4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - AJ Auxerre 0:2

Po dvou porážkách v řadě dokázalo Auxerre konečně zabrat a domů si odváží tři body za vydřenou výhru 2:0 na hřišti Lorientu.

První šanci měl už ve 4. minutě hostující Yazid Manzouri, jeho hlavička ale mířila těsně mimo. Domácí odpověděli šancí Cianiho, který hlavičkoval po rohovém kopu. Bohužel pro domácí ale skončila střela pouze na tyči. Nedáš - dostaneš, toto pravidlo nejspíš zafungovalo i v tomto sobotním zápase. Po nastřelené tyči se totiž dostal do úniku polský ostrostřelec Jelen, který v 33. minutě otevřel skóre.

Již o minutu později mohlo být opět vyrovnáno, ale byla to opět branková konstrukce, která neodvolila domácím skórovat. Neúspěšným střelcem se tentokrát stal Saifi.

Mužem zápasu by se jistě stal gólman Auxerre Rémy Riou, který i po změně stran několika skvělými zákroky podržel svůj tým. Pár minut po začátku druhé půle se do zakončení opět dostal Saifi, jeho hlavičku ale gólman dokázal vytlačit na roh. Domácí se vstřeleného gólu nedočkali, naopak Auxerre mělo 18 minut před koncem zápasu velké štěstí. Pedretti vyslal střelu na domácího brankáře, ta se odrazila od nohy bránícího hráče a zamířila nechytatelně do šibenice. Zápas tedy skončil poněkud šťastně pro hosty 2:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / Football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele