31. kolo
20.03.2016 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - SC Bastia 1:1

První zápas nového kouče Bordeaux Ulricha Ramého příliš nevyšel. Les Girondins sice doma nad Bastií vedli, vyrovnávací trefa Axela Nganda z 84. minuty jim však zkazila radost. Hrdý klub tak stále nemá jistou záchranu..

Ramé, brankářská legenda atlantského klubu, měl ve svém prvním zápase slušné šance: Bastia je venku tradičně slabší než doma. Na druhou stranu v tuto chvíli je nutné vnímat oba kluby jako přímé konkurenty v boji o záchranu, a tak to také na hřišti vypadalo. Nový kouč Bordelais udělal oproti poslední prohře v garonském derby s Toulouse (0:4), která stála práci jeho předchůdce Willyho Sagnola, hned osm změn; do branky se vrátil Jérome Prior, v obraně se zase poprvé od října objevil Milan Gajić.

V prvním dějství však domácí vypadali přirozeně nesehraně, a protože Korsičané venku nehrají na vítězství prakticky nikdy, byl zápas dlouho přehlídkou nudy. V prvním poločase se nestalo prakticky nic, a festival ničeho pokračoval až do závěrečné desetiminutovky. Ta ovšem pro změnu nabídla slušné drama.

Diego Contento, další nová tvář v sestavě, si málem v 82. minutě vystřelil status hrdiny zápasu - roh z pravé strany sice odhlavičkoval bránící Julian Palmieri, míč ale propadl pouze k Contentovi, který napřáhl a z dobrých pětatřiceti metrů levačkou volejem propálil vše, co mu stálo v cestě. Bordeaux nicméně vedení udrželo pouze dvě minuty. Po defenzivní hrubce se ke střele dostal Floyd Ayité; Prior sice vyrazil, míče se ale zmocnil Gaël Danic a nahrál Ngandovi, jehož hlavička stanovila konečné skóre, které nepomáhá ani jednomu týmu.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele