Bundesliga - preview 7. kola

14.10.2016, 08:28, aktualizováno 16.10.2016, 09:04
Previews
V Německu vždy hraje prim sobota, i dnes ale bude na co koukat. Darmstadt nevyhrál od druhého kola a období sucha se bude pokoušet ukončit v Mohuči. Wolfsburg je na tom pak ještě hůř, naplno nebodoval od úvodního vystoupení a doma tak nutně potřebuje porazit překvapující Lipsko...
1. FSV Mainz 05 - SV Darmstadt  (neděle 15:30)
Darmstadt s novým trenérem Norbertem Meierem, jenž na lavičce coby hlavní kouč nahradil Dirka Schustera, jenž zamířil do Augsburgu, zatím v šesti bundesligových zápasech získal pět bodů a drží se v tabulce těsně nad sestupovými vodami. Přidat další body budou mít Lilien v neděli odpoledne na hřišti Mohuče, která letos válčí hned na třech frontách - kromě nejvyšší německé ligy a domácího poháru svádějí každý druhý čtvrtek svěřenci Martina Schmidta souboje se svými soupeři v základní skupině Evropské ligy, kam je vyneslo šesté místo v loňském bundesligovém ročníku.

V letošní sezoně to zatím pro Nulapětky taková sláva není a celku z karnevalového města patří po šesti odehraných kolech v tabulce jedenáctá příčka. K tomu je v současnosti trápí vcelku rozsáhlá marodka a proti Darmstadtu tak budou v Opel Areně dnes postrádat řadu hráčů. Zraněné Clemense, Ramalha či Muta, jehož trápí koleno, mezi hráči mimo hru doplňuje José Rodriguez, který si stále odpykává trest za hloupý faul na Dominika Kohra, jenž hráče Augsburgu vyřadil na několik měsíců z fotbalového života.

To Darmstadtu bude chybět pouze Rosenthal a Platte, přičemž prvního jmenovaného lze označit za nefalšovaného smolaře - třicetiletý ofenzivní záložník se poměrně nedávno vrátil do hry po zranění achillovky, načež ho na marodku vrátily potíže se zraněným lýtkem, jenž mu zabrání vyběhnout na trávník v neděli v Mohuči.

Kdo ale Liliím chybí nejvíce, je Sandro Wagner - kontroverzní útočník loni Darmstadtu svými góly vystřílel záchranu a po jeho odchodu do Hoffenheimu se jeho místo v útoku stále nepodařilo adekvátně nahradit - i proto dal zatím celý tým pouze čtyři góly.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
více informací
VfL Wolfsburg - RB Lipsko  (neděle 17:30)
Byť se bundesligový nováček z Lipska nijak před startem nového ročníku netajil svými ambicemi hrát v horních patrech tabulky, že bude tým Ralpha Hasenhüttla ve své premiérové sezoně v nejvyšší německé soutěži tak oslňovat svými výkony, čekal ještě před pár měsíci málokdo. Mladý tým, ve kterém týden co týden září Sabitzer, Werner, či velký talent skotského fotbalu Burke, jenž na východ Německa zamířil z Nottinghamu Forest, sedí po sedmi bundesligových kolech na šestém místě tabulky a dosud nepoznal hořkost porážky.

Naproti tomu svěřenci Dietera Heckinga se vstupem do sezony spokojeni být rozhodně nemůžou. Ambicióznímu Wolfsburgu, jenž v loňském ročníku došel až do čtvrtfinále Ligy mistrů, kde ho zastavil pozdější vítěz Real Madrid, patří v současnosti až čtrnácté místo a pouze jednou dokázali Vlci v letošní sezoně vyhrát.

Hodily by se mu především góly Maria Gomeze, avšak někdejší ostrostřelec Stuttgartu či Bayernu po návratu z neúspěšného angažmá v italské Fiorentině na svůj první gól v novém zelenobílém dresu dosud čeká. Určitě mu však na případnou branku nepřihraje Daniel Didavi - letní posila z VfB totiž marodí kvůli zraněnému kolenu. Dalším absentérem na straně Wolfsburgu je Guilavogui, Lipsku dlouhodobě chybí talentovaný krajní bek Lukas Klostermann. Naopak v pořádku by měl být Timo Werner - mladý útočník ze zdravotních důvodů nehrál za německou jednadvacítku proti Rakousku, ale nyní již je fit a bude nejspíše připraven naskočit proti Wolfsburgu do základní sestavy.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Träsch, Bruma, Knoche, Rodriguez - Gerhardt, Luiz Gustavo - Blaszczykowski, Arnold, Draxler - Gomez
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Demme, Keita - Sabitzer, Forsberg - Werner, Poulsen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Kozli z Kolína na Rýnem to mají v nové sezoně hodně dobře rozjeté. Teď jenom si to nepokazit v duelu s Ingolstadtem, který se nachází prakticky přesně na opačném pólu tabulky.

Družina Petera Stögera nejenže pokořila Schalke a remizovala s ambiciózním Lipskem, ale zároveň jako první dokázala uhrát bod s Bayernem Mnichov. Pod remízu 1:1 se podepsal Anthony Modeste, který je takhle v úvodu sezony 2016/2017 v nebývalé střelecké formě. Z šesti odehraných utkání má na kontě hned pět gólů. Lépe si v této statistice vede jen Pierre-Emerick Aubameyang.

"Vždycky je to výjimečné, když se vám podaří dát gól v Mnichově. Navíc Manuelu Neuerovi, který je jedním z nejlepších brankářů na světě. Samozřejmě, že jsme měli i trochu štěstí, ale nehráli jsme pasivně, a tak jedeme domů s bodem. Před zápasem jsme si řekli, že nemáme co ztratit a chtěli jsme si těch devadesát minut hlavně užít, což se taky stalo," nechal se slyšet rodák z francouzského Cannes.

"Jsem šťastný, že se mi podařilo připravit se na sezonu přesně tak, jak jsem chtěl. V osmadvaceti jsem v našem týmu jedním z nejzkušenějších hráčů, díky čemuž má určitou zodpovědnost. A to se mi líbí. Bavit se o evropských pohárech je však ještě předčasné. Moudřejší budeme tak v dubnu," dodal Anthony Modeste.

Je ovšem dost dobře možné, že proti Ingolstadtu nenastoupí kvůli zraněnému kotníku. V takovém případě by za něj mohli nastoupit Artjoms Rudnevs, Simon Zoller nebo Sehrou Guirassy. Dá se také předpokládat, že na levý kraj obrany si stoupne Konstantin Rausch, tudíž Jonas Hector zamíří do záložní řady. Před ním by se měl pohybovat navrátivší se Leonardo Bittencourt.

Die Schanzer se v minulé sezoně prezentovali velmi dobrým fotbalem a kvalitní defenzivou. Jenže to seděl na lavičce Ralph Hasenhüttl, nynějšíc kouč RB Lipsko. Jeho místo zaujal Markus Kauczinski a doposud se mu podařilo uhrát jediný bod za remízu s Hamburkem. "Věřím, že se z této situace brzy dostaneme. Proti Kölnu to nebude snadné utkání, ale věřím, že bychom mohli překvapit," řekl šestačtyřicetiletý rodák z Gelsenkirchenu.

Před vzájemným duelem má k dispozici kompletní kádr, včetně Pascala Grosse, který se "pyšní" prozatímním prvenstvím v jedné nepříliš záslužné statistice. Nikdo jiný z bundesligových hráčů totiž v této sezoně nezkazil na soupeřově polovině hřiště tolik přihrávek (celkem 119), jako pětadvacetiletý záložník Ingolstadtu. Snad se mu bude v tomto ohledu tentokrát dařit lépe.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Sörensen, Mavraj, Heintz, Rausch - M. Lehmann, J. Hector - Risse, Bittencourt - Modeste, Osako
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Nyland - Levels, M. Matip, Tisserand, Suttner - P. Groß, Roger, Cohen - Leckie, Lezcano, Mo. Hartmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov, 1. FC Köln, RB Lipsko a TSG Hoffenheim. Jenom tyhle čtyři týmy zatím v letošním budesligovém ročníku neprohrály. Klub, ve kterém působí Pavel Kadeřábek, bude chtít udržet neporazitelnost proti Freiburgu, který je naopak společně se Schalke jediným celkem, který ještě neremizoval.

Bádensko-Württenberské derby slibuje pozoruhodnou podívanou. Poslední čtyři vzájemná střetnutí skončily remízou, přičemž dvakrát to bylo 3:3 a jednou 1:1. Pokud by se historie měla opakovat, měli bychom ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně znovu vidět šest branek. Stát by se to mohlo, ale se zraněným Markem Uthem je ta šance přeci jen nižší.

Zatím totiž nastřádal tři přesné trefy, což z něj činí prozatímního nejúspěšnějšího střelce Hoffenheimu. Vedle Sandra Wagnera by se měl tedy na hrotu útoku představit Andrej Kramarić. Mimo bude také Pirmin Schwegler. Ovšem do zápasu by mohl od úvodní minuty naskočit Ermin Bičakčić.

Christian Strech má situaci trochu složitější. Zranění postihlo Marc-Olivera Kempfa, Lukase Küblera, Havarda Nielsena, Manuela Guldeho a Amira Abrashiho. Na hřiště se tedy podívá Marc Torrejón, případně Georg Niedermeier. O post pravého křídla se poperou (snad jenom obrazně) Onur Bulut a Janik Haberer.

Freiburg v minulém utkání dokázal zdolat v dobré formě hrající Frankfurt. Jediný gól zápasu přitom vstřelil už ve 4 minutě Vincenzo Grifo. "Jsem rád s tím, jak se věci teď vyvíjí. Cítím se skvěle a ve výborné formě, protože jsem udělal všechno pro to, abych byl na sezonu připravený. V klubu působím už druhým rokem, takže vím, jak tady věci chodí. V současné době se na trénincích snažím hodně zaměřovat na standardní situace, protože věřím, že by se mohly stát mojí tajnou zbraní," prohlásil italský fotbalista. Jestlipak dostane příležitost nějakou rozehrávat už proti Hoffenheimu?
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, Bicakcic - Toljan, Kadeřábek - Rudy - Demirbay, Rupp - Wagner, Kramarić
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - P. Stenzel, Torrejon, Söyüncü, C. Günter - Frantz, Höfler - O. Bulut, Grifo - Philipp - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Borussia Mönchengladbach to má zatím trochu jako na houpačce. Potvrdit tradičně vysoké ambice bude chtít v utkání s Haburkem, který se s jedním bodíkem krčí na poslední pozici v tabulce.

Za Ingolstadtem a Schalke 04, přičemž právě tomuto klubu Hříbata umožnila, aby získal první tři body v sezoně. Ve Veltins Areně to byla překvapivě jednostranná partie. Pod výhru Die Königsblauen se podepsali Maxim Choupo-Moting, Leon Goretzka a dvěma přesnými zásahy přispěl devatenáctiletý Breel Embolo.

"Ten zápas se nám vůbec nepovedl a rozhodně máme co napravovat. Vždycky chceme, aby se soupeř podvolil naší hře, a chceme hrát atraktivní fotbal. Jenže tentokrát se nám to zkrátka nedařilo. Proti Hamburku to nebude jednoduché, protože mají nového trenéra a každý se bude chtít předvést, ale věřím, že to zvládneme," nechal se slyšet André Hahn.

Ten by neměl chybět na hrotu útoku vedle Thorgana Hazarda, který se podle všeho stihne dát po zranění kolena včas do kupy. Naopak Raffael bude zřejmě pořád chybět, což by mohla být znovu citelná ztráta. Přeci jen brazilský ofenzivní hráč patří už delší dobu k tahounům týmu. Mimo budou také Josip Drmić, Álvaro Domínguez a Mamadou Doucouré.

Do Mönchengladbachu ani neodcestoval Johan Djourou. Bobby Wood se patrně na trávník taky nedostane, jelikož se zranil na reprezentačním srazu, ale podle všeho nejde o nic dramatického. Oba borce tedy nahradí Cléber a Aaron Hunt. Pravou stranu obrany bude možná okupovat Dennis Diekmeier, na úkor Gotoku Sakaie, který teprve ve čtvrtek přicestoval z Japonska, které zatím v kvalifikaci na mistrovství světa nepůsobí nejjistějším dojem. O to více by se měl snažit, aby se jeho HSV odlepilo ode dna.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Jantschke - Dahoud, Kramer - Herrmann, Wendt - Stindl - Hazard, Hahn
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Cleber, Spahic, Douglas Santos - Ekdal, Holtby - N. Müller, Kostic - Lasogga, Wood
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Augsburg - Schalke 04  (sobota 15:30)
Poslední bundesligový víkend před reprezentační přestávkou ukázal, že by v Gelsenkirchenu přeci jen mohlo blýskat na lepší časy. Po pěti prohrách v řadě a šokující nule na bodovém kontě v tabulce se svěřenci nového kouče Wenzierla konečně zvedli, a k doposud úspěšnému tažení Evropskou ligou přidali i první bundesligové body. Doma proti Mönchengladbachu sehráli Königsblauen výtečný zápas, ambicióznímu soupeři nasázeli čtyři branky a ve velmi dobrém světle se navíc uvedl Breel Embolo, drahá letní posila z Basileje, který zatím nenaplňoval vložená očekávání.

Příležitost potvrdit vzestup porýnského celku a přidat další vítězství bude mít Markus Weinzierl shodou okolností proti svému bývalému celku. S Augsburgem, ze kterého letos v létě do nového angažmá v Gelsenkirchenu zamířil, zažil skvělé časy včetně senzačního pátého místa v tabulce a playoff Evropské ligy, kde augsburgští vypadli s Liverpoolem rozdílem jediné vstřelené branky.

Nyní se však mladý kouč posunul profesně výše a do Augsburgu míří v sobotu odpoledne jako soupeř. Dle slov kapitána Paula Verhaegha pro oficiální bundesligový web by však na starého známého mělo čekat vřelé přijetí - fanoušci i hráči si uvědomují, jak úspěšné čtyři roky tu novopočený trenér Schalke strávil. Do karet mu může hrát předzápasová statistika, jenž praví, že z posledních deseti utkání, které spolu tyto dva celky sehrály, se jen jednou radoval z vítězství právě Augsburg. kterému navíc stále chybí Dominik Kohr, jenž se zranil po brutálním faulu protihráče v duelu s Mohučí.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Janker, Hinteregger, Stafylidis - Kacar, Baier - Ji, Koo, Max - Finnbogason
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic, Kolasinac - Geis, Bentaleb - Schöpf, Goretzka, Choupo-Moting - Embolo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Hráči Bayernu v posledním bundesligovém utkání jen remizovali v Allianz Areně s Kolínem, ale nemusí je to příliš mrzet - o tom stejném víkendu totiž jejichž největší konkurent z Dortmundu mnichovského zaváhání nevyužil, když prohrál v Leverkusenu 0:2 a body svěřenci Thomase Tuchela ztratili i nyní, když v páteční předehrávce hráli smírně s Herthou Berlín.

Die Roten tak mají v případě výhry nad Frankfurtem možnost zvýšit svůj náskok v čele tabulky právě před druhou Herthou na rozdíl pěti bodů. Sestava, kterou pošle Carlo Ancelotti do hry, se ovšem od té, se kterou se v případě Bayernu setkáváme běžně, bude poněkud lišit. Na delší dobu je mimo kvůli zranění třísel Javi Martínez, do tréninku se teprve navrací Douglas Costa a nově na marodku přibyl i další křídelní útočník. Oblíbenec italského kouče Franck Ribéry má problémy se svalem a k zápasu do Frankfurtu vůbec neodcestoval.

Otazník se vznáší i nad startem Vidala a Lewandowského. Jak chilský bijec, tak polský kanonýr se z reprezentačních srazů do Mnichova vrátili ne zcela zdravotně fit, a je tedy možné, že jejich služeb trenér Ancelotti v sobotu nevyužije. V případě nejlepšího střelce Bayernu se potom nabízí alternativa v podobě Juliana Greena. Reprezentant USA čeká na svou první bundesligovou šanci, a kouč naznačil, že by se jí mohl dočkat právě o tomto víkendu.

To Eintrachtu několik týdnů nepomůže Danny Blum. Ofenzivního hráče frankfurtského celku trápí zraněné koleno a proti Bayernu tak na trávník nevyběhne.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Abraham, M. Hector, Vallejo - Chandler, Oczipka - Mascarell, Huszti - Seferovic, Fabian - Meier
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Hummels, Boateng, Alaba - Alonso, Kimmich, Thiago - Coman, Müller, Robben
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Werder Brémy - Bayer Leverkusen  (sobota 18:30)
Leverkusenu se na reprezentační přestávku muselo odcházet dobře. V posledním bundesligovém utkání si totiž ve šlágru kola jednoznačně poradili s Dortmundem a získali tak důležité tři body na cestě na nejvyšší příčky německé ligové tabulky.

Nyní je čeká soupeř na první pohled o poznání snadnější - Werder Brémy už měl v minulém ročníku co dělat, aby se v nejvyšší soutěži zachránil, a úvod do sezony letošní lze potom označit za vyloženě strašlivý, což také svým místem po třech prohrách s hrozivým skóre 2:12 odnesl trenér Viktor Skripnik. Toho na lavičce coby hlavní kouč nejprve pouze prozatímně nahradil dosavadní kouč rezervy Alexander Nouri, kterého poté vedení klubu potvrdilo coby trenéra do konce sezony.

Nouri s týmem, ve kterém už svou pátou bundesligovou sezonu na pravém beku kroutí český obránce Theodor Gebre Selassie, získal první letošní body, když nejprve doma na Weser Stadionu otočil zápas s Wolfsburgem (i díky gólu českého reprezentanta), a naposledy ukořistil bod za remízu 2:2 na hřišti Darmstadtu.

Bez jiného českého hráče se ovšem Nouri v sobotu navečer obejít bude muset - Jaroslav Drobný sice ho příšerném startu klubu do sezony z branky Werderu vystrnadil mladšího konkurenta Felixe Wiedwalda, nicméně nyní je mimo hru kvůli zraněnému zápěstí a do branky se tak proti soupeři z Leverkusenu postaví šestadvacetiletý Němec.

To Werkself dlouhodobě postrádají dva hráče ofenzivy - až do konce roku bude chybět Karim Bellarabi a mimo hru je také mladý objev Joel Pohjanpalo - na tréninku si přivodil zlomeninu nártu a na své další bundesligové góly si finský forvard bude muset počkat.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Sané, Moisander, Garcia - Grillitsch - Fritz, Junuzovic - Bartels, Gnabry - Manneh
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, Toprak, Wendell - Aranguiz, Kampl - Brandt, Calhanoglu - Chicharito, Volland
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.50 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - Hertha BSC  (pátek 20:30)
Po nečekaném zaváhání Bayernu, který v Allianz Areně uhrál s Kolínem pouze remízu 1:1, měl Dortmund o šestém bundesligovém víkendu ideální šanci náskok mnichovského celku zmenšit. To se však Tuchelovým svěřencům nepovedlo a po mizerném výkonu odjeli z Leverkusenu se zaslouženou porážkou. Šanci spravit si náladu a znovu se naladit na vítěznou vlnu budou mít Žlutočerní v páteční předehrávce proti Hertě.

Nečeká je ovšem nic snadného. Tým z hlavního města s výjimkou utkání na Bayernu letos v každém utkání bodoval a patří mu v tuto chvíli druhé místo bundesligové tabulky. I proti BVB však bude Hertha postrádat Vladimíra Daridu - český středopolař si v září proti Schalke poranil kotník a jeho zranění si vyžádá delší dobu léčení.

I Dortmund ovšem počítá významnou ztrátu - proběhlá reprezentační přestávka připravila kouči Tuchelovi nepříjemné starosti, v zápase s Andorrou se totiž zranil Raphael Guerreiro. Portugalský univerzál a letní posila z Lorientu, jenž patří mezi nejlepší hráče BVB v nové sezoně, si v jednoznačném utkání mistrů Evropy poranil stehenní sval, který ho o fotbal připraví zhruba na dva až tři týdny.

Jubilejního stého bundesligového gólu pod trenérem Tuchelem se možná v pátek dočkají diváci na Vestfálském stadionu - zatím jich totiž Borussia pod současným koučem v německé nejvyšší soutěži nasázela osmadevadesát, a je více než pravděpodobné, že proti Hertě Aubameyang a spol. přidají branky další.

Sebevědomí jim může dodat vynikající domácí bilance - Dortmund doma neprohrál posledních čtyřiadvacet zápasů a případným dalším bodovým ziskem mohou Žlutočerní ustanovit historický klubový rekord.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Passlack, Ginter, Bartra, Schmelzer - Weigl - Pulisic, Rode, M. Götze, Dembelé - Aubameyang
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, S. Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Stark - Esswein, Stocker, Haraguchi - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov651016:216
2.Hertha BSC641111:713
3.Borussia Dortmund640216:612
4.1. FC Köln633010:312
5.RB Lipsko633011:512
6.Bayer Leverkusen631210:710
7.TSG Hoffenheim624011:910
8.Eintracht Frankfurt63128:610
9.Borussia Mönchengladbach631210:1010
10.SC Freiburg63037:99
11.1. FSV Mainz 05622212:118
12.FC Augsburg62135:87
13.VfL Wolfsburg61324:76
14.SV Darmstadt61234:125
15.Werder Brémy61147:174
16.Schalke 0461056:103
17.FC Ingolstadt 0460153:121
18.Hamburger SV60152:121
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Borussia Dortmund - Hertha BSC
sobota 15:30Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov
sobota 18:30Werder Brémy - Bayer Leverkusen
neděle 15:301. FSV Mainz 05 - SV Darmstadt
neděle 17:30VfL Wolfsburg - RB Lipsko

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (250)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT:

I díky derby o krále Slezska vč. náběhu, ze kterého měli někteří šok jak kdyby nastala invaze mimozemské civilizace při Dni nezávislosti, tak zástupci třetiligového Magdeburgu požádali, zda by jsme nemohli představit Baník do jejich oficiálního fan zinu.

A pak, že naše úderka začíná být Němcům pro smích...

http://www.jpeg.cz/images/2016/10/14/lTYgu.jpg

http://www.jpeg.cz/images/2016/10/14/zFLdK.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré počtení o Baníku v němčině Ale proč je napsáno, ze 75% akcií vlastni Petera?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes Hertha udela aspon bod

Reagovat
andrew96

Při absenci Guerreira, Castra a dalších je to dost možné. Navíc po té repre pauze jeden nikdy neví. Snad zazáří Gotze.

Reagovat
Bandita_Harry

Hertha je síce super, ale Dortmund nesmie strácať body!

Reagovat
smazaný uživatel

No s tou šílenou marodkou to budou mít těžký

Reagovat
Bandita_Harry

no alebo ze by frankfurt dal dole bayern a hertha dortmund ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurtu nevěřím, ale myslim že Hertha zabojuje

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ani dneska nebude hrát Shinji, tak je TT fakt idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund dneska musí získať tri body, pokiaľ chce naháňať Bayern. Herthe doprajem, dneska čakám zaujímavý zápas. A aj hodne vyrovnaný... predpokladám však že vyhrajú domáci, Hertha v Signal Iduna Park moc nevie.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

A pocuj ako to v koline vyzera s tym Jojićom bude z neho daco ? V Partizane vyzeral ze to bude zver.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc minút v tejto sezóne nenazbieral,nič extra ...ale rozhodne tam potenciál je, možno by mu prospel odchod do horšieho klubu.

Reagovat
Bandita_Harry

Asi mu hlavne neprospel prechod zo srbskej ligy do zakladu v LM proti Realu

Reagovat
Bandita_Harry

v rozmedzi 3 mesiacov

Reagovat
Rudnevs

Ale v BL mal raketový štart - prvý dotyk s loptou bol gól.

Reagovat
Bandita_Harry

Hej ved to bol myslim aj rekord ktory dodnes plati dal gol po 17 sekundach v prvom starte v bundeslige

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Bandita_Harry

https://www.youtube.com/watch?v=1HeY2P5rR2s tu ma odjebalo zo stolicky

Reagovat
db18

Naopak musí vyhrát Hertha, aby udržela naděje na Meisterschale.

Reagovat
db18

OT: Werder musel uzavřít stadion své rezervy (hrající 3.ligu), protože jim jednu tribunu poddolovaly králíci:

http://www.weser-kurier.de/bremen/bremen-stadtreport_artikel,-Kaninchen-machen-Tribuene-unsicher-_arid,1475392.html

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

a to som si myslel že máme diery len v obrane a rozpočte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hraje někdo FIFA mobile nebo Dream League Soccer? Jaký mate názor?

Reagovat
pawelFCB

Dream League Soccer jsem hral pouze 15tku, nejak me to nebavilo, jak uz jsem mel vsechny hvezdy ve svem tymu... pak jsme presel na FTS15..skoda,ze neudelali novou verzi, to je celkem dobra hra

Reagovat
smazaný uživatel

Já hraji DLS 16 a je pravda ze nejzajímavější je online mód. FTS 15 je dostupná alternativa FIFy, ale grafika oproti DLS 16 je nízká. Škoda ze novou verzi neudělají jen proto ze moc nevydělá.

Reagovat
pawelFCB

Me to teda moc nebavi, to skladani tymu a postupne ho vylepsovat...hlavne, jak jsou vsechny kluby v jedne lize. Ale nez jsem ho mel takrta dokonaly, tak me to jeste bavilo. Nucmene od kamaradu jsem slysel, ze je 16ka nic moc, ze je i to fts lepsi...tak jsem to jeste nezkousel. Nicmene na fts jsou nejake patchy, ktere ti aktualizuji, vylepsi hru a treba ti to prevedou na fts 17. Nevydela? Mi to prislo jako dobra hra... Fifu hraju castona pc, tak jsem chtel zmenu a zahrat si nejake alternativni ,mene zname hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty patche aktualizují soupisky (i za cenu toho ze nesedí vzhledy hráčů) a dresy.

Ta 16ka postrádá hlavně většinu bundesligových hráčů a mody navíc, ta výhoda je v grafice.

Reagovat
Rudnevs

Ja hrám FIFA Mobile (2017) a za jeden deň som kúpil Ivanschitza, vdV, Henrichsa a Phillipa Maxa. A celkom ma to baví (taktiež je to jeden z dôvodov prečo som na ef pomenej)

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se ta hra taky celkem líbila, jen mám takový pocit, ze jediným cílem hry je postupovat do vyšších levelů v attack mode na základě poctu fans, což mi přijde celkem zvláštní. Pokud se mýlím tak mě opravte.

Reagovat
Rudnevs

S odstupom času som zistil, že je to úplne top hra akú som kedy hral! Mal som rád aj predchádzajúce ročníky, len som nemohol vykonávať prestupy, lebo som nemal ten drzý facebook.

Nj, cieľ je asi získavanie fans v "Attack mode", ale mňa skôr zaujíma "Live Events" a získavanie "Elite Player"ov (zatiaľ mám 5; tj. Zieler, Mertesacker, Höwedes, Gomez, Schürrle).

Reagovat
db18

Vidal,Ribéry a Douglas Costa vůbec nedocestovali do Frankfurtu...

Mj. s áčkem vyjel Felix Götze a Erdal Öztürk... hrát by pak měl i Julian Green.

Vypadá to na zajímavý zápas, jen škoda, že bude bez atmosféry.

Reagovat
Rudnevs

Green

Reagovat
andrew96

Dneska poprvé s Merinem a hned na stoperu s Ginterem. A Kagawa na lavičce. Asi by pro Shinjiho bylo lepší, kdyby si v lednu našel jiné angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech to zacne

Reagovat
andrew96

Ofsajd Ale Pulisic Jak kolem kuželů, škoda té příhry.

Reagovat
vilp

Götze hodně mimo.

Reagovat
andrew96

Mno zatím se na to moc nedá dívat. Hertha nebezpečnější, rychle dostupují, nenechávají moc prostoru ke kombinaci. Dortmund dopředu bezzubý, Weigl to tam nemá komu dát, Mor a Pulisic sem tam nějaký průnik, ale bez finálky, Auba odříznutý, Goetze mimo, toho bych střídal. Dozadu taky zmatky, hlavně Schmelle nestíhá. Snad na to TT zareaguje.

Reagovat
cubinho

To je v ...

Reagovat
vilp

Auba solidně zajebal dvě čisté branky.

Reagovat
andrew96

Spravedlnost

Reagovat
Bastaron

Auba

Reagovat
cubinho

Do třetice

Reagovat
db18

Tak a teď pískat konec!

Reagovat
Bastaron

Reagovat
andrew96

Ještě chviličku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovado gloryhunterske.

Reagovat
db18

Mám neprohru Herthy na jednom tiketu a na druhém oba gól...

+ kicktipp

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak prepac Willi .

Reagovat
db18

Náskok Bayern je jen "vydlejší" příjemný efekt... podle mne zítra totiž ztratíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by .

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra stratíte, pretože keď Bayern a Dortmund strácajú tak v jednom kole naraz. + teda kicktipp - dal som na výhru Frankfurtu.

Reagovat
cubinho

To je kretén ten rozhodčí

Reagovat
cubinho

Směšné, fakt...

Reagovat
vilp

Reagovat
db18

Chudák Mor... Oproti tomu, co předvádí Ribéry to bylo směšné, navíc šlo o obyčejné odsunutí... (ale aspoň by to mělo napomoci remíze)

Reagovat
Bastaron

Dembele a Mor by se měli uklidnit.

Reagovat
andrew96

On fakt dneska neví, kdy dávat karty. A když už, tak špatné barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokot sprosty debilny, stal si pritom jak kokot a za toto das cervenu? Ty vyjebanec a ten hrac Herthy ty simulant vyjebany. Kokot.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

lol, jaký herec.

Reagovat
SunFells

A další

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí úplný šašek

Reagovat
vilp

Mor je nerváček, ale pokud nešlo o úder do obličeje, tak to rozhodně červená nebyla. Jinak se mu vůbec nedivím, Langkamp ho tam pět vteřin držel jak kdyby ho chtěl znásilnit, tohle rozhodčí fakt nezvládl.

Reagovat
Bandita_Harry

uplne smiesne langkamp mal dostat dve zlte za faul a ten cirkusantsky kusok sa trhol jak keby ho jeblo 220w

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj kurva. Skurveni betonari z Herthy.

Reagovat
andrew96

Ale houby. Betonovat začali až od 80. min.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len druhy polcas a Hertha okrem dvoch sanci nemala nic.

Reagovat
andrew96

To ale neznamená, že betonovali. A BVB taky těch šancí moc nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si prvý polčas? Sa mrkni na štatistiky, v prvom polčase vyhr&la Hertha na strely 5:2, Rune nemal ťažký zákrok. Hertha začala brániť tak okolo 65. minúty a k tomu prispeli hlavne príchody Kagawu a Dembeleho. Rozhodne nie su "skurveni betonari", v skoro žiadnom zápase a ani dneska:

btw: zlepši si ten pravopis aj vulgarizmy musia byť spisovne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale pravopisne to mam bez chyby .

Reagovat
smazaný uživatel

ale každopádne pravda je taká, že Herha hrala fajn a bod si rozhodne zaslúžila. Podľa mňa dneska stratí aj Bayern, tohto roku sa zdá že je BL vyrovnanejšia

Reagovat
vilp

Hm, tohle je jiná káva.

Reagovat
andrew96

Tak ale toto je na disciplinární potrestání.

Reagovat
cubinho

A nastaví jen 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomina mi Webba. Neuveritelne idiotsky rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

Stocker ty prasa skurvene

Reagovat
blaugrana

Dortmund je fakt neporaziteľný.

Reagovat
Teoretik

Jinak o tomto mluvím furt, ano Mor je skvělý fotbalista, fotbalově na něj na hřišti neměl nikdo, ale jen tohle top fotbalisty nedělá. On je prostě psychicky labilní jak většina Turků a takové věci se neprojevují jen v kartách, ale celkovém přístupu jak k tomu fotbalu hráč přistupuje. Uvidíme, co s ním Tuchel provede.

Reagovat
andrew96

Pořád je to mladý kluk, snad si v hlavě všechno srovná. Mě teda zatím víc v chování irituje Dembelé, připadá mi hrozně labilní, rozdmýchne ho jakákoli blblost. Ale taky je to ještě kluk, snad se uklidní.

Reagovat
vilp

Mladý Cristiano, úplně mi ho připomíná. Ale s tím jeho stylem hry, kdy ho při každé kličce někdo fauluje, musíš být hodně velký flegmouš, aby tě to nerozhodilo.

Reagovat
vladino10

Keby ho aspoň riadne svacne do ksichtu tak ok, ale toto redka rozhodne nebola, trochu ho sotil, byť tam ribery tak ho soti naspat, naleepia celo na celo, dakto ich odtrhne a dostanú obaja žltú..lenže langkamp to rozumné zahral a padol na zem..ale červená to isto nebola, za takéto niečo rozhodcovia dávajú žlté alebo niekedy nič..

Reagovat
Bastaron

Hertha

Reagovat
andrew96

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl.. Jak to teda vypadalo? Rozhodčí poškodil spíše nás?

Emre a Ous klasika..psychicky hodně slabí

Reagovat
db18

Ještě vám daroval penaltu. Haraguchi sice zahrál rukou, ale ve stejné akci bezprostředně předtím zahrál rukou ještě Kagawa.

Jinak v prvním poločase byla lepší Hertha (nebo teda nebezpečnější, nebýt zbrklého zakončení, tak možná ty dva góly do poločasu dají), v druhé půlce se to hlavně po gólu docela obrátilo (jinak tradičně BVB mělo masivní převahu v držení míče... )

Reagovat
db18

A Auba teda kromě penalty spálil ještě 2 dost nadějný šance, i když neměl pak moc času na reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Piskal zle na obe strany, ale teda na konci dost ovplyvnil zapas v neprospech BvB.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoškodil vás, daroval úplne zbytočnú penaltu. Ok, ruka u brániaceho hráča BSC tak trocha bola, lenže sekundu pred tím bola jasná ruka Kagawu a to sa malo odpískať. Poškodil vás až po tom, tá červená pre Mora bola prehnaná, jednak by mu do tváre nedosiahol a druhak obranca Berlína ho ťahal ako teplý brat. Inak ale poškodil rozhodca obe strany... generačná obmena nejako nefunguje. Inak v prvom polčase Hertha nebezpečnejšia ako Dortmund, po zmene strán sa to otočilo,remízka spravodlivá

Reagovat
vladino10

Rozhodca bvb nepoškodil, poškodil zápas a futbal..

Mor iba odstrcil protihráča, za to redka nie je ani vo sne, lenže langkamp sa tam skydol ako vrece zemiakov, urobil to rozumné..ale redka určite nie, mor vyzeral že mu je až doplacu keď shadzal z ihriska..a aj keby ho trafil na ksicht, čo netrafil, tak redka by vzhľadom na situáciu bola moc(mora tam držali v objatí dobre 4 sekundy), veľmi necitlivo posúdené..mne to prišlo od mora ako taký riberyovsky zákrok tesne pred hranicou..plus mor nič nevyviedol celý zápas, to dembeleho by som sa obával skor v tomto ohlade

A takisto penalta pre dortmund byť nemala, ale auba ju kopol otrasné, čiže spravodlivosť sa aspoň v tejto situácii ukázala..Inak tam bolo dosť takých cudnych momentov, že som od telkt odchádzal na toho rozhodcu nasraty..:D

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, rozhodca bol strašný. tiež ma to nasralo poriadne.

Reagovat
vilp

Jinak Götze je takhle špatný pořád? Dnes jak kdyby tam ani nebyl, k tomu špatné standardky. Troufám si tvrdit, že hlavně díky němu byla Borussia první poločas tolik mimo, jakmile nastoupil Dembélé (a Kagawa), který se tam neustále nabízel, s míčem se pak byl schopný otočit a přes pár protihráčů jej potáhnout, tak z toho najednou začaly vznikat nebezpečné situace. Výborný hráč, Mor také dobrý, ale hra přes nohu mu určitě vyhovuje víc.

Reagovat
Bastaron

Jo v Bayernu takový byl pořád.

Reagovat
vladino10

Nerozumiem čím to je, z dortmundu mal nabehane najviac ale loptu na nohe nemal vôbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze by sa mal rozbehnúť jakmile sa uzdraví Reus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jako to vypadá s Morávkom v Ausburgu? Je zranený alebo na lavičke alebo na hosťovaní?

Reagovat
db18

Byl zraněný - teď proti Schalke už by ale zase měl být alternativou - zatím ještě na lavičku.

Reagovat
db18

SGD

Reagovat
Arne

Neskutečný... Já teda viděl jen druhou půli a to byla taková uvolněná jízda... Proti exbundesligistům 6 bodů a skóre 7:0, to docela jde.

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

trochu divný zápas, do prvního gólu byl o něco lepší Stuttgart, který po první brance totálně odpadl a nevěděl, co má hrát (mimochodem o chvíli dřív měl tutovku, která mohla zápas odklonit na druhou stranu), od nás po střelnici prvních sedm minut druhé půlky hodně pasivních a pak už až moc velká pohoda. Všechno šlo lehce, mizerná přihrávka skončila i díky podklouznutí protihráče na kopačce spoluhráče, špatné zpracování odskočilo ke spoluhráči, takhle to vypadá, když jednomu jde všechno a na druhého spadne i Lipsko

Reagovat
Rudnevs

oni im dali päťku

Ale pre tabuľku je to zle - takto sa do čela dostáva Heidenheim a Würzburg

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Dynamo

Reagovat
monty25

Musím pochválit Sport 1 Deutschland, kolik prostoru teď dávají ženskému fotbalu.

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Hummels, Boateng, Alaba - Alonso - Thiago, Kimmich - Robben, Müller, Coman

No... z Thomase na hrotu radost zrovna nemám, to už spíš doufám, že tam bude běhat Arjen a Thomas ho bude doplňovat z druhé řady...

+ je škoda, že tam místo Xabiho nehraje nějaký přímočarý hráč, takhle tam máme tři posouvače - snad aspoň Thiago bude více vysunutý a nebude vše rozehrávat z půlky...

Ale konečně Boa s Hummelsem

Reagovat
db18

Ulreich, Lewandowski, Rafinha, F. Götze, Badstuber, Sanches, Green

Holger

Reagovat
Rudnevs

Holger

Reagovat
PavlíčeQ

Tak konečně jsme se dočkali tý stoperský dvojice

Jinak Lewa na lavičce, má to nějaký konkrétní důvod?

A Holger super

Reagovat
db18

Hrál pořád - jak v repre, tak v klubu, takže je dobře, že dostal pauzu, jen je škoda, že nemáme koho místo něj dát.

Reagovat
PavlíčeQ

Navíc v týdnu zase LM

Reagovat
bayern987

Sice tam smrdí ten starej Španěl ale ok.

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
Jardman

Díky :) Sopcast není, tak aspoň tohle :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ma SGE uzavretú časť hlavného kotla? Ako kotol je ale stred hlavnej tribúny je zavrený

Reagovat
db18

Střídej Alonsa...

Reagovat
Rudnevs

Po minúte?

Reagovat
db18

Po 15 vteřinách...

Reagovat
PavlíčeQ

Po 15 sekundách

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal ani nastúpiť.

Reagovat
PavlíčeQ

Arjenek

Reagovat
blackhawk88

Bayern konecne vo vacsom pohybe..hraci behaju a snazia sa ponukat na prihravku..aspon po uvodnych 10. minutach tam vidim tuto zmenu oproti predoslym zapasom...

Reagovat
blackhawk88

som to zariekol, po streleni golu uz nehraju nic

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurtu nepriala bránková konštrukcia. Naši hrajú zatiaľ bez gólov.

Reagovat
PavlíčeQ

lol, jasný loket na Thomase a rozhodčí z 2 metrů nic nevidí

Reagovat
blackhawk88

Hector bol skor vo vzduchu..Thomas isiel neskoro do suboja a skocil rovno na jeho laket... Hector nespravil pohyb s laktom..cize podla mna to rozhodca posudil spravne ..

Reagovat
PavlíčeQ

Budu ti věřit

Reagovat
Rudnevs

"Pošlem tam päť obrancov a keď jedného nechám vykartovať, tak mi ešte štyria ostanú"

Komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Diekmeier je neuveritelny arschloch Ti bubaci vzadu su pre HSV zlo. Stindl tomu pridal ale bubak bol posledny hrac, takze redka ok. Ale Hahn s nou nalozil ako lajdak, Adler si na neho skusene pocihal. Zatial marnost z domacej strany, hostia pre istotu ani neutoci.

Reagovat
popltak

Ty jsi taky bubák.

Reagovat
db18

Remíza v prvním poločase jistota.

Reagovat
Rudnevs

Adler

Reagovat
blackhawk88

boateng

Reagovat
PavlíčeQ

Výborný zákrok

Reagovat
Rudnevs

Neuer

... Ale Frankfurt hrá dobre, gól by si zaslúžil.

Reagovat
blackhawk88

Suhlasim, Frankfurt aj mna prekvapil, chcu hrat futbal a hraju ho dobre

Reagovat
Rudnevs

Ten model s piatimi obrancami je výborný. Oczipka, Chandler, Rebič a ako tradične aj Meier hrajú parádne. Po tých "Arnesenovských" prestupoch som toto nečakal. Sklamanie akurát Hector.

Reagovat
andrew96

Frankfurt zatím vypadá dobře, snd vyrovnají

Reagovat
db18

Xabi dneska hraje jak Vácha se Suchým

Reagovat
blackhawk88

alonso uz v prvej minute mal ist dole

Reagovat
Rudnevs

* v 15. sekunde

Reagovat
blackhawk88

sorry, tak v 15. sek. teda vlastne on nemal ani nastupit

Reagovat
andrew96

Modeste to je pán.

Reagovat
blackhawk88

Frankfurt zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Huszti ako za starých Hannoverských čias.

Reagovat
andrew96

To byl mančaft tehdá

Reagovat
db18

No jasně, že se musí trefit Szabolcs

Reagovat
Jardman

Hoši nezlobte se na mě, ale Xabiho bych udělal i já, a to mi kličky nikdy nešly

Reagovat
PavlíčeQ

Bohužel, koledovali jsme si fakt dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, TOOR, Eintracht vyrovnal. Vzhľadom k priebehu prvého polčasu úplne zaslúžené vyrovnanie, hostia hrali od strelenia gólu hovno a Husti to našťastie potrestal.

Reagovat
Jardman

Ty se nedíváš na Kozly?

Reagovat
Bastaron

2 obrazovky

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám obidva naraz.

Reagovat
Jardman

Bláznoství

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, u mňa je futbal doslova fanatizmom,skoro všetci mi to vravia

Reagovat
Jardman

A díváš se na to, protože je tvůj vedlejší oblíbený tým Eintracht nebo proto, že věříš, že Bayern zaváhá, tím pádem ztratí a vy byste třeba mohli letos i vyhrát titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

A naši 2:0. to už dotiahneme snáď, Ingolstadt nemá kvalitu aby na našej pôde z 2:0 obrátil. a Frankfurt pokiaľ bude hrať takto naďalej tak žije nádej žeby všetky 3 bodíky mohli ostať doma. Ako vidieť,s Bayernom sa rozhodne dá hrať

Reagovat
PavlíčeQ

Tak za stav 1:1 můžeme být ještě docela rádi. My hráli dobře tak 10 minut, toť vše. Jinak bych pak poprosil o shrnutí, jak vypadal 2. poločas, teď musim jít na fotbal v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
andrew96

Musíš? Nejsi ty ten od řehtačky?

Reagovat
PavlíčeQ

Chodim na všechny domácí zápasy A ne, řehtačku nemám

Reagovat
stas87

Stark nezerie ani jednej strane simulacie a ma to plne pod kontrolou. To je asi jedina pozitivna vec na prvom polcase..obaja su strasne nervozni, hraju bramboracku a domacim sa nedari pristav dostat pod tlak. Stindl je pitomec..ide za stratenou loptou, Spahic sa mu postavi do cesty a zabrani mu tak pokracovat, obaja sa zastavi, potom sa zas rozbehnu a Stindl trafi Spahica laktom do chrbta a cuduje sa zltej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ tu nudu? Odporúčam prepnúť na jeden s dvojce SGE - Bayern alebo Effzeh - Audi.

Reagovat
Rudnevs

Klasika; Gladbach vonku nevie a Hamburg vôbec nevie.

Reagovat
db18

Venku - pod širým nebem?

Reagovat
Rudnevs

Na inom štadióne, ako je ten ich.

Reagovat
db18

A teď hrají kde?

Reagovat
Rudnevs

A hej, moja chyba. (zmiatlo ma, že HSV hrlo minule vonku)

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach hrá doma a s Hamburgom máš pravdu.

Reagovat
20fredy20

za PEPA sme hrali o dost lepsie, tento rok to vidim ze bude problem aj v bundeslige

Reagovat
db18

Je začátek sezony a pořád ještě doznívá minulá sezona (zranění + šampionát...) není potřeba být skeptický...

Reagovat
db18

RS by měl hnedka jít na plac.

Reagovat
blackhawk88

Alonso dole

Reagovat
blackhawk88

Fanusikovia Frankfurtu by mali viac povzbudzovat svojich, bo 1. polcas takmer cely prepiskali

Reagovat
db18

Ultras mají zavřený sektor a nejsou tam...

Reagovat
blackhawk88

Frankfurt hra dnes fakt paradne ... super futbal

Reagovat
db18

Joshua

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
20fredy20

JOSHUA

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Bayern si to proste furt postráži a sympatické výkony ani za Boha nestačia.

Reagovat
FCSL

Gladbach No jestli mi podělaj tiket, tak budu nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

kkti 2 penty prejebali a mám po tikete

Reagovat
stas87

Taka penalta...to mala byt karta pre Traoreho, maximalne. Uvidime, ci bude mat Stark gule pisknut aj tretiu. Stindl ju kopol dobre, bohuzial len do brvna. Takze trapenie pokracuje.

Reagovat
20fredy20

Starke ina gorila , si zjednal respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak je rozhodnuto - čas pro Greena.

Reagovat
db18

Ach jo, Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Sanches je asi jiná vazba než Langkamp, když zůstal stát a nesložil se k zemi

Reagovat
smazaný uživatel

klasika jednoducho. A ešte raz klasika. Aj keď včera boli vylúčený za menej. Toto kolo bude asi viacej kariet než gólov.

Reagovat
blackhawk88

Len zaco odostal Sanches zltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Všade červené proste.

Reagovat
db18

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Boateng super - už by zas měl hrát jen v dresu Nationalelf

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooool! 2-2.

Reagovat
20fredy20

nechcem nic hovorit ale stale stale ste nadavali na guaridolu, ale byt tam teraz Pep tak po tej cervenej by sa Frankfurt nedostal ku lopte ale teraz s cervenou si tam vytvoria tlak a vyrovnaju

Reagovat
db18

Nebo bychom kvůli Xabimu hráli o deseti my.

Reagovat
20fredy20

Carlo hadam stava Alonsa este castejsie ako Pep

Reagovat
db18

To ani nejde... ale aspoň ho sundal, což si u Pepa nedovedu představit.

Reagovat
blackhawk88

po 7. kole je predcasne cosi take tvrdit

Reagovat
db18

S 5 obránci proti soupeři v oslabení by měli mít hráče zdvojený, ale on se pořád najde hráč, kterého nemá nikdo.

Reagovat
božský John

Nebyl ten fabianuv gol z malyho ofsajdu?

Reagovat
db18

O půl těla... ale stejně nechápu, proč Boateng uhýbal.

Reagovat
blackhawk88

bol..niekedy sa to piska, niekedy zas nie

Reagovat
božský John

Ja z toho rozhodciho nechci vinit, tohle nemuze videt, ale prislo mi, ze se tomu ani komentator nevenuje

Reagovat
Arne

Byl, stejně jako Alaba před prvním gólem Bayernu.

Reagovat
20fredy20

Martinez a Vidal chybali 2 najepsi hraci s Kimmichom tuto sezonu

Reagovat
stas87

Gladbach Ti nedaju gol ani keby isli sami na brankara..pristav si ten bod odvezie ani nevie ako.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Frankfurt zázrak

Impulz pre ostatných, proti Bayernu v oslabení uhrať bod.

Reagovat
Rudnevs

No tak Frankfurtu som to teda aj doprial. HSV a Schalke majú bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry zranený strašnú smolu máme na tie zranenia, alebo je to prípravou, alebo čím za tie ostatné roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidíte situáciu vo Wolfsburgu s trénerom? Má Hecking stále pevnú pozíciu a bude ju mať aj po prípadnej prehre s Redbullom? Lebo doteraz vyhrali len raz, výkony sú nevýrazné, Draxler je hlavou všade inde, Goméz ani keby šiel na prázdnu bránu tak by gól nedal je síce skoro súdiť ale u vlkov bude zdá sa problém spraviť EL.

Reagovat
Jeňa

Dle mého skromného názoru dneska rozpáráme vlky a Hecking půjde od válu

Reagovat
stas87

Alternativy ale Allofs nema, pretoze nikto s pozadovanou kvalitou volny nie je. Takze si nemyslim, ze by to bolo az take horuce.

Reagovat
smazaný uživatel

To síce nemá, lenže zmena by asi prísť mala,mám pocit že ich Didi nie je schopný nejako zvlášť namotivovať. Ok, Goméz sa snaží,no góly nestrieľa a od toho hroťák je. Tým si teda nie som taký istý, napadol my Breitenreiter, síce to nie je nejako ohromná kvalita ale...

Reagovat
stas87

Zmena ale za aku cenu? To ze sa im nedari vysledkovo je fakt, nemam ale pocit ze by herne az tolko zaostavali. Pokial by sa nechali prehravat od 3/4 timov v lige, tak potom je ta otazka vymeny trenera opravnena. Mne pride, ze niektori hraci prestali verit v ten tim, vidi sa inde a nedavaju tomu 100%. Co v takej situacii ma robit trener? Navyse, citelne im chyba stredova dvojka, cize post ktory je klucovy pre to, aby ten tim zazil nejaku uspesnu bodovu seriu a nebolo to narazove, ze raz zahraju dobre a potom dvakrat nevyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Draxler tomu dáva hrozne málo. Sľubovali si od neho že nahradí KDB plnohodnotne,no to sa ani zďaleka nepodarilo. Ani u ostatných nie je motivácia. Každopádne niečo s tým musia urobiť, viem,sezóna ešte dlhá no keď to bude ďalej takto prebiehať tak ťažko sa dostanú do pohárov.

Reagovat
Rudnevs

Schaaf?

Reagovat
Rudnevs

Union je skvelý tím, ale teraz som prial Hannoveru. Tieto výsledky tabuľke vôbec nepomáhajú a fopopredia sa dostávajú Heidenheim a Würzburg (akože nič proti, ale na BL proste nemajú + ten Würzburgský štadión je katastrofa)

Reagovat
smazaný uživatel

k 2.BL.: mám pocit, že Stuttgart nepostúpi. Ale ani Vurzburg s Heidenheimom, teda dúfam, tých "oživení" v BL bolo už dosť. Najprv Paderborn, potom Ingolstadt s Darmstadtom, teraz Lipsko no a keby že má toto nasledovať ...tiež nič proti ale také malé mančafty úrovňou na spodku tabuľky druhej ligy podľa mňa postúpia Hannover a Braunschweig, možno aj Union. Hannoveru a Unionu by som prial najviac,samozrejme aj Vfb no pochybujem že tento rok spravia postup. Ostatne aj my sme postúpili až na druhý raz

Reagovat
Rudnevs

VfB malo teraz taký blbý zápas, ale inak im celkom verím (po tom, čo som pozeral zápas s Fürthom).

Veľmi pekne to povedal Silvio Meißner (bývalý hráč VfB), podľa ktorého je Hannes Wolf "Nagelsmann - verzia 2.0." A mimochodom, Cacau aj Marica už študujú športový manažment, takže ďalší potencionálny tréneri/manažéri.

Reagovat
smazaný uživatel

Cacaua by som rád za trénera, jeden z mojich najobľúbenejších hráčov v BL vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto si myslím, pokiaľ bude Goméz spaľovať nemožné a vy budete hrať ako posledne proti Augsburgu tak prehrajú minimálne o dva.

Reagovat
db18

RB Leipzig suspendoval dva juniory za jejich chování na repre srazu, když německá U19 odjela na zápas proti Albánii, tak se u nich na balkoně našla vodní dýmka a propálený koberec - jedním z nich je talentovaný Vitaly Janelt, o kterém se už taky mluvilo, že ho chce HSV s pomocí Kühneho získat zpět, tak teď je ta šance pro ně o něco větší. (Druhým hráčem byl Idrissa Touré)

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz

Reagovat
Rudnevs

A TSV 1860 München je opäť v problémoch. Len 1 bod za posledných 5 zápasov ...

Reagovat
smazaný uživatel

A naviac prehra s Fortunou, čo ma dosť štve. Čakal som že to bude lepšie, zvlášť potom ako v úvode porazili v derby FCN.

Reagovat
andrew96

Sleduju to tak napolo, ale zajímavý zápas v Mohuči. Domácí mohli vést i více, aby je to nemrzelo. Darmstadt tam měl jeden povedený volej Kleinheislera do břevna, jinak nic.

Reagovat
Rudnevs

+ ešte laxne kopnutá Colakova penalta

Reagovat
andrew96

Já jsem ve 42. min od toho odběhl a konec jsem už neviděl. Ale teď jsem se na to podíval a to teda bylo fakt hodně laxní.

Reagovat
Rudnevs

7. kolo Bundesligy, alebo kolo nepremenených penált.

Reagovat
Rudnevs

Teda kolo penált vôbec - pozerám, že bolo až 5 (!) premenených.

Reagovat
Pipo123

Uf, včera som mal výhru Gladbachu, dve penalty nedali, dnes som mal Karlushe obaja gol, jasne že nedali penaltu a teraz mám obaja gól na Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz - Darmstadt výborný zápas, škoda že Darmstadt nezabral skorej. Wolfsburg - Lipsko nuda až strach, teraz padol pekný gól,škoda že nebude druhá čistá remízka, to sme ešte túto sezónu nemali. Tápanie vlkov plynule pokračuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele