Eurozápisník XXIV. aneb Francouzský superhrdina GriezMan

08.07.2016, 13:08
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Mistři světa padli, od Francouzů dostali lekci z produktivity a prohráli v semifinále 2:0. Les Bleus nepředvedli nikterak dominantní výkon, k úspěchu jim vlastně stačil jediný muž ovládající fotbalové superschopnosti. Antoine Griezmann zdecimoval chatrnou obranu Německa dvěma góly, své konto tak navýšil na číslo šest a posunul se na čtvrtou příčku historické střelecké tabulky Eura.

Ještě, než se pustíme do rozboru utkání, dovolte mi připomenout podstatu jednoho z pilířů tohoto formátu Eurozápisníku: tabulek se třemi výraznými postavami každého utkání.

Uvnitř hned zkraje najdete nejlepšího hráče daného zápasu dle statistického serveru WhoScored.com. Důvod zrovna jeho využití je nasnadě: tamější databázi považujeme za nejkomplexnější, a tedy i zpravidla nejlépe vypovídající o reálných výkonech.

Abyste potom nemuseli na onu stránku sami chodit, vypíchli jsme pro vás právě ty statistické kolonky, které k fotbalistovu ocenění symbolickou hvězdičkou patrně nejvíce přispěly.

Dále už následují čistě naše volby hrdinů i odpadlíků, přičemž jsme si soukromě dali za úkol nikdy se s WhoScored nekřížit a vybrat pro vás tím pádem co možná nejvíce aktérů.





1) Deschamps na hřiště poslal stejnou základní jedenáctku, která startovala v duelu s Islandem, a tato volba se i přes určité nedostatky nakonec ukázala jako ta správná.

Nejdůležitějším počinem francouzského trenéra na tomto šampionátu se tak nakonec stala jeho schopnost probudit Griezmanna k prvotřídním výkonům, což šlo ruku v ruce se změnou systému, kterou provedl pro druhý poločas s Irskem. Role ve středu pole mu totiž dává tolik potřebnou volnost, kdy si může sbíhat do obou krajů hřiště a zároveň také často útočit ze druhé vlny, v čemž tento hráč doslova exceluje.

Po zápase s Islandem jsem tu navíc trochu zpochybňoval, zda by stejná středová dvojice dokázala udržet na uzdě ofenzivu Němců. Nutno ale uznat, že jsem byl vyveden z omylu - Pogba s Matuidim zahráli velmi dobrý zápas, v defenzivě byli hodně disciplinovaní a až na pár výjimek velmi dobře střežili prostor mezi liniemi. Jistě jim pomohl i defenzivní plán Francie, díky kterému nemusel ani jeden z nich samostatně bránit nějakou velkou plochu, navzdory tomu se jistě sluší tyto záložníky pochválit a říct, že onu taktiku skutečně splnili do puntíku.

2) Němci se oproti tomu vrátili ke klasickému rozestavení 4-2-3-1, a naznačili tak, že v jejich podání byla změna formace pouze záležitostí konkrétního plánu na Italy. Protože měla spousta týmů problém s efektivním napadáním italského 3-5-2, Löw se rozhodl svým hráčům situaci usnadnit a vyrukovat v totožném systému - krom jednoho stopera tak pak měl každý hráč přímého protivníka, o kterého se měl při presinku starat.

V duelu s Francií už ovšem podobné hrátky nebyly třeba, jelikož domácí reprezentanti využívají poměrně ortodoxní 4-4-2. Němci se tak vrátili k osvědčené klasice, ovšem byli nuceni provést personální změny - jednak postrádali vykartovaného Hummelse, kterého na pozici stopera nahradil Höwedes, dále také zraněného Gomeze na hrotu zastoupil Müller, což do základní sestavy vrátilo Draxlera. A německý národní tým tuto absenci čistokrevného hrota docela pocítil - výrazně jim totiž chyběl někdo, kdo by byl schopen na zádech udržet svého strážce a na malém prostoru spoluhráčům například narazit. Největší překvapení se však skrývalo uprostřed pole - ani ne tak v tom, že dalšího maroda Khediru nahradil Emre Can, nýbrž v jeho nestandardní pozici na hřišti. Nepohyboval se totiž hluboko ve středu pole, nýbrž mu byla svěřena vytažená role jakési desítky, která měla být aktivní hlavně ve finální třetině hřiště. Na první pohled hodně nestandardní krok, na stranu druhou tak ale mohli Němci využít dvojice Schweinsteiger - Kroos v zataženějších pozicích, přičemž jsou oba lepší na míči, což jim tedy dávalo větší předpoklady k tomu, aby dokázali efektivně kontrolovat utkání. Samotný Can si navíc alespoň v první půli se svou rolí poradil celkem obstojně a předvedl pár individuálních průniků a nebezpečných náběhů.

3) První čtvrthodinka hry fanoušky navnadila na strhující podívanou, která se ale nakonec ke vší smůle nekonala. Utkání totiž odstartovalo v bláznivém tempu, kdy oba celky napadaly okamžitě po ztrátě míče. V prvních 10 minutách tudíž Němci nebyli schopni kontroly hry, místo toho jim domácí odebírali míč za míčem a vypracovali si také jednu solidní příležitost.

Mě osobně docela mrzí, že charakteristikou bylo takových střetnutí na Euru pramálo. Srovnání s MS v Brazílii prakticky ani není možné - zatímco mundial před dvěma lety byl označen za "turnaj presinku", letos je populární daleko pasivnější přístup - spousta celků se totiž zatáhne do hlubokého bloku, kde čeká, s čím přijde soupeř, načež se pak snaží hrozit z rychlých protiútoků. A protože tato strategie je na první pohled méně záživná, většina odborníků považuje současné mistrovství za jedno z těch méně povedených.

Přesně k takové strategii se po prvotní čtvrthodině hry uchýlil domácí celek. Němcům přenechal prakticky celou půli hřiště, zformoval se do hlubokého postavení a pokusil se o hru na rychlé kontry. Nutno poznamenat, že to se jim ale příliš nedařilo - v určitých pasážích se dostali až pod drtivý tlak, tudíž byla útočná dvojice absolutně odříznutá od zbytku spoluhráčů. A i když se k nim pak balón nějakým způsobem dostal, netrvalo to dlouho, než o něj znovu přišli.

Úřadující mistři světa alespoň v té první části ukázali, že co se tvorby hry týče, jsou na tom v současnosti v Evropě pravděpodobně nejlépe. Je tedy pravdou, že si úplnou tutovku víceméně nevytvořili, navzdory tomu se jim dařilo pravidelně prorážet defenzivní blok a dostávat se do finální třetiny hřiště, kde ale buď nedokázali správně zvolit finální přihrávku, nebo je zkrátka ubránila perfektně fungující defenziva soupeře. Ocenit musím jednak perfektní technickou zdatnost záložníků, zároveň také vzájemnou souhru - Němci totiž při hře s míčem obvykle dokáží rozestavit své hráče tak, aby to soupeři nadělalo ty největší potíže.

4) Druhá půle však německým reprezentantům rozhodně dle představ nevyšla. Ostatně si dovolím tvrdit, že kdyby dokázali pokračovat ve výkonu z poločasu prvního, kýženého vyrovnání by se dočkali.

Ačkoliv je v průběhu celého šampionátu trápily potíže s proměňováním šancí, prohra v semifinále se již na tohle svalit nedá. Respektive je samozřejmě pravda, že kdyby v první polovině proměnili některý z náznaků šancí, dost možná bychom o nich teď hovořili jako o finalistech, nicméně v druhé půli až do druhé inkasované branky prakticky neměli moment, ze kterého by mohli za normálních okolností vyrovnat.

Při budování hry Němci čím dál častěji využívali diagonální přihrávku od Boatenga (do jeho zranění) až na levé křídlo, kam si zabíhal Hector. Čím dál častěji však tato akce také vedla ke ztrátě míče, jelikož se ostatní hráči nedokázali rychle posunout za míčem, což pak resultovalo v kompletní izolaci tohoto levého obránce, který mohl buď hrát pouze zpětnou přihrávku, nebo se pokusit o individuální průnik, ovšem souvislejší rozehrání akce téměř nebylo možné.

V druhé půli tak Němci ztratili kvalitní poziční rozestavení hráčů, které je k nebezpečným kombinacím nezbytně nutné, načež ani Löw nebyl schopen reakce, která by tento neduh vyřešila. Ke konci střetnutí ještě přišlo několik příležitostí po centrech, případně standardních situacích, ovšem ani zdramatizovat závěrečné minuty se celku Joachima Löwa nakonec nepovedlo.

5) Mistry světa každopádně potopila hromada individuálních chyb. Pokud se nacházíte v semifinále jakéhokoliv turnaje, s největší pravděpodobností budete potřebovat výkon na hranici možností od všech svých hráčů. Pokud ovšem místo toho někteří z nich předvedou laciné individuální hrubky, budete to mít s postupem do finále hodně složité.

Už v průběhu první půle byl tento problém celkem patrný u Boatenga - domácí tým sice byl pod tlakem a do ofenzivy se prakticky nedostával, tudíž bylo nutné ubránit jen minimum situací, nicméně právě tenhle stoper několikrát selhal, nejvýrazněji pak v momentě, kdy poslal do samostatného úniku Girouda. Nakonec ale rozhodně nebyl jediným viníkem, jelikož se k němu ještě do poločasové pauzy přidal Schweinsteiger, který zavinil penaltu. Osobně mě zarazilo, že se okolo ní vedou takové debaty - z mého pohledu sice šlo o nešťastný moment, zároveň se ale také jednalo o takřka ukázkový případ, kdy by pokutový kop měl být nařízen.

Ve druhé půli pak tento "festival laciných chyb" korunoval Kimmich, který ve vlastním vápně hodně hloupě ztratil míč, a Neuer, který si vyběhnutí na následný centr také nedá za rámeček, jelikož balón jen sklepl pro dobíhajícího Griezmanna, který pohodlně utkání definitivně rozhodl.

Autor: Víťa Srp

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Eurozápisník XXV. aneb Francie mířila příliš Sissoko
11.07.2016, 22:13
Eurozápisník XXIII. aneb Bez Ramseyho je Wales Nanic
07.07.2016, 13:59
Eurozápisník XXII. aneb Olivoir, statečný Islande!
04.07.2016, 13:10
Eurozápisník XXI. aneb Hector konečně odhalil italskou Achillovu patu
03.07.2016, 12:19
Eurozápisník XX. aneb OšKubané Polsko a čím víc Lukaku, tím víc prohra
02.07.2016, 13:26
Eurozápisník XIX. aneb No Hart Feelings, Anglie
28.06.2016, 15:43
Eurozápisník XVIII. aneb Irové se pochlapili, Slováci se zaKuckali
27.06.2016, 12:50
Eurozápisník XVII. aneb Chorvatskou šachovnici ovládli dva portugalští střelci
26.06.2016, 09:39
Eurozápisník XVI. aneb Portugalský Cristus a irský Wesiáš
23.06.2016, 14:16
Eurozápisník XV. aneb Mor na české postupové naděje
22.06.2016, 11:37
Eurozápisník XIV. aneb Bales v plné parádě
21.06.2016, 09:53
Eurozápisník XIII. aneb Čtyři výchozí body pro zápas s Turky
21.06.2016, 00:40
Eurozápisník XII. aneb Švýcaři na roztrhání, oči na vydrápání
20.06.2016, 10:53
Eurozápisník XI. aneb Špatná Ronaldova karma nevyšla Portugalce zdarma
19.06.2016, 12:00
Eurozápisník X. aneb Vida, ono to přece nějak půjde
18.06.2016, 09:27
Eurozápisník IX. aneb Brzká dovolenka pro kouče Fomenka
17.06.2016, 10:17
Eurozápisník VIII. aneb Na co se zaměřit při duelu Čechů s Chorvaty
17.06.2016, 02:53
Eurozápisník VII. aneb Francouze tentokrát spasil Griezed Lightnin'
16.06.2016, 10:45
Eurozápisník VI. aneb Třetí dech báječného geronta Gery
15.06.2016, 09:30
Eurozápisník V. aneb Wilmots a jeho pochybná fotbalová velmoc
14.06.2016, 09:02
Eurozápisník IV. aneb Löwova osvědčená neosvědčená Marioneta
13.06.2016, 08:37
Eurozápisník III. aneb Kde má český tým před Španělskem rezervy
12.06.2016, 18:00
Eurozápisník II. aneb Lepší zbRoy, stejný výsledek
12.06.2016, 09:24
Eurozápisník I. aneb Francie si mírně koleduje o naši nEvraživost
11.06.2016, 12:41

Komentáře (127)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý článek, ale možná to chtělo se více rozepsat.

Reagovat
Counter

Už takhle je to dost dlouhé, delší slohy by četl málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nestačí. Dole jsem na tebe reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je nejslabší ze všech, ale uznávám, že mě taky nic nenapadlo maximálně nějaká Antonínova Osudová atd

Reagovat
db18

Překvapilo mne, že má ef jiný, než většinový, názor na odpadlíka...

V Německu to dost odnáší Basti (nejdříve penalta a poté sice chyboval Neuer, ale vyčítá se mu, že jen sledoval zákrok Neuera, místo aby taky hlídal Griezmana)

Reagovat
Counter

Ale zas od Schweinsteigera už nic extra nečekám, zato takovéhle selhání Boatenga je větší zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Schweiny je kvalitní hráč, ale vzhledem k tomu, co a kolik odehrál...

Boateng jakoby byl labil a jeho výkon ovlivnil ten slabší výkon proti Italům. Tam zavinil penaltu, jestli si dobře vzpomínáte.

Reagovat
vilp

Vždyť Boateng takto chybuje neustále, pomalu v každém druhém důležitějším zápase.

Reagovat
db18

V klubu skoro jo, ale v Nationalelf se drží a takové chyby se mu dějí jen výjimečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa jednoznačne Basti

Reagovat
Counter

http://awesomescreenshot.com/0c360b2cfa

Vůbec celý ten komiks je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začiatku ho čítam a hrozne sa mi páčilo, ako trolili Hodgsona slovami "...coaching in the places as exotic as Sweden, Italy and Bristol..." a vedľa Hodgsonova podobizeň s napomádovanými vlasmi a Oliviou Newton John

Reagovat
REPLIKATOR

Čech končí v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech? Opravdu?

Reagovat
REPLIKATOR

Teď budeme mít repre na úrovni Černé Hory.

Reagovat
pawelFCB

Vaclik ho muze v klidu nahradit.

Reagovat
REPLIKATOR

A Kolář nahradí Rosickýho

Reagovat
Godwinson

Je to taky brankář, no, to je jediný Adekvátně určitě ne

Reagovat
pawelFCB

Tak je to nejlepsi varianta po Cechovi. Plnohodnotne ho nejspise nenahradi,ale taky to nebude zadna hruza...

Reagovat
Godwinson

Tak že bychom měli mít problémy na postu gólmana, to asi těžko, souhlas Bude to sice downgrade, ale vzhledem k tomu, jak vypadá zbytek týmu, bude Vaclík stejně světlým bodem

Reagovat
pawelFCB

No prave,proto bych tolik nebrecel po odchodu Cecha,kdyz mame problem na jinych postech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne. Stačí to jen postavit na hráčích ze Sparty + hráče jako jsou Vůch nebo Černý a máme světovou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

pár černých přivézt z Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

neozumim těsky

Reagovat
Hokaido

Vůch

Reagovat
El-Pistolero-68

No jasne, na Vuchovi to postavme. Ten nas vytrhne urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

To ne, nemame Jovetice a Savice.

Reagovat
Rarášek

Pff, Schick a Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

cierna hora je niekde uplne inde ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Áááááááh

Reagovat
Hokaido

No tak Peco, ještě je brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi byl Umtiti, proste barcelonak svou kvalitu nezapre

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře shrnuto. Pro Německo je škoda, že Löw věřil opět Müllerovi a Götzemu. Na této pozici se Müllerovi celý turnaj nedařilo a Götze taktéž potvrdil svoje zakletí. Absence Gómeze byla rozhodujícím faktorem, protože chyby v obraně jsou vždy a ty potrestané se musí vyvážit góly na druhé straně. Jinak Höwedesův zákrok byl hodně fajnovej. Docela jsem nechápal, jak můžou Němci Francouze přehrávat v takto oslabené sestavě. Nebýt tý smolný penalty, možná by se vůbec nedostali do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

no miso gotzeho mohl jako zolik jit spis podolski, mullera ac ho nemusim se musim zastat makal pro tym a holt mel smulu ze mu to tam nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je neuvěřitelný, co má Německo všechno za hráče... ale oslabené bylo... Hummels, Bellarabi, Gündogan, Reus, Gomez...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lahm (C)

Reagovat
smazaný uživatel

boateng byl do toho kiksu a v podstate az do sveho stridani, velice kvalitni, rozdaval presne pasy, ridil obranu.. tady davam redakci EF

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přesnost jeho přihrávky přes celý hřiště je někdy neuvěřitelná. Jinak Kimmich taky super, i přes tu chybu. Byl jsem dost překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvních deseti minutách měl dvě chyby, pak ten mega kiks, celkově dozadu hodně nejistý. Dopředu to byla věc jiná, ale dle mě nevyvážila jeho chabou hru v obraně včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Někdo zasvěcenější (GER repre + Bayern), osvětlete mi prosím, co má znamenat ta show s Kimmichem? Viděl jsem ho v pár zápasech, nijak mě neoslnil a reprezentační sestava se s ním lepí i na beku. To je tak dobrej? Nebo je prostě jenom hodně mladej, tak se mu dává šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to univerzální hráč, i když dost chybující. Zřejmě se to zlepší věkem. Je dost inteligentní, takže v něm Němci trochu vidí Lahma. Budoucnost má, to je bez pochyb.

Reagovat
Kucka

A co je jeho nejlepší post? Fakt už jsem ho viděl hrát všude možně...

Reagovat
smazaný uživatel

DM.

Reagovat
Rudnevs

To ukáže až čas. Zatiaľ tam lieta ako horúci zemiak.

Reagovat
Rišan

Gól z desítky opět za ruku ve vápně a dorážka po hrubé chybě v německé obraně - to rozhodně nesvědčí o nějaké dominanci Afrofrancie. Naopak v 1. půli se hrálo dlouhé minuty jen na její polovině. Nápadná ovšem byla střelecká impotence Němců (takový Müller se snad netrefil do brány za celé ME!) Takže to celé vypadá na umetenou cestičku domácích k titulu, čímž ztrácím zájem i o finále.

Reagovat
smazaný uživatel

GreaseMan

Reagovat
smazaný uživatel

WHO'S ON FIRE?

Reagovat
Rarášek

Breno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nehraje na Euru o 3. misto? Je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Wales - Německo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by se Özil s Ramseym nemohli dohodnout, kdo skončí 4.

Reagovat
Mishko

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

toto bolo dobré, Jany

Reagovat
Masi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icemike

Reagovat
Edgewalker

(Ale stejně je vtipné jak nám slepičáci ty čtvrté místa závidí, sami se tam v PL dokázali vyškrábat jen dvakrát, plus letos vyjímečně jednou na třetí )

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

dedbile

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Dříve se hrálo, následně ten zápas kvůli nízkému zájmu zrušili...

(jinak některé reprezentace jsou i proti hraní o bronz na MS)

Reagovat
smazaný uživatel

Cením si pozápasových analýz od pana Srpa, nýbrž zde se s panem Caleym mýlí, statistika nestatistika prostě ve druhé půli měli hodně momentů ke vstřelení branky, jen prostě neměli to pověstné štěstíčko a také byli frustrovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

odpadlik urcite girwood alebo obrana franzucka. este som nevidel zapas v ktorom by si nejaky utok vypracoval tolko sanci ako vcera nemci. francuzi vobec nevedeli akurat mali nehorazne stastie ze nemcuri to vsetko pozahadzovali ako banda kretenov

ten kikscielny tam je asi dalsi vtip redakcie

Reagovat
Godwinson

To ti nevim, obrana Francie působila včera nejjistěji za celé EURO. Němci holt mají obrovskou kvalitu, což potvrdili. A těch opravdu vyložených šancí tolik neměli, většinou to dosrali už v té předfinální fázi

Reagovat
smazaný uživatel

THIS. Fakt me az zarazi, kolik "expertu" tohle nevidelo

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud > Kane

Reagovat
Le Gunner

Už je to trapný pokus.

Reagovat
Ferguson6

Ešteže už to EURO končí a sním aj tieto trápne nadpisy

Reagovat
smazaný uživatel

griezmann ma nemecke korene

Reagovat
papanegra

no né, to jsi zjistil podle jména ?

Reagovat
smazaný uživatel

aj podla mena ale som to niekde cital ze jeho otec je nemec alebo zil za nemeckymi hranicami

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi to byt pravda media hladaju senzacie

Reagovat
blaugrana

OT: Blbne vám Nová Šport 1?

Reagovat
ZB 07

Občas se mi to sekne, ale v pohodě...jinak Berdych kdyby nedělal hloupý chyby, tak na toho namyšlence musí v pohodě stačit..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to teda uplne naopak, andy ukazuje, ze je o nekolik urovni nad nim, tipuju treti set tak 6:2... Skoda letos jsem berdovi vazne veril

Reagovat
ZB 07

Právě mně přijde, že Berdych kazí úplně jednoduchý míče..ale je fakt, že v nejdůležitějších momentech zaostává no..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel to je ale tomova klasika v dulezitych zapasech, co tedka pokazil v tom gamu(2:1 andy) to je proste smutne...

Reagovat
ZB 07

Škoda..v porovnání s 1.semifinále je tohle úplně odlišnej tenis..

Reagovat
ZB 07

A už je hotovo..to pěkně zaokrouhlil na 3:6, 3:6, 3:6..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj i fanda, ale u me je to spis debilnim satelitem...

Reagovat
blaugrana

Mne práve všetky ostatné programy idu v poho, len NS1 mi dnes stále mrzne.

Reagovat
Azazelo RD

Tak nějak mi vůbec nejde.

Reagovat
castelL

OT:

OT:

BREAKING: ‪#‎lcfc‬ have agreed a deal with CSKA Moscow to sign striker Ahmed Musa on a four-year contract.

Reagovat
castelL

*leicester

Reagovat
smazaný uživatel

lcfc nebo cfc?

Reagovat
castelL

leicester :)

Reagovat
Milan.B

neaky kakaovy su v 2022

Reagovat
juveforever
Reagovat
cubinho

Jak reklama na Štědroně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele