Ligue 1 - souhrn 18. kola

18.12.2010, 20:57, aktualizováno 19.12.2010, 22:52
Komentáře a souhrny
Ve šlágru kola remizovala Marseille s Lyonem 1:1. Bordeaux si veze bod ze Sochaux. PSG díky Nenému remizovalo s Monakem a je o skóre druhé před Rennes, které gólem v závěru porazilo Valenciennes. Doma se dařilo Toulouse proti Lorientu a Saint-Étienne, které přehrálo Arles. Nice s Brestem stejně jako Montpellier s Auxerre hrály nerozhodně 1:1...

Olympique Marseille - Olympique Lyon 1:1

19.12.2010 21:00

Góly: 51. Mathieu Valbuena - 35. Lisandro López

Lyon měl při odložení zápasu vedoucího Lille možnost jít do čela tabulky Ligue 1, ve šlágru kola ale "jen" remizoval na hřišti Marseille 1:1. Utkání příliš vzruchu a gólových příležitostí nenabídlo, konečná dělba bodů se dá označit za spravedlivou.

Domácí tým vstoupil do utkání lépe a logicky měl i první příležitost, když zpoza vápna vypálil Ayew a přinutil Llorise k pohotovému zákroku. Strážce hostujících tyčí pak musel bleskově reagovat zhruba po čtvrthodině, kdy jeho kvality po přihrávce Lucha otestoval Cheyrou. Marseille měla znatelně navrch a obrana Lyonu nepůsobila nejjistějším dojmem, zhruba v půlce prvního dějství se ale hosté dostali do hry.

Nejprve se do vápna probil Gomis a mohl přihrávkou pod sebe vybídnout ke skórování Makouna, situaci ale nevyhodnotil zrovna ideálně. Ve 31. minutě ale už l’OL vedlo, když po rychlém kontru poslal míč do vápna Bastos, výborně hrající Makoun přepustil balon Lisandrovi a ten levačkou poslal svůj tým do vedení - 0:1. Lyon měl najedou výrazně navrch a druhou branku mohl přidat Bastos, pozemi ale mířil vedle branky hájené Stevem Mandandou.

Marseille po obrátce vyrukovala se zvýšenou aktivitou a úsilím směrem dopředu a hned po šesti minutách druhé půle byla odměněna. Hostující obrana nedokázala odvrátit míč do bezpečí, Cheyrou ho tak poslal na bránu a ve vápně se toulající Valbuena jej ztečoval mimo Llorisův dosah - 1:1. Domácí celek získával na jistotě, zpět na zem ho ale mohli poslat Gonalons nebo Gomis, ránu prve jmenovaného však zneškodnil Mandanda a druhý neměl seřízená mířidla.

Stade Vélodrome málem vybuchlo nadšením čtvrt hodiny před koncem, to zneklidňující prvek v hostující defenzivě Diakhaté vyslal do úniku soupeřova útočníka Gignace, který vyběhnuvšího Llorise sice dokázal přelobovat, mezi tři tyče se ale netrefil. V závěrečných minutách se dění na hřišti rozvířilo a hrálo se nahoru - dolů, pokus střídajícího Brandaa na jedné a snažení Brianda na druhé straně už ale změnu stavu nepřinesly a po závěrečném hvizdu výborného sudího Turpina se oba celky musely spokojit s bodem.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Girondins Bordeaux 1:1

19.12.2010 17:00

Góly: 35. Brown Ideye - 28. Jussiê

Bordeaux chtělo v Sochaux pomýšlet na protržení nepříliš příznivé série a zisk tří bodů. Po brance Jussieho vše vypadalo velice nadějně, nerozhodný stav utkání ale nakonec určil domácí kanonýr Ideye Brown.

Francouzský šampion z před dvou let remizoval v Ligue 1 již počtvrté v řadě, především díky několika odloženým utkáním mu ale získaný bod stačil k vylepšení pozice v tabulce. Z šestadvaceti body mu nyní patří devátá příčka, na pohárové pozice ztrácí body tři, na samotné čelo ještě o dva body více. Sochaux nevyhrálo již podruhé v řadě, po prohře s Nancy nepotěší lvi ani nerozhodný výsledek s Bordeaux. Tým českého útočníka Václava Svěrkoše ale i nadále zůstává nejlepším domácím celkem Ligue 1, v celkové tabulce mu ale patří až jedenáctá příčka.

V samých počátcích utkání se jako aktivnější jevili hosté z Bordeaux. Gouffran se po dvaceti minutách odhodlal ke střele, nicméně míč se příliš daleko nedostal. Zblokoval ho totiž pohotovým zákrokem obránce Boukary Dramé. O čtyři minuty později bylo před bránou Pierricka Crose znovu rušno. Přímý kop z pětadvaceti metrů zahrával Jaroslav Plašil, nicméně jeho centr nedokázal Fahid Ben Khalfallah usměrnit do branky a přestřelil.

Přesto se Girondins záhy dočkali úvodní branky, ve 28. minutě se prosadil Jussie, jenž využil zaváhání domácí obrany. Damien Perquis se nedohodl s brankářem Crosem a oba se v pokutovém území vydali vstříc balonu, nakonec ale svým pohybem pouze pomohli Jussiemu číhajícímu na vzdálenější tyči, jenž vysoký balon usměrnil hlavou do branky - 0:1.

Vedení ale vpravdě netrvalo dlouho. Již po sedmi minutách se začínalo znovu, prosadil se totiž kanonýr domácích Ideye Brown. Modibo Maiga chytrou přihrávkou vyslal do úniku Marvina Martina, jenž v pokutovém území chytře přenechal balon Ideyemu. Ten pěkným a efektním šťouchnutím překonal Carrassa - 1:1.

Po přestávce to byli znovu hosté, kteří se hnali do útoku svižněji. Pohotovou střelu Cheicka Diabateho z otočky dokázal ale domácí brankář zlikvidovat. Na druhé straně se zase parádním volejem z dvaceti metrů prezentoval talentovaný Martin, ke smůle domácího celku ale míč skončil pouze na tyčce.

A byli to znovu domácí, kteří v závěru utkání měli ke třem bodům blíže. Minutu před koncem zápasu se v mimořádné příležitosti objevil znovu Martin, hosty z Bordeaux ale (znovu) zachránil jen a pouze vynikající zákrok Carrassa. Gouffran poté odrážející se míč zasáhl rukou v pokutovém území, nicméně rozhodčí penaltu nezapískal. Utkání tak skončilo nerozhodně.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - AS Monaco 2:2

18.12.2010 21:00

Góly: 40. Nenê, 52. Nenê - 32. Sébastien Puygrenier, 88. Daniel Niculae

Pařížané nevyužili možnost dostat se do čela tabulky, doma jen remizovali s Monakem 2:2. Dva góly přitom domácím nemohl zařídit nikdo jiný než fantasticky hrající Nene, který tak skóroval dvakrát proti svému bývalému klubu. Dvě minuty před koncem o třech bodech pro PSG nikdo nepochyboval. Jenže Monako nakonec dokázalo v závěru urvat bod.

Monako nevstoupilo v Parku princů do utkání vůbec špatně. Dobré šance měli Lolo a v útoku velice aktivní Aubameyang, zatímco na druhé straně zahrozil jen Chatome, jehož vychytal skvělým způsobem gólman Ruffier. Ale až ve 32. minutě padla první branka utkání. Haruna skvěle nacentroval ze standardky na Aubameyanga, který trestuhodně nikým nehlídán zavěsil hlavou pod břevno.

O rychlé vyrovnání se snažil Giuly, nicméně tady ještě Ruffier stačil zakročit, ve 40. minutě už ovšem neměl nárok. Edelův dlouhý výkop propadl monackou obranou, Nene napřáhl z dobrých třiceti metrů a fantastickou volejí levačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Opravdu parádní gól! Nene prostě jenom potvrdil, že má možná životní formu.

A sedm minut po příchodu z kabin se trefil Nene podruhé. Ve vápně se k němu dostal balón, hezky počkal se střelou a technicky zamířil přesně ke vzdálenější šibenici. Rovněž parádní rána z kopačky brazilského záložníka. Po hodině hry musel likvidovat Edel gólovou příležitost Niculaeho, PSG však bylo stále více a více nebezpečnější.

Největší možnosti měl Giuly. Jenže poprvé byl u míče o půl krok později než vyběhnuvší Ruffier a poté úplně sám před hostujícím gólmanem naprosto selhal v zakončení. V 88. minutě se Monako dočkalo druhé branky, i když PSG mělo opravdu několik příležitostí, jak rozhodnout utkání třetím gólem už dávno. Niculaeho rána neměla nijak skvělé paramatery, ale došourala se s pomocí teče přece jenom za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - FC Lorient 3:0

18.12.2010 19:00

Góly: 15. Paulo Machado, 60. Paulo Machado (pen.), 67. Federico Santander

Fotbalisté Toulouse nechali zapomenou na poslední neslaný výkon z půdy Lyonu a doma dokázali nasázet Lorientu hned tři branky. Machadovi se podařilo rozvlnit síť patnáct minut po prvním i druhém poločase a v 83. minutě pečetil tři body Santander. Lorient nehrál vůbec špatně, jenže koncovka byla pro něj v tomto zápase velkým problémem.

Přitom v prvních dvou gólových možnostech se ocitl hostující Lorient. A nemohl bych v nich být nikdo jiný než největší hvězda Kevin Gameiro. Jenže ani jeho první pokus, ani jeho druhý, který chytil domácí brankář Valverde, v síti neskončily.

Avšak dvě minuty na to na druhé straně založilo Toulouse rychlý protiútok, který si vzal na starosti Santander a Machado načal účet zápasu. Tabanou s Didotem byli brance také velmi blízko a domácí tým pomalu a jistě pošilhával po druhé brance. Jenže ve 25. minutě vystrčili růžky zase Les Merlus, Diarra totiž trefil břevno.

Pět minut před koncem prvního dějství nacentroval Amalfitano zprava na Mangu, jehož hlavičku dokázal vytěsnit Valverde. Hosté nehráli pětačtyřicet minut o nic horší fotbal než soupeř, ale narozdíl od něj se jim prostě skórovat nepodařilo. Po obrátce vystřelil hezky Kitambala, jenže ani on vyrovnat nedokázal, mířil totiž špatně.

Po hodině hry se navíc podařilo domácím vsítit druhou branku. Postaral se o ní znovu Machado, jenž proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen za faul gólmana Audarda na pronikajícího Mansareho. A sedm minut před koncem Toulouse nakonec zpečetilo vítězství trefou Santandera.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Valenciennes FC 1:0

18.12.2010 19:00

Góly: 90+4. Jean-Armel Kana-Biyik

Díky vítězství nad Valenciennes se Rennes dostalo s jedenatřiceti body na dostřel absolutní špičce a za vedoucím Lille a PSG je pouze o skóre. Ovšem na výhře se domácí opravdu nadřeli, rozdílovou trefu vsítili až v samém závěru zápasu.

Vše totiž nasvědčovalo tomu, že oba celky si rozdělí bod. Nicméně v nastaveném čase dokázal Jean Kana Biyik skórovat a potěšil celý stánek Stade de la Route-de-Lorient. Hosté tak nedokázali navýšit náskok na sestupové příčky a čtyři body k dobru rozhodně před dlouhou sezónou nemusí nic znamenat. Do zápasu mnohem lépe vstoupilo Valenciennes a patřil mu i závěr úvodního poločasu, avšak ten druhý ovládli domácí.

Do první příležitosti se dostal hostující Gael Danic, ovšem skvělý zákrok předvedl gólman Nicolas Douchez. Následně pálil těsně nad David Ducourtioux. Domácí se poprvé ozvali o chvíli později, skvělý obranný zákrok předvedl Rudy Mater proti střele Abdoula Camary. Ke konci půle to hezky zkusil Carlos Sanchez, avšak ani tentokráte na pozorného Deuchara nevyzrál.

Po změně stran se diváci pohledných akcí příliš nedočkali, jediný vážnější pokus Camary zlikvidoval Penneteau. O osudu utkání rozhodly až minuty navíc. Po precizně zahraném rohovém kopu Fabiena Lemoineho nejvýše vyskočil But Kana-Biyik a přesnou nekompromisní hlavičkou nedal bezmocnému gólmanovi Penneteauovi žádnou šanci. Rennes tak vybojovalo důležité tři korálky.

V příštím kole se pokusí potvrdit své postavení v tabulce na půdě Caen, Valenciennes by se rádo zbavilo smůly v těžkém domácím souboji s Toulouse.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - AC Arles-Avignon 2:0

18.12.2010 19:00

Góly: 51. Laurent Batlles, 52. Emmanuel Rivière

St.-Étienne prodloužilo svou sérii ligové neporazitelnosti na šest zápasů, doma nemělo větší problémy s posledním celkem Arles-Avignonem. Domácí si museli na góly počkat až do druhé půle, Batlles s Rivierem ale nakonec během jedné minuty ukončili odpor soupeře. A to ještě nováček ligy dohrával zbývajících třicet minut o deseti hráčích.

Nejprve zahrozilo Arles-Avignon, v 9. minutě měl nabito ve vyložené pozici Dja Djedjé, naštěstí pro domácí mu míč z kopačky sebral na poslední chvíli Nery. Od té převzali otěže zápasu Les Verts a hned za dvě minuty kontrolovali. Payetův dlouhý pas našel u vzdálenější tyčky Battlese, který pálil z voleje, hostující brankář Merville ovšem dokázal vyrazit alespoň na roh.

Poté Perrin parádně přihrál Rivieremu, jenž rovněž vystřelil z první, tentokráte ale Merville zasahovat nemusel, jelikož pokus skončil mimo. Po půlhodině hry se do pozice střelce dostal také Perrin, na kterého nacentroval Payet, jenže následnou hlavičku dokázal polapit Merville. St.-Étienne nakonec zlomilo soupeře těsně po přestávce dvěma rychlými góly.

V 51. minutě usměrnil centr zprava od Riviereho do brány Battles a o pár sekund později se náramně vyplatila další spolupráce těchto dvou hráčů. Battles nahrál Rivieremu mezi gólmanem Mervillem a ještě jedním obráncem a domácí francouzský útočník neměl problém trefit prázdnou svatyni.

Jakoukoliv naději, jak by mohli ještě hostující Lvi zvrátit nepříznivý výsledek ,vlastně ukončilo vyloučení Piocelleho z 57. minuty, který nevybíravým způsobem udeřil loktem protihráče Batllese. St.-Étienne si ve zbytku zápasu tři body v pohodě pohlídalo a to ještě své dobré šance zahodili třeba střídající Bergessio nebo Nery.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Brestois 1:1

18.12.2010 19:00

Góly: 7. Danijel Ljuboja - 14. Johan Martial

Fotbalisté Nice podle předpokladů budou hrát zřejmě pouze o záchranu, ovšem vypadá to, že úspěšně. Nyní totiž dokázali v domácím prostředí vybojovat bod s nováčkem z Brestu, který letos udivuje celou Francii. V Ligue 1 mu totiž patří krásné sedmé místo a to byl před tímto kole ještě výše. Doposud získal sedmadvacet bodů z osmnácti zápasů a rozhodně je v boji o titul, na vedoucí příčku Lille totiž ztrácí pouze čtyři body.

Nice jich doposud posbíralo dvaadvacet a také nemůže být s tímto stavem nespokojeno, pouze devítibodové manko na vedoucí celek soutěže rozhodně dává důvod ke spokojenosti. Navíc ostatní protivníci na sestupových příčkách jsou vzdáleny nejméně sedm bodů. Branky padaly pouze v úvodní čtvrthodině, poté se už diváci ničeho nedočkali. Domácí šli do vedení po sedmi minutách hry, stejný čas už však srovnáno.

Nice začalo přímo perfektně a po centru Didiera Digarda a přihrávce Anthony Mouniera dokončil krásnou akci střelou na vzdálenější tyč Daniel Ljuboja. Hosté srovnali po chybě domácího gólmana Lionela Letiziho, který špatně vyběhl proti hlavičce Romaina Poyeta a Johan Martial už neměl sebemenší problém skórovat - 1:1. Hned na to však mohli jít domácí znovu do vedení, střelu Digarda ale dokázal skvěle zachytit gólman Steeve Elana.

Poté Elana uspěl s Digardem v souboji podruhé a jeho dalekonosný pokus skryl do náruče. Na druhé straně přihlížel český krajánek Tomáš Mičola, jak jeho ránu likviduje Letizi. Následně po pauze byl blízko blizoučko druhé trefě v zápase Lluboja po centru Nemanjy Pejčinoviče, jenže i nyní si Elana dokázal poradit. V závěru zápasu mohli domácí zvítězit po pokusu Kafoumby Coulibalyho, avšak balón prostor mezi třemi tyčemi neskončil.

Na druhé straně mohl převrhnout misky vah na stranu hostů Mičola po skvělé individuální akci, avšak úspěšný nebyl, a oba celky si tak rozdělily spravedlivý bod. V příštím kole zavítá Nice na půdě beznadějně posledního Arles-Avignon a chtělo by si odvézt všechny tři korálky, na Brest čeká mnohem těžší protivník. Marseille by totiž i letos ráda obhájila titul.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - AJ Auxerre 1:1

18.12.2010 19:00

Góly: 58. Younès Belhanda - 76. Alain Traoré

Auxerre předvedlo další ze svých nevýrazných výkonů, přesto si z půdy Montpellieru odvezlo alespoň remízu 1:1. Domácí byli směrem dopředu určitě aktivnější, jenže hosty držel svými zákroky gólman Olivek Sorin. V 56. minutě poslal Montpellier do vedení Belhanda, ale hostům bodový zisk zachránil čtvrthodiny před koncem Traoré.

HSC měl už od 21. minuty na lavičce o jednoho muže méně. A hned toho nejdůležitější, kouč Rene Girard musel na tribunu, protože se nechoval tak, jak dovolují pravidla, a rozhodčí Duhamel ho poslal zchladit si hlavu mezi ostatní diváky. Domácí jinak hráli lepší fotbal než soupeř, ve 4. minutě letěla dělovka Ait-Fany těsně mimo.

Poté si našel jeden z pasů Dernise, jenž pořádně provětral rukavice hostujícího gólmana Sorina. Ve 27. minutě se Sorin potil znovu, ovšem Pitauovu hezky mířenou přízemní střelu zpoza vápna také dokázal zneškodnit. Belhandův centr se pak snažil do brány usměrnit Giroud, jenže pálil vedle brány.

I po přestávce pokračoval Montpellier v tlaku, Dernis se snažil překonat Sorina z přímého kopu, ale auxerrský strážce branky byl stále neoblomný. Až v 56. minutě definitivně kapituloval. Belhanda se vydal do šestnáctky a z blízkosti ho neměl problém překonat. O deset minut později držel Sorin naděje svého týmu, podržel ho chycením střely Kabzeho.

AJA se podařilo urvat alespoň bod z jedné z mála šancí v 76. minutě. Sammaritano uvolnil Traorého, který se parádně trefil do horního rohu Jourdrenovy brány. Stav 1:1 vydržel až do konce utkání, ani jedno z mužstev zkrátka k brance nebylo tak blízko, aby se na skóre ještě stačilo něco změnit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC1787232:2031
2.Paris Saint-Germain1887330:1931
3.Stade Rennes1887318:1131
4.Olympique Lyon1886425:2030
5.Olympique Marseille1877427:1728
6.AS Saint-Étienne1877425:1928
7.Stade Brestois1876520:1527
8.Toulouse FC1883720:1827
9.Girondins Bordeaux1868422:1926
10.Montpellier HSC1875615:1926
11.FC Sochaux1874728:2125
12.FC Lorient1873822:2424
13.AJ Auxerre18410424:2122
14.OGC Nice1857614:1822
15.AS Nancy-Lorraine1764719:2622
16.Valenciennes FC1847719:2019
17.AS Monaco18210617:1916
18.SM Caen1736816:2615
19.RC Lens1736815:3015
20.AC Arles-Avignon18141310:367
Zbývající zápasy
19.12. 17:00RC Lens - SM Caen
19.12. 17:00Lille OSC - AS Nancy-Lorraine

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
Godwinson

Reagovat
Godwinson

A teda koukám, že Toulouse taky k zblití. Pokud je pravdivý rozestavení Equipu, tak dvojnásob. Tabanou na beku, Machado na křídle, Lorient je přehrál a stejně vyhrajou 3:0.

I když ta obrana Lorientu slibovala ledacos, se divim, že Ecuele dohrál :))

Reagovat
domingo

Tabanou na beku nastupuje docela často, pokaždé, když psychopat Mbengue stojí za nějakou svoji prasárnu nebo trpí božím trestem v podobě zranění... Jemu to tam jde, on si tu lajnu oběhá a navíc v TFC je asi deset defenzivních a středních záložníků, kteří ho můžou jistit.

Reagovat
Godwinson

Vim, že tam nastupuje, jen si myslim, že na křídle je prostě .. doma :) Ale budiž, prostě Lorientu škoda.

Reagovat
domingo

To jo, ale oni se do Evropy nedostanou a ani nespadnou, zatímco TFC se do Evropy dostat může a já je tam docela chci. Takže výsledek dobrej, Lorientu je ta prohra v podstatě někde a TFC to pomůže. Příště Lorient zase vyhraje a život půjde dál, no.

Reagovat
Godwinson

Já je Toulouse nepřeju, až na pár hráčů se mi nelíbí :) Sympatie by jim u mě nahrálo, kdyby v zimě přivedli pořádnýho hrota, ale tomu nevěřim :)

Reagovat
domingo

On se ten Santander do toho třeba dostane, já mu sice furt nevěřím (povedl se mu zatím 1 zápas, dát gól Lorientu za stavu 2:0 nepovažuju za umění), ale tak třeba bude ještě dobrej. Spíš bych ale přivedl toho Rouxe, protože Brest ať si dělá co chce, klidně ať spadne... Kantari půjde někam do Lyonu, Baysse k nám jako náhrada za Cédrika, Grougi jako správný srdcař bude zářit v L2 a nikdo si ničeho nevšimne ..

Reagovat
Godwinson

Spíš bych čekal, že sáhnou třeba po El-Arabim. Třeba takovej Bony by taky nemusel bejt marnej :)) Jinak Baysse, toho bych vám přál :))

Reagovat
domingo

Já bych ho taky bral, ale ještě spíš někoho, kdo zastane obě strany... uf, ještě že Clerca už si vzalo Nice, toho bych fakt v týmu nechtěl...

El-Arabi ne, ten musí zůstat a zachránit je, pak ať si dělá co chce :)... ale mě ten tým baví, mají technický, rychlý i silný hráče, super gólmana, dobrý křídla, dávají a dostávají hodně gólů... chci je v lize co nejdýl, rozhodně...

Reagovat
Godwinson

Teď myslíš kterej tým? :) Ale jo, doufám, že Arabi zůstane a zachrání je ... těch by byla obrovská škoda v porovnání s tim, že Brest by se zachránil :)

Reagovat
domingo

Caen, pochopitelně...

Reagovat
Godwinson

Tak ti výrazně víc dostávají :)))

Reagovat
domingo

A myšlenka Bonyho na hrotu před tou hovadskou zálohou Toulouse je neskutečně brutální

Reagovat
Godwinson

A třeba za 2M dobrá posila, to aby měl marty na co nadávat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Camara kdyby nebyl tak zbrklej tak by z něj moh bejt výbornej hráč,rychlej jak blázen až se mi tomu nechce věřit,celej zápas větral Matera a aby toho nebylo málo tak mu dá ještě do hrudníku

Reagovat
Godwinson

Kraje Camara, Brahimi .. to byl asi hezkej cvrkot. :)

A Kana-Biyik to rozhodl, to je dobře, fandim mu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to byl...ten Camara se mi celkem líbil a Brahimi taky

Reagovat
smazaný uživatel

A že mu teda naložil pěkně.

Reagovat
domingo

No, asi takhle....

1) Bod z Mossonu samozřejmě beru, jenže bych dal přednost lepší hře a pak by mi nevadila ani prohra. Těch remíz už je prostě strašně moc, je to ubíjející a radši bych prohrál a pak vyhrál, než plichtil a pak plichtil. V současným stavu v podstatě stejně není reálnej rozdíl mezi jedním bodem a žádným, protože Auxerre spadnout nemůže a do pohárů potřebuje zlepšit svoje výkony, ne takhle nudně střádat a haluzit plichty.

2) Dobrý je, že se nám podařilo vyrovnat, v tom jsme nejlepší v celé lize. S tím samozřejmě souvisí to, že tým začíná hrát, až když prohrává nebo mu teče do bot, a to je samozřejmě špatně.

3) Už nikdy v životě nechci vidět Oliecha v základu Auxerre. Mně je už i trapný, jak se do něj furt otírám, občas si říkám, že to přeháním už, jenže pak ho každý týden vídám zase a znova na trávníku a on naprosto pokaždé předvede tak příšerný výkon, že bych ho nejradši pověsil někam na hák. Proboha Dennisi, sbal si svých pět švestek a odtáhni už do toho Kataru!!!!

4) Urychleně se nám musí vrátit hráči, jinak to nepůjde. To platí hlavně pro Pedrettiho, protože najednou tam nemá kdo nacentrovat... tým vezme míč, jde do brejku, táhne ho Dudka a potom práskne balón někam do háje. To takhle nejde.

5) Montpellier letos na těch pohárech bude, pokud se ještě trochu zlepší. Oni mají vynikající tým, ti hráči jsou stejně dobří jako třeba v Rennes. Jenom se potřebují soustředit a vydat ze sebe to nejlepší... třeba takový Spahić je neskutečně dobrý obránce, fakt úžasný, jeden z nejlepších v lize. Jenže místo aby hrál, tak se furt vzteká a prasí.

6) Je to poprvé, co to říkám, ale potřebujeme posílit na beku. Za Hengbarta není žádná náhrada a Grichting je čím dál horší.

7) Nejlepší hráč zápasu: od nás Coulibaly, Sorin nebo Quercia, od domácích Aït-Fana s Belhandou asi, a pak i Kabze. Tragédi zápasu jsou určitě Oliech, Jeunechamp, Traoré (i když dal nádhernej gól), neviditelnej Dernis, divnej rozhodčí a Jourdrenovy hnusné tepláky.

8) Jeane, vole, využívej křídla! Tak jak máš!

9) Všechny výsledky se mi líbí :) až na Rennes, no.

Allez l'AJA !!!!

Reagovat
Godwinson

Já pohárům teda nevěřim ani trochu, po tom vyrovnání, tady bych nesouhlasil s bodem 2), to byla haluz, ale nádherná, jsem si reálně řikal, že to Montpellier prohraje. Jakmile šel rozumnej balon do běhu, Querciovi, tak to smrdělo .. v tý obraně je Montpellier ubohej, nevim proč. Letos už asi podesátý má Montpellier zápas naprosto v moci, hovno vymyslí dopředu a vzadu něco posere, nevim proč no.2.

U vás nevim, tipoval bych vás na slabší střed, ale když s takovouhle sestavou vezete z Mossonu bod, bude to zase někde kolem pohárů, spíš pod nima, někde vedle Montpellieru :))

Reagovat
domingo

Asi jo, no :)...

No vždyť říkám, že ti hráči musí využívat svůj potenciál, který určitě mají... Quercia je vynikající, celej život hraje křídlo a když si Jean usmyslí, tak jde bez držkování na hrot a předvede tam super výkon, tohle já žeru... hráči jako Quercia poráží PSG třeba, z toho nemusíš být smutnej Vy halvně musíte vyřešit tu obranu už konečně, protože těžko se myslí nějak na úspěchy, když po hřišti běhají lemplové jako Jeunechamp...

Reagovat
Godwinson

Ono je to těžký, Spahić to neskutečně drží a děsí mě, co se stane až se jednou zraní nebo nebude k dispozici. Vzhledem k tomu, že ho čeká ta disciplinárka a dneska dal rozhodčímu, mám strach, co z ní vyleze :)

Jeunechamp hrát bude, dokud někdo nepřijde, tedy stále.

Reagovat
domingo

A jestli ho někdo koupí, vleze tam Collin. Frustrující.

Reagovat
Godwinson

Tak on by případně šel za velikej ranec, Nicollinovi věřim ... ale celkově do obrany někdo musí přijít, někdo by slušel i ofenzívě, Camara je letos snad úplně nejhorší hráč.

Reagovat
Godwinson

Brutálně ofenzivní sestava Monaka.

Reagovat
Godwinson

Jsem to zakřik, sorry do Paříže.

Reagovat
domingo

ježíši kriste

Reagovat
Godwinson

Stejně je to úžasný, čtyři beci, dva stopeři, dle Equipu 5-4-1 a vedou, i když na jak dlouho. Je to ironie.

Reagovat
domingo

Nn, 5-5-0, chybí jim hrot.

Lacombe definitivně zešílel, a jestli s tímhle přiveze body z Paříže, tak lidská společnost vstoupí do anarchie...

Reagovat
Godwinson

Tak Park tam v klidu zahraje a já to nemám puštěný, takže nevim, ale věřim :)

Nene, no jo, kdo jinej :)) Nepřiveze.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná trefa

Reagovat
domingo

Ale útočná dvojice Park - Aubameyang, vždyť to jsou dva podhroti

Nené je bůh.

Reagovat
Godwinson

Je pravda, že tahle kombinace leccos naznačuje :) Srandovní je to v každý eventuální strategii.

Neuvěřitelnej

Reagovat
Ferguson6

Jean-Armel Kana-Biyik Meno s najväcsim poctom pomlciek :D A inak Daniel Ljuboja

Reagovat
smazaný uživatel

Jan-Ingwer Callsen-Bracker

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt

Reagovat
domingo

Ljuboja

Reagovat
Godwinson

Pjanić i Gourcuff jsou ok, mohli by hrát zítra oba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Reagovat
Godwinson

Další? To je blázen ... chce asi Ballon d'Or

Reagovat
smazaný uživatel

ale Giuly

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbal to pěkně.

Reagovat
domingo

NICULAEEEE

Tak sobotní výsledky kompletní spokojenost. Lacombemu vyšla ta pitomost se sestavou, takže se můžeme těšit na další výtvory

Reagovat
Godwinson

Oni tam fakt udělali bod, zázrak. Ale aspoň Lacombe snad zůstane a Monako by nakonec mohlo slavit sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo bude hvězdou podzimu začíná být stále jasnější..

Rennes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

heh, ten Lukman Haruna je jak dvojnik Kola Toureho..

Reagovat
Godwinson

Docela pěknej mač, spousta šancí na obou stranách. Sochaux bylo asi přeci jen lepší a nebezpečnější, i když Bordeaux mělo taky svý veliký šance. Ale když Sochaux prostě zaplo, tak to byl šílenej kolotoč a Carrasso hodně podržel. Na konci se ukázal i sudí, když nepísknul Sochaux pencli.

Stejně, z Bordeaux mám divnej pocit, pořád mi přijdou silní, ale připadá mi, že kdyby tenhle tým měl bojovat nebo nedejbože uhrát poháry, tak by to byla velká potupa pro ony ostatní, o poháry bojující, manšafty.

Ben Khalffalah, zklamání sezóny.

Reagovat
domingo

Za FBK, to bude jistota v mojí sestavě zklamání.

Reagovat
Godwinson

Tottenham by z francouzského Saint-Étienne rád vykoupil talentovaného křídelníka Dimitriho Payeta. 23letý francouzský reprezentant letos vstřelil osm branek, další dvě svým spoluhráčům připravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnýho hráče si Zelenáči nezaslouží, ale ve Spurs by se utopil, to by byla škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille opticky lepší, první půlka poločasu to byla ze strany naší obrany tragédie, ale Marseille toho naštěstí i díky rozhodčímu nevyužila, jinak na šance to je vyrovnaný, ale my jsme měli o tu jednu šanci větší kliku..Snad to vydrží, Gonalons až na chvilkový momenty dobrej, naopak Diakhaté tragédie.

Fanni bude pro Marseille kauf jak prase.

Reagovat
domingo

Fanni je výbornej, jinak Bastos napravo taky slušný, Lisandro ďábel, několikrát si sice ukopl míč, ale jinak je to jedinej, kterej tam nějak hrozí. Největší peklo pro vás je absence Toulalana, bez něj hrajete hrozně hnusnej fotbal, protože ta záloha je úplně k ničemu a Marseille vás v ní přehrává s prstem v nose, a to jim ještě chybí DM. On by stačil i Gourcuff nebo Pjanić a hned by se na to dalo koukat...

Škoda té Rémyho blbosti, mohlo to být 1:1, to by bylo spravedlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, je až neuvěřitelný, jakej je rozdíl mezi naší zálohou s Jérémym a Yoannem a bez nich, není tam pak nikdo, kdo by tvořil, ani nikdo, kdo by bránil, je to jen takovej běhavej nefotbalovej střed, co sice napadá, ale nevítězí ani technikou ani silou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza, průběh zápasu vcelku nuda. Claude by zasloužil zlískat za tu sestavu, s tím se vyhrát fakt nedalo, Dikhatého poslat už v zimě do prdele, dneska dělal, co mohl, aby Marseille vyhrála, naštěstí Gignac byl proti. Lisandro. 60% ofenzívy dělá poslední dobou on, zbytek Bastos.

Reagovat
domingo

Takže si to shrňme... zápas nuda, plichta zasloužená, k jednotlivým hráčům...

Mandanda - škaredej dres

Kaboré - lempl, Lisandro tam měl kilometry prostoru... nejvíc mě dojalo, když se mu odrazil míč od paty asi 5 m dovnitř hřiště, otočil se, v pohodě vrátil, otočil zpátky k bráně OM a rozehrál... a BEK Kaboré na to čuměl z půlící čáry a rýpal se v nose...

Fanni - výbornej

Heinze - hrál OK, ale teda jít sám uprostřed vlastního vápna proti útočníkovi nohou do hrudníku kdyby Briand nehrál předtím rukou, tak to bude nejvtipnější penalta letos...

Taiwo - překvapivě slabej, dozadu hořel, dopředu nic...

Lucho - byl zatlačenej hodně dozadu a nesedlo mu to, kazil přihrávky, nevěděl, kde běhat...

Cheyrou - z té středové dvojice určitě ten lepší, asistence na gól, pár závarů, dobrý

Ayew - normálka, fotbalově průměr, ale aspoň ani v 18. zápase v sezoně nespadl na zem

Valbuena - největší slizák v dějinách fotbalu!! ten sliz, co má na hlavě, by svojí slizkostí mohl vyzvat slizovitou hlavu Ládi Křížka... ale tak dal gól :)... a hrál celkem dobře, i když je to takovej španělskej typ, parchantík

Gignac - má strašnou smůlu, vlítnul do zápasu úžasně, Lyon úplně ničil, dal gól, jenže se mu tam přimotal blb Rémy do ofsajdu a od té doby se to s ním vezlo... musí to už prolomit prostě !!!

Rémy - nejhorší z OM, buď byl v ofsajdu, nebo duchem jinde... jo a pleš mu nesluší.

Lloris - normálka

Réveillére - dobrej, on na to pořád má, dokonce dneska ani neprasil...

Lovren - mistr ve střílení míčů metr nad vlastní bránu, dneska opět s přehledem jinak byl u dost věcí pozdě, ale oproti Diakhatému je to úplnej Beckenbauer...

Diakhaté - ještě nikdy jsem neviděl, aby útočník střílel PO ZEMI stoperovi NA NOHY, stoper se zamotal sám o sebe, dostal housle a míč šel těsně vedle brány... jinak co je to vlastně zač? kde ten omyl vzali?

Cissokho - tradičně OK, dobrej v ofenzivě

Källström - naprosto neviditelnej, kromě teda okamžiků, kdy (jako je u CM normální) se k němu dostane z druhé vlny míč, on 20-30 metrů od brány napřáhne (jak je u CM normální) a trefí se POKAŽDÉ po zemi asi 10 metrů vedle, navíc ty střely mají razanci, že by na tom míči usnul pták... dneska se mu to povedlo asi čtyřikrát...

Gonalons - on dostane 30 míčů za zápas a vymyslí 2 geniální pasy... ten zbytek posere proto, že kolem nemá kilometr místa a dvacet vteřin času... příšerně nedůraznej hráč, jediný DM na světě, který si hraje na schovávanou

Makoun - jedinej hráč s parametrama hrát DM a hrál AM, takže to tu bramboračkovou zálohu jenom podtrhlo, ale stejně byl z nich nejlepší...

Lisandro - několik nepřesností, ale stejně MOTM

Gomis - jeho obrovskost je vtipná, jinak průměrnej výkon

Bastos - na pravým křídle překvapivě dobrej, nebýt jeho a Lisandra, tak je Lyon úplně v háji...

Ze střídání zaujal akorát Brandao svojí kopytnatostí, jinak nic moc. Celkem vtipnej zápas, no

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaté je myslím z Dynama Kyev na hostování s opcí. Doufám, že opce nebude uplatněna a sežene se někdo schopnější

Reagovat
Langi

schopnější je asi každej...Diakhate měl slušný začátek...ale poslední zápasy to s ním jde z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bohužel tak

Reagovat
smazaný uživatel

jinak hodnocení

Reagovat
Langi

supr hodnocení i s tim Valbuenou souhlasim

Reagovat
Arne

Vtipnej zápas, tenhle výraz tomu padne jak prdel na hrnec...

Posledních deset minut mě ale bavilo, škoda že předtím nic moc. Když jsem viděl zálohu Lyonu, tak mi to bylo jasný, Makoun se mi ale moc líbil, Lisandro lepší fakt jen o chlup. Diakhité katastrofální.

Já bych se zastavil u Gomise, já tak nějak vím, že fotbalovosti moc nepobral, ale určité stopy bych očekával, jenže fakt ne... Dojalo mě, jak místo aby předložil na malé vápno spoluhráči, tak cpe míč do vzduchu (těsně před gólem na 0:1), to jsem úplně vyletěl. Nechtěj mi říkat, že Oliech je horší fotbalista.

Úžasný mi přišel rozhodčí, vše řešil správně, naprosto s grácií a přežil i atak Cheyroua nebo kdo ho tam sejmu. (neviděl jsem asi prvních 20-25 minut a tudíž ne ten gól-negól Gignaca).

Reagovat
domingo

Oliech na hrotu působí naprosto stejně jako Gomis, protože oni jsou coby fotbalisti prakticky identičtí. Akorát Oliech hraje na pravé straně zálohy ve 4-4-2, nebo na pravém křídle ve 4-2-3-1..

..představ si Gomise na křídle...

Reagovat
Arne

Jj, já vím... Já zase nechci dělat přehnaný závěry z jednoho, resp. poloviny jednoho zápasu, ale koukal jsem na RM - AJA, a než jsem tak po půli usnul, tak se mi Oliech líbil.

Reagovat
domingo

On i vandertom říkal, že je dobrej, co mám. Není vhodný dělat závěry po jednom zápase ani v jednom případě

Reagovat
Arne

Příjemný tohle slyšet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Valbuena Já ho mám právě celkem rád, je to buldok s dobrou technikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej souhrn hodnocení brankářů

Jinak mě teda udivuje, jak je Lyon marnej ve finální fázi, takovejch šancí do otevřený obrany a oni nejsou schopný přejít přes posledního obránce (nebo dva,tři...). Myslím že Real si je pěkně povodí v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to mělo bejt na dominga samozřejmě

Reagovat
domingo

Real dneska taky bída, takže uvidíme :)..

Ale šance pro Lyon vidím tak 10%. A ono to ani tak moc nevadí, teď by měli stabilizovat tým (hlavně obranu) a soustředit se na vítězství v lize, vyplatí se jim to víc, než postoupit třeba do semifinále LM a za rok ji vůbec nehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě pravda. Ono stejně v současným stavu pro ně to osmifinále je strop toho, na co maj...

Ikdyž...překvapili už loni, vyřadili shodou okolností Real,kterej trpí osmifinálovým prokletím...tak by mohli s velkou dávkou štěstí překvapit i letos

Reagovat
Langi

Real byl loni špatnej, ale s Mourinhem se o 100% zvedli...letos na ně nespíš mít nebudem pokud se nestane zázrak (odejde Puel, Cris a Diakhate, Kallstrom, Ederson, Delgado a spol., přivede se aspon jeden stoper evropskýho formátu a konečně se stabilizuje základní jedenáctka)

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Cris Diakhate a zůstane Lovren plus kdo?

Reagovat
domingo

Stačí, když odejde Diakhaté, přijde Rami k Lovrenovi, Cris půjde na lávku a stáhne se Abenzoar na čtvrtýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Rami by byl dobrý. ...a jsem fakt zvědavý kdo přijde v zimě

Reagovat
Langi

Rami ...Crise nepotřebujeme, a Diakhate ani není náš, nedávno se psalo že Aulas má na zimní přestupy připravenejch 24 milionů eur, za to se dá pořídit nejenom jeden kvalitní stoper

Reagovat
Godwinson

Rami by byl výbornej, ale do pohárů nepoužitelnej (?) .)

Reagovat
Arne

Jinak L1 dávají takhle na Eurosportu každou neděli, nebo nějaká výjimka?

Reagovat
domingo

To nevím, ale na betu dávají celkem pravidelně 3-4 zápasy za kolo, akorát většinou je to PSG, Marseille, Lyon nebo Bordeaux.. jinak na atdhe jde každej týden všechno, ale tam je to zase vždycky otázka, jestli to vůbec naskočí a jestli se to nebude sekat

Reagovat
Arne

Jo, ten bet zkusím někdy zaregistrovat... Atdhe jsem u Lyonu párkrát zkoušel, ale vždycky to bylo nanejvýš pět minut a pak jsem ztratil nervy.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Je něco pravdy na tom, že existuje univerzální přihlašovací jméno a heslo na betu?

Reagovat
Arne

Netuším, já tam zaregistrován nejsem... Ale bylo by to fajn.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já si teď nejsem jistej, ale myslim, že to psal někdo tady na EF. Já už několikrát přemýšlel, že se tam regnu, ale dávat tam všechny ty osobní údaje.

Reagovat
Godwinson

Si nějaký vymysli, ne? :)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, dělám to tak normálně. Ale tam se mi to zdá takový nóbl, moc se mi do toho nechce.

Reagovat
rufus

Neni to nóbl. Normálně si všechny údaje můžeš vymyslet, já jsem to provedl stejně. Ta registrace tam byla na dvě části, první bylo jméno, mail a myslim i adresa, nic z toho nemusíš dávat přesně. Pak ti to hned vytvoří účet a následuje druhá část, kde vyplňuješ údaje o bankovním účtu a podobně. Ale to jsem hned zavřel, protože účet už jsem měl, tak nemělo smysl zadávat víc údajů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nemám osobního snad nic a pohodička, registrace tam fakt není problém. A číslo účtu neni povinný, to se dá přeskočit.

Reagovat
Godwinson

Za ten bet ti teda nepoděkuju, ďáblovo dílo ... už mám naplánovaný mače na tři dny dopředu.

Reagovat
domingo

Le Havre, Lorient, Auxerre.

Reagovat
Godwinson

Přesně :)

Reagovat
Langi

www.livescorehunter.com

www.myp2p.eu

daj se najít i dost kvalitní streamy...ale hodně záleží na rychlosti internetového připojení

já osobně sem registrovanej na www.bet365.com a tam je live streaming v hodně dobrý kvalitě a nestalo se mi že by se mi to někdy seklo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

fromsport.com

Reagovat
Carlos Juan Pablo

justin.tv ...ale tam už musíš být reglej..

Reagovat
Arne

Poplatek žádnej?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nn

Reagovat
Arne

Oki.

Reagovat
Godwinson

Eden Hazard patří ve svých 19 letech k největším talentům světového fotbalu. "Pokud bych měl odejít na konci sezony, určitě bych nešel do týmu, kde bych pouze seděl na lavičce. Jsem mladý a v týmu jako je například Real Madrid, kde je obrovská konkurence, bych neměl příliš příležitostí. Jiné by to bylo třeba v Arsenalu, kde se mladým hráčům dává hodně prostoru," popisuje záložník francouzského Lille.

Ještě, že Arséne za něj nikdy jeho cenu nevysolí.

Reagovat
smazaný uživatel

ttj, ttj, ttj, pěkné kecy k tomu souhrnu OM - OL... prej: po závěrečném hvizdu výborného sudího Turpina se oba celky musely spokojit s bodem. No ten sudí byl opravdu skvělej, když neuznal OM regulérní gól... to potom jednoznačně vystihuje slovíčko musely... pecka...

to už je ve druhém zápase v řadě druhý kiks sudího, kdy pískal špatně vždy ve prospěch soupeře

ten lidský faktor už ovlivňuje fotbal docela hodně a krutě, kdy se zase bude projednávat zavedení kamery??? za odpověď dík dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam nebude Blatter, ten raději zavede dalších 20 rozhodčích

Reagovat
Langi

regulérní gól? Gignac vystřelil z hranice vápna a Remy, který stál ve dvoumetrovém offsidu, cpal do střely nohu a snažil se ze všech sil tečovat míč, ten ho sice minul o pár cm, ale to pomezní neměl šanci vidět. A jelikož se hráč, stojící v jasném offsidu, snažil zapojit do hry, tak podle mě sudí dobře odmávali a odpískali offside. Smůla pro Marseille, ale tohle jim podělal Remy, měl před tou střelou uhnout a nezkoušet tečovat, musel vědět že je v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to ti nepopírám, že tam cpal Remy nohu, ale to by jako první rekakci udělal každý, jenže hned nato si uvědomil, že je v offsidu a ze všech sil se snažil té střele vyhnout - podívej se na opakované záběry... A milej zlatej, pomezní na pravé to rozhodně vidět nemohl, protože mu stínil pohybem právě Remy, zato ten po levé to měl krásně na očích a tak nechápe, proč tuto situaci posuzoval ten na pravo

hlavní sudí to neviděl a tak se obrátil na pomezního, ale na toho, který do toho neměl co kecat, když hovno viděl...

Reagovat
Langi

zas až takhle sem to nezkoumal, na koho se hlavní sudí obrátil ale dobrý postřehy

Reagovat
smazaný uživatel

díky, mě to hodně frustrovalo a dobře si pamatuju první postřehy a rozhodnutí sudích...

zase měli co, ale hlavně komu posrat

Reagovat
Godwinson

Ale on byl fakt výbornej ... :))

Reagovat
Arne

Pískal skvěle, za tím si stojím... Tu situaci jsem neviděl, ale tak u reportu mám psaný zdroj a ani ten nevyvodil, že by OM byl upřen regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle mě sudí OM upřel jasný gól... Remy tam sice nohu nastavoval, ale zareagoval na to nejlíp, jak mohl, protože tu nohu pak stáhl a snažil se střele vyhnout...

pořád se o těch offsidech píše, ale přesně tohle by měli pouštět, Remy se míče nedotkl a gól měl platit, pokud si sudí nebyli jisti, zda hráč míč "tečoval", tak měli prozkoumat video - bohužel to zatím není možné, ale věřím, že do toho vletí nějaká chytrá hlava a kamery budou už i ve fotbale...

je to jako v tenise: mají tam na to jestřábí oko, a když si nejsou jisti, jestli byl míček za, na nebo před čarou, tak se podívají... a i kdyby byl jen o desetinu milimetru za čarou, tak má bod soupeř a Remy se minul s míčem o cca 25-35 cm a to je běžně viditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není to tak, že i snaha zapojit se do hry je ofsajd? On tu snahu vyvinul a tím i ovlivnil Llorise, který stále musel počítat i z tečí

Reagovat
smazaný uživatel

zneklidňující prvek v hostující defenzivě Diakhaté

Reagovat
Arne

Jinak jak to, že mají ve Francii to pravidlo s jedním přestupovým žolíkem? Když jsem tam Fanniho viděl, tak jsem z toho byl hotovej...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to překvapilo

Reagovat
božský John

Rozhodčí=čurák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele