4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Valenciennes FC 2:0

Nice dokázalo ve čtvrtém kole francouzské ligy přehrát Valenciennes, které muselo přes hodinu hry odehrát bez vyloučeného Tiéného. Hostující obránce zahrál v pokutovém území rukou a v 32. minutě byl vyloučen.

Vůbec první šanci zápasu měl David Hellebuyck, jeho volej ze sedmi metrů ale hostující brankář vyrazil na tyč. Klíčový moment utkání pak přišel po půlhodině hry. Obránce hostů Tiéné zahrál v pokutovém území rukou a obdržel červenou kartu. Nice mělo navíc výhodu pokutového kopu. Ke značce se postavil mladý útočník Loïc Rémy, střela se mu ale vůbec nepovedla a míč poslal vysoko nad branku. Přestože hrálo Valenciennes v deseti, snažilo se hrát aktivně. První vážnější šanci měl po rohovém kopu Carlos Sanchez, ale jeho hlavička šla těsně mimo.

Po změně stran opět zahrozil hostující celek. Gólman domácích se štěstím dokázal vyrazit střelu Audela, která mířila k tyči. Pak už se ale ke slovu dostali domácí. Konkrétně francouzský útočník Habib Bamogo, který si pohrál s hostujícím gólmanem a vstřelil kýžený vedoucí gól. Výhru ještě pět minut před koncem pojistil jednadvacetiletý Loïc Rémy, který si narazil s Davidem Helleybuckem a překonal zoufalého gólmana Penneteaua. Zápas tedy skončil zaslouženou výhrou domácího celku 2:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele