31. kolo
19.03.2016 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 3:0

ASSE po delší době pořádně zabralo a vcelku hladce si poradilo s Montpellierem. Reprezentační pauzu tedy přečká na sedmé příčce, kdežto MHSC ještě nemá vůbec nic jistého.

Klub, jenž se mezi elitou snaží zachránit Frédéric Hantz, nevyhrál na Stade Geoffroy-Guichard od října roku 1995. V prvním poločase nebylo k vidění mnoho šancí, ale tu největší si vypracoval jeho svěřenec Souleymane Camara. No, vypracoval - prostě se nikterak nerozpakoval a z dálky napálil balon směr brána a Stéphane Ruffier měl co dělat, aby kulatý předmět poslal nad břevno.

V samotném závěru první půle se už radoval Jean-Christophe Bahebeck, ale všechno utnul nejprve asistent, a poté i hlavní rozhodčí, neboť střelec se nacházel v ofsajdovém postavení. Po změně stran trvalo dvacet minut, než se někdo dostal do pořádné šance. Jmenovitě to byl Nolan Roux, ovšem Laurent Pionnier byl pozorný.

V 74. minutě nemohl dělat vůbec nic. Kévin Monnet-Paquet si z pohledu brankáře MHSC nepočínal nebezpečně, nicméně následnou Bahebeckovu střelu tečoval Hilton tak, že pro Rouxe už nebyla potíž dorazit kulatý předmět do branky - 1:0. Za šest minut to bylo pro Galtierův celek ještě lepší. Rychle rozehraný přímý kop na Rouxe poslal střelec prvního gólu zápasu napříč pokutovým územím až na Oussamu Tannaneho a ten před sebou neměl složitou úlohu - 2:0.

Zabijáckou desetiminutovku pro La Paillade dokonal Valentin Eysseric, když se trefil zpoza pokutového území do vzdálenějšího rohu - 3:0. Na AS Saint-Étienne příště čeká Gazélec Ajaccio, kdežto Montpellier pojede do Guingampu, který v minulém kole ASSE porazil a který doposud nasbíral jen o dva body více.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
czech_mira

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele