Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

05.04.2012, 08:51
Previews
Dnes večer budeme znát všechny semifinalisty Evropské ligy. Nejblíže mezi poslední čtyři má Athletic Club, jenž si doma může dokonce dovolit i přijatelným rozdílem podlehnout Schalke. Valencia přivítá Alkmaar a bude se snažit otočit stav 1:2, ve stejné situaci jsou i Metalist Charkov a Hannover...
Valencia CF - AZ Alkmaar  (čtvrtek 21:05)
Fotbalisté Alkmaaru se pokusí navázat na úvodní duel na domácí půdě a jejich hlavním úkolem je v odvetě na stánku španělského soupeře neprohrát. Jednoduché to rozhodně nebude, holandskému celku začínají postupně ubývat síly. Má před sebou totiž důležitý boj o titul, po remíze 2:2 v Arnhemu v minulém kole klesl o bod za vedoucí Ajax a šest kole před koncem tak musí jako jediný celek Eredivisie zmobilizovat síly na ligu i evropské poháry.

V úvodním utkání byla španělská Valencie lepší a nakonec těsně prohrála, i přes těsný výsledek je však stále větším favoritem na postup do semifinále. I ona ještě musí bojovat o třetí místo v lize, situace za ní je velmi vyrovnaná. Španělský celek nezvítězil čtyřikrát v řadě a z toho třikrát v řadě prohrál. Teprve v minulém kole v důležitém domácím souboji s Levante uhrál bod, nicméně před vlastními fanoušky to byla ztráta.

Valencie je třetí pouze o bod před čtvrtou Malágou a o tři před Levante, nebezpečné sedmé Atléctio a osmá Sevilla navíc ztrácejí jen šest bodů. Kouč domácích Gertjan Verbeek už v sestavě bude moci počítat s uzdraveným pravým záložníkem Royem Beerensem, žádné jiné novinky v kádru nehlásí.

Bývalý brankář hostů Joey Didulica ví, že na klub jeho srdce nečeká nic jednoduchého. "Vzpomínám si na doby, kdy Valencie byla suverénně nejlepším celkem španělské ligy. Na stadionu Mestalla je vždy velmi bouřlivá atmosféra a pokud lehce zaváháte, tak vás pohltí," uvádí zkušený gólman.

V dresu Valencie působí Hedwiges Maduro, který před příchodem do Valencie v roce 2008 působil pět let v Ajaxu. I on si myslí, že domácí prostředí je pro jeho klub velkou výhodou. "Atmosféra na stadionu je úžasná, fanoušci nás mohou povzbudit ke skvělému výkonu. Pokud na to nejste zvyklí, je to problém, ten tlak je opravdu velký. Pokud to tým nepřekousne, znamená to jeho zkázu," předpovídá Maduro.

Dobře ale ví, že Valencii remíza nestačí a ta proto potřebuje útočit. "Musíme mít míč pod kontrolou a snažit se vyzrát na obranný blok soupeře. Stačí nám pouze jedna branka. Doufáme, že bude hrát Soldado, který je schopen dát tři nebo čtyři branky za zápas a navíc rozhoduje utkání v důležitých situacích. Je to podobný typ jako Klaas-Jan Huntelaar. Když hraje, každý jeho útok na soupeřovu branku je nebezpečný," pochválil závěrem svého týmového kolegu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Schalke 04  (čtvrtek 21:05)
Athletic Club se po ligovém utkání s Barcelonou vrací zpátky na evropské kolbiště, kde na svém hřišti přivítá v odvetném čtvrtfinálovém zápase EL Schalke. Horníci předchozí vystoupení nezvládli, a pokud chtějí stále pomýšlet na postup, potřebují vstřelit tři branky!

To však nebudou mít na nejstarším španělském fotbalovém stadionu vůbec jednoduché, domácí jsou poté, co dokázali v minulém kole vyprovodit z cesty slavný ManUtd bráni jako největší překvapení na letošní pohárové scéně (spolu s APOELEM a Charkovem), přesto ovšem nechtějí propadat zbytečným euforiím. "K tomuto soupeři musíme ukázat maximální úctu," potvrdil Markel Susaeta. "S04 má skvělé útočníky, na vstřelení branky mu stačí polovina šance. Nadcházející utkání je pro nás velká možnost, zapsat se do historie," nepochybuje mladý středopolař.

Die Knappen užuž měli duel ve své režii, nakonec ale v zoufalé snaze o vyrovnání ještě v nastaveném čase inkasovali čtvrtou branku a výrazně si tím ztížili případný postup do semifinále...určitou naději a víru ovšem může v hostech vzbuzovat magické datum 5. dubna! Právě na rok v tento den Schalke na San Siru potupilo Inter rovnou pěti góly a udělalo tím rozhodující krok do semifinále, kde už následně podlehlo shodou okolností ManUtd. "V této situaci to není snadné, ale tým věří v zázraky. Fotbalu už se jich několik také týkalo," pronesl kouč Huub Stevens.

Už jen prostředí stařičkého Sam Mamés, v kombinaci s bouřlivými, až fanatickými fanoušky však pro hosty nevěstí nic dobrého. "Musíme hrát na riziko, ale nesmíme už si dovolit inkasovat," řekl holandský lodivod s výhledem na předchozí výsledek 2:4. Zkušený stratég se však domnívá, že jeho kolega na druhé straně Marcelo Bielsa bude nadále ctít ofenzivní pojetí. "Předpokládám, že bude reagovat tak agresivně jako proti Barceloně. Máme stejné kvality v útočné fázi a budeme chtít tlačit, ale Athletic už branky střílet nemusí...my potřebujeme tři."

Domácí musejí usilovat o historicky druhé semifinále evropské soutěže bez suspendovaného Andera Iturraspeho, mimo je i dlouhodobě zraněný Gurpegi. Modrobílí budou, kromě Höwedese postrádat i dvojici Fuchs - Draxler, načež prvně jmenovaného sklátila chřipka a mladý středopolař dostal kratičké volno. Nastoupit nemůže Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Metalist Charkov - Sporting CP  (čtvrtek 21:05)
Sporting Lisabon je postupu do semifinále Evropské ligy rozhodně blíže. Jenže Metalist není v odvetě vůbec bez šance. I když podlehl v prvním zápase 1:2 a musí nyní bezpodmínečně vyhrát, klidně mu k tomu stačí výsledek 1:0. Ukrajinský celek navíc bude mít výhodu domácího prostředí.

Charkovský klub je letos v Evropské lize v ofenzívě tím nejlepším. Jenže v prvním zápase toho v Lisabonu směrem dopředu příliš nepředvedl. Obavy Sportingu ze zabijáckých es jako Cleiton Xavier nebo Jonathan Cristaldo se nepotvrdily. Portugalce může ale mrzet moment z poslední minuty utkání.

Hosté totiž dokázali díky Cleitonu Xaverovi skórovat v prvním minutě nastavení z penalty. Vstřelený gól na půdě soupeře je přitom vždy dobrým příslibem pro odvetu. "Sice jsme v prvním kole vyhráli, jenže ještě tu kolo druhé," uvedl útočník Diego Rubio. "Nemůžeme vůbec přemýšlet o semifinále."

Sporting ve víkendovém střetnutí portugalské ligy nijak nezazářil. Byť nakonec venku v Leirie vyhrál 1:0, na tři body se pořádně nadřel. Vždyť Matías Fernández skóroval až ve dvanácté minutě nastavení. "Musíme si věřit a pokusit se na Ukrajině dát branku," dodával Rubio. "Přece jenom jsme na tom lépe. I když soupeř hraje tvrdě a má kvalitní hráče."

Metalist si tuto sezónu připisuje své největší klubové úspěchy. Účast ve čtvrtfinále Evropské ligy je pro něj historickým milníkem. A možná že potichu přemýšlí i nad tím, že by mohl zopakovat to samé, co v sezóně 2008/09 dokázal Šachtar Doněck. Ten se stal posledním vítězem Poháru UEFA.

Svými letošními výkony rozhodně prokazuje, že tahle teorie není nijak utopická. Metalist jako jediný alespoň částečně dokáže držet krok v ukrajinské lize s giganty Šachtarem a Dynamem Kyjev, ačkoli na oba již ztrácí pět kol před koncem těžko stažitelné manko. O víkendu domácí pouze remizovali s Kryvbasem Kryvyj Rih 1:1.

Vítěz tohoto duelu narazí na někoho z dvojice Bilbao - Schalke, přičemž k postupu má rozhodně blíže španělské mužstvo. "Budeme se snažit v Charkovu vyhrát," burcoval prezident Sportingu Luís Godinho Lopes. "Kdybych o tom nebyl přesvědčen, ani bych tam nejezdil. Jedeme tam reprezentovat nejen svoje jméno, ale i portugalský fotbal."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:05)
AWD-Arena je v letošní sezóně pro většinu soupeřů nedobytným stánkem, čehož by jistě Hannover rád využil i ve čtvrtfinálové odvetě Evropské ligy s madridským Atléticem, jež si do Německa přiváží hubený náskok.

Severoněmecké město zažívá poslední týden doslova fotbalový boom, hned po návratu Hannoveru z hlavního města Španělska začaly mizet vstupenky na odvetné klání rychlostí blesku a netrvalo pak ani příliš dlouho a domácí svatostánek byl vyprodaný. Slomkovi hoši se tak budou moci spolehnout na opravdu velkou podporu! "Fanoušci nás budou od první chvíle podporovat, jejich nadšení má na naši hru pozitivní efekt. Nyní před sebou máme obrovskou příležitost, jíž chceme zužitkovat," zdůraznil rodák z Hildesheimu.

Nebýt Salviovi branky v závěru měli hannoverští pozici ještě o chlup lepší, ale i tak se díky Dioufově zásahu mohou spolehnout na nejtěsnější možnou výhru. "To by byl nebezpečný výsledek," Christian Pander varuje s tím, že by případné vyrovnání v závěru mohlo mít pro Dolní Sasy nepěkné následky. "Defenzivní jistota je proti tomuto soupeři se silným útokem velmi důležitá, na tomhle bychom měli stavět naši hru. Nemusíme spěchat od první minuty a přijít s nějakým harakiri," je nad věcí münsterský odchovanec.

Rojiblancos stejně jako Hannover (opanoval veledůležité klání s Borussií Mönchengladbach) vyhráli nad nevyzpytatelným Getafe a posunuli se na dostřel pohárovým příčkám. Teď se tak opět přepíná soustředění na evropské pole, kde na tradiční celek nečeká v AWD-Areně zrovna procházka jarními květy. " Musíme být silní hlavně směrem vzad, ale rozhodně nemůžeme čekat celých devadesát minut a budeme také muset ukázat ofenzivní kvalitu," prohlásil Diego Simeone.

Ovšem Dolnosasové na svém panství nepoznali hořkost porážky (vyjma utkání druhého kola DFB-Pokalu s Mainzem, kde padli po prodloužení) dlouhých jedenáct měsíců (naposledy si odvezla tři body Hříbata z Gladbachu). "Na tuto statistiku se musíme chtě nechtě podívat...to je něco, co mluví samo za sebe. Už jenom díky tomu budeme k utkání přistupovat s odpovídající intenzitou a důležitostí," vyhlásil argentinský kouč.

Start Larse Stindla zůstává z domácího pohledu stále nejistý, zatímco druhý absentér z víkendového duelu s Mönchengladbachem Manuel Schmiedebach se už dokázal v průběhu týdne zbavit obtíží, na návrat do základu by tak měl být stoprocentně připraven. Los Indios nepomůže distancovaná trojice Arda Turan, Juanfran a Gabi.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Cherundolo, Eggimann, Pogatetz, Pander - Schlaudraff, Schmiedebach, Pinto, Rausch - Ya Konan, Diouf
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Perea, Godín, Miranda, Filipe - Salvio, Suárez, Tiago, Diego - Adrián, Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
santini

hmm... Vo Valencií by som tipol obaja gól, výsledok vidím tak na 2-1... / Bilbao - Schalke tiež obaja gól myslím, že výsledok by mohol byť 2-2 / Metalist by som tipol postup domácich...Sporting vonku nie je ktovieaký, Charkov má svoju kvalitu 2-0 / Hannover - Atletico - tu by som šiel na karty ŽK 5+ výsledok 1-1

Reagovat
santini

na to, že som tipoval prvý, to vôbec nebolo zlé dokonca som trafil bilbao presný výsledok

Reagovat
Lorcan

bilbao - schalke 3:2 (krásnej zápas to bude)

valencia - alkmaar 2:0 (projeví se kvalita domácích)

charkov - sporting 1:1 (rozhodčí rozdá hodně karet)

hannover - atletico 0:1 (atletico dá gól z brejku ke konci zápasu)

Reagovat
kiwwi

velmi pekne

Reagovat
j_mrazik

Pyrenejský den?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc v něj doufám.:

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar a Hannover

Reagovat
havrys99

Královec na Valencia - Alkmaar

Reagovat
smazaný uživatel

To jen svědčí o tom jak je na tom UEFA s rozhodčíma

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Kily

tu opakovanou důvěru od UEFA si Královec vysloužil svými dobrými výkony

Reagovat
santini

zvykne v lize tahat karty?

Reagovat
FC Porto FC

Vale, Bilbao, Sporting, Madrid

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valenci, Bilbao, Metalist, Atletico

Reagovat
Al Capone

Raúl dneska hattrick a Schalke postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by to tak bolo

Reagovat
cubinho

OT: Ideální sestava odvetných zápasů čtvrtfinále Ligy mistrů podle serveru www.goal.com: Neuer (Bayern) - Alves (Barcelona), Terry (Chelsea), Varane (Real Madrid), Alaba (Bayern) - Ronaldo, Kaká (oba Real Madrid), Iniesta (Barcelona), Ribery (Bayern) - Olić (Bayern), Cuenca (Barcelona).

Co tam dělá Cuenca?

Reagovat
santini

levé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, když Messi dal dva goly

Reagovat
Ligter

Pojďme Sporting!

Reagovat
smazaný uživatel

Vale, Bilbao, Charkov, Hannover

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude o hubu, ale věřím že je zatlačíme a nějaký gól dáme. Jestli uvidím v základu Dealberta, tak to přepínám na jiný zápas. Na křídle by se mohli objevit Piatti s Feghoulim, i když nalevo to vypadá spíš na Albu. Tip 2:0 (Soldado 2x).

Reagovat
Kily

u mě to o hubu dneska bude určitě, v prvním poločase dostane přednost Konečný

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Navarro odešel ostudu dělat jinam. V tomhle ohledu bys sledováním Valencie zabil dvě mouchy..

Reagovat
Kily

ten dobytek u mě definitivně skončil, když začal filmovat

Reagovat
Trand

Postup Alkmaaru by byl skvělej. Ideálně Jozy góla, ale to bych chtěl moc. Je škoda, že hrajou zrovna se sympatickou Valencií a vyřadí jí už ve čtvrtfinále.

Reagovat
santini

ešte jedna podotázka.. zatiaľ nikde neviem zohnať aspoň predbežné zostavy..kto bude chytať za valenciu? díky

Reagovat
Kily

jedničkou je Guaita a jelikož tady není kam couvnout, tak by mohl naskočit, na druhou stranu Alves chytá EL v posledních zápasech pravidelně a já bych tipl spíš jeho (koneckonců reálný je i penaltový rozstřel a to by bylo něco pro něho)

Reagovat
santini

jo jasne Kily... Ja osobne myslím (jenom muj názor), že Alvés je lepší brankár - vždy, když jsem ho videl, chytal bravurně.... Na Guaitu si nejak nemohu zvyknou, resp. ho akceptovat jako jedničku... nevím... ale díky za info

Reagovat
Kily

hodně kvalitní jsou oba a dovedou toho pochytat i dost navíc, ve prospěch Guaity ale hraje menší náchylnost na to dostat lacinou branku, z Guaity vyzařuje větší klid, což je pro obranu hodně důležité

Reagovat
santini

no každopádne se mužeme zhodnout na tom, že je supr mít v tímu 2 tak vyrovnané brankáře... o dost víc mne irituje fakt, že Vale dostává hodne gólu... na muj vkus

Reagovat
smazaný uživatel

to je dlouhodobý problém, teď se spíš projevuje, že jich málo dává.

Reagovat
Kily

jak se to vezme, mít dva kvalitní brankáře je super ve chvíli, kdy se jeden zraní, což se nám letos stalo, na druhou stranu to nevypadá ideálně ve chvíli, kdy se klub topí v dluzích a jednoho z těch kvalitních koupí za několik milionů a přitom pustí zadarmo pryč jiného, co splňuje všechny podmínky na to být ideální dvojkou. Cesar zase už je starý, ten nákup Diega se vyplatil a vyplatí se ještě v dalších letech

Reagovat
smazaný uživatel

španielske noviny to vidia na Alvesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia , Charkov , Bilbao , Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Co z toho je na CT4?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
-Kopy-

V

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AZ

Reagovat
GEGE

Vale,Athletic,Sporting,Atletico postup podmě

Reagovat
smazaný uživatel

Hannnooooooooover

Reagovat
blaugrana

OT: http://www.facebook.com/photo.php?v=1058405240527

Takto prekrajujeme rožky na Kysuciach.

Reagovat
smazaný uživatel

. Diego Alves Carreira

12. Antonio Barragan

4. Adil Rami

20. Ricardo Costa

22. Jérémy Mathieu

5. Mehmet Topal

24. Tino Costa

8. Sofiane Feghouli

7. Jonas

17. Jordi Alba

9. Roberto Soldado

Reagovat
Kily

silná sestava, v obraně není kde brát, tam je to nutné zlo

Reagovat
stas87

tak ideme na to 96ky tip: 1-0,branka:diouf schalke by remizu uhrat mohlo v dalsich zapasech nech postupi ukrajinci a AZ

Reagovat
blaugrana

Si Čechoslovák?

Reagovat
stas87

presne povedane otec slovak,mama moravacka a zijem na juhu ceska

Reagovat
blaugrana

Tak potom už chápem, prečo píšeš československy.

Reagovat
stas87

no uz som to tu vysvetloval niekolkokrat viem aj po cesky ale proste slovensko je mi blizsie,v zapasoch slovensko-cesko fandim slovensku obcianstvo mam ceske ale zaziadam si v roku 2014 o slovenske

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mam podobně

Reagovat
stas87

vies po slovensky?ci hovoris po slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej. Moja mama je Slovenka a ocko moravák a bývám v Prahe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Němec

Reagovat
stas87

hannover pekne choreo

Reagovat
smazaný uživatel

blbej Kabel1, přepíná mezi obouma zápasama a to důležitý vynechá

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak na ran.de si může divák volit mezi obouma

Reagovat
stas87

ja kukam tu:http://tagstream.info/channel1.html

v baskicku uz o nic zrejme nepojde,tu ano ale schalke verim ze remizu uhra

Reagovat
smazaný uživatel

já nakonec zůstávám u tv, aspoň uvidim všechny góly a když to bude jo napínavý, tak tam nechají ten "lepší" zápas

Reagovat
stas87

som odkazany na net,mna spanielsky futbal neberie a na ct4 davaju vale,keby davali hannover tak pozeram hannover a na nete schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Na ruské stanici dávali záběry z obou kabin a docela bída ta Mestalla

Reagovat
REPLIKATOR

Rami druhej

Reagovat
smazaný uživatel

krásně, Vale.

Ostatní zástupci "Ligy dvou týmů" válcují Evropu. Co to?

Reagovat
I am Mancunian

zabudol si, ze je to EL

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudol. Jen jsem se na to podíval komplexněji

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru(m) to taky někdo neřekl co?

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím se tvrdit, že takhle mizernou obranu Goldado (vlastně celá Valencie) v Primeře často nepotkává. Jestli někdy ...

Tohle může skončit debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Španělsko jedééééééém!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsko i Baskitsko ...

Reagovat
stas87

takze dneska hra baskicko a spanielsko?

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsko?

Reagovat
Josifek

Já vím, že by mě tamní lidé asi nepochválili za tu mou paušalizaci.

Reagovat
smazaný uživatel

aproto jsem to takhle doplnil a budeš mít klid

Reagovat
Josifek

Já myslím, že bych ho měl i bez tvého doplnění, přeci jen "tamní" lidé mají asi jinší zábavu než pročítat eurofotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - akceptací mého upřesnění budeš mít klid ode mě.

Reagovat
Josifek

Tedy akceptuji jej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

praporkář

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nechtěj naši rozhodčí zanechat takovou stopu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím jsem napočítal 2 chyby - neofsajd Altidora a nekarta pro Ramiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouli slušnej skok.

Reagovat
Jerichoo

Ale pisknut sa dala

Reagovat
smazaný uživatel

písknout se dá kdeco.

Reagovat
Jerichoo

Nj v utorok sme videli

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal Honza Rezek po utkání se Skotskem: "Jsem ucítil kontakt, tak jsem to zkusil."

Reagovat
smazaný uživatel

U jiných ti to najednou vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

llorente?

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
stas87

nepoznam su tam sance?v hannoveru zatial nic,domaci hraju svoju klasiku a atletico malo snad len jeden brejk ktory zmarila nepresna prihravka ale hannover toto vie,dobre vedia ze staci jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover začal dobře, teď už se ale spíš začal soustředit na obranu a čeká na brejky...

Reagovat
stas87

jj,zatial sa ani nepodarila ani jedna standartka,dvakrat kopal roh pander a raz to sebral courtouis a raz odhlavickovane

Reagovat
smazaný uživatel

aj, teď až mi došlo, že se ptáš na Schalke

Schalke začlo hodně aktivně, chtělo dát gól a to se i povedlo - myslím, že z brejku se trefil Hunter, pak ale přišlo u Atletica střídání, kdy Herreru nahradil právě Gomez, který se pak parádní trefou prosadil jinak Hoogland tam má pár nedostatků, většinou je málo důrazný a po jedné jeho "chybě" padl právě ten gól (jinak víc ukázali právě z utkání Hannover - Atletico)

Reagovat
smazaný uživatel

Hoogland se moc nesnaží o to, aby v základu mohl hrát častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hraje po strašně dlouhé době soutěžní zápas. Už je to trochu lepší než na začátku, ale chtělo by to větší důraz

Reagovat
Josifek

Organizace defenzivní hry Alkmaaru je hodně k smíchu, tohle na top evropský kluby, který je přitlačí, nemůže stačit. Dneska můžou dostat v klidu bůrko..

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie vlastně nehraje ani nic extra. Ale prostě jí stačí občas zapnout a Holanďany přitlačit. Ti v tý obraně vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že má Alkmar nejlepší obranu v lize ...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
herbage

když v tý lize může hrát za první tým ligy takový Bulykin, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

A tak zase - nepaušalizoval bych to. Psal jsem to jen jako zajímavost, když jsem tu tragikomedii viděl.

Reagovat
herbage

no já se spíš zhrozil, když jsem zjistil, že takový hráč ještě hraje a to v klubu jako Ajax Něco jako Igor Gluščević

Reagovat
stas87

a ten bulykin dal 8 golov,kolko golov dal torres?keby nebol bulykin magor mohol byt davno na urovni kerzakova

Reagovat
herbage

no to ani omylem Torres by byl v nizozemské lize nejlepší střelec Eredivisie i za Venlo či Excelsior, takže mi to přijde bezpředmětné

Reagovat
Josifek

Ty jeho zasekávačky, to by tam ti obránci absolutně nechápali. Pamatuju, jak to podobným stylem v Eredivisie motal Suarez, Nando by tam z nich udělal solidní kuželky..

Reagovat
stas87

prislo mi od teba take ze sa mu vysmievas,potazmo ajaxu ked uz si nakusol ten excelsior,vies co ta spaja s excelsiorom?

Reagovat
herbage

Vysmívám se Bulykinovi, ne Ajaxu Co mě spojuje s excelsiorem?

Reagovat
stas87

tak cakal by som ze budes vediet odkial van persie prestupil do feyenoordu

Reagovat
herbage

to jsem nevěděl, myslel jsem, že je to odchovanec Feyenoordu. I vyrůstla v ulicích Rotterdamu

Reagovat
stas87

myslim ze z excelsioru ho vyhodili ale neviem preco,tak siel do feyneoordu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

raul

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně to vymetl

Reagovat
stas87

nevidim to len na esporte je ako strelec golu

Reagovat
smazaný uživatel

aha trefil se (myslim že ještě zpoza vápna) do pravé tyče (téměř šibenice) a na Raúla nezvyklá tvrdá střela - většinou ho vidim jen elegantní zakončení

Reagovat
stas87

tak ja si treba pamatam raulovu pumelicu do brvna proti bayernu ci gol po tvrdej strele do siete ac ale to mu bolo o dost rokov menej

Reagovat
stas87

tak ja si treba pamatam raulovu pumelicu do brvna proti bayernu ci gol po tvrdej strele do siete ac ale to mu bolo o dost rokov menej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No teda ... že by Barca pustli hráče, protože by byl malý ...

Reagovat
herbage

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi Alba

Reagovat
Josifek

JJ, to byste neměli s kým hrát, kdyby jste se tím řídili.

Reagovat
herbage

v útoku to jde, ale dohrávat proti AC s obranou s výškovým průměrem 174 cm, to už je světový unikát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca unikátní prostě je.

Každopádně je ten průměr masakr

Reagovat
herbage

no, nebýt Busquetse, tak by byl nejvyšší na place Valdés se 182 a pak následoval Cesc se 179

Reagovat
smazaný uživatel

Cescova výška byl pádný argument pro jeho nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že dává docela dost gólů hlavou. Jen poslední dobou mu to tam nepadá.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
herbage

to zrovna ne

Reagovat
Josifek

Skřeti z mordoru.

Reagovat
smazaný uživatel

akceptace taky neřeší všechno ...

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
herbage

ano, a Schalke nyní musí dát dva góly, když předtím muselo dát, světe div se, dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moje "GOLASOOOOOOOOOOOOOO" patřilo Jordimu

Reagovat
herbage

tak tam to má snad ještě menší váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Radost z gólu můžeš vyjádřit, jen když má ten gól velkou váhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar je dobře v p*če

Reagovat
smazaný uživatel

Zase taková lochna

Reagovat
Josifek

KUA měli dávat radši Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, kdo získá v létě jordiho albu, fantastický hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že Barça.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne, kdokoliv jinej. ještě abyste takhle posílili na vaší asi nejslabší pozici

každopádně pokud možno do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane ve Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá v Hannoveru ? Kouká někdo ? Jsem línej hledat stream, tak koukám na Vale.

Reagovat
herbage

Hannover první půli tlačil, ale spíš zkoušel nákopy. Atlético hraje na breaky, ale zatím žádné gólovky na obou stranách, oba kluby hrjaí hodně opatrně

Reagovat
herbage

a sotba to dopíšu, padne gól

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče . Slonkovi a vůbec celýmu tomu klubu to přeju hlavně Stindlovi a Schmiedebachovi.

Reagovat
stas87

adrian ale bolo vidiet ako ho zieler nechce stiahnut aby bola penalta

Reagovat
herbage

proveld to parádně, to se musí nechat. Vykoupal prakticky celou obranu

Reagovat
stas87

no hlavne som nechapal pogatetze,taky skuseny stoper atletico zatial paradny vykon smerom dozadu,nepustilo hannover do sanci

Reagovat
stas87

tak oprava,zieler sa posmykol...no,je asi po nadeji hannoveru

Reagovat
smazaný uživatel

Charkov nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Adrián

Tak že by vážně 5 z 5ti?

Reagovat
FC Porto FC

Charkov nedal penaltu krása

Reagovat
One-Real

Že by 5/8 ? To by byla síla :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemluv ...

A pak 4/4. Uděláme z toho takovou drhou Copu.

Reagovat
herbage

no, je to docela dost možné, ale nečekal bych, že budeš přát i Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jim v žádným případě nepřeju, ale dvě španělská finále by bylo fakt něco ... těžko opakovatelného. Kor, když furt čteš, jak slabý jsou španělské týmy.

Reagovat
stas87

pockaj,kto to tvrdi?ja si myslim ze anglicke teamy okrem ucastnikov lm su slabe,taliani na to seru,u nemcov nikdy nevies ktory klub je ak na tom a o co hra v bl,francuzi maju tiez motivaciu len LM,tak ostavaju spanieli a portugalcani

Reagovat
smazaný uživatel

Asi málo čteš. Tvrdí to docela dost lidí.

Reagovat
stas87

asi ale nie,fakt ja som nikde nenarazil na to ze je la liga slaba a nekonkurencie schopna podla mna za to aj moze herny styl timov z la ligy,malokto v EL ovlada loptu tak dokonale ako prave spanieli a portugalcani a myslim si ze aj vonku hraju spanielske kluby na vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Válec

Reagovat
herbage

Neví někdo, k čemu jsou ty náplasti přes nos? Nosí to Neymar, má to i Falcao...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se s tím líp dýchá

Reagovat
herbage

díky. Takže něco jako Vieira měl tu mast na prsou

Reagovat
FC Porto FC

v posledním zápase to měl i Hulk

Reagovat
herbage

jj, nosí to výhradně jihoameričani

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

ještě jeden, Schalke dva a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

houno

Reagovat
herbage

Bundesliga už předstihla Serii A, tak další na řadě je Primera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... která sebere hozenou rukavici a protlačí se na první flek

Reagovat
smazaný uživatel

Falcáo

Reagovat
herbage

Bayern - in, AC - out

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to po losu čekal, nicméně Bayernu z těch, co tam teď jsou přeju asi nejvíc. Koeficient nekoeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

diouf to je drak

Reagovat
smazaný uživatel

Poďte Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím se, že dneska Vale pošetřila dost sil. Obával jsem se nějakýho prodloužení nebo boje do poslední minuty.

Reagovat
herbage

konec

Reagovat
smazaný uživatel

Hm takže nejsympatičtější tým v EL vypadne.

Takže snad ten Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Fakt 5 z 5ti. Jdu s dobrým ocitem do regálu.

Reagovat
blaugrana

Pyrenejeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezzubé AZ, slušný výkon a nestálo nás to moc sil. I když to na Realu stejně projedem Jenom naše blbost, že jsme neměli na třetím místě náskok nějakých 10 bodů, mohli jsme se soustředit na EL.

Reagovat
stas87

200. pre postup bayernu cez real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Slonku

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrenejské semifinále Škoda, že jde Athletic se Sportingem, Valencie s Atléticem netipovatelné...

Reagovat
FC Porto FC

Dobře Sporting Všichni honili nad Charkove a vsázeli na ně jen já sem věřil a nakonec i uhodl remízu ted budou asi všichni zas favorizovat Bilbao ale já opět věřím Sportingu

Reagovat
X-bano-X

Ako sa hovorí liga dvoch tímov

Reagovat
smazaný uživatel

Gambrinus Liga - liga o Liberci a Plzni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele