LaLiga - preview 9. kola

19.10.2018, 08:32, aktualizováno 22.10.2018, 08:19
Previews
Real Sociedad zatím střídá lepší výsledky s horšími. Pokud se chce přiřadit k lepší polovině LaLigy, pak doma musí Gironu porazit. Té se zatím příliš nedaří navázat na vydařenou minulou sezonu a pohybuje se jen lehce nad ohroženým pásmem...
Real Sociedad - Girona FC  (pondělí 21:00)
Stadion Anoeta už je připraven na pondělní dohrávku, ve které se utkají domácí Real Sociedad a nevyzpytatelná Girona. Katalánce poněkud opustilo štěstí a už čtyři zápasy v řadě nevyhráli, na druhou stranu ani domácí nejsou v bůhvíjaké formě, i když doma by měli být mírnějším favoritem.

Dosavadní bilance San Sebastianu je lidově řečeno nic moc, na druhou stranu před reprezentační přestávkou se baskický celek výrazně posílil cennou výhrou v derby, navíc na půdě největšího rivala Bilbaa, a právě na tento výsledek chce proti Gironě navázat.

Real Sociedad je po osmi odehraných zápasech na jedenáctém místě, ale ztráta na evropské poháry není velká. Pokud domácí v dohrávce kola proti Gironě zvítězí, posunou se na průběžnou sedmou pozici, tedy na místo, které současně okupuje Real Madrid.

Girona nemá na návštěvu Anoety zrovna dobré vzpomínky. Letos v dubnu tu utrpěla ošklivý, pětibrankový debakl a nic takového už rozhodně nehodlá opakovat. Její forma ale před reprezentační přestávkou poklesla. Po cenné remíze na Barceloně nedokázala tři zápasy v řadě zvítězit a postupně prohrála s Betisem, remizovala na půdě poslední Huescy a znovu prohrála, tentokrát doma s Eibarem 2:3.

Baskové nemohou počítat se zraněnými Merquelanzem, Zalduou a Merinem. Do utkání určitě nezasáhne ani potrestaný Theo Hernández a u Januzaje s Llorentem je to s otazníkem. Kompletní nebude ani Girona, té budou chybět Johan Mojica, Iraizoz a Granell.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Rodrigues, Elustondo, Navas, Gorosabel - Illarramendi, Zubeldia - Oyarzabal, Pardo, Sangalli - José
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Espinosa, Juanpe, Alcalá - Porro, García, Luiz, Benítez - Portu, Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.75 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Getafe CF  (neděle 12:00)
Nedělní poledne zavede fanoušky LaLigy do Madridu, konkrétně na Estadio Teresa Rivero. Domácí Rayo Vallecano se nalézá až na předposledním místě a jeho špatné formy se pokusí využít Getafe.

Rayo je nováčkem letošního ročníku LaLigy a určitě si představovalo mnohem lepší rozjezd. Madridský celek zatím stihl nasbírat jen pouhých pět bodů, což mu stačí na předposlední příčku. Z výhry se Rayo radovalo jen jednou, když v polovině září porazilo Huescu. Jinak se ale trápí herně i výsledkově. A není se moc čemu divit, protože jeho obrana je druhou nejhorší obranou v celé lize. Rayo dostalo už 15 branek a jen Huesca je na tom hůř.

Po dvou nadějných remízách se Rayo vrátilo ke svému stereotypu v minulém kole, které mu opět nevyšlo. Utkání s domácím Leganésem rozhodla jediná trefa, o kterou se postaral Guido Carrillo už po čtrnácti minutách. Rayo navíc v utkání přišlo o vyloučeného Álvara Medrána, jehož se kvůli kartám nebude týkat zápas s Getafe.

Hosté budou chtít napravit svou bilanci s Rayem, protože na jeho půdě se jim moc nedaří. Za posledních 15 let zde totiž vyhráli jen dvakrát! Teď cítí šanci, protože mají mnohem lepší formu než jejich soupeř. Getafe má především mnohem lepší obranu, která inkasovala jen velmi solidních 7 branek. Po dvou venkovních remízách, kdy se herně Getafe zvedlo, přišel nešťastný domácí zápas s Levante.

Nešťastný proto, že ačkoli Getafe bylo lepším týmem a mělo nesporné množství šancí, prohrálo. Zápas s Levante rozhodl hostující útočník Enis Bardhi a domácí byli velmi frustrováni. Dokonce tak, že v samém závěru si červenou kartu připsal Francisco Portillo, který tak proti Rayu také nenastoupí.

A záložník Robert Ibañez doufá, že i bez něj si Getafe poradí. "Zápas s Rayem je pro nás hodně důležitý, protože je to přímý konkurent v boji o záchranu. Delší dobu se od nás štěstí odvracelo, ale po reprezentační pauze se cítíme mnohem sebevědomější. Věřím, že příští duel zvládneme a přivezeme si domů tři body. Máme sice pár absencí, ale musíme si poradit," dodává záložník.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alberto - Advincula, Ba, Amat, Moreno - Imbula, Comesana - Kakuta, Trejo, Garcia - De Tomás
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Bruno, Cabrera, Antunes - Maksimović, Bergara, Arambarri, Amath - Rodriguez, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.29 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Athletic Bilbao  (neděle 16:15)
Bilbao zažívá katastrofální vstup do sezony a v tuto chvíli se pohybuje těsně nad pásmem sestupu. Další šanci na zlepšení svých poměrů mají hráči z Baskicka v neděli odpoledne, kdy zavítají na půdu silného Eibaru.

Bilbao chce dlouhodobě usilovat o evropské poháry a produkovat kvalitní fotbal. Dlouhodobá vize ale v této sezoně utrpěla ránu, protože vyhlídka na poháry se s každým dalším kolem vzdaluje. Pokud by Bilbao pokračovalo v nastoleném trendu, muselo by bojovat spíš o záchranu než o slávu v pohárech. Baskická pýcha inkasovala už třináct branek a obrana jí dělá velké potíže. Bilbao vyhrálo jen jednou za odehraných osm utkání.

Od prvního kola a výhry nad Leganésem se mu nedaří navázat na dobrý výkon a jedno zklamání střídá druhé. Po opěvované remíze s Barcelonou si možná fanoušci mysleli, že se blýská na lepší časy, ale stačilo jedno další utkání, aby je vrátilo na zem. A nebylo to jen tak nějaké utkání, nýbrž ostře sledované derby s Realem Sociedad! Bilbao ho ale naprosto nezvládlo a od svého rivala dostalo hned tři branky!

Útěchou může Bilbau být snad jen pohled na poslední vzájemné duely s Eibarem, ve kterých jasně vede. Z posledních pěti duelů vyhráli Baskové už čtyři a další tři body by rádi nyní. Eibar ale není radno podceňovat. Za osm duelů jen čtyřikrát prohrál a na Bilbao má z dvanácté příčky náskok 3 body. Na porážku se Sevillou reagoval Eibar tím nejlepším možným způsobem, tedy vítězstvím.

Ačkoli pro něj utkání s Gironou vůbec nebylo snadné, povedlo se mu i díky skvělému závěru přeci jen urvat tři body. Pětigólovou přestřelku Eibar ovládl díky brance Sergia Enricha z poslední dvacetiminutovky a teď je opět blíž kýženému středu tabulky.

Obránce Anaitz Arbilla k tomu říká: "Máme za sebou hodně náročné, ale krásné utkání. Zvítězili jsme a navíc jsme měli čas přes reprezentační přestávku na sobě pracovat. Mnoho z nás tady zůstalo a tvrdě trénovalo, abychom byli připraveni. Věřím, že i proti Bilbau odvedeme dobrou práci," přeje si zkušený obránce.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pena, Arbilla, Ramis, Bigas - De Blasis, Diop, Sergio Alvarez, Orellana - Enrich, Kike Garcia
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - De Marcos, Yeray, Inigo Martinez, Yuri - Raul Garcia, Dani Garcia, Muniain - Susaeta, Aduriz, Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.36 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Na čele LaLigy je to nesmírně našlapané a zamíchat kartami může i další barcelonský celek Espanyol. Periquitos k tomu mají ideální příležitost, neboť zavítají na půdu poslední Huescy. Domácí tým ještě na svém stadionu El Alcoraz nevyhrál, což bude chtít proti favorizovanému Espanyolu změnit.

Huesca dokázala zvítězit pouze v prvním kole, ve druhém remizovat v Bilbau a od té doby se trápí. S pěti body se krčím na úplně posledním místě a její fanoušci museli skousnout potupný, osmibrankový debakl od Barcelony. Herně se sice Huesca v posledních kolech přeci jenom zvedla, na body to ale proti Valladolidu znovu nestačilo.

Hostující celek se pyšní velice dobrou formou, zejména na domácí půdě. Espanyol už sice našel dvakrát přemožitele, ale na půdě Realu Madrid i Deportiva Alavés prohrál o jedinou brankou. V tuto chvíli drží Rubiho svěřenci šesté místo a pokud v Huesce zvítězí, posunou se na druhé místo za vedoucího rivala Barcelonu. A dva barcelonské celky na prvních dvou místech, to tu dlouho nebylo.

Zatímco Huesca před reprezentační přestávkou prohrála ve Valladolidu, Espanyol si doma dokázal poradit s Villarrealem a zvítězil 3:1. Katalánci tedy budou na stadionu El Alcoraz v pozici favorita a je zajímavé, že tyto dva celky se spolu utkají vůbec poprvé.

Co se týče absencí, na straně Huescy se do hry nezapojí Luisinho a Brezančić, oba mají zdravotní potíže. Výhodou Espanyolu je pak kompletní kádr. Kataláncům nebude chybět vůbec nikdo a na Huescu tak mohou vyrukovat v nejsilnější sestavě.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanović - Akapo, Semedo, Pulido, Miramóm - Melero, Musto - Ávila, Gómez, Gallar - Hernández
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, David López, Hermoso, Vilá - Darder, Roca, Granero - Pérez, Iglesias, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.52 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Real Valladolid  (neděle 20:45)
Na stadionu Benita Villamarína v Andalusii hodlá domácí Betis znovu nastoupit na vítěznou vlnu, ale v zápase se sousedním Valladolidem to nebude mít jednoduché. Zajímavé je, že oba celky se naposledy utkaly v nižší soutěži a to před třemi lety, v letošní sezoně si zatím vedou plus, mínus stejně.

Betis před reprezentační přestávkou podlehl Atléticu Madrid 0:1 a přišel tak o osmizápasovou soutěžní neporazitelnost. Utkání s Valladolidem je pro svěřence trenéra Quiqho Setiéna generálkou na blížící se čtvrteční zápas proti AC Milán, který může španělský celek výrazně přiblížit postupu do další fáze Evropské ligy. Dle slov hlavního kouče ale žádné šetření opor nepřipadá v úvahu. "K zápasu s Valladolidem přistupujeme s maximální vážností," prohlásil Quique Setién. Betisu patří před tímto utkáním devátá příčka, zatímco jeho soupeř je o skóre na osmé pozici.

Jakkoliv Setién neplánuje své největší opory šetřit, stejně se musí pro zápas s Valladolidem obejít bez Andrése Guardada i Cristiana Tella. Oba mají zdravotní potíže a do utkání s velkou pravděpodobností vůbec nezasáhnou. Ztráty hlásí i Valladolid, jmenovitě do hry nezasáhnou Duje Čop, Keko a Óscar Plaňo.

Valladolidu se v této sezoně zatím daří nad očekávání dobře. Na konci září navíc chytil výbornou formu a zvítězil třikrát v řadě. Nejprve porazil Levante, pak Villarreal a naposledy udolal jedinou brankou Alcaraze poslední Huescu. Dokáže Valladolid na stadionu Benita Villamarína přidat i čtvrté vítězství?

Historicky se mu v Andalusii nikdy pořádně nedařilo. Poslední vystoupení si tu Valladolid střihl před třemi lety, ještě v rámci Segunda Division a byla z toho vysoká porážka 0:4. Abychom to zkrátili, tak Valladolid na Betisu nikdy nezvítězil.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Sidnei, Bartra, Mandi - Firpo, Canales, Carvalho, Francis - Joaquín, Morón, Inui
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Antoňito, Míchel, Alcaraz, Suárez - Ünal, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.16 - 6.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Levante UD  (sobota 13:00)
Real Madrid zažívá herní i výsledkovou krizi a působí jen jako stín někdejšího vládce Ligy mistrů. Další šanci na zlepšení má trenér Julen Lopetegui v sobotu odpoledne, kdy se na stadionu Santiaga Bernabéua představí Levante.

Slavný Real Madrid se ocitá v těžké krizi. Hvězdně obsazený celek se v nové sezoně hodně trápí a snad málokterý tým potřeboval reprezentační pauzu tak jako on. Bílý balet prožívá noční můru, která nedá spát zejména trenéru Lopeteguimu. Optimismus z počátku sezony vystřídal děs v očích fanoušků, kteří jsou zvyklí nejen na výsledky, ale také na ofenzivní podívanou. A současný Real nenabízí ani jedno.

Oba faktory jsou úzce propojené. Real Madrid, který má k dispozici pěknou řádku ofenzivních es, naprosto tápe. Aktuálně se neprosadil dokonce už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech, což je pro něj zcela netypické. Za posledních jedenáct let se mu něco takového ještě nestalo. Fanoušci tak samozřejmě marně vzpomínají na jistého Ronalda, který byl zárukou branek i přes pomalejší start. Portugalská ikona jim teď už ale nepomůže.

Real hodně mluvil o tom, že se tentokrát odpovědnost roztáhne na více hráčů, kteří mají zacelit mezeru po odchodu portugalské hvězdy do Juventusu Turín. Jenže na svého lídra v ofenzivě Real stále čeká. Naposledy se trápil proti Deportivu Alavés, který mu nedovolil ani jednu branku. A protože sám jednu svou šanci v posledních vteřinách utkání proměnil, mohl se právem radovat z výhry.

Hráči se samozřejmě nevzdávají, o čemž svědčí slova obránce Sergia Ramose. "Nacházíme se v hodně těžké pozici a uvědomujeme si, že něco takového není pro Real přijatelné. Ale nemyslete si, že nás to nezajímá. Právě naopak, chceme se co nejdřív zlepšit a dostat se tabulkou nahoru. Každý z nás pracuje na sto procent a věřím, že se to zlepší. Potřebujeme jen trochu štěstí a více si věřit v zakončení," přemítá Ramos.

Proti Realu se nyní postaví Levante, které s ním nemá moc dobré zkušenosti. Oba soupeři se pravidelně potkávají a od roku 2011 Levante Real nikdy neporazilo. Na stadionu Santiaga Bernabéua se Levante naposledy z výhry radovalo před jedenácti lety. Levante ke konci září chytilo velmi dobrou formu a po několika porážkách v řadě dvakrát za sebou vyhrálo.

Naposledy porazilo díky Bardhimu Getafe a úspěšný střelec doufá, že na to naváže také proti Realu. "Jsem hrozně rád za to, že jsme dokázali vyhrát. Samozřejmě mě těší můj gól, ale největší radost mám především z úspěchu týmu. Věřím, že i na Santiago Bernabéu můžeme dokázat velké věci a odjet domů s dobrým výsledkem. Bude to chtít perfektní výkon od každého z nás," ví útočník Bardhi.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Mariano, Asensio
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Cabaco, Pier, Postigo - Jason, Campana, Prčić, Garcia - Rochina, Morales - Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.49 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - CD Leganés  (sobota 16:15)
Valencia prožívá hodně špatný start do sezony a její fanoušci asi teď nemají úplně veselou nákladu. Ta by se však mohla změnit už v sobotu odpoledne, kdy Netopýři uvítají na Mestalle svého oblíbeného soupeře z Leganésu.

Z Valencie se stává jasný remízový král, což rozhodně není pro slavný klub pozitivní zpráva. Letos se mu vůbec nedaří sbírat body a dobře rozehrané utkání často není schopna dotáhnout do úspěšného konce. A to jak v pohárech, tak na domácí scéně. V rámci LaLigy je tým trenéra Marcelina až na současné 13. příčce a zdá se, že z plánovaného útoku na příčky zaručující Ligu mistrů nic nebude. Alespoň ne při podobné formě.

Netopýři z úvodních osmi kol španělské nejvyšší soutěže vyhráli jen jednou a už v šesti případech se museli smířit jen s remízou. Je pravda, že poslední dva soupeři byli hodně nároční, protože v Lize mistrů se Valencia utkala s Manchesterem United a následovala jej Barcelona. V obou případech brala Valencia bod a to se zejména proti Barceloně opravdu cení.

Valencia doma začala parádně a už po dvou minutách vedla díky brance stopera Ezequiela Garaye. I když pak Messi srovnal, remíza je pro Los Che úspěchem. Teď se Valencia pokusí navázat na dobrý výkon proti Leganésu, se kterým má velmi dobrou bilanci. Netopýři hráli s Leganésem za poslední dva roky šest zápasů a ani jednou neztratili body!

K současné situaci ve Valencii se vyjádřil také někdejší její hráč a trenér, Quique Sánchez Flores. "Ačkoli by se mohlo zdát, že se teď týmu nedaří, já v tom vidím několik pozitiv. Tým dobře zvládá rozdělení sil na Ligu mistrů i ligovou scénu. Když se dívám na zápasy Valencie, vidím organizaci, pořádek a zároveň obrovskou chuť hrát atraktivní fotbal. Výsledkově je Valencia hodně dole, ale to se všechno může během chvíle změnit. A já doufám, že brzy začne vyhrávat, protože si zaslouží lepší místo."

Leganés je na tom z hlediska ligové tabulky ještě mnohem hůř. Aktuálně mu patří dokonce až 18., tedy sestupová příčka. Na jeho kontě je jen sedm bodů, což také není moc. Především začátek sezony se Laganésu vůbec nepovedl a nezachytil tempo nového ročníku. V poslední době se však blýská na lepší časy. Kromě šokujícího vítězství nad Barcelonou se Leganés z bodů radoval také v minulém kole.

Proti Rayu Vallecano se o to přičinil Guido Carrillo, který se stal autorem jediné branky. A po utkání zmínil: "Je skvělé, že jsme opět zažili ten opojný pocit z výhry. Máme teď před sebou pauzu, ale po ní je naším hlavním cílem utkání s Valencií. Musíme se na to dobře připravit."
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Paulista, Gayà - Soler, Parejo, Kondogbia, Čeryšev - Rodrigo, Batshuayi
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Tarin, Omeruo, Siovas, Silva - Perez, Vesga - El Zhar, Santos, Rodriguez - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.81 - 6.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer přinese jeden ze šlágrů 9. kola španělské nejvyšší soutěže, až se otevřou brány na Estadio de La Cerámica. Domácí Villarreal nehodlá házet flintu do žita a moc rád by konečně vyhrál. Proti však bude silné Atlético Madrid.

Villarreal je zatím velkým zklamáním probíhajícího ročníku LaLigy. Ambiciózní celek jsme zvyklí vídat mnohem výš, bojovat o evropské poháru a často si jimi klestit cestu co nejdál. Villarreal je také znám jako velmi silný soupeř, který se především doma hodně těžko poráží. Tentokrát se ale zdá, že nic z těchto atributů jej v nynější sezoně nezdobí.

Žlutá ponorka zatím předvádí řadu špatných výkonů a za posledních deset soutěžních duelů se z výhry radovala jen dvakrát! Její fanoušci nemají mnoho důvodů k radosti ani v Evropské lize, v nímž má Villarreal po dvou zápasech jen dva body. V rámci první španělské ligy to není o moc lepší a Villarreal sídlí až na 16. místě, přičemž na jeho kontě je jen osm bodů. Po šokující porážce od Realu Valladolid Villarreal znovu zaváhal, když v minulém kole žalostně nestačil na lépe hrající Espanyol Barcelona a dostal od něj tři branky.

Přesto je mexický univerzál Miguel Layún optimistou. "Teď nás čeká série několika opravdu těžkých duelů, které by mohly hodně napovědět o naší sezoně. A to jak doma v lize, tak i v pohárech. Každý den děláme maximum pro to, abychom byli připraveni. Nejsme na pozicích, na kterých bychom chtěli, ale pokud zvládneme tyto nadcházející zápasy, pak by se vše mohlo otočit lepším směrem. Věřím, že máme dostatečně kvalitní i motivované mužstvo, abychom toho dosáhli," dodává Layún.

Villarreal se s Atléticem utkal už mnohokrát a některé jejich bitvy jsou památné. Velmi často v nich vyhrává domácí tým, což je pro Villarreal velmi dobrou zprávou. A ačkoli by se to tak nemuselo na první pohled jevit, za poslední čtyři roky je v nich mnohem lepší Villarreal. Atlético nad ním v této době vyhrálo jen jednou, zatímco Žlutá ponorka si připsala už pět výher. Narušit tento řetězec by mohlo až sobotní utkání.

Do něj totiž Atlético vstupuje za velmi dobrých podmínek. Madridský velikán opět na čele tabulky prohání Barcelonu, jak je v posledních letech zvykem. Od prvního místa teď tým trenéra Diega Simeoneho dělí jen jeden bod, o který je Sevilla napřed. Barcelona pak má stejný počet bodů jako Atlético, ale pyšní se lepším skóre. Pro Villarreal toto utkání nebude ničím snadným, neboť Atlético je nejlepší obranou v lize. Dostalo jen pouhé čtyři branky.

Poslední prohru Atlético zažilo na začátku září a od té doby se mu opět daří. V Lize mistrů vyhrálo zcela jednoznačně oba duely a v LaLize si rovněž vede dobře. Naposled si Atlético Madrid doma poradilo s Realem Betis, o což se jedinou brankou postaral útočník Ángel Correa.

A právě ten v rozhovoru pro Skysports nedávno uvedl: "Je skvělé, že jsme před reprezentační přestávkou dokázali vyhrát. Teď na to musíme navázat, protože nás čeká možná klíčová část sezony. Bude to hodně zápasů, ale máme dostatečně kvalitní i široký tým na to, abychom si s tím poradili. Villarrealu se možná nedaří, ale dlouhodobě s ním nemáme nejlepší bilanci, takže nesmíme nic podcenit," uvědomuje si mladý útočník Colchoneros.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Alvaro, Ruiz, Costa - Trigueros, Funes Mori - Layùn, Fornals, Santi Cazorla - Gerard Moreno
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godín, Lucas Hernandez, Filipe Luis - Correa, Rodrigo, Saúl, Koke - Griezmann, Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.27 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Sevilla FC  (sobota 20:45)
Největší šlágr tohoto kola španělské soutěže uvidím v sobotní večer věhlasný Camp Nou. Na půdu Barcelony totiž zavítá vedoucí celek Sevilla. Blaugranas už jednou Sevillu porazili, na začátku sezony v rámci španělského Superpoháru 2:1, jenže teď před nimi stojí stejný tým s ještě lepší formou.

"Jsme v dobré formě a jedeme na Camp Nou s velkou dávkou důvěry. Pokusíme se pokračovat ve stejných výkonech jako v předchozích zápasech a určitě budeme mít šanci," nechal se slyšet obránce Daniel Carrico. Sevilla před reprezentační pauzou a Ligou národů měla výtečnou fazónu, v LaLize čtyřikrát v řadě zvítězila a vyhoupla se do jejího čela. Svěřenci Pabla Machína mimo jiné porazili i Real Madrid, a to jasně 3:0.

Sám kouč Los Rojiblancos však euforii krotí. Sevilla sice vede soutěž, avšak jen o bod před dvojicí Barcelona-Atlético Madrid. "Máme povinnost být v Evropě, je ale těžké říci, zda budeme bojovat o LaLigu až do konce. Doufám, že můžeme vylepšit minulou sezonu a kvalifikovat se do Ligy mistrů," prohlásil skromně kouč Sevilly Pablo Machín. Barcelona navíc ve vzájemných zápasech na Sevillu umí. "Stojíme proti jednomu z nejlepších týmů na světě, s nejlepšími hráči na světě, ale vždycky máme možnost skórovat a zvítězit," dodal Pablo Machín.

Barcelona bude v LaLize odvracet nebývalou hrozbu a totiž celkově páté nevyhrané utkání v řadě. Katalánci postupně ztratili s Gironou, Leganésem, Athleticem a Valencií, což je stálo průběžné vedení. Kouč Ernesto Valverde věří, že jeho tým v této zkoušce obstojí a vrátí se na první místo. Ve šlágru kola se Sevillou mu bude chybět stoperské duo Umtiti-Vermaelen, takže vedle zkušeného Piquého se postaví Lenglet.

Také Seville budou na Camp Nou scházet dva hráči, jmenovitě Gonalons a Amadou. Na velký svátek se opět těší Tomáš Vaclík. Brankář Sevilly si proti Barce už zachytal ve zmíněném Superpoháru a přestože dvakrát inkasoval, patřil k nejlepším na hřišti.

Ligu sice vede Sevilla, ale Barcelona s ní má velmi pozitivní vzájemnou bilanci. Celek z Andalusie naposledy Barcelonu porazil v roce 2015, ovšem na vlastním stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána. Na Camp Nou a navíc v lize vyhráli Los Rojiblancos před dlouhými šestnácti lety.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Roberto - Arthur, Busquets, Rakitič - Coutinho, Suárez, Messi
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carrico, Kjaer, Gómez - Navas, Banega, Vázquez, Arana - Sarabia - Ben Yedder, André Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.99 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Deportivo Alavés  (pátek 21:00)
Celta má za sebou už pět duelů bez výhry a tuto smolnou sérii bude chtít přerušit. Nabízí se jí k tomu páteční předehrávka 9. kola, v níž na domácí půdě uvítá překvapení ligy z Alavésu.

Celta Vigo se na stadionu Balaídos představí již v pátek a jejím hlavním cílem budou tři body. Tým z Viga však nemá dobrou formu a bude otázkou, jak si dokáže s favoritem utkání poradit. Letošní Alavés je totiž naopak ve skvělé formě. Celta už pět duelů po sobě nevyhrála, dva z nich prohrála. Bez bodů se musela obejít také naposledy, když se jí nepovedlo utkání se Sevillou. V něm se navíc musela obejít po třicet minut bez vyloučeného Néstora Arauja.

Mexický obránce oslabil svůj tým, který dvakrát inkasoval, ale rovněž se tím automaticky eliminoval z boje o základní jedenáctku proti Alavésu. V soubojích s Alavésem platí pro Celtu Vigo už dlouhých devět let jedna věc: hostující tým nikdy nevyhraje. Mimo jiné na to chtějí hráči domácího Viga spoléhat.

Obránce Hugo Mallo v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Nejsme zrovna v dobré pozici a nedaří se nám sbírat body. Nemyslím si, že bychom hráli špatně, ale naše výkony na hřišti neznamenají body. S tím musíme něco dělat. Podle mě je to v hlavách. Proti Alavésu se musíme ukázat v mnohem lepší formě. Na hřiště vejde jedenáct gladiátorů a každý z nich odevzdá maximum proto, abychom si připsali tři body. Ty jsou pro nás enormně důležité," míní Mallo.

Alavés se na utkání s Celtou připravil jednak poctivým odpočinkem vzhledem k reprezentační pauze, ale také tím nejlepším možným způsobem ještě před ní. Dostal se totiž v rámci minulého kola do křížku s Realem Madrid a oproti všem předpokladům to nebyl debakl. Co víc, Deportivo dokázalo svého soupeře gólem z nastavení porazit a připsat si velmi důležité tři body. Aktuálně se po velmi dobrém startu do sezony nachází na solidní 6. příčce se čtrnácti body.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Hugo Mallo, Cabral, Roncaglia, Juncà - Beltran, Lobotka, Okay - Iago Aspas, Eckert, Boufal
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Martin, Laguardia, Navarro, Duarte - Ibai, Brašanac, Pina, Jony - Calleri, Sobrino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.85 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC851218:816
2.FC Barcelona843119:915
3.Atlético Madrid84319:415
4.Real Madrid842212:714
5.Espanyol Barcelona842211:714
6.Deportivo Alavés842211:814
7.Real Valladolid83327:612
8.Real Betis83325:612
9.Real Sociedad832312:1111
10.Celta Vigo824213:1210
11.Levante UD831412:1410
12.SD Eibar83149:1210
13.Valencia CF81616:79
 Getafe CF82336:79
15.Girona FC823310:139
16.Villarreal CF82246:78
17.Athletic Bilbao71429:137
18.CD Leganés82157:127
19.Rayo Vallecano71247:155
20.SD Huesca81257:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (659)

Přidat komentář
dextroza_m

1. pro 1.místo pro Barcu!

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Konecne. Tie repre pauzy uz ma ubijaju k smrti

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady! Vyhlášení 2. ročníku o největšího dementa na EF, Nejdřív statistické fakta. Celkem hlasovalo 329 lidí (oproti loňským 224). nominovaných bylo 152 jmen (loni 104).

Rozdělení hlasujících bylo následující: 86 Anglická, 70 Česká, 56 více sekcí, 48 Španělská, 39 Žádná sekce, 18 Italská, 6 Slovenská a 6 Německá.

A nyní k samotnému pořadí.

Fotbalovou TOP 11 uzavírá TrevorFCB, který stejně jako 10.REPLIKATOR obdržel 39 bodů.

9.příčku obsadil technecium 46 bodů, 8.místo sám já 47 bodů, 7.místo Zenthuras 52 bodů, 6.místo kiwwi 52 bodů.

A jak dopadla TOP 5? 5. a 4. místo je úplně jiné. 5. skončil CHONG s 71 body, s velkým rozdílem pak skončil 4. jeden z nejrespektovanějcíh uživatelů - Liquid (102 bodů)

¨

Nyní už ale jdeme do finále. Letos panoval velký boj mezi TOP3, vítěz měl od začátku náskok, který se chvílemi dařilo dotáhnout, no nakonec ho uhájill. 3.místo obsadil loňský vítěz Owny (121 bodů). Na 2.místě se znovu umístil a vítězství znovu nedotáhnul Nr.Nobody (Dolar) - 140 bodů a letošním vítězem se 148 body a králem dementů pro další rok se stává VALLOIRE - GRATULUJEME!!

Celé výsledky jsou k dispozici zde. https://files3.uloziste.com/51b182e52b2ab696/ Je potřeba asi stáhnout, pouhé otevření mi hlásilo chybu.

Na konec chci pogratulovat uživatelům technecium a Zenthuras, které jsem označil jako skokany roku, jelikož se loni neumístili.

Reagovat
dextroza_m

To je stejné, jak vyhlášení top 3 the best bez Messiho... Greatest byl jasný favorit, podával stabilní výkony a není ani v top 10..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Jak ho smazali, tak upadl v zapomnění.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Culés v TOP10 vedú Gratulácia všetkým 10-tim.

Reagovat
dextroza_m

Asi špatně vidíš? 1., 5. flek Váš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vall si to tam nahlasoval stejně sám, fame hunter.

Reagovat
valloire

já bych spíš poděkoval zdejší korektní neomarxistické eurosvazácké ůderce. Vítr vane zleva.

Reagovat
valloire

...ú jako údi

Reagovat
patas92

Ten svůj jeden hlas doufám mám od tebe

Reagovat
valloire

Vůbec. Ty máš jenom špatnej vkus. Jsi zklamaný páťo?

Reagovat
patas92

Nejsem. Já to tobě taky nehdoil Vkus mám v pořádku

Reagovat
valloire

tak ještě abys hodil že jo

Reagovat
Juan Román Riquelme

To jsem byl ja

Reagovat
Generalní Gladiator

hlas lidu-hlas boží néé? okamuru si tu dost prosazoval, takové vyjádření názoru se ti prostě musí líbit, bez vytáček,bez koreknosti ,prostě volba dementa roku..nebo vyměníme ty mraky lidí,co tě voznačili za největšího dementa na fóru?

Reagovat
valloire

píšu, že vitr vane zleva

Reagovat
technecium

Můj kůň si polepšil na celkové první místo!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

technecium teda velký zklamání, věřil jsem mu na TOP 3

Reagovat
technecium

Zapracuju na sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit svatý triumvirát je velmi náročný úkol

Reagovat
smazaný uživatel

král je první a zároveň nahý, tak to má být

Reagovat
Kluivert9

valloire vihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už, tak "vyhrál".

Reagovat
remeslnik

Jsi mimo !! V tomto případě se píše "i" !!!

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

To jde

Reagovat
Whitemedia

2 bodíky pro Fišaru

Reagovat
andkoo

prekvapenim je, ze sa neumiestnil ziadny z tych united trollov (adam,habinity,old.trafford5)

Reagovat
fenixLFC

pretoze ti su kratkodobi a s adamom a old traffordom vacsina bude suhlasit

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi dement si Ty sam, pretoze tvoj opruz je obycajny trolling a spam, za ktory by si mal byt zmazany, keby vedenie EF dodrziava vlastne stanovy. Valloire je stokrat rozumnejsi, nez 90% osadenstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde jen o srandu, která má pobavit. Nemyslím si, že bych dělal něco špatného. tak se tolik nečerti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zabavne na tychto anketach okrem toho, ze si na tom liecia jedinci osobne spory, ozaj neviem.

Reagovat
Frantszek

hrozně si tu léčí osobní spory. Uplně neskutečně na nože je to. Smrdí to kriminálem pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe musí kamarádi milovat.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

čemu se kurva gebíš?

Reagovat
Generalní Gladiator

sám jej nazýváš dementem,ale on jen udělal anketu o toho největšího, že se s tebou většina neshodla, je věc jiná, neber to tak vážně

Reagovat
smazaný uživatel

So mnou? Mas to pomylene. Skor s tymi, kto su akoze vitazmi. Na liecenie komplexov dobre...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za hlasy hoši, příští rok je cíl konkurovat legendárnímu valloiremu.

Reagovat
Frantszek

Valloire, gratuluji.

Zasloužené vítězství. Kráčel sis pro to nekompromisně

Reagovat
valloire

díky

Reagovat
Visca el barca

Malcom opět mimo nominaci. Ať už jde ten Valverde někam. Je to idiot.

Reagovat
Jordi Alba

Docela nářez.

Reagovat
Visca el barca

Co si tím dokazuje?

Reagovat
Jordi Alba

Netuším. Asi ho fakt ani nechtěl.

Reagovat
Visca el barca

A proto se bude chovat jak uraženej puberťák? Na ofico stránkách se strhla docela mela. Všichni žádají vyhození Valverdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o to vyhodiť ho. Kto namiesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
ADM

Jo bez licencie

Reagovat
valloire

To ale nevadí. Barcelonu můžeš trendovat i bez licence. Trenda je tam léta danej.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsi anketu vyhral, tak si to nech na pristi rok

Reagovat
valloire

musíš udržovat laťku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ji, ale zvedas s kazdym prispevkem

Reagovat
valloire

fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim ano

Reagovat
valloire

uvést zřejmé není zvyšování laťky

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi jakym zpusobem to uvedes

Reagovat
valloire

samozřejmě naprosto nekorektním

Reagovat
Eichel

Ono je hlavne vtipné, źe chcel Williana

Reagovat
ADM

Najväčšie sklamanie sezóny zatiaľ bohužial Valverde. Ten tím potrebuje impulz, 4 zápasy tápame, má tam naozaj širokú paletu hráčov, posily plus hráči Béčka (jeho vyjadrenia toto a minulé leto), a on tam tvrdohlavo párkrát natlačí Roberta do zálohy, prehliada Vidalove výkony resp. vôbec jeho existenciu, totálne kašle na Malcoma, ktorý v príprave nemal žiadny problém presadiť sa, takisto jeden z najlepších hráčov prípravy Rafinha len sedí (aj ked je to len večný talent), nedokáže usmerniť Dembeleho (evidentne potrebujeme behavé krídlo), nevystrieda Suareza alebo Raketu pri slabých výkonoch/záveroch zápasov, čaká na striedania do posledných minút keď strácame body, lebo si nie je istý akú zmenu spraviť.... Bol som z úvodu celkom neutrálny, nikdy som po ňom tvrdo nešiel, ale už tých mínusov začína byť viac ako plusov. Minulý rok sme boli aspoň nepriechodný smerom dozadu, teraz sa ale niektorí hráči nestretli s formou a Ernesto nie je schopný nijak zasiahnuť. Dal by som mu max ešte mesiac a na základe toho sa rozhodol, kým je Jardim volný

Reagovat
Visca el barca

se vším. Jedinej rozdíl vidím v tom, že já bych ho vyhodil hned. Proč se vlastně angažoval? Barca DNA? Pro tu jednu sezonu co tu odehrál? Čím dřív bude pryč, tím líp.

Reagovat
dextroza_m

Wenger na plac!

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

A proč ne? Arsenal hrával fotbal líbivý... Všichni na áváme na předvaláděnou hru, tu by Arsene určitě vylepšil.. Za dva roky čau a vitej Xaxi.

Reagovat
remeslnik

Wenger není cesta vpřed, to by tam mohl Vv zrovna zůstat. Škoda, že není k dispozici třeba Henry.

Reagovat
patas92

Mně by taky asi nevadil. Ze všech velkých týmů byl jeho Arsenal Barceloně vždycky nejblíž. Problém je v tom, že akorát nikdo neví, jak na tom teď trenérsky doopravdy je a nakolik byly ty beztitulové roky Arsenalu jeho vina.

Reagovat
Visca el barca

Jardim

Reagovat
ADM

Na tu druhu cast textu som prave narazal.

Reagovat
dextroza_m

Tak ono v Pl neztrácel zdaleka nejvíc a mel obrovskou konkurenci. V Barvě ma top materiál a nákupy nepotřebuje. Hlavně se tady vždy nadává na hru a tu předváděl skvělou.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

slo jen o to pomstit se AS Rim, aspon to tak vypada

Reagovat
dextroza_m

Ty vole už mě ten zobák šeré.

Reagovat
Eichel

Ja som sa Valverdeho dlho zastával, ale už je to moc aj na mňa. Som mu vdačný za výsledky minulú sezónu, lebo po odchode Neymara a poslednej sezóne som mal pred očami katastrofické scenáre, ale nakoniec z toho bolo double. Túto sezónu je to ale hrôza. Malcom je len špička ľadovca.

Reagovat
-Carles-

musí ísť preč

Reagovat
ADM

Ale ta situacia s Malcomom krasne ukazuje, ako bude radsej na kridle hrat dvoch hracov bez formy (Dembele aj Coutinho biedny aj v repre) nez by skusil zmenu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Pekne Abelardo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas také jasné to nebolo. Remíza by bola spravodlivá. Ale keď ide karta, tak sa vyhrajú aj takéto zápasy.

Reagovat
X-bano-X

Prvych 15 minit Celta len odkopavala loptu z vapna.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom sa ešte hralo 75 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs chtěj Malcoma za 50 mil. , jestli ho prodaj, tak vlastnoručně toho pičuse nosatýho uškrtím.

Reagovat
Visca el barca

Valverdeho nesnáší 99% Culés, tohle snad po dalších zaváháních neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gazdo

Reagovat
sylarko

uz to vidim jak malcoma predaju za 40-50m a za 2-3 roky ho budeme kupovat naspet za 200m valverde out...

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, my hrajeme uz od jedny. Aspon to utrpeni budeme mit rychle za sebou.

Reagovat
misinho7

dnes bez utrepnia snad .. 4:0 pre nas

Reagovat
misinho7

utrpenia*

Reagovat
remeslnik

tomu se říká trefa do černého

Reagovat
Israha

Od dob, co jsem objevil streamy a sleduju zápasy pravidelně, jsem na utkání Realu netěšil méně. Kádr bez motivace, herní obraz nudný k ukousání. Ani za Beníteze jsem tolik netrpěl.

Reagovat
Mateo16

Az na to ze Benitez mal o dost lepsi kader

Reagovat
Israha

A proto s ním hrál koukatelnější fotbal. Logické, ne?

Reagovat
celeb

Reagovat
valloire

Takže nás porazil novej lídr. Snad to s náma tedy není nijak zlý.

Reagovat
ADM

Uvidime podla toho, co s nimi predvedieme my.

Reagovat
misinho7

Courtois

Odriozola - Ramos - Varane - Marcelo

Modrić - Casemiro - Isco

Lucas - Mariano - Asensio

za Mariana a Lucasa som moc nechcel no ...veril som vo Vinca ale ten asi bude hrat az Copu teda

Reagovat
valloire

ten útok hodný Realu Madrid

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

tiez som si pomyslel ... je neskutocne co mam na lavicke za nahradnikov jediny Asensio tam v pohode sice totalne v neforme ale snad sa preberie taku sancu aku dostal tuto sezonu uz nedostane ...

Reagovat
Anacron

To je tragédie no.

Reagovat
valloire

Modriče, Ramose, Varaneho i Mariana bych šetřil na Viktorku. To bude těžkej zápas.

Reagovat
misinho7

pri nasej sucasnej forme to veru bude tazky zapas

Reagovat
valloire

Škoda, že i Viktorka je za zenitem, před 6-7 lety by teď na SB.........vihrála.

Reagovat
Mateo16

Mariana setrit

Reagovat
valloire

Na Plzeň Bude potřeba, je to náš nejlepší shooter.

Reagovat
Reggie

Zatim jsem Valverdeho moc neresil, ale to si dela prdel s tim Malcomem, ne? Ja jsem byl strasne nadsenej, ze jsme konence koupili top talent v Evrope, pripravu mel skvelou a ten vocas ho ani nenominuje na zapasy? Vyhodit hned! Samozrejme tech veci je vic, ale tohle me totalne sere. Jeste kvuli nemu odejde ke Spurs nebo nekam jinam a vubec bych se mu nedivil. Jardim s mladejma pracoval skvele, hned bych ho bral!

Reagovat
Mateo16

Ach zostava tak tazke aspon raz dat Isca na to lave kridlo a Asensia na prave

Ale aspon Mariano

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkotuju toho kokota, nemam na to nervy.

Reagovat
madridcan

Herrerin

Reagovat
Mateo16

Morales to bol dive

Reagovat
madridcan

Vedel som, ze ked podam obaja daju gol(1,91 kurz), tak jediny stres musim mat z toho, ci da gol Real

Reagovat
Mateo16

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Kokso hento je ten najlepsi stoper co bol nominovany na nejaku tu francuzsku cenu?

Reagovat
misinho7

Jedna chyba a už je najhorší? Ci nikto nikdy chyby nerobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna?

Reagovat
misinho7

Ôk 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Ty krávo

Reagovat
valloire

už tečem s levante

Reagovat
Mateo16

Moze Varane takto jebnuto zahrat rukou ?

Reagovat
Mateo16

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
ADM

“Aspon to utrpeni budeme mit rychle za sebou.“

Az tak rychlo si to necakal ani ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za 15 minut Real 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kokso Levante dobre valcuje..

Reagovat
misinho7

Rozpuste to

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Anacron

Takže Lope půjde už o poločasu?

Reagovat
valloire

Tak co Flo, díváš se? Líbí?

Reagovat
Mateo16

VAR sme v pici

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim bůraa...deeeej te jim bůůů-ů-ra !!! to je slast tohleto !!!

Reagovat
ADM

Poukazal by som az na magicku paralelu medzi nami posledne tyzdne. Aby to vecer nebolo podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdim že nebude, už sestavuju mimochodem tiket s výhrou Sevilly s kurzem 9,1 (!!) ačkoli můj tip na přesnej výsledek je 2:2.

Reagovat
drussbarb

VAR dneska docela řádí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta za ztrátou... hrozný fotbal od nás.

Reagovat
misinho7

Sledujem nás o 2005 ale takýto hrozný futbal ako predvádzame posledné zápasy som nevidel ešte

Reagovat
madridcan

netrep

Reagovat
misinho7

Kedy to bolo horšie?

Reagovat
madridcan

napriklad hned vtedy, ked si zacal sledovat. Poslednu Schusterovu alebo Mourinhovu sezonu by som tiez nezatracoval

Reagovat
misinho7

Stále si myslím ze to bolo lepšie ako naše posledné zápasy..

Reagovat
madridcan

kazdy ma pravo na nazor nech je akokolvek mylny

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Mysliet (si) znamena hovno vediet.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď by mě zajímalo jak ten offside nemohli vidět bez VAR. Vždyť to bylo úplně jasný.

Reagovat
Anacron

Když to začnete brát jako komedii tak je to docela sranda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

nedat měsíc gol no to nepamatuju

Reagovat
Remt

On může gol uznat a potom ho zrušit po VAR? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se ne rozehraje tak ano

Reagovat
Remt

Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem si, že pokud to nejde hned zkontrolovat, ale rovnou ho uzná, tak už se to nedá zvrátit, každopádně dobře, že jí neuznal, offside jasnej

Reagovat
Mateo16

To je smola

Reagovat
2miguel1

Real vyrovnat...henten saso tam musi zostat do El Clasica.

Reagovat
Anacron

Z týmu který vytvořil rekord v počtu zápasů se vstřeleným gólem v řadě, tým co si jde pro rekordní čas bez vstřeleného gólů. To je umění docela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok Realu. To je strašný skok dolů v kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante !!! Levante !!! Pískej konec ! Pískej konec !

Reagovat
Raul=Real

To je uz riadna smola kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano ma taky smulu.. to uz je druha nebo treti tycka co nastrelil.

Reagovat
Ed_Hazard

Paci sa mi ako suverenne ide do hlaviciek. Tank.

Reagovat
Mateo16

Kolkate brvno v rade ? 3 To je prekliate

Reagovat
Ed_Hazard

Do pici to je ako futbal na dedine..

Reagovat
smazaný uživatel

no takze sevillu vecer taky neporazime

Reagovat
smazaný uživatel

Sak vidis ako to je odkedy je v La lige VAR. Najvacsi pruser pre Barcelonu a Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloně VAR zatím jen pomohl.

Reagovat
Frantszek

Jak to uděláte s těmi stopery?

Reagovat
Xavi

Jj. taky bych řekl.

Reagovat
Anacron

Nejhorší asi je že chuť a snaha tam je, ale ti hráči na víc nemají. Samozřejmě hlavně ten útok.

Reagovat
Mateo16

Lucas to neni nromalne aby toto zahodil

Reagovat
smazaný uživatel

Kokso hento neviem ci bol ofsajd.

Reagovat
Majk91

Boha, skoda ze Lopata nevydrzi do el Clasica

Reagovat
Ed_Hazard

Zase tutovka. Boha jeho my sme prekliaty, uz sa nad tym ani nevzrusujem...

Reagovat
Remt

ten brankar je neskutečnej :D

Reagovat
DrQQ

Je z Barcelony. :-)

Reagovat
Mateo16

Vsimnite si pri tomto neuznanom gole Odriozolu To je WAU vyklusavanie

Reagovat
Remt

Proč real vůbec po ztrátě míče nenapadá? Seberou jim míč a oni jen koukaj

Reagovat
Raul=Real

Tak aspon ze rozhodca hra s nami

Reagovat
misinho7

Vasquez by nehral v Tatrane Presov.. Ale on hraje v reále

Reagovat
Robbie

Lopatachuj, klobouk dolu co dokazal, naprosto neuveritelne, to nedokaze nikdo na svete

Reagovat
Robbie

Vazquez nevi co on dela ze muze byt aspon na lavicce ne-li v zakladuu

Reagovat
misinho7

Ten mal sedieť na tribune a Vinco lavička.. Sak ja nechápem nejde to vôbec.. Tak nech dá Vinca sak horšie to byť nemôže

Reagovat
Mateo16

Je celkom smutne aku smolu mame. Sance su stale. Lucasova tutovka + 3 x brvno

Zabavne ze jediny nebezpecny hraci su Marcelo , Isco a Mariano. Lucas s Asensiom su tam dopoctu za 45 min ani jedna vypracovana sanca.

Tento vykon Varane je na regulerne vyhodenie s kadru absolutne nemyslitelne ako urobil 2 goly pre supera. Odriozola hrozostrasny

Reagovat
smazaný uživatel

Proti CSKA sme taky trefili brankovou konstrukci asi 3x ne?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle má šanci i ta Plzeň

Reagovat
oli9

Reagovat
Hristo Stoichkov

To fakt ne, výkonu dnešního Levante současná Plzeň není schopná.

Reagovat
Anacron

Kdo tady psal že jede na Levante? Až je mi ho líto

Reagovat
CHONG

Já tady jsem Ale nejel jsem jenom na Levante, i na basket (který byl mimochodem včera parádní), zítra na malé madridské derby Rayo - Getafe a v úterý na Plzeň, takže to beru celkem s klidem.

Reagovat
Anacron

Tak jasný, ale stejně tohle by mě vytočilo

Reagovat
CHONG

Jako prohra je samozřejmě na hovno, ale na druhou stranu na stadiónu to byl fakt zábavný zápas, góly, chyby, penalta, var, tyčka, břevno, neuznané góly a aspoň dal Real konečně gól

Reagovat
Free_player
Reagovat
oli9

Na levante kurz 21

Reagovat
oli9

Hele mam 02 jak to vypadá ? Maji sanci to urdzet a neprohrát?

Reagovat
misinho7

Určite... Šance sme mali brvno atď ale bránime katastrofálne čiže myslím si ze nám ešte jeden dajú

Reagovat
Mateo16

Keby RM nemal ani jednu sancu tak poviem ze hej ale tych sanci tam je . Otazka casu kedy aspon 1 padne

Reagovat
oli9

Jo to cekam, ale porad 2 goly dat muzou a porad bude plichta..asi to necham

Reagovat
smazaný uživatel

real srovna minimalne

Reagovat
Robbie

Asendio nikdy TOP hrac nebude, nema nato, dal par golu z dalky a vsichni z nej byli hotovy, ale on nema nic vysoce kvalitniho

Reagovat
smazaný uživatel

Co považuješ za TOP hráča? Jako hráč co hraje základ v Realu není top?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vazquez je top?

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez nehrává základ

Reagovat
Anacron

Ne to není.

Reagovat
Robbie

Jen Hazarda,Messiho,Ronalda,Neymara, o level nize de Bruyneho, Mpabbeho, ale ten ma potencial byt nejlepsi, Asensiovi je 22 let a nema absolutne zadny predpoklady byt TOP hrac, kvalitni strela z dalky, ale jinak vsechno je lehci nadprumer

Reagovat
ADM

Jeho najvacsi problem je, ze nema ziadnu konzistentnost. Ako fakt dokaze byt nebranitelny, ale tak 5 zapasov na jesen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi dobrý Levante, boží Morales, ten už mohl být fakt dávno úplně jinde. Jsem hodně zvědavý, co se bude v Madridu dít, pokud to nějakým zázrakem neotočí a neodloží se to o pár (tý)dnů. Nějak si nedovedu představit například Conteho, jak by si poradil s tímto kádrem, navíc plným Španělů s jinými návyky.

Reagovat
DrQQ

Tak toto je ta Csaplárova pasca, však? :-)

Reagovat
Mateo16

Modric co chce viac

Reagovat
smazaný uživatel

penazi...

Reagovat
Nikikrew

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid have now gone 465 minutes without scoring—their longest goal drought in their 116-year history.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

Reagovat
Dayman

tak nakonec to nejdelší goalless streak není

https://twitter.com/MisterChiping/status/1053648044426780672

Reagovat
Robbie

Vsadim se ze Csaplar by Real zvednul neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Isco sundá hráče a ještě odehraje míč rukou a ani žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden kokot na lavicke a druhy "sympatak" v brane co nechyti ani nadchu.

Reagovat
Robbie

To je jedno jestli Navas nebo Courtois, ty goly nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je lepsi nez ten belgicky lofas.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Robbie

Lucas bude hrat celej zzapas

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema otoci hattrickem. To nemuze dopadnout jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten isto...

Reagovat
ADM

A skonci to s 3.0 xG

Reagovat
Anacron

Spasitel na hřišti pecka

Reagovat
Free_player

tak 2. poločas Levante ještě dva fíky

Reagovat
madridcan

skusmeeeeeeeee

Reagovat
Counter

Real už více než osm hodin bez gólu. Na tohle je jen jeden lék - Arsène

Reagovat
Free_player

Reagovat
Switchback

ne ten jde k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Real strelil gól Koniec sa blíži!

Reagovat
Mateo16

Konecne kokoti

Reagovat
misinho7

Už som aj zabudol ako sa radovať z golu

Reagovat
Anacron

Přesně

Reagovat
valloire

mi sme daly gol vobráncem

Reagovat
smazaný uživatel

kurva konečně

Reagovat
ADM

Teraz tam nasypu 10

Reagovat
valloire

NE. No King.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne... jestli jeste do konce sezony uvidim nejakou tyčku...

Reagovat
ADM

Leo ich ma uz 8 tusim

Reagovat
valloire

Robbie20.10.2018 14:43#

Tyčcky jsou jen vymluvy

Reagovat
ADM

Jasna vec. Malo trenuje strelbu

Reagovat
valloire

zkušený hráč trefí tyčku a dá gol

Reagovat
ADM

Od tycky na nohu do brvna a od brankara do brany.

Reagovat
icka

Reagovat
Raul=Real

Dnes zatial 4x konstrukcia?

Reagovat
Robbie

Tyčcky jsou jen vymluvy

Reagovat
r3

Radost sledovat

Reagovat
Mateo16

Co viac chce Mariano

Reagovat
Robbie

Takovy lopaty musi Real davat 5:0 a ne se vymlouvat na tycky

Reagovat
Remt

Jakou má ten Mariano smůlu to už snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už trenér nemůže ustát. To je táááááááááák divná sezona zatím

Reagovat
Remt

Ale zase že by Real hrál vyloženě blbě si nemyslím. Nedokážu si představit jak v prdeli bude Barcička po tom co Messi jednou skončí, to se budou zase Madridisti smát nám

Reagovat
Robbie

Hraje se ted a ne co bude

Reagovat
Remt

Je mi to jasný, jen říkám, že klub jako Real se zvedne, věřím, že např. ten Mariano bude klasa, jen to chce trochu času a příchod nějakýho kvalitního hráče. Navíc ani teď nejsou v tabulce na tom prozatím vyloženě špatně

Reagovat
DrQQ

Lopetegui nemôže byť trénerom, má chabé stereoskopické videnie, oči príliš blízko seba. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

lopete graficke rozhrani, videls travu zelenejsi, ted skoncis max v getafe, espanyolu nebo podobnych stacich

Reagovat
Anacron

Jak se vztekal týpek

Reagovat
Mateo16

Nemam slov keby nas Varane prvych 15 minut 2 krat nezostrelil jak vysledkovo tak psychycky tak dnes vyhrame. Uz som dlho nevidel tak slaby vykon stopera.

Sanci tam bolo dost holt nemame Cristiana

Najvacsie sklamanie Asensio , Varane , Mariano.

Reagovat
dextroza_m

Berte to pozitivně, konečně dal Real branku

Reagovat
Mateo16

Marcelo hodne kritizovany EF odobornikmy

Reagovat
dextroza_m

Proč on nehraje křídlo? Mohl by mu tam bránit někdo pod ním..

Reagovat
Mateo16

Pretoze je to najlepsie LB naco ho presuvat ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dextroza_m

Nebráni vole

Reagovat
Mateo16

Ani nepotrebuje extra obranne vykony podavat ked ho doplna Isco a Kroos

Reagovat
dextroza_m

No tak podle poslední kritiky byla většina golů jeho a Ramose teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Pretoze uz to skusal... a preto tam nehra.

Reagovat
X-bano-X

Klinec stovka do laveho oka a aj tak si nemozem pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce nie som fanúšikom Realu, ale to, ako hráči Levante naťahovali čas bolo priam nechutné A on nadstavil len 4 minúty? Možno by sa pýtala nejaká zmena pravidiel Pokiaľ je evidentné, že hráč má svalové problémy (teda nie nejaké problémy, ktoré ohrozujú život), tak by sa v hre pokračovalo Rozhodoval by o tom rozhodca. Jedinou výnimkou by boli brankári. Pretože to, že nejaký hráč má svalové problémy nie je chyba súpera

Reagovat
Remt

Např. když Marcelo dostal křeče, pár vteřin se ve stoje protahoval a pak běžel dál Krásný rozdíl mezi tím když dostane křeče hráč týmu, který vyhrává a týmu který prohrává to je z toho pak minutový divadýlko

Reagovat
valloire

No Lope není trenér pro Real Madrid. Mně to bylo jasný hned potom, co netlačil na posílení a řez kádru a stačilo mu, že bude trenovat Real. To trenérská osobnost nutná pro takový tým neudělá. Ti hráči si z něj nic nedělají. Prostě nemáme trenéra a doufám, že je to už jasný. Měl zůstat v repre a udělal by líp. To je můj názor, ale co už, já jsem dement...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Dokonca Král Pekne si sa toho ujal po Ronaldovom odchode

Reagovat
valloire

Někdo bejt Král musí. Já kupříkladu jsem ale Král Šumavy.

Reagovat
dextroza_m

takže Šumař? Máš kámoš Krakonoše...

Reagovat
vladino10
Reagovat
dextroza_m

OT: UTD vedou 2 : 1 a MArtial BEAST

Reagovat
Ross Geller

No Ronaldo, No Party.

Reagovat
valloire

Reagovat
loki5

Spíš no penalty no party. Dokud je kopaly bylo to v pohodě.

Reagovat
valloire

a já jsem prej dement

Reagovat
loki5

Dobře

Reagovat
Jordi Alba

Jak hned všude zmiňuje své úspěchy.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Lopatachuj mi prijde strasne hloupy, ja vidim ze Real nema hrace na styl titi-taka tak tak hrat nebudu, trener se ma podrizovat hracum a ne ze ma urcenou taktiku a ne ze pres ni nejede vlak, absolutne neumi pripravit tym na utkani, tlaceni do zakladu Vazqueze a Asensia, Mariano nebude nikdy posila, Mayoral a Mariano je to upgrade, ale na Real nema ani jeden, kazdej vidi ze je to jen pouze o pristupu tech hracu, dnes mel hrat Vinicius misto Asensia, mel velke kecy ze kdyz prijde Hazard ze odejde ze chce hrat, ale hraje hrozne, mysli ze dal par hezkych golu ze je hrac do zakladu, bohuzel jeho prodej za 150 M nemel odmitnout

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas, herna taktika sa urcuje podla dostupneho hracskeho materialu a kvality a nie naopak. Hrat s nimi to naco nemaju je vylozene manazerska chyba. Furt tlaci do nich jedno a to iste, takticka variabilita ziadna.

Reagovat
smazaný uživatel

S Asencia souhlas, ten mele vodu, kdyz hraje v zakladu. Hlavne jeho nabehy jsou nebezpecne ve druhem polocase, ale kdyz zacina v zakladu, tak uz moc silu potom na ty rychle nabehy nema. Pak je tu tikitakakakkakaktikakakatititiitkkAaaTkkaiks, ktere je uplne na hovno v podani Real a skoro uplne neguje Asenciuv nabehy

Reagovat
smazaný uživatel

Už se pomalu učíš psát česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mylis, Google translate zrejme dostal novou zaplatou.

Reagovat
janinho

pred tyzdnom si za tie svoje "Lopatachuje" dostal vyzrat aby si sa prestal vyjadrovat ako 10rocny, este si sa tusim ospravedlnoval a zase si ides svoje...

vobec ti to nie je blbe???

Reagovat
valloire

Do Clasica nečekam. Nemáme trenéra. Doufám, že u nás uhrajeme nějakej výsledek v úterý. Když už je to takhle na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy by mohla Plzeň porazit Real, než teď. Stačí si ohlídat Balea.

Reagovat
valloire

Balea jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi přijde jako nejnebezpečnější hráč

Reagovat
valloire

možná, a to je to na současným Realu nejsmutnější

Reagovat
valloire

ale byla by to paráda co kolego? vyhrát na SB.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

No co kolko dnes raketa so suarezom odohraju minut? A kolko naopak dostane vidal s rafinhom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva plná palba, jako vždy. Vidal možná 10-20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Bus, Rakitic, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Proherní sestava

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám naopak pocit, že to bude pro nás jednodušší zápas, než se všeobecně očekává

Reagovat
ADM

Dembele už tak mesiac mimo základ, celkom náklad

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur měl vytlačit Raketu ze základu a ne Dembose.

Reagovat
ADM

Tak dnes je tá zostava samozrejme ok po pauze, len komentujem situáciu Dembsa po tom úvode, kedy sa zdalo, že ho Ernesto dá do základu stoj čo stoj. Teraz už nehrá ani on ani Malcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom snad někdy vůbec hrál?

Reagovat
ADM

V príprave, po ktorej som čakal, že Dembele bude mať ťažšiu cestu než okamžitý základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přípravu nepočítám, je mi ho líto.

Reagovat
Gazdo

A to som si chcel ten zapas pozriet. Pivo kupene klobaska nakrajana a asi si stiahnem nejaky film k tomu

Reagovat
Majk91

si mi normalne sliny narobil. Klobasku by som si dal, len skoda ze do obchodu sa mi nechce ist

Reagovat
Gazdo

Domace kamarat

Reagovat
Majk91

hm, ani nehovor nebicko v ustach

Reagovat
Gazdo

Akosi som nevydrzal do zapasu

Reagovat
Majk91

dalo sa to cakat

Reagovat
drussbarb

Peču kuře, taky si dám. A poprvé ochutnám výpěstek že skla

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrou chuť

Reagovat
Majk91

pekne, tiez prajem dobru chut

Reagovat
Coutinho10

ted uz snad za 3 body...neni mozny porad ztracet jako Real

Reagovat
roman1978

doufám, že prohrajeme a ten pičus poletí.

Reagovat
Gazdo

No mna najviac desi to ze barcelona nechava trenerom sezonu dohrat

Reagovat
valloire

to máme podobný, já zas doufám, že mi takhle Flo koupí v lednu Edena

Reagovat
Gazdo

Vy mate momentalne vyhodu ze flo nie je trpezlivy typ cloveka. U nas valverde min sezonu dokonci bohuzial

Reagovat
MadMrJacky

Už dost

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava dobrá

Reagovat
Gazdo

Ako teraz vazne. Bolo by blbost zrovna proti seville nejak trhat zostavu takze ocakavana a moze byt. Ale lavicka mala vyzerat inak. To ze aj zakladna zostava sa mohla od zaciatku sezony zohravat v inom zlozeni je vec druha.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci moji zlatí, mame nejaky prijemny link? ...vopred vam ďakujem :)

Reagovat
smazaný uživatel

www.s365.live/cz/home

Jsou tam i polské v HD.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude válec. 3:1 v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem se dočetl, že pod Pepem zažilo debut 22 mladíků, pod Luchem 17 a pod Ernestem zatím jen 2.

Reagovat
Kixi Syhimour

Definice mladík? Pod 21?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No jak se definuje pojem mladík?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, asi teenager.

Reagovat
smazaný uživatel

minuta ticha, která trvá 10 vteřín

Reagovat
smazaný uživatel

COOUTTIINHOOOO

Reagovat
Murena

Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Semedo hezky si to povodil

Reagovat
ADM

Raz sa rozhodne obist supera a hned gol. Pockaj ked to zacne robit pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool!!! kde je roman1984524565?

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaal Cooouuuuts to je uvod

Reagovat
dextroza_m

No tak to byla lahůdka...

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akce

Reagovat
ADM

Valverde povodil

Reagovat
dextroza_m

To je fotbal

Reagovat
Rattlesnake

uff Lengoš kdesi na párku.

Reagovat
pepinho2

Švenger by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas Vaklič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dextroza_m

Semedo zatím top

Reagovat
Murena

Messiiiiii

Reagovat
ADM

“Teraz sa Sevilla musi branit..........pretoze Messi je nebranitelny”

Reagovat
smazaný uživatel

LEO LEO LEO LEO

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dnes při chuti kua!

Reagovat
smazaný uživatel

Asist od Luise

Reagovat
2miguel1

Messi !!!!!

Reagovat
dextroza_m

Neskutečně, Suarez super

Reagovat
smazaný uživatel

Sua pěkná přihrávka kde je kokosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem

Reagovat
Coutinho10

Golaaaaasoo a uz se vezou...Messi

Reagovat
Coutinho10

Vaklič no chance

Reagovat
dextroza_m

Dneska M A N I T A

Reagovat
smazaný uživatel

suarez genius

Reagovat
ADM

Semedo zatial super, poslal by som tam za neho Roberta

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

A sme v pici

Reagovat
smazaný uživatel

no do prdele, loket v prdeli

Reagovat
Coutinho10

au

Reagovat
Firkraag

Nepěkné, ale furt lepší než noha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Málo vápníku

Reagovat
misinho7

rozdiel ked mas Messiho ...a ked mas ehm .. Karima?

Reagovat
dextroza_m

Tohle se mi už stalo, rozhodně nedohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi zelezny muz

Reagovat
dextroza_m

Toner ti zazelená před očima a můžeš jit ležet

Reagovat
dextroza_m

To se*

Reagovat
Gazdo

To si nemal opravovat... skvela metafora

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by se hodil Malcom

Reagovat
Kluivert9

Raději budem hrát v 10, než aby tam dal Dembeleho?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ošetřovaný a bude hrát dál, nestřídáme. Zkus sledovat, co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec ne ale aspoň sem nevypustil prvoplánový hejt

Reagovat
Kluivert9

Sleduju. Bylo jasný že nebude pokračovat, Dembele už se mohl 8 minut rozcvičovat.

Reagovat
Rattlesnake

leo železný muž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

*ocelový muž

Lionel Stalin

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu na co čekají, to chtěj opravdu riskovat, že na tu ruku znova spadne? lepší přiijít o něj do konce zápasu, než do konce roku.

Reagovat
dextroza_m

To ne, nepůjde hrát, že ne...? Potřebujeme jo na Real

Reagovat
smazaný uživatel

No jednou to muselo potkat i jeho bohužel. Ale pokud si tímto vybere vážná zranění, pak je to pořád lepší, než aby mu zrakvili koleno nebo tak něco.

Reagovat
ADM

Ak je to zlomene, kolko to moze byt? Mesiac, dva?

Reagovat
Gazdo

3 tyzdne az mesiac usudzujem len z prveho pohladu kde sa mu ta ruka zlomila. Vyzerala ako cista zlomenina vretennej kosti v predlakti. Len nesmie byt triestiva. Uvidime po spravach

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

A netrvalo to ani 10 min a Valverde to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

a divis se? jedinej jeho plan, postavit sestavu oblibencu a spolihat na messiho se zhroutil

Reagovat
Kluivert9

Už mu asi řekli, že tam za Messiho může dát i někoho dalšího...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, protože on ho ošetřoval žejo...samozřejmě, že čekal na zprávu od kompetentnějších lidí

Reagovat
smazaný uživatel

To lékařům trvalo 10 min zjistit že s vykloubeným loktem nelze hrát? myslím že ne, jasné to bylo hned.

Kompetentní trenér okamžitě vyšle náhradníka se rozcvičovat, náš tělocvikář nikoli.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Omg...byl z toho nějaký problém? Nebyl. Fakt musíte na Valverdem hledat každou blbost? Už je to hodně na sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na sílu, ty vole? UŽ OTEVŘI OČI DO PÍČI A NEBO UŽ NA MĚ NEREAGUJ, nemám na to nervy. na sílu ty vole, 10 min hrát v 10ti, ne vole na slabo to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nejsem takový odborník, abych hodnotil oprávněnost dlouhého ošetřování za čárou nebo délku čekání na to, zda bude moct nejdůležitější hráč dále hrát. PROTO SE K TOMU ANI NEVYJAŘUJU DO PÍČI A LACINĚ NEHEJTÍM JAK TYPICKÝ ČECHÁČEK, KTERÝ VŠECHNO ZNÁ, VŠUDE BYL A VŠEMU ROZUMÍ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu reakci jsem přehnal, ale já zněj budu za chvíli plešatej. A už se s tebou na tema tělocvikář bavit nebudu, protože z tebe budu taky plešatej.

A já plešatej být nechci.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tým jako Barcelona si může v klidu dovolit hrát za takového stavu chvilku v deseti. Můžeš to brát i jako prezentaci nadřazenosti a víru v absolutní kontrolu hry, kterou tady hodně lidí chce pořád vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebudu to takhle brát, ty to tak ber.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jsem ti chtěl pomoct s nervama, nezvládáš ani vedení 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

valverde ??

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, zrovna když tak hvězdil, dnes by to byl hattrick

Reagovat
Generalní Gladiator

tvl za 12min je kapitán zničí, stačilo, ať jde odpočívat

Reagovat
Coutinho10

tak to je hodne velka ztrata...otazka na jak dlouho

Reagovat
Footballer

Tak a toto je konec Valverdeho... pokud teda Messi bude chybět dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ještě Dembose.

Reagovat
Footballer

nj ale Messi je Messi, ke vší úctě k Dembelemu

Reagovat
Mercury

Reagovat
dextroza_m

Tým máme lepší i bez Lea, Barca!!!

Reagovat
patas92

Messi zraněný? Co? Kdy? Proč? Jak? Který buzerant?

Reagovat
smazaný uživatel

nezaviněně, po souboji spadl na ruku

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Dembeelelele

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych vykloubeny loket. Snad tam nebude nějaká fraktura. Na příští týden bude fit, max bude mít nějakou fixaci.

MUDr. Efcebecko.

Reagovat
LAM

Snad.Potom s tim normálně hejbal,takže snad jen vykloubený.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua ničitel

Reagovat
Kixi Syhimour

Sithne RM?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne mu pique vynadal ernestkovi

Reagovat
smazaný uživatel

to je dneska den,.....achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý koule.

Dr. Uzel

Reagovat
smazaný uživatel

na solar imho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Blbost, byla to pravačka

Reagovat
pepinho2

Sakra, takže sdílím fake news

Reagovat
dextroza_m

VAR pro některé...

Reagovat
Murena

Raketa

Reagovat
Majk91

Dokedy budeme musiet trpiet Rakitica?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, po repre docela unikát Škoda těch protiútoků, Dembelé z toho mohl vytěžit víc.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska suarez fantastickej, maka a diky jeho zableskum minimalne 3 sance a z toho 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asist na Lea byl genialní.

Reagovat
LAM

Začátek velká paráda.Na Messim byla vidět velká chuť a myslim že v tý dnešní otevřený hře by hattrick zapsal docela jistě.Po jeho odchodu mám pocit že tak nějak jen dohráváme.Ostatní nejsou schopný proměnit jako vždycky nic.

Jinak doufám že budezpět hodně rychle,ideálně už za 4 dny když má takovou formu.EC by bez něho bylo dost nudný a navíc by naše šance hluboce klesli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Messi nestihne Real, tak ten zápas bude pěkný souboj kriplů. To bude podívaná.

Reagovat
Gazdo

To teda nestihne s hentym. Uz sa tesim na ten zapas. Kto da menej golov

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím jak se to zvrtne a všichni se tam poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje dnes Arthur?

Reagovat
celeb

super

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost nahoru dolu, neni moc videt, ale kdyz uz tak to stoji za to

Reagovat
celeb

zo zaloznikov asi aj najlepsie (aj ked aj Busq ma dobry den). Obdivuhodna je najma jeho schopnost nestratit loptu ani medzi 3 superovymi hracmi. Ak ma Valverde rozum, tak Arthur je jasny zaklad na cely rok a v 2. polcase stiahne Raketu a da tam Vidala. 3. striedajuci hrac by mohol byt Rafinha (ak as nikomu nic nestane).

Reagovat
Majk91

od nas najlepsi na place

Reagovat
ADM

Pracu Luisa dnes treba ocenit

Reagovat
Mateo16

Wow krasa Messi zrakveny to je dar z nebies pred EC

Reagovat
celeb

hnusny trolling - toto by som ocenil BANom - snad na to nebude nikto reagovat.

Reagovat
Mateo16

Preco nemozem oslavovat oslabenie supera pred EC ? Ked ide o tak velku vec Ako ja milujem moralistov

Reagovat
Gazdo

Ale no. Ako moralisti aj mna vytacaju ale priat niekomu zranenie...

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Za to stejně může Ramos

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukal jsem teď na to ve zpomaleným záběru a tam to vypadalo, že asi zlomená ruka.

Reagovat
ADM

Breaking [RAC1] | Messi has no fracture in right arm.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad dobrý na tom záběru to vypadalo špatně

Reagovat
smazaný uživatel

To mu udelali rentgen tak rYchle?

Reagovat
ADM

Neviem, ale myslis ze caka v rade ako obycajny clovek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou zprávy, že by mohl stihnout EC. Píšou "jen" elbow stretch.

Reagovat
valloire

ve fakultce by musel

Reagovat
Firkraag

Vaklíč to je roztomilý

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic musí dolů, je fakt příšerny

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

By mě fakt zajímalo, co tam ted Dembelé zkouší

Reagovat
Gazdo

Dembele akonahle zistil ze malcom mu nerobi konkurenciu tak sa na to asi vysral

Reagovat
ADM

katastrofa

Reagovat
celeb

Luis!! - ty nemehlo!!

Reagovat
celeb

ako na 1. strane (kym nenabehne Klokan) hra asi najlepsie za tuto sezonu - ale jeho riesenie goloviek je stale tragicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna si tě povodil

Reagovat
Majk91

Dembeleho rozhodovanie je na bode mrazu. Niekedy nechapem, ako dokaze posrat aj najjednoduchsiu nahravku.

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
celeb

MATS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
Murena

Suarez

Reagovat
Coutinho10

wow Stegen

Reagovat
celeb

"Kamasutra style!" Ray

Reagovat
smazaný uživatel

Mats Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

krásně to udělal penalta jasná

Reagovat
Coutinho10

Vaklič byl pozde no

Reagovat
smazaný uživatel

Mats totální bůh. Zákrok sezóny.

Reagovat
Reggie

Mas odkaz? Ja uz byl v aute. Diky

Reagovat
Switchback
Reagovat
Reggie

Diky moc! Za me s De Geou nejlepsi na svete, ale oproti nemu je samozrejme jinde ve hre nohama, takze mi vychazi jako nejlepsi.

Reagovat
X-bano-X

Nezabudaj na Oblaka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Reggie

To je fakt, ten je v top 3 spolu s vyse uvedenyma, nicmene se nikdo z nich ani nahodou nechysta na Stegena ve hre nohama.

Reagovat
Ed_Hazard

To neni možné, on musí brať asteroidy..

Reagovat
celeb

inak Vaclik ma velke stastie, ze tu penaltu mohol chytat. Luis konecne gol

Reagovat
masly008

za to ož se tak 2-3 roky redka nedává.nebyl to tak brutální faul aby dostal red.a gol z toho suarez dát nemohl když si to kopl do pryč.jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

not Vaclos game

Reagovat
smazaný uživatel

suarez, zaslouzene dnes, i kdyz se nedari, je vsude, maka a 1+2 dnes zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni už Raketu kurva a ne Arthura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Mame do zalohy Rafinhu aj Vidala, ktori potrebuju hrat, mame Raketu, ktory by si uz asi aj rad oddychol a on vymeni famozneho Arthura za Roberta. Ja toho Ersnesta uplne prestavam chapat.

Reagovat
Gazdo

Valverde mastermind raketa strasny arthur celkom fajn vystriedajme arthura. Bohvie co raketa na valverdeho ma lebo uz to nie je mozne. Aspon ze uz vyhravame 3:0 inak by som to zrejme nepredychal takuto vymenu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže střídání je pro tebe jenom o trochu méně důležitější než výsledek zápasu? vy už jste fakt nemocní s tím trenérstvím od piva

Reagovat
Gazdo

Clovek ktory fandi barcelone kvoli vysledkom je mi uplne ukradnuty

Reagovat
smazaný uživatel

mě zase člověk, kterému trhá žíly nějaké posrané střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale to vysvětluj pak nasranýmu Vidalovi, že nezáleží na střídání, ale na výsledku. Takže hrát nebude, ale Rakitic si odehraje zase 90min.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mě mělo zajímat, že bude Vidal nasraný? Buď se prosadí nebo ne, to je na něm a on jako zkušený hráč to určitě ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidí, že místo něj hraje traged

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš se prosadit když nehraješ. A to jaká pak bude pohoda v kabině, když budeš mít několik hráčů ne zrovna v dobrý náladě, když je trenér ignoruje, by tě asi zajímat mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosadit se můžeš třeba tak, že trenérský tým přesvědčíš na tréninku. Vidal pokud vím, si jenom něco stěžoval na sociálních sítích, což mu určitě nepomůže.

Reagovat
valloire

tak penaltičky Barce jdou

Reagovat
Switchback

ale král se nám zranil

Reagovat
Gazdo

My krala nemame take nizke samozvane bytosti maju len v statnom klube. Za nami stoji sam Panboh

Reagovat
valloire

Pelé už nehraje.

Reagovat
ADM

Dembele no comment teda. Strata za stratou.

Reagovat
celeb

prvych 10 minut bol dobry, 2. polcas vyslovene zly.

Reagovat
ADM

Jo, aj som to myslel na druhy polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Inter může zkusit Malcoma

Reagovat
smazaný uživatel

Srandisto.

Reagovat
Kluivert9

To raději Valverde bude hrát v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

už se nedivíš, jak je možný, že už měsíc nehraje v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

raketa a dembouz to je duo (ous ma aspon zablesky)

Reagovat
celeb

Valverde dal sancu zatial 2 mladikom z LaMassie, Lucho 14, Pep 22. Ernie ma problem, dat sancu hracom ako Vidal, Malcom, Rafinha, nieto mladikom. On je zvyknuty, ze ma 8 dobrych hracov a ako tak posklada funkcny zaklad. Managment velkej skupiny kvalitnych hracov je uplne mimo jeho schopnosti. On by bol najradsej, keby mal stabilnu 11tku a sadu nahradnikov na vsetky posty - rotovat, davat sancu inym, to je mimo jeho vesmiru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Luis skvely. Najlepsi zapas za dlhu dobu

Reagovat
dextroza_m

Piquena Semedo dnes super, Arthur též.

Reagovat
Detektiv

dneska valec ve velkem stylu...

Reagovat
celeb

Inak zatial Pique vykon sezony. Snad mu to vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

couts mimo gol, zkazil snad vse na co sahnul, dalsi mizernej zapas od nej

Reagovat
smazaný uživatel

špion Lenglet

Reagovat
ADM

Mame problem udrzat loptu v zalohe, jeeb Munir a Vidal si zas posedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi ho bylo líto, jak smutně koukal na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Hlavne, ked Raketa ma nahranych asi najviac minut z LaLigy. Ma MS hral plny pocet zapasov, navyse z toho 3 predlzenia, kde ostal vzdy az po penalty. Preco mu ten pridrbany magor, ktory zvykne striedat par dni po LM a 2 cestach az v 84. minute, neda oddychnut a drzi ho tam az do konca?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Raketa je hráč, který zátěž potřebuje a nevadí mu. A v klubu to očividně ví taky. A navíc není ani polovina sezony.

Reagovat
ADM

Potrebuje zatez. ty uz varis z cistej vody chlape. Vsak hral celu sezonu, cele MS, predlzenia, opet ligu. Na zaklade coho vies teda porovnat jeho vykony, ked bude oddychnuty? Vsak na takom Luisovi sa to prejavuje priam sekundou pri rozhodovani a pohybe...

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič hraje ROKY 40-50 zápasů za sezonu. Je to pro něho normální.

Reagovat
celeb

Len na Ligu narodov mas 4 terminy po 2 zapasy (6 sutaznych, 2 priatelske). Na MS dal 7 zapasov. Pred MS dal tak 8 kvalifikacnych a pripravnych zapasov - a to je len repre. LM 10, CdR min. 5, Supercopa 2, liga 38, beneficne/pripravne za klub.

Navyse jeho uloha je z hladiska fyzicky jedna z najnarocnejsich. Potom sa niet co cudovat, ze mava take vypadky formy. Navyse mame kopec kvalitnych hracov, ktori potrebuju takisto hravat, aby sa v pripade zranenia vedeli rychlo aklimatizovat. Rafinha, Vidal potrebuju takisto minuty + patrilo by sa dat sancu aj mladikom z A-cka.

Reagovat
ADM

Rakitic ma uz 30 ROKY. Telo sa meni ci chces ci nie. Sudit to na zaklade tohto je blbost, hlavne v kontraste ako jeho vykony klesli od 14/15, s vynimkou minulej sezony so zmenou postavenia na ihrisku

Reagovat
valloire

na jaře bude řvát, že nestíhá a je unavenej

Reagovat
smazaný uživatel

A ZROVNA SI TĚ POVODIL!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

hezky trefeno...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

střídání Suáreze!!!! chci tady vidět hromadnou masturbaci kluci, ať to stojí za to, tak dlouho jste na to čekali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to zaslouziL Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lenglet prumerak, diky nemu ta obrana je desne nejista

Reagovat
Gazdo

Tusim slonky terik to tu pisal ked dembele prestupoval k nam ze to nebude fungovat. Vtedy som tomu nejak neveril ale to bolo sposobene asi tym ze som mal dembousa nasledovaneho akurat z youtubu. Ako je vidiet ze ten chlapec ma talent ale on to zrejme v tej hlave nebude mat. Mne to fakt pripada ze je to len nejaky chlapec z ghetta ktory si ide zahrat fotbal a potom pred svojimi kamosmi s retazami na krkoch a flexamk na hlavach ide machrovat s novym autom ake si kupil za svoju vyplatu a pritom vobec nejak nepobera co sa okolo neho deje a co sa od neho vyzaduje. Dufam ze sa mylim lebo by to bola strasna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
ADM

Stegen sa moze aj pojebat prisaham bohu

Reagovat
ADM

Hlavne ze tam siel Munir teda mastermind

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec přeci...o to nám všem v Barce jde přeci!

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen se zbláznil tyvole

Reagovat
Firkraag

jojooo, hustý opravdu hustýýý

Reagovat
2miguel1

to si robis picu

Reagovat
Coutinho10

twl ufff Stegen ten nepovedenej odkop zachranil

Reagovat
valloire

docela hovado ten Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

PARODIE NA OBRANU

Reagovat
blaugrana

Stiahnuť Arthura bol skvelý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Rakitic vam zas zavrel huby dufam

Reagovat
Rattlesnake

random golaso na čtyři jedna určitě nedává zapomenout jeho dosavadní bídné formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po celosezonni sračce dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3+2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Coutinho10

Ivaaaaan pojistka

Reagovat
smazaný uživatel

na co na tom hřišti ten kluk chorvatský je...nepřihraje, ani gól dát neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic radši neslavil. Sám ví jak byl dneska bídnej

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
smazaný uživatel

(jo vím že hrál v Seville)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Medzitym sa niekde neuer usmieva lebo aj tak vie ze bude jednotka stale

Reagovat
Coutinho10

tak ted stesti toho 4. golu, protoze jinak by to bylo jeste drama

Reagovat
smazaný uživatel

ten malcolm je horsi jak dembouz?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví a asi se ani nedozvíme

Reagovat
Gazdo

Ale dozvieme ale asi nie u nas

Reagovat
ADM

To sa napr dnes v druhom polcase ani nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

prislo jen me ze fanousci na nej piskali ke konci?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo se dneska zase nudil, vztekal při střídání a zatínal zuby při vstřelených gólech? Skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goly byly fajn a byly tam i skvely momenty, ale to podstatny je v necem jinym, ale to ty vis, takze radsi no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pejsek5

Dembéleho výkon za 2.poločas normálně na pokutu Jinak MAtS neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Co ti jebe Rakitič jakej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdo tu bude rozumovat od Dembélem. Ten synek neumí používat mozek, umí jen rychle běhat. Hraje tak samo jako když u nás hrál první zápas. Žádná změna, jen veme balon a utíká dopředu s hlavou do země. Jen ať ho prodají.

Jinak Stegen neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

On je někdy hodně divný. Dneska začal dobře, ty protiútoky nebyly zas tak špatně vyřešené a hlavně šel rychle dopředu. Ale třeba druhém poločase jak šel do otevřené obrany a zastavil se, čuměl nad míčem a potom se ještě nechal obrat, to je fakt na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by vůbec nechyběl. Hlavně je komické jak tu z něj někteří dělají pomalu pána boha. Ale tak to se ozývají jedni a ti samí, co vždy vše ví nejlíp a vše musí říct přesně naopak než udělá trenér atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nehlede na to ze to byl zapas pro nej, protiutoky, spoustu prostoru, a nakonec mel jen par dobrych pruniku a par prihravek pred 16ku, jinak mraky jednoduchych chyb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může takový golman dělat v repre dvojku? fakt na pěst tem čuchač prdelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Už tam dlouho nebude

Reagovat
Visca el barca

Bohužel ve fotbale jsou taky oblíbenci. Snaha natlačit Roberta do hry, místo Vidala je úsměvná. Ikdyby jsme vyhráli 10:2, tak Ernesta nemůžu za tohle vystát. Luisito s Arthurem nej na place. Zajímalo by mě co Vidal s Malcomem Ernestovi udělali. Chová se jak zhrzená ženská.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto se šel rozehrát po zranění.

Reagovat
ADM

Aby budúci zápas bezdôvodne vymenil na RB skvele sa ukazujúceho Semeda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je člen užšího kádru. Pak by jste vy chytrolíni zase pičovali, že nerotuje Semeda.

Reagovat
roman1978

takže, klasicky nic moc. od zápasu jsem očekával mnohem víc. valverde a jeho sestava, to už nemá ani cenu komentovat.

rakitič zase dohrál do konce a přitom, jako obvykle, nejhorší na hřišti.

malcom ani na lavce.

roberto si musel zahrát. semedo ho jasně převyšuje v obraně, tak ho začne cpát do zálohy.

střídání arthura, jednoho z nejlepších v celém zápase.

vidal zase jen na lavičce.

rafinha zase jen na lavičce.

dembz začal dobře a mohl mít pár asistencí, no druhý poločas se mu nepovedl

suarez - asi nejlepší výkon v sezoně

nicméně, nebýt lea a matse, tak to klidně mohla být i další blamáž

snad se dá leo rychle dokupy. odpočinek se mu ale také bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to už se nedá napsat nic jiného než, že jsi prostě dement.

Reagovat
I am Mancunian

Real

Reagovat
vanGomm

Dnes F.Gento 85!! Moc radosti mu k narozeninám "jeho" Real Madrid nedal

Reagovat
dextroza_m

Ot: pánové, chtěl bych koupit mojí mobil - fotomobil... Nějaké návrhy či zkušenosti? Čekáme malého, tak bude fotit víc, než doteď (mod japonsky turista). Ted ma mumií 830, ale.. Je mi jasné, ze je na trhu p20pro, nicméně dat 16k za mobil je celkem zhovadilost, takže... jak stohoven-- jinak předpokládám, ze vyjde mate a mohlo by to jít dolů, ovšem do Vánoc? Předem díky.

Reagovat
Raul=Real

Xperia XA2 foti perfektne... Za tu cenu (200€) nema konkurenciu

Reagovat
dextroza_m

Mrknu, díky

Reagovat
Raul=Real

Rozmerovo je to najmensi telefon s 5.2 displejom ...vyzorovo tiez v pohode... Ja som maximalne spokojny... Za predchodcu som da pred par rokmi 500€, no toto je bezkonkurencne pomer cena vykon

Reagovat
technecium

P20lite

Reagovat
dextroza_m

To mi přijde strašně omrdané... Pořád přemýšlím nad P20, kdyby to šlo pod 10k..

Reagovat
technecium

Fotí to krásně

Reagovat
dextroza_m

Mrknu na recenze, díky.

Reagovat
technecium

Tak já to mám, je to fajn telefon, nemám co vytknout zatím

Reagovat
MiChaEl

Toto som riesil nedavno - vzhladom na moje poziadavky ceny do 200/250e, cim mensieho displeja (neznasam tehly, tablet nepotrebujem) a dostatocne dobreho fotaku a celkoveho vykonu (pri ex ante vyluceni iphone z hry) mi najlepsie vysiel z toho Samsung Galaxy J5 a som spoko. Svetelnost ma podobnu spickovym fotomobilom, pixely ti stacia.

Reagovat
dextroza_m

Div jsem se u nás 6600,- to je celkem paráda.

Reagovat
Anacron

To teda, že to radši nezbourali.

Reagovat
madridcan

Atmosféra ideální, kapitán kapitánů přestává zvládat

https://mobile.twitter.com/griezmannility/status/1054335467599081473

Reagovat
smazaný uživatel

tobě regulérně mrdlo

Reagovat
madridcan

Urcite mne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele