Premier League - preview 22. kola

18.01.2014, 09:01, aktualizováno 20.01.2014, 08:24
Previews
Po týdnech bezvládí má konečně West Bromwich Albion nového manažera. Je jím Pepe Mel, španělský trenér, který naposledy vedl Real Betis. Mela při debutu nečeká vůbec snadný soupeř, protože na Hawthorns se představí skvěle hrající Everton.
West Bromwich Albion - Everton FC  (pondělí 21:00)
Po týdnech bezvládí má konečně West Bromwich Albion nového manažera. Je jím Pepe Mel, španělský trenér, který naposledy vedl Real Betis. Jeho hlavním cílem bude napodobit předchozí šéfy - ať už Mowbraye, Di Mattea, Hodgsona nebo Clarka - ani jeden z nich totiž při debutu neprohrál. Mel bude mít pozici ztíženou tím, že na Hawthorns přijede skvěle hrající Everton.

Toffees se honosí titulem nejméně prohrávající tým dosavadní sezony. Z jednadvaceti utkání podlehl soupeři jen dvakrát, navíc má spolu s Arsenalem nejlepší obranu - tedy alespoň co se počtu obdržených branek týče. Z posledních devíti ligových zápasů navíc šestkrát vyhrál, naposledy před týdnem proti Norwichi, a pokud získá tři body i dnes, poskočí na čtvrtou pozici zajišťující účast v Lize mistrů příští rok.

Baggies naproti tomu tápají ve velkém stylu. Z jedenácti zápasů Premier League s nejnovějším datem dokázali jen jednou vyhrát a není divu, že i přes povedený vstup do soutěže nyní sídlí jen tři body nad sestupovým pásmem. Vypadli navíc i z FA Cupu, kde doma prohráli s Crystal Palace. To Everton na své půdě sestřelil 4:0 Queen’s Park Rangers.

V posledních letech jsou Blues úspěšnější i ve vzájemných zápasech. Vyhráli jich šest, zatímco West Brom slavil třikrát. Na Hawthorns jsou ale naopak úspěšnější domácí, kteří z šesti klání ovládli celé dvě třetiny. Posledně, v září 2012, WBA porazil ještě Moyesův výběr 2:0.

Současný šéf Roberto Martinéz bude moci využít služeb nové posily Aidena McGeadyho, i když se nedá příliš očekávat, že by hned při první možnosti vyšoupl ze sestavy někoho z dvojice Mirallas, Pienaar. Mimo hru jsou naopak Ross Barkley a Antolin Alcaraz. Absence druhého jmenovaného však Martinéze příliš trápit nemusí, fit už je totiž Sylvain Distin.

Nový boss West Bromu si musí lámat hlavu se složením útoku. Shane Long mu uprchl do Hullu, Victor Anichebe je stále jednou nohou na marodce a stejně tak je na tom i Stephane Sessegnon. Přesto má však k dispozici Anelku, Berahina a Vydru, mezi nimiž musí učinit finální rozhodnutí.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Morrison, Yacob, Mulumbu - Amalfitano, Anelka, Berahino
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, McCarthy, Barry - Mirallas, Lukaku, Pienaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Tottenham má šanci dostat se na stejnou bodovou úroveň jako čtvrtý Liverpool. Stačí k tomu jediné, vyhrát na hřišti Swansea. Velšané se naopak potácí v krizi, jen tři body je dělí od sestupových vod a pomalu ale jistě jim natéká do bot. Před sezonou přitom rozhodně mířili výše - přibližně na opačný pól tabulky.

Celek, který obhajuje vítězství v ligovém poháru, skvěle fungující tým s vynikajícím systémem Michaela Laudrupa, nyní navíc posílen o kanonýra Bonyho Wilfrieda. Tým, jenž loni obsadil s přehledem pozici v horní polovině tabulky, v koutku duše pomýšlel opět na pohárovou Evropu. Jenže forma si ne a ne sednout...

Swansea už v lize nevyhrála sedmkrát (!) v řadě, čtyřikrát prohrála a z toho hned dvakrát doma. Jenže nutno zase připomenout, s kým tyto porážky přišly. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Everton... takový los by srazil k zemi patrně každý tým nejen v Premier League. Pozitivem je alespoň postup právě přes United v FA Cupu.

Tottenham naproti tomu v lize pod Timem Sherwoodem válí. Získal třináct bodů z patnácti možných, přičemž vyhrál i na Old Trafford nebo v Southamptonu. Naposledy doma udolali Crystal Palace a pomalu míří tabulkou vzhůru. Mrzí jen vypadnutí z FA Cupu, když nestačili na severolondýnského rivala Arsenal.

Spurs jsou navíc proti Swansea poměrně suverénní. V pěti ligových střetnutích v posledních letech jen jednou ztratili při venkovní remíze. Čtyři duely proti Velšanům zvládli na výbornou. Dnes navíc nemusí řešit žádné čerstvé šrámy na duších či nohou hráčů.

Swansea už by se mohl z marodky vrátit Michel Vorm, kromě něj také Roland Lamah a Dwight Tiendalli. Podobně jsou na tom Pablo Hernandez a Nathan Dyer - mezi zraněnými zůstává jen Jonathan De Guzmán.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Routledge, Amat, Britton, Pozuelo - Shelvey - Bony
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Chiriches, Rose - Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen - Adebayor, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Když se střetne Chelsea a Manchester United, vždy se všechny zraky fanoušků anglického fotbalu upřou právě na Stamford Bridge či Old Trafford. Ne snad, že by tomu bylo dnes jinak, přesto jeden významný rozdíl mezi celky ční. S železnou pravidelností totiž oba bojují o titul - dnes však United zuby nehty drží odstup alespoň od první čtyřky.

Není Skot jako Skot. United pod Fergusonem jsou zkrátka jiní United než ti dnešní pod Moyesem. Někdejší manažer Evertonu si zatím v novém působišti nevede dobře, na čelo ztrácí už čtrnáct bodů a dnes nebude mít lehkou cestu ke snížení manka. Chelsea je letos doma neporazitelná, ostatně jako vždy pod Mourinhem, má navíc vynikající formu.

Zatímco Moyesova parta se teprve před týdnem výhrou se Swansea vyhrabala s prachbídné série tří porážek v řadě, Chelsea válí. Od vypadnutí ve čtvrtfinále Capital One Cupu hraje nesmírně zodpovědný, taktický a účinný fotbal, jemuž mnohdy (především díky genialitě Edena Hazarda) nechybí ani pohledná stránka.

Hlavní je v Mourinhově podání ale vždy výsledek a těch se mu nyní dostává vrchovatě ve sladké podobě. Jediný, kdo v posledních šesti zápasech rozvlnil síť za brankářem Chelsea, byl slovenský obránce Martin Škrtel, jinak Blues udrželi pětkrát čisté konto a to hráli například na půdách Arsenalu, Southamptonu nebo Hullu City.

Z historického hlediska vládne pochopitelně Manchester United a to i co se týče zápasů na Stamford Bridge. Vyhrál jich tu třicet, zatímco domácí se radovali dvaadvacetkrát. Blízká minulost však hovoří opačně - z posledních deseti klání (Premier League, Liga mistrů, FA Cup i ligový pohár) zvítězila Chelsea šestkrát oproti pouhým dvěma triumfům Rudých ďáblů.

Zajímavé je také trend v počtu vstřelených branek. Zatímco od září 2011 do března 2013 padly v pěti zápasech vždy minimálně čtyři branky, poslední tři klání nabídla maximálně jednu trefu. Chelsea už třikrát v řadě udržela proti United čisté konto a ze zmíněných duelů si pak neodnesla vítězství jen posledně na Old Trafford.

José Mourinho už může počítat s Frankem Lampardem, který po zranění začal s tréninkem. V základní sestavě se však s jistotou neukáže - stejně jako nová zimní posila Nemanja Matić. Oba dva tak začnou přinejlepším na lavičce. Ani na tu se však neposadí Branislav Ivanović.

Na tribuně jej doplní také Robin van Persie, který je zraněný, a obránce Fabio. Ten si odpyká třetí část z trestu za červenou kartu. Další absencí je pro Moyese i Wayne Rooney, jenž si v posledních dnech užíval "kondiční dovolené" v Egyptě.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Luiz (Mikel) - Willian, Oscar, Hazard - Torres
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Evans, Vidić, Evra - Valencia, Carrick, Fletcher, Januzaj - Kagawa - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Southampton FC  (sobota 13:45)
Katharina Liebherr se na nějakou chvíli stává předsedkyní Southamptonu, což vrhá na momentálně devátý celek ligy nejistou budoucnost. Manažer Pochettino sice odvrátil spekulace o svém odchodu před koncem sezóny, atmosféra v klubu však zřejmě nebude zrovna klidná.

"Je jasné, že jsem měl s Cortesem velmi dobrý vztah. A souhlasí s tím, abych tu zůstal. Nevím, proč se rozhodl odejít a samozřejmě mě to dost překvapilo, stejně jako ostatní členy týmu," hodnotil Pochettino nečekanou rezignaci již bývalého předsedy, jenž se naopak neshodoval na fungování klubu s majitelkou.

Pro fanoušky je tak o to více důležité současné postavení v tabulce, v které má solidní náskok na desátý Hull City. A to i díky nedávnému úspěchu proti Baggies, kdy se po dvou měsících mohli Svatí radovat z domácího vítězství. Teď se navíc druhá nejlepší obrana na hřištích soupeřů vydává na stadion, kde většina diváků slavila gól pouze desetkrát, hůře jsou na tom jen příznivci Aston Villy a Crystal Palace.

Black Cats ovšem začíná krví proudit optimismus. Jak na Nový rok, tak po celý rok? Gus Poyet má o tom jiné mínění. Prohra s Villans byla tou poslední, oba ligové poháry a následně důležitý test ve Fulhamu zvládli jeho svěřenci na jedničku, právě ligový zápas opanovali vysokým vítězstvím v hlavní roli s Adamem Johnsonem, který ke gólové asistenci přidal hattrick. Ten se přitom doposud trefil pouze jedinkrát.

Zlepšené výsledky však neudržely v křesle sportovního ředitele Roberta De Fantiho a klub se také rozloučil s Ji Dong-Wonem, který po loňském úspěšném hostování v Augsburgu definitivně přestoupil. V létě ho navíc čeká přesun na Westfalenstadion. Nezúčastní se tak pokusu o povedené zopakování listopadové pohárové výhry právě nad Southamptonem.

Tomu bude scházet distancovaný Osvaldo a zraněný Victor Wanyama, nejlepší vyhlídky pak nemá ani Chambers. Domácí netrápí žádný přírůstek na marodce a doufají v opuštění sestupových pozic.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Bardsley, Brown, O'Shea, Alonso - Cattermole, Colback - Johnson, Ki, Borini - Fletcher
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, José Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Shneiderlin - Lallan, Davis, Rodriguez - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Cardiff City  (sobota 16:00)
Ne právě snový vstup do nového angažmá má za sebou sympatický norský manažer Ole Gunnar Solskjaer. Přitom měl k dispozici skvělý los: Na první zápas s Cardiffem přijel do Walesu tápající West Ham. Jenže domácí nedokázali převahu využít v branky a zkušenější soupeř na jeho půdě vyhrál 2:0. A teď čeká nováčka vůbec nejtěžší zápas v sezóně.

Etihad Stadium je letos pro nájezdníky zapovězené místo. Arsenal odjížděl potupně s šesti góly v síti, Tottenham dokonce s kanárem, Manchester United dostal "čtyřku", a tak dále a tak dále. Z deseti zápasů ve svém svatostánku získali Citizens plný počet třiceti bodů s fenomenálním skóre 38 ku 6. A Cardiff by měl být jen další sladkou malinou pro Pellegriniho borce.

Ti v Premier League neprohráli už desetkrát v řadě, přičemž jedinou ztrátu zaznamenali v zápase v Southamptonu. Ve všech soutěžích už šňůru neporazitelnosti natáhli na patnáct duelů, na jejich kopytech skončil i Bayern Mnichov - a dokonce v Allianz Aréně. Jeden nečekaný zádrhel přesto v posledních týdnech v kolonkách City má. Před dvěma týdny v rámci třetího kola jen remizoval v Blackburnu a musel ve středu nastoupit k neoblíbené odvetě.

Ne snad, že by s ní měli potíž, druholigového soupeře snadno doma rozstřílel 5:0, přesto je to pro možná hlavního kandidáta na ligový titul drobná nepříjemnost, alespoň co se koncentrace týče. Z očekávané základní sestavy na Cardiff nicméně nastoupili jen Fernandinho, Navas a Negredo, takže z tohoto pohledu by to pro klub z Manchesteru zádrhel být neměl.

Cardiff se navíc topí v krizi. Alespoň tedy výsledkové, sic v posledních zápasech měl velkou smůlu Z pěti nejbližších zápasů získal jen jeden bod za domácí remízu s tehdy posledním Sunderlandem. Nicméně na půdě Arsenalu odehrál na Nový rok dobrou partii a až góly v posledních minutách sebrali Velšanům kýžený bod. O smolném duelu s Hammers už zmínka padla.

Přesto má Cardiff na sobotního soupeře skvělé vzpomínky. Ve druhém kole letošní sezony totiž Nabuzení Citizens přijeli do Ninian Parku s vidinou snadných tří bodů, jenže neodvezli si ani jediný. Skvělý comeback ve druhém poločase dotáhli Velšané až do konce a favorita zaskočili vítězstvím 3:2, o nějž se postaral dvěma góly útočník Fraizer Campbell.

Nejlepší střelec Cardiffu by měl držet vlajku hostí i ve druhém vzájemném zápase. K němu by mohli nastoupit i obě norské posily. Magnus Eikrem i Mats Moller Daehli jsou plně k dispozici, jejich start od první minuty ovšem není pravděpodobný. Na marodce však uvízli Andrew Taylor a Jordon Mutch.

Ani Man City nemá zdaleka plný kádr. Kromě dlouhodobějších marodů Jovetiće s Rodwellem přibyl na seznam zraněných Samir Nasri, který po zákeřném zákroku Yanga-Mbiwy stráví s bolavým kolenem mimo hru asi dva měsíce. Proti Blackburnu se naopak vrátil Sergio Agüero, který ve dvacetiminutovém vystoupení vsítil gól a zamotal tak pozitivně Pellegrinimu hlavu.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Kolarov - Navas, Touré, Fernandinho, Silva - Agüero (Džeko), Negredo
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Hudson, John - Kim Bo-Kyung, Medel, Whittingham - Noone, Campbell, Bellamy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 12.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 16:00)
"The Great Escape" je pro fanoušky Kladivářů nezapomenutelným zážitkem. Tehdy se nevídaným způsobem postaral Alan Pardew o udržení West Hamu mezi britskou špičkou. Tentokrát přijíždí jako host, který netouží po ničem jiném než po ukončení série porážek.

Po vyjmutí pohárové porážky od Cardiffu nám navíc zbudou tři po sobě jdoucí nuly v kolonce nastřílených branek a jen mlhavá vzpomínka na tři góly proti Crystal Palace a pět proti Stoke. Zároveň si však Straky při třech předchozích výjezdech připsaly šest bodů a jediný inkasovaný zásah, když v 87. minutě proměnil penaltu ve vítězný gól Saido Berahino.

Za sedm posledních návštěv Upton Parku navíc pouze jednou utrpěly porážku, naopak třikrát plnohodnotně uspěly. Jinak se ovšem na gólové hody diváci těšit nemají, předchozí tři střety přinesly jedinou gólovou radost, to se v listopadu 2012 trefil proti svému bývalému klubu Kevin Nolan, zkušený Angličan však v sobotu do hry nezasáhne.

Oči tak spočinou na dalším hráči, který oblékal dres nejbližšího soupeře, Andym Carrollovi. Po hororových výpadcích v pohárech uspěl West Ham na půdě Cardiffu a tolik toužebný zvrat v sezóně by měl mít na starosti právě vytáhlý útočník. Přesto, že se jednalo o první tři body po sedmi ligových kolech, udrželi Kladiváři již devětkrát čisté konto a pomocí tápajících Francouzů budou chtít excelentní bilanci zaokrouhlit.

K tomu nijak nepomohou zranění Demel s Reidem, ani suspendovaný Tomkins s Nolanem, k dispozici naopak bude Collins a Vaz Te. Druhá strana stále postrádá kapitána Colocciniho kvůli poraněnému kolenu a Debuchy si konečně vybere poslední den zákazu hry.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Collins, Johnson, Rat - Taylor - Downing, Collison, Noble, Jarvis - Carroll
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Yanga-Mbiwa, Taylor, Williamson, Santon - Tioté, Anita - sissoko, Cabaye, Gouffran - Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Hull City  (sobota 16:00)
Lednové přestupní období tradičně dobrou polovinu všech transferů zkompletuje na samém sklonku. To však neplatí o nováčkovi letošní Premier League Hullu City. Tigers provedli totální renesanci útoku, přivedli za nějakých třináct milionů liber velmi ambiciózní duo Nikica Jelavić - Shane Long a mají jasný cíl - horní polovinu tabulky.

Přesto jejich příchod halí stín pochybností a risku. Na tým středu tabulky (přinejlepším) utratili velkou částku a i přes dobré jméno obou fotbalistů to není zcela jistá investice. Jelavić kromě posledního dvougólového pohárového vystoupení proti QPR neskóroval v devíti zápasech za Everton, Long se zase v 17 zápasech trefil jen dvakrát.

Přesto je to vítaná čerstvá krev do už tak hezky fungujícího systému. Manažer Hullu Steve Bruce tak nemusí řešit zranění útočníka Soneho Aluka - a co víc, má k dispozici navíc Sagba, Korena a Boyda. A minimálně dva z nich se pravděpodobně posadí na lavičku. Možná úplně všichni, uvidíme, zda se Jelavić s Longem hned při debuty postaví bok po boku. Mimo hru je dále záložník Robbie Brady.

Nové ofenzivní duo by mohlo potopit Norwich do ještě většího marasmu. Canaries nevyhráli v lize už šestkrát po sobě. Nezvládli navíc ani třetí kolo FA Cupu, kde nadvakrát nestačil na Fulham. Hull naproti tomu vyhrál 2:0 v Middlesbrough a postoupil.

Ani lodivod Norwiche Chris Hughton nezůstal na trhu nečinný. Přivedl velkou rybu v podobě univerzála Jonase Gutiérreze z Newcastlu a dá se očekávat, že se na hřišti ukáže. Ač třeba ne od začátku. Posila je i uzdravení Anthonyho Pilkingtona, naopak Alex Tettey je stále na marodce.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whitaker, Bennett, Bassong, Olsson - Snodgrass, Fer, Johnson, Pilkington - Van Wolfswinkel, Hooper
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Bruce, Davies, Chester - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Figueroa - Meyler - Jelavić, Sagbo (Long)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Stoke City  (sobota 16:00)
"Je nádherné, že tento víkend přijede Stoke. Zažil jsem tam deset fantastických let a mám překrásné vzpomínky na klub," neskrývá své pocity Tony Pulis, který vedl svého sobotního soupeře do 464 zápasů. Teď však nesmí mít slitování, pro poslední místo si do nového klubu nepřišel.

Využít by mohl příšerné defenzívy Stoke, která za poslední čtyři ligová kola inkasovala čtrnáckrát. Naposledy stačily tři přesné zásahy do sítě Liverpoolu pouze na prohru o dva góly. Výjezdy na stadiony Newcastlu a Tottenhamu dopadly ještě horším rozdílem. V útoku pak Potters trápí morálka Kenwyna Jonese, který uplynulý víkend jaksi pozapomněl přijít na zápas a odnesl si tak vysokou pokutu. Ten se navíc bude muset poprat s další konkurencí, když na hostování z Manchesteru City přišel John Guidetti, jenž před roční pauzou kvůli nemoci stihl dvacetkrát skórovat v dresu Feyenoordu.

Selhurst Park slavil vítězství při vzájemném střetnutí naposledy v srpnu 2005, následně dvakrát ochutnával hořkost porážky, aby v loňské sezóně udržel bezbrankovou remízu v FA Cupu. V opakovaném zápasu pak uspěl Stoke, který se hned třikrát prosadil v prodloužení. Letos se pak radoval znovu, a to po obratu v druhé půli, kdy brzy po změně stran vyrovnával Charlie Adam, o něhož prý stojí turecký Galatasaray.

Eagles se navíc po třech zápasech bez výhry ocitli na samém dně tabulky s jasně nejhorší ofenzivní potencí v lize. Za předešlých pět kol se trefili pouze dvakrát, když v nastaveném čase vykradli Villa Park a na Nový rok srovnávali těsně před přestávkou z penalty proti Norwichi. Malou útěchou tak může být alespoň výhra 2:0 na hřišti Baggies ve 3. kole FA Cupu. Jenže cíl je samozřejmě jiný - udržet se mezi elitou, k čemuž by měly dopomoci právě takováto utkání.

Mimo hru zůstane Cameron Jerome, ofenzivně laděný Angličan s pouhým jedním zářezem zrovna nepřesvědčuje na hostování právě ze Stoke. Obdobně jsou na tom zranění Dikgacoi a Thomas. Otazníky pak obepínají třísla Yannicka Bolasieho. Jones si očekávaně po svém excesu s Liverpoolem nezahraje, právě Guidetti by tak mohl dostat příležitost.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, GAbbidon, Delaney, Parr - Puncheon, Ward, Jedinak, Bolasie - Gayle, Chamakh
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - Whelan, N'Zonzi - Walters, Adam, Assaidi - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Arsenal sní svůj malý sen. Tým Arsena Wengera, který nevyhrál žádnou trofej od FA Cupu 2005, je po polovině sezóny na čele Premier League a podle výkonů na hřišti to nevypadá, že by se chtěl s výsadním postavením loučit. Dnes v malém londýnském derby narazí na tápající Fulham.

Gunners v poslední době válí na všech frontách. V domácí soutěži překonali krizové období před Vánoci, kdy ze tří zápasů získali jen dva body, a poslední čtyři klání zvládli bez ztráty kytičky. Soupeře navíc přehrávají pohledným fotbalem a jejich hra připomíná dobře namazaný stroj. Tím vyřadili i rivala Tottenham z FA Cupu.

Taktéž Fulham v anglickém poháru válel, i když až v odvetě. V Norwichi remizoval 1:1, ale na domácí půdě už Canaries jednoznačně porazil 3:0 a postoupil do čtvrtého kola. V domácí lize už je to ale jiná káva. Z posledních šesti zápasu hned čtyři prohrál, naposledy absolutně nezvládl domácí klání s posledním Sunderlandem, jemuž po hattricku Adama Johnsona podlehl ostudně 1:4.

Fulham tak spadl na šestnáctou pozici a je jen bod nad sestupovými vodami. Touží tak po každém bodu navíc - jenže na Emirates mu pšenka pokvete jen stěží. Nejen kvůli skvělé fazoně Arsenalu; na půdě tohoto londýnského souseda totiž nikdy v historii nevyhrál. 110 let, sedmadvacet špílů a jen pět bodů za stejný počet remíz. V blízké historii nicméně obral Gunners o body ve třech z pěti případů.

Navíc se vrací kapitán Brede Handeland, který zaznamená vůbec první ligový start v základní sestavě od října. Právě proti Norwichi už ale nastoupil a bude k dispozici i nyní. Otazník naopak visí nad jeho kolegou Fernandem Amorebietou a brankářem Martenem Stekelenburgem.

Stejně je na tom český záložník Tomáš Rosický, který se zlomeným nosem není stoprocentně připraven. Může ale nasadit masku a usednout alespoň na lavičku náhradníků. Mimo hru zůstává Ramsey, Vermaelen, dlouhodobý marod Walcott nebo Arteta.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Flamini, Wilshere - Gnabry, Özil, Cazorla - Giroud
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Riether, Hangeland, Senderos, Riise - Kasami, Parker, Sidwell - Dejagah, Berbatov, Dempsey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 18:30)
15. prosinec 2012. Liverpool má tři vítězství v řadě, dvě z toho v lize, Aston Villa jediné ze šesti ligových vystoupení. A výsledek? Lambertovy svěřenci vykradli Anfield výhrou 3:1. 18. leden 2014. Reds tři vítězství, dvě v lize, Villans jeden ligový úspěch ze sedmi. A výsledek?

Samotný Luis Suárez si zatím připsal o dva zásahy více, než všichni hráči hostů, a stačilo mu k tomu pohých šestnáct zápasů. Domácím se navíc vrátil do sestavy Sturridge a hned úřadoval v přestřelce na hřišti Stoke. Liverpool tak vyrovnal svůj střelecký rekord po jednadvaceti kolech z ročníku 1987/88, z ročníku, kdy slavil titul.

Aston Villa bude stavět na svých úspěšných výjezdech, však v případě úspěchu bude mít na svém kontě v tomto ohledu stejný počet bodů jako Chelsea. A proč by se radovat nemohla? Za poslední čtyři návštěvy Anfield Road prohrála jen jednou, dvakrát naopak odvezla všechny body. Benteke navíc proti Arsenalu pohřbil téměř patnáct hodin čekání na gól a k Lambertovi se alespoň na hostování vrací ztracený syn ze společné éry v Norwichi, Grant Holt. Stejně jako jeho belgický kolega zatím gólově strádá, za šestnáct vystoupení v dresu Wiganu skóroval dvakrát.

Právě Benteke se na utkání musí těšit, v loňské sezóně se proti Reds prosadil hned třikrát, to se nikomu jinému nepovedlo. Na druhé straně bude kontrovat Steven Gerrard, ten se v uplynulém ročníku trefil v obou duelech, proti Villans se tak celkově radoval už jedenáctkrát. Letos se pak jeho Liverpool těší skvělé bilanci pouhých šesti inkasovaných gólů za deset domácích zápasů, společně s Manchesterem City je tak před svými fanoušky nejlépe bránící tým.

Se zmíněným Sturridgem jsou k dispozici i Joe Allen a Mamadou Sakho, kteří se kvůli zranění vzdali předchozích třech zápasů. Na druhé straně se zase s Holtem může nově ukázat i obránce Bertrand, host z Chelsea. Po otřesu mozku si pak odpočine Nathan Baker.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Touré, Cissokho - Sterling, Gerrard, Henderson, Coutinho - Sturridge, Suárez
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Bertrand - Bacuna, Westwood, Delph - Benteke, Agbonlahor, Weimann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC21153341:1948
2.Manchester City21152459:2347
3.Chelsea FC21144340:1946
4.Liverpool FC21133551:2642
5.Everton FC21118234:1941
6.Tottenham Hotspur21124526:2540
7.Manchester United21114635:2437
8.Newcastle United21103829:2733
9.Southampton FC2186727:2330
10.Hull City21651022:2723
11.Aston Villa21651020:2723
12.Stoke City2157922:3522
13.Swansea City21561026:3021
14.West Bromwich Albion2149823:2821
15.Norwich City21551117:3520
16.Fulham FC21611422:4619
17.West Ham United21461121:3018
18.Cardiff City21461115:3418
19.Sunderland AFC21451219:3417
20.Crystal Palace21521413:3117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3194)

Přidat komentář
Melisko

www.sme.sk/c/7070801/zapisnik-futbalista-priznal-ze-je-gay-v-nemecku-rozprudil-diskusiu.html

Reagovat
kiwwi

Stavkove kancelarie v Britanii pocas uplynuleho vikendu prerobili 30 mil. libier, ked ich polozila vyhra skoro vsetkych favoritov (s vynimkou Fulhamu) v PL....hovorcovia Ladbrokesu ci William Hillu potvrdili, ze poslednykrat vyplatili taketo sumy stavkujucim pred 14.-timi rokmi, a ak by vyhral aj Fulham, strata by bola 45 mil. libier

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
Erdovec

no jo, ale za dva dny to mají zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

v ten víkend mi aj vyšiel môj tiket, takže to je čo povedať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Welback

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Darren Fletcher

a ja nas zapas neuvidim, namiesto toho na mna caka hokejovy slager poprad - trencin. to je zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ferguson6

Odkedy je zapas 7. s 9. šláger?

Reagovat
Darren Fletcher

ironiaaaa boze

Reagovat
smazaný uživatel

mě šlágr 2 hokejové ligy Prostějov - poruba Ostrava..už se těším, jak si po sto letech zase zařvu..

Reagovat
Darren Fletcher

no, ja ani to

ale ako fanusik mas

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm... druhy s prvym. pan je fajnsmeker)))) pocul som, ze druha ceska hokejova skupina vychod ma skvleu atmosferu na stadionoch.

Reagovat
smazaný uživatel

fajnšmekr...hlavně jsem prostějovák no jojo, atmosféra konkrétně v pv je skvělá, jak je to jinde vím jen z doslechu, ale slyšel jsem to stejný...prý je všude supr atmosféra...

Reagovat
kubys

Jak už je pryč Havířov, tak to stojí za hovno. Ne, beze srandy, zápasy s Prostějovem, Přerovem, Vsetínem a Hodonínem (u nich), byly vždy super.

Reagovat
Petřík-FCB

za Hodonín

Reagovat
kubys
Reagovat
kubys

A mě AZ - Havl. Brod.

Reagovat
minoLFC

Dúfam, že stihnem zápas

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/4b9Ji7DvsjU

trailer na OH od BBC

Reagovat
Whitemedia

Winter is coming

Bože, jak já se na tu Olympiádu těším, neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec. Dúfam, že to skončí fiaskom pre Rusko...

Reagovat
Erdovec

ač jsem docela skeptický vůči našim v hokeji a nemám rád ani lojzu, tak za tu miliardu keců by mohl všem vytřít zrak...

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/nuqj9hg

co vedia Amici o Europskom futbale

Reagovat
Darren Fletcher

ha ale takisto to mozu byt ucelovo vybrate odpovede tych, co nevedeli

Reagovat
smazaný uživatel

Aj múdry schybí style

Reagovat
captain18

Liverton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

btw... nechápem, čo majú z toho ich športu, kde sa naháňajú za orieškom. Minule som čítal časť prezencie Henryho na nejakom meetingu. NW derby je 9(!!!!) krát sledovanejšie ako ten ich slávny superbowl.

A keďže mimo USA sa o ten šport zaujímajú iba ľudia, čo sa nudia, tak nikdy nebude hroziť nejaká globálna akcia. Na Slovensku viem o amatérskych kluboch len v Blave a v Trnave. Aj to sa tam pohybujú sympatizanti pravicových kruhov.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
13

lidi co se nudí. typickej chazy

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

coze je 9 krat sledovanejsi nez Superbowl?

Reagovat
fenixLFC

north-west derby

Reagovat
smazaný uživatel

to by me docela zajimalo, kde se berou ta data.

Reagovat
fenixLFC

tak toto tvrdil henry, bohvie kde to zobral. ale vo futbale je NWD najsledovanejsim derby na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to zdá jako nesmysl už jen z toho důvodu, že Super Bowl opravdu sleduje jen v USA přes 100 mega lidí (nemluvě o tom, že celosvětově to číslo bude ještě větší), takže NWD by muselo mít skoro miliardu, což je 1/7 světový populace. K takovýmu číslu se možná dokáže přiblížit akorát tak zahájení OH, ale rozhodně ne fotbalový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to puvodne chtel reagovat uplne stejnym zpusobem jako ty,ale nakonec jsem se na to vykaslal. Docela obdivuju Chazyho,ze se tady s nima o tom hada

Reagovat
fenixLFC

1, celosvetovo sa to nemusi az tak zvacsit, kedze je to sport najme v amerike

2, NWD cez 100 milionov ma, ten zapas sa vysiela skoro do celého sveta a v spojitosti s PL ako najsledovanejsou ligou...The most watched football match in history was a reported 500 million viewers for the October 2011 class between rivals Liverpool v Manchester Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Však já s tím problém nemám, klidně bych i věřil, že celosvětově bude NWD sledovaný víc, už jen kvůli tomu, že kopaná (tenhle je výraz teď použiju fakt jen kvůli rozlišení toho a onoho ) je nepochybně víc rozšířená než fotbal. Mně jen prostě přišla totálně ustřelená ta 9x větší sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho "je".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v ten v tom červeném svetru věděl, která bije

Reagovat
blade115

Nj, člověk se ani nediví, když vyznávají jen ty svoje pseudosporty a hokej. Na druhou stranu - já bych dal možná tak dokupy jen to, kde hraje Brady, a to jen díky tomu, že to je životní vzor mýho sousedícího v lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverton

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem viděl podobnou anketu o Británii, a tam ani nevěděli jak vypadá britská vlajka. A to ju jedna baba měla na tričku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to jak se ptali jaká země je na U, nějaká ženská odpověděla Utopia, United states of America z toho vzorku nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě kdyby se zeptali na americký fotbal tak jim neřeknu taky nic

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Páč je to sport omezený na jednu zemi, něco jako hurling. V Irsku jsou na to schopní vyprodat stadion pro 80 000 lidí, a mimo Irsko to prakticky nikdo nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když někdo nesleduje fotbal, tak neví, u Američanů se v tomu vůbec nedivím, když to je úplně mimo jejich dění. Vsadím se, že takové odpovědi bys kolikrát dostal i v Česku. Akorát velká fanynka Torrese a její Liverton byl dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. U nás by každý řekl alespoň Sparta, Slávia, Baník, plus tým z okolí. Barcelonu taky zná každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Slávia možná, ale pochybuju, že všichni ví, co je Everton, kdo je to Gerrard a kdo vyhrál poslední MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pro USA je Anglii nejbližší evropská země. Pro nás je Anglie v podstatě úplně cizí.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně jde o to, že když se prostě nezajímají o fotbal, tak je jasné, že to vědět nemůžou. Já se taky nezajímám o curling nebo šipky, tak logicky nevím, kdo kde hraje. O popularitu toho sportu vůbec nejde podle mě, pokud to někoho nebaví, nebo nesleduje, tak je jasné, že o tom bude vědět kulové.

Reagovat
Chazy

já třeba z basketu znám asi jen dva týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty si říkal, že stejné odpovědi bys dostal aji u nás. Což je blbost, tady je povědomí o fotbalu mnohem větší. Dva, tři kluby a to že se zrovna hraje turnaj zná každý.

Reagovat
smazaný uživatel

No říkal jsem a je to podle mě pravda, kdyby ses zeptal nějakého lojzy co je zapálený do kuželek a fotbal nesleduje tak by to taky nevěděl. Samozřejmě by asi věděl, že nějaké MS je, že v ČR existuje Sparta a Slávie, ale o zahraničních týmech pochybuju, když informace o nich si musíš aktivně hledat ty, bo u nás se zahraniční fotbal v hlavních médiích nenosí (maximálně teda ten zlatý míč, Rosický a Čech). Neříkám, že by nevěděl vůbec nic, ale nepřišlo by mi nic divného na tom, kdyby u nás někdo neznal Messiho, Ronalda, Liverton a Gerrarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je asi třeba připomenout, že U.S.A. je svým postavením "kontinent" sám o sobě... Vždyť Sev. Ameriku tvoří akorát oni a Kanada, která je, se svým počtem obyvatel, zanedbatelná...

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno. Indie je taky prakticky kontinent sám o sobě a stejně kriket mimo ně, Británii a pár kolonií nikdo nehraje. Prostě to není globální sport, na rozdíl od fotbalu.

Reagovat
Chazy

To není pravda, americkej fotbal už se dost rozšiřuje do Evropy, v Německu a Rakousku je profesionální liga.

Reagovat
Erdovec

chraňbůh

Reagovat
Chazy

Se na to někdy zkus podívat.

Reagovat
Erdovec

bohužel, už jsem byl párkrát donucen okolnostmi

Reagovat
Chazy

Super, tak zejtra je vlastně SF v PO, od 21:00 fakt ultraočekávanej zápas, tak mrkni.

Reagovat
Chazy

+ každej rok se hrajou zápasy NFL ve Wembley, uvažuje se nad tím, že by jeden klub sídlil v Londýně, Angličani to vyloženě milujou, sledovanost NFL v Evropě a Asii drasticky roste.

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni měli plány na evropskou variantu NFL. Rozběhly se a krachly. Je to tuším dva roky co to odpískali.

Reagovat
Chazy

Ona to byla píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Angličani to milujou a přitom tam mají stokrát lepší Rugby

Reagovat
smazaný uživatel

rugby

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Rugby je příšerná nuda, je to hrozně podobný kopaný.

Fotbal je prostě unikátní sport, kterej je naprosto odlišnej a má svoje odlišný kouzlo, neznám moc lidí, co to zkusili, nechali si vysvětlit pravidla a nechytlo je to. Většinou to kazí ten prvotní dojem, kdy tomu někdo nerozumí a ani nechce porozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Těší mne, kristofyk, nechytlo mě to i když jsem měl vysvětleny pravidla

Mě třeba rugby baví stokrát víc, u amerického fotbalu mi to přijde všechno jenom na efekt a show.

Reagovat
Chazy

Tak se podívej na univerzitní fotbal. A já nevím, na efekt a show, však tam hráči dohrávaj se zlomeninama, předloni jeden QB s propíchlou plicí a jako ti hráči tam jsou vystavený daleko větší fyzický zátěži jak rugbyisti, kde sou ty hity daleko slabší (dokázáno ve sports science). Ti hráči tam ze sebe vydávaj naprostý maximum a show je jen NFL, univerzita ne. Ale tak show je i PL, tak o čem je řeč.

Uznávám, že rugby je víc vidlákovitej a míň show ligovej sport, ale je to prostě o tom samým, o čem je hokej a kopaná..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě chápu, když jsi toho fanoušek, mě to prostě nebaví no A máš pravdu, rugby je více vidlákovský (nebo spíš syrovější) sport a to se mi na tom líbí více, žádné monstr chrániče, přilby a podobně a hrajou snad ještě tvrději. Já nějak neshazuju americký fotbal, jenom jsem na tom nikdy neviděl nic výjimečného, co by upoutalo mou pozornost. Holt 100 lidí 100 chutí

Reagovat
Chazy

Hele, zejtra je fakt velezápas od devíti, jestli nezabere to, tak nic.

Jinak viděl si někdy ty chrániče, se kterejma hrajou? Jsou to jen takový skořápky, aby ty nárazy pohltila větší plocha, ale prostě jsou vesměs dost k ničemu a hraje se právě daleko tvrdějš díky tomu. Rugbysti schytávaj víc těch nepříjemnejch hitů, který vedou k vyraženým zubům a zlomenejm žebrům, NFL hráči víc choděj do bezvědomí, otřesů a přetrhanejch vazů.

Reagovat
Chazy

Ale jako mně je tohle fuk, já na to kvůli tvrdosti nekoukám, ta je mi ukradená a super hity mě neberou. Mě na tom baví ta strategie a náročnost myšlení, kdy každej hráč musí znát 150 signálů a ještě dalších 150 řešení, co dělat, když ten původní signál je potřeba během hry změnit, ta nutnost souhry a chápání hry. Sport, kde chápání hry významem předčí fyzický dispozice, to je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to zranění mi ani tak nejde, ty prodlevy tomu taky moc nepomáhají, i když ty v rugby jsou taky. Navíc mi lezou na nervy ty reklamy

Reagovat
Chazy

Já to říkal jen proto, že ten sport není o nic míň tvrdej, jen se to projevuje jinak.

Prodlevy jsou tam nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

I když já mám co o nudnosti povídat, když sleduju F1, kde se poslední dobou neděje lautr nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nebaví a to pravidla celkem znám. Je to příšerná nuda a nejvíc od toho odrazujou místní kreténi co to hrajou a myslí si jaký sou tvrďáci když si vezmou 20 kilo chráničů a někoho sejmou, po americku je pro ně fotbal už jen soccer a říkaj tomu sport pro ženský (přitom většina z nich pochází z řad netalentovaných fotbalistů nebo hokejistů). Ego masturbace pod americkou vlajkou. Ten sport prostě nudný je, stejně jako baseball, je to stojací, spousta prodlev, nic co by mělo náboj jako evrposké sporty. Tvoje místní propaganda a věčné zasíraní diskuzí těmihle kokotinami je už poněkud trapná

Reagovat
Chazy

No, třeba v Praze už to začíná mít solidní úroveň. Sport pro ženský.. tohle spojení je vtipný no, smysl má prostě jen v USA, kde opravdu to je sport pro ženský (prostě se to tam díky tomu rozšířilo, že to hrály holky).

Co se týče prodlev, tak to je právě o chápání principu tý hry. Evropský sporty jsou hraný vesměs bez taktiky, jen na kvalitu hráčů a jejich schopnost něco vymyslet během hry, je to takový honění se dopředu a dozadu s cílem někam kopnout/hodit míč, kde kreativně hraje pár hráčů a ti pak vládnou. Ty prodlevy dělaj z NFL taktickou bitvu, šachy, každá ta prodleva znamená přeskupení ofenzívy i defenzívy, změny formací atp.

Trapný nepochybně, stydím se za sebe. Ono já se tu k tomu do diskuze dostanu tak jednou za měsíc, jinak si to jedem ve vlastních článcích.

Reagovat
smazaný uživatel

řekls to naprosto správně, je to asi tak zábavné jako šachy. Měl jsoem učitele, kterej miloval curling a strávil dost času s tím že nám vysvtloval to samé, jaká je to taktická bitva, šachy a že to je úžasné. Nejde u toho neusnout. Z mýho pohledu. Společný máte s tím učitelem to, že si myslíte, jak to každej jenom nezná a že ho to určitě chytne až se na to podívá. Je to blbost a propaganda od toho jenom odrazuje. Nejsem žádný zaprděný antiamerikanista, říkám to jako někdo, kdo dělá u nás nerozšířený americký sport.

TO s tou taktikou je taky blbost, v amerických sportech se využívá individuální kvalita úplně stejně, jen třeba ve fotbale vzniká víc "náhodných" situací, při kterých se dá nechat vyniknout oněm individuálním kvalitám, což vzniká především proto, že na jednu minutu hraní nepřipadá deset minu přestávky. Jinak ti samozřejmě nevyčítám OTčka, ale právě tu propagandu. Se bavte o čem chcete ale přijměte ten pohled na svět, že někdo, kdo to nežere, to může znát a nemusí být úplný omezený dement

Reagovat
Chazy

Hehe, takovýho textu o ničem. Já pochopil už z toho prvního příspěvku, že ti můj způsob diskutování o NFL nevyhovuje, nemusel ses tam patlat s tímhle rozvedením.

Žádná blbost to není, taktická svázanost americkýho fotbalu je naprosto neporovnatelná s kopanou apod., zkus se někdy podívat na trénink klidně i českýho týmu, co oni všechno se musej naučit. A pak to stokrát znásob. Jasně že třeba v baseballu to tak není, tam se taktická příprava a taktika v zápase týká jen catchera a nadhazovače.

Reagovat
smazaný uživatel

pózer si

Reagovat
Chazy

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nič, čakal som lepšiu reakciu...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty to sleduješ?

Reagovat
Zaschrona

Velmi malo, asi tak jako uz dneska rugby. Sleduju to jen kolem superbowlu, stejne jako rugby vzdycky uplne maximalne MS, jinak obcas jen velmi, velmi narazove a to jen repre... Ale radeji mam rugby, ktery jsem driv i chvili hraval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako předvádíš typický arogantních přístup vyznavačů těhle "lepších sportů".....nejdřív nějakou část bezpáteřně shodíš, no a pak ta "kopaná".....prostě elitář no

Reagovat
Chazy

Ale píču. Já neshazuju, obojí má svoje kouzlo, jen vysvětluju, kde je to kouzlo fotbalu a proč tam jsou ty přerušení atp.

Co se týče kopaný, tak je to prostě českej termín, psát do jednoho příspěvku o obojím jako o fotbalu je dost matoucí.

Reagovat
Chazy

Teda jo, to rugby jsem shazoval, měl sem tam přihodit něco jako "podle mě". Za to pardon.

Reagovat
Mindas

"Jasně že třeba v baseballu to tak není, tam se taktická příprava a taktika v zápase týká jen catchera a nadhazovače." Zajímavé, před lety si do mě tlačil, že naopak je to neskutečně takticky provázený sport. "Kam se sere fotbal." Srovnej si to, nějak tou taktikou střílíš od boku.

Reagovat
smazaný uživatel

V Přerově chodí víc lidí na americký fotbal než na ten normální. Jo, je to tím že na tu divizi chodí prd, ale aji tak návštěvy za první rok existence klubu tuším neklesly pod tisícovku, což mi zase připadá docela dost. A baseball je nuda akorát když se díváš, ne? Hraní je docela zábava.

Reagovat
Chazy

Baseball je brutální specifikum no. Mě na sledování baví, i když ne tolik a musí tam bejt dobrý složení nadhazovačů proti sobě. Ale tam chápu, že to spoustu lidí nudí, tak jako to chápu u snookeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Baseball

Reagovat
smazaný uživatel

Snooker je skvělej sport! Na to koukáš taky?

Reagovat
Chazy

Eh, za posledních 5 let sem viděl tak 4 zápasy. Dřív sem to fakt žral, ale prostě není čas, co se týče sledování sportů, tak celej rok sleduju akorát tenis a střídá se mi NFL s MLB, víc bych nedával. Ale je to super zábava.

Reagovat
Counter

V tomhle roce bude v ČR ME v Baseballu, půjdeš?

Reagovat
Chazy

Jo, počítám s tím, když bude čas

Reagovat
Chazy

Jinak teda jestli tam fakt chodí tisícovka, tak je to docela drsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tady je to momentálně druhý nejpopulárnější spor ve městě. Už sem viděl aji borce ve fanouškovských mikinách. Kdo ví proč jsou červené. Dokonce k nám dali aji finále jakéhosi poháru, nebo play-off celorepublikové soutěže. Tuším té nejvyšší, a to jenom kvůli vysoké návštěvnosti. Přišlo 1500 lidí, a prý dobré. A kolem vánoc tu byla jakási halová varianta, všude byly letáčky. Na tu bych aji zašel, ale selhala domluva s kámošama.

Reagovat
Chazy

Tak to vidíš, jak se to chytá. Já měl za to, že tak je to jen v Brně a Praze, kde jsou vážně solidní týmy a právě i ta propagace. Je to super, nějakej 5. sport by to tu klidně mohlo bejt, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono je to možná tím, že Přerov je ultra díra, a jakákoliv akce tady lidi táhne. Loni tady bylo MS v ženském hokeju U18, na nic neřešící zápas o páté místo přijely češky a vyprodaly stadion. Přišlo 3 a půl tisíce lidí, což je víc než přišlo rok předtím na celý šampionát dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec ne, návštěvy se pohybovaly mezi pěti a šesti stovkama. Ale aji tak je to víc než na fotbal.

Reagovat
Chazy

To je i tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost slusny!!

Reagovat
frankiefcb

Mně se třeba daleko více líbí ten Gaelic football. To je hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako ako australsky futbal, ktory sam o sebe ja povazujem za jeden z fyzicky a atleticky najnarocnejsich sportov a vzdy si ho ked je sezona rad pozriem cez net. ale mimo australie ho nepozera nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to pozerával, keď to chodievalo na Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně podobně mi odpověděla učitelka na angličtinu, když mi řekla, že bych taky nevyjmenoval všechny státy USA, který jsem mimochodem až na 2 vyjmenoval.

Reagovat
Ángel di María 22

Takže měla pravdu.

Reagovat
frankiefcb

Vyjmenovat to je docela easy, ale se slepou mapou věřím, že lidi mají problém hlavně u těch malých.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Když se jich ptal na klub z Anglie, tak většina z nich nedokázali jmenovat jediný tým a na těžší otázku tam lupali i takové nýmandy jako Tottenham.

Reagovat
Chazy

aby ne, když maj zábavnější sporty

Reagovat
Chazy

Tak jasný, že je to účelově vybíraný, já zjišťuju, co se bude hrát v PL podle upoutávek, co běží při MLB a NFL, takže i oni musí minimálně ty jména vnímat.

Lidi, co nevědí vůbec nic, jsou ti, co nevědí vůbec nic o sportu celkově, a takoví jsou samozřejmě všude.

Reagovat
Chazy

Reakce na Suna..

Reagovat
Bayern +

Ale ja by som im o tých sračka športoch tiež nevedel povedať nič. Teda okrem NHL a pár týmov NBA.

Reagovat
Chazy

Tvůj hate je tak dlouhodobej, že už by ses na to měl podívat

Reagovat
Bayern +

Jedine naživo. Musím nasporiť a možno sa prekonám.

Reagovat
Chazy

Zejtraa... máš sport Tv, ne?

Reagovat
Bayern +

Mám.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
frankiefcb

Podle mě je to tak, jak říká Chazy. Že normální lidi, co se zajímají o sport by něco věděli, ale tyhle ten sport vůbec nezajímá. A k samotnému Americkému fotbalu (taky jsem viděl pár zápasů a dokonce mě některé u trochu chytli), ale osobně je daleko lepším sportem rugby anebo Australský fotbal (což je podle mého naprosto fantastický sport). Baseball mě baví hrát sledovat ne no. Takže kdybych byl v Americe, tak si určitě zajdu na NBA, NHL a MLS. Am. fotbal a Baseball by mě asi lákal nejméně.

Reagovat
Chazy

Hele, co je zač ten australskej fotbal? Nějak ve zkratce. Já to znám jen z watts na ES, kde vysílaj jen jejich rvačky.

Reagovat
frankiefcb

Tak přímo pravidla neznám. Mám to prostě odokoukané někdy z eurosportu popřípadě se někdy dívám na youtube na záznamy. Máš hřiště ve tvaru vajíčka, které se zužují do tří branek. Ta prostřední branka, když do ní kopneš šišku je za 6 bodů (snad se nemýlím) a a ty dvě vedle jsou za 1 bod. Můžeš přihrávat tak, že do míče udeříš zavřenou dlaní anebo kopem. Když přihraješ kopem a druhý to chytne, tak může v klidu rozehrávat. Jinak je to dost řežba a ej to považováno za nejtvrdší sport na světě. Jak říkám pravidla mám odkoukané jako u většiny takových sportu, na které se někdy podívám. Stejně to mám u Am. fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy na jar zacina australska liga, pozri si to streamingom cez net (ja to kukam cez sportlemon a firstrow). skvely sport ! podla mna sa naho americky futbal nechyta a o klasickom socceri ani nehovorim....

Reagovat
smazaný uživatel

liverton je uplne zabite)))

jedine ten typek v cervenom svetri mal sajn.

Reagovat
FCSL

Dneska už musí hrát Poldi, minule jim dal 2 fíky, tak by to mohl zopakovat, ale spíš to vidim zase na Gnabryho.

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Flamini, Wilshere - Cazorla, Ozil, Podolski - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to zas dnes vidím presne na takú zostavu, akú si napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski, Ozil, Gnabry....Santi vydéchne.

Reagovat
kiciN

přeju si to takhle, navíc proti Ville byl špatný, tohle by byla ideálni volba

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Santi nema vubec formu.

Reagovat
FCSL

Vydechovat bude v FA Cupu.

Reagovat
Erdovec

doufám, že bude hrát Allen jestli může hrát celý zápas, nic jiného si nepřeju :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Temný případ, fenomeninální záležitost a boží McConaughey

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Lpoolu je naprosto otřesná, oba gól za 1.99 vypadá slibně.

Reagovat
Erdovec

hlavně doma jo no

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen statistika. Nepodceňuj soupeře. Nic nikomu nevnucuju, ale celá obranná čtveřice jsou průměrní až podprůměrní hráči, hlavně ti krajní obránci za vůbec nic nestojí. Dát na kraje velký, pomalý a nemotorný niggaz není řešení.

Reagovat
Erdovec

jojo, pomalý je hlavně Cissokho strašně a proč asi hraje? asi protože Enrique a Flanno jsou zranění že

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson je prototyp velkeho pomaleho cierneho niggu

Reagovat
Erdovec

no, tak z těch dvou na krajích je ještě ten pomalejší...

Reagovat
Maresma

a cernejsi taky

Reagovat
smazaný uživatel

proti top class nestihá, nejrychlejší křídelníci si z něj budou vždycky dělat srandu.

Reagovat
Erdovec

už se těším na ty top class křídelníky AV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem teda hráče té předpokládané soupisky, Sakha ne.

Reagovat
Erdovec

Sakho je pomalejší než Johnson i Cissokho nemotorný hlavně Cissokho je, ale to si jen náhodou trefil, protože o nich očividně nic nevíš a jen tu střílíš od boku, co sis někde přečetl

Reagovat
dantetomas

Tak je jedno ci ich schopnosti odhadó spravne alebo nie, ale v podstate ma pravdu - obaja su na svojich postoch tragicki..

Reagovat
Erdovec

Sakho je pomalejší než Johnson i Cissokho nemotorný hlavně Cissokho je, ale to si jen náhodou trefil, protože o nich očividně nic nevíš a jen tu střílíš od boku, co sis někde přečetl

Reagovat
blade115
Reagovat
Erdovec

nejhorší je, že někteří ti hráči by na to i měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boha

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Když už je to zkouškové

Čtyři studenti se před zkouškou vydali na chatu na chlastačku. Samozřejmě přípravu na zkoušku podcenili. V pondělí ráno před zkouškou chtěli zachránit to, co se ještě dalo. Zavolali tedy profesorovi s omluvou, že u auta píchli kolo, mají defekt, a asi nestihnou zkoušku. Profesor, správný člověk, jim vyhověl a zkoušku o dva dny odložil. Studenti se na posunutý termín připravili vzorně. Profesor je rozsadil do 4 místností a rozdal jim zadání se dvěma otázkami. První, za 10 bodů, byla z učiva a byla jednoduchá. Druhá, za 90 bodů, zněla: Které kolo?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Staré jako swarley

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně tak dobré.

Reagovat
Swarley

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi to předhazujěš? Sakho patří na stopera. A Cissokho a Johnson by si ani u Saints nezahráli. thats all.... btw. fandit baníku je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy si říkám, že ty oblíbené kluby občas škodí, pak se to akorát furt předhazuje

Reagovat
Erdovec

tak předhazujou to akorát blbečci

Reagovat
smazaný uživatel

Italian journalist Fabrizio Romano has discussed a deal for any potential deal and said the stumbling block between Inter and United would be on Guarin’s as he is also so highly valued, as there would be a reported €3 million difference.

Reagovat
Euphael

Fantomas tam dneska střelil 1 na Arsenal....to je ale překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

že, ja som čakal 0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím.

Reagovat
vladis271

rumours:

Mignolet; obrana; Gerrard, Henderson; Sterling, Coutinho; Suarez, Sturridge.

Nj, dobre ste to včera tipli, ideme ich prestrielať.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude, Coutinho dole a Lucas vdnu podľa mňa...

Reagovat
vladis271

nie. BR sa rozhodol Gerrarda preškoliť na DM. Hral tam v poslednom zápase.

Coutinho hrať musí, bez debaty, inak sa tam budú naši potulovať ako týpci z walking dead.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nemá extra formu, nebude vadiť hádam nikomu, keď naskočí v 70 - 75 min..

Reagovat
ďuriLFC

Tak to si píš že bude vadiť. On síce toho veľa dodrbe ale stále je veľmi prospešný a dôležitý. Jediné čo ma sere je Johnson a nie Kelly

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, možno ešte Studge nie je úplne fit a bude on na lavičke, ja by som bol aj rád, keby máme nejakého poriadneho žolíka na lavičke - čiže Couts... Myslíš, že bude chýbať kreativita? Pozri sa, koľko majú asistencií SaS + bojovník Hendo vie byť tiež kreatívny, Gerrard tiež...

Reagovat
vladis271

to nie je o forme. On tú hru diriguje, je načastejšie pri lopte, snaží sa vymýšľať. Bez neho sme slepí.

Reagovat
smazaný uživatel

zas by som nepreháňal, zahrali sme aj bez neho, naposledy posledný zápas

Reagovat
13

Je totálně z formy, poslední dobou neumí přesně přihrát do šance ani normálně zakončit.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto je pro naší hru hrozně důležitej a Rodgers to ví a proto pořád bude hrát.

Reagovat
tomasinho

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre LFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

pardon, já jen, že mám zkoušku za chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

veľa šťastia

Reagovat
Ligter

dík, ale já se tam jdu jen podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude hrat v utoku myn city??

Reagovat
smazaný uživatel

už ať jsou 4. . strašně se teším!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vs AVFC is a meeting of the two youngest teams in the Premier League this season

https://pbs.twimg.com/media/BeP3O7AIQAATv2e.jpg:large

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ako to, že sme tak nízko? Veď tam máme samých starých smradov.

Reagovat
kiciN

taky koukám

Reagovat
smazaný uživatel

mám trochu pochybnosti nad tou tabulkou, dost záleží, kteří hráči se na ten průměr berou

Reagovat
smazaný uživatel

A very happy birthday to Paulo Ferreira, who turns 35 today!

Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sorry za neohrabany link

http://bcove.me/2hiwwm4s

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

nejhezčí gol na konci

Reagovat
Darren Fletcher

Baines

Reagovat
niflheim

Ty vole, my hrajeme fakt v neděli? ... tak tohle rande už kvůli fotbalu nezruším, protože mi stačí jedna slečna, která se mnou nemluví kvůli NWD

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal > ženský

Reagovat
niflheim

Tak to bylo v případě NWD ... nebudeme si nic nalhávat, když někdy ženská zavelí, tak jsme v řiti. Vždyť i kiwwi se oholil

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? To ani nevím. Co se stalo?

Reagovat
niflheim

Neunesl tíhu mužnosti.

Reagovat
Kenneth
Reagovat
Dray

pro Gaela Monfilse

Reagovat
Chazy

Dneska zejména pro Dimitrova a Bautistu

Reagovat
Dray

Bautista si jinak jede no Ale Gael je prostě Gael, mohl by teď urvat ten 3. set.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a Sparta? To je zajímavá kombinace.

Reagovat
Dray

Spartu na titul a Jablonec co nejvýše. Vůbec nejsem z okolí Jablonce, ale jsou mi hrozně sympatičtí. Hrajou hezký fotbal, no spíš hráli v první polovině podzimu. To i Betis Sevilla měl s nima co dělat. Skuhravý by tam mohl dokázat solidní věci.

Reagovat
wild

dolezite momenty totalne nezvlada

Reagovat
Dray

Proti Rafovi je těžké cokoli zvládat. Odehrál to sympaticky, ale Rafa je prostě někde úplně jinde - stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

tenis sledujem minimálne, ale keď už, tak jeho. Môj obľúbený tenista.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Tsonga

Reagovat
Error

#safc team to play @SouthamptonFC: Mannone, Bardsley, Brown, O'Shea (C), Alonso, Ki, Cattermole, Larsson, Johnson, Borini, Altidore.

#SaintsFC team: Boruc, Chambers, Fonte, Lovren, Shaw, Cork, Schneiderlin, S. Davis, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra zase na lavičce, to je škoda. Chtěl jsem porovnovat tu trojku Bardo, Alonso, Ondra jak si momentálně vedou. Podle mě by tady ti tři klidně mohli zůstat, pustit Dossenu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se dívám, že hraje Jozy. Takže všechno leží na Ki a Johnsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore je zlý? Inak aký je zatiaľ názor na toho Alonsa? Čo som videl, tak mi prišiel ako strašné drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si myslel, že Jozy, když mu pošleš míč, tak ho aspoň dokáže dostat pod kontrolu. Jenomže on už prvním dotekem tu situaci strašně umožní soupeři. Co se týče Alonsa, tak toho zatím moc neodehrál a jako dřevo se mi zrovna nezdál, byť to taky asi nebude žádný zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Altidora nikdy nemal rád a vždy som ho považoval za drevo, ale niektorí tu písali, že odkedy hral za Hull, tak išiel veľmi hore.

Reagovat
smazaný uživatel

On nemusí být špatný hráč, ale od té doby hrál v Bursasporu a Alkmaaru, kde asi obrany nebyly tak kvalitní a fotbal v těch zemích je o něčem jiném. Každopádně ho Di Canio s De Fantim podepsali na čtyři roky. Díkybohu už oba vypadli.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sorry pokud to tu už bylo

Jermain Defoe said "I'm happy to be in the USA" at his first press conference for Canadian club Toronto FC.

Reagovat
Darren Fletcher

vazne? moze nam robit prezidenta

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo dobré okrem Sola vyšlo z Tottenhamu, že áno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

není nad povedený úvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde som nič také nenašiel

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tam nič nie je! Vo videu nič také nepovedal!

Článok: “I’m happy to be in the USA,” he enthused to a raucous crowd, who started chanting “this is your house” repeatedly throughout.

A predtým, keď to začali kričať nič také nepadlo + je to jediný zdroj, ktorý to tvrdí...

Reagovat
Dray

Super první dojem

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ángel di María 22

To je demence

Reagovat
C0br

Reagovat
eder

To mu projde, je přeci černoch. Ještě, že nepřestoupil třeba do Izraele...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

žiadny...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre LFC

Reagovat
Zaschrona

Allardyce just confirmed Traore is going to Everton

Reagovat
Bayern +

Tak to dúfam, že na vás v budúcej sezóne zvýšia len Cousin s Nserekom a Utakom, hnusáci...

Reagovat
Zaschrona

... tak kdyz je Andy konecne zdravy, tak zase novy utocnik u vas zas tak moc potreba neni, ne?

Reagovat
Bayern +

Prial som si trojku Andy, Carlton, Lacina s odchodom Maigu do QPR. Ale práve čítam, že sa nám uzdravil Ricky, to všetko ospravedlňuje.

Reagovat
Zaschrona

... klicove asi bude porad ziskat jeste nejakeho stopera, ne?

Reagovat
Bayern +

To určite. Roger sa zatiaľ javí ako fajn alternatíva, ešte by to chcelo jedného kvalitného, prípadne stačil by čím skôr Reid vo vlaňajšej forme.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte Maigu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have 23 players on loan this season including Ryan Bertrand.

Reagovat
stas87

sunderland-southampton,da sa od toho ocakavat kvalita a viac ako tri goly?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

môže to byť kľudne zábavný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rood

Reagovat
stas87

hmm,vypracovana akcia

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod

Reagovat
smazaný uživatel

hm, a to mám 1X na Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

hohó, vlastne nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

J-Rod

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ parádne tempo

Reagovat
stas87

kto je v prvej pätke v PL v drzani lopty?swansea,arsenal,southampton a dalej?

Reagovat
kiwwi

Spurs a City

Reagovat
kiwwi

a nasleduju Everton, Liverpool, Chelsea, United a Newcastle

Reagovat
stas87

tak u city to sposobuje to zlozenie zalohy nie?okrem navasa a mozno silvu tam nie je nik kto by hral priamocaro..aspon tak mi to pride,PL ma celkom chytila v poslednom case,stoke by si zaradil kam?lebo stoke ma zaujalo najviac

Reagovat
kiwwi

hned za Newcastlom na 11. mieste...pod Hughesom sa to vyrazne dvihlo...raz mali dokonca aj nad 50%

Reagovat
stas87

tak to nie je tak strasne a su tam vidiet prvky kombinacie,si tak vravim ze som chytil na sledovanie stoke celkom dobru dobu,na nakopov nie som zvedavy

Reagovat
fenixLFC

nad 50% mali aj proti nam naposledy myslim

Reagovat
smazaný uživatel

City a LFC bych řekl

Reagovat
kiwwi

a Saints su pred Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ten link

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

co je špatně?

Reagovat
kiwwi

otrasny, neohrabany

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak se na to nekoukej

Reagovat
Pigeon

on ti dává zpětnou vazbu, kterou by sis měl vzít k srdci a naučit se odkazovat a ty to takhle zazdíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak to může napsat normálně, dát radu a ne tady psát otřesný, neohrabaný a nakonec ten citronek....

Reagovat
protiproudu

je to link vy kryplove, co chcete, aby to bylo ozdobeny cokoladou?

Reagovat
Pigeon

mohl to normálně pro přehlednost zkrátit

Reagovat
Chazy

Mohl a nemusel, tak jako si nějakou "radu" mohl a nemusel vzít k srdci, tady děláš z docela kokotiny velkou věc.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi 18.01.2014 12:20

Reagovat
Chazy

tak to je super

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

chjo

Reagovat
Pigeon

velkou věc z toho děláte vy. Prostě se upozornilo na to, že to vypadá hrozně, že by to mohl zkrátit. Pokud se mu takové masochistické linky líbí, tak dobrá. Ale on dal radu tak se na to nedívej, což je možnost, ale úplně dementní.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Ježiš, snad si fakt jen troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to dva dementi no.

Reagovat
smazaný uživatel

na to by sa ti aj De Bruyne vykašlal.

Reagovat
Chazy

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

On si z něj hlavně dělá prdel, protože úplně to samý udělal výše.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

nepovedal by som

Reagovat
protiproudu

super diky

Reagovat
smazaný uživatel

Soton je pekne toci..

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je parádní Lambert a Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinske derby

Reagovat
Chazy

Lol? Poyet není Argentinec.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, uruguajcan to je fuk, fasouni ako fasouni

Reagovat
Chazy

Jojo. Sorry za to výsměšný lol, já bych zas z hlavy asi nevěděl, že ten druhej je Argentinec a ani bych ho nedokázal napsat správně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak staci napisat poketino, a gus je obycajny pokemon, ale ze je uruguajcan , ma teda nenapadlo ani vo sne, doposial som zil v pocite , ze je argentinec, ale ked uz je 15 rokov zahrabany v UK, tazko uz identifikovat kdo je kdo , kdo bol kym inak poketino je sympatak a vyborny trener, uz v espanyole zaujal, a ako obrancu si ho pamatam taktiez velmi dobre z MS

Reagovat
Chazy

To já vůbec, já Saints moc neřeším ani v PL, ale Poyeta znám hodně no, on je docela legenda PL, zejména pro Chelsea. A pak předváděl neskutečnou práci po boku Denisa Wise v Leedsu, kde stvořili Bechhia, Delpha a Beckforda, hráli super fotbal a měli ambice na PL, ale nějak se to tam posralo. Nakonec odváděl super práci i v Brightonu, kde z fakt malinkýho klubu dělal adepta na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

je to uz taky naturalizovany anglican, a je ah velmi respektovany na ostrovoch, viem je to kvalitny manazer, ale som alergicky na jeho hlas a ja si ho pamatam aj v Tottenhame pokial viem

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson doteraz stratil viac lôpt než Giroud počas trénovania dribblingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have agreed principal terms to send centre-back Tiago Llori on loan to Granada until the end of the season

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si zahraje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem ten nákup, nemohli sme ho nechať sezónu doma v Sportingu, kde sa mu darilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Brown J-Rod

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreeeen nádhera

Reagovat
Minister

pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

velká paráda tohle zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je zápas

Boriiiniiii

Reagovat
smazaný uživatel

Komici z United dokazu popoludnie zabavit

Reagovat
Minister

Borini ale skvely center od Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Ta stoperská dvojice Sunderlandu je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To je zakončení... ale je to gol no.

Reagovat
13

300. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne: "Na konci prosince jsem mluvil s Mourinhem. Řekl mi věci ohledně konkurence, tvrdém tréninku a že vždy existuje šance, že mohu hrát. Také mi řekl, že nechce, abych odešel, ani na hostování. Řekl 'Jsi dobrý hráč', ale co víc jsem mohl udělat? Po tiskové konferenci v Bukurešti jsem začal trénovat tvrději, dokonce i ve svých volných dnech. Zhubl jsem tři kila a ztratil dvě procenta tělesného tuku a to i přesto, že jsme v klubu mohli dostat vše - kávu, čokoládu. Má situace se však nezměnila. To je důvod, proč jsem přátelským způsobem požádal - prosím, nechte mě odejít."

Já mu prostě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhovi by som ani ja neveril, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Whitemedia

WOW, on si vážně nevzal čokoládu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda ak tam máte zadarmo aj jahodový sirup, tak Dembu sa už nezbavíte.

Reagovat
SunFells

Sotonek hraje a já si tu montuju židle

Reagovat
SunFells

Lovren karatista

Reagovat
smazaný uživatel

je úžasný, potom tam ronaldinhovsky prešiel cez 3 obrancov Sunderlandu...

Reagovat
SunFells

Holt na Lamberta je přijatá nabídka od WHU, Shaw míří do Chelsea a Tottenham přemýšlí koho z dvojice J-Rod, Lallana ukradne Liverpoolu, někdo tu ofenzívu musí převzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert bohužial nemá vôbec formu...

Reagovat
smazaný uživatel

je to skvělej stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ten Wes Brown vyzerá, že nemá ani na prvú ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumours going about that Martin Kelly might start ahead of Johnson today, Johnson didn't train yesterday.

Tak to by bylo boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

ten ještě žije?

Reagovat
smazaný uživatel

je to kvalitní hráč,ale furt na marodce nebejt těch zranění tak je u nás jednička na RB

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

johnson bol na súde (možno ešte je)

Reagovat
tomasinho

Za hanobení jména LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

niečo so šoferovanim

Reagovat
vladis271

jazda pod vplyvom? Ako je to v UK? Mohli by ho zavrieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vraj za to, že sa nechal volať "obranca".

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a žaluje ho Pulis.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Prosíííím

Reagovat
Counter

F O X E S

Reagovat
SunFells

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Flamini, Wilshere - Gnabry, Ozil, Cazorla - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt v piči s tým Wengerom.

Reagovat
smazaný uživatel

narážam na Poldiho, samozrejme. Inak dobrá zostava.

Reagovat
Lacko_Boh

Hmm hrac so 100 000 platom na lavicke. Opa City style vyzera to na tu Counterovu verziu o hecovani Poldiho..snáď

Reagovat
FCSL

Tak Nacho místo Gibbse.

Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Ju-Young Park

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastne tá istá zostava a lavička ako naposledy, nie?

Reagovat
afc

Ta ista

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo radšej nedá šancu Afobemu na lavičke pred Parkom??

Reagovat
smazaný uživatel

*Akpomovi

Afobe je mrdka.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

no a nie? Bude mať 21 a nepresadil ani ani v Milwalle. Na Arsenal nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

*sa

Reagovat
smazaný uživatel

No keďže sa zranil, tak bodaj by sa presadil..

Reagovat
Fenri

No jo, akorát jsem zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Akpom je na hosťovaní, a Afobe bol pred zranením slušný a pred dvoma rokmi na emirates cupe celkom zaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Podolskiho nepostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Poldi

Reagovat
Side

Poldi dostane šanci ukázat se v FA cupu, tak tady nekruťte očima. Vítězná sestava se málokdy mění, navíc když byl skoro týden odpočinek. A nevím na jakým základě ho tam furt cpete, když hrál tak nepřesvědčil...

Reagovat
smazaný uživatel

akože nepresvedčil? Vďaka nemu sme otočili na Uptone. Zápas, kedy hral na hrote, sa moc brať do úvahy nedá, keďže nie je hrot.

Reagovat
Fenri

nepřesvědčil? Po zranění přišel na hřiště a gólem a asistencí rozhodl zápas. Po dalším týdnu ho Wenger postavil mimo pozici, a od tý doby si nekopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hráč jeho kvalit má šanci se ukázat v FA Cupu...Tak to Bůh s námi.

Reagovat
Lacko_Boh

Vidim ze Ju-Young Park na lavicke. 3:0 v druhom polcase

Reagovat
Counter

Mohl by hrát jedině místo Santiho. A Santi je v případě absence Artety s Ramseym více třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom pokojne by mohol hrať aj namiesto Gnabryho.

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Za celou dobu působení v AFC jsem ho neviděl hrát napravo.

Reagovat
Pigeon

Jak se ten šašek radoval a křepčil a hovno

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomínám si jak tady někdo psal jak ho sere jesus navas mj. i tím jak má trenky vytažené až k pupku nebo co. vždycky když vidím cattermola ze sunderlandu tak se směju ještě víc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Burn 198cm - Hangeland 199cm proti Arsenalu.. to nedopadne dobře.

Reagovat
Lacko_Boh

pche,si nevidel nas zapas so Stoke

Reagovat
Chazy

No tývole... že by Schmeichel ještě dostal šanci tragédit v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson to s tou repre myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

gooool

Reagovat
vodka

zase on...

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc

Reagovat
Chazy

Ten Alonso ze Sunderlandu, to je ten, co byl v Boltonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. pořád mladej kluk celkem. Já myslel, že už je starší o pár let.

Reagovat
madridcan

odchovanec

Reagovat
Tomekcz

psonek boruc porad stejnej kaspar a cednik jako v celticu

Reagovat
smazaný uživatel

Borini 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

#wafc hope Nicky Maynard can get himself a goal on his debut for the Latics today

Reagovat
smazaný uživatel

asistencia a teraz aký gól. ADAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

ľavá pravá, nemá problém

Reagovat
Maresma

Johnson ma paradni formu

Reagovat
smazaný uživatel

co je vůbec s Italským Hazardem?

Reagovat
smazaný uživatel

V champu dneska Robinson na LB a McLaughlin debut za Barnsley na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

musím znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

robbo o rok v áčku

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, pokud přijde nějakej novej levej bek ještě tak zas půjde někam na hostování beztak.

Reagovat
ondris

Pokiaľ bude zdravý Enrique, ľavú stranu netreba posilňovať. Radšej nového pravého obrancu a DM, ale to je už obohraná pesnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers si myslí něco jinýho.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, skoda tohle pustit... a snad budou Dejan a Gaston brzo ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace: O koupi Souhtamptonu se zajímá bohatý investor z Číny. Konkrétně vlastníci firmy Dalian Wanda Group. Tato skupina je již obeznámena se situací klubu a mělo by se jednat s rodinou zesnulého Markuse Liebherra o možné koupi klubu.

Tato firma je hlavním sponzorem čínské nejvyšší fotbalové soutěže a jejich hodnota a majetek je oceněn na zhruba 13 bilionů dolarů.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Eikrem na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

ides Stoke, alebo Cardiff?

Reagovat
kiwwi

v telke Arsenal, na notase Cardiff

Reagovat
kiwwi

a preco sa usmievas? to ma byt ako dobre?

Reagovat
vodka

tak nečekal sem, že bude zrovna v základu.

Reagovat
vodka

Palace XI: Speroni, Mariappa, Gabbidon, Delaney, Parr, Bolasie, Ward, Jedinak, Puncheon, Guedioura, Chamakh

Stoke XI: Butland, Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters, Whelan, Nzonzi, Adam, Walters, Assaidi, Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

že som ja nakoniec na ten Sunderland nedal...

Reagovat
madridcan

Uff Yung...dobre, ze si ten Sunderland nedal

Reagovat
madridcan

Si robis picu ne, ze to napises rovnako ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

si to inak napísal... ja tam mám "nedal na Sunderland" a ty "nedal Sunderland".

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je kosican..

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, ale aspoň som si potvrdil, že sa vyznám.

Reagovat
Chazy

Bude nějakej HD stream? Na cokoliv.

Reagovat
Chazy

Nejradši bych teda viděl Arsenal.

Reagovat
madridcan

A Wigan co? Potrebuje tvoju porporu v Doncastri!

Reagovat
Chazy

Dyť já jim budu nadálku posílat pozitivní energii.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenal. Stačí ak klikneš na fullscreen pred tým ako to po tebe vypýta veetle

http://sportz-hd.eu/channel2.html

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude sekať tak klikni na to HD v pravom dolnom rohu, Dačo ti to spraví zo zvukom ale obraz ostane rovnaký

Reagovat
Chazy

Děkujuuuu

Reagovat
Chazy

Ještě aby takhle nějak běžel LFC potom a budu naprosto spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Wiganu Že se nestydíš

Reagovat
Chazy

Já za to fakt nemůžu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak pro tebe objednávali do SportFotbalu klíčenku a peněženku Wiganu Já si říkal,že by sem vozili tak drahé topivo do kamen

Reagovat
Chazy

Hele, náhodou je fanouškovská základna Latics tady spolehlivá, na celonárodní srazy fandů vždycky dorazíme oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

-to kliknutí na fullscreen mně nepomáhá

Reagovat
Chazy

Tak si stáhni veetle

Reagovat
captain18

ani mne to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

tak stiahni veetle. Zas také hrozné to nie je. Zaberie ti to minutku

Reagovat
Chazy

já ho taky mám právě kvůli těm tvým

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
captain18

Lolkac tu je? Ten ma vsetky streamy pod palcom..

Reagovat
Chazy

nejlepší scouser na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

A já sem si říkal co je to za asiata na těch trénincích Arsenalu. A on je to ostříhanej Park

Reagovat
smazaný uživatel

nieco na Cardiff keby ste mohli, bol by som vdacny..mithro, kde si?!

Reagovat
smazaný uživatel

Banner at the Etihad today: "This is how it feels to be City, this is how it feels to be small, you sign Phil Jones and we sign Kun Agüero."

To nedáva vôbec žiadny zmysel

Reagovat
Chazy

Tragédi, to už jsou fakt lepší ti fandové CFC, co nejsou schopný vymyslet nic.

Reagovat
Whitemedia

pffff.. prý že nedokážou nic vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem poprvé četl Emirates, to by teprv nedávalo žádný smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

možná tobě no

Reagovat
Chazy

Smysl to dává, ale je to sračka.

Reagovat
kiwwi

jezis, ved to spievaju uz rok a pol...a zmysel to dava, ale taky ten debilny ze my sme velki, silni, lebo sme podpisali Kuna zatial co vy len Jonesa...je to odkaz na nas chant im:

This is how it feels to be City

This is how it feels to be small

This is how it feels when your team wins nothing at all

Nothing at all.

Reagovat
Mindas

Dva roky stará věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Chazy

Jordi v základu

Browning taky..

Reagovat
Zaschrona

Peknyyy

Reagovat
Coutinho10

zadnej kvalitni StreamTorent ....no snad bude alespon na nas zapas

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Chazy

Wilshere je každopádně génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden na Arsenal

http://vaughnlive.tv/parahd201

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nemá někdo jakýkoliv funkční stream na Stoke s tím, že by šel poznat aspoň balon?

Reagovat
stas87

http://freecast.in/ch8.html

asi najlepsie co som nasiel

Reagovat
vodka

díky, ale nevydržím se na toto dívat to nemá smysl, když balon mizne a nevim ani, jestli ho někdo vypichl, nebo to byla na prd přihrávka...

Reagovat
stas87

o trosicku lepsie..

http://livesport4u.com/stream2.html

je to utrpenie,proti evertonu aj liverpoolu bola ta kvalita skvela

Reagovat
Zaschrona

Jelavic tycka

Reagovat
smazaný uživatel

DZEEEKOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Zaschrona

Dzeko

Reagovat
Chazy

Yeovil WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Edddiiin

Reagovat
smazaný uživatel

100 golu letos

Reagovat
Tomekcz

Ole cekal sem ze bude vzdorovat dyl, navic ten kopytak

Reagovat
madridcan

Cabaye

Reagovat
Fenri

Hm, Gnabry se snaží střílet... To si už do konce sezóny nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

34 - Manchester City have hit 100 goals in all comps nine games faster than any other side in a single season in the PL era.

Reagovat
smazaný uživatel

Válec Messi and co. tras sa !!

Reagovat
Tomekcz

jeste aby ne kdyz je kazdej zapas tlaci FA

Reagovat
diastan

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

presne, fanusik United tu chce nieco pisat nieco o tlacenke z FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

1:0, kdyby hrál Poldi ...Mesut tam ani nedokopne.

Reagovat
Chazy

Yeovil?

Reagovat
Erdovec

Cabaye, to byl nákup

Reagovat
Zaschrona

Chris Long gol za MK Dons, Baxter gol za Sheff Utd, parada...

a ten Yeovil

Reagovat
Chazy

Na záchranu furt maj. Achjo, kdyby takovej tým jednou hrál PL, to by byl větší lol jak Wigan, Hull a Peterborough dohromady.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, dobre nabrali hrace na hostovacku, predevsim myslim od nas a LFC. Gary Johnson tam dela super praci, na to, jake ma podminky. Ja jim to preju, jsou malinci, maji tam Lundstrama a Duffyho od nas, chyta tam Stech a hraje Byron Webster, co kdysi hral v Mostu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

Reagovat
Counter

Reagovat
captain18

Reagovat
SunFells

Woow

Reagovat
smazaný uživatel

monstrum!

Reagovat
Dray

Kladivo

Reagovat
vodka

Roberto Carlos < CR

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

Reagovat
Azza

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Mg Negredoo

Reagovat
Dray

Hmm, pěkně Szcz

Reagovat
REPLIKATOR

Sagna jasnej faul na žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo keby tak casto nezakoncoval ako mamlas, tak je z neho bozsky utocnik ale aj tak je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
Dray

Cardiff

Reagovat
tweek

mesut je zatim strasny, ale uz se tesim, jak tam zas hodi genialni pas a zaridi tim gol...

Reagovat
Tomekcz

kompany jak kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho podání ten gól vypadal jako úplná brnkačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud zatial asi najlepsi od nas

Reagovat
smazaný uživatel

To hrajeme tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

To hrajeme tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fantě mám na lavičce Lovrena a Noona

Reagovat
smazaný uživatel

lol to co je, najtagickejsi tim ligy si nas toci ako malo chlapcov u nas doma

a kua preco nehra poldi

Reagovat
diastan

Bude zas 5tka aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

ta levá strana je nějaká marná..

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiho jediná šanca je, že to postaví na křídech Ronaldovi a Baleovi, kteří budou hrát strašně vysoko a čekat na míče od Alonsa, Modriče popř Isca. Jen nevím, co ten čuník Karim..

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Karima postavit Isca. Klasickýho hrota vzhledem k střeleckýmu potenciálu Crise s Balem ani není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim není klasickej hrot..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je na hrotu kravina neskutečná. nevím jak by tam uplatnil svý přednosti. stejně v létě dorazí Aguero/Suarez a já se akorát naseru...

Reagovat
smazaný uživatel

No jak by tam asi mohl uplatnit svoje prednosti.. Staci to trochu sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

pouč mě Francku..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych spis cekal od tebe, ze me poucis o jeho prednostech.

Reagovat
smazaný uživatel

střela parádní, ale on je hračička.. nevystřelí a nevystřelí dokud si nepoloží obránce i gólmana, takže žádná střela bodlou třeba se poštěstí. Dokonalá technika. Přihrávky, kombinace. Rád je u balonu - a to je podle mě hlavní nedostatek, kdyby hrál "útočníka" mezi Balem a Ronaldem... Navíc byc rád viděl, co by dělal, kdyby na něho hrál nasranej Vidič nebo Kompany třeba... A váží 60 kilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity je, ze je zatim mnohem prospesnejsi pro utok nez zalohu, cim vys je a vetsi volnost ma, tim je lepsi. Na zacatku sezony hral hodne vysoko a daval gol za golem, pak se preslo na 4-3-3, zranil se Khedira, Isco zacal hrat hloubeji a najednou zacal hrat spatne. S tim zakoncenim to zas takova pravda neni, on si pro ten gol umi jit a celkove ho ma vyborny, nic nevymyslet a rovnou vystrelit umi taky, hlavne zpoza vapna ma vybornou strelu. Ze ma rad balon a umi ho podrzet je naopak vyhoda, protoze to by se od utocnika Realu fakt melo dostat. Bale, Ronaldo nebo i Di Maria hraji jenom na rychlost, balon nepodrzi a kdyz se o neco pokusi, tak o nej vetsinou hned prijdou.. proste sprinteri. Benzema, kdyz byl ve forme, tak si taky hodne chodil do hloubky pro balon, protoze ho ma rad, a hodne drzel mic, a ta hra hned vypadala uplne jinak, ofenziva byla najednou mnohem necitelnejsi a nebezpecnejsi. A to Karim nikdy nebyl hrotak.. Uvolneni a zakonceni uz ma ted lepsi nez Benzema, vyber mista ve vapne taky, jeste nedavno mel lepsi prumer golu na zapas nez on.. Loni nejlepsi strelec Malagy. Jako neni to Aguero nebo Suarez, ale to, co hral Benzema, by ted nejspis zvladl taky, hlavne to zkusit. Dulezity je se podivat na to, v jakym systemu a rozestaveni by tam hral a s kym vedle sebe. Na kridlech sprinteri, kteri to berou na sebe, neustale si nabihaji a chodi do zakonceni.. A za nim trojka Modric, Alonso a Khedira (nebo nekdo typove podobnej, ale fotbalovejsi), ktera bude kralovat zapasu ve stredu pole.. Kdyz to prirovnam k Barcelone, tak je to zatim daleko vic Messi nez Iniesta.. A mimochodem, dulezity je, ze je rychlejsi a s micem u nohy bezkonkurencni..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco má přednosti v tom, že umí podržet míč, což je v podstatě jediný co se od hrota u nás chce, na střílení gólů tam je Ronaldo, Bale. Navíc zakončení má taky slušný, takže horší jak ten buřt ani být snad nemůže. Otázkou akorát je jak by mu to šlo zády k bráně.

Každopádně to jen takový sen, Fiorentino v létě stopro někoho z tý hvězdný dvojky přitáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašně teoretický. takhle se může hrát proti snadným soupeřům. přes polovinu týmu PD . Ale proti někomu, kdo mu bude trošičku znepříjemňovat život, ten kluk neobstojí.

Navíc je rozdíl podržet balón před vápnem a ve vápně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman na to taky dost sere, ani jednou to nezkusit je celkem špatné no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman na to taky dost sere, ani jednou to nezkusit je celkem špatné no

Reagovat
smazaný uživatel

Navaaaas! ale Džeko parádně

Reagovat
kiwwi

skor obrana paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Navas sa nam v City nejak rozstrielal

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere s flaminim su o triedu horsi ako arteta s aaronom

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zapas, nie ako ten v TV sustavne preferovany hnoj z Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

ALF hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

co víc chcešššššššššššššššššš

Reagovat
kiwwi

Giroud

Reagovat
Mervin

Olie, ty vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

to je take drevo ten Giroud

Reagovat
Pigeon

Ten Giroud je nehorázné jelito

Reagovat
REPLIKATOR

Giroud

Reagovat
captain18

Giroud offside ale a j tak

Reagovat
Side

Giroud, ty vole on to napálí přímo do něho

Reagovat
smazaný uživatel

Karta pro Ozila?

Reagovat
Chazy

MOOOOOORE!! Tohle bude dost podstatná venkovní výhra.

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil další jasná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

stejně něchápu, jak mu může nasolit střelu do ruk tyvole... prosfesionální fotbalista

Reagovat
Counter

Giroud věděl, že je v ofsajdu, tak chtěl aspoň napálit Stekelenburga, aby ho rozhodil

Reagovat
smazaný uživatel

on sa v takej sanci podla mna vzdycky modli aby bol v offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Fenri

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Amos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Dray

Reagovat
Mihi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kacaniklic

Reagovat
Tomekcz

kacaniklic

Reagovat
smazaný uživatel

wojta uzasny dneska

Reagovat
smazaný uživatel

pavouk!!

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Arsenalu Nabíhá jedinej hráč Kačaniklič a oni ho neuhlídají.

Reagovat
Counter

LeFondre hattrick za 20 minut

Reagovat
Chazy

Joooo, to sou takový ty klasický champ hvězdy

Reagovat
REPLIKATOR

Náhodou loni byl v PL solidní střídající žolík.

Reagovat
kiwwi

Merte na tej lopte

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry to striela stylom bud dam gol, alebo budem za curaka. zatial mu vychadza len to druhe

Reagovat
Mervin

za čuráka jsi tady maximálně tak ty

Reagovat
kiwwi

hmm Silva si takto pekne rukou prihral pri tom prvom gole?

Reagovat
REPLIKATOR

Už chápu, proč mají hráči tolik zranění, i na tréninku

Reagovat
REPLIKATOR

*hráči Arsenalu

Reagovat
LAM

Rosa na plac!Nikdo jinej to nerozhejbe.Dneska to je zatim od Arsenalu hrozná tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Minister

AFC veľká bieda

Reagovat
smazaný uživatel

vsak takto hrate skoro furt. v druhom polcase teraz zapnete na 10 minut date 1-2 goly a je to vybavene. a potom sem nabehne counter so svojim suchym trikom. klasicka sobota/nedela pre afc fans

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

a neni to suche triko hrat 10 minut a vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď. Ale ono to fakt suché triko je, keď to tak vezmeš. Hlavne to Mesutovo.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

trochu hej no..same staticke hracicky mame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

jj klasicka blbost od fanusika Spuds

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade ma pravdu, Arsenal sa za posledny rok naucil hrat nie na krasu , ale na vysledok , inak ta predvadzana hra je vacsinou fakt hnoj, ale budte radi za to, trofeje sa peknou hrou neziskavaju, az na City

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

ale proti vám sme tak nehrali

Reagovat
Chazy

Rhodes na BN dopíče s tímhle

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mimo offsidovej tutovky výborný, Szczesny a Wilshere vynikajúci, inak nuda. Rozhodca dobre píska. Gnabrymu zakázať strielať z diaľky z bezpeč. dôvodov.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole at uz Wenger vystrida toho Girouda... to je kopyto ze to svet nevidel, do kombinace uplne na hovno... dneska chybí Rosa a to znatelně... snad druha pulka a lepsi a vyhrajou... takove zapasy s poslednima ajeste doma maji byt po puli nejmene 3:0...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa Giroud mimo zakoncovania paci. je to ultradrevo to ano, ale velke, silne, bojovne drevo a v kombinacii je prave docela solidny. ja by som bol rad za takeho hrota napriek tym minelam. a aspon je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

a ma najlepsi center z timu.

Reagovat
smazaný uživatel

u nas zase Soldado. uz ho tu minule niekto chcel cpat na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta střelba. to je horzný na moje nervy . chtěl bych mutaci ho a Poldiho.

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej Girdou je do kombinacie na hovno...prd,ten to tam dneska lepsie rozdaval ako Ozil.Dneska nechyby Rosa ale Mikel,Flamini je tam zbytocny a brzdi.Kkazdopadne najviac chyby motivacia/koncentracia,sak hadam 20 min sme po zisku lopty hned pokazili prihravku.Toto je taka klasika z poslednych 2 rokov,prvy polcas prd,cez prestavku Arsene namotivuje a druhy polcas 1 :0 alebo 2:0

Reagovat
Lacko_Boh

Girdou

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt trapas hra, hull by uz vyhraval 3-0, jeden z najhorsich vykonov sezony zatial..poldi musi hore, rosa tiez do stredu

Reagovat
Lacko_Boh

az na tie striedania

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nějaký dobrý link na Hull?

Reagovat
Bayern +

Nemáte niekto link na NUFC - WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale koscielny je najlepsi stoper na svete

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale není.

Reagovat
Bayern +

Nie, nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheoooon

Reagovat
smazaný uživatel

Sme strašně čitelní v té finální fázi...

Reagovat
Amos

Doprdele, to zase Poldi sedí místo tragickýho Cazorly?

Reagovat
Mervin

Ou, Ňabry krásně

Reagovat
smazaný uživatel

gnaabs konecne niekto

Reagovat
smazaný uživatel

kua mělo mu to vyjít

Reagovat
pa3ce

Sergeeem, veľmi pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá smysl. odcházím.

Reagovat
kiwwi

to co nedali

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Mervin

jděte do piče, vy šmatláci, lemplové a nekopy

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Counter

Boha

Reagovat
Fenri

Reagovat
kiwwi

heh tak nakoniec Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

no hurá

Reagovat
smazaný uživatel

naaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

to neee, bože

Reagovat
wild

konecne

Reagovat
captain18

Reagovat
Counter

A už suchotrikujem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Side

wtf

Reagovat
Fenri

Saaaantiii

Reagovat
Tywin Lannister

santi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

To čo nedal Laurent ?

Reagovat
captain18

Santiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOO

Parááda.

Reagovat
Chazy

To je Arsenal 2003 styl.

Reagovat
Chazy

Jen ten gól ale, jinak superhrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ti ten Wigan možná i budu tolerovat

Reagovat
Chazy

Klidně mi ho netoleruj

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jsou to prostě Blšany PL.Teda byli,vlastně.Ale možná je na tu milost vezmu

Reagovat
Chazy

Však pro mě taky. Ale lepší jak všechny ty mini Chelsea a pseudovelkokluby se supertradicí, co 100 let nic nedokázaly a furt si hrajou na to, jak jsou hrozně významný, protože maj návštěvy, i když úspěchy a výsledky ne. Wigan je prostě dokonale vedenej, fungující a prosperující lokální pidiklub, kterej dělá z hovna menší hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.Vedou to tam úspěšně,na to,že 10 let zpátky byl fotbal na okraji zájmu a všichni tam chodili jen na rugby.A vydrželi celkem dlouho,s minimálním kádrem... Já osobně taky nemusim Chelsea,mezi námi

Reagovat
Chazy

Tak tak, navíc výhra FA Cupu? Máš týmy jako Fulham, co hrajou PL daleko častějš, jsou z Londýna, maj víc peněz a nikdy se ničemu takovýmu ani nepřiblížili. Nebo to dokázaly týmy jako Pompey a pak tam přišel krach. Wigan něco takovýho dokázal, aniž by opustil svoji filozofii a finanční politiku, od prvního do posledního PL dne fungoval jako lokální klub, tak taky sestoupil, ale tak taky dokázal uhrát první desítku, finále CC a vyhrát FA Cup.

Reagovat
Chazy

A za 8 let v PL vyhodili jedinýho manažera, prostě naprostej unikát v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham zrovna bych jako příklad nebral,ode dna 3.divize se dostali až do finále EL. Každopádně jste příklad,že koncepční práce má cenu.Jako se teď snad konečně vyplatí Spartě,aby měla titul. Škoda jen,že k oblíbeným týmům si tady nemůžeš dát i neoblíbené

Reagovat
Chazy

ono to z těch oblíbenejch stejně většinově vyplývá... např. nemáš CFC v oblíbenejch, jako bys ji měl v neoblíbenejch.

A Fulham je hodně podobnej příklad s Wiganem, oba kluby sympatickej a zazobanej majtel, kterej je vytáh nahoru. Akorát s tm rozdílem, že ten Egypťan do toho investoval daleko víc, a to hlavně do toho vstupu do PL, pak dělali docela šílený přestupy + socha Jacksona atp. Wiganu Whelan pomoh jen do championship a pak ten kohoutek utáh, začlo se vydělávat, akorát postavil ten stadion (i pro rugbysty, on je Wiganer, takže to město miluje a podporuje celkově)...

Ale vesměs je to klub, kterej hrál PL víckrát a něco v ní znamená, stejně nic nedokázal nikdy. Wiganu stačí chvilka v PL a dokážou zázraky.

Reagovat
Chazy

Teda to finále OK.. ale finále je finále, Wigan má pohárek.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.Mimochodem sleduješ,jak jde dolů Portsmouth?Je mi jich hodně líto,když si vezmu tehdejší sestavu a teď se plácaj u dna L2,většina kádru na hostovačku,prachy nic...

Reagovat
Chazy

Jooo, vím vím. Oni právě ukazujou, jak je nebezpečný pouštět si tam ty drahý investory. Prostě jeden šejk ten klub vlastnil a měl plány, ale pak se klubu musel zbavit, prodal ho jinýmu šejkovi, kterej ho jen využil na splacení dluhu a tak se dostal k někomu, kdo o fotbal nemá žádnej zájem. Notts County tam taky někdo vyloženě vykrad i přes sliby, Birmingham taky nedopad dobře... prostě malej klub a bohatej investor, nekončí to vždycky jako Chelsea. Já sem jako rád, že sou v prdeli, i kdyžsem je míval rád. Maj, co si zasloužej.

Reagovat
Chazy

To je fakt prdel, jak to vypadá, že se v kopaný vyznám, když jde o věci z před roku 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Taky rád mudruju

Reagovat
Chazy

Já jen, když můžu, takže o tomhle sportu radši mlčím, když jde o věci novější no, už to moc nesleduju

Reagovat
Chazy

Takovejch je víc, Yeovil, Hull, Peterborough, všechny ty týmy z Walesu (Wrexham, Newport), ale já je prostě mám rád. Už jen tím, jak serou všechny ty tradicionalistický páprdy, co žijou v tom, že si zaslouží PL Blades, Whites nebo Owls, protože kdysi něco znamenali.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere dnes parádní..

Reagovat
pa3ce

Santiiiii, Jaaaack

Reagovat
Counter

Tragický Cazorla Jak je to možné? Nějaká haluz, už nikdy nesmí být upřednostněný před Poldim

Reagovat
Chazy

Ale jako on nic moc nehraje dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

nie len dneska

Reagovat
Chazy

Na to nejsem kompetentní odpovídat, ale z tý zálohy se mi líbí nejmíň. Wilshere naopak nejlepší.

Reagovat
kiwwi

Santi hra dnes dobre

Reagovat
Chazy

brzdí tu hru, i když by měl mít efekt opačnej a 1v1 hrůza

Reagovat
Counter

nj, ale stejně ukazuje, jak klíčový pro nás je. 2:0

Reagovat
Chazy

Hnus, aby tu pak člověk nic nepsal radši.

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to začlo vymyšlenou standartkou...

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
blade115

Mg, dneska je to úplně na hovno, ty výsledky...

Reagovat
tweek

tos jako fakt cekal, ze arsenal nebo city vytecou s takovyma souperama?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zacinalo pripominat Arsenal z pred par sezon. Brr

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz sa tesim ako budeme poslednych 20 minut branit

Reagovat
Bayern +

Škoda, remízka z tohto zápasu by bola fantastická.

Reagovat
Counter

Jinak Jackie se už poslední týdny dostává do formy, radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Santi

Reagovat
Mervin

Santiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a můžu do práce

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLAAAAAA

Reagovat
wild

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

santiii dosla

pod mi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Saylor mi rve koule Největší Geordie v Newcastlu za posledních 10 let vedle s Harperem, bojuje prakticky o přízeň Pardewa, udržení v klubu a on musí dělat takový debilní chyby..

Reagovat
Counter

Tragééééééééd

Reagovat
Fenri

ohohó

Reagovat
smazaný uživatel

santiiii

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD DAL!

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
Tywin Lannister

santiiiiiiiiiiiiiiiiiii

parádně ty goly umístil, levačkou i pravačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Santi při chuti....

Reagovat
REPLIKATOR

Stekelenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Proč já kretén vyndaval Santiho z fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo uz gol neda

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavane akurat mohol dat aspon jeden Giroud

Reagovat
Chazy

Hehe, 3-0 venku, paráda.

Reagovat
masly008

co ten cardiff má na to to vyrovnat,

Reagovat
kiwwi

Noone je FANTASTICKY!!!

Reagovat
Chazy

Jak hraje ten budoucí top hráč a gigatalent Gunnarsson?

Reagovat
kiwwi

to ani neviem kto je a ani som si ho nevsimol

Reagovat
Chazy

Kolem něj kdysi byl větší hype jak kolem Schneiderlina.

Reagovat
kiwwi

aha, uz som si ho vsimol...striedal za Eikrema

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by se vám no :-)

Reagovat
vodka

to je tím, že se narodil v 80. letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff vyrovnat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole na co čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle*

Reagovat
havrys99

Probert je borec jeden z nejlepších rozhodčích na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Aston Villa: Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Toure, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Sturridge, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

LFC Official Subs: Jones, Kelly, Lucas, Moses, Allen, Aspas, Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

to najutočnejšie čo sme mohli postaviť Bu´d ťažko prehráme alebo drvivo vyhráme

Reagovat
13

těžká prohra nehrozí, Nějaký goly určitě dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Min. sezonu sme s nimi prehrali 3:1. Benteke vtedy žiaril

Reagovat
R22

skvělý

Reagovat
ďuriLFC

Škoda Kellyho a Sakho asi až tak fit nebude keĎ aj Allen už je na lavičke a on stále nič.

Reagovat
13

Základ silnej, lavička slaboučká.

Reagovat
Erdovec

kurva takový válec a já to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ju dal

Reagovat
smazaný uživatel

pekna zostava len skoda, ze nedostal sancu Kelly, inak vie nekdo kedy zhruba by sa mohol vratit Enrique?

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně bez Lucase. To bude debakl

Reagovat
Coutinho10

uz se tesim

Reagovat
minoLFC

kto tam bude braniť?

Reagovat
13

Kdo potřebuje bránění s takovou ofenzivní silou?

Reagovat
minoLFC

keď myslíš

Reagovat
Euphael

Tot kolo ztratí Liverpool a modrá špína z Londýna

Reagovat
Counter

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi zatim nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

podľa mňa irónia

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to má poznat?

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo fakt strasne tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poldi musi hrat zaklad

Reagovat
Counter

Terriers

Reagovat
Gunnersaurus

Poldi bojuje o zaklad

Reagovat
Fenri

Nj, Poldi totiž zatím vůbec nezaujal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

To byl pas jak od Gerrarda v nejlepsi forme..

Reagovat
diastan

Konečně

Reagovat
pa3ce

Kos je úplne úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya letos zivotni statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas byla akce, kterou ze svech zalozniku umi jenom on. Tank.

Reagovat
Amos

Poldi je skvělej, skvěle bojuje !! Kéžby hrál víc !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya!

Reagovat
diastan

Kuuun

Reagovat
Tywin Lannister

koscielny je fantastickej stoper

letos asi nejlepší v celé PL, a s Mertem tvoří nejlepší stoperskou dvojici na ostrovech, tak snad jim ta forma vydrží a nepřijde zranění

Reagovat
Fenri

Özil úspěšný tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
kiwwi

boha Cardiff sa cely cas skvele drzi, je aj nebezpecny a za 5 minut sa rozsype

Reagovat
kiwwi

ale Kun si Caulkera dobre potocil

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, Kun.

Reagovat
Chazy

Trotters ultimátní trapas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vlastně vypadá obraz hry,netušíš?

Reagovat
Chazy

Netuším a netušil bych ani kdybych našel stream..

Reagovat
Yanek

Aguero solidně

Reagovat
vodka

už mě to sere, Stoka další nezasloužená prohra...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi utocnik v PL. A Yaya dalsi skvela prihravka.

Reagovat
vladis271

vždy keď niečo podobné zahlásíš, tak Suárez na just trafí hattrick.

Reagovat
Erdovec

proč není fotbalistů jako Yaya víc

Reagovat
smazaný uživatel

Demolice, jak inak

Reagovat
smazaný uživatel

ozil musi girouda nenavidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dneska bavi..

Reagovat
Fenri

Tyve Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Giroud, bože to je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

parker

Reagovat
Counter

Bolton nastartoval obrat

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Brackley luxus North Ferriby hraje doma 4-4, takže první místo trošku blíž.

Reagovat
Counter

Bent

Reagovat
blade115

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

bent to hra na zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Berbatova lituju, mezi takovýma kopytama

Reagovat
masly008

on je taky lama líná

Reagovat
Chazy

Když jemu to stačí. Normální hráč musí lítat jak blázen, makat a stejně neudělá tolik jako Berba.

Reagovat
smazaný uživatel

chcípák to je

Reagovat
Counter

Dneska z něho znechucení ze hry úplně kapalo

Reagovat
kvasha16

s nim musi byt vzdycky sranda trenovat

Reagovat
REPLIKATOR

Koscielny hovado

Reagovat
Pigeon

Pencla jak víno

Reagovat
Ángel di María 22

City jedou, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Today is only the second time this season that Liverpool have been able to play Coutinho, Suarez and Sturridge together in the same team.

The other game that Coutinho, Sturridge and Suarez started was the 4-0 win against Fulham in November

Reagovat
vodka

má Austin na PL? celkově QPR bude muset udělat taky obměnu kádru, s takovýma stoperama v PL shoří jak papír...

Reagovat
Chazy

Snad to nezjistíš.

Reagovat
stiflerovamama

pride Samba zase

Reagovat
stiflerovamama

Chcel by som vidiet ako by hrak utok Kun-Luis, to by bol valec.

Reagovat
Counter

v argentinské repre je možnost hrát s útokem Messi - Kun, a stejně to není tak úchvatné, jak na papíře.

Reagovat
stiflerovamama

No ved ako jasne, nikde nie je napisane, ze to musi fungovat, ale oni su si s Luisom celkom podobny, bolo by to zaujimave

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Amos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yohan co my bez něj budeme dělat

Reagovat
Whitemedia

#AVFC Guzan, Bacuna, Vlaar, Clark, BERTRAND, El Ahmadi, Westwood, Delph, Agbonlahor, Weimann, Benteke. #AVFCLIVE

po zranění, dlouho nehrál a hned v základu proti Liverpoolu.. jsem na něj hodně zvědavý

Reagovat
minoLFC

tak tade cesta povedie

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava ale jinak neni vubec špatná.

Reagovat
fff

Podla tej dnesnej zostavy sa da na zapas len tesit. Benteke nam podla mna jeden gol fukne, ale dame dnes aspon tri. Jedina skoda, ze Kelly nehra. A snad sa aj Coutinho trochu zobudi, ked sa vrati Sturridge, ked uz si s nim najviac herne rozumie.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na FM14 mi to vždy sekne 9. septembra. Skúšal som to viackrát, aj s rôznymi tímami. Neviete niekto prečo/ako sa to dá napraviť?

Reagovat
fajdax

Máš ten starej crack. Stáhni novější crack a všechno půjde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

alebo ten crack no

Reagovat
vodka

jiný crack

Reagovat
smazaný uživatel

Díky hoši

Reagovat
Coutinho10

ta tabulka je jak v nasi GL....od 10. do 20. mista rozdil 5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10
Reagovat
13

LOL

Reagovat
Coutinho10

jak byl zranenej, tak ta cena klesala, protoze si ho tam nikdo nedaval a dal to pak neresili

Reagovat
R22

Bude nějaky dobry stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Jooo, ty jeho cuty jsou neskutečný. By si na tom normální člověk vylámal kotníky, je to absurdnější jak skluzy na hardkurtu v tenise.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=xSZdntRnQVg

Tímhle se proslavil nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Působivé. Připomíná mi to ty černobílé videa s Bestem, kterého tacklovali dva, tři hráči, a on dál běžel k brance.

Reagovat
Chazy

Jojo, ale ona je to hrozně moc i práce spoluhráčů. Nejdřív mu tam vytvořili prostor, kde se moh rozeběhnout, uvolnit a potom mu ideálně odstavovali protihráče, protože všichni dokonale věděli, co hrajou. A takhle silnej hráč si v 1v1 souboji poradí. Obdivuhodný je tam nejvíc to, jak se na začátku dokázal udržet na nohách.

Ale jako takovejch věcí moc neuvidíš, ideální dýlka jedný běhový hry je 4+ yardy

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se jak mu tam udělali uličku, a pak mu postupně clonili hráče. Tohle mě u ragby mrzí, takových momentů je ve hře málo. Respektive u těch špičkových her jo, ale v AF je tohohle v každé hře mrtě. Alespoň co sem měl možnost vidět.

Reagovat
Chazy

Jasně, to je ten rozdíl mezi sportama. Tohle v AF dělaj ty neustálý pauzy po každý hře, ten tým si seběhne do chumlu a určí si další hru, všichni se tomu přizpůsobí, vědí co dělat, obrana udělá to samý a pořád dokolečka. Proto tam jsou často krátký posuny/žádný posuny, protože to je fakt jak šachy, neustálá snaha reagovat na soupeře, překvapit se a vyzrát na sebe. Když jdeš hrát pasově, hodíš tam víc hráčů, co můžou chytat balony, když jdeš hrát po zemi, pošleš tam hráče, co tomu běžci rozráží cestu. Jenže ona i ta obrana si tam podle toho mění obránce a rozestavení, protože tyhle věci vnímá. A takhle furt dokola, vyvíjí se to a vyhrává chytřejší. Všichni ti hráči musej bejt intelignentní, přizpůsobiví a musej tu hru chápat, bejt kreativní.

Rugby tohle nemůže nabídnout, ta hra má větší spád, ale ta taktika se tam tolik nemění. Jiný světy, oboje má svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi to začnu sledovat..

Reagovat
Chazy

Hele, tohle fakt neuvidíš pořád, tyhlety běhy mívaj kratší posuny a tvořej variabilitu tý ofenzivní hry. Větší vzdálenosti se ukrajujou házením míče.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jasný.. neboj

Reagovat
Chazy

Ok, tak na zejtra hrubě doporučuju zápas od 21:00. Je to zápas dvou naprostejch legend a rivalů na pozici quarterbacka, bude to přestřelka, protože obrany jsou obě dost pochybný. Čeká se ofenzivní smršť.

Sport 1 nebo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

no. to abys si udělal čas. díky

ale nevím, jak budu stíhat.. zkusím si pohnout. na netu to asi není problém sledovat v nějaké přijatelné kvalitě..?

Reagovat
Chazy

Kdepak. Navštěv pak naší diskuzi, nebo přímo napiš IMPovi...

On ti poradí, jak umět načerno (fuj!) získat do prohlížeče GamePass, což je NFL poměrně drahá aplikace na sledování zápasů v HD.

Kdyžtak:

http://www.eurofotbal.cz/souteze/cerna-hora/prva-liga/2008-2009/reportaz/jezero-plav-jedinstvo-bijelo-polje-169482/?nocount=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda dík . a díky za info. uvidím zítra, jak se dostanu domů..

Reagovat
Chazy

On se bude hrát super zápas i od 00:30, ale to může bejt časově problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tam zejtra hodím než se začne hrát, ať to zas nemusím vysvětlovat každýmu zvlášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak to nějak výýrazně caps lockem označ.

Reagovat
Staenly10

Co se tam vlastně všechno smí a nemsí v těch soubojích?

Reagovat
Chazy

No, to záleží od typu hry. V takovýhle hře je prakticky povolený jakkoliv ho sundat na zem, ale nesmíš atakovat hlavu, nesmíš ho chytat za mřížku na přilbě a nesmíš ho stáhnout zezadu za límec, protože to jsou ty nejnebezpečnější záležitosti.

Jinak klidně by tam do něj mohli jít skluzem, ale to se prostě nevyplatí, jistota je skočit rukama po nohách a sepnout mu je dohromady.

Reagovat
cristiano.K.

s tou sestavu je musíme zničit během 30. minut. Hlavně se nesmí omylem Benteke dostat do první šance.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Angus Og ST [EN] jistota

Reagovat
tomasinho

Bude HD stream?

Reagovat
Staenly10

Reagovat
R22

sop://broker.sopcast.com:3912/146481

hd flash nemám, jen tento sopcast, ale jde super

Reagovat
Staenly10

Kde budete koukat na Liverpool, prosím?

Reagovat
REPLIKATOR

Na netu.

Reagovat
tomasinho

Lolkaaaac, kde jsi?

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister
Reagovat
Staenly10

Reagovat
tomasinho

http://sportz-hd.eu/channel2.html

Tu, kde jel Arsenal, to nepojede?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja to tam pozerám, ale Liverpool stale seka lebo vela ludi sa pripoji...

Reagovat
tomasinho

Mně to jede parádně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

vodka,co arnautovic?a inak celkovo stoke?mali na bod?

Reagovat
vodka

na bod měli, ale CP hráli taky dost dobře. Butland to tam jednou zachraňoval neskutečně, chytil střelu a pak eště 2 dorážky Arnautovič slabota, Assaidi byl o dost lepší...

Reagovat
vodka

hlavně, na konci si stoke nic moc nevypracovalo a Puncheon mohl dat klidně eště další gól, pár jich mohli dát i předtím. jak sem eště v průběhu pološasu psal, že nezasloužená prohra, tak musím uznat, pokud měl někdo vyhrát, tak CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Stilijan

Reagovat
smazaný uživatel

s tou našou zálohou má AV šanca na slušné protiútoky, no som zvedavý....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

Channel - 146481

EN sopcast..

Reagovat
Maresma

To je začátek..

Reagovat
tomasinho

Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

nemá vôbec formu

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny začiatok

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel kixol?

Reagovat
Chazy

Lol, Gabby vypadá trochu starší, než jak ho pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

lama

Reagovat
I am Mancunian

sterling uz simuluje, zmrdecek

Reagovat
smazaný uživatel

loool, bez stredu zálohy zatiaľ

Reagovat
Staenly10

Kolo ven...

Reagovat
tomasinho

Škrtel Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Idealně by si měli jít oba sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nekaž mi to, jednou na něho jsem hodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Reagovat
monty25

No, už ve 2. minutě už jsme ho tam mohli mít... Dneska jsem dal přednost Liverpoolu před šlágrem ženské basketbalové ligy, tak ať to kluci pořádně rozjedou!

Reagovat
stiflerovamama

Boze ten saso sa na tu ruku pozera z 5 metrov, cisty vyhlad a aj tak to nevidi.

Reagovat
stiflerovamama

Boze ten saso sa na tu ruku pozera z 5 metrov, cisty vyhlad a aj tak to nevidi.

Reagovat
Staenly10

No zatim to je fakt strašný. Jakoby nikdo pořádně nevěděl, kde má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide niekomu sledovat stream aj cez mobil?

Reagovat
ondris

hociktorý flash

Reagovat
Maresma

ne, chce to flashplayer

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez mi vsade pise ze to chce flash ale uz som aj jnstaloval ale nic

Reagovat
Maresma

Mně to ani nejde nainstalovat..

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Maresma

Supr, dík.

jinak mám ten nexus a parádička, velká spokojenost..

Reagovat
I am Mancunian

to som rad, ja som tiez maximalne spokojny, jedine baterka dlho nevydrzi

Reagovat
Maresma

jj, jediný mínus

Reagovat
I am Mancunian

rozmyslam, ze kupim toto

http://amzn.to/1azt3Rl

Reagovat
Maresma

Tak to já se obejdu i bez toho...

nějaky dobrý hry, aplikace..?

Reagovat
I am Mancunian

gta san andreas, asphalt 8

aplikacii je strasne vela, neviem ake by si chcel konkretnejsie

Reagovat
I am Mancunian

suarez

Reagovat
smazaný uživatel

sem myslel, že mu v té noze fakt mrdlo..

Reagovat
I am Mancunian

jemu mrdlo v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by začít něco pískat?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Na Sturridge jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude zápas

Reagovat
REPLIKATOR

vítězný

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie taky zkušeně..

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný....

Reagovat
Counter

Villans zatím nebezpečnější, snad je to nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard by mohol začať prihrávať spoluhráčom a nie protihráčom....

Reagovat
13

Gerrard a Coutinho ohromný chyby.

Reagovat
wild

Villa zatial velmi dobre

Reagovat
Whitemedia

Liverpool neumí bránit ?

Reagovat
mickey mouse

Gerrard + Touré zatím dobře mimo.

Reagovat
vitasrp

Live zatím výbornej, hlavně teda co předvádí Gerrard je nářez..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je neskutečně špatnej...

Reagovat
wild

Gerrard je mimo,strasne chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ešte neprihral správne nikomu. Brendan striedaj už

Reagovat
eder

Bez Lucase je hra Liverpoolu o ničem.

Reagovat
cubazi

určite ano

Reagovat
madridcan

Mam pocit, ze Liverpool dneska nevyhra.

Reagovat
wild

lebo som na nich podal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať dá hrát Allena místo někoho z té čtyřky vepředu jinak to dopadne špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

Couts dole, Allen hore, čo najskôr, obával som sa zálohy a ukázalo sa to hneď v plnej nahote...

Reagovat
Staenly10

Coutinho mi leze krkem zápas co zápas pořád víc...A Gerrard ať jde zatim třeba do p*dele.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho - v noze to más neskutečně, ale tak to sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale villa zatím pekny dobytci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Skodaaaaaaaa

Reagovat
fajdax

Coutinho, Gerrard Tragédi

Reagovat
tomasinho

Budíček

Reagovat
monty25

Akorát jsem si ohříval večeři, přijdu ke kompu a málem už jsme ho tam zase měli...

Reagovat
Arbiter

jak hraje Ryan zatím?

Reagovat
fajdax

Směrem dozadu hodně dobrej výkon. Dopředu toho moc nevymyslel ale celkově slušnej výkon.

Reagovat
Counter

Clarku

Reagovat
madridcan

JE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
madridcan

Ale mozno ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Toure mi připomíná mě, když jsem začal hrát s chlapama a bránil jsem standartku.

Reagovat
Counter

Zaslouženě

Reagovat
I am Mancunian

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
I am Mancunian

a offside, to je za tie simulacie

Reagovat
vitasrp

Naprosto zasloužený, teď už je nutný, aby se Liverpool probral..

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
vodka

Benteke - Weimann

Reagovat
Maresma

naprosto zaslouženě, snad se vzbudí

Reagovat
smazaný uživatel

steven gerrard...jedna z veci, pri ktorej by rodgers potreboval specialne dioptrie...proste vrati sa a nasa hra ide do riti, ziadny obraz, nic....a jasne ze sa mu vsetko musi prisposobovat, musime mu hladat poziciu v time...je mi spatne z tohoto prehypovavania kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

WEIMANNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

podme goly, mam over 4,5

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Gabby

Reagovat
smazaný uživatel

blázon

Reagovat
tomasinho

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne zaslúžene. Hráme absolutne tragicky...Ale absolutne...

Reagovat
smazaný uživatel

Brendankooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
stiflerovamama

kokoti to co predvadzaju, komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Villa

Reagovat
13

tohle je normálně na ručník. Začněte hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Brejk na 1*

Reagovat
monty25

Hm, a teď už ho tam opravdu máme... Ale to byl ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme vyzkoušeli gerrarda na dz. Brendane střídej. Hned!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam ve středu chybí jeden hráč. Nikdo nechce Lucase v sestavě, ale s ním by jsme dneska hráli líp.

Reagovat
mickey mouse

To byla jen otázka času no,

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
Luc-Luc

ofsajd podle me...ale zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je uplně mimo.

Reagovat
Staenly10

Naprosto k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel to dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Okay Aston Ville sme dali náskok, mohli by sme konečne začať hrať pls?

Reagovat
vitasrp

Jinak ta změna formace ze 4-3-3 na 4-4-2 dokázala Liverpoolu dneska tu hru kompletně rozesrat, záloha je najednou absolutně nefunkční, celkově ten tým není kompaktní a předváděná hra tomu logicky odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
fenixLFC

a pritom dvojka allen-hendo (alebo allen-lucas s hendom namiesto coutinha) by mohlo byt fajn

Reagovat
Coutinho10

to se mi snad zda....co to je za fotbal tohle

Reagovat
eder

Zatím nejhorší letošní výkon Reds, nedá se na to koukat. Villans si dělají co chtějí.

Reagovat
mickey mouse

Agbonlahor

Reagovat
mithro

Villa

Reagovat
vodka

suarez zase poplakává

Reagovat
smazaný uživatel

veď dostal lakťom do tváre

Reagovat
vodka

tomekcz style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

diver zubatej jak se hned hlasi ze ma bebi

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa má nějaké zvláštní povolení hrát lokty do tváří soupeřů? minule Rosa, nyní Luis...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez namiesto váľania by sa mohol postaviť a zapojiť do útoku

Reagovat
REPLIKATOR

Bacuna

Reagovat
monty25

Villa teda hraje nějak moc od podlahy...

Reagovat
stiflerovamama

a ten kokot uz kedy nieco piskne na Suareza ?

Reagovat
smazaný uživatel

kokot lakeť do ksichtu

Reagovat
kiwwi

chyba ti tam sloveso "dostal"

Reagovat
smazaný uživatel

nechýba, Ivan

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard vytiahne hollywood pas, vyrovname po nom a od sky dostane v hodnoteni 9...

Reagovat
fajdax

Tak offside nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Bacuna mu jí napálí loktem do držky a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je kurva začnete prasit taky když to nepíská si piče...si necháte nakopat doma.

Reagovat
smazaný uživatel

To je karma

Reagovat
Swarley

jak ho hned fotil

Reagovat
tomasinho

Takhle se hraje o titul

Reagovat
eder

O titul?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
madridcan

Jak ten fanusik pri Agbonlahorovi rychlo vytiahol fotak

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam fotil Gabbyho ten bravčák

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá mrdka no

Reagovat
fajdax

Ten byl hodně pohotovej s tím foťákem

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie je, ze ked sa tu clovek snazil mesiac dva dozadu vysvetlovat, aky je gerrard viac skodny nez prinosny, isli ma tu poster boys ukamenovat

Reagovat
I am Mancunian

to su chlapci z lfcway

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem ti věřil

Reagovat
smazaný uživatel

ide o rozostavenie, nie o Gerrarda samotného.. Keby je tam Allen a Hendo na svojej klasickej pozicii, je to lepšie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Nejlepší, jak si tam ten tlouštík v klidku vytahl foťák a začal si Agbonlahora fotit...

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel dnes o parnik najlepsi..gerrard o parnik najhorsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling by sa mal vymeniť s hendersonom (ktorý hrá na lavo).

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se Coutinho posunul do středu trošku.. snad to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tourého osobka na Bentekeho bol jedným zo zlých krokov Rodgersa

Reagovat
tomasinho

V prvním zápase ho jasně vymazal,. tak to zkusil znovu.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle už je nářez..

Reagovat
tomasinho

Spoiler zasraný

Reagovat
vitasrp

Nemůžu na to, že se díváte ze záznamu..

Reagovat
tomasinho

Díváme se na HD

Reagovat
vitasrp

Tak to já taky, ale živě..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tomekcz

forza villa

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
madridcan

BENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
smazaný uživatel

Villa 2x

Reagovat
Tomekcz

prumerak minolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEE

moje proroctvo sa naplňa

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu s ním!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou se do té Chelsea vrátí chlapec ušatá černá...

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
eder

Rodgersi, hoď tam ručník...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers? cos to vymyslel tyjo. Liverpool všude o krok později. Nějak ten systém nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se smát...

Reagovat
REPLIKATOR

Díra

Reagovat
Arbiter

Mignolet

Reagovat
monty25

Pánové, co to je?! Donutili jste mě, abych to přepnul na basket...

Reagovat
stiflerovamama

no komickejsiu obranu som este nevidel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
minoLFC

minoLFC

18.01.2014 17:57

kto tam bude braniť? 

[reagovat]

13

18.01.2014 18:12

Kdo potřebuje bránění s takovou ofenzivní silou? 

[reagovat]

minoLFC

18.01.2014 18:27

keď myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

proste deti, no

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba mi Sakho

Reagovat
kiwwi

Bentekeeee

Reagovat
Arbiter

ten k tomu přišel jako slepý k houslím

Reagovat
kiwwi

jo jo, Gabby to u obocho golov spravil fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se vrací do starých kolejí.

Reagovat
smazaný uživatel

BTENDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN prekauč jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

brendan

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver18.01.2014 17:36

fakt ju dal

Drž hubu nabudúce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver

18.01.2014 18:30

s tou našou zálohou má AV šanca na slušné protiútoky, no som zvedavý....

Reagovat
smazaný uživatel

ono ide o to, že strana má dve mince, že...

+ Ol!ver

18.01.2014 11:46

Uvidíme, možno ešte Studge nie je úplne fit a bude on na lavičke, ja by som bol aj rád, keby máme nejakého poriadneho žolíka na lavičke - čiže Couts... Myslíš, že bude chýbať kreativita? Pozri sa, koľko majú asistencií SaS + bojovník Hendo vie byť tiež kreatívny, Gerrard tiež...

Reagovat
smazaný uživatel

*minca má dve strany

Reagovat
wild

Mignolet

Reagovat
cubazi

mna jebne

Reagovat
kiwwi

a Mignolet a Mignolet a Mignolet

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoool tečie

Reagovat
13

Celá akce začne tim, že Cissokho je někde uplně v prdeli na půlce.. Touré to pak za něj hasí na straně.

Reagovat
tomasinho

Protože Cissokho uspluej křídlo, které musí lepit střed. A zase jsme u středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Liverpool neumí bránit ?

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson druhá hrúbka dnes

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Henry aspoň nech vidí, že potrebujeme DM

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dole, Kolo dole, Glen dole, Gerrard dole, Suareza prefackať a otočiť ...

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
13

Jedno pozitivum to má, Henry se naštve a koupí někoho do zálohy + krajního obránce když se na tohle musí koukat

Reagovat
fenixLFC

alebo nas posle kalsicky do prdele s tym, ze je zbytocne vyhadzovat prachy na takyto tim

Reagovat
eder

Nebo se naštve, nekoupí, ale prodá...

Reagovat
FCSL

A je po Liverpoolu zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
Tomekcz

rasista uz se projevuje, suraz si ho v satne poda cernouska

Reagovat
Whitemedia

Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
mithro

aaa mignolet a mignolet a mignolet

Reagovat
Luc-Luc

boze, Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud.

Reagovat
Fenri

Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožme ísť na troch CB?

Reagovat
REPLIKATOR

Táhni zpět do Valencie

Reagovat
mickey mouse

Cissokho technik

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Cissokho ten už v živote nevystrelí

Reagovat
13

Cissokho je fakt klasik

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som Glena utratil.

Reagovat
fenixLFC

to je ten spravny termin

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho pred pár dňami: "Budem skúšať šťastie častejšie"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly na Suareza sa dneska nepískajú ako pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Delph je pán hráč

Reagovat
13

Lambert > Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Ty jsi ten obhájce Coutinha, čím je dneska prospěšnej mi pověz Furt akorát vede míč, všechno zbrzdí a pokuď se pokusí o něco překvapivýho, tak to je hrozně nepřesný. Vůbec si nerozumí s útočníkama.

Reagovat
tomasinho

To derby bude průser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees majú o triedu lepšiu zálohu......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

V kontexte dnešnej zálohy, s Gerrard-Allen, Hendo máme šancu.. čo tu zas šaškuješ?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

nepovedenej poločas, zas bych z toho nedělal vědu

Reagovat
tomasinho

No, jestli to Rodgers bude chtít stavět takhle bez Allena, tak to průser bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já si myslím, že to 4-4-2 dnes vyzkoušel, protože chce najít Stevovi místo v sestavě, ale v téhle formě si podle mě hrát nezaslouží.

Reagovat
tomasinho

Tak ono by to vypadalo jinak, kdyby hrál v trojici s Allenem a Hendem třeba. Gerrarda prostě neposadí.

Reagovat
REPLIKATOR

Prostě proti A. Ville nám to doma nejde, poslední zápasy 1:3, 1:1, 3:0, 1:3, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jim narostlo sebevědomí, pěkně si je voděj

Reagovat
Maresma

Doufám, že brzo bude hrávat komplet jiná obrana než dneska...

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooollllllll

Reagovat
REPLIKATOR

Johnson je úplně posraný něco vymyslet dopředu

Reagovat
Maresma

BACK IN GAME!!!

Reagovat
madridcan

Mali udrzat aspon do polcasu

Reagovat
Luc-Luc

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

STURRIDGEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia, Sturridge je skvelý.

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool už se vezou

Reagovat
tomasinho

STURRIDGEEEEEEEEEE

Reagovat
tomasinho

Hendooo

Reagovat
Tomekcz

zas takovej luck

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, oni vyhrajou ať vám odskočí ještě na víc

Reagovat
REPLIKATOR

tvoje narození byl luck

Reagovat
madridcan

Ale krasna nahravka od Hendersona.

Reagovat
13

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Reagovat
smazaný uživatel

STUDGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo.....bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho skvelý nábeh

Reagovat
smazaný uživatel

To je za mňa asistencia roka asi.

Reagovat
tweek

proč ne, když už máme 18. 1.

Reagovat
minoLFC

Ja to vravím stále, že sme tam kde sme len vďaka SaS

Reagovat
wild

tvrdi niekto nieco ine?

Reagovat
minoLFC

jj väčšina našich fanúšikov

Reagovat
wild

fuha..ja som myslel ze to vidi kazdy..kludne by stacilo povedat aj ze ste tam kde ste len vdaka Suarezovi ale Sturridge je takisto skvely

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že si až tak silno stáli za slovom ohľadom eurovalu a jebnutá Radičová rozbila koalíciu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

resp. mne bolo sympatické že si stali za svojím

Reagovat
smazaný uživatel

to aj mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Radičová

Reagovat
tomasinho

Škrtel a Henderson, jediný dva hráči, kteří hrajou dobře a zaslouží pochvalu. Zbytek nakopat do prdele.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

. A Gerrarda a Johnsona a Coutinha hned dvakrát.

Reagovat
tomasinho

Cotuinho šel po přesunu doprosteřd nahoru, nabízel se a snažil se něco vymýšlet aspoň.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel si u prvního gólu krásně vyklusával od půlky, místo aby zajistil Tourého.

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som to od Lolkaca, prvý blb sa našiel

Reagovat
REPLIKATOR

Se na to podívej pořádně. Stoper musí makat dozadu, když je 30 metrů za míčem. Vlastně každý hráč na jeho místě by se měl fofrem vracet při takovým protiútoku.

Reagovat
cristiano.K.

Hendo má strašně moc ztrát dnes na svý poměry

Reagovat
smazaný uživatel

Zamknite niekto Bentekeho v šatni pls...

Reagovat
minoLFC

to skôr Agbonlahora

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko začína u Bentekeho. Vyhráva súboje, zapája ostatních hráčov a skoruje. fuck him

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tam daj Allena, Raheema dole a bude to dobré

Reagovat
kiwwi

tak teraz live stavka na Liverpool...toto Villa posrala, to bol gamechanger od Sturridga

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Neskutocna tragedia. Obrana je uuuuuuuplne ale uuuuuplne komicka, to som snad este nevidel dezorientovanejsich hracov a horsiu spolupracu. Gerrard s Hendom to v zalohe na zaciatku absolutne nezvladali. Tragedia.

Reagovat
Maresma

Tak se podívej co hraje za tragédy v tý obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hedno

Reagovat
REPLIKATOR

Dočkám se někdy v Liverpool kvalitního DM?

Reagovat
smazaný uživatel

To je bída. Simon poslední dobou taky není zrovna dvakrát jistej. Gerrard na DZ vyzkoušenej a okamžitě bych ho poslal jinam. Zkurvil 8/10 míčů, to si DZ nemůže dovolit. Vzadu bráníme Bentekeho a rychlýho Gabbyho 1v1, nezajišťujeme se. V útoku nám prošlo pár narážeček, snažíme se něco vymyslet, ale žádná super sláva to taky není. Chválil bych Hendersona, nejen za asistenci, ale aspoň tam maká a dře, zas tak moc toho nezkazí. Kolo se po tom špatným startu taky oklepal. Suárez se sice nabízí, ale hodně dnes kazí. Snad nás ten gól nakopne, Brendan musí prostřídat a otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Hendo jedinej pak pochopil s coutinhem, kterej i když hraje hovno, že musíme villu napadat okamžitě jak maj míč a je nechat hrát. A to samí musíme dělat ale my, villa nehrála nijak bombasticky ale strkali si to rychle od nohy a netahali to jak čuráci(LFC).

Reagovat
smazaný uživatel

*nenechat je hrát

Reagovat
smazaný uživatel

+ Kolo se Škrtelem musí maximálně zkrátit hřiště.. tohle bylo natažený v 70 metrech pak, so easy pro Gabbyho a jejich hráče potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jsem psal mikeovi, že vyhrajem 6-3 s touhle sestavou.

Reagovat
stiflerovamama

A branenie Bentekeho ? pre boha nasi obrancovia od neho vzdy daleko ako Skrtel pri prvom gole, vyhrana snad jedna hlavicka od Allyho. Ville to len staci nekopnut hore a uz to tam hori.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď dá Suárez po dva kúsky a pôjdeme domov. Benteke by sa chytil, Liverpool by vyhral a takmer dokonalá sobota by bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

Jak hraje Bertrand ?

Reagovat
stiflerovamama

Ale neprijemny pocit som mal uz pred zapasom. Uplne zbytocny rozhovor od Brendana v ktorom vravel, ze si nesmieme dovolit urobit chybu,, a vacsinou tu chybu aj hned urobime. Nasledne zostava ...

Reagovat
Maresma

Já byl o dnešní výhře totálně přesvědčenej..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov v štúdiu.

Reagovat
madridcan

To nezobrazovanie novych komentarov je dneska este extremnejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je zas slusne marnej cywe. Ty nahravky uz jsou na stejny urovni, jako jeho strely.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacházel volnej prostor geniálně... bohužel jsme tam nikdy neměli hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

zlepšil sa, ja by som dal dole asi Raheema, Allena hore a možno podľa vývoju zápasu hore Ibeho v nejakej 75 min...

Reagovat
tomasinho

Není na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom prípade neviem

Reagovat
13

Radši ať nachází ty spoluhráče než volnej prostor.

Reagovat
cristiano.K.

to bylo teda geniální asi 4x nahrát úplně do sraček

Reagovat
monty25

No, aspoň už je to jenom o gól... Až skončí 1. poločas basketu, tak to zase dám na Liverpool.

Ale momentálně mi dělají větší radost holky z USK...

http://basketbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Basketbal-ZBL/Cast-Skupina-A/Pohlavi-Zeny/Sezona-2013-2014/29341-ZVVZ-USK-Praha-Frisco-Brno.htm

Reagovat
13

Lucas je mezi DM naprostej průměr, ale kam se na něj Gerrard hrabe. Takhle prostě defenzivní záložník hrát nemůže. Cissokho mě uplně fascinuje.. To radši at tolik neútočí a prostě sklopí hlavu a vrací se, protože vždycky propadne někde na půlce, Touré jde za něj na LB a celá obrana je hned rozhozená. Martin dnes několik fakt precizních zákroků, náš nejlepší hráč zatím. Útočníkům toho tolik za vinu nedávam, nedostávají se skoro do hry, protože jim záloha neni schopná normálně přihrát. Sterlingovi se moc nedaří kličky..

Jinak Benteke je zvíře a ještě že je Agbonlahor zmatkař.

Do druhýho poločasu očekávám radikální změnu ve hře, rozhodně rozestavení 4 3 3 když střídat, tak Allen za někoho z trojice Gerrard Coutinho Sterling.

Reagovat
eder

Do druhé půle nastoupí Lucas a bude to zase dobré.

Reagovat
13

Jo, jasně.

Reagovat
REPLIKATOR

Je smutný, že tenhle průměrák je pořád lepší než to co tam předvádějí dnes.

Reagovat
eder

O tom není pochyb.

Reagovat
cristiano.K.

masakr, Škrtel nejlepší z našich. Za ten výkon si nic jiného nezasloužíme. Jinak nehraje na DM prostě hrajeme ve středu na dva hráče a Hendo je běhavější, proto to působí,že Gerrard hraje DM.Coutinho tragickej do 30.minuty. Druhý gol Mignoleta.

Rozhodčí špatný, místo,aby písknul dva jasný fauly na žlutou na Suarez,tak to neposoudí vůbec. Během poločasu dostal konara i loket, on rozchodí vše

Reagovat
tomasinho

Spíše špatná komunikace s Glenem, vinu nesou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavně Mignolet. Když jde pro centr, tak ho prostě musí mít.

Reagovat
tomasinho

Tak kvůli té domluvě tam šel pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to chodí v PL, jakmile je někdo ve formě, tak do něj jdou "tvrdě", což vyústí v totální prasárny, nicméně je půlka sezony může být hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaas ♥

Reagovat
tomasinho

Měl jít Raheem dolů

Reagovat
13

Neměl

Reagovat
smazaný uživatel

kto šiel? couts?

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrarda měl vystřídat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Moc se nediv, dnes to byla velká bída.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale nebyla to chyba jenom Philippa......chybel def. stredovej hrac a to neni pro Gerrarda, kdyby byl Lucas v zakladu, tak obraz hry byl jinej

Reagovat
tomasinho

Holt na křídlo?

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaas

Reagovat
smazaný uživatel

Diver

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas neskutečně

Reagovat
Counter

Krásný dive

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Classic Steven Gerrard and classic Luis Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez si klasicky skočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Len sa uhýbal súboju Ve´d ho brankár mohol zraniť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Reagovat
Arbiter

Reagovat
13

narážka na obhajování Januzaje?

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkacovi niekedy aj ide...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GEraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně nafilmovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Come on liverpooooooooooooool!!!!

Reagovat
vitasrp

Já toho chlapa radši komentovat nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Luisík má asistenciu vo fante, však?

Reagovat
13

No hurá

Reagovat
tomasinho

Gerrard trošku napravil. Penalta ale být neměla zřejmě, Guzan tam šel hloupě, když šel od branky ale.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že SG to nenechává Suarezovi, mohli jsme být letos svědky nějakého rekordního zápisu

Reagovat
smazaný uživatel

On prý kopal dvě a dvě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

letos? aha, to mi nějak uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

ee, celkovo za LFC

Reagovat
tomasinho

Rekordní počet neproměněných penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

On ten gol ešte dá

Reagovat
monty25

No, Suárez spadl sám... Ale je to teda pořádná zápletka. Snad dají Reds ještě jednoho!

Reagovat
I am Mancunian

krasny dive

Reagovat
smazaný uživatel

dive no... ak by tam guzan nesiel rukami nepiskala by sa

Reagovat
smazaný uživatel

ale za smali mať dve žlté z 1. polčasu.. koniar Clarkea a lakeť Bacunu...

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja nehovorim nic na tu penaltu z pohladu hlavneho by som to tiez piskol guzan siel donho a loptu nemal.

ale z opakovacky suarez proste dive no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosím dejte mi sem nějakej Flash obyčejný mě se všechno seká

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já to nechápu dneska se mi seká i tohle ale i tak díky

Reagovat
T44v3tt1

Dokud se nebudou simulace zpětně trestat, budou to hráči pořád dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zápas penalta teraz zase že ich poškodzujú rozhodcovia . Villansss

Reagovat
mithro

suarez je spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byť nemala ale Guzan tam zbytočne dával ruku. Suarez by aj tak nikam nešiel.

Reagovat
masly008

tak pool stíhá v penaltách tott ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pengerrard ? hmm

Reagovat
masly008

on taky snad nedal gola ze hry ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no asi

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko, toto je jeho pozícia (Bubble )

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard v druhom polčase hrá nepopísateľne

Reagovat
smazaný uživatel

keby je Dušo tréner LFC, už je obesený v kabíne

Reagovat
smazaný uživatel

a Škrtel

Reagovat
tomasinho

Jenom přišel Pelé, tak Gerrard ožil.

Reagovat
smazaný uživatel

proste to chce DM a Gerrarda dávať hrať len keď je 100% fit a na určitý typ zápasov...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel jeden z mala obrancov co takto uspesne brani Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaas nieeeeeeee

Reagovat
minoLFC

Veď nestíha...ale už sa tam aspoň nemusí prechádzať Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa zraní Lucas tak potrebujeme DM...Inak ani tú LM neuhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Villans sa zvyšujú šance, Stevenko na DM

Reagovat
masly008

stejně je ta přezdívka bílý pelé boží.to je jak lionel hartig.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako sa na športovej stránke pýtať na dobré kaderníctvo

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas mi připadá jak v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas unlackyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

tomino, veď Allen tam je

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem Ibeho, že není

Reagovat
smazaný uživatel

ahaaa, tak to nech dohrá Raheem , nech rozťahuje hru, Mosesa tam nechcem...

Reagovat
tomasinho

DM už tedka musí fakt přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

DM musí přijít tak 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

4 no, od odchodu Masche.

Reagovat
smazaný uživatel

5, ale CM / DM (proste Xabiho post)...

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

7 - Since the start of last season, Luis Suarez has won seven penalties - four more than any other Premier League player. Tricky.

Reagovat
I am Mancunian

je to pan diver

Reagovat
mithro

Clever

Reagovat
Tomekcz

loserpool rozhodci je zase dotlaci k vyhre, staci jeste jedna penaltka

Reagovat
mithro

mufc eyewitness reports: Moyes not scouting tonight and RVP also on the train to London for Chelsea match. No Rooney.

Reagovat
wild

radsej by som chcel Rooneyho

Reagovat
I am Mancunian

ronei si nezobral dovolenku ?

Reagovat
wild

uz je spat a trenuje,ale Moyes povedal ze este nebude hrat

Reagovat
mithro

nech sa da radsej poriadne dokopy, nepotrebujeme aby odohral 60 minut a potom zas mesiac behal po blizkom vychode.

Reagovat
wild

no ved hej,ale ja som ratal s tym ze sa da do poriadku a urcite bude hrat..bohuzial to nestihol

Reagovat
smazaný uživatel

Parada SlovekSport, obraz Liverpool - Villa a zvuk z NHL Sharks - Tampa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

top quality

Reagovat
smazaný uživatel

to je hanba Slovenska, zakážte im vysielať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved dali lepší komentár než toho kokota čo tam trepe.

Reagovat
smazaný uživatel

sa nepojeb z toho

Reagovat
Chazy

A co Škrtel?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je hneď druhá hanba a bohvie, či toto nie je jeho chyba tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale objektivně je to Mojsejová.

Reagovat
smazaný uživatel

nech to aspoň premenujú, nech to nie je hneď každému jasné - PanonianSport napr

Reagovat
smazaný uživatel

to má len názov taký, nič so SR to nemá...

Reagovat
wild

akoze nie? ved to je nitrianska televizia

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to stredisko v ČR dokonca?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hmm, tak to je ještě horší jak Sport Tv. Těm nedělá problém pustit do přenosu hudbu.

Reagovat
monty25

Včera na Sport 1 dávali hokej Lev - Chabarovsk a celou 1. třetinu byl komentátor asi o 5 vteřin rychlejší než obraz...

Reagovat
Chazy

Joo, to se stane, občas i na ES je nějaká prodleva časová a musej to srovnat. Ale na tom Sportu jsou fakt ignoranti, to maj vpiči.

Reagovat
monty25

Jo, největší ignorant je komentátor Slepička...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Jo, to je přesně on.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si pamatuju jak Altintopovi furt říkal Antilop .

A jednou komentoval Španělsko a hráli v obraně Alba, Albiol a Arbeloa. ten ty jména tak matlal do sebe tyvole.. .

Reagovat
monty25

Mě vždycky nejvíc baví, když je naštvanej na rozhodčího. To už jsem slyšel mockrát...

Reagovat
smazaný uživatel

prej: Tak tohle je přátele milenka Francesca Tottiho!

V zábere kamier bola Rosselia Sensiova (prezidentka AS Roma), po 10 minútach sa opravil, že by nerad šíril dezinformacie

já se poseru

Reagovat
monty25

Nebo prý Yossiho Benayouna četl "Žosi Benoá"...

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne fanúšik Espanyolu

Reagovat
BakyX

Oni sú totálni amatéri, podobných problémov majú dosť. Veľká škoda, že sa nedá nastaviť originál komentár.

Reagovat
REPLIKATOR

Čobolstán

Reagovat
smazaný uživatel

cho´d si pozerať PL na Czech Sport

Reagovat
REPLIKATOR

Pozerám anglicky na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BakyX

Snáď sa dožijem trestania takých odporných simulantov ako je kanibal Suarez.

Reagovat
masly008

nedožiješ. jak by se pak ovlivňovaly zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

no to koukám..

Reagovat
monty25

Kurňa, už jsem ho tam viděl...

Reagovat
BakyX

Už tam ide komentár zo Slovak Sport 3 :D Mňa z nich drbne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

je tu fanusik villy?tonev tam uz skoncil ci je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne skončil, hral tragicky, vždy, keď som ho videl

Reagovat
stas87

vyborne snad si to eichin uedomi a obnovi zaujem o neho

Reagovat
smazaný uživatel

Eichin?

Reagovat
stas87

werder..v lete sme ho chceli kupit z poznane ale tonev si vybral villu

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak nech to vyjde

Reagovat
stas87

snad ano,pomohol by nam dost si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

no rozhodčí zatím jede

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ukáž sa proti Lunovi

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard sa chce hrať na Scholesa

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez by ešte mohol dať gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nebude uhybať brankárovi aby sa nezranil

Reagovat
wild

boha dajte gol volado..bud nech mi vyjde tiket alebo nech Lpool strati co najvac bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hráme na X?

Reagovat
tomasinho

To je ostuda, už 20 minut neběháme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jsou dneska nějak rozhození... Jestlipak to nebude tím, že Karolínka prohrála?

Reagovat
tomasinho

Na tu krávu sere bílý tesák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tak teď tě mám rád asi tak, jako ty máš rád koprovku...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
monty25

Fakt ale, to bylo od tebe ošklivé. To si budu pamatovat.

Reagovat
tomasinho

Však víš, co ode mě můžeš čekat. Je nepěkná, blbá a hraje nudný tenis no. Strašná kombinace.

Reagovat
monty25

Hm, hlavně že Andy "Fuck" Murray je úplnej ideál...

Komu vlastně fandí ve fotbale, nevíš?

Reagovat
lofin9

Murray fandí Arsenalu

Reagovat
tomasinho

Arsenalu a Hibernian jako domácím.

Reagovat
monty25

No jo, on je vlastně ze Skotska... Ale to je zajímavé. Teď jsem si našel, že to je rodák z Glasgow a přitom fandí týmu z Edinburghu. To je zvláštní, ne?

A co Laura, fandí někomu?

Reagovat
stas87

skvele prenesenie hry teraz od villy

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kovi81

Reagovat
tomasinho

V poslední minutě spadne HD stream

Reagovat
tomasinho

Oni snad do píče nemají sílu ani chuť rozhodnout, tragédie

Reagovat
tomasinho

Suárez by tež mohl přihrát někdy

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ďalšia strata bodov

Reagovat
Chazy

Příšernost.

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa 2 bodov, Allen mal hrať od začiatku.....

Reagovat
tomasinho

Jojo, ono stačí hrát 10 minut. Buzeranti, totálně mi psorali celý den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

odporný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

útok na titul Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

od tej penalty neskutocna bieda... hlavne zo strany LFC

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Villans strata dvoch bodov

Reagovat
monty25

No, mohlo to být i horší, ale bod je prostě málo. S takovým výkonem však na víc pomýšlet nemůžeme...

Reagovat
Counter

Nerad do toho vladisovi kecám, ale ten titul se nějak vzdaluje

Reagovat
smazaný uživatel

nevieme uhaluziť výhru ako Arsenal no...

Reagovat
Counter

a ani k tomu nepotřebujeme Suáreze.

Reagovat
13

Akorát teda Vladis to psal v souvislosti se zápasama proti City a Chelsea, že kdybychom je zvládli, tak jsme ve hře o titul.

Reagovat
Counter

Mi se zdá, že to psal i pak, během ledna.

Reagovat
13

Tak to už jsem nezachytil, potom by ten výsměch byl oprávněnej.

Reagovat
vladis271

wau, tu niekto narozdiel od Countera používa mozog.

ale to je 3 5. Arsenal odpadne vo februári a rozdajú si to ropáci.

Reagovat
Gunnersaurus

Villa Villa Villa ! Villa Villa Villa !

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom prvom polčase som rád aj za bod. Ale sme strašne z formy. Dúfam, že to čo najskôr zlepšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se na tu fotbalovou sobotu těšil a ono nakonec nic moc...

Reagovat
Luc-Luc

dneska jsme vyhrat nechteli...hroznej vykon...Sissokho s Johnsonem by se meli jeste do konce ledna pakovat...

Reagovat
13

Cissokho.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

znovu se naplno ukázalo, že záloha prostě potřebuje pořádně posílit

Reagovat
stiflerovamama

Uplne zbytocna strata bodov ktorou si len znova komplikujeme nase plany. Nastupit takto nesustredeny do domáceho zapasu z ktorého proste musíme ziskat tri body je trestuhodne. Obrana neskutocne dezorientovana, zaloha Stevie uplne mimo. Ked sme v druhom polcase tak skoro vyronali jednoznacne sme mali vyhrat ale neboli sme schopni si vytvorit sustavnejsi tlak.Aston Villa bola nebezpecna s protiútokov, alebo jednoducho z toho ze nakopla loptu na Bentekeho. V nasej hre strasne vela nepresnosti, aby 10 min do konca ked mame vytvorit obrovsky tlak nemali obrancovia komu nahrat a len rozhadzovali rukami a prihravali si to medzi sebou 2 minuty je nepripustne. Na konci takmer ziadny tlak,ziadny pressing. Kolo, Stevie otrasni. Kladne sa da asi hodnotit len Hendo. Raheem a Daniel,, a Allen po svojom prichode. Ako vravim uplne zbytocne stratene 2 body.

A poprosil by som co najskvor to DM lebo Stevie a v druhom polcase Lucas mi tam uz naozaj stacili.

Reagovat
Dray

Studge nic moc, řekl bych. Sterling jednoznačně MOTM.

Reagovat
13

Ani omylem. MOTM Škrtel/Hendo za nás a za Villu Benteke/Delph.

Reagovat
stiflerovamama

Daniel aspon ako jeden z mala vedel tu loptu podrzat.

Reagovat
cristiano.K.

MOTM Škrtel, neuvěřitelná dominance

Reagovat
Coutinho10

do stavu 0:2 tragedie....klíčovej byl ten gól do konce poločasu na 1:2, takze asi na 3 body to nebylo, ikdyz Villa pak uz jenom zdrzovala, tak bod je asi fer

Reagovat
Svatej

No sakra Kurz na United zítra je šílenej, 5,25

Reagovat
iamek

Tak dneska kluci neudelejte ostudu . Pod tri kousky to beru jako uspech . Btw jebe vam diskuze? Ukazuje to treba 200 novych prispevku a pritom tam neni zadny ...

Reagovat
Chazy

přesně, teď mi to psalo, že je tam novejch 500 a nikde nic

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Děkuju pane

Reagovat
Coutinho10

dobra prace nejenom v sekci PL

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré Liverpool Akorát je škoda, že toho tohle kolo asi nebudem schopní využít.

Reagovat
vladis271

ešte vás o ten bod trhneme. Dokonca si myslím, že to nevyužije ani Tottenham. Akurát tí modrí šmejdi zajtra.

Reagovat
Whitemedia

Všechno dnes hraje do karet nám, takže čekám divné utkání a budu rád za remízu

Reagovat
minoLFC

Tak dnes snáď prehra Spurs a remíza v tom druhom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dvě dvojky a bude to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ANIČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
monty25

Reagovat
kvasha16

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/jose-mourinho-desperate-chelseas-academy-3036232

Jose chce zapracovavat mladikov tak som zvedavy kolko minut sa dostane Kalasovi a Akemu ked uz je Ryan prec

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Arbiter

budu se snažit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rosa a Bayern, to je nějaký moc divoký, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

to tam musia byť vo vedení nejakí hnusní Česi, čo ho preceňujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Pepek tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěř, to je http://klub.wz.cz/ktmava10.jpg

Reagovat
vodka

no, dneska to vidím takto:

DDG - Rafael, Evans, Vidič, Evra

LAV, Fletch, Carrick, Januzaj

Welbeck, Kagaw/Hernandez

vzhledem k jalovosti Hernandeze bych spíš zkusil toho Kagawu na podhrotu, zároveň ale je problém, jak se Kagawa popasuje s Mikelem a dalšíma hovádkama, co ho od balonu odstaví už pohledem... Hernandez proti CFC je skoro záruka gólu, otázka je, jestli by byl na hřišti vůbec k něčemu jinému, nebo hrál zase schovku...

Reagovat
mithro

ja by som isiel s tromi zaloznikmi, jones, fletch a carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to od Mourka dneska očekávám:

Cole,Terry,Cahill,Azpi - Luiz,Mikel - Hazard,Oscar,Ramires - Eto

Reagovat
smazaný uživatel

až na Ramirese a asi Eto'oa souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Bez golmana? yolo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

myslím, že nastoupí Lamps a s ním buď Rami nebo Mikel, Luiz bude nejspíš na lavičce, ale kdo ví, třeba Mou překvapí a postaví ho na CB. Torres dostane na hrotu důvěru, tím jsem si téměř jistý. A nebál bych si tipnout, že nastoupí i Mata...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle neni jak bych to chtěl, ale jak to nastoupí. Já bych to chtěl

Cole,Terry,Cahill,Azpi - Luiz,Oscar - Hazard,Mata,Willian - Schurle Po uzdravení Ivana Azpi samozřejmě nalevo a po aklimatizaci Matič místo Luize.

Reagovat
kvasha16

troska ofenzivne na MU nie?

Reagovat
kvasha16

Ramires si myslim ze nenastupi na kridle, mozno keby sme hrali vonku... a Eto? boze moj len nech nehra on dnes, Vidic ho rozkuse, Torres musi dnes hrat, ved kedy uz ked nie po tom ako sa trafil v dvoch zapasoch po sebe

Reagovat
Dawon

Obavam se, ze s chicharitem v zakladu by nas naprosto znasilnili s takovym rozestavenim a kvalitou nasi zalohy...setril bych ho na poslednich 20 minut podle potreby...ja bych se vubec nedivil, kdybysme tam prijeli se zalohou carrick,fletch,cleverly s tim, ze budem hrat podobnou sracku jako pod fergiem par roku zpatku venku na City, kdy jsme snad ani nevystrelili na branu a budeme doufat v plichtu nebo v nejakou individualni genialitu.

Reagovat
stas87

OT:

stafeta zrusena velka skoda,rusky by isli do trhaku ale docela velka hmla,snad to pre muzov bude dobre a stafeta bude

Reagovat
iamek

Jitka Landova

Reagovat
stas87

ta to paradne dojebala no tak mne bolo jasne ze to zrusi uz ked tam siel prvykrat ten riaditel kontrolovat viditelnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vy kvůli Kuzminový fandíte už i ruský štafetě nebo jak?

Reagovat
stas87

to je dost zle trolovanie ale na teba je to asi tvoj standart nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fandit rusce a ruský štafetě už není takový rozdíl...

Reagovat
stas87

bohuzial ale ja ruskam nefandim ..ty si fandil whitfieldovi ked hral za cesko?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel ani jeden z těch jeho 3 zápasů za repre nestih.

Reagovat
stas87

skoda,mohol si mat noveho idola ktory sa stal hrdym cechom

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tohle píše Slovák s Guedem a Depetrisem v dresu nároďáku?

Reagovat
stas87

ale ze toho ten guede a depetris odohrali,nemaju nahodou najviac startov za nasu repre v historii?

Reagovat
niflheim
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je náš fanoušek?

Reagovat
Whitemedia

Očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, kdo jiný než fanoušek by si dával na záda jméno klubu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Váš klub se jmenuje Fuck Manutd ? Pěkný!

Reagovat
smazaný uživatel

Před a nebo za názvem klubu můžou být i jiná slova, která nejsou součástí názvu. Šokující, já vím, ale text opravu nemusí znít jenom Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea....

Reagovat
vitasrp

Hmm, tý úrovni tady vážně tleskám..

Reagovat
smazaný uživatel

Na blbou otázku blbá odpověď.

Reagovat
Whitemedia

Od někoho, kdo je tak chytrý, bych čekal spíš moudřejší ustoupí

Reagovat
smazaný uživatel

To si hloupí myslí, že se jim bude pořád ustupovat.

Reagovat
Whitemedia

Hloupí lidé nemyslí

Reagovat
smazaný uživatel

modřejší ustoupí

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

tak málo Chelsea, musíš přidat

Reagovat
smazaný uživatel

dobrého stačí málo, sraček jsou všude hromady

Reagovat
kvasha16

podla toho co ma vytlacene na drese si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

si si istý?

Reagovat
kvasha16

ak je tato otazka myslena vazne tak hej, som si isty

Reagovat
Swarley

zase derby nebo jak to máte?

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě.

Reagovat
Arbiter

ještě řekni, že vnímáte zápasy takřka stejně jako zápasy s většinou jiných týmů PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Na NW derby se tohle nechytá ani náhodou.

Reagovat
kvasha16

o tom ale Arbitrov komentar nebol

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo netvrdí, ale za posledních 10 let z hlediska úspěchů jsou Chelsea a United největší konkurenti v PL

Reagovat
Lacko_Boh

takze ked Fulham vyhra ligu tak ManU bude mat derby aj s Fulhamom?

Reagovat
smazaný uživatel

10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je rival už len kvôli názvu klubu!

Reagovat
kvasha16

preco nam vkladate do ust slova ktore sme vobec nepovedali a na tom staviate komentare?

Reagovat
kiwwi

jj, ako Chelsea a Barca v LM

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to byly naprosto nevyhrocený přáteláky o ničem

Reagovat
Arbiter

to je tvá odpověď? Opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

A co čekáš? Není to derby, letos to není ani o titul. S Chelsea je to význačný zápas protože má ropné prachy. Ale aji v tomhle je až druhá, s City je to alespoň městské derby, navíc o ten titul hraje v posledních letech hraje.

Reagovat
Arbiter

Ale nikdo tu o žádném derby nepíše. Ty tu nesnášenlivost schováváš za nějaké prachy a tím si to ospravedlňuješ, ten kluk to může schovávat za něco jiného. On si prostě vybral, že nejvíc nesnáší ManU, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesnášenlivost neschovávám za prachy, já vás nesnáším kvůli nim. Kdybyste je neměli, tak mi nevadíte, jako Tottenham a nebo Arsenal. A dat si na dres jméno toho koho nenávidím je přinejmenším pitomé, přinejhorším ukázka toho, že fanouškovství k něčemu opustil kvůli nenávisti k něčemu jinému. Definoval se díky nenávisti, ne k podpoře Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprve, až budou modráci hrát to jejich slavné derby s Basilejí, to bude hukot....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Na Jacka nereaguj, je opilý..

Reagovat
fenixLFC

ty si fakt neskutocny pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nevíš co slovo pokrytec znamená.

Reagovat
fenixLFC

typicke

Reagovat
smazaný uživatel

Něco tvrdíš, dokaž to. Dokaž mi že jsem tady někdy propagoval názor že tohle chápu a nebo schvaluju, a teďka se mi to nelíbí když to dělá někdo jiný. Jinak tady akorát blbě kecáš.

Reagovat
fenixLFC

niekto neznasa tvoj klub tak je to zle, ty neznasas chelsea tak to uz je v poriadku. sorry ale to je pokrytectvo. nezabudni zas chytat za slovicka. je mi uplne jedno preco ju neznasas, obhajuj si to akokolvek, ale minimalne to, ze ten typek tam zije a ma pre tu nenavist nejaky dovod je viac ako to ze ty ju neznasas kvôli peniazom

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nic neříkám, ať si klidně nenávidí. Ale definovat se kvůli nenávisti tím, že si to dám na dres je něco jiného. To je prostě pitomé. Stejně pitomé jako kdyby si fanoušek Arsenalu dal na záda dresu fucking van Persie. Kdo tohle dělá? Dokonce ani ty ne, máš nick s týmem kterému fandíš. Proč sis nedal za nick něco, co by ukázalo jak nesnášíš United? A teďka tady budeš tvrdit že su pokrytec, jenom aby sis mohl kopnout.

Reagovat
fenixLFC

preco by sa tym mal identifikovat? ty ked si das tricko s nejakym motívom tak hned je to to ta definuje? alebo sa definuju nenavistou ti, co drzia alebo vyrabaju posmesne plagaty na zapas? kludne moze mat rad chelsea a pritom neznasat United. ale jasne, ja si len potrebujem kopnut a ty mas ako vzdy pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to můj názor, který tady konzistentně propaguju. Vždyť tady pořád říkám že nenávist ve fotbale má svoje hranice, a něco už je za něma a pak jsou to spíš hateři než fanoušci. A když to samé tvrdím po sté znova, tak tady napíšeš že su pokrytec. Takže ne, ty nevíš co to slovo znamená.

Reagovat
fenixLFC

ja som ti napisal preco si podla mna pokrytec a je uplne irelevantne kolkokrat to tu tvrdis..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mám pravdu. Ty nevíš co to slovo znamená. Díky.

Reagovat
fenixLFC

jasne, ty mas vzdy pravdu

Reagovat
Arbiter

tohle ale není otázka na to, zdá je to hloupé nebo ne, o to tu vůbec nejde. Tady jde o to, zdá je zápas ManU vs. CFC vyhrocenější než většina zápasů ManU vs. někdo jiný nebo CFC vs. někdo jiný. A odpovědi je, že ano, je to vyhrocenější zápas než většina zápasů těch týmů s někým jiným. Tady už se neřeší, zdá je nejvyhrocenější, není, nikdo to tak ani nevnímá, ani my ani vy. To, že to tak jeden fanoušek má, nic neznamená...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

figuruješ ve dvou vláknech a jako fakt pecka

Reagovat
kiwwi

vnimam ho tak isto ako s Arsenalom napr. alebo Spurs...s LFC a City je to derby, ale s Chelsea to vnimam ako suboj s inym silnym klubom

Reagovat
M0rb1D4S

Vždyť ale o to tady jde. Zápas se nemůže rovnat derby s Liverpoolem nebo City, ale i tak je ten zápas něco víc, než jen obyčený zápas v PL.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

tak každý to vnímá nějak jinak...já to vnímám jako boj proti klubu, který nesnáším a nerespektuju, takže ano, záleží mi hodně na výsledku a chci, ať v těchto zápasech vyhráváme...ale tak to může mít každý nastaveno jinak

Reagovat
Arbiter

No a já si myslím, že nejsi jediný, pro koho je ten zápas specifičtější. Pro toho klučinu, který je na fotce, je ten zápas asi stejně důležitý jako pro tebe, nesnáší vás stejně jako ty nesnášíš nás, pro někoho jiného to mohou být zápasy s Arsenalem třeba (já to tak např. mám) nebo Tottenhamem. Tak proč hned ty řeči o nějakém derby?

Reagovat
Whitemedia

Protože jsou tyhle "vtípky" momentálně v modě

Reagovat
Swarley

"nesnáší vás stejně jako ty nesnášíš nás" aaa, tak o tom silně pochybuju

ale jinak já to nikomu neberu, však každý si to nastavuje nějak...Liverpool nemusím mít rád, ale respektuju je, v evropských pohárech jim klidně budu přát...mám to tak u většiny týmů, ale vy jste prostě se City něco extra a rozhodně to nemá být myšleno jako něco dobrého, něco jako rivalita, něco, co by mělo nějak vyzdvihovat vaši výjmečnost...je to přesně naopak

derby, vtípek, hahaha, třeba Vadera to pobavilo, nic víc bych v tom nehledal

Reagovat
Arbiter

tak Vadera by pobavilo, kdyby ti, kterým leze do zadele, napsali nebetyčnou kravinu...

K tomu zbytku - já chápu, co se mi tím snažíš říct, snažíš se mi naznačit, že bychom se měli cítit jako někdo, na kom nikomu ani za mák nezáleží, kdo nestojí ani za půl slova. Jenže tak to není, přesto všechno vám stojíme za ty příspěvky. Nebo si myslíš, že rivalitu mezi ManU a Liverpoolem vnímá jedna či druhá strana s respektem? Nemyslím si...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mna su zapasy s Arsenalom na rovnakej urovni ako s Liverpoolom..vy a Cit ste nizsie, ale uz upada aj uroven zapasov s Arsenalom, uz to nie je ta rivalita ako pred rokmi, uz je z toho len obycajny slager, nic viac..ale stale to vo mne ostava..

Reagovat
blade115

Tak driv to bylo jine. Vy a Arsenal jste ze zacatku tisicileti byli nejvetsi adepti na titul, navic to tenkrat vyhrocovali Keane s Vieirou. To uz dnes proste tak neni. Ani o ten titul to vetsinou neni, posledni roky jste bud vy nahore a Arsenal dole, nebo letos prave naopak.

Ja treba nevnimam nikoho rivala ve smyslu nejakych tradicnich derby, spis jako rivaly v boji o titul. S vami me ta vyhra tesi asi nejvic, ale zas to neni kvuli nejake odveke rivalite, ale kvuli tomu, ze to v tom obdobi, kdy jsem zacal fandit, bylo predevsim o Chelsea a United. A taky kvuli tomu, ze vas klub nenavidim no, narozdil od vas ho ale dokazu respektovat.

Reagovat
Lacko_Boh

za posledne roky klesla uroven hracov Arsenalu a Arsene s jeho tvrdohlavostou na vas skusal hrat taktikou ako keby stale mame Patricka a Titiho...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

přesně mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

fu tak toho by som nechcel stretnut nasrateho..fuu to teda nie..fuuuuu

Reagovat
Whitemedia

korba no ale o to tam vůůůbec nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

nie? fúúú... a o čo teda? fúúú, bojím sa.

Reagovat
Whitemedia

Jde tam o to, že je Stupid Zombies super hra.

Reagovat
smazaný uživatel

to je

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso, tak to je ale strašne drsné, wow.

Reagovat
Whitemedia

ale ne tak, jako Stupid Zombies, to zase nepřeháněj..

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard v rozhovoru pro francouzskou televizní stanici TF1 prozradil, že nechce opustit Chelsea.

v příštím vyjádření už řekne že nechce nikdy opustit Chelsea

Reagovat
Arbiter

ale to je samozřejmé, přece by nepotvrdil, že chce odejít. Ale on odejít chce, přišly s tím novináři, tak to musí být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

kde by také jinde takové prachy dostal, holt je to srdcař - láska k penězům je legitimní důvod

Reagovat
kvasha16

City, PSG, Real, Barca, Bayern, Monaco, MU, to len tak co mi teraz na rychlo napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny včera odchytal stý ligový zápas a vraj to bolo jeho 57. čisté konto. To neviem overiť, ale zdá sa mi to hrozne vysoké číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

100 zápasů - 39 čistých kont

zdroj: thescore.com

Reagovat
fajdax

Ani tohle není úplně špatný. Zajímala by mě jeho letošní bilance, to bude minimálně polovina zápasů ČK.

Reagovat
smazaný uživatel

22 zápasů - 10 čistých kont

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ti to jak blbec hledám, a prej nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč. Vďaka.

Reagovat
smazaný uživatel

průměr

Reagovat
Whitemedia

wow drsné

Reagovat
smazaný uživatel

ať ta dnešní bezgólová remíza na Stamfordu oba soupeře co nejvíce bolí.....

Reagovat
kvasha16

MU ale remiza boliet nebude

Reagovat
fajdax

My dnes budeme hrát jednoznačně na výhru, tím sem si naprosto jistej.

Reagovat
Y.Cabaye

“Yes we are negotiating for Rémy – and yes he will join Newcastle this winter,”

Btw. myslí se Rémy Cabella...

Reagovat
tomasinho

Další Francouz jo?

Reagovat
Y.Cabaye

Tak on odejde Obertan, Marveaux... doufám teda, takže ten počet se vlastně sníží.

Reagovat
13

Jaktože se vlastně ten Marveaux vůbec neprosadil? Vždycky jsem na něj slyšel samou chválu a Newcastlu dal údajně přednost před LFC..

Reagovat
Y.Cabaye

Zezačátku se jevil dobře, ale doplatil na to, že ostatní na jeho postu měli formu. Když přišel tak celá sestava válcovala a nebylo třeba nic měnit, když jsme nakonec skončili parádně 5. Loni toho odehrál dost, ale hlavně v EL a v PL to byla bída celkově, takže tam se to tak různě točilo, ale přes Ben Arfu první část sezóny a Sissoka druhou část neměl šanci. No a letos je to jasné, protože Sissoko už je základ a Gouffran má zatím docela fazónu.

Reagovat
J0EL

Tak to by ste mohli toho lepsieho Remyho pustit k nam.

Reagovat
Y.Cabaye

Giroud a Bendtner vám stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 12 by nemusel být špatný.

Reagovat
Godwinson

V zimě? To se mi nezdá.

Reagovat
Nikikrew

Dnes by MU velmi potesil, kebyze uhra zubami nechtami stastnu remizku

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nějáká penaltička pro manchester, červená karta pro Chelsea, či golíček z těsného offsidu nejlépe Chica a máme bodíček na světě

Reagovat
fajdax

Reagovat
spider_8

Tohle proti Josému nehrozí. Já si třeba nedokážu představit rozhodčího, který by si dovolil zmršit zápas podobně jako ten loňskej, kdyby na lavičce poškozenýho týmu seděl José. Ten chudák už by si v životě nepískl

Reagovat
fajdax

Spíš by José byl poslanej na tribunu, po zápase by dostal obří pokutu a trest na 10 zápasů ...

Reagovat
spider_8

To asi taky, ale mezitím by toho rozhodčího v tisku tak zjebal, že by si to příště hodně rozmyslel, než by proti nám něco písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Ashton ‏@Dean36ashton10

Suarez has WON the pen rather than blatant pen but 99.9% of strikers have done that in a 50/50 with keepers including me.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Landova je proste bozi : "Jsem ráda, pro nás už bylo po závodě. Ještě by mě ukamenovali," říkala položertem. S mlhou prý obvykle problémy nemívá, jenže ta v Anterselvě byla vskutku hustá.

Reagovat
stas87

muzi maju zacat podla povodneho casu?

Reagovat
iamek

Zatim jo.

Reagovat
iamek

Jinak dneska na Steamu zadaco company of heroes 2. Ale ma to skoro 12 GB

Reagovat
Pospovič

Dnes se Spurs dotáhnou 3 body na Chelsea

Reagovat
Error

Tremmel, Rangel, Chico, Williams (c), Davies, Amat, Britton, Shelvey, Pozuelo, Routledge, Bony.Subs: Cornell, Tiendalli, Taylor, Richards, Lamah, Donnelly, Vazquez.

Stoper v záloze.. No, tak hlavně že Ki pomáhá Sunderlandu k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez RVP a Rooneyho to bude pro Chelsea jednoznačná záležitost. Bohužel...

Reagovat
iamek

Reagovat
Error

Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Eriksen, Bentaleb, Dembele, Chadli, Lennon, Adebayor

Friedel, Naughton, Holtby, Soldado, Capoue, Defoe, Sigurdsson

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

nějak nechápu toho bentaleba, je to aspon angličan?

Reagovat
Error

Francouz/Alžířan. Po návratu Paulinha a Sandra už si nekopne, očividně se mu ale věří více než Capouemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou mi novinky..

Reagovat
Error

Nebo si snad myslíš, že si místo v základu udrží?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo v základu možná ne, ale rozhodně bude nastupovat aspoň z lavičky

Reagovat
Godwinson

Frantík a co jsem slyšel, hraje skvěle.

Reagovat
kiwwi

videl som s nim zapas minule a bol fakt dobry...strelu ma fantasticku

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele Na toho už sem solidně alergickej tyjo. Radši bych koukal na Holtbyho teda.

Reagovat
stas87

ak jule v lete pojde do londyna tak schalke dost mozno bude chciet vykupit prave holtbyho

Reagovat
SunFells

O tom se dost mluví, ale Holtby v Schalke ke konci a i teď v Tottenhamu nastupuje ve středu. To by tam šel na Draxlerův flek nebo se tam někdo jiný posune?

Reagovat
stas87

podla mna ak pride holtby tak ho daju na AMko,ak nie tak to skusi s maxom,sice bude mat dost velku zodpovednost ale tu mal aj julian ked zacinal,schalke ale musi byt stvrte a hrat predkolo,treba predaju draxlera ale nie som si isty ci dokazu jeho odchod adekvatne nahradit

Reagovat
SunFells

Ale Draxler tam stále nastupuje častěji nalevo, ne?

Reagovat
stas87

jj pretoze na AM je boateng ktory nie je schopny zahrat na kridle,aj tak si myslim ze ked je na AM max a jule nalavo tak je to najlepsie rozostavenie co schalke ma,oni su tak pisany na papieri ale menia si pozicie,je to pre supera necitelne,s boatengom viacej staticke,este je moznost ze fuchs zahra LA ale nie je ot taka kvalita samozrejme,ak by prisiel do arsenalu tak sa s nim primarne rata nalavo?

Reagovat
SunFells

Aha, díky.

Určitě na křídlo, alespoň zpočátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli? to je hodně špatný vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

ade

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní pocit, když člověk zas jednou bude fandit United.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo to ze mě

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej slusnej clovek dneska fandi Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už mám poškodzovanie cudzieho majetku ( ale neúmyselne) takže fandím United

Reagovat
Pigeon

Já se občas opiju a mluvím sprostě, tak taky United

Reagovat
Tomekcz

dneska cukotku vyplenime dost dlouho nas uz rozhodci rezali, ted cekam ze budem konecne kopat aspon 2 penalty, nejlip kdyz budou uplne vymysleny liverpoolu se ty dajvi taky piskaj, tak jen at adnan s youngem skacou

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Troll. Stejně Chelsea fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem si rikal ze to nemuze myslet vazne

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

12:34 Frimpong do St-Étienne?

Skoro druhý Song no.

Reagovat
Lacko_Boh

talent bol vacsi

Reagovat
SunFells

To bych si teda nedovolil tvrdit, i když byl Song zpočátku celkem nekopa. Ale někteří se Frimpongem nechali unést moc rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dve aclka v takom veku urobia svoje..na tom hostovani u wolves vyzeral dost dobre

Reagovat
Lacko_Boh

Na to som narazal,Frimi sa zo zaciatku ci uz v priprave alebo v poharoch ukazoval ovela lepsie ako Songinho vo Frimiho veku.Nj ja som dokonaly priklad toho nechania sa uniest,Dench mi daval ako fanusikovi to co nam dlho chybalo,ukazoval lasku ku klubu,srali ho veci co aj fanuskov a ukazoval sa slubne...

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 torres, hazard 11m, oscar - za manu ferguson

Reagovat
Lacko_Boh

Ten Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Doufám, že tu branku dnes dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

jaký vtípky tady dneska.. nejdřív Torres, teď SAF, co přijde příště

Reagovat
Chazy

jé, tak ono je to obojí v jednom příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Altruistický Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torres má teďka delší šňůru kdy dává goly.

Reagovat
kiwwi

jj 2 goly za poslednych 6 zapasov - aj to nie po sebe...to je snura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední dva zápasy v lize dva goly. HE IS BACK.

Reagovat
Whitemedia

Není nad Torresovu šňůru..

Reagovat
fenixLFC

takze dneska skonci..kedy vlasten naposledy skoroval v 3 zápasoch za sebou v PL?

Reagovat
Whitemedia

no v Chelsea nikdy, takže tak před sto lety..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

+

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

1700. pre dnesne prelomenie Mourinhovej serie na SB

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Čech-Azpi,Terry,Cahill,Ash-Rami,Luiz-Willian,Oscar,Hazard-Torres a budu spokojenej.

Upřímně si nemyslim že United mají nějakou šanci na body, kor když jim nebudou hrát jejich dva o parník nejlepší hráči. Snad bude mít dneska Eden jeden z tech svých lepších dnů, nebude lenošnej na krok a s Rafaela si udělá trhací kalendář.

Přání : 10:0

Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jones si ho zoberie na osobku a Hazard je v prdeli

Reagovat
fajdax

Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

Joooones

Reagovat
Ligter

Ty vole, reaguješ někdy jinak?

Reagovat
fajdax

Občas, Ale taková hloupost si o to přímo říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúposť

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

On asi neviděl jak Jones vymazal zálohu Arsenalu. Jeho škoda.

Reagovat
mithro

a ronalda napr. ale tak, je to odbornik

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Fellainiho. Alebo Balea

Reagovat
blade115

Aniž bych mu chtěl ubírat ty chvály - kdy prosimtě vymazal Ronalda?

Reagovat
Whitemedia

Jones?

Reagovat
kiwwi

dementni fanusikovia Chelsea v plnej krase

Reagovat
Whitemedia

hmm ale já to nemyslel vážně Já si jen říkal, že je :: na vše reagovat Jones ? DMNT omg

Reagovat
kvasha16

ozval sa dementny fanusik MU

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Tak nasaďte jenom jeho, očividně může bejt na hřišti sám

Reagovat
smazaný uživatel

omg ten traged Chadli si asi vyplakal zaklad...

Lewisinko nam takto zdrhne naspat do Nemecka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Yid Army

Reagovat
Tomekcz

co si swansea poridila toho plesouna z liverpoolu tak to s nima de jen dolu na takovym prumerakovi se neda postavit zaloha

Reagovat
tomasinho

Proto tam patří pravidelně k nejlepším hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

oh well..

Reagovat
LAM

Koke prodloužil v Atléticu Madrid smlouvu až do června 2018. Mladý záložník má nyní ve smlouvě výkupní klauzuli stanovenou na šedesát milionů eur namísto původních čtyřiadvaceti.

Tak kdy ho United koupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Koke nikdy nebol náš prestupový cieľ

Reagovat
Pigeon

pozítří

Reagovat
vodka

jednak je to výkupka jenom pro španělsko prý, jednak nevim, co se mění... radši bych toho herreru...

Reagovat
LAM

Jasný on má výkupku ale je to jenom pro španělsko

Reagovat
Dawon

Taky mi to prijde jako kokotina, tady to vcera nekdo tak placl do vetru v diskuzi a hned se to bere jako fakt ve spanelsku je vykupka pro kohokoliv povinna polozka ve smlouve

Reagovat
kiwwi

podla mna je to tak, ze pre Spanielov je to tak, ze zaplatis vykupku a hrac je tvoj, kdezto u zahranicnych to tak nie je, pretoze musis este platit za toho hraca dan a vyjde ta to na o dost vacsie peniaze

Reagovat
vodka

přečti si sebykove komenty pod PD

Reagovat
stas87

1) jak jsem psal uz jinde, vykupni klauzule plati pouze v ramci spanelska (a i tam se da velmi dobre zablokovat). je to gentlemanska dohoda spis nez cokoliv jinyho. pokud ji costa nebo atletico nebudou chtit nahodou dodrzet, nebudou ani muset - jenze by byli hloupi, kdyby ji dodrzet nechteli...

pisal to sebyk a toho beriem za doveryhodneho cloveka,ak mas lepsie info tak napis

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

hokejista nam da dnes gol citim to

dawson je zatial strasny vobec ho nevie branit. a celkovo hrame zatial strasne posrane. kazime prihravky. Chadli je najslabsi hrac co u nas zatial hral. Nechapem preco Lewis a Lamela sedia a hra toto spomalene drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je takyto dobry stale?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

v obchode

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey je boží

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Genial pass

Reagovat
fantomas

Eriksen je to prostě geniální hráč.

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Heh. Tak to je nezaslúžené

Reagovat
smazaný uživatel

Adeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeeen A Money

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu vlastně říkáš Money? Ty nevidíš toho chlapa, který se vzepřel osudu a znovu dává goly za tým kde byl odepsán?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak trochu in your face Boasovi, za co som rad

ale inak nemenim nazory na hracov len preto ze hraju v mojom oblubenom tyme. pre mna to vzdy bude spinavy zoldak a blbec. ale ked bude hrat tak ako teraz tak nemam problem pochvalit ho a tesit sa z jeho hry

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chápu, ja ho taky moc nemusel když byl v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli ty kokot

Reagovat
Tomekcz

swansea uplne marny drzi mic ale sance nemaj, souperi staci chvilu pockat nez to plesoun odevda a dat gol

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ade je tiež geniálny.

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrub debko, to máš za to, že si vyštval Ki-ho, skvelá záloha fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, kdyby to bylo už 2:3 nikdo by na to nemohl říct půl slova.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
JIMMY-PO

tak ale mal k tomu aj zdaleka najlepsie podmienky oproti ostatným

Reagovat
fantomas

Výborně, ještě ať je tam Laudrup odnaučí i přihrávat a můžou jít už uplně do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Ukludni sa.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

eh, ale do golu nas drtili slusne. potom sa ale Kiko rozhodol ze je cas to ukoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Kiko. Ty vole.

Reagovat
fantomas

I předtim odevzdali tuny zbytečných balonů, potom to byla už uplná tragédie.

Reagovat
fantomas

Eriksen virtuos.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
kiwwi

to bola proste najvacsia chyba, ze sme nekupili toho Dembeleho...presne taky hrac nam chyba jak sol

Reagovat
tomasinho

Ještě furt ho tak nechutně přeceňuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Další jo?

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

my potrebujeme cabayeho, este tento prestupak

Reagovat
smazaný uživatel

není to žádný zázrak, takže k vám by pasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dawon

Rikam si uplne to same, nechapu proc jsme po nem tehdy nesli typove by se s carrickem podle me skvele doplnovali

Reagovat
smazaný uživatel

To teda Strootman byl vetsi.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To už ste fakt tak zoufalí?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints prej budou prodávat, tak můžete vzít třeba Corka nebo Davise, jak na to tak koukám, tak i ty by vám stačili.

Reagovat
fantomas

Britton je taková rovnocenná alternativa. Míč jim taky spolehlivě podrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni svatí při nás zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

do toho golu sme boli jasne horsim tymom, ale potom sa to uz otocilo. Eriksen je fantasticky. Neskutocny progres oproti jeho zaciatkom, ta energia, prehlad. Klobuk dole

Chiriches tiez vynikajuci

a musim pochvalit aj moneyho, jeho je tiez radost sledovat ked ho ten futbal bavi. ale stale si stojim za tym ze stavat to na nom je blbost, snad to Soldada uplne neodpise...

Inak Bentaleb je dnes strasne slaby... a Chadliho uz radsej nekomentujem toho sa treba zbavit cim skor

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli strašný tragéd a pritom na začiatku sezóny sa javil asi najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

nvm, že toho Chadliho furt staví a Bentaleb by taky nemusel hrát tak často

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Swans využili šance, tak ke to iný zápas, toto už si Spurs postrážia.

Reagovat
Pospovič

lánovaný prodej Valencie poutá pozornost ve fotbalovém světě a údajně se k němu vyjádřil i trenér Jose Mourinho. Ten měl okomentovat konkrétně plány Petera Lima, pokud ten by se stal novým majitel Los Che. "Je tady Valencia, klub s problémy, který dva nebo tři roky zpět musel prodávat své nejlepší hráče k udržení životaschopnosti. Teď však přijde bohatý podnikatel ze Singapuru, koupí si je a najednou budou kupovat hráče za obrovské prostředky. o je nová realita ve fotbale," řekl Mourinho podle Inside La Liga. "Je pak na hráči, jestli si zvolí zda půjde do prestižního klubu a soutěže. Jsou tu však tací, kteří se nestarají, odkud nabídka přišla, hlavně když je dost vysoká. Situace na trhu se prostě změnila," dokončil trenér londýnské Chelsea svůj názor. (zdroj: sportsatu.com) od toho debila to sedí

Reagovat
PhilipS

Jak to, že tu nikdo nebrečí nad tou jasnou penaltou na Bonyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasná no.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

keby to, čo Dawson urobí Škrtel, tak je to tu zasrané 60 príspevkami... len o hráva rukami, pritom toto bol extrém na penaltu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
I am Mancunian

ta reklama na deadline day a tam rozhovor harryho cez okno z auta

Reagovat
smazaný uživatel

NA SLOVAK SPORTU PRÁVĚ ŘEKLI, ŽE ROONEY NENÍ ANGLIČAN.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport boha mňa z nich raz jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je Ir. No já se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy je Rooney Ir?

Reagovat
smazaný uživatel

no národnosť kľudne môže mať, takých je a bolo v Liverpoole veľa..

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to měl rozepsaný no, že co znamená ve slovenštině p(O s obráceným háčkem)vod. Ale i na wiki má jako místo narození Liverpool, tak o co de?

Reagovat
smazaný uživatel

v Liverpoole sa narodilo proste veľa potomkov Írov...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho rodičia sú z írska. Ale on sa narodil v Liverpoole. Má teda teoreticky irsky pôvod. Ale tá otázka je oničom, stračne zavádzajúca.

Reagovat
Arbiter

teď otázka, jak moc jsou jeho rodiče původní Irové

Reagovat
vladis271

niečo ako "uo" nvm ako presnejšie popísať výslovnosť. Zas ja nechápem tú vašu guličku na u. A najväčší hriech je aj tak mäkčäň nad e. Za to by som vraždil pri citované českého textu ma ide vždy poraziť.

Reagovat
vladis271

debil.

Znamená to odkiaľ je.

Reagovat
fenixLFC

to e je uplne jednoduche, to u s gulickou-jednak sa to pise na hovno a jednak netusim kedy sa to vôbec pouziva

Reagovat
JIMMY-PO

to v akej suvislosti povedali ze je ír?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla otázka, jakej má původ. Na výběr Wales, Anglie, Irsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Írsko je správne, to aj Gerrard, ale nemám to potvrdené...

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi taký angličan ako je Mesut Ozil Nemec...To znamená jeho rodičia sa narodili v írsku ale on sa narodil v anglicku. Takže odpoveď je Angličan a nie Ir. Niekto už konečne zažalujte SlovakSport

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne pôvod... hmm to je taká zákerná otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

hej, pôvod národnosť je niečo iné ako občianstvo...

Reagovat
Arbiter

ani původ není to samé co národnost

Reagovat
smazaný uživatel

súvisí to s tým a narážal som na Ozila, kt. spomínal Lolkac... národnosť nie je právne vymedzená ako občianstvo, ale s pôvodom určtie úzko súvisí...

Reagovat
Arbiter

může souviset, nemusí Ale to by bylo asi slovíčkaření

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a čo je teda národnosť podľa teba?

Reagovat
Arbiter

Národnost je to, co cítíš. Můžeš být původně Turek, mít předky Turky, ale vyrůstat můžeš třeba v Německu a můžeš se ztotožňovat s německou kulturou a historii, můžeš tyto hodnoty ctít. Pokud se na to cítíš, můžeš říct, že tvá národnost je německá.

Reagovat
vodka

já se můžu klidně cítit jako islanďan, i když s něma nemám společné vůbec nic, do národnosti si to můžu napsat bez problému...

Reagovat
Arbiter

Jasně, pokud se jako islanďan cítíš a ztotožňuješ se s jejích kulturou, tak si to tam můžeš napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky hej, ale Turci takí nie sú a ani nebudú, taký Ozil ani nespieva hymnu...

ja osobne chápem národnosť ako úzko spojenú entitu s pôvodom

Reagovat
Arbiter

tak to je pak o tom, jak moc věříš, že je původ determinující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

popravdě řečeno mi takový přístup do značné míry připomíná kastovní systém v Indii a dost mi vadí, no

Reagovat
smazaný uživatel

lenže kasty boli právne podchytené, nemohol si sa dostať z kasty do kasty a ani vystúpiť z nej.., národnosť je niečo úplne iné a nijak ťa to neobmedzuje a nezaväzuje... miešaš hrušky s jablkami...

Reagovat
Arbiter

jde mi o přístup, nejde mi o faktickou shodnost Jsi Fin, je k tobě přistupováno jako k Finovi, jsi nedotknutelný, je k tobě přistupováno jako k nedotknutelnému.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem

Reagovat
vladis271

všetko sú to len formulky, ktoré na teba navlieka spoločnosť. Nacionalizmus aj ten mierny je najväčšie zlo na tomto svete. Odpradávna mala každá vojna pôvod a verovací potenciál v nacionalizme. " pOďme my hrdí synovia Francúzska napadnúť zlých a kultúrne nemravných Angličanov." Nie, že cirkev môže za všetky vojny, ale nacionalizmus a umelo vytvorené hranice. Občas si myslím, že anarchizmus by bol lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi to celkem líbí, i když občas hoříme. Eriksen určitě zatím nejlepší. Jenom to nepokazit. Koukám, že Holtby s Capouem jsou na lávce, tak se zatím nikam nechystají, ale kde je sakra pořád ten Lamela, jestli někam půjde, tak budu vážně nasraný.

Reagovat
fajdax

Lamela už se nevejde ani na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

lamela bol zraneny. asi este stale nie je uplne fit. ale dost sa onho bojim... nejake hostovanie v SeriiA ci PD by bolo uplne na hovno. on si musi zvyknut na PL.

A Holtby asi bohuzial odide... a to budem nasrany este viac ked pojde on a Chadli zostane

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že byl zraněný, ale měl jsem pocit, že jsem před nějakou dobou někde četl, že už trénuje, kdo ví jak to je, dneska se za "zranění" schovává kdeco

Reagovat
smazaný uživatel

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak naše řešení na nedostatek útočníků - začít hrát zase s jedním.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli , ale stejně vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz som oficialne fanusikom ManUtd! Pryc s LFC! Viva Ronaldo! Viva Man Utd! Liverpool do plynu!

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl tu už Ol!verChelsea nebo něco takové?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozne, ze som niekedy fandil Chelsea, uz neviem, ved vies, aky som kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ribery ty si pán, jak sa snažíš písať po slovensky, si kúzelný :-*

Reagovat
smazaný uživatel

vážně myslíš že to je ribery? pochybuju, že by toto dělal

Reagovat
smazaný uživatel

hej, myslím si to, je to magor, kt. vyprovokuje smajl

Reagovat
Chazy

Ať je nebo není, naprosto nepobírám, co tu vůči němu předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa len smejem na to, že nevie prevažne moje smajlíky ignorovať...

Reagovat
smazaný uživatel

na tom*

+ kope okolo seba zbytočne

Reagovat
Chazy

Neustále prudíš, furt za ním v těch diskuzích běháš a předhazuješ mu kraviny, který ani nedávaj smysl, taky bys mi tím možná lez na nervy a sral mě i smajlíkem. Nedokážu posoudit, ale mám pro to pochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

minule som mu písal niečo v tom zmysle, či nezakopeme "vojnovú sekeru" a on to odmietol, následne ma spomínal v dalšom článku ako "kreténa" a ja mu odvtedy dávam hlavne smajlíky, kt. ho štvú

nerobím nič zlé, on by sa mal ukľudniť a ignorovať, no očividne sa v tom vyžíva a mňa a aj jeho to baví, žiadny problém

Reagovat
Chazy

Ok ok, v tom případě sry, to jsem nezaznamenal. Viděl sem prostě jen to, jak furt dotíráš a snažíš se ho provokovat, jako nic proti, dělej si co chceš, jenom je pak hloupý se divit, že se chová jako vyprovokovanej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule napísal, že chce do City Shawa, potom sa následne priznal, že on ho ani vôbec nemá nasledovného a napísal to len "kvôli kreténovi Oliverovi" a pod... ja ti len píšem, mne osobne takéto podpischovačky nevedia, len by som nerobil z neho chudinku, kedže sa v tom očividne vyžíva...

Reagovat
Chazy

Ok, říkám, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaznamenal, protoze to tak nebylo. Nic jsem neodmitl (jeste tam Palike psal cosi, jakoze "aha, takze vsechno dobre dopadlo, nakonec nejlepsi kamaradi" a vypadalo to, ze mi dal konecne pokoj. A potom zase zacal. Takze zadny "pardon", je to akorat picus, co furt musi provokovat..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-10-kola-236541/?forum=1

Tady to je. A je jasny, ze to neni tak, jak pisu ja.. Staci si to precist a pak se podivat na jeho reakci pod tebou.. Vetsiho zmrda jsem fakt dlouho nevidel.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Kromě vyřazení United nic kloudného Swans nepředvedli letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Brenton, tento prekauč môžeme ešte horko oľutovať

Reagovat
smazaný uživatel

za poslední dvě sezóny se Spurs stávají snad nejlepším away týmem

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches je posila jak hrom. najprijemnejsie prekvapenie pre mna

Reagovat
Zaschrona

Ani bych se nezlobil, kdyby tam dneska teda jeste Spurs par golu pridali, kdyz uz musi zase jet na vitezstvi - fakt by me zajimalo jak moc je otresitelna Laudrupova pozice...

Reagovat
I am Mancunian

krasne to tam rozosiera

Reagovat
Arbiter

Rose

Reagovat
Pigeon

Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Dembele

Reagovat
fantomas

Dembele jakej hráčik!!

Reagovat
I am Mancunian

ty si dobry showman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

to si robis picu fakt

Reagovat
Arbiter

Dembele

Reagovat
Arbiter

Dembele

Reagovat
jk

Arbiter

Reagovat
vodka

1900. pro výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Money zkušený.

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa to robi Dembele ty sulin

Reagovat
fantomas

Kohoute, jestli tu ještě si... tolik k Dembélého gólovosti no. Jeho koncovka je fakt příšerná.

Reagovat
kiwwi

chjo ty si zase mudry jak radio

Reagovat
fantomas

Mě by spíš zajímalo, proč mě furt otravuješ svýma dementníma reakcema.

Reagovat
kiwwi

ja teba hej?

Reagovat
fantomas

Eh..ano? Já tu na tebe nereagoval, pokud vim.

Reagovat
Mada

lepší chytrej jak rádio než blbý jak kiwwi...

Reagovat
jk

On vystřelit umí. Ukázal to hned v prvním zápase za Spurs, pak ale dlouho ne. Zakončovat umí, moc toho nevyužívá. Sám sem se teď divil té akci. Góly dal všehovšudy tuším dva.

Reagovat
fantomas

Njn, tak občas se ukopne kdekdo. Ale to je právě ono - jeho střelecká úspěšnost je tristní a byla by ještě horší, kdyby to pokoušel častějc. Však v Fulhamu sme se jeho pokusum neustále smáli, to byly samý (skoro)rohový praporky... a nezapracoval na tom, proto taky nemůže hrát trequartistu, kde ho několik fanoušků Spurs na srazu vidělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on jím možná i původně je, ne?

Reagovat
fantomas

Nevim, ve Fulhamu mu to nejvíc šlo buď zataženě na středu, nebo zleva. A v Tottenhamu takhle vysoko (ne náhodou) snad ještě taky nehrál... ale jak ho stavěli v Belgii, to netušim no.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate suhlas. dembele sa u nas pretvoril na DM. ma vyborny tackling a krytie lopty takze ako zaskok tam hral solidne.

na AM ho vidia viaceri kvoli tomu aky je dobry na lopte. 1v1 je najlepsi z tymu a ma dobry tah na branu. bohuzial tym to konci. nevie prihravat ani strielat. jak sa vratia Paulinho a Sandro tak si pravdepodobne moc nekopne.

Reagovat
jk

Jak říkáš. On se do těch střel ani příliš necpe. Ale pokud si to tam chvilku před vápněm pošudli a nachystá si to tak je z toho většinou nebezpečná střela. Ale není to nic co by dělal 4x za zápas, střelba je minimální náplň jeho hry.

Modrič taky kolikrát vystřelil zpoza vápna parádní gól, ale většinou to skončilo někde na tribuně a bohužel se narozdíl od Dembelého o ty střely pokoušel často.

Reagovat
fantomas

Jo, srovnání s Modrićem je docela trefný. Taky v tom, že čim hloubš u vás hrál, tim líp to vypadalo.

Reagovat
feministka

To bych ani neřekl teda, na to že dřív hrál snad i dokonce n hrotu tak je to vážně dost bída. Střelba prostě je jeho největší slabina...

Reagovat
kiwwi

ale vyvezenie lopty z svojej polky az pred superovu sestnastku ma jak nikto na svete

Reagovat
fantomas

Což je něco uplně jinýho (a Messi ho má stejně lepší ). Ale hlavně že sem řek píčovinu zas..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Ade přece jenom dočkal.

Reagovat
Kenneth

At si najde jinou oslavu...

Reagovat
Nikikrew

Hmmm, tak to vyzera ze Swans este budu bojovat o zachranu

Reagovat
Nikikrew

Hmmm, tak to vyzera ze Swans este budu bojovat o zachranu

Reagovat
Arbiter

jinak to vypadá, že realizovat myšlenky AVB umí každý lépe než AVB sám

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea XI vs United: Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpi, Ramires, Luiz, Willian, Oscar, Hazard, Eto'o.

Ivanovič

Eto

Reagovat
wild

nevravelo sa ze nebude hrat Ivanovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to.

Reagovat
vitasrp

Říkal to Mou, takže kecal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela příjemný překvápko .

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United: De Gea, Rafael, Vidic, Evans, Evra, Valencia, Jones, Carrick, Young, Januzaj, Welbeck

Reagovat
fajdax

Etoo

Reagovat
Noke

tak dembu Mou ignoruje, tak je celkem jedno, kdo z těch dvou našich elitních útočníků bude hrát

Reagovat
Ángel di María 22

Eto'o je hrůza, ale jinak by měla bejt vítězná.

Reagovat
I am Mancunian

De Gea, Rafael. Evra, Jones, Evans, Vidic, Carrick, Young, Valencia, Januzaj, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
mithro

v tom strede zase zhorime ako papier, neviem preco tam nedal troch hracov a younga, ah well...

Reagovat
kiwwi

toto je fakt na zamyslenie fakt...bude si hrat ten svoj stred na dva CM a dve kridla aj keby sme hrali proti majstrom sveta v hre stredom ktori hraju na 5 CM

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch bude nakoniec najväčší prorok histórie ľudstva a Sibyla bude oproti nemu púťová cigánska veštica veštiaca z kávových usadenín.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam budou 3 ne?

Reagovat
fantomas

I kdyby tam byli čtyři, tak čistokrevnýho střeďáka tam vidim jen jednoho. Docela brutus.

Reagovat
I am Mancunian

miesto younga fletch a bola by dokonala

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som chcel vidiet...Fletch, Carrick, Jones - Kagawa, Welbz, Januzaj...ale tak to je nonsens u Moyesa

Reagovat
mithro

njn, on je fakt takticky dinosaurus. uplne som sokovany, ze aspon v LM hral jeden zapas s tromi zaloznikmi

Reagovat
vodka

v EFC hrával s třema středovýma často.

Reagovat
Zaschrona

Zacinal s 4-4-2 a pak postupem doby presel na 4-2-3-1/4-4-1-1 a pak vymyslel na 2-3 zapasy experiment 3-5-2, jinak jsme snad nikdy nic jineho nehrali. Ale ze by ty taktiky u nas nejak casto menil, to se zrovna rict neda.

Reagovat
mithro

njn ale to mna nezaujima, dolezite je co skusa hrat s nami. kazdy zapas v strede zalohy horime a aj tak si ide stale svoje

min nieco krasne zacalo fungovat a tak to dnes pre istotu uplne rozbijem a skusim nieco uplne ine.

Reagovat
vodka

minule tam byl akorát Fletch místo Jonese a Kagawa místo Younga...

Reagovat
mithro

ano, dvaja z troch najlepsich hracov na ihrisku. vravim, ja by som siel opatrnejsie a skusil ich zlomit na breaky, kde by sa shinji hodil naramne, aj Fletch. chvalit/kritizovat viac budem az po zapase

Reagovat
vodka

já právě taky, proto radši zatím neříkám nic, mám o střed taky obavy, ale uvidíme, jak to bude fungovat...

Reagovat
kiwwi

Young

Reagovat
iamek

To bude kotel

Reagovat
wild

Lavička: Lindegaard, Giggs, Smalling, Hernandez, Cleverley, Fletcher, Kagawa.

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem si pomôcť, ale toto proste je slabota.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

a ze toho mal na vyber co..

Reagovat
smazaný uživatel

a že ma to zaujíma, čo...

Tá zostava je proste o ničom a nehodná Manchestru United, nemôže byť najväčšou ofenzívnou hrozbou 18-ročné ucho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu pises, ze si nemozes pomoct a neviem co, ze ake to je slabe, neviem co si cakal

Reagovat
smazaný uživatel

nezamýšľal som sa nad vašou zostavou, ale keď som ju tu tak videl napísanú, tak mi to nedalo, prepáč, ak ťa to nejako urazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ooo jaky vztahovacny histerik

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, taký si vysratý z Mourinha a vašej zostavy, že napíšeš hysterik s i.

Reagovat
smazaný uživatel

som vysraty zo skusky, ktora ma caka, Mourinho je oproti tomu prd vo vetre

Reagovat
smazaný uživatel

*hysterik pici

Reagovat
Pigeon

to 18 ročné ucho, jak ho nazýváš, je fotbalovým myšlením mnohem vyzrálejší a pokud jsi ho aspoň chvíli viděl hrát, tak bys to měl vidět. V tom případě věk nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

to nič nemení na tom, čo som napísal.

Reagovat
Pigeon

ale mění. Potom věk nehraje roli a tvé označení ucho není na místě. Dalo by se to taky napsat jako nemůže být největší ofenzivní hrozbou někdo, kdo je zatím 1.-2. nejlepší hráč ManUTD v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme, že vek hrá rolu. Januzaj je skvelý hráč a je dosť vyspelý, ale stále je to neskúsený hráč a nemôže to byť hráč, na ktorom závisí ofenzíva takého klubu ako MU. To je proste slabota.

Reagovat
Pigeon

Ty to hodnotíš z nějakých předsudků, nebo obecných tvrzení a já z toho co jsem viděl. Ať je mu kolik chce, tak pár zápasů dirigoval a tvořil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

... A to svedčí aj o tom, ako na tom United je.

Reagovat
Pigeon

Hrál snad špatně? V těch zápasech předváděl takovou kvalitu, která by se zapadla do kvality špičkových týmů. Proto jako jeden z mála vyčníval

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na to...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ich vycvicime, nemam strach, MOYES

Reagovat
wild

mal dat namiesto Younga na kridlo Januzaja a na podhrot Kagawu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young je podhrot?

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola idealne varianta, ale nebude to tak podla mna

Reagovat
kiwwi

a kde inde by ako hral?

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat kridlo a v strede bude Januzaj

Reagovat
kiwwi

jaj ja som zle precital...neviem jak Yunga napadlo, ze Young by mal hrat podhrot a neviem jak teba napadlo k tomu, ze by to bolo najlepsie riesenie

Reagovat
kiwwi

omg, prospera uz mi jebe, idem het

Reagovat
Kenneth

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jeden cas tam hral v repre casto a tam sa mi pacil viac, ako na kridle, ja by som ho tam dnes chcel vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

kridlo? a Januzaj podhrot

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa zahra konečne dobre a hneď ho Moyes posadí. Či je zranený?

Reagovat
Dawon

wow Jedna vec se mu nemuze uprit, docela prekvapil mam trosku obavy, ze zhorime jak papir, ale kdovi, v tehle sezone je vsecko mozne

Reagovat
r.mrazik

Cekal jsem giggse,takze sestava je prekvapiva

Ale uz vidim jak tam bude januzaj uplne k nicemu v tom stredu hriste

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, David Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Eto’o

LAVIČKA: Schwarzer, Cole, Mikel, Matic, Lampard, Mata, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

ta moje byla neoficiální?

Reagovat
fajdax

Vždyť jsme sem hodily úplně tu stejnou, akorát já sem postnul aji lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně ten Etoo?

Reagovat
fantomas

Wohou, senzační koncovka

Reagovat
Svatej

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, David Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Eto’o

LAVIČKA: Schwarzer, Cole, Mikel, Matic, Lampard, Mata, Torres

Braňoo

Až na Samuela bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson je fakt strasny v poslednej dobe. No a opat tomu predchadzala Roseovka

Reagovat
fantomas

Tak dyt je to takovej dřeváček, od něj snad konstantně nadprůměrný výkony ani čekat nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj ti tvoji drevacki stoperi oblubeny. do tohto sa pustat nejdem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Emirates by night. You feel the big history of AFC here best.

Five victories in a row - we're on a good way! I was out for 4 months. But I worked hard and now I'm fit again! To be a Gunner is a fantastic feeling. Our aim is to stay in the top! Poldi

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1526850_841292665882051_1588083861_n.jpg

Reagovat
vodka

OT: Ronnie O'Sullivan proti Selbymu teď

Reagovat
Zaschrona

5-0?

Reagovat
vodka

některé strky jsou vážně úžasné, zelenou pořápěl odrazem o mantinel, jak kdyby byl zpátky v nejlepší formě...

Reagovat
Zaschrona

wow

Reagovat
Fairplay

Eto´o, to zase bude porod José, přiznej si, že jeho angažmá byla chyba a upřednostni tým nad svoje vlastní ego

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Whitemedia

Takže dnes souboj skokanů Young vs. Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

do toho skočí Januzaj

Reagovat
Whitemedia

a do toho ještě Oscar .. to bude zápas!

Reagovat
Svatej

Je to jeden z nejpoctivějších hráčů, kterej měl jednou tmu před obličejem a udělal blbost a hend z něho budem dělat simulanta

Reagovat
Pigeon

Co z něj dělá jednoho z nepoctivějších hráčů?

Reagovat
Svatej

srovnání s ostatníma

Reagovat
Svatej

A teď vážně, pitomost udělal jednou, nic jinýho si od něj nevybavuju. Pády ho přihrávat nevidím, ani žádný provokace, nebo hry loktama a další.. Jediný, co udělal za dva a půl roku špatně byl faul na Lucase a ten dive.

Reagovat
Svatej

Ten faul jako pitomost nepovažuju, aby ses nechytal. Zkrátka to přehnal se zápalem.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže podľa mňa je z týchto štyroch najvačší herec práve Oscar (pozor , nepíšem skokan , ale herec - teda že po páde predvádza najvačšie divadlo)

Reagovat
Svatej

Jmenuj jednotlivý případy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nehovorím o pádoch bez kontaktu - on nieje vyložene diver , ale kontakty strašne zveličuje a robí tie grimasy a kotrmelce typické pre južanov + ešte ked k tomu pridáš jeho ublíženú detskú tvár , tak na mňa naozaj pôsobí veľmi negatívne

Reagovat
smazaný uživatel

zjednodušene - pridáva do pádov faktor bolesti aj ked tam vôbec žiadny nieje , Young alebo Januzaj sú síce skokani ale skokom to u nich skončí a ihned idú spať na nohy , preto sa u mňa na neho z hľadiska nesympatickosti ani zdaleka nechytajú

neviem prečo , ale Ramiresa si v zápasoch príliš nevšímam , takže môžte mať kľudne pravdu - dneska sa naneho zameriam

Reagovat
Svatej

To pro mě je teda mnohem horší spadnout každej zápas a modlit si penaltu, než přehánět s grimasou, když je ten hráč opravdu faulovaný, to se na mě nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

tak z hľadiska podvádzania určite , ale z hľadiska sympatií mám radšej tých bez grimás

Reagovat
Svatej

Nevím, kde jsi to teda viděl, ale jemu hra do těla nijak nevadí a spoustu soubojů naopak vyhrává

Je to po Lampardovi nejspíš nejchytřejší hráč v týmu a nemá zapotřebí ze sebe dělat pravidelně pitomce, ale je to jenom člověk, taky si může dovolit udělat blbost

To když už nemít někoho rád, tak Ramirese, kterej se často chová jak pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

to sú len moje subjektívne pocity z toho (oproti tebe) mála čo som ho videl hrať , takže pravda je asi na tvojej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Nop, to je určitě Ramires.

Reagovat
Whitemedia

Ne.. tohle taky vyhrává Ramires.. nesympaťák až to bolí, herec, skokan +ty jeho ksichty po každém kontaktu..

Reagovat
smazaný uživatel

vs Oscar vs Adnan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chico jednoznačně tragéd zápasu.

Reagovat
madridcan

2000 pre vyhru Manchestru United o dva goly v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, může mi někdo poradit, na jaké adrese najdu dobrý stream na chelsea s manu? Mam pocit, ze je to neco jako upstream nebo tak. Díky

Reagovat
madridcan

Ty si ups ustream ked tak, ale hladat na atdhe.net alebo rojadirecta.com

Reagovat
Svatej

wiziwig.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za reakce, ale já mám na mysli jednu stranku, kde bezi dobrej HD stream a vetsinou se, svete div se, neseka. Ten ustream to neni

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslíš Freda. Dostal ban na ustream, zatiaľ streamuje tu

http://www.iguide.to/view/14332/watch-live-PDBros-channel-for-free

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude asi ono, díky hoši za pomoc, z hledani tech posranejch streamu vzdycky zestarnu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že čas plyne dopředu, tak při hledání streamů zestárne každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rose je fakt strašný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vieš čo je na tom najlepšie? Že si vedie celkom dobre. Určite všetku robotu robia asistenti a treneri ale aj tak uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ist trenovat united, horsi ako moyes by nebol

Reagovat
smazaný uživatel

united fakt slaba zostava, nemaju sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, že remizujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Škoda, že zbytek zápasu si ho tam Vlad vodil na vodítku jak jezevčíka :p

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ten lepší z dnešních zápasů zrovna skončil a teď come on you mancs.

Reagovat
smazaný uživatel

Young dá dneska 2 góly

Reagovat
Swarley

sestava celkem očekávaná, nechtěl jsem aby hrál Januzaj, ale budiž...jestli bude hrát ze středu (což na 99% bude), tak dostane solidně naloženo...takovej zápas je dle mého ještě strašně moc velký sousto na tak mladého hráče, radši bych tam viděl Kagawu, ale tak co už se dá dělat...navíc Januzaj nebude tomu středu moc pomáhat směrem dozadu, to může být solidní průser...tam by nepomohl ani ten Kagawa, možná by nejlepší řešení byl Clev a nebo stažení tam na AM Welbecka, proti Realu to tehdy šlo...uvidíme, ale když vidím ten střed Chelsea, k tomu stopery, tak Januzaje dostane solidně po párkách...snad to přežije

jako plus ale vidím, že vlevo nehraje právě zmiňovaný Kagawa a je tam aspoň Young, to je zase pozitivum...snad bude mít snaživou a když už nic, aspoň to odmaká dozadu, v tom zatím problém u něj nebyl...

uvidíme, těším se, šanci nějakou máme, tak to pojďme zkusit...hlavně ty šance přetavit v góly, zdravím Dannyho

Reagovat
vodka

Luiz se na Januzajovi vyfauluje a je to

Reagovat
Arbiter

nesázel bych na to...

Reagovat
Svatej

Já si v takových situacích vpzomenu na Luize, jak řezal Balotelliho v repre a po nějakejch 11ti minutách už měl na kontě snad 4 fauly a jednu žlutou

Reagovat
Svatej

toho se popravdě docela bojím

Reagovat
Swarley

to je klidně možné, ale právě to minule dobře říkal ve studiu Gary...ten kluk je mladej, takových velkých zápasů ještě zažije a bude v nich třeba i klíčovou postavou...teď je to dost brzo, stavíme na tak mladém hráči a vystavujeme ho zbytečně velkému tlaku a možná i riziku zranění...já chápu, že ten kluk je zpravidla vždy nejlepší ze zálohy, ale využíval bych ho v jiných zápasech...tohle je dle mého velké sousto...

Reagovat
vodka

nemyslím si. hraje zaslouženě, hraje výborně, má plno sebevědomí, jako jeden z mála momentálně, proto je jeho nasazení ještě důležitější. Kagawa je psychicky v prdeli. Pokud máme něco uhrát, tak potřebujeme hráče, kteří se nebojí se hrou a výsledkem něco udělat. Navíc, v poslední době ztrácí mnohem míň balonů. Já mám největší strach, jak to bude dávat Carrick ,protože ten se mi od vánoc nelíbí skoro vůbec. Jones hned po zranění je taky dost velký risk, zvlášť když Fletch minule hrál v druhém poločase fantasticky.

Reagovat
Swarley

jasné, jako z čistě herního, fotbalového hlediska a v naší současné situaci je jeho přínos obrovský, to neříkám, že ne...rozhodně je to výkonostně bezesporu jednoznačně člen základní sestavy...

ale vzhledem k jeho věku bych s ním nakládal trošku opatrněji...nemůže za to, že zbytek týmu je tak v prdeli, že na něm v podstatě stojí celá kreativita zálohy...

jako momentální rozhodnutí je jeho zařazení pro zápas na SB pochopitelné, ale směrem do budoucna mi to moc rozumný nepřijde...na takové zápasy má ještě času dost...

Reagovat
vodka

chápu, co myslíš, ale neni pro to momentálně místo, THFC nám opět odskočil, potřebujeme se aspoň držet. Vzájemné zápasy jsou ve zbytku sezony naprosto klíčové a Adnan může být klíč. Cahill s Terrym nejslu nejobratnější a proto si myslim, že Januzaj - Welbz by na ně platit mohlo... Kdyby nebyl kagawa tak psychicky dole, tak by měl hrát on, ale ta možnost tam holt neni...

Reagovat
Sandstorm

Ze středu hrát bude, ale na podhrotu, takže v tom nevidim zas takový problém....

Reagovat
Swarley

minule tam lítal a směrem dozadu moc nepomáhal, byla to taková klasika Rooneyho ze začátku sezóny...spíš druhej útočník, než AM...na tohle jsem nadával od začátku sezóny, už jsem na to téměř specialista, takže bylo jasně vidět, že na to prdí

Reagovat
Sandstorm

Sestava nejlepší jaká mohla být. Tady nelze Moyesovi nic vytknout. Snad nenastoupí s nějakou připosranou taktikou a modráky rozbíjeme hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by som mal fandit cukotke aby nas MU bodovo nedotahovalo, ale uz pri tej samotnej predstave ma striasa. snad ich Welbs znici. prinajhorsom remiza

Reagovat
smazaný uživatel

musíš se dívat dopředu, abychom dotáhli čukotku, ne dozadu na MU

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Mourinho, si najvačší taktik v anglicku a na otázku, ako si postavil mužstvo povieš..

Normal, normal. Chudák redaktor....

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl říkat co postaví? je to snad jeho věc

Reagovat
smazaný uživatel

Pýtal as ho na názor na zostavu ktorú postavil. Chcel aby mu vysvetlil prečo postavil takú zostavu akú postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít mohl. To není jeho povinnost mu to říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

pana beka...dobre no

Reagovat
Arbiter

a jak na to měl odpovědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych mu taky nic neřekl před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Víte, jaký je rozdíl mezi divočákem a ženskou? Ženská nemá tak špinavý rypák, když má žalud v hubě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Boha...diviak sa u vas povie divocak? To skor toto je vtipne a nie ten vtip

Reagovat
smazaný uživatel

zaujalo nas to iste

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Palo?

Reagovat
fajdax

Divák?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák si dělá prdel z češtiny....

Reagovat
smazaný uživatel

byznys je byznys

Reagovat
smazaný uživatel

ved cestina je najsmiesnejsia z tych slovanskych jazykov. vy co ste schopni skomolit to svet nevidel

Reagovat
Whitemedia

vem si svůj biznis a přestaň se s*** do češtiny

Reagovat
Svatej

objektivě posouzeno

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si radši dát cestoviny

Reagovat
raduinho

jistě hmla, povraz, biznis, tím to je fakt nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

čučoriedka je najkrajšie slovo zo všetkých na svete

Reagovat
TopinB

Brnkatieľka prstokladná (AKA klavír)

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Mne hovoril môj bývalý učiteľ, kt. študoval aj slovanské jazyky v historickom priereze, že čeština je najvulgárnejší slovanský jazyk.. asi na tom niečo bude... Týmto ale nechcem napísať, že mi čestina vadí, to vôbec, inak by som tu ani nechodil...

Reagovat
blade115

Na tom něco bude, oproti angličtině nebo španělštině mi přijde ta naše slovní zásoba v kritických situacích dost pestrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom tak vtipného

Reagovat
Whitemedia

diviak ?

Reagovat
Minister

Reagovat
blade115

Divočina - divočák ... U vás se snad divočina řekne "divia" ?

Ale chápu, no. Vaše borůvky mi tenkrát taky vehnaly úsměv.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mal byť divočínák potom.

Reagovat
blade115

To zní blbě.

Reagovat
madridcan

No...tak to si mozes predstavit moj usmev nad vasimi mesiacmi v roku

Reagovat
stas87

ostatne jazyky maju november ci december,cesi maju listopad a prosinec,poliaci su ale tiez v mesiacoch drbnuty

Reagovat
blade115

No, je fakt, že je máme jak dementi totálně odlišný od ostatních národů, ale že by byly nějak vtipný ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad spatne, ze mame v cestine ceske mesice a nemusime jak idioti prebirat mesice z germanstiny?

Reagovat
smazaný uživatel

latiny

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
patas92

furt lepší jak divá sviňa

Reagovat
kvasha16

dziva šviňa znie lepšie

Reagovat
patas92

stejně blbě

Reagovat
smazaný uživatel

diviak?

Reagovat
smazaný uživatel

Diviak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem Čech a nevypadám jak debil, že jsem zkomolil diviaka.

Reagovat
fantomas

To mě fakt pobaví vždycky - dva nejhezčí slovanský jazyky se hádaj o to, kterej z těch dvou jazyků je ten nejvodpornější slovanskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ja sa nehadam

Reagovat
fantomas

No to je tak nák na celou diskuzi, ne přímo na tebe.

Reagovat
vladis271

ale hej

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

divocaaaak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

divoke prase

Reagovat
smazaný uživatel

boooze, Laudrup hraje tak neefektivny futbal, to drzanie lopty je krasna vec, ale nic si tym dokopy nevypracovat za zapas, to je zle..

Reagovat
kvasha16

no ty kokot on fakt hra Eto? boze moj, snad da gola lebo vacsinou je na palci k nicomu

Reagovat
vitasrp

Takhle dementní pocit jsem před zápasem neměl už dlouho, jestli se to nějakým způsobem posere, aspoň nebudu šokovanej. Ale snad vyhrajem 3:0 a nebudem si dělat problémy.

Reagovat
blade115

Mám stejný pocity. Všechno nám hraje do karet - máme formu, skvělou sestavu, nabitou lavičku, taktickou průpravu, oni jsou mizerní, mají slabou sestavu, širokou marodku ... Nejlogičtějším vyústěním situace je výhra úček no. Ale snad nezaváháme.

Reagovat
Svatej

Uff, nejsem jedinej

Reagovat
fajdax

Až na Etoa, to zas bude komedie.

Reagovat
blade115

To teda.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád sme hrozba

Reagovat
blade115

Ty máš jedinou kliku, že se mi nechce dohledávat ty naše diskuze z léta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec sezóny.

Reagovat
blade115

Což vůbec na té kvalitě kádru nic nemění. Ani na tom, že tam ten "faktor Ferguson" byl, dokonce obrovský.

Reagovat
Lacko_Boh

Mou taketo zapasy neprehrava + mate motivaciu dotahovat Arsenal a City

Reagovat
Pigeon

Proti Arsenalu už Jones dokázal eliminovat kreativitu ve středu pole, dneska je po pauze. No snad se mu to povede i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to hrál v záloze. Dneska je na stoperu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

cože? a jako v záloze bude Evans, nebo Vidič?

Reagovat
Swarley

mrkni na tu sestavu ještě druhým okem

Reagovat
Dawon

neni evans,vidic snad ne?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic ako DM, to by som si pozrel

Reagovat
Ligter

Carrick za něj do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a moyes pokracuje vo fergieho duchu nepredpokladanych zostav co

Reagovat
Lacko_Boh

Vykony Arsenalu na Old Trafford neber ako vypovednu hodnotu pre zapasy proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

O čo tým kokotom zo slovak sportu ako ide ?

Reagovat
stas87

nasrat ta?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lebo iný dôvod ako ukazovať prehry United nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Manja pod, uz sa na teba tesim

Reagovat
Tomekcz

dneska pres vidice nic neprojde a DDG si pripise lehky cisty konto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak to bude dnes slusny debakel

Reagovat
norton

nejaky dobry stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Flash link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Carricka už se začínám bát.

Reagovat
vodka

omg,vidím, že mám zase zpožděný stream minimálně o 2 minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires začíná krásným pasem na 3 metry soupeři

Reagovat
Tomekcz

young

Reagovat
Ligter

wow, hodně pěkný začátek

Reagovat
stas87

boha,on trafi cecha to zajebem pod brvno

Reagovat
iamek

Zatim se drzime

Reagovat
smazaný uživatel

Budicek kluci

Reagovat
wild

Bohaaaaa

Reagovat
vodka

wohou, skvělý start, čekám že zase dostaneme gól za trest

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, hrame dobre

Reagovat
mithro

uz len cakam na prvu akciu chelsea a ich gol

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

A začít hrát chceme kdy přesně?

Reagovat
Swarley

mám jinej stream a nebo právě Carrick presoval jejich stopery?

Reagovat
Ligter

Všichni si to myslíme, ale neboj: máme všichni stejný.

Reagovat
Ligter

Dobrý zákrok od Januzaje.

Reagovat
Swarley

dobře Jones, ztratí balon v souboji s jedním hráčem, ale pak dva srovná se zemí...Jonesy

Reagovat
Swarley

"v souboji s jedním hráčem"

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj jaky navrat..

Reagovat
Pigeon

Jones fauloval?

Reagovat
smazaný uživatel

normalne dominujeme

Reagovat
Ligter

Oni se zfaulují mezi sebou.

Reagovat
Tomekcz

prase dowd uz zacina uradovat luiz jasna zluta a piskne faul Jonese

Reagovat
smazaný uživatel

niesom si istý či hráme dobre ,alebo si nás Mourinho vodí

Reagovat
iamek

Tak hraje Chelsea porad. Do polocasu da jeden kousek a pak prida dalsi :-!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vodi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

hrame dobre, takze ocakavam gol

Reagovat
mithro

luiz fauluje a este ziska priamy kop, super Dowd

Reagovat
vodka

Welbeck podhrot, Januzaj hrot

Reagovat
Swarley

taky možnost, s tím jsem nepočítal

Reagovat
Svatej

Vždyť se ho nedotknul

Reagovat
Euphael

prosím link?

Reagovat
Ligter

No tak, pánové, nemyslím si, že je nutné už zkoušet patičky.

Reagovat
wild

co to piska kkt? aky faul Jonesa?

Reagovat
vodka

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

to je panečku derby jak se patří

Reagovat
vodka

ok, teď to januzaj nahrál

Reagovat
raduinho

Nějaký nesekající se stream prosím

Reagovat
Tomekcz

cukotkari nic neustoji

Reagovat
vodka

omg, DDG se s těma odkopama dneska posral, ne?

Reagovat
Zaschrona

kraaaaaasne

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

a tá oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Samík

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

klasika, to už je prostě prokletý

Reagovat
mithro

Reagovat
Trapper

Ty pičo Eto takej haluzák

Reagovat
smazaný uživatel

Screamer jak svině!

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

Ok, no, tyhle góly prostě padají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tomekcz

JONES se necha obejit jak kaspar a etoo se zase ukopne

Reagovat
Ángel di María 22

Haluzáci, ale je to jenom dobře

Reagovat
Svatej

Nadávky na haluz za 3...2..1

Reagovat
Kenneth

Pěkně Carrick

Reagovat
stas87

ta vlajka omanu tam ten klub dokonale vystihuje

dvakrat sa dostanu za 17 minut za polovicu a vyhravaju

Reagovat
iamek

Gooooooooooool jak jsem rikal

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele s tečí!!!!!!!!§

Reagovat
Arbiter

Etoooooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jones bránil Etoa pekne tragicky...

Reagovat
Pigeon

Na posraného padá hovno, hajzl, splachovadlo...prostě všechno

Reagovat
smazaný uživatel

na posranýho i hajzl spadne, takovej debilní gól

Reagovat
PhilipS

Proč hraje Eto místo Torrese?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem dobře a dostanem góla. Klasika letos.

Reagovat
Arbiter

co to bylo za "oslavu"???

Reagovat
vodka

luiz zase padá jak hruška, když se mu to hodí

Reagovat
Arbiter

cože zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Mou jak objal ještě 4. rozhodčího.

Reagovat
PhilipS

fuck mám zpomalenej bloodzeed

Reagovat
wild

to je v pici

Reagovat
Dawon

Neuveritelne proste...kdyz uz jednou hrajem dobre, tak nam tam spadne takova sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Jones ho neskutečně eliminoval.

Reagovat
vodka

když mu to podjelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Já jen glosuju to zdejší přehánění.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

glosa to je jak kdybych napsal, že ronaldo neumí zakončovat po tom, co to někdo ztečuje vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bereš zbytečně příliš vážně. Já se pousmál nad zdejším přeháněním a ty děláš, jako bych záměrně snižoval jeho kvality. To zase ne.

Reagovat
vodka

ne, napsals věm úplně mimo mísu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

klasika kurva

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto je dokonalé. Vdaka novým funkciám je vidieť, že nick nie je fake a dodáva to tomu na údernosti.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

I bet Ashley Young dives more than Petr Cech in this match.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luiz je fakt vůl

Reagovat
Pigeon

Ten Luiz je normální kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Regulerný kokot

Reagovat
vodka

nevadí, hlavně pokračovat ve hře, jakou sme hráli do gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz dneska je nějak často na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Trapper

Hazard

Reagovat
vodka

Luiz je fakt pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je proste fenomenálny futbalista a napísať, že nikdy nedosiahne úrovne Ronalda je príliš odvážne.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nedosiahne úrovne Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš zas takové sračky. Není ani na úrovni Ribéryho ani Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

A tím nechcu říct, že se tam nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja píšem, že sa tam určite dostane? Si nabudúce tie sračky nechaj pre seba.

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto má len čerstvých 23... Sračky máš medzi nohami.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako, že má 23? Ronaldo byl ve 23 uplně někde jinde.

Reagovat
Pigeon

už neví kudy kam

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie krídlo PL? To majú s Hazardom rovnaké.

Reagovat
Arbiter

statisticky na tom je Hazar o něco lepší

Reagovat
smazaný uživatel

keď chceš argumentovať takýmto niečim, tak ja môžem argumentovať tým, že hrá v Anglicku len druhý rok. Ako bol na tom druhý rok v Anglicku Ronaldo?

Reagovat
Kenneth

To je argument. Můžu říct že Messi taky neměl druhý rok ve Španělsku jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

hovor si, čo chceš, ty si Kenneth, ty si špeciálny.

Reagovat
Kenneth

Vážně chceš porovnávat rok cucáka Ronalda a hvězdu francouzské ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

je to rovnaká hlúposť, ako to porovnanie, ktoré vytiahol Zupillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vytáhl, že má jenom 23. Hazard má všechno před sebou, je nejlepší křídlo PL? je, je nejlepší křídlo na světě jako tehdy Ronaldo? není. Zase se hádáme o hovně. Ty máš svůj názor, já svůj.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty mi na môj názor napíšeš, že je to sračka... Dobre, tomu hovorím vzájomný rešpekt jak noha. A Ronaldo mal svoju prvú veľkú sezónu v 23? Nebolo to v 24?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň přehnal jsem to, moje chyba, ale prostě toto nikdy nepochopím. Až dejme tomu bude mít sezónu jako Bale, tak se můžeme bavit jestli někdy na té úrovni bude, teď ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas neviem pochopiť, ako niekto o 22-ročnom hráčovi, ktorý má viac talentu než ktokoľvek iný, môže s úplnou istotou povedať, že nikdy nedosiahne úrovne Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

My ti svoje argumenty rekli. A ty to vytahnes po jednom polocase..

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si tým chcel povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej si na spravnou chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej...jakože hazard má více talentu něž kdokoliv jiný?

Reagovat
Counter

Nevidíme v něm potřebnou mentalitu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavičkář jako Ronaldo nikdy nebude

Reagovat
Pigeon

nikdy nedosáhne úrovně Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jeho velký fanoušek, ale zase bych nepřeháněl. To je fotbalista, který i kdyby ten balon vyhrál, tak je mu to stejně jedno.

Reagovat
Kenneth

here we go...

Reagovat
Counter

Povíme si za pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by měl svůj talent už co nejdřív začít víc projevovat jako Bale

Reagovat
Godwinson

Jedině, když to po Mourinhovi vezme Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nedosiahne úrovne Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel zacat fakt uplne dominovat, zatial este nemal sezonu ani taku, ako mal najlepsiu Nani

Reagovat
smazaný uživatel

ako kde? v Anglicku či celkovo? Veď vo Francúzsku bol 2 roky po sebe najlepší hráč ligy o 2 zámorské parníky. V Anglicku odohral jednu sezónu a v tejto druhej je štatisticky najlepší hráč Chelsea, najlepší krídelník ligy a kanadskými bodmi po sezóne bude pravdepodobne pred Naniho najlepšou sezónou hravo.

Reagovat
raduinho

Hej ten FREDSPORTS je sekaná, nemá někdo něco lepšího ?!

Reagovat
Pigeon

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Chod už do piči kokot brazílsky.

Reagovat
miky10

Miky kouká na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
PhilipS

Gool!! Eto krása...

Reagovat
Trapper

a zase Hazard

Reagovat
patas92

ten Luiz je napíchaný nebo co? Strašný blbeček

Reagovat
Trapper

Chtělo by to dát druhej gól a poslat ta Matiče místo Luize pak, bojim se, že si dneska nechá dát druhou žlutou..

Reagovat
Counter
Reagovat
Tomekcz

kudla tak uz dejte presnej centr

Reagovat
Arbiter

ten hate na Luize je vážně roztomilý

Reagovat
smazaný uživatel

*oprávněný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ani ne, udělal jeden zákrok, za který dostal oprávněnou žlutou kartu a pak hrál podle pravidel, jenže stejně se na něj bude zvracet...

Reagovat
vodka

hraje jako prase pravidelně a často mu to prochází...

Reagovat
Arbiter

dneska hraje tvrdě, ale až na jeden zákrok, čistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chod tiež do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč, fracku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

šak ten průměrák chodí do těch soubojů jak idiot, rukama dopředu. Aby šel tvrdě na fér jak Jones, na to je to moc velký sráč

Reagovat
Arbiter

ale vždyť tu ruku před střetem s Rafaelem schoval...

Reagovat
vodka

nikomu nepřeju druhou žlutou víc než Luizovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar má zase jeden z těch zápasů, kdy neumí nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar hraje strasnu sracku, nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Luize je i Evra sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Co to jako Willian převádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to do píče bylo za nahrávku

Reagovat
Svatej

Januzaj se zatím moc nechytá

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

To mi udělal naschvál

Reagovat
stas87

tak si vravim preco sa bayern zaujimal o toho bambulu?ved len fauluje zatial..a teraz si z neho spravil picu januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

lenže Januzaj je dobrý

Reagovat
stas87

to nepopieram lenze k comu by bayernu bol?tie jeho kvazi vylety s loptou na nohe?akurat by sa plietol javimarovi a bastimu pod nohy,boateng nie je o tolko horsi tak to tipujem na vymysel anglickych platkov ale to je fuk,uz to nie je aktualne

Reagovat
smazaný uživatel

s tým súhlasím možno na stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, je marný a ještě k tomu neskutečně nesympatický

Reagovat
blade115

Willian s Oscarem teda nic moc ... Jedinej Hazard skvělej.

Reagovat
Pigeon

Januzaj jak pán

Reagovat
mithro

Adnan

Reagovat
fajdax

do pííče co je s bloodzedem

Reagovat
smazaný uživatel

Vůči komu měla jako bejt směřovaná ta Eťákova oslava?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi že Mata se při té oslavě koukal na Dembu takže asi na něj

Reagovat
masly008

asi říkal torresovi-vídíš ty troubo jak se dávají haluzácké goly?

Reagovat
vodka

Torresovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Matiče s Matou do 2. poločasu místo Oscara a Luize

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz nemůže dohrát s tou žlutou

Reagovat
wild

boha tam..hrame tak dobre a aj tak prehravame

Reagovat
Dawon

Kurva tam nekdo musi byt v techhle mistech Chicharito uz by daval do prazdne

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd to nezvládá fakt

Reagovat
mithro

evra a young

Reagovat
Steven666

povedať o Youngovi že je priemerák je urážka priemerákov.

Reagovat
vodka

jep otřeba lepší finálka

Reagovat
Tomekcz

omg danny to se di vysrat tohle nedat

Reagovat
madridcan

Boha Dannyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta penalta ty kokooooooot jebnuty kokot penaltaaa

Reagovat
Pigeon

Penalta a mohl být klid

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
mithro

welbz nieeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Pigeon

Jones je tvrďák

Reagovat
Tomekcz

luiz druha zluta

Reagovat
madridcan

Ta on mu jebne do hlavy a este plakat bude...

Reagovat
mithro

A dodgy decision in favour of Chelsea in a game against United? I just don't believe it. That never happens!

Reagovat
r.mrazik

penalta prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jak jsem toho Luize moc nemusel, tak ho zacinam mit rad cim dal vic

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz sa zlakol druhej zltej, tak zahral divadielko

Reagovat
vodka

Danny omg

Reagovat
Ligter

Pěkně Januzaj.

Reagovat
madridcan

Husle

Reagovat
mithro

adnan nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam místo Dannyho RvP tak už United dávno vede.

Reagovat
mithro

alebo rooney.

Reagovat
Dawon

Stacil by i chicharito...danny proste nema ten zabijacky instinkt ve vapne aby tam delal ty doklepavacky z maleho vapna

Reagovat
Ángel di María 22

Willian luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vela by si chcel Oscar...velmi vela

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě chtěl Oscar nahrávat ještě, ale tak neni to Cristiano, co si budem povídat

Reagovat
Trapper

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAAAAAAAA ty vole ale škoda

Reagovat
Arbiter

jeee, škoda Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Willian neskutecnej, to co odmaka dozadu a k tomu dopredu, uzasny

Reagovat
Tomekcz

dowd

Reagovat
wild

zasnem nad tym kolko sanci si dokazeme vypracovat a este viac nad tym ako ich neskutocne prejebeme..chelsea nemala ziadnu a vyhrava 1-0

Reagovat
Pigeon

To byl jako teď faul?

Reagovat
smazaný uživatel

ehm.. sice to welbeck mel dat, ale trosku faul jak svine, ne?

Reagovat
Ligter

Jsem tam nic nezaregistroval, co se stalo?

Reagovat
iamek

Nasi fans .

Reagovat
smazaný uživatel

och tie brazilske sracky z Chelsea si dnes idu svoje

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Hehehe.

Reagovat
vodka

já to mrdám kurva...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomekcz

to je neco

Reagovat
madridcan

Kurva tota obrana nech ide do pici

Reagovat
Ángel di María 22

Do šatny, správně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to tady rika? Mourek s tim Etakem neuveritelne povodil

Reagovat
mithro

to nech fakt idu do ... uz s tymto

Reagovat
Trapper

Eto konečně normální gól

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák.

Reagovat
smazaný uživatel

omg United

Reagovat
Ligter

Chodící obrana.

Reagovat
Svatej

what a shooter !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hotový.. aspoń nás MU nestáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

takhle treba tem rudejm svinim

Reagovat
r.mrazik

ty jsi stejne dobrej vymaz

Reagovat
smazaný uživatel

to sú maximálni kokoti chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Celá situace ani neměla být, já se na to můžu vymrd. už sere se to na nás v jedné sezoně co asi normálně za 5...

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je humus

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že bude Mou na druhej poločas betonovat MU mohli dostat aspoň pětku

Reagovat
fantomas

Garínek áčko? ♥

Reagovat
miky10

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o hattrick? Asi hráč, kterýmu to přeju nejmíň ale proti United proč ne

Reagovat
Manik...

Góóóóóóóól

Reagovat
iamek

Jak jsem ocekaval . Minimalne ctverec je na ceste . Papa LM , Papa posily . I kdyz ti nechodi, tak ani tak

Reagovat
stas87

boha jeho...ak mozu nechat taku dieru pri vybiehaniu von z vapna?dve hluposti aj napriek hernej prevahe,zapas blbec pre manchester

Reagovat
mithro

uplne to vystihuje celu nasu sezonu.

Reagovat
stas87

cukotke k vedeniu staci aj minimum,v podstate len hazard ktory je najlepsim hracom prvych 45 minut,januzaj sa na neho bohuzial nechyta..bodaj by vam tam spadlo nieco hned zo zaciatku a bolo to este otvorene

Reagovat
mithro

ano, ich sezonu to vystihuje tiez, hraju tak tak ale vyhravaju, rozhodca ich podrzi, ked treba a ide to.

no mne sa adnan pacil viac ako hazard, od neho som cakal viac teda, mal tam par naznakov ale rozhodne nas nijak netrha.

Reagovat
stas87

treba pri prvom gole vyhral tu hlavicku po ktorej sa lopta dostala k etoovi..a co si tak vsimam tak on snad vzdy vyberie to najlepsie riesenie,vyspely a dominantny vykon,od vas je vidiet januzaj,chvilami kraje obrany a welbeck ktory ale nepremenil

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
Arbiter

nice one

Reagovat
madridcan

Vidic sa tam mohol aj posrat

Reagovat
smazaný uživatel

game over

Reagovat
REPLIKATOR

De Gea díra

Reagovat
Arbiter

zatím si Mou všechny pěkně vodí

Reagovat
masly008

na 3 místě

Reagovat
wild

neskutocne..neskutocneeee

sme jasne lepsi,mame viac sanci a prehravame 2-0

navyse na da oba gole ten kokot dreveny

Reagovat
smazaný uživatel

jojo jste jasně lepší

Reagovat
iamek

Nam da gol i Torres

Reagovat
kvasha16

nebolo by to prvykrat

Reagovat
Arbiter

víc šancí nemáte Ale do vápna hrajete asi lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

uplně nás ničíte

Reagovat
REPLIKATOR

máte víc kokotů, tak se není co divit

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bídná kvalita hry...

Reagovat
vitasrp

Pohodička, klídeček, slaboučký soupeř..

Reagovat
Svatej

Reagovat
madridcan

Kazdu chvilku sa ma piskat koniec a oni si tam nahravaju na polke miesto toho, ze by to skusili tam nakopnut.

Reagovat
Dawon

Ja to fakt seru, tohle proste neni mozne...kdyz uz jednou hrajem dobre, tak to dopadne takhle, ja uz proste nevim co na to rict...dneska moyesovi tezko muzem neco vycitat, jsme schopni hrat vic nez vyrovnanou partii s chelsea u nich doma, vytvaret si zajimave sance, a presto je po polocase v podstate hotovo...fakt tuhle sezonu zrusit, odjet na dovolenou na pul roku a vymazat fotbal z hlavy protoze me uz z toho fakt jebne

Reagovat
smazaný uživatel

až na tú Welbeckovu šancu ste si nič také zaujimave nevytvorili...

Reagovat
Pigeon

Vždyť nám tam ty míče chodí přes 16 jako nic. Každý má k tomu jeden, dva kroky navíc. Prostě se nám to vše sere, jak se jen dá.

Reagovat
Dawon

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tam toho bylo dost, akorát ten nabíhající útočník co tam měl být, tam nebyl. Obranu rozeberem, to jde. Ale Danny prostě není zabiják do vápna.

Reagovat
Dawon

A idealni tresnicka by byla, kdyby nam dal hattrick hrac, ktery by tim zdvojnasobil pocet svych ligovych golu za celou sezonu....kdyz se sere, tak se sere

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo salutes his fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem smolnej výsledek pro United...

Reagovat
vodka

to je fakt fraška, v zápasech, kde sme lepší, pravidelně prohráváme...

Reagovat
iamek

Sis nezvykl jeste ?

Reagovat
Arbiter

Jste lepší mezi středem a vápnem, jenže to je vám k hovnu, když my dokážeme kontrovat protiútoky.

Reagovat
r.mrazik

co to piska za rizka,ze nefoukl tu pentli na welbecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd a pískat se neměla

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechapu, jak s nema Arsenal mohl prohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

United komplex... S nimi by sme nevyhrali, aj keby hralo 11 Machedov, stačí, že by mali dres MU.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Stačilo se posrat už v šatně před zápasem no, pak dou takový věci samy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Je to proste skoda, tak hratelny je nepamatuju..

Reagovat
fantomas

Njn, asi jedinečná příležitost to zlomit. Ale zas jak píše Counter - na nás šli aspoň plný.

Reagovat
SunFells

To je jednoduché, nehrál Mertesacker.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Tak pořád to bylo na OT, my zrovna neměli den a MU výjimečně nedělalo takovéhle voloviny v obraně. Asi největší ztráta v celé dosavadní sezoně.

Reagovat
Counter

Jo, a taky aspoň měli na hřišti RvP a Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

doma je dají

Reagovat
smazaný uživatel

komplex z týmu, který léta dominuje, no, my už jsme to překonali, arsenal to ještě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Herně to není vůbec špatné, ale s tou naší letošní produktivitou tři góly nedáme. To by musel o přestávce přijít Rooney.

Reagovat
Zaschrona

Jen tak dal - Etoo i Torres by mohli takhle zacit strilet goly pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

každopádně je to eště hratelné, stačí aby nabíhaly kraje líp do vápna a proměňovat šance líp než předvedl Danny...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nádhera ETTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Zajímavá půlka, pro United až moc krutá.

Začali hodně dobře, úvod jim patřil. Januzaj je neskutečný, ukazuje, že už teďka může hrát velké zápasy. Jasně nejlepší z United. Je vidět, že ani ten handicap ve fyzických dispozicích mu neškodí..

Od nás rozhodně pochvala pro Eto´a. 2 góly od útočníka za poločas v takovém zápase? To je sen..

Špatné je, že v takovém zápase to chce, aby hráli ti hráči pod hrotem aspoň svůj průměr. Jenže Oscar a Willian hrají neskutečný podprůměr..

Skvěle Ramires a Cahill při druhém gólu..

Reagovat
smazaný uživatel

Willian nehraje špatně, Oscar je strašný. Hazard dostává málo balónů, dnes mu to jde...

A Luiz musí střídat, jinak nedohraje

Reagovat
Miguel19

Sorry, ale do té jeho akce, kdy dal Oscar ty nůžky nezpracoval ani balon, nenahrál na pár metrů, prostě nic. I jako jeho fanda a dá se říct zastánce musím říct, že je tragický.

Ale za tu akci před šancí to udělal parádně..

S Luizem souhlas. Nebál bych se tam hodit Nemanju..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ke konci poločasu už hrál solidně, rozhodně je Oscar horší dnes... S Matičem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Etoo dnes vyhrává i nějaké souboje, to je neuvěřitelné.

Reagovat
JozkokozleJ

No, prvy polcas na mna posobil ako zapas "mladi proti starym" na treningu.

Reagovat
vladis271

BR revealed discussion on Friday with the owners had been fruitful re: transfers. BR wants a new LB, a winger & an authoritative CM.

DM si nechal kde? Zaplatím Olivera a pôjde ťa dať dole, a aby mu nebolo ľúto dostane aj Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

DM nebo CM, vždyť je to jedno. Hlavně, že do toho středu někdo přijde.

Reagovat
tomasinho

Autoritativní CM může být klidně i DM no.

Reagovat
kvasha16

Eto'o neveril som mu, ale zatial kurevsky prekvapil, Jose si nas opat vsetkych povodil stav velmi dobry, ale takto je uz relativne rozhodnute a pokial to nejak nedokurvime vyhra by nam nemala ujst (co je skoda, kedze mam rad ked taketo zapasy maju neisty vysledok az do konca )

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho, ze hrame dobre, ked obrana urobi toto, co pri druhom gole, ja tomu proste nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans chanting: "David Moyes we want you stay"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi v hledisti moc anglicanu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

so creative

Reagovat
smazaný uživatel

Když je Mu dneska tak dobrý jak se tady píše, tak si ani nedokážu představit jakou sračku hrajou v jiných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak jak sa pise? proste lepsie jak Chelsea prvy polcas

Reagovat
vitasrp

Nářez zápas, vlastně ani nevím, za co si vedení 2:0 zasloužíme. United byli lepší, měli tu hru víc pod kontrolou a dominovali, i když jim chyběl ten zakončovatel, co by ty jejich průniky po stranách přetavil v branky.

Tah s Eto`oem najednou vypadá úžasně, ale celý to byla kompletně náhoda. někdy prostě trenér udělá rozhodnutí, který se ukáže skvělý, i když to nemá žádný raionální vysvětlení.

Nemyslím si, že jsme chtěli hrát na brejky, podle mě jsme prostě většinu první půle nevěděli, jak získat půdu pod nohama a hlavně se snažili přežít s tím, že něco provedem při rychlejch kontrech. Paradoxní je, že tyhle situace k brankám nakonec vůbec nevedly.

Hodně nám tekly kraje hřiště, Hazard byl zpočátku v defenzivě úplně mimo a Azpilicueta byl totálně přečíslenej. United nám dělali problémy tím, jak zeširoka hrají, jejich krajní záložníci v podstatě kopírují postranní lajnu, na což nejsme úplně dobře připravení. I stopeři odmítají chodit do těch krajů vypomáhat přečísleným bekům, poněvadž by tím nechali odkrytý ten klíčový prostor - takhle nás třeba zabili loni.

Ted už bychom to ale uhrát každopádně měli, byl by obrovský průser, kdybychom to nezvládli. klidně tam šoupnout Mikela okolo 60. minuty, abychom ten střed úplně zavřeli. Na druhou stranu si myslím, že jestli padne 3. gol, bude to do naší sítě, jelikož si účka za předvedenou hru vstřelenou branku zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Matiče*

Reagovat
vitasrp

No ne, já bych to přehodil na 4-3-3, takže opravdu Mikel..

Reagovat
vodka

hlavně na Welbecka to byla jasná penalta po Azpilicuetově faulu...

Reagovat
kvasha16

ci padne 3 gol do nasej siete ale vobec nezavisi od toho kto si co zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o dva haluzácké góly, to je dobře, protože teď dostane beztak doživotní smlouvu a bude jim to tam kurvit navždy

Reagovat
blade115

Nebudu nic zakřikovat, ale už mám rozhodně lepší pocit než před zápasem. Doufám, že pokud bude šance, tak je definitivně zničíme, ne zas jak s Hullem ... A do druhé půle určitě Mikel (nejlépe Matič) místo Luize. Ten pokud tam zůstane, tak jde ven.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pigeon

hmmm tak penalta víc jak jasná

Reagovat
alcantara

To branenie pri druhom gole bolo ukazkove. Moyes to zatial tazko nedava, cakal som viac.

Reagovat
smazaný uživatel

v takýchto situáciách sa pozriem na lavičku a spokojne sa uvelebím na stoličke , lenže teraz sa ma zmocňuje ešte vačšia bezmocnosť a hystéria

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný dive Januzaja

https://vine.co/v/hljTYrpZU2t

Reagovat
mithro

tam bol faul pred tym ako je to video, od ivanovica, kt ho rozhodil a adnan nasledne potkol a spadol ty dive.

Reagovat
smazaný uživatel

potkol

Reagovat
mithro

tak pride mi, ze tam zakopol tou jednou nohou a nasledne spadol.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl dive, Ivanovič ho fauloval

Reagovat
SunFells

Zase? On je strašný vocas.

Reagovat
mithro

pozri si to cele a never hlavnemu demagogovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Demagog

Reagovat
smazaný uživatel

komik

Reagovat
Gunnersaurus

to je divočák

Reagovat
mithro

a takuto penaltu nepiskne

Reagovat
smazaný uživatel

Schürrle do hry!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luize vystřídat než se vykartuje

Reagovat
Sandstorm

Jak můžete napsat, že hrajeme dobře? Dopředu sme kromě té šance Younga ze začátku zápasu nic nepředvedli. Jen takový náznaky. A dozadu je to fakt špatný...naše jediná šance je, že se vykartuje Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem nedoufal, že se dožiju objektivního fandy United, paleček.

Reagovat
Sandstorm

Ovšem Chelsea taky nehraje nijak parádně. 1:0 by tomu zápasu slušelo víc. 2:0 je pro nás fakt smůla...ale za ten druhej gól si to asi zasloužíme

Reagovat
iamek

. Taky si obcas myslim, ze cucim na jiny zapas. Krome Januzaje to je katastrofa. Ono nam asi staci, ze si 10x prihrajeme ve stredu hriste.

Reagovat
mithro

chyba tomu len finalna prihravka, ta sanca welbecka sa nerata? pripadne penalta. samozrejme, ze nase centre su hrozostrasne, celu sezonu, valencia potrebuje na jeden poriadny center tak 10 pokusov, young tak 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas som nevidel, ale pozerám, že pre červených zápas blbec... luckerský gól Eto'oa pri pasivite Jonesa...druhý gól nepochopiteľné (ne)bránenie vlastného vápna (na malom jedine Vidić)... a očividná neodpískaná penalta na Welbecka... Chelsea ale zaslúžene vedie vďaka nepochopiteľným chybám v obrane Utd

Reagovat
stas87

inak prichod matica moze znamenat odchod luiza?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
stas87

?

Reagovat
smazaný uživatel

ne , spíš lavička pro Mikela.. Luiz zustane i v letě

Reagovat
smazaný uživatel

ted to udržet a pokud u něj nenastane rapidní vzestup tak střídat Oscara a zhustit střed.. come on blues

Reagovat
blade115

Škoda těch Oscarových nůžek ... To by byl nádherný gól.

Reagovat
CubONE

Luiz teda vazna zacina konkurovat Suarezovi v boji o najmenej sympatickeho hraca PL.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou určitě jiní a větší adepti

Reagovat
CubONE

Pre mna urcite nie.

Reagovat
Arbiter

Konečně nám to začíná padat a nespalujeme tolik ty šance. Snad ten trend vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

ci kokot, Young kope priamy z hranice sestnastky takmer a kopne to polovysoke na prveho hraca, to uz neni sranda fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja nechapem ako ho stale mozeme nechat zahravat priame kopy, ked je na ihrisku hrac, kt ich kope o tri parniky lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes : "Because I want to save Ibrahimovic's career"

Reagovat
mithro

obrana vyborne, ked zacne fungovat zaloha, prestane obrana. nemam slov

Reagovat
db18

Posral to záložník

Reagovat
Ángel di María 22

Dejte jim bůra ty vole, ty jsou tak marný.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
iamek

To je trapas ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle MU je prostě krásný ale...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick hero

Reagovat
mickey mouse

Hat-trick

Reagovat
Arbiter

HATTRICK

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha hattrick :D

Reagovat
smazaný uživatel

to už je prostě smutný

Reagovat
Tomekcz

vyborny braneni rohu

Reagovat
db18

Skvělé bránění od Valencii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JInak ale DDG pěkný zákrok proti Cahillovi, škoda, že to bylo k hovnu

Reagovat
iamek

Dejte nam pls aspon 5 . Chci pak cist prohlaseni Moyese jak jsme meli smulu a jak budou jeste bojovat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle já ho snad fakt začnu mít rád

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je skvelý

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

inak všimol si si, že Mingolet je kiksér?

Reagovat
vodka

smích přes slzy...

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt ulet ten Etoo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Eto'o hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo má životní štěstí dneska

Reagovat
Dawon

Proste jenom nam v tehle sezone muze dat soucasny etoo hattrick...

Reagovat
I am Mancunian

Evra sa zrani, to je fakt v pici, uz sa tesim na buttnera

Reagovat
mithro

a evra zraneny. uzasne, este nech sa zrani adnan a mozeme to cele zabalit.

Reagovat
Zaschrona

Chudak Moyes, proti Chelsea venku mu to nikdy neslo.

Reagovat
tomasinho

Tomu to nešlo s Evertonem venku nikde krom City ne?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, porad nikdy nevyhral na Stamford Bridge, Anfieldu, Higbury/Emirates... a skoro by se chtelo i rict, ze i na Old Trafford.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt jak zhrzená baba kterou ten její odkopl pro krásnější.

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

dyť ho lituje, o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju tě jak si prostoduchý.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No bezva. A ještě máme pravého obránce na LB a stopera na RB.

Reagovat
Miguel19

Jako věřil bych všemu, ale že náš útočník dá hattrick v zápase s United?..neskutečný

Reagovat
iamek

Ja nekde psal, ze nam da hattrick Torres . Kousek

Reagovat
Counter

Hoďte tam ručník

Reagovat
wild

ked nam da Etoo za 50min hattrick..tak nieco je kurva velmi velmi spatne

Reagovat
cristiano.K.

De Gea dneska by nechytl ani medicimbal

Reagovat
Dawon

ciste jeho goly

Reagovat
wild

ved pred tym golom tam skvele chytil CAhillovu hlavicku

Reagovat
cristiano.K.

jakým stylem? Etoo u druhého golu mířil přes ně na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou dnes o tolik lepší, že si takový výsledek můžou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyesovi se ta židle už musí naklánět krásnej pocit vidět takhle Evru (nemyslím tím zraněného)

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho toho Etoa přivedl snad jenom kvůli tomuto zápasu.

Reagovat
Sandstorm

Já nevim to už je fakt parodie tohle. Nechat si dát tři góly od současnýho Eťáka LOL Ten Moyes si z nás fakt dělá prdel a nastrčili ho ilumináti, kteří bojují proti Glazerovcom

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mencester hra akoby ho trenoval Mojsej

Reagovat
iamek

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam už toho Matiče do piče

Reagovat
nani92

toto nieje United..to je banda priemerákov..

Reagovat
hefy

Upřímně tuhle sezonu fandům Live závidim. To musí bejt balzám na duši.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně po včerejšku je to fakt potěšující musím říct

Reagovat
tomasinho

Pokdu nebudem ve čtyřce, tak to stejně bude na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty, co se zastávají Moyese. On s tím týmem zatím nedokázal udělat absolutně nic. Žádný náznak měnící se filozofie, jiného herního stylu - prostě nic. Jako bonus odjíždíme z hřišť rivalů pravidelně s výpraskem a na přestupovém trhu si počíná trapně. The Chosen One..

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

dokazal urobit zo sampionov trosky bez chute a odnal tymu vitaznu mentalitu, ktoru tam fergie roky budoval. to podla mna nie je tak malo

Reagovat
Arbiter

Mou má skvělou náladu, ale bodejť by ne, když ho snad čeká 100. výhra v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou vsichni ti rizkove co se smali Mourkovi, ze postavil Etaka?

Reagovat
Ligter

No jo, po bitvě, to jsi generál.

Reagovat
Kenneth

Klasický Dolar.

Reagovat
Arbiter

on výběr Etoa chválil, pokud se nepletu...

Reagovat
Chazy

Tak jsem zvědav na Davea, jestli by takovej výsledek před zápasem bral, nebo jak to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea De Gea De Gea

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani za jeden gól nemohl.

Reagovat
Svatej

no druhej šel prakticky do něj

Reagovat
cristiano.K.

přímo do něj, hůř to skoro kopnout nemohl než přímo na něj, být v anglii sucho,tak by to gol nebyl.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

když už musí modráci vyhrát,tak je pořádně zesměšnit, žádný 3:0, hezky bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Ustoji to Moyes?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
iamek

Nez hrat EL tak to radsi nic

Reagovat
Chazy

EL je zbytečnost

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pigeon

ale má titul, což by se mu u vás nepodařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ted kdyby hral místo Girouda tak by jsme to dávali ještě víc.. ale to je KDYBY a on je trotl.

Reagovat
madridcan

Sheri?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ty ho inak poznas?

Reagovat
smazaný uživatel

:((((

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padnul treti gol, nebyl jsem na netu, diky

Reagovat
Arbiter

Cahill po rohu hlavičkoval, De Gea to loktem vytáhl, Eto'o doklepával

Reagovat
madridcan

To uz sme tu mali dva roky dozadu a skoncilo to 3:3...ziadny stres

Reagovat
smazaný uživatel

to skor bude 6:0

Reagovat
Arbiter

4 - Samuel Eto'o is only the fourth player to score a Premier League hat-trick vs Man Utd, after D Bentley, D Kuyt and R Lukaku. Rare.

A to to bude asi jeho jediná sezóna v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ten Bentley poněkud znehodnocuje hodnotu této statistiky.

Reagovat
mithro

ale nasi fanusikovia ako vzdy uzasni

Reagovat
madridcan

To je nejake umenie na stadione Chelsea?

Reagovat
cristiano.K.

nie, ale hledej pozitiva za stavu 3:0

Reagovat
madridcan

Vsetci su zdravi

Reagovat
madridcan

Vlastne nie...Evra

Reagovat
smazaný uživatel

evra sa zranil

Reagovat
Manik...

může to být pořád horší třeba 4:0

Reagovat
iamek

Nam uz staci cokoliv k radosti

Reagovat
mithro

tak hlavne ide o to, ze vyravaju 3-0 a aj tak nic, ani chelsea chelsea chelsea

Reagovat
Arbiter

dyť každou chvíli zpíváme nějaký chant

Reagovat
mithro

Reagovat
Arbiter

čemu se směješ?

Reagovat
mithro

ako ake napriklad? lebo ja pocujem na sky len nasich fanusikov.

Reagovat
Arbiter

já zase slyším Carefree, pak je tam to "We want you to stay" atp. Jenže když ty chanty neznáš, těžko je v takovém šumu poznáš. Já třeba nerozeznám ani jeden váš chant...

Reagovat
mithro

we want you to stay poznam, resp som pocul a teraz trosku jose mourinho ale inac bieda

Reagovat
Arbiter

No to je právě to, že ty chanty neznáš...

Reagovat
iamek

Ty neslysis : Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea ?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Leda v duchu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

A mate i jiny slova nez Chelsea?

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Co vám zbývá, než smát se fanouškům, když týmu to dneska nejde. Manu fanoušci se nikdy nezmění, stále na hrušce. Divím se, že tu neni nikde vidět debila Kiwwi.

Reagovat
mithro

ja sa nesmejem, ja chvalim nasich.

Reagovat
Arbiter

naši taky

Reagovat
cristiano.K.

Ivanovič je dneska úžasnej

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

No, Willian neni jeste zdaleka 100%.

Reagovat
Miguel19

Dneska jeho nejhorší zápas u nás no..

Reagovat
Svatej

Ti obránci United to maj chvílema děsně v p*či

Reagovat
Mimalu

Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Moyes je stejně špatnej trenér, nic nedokázal, sebral nálepku dobrého kouče jen proto že trénoval Everton a udělal tam něco ve smyslu koncepční práce, výsledky měl furt stejné a ted když tam přišel Martínez tak jsou ještě lepší

Reagovat
iamek

Martinez ma lepsi kadr

Reagovat
Chazy

Martinez je daleko lepší taktik a trenér.

Reagovat
iamek

Dukaz ?

Reagovat
Chazy

FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc ten Moyes prisel? Co vlastne umi?

Reagovat
Chazy

Koncepčně pracovat, fungovat jako manažer, rozvíjet mladý. Všechno, co uměl SAF.

Reagovat
Zaschrona

Moyes v praci s mladyma zadny zazrak v kazdem pripade neni.

Reagovat
Chazy

V každým případě to umí a nebojí se ty hráče začleňovat do áčka.

Reagovat
Zaschrona

Ze jich teda za ty leta zaclenil...

Reagovat
Chazy

J.

Reagovat
vodka

ze jich tam mel a z tech, co nezaclenil se jinde staly hvězdy, nebo aspoň hráči na úrovni EFC

Reagovat
Zaschrona

Rodwell, Vaughan, Anichebe... za 11 let super skore mimochodem, vsichni tri injury prone hraci, asi nahoda

Reagovat
vodka

a kdo na to eště měl a jak dopadl?

Reagovat
Zaschrona

McManaman, Baxter, Akpan,... koneckoncu i treba Ruddy

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to nejsou hráči světovýho jména jen a jen Moyesovou vinou

Reagovat
Zaschrona

Mozna.

Reagovat
vodka

ani jeden na EFC nemá a neměl. přivřít oko by se dalo nad McManamanem, Ruddy tak možná dvojka. celkově jich vyjmenovals taky spoustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Po jedný nepříjemnosti jsem k tomu přišel až teď, nemá někdo kvalitní anglicky mluvenej stream, kterej neni uplně kostičkovanej? Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

to moze byt nas najlepsi hrac 18 rocny chlapec..

Reagovat
iamek

Jeste, ze podepsal, protoze by utikal hoooodne rychle pryc

Reagovat
Dawon

Ja si to taky rikal...kdyby se ten podpis tahl o par mesicu dyl, tak by se beztak nejradsi pakoval a byli bysme uplne v hajzlu

Reagovat
Ligter

Málem jsem dali gól.

Reagovat
Manik...

Ty vole proč nestřídá Luize

Reagovat
Dawon

Proc si do pice sbiha chicharito pro mice k lajne a centruje balony do vapna? On je ten co ma stat ve vapne a cekat na centrovane balony...tohle me kurva tak vytaci

Reagovat
iamek

To dela letos porad, ale co mu zbyva

Reagovat
Dawon

ja vim...proto me to tak neuveritelne vytaci kdyby to udelal jednou, tak chuj s tym, ale takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Už i čech si z manu dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm trošku na styl

Reagovat
hefy

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa

Reagovat
smazaný uživatel

Big Pete

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho.

Reagovat
Ligter

Naše centry jsou jak Ramiresovy střely.

Reagovat
iamek

Wisdom ma lepsi strely

Reagovat
Manik...

Čech... To si může dovolit

Reagovat
Arbiter

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa skvělá klička

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě no, zase se to bude omlacovat o hlavu čechovi, ale že ta malá domu byla katastrofální, to nikdo neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

však ho všichni ho za to chválí

Reagovat
Manik...

co na ní bylo špatnýho?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
minoLFC

Rooney na tribune sa už pomaly presúva do sektoru domácich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je totalni blazen, ejhle balon a sup ho napalit co nejdal

Reagovat
Manik...

A Mou už přemýšlí kdy se vrátí Courtois

Reagovat
r.mrazik

ten Jones v ty zaloze...jeste ze jsme poslali andersona pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli fakt nedaji tu LM, tak to proste bude narez jak svine.

Reagovat
smazaný uživatel

och, no to je uz katastrofa ako Buffonova katastroficka vizia vzniku planet z toku 1745

Reagovat
Ligter

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

opakujem si ucivo

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi je už fakt starý mazák, pozerám.

Reagovat
Free_player

Manchester

Reagovat
mithro

Moyes zalozi svoju hru na centroch ale okrem Adnana tam ani jeden clovek neposle poriadny center. to je potom super taktika

Reagovat
iamek

. A ve vapne zadne poradne kladivo

Reagovat
smazaný uživatel

mna by zaujimalo, ci Javiera tam poslal s tym, ze si bude chodit po loptu na polku a potom bude centrovat do sestnastky, kde nikto kurva nie je, nechapem tej logike teda absolutne, sak JAVIER ma stat v sestnastke a na neho maju chodit tie centre, alebo si uz vsetci robia co chcu..

Reagovat
Dawon

Ja z tohodle tady proste totalne rostu...neverim tomu, ze to chicharito dela z vlastni vule, kdyz za predchozi 2 sezony to byl proste cisty zabijak do vapna...hlavne ze kdyz jeste nebyl na hristi, tak byl do pice welbeck vsude jen ne ve vapne...a najednou se tam sere a nesbiha si pro ty balony

Reagovat
smazaný uživatel

no to zrejme mu fakt kazal Moyes, lebo to sa opakuje uz kazdy zapas

Reagovat
mithro

co ti budem, ja som z tohoto v rozpakoch

Reagovat
mithro

jeho taktiku asi chape len dvojka Round a Lumdsen,.

Reagovat
Dawon

Buttner ma nejlepsi centry v PL ted konecne dostane poradnou sanci, kdyz se zranil evra, a vsem nam jeste ukaze

Reagovat
blade115

Willian mě dneska hrozně sere, ale Matu tam prostě nedá ani kdyby začal střílet do vlastní ...

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Eto'o je ale hroznej. To je vážně skoro až zázrak, že on mohl dát 3 góly.

Reagovat
iamek

No nic. 14 bodu na prvni misto ... Cas .... Na ........ ZAHU !

Reagovat
Ligter

A Lingarda!

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho se těším.

Reagovat
iamek

Vic nez na Zahu . Ale nejak neverim, ze letos dostane prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

S našou marodkou by aji mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej da na kridlo Smallinga ako Zahu

Reagovat
es tut mir leid

někdo gif na toho Čecha?

Reagovat
smazaný uživatel

woodward chod do pice zo štadiónu a rob prestupy

Reagovat
iamek

Na co prestupy proboha ? Mame Zahu, Lingarda a milion mega talentu v becku, dorostu a pripravce. Hlavni jsou sponzori

Reagovat
smazaný uživatel

po tom poslednom vyhlásení Moyesa na Zahu , ktoré bolo v štýle Trappatoniho porovnania kvalít Whelana a McCarthyho , sa vážne obávam , že si u nás nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

CHICHARITO

Reagovat
madridcan

OBRAT!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráááááááááááááááááááááááááááááááááááááášek

Reagovat
iamek

Gooooooooooool !!! Sir David Moyes !!!

Reagovat
Ligter

OBRAT! OBRAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pár manu legend asi udělal několik obratů v hrobě :D

Reagovat
Ligter

Chudák Busby tam musí být jak na otáčecím roštu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už iba o dva

Reagovat
mithro

GAME ON

Reagovat
smazaný uživatel

No huráá

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Arbiter

Chicha klasik, no

Reagovat
smazaný uživatel

chicharito ho dal chelsea tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niečo...

Reagovat
Miguel19

Hoši do prdele. To se musí dohrát..

Reagovat
madridcan

Ivanovic tam skace na rovnakej urovni po lopte ako on a mava rukou, ze ofsajd

Reagovat
Mimalu

ivanovič byl za ním tak co třepeš

Reagovat
Pigeon

Dneska je takový ten den, že by aji dokonce torres mohl střelit gol

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Etákem? že by se začal rozjíždět?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg hoď tam Matiče už do prdele

Reagovat
blade115

Debilové no ... Měli jsme je zničit, ale zas prostě ta připosranost pochcaná...

Reagovat
blade115

Navíc dal gól ten blbeček vošklivej ...

Reagovat
Pigeon

Ruka jak hovado....

Reagovat
smazaný uživatel

Za SAFa bych ještě věřil v obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

v obrat ne, v remíz možná. Teď bych se nedivil kdyby ještě Chelsea přidala.

Reagovat
Dawon

A ted da jeste torres hattrick

Reagovat
mithro

If only that earlier decision had gone our way, you know the one when the Glazers decided to buy the club...

Reagovat
vodka

eště 3

Reagovat
Manik...

Náhodnej

Reagovat
Pigeon

Reagovat
mithro

Reagovat
stas87

ten rafael je tiez alibista ako svina..ma lepsiu poziciu na center a strci to radsej na januzaja..

ked manchester chce tak je kombinacne schopny chelsea v pohode prehrat,bohuzial to dneska platilo tak 10 minut,inak sa chelsea v pohodicke ubranila..

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharitovi ten míč vyloženě překáží..

Reagovat
Svatej

Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Matic

Reagovat
Mervin

Matič dostane rudou

Reagovat
Ligter

Bože můj!

Reagovat
smazaný uživatel

M A T I C

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

MU

Reagovat
Arbiter

NEMANJAAAA!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Lol, to je sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Hroťák dává takový pas na pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Matičkaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja

Reagovat
Pigeon

na pár zápasů, než ho zas pošlou pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá

Reagovat
smazaný uživatel

no zas, je pekne, ze Javier da taku loptu na Smallinga, ale v sestnaastke nie je nikto potom

Reagovat
Arbiter

3-3-3-1?

Reagovat
Dawon

Ja uz vazne nevim...chicharito ze zalohy hazi pasy za obranu na Smallinga...tohle kdyby mi nekdo pred sezonou rekl, tak bych se zeptal jestli fetuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No, jasný, za stavu 3:0 tam dá Mikela místo Oscara, za stavu 3:1 Matiče místo Williana... To je jak kdyby přišel k Matovi a flusnul mu do ksichtu. Výsledek sice má, ale jinak mě Mourinho fakt nasral tou připosraností...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kdy Mata dostane rozum a bude se snažit od vás dostat. Hrál by základ snad v každém klubu na světě a místo toho se kurví u vás na lávce.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

Torres zraněný

Reagovat
Ángel di María 22

Kdo je nejreálnější adept na získání Maty?

Reagovat
Nikikrew

Cervena ?

Reagovat
Mervin

to je piča ten sudí

Reagovat
Ángel di María 22

Vidič, ten přemejšlí dopředu už jak je oslabit

Reagovat
mickey mouse

ouuuu rudá

Reagovat
Pigeon

To jako vážně?????

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic se posral v kine?

Reagovat
Mervin

obyčejná kosa, ne jako prasárny Ramirese

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je vrchol večera.

Reagovat
smazaný uživatel

On mu dá redku neskutočné tie skurvené modré kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river

Reagovat
Manik...

a co mu měl dát vole? Domluvu?

Reagovat
Mervin

třeba žlutou, blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

A proč, když to bylo na červenou, milé dítě?

Reagovat
Manik...

za tohle? Jasně

Reagovat
Arbiter

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a už je na hřišti jeden Nemanja i oficiálně.

Reagovat
Mimalu

strašne prase ten Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

Vida pekne, ale sme sa dohodli, ze to bude na Matica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič: Aspoň skosím Hazarda, dyť je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
mithro

dowd vyborne

Reagovat
REPLIKATOR

Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je mancs normálne ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Moyese :)

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky, dřív jsem se na jejich zápas podíval a byl to tam samý vůdce, nebo rozdílový hráč. Letos si často říkám, kdo to je, toho ani neznám, oproti rokům předtím ztratili dost lesk pro někoho, kdo vidí jejich zápas jen občas.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

Reagovat
Manik...

Borec Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě dárek pro ostatní týmy

Reagovat
Atlético de Madrid

Vidič šel jasně po hráči bez nejmenšího úmyslu hrát míč, to je jasná červená..

Reagovat
mithro

Reagovat
Atlético de Madrid

No co? Vždyť je evidentní, že chtěl jenom sejmout Hazarda

Reagovat
mithro

ale na cervenu nie, zlta karta, taketo zakroky su uplne bezne. minul loptu, lebo bol pomaly ale nesiel do toho ako Rafael, to bola jasna cervena.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červená? Navíc ani nemáme dost obránců aby mohl příští kolo stát.

Reagovat
vodka

příští kolo Valencia - Jones - Evans - Rafael.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Smalling, Evans, Jones, Rafael.

Reagovat
Dawon

Vsak sme meli pred jeho vyloucenim 4 stopery na hristi...vlastne krome Ferdinanda jsou evidentne vsichni fit, tak kde je problem?

Reagovat
REPLIKATOR

Nebrečte furt

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vida si pomýlil hráča mal dať dole Luiza

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to, nebo si tady nekdo snad mysli, ze cervena nebyla?

Reagovat
Mervin

obyčejný taktický faul, hráč Chelsea by rudou za tohle nedostal

Reagovat
icka

Ty tu furt brecis jak dite

Reagovat
Mervin

tak já mám účka v piči, ale to netrestání daleko horších zákroků hráčů Čukotky mne neskutečně vytáčí

Reagovat
Pigeon

hraje se to v anglii, a to byl normální skluz, podrážka k zemi...jaká červená?

Reagovat
vodka

luiz by neměl ani žlutou

Reagovat
mithro

valencia, tie tvoje centre, to je uzasne, ty by si si mal tiez uz sadnut, lebo toto nie je mozne

Reagovat
I am Mancunian

co sa stava z anglickej ligy, ked za toto je uz redka

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle není redka ??????? jasný zaměr, žadný takticky faul tak co řešíš

Reagovat
smazaný uživatel

haha, moyes si oddechnul, pravě dostal vymluvu na prohru. už vidim ten rozhovor.. "scandalous refree. red card changed game" + "the BOY was fauled constantly"... debil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vymyslíš co řekne, a pak ho za to ještě odsoudíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to už je profi :)) Vymyslí si něco a pak se za to na fotyčnýho nasere

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslím ? ja myslel že to je moyesuv evergreen ty vymluvy na rozhdočího plus trapne obhajování januzajových dajvů... ne ? aha ty jsi prospero takže ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslíš, páč se to prohlášení ještě nestalo. Nebo si snad přicestoval z budoucnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

no ale aspon ma Moyes vyhovorku, proti rozhodcom sa neda hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

jasna ruda...ale ten kaspar mel byt takhle vostrej i tu penalty...kreten

Reagovat
iamek

Kdyby ho aspon trefil poradne :/

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a inak cervena celkom jasna, co sa riesi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná bez diskuze.

Reagovat
Ángel di María 22

Takový saně zas Dobře to neunášej.

Reagovat
mithro

toto bola cervena

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael mal dostať červenú

Reagovat
hefy

A ted měla přijít ještě pro Rafaela. Idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael ty prase zkurvené

Reagovat
Minister

Rafael

Reagovat
REPLIKATOR

Rudý špíny to absolutně neunášejí

Reagovat
smazaný uživatel

a klidne dalsi cervena to jsou hovada..

Reagovat
Steven666

no United sa začínajú opúšťať....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo takový sáně

Reagovat
Arbiter

tak i Rafael měl jít dolu

Reagovat
Pigeon

i? to ses posral ne? Rafael jasně, ale Vidič ani hovno

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pigeon

Je pravdou, že vaši hráči byli dost sklenění a zákeřní, že se to asi posuzovalo jako španělská liga

Reagovat
vitasrp

Tak samozřejmě, chyba nemůže být jinde než v hráčích Chelsea..

Reagovat
PhilipS

Červená kdykoliv....tyhle zlý skluzy, který chtěj sejmout čistě hráče, bych takhle trestal...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes si zas bude stěžovat na rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Rafaaa

Reagovat
Manik...

Ty vole, to měla být další redka

Reagovat
Dray

Rafael

Reagovat
I am Mancunian

tak cervenu mal mat skorej rafael

Reagovat
iamek

Rafa nice

Reagovat
Mimalu

a další, jestli trénují jak prasit tak se není čemu divit že jsou tam, kde jsou

Reagovat
REPLIKATOR

Moyes zůstat!

Reagovat
smazaný uživatel

pekne pán rozhodca za tú červenú

Reagovat
Arbiter

100. výhra pro Moua A v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič za 1 faul za celý zápas dostane redku ale to hovado Luiz ju nedostane za celý zápas. Nevadí teraz so ti úživajte ale United povstane z popole ako už mnoho krát v historíí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Je krásné tu číst od těch samých uživatelů, jak neměla být karta, že to rozhodčí posr. apod.. Ještě před rokem za Fergusona jste tu měli plnou hubu keců, jen si to hezky vyžerte

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je ten rozdíl mezi mnou a tebou. Ty vidíš oplácení a karmu a kdesi cosi. Já vidím dvě chyby rozhodčího.

Reagovat
REPLIKATOR

Já vidím 3 regulérní fíky v síti United.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

nie, nechcem riešiť čierny humor. Ale napadá ma asi 10 vecí na Mníchov. Ale od scousera by to vyznelo blbo.

Reagovat
Dawon

Rafael zasel zapl psychopati mod...tohle byla jasnejsi cervena nez od Vidice...a je mi fuk ze hral balon, za takovy skluz bych dal vzdycky cervenou

Reagovat
mithro

tak tam nie je o com, ta vidicova bola prisna, rafael mal ist pod sprchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho's PL record at Stamford Bridge:

P - 71

W - 56

D - 15

L - 0

Special One

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečná statistika

Reagovat
smazaný uživatel

A tahle je ještě lepší:

Jose Mourinho is the quickest to get to 100 #BPL wins. Top 5:

Mourinho 142 matches,

Ferguson 162,

Wenger 179,

Benitez 181,

Dalglish 197

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to přepočítej, komu to trvalo kolik let

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi u prdele. Tohle je statistiky z oficiálního webu PL.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasné, že v negativním světle to vidět nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

zachvilu tam bude Sherwood - 102

Reagovat
Talker

Ač tady nejsem asi ten největší fanoušek Mourinha, tak přepočítávat to na roky je trošku blbost

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

sice se na jeho fotbal kolikrát nedá dívat, ale výsledky to má a snad to někdo už přeruší

Reagovat
Fairplay

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Ty špinavý červený prasata to nakonci prostě neunesli.

Ten pohled na jejich úplně bezmocný tváře mi stačí, jsem spokojenej.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

efektivita 100/100, 80% druhe pule však tragická.. pokus o profesorské dohrání se moc nepovedl,. měli sme to držet více na pulce a nepouštět ty tragedy vubec do křídel... oscar rozhdoně nejslabší vykon za posledních x měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar má polovinu zápasů takové výkony, proto na něho pořád nadávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho velkým problémem je, že neumí hrát pod tlakem... je vždycky hrozně splašenej a proto kazí.

Reagovat
blade115

No, jako výhra fajn, tři body přímo parádní, ale jsem spíš nasranej ... Tak ještě zahrát pořádně na Etihadu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

co se divíte krlešovi synové, ne každému záleží jen na výsledku

Reagovat
blade115

Krlešův syn? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na ty dvě kuliočka, o nebylo na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

t

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

KIWI KDE SI TY BUZERANT ? POZERAL SI ?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ja mam obcas pocit, ze nekterym lidem je tady fotbal uplne u prdele a zijou jen proto, aby se mohli cas od casu skodolibe vysmat fanouskum jinych tymu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
teenz

No a někteří si o to přímo řikaj.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle si ještě narychlo založil nový nick, aby tady nebyl za blba.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej komplex

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

internet at his best

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

kua keby dal vcera bent gol tak mam 500 korun

Reagovat
smazaný uživatel

koľko je to na groše?

Reagovat
fajdax

Arbiter ti to přepočítá a připraví validní tabulku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

rudy hovada se na konci nezapreli

Reagovat
vodka

rozhodl 2. gól a 3. hned na začátku 2. poloviny, to nás položilo. herně sme byli první poločas lepší, Etoo dal jednu gigahaluz po podklouznutí Jonese a teči Carricka, druhý gól byla tragický chyba Vidy a 3. gól LAV...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól byl zlomový. Herně to špatné nebylo, šance sme měli. Možná měl Young zůstat na lavce a základ měl mít Hrášek. Jenže nikdo nemohl tušit, že nás nechá Chelsea posílat balóny do vápna tak lehko.

Reagovat
mithro

hlavne ten treti, miesto toho aby sme zacali tam, kde sme skoncili, si nechame dat lacny gol z rohu a bolo po zapase. snad aspon dokazeme nadviazat na vykon z prveho polcasu a zlepsit zakoncenie a finalku. (a branenie )

Reagovat
smazaný uživatel

ale smykol sa Jones? sak sa nechal obohrat jednou primitivnou kluckou, to je jasna jeho chyba, ze Etoa cez seba pustil...aspon ja tam teda nikde nevidim, ze sa smykol

Reagovat
kiwwi

Jonesy odohral strasny zapas bohuzial

Reagovat
vodka

viděl sem to během zápasu a ty opakovačky a zdálo se mi, že mu podjela levá noha, eště na to mrknu.

Reagovat
icka

Obe jasne redky ,neni o cem . Jinak pekne Chelsea

Reagovat
wild

loool Etoo nevie anglicky?

Reagovat
Kovi81

Asi rozumie kedze mu nebolo treba prekladat, ale rozpravat zrejme ne.

Reagovat
Whitemedia

Mela dnes semele Everton

Reagovat
cristiano.K.

Everton dnes nevyhraje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

dúfajme

Reagovat
FUnk

Reagovat
minoLFC

Už došiel DM?

Reagovat
Zaschrona

Tak dneska snad sestava Howard - Coleman, Jagielka, Stones, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Osman, Oviedo - Lukaku + z lavicky prijde ozivit McGeady, Naisimth a Vellios... tohle musime vyhrat, COYB!

Reagovat
vladis271

nič nemusíte. Ale dnes budú proti vám fandiť aj mufani. To tu dlho nebolo.

Reagovat
Zaschrona

Zas nam budou fandit fandove tymu cele druhe pulky tabulky, to je fajn.

Reagovat
Arbiter

já budu fandit Romelovi

Reagovat
Zaschrona

Mohl by se dneska zase aspon jednou prosadit strelecky a to angazma u nas i pro pristi rok si vystrilet

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrono, kedy uz bude moct hrat Deulofeu ?

Reagovat
Zaschrona

On se ted leci u vas v Barce, to jsem myslel, ze budete mit vy lepsi prehled nez ja. Ale co tak vim, mel by byt zpatky nekdy kolem derby, tak doufam, ze snad ted nekdy v nejblizsich 14 dnech.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
supervizor

Tričko do trenek!

Reagovat
domingo
Reagovat
Zaschrona

Dle spekulaci se da ocekavat, ze by to mohlo znamenat odchod Cabayeho do PSG. Prosim te, co se da ocekavat od toho Cabelly?

Reagovat
domingo

Je to mozne, ale jsou to rozdilne posty..

Cabella je AM, odchovanec Montpellieru, schopny zahrat i na kridle (kdekoliv v podhrotove trojici).. jeho nejvetsi prednost je skvely cit pro mic, vyborny prvni dotek, dribling, je rychly, umi se i zapojovat do obrany. Ma dobrou strelu, paradni pasy.. takova klasika. Pripomina trochu Nasriho. Letos je jediny, kdo v Montpellieru za neco stoji, vlastne od nastupu do L1 hraje vyborne.. co se nedostatku tyce, ma obcas sklony solovat a simulovat.

Reagovat
Zaschrona

Diky moc za info. To nezni uplne jako hrac, ktereho by presne mel NU potrebovat jako primo nahradu, pokud by mel jit Cabaye pryc. Ale na druhou stranu, pokud se Sissoko presune vic do stredu a Cabella by sel z praveho kridla, tak by to asi mohlo fungovat. I kdyz hrubas a spol to dost mozna stejne budou videt pripadne uplne jinak.

Reagovat
kiwwi

zhruba taketo info islo aj z Talianska na Lamelu

Reagovat
Godwinson

Ten Nicollin je stejně gigapíča

Reagovat
Error

Albion team v @everton: Foster, Reid, Lugano, Olsson, Ridgewell, Brunt (c), Morrison, Yacob, Gera, Vydra, Anelka.

Subs: Myhill (gk), Mulumbu, Berahino, Jones, Anichebe, Sessegnon, Amalfitano

Everton team (to play WBA): Howard, Baines, Jagielka, Distin, Coleman, Barry, McCarthy, Osman, Oviedo, Mirallas, Lukaku.

subs: Robles, Heitinga, Hibbert, McGeady, Naismith, Stones, Vellios

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to se s učením můžu rozloučit. Achjo, proč tam musel dávat toho Vydru.

Reagovat
Zaschrona

Distin

Reagovat
Whitemedia

to bude parádní zápas

Reagovat
Whitemedia

akorát teda budu mít problém poznat Romela s jeho novým sestřihem

Reagovat
kiwwi

3,004 - Number of times Romelu Lukaku's haircut will be mentioned tonight. Clippers.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako sa vam pacil pilot (teda za mna dnes i druhy diel) True Detective? Pre mna je to pecka zrovnatelna zatial aj so Zodiacom.

Reagovat
smazaný uživatel

jedním slovem - supr

Reagovat
Masi

Link na West Brom?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Chtěl sem link co někomu funguje ne seznam P2P llinků...

Reagovat
smazaný uživatel

a spustit si to uz budes vediet sam?

Reagovat
Masi

Flash jo, ale potřebuju už prověřené funkční, nechcu zapínat VPNku na sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.nutjob.eu/njtvx21.html , vysoku kvalitu vsak necakaj

Reagovat
Masi

Děkuju mnohokrát Škoda že tu nejde udávat karma uživatelům už bys měl plusko za to, žes mě neposlal do prdele po tónu, jaké používám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ty

Reagovat
Zaschrona

To jsou moresy

Reagovat
Lacko_Boh

*Moyesy

Reagovat
Whitemedia

pěknej dive

Reagovat
Zaschrona

paradni tempo zatim.. a Oviedo na RM je super, konecne

Reagovat
Zaschrona

Ridgewell prase

Reagovat
smazaný uživatel

a co Coleman?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

no komentuješ tady fauly protihráče, ale že Coleman dal Bruntovi loket do ksichtu ti nevadí

Reagovat
Zaschrona

Tak to mi asi uslo. Pokud ano, tak asi celkem prasarna...

Reagovat
Zaschrona

konecne Yacob zluta, i kdyz tenhle zakrok zrovna nebyl snad ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

Zolikám, te falábú fasz

Reagovat
Zaschrona

MIRALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
BakyX

Pekný gólik. Lukaku a Kevin.

Reagovat
smazaný uživatel

Lugano

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku se mi líbil, ale teď to pěkně sere

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze mal x moznosti ako to vyriesit, a on tam Mirallasovi este urobi osobneho bodyguarda az ku brane

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem čekal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ovieda by som tak o rok chcel v City, ci ho budem vediet rozoznat od Aguera na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik money nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

na hostovacku samozrejme, Karamelky ho mozu v pohode platit nadalej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

No... ... ale tou fotbalovou kvalitou by to asi rozdil byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero síce nie je Suárez, ale nepdceňuj ho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Away support paradni, vykon nic moc, WBA sice kouse, ale to se dalo tak trochu cekat. Osman na kridle proste ne-e, ale to snad bude brzo zase minulost, az nabere kondici McGeady a uzdravit se Deulofeu a Pienaar. Mirallas na te volne pozici za Lukakuem paradni a zrovna on si ten gol rozhodne zaslouzil za svuj vykon. Snad brzo pridame druhy gol, at je klid.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak hraje Vydra?

Reagovat
REPLIKATOR

*hrál

Reagovat
JacoBee

Hele nic extra nějaký ten náběh a přihrávka ale v rámci možností dobrý(určitě lepší než anelka)

dobře kombinioval u balonu tolik nebyl ale to z WBA nikdo.

Bohužel má přání Berahino-Vydra od začátku je stále nesplněno.

Reagovat
smazaný uživatel

aku ma prezivku Torres: a.raketa, b.torpedo , c.el nino .....a ti chuji samozrejme povedia prve dva slovaksport je naozaj hanba vsetkych televizii

Reagovat
smazaný uživatel

torpedo

Reagovat
smazaný uživatel

*prezývku

Keby boli možnosti "tragéd" a "paródia" a "el niňo", tak neviem ani ja.

Reagovat
smazaný uživatel

grammar nazi

Reagovat
smazaný uživatel

niekto vás tu musí vzdelávať, slovenskú osvetu som sa rozhodol šíriť ja a spolu s bratom Counterom v tom budeme podľa vzoru Cyrila a Metoda pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

niekto vás tu musí vzdelávať, slovenskú osvetu som sa rozhodol šíriť ja a spolu s bratom Counterom v tom budeme podľa vzoru Cyrila a Metoda pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

a opakovanim , matkou mudrosti tiez

Reagovat
Counter

Ty se hlavně raději drž svých zaručených tipů :-P

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Community som zhltol rýchlejšie, než som ochotný priznať. Ešte včera večer. Si ma pekne namotal.

Reagovat
Counter

Všechny čtyři? No výborně, tak teď si pěkně počkáš až do pátku na další. Ten by měl být hodně kvalitní btw.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, teším sa.

Reagovat
Sali5

Jak znám SlovakSport, tak správně by byla možnost d)

Reagovat
JacoBee

Sunda Vydru ale Anelku tam nechá ...Mel je vtipálek...A Beru tam dá až v 83 minutě jako vždy...

Reagovat
REPLIKATOR

Mám strach, aby Vydra nebyl zraněný...

Reagovat
JacoBee

Né to snad né na konci měl jeden sprint ale normálně odešel směrem k šatnám...nic tomu nenasvědčovalo.

Reagovat
Zaschrona

S takovouhle je otazka casu, nez WBA srovna...

Reagovat
JacoBee

A stejně tam Berahina nedá...Remíza by byla ale krásná :)..ehm

Reagovat
tomasinho

Vyrovnat kurva

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl faulovat lugano?

Reagovat
smazaný uživatel

LUGANOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

zaslouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně flegmatických posledních 20 minu od vást

Reagovat
Zaschrona

Totalne tragickej vykon, kaslou na to.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Lugano napravil svoju obrchybu

Reagovat
Maresma

LUGANO

Reagovat
Zaschrona

Sakra stridej...

Reagovat
JacoBee

Jo a aby si nikdo nemyslel...nestojím/nepodporuju Vydru proto že je Čech,stačí se podívat na fórum WBA tam jsou diskuze proti Melovi za to že Vydru nestaví častěji a že ho střídá i přesto že je v danou chvíli lepší než Anelka či ten s kterým nastupuje.

.

Naopak je tam docela hate na Anelku že když odehraje na piču poločas a není schopnej nic udělat tak i tak je tam furt a místo něho hnije na lavičce Berahino...

Ale to jen tak na okraj.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale přišel místo něj dřevák Anichebe a jak svou silou zaměstnává celou obranu

Reagovat
JacoBee

Tak anichibe je kapitolka sama o sobě...Radši bych tam viděl jeho než Anelku...To by ale nesměl být pořád zraněnej :/

Reagovat
smazaný uživatel

neni to Melovo první zápas? Jak mohl nechávat Vydru na lavičce?

Reagovat
JacoBee

Údajně už měl nějaký slovo do týmu předtím...nevím co je na tom pravdy...Nicméně to bylo myšleno spíš obecně jen špatně napsané...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner dnes na svém Twitteru potvrdil návrat do tréninkového procesu. Dánský útočník, který byl od začátku roku mimo hru kvůli zraněnému kotníku, by měl stihnout páteční zápas FA Cupu proti Coventry.

COME OOON!

Reagovat
tomasinho

JE TAM!

Reagovat
smazaný uživatel

stream

Reagovat
Counter

prospero style 10 minut za ostatními?

Reagovat
tomasinho

Nekoukal jsem, jen jsem mrknul na livesport, zapnul jsem to až v 85.

Reagovat
Counter

aha, jsem si říkal :-)

Reagovat
Bayern +

Farebná kombinácia dresov Evertonu, to je niečo úžasné.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Reagovat
smazaný uživatel

ale škoda Seamusa

Reagovat
Zaschrona

snad neprijde o derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Scott James Whittart ‏@miniwhits5 8m

People will disagree but Everton have the best two Full backs in the league #Baines #Coleman

Reagovat
tomasinho

Johnson-Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tých sa často zabúda, sú veľmi nedocenení

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

btw Johnson má vraj už 2 mesiace niečo s kolenom a potrebuje ísť na operaciu, preto nehrá na 100%

Reagovat
tomasinho

To nehrál ani před třemi měsíci, ani před 6, ani před 12.

Reagovat
smazaný uživatel

zas neprehanajme

Reagovat
tomasinho

Nepřeháním, jaro měl tragickí stejně jako letošní sezonu, jede minimálně 10 měsíců ve stejné linii.

Reagovat
ďuriLFC

Ak je to pravda tak potom sú uý tí vo vedení totálne retardovaní. To ako prečo potom stále hrá ? Kelly hral ako Boh v Fa a v lige ani za boha..a keď nieje fit ani on+ Flano je tiež mimo+Mclauglina sme poslali hostovat+tri týždne je už prestupové a žiadne RB nič. Nech idú do prdele.

Reagovat
tomasinho

UFFFF

Reagovat
Maresma

Everton pořád za nama a navýšili sme náskok na MUFC.

Reagovat
tomasinho

Třeba hledat pozitiva. Derby musí být naše,budem mít 4 pak. Snad ho zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

brendan si ich nakoniec povodil

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledek

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, vykaslali se na to dneska... Nechat se prehrat od West Bromu. Nejhorsi vykon sezony a Osman s Lukakuem nutne potrebujou na svuj post konkurenci... a totalni ukazka toho, jak moc nam chybi Barkley. Nezaslouzenej bod.

Reagovat
kiwwi

je sranda, jak si Moyesa hatoval kvoli Osmanovi a Martinez ho nasadzuje snad este pravidelnejsie a este viac mimo poziciu

Reagovat
Zaschrona

Vic ne, ale dat mu prednost na kridle oproti Naismithovi je proste pitomost, kdyz uz tam nemuze byt McGeady, bo nema kondicku. Osman na kridle proste nikdy nefungovalo a nikdy fungovat nebude. A on uz ani v tom stredu hriste, kdy ma jeden super zapas z peti by mel byt proste jen nahradnik, jinak neuhrajem nic...

Reagovat
JacoBee

Skvělej výsledek nakonec

Reagovat
vladis271

Podľa článkov, čo namňa vyskakujú od mojich zdrojov sa zdá, že náš najväčší problém je LB, hneď potom krídlo. Ale DM vypadá ako najsilnejšia pozícia v tíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele