Ligue 1 - souhrn 7. kola

22.09.2015, 20:53, aktualizováno 24.09.2015, 20:49
Komentáře a souhrny
Po dvou remízách znovu vyhrálo PSG, doma si poradilo s Guingampem. Lyon bere tři body z duelu proti Bastii a dařilo se rovněž Saint-Étienne, jen bod získalo Rennes. AS Monaco ve čtvrteční dohrávce otočilo výsledek zápasu v Montpellieru a vyhrálo 3:2...

Montpellier HSC - AS Monaco 2:3

24.09.2015 18:55

Góly: 26. Daniel Congré, 45. Guido Carrillo (vl.) - 57. Fábio Coentrão, 65. Thomas Lemar, 90+4. Fabinho (pen.)

AS Monaco díky proměněné penaltě v samotném závěru utkání vyloupilo Stade de la Mosson a zařídilo tak, že po sedmi odehraných kolech zůstane domácí Montpellier přikován na chvostu tabulky.

Nabil Dirar a Kévin Berigaud si v úvodu zápasu připsali každé po dvou nebezpečných střelách. První branka se však zrodila až ve 26. minutě, kdy Danijel Subašić jen vyrazil hlavičku Hiltona a Daniel Congré stál přesně tam, kde stát měl, aby mohl nekrytý předmět dostat za brankovou čáru a poslat svůj tým do vedení - 1:0.

MHSC vycítilo další příležitosti a Jérôme Roussillon neměl po přihrávce Mustafy Yatabarého zase až tak daleko k tomu, aby zacílil akorát k tyči. Chvíli poté si oba spoluhráči role vyměnili a chorvatský gólman ve službách monackého celku se musel činit. Yatabaré sehrál krátce před odchodem do šaten důležitou úlohu při zvýšení náskoku.

Rohový kop vyvolal ve vápně zmatek a Guido Carrillo si nechtíc vstřelil vlastní gól - 2:0. Monaco snížilo v 57. minutě, kdy po rohovém kopu překonal Jonathana Ligaliho z Realu Madrid hostující Fábio Coentrão - 2:1. Ani trenér Courbis, ani jeho svěřenci evidentně s něčím takovým nepočítali, a tak se vlastně nebylo příliš čemu divit, že už o devět minut později bylo srovnáno.

Bernardo Silva přihrál Dirarovi, který sice nacentroval mimo dosah Maria Pašaliće, ale balon doputoval až k Thomasi Lemarovi, který si nedělal vůbec žádné potíže - 2:2. Získat pro svůj tým zase jednobrankovou výhodu se pokoušel střídající Souleymane Camara, jenže neuspěl. V 81. minutě zase mohli domácí děkovat Ligalimu, že zneškodnil hlavičku Bernarda Silvy, která opravdu hóóódně zaváněla gólem.

Nedlouho poté však jen tiše prosil paní Štěstěnu, aby zakroucená střela Stephana El Shaarawyho nedoputovala na místo určení. Jenže to byl nakonec právě strážce svatyně MHSC, kdo se podepsal pod celkově již šestou prohru svého týmu. V nastaveném čase podrazil ve vápně Coentrãa a Fabinho nařízenou penaltu bezpečně proměnil - 2:3.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Olympique Marseille 1:1

23.09.2015 21:00

Góly: 67. Martin Braithwaite - 90. Michy Batshuayi

Toulouse prostě letos není souzeno dotáhnout zápas do vítězného konce. Už potřetí za sebou Les Violets zahodili slibné vedení, a už podruhé za sebou se tak stalo v samém závěru zápasu. První výhru nad Marseille po více než osmi letech zhatil vyrovnávací trefou z 90. minuty Michy Batshuayi. Hned tři hráči obdrželi červené karty..

Hosté nastoupili do zápasu odhodlaní, nicméně v první půli jim vytrvale zatápěl ten, od nějž by to čekali nejméně - jejich vlastní kapitán. Steve Mandanda předváděl v bráně hotový festival strašlivých chyb. Už ve třetí minutě zůstal nepochopitelně přikován na čáře a pouze sledoval, jak se dlouhý pas Francoise Moubandjého snáší k Martinu Braithwaitemu; dánský forvard však zakončit nedokázal. O chvíli později vůbec nezachytil malou domů od Karima Rekika a měl ohromné štěstí, že se míč zakutálel těsně vedle tyče.

Favorit se však zakrátko dostal do rytmu a pod dirigentskou taktovkou Lasse Diarry začaly přicházet první šance. Lucas Silva pálil v 17. minutě těsně nad břevno. Na druhé straně pokoušel štěstí z dálky Adrien Regattin, ale Mandanda byl tentokrát pozorný a udržel poločasové bezbrankové skóre.

Po změně stran domácí utáhli šrouby a výsledkem byly dvě gólové šance v krátké návaznosti: v 51. minutě pálil Doumbia v dobré pozici zbrkle mimo, o minutu později pak bránící N'Koulou skvěle vypíchl pas Ben Yeddera na Braithwaiteho. Netrvalo však dlouho a Toulouse šlo zaslouženě do vedení. Kana-Biyik efektní patičkou po Regattinově přímém kopu vrátil míč do vápna, hostující obrana totálně selhala a dovolila Regattinovi nahrát do gólové pozice Braithwaitemu. 1:0.

Kouč Dominique Arribagé dobře věděl, jaké problémy má Toulouse letos s držením náskoku, a jeho svěřenci také v tlaku po vstřelení úvodního gólu nepolevovali: skvělý Braithwaite pálil na bližší tyči těsně mimo, Regattinův akrobatický pokus zase zlikvidoval Mandanda. To už navíc hráli domácí přesilovku: v 78. minutě Benjamin Mendy zatáhl za záchrannou brzdu, když poslal k zemi Kanu-Biyika a po zásluze dostal červenou kartu.

Divoký závěr utkání nabídl ještě dvě další vyloučení, obě na straně Toulouse: Moubandjé (84') a Yago (89') se postarali o to, že ačkoliv Les Phocéens hráli o deseti, přesto zakončovali zápas jako početnější tým. Oba domácí obránci se vykartovali na Georgesi-Kévinu N'Koudovi. Arribagé tušil katastrofu a ještě na poslední chvíli posílil defenzivu Urošem Spajićem, nevyhnutelné se však nakonec stalo skutečností a střídající Batshuayi přesnou ránou vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

ES Troyes - AS Saint-Étienne 0:1

23.09.2015 19:00

Góly: 13. Thomas Ayasse (vl.)

Saint-Étienne pokračuje ve své vynikající formě, na hřišti nováčka z Troyes triumfovalo 1:0 a posunulo se už na druhé místo v tabulce. Rozdílovým okamžikem byla situace ze 13. minuty, kdy si nešťastný vlastní gól dal Thomas Ayasse..

Oproti týmu, který o víkendu porazil Nantes 2:0, udělal kouč Christophe Galtier hned sedm (!) změn, na sebevědomí jeho svěřenců se to však nijak neprojevilo a skóre otevřeli už po necelé čtvrthodině hry. Nolan Roux skvěle vylákal gólmana Denise Petriće ze své pozice, načež přihrál míč Hamoumovi, který poslal přízemní centr na Corgneta. Balon se po cestě odrazil od bránícího Ayasseho a zapadl do nehlídané klece.

Za domácí mohl po chvíli vyrovnávat Corentin Jean, který vyhrál hlavičkový souboj s Florentinem Pogbou, jeho střelu však reflexivně vyrazil Stéphane Ruffier. Jinak ale dominovali hosté, což ještě v první půli potvrdil dnes výtečný Roux; hbitý forvard si zpracoval pas od Kévina Monnet-Paqueta, Petrić ale jeho pokus akrobaticky zneškodnil.

Až ve druhém dějství se Troyes nadechlo k opravdovému tlaku a přišpendlilo favorita do defenzivy. Stéphane Darbion našel přesným pasem Jeana, který opět vyhrál souboj s pořízkem Pogbou, nastřelil však pouze břevno. Další Darbionův centr, tentokrát z rohu, mohl ve vyrovnávací trefu proměnil smolař Ayasse, i jeho radost nicméně zkalila branková konstrukce.

Domácí byli po změně stran viditelně lepším týmem a mohou si po právu stěžovat na smůlu. Kouč Jean-Marc Furlan musel ještě v samém závěru pozorovat, jak Brayan Perea uklouzl v hostujícím vápně ve stoprocentní šanci před prázdnou bránou; Les Verts tak se štěstím cenný náskok uhájili.

Více informací k zápasu

GFCO Ajaccio - Stade Rennes 1:1

23.09.2015 19:00

Góly: 45+1. Mohamed Larbi - 90. Giovanni Sio

Korsiku už má Rennes pro letošní sezónu za sebou. Zaplaťpánbůh, říkají si zajisté hosté. Jedinou porážku totiž doposud utrpěli hned na úvod v Bastii a právě teď nebyli daleko od další. Gazélec Ajaccio ovšem na ostrově všechny body nakonec neudržel, neboť na konečných 1:1 srovnal v poslední minutě Giovanni Sio.

V Ajacciu se jen potvrdilo, že bretaňský celek je evidentně hodně závislý na záložníkovi N'Tepovi. Bez něj to Rennes prostě v některých pasážích hry dosti skřípalo. Ačkoli bylo v utkání favoritem, jelikož jeho poslední výsledky mu po šesti kolech dokonce určily průběžné druhé místo, překonat defenzívu GFCO se mu zdařilo až v závěru.

Domácí vstoupili do utkání aktivně. Do první větší šance se už ve 3. minutě propracoval Mangane, ten ovšem nedokázal svou střelu usměrnit mezi tři tyče. O jedenáct minut později málem udeřili na druhé straně hosté. Doucouré si naběhl na centr Danzého, jeho střelu k tyči ale dokázal zlikvidovat brankář Maury.

Les Gaziers čekali na svou první vstřelenou branku dlouhých 485 minut, tentokráte se doba od té další podstatně zkrátila. Larbi v nastavení prvního poločasu původně zamýšlel, že standardku rozehraje pasem do šestnáctky, k překvapení však se míče absolutně nikdo nedotkl, ten se odrazil od země a zaplul přesně k tyči za záda brankáře Dialla.

V 53. minutě se snažil náskok navýšit Zoua po centru od Diay, jenže zakončení z těžké pozice nezvládl. V 58. minutě na druhé straně napřáhl z dálky Sylla, jenže jeho pokus bez větších problémů zkrotil Maury. Že má však Rennes jedny z nejlepších posledních třicetiminutovek zápasů, potvrdil i tenhle duel.

V 70. minutě musel Maury likvidovat hlavičku Sia, o pár chvil později úspěšně čelil i nebezpečné střele Grosického. I když deset minut před koncem mohl pojistit vítězství Larbi, jehož pokus však skončil jen mimo, vzal si poslední slovo Sio, který z blízkosti dorazil míč do branky po sklepnutí od Danzého.

Více informací k zápasu

FC Lorient - SM Caen 2:0

23.09.2015 19:00

Góly: 13. Benjamin Moukandjo, 36. Majeed Waris

V dobré formě hrající Lorient získal už své třetí vítězství v řadě a posunul se na deváté místo. O branky se postarali už v prvním poločase Benjamin Moukandjo a Abdul Waris. Caen naopak nenavázalo na poslední dva dobře odehrané zápasy v Troyes a s Montpellierem, a tak v tabulce oba celky dělí už jen jeden bod.

Domácí se ujali vedení ve 13. minutě. Barthelmé rozehrál standardku z pravé strany parádně, centrem někam na hranici malého vápna, kam si naběhl Moukandjo, jenž z blízkosti neměl problém překonat brankáře Vercoutreho. Pro kamerunského forvarda to byla již třetí branka v novém klubu od letního přestupu z Remeše.

Vyrovnat mohl následně Bazile, jenže svou šancí bohužel pro Caen pohrdl, a tak domácí na druhé straně navýšili náskok. Ve 36. minutě hosté rohový kop odvrátili za svoje vápno, kde se do míče opřel plnou silou N'Dong, a Waris jeho dělovku hokejovým způsobem tečoval přesně pod břevno Vercoutreho svatyně.

Svěřenci Slyvaina Ripolla si ve druhé půli svůj náskok bez větších potíží hlídali. Soupeř se jen takovými malými náznaky dostával do blízkosti branky Lecomteho, jinak toho směrem dopředu opravdu moc nepředvedl. Les Merlus se zkrátka nemuseli bránit žádnému většímu tlaku a zaslouženě si na své konto připsali všechny body.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - SC Bastia 2:0

23.09.2015 19:00

Góly: 18. Aldo Kalulu, 88. Corentin Tolisso

Lyon potvrdil roli favorita a před vlastními fanoušky udolal trápící se Bastii hladce 2:0. Dnešek byl velkým dnem zejména pro teenagera Alda Kalulua, který oslavil svůj první start v Ligue 1 a rovnou i premiérový gól. Les Gones tak letos konečně vyhráli před vlastním publikem..

Kalulu a jeho trefa z 18. minuty také pro Lyon znamenají premiérový triumf bez zraněného Nabila Fékira; Bastia musí kromě porážky skousnout i disciplinární trest pro vyloučeného Francoise Kamana, jenž se poroučel ze hřiště ještě před změnou stran. O výsledku definitivně rozhodl těsně před koncem Corentin Tolisso.

Korsičané dosud na Gerlandu vyhráli pouze jednou v historii a kouč Ghislain Printant si nejspíš i dnes uvědomoval, že bod je pro jeho tým objektivním maximem. Od začátku proto hosté spíše bránili; dokonce nasadili tři stopery a dva defenzivně laděné záložníky. Lyon si z toho ale nic nedělal a hostující gólman Jean-Louis Léca musel hned v úvodu zasahovat proti Jalletovi s Lacazettem. Uspěl i proti nepříjemnému centru Sergiho Dárdera, který hledal na zadní tyči nabíhajícího Lacazetteho.

V osmnácté minutě nakonec přišel zasloužený průlom. Kalulu, který překvapivě nastoupil od první minuty na úkor Claudia Beauvueho, se k míči dostal díky skvělé akci Dárdera se Steedem Malbranquem; pak už mu zbývalo překonat pouze Lécu. Mladý forvard výborně přehodil vybíhajícího gólmana a zakončoval s klidem do prázdné.

Šance Bastie na případný návrat do zápasu zhatila červená karta pro Kamana, který v závěru prvního dějství fauloval Samuela Umtitiho; jestliže do té chvíle byl Lyon dominantní, v přesilovce už vůbec nepřipouštěl žádné drama.

K nejlepším výkonům z loňské sezony měli sice Fournierovi svěřenci stále poměrně daleko, přesto však vyhráli zcela přesvědčivě. Střídající Maxwel Cornet dokonce dostal míč do sítě, byl však v postavení mimo hru. Další jeho ránu zlikvidoval Léca, nakonec se však do análů přece jen zapsal - i když pouze jako asistent. Jeho přízemní pas do vápna se odrazil od jednoho z bránících hráčů přímo k Tolissovi, který přesnou ránou nedal Lékovi žádnou šanci.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Girondins Bordeaux 6:1

23.09.2015 19:00

Góly: 33. Valère Germain, 42. Mickaël Le Bihan, 52. Nicolas Pallois (vl.), 68. Hatem Ben Arfa, 75. Hatem Ben Arfa, 85. Alexandre Mendy - 6. Jaroslav Plašil

Jaroslav Plašil sice po více jak dvou letech konečně skóroval v dresu Bordeaux, a potěšujícím faktem je i jeho premiérové nasazení do základní sestavy v letošní sezóně, jeho trefa je ovšem jen slabou náplastí na celkový výkon týmu. Les Girondins totiž v Nice utrpěli debakl 1:6 a propadli se až na šestnácté místo tabulky.

Byl to jeden z nejhorších zápasů Bordeaux pod vedením Willyho Sagnola. Jestli ještě v poločase vypadal výsledek nadějně a reálně se mohlo o něco hrát, pak se ve druhém dějství hostující plány rozpadly jako domeček z karet. Po vyloučení Enza Crivelliho se Sagnolovo mužstvo absolutně nedokázalo bránit v oslabení.

Naposledy Les Aiglons nasázeli alespoň šest branek v jednom utkání v říjnu loňského roku, kdy porazili vysoko 7:2 Guingamp, a jejich dosavadní letošní nejvyšší výhra byla právě ta z víkendového klání na půdě Bastie, kde uspěli poměrem 3:1. Najednou je Nice s jedenácti body na kontě jen o bod pozadu za čtvrtým Lyonem.

Přitom Bordeaux vstoupilo do utkání parádně. Maurice-Belay s Crivellim připravili v šestnáctce pozici pro Plašila, který sám před brankářem Hassenem nezaváhal. Vyrovnat se domácím podařilo ve 33. minutě. Pied z pravé strany nacentroval do vápna, Germain se odpoutal od obránce Pabla a hlavou zakončil na vzdálenější tyčku.

Jen tři minuty před obrátkou se OGC ujal vedení. Ben Arfovu střelu ze střední vzdálenosti nedokázal gólman Carrasso zkrotit, k dorážce se tedy následně dostal nikým nehlídaný Le Bihan, nová posila s Le Havru, jenž už neměl problém doklepávat. Jak dobře si Les Girondins vedli zkraje první půle, tak mizerně vstoupili do té druhé.

Crivelli si počínal v souboji s Piedem až moc ostře, a uviděl tak červenou kartu. Od té doby na hřišti vládli jen domácí. O chvilku později Ricardo Pereira hledal na bližší tyči své spoluhráče a nešťastník Pallois si po jeho pasu srazil míč do vlastní sítě. Čtvrtou branku zařídil Ben Arfa, který po přihrávce Le Bihana střílel do prázdné branky.

Ben Arfa se čtvrthodinu před koncem nachomýtl i k pátému gólu. Pablo s Guilbertem si absolutně nerozuměli, srazili se těsně za pokutovým územím, takže se balónu chopil právě domácí záložník a svou šancí nepohrdl. Pět minut před koncem se trefil ještě Mendy, pro něhož to byl zároveň vůbec premiérový zásah v Ligue 1 vůbec.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - EA Guingamp 3:0

22.09.2015 21:00

Góly: 18. Javier Pastore, 77. Ángel Di María, 83. Zlatan Ibrahimović

Prozatimní nejlepší střelec Ligue 1 Edinson Cavani sice tentokrát vyšel střelecky naprázdno, ale v duelu s Guingampem jej zastoupili jiní, tudíž je zřejmé, že PSG nadále zůstane v čele ligové tabulky.

Uruguayský sniper, který se činil v květnovém vzájemném střetnutí, měl první příležitost i tentokrát. Po přihrávce van der Wiela se ale proti němu vytáhnul Jonas Lössl. V 18. minutě se už ale skóre pohnulo. Javier Pastore převzal balon od Ibrahimoviće, udělal si prostor a zpoza velkého vápna trefil přesně pravý dolní roh brány - 1:0.

Jen o chvíli později mohl náskok zvýšit sám švédský kanonýr, ale gól jako by si nechával až na tu 83. minutu. Guingampští vycítili možnou příležitost a po přímém kopu ohrozil Kevina Trappa Niil De Pauw. A těsně před pauzou na německého brankáře nevyzrál ani Yannis Salibur z přímého kopu z dobrých pětatřiceti metrů.

Ve druhém poločase hráli domácí mnohem zodpovědněji a útočná hrozba ve složení Zlatan, Di María a Pastore měla další příležitosti. Argentinská posila z Manchesteru United si v 77. minutě připsala svou první trefu v Ligue 1, jelikož dorazila Ibrahimovićovu střelu, kterou Lössl ke škodě hostujícího celku neudržel - 2:0.

V závěrečné desetiminutovce otevřel také Zlatan svůj účet ve francouzské nejvyšší soutěži pro tuto sezonu, když po přihrávce Di Maríy napálil balon do horního rohu guingampské svatyně - 3:0. Švédský útočník mohl ještě poté z penalty pečetit výsledek na 4:0, ale na gólmana v tomto případě už nevyzrál.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Stade Reims 0:0

22.09.2015 19:00

Góly: -

Ani hráči Angers SCO, ani ti, kteří oblékají dres Remeše, nevstřelili v zápase 7. kola Ligue 1 ani jednu branku, nicméně nadále zůstanou na předních pozicích.

Na Stade Jean-Bouin se hrálo opravdu opatrné utkání, o čemž svědčí fakt, že první střela mezi tři tyče byla zaznamenána až po hodině hry. Postaral se o ni Romain Saïss, když hlavou tlačil do brány centr Thomase Manganiho z přímého kopu. Johnny Placide ale předvedl výborný zákrok, díky kterému zůstával na ukazateli skóre bezbrankový stav.

A jak už víme, vydržel až do závěrečného hvizdu, nicméně to neznamená, že by nebyly k vidění další příležitosti. Nejblíže ke skórování měli v závěru Mangani a Teoson Jordan Siebatcheu, ale své šance nevyužili. Příznivci Angers tak měli spoustu prostoru vzpomínat na dobu, kdy v jejich dresu hrál současný trenér Remeše Olivier Guégan. I jeho svěřenec Gaëtan Charbonnier má zkušenosti s působením v SCO.

Jako by cílem obou týmů nebylo vyhrát, nýbrž neprohrát a udržet si postavení před nadcházejícím zápasy, kdy ligový novic zajíždí do Marseille. Remeš oproti tomu čeká Lille, které prozatím sbírá hlavně remízy. V každém případě dosavadních získaných dvanáct bodů (platí pro oba) jest natolik slušných, že jedno případné zaváhání rozhodně žádnou pohromu neznamená.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain752013:317
2.AS Saint-Étienne751110:516
3.Stade Rennes742111:614
4.Olympique Lyon73319:312
5.Stade Reims733110:612
6.Angers SCO73317:412
7.SM Caen74038:1012
8.OGC Nice732216:1011
9.FC Lorient732210:911
10.AS Monaco73229:1011
11.EA Guingamp73045:99
12.Olympique Marseille722312:78
13.Lille OSC61412:27
14.Toulouse FC71428:107
15.SC Bastia72149:137
16.Girondins Bordeaux71428:127
17.FC Nantes62132:67
18.ES Troyes70344:143
19.GFCO Ajaccio70252:92
20.Montpellier HSC70164:111
Zbývající zápasy
29.09. 18:30Lille OSC - FC Nantes

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
domingo

No to byl urcite zapas tisicileti. Boj o ctvrty misto

Reagovat
Felitel

Hatem

Reagovat
lampard8

ty redky neskutečně lítají tento rok v Ligue 1 na konci sezony bude rekord červených karet v sezoně

Reagovat
Israha

Kamano druhá za čtyři kola . Dobré hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampard8

nový Brandao

Reagovat
smazaný uživatel

no čo som pozeral záznam tak Crivelli do toho šiel síce jak blázon ale vypichol čistú loptu a Pieda sa ani nedotkol, ten tam simuloval ako sa len dá, a prakticky bol Crivelli vylúčený za nič

Reagovat
Langi

https://www.youtube.com/watch?v=o7H2oJHqOYc

Kalulu jak zkušeně ...škoda toho mini offsidu Corneta...z tohohle sestřihu to vubec nevypadá, že bysme si ve druhé půli koledovali, jak tu někteří včera psali

Reagovat
Langi

a červená pro Kamana sice přísnější, ale podle mě v pořádku...Umtiti ho držel a ten blbec oplácel a poslal ho fackou k zemi

Reagovat
lampard8

ty krávo ten Kalulu o něm tento rok slyším poprvé a roste z něho nový N'Jie, ale snad lepší trhej Kali !!!!

Reagovat
Langi

Chelsea bude podle informací deníku "Express" během zimní přestávky aktivní na přestupovém trhu. Hlavním cílem londýnského celku má být přitom Alexandre Lacazette, jenž má s Lyonem kontrakt do roku 2019.

tak hlavně ať začne dávat góly, nebo mu klesne cena

Reagovat
lampard8

Blbost.

Reagovat
Langi

naopak si myslím, že při té jeho aktuální střelecké mizérii o něj bude v zimě ještě větší zájem než v létě...on to v sobě má, a pokud ten podzim bude v jeho podání tak strašný jako doposud, můžeme v lednu očekávat haldu nabídek okolo 25 mega

Reagovat
lampard8

Ale ne od Chelsea, která má tři hroty a tucet křídelníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový horší Kalulu.

Reagovat
lampard8

Jardim má na lávce druhýho Kondogbiu, ale stejně pořád bude stavět Fabinha do středu zálohy. Nepochopím. Bakayoko si zaslouží víc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to zaslouží ale Fabinho je lepší střed navíc Bakayoko hrál v přípravných zápas až strašidelně dělal obří chyby ale jistě by jsi zasloužil šanci ale Jardim to nechce risknout

Reagovat
Langi

Ten Montpellier asi radne labilni...tohls pustit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA16 (PC) klub Czechoslovakian hledá hráče, pokud máš zájem, kontaktuj mne na origin:hack008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele