31. kolo
20.03.2016 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Monaco 0:2

Monako jasně potvrdilo, že v Parku princů a vlastně ani s PSG opravdu často neprohrává, a dokonce si z hlavního města odvezlo domů všechny body. Domácí v Ligue 1 utrpěli teprve svou druhou porážku v sezóně. Hosté se ujali vedení zásluhou Vágnera Lovea, o pár chvil později se prosadil z pokutového kopu Fabinho.

Souboj prvního s druhým měl zkrátka jednoznačného favorita v podobě domácích. A kdo ví, zda-li by ve finále nepotvrdili tuhle roli, kdyby byl už ve 4. minutě po střele Di Maríi uznán gól Ibrahimovicovi. Ten se ovšem ocitl v těsném ofsajdu. Po půlhodině hry zakončoval po pasu od Lucase Moury nůžkami Cavani, ale mířil jen nad.

PSG byl i nadále lepším týmem a snažil se na svého soka co nejvíce tlačit. ASM se ale dokázal zuby nehty držet. O tři minuty později se Cavani svým centem snažil najít Di Maríu, k němu se nakonec míč přece jenom odrazil, ovšem následný Argentincův pokus nebyl vůbec přesný. Po přestávce byl knížecí klub o dost odvážnější.

A byl nakonec i řádně odměněn. Brankář Trapp měl najednou o poznání větší potíže než v dějství prvním a v 65. minutě poprvé kapituloval. Lemar si naběhl po levé straně na pěknou přihrávku, ve správnou chvíli předložil balón na hranici malého vápna, kam si naběhl Vágner Love, jenž z blízkosti v pohodě zacílil.

O tři minuty později Monako vedlo dokonce o dvě branky. David Luiz zatáhl v šestnáctce Fabinha a sudí Gautier ukázal na bílý puntík. Sám faulovaný se postavil k exekuci penalty a drzým panenkovským obloučkem skóroval. Domácí se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale ani Cavani u bližší tyčky, ani například Ibrahimovic gólmana Subašiče neprostřelili.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Už dávno je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bellgarion

Co to je za blbost? "A kdo ví, zda-li by ve finále nepotvrdili tuhle roli, kdyby byl už ve 4. minutě po střele Di Maríi uznán gól Ibrahimovicovi. Ten se ovšem ocitl v těsném ofsajdu." Dyt tam byla 2m rezerva ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele