4. kolo
31.08.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Rennes 0:0

Toulouse ani Rennes ve svém čtvrtém zápase sezony nedokázaly i přes dobré pozice skórovat, a tak napínavé utkání skončilo nerozhodně 0:0.

První šanci zápasu měl domácí záložník Jérémy Mathieu, jeho tvrdou střelu ale zlikvidoval gólman Rennes. Skóre se málem měnilo o pár minut později, teprve devatenáctiletý Moussa Sissoko vypálil na branku skvělou střelu a hosté mohli za bezbrankový stav děkovat pouze fantastickému zákroku gólmana Doucheze. První poločas skončil s jedinou vážnější šancí hostujícího celku, kterou promarnil Jimmy Briand, jeho pokus zlikvidoval obránce Mauro Cetto.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Romain Danze zblízka dorážel po přímém volném kopu, ale domácí gólman Carrasso ještě dokázal do střely vložit nataženou nohu a nedovolil tak domácím ujmout se vedení. Jedna šance střídala druhou. Nejdříve gól nedal hostující Mathieu, jeho projektil z dálky dokázal zneškodnit Douchez, poté se zase vyznamenal domácí gólman, který nedovolil skórovat Olivieru Thomertovi. Největší šanci ale spálil v 77. minutě domácí Gignac. Po povedené kombinaci nacentroval Mathieu na již zmiňovaného hráče, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti pouze orazítkovala břevno.

Tato šance pouze zdokumentovala neschopnost obou týmů vstřelit gól, a tak utkání dvou čtyřbodových celků skončilo nerozhodně 0:0, oba týmy si tak připisují svůj pátý bod.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele