Ligue 1 souhrn - 4. kolo

30.08.2008, 21:55, aktualizováno 31.08.2008, 22:58
Komentáře a souhrny
Na čele Ligue 1 se nic nemění, první místo udržela Marseille díky tříbodovému zisku proti Sochaux a v závěsu je stále Lyon, jenž dnes na závěr kola vyhrál v St.Etienne. Lille si poradilo s Bordeaux, Nantes doma vysoko podlehlo Le Mans, třetí vítězství ze čtyř zápasů slaví Grenoble, tentokrát získalo skalp Monaka.

FC Lorient - AJ Auxerre 0:2

30.08.2008 19:00

Góly: 34. Ireneusz Jeleń, 73. Benoît Pedretti

Po dvou porážkách v řadě dokázalo Auxerre konečně zabrat a domů si odváží tři body za vydřenou výhru 2:0 na hřišti Lorientu.

První šanci měl už ve 4. minutě hostující Yazid Manzouri, jeho hlavička ale mířila těsně mimo. Domácí odpověděli šancí Cianiho, který hlavičkoval po rohovém kopu. Bohužel pro domácí ale skončila střela pouze na tyči. Nedáš - dostaneš, toto pravidlo nejspíš zafungovalo i v tomto sobotním zápase. Po nastřelené tyči se totiž dostal do úniku polský ostrostřelec Jelen, který v 33. minutě otevřel skóre.

Již o minutu později mohlo být opět vyrovnáno, ale byla to opět branková konstrukce, která neodvolila domácím skórovat. Neúspěšným střelcem se tentokrát stal Saifi.

Mužem zápasu by se jistě stal gólman Auxerre Rémy Riou, který i po změně stran několika skvělými zákroky podržel svůj tým. Pár minut po začátku druhé půle se do zakončení opět dostal Saifi, jeho hlavičku ale gólman dokázal vytlačit na roh. Domácí se vstřeleného gólu nedočkali, naopak Auxerre mělo 18 minut před koncem zápasu velké štěstí. Pedretti vyslal střelu na domácího brankáře, ta se odrazila od nohy bránícího hráče a zamířila nechytatelně do šibenice. Zápas tedy skončil poněkud šťastně pro hosty 2:0.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Le Havre AC 2:1

30.08.2008 19:00

Góly: 71. Jonathan Brison, 87. André Luiz - 22. Cédric Fauré

Nancy si dokázalo dvě minuty před koncem zajistit všechny tři body za výhru nad Le Havrem a konečně se odpoutalo od konce tabulky.

Zápas začalo aktivněji domácí Nancy. Již v 10. minutě vyslal nebezpečnou střelu Marc-Antoine Fortune, naneštěstí pro domácí se ale pouze otřela o vnější tyč. Hosté odpověděli o deset minut později, když rychlý protiútok zakončoval Amadou Alassane, jeho střelu ale zblokoval domácí gólman Bracigliano. O dvě minuty později se ale skóre už měnilo. Lesage přihrál Fauremu, který z 25 metrů napřáhl, trefil přesně horní růžek branky a poslal tak hosty do vedení. Náskok mohl navíc o pět minut později ještě zvýšit aktivní Alassane, ale jeho střelu fantasticky chytil brankář domácích.

Do druhého poločasu vběhli domácí borci jako vyměnění. První šanci měl po změně stran domácí Gavanon, ale jeho slabou střelu dokázal brankář hostů bez problémů zneškodnit. Nancy se snažilo dostat Le Havre pod tlak, zapomínalo při tom ale často na obranu. V 58. minutě měl obrovskou šanci hostující Lesage, z nadějné pozice ale nastřelil pouze tyč. Francouzský útočník měl další šanci na zvýšení náskoku o minutu později. Jeho pokus z dvaceti metrů se ale opět pouze odrazil od brankové konstrukce. Vypadalo to, že si domácí hráči již vybrali všechno své štěstí, ale nebylo tomu tak. V 70. minutě zahrávali roh a Gevanon trefil z voleje nekrytý prostor branky a mohl se tak radovat z vyrovnávacího gólu.

Dvě minuty před koncem dovršil obrat Luiz, který z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě. Zápas tedy skončil šťastněji pro domácí, kteří si připisují první výhru do nového ročníku.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Le Mans UC 72 1:4

30.08.2008 19:00

Góly: 21. Guirane N'Daw - 23. Thorstein Helstad, 45+1. Modibo Maïga, 84. Mathieu Coutadeur, 90+3. Gervinho

Nováček Ligue 1 z Nantes nezačal soutěž zrovna nejlépe. Z dosavadních tří zápasů dokázal vytěžit pouze jeden bod a ani čtvrtý duel pro něj neskončil dobře. Domácí prohra 1:4 s ambiciózním Le Mans se určitě nedá řadit k úspěchům letošní sezony.

Domácí celek nezačal zápas špatně. První šanci ale prováhala nová posila do útoku Ivan Klasnič, kterého z úhlu vychytal hostující gólman. O sedm minut později se ale již skóre měnilo. Domácí David de Freitas skvěle zahrál rohový kop a senegalský záložník Guirane N’Daw si s nabídnutou šancí dokázal poradit. Hráči Nantes se ale dlouho neradovali, již o dvě minuty později přišlo vystřízlivění z kopačky Thorstena Helsteda. Skvěle totiž zafungovala norská spolupráce v týmu Le Mans, když záložník Stromsad poslal parádní míč na volného Helsteda, který neměl problémy se zakončením – 1:1. V nastaveném čase první půle ještě dokázal hostující celek strhnout vedení na svou stranu. Maiga se znenadání objevil sám v pokutovém území a skvělou střelou do šibenice nedal gólmanovi šanci.

Po změně stran pokračoval tým ze středu Francie v náporu. Další šanci nevyužil střelec druhého gólu hostů Maiga, kterého skvěle vychytal Heurtebis. Nejblíže k navýšení náskoku měl ale Anthony Le Tallec, jeho skvělý volej ale skončil pouze na tyči. Hosté se nakonec přeci jen dočkali. Střelcem třetího gólu se stal Mathieu Coutadeur, který využil skvělého centru Gervinha a chladnokrevně zakončil. Sám Gervinho se v nastaveném čase také zapsal na střeleckou listinu a zpečetil tak výhru Le Mans 4:1.

Více informací k zápasu

SM Caen - Paris Saint-Germain 0:1

30.08.2008 19:00

Góly: 5. Guillaume Hoarau

Brzký gól hostujícího útočníka Hoaraua prakticky rozhodl celý zápas Caen s PSG. Pařížané si tak připsali druhou výhru v sezoně a pokračují v solidním rozjezdu.

První poločas začal velmi svižně, vůbec první vážnější akce celého zápasu skončila gólem. Hostující Jerome Rothen poslal zleva nadýchaný centr, na který si naběhl útočník Guillaume Hoarau a již neměl problémy s umístěním střely – 0:1.

Vstřelený tým Pařížany nabudil. Další velkou šanci měl aktivní Rothen, jehož dalekonosnou střelu se štěstím vyrazil domácí gólman. Smolařem utkání se i přes vstřelený gól stal útočník Hoarau, který nepochopitelně minul branku z necelých pěti metrů. Narozdíl od domácího brankáře, gólman hostů Landreau měl za celý poločas pramálo práce. Snad jedinou vážnější šancí byl přímý volný kop v podání Anthony Deroina, ale Landreau dokázal střelu vytěsnit. Domácí celek mohl být po poločase rád za "pouze" jednogólové manko.

Do druhé půle nastoupilo PSG se stejným odhodláním jako na začátku zápasu. Další šanci neproměnil Ludovic Giuly – ačkoliv šel sám na brankáře Planteho, nedokázal střelu dobře umístit a z pojistky v podobě gólu se neradoval. Ke konci zápasu měl ještě dvě obrovské příležitosti smolař Hoarau, který ale domácího brankáře překonat nedokázal.

Tým z hlavního města Francie v utkání jasně dominoval a Caen může děkovat pouze neschopnosti hostujících hráčů, kteří z šesti střel na branku dokázali vytěžit pouze jeden gól.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Valenciennes FC 2:0

30.08.2008 19:00

Góly: 52. Habib Bamogo, 86. Loïc Rémy

Nice dokázalo ve čtvrtém kole francouzské ligy přehrát Valenciennes, které muselo přes hodinu hry odehrát bez vyloučeného Tiéného. Hostující obránce zahrál v pokutovém území rukou a v 32. minutě byl vyloučen.

Vůbec první šanci zápasu měl David Hellebuyck, jeho volej ze sedmi metrů ale hostující brankář vyrazil na tyč. Klíčový moment utkání pak přišel po půlhodině hry. Obránce hostů Tiéné zahrál v pokutovém území rukou a obdržel červenou kartu. Nice mělo navíc výhodu pokutového kopu. Ke značce se postavil mladý útočník Loïc Rémy, střela se mu ale vůbec nepovedla a míč poslal vysoko nad branku. Přestože hrálo Valenciennes v deseti, snažilo se hrát aktivně. První vážnější šanci měl po rohovém kopu Carlos Sanchez, ale jeho hlavička šla těsně mimo.

Po změně stran opět zahrozil hostující celek. Gólman domácích se štěstím dokázal vyrazit střelu Audela, která mířila k tyči. Pak už se ale ke slovu dostali domácí. Konkrétně francouzský útočník Habib Bamogo, který si pohrál s hostujícím gólmanem a vstřelil kýžený vedoucí gól. Výhru ještě pět minut před koncem pojistil jednadvacetiletý Loïc Rémy, který si narazil s Davidem Helleybuckem a překonal zoufalého gólmana Penneteaua. Zápas tedy skončil zaslouženou výhrou domácího celku 2:0.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - AS Monaco 1:0

30.08.2008 19:00

Góly: 18. Daniel Moreira

Nováček soutěže Grenoble je doposud velkým překvapením. Ve svém čtvrtém zápase v Ligue 1 získal další tři body za výhru nad knížecím týmem z Monaka.

Na první šanci zápasu si diváci museli počkat až do 15. minuty. Záložník Monaka Juan Pablo Pino vypálil nebezpečnou střelu, kterou gólman domácích Wimbee pouze kontroloval. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, navíc se jednalo o odpověď gólovou. Martial Robinson poslal centr do šestnáctky, kde ho Nassim Akrour připravil pro Daniela Moreiru. Ten se z blízka nemýlil a v 19. minutě tak otevřel skóre – 1:0.

Domácí mohli svůj náskok ještě navýšit, když těsně před koncem prvního poločasu vyslal dělovou ránu z přímého kopu Robin. Brankář hostů byl ale pozorný a střelu dokázal vyrazit.

Do druhého poločasu vběhli hostující hráči mnohem aktivněji. Již dvě minuty po počátečním hvizdu se do šance dostal Fréderic Nimani, jeho volej ale branku netrefil. Další šance přišla až po hodině hry. Pěknou kombinaci domácích hráčů zakončoval opět aktivní Robin, gólman hostů Ruffier ale dokázal zareagovat a udržel jednogólové manko. Hosté měli ještě tři minuty před koncem dobrou příležitost na vyrovnání, když střelu ze standardní situace dokázal gólman Wimbee pouze vyrazit před dorážejícího Alexandra Licatu. Zkušený gólman ale svou chybu dokázal napravit a pokus z bezprostřední blízkosti dokázal zlikvidovat.

V zápase s minimem šancí dopadl lépe pro domácí celek. Monaku se za celý zápas nepodařilo ani jednou vystřelit na branku, a také proto odjíždí z Grenoblu bez bodů.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - FC Sochaux 2:1

30.08.2008 21:00

Góly: 39. Karim Ziani, 61. Bakari Koné - 73. Mevlüt Erdinç

Fotbalisté Marseille nepoznali hořkost porážky ani v utkání proti Sochaux a na své konto si připsali tři body za vítězství 2:1, které je katapultovalo po sobotních zápasech na vedoucí pozici v Ligue 1.

Utkání mělo pomalejší začátek, až po dvaceti minutách se osmělil hostující Dalmat a vyslal na domácí branku dalekonosnou střelu. Gólman Marseille ale jeho pokus bravurně zlikvidoval. První branku utkání přinesla 38. minuta, Ziani tvrdou střelou z těsné blízkosti poslal Marseille do vedení. O pět minut později mohl ten samý hráč skóre navýšit, ale Richert ve svatyni hostů byl proti.

Marseille přidala druhý gól po hodině hry, Niang přesně našel Koného a ten neměl z deseti metrů problém dopravit míč do sítě. Hosté se ale nevzdávali a v posledních 20 minutách pořádně domácím zatápěli. Jejich snaha byla korunována brankou na 2:1, kterou vstřelil Erding. Tento gól vyvolal velké emoce, pravděpodobně totiž padl z ofsajdové pozice.

V posledních momentech utkání sahali hosté po bodu, nejprve zahrozil Faty a hned po něm aktivní Erding. Jeho hlavička měla gólové parametry a domácí mohou děkovat brankáři Mandandovi, který je svým výborným výkonem poslal na první místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Stade Rennes 0:0

31.08.2008 17:00

Góly: -

Toulouse ani Rennes ve svém čtvrtém zápase sezony nedokázaly i přes dobré pozice skórovat, a tak napínavé utkání skončilo nerozhodně 0:0.

První šanci zápasu měl domácí záložník Jérémy Mathieu, jeho tvrdou střelu ale zlikvidoval gólman Rennes. Skóre se málem měnilo o pár minut později, teprve devatenáctiletý Moussa Sissoko vypálil na branku skvělou střelu a hosté mohli za bezbrankový stav děkovat pouze fantastickému zákroku gólmana Doucheze. První poločas skončil s jedinou vážnější šancí hostujícího celku, kterou promarnil Jimmy Briand, jeho pokus zlikvidoval obránce Mauro Cetto.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Romain Danze zblízka dorážel po přímém volném kopu, ale domácí gólman Carrasso ještě dokázal do střely vložit nataženou nohu a nedovolil tak domácím ujmout se vedení. Jedna šance střídala druhou. Nejdříve gól nedal hostující Mathieu, jeho projektil z dálky dokázal zneškodnit Douchez, poté se zase vyznamenal domácí gólman, který nedovolil skórovat Olivieru Thomertovi. Největší šanci ale spálil v 77. minutě domácí Gignac. Po povedené kombinaci nacentroval Mathieu na již zmiňovaného hráče, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti pouze orazítkovala břevno.

Tato šance pouze zdokumentovala neschopnost obou týmů vstřelit gól, a tak utkání dvou čtyřbodových celků skončilo nerozhodně 0:0, oba týmy si tak připisují svůj pátý bod.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Girondins Bordeaux 2:1

31.08.2008 17:00

Góly: 32. Michel Bastos, 75. Ludovic Obraniak - 28. Fernando Cavenaghi

Hráči Lille dokázali na svém hřišti porazit Bordeaux 2:1. Hosté se sice po půlhodině hry ujali vedení zásluhou Cavenaghiho, ale brankový náskok jim vydržel pouhé tři minuty, kdy za domácí srovnával Bastos. O výsledku rozhodla branka ze 76. minuty, kterou Obraniak vystřelil Lille tři body.

První šanci utkání přinesla střela Gouffrana z 22. minuty, ale gólman domácích byl na svém místě a pokus zneškodnil. O šest minut později ale už lovil míč ze své sítě. Cavenghi si ukázkově zpracoval míč na prsou a střelou z pětadvaceti metrů otevřel brankový účet zápasu. Vedení Bordeaux trvalo pouhé tři minuty, Bastos využil chybného rozehrání obrany hostů a chladnokrevně zavěsil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Po hodině hry měl blízko ke gólu znovu Gouffran, ale i tentokrát si vylámal zuby na brankáři Malickim. Vítěznou branku zaznamenal v 76. minutě Obraniak, který tvrdou střelou nedal Ramému v brance Bordeaux žádnou šanci. Hosté mohli v posledních sekundách vyrovnat, ale Jussieho střelu zlikvidoval domácí gólman Malicki, který výraznou měrou přispěl k tříbodovému zisku Lille.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Olympique Lyon 0:1

31.08.2008 21:00

Góly: 56. Karim Benzema

Fotbalisté Lyonu si udrželi svou neporazitelnost v této sezóně, když zaslouženě zvítězili v derby s domácím St.Etienne 1:0. O jedinou branku utkání se postaral francouzský reprezentant Karim Benzema, pro něhož to byl již čtvrtý gól v právě probíhajícím ligovém ročníku.

Něco málo přes 34 tisíc diváků vidělo hned od počátku jasnou převahu Lyonu a už v 9. minutě zahrozil s přímého kopu brazilský špílmachr Juninho, jehož pěkně umístěnou střelu vytěsnil gólman domácích Jody Viviani. Ten samý hráč se vzápětí vytáhl skvělým zákrokem proti šanci Benzemy a držel naděje svého týmu na bodový zisk v reálné oblasti.

Jeho protějšek v brance hostí Hugo Lloris si první zákrok připsal krátce poté, ale s pokusem Bafetimbi Gomise neměl vůbec žádné potíže. Lyon naopak mohl těsně před přestávkou poslat do vedení opět Juninho, jenže s jeho trestným kopem si i napodruhé poradil Viviani.

Jedinou branku nedělního utkání vsítili po deseti minutách druhého poločasu hráči favorizovaného Lyonu, když se po chybě v rozehrávce obránců St.Etienne míče zmocnil Ederson, na hranici vápna uvolnil Benzemu a ten střelou k vzdálenější tyči poslal svůj tým do vedení.

Domácí se po inkasované brance tlačili stále více dopředu a v 65. minutě se do velké příležitosti dostal Mouhamadou Dabo, jehož zakončení vytěsnil Lloris s velkými potížemi na rohový kop. Na druhé straně mohl o osudu utkání definitivně rozhodnout střídající Frederic Piquionne, který se v šanci ocitl jako blesk z čistého nebe, ale střelu mířící do horního rohu branky vytěsnil skvělým zákrokem Viviani. Do konce utkání se však již nic podstatného nestalo a Lyonští si tak ze stadionu Geoffrey-Goucharda odvezli plný bodový zisk.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Marseille431011:510
2.Olympique Lyon43106:010
3.Le Mans UC 7243018:39
4.OGC Nice43015:29
5.Grenoble Foot 3843014:39
6.Paris Saint-Germain42113:27
7.Girondins Bordeaux42025:46
8.Valenciennes FC42025:66
9.AJ Auxerre42024:66
10.Stade Rennes41216:65
11.AS Nancy-Lorraine41213:35
AS Monaco41213:35
13.Toulouse FC41212:45
14.SM Caen41125:54
15.Lille OSC41124:64
16.FC Lorient41122:54
17.Le Havre AC41033:53
18.AS Saint-Étienne41032:43
19.FC Sochaux40134:71
20.FC Nantes40133:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jupi PSG valí

Reagovat
smazaný uživatel

ale to skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

konecne PSG je poziciach ktore sa mu viac hodia na rozdiel od konca tabulky ....

ten Hoarau bol mne osobne dost neznamy utocnik ale ako vidno je tu super hrac....podme PSG aspon na 3 miesto samozrejme za Marseille

tento rok by som chcel aby to bolo takto : Marseille - 1 ... 2-Lyon a 3 - PSG ... 4-Monaco . .. 5 -to je jedno kto trebars Bordeaux...

i ked neviem ci Monaco ma sancu byt 4 .... skorej asi ne

Reagovat
vlastik

herne to bylo dost dobre, hlavne se mi libil Hoarou, ktery se po neodpiskane penalte pro domaci zachoval sportovne a dalsi dve golovky nedal, asi aby korigoval chybu rozhodciho , jinak nejlepsi hrac nasich byl podle me Giuly, netusim proc nehral Kezman a asi dost citelnou ztratou bude zraneni Sakha, ktery je na dva mesice mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy to docela dává,je vidět,odkud přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar...vzhledem k tomu že vim že si fanda Lyonu tak bych se tě rád poptal jestli neznáš nějakej web kde bych od nich sehnal cokoliv...šálu,vlajku....nebo popřípadě jestli si neobjednával přímo z Francie....já sem totiž našel jenom jedny stranky v Čechach ale ceny sou tam přemrštěny takže to vypada že budu objednavat přímo z OLweb.fr ...dík za radu

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak ten web Lyonu bude určitě dobrá volba. Nebo možná bude nějaká kvalitní zahraniční stránka ,která má k dispozici kvalitní materiál tohoto ražení,ale o ní moc nevím. Tady jsem třeba našel slušné dresy http://www.fan-shop.cz/shop/396/kategorie/050120/57%7C Zde pak třeba nějakou vlajku http://www.sportingkicks.co.uk/shop.php3?f=c&catid=5&teamid=334&team=Lyon

Ono se to hledá dost těžko,bo Lyon není tak profláklý,ale někde něco ještě určitě bude.

Reagovat
Shevchenko

Díky Mandando!

Reagovat
smazaný uživatel

inak Bakary Kone je skvela posila !!!od zaciatku som ho v time chcel ....!!!! Niang odohral svoj standart,krasna prihravka na gol Koneho...par dobrych striel ... par sanci .... skoda ze nie ziadny gol...prekvapilo ma ze bol kapitan ......

Inak neviete co je s H.Ben Arfou nejako mi uslo preco nehral ...Dik

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, na utkání byl nominovaný..a žádnou zprávu, proč nehraje, jsem nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

ben arfa ma zase neco s trisly..

Reagovat
smazaný uživatel

no soré spatny ale celou dobu sme si to dávali

Reagovat
smazaný uživatel

no na tri a pul litru me chybela Marseille a valencie a zvlast u olympique to bylo zajimavy ,klucici dali na 2:0 a prestali hrat, sochaux melo minimalne na remizu. Jinak valencie paradni start do sezony, udrzeli oba davidy a vypadaji dost dobre,tak jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Super PSG !!! A Steve Mandanda,,trosku kloboucek dolu co vychytal a este necoo...na ty fotce neni hoarau ale pancrate

Reagovat
Xavi8

Mandanda

Aj s Rennes chytal skvele

Reagovat
Slejdy

PSG konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

letos uz to vypada dobre

Reagovat
smazaný uživatel

skvely Steve Mandanda !!!! vychytal 3 body...celkovo som cakal suverenejsie Marseille ale hlavne su 3 body a prva priecka v tabulke

Super !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Lille.

Reagovat
Xavi8

sak Vittek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,dnešní nedělní dohrávka 3. kola mi udělala radost a průběh zápasu přesně potvrdil,že to v St. Etienne nebude vůbec lehký zápas a možné 3 body budou mít cenu zlata. Do vápna se Lyon vyjma standartních situací,které se dnes Juninhovi nadmíru nedařily,dostával do vápna domácích jen velmi sporadicky. Naštěstí opět rozhodl fenomén,jménem Benzema. 1 miniaturní šance a hned z toho byl úžasný gól. A další významný faktor byl naprosto vynikající výkon Bodmera,který sbíral chladnokrevně všechny míče a Boumsong,který vyjma jedné chyby(naštěstí se zaskvěl Lloris) dokázal bezezbytku uhlídat Gomise. Dále pak i pomohla místy dost nepřesná kombinaace fotbalistů St. Etienne,kteří dost kazili finální fázi a tím to obraně hostů dost ulehčili. Vůbec lyonská obrana s Llorisem v zádech zatím působí jako neprostupná hráz a 360 minut bez inkasovaného gólu mluví za vše. Trochu mě ale rozladily karty,které si lyonští nechali dát,protože všechny 3 (Makoun,Pjanic za kecy a Govouovi za ujeté nervy) nebyly z nějakého taktického faulu,či nepřesnosti,nýbrž pouze z nekázně,což mě příliš netěší. Naštěstí to neskončilo nějakým hloupým vyloučením. A také mě docela zaujal Piquionne,protože ten od pohledu působí jako bijec,který umí pouze usměrnit prudký balon hlavou do sítě,ale on má i zabijáckou kopací techniku,což potvrdil v podstatě vzápětí po svém vystřídání,kdy gólman skvěle vytěsnil jeho střelu zpoza vápna,mířící do šibenice.

Reagovat
božský John

Tak bohuzel jsem nestihl zapas Marseille ale i po tomto kole sjem s tabulkou spokojen..jen me mrzi zraneni Ben Afry( trisla),Kone se pry projevil kladne,tak by snad Djibril nemusel az tak schazet...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ze se PSG dari doufam ze to tak bude i dal a dosahnou na poharove pricky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele