Bundesliga - preview 20. kola

10.02.2017, 09:20, aktualizováno 12.02.2017, 08:45
Previews
Klasickou dvojici nedělních jednohubek si pro vás i tentokrát schovala Bundesliga. V jejím rámci nejprve k vzájemnému utkání vyběhnou celky Wolfsburgu a Hoffenheimu, aby za dvě hodiny do boje vyrazily také šiky z Kölnu a Freiburgu...
VfL Wolfsburg - TSG Hoffenheim  (neděle 15:30)
V součtu s osmifinále DFB-Pokalu prohrál Wolfsburg poslední tři zápasy. A nic nenasvědčuje tomu, že by měl vyzrát právě na Hoffenheim.

Tým Juliana Nagelsmanna sice v předminulém kole utrpěl první porážku v sezoně, ale evidentně se z ní záhy oklepal, což na vlastní kůži pocítila Mohuč. Díky dvěma trefám Ádáma Szalaie a Marka Utha s Markem Terrazzinem, kteří obá skórovali jednou, viděla Wirsol Rhein-Neckar-Arena přesvědčivou výhru 4:0.

"Ten brzký gól nám hodně pomohl. Rozhodně jsme nechtěli dopustit, aby to dopadlo jako minule," řekl mladý kouč s narážkou na první vzájemný duel těchto celků, který v září skončil 4:4. Hoffenheimu tentokrát nepomůže Lukas Rupp, Jeremy Toljan, Fabian Schär, Philipp Ochs a Sandro Wagner, který bude stát ještě jednou kvůli kartám.

Co se zmíněného německého poháru týče, dalo se čekat, že Vlci na Bayern nevyzrají. Köln v podstatě taky hraje o třídu výše. Ale kupříkladu Augsburg, ten by se klidně dal označit za přímého konkurenta klubu z města automobilů. A pokud si trenér Valérien Ismaël nechce zadělat na problémy, měl by udělat všechno pro to, aby se tato klání zvládala lépe.

V tomto nejbližším mu ovšem nepomůžou Ismail Azzaoui, Justin Möbius, Victor Osimhen, Christian Träsh a vykartovaný Jeffrey Bruma. Nad osudem Josuhy Guilavoguie se teprve rozhodne. Případně by za něj byl připraven zaskočit Riechedly Bazoer. Kdyby se snad trenér znovu odhodlal k rozestavení 4-2-3-1, šanci na základní sestavu by mohli mít i Daniel Didavi a Paul-Georges Ntep.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Knoche, Luiz Gustavo, R. Rodriguez - Guilavogui - Vieirinha, Seguin, Arnold, Gerhardt - Malli - Gomez
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Rudy - Demirbay, Nad. Amiri - Uth, Kramaric
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.34 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Freiburg - 1. FC Köln  (neděle 17:30)
Freiburg hrubě nezvládnul zápas s Borusií Mönchengladbach. Takže bude muset napravovat dojem proti Kölnu, který porazil Wolfsburg, nicméně pak v rámci DFB-Pokalu vcelku překvapivě nestačil na Hamburk.

"Patříme k týmům, jejichž hráči toho relativně málo naběhají. To znamená, že jsme dobře organizovaní. Právě tohle bude velmi důležité i v utkání s Freiburgem. Oni mají hru založenou v podstatě na opačné taktice. Takže to rozhodně vůbec nebude snadné," prohlásil na tiskovce kouč Peter Stöger.

Z jeho hráčů nevyběhnou na trávník Timo Horn, Marcel Risse, Sehrou Guirassy, Matthias Lehmann a jestli pustí zraněné lýtko do hry Jonase Hectora, se uvidí až těsně před výkopem. Salih Özcan by jinak měl všechno jistit. Střed záložní řady by mohl být zranitelný, což de facto stálo Kozly do určité míry postup při zmíněném pohárovém střetnutí. I když tam těch nedostatků bylo více.

Co se Freiburgu týče, Christian Streich se nebude moci spolehnout akorát na Marc-Olivera Kempfa, Pascala Stenzela a Vincenta Sierra. Naopak Maximillian Philipp už bude připraven zaujmout svůj obvyklý post pravého křídla. Vedle něj se objeví jeden z dvojice Amir Abrashi/Nicolas Höfler a ve středu obrany dostane patrně přednost Marc Torrejón.

"Köln příliš často neprohrává. To svědčí o tom, že tým je velice silný i po psychické stránce. Nicméně my, když máme svůj den, dokážeme obrat o body i takto silné mančafty," prohlásil odhodlaně Christian Streich. Zároveň se zastal Caglara Söyüncüa, jenž minule proti Hříbatům neodehrál svůj nejlepší zápas. Snad předvede tentokrát lepší výkon.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Torrejon, Söyüncü, C. Günter - Frantz, Abrashi - Philipp, Grifo - Haberer - Petersen
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Olkowski, Sörensen, Heintz, Rausch - Höger, J. Hector - Clemens, Bittencourt - Modeste, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Souboj devátého se třetím nabídne v sobotním odpoledni BayArena v Leverkusenu. Překvapivě však na bronzové příčce nesedí ambiciózní Bayer, nýbrž Eintracht. Svěřenci Rogera Schmidta nezažívají dobrou sezonu a i přes hvězdami nabitý kádr v domácí lize pravidelně přicházejí o body s papírově slabšími celky.

To Frankfurt, jenž musel prvoligovou příslušnost loni zachraňovat až v batáži proti Norimberku, hraje výborně a kombinace výtečně chytajícího Hrádeckého, sehrané a zodpovědné defenzivní čtveřice a dobře organizované zálohy znamená po více jak půlce soutěže stále velice solidní naději na účast v Lize mistrů.

Už svůj dvěstěpadesátý zápas v Bundeslize si proti Eintrachtu odbyde gólman Werkself Bernd Leno, což je v jeho čtyřiadvaceti letech úctyhodné číslo. Ani Hrádecký však není žádný nazdárek - finský brankář se slovenskými předky udržel letos čisté konto již proti devíti bundesligovým klubům.

Co se týče absencí, musí se Kovač obejít bez Marca Fabiana, jehož trápí zraněná záda, Stendery, s kotníkem marodícího Varely a Regäsela, jehož trápí poraněný bok. Trojici hráčů postrádá i Roger Schmidt na lavičce domácích - až do konce sezony je mimo kvůli trestu za nedodržení dohody s jiným klubem Hakan Calhanoglu, a zdravotní problémy nepustí do zápasu stopera Jonathana Taha (v sestavě by se tak mohl objevit Tin Jedvaj) a mexického útočníka Javiera Hernandeze. Dá se tedy očekávat, že se v útoku objeví Kevin Volland s mladým křídelníkem Julianem Brandtem.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Toprak, Jedvaj, Wendell - Bellarabi, Baumgartlinger, Aranguiz, Kampl - Volland, Brandt
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Abraham, Hasebe, Vallejo - Chandler, Oczipka, Gacinovic, Mascarell - Rebic - Hrgota - Meier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.50 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Ingolstadt 04 - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Jednoznačného favorita má sobotní bundesligový zápas v Ingolstadtu. Zatímco cílem domácích, jenž vede nový kouč Walpurgis, je záchrana, ligu vedoucí Bayern má zcela jiné cíle. K třem bodům proti outsiderovi však kouči Ancelottimu v sobotu nepomůže dvojice Jerome Boateng - Franck Ribéry. Jak německý střední obránce, tak francouzský křídelní útočník jsou na marodce a v sestavě místo nich tak nejspíše znovu zaskočí Javi Martínez a Douglas Costa.

Do sestavy by se měl po pohárovém utkání s Wolfsburgem vrátit Thomas Müller, dá se tedy očekávat hra pouze na dva střední záložníky, kterými by mohli být Joshua Kimmich a jako už pravidelně k radosti všech fanoušků mnichovského klubu nestárnoucí elegán Xabi Alonso.

V dresu Ingolstadtu do utkání nezasáhne Hartmann, jehož trápí zraněné stehno, jinak má kouč Walpurgis k dispozici kompletní sestavu. Zejména obrana domácího celku si bude muset dávat pozor zejména na Roberta Lewandowského - polský kanonýr ve službách vedoucího celku tabulky znovu chytil výtečnou střeleckou formu a v posledních sedmi ligových zápasech vstřelil osm gólů.

"Lewymu" se navíc proti bavorskému sousedovi pravidelně daří a jakýkoliv bodový zisk z tohoto zápasu by byl proti Ingolstadt velice příjemné překvapení. Spolu s Lipskem jsou totiž jediným bundesligovým týmem, kterému se proti gigantu z Mnichova nikdy nepovedlo uzmout jediný bod - všechna svá čtyři utkání totiž Ingosltadt s Bayernem prohrál.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - Matip, Tisserand, Bregerie - Hadergjonaj, Morales, Roger, Suttner - Groß, Leckie - Lezcano
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Hummels, Martinez, Alaba - Alonso, Kimmich, Costa, Robben, Müller - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.90 - 4.60 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Souboj dvou celků, jimž se v letošní sezoně nedaří zcela podle představ, nabídne v sobotu odpoledne stadion v Brémách. Domácím, jenž po odvolání Viktora Skripnika vede Alexander Nouri, patří v tabulce patnácté místo a jsou tedy velice blízko nejistotě účasti v baráži.

To Gladbach, jenž patří v posledních letech mezi pravidelné účastníky Ligy mistrů, je v tabulce jen o čtyři místa výše, což odvoláním před Vánoci odnesl André Schubert. Nový kouč Hecking zatím s Hříbaty získal ze tří zápasů solidních sedm bodů a další budou fanoušci Borussie očekávat i proti Werderu.

Za ten v brance znovu nastoupí Felix Wiedwald, neboť zvolená jednička v brankovišti pro jarní část soutěže Jaroslav Drobný si stále odpykává trest za hloupý faul na Marca Reuse v utkání s Dortmundem. Po jednozápasovém trestu, jenž si odpykal při těsné prohře 2:3 na hřišti Augsburgu, se do sestavy naopak vrací bek Santiago Garcia.

Do tréninku se po vynechání posledního duelu vrátili také obránce Niklas Moisander a ofenzivní veterán Claudio Pizzarro, je ovšem otázkou, zda do utkání naskočí, a pokud ano, zda to bude od první minuty.

Podstatně širší list absentérů musí řešit Hecking - mimo hru jsou Doucore, Schulz, Traore, Elved a Hofmann, karetní trest si odpykává Lars Stindl a ohrožen je i start Tobiase Strobla. Své místo v základní sestavě si tak po startu v pohárovém utkání zřejmě udrží Fabian Johnson a Josip Drmič.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Moisander, Sane, Bauer - Garcia, Delaney, Fritz, Bartels, Junuzovic - Gnabry, Kruse
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, Christensen, Vestergaard, Wendt - Kramer, Dahoud, Hazard, Hahn, Johnson - Raffae
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.40 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SV Darmstadt - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Dva zajímavé zápasy za sebou mají fotbalisté Borussie Dortmund. Tuchelovi svěřenci nejprve ve šlágru předchozího víkendu porazili v Signal Iduna Parku Lipsko 1:0, když vzhledem k počtu vyložených šancí mohli kometu letošního bundesligového ročníku poslat domů s daleko větším rozdílem, aby následně řádně potrápili nervy svých svěřenců v osmifinále domácího poháru.

Tam si totiž s berlínskou Herthou po remíze 1:1 po devadesáti, a následně i sto dvaceti minutách poradili až na penalty, kde jim postup mezi osm nejlepších celků přinesly především povětšinou velice mizerně kopnuté penalty hráčů BSC.

Nyní čeká Žlutočerné výjezd do Darmstadtu, který má zcela jiné starosti než Tuchelovo mužstvo. Jednoznačným cílem Lilien je záchrana, k čemuž jim má pomoct i nový kouč a legenda Werderu Brémy Torsten Frings. Ten se ovšem v sobotu nebude moci spolehnout na služby Oliinyka, jehož trápí zraněné koleno, v pořádku už by pak naopak měl být brankář Darmstadtu Esser, jenž v týdnu trénoval pouze individuálně.

To Dortmund dlouhodobě postrádá pouze středopolaře Bendera se Sahinem a jinak má Tuchel k dispozici po dlouhé době překvapivě kompletní mužstvo. Pochybnosti jsou tak pouze nad startem Marca Reuse, jenž si z pohárového utkání proti Hertě odnesl lehké zranění. Naopak obránci Marcel Schmelzer s Lukaszem Piszczekem by i přes střídání ve středečním zápase měli být v pořádku a jsou uváděni v předpokládané sestavě na zápas.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Fedetskiy, Milosevic, Sulu, Holland - Gondorf, Niemeyer, Rosenthal - Heller, Boyd, Sam
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Weigl - Castro, Guerreiro, Pulisic, Reus - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.00 - 5.05 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RB Lipsko - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Lipsko znovu poraženo. Kometě letošního bundesligového ročníku byla uštědřena třetí ligová porážka a po utkáních s Ingolstadtem (kde se jednalo o překvapení) a v Allianz Areně s Bayernem (kde se o překvapení nejednalo) vyšel Hasenhüttlův mladý tým naprázdno také z duelu proti Borussii Dortmund.

Býci sice ze Signal Iduna Parku odjeli pouze s porážkou 0:1, ale vzhledem k počtu vyložených šancí mohl zápas skončit ve prospěch domácího Tuchelova mužstva výrazně vyšším rozdílem. To už však nyní východoněmecký klub nemusí zajímat a musí se soustředit na zisk tří bodů z domácího zápasu s Hamburkem, jenž se od něj očekávají.

Hamburk překvapivá páteční výhra minulý týden nad Leverkusenem vynesla v tabulce šestnácté místo znamenající účast v baráži. Zisk dalších bodů nad favoritem by byl pro svěřence Markuse Gisdola jistě vítanou věcí, nedá se však předpokládat, že by se tak stalo.

Lipsko má totiž opět k dispoziic svůj vražedný útok Sabitzer, Forsberg, Werner, Poulsen, zdráv a připraven naskočit do zápasu je i dirigent zálohy a dost možná nejlepší hráč dosavadního bundesligového ročníku Naby Keita. Mimo hru jsou tak na straně Býků pouze Compper, jenž si odpykává trest za karty, a dlouhodobě zraněný Klostermann.

Přístavní celek bude v utkání proti stříbrnému mužstvu tabulky postrádat Gregoritsche, jehož trápí zraněné koleno - otazníky visí také nad Albinem Ekdalem a Nicolaiem Müllerem.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Upamecano, Orban, Halstenberg - Ilsanker, Keita - Sabitzer, Forsberg - Werner, Poulsen
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Sakai, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - Ekdal, Jung - N. Müller, Holtby, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.05 - 6.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Schalke 04 - Hertha BSC  (sobota 18:30)
Holanďan znovu na place. Po dlouhé pauze způsobené zraněním se k radosti fanoušků Schalke na hřiště znovu vrací Klaas-Jan Huntelaar. Nizozemský bombarďák ,jenž už dlouhé roky střílí branky v dresu Königsblauen, se konečně zotavil a bude k dispozici pro ligový zápas proti Hertě Berlín.

Nedá se ovšem čekat, že by se zkušený forvard objevil v zápase od začátku - na hrotu domácího útoku tak od první minuty zřejmě nastoupí zimní posila z Norimberku Guido Burgstaller a Huntelaara kouč Weinzierl na hřiště zřejmě pošle až v průběhu druhé půle.

I přes návrat ostříleného útočníka však mladý kouč klubu z Gelsenkirchenu musí počítat s širokou marodkou. Mimo hru jsou z nejrůznějších důvodů Baba, jehož trápí zraněné koleno, zlomenou nohu má mladý ofenzivní talent Breel Embolo, a kvůli oční infekci zápas vynechá Avidiaj. K dispozici není ani křídelník Choupo-Moting, v základu se tak dá naopak očekávat zimní příchozí z Wolfsburgu Caligiuri.

To Pál Dárdai se už může spoléhat na Vladimíra Daridu, mezi absentéry jsou naopak Sinan Kurt, jehož na trávník nepustí zraněný kotník, nadějný pravý bek/křídelník Mitchell Weiser, jehož trápí poraněná záda a Allan, jenž má volno po návratu z Afrického poháru národů.

Oblíbeným soupeřem je Hertha pro Nalda - brazilský stoper hrající za Schalke nemá proti žádnému jinému bundesligovému celku tak dobré statistiky jako proti soupeři z Berlína - klub z hlavního města porazil bývalý hráč Wolfsburgu už jedenáctkrát.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic - Stambouli - Schöpf, Kolasinac - Bentaleb, Goretzka - Caligiuri - Burgstaller
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.50 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - FC Augsburg  (pátek 20:30)
Další bundesligový víkend je tady a nejvyšší německá soutěž nám v pravidelné páteční předehrávce přináší souboj třináctého s desátým. Zatímco domácí Mohuč musela před týdnem zkousnout výprask 0:4 na hřišti Hoffenheimu, Augsburgu se naopak podařily před vlastním publikem velké věci. Svěřenci Manuela Bauma sice v utkání proti Werderu dvakrát prohrávali, ale vždy dokázali vyrovnat a nakonec v nastaveném čase Raul Bobadilla vstřelil vítězný gól a zařídil FCA všechny tři body.

V Opel Areně se ale kouč Augsburgu bude muset obejít bez řady hráčů, jenž trápí nejrůznější zranění. Na marodce jsou Callsen-Bracker, Finnbogason, Caiuby, Koo a český záložník Jan Morávek, jenž s klubem nedávno podepsal novou smlouvu. Karetní trest si pak odpykává Dominik Kohr. To Martin Schmidt bude v kádru Mohuče postrádat Berggreena, Baloguse a Serdara. Zranění krku si pak z debaklu proti TSG odnesl obránce Niko Bungert.

Kladné vzpomínky má na svého dnešního soupeře právě autor vítězné branky z minulého zápasu Raul Bobadilla. Útočník Augsburgu svůj úplně první bundesligový gól vstřelil na podzim roku 2009 právě proti soupeři z Mohuče - tehdy ovšem ještě v dresu Borussie Mönchengladbach.

Na hřišti se také možná potkají staří známí z Rakouska, byť na opačných stranách hřiště - mohučský Andre Ramalho a augsburgský Martin Hinteregger spolu totiž odehráli tři roky v dresu rakouského Salcburku, kde se jim povedlo v letech 2014 a 2015 získat i domácí double.

Statistika každopádně slibuje na páteční večer zajímavý fotbal - duel těchto dvou mužstev totiž nikdy neskončil bezgólovou remízou. Snad to bude platit i tentokrát a nepřijde tak na "klasickou páteční nudu".
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Bungert, Brosinski - Frei, Latza - Krkic, Samperio - Muto, Cordoba
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Schmid, Baier, Kacar, Altintop, Dong-won Ji - Bobadilla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.27 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov19144143:1246
2.RB Lipsko19133336:1742
3.Eintracht Frankfurt19105425:1535
4.Borussia Dortmund1997339:2134
5.TSG Hoffenheim19810135:1934
6.Hertha BSC19103627:2133
7.1. FC Köln1988328:1632
8.SC Freiburg1982924:3326
9.Bayer Leverkusen1973928:2924
10.FC Augsburg1966718:2224
11.Borussia Mönchengladbach1965821:2723
12.Schalke 041964922:2122
13.1. FSV Mainz 051964927:3522
14.VfL Wolfsburg19541017:2719
15.Werder Brémy19441124:4116
16.Hamburger SV19441116:3516
17.FC Ingolstadt 0419431217:3015
18.SV Darmstadt19231412:389
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:301. FSV Mainz 05 - FC Augsburg
sobota 15:30FC Ingolstadt 04 - Bayern Mnichov
sobota 18:30Schalke 04 - Hertha BSC
neděle 15:30VfL Wolfsburg - TSG Hoffenheim
neděle 17:30SC Freiburg - 1. FC Köln

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (207)

Přidat komentář
cologneFC

Ja ten Eurosport nechápem. V sobotu o 15:30 je každý jeden zápas zaujímavejší ako Ingolstadt-Bayern (viem, že ho dávaju kvôli Bayernu). Ja osobne si zapnem zápas Brémy-Gladbach.

Reagovat
manuelo neuero

Mě nejzajímavější přijde frankfurt - leverkusen

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Je to derby! ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern - nejvíc fanoušků, nejvíc nejlepší Polák (Polsko je pro ES nejzajímavější trh) - co na tom nechápeš? Je to komerční televize, která chce vydělat prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Komerce

Reagovat
cologneFC

Kto bundesligu sleduje komplexne, ten chápe. Mne je jasné prečo dávajú zase Bayern. Len mi to už príde zbytočné. Hlavne ak sú tam zaujímavejšie zápasy. No offence

Reagovat
smazaný uživatel

A chápeš, že ty zajímavější zápasy by nepřilákaly k obrazovkám tolik lidí jako zápas Bayernu proti komukoliv? A že Eurosport je komerční televize, která chce co nejvíc diváků, aby inkasovala co největší zisky za reklamu? Ale jasně, nesleduju Bundesligu komplexně.

Reagovat
cologneFC

Veď píšem, že mi je jasné prečo dávajú Bayern. Len to z hľadiska bundesligového fanúšika nepovažujem za správne. A tiež je mi jasné, že keby hral Bayern v napr. v nedeľu, tak by v sobotu o 15:30 dávali Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

I sám komentátor to jednou při přenosu zmiňoval,že Bayern má nejvíc fans napříč všemi zeměmi,kde E2 vysílá,takže jakmile prostě hraje Bayern v sobotu 15:30,není o čem diskutovat. Sledovanost je pro ně směrodatná,to jim nikdo nemůže mít za zlé a my to můžeme jen respektovat,ať se nám to líbí nebo ne... Taky bych chtěl vidět jiný zápas,ale bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra je najzaujmavejsi zapas Leverkusen-Eintracht. Ja sa asi na to pozriem. Ale aj Werder-Gladbach bude dobry spiel

Reagovat
smazaný uživatel

ES Player a neřešiš

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten ES Player sa ale plati nie? Kolko priblizne? Ja uprednostnujem sport 365 live

Reagovat
smazaný uživatel

150 měsíčně

Reagovat
cologneFC

6€

Reagovat
cologneFC

Ano jasné, veď to cez to pozerám.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Rusáci, kde se to dá zaplatit za pár drobných na den a nemusí se platit celý měsíc

Reagovat
Rudnevs

Absolútne súhlasím, žiaľ názor takých ľudí ako sme my nikoho nezaujíma, väčinu ľudí zaujíma len ten najlepší. Kto nechce pozerať Bayern tak môžte na http://www.sport365.live/en/home pozerať akýkoľvek zápas BL, 2.BL, Pokalu aj iných líg! Ja si pozriem Leipzig - Hamburg.

Reagovat
smazaný uživatel

suverenne najlepsia stranka. Je to zadarmo. Mas tam aj mexicku ligu niekedy.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak je někdy dokonce i 2. Turecká Ale Česko tam nevedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem tu stránku otevřel, tak na mě vybafly kozaté Rusky.

Reagovat
smazaný uživatel

tam mě štvou ty reklamy všude... a se zapnutým adblockem tě to tam nepustí většinou. To si raději zaplatím 150kč měsíčně a můžu si taky vybírat jakýkoliv BL zápas a v dobré kvalitě bez sekání se

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je az otras miestami.Tie streamy su tam ale pomerne stabilne, dokonca tam bolo aj APN

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

skus livestreamy napr. cez livetv.sx, rojadirecta, firstrow... je toho do aleluje a su tam snad vsetky mozne svetove ligy. ja tam teraz kukam brazilske statne ligy, uruguaj, chile, honduras, cez sezonu bezne island, estonsko, wales... bavia ma menej zname ligy))) momentalne (o tomto case simulcast 2. francuzskej ligy)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg sa zdviha, dnes si z Mainzu odvezie zasluzene 3 body

Reagovat
db18

Bojan hned v základu - jsem na něj zvědavý, když měl v týdnu údajně přerušit trénink kvůli přílišné náročnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden souboj s Bobadillou a má po sezoně.

Reagovat
Rudnevs

Lautern pod Norbertom Meierom sa mi celkom páči. Možno je za tým len to klasické počiatočné ,,nadšenie'' pod novým trénerom, alebo návraty hráčov po zraneniach, ale je to omnoho krajší futbal ako to trápenie pod Fünfstuckom, resp. Korkutom. Navyše sa celkom darí mladému Robertovi Glatzelovi, ktorý zatiaľ v jeho premiérových dvoch zápasoch vstietil dva góly!

Sparkassen Erzebirgsstadion bude po rekonštrukcii vyzerať úžasne! Ku koncu prvého polčasu som pozeral Aue - Fürth a jednu tribúnu majú hotovú, ďalšiu na polovicu. Navyše to stihnú postaviť možno už do konca tejto sezóny.

A Braunschweig opäť stratil!

Reagovat
andrew96

Z Bobadilly se stal regulérně Jarda Kužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc se tady pise o Costovi, ze chce odejit z Bayernu, kdyz tam chce zustat a nepise se o tom jak je BVB v lize marna a ze vetsina hracu chce z toho cirkusu odejit

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi se tady odkud vyloupl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na neho!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Borussii Dortmund hrozí vysoký trest za nepřístojnosti fanoušků, které provázely týden starý domácí zápas proti RB Lipsko. Kontrolní výbor Německého fotbalového svazu navrhl pro vestfálský klub pokutu 100 tisíc eur a uzavření Südtribüne na jedno ligové utkání. (kicker.de)

Tak myslim ze v tejto sezone sa nam PL predsa len v navstevnosti vyraznejsie priblizi

Reagovat
andycek1

Oni sa hlavne priblížia skrz nový štadión Wrst Hamu, nová tribúna na Anfielde, ďalšie roky pribudne pre CFC aj Spurs nový štadión

Reagovat
smazaný uživatel

Novy stadion WHU sa mi paci, asi najkrajsi v PL hlavne kym postavia Spurs novy stadion, tak budu asi aj ligu hrat vo Wembley (uz tam eu.pohare hraju) takze uz buducu sezonu cakam ze PL bude mat 40k priemer

Reagovat
andycek1

Mne sa veľmi nepáči ten London Stadium... Ani zďaleka sa to nechytá na Boleyn Ground

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sa samozrejme s Boleyn Ground porovnavat neda,to bol pre mna jeden s najkrajsich v Europe vobec London Stadium sa mi paci,ako je to kazdeho vkus, ale anglanske stadiony su vseobecne hnusne a mne osobne sa tento paci

Reagovat
andycek1

Boleyn Ground, Goodison Park, Anfield, Old Trafford, Wembley, Craven Cottage, Villa park sú pekné. Osobne pre mňa aj vacsiny fans Kladivarov strašne nesympaticky štadion. Mne sa celkom páčia tie štadiony v Anglicku asi aj viacej ako v Nemecku

Reagovat
smazaný uživatel

Goodison, Wembley, Craven ani Villa sa mi nepacia Anfield, Old Trafford su pekne. A este by som pridal Etihad Stadium, ten je tiez v pohode.

Reagovat
andycek1

Hento sú všetko krásne štadióny s historiou oproti novému štadionu WH. Fakt sa neteším na ten nový štadion Spurs a CFC to bude hroza

Reagovat
smazaný uživatel

No co sa tyka novych stadionov Spurs a CFC suhlas.

Inak stale sa chystas na ten vylet po Maroku? Pojdes aj na Raju Casablancu?

Reagovat
andycek1

Jasné chystám Idem ybavoat letenky a možno si dám deň prestup v Barci a pozrem Nou Camp a štadion Espanyolu A na ceste spat chcem ist do Milana ale nechcem si dať deň na prestup v MIláne lebo by som nestíhal JStadium, Tak si dám 3 a pozrem aj San Siro, JStadium aj Stadio Atleti Azzurri D´Italia v Bergame No práveže neviem či to budem stihat idem tam hlavne aby som za tie 2 týždne videl celé Maroko ale keď bude čas v Casablance tak by som určite na nich išiel. A plánovali sme ísť na San Siro ked začne liga ale keď tam strávim 3 dni na ceste späť tak premýšlame na Londýnom a prebehneme všetky štadióny aké sú tam + by som chce skočiť na 1 možno 2 zápasy No a rozmyšľaľ som že tak za rok by som chcel ísť do Baskicka na fubal aj na Anoetu aj na San Mames s príletom v Madride kde už bude mať Atletico ten nový štadión tak aj zápas tam dať, ale nikto s tým nemá skúsenosti. Pýtal som sa v La Lige sekcii že kto bol na novom San Mamés a Anoete a nikto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak Roger Schmidt už údajně "hraje" o místo...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial dnes prehraje (co si myslim) tak (vdaka Bohu) konci

Reagovat
stas87

A nahrada? Existuje uz pripadny zoznam jeho nastupcov? Lebo vyhodit ho je jednoduche, ale najst trenera, ktory ich okamzite dvihne a este s nim zabojuju o CL nebude jednoduche.

Reagovat
db18

Začali hledat... zatím se spekuluje o dvou jménech, konkrétně Markus Anfang (Holstein Kiel - předtím vedl mladíky Leverkusenu) a pak Bernd Hollerbach (Würzburg - takže takový druhý Weinzierl )

Reagovat
smazaný uživatel

A co Labbadia? Ten je bez prace aktualne ...myslis zeby o neho mali zaujem?

Reagovat
Rudnevs

Labbadia musel odísť kvôli problémom s vedením Leverkusenu. Inak Höllerbach by bol parádny!

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, len by to bol dost velky skok,z Kickers rovno do Bayeru

Reagovat
stas87

Pre oboch velmi tazky start na zaciatok, nebolo by lepsie odvolat Schmidta, do konca jari skusit vlastneho kouca a potom by prisiel ten Hollerbach ci Anfang? Len ma to tak napadlo..lebo prist a hned nahanat stratu na tretie ci stvrte miesto, do toho zapasy CL a praticky nulova skusenost s vedenim spickoveho klubu...

Reagovat
db18

Záleželo by, s čím by nový trenér přišel... teďka může ztráta narůst na 11 bodů, takže Bayer může Evropu odepsat například už teď s tím, že nový trenér dostane půlrok na seznámení s mužstvem a výsledky se od něj budou očekávat až od nové sezony... ten vlastní kouč mi přijde jako zbytečný článek, který se dá obejít a udělal bych to tak akorát v případě, že by Hollerbach byl dostupný až po sezoně (u Anfanga nepočítám, že by Kiel dělal nějaké problémy, když je tam rozdíl dvou tříd...)

Vlastní kouč by také neměl žádné další zkušenosti a dopadlo by to stejně, jen by si na to teď zvykal někdo, kdo tu za půl roku stejně nebude a vše by začalo znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Lipsko znovu poraženo. Kometě letošního bundesligového ročníku byla uštědřena třetí ligová porážka a po utkáních s Ingolstadtem (kde se jednalo o překvapení) a v Allianz Areně s Bayernem (kde se o překvapení nejednalo) vyšel Hasenhüttlův mladý tým naprázdno také z duelu proti Borussii Dortmund. "

Prewiev dneska skvele ponate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Hummels, Alonso, Martinez, Alaba - Kimmich, Vidal, Thiago - Müller, Lewa

Na lavičce: Ulreich - Robben, Costa, Rafinha, Bernat, Coman, Sanches

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Čo to je?

Nemôže to byť skôr 442 s kimmichom a thiagom na krídlach?

No som zvedavý..

A 3/4 zostavy hralo minulý týždeň proti schalke, v utorok proti vfl, teraz proti FCI a budú aj proti arsenalu?

Vydržia to?

Reagovat
vladino10

Alebo skôr 4-3-1-2, obrana- xabi, kimmich, vidal- thiago- muller, lewa

Reagovat
db18

Vůbec nevim, ale Xabi stejně bude překáže stoperum, takže na papíře to co píše vladino a fakticky "hybrid" 3-5-2 (jinak si nedokáži vysvětlit absenci nějakého křídla v sestavě a naopak účast tří křídel na lavičce...)

...chudák Lahm, v týdnu řekne, že už to skoro nedává a teď dostane na starost celou pravou stranu.

Reagovat
vladino10

Ja som sa už s tým alonsom zmieril, ale dnes som si bol takmer istý že v tomto nabitom programe kde sa hrá každé tri dni bude sedieť, aby ho posetril na arsenal, predsalen má 35..čudujem sa no..

Ale aj keby to v takomto zložení funguje, tak to je tak či tak asi na nič, s riberym, douglasom, robbenom a comanom v kádri sa v tomto zložení aj tak nebude môcť hrať dlhodobo..

Reagovat
db18

Alonso musí být na Arsenal pořádně rozehraný přece.

Reagovat
db18

...a jestli je Thiago na křídle, tak ať jde Carlo rovnou do hajzlu - stačilo, když tam musel hrát z nouze v LM ještě pod Pepkem...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Jardman

Ten borec, ten borec je normálně vylízaná pi*a! AčelotyOUT!

Reagovat
db18

Jak to zatím vypadá? K nám dorazila návštěva, tak jsem první poločas skoro nestihl...

Reagovat
Bastaron

Hrůza

Reagovat
db18

A rozestavení platí jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1

Reagovat
db18

Ach jo, to snad ne

Reagovat
Bayern +

Nn, však Müller sa nostop motá vedľa Lewu...

Reagovat
Jardman

Chápete ty kecy o rotaci, že je v týhle fázi sezóny důležitá? Kdo teda rotuje? King, Renato?

Reagovat
Bayern +

Nikto. Dnes akurát zrotoval rozostavenie, nie hráčov.

Reagovat
db18

Müller a Robben.

Reagovat
vladino10

Tusim proti schalke Rafinha a Bernat

Rotuje sa vcelku, akurát chyba je tam, že práve tí mladí nádejní tých šancí, ktoré by im do budúcna niečo dali nedostanú..

Sanches je vcelku opomimany..

Reagovat
Jardman

To je pěkně na hovno a vůbec, dnešní zápas jsme vyhrát neměli...

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo dobrej streamek na BVB?

Reagovat
smazaný uživatel

Chod na tu stranku co sme o nej s Rudnevsom pisali vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

nefunguje mi ani jeden link...

Reagovat
smazaný uživatel

K*rva,aj mne to neskutocne od 25.min zacalo jebat Werder proti Gladbachu. Ma to serie vazne, som sa na to vykaslal dovtedy slo vcelku v pohode. Dnes sport365 drbe.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezlepsuje sa to vobec. Snad to zajtra pojde,ked budem chciet kukat na druhu BL. Aspon sa podivam na porno

Reagovat
smazaný uživatel

Už koukám přes frombar.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to je rusky, ale mam v piči

Reagovat
Rudnevs

Ani mne to nešlo, tak som stlačil odkaz "Bundesliga Konfferenz", tam to ide! (prepínajú medzi vš. zápasmi)

Reagovat
smazaný uživatel

To som netusil nakoniec som dal na Bayernok na ES2 a Bayern (zda sa) vyhraje golom s 90.min.

Reagovat
Logan

Ta naše sestava je super. Bartru posadí i Burnic, jsem rád že dostane šanci. Pulišic a Mor v základu, na Mora jsem zvědavej, konečně dstal šanci na úkor Dembeleho. Snad to bude stát za to

Reagovat
smazaný uživatel

Wiedwald zase inkasuje s prvej vaznejsej sance tvole

Reagovat
smazaný uživatel

obrana mu v tomto veľmi nepomohla, ale verím že Drobný by to chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

jj a Gladbach je aktivnejsi,aj ked teraz ste mali velku sancu. Skoda, mohlo byt 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

nie sú lepším tímom...Garcia musí v lete odísť...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim ze nema muzstvu moc co dat...

Reagovat
smazaný uživatel

môže vrátiť plat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt tak uvidime, pokial vyhraju tak TT sa bude musiet nad sebou zamysliet

Reagovat
smazaný uživatel

+HSV na Dosenverkaufe inak jediny gol (podla ocakavania)zatial nepadol v zapase Bayernu.

Reagovat
Coutinho10

to je narez od HSV skoda, ze jsem neosolil ten polocas

Reagovat
blackhawk88

zas otrasny vykon bayernu..alonsova kazda prihravka dozadu...

Reagovat
Jardman

Čekals s takovou saestavou zlepšení?

Reagovat
blackhawk88

ja uz neviem co mam cakat od nich..zapas co zapas hroza, nech to posklada akokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo prohlásí, že jsme kontrolovali hru a pokud uhrajem remízku 0:0, tak že se nám dokonce podařil o bod zvýšit náskok na čele a prodloužili jsme sérii bez porážky..

Reagovat
db18

Papa Tak už chybí jen Schalke...

Reagovat
vladino10

Aspoň vieme, zaco má papadopoulos v hsv tu deviatku

Reagovat
db18

Reagovat
vrabejka

Tvl ten titul je tak hratelný a my dostaneme doma debakl od Hamburku Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Som nevdel,ze Slovacko hraje jednu ligu s Hamburgom, zaujimava informacia dakujem

Reagovat
REPLIKATOR

*Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslel Leverkusen... ale to zase nedává žádný smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedava ...mozno mal na mysli Nice alebo AC Milan.

Reagovat
blackhawk88

nikto si nenabehne, nikto sa neponukne..no proste dopredu to je hroza a des.. mi pride, ze vsetci do jedneho su z formy

Reagovat
Bastaron

Lewa si nabíhá dost

Reagovat
blackhawk88

on s mullerom tam behaju..a prihravky povacsine smeruju na martineza a hummelsa

Reagovat
stas87

Uz zacinam chapat, preco je Gladbach vonku trapny. Ved oni maju hru vonku zalozenu len na tom, ze cakaju na pripadnu chybu supera. Inak len posuvaju blok zo strany na stranu a s loptou na nohe od zavrenej obrany su absolutne k nicomu. Ved aj ten gol dali z brejku, inak si nevedia naprosto nic vytvorit a v tom ich prejave nie je ziadna aktivita, prehrat supera a vytvarat si sance, skratna naprosta nula nula hovno.

U toho golu si neviem pomoct, ale tam podla mna Wiedwald strasne dlho cakal, mal vyrazit skorej a Hazard by ho dost mozno trafil do ruk ci do noh, takto mu vlastne nechal pol branky odkrytu. Oni uz pak mali len zasa z brejku sancu Hahna, ale tu nastastie nedal.

Delaney je skvely, to ako presne pod tlakom rozohra je super, taky hrac nam dlhu dobu chyba, vie to ukludnit, vie naopak kedy je trebars zrychlit, akurat by mohol menej faulovat, respektive menej viditelne. Dost casto pouziva ruky a rozhodca to vidi. Plus is zasluzi aj Max a Fin, ti su aktivni, chcu byt na lopte, napadaju. Kto ma teda vobec nepotesil, tak to je Gnabry. Zatial od neho bezkrvny vykon, skusal raz solovat a hned o loptu prisiel, podla mna si po tej strate prestal verit a o nic sa nepokusa. Santi tam obcas prepadne a nestihame to potom zavriet, no aj Garcia by sa nemusel bat skusit prejst 1 na 1. Verim ze vyrovname.

Reagovat
smazaný uživatel

verím aj ja

Reagovat
db18

Zapomínáš na Wiedwalda... další střela jde zase do brány.

Reagovat
andrew96

Jak vypadala 1. půlka v Darmstadtu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně Shinji na hřišti

Reagovat
Bayern +

Toto 4-1-2-1-2, v ktorom nikto nie je AM je fakt exkluzívne, až z toho bolia oči.

Reagovat
db18

+ ani nikdo pořádně není křídlo...

Reagovat
Bayern +

Jj, ale to sa aspoň od diamantového rozostavenia dá čakať. Najskôr som si myslel, že to Carlo asi konzultoval s Moyesom...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele ty buzerante !!!!!!! Prodat hned toho solistu zasranyho...

Reagovat
FCSL

BVB

Reagovat
andrew96

Ty vole

Reagovat
andrew96

Steinhofer tak to je teprve potupa

Reagovat
Spalovač šancí

Proč Ancelotti vymýšlí stejné ptákoviny jako Pepek?

Lahm je takhle tragický jak dlouho?

Reagovat
blackhawk88

len tak dalej Bayern, nadalej si tak pekne prihravajte okolo 16tky..nikto okrem Lewu nie je schopny to skusit spoza 16tky ?

Reagovat
db18

Ještě aby to začal zkoušet Costa a můžem se s výhrou rozloučit.

Reagovat
Kang & Kodos

MAAAAARKUUUUUS!!!

Reagovat
db18

tzv. na Fořta

Reagovat
Bastaron

Vidaaaal

Reagovat
Bayern +

Totálne nezaslúžene a ešte zrovna on...

Reagovat
db18

Hlavní je ta asistence.

Reagovat
Bayern +

Hmm, tak som to poriekol, v nadstavenom čase konečne bezchybná a pohladná akcia.

Reagovat
Bastaron

Lol

Reagovat
db18

V suchym triku. (doslova)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Darmstadt

Reagovat
Spalovač šancí

Takže BL je rozhodnutá

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby chtěl někdo z fanoušků Dortmundu extra potěšit, tak to proti nim na konci ubránil hráč, kterýho loni trenér radši stáhnul už o poločase i v poháru proti věhlasnýmu FK Králův Dvůr.

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 5 minut bych to tam ubránil i já...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja!

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel von

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladino10

stiahni alonsa a odmena sa dostaví

Akurát uvažujem či to bol taktický variant alebo iba posetrenie nech proti arsenalu vydrží celých 90

Reagovat
smazaný uživatel

Zkaženej celej den

Reagovat
Rudnevs

Tak ten (podľa ES2) najzauímavejší zápas sa stal nakoniec najmenej zaujímavým. Thomas Tuchel a celý tím Borussie Dortmund môžu ísť hanbiť sa do kúta. Navyše Darmstadt vôbec nevyhral náhodou, štatistiky majú oba tímy veľmi podobné. Leverkusen žiaľ vyhral, tak ešte nejaku dobu nevyhodia toho nesympatického trénera, čo odmieta rešpektovať rozhodnutia rozhodcov a nadáva ostatným trénerom.

Ale HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Frings Gladbach Mi ani tak nevadí prehra, ako predvedená hra Borussie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo...co je moc, to je moc: Tuchel ven!!! Na hlubší rozbor ted nemám chuť ani sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel uz nema Dortmundu co dat,maximalne tak prepad tabulkou smerom dole...

Reagovat
raduinho

Ještě ne. Do konce sezony by měl vydržet.

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
smazaný uživatel

Jste bod za postupem do LM. V Lize mistrů jste postoupili ze skupiny.

Reagovat
raduinho

První krize za rok a půl co je u týmu a hned by ho vyhazovali.

Reagovat
andrew96

Ještě klid.

Reagovat
raduinho

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapce ti uz mas normalny komplex s Bayernu :D

Reagovat
raduinho

1. FC Koln11.02.2017 09:01#

Barcelona hned sa trasie snad postupi PSG,cim menej timov sranda ligy v stvrtfinale LM, tym lepsie...

Komplex Stejný hovna píšeš všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial by som to napisal o Reale,tak by si to za hovno nebral a timy zo sranda ligy som myslel aj Real

Reagovat
raduinho

Mně přišlo vtipný, že se má Barcelona má třást před PSG Tak to potom jo synku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

To jen ukazuje, jaky je Bayern velky klub a ze toho tolik dokazal, kdyz je ostatnimi nenavideny...jako vetsina velkoklubu ve svych zemich. Zatim, co ty fandis velmi "sympatickym" klubum. Taky x klubu nemusim, ale nemusim to zde ventilovat, jako ty snad pri kazdy vyhre.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nema vyznam na neho reagovat,stale huci len svoje a svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Do mrtvol se sice nekope, ale ja to dnes udelam a kopnu si do BVB. Je to cira zoufalost, jak spatne zorganizovanou zalohu v soucasnosti BVB ma. Prechod mice v teto fazi je neuveritelne pomaly a hlavne nepresny. Kdyz se podivate na zapasy Bayernu, tak tleskate genialite zalozniku i rychlemu prechodu do utocne faze. Tuchel je naprosto mimo, Hummels dobre vedel proc tu potapejici se barku opousti a v lete se prida Reuse a hlavne Aubameyang. BVB zije minulosti a potrebuje poradne dostat na drzku, aby se kluci probrali z diskoteky a zase zacali neco hrat. Myslim, ze by BVB na chvili prospela 2. liga. Ale byla by chyba Bundesligu hanit, protoze Bayern ukazuje svetovou extratridu a neni divu, ze ho Eurosport stale nasazuje

Reagovat
vladino10

Áno no, túto sezónu výkonom bayernu vyložene všetci tlieskame

K zvyšku veľmi nemá zmysel sa vyjadrovat

Reagovat
Bayern +

Ale Reusa by som bral...

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nemas zrovna naladu

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko ze to mas rokov dievcatko? Iba tak pre zaujimavost sa pytam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jak BVB fans nezvladaji je proste k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa zabudol prihlasit na iny ucet tusim.

Reagovat
andrew96

Do věty o 2. lize to jakž takž melo hlavu i patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane já jsem se včera vyndal jako hovado. Teď vstávám. Za to může Dembele ten kripl....

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj,Dembele urcite coskoro zamieri (kam inam) do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě to nebude mrzet. Snad dostaneme aspoň dobře zaplaceno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhladom k tomu ako neskutocne "timovo" hraje u vas tak vskutku pochybujem ze za neho dostanete viac ako 15-20mega. (forintov)

Reagovat
smazaný uživatel

40 bude optimálních

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Až přestane razítkovat břevna, tak Derimbay > Calhanoglu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci zaslouženě 3 body...aspon nás Hoffe nepřeskočí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vogt dobrý prase se divim, že nemá Kuba zlomenou nohu...

Reagovat
Rudnevs

Hübner

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já tam viděl Vogta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem Kozli, mám vsazenou čistou dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neven konečně na hřišti

Reagovat
db18

Chudák Niederlechner...

Reagovat
smazaný uživatel

To zvonělo až do Sokolova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnany zatial zapas. Aj ked Freiburg o nieco malo nebezpecnejsi. Plichta na Freiburgu nie je zla, bol by som rad za 3 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

modeste

Reagovat
smazaný uživatel

Kesslere, Kesslere....dobře si mě potrolil

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len Philippovi stacilo dorazat tak nakoniec za ten bod budem vdacny.

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg a Darmstadt borci tohoto kola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele