Ligue 1 - preview 7. kola

22.09.2015, 08:31, aktualizováno 24.09.2015, 08:51
Previews
Zajímavý duel uvidí diváci ve Francii. Montpellier, kterému se zatím vůbec nedaří a ze šesti ligových mačů vybojoval pouze jeden bod, přivítá ambiciózní Monako, jenž pro změnu chce napravit předchozí nezdar...
Montpellier HSC - AS Monaco  (čtvrtek 18:55)
Čtvrteční dohrávka vloženého kola nabídne zápas, ve kterém si nikdo nemůže dovolit ztratit body. Domácí Montpellier dosud čeká na první vítězství a z předsezonních pohárových ambicí je už nyní hromádka prachu, hostující Monaco zase ztrácí mnohem více bodů, než bylo na jaře zvyklé..

Je tedy fakt, že už loni se knížecímu klubu dařilo obecně lépe na cestách než doma; i současná bilance sedmi bodů z dosavadních tří duelů je více než slušná. Dvě domácí prohry v řadě, naposledy dokonce s průměrným Lorientem (2:3), však náladu v kabině nijak nezvedají.

Důvodem je hlavně nezvykle propustná obrana. Loni ji měli svěřenci Leonarda Jadrima nejlepší v celé lize, přičemž v posledních 23 zápasech inkasovali pouze osmkrát. Letos lovil gólman Danijel Subašić osmý míč ze sítě už o víkendu, tedy po pouhých šesti kolech. Nelze přitom svalovat vinu na chorvatského gólmana: monacká defenziva propustila už 86 (!!!) střel, což je nejvyšší číslo z celé ligy.

"Nebyli jsme dostatečně kompaktní, nehráli jsme jako tým. Loni jsme hodně zápasů vyhráli 1:0, to se nám teď nedaří. Všichni se musí obětovat. Byla tam spousta místa mezi jednotlivými řadami, Lorient chodil často do přečíslení čtyři na dva. Vybojovali hodně balonů. Dali jsme jim obrovské množství prostoru," shrnoval Subašić důvody víkendového fiaska.

Montpellier je však na tom ještě mnohem hůře: jediný bod z šesti zápasů znamená velký průšvih, a nebýt podobně slabého Ajaccia (od nějž se to ovšem čekalo), byli by svěřenci Rollanda Courbise suverénně poslední. Mohou však žehrat i na smůlu: o víkendu prohráli v Caen 1:2 až díky trefě střídajícího Jeffa Louise z 93. minuty.

Na druhou stranu Les Pailladins vystřelili za celý zápas pouze třikrát (skórovali z penalty). Statisticky horší ofenzivní představení fanoušci od postupu v roce 2009 nepamatují. Je jasné, že tady by byl bodový zisk nezasloužený.

Situace je tak vážná, že se Courbis už v září vzdal veškerých ambicí a soustředí se pouze na udržení. "Zbývá odehrát ještě 32 zápasů. Deset výher a deset remíz by mělo stačit k záchraně. To je teď náš jediný cíl. Musíme se zlepšit úplně ve všem, jinak se nic nezmění. Ohledně své budoucnosti už jsem se vyjádřil: Dejte mi klid, abych mohl dělat svoji práci, už tak je to dost těžké," uvedl kontroverzní kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ES Troyes - AS Saint-Étienne  (středa 19:00)
Ačkoliv Evropskou ligu rozehrálo Saint-Étienne opět váhavě, v domácí soutěži se mu zatím daří náramně. Naposledy svěřenci Christophe Galtiera udolali Nantes 2:0 a poprvé od roku 2006 dokázali skórovat v úvodních šesti kolech. Nyní se aktuálně třetí tým pokusí vydolovat další cenné body na půdě nováčka z Troyes..

Právě v ofenzivě mají Les Verts dlouhodobě největší problémy, víkendový duel s Les Canaris byl proto pro jejich sebevědomí vítanou vzpruhou. Prosadil se totiž jak Robert Berić, šestimilionová posila z Rapidu Vídeň, tak i mladý křídelník Jonathan Bamba - a právě jeho jméno vypíchl kouč na pozápasové tiskové konferenci. "S Bambovým výkonem jsem hodně spokojen," uvedl. "Hrál s mladickým elánem, dal nádherný gól. Už v přípravě předvedl skvělý výkon (proti Ajaxu), takže jsem rád, že se mu zápas vydařil. Ukazuje to, že naše akademie funguje."

Čtvrtá výhra z úvodních šesti kol znamenala zároveň protažení série neporazitelnosti na pět zápasů; opět se tak potvrdilo, že pokud je některý ze špičkových francouzských týmů synonymem pro výkonnostní stabilitu, jsou to právě Galtierovi Les Verts. "Třináct bodů po šesti zápasech nám dává dostatečný náskok před dalšími těžkými zápasy. Jsem s tímto stavem spokojen," dodal uznávaný stratég.

Naopak Troyes se trápí. Přestože dlouholetý kouč Jean-Marc Furlan v létě svůj tým posílil, udržel opory a v nedávném rozhovoru pro Ligue1.com se rozpovídal o důležitosti dlouhodobé koncepce, vnitřní stability, tréninkových metod a psychologie, přímo na hřišti je z toho po šesti kolech pouze osmnáctá příčka. Vedle GFC Ajaccio a Montpellieru zůstává ESTAC jediným ligovým týmem, který dosud nevyhrál.

Naposledy v nováčkovském souboji padli Furlanovi muži 0:1 na půdě Angers a kouč přiznal, že v současnosti není v týmu vše ideální. "Jsme stále ve stejné situaci jako od začátku sezony," zhodnotil situaci. "V tuto chvíli na první ligu nemáme, v útoku ani v obraně. Náš tým nedrží pohromadě. Samozřejmě, někteří hráči přišli na poslední chvíli, ale faktem je, že takto uspět nemůžeme," zakončil s povzdechem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
GFCO Ajaccio - Stade Rennes  (středa 19:00)
Gazélec Ajaccio se o víkendu dočkal své vytoužené první premiérové branky v nejvyšší soutěži, ani ta však ve finále na body nestačila. Ve vloženém kole nyní doma přivítá Rennes, které se nachází na naprosto opačném pólu tabulky. Hosté jsou ve výtečné formě a rozhodně nehodlají na Korsice ztrácet.

Už třikrát v řadě domácí prohráli jen o jednu branku. Na půdě Guingampu se v minulém kole drželi statečně, v deseti hráčích na hřišti ovšem nakonec podlehli. "Ve druhé půli jsme dost trpěli, především kvůli vyloučení," hodnotil kouč Thierry Laurey. "Když pak soupeř skóroval podruhé, měli jsme to už dost obtížné," hlesl.

Nováček ligy nebodoval v posledních pěti zápasech a stále se neodpoutal ze dna. V žádném z nich však vyloženě herně nepropadl. Prozatím například neutrpěl jediný debakl. "Opravdu jsme v Guingampu nebyli daleko remíze. Ukazuje se, že jsme dobří, ale jsme potrestaní za chyby v koncentraci. Musíme to napravit," dodával korsický lodivod.

Laureyho svěřenci, tentokráte před vlastními fanoušky, narazí na další celek z Bretaně. S ním bude ale ještě daleko těžší pořízená než s Guingampem. Alespoň to tvrdí výsledky. Vždyť Rennes je druhé jen o bod za vedoucím PSG, z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát vyhrálo. A zažívá jeden z nejlepších vstupů do sezóny za poslední léta.

Jenže na Korsiku mužstvo Philippeho Montaniera aktuálně nemá příliš dobré vzpomínky. Byla to právě Bastia, která Rennes v prvním kole doposud jako jediný tým porazila. Napodobí něco obdobného Gazélec? "Dáváme si pozor. Zároveň jsme ale velmi odhodlaní zvítězit," potvrdil hostující kouč.

SRFC sice naposledy pouze remizoval s Lille, tahle ztráta bodů jeho druhé místo ale nakonec neohrozila. "Víme, že Gazélec si v minulém domácím utkání s Monakem nezasloužil prohrát. V Lille byl také blízko remíze," ví o síle svého soka Montanier. "Bude obrovsky motivovaný. Konečně chce získat své první body doma."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.00 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Lorient - SM Caen  (středa 19:00)
Lorient začal novou sezonu velmi dobře a proti Caen bude chtít pokračovat ve vítězné sérii. Jenže i hosté mají hodně dobrou formu, tudíž to vypadá, že Stade du Moustoir uvidí pozoruhodný duel.

Oba týmy dostaly čtyřgólový výprask, který jako by je ovšem probudil, díky čemuž následovaly dvě výhry. Sylvain Ripoll byl obzvláště spokojený po vítězství na Stade Louis II v Monaku, o které se přesnými trefami zasloužili Didier Ibrahim N'Dong, Benjamin Moukandjo a Benjamin Jeannot. Ten se trefil i předtím proti Angers, ale tentokrát je jeho start nejistý kvůli poraněnému stehnu.

Trenér Les Merlus si však podle vlastních slov nemyslí, že by jeho případná absence mohla být neřešitelným rébusem. Přeci jen solidní formu mají i další hráči jako právě Moukandjo. V posledních dvou střetnutích vsítil se svými spoluhráči dohromady šest branek, což je bilance, kterou se nemůže pochlubit ani obhájce titulu z Paříže.

Caen rovněž zvládlo naplno bodovat proti Troyes i Montpellieru a družina Patrice Garandeho působí zatím vcelku bezstarostným dojem, což jí vyneslo po šesti kolech fantastickou čtvrtou pozici. Nejen čtyřiapadesátiletý kouč, ale i jeho svěřenec Vincent Bessat doufají, že by se mohlo podařit navázat na jarní výkony, neboť tehdy od ledna do dubna SM neprohrálo hned sedm zápasů v řadě, díky čemuž udělalo výrazný krok k setrvání v soutěži.

V té aktuální se navíc hráčům vyhýbají zranění. A po stopce za karty se do hry vrací Damien Da Silva a Syam Ben Youssef. I Chaker Alhadhur a Jeff Louis, jenž v nastaveném čase překonal brankáře MHSC a svým prvním gólem v dresu Caen zajistil svému klubu tři body, výrazným způsobem pomýšlejí na základní sestavu. Garandeho výběr si ke všemu udržuje stabilní formu jako doma, tak venku, tudíž vstupuje do utkání v pozici mírného favorita.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Lyon - SC Bastia  (středa 19:00)
Zjitřené emoce ze zápasu s Marseille musí být rychle zažehnány, Lyon totiž čeká v následujících dnech spousta práce. Svěřenci Huberta Fourniera stále ne a ne rozjet se k optimálním výkonům, doma proti Bastii však budou jasnými favority..

Ona to z jejich strany zatím není žádná vyložená tragédie, ale od týmu, který loni skončil druhý a přes léto udržel všechny hlavní hvězdy, fanoušci přece jen čekali více. Víkendové derby na Vélodrome přitom měli Les Gones rozjeté dobře, Alexandre Lacazette konečně otevřel svůj letošní gólový účet (byť z penalty) a domácí přišli ještě před změnou stran o vyloučeného Romaina Alessandriniho. Nakonec však vyrovnali prostřednictvím Karima Rekika, a přestože Lyon by bod před výkopem zřejmě bral, takto zůstává na Fournierově patře hořká pachuť.

"Jsme zklamaní, protože jsme měli na vítězství," nepopírá kouč. "V první půli jsme hráli excelentně, byli jsme dostatečně ambiciózní i disciplinovaní. Přestávka nám spíše uškodila, vypadli jsme z tempa. Mé zklamání se ale týká pouze ztracených bodů, jinak se totiž posouváme kupředu. Teď nám chyběla větší efektivita," zakončuje.

Les Gones mají zatím problémy spíše před vlastními fanoušky - zatímco venku se jim poměrně daří (letos silné Caen například rozstříleli na jeho půdě 4:0), doma na první výhru stále čekají. Doposud zaznamenali pouze dvě bezbrankové remízy a těsnou prohru s Rennes. Na druhou stranu Bastia výlety do Lyonu vyloženě nesnáší, vyhrála zde z 29 pokusů pouze jednou v roce 1997.

Korsičané se navíc nemohou spoléhat ani na aktuální formu: po sedmi bodech z úvodních třech zápasů se jejich rozjezd výrazně zadrhl, prohráli třikrát v řadě a dostali přitom devět gólů. Debakl 1:4 na Vélodrome následoval poslední domácí neúspěch ve středomořském derby s Nice (1:3). I jediný bod z Gerlandu by byl proto velkým překvapením.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - Girondins Bordeaux  (středa 19:00)
Bordeaux má sice po šesti kolech na kontě jen jednu porážku, i tak se však drží v dolní polovině tabulky. Problémem je, že mužstvo Willyho Sagnola zkrátka nedokáže vítězit. Hosté věří, že tentokráte už své druhé vítězství v sezóně přece získají na půdě Nice. Vždyť v minulých třech sezonách se jim to vždycky povedlo.

Na stadionu Allianz Riviera se OGC proti tomuto soupeři vyloženě nedaří. Domácí jsou ovšem povzbuzeni o víkendovou výhru na půdě Bastie, díky níž se posunuli do horní poloviny tabulky. Konkrétně jsou devátí. Kouč Claude Puel mohl mít prakticky poprvé v tomto ročníku dobrou náladu.

Až nyní totiž jeho svěřenci získali tři body způsobem, jaký si rozhodně představoval. "Jsem s výsledkem spokojený, protože jsme od začátku sezóny byli několikrát lepší a vždy jsme si zasloužili něco lepšího," hodnotil stratég z Azurového pobřeží. "Platí, že je hodně těžké v Bastii jakkoli uspět."

Zato jeho protikolega Sagnol musí mít určitě rozpačité pocity po šesti zápasech. Sedm získaných bodů znamenají jen třinácté místo. Víkendové klání s Toulouse dopadlo zase jen nerozhodně. "Remíza je vždycky lepší než porážka," ušklíbl se a zároveň dodal, že se mu nelíbí hlavně produktivita. "Spálili jsme šest šancí, než jsme skórovali."

Po tomhle utkání si bývalý francouzský reprezentant sypal popel sám na hlavu. "Zvolil jsem rozestavení 3-4-3, jenže teď nefungovalo. Udělal jsem chybu, je to moje zodpovědnost," hodnotil. "Máme hodně mezer v defenzívě. Je to frustrující a iritující. Špatná série zápasů nás může dostat do problémů. Musíme už vyhrát."

Do sestavy se pomalu a jistě začleňuje útočník Enzo Crivelli, jemuž Sagnol začíná čím dál více věřit. "Crivelli je profesionál. Ale jestli by ve 20 letech neměl touhu něco ukázat, pak je něco špatně," říkal. "Hodně se o něm mluvilo v posledních týdnech. Ovšem proti Toulouse nechal na hřišti vše. Odvedl dobrou práci."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Toulouse FC - Olympique Marseille  (středa 21:00)
Dvě drtivé výhry, jedna uspokojivá remíza a jedna trapná prohra. Míchel sice od svého nástupu ke kormidlu Marseille není úplně stoprocentní, zatím si ale fanoušci nemají důvod příliš stěžovat. Les Phocéens naposledy vyválčili v oslabení plichtu 1:1 proti Lyonu a dnes se pokusí vyšlápnout si na Toulouse..

Fakt, že v domácím Choc des Olympics stáhli Míchelovi svěřenci soupeřovo manko a nakonec si připsali bod, španělský kouč hodně oceňuje. "Všechno, co si z tohoto zápasu můžeme odnést, je pozitivní," prohlásil dokonce. "Po první půli jsem si říkal, že všechno je proti nám, ale hráči pak ve druhém dějství předvedli vynikající výkon, přestože jsme hráli v deseti (po vyloučení Romaina Alessandriniho). Vůbec nebylo poznat, kdo vlastně hraje přesilovku. Začínáme se výrazně zlepšovat a budeme v tom pokračovat," dodal uspokojeně.

Kapitán Steve Mandanda dodal, že z tohoto týmu cítí skutečného bojovného ducha. Nic jednoduchého pro Toulouse, které letos pod nováčkem Dominique Arribagém sice nehraje vůbec špatný fotbal, kombinace nedůslednosti, jalového zakončení a naivní taktiky však znamená pravidelné ztráty. Ačkoliv tak Les Violets nepůsobí tak depresivně jako loni, stále se pohybují jen těsně nad hranou ponoru. Marseille navíc doma porazili naposledy v únoru 2007.

Od úvodního cenného triumfu nad Saint-Étienne stále čekají na vítězství, i když se zdá, jako by si to snad sami dělali dobrovolně těžší - naposledy doma proti Remeši vedli už 2:0, konečné skóre však bylo 2:2, a minulý týden v Bordeaux ztratili vedení 1:0 dokonce až v samém závěru.

Není proto divu, že Arribagé byl hodně frustrovaný. "Hráli jsme dobře, hráče musím pochválit. Jsme naštvaní, že jsme nepřidali druhý, třetí, čtvrtý nebo klidně i pátý gól," prohlásil. "Buď zahazujeme šance jako na běžícím pásu, nebo pomáháme soupeřovým gólmanům vyniknout. Gratuluji Cédriku Carrassovi, mimochodem - brilantní výkon. Remízu nicméně bereme. Pozitiv, které si můžeme odnést do domácího zápasu s Marseille, je spousta."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Angers SCO - Stade Reims  (úterý 19:00)
Sedmé kolo Ligue 1 přinese mimo jiné souboj dvou sousedů v tabulce. Dvou překvapivých sousedů, neboť pátá Remeš hostí jen o stupínek horší Angers SCO.

Oba týmy přitom zatím nastřádaly stejný počet bodů. Remeš v minulém kole dokázala, že na PSG zahrát umí. Novic z Angers musel proti svému soupeři hrát o deseti. Estac Troyes se ale nakonec podařilo udolat díky brance Thomase Manganiho z pokutového kopu. Panují tedy trochu obavy, jestli hráči nebudou kvůli náročnému týdnu příliš unavení.

"Je pravda, že na tři zápasy týdně nejsme úplně zvyklí, nicméně hráči jsou profesionálové a jsem si jistý, že si s jedním duelem navíc poradí," nechal se slyšet remešský Olivier Guégan, jehož tým v probíhajícím ročníku ukazuje, že se rychlé protiútoky mohou stát silnou zbraní i těch mužstev, která tento styl hry doposud nepraktikovala.

Je to již více, než tři a půl roku, co proti sobě stanuli tito dva soupeři. Angers se naposledy radovali z výhry v roce 2008. Pochopitelně, že tehdy se hrálo v rámci Ligue 2. Nyní hodlá družina Stéphana Moulina výsledek napodobit, ačkoliv do karet jí rozhodně nehraje poměrně velké množství zraněných či vykartovaných fotbalistů.

Mimo budou Bilel Mohsni, Yohann Eudeline, Arnold Bouka Moutou a na hřiště nevyběhne ani Gilles Sunu. Na druhé straně stále scházejí brankář Kossi Agassa, jehož znovu nahradí Johnny Placide, a také Prince Oniangué, na něhož se nabízí Gaëtan Charbonnier. Kouč Guégan zároveň stále není naprosto spokojený s fyzičkou Antoina Conteho a Davida Ngoga. Na Stade Jean-Bouin bude s největší pravděpodobností k vidění opatrný fotbal, kdy ani jeden ze soupeřů nebude chtít udělat chybu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.00 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Paris Saint-Germain - EA Guingamp  (úterý 21:00)
Po tři zápasy neporažený Guingamp hodlá překvapit v Paříži. Domácí oproti tomu doufají, že po dvou remízách znovu naplno bodují.

"Uděláme všechno proto, abychom proti PSG odehráli důstojné utkání. Věříme, že se nám podaří ubránit jejich střelce a že zužitkujeme příležitosti, které si vypracujeme," nechal se slyšet útočník Jimmy Briand, bývalý hráč Rennes či Lyonu, jenž v minulém kole rozhodl o výhře svého současného celku nad Ajacciem.

"Důležité je, že jsme ten zápas zvládli. Věděli jsme, že musíme být nekompromisnější. Máme tým, který nikomu nedá nic zadarmo. A v tom chceme nadále pokračovat," dodal. Jeho nadřízený Jocelyn Gourvennec může být spokojen jak s ofenzivní, tak s defenzivní prací svých svěřenců, jelikož Guingamp inkasoval v těch posledních třech duelech jenom jeden gól. Což je fakt, který u celku ze severozápadní Francie rozhodně nebýval pravidlem.

PSG si na úvod Ligy mistrů poradilo s Malmö, ovšem v domácí soutěži má za sebou dva remízové střety. "Nemůžeme přece vyhrát úplně všechny zápasy. Navíc je vždycky obtížnější hrát, když se v týdnu hraje Champions League. Důležité je, že jsme neprohráli. Remízy tedy určitě bereme," nechal se slyšet záložník Javier Pastore.

V této sezoně se zatím daří Edinsonu Cavanimu, který prozatím s pěti brankami vede tabulku střelců Ligue 1. Minule proti Remeši pouze střídal, nicméně tentokrát s ním Laurent Blanc počítá do základní sestavy: "Edinson patří k těm hráčům, kteří dokáží skorórovat i více než třicetkrát za sezonu. Góly dává pravidelně a to je nesmírně důležité. Doufám, že v tom bude jenom pokračovat, protože to prospěje nejen týmu, ale samozřejmě také jemu samotnému."

Uruguayský sniper má na klub, jenž hraje své domácí utkání na Stade du Roudourou, v podstatě jen dobré vzpomínky. V květnu PSG zvítězilo 6:0, přičemž zaznamenal hned tři přesné trefy. Guingamp měl loni velice spolehlivého šutéra v Claudiovi Beauvuem, jenž v létě přestoupil do Lyonu. A kdo ví, kdyby za něho kouč s vedením našli adekvátní náhradu, možná, že by z toho po šesti kolech bylo lepší než osmé místo. Pak by se i hvězdní stopeři PSG museli mít více na pozoru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain642010:314
2.Stade Rennes641110:513
3.AS Saint-Étienne64119:513
4.SM Caen64028:812
5.Stade Reims632110:611
6.Angers SCO63217:411
7.Olympique Lyon62317:39
8.EA Guingamp63035:69
9.OGC Nice622210:98
10.FC Lorient62228:98
11.AS Monaco62226:88
12.Olympique Marseille621311:67
13.Girondins Bordeaux61417:67
14.Lille OSC61412:27
15.SC Bastia62139:117
16.FC Nantes62132:67
17.Toulouse FC61327:96
18.ES Troyes60334:133
19.Montpellier HSC60152:81
20.GFCO Ajaccio60151:81
Zbývající zápasy
29.09. 18:30Lille OSC - FC Nantes

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
vlastik

Reagovat
smazaný uživatel

hodne zavadejici fotka

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Godwinson

Oni toho Courbise ještě nevyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak znova by sme mohli pomaly skladať 11. zranených tak ako minulý rok, od obrany od Bedima, Rafaela, Koneho, Mbiwu v strede Grenier, Fofana, Valbuena, Ghezzal a Fekir

Reagovat
Langi

aktuálně se mi nabízí otázka: koho místo Valbueny? Osobně jsem pro Dardera, s tím že do zálohy by mohl jít Mvuemba a nebo bych otestoval Labidiho...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne Steed

Reagovat
Langi

Ocekavane...ale skoda...Darder by to AMC zahral a technicky je to asi nejvybavenejsi zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

no 13. minúta a už sme mohli viesť 3:0, Bastia na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Kalulu to je môj hráčik veril som mu už proti Gentu ale prišlo to až teraz

inak dnes si vypracuvávame šance velmi ľahko ved sme sa dostali do 5. tutoviek(Saša 2x, Jallet 2x a kalulu) a premenili len jednu

Reagovat
Langi

Aldo jeste jeden, at se Laca stydi

Reagovat
FCSL

Jarda Plašil zavěsil

Reagovat
juninho8

stale problem s netom....pozerta nemozem....ale Kalulu potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Typický remízový zápas. Čili 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Redka? Gent reloaded

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu tak že dnes znova 1:1

redka za lakať na Umtitiho ale ani kamera to poriadne nezastihla ale postranný to všetko videl a tak dal hlavný na jeho názor, ale boh vie čo sa tam stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem čuměl, že vytáhl redku, z toho záběru vůbec nebylo vidět, co se tam stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no keď dal Umtitimu žltú tak som to už čakal že jemu dá červenú, podľa mňa to mohol riešiť len žltou pre Kamana a Umtitimu nič ale tak Umtiti tam ukazoval rozbitú peru a krv tak neviem fakt

Reagovat
smazaný uživatel

no od kedy sme skórovali tak sme sa nedostali do poriadnej šance, aj ked sme mali prevahu ale tá nemohúcnosť po strelení gólu pokračuje

Reagovat
juninho8

tak toto bude uz na vyhananie diabla z tymu ak uz ani toto nedotiahneme dejavu x2

Reagovat
smazaný uživatel

Fournier tvrdý beton proti Bastii v desíti

Reagovat
smazaný uživatel

no ale sračku hráme znova riadnu, vyhrávame a dopadne to znova 1:1 ked sa čím skôr nespametáme

Reagovat
juninho8

nemame na to dat este jedneho fika?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš dostat

Reagovat
juninho8

a jeje

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon - deja vu - na hraně zítřka

Reagovat
smazaný uživatel

presne na toto som si spomenul, vždycky ked zomrieme tak od znova, a dnes tretí pokus

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zúfalý z tej hry ... nevieme absolútne nič vymyslieť dopredu ... zase ako by nás vypli na tlačidlom na chrbte ... a zapnú na 10 min. posledných po inkasovanom góle

Reagovat
smazaný uživatel

ale najlepsie že za prvých 13. minút sme mali 5 tutoviek, dali sme gól a od vtedy sme sa dostali len do pološancí

Reagovat
juninho8

z tych poslednych moj najoblubenejsi sci-fi film len skoda ze sa to deje aj Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

mali by sme si zobrať príklad z nice .... tak sa hrá s červenou kartou ... toto bude veľká utopia proti valencii doma ak budeme takto hrať .. zotreli ich ako výherný los

Reagovat
smazaný uživatel

no len že Bordo útočí a Nice ich brejkuje, my zase držíme loptu a Bastia stojí pred vápnom

Reagovat
smazaný uživatel

s takým výkonom ako hráme od 15. minúty dostaneme doma s Valenciou 3 kusy a v Petrohrade 8

Reagovat
smazaný uživatel

presne .... tiež sa tohto obávam ... prvý polčas opäť solídne odbehaný, bolo vidieť pekné kombinácie a príde démon v podaní redky a nevieme odkaľ vietor fúka

Reagovat
smazaný uživatel

Aleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už snad neprojedem

Reagovat
Langi

Hura...ze by se zacinalo vyhravat o vic nez gol, pripadne remizovat 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

takto to malo dopadnúť s Gentom aj s Marseille

Reagovat
Langi

Mendy

Reagovat
smazaný uživatel

si zahral no

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie jak hrom, Guardiola včera vytiahol Lewandowského a Michel dnes Mendyho

Reagovat
Langi

to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

3 červené, gól na záver

Reagovat
Israha

Co se tam zas dělo?

Reagovat
Israha

Na jak dlouho má stop Alessandrini? Bude už na Angers, nebo dostal víc jak jeden zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

tak disciplinárky sú vždy vo štvrtok tak že večer by si sa to mal dozvedieť

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak dostal červenú sfleku, tak že minimálne 2 určite

Reagovat
Israha

Doufám, že ne. Musí hrát co nejvíc on a N'Koudou, Cabella je naprosto bez formy a s Ocamposem se kdovíproč na křídlo nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

však podpíšete Adebayora a bude hotovo

Reagovat
Israha

Tak to je možné, ale stejně bude hrát Bathsuayi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Monako bude dobrý zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele