LaLiga - preview 8. kola

14.10.2016, 08:31, aktualizováno 17.10.2016, 08:39
Previews
Eibar se zatím pohybuje v první polovině tabulky a své postavení si může upevnit v dohrávce osmého kola španělské nejvyšší soutěže. Představí se na domácí půdě proti Osasuně, která zatím nevyhrála a posbírala pouze tři body...
SD Eibar - CA Osasuna  (pondělí 20:45)
V dohrávce 8. kola španělské La Ligy se fotbalisté Osasuny představí v Baskicku a pokusí si připsat vůbec první výhru v sezoně. Eibar se však nachází v dobré formě, doma ještě neprohrál a naposledy si přivezl bod ze slavného stadionu Santiaga Bernabéu.

Eibar bude na maličkatém stadionu Municipal de Ipurua hájit dosavadní domácí neporazitelnost. A pozor, doposud zde hostil samá velká jména. Nepochodili tu Valencia, Sevilla a naposledy San Sebastian. Že výkony Eibaru nejsou jen dílem náhody, se potvrdilo i v minulém kole na Santiago Bernabéu, kde svěřenci trenéra Josého Luise Mendiliba získali překvapivě bod za remízu 1:1. Los Armeros jsou zkrátka v laufu a s jedenácti získanými body jim patří solidní sedmá pozice, jen s jednobodovou ztrátou na evropské poháry.

Ve zcela opačném rozpoložení se nachejí hosté. Ze sedmi zápasů zatím Osasuna ani jednou nezvítězila a společně s Granadou je poslední, kdo na tříbodový import stále čeká. Herní zlepšení se sice dostavilo, v minulém kole se hosté dostali do dvoubrankového vedení, ale ani to jim ke kýženým třem bodům nestačilo. Las Palmas totiž dokázal ve druhém poločase výsledek srovnat na konečných 2:2.

Zajímavé je, že půjde o vůbec první střetnutí mezi těmito dvěma týmy. Eibar sice není nováčkem, ale s Osasunou, která má z Primera Division letité zkušenosti, se v nejvyšší soutěži míjel. Do prvního vzájemného utkání jde Eibar v mnohem lepším rozpoložení a vzhledem k výsledkům bude favoritem.

Zatímco domácí by měli být v kompletním složení, hosté budou postrádat zraněného Javiera Flaňa i Maria Fernándeze.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Luna, Lejeune, Ivan, Capa - Garcia, Escalante, Rico - Kike, Enrich, Leon
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Perez - Oier, Garcia, Miguel, Zubiria, Fuentes - Cuevas, Fausto, Torres - Leon, Berenguer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Málaga CF  (neděle 12:00)
Nedělní program osmého kola La Ligy otevře v pravé poledne souboj nováčka z Alavése proti Malaze. Svěřenci Juandeho Ramose se doposud na hřištích soupeřů trápí a ani tentokrát je ve Vitórii nečeká nic jednoduchého. Deportivo již sice trochu přibrzdilo z výtečných výkonů od začátku sezony, kdy uhrálo remízu na půdě Atlétika Madrid a dokonce vyplenilo Camp Nou, ovšem na domácí půdě je ještě stále v letošním ligovém ročníku neporaženo.

To Malaga naopak ve venkovních zápasech ještě ani jedinkrát nezvítězila, což je jedním z hlavních příčin, proč se stále v tabulce pohybuje až na třináctém místě. Alavés je na tom o jeden bod i příčku lépe. Na svém stadionu Mendiorroza doposud ligový nováček uhrál dvě remízy a jedno vítězství, přičemž zde inkasoval pouze jedinkrát. Kouč Mauricio Pellegrino se bude muset pro tento zápas obejít bez tria Pantić, Torres a Femenia.

Andalusané přijíždějí na sever Španělska pod narůstajícím tlakem, jemuž v minulém kole před reprezentační přestávkou ulehčilo prvenství 2:1 nad nebezpečným Athleticem, ovšem konzistence výkonů není pro Malagu zrovna tou silnou stránkou. Albicelestes totiž na hřišti soupeře v dosavadním průběhu sezony uhráli pouze jeden bod a navíc se musí vypořádat s celou řadou absencí.

Juandemu Ramosovi budou chybět např. opora zadních řad Weligton či Charles, Keko, Kuzmanović, Recio a kvůli karetnímu trestu se na trávník nepodívá ani Bakari Koné. Přesto se španělský kouč odmítá na oslabení soupisky jakkoli vymlouvat: "Máme poměrně vyrovnaný kádr, sebevědomí zde nechybí nikomu a ti, kteří doposud neměli mnoho příležitostí nastoupit, mají nyní šanci ukázat, proč si zaslouží být součástí Malagy."

"Alavés je tým schopný zvítězit na Camp Nou a remizovat s Atlétikem Madrid nebo Valencií," vyjmenovává Ramos nedávné úspěchy svého nadcházejícího soupeře. "Je to zvláštní, protože jejich nejlepší výsledky vzešly z venkovních zápasů proti těm nejtěžším soupeřům, zatímco doma měli větší potíž uspět. Víme, že nás čeká namotivovaný protivník, který se bude snažit udělat radost fanouškům, což je ostatně i naším cílem."
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Alexis, Laguardia, Theo - Camarasa, Llorente, García - Edgar, Deyverson, Gómez
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Torres, Llorente, Carlos - Juanpi, Fornals, Camacho, Chory - En-Nesyri, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (neděle 16:15)
Oba týmy si zatím vedou letos tak nějak průměrně a nenápadně, patří ovšem k tomu lepšímu, co španělská La Liga může nabídnout. Bilbao i Real Sociedad by rozhodně rádi dále bojovali o evropské poháry, k nimž nemají v současné chvíli daleko. Tohle baskické derby v letech minulých spíše vyznívalo pro hostující celek, neprohrál v něm už osmkrát v řadě.

Jen dva body od sebe dělí v tabulce oba lokální konkurenty. O něco lépe je na tom Athletic Club, který ze sedmi utkání hned čtyřikrát vyhrál, ale taktéž třikrát padl. První dvě porážky si připsal hned v úvodních dvou kolech, další před reprezentační pauzou na půdě Málagy. I proto by konečně rád napravil mizernou bilanci se San Sebastiánem a konečně poprvé od roku 2012 zvítězil.

Domácím bude nově chybět bek Mikel Balenziaga, jenž se nechal vyloučit v minulém utkání, a toho v sestavě pravděpodobně nahradí Iňigo Lekue. Nejistý je pak start u dalšího obránce Eneka Bóvedy a úplně zdravotně v pořádku není ani Beňat Etxebarria, jeden ze zataženějších záložníků. Defenzíva Bilbaa by tak nemusela být v úplně nejlepším rozpoložení.

Real Sociedad naposledy skolil nejtěsnějším možným způsobem Betis, venku ovšem působí mnohokrát polovičatě. Je ale pravda, že San Mamés Barria má poslední dobou v oblibě, třeba v únoru tam dokonce bral všechny body. "Není to pro nás obvyklý týden. Je to velký zápas, derby, takže pro každého z nás i pro fanoušky znamená hodně," říkala brankářská jednička Gerónimo Rulli.

Argentinec se za uplynulé tři roky stal velkou oporou hostujícího celku. Koneckonců věří, že prodlouží svou statistiku neprohry s Bilbaem. "Chceme pokračovat v těch výkonech jako například proti Betisu," přál by si do budoucna. "Kdybychom vyhráli, hodně bychom se posunuli v tabulce výše. Máme vůči našim fanouškům velkou zodpovědnost."

Hostům se po suspendaci vrací obránce Aritz Elustondo, pořád však na marodce zůstává útočník Imanol Agirretxe, jehož trápí poraněný kotník. "Uvidíte v neděli konkurenceschopné mužstvo Realu Sociedad," sliboval Rulli. "Máme mnohem lepší tým než loni. Budeme bojovat, snažit se držet míč a plnit trenérovy pokyny."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Óscar de Marcos, Yeray Álvarez, Laporte, Iňigo Lekue - Beňat Etxebarria, Mikel San José - Iňaki Williams, Raúl García, Markel Susaeta - Aritz Aduriz
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Joseba Zaldúa, Raúl Navas, Iňigo Martínez, Yuri Berchiche - Xabi Prieto, Asier Illarramendi, Zurutuza - Carlos Vela, Willian José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sporting Gijón - Valencia CF  (neděle 18:30)
Valencia se pod novým vedením trenéra Prandelliho pokusí nastartovat novou a úspěšnou sérii. Zatím se totiž stále nedokázala vymanit z noční můry porážek na dobu delší než dva zápasy. Proti je domácí Sporting Gijón, který rovněž míří ke dnu.

Valencia je slavný a úspěšný klub, který vždy bojoval o ty nejvyšší příčky, dostával se do evropských pohárů a všeobecně jej dlouho charakterizovalo množství výtečných hráčů. V poslední době se ale příznivci od klubu odvracejí a někdy musí mít pocit, že žijí v neustále se opakující noční můře. S tou by podle vedení měl skoncovat nově jmenovaný trenér Cesare Prandelli. Skvělý taktik a muž s nekompromisní povahou má ve Valencii udělat pořádek a sestavit nové mužstvo

První duel svých nových svěřenců sledoval jen z tribuny, na lavičce ještě seděl dočasný trenér Salvador "Voro" González. Tomu se ale další utkání už nepovedlo tak jako předchozí, protože s Atléticem Madrid jeho celek prohrál 2:0 po střelách Griezmanna s Gameirem. A Prandelli si možná říkal, že krize Netopýrů je mnohem větší, než si zřejmě představoval. Čeká ho spousta práce, ale sám se jí nebojí. Začít může právě proti Sportingu.

Jedním z hráčů, o které se bude chtít opírat zejména v defenzívě, je zkušený Argentinec Ezequiel Garay. Ten už má se španělskou ligou své zkušenosti díky působení v Realu Madrid. Tam ale za dva roky moc utkání nehrál a raději odešel do portugalské Benfiky. V ní se z Garaye stal oceňovaný hráč s vysokou cenovkou a sám zkušený stoper Garay odchodu z Madridu vůbec nelituje.

V rozhovoru pro El Desmarque sdělil: "Když jsem se rozhodl odejít z Madridu, bylo to obtížné rozhodnutí. Ale nakonec si říkám, že to bylo nejlepší rozhodnutí, jaké jsem udělal. Nehrál jsem, měl jsem chuť ukázat své schopnosti. Odešel jsem a jsem za to rád. Teď jsem se do Španělska vrátil jako zkušený hráč, který už má něco za sebou a něco už vyhrál. Nabídku od Valencie jsem přijal moc rád, protože se stále jedná o skvělý klub. Teď se nám moc nedaří, ale nevzdáváme se. Každá špatná chvíle jednou skončí. Máme dobrý kádr a věřím, že se z naší špatné situace dostaneme co možná nejdřív," přeje si zadák.

Do Gijónu pojede Valencia v poměrně dobrém rozmaru, protože v něm proti domácím ještě nikdy neprohrála. Od roku 2008 ji navíc Sporting Gijón porazil jen dvakrát. Sporting sice vešel do sezony v dobré formě a první tři zápasy byly úspěchem, ale od té doby se něco změnilo. Poslední čtyři duely totiž Sporting prohrál a výjimkou nebyl ani zápas s Deportivem La Coruňa, který vyhráli o gól právě domácí. Napraví si reputaci proti Valencii, nebo bude Prandelliho premiéra úspěšná?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Neporažený Villarreal přivítá na domácím stadionu El Madrigal Celtu Vigo, kterou v loňské sezoně nedokázal ani v jednom případě porazit. Hosté se po katastrofálním začátku zvedli a před reprezentační přestávkou zaznamenali tři vítězství v řadě.

Společně s madridskými celky Realem a Atlétikem zůstává Villarreal dosud neporažen. Vedle třech výher si Žlutá ponorka připsala čtyři remízy a v tabulce jí patří páté místo, přičemž Barcelona je čtvrtá jen o skóre. O prodloužení neporazitelnosti budou domácí usilovat proti Celtě Vigo, kterou například v loňské sezoně nedokázali ani jednou porazit. "Je pravda, že Celta nezačala dobře, ale zotavili se a nyní hrají velmi dobře. Je to tým, který je již nějakou dobu spolu pohromadě a zlepšují se," varoval před soupeřem trenér Escriba.

Celta Vigo vstoupila do La Ligy katastrofálně. První tři zápasy prohrála a jakýmsi vrcholem bídy byla drtivá domácí porážka od Atlétika Madrid 0:4. Pak už přišlo jen zlepšení, nejprve bezbranková plichta na půdě Osasuny a následně tři vyhrané zápasy v řadě. S Gijónem, Espanyolem a nakonec i se slavnou Barcelonou. Mimochodem Messiho a spol. porazili už v loňské sezoně.

Dařilo se i na evropské scéně. Po remíze s Lutychem si Celta připsala první vítězství proti Panathinaikosu Atény. Evropská liga je na programu zase ve čtvrtek a hosté se utkají na domácím Estadio Balaídos s Ajaxem Amsterdam. Základní skupinu EL hraje i Villarreal, ten pro změnu zajíždí na horkou půdu tureckého Osmanlisporu.

Žluté ponorce stále nepomůže zraněný útočník Roberto Soldado a s velkou pravděpodobností do hry nezasáhne ani Dos Santos. Kouč Fran Escriba nejspíše nebude měnit sestavu a to i navzdory faktu, že fit už je loni nejlepší střelec Cédrick Bakambu. Obdobně je na tom i Celta Vigo, mimo je trojice Beauvue, Hernadéz a Guidetti. Naopak k dispozici už je Orellana.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Musacchio, Ruíz, Costa - Bruno, Trigueros, Soriano, Castillejo - Sansone, Pato
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gomez Sola, Jonny - Wass, Radoja - Sisto, Bongoda, Aspas - Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Sevilla se konečně probouzí a její stroje jedou naplno. Aktuálně se nalézá na skvělé třetí příčce a čeká ji další zajímavý soupeř, od kterého by si ráda vzala všechny tři body. Domácí Leganés je sice nováčkem, ale umí překvapit.

Sevilla zvládá účinkování v Lize mistrů, nevede si v ní vůbec špatně a ještě umí rozprostřít síly do více soutěží. V dosavadních sedmi odehraných kolech první španělské ligy prohrála Sevilla jen jedno utkání a rovněž její herní projev se pod vedením trenéra Jorgeho Sampaoliho neustále zlepšuje. Naposledy si Sevilla poradila s Deportivem Alavés, na čemž měl zásadní podíl Wissam Ben Yedder. Nová akvizice Sevilly vstřelila oba góly svého týmu, který tak vyhrál těsně 2:1.

Teď čeká Sevillu další nováček a trenér Sampaoli tuší, že by se znovu mohl prosadit právě střelec Ben Yedder. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu argentinský taktik poznamenal: "Jsem moc rád, že se Ben Yedderovi povedlo vstřelit minule dvě branky, protože jeho adaptace v Seville neprobíhala úplně hladce a chvíli to trvalo, než se usadil. Ale v posledních dvou duelech jasně ukázal, proč jsme si jej do Sevilly vybrali a že z něj bude zase platný hráč. Naučil se systém, sehrává se a je čím dál lepší," pěje trenér Sampaoli ódy na svého chráněnce.

Pokud něco Sevillu trápí, je to stále absence mnoha hráčů. Tento seznam se sice zmenšuje, nicméně jsou na něm stále jména jako Adil Rami, Benoit Trémoulinas, Salvatore Sirigu nebo Michael Krohn-Dehli. Domácí Leganés naproti tomu nemá žádné chybějící články. Oba celky na sebe narazí vůbec poprvé ve své historii, takže se dá očekávat strhující premiéra.

Ani Leganés se nemusí vyloženě stydět, protože jakožto nováček zatím udatně bojuje. Na kontě už má tři výhry, jednu remízu a tři porážky. Po prohře s Valencií si v minulém kole napravilo chuť a vyhrálo nad domácí Granadou. O to se jedinou brankou utkání postaral krátce před koncem Alexander Szymanowski. Leganés navíc potřetí v sezoně udrželo čisté konto, což je pro nováčka v ofenzivně laděné La Lize velký počin.

Přesto trenér Asier Garitano ví, že se Leganés stále musí hodně učit, aby mezi elitou přežilo. "Snažíme se rychle přizpůsobit na první ligu, protože ta změna oproti loňskému roku ve druhé lize je neskutečná. Máme dobrý tým, ale musíme se hodně učit. Jsme nezkušení a učíme se za pochodu. Někdy se nám něco nepovede, ale za celý tým můžu říct, že vždy děláme maximum a každý tady odevzdává maximum. Jsem hrdý na některé výsledky, protože vím, kolik práce za tím doopravdy je. Nesmíme ale usnout na vavřínech, protože liga je dlouhá a náročná," ví Garitano.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantés - Diaz, Medjani, Mantovani, Rico - Timor, Perez - Ramos, Gabriel, Szymanowski - Neves
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Mercado, Escudero - N'Zonzi - Nasri, Vázquez, Vitolo - Ben Yedder, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Deportivo La Coruña  (sobota 16:15)
Po reprezentační přestávce se na scénu vrací zpět ligový fotbal, v němž obhájce titulu z Barcelony přivítá na Camp Nou Deportivo La Coruňa. Katalánský gigant sice ani zdaleka neprožívá vydařený vstup do nového ročníku La Ligy, ovšem na vedoucí duo madridských rivalů ztrácí stále pouze dva body a navíc se zpět do hry vrací ústřední barcelonská hvězda Lionel Messi.

Zatímco za celou loňskou sezonu barcelonští prohráli v pěti případech, letos již za sedm kol odcházeli bez bodu dvakrát. K tomu navíc přišla i domácí remíza s Atlétikem Madrid, a tak jsou nyní svěřenci Luise Enriqueho až na čtvrté příčce, neboť v posledním kole před vsuvkou kvalifikace mistrovství světa prohráli s Celtou Vigo v divokém zápase 4:3. Messiho návrat po třech vynechaných zápasech je tak vítaným posílením, stejně jako v případě letní posily z Lyonu Samuela Umtitiho. Přesto Enrique na jejich návrat nutně nespěchá.

"Skvělou zprávou je, že se nám vrací do hry hráči jako Samuel Umtiti a Leo," potvrdil na předzápasové tiskové konferenci barcelonský kouč. "Messi už s týmem trénuje od středy a vypadá to s ním dobře. Když se vracíte po zranění, potřebujete odehrané minuty, a to jak na tréninku, tak v zápasech. Ještě si s ním promluvím, ale v zásadě je připraven nastoupit, stejně jako Umtiti."

Messiho návrat je rovněž vítaný s ohledem na blížící se šlágr proti Manchesteru City v Lize Mistrů a zůstává otázkou, nakolik se tento středeční zápas projeví v základní sestavě Katalánců. Enrique každopádně odmítl, že by sobotní utkání s Deporem jakkoli podcenil, přestože v dubnu Barcelona vyplenila stadion Riazor krutým osmigólovým debaklem. "V tuto chvíli myslíme jen na jeden zápas, a to ten s Deportivem. Víme, jak je náročné připravit se na zápas, když jsou hráči spolu jenom pár dní, ale myslet už na další utkání by byla chyba."

"Po minulé reprezentační pauze jsme prohráli s Alavésem a nechceme to už prožít znovu," připomněl Luis Enrique asi největší překvapení dosavadního ročníku La Ligy. "Musíme získat tři body, abychom pak zase mohli upřít pozornost jinam."

Deportivo sice nedávno proti Barceloně utrpělo zmíněnou prohru 8:0, ovšem loni na Camp Nou vybojovalo nečekanou remízu 2:2, přestože již během zápasu prohrávalo o dva góly. Galicijský celek se tak rozhodně nemá čeho přehnaně obávat a podobně jako Alavés bude číhat na svou šanci.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Vidal, Piqué, Mathieu, Digne - Turan, Busquets, Rakitić - Rafinha, Suárez, Neymar
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Albentosa, Sidnei, Navarro, Luisinho - Gama, Borges, Mosquera, Colak - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 10.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Granada CF  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer nabídne duel dalšího favorita na titul La Ligy a v současné době prvního týmu tabulky s tím úplně posledním. Atlético Madrid hostí na svém stadionu Vicenteho Calderóna poslední Granadu, které se lepí smůla na paty.

Mezi oběma týmy by ani nemohl být větší rozdíl. Zatímco Atlético Madrid sbírá body jak na běžícím páse a daří se mu kromě La Ligy také v evropských pohárech, Granda strádá. Nikdy nepatřila mezi zvláště úspěšné týmy a většinou se pohybovala ve spodních patrech tabulky, ale letos už nemá kam klesnout. Aktuálně je poslední a za sebou už má první oběť špatné formy v podobě propuštění trenéra.

Granada po sérii špatných výsledků odvolala trenéra Paca Jémeze, který ji měl naopak pozvednout zase o patro výš. Jenže experiment se nezdařil, katastrofální start do nové sezony musel být zaplacen. Jémez od týmu odešel již po šesti kolech a s pocitem, že selhal. Po chvíli vedení oznámilo, že se týmu opět ujme starý známý, trenér Lucas Alcaraz. Ten už tým dvakrát vedl a nebude si muset zvykat na nové prostředí. Čeká ho ale spoustu práce.

Granada má na kontě jen dva body a spolu s Osasunou Pamplona se dělí o nepříznivý primát - ještě ani jednou v letošním ročníku nedokázala bodovat naplno. Kromě dvou remíz si připsala pět porážek. Už třikrát po sobě odešla poražena a naposledy nad ní vyzrál i hostující nováček z Leganés, který ukázal, že se nemusí ani moc nadřít, aby Granadu porazil. Teď čeká Granadu další velká zkouška, protože jede na půdu prvního týmu ligy. V Madridu proti Atléticu navíc ještě nikdy nevyhrála.

Granada Atlético neporazila ještě ani jednou a také s jeho obranou má velké potíže. Dobrou zprávou pro ni je fakt, že jedinou absencí je pro ni záložník Dimitri Foulquier. Atlético má mnohem víc absencí, ale přesto je jasným favoritem. Mimo hru jsou Alessio Cerci, Giménez, Augusto Fernández a brankář Moyá. Atlético bude určitě chtít minimálně zopakovat poslední duel s Granadou, v němž si se soupeřem poradil hladce 3:0. Tehdy se na listinu střelců zapsali Koke, Torres a také Correa.

Atléticu se na rozdíl od jeho sobotního vyzyvatele úvod sezony daří. Aktuálně vede ligu o skóre před druhým Realem Madrid a o jeden bod před třetí Sevillou. Poté, co zvítězil v očekávaném střetu gigantů nad mnichovským Bayernem, si dokázal poradit také s dalším soupeřem. V minulém kole ještě před reprezentační pauzou jej čekal výlet na Mestallu, který Atlético zvládlo v pohodě. Díky brankám ofenzivního tandemu Griezmanna s Gameirem se radovalo ze tří bodů.

A právě Griezmann se v posledních týdnech dostal do centra dění. Franck Ribéry zpochybňuje jeho kvality, ale přesto se o hráče zajímá francouzské PSG. Griezmann však z Atlética nespěchá. "Je pravda, že se o mne zajímají různé týmy. Nemůžu říct, že zůstanu v Atléticu navždy, ve fotbale se to tak odhadnout nebo naplánovat nedá. Ale můžu říct, že jsem tu maximálně spokojený, baví mě tu fotbal, mám skvělé přátele i spoluhráče a cítím, že tohle je vítězné mužstvo. Nemám žádný důvod odcházet nebo s někým jednat, koncentruji se plně jen na nás a sezonu Atlética. Mým cílem je prosazovat se co možná nejčastěji a pomáhat Atléticu k úspěchům," dodal mladý Francouz.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Carrasco, Koke, Gabi, Gaitán - Torres, Griezmann
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Vezo, Lombán, Silva - Samper, Krhin - Carcela-González, Bueno, Pereira - Kravec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 10.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Madrid  (sobota 20:45)
Real Madrid začal po pár kolech klopýtat a připisuje si stále větší počet remíz. Tři body už královský celek opravdu nutně potřebuje, pokud nechce ztratit dohled na čelo. Proti bude domácí Real Betis, který umí překvapit nejednoho soupeře.

Ještě nedávno se hodně často psalo o tom, že Real Madrid má konečně schopného a mladého trenéra, který odpovídá jeho ambicím, renomé i schopnostem. Že má trenéra, který jej povede další desítky let a je oddán jen madridskému celku. Teď už ale ohlasy kolem Zinedina Zidana nejsou jen pozitivní. Může za to především poslední šňůra remíz, ve kterých madridský gigant ztratil dost bodů.

V sobotu večer pojede slavný gigant do Sevilly, aby se na Estadio Manuel Ruiz de Lopera utkal s tamním Realem Betis. Španělská liga je letos hodně vyrovnaná a každý tým začal ztrácet body i proti soupeřům, od kterých se to normálně nečeká. Podzimní únava dolehla také na klub z hlavního města, což fanoušci velice nelibě nesou. Bílý balet je sice stále na druhém místě a na první Atlético ztrácí jen skóre, ale přesto hladoví fandové nejsou zvyklí vídat Real unavený. Už čtyři zápasy v řadě totiž Bílý balet nevyhrál.

Nejprve remizoval s Villarrealem, pak nedokázal porazit Las Palmas. Špatnou formu si následně přenesl také do Ligy mistrů, protože s domácím Dortmundem opět jen remizoval. A když se zdálo, že drží všechny trumfy v ruce, znovu zklamal. Proti Eibaru byl jasným favoritem, hrál v silné sestavě a navíc na domácím stadionu Santiago Bernabéu. Jenže už v 6. minutě jej šokoval Fran Rico, který se prosadil jako první. Jenže do konce první půle sice srovnal Gareth Bale, ale to bylo vše. Na tři body družina trenéra Zidana opět nedosáhla.

Samozřejmě je jednou z polehčujících okolností rozsáhlá marodka, na níž jsou před duelem s Realem Betis například Casemiro, Luka Modrić nebo Sergio Ramos. Úplně fit není ani dvojice James Rodríguez a Fabio Coentrao. Přesto by to neměla být omluva pro bídné výkony. Betis sice dlouhou dobu a celkem pravidelně dostával od Realu Madrid třeba pět branek za utkání, ale v minulém klání na domácí půdě se mu podařil známý výsledek - remíza.

A hráči domácího mužstva doufají, že se jim to povede znovu. Záložník Petros v rozhovoru pro Canal Sur Radio prozradil: "Bylo by velmi krásné vyhrát, protože by to lidem ukázalo, že jsme připraveni v této sezoně dokázat něco výjimečného. Navíc hrajeme před našimi fanoušky, takže to chceme zvládnout i pro ně. Máme jasný plán, jak porazit Real Madrid. Samozřejmě nebudu prozrazovat, co chystáme, ale na několika trénincích jsme zkoušeli různé varianty a můžu říct, že nám maximálně věřím. Budeme potřebovat i trochu štěstí, ale můžeme Real porazit," dodal Petros.

Real Betis nemá žádné výrazné absence a je pravda, že o domácí prostředí se hodně opírá. V minulém kole sice padl na půdě Realu Sociedad San Sebastian díky brance Carlose Vely, ale faktem je, že doma tuto sezonu neprohrál ani jednou. Pomalu ji tak mění v pevnost, odkud se body jen těžko vozí. Posledním soupeřem, který si odvezl všechny tři body, se stala Barcelona. Ale to už je také starší záležitost, protože se psal duben letošního roku. Napodobí ji právě Real Madrid?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi - Petros, Brašanac, Gutiérrez - Joaquín, Alegría, Castro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Isco, Kroos, Kovačić - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 6.00 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Espanyol Barcelona  (pátek 20:45)
Espanyol jede na Kanárské ostrovy k utkání s Las Palmas a v rámci páteční předehrávky 8. kola La Ligy bude chtít vyhrát. Jedním z důvodů je mimo jiné i minulé utkání mezi těmito dvěma týmy, které Las Palmas vyhrálo drtivým rozdílem. Espanyol teď má dobrou šanci na pomstu.

Osmé kolo La Ligy začíná na Estadio Gran Canaria zajímavým duelem dvou týmů, které v poslední době nemají moc štěstí. Začněme domácím mužstvem, kterému se vítězství stále vzdaluje. Nepovedlo se mu vyhrát už tři poslední duely, ačkoli například remíza s Realem Madrid se jistě dá považovat za velký úspěch. Las Palmas může těšit alespoň pohled do tabulky, protože aktuální sedmá příčka rozhodně není standardem.

Naposledy se kádr Las Palmas vrátil s bodem z Pamplony díky remíze 2:2. Jedním z hráčů, kterým se utkání v dresu Las Palmas povedlo, byl i zkušený záložník Kevin-Prince Boateng. A ten si život na Kanárech pochvaluje: "Nejsem tu moc dlouho, ale už teď jsem si to tu zamiloval. Je to hrozně pozitivní místo. Každý den se probouzíte do krásného počasí plného slunce a jste pozitivní. I tým je skvělý a vládne tu dobrá atmosféra. Naším cílem je získat si respekt a pohybovat se kolem středu tabulky," dodal Boateng.

Domácímu celku bude chybět zřejmě jen José Artiles, který je zraněn. Úplně fit není ani Hélder Lópes. Hosté mají situaci trochu těžší, protože jim schází dvě opory. Tým trenéra Quiqueho Sáncheze Florese postrádá Oscara Duarteho a Felipeho Caiceda. Navíc bude chtít pokořit statistiky. Ze hřiště Las Palmas si body ještě nikdy neodvezl a naposledy tu dostal čtyři góly.

Barcelonskému celku se ale v poslední době nedaří a sídlí až na 17. místě s pouhými šesti body na kontě. Za celých sedm kol vyhrál jen jednou, když si poradil s Osasunou, ale jinak se mu smůla lepí na paty. V minulém kole však bral alespoň jeden bod a navíc proti Villarrealu. Rovněž se mu konečně podařilo udržet čisté konto, což je proti pohárovému celku poměrně úspěch. Dokáže na něj navázat v duelu s Las Palmas?
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Lemos, García, Castellano - Viera, Mesa, Gómez - Tana, Livaja, Boateng
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - J. López, D. López, Reyes, Sánchez - Pérez, Roca, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid743014:215
2.Real Madrid743016:715
3.Sevilla FC742113:1014
4.FC Barcelona741222:1013
5.Villarreal CF73409:413
6.Athletic Bilbao740310:812
7.UD Las Palmas732216:1311
8.SD Eibar73229:711
9.Real Sociedad73139:910
10.Celta Vigo73139:1110
11.CD Leganés73137:1010
12.Deportivo Alavés72328:79
13.Deportivo La Coruña72235:68
14.Málaga CF72237:98
15.Real Betis72238:128
16.Sporting Gijón72146:167
17.Espanyol Barcelona71339:146
 Valencia CF72059:146
19.CA Osasuna70347:153
20.Granada CF70257:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (270)

Přidat komentář
Visca el barca

1.Pro nejlepší klub světa FC Barcelona!!!!!!

Reagovat
dextroza_m

Barca p*čo! Baník p*čo! FCB!

Reagovat
CHONG

To by tak odpovídalo

Reagovat
dextroza_m

Tobě může odpovídat - co jen chce -

Reagovat
CHONG

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
roman1978

Reagovat
frankiefcb

FCB jenom jeden a to Ostravský. Nějaká Barcelona mu nešahá ani po kotníky

Reagovat
dextroza_m

To jde koneckonců vidět na place

Reagovat
frankiefcb

Přesně

Reagovat
roman1978

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Las Palmas domácí výhrou potrestá přemrštěný kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, 2,10 je fakt pěkný

Reagovat
CHONG

Jenom ze zvědavosti, to byl z tvojí strany jenom nešťastný příklad nebo jsi vážně takový idiot, že bys vzal zpátky nevěrnou ženskou?

Reagovat
smazaný uživatel

(co ti je do toho, ty spino)

Reagovat
CHONG

Hodně, přemýšlím, jestli mám tvoji matku vzít zpátky nebo ne.

Reagovat
dextroza_m

Vtipy o něčí matce tady dlouho nebyly... A jak je tlustá...

Reagovat
C-M@ster

Já slyšel, že kolem ní obíhá její vlastní měsíc.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale musel Hodně,,,,,přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

to je až bolestně trapný

Reagovat
CHONG

Na hrubý pytel patří hrubá záplata.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit, jak by se k tobě pak lidi měli chovat

Reagovat
valloire

b

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ti je do toho houno, ale ano - chybovat může každej.

Já si zase myslím, že idiot je ten, kdo nedokáže odpustit a zůstává v jakési hrdinné póze, ikdyž by ho to vnitřně šrotovalo.

Reagovat
teenz

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
CHONG

Naprosto nepřijatelné, to, že se tvoje ženská vyspí s někým jiným, to není chyba, to je zrada a zrada se neodpouští, ta se trestá. Vzít takovou ženskou zpátky znamená jediné, že si sám sebe hrozně málo vážíš.

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Tak nějaká jednorázovka zas taková zrada není, spíš chyba (záleží na situaci), ale u něcěho dlouhodobějšího souhlasím.

Reagovat
CHONG

Nevím no, pokud máš se ženskou vážný vztah, tak je dle mého názoru zrada i jednorázovka, já bych už prostě takové ženské nikdy nedokázal věřit a při každé příležitosti bych jí to vyčítal a neměl bych chuť s ní spát, takže jediné rozumné řešení pro mě by bylo ukončit to hned a neprodlužovat to "trápení".

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neskutečně tvrdý frajer. Drž se toho.

Reagovat
CHONG

Co je tak neskutečně frajerského na tom, že si člověk váží sám sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi opravdu takový idiot, že nedokážeš postavit dlouhodobý projekt nad krátkodobý problém?

Kolik ti je?

Reagovat
teenz

Dlouhodobý projekt s ženskou, co roztáhne jinde. Chytrý.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ma pravdu. Kazdy muze udelat chybu v zivote, vetsinou ale nedostanes sanci ji napravit.

I vase pritelkyni ci manzelky vas mohou podvadet. Jaky je rozdil prikladove v tom, ze jeden o tom vi a ty zijes cely zivot ve lzi?

Reagovat
teenz

Ok.

Jenže roztáhnout nohy někomu není chyba, ale úmysl. Chybu můžeš udělat když nezvedneš nohu a zakopneš a rozbiješ si xicht, chybu ale nejde udělat tak, že si stáhneš kalhotky a spadneš na cizího kokota. To sorry, ale tohle netoleruju. Pokud nějakej chlap ano, tak je slabej a pak se nemůžou divit, že s nima holky vyjebávaj a oni jsou jak otroci.

Moje přítelkyně musí být věrná na 100% a pokud něco udělá, ať jde. A pokud o tom nevim, dřív nebo pozdějc se to provalí. Buď sama, protože to nevydrží nebo to praskne samo - zrovna tohle v dnešní době mobilu a propojení soc. sítí není vůbec těžké.

Nevěru beru jako zradu a svojí osobní prohru, že jsem důvěřoval někomu, komu jsem neměl. Moje mladá to ví a podle toho se samozřejmě chová. Je to jednoduchý, jaký nastavíš pravidla nazačátku, tak to pak je.

Reagovat
Kokesh

Ja vim, co tim chces rict a znam spousty zasadovych lidi, co by neveru nikdy nerozdychali. Mozna i proto, ze ji nikdy nezazily...ale na svete je spousta ruznych lidi, s ruznymi prioritami a zivotnim stylem. Chybovat je proste lidske, od trivialnich chyb po zivotni, kazdy si nese nasledky.

Ale neni to jen o pravidlech, to fakt ne. Je to v prve rade o cloveku samotnym.

Reagovat
teenz

Jasně, že je to o prioritách. Znám taky spousty frajerů, kteří žijou s pornohvězdami nebo se štětkami. To je jejich věc. Ale pro mě a základ mojí budoucí rodiny je prostě 100% věrnost. Já si totiž neumim představit, že budu mít dítě a budu žít s tím, že mi frajerka zahnula. Já neumim věci zapomenout. To je asi největší problém a důvod toho, proč to beru tak zásadově.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jak chceš stavět dlouhodobý projekt na shnilých základech? Neber to z mojí strany jako nějaké tvrďáctví jak píšeš níže, ale já to jako zradu opravdu chápu, protože ten podvádějící protějšek tím ukáže, že si tě vůbec neváží a já bych prostě nemohl být se ženskou, která si mě naváží a nemůžu jí věřit. Ty píšeš něco o tom, že každý může chybovat, ale nevěra přeci už ze samé podstaty nemůže být chyba, chyba je něco nezáměrného, čeho se dopustíš z nedostatku znalostí nebo schopností, kdežto nevěra je záměrný akt. Pro nevěru není omluva, protože každý má na výběr, může být single a kurvit se, nebo může být s jedním člověkem a být mu věrný, ale kočkopes těch dvou možností je pro mě nepřijatelný. A překvapuje mě, že dole to píšeš stylem, jako b můj názor byl ojedinělý, já si naopak myslím, že to tak má většina lidí, že nevěra je pro ně dela breaker, čára, která když se překročí, tak je konec. Řeknu ti to asi takhle (a budu trošku melancholický), moje přítelkyně je první ženská ze všech, které jsem měl, o které bez jakýchkoliv pochybností prohlásím, že ji miluji a dokážu si představit, že s ním strávím celý život, je to láska mého života, ale kdybych se dozvěděl, že mě podvedla, tak ji ve vteřině chytnu za límec a vyhodím ji zavřenými dveřmi, to ti můj postoj asi pomůže osvětlit. Jinak je mi 28.

Reagovat
CHONG

*deal breaker

Reagovat
CHONG

*Kurva, sentimentální, ne melancholický.

Reagovat
roman1978

šmárijajozef.......................... www.eurofotbal.cz

messi je lepší než ten druhý ronaldo (kristína) a fc barcelona je lepší než to bílé zlo z madridu

Reagovat
Xavi

Prostě, když někdo podvede, tak je celkem pravděpodobné, že si to zopakuje, zvlášť když mu to prošlo, protože mu bylo odpuštěno a zadruhé je to známka, že mu něco chybělo a že v tom vztahu nebyl stoprocentně spokojený,

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

A co když tě podvede, protože se chováš jak kokot (teď nemyslím samozřejmě tebe, hypoteticky) a máš na její nevěře taky svou část viny?...Mi přijde, že na to koukáte strašně jednoduše a kalkulujete jen s modelem, kdy je ten chlap dokonalý, takže ta holka automaticky nějaká kurva Jako nevěra je furt hnus, ale ve většině případech to není tak jednoduché a často tu holku k tomu doženou nějaké důvody, každá mince má dvě strany. A když si to ti lidi nějak vyříkají a každý uznají svou chybu, tak na druhé šanci není nic nepochopitelného.

Reagovat
Xavi

Nikdo není dokonalý. A jestli se chová jak kokot, tak se s ním má rozejít.

Reagovat
patas92

Tak když se tak chová třeba krátkodobě

Reagovat
CHONG

Tak mu hned zahne, to musí být skvělá ženská

Reagovat
patas92

Můžou mít krizi, která trvá třeba rok...Ale to je fuk. Já to neobhajuju, jen říkám, že nemusí být nic divného dát druhou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tak jednoduchej prostacek, to svet nezral...

Reagovat
CHONG

Ale copak, žena se ti pozapomněla jinde?

Reagovat
Xavi

To je fakt skvělé řešení situace. Borec se chová jak kokot, tak ho podvedu a budu s ním chodit dát.

Reagovat
patas92

Reagovat
Xavi

Teď nějak nechápu, co ti na tom připadá hloupé.

Reagovat
patas92

Neřeš

Reagovat
Xavi

Tak já fakt nevím. Chtěl jsem o tom normálně pokecat.

Reagovat
patas92

Tak já asi nedokážu dostatečně vysvětlit, jak to myslím

Reagovat
CHONG

To je jednoduché, když se chlap chová jak kokot, tak ať mu to na přímo řekne a když to nepomůže, tak ať se ním rozejde a pak ať si s spí s kým chce, to mi přijde jako daleko čestnější řešení než nevěra.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Tvuj postoj chapu a v zasade s tebou souhlasim, ale nikdy to neni cernobile to za prve a za druhe je rozdil se s zenskou rozejit kdyz mate deti. Da se i docela pochopit kdyz je clovek nestastny ve vztahu a najde si milenku/milence a zaroven tim nechce kvuli detem nicit manzelstvi. Samozrejme jsou lepsi reseni nez nevera, ale da se za urcitych okolnosti pochopit.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Dělají, jak kdyby celý jeden celý vztah chtěli strkat bimbaro jen do staré...

Reagovat
CHONG

O tom vztah je, když ti to nevyhovuje, tak buď single a kurvi se, já to tak dělal deset let.

Reagovat
drussbarb

Tak na tohle si vzpomeň za 10 let

Reagovat
Ed_Hazard

Vau, krátkodobý problém nad dlohodbý projekt? Ty musíš byť dosť chladný človek ak si takto nazval vzťah Tu nejde o projekt, tu ide o to dôveru. Keď rozbiješ pohár a znova ho zlepíš, tak ti možno bude držať a dokonca z neho môžeš aj bezpečne piť ale tie praskliny budeš mat stále na očiach.

Hovorí sa aj - urobila to raz, urobiť to môže znova. S tým moc nesúhlasím, Ale už len z princípu by som nezniesol ten pohľad nad niekoho, kto ma vedome podviedol.

Ale ak to ty dokážeš prekúsnuť, tak si frajer, ktorý je sakramentsky nad vecou.

Reagovat
smazaný uživatel

tou otázkou tě nechci shodit, ale bral nevím proč jsem si myslel, že jsi chlapík 30+

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ty kecy o zradě a tak ... Přijde mi, že tady chtějí lidi vypadat tvrdší, než doopravdy jsou. Nebyl jsem v situaci, kdy bych to musel řešit, ale jsem si skoro jistý, že v určitých situacích bych to dokázal pochopit. Pokud to někdo má OPRAVDU jinak, tak je to jeho názor. Mně to připadá jako děsně pitomý názor, ale akceptuju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
frankiefcb

Znáš ho doprčic osobně, že ho tu soudíš Každý to má jinak. Fotbalově do sebe rýpejte, ale tady si myslím dost přestřelil a chováš se jak hulvát.

Reagovat
CHONG

A to jako proč, vždyť to se netýkalo přímo jej (sám říkal, že takovou situaci neřešil), bylo to myšleno zcela obecně.

Reagovat
frankiefcb

ok, myslel jsem, ež se to týkalo přímo jeho. Nicméně přijde ti vhodné se za takový názor někomu vysmívat.

Reagovat
CHONG

Naivita mi přišla vždycky úsměvná.

Reagovat
frankiefcb

proč naivita. Přece každá situace je specifická a nelze ji paušalizovat, ež se to musí dělat tak a tak.

Reagovat
CHONG

Viz výše - budování dlouhodobého projektu s ženskou, co neudrží nohy u sebe, tomu říkám naivita.

Reagovat
frankiefcb

já si to nemyslím. Nicméně za sebe říkám, ež bych schopen odpustit nedokázal a dáel by mě to pravděpodobně ovlivňovalo. Na druhou stranu umím přijmout fakt, ež to někdo zvládne a dokáže se od toho odprostit a nepovažuji to za naivní.

Reagovat
CHONG

Mně to naivní přijde, ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

A seš takhle přísnej i když to jsou nějaký techtle mechtle? (tzn. nevyspí se s jinym, ale něco spolu maj) ?

Reagovat
CHONG

To si piš.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když se bude tvoje holka nalitá s někym líbat na plese, tak ji necháš?

Reagovat
CHONG

Přesně tak, co se týče nevěry, tak vyznávám nulovou toleranci, a jestli je nalitá nebo ne je lhostejné, chlast neomlouvá, já byl v životě nalitý tisíckrát a udělal v tom stavu spoustu pičovin, ale nikdy jsem se neschovával za chlast, ale postavil se k tomu čelem, koneckonců, ožral jsem se sám, takže za to můžu já a ne chlast.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jen mě zajímalo, jestli jsi tak nekompromisní. já s tebou v obecné rovině souhlasím, a pokud s někym ta holka vleze do postele, je to jasnej konec. nicméně u takovejhle úletů bych to asi s takovou určitostí neřekl, prostě každej může občas ulítnout (jakkoliv s tim chlastem máš pravdu a neni to omluva)

Reagovat
One-Real

Chlast je polehčující okolnost?

Reagovat
roman1978

a proč ne?

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Reagovat
pawelFCB

Takovych lidi je, co odpusti neveru...zalezi na charakteru cloveka a jak ma tu osobu rad.

Reagovat
bbbauch

Je tady 17 komentaru a stejne to vystihuje diskuze pod PD na 100% saskarna

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
SIRBRANIKE

niekedy je to fakt kruté... Omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Pique on pranking teammates: "... Evra came in with shoes that he'd been asking Nike for months to make. They had the name of his children on them and all these crazy details. He went into the shower and we created a small bonfire and burned them. We recorded it and then sent him the video."

Reagovat
roman1978

Reagovat
patas92

A v tom okamžiku se z Evry stal rasista

Reagovat
Kokesh

*rasista, co nenavidi jen kousave Uruguayce, co ho nazyvaji negro.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Odpoledne Vallejo proti Bayernu, těším se, co předvede.

Reagovat
Kokesh

Co by jsi chtel, slabejsi odvar BBC.

Reagovat
dextroza_m

BBC ještě existuje?:-)

Reagovat
Visca el barca

BBC je co? Gej, kopyto a terorista?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je vtípek panečku.

A nejlepší na tom stejně je, že tohle vybliješ nad komentář, kde si stěžuješ na kvalitu diskuze.

Reagovat
Visca el barca

Tak je jasný, že tohle bylo na úrovni Chonga. Aspoň vidíš s jakou sračkou se tu pernamentně palcuješ

Reagovat
CHONG

Napsat sračku je jedna věc, ale omlouvat to schováváním se za někoho jiného, to je fakt dno.

Reagovat
teenz

To delaji klasicky. Furt breci, ze je kvalita spatna, ze tu jsme sprosti a pak delaji to same.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mateo16

Wau ked to zoberem ako trenuju v tempe v Barce a ked vidim v akom tempe trenuju RM . Neskutocny rozdiel

Reagovat
Visca el barca

Chong-odpad diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze

Reagovat
Switchback

Čong to tady zase rozjel slušně no ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechci vidět co tu bude večer, až Real ztratí s Betisem

Reagovat
CHONG

Vždyť tu od někoho takového není ani jeden příspěvek.

Reagovat
patas92

Na zdejší poměry docela v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Aleix Vidal mimo nominaci, stejně jako Jordi Alba, Sergi Roberto, Cillessen (všichni zranění). No jsem zvědavý, jak to chce LE poskládat - v podstatě se nabízejí 2 možnosti (3-4-3 nebo 4-3-3 s nějakým "lepičem" na RB).

Reagovat
LAM

Co to ten Lucho zas vymejšlí Kvůli těm jeho experimentům jsme už dvakrát ztratili a teď zas po repre pauze bude chybět půlka základu a ještě budem bez RB

Reagovat
smazaný uživatel

Depor doma musíme porazit i v deseti

Reagovat
Jordi Alba

Poslední 2 zápasy doma 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie sevillske dresy su otrasne vyzeraju ako pyzamo

Reagovat
smazaný uživatel

puta sevilla. puta andalusia!

Reagovat
smazaný uživatel

hohohooo!!!! ze by otocka?

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 a sedlaci zostali ticho. Nech si postavaju stadion, dovtedy nemaju narok na body

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Barca line-up vs Deportivo: Ter Stegen, Digne, Pique, Mascherano, Mathieu, Rafinha, Busquets, Rakitic, Arda, Suarez, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Xavi

No, jen aby Masch nehrál RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost.

Reagovat
LAM

Čekal jsem teda že Suarez bude na lávce po repre pauze a stim že nás čekaj zápasy s City a na Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

nevypadá to špatně, ale snad hlavně Rafinha konečně ukáže pořádný výkon

Reagovat
blaugrana

Boha jeho. Iniesta zas na lavičke.

Reagovat
LAM

Šetří na další repre pauzu

Reagovat
blaugrana

Tiež sa mi zdá. Luchovi to už dobre jebe.

Reagovat
Mateo16

Doma proti Deportivu tak ma vypadat rotacia . Pre Lucha

Reagovat
blaugrana

ACE na Barcičku? Dík.

Reagovat
celeb

Pique s Mascheranom maju vymenene strany? No neviem, ci zrovna toto pomoze ... ale uvidime.

Visca!

Reagovat
patas92

Hraje se na tři obránce

Reagovat
celeb

jj, resp. posledneho Piqueho a Masch s Mathieu ako nejake hybridy medzi stopermi a krajnymi obrancami. Na jednej strane som rad, ze skusame nieco nove, zaroven sa aj trochu obavam, lebo minule nam to moc neslo.

Reagovat
X-bano-X

wihohooooo

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
celeb

Rad by som vedel, preco Lucho prehodil Ardu s Rakiticom.

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Rafič mě vyslyšel

Reagovat
blaugrana

Aj napriek golu je to zatiaľ zalostne.

Reagovat
X-bano-X

Ako vždy po repre pauze.

Reagovat
celeb

Rafinha!

najlepsia posila do zalohy. On so SR musia ostat ako odchovanci v novej Barcelone.

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooo Rafinhaaaaaaaaaaaa

Reagovat
X-bano-X

Aj keď ta hlava Piquého bola asi z offside postavenia.....

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

paráááda, druhý do poločasu to chtělo

Reagovat
Kluivert9

A třetí taky

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooo Luiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

náááádherně Suaréééz

Reagovat
Generalní Gladiator

dolů piqué,busquets a jeden z dvojice ney-suarez

Reagovat
smazaný uživatel

slušný výkon v suchém triku, dobrá produktivita bída vypadá jinak

Reagovat
LAM

Suareze stáhnout dolů.Aspoň si trochu odpočine a nedostane žlutou.Messi naopak by se mohl rozehrát na City.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, ideálně Suárez dolů a Leoš místo něj. Taky bych dal prostor Alcaterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Iniestu místo Ardy a Umtiti místo Mathieho

Reagovat
X-bano-X

Nie je dôvod tam dávať Iniestu, keď takto vysoko vedieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se rozehraje proti city.

Reagovat
X-bano-X

Golasooooooooooooo Leooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

luxus, tak dobrý zápas po repre jsem nečekal

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Alcacer.

Reagovat
smazaný uživatel

co vice chce

Reagovat
patas92

Nedovedu si představit, že Paco dá někdy v Barceloně gol

Reagovat
Jordi Alba

Smolař

Reagovat
smazaný uživatel

to je pako ten Pako, palič za 30 mega...ale Messič to hezky rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Pacovi není přáno.

Reagovat
ADM

Messi je astonishing

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

Pacooo....to je parodia.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelný vůl

Reagovat
smazaný uživatel

díky Paco, mohlo to být 7:0, nebýt tebe

Reagovat
ADM

7-0 to mohlo byť hlavne keby sa 90% akcií nehralo len po linke Messi - Neymar. Hlavne Neymar ho chcel nájsť hádam aj medzi 8 obrancami Každopádne Paco je na facku, pozivítum je že sa dostáva do šancí, takéto posmešky zo strany vlastných fanúšikov

Reagovat
smazaný uživatel

pako

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi byl zaber na lavicku, kde se Lucho a zbytek udivene smali jak to mohl zase spalit

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes super výkon, skoda prial som Pacovi gol, ale neni mu dopriane, ....a Leo ? ten kedy prestane udivovat, treba si uzivat tohto hraca, proste futbalový Gretzsky, nastupi v 55min po zraneni a o dve minuty da gol a hracov Deportiva si tam vodí jak malých chlapcov , ten sa s nimi totálne hral...

Reagovat
smazaný uživatel

futbalovy Lemiuex...

Reagovat
patas92

Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

haluz gol

Reagovat
smazaný uživatel

tvl taky haluze, melo to byt 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Carrasco si to tam osefuje sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si ich za 2 minuty namazali. Granada to vyzera ako grupa nejakych plantaznikov

Reagovat
Ed_Hazard

Starting XI:

Navas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Kroos, Kovačić, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Nikde ani zminka o cervene pro Suareze....

Reagovat
smazaný uživatel

Gaitan ide na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Riadny debakel. Ale tie goly su nadherne..

Reagovat
Kokesh

Carrasco 3+2, slusny.Atleti trosku brutalni skore v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane se konečně trefil hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

kopaci z granady si toho padaka meli vybrat uz loni a nemuselo to odsrat slusne hrajici rayo

Reagovat
misinho7

konecne od zaciatku s nasadenim

Reagovat
smazaný uživatel

piscinazo penaldo da dneska zivotnim vykonem hattrik urputne vzdorujicimu betisu za stavu 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

už se k teči nepřizná ani rozhodčí

Reagovat
Ed_Hazard

Isco tuším chytá druhý dych. Loptu dáva od nohy o niečo rýchlejšie a celkovo sa po ihrisku pohybuje ovela lepšie. naopak Cris sa očividne vystrielal v kvalifikácii MS a teraz 3 kolá netrafí ani bránu

Reagovat
misinho7

no tei sance poslednej dobe nedava..ale aspon herne to je ine dneska zatial velmi pekne, snad mu to aj padne dnes a isco dnes uplne iny no ..zatial paradne

Reagovat
smazaný uživatel

vtipnej live koment na livesportu:

"Ale ale, to by se mělo dávat. Co mělo, to se musí dávat! Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ve vyložené šanci po centru ze strany selhal. Totálně přestřelil břevno."

jako fakt to bylo takový zazdění ? dneska si i přeju, aby Christiáno dal klidně 5 fíků, mam v tom nemalý prachy...

A pro sázkaře malé okénko mé už tradiční smůli: http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE2Njg5NDE1MzIwMjpFC%2FcxHvb1VcPAZb8%3D&kind=MAIN

dal bych nejrači facku oběma, jak kopali penaltu..Hlavně agupérovi...kopne ji totál stejně jako debrůjen... tak..ještě nevyšel ten Real..ale třeba Nedaldo o poločase bude střídanej, když je tak marnej a nedává loženky...

Reagovat
misinho7

ale kto je poslednej dobe je zatial Kovacic ten si to zatial fajne dava..sice Luka je len jeden ale verim ze nam v Mateovi rastie jeho nahrada

Reagovat
Mateo16

Kto hrá na pozícii Modrica ?? Isco či Kovacic !?

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos a Kovačič hrajou hlouběji, Isco před nima.

Reagovat
Mateo16

Dobré ale či to je rovnako ako proti Eibaru , Isco s Carvajalom a Kova s Marcelom ??

Reagovat
smazaný uživatel

Isco hraje všude. Kroos nalevo, Kova napravo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mateo16

Dik

Reagovat
misinho7

Mateo a tie jeho nabehy cez stred

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kroos 2 áčka už.. slušně potvrzuje, že si ten kontrakt zaslouží jak nikdo.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

konecne futbal ako zo zaciatkov Zidana

Reagovat
misinho7

uzasny gol Cristiano , Pepe a IScoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááása.

Reagovat
madridcan

brejky sme nezabudli

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný protiútok

Reagovat
Kokesh

Protiútok jak za Mourinha. Top

Reagovat
smazaný uživatel

L A H Ů D K A

Reagovat
vilp

To je jízda. Konečně tam vidím skvělý pohyb a chuť hrát. Jinak ten poslední gól naprostá nádhera, navíc jsem to Iscovi hrozně přál, dnes opět ukazuje, jak je to skvělý hráč, když se mu daří.

Reagovat
misinho7

tak este nech tam jeden pifne Cristiano nech sa dostane aj do streleckej pohody herne zatial velmi dobre..ale najviac sa mi paci Isco, Kova a Marcelo, ten nam hlavne velmi chybal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska funguje záloha. Řekl bych, že to je asi největší rozdíl oproti těm zápasům před pauzou. Kroos si jede to svoje tak nějak vždycky, ale dneska se k němu přidali s vysokým standardem i Kova s Iscem a hned to vypadá líp.

Reagovat
vilp

Největší rozdíl byl v pohybu, proto to měla záloha mnohem jednodušší.

Reagovat
CR7RONALDO

Pepe

Reagovat
misinho7

Isco dneska paradny

Reagovat
Ed_Hazard

Iscoo Ten to obalil lepšie ako moja babka nedelný rezeň

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za střídání? To vážně Lucas hraje v záloze?

Reagovat
Ed_Hazard

Ale náhodou, zatial tam hrá dobre. I keď je to proti Betisu no

Reagovat
misinho7

Ronado by nedal gol i keby sa ten zapas hral este tyzden

Reagovat
Ed_Hazard

Chvalabohu dal. Už som sa bál že po zápase niekomu nasadí pravý hák od frustrácie

Reagovat
Fairplay

Chudák Cris to je trápení

Reagovat
misinho7

konecne

Reagovat
misinho7

toto potreboval ako sol , presadit sa konecne strelecky

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně..

Reagovat
Fairplay

No hurá

Reagovat
CR7RONALDO

Král

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG
Reagovat
blaugrana

Kristaldo 1+1 a späť v pozícii toho najlepšieho.

Reagovat
madridcan

Uz mas menej dovodov navstevovat PL sekciu, tak vitaj spat

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to se tu musí takhle dementne rypat i kdyz jsou fanousci radi ze jejich tahoun posledni dekaty v trapici se forme dal konecne potrebny gol pro sebevedomi? to je fakt neuveritelny a to ze momentalne neni nejlepsi vi uplne kazdy, ale nikdo kdo nema rad messiho ti to tu nebude porad psat, ale tohle rypani mi prijde hrozne zoufalé

Reagovat
valloire

Jistě...a jak zpět? On tu pozici neopustil.

Reagovat
misinho7

vy ste dementi...dokazujete to kazdy den uplne zbytocnym provokaciami..

Reagovat
pepinho2

Pokud má Gareth Bale skutečně s Realem Madrid podepsat nový šestiletý kontrakt, podle informací The Times bude chtít stejný plat, z jakého se těší jeho kolega Cristiano Ronaldo - tedy tři čtvrtě miliony liber týdně hrubého. Velšský forvard aktuálně před zdaněním vydělává 525 tisíc. O prodloužení jedná i sám Portugalec. (espnfc.com)

Dát mu to, a další den prodloužit s CR7, easy

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo by mel rict hracum athleticu, ze ztoho valeni gol nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

que golazoo!!!

Reagovat
Phillipinho

Cancelo je na tom kridle slusnej valec.

Reagovat
smazaný uživatel

a občas slušný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka jede

Reagovat
Mateo16

Soriano jede

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka zabava fotbalom, ako hraju, ze ti chalani su neskutocne talentovani, Castilejo SAnsone a dalsi, skoda, ze nepostupili do tej LM.

A niekto ma tu bude presviedcat , ze Las Palmas bude na konci sezony konkurovat Villarealu, Athelticu a Seville, tak musi byt asi dusevne chory ten clovek...

Reagovat
FCSL

Váhám mezi overem nebo oba gol a samozřejmě vyberu oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

obrana a golman eibaru valec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele