Premier League - preview 17. kola

15.12.2012, 09:54, aktualizováno 17.12.2012, 08:49
Previews
Arsenal už letos poztrácel spoustu bodů a nyní se nachází až na osmém místě. Pozici může vylepšit v dnešním utkání na půdě posledního Readingu. Oba týmy se letos střetly v Ligovém poháru a vzešel z toho dvanáctigólový thriller.
Reading FC - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Repete 12gólového thrilleru? Asi ne. Opakování remízového stavu po 90 minutách? Rozhodně ne. Zhruba tak se může fanoušek Arsenalu stavět k nadcházejícímu ligovému klání na Madejski Stadium, co se osobních přání týče. Kanonýři tu už letos jednou hráli, umazali čtyřgólové manko a právě onen postup v Ligovém poháru stále patří k tomu pozitivnějšímu v této sezoně...

...paradoxem potom musí být, že zrovna další zkušenost Arsenalu v rámci Capital One Cupu nyní předchází tomuto opakovanému duelu v Readingu. Zkušenost mimořádně neslavná. Ačkoliv Arsene Wenger trvá na tom, že prohrát s bojovným týmem ze čtvrté ligy není žádná ostuda, faktem je, že prakticky vůbec nikoho nešetřil - a to potom takové blamáže v historii anglických pohárů sotva nacházíme. Sečteno podtrženo přitom Arsenal slavil všehovšudy po třech soutěžních kláních z posledních jedenácti. Jeho krize je tedy jednoznačně komplexní.

Londýňané mají patrně jediné štěstí, že proti nim rovněž nestojí nějaká skvěle fungující firma. Ačkoliv Reading spadá do kategorie těch přinejhorším průměrných nováčků, jaké Premier League pamatuje, tabulkově a bodově je na tom zatím hodně mizerně. Po premiérové výhře QPR koneckonců spadl na úplné dno tabulky, navíc už pět kol po sobě akorát prohrává a se samotným Arsenalem má špatnou bilanci - nezvládlo všech 10 vzájemných bitev ve všech soutěžích.

Jako jeden z mála členů obvyklého základu nenastoupil Olivier Giroud proti Bradfordu - a měl k tomu své "zádové" opodstatnění. Tentokrát by však měl být v pořádku, což může platit i o Walcottovi. Na Koscielného nejspíš bude ještě brzy.

Reading by mohl před složitým duelem přivítat zpátky duo útočníků Roberts-Pogrebňak, na druhou stranu se už s předstihem musel smířit s absencemi Kebeho, Morrisona a Karacana. Prvně i posledně jmenovaný už alespoň trénují.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Cummings, Mariappa, Gorkšs, Shorey - McAnuff, Leigertwood, Tabb, Robson-Kanu - Roberts (Hunt), Le Fondre
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Wilshere - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Swansea City  (neděle 14:30)
Swans se musejí cítit jako Alenky v říši divů. Před 14 dny vrátili Arsenalu na jeho půdě loňskou porážku v rámci Premier League, aby potom ve své obvyklé pevnosti neuvěřitelně "rupli" s Norwichem 3:4. Teď se mají vrátit na místo činu, do severní části hlavního města Albionu - pokvete jim tu pšenka i podruhé během krátké chvíle?

Z historického hlediska je to velmi nepravděpodobné. Labutě na půdě Tottenhamu neuspěly ani jednou ze 14 pokusů, loni tu po hattricku Adebayora prohrály dokonce velmi jasným rozdílem. Jenže Laudrup letos v lecčems vylepšuje Rodgersovo skóre; a do této škatulky zapadají i povýšené venkovní výkony. Oproti svému předchůdci například Dán vezl tři body od QPR, Newcastlu a v neposlední řadě tedy i z Emirates Stadium. Navíc Michuovi je celkem jedno, kde zrovna dává góly - mimo Liberty Stadium jich nasázel již pět.

Ovšem také Tottenham má svého výsostního střelce. Jestliže Michu zavěsil šestkrát v minulých šesti kolech, pro Defoea platí ten samý průměr - jen s numerem pět. I díky Defoeovi až do týden staré porážky na Evertonu vypadali Spurs jako nejžhavější kandidáti na obsazení třetího fleku hned za oběma Manchestery. Jenže jako obvykle v jejich případě, také tentokrát šlo o velmi předčasné prognózy.

Kohouti hlavně potřebují utužit koncentraci, aby jim vydržela až do úplných finišů (kdyby všechny ligová klání končila po 80 minutách, Spurs by vévodili tabulce), a mimoto by se šiklo alespoň remizovat, když ne vyhrávat. Šest výher po tolika utkáních je zkrátka moc. Co naopak funguje lépe a lépe, je defenzíva, jež v minulých šesti střetnutích dopustila pouze pět oslav soupeře.

Jednu z klíčových rolí by v neděli mohla sehrát únava. Swansea podstoupilo v týdnu náročný pohárový souboj s Middlesbrough (1:0), přičemž Laudrup se rozhodl šetřit jen obránce Rangela (Williams potom nehrál kvůli trestu); naproti tomu v Londýně se mohli celou dobu soustředit jen a pouze na tento duel, který bude mimochodem jubilejním 350. Defoeovým v Premier League.

Už druhý víkend po sobě by mohl promeškat hvězdný Gareth Bale, který marodí s nataženým zadním stehenním svalem. Naopak Scott Parker i Benoit Assou-Ekotto by mohli figurovat alespoň mezi náhradníky po mimořádně dlouhých týdnech absentování.

Také Swans budou postrádat jednoho důležitého křídelníka, a rovněž kvůli problematickému hamstringu - mimo hru zůstává Pablo Hernandéz. Chytat samozřejmě nebude Michel Vorm, stejně jako asi nemusím připomínat předlouhou a stále běžící pauzu pro Neila Taylora.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson (Gallas), Caulker, Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembélé, Dempsey - Defoe, Adebayor
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Ki Sung-Yueng, De Guzmán - Dyer, Michu, Routledge - Graham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (neděle 17:00)
Oblíbený "novinářský" souboj. Jeden tým z kraje Midlands (tedy z anglického středozemí), druhý z hlavního města na východní straně ostrova; a přece jsou oba kluby technicky západního střihu. West Bromwich se střetne s West Bromwichem v unikátní bitvě mančaftů o dvouslovném názvu na "W"; ale zároveň i mančaftů letos jenom příjemně překvapujících.

I když tedy...nutno poznamenat, že oběma stranám poněkud dochází dech oproti dřívějším kolům. Vždyť WBA na čtyři výhry v řadě navázalo třemi po sobě jdoucími prohrami; West Ham zase z posledních čtyř utkání hned ve třech vůbec nebodoval. Více nahráno měl jinak Albion, proto je před nedělí stále na bodové i zápasové úrovni s pátým Tottenhamem; naopak Hammers už dokonce vypadli z elitní desítky.

Nicméně když uvážíte, že právě před rokem se West Bromwich potácel na 15. příčce a West Ham, ten pro jistotu brázdil druholigové vody, musí vám dojít, že v obou táborech vládne spíše radost než smutek. Přesto nicméně pro Baggies budou následující dvě představení před domácím publikem (příště na The Hawthorns zajíždí Norwich), v kombinaci s vánočním programem, zcela určující. Ukážou totiž, zda Throstles skutečně mají na opravdový boj o poháry nebo se nakonec spokojí s "Hodgsonovým standardem".

Před výkopem duelu W-W připustil manažer Albionu Steve Clarke, že až o šesti jeho svěřencích se rozhodne teprve chvíli před startem zápasu. Tři takoví borci jsou známí - Foster, Ridgewell a Yacob -, o zbylém trojlístku se můžeme jedině dohadovat. Vklínit by se do něj ale teoreticky mohl i zadák Craig Dawson, jenž od počátku listopadu a tréninkového nástřelu špatně vidí.

Na Boleyn Ground se naproti tomu obávají, že bez Diamého budou muset vydržet až 12 měsíců - což je tedy ta horší neoficiální verze záložníkovy diagnózy. Buď, jak buď, Senegalec dnes stane pouze na tribuně po boku Benayouna, Carrolla, Diarry, Collisona či Vaz Teho. Malinkou šanci na včasné zotavení dávají lékaři McCartneymu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Mulumbu, Morrison - Odemwingie, Dorrans, Gera - Long
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Reid, Collins, O'Brien - Noble, Tomkins, Nolan - Taylor, Cole, Jarvis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Manchester City  (sobota 13:45)
Za normálních okolností by šlo patrně o šlágr kola; ostatně vedení SkySports zřejmě s tím samým statusem rovněž operovalo, když duel Newcastlu s ManCity předstrčilo na 13:45 našeho času. Jenže jakkoliv je spojení "normální okolnosti" dosti ošemetné, kvůli nedávným výsledkům Pardew novou osmiletou smlouvu rozhodně nedostával - favoritem proto musejí být obhájci...

S blížícím se koncem kalendářního roku a s ním spojeným bilancováním registrují v Newcastlu zvýšení počet vyrážek. Čemuž se nelze dost dobře divit - vždyť čtvrtého ledna Straky na vlastní půdě deklasovaly Manchester United 3:0 a byly na vrcholu, kde se ostatně udržely až do konce sezony. Teď mají 15. prosince hostit druhý mančaft z průmyslového města, koneckonců znovu úřadujícího mistra, avšak tentokrát před výkopem obsazují roli naprostého outsidera.

Důvody jsou nasnadě. Magpies zvítězili jednou jedinkrát v posledních deseti kolech, sedí jen dva body nad sestupovou propastí, jsou charakterističtí svou závislostí na Dembovi Ba a neschopností obejít se ve středu pole bez zraněného Cabayeho. Navíc Pardew stále neodboural klasický problém "válí jeden Demba, druhý mlčí" a vice versa; potažmo si své určitě řekla i účast v pohárové Evropě. Po jedenácti zápasech se Citizens bez vítězství by teď Strakám musel k přerušení temné série dopomoci jedině zásah shůry, zdá se.

Nicméně pomocnou ruku může nabídnout i soupeř, ačkoliv v lize až do posledního manchesterského derby neprohrál a pořád hájí druhý flek. Citizens si totiž s sebou nesou dvě těžká břemena. Jednak svou už tradiční nezpůsobilost pravidelně přesvědčovat na cizích hřištích - Manciniho parta s ucházejícím přehledem porazila snad jen Wigan, mimoto třeba ztratila na West Hamu či Stoku a jen pozdní zásahy Džeka jí uchránily od ztrát ve West Bromwichi a na Craven Cottage. Jednak je tu faktor letošního prosince: City v tomto měsíci čeká již čtvrté klání (a to jsme ani nedorazili k náročnému vánočnímu programu), přičemž výhra z toho stále ne a ne kápnout.

Hatem Ben Arfa před týdnem parádně oslavil návrat na trávníky trefou do sítě Fulhamu, avšak na druhou stranu si ze zápasu odnesl lehce obnovené potíže se zadním stehenním svalem. Zpříma by ho teoreticky mohl nahradit již uzdravený Obertan, jenž na marodce strávil více než měsíc se zaníceným palcem u nohy.

Manchester City by na trávník St. James Parku mohl vést někdo jiný než Vincent Kompany. Kapitána bleděmodrých od městského derby provázejí menší potíže s třísly. Gareth Barry vynechá právě tento jeden zápas pro verbální urážky rozhodčího právě po klíčové prohře 2:3, která Citizens zanechala se ztrátou šesti bodů na vedoucího rivala.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, Perch, Santon - Anita, Tioté, Jonás - Ben Arfa, Ba, Marveaux (Cissé)
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, K. Touré, Nastašić, Clichy - Y. Touré, García - Silva, Tévez, Sinclair - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Nejsou to ani dva roky, co proti sobě Brendan Rodgers s Paulem Lambertem stáli v Championshipu. Není to ani rok, co se ti samí manažeři navzájem prali o titul největšího manažerského překvapení, stejně jako klubového. Teď už ale žádný Norwich či Swansea; oba se před sezonou vydali za odlišnými dobrodružstvími a zatím se nedá říct, že by se jim dařilo dle představ...

Ačkoliv asi jen sotva svých voleb litují, k nějakému naříkání bude mít patrně blíže Paul Lambert z Aston Villy. Ten nejenže na svůj dřívější tým kouká z většího odstupu než Rodgers (sedm bodů ku jednomu), on navíc s birminghamskými rovnou bojuje o záchranu. Progres je ovšem na hře Villans stoprocentně znát, Benteke si říká o neoficiální medaili za senzaci roku a navrch si v týdnu Lambertovci zrovna na úkor Canaries zajistili postup do semifinále (!) Ligového poháru.

Vše tedy není tak černé, jak se na první pohled může zdát (Villa nesedí uvnitř sestupové zóny jen díky lepšímu skóre); navíc Lambert posledně s Norwichem v Liverpoolu uhrál vitální remízu 1:1 a umí to i na Rodgerse, jehož přechytračil jak venku, tak doma. Jenže Brendan Rodgers má teď po ruce docela jinačí mančaft a lepší prostředky - což se rovná především osobě Luise Suáreze, který se před sobotou vymanil z trestu. Uruguayec má na kontě již deset ligových zářezů a má tak dobře nakročeno k tomu stát se teprve druhým střelcem Liverpoolu, který se za posledních 16 let dostane na hranici 20 branek.

Liverpool mimochodem i bez zubatého forvarda urval veledůležitou výhru na Upton Parku, která jej dramaticky přiblížila pohárovým příčkám - na pátý flek teď Reds ztrácejí jen čtyři kroky. Mimoto je potřeba brát vážně skutečnost, že ačkoliv se i letos snáší na liverpoolské hlavy přehršel kritiky, mužstvo v domácí soutěži prakticky neprohrává (stalo se tak jednou v 11 posledních kolech) a kromě střelecké (ne)produktivity mu už obyčejně nic moc dalšího k ideálnímu projevu neschází.

Po návratu hříšníka Suáreze už zbývá jediná vada na kráse, co se podoby liverpoolské soupisky týče. Tu představuje levý bek José Enrique, který si právě z onoho duelu s WHU odnesl lehčí šrámy a jeho start je v tuto chvíli nejistý. To samé lze říct na druhé straně barikády o Agbonlahorovi, v pořádku by již nicméně měli být zadáci Bennett se Stevensem. Darren Bent pokračuje v mizerné sezoně poměrně vážným zraněním zadního stehenního svalu a na marodce zůstává i kapitán Vlaar.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Downing - Gerrard, Lucas, Allen - Cole, Shelvey, Suárez
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Baker, Clark, Lichaj - Westwood, Bannan, Holman - N'Zogbia (Weimann), Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Velký návrat kapitána. V domácím utkání Manchesteru United proti Sunderlandu se podle slov Sira Alexe Fergusona objeví na trávníku i stoper Nemanja Vidić. Srbský fotbalista tři měsíce laboroval s kolenem a nyní je konečně k dispozici, aby pomohl Red Devils k desátému vítězství v jedenácti posledních zápasech.

Forma Manchesteru United je vynikající, což naposledy hráči potvrdili ve velkém městském derby proti Manchesteru City. Zřejmě největší šlágr podzimní části Premier League nabídl krásnou podívanou s pěti góly a víc jich dalo rudí. Dvougólové vedení, které zařídil Rooney, sice Citizens vymazali, ale Robin van Persie v nastaveném čase brankou z přímého kopu strhl vítězství na stranu United.

Pro Rudé ďábly už to byla čtvrtá výhra v řadě a na kulatou pětku by to měli dotáhnout už v sobotu. Na Old Trafford totiž se Sunderlandem neprohráli čtyřiačtyřicet let. Ta poslední porážka ale velice bolela. 11. května roku 1968 šlo o ligový titul. United si měli snadnou výhrou trofej zajistit, jenže góly Colina Suggetta a George Mulhalla zlomili favoritovi vaz. Toho využil Manchester City, který vyhrál v Newcastlu a titul tím získal pro sebe.

Velká výzva přichází pro Sunderland v dobrém období, svěřenci Martina O’Neilla po čtyřech mizerných zápasech. Dvě domácí prohry, další v Norwichi a jen remíza z domácího utkání se zoufale posledními Queen’s Park Rangers. V dohrávce druhého kola však v úterý porazili 3:0 Reading a jsou psychicky nahoře.

Pozitivně může Black Cats ovlivnit i návrat Stevena Fletchera, skotský útočník by měl být týmu k dispozici i přesto, že má problém s kotníkem. Nejisté jsou starty dalších dvou opor, Adam Johnson si odnesl právě z dohrávky koňara a Dannyho Rose trápí stejně jako Fletchera kotník.

Manchester United se těší na návrat Vidiće, čímž se také jako nedůležitá zdá absence Jonnyho Evanse, jehož z utkání vyřadí problém se zadním stehenním svalem. K dispozici je naopak brankář Anders Lindegaard, jenž nemohl nastoupit k derby z důvodu narození syna.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Scholes - Young, Rooney, Welbeck - Van Persie
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Cuéllar, Rose - Johnson, Larsson, Colback, McClean - Sessegnon - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Moc příležitostí k takovému prohlášení v Norwichi nedostanou - nicméně tohle skutečně bude utkání, jehož výdobytkem musejí být tři body. Na Carrow Road totiž zavítá Wigan, prožívající svůj klasicky mizerný podzim. Posledně tu sice Latics velkolepým představením v druhém poločase započali jízdu za senzační záchranou, tentokrát by však kouzlo okamžiku nemělo být nikde v dohlednu...

Latics totiž prohráli čtyřikrát z posledních šesti pokusů, navíc je terorizuje poměrně široká marodka už tak úzkého kádru (který mimochodem nečítá jména hrdinů onoho korespondujícího klání, Diamého s Mosesem) a dokonce i poslední domácí střetnutí se slabým QPR zachraňoval až v posledních vteřinách James McCarthy.

Naproti tomu Kanárci si užívají vůbec nejlepší formy, jakou kdy v Premier League měli - alespoň na papíře. Vždyť už devět kol nenacházejí přemožitele, doma navrch nepřetržitě vyhrávají od 20. října - a to se jim tam postavili i takoví velikáni jako ManUtd nebo Arsenal. Aby bylo všemu pozitivnímu učiněno zadost, před týdnem Canaries dokonce vyloupili Liberty Stadium, takže si na své konto připsali také první venkovní skalp sezony. Jedinou kaňkou na vzestupu Kanárků tedy zůstává úterní výbuch v Ligovém poháru.

Toho se zpříma neúčastnili obvyklí členové základní sestavy, Tettey (stehno) a Hoolahan (třísla), ti však poctivě kurýrovali, už jsou zpět v tréninku a dá se počítat s jejich starty. Zvážen bude také stav Whittakera, zatímco Ryan Bennett zůstává odstaven mimo hru zraněním. Grant Holt potom za normálních okolností oslaví jubilejní 150. start ve žlutozeleném trikotu.

Naopak modrobílý dres v sobotu nejspíš nepřetáhne přes hlavu duo obránců Ramis-Caldwell, ačkoliv druhý jmenovaný se po posledním víkendu mohl radovat z vypršeného trestu. Naopak Figueroa se vrací coby napravený hříšník.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Whittaker, Turner, Bassong, Garrido - Snodgrass, Tettey (Howson), Johnson, Pilkington - Hoolahan - Holt
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Stam, Boyce, Caldwell (Ramis), Figueroa - McArthur, McCarthy, Beausejour - Gómez, Di Santo, Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Queen's Park Rangers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Vánoce za rohem a Queen’s Park Rangers stále čeká na dárek v podobě vítězství v Premier League. Šestnáctkrát už se o to v této sezoně tým ze západu Londýna pokoušel, ale vždy nakonec odcházel s maximálně jedním bodem. Pokus číslo sedmnáct se pojí s lokálním derby proti Fulhamu.

Cottagers si v pondělní dohrávce s Newcastlem konečně spravili chuť a po sedmi zápasech bez vítězství porazili severoanglický celek 2:1. Mimo to také ukončili třízápasovou šňůrku bez vstřelené branky, když předtím neuspěli na hřišti Stoke, Chelsea, ani doma s Tottenhamem.

To QPR už na vítězství čeká zápasů šestnáct. Po třinácti kolech byl odvolán Mark Hughes, ale ani "záchranář z povolání" Harry Redknapp zatím nedovedl ve třech utkáních svůj tým k výhře. Alespoň ovšem získal dohromady tři body za stejný počet remíz. Před týdnem přitom byli Rangers blízko, po Cissého trefě vedli ve Wiganu 2:1, jenže nakonec opět o vedení přišli.

Každý bodík v této situaci Queen’s Park Rangers pomůže, nicméně když se nacházíte na dně tabulky s osmibodovou ztrátou na udržení, alarmy upozorňující na nutnost výhry už houkají i blikají. Fulham však není právě oblíbený soupeř, poslední čtyři vzájemná střetnutí vyhráli právě svěřenci Martina Jola. QPR navíc už šestkrát v řadě proti Cottagers neskóroval.

Kromě toho se bude muset poslední tým Premier League obejít bez Park Ji-Sunga. Vrací se naopak Julio Cesar, čímž pádem bude mít Redknapp příjemnou starost s tím, kterého z brankářů postaví mezi tři tyče. Robert Green se v minulém zápase jevil velmi dobře a rád by nastoupil i tuto sobotu.

Fulham hlásí jeden návrat po dlouhodobé absenci. Simon Davies se konečně vyhrabal ze zdravotních potíží spojených s bokem a začal s tréninkem. Do utkání však ještě připraven nebude. Otazník visí i nad stavem Mahamadoua Diarry.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Bosingwa, Nelsen, Hill, Traoré - Wright-Phillips, Derry, Diakité, Taarabt - Mackie, Cissé
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Duff, Sidwell, Baird, Kačaniklić - Berbatov, Rodallega
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Everton FC  (sobota 16:00)
Swindon Town a Valencia. Asi by vás nikdy nenapadlo tyto dva celky ze zcela odlišných soutěží spárovat, nicméně vězte, že něco je přeci jen spojuje - jsou posledními dvěma loupežníky z Britannia Stadium. Everton se nyní pokusí stát prvním týmem Premier League od únorového triumfu Sunderlandu, který na tradičně přespříliš odolné hradby Stoke-on-Trent vyzraje.

Přespříliš odolné nejen z výsledkového hlediska; Potters totiž na vlastním stánku rovněž neradi inkasují. Dokazuje to skutečnost, že jen Papiss Cissé a Javi García tu letos zvládli překonat skvělého Begoviće. V tomto okamžiku nejvážnější aspirant na zlatou rukavici má na kontě již osm čistých kont, a pokud si Begović vzpomene na svá představení z ledna 2011 či května 2010, bude si moci odškrtnout další mančaft.

Jenže právě Everton by mohl ztělesňovat zádrhel. Pouze jediný celek totiž v této sezoně ubránil muže z modré části Liverpoolu - a to West Bromwich ještě na začátku září. Od té doby například Toffees milerádi pálí přesně všehovšudy jednou, nicméně třeba jen z remíz 1:1 (registrují už čtyři) zkrátka udělali pravidlo, které se neporušuje. A ono se není příliš čemu divit. Když se zrovna netrefí Jelavić (šest ligových branek), pořád je tu Fellaini (osm) a případně Leighton Baines se čtyřmi "kanadskými body". Právě šikovný levý bek mimochodem v sobotu oslaví 250. start v Premier League. To to letí.

Manažer Stoku Tony Pulis se v rámci defenzivní složky nebude moci opřít o výkon Ryana Shottona, který bude nést následky za červenou kartu v utkání s Aston Villou. Naopak Adamův trest je už minulostí; na rozdíl od Owenových zdravotních trablí.

David Moyes si může být jistý absencí pravostranného tandemu Hibbert-Mirallas; oba fotbalisté jsou přitom poněkud smutnými případy. Jak pravý bek, tak ofenzivní univerzál se totiž v nedávné době na trávník s úspěchem vrátili, aby okamžitě znovu upadli na marodku. Hibbert tedy podstoupí operaci lýtkového svalu, Mirallas si opětovně natáhl zadní stehenní sval.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, Whelan, N'Zonzi, Etherington - Crouch, Jones
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Gibson, Osman - Naismith, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United16130340:2339
2.Manchester City1696130:1433
3.Chelsea FC1685328:1729
4.Everton FC1668227:2026
5.Tottenham Hotspur1682629:2526
6.West Bromwich Albion1682624:2126
7.Arsenal FC1666426:1624
8.Swansea City1665526:2123
9.Stoke City1658314:1223
10.Liverpool FC1657422:2022
11.West Ham United1664621:2022
12.Norwich City1657417:2422
13.Fulham FC1655627:2720
14.Newcastle United1645718:2317
15.Sunderland AFC1637617:2116
16.Southampton FC1643922:3215
17.Aston Villa1636712:2315
18.Wigan Athletic1643917:3015
19.Reading FC1616919:319
20.Queen's Park Rangers1607913:297
Zbývající zápasy
15.12. 16:00Chelsea FC - Southampton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2815)

Přidat komentář
niflheim

1. za dnešní výhru obou United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

čjurak

Reagovat
ElectrickMann

jedině že myslyš newkastl a whu... protože kdo přeje united z manchestru, tak je retardovany

Reagovat
niflheim

Děkujeme, že jsi přispěl svým fundovaným názorem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude prva vyhra QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
M0rb1D4S

Vypadá to, že dneska vyhrají domácí jenom v Manchesteru a Liverpoolu.. Zbytek remízy, ale Newcastle je v takových sračkách, že tam možná Citizens ty tři body taky uhrají.

Reagovat
Swarley

dnes chci vidět vysoké vítězství...už jak o tom vykládal Wazza a jiní, je potřeba jim tohle vrátit i s úroky...o motivaci by neměla být nouze, tak snad to bude dnes zase parádní představení

Reagovat
smazaný uživatel

s Vidicem: 0,64 obdržených gólů na zápas, bez Vidice: 1,22 obdržených gólů na zápas...snad to uz s Vidom zacne klapat aj v obrane, bolo by na case

Reagovat
vladis271

no, ale Raheem už mal dávno podpísať, nebaví ma riešiť na FB mufana kamaráta o tom, že nám zeberú Raheema, popravde mi to dvíha krvný tlak tak 10krát viac ako to, že tento rok dajú 20tku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal boss Arsene Wenger and Man Utd boss Sir Alex Ferguson will fight a £15m battle for Liverpool's Raheem Sterling, 18.hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

pff, vy si zoberte Thea, keď ho tak moc chcete a my si zoberieme Raheema.

Reagovat
tomasinho

My si zoberem Thea necháme Raheema, bereš?

Reagovat
iamek

Nebo vemem oba a naserem vsechny

Reagovat
vladis271

to aby začali gunneri otvárať šampanské, ak by to došlo do extrému tak vám ho nedáme

Ale aj tak je to sprostosť, nemôžeme si dovoliť pustiť, ak tak si ho zaviažeme cez plat

Reagovat
minoLFC

to by snaď on a vedenie nespravili...

Reagovat
Dr. Admess

12. pro zítřejší výhru Swansea!

swanseafc.mzf.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

To vypadá jak slet upírů.

Reagovat
Rssa

Kočky dneska zakousnou neškodné čertíky

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

vedle

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnu by mali fotit s bleskom...

Reagovat
tomasinho

Arteta má dvě a Santi přišel se Santosem jo?

Reagovat
SunFells

Holt jsou si kluci bližší, to je ta dobrá atmosféra, o které herb neustále vykládá

Reagovat
smazaný uživatel

A robí ju Santos, toho sa nemôžme zbaviť, gays.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

prosim ,je tu niekto kto chodi na stranku LIVERPOOLSKY.NET?

Reagovat
minoLFC

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

kde sa mozem znovu prihlasit?som tam zaregistrovany ale teraz nemozem najst kde sa mam prihlasit prosim poradte

Reagovat
smazaný uživatel

vpravo si všimni máš takovou červenou ikono je tam napsáno přihlásit

Reagovat
Benzema

praveze to tam nikde nemam,uz som presiel vsetko a nenasiel som to

Reagovat
Kowe
Reagovat
Benzema

no to som si nevsimol diky

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

To se máš čím chlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

lfcway je lepsi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

já spiše chodím na net, pro mě je přehlednější

Reagovat
tomasinho

Přehledné jsou podle mě oba, lfcway méně bulvární a s lepší diskuzí.

Reagovat
Kowe

já třeba chodím na oba dva, ale jednu věc na lfcway nechápu.. proč se furt zmiňuje ten bulvár? vždyť to je uplná kravina

Reagovat
tomasinho

Když myslíš.

Reagovat
Kowe

nevím jak ty, ale vzhledem k tomu, že navětěvuju obě stránky, tak můžu porovnávat... a tohle jen hroznej kec smrdící kwoporem, kterej, z nevim jakýho důvodu, liverpoolsky nesnáší, jak kdyby to byly stránky united..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Zminuje se to, protoze kwopor vymil navstevnikum lfcway.com mozky, ze je to jediny nebulvarni CS net o LFC. Pritom jsou tam clanky castokrat od stejnych zdroju. Na lfcway.com jsou lepsi diskuse, ale to jen proto, ze na liverpolsky.net se ty kvalitni prispevky ztrati v tom odpadu, protoze tam prispiva mnohem vic lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lfcway jsou nějaké diskuze? Jestli se 0-5 příspěvkům říká diskuze, no nevím...

Reagovat
Kowe

nemyslím si, spíš jsou oba weby nastejno s tím, že na liverpoolsky je příjemnější prostředí

Reagovat
vladis271

ešte som to nečítal, ale keďže sa tomu smeješ tipujem, že je to kvalitný článok

Reagovat
Kowe

typickej optimistickej... takže nic moc

Reagovat
papos182

Normalni blog...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, na Vianoce by som si chcel objednat predplatne na nejaky futbalovy magazin v anglictine..ma niekto nejaku radu, skusenost? preferujem nieco nebulvarne..diky

Reagovat
Kowe

pár lidí jo

Reagovat
vodka

OT: Kaze, popřípadě ostatní, tady je něco k těm zbraním v USA: http://respekt.ihned.cz/c1-56791140-cena-za-klidny-spanek

Reagovat
vodka

ten další, je v angličtině a nemůžu ho přesně zatím najít.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

ta první věta

Reagovat
smazaný uživatel

Zase par statistickych perlicek:

Dan Gosling has scored in both of his Premier League appearances against Man City.

This will be the fourth Premier League meeting in a row at Anfield between Liverpool & Villa where both sides will have different managers in the dugout. (Benitez v O'Neill,

Hodgson v Houllier, Dalglish v McLeish and now Rodgers v Lambert).

The last player to score a winning goal for Aston Villa against Liverpool was Stewart Downing in May 2011 in his final appearance before he signed for Liverpool. Since then

he has played 43 PL games without scoring for the Reds.

Liverpool have won at least 10 corners in each of their last three Premier League home games.

Manchester United are yet to win 10 corners in a single Premier League home game this season.

Robin van Persie has scored 59 goals in his 71 Premier League appearances since the start of 2011.

Sébastien Bassong has now scored three goals in four PL apps after only bagging two in his previous 94 PL appearances.

Only three sides have won seven points or fewer from their opening 16 Premier League games in a single season before QPR this term - all three of those have been relegated at

the end of that campaign.

If QPR don't win this game they will become the first top-flight team to fail to win any of their opening 17 games since Bolton in 1902-03.

Phil Jagielka has twice scored an own goal in Premier League games at the Britannia Stadium while playing for Everton.

Tim Howard has played in 199 consecutive Premier League games. He will become only the second player (after Brad Friedel) to reach 200 if he plays at Stoke.

The Toffees have only picked up five yellow cards in eight Premier League games against Stoke City and never more than one in a single match.

Reagovat
tomasinho

Ten Downing.

Reagovat
SunFells

Arsenal vstupuje do boje s Manchesterem United o Begoviče

A víc než o Sterlingovi se píše o Luku Shawovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú zas hráči. Ja som čítal o Capouem, to by bolo väčšie terno.

Reagovat
tomasinho

Shaw bude výborný. Ale když máte Gibbse, tak zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kto to je, reagoval som na Begovića. Ono, vraj odchádza Santos, takže LB bude asi tiež aktuálne.

Reagovat
tomasinho

Shawa by byla škoda teďka ještě, má na přesun výš rozhodně dost času. Jen ať se rozehraje u Saints.

Reagovat
SunFells

Nebyl by zbytečný, já si ho dokážu představit i třeba v ofenzivnější roli, kopírujíc cestu Balea. Ale momentálně by pro nás byl téměř nevyužitelný, měl by ještě zůstat u Saints.

Problém je, že supi se slétají.

Reagovat
tomasinho

No tak jsem to myslel právě. I pro něj bude lepší zůstat. A taky myslím, že by mohl v budoucnu hrát i i v zálzoe, ofenzivněji. Jsem zvědavý, jak se bude vyvíjet.

Reagovat
SunFells

Jj. A on tam vlastně hrál i jeden dva zápasy v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue by byl skvělý. Konečně by byl v Arsenalu DM, jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tiež myslím, že by tej hre dal iný rozmer a fungovalo by to lepšie, aj keď ostatní gooneri si to nemyslia, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Capoueho chtěl už v litě, by byla supr posila

Reagovat
smazaný uživatel

Neví, co je dobré, ale když chtějí mít zálohu průchoďák, tak jejich boj

Reagovat
SunFells

Nějaké to zvíře tam potřebujem.

Reagovat
Rssa

Máte tam kohouta

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic jde 1.1.2013 do MU

Reagovat
66pepo66

A naco by United bol?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

A zabit tak Davida?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are to bid £8million for Stoke goalkeeper Asmir Begovic.

The move will pose questions over the futures of £17.8million signing David de Gea and Anders Lindegaard, with the Denmark No 1 the most likely casualty.

Despite Sir Alex Ferguson giving both players a chance to cement a place in the first team, neither have convinced.

De Geu bych obratem poslal do Stoke

Reagovat
soukup

DDG v žádným případě

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou, proti vam se kazdej boji centrovat nebo se priblizit k brance na vic nez 20 metru, takze by byl De Gea ve svym zivlu

Reagovat
soukup

chci Forstera nebo zase klasickou cestou Mignoleta, už dlouho sme od Sunderlandu nikoho nevzali, přitom se jako farma v minulosti skvěle osvědčili

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ja myslim, ze Asmir u vas jeste nejakou dobu vydrzi

Reagovat
soukup

asi jo, ale žíly by mě netrhal, je to trochu namyšlenej blbeček a jestli o něj bude zájem, tak začne sám asi s nějakým trucováním

Reagovat
smazaný uživatel

Je no. Zatim nema duvod odchazet, ale je mi jasny, ze jednou do nejakyho velkyho klubu odejde, je to spis jen otazka casu. Hlavne, abyste za nej dostali dobre zaplaceno

Reagovat
soukup

smlouvu má na tuším do 2016 nebo 17, takže na mnohem dýl než jeho ego bude snášet Stoke, prachy budou

Reagovat
66pepo66

Tak to ja Davidovi verim a myslim, ze by mal chytat co najviac. Od svojho prichodu sa dost zlepsil. Uz aj pri tych centroch vyzera ovela istejsie, neboji sa ist do subojov. Reflexy ma genialne, praca noh taktiez. Ja mu verim, ze moze v buducnosti napodobnit Edwina a byt stalou a spolahlivou jednotkou. Navyse ma stael 22, takze ma dostatok priestoru a casu na zlepsovanie sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to traged, Fergie by mel koupit Begovice

Reagovat
soukup

za 20M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Sterling nech ostane tam kde je,raz bude v LIVERPOOLe legenda ako Steve

Reagovat
SunFells

Ako Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok.

Reagovat
afc

To som zvedavy,kto pride v zime.Uz tych mien zacina nejak moc pribudat.

Reagovat
vodka

nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

a Henry.

Reagovat
afc

To je vysoko nepravdepodobne.Wenger ma poslednu sancu ako zachranit sezonu.Vidim to na 3 hracov.Henry + dvaja.

Reagovat
tomasinho

Podle mě Henry + jeden.

Reagovat
Swarley

ale tak že by se zrovna mluvilo o někom, kdo by vám hned na jaře měl vytrhnout trn z paty...

Reagovat
afc

To je pravda no.Chcelo by to hracov z PL.Nejaky hrot a niekto do zalohy.

Reagovat
Swarley

já říkám pořád, Macheda je volnej a výměna Young - Theo se prostě v pohodě nabízí...

Reagovat
afc

A z akeho dovodu by ste sa zbavovali Younga?

Reagovat
Swarley

to je spíš můj osobní zájem...nabízel by se tu Nani, to chápu, ale toho se mi pořád ještě zbavovat nechce...

pokud se nebude chtít domluvit, tak pak už jen půjde o to, ho co nejlépe zpeněžit a to popravdě asi s Arsenalem moc dohromady nepůjde...

Reagovat
SunFells

Arsenal by mu ani ten plat nebyl schopný dát.

Reagovat
Swarley

no to je problém, protože těch týmů co si ho může dovolit moc nebude...navíc, který z nich by ho vyloženě potřeboval?

Reagovat
afc

To by musel mat najprv Wenger zaujem o Younga a ten asi nema.Walcott odide najskor v lete,takze si budes musiet este pockat a otazka je ci ma Ferguson o neho vobec zaujem..

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ vieš, že odíde najskôr v lete? Podľa mňa to vyzerá skôr tak, že sa nedohodol na zmluve, chce ísť preč a teraz Wenger finguje jeho zranenie do januára, aby ho potom mohol vyhostiť.

Reagovat
afc

Po novom roku budu nadalej jednat a ak necha odist aj Walcotta ved uz nebude mat s kym hrat.Gervinho na mesiac prec,na kridle bude mat dvoch hracov,zrani sa Giroud a je to totalne v haji.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze si delas srandu, ale vymena Young-Theo je nerealna

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie.

Reagovat
Swarley

nj, ale co s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

S kym?

Reagovat
Swarley

no přece s Wengerem...

Reagovat
Swarley

dělám si prdel, snad nad tím 20 minut nepřemýšlíš, jak jsem to myslel

Reagovat
SunFells

Já čekám akorát Henryho a Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky. A to jeste odejde Walcott, takze tim Arsenal oslabi

Reagovat
smazaný uživatel

a možno ešte Arshavin.

Reagovat
SunFells

V tu chvíli naše nejlepší "křídlo"

Reagovat
smazaný uživatel

To neberu jako zasah do kadru

Reagovat
Swarley

jj, říkal bych tomu spíš taková "kosmetická úprava"

Reagovat
smazaný uživatel

tiež pravda.

Reagovat
afc

Ved by to bolo super.Aspon by si mohlo dat Theovi nejaka cast z jeho 70-80 litrov.

Reagovat
smazaný uživatel

záležať to odo mňa, tak mu ich dám hneď.

Reagovat
SunFells

Njn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ty si věčný optimista. Herny přijde, ale pokud se nikdo dlouhodobě nezraní, tak nevěřím, že někdopřijde. Maximálně Zaha, nebo nějaký mladík.

Reagovat
vodka

číst vlákna dokonce...

Reagovat
afc

Tak pisem,co vyhlasil Wenger.Ma pripraveny poriadny balik a takuto kriticku situaciu este nikdy nemal a s tymto kadrom nema sancu uspiet,takze niekto proste musi prist.

Reagovat
vodka

no, můj názor by změnilo jenom to, kdyby Arsenal prohrál skoro všechny zápasy do nového roku a tím pádem by Wenger někoho přivést už musel. Teď ale máte celkem lehký los, Reading, Wigan. Záležet bude na výsledcích s NU a WHU, pokud z nich vyhrajete alespoň jeden, žádná zásadní posila nepřijde.

Reagovat
afc

Aj keby sa vyhrali vsetky 4 zapasy,tak posilnit muzstvo musi a ked sa na to tradicne vysere,tak nech uz ide do haja.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase je fakt, že Wenger se v zimě plácl přes kapsu kvůli Aršavinovi, když jsme na tom byli v tabulce líp než letos a ta konkurence byla mnohem menší. Letos to chce pořádnou posilu minimálně stejně jako tehdy. Uvidíme, taky tomu nevěřím, ale...

Reagovat
herbage

Zaha ne a důvod je prostý. Wenger nerad nakupuje v zimě a když už, tak vynaloží peníze za hráče, který ihned týmu může pomoci, viz nákup Aršavina. Takže na Zahu je čas v létě, pokud zadarmo odejde Theo a hlavně bude v létě stát i méně, protože Crystal Palace by ho nerado prodávalo uprostřed sezóny. Pokud si mohu tipnout, tak reálný by mohl být příchod Demby, protože má výkupku, je ve formě a aklimatizovaný na PL. Mimoto má i rád Arsenal. Proti hraje to, že pojede na mistrovství Afriky, ale to mi jako vleký problém nepřijde. Jako další reálný příchod vidím Moussu Sissokha, tedy pokud se Diaby nedá dohromady. Končí mu v létě smlouva a je to šikovný hráč, typově stejný jako Abou. Proti je zase to, že Diaby je lepší hráč a roste nám Aneke, ale jsme zrovna v období, kdy Diaby kvůli častým zraněním není k dispozici a Aneke je příliš mladý a nezkušený. A jako další jméno vidím Strootmana, což je stejný případ jako Sissoko, jen by stál mnohem více, odhadem tak 3x tolik. A stejně si myslím, že nakonec přijde minimálně jeden hráč, jehož jméno se tady vůbec neskloňuje a naši scouti opět mile překvapí. Celkově tipuji příchod 1-2 hráčů vysoké úrovně a bude taky záležet, jestli se s Theem najde společná řeč. Příchod Henryho by mohl kompenzovat případný odlet Demby. Nejvíc budu spokojen, když se klubu podaří zbavit Chamakha se Squillacim a nejlépe i Bendtnera. U Aršavina jsem na rozpacích, jestli není lepší nechat takhle zkušeného hráče dohrát sezónu pro všechny případy, ale to se bude odvíjet od toho, jak posílíme, což se zase bude odvíjet od toho, jak zvládneme nabitý vánoční program a jeslti se krize týmu prohloubí či naopak předženeme v tabulce Tottenham s Evertonem a stáhneme náskok Chelsea. Byl bych za to rád, ale čekám, že i ke konci ledna budeme furt tak kolem 5-.6. místa s minimálním odstupem na 4. a Wengera to vyburcuje k prodeji Walcotta a nákupu Demby se Sissokhem

Reagovat
smazaný uživatel

*Sissoko, Sissokem.

Reagovat
herbage

díky, nebyl jsem si jistý, ale nakonec jsem tam to H přidal

Reagovat
Godwinson

Reálný příchod a lepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se od 4 nehraje nic, co by mě extra zajímalo...Prostějov - Přerov to dneska jistí

Reagovat
tomasinho

Hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

jop navíc druhej proti třetímu, mohlo by to bejt víc vyhecovaný

Reagovat
tomasinho

Jojo, my jsme první no, ale čekal jsem to trošku jednoznačněji. Koukám, že Přerov má dobrou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice zbytečně ztratíte a tak náskok není nic extra, ale stějně tahle liga je jenom o vás, když nám jako druhýmu týmu dáte 11:1, tak není něco v pořádku

Reagovat
tomasinho

No právě. Akorát letos na to nemám vůbec čas, loni jsem chodil častěji. Snad letos vyjde ta baráž.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se to kryje s fotbalem, jinak bych zašel.

Reagovat
Miguel19

Datsyuk a nazdar

Reagovat
Swarley

nemůžeš napsat dřív že hrajeme?

Reagovat
Miguel19

Ani to nezapínej, vidět toho dědka Nedvěda v první lajně, to je fakt vtip.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

dneska si pořádně s těma rusákama zabruslí

tak já hlavně chtěl vidět tu ruskou mašinu, výsledek tady není až tak podstatnej a dá se dost jasně čekat, že to asi naší výhrou nedopadne

Reagovat
tomasinho

Stejěn je to na hovno, s Ruskem se má hrát v neděli jako vždycky. Sobota je divná.

Reagovat
Swarley

ještě tak brzo, to mě prostě ani nenapadlo

Reagovat
tomasinho

Jo, tak oni si Rusáci v létě neposunovali čas, takže tam je rozdíl už 3 hodin.

Reagovat
Swarley

aaa, tak to už dává smysl...

Reagovat
Miguel19

Jn, naši jsou zase posraní. Polovina těch hráčů by radši sedělo v šatně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTEL má dnes 28 rokov

Reagovat
havrys99

"Liverpool mimochodem i bez zubatého forvarda..."

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No, už sa ani nečudujem Walcottovi, že si pýta aspoň 120k/w, keď takí ako Podolski a Per majú 110k/w, resp. 80k/w.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze kdyby mu Wenger nabidl 100, tak uz by si davno placli a vubec by to nezaslo takhle daleko.

Reagovat
afc

Aj 90 by mu podla mna stacilo.Nechapem,ze kvoli 25 tisicom sa to takto natahuje a nevedia sa dohodnut.

Reagovat
Bayern +

" takí ako Podolski a Per..." Oni boli hlavne kupovani ako vyzrete hviezdy s vacsim menom a hromadou skusenosti. Walcott vlani ani nebol stabilny clen zakladu, dokonca ani teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to bol po van Persiem náš najlepší ofenzívny hráč, aký "ani nie stabilny clen zakladu"? A keď porovnám futbalové schopnosti tých dvoch a Walcotta, tak mu je aj 150 málo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

zavri hubu

Reagovat
SunFells

Já bych hlavně řekl, že ty platy, co tu uvádíš, jsou mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, iný zdroj nemám.

Reagovat
Bayern +

To by musel RvP mat minimalne 300, jemu moze Walcott este velmi dlho cistit kopacky.

Reagovat
afc

Az na to,ze Walcott posledne dve sezony hraje v kuse v zaklade a nebyt natahovani o novej zmluve,tak tuto sezonu ma opat jasny zaklad.

Reagovat
herbage

jasný základ by neměl, když se na jeho post tlačí Ox, Ramsey a Gervinho. Jen nemá takovou konkurenci. S návratem Rosy začne Wenger cpát i Cazorlu na křídlo, Jack se bude více přesouvat pod hrot a Coquelin bude chtít také častěji nastupovat, takže prostor pro Thea se bude jen zmenšovat

Reagovat
afc

Vsetkych 3 strci Theo na kridle do kapsy a Ramsey nema na kridle co robit a ked chces Santihio davat na kridlo,tak moze ist na miesto Podolskeho,takze Theo by proste hral a to ani nebudem spominat,ze je nas najlepsi strelec a momentalne ma najlepsie zakoncenie z celeho kadra.

Reagovat
Side

Podolski si momentálně nezaslouží ani třetinu toho co vydělává.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja minulej rok schytal solidni vysmech za to, kdyz jsem rikal, ze Podolski neni nicim vyjimecnej a ze v AFC zadnou diru do sveta neudela

Reagovat
Side

Tak já osobně sem si od něho sliboval něco víc. Sice sem ho nasledovanýho skoro vůbec neměl, ale tak říkal sem si, že když má tolik startů za Německo tak to nemůže být žádnej průměrák, no bohužel sem se zmýlil. Na začátku sezóny to ale vypadalo, že by nás přece jen mohl někam posunout, dával góly, zapojoval se do kombinací atd. Jediný co ale dělá teď je, že na tom hřišti zavazí, kolikrát nedá ani přihrávku na 5 metrů.

Reagovat
Counter

To teprve uvidíme, jestli budeš mít pravdu :-) Na Merteho se tady blilo dnem i nocí a jak se vypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze budu mit stoprocentni pravdu, ale ocekavali jste od nej proste daleko vic, nez je schopnej pravidelne predvadet

Reagovat
Rssa

Walcott už je podle mého dávno rozhodnutý odejít.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

nevím kde bereš ta čísla, Per tolik nemá

Reagovat
Side

vždyť se to říkalo už od začátku, že Per bere 80k

Reagovat
herbage

říkalo už se takových blbostí. Viděl jsem jiné zdroje a 80 podle mě fakt nebere. I u toho Podolskiho tomu moc nevěřím, ale dávalo by to větší smysl

Reagovat
fantomas

Merte 80k na dobrých 90 % bere.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tym theom neviem...statistiky ma skvele, potencial po tom dlhorocnom piplani sa naplnovat aspon trochu zacina,ale zase v niektorych oblastiach ma obcas sa odhalujuce velke kvalitativne diery a vie ma dobre vytocit...

na druhu stranu tie platy zdvihnut musime, inak nemame sancu...a tazko zozenieme kvalitativne adekvatnu nahradou, ktora by nas mala pozdvihnut a nechcela podobny plat...ak ho teda necheme nahradit zahom

Reagovat
vodka

ani ne tak zvednout výdaje na platy, jako je spíš líp strukturovat...

Reagovat
herbage

i když ta čísla jsou často zavádějící, tak ta platová struktura je právě dobrá a solidární

Reagovat
vodka

ne... prostě ti mladí jsou přeplácení poměrně dost a to si myslím, že je hlavní problém i při vyjednávání nových smluv. Tím, že sráči jako Squillaci a Denilson mají 50 000 a nejlepší hráči kolem 80, tak je to prostě nerovnoměrně rozdělené. U nás má třeba Welbeck 45 a to je pravidelně hrajícím hráčem áčka...

Reagovat
A Seleção

OT: S tou fifou online uz si delaji vazne prdel ne? Clovek zaplati 1500 za hru,aby ji pak nemohl hrat? Grafika negrafika,hratelnost nehratelnost,pristi rok uz na EA seru a jdu do PES,nebudu krmit hubu nekomu kdo svoji praci ani poradne neumi.

Reagovat
kiwwi

FUT?

Reagovat
smazaný uživatel

PES

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bojím toho Bentekeho, ale Villu musíme porazit, hlavně doma už si nemůžem dovolit ztrácet prostě.

A dodatečná gratulace Bradu Jonesovi k novýmu kontraktu, jsem si toho vůbec nevšiml. Zasloužil si to.

Reagovat
aragorn

kolik ted bude brát týdně ?

Reagovat
smazaný uživatel

theboss ‏@Bloodzeed

I will stream your girls pussy today

Reagovat
smazaný uživatel

je to kreten, ale dúfam, že bude dávať man city...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to naučil a nepadá mu to? Stejně pojedu asi rusáky, nebo rumuny zase. Těm to nespadne nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

minule šiel celý čas v pohode. Ale mal by ísť cez streamtorrent. Cez to, to ide stále skvelo...

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to tak půl hodiny, potom to spadlo asi na 5 minut, tak už jsem potom koukal na YES.

Reagovat
smazaný uživatel

měl výpadek, těch 5 min, jinak to šlo parádně.

Reagovat
Rssa

Rusáci mají nejluxusnější přenosy - nepadají, jsou skoro na všechny zápasy...akorát ten jazyk, no.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že prenosy KHL vypadajú jak robené v PPT

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to se mrknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed: "I will stream your girls pussy today"

Tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budu raději koukat na rusáky, protože s tou jeho kvalitou si může jít streamovat třeba his moms pussy

Reagovat
smazaný uživatel

Na twitteri sa objavila tato zostava LFC, malo by to byt z doveryhodneho zdroja: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Downing, Allen, Lucas, Gerrard, Shelvey, Suarez, Cole

Reagovat
tomasinho

Ta už tam je od středy nebo kdy.

Reagovat
Kowe

o té už se mluví dlouho, sem zvědavej na spojení downing+cole

Reagovat
tomasinho

Já se hlavně bojím Jonja, minule mu druhý polčoas se Swans v téhle pozici vůbec nešel. Nemůže hrát tak moc z kraje. Oba ale budou sbíhat na tsřed a dělat místo krajním beků no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale Swans hrajou jinej fotbal než Villa. Tím bych řek, že to bylo.

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem Saints. Tam byl tenhle experiment zbytečný. Na tu pozici nemá pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal na kraj Gerrarda. Už se teda celkem rozehrál oproti tomu co předváděl, tak už to není tak strašný a dokonce i zabral zpátky několikrát, ale stejně bych to zkusil.

Reagovat
tomasinho

Jasně, já právě taky, přeci jenom je pořád rychlejší než Jonjo, ve středu občas mco ztrácí, má dobrý centr. Taky bych byl pro, když už tam mý být někdo z těch dvou, tak radši Gerrard.

Reagovat
Rssa

Gerrarda na kraj radši ne, to by skončilo redkou. Už teď dost akceleračně nestíhá, ve středu pole se to jakž takž ztratí. Radši tam Jonja. Ale úplný ideál to taky není, že...

Reagovat
tomasinho

Právěže horší je, když nestíhá ve sředu, než na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dovolí si kličku, má nejlepší centr/přihrávku ze tý pravý strany kam si stejně pořád nabíhá, tak proč ne.. a s Glenem by si rozuměli.

Reagovat
Rssa

Je to takové z bláta do louže, no...

Reagovat
Kowe

s tím už sem se smířil, na křídle je to prostě průser ty možnosti a je jen dobře že Raheem bude sedět, ikdyž bych tam dal radši Susa

Reagovat
tomasinho

Nevím, co Brendanovi provedl, přitom ani jednou vyloženě nezklamal, po zápase s Young Boys, kdy hrál fakt dobře, nehrál v lzie ani minutu, i když by se jeho kreativita hodila. V Udine nehrál extra dobře, ale taky nehrál vyloženě špatně, nevyčníval ani nepatřil k horším.

Reagovat
Kowe

doufám, že to na tréninku nezačal flákat. Už předtim měl takovou pověst, že tomu nedává všechno... Dokonce roku si snad ještě párkrát zahraje, jinak bych se začal bát, že ten velkej talent, je v prdeli.

Reagovat
tomasinho

Proč by měl být omg v prdeli. Však má 19 čerstvě, tyhle kecy zbožňuju. Navíc mi přijde, že to v hlavě má třeba daleko víc srovnané než Raheem, akorát nemá takové sebevědomí.

Reagovat
Kowe

kdyby do konce roku nedal BR šanci tak by to asi znamenalo, že s ním asi přestal počítat. A pokud by Suso viděl, že v Ačku moc šancí nemá, tak by šel někam jinam..

Reagovat
tomasinho

Jojo, proto podepisoval novou dlouhodobou smlouvu. To znamená, že che odejít a manažer s ním nepočítá. Boha jeho.

Reagovat
Kowe

panebože kde sem řekl že chce odejít? nearbitruj

Reagovat
smazaný uživatel

Zaostává fyzicky zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pre tu najlepšiu a najtažšiu súťaž na svete Premier League

Reagovat
soukup

Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, Whelan, N'Zonzi, Etherington - Crouch, Jones

Kde kdo přišel k této sestavě? takhle to Pulis snad nikdy od začátku nepostavil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Chamakh 60k, Squillaci 50k

Reagovat
SunFells

Když to napsali na arsenalsite, tak tomu tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No je to prostě neověřené info. Platy hráčů se nezveřejňují, všechna čísla v médiích jsou jen spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC (4-3-3) v #Mcfc: Krul; Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon; Perch, Tiote, Anita; Cisse, Ba, Gutierrez.

substitutes: Elliot, Tavernier, Ferguson, Bigirimana, Marveaux, Sammy Ameobi, Shola Ameobi.

To zase bude utrpeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si to chtěl pustit, ale nějak se mi do toho nechce když vidím tu sestavu vaší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sestava (tusim, ze na chlup stejna), nestihala ani proti Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadalo by to líp s Fergusonem a mladším Ameobim na krajích a vepředu Shola s Dembou nebo Cissém? Já NUFC minule viděl po delší době a akorát jsem viděl 2 tragédy na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych radsi hral 4-2-3-1, pekne na kridla a jen jednoho forwarda Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez Cabayeho mě ten Newcastle ani nebaví...

Reagovat
tomasinho

Kreativní záloha. Co je s Goslingem? Aspoň ten by se hodil, Cabye hrozně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Marveaux?

Reagovat
soukup

Perch, Tiote, Anita je úžasná záloha. Tu by na tvořivost přechytračili i Nzonzi, Whitehead, Whelan

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

to ne, ta záloha Newcastlu má lepší výškový průměr

Reagovat
Rssa

* menší

Reagovat
herbage

však menší je z hlediska tvořivosti lepší

Reagovat
Rssa

Ne vždy. Třeba Busquets je o půl metru vyšší než Spearing a je tak 1000x tvořivější.

Reagovat
herbage

výjimka z pravidla, navíc takový hráč může být v tříčlenné záloze max jeden. Proto i v průměru tam nejvýš zanášíš chybový faktor o váze 1/3, zatímco u tříčlenné vysoké zálohy máš tu šanci, že jsou to dřeváci 2/3

Reagovat
Rssa

Tvoje počty jsou celkově mylné. Liší se kus od kusu. Diaby je taky vysoký a je technický i tvořivý. Takových hráčů je plno. Výška nemá roli na tvořivosti pražádnou roli.

Držení míče, to už je jiná. Stejně tak výcvik apod.

Tvoje výšková teorie myslím vychází z faktu, že osobně máš metr padesát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no, bavím se o tvořivosti, tak sice záloha ve složení Yaya, Diaby, Zidane by nebyl špatná, ale furt nemá na Xavi, Iniesta, Wilshere

Reagovat
Rssa

Tak to nemá, no, když tam jsou všichni lepší než v té první skupině.

Reagovat
herbage

tak já se snažil vybrat z obou kategorií to nejlepší co šlo

Reagovat
Rssa

Každopádně výška na tom nemá nějakou zásluhu, spíš klub a filozofie, na níž byli ti hráči vychováni.

Reagovat
herbage

klidně popírej zákony statistiky a fyziky, na jejich platnosti to nic nemění

Reagovat
soukup

výška má vliv především na pohyblivost a motoriku ty kreativito

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
herbage

a píše ti, že ten objektiv na cos se ho ptal, tak mu to ani nenašlo

Reagovat
herbage

přečti si nějaký recenze, nechci ho s tím furt otravovat

Reagovat
Rssa

To bude nějaký amatér, když si nedokáže najít jeden z nejznámějších objektivů...ale co už, ok

Reagovat
soukup

to je nesmysl, výška může mít výhodu u pohyblivosti, mrštnosti, ale můžeš mít 160cm a kreativní přihrávka tě napadne jednou za sezónu ty fyziku

Navíc Nzonzi se zatím během sezóny z té trojky projevuje nejkreativněji i když je nejvyšší. Whitehead s Whelanem mají 180, ale kreativně nesundají ani prkýnko na záchodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to je superbeton.. S Arfou je vlastně co? sem nějak nezachytil, že je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mel ten hamstring a uz mel byt zpatky, ale objevily se nejaky komplikace.

Reagovat
smazaný uživatel

#RedRoseWalk nearly there! Arriving at #Hillsborough memorial soon. Proud of you all.

Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty kdo nevědí o co jde. Fanoušci jdou 96 mil za 96 obětí na Hillsborough. Mezi nima je i bejvalej hráč a momentálně komentátor LFC TV Neill Mellor.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

pamatuju si Mellorův vítězný gól z dálky. To tehdy bylo hypu, jaká je to budoucnost LFC.

Reagovat
Erdovec

ten byl moc hezký pak dal ještě jeden škaredý ale mnohem důležitější Olympiakosu

Reagovat
smazaný uživatel

ale parádní gól

Reagovat
Kowe

chudák s tim jeho zdravím

Reagovat
hefy

*Neil

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda ty vole...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy, Nasri, Garcia...

Reagovat
Tomekcz

silva, tevez, kun

Reagovat
kiwwi

takze naposledy mi bolo "odbornikmi" povedane, ze City rozhodne neodstavili Lescotta

Reagovat
Side

Co proti němu ten šaček vůbec má? Dyť minulou sezónu hrál parádně pokud si pamatuju. Kolikrát líp, než Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Když už má před ním přednost i Kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

kdy vy blbci pochopíte, že skládání stoperské dvojice není jako skládání lega a nejde k sobě stavět dva typově podobné hráče, navíc oba leváky. Kolo je pravák a navíc dynamicky hrající stoper, Lescott by hrál zase v případě zranění Nastašiće

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda blbost

Reagovat
herbage

ukaž mi tým, kde hrají dva stopeři leváci vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern, hrali do zranenia Holgera.

Reagovat
herbage

vím, ale myslím stabilně

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo stabilné, dvaja naj. stopéri v mužstve, keby sa nezraní hrajú tak doteraz...

Reagovat
herbage

byl zraněný Boateng, který předtím hrál základ, takže spíš záskok než stabilní řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko zápasov tak hrali a išli im to? Dante sa do toho dostal a lopata Boateng by po zranení nemal šancu, veď aj nemal, pokiaľ viem, tak sedel a ešte pár zápasov stihli odohrať obaja ľaváci a Boateng na lavičke, tak neviem, o čo sa zas snažíš...

Reagovat
herbage

hovořím, že ze statistického hlediska jde o naprosto ojedinělé případy a že nebudu tady hloupě nadávat na Manciniho jen proto, že nezkouší v těžkém venkovním zápase nesmyslné herní varianty

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je jedno, čo robí Mancini... Ale mohlo by to kľudne fungovať... Hlavne, že hrá Nastasić - to je pán stopér, a taký mladý.

Reagovat
herbage

stejně tak analogicky, Lahm i Zambrotta se ve své době zařadili jako praváci mezi nejlepší levé beky své doby, zatímco žádný levý bek se nikdy déle než 1,2 zápasy neprosadil na postu pravého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože kvalitných LB je málo. A pochopiteľne aj ľavákov celkovo je menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Coentrao je jedním z nejlepších levých beků, což prokazuje pravidelně za Portugalsko, přesto na pravém beku nebyl schopen vytlačit ani průměrného Arbelou, v tom to není. Už to tu někdo rozebíral a jde o odlišné návyky leváků a praváků. Praváci jsou obecně více univerzální a hrají více oběma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm... Nevidel som Coentra na RB... Ale môže to byť pravda, ale u stopérov je to trochu iné, tam je to podľa mňa jedno a tím by si na to zvykol...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u stoperů záleží, no. Když tam máš týpka jako Vermaelen, kterej je na to fakt zvyklej a na pravym stoperovi je vážně strašnej, tak to nejde. Ale pak může být stoper který je sice levák, ale je to vlastně jedno, protože to na tu tribunu odpálí klidně koulema, když bude muset...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Adriano z Barcy je levák a zahraje na obou stranách stejně kvalitně. Napravo možná ještě lépe.

Reagovat
herbage

zajímavé, že ty góly z dálky do šibenice dává pravačkou

Reagovat
Rssa

Tak vidíš, jak je obounohý.

Reagovat
herbage

jeden zápas odehrál i Vermaelen napravo se Silvestrem, jinak za za posledních 10 let ve všech ligách nic podobného nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

a proč si myslíš, že je rozdíl mezi tím, když spolu hrajou dva praváci a dva leváci?

Reagovat
tomasinho

Už jsme to řešili hodněkrát. Leváků je prostě celkově daleko méně, proto všichni leváci hrají levého stopera, málokdy nastane sitauce, kdy by byli v ýtmu dva. Kdežto praváků je spousta, proto již od malička hrají praváci i levého stopera a jsou na to zvyklí. Kdežto levák ti v životě nehrál pravého stopera a bude mu v nejlepším případě nějakou dobu trvat, než si na to zvykne.

Reagovat
herbage

jednak praváci tam často hrají celou kariéru, tak jsou zvyklí, zatímco leváci nemají ty návyky, protože jak je jich obecně méně, stane se málo často, že hrají na stoperu dva spolu. Pak se častěji dopouští pozičních chyb a nejsou celkově moc jistí. A taky neumí hrát tolik druhou nohou jako praváci, jsou na svojí levačku více vázaní, což je rovněž výhoda pro útočníky soupeře

Reagovat
vodka

jaký je rozdíl mez 2 leváci a 2 praváci?

Reagovat
herbage

třeba Terry, Thiago Silva nebo Vidić se na levém stoperovi vypracovali mezi světovou špičku, zatímco žádný levák se nevypracoval na postu pravého stopera

Reagovat
kiwwi

ty vole to su bludy

Reagovat
vodka

kdybys tam leváaka stopera postavil, tak se tam vypracuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dosť diskriminujúce voči ľavákom

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Presne.

Reagovat
kiwwi

takze to si bol ty

Reagovat
Bayern +

Proste tam uprednostnuje Kola a na rozhodnuti Manciniho v tomto pripade rozhodne nic nie je na: " ".

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Comu sa konkretne zasa smejes? Ja viem, ze vysledok tvojej dedukcie musi zniet "Mancini je kokot a odjebal Lescotta" ale mne o to vobec nejde. Nechapem, co ti je take divne, ze proste stavia Kola, pretoze to vidi ako vhodnejsiu variantu. Sam si vzdy hovoril, ze manazer to vidi najlepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku bude Newcastle (pokud se nestane nějaký zázrak) v regulérním boji o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel má dneska narozky. 27 let

Reagovat
smazaný uživatel

28

Reagovat
tomasinho

Jsou koukmá s Daggerem blízko sebe narození, v rozmezí ani ne týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koukáte někdo na hokej? řekl teď ten komentátor, že Dacjuk nevyniká technikou nebo se mi to jenom zdálo

Reagovat
tomasinho

To by snad Robert neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý co tam s ním mluvil..Záruba se k tomu radši nevyjádřil a změnil téma

Reagovat
tomasinho

Tam je Antoš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to byl on no. Expert by si měl dát pozor na takové bláboly..to je jako říct o Burem, že nevynikal rychlostí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes má Martin Škrtel 28. Všetko najlepšie!

YNWA!

Reagovat
Rssa

Toto letí...ani ne před 6 minutami slavil 27

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"ten komentátor" má být Záruba? Pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Alvaro Recobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba ne

Reagovat
smazaný uživatel

Antos.

Reagovat
C0br

Koukal někdo na biatlon? Nikdy bych neřekl, že někdo z našich je takhle schopný urvat světovou špičku v běhu Moravec

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

za poslední roky se to dost obrátilo, bejvali sme pomalý a slušný střelci, teď máme na naběháno, ale střelba zaostává. Ale jinak zatim sezóna dobrá, štafeta 4. myslim, včera Soukalová, dneska Moravec, snad se začně dařit Šlesingerovi, tj týpek.

Reagovat
-Kopy-

Neskutečná sezona zatím jak od holek tak od kluku

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi prosím někdo poslat stream na Nové Zámky s City? díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

maju aj krajsiu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak tak pozeram, tak asi ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vsazené za 5 000,- oba gól,takže uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

your girl's pussy

sop://broker.sopcast.com:3912/132927

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veril som aspon v remizu, ale nejak ma to preslo

Reagovat
Tomekcz

to nemuzou dat gol, takova sance

Reagovat
wild

mna z toho Harta raz jebne

Reagovat
smazaný uživatel

4000kbps je hodně krutopřísnej přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/133323

Reagovat
kiwwi

no podla mna uz nad 2000 kbps rozdiel nevidis...bloodzeed uplne HD

Reagovat
Tomekcz

tak zalezi jtaky akou mas TV nebo monitor

Reagovat
kiwwi

HD plazma 52"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rusákům to aspon nespadne narozdíl od toho hňupa.

Reagovat
vodka

kurva, tot tam mělo prostě padnout aspoň jeden gól... Ale NU překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Newcastle se mi hodně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to psal jeste pred golem. Divaji se 5 minut a hned palcuji nejakou hru NUFC, kterou nejsme schopni praktikovat ani 10 minut v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chtěl jsem taky tak nějak podobně zareagovat

Reagovat
smazaný uživatel

ved napisal, ze tento Newcastle sa mu paci, to co hrali zo zaciatku bolo dobre, tak co vam vadi akoze?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak psát něco takovýho po šesti minutách je trošku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase s Taylorem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, tak to byl nádhernej balon ale.

Reagovat
Bayern +

Yaya - ....... - Kun, parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ty vole, parada

Reagovat
smazaný uživatel

krásne gól, fifa gól.

Reagovat
smazaný uživatel

krásny*

Reagovat
smazaný uživatel

To byla krásná akce.. Yayův pas byl neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda po tom začátku...ale toto zahráli kurevsky dobře...

Reagovat
Rssa

Herbe, teď ti Yaya zavřel pusu.

Reagovat
fantomas

Co o něm ten laik řikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite niečo s tým, že je vysoký

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jo. Já mám 187 cm a jsem technický až až...

Reagovat
Rssa

Popírá jeho teorii o tvořivosti vysokých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

typický herb

Reagovat
Tomekcz

uz je to tady

Reagovat
fantomas

Ofsajd nejspíš jo, ale čert to vem, protože TO YAYOVO VIDĚNÍ !

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol

Reagovat
fantomas

Ok, potřeboval bych víc záběrů a čáru asi, ale budu vám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cara uz byla, zatimco si tu onanoval nad Yayou

Reagovat
fantomas

Poser se.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na muj matchup v australske

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, Colo se zapomněl.

Reagovat
Bayern +

Nebol a Yaya

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya krásně

Reagovat
Trand

Tevez tam úplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté jak těsně než se pískl ofsajd, dal Silvovi housle skoro na malym vápně.

Reagovat
Rssa

Taková šance

Reagovat
Tomekcz

to dostanou peknou cocku s takovym branenim

Reagovat
smazaný uživatel

City je strašný válec, keď sa im chce.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co im dovoli hrat super

Reagovat
Tomekcz

taky zalezi jaka obrana proti nim stoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku tlačej letos tragickej Newcastle, hrozný měřítko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je vůbec Williamson u strak?

Reagovat
fantomas

Protože sou líný koupit jednoho aspoň průměrnýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by pro ně měla bejt jedna z priorit...co jsem viděl zápasy strak, tak on je kvalitama někde ve středu champu...

Reagovat
smazaný uživatel

N´Castle COME ON !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak.... máš taky rád Straky nebo vsazené?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, držím ti palce... Odvaha dať to za 5 litrov...

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

krleš

15.12.2012 13:57

Mám vsazené za 5 000,- oba gól,takže uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že má na výhru Newcastelu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na ten gól je to risk., NUFC má hroznú zostavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš !!!! N´C mám po CFC nejradši..... ( hrubas musí zuřit )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem magor a nvíc tam mám ještě 2 zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký? Výhra?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra 14 450,- a 2 zápas? ..... víš komu fandím?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem.

Reagovat
smazaný uživatel

No.... takže na ten zápas bych se ráno zítra rád díval,tak snad nebudu už dneska nasraný. A nemám vsazené přímo na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Over?

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra ti tady napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

To tam rozoberaju ako lego.

Reagovat
Tomekcz

no lol, jak tam stoji 4 hraci Newcastlu a Silva si tam poklusem probehne za ne a dostane mic a nikdo si ho nevsima to je braneni

Reagovat
wild

ide vam sopcast? mne isiel krasne do 15min potom mi ho vyplo a teraz mi pise ze vsetky kanaly su offline

Reagovat
Side

sme na tom stejně

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Williamson

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda smrdí to debaklem celkem. City si dělaj co chtěj vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

zo začiatku to smrdelo skôr pred ich bránou. Snáď padne dosť gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je zatiaľ výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavne dvakrat vyborne dojebal situaci, kdy stacilo lehkou nahravkou posunout spoluhracovi do prazdne. Opravdu vynikajici.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, čo predvádzal posledne, je výborný. Neustále hrozí.

Reagovat
Bayern +

Ma pravdu, Nasri hra nadstandardne.

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamena vyborne.

Reagovat
hntlyl

SIlva

Reagovat
smazaný uživatel

City hrajú úplne jak ja vo fife. Ešte aj ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

preco to stale kurva hraju dozadu?

Reagovat
fantomas

Ta standardka.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Colo rýchlejší než Nasri?

Reagovat
smazaný uživatel

Colo...

Reagovat
Kenneth

Ten Newcastle je k smíchu.

Reagovat
Tomekcz

snad to Newcastle urdzi o jeden gol tak do 70 minuty a pak zkusit nakou haluz

Reagovat
kiwwi

kde to pozerate? padli vsetky sopcasty

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed mi stale ide

Reagovat
kiwwi

mne padol a uz pise ze je offline

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

nutjob

Reagovat
kiwwi

tu mi posuva obraz doprava

Reagovat
Tomekcz

me to vzdycky dela az na druhej polocas

Reagovat
Trand

Mně nikdy.

Reagovat
Trand

Száhni si adblock.

Reagovat
kiwwi

dik, to ma nenapadlo

Reagovat
Trand

Mně to s tím jede úplně bez problémů.

Reagovat
kiwwi

uz aj mne

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ti hodil můj, ale ty se pohybuješ v řádech tisíců kbps, já sotva stovek, takže radši ne.

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Ruskej nepadl.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

pekne bago

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

ako je možné, že ho Kolarov nadobro neposadil ešte? To je tak zlý dozadu?

Reagovat
Bayern +

Mancini nadobro nehrava. Navyse Kolarov bol nedavno zraneny. Inak ale suhlasim, stokrat radsej tam vidim Sasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kdybysme poradne presovali, tak se Newcastle nedostane ani za pulku. Proste nechapu Manciniho, navic kdyz ma v utoku takovy dva buldoky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, my nejsme schopni si prihrat na tri metry ani pod tim vasim pseudopresinkem, kdybyste nas poradne dostupovali, delate jeden najezd za druhym do rozhozene obrany a davno je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, presne..

Reagovat
smazaný uživatel

Colo je takova ztelesnena spravedlnost - vyslapne si na Suareze, da loket Tevezovi, to aby Nasri dohraval s velkejma obavama

Reagovat
Bayern +

Uz dohral, dnes to beriete od podlahy, takze pomalsie s tou spravodlivostou.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli vedel, proc neni ani na lavicce

Reagovat
Bayern +

Mne bolo smiesne, ked snad 5x za sebou ukazali zaber, ako vybehuju postupne vsetci zahradnici Citizens.

Reagovat
Bayern +

omg, nahradnici*

Reagovat
Rssa

City má zahradníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je takovej "kozel zahradnikem"

Reagovat
Tomekcz

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct, ale ten Newcastle je hodny vyprasku, a City si tam hraju relativne lažo plažo v suchom drese...aby na to nedoplatili este

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky dostává, blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Shreeves

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi.

Reagovat
Tomekcz

tak uz je konec

Reagovat
kiwwi

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nadherne, a teraz by uz mohol zacat Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel

do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se trefí ve druhém poločase

Reagovat
Rssa

Tevez je dneska marný...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase nefungujou sopcasty?

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Santon to prodal. Ital jeden ušatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Garcia v necem naprosto precizni, tak je to hra hlavou. Fakt skvelej hlavickar.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle do champu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Garcia si tú PL dáva

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac ligy spolecne s Michuem a Jordi Gomezem

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/132927

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím toho Dembu jak mu to "jde" tak bych ho ani do LFC nechtěl snad.

Reagovat
smazaný uživatel

on se probere uz nema motivaci..

Reagovat
kiwwi

jj v LFC by mal teda motivaciu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by neměl? LFC může na jaře klidně bojovat o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi 4. a 12. místem jsou 4 body

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No tak podpořte mě scouseři

Reagovat
Rssa

Můžem, ale my nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jděte do p*dele

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych te podporil,ale nema to cenu pro ne jsou asi 4 body neprekonatelna prekazka jeste kdyz jsi vemu ze dva body nam ukradli rozhodci po regulernim golu v nastaveni s Evertonem a dalsi dva se Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí bych raději nerozebíral Pokud v lednu dobře posílíte, nevidim důvod, proč byste o to 4.místo nemohli hrát...postupně se zlepšujete a začíná být vidět Rodgersova práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jeste ne. Ale v lete se koupi Walcott s Bentem a potom uz to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

A toho Walcotta koupí za symbolickou 1 libru nebo kolik stojí takový volný hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ani nevedel, ze mu konci smlouva..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano končí a přestupem do Liverpoolu by si moc nepomohl. Už se spekuluje o tom, že ho sleduje Sir Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Ince a Hooper

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne ne Hooper, Samaras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radeji i Hoopera

Reagovat
Kowe

no v boji o evropu rozhodně větši než v současným Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

všechny channely jsou offline, no super doufam, že na Sunderland už to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

to ten blood zeed fakt nikomu okrem mňa nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko ide

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ted nejde nic, když se chci připojit na jakýkoliv channel tak mi to ihned vyhodí, že channel is offline.

Reagovat
wild

mne isol do 15min..potom mi vsetko padlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

konecne silva body do fanty dajake po 4 suchych kolach

Reagovat
hntlyl

měl smůlu, že všichni tak spalovali, včetně jeho

Reagovat
Usty

Prosímvás, máte nějakej sopcast, kterej není offline?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že tam sněží a ona tam je zase ta reklama na skysports

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

novej koment měl bejt

Reagovat
smazaný uživatel

mě jede úplně krásně odkaz je výše

Reagovat
Usty

já ho mám off.. asi jsem zlobil

Reagovat
smazaný uživatel

já na něj koukám celou dobu a žádnej problém

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je off.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to uz najradsej vypol, ale ked to vypnem, tak uz mi mozno dnes ziadny sop nenaskocim kedze su offline

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že jsi to zapl, já jsem to chtěl právě zapnout až teď. Takže je možný, že Sunderland uvidim jen na nějakým trapným flashy

Reagovat
smazaný uživatel

Pico co to ale hrajeme?

Reagovat
smazaný uživatel

h*vno, jako celou tuhle sezonu

Reagovat
ElectrickMann

řyka retart s takovym nickem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

nechapu čemu se smjeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tvému pravopysu negře!

Reagovat
ElectrickMann

ja umym tři jazyky a češtyn je nejteššy kdežto ty uřčitě jen fandit webbovi. a jsem byly ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

ano, typycka retartovana reakce člověka, ktery fandi manu.. nic jineho nelze očekavat, poze smajliki

Reagovat
Usty

Dyk, more, to je dylyna!

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
vodka

prvních 5 minut bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Na tom se dá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú mi dvaja veľkí obľúbenci a obidvaja na veľkú piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson a kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Santon a Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a mám po fotbale, sem nevěděl, že když vytáhnu HDMI z tývky, že mi na noťasu spadne sopcast

Reagovat
miky10

Hrubasi, gratulace aspoň k fantavýhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Můj soupeř má v základu 4 nehrající, jenže na lavičce Bainesyho, Jonja a Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ma Yaya vedle sebe hrace, kterej je tim typickym DM, kterej zustava pomalu az mezi stoperama a je tim prvnim, co si chodi pro balon, a tak se muze vytahovat a hrat daleko vysunutejc, tak je jeste lepsi a nebezpecnejsi. Tohle mu Barry umoznuje daleko min, protoze diky nemu si daleko vic dozadu chodi pro balony a je mnohem vic zamestanejsi vzadu. Kdyby v lete fakticky prisel ten De Rossi a postavil se do triclenne zalohy k Yayovi a Silvovi, tak by to byl proste valec jako krava..

Reagovat
smazaný uživatel

jo...ale jeden ital si tiez musi dat odchod,a potom to bude valec

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je ta jednodussi moznost k tomu, aby to byl valec.

Reagovat
vodka

ono stačilo nepustit de Jonga...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám zdá, že chlap v tom studiu má stejný hlas jako Michael Caine?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nekomu nejde sopcast tak tady mate dobrej link: http://www.nutjob.eu/

Reagovat
smazaný uživatel

Usmanov: „Prítomnosť šampióna môže radikálne zmeniť dušu tímu. To je to, čo Thierry predviedol minulý rok, keď sa vrátil do Arsenalu, ale myslím, že návrat funguje len raz. Preto si myslím, že rozhodnutie o návrate patrí len Thierrymu Henrymu.“

V tomto s ním súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli na Twitteru: "Samir Nasri just broke his vagina."

(Ihned po zranění, po kterém se Samir Nasri držel v rozkroku..)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

puberťák, dítě....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to nebol on

Reagovat
smazaný uživatel

x-krat opakovane...Balotelli nema ucet na twitteri

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to jsme nevěděl, sry

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo body do fanty

Reagovat
tomasinho

Zrovna když ho vyhodím z Fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho?

Reagovat
tomasinho

Defoe

Reagovat
Honza Matoušek

Se opičíš! Ale na příště už mam zase místo Defoa Rooneyho

Reagovat
tomasinho

Spurs hrají 2x doma ne? proto ho tam mám, tohle kolo musí útok zabrat, všici tři doma. Suarez, Defoe, Holt.

Reagovat
Honza Matoušek

Já to nahnal minulý kolo, teď bude asi zase horší...

Reagovat
miky10

Canaries za 2,2 vypadaj dost slušně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proš mám ve fantě Girouda proboha?! BAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Taková hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

CLICHY

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní bránění Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

piča, Papiss

Reagovat
vodka

ten Cisse, je vážně na facku....

Reagovat
vodka

chybí tam smajlík po Cissém

Reagovat
Tomekcz

Cisse co to delas

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni běžej dopředu a rychle aby je vystavili a Clichy doprava a pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To musi byt Wengeruv tajnej agent, protoze jinak fakt nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to ten AceStream? Už jste to někdo zkoušel?

Reagovat
wild

ja to cez to pozeram..je tam celkom kvalitny Sky Sports

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu to ted vyzkoušet, když nejdou sopcasty...

Reagovat
smazaný uživatel

je to oveľa lepšie ako sopcast. Nepadá, neseká...Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to funguje, lebo ja to otvorim a vypise mi, ze stranku nejde zobrazit

Reagovat
wild

musis si nainstalovat torrent stream

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
hntlyl

musí být odinstalovaný torrentstream, pak to půjde v poho

Reagovat
smazaný uživatel

nainstalovany nie odinstalovaný a musíš klikať na ten druhy odkaz nie na ten prvý

Reagovat
hntlyl

já to právě nemám a jede to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: taky se Vám většinou stane, že posere tiket vždy ten první zápas???

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Proto dávám zápasy tak, aby se překrývaly.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, já právě na časy moc nekoukám. Pak najednou přijdu domu, těším se jak budu v napětí a první zápas odehranej a hned v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Pappis se bude zastřelovat až do jara

Reagovat
miky10

Sobec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

omg, na twitteri citam, ze Newcastle dal tretinu svojich golov v prvych 15 minutach druheho polcasu a rozmyslam, dam to na tiket...no nedal som

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Demba do fanty, ale uz staci

Reagovat
smazaný uživatel

Bez dneska do pici, Tevezu..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej míč od Zabalety, Krul taky dobře

Reagovat
Rssa

Tevez je dneska opravdu brzda...

Reagovat
tomasinho

#LFC team : Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Downing, Allen, Lucas, Gerrard, Sterling, Shelvey, Suarez.

Reagovat
tomasinho

#LFC subs : Jones, Wisdom, Suso, Cole, Carragher, Henderson, Coates.

3 obránci na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

..a hraje Downing

Reagovat
tomasinho

A? Co na tom je k smíchu, kdo jako má hrát? Doma s Villou,. poslední zápas odehrál poměrně slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
tomasinho

Ale nijak vážně, zvažovalo se, že by hrál dneska, nakonec to nechtěli uspěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nehrál v obraně ne?

Reagovat
tomasinho

Od střídání Enriqueho jo. Takže cca hodinu hrál obranu na WHU. Navíc doma s Villou prostě útočit musíme, snad nebude mít tolk práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál. Asi 70 minut.

Reagovat
Honza Matoušek

Co je s tim Assaidim?

Reagovat
tomasinho

Netuším, v lize 2x střídal, je to celkem sobec a neumí řešit sitauce, ale umí 1 na 1 jako málokdo v týmu. Aspoň nějaké klasické křídlo, nevím, proč nehrává.

Reagovat
Rssa

Hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by mě zajímalo, proč nehraje Assaidi a nebo i ten Joe Cole. Lepší na křídlo dát je, než Jonja.

Reagovat
tomasinho

Brendan je přesvědčený, že Jonjo je jeden z mála hráčů, kteří jsou schopni dávat góly, proto ho tam dává asi. Proti Saints tam byl polčoas dobrý, poločas hrozný. Tahle volná pozice je jako ušitá pro Susa i Colea, já se o Jonja začínám bát, mu by seldo nejvíc hrát CM.

Reagovat
smazaný uživatel

@LFC official XI: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Downing, Allen, Lucas, Gerrard, Sterling, Shelvey, Suarez.

@LFC official bench: Jones, Wisdom, Suso, Cole, Carragher, Henderson, Coates.

Reagovat
Kowe

takže nakonec bez překvapení a je tam Raheem, no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

vyzmikat Sterlinga az na dno

Reagovat
niflheim

Cissé syndrom druhé sezóny?

Reagovat
I am Mancunian

Sunderland: Mignolet, Larsson, Gardner, Colback, O'Shea, Bramble, Johnson, McClean, Cuellar, Fletcher, Sessegnon

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta uz me s tema jeho centrama taky pekne sere.

Reagovat
miky10

Vždyť před chvilkou dával gólovej do prázdný, chyba spoluhráčů, že tam nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech je naprosty superminimum..

Reagovat
niflheim

SAFC:

Mignolet, Gardner, Cuellar, O'Shea (c), Bramble, Johnson, Larsson, Colback, McClean, Sess, Fletcher.

Reagovat
niflheim

slowpoke

Reagovat
smazaný uživatel

Titus

Reagovat
Bayern +

93. min., Bramble 0:1 - nadhera

Reagovat
niflheim

Ten Titus?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ta obrana bude Sheasy-Cuellar-Bramble-Colback a Gardner bude hrat normalne CM.

Reagovat
niflheim

Určitě, Titus by na kraji nehorázně hořel Každopádně jsem až teď zjistil, že je Bardsley zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jeste muze byt Sheasy prehozenej s Cuellarem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam šlo spíš o toho Colbacka, ne?

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews

When Johnny goes marching down the wing O'Shea!

vítej zpět synu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

O´Shea

Reagovat
kiwwi

#MUFC v #SAFC: De Gea, Jones, Smalling, Rio, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, RVP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A přitom jsem někde četl, že Smalling i Vidič budou startovat

Reagovat
Swarley

s Vidičem nic neuspěchat, ten ať si dá ještě měsíc pauzu a pořádně potrénuje a hlavně ať se už pořádně nažere !!

Reagovat
niflheim

Snad mu Fergie vzal nějakou fastfoodovou donášku na lavičku

Reagovat
wild

Smalling hra..vcera SAF hovoril ze si neni isty ci da Vidica do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Rafael?

Reagovat
kiwwi

ocividne potrebuje oddych - ale moja fanta

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna když ho koupím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

zrejme mu SAF chcel dopriat pauzu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

ten má tuhle sezónu stejně nejvíc odehraných minut z obránců, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo. Pro mě je mimo Persieho a Rooneyho jediný hráč United kterého má smysl dát si do fanty, páč Carrick nedělá body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych mu ten oddych aji přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs. Lindegaard, Giggs, Hernandez, Vidic, Welbeck, Scholes, Fletcher.

Reagovat
vodka

rozsekat je na třísky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych docela chtěl abyste je rozsekali, protože MoN je prostě tragéd.

Reagovat
Swarley

samotnej Wazza je rozseká na kašu, nemám strach...dneska budou pořádně nahecovaní, čekám slušnou jízdu

Reagovat
Rssa

Těžko, dneska si na vás kočky smlsnou. Takový pozdní Mikuláš, s pár čokoládovými čertíky.

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt jednoznacna vyhra, snad uz konecne nedostaneme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United: De Gea; Jones, Ferdinand, Smalling, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Young; Rooney, Van Persie.

Reagovat
niflheim

Michael Carrick has played more forward passes(456)than any other player in the Premier League this season(Mertesacker403,Toure398)

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Young; Rooney, RvP

Reagovat
niflheim

subs: Lindegaard, Giggs, Chicharito, Vidic, Welbeck, Scholes, Fletcher

Reagovat
vodka

demba, papiss, sobci jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Co to jako Kolarov udelal?

Reagovat
niflheim

Já nevím...ten odchod Demby a příchod jiného útočníka/křídla by asi fakt NU pomohl nejvíc. To je strašný, jak ti dva si nepřihrajou

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ho Liverpool bude celej leden uhánět a 31. jim ho vyfouknem

Reagovat
tomasinho

Na co by vám jako byl?

Reagovat
niflheim

Na dvě věci

Reagovat
Kowe

to je uplně jedno, vždyť Spurs jen berou ty co chceme v LFC, v tom žádnej taktickej plán nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem chtěl vzpomenout Dempseyho

Reagovat
tomasinho

A Gylfiho

Reagovat
Rssa

Džekinátor

Reagovat
tomasinho

Guzan, Lowton, Baker, Herd, Clark, Lichaj, Westwood, Bannan, Holman, Weimann, Benteke.

Tohle prostě musíme porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Chtě nechtě, toto je bída.

Reagovat
fantomas

Leda ta obrana je bída, taky tam chyběj dva stálí členové.

Reagovat
tomasinho

#LFC have gained 72 points against Villa in the Premier League - more than against any other team. Next come Newcastle (70) & Everton (68).

Reagovat
tomasinho

A Gerrard dal proti Ville víc gólů než proti jakémukoliv jinému soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal dopoledne. Bojím se akorát toho Bentekeho od nich, ale takový týmy prostě musíme porazit, hlavně na Anfieldu.

Reagovat
tomasinho

Jojo a případně rychlosti Weimanna, ale to bychom si měli pohlídat. Chtělo by to rychlý gól a pak tu bude pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na Anfieldu. Jak keby sme tam vyhravali každý zápas... TO už nám viac verím vonku ako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Na AV je tohle opravdu bída vezme-li se kvalita kádru za MoNovi éry

Reagovat
smazaný uživatel

Villa: Guzan, Lowton, Baker, Clark, Lichaj, Holman, Westwood, Bannan, Herd, Weimann, Benteke.

Villa subs: Given, Bowery, El Ahmadi, N’Zogbia, Bennett, Delph, Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda.. Kolarov na tý lávce vypadal poněkud nasraně.

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed by mohol aj United davat

Reagovat
smazaný uživatel

džeko ... beži nič nič, zjebe

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson riesi plno stuaciu hrozne hlupo

Reagovat
Trand

Zaba moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, zas sem zapomněl na fantu. Příště mi ty kódy ani neposílejte.

Reagovat
Side

Simpson jak se na to vysral

Reagovat
wild

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je s podivem, ze az ted je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten druhej poločas byl z vaší strany dobrej, ten gol nabudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ze strany City byl spatnej, my sme sice meli prevahu, ale porad to nemelo zadnou myslenku, byla to kombinace nakopavani a hry na nahodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson je saso

Reagovat
miky10

Zabeletův centr.

Reagovat
Rssa

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Zaba nenapalil prvniho hrace pred sebou. Tak nejak bych si to predstavoval.

Reagovat
Trand

Hlavně si pěkně počkal a nechal Coloccini dostat se na zem.

Reagovat
niflheim

To je fakt děs ty straky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tvůrce hry jsou v řiti no...

Reagovat
miky10

Shola otočí.

Reagovat
Bayern +

Yaya do fanty, Lescott do pola a Willo s Krulom tyzdenny plat Yayovi za dvoje jasle.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta - momentálně nejlepší pravý bek ligy

Reagovat
Dr. Admess

To je Rangel!

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné...

Reagovat
Dr. Admess

Experti z Anglie tvrdí, že on je nepodceňovanější bek ligy, a já bych se fakt nedivil, kdyby to tak bylo. Zápas, co zápas pošle do vápna několik nebezpečných centrů, v obraně nehoří, myšlenku má, silnej, tvrdej..

Reagovat
tomasinho

Ale nejlepší ani omylem teda. V žádné z těchto činností není úplný top a to je ten problém.

Reagovat
Dr. Admess

Vím, že není nejlepší... Jsem "fanoušek" Swansea, tak proto jsem ho podpořil

Reagovat
smazaný uživatel

Prave tech nebezpecnych centru posle uplny minimum na to, kolik ma moznosti. Tuto sezony je to az k placi. Vlastne dneska to byla jeho prvni asistence v sezone.

Reagovat
tomasinho

Mluví o Rangelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, uz vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven McManaman just said Man City don't need Daniele De Rossi because they already have David Silva. Excellent knowledge...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Garcia, Barry, Touré, Rodwell...sranda no.

Reagovat
Minister

Rodwell... ja som aj zabudol, že tam šiel je zranený alebo sa nezmestí ani na lavičku?

Reagovat
Bayern +

Zraneny.

Reagovat
niflheim

Hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega liber za tohle nádhera

Reagovat
Kowe

Reagovat
C0br

Biatlonová velmoc

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v tipovačce remízu, tak se snažte.

Reagovat
niflheim

Já výhru NUFC...asi bych to neměl naťukávat dle sympatií či přání a konečně se nad tím i zamyslet někdy

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Smalling, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, van Persie.

Lavička: Lindegaard, Giggs, Hernandez, Vidic, Welbeck, Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp to asi postavit nešlo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No jo smůla, největší špína Londýna dnes nehraje.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Kdybys vůbec věděl, čemu se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim čemu. Těch sestav je nademnou minimálně pět.

Reagovat
Kowe

to je uplně jedno, vždyť Spurs jen berou ty co chceme v LFC, v tom žádnej taktickej plán nehledej

Reagovat
Kowe

doprdele, reakce

Reagovat
Erdovec

suverénně mířím za osmou výhrou v aussie fantě v řadě, holt kvalita se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi kolo koncis

Reagovat
Erdovec

počítám s tím, ale třeba do toho dá můj tým srdíčko a vypne se k životnímu výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Kun 60 metrovej sprint a pak to takhle zakončí.

Reagovat
Rssa

Taková plácaná na zemi

Reagovat
Trand

Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

se Clichy posral ne

Reagovat
smazaný uživatel

Clich to je vazne chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole City ty brejky řešej úžasně. To už je asi pátá situace 3V1 nebo 3V1 a ani jednou z toho nedaj gol.

Reagovat
smazaný uživatel

*3v2

Reagovat
smazaný uživatel

kriste bože, jak to lomidrevo moze hrat za ten klub ...

Reagovat
Rssa

Yaya MOTM dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Naj. pravý bek, míle pred preceňovaným rafa*lom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je Glen...

Reagovat
tomasinho

To určitě. Ještě teď se mu z Jarvise točí hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nevie dobre brániť...

Reagovat
tomasinho

To zase né, není míle před ním a ani není Rafael peceňovaný. Celkově možná lepší o malinko je, ale letos je lepší Rafael bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

... Zaba je holt obľúbenec.

Reagovat
tomasinho

Můj taky.

Reagovat
niflheim

Každopádně bych rád viděl víc Jenkinsona...škoda, že si přes Sagnu tolik nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by byl řekl, že u Rodgerse bude dostávat na křídle Jonjo přednost před Colem, Assaidim a Susem.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba bude na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevim, co je lepší... Ale asi ta tvoje možnost no.

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, proti Saints tam nebyl a Suarez nikde jinde než jako devítka nehrál ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Není no.

Reagovat
SunFells

Wenger je stále inspirací

Reagovat
niflheim

Hmm super...zrovna, když se Bloodzeed objeví jako potvrzený k nám, tak mi to spadne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to iste aj mne

Reagovat
Rssa

Říkám, Rusáci to vždy jistí se stabilní kvalitou. Bloodzeed je fušér.

Reagovat
niflheim

Bloodzeeda jsem měl stabilního celý zápas teď...vrátil se zatím ve stylu

Reagovat
Rssa

Výpadky, sekání, sem tam rozmazané...vrátil se, ale ve stylu určitě ne. Já radši kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ide zatial super, tiez aj pred tyzndom

Reagovat
miky10

Při derby to bylo šílený.

Reagovat
niflheim

Výpadek v prvním poločase, potom už to jelo na pohodu.

Reagovat
Rssa

No vidíš, Rusák ti nevypadne nikdy.

Reagovat
niflheim

Rusák je ale rusák...ty streamy snad oceňuje jen Arbiter

Reagovat
miky10

Výpadek, díky kterýmu sme všichni neviděli druhej gól, je docela podstatnej výpadek.

Reagovat
niflheim

Já ho viděl

Reagovat
niflheim

No já bych každopádně dal i přednost nutjobu a podobných...kvalitu obrazu oželím v případě anglického komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Výpadky, sekání, rozmazaný obraz - Bloodzeed style.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ide

Reagovat
niflheim

Bloodzeed už šlape

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri si poranil trislo

..Bozi mlyny

Reagovat
tomasinho

Jezdí ten ruský sopcast dobře? Koukám kvaltia velká, teď jsem ho zapl. Že bych na něm mrknul na LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to najlepsie, co kedy z Ruska vyslo

Reagovat
niflheim

Vodka, některý pěkný ženský, Yul Brynner...a určitě by se našel někdo další

Reagovat
smazaný uživatel

Ovechkin

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Datsyuk Oveckin Malkin Bure..

Reagovat
smazaný uživatel

hod link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

sop 3912

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, mně už vyšel první zápas na tiketu a já o tom ani nevím.

Reagovat
wild

OT : Zucastnil sa niekto na Swedish House Mafia - One Last Tour?

Reagovat
smazaný uživatel

nie a ľutujem.

Reagovat
wild

no to teda mas co..najlepsia show aku som zazil..skoda ze koncia

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty?

Reagovat
smazaný uživatel

už mi kamarát vynadal za to, že som nebol.

Reagovat
wild

u mna vsetko ostatne vratane skoly islo bokom..takuto udalost som si nemohol nechat ujst..mal si ist

Reagovat
smazaný uživatel

Proč končej? Každej chtěj zase dělat zvlášť, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

áno.

Reagovat
wild

da sa to tak povedat

Reagovat
smazaný uživatel

ynwa krásne...

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON VILLA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera od Jonjo, těšim se na něj někde ve středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

od Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, dobrej míč od stewa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nedal dřív kurva zase

Reagovat
SunFells

Suaréz

Reagovat
miky10

Suarez

Reagovat
niflheim

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Posral to jako většinou takovýhle věci.

Reagovat
miky10

Šli do přečíslení tak 4 na 1 a on to dal od nohy pozdě a ještě Gerrardovi na paty.

Reagovat
niflheim

Jo vlastně, ten údajně nejlepší hráč PL podle místních červených scouserů

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tady psal jak to s ním je. Je nejlepší nejhorší. Génius a střevo zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To je těžký, třeba v pětce by bejt moh.

Reagovat
vladis271

tak mal si 2 možnosti win win situácia. Dúfal si v simuláciu, ale vedel si, že ak by to posral mal si pripravené toto. úúúú aké originálne.

Reagovat
niflheim

Dafuq?

Reagovat
vladis271

ser nato a zožeň mi link, to že si mufan nijak neomlúva to, že nemám link

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
vladis271

tyvole, choď onanovať nad Arsenovým "pedofilizmom" ak nemáš link nereaguj namňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budeš pokračovat, když ti hodím link?

Reagovat
vodka

a pak jako čekáš, že tě někdo bude brat vážně?

Reagovat
niflheim

http://socsportslive.com/?tgtggggrr

Každopádně je vtipné, že jako první předpokládáme od něho simulaci.

Reagovat
rickroll

Riise Mackie

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

To jste všichni o dvě minuty dozadu, ne?

Reagovat
Erdovec

co je ten acestream?

Reagovat
cristiano.K.

link na LFC

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

Ty nový AdiZera jsou tak hnusný. Aspoň že Dagger nosí furt ty starý.

Reagovat
smazaný uživatel

Trénink střelby se prostě v Liverpoolu nekoná asi nikdy.

Reagovat
Tomekcz

Evra takhle to prestrelit

Reagovat
smazaný uživatel

United alebo Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo EFC?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík.

Reagovat
niflheim

Pate

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Evra.

Reagovat
wild

Patrice

Reagovat
vladis271

nejaký stream

Reagovat
Erdovec
Reagovat
wild

Patrice

Reagovat
vodka

no, už by ten první gól padnout mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

chce to gol a potom to uz pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně zatlačíme Villu před vápno a pak přijde zbytečnej nákop na Suáreze.

Reagovat
vladis271

link doprdele

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika od glena. Vždycky si vybere nejhorší možnost jak nacentrovat/přihrát. Já už si zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra stim Suarezem se mi nelibi..kdyby za nej prislo kopice menez prodal by sem ho..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Shelvey nastálo na hrot!

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOOOOOOL Young RvP

Reagovat
vodka

díky Sheasy

Reagovat
C0br

Youngster, Robineeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi ti tam ♥

Reagovat
miky10

Canarieeeeeeeeeeeees!

Reagovat
jenage

Robiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak Robiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Young kraaasa

Reagovat
wild

Robiiiiiiiiiiin

Reagovat
fantomas

NORWIIIICH!!!

Reagovat
Trand

QPR penalta.

Reagovat
Trand

Tak ne, outside.

Reagovat
smazaný uživatel

Young to tam výborně vybojoval.

Reagovat
A Seleção

Krasne Robin...

Reagovat
miky10

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo přímo tobě do tváře.

Reagovat
niflheim

PILKS!

Reagovat
smazaný uživatel

Potřetí za sebou, ne?

Reagovat
niflheim

Zápasy doma, ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, tak ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, jak Wenger říkal, že kdyby nebyl Persie tolik zraněný, tak by se nemluvilo jen o Messim a Ronaldovi, ale i Robinovi. To bylo tehdy smíchu. Sice nedosahuje takové úrovně, ale mašina na góly to je neuvěřitelná.

Reagovat
Trand

Cisse.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zkusit střílet hned.

Reagovat
Erdovec

Steve

Reagovat
jenage

Nekde na blesku jsem cetl, ze uz prej Ferguson nepocita s Nanim, nevi nekdo jak to s nim vypada?

Reagovat
Darren Fletcher

veru, asi je na odchode

Reagovat
rickroll

tak to s FFC nevypadá dobře....

Reagovat
niflheim

Super centr Jonesy

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z nich poseru, fakt už.

Reagovat
C0br

Carrick, CLEEEEEV

Reagovat
Tomekcz

nadhera

Reagovat
Darren Fletcher

standa clev aky neviditelny a zrazu gol

Reagovat
Erdovec

ježiš Jonjo, taková kokotina

Reagovat
Swarley

ho ho hooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MoN ven!

Reagovat
niflheim

Cleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev

Reagovat
smazaný uživatel

CLEV

Reagovat
jenage

nadheraaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

CLEEEEEEEEEEEV...fantazia kurva

Reagovat
wild

krasna akcia a Clev paradne zakoncil pome este aspon 5golov

Reagovat
Swarley

naložme jim co se do nich vejde, já vám dám slavit s City !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hned sem si vzpomněl na tohle http://www.youtube.com/watch?v=eeyvDJS0ijc

Reagovat
smazaný uživatel

A furt je tlačte, ať se nestihnou zvednout.

Reagovat
pajamu

Clev, parádička.

Reagovat
vodka

eště 6

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je genialny

Reagovat
miky10

Juhu, Clev.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. To je krása se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Tak ještě aspoň 3

Reagovat
vodka

rooney škodááááááá

Reagovat
vodka

a znova...

Reagovat
C0br

Wazza

Reagovat
Darren Fletcher

oooohlalaaaa skoda

btw jones je Boh

Reagovat
Tomekcz

Rooney co to delas

Reagovat
Swarley

Wazzoooooo, to mohl být krásnej gólek, ale jen je bijte dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, dáš jiný.

Reagovat
wild

kuaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Chalobah

Reagovat
niflheim

Oj, Wazzo....ale nádherně je bijem

Reagovat
jenage

skoda wazza, ale akce FAMOZNI!!!

Reagovat
Tomekcz

Wazzo proc to nedas

Reagovat
Trand

Green.

Reagovat
C0br

Pravá strana Koček je komická

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez se zase jednou rozhodl, že mě bude dneska srát.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je futbal kurva

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší

Reagovat
Trand

Zlatej Gervinho proti Taarabtovi, fakt.

Reagovat
jenage

to je valec, tohle jsem od united tuto sezonu snad jeste nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je MANCHESTER UNITED

Reagovat
vodka

McClean

Reagovat
vodka

ale rio se toto nemůže dovolovat...

Reagovat
j_mrazik

Blbeček už od pohledu.

Reagovat
supervizor

Loni měl dobrej rok.

Reagovat
niflheim

Stojí za prd od té doby, co ho nevzali na MS.

Reagovat
C0br

Nemůžou si tu chybu prostě odpustit

Reagovat
supervizor

Trouba McLean.

Reagovat
smazaný uživatel

Rio

Reagovat
Swarley

já už podezřívám obranu, že oni mezi sebou mají nějakou sázku, kdo udělá v sezóně největší pi*ovinu pod Sluncem, tak vyhraje minimálně sto tisíc liber, páč to je fakt místama nářez

Reagovat
smazaný uživatel

..nieco na tom bude

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

neprestanme hrat

Reagovat
smazaný uživatel

To bola loptička od Downinga, fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nádherná akce!

Reagovat
Swarley

ty sleduješ co? nějakej baseball?

Reagovat
miky10

Ten se v zimě nehraje.

Reagovat
Swarley

to mě mohlo napadnout...když je to tak akční sport, kde 98% času stojí na místě jak péra, tak celkem promrzneš

Reagovat
niflheim

Zítra se s námi dívej na NFL

Reagovat
miky10

Je to tak no. Ale jak píše nif.

Reagovat
smazaný uživatel

Tetřev Luis pošle na křídlo Sterlinga a místo aby šel do vápna, tak se zastaví a čumí na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že nepoviem nič nové, ale to je strašný kokot ten Suárez. Pozerám 2 minúty a najprv dojebe prihrávku a namiesto toho, aby zabojoval alebo sa vrátil, tak začne rozhadzovať rukami a 10 sekúnd na to skoro vletí do Guzana.

Reagovat
miky10

Podle mě teda tím rozhazováním rukou často (tenhle případ) nadává sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno. Neznášam to, keby radšej skúsil získať loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby v tomto prípade nadával niekomu inému než sebe, tak je to asi najväčší kokot vesmíru regulérne.

Reagovat
miky10

Reagovat
rickroll

Fulham budíček....

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A PLAYER

Reagovat
fantomas

Villaaaaaaa...já vám dám "bídu".

Reagovat
Erdovec

ach jo

Reagovat
Erdovec

podruhé se dostanou na naší půlku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne pomalý reflex od Reinu

Reagovat
niflheim

Villa

Reagovat
miky10

BENTEKE

Reagovat
tomasinho

Suarez a Reina

Reagovat
tomasinho

A Allen taky

Reagovat
SunFells

Bentekééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reina.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne ak toto bola Bentekeho slabšia noha, tak akože ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeeeeeeee

Reagovat
miky10

Tak co ten Reina, Vejdre?

Reagovat
smazaný uživatel

Díra jedna. Já kdybych pouštěl ob zápas laciný góly, tak držim hubu a makám a to poslední, na co pomyslim, je dávat nějaký sebevědomý rozhovory. Už mě neser nebo ti nic nepošlu.

Reagovat
miky10

Tak jo no, se s těma věcma třeba udav.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Né, pošli mi je.

Reagovat
tomasinho

Celé to začal Suarez, máme míč, žádný presink a on ho patičkou nabije Ville do brejku. Hraje hrozně dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych střídal. Suáreze a Reinu. Bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemohol chytiť a ukľudni sa, Suárez je génius...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Který hraje jak piča a nabil Ville na gól. A tohle Reina prostě chytat musí, byl na té straně, taková lehtačka. To by chytil každý pořádný golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto trvdú ranu nechytil od Carrolla ani Hart.

Reagovat
tomasinho

Takúto tvrdú? Ty vole, viděls to vůbec? Však se to tam sotva došouralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to kopal plackou pomalu, reflex lenochoda, ani nemusel skákat, stačilo aby rychlejš zareagoval a mohl se o toho ohnout, a další píčovina byl zalezlej až na základní čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ale z voleje a ještě blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pozriem si to teda ešte raz..

Reagovat
niflheim

Clev-Carrick...bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Brekekééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Suáreze jsme minulej tejden hráli líp.

Reagovat
Erdovec

ty si dneska kurva v ráži, dyť vybojoval zatím naší největší šanci z ničeho a nebýt Jonjo piča tak jsme vedli, posral to u toho golu no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 35 min. sme hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Neefektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No..dobře si představuju jinak, jenom jsme nedokázali využít hrozných chyb soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je proste famozny

Reagovat
Swarley

a když vedle něj hraje Clev, tak se mi i zdá, že nějak víc běhá

Reagovat
vodka

ta záloha Carrick - Clev je awesome...

Reagovat
C0br

Zlatý míč pro příští rok

Reagovat
tomasinho

Klasický Johnsonův centr

Reagovat
tomasinho

Sterling prostě neudělá nci navíc, nevěří si do kličky jako v úvodu sezony.

Reagovat
vodka

LAV nejhorší na place od nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tony 25 > Tony 7

Reagovat
C0br

Přijde mi, že ztratil ten rychlej první krok, díky kterýmu mu vycházela i ta jeho jednoduchá hra

Reagovat
smazaný uživatel

mne skor pride, ze ho uz majjo obrancovia precitaneho

Reagovat
smazaný uživatel

*maju

Reagovat
C0br

To ho měli vždy, ale on v momentu, kdy se rozhodl pro akci, tak byl po prvním kroku už před obráncem a mohl volně centrovat. Prostě ztratil tu potřebnou akceleraci.

Reagovat
Swarley

spíš právě ty situace řeší všechny úplně blbě...rychlost nechybí, náběh nechybí, ale pak to vymyslí zbytečně komplikovaně...ať se vrátí k tomu sbalím balon, kolem obránce dlouhá klička a centr do vápna...teď se pořád snaží o něco světobornějšího, nějaký zasekávačky tam a zpátky, kličky do středu...absolutně zbytečný, nevím proč to dělá...

Reagovat
vodka

a trošku míň se snaží, mi přijde. Ale začátek sezony měl slušný...

Reagovat
niflheim

Prostě chybí taková ta jeho lineárnost -> prostě směr vápno. Chybí mu ten "hlad" po tom.

Reagovat
vodka

mě spíš přijde, že víc čeká, nemá zatím tu rozhodnost. Obránce se na něho připraví a on tím ztratí svou největší sílu, to je rychlost a moment překvapení...

Ale nebojím se, podle mě se eště rozehraje...

Reagovat
vodka

*mně

Reagovat
C0br

Mně právě přijde, že ta nerozhodnost plyne z toho, že nedokáže už tak lehce přecházet přes obráncem svým klasickým způsobem. Ale možná jsem mimo, v 27 se rychlost neztrácí.

Reagovat
herbage

no jste mimo všichni, zkrátka Sunderland časem rezignoval na jakoukoliv tvorbu hry a jen brání, což tyhle zápasy do plných jsou pro nekreativní křídla typu Valencia vždy špatné. Naopak v zápasech nahoru-dolu pak bývají nejlepší, protože tam už tolik nezáleží na preciznosti a technice jako spíš na té rychlosti a fyzičce

Reagovat
Swarley

ale houby, minulý týden to bylo stejné

Reagovat
herbage

tak to se jen ukazuje, že to není tak dobrý fotbalista, za kterého ho všichni mají. Jeho hlavní předností vždy byla pracovitost, centry, rychlost a nekonečný fyzický fond, jinak toho moc neměl

Reagovat
Swarley

však já s tím souhlasím a právě nechápu, proč se snaží o něco jiného...v tom byla ta jeho jedinečnost, skvělý balon, parádní první dotek, dlouhá klička, rychlej útěk, přesný centr a gól...

proč to je teď svělý balon, skvělý první dotek, stopka, poklus dopředu, stopka, náznak kličky doprava, stopka, náznak kličky doleva, stopka, náznak běhu dopředu, stopka, konečně běh dopředu, stopka, centr do chlapa - konec akce...proč to dělá, nechápu

Reagovat
herbage

však ti řikám, že proti zatažené obraně to dělat nemůže

Reagovat
Swarley

loni mu to v pohodě šlo

Reagovat
C0br

On toho býval schopný proti jakékoliv obraně. A není to o tom, že najednou po letech přišli na to, že vždy půjde pro centr pravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lepší než proti Man City, ale pořád špatné. O poločase musí jít dolů a přijít Danny.

Reagovat
Trand

Shawcross.

Reagovat
C0br

Foy

Reagovat
Trand

Osman.

Reagovat
EL Gringo

ako hra LFC? teraz som dosiel,, dali sme tycku alebo mali sme velku sancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních asi 15-20 minut byla Villa asi jednou za půlkou. Jinak klasika, tlak a nejhorší možný řešení všech situací ve vápně nebo u něj.

Reagovat
niflheim

Bramble

Reagovat
tomasinho

Allen/Lucas dolů, na plac Suso/Cole

Reagovat
smazaný uživatel

O poločas bych si přál aby Brendan všechny nakopal do prdele. Reinu pro jistotu 2x. A speciálně Suáreze zkopat do krve, aby nemohl nastoupit do druhýho poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celá hra Poolu je dostať loptu za polkruh a drbnúť kolmicu medzi stopérov AV a čakať, čo spraví s ňou Suárez.

Reagovat
supervizor

Krásná akce.

Reagovat
miky10

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEE, WEIMAAAAAAAAAAANN

Reagovat
Hejnak

Bentekeeee

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jak je tohle možný ...

Reagovat
supervizor

Allen se na to dobře vysral.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole kde jako je ten Lucas?

Reagovat
SunFells

Benteke je šílený

Reagovat
smazaný uživatel

pyčo, Villa, ja som to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, centrujte vy idioti pořád do vápna a ještě naslepo!!! Dopíči už.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne raheemove pozemne hovna su totalne na picu

Reagovat
smazaný uživatel

agger omg

Reagovat
tomasinho

Co Agger?

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim ze to bol jeho gol, ale lahko sa nechal obist a potom si dost daval na cas ked sa vracal

Reagovat
tomasinho

Jak obíst, on ho někdo obešel? Bože, normálně dali kolem něj pas, měli se posunotu ostatní, Škrtel to pochopil, Glen s Lucasem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vypínám... Úplně na nic...

Reagovat
tomasinho

Kde byl jako Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Benteke je kompletný útočník, výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

pripravený na Arsenal.

Reagovat
Liquid

no to tak, Belgičani jsou v kurzu a Wenger nakupuje jenom v akcích

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Liverpoolu jde vážně strach.

Reagovat
niflheim

Villa

Reagovat
miky10

Benťák v zimě do velkoklubu, ten kluk je neuvěřitelnej.

Reagovat
Liquid

nechtěl bych zarmoutit fandy Poolu, ale schyluje se k další blamáži na Anfieldu

Reagovat
Swarley

co tam děláte v tom Liverpoolu?

Reagovat
tomasinho

Z první střely gól, pak přestali hrát úplně. Suarez na facku, Reina zase pustil gól, který by měl průměrný golman s prstem v nose.

Reagovat
cristiano.K.

nevím,nejsem tam

Reagovat
Swarley

buď rád, takovej výlet by tě asi nepotěšil

Reagovat
tomasinho

Mí dva známí jo.

Reagovat
vodka

padají na hubu klasicky po sebevědomém vyjádření...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
tomasinho

Se Brendanovi a všem ostatním ty sebevědomé kecy vracejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. vždy to musíte zakríknuť...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
C0br

Ještěže Rodgers přemýšli o LM

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas na LM nic nezmeni a jeste jsme neprohrali..je teprve polocas..kdyz profackuje Luise aby nahraval do lepsich pozic na goly tak muzem klidne vyhrat..

Reagovat
Garbicz

a možná na konci sezony budete 10.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zokonceni na tohle se doprdele tesim celej den hnus fakt..

Reagovat
minoLFC

uz mi ani newa, ze to seka

Reagovat
rickroll

tak naštěstí jsme to QPR znudili natolik,že začíná být skoro tak špatné jako my....

Reagovat
Usty

Aktéři mojí fanty si ze mě dělají prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ode mě velká minela dát na Liverpool 1.

Reagovat
Garbicz

Reagovat
miky10

Podle mě se to za těch 1,3 celkem vyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam stejnej problem

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, jediný, kto nie je napiču z Livepoolu a hrá dokonca dobre, je 17-ročný smrad.

Reagovat
tomasinho

Však je sotva poloviční jak v úvodu sezony, neudělá nic navíc, kazí, neodcentruje.

Reagovat
smazaný uživatel

veď je neustále nebezpečný, vytvoril aspoň 4 šance.

Reagovat
tomasinho

Čím proboha? Neposlal jediný přesný pas do šestnáctky, všechno k soupeři, 1 na 1 vůbec nezkouší, ztrácí. Hraje lépe než poslední 2 zápasy, ale za svým optimem je daleko teda.

Reagovat
smazaný uživatel

stráca? Ja som ho videl stratiť možno raz, čo je k počtu kontaktov s loptou výborné číslo, vybavujem si 2 parádne kolmice, z ktorých boli čisté gólovky, jednu na Gerrarda, ktorý posunul Suárezovi a ten to zadrbal a jednu rovno na zadrbávajúceho Suáreza. Neustále sa tlačí do šestnástky, všetko dobre. Pozerám cez nutjob, a sem tam sa sekne, takže tých strát je možno viac, ale aj tak je od vás najnebezpečnejší hráč.

Reagovat
tomasinho

To jo, ale dobře teda nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, teda, podľa mňa je to jediný svetlý bod z vášho tímu.

Reagovat
niflheim

Přetěžovaný...se nedivím. V tomhle věku prostě není pořádně nikdo schopen odehrát velkou porci zápasů a přitom udržovat zároveň i kvalitu hry. Nástup měl parádní, ale měl by ho posadit další týden.

Reagovat
tomasinho

No právě, já už asi 4 kola vpolám po tom, aby se posadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necentruje, ale posiela parádne prihrávky z hĺbky a samostatne sa presadzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Párkrát pekne odcentroval, na začiatku bol aktívny...

Reagovat
cristiano.K.

přesto o proti ostatním dnes dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Už má 18

Reagovat
niflheim

Ty, miky...že bysme zkusili někdy Madden 08 přes net?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Jako klidně, asi před tejdnem sem s překvapením zjistil, že ho furt mám v počítači.

Reagovat
tomasinho

ASpoň do poločasu gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo ten Liverpool...

Reagovat
Erdovec

stejně ještě otočíme

Reagovat
tomasinho

Jojo, my zrovna, jedno otočen za rok jsme si vybrali. 3 góly v zápase taky.

Reagovat
CHONG

Teď jsem se na Livesport.cz díval na výpis City a co to jako znamenalo s tím Kolarovem, to se zranil, hrál takovou tužku nebo se Bob zase posral?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov se taktéž zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké to bylo, ale měli sme jim dát další tři.

Reagovat
Darren Fletcher

bentekeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemůžem 11x střídat, i když Downing aspon trošku něco hraje, ale stejěn. Já bych je teda radši zastřelil než vystřídal, Suáreze pro jistotu 3x do palice a 1x do šulina za to co dneska předvádí. Už teď mám zkurvenej den, že já vůl to vůbec zapínal kurva už, prohrajem s týmem kterýmu hrajou 2 hráči. BRAVO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jestli BR Raheema staví schválně, aby se nenasral a nešel pryč, nebo aby ho chce úplně zničit, než uteče jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

ten shelvey je slaby jak caj, nechapem co na nom brendan vidi a stavia ho, snad pojde okamzite dole za colea

Reagovat
tomasinho

Spíš co vede Brendana k tomu dávat nedynmacikého hráče na křídlo. Uprosteřd je to vždycky jiná káva, rozhodne je lepší než Allen s Lucasem zatím. Dolů by měl jít jeden z nich.

Reagovat
miky10

Villans famózně, získávaj si mě čím dál víc.

Lucas se Shelveym dolů, Suso a Joey na play. Suáreze nechat, když vedle sebe bude mít i někoho, kdo dokáže kopnout do balónu, moh by se zvednout.

Reagovat
tomasinho

Tak ofenzivně do toho nepůjdem, prvně dolů Allen/Lucas a Shelvey tam, kam patří.

Reagovat
miky10

Vždyť jo, Allen/Lucas dolů a Shelvey na lavičku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Vždyť je příšernej. A jak Cole, tak Suso veprostřed zahrát uměj (nebo by to spíš měla bejt jejich prioritní pozice), takže žádná změna rozestavení by se ani nekonala.

Reagovat
tomasinho

Ale záloha by neskutečně propadala dozadu, Suso to dozadu pořád nedává, byla by tam mezera. A Shelvey příšerný není, je špatný, ale hlavně díky pozici. Hrát vedle Gerrarda, šlo by to hned lépe. A jako jeden z mála je schopná dát gól. Proto by měl ještě chviluk zůstat.

Reagovat
miky10

Tak já měl za to, že prohráváte doma s Villou 2:0 a chtělo by to něco změnit, začít hrát trochu ofenzivně. Timhle stylem vám daj z brejků ještě dva. A Shelvey příšernej je, a není to (jen) pozicí na hřišti, vždyť neustále chybuje (stejně jako všichni ostatní, vím) i s balonem na noze, prakticky nic neudělal správně.

Reagovat
tomasinho

Jojo, Suarezovi do gólovky nahrál někdo jiný. A máš úplně jedno, jestli půjde dolů on nebo Allen/Lucas a on narozdíl od nich umí dát gól. Párkrát slušně rozehrál, hraje špatně jako všichni, ale co má jako dělat, když hrá absolutně mimo pozici? I ten hrot mu vyhovuej víc. A změnit jo, ale ne tím, že postavíem na hřiště hned z fleku 2 hráče, kteeří v bránění zaostávají. Jeden a pak kolem 60. minuty druhý třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Spracovanie má napiču, nevystrelil ani raz dobre, spomalený...

Reagovat
tomasinho

Dopředu odvede víc než Lucas nebo Allen. Mělo by to být Lucas/Allen, Jonjo, Gerrard - Sterling, Suarez, Cole/Suso.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Gerrard, Jonjo by bolo zas statické jak piča... To už skôr Henda tam dať, na to tam je ale Allen, aby bol neustále v pohybe - a prvých 15 min to tak aj bolo, hral dobre, pressoval, ptm išiel dole s celým tímom a nešlo mu to...

Reagovat
tomasinho

Však Allen, Gerrard, Jonjo.

Reagovat
tomasinho

A čím si tě získává Villa fakt nevím, spíš jeden až dva hráči. První půlhodinu udělali v obraně a rozehrávce tolik kiksů, co jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Me si treba ziskaji tim, ze vas doma porazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Přesto zaslouženě vedou.

Reagovat
tomasinho

No, zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Suso tam zas vůbec nepůjde. První možná Hendo, kterej se těžko podruhý za sebou přimotá ke gólu, a pak Cole no.

Reagovat
R22

Celý tým na facku, včetně Brendana (Suso, Usáma???, Sterling???)

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrozná dělovka od Bentekeho, fakt.

Reagovat
Tomekcz

prvnich 20 minut super, zbytek uz dost nepresnosti, musime jim nalozit aspon 3 goly navic

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez Dnes posral snad všechno co se dalo. A ta blbost před prvním gólem byla taky z jeho dílny

Reagovat
Miguel19

Srandovní jak tady fans Liverpoolu zabíjí své hráče. Dokonce i takové, kterým ještě nedávno líbali zadky, až se olizovali.

Reagovat
R22

Nikdo tady nikoho nezabíjí (teda doufám ), ale co čekáš? Že tu budem psát "Tyjo Sterling hraje parádně", když hraje uplný hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevis co je to kritika vid?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevis co je to kritika vid?

Reagovat
vladis271

pár chlapcom tu strihá na karbit. Luis totiž môže za všetko zlo sveta. To, že Villans boli raz pri našej 16tke a dali 2 góly aj zato môže on.

Reagovat
smazaný uživatel

První gol padl po jeho píčovině.

Reagovat
tomasinho

Že byli u naší šestnáctky a poprvé a dali gól, za to může on. Neznám jiného hráče, který by u lajny na půlce zády k hráči ztratil míč patičkou, jak nějaký 10-letý školák, který chce ukzáat Joga Bonito.

Reagovat
REPLIKATOR

Zrovna jeho ztráta na půlce vedla k prvnímu gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší, než toho nejdražšího a nejtragičtějšího z nich vychvalovat za to, že se jednou za zápas hezky rozeběhl.

Reagovat
R22

máte link na LFC na nějakej kvalitní stream? mám všecky sopcasty off

Reagovat
Swarley

co k tomu říct, s výkonem musíme být spokojení...až teda na ten Riův zmatek to bylo docela odehráno s přehledem a výsledek mohl být klidně o gól o dva vyšší...

obrana funguje dobře, i když Evra to tam jednou taky rozehrál stupidně přes střed a mohl z toho být průser...Rio-Smalling v pohodě, ale je fakt, že moc situací na řešení ani neměli a to je dobře...Jones je parádní, ten se mi zatím z obrany asi líbí nejvíc...

střed zálohy je famózní...Clev svým pohybem totálně zamotává hlavu celému středu i obraně soupeře...jednou je vlevo, jednou vpravo, jednou mezi stopery, jednou před útočníky...je prostě dnes úplně všude, parádní výkon a nádherný gól...

Carrick k tomu já už nemám co dodávat...snad každý druhý týden píšu jak je tenhle chlapík nedoceněný a jak obrovský poklad v něm máme...dnes opět úžasný, a krásná akce s Clevem...

útok pohoda, akorát RvP měl dost zbytečných ztrát, kolikrát to u 16ky měl hezky nachystáno, ale ještě to někam tahal...ať to zkusí vypálit, vyjde nevyjde, nic se neděje a je to lepší než to hloupě ztratit...

u Wazzy vše dobré, ale to zakončení...už měl mít jeden gól na kontě taky, je to škoda...aspoň 3:0, mohl být úplný klid a staříci si už mohli jít čutnout

ještě něco přidejme

Reagovat
Swarley

jinak Young hraje parádně, tam bohužel nemám za co kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick-Clav super

Reagovat
herbage

pěkně MU, dvougólové vedení prakticky bez námahy. Vypadá to děsně jednoduše, ale základ jejich úspěchu je nevypustit žádný souboj a být neustále v pohybu. Pěkný fotbal zatím

Reagovat
smazaný uživatel

To je v p*deli, Villa v mezihře naprosto neškodná, do vápna se dostanem jak nůž máslem a pak to zadrbem tak stupidním způsobem, že by člověk brečel. 1. gól asi Reiny (i když těžko říct, jaký měl výhled), 2. jednoznačně Lucase - od toho tam ku*va DM je, aby dostupoval stopery.

Reagovat
aragorn

druhý Allena, ten si měl pohlídat Weimanna když sbíhal do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Liiiiiiiverpooooool

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim funkcny stream na united

Reagovat
rickroll

QPR -Fulham snad nejhorší 1.poločas,který jsem kdy viděl(od obou týmů)

Potřebujeme Ruize zpět,což je tak za 3 týdny,a to kdoví jestli.....

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tu na neho pravidelne nadavate

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pro AVC

Reagovat
smazaný uživatel

*AVFC

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bude zase Hendovi aby ten zapas zvratil..

Reagovat
Swarley

Keano !!!

Reagovat
fantomas

Lambert je bůh. Fakt doufám, že to udržej, už jen kvůli těm scouserskym řečem a dEstovym sestupovym prognozám.. :))

Reagovat
tomasinho

Tak zrovna nevím, co na tomhle bylo od Lamberta bohovské. Maximálně tak nákup Bentekeho, však přes půl hodiny nedokázali obránci rozehrát míč a nemít LFC tragickou finálku, můžou prohrávat o tři.

Reagovat
fantomas

Whatever, já to nevidim..každopádně pokud prostě vyloupí Anfield, tak už jen kvůli bilanci s Rodgersem v rámci PL bohem bude, s tim vy nic nenaděláte.

Reagovat
tomasinho

Máš nízké nároky na označení bůh.

Reagovat
fantomas

Tak to byla moje věc od začátku do konce no, nevim, proč se do toho montuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se jim museli vyhnout zranění. Když se jim nevyhnou tak půjdou a Lambert s tím nic neudělá.

Reagovat
fantomas

Teď jim decimujou zadní řadu a hrajou fotbal horní poloviny tabulky, tak tu nešaškuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si šašek. Zraní se jim Benteke nebo ten Weinmann a jsou v řiti.

Reagovat
fantomas

Jj, Weimann, kterej by na základě výkonů ani neměl bejt v základu. Evidentně se bavim s expertem zase jednou...furt soudíš jen na základě nákých pofiderních papírů.

Reagovat
tomasinho

Fotbal horní poloviny?

Reagovat
fantomas

Určitě, poslední kola hrajou na úrovni 9.-10. týmu ligy.

Reagovat
miky10

Nechtěls říct mikyho?

Reagovat
miky10

Aha, tak ne, já už aspoň názor změnil.

Reagovat
Swarley

hmmm, pěknej druhej gól AV

Reagovat
Darren Fletcher

uckari koho by sme chceli, ak nani odide? potrebujeme nahradu? koho by ste brali? ja zdielam kiwwiho nazor bale. ale cakam nejake prekvapujucejsie mena

Reagovat
smazaný uživatel

priorita je udrzat Naniho

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

Přišel jsem až teď a nestačím se divit výsledku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak verím že Benteke nikam odchádzať nebude spolu s Weimannom su pre Villu momentálne na nezaplatenie a Benteke by mohol byť kľudne objav sezony...len tak ďalej dufam že chalani druhy polčas zvládnu a odvezieme si 3 body z Anfieldu

Reagovat
Nikikrew

Ktory zapas mi odporucate si pozriet?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie's goal was the 1,500th scored at Old Trafford under Sir Alex Ferguson.

Reagovat
EL Gringo

Cole dufam , ze bude platny

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň něco. Teď aspoň na křídle bude někdo, kde se nehroutí jen u toho, když má udělat tři rychlý kroky.

Reagovat
tomasinho

Hm, paráda a zůstali tam dva hráči, kteří jsou dopředu nuloví.

Reagovat
miky10

* 10

Reagovat
Swarley

Wazzo neser !!!

Reagovat
C0br

Wazza dneska smolík

Reagovat
smazaný uživatel

To už je potřetí co Persie zadrbal kombinacu, Danny by přihrál přímo do běhu.

Reagovat
miky10

Brendan

Reagovat
EL Gringo

tak to to mala byt penalta,, ten kkt nam ju asi tuto sezonu asi ani neodpiska

Reagovat
C0br

Do hajzlu, kde zas byl ten joud, co měl být na vápně??

Reagovat
smazaný uživatel

Nám tu penaltu nepísknou prostě letos.

Reagovat
smazaný uživatel

zas na sestnastke volni hraci

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKOOT toto nie ej mžoné že nám tí sudí NIČ nepísknu....

Reagovat
Tomekcz

mohli by zacit davat goly, hlavne Rooney uz zahodil 3 goly

Reagovat
jenage

Carrick off?

Reagovat
niflheim

Jonesy suprovo

Reagovat
smazaný uživatel

Se začlo přesně jako první poločas, takže 0:4?

Reagovat
Tomekcz

boze RVP

Reagovat
smazaný uživatel

dpč ešte tu píšte že nech sa nesťažujeme, toto nie je možné, kurva

Reagovat
C0br

Ježiš to je taky palič ten Robin

Reagovat
tomasinho

Hm, další penalta do piče. A to je za to, že Danny se ještě dlouho udržel.

Reagovat
smazaný uživatel

chápeš tomu? už asi 3-4 jasné penalty nám túto sezónu nepískli...

Reagovat
Swarley

Chicharito na plac, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

ked je Carrick zraneny, tak ma jebne

Reagovat
Swarley

já doufám, že ho jen SAF nechává konečně odpočívat

Reagovat
smazaný uživatel

United mali vyhravat aspon 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

mozem to ebat,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

VILLAAAAAAA!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

proste dnes to je krása radost sa pozerať :D

Reagovat
Erdovec

no jo, místo 1:2 je to 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel

Reagovat
miky10

B E N T E K E

Reagovat
smazaný uživatel

hanba

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel se ožral v kabině, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel si strážil nábeh Holmana, to bolo už jedno, bol tam sám... Keby vystúpi po bentekem dával by na Holmana...

Reagovat
13

Tak jako přihrávku si strážil pěkně, ale v určitou chvíli prostě měl Benetekeho zkusit atakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol, ale ten by dával na voľného Holmana, jeho chyba to nebola ani náhodou, skôr malé zaváhanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

To si děláte srandu? Martine co je toza bránění?

Reagovat
tomasinho

Miky, to je ten tvůj Joey. První dotyk s míčem ještě horší než Jonjo.

Reagovat
tomasinho

A Škrtel komedie. Narozky jak divé, asi se najebal.

Reagovat
miky10

Co ti na to mam říct. To střídání smysl dávalo, a nemělo bejt jediný.

Reagovat
tomasinho

Dávalo, ale ukázalo se, že pořádně zahrá letos jednou. Nemá na to.

Reagovat
miky10

Tak proč mi to předhazuješ, když dávalo?

Reagovat
tomasinho

Protože ho vychvaluješ vždycky.

Reagovat
miky10

To ne. Já ho mám z pochopitelných důvodů rád, ale nijak často ho tu určitě nekomentuju, spíš výjimečně. Nezdá se mi ale, že by na to už neměl, teď to sice posral, ale stejně je z Liverpoolu jeden z nejaktivnějších.

Reagovat
tomasinho

Já vím, to já jen z principu.

Reagovat
smazaný uživatel

VILLAAAAAAAAA

Reagovat
Erdovec

rozhodčí je píča šalalala

Reagovat
smazaný uživatel

VILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Tak přijdu zpět a zrovna oslava golu QPR.....ach jo....

Reagovat
C0br

Benteke

Reagovat
Liquid

to je darda ten Liverpool trenéra vynesou v zubech, QPR paráda

Reagovat
Miguel19

Villllllllllllllllaaaaaaaaa, Stokeeeeeeee, QPRRRRRRRRR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomekcz

ja si nemuzu pomoct, ale jen pride Scholes a ta obrana zas hori a zmatkuje

Reagovat
Swarley

spíš "jen odejde Carrick..."

Reagovat
smazaný uživatel

cela hra bez Carricka uz nie je dominantna

Reagovat
Godwinson

To je hodně smutný pro Liverpool, sudí je moc rádi nemají.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ostuda .. takhle trapně hrajícího soupeře jsem neviděl a stejně vedou o 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoril som. Za tie reči sme si to zaslúžili

Reagovat
smazaný uživatel

zatím super výsledky, QPR udržet!!

Reagovat
miky10

Norwich

Reagovat
Liquid

v Championship souboj 1. s posledním a výsledek 0:2 v 50.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je NÁDHERA

Reagovat
smazaný uživatel

He's Belgian Congolese, he'll nick your car with ease benteke, benteke!

Reagovat
Liquid

Nastoupil vůbec útok Villy v této sezóně v základu ve složení Bent + Benteke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším.

Reagovat
Godwinson

Cardiff

Reagovat
rickroll

A ještě se dozvím,že Riether zraněný.Fakt super

Opravdu fulhamská klasika.....

Reagovat
13

Lucas se krásně nechal předskočit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reina něco chytil. Natočili jste to někdo? Nebo fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

De Gea a tyhle jeho prapodivný zákroky, to je prostě prdel

Reagovat
smazaný uživatel

mám chuť prvýkrát v živote vypnúť zápas, ale dopozerám to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen čekám až dostanem čtvrtej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Pappisem? Že hraje nic moc..jinak Benteke x Cisse..kdo je na tom líp? Koho z nich víc chtít do Arsenalu?

Reagovat
Hejnak

Benteke samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt gól

Reagovat
miky10

Mohlo by to skončit třeba 0:6, byla by prdel.

Reagovat
fantomas

Hm, ale fanta by zaplakala...Suárez tam aspoň jeden čestnej fouknout musí.

Reagovat
miky10

Fanta je stejně v píči, tak ať se aspoň bavíme, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jo, zase. Na co jako centruje Johnson? Že by Luis přehlavičkoval brankáře?

Reagovat
vodka

ROONEY

Reagovat
Tomekcz

Rooney ted ani nevi jak to tam dal, RVP

Reagovat
C0br

Robiiin Wazzaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas robime kurva?

Reagovat
vodka

Persie famózně

Reagovat
Maresma

Tak zase zpátky na zem.

Reagovat
Erdovec

do Guzana bych šel klidně kolenem napřed a výčitky bych z toho neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzaaaaaaa

Reagovat
tomasinho

Fulham vyrovnat! Holt góla!

Reagovat
niflheim

Robinek

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAA

Reagovat
Swarley

Peršááán moc hezky, a konečně Wazz...navíc poklepání na rameno Vidičovi, půjde na plac !!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

AV LFC

Reagovat
C0br

Nejlepší útočná dvojice na světě

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Vida pujde na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Bramble ty vole, to je branenie

Reagovat
ElectrickMann

co to je za poleno ten 37 z liverpolu, tak se nchat obejit, ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je v tej utočnej fáze tak staticky, bez prekvapenia, nikto si nenabieha. Všetci stoja. Hrôza

Reagovat
Zaschrona

Fellaini za tohle mel jit ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu je mi líto. Někteří fanoušci pravidelně vyjádření, jako by každoročně hráli finále LM a výsledkově... no... hodně smutný klub. Přitom ta hra není úplně na zvracení, občas se jim i něco povede, ale k čemu to. Aspoň ten klub zaměstnává nějaké lidi a je tedy prospěšný alespoň ekonomice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

To mám jako říct, že dobře vám tak? Tak promiň, že mám kapku soucitu.

Reagovat
tomasinho

Ještě Suso za Allena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ses posral ne. To tam radši v 87' hodí Carru.

Reagovat
vodka

ten Tony mě ale sere, mohl by makat podstatěn víc, Young sice toho dost kazí, ale snaží se 2x tolik...

Reagovat
Swarley

jn, teď jsem to chtěl říct, že Youngovi asi dost křivdím...poslední dva zápasy tam lítá na té lajně jak blázen...

no a Tony je prostě nějakej vyhaslej...počítám, že Giggs půjde na plac a právě Tony dolů...

Reagovat
vodka

já chci welbecka...

Reagovat
Swarley

taky, ale Giggs se tam rozběhával, počítám s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

pekné kopačky, Martin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

my ten gol nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

VIDAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je v 2. polčase skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza,konečně se dočkall!!!

Reagovat
tomasinho

NA posraného fakt i hovno spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl kdyby jsme neprohravali 3:0 tak by to byl hodne peknej fpotbal

Reagovat
smazaný uživatel

On nám tu penaltu pískne když na něj budou vytvářet hráči tlak jako teď, ale stejně nám to bude k hovnu.

Reagovat
miky10

NORWIIIIIIIIIICH

Reagovat
miky10

A ještě Wes, no paráda.

Reagovat
Swarley

Nemanjááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Norwiiiich! Ještě FFC vyrovnat a dohrát to takle klidně..

Reagovat
miky10

Je na OT ještě jeden gól.

Reagovat
tomasinho

Zs ho nedal Hotl že?

Reagovat
rickroll

FFC vyrovnat....sorry,dneska fakt ne,to spíš prohrajem 5:0...

Reagovat
C0br

Vidaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vida

Reagovat
rickroll

Kdyby tenhle výkon nebyl zrovna proti QPR ,tak by to tolik nevadilo...

Reagovat
Garbicz

Taarabt náádhera

Reagovat
miky10

Taarabt

Reagovat
tomasinho

Ne, prostě nepochopím, že nejkreativnější hráč 5. ligový zápas v řadě nedostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se něco muselo stát.

Reagovat
miky10

To bránění no, to je pak přece jedno, že je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujeme dať 3 goly to že nevie brániť neobstoji

Reagovat
miky10

Ještě o poločase ste je dát nepotřebovali.

Reagovat
tomasinho

Zas to nepřekrucuj proboha. Být na mě, jde už místo Colea, nebo pak hned po 3. góle.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam už bejt místo Jonja.

Reagovat
tomasinho

Však říkám, být to na mě, hraje od začátku nebo je 1. střídající.

Reagovat
miky10

Místo Jonja od první minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils.

Já ale stejně nevim kde ste všichni vzali tohle píčovinu. Myslim že i tys to tady omílal, že nehraje protože je špatnej dozádu. Co kurva za celej zápas udělá takovej Raheem nebo Luis dozádu?

Reagovat
tomasinho

Na křídle by hrát měl, od začátku na AM ještě ne, ale v takové, stavu. Proti Swans, Spurs nebo WHU jsme potřebovali dát gól a nic. Přitom přihrávku, jakou dal proti YB je schopno od nás dát pár hráčů.

Reagovat
miky10

Vždyť já volal po Joeym ve středu a Susovi na kraji... A i veprostřed prostě hrát může, naplno tak vyniknou jeho výjimečný schopnosti a pokud za ním budou dva poctivci, nemůže nastat problém.

Reagovat
tomasinho

Joey uprostřed je ještě horší varianta. Takhle samozřejmě jo, když je třeba dát gól, od začátku zatím ne, když za ním hraje Gerrard, tak ne, to pak nebrání nikdo.

Reagovat
miky10

Beru to tak, že Suso je pohyblivější, proto by z nich dvou měl být na křídle jednoznačně spíš on. A měl by hrát prostě v základu, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
tomasinho

Tak to ani mně ne, mně to neříkej, já po tom volám už nějakou dobu. V době, kdy máme přetlak v záloze, by měl hrát zprava a ne abychom na křídle srali Jonja.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak se ukaž, Barkley.

Reagovat
Zaschrona

ROSS BARKLEY!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Tony out Danny in.

Reagovat
vodka

aspoň to byl Fraizer, ale nechápu, proč nedohráváme v klidu a už vůbec nechápu, proč se vysrali na bránění...

Reagovat
Tomekcz

co ten Scholes zase vymejsli takovy ztraty mice a zas gol

Reagovat
niflheim

Ale tak do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se na to můžou tak vysrat?

Reagovat
C0br

Tak tam to Wazza teda ošklivě nedostoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson hra hrozne

Reagovat
wild

obrana na to uplne sere

Reagovat
smazaný uživatel

udrzaz nulu?..utopia

Reagovat
vodka

SAFe, zase lenochodí záloha? to eště se budem o výsledek pomalu bát...

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Přijde Vidič a hned fík

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle dokoukám, tak jsem dobrej.

Reagovat
Tomekcz

tak tohle jeste muze Sunderland v klidu srovnat, takova zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

typický Luis Enrique ..... ale ano , Liverpool je v progrese :D

Reagovat
smazaný uživatel

tam mal ist Fletch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
C0br

To si dělaj prdel, že ho v tom vápně nechají pět vteřin samotného

Reagovat
Trand

Ten Fellaini.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Zas prasí?

Reagovat
Trand

Hlavička Shawcrossovi myslím. Ale viděl jsem jen sestřih. Podle mě dostane ban.

Reagovat
Zaschrona

Mel by, tak 3 zapasy.. Dneska to absolutne nezvlada..

Reagovat
Erdovec

jestli dal někomu hlavičku tak jsou 3 zápasy výsměch

Reagovat
Zaschrona

Zas tak hrozne to nebylo, ale trest by dostat mel..

Reagovat
Trand

Snad tam Moyes pošle Velliose a ten rozhodne.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Viděl to sudí?

Reagovat
Zaschrona

Nevidel

Reagovat
niflheim

Carrick nehorázně chybí...proč tam radši neposlal Fletche.

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo QPR si jdou pro první výhru, to snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze prekonali negativny rekord v PL :D ale dalo sa to čakať ze pod Harrym pojdu pomaly hore

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt schopnej je z tich sraček vytáhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že on ich aj zachráni

Reagovat
rickroll

a je to kvůli tomu nejhoršímu výkonu FFC ,který jsem kdy viděl

proč zrovna teď....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, čekal jsem, že by mohli navázat na dobrý výkon proti Newcastlu...

Reagovat
rickroll

no to já taky,ale vypadá to,že na to navážeme někdy tou dobou,až se vrátí Ruiz....

Reagovat
smazaný uživatel

To Bryan tolik chybí?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jediny, ktory tomu dava myslienku, i ked jeho vykony su velmi nevyrovnane, o to je to s Fulhamom smutnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan striedaj

Reagovat
Swarley

škodaaa, pěknej ťukec

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn S tim kádrem, co mají by měli drtit celej champ...

Reagovat
Chazy

No neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očividně ne

Reagovat
Chazy

Jako za posledních dejme tomu 7 let tam měl vážně jasně nejlepší kádr jen NUFC a Reading před svým minulým postupem do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reading? Nejlepší kádr papírově rozhodně neměl. To měl lepší kádr i Cardiff. Loni měl jasně nejlepší kádr West Ham.

Reagovat
Chazy

Minulým - myslím ten postup, kdy dali asi 107 bodů a pak válcovali PL, ne loni.

Reagovat
miky10

"před svým minulým postupem do PL"

Reagovat
tomasinho

+ ten loňský West Ham.

Reagovat
Trand

Ještěže střílel Jerome.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypnutoooo. Dneska už nevim, co to znamená fotbal.

Reagovat
Tomekcz

jestli snizi na 3:2 tak to bude neco

Reagovat
tomasinho

Guzan vypadá jak Breivik

Reagovat
niflheim

To je katastrofa ten střed zálohy momentálně.

Reagovat
Swarley

SAF je hecař, dát je na střed vedle sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

kdyby to aspoň přeskládal, Valencia na pravýho beka, před něj Young, doleva Giggs a dát střed Jones-Scholes...ne-e no, hecařina musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl teda osobně radši, kdyby do takhle už relativně rozhodnutých zápasů posílal hráče jako je Nick Powell a ne starého Giggse...

Reagovat
Swarley

zase na druhou stranu to chápu, že jim chce dát příležitost a pošle je do v podstatě rozhodnutého zápasu...ale zase dát je oba na střed a ještě když ten střed do té doby fungoval naprosto famózně, nevím no...čekal jsem, že to namixuje...jeden z nich hrát měl a pak měl dostat šanci Danny nebo Chicha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Giggsym ve středu, jak jinak viď... Teď by se tam přesně hodil Flecht. No Fergie to chtěl asi ještě trochu zdramatizovat

Reagovat
smazaný uživatel

priemer maju skoro 40 rokov, tak co cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že smysl je pošetřit síly před náročným vánočním programem, ale tohle je prostě bída. To tam měli radši jít mlaďoši než staroši.

Reagovat
Tomekcz

Scholes-Giggs a uprostred je uplne prazdno, vubec nedostupujou nic...

Reagovat
C0br

Když už byl konečně výkon v celém zápase v pohodě, tak to zas SAF musí zdramatizovat aspoň příšerným střídáním

Reagovat
Swarley

tak tady se mělo žlutit, je vidět, že i Tony ví že to stojí za hovno...

Reagovat
tomasinho

Snad jim dá Brendan fén jako Keknny loni po Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne, jak dokazeme prejst pocas jedneho zapas od absolutnej dominancii az k uplnemu flakaniu vsetkeho

Reagovat
smazaný uživatel

gólových šancí jsme měli opravdu hodně, mohlo to být klidně 5:1 nebo 6:1...všechno se neproměnilo, SAF udělal nepovedá střídání (Giggs )a je to hned. Teď jsou hráči spokojeni s výsledkem a už se nechce no...

Reagovat
Tomekcz

Wigan vyrovnat a bude to idealni

Reagovat
niflheim

Jonesy se vrací do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když vše půjde podle plánů, tak o budoucího vůdce obrany nemám vůbec strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Pool gol

Reagovat
fantomas

OMG! Zrovna Gerrard, zasranej Vejdr

Reagovat
miky10

Jestli neporazíš ani jeho, tak už asi nikoho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Já zapoměl vystřídat a mám tam Hazarda, Ivanoviče atd...

Reagovat
miky10

Stejně mě drtíš.

Reagovat
Maresma

Takhle mě ale v pohodě doženeš...

Reagovat
miky10

Snad. Jen je škoda, že nemáš pásku u Hazarda třeba.

Reagovat
Maresma

Kapitána sem vybral parádně. Střídá se tam nějak automaticky?

Reagovat
miky10

Post za post prej, takže ti tam pudou Bainesy a Jonjo.

Reagovat
Maresma

Otočit.

Reagovat
vodka

uuuh, Campbell dobře dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zůstane za Stoke.

Reagovat
miky10

Krásnej gól!

Reagovat
rickroll

Ještě chybí červená pro Sidwella abychom dnešní "zápas" zakončili ve stylu....

Reagovat
rickroll

cože Fulham gol???Já už jsem to vypnul,kdo ho dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Petric

Reagovat
smazaný uživatel

zaco dostal Bentekle tu zltu? :O

Reagovat
smazaný uživatel

Suso nič? Diky Brendan

Reagovat
smazaný uživatel

Cannaries

Reagovat
Honza Matoušek

Díky no.. kdyby to byla remíza, tak beru 3.5...

Reagovat
smazaný uživatel

to nasere

Reagovat
Maresma

Nepsals dopis do ProFootbaallu?

Reagovat
smazaný uživatel

Watching Liverpool today reminds me of when I was first learning the controls to FIFA.

Reagovat
vodka

Smalling dobře, Jonesy dobře.

Reagovat
Swarley

dědek Giggs jak to brousí

Reagovat
smazaný uživatel

Chceo by to uz Naniho, nech si moze Tony sadnut

Reagovat
Trand

Proč nestřídá?

Reagovat
Trand

Pienaar. Nádhera, ale ta střela.

Reagovat
Zaschrona

nahravej Pienaare proboha...

Reagovat
Tomekcz

meli sme jich dat aspon 5 a ten konec co tam Sir poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Když Carrick odešel, tak bylo krásně vidět jak výborný hráč to je, a co pro našu hru znamená. Jednu dobu sem si skoro myslel, že se nám tohle šetření hráčů a sil vymstí.

Reagovat
niflheim

Škoda toho gólu...a mohlo tam toho padnout víc.

Reagovat
Error

Odporné výsledky

Reagovat
Zaschrona

Spatny vykon dneska, dost mozna vubec nejhorsi v sezone.. Bod dobry..

A pane Fellaini, nashledanou v lednu. http://img27.imageshack.us/img27/968/omfgh.gif za tohle si nic jinyho nezaslouzite! A doufam, ze ho Moyes poradne zprdne pres media, jednoznacne by zaslouzil dostat i nejakou peknou pokutu..

Reagovat
smazaný uživatel

jebnuty

Reagovat
C0br

kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nesportovní, ale že to bylo na Shawcrosse, tak mi to je úplně šumák.

Reagovat
hefy

Proč by mělo hrát nákou roli, že to je Shawcross?

Reagovat
Chazy

Hádám, že to myslel tak, že pro něj to roli hraje, protože ho nemá rád..

Reagovat
smazaný uživatel

k hracom chelsea sa tu take veci pisu bezne

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Chazy. ;) Myslim, ze to bylo dost jasne zretelne, jak to bylo mysleno.

Reagovat
miky10

To jen Daníček to nepochopil.

Reagovat
Swarley

fakt už se hoši nadobro sbalte a valte pod tu NFL

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

shawcrossovi by som dal aj ja

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, kdy zlomil Ramseymu nohu, je to ohromne nesympatickej player.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

píčo

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Vždycky jsem říkal, že je to hovado.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vodka

to je debil, 4-5 zápasů minimálně...

Reagovat
tomasinho

To i víc.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ti řikali, že to je zákeřnej hráč..

Reagovat
Zaschrona

No, dneska byl naprosto, ale naprosto mimo. Delal na hristi absolutni kraviny a hral k tomu uplne strasne. Shawcross ji dostal sice celkem po zasluze a tenhle gif je schvalne jeste o neco zrychlenej, ale to Fellainiho nijak neomlouva. Trest, pokuta, zjebnuti pres media, vsechno po zasluze. Navic, i dneska se ukazalo, ze Fellaini pro hru EFC zas tak klicovej neni a ze nas jeho odchod prilis bolet nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Stejně na něj nedám dopustit. Střetli se mi oblíbenci!

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

a kolko krat mu jebol

Reagovat
smazaný uživatel

A možná mu tam jebe dodnes podle toho gifu.

Reagovat
smazaný uživatel

*doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec, takhle oslabit klub v kritickém období.

Reagovat
Chazy

Redku nedostal, takže snad ani potrestanej nebude. To se děje jen když jde o neprokázanej rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam záleží na tom, jestli si toho rozhodčí všiml. Jestli ne, tak trest dostane určitě. Jestli ano, tak to FA nechá s tím, že rozhodčí už se vyjádřil a oni ho opravovat nebudou.

Reagovat
soukup

Wilkinson dostal dodatečně tři zápasy za loket Balotelimu a v zápase za to potrestanej taky nebyl

Reagovat
Rssa

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Zas takovy problem bych v jeho absenci nevidel. Snad konecne dostane sanci Barkley a to je urcite plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Takže Brendan jen dvě střídání.

Reagovat
tomasinho

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie akoby to dopadlo, keby psíkne tú 11-ku a je to 1:2 od zhruba 50 min.

Reagovat
smazaný uživatel

takze je to zase kvoli rozhodcovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 0:2 nám nepískol penaltu, či ej kvôli rozhodcovi si domyslíš sám, keď nie si kiwwi.

Reagovat
tomasinho

Ne, do stavu 0:2 byl ok, ale když nepískne evidentní penaltu, která to mohla zvrátit.

Reagovat
supervizor

Jenom ty a Suarez se po tak špatném výkonu můžete vymlouvat na rozhodčího.Navíc vám ještě připískával standartky kolem vápna.

Reagovat
tomasinho

Jojo, máme být ještě rádi, že jsme neměli jedinou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to po každém zápasu. To už je směšné. Navíc sem tady celou dobu četl jak mizerně hrajete, jak by se měl vystřídat celý tým a jací jsou hráči trapáci, a výsledek je, že za prohru může nedopískaná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si piča, omg...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ani sem nečekal jinou reakcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mi napíšeš úplnú blbosť na úrovni kiwwiho, tak nič iné nečakaj...

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz je to vazne mimo..po kazdom jednom zapase, ale ze po kazdom jednom zacat hodnotenie tym, ze co ak by odpiskal toto a co ak tamto..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeme za to, že náš režú, režú a režú...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*nás

Reagovat
vodka

oni ale mizerně nehrají... statistiky zápasu mluví jasně, sestřih taky. Pokud ale génius Suarez zajebe v 16 situaci 4 na 2, tak se neni čemu divit, že nedají gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to neviděl, říkám že jsem tady četl reakce fanoušků co to viděli.

Reagovat
kiwwi

ako sorry vacsinou sa zhodneme, ale dnes som pozeral Liverpool spolu s dvoma scousermi a smial som sa a obaja vraveli ze je to proste tragedia

Reagovat
vodka

ja sem dneska viděl akorát sestřih, ale šancí měli víc. Bentekeho první gól byla chyba Reiny, to chytat měl. další 2 tragické chyby obrany. LFC místo toho zajebával jednu akci za druhou... a čisté šance měli 3. ale dobře jim tak, když chtějí spoléhat na Suareze, tak ať si to vyžerou se vším všudy...

Reagovat
vodka

držení tam bylo jasné, ale Agger padal tak, že to vypadalo jako dive, nedivím se rozhodčímu, že to nepískl. Hlavně jak tam mávl těma rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, vy sa nikdy nedivíte...

Reagovat
vodka

když vaši hráči padají jak loutky, kterým ustřihneš špagátky, tak se neni čemu divit...

Reagovat
smazaný uživatel

Že tohle řekne fanoušek MU...

Reagovat
smazaný uživatel

ani Agger se nedivil, že to nepískl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

už zase S tím brečením už je to trapné

Reagovat
kiwwi

poplacte si

Reagovat
tomasinho

Krásná fanta, Suarez, Sterling, Fellaini, Holt hovno. Shawcross sice asist, ale vlastn k tomu, Rafael nehraje, Silva jediný assist.

Reagovat
miky10

Canarieeeeeeeees!

Reagovat
fantomas

Fantazieee - AVFC i Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v hlave. Treba nam psychologa.

Reagovat
tomasinho

Máme špičkové britského psychiatra dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Vám nepomůže ani doktor Chocholoušek

Reagovat
EL Gringo

mate niekto video co spravil Fellaini?

Reagovat
EL Gringo

aha,, uz nic,, diki zaschrona hore

Reagovat
fantomas

Norwich sedmej tenhle klub je pro mě ohromnou satisfakcí, fakt. A Villa co nevidět bude taky.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Norwich?

Reagovat
fantomas

Protože mu hrozně přeju asi tak od čtvrtýho, pátýho kola loňský sezony.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vlastne funguje disciplinarni rizeni FA? Musi tym podat nejaky protest, aby se nejaky hrac vysetroval? Narazim treba na Cazorluv diving, ktery nebyl nijak reseny nebo aktualni hlavicku "kvetaka".

Reagovat
vodka

jde o to, jestli to rozhodčí viděl, nebo ne. Pokud ne, FA to přezkoumá, pokud ano, tak se s tím nic neudělá, ani kdyby zlomil čelist...

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze trest muze dostat tak jako tak..

Reagovat
vodka

mně se zdá, že ne. Proto nedostal trest Rooney za loket proti Wiganu, proto už nedostal trest Gerrard za loket proti SAFC atd.

Reagovat
Zaschrona

Moyes: "He [Fellaini] deserves whatever punishment he gets. I have seen that incident and it's absolutely unacceptable. He will be punished by club."

Reagovat
Zaschrona

vedle.. nicmene, jisty si tim fakt nejsem, ale je mozne, ze pravdu mas..

Reagovat
smazaný uživatel

Rika to spravne. Bude zalezet na tom, jestli to rozhodci napise do zapisu o utkani. Pokud to tam bude, uz s tim nikdo nic dodatecne neudela, protoze to bude jakoby posouzeny rozhodcim.

Reagovat
Zaschrona

Aha, jasne, takze jako tradicne ve fotbale, tohle se porad dodatecne resit neda. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ten Suarez

Reagovat
vodka

a patička Bentekeho neskutečná...

Reagovat
vodka

a obrana u 3. gólu

Reagovat
smazaný uživatel

prežil si všetky moje pocity z toho zápasu vtesnané do 3 minút.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pre Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Uff, konečně normální net. A teď čekat na ruskej záznam LFC..

Reagovat
smazaný uživatel

"Anfield is difficult place to win".

"Even Liverpool can't win there."

Reagovat
Kaze

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Dr. Admess

1636. pro dnešní výhru Swansea!

Reagovat
smazaný uživatel

My uz vime, ze jim fandis, muzes obcas napsat taky neco jinyho

Reagovat
niflheim

Rafael Hamstring Injury no return date

M Carrick Hamstring Injury no return date

J Evans Hamstring Injury no return date

Anderson Hamstring Injury 29th Dec 12

Nani Hamstring Injury no return date

S Kagawa Knee Injury no return date

Snad se dá Carrick dokupy, to byla poměrně i katastrofa ta záloha po tom, co odešel ze hřiště, nehorázný pruchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ma byt fit uz na dalsi zapas

Reagovat
Rssa

RvP si s sebou vzal do MU doktory Arsenalu?

Reagovat
niflheim

To jsi nezaregistroval minulou sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

a polovicu predminulej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Co myslite, aky dlh BAN dostne Fellaini? Mozno ze dostane aj 6 zapasov. Inac co tam vyvadzal

Reagovat
madridcan

trest smrti

Reagovat
miky10

Tottenham team v Swansea: Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey, Adebayor, Defoe

ACHJO!

Reagovat
niflheim

Naughtom

Reagovat
niflheim

Jen by se hergot mohl vrátit BAE a Naughton by si mohl čutnout na RB místo Walkera, Caulker taky místo Gallase.

Reagovat
smazaný uživatel

BAE Cim dyl bude absentovat, tim lip, aspon si vic zahraje Caulker a Naughton

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

na Walkera nemá, Naughton zatím nepředvedl nic zázračnýho

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Asou-Ekotom je zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale příště už by měl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tremmel, Tiendalli, Williams (c), Chico, Davies, Britton, de Guzman, Ki, Dyer, Routledge, Michu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledovali ste niekto, ten rozhovor s Bezakom? ty vole, ta cirkev je prehnita, to je neskutocne

Reagovat
madridcan

Mama tu pi*uje uz hodinu

Reagovat
Rssa

Co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

bol arcibiskup a ho odvolali a teraz hovoril o tych pomeroch, jake su v cirkvi u nas, ale aj napriklad vo Vatikane

Reagovat
Jollae

a to si čakal snáď niečo iné ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale ze je to az take tak to nie

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka zajimava solo sazka na zapas tottenham - swansea?

Reagovat
madridcan

3,5+

Reagovat
tomasinho

Come on JD, aspoň hattrick!

Reagovat
madridcan

nie...radsej Dyer

Reagovat
tomasinho

Michu. Defoe 3, Michu 2

Reagovat
madridcan

hmmm....nie

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

1:0 (Gallas)

Reagovat
Usty

Michu !

Reagovat
Rssa

Vertonghem je parádní player

Reagovat
kiwwi

ale to len hovori o sile Arsenalu, ked je pre nich takyto uzasny hrac zbytocny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
supervizor

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt dement.

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Hodně mi připomíná Dannyho, akorát je možná o něco fyzicky silnější a horší v rozehrávce. Ale je parádní.

Reagovat
miky10

Spíš obráceně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale podobní si docela jsou. Akorát Jan má tu levačku přesnější a i ty pasy mu jdou lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni dal snad 10 gólů ze stopera, úchvatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
tomasinho

To nevím teda, jsou si hodně podobní, ale přijde, že Danny z pozice stopera umí lépe vyvézt míč, udělat kličku. Jan zase má lepší asi dlouhé pasy no.

Reagovat
fantomas

Viděl si ten jeho gol letos?

Reagovat
miky10

Dej mi palec radši.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo z pozice stopera

Reagovat
tomasinho

Myslíš na OT?

Reagovat
fantomas

Jop, jinej gol už letos nedal..

Reagovat
tomasinho

Tak tam podle mě ukázal hlavně také ten větší důraz než má Agger právě. Je průbojnější a přímočařejší, Agger lepší s míčem u nohy.

Reagovat
vodka

agger teda lepší s míčem u nohy není... Agger častěji střílí, ale Vertonghen je schopný přejít i přes 3 hráče a neztratit balon...

Reagovat
tomasinho

To Agger v pohodě taky.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Chtěls palec, máš palec, tak se prober.

Reagovat
miky10

Sem to neodhad no, to si ho radši strč do prdele.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Wilsona?

Reagovat
Rssa

Nehrají náhodou spolu s Vermaelenm v repre vedle sebe na stoperu?

Reagovat
miky10

Ten hraje s Kompanym, Honza nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kretene

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraje Verma s Kompasem ne? A Jan na LB.

Reagovat
Rssa

Ok, dík oba

Reagovat
herbage

nn, na mě si nepřijdeš

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

probůh to je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

There is an average of 8 points drop in the IQ's of teen who smoke marijuana, before reaching the age of 40.

Reagovat
vodka

a kurva

Reagovat
Ligter

Tremmel.

Reagovat
smazaný uživatel

taková roura!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomená klíční kost

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som teda viac od tohto zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Michu je dnes na pichu. Celkovo Swansea dopredu nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey je neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Ki je tragickej, strašná "posila"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co vidim Swans, tak je skvely, ten prehlad je neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Přehled je kouknout vedle sebe a posunout to? Jo, má přehled.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt Townsend?

Reagovat
fantomas

Honzaaaa..fanta fanta fanta.

Reagovat
miky10

HONZAAAAAAA

Reagovat
miky10

Nenahrával mu Walker?

Reagovat
smazaný uživatel

fantaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, z tohohle zápasu mám Rangela a Pablita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Defoea, Balea a Caulkera, krasny 2 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

a kurva

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

No jo, Vertonghen je fakt výborný player

Reagovat
miky10

Yes yes, jestli to takle skončí, vyhraju i s kapitánem Balem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste nevis, ne? On bude mit 10 bodu z lavicky, ty 6 bodu za vice-captaina a budes cekat na Girouda.

Reagovat
miky10

No, a ten Foster nechytá teda? Sem tak nák už počítal s tím, že dohromady 11 bodů daj.

Reagovat
miky10

* 5

Reagovat
smazaný uživatel

Chyta Myhill.

Reagovat
miky10

Kurvá. Giroudek taky nenastoupí určitě.

Reagovat
Erdovec

stačí když Nolan udělá sympatických 34 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...80 minut pryč, teď to konečně začne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostanou zase v posledních 10 minutách..

Reagovat
miky10

On mu ten Walker fakt nahrával, nebo proč má Honza jen o 4 body víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle Walker's free-kick from the right beats the first group of players in the box and falls at the feet of Jan Vertonghen, who swivels and fires a first-time shot past Gerhard Tremmel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chicoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Chico nám předvedl trošku PD

Reagovat
smazaný uživatel

Španěl no

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako nehraje Danny a jde tam místo něj radši Moore? Teď jsem si to uvědomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem rád že mě Laudrup poslouchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny je letos uplne vyrizenej, nepotka se s balonem. Nevim, jestli je to Laudrupem nebo ztratou formy, ale ten rozdil je u nej podobny jako u Torrese v LFC a v CFC

Reagovat
fantomas

Dávám to z větší části "za vinu" Laudrupovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to k tomu taky svadi, ale ten rozdil v hernim systemu neni zas tak velkej, nechapu, ze nejsou schopni tohle vyresit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, díky.

Reagovat
Chazy

To bude sranda, až Boas u Spurs dokáže, že je vážně talent světovýho formátu, bude tam třeba 10 let a budou na tom líp jak Chelsea. On jednoznačně může bejt rád za ten vývoj - ať by ukázal v CFC cokoliv, tak by ho stejně cokoliv mohlo vyhodit, u Spurs si získá důvěru a oni ho podrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne zatim nehraji uplne presvedcive, s obranou ma porad problemy a s tim kadrem, kterej ma k dispozici, je povinnost hrat o LM. Ale mas pravdu, ze mit za nadrizenyho Abrakadabru a Levyho je obrovskej rozdil

Reagovat
Chazy

Dělá dobrý přestupy, to je 50% úspěchu, zbytek zařídí hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle logiku si aplikuj na americky sporty

Reagovat
Chazy

Tam se mi právě líbí, že vůbec neplatí

Reagovat
Chazy

I když teda nevím, co košíková a hokej, tam asi jo, když to má rád miky

Reagovat
miky10

Naser si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak ve fotbale taky ne no.

Reagovat
Chazy

To říkej SAFovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Mancinimu?

Reagovat
Chazy

Já bych je chtěl oba vidět ve Wiganu.

Reagovat
Chazy

A vem si, jakej výkonnostní pokles se vyved Ramosovi (a to měl taky LM tým), takže si pochvalu zaslouží

Reagovat
Trand

Kdo je ten zdrogovanej frajer od Jets, jak ho dávaj na ESPN s tou tiskovou, jak tam pořád opakuje "You play to win the game?" Baví mě neskutečně každej týden.

Reagovat
Chazy

Herman Edwards. Hroznej blb

Reagovat
Trand

Neskutečnej. Kam půjdeme dnes?

Reagovat
Chazy

Pod MONa... Mancini asi reálně může ještě fungovat k fotbalový diskuzi, SAFC a ten tragéd nikoho nezajímaj.

Reagovat
Trand

Ok, 18:30 už to tam rozjedu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ten talent ma, to je nespochybnitelne, ved sa tu o nom ako sa dostal hore, popisalo vela a na to aby bol i v EPL uspesny ma vsetky predpoklady, ovlada perfektne jazyk, je mlady, uci sa zo svojich chyb, ma svoju filozofiu a ako kazdy trener a manazer, potrebuje trochu casu a trpezlivosti. To by uz ani DAF nebol koncom 90 rokov trenerom MU. Angazma v CFC je ina pesnicka, je tazke robit koncepcnu pracu ak, muztvo vedie jeho majitel a psychopat v jednej osobe.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
smazaný uživatel

este vsetkym ukaze

Reagovat
fantomas

Townreceive bude zase nákej typickej slepičí wonder, co?

Reagovat
FUnk

lennon 2

Reagovat
fantomas

Taky mi tak přišel.

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Scottyyyyyyy!

Reagovat
FUnk

Reagovat
miky10

Wow, stalo se někdy někomu, že by na nutjobu vubec neměl obraz, jakože ani to okno s obrazem, a hrál mu jen zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ne.

Reagovat
miky10

HUGOOOOO

Reagovat
kiwwi

dobre KO ty vole

Reagovat
fantomas

Chico.

Reagovat
miky10

Hah, tak mi stačej od Girouda tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane redku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Trand

Śnad dá góla. Vyhodil jsem ho z fanty, takže je to skoro tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo podržel

Reagovat
Chazy

Tohle slovní spoiení je pro mě strašně absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Počujte, Chazy. A čo si vy predstavujete pod takým slovom 'absurdný'?

Reagovat
smazaný uživatel

omg já se raduju z bodů za Vertonghena a ani mi nedošlo, že jsem ho vyměnil za Rafaela

Reagovat
Erdovec

fantíku, co je potřeba na 38 bodů u záložníka, tak 3 goly a čisté konto ne?

Reagovat
fantomas

Zhruba no.

Reagovat
fantomas

Dva by asi stačily ale.

Reagovat
Erdovec

tak víc než jeden gol dal naposled 31.10. (bohužel ale 2010)

Reagovat
smazaný uživatel

V tý australský? Tam k takovýhlemu číslu stačí i aby nějakýmu gólu přihlížel, odehrál aspoň 60 minut a nedal si vlastňáka, ne?

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Aleš Soumar

nechte Beníteze bejt kurva, nikdo z Vás nedokážete to, co on, nejsem rád, že tam je, to fakt ne, ale už je to hrozný, dokázal toho hodně na klubové úrovni, ale snad půjde do hajzlu, ale ty vaše kecy, to je hrozný pořád.. sestavu taky nedělá dobrou, třeba že Torrese tam pořád cpe, nikdo jinej tam prej není, ale je, stačí tam posunout třeba Hzarda, ale už toho nechte..

Reagovat
smazaný uživatel

Fejsíčko?

Reagovat
Swarley

prej Aleš Soumar, spíš to zní jako něco, co jsi psal ty

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

díky bohu za Vertonghena ve fantě, 14 bodů, celkově 31, to po té tragické sobotě je mírné zlepšení...

Reagovat
Chazy

Není to taková ta situace, kdy toho hráče má každej a je ti to k prdu?

Reagovat
vodka

no právě sem se díval a nemá ho přede mnou nikdo

Reagovat
Trand

Nevíte, kdo teď centroval zleva? Byl to Morrison?

Reagovat
Trand

Kouká na to vůbec někdo? Beztak to byl Brunt.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Gera.

Reagovat
Trand

Dík.

Reagovat
Bayern +

Omg, Tomkins ta rozliska.

Reagovat
Trand

Longster!

Reagovat
Trand

Přihrávej sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej fotbal zatim.

Reagovat
Trand

Konečně Morrison více vepředu.

Reagovat
Trand

Reid je skvělý.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam nedá Lukaka?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska arsenál plichta

Reagovat
tomasinho

Kéž by dneska Royals chtěli vyhrát, potřebují to jako sůl. Věřím ale, že remízu jsou schopní uhrát.

Reagovat
afc

Jack Wilshere Current Contract Will End On 30th June 2016. When He Will Sign New 5 Year Deal It Will End On 30th June 2021 (9 Years).

Reagovat
j_mrazik

To snad ani nejde, ne? Já mám pocit, že 5 let je max.

Reagovat
Chazy

FM znalosti :D

Reagovat
j_mrazik

Evidentně nepodepisuje 9letou smlouvu, ale 4letou a pak následně 5letou. Jak to mají ošetřený, že si to nerozmyslí, to už je jejich problém. U něj se to vyplatí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

FB smajlíci

Reagovat
afc

Tak zrejme ide.Uz su viac menej dohodnuti.Chyba uz len podpis.

Reagovat
tomasinho

To už je jak v NHL.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

v životě bych nepodepsal tak dlouhej kontrakt už jenom kvuli prachům...

Reagovat
afc

Ved v 20 bude mat 80tyzdenne a potom sa mu to moze postupne navysovat alebo je typ hraca,ktoremu nejde o prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistě, pokud má ve smlouvě něco jako každoroční navýšení platu tak to jde, ale v situaci, kdy bude dejme tomu nejlepší záložník ligy a bude chtít dostat 150k, tak bude moct maximálně skákat do stropu a nic mu to nepomůže...

Reagovat
herbage

ne každej je na prachy a navíc Jack si vydělá mnohonásobně více, než sám k životu potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to tak ze novy kontrakt plati odteraz? to by sa mu inak brutalne neoplatilo

Reagovat
Arbiter

aspoň za něj dostanete pořádný balík, až odejde do City...

Reagovat
j_mrazik

My neumíme prodávat.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Myslím to tak, že když někoho prodáváme, tak za to podle mě nedostáváme odpovídající odstupné, když to srovnám s částkama, za kolik obchodují ostatní kluby. Že jdou ti hráči potom dolů, není naše vina nebo náš problém.

Reagovat
kiwwi

nenapada ma jediny hrac, ktoreho by ste predali vyslovene pod cenu

Reagovat
kiwwi

mozno Clichy

Reagovat
Arbiter

Songa střelili dost levně, na Cescovi mohli vydělat mnohem víc...

Reagovat
kiwwi

Cesc 35 mega libier pokial sa nemylim, tam to uz velmi natahovat nemohli

Reagovat
SunFells

To maximálně éček, pokud splnil ty bonusy,

Reagovat
kiwwi

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/arsenal-transfers.html

tejto stranke verim asi najviac co sa tyka cien prestupov

Reagovat
Arbiter

ha, schválně jsem se koukl na jedno jméno a hned špatně, konkrétně Oscar, který přišel za 25 mio €, nikoliv Ł.

Reagovat
kiwwi

njn a ma plat 20 tisic libier, pozname

Reagovat
Arbiter

nemůžu za to, že sis postavil hlavu a čemukoliv, co se ti předloží apriori nevěříš...

Reagovat
Arbiter

35 mega €... A to je ta maximální částka...

Reagovat
vodka

ohledně fibreglasse měl wenger dohodu s hráčem... Nasri prodaný skvěle. Kolo taky velmi dobře. Clichy byl zalevno, RvP odpovídající cena, za toho Songa mohli získat víc, ale žádný odchod se neřeší lehce...

Reagovat
kiwwi

tak tak...zo vsetkych prestupov bol pod cenu mozno len ten Song - u Clichyho fakt neviem, ci by sa z toho dalo vytrieskat viac - mozno len vzhladom nato, ze to bolo City, ale aj tak sa na nom zarobilo 25-nasobok

Reagovat
SunFells

Song mohl jít za mnohem víc. A z Cesca se taky mělo vytřískat víc, ve vedení je nějaký culé.

Reagovat
kiwwi

prave Barca vie nakupovat velmi dobre pretoze ti hraci tam chcu ist stoj co stoj - niektore ciastky u ich prestupov nechapem - Mascherano, Song, Alba a pod. su fakt smiesne

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu umí nakupovat i velmi špatně, no...

Reagovat
kiwwi

hej, ked chcu raz za cas ukazat, ze mozu kupit najvacsie hviezdy, ktore im ani netreba

Reagovat
Arbiter

Chigrinski, hvězda par excellence

Reagovat
kiwwi

tak vyslo ich to na 10 mega eur no - v konecnom dosledku to nie je nic, co by ich malo az tak mrziet, ale za klobuk si to nedaju no

Reagovat
herbage

za Songa je 20 dost. Víc mělo být jen za Hleba a Cesca

Reagovat
fantomas

Neni to dost.

Reagovat
herbage

to je fakt vtipný, že Songa jsi vyhazoval z klubu a najednou je 20 za něj málo. Vždyť v Barceloně je nesmírně vidět, že na jejich úroveň hry nemá, je děsně pomalý a laxní

Reagovat
afc

Ale ma to velky hacik.on nema agenta a otazka je ci City o 5rokov budu mat 40-50na hraca

Reagovat
herbage

Reagovat
supervizor

Dneska po blamáži z poháru povinné tři body, které nás posunou na páté místo což při našem rozpoložení není zas tak strašné.

Reagovat
Nikikrew

Bude to tazky zapas. Reading su vyborny vo vzduchu a urcite ich najnebezpecnejsie situaciue budu rohy alebo priame kopy. Bohuzial tam mame uz niekolko rokov velku slabinu. Ale verim, ze sa nasi zomknu a ukopeme vyhru. Nic ine nam ani neostava...

Reagovat
-Kopy-

Jestli nebude Rosa v základu, tak mě Wenger pěkně nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

přesně

Reagovat
kiwwi

najprijebanejsi hrac v historii futbalu, by som toho blbecka nechcel ani zadarmo - osobne na nom nevidim nic extra ani z futbaloveho hladiska - kto ho kupi je retardovany

Reagovat
Nikikrew

Nato kolko ma rokov, je to velmi dobry futbalista. Ide len o jeho ego a spravanie. To je cele.

Reagovat
r.mrazik

22 let,utocnik a letos dal v pl jeden gol...pokud se nepletu

Reagovat
r.mrazik

22 let,utocnik a letos dal v pl jeden gol...pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Potrebuje byt na ociach

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard Houliier has told Canal+ that Thierry Henry won't be rejoining Arsenal in January.

Reagovat
kiwwi

co ma ten sasek spolocne s Henrym alebo Arsenalom?

Reagovat
smazaný uživatel

dunno...

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier denied there had been any contact between the clubs about a loan, telling Canal Plus: "I find it strange what we hear in the media. If Arsene needed him, he would have called me or [sporting director] Andy Roxburgh, but this is not the case.

Reagovat
j_mrazik

Co se do toho vůbec s.re?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by mu mal volať?

Reagovat
tomasinho

New York Red Bulls global adviser

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne:

Reagovat
madridcan

Ak dneska Mertesacker neda hattrick, tak idem na prve miesto

Reagovat
madridcan

1900 pre Berbatova

Reagovat
PhilipS

Takže pane Wenger

----------------sczcszsz-------------

Sagna---Merte----Koscielny(Vermalen)----Gibbs

----------Arteta--------Wilshere----------

Ox(Walcott)----Rosický(!!)------Cazorla

-----------------Giroud------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

docela pěkná sestava

Reagovat
vladis271

OT: Spoileeeeeeeeeeeeeeeeer na Dextera

Toto trolilinku posrali. Záver 6tky ma priklincoval do sedačky, to že Debra zabije LaGuertu som vedel. Problém je načom chcú postaviť poslednú sériu

Pritom mohli zaklincovať aj túto a to tým, žeby Deb nstrieľala a predniesla tie čarovné slová: "Dexter Morgan zatýkam vás za ....."

Reagovat
vladis271

alebo mohla dať dole seba ako poznamenal jeden na edne. To by bolo strašne úžasné.

Reagovat
Tomanatura

Mela umrit ona, vzdyt uz jenom breci. Stala se z ni nejotravnejsi postava serialu.

Reagovat
kiwwi

vobec...podla mna sa z nej prave teraz stane najdominantnejsia postava

uz sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Santi musí spraviť 34 bodov, nech mám aspoň tých 50.

Reagovat
Jardin

Podle nepotvrzených zpráv by Theo Walcott měl dnes nastoupit do zápasu proti Readingu. I přesto, že anglického křídelníka v posledních dnech trápil problém s lýtkem, manažer Wenger je připraven riskovat. Pokud by se rychlonohý reprezentant Albionu zranil na delší dobu, ohrozilo by to jeho případný prodej v lednovém přestupním období.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo " "?

Reagovat
j_mrazik

Protože zraněnej hráč se neprodává, teda spíš nekupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ viem, tak Arséne podľa svojich vyjadrení Thea predávať ani nechce, to za prvé.

Reagovat
j_mrazik

Já reaguju na tvojí otázku. Ten příspěvek výš je celej takovej divnej. Hraj co nejvíc, aby ses zranil a my tě nemohli prodat... to je prostě divný.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nerozumiem tej Jardinovej reakcii. Ten článoček je obrovská kravina, no.

Reagovat
Jardin

nelíbí se mi riskování toho, že se zraní, aby ho mohl udržet co nejdéle. To už je zoufalost podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie, ak by to bolo moc veľké riziko, tak ho Wenger nenasadí.

Reagovat
Jardin

samozřejmě za předpokladu, že to je pravda. Vím, že se jedná o spekulaci možná vycuclou z prstu novináře, kterej se nudil

Reagovat
afc

Arsenal are close to announce that a core of five British players have signed new five-year contracts with the club worth a staggering £71.2 million.

Jack Wilshere along with Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, Carl Jenkinson and Kieran Gibbs in the New Year in agreeing an improved deal that ties each of the players to Emirates Stadium until 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekné, ale už vidím, že je to zásterka za nepredĺženie Baca a Thea...

Reagovat
herbage

Bac má ještě na rok a půl a Theo ať klidně táhne

Reagovat
smazaný uživatel

správne, nech ťahajú všetci, dá sa hrať aj so staršími žiakmi.

Reagovat
herbage

když se s týmem dokáže dohodnout 5 hráčů podobného věku během pár týdnů a to mají ještě platné smlouvy a za rok se není schopen s týmem dohodnout jeden hráč, kterému za půlrok smlouva končí, tak takového hráče si nemohu vážit a nabízí se dvě možnosti. Buď má nerealistická očekávání a chce hrát na hrotu, v tom případě sbohem a nebo je nenažraný a v tom případě sbohem. V prvním případě je to nerespektování trenéra, což se dá odpustit, každý svého štěstí strůjce, v druhém nenažranost a pocit, že není doceněný, což je ignorace skutečnosti, že není nepostradatelným hráčem. Jak řikám, každý si volí svůj osud

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím dovnútra a neviem, ako to je (tak ako každý z nás), ale vždy sa mi zdalo, že Theo má Arsenal rád a radil som ho medzi to tvrdé britské jadro. Je to výborný hráč a ako som už veľa krát napísal, ikona súčasného klubu, dosť sme zaňho zaplatili, dosť sme sa s ním piplali a hoci nám už dosť odovzdal, u nás má stále obrovskú budúcnosť a ja by som mu pokojne ustúpil, ak by maximum, čo chce, bolo tých 100k/w alebo skúška na hrote.

Ako to naozaj bolo, uvidíme, až keď to celé v niečo vyústi, ale ocenil by som, keby sa k tomu Theo alebo Arséne nejako vyjadrili.

Reagovat
herbage

nabídnul bych mu 75 tisíc týdně a ani o libru více. Jestli si myslí, že je lepší hráč jak Arteta, Cazorla nebo Giroud a že by měl být lépe ohodnocený než oni, tak prosím, může jít. Měl by si uvědomit, že on je ten, kdo sklízí práci celého týmu a ne naopak. Až bude nejlepší hráč PL jako Robin, Cesc nebo Henry, prosím, dejme mu klidně 150 tisíc, ale dokud nebude patřit ani mezi TOP30 hráčů, tak by podle toho měl být i ohodnocen

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sú posledne uverejnené platy správne a Podolski má 107k/w a Mertesacker 80k/w, tak Theo si tých 100k/w zaslúži hneď. Aké plody práce, preboha?! Je to najlepšie krídlo v zostave, do ofenzívy momentálne najlepší hráč po Cazorlovi, aj ako predajná značka sa vypláca...

Reagovat
herbage

nejlepší hráč ofenzívy rozhodně ne, krom Santiho jsou před ním i Podolski, Jack a Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sám neveríš.

Reagovat
herbage

to není otázka víry, ale faktů a fakt je ten, že na Theovi krom rychlosti, precizního zakončení a poctivé defenzivní práce nevidím. Není to málo, proto řikám že budu rád, když zůstane, ale není to hráč, který by dokázal sám klub posunout někam dál, ale hráč, který může být pevnou součástí dobře fungujícího týmu. Pokud tohle nechápe a myslí si, že je víc jak tým, tak ať jde

Reagovat
smazaný uživatel

V čom je od neho lepší Gervinho okrem 1 na 1? V čom je lepší Podolski okrem zakončenia? Walcott je výborný hráč, nie nadpriemerný, a má potenciál stať sa legendou, ak zostane (resp. ho udržíme) a ja by som bol rád, keby sme k tomu urobili nejakú snahu.

Reagovat
herbage

75-80 tisíc liber týdně je více než dobrá snaha. Jestli chceš vidět jeho přínos, tak mi napiš za posledních 5 let, kolik dal gólů proti zatažené obraně. Krom Blackpoolu moc ne. 90% jich dal z breaků do rozhozené obrany a na dost gólů přihrál a to jak proti zavřené, tak otevřené obraně. Odehrál jak spoustu dobrých zápasů, tak hodně matných a jen pár excelentních. Stejně tak letos jsou všichni paf z jeho statistik, když půlku gólů dal proti nějakým noname loserům z Capital One Cupu, ale v PL na tom není gólově lépe než Poldi, Santi nebo Giroud. Problémy jsou hned dva, tlačí se na střed, kde je zbytečný a dále chce hrát každý zápas a jsou soupeři, proti kterým by hrát v základu neměl a pak se zbytečně trápí. Přijde mi, že tyhle dvě věci moc dobře nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se ve fifě dostal k angažmá u nás a Walcotta ani nikdo nechce Přitom ho potřebuju střelit

Reagovat
smazaný uživatel

* u vás

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jardin

Podolski, ten žervíňo možná ze zavřenejma očima

Reagovat
afc

Gervinho?To ma byt vtip?A taky Podolski proste momentalne lepsi nie je.Walcott patri momentalne medzi nasich klucovych hracov do ofenzivy.

Reagovat
j_mrazik

Gervinho je ideální hráč na 60. minutu, kdy se protáhne kolem utahanýho beka. On potřebuje něco v hlavě sepnout v tý finální fázi a možná bude výbornej. Ale nemám ho rád.

Reagovat
afc

Hlavne som tuto sezonu po prvej aklimatizacnej cakal daleko viac.Zatial je pre mna velkym sklamanim.A hlavne je to neskutocny palic sanci.

Reagovat
j_mrazik

To je to, co potřebujeme sepnout. On se dostává do zajímavých situací, ale to řešení je prostě špatný.

Reagovat
afc

Nechapem ako mohol dat vo francuzskej lige dve sezony po sebe po 18 golov a byt hracom roka.

Reagovat
j_mrazik

Já si myslel, že nám poslali úplně jinýho černocha, než co jsem o něm četl.

Reagovat
afc

jj a experti z Ligue 1 nam pisali,akeho super hraca sme kupili a zatial je to taketo sklamanie.Dalsiu sezonu ma poslednu sancu sa ukazat.

Reagovat
herbage

začátek sezóny jsme odehráli herně nejlepší zápasy a ani jednou nebyl v základu, to hovoří za vše. Neřikám, že není platný, ale že je postradatlený. Do kombinace ho moc neužije a pokud neroztahuje hru na křídle, ale motá se někde nesmyslně na hrotu, tak je pro naší hru zcela zbytečný

Reagovat
j_mrazik

U něj je důležitý, aby měl pořádnýho parťáka na beku a solidní CM, aby si to měl s kým dát. S Jenkinsonem by se možná často trápil i CRonaldo.

Reagovat
herbage

Jenkinson naopak hraje letos skvěle a na střeďáky to nesváděj. Po prohře se Swanse se tady strhla kritika na trojku Wilshere, Arteta a Cazorla, zatímco Podolski s Walcottem byli omlouváni, že nedostanou kloudnou přihrávku a zápas proti WBA hráli na křídlech Gervinho s Oxem a se stejným středem zálohy jsme najednou soupeře přehrávali a vytvořili si řadu šancí, zatímco proti Swansea takřka žádnou

Reagovat
afc

Ale ak dostava lopty,ake on potrebuje,tak z nich vacsinou skoruje,taky Gervinho by tie sance zahodil.Ved je to nas momentalne najlepsi strelec.Este ak aj on odide,tak nasa ofenziva bude este slabsia.Uz teraz sa na kazdy gol nadrieme a davame velmi malo golov oproti minulym sezonam.

Reagovat
herbage

když odejde, někdo jiný přijde a myslím si, že můžeme jen posílit

Reagovat
afc

Bude sa zvykat pol roka a ktovie, co to bude za hraca...

Reagovat
herbage

jak řikám, na začátku sezóny Theo nehrál v základu a výsledky i hra byly lepší, než jsou momentálně s ním, takže tragicky bych to vůbec neviděl. Už jsme se museli popasovat s těžšími odchody, kdy jsme museli měnit hru celého týmu či rozestavení. Thea bych nedal ani do TOP5 odchodů

Reagovat
fantomas

Jj, a za ty horší výsledky i projev může jedině faktor Theo.

Reagovat
herbage

to jsem taky neřekl. Stejně tak bych to podle této argumentace mohl svést na Jacka. Já jen řikám, že se bez něj dokážeme obstojně obejít už nyní a že jeho odchod by nebyla pro klub tragédie. Bylo by to spíš smutné, že odejde hráč, který vždy od klubu jen bral a na oplátku mu nikdy tolik nedal

Reagovat
fantomas

A co mě na tom tvym postoji ke kauze Theo sere zdaleka nejvíc, je tvoje naprostý opomíjení faktů, jako že jde o Angličana (!!!), de facto symbol týmu, hráče, kterej má ze současnýho kádru nejblíž ke statusu legendy, statisticky patrně nejoblíbenějšího člena kádru (viz x průzkumů vedených v Anglii, ale i náš vzorek tady je celkem určující)....TOHLE je na tom všem to nejsmutnější, ne to, že bysme přišli o bezesporu kvalitního hráče (ze kterýho ty tady děláš opět nesmyslně nýmanda).

Hlavně že si jinak hraješ na šílenýho tradicionalistu, kterýmu se nelíbí "defenzivnění" Arsenalu, budoucnost bez Wengera a podobně...ale ikonu, tu bys hnal ještě zadarmo pomalu.

Reagovat
fantomas

*vypovídající, ne určující

Reagovat
j_mrazik

Některý věci mě neskutečně rozesmáli. Proč ho dáváš do pozice legendy, když on o to sám nestojí? Že je to fešák a holky (a asi i kluci) si kvůli němu trhají rodidla + že jste se tady dohodli, že ho budete mít rádi, není směrodatný. Vím, že je populární, ok, ale nesmyslný stavění ho do nějaký pozice nadhráče uvnitř našeho kádru mi přijde směšný. Mám ho rád, chci, aby zůstal, aby dával góly, aby dostával kvalitní balony, ale pokud on nechce, tak se není o čem bavit. A tohle by nemělo být o 10tisících liber týdně.

Reagovat
j_mrazik

* rozesmály

Reagovat
fantomas

A ty bys zas rozesmál teď mně, kdybych jenom trochu chtěl. Ale mě spíš tyhle debaty unavujou už. Já ho zaprvý do žádný pozice legendy nestavěl, zadruhý kdes přišel na to, že o to sám nestojí (já naopak četl, že chce pro AFC znamenat to samý co Henry), a zatřetí ať si to je směrodatný nebo neni, v globálu je to jednoduše nejoblíbenější hráč současnýho kádru, bodka.

Reagovat
fantomas

*mě

Reagovat
j_mrazik

Pokud se chce vyrovnat naší legendě, tak ať nedělá takový problémy, ne? Vždyť i v kabině tohle nemůže dělat dobrotu. Já chápu, že chce prachy jako Podolski (což mě u Wengera sere, že platí kašáky 50t a hvězdy prachy nedostanou ve srovnání s konkurencí), ale přece se dá couvnout...

Reagovat
vodka

nebo si tu smlouvu zařídit tak, aby tam měl dobré výkonnostní bonusy a na to by Wenger i vedení dle mého kývli.

Reagovat
herbage

to je platová politika klubu, který vychází z jeho filosofie. Hráči jsou dobře odměněni, i když trpí klubová pokladna a podporuje to soudržnost kolektivu. Pokud chce být někdo výjimka, musí si to svými výkony zasloužit, jako Robin, Henry či Cesc

Reagovat
vodka

i persie tvrdil, že chce zůstat a že je Arsenal klub jeho srdce apod. Walcott se chová tak, že vypadá víceméně jako jistá věc, že odejde. Kdyby mu na klubu tak záleželo a kdyby chtěl napodobit Henryho, tak nedělá okolky kvůli 15k týdně... a na hrot on je prostě v systému 433 při vašem systému hry použitelný minimálně. ta pozice křídla stahující se na střed je pro něj ideální. On zády k brance udrží minimum balonů a to je pro středového útočníka klíčová valstnost v tomto systému. Jedině by měl pod sebou někoho typu Michua, nebo Teveze. Cazorla ani Rosický nejsou tyto typy hráčů.

Reagovat
herbage

proč nefandíš Arsenalu? Intelektem a rozumem bys u nás vynikal

Reagovat
fantomas

Tohle už neni o financích, to je snad zřejmý. (pro oba)

Reagovat
herbage

tak o čem?

Reagovat
fantomas

Post, ambice, Persie - kombinace tohohle, hádám. Kdyby šlo o finance, už si dávno nějak plácli, je naivní to furt svádět na plat.

Reagovat
vodka

chyba je určitě i v klubu, ale ohledně pozice je to hloupost. hrot by totiž nehrál v žádném klubu, který bojuje reálně o poháry (MU, MC, CFC, AFC, THFC, LFC, EFC). Nejblíž by tomu byl u evertonu místo Jelaviče, ale to je nereálné ze spousty důvodů. a poctivé 442, kde by mu to vyhovovalo nehraje už prakticky nikdo z horní poloviny tabulky.

Reagovat
j_mrazik

Mně přijde, jakoby chtěl hrát 4-4-1-1, kdy on bude nejvýš, zase sebou génia typu Bergkamp a všichni mu to budou házet za/mezi beky a on bude běhat sám na bránu.

Reagovat
fantomas

V LFC by ho mohl hrát uplně klidně.

Reagovat
fantomas

Reakce na vodku spíš.

Reagovat
j_mrazik

Dokud by se před Liverpoolem nezatáhli, tak možná. Je otázka, kdo by mu to tam házel. Gerrard? Suarez? Tam tý kreativity je neskutečně málo.

Reagovat
herbage

no spíš by mě zajímalo, co by hrál, kdyby se soupeř zatáhl. Co hrál Rodgers se Swansea, tak by ho stejně šoupnul na křídlo. Ty kecy o hrotu jsou jen alibismus

Reagovat
kiwwi

tak to by som si s velkou radostou pozrel

Reagovat
fantomas

Už teď maj na hrotu netypickýho hroťáka, kterej pro to navíc má ještě míň ideálních vlastností. Já bych se klidně vsadil, že by to fungovalo líp než doteď se Suárezem na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim, ze by to nefungovalo. Samozrejme jsou to jenom domnenky, ale Suarez ma prece jenom vybornou techniku s micem, dokaze prejit 1 na 1 na malym prostoru, uvolnit se, zakoncovat z ruznych pozic ruznymi zpusoby. Vim, neni tak produktivni, jak by se ocekavalo, ale Walcott by ho v tomhle nepredcil. Hlavne by mu hodne uskodilo, ze LFC v drtive vetsine zapasu dominuje na mici a snazi se prehrat soupere tou Rodgersovou "teorii pravdepodobnosti" ( ), a to by z velke casti eliminovalo jednu ze dvou nejvetsich Theovych prednosti - rychlost. Otazkou zustava, jak by se mu darilo samotnymu na hrotu uplatnovat tu druhou - zakonceni, protoze malokdy zakoncuje z mista, hlavou, propalenim, uvolnenim se na malym prostoru...

Reagovat
fantomas

Nj, na druhou stranu LFC hraje čistě po zemi a Theo se dokáže prosadit i po kolmici, narážečce na vápně, i do toho vápna sám zvládne proniknout z tý středovější pozice. Podle mě je mýtus, že Theo absolutně neumí hrát do zavřený obrany - on tak neumí hrát jen z křídla totiž, což je podstatnej rozdíl.

Druhá věc - letos je ohromně zlepšil právě v přechodový fázi, kdy si sbíhá víc do hloubi, snaží se věci rozjíždět, rozehrávat a podle mě si nevede úplně špatně. I v tom se dá vidět způsob, kterym se snaží ukazovat, že by u nás klidně mohl fungovat jako Persie posledních let (taky hodně staženej osamocenej hroťák) - a potažmo jako Suárez.

Samo sebou nikdy nebude tak schopnej v 1 na 1, nebude mít takovou techniku a driblink, na druhou stranu Suárez z tý sestavy nezmizí (!), jen mu prostě bude svěřená úloha většího tvořičce než zakončovatele, přičemž na druhym křídle taky nebude nikdo typu Poldi/Gervinho...proto si to docela dobře dovedu představit.

Reagovat
herbage

máš tam dost podstatnou chybu. Theo neumí do plných právě ze středu, kdy neumí hrát jak zády k bráně, tak není prostor na průdchod středem zhuštěnou obranou. Naopak umí hrát do plných na křídle, kde alespoň roztahuje hru a umí poslat kvalitní centr do vápna nebo přihrávku pod sebe

Reagovat
fantomas

To platí v Arsenalu, v LFC by neměl na koho centrovat a ve finále by byl platnější v tom středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tezky no, nemame se moc o co oprit a dohadovat se kvuli domnenkam a spekulacim nehodlam. Ale spis souhlasim s tim, co psal o osamocenym Theovi na hrotu vodka, myslim, ze by mu to delalo problemy

Reagovat
fantomas

Já si právě jednak myslim, že by to bylo pružný 4-3-3 s přechodem do systému se dvěma útočníky (Suárez), takže by to nebyla taková tragédie; a pak sem asi idealista, ale já i na tom "zaseklym" Theovi vidim progres, neustále, takže nevidim důvod, proč by si v tomhle věku neměl poměrně rychle zvyknout. Kór za podpory tak talentovaných hráčů.

Reagovat
kiwwi

takze to zhrnme...nikdy nebude taky dobry 1v1 ako Suarez, a nikdy nebude taky dobry v hra chrbtom k brane ako Persie (co si myslim su dva najzakladnejsie schopnosti hrotakov - vacsina si vystaci aj s jednou z tychto vlastnosti) - mooooozno do nejakeho brejkoveho timu by sa hodil - trebars ako Defoe u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic by se hodil nekam do Villy, Norwiche, WBA, Fulhamu... Skoda, ze jsou to vsechno vyrazne mensi kluby

Reagovat
herbage

to už jsem chtěl napsat prve, ale fantomas by mě ukamenoval. Podle mě má potenciál být hvězdou týmu ze středu tabulky, ale ve velkém týmů může být jen dobře pracující součástkou. Něco jako Milner v City

Reagovat
fantomas

Proč bych tě zas kamenoval? Já víceméně souhlasim.

Reagovat
herbage

post určuje trenér a hráč mu nemá do toho co kecat. Může, ale je to pak na domluvě. Jestli si Walcott myslí, že jinde by hrál na hrotu, tak je blázen. Stejně tak ambice může mít vyšší, ale na lepší klub jak Arsenal nemá. Hra v MU by mu sice mohla sedět, ale nemyslím si, že by se tam prosadil nastálo do základu. A Robina bych s tím nespojoval, odešel snad někdo po odchodu Henryho z podobného důvodu? Ne, hráči se kousli a ukázali, že nejsou jen tým jednoho hráče a naopak tu sezónu jsme byli nejblíž titulu za posledních 7 let. Pokud chce být legenda, tak nezdrhne jako krysa, ale prodlouží a bude bojovat za čest a slávu Arsenalu jako jiní. 5 kolegů Britů to odhodlání bojovat má, nevím proč by ji neměl mít on

Reagovat
fantomas

Njn, tvoje odůvodnění sou mi dost u prdele. Všechno ukazuje daleko spíš na tyhle faktory než na plat.

Reagovat
herbage

jestli mu jde o tohle, tak je blb a ať jde. Věštím mu budoucnost jako Adebayorovi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To nezni vubec nerealne

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze nie je...je to o tom, ze Walcott chce odist

Reagovat
afc

Persie chcel hned trofeje a tomu toto vedenie nemohlo reps nechcelo zarucit,tak siel tam,kde ich ziska.Walcott chce 100,takze ten rozdiel 25 nie je velky,ale opat vedenie zgrlosi a nechce mu to dat.Hlavna vec,ze priemeraci,ktori nehraju maju platy od 50 do 70.Walcott stale vyhlasuje,ze chce zostat.Ak by Wenger vedel,ze chce odist vid Nasri ci Fabregas,tak uz v zime by sa ho snazil predat a nie,ze po novom roku opat budu jednania.

Reagovat
herbage

průměráci, kteří mají 50-70 a nehrají, tak přicházeli v době, kdy průměráci nebyli a hráli základ nebo byli první variantou na střídání. Většině z nich končí smlouvy a klub brzy opustí

Reagovat
afc

Squillaci prichadzal ako nahradnik,to iste Chamakh,Denilson,Bendtner nikdy neboli clenovia zakladu a maju vysoke platy a urcite by som este nasiel inych hracov.

Reagovat
j_mrazik

Ramsey.

Reagovat
afc

To som zvedavy aky plat dostane+Ox,ktory je tuto sezonu zatim uplne mimo.Hadam,ze to nebude viac ako 50.

Reagovat
herbage

Denilson byl ve své době jednou z našich nejlepších nadějí a klub si ho chtěl uvázat. Podobné platy dává všem mladým hráčům (kolem 50 tisíc), aby si je zavázali. Že se někteří časem neprosadí je logické. Squillaci byl chyba a jedna z největších chyb za posledních 5 let, protože mimo obřího platu nás stál i docela dost za přestup a výsledky na hřišti tomu neodpovídaly. A Bendtner rozhodně byl ve své době velkou nadějí a když podepisoval, měl být budoucí jednička útoku. Jenže problém byl v jeho hlavě a že Robin se vypracoval v nejlepšího hráče PL

Reagovat
afc

Ale to je potom chyba vedenia a Wengera,ze im dali take platy(Denilson,Bendtner),ked za A tim este nic neodohrali a nepresvedcili,ze maju na to kvality.

Reagovat
herbage

Denilson po odchodu Flaminiho odehrál celý podzim na pozici DM a pak CM spolu se Songem při zranění Cesca, to v 19 letech není rozhodně málo. Bendtner zase byl hodně gólový už před odchodem Adebayora

Reagovat
afc

A potom sa vratil Fabregas a Song ho vytlacil a Denilson si uz odvtedy poriadne nekopol.Ide o to,ze tie platy dostali este predtym ako zacali pravidelne hravat PL.

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že většinou dáváme smlouvy na 4 roky, tak Denilson i Bendtner podepsali někdy v roce 2010, což už v základní sestavě toho měli odehráno poměrně dost

Reagovat
smazaný uživatel

Squillaci nas stal hodne i za prestup? :))

Reagovat
herbage

vzhledem k výkonům ano To máš 5 milionů sem, 5 milionů tam a hned bys za to měl Hazarda

Reagovat
kiwwi

tak za to "tam a sem" by si mal este len na Hazardovho agenta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak já myslel Squillaciho, Parka, Campbella, Wellingtona Silvu, Silvestra, Botelha, Denilsona, Galinda, Nordtveita, Sunua, Meridu, Miquela, Martinéze a už jsi na 40 mega jen za přestupové sumy, platy nepočítaje

Reagovat
kiwwi

tak to uz v Liverpoole pod Benitezom mohol behat Messi s Ronaldom dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - Carroll - Messi

Reagovat
herbage

ano a Messi se na pravém křídle prokličkoval přes tři hráče, postupuje středem a nachází přihrávkou mezi dva obránce na levém křídle nabíhajícího Cristiana Ronalda. Ronaldo chvilku šmatlá nohama u lajny, obelstí obránce a posílá rabonou milimetrový centr do vápna na Carrolla a není to gól, Carrollovi se zaplet míč mezi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Andymu to musis holt davat na hlavu, pak je to jistota

Reagovat
herbage

jako ve finále FA Cupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej cukotkarskej gigaluck?

Reagovat
Bayern +

Fuuu, nastasie mame na kridle Mattyho Taylora s Jarvisom.

Reagovat
herbage

jenže Messi je neprodejný a Cristiano by z Realu, natož s MU do Liverpoolu nešel

Reagovat
herbage

tedy na 36, sorry

Reagovat
herbage

dobrý, no. Zajímavé, že největší hráčskou ikonou Arsenalu za poslední dekádu je Thierry Henry, tedy Francouz. Ikonou se totiž nestaneš kvůli národní příslušnosti, ale tím, jak se chováš a jaká jsi osobnost. Ikonou se nestaneš ani tým, jak dlouho jsi v klubu, viz Djourou či Rosa. Ikonou bude jednou Jack, který v týmu od 9 let a který bez váhání podepsal novou smluvu, který je bojovník tělem i duší a který respektuje svého manažera a nastoupí, kde je zrovna potřeba. Navíc je to hráč, který narozdíl od Thea má fotbalovou genialitu a hráč, který i proti týmu jako Barcelona dokáže svůj tým táhnout, když druzí zklamají (Robin a Cesc). Já nevidím rozdíl mezi hráčem, který přijde do klubu v 16 za velký prachy ze Southamptonu, Rotterdamu či Marseille, jde o to, jaký si ke klubu vybuduješ vztah. Theo má vše ve svých rukou a já ho rozhodně nikam nevyháním, jen řikám, že by to nebyla pro klub žádná pohroma. Pochopitelně by mi to bylo líto, ale z čeho jsem momentálně nejvíce zklamaný, to je Theův přístup a postoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, sem vlastně zapomněl, že v tomhle rozporu je na vině jen Theo a ne klub. Škoda slov na vás..

Reagovat
j_mrazik

Legenda se nechová jako malá ubrečená buzna, ale mákne.

Reagovat
fantomas

JÁ HO NEOZNAČIL ZA LEGENDU!!!

Reagovat
j_mrazik

Ok, ale podle tvých slov se tak označil sám (chce být jako Henry). To je ještě horší.

Reagovat
fantomas

CHCE BÝT (nerovná se "je")...já mám fakt pocit, že se bavim s lidma, co neuměj číst.

Reagovat
j_mrazik

Chci být legenda toho klubu, ale odejdu, protože chci hrát jinde a protože chci o trošku přisypat a vůbec bychom ještě mohli změnit barvu, tohle mi nejde k pleti. Přijde mi jako fracek, ale chápu, že hezkým lidem se odpouští jednoduše.

Reagovat
fantomas

Tak hlavně až do letošního roku se choval jak největší klubista no. Ale to je těžký vysvětlovat lidem, co fanděj na "poloviční úvazek"..

Reagovat
smazaný uživatel

To je v podstatě jedno, protože prakticky každý je lepší jak Theo

Reagovat
herbage

to jsem neřekl, ale jiný hráč na stejném postu může být mnohem univerzálnější jako třeba Nasri, který zvládl hrát jak do otevřené obrany, tak do zavřené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak 2021 nebo 2018?

Reagovat
afc

Jack do 2021,ostatni 4 do 2018.

Reagovat
herbage

u Carla mi to ale nedává smysl, když prodloužil ani ne před pár měsíci

Reagovat
afc

Zrejme je v tom uz zahrnuty aj Jenkinson + 4 nove zmluvy.

Reagovat
herbage

no bylo by to super, výborně investované prachy

Reagovat
afc

Wenger to konecne ide postavit na britoch.

Reagovat
herbage

tak Ferguson v zápase proti Sunderlandu měl v základu 7 Britů a další dva poslal z lavičky. Naopak kvazikluby typu Chelsea a Mancity jdou cestou malých zahraničních Jidášů, což je jejich věc a mluví to samo za sebe

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mr.Silver

dva roky zpatky jsme tech Britu v zakladni sestave taky nemeli zrovna moc....

Reagovat
smazaný uživatel

presnejšie jedného, toho, čo teraz posiela do riti.

Reagovat
herbage

však jsme byli za to právem kritizováni a dost se nám to vymstilo. Jenže my hrajeme jiný typ fotbalu než MU či Tottenham, mnohem složitější na výchovu hráčů a proto se investice do akademii vyplácí až poslední dobou. Nejde říci, že si vychováme vlastní hráče a ti nám přes noc vyrostou v základní stavební týmy A-týmu. Ne, to chce roky trpělivé práce a my teď sklízíme její plody

Reagovat
j_mrazik

V Invincibles byli jenom 2 Briti (Cole a Campbell). V tom nebude problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Parlour?

Reagovat
afc

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že ten měl startů taky dost, ale základní kámen to nebyl. 16+10 v lize.

Reagovat
kiwwi

tam sa stretlo dost vela hracov na vrchole - a to je viacmenej dlhodobo neudrzatelne, ak tu kostru netvoria briti - kazdopadne sa malo na tom uspechu stavat lepsie ako sa stavalo

Reagovat
Rssa

Sklízíte plody z barcelonské zahrádky

Reagovat
j_mrazik

Jednotlivě to asi rozepsaný není, viď?

Reagovat
afc

Nie.

Reagovat
Jardin

hezky se to britské jádro rozšiřuje a stabilizuje, škoda že u Walcotta to nešlo stejně hladce.

Reagovat
Marv

Za tu blamáž v poháru dnes nic jiného než 3 body nepřipadá v úvahu

1:2 (Giroud, Rosický)

Reagovat
Jardin

přijde mi strašně vtipný, že i po tý katastrofický sezoně jsme jen 5 bodů za LM, pokud bychom dnes vyhráli tak jen 2 body za LM

Reagovat
kiwwi

to je fakt neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Rosa od začátku, tak věřim, že se prosadí. Jinak bude podle mě Poldi na hrotu.

Reagovat
Tomoro

Tak jsem se vrátil z Anfieldu a nelze to hodnotit jinak než kvalitní výjezd fotbal nenudil Liverpool dostal góly po zbytečných chybách a z tlaku klasicky hovno..nesouhlasím s tím, že jsme spalovali šance, když jsme si pořádně nepřihráli.. byly to všechno jen náznaky kterým prostě chyběla finálka jak sůl.. po 3. gólu Villy se kolem mě prohnal mladík a vzteky zahodil šálu na plac a zmizel a stewardi ho šli někam nahánět jinak nechápu jaktožee Benteke neviděl redku a asi to ani nějak nebylo v televizi nebo já nevím.. jinak je to chlapec šikovná těším se až pojedu zas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Za co měl vidět redku (ptám se vážně, neviděl sem ten zápas)?

Reagovat
Tomoro

Dal tam pohlavek Glenovi tuším. Z mojeho pohledu to vypadalo jasně a celý Anfield samozřejmě začal řvát OFF! OFF! OFF! viděl za to však jen žlutou..ale v Tv jsem to teda ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Ban

Reagovat
kvasha16

bral by som ho domov

Reagovat
smazaný uživatel

To uz nekdo smazte, kurva!

Reagovat
fantomas

Norwich čeká na zprávy o Holtovi

V sestavě Norwiche se v nejbližší době možná neobjeví Grant Holt, útočník anglického klubu si poranil stehenní sval a čeká na výsledky podrobného vyšetření.

To je za trest s tu fantou ale jen houšť Morisona, to zase jo.

Reagovat
tomasinho

Nejenže není u 2 gólů, ale ještě se zraní?

Reagovat
stas87

Pięciu piłkarzy Arsenalu blisko przedłużenia umów

17 grudnia 2012, 13:39:44, Źródło: Goal, Autor: Andrzej Kosowski

Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, Carl Jenkinson oraz Kieran Gibbs powinni wkrótce podpisać nowe, pięcioletnie kontrakty z Arsenalem.

Wilshere ma zarabiać 85, Ramsey 60, Oxlade-Chamberlain i Gibbs po 52, a Jenkinson 25 tysięcy funtów tygodniowo. W sumie Arsenal na pensje tych piłkarzy ma wydać w ciągu trwania ich umów 71,2 mln funtów.

su tie platy adekvatne vzhladom k platovej politike arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ee.

Reagovat
herbage

zato 100 tisíc liber pro náhradníka je adekvátní plat v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To mu nedalo aktuálne vedenie...

Reagovat
smazaný uživatel

A vôbec, bavíme sa o Arsenale...

Reagovat
herbage

ok, tak co se ti nezdá adekvátní a proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste všetci veľa... Jack je multitalent, ale bol po zranení a jeho stála(!) vysoká výkonnosť je pri najmenšom na vážkach (75), Aaron nepodáva stabilne dobré výkony hodné veľkého talentu, Možno Gibbovi by som to dal, lenže to je lazar a Chambo je príliš mladý na 52. Jenks ok.

Reagovat
smazaný uživatel

*prinajmenšom

Reagovat
herbage

Gibbs už nyní patří k nejlepším levým bekům PL, Ox je stabilní člen anglické reprezentace, Ramsey bývalý kapitán Walesu a Jack odchovanec a srdce týmu, asi jako Gerrard u vás. Jestli Gerrard bere 120, nevím proč by Jack nemohl brát 85, když podává mnohem lepší výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Podáváš dost irelevantní argumenty, klasicky, ale taky si nemyslim, že by na tom mělo bejt cosi špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

... nie je to úplne mimo, ale trochu prehnané na môj vkus... Na druhú stranu to viac preháňate s inými hráčmi...

Reagovat
fantomas

Právě, tady to absolutně neni na škodu. Aspoň sme se z případu Walcott nějak poučili.

Reagovat
smazaný uživatel

... na škodu to nie je, to ej fakt, ale Chambo dostane 52, za dve sezóny sa z neho stsne hviezda PL a bude chcieť zvýšiť plat na 90-100? Dáte mu to alebo ho strelíte? Nvm, ja by som to upravil na menšie čiastky, tí hráč nič nedokázali...

Reagovat
fantomas

Ne, dostal to právě bez nároku na takový zdvihnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš?

Reagovat
fantomas

No tipuju, že právě to je účel takhle královských smluv/platů.

Reagovat
smazaný uživatel

.... :-)))

Reagovat
fantomas

Tak jinak bysme byli za kokoty no, což by sice v našem případě nebylo uplně nenormální, ale stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

... nemám ti k tomu čo napísať, uvdíme...

Reagovat
fantomas

Ses nák roztečkoval, kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoj.... tak sem bral

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, čo si dal vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

Níže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to je zas druhý uhoľ pohľadu. Pravda bude niekde medzi.

Reagovat
Erdovec

srovnávat Wilshera s Gerrardem

Reagovat
smazaný uživatel

nemá 100 ale 90 a na treningu je lepší ako messi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že platová politika arsenalu v současnosti už není něco, na co by fans mohli být hrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

funty sú libry?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, polský zlotý

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ke kvalite hracu jsou to pro Arsenal vyhodny smlouvy, skoda, ze si to AFC kazi vysokymi platy u prebytecnych hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, akorát ten Theo mně tam chybí..

Reagovat
PhilipS

Ramsey za 60 je dost přeháňka...to by tam zahrál líp Darida, kterej bere třeba tak 5..

Reagovat
C0br

Tak Hobit super. Vůbec mi to nepřišlo tak roztáhlý jak psala většina novinářské obce. Jediný, kdo zklamal, je Shore, který akorát vaří z ústředního motivu a opakuje Pána Prstenů.

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini receives three-match ban for violent conduct during game against Stoke.

Reagovat
Erdovec

málo

Reagovat
tomasinho

To si dělají kozy. Výsměch ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě 3 odpovídaj. 4 maximum u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Podle mě to je prostě málo. Barton dostal kolik, 12? Byla to od Bartona daleko větší prasárna a ne 1. přestupek, ale aspoň 5 jsem čekal. Tři máš jak za některou červenou a to je prostě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartonuv trest byl exemplarni, to nemuzes srovnavat. Myslim, ze trest pro Fellainiho je primereny a standardni, jestli si ocekaval vyssi trest, tak si byl naivni, tezko mu mohli dat vic

Reagovat
tomasinho

Noečekával, spíš jsem doufal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barton dostal červenou za loket na tevéze, nakopl aguera ze zadu, dal hlavičku už nevím komu, byl jak totální magor.

Reagovat
kiwwi

tak Fellaini dal Shawcrossovi hlavicku, pestovku, laktovku a este o jednu hlavicku sa pokusal...bol tiez ako psychopat - ja myslim, ze ten trest sa na vyssi nascitat kludne dal, ale tento 3 zapasovy ban je len za tu jednu hlavicku a ostatne veci vraj neriesili - neviem preco

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

malo

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako to bude, keď prestúpi. Momentálne je to taký ten ťahúň menšieho, skromnejšieho, každým obľúbeného klubu, u ktorého si nikto nevšíma tie mentálne výpadky, ale keby prestúpil do takého MU, tak si viem predstaviť, že do 2 rokov je z neho manchesterský Suárez.

Reagovat
niflheim

Takže jako za první červenou v sezóně. Čekal jsem ale aspoň 4.

Reagovat
vodka

já sem čekal právě 3-4. On si dost pomhol jednak omluvou, ale hlavně mu pomohl Moyes si myslím tou ráznou reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vodka

15.12.2012 18:01

to je debil, 4-5 zápasů minimálně...

Reagovat
kiwwi

Gill za to moze!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Klasika, taky co jiného očekávat. Kdyby to rozhodčí viděl, udělil by červenou kartu a následoval by trest na 3 zápasy, tudíž nevidím problém..

Reagovat
PhilipS

akorát...chci ho vidět hrát....

Reagovat
PhilipS

mělo bejt na Fellainiho

Reagovat
niflheim

Škoda, dneska to neuvidím. Snad ale bude hrát Rosa

Reagovat
PhilipS

Kde budou vidět nejdřív sestavy? Na stránkách Arsenalu je to půl hodiny předem....neni to někde dřív? Napjatě očekávám, jestli bude Rósa v základu. Jestli ne tak začnu řvát, jak tady to stádo ovcí : Wenger ven!....

Reagovat
mithro

byvaju tak hodinu pred vykopom, urcite aj tu.

Reagovat
smazaný uživatel

154341154 ich je už teraz všade po twitteri, oficiálna bude najskôr asi na twitteri Arsenalu.

Reagovat
PhilipS

to je co za číslo? kde na twitteru?

Reagovat
smazaný uživatel

to je počet zostáv, ktoré kolujú netom už teraz.

https://twitter.com/Arsenal

sleduj toto, tak hodinu pred zápasom, tam to bude asi najskôr.

Reagovat
PhilipS

ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Za milión výhra AFC I když ty chudáky nemusím tak dneska zápas na výhru hostí za "barák".

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

daj, daj, nech mám dôvod smiať sa v oboch prípadoch.

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se. Sice "jen" za litr,ale to vyjde !

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

??? jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

no o víkendu jsi na ni vsadil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.... vsadil sem,že dostane gól s Corinthians. Za 5 litrů- New Castle-M City oba gól a toto.

Reagovat
PhilipS

tve takhle bych nemluvil...nějaká standartka jim vyjít může...je obecně známý jak je na tom Arsenal s jejich bráněnim...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle manager Alan Pardew has called off the club's Christmas party out of respect to Newcastle fans

Reagovat
smazaný uživatel

akože fanúšikovia sú židia?

Reagovat
FCSL

Rosa prej zase na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER VON!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz zlomilo aj mna

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale. Už došlo na moje slova?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

OT - nevím jestli to tady bylo ale prej Valencia hrál poslední 2 zápasy pod práškama proti bolesti. Je to vůbec možný? A mínus pro SAFa ty vole. Chudák dopadne jak Jack pod Wengerem.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam ten Jack?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jste ho nemohli vyléčit pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod praskama proti bolesti nastupuje tolik sportovcu, zbytecne z toho delas vedu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sleduju Arsenal pod práškama

Reagovat
smazaný uživatel

Proti bolesti a nebo antidepresiva?

Reagovat
smazaný uživatel

extázi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by bolo len najmensie riziko, ze mu to nejak uskodi, tak by ho Fergie nedaval hrat proti Sunderlandu, tym som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

“Newcastle missed a huge opportunity in the summer. Having punched above their weight last season and almost made it into the top four, this was the time to spend. The club was up and running again after so many years mired in uncertainty. There was once again a feel-good factor and even Mike Ashley was enjoying it, but he needed to put his hand in his pocket and strengthen with two or three quality players.

The best time to buy is when you are in a position of strength. It’s up to Ashley how much he spends, but just look at what Spurs did last summer. They pipped Newcastle to fourth place and went out and spent £57M on six players. Newcastle spent £8.1M on three and got a fourth in on a free.

Sadly the momentum built up by Alan Pardew last season has been lost and what is going on at St James’ right now is starting to look worrying.”

Tohle bych Shearerovi podepsal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Snad ještě vyjde ten Asterix.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol pravdepodobne len hoax.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He has 21 goals from his 53 appearances for the club which is an unbelievably impressive record for such a defensive player

a rovno posila na dvoch frontoch

Reagovat
smazaný uživatel

to je smiechu, ale ono to vážne posila byť môže. U tak starých hráčov Arséne ide na istotu, Kolo no. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa nanho tieto arsikove nakupy mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, len mi z toho vychádza odchod Johanka, čo by mi bolo celkom ľúto a asi aj ty by si mal pouvažovať nad zmenou nicku v tom prípade.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ma tak vysokej plat

Reagovat
smazaný uživatel

a ze nehrava castejsie...ono to malo dopadnut tak, ze kolecko u nas dohra ako najvacsia legenda a mentor johanky, ktoreho pripravi ako svoju nahradu..

ale niekde v dalekom vesmire sa stala nejaka prapodivnost, ktora vsetko narusila

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikal s ohledem na pripadnej prestup

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to hej

Reagovat
smazaný uživatel

a resp. ten plat ma taky, pretoze sa cakalo ze sa uz uz prepracuje do zakladu, to by potom az taky prehnany nebol, ale posralo sa to no

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co bude...je to velmi citliva otazka..budem na to potrebovat cas a vasu podporu, tak dufam ze na mna nebudete tlacit

inak johankovi by som odchod prial

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to je tutovka. Doplatil na zraneni, no

Reagovat
Trand

A jak ej to důvěryhodný, když nemaj dobře ani nadpis?

Reagovat
smazaný uživatel

fro je slang.

Neviem, ale je toho dosť aj inde.

Reagovat
fantomas

Supersport je nejuznávanější médium celý Afriky, dá se říct. Třeba olympiáda se ve všech koutech kontinentu sledovala právě skrz něj, určitě seriózní zdroj.

Reagovat
Trand

Ok, mě jen zaujalo to fro. Jako já jsem rád za každou posilu, takže se celkem těším.

Reagovat
fantomas

Občas se přepíšem i tady, na skvělym EF.

Reagovat
smazaný uživatel

wiki:

He is also a better finisher than Gervinho.

Reagovat
fantomas

Podle nás s domingem nejužitečnější hráč posledního APN, tak proč tolik ironický radosti?

Reagovat
smazaný uživatel

super, to znie dobre...ja som sa mu nevysmieval, len mi prislo trochu vtipne ako zase potrebujeme posilit a arsene vytiahne takuto exotiku...ale fakt mam taketo prestupy rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reading: Cummings, Shorey, Gorkss, Mariappa; Leigertwood, Tabb, Kebe, McAnuff; Hunt, Pogrebnyak

Reagovat
smazaný uživatel

Federici v kase

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny Stacit by to na AFC nemelo, ale doufam, ze aspon predvedou kvalitni vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny; Sagna Mertesacker Vermaelen Gibbs; Arteta Wilshere; Chamberlain Cazorla Podolski; Walcot

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Girouda som chcel vidieť. Snáď Poldi na tom hrote konečne niečo ukáže.

Reagovat
herbage

wtf? To by mě zajímalo, jestli hrot bude hrát Poldi nebo Theo či se budou střídat

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bych to viděl na 442, s tim že Santi a Rosa na krajích by se tak různě potulovaly, kde by bylo třeba. Tím pádem by se Walcott s Poldim střídat vůbec nemuseli.

Reagovat
herbage

Subs: Mannone, Koscielny, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Giroud

konečně silná lávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tam 3 vhodny hráče, zbytek odpad...takže že by to bylo zas tak silny...

Reagovat
smazaný uživatel

Coq, Rambo, Rosa, Ollie, Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Che, Ramsey a Gervinho rozhodně

Reagovat
fantomas

Jako žolíci se osvědčili v drtivý většině případů.

Reagovat
smazaný uživatel

v drtivé? trošku přehnaný ne?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ako striedajúci tá najlepšia možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
fantomas

Wow, to jako Ollieho ještě nepustily ty záda?

Reagovat
Nikikrew

Reading team to play Arsenal: Federici; Cummings, Shorey, Gorkss, Mariappa; Leigertwood, Tabb, Kebe, McAnuff; Hunt, Pogrebnyak

Reagovat
Nikikrew

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski

Reagovat
FCSL

Reagovat
mr.Silver

Rosa?

Reagovat
miky10

Uf, ještě že už mam tu fantu vyhranou, takže Giroudka nepotřebuju. Čekám nudu, 0:0.

Reagovat
Erdovec

,

Reagovat
smazaný uživatel

za zostavu

Reagovat
Trand

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ten Liverpool mě trošku překvapil..

Reagovat
fantomas

Tottenham 8 %.

Reagovat
fantomas

A LC před FA taky na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil bych kdyby se sečetly procenta Liverpoolu, Barcelony a Tottenhamu a ty první dva týmy z přehledu vypadly. Ale takhle je to fakt divné.

Reagovat
Arbiter

a čemu vlastně nevěříš? Pokud zpochybňuješ jedno, můžeš zpochybnit celou tu "anketu"...

Reagovat
fantomas

Což de dost lehce, když hlasoval tak malinkej vzorek no.

Reagovat
Arbiter

pak ale zpochybňuj i zbytek, jako třeba to, že Henry s Persiem jsou pro vás nejlepší střelci, atd... Jako chápu, že se to nehodí do krámu...

Reagovat
fantomas

Však whatever..jen že je nad slunce jasný, že ta rivalita bude daleko hůř sedět, kdyby se brala v úvahu fakt celá základna, než třeba ti střelci.

Reagovat
Arbiter

říkám, nevím, jakým způsobem byla vedena ta anketa, takže bych nechtěl tvrdit, že to pravda rozhodně je. Ale vyvaroval bych se i tvrzení, že to je rozhodně nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak taky jo. Rivalita je jedna z těch věcí, které jsou objektivně známé. Když vyjdou takové podivnosti, tak pro mě ta anketa nemá vůbec žádný smysl. Je to jako ty průzkumy voleb středoškoláků, kde vždycky vyhraje pravicová strana a Komunisti jsou v řádu půl procenta a míň. Ergo o skutečném názoru většiny ti to neřekne vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive o skutečném výsledku voleb.

Reagovat
Arbiter

každopádně studentské volby ti aspoň můžou přiblížit, jak se bude chovat jistá sociální skupina, takže se ti to do voleb klidně promítnout může. Ne úplně, ale svůj podíl to mít bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže, většina těhle studentů nemá volební právo.

Reagovat
Arbiter

aha, já myslel, že ty studentské volby jsou jen pro ty, co volební právo mají...

Reagovat
Erdovec

hmm, jako organizátor studentských voleb u nás na gymplu můžu říct že komunisti určitě nedostali 0,5%

Reagovat
Arbiter

Tak záleží, jakým způsobem ta anketa byla udělaná, no... Každopádně úplně na lehkou váhu bych to zase nebral, o něčem to přece jen vypovídá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to blbost. To je jako kdyby u nás v anketě vyšlo že největší Rival Man United je Everton, druhý Tottenham, třetí Arsenal, čtvrtý Real a pátý Liverpool. Každému by pak bylo jasné, že to naprosto neodpovídá skutečnosti. A to že nějaké zjevná fakta jako že Scholesa máme všichni rádi a Cantona je polobůh tohle nepopírá, tak to neznamená že ostatní věci nevytesané do skály jsou taky pravdivé.

Reagovat
Arbiter

a bylo by to každému úplně jasné na základě čeho? Pocitu? Není to málo? Prostě něco, co se neshoduje s mým pohledem na danou problematiku, tak to odmítnu jako nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši já se s tebou nebudu hádat o takových blbostech. Ty věříš všemu co je na obrázku, já prostě ne. Ta anketa je blbost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

bolo by to jasne na zaklade toho, ze by sa nad tym cudovalo 99% ludi

Reagovat
Arbiter

to, že se tomu diví lidé na EF, kteří své názory povětšinou formují právě na tomto webu, mě nikterak netankuje...

Reagovat
kiwwi

omg, garantujem ti, ze by sa nad tym pozastavilo 99% fanusikov, ktori videli PL aspon z lietadla a uz prestan trolovat prosim ta

Reagovat
Arbiter

a přesný počet těch fanoušků?

Reagovat
kiwwi

koncim, si blbec

Reagovat
Arbiter

to mi píše ten pravý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiterovi ne, ten by asi druhou pochybnou anketu, ve které by se odmítly výsledky té první ankety.

Reagovat
Arbiter

tak mi takovou anketu ukaž

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ju nech zadat. Třeba už jenom tady na EF. Garantuju ti, že dopadne úplně jinak a Tottenham bude první. A Liverpool nebude druhý ani omylem.

Reagovat
Arbiter

proč bych něco takového měl něco dělat? Pokud něco zpochybníš, tak to zkus prokázat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a nemám ti ještě prokázat že nemáme rádi Liverpool, nebo ti stačí víkendové diskuze tady.

Reagovat
Arbiter

a je nějaká anketa, která by to snad vyvracela?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě něco vyhrál Everton, a nějakou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rivalita je nějaká podivná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale odpovídalo jenom 2000 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Pokud to nebylo 2000 fanoušků Chelsea a Liverpoolu, tak přece museli zvolit Totenham.

Reagovat
Arbiter

jak vidíš, tak nemuseli...

Reagovat
miky10

A pak že CFC nikdo nebere jako největšího rivala, nazdáááááár!

Reagovat
smazaný uživatel

to sa museli pýtať nejakých aziatov, čo s foťákmi pobehovali okolo ES, veď to nie je možné.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Rssa

Hm, s Arsenalem mám rivalitu z 38 %

Reagovat
PhilipS

Si dělá prdel Wenger už ne?? Rosický místo marnýho Podolskiho nebo Oxe...jako wtf zas....jestli to poserou tak, ať už táhne....Rósa je world class narozdíl od těch ostatních šmatláků...s Cazorlou by si skvěle rozuměli....

Reagovat
smazaný uživatel

na toto sme čakali.

Reagovat
Godwinson

Reading

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Dnes

Reagovat
-Kopy-

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

pro streaming your girlfriend´s pussy

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

to sa utrie, nemá každý vyhrievané sedačky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Pojď mi, hop!

Reagovat
cristiano.K.

Dneska se zase uklidní ty kecy na Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

snáď.

Reagovat
kiwwi

tak dal som si priebeh zapasu 1/2 za 20 kurz - Royals snazte sa prvy polcas

Reagovat
cristiano.K.

já mám jen 2 na druhý poločas

Reagovat
Erdovec

mohl by Giroud po poločase naskočit, dát si vlastňáka a z nasranosti se nechat vyloučit

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

A Wenger by zase půlku poločasu mohl hledat kapsu.

Reagovat
j_mrazik

Komu pak fandíš ty, nešťastníku?

Reagovat
Erdovec

nejlepší týmu na světě a pak ještě Maresmovi

Reagovat
Nikikrew

No ak uz aj dnes prehrame, tak s Liverpoolom si mozme podat ruky a hrat si svoju vlastnu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dva sympatické týmy v jedné lize

Reagovat
smazaný uživatel

inak z TK Mazembe, z ktorymi asi mame nejake vztahy, sme raz skoro kupili hraca, ktoreho jedno z mala videi na yt bolo, ako niekoho kopol z frustracie do vajec momentalne tam este posobi a asi je kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se snažte, jestli to bude bída než se mi stáhne Looper, tak to bez milosti vypnu.

Reagovat
Trand

Aaron Ramsey má 96% úspešnosť v osobných súbojoch v tejto sezóne - vyhral ich už 23.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě kolik z těch 23 soubojů podstoupil hned po tom, co ztratil míč.

Reagovat
Trand

Já to sem hodil jen proto, že mě to dost překvapilo, nechci ho atdy vychvalovat, to už stejně nemá cenu, vždycky tady bude pro určitou skupinu lidí za blbečka.

Reagovat
smazaný uživatel

sem na hraně tý skupiny

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

heh, uz som isiel nadavat na moj stream ze este nedava zapas

Reagovat
smazaný uživatel

čo máš? blood zeed ešte nešiel, tak tam mám rumunov a bojím sa to vypnúť, lebo to už možno nezapnem.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaku sracku s najmensim ciselkom

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak nič, nechám rumunov s 1810

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Arbiter

bloodzeed bude vysílat? A on někdo se na jeho streamy zase kouká?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj áno, áno.

Reagovat
Nikikrew

Ten srac Blood zeed zas nejde. Hajzlik Tottenhamsky

Reagovat
cristiano.K.

jde vám bwin?

Reagovat
Trand

Nee, oni updatujou nějak celý systém, už od včera večer. Naštěstí, jinak bych dal určitě na Arsenal-další ztracené peníze.

Reagovat
cristiano.K.

koukám no, chci dát druhej poločas,tak snad Reading bude lepší a bude poločas 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kajot bet je bonus 500 při registraci a ani si tam nemusíš nic dávat..vypadá to sice jako shit sázkovka, ale aspoň si můžeš chvilku hrát..

Reagovat
j_mrazik

Walcott na hrotu, tak se ukaž. Dej hattrick, podepiš a zapomeneme na to všechno, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

na Anfield s ním

Reagovat
smazaný uživatel

to moc nechápu, na co bysme měli zapomenout? na to, že chce plat, kterej by mu jinde dali ale ješita mu to dat nechce?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Arbiter

Viděl někdo Tintinove dobrodružství? Je to dobré?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Nejlepší je scéna s krávama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš rád Tintina jako animák tak určitě pro lidi co to moc neznají tak to nemusí být zas taková pecka.

Reagovat
Trand

Tak Sunzu prý za 8 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zimbabwských dolárov, snáď.

Reagovat
Trand

Asi blbost, prej je to jen na wiki, tak pohoda.

Reagovat
fantomas

Tak to s tim zas ať de AW do prdele. A to sem myslel, že budu obhájcem tohohle přestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám tak chrčí sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi ulevilo, už jsem si myslel, že mám pokurvený počítač.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, mám pusteného Justina timberlakea.

Reagovat
PhilipS

máš nějakej anglickej?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/138416

Reagovat
PhilipS

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Roso na fotce, přemluvils mě, jebat chemii.

Reagovat
j_mrazik

Dávej pozor, kurva na tom hrotu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

At the Madejski. Arsenal fans sing: '4-0 & you f***** it up', Reading fans respond: 'Bradford & you f***** it up.

Reagovat
kiwwi

milujem anglickych fans

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa vola ten program, co ste sa minule bavili, aby ti na nutjobe neposuval obraz?

Reagovat
kiwwi

adblock...nainstalujes ako doplnok v prehliadaci

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo proto se mi neposouvá. Já sem si říkal co to furt máte za problém, páč mně se nikdy nic nestalo.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

haha nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Cejtím, že to Readingu zase posere Federici.

Reagovat
smazaný uživatel

S Foster the People měls pravdu, nejsou špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Su fantasticki.

Reagovat
Trand

Santi, Gibbs.

Reagovat
Trand

Spíš Santi teda.

Reagovat
Trand

Ukázkovej výklus, pak si stěžujte na Ramseyho.

Reagovat
Side

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kdo to netrefil tam? ale Pogrebnyak parádně

Reagovat
smazaný uživatel

take sance Reading proste musi davat

Reagovat
Trand

Poldi-Gibbs. Nádhera Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Poldi, žádný mazlení, BUM!

Reagovat
smazaný uživatel

poldiiiiiiiiiiii

konečne

Reagovat
j_mrazik

Pěkný.

Reagovat
Side

Poldiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

POLDIIIIIII, GIBBSYYYY!! Geniální dvojka

Reagovat
supervizor

Gibbs + Poldi

Reagovat
Nikikrew

Poldaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
Counter

Jak je to jednoduché Hezky Poldi, zas trošku sebral z úst kritiků.

Reagovat
fantomas

Klasika no, pár zápasů útlum a hned je to navždycky dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, hezkej gol. Ten první dotyk Podolskiho byl famózní.

Reagovat
herbage

princ Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vypadat. Paráda !!

Reagovat
pa3ce

Poldi Gibbs Som vravel, že tam je chémia

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi prostě musí hrávat na hrotě, křídlo ho zabíjí...

Reagovat
A Seleção

Uz od jeho prichodu jsem doufal,ze tam bude hrat.V Bayernu se na kridle taky zakopal...

Reagovat
fantomas

Teď dal góla jako křídlo - jen si seběhl na prostředek, což koneckonců dělal i v úvodu sezony jako křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážím na to zakončení, jako křídlo se do tolika šancí nedostane a konec konců tam ani nehraje dobře (až snad na 2 zápasy).

Reagovat
fantomas

Ted hraje na křídle!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
PhilipS

Reading naštěstí neklade odpor...jestli neporazí tohle tak už nic...

Reagovat
justcall

pěkný ale ne vypracovaný... Gibbs to centroval naprosto na náhodu

Reagovat
fantomas

Reagovat
justcall

tak jasně že ho tam někde tušil, ale přímo cíleně ho nehledal

Reagovat
Mervin

Gibbo zatím jede

Reagovat
tomasinho

Tak už jsem to zapnul, takže Royasl zaberte. Dneska super sestava, s Kebem.

Reagovat
Counter

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

no, kaslem na to, to bude jasna zalezitost

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

boha Theo

Reagovat
tomasinho

Theo

Reagovat
supervizor

Santi , škoda zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

proč nejde do kliky?

Reagovat
justcall

neumí

Reagovat
Side

omg

Reagovat
Counter

Přesně kvůli tomuhle bude i jeho kvalitní zakončení zpochybňováno.

Reagovat
supervizor

Co by jsi pro něj ještě chtěl za šanci? aby šel uplně na prázdnou? tohle musí kvalitní utočník ptoměnovat.

Reagovat
justcall

Counter by ho furt jen obhajoval

Reagovat
Counter

Jsi mě špatně pochopil. Já ho kritizuju stejně jako ty :-)

Reagovat
Mada

A každý kvalitní útočník dá každou 100% šanci?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

theooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hroťák Walcott

Reagovat
justcall

nj to je náš central forward

Reagovat
smazaný uživatel

to by Thierry dával pišulákom.

Reagovat
herbage

no, tohle by se mělo dávat

Reagovat
fantomas

Škoda, já bych gajdy taky zkoušel. Každopádně parádní načasování sprintu za obranu.

Reagovat
Counter

Udělat tohle Giroud, tak se mu směješ.

Reagovat
FCSL

Reagovat
supervizor

Reagovat
fantomas

Tak ten by takle neutek, nestřílel by pravačkou... ... ... už mě přestaňte otravovat s timhle "udělat tohle.." (kór když nijak nejsem proti Olliemu či co)

Reagovat
Counter

Jaktože ne, vždyť na něj prskáš od začátku, jak ti na něm všecko vadí

Reagovat
fantomas

Tak tos zaspal dobu už asi šest kol jeho herní přínos jenom vyzdvihuju. Ale pěkně se snažíš...

Reagovat
Counter

Kdybys jeho hru neoceňoval, tak na tebe jen koulím očima :-) Jde mi o to, jak ti na něm vadí jeho grimasy atd. V podstatě jsem tam Girouda uvedl jen jako příklad. Kdyby to nedal Gervinho (v pohodě by takhle utekl, taky by to hrál pravačkou), tak ho rozhodně za náběh nepochválíš.

Reagovat
fantomas

Proč bych nepochválil? Vy ste fakt děsně paranoidní, ještě tehdy, když bránim/přehnaně chválim svý oblíbence (což tu dělá uplně, ale uplně KAŽDEJ)...jeho grimasy a modelkovský pochodování na hrotu mi vaděj no, což má s hernim projevem přemnoho společnýho no (a navíc to omezuje).

Reagovat
Counter

Jenže ti ostatní nemají problém to uznat, zato ty to pořád hraješ na objektivní notu.

Reagovat
fantomas

No to teda ani náhodou nehraju. Kdes to vzal, proboha?

Reagovat
j_mrazik

Tohle mělo jít po henryovsku po zemi na zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo nemôže hrať na hrote v jednočlennom útoku, fakt nie. 4-4-2 s Giroudom by šlo.

Reagovat
tomasinho

To říkám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, nevšimol som si.

Reagovat
tomasinho

Tak že to není hrot do systému s 1 útočníkem musí vidět snad úplně každý. To samé tvrdím o Sturridgovi, i když ten je na tuhle pozici pořád vhodnější.

Reagovat
Mervin

Jackie škoda

Reagovat
smazaný uživatel

jackieeeee, nádhera

Reagovat
justcall

fakt nechápu kde to sebevědomí bere, kdyby se aspon nestavěl ke všem standartkám..

Reagovat
smazaný uživatel

veď ich kope najlepšie zo zostavy. Minimálne rohy určite.

Reagovat
fantomas

Nikdo na tom neni líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta jak to zatáh

Reagovat
Mervin

Vermi ale jinak obrana

Reagovat
Mervin

Sagna hoří jako papír

Reagovat
Side

do hajzlu hrajte a nehlaste se tam jak v první třídě

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to pogrebnyak posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Arsenal v tý obraně hoří celkem.

Reagovat
supervizor

Za pět dvanáct Verma.

Reagovat
Trand

Teď Theo pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol hrať po zemi radšej.

Reagovat
Trand

Tam asi nebylo místo a udělal to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

zle nie, ale dalo sa lepšie.

Reagovat
herbage

udělal to nejlépe jak mohl

Reagovat
smazaný uživatel

reading nas tam nadherne osral, pekne vermie a theo uzasna nahravka, necakal som

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Trand

Santiiiiii!

Reagovat
tomasinho

A je to v piči

Reagovat
Mervin

wau Podolák a Santi hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to Poldi zahrál jak parádní křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Santík jak se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski fantazie

Reagovat
supervizor

Zase Poldi taková lahudka.

Reagovat
fantomas

POLDIIIIIII !!!! Z křídla, blbečci

Reagovat
Mervin

Reagovat
pa3ce

Reagovat
supervizor

Po polovině sezony...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Cazorla palicí... tam musel být kurz snad 500.

Reagovat
herbage

zrovna Santi

Reagovat
Nikikrew

Santi gol hlavickou ?

Reagovat
pa3ce

Santi a gól hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOL jak to dal...oooh santi cazorla!

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to říkal ne?

Reagovat
Counter

Poldi 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
Nikikrew

Inac Poldak nadhera. To su skusenosti

Reagovat
Mervin

Santiiii

Reagovat
Trand

Santii.

Reagovat
tomasinho

Tak to už začíná zavánět jó krizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad budu mít za někoho víc než tři body do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta: Gibbs 0+2, Santi 2+0

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal, najlepsi futbal v pl

Reagovat
nani92

možno..ked majú deň a poriadne sa im chce

Reagovat
smazaný uživatel

fíííha . Toto můžou napsat jen a pouze fans "kanonýrů".

Reagovat
Counter

Jediný, kdo v tom nepozná vtip, jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistěžě.

Reagovat
smazaný uživatel

santiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
j_mrazik

To je válec!

Reagovat
smazaný uživatel

Snati ty si miláček

Reagovat
herbage

exhibice

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, rob mi body

Reagovat
Side

Ta obrana Readingu

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, že jsem mu nedal pásku.

Reagovat
Trand

Měl jí asi 5 kol, ale teď jsem jí dal Suarezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky. kvalitní 2 body !!!!

Reagovat
Trand

Njn, paráda. Ještě žlutou za kecy měl myslím.

Reagovat
fantomas

Theo, Gibbsy, Santi parádní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading je prostě pro mě fakt největší zklamání letos v PL.

Reagovat
SunFells

Santi je nadržený na hattrick

Reagovat
Mervin

bacha, aby to nebylo jako posledně s Readingem

Reagovat
PhilipS

Co to je? Nejhorší obrana, co sem kdy v PL viděl...jich dostanou deset s takovouhle...

Reagovat
vitasrp

Reading je opět naprosto zoufalý v obraně, s tímhle nemůžou ani v nejmenším pomýšlet na záchranu. Tragédie prostě, letos se profilují jako nejslabší nováček..

Reagovat
justcall

nepřeceňoval bych to

Reagovat
herbage

kdyby jen v obraně. Hrají děsně naivně, že to dokonce trestáme i my, což je co říci. Radši bych vyhrál jen 1:0, kdybychom jiné zápasy svojí laxností neztráceli. Něco podobnýho bylo proti Southamptonu, kde si pak každý myslel, že podobně budeme vyhrávat kolo co kolo

Reagovat
vitasrp

Však samozřejmě, jejich hra sice má poměrně jasně daný systém, problém je, že je zkrátka hrozně nevyvážený a na obranu se pak valí jeden nebezpečný útok za druhým..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Tak ale ziadny Newcastle !!!

Reagovat
tomasinho

Aspoň už to můžu vypnout.

Reagovat
j_mrazik

Penalta! Cazorla ho tam zkušeně sundal.

Reagovat
herbage

ach, Theo, Santi mohl mít hattrick

Reagovat
fantomas

Chyba Santiho jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa teda učili, že loptu berie ten, čo je v behu a ten, čo je otočený k súperovej bráne.

Reagovat
supervizor

navíc v offsidu

Reagovat
herbage

to je sice základní fotbalová poučka, ale nadřazená je jí fantomasova poučka, že chyba není nikdy na Walcottově straně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Theo byl taky otočenej, navíc míč směřoval evidentně na něj. Santi tam přiběh jak utrženej vagon akorát, ani se pak nerozčiloval, sám to věděl.

Reagovat
herbage

Theo byl jednak v ofsajdu a přihrávka byla jednoznačně určená rozběhlému Santimu, kterému se Theo připletl pod nohy, když Santi mohl jít sám na kasu

Reagovat
fantomas

Dyt Theo stál !!!

Reagovat
herbage

zapojil se do hry, jinak by nebyl máván a pískán ofsajd

Reagovat
Counter

Mlč, byla to přece JEDNOZNAČNĚ vina Santiho

Reagovat
herbage

už mlčím, už mlčím

Reagovat
fantomas

Ok, jednoznačně ne, to sem se nechal unést zoufalstvim z nastupujícího druhýho šílenství proti mýmu velkýmu oblíbenci...každopádně neřešil bych to jako nákou strašidelnost od Thea.

Reagovat
herbage

bylo to normální povzdechnutí, že kdyby to nechal Santimu, mohl jít na hattrick. Normálně takhle komentuju všechny hráče

Reagovat
fantomas

Ok, promin.

Reagovat
Mada

zapoj mozek

Reagovat
herbage

jistě

Reagovat
pa3ce

Santi chce hattrick tak búra aj vlastných

Reagovat
smazaný uživatel

fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

AAAUUUUUU..jackie na paty

Reagovat
kiwwi

o tyzden hra Reading na Etihade...tam dam handicap 0:5

Reagovat
fantomas

Bože Jobi??

Reagovat
justcall

Jack má boner

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey potom rychlo hore do druheho polcasu, na nabratie pohody

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle vol. 2 chceš

Reagovat
kiwwi

2500. pre Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie tuším dostal erekciu z toho kopanca.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu všemu Cazorla zachrání aspoň trošku tohle kolo fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

mne určite. Celý tím 17 bodov, tak on spraví aspoň toľko sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

syna už jsi splodil Jacku, bát se nemusíš

Reagovat
SunFells

To je jinčí hra

Reagovat
smazaný uživatel

This is vintage Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

hehe ale aby to neotocili v druhom polcase

Reagovat
justcall

Theovo (ne)zpracování

Reagovat
Mervin

kdo vyhodil Gibba a Santiho z fanty před tímto kolem jako já?

Reagovat
Erdovec

leda hovno

Reagovat
Erdovec

vedle

Reagovat
Trand

Omg, Arsenal hrozí z centrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte od nás Andyho.

Reagovat
SunFells

Na lavce už sedí Giroud.

Reagovat
supervizor

Chamboo tobě bych to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kebé

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se na to dá normálně dívat

Reagovat
justcall

zajímavý jak se do zakončení dostává mnohem více teď Poldi,Santi,Chambo... a Theo měl 1 tutovku, kterou nedal

Reagovat
Mada

A Theo snad na tom hrotu hraje špatně?

Reagovat
fantomas

My si fakt neoddechnem sotva jakž takž utichne hunt na Aarona, máme ho tu zase na Thea.

Reagovat
Mada

Já prostě nemám rád když jsou lidi až trapně neobjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

to môže vyznieť aj ako výčitka voči fantíkovi.

Reagovat
Mada

tak schválně kdo se chytí

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Já aspon objektivitu podobnym způsobem neventiluju jako prostředek nenávisti (nebo naopak) no..

Reagovat
fantomas

Pohodovej poločas jen v jednom směru. Ty brejky Readingu, který sou prakticky ze sta procent nebezpečný, ne-li rovnou zakončený (polo)střelou...to se nám nesmí stávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, do 0-2 to bolo celkom vyrovnané a mohli sme aj gól, dva dostať. Snáď už je rozhodnuté, mohli by sme si nahrabať nejaké skóre. Teraz tam dať Ramba a Gervaisa, nech sa aj oni chytia. Za 1. polčas palec hore Gibbsovi, Poldimu, Santimu a Jackiemu, sklamal ma Bac, celkom horel.

Reagovat
j_mrazik

Nechci být nevděčný, je tam spousta kladů oproti minule. Ale zkusím se zeptat, vám se tohle líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to Arsenal z minulých rokov, ale dajme tomu, že na nový začiatok je to dobré. Zvlášť tie kombinácie Jackie - Santi - Arteta sú orgazmické.

Reagovat
j_mrazik

A za ty já bych právě mlátil.

Je to neskutečný zpomalování hry a přitom úplně zbytečně, pořád všichni vodí balon a uzavírají spoluhráčům prostory, když už mohli dávno dostat balon a mazat dopředu. My se ze situace 3 metry od vápna "vykombinujeme" až ke stoperům.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie. Fakt som si nevšimol, že by sme niekedy strácali pôdu pri tých kombináciách, ak neprišlo nejaké zaváhanie alebo pošmyknutie a tie ich kombinácie okolo súperovej šestnástky sú zničujúce, viď druhý gól.

Reagovat
Nikikrew

Mne ano

Reagovat
herbage

ani ne. Theo ukázal, že je zajímavá varianta na hrot, asi stejně jako Gervinho, který se mi tedy pohybem líbil více, ale tato herní varianta se hodí bohužel jen proti slabším a naivně hrajícím týmům, tedy leda proti Readingu se Southamptonem. Zajímavý je i fakt, že do zakončení se z tlaku dostávají prakticky všichni hráči až na Thea, který měl jednu šanci, když šel sám na bránu. Snad se dostáváme konečně do herní pohody a hlavní je, aby zůstala prázdné marodka a my se konečně sehráli. Je krásně vidět, že Podolski s Gibbsíkem v zádech je 2x tak nebezpečný než bez něj. Po dnešku dva body Tottenhamem a Chelsea, to mi nepřijde jako krize A to jsme na rozdíl od dvou nejmenovaných týmů ani nevypadli z Ligy mistrů

Reagovat
Counter

A co víc jako čekáš?

Reagovat
herbage

asi nemyslel herně, ale myslel podobnou jednostrannou záležitost a demolici soupeře

Reagovat
Counter

Takový zápas je přesně to, co potřebujeme. Čím víc jich bude, tím budu raději.

Reagovat
herbage

nechápej mě špatně, já také, ale jde mi spíš o to, že na jaře jak jsme dali tu šnůřu zápasů bez prohry, tak to bylo výsledky 1:0, 2:0 nebo 2:1, ale byla tam nezměrná vůle od všech hráčů. Tady hrajeme pomalu v plážovém tempu a pak přijde dobře organizovaná Swansea a jsme v prdeli. Takže ustálit formu a zmenšit výkyvy výkonů, proto bych dnešní zápas nepřeceňoval. Ale jistě si ho užiju, kouká se na to pěkně

Reagovat
supervizor

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Hraci sa na ihrisku bavia a chcu hrat futbal. A to je podstatne. Sme uvolneni, hrame dobre. Tento zapas pustit uz nemozeme. Urobme si skore, udrzme ciste konto a hlavne ziadne zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to nepadlo, jako na St James' Parku v predminule sezone. Kazdopadne Reading to dnes pojal ve vychazkovem tempu

Reagovat
Erdovec

jéé, to byl tehdy krásný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne pro fanousky Arsenalu :))

Reagovat
Erdovec

to asi ne, ale s takovým odstupem by to mohl ocenit i fanoušek arsenalu

Reagovat
DieFohlenBMG

dej tam na druhou půli rosu voe!!

Reagovat
Lovec

Teď už to hlavně nedojebat. Reading je sice docela marný, ale to byly tehdy Nové Zámky taky ... Naše hra mně strašně připomíná sezonu 07/08 ještě s Hlebem, Fabregasem, Flaminim a spol., protože tímto stylem jsme byli schopní drtit kdekoho, pouze s tím rozdílem, že jsme nedávali góly. Oproti minulým zápasům je tam o poznání víc přímočarosti (i když je to asi dáno z nemalé části defenzivní tragičností Readingu) a po dlouhé době se na to dá dívat. Theo na hrotu nehraje špatně, ale řekl bych, že, pokud má byt používaný jako útočník, mělo by tomu tak byt v systému se dvěma útočníkama. Uvažovali jste někdy o tom, jak by vypadalo v našem podání italské 3-4-1-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemáme hráčov, nepáči sa mi tá formácia a nechcel by som ju, aby ju Arsenal praktikoval.

Reagovat
Lovec

Máš k tomu, že se ti nepáčí, nějaký objektivní důvod? Podle mě hlavně nemáme hráče na to, abysme hráli na dvě ostré křídla. Gibbsy je do toho stylu, co jsem zmínil naprosto ideální a doprava bysme hold museli někoho koupit. Máme ale 3 super stopery a za zkoušku by to minimálně stálo. Ono se to nezdá, ale stoper je dneska asi nejdůležitější hráč na hřišti, pokud není jenom práskač (Vidić, při vší úctě k němu) a umí vyjet s balonem a tvořit hru. Vermaelen a Kosćielny jsou v tomto směru schopní velice, pokud u nich teda nehapruje forma.

Reagovat
smazaný uživatel

keď už by sme hrali na 3 stopérov, tak by som to skúsil s trojicou Verm - Kos - Bac. Mojim dôvodom je jednak to, že to nemám rád, lebo ten futbal je potom bláznivý alebo skurvene nudný a takisto to, že nemáme na to hráčov. Stopérov áno, ale wing backa nemáme ani jedného okrem Gibbsa. Santos na to nemá fyzičku, Bac sa mi tam vôbec nehodí, Jenks už vôbec.

Reagovat
Lovec

Na pravého RWB hráča nemáme, to je pravda a Baca bych samozřejmě směřoval na stopera, ale za současné situace by ono pravé stažené křídlo musel hrát on. Jinak si ale myslím, že na to mám kádr ideální, protože máme silný střed pole, silné stopery, Gibbsyho a na hrotu by se u Thea točili Giroud a Podolski. Nebo nějaký jiný přivedený útočník, který by byl narodíl od zmíněných kvalitativně hoden Arsenalu.

Vím, že není moc rozumné měnit rozestavení tak drasticky v průběhu sezony, ale pokud se neproberem ani po tomto zápase, tak už by se opravdu měla hledat alternativa. Já volám rozsáhlejší revizi naší hry už tři roky.

Reagovat
DieFohlenBMG

4-3-1-2, dalo by se kombinovat s tim současnym

Reagovat
cristiano.K.

exibice Santiho s Poldim.Reading je prostě strašnej. Sice měli dvě šance,ale jedna byla dána Gibbsem,který byl pozičně mimo a třetí pološanci zazdil Kebe svým váháním. Obrana je totálně příšerná,když hlavu vyhrávají hráči AFC a nemají tam ani Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to, že Cazorla dal gól hlavou, dostatočne dokumentuje situáciu v obrane Readingu. O jeho druhom góle ani nehovorím.

Reagovat
cristiano.K.

jojo, Fredericiho je mi opravdu dnes líto, za tímhle bych nechtěl chytat ani omylem

Reagovat
PhilipS

Mě baví jak tady fanoušci Arsenalu onanujou nad předvedou hrou, ale to přece nejde brát vůbec vážně. Když dá gól hlavou Cazorla z malýho vápna tak to trochu svědčí o tom, co je to za soupeře...Mě přijde jak kdyby stávkovali...By dostali čočku i od Příbrami.... No ale snad to hráčům Arsenalu dodá trochu sebevědomí...

Reagovat
Counter

Kdo tady onanuje nad hrou Arsenalu?

Reagovat
herbage

není nad imbecily jako ty, aby nám to osvětlili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

nevim proč imbecil, ale asi není zač...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Malá domů?

Reagovat
Side

Reagovat
Trand

Santi Cazorla is the shortest player to ever score a header in the Premier League. FACT.

Reagovat
supervizor

A ještě se musel sehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

what a player

Reagovat
j_mrazik

Tohle bylo super... takhle se mi to líbí, ta akce zakončená Walcottem, máme mladý dravý rychlíky a šudláme to přes španěláky... pfff, po x letech máme rychlý křídla a moc to nevyužíváme.

Reagovat
smazaný uživatel

santi, škoda

Reagovat
pa3ce

Ten Santi je ale úžasný hráčik

Reagovat
Counter

PARÁDA

Reagovat
Mervin

hattrick hero!!!!!

Reagovat
Trand

Santi! Krásná akce, tohle chci vidět!

Reagovat
Trand

*častěji

Reagovat
smazaný uživatel

poldi + santi nadhera dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho Podolskiho loni v lednu Kenny nekoupil?

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

No co.. strašně jsem ho chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

OOOhh Santi Cazorlaaaa..

Reagovat
patas92

fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

santiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii milujem ťa

Reagovat
smazaný uživatel

je táááááááááám

Reagovat
Nikikrew

Hatrick

Reagovat
SunFells

bago Poldi pěkně nesobecky.

Reagovat
fantomas

Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej frajer

Reagovat
j_mrazik

Zase dobře.

Reagovat
supervizor

Takhle má vypadat golová akce.

Reagovat
smazaný uživatel

typičooooooooooo nááááááádhera

a fans

Reagovat
smazaný uživatel

toto je Arsenal.

Reagovat
Trand

Ox.

Reagovat
Mada

Krásná akce a samozřejmě velká gratulace Santimu k hattricku.

Reagovat
kiwwi

Wilsherova prihravka na Poldiho 50% uspechu...milimetrovo presna

Reagovat
herbage

na co čekal Robin 6 sezón, to stihne Santi hned svoji první

Reagovat
smazaný uživatel

rychle odkaz na online prosííím, krome sopcastu

Reagovat
Mervin

ziveprenosy.cz

Reagovat
Trand
Reagovat
-Kopy-

Ten Reading je tragikomickej...

Reagovat
Mervin

Theo sobecky a na hovno!

Reagovat
herbage

sobecky by nevadilo, ale doprostřed brány

Reagovat
smazaný uživatel

Krkoun Walcott.

Reagovat
herbage

ještě že nehraje Barton, takhle se nemusím bát

Reagovat
smazaný uživatel

hraje arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

omg to co bolo..uroven

Reagovat
smazaný uživatel

novy prispevok

Reagovat
Counter

Tohle mohl Theo vyřešit líp.

Reagovat
j_mrazik

Střídáááámeeee!!!!

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

neblbni, ještě není ani 80. minuta

Reagovat
supervizor

Sobec

Reagovat
fantomas

Theo Poldimuuu

Reagovat
supervizor

nepochválil

Reagovat
fantomas

Vy ste fakt retardovaný všichni tady..

Reagovat
fantomas

*

Reagovat
supervizor

Reagovat
Nikikrew

Hmm. Je pekne vidno ako je Wallcot nasraty ze nedal este gola

Reagovat
smazaný uživatel

přímo do golmana místo nahrát poldimu?

Reagovat
Mervin

Rosa za Thea! Ox dopředu

Reagovat
Mervin

obrana

Reagovat
kiwwi

no a moze sa zacat odveta za pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat! Le Fondre Gibbs ale parádně, komentátor to okomentoval přesně. Dárek vyloženě.

Reagovat
Trand

Ani dneska čistý konto?

Reagovat
Mervin

Gibbs na potlamě za toto!

Reagovat
Side

piča už

Reagovat
smazaný uživatel

OMG.

Reagovat
Counter

A začínáme se bát Tohle Gibbs nehorázně zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa bojím o výsledok.

Reagovat
fantomas

Omg, to se přesně dalo čekat, že tu nulu neudržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je na hovno na tom krídle, Santiho flek by mu sedel viac.

Reagovat
supervizor

Jen kdyby Wenger točil... nebo aspon střídal

Reagovat
PhilipS

Sakra, ať už tam dá tu sedmičku. Čekám celou dobu jenom na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ta Šedá eminence už někoho vystřídá proboha, je to 1:4!

Reagovat
smazaný uživatel

poldi dneska mozno dokonci zapas

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

běžte do píče kokoti!

Reagovat
Counter

Už se seriózně bojím

Reagovat
smazaný uživatel

VYROVNAT!

Reagovat
SunFells

Tak tam nemá novou krev, co Arséne?

Reagovat
smazaný uživatel

roflmao teraz sa psychicky zrutime a nechame prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle vol 2 ?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo, fakt.

Reagovat
Trand

Obrna se a ten rok nikam neposunula, absolutně, a to to vypadalo tak nadějně na začátku roku.

Reagovat
fantomas

Proberte se

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mět hoodně divný pocit...

Reagovat
Nikikrew

Newcastle

Reagovat
herbage

omg, bojovat

Reagovat
PhilipS

Tohle umí jenom Arsenal.....ještě si to udělat zajímavý....

Reagovat
supervizor

Ne my to prostě nemůžem dohrát v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

20 minút do konca? No.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Idioti fakt

Reagovat
justcall

Merte by se taky někdy mohl podívat za sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

4-4 prosím

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze nieco aaron neposerie, to by bol fakt klinec do rakvy

Reagovat
Trand

Reagovat
j_mrazik

Arteta klasicky mrtvej po 65. minutě. V týhle době nám nejvíc odpadá def, činnost střední zálohy + je to všechno laxní.

Reagovat
Side

a střídej kurva

Reagovat
patas92

kdo na ten gol nahraval ?

Reagovat
supervizor

Wenger je fakt hazardér. Chystá se Ramsey

Reagovat
Trand

Santi, Theovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to jasně, penalta 3-4 a pak nakej wonder strike 4-4. Akorát už jsem to někdy viděl.

Reagovat
SunFells

Už teď se to nedrží scénáře, Reading dal oba regulérní.

Reagovat
Mervin

Aršavin by to dal

Reagovat
supervizor

Jenom Liverpoolu.

Reagovat
Mervin

a kurva Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pochopitelný střídání. Někdo tam začne běhat aspoň.

Reagovat
Mervin

Ramsey?!! běhat?! to bych mohl jít odběhat i já

Reagovat
smazaný uživatel

veď vieš, akú má tu Rambo povesť. Dobré striedanie.

Reagovat
smazaný uživatel

No koukám, šulini už se ozývaj.

Reagovat
Mervin

sám jsi šulek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Objasňuješ jasnou věc lidem kteří nemají zájem něco pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam slimáka no, jasný ty vole

Reagovat
Minister

slimáka?

Reagovat
Mervin

čemu nerozumíš?!

Reagovat
Azza

retard se ozývá

Reagovat
cristiano.K.

já už na druhý poločas ani nekoukám ještě,že ten bwin nešel,měl bych druhý poločas AFC

Reagovat
protiproudu

kopac ramsey zkusi posranou paticku a bude to hned o jeden. proc tam nejde rosa sakra.

Reagovat
Side

a zase na křídlo ten Wenger je fakt neskutečnej

Reagovat
Trand

On ho ta prý dává, aby si zlepšil krytí míče a práci s míčem, co jsem četl. Nezamýšlí tam s ním hrát dále v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa flop je na hřišti, teď začnou ty pravy nervy

Reagovat
j_mrazik

Proč střídá hráče, který evidentně ještě chce a může běhat?

Reagovat
FCSL

Ramsey a ještě na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere by měl zjebat především Sagnu a ne dělat uraženýho, že do něj někdo vletěl.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie Bac

Reagovat
j_mrazik

Být Wilsherem, tak za tuhle sračku Sagnovi poděkuju.

Reagovat
fantomas

Jack je ještě hrozný děcko fakt. By mě zajímalo, jak v něm někdo v týhle fázi vývoje vůbec může vidět budoucího kapitána..

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Proč bychom si ho nemohli představit jako budoucího kapitána? Za takových pět let nevidím důvod, proč by na pásku nemohl být připravený.

Reagovat
fantomas

"v týhle fázi vývoje"!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavne suhlasim, ze je to detsko..ak sa znormalizuje a dospeje, tak kapitanom by raz mal byt

Reagovat
fantomas

Taky píšu "v týhle fázi vývoje"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či sa dobre pamätám, ale ty si dakedy tvrdil, že radšej vidíš budúceho kapitána Ramseyho ako Wilshera však?

Reagovat
kiwwi

on si to samozrejme mysli doteraz

Reagovat
fantomas

Jj, oprávněně.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Theo krásně teď.

Reagovat
SunFells

Theoooooooooooooooooo Hotovo.

Reagovat
Mervin

aspoň ho dal

Reagovat
smazaný uživatel

néééé, já chtěl drama

Reagovat
Mada

Theooooo

Reagovat
smazaný uživatel

FUH ,,,theo konecne, s chladnou hlavou, pekne,..santi

Reagovat
smazaný uživatel

1 na 1 a lpak evačka. Tak to pak jo

Reagovat
Counter

Santi Theo

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
fantomas

Theásek!

Reagovat
Nikikrew

No konecne Theo

Reagovat
herbage

yes, pěkně Theo

Reagovat
smazaný uživatel

haha, dobrá dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

jáj, on to nebol Rambo. Nevadí, Santi dalšie body.

Reagovat
j_mrazik

Dobře oba.

Reagovat
Mervin

škoda, Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

zas ten Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne sme tu loptu drzali, presne to sme potrebovali hrat, aby sa to ukludnilo..chlapci necekane zvladli

Reagovat
justcall

to nám ještě chybělo.. teď si bude myslet že fakt může bejt střední utočník

Reagovat
Mada

Co máš proti dnešnímu výkonu?

Reagovat
justcall

vezl se na výkonu celého týmu.. a tu tutovku v prvním poločase měl tutově proměnit, teď měl prostor vepředu ale to proti lepšímu soupeři bude neviditelnej prostě

Reagovat
Mada

Aha

Reagovat
herbage

otázka by spíš měla znít, jestli na něj dokáže navázat proti silnějšímu soupeři. Že umí dávat góly slabým už dávno víme

Reagovat
Mada

Dneska hrál na hrotu poprvé a zahrál tam slušně, jak se mu tam bude dařit proti silnějším se samozřejmě ukáže až tam proti silnějšímu nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Theo má strašnú chuť hrať.

Reagovat
herbage

už jsem viděl míč v síti

Reagovat
fantomas

Ok, 3+1 mi do fanty stačí. Díky, Santo!

Reagovat
miky10

Wow, takže si nakonec vyhrál?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Hlavně si oproti vám všem lídrum zase polepšim v otázce scored points.. díky čau!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvazuju, ze skoncim. Stahl si me o 6 bodu, jeste 250 a mas me!

Reagovat
fantomas

Miky už hoří neskutečnym způsobem!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, co ten Kaze? Mne prisel takovej poctivej a na tu fantu asi sere

Reagovat
fantomas

To byl jeden z těch prvních rebelů, co na všecko prskali, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, to musí byť standing ovation aj od domácich.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbo lepsieee

Reagovat
LAM

Kluci já když vidim tu obranu Readingu tak takovej Messi by musel dát dneska 6 golů,to je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta obrana Arsenalu taky zrovna nezazářila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Rosa základ příště.

Reagovat
FCSL

Ted bude 5 zápasů tahle sestava.

Reagovat
herbage

kdo že měl Santiho ve fantě a potřeboval 34 bodů?

Reagovat
Trand

Giroud!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, za Santiho bude skoro dvakrát víc bodů, než za celý minulý kolo. Tentokrát bych se mohl přiblížit aspoň průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozerám na tie Theove gestá... on nemôže odísť, on nechce.

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

chce

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, v tomhle kole mi hrálo jen 5 hráčů.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Arsenal spat v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

poldi DOKONCI!

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger už s Rosou nepočítá

Reagovat
FCSL

Měl by přestoupit. Nechci aby strávil poslední roky na lavici. Ten idiot ho zachvíli odepíše jak Arshavina.

Reagovat
PhilipS

Wenger se teď zamiluje do týhle sestavy a Rósa už nedostane čuchnout....jakmile má někdo 30 a víc, končí....kromě snad kdysi Bergkampa, ale to je vyjímečnej případ....přitom má na to hrát v topclubu základ....ale prostě neni perspektivní... v lednu by měl zvážit odchod....

Reagovat
FCSL

Rosa je taky moc hodnej. Už když dostával nesmyslně přednost Ramsey, tak se měl ozvat. On je schopnej ho další 2 roky držet na lavici.

Reagovat
herbage

tak s tím imbecilem jsem vážně nebyl vedle, to mě těší

Reagovat
PhilipS

copak? nějaký zaražený prdíky dneska? Tak řekni názor...něco...kromě toho imbecila...miluju takovýhle lidi....

Reagovat
Counter

Ale prosímtě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

pocita na zaskok, ale v zaklade hraju proste lepsi hraci

Reagovat
PhilipS

To nemyslíš vážně ne...lepší je tam akorát Cazorla a na podobný úrovni Wilshere...pak dlouho nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

giroud kopyto

Reagovat
Side

to měl na paty

Reagovat
smazaný uživatel

x2

Reagovat
supervizor

Hlavu Poldi, musíš mu trefit hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Oli

Reagovat
smazaný uživatel

otazka pre fanta odbornikov: ked som z nepochopitelnych dovodov nechala v zostave lamberta zo saints naskoci mi namiesto neho theo z lavicky?

Reagovat
Mervin

proč by měl?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem aby som mala viac bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fer

Reagovat
smazaný uživatel

jaja

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, co by chtěl

Reagovat
Counter

Never in doubt

Reagovat
justcall

Co to bylo Sagna x Vermaelen?

Reagovat
REPLIKATOR

Zastříleli si proti nejmarnějšímu týmu v lize a příště zase nic.

Reagovat
fantomas

Přesně tohle sme teď potřebovali jako sůl, díky Royals!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

40 bodů za Cazorlu. Why not

Reagovat
I am Mancunian

mozte mi poradit s tymto ? vcera som tipoval nejake zapasy a dneska sa mi objavilo na ucte 6eur bonus, tipoval som pocas tohto zapasu na goly, ale vzdy mi to pripocitavalo len bonusove peniaze, co toto znamena https://www.dropbox.com/sh/z5r47dpyep97c37/4Bv-Au190L/redbet.png? diki za radu

Reagovat
justcall

se ten výběr obrázku do preview moc nepovedl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele