Evropská liga - souhrn odvetných zápasů čtvrtfinále

05.04.2012, 23:03, aktualizováno 05.04.2012, 23:03
Komentáře a souhrny
Výhradně týmy z Pyrenejského poloostrova si to rozdají o vítězství v Evropské lize. Valencia rozstřílela Alkmaar a v semifinále se utká s Atléticem Madrid, které porazil Hannover i podruhé. Athletic Club si remízou pojistil postup přes Schalke a soupeřem mu bude Sporting, který remizoval v Charkově...

Valencia CF - AZ Alkmaar 4:0

05.04.2012 21:05

Góly: 15. Adil Rami, 17. Adil Rami, 56. Jordi Alba, 80. Pablo Hernández

První zápas: 1:2, postupuje Valencia CF

Bez větších problémů se z postupu do semifinále Evropské ligy raduje španělská Valencia. Ta si sice z prvního zápasu v Alkmaaru domů odvezla porážku 1:2, doma si však vše vynahradila a zaslouženě mlsá z mísy úspěchu. Skvělým výkonem a čtyřmi vstřelenými nizozemský celek doslova a do písmene zadupala do země.

Domácí na soupeře vlétli hned od začátku. Potřebovali vstřelit minimálně jeden gól a vůbec na nic nečekali. Už v 6. minutě nebezpečně po rohovém kopu pálil Tino Costa, jenže zamířil pouze mimo. Po čtvrthodině hry se už Valencia z branky přece jenom radovala. Feghouli z rohu nacentroval na hlavu Ramiho a ten se z blízkosti nemýlil.

Jen o pár chvil později byli svěřenci kouče Unaie Emeryho o dost klidnější. Postaral se o to znovu francouzský obránce a téměř jako přes kopírák se i napodruhé prosadil po rohovém kopu. Centr Tina Costy byl ještě přizvednut jedním hráčem na vzdálenější tyč, kde Rami neměl opět problém skórovat.

Alkmaar se z téhle studené sprchy, dá se říci, po celý zápas nikdy neohřál. Přesto párkrát zahrozil. Třeba jako překvapivě Maher, který vyzkoušel štěstí z dálky, zakročovat proti němu musel v brance připravený gólman Diego Alves, jenž balón vyrazil nad břevno. Jinak ale Los Che i nadále diktovali tempo hry.

Po půlhodině hry se ke střele odhodlal aktivní Jonas, zamířil ovšem vedle. Těsně před přestávkou domácí mohli zvýšit na ještě pohodlnější náskok. Právě Jonas uvolnil do stoprocentní příležitosti svého spoluhráče Soldada, jehož však vychytal brankář Esteban. Ani dorážející Jonas pak hlavou míč do sítě nedoklepl.

Valencii to ale nemuselo vůbec vadit. Ve druhém poločase si v poklidu hlídala malátného soupeře, který už v 56. minutě prohrával o tři góly. Před Estebanem bylo pořádně rušno, Marcellis ještě zabránil hostující straně skórovat odkopem z brankové čářy, nakonec však Soldado nabil Jordimu Albovi, který ve skluzu v pohodě zacílil.

AZ už poté na hřišti působil jako velký zlomený muž. Fotbal byl křečovitý, bez chutě, bez nálady. Valencia navíc deset minut před koncem zasadila poslední hřebíček. A že to byla výstavní trefa Pabla Hernándeze. Placírkou totiž z první vymetl pavouky v šibenici a Esteban se po střele mohl jen marně natahovat.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Schalke 04 2:2

05.04.2012 21:05

Góly: 41. Ibai Gómez, 55. Markel Susaeta - 29. Klaas-Jan Huntelaar, 52. Raúl

První zápas: 4:2, postupuje Athletic Bilbao

Schalke podle očekávání nesložilo zbraně a pokusilo se v Bilbau o nemožné, dokonce se ujalo hned dvakrát vedení, domácí však pokaždé zanedlouho odpověděli a nepřipustili tak zbytečné drama. Do semifinále Evropské ligy se tak podívají hned tři španělské týmy!

Na evropské scéně dva roky nevypleněný stánek San Mamés očekával dokončení jednoho velkého milníku: Athletic by se mohl po více než třiceti letech podívat do semifinále pohárové soutěže, což samo o sobě působí velmi motivačně. Königsblauen však předem rozhodně nesložili zbraně, tomu následně odpovídal začátek utkání, který se odehrával především na domácí polovině. Schalke vytrvale tlačilo a po deseti minutách se mohlo ujmout zaslouženého vedení: Jones zdánlivě už ztracený míč dokázal ještě poslat do pokutového území, Huntelaar na nic nečekal a okamžitě vypálil, jeho pokus ale zastavil skvělý Iraizoz!

Baskové však v dalších minutách hru vyrovnali a naopak se sami ujali vedoucího tempa, po rohovém kopu chyboval konečně zdravý Tim Hoogland, Javi Martínez ale pálil z těsného úhlu jen do boční sítě Unnerstallovy branky. Odpověď pak neměla dlouhého trvání: Huntelaar sice nejprve branku vysoko přestřelil, následně ovšem vystihl chybnou rozehrávku a zpoza vápna usměrnil mičudu nechytatelně na místo určení - 0:1.

Holandský kanonýr se ukázal i do třetice, standardní situaci z velké dálky ale nedokázal vměstnat do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. Poslední desetiminutovka prvního dějství však byla od Horníků až nebývale pasivní... Muniain sice branku z dobré pozice netrefil, jeho útočný kolega Llorente neměl pro změnu recept na skvěle reagujícího Unnerstalla. Do třetice už ale hostující defenziva sílící nápor nedokázala odvrátit, čerstvě střídající Ibai napřáhl z 20 metrů a přesně umístěnou střelou srovnal na 1:1. Ten samý hráč mohl ve 44. minutě přidat druhou branku, ze stejné pozice však tentokrát síť nenašel.

Po obrátce zakrátko naděje die Knappen opět ožily, Obasi posunul mičudu na Raúla, jež nechytatelně z hranice vápna poslal míč do šibenice - 1:2. Netrvalo však dlouho a začínalo se znovu v rovnovážném stavu: Muniain nabil pro změnu Susaetovi, jenž využil mírného ofsajdového postavení a Unnerstall se na jeho tvrdou ránu neměl ani šanci připravit - 2:2.

Následující minuty se hrál z obou stran otevřený fotbal. Definitivně rozhodnuto mohlo být po hodině hry, aktivní Muniain ale branku o fous minul. Odpověď si přichystal v 67. minutě čerstvý Farfán, jeho střelu však zpacifikoval jistý Iraizoz. Poslední dvacetiminutovka z nastoupeného trendu nevybočila a nadále se hrál zajímavý fotbal nahoru dolu, Baskové se ani přes náskok nezatáhli, naproti tomu hosté se chtěli s evropskými poháry důstojně rozloučit, což se podařilo.

Více informací k zápasu

Metalist Charkov - Sporting CP 1:1

05.04.2012 21:05

Góly: 57. Jonathan Cristaldo - 44. Ricky van Wolfswinkel

První zápas: 1:2, postupuje Sporting CP

Fotbalisté Sportingu uhráli v odvetě s charkovským Metalistem remízu 1:1, která je po domácím vítězství 2:1 posílá mezi nejlepší čtyři celky Evropské Ligy. V semifinále na ně čeká Athletic Club.

Metalist dnes potřeboval vyhrát, a proto na nic nečekal a do zápasu vstoupil pořádně zostra. První šanci si vypracoval už po třech minutách hry, kdy byl gólman Patrício přinucen likvidovat hlavičku Edmara. Zanedlouho zakončoval hlavou také útočník Cristaldo, ovšem ani on si nevedl o mnoho lépe, mířil totiž nad břevno. Domácí ze svého úvodního tlaku nic vytěžit nedokázali, což je mohlo mrzet, jelikož hra se s postupem času vyrovnala.

Na začátku devětadvacáté minuty dal ale o sobě Charkov znovu vědět. Po přihrávce Villagry zakončoval Xavier, který Patrícia zaměstnal nepříjemnou střelou z úhlu. Hostující gólman se musel činit znovu o tři minuty později, kdy se jej snažil překonat po pěkné individuální akci Taison.

Sporting toho směrem dopředu v první půli příliš nepředvedl, přesto se těsně před přestávkou dočkal vedoucí branky. Capel poslal na hranici malého vápna vynikající centr, domácí obránci nedokázali uhlídat Rickyho van Wolfswinkela, který se dostal k hlavičce a s přehledem uklidil míč do sítě.

Brzy po změně stran mohl být stav znovu nerozhodný, jenže Jonathan Cristaldo v dobré palebné pozici neuspěl, jelikož stoper Anderson Polga pohotově zasáhl a jeho střelecký pokus zblokoval. V 57. minutě se už ale argentinský kanonýr dočkal. Po vynikající hlavičce Deviće se na hranici vápna zmocnil míče a přesně umístěnou ranou vykřesal pro Metalist naději.

O sedm minut později se domácí fotbalisté ocitli nesmírně blízko druhé brance. Po faulu Xandaa na Deviće kopal kapitán Cleiton Xavier penaltu, ovšem Patrício směr jeho střely vystihl a míč vyrazil. Následně hned dvakrát zahrozil Sporting: Capelova dělovka zpoza šestnáctky byla však zblokována, Izmailov z přímého kopu pro změnu nemířil vůbec přesně.

Metalist se pochopitelně snažil dostat utkání alespoň do prodloužení, proti výborně bránícím Portugalcům to měl ale nesmírně těžké. Vytouženého gólu se už nedočkal a musel tak skousnout nepříjemné vyřazení.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Atlético Madrid 1:2

05.04.2012 21:05

Góly: 81. Mame Diouf - 63. Adrián, 87. Falcao

První zápas: 1:2, postupuje Atlético Madrid

Dva roky stará jízda Fulhamu své následovníky, alespoň prozatím, nenajde. Hannover přes všechnu snahu nedokázal překonat organizované Atlético Madrid, jež následně utkání dovedlo k vítěznému konci.

Mirko Slomka zůstal věrný starému pravidlu a poslal na trávník vítěznou sestavu ze zápasu s Hříbaty, pouze na lavičce tak zůstal již uzdravený režisér hry Manuel Schmiedebach, na jehož místě se znovu představil defenzivně laděný Christian Schulz. 96ky musely krátce před výkopem změnit svou barvu dresů, neboť byla až příliš totožná se soupeřovými... Dolnosasové si tak oblékli venkovní sadu, jež se od své domácí varianty přece jen diametrálně liší. Tento nezvyk jakoby v úvodu 96ky zabrzdil, hrálo se výhradně pod taktovkou Atlética, výsledný efekt se ovšem tak jako tak nedostavil ani na jednom konci hřiště.

Postupem času se začali více osmělovat také hannoverští hráči: Diouf se hnal z úhlu do zakončení, na Courtoise se mu ale vyzrát nepodařilo, přímý volný kop Pinta skončil pro změnu v tříčlenné zdi. Velká chyba Suáreze způsobila ve dvacáté čtvrté minutě šanci pro Ya Konana, ten však místo dalšího pasu a následné spolupráce zakončil sám, výsledkem byla nepřesná střela mimo branku. Neškodní hosté pak stihli pouze zahrozit hlavičkou Adriána.

Rojiblancos se i po změně stran soustředili výhradně na obranu (častokrát až devět hráčů působilo na dohled vlastního pokutového území), neodpustili si však smrtelně nebezpečné výpady do rozhozené obrany - jeden takový táhl Falcao, stejně jako na začátku prvního dějství Diouf ale střelou z úhlu mezi tři tyče nezamířil. V 58. minutě se opět připomněl Diego, jeho standardku ovšem Zieler zneškodnil. Po hodině hry pak bývalý hráč Werderu nebo Wolfsburgu poslal do vápna balón na Adriána, toho od něj nedokázal odstavit Pogatetz, proti míči tak vyběhl Zieler, jenž se následně ještě nechal vytáhnout ven a mladý útočník už poté měl snadnou práci - 0:1.

Domácí kouč zareagoval hned dvojím střídáním, na trávník poslal dvojici Abdellaoue - Schmiedebach a hned to bylo na hře Dolních Sasů znát. Ya Konanova rána však byla na poslední chvíli zablokovaná a pokus Cherundola o pár minut později nedopadl o nic lépe. Devět minut před koncem ale přece svitla pro Hannover naděje: Godín posunul rohový kop za sebe, kde stál připravený Diouf a přízemní ranou k levé tyči překonal Courtoise - 1:1. Vrcholící tlak H96 ovšem ukončil po Diegově pasu nechytatelnou dělovkou ze strany pokutového území Falcao - 1:2.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
smazaný uživatel

inak aj tak Metalist za to čo dokazali

Reagovat
blaugrana

Pyrenejeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp to už ani dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

finále Valencia-Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

a Valencia Campeones

Reagovat
smazaný uživatel

nie Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

ved viem že nie Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

nie ja som to myslel tak že Bilbao vyhra EL

Reagovat
smazaný uživatel

heh viem ...len som podrípol ako fanúšik Valencie

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ale komu přát, to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tady se spíš hodí otázka - komu přát méně

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Arne

Schalke vypadá podle sestřihu hodně dobře, tady fakt asi postoupil šťastnější tým... Když už ale, tak doufám, že to Athletic dotáhne.

Reagovat
miky10

Tyhle týmy se měly potkat ve finále, škoda, že jeden musel ven takhle "brzo".

Reagovat
Arne

Ve finále se měly potkat Schalke a Hannover... Asi jo, 6:4, ten první zápas super fotbal, v tom semifinále už to bude trošku víc svázanější, tam to lepší podívaná nebude.

Jinak choreo Hannoveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke nemělo přejít přes první vyřazovací kolo a ve finále to pak měla být Viktorka - Hannover

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Přesně, ale i tak se nemají oba za co stydět, hlavně Hannover dokázal hodně překonat očekávání, letos jim EL vyloženě přeju a na rozdíl třeba od Bayeru si ji i zaslouží.

Nemělo chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to zas bude koniec EL

Reagovat
smazaný uživatel

La liga je najlepsia liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim tyhle prohlaseni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

letos ano, ale je to stále hodně nejednoznačná záležitost a samozřejmě i zde platí - sto lidí, sto chutí

Reagovat
FC Porto FC

Finále Sporting CP - Valencia CF

Reagovat
smazaný uživatel

no bral by som Vale vo finale ... a rad by som ich konečne znova videl s trofejou

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Schalke, času na 2 goly bolo dosť dalo sa to splniť, tak hadam v Lige majstrov sa im bude dariť viac buducu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.eurofotbal.cz/hraci/lukman-haruna-8515/

Lepší fotku fakt vybrat nemohly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to připravovaly ženy ?

Reagovat
smazaný uživatel

děti

Reagovat
klvana
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Adrián je úžasnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

PÁN

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

*Dal dneska ale hezkej gól. Tím z něj ovšem nic nedělám, pouze se mi zalíbil jeho volej a chvílím ho tu asi poprvý v životě

Reagovat
j_mrazik

V pořádku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

Já teda z toho Falcaa moc odvařenej nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak se pojď přidat Hruška

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozhodně skvělý hráč, ale taky mám pocit že je kolem něj až moc velká aura..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě stál 40 mega. To auru udělá samo. Kdyby stál půlku, tak by byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

První sezona v PD a hned nejlepší střelec v lize hned za Messim a Ronaldem a opět nejlepší střelec EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva EL.

Dneska same zajimave zapasy je tam na co koukat , me proste ta EL v celkovym souhrnu bavi vic nez EL a to uz minimalne druhou sezonu po sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

*vic nez LM

Reagovat
miky10

I maximálně.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání - spokojenost, i když raději bych Hanover než Madračky

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
Bayern +

Tak snad Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání...

Reagovat
smazaný uživatel

LM 2 ze 4 EL 3 ze 4 vizitka LA ligy... PL 1 ze 4 0 ze 4 a pořád se bude řikat jak je ta PL nesrovnatelně lepší než ostatní ligy

Reagovat
smazaný uživatel

PD je pro mě osobně lepší soutěž, ovšem vnucovat toto po jedné nevydařené PL sezóně celýmu světu je víc, než jen blbost.

Reagovat
j_mrazik

Dneska mě jeden den EL bavil víc než 2 dny LM dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

taktéž, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

no podle mě má EL v sobě hodně šťávy....ty týmy v sobě mají velkou motivac, protože šanci vyhrát svou ligu moc nemají a většina zápasů je fakt pěkných protože jsou hráči jsou nahecovaní...doufám že BIlbao letos EL vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bodů do koeficientu je za výhru?

Reagovat
alcantara

0,250?Ale Skor sa mi mari, ako by to mala byt relevantna infornacia

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky 1 bod, ale dělí se to počtem klubů, který byli za danou národnost v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

ked tak uz 2 body deleno pocet tymov, jeden je za remizu, preboha

Reagovat
Shevchenko

Za dva roky z osmi semifinalistů osm z Pyrenejského poloostrova, vystřídaly se už všechny portugalské top kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu nečekaně pyrenejské semifinále....tak ještě finále ligy mistrů jako El Classico

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, koukám, že Pygmejové mají šest z osmi týmů v semifinále evropských soutěží. To nemůže být náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas konečně začíná vyhrávat fotbal a ne nakopávaná... škoda včera té Benfiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Postupující už horší být nemohli :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč? Kdo tam byl lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

AZ, Metalist, Schalke a Hannover?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Biozdenda

to je fakt. Kdyby byli horší, tak nepostoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
rufus

Fajn výsledky.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

mělo být o příspěvek výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao klepne Valencii ve finále Barca zas Real a budem všeci spokojení :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, protože vyhraje Valencie a Rreál neprojde přes Bayern

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Al Capone

Škoda Schlalke, ale aspoň vítěz bude ze Španělska. LM i EL ovládnou Španělé

Reagovat
smazaný uživatel

EURO už dúfam nie

Reagovat
Mikesh

Neříkej hop dokud.... věřím Sportingu

Reagovat
cristiano.K.

neskutečné,co předvádí Španělsko.........Barca,Real se čekala, ale tři týmy v semifánále EL se určitě nečekaly, i když kvalitu mají o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na EURU podle mě je můžou zastavit jen Holanďani

Reagovat
jv

Určitě no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecko nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty se potkají asi až ve finále, pokud se ty týmy tak daleko dostanou a na to je pak expert Iniesta

Reagovat
Infi

Španělskoooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Farfán? Prý na tom zápase byli zástupci Arsenalu

Reagovat
jv

Nekoukal jsem, ale podle Kickeru hrál po nástupu dobře (jeho standard), zrovna on by pro vás nemusel být trefou vedle.

Reagovat
fantomas

Ale je to náladová primadonka trochu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu, ale podobně jako většina takových kvalitnějších fotbalistů. Až tak hrozné to není. Vlastně začal blbnout až teď když mu končí smlouva. Jinak teda nevím jestli je tím pravým pro Arsenal, když na křídle se tam střídají Ox s Walcottem. To už mi přijde docela luxus mít 3 nadprůměrné hráče na jeden post

Reagovat
jv

Navíc přijde Lucas, ale zase by to měli pěkně zdvojený kvalitou, pro úspěch to bude potřeba.

Reagovat
fantomas

No Poldi snad přichází i proto (ne-li hlavně), aby ulevil RvP.

Reagovat
jv

Jo no, ale zvládne hrát (ještě líp) i zleva, za repre nastupuje jedině tak.

Reagovat
fantomas

Jj, koneckonců do jednočlennýho útoku se s nim stejně počítat nedá. Takže si od něj slibuju i tu variabilitu (na křídlo je tam ještě Gervinho). Pro Farfána už moc místa nevidim.

Reagovat
jv

Na toho jsem úplně zapomněl...už takhle máte čtyři hráče na dva posty, k tomu je tam variabilita hned u několika z nich, posilovat se tak asi bude spíš jinde, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak kdo vi,koho vubec byli pozorovat no

Reagovat
jv

Trochu jo, ale svým herním stylem by mi k vám sednul jako prdel na hrnec, neskutečně rychlej, silnej na míči, výborný standardky, slušná střela (do zakončení se ale moc nenutí, jeho nejvetší slabina), konkuroval by se s Theem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový jeho standart no. Mohl se víc snažit (nabíhat, nabízet se), ale asi se svezl s celkovou náladou týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky první ročník evropských pohárů, ve kterém je nadpoloviční většina klubů v semifinále z jedné země.

Reagovat
fantomas

...byl možná tak loni.

Reagovat
rufus

A není to náhodou myšlenou obou pohárů dohromady?

Reagovat
fantomas

Jo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, co Don napsal, to musí být zřejmé každýmu ...

Reagovat
fantomas

Se neposer.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem prostě musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga dvou týmů to válcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si takový hrozný fanoušky nezaslouží.chodí jich pramálo a vůbec nefandí.Emery do Chelsea

jinak choreo Hannoveru

ten rituál s kyticí na Athleticu stejně jako fans.pěkně to tam prožívaj a fanděj,jako by to nebylo ani Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Vale nejenom že nechodí, ale když už přijdou a nedaří se, tak se chovají příšerně. Je to něco, na co ten tým bohužel nemůže být hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom můžou bejt rádi že končej vždycky 3. na víc to bohužel není.a proč vůbec stavěj novej stadion?nebylo by lepší to investovat do kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

Stavba stadionu je už nějakou dobu zastavená, snad se brzo zas rozjede (přiznám se že to teď moc nesleduju). Nový stadion je určitě potřeba, Mestalla je fakt v dozolátním stavu - v létě jsem to viděl na vlastní oči Do kádru se současně investovat nemůže bezhlavě, rozprodejem hráčů se pomalu mažou ty obrovské dluhy. Naštěstí je přestupová politika posledních tří let výborná a získáváme skvělé hráče zadarmo nebo za hubičku..

Reagovat
alcantara

DOKONALÉ

Reagovat
madridcan

Ach Raul....chybas mi. Prid uz naspat domov.

Reagovat
Josifek

Je to tááááám. 5 týmů v semifinále LM/EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ze ich tam je 8 Ale nie, tiez ma tesi tohtorocna spanielska dominancia v europe

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pískal Královec?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že dobře. Asi největší chybou bylo neudělení žluté karty Ramimu, což je drobnost.

Největší chybu udělal praporkář, když zastavil Altidora kvůli vymyšlenýmu ofsajdu.

Každopádně v rámci možností dobře odřízenej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

05.04. Málaga má políčeno na Valera a Tella

Málaga si již vyhlédla hráče, za které je připravena v létě utratit katarské peníze. V hledáčku andaluského klubu se podle informací deníku AS ocitli Borja Valero z Villarrealu a barcelonský mladík Cristian Tello.

Musím přiznat, že na to jdou v Málaze dobře. Nenakupují přeplacená jména, ale jdou po kvalitě. Navíc - nenakupují jen vysloužilce jako třeba PSG, ale jdou i po nejlepších mladících, viz. Isco.

Mimochodem má Málaga nějaké prblémy z financováním. Ale prý to není nedostatečným zdrojem příjmů, ale spíš je to financování komplikované a mají teď nějaké operativní problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si zaspekuluju. Sestava: Willy - Jesus, Demichelis, Mathijsen, Monreal - Toulalan, Cazorla - Isco, Valero, Joaq - Rondón ... Pod vedením Pelleho ...

To by byla fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ja moc nemusim, moc zaloznikov.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten Tello by zrovna nemusel odcházet... I když uvidíme, jaká bude na levé straně situace po uzdravení Villy... To si třeba zahraje ještě méně... Ale snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Odcházet by určitě nemusel, ale jak už jsem nastínil v tom příspěvku - Málaga dokáže mladíka přesvědčit, že právě v Analuzii je to správné místo pro jeho rozvoj.

Každopádně si myslím, že Tello hraje dost. Na to, že je to vlastně letošní kometa. Thiago si taky počkal, ač kolem něj byl velkej ruch.

Reagovat
smazaný uživatel

a co se Villova dalšího působení na NC týče - to je jeden velký otazník. Ač je to určitě nejlepší devítka v současném kádru, tak se jeho pozice na hřišti zrušila. Křídel máme po níkupu Alexise, Cuency a Tella taky dost ... No, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vlastně momentálně s Villou vypadá, kdy se počítá s návratem?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Villova pozice je v Barce, není třeba o ničem spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu neobratně napsáno. Villovo MÍSTO je v Barce. Zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Valero byl jen otázkou času, Pellegrini si skládá druhý Villarreal. To je klub, který by měl hrávat v pohárech a prezentovat tam sílu španělského fotbalu.

Reagovat
Tomanatura

jemu se takovy tym trenuje nejlip, ty hrace si tak vybira po celou karieru. To je proste jeho styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však si myslím, že by si někoho z Villarrealu vzal do Realu raději místo Kaka' a hned tímto prvním velkým nákupem tam vznikl problém. I když Rickyho by si tenkrát přál snad každý trenér a i Pellegrini ho chválil, tak mu nezapadal do jeho hry, ve které ty ofenzivní záložníky potřebuje tvárnější se schopností hrát i ze strany.

Reagovat
Tomanatura

v Realu bohuzel narazil na vic veci. Mne hlavne fascinovalo, ze trener, ktery se nabl vykopnou hvezdy, se stal v Realu pouhou figurkou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno podotknout, že vítěz EL bude opět z Pyrenejů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď udělej baskickou vlajku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není úplně správně, ale snaha byla.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Nespravilo tam tu medzeru.

Reagovat
smazaný uživatel

ani mě ne

Reagovat
herbage

    

    

    

    

    

    

    

    

Reagovat
smazaný uživatel

akorát nemá být čtvercová ale to už je jen detail

Reagovat
herbage

to by mi pak nevyšla diagonála

Reagovat
herbage

miky admin, omg

Reagovat
miky10

Nejsem admin. Ale jsem slepej sám, sry.

Reagovat
herbage

no proto

Reagovat
madridcan

dobre vam jebka

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie zaslouženě, Bilbao taky i když Schalke hralo sympaticky, Athletico bylo taky o něco lepší, a Sporting vyhrál díky lepší individuální technice hráčů -> Asi to dopadlo tak jak mělo, i když bych radši viděl semifinále Athletico-Alkmaar , Schalke-Metalist

Reagovat
smazaný uživatel

snad je kazdemu jasne ze momentalne sa hra najlepsi futbal na pyrenejskom polostrove, skoda tej benfiky, ktora bola podla mna lepsia ako chelsea, verim v cisto spanielske finale v oboch sutaziach, to bude parada

Reagovat
smazaný uživatel

a potom obhajit titil na ME, a ostatni (hlavne zaryti hejteri) nech sa aj poseru

Reagovat
smazaný uživatel

jen ne El Clásico v LM, ten zápas je pokaždý příšernej... Souhlasim že ty 2 týmy jsou momentáně nejlepší, ale když hrajou proti sobě tak de fotbal stranou a stojí to za hovno....

Navíc El Clasic už bylo tendle rok dost a ještě jedno nás brzo čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom mas pravdu, ale inak to bohuzial nevidim, neverim ze bayern moze real vyradit (s barcou ako fanusik vo finale pocitam), uvidime ... na druhej strane finale bayern barca by mohlo byt fajn, ked uz to nevyslo pred dvomi rokmi, pri troche stastia mohla barca bojovat o svoju 4. trofej z LM za sebou, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

5 ze 7 španělských klubů, které se dostaly do evropských pohárů, je v semifinále. Ta věta by mohla být variací dráždidla na opice v ZOO.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem trošku překvapen, že Metalist byl elimonován Sportingem. V ostatních zápasech, myslím si, nebyly žádné senzace. No tak, tedka čekají nás skvělé semifinály. Atletico - Valencia bude horký duel a příznávám, že nemůžu typovat, jak skončí. Jinak předpokládám, že Athletic porazí Sporting aspon v jednom utkání, a pomocí toho se dostane k finále. Pokud se to nestane, to asi bude překvapení vzhledem k výkonům, které baský tým ukázal proti Manchesteru a Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl je frajer . Škoda, že nemohl postoupit jak Athletic, tak Schalke. Nicméně doufám, že vítěz EL nebude ze Španělska, ani Portugalska .

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Athletic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Z toho, co jsem letos z Evropské ligy viděl, na mě udělali největší dojem. V zápasech Athleticu padá hodně gólů, hráči se správně rvou a líbí se mi filozofie klubu i lpění na tradicích. Jako bonus jim hraje do karet krásný venkovní dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takhle rozumný člověk fandí Spartě :(

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle je právě typický příklad sparťanskýho fanouška. Otázka zní: proč hlupáci fandí Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je možný, ale španělské celky jsou opravdu kvalitní. No tak, uvidíme. Každopádně Sporting má svoje šance, i kdyz nejsou tak velké. Co se týče Raula, jeho představení musíme respektovat. Hraje jako mladák, což je, já nevím, neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Obdvuju filozofii klubu. Já osobně ted fandím Valencii, ale když Athletic vyhraje soutěž, tak se nebudu zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

menší OT(spíš pro fandy španělského fotbalu a hlavně Bilbaa): Fernando Amorebieta je z Venezuele?? nebo jak to s ním je? jinak je tam samý španěl, ale tady teda nevim. díky

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se ve Venezuele, ale rodičům baskického původu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. díky moc. mi tam nějak nepasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to na tu Vale chodí furt tak málo lidí, nebo to včera byla výjimka?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak se to vezme, chodí relativně málo, ale přeci jen víc + teď je výsledková krýze, takže ten poloprázdný dům je důsledek tý letošní mizérie - myšleno rok 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná lepší málo lidí než nespokojené bučení a pískot plného stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro vítězství Vale v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po Arsenalu muj druhy nejoblibenejsi klub,ovsem vitezstvi bych letos pral Bilbau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Barcelona prý sleduje Giovinca

Agent Sebastiana Giovinca prozradil, že by se o něj v létě mohla ucházet Barcelona. "Zájmem Barcelony nejsem překvapen," prohlásil Claudio Pasqualin, jenž mladého ofenzivního univerzála zastupuje. "Znamená to, že si vede dobře. Zatím je brzy mluvit o nějakém letním přestupu a ani nevylučuji to, že zůstane v Parmě," dodal Pasqualin. Giovinco chce podle něj nyní co nejvíce vypomoci právě Parmě.

Tak toto je kvalitný výspľach.

Reagovat
cristiano.K.

asi jako tvé umístění

Reagovat
blaugrana

Ticho tam vzadu.

Reagovat
cristiano.K.

ticho je tady na té diskuzi

Reagovat
blaugrana

Ticho před bouří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele