7. kolo
23.09.2015 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Lorient - SM Caen 2:0

V dobré formě hrající Lorient získal už své třetí vítězství v řadě a posunul se na deváté místo. O branky se postarali už v prvním poločase Benjamin Moukandjo a Abdul Waris. Caen naopak nenavázalo na poslední dva dobře odehrané zápasy v Troyes a s Montpellierem, a tak v tabulce oba celky dělí už jen jeden bod.

Domácí se ujali vedení ve 13. minutě. Barthelmé rozehrál standardku z pravé strany parádně, centrem někam na hranici malého vápna, kam si naběhl Moukandjo, jenž z blízkosti neměl problém překonat brankáře Vercoutreho. Pro kamerunského forvarda to byla již třetí branka v novém klubu od letního přestupu z Remeše.

Vyrovnat mohl následně Bazile, jenže svou šancí bohužel pro Caen pohrdl, a tak domácí na druhé straně navýšili náskok. Ve 36. minutě hosté rohový kop odvrátili za svoje vápno, kde se do míče opřel plnou silou N'Dong, a Waris jeho dělovku hokejovým způsobem tečoval přesně pod břevno Vercoutreho svatyně.

Svěřenci Slyvaina Ripolla si ve druhé půli svůj náskok bez větších potíží hlídali. Soupeř se jen takovými malými náznaky dostával do blízkosti branky Lecomteho, jinak toho směrem dopředu opravdu moc nepředvedl. Les Merlus se zkrátka nemuseli bránit žádnému většímu tlaku a zaslouženě si na své konto připsali všechny body.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele