Ligue 1 - souhrn 31. kola

18.03.2016, 22:23, aktualizováno 20.03.2016, 22:55
Komentáře a souhrny
První domácí porážku po 22 měsících utrpělo PSG s Monakem. Nice si poradilo s Ajacciem, Bordeaux neudrželo vedení proti Bastii a bere jen bod. Další z ostudy kabát si před domácím publikem v předehrávce 31. kola ušil Olympique Marseille. Jižané ošklivě vybouchli proti Rennes, od něhož si nechali nastřílet rovnou pět branek. Dvakrát se proti l'OM prosadil Yoann Gourcuff. Saint-Étienne si poradilo s Montpellierem, Lyon bere body ze souboje s Nantes...

Paris Saint-Germain - AS Monaco 0:2

20.03.2016 21:00

Góly: 65. Vágner Love, 68. Fabinho (pen.)

Monako jasně potvrdilo, že v Parku princů a vlastně ani s PSG opravdu často neprohrává, a dokonce si z hlavního města odvezlo domů všechny body. Domácí v Ligue 1 utrpěli teprve svou druhou porážku v sezóně. Hosté se ujali vedení zásluhou Vágnera Lovea, o pár chvil později se prosadil z pokutového kopu Fabinho.

Souboj prvního s druhým měl zkrátka jednoznačného favorita v podobě domácích. A kdo ví, zda-li by ve finále nepotvrdili tuhle roli, kdyby byl už ve 4. minutě po střele Di Maríi uznán gól Ibrahimovicovi. Ten se ovšem ocitl v těsném ofsajdu. Po půlhodině hry zakončoval po pasu od Lucase Moury nůžkami Cavani, ale mířil jen nad.

PSG byl i nadále lepším týmem a snažil se na svého soka co nejvíce tlačit. ASM se ale dokázal zuby nehty držet. O tři minuty později se Cavani svým centem snažil najít Di Maríu, k němu se nakonec míč přece jenom odrazil, ovšem následný Argentincův pokus nebyl vůbec přesný. Po přestávce byl knížecí klub o dost odvážnější.

A byl nakonec i řádně odměněn. Brankář Trapp měl najednou o poznání větší potíže než v dějství prvním a v 65. minutě poprvé kapituloval. Lemar si naběhl po levé straně na pěknou přihrávku, ve správnou chvíli předložil balón na hranici malého vápna, kam si naběhl Vágner Love, jenž z blízkosti v pohodě zacílil.

O tři minuty později Monako vedlo dokonce o dvě branky. David Luiz zatáhl v šestnáctce Fabinha a sudí Gautier ukázal na bílý puntík. Sám faulovaný se postavil k exekuci penalty a drzým panenkovským obloučkem skóroval. Domácí se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale ani Cavani u bližší tyčky, ani například Ibrahimovic gólmana Subašiče neprostřelili.

Více informací k zápasu

OGC Nice - GFCO Ajaccio 3:0

20.03.2016 17:00

Góly: 14. Hatem Ben Arfa, 66. Alassane Pléa, 88. Jean Michaël Seri

Zase se ukázalo, proč je pro Nice tak důležitý Hatem Ben Arfa. Právě on si na své konto připsal rozhodující branku a jednu asistenci v souboji se zachraňujícím se Gazélecem. Soupeře nakonec domácí skolili 3:0. Mužstvo z Azurového pobřeží se posunulo na třetí příčku a dál může živit naději na přímou účast v Lize mistrů.

To, že je Ben Arfa náramným technikem a že fotbal umí hrát stále na nejvyšší úrovni, ukázal všem svým škarohlídům už po 14 minutách hry. Na pravé straně vzal vše na sebe, dokázal se prosmýknout kolem Martineze a Larbiho, v šestnáctce si narovnal míč na svou levačku a střelu usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce.

OGC mohl navýšit vedení do poločasu po chybě velezkušeného Ducourtiouxe. Germain ho totiž obral o míč, unikl po pravé straně a svým následným centrem vybídl Pléu, ten ovšem nedokázal střílet s dostatečnou razancí tak, aby překonal gólmana Mauryho. Hosté poprvé výrazněji zahrozili těsně po přestávce.

Boutaïb vyzkoušel štěstí ze střední vzdálenosti, mířil hezky pod břevno, konečky prstů ale dokázal balón vyrazit nad bránu brankář Cardinale. Dá se říci, že odpor korsického celku byl definitivně zlomen v 66. minutě. Ben Arfa se zase ladně zbavil svých strážců, předložil kolmici na Pléu, který si sám před Maurym v koncovce poradil.

V závěru ještě pojistil tři body Seri, opravdu sváteční střelec, který se naposledy z dosažené branky radoval v září minulého roku. Poděkovat musel především svému spoluhráči Germainovi, jenž z levé strany vnikl do šestnáctky, přihrál pak dozadu na záložníka z Pobřeží slonoviny a ten měl snadnou práci zacílit.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - SC Bastia 1:1

20.03.2016 14:00

Góly: 82. Diego Contento - 84. Axel Ngando

První zápas nového kouče Bordeaux Ulricha Ramého příliš nevyšel. Les Girondins sice doma nad Bastií vedli, vyrovnávací trefa Axela Nganda z 84. minuty jim však zkazila radost. Hrdý klub tak stále nemá jistou záchranu..

Ramé, brankářská legenda atlantského klubu, měl ve svém prvním zápase slušné šance: Bastia je venku tradičně slabší než doma. Na druhou stranu v tuto chvíli je nutné vnímat oba kluby jako přímé konkurenty v boji o záchranu, a tak to také na hřišti vypadalo. Nový kouč Bordelais udělal oproti poslední prohře v garonském derby s Toulouse (0:4), která stála práci jeho předchůdce Willyho Sagnola, hned osm změn; do branky se vrátil Jérome Prior, v obraně se zase poprvé od října objevil Milan Gajić.

V prvním dějství však domácí vypadali přirozeně nesehraně, a protože Korsičané venku nehrají na vítězství prakticky nikdy, byl zápas dlouho přehlídkou nudy. V prvním poločase se nestalo prakticky nic, a festival ničeho pokračoval až do závěrečné desetiminutovky. Ta ovšem pro změnu nabídla slušné drama.

Diego Contento, další nová tvář v sestavě, si málem v 82. minutě vystřelil status hrdiny zápasu - roh z pravé strany sice odhlavičkoval bránící Julian Palmieri, míč ale propadl pouze k Contentovi, který napřáhl a z dobrých pětatřiceti metrů levačkou volejem propálil vše, co mu stálo v cestě. Bordeaux nicméně vedení udrželo pouze dvě minuty. Po defenzivní hrubce se ke střele dostal Floyd Ayité; Prior sice vyrazil, míče se ale zmocnil Gaël Danic a nahrál Ngandovi, jehož hlavička stanovila konečné skóre, které nepomáhá ani jednomu týmu.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Nantes 2:0

19.03.2016 21:00

Góly: 83. Gaëtan Perrin, 90+4. Alexandre Lacazette (pen.)

Velmi frustrující večer prožili fotbalisté Nantes, kteří favorizovanému Lyonu na jeho půdě odolávali celých 82 minut, nakonec ale přece jen dvakrát inkasovali a po prohře 0:2 nabrali ztrátu na pohárové příčky. Hrdinou zápasu se stal teprve devatenáctiletý Gaëtan Perrin, který otevíral skóre první brankou své profesionální kariéry; skóre pak uzavřel z penalty kanonýr Alexander Lacazette (90+4').

Domácí dobře věděli, jaké nebezpečí Les Canaris představují - kdyby dnes na novém lyonském stadionu vyhráli, přeskočili by svého soka v tabulce - a tak začali pěkně zostra. Hlavně Rachid Ghezzal byl v úvodu hodně vidět, jeho slibná střela se ale otřela o bránícího Lorika Canu a orazítkovala břevno. O pár vteřin později se proměnil v asistenta a nabil do vápna Samuelu Umtitimu, ten ale hlavičkoval těsně mimo.

Hosté přijeli na Lumieres s jasnou taktikou: bránit. Což jde ostatně Nantes nejlépe. Po větší část zápasu se tak fanoušci nudili; největší šanci prvního dějství spálil ve 34. minutě Corentin Tolisso, který nedokázal využít pobídku po dobré individuální akci Corneta. Na druhé straně se Anthony Lopes jakž takž rozehřál až po hodině hry - a i tehdy to bylo jen ze standardní situace. Adrien Thomasson napřáhl ze třiceti metrů, Lopes ale jeho střelu vyrazil.

Naopak Lyon měl stále opticky více ze hry a rozhodně si více zasloužil vedoucí gól, i když i hosté hráli svoji úlohu s velkým přehledem. Největší hrozba šla permanentně od Ghezzala, který s blížícím se závěrem opět vyzkoušel pozornost gólmana Rémy Rioua. A pak to přišlo - Bruno Génésio osm minut před koncem ve snaze oživit závěrečný tlak stáhl ze hřiště Sergi Dárdera a poslal na jeho místo mladíčka Perrina. To se mu vyplatilo už po minutě: muž zápasu Ghezzal vypálil, bránící Vizcarrondo míč tečoval a Perrinovi stačilo počíhat si na dorážku.

Odpor Nantes tak byl definitivně zlomen, a to přišel ještě druhý úder - v nastaveném čase Yacine Bammou fauloval ve vápně Jordana Ferriho, sudí Benoit Millo ukázal na bílý puntík a elegán Lacazette si v poklidu připsal čtrnáctý gól sezony. Pro Nantes jde teprve o druhou porážku v posledních 17 ligových zápasech.

Více informací k zápasu

Angers SCO - FC Lorient 5:1

19.03.2016 20:00

Góly: 14. Billy Ketkeophomphone, 33. Thomas Mangani, 39. Romain Saïss, 81. Cheikh N'Doye, 90. Thomas Mangani (pen.) - 41. Majeed Waris

Angers SCO po dvou měsících konečně zase zabralo a rozdrtilo Lorient. Sice se teď nachází až ve středu tabulky, nicméně na pohárovou čtvrtou pozici ztrácí pouhých šest bodů.

První z celkových šesti gólů padnul na Stade Jean-Bouin už ve 14. minutě. Postaral se o něj populární Laosan Billy Ketkeophomphone, když využil zaváhání Didiera Ibrahima N’Donga, načež si udělal prostor a mířil přesně - 1:0. Po půl hodině hry domácí dokonale využili soupeřovy pasivity a během šesti minut dvakrát udeřili.

Jako první Thomas Mangani, když vytěžil maximum z Billyho zpětné patičky - 2:0. A potom se rozehrával přímý kop, přičemž obránci Lorientu nevěnovali pražádnou pozornost Romainu Saissovi a ten měl před sebou celkem snadnou prácičku - 3:0. Jenže už za dvě minuty se Les Merlus podařilo snížit.

Centr Maxima Barthélmeho neudržel branář Alexander Letellier, tudíž Abdul Majeed Waris mohl dávat do prázdné svatyně - 3:1. Celkově šlo o jeho devátou branku v této sezoně. Po hodině hry hlavičkoval Saiss, nicméně jeho druhému přesnému zásahu v utkání zabránil Benjamin Lecomte. Čtvrtý gól domácích se tedy zrodil až v 81. minutě.

Cheikh N’Doye vytěžil maximum z kvalitní spolupráce dua Mohamed Yattara-Billy Ketkeophomphone a zařídil pro Angers tříbrankové vedení - 4:1. Laoský záložník se podepsal i pod závěrečnou trefu, neboť právě po faulu na něj se kopala penalta, jíž bezpečně proměnil Thomas Mangani - 5:1. Jestli pak Moulinův tým příště podobným způsobem přejede Troyes?!?

Více informací k zápasu

Lille OSC - Toulouse FC 1:0

19.03.2016 20:00

Góly: 17. Morgan Amalfitano

Nebyl to žádný spektakulární zápas, domácí ale svůj úkol splnili, když porazili Toulouse nejtěsnějším rozdílem 1:0 a připsali si už třetí tříbodový zářez v řadě. Jejich záchrana je tak už nyní prakticky jistou věcí, a pokud bude forma Antonettiho týmu pokračovat tímto stylem, je možné začít mluvit i o pozdním útoku na poháry. Dnes těsnou výhru vystřelil jedinou trefou Morgan Amalfitano.

Dogy nyní prohrály jediný z posledních devíti zápasů a jejich sebevědomí v boji s předposledním týmem bylo patrné od začátku. Roli favoritů potvrzovali svědomitě a po čtvrthodině hry šli do vedení: Amalfitano zpracoval skvělý Boufalův pas na hranici vápna, napřáhl a přízemní ránou propálil hostujícího gólmana. Byla to jeho první trefa od návratu z Anglie.

Domácí mohli přidat i další branky, za což vděčili zejména skvělému Boufalovi. Marocký playmaker se vytáhl s dalším geniálním pasem pro Édera, ten se ale v koncovce neprosadil. Na druhé straně se pouze do několika pološancí dostali obvyklí podezřelí Ben Yedder s Braithwaitem, ani jeden ale dnes neměl seřízená mířidla. Snaha hostů navázat na psychologicky důležitý triumf 4:0 z posledního garonského derby tak hrubě nevyšla; druhá liga je zase o krok blíže. Na záchranu ztrácí Les Violets sedm bodů, zbývá sedm kol.

Více informací k zápasu

SM Caen - ES Troyes 2:1

19.03.2016 20:00

Góly: 35. Alaeddine Yahia, 54. Ronny Rodelin - 22. Thiago Xavier

Caen si poradilo s Troyes, což pro hosty znamená, že setrvání v Ligue 1 rovná se zázraku. I kdyby vyhrálo všech sedm zbývajících utkání, stejně to nebude stačit.

Pokud Gazélec Ajaccio porazí Nice, bude ještě před reprezentační přestávkou jasné, že si ESTAC Troyes dá od nejvyšší soutěže minimálně na rok pauzu. Ligový novic minule utrpěl drtivou porážku 0:9 od PSG, díky čemuž mohl soupeři okamžitě gratulovat k obhajobě titulu. Tentokráte byly zřejmě pokyny od kouče Mohameda Bradjy hlavně takové, aby zabránili dalšímu debaklu.

Vyplácet se to začal ve 22. minutě. Hostující tým zahrával rohový kop, takže Thiago Xavier mohl přeskočit Ronnyho Rodelina a poslat svou hlavičku za záda Rémyho Vercoutreho - 0:1. Jenže ve 35. minutě bylo všechno jinak. Nejprve vystřelil Andy Delort a Matthieu Dreyer vyrazil na roh. Jeho rozehrávky se ujal kapitán Julien Féret a nacentroval přesně na Alaeddina Yahiu, jehož razantní hlavička napnula síť - 1:1.

Také třetí branka padla hlavou po centru, ačkoliv v tomto případě to nebylo od rohového praporku. Ronny Rodelin mohl za přesný pas poděkovat spoluhráči Jordanu Leborgnemu - 2:1. Caen tedy dobře ví, že následující dva týdny přečká na šesté příčce. A poté by si eventuálně mohlo ještě polepšit, protože protivníkem bude předposlední Toulouse.

Více informací k zápasu

Stade Reims - EA Guingamp 0:1

19.03.2016 20:00

Góly: 26. Younousse Sankharé

Klíčový zápas o záchranu zvládl lépe Guingamp díky jediné brance Younousseho Sankharého z 26. minuty. Zatímco se hosté, kteří svému soupeři vrátili podzimní porážku, vzdálili sestupové osmnácté pozici na rozdíl pěti bodů, domácí do červeného pásma naopak zabředli. A nepotvrdili tak slušný výkon z minulého kola na půdě Monaka.

První šanci utkání si vytvořila Remeš. Traoré utekl za obranu, předložil míč z levé strany na hranici malého vápna, kam si naběhl Charbonnier, jenže ten z vyložené pozice minul kýžený prostor. V 17. minutě málem skóroval De Préville, který standardku z velké vzdálenosti rozehrál na zadní tyč a míč se těsně otřel o horní konstrukci branky.

Na druhé straně EAG udeřil tak trošku z ničeho nic. Sankharé se v šestnáctce dokázal zbavit bránícího El Kaoutariho, a i když se dostal do těžkého střeleckého úhlu, dokázal nakonec překonat brankáře Carrassa. Do konce prvního poločasu svěřenci Jocelyna Gourvenneca drželi svého soupeře na uzdě.

Ve druhém dějství pak měli velké štěstí, že ani jedna z několika dobrých možností nakonec ve vyrovnáni nevyústila. Nejprve zahrozil po De Prévilleově centru z přímého volného kopu na zadní tyči Mandi, ten ovšem svoje zakončení usměrnil těsně nad. Ani v 69. minutě pak Mandi nenašel tu správnou mušku.

Kempit na vlastní polovině a bránit v jedenácti hráčích na vlastní polovině, to byla jasná taktika hostujícího celku v poslední třetině zápasu. A vyplatilo se. Možná že by si mužstvo kouče Oliviera Guégana zasloužilo v závěru urvat alespoň bod, jenže Lass Bangoura v nastavení trefil pouze připraveného brankáře Lössla.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 3:0

19.03.2016 17:00

Góly: 74. Nolan Roux, 80. Oussama Tannane, 84. Valentin Eysseric

ASSE po delší době pořádně zabralo a vcelku hladce si poradilo s Montpellierem. Reprezentační pauzu tedy přečká na sedmé příčce, kdežto MHSC ještě nemá vůbec nic jistého.

Klub, jenž se mezi elitou snaží zachránit Frédéric Hantz, nevyhrál na Stade Geoffroy-Guichard od října roku 1995. V prvním poločase nebylo k vidění mnoho šancí, ale tu největší si vypracoval jeho svěřenec Souleymane Camara. No, vypracoval - prostě se nikterak nerozpakoval a z dálky napálil balon směr brána a Stéphane Ruffier měl co dělat, aby kulatý předmět poslal nad břevno.

V samotném závěru první půle se už radoval Jean-Christophe Bahebeck, ale všechno utnul nejprve asistent, a poté i hlavní rozhodčí, neboť střelec se nacházel v ofsajdovém postavení. Po změně stran trvalo dvacet minut, než se někdo dostal do pořádné šance. Jmenovitě to byl Nolan Roux, ovšem Laurent Pionnier byl pozorný.

V 74. minutě nemohl dělat vůbec nic. Kévin Monnet-Paquet si z pohledu brankáře MHSC nepočínal nebezpečně, nicméně následnou Bahebeckovu střelu tečoval Hilton tak, že pro Rouxe už nebyla potíž dorazit kulatý předmět do branky - 1:0. Za šest minut to bylo pro Galtierův celek ještě lepší. Rychle rozehraný přímý kop na Rouxe poslal střelec prvního gólu zápasu napříč pokutovým územím až na Oussamu Tannaneho a ten před sebou neměl složitou úlohu - 2:0.

Zabijáckou desetiminutovku pro La Paillade dokonal Valentin Eysseric, když se trefil zpoza pokutového území do vzdálenějšího rohu - 3:0. Na AS Saint-Étienne příště čeká Gazélec Ajaccio, kdežto Montpellier pojede do Guingampu, který v minulém kole ASSE porazil a který doposud nasbíral jen o dva body více.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Stade Rennes 2:5

18.03.2016 20:30

Góly: 20. Florian Thauvin, 50. Rolando - 4. Yoann Gourcuff, 9. Fallou Diagne, 14. Ousmane Dembélé, 59. Yoann Gourcuff, 77. Giovanni Sio

Totální tragédie. Marseille i nadále láme negativní rekordy, kouč Míchel čelí akutní hrozbě vyhazovu, fanoušci vyhrožují hráčům a sestup je reálně blíže než poháry. Marseille protáhlo svoji katastrofální sérii bez výhry na Vélodrome o další zápas, tentokrát to ale byl skutečný výbuch - jestliže si publikum stěžovalo na příliš vysoký počet remíz, proti Rennes by nejspíš stokrát radši bralo nudnou "klasiku" 1:1 než konečný výbuch 2:5.

Les Rouge et Noirs, v jejichž dresu zazářil dvougólový Yoann Gourcuff, tak potvrdili, že to s útokem na Evropu myslí vážně - aktuálně poskočili už na třetí místo. Naopak Marseille se propadlo do spodní poloviny tabulky; fanoušci na Vélodrome viděli tříbodový zisk naposledy v pátém kole, čili loni v září. Veškeré naděje na to, že dnešek bude v tomto ohledu zlomem, pak zmizely během úvodní čtvrthodiny.

Rennes totiž ambiciózního soka zostudilo třemi rychlými brankami. Už ve čtvrté minutě se Giovanni Sio uvolnil na pravé straně a nabil Gourcuffovi, který propálil Mandandu poprvé. Nešťastný domácí gólman poté lovil míč ze sítě v deváté minutě, kdy Kamil Grosicki uklidil za jeho záda šikovný Diagneho přímý kop. O dalších pět minut později potom vypálil mladíček Ousmane Dembélé a stoper Nicolas N'Koulou nešťastně tečoval míč za vlastního brankáře.

S třígólovým vedením v kapse však Rennes trochu polevilo v koncentraci a Les Phocéens se ještě dokázali vrátit do zápasu. Poté, co Thauvin technickou střelou ve 20. minutě snížil na poločasových 1:3, se na kopačky hostů vkradla nervozita. Jejich gólman Benoit Costil pak pět minut po změně stran vyrobil nečekanou chybu po Thauvinově rohu, čehož využil Rolando a stáhl náskok bretaňských na jediný gól.

Hosté se ale včas vzpamatovali a rychle dali najevo, kdo je na hřišti pánem. Po hodině hry se do míče opřel opět Gourcuff a jeho parádní rána z 20 metrů vrátila vše do původního stavu. Když potom třináct minut před koncem Sio dorážel do sítě po Dembélého skvělém přiťuknutí, bylo definitivně rozhodnuto.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain31245277:1777
2.AS Monaco311413446:3455
3.OGC Nice31148946:3350
4.Olympique Lyon311471049:3349
5.Stade Rennes311212747:3848
6.SM Caen311441334:4046
7.AS Saint-Étienne311361236:3445
8.FC Nantes311111929:3044
9.Lille OSC311013826:2443
10.Angers SCO311191134:3242
11.SC Bastia311171329:3240
12.Olympique Marseille31815842:3639
13.FC Lorient319121042:4739
14.Girondins Bordeaux319121039:4939
15.EA Guingamp311081337:4538
16.Montpellier HSC311061536:3836
17.Stade Reims31891434:4433
18.GFCO Ajaccio317121231:4333
19.Toulouse FC315111532:4926
20.ES Troyes31282122:7014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas parádny, bolo sa na čo pozerať, pre nestranného diváka zážitok.

Stretli sa v ňom dvaja najväčší francúzski vozičkári tohto storočia Jeden strelil 2 góly, jubilejne po 10 rokoch za Rennes a zažiaril a druhý zažiaril tým, že vydržal zdravý až do konca zápasu.

Každopádne v tom Marseille je niečo v neporiadku, tam je potreba nový impulz v podobe nového trénera, ktorý by si už pripravoval mužstvo na novú sezónu.

Reagovat
Langi

Ta Marseille je hruzostrasna...otazka je, jak moc je to jen v trenerovi...to by spis rekl Israha, nebo nekdo fundovany...ono vis jak to bylo u nas, Fournier byl sice v koncich, ale ten tym hral taky hroznou sracku...Genesio tomu sice nastavil nejaky rad, ale kdyby se mu ti hraci herne nezvedli, tak by s tim taky nic moc neudelal.

Reagovat
Israha

Michel je neumí motivovat a vtisknout jim vítěznou mentalitu, o tom to celé je, píšu to už několik týdnů po sobě. Hanebná forma většiny základu je druhá věc, ale ani na to neumí Michel nijak reagovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hrozný zápas. Kvalitativně to byla hrozná holomajzna. Přišel jsem do hospody za stavu 0:3 a nechápal jak mohli střelit Rennes tři goly, když si neumí ani přihrát na dva metry. Hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

praveže naopak, do stavu 0:3 si Rennes hrala ako Barcelona, kombinácie, rýchly prechod do útoku, v strede dominovali, ale tak ako ty píšeš potom to prevzali domáci a po prestávke už hostia hrozili len z brejkov

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu, začal jsem se dívat až od nějaké 20. minuty. Ty tři góly Rennes bylo nicméně také velké štěstí. Mandanda navíc nechytal moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole fanousek Marseille to je taky dost osudem zkousenej zivocisnej druh, palec pro vas jestli este zijete

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Když tak čumím na tu tabulku....šest bodů od sestupu . Dobrý trapas, tahle sezona...

Reagovat
juninho8

a to este Reims podla mna uhra nejake body a Gazelec sa mozno hecne v Nice

Reagovat
Israha

Jakkoliv Roux není nějak extra gólový a pořád jeho působení v ASSE vnímám jako zklamání, tak do Galtierovy hry prostě sedí mnohem lépe než Soderlund, dnes se to ukázalo v celé kráse. Tři body hlavně jeho zásluhou, jinak to Štěpáni dopředu pořád mají pěkně jalové, výsledek moc neodpovídá průběhu zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

letos to je mozna nejslabsi rocnik, co pamatuju, fakt smutne, prakticky vsechny tradicni kluby mimo a psg na pul plynu titul v kapse

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Vydreté 3 body, Nantes dobre bránilo a vykrývalo priestor, ale aj napriek našej jalovej hre sme si dokázali vytvoriť šance. Hráč zápasu Bammou pri prvom góle stratil loptu a pri druhom urobil penaltu.

Reagovat
lampard8

Hrozný zápas, neviditelný Lacazette, chybující Cornet, bezmyšlenkový Darder atd atd. Standart odehrál Ghezzal . ten hráč mě poslední dobou nepřestává udivovat. A to jsem ho tu za Fourniera odepisoval. Yanga dneska spolehlivý, Gonalons taky dobrý krom pár chyb. Muž zápasu ale pro mě Sabaly, famózní výkon pravého obránce Nantes.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jak mohol toto uznať? postranný zaspal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Však v pořádku, v okamžiku první střely byli před ním tři bránící hráči (brankář a ti jeho spoluhráči)

Reagovat
smazaný uživatel

si teraz robíš srandu?

Reagovat
juninho8

neverim tomu co teraz napisem: Ghezzall a momentalne najlepsi hrac Lyonu? no momentalne to tak asi bude

Reagovat
teenz

MONAAAAACOOOOO

Reagovat
.13

Netreba z toho robit tragediu, hlavna je teraz LM, tam musime nieco dokazat, city je dost priechodny super, hlavne v ich terajsej forme.

Skoda, ze sne to Lyonu celkom skomplikovali tymi bodmi pre ASM

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra vůbec nic nemění, takže osobně si z toho nic nedělám. Jenom jsem v takové sestavě nečekal 0:2. Kdyby byli náhradníci tak bych to čekal spíše.

Taky škoda neuznaného regulérního gólu hned na začátku, kde Ibra v ofsajdu nebyl.

Ale poslední dobou mi hodně vadí Luiz, přijde mi jako suverén v obraně a přitom dělá tolik chyb. O včerejšku ani nemluvím.

Cavaniho za špatné výsledky posadí Blanc na lavičku na více zápasů a Luiz se v základu pořád zuby nehty drží.

Jenom doufám, že kvůli Luizovi nepřijdeme o Marquinhose, protože z nápadníků si taky může vybírat např. Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

osobne som dúfal, že Luiz bude hrať viac DM ako stopera (ako hral posledne mesiace v Chelsea a dokonca mu to tam nešlo až tak zle). ak kvôli Luizovi stratime Marquinhosa tak to je v prdeli, nie že by mal Marq nejak veľmi málo odohrané dosť je to však na pravej strane (čo neviem ako sa mu páči) ako stále ako 3. stoper si zahrá dosť si myslim ale je na čase zaviesť stopersku dvojku Silva Marq...

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem

Reagovat
Langi

vole PSGčko nedá doma Monaco jak pak máme skončit druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka

Mu snad exploduje hlava jak ji má velkou

Reagovat
Manik...

Ten gól Zlatana to si dělá rozhodčí normálně pr*el ne?

To pískal snad Španěl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele