Reagovat
kiwwi

lebo uz 2 dni im nejdu online servre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

otvoris start a napises tam zvuk aa najde ti zvuk a toto otvoris a tam hned otvoris speakers a tam si das, ze urovne a mas to..aspon tak to riesim ja

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia o prispevok nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mám problém, ako stlmiť zvuk, keď nemám tú ikonku(zvuku) na lište?

Reagovat
niflheim

Je to v ovládacích panelech.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to neni a rpečo nemám vlstne tú ikonku v lište, keď včera som ju tam mal?!

Reagovat
niflheim

Asi si zlobil a skřítci ji schovali.

Reagovat
niflheim

A zkoušel jsi to vypnout a zapnout?

Reagovat
Wat

Nejlepší řešení ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

hl. vec, že brat bol v informatickej triede a nevie ani ..

Reagovat
Swarley

tak to vygoogli, něco ti to musí najít

Reagovat
kiwwi

viem ale tebe nepoviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ja mam tiez problem..ked vlozim nabijacku do notebooku tak sa mi nerozsvieti obrazovka, preco?

Reagovat
Swarley

když se mi naposledy tohle stalo, tak mi odešla nabíječka

Reagovat
smazaný uživatel

ale mne nabija normalne, akurat mi nesvieti obrazovka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zvýšení jasu? To máš nějak dodrbaný v nastavení napájení.

Reagovat
smazaný uživatel

...mal si pravdu, teraz som to dal na maximum a svieti jak o zivot

Reagovat
Wat

To já si to právě ztlumil na minimum, to osvícení je děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ja mm radsej, ked to svieti

Reagovat
Wat

Nebolí tě pak z teho oči?

Reagovat
smazaný uživatel

nie..ale neviem si zvyknut, ked je jas na minimum, blbo sa mi na to pozera

Reagovat
smazaný uživatel

Když to mám v nabíječce, tak taky jedině plnej jas.

Reagovat
Maresma

zkus ovládací panely --> ikony oznamovací oblasti

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ale zapnúť - vypnúť funguje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

10 Unknown football facts that will shock you!

1. Sir Alex Ferguson has been fired only once in his entire life. The sack came in 1978 when he was fired by St. Mirren Chairman Willie Todd. The major reason for his firing – swearing at an Old Lady during a match. After firing Sir Alex, Willie Todd claimed “he was doing what was good for the Club”.

2. In the 1938 World Cup, Giuseppe Meazza stood up to take a penalty against Brazil. As he started his run up, his shorts fell down due to the tearing up of the elastic in it. Meazza didn’t mind that and went on to score the penalty holding his shorts in one hand. It was his last ever Italian goal.

3. Arsenal’s rivalry started with Tottenham Hotspur way back in 1919. The 1914-15 season was the last competitive football season played in England before the World War. After that, the English League expanded to 22 teams. At first, it was stated that teams that finished 19th and 20th in the League, Chelsea and Tottenham wouldn’t be relegated. But, due to some controversial situations, 20th placed Tottenham were replaced by Arsenal, who finished only fifth in the second division. The FA claimed that Arsenal were promoted due to their long service to the game!

4. In the 1954 World Cup qualification, Turkey had to face off against Spain in a three match series. The series ended in a draw and to pick the winner, a blindfolded Italian boy drew straws from a lot to pick the winner. Turkey progressed.

5. Sir Stanley Matthews, regarded as the greatest English player of all time, was knighted during his playing days itself. He has also never been booked or sent off in his entire life.

6. Herbert Chapman allegedly changed Arsenal’s name from “The Arsenal” to “Arsenal” so that his team could appear on top of the Alphabetical list of Division One. This story has never been confirmed.

7. The first two official presidents of Real Madrid were Catalans.

8. In 1907, Manchester United swapped 19 players who were banned by Manchester City. With that team, United went on to win their first FA Cup in 1910.

9. In 1945, Arsenal played Moscow under thick fog. A Russian player was supposedly sent off and snuck back into the field because nobody could see him getting in. Arsenal complain that at one time, Dynamo Moscow had 15 players on the pitch. It was also claimed that a spectator came onto the pitch and played the entire match.

10. AC Milan was originally formed as a Cricket Club by two English Men.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta 9. je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

9.

Reagovat
smazaný uživatel

9

Reagovat
smazaný uživatel

9

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, co tohle je za hrůzu

Reagovat
niflheim

Já bych tipnul prohranou sázku

Reagovat
smazaný uživatel

srdci neporučíš

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

9. je parádní, ví někdo výsledek toho zápasu?

Reagovat
SunFells

4:3 pro Dynamo.

Reagovat
Swarley

tak se jim to vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

pamatnik

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

OT: Ohledně toho antiviru, nevím, jestli si toho všimnete i nahoře:

http://www.zive.cz/bleskovky/antivirem-roku-je-podle-av-comparatives-bitdefender/sc-4-a-167118/default.aspx

Toť k tomu božskému MSE a k bídnému Avastu. Ale jo, uznávám, že mě Avast maličko sere s tou reklamou a pekelně dlouhým odstraněním viru.

Reagovat
niflheim

PC mag myslím pár měsíců zpátky chválil (co se týče free) Avast a AVG free. Dokonce myslím řadil Avast výše, než placenou verzi ESETu.

Reagovat
Kaze

A hlavně jsou ty antiviry zadarmo. Jen těžko si představuju, že nějaký ne-Bola má doma placenou verzi bezpečnostního programu. A crackovat antivirák mi přijde jako největší píčovina na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

U nas jsem ja jediny, ktery pouziva free verzi, vsichni ostatni maji kaspersky nebo podobny shit

Reagovat
vodka

ESET já nemám rád, mám pocit, že s ním je výkon PC poloviční...

Reagovat
stas87

co vedie hraca ako carrico k tomu aby zo sportingu,aj ked je v krize odisiel do predposlendeho timu PL?

Reagovat
ďuriLFC

Lepšia liga , je viac na očiach pre budúce angažmány a určite nezarobí menej ako v sportingu.

Reagovat
stas87

tak lepsiu ligu som cakal z mojho pohladu siel o niekolko levelov dole,aj ked sa sportingu nedari tak ma stale velmi relanu moznost skoncit treba 5. a hrat aspon EL

Reagovat
smazaný uživatel

ten samej důvod, který by ho vedl k odchodu do předposledního týmu Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukate nekdo na Gaela?

Reagovat
Chazy

Já se nedivím, že to zapíjí colou, taky u toho usínám

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nejlepsi je, ze mam vsazeno 3 tisice na Gaela.. on to otoci a pak se posere..

Reagovat
Miguel19

To je škoda tvl...snad ještě mákne. Neuvěřitelný bojovník a dříč!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

musíte s tým tenisom strašiť aj pod aktuálnym článkom PL? Ešte k tomu aj v dvadsiatich vláknach.

Reagovat
-Kopy-

no a ?

Reagovat
smazaný uživatel

Simon je tak nesympatický tenista, taký ten typický vracač loptičiek nič naviac.

A nechápem ako s touto generáciou tenistov Francúzi nie sú schopný vyhrať Davis Cup

Reagovat
tomasinho

V3ak jsou všichni víc zranění než zdraví. Navíc dostali Španěly tuším 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie dnes 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

No sign of snow at Anfield #lfc #ncfc pic.twitter.com/EX6RrAs4

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a podle všeho bude sestava jaká končila s MU. Takže Hendo ve hře, Suárez podhrot a Sturiidge na hrotu. Kéž by to tak bylo furt hlavně ten luis a danny.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sturridge.

Reagovat
Kowe

hlavně aby to Luisovi sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak strkali si to tam dobře minulej tejden. Podle mě to bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

má byť taká ale bez henda. Bude hrať Sterling. Aspoň v predpokladaných zostavách bol...

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder do Liverpoolu , plat 88k

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ian Abrahams ‏@BroadcastMoose

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Smith z BBC zase píše, že zájem je furt, ale kvůli platu to nevidí reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny Sneijder nedojde

Reagovat
smazaný uživatel

tak nízkemu platu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký týpek na twittery ktorému podozrivo vychadza koho chceme atd. vysvetľoval, že mu ponúkame 100k s tým, že ak nepostúpime do LM tak sa mu plat zníži na 80k

Reagovat
smazaný uživatel

takze rovno 80

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Sneijder chce 90 after tax, takze se nemusime zdrzovat absurdnim uvazovanim o LFC a LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
vodka

The Reds have hit the target with the lowest percentage of shots in the Premier League (40%).

After a 10-match unbeaten run in the Premier League, Norwich have now gone five without a win (W0 D1 L4).

Luis Suarez has created 2.7 chances per game in open play this season, a higher rate than any other player.

Liverpool have scored the lowest proportion of goals in the final 15 minutes of matches (11%, 4/35).

38% of Norwich's goals have been headers, a league-high proportion (9/24).

Brendan Rodgers' side scored five goals from just six shots on target as they beat Norwich 5-2 at Carrow Road earlier this season.

Steven Gerrard has a joint-divisional high eight goal assists this season, a tally which is just one fewer than his own personal record for a single campaign.

Luis Suarez has almost matched his tally of 128 Premier League shots (inc. blocked) in 2011-12 with this season's total of 126.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester City forward Jeffrey Schlupp, 20, is training with Premier League leaders Manchester United during a week-long trial.

Reagovat
kiwwi

uz som to tu daval...striker co hrava aj na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze mu neco takovyho dovolili, kdyz ted hral pravidelne zaklad

Reagovat
niflheim

Ward vol. 2?

Reagovat
Trand

Forest-Rams píská Clatt a Lansbury je v základu.

Reagovat
niflheim

Nějak si to člověk musí vynahradit, když nejsou v PO

Reagovat
Chazy

Fans Pats jsou vyhlášení aroganti

Reagovat
Trand

A fans Buffala jsou prý nejchytřejší v NFL, Fitzpatrick má vystudovaný Harvard.

Reagovat
Trand

To si rád přečtu.

Reagovat
niflheim

Jen je to trochu starší

Reagovat
Chazy

Hádám, že tam bude Ohlendorf. Chytřejšího sportovce jsem neviděl.

Reagovat
Chazy

Nj a ještě je tam pak zmíněnej

Reagovat
Chazy

jojo, on je snad jedinej současnej hráč NFL z harvardu... ale o fanoušcích to nevím

Reagovat
Trand

Bylo to na nějaký stránce, dělali průzkum fanoušků NFL a měli to tam nějak seřazené. A u Rams měli napsáno, že v minulých sezonach byl home fans často outnumbered.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Ale z roku 2008, každopádně ostuda. Letos už to bylo v pohodě, Fisher s tím týmem udělal neskutečnej obrat. Podle toho, co čtu od amerických fans tak je okolo klubu nejlepší nálad někdy od 2003.

Reagovat
Trand

Nevím, jak to vydržím až do září, tady za ty Rams nehraje Amendola.

Reagovat
Chazy

Draft je super show, budem řešit podpisy, v létě začnem řešit fantasy a občas mrknem na přípravu... ono to půjde

Reagovat
niflheim

Aspoň se vyspím

Reagovat
Trand

http://www.stlouisrams.com/news-and-events/article-1/NFL-Draft-Offensive-Preview-First-Look/57b32a1c-b750-4338-922a-c4814b514a43 Já každý den checkuju jejich stránku, jestli tam nebdue něco o podpisu hráčů, kterým skončila smlouva a pořád nic.

Reagovat
Chazy

To se nedělá, dokud sezona neskončí

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Jinak podívej se na ten článek, je to tam moc pěkné popsaný, netýká se to jenom Rams, je to obecný pohled na draft.

Reagovat
smazaný uživatel

MLB

Reagovat
Trand

To jsem přemýšlel no, ale mě am. fotbal fakt chytnul. Komu tam fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic preju Reds

Reagovat
Trand

Gloryhunter. Já se v tom vůbec nevyznám, ale podle loga jsou mi sympatičtí Orioles. Pak ještě Astros, Pittsburgh a trochu i Cards.

Reagovat
Chazy

Nefandi Astros.

Reagovat
Trand

Ani nevím, jestli budu nějak pravidelně koukat, pravidla moc neznám, jenom ten základ, kdy je pálkař vyoutovanej a tak. Ještě nevím, ale Astros mají pěkné týmové barvy, ale to má i Pittsburgh.

Reagovat
Chazy

Fakt, nefandi Astros znám člověka, co jim fandí a letos má kvůli nim chuť skončit s MLB celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc gloryhunter? Vzdycky si najdes tym, kterymu fandit, to je jen otazka casu. Ale Astros ti chazy spravne nedoporucil

Reagovat
Trand

Jsem koukal na tabulku základní části a byli první v divizi. Vsadím se, že kdybys koukal na NFL, fandil bys Patriots. No já nevím, ještě uvidím, jak který tým hraje a tak, žejo, píšu jen svoje dojmy z názvů a barev klubů. Jediný co vím je, že nebudu fandit Yankees.

Reagovat
Chazy

Yankees jsou nejúžasnější tým v MLB. Každej, kdo to trochu víc sleduje, s tímhle jde do toho a za chvilku s nima minimálně sympatizuje, spíš jim fandí. Oni jsou dokonalí, spojujou všechno, co chce fanoušek u klubu vidět.

Reagovat
Trand

Jj a já mám třeba rád nedokonalý týmy, prostě jim fandit nikdy nebudu.

Reagovat
Chazy

Uvidíš, já jsem na ně jako fanoušek MLB pyšnej, oni jsou prostě Barcelona a MU dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja gloryhuntril spis driv, protoze prvni klub, kterymu jsem pral, byli Phillies behem WS '09 prave proti Yankees Cinci jsem zacal prat az v poslednich sezonach, protoze se mi libil jejich roster,. Ze stejnyho duvodu mam rad i Nats (asi jsem vazne gloryhunter ) nebo Mets.

Reagovat
Chazy

Nats je takový vychcaný gloryhunterství, když člověk ví, že nejlepší teprve budou

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
Chazy

Získali Rafaela Soriana, najednou maj asi nejlepší bullpen v NL... Pokud člověk nebude počítat Padres, kteří tam určitě maj zas tak cca 8 RP, co by mohli hned dělat closery, maj ERA 1 a nikdo o nich nikdy neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave na ty transfery ziram. Mets pustili Dickeyho , Choo <-> Stubbs, Hanrahan k BoSox... Ale Soriano me teda potesil, budou mit vazne brutalne naslapanej bullpen, tesim se na jejich rotaci, jestli budou vsichni zdravi: Zimmermann, Gio, Strasburg, Haren, Detwiler, to bude jizda.

Reagovat
Chazy

Dickey si vytrucoval, že chce pryč... Toronto je najednou docela hustý, kromě něj maj ještě Buehrleho, Joshe Johnsona ( ) a Jose Reyese.

A přesně, sice se museli zbavit Morse, aby to uplatili, ale s takovou rotací je to asi jedno.

Reagovat
Trand

Když já prostě týmu z Washingtonu nikdy ani nebudu moct přát, protože jsem v tom městě byl a těžko hledám místa, která se mi fakt líbila míň. Ještě vím, že jsem ve finále 2010(myslím) fandil Giants.

Reagovat
Chazy

To každej, to by byla tragédie, kdyby čistě fotbalový město vyhrálo MLB.

Reagovat
Trand

Jinak já mám na výběr týmů smůlu, negloryhuntím nikde.

Reagovat
Chazy

Já mám luck, začal sem fandit průměrnýmu týmu MLB a za tři roky se z něj stal jeden ze 4 nejlepších

Reagovat
Trand

Rams jdou podobnou cestou.

Reagovat
Chazy

Jj, Tigers měli už tehdy 2 z nejlepších hráčů MLB, kteří sou teď dvěma nejlepšíma vůbec, Rams maj.. hmm...

Reagovat
Trand

Jackson, Amendola. Bradford když bude mít pořádný receivery, tak podle mě může být TOP10. Akorát moc nehází ty dlouhé přihrávky, jako třeba Flacco.

Reagovat
Chazy

Tak takovej potenciál tam fakt nevidím

Reagovat
Trand

Ta když na Rams nekoukáš.

Reagovat
Chazy

Ale jeho schopnosti znám

Reagovat
Trand

Uvidíme. Je ohromně přesnej, season 2013 bude jeho.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

No co je, Oakland!

Reagovat
Chazy

To zas bude tak 65 W

Reagovat
miky10

Ale hovno, minulá sezóna ukázala, čeho sme schopný, a letos to rozjedem naplno.

Reagovat
Chazy

Neznámí SP nebudou fungovat dvě sezony a walkoff lucky už vůbec

Reagovat
miky10

* Talentovaní SP

** walkoff výhry, který zařídila síla týmu

Reagovat
Chazy

Ee, je to mrtvá franchise, podle mě loni vůbec o PO bojovat nechtěli, proto se zbavili všech talentů, dělaj rebuild

Reagovat
miky10

Uvidíme no, aspoň si třeba něčim vyrovnam Chelsea a částečně i ty Giants.

Reagovat
Chazy

Já vám asi budu závidět Chrise Younga

Reagovat
miky10

Já bych vám ho klidně dal, dejme tomu za Fistera.

Reagovat
Chazy

Nj, toho už ten luck taky musí opustit, nebo se ukáže, že dopuje

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/top100/2012#video=09000d5d82a2b013 Tohle je z letošní sezony? Protože mi ten žebříček nedává moc smysl.

Reagovat
Chazy

Hmm, je tam Revis, Drew, Lewis, Peppers a chybí Peterson, takže si asi odpovíš sám

Reagovat
Trand

No právě, ale 2012 tam maj proč?

Reagovat
Chazy

Nevím

Reagovat
Chazy

* Chybí Peyton

Reagovat
Trand

Miky neumí gloryhuntit, začal přát Giants minulý rok, když vyhráli superbowl a letos nejsou ani v playoff.

Reagovat
miky10

Pff, tam byl naprosto objektivní a pochopitelnej důvod začít jim fandit.

Reagovat
Trand

Eli?

Reagovat
miky10

Fakt, že sem v době SuperBowlu byl zrovna v New Yorku, slavil s lidma na ulici, a pak byl na Parade, kde sem viděl několik hráčů včetně Eliho s trofejí.

Reagovat
Trand

To je dobrýýý.Ty jsi byl i v Madison Square, že? Hrozný šmejd.

Reagovat
miky10

Jo, dvakrát, na Rangers s Flyers a Knicks s Jazz. A pak eště na Long Islandu na Islanders se Sabres, nádherný zážitky.

Reagovat
Trand

To věřím. Já nebyl v Americe nikdy na ničem, kromě Cart a kvalifikace na Indy 500.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne A Chelsea zacal prat, kdyz vyhrali LM, a letos uz se z toho snazi vyvliknout

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

jo sestava se mi docela líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Lansbury ma celkom láka, ale radšej budem hrať Pou.

Reagovat
Trand

To jsem smazal včera, měl jsem lvl 20, po čas ehroznej stereotyp.

Reagovat
smazaný uživatel

my s mladou sa naháňame od včera, kto v tom bude lepší. Sviňa, celú noc nespala, včera sme boli obaja level 7 a dnes som ja 8 a ona 17.

Reagovat
smazaný uživatel

potom daj vediet ako hral

Reagovat
smazaný uživatel

OT: A 5-year-old girl was suspended from a Pennsylvania kindergarten after telling another girl that she was going to shoot her. The weapon she was going to use was a pink toy gun that blows soapy bubbles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Coheeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!

Reagovat
Trand

Nevídanej pocit, když slyšíte "Same old "team", always cheating a není to na Arsenal. "

Reagovat
smazaný uživatel

Australští fantisti, za gameweek můžu udělat max dva transfery?

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm to je mi těch 40 dostupných transférů dost k hovnu. A že bych je potřeboval, když mi doteď dělal kapitána Rafa Van der Vaart

Reagovat
vodka

400. pro výhru MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

pragmatizmus do futbalu nie

Reagovat
smazaný uživatel

zabudni na toho Sneijdera

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele vy naberete jinde. My body potřebujem víc a navíc by to bylo legendární!

Reagovat
vodka

právě, 3 body už máte nad plán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez vraj dneska na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snaďl ne nejaký drist ale podľa Jimmyho Riceho je v zostave pár prekvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, Rodgers by ho dal do základu snad i s nalomenou nohou.

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
tomasinho

#NUFC (4-2-3-1) v #Reading: Krul; Debuchy, Williamson, Coloccini (c), Santon; Anita, Cabaye; Shola Ameobi, Marveaux, Gutierrez; Cisse. #BPL

#NUFC substitutes v #Reading: Elliot, Perch, S.Taylor, Bigirimana, Obertan, Sammy Ameobi, Ranger. #BPL

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v #NCFC: Jones, Wisdom, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Downing, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Martinom?

Reagovat
smazaný uživatel

slabá forma...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si čo mal dnes na raňajky?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry no ale jeho chyby nám robia problemy v obrane už sme z nich x krat dostali gol..oddych mu prospeje

Reagovat
smazaný uživatel

Nj a Lucas je top DM.

Reagovat
smazaný uživatel

to nikto nevraví

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs v #NCFC: Gulacsi, Allen, Borini, Sterling, Shelvey, Robinson, Skrtel.

na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

však pochopiteľne, len ktovie prečo

Reagovat
tomasinho

Carra jede na 500. Brendan mu chtěl dát zápas konečně asi, zaslouží si to. A raději teď než na Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale to ho mohol striedať , lebo sa bojím, že urobí nejakú minelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs v #NCFC: Gulacsi, Allen, Borini, Sterling, Shelvey, Robinson, Skrtel.

co je s Reinom??

Reagovat
ďuriLFC

Asi tá hlava po nedeli.

Reagovat
tomasinho

Hlava?

Reagovat
ďuriLFC

Tak ten Kagawov náraz bol aj do hlavy , vyzeral otrasene .

Reagovat
tomasinho

Otřesný byl z toho, že mu spadnul na nohu, s tím měl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

otrasný je už dlhšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina out with thigh strain

Reagovat
13

Geniální sestava. Carra se zas jednou předvede v lize a bude si dirigovat Wisdoma. Sterling může do hry konečně jednou přijít jako žolík z lavičky. Suarez bude předpokládám úplně všude a naše ofenziva tím dostává nové možnosti. Jones v základu je taky pozitivum. Začínám se hodně těšit!

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Wisdom, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Downing, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Brad, Carra, Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mohl hrát Robbo na LB a byl bych uplně nejvíc spokojen.

Reagovat
tomasinho

A Suso na lavičce. Stačí jeden střední záložník řekl bych na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v #NCFC: Jones, Wisdom, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Downing, Sturridge.

Reagovat
tomasinho

Dobrá sestava celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Robbo nedostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

carra

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC subs v #NCFC: Gulacsi, Allen, Borini, Sterling, Shelvey, Robinson, Skrtel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Omg, kde je zase Suso?

Reagovat
ďuriLFC

A kde ho tam chceš natrepať? Zo začiatku mal šancu Suso , teraz bude hrať viac Borini po zranení.

Reagovat
tomasinho

Tak Suso měl před Borinim přednost už před jeho zraněním. Místo jednoho z dvojky Allen/Shelvey, na co tam mít dva střeďáky zbytečně? Když na AM může jít i Suso.

Reagovat
cristiano.K.

scouseři hrát se bude normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich XI to play @LFC - Bunn; R. Martin, R. Bennett, Turner, Garrido; E. Bennett, Johnson, Tettey, Snodgrass, Howson; Holt (c)

Reagovat
ďuriLFC

Čo je s Bassongom?

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
tomasinho

#NCFC XI to play @LFC - Bunn; R. Martin, R. Bennett, Turner, Garrido; E. Bennett, Johnson, Tettey, Snodgrass, Howson; Holt (c)

Bez Hoolahana se Snodgrassem? Tak to se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass tam je, slepoto.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje domněnka proč nehraje Škrtel

S MU a nejen s nima uplně sral na Wisdoma a vůbec mu nepomohl jak pozičně, tak organizačně.

Reagovat
13

To že byla Wisdomovo strana volná ale není vinou Martina, přece nebude stoper zdvojovat hráče u lajny. Tam ho v tom hlavně nechával Downing, což bylo celkem na přesdržku od něj. s organizační částí souhlas.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale taky blbost Rodgerse, každej vidí, že Downing je lepší nalevo. Stejný jak za Kennyho.

Reagovat
13

Navíc Sterling téměř vždy zahrál vpravo lepší zápas

Rodgers aspoň narozdíl od Kennyho staví Jordana do středu.

Reagovat
tomasinho

No to právě, Sterling je vlevo většinou lepší než vpravo teda.

Reagovat
13

z prava dal nedávno gol, když ho tam vyslal Suarez do brejku, zprava jsem ho viděl xkrát motat obránce. Mně se Sterling vpravo líbí víc.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Team to face Celtic: Macdonald; Barr, Webster, Wilson, McHattie; Holt, McGowan, Taouil; Paterson, Sutton, Driver

Danny Wilson makes his debut in central defence alongside Webster as Heartsmake total of 4 changes from side that faced Hibs.

Reagovat
smazaný uživatel

rozmyslam nad WHU-QPR a City-Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to prvni

Reagovat
Trand

Omg Sammon si to tam vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gillet

Reagovat
tomasinho

Joey, Diame, Noble, Nolan, Jarvis. Sympatičtější zálohu jsem dlouho neviděl, škoda, že jim to dupe Chamakh na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chamaaaakh, to si pozriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já mu tam věřím, snad mě nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed už nie je na sopcaste?

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Debuchy, Williamson, Coloccini (c), Santon; Anita, Cabaye; Shola Ameobi, Marveaux, Gutierrez; Cisse

Federici; Kelly, Pearce, Mariappa, Harte; Leigertwood, Guthrie; Kebe, McCleary, McAnuff (c); Pogrebnyak.

Co je to zase za sracku s tim Sholou? Royals naopak v luxusni sestave.

Reagovat
tomasinho

Jojo, házel jsem ji výš. Snad Royals uhrajou třeba bod alespoň.

Reagovat
smazaný uživatel

co je nove s Coloccinim?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, ze se ta situace bude resit az po sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno streamtorrent, ted zas acestream...

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Clichy, Garcia, Barry, Milner, Tevez, Silva, Dzeko

Subs:Pantilimon, Lescott, Rodwell, Kolarov, Nasri, Balotelli, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko hetrik.

Reagovat
smazaný uživatel

tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vubec jevi ten Nastasic? A hraje Maicon vubec?

Reagovat
Trand

Maicon když hrával na začátku sezony, tak hrál dobře, dopředu byl skvělej. Každopádně přišel jako náhradník a jednička na RB je Zabaleta. Teď nevím, co s ním je.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Nastasic? Je lepsi nez Savic?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Milionkrat.

Reagovat
smazaný uživatel

ma na to byt svetova trieda? na to ze je taky mlady a hra zaklad v city o nom nie je tolko pocut ako by si zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ma, cas ukaze. Zatim je vybornej v takovym nenapadnym stylu, coz neni na skodu.

Reagovat
Mindas

Když to řeknu takhle, tak dlouho jsem neviděl takto fotbalového stopera. V tom je snad ještě lepší, než Kompany. Dobře se na něj dívá, má fantastickou rozehrávku. A na jeho věk je absolutně bez nervů, vše hraje s přehledem. Takže absolutní opak od nerváka Saviče. Jen trochu ve vzduchu je slabší, ale to díky i svým proporcím. To se věkem a nabranou hmotou srovná.

Reagovat
Bayern +

Jo, presne. Velmi mi pripomina Badstubera, tymto popisom akoby som cital prave o nom a verim ze Nastasic to na jeho uroven v pohode moze dotiahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me sralo to vypousteni nasazovani Lescotta venku proti reznikum.

Reagovat
Bayern +

O 10 parnikov.

Reagovat
Tomanatura

Savicovi se ve Viole taky dost dari, talentovanejsi asi neni, ale mensi klub mu hrozne pomohl.

Reagovat
Mindas

Je zraněný.

Reagovat
Trand

Gillet.

Reagovat
smazaný uživatel

docela si to tam teď slušně dává

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel nehrá?

Reagovat
smazaný uživatel

OT - Slavia Praha - Baumit Jablonec 4:0 (2:0).

Branky: 29. Juhar, 32. Tusjak, 73. Škoda, 80. Hrubý. Sestavy: Slavia: I. poločas: Rakovan - Nitrianský, Dobrotka, Bortel, Juhar - Gecov, Jarolím - Mičola, Kisel, Tusjak - Hurka. II. poločas: Čontofalský - Dostál, Škoda, Hubáček, Čonka - Petrák, Zmrhal - Koreš, Hrubý, Šimeček - Fenin. Trenér: Rada. Jablonec: Fendrich - Rossi, Beneš, Kysela, Novák - Kopic (19. Zoubele), Čížek (41. Eliáš), Loučka, Vaněk, Haurdič - Pázler. Trenér: Kotal.

To hral Skoda opravdu stopera???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

www.jdidoprdelenazdar.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nhl.cz

ovcomr*e ze špíny jménem Kladno.

Reagovat
Mada

Jj, hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed mam len 6 minut pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jak je to s tím Lazarem Markovičem?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mi že ho chce CFC

Reagovat
smazaný uživatel

*LFC sry

Reagovat
smazaný uživatel

byl na zápase s MU kolem něj byli lidi z našeho vedení..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já jen že se psalo že je to CFC fan no neva :) určitě super talent

Reagovat
Side

zas nějakej vyprcanej ace stream kterej se mě ani za boha nechce rozjet

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/139904

Reagovat
Side

January 1926 Arsenal vs Man United - 3 inches of snow and not a glove, snood, lycra in sight. Proper Football. pic.twitter.com/VuT7Z6sz

Reagovat
smazaný uživatel

tam stoja jak traja tucniaci

minule sme takto hrali a bolo to uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

pre technické typy ako ja je taký povrch zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

class is permanent

Reagovat
smazaný uživatel

na normálnom povrchu áno. Keď budeš niekedy v BA, tak ti ukážem, aké technické klenoty behajú po trávnikoch v IV. slovenskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

preco v ba?

Reagovat
smazaný uživatel

nepredpokladám, že zavítaš do Pezinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli hraje Rémy základ nebo začíná jen na střídačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Je v zakladu, bude hrat na hrotu.

Reagovat
Error

Sky Sports understands that Newcastle United have agreed a fee with Montpellier for star defender Mapou Yanga-Mbiwa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ně super posila ovšem další Francouz to je prostě

Reagovat
Chazy

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna francouzi jsou ten největší odpad

Reagovat
smazaný uživatel

A mělo by to být £6.7m.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle Arsene vyfoukni jim ho

Reagovat
Chazy

Dneska Wigan musííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Angelo na lavicke

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a ryo zase nikde..to je neskutocne ze nanho sere pes vo wigane, na ktory cely ten pes sere tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Angelo > Ryo

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Coates left Anfield 5 mins ago, walking around the pitch towards the players exit! Not looking happy

Reagovat
tomasinho

Tak snad jenom hostování ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to by nám momentálně zůstali jen 3 stopeři, musel by tam zaskakovat Wisdom,když by bylo potřeba?

Reagovat
Bayern +

West Ham United: Jaaskelainen, Demel, Tomkins, Reid, O'Brien, Noble, Diame, Nolan, Jarvis, J.Cole, Chamakh

Subs: Spiegel, Potts, Diarra, Taylor, Collison, Vaz Te, C.Cole

QPR: Cesar, Onuoha, Hill, Nelsen, Fabio, Derry, Mbia, Mackie, Wright-Phillips, Taarabt, Remy

Subs: Green, Traore, Ferdinand, Park, Hoilett, Faurlin, Bothroyd

Momo, Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane už má aj familiárnu prezývku? Dobre.

Reagovat
Bayern +

Neviem, kde ju vidis, pretoze ja daval palce hracom, ktori su v tejto sezone pre WHU klucovi.

Reagovat
niflheim

Taarabt na AM?

Reagovat
Bayern +

Jo, malo by to byt SWP, Mbia, Derry, Mackie - Taarabt - Remy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabtik na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Noble doléčil.

Reagovat
Trand

Fans Forest nechtěli vrátit míč na hřiště a tak se chvíli nehrálo a začali zpívat "You've only got one ball." Nudný derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tý Gilletovi chyby, nudný vítězství už by mi nevadilo

Reagovat
Trand

*Gilletovy. Jo, to chápu no, každopádně McLeishe hrozně nesnáším, ale nejvíc se bojím, co s klubem udělá ten šejk, snad nic dramatickýho.

Reagovat
smazaný uživatel

no vyhodil O´Dricsolla a nahradil ho McLeishem , to mi stačí

Reagovat
aragorn

dobrej přenos na Liverpool ?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Come on Fulham

Reagovat
Counter

600. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Hejnak

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
Placebo

Prosím sop na City?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139841...jediny normalny co som nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta grafika stadionu od Fox Soccer je famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Mackie je skvelý.

Reagovat
Bayern +

Ak budes pozerat, po polcase mi spravis suhrn, pozeram Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

seká mi to, mám z toho hovno a popritom ešte hrám Pou. Takže asi nie, ale Chamakh zatiaľ prekvapivo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sleduješ? něco přijatelnýho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale seká to, už som to vypol.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde pozeras teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

nikde, hrám sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

supr, předtím se mi to sekalo..zatím hodně zajímavej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

na QPR nie je zadny normalny stream

Reagovat
smazaný uživatel

615.pro Thea a Slipknot

Reagovat
tomasinho

Takže Suarez s Hendem budou pomáhat Glenovi, ale spíše budou uprostřed a Glen tam bude sám. Nevypadá to zas tak marně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham to je komickost toto

Reagovat
smazaný uživatel

Silva to dal, neuveritelny. Milner skvele

Reagovat
Usty

ten to vystihl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

to už sou zabanovaní i Rumuni?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký slušný přenos NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link na West Ham?

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
Usty

kouká někdo na QPR? Sop nebo něco rozumnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi zacina trochu vadit ze stale dostava pred Robinsonom prednost Wisdom, ktory je sice dobry dozadu ale do predu neprida nic a hlavne proti takemu superovi ako je Norwich by sa hodil nekdo ofenzivnejsi, hlavne ked zabijame Johnsonov potencial vlavo

Reagovat
tomasinho

Sturridge zasobčil, Glen byl volný.

Reagovat
Trand

Linky na všechny zápasy tady: http://www.thefirstrow.eu/sport/football.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco co jde minutu bez sekání

Reagovat
smazaný uživatel

Taaraaaaaaaaat skvela prihravka...Remy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.firstevents.us/ch2.html

Palike, toto.

Réééémyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme WHU

Reagovat
Maresma

Remy

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je prostě fantastický hráč a Dannym si rozumí, přeji jim to

Reagovat
tomasinho

Přenos na LFC? Vypadlo mi to.

Reagovat
tomasinho

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

QPR a Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Glen má prostě super náběhy, ale ve všem ostatním je příšernej.

Reagovat
Godwinson

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Godwinson

Dal gól, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa.. ale hezky zahranej roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Zataiľ skevlý zápas, tvorivý dm Lucas tomu pomáha. BR je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlaaaaaaaaaaand !

Reagovat
Bayern +

Stevenkooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Carra by sa ani v Barce nestratil

Reagovat
13

Wisdom je schopnej centovat a ani se nekouknout, jestli v pokutovym území někdo je.

Reagovat
supervizor

Nj ten centr ale marnej nebyl, je spíš chyba utočníků, že si ani nenaběhnou.

Reagovat
Kowe

centr by to špatnej ale nebyl, kdyby tam někdo byl

Reagovat
Kowe

Hendooo

Reagovat
13

HEEEEEEEENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

Henderson to pěkně zakončil

Reagovat
smazaný uživatel

piči, ide mi to neskôr,

Reagovat
Swarley

tak v mém případě nemůžeš vědět, jestli je to pravá pochvala a nebo ironická poznámka, kdy to kopl za tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

vidím tu viac príspevkov, no

Reagovat
Swarley

ale jak chceš, nebudu chválit, začnu rýpat

Reagovat
smazaný uživatel

kľudne

Reagovat
Miguel19

WHU na hrotu s Chamakhem Slušný vtip..

Reagovat
Rssa

Kráááááááááááááása

A výýýýýýýýýýýborný Suaréz

Reagovat
Rssa

Sice mu to obrana ukopla k Hendovi, ale za to jak udržel míč a dneska snahu

Reagovat
supervizor

Však mu to odkopl obránce.

Reagovat
Maresma

HENDOOOOOOOOOOOO

Reagovat
niflheim

Henderson hodně pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
ďuriLFC

Hendo

Reagovat
miky10

HENDOOOOOOO

Reagovat
Swarley

ty už jsi teď fanda Poolu?

Reagovat
miky10

Mám Liverpool rád, Hendo je oblíbenec, dal krásnej gól...

Reagovat
Swarley

vždycky jsem říkal, že jsi divnej

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nejde nemit rad.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

pekný pes na fb

Reagovat
miky10

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to, že si si užil párty.

Reagovat
miky10

Ale nebyla tam, jestli míříš k tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemieril, skôr som mieril k tomu, že na spoločnej fotke sa držíš so psom. Iba so psom.

Reagovat
Rssa

Miky, pojď k LFC, tady se máme rádi všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

a možno som ešte mieril k tomu, či máš čisté boty.

Reagovat
miky10

No bóže, pes tam prostě musel bejt taky, držení bylo za ten večer dost. A boty? Ty nemám, je to u mě doma, tam boty nenosim.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wisdom je tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Náááádhernej fíkus.

Reagovat
Godwinson

Člověk by dle těch příspěvků tady čekal, že už má Henderson hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

je fakt, že o 4 minuty pomalejší stream už je docela hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nemá assist?

Reagovat
vodka

kopl to myslim Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

lol, gol uplně z hovna... suarez kličkuje, nevi kam a nema komu prihrat, obrance odkopne a hendo nevi kam a nema komu, tak to napali a trefi to...

Reagovat
smazaný uživatel

konečne niekedy aj takýto

Reagovat
smazaný uživatel

ale hráme slabšie, to je pravda

Reagovat
vodka

gol ale pekny (ta strela), musim uznat. Norwich je zatim dost slaby, stejne tak jak vas utok, respektive finalni prihravka a nejake tutovky moc nebyly... Mam obavu, ze se splni to, co sem rikal, ze Norwich bude proste utaveny z te minimalni rotace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zrovna před timhle zápasem rotovali tři hodně vytížení hráči..ale pořád je to málo no, hlavně ta středová dvojka uplně nesmyslně hraje všecko.

Reagovat
vodka

tak kdyby nerotoval vubec, tak uz jsou v prdeli uplne. Ale ten pohyb a napadani neni takove jako pred vanocama. ale to je mozna i otazka toho, ze se jim ted nedari...

Reagovat
fantomas

Po novym roce absolutně ztratili kontrolu nad balonem, neskutečný, co všechno jim odskakuje. Ale to taky může dělat únava..

Reagovat
vodka

jn, su zvědavý, co s tím Hughton provede v následujících týdench. Dneska to vidím na masakr, tak 4:0...

Reagovat
fantomas

Tak na LFC se obecně neumí, tady sem body nečekal. Je na píču, že se nechytli proti tomu NUFC, ten si o porážku doslova řikal...ted se to s nima zas bude táhnout.

Reagovat
fenixLFC

jj skoro ako vsetky vase

Reagovat
pajamu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si i tímhle golem hendo pojistil trošku základ. Zaslouží si ho jak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tevez je tazko mimo formy

Reagovat
Mindas

To bych neřekl. Dnes je to celé takové ospalé. Hrozně se kazí, moc se ani neběhá. A právě snad jediný Tévez dře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo má střeleckou dneska.

Reagovat
vodka

kurvadrat, sem to zakrikl...

Reagovat
vodka

ale ta obrana NCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas + Sturridge + Suárez

Reagovat
fantomas

Shocker, Suárez dal gola Norwichi.. ..

Reagovat
Maresma

SUAREEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool niekto!! Vidim len ja ksa tešia

Reagovat
ďuriLFC

SS

Reagovat
smazaný uživatel

pekná prezývka pre Suáreza.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhuuu

Reagovat
Godwinson

Cabayeee

Reagovat
Rssa

Suareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

To je BOREC! BOREC!

Reagovat
Rssa

Lucas úplný Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Romane, proč? Stokrát lepší jak Torres a ty ho necháš jít, ještě k tomu angličan.. Ale je pozdě na nářky

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Kdo měl assist teď?

Reagovat
Rssa

Lucas

Reagovat
vodka

Lucas přihrával, Sturridge pustil mezi nohama.

Reagovat
niflheim

Hmm tak Gerrard zase nic...hlavně že se raduje jako první, cymbál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

aaaaa, pro Norwich si přišla zubatá...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Šuline

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a ja si idem po teba

Reagovat
smazaný uživatel

Luisinko♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andre apsoň na tie hlavičk. súboje

Reagovat
Rssa

Dnešní zápas se mi moc líbí, nasazení, tvrdost

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi by dával redku

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
Tomekcz

Wigan konecne dolu

Reagovat
JIMMY-PO

prečo konečne? 100 krát viac im prajem PL ako šašom z QPR...Whelan si PL zaslúži za to ako ich zdvihol

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Chazy

Mám v aktuálním Wiganu daleko radši náhradníky jak hráče základu, je to banda žoldáků, co se nikam neposouvaj a ani se na nich nevydělá, za pár let za ně přijdou podobní, bude to furt dokolečka. Kdyby Wigan spadnul, hrál by sympatičtější tým, víc by se pracovalo s akademií a třeba by se za 10 let vrátilo

Reagovat
Chazy

(chci záchranu a fandím, ale sestup bych fakt přežil)

Reagovat
cristiano.K.

takhle mluvit o Jordim

Reagovat
Chazy

Zrovna Jordi by určitě zůstal a zas by byl v champu superhvězda

Reagovat
cristiano.K.

taky si myslím nebo možná návrat do Španělska. Nakej vole Valladolid

Reagovat
JIMMY-PO

..ale som strašne zvedavý či aj tento rok to nejak ukopú, verím tomu ale najmenej z posledných sezón

Reagovat
Chazy

Podle mě jo

Reagovat
JIMMY-PO

dúfam, že hej, oni sú taká anomália trochu v tej PL, ale sympatická

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Mmmm, Wigan... pěkný

Reagovat
JIMMY-PO

Wigan

Reagovat
fantomas

To by ty zoufalce klidně mohl sestřelit Sheasy.. go go go!

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pekné tiki taka

Reagovat
smazaný uživatel

A ať mi nikdo neříká, že by se dnešnímu Wiganu nehodil víc Keano jak Messi

Reagovat
Bayern +

Stevenkooooooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem v pohodě, držíme míč, důraz tam je, Norwich do ničeho nepouštíme, záluhu na tom nese i Carra, kterej to ořve a všichni stojí tam kde maj, ale klidnej budu až dáme třetí gól.

Hendo se Suárezem nejlepší. Sturridge záblesky, ale čekám víc, hlavně gól. Sere mi glen.

Reagovat
13

Jednou tam Sturridge dobře zasobčil

A Suarez jedna šance - jeden gol.

Reagovat
REPLIKATOR

Glen je úplně mimo

Reagovat
Tomekcz

City zas daj haluzaka a sou marny

Reagovat
smazaný uživatel

west ham

Reagovat
Masi

fantomas?

Reagovat
fantomas

No?

Reagovat
Masi

Nenašel si někde (resp nemáš osvědčené zdroje) link na Bolton?

Reagovat
fantomas

Ne-e, při tý tragédii se ani moc netrápim tim hledánim.

Reagovat
Masi

A nechceš se mi ted po nějakém podívat? Moje zdroje nic nenašly a google hledá placené zdroje, prosím.

Reagovat
fantomas

Moje zdroje taky selhaly.

Reagovat
Masi

Dobře díky za snahu ale

Reagovat
vodka

no, LFC zaslouženě vede. Sturridge k Suarezovi pasuje jak herně, tak sympatiema...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa z toho Studga spraví aj sympaťák, rodinná atmosféra v LFC pôsobí blahodárne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

hlavně Suaréz hraje parádně, takže není tak složité se vedle něj chytnout...ale tak to je rozhodně pro Sturridge jen dobře, může nabrat sebevědomí nějakýma pěknýma akcema (jako třeba u toho druhého gólu) a teď v druhé půli bude mít rozhodně velkou šanci na gól...Norwich to bude muset otevřít a ta útočná dvojka Poolu bude mít ještě dle mého příležitostí víc než dost...

Reagovat
vodka

to píšu aj navrchu, že dneska norwich si myslim eště dostane...

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

tak proč se na ten zápas koukáš?

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Zatím je Sturridge ale celkem vypojený ze hrym, moc míčů nedostává. Ale uvidíme, jak to půjde dál. Mohl by při domácí premiéře dát góla.

Reagovat
fantomas

Však on je platnej jinak, neúnavnym pohybem dělá prostor pro ostatní.

Reagovat
tomasinho

Jo, to neříkám, akorát že by si mohl častěji i sběhnout pro míč a prohodit se třeba se Suarezem, zakombinovat. Takhle to zase tahá většinou sám Suarez.

Reagovat
kiwwi

Sidwell je uzasny

Reagovat
Chazy

nevěřil bych, že tyhle slova jdou dohromady

Reagovat
kiwwi

ale fakt, uplne si to tam dava...neprehral jediny suboj, nestratil jednu loptu

Reagovat
Chazy

Tak jasně, jen pro mě je Sidwell takový typický "umí všechno a nic pořádně", ale úžasný výkony samozřejmě podat může, no

Reagovat
tomasinho

Pro Fulham je poměrně klíčový už 2. sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejdulezuitejsich hracu FFC pod Jolem

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

my iných ani nevychovávame.

Reagovat
fantomas

A hráči jako Sidwell sou vůbec náš trademark..

Reagovat
smazaný uživatel

ma Fulham sancu vyrovnat?

Reagovat
cristiano.K.

800. pro LFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Cobra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dobře mu tak, je zlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

družba je družba

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Spolupráce Suárez + Sturidge se mi zamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Jakej zápas si mám pustit na druhý poločas? Teď jsem dorazil z reálného kopání do balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si pusti WHU - QPR, podobná divočina.

Reagovat
herbage

Chamakh a Joe Cole na jedné straně, Taarabt a Rémy na druhé, to nejde odmítnout

Reagovat
j_mrazik

Co znamená podobná?

Reagovat
tomasinho

West Ham co nejdříve otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Max remiza, otocit nesmi.

Reagovat
tomasinho

Musí, Noble z penalty a Tomka hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi, posralo by mi to tiket.

Reagovat
REPLIKATOR

OT: přátelák Ruch - Žilina 2:9 Podle kursů Ruch mírný favorit

Reagovat
REPLIKATOR

Jaktože nekopal Vydra penaltu Deeney

Reagovat
tomasinho

A Hendo opět dobrý, začal si více věřit, maká. A krásný gól mu může jenom pomoct ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

SS v Liverpoolu ......nacisti by mali radosť

Reagovat
smazaný uživatel

je to trápne

Reagovat
JIMMY-PO

" "

Reagovat
niflheim

To mi připomíná Hellboye...Strauss, dvě S! Jó, SS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bulhari sa nezaprú, kopať do ležiaceho. A prečo ho nezastrelil, preboha? Zasekla sa mu?

Reagovat
smazaný uživatel

toto pozeram, ze delegati nabehnu a dokopu ho

Reagovat
niflheim

Nějak zbytečné násilí potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Cabaye hodně pěkný přímák.

Reagovat
cristiano.K.

kontrolujeme hru a vypadá to dobře. Kritizovat se dá jen Wisdom trošku. Jinak ti průměráci Downing a Hendo opět ukazují, že vůbec průměrní nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

pro Downinga mám slabost,tak nehaž všechny do jednoho koše

Reagovat
Rssa

Downing průměrák je.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jonnyyy, to šlo.

Reagovat
JIMMY-PO

labute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davies se parádně uvolnil a zakončil..

Reagovat
miky10

Ten Wisdom je fakt uplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má budúcnosť na cb

Reagovat
miky10

No, klidně... Na RB je uplně k hovnu.

Reagovat
herbage

nn, hrajete 3-5-2, tak budoucnost má na RCB

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

to nehráme, ale kľudne by mohol aj tam...

Reagovat
herbage

je to takový hybrid, ale mně to přijde jako 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

On aj Wisdom dosť útočí, takže RCB? to sa povedať, nedá, to by musel byť Andre viac zatiahnutý...

Reagovat
smazaný uživatel

bez jednej čiarky

Reagovat
herbage

no, spíš vycházím z toho, že Glen Johnson hraje nalevo to samé, co Downing napravo, takže bych to viděl jako 3-5-2 Doni - Wisdom, Carra, Agger - Downing, Lucas, Gerrard, Henderson, G.Jonhson - Sturridge, Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že aktuálne to tak pôsobí

Reagovat
Rssa

Doni ale chytá naprosto parádně na to, že není fyzicky přítomen

Reagovat
herbage

FY

Reagovat
smazaný uživatel

Doni ani nie je v Anglicku

Reagovat
chowas

4-3-3 s tým, že Luis hrá aj tak všade a vyššie sa vysunuje Glen...

naviac pri 3-5-2 by zbytočne hrali cez nohu Glen s Downingom

Reagovat
herbage

oni tak hrají právě záměrně

Reagovat
chowas

ok, no

ale aj tak vzadu sa hra na 4 a nie na 3 stoperov

Reagovat
herbage

proto píši hybrid

Reagovat
chowas

jj ten hybrid najskôr ale vychádzal zo 4-3-3

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by stačilo aby Johnson hrál svoje a nalevo mnohem talentovanější Robbo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj a ked musi Johnson zaskakovat este vlavo tak su kraje obrany uplne zabite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti minule Wisdom ale zlepšení v tý střelbě.

Reagovat
Rssa

Wisdomovy střely začínají být pojmem.

Wisdomovky

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli tohle QPR udrží, tak to jsou frajeři :D

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

tak někdy se to nastartovat muselo,že

Reagovat
smazaný uživatel

ja hovorim o tom tlaku, co teraz mali a nedali gol

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten náš nejlepší střelec ligue1? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Chamakh, to mal byť gól Ale inak ten betón od QPR Ale Chamakh hrá zatiaľ obstojne

Reagovat
smazaný uživatel

cely vykon si pokazi takou sancou, toto musi proste davat

Reagovat
smazaný uživatel

kým som pozeral, tak bol dobrý. Možno sa tam chytí a už sa nevráti.

Reagovat
Bayern +

900. pre Stevena Fletchera

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ať Oliver nepíská vůbec, než tohle jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Taarabta

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

inak vidim ze v PL fair play nepoznaju ...

Reagovat
smazaný uživatel

Downing Sturridge

Reagovat
Kowe

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

A kapitán

Reagovat
Kowe

to je kauf

Reagovat
miky10

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

hendo-stew-studge

Reagovat
fantomas

Průměrák lahodně.

Reagovat
smazaný uživatel

priemeráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Daniel fakt hroznej přestup..zase vyhozený oprachy oknem..

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč já pitomec nedal Swans.

Reagovat
ďuriLFC

wohou , tak toto bola popičovka , studgeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

konecne paradna finalna prihravka z prvej, to sa u nas moc casto nevidi

Reagovat
niflheim

Bunn ... ale Henderson pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge bude dobrá posila. I told you.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ sklamal, mal dať minimálne 4 góly, ale dal len 3

Reagovat
ďuriLFC

daj tomu 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

dve tutovky proti mansfieldu a dve proti mancs...

Reagovat
niflheim

Jak hraje Fulham?

Reagovat
Swarley

to nikdo nesleduje? taky bych chtěl vědět, jestli tam je nějaká šance na vyrovnání

Reagovat
rickroll

asi 55% držení míče pro FFC,ale žádné ohrožení....

Reagovat
Swarley

to ještě přijde!!

Reagovat
rickroll

Reagovat
Swarley

tohle mi většinou jde

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh, skoro, vyborný save od JC

Reagovat
smazaný uživatel

Muze hrat Sturridge EL a jestli ano tak jakto?

Reagovat
JIMMY-PO

ako dobre, že odišiel z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

WHU fans bučia, že SAM strieda Chamakha

Reagovat
smazaný uživatel

jj, coho sme sa to v PL dozili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

to bude v najbližšej Impossible is nothing kampani.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej centr od Downinga.. a 4 na to čumí před vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta špína z QPR se nesmí zachránit.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

COOOLEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je něco ten tlak WHU

Reagovat
smazaný uživatel

už chci vidět Boriniho

Reagovat
fantomas

SCREAMER!

Reagovat
Rssa

Reagovat
fenixLFC

steveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

takovej sem od něj dlouho neviděl

Reagovat
ďuriLFC

SG zas streilaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEBOY

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Konečně takovej gol od něj. Dlouhá doba to byla.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne stevenko

Reagovat
smazaný uživatel

Muze hrat Sturridge EL a jestli ano tak jakto?

Reagovat
herbage

záleží, jestli by Liverpool ještě přivedl někoho, kdo hrál LM (Sneijder). Pak by si museli jednoho vybrat. Můžeš totiž mít jednoho hráče, který nastoupil za jiný tým v evropských pohárech, ale nesměla to být stejná soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody, to je škody....

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka mojmu internetu som nevidel ani jeden gól. Stále mi to padlo pred golom

Reagovat
rickroll

West Ham konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
A Seleção

Hammeeeeers!

Reagovat
smazaný uživatel

JOE COLE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Joe

Reagovat
JIMMY-PO

whu

Reagovat
smazaný uživatel

pekne BR

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole

Reagovat
Bayern +

Joeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

Reagovat
fantomas

Joeyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

takovej potlesk nedostal Daniel za celou dobu působení v Chelsea

Reagovat
fenixLFC

tam mu maximalne mavali plastovymi vlajockami

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kowe

to tam teď mávají Rafovi

Reagovat
smazaný uživatel

To QPR nemôže vydržať.

Reagovat
rickroll

2-0

Reagovat
Swarley

tak nic

Reagovat
diastan

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Joe z priameho, prosím.

Reagovat
rickroll

no a málem 3-0....oh gosh...

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééé, proc ho znovu nelobl?

Reagovat
Bayern +

Kto hra RB miesto Zabaletu?

Reagovat
smazaný uživatel

JM

Reagovat
Bayern +

Bennett umiestnil.

Reagovat
vodka

to je marnost ten norwich tvl...

Reagovat
Rssa

Ne, to jen LFC dneska hraje hodně dobře

Reagovat
Swarley

jsou úplně mimo, to je otřesnej výkon

Reagovat
Rssa

Toto přece nemůže být vlastní branka, ne?

Reagovat
ďuriLFC

Raheem

Reagovat
C0br

1000. proti Luisinkovi

Reagovat
fenixLFC

zly nick ty podvodnik

Reagovat
Rssa

Co to má znamenat? Takže týden navíc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenej autologin

Reagovat
Rssa

Nezájem. Týden navíc. Tyhle věci se nedělají.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný, jen mě to naštvalo

Reagovat
Rssa

To víš, no Pořádek musí být.

Reagovat
pajamu

Newcastle, ty voe.

Reagovat
fenixLFC

benneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Reagovat
fantomas

Turner se vrací ke svýmu standardu zkraje sezony..

Reagovat
Swarley

klasickej Pool, koho máte příští týden? bude následovat tradičně prohra? 0:1?

Reagovat
ďuriLFC

išla na bránu nie?

Reagovat
Kowe

neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

To musia uznať Sterlingovi

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme Kuna! My chceme Kuna!

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

moze mi nekdo popisat ten gol ? akurat mi to padlo

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem vsetkym za ochotu

Reagovat
smazaný uživatel

NZ

Reagovat
smazaný uživatel

Forza!

Reagovat
Swarley

ostrý centr zprava dával Gerrard a dost zajímavou patičkou si to bek srazil do vlastní sítě, haluzák no z replaye nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Too bad we cannot play Norwich every week.

Reagovat
smazaný uživatel

stevenko ako za mlada

Reagovat
fantomas

Fakt smutný, že ani teď si nemůže kopnout Jonjo..

Reagovat
Bayern +

Zato Allena musi nasadit vzdy...

Reagovat
Kowe

Reagovat
fantomas

Royals

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies, vy ste komedianti.

Reagovat
smazaný uživatel

Royals

Reagovat
Rssa

Carra s děravou ponožkou.

Reagovat
Bayern +

Zrejme je povercivy a neberie si vzdy nove.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, nemůže taky jednou nechat toho Allena sedět na prdeli celej zápas.

A NUFC je řádně v řiti teda.

Reagovat
Ligter

Ten Newcastle se mi snad jen zdá.

Reagovat
JIMMY-PO

ty vole straky

Reagovat
Usty

Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Co to do hajzlu ten Newcastle dela???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
pajamu

Henriquez

Reagovat
pajamu

Nemělá být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reading

Reagovat
niflheim

A zrovna jsem uvažoval, jestli nevzít la fondreho do fanty

Reagovat
Bayern +

Royals udrzat, aby mi prekazili vyherny a nepodany tiket.

Reagovat
Bayern +

Oni vyhravaju?

Reagovat
Chazy

Tak kdo si dá tentokrát za NUFC vlastňák v posledním kole?

Reagovat
herbage

spal jsi vůbec?

Reagovat
Chazy

Ne, naposled jsem vstával včera ve 4 ráno... ale to nějak dám, ráno to šlo, protože mi bylo blbě, v poledne sem se přejed a teď čučím do monitoru.

Reagovat
herbage

ty jsi blázen

Reagovat
Chazy

Tak já musím psát semestrálku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

přeejezení, když má člověk kocovinu, nejlepší věc

Reagovat
smazaný uživatel

chceš si uhnať nejakú chorobu?

Reagovat
Chazy

Prosímtě

Reagovat
Swarley

věř jim, oni to mají taky z toho, že dlouho nespali...a dívej co se stalo, banda bláznivých scouserů, neriskuj vole

Reagovat
Chazy

Mně se občas zatmí před očima, tak třeba ví

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Henriquez ten Wigan zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

ten zázrak z MU dal gól.

Reagovat
kiwwi

Angeloooooooo borec

Reagovat
Bayern +

Ano, este 10 golov inkasuj, Begovic

Reagovat
niflheim

Angelo

Reagovat
Dr. Admess

Swansea

Reagovat
Chazy

HENRIQUEEEEZ

Reagovat
Swarley

ty ještě Wigan sleduješ?

Reagovat
kiwwi

jak to padlo?

Reagovat
Chazy

Netuším

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Game on at the DW! Manchester United youngster Angelo Henriquez is up and running, burying a cross form the left with a textbook header.

Reagovat
smazaný uživatel

Hneriqueeeeez

Reagovat
mithro

Henriquez

Reagovat
A Seleção

Pojdme West Ham!chce to urvat 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

http://socsportslive.com/pg/21

teraz som našiel SUPER kvalitu WHU,

Reagovat
smazaný uživatel

Vydruv Watford.

Reagovat
fenixLFC

to co za najomneho vraha to komentuje?

Reagovat
Marv

Ono se dá doma prohrát s Readingem?

Reagovat
Swarley

heh, jak se tam někdo z publika totálně vysmál, když tam toho beka Glen vymotal

Reagovat
smazaný uživatel

Tí QPR sú takí haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Tohle chceme videt.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR to mal byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, co tam Mbia vymýšlel

Reagovat
patas92

Vydraaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

ten kluk mi dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Norwich musi mat z Poolu naozaj nocnu moru

Reagovat
fantomas

Guzan, Vlaar [c], Clark, Bennett, Baker, Lowton, Westwood, Delph, N’Zogbia, Agbonlahor, Benteke.

Lowton na RM asi..fu. Na 5-3-2 to tentokrát nevypadá, nevim, co by tam pak dělal Insomnia.

Reagovat
vodka

podhrota, nebo AM

Reagovat
fantomas

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaar

Reagovat
fantomas

Jj, ten už musí přinést zlom, jinak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jinej už tam ani není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je 5-4-1 s Gabbym a Insomniou na kridlech, ne?

Reagovat
fantomas

Tak to je snad ještě nechutnější než Insomnia na AM.

Reagovat
vodka

Rob Gibson on Twitter: "Cabaye and Marveaux for Bigi and Perch, tactical genius, Pardew out, what a disgrace."

Gary Brien on Twitter: "Pardew's two subs are a joke. His fault. Tried to sit back at home. Deserved to be booed. Got to go."

Tom Bull on Twitter: "Pardew out talk will commence soon. Unfortunately he'd have to be paid off for 8 years. Silly contract!"

Pardew to asi nebude mít lehké teďka s fanouškama...

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to je zas stridani, at jde do rite.

Reagovat
miky10

Vydra do Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujeme aby hrál

Reagovat
bruchy

je to sice furt dokola, ale ten Vydra je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, do Sparty nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych ho tam nechtěl.

Reagovat
-Kopy-

co to tu předvádíš ? a musíš stím otravovat u každýho příspěvku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho nemám rád. Dělá se z něj bůh ví co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, vstřelil počtvrté v řadě dva góly v anglické lize, takže se tu o něm píšou příspěvky. Kdyby to samé udělal Kadlec, tak se o něm bude psát taky.

Reagovat
smazaný uživatel

*anglické druhé lize

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Suarez jak byl smutnej a otrávenej, že dal jenom jeden kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Co to je zas za hype tenhle váš Angelo, proboha?

Reagovat
kiwwi

Chilan no ti su oblubeni

Reagovat
tomasinho

Jojo, třeba Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

chile je sexy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaky hype? je skvely

Reagovat
vodka

neni hype, to bude dobrý útočník v 10 zápasech za U20 dal tušim 14 gólů (aspoň to platilo na začátku sezony). v lize měl taky průměr skoro gol na 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Owen gol.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Owen

Reagovat
niflheim

Chazy - ono se dneska nehraje?

Reagovat
kiwwi

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Suárez nasranej, že dal jenom jednoho

Reagovat
niflheim

Owen

Reagovat
tomasinho

Royals!!!!! Kiwwi, sleduješ tu pouť za záchranou?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vedel, ze dnes vyhrajou

Reagovat
tomasinho

J8 vsadil z prdele remízu, tohle předčilo mé očekávání. Dvě výhry v řadě, McDermott je prostě bůůh.

Reagovat
miky10

OWENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

šmatlak jeden vysoky ...

Reagovat
rickroll

aneb jak mít 52% držení míče a 0 střel....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, pohoda, jedina chyba na tiketu - neprohra Newcastlu. Pekny. Doufam, ze ty mrdky sestoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja im fandim 18 rokov, ale po dnesnom zapase im normalne prajem aby naozaj zostupili a zbavili sa toho nepotrebneho "zeleza" aaa hlaaavne kokota Paredew-a, to nie je normalne, ako to on dokaze dojebat, ... jebo z lesa skurveny

Reagovat
Masi

Máte někdo zkušenosti se sázením na zápasy Champu? Nějaké postřehy na co se vyplatí sázet a jestli jen na obyčejné 1,2 sázky vcelku spolehlivě vychází? Díky.

Reagovat
kiwwi

champu sa vyvaruj

Reagovat
Masi

Mám s tím špatné zkušenosti, ale tak, je to už rok tak co když se něco změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja davam na Champ jen solo sazky

Reagovat
Masi

Takže třeba jeden zápas Champu přiřadíš na tiket k ostatním aj? A goly tam padají třeba na over?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas padaji, obcas nepadaji, zalezi, jestli mic leti do site nebo vedle branky...

Reagovat
Masi

To znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

prostě na Champ nesázej, to je moc rizikové.

Reagovat
Masi

Díky.

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayern +

Boze Vaz Te, kilometer priestoru a on zacne strihat noznicky na polke.

Reagovat
Wat

On je úžasnej.

Reagovat
tomasinho

Jak se hrálo? Zbytečná domácí ztráta

Reagovat
Bayern +

Neviem, pozeral som od 80. minuty a podla toho to vypadalo ako strata. Stihol ma nasrat Noble zahratim posledneho priameho a ten Vaz Te tiez niekedy v 93. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU lepsie cely zapas, ale vyhrat mohlo aj QPR, keby vyuzili na konci nejaky brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak QPR hráli asi prvních deset minut, pak byli zalezlí a v druhé půlce měli nehorázný štěstí, protože co WHU spálil, to snad není možný..

Reagovat
smazaný uživatel

QPR si ani neprdli skoro. WHU ich zavrelo na svojej polke počas celého zápasu. Akurát sa im podaril jeden brejk. Inak WHU búšilo do súpera, Chamakh mal 2 dobré hlavičky ale Julio výborne zachraňoval. Webb im kľudne aj penaltu mohol odpískať pri faule na Chamakha. WHU si zalúžilo vyhrať. Ale QPR to s betónom, ktorý posobil takým zmätkom ubránili.

Reagovat
cristiano.K.

proti Norwichi bychom mohli hrát častěji přísný výsledek pro ně, první půli nehráli vůbec špatně,první gol jsme dali spíš náhodně Hendo 10/8 by to takto netrefil. Zklamání lehký Wisdom,ale kdo ho sleduje pravidelně,tak spíš nepřekvapil,dost míčů zazdil. MOTM:Gerrard a Suarez, nemohu se rozhodnout.Lucas taky hrál slušně až na ty zbytečný fauly. Měl jsem z toho dneska opravdu dobrý pocit a ta efektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Filmove OT: Tak Terapia laskou celkom do pohody film, ale nesadne kazdemu by som povedal. Kazdopadne nominacie asi zasluzene, ale najviac to tahal Bradley Cooper. De Niro uz je v stadiu, kedy nemusi vraviet dlhe prejavy, ale staci par viet, aby bol clovek mimo. Rola poverciveho bookmakera mu celkom sadla. Najvacsiu sancu ma vsak Lawrence vyhrat Oscara, kedze proti De Nirovi stoji Waltz a proti Cooperovi Daniel Day Lincoln

Reagovat
Rssa

Na to se těším, mohl by to být hodně příjemný film

Reagovat
madridcan

Len je to dost ukricany film. Len vynimocne tam po sebe nezjapu A prave aj to moze odradit.

Reagovat
Pigeon

Dneska jsem to sosl a večer projekce...jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Day-Lewisovi nestojí nič si myslím, tomu to dajú už len z princípu, že hral prezidenta

Inak by som to doprial Joaquinovi.

Reagovat
Swarley

aaa, zdavím střelce

Reagovat
Swarley

jinak dneska nebo zítra pohár, jestli o tom víš

Reagovat
vodka

na DDL nemá nikdo, ten kdyby hrál v nějakém filmu každý rok, tak má každý rok nominaci na Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ovšem nestíhal na každý film připravit tak, jak má ve zvyku se připravovat.

Reagovat
Bayern +

A debilnejsi zapas na 18:30 uz ani nemohli dat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava WBA ?

Reagovat
smazaný uživatel

Foster, Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell, Morrison, Dorrans, Yacob, Brunt, Lukaku, Odemwingie

Reagovat
fantomas

Yacob

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 4.2. od 0:30 bude super bowl... pristi tyden budu rezervovat mista (praha), pokud by se nekdo chtel k nam pripojit, dejte mi sem vedet chazyho a tranda, kteri se vyjadrili uz drive, bych poprosil o potvrzeni, ze opravdu pujdou

Reagovat
niflheim

Praha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Tribuny DW Stadium... Wigan von!

Reagovat
fantomas

Michael Owen has become only the 7th player to score 150 goals in Premier League history.

Sem ani nevěděl, že měl ještě takovou motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

len 7

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Bent

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie je take prekvapenie, ze uz ma cez stovku

Reagovat
kiwwi

v TOP 20 je 8 terajsich alebo byvalych hracov United

Reagovat
kiwwi

*9

Reagovat
smazaný uživatel

A ze si Dublin zastrilel za MU

Reagovat
kiwwi

jop, presne jeho som najprv nezaratal

Reagovat
vodka

to je uplně neskutečné, co WHU nedali... Redknapp tu obranu nezlepšil ani o hovno, tragedie to braneni, Chamakh mohl dat tak 4 goly... Cesar kralovske predstaveni...

Reagovat
mithro

Fabio ako?

Reagovat
Bayern +

Hill parkrat do neho neskutocne vrieskal za tie odkopy.

Reagovat
vodka

nevim, sledoval sem LFC, ale viděl sem ten sestřih...

Reagovat
Bayern +

Ale Cesar sa zlepsil, to je viditelne.

Reagovat
A Seleção

OT: Nekdo pls slusnej flash na Bremy:Dortmund? Diky

Reagovat
ďuriLFC

zachvilu pride dest , a pošle ťa tam kde patriš .

Reagovat
Ligter

Pod střechu?

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
Ligter

Já to pobral.

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga mi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich confirm they have made bids for Celtic striker Gary Hooper and Swansea forward Danny Graham.

Reagovat
EL Gringo

Bentekeeee

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

WAW, BENTEKE

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke z hovna.

Reagovat
fantomas

Olsson solidní nervíky.

Reagovat
EL Gringo

Gabby

Reagovat
fantomas

GABBYYYYYYYYY, senzačně vyřešený!!

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Cole has agreed to sign a new contract with Chelsea.

Reagovat
niflheim

Paráda...už jsem se leknul, že by ho Fergie fakt chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to sem byl fakt klidný jak nikdy...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nice. Davies a Benteke na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: lol, jestřábi prostějov vedli v opavě 6:0 a prohráli 8:6

Reagovat
fantomas

To musí bejt gol.

Reagovat
fantomas

No to je prase.

Reagovat
ďuriLFC

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Snad se do tý druhý půle Lukaku taky nezapomene v šatně.. Viděl jsem 30 minut a prakticky jsem nevěděl o tom, že hraje. I když tím neříkám, že to je komplet celé jeho chyba.. WBA hraje poslední dobou vážně dost špatně..

Reagovat
vodka

minulý zápas dal 2 tyčky a byl zase u všeho...

Reagovat
vitasrp

To vím, sestřihy jsem viděl, kvůli němu jsem se na ten zápas taky těšil.. Zatí zklamání ale..

Reagovat
vodka

a už má asistenci...

Reagovat
Minister

Používa tu niekto ten Acestream?

Reagovat
Side

zkoušel sem to, ale je to utrpení. Každých 30 sekund se mě to sekne a načítá asi minutu, pak to zase an chvílu jede a pořád dokola

Reagovat
fajdax

Mám to stejně,ale nejmenuje se to ace stream ale torrent stream

Reagovat
Side

Ale teď to jede parádně, tak nevím no

Reagovat
fajdax

Můžu se zeptat kde si to stáhl? Díky

Reagovat
Side
Reagovat
fajdax

Bojím se že pomalu končí éra sopcastu a nastávají temné časy...

Reagovat
fantomas

Hm, zkušeně...

Reagovat
ďuriLFC

Wau , pekne to zohrali

Reagovat
kiwwi

o co, ze to Villa neudrzi?

Reagovat
Side

tak to je jistota

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Odemwingie

Reagovat
Tomekcz

jak se ho ten fanousek snazil trefit snehovou kouli

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
Side

odemwingie

Reagovat
Side

kurva mám to nějak pozadu na mým streamu se hraje 79 minuta

Reagovat
ďuriLFC

Nebol tam faul na Bentekeho?

Reagovat
Tomekcz

Villa ty rohy brani jak Rio s Evansem na zacatku sezony

Reagovat
kiwwi

Guzan

Reagovat
Arbiter

Lukaku, to je zvíře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT:

dneska startuje konecne NHL,na nova sporte je od 21:00 priamy prenos,flyers vs pens dufam ze ich malkin znici

Reagovat
Tomekcz

Flyers je semelou

Reagovat
Maresma

Flyers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

ale hlavně Bruins

Reagovat
stas87

dva najlepsie timy hraju aj tak az zajtra

Reagovat
Maresma

Já nejsem žádnej fanoušek Flyers, spíš nemám rád Penguins. A který sou ty dva týmy?

Reagovat
stas87

avs a habs a to len kvoli patrickovi

Reagovat
Minister

Reagovat
pajamu

Je to tu, konečně.

Reagovat
iamek

Hraje tam velke hovno

Reagovat
Side

a azčne to teda kdy?

Reagovat
iamek

http://www.livescore.com/hockey/ ... Nejdrive tam bylo, ze se hraje od deviti a Nova sport to taky ma v programu. Nechapu.

Reagovat
iamek

Zaplněná Wells Fargo Center už si užívá předzápasový program, samostné utkání začne cca. v 21:15.

Reagovat
Tomekcz

to je tak kazdou sezonu klidne se to muze zpozdit o pul hodiny, to je u NHL bohuzel normalni

Reagovat
stas87

netusim,pozeram maroko-angola,len som hladal nejaky program na vecer v TV a vyskocilo na mna ze nova sport dava hokej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Error

Zlatá extraliga

Reagovat
kiwwi

presunte sa pod Cavaniho trebars

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

OT: Pogba aky banan zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně no

Reagovat
kiwwi

http://www.101greatgoals.com/gvideos/paul-pogba-juventus-v-udinese/

chce sa mi plakat ze sme ho pustili zadarmo a pritom zhaname zaloznika uz 5 rokov

Reagovat
mithro

a druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se na ten namyšlenej ksicht podívám a jsem rád, že je pryč.

Reagovat
Nikikrew

COYG!!

Reagovat
smazaný uživatel

23. kolo začíná

Reagovat
mithro

konecne

Reagovat
fantomas

To je fakt sluníčo ta Anička..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dva super matche

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

Gary Neville : "Chelsea have no right to claim the crown of London just yet. You can't expect to buy your way to respect, you have to struggle in the way of your principles, that has always been Arsenal".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Famozní výměnaaaa..

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je možné, ja si dnes normálne prajem výhru mrdiek

Reagovat
smazaný uživatel

Já normálně Arsenalu teda.

Reagovat
Miguel19

Taky asi budu přát United..

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe to chápu, ale někdo kdo fandí LFC? to si myslíte, že fakt budete mezi prvníma čtyřma?

Reagovat
tomasinho

Též nechápu, proč si to přeje. Já věřím v 6. místo, to je pro nás reálné maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

5. místo je maximum ale byla by to pěkná haluz, po tom startu

Reagovat
tomasinho

6. Na Arsenal, Spurs ani Chelsea nemáme. Já budu rád, když budeme 6. před Evertonem. A považoval bych to vzhledem k tomu startu i za úspěch.

Reagovat
Kowe

Vždycky se ale u někoho může něco posrat a propadnou se tabulkou. Neříkám, že si myslím, že skončíme pátí, to vůbec ne, přesto ten pátej flek beru jako místo, který jde dosáhnout.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by som to rád videl takto - Diaby, Coq, Wilshere - Walcott, Giroud, Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aw tam diabyho drbne, ale vydrzi to? ten chlapec je jedno dlhe zranenie od toho aby s tym mohol seknut

Reagovat
smazaný uživatel

a dostat tri zapas v jeden tyzden okamzite po navrate je dost velka provokacia

Reagovat
smazaný uživatel

už tým, že ho tam drbol proti City hneď po návrate, ukázal, že ho šetriť nebude. Najlepšie by dnes bolo Coq, Wilshere, Cazorla - Walcott, Giroud, Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

mose byt

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael vymaže Balea a máme vyhraté

Reagovat
miky10

Anička, Julinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Anezka, Nalinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislasek

Reagovat
Bayern +

Dari sa mu v Burnley?

Reagovat
smazaný uživatel

Mlikar Stan docela formicka, Djokopic slusne nestiha.

Reagovat
miezto

Obzvláště když

Reagovat
sejber

Remza dnes pre nikoho nic neriesi. Prehra by bola pre oba tymi kriticka. Proti Benitezovmu Liverpoolu sa Wengerovi hralo vzdy tazko (ostatne ako proti kazdemu takticky pripravenemu tymu) a aj ked v chelsea zatial hori proti nadpriemernemu Arsenalu by jeho taktika mohla slavit uspech. Psychika po stredajsich zapasoch by vsak mala byt lepsia na strane Gunners, lenze po vzore tejto sezony sa od podobnych veci priliz nevieme odrazat. Ocakavam ze chelsea nas zaskoci aktivnym vykonom a ukope doma vytazstvo. 2:1

Reagovat
afc

Preco ma potom Wenger s Rafikom lepsie bilanciu,ked sa mu s nim hraje tazko?

Reagovat
smazaný uživatel

aký chlapček

Reagovat
niflheim

Taky vypadám jako dítě, když se oholím a ostřáhám

Reagovat
niflheim

*ostříhám...určitě nejsem jediný

Reagovat
madridcan

tebe staci, ked si tresnes na hlavu mikulassku ciapku a robis zdute pysky Takemu Counterovi vezmes profilovku a da sa z nej spravit toto http://farm1.staticflickr.com/42/76054061_7a9ce96d06.jpg

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fajdax

Mu vousy snad ani nerostou.

Reagovat
vodka

teď už bych neměl to srdce na něho bučet...

Reagovat
Arbiter

pokud nastoupí v základu, tak si bučení asi vyslouží...

Reagovat
patas92

Wawrinkaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak nakoniec prehra... ale zatial sympaticky vykon

Reagovat
patas92

asi prohraje no, Djokovic je v podstate neporazitelny

Reagovat
tomasinho

Ve finále prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fedex si s nim vytre rit ako s Tomicom. V suchom tricku

Reagovat
tomasinho

Nene, s Fedexem si vytře řiť Murray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

dneska jedu na anderlecht-waregem(prvni a druhy) tak doufam, ze az se vratim uslysim zpravy o dalsi prohre ucek se spurs, come on you spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Zensky tenis oficialne umrel... zruste tu frasku

Reagovat
smazaný uživatel

Lezou Schwarzenberg a Kalousek na skálu a v tom nejtěžším úseku se zaseknou. Schwarzenberg říká: "Kdyby tady byl Boriš, ten by nás zachránil."

Kalousek na to: "Prosimtě, lez!"

Ale Schwarzenberg po kuse zase řekne: ""Kdyby tu tak byl ten Boriš, ten by nás zachránil, ten by nás z toho vytáhl!""

A Kalousek na to: "A kdo je ten Boriš?""

Schwarzenberg: "Neznáš českou hymnu? Zpívá se tam: Boriš umí po skalinách!

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemyslíš ironicky ne?

Reagovat
miky10

Ježiši, jednou se zasměju tvýmu vtipu a hned z toho musíš dělat aféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen divil. Nemyslel jsem to zle.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Mne sa toto pacilo http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/376437_405087232909306_394438103_n.jpg A fakt...dokonca aj Miky co nemoze volit

Reagovat
miky10

Vubec nic sem tam k tomu nepsal.

Reagovat
madridcan

Vobec nic? Ani pri prvom kole?

Reagovat
miky10

"Karel to v Praze slušně válcuje!" no, to mi do toho tvýho popisu ale fakt nesedí.

Reagovat
madridcan

no to teda fakt nie, potom berem spat

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná se dneska ani hrát nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

MOŽNÁ..twitter

Reagovat
fajdax

takže nic

Reagovat
Arbiter

kdo to hodil na twitter?

Reagovat
Arbiter

hmm, tak Torres dneska možná nebude ani na lavičce: Chelsea boss Rafa Benitez ready to hand Fernando Torres a rest...

Reagovat
SunFells

Šak se kvůli tomu oholil

Reagovat
sejber

to je finta ,bude v zaklade

Reagovat
Side

to by byla paráda

Reagovat
madridcan

To by bolo fajn. Moj genialny protivnik vo fante si ho dal ako kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš ty mať vždy také šťastie?

Reagovat
Trapper

Reagovat
madridcan

1400 pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester united's effort to sign winger Wilfried Zaha is on brink of callapse as crystal palace reject £10m bid. [BBC SPORT]

Reagovat
smazaný uživatel

nehehe

Reagovat
madridcan

Bol si vcera v meste? Ach jaj, my sme take krasne mesto :,-)

Reagovat
smazaný uživatel

ne, vcera bol nabity program PL a NHL, ale hovoria kamosi, ze to bolo super

Reagovat
madridcan

Zajtra skuska zo zemskych zdrojov a dneska natrepany program tiez Ale to si len precitam. Skuska je taka, ze 42 otazok A B C a styri na vypracovanie. A take, ze na kazdu otazku mas 20 sekund ci jak(na tie A B C)

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa drz ..so mnou to zacina vyzerat biedne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze tu neni problem

Reagovat
madridcan

vy tam mate adidas na tribunach?

Reagovat
miky10

Jn, akorát jak máme furt nadupanej plnej dům, není to jen tak vidět.

Reagovat
madridcan

hej no. Aj ked si kupis Lays, tak to vyzera plne, ale obsah stoji za hovno

Reagovat
Arbiter

adidas a Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Trošku divná otázka ale má niekto Torresa vo fante ?

Reagovat
Miguel19

madridcan20.01.2013 12:27

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

duch svaty uz nie je v takej forme ako pred 2000 rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobry duch nemoze byt nikdy zly

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim ze dost vela chlapov by takeho zenskeho ducha bralo

Reagovat
Arbiter

Nie som blázon, ani posadnutá sexom

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říká, tak to bude asi pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

wenger: "tackling is an art"

to zvysuje moje sance dostat sa do arsiku

Reagovat
smazaný uživatel

moja jediná nádej je, že by chcel plnohodnotnú náhradu za Gervinha, ale v bielom a s normálnym čelom.

Reagovat
smazaný uživatel

uf este ze si to s tym celom napisal

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že ma to napadlo, lebo by som tu bol za človeka so solárnym panelom namiesto hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

navzdy by si ta tak kazdy predstavoval

Reagovat
smazaný uživatel

chapes, Kytnar da gol a ja normalne si zakricim

Reagovat
smazaný uživatel

jasne chapem kamo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pogba je hodne podobnej Yayovi?

Reagovat
smazaný uživatel

idealni:

coquelin,diaby,wilshere

theo,podolski,santi

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem na Old Trafford jsem tady psal, že mám tušení, že zrovna dnesk by to mohlo vyjít, už jenom kvůli tomu jak tomu nikdo nevěří a jaká by to byla prdel. No podobného tucha mám i dnes, tak snad mě to nezklame. Come on you Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Likvidacny faul na Svarneho a ti chuji vobec nevylucia

Reagovat
stas87

co mu spravili?cudujem sa ze zrovna v astane,ved to nie je zakerny tim

Reagovat
stas87

som si pomylil lev so slovanom,kto ho teda z omsku fauloval?

Reagovat
smazaný uživatel

ze kto, to ti asi nepoviem ale Svarny kazdopadne mimo

Reagovat
madridcan

Fajn Carlton Cole ma asistenciu. Som myslel, ze nie. Takze zatial ma 8 bodov naskok pred Vermaelenom. Uvidime co na to Thomas Ci bola dobra volba dat jeho ako kapitana z tych ,,dvojkolovych"...Super ma v zostave Cazorlu, ale da kapitana Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

Já ještě hraju fantu jo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

pekne ale videl si druhy tarasenkov gol? to bola parada,rusi si mozno znovu podmani NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ukaž.

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=u9KRR1h2gBk a dneska od 18:00 idu sabres v zostave s grigorenkom(postava ala malkin)tesim sa este na jakupova u oilers no a samozrejme nhl budem sledovat vsaka svedom stallberg,kruger,silfverberg(ten hral vcera v prvej lajne so spezzom a michalkom)

Reagovat
miky10

Alfredsson hrál s kym?

Reagovat
stas87

v druhej s turrisom a latendressom,mam to ale z livesport takze by som to za pravdive az tak nepokladal

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty koukáš na ruskou ligu že jo? Kdy přijde ten Suaréz do CSKA? Furt to odkládají.

Reagovat
stas87

uz len raz za cas tusim tuto zimu,cska ho kupilo aj napriek tomu zraneniu ale herb by vedel viacej sledujes biatlon?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem o tom totiž neviděl tady článek ani na Twitteru tak nevím co se stalo... No po očku, když jím oběd tak na to občas koukám, ale moc se v tom nevyznám, proč?

Reagovat
stas87

lebo o 14:00 su stafety nemam si s kym pokecat BJ tu nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Wow nádhernej gól

Reagovat
Swarley

včera to ten Detroit pěkně schytal, ani jsem se nedodíval...ta první třetina stála za to, 17:2 na střely opravdu vševypovídající...snad se z toho oklepou, dobrá facka na začátek taky nebývá od věci

Reagovat
stas87

ja som detroit nikdy nemusel porazali vacsinou laviny v PO ale uz sa to tam vycistilo od yzermanov a shanahanov tak je ten tim hned sympatickejsi halak mal len 14 zakrokov,lahka nula na zaciatok

Reagovat
Swarley

co ti mám vykládat, těžký rudý trojblok - MU, Detroit, Ferrari

tak z těch hráčů co tam byli, co jsem znal, těch už tam fakt moc není...Sahanahan, Yzerman, Fjodorov, Larionov, Draper, Maltby, Darren McCarty!!!!, Chelios, Dandenault, Holmstrom a samosebou Osgood

jinak jsem viděl, že před sezónou odešel právě Holmstrom (ještě někam do Švédska?) a Lidstrom (asi určitě konec kariéry)...

Reagovat
stas87

nn thomas coskoro oznami koniec kariery sympatak tak aj v detroitu som mal oblubencov,uznaval som treba drapera alebo mccartyho skveli hraci co pomahali vyrazne k SC,nick skoncil a bude to znat viacej a viacej

Reagovat
Swarley

nejlepší checking line v historii

nj, tak časy se těžce mění, ale uvidíme...dost možná tomu zase zavěnuju trošku času...

Reagovat
Miguel19

Rusové jsou nejlepší hráči v NHL

Reagovat
stas87

no z europanov momentalne urcite ale svedsko ich coskoro predbehne ekman larsson hrat fantu tak si ho beriem okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolští, jak hrál včera Studge? Zápas jsem zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

prínosový hráč...výborný pohyb, nezaostával ani v kombinácii...zatiaľ všetko nasvedčuje k tomu, že si nielen bude rozumieť so suárezom, ale bude ideálne zapadať do toho, čo hráme...

jediné čoho sa trošku obávam sú tie jeho povestné zranenia...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by naše vedení jednou utratilo prachy rozumným způsobem? Odehrál celý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nemuzu dockat, az zase uvidim bojujiciho Wengera se zipsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

It may be snowing but the pitch is still looking good at the Bridge today... #CFC pic.twitter.com/ohoDgbo8

Hrát se normálně bude.

Reagovat
Nikikrew

Preco som trosku nerovzny?

Reagovat
FCSL

Podolski a Ox prej nejsou v nominaci. Tak to bude stejná jako na Swansea asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: dostala sa ku mne Yunggoonerova fotka v akcii

http://imageshack.us/photo/my-images/217/gerv.png/

Reagovat
smazaný uživatel

až na to čelo, účes a dres to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

teach me master of photoshop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takové špatné tušení, že bude hrát Torres

Reagovat
smazaný uživatel

snáď

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a Podolski prej out na dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

áno, a vôbec by to nemusela byť strata, práve naopak. Síce bude slabšia lavička, ale ten základ by mohol byť silnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

ma novy uces

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

skvela sestava!!

Reagovat
mr.Silver

lavicka?

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin

Reagovat
mr.Silver

To uz je horsi, tak snad se Aaronek dneska ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEENCH!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dival se nekdo uz pres ten AceStream? Kdyz dam na Wiziwigu play now, tak mi Opera hodi akorat chybu

Reagovat
smazaný uživatel

musis mit nainstalovany TSplayer verzi 2.0 a prinejlepsim jeste BitTorrent.. v tomto pripade mi jede vetsina odkazu, ale nektere taky hazou chybu..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nepletes si nahodou StreamTorrent s AceStreamem?

Reagovat
smazaný uživatel

jede mi pres to i AceStream

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem zkousel z wiziwigu odkaz na sport1 [RU] (AceStream) a fungovalo, naopak na odkaz na StreamTorren YES ST [EN] mi vyhodila opera chybu

Reagovat
smazaný uživatel

takže taká istá jedenástka ako proti Swans. Dobré.

Reagovat
afc

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud

Reagovat
Arbiter

No Podolski and The Ox.

Reagovat
Arbiter

Team: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; Ram, Lamps (c); Oscar, Mata, Hazard; Torres. - subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba. #CFC

Tak podle všeho to volno dostal Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeees Luiza je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Nikikrew

Team: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; Ram, Lamps (c); Oscar, Mata, Hazard; Torres. - subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; Ram, Lamps (c); Oscar, Mata, Hazard; Torres. - subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba. #CFC

Lampard

Ba

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEE já se překoukl on fakt hraje ten matlák.

Reagovat
Miguel19

Už jsem myslel tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rafík dá Torresa do ZS

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. ♥

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Miguel19

Tvl takovou sestavu bychom měli přejet na půl plynu. Bohužel, v aktuální situaci budeme rádi za bod. Radši se budu věnovat OV..

Reagovat
Miguel19

A ještě hrajeme v 9

Reagovat
terry

WE DON'T WANT YOU HERE, RAFA!

Je mi do pláče. Jednak z lavičky, která je na tým kalibru Chelsea naprosto, ale naprosto směšná a jednak nad tím komikem na hrotu v základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafa je takový ****

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Oscar na křídle...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Swarley

naše nejeli v nejlepší sestavě, ale myslím, že je potkal stejný osud

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Kuzminova

Reagovat
stas87

tak s gerekovu by sa to hadam dobehlo do konca od 14:00 su stafety muzov rusko ich zasa vynda

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím vyjádření Rafy po zápase: "Nehráli jsme to, co jsme si řekli" a o výkonu Torrese: "Fernando se snaží, dnes byl platným hráčem, ikdyž nedal gól"

Reagovat
vitasrp

Jsem strašnej blbec, ale svoje slovo stejně nejsem schopnej dodržet a ten zápas si pustím... Dopředu vím, že je to naprosto zbytečný a že mě to akorát nasere, ale stejně si to zapnu..

Jak může ten ichtyl dát Torrese do základu, to je prostě neuvěřitelný. A Oscar na křídle..

Opět platí věc, která je o Rafovi dlouhodobě známá - sám se nepřizpůsobí materiálu, který má k dispozici, ale raději se ten materiál snaží narvat do svého systému, i když to ty hráče zabíjí.. Třeba Oscar je toho živoucím příkladem. Táhni k čertu fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a koho ineho by si ako dal na kridlo?

Reagovat
Arbiter

furt lepší je varianta s Oscarem ve středu a Mata na kraji. Problém je v tom, že on po těch křídlech chce věci, které ani Mata ani Oscar neumí...

Reagovat
vitasrp

Mata, Ramires, Marin.. V pořadí podle preferencí..

Reagovat
kvasha16

s Matom beriem, Ramires keby bol na kridle kto by branil v strede zalohy potom? a Marin? ocividne este neni v poriadku ked skoro vobec nehra

Reagovat
vitasrp

Počítal jsem s tím, že Luiz není zraněn.. I tak mi ale zbyly dvě varianty, který bych upřednostnil, než abych zabíjel Oscara někde na křídle..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Ramires bude vpravo.

Reagovat
Arbiter

dost o tom pochybuju, je to náš nejdefenzivnější záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam toho Dembu dá aspoň dřív než deset minut před koncem..

Reagovat
vitasrp

Podle mě ho tam dneska nedá vůbec.. Je neuvěřitelný, že hráč, který je přibližně 124856x lepší než Torres sedí na lavičce..

Reagovat
miky10

BENITEZ, TORRES OUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Godwinson

Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed na to dnes sere?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde na WHL.

Reagovat
Arbiter

Co je s Davidem?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pěkně vyjebaná sestava.. Rafa OUT!

Reagovat
kvasha16

a co in e by si ako postavil? jedine Ba sa da brat ako lepsia varianta, ale hral posledne dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Bench: Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin

snáď si Ramsey s Arshavinom vyberú dobrý deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong

Reagovat
Side

Takže dneska zase jen jedno střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jeste uvidime Savu.

Reagovat
Godwinson

Doufám dnes Giroud hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, aspoň by sa tu SuperFrankie a tá jeho banda dlhšie neukázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším, až zase Giroud netrefí ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Torres

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je uplně jasnej. Nad tím jsem zlomil hůl už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho nemáš jako kapitána ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem fantu nezapnul od 3. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá gól minimálne

Reagovat
Whitemedia

jenže aspoň se dostane do šancí.. to španělský jelito zase bude lítat všude možně, jen na hrotu nikdo nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. To beru.

Reagovat
kvasha16

ked Giroud hattrick tak Torres aspon 5 fikov

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

co sa smejes? sam si zacal s vtipmi

Reagovat
Godwinson

No počkej, ten můj měl alespoň prvky reality

Reagovat
smazaný uživatel

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

News on David Luiz: omitted from the 18 today. He has a slight ankle injury.

Reagovat
Whitemedia

subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba.

Tolik milionu a milionu se investovalo do hráčů a na lavičce máme takový jelita..

Reagovat
smazaný uživatel

aké, ten je milionovej

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi jelito.

Reagovat
Arbiter

News on David Luiz: omitted from the 18 today. He has a slight ankle injury.

Reagovat
madridcan

WAWRINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
patas92

...ten Djokovič je stejně hovado, on dokáže vrátit i nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

to uz sopcasty nam pomaly miznu, same tie streamy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pojede aspon Arenavision

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka sem doinstaloval strem torrent. Jdu s dobou.

Reagovat
I am Mancunian

ja zase torrent stream, co je lepsie ?

Reagovat
smazaný uživatel

To si řeknem večer.

Reagovat
I am Mancunian

posli link na stiahnutie toho stream torrentu, nainstalujem aj to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

a ide ti cez to volaco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Už je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

torrent stream je lepší. Cez stream torrent som nepsutil ani jjeden zápas minule. Cez TS sledujem už niekoľko týždňov a zatiaľ pohoda

Reagovat
I am Mancunian

ide ti to cez vlc, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mi pusta blood cez vlc

Reagovat
smazaný uživatel

nee sledujem stále cez stránku... keď ideš cez wiziiwig..prvý odkaz je TS player (VLC) druhý odkaz je stránka. ja idem stále cez stránku, neviem či je v tom nejaký rozdiel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky mas prohlizec?

Reagovat
smazaný uživatel

google chrome

Reagovat
smazaný uživatel

ja teraz instalujem torrent stream, to je akoze rozdiel?

Reagovat
smazaný uživatel

streamy sú lepšie. Ak sa správne nastavia tak nesekajú a nepadajú ako sopcasty

Reagovat
smazaný uživatel

co to je spravne nastavia, jak to mam spravne nastavit?

Reagovat
smazaný uživatel

oni to asi musia nejak nastaviť, lebo napríklad bloodzeed mi išiel včera na kkt a to sa mi stalo prvýkrat. Vždy sa mi to načítalo do 5tich sekúnd a poto mnesekalo. Pri bloodzeed mi to načítava 2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

a to ten Acestream to je to iste hej?

Reagovat
smazaný uživatel

AceStream a Torrent stream je to isté

Reagovat
smazaný uživatel

jj, teraz som si pustil blood cez vlc seka to stale

Reagovat
smazaný uživatel

stiahol som si torrent stream a nainstaloval, co mam spravne nastavit?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy nastastie najdem nejakych rusakov v peknej kvalite na sopcast ...

Reagovat
smazaný uživatel

to ja som vcera cital, ze Owen dal svoj 150. gol, ale neoslavoval ho, lebo jeho muzstvo prehralo 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska hrajeme bez útočníka, takže má Arsenal šanci si odvézt všechny 3 body..

Reagovat
Whitemedia

mají to jednoduché no

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere na CAM, paráda

Reagovat
SunFells

Kurva, myslel jsem, že hrají až v 5. Zas to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

ten stanislas je taka typicka tenisova kometa... aj tak si myslim ze to nakoniec neda, ale uz sa vynaraju mierne pochybnosti

Reagovat
vodka

Já naopak cítím, že dneska tam Torres jednoho foukne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenže ten mamlas pomalu neumí hrát, ale ještě do toho teď po tom ostříhání vypadá jako dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres who normally spends 10-15 minutes a game adjusting his hair band will have to find something else to touch today. Football.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ Bloodzeed mi ide v pohode cez ten Acestream, neviem, kto hovoril, že nevysiela dnes

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to přesně spouštíš ? já zkusil tenhle link, ale nenabíhá to

http://avod.me/play/428d4cc8fbf9b7928ad0bb32f74c21f2024a03d4

Reagovat
smazaný uživatel

Nainštaloval som si ten program a išiel som na http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=183912&part=sports a tam som dal len Play now!

Reagovat
fajdax

Kde si ho stáhl?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo ten program mam (TS Player - VLC), ale ikdyž dám play now jak u 1. tak u 2. linku u Bloodzeda, tak to nejde...používám google chrome, jestli to na to nema vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

nastavoval si neco este v tom TS Playeru ?

Reagovat
smazaný uživatel

a když dám tenhle kód z URL do TS Playeru, tak to taky nejde

428d4cc8fbf9b7928ad0bb32f74c21f2024a03d4

Reagovat
Side

Mně se to strašně seká a navíc jede asi o 10 minut pozadu

Reagovat
Side

Acestream

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějaký link na TorrentStream? Myslím tím link zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tích ktorím blood seka.

http://www.stadium-live.com/Channel2.html

Skvelá kvalita

Reagovat
Side

díky

Reagovat
fajdax

Skvělá kvalita? Vždyť je to humus

Reagovat
smazaný uživatel

cez flash lepšiu nedostaneš. Nebuď rozmaznaný...

Reagovat
ernyyyy

jde to nějak dát na fullscreen?

Reagovat
kvasha16

povypinaj tie reklamy

Reagovat
ernyyyy

dík moc,já si nevšiml křížku na zavření

Reagovat
smazaný uživatel

tak tie streamy nie su ăz taka hlupost. akurat ten blood nevie poriadne nastavit sopcast ani stream

Reagovat
blade115

Áaaaaa ... Podolski kapitán ve fantě. Snad nenastoupí ani proti WHU, akorát by to zkazil.

Reagovat
ernyyyy

Co se stalo se Sopcastem?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://46.246.89.188:3912/139418

Reagovat
ernyyyy

dík za pohotovost,ale hrozně to seká :(

Reagovat
norton

jak sa zapina ten acestream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už aj ten Bloodzeed mi seká.

Reagovat
Side

Vám ten bloodzeed jede v pohodě? Nechápu to, mám to zpožděný jak prase a navíc se to pořád seká. Se sopcastem sem žádnej takovej problém neměl. zkurvenej acestream

Reagovat
smazaný uživatel

po nainstalovani toho TS playeru (torrent stream) ste si aj nieco niekde nastavovali? co sa pripojenia tyka? lebo nejde mi to vobec sa mi to nespusti... stale prebuffering a 0 percent

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to nejede...nechapu proc

Reagovat
I am Mancunian

mne vyskocil firewall, ze musim nejaky engine povolit, potom uz mi to islo

Reagovat
smazaný uživatel

Theo hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepsi flash, ale neni to od skysports http://dazsports.info.tm/987654

Reagovat
smazaný uživatel

We care about Rafa, Rafa cares about us

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro Chelsea goly Mata Lampard .... Chelsea to proti Arsenalu vzdycky slo coz potvrdily i v Zari na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

no nic... z tej ponuky vyhrava Lolkacova flashka.

tak podme na to, COME ON YOU GUNNERS ! Walcottik hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem Chelsea Torres dneska fík, cejtim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres už zkouší všechny účesy ve kterejch měl formu Ještě to shodí uplně aby byl jak v atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím to počasí v Londýně, jsem rád, že sedím doma

Reagovat
stas87

OT:

po prvom useku v biatlone:

1.rusko,2.bielorusko,3.slovensko

Reagovat
stas87

teda po prvych polozkach vleze aj v stoje

Reagovat
Side

Ty lavičky sou ale u bou týmů strašně komický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič jebem na Acestream. Tu je FLASH - SKY SPORTS a kvalita 1250kb, celkom slušná

Reagovat
smazaný uživatel

tu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

taky beru...acestream na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Torresovi pomůže novej účes k formě

Reagovat
fantomas

Takže jako vážně..?Všecko zas začíná vysílat na náký mrdce? Achjo..zlatý flashe, ty nám nikdo nikdy nevezme.. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já na nich jedu už asi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tych flashoch fajn? prenos 200kilo, nevidim loptu, obraz ako vo Wolfenstein 3D

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard – I’d love to see Sneijder at Liverpool

Reagovat
vodka

DIVE

Reagovat
Godwinson

Co ten Atkinson dělá, už měl být jednou nohou v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Mi neřikejte, že to nemohl Torres ustát..

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo to je debil, copak by mu něco udělalo kdyby běžel a potenciálně připravil gól pro spoluhráče?

Reagovat
smazaný uživatel

diaby v zaklade, ake necakane

Reagovat
miky10

GIROUUUUUD

Reagovat
Side

omg giroude

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud at his best

Reagovat
Godwinson

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
vodka

Giroud to ztorresoval...

Reagovat
vodka

ale Walcott pěkně

Reagovat
Tomekcz

Giroud ko.ot

Reagovat
smazaný uživatel

Girůů

Reagovat
smazaný uživatel

1. a poslední šance Girouda

Reagovat
Counter

Škodaaaaa

Reagovat
Trand

Olivier. Ale Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

kukuc mas pekny ale si pica drevena

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuu. Škodáá.

Reagovat
miky10

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

Mataaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ale posral to tesnejsie ako zvykne

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tý lemple

Reagovat
vodka

kurvadrát, ale aspoň fanta žije...

Reagovat
Counter

nedáš dostaneš, no paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už sme v jakýkoliv sračkách, tak ten Arsenal na nás prostě nemá.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

třeba loni že

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš, dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem říkal, góly Mata Lampard :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taková šanca

Reagovat
Mervin

kurva

Reagovat
doNny

Nedáš, dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Matááááá :)

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to zadžekoval

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebana chelsea vyjebany rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

zase za to moze rozhodca... same old goners, always crying. radsej si kupte utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

A Lampard je g=nius.

Reagovat
Tomekcz

jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefit ani branku....MATA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodci zase genialni

Reagovat
Side

kde byla obrana, bože proč to my musíme pokaždé takhle dosrat

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud k Matovi na školení...

Reagovat
Placebo

Proč není sop k dostání, když se hraje nějakej zajímavej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139909

Reagovat
fantomas

Mrdat na nákýho Coquelina, Sagna tam v píči dělal jako co? Normální gol, normální nesmysl od našeho nejzkušenějšího hráče. Classic!

Reagovat
Mervin

Sagna hraje hovno už několik zápasů

Reagovat
Trand

Coq byl faulovanej. Ten za to fakt nemohl.

Reagovat
fantomas

Však nepíšu, že mohl.

Reagovat
Trand

Promiň, jsem to špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, beci to při rozehrávce většinou takhle roztahujou.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to, co nedal giroud...a nebol to faul??

Reagovat
Side

byl, ale Atkinson je piča

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, no doubt

Reagovat
Arbiter

MATAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó a ještě 3 a je to ! Sice si myslím,že inkasujeme,ale snad až za stavu 3...4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nefoukl ten faul od Ramireze...

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
Side

Walcottovi rohy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Godwinson

Hazaaaard, to je ono

Reagovat
Arbiter

16 - Juan Mata has now scored or assisted 16 PL goals this season, only Van Persie (23) & Suarez (19) have more. Fulcrum.

Reagovat
fenixLFC

to je nejaka blbost, suarez ma 20+7

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
j_mrazik

Nějaký solidní přenos prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139909

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1. Giroud, ty kokot.

2. Kráľovstvo za fungujúci Sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

1.

Reagovat
kvasha16

139909

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 134218, pokud nevadi rustina

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139909

Reagovat
kvasha16

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

HAZARD Tohle od tebe chceme!!

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Un Fair

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata has scored in all three of his Premier League starts against Arsenal. Costly.

Reagovat
supervizor

Zas bráníme jak kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska neverim ze otocime

Reagovat
smazaný uživatel

nas rozsrubuju z brejkov

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho ani nebránil, dyť to je k pláči co se s ním stalo.

Reagovat
miky10

Wohow, Torres

Reagovat
Pigeon

Torres na jistotu

Reagovat
Mervin

Nando

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/139987

pokud vám nevadí ruské kecy

Reagovat
C-M@ster

To mám. nic-moc

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když Torresovi nepomůže ani novej účes tak už asi nic

Reagovat
Trand

Vermaelen. Atkinson je idiot.

Reagovat
Jerichoo

Atkinson je slepec

Reagovat
smazaný uživatel

vždy keď vidím toho atkinsona, tak píska hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

On to totiž neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Já když ho vidím u Chelsea, tak píská suprově.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteri, no, podajte si ruky s mancs

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spurs.cz uz by psali, ze vstrelil za Chelsea svuj prvni gol v utkani.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono je to pravda,to je na tom smutné

Reagovat
smazaný uživatel

OT : AC Miláno oficiálne prejavilo záujem o služby Maria Balotelliho.

We hope

Reagovat
Willy Wonka

Nevíte prosím někdo, co je s Rosickým? Opět není ani na lávce.

Reagovat
Mervin

lýtko

Reagovat
Miguel19

Co asi může být s Rosickým

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Zatím se mi to od Chelsea líbí

Reagovat
j_mrazik

Co to tam za vocasa ztratilo balon na levým křídle, šel do 2 a nepomohl si přihrávkou? Stačí, že Diaby chodí sám proti 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem, jasně podklouzl...

Reagovat
Side

to mrdám

Reagovat
miky10

Haha, Ramiréééééés

Reagovat
miky10

Jojo, jasná, ani trochu to dive nebyl.

Reagovat
Godwinson

Žlutá

Reagovat
vodka

Atkinson je fakt talent pro CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

A Lamparde do toho , mwahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps na penaltuuuu

Reagovat
Mervin

Diaby běž do piče

Reagovat
fantomas

Aspon budu moct v klidu přejít na APN no..

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty, no doubt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

proc mu skace pod nohy debil

Reagovat
smazaný uživatel

choďte do piče s týmto. kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

a diaby je fakt pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím Arsenalem je? Jsou totálně, ale totálně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Trapper

LAMPAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zatial absolutne komicky vykon... Ti hraci tam stoja, vypustaju suboje, hadzu okolo seba rukami. Hanba

A toto mala byt redka... na rozhodcu sa dnes fakt vyhovarat nemozete.

a je po zapase... super

Reagovat
smazaný uživatel

oprava redka byt nemala

Reagovat
Counter

Taky myslím, že nemusela být.

Reagovat
Mervin

redka? spíš žlutá pro Ramiho

Reagovat
Godwinson

Pokud to pískl, tak to podle mě tedy rudá být měla jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie... za sesnym boli hraci... ramires sa tou kluckou dost pribrzdil. zlta spravna

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem! Dyť mu to podjelo, se proberte

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires takticky pro Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Giroud?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

LAMPAAARD!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo měním svůj odhad z 2:0 na 4:0, ještě jeden gól Lampse a jeden od Edénka

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tragikomedia branenia Arsenalu snad nikdy neskonci..

Reagovat
celeb

to tu nepis, lebo sa hned dozvies, ze Arsenal ma TOP stoperov! Este Cavaniho do utoku a titul v PL a LM je tu!

Reagovat
j_mrazik

Ok, tak jsme těm žebrákům dali náskok, tak začneme hrát, ne?

Reagovat
Pigeon

Jak Ramires nechtěl dát Torresovi

Reagovat
fantomas

Achjo, naser si Atkinsone...další zkaženej velkej zápas.

Reagovat
miky10

? Penalta jasná, karta jen žlutá. Před prvnim gólem asi měl pískat, ale tím přímo zápas nijak neovlivnil...

Reagovat
Mervin

Reagovat
fantomas

Dyt uklouz ty vole.

Reagovat
miky10

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi..

Reagovat
miky10

Mně se zdálo, že to byl jasnej faul, jestli ne, tak ok no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevěřím, že s tím něco Arsenal udělá. Škoda, že je Giroud dřevák, mohlo to bejt zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

na Girouda se vymlouvat nemůžete když mi máme snad ještě horšího 'útočníka' takže je to férově 10 vs 10

Reagovat
smazaný uživatel

Já nefandím AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nádherný napadání od Chelsea

Reagovat
supervizor

Co jsme předváděli proti Shity byl ještě luxus oproti tomuhle.

Reagovat
Pipo123

Pekne nafilmoval penaltu, zaujímalo by ma koľko má Lampard gólov s pokutových kopov ?!

Reagovat
kvasha16

necelych 50

Reagovat
Miguel19

47?

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere, složil si opravdu fantastický tým. Nemáš zraněnýho jedinýho hráče a stejně to stojí za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, Ox, Podolski...ale na to sere pes...Arteta by to asi nezachránil a tamty dva by seděli.

Reagovat
PhilipS

Snad pátá ztráta Arsenalu na vlastní půlce, když jsou vytažený...na facku...to, že je rozhodčí řeže je věc druhá...

Reagovat
Side

Wenger je prostě kokot, čakalo nás nejtěžší období roku a máme totálně tragickej tým, ale on prostě nepřivede žádnou posilu dřív než na deadline day. A to vůbec kdo ví jestli. Ať už vysmahne

Reagovat
fajdax
Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady nominoval toho Diabyho jako kandidáta na zlatý míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale hodně lidí tě nominovalo na kreténa eurofotbalu

Reagovat
miky10

Já fakt doufam, že se ti tyhle kecy strašnym způsobem vymstěj...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to byla fakt píčovina.

Reagovat
miky10

Njn, furt lepší než tyhle tvoje sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mada

Ty největší trapáček, budeš něco hodnotiti? Táhni do prdele kreténe.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou horší kecy než mám já.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt bezhraničný kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlez mi na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, to, že to hovorím ja, ti môže byť jedno, ale keď to hovoria ja fanúšikovia tvojho klubu, tak by bolo na mieste zamyslieť sa nad sebou.

Reagovat
Mada

Copak SuperJoudo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň keby si vedel, čo píšeš. to by som chcel moc, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal sem že alespoň tohle kolo Arsenal pomože.

Reagovat
Rssa

to jsou sráči

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude debakel

Reagovat
smazaný uživatel

otocime!!

Reagovat
sintha

Arsenal hraje tragicky a vy si stěžujete na Atkinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires a Atkinson to je dvojka tvl..skvělá spolupráce sympataků na 2:0..samozřejmě to nemění nic na tom, co předvadí zase obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby dnes Arsenal nedostal velkou čočku. Když se Chelsea rozstřílí, tak to tam sází na počkání. Ještě že tam není ten Ba, to by mi bylo kanonýrů líto.

Reagovat
smazaný uživatel

První gól Chelski - po faulu na Coquelina, druhý gól Chelski po tom, co Ramires uklouzne a spadne na Szczesnyho...to je komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

a 3. gol mohl byt po neodpískané ruce od Verma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tomekcz?

Reagovat
smazaný uživatel

No way

Reagovat
niflheim

Teď jsem konečně chytnul signál ... Atkinson zase tlačí svůj oblíbený klub?

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy by mě ani nenapadlo že bych fandil chelsea na úkor arsenalu, ale tonhle výsledek už musíte udžet

Reagovat
Thoomas

Sagna a ty jeho centry sou fakt k posrani

Reagovat
smazaný uživatel

sagna ma sto rokov na center a kopne to takto

Reagovat
smazaný uživatel

30-ročný pravý obranca, mnohoročný reprezentant jednej z najlepších reprezentácií sveta a nedokáže poslať 1 normálny center, keď okolo neho nikto nie je.

Reagovat
celeb

jj, hrac, ktory ma najviac sral v minulej sezone, ked som si pustil zapas Arsenalu. Ale aspon vieme, ze sa v nazoroch na hracov AFC nezhodneme.

Reagovat
Counter

Walcott zatím tři naprosto odevzdané rohy.

Reagovat
pa3ce

Fakt nechápem načo sa k nim vkuse jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Je nás víc, bohužel na ně bude asi určenej...

Reagovat
r.mrazik

nerikej to moc nehlas

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna Ty pico, tolik casu a kope to hur nez ja.

Reagovat
j_mrazik

Dostat z rohu skoro góla. Která píča to kopala?

Reagovat
smazaný uživatel

už je asi po zapase a mozem to vypnut, či ?

Reagovat
Arbiter

13 - Chelsea have won 13 of 17 PL games when Martin Atkinson has been the referee, their best rate under any ref with 10+ games. Comfort.

Reagovat
miky10

Bych čekal aspoň 16 a 1 remízu na OT třeba.

Reagovat
fantomas

Matovy rohy

Reagovat
miky10

To byl přímák, ne roh. Rohy kope božsky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Jako by to snad nebylo jedno no.

Reagovat
Arbiter

nebylo, no...

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Jasněže bylo. Ale tahle tvoje "odplata" za Walcotta, nebo co to je, je fakt maximálně směšná, už jen porovnávat ty dva hráče jako exekutory je pro Matu fakt urážka.

Reagovat
fantomas

To možná proto, že směšná měla bejt - protože právě měla ukázat tu směšnost posuzování Walcotta, kterýmu se dal JEDEN pokus a hned se mu začalo strašlivě vysmívat.

Reagovat
miky10

Jenže Chelsea dala z Matovejch centrů spoustu strašně důležitejch gólů, Walcott (třebaže měl míň pokusů, whatever, i úspěšnost má stoprocentně menší) nic takovýho říct nemůže.

Reagovat
fantomas

Může říct, že má 2-3 áčka, přičemž je prvnim exekutorem jen letos no. Strašidelná bilance.

Reagovat
miky10

Za 23 zápasů sezony dát dvě asistence a zbytek pokusů neuvěřitelně zesrat, to celkem strašidelný je. S Matou i letos naprosto neporovnatelný...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme se to s matou neda vubec porovnat...

Reagovat
fantomas

Neni pravda, že všechny zbylý neuvěřitelně zesral, ale dobře. Stejně mi tu furt seriózně srovnáváte, což vůbec neměl bejt důsledek toho mýho příspěvku..

Reagovat
miky10

Srovnávám no, protože sem měl pocit, že tvůj příspěvek ke srovnání vybízí, tak sem to chtěl uvést na pravou míru. To je fuk

Reagovat
Arbiter

takže chceš říct, že Walcott je stejně kvalitní exekutor jako Mata?

Reagovat
fantomas

Pochopitelně že nechci. To jen vy, jako správní fanatický modráci, ste z toho udělali nákou zvláštní soutěž mezi Theem a Matou. Já jasně vysvětlil, co sem tim chtěl ukázat..

Reagovat
Arbiter

tak toho Thea tu sice vytáhl miky, ale tys to přiživil. Já proti Walcottovi nikdy neřekl ani půl slova

Reagovat
fantomas

No miky to vytáhl správně, jen nesprávně pokračoval.

Reagovat
miky10

Nj, sorry.

Reagovat
miky10

Tak já to vytáh, protože fantomas samozřejmě na něj narážel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
madridcan

krasny center Mata Ak teda nahraval rohovej zastavke...

Reagovat
smazaný uživatel

miesto toho aby si goneri priznali ze maju zalostny tym plny priemerakov ktori podavaju najnevyrovnanejsie vykony v lige tak sa vyhovaraju na rozhodcu

potoky slz su pre wengerovcov uz take typicke, ale zrovna dnes ked spravil zatial atkinson jednu chybu (prehliadnuty faul v strede ihriska ktory keby nepadol gol ani by sa nad tym nikto nepozastavil0 je to slusna komedia

a minuly zapas sa plakalo tiez a tiez neopravnene. zacina to byt trapne

Reagovat
Trand

Nebol prehliadnuty, on na ten faul koukal z 5 metrů od incidentu.

Reagovat
smazaný uživatel

piskol ho? nie = prehliadol ho

Reagovat
Trand

Koukal na ten faul a nepísknul ho,t akže ho prostě nepřehlídnul, nevím, co ti k tomu mám víc říct.

Reagovat
smazaný uživatel

prehliadol v slovencine nie je synonymom slova nevidel

Reagovat
Trand

I v češtině, ale on ten faul viděl. Jen mu to asi nepřišlo jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej člověk, který je aspoň trošičku soudný uzná, že před prvním gólem se mělo pískat proti Chelsea po faulu na půlce a penalta to nebyla ani omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

ano piskat sa malo ale gol padol po pozicnej chybe sagnu... dalo sa to v pohode ubranit nie je to nieco cim by rozhodca cukotke nejako vyrazne pomohol.

penalta a zlta jasna ked ide brankar do takehoto suboja v 16 a netrafi loptu staci ked hrac padne a vzdy sa piska neviem co riesis.

fakt by to chcelo trochu sudnosti a priznat si ze dneska najviac tlaci modrakov tragikomicky vykon arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí když hráč padne? Si robíš prdel ne? A co že se jako dalo ubránit? Ramires za to klidně mohl vyfasovat žlutou, byl pozd v souboji a totálně prošlápl kotník...seš celkem mimo no...

Reagovat
celeb

co sa Tawmmy snazil vysvetlit je, ze ked sa uz hrac dostane do takej pozicie, ked ide nanho brankar vabank, tak sa netreba cudovat 11tke pri hociakom pade (aj nafilmovanom - v extreme). Proste kamerova technika nie je, a to, ze ty si to vies pozriet v spomalenom zabere 5 krat z roznych pohladov kamier nikoho nezaujima.

Reagovat
celeb

*Schevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtít soudnost od slepičáka to chceš moc..stačí se podívat na tu jejich úžasnou stránku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Myslím, že žádný fanoušek Arsenalu nemá problém uznat, že současný tým je slabý a potřebuje nutně posílit. Nad rozhodčím se tu třeba leckdo pozastaví, to ale hned neznamená, že se na něj svaluje celá vina.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nene, podle herba máte stejně kvalitní kádr jako Chelsea, možná dokonce o něco lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

posledne 2 zapasy sa tu grca na kazde rozhodnutie rozhodcu ktore je v neprospech arsenalu a to bez ohladu na to ci rozhodne spravne alebo nie... to mi pride hrozne alibisticke

predviest tottenham takyto trapny vykon ako dnes (zatial) arsenal tak grcam len na nasich hracov rozhodcu by som ani nespomenul. s dnesnym stavom nema absolutne nic spolocne...

dufam ze wenger ich trochu cez polcas zburcuje, lebo zrovna dneska som vam prial, ale za toto si zatial zasluzite lozenku

Reagovat
j_mrazik

Coq permanentně bez hráče. To je na čističe před stoperama hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial pozicne mimo...ale hlavne ze vie pekne sklzovat

Reagovat
miky10

I v deseti hrajem moc pěkně, ani si nechci představit, jak bysme je ničili s Dembou.

Reagovat
smazaný uživatel

prehrávame 0-2 a Chelsea je aktívnejšia než my. toto sa mi sníva.

Reagovat
Godwinson

S tímhle účesem už tam Torres není ani na parádu

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
celeb

ma novu funkciu. Handicap - sanca arsenalu na zvrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans chanting "Spend some f***ing money". Might help if they convert some f***ing chances and win some f***ing tackles too

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea proste hraje dobre.

Reagovat
Tomekcz

tomuhle Arsenalu da gol snad i Torres

Reagovat
smazaný uživatel

zatial od nas nepamatam horsi zapas

Reagovat
Lacko_Boh

ty kokos Sagna chce ísť preč,hrá horšie než Jenks začiatku...a Frimponga miesto Coqa,je hra bez lopty je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý časy, když o zápasech s Chelsea rozhodovaly Djourouovi komplexy z Drogby, a ne Atkinson...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zas dělám

Reagovat
Godwinson

Sagna je borec, líbí se mi

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, asi se vrátím k malování, aspoň to budu mít dřív hotovy a tahle bída za to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič to už tady dlouho nebylo

Reagovat
supervizor

8:2 Deja vu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták, veď tá 8-kilová kurva padla na zem jak vrece zemiakov, to sa nepíska.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

co za sagnovi stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim Bacem je. Naposled jsem ho viděl v prvnim zápase se Swans, to hraje furt takhle hrozně?

Reagovat
Trand

Letos jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak koukám tak jediná potenciální hrozba pro nás je Wilshere

Reagovat
Miguel19

Věděli jste, že Arsenal dává 28% svých gólů mezi 31-45 minutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tedaaaa. U všech tvejch vtipnejch příspěvků se všichni můžem potrhat.

Reagovat
PhilipS

Sagna je fakt napřesdržku...takhle mimo už je několikátej zápas...nevim proč tam děda nedá Jenkinsona..

Reagovat
Pettirosso

Arsenal už by mohl začít něco hrát

Reagovat
miky10

19:00, počítáš s tím? Přiď dřív.

Reagovat
Pettirosso

počítám, už si dělám seznam

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

to si jak Vader

Reagovat
Pettirosso

i fantomas, jdeme na titul no

Reagovat
fantomas

Njn, každej holt nemůže bejt boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daj toho Sagnu dole AW, lebo už na neho nemožem pozerať.

Reagovat
Pigeon

Sagna je hotový no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson mal byt na hostovani, a namiesto sagnu dnes mal hrat jeho plnohodnotny nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to byl ofsajd, ale stejně Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy mam pocit,ze ten Wenger tie zapasy predava...

Reagovat
supervizor

Giroud po odpískání nedá ani do prázdné.

Reagovat
Godwinson

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadlo, jak by skončila akce, kdy Sagna centruje na Torrese

Reagovat
miky10

Gólem, pochopitelně. Sagna by odcentroval někam do prdele, ale přesně do tý stejný prdele by si i jako správnej útočník nabíhal i Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

na čo vôbec útočíme, keď každý náš útok končí tým, že Sagna zadrbe center?

Reagovat
miky10

Rami klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole oni nás rozoberáju ako Lego. My prehrávame ale hráme akokeby sme bránili výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dej tam Jenkinsona, horší než Sagna bejt už nemůže

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
kvasha16

ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej vul muze ted koukat na fotbal, kdyz se hraje zapas Wawra s Djokerem?

Reagovat
Pigeon

za názor za nick

Reagovat
C-M@ster

Za názor za nick

Reagovat
Eric_The_King

Jakého cizáka proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Obnovená zlomenina?

Reagovat
smazaný uživatel

oscar hned bral loptu, necakal ze atkinson zapiska

Reagovat
smazaný uživatel

daj ho dole.

Reagovat
Mervin

zlomená noha

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to Sagna zahrál

Reagovat
vodka

ani sagna se na sebe nemože už dívat, tak se hodí marod?

Reagovat
Pigeon

Myslím, že to vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

to je divný, že Atkinson přerušil hru

Reagovat
smazaný uživatel

posledne si takto zlomil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

''This is not what Arsene needs'' - ja si myslim že by měl

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by mel fakt vymenit travu za molo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mal by skocit z mola ?

Reagovat
fantomas

Je hodnej, že by mu nad ten sráz postavil aspoň molo no.

Reagovat
celeb

molo sa da fajcit?

Reagovat
Erdovec

1996. pro rok 1996

Reagovat
miky10

Torres

Reagovat
Tomekcz

Arsenal dejte gol at to nejni takova nuda

Reagovat
Lovec

Nechápu, proč na Sagnu na SB bučí, když zatím patří k tomu nejlepšímu, co Chelsea na hřišti má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nechce loptu, každý sa skrýva. Choďťe do ... s takým prístupom.

Reagovat
supervizor

Hráč za 100tis. liber týdně by si offside měl pohlídat.

Reagovat
Mada

Aha, a žádný jiný útočník který bere 100tis. a více nikdy nebyl v offsidu.

Reagovat
fantomas

Zbytečný..

Reagovat
Mada

Bohužel jo, lidi totiž neumí myslet. Ale já to nikdy nevzdám....

Reagovat
celeb

tak mal 3 podobne offside-y v kratkej dobe. Ani sa neunuval kontrolovat si poziciu. Neviem, ci si nakoniec ten hrot vybojoval od Arsena ...

Reagovat
smazaný uživatel

There will be a pitch inspection by the referee at 2:50pm. We will have a further update for you as soon as possible after that time.

Reagovat
Pigeon

kuva snad to bude OK

Reagovat
Tomekcz

to bezte do pr... jestli si neumite nachystat hriste

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

tož to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

je to bída, moc nevěřím, že se bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

gee ved je to uplne v pohode

Reagovat
Tomekcz

po polocase by to bylo uplne rozkopany

Reagovat
miky10

Ježiš, zrovna to musí Mata kopat na hovno.

Reagovat
Arbiter

takový autobus před Ščesného bránou

Reagovat
fantomas

Strašná ostuda no.

Reagovat
Arbiter

ale ty vaše brejky jsou nebezpečné, kdybyste nedostali ty dva góly, pořád by jste asi byli ve hře...

Reagovat
fantomas

Máme jich naprostý minimum a druhou nejlepší šanci sme si vytvořili ted do ofsajdu. Nepřeháněl bych to.

Reagovat
Arbiter

no je to chyba Walcotta, že si neumí pohlídat lajnu...

Reagovat
fantomas

Jj, všecko je chyba Walcotta..

Reagovat
Arbiter

no zrovna to, že si má pohlídat lajnu a nepohlídá, jeho chyba opravdu je

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, ale tys to vůbec nemusel zminovat no.

Reagovat
miky10

To tak bejvá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem logický.

Reagovat
vodka

vidím, že tě Rafa něco naučil, filisofuješ už úplně stejně jak on

Reagovat
Arbiter

pff...

Reagovat
j_mrazik

To není autobus, to je ten Ford z tý reklamy bez středovýho sloupku.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ramires ma sere jak tam lieta, clovek sa ho dotknut nemoze

Reagovat
Tomekcz

Fernando

Reagovat
Placebo

Nandooooooooooo

Reagovat
miky10

Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Lololo

Reagovat
supervizor

Starý dobrý Fernando.

Reagovat
Arbiter

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, to je zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, to je zabijak

Reagovat
spider_8

Zastřelte už někdo toho Torrese boha jeho!

Reagovat
Counter

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

ale coq je technicky od nas zatial najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jediné pozitívum.

Reagovat
smazaný uživatel

ale namiesto artetu nie..vedla neho

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to alebo Nové DM a Arteta/Coq

Reagovat
smazaný uživatel

nove dm casom bude treba..frimpovi uz velmi neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, utekaj do piče, prosím ťa. Pakuj.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Za špatnou hru celého týmu může Theo? Nikdo jiný si kritiku nezaslouží?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mada

Tobě připadá taková kritika na útočníka normální, když je jasně největší problém v záloze? A navíc to není otázka jenom jednoho zápasu, ale pouze se místo na Aarona začalo nadávat na Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritiku si zaslúži kaźdý. 100 000 týždenne NIKTO.

Reagovat
fantomas

Takže jako vážně..? My budem WALCOTTOVI vyčítat, že chtěl a podepsal kontrakt za 100k?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád, že podpísal ale s takými výkonmi ako posledné 3 zápasy si tých 100k fakt nezaslúži.

Reagovat
Mada

A to ho hodnotíš podle tří posledních zápasů? Tohle už není normální....

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by to nedal

Reagovat
Arbiter

každopádně má Torres furt lepší hodnocení než Giroud

Reagovat
Counter

Haha, hihi, hoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger taketo sracky si nechaj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a torres...neuveritelna troska

Reagovat
smazaný uživatel

ach radšej si pozriem Ajax - Fey. dobry zapas plno šanci aj dobry rozhodca ktory to nepiska pre jedmo mužstvo

Reagovat
fantomas

Normální exhibice. A to ani taková exhbice, na kterou se dalo "s chutí" koukat z nezaujatější pozice, jako bylo třeba 8:2...nemůžu se dočkat Ghany, to bude vysvobození snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

proč nehraje Ba? Benitez chtěl dát Arsenalu šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Counter

Asi.

Reagovat
C-M@ster

Šetří ho na soupeře, kteří budou klást odpor.

Reagovat
kvasha16

lebo hral posledne dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Looks like Wesley Sneijder is joining Galatasary now.

Reagovat
Kowe

tam plat přes 100k asi dostane no

Reagovat
smazaný uživatel

Vám to všetkým čo robí? Sneijder je jasne preceňovný hráč, nadpriemerný hráč v Serii, podarilo sa mu pár zápasov LM, pár na MS, chce tučný plat, nehráva za klub, trucuje a nie je najmladší. Absolútne nevhodná posila pre LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Do PL naprosto fantasticky hodici se hrac porad se solidnim vekem, pokud by se dostal do formy, tak by to byl nejlepsi zaloznik v LFC. Ale chapu, Hendersoni s Allenama jsou lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je do PL fantastický?+ je vhodný skôrpre brejkové tímy, a to LFC nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ty delas jak kdyby ti vasi spilmachri byli narozeni pro tikitaka

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už vysoliť veľké prachy skôr pre Isca, či Eriksena.

Reagovat
Bayern +

Nie! Steve vam to vysvetlil jasne, mladych mate dost, kader nie je prestarly, kludne si mozte dovolit aj Sneijdera s Robbenom naraz, keby nieco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som skôr bral mladých hráčov, ale skúsených. Okolo 23 - ky, možno 26 - ky.

Reagovat
Bayern +

Lenze ti sa vam na ten stred tabulky co hrate, zvysoka vyseru, pretoze ich lakaju kluby ako MU, MC, Bayern, Real, ... ktore su uplne niekde inde. A vo vysledku vam ostanu len ti lahko nadpriemerni, resp priemerni. Prave preto by ste nad hracmi ako Wes, coskoro Robben nemali ohrnovat nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se k vam budou hrnout. Navic dobrej tah vuci Susovi. Sneijder je furt top class a v Anglii by se probral, tomu verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa top hráč nie je, ale možno mu krivdím

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

OT - Jak moc je Pogba podobnej Touremu? Snad to neprehlidnes.

Reagovat
vodka

no, časem by mohl byt podobný hodně (dokonce si myslim, že može byt eště lepší). Záleží dost, jaké úkoly bude mít na hřišti, ale sílu má a přehled taky. Do defenzivy taky celkem ujde. Sice sem u něho moc neviděl takové to charakteristické posunutí balonu třeba o 30 metrů, ale jinak jsou si podobní docela dost...

Reagovat
Bayern +

V porovnani so Shelveym je Wes doslova futbalovy Boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Tak nepoznam vhodnejsieho hraca, ktory by vas pozdvihol viac, zohral sa s Luisom a namotivoval Gerrarda. Mozna Robben este. Uz by vam fakt s tych mladych hracov mohlo prestat jebat a miesto nejakych Incov a mincov zacali kupovat kvalitu.

A Sneijder je top class, len je z jeho pohladu v strasne pitomej lige, kde sa vobec nehodi.

Reagovat
miky10

Famózní poločas, podobně jako na Emirates. Arsenal nenecháváme ani prdnout, 2:0 sme sice vedli i nad Sotonem, ale tam to stejně bylo nezaslouženě, tohle bysme prostě ztratit neměli.

Lampard je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrajeme proti týmu co chce hrát fotbal tak je to lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Capoue by nám tak strašne pomohol. Diaby a Coq nevedia čo majú hrať. Coq je výborný, ale pozične pri bránení mimo. Ale aj tak najlepší na ihrisku

Reagovat
Lovec

Měl by hrát box-to-box pozici a k němu fakt nějakého super kvalitního defenzivního štíta. Střed zálohy ale není to jediné, co nás tlačí. Pravého beka, křídlo a hrot bych uvítal s otevřenou náručí.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey misto Diabyho

Reagovat
Arbiter

Do druhé půle bych poprosil vystřídat Torrese a vyhodit Beníteze, děkuji

Reagovat
Jerichoo

Zaujímavé, že Chealsea prehráva Arsenal aj v deviatich..

Reagovat
Jerichoo

v poli

Reagovat
masly008

no arsenal hraje v 8 tak se nediv.

Reagovat
madridcan

Torres je v pici jak Polsko v tridsiatomdeviatom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to poziva moj oco, akurat on hovori v tridsiatomosmom

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je přirovnání

Reagovat
Kovi81

Reagovat
miky10

19:00, počítáš s tím? Je nutný přijít o něco dřív.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takova nase klasika na SB. Jediny Persan by s tim zapasem neco udelal, takze je hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem si predstaviť čo by bolo keby hral Ba.

Reagovat
Kowe

Torres, Walcott, Giroud- dnešní hrdinové

Reagovat
smazaný uživatel

torres mi miestami pripomína hráča Arsenalu v tomto zápase...sám je v prdeli z toho, čo hrá Chelsea

Reagovat
hefy

Usty je na DIGI?

Reagovat
smazaný uživatel

prej jo

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 3 goyl a ideme pred Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta leva strana je spatna. Jednak hori, protoze Santi neumi branit, ale oni nevymysleli ani nic dopredu... Diaby zatim nejhorsi hrac na place

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je Moses pryč, tomu by beci Arsenalu na tu jeho hru dnes naprosto sedli. El mimo dnes celkem zbytečně na hřišti, Dave prakticky bez práce. Škoda, že Ramires zasobčil a nehodil to na Hazarda, mohlo být hotovo. Doufám, že na další poločas nastoupí lepší Arsenal, protože zatím je to velké zklamání, čekal jsem od nich víc. Theo si může vzít prakorek rovnou do ruky a mávat si to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

To na Digisport nie je Usty v studiu?

Reagovat
smazaný uživatel

ajo

Reagovat
smazaný uživatel

ramires taka cista zlta ako nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno aj druha

Reagovat
Lacko_Boh

otočíme to

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak dívám,co má Arsenal na střídačce nebylo by vhodnější místo Diabyho nebo Coquelina tam dát nerozehraného Arshavina,stáhnout Wilshera na CM a utopeného Cazorlu zpět na AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno spatne.. bacary hruza, individualni chyby pri golech(bacary, diaby), nevynucene ztraty balonu, santi neviditelny, jack zatim jenom vztekajici se, oliviere marny v zakonceni, theo si neumi pohlidat offside line, wojcek nepodrzel, diaby proste jeste neni pripraveny, atkinson je pica.. minimalne pred prvnim golem mel piskat faul na coqa..

jedine pozitivum je hra coqa.. jinak hruza..

takhle jestli budou pristupovat ke hre i proti bayernu, tak to bude ostuda..

Reagovat
niflheim

To je taková špína ten Ramires.

Reagovat
miky10

I pokud to nebyl faul, tak dive taky ne.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Inteligentní dive.

Reagovat
miky10

Buď byl jasně sraženej Wojtou, nebo uklouz, za což nemůže, jiná možnost neni. Jedinej jeho možnej prohřešek je to, že se teda nepřiznal, pokud uklouz, ale to by neudělal nikdo.

Reagovat
vodka

podklouzlo mu to, šak ten terén stojí za hovno...

Reagovat
niflheim

To byl jeden z nejchytřejších divů, co jsem viděl za poslední dobu.

Reagovat
Tomekcz

Ramirez takovej dive Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzera to stale realnejsie, ze sa hrat nebude, vraj je to cele premrznute a este aj snezi

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa môžem učiť na skúšku

Reagovat
Lovec

Netuší někdo, jaktože není k dispozici žádný SopCastový stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Theo nema zakodovanou vuli se o vysledek porvat, narozdil od Jacka...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lovec

Tobě přijde, že to snad není pravda?

Reagovat
fantomas

Pochopitelně neni, na to sem už Thea viděl se rvát v přespříliš případech.

Reagovat
Lovec

Jsi fakt neskutečně zaujatý. Walcott se rve jenom tehdy, když se týmu daří. Tak jak to píše dole Bozz. Jinak je to strašný alibista, především v zápasech jako je tento. Já mu ani tak nevytýkám ty offsidy, ale to, že nevykazuje žádnou snahu s tím zápasem něco udělat. Je v klubu už sedm let a stal se snad druhým nejlépe placeným fotbalistou v klubu, takže bych očekával, že to bude reflektovat výkony na hřišti.

Reagovat
fantomas

Sračka jako vrata no.

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

On je hvezda, pokud se dari celemu tymu, ale kdyz se tymu nedari, tak neumi zarvat a strhnout cely tym

Reagovat
fantomas

Což má taky dělat v první řadě kapitán (toho ty tam vidíš?). Walcott už mnohokrát tým ve srabu strhával a cepoval spoluhráče..jestli dneska nemá náladu, co já vim (a furt neni ani zdaleka nejhorší tam!!), to mi vzhledem k tak obecnýmu hodnocení může bejt docela fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pise, ze je tam nejhorsi? Jen pisu, ze oproti Jackovi nema v sobe tu vuli za porvat. A on urcite neni ten, ktery by tam spoluhrace cepoval

Reagovat
smazaný uživatel

Od Anglicana bych cekal vetsi vuli. Jdu na druhy polocas..

Reagovat
Counter

Protože je závislý na práci týmu. Bez podpory je sotva poloviční.

Reagovat
Pettirosso

problém je v tom, že Walcott se snaží s tím něco udělat, aby byl za hvězdu, Wilshere proto, aby Arsenal vyhrál

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

jack sa tam dneska bez lopty tiez parkrat pekne prechadzal

Reagovat
smazaný uživatel

Presto je to jeden z nasich nejagilnejsich hracu. Napada, burcuje, ac se mu tolik treba nedari, ale tu vuli ma oproti Theovi bezkonkurecne vetsi

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že takých hráčov ako Song, Nasri púšťame len tak a oni sedia na lavičke a u nás by boli hrdinovia. OH GOD WHY

Reagovat
I am Mancunian

ten Mertesacker je fakt hrozny

Reagovat
mr.Silver

Penalta teda ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

cože? naprosto jasná

Reagovat
r.mrazik

ta trojka oscar,mata a hazard dneska hraje moc pekne...to se musi nechat...

arsenal je zatim totalne bez sance...ale on staci kontaktni gol,nejaka šmudla a bude to o necem jinem...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dají Gunners góla, tak si odvezou minimálně bod.

Reagovat
r.mrazik

to bych nerekl,zatim to je hra jednoho tymu...ale minimalne by to chytlo trochu grády

Reagovat
smazaný uživatel

aby si odvezli minimalne bod, musi dat minimalne dva goly a ani jeden nedostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se sesype.

Reagovat
Arbiter

já bych vyzdvihl spíš práci středové dvojky...

Reagovat
r.mrazik

koukam na to jen tak po oku,ale jak rikam,ti tri hrajou moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Torres je klasicky jak překážející tyč.

Reagovat
Counter

Ta penalta mi teď s opakovačkama přijde dost sporná. Ale nejde Atkinsonovi vyčítat, že ji pískl, Ramires to prostě uhrál přesvědčivě.

Reagovat
C-M@ster

Tak nejdřív fans Arsenalu tvrdí, že uklouzl, teď dokonce hrál...

Reagovat
Counter

Já doteď nepsal nic :-) Co psali ostatní je jejich úhel pohledu, bez ohledu na klubovou příslušnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je pravda..ale ten faul nepochopim

Reagovat
vodka

uklouzl, ale penalta to byt neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jasna penalta... sesny proste isiel do rizika, loptu nezasiahol a potom je to uz len na sikovnosti hraca. tu fakt nie je o com. ale som rad ze nedal redku

Reagovat
Mada

a zase mimo...jak to děláš

Reagovat
Counter

No já se nedivím, že to Atkinson pískl, vypadalo to jasně. Ale Ramires vůbec padat nemusel, ta Szczesného noha tam před ním ležela, on jí jen skvěle využil ve svůj prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Torres neda gol v 2. polcase tak mu pridem pobalit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale já tam před tím prvním gólem prostě faul nevidím, zato nepochopitelné odstoupení Merteho od Maty . Penalta nebyla, ale nemít opakovačku nejsem si jistej že bych to taky nepískl.

Reagovat
vodka

před prvním gólem? byl detailní záběr, jak Ramires kolíkama zajel do nártu Coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné že to Coquelina bolelo víc, ale byl to on kdo byl v pohybu proti protihráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemít opakovaný záznam, tak bych obě situace posoudil stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Mertéé kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa to mal byt gol

Reagovat
Arbiter

PETRRRR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co hovoril Usty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Lampard je nejlepsi hrac, co kdy byl v Chelsea. A ze kdyby Chelski ten naskok znovu ztratila, tak uz by to bylo na povazenou. A ze Benitez si snad poradi s dochazejicima silama svych sverencu nebo cosi..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Arbiter

takže pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude ještě hodně zajímavý.

Reagovat
Mervin

Boha Theo

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

Cechyno

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby je opravdu koncový hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

diaby je hroznyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

WAWRINKAAA

Reagovat
pajamu

Právě prohrál.

Reagovat
Counter

Prohrál...

Reagovat
smazaný uživatel

kua už sa vyhrabával z mečbalov a takto to zakončí..

Reagovat
Dawon

neuveritelny vykon od nej...vecna skoda ze po genialnich vymenach pak vzdycky daroval micek djokovicovi chybou

Reagovat
Pettirosso

řekl už někdo Torresovi, že účesem to není?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Chelsea su este v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

Čo spievali o van Persiem? Nejak som nemohol zachytiť tie posledné slová.

Reagovat
Counter

He left 'cos you're shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že vážně čím je ta liga vyspělejší, tím je tam horší fanouškovská úroveň.

Reagovat
Counter

Zrovna tenhle pokřik je klasika :-)

Reagovat
Lacko_Boh

ale Hazard je hrozné sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může Torres s jeho výkoností hrát za velkoklub. Proč ho tam sakra cpe?

Reagovat
Pettirosso

protože Abramovič..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Chelsea mělo pořádnýho hrotáka byli na to tom mnohem líp. Ještě, že Torrese zastoupí v golech jiní. Ale kvalitní hroták prostě chybí...

Reagovat
Pettirosso

ale nechybí, jen dneska sedí

Reagovat
Mönchengladbach

To bude tim, že Chelsea neni velkoklub, ale bohatej klub. Ve velkoklubu by nehrál, tam jde i o jiný věci než o to, kolik hráč stál (ve smyslu "my jsme velkoklub, protože máme superdrahý hráče").

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlete někdo Giroudovi co je to offside tvle

Reagovat
Arbiter

Oscar a jeho přenášení hry

Reagovat
smazaný uživatel

PANEBOZE

Reagovat
Mervin

Oli kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce Giroud více ?

Reagovat
miky10

Ashleeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

THEIIIIINKOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Theo konečněěěěěě!!!!

Reagovat
mithro

a podme arsenal

Reagovat
Counter

Juchůůůů

Reagovat
fantomas

Uplně apatickej Theo po tý pauze no..ste fakt uplně směšný.

THEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Po pauze se zvedl celý tým Tzn. i Theo s nimi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to tak

Reagovat
fantomas

Ale hovno. To Theo ved první útok, i ten druhej, to ofenzíva je na něm závislá - ne on na ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Mervin

Theooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

Theoooooooooo

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooooooooooo! Santi, nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliž mi prdel Torresi vážně, takhle ztratit balón zase.... Arsenal si odveze minimálně bod.

Reagovat
Trapper

ty si o to fakt řikali zase..

Reagovat
miky10

Tak fajn, facka by tu byla, mužem zas začít hrát.

Reagovat
miky10

Cazorla famózně.

Reagovat
niflheim

Theo

Reagovat
Swarley

tak pojďte ještě gunneři

Reagovat
Counter

Santička krásná assist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
supervizor

Cazorla luxusně. Theo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

TO BOLO VYSUNUTIE A KONEČNE PORIADNE ZAKONČENIE

Reagovat
Pettirosso

konečně, snad to začně mít grády teprve

Reagovat
fantomas

Hergot to je koncovka.

Reagovat
Arbiter

Gary

Reagovat
Lovec

A stejně nevezmu zpátky nic, co jsem o něm řekl! Každopádně ... Theo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny finis

skoda coqa, bol asi najlepsi doteraz

Reagovat
Mada

Theooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

samozřejmě Santiiii

Reagovat
Pigeon

Jen ty zkur. ropáky sestřelte

Reagovat
Swarley

se hned u toho zranil nebo co?

Reagovat
sintha

Nemáte někdo stabilní stream? Nutjob klasicky přestal v půlce zápasu fungovat.

Reagovat
Counter
Reagovat
sintha

Díky, parádní.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Lovec

Já se divám na SopCastu na Channel - 139981 ... zatím nejlepší, co jsem našel.

Reagovat
miky10

A Demba na plac, okamžitě!

Reagovat
PhilipS

Ještěže tam Rafa nechává Torrese

Reagovat
Miguel19

Jestli to ani dneska neudrží, tak Benitéz ven

Reagovat
supervizor

Snad Aaron naváže na své střídající výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

A pome do nich!

Reagovat
Arbiter

A Debma se ani nerozcvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Game ON ! Pome vy tragedi priemeracky, aspon to vyrovnajte

A. DJOKOVICCCC

Stanislas si tiez zasluzi velky palec. este som nevidel ze by niekto djokovica dohnal az na takyto pokraj fyzickych sil

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím co zaručuje Torresovi tu pozici v základu, já to prostě nedokážu pochopit.

Reagovat
supervizor

Roman a Rafa ho mají rádi, co je na tom nepochopitelné.

Reagovat
Counter

Ramsey už mě štve

Reagovat
smazaný uživatel

zatim vyborny

Reagovat
Counter

Měl tam brzo po nástupu hrozný moment, kdy před šestnáctkou zbytečně špatně nahrál Mertemu a když dostal míč zpátky, tak jej držel a měl štěstí, že Atkinson pískal faul.

Reagovat
miky10

Ale fakt, už ani hezkej neni bez těch vlasů.

Reagovat
Arbiter

takže paráda, gólu předchází Torresova ztráta na půlce

Reagovat
Kenneth

Vy už nevíte co mu máte vyčíst.

Reagovat
Arbiter

jenže to jsou důležité věci, ztráty v této oblasti bývají klíčové

Reagovat
smazaný uživatel

I Balaj je lepší.

Reagovat
I am Mancunian

Game on. #MUFC v #THFC !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy kolotoc..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Santiho obounohost je fakt bozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs-United is ON

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs-United is ON

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

to napětí mě ještě mnohem víc nabudilo

Reagovat
smazaný uživatel

ten cashley je takovy zmrd.. nenavidim ho od phledu..

Reagovat
smazaný uživatel

hrát by se mělo!

Reagovat
celeb

Sagna - stelesnenie nemohucnosti. Ako si o nom niekto moze mysliet, ze je dobry hrac? Teda okrem Arsena a YG.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna byl několik let nejlepší RB v PL a jeden z nejlepších na světě, to že se mu letos po zranění tolik nedaří je věc druhá...

Reagovat
Mada

Reagovat
celeb

letos??

Minuly rok rozhodne! jeden z najlepsich nebol. Uz sa chalan trapi dost dlho, neveri si, nerozumie si s hracmi. Mozno by aj pre neho bolo lepsie hostovanie, napr.

Reagovat
smazaný uživatel

TORRES! To je smola..

Reagovat
smazaný uživatel

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG VYPADNI

Reagovat
vodka

no jo, s tím Torresem sem měl špatný ciťák, eštěže tak...

Reagovat
ďuriLFC

Hezký skok

Reagovat
miky10

Wohow, zrovna když to nákym záhadnym způsobem udělá dobře, tak to stejně dokurví tak, že je pro smích. Torres

Reagovat
Sali5

Ustojí souboj, parádně obejde obránce a dosere to nejdůležitější - koncovku

Reagovat
FC Porto FC

dobře nando

Reagovat
Mervin

Nando

Reagovat
Arbiter

kam si to předkopáváš, ty vole

Reagovat
Pettirosso

Nando.. ale pěkně zrychlil, konečně

Reagovat
kvasha16

ty vole Torres presprintoval obrancu

Reagovat
madridcan

On necha tak dlho hrat Torresa? A este na ukor Dembu? Demba je vo vsetkom lepsi. Asi aj ako beloch je lepsi...

Reagovat
Bayern +

Ten je slaby ako 30 krat vyluhovane vrecko caju.

Reagovat
Arbiter

jako perfektní sprint, ale to poslední předkopnutí, to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej dement.

Reagovat
miky10

Reagovat
supervizor

Verma je pomaly tvl.

Reagovat
Arbiter

wtf, co to je za střídání?

Reagovat
vodka

coby, teď budete hrát na brejky, dává to logiku...

Reagovat
miky10

Tak tam ale měl jít Marin, a ne tenhle průměrák.

Reagovat
Arbiter

za Marina Za průměráka

Reagovat
vodka

Marin hůř brání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo je ten prostor pro rozehrávání rohů na SB menší než jinde?

Reagovat
Chazy

Na OT je taky super začínat rozeběh ve škarpě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam je aspoň ta škarpa. Tady je rovnou tribuna.

Reagovat
Arbiter

Však to je dobře, pro fanoušky určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale co hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je simulant

Reagovat
miky10

Dyť to bylo na kartu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ale simuloval az to druhe, a to nebolo nic..kartu uznavam

Reagovat
miky10

To druhý právě bylo na tu kartu, dyť mu zajel do stojný nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to zdalo hrozne lacne ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to naopak byla karta.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.csfd.cz/film/294963-az-vyjde-mesic/

Viděl jste někdo tohle? Stojí to za zhlédnutí?

Reagovat
supervizor

Neviděl jsem to ale stojí to už jen za to obsazení.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej 'dobrodružnej' film, nepříšel mi ale moc vtipnej ani ničím zajímavej... kdyby v tom nehrál Willis s Nortonem tak bych se na to v životě nepodíval

Reagovat
vodka

ale jo, taková milá indie hovadinka...

Reagovat
r.mrazik

musim to psat porad...vilšír je uzasny hrac...ten by se nam tak hodil

Reagovat
Lovec

Jestli v horizontu 5 let odejde, tak ztratím veškerý respekt k Arsenalu jako ambicióznímu klubu. Na něm, Gibbsym, Wojckovi a Ramseym by se měl poskládat do budoucna nový Arsenal ... jinak to bude pořád stejná tragédie.

Reagovat
r.mrazik

myslim ze tenhle hrac jen tak neodejde...

ale je skvely

Reagovat
Lovec

Je neuvěřitelný, to je pravda. A v klubu je od 9 let a od malička byl fanouškem, takže mě trochu uklidňuje právě jeho pevný vztah ke klubu. Druhou stránkou věci jsou ale ambice klubu, které v posledních letech prakticky neexistují a člověk by se mu ani nemohl divit, kdyby se (pokud by se klub nacházel třeba za tři roky pořád ve stejných sračkách) rozhodl odejít.

Reagovat
r.mrazik

tak jasne...muze se stat cokoli...

ale je mlady a ma jeste mnoho let pred sebou a doufam,ze v arsenalu...

navic odchovanec,fanousek...nemusel by odejit vubec

a taky si myslim,ze arsenal takhle dole stale nebude...jsou tam mladi velmi nadejni hraci,staci to je trochu doplnit kvalitou...navic penize tam mate taky...a bylo by lepsi,kdyby nahore byl arsenal a ne ty ropacky spiny

Reagovat
Trand

Aaron.♥

Reagovat
Trand

Andrey!

Reagovat
Counter

Aršaviiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej

Reagovat
miky10

Shavaaa

Reagovat
fantomas

Wow, pěkný střídání.

Reagovat
Mervin

Šava

Reagovat
smazaný uživatel

ARSHAVIN fukne

Reagovat
FC Porto FC

Aršavin ještě existuje_?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je tento zápas vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

ARSHAVIN <3

Reagovat
smazaný uživatel

snad to na WHL nebude vypadat takhle http://www.youtube.com/watch?v=QvM49h-gZik

Reagovat
supervizor

Já bych nad nerozehraným Arshavinem nejásal.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrei Arshavin is not dead!

Reagovat
I am Mancunian

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, pekne si ho roztancoval. Ale to mela byt po vzoru Thiaga Motty redka,

Reagovat
Mervin

Atkinson

Reagovat
madridcan

Ramires sa skusene chcel vybyciklovat az von zo stadiona

Reagovat
Arbiter

On je přimočařejší hráč, tohle nemá zapotřebí...

Reagovat
Arbiter

Rami

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires má dneska prostě imunitu

Reagovat
smazaný uživatel

ATKINSON TY PICA VYJEBANA

Reagovat
Mervin

že to raději nepíska Rowan

Reagovat
smazaný uživatel

sme z toho solidne vypadli

Reagovat
REPLIKATOR

Wilshere si za to může sám

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění nic na tom, že to je faul .

Reagovat
miky10

DEMBAAAAAA!!! Už v 80. se svlíká!

Reagovat
ďuriLFC

ale Verma zmatkuje

Reagovat
REPLIKATOR

Šáh na něj. A to nesmí!

Reagovat
Mada

dostal loket

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Abra jak tleskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Parker, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

Reagovat
I am Mancunian

#mufc: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa, RVP, Welbeck. Rooney on bench.

Reagovat
smazaný uživatel

.toto som necakal

Reagovat
Pigeon

To je najěká divná sestavat

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu hru bez křídel nemám rád.

Reagovat
Godwinson

Kdo psal, že Ba dostane 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

miky

Reagovat
miky10

To spíš ne teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Musels to říkat.

Reagovat
Arbiter

frank-8-lampard20.01.2013 13:52

Snad tam toho Dembu dá aspoň dřív než deset minut před koncem..

Reagovat
miky10

Nojo, to je hlavní, že mu zatleskal Abra.

Reagovat
Arbiter

Jinak když bych chtěl být spravedlivý, Torres dnes nehrál svůj nejstrašnější zápas.

Reagovat
miky10

...a to je na tom to nejsmutnější.

Reagovat
Arbiter

ale ne, kdybych hodil za hlavu to, že hraje jak kokot půl roku, tak dneska to z jeho strany zas tak strašný výkon nebyl...

Reagovat
celeb

Reagovat
Godwinson

Reagovat
madridcan

a keby si nechcel?

Reagovat
kvasha16

sak aj potleskom ho vyprevadili fans

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa, RVP, Welbeck

Reagovat
vodka

to musí byt fake, Kagawa bude zase zabitý...

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa hralo v podobnej na Newcastli, tak take rozostavenie mu dost sedelo

Reagovat
vodka

no, já myslim, že to bude zase spíš tak, že Elbz bude zprava sbíhat na hrot a Kagawa na levém křídle bude sbíhat taky do středu, uvidíme, ale musíme vyhrát a proto se mi další experimenty se sestavou moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard, Valencia, Anderson, Rooney, Giggs, Smalling, Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se nevešel no. Ta lavička je neskutečně silná.

Reagovat
Ligter

Ten Jones mi tam nesedí. Jak dřív hrál na téhle pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tam nikdy pořádně nelíbil. Ale během prvních pár zápasů předvedl docela impozantní výpady, takže by na to mohl navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola gervinhovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to vyseru, Chelsea je prokletá.

Reagovat
smazaný uživatel

Paša to má furt v sobě

Reagovat
ďuriLFC

oooouch

Reagovat
miky10

Zlatej Torres

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

co tam kurva Szcz dělal?

Reagovat
Godwinson

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

UUUUUUUU

Reagovat
fantomas

Typickej plašan Szczc..

Reagovat
Miguel19

Demba tvl

Reagovat
supervizor

Ramsey snad ještě nevyhrál osobní souboj.

Reagovat
Counter

Nedat tohle Torres, tak se zblázníte

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Pokud to Chelsea nedotáhne do vítěznýho konce, tak se zbláznim taky, bude to Dembova vina. Tohle prostě fotbalista Chelsea bezpodmínečně musí proměnit.

Reagovat
Pettirosso

já nevím, ale tohle mi přijde, jako klasika, jednat se o Juve, ani bych si nedělal naděje, že by to někdo dal

Reagovat
miky10

Dyť měl prázdnou bránu, pak i když to prováhal, pořád šel na jednoho obránce v bráně. Stoprocentní gól.

Reagovat
Pettirosso

však to se nijak nevylučuje s tím, co jsem napsal Juventus spaluje pravidelně větší gólovky, tohle mně, juventinovi, přijde normální :))

Reagovat
miky10

To je pak smutný teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres by se do téhle situace ani nedostal.

Reagovat
Arbiter

tam právě hodně hraje roli to, že on to sere takovým způsobem furt, no. To udělá hodně. Ale však já jsem napsal, že dneska to Torres zas tolik nesral...

Reagovat
smazaný uživatel

cierny Torres?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam půjde ještě Ferreira.

Reagovat
smazaný uživatel

BA zaTORRESil

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Sesny

Reagovat
vodka

dneska nepřesvědčivý...

Reagovat
Sali5

Nemohl takhle selhat Torres? To bych se aspoň zasmál

Reagovat
10

neuvěřitelný situace Chelsea spaluje

Reagovat
Arbiter

Demba to tam měl narvat, škoda. Ale akce supr.

Reagovat
RickNash

Ten Ba bere očividně lekce od Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Juane ty vole.

Reagovat
Godwinson

To je kokot ten Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mel byt venku curak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

za co přesně měl být venku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nech toho..

Reagovat
Arbiter

Za tohle ven je prostě blbost.

Reagovat
vodka

těch zákroků tam měl ale víc a 2 žluté mít mohl dávno.

Reagovat
Arbiter

tak bavíme se o tomhle zákroku, který na červenou nebyl...

Reagovat
vodka

Ribery se očividně baví nejenom o tomto zákroku, to zase pochopit jde.

Reagovat
smazaný uživatel

3x zluta. Jinak kdyztak odpovez nahore, dik.

Reagovat
Mada

Sagna by šel sám na bránu

Reagovat
celeb

no a?

Reagovat
Mada

no červená

Reagovat
miky10

No, eště že to nebylo ve vápně.

Reagovat
Counter

Fůha, to je škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Our starting team today vs MUFC: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Parker, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem teda doufal v Ekotta na LB, jinak teda dobrý..naději nám dává ale hlavně ta sestava MU

Reagovat
Mervin

Poldiho to chtělo

Reagovat
Miguel19

Co to Mata předvedl před tím faulem kurva??

Reagovat
miky10

Marínek rozhodne.

Reagovat
REPLIKATOR

Cashley už měl být venku

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Jerichoo

To mal kopať santi

Reagovat
smazaný uživatel

OT for NFL: Dneska zase pod tím Heskeym?

Reagovat
Pettirosso

kolik je tam příspěvků? ať se to nenačítá půl hodiny

Reagovat
Chazy

ee, neco vyberu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak hoďte link.

Reagovat
madridcan

Spadol mi prenos...diky pekne Torres

Reagovat
Mervin

Oli, ty vole

Reagovat
ďuriLFC

omg Giroud čo robiš

Reagovat
smazaný uživatel

je giroud normalny:??

Reagovat
Miguel19

Ruka

Reagovat
r.mrazik

ten giroud je neskutecne slaby hrac

Reagovat
supervizor

Ten Giroud je k hovnu.

Reagovat
Arbiter

Ryanek nádherná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je příšernej prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Marin 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd team v Spurs: De Gea, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa, Van Persie, Welbeck #SSN

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by to mohlo bejt 4-4-2 s Rafaelem na křídle a Jonesem na RB, ale to snad ne.

Reagovat
vodka

ne, bude to takové neidentifikovatelné rozestavení, RvP hrot, Welbeck vpravo, Kagawa vlevo, s tím, že oba budou mít v podstatě volnou pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

žeby diamant?

Reagovat
smazaný uživatel

žeby diamant?

Reagovat
Sali5

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Gary

Reagovat
miky10

CAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL

Reagovat
Godwinson

Giroud Cahill úžasně

Reagovat
fantomas

Garínku, proč seš takovej genius.

Reagovat
Mervin

Pojďme kurva

Reagovat
supervizor

Čech to vzal Mertemu z hlavy.

Reagovat
Arbiter

GARYYY!!!

Reagovat
Pettirosso

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to spadlo

Reagovat
Mervin

konec

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi bude zase Young tvrdit jak je Giroud super.

Reagovat
Miguel19

Strašlivý šmatlák..

Reagovat
Counter

Bude, to se neboj :-) A oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je ukazuje v hrozným světle, i když je to jeho první sezóna.

Reagovat
Mada
Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z vás dvou modrejch šašků fakt brečel ty vole.

Reagovat
Rssa

To je jen tento šašek

Reagovat
smazaný uživatel

On je super. Akorát toho dokáže spoustu spálit.

Reagovat
Arbiter

jako druhý útočník možná tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud potrebuje 50 sanci na jeden gol...

Reagovat
Mada

tohle byla strašně lehká situace, to měl být stoprocentně gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vseobecnosti...

Reagovat
justcall

Per mě při každým rohu přijde, že se schovává alibisticky

Reagovat
smazaný uživatel

no nic... gouneri sa mozu podakovat giroudovi a diabimu. skoda

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Pigeon

Chelsea, úřadující vítěz Ligy Mistrů, hraje příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

giroud persie, to bola vymena.....dneska bol mozny horsi ako torres, ta hlavicka na konci bolo jedine co dnes dokazal

Reagovat
Trand

To je blbost, vybojoval hodně míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

plati tva ucast na super bowl?

Reagovat
Trand

Pravděpodobně ano, pojede i Chazy?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pristi tyden rezervuju, proto potrebuju na stopro vedet, jestli des

Reagovat
Trand

Počítej se mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

sakra chlapy, proč v Praze, přijeďte za mnou do Brna, šel bych taky

Reagovat
Mada

A kde?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale na hlavneho utocnika arsenalu mam prisnejsie kriterie, ako ze vie vybojovat mic

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to bylo víc platný, kdyby z toho dokázal někdo těžit, častokrát se stává, že Giroud vyhraje souboj, ale pro koho? Vždyť z toho by se dalo vytvářet tolik šancí, ale nikdo si to neuvědomuje

Reagovat
Trand

To já taky, jen jsem reagoval na toho Torrese. Nejmíň 1 gol dát měl. Ale tak to, že je to palič se vědělo i před příchodem.

Reagovat
masly008

horší než torres není nikdo už

Reagovat
miky10

No, porazili sme Arsenal, kokot Benítez, kokot Torres - vše při starym.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší rozhodca, ktorému by som rozjebal držku.

Reagovat
smazaný uživatel

http://differentgame.wordpress.com/lampard-penalties/

Lampardovy penalty z 78 překopl jedinou.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pigeon

Sice patří do klubu střelců v PL s více jak 150 golama, ale 66 s penalt, to je směšné

Reagovat
Pigeon

*z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

A gól z penalty snad neplatí nebo co ?

Reagovat
Pigeon

Neříkám, že tam nepatří, ale že mi to je směšné

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom směšného? Mě to přijde úžasný mít takovou úspěšnost za klub a repreztantaci...

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavne za tu repre anglani (aj Lampard) su skvelymi penaltovymi rozstrelmi priam povestni

Reagovat
Arbiter

Víš, co je na tom tak úžasného? Že z pozice záložníka je neotřesitelnou jedničkou na pozici exekutora penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tak úžasnýho na tom, že je záložník, když jde zrovna o penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi jiného, kterej je kope s takovou jistotou a je v klubu hlavní exekutor.

Reagovat
Pigeon

To jestli je v klubu hlavní eekutor nevypovídá o jeho zahrávání penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je asi jedničkou, tak ti těžko ukážu někoho, kdo je na tom stejně.

A další záložníci, co s penaltama nemaj problém? Gerrard, Ballack, Barry třeba, a to jsou jen první co mě napadli.

Reagovat
vodka

bacha, gerrard má o dost horší bilanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard jo toho beru. Já si ty Barryho penalty ve Villě prostě nevybavuju.

Reagovat
Pigeon

Tak snad není takový rozdíl mezi útočníkama a záložníkama při kopání penalt...to je spíš o jedinci, než o pozici na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

A 11 mu jich chytli.

Reagovat
cristiano.K.

pozn. pod čarou

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre úbohý Arsenal

Reagovat
miky10

Reagovat
Mada

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma mensi bodovy rozdiel k poslednemu QPR ako prvemu Manchestru.

Bezte do p*ce....

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhý poločas si Arsenal zasloužil 0

Reagovat
C-M@ster

A kolik bodů si nakonec odvezli?

Reagovat
smazaný uživatel

funny as hell

Reagovat
Side

letos tu ligu mistrů prostě neuhrajem, ne s tímhle kádrem. Budem rádí když skončíme šestí

Reagovat
Side

a to všechno díky našem skvělýmu vedení a parádnímu manažerovi. In AW we trust

Reagovat
smazaný uživatel

suboj modrych hovien s drevakmi za nami. a teraz si konecne mozem vychutnat aj nejaky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj na odvetu

Reagovat
Miguel19

A pojďme United!!!

Reagovat
Ligter

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

This is Frank Lampard's 60th PL win against London oposition. Only Ryan Giggs has more (63). #CFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A nech Wenger nehovorí, že ak nájdeme, ktorý by vylepšil náš tím, tak ho kúpime, lebo netreba dlho hľadať a nájde sa ich aj sto. Keď ani len nestrieda, lebo nikto na lavičke lepší není.

Reagovat
herbage

Rosický, Arteta, Chamberlain, Podolski a Gervinho nebyli k dispozici, vzhledem k těmto okolnostem jsme měli ještě silnou lavičku. Chelsea má mnohem užší kádr, jen má štěstí na zdravotní stav hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

A ani jeden hrotový útočník...

Reagovat
herbage

však to je jediný post, kde potřebujeme posílit a kde pravděpodobně přijde zimní posila

Reagovat
miky10

Já bych tomu bejt tebou po těch letech už konečně přestal řikat štěstí/smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ustyho kamos vypada dost nervozne.

Reagovat
mickey mouse

Ten kámoš byl ten kudrantý?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ani nevim, nejakej Patrik.

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Theo Walcott's nine Premier League goals this season have won Arsenal a total of just one point (1-1 vs Everton). Immaterial.

Reagovat
Counter

Herb z téhle statistiky bude mít radost

Reagovat
herbage

nemám, ale nepřekvapuje mě to. Já už tady jeho góly několikrát rozebíral, ale poslední dobou dává i důležité. A kdybych měl být fér, tak třeba proti WHU si velmi zasloužil o výhru, takže bodů nám získal dost. Já si myslím, že v současnosti když se týmu nedaří, tak bychom alespoň jako fanoušci mohli nechat sváry stranou a podpořit svůj tým

Reagovat
justcall

tahoun

Reagovat
smazaný uživatel

Somarina. Zápas s NUFC?

Reagovat
Counter

If you remove Walcott's goals, the only result that would change would be the Everton game (eg Newcastle game would be 4-3).

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, źe sa to počíta tak, že dával víťazný.

Reagovat
Counter

Nj, vzali to jinak. Je to samozřejmě zavádějící, ale na každém šprochu...

Reagovat
FUnk

proc je jan na stridacce? mlady caulker naposled zajebal zapas proti evertonu

Reagovat
herbage

S touhle sestavou na tomhle terénu za tohoto počasí jsem čekal průser, nakonec to dopadlo ještě dobře. Rozhodčí nás odpískanou penaltou sice poškodil a před prvním gólem byl jasný faul na Coquelina, ale já už jsem šťastný jen za to, že Wojtu neposlal ven. Nyní nás čeká dohrávka doma s WHU, pak doma Liverpool a tady čekám 4-6 bodů. Nyní byl těžký los, ale teď už do konce ligy celkem pohoda, takže věřím, že máme na víc než 6. místo. Chce to neztrácet hlavu a zvládneme to. Tohle není o přivedení nových hráčů, tohle je o psychice

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Wenger nemôže namotivovať hráčov pred zápasom tak ako pred 2. polčasom?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych slyšel Wengera, hlavně ke koncu.

Reagovat
herbage

lichotíš mi, ale pořád se mám od něj co učit

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem to v úmyslu.

Reagovat
Rssa

Mám jemné podezření, že to jako kompliment nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu tak to mame neskutocne stastie, ze budeme moct bojovat az o 6. miesto .

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný že už někomu stačí taková pozice

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy s uckami vacsinou neprezivam... byva to ista prehra, ale po tom poslednom uz tak trochu dufam. COYS

navyse ta zostava MU si vylozene koleduje o vyprask

Reagovat
mithro

Persieho rozhovor na Sky

Reagovat
Counter

Arsenal fans: on no account watch Sky Sports 1 right now.

Jsem si říkal, co tam je

Reagovat
mithro

ale zas nic hrozne nehovoril na arsenal

Reagovat
I am Mancunian

link ?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 139989

Reagovat
Placebo

Jak to vyhledám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

V Anglii veřejně označují romskou menšinu?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pigeon

tak, tak rychlejší

Reagovat
Rssa

Rom? To jako u vás mají menšiny označené bundy? Tohle mi připomíná jednu dobu....

Reagovat
Makiii

Prosim nejakej dobrej link na spurs vs utd ? ... Dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

stream na MU ? nechce se mi hledat.dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Slepice! Uklovejte ty bídné čertíky, utrhněte jim ocasy a znehodnoťte rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Se těším, jak zase bude Dembele vyjebávat s celým naším středem

Reagovat
miky10

FC Chelsea CZ/SK (aktuální informace)

Koho byste dnes zvolili hráčem zápasu?

Tomáš Sklárš torres, dnes ho bol plne ihrisko a konecne mu to tam zacalo padat, taku kanonadu som od neho necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

království za fungující stream

Reagovat
Mada

sop://broker.sopcast.com:3912/139989

Reagovat
Side

díky

Reagovat
fajdax

ceb7d37c732a6e95f3fd8f8118cee566cbcbc268

acestream,sice rusáci ale kvalita luxusní a hlavně bez lagů

Reagovat
C-M@ster

Mám něco s netem, když se mi dnes nic na SopCastu nenačte?

14->18->14 atd... normálně mám 98%

Reagovat
Ligter

Dnes se to asi podělává všem.

Reagovat
C-M@ster

Dík, uklidnils mě.

Reagovat
Ligter

http://tagstream.info/channel1.html Tenhle jde v pohodě celkem.

Reagovat
Tomekcz

to pocasi je humac, na tom se neda kombinovat

Reagovat
smazaný uživatel

http://nirsportz.eu/stream1.html

zatial najlepsie co som nasiel... sopcast hrozne seka

Reagovat
Counter

Arsenal have won 59% of PL games with Arteta playing and 13% without him.

Reagovat
herbage

řikám, nedoceněný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To byl loni.

Reagovat
fajdax

Jede někomu bloodzeed na tom acestreamu?

Reagovat
Kaze

Mně jo, ale po chvilce se to zase buffuje. Arsenal s Chelsea mi šlo mnohem lépe, to jenom chvilku na začátku a buff cca 90 %, teď mám i 30 %.

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
Rssa

Snaží se, když ví, že ho sleduje Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete do pice ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to dal radsi vedle rapperovi, hnup..

Reagovat
Tomekcz

toho Lennona nikdo nebrani, kolem Evry chodi jak kdyz tam nejni

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to hrá UNITED za formáciu? Absolútne to nefunguje

Reagovat
Pigeon

Diamant

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim skvele funguje.

Reagovat
Pigeon

jo, a Spurs hraje taky skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave.

Reagovat
vodka

nahoře k tomu pogbovi sem odepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, diky moc.

Reagovat
mithro

nerozumiem ako to akoze ma byt rozostavene, vpravo je welbz, vlavo je vzdy prazdno, zvlastne

Reagovat
vodka

já sem říkal, že to bude nějaký bullshit, Kagawu bych dal normálně doleva, protože když je na středu, tak vlevo neni vůbec nikdo. A pokud Ferguson chce, aby měl celou lajnu Evra, tak je to proti Lennonovi šílenost.

Reagovat
vodka

no, já myslim, že to bude zase spíš tak, že Welbz bude zprava sbíhat na hrot a Kagawa na levém křídle bude sbíhat taky do středu, uvidíme, ale musíme vyhrát a proto se mi další experimenty se sestavou moc nelíbí...

takže sem to napsal předtím dobře, až na toho Kagawu, který prostě hraje střed...

Reagovat
smazaný uživatel

spurs vyborny, defoe , united dost mimo

Reagovat
vodka

a klasický zákeřák Defoe

Reagovat
Tomekcz

co to bylo za vyhodu kua

Reagovat
vodka

WTF? co teď ten rozhodčí pískl welbeckovi?

Reagovat
mithro

co tam odpiskal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

rozestavení? terén? nevidím to jinak, než na holomajznu o gól...Robine, čiň se !

Reagovat
Swarley

díky chlape, kažďoulinká penny se vyplácí

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

toto treba vyuzit boha...lava strana united je mimo.

bohuzial walker je zatial zase na facku

Reagovat
Tomekcz

Clev na kridle uplne zabitej

Reagovat
Kaze

Všechny Acestreamy se mi po chvilce zastaví

Reagovat
Swarley

ty vole teď mi to došlo, proč sakra nehraje Wazza?

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je strasna holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Clev skvělý centr, RvP fakt suverén...

Reagovat
vodka

a Walker je letos mizerný a toto bránění to jenom potvrzuje i když RvP si prostě to místo najde fakt vždycky...

Reagovat
mithro

aj welbz pekne potiahol, dobra akcia

Reagovat
Pigeon

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Tomekcz

RVP

Reagovat
mithro

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

robineeeeeeeeeeeek

Reagovat
pajamu

A je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně ale United.

Reagovat
Miguel19

Pusssssssssssy

Reagovat
jenage

kua chtel jsem napsat "united budicek", ale misto toho: gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

ten tomov center to bola lahodka

Reagovat
Pigeon

ten byl

Reagovat
nani92

ooooh Robin Van Pééééerfect

Reagovat
Ligter

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

walker ty si proste pica... preco ho tam boas stale nasadzuje ked je uz rok totalne mimo

Reagovat
Swarley

Robin je naprosto, ale naprosto neuvěřitelnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum van Periseho odchodu je, že stále strieľa góly Spurs

Reagovat
mithro

a evidentne si ho uzil

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akce MU, jinak otazka - to ma carrick vzdycky takovej dokonalej prehled o hre? dlouho jsem na MU nedival, ale prekvapuji me velmi prijemne, stejne je jako chelsea nedostihneme

Reagovat
vodka

dneska je zrovna v kontextu letošní formy dost slabý, protože pokazil už asi 4 přihrávky...

Reagovat
smazaný uživatel

pri ty golovy akci to dal paradne

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi hrac united

Reagovat
Ligter

Vy ostatní, kde to sledujete? Já u svého streamu mám brutální zpoždění.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa Jestli takhle bude distribuovat míče ještě pár zápasů, tak oficiálně vstupuju do jeho fanklubu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

moc se mi líbí pohybem, on je prostě všude...skvělej v kombinaci na jeden dotek, výbornej přehled...akorát jak ho napasovat do sestavy s Wazzou, to fakt netuším

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je brutální pod tlakem. Dřív na tomhle často pohořel.

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
fajdax

Ten pussy je fakt neskutečnej...

Reagovat
Nikikrew

Ani som sa nemusel pozriet detailne kto dal gol za ManU. Klasika kde by bol oni bez neho fakt neviem. Ze to toho Persiho bavi

Ja sa asopn bavim na tweety P. Morgena

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan je největší plačka na ostrovech

Reagovat
Counter

Žije v Americe :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je z ostrovů a stejně ho chtěj vyhostit

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhostili ho?

Reagovat
Counter

nn

Reagovat
fajdax

Ten nikdy nezklame

Reagovat
Tomekcz

Rio takhle se nerozehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Foy je kokot..

Reagovat
supervizor

Faul na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

rakosnik zasrany

Reagovat
Tomekcz

skoda Walker, mohl to dat presnejsi do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Dempey je zatim hodne vtipnej.

Reagovat
Tomekcz

Danny takhle se nechat pretlacit

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ufff

Reagovat
Ligter

Uf, to bylo dobré štěstí teď.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase luck..

Reagovat
Pigeon

křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu dis.

Reagovat
jenage

De Gea

Reagovat
I am Mancunian

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trefil ho balon, kdyz tam padal jak pytek hoven. Unbelievable!

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

momentalne najlepsi brankar v lige, chapem, ze si frustrovany

Reagovat
fajdax

Reagovat
Bayern +

Reagovat
miky10

Je tu nákej zájemce o místo v "elitářský" NHL fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

on vazne nejde?

Reagovat
miky10

Nevim, je to kokot.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sami jste.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Maresma

Nestěžovali ste si že je vás moc?

Reagovat
miky10

Bylo no...

Reagovat
Maresma

Všichni se na to vysrali?

Reagovat
miky10

Ne, jen jeden to má v úmyslu, tak rychle shánim náhradu.

Reagovat
Maresma

Tak to pak jo.

Reagovat
miky10

Podmínkou je to, že ten dotyčnej bude moct dneska od 19:00 draftovat, a že neni uplnej vylízanec.

Reagovat
miky10

A tu druhou část nesměřuju na joaquína, aby bylo jasno.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Já radši dám šanci někomu, kdo tomu trochu víc rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Notááák, Susoooo. Já mám taky přehled minimální.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

elitári

Reagovat
mithro

David

Reagovat
vodka

škoda, on tam jednou ten centr projde a bude to tutovka...

Reagovat
Tomekcz

Danny to stacilo prostrcit pod sebe a je to gol

Reagovat
mithro

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Welbz uz vyries konecne nieco normalne

Reagovat
Tomekcz

uz tri akce, aspon z jedny mel byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho finální fáze je fakt něco hroznýho a začíná mě to hrozně srát

Reagovat
Swarley

SAF takovej skřítek, co to má za vězeňskou čepici?

Reagovat
mithro

to je nic, najlepsia je ta jeho cepice a fotka z tej pohromy proti WHU

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/11/PA-9856383-500x361.jpg

Reagovat
I am Mancunian

vyzera jak moj otec

Reagovat
Swarley

Reagovat
pajamu

Hlavně ji předtím neměl ani na uších, vypadal srandovně.

Reagovat
Makiii

Prosim Vas, mohl by sem dat nekdo, poradnej link na SPURS vs UTD - kterej se neseka nevypina ? Protoze sopcast se mi furt seka, a linky porad vypinaji,.. DEKUJI..

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 139276 švédsky ale šlape jak hodinky

Reagovat
Makiii

Diky oboum :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tragedi polcasu Walker a Dempsey. Ti momentalne nemaju v zostave co robit

Walkera rovno dole, na pravo druheho Kylea, nalavo Bennyho a miesto Clinta Gilfyho.

celkom dobre zatial hra Lennon a Dembele. Bale musi tiez pridat velmi zly vykon od neho zatial. Defoe na hrote utopeny ma slabu podporu.

COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kdyz vidim toho Lennona

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi to tempo. Ale na hrotě by měl být někdo kdo dokáže ty pasy a přihrávky zužitkovat. Být tam Hernandez, tak je zápas už skoro rozhodnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

..toto sme mali vyhravat uz aspon o dva goly

Reagovat
r.mrazik

dost pomohlo preskupeni zalohy...zezacatku to bylo hodne nervni a neusporadany...

Reagovat
r.mrazik

danny je stejne borec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

já bych něřekl, že ty situace řeší, špatně, jenom jinak, než by člověk čekal a sice takto 3 zadrbe, ale jakmile to vyjde, je to gól...

Reagovat
vodka

a pohyb má ukázkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Kdyby ale trochu zlepsil rozhodovani a provedeni ve finalni fazi tak bych si z nej mozna nechtel tak casto vytrhat vsechny vlasy na hlave

Reagovat
r.mrazik

tojo...ten posledni krok/prihravka/strela potrebuje jeste vylepsit...ale jinak? mam ho rad,kluka usatyho

Reagovat
smazaný uživatel

To kurva není možný zase!!! Jediné přání mám, aby scotty parker otevřel svůj gólový účet u Spurs. Takhle má vypadat hráč po deseti minutách na mokrém hřišti, od hoven od hlavy k patě. Nikdo by si to nezasloužil víc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super Scotty

tradicne tragicky prvy polcas sme si uz vybrali tak hadam zacneme hrat a nieco tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Být od hoven?

Reagovat
Pigeon

Reagovat
mithro

nech niekto zacne hrat tie narazacky s kagawou uz

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa je dnes dobry

Reagovat
vodka

nejlepší od nás dneska. V obraně zase neskutečný Carrick, ale dneska dost kazí dopředu.

Reagovat
Pigeon

Je. O budoucnost se určitě bát nemusíme

Reagovat
vodka

ale hrajme trochu, zase si hrajem s ohněm jak minule...

Reagovat
Swarley

...a předminule, a předpředminule

Reagovat
vodka

myslím konkrétně proti THFC

Reagovat
Swarley

jo taaaak no tak to samozřejmě taky

Reagovat
vodka

DDG prostě chytá nohama

Reagovat
Tomekcz

ufffffff, jak ho muzou takhle nechat projit KUAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

De GEaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

Nááááádherně DDG

Reagovat
pajamu

DDG

Reagovat
mithro

dodgy keeper

Reagovat
Swarley

De Gea, výborně ho trefují ale kurva ta obrana je na přeshubu, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey

dembele je neskutocny ale

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči klinte!!!

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

V Davidovi už vidím velkou jistotu Jestli o něm ještě někdo pochybuje, tak je pouho pouhý troll!

Reagovat
supervizor

Tak já myslím, že to by dával Torres i Giroud a to je co řict.

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Parker

Reagovat
Pigeon

Parker dive

Reagovat
Swarley

co to teď pískl? tak mu dej aspoň kartu ne, když už simulačka

Reagovat
Tomekcz

oni jim tam vzdycky otevrou dalnici az do vapna a zacnou hrat az dostanou gol

Reagovat
supervizor

To je zmrd ten Foy.

Reagovat
j_mrazik

Parker je vocas, já to říkám pořád. To je v repre ještě 2x horší.

Reagovat
Swarley

He goes by the name of Wayne Rooney.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Tomekcz

Carrick Lennon trapak

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick by měl hrát LB místo Evry

Reagovat
j_mrazik

Ten Carrick je vynikající. Pořád na nohách, když skluz, tak má. Pořád ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim stiahni walkera lebo ma jebne

Reagovat
Swarley

co tam hážou po Evrovi koule, svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Už se koulujou

Reagovat
Tomekcz

dpc proc cekaj nez je oberou, neumi prihrat

Reagovat
mithro

tak sa ukaz ronei, ci ta shinji neposadi

Reagovat
mithro

ano a hned dive, len tak dalej

Reagovat
mithro

aj ked ta opakovacka vyzerala kadejako

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to má šťávu Ale nevim jestli to není hlavně tim koulováním Evry, to tomu dodalo určitě jiskru..

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

Foy

Reagovat
smazaný uživatel

Bennyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
vodka

asi byla...

Reagovat
mithro

live to vyzeralo na klasicky ronei dive ale ta opakovacka, asi hej

Reagovat
Tomekcz

jasna penalta kam jako rozhodci cumel

Reagovat
Swarley

Wazza správně nahecovaj, takže buď gól a nebo redka

Reagovat
smazaný uživatel

Zhulenej Ekotto a nahecovanej Rooney....chci vidět souboooj!

Reagovat
Swarley

minimálně tři mrtví

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pica Boas

necha tam hraca zreleho na uterak a vystrieda kvalitne hrajuceho naughtona.

a dempsey uz mal byt tiez davno dole, dneska je akurat tak na smiech

Reagovat
fajdax

panebože další slovenskej sedlák....

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Pat podá protest za koulování bílými koulemi. Rasisti žiďácký

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jestli by spíš nebylo na pováženou, kdyby na něj házely ty koule černý

Reagovat
vodka

hrajem hrozně ty vole, pošli tam už nějaké křídlo Alexi...

Reagovat
Swarley

okamžitě, tohle je totální otřes

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ju tam fouknout.

Reagovat
Swarley

dala se pískat a nám by to pořádně pomohlo, protože si neskutečně koledujeme

Reagovat
Tomekcz

Wazza

Reagovat
Swarley

Boas tam hraje PSko nebo co?

Reagovat
Ligter

14:6 na střely, to je sakra slabý

Reagovat
Tomekcz

co to je za stridani

Reagovat
vodka

dobré střídání, přesně jak sem chtěl.

Reagovat
Pigeon

RVP je v offsidu dneska nějak hodně

Reagovat
vodka

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vodka

a Evra

Reagovat
Swarley

Rio

Reagovat
Rssa

Až jednou budou mít Spurs útočníka, to bude mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Rio. Ale šíleně hoříme.

Reagovat
jenage

uz at je konec radsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je Evrův kryptonit. Fakt neznám hráče, který by s ním takhle pravidelně tolik vyjebával

Reagovat
vodka

on nikdo jiný ani neni. Lennon mu ale extrémně nesedí.

Reagovat
Tomekcz

vsechno resi uplne na o.no uz davno meli dat druhej gol

Reagovat
vodka

ten Lennon je taky skokan jako prase. sice to všechno až na ten první od Evry byly fauly, ale padá jak hruška aj když nemusí...

Reagovat
Counter

Určitě to dělá jen proto, že se bojí o své zdraví

Reagovat
mithro

evra to co bol za cross, ach jo

Reagovat
Ligter

Ty vole, takhle slaboučkou přihrávečku tam pošle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs si hodně zaslouží vyrovnat dneska... Snad se jim to ještě povede. Aaron na jedničku

Reagovat
vodka

teď z přímáku rozhodnem

Reagovat
vodka

tak leda hovno...

Reagovat
JIMMY-PO

aspon vyrovnat do čerta ved sme lepší

Reagovat
JIMMY-PO

aspon vyrovnat do čerta ved sme lepší

Reagovat
vodka

tottenham strašně dobre napadá, my nejsmeschopní podržet v klidu balon, přitom teď je to nejvíc potřeba.

Reagovat
jenage

Rio dobre umistoval

Reagovat
Swarley

uf ty vole, to jsou nervy

Reagovat
mithro

ako isiel dole tom a shinji tak sme prestali poriadne pressovat a tak to vyzera

Reagovat
vodka

to neni jenom kagawou, hlavně děláme stupidní chyby v rozehrávce a ten střed je teď zatažený strašně hluboko.

Reagovat
Tomekcz

hrajte neco

Reagovat
pajamu

Ty voe, uff.

Reagovat
JIMMY-PO

nový útočník už mal hrať svoj 3-4 zápas možno by sme aj boli schopný dať gól

Reagovat
Tomekcz

Valencia

Reagovat
Ligter

Ach jo, ten Valencia.

Reagovat
Bayern +

Keby mali dnes na hrote toho Damia...

Reagovat
Tomekcz

valencia tam je 15 minut ale ani se nehne

Reagovat
Swarley

zasraný Fox, reklam jak nasraných, hlavněže mi už 60krát nabídli, jestli nechci být mariňák

Reagovat
JIMMY-PO

a?

Reagovat
Swarley

nechci

Reagovat
JIMMY-PO

to si nemal písať..strýko Sam si ťa nájde

Reagovat
vodka

Rooney jaký pas Lloris za předvídavost

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck je hodně dobrý hráč. Sice jeho vývoj není tak velký, ale jednou by mohl být top.

Reagovat
Tomekcz

dopice

Reagovat
jenage

ja se poseru

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

zasloužený gól, za takovou zkurvenou pasivitu a nepřesnost, dobře nám tak...

Reagovat
JIMMY-PO

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

piče, United, ani Spurs neviete poraziť?

Reagovat
Swarley

dneska by to nestačilo ani na domluvenej Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

Reagovat
Counter

"dempsey uz mal byt tiez davno dole, dneska je akurat tak na smiech"

+ několik dalších podobných výkřiků.

Kdyby tě Boas poslouchal, nedal by Clint vyrovnávací branku :-)

Reagovat
Rssa

Třeba by ještě vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

ale hral fakt mizerne... tolko co on dnes zosral byt tam niekto iny ten gol by mozno padol skor

nakoniec aspon takto no

Reagovat
smazaný uživatel

FERGIEEEEEEEEEEE TIMEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

my sme kokoti do pici..Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávané, to štěstí nám nemohlo vydržet do nekonečna. Druhá půlka příšerná, se střídáním Kagawy Wazzou jsme ztratili jakoukoliv kontrolu nad zápasem.

Reagovat
Ligter

No jo, to je jako s tím džbánkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chutná blbečci?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

dempsey, cely zapas hovno a potom gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píči. Na takovej pocit nejsem zvyklej.

Reagovat
JIMMY-PO

Tottenham Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

Slabučký de Gea. toto mal vyraziť až ku čiare.

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED TIME!!!

Reagovat
Tomekcz

a zase protoze SAF neumi udelat 3. stridani aby to zdrzel

Reagovat
I am Mancunian

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasloužily sme si ho...

Reagovat
Rssa

Spurs si zasloužili body 3, tak velké hovno od MU si nezasloužilo ani jeden bod

Reagovat
niflheim

My si zasloužili tři body doma s nima.

Reagovat
Rssa

To jsem neviděl, hodnotím dnešek, kdy jste byli neskutečně pasivní.

Reagovat
niflheim

Já vlastně zapomněl, že vy zase v této sezóně fandíte "menšímu zlu".

Reagovat
Rssa

Jak jako menšímu zlu? Já krom Realu budu proti MU fandit vždy

Reagovat
niflheim

Ona je to ta stará písničkay, že radši budete přát takové špíně ve fotbalu jako je City než nám ... ale co už, na toto nemám dneska čas

Reagovat
Rssa

Fandit proti není nic špatného. Nevím, kde jsi to sebral.

Reagovat
Pigeon

až se bude hrát na zásluky tak možná

Reagovat
Free_player

COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

To je škody. Ale koledovali sme si o to.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je minimálně zasloužená, skvělej výkon, odbojovanej, za tim gólem se šlo jak svině, paráda. S United letos bez porážky

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ale Clint vyřešil za celý zápas víc než tu jednu situaci tak, jak měl, tak bereme tři body. Škoda, ale závěr nádherný. Azza je Bůh!

Reagovat
10

yeaaaah (měl jsem vsazenou remízu)....fotbal hroznej, tolik lajdáctví a nezájmu o hru jsem dlouho neviděl (spolu s dnešní Chelsea)

Reagovat
Arbiter

však v zápase CFC tam nezájem o hru vůbec nebyl...

Reagovat
10

o to víc tam bylo toho lajdáctví ale máš pravdu, že to platí spíš na Tottenham

Reagovat
iamek

Paradni bodik pro rudou masinu a hlavne paradni tyden.

Reagovat
niflheim

No tak to je v piči.

Reagovat
mithro

tak a nepisknuta penalta je klucova

Reagovat
wild

TOttenham nas tuto sezonu ojebal o body ako nikto iny..a superom v boji o titul rozdava..kurva

Reagovat
smazaný uživatel

máte len jedného súpera v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bude jako minule. My jedno kolo remizuje, City hned následující prohrajou.

Reagovat
JIMMY-PO

One Aaron Lennon, There's only one Aaron Lennon.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda byt vpredu utocnik boli by to 3 body. united boli dneska strasni na svoje pomery.

Clint nakoniec aspon ciastocne odcinil ten mizerny vykon golom.

Hraci zapasu od nas Lennon a Dembele

Reagovat
niflheim

3 nepísknuté penalty proti Spurs v této sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

"Zní mi to jako kyselé hrozny"

Reagovat
mithro

to bude ak to budeme opakovat dalsich 5 rokov

Reagovat
niflheim

Mi je to tak jedno, ani nasraný nejsem pořádně...jenom bude sranda, až zase někdy přiletí skupinka liverpoolských nadávat na něco sporného. A ty rozhodnutí proti nám budou opět zapomenuty

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel z prdele. Jen mi tam pasovala ta hláška z FMka

Reagovat
niflheim

Nevím, nehraju

Reagovat
vodka

tak, zase nám nepískli penaltu, s naší úspěšností sice kdoví, jestli by ji někdo dal, ale možem tvrdit, že bysme body neztratili. Jinak hra otřesná, Tottenham vyrovnal zaslouženě, měl asi i vyhrát podle předvedené hry. Rio ukázal, že eště nepatří do starého železa, dneska výborný. Carrick taky do obrany bezchybný, jenom dopředu trochu kazil. tím pochvaly končí, Evra příšerný proti Lennonovi, jako obvykle, to byla katastrofa...

Reagovat
Kenneth

Rudý šmejdi si zasloužili rupnout.

Reagovat
I am Mancunian

ale DDG ukazal, ze v tejto lige uz prerastol vsetkych golmanov

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Reagovat
Rssa

Nechci být nějak rejpavý, ale kde se ztratilo kiwwiho "MUfani nikdy nebrečí"? Jste taky jen lidi!

Reagovat
r.mrazik

kdo tu breci smoulo?

Reagovat
Kenneth

mithro,nifl?

Reagovat
mithro

kde brecim

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

ved nikto ani nebreci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady brečí? Většina z nás uznala, že ta remíza byla zasloužená a že jsme si koledovali.

Reagovat
Rssa

Koukni nahoru. Vzhledem k posuzování našich připomínek jako "brečení" je i to výše možno považovat za brečení.

Nejde mi o to, že bych se vám chtěl vysmát. Jen příště by to chtělo více pokory s tím, že vy to neděláte. Dělá to každý a je to pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já nevím, ale ty dva s nadhledem brané komenty o penaltě mi pořád nepřipadají dost na vyrovnání vašeho brečícího průměru.

Reagovat
niflheim

Mi to ani z daleka nepřipadá, že by to někdo nezvládl a nějak brečel...spíše to připadá tak, že ti to chybí a dodatečně se to snažíš rozpumpovat, protože nemáš co dělat

Reagovat
Rssa

Mně právě to samé připadá u LFC, když něco zmíníme a hned je to brečení. Tak snad příště si někdo vzpomene, než začne toto psát

Reagovat
Tolstobik

Spurs United pici nic moc, dnes to podle predvedene hry ani na ten bodik nebylo

Reagovat
Tolstobik

hh ne reakce

Reagovat
Pigeon

Moc se mi nezdá, že by tu někdo extra brečel

Reagovat
wild

Jamie sa hada s Garym Gary naklada na De Geu ze gol je jeho chyba a Jamie sa ho zastava ze o com to Neville toci

Reagovat
Dawon

Tak co si budem povidat, zase tam nezafungovala komunikace, vida s DDG si zavazeli a pak z toho vyplynulo to slabe vyboxovani primo na hrace spurs

Reagovat
smazaný uživatel

mithro

20.01.2013 18:53

tak a nepisknuta penalta je klucova

- prostě to tvoje klasický fňukání

Reagovat
niflheim

Vy jste prostě srandovní sebranka, ani pousmát se člověk nemůže

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

eh

Reagovat
niflheim

Bože...

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

friendly fire, friendly fire !!!

Reagovat
niflheim

Došlo mi to ... jsem ještě rozespalý, jsem u toho dneska dřímal

Reagovat
Rssa

Jsi chlap, stůj si za svým názorem. Je to sebranka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víme, koho tím myslel

Reagovat
Rssa

Tvoje nohsledy a soukmenovce

Reagovat
vladis271

samovražda

Reagovat
herbage

Reagovat
Pigeon

stát se to jinému klubu už by tu všichnivyřvávali o FA a že je SAF hlavní kmotr

Reagovat
smazaný uživatel

to je

Reagovat
fantomas

DDG.

Reagovat
Rssa

3000. pro LFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
papos182

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kissak

3010. pro vyhození Pardewa od Magpies

Reagovat
tomasinho

To by už nebyl zlatý, ale rovnou diamantový padák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

to co udělal v posledních zápas to nemá chybu. Špatná základní sestava, nesmyslné střídání a zatím neschopnost přivést posily (ikdyž je mi jasné, že na tuto poslední věc je malým pánem)

Reagovat
smazaný uživatel

špatná základní sestava? po poločase to mohlo být 3-0 a nikdo by nemohl říct ani popel

Reagovat
kissak

špatně jsem se vyjádřil spíš špatnej post. Cpát línýho Ameobiho na křídlo, kterej se více hodí jako drtič do vápna, kde alespon se štěstím vybojuje balon a případně zakončí nebo předá dál??? Nahradit Marvóa Perchem? Další a další strategické chyby. Teď když se týmu vůbec nedaří i on dokazuje své nesporné kvality :-)

Reagovat
tomasinho

Neprohra Saints by byla ok dneska.

Reagovat
kiwwi

Ashley Cole will on Monday sign a new contract with Chelsea that will see the England international become the highest-paid defender in world football, the Daily Mail has reported.

Reagovat
smazaný uživatel

The Daily Mail has reported...

Reagovat
Arbiter

jo, a vychází beztak ze zprávy Sunu, která mluví o 200k/týdně

Reagovat
kvasha16

sak je najlepsi lavy bek ... ale teraz vazne, toto je vela aj na Keynnona to je taky kec ako ked naposledy predlzoval

Reagovat
Arbiter

šak to já vím

Reagovat
kvasha16

no viem ze ty asi vies, ale aby aj ostatni boli v obraze

Reagovat
madridcan

vymen zostavy Fantik

Reagovat
smazaný uživatel

pro nového člena EF a fanouška Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

OT: Případ "Dejdar" je nechutnou ukázkou pokrytectví ze strany lidí, kteří podobný přístup, jaký použili v případě Martina, za totáče odsuzovali

Reagovat
vodka

Reagovat
kissak

Mapou Yanga M'Biwa míří na zdravotní prohlídku do Newcastlu. Třiadvacetiletý stoper by poté měl ještě během dneška přestoupit do anglického klubu z Montpellieru, který za něj vyinkasuje osm milionů eur.

Tak doufám, že nám ho zase někdo vyfoukne v minutě dvanácté jako Rémyho. Arsenal se o něj dlouhodobě zajímal

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Sam Allardyce: „Nejde jenom o statistiky. Když se na zápas podíváte, tak musíte uznat, že jsme jasně dominovali a ve všem byli lepší. A nezáleží na tom, zda jste fanoušek West Hamu, manažer nebo nezávislý pozorovatel. Nakonec je ale podstatná jen jedna statistika a to, že konečné skóre je 1:1. Jsem frustrovaný, že jsme nedosáhli na hladké vítězství. Jsme zklamaní, že se nám nepodařilo vyhrát. Musíme si však vzít z tohohle zápasu pozitiva, klidně to mohlo být 4:1 a nikdo by nemohl nic namítat. Měli jsme asi 10 střel, snad 46 centrů do vápna. Říkal jsem v pátek hráčům, aby si dávali pozor na Remyho, že jej čeká první zápas a bude se chtít předvést. Tomkins s Reidem dělali přesně to, co jsem po nich nechtěl.

To vystihol dokonale.

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, jak k tomu číslu 46 došel

Reagovat
Bayern +

Nijako, to je metaforicke vyjadrenie tej hromady centrov.

Reagovat
Arbiter

to je zvláštni, řekne docela reálné číslo střel, ale nesmyslné číslo centrů. Jenže proč zvolil zrovna číslo 46? Chápal bych, kdyby řekl 42 nebo moře, milión, tisíc. Ale 46?

Reagovat
Bayern +

Trebars mu zavolaj, neviem...

Reagovat
kiwwi

Chápal bych, kdyby řekl 42. Ale 46?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

no co, jsi kulturní barbar

Reagovat
kiwwi

hmm - toto bude zasa nejaky z tvojich supervtipkov, radsej to necham tak

Reagovat
smazaný uživatel

42 je smysl života.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

říkám, barbar

Reagovat
smazaný uživatel

42 Stopařův průvodce po Galaxii a 46 SGU

Reagovat
smazaný uživatel

Universum byl jediný opravdu dobrý seriál z celé téhle řady.

Reagovat
smazaný uživatel

k dokonalosti je cesta dlouhá v tomto případě to trvalo 15 sérií, ale nejdůležitější je, že se to vůbec povedlo...ale stále i na SGA a SGC se raději podívám než na Ulici, Ordinaci a takovéhle kokotiny

Reagovat
Side

Stopařův průvodce po galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

omg uz aj knihy tu zacnite spoilovat

Reagovat
Arbiter

tys to nečetl?

Reagovat
smazaný uživatel

no len sprievodcu

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno..chystam sa na dalsie ale musia sa najprv ukludnit burlive skolske vody

Reagovat
Bayern +

a SAF

Reagovat
kissak

to je asi to samé jako Magpies proti Royals

Reagovat
tomasinho

No jo, to jsem ho ještě trošku zkrátil, protože nebylo moc času. Měl tam víc perel.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je nějaký článek, kde se řeší tenis? Fedexovy stats v první setu fantastický!

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHA

Reagovat
cristiano.K.

asi zkusím hrát dvojku, myslím, že i s hráči muselo zamávat odvolání trenéra....

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool and Inter Milan talking over a deal for Philippe Coutinho.

Reagovat
tomasinho

Snad se nedohodnou, nechci ho. Na co nám bude mladý Brazilec, který se nechytil v Interu, když na jeho post máme Susa a pravděpodobně v létě přijde další posila na AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nechci. Zbytečnost.

Reagovat
tomasinho

Jojo, do konce sezony s vystačíme a pokud bude chtít fakt BR přivést nějaké AM, tak by se měl zaměřit na toho Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani toho bych si zrovna nepředstavoval, vždycky když jsem ho viděl, tak se mi moc nezamlouval.

Reagovat
tomasinho

Tak já bych taky raději třeba Isca, ten ale těžko půjde k nám. Z Ajaxu je to reálnější, do lepší ligy, za kapitánem z repre. A vím, že ba euru třeba zklamal, ale koukal jsem včera po očku na zápas s Feyenoordem a líbil se mi. Záleží, kolik by za něj chtěli.

Reagovat
niflheim

Rovnou zapomeňte

Reagovat
tomasinho

Vám by byl naprd, máte Kagawu. A Danny ho jako správný kápo repre přemluví.

Reagovat
tomasinho

Podle všeho ho navíc fakt sledujeme, četl jsem, ža naši skauti jezdí skoro na každý zápas Ajaxu.

Reagovat
niflheim

Vždyť vám stačí Spearing

Reagovat
tomasinho

Toho nepustí do sestavy Lucas s Allenem no.

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

ve španělsku jsem ho viděl a byl dobrej,ale je to naprostá zbytečnost. Hlavně si nemyslím,že by měl na PL, je strašně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa dosť čudujem / respektíve nečudujem(?) aký trápna aura sa vyvtvorila pri Sneijderovia a pri Coutinhovi, že sú to dobrí hráči a mali by sme ich kúpiť :)))

Reagovat
smazaný uživatel

*aká

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak už je jasný, kdo je ten bankéř Arsenalu, o kterym se Wenger tuhle zmiňoval.

http://i.imgur.com/AFDZD1Wh.jpg

Reagovat
vodka

inappropriate clothing outside dressing room.

chudák Song, ten musel ty pokuty dostávat pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ho v dotování klubové pokladny zastoupil Frimpong, takže nám po něm nezůstala díra v rozpočtu

Reagovat
niflheim

Já mám celkem tendenci chodit pozdě

Reagovat
Infi

taky bych se nedoplatil

Reagovat
smazaný uživatel

keď si predstavím, ako všetci chodia za Perom s peniazmi, tak sa musím zasmiať.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým posledným bodom si snáď robia srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ty částky jsou docela malý, čekal bych víc

Reagovat
Trand

"Wrong kit on match days." Letos mi přijde, že už aspoň deset hráčů nastoupilo v našem dresu, ale vypadalo to, že hráli spíš se soupeřem, dobrej tah.

Reagovat
Trand

A Per pokladník. Respect.

Reagovat
herbage

asi nejvíc vypadal jako úředník nebo se ho všichni ostatní bojí

Reagovat
smazaný uživatel

@borinifabio29

..pizza is a lot like sex. When it's good it's really good, when it's bad it still pretty good..

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlapík je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Everton team to face Southampton: Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Distin, Naismith, Pienaar, Neville, Osman, Fellaini, Jelavic

subs: Mucha, Heitinga, Oviedo, Mirallas, Hitzlsperger, Anichebe, Duffy

Reagovat
smazaný uživatel

Neville DM, Seamus RB?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Kev

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton team v Everton: Boruc, Clyne, Yoshida, Hooiveld, Shaw, Puncheon, Schneiderlin, Cork, Guly, Ramirez, Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

OT: proč Bloodzeed už nevysílá na Sopcastu? Neví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni najednou začínáj vysílát přes ten AceStream a StreamTorrent

kdyby mi to aspoň fungovalo, tak mi to je jedno, ale Sopcast byl dobrej a je škoda, že už přes něj nevysílaj.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak komu jde ten StreamTorrent.....může mi někdo poradit, kde je chyba ?

když vyberu ten odkaz na Wiziwigu a dam play now, tak mi naskocej ty channely do toho programu, ale když je spustim, tak se stane to co je na 2. obrazku - tudíž, že se to jako by otevře a je vidět, že stranka nelze zobrazit.

http://img.fileup.cz/?di=5135879883115

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho: "Liverpool sa o mňa zaujíma? Som rád, že sa moje meno spája s takýmto veľkým klubom. Ale ja chcem rozvinúť svoj talent tu v Interi."

Snad to fakt řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

čo presne máš proti nemu? Veď je to dobrý hráč, robíš, ako keby ste sa zaujímali o Denílsona.

Reagovat
SunFells

Spíš má radost, že se ještě našel fotbalista, který Liverpool nazval velkým klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě úplně zbytečnej nákup. Není to top hráč a zároveň není srovnatelnej ani s Eriksenem třeba, a na tu pozici je tam Stevenko a hlavně Suso, toho by to úplně zabilo. Nedivil bych se příchodu Sneijdera třeba, to ne. Ale aby se vyhlašoval příchod top hráče na AM a pak přišel Coutinho? Pochybuju, že by v zimě přišel on a v létě ještě někdo další na tu pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebol drahý a vyšiel vám do tých 10 miliónov, tak by to bola dobrá posila a príchod top hráča na AM by to stále nevylučovalo. Ja by som ho napríklad bral.

Reagovat
Honza Matoušek

Vždyť je to uplnej nesmysl. Na základ nemá a roli mladýho talentovanýho AM na záskok plní Suso, kterej má podle mě rozhodně větší potenciál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Ne, fakt by jim nebyl k ničemu. Žádnej extra talent to není, každopádně v Interu nemá budoucnost a přestup jinam by mu pomohl, ale nevím, jestli do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napsali soukmenovci, prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

akí súkmeňovci, Tranda mi nechaj tak. Ok, teda, ja by som ho aj tak bral, za pomerne málo peňazí, veľa muziky, ale ak by bol tak zbytočný, tak to beriem.

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

3100. pre Bastiana Schweinsteigera

Reagovat
SunFells

No ty vole, tohle už je nemožné, co všechno tam Saints nepadne

Reagovat
Zaschrona

Nejhorsi vykon sezony dneska zatim.. Zaloha uplne strasna..

Reagovat
fantomas

Ty voléé, nevěděli jak..

Reagovat
EL Gringo

skoda, skoda,, dufam , ze soton to vyhraju

Reagovat
SunFells

Kurvááá

Reagovat
SunFells

Tohle už mohlo být i ukončené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Soton teda slušně šlape

Reagovat
SunFells

Tohoto se může litovat. Každopádně Pochettino se připravil.

Reagovat
Rssa

Fič pryč, Moutinho

Reagovat
Rssa

* Coutinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Rickie supni tam jeden

dnes to musia byt 3 body

Reagovat
JIMMY-PO

kto pozerá od začiatku, boli nejaké protesty alebo tak?

Reagovat
SunFells

Vlaječky, trička, plakáty. Na podporu Adkinse, nějakých protestů na Corteseho jsem si nevšim.

Reagovat
Side

Jelavic

Reagovat
SunFells

Jelavič

Reagovat
kiwwi

Jelavic

Reagovat
Tomekcz

Jelavic to je dem.nt

Reagovat
Zaschrona

Vellios by to dal..

Reagovat
Side

To by dal snad aji Torres

Reagovat
SunFells

Neblázni.

Reagovat
Side

ok no, to sem možná přehnal

Reagovat
Zaschrona

Panejo, to byla hruza..

Reagovat
smazaný uživatel

According to the Sky Sports Wilfried Zaha will join Man Utd and everything will be done tonight

Reagovat
kiwwi

zaujimalo by ma, odkial si nabral toto

Reagovat
smazaný uživatel

ok, odteraz uz tu nedam ziadnu info

Reagovat
smazaný uživatel

boha, Fellaini, poďme, 3 góly a udržať čisté konto.

Reagovat
Side

Ramirez

Reagovat
SunFells

Clyne se dneska vyspal

Reagovat
Trand

To i já.

Reagovat
kiwwi

super stavky mi vysli...over 4.5 a obaja daju gol

Reagovat
Erdovec

už jen 4 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

No, od dvojky Baines - Fellaini som čakal viac než 9 bodov. Nevadí, snáď sa hecnú Theo s Gibbsiem a dám tých 80 bodíkov.

Reagovat
Bayern +

Ja mam zatial 70 a pevne verim, ze Tomka s Joeym udrzia cisty stit a Mark tam fukne s penalty v 85. na 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme gól, minimálne jeden, na to stavím aj barák.

Reagovat
tomasinho

Taky mám Tomku a Marka.

Reagovat
Bayern +

Obaja urcite v zaklade. Ale najlepsie je, ze Paulista je najdrahsi utocnik WHU. Zajtra by teoreticky mohol dostat prednost pred Carltonom, kedze Chamakh nemoze a Andy je out.

Reagovat
fantomas

Hm, mě spasí možná tak hattrick Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mu fandíme spolu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele