4. kolo
31.08.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - Girondins Bordeaux 2:1

Hráči Lille dokázali na svém hřišti porazit Bordeaux 2:1. Hosté se sice po půlhodině hry ujali vedení zásluhou Cavenaghiho, ale brankový náskok jim vydržel pouhé tři minuty, kdy za domácí srovnával Bastos. O výsledku rozhodla branka ze 76. minuty, kterou Obraniak vystřelil Lille tři body.

První šanci utkání přinesla střela Gouffrana z 22. minuty, ale gólman domácích byl na svém místě a pokus zneškodnil. O šest minut později ale už lovil míč ze své sítě. Cavenghi si ukázkově zpracoval míč na prsou a střelou z pětadvaceti metrů otevřel brankový účet zápasu. Vedení Bordeaux trvalo pouhé tři minuty, Bastos využil chybného rozehrání obrany hostů a chladnokrevně zavěsil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Po hodině hry měl blízko ke gólu znovu Gouffran, ale i tentokrát si vylámal zuby na brankáři Malickim. Vítěznou branku zaznamenal v 76. minutě Obraniak, který tvrdou střelou nedal Ramému v brance Bordeaux žádnou šanci. Hosté mohli v posledních sekundách vyrovnat, ale Jussieho střelu zlikvidoval domácí gólman Malicki, který výraznou měrou přispěl k tříbodovému zisku Lille.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 a vittek da gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele