Bundesliga - preview 16. kola

20.12.2016, 08:30, aktualizováno 21.12.2016, 09:14
Previews
K velkému šlágru se před Vánoci schyluje v Německu: souboj tradiční a nové elity nabídnou celky Bayernu Mnichov a RB Lipsko. Hoffenheim bude hájit podzimní neporazitelnost proti Werderu a poskočit tabulkou výše může také Hertha po utkání s Darmstadtem. Köln v bitvě tabulkových sousedů přivítá Leverkusen...
Bayern Mnichov - RB Lipsko  (středa 20:00)
Asi žádného fotbalového fanouška na světě by při rozlosování letošní Bundesligové sezony nenapadlo, že souboj Bayernu Mnichov s RB Lipsko v posledním letošním kole bude také bitvou o lídra tabulky. Je tomu ovšem tak - Hasenhüttlův výběr překvapil na podzim všechny, možná i sám sebe - a před středečním šlágrem šestnáctého kola nejvyšší německé soutěže zaostává za Die Roten jen vlivem horšího skóre.

V lepší pozici tak jdou do domácího utkání mnichovští - i přes však nemohou být se svými podzimními výkony spokojeni. Mužstvo pod novým koučem Ancelottim zdaleka nepřipomíná nekompromisní buldozer, jenž projížděl suverénně Bundesligou jako pod Guardiolou, a hned ve čtyřech utkáních tak Bayern na podzim ztratil body. S výjimkou několika málo zápasů jako například před týdnem proti Wolfsburgu se navíc obhájce prvenství prezentuje nevýraznou hru, jenž neuchvacuje oko diváka a hned několik hráčů předvádí v Hinrunde vysloveně podprůměrné výkony - ať už se jedná o Xabiho Alonsa, Philippa Lahma, Thiaga či až do desátého prosince gólově neproduktivního Thomase Müllera.

To na východě Německa je to úplně jiná písnička - ambiciózní nováček z Lipska baví celý fotbalový svět atraktivní a moderní kopanou, v níž je poznat Hasenhüttlův rukopis a koncepce, jenž byla patrná i v jinak podprůměrném Ingolstadtu. Když k tomu navíc připočteme produktivní trio mladíků Werner- Sabitzer - Forsberg a geniálního dirigenta hry, jehož mají Býci k dispozici v podobě Nabyho Keity, nelze se pouze jediné podzimní prohře, která pro RB přišla shodou okolností právě v koučově bývalém působišti, divit.

Právě talentovaný středopolař však bude Rudým býkům ve středu v Allianz Areně chybět. Bez jakýchkoliv debat nejlepší hráč Bundesligového podzimu nenastoupil před týdnem proti Hertě Berlín do druhé půle kvůli zraněnému stehnu a dle všech informací ho tato lapálie nepustí ani do boje s mnichovskými. To Ancelotti bude ve stoperské dvojici postrádat Jeroma Boatenga, jenž se podrobil operaci prsního svalu, naopak k dispozici už Bayernu jsou návrativší se Lahm a Robben.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Vidal, Thiago - Robben, Müller, Ribery - Lewandowski
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Schmitz, Ilsanker, Orban, Bernardo - Kaiser, Demme - Sabitzer, Forsberg - Werner, Poulsen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - SV Darmstadt  (středa 20:00)
Hertha prohrála poslední dva zápasy, nicméně na její pozici v tabulce se to výrazněji nepodepsalo. Podzim může za určitých okolností stále zakončit na třetím místě. V takovém případě by ovšem Darmstadt setrval na samém chvostu tabulky.

V minulém kole dostala Stará dáma od RB Lipsko dva góly. A protože žádný nevstřelila, připsala si pátou letošní porážku. "Lipsko zatím předvádí skvělé výkony, takže jsme věděli, že to bude těžký zápas. Některé situace jsme měli řešit lépe. To utkání si ještě rozebereme a proti Darmstadtu zvolíme docela jinou taktiku," řekl kouč Pál Dárdai.

Ten nebude moci využít Ondreje Dudu, Nils-Jonathana Koerbera, Johna Brookse, Sebastiana Langkampa a Mitchella Weisera, nicméně pod maďarský trenérem už delší dobu dokazuje, že ani absence některých klíčových hráčů nemusí být překážkou k dosahování skvělých výsledků. Darmstadtu bude navíc chtít oplatit květnovou porážku.

Die Lilien budou bez Felixe Platteho, Immanuela Höhna, Alexandra Miloševiće a Denyse Oliinyka. Do hry by se tedy měl vrátit Florian Jungwirth, jenž na pravém kraji obrany s největší pravděpodobností nahradí Artema Fedetskyyho. V útoku pak bude zřejmě před Antoniem Čolakem upřednostněn Sven Schipplock.

V minulém kole podali svěřenci prozatímního kouče Romana Berndrotha, který na začátku prosince nahradil Norberta Meiera, velice bojovný výkon proti Bayernu Mnichov. Dobře organizovaná obrana pohlídala všechno, kromě Douglase Costy v jednasedmdesáté minutě. Rozhodně bude hodně zajímavé sledovat, jestli dokážou takové představení zopakovat.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Hegeler, Stark, Plattenhardt - Skjelbred, Lustenberger - Esswein, Darida, Stocker - Ibisevic
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Jungwirth, Niemeyer, Sulu, Holland - Vrancic, Gondorf - Sirigu, Heller - Rosenthal - Schipplock
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - Bayer Leverkusen  (středa 20:00)
Derby mezi dvěma celky z Porýní má svůj náboj vždycky. Středeční zápas mezi domácím Kolínem a hosty z Leverkusenu ovšem bude o to zajímavější, neboť se bude jedná o bitvu mezi dvěma tabulkovými sousedy.

Svěřencům Petera Stögera patří po patnácti odehraných utkáních solidní sedmé místo, přičemž body Kozlům přinášejí především branky francouzského kanonýra Anthonyho Modestea, jenž v souboji o korunu krále střelců prohání Lewandowského s Wernerem a Aubameyangem. Ten však nyní už ve čtyřech střetnutích po sobě vyšel gólově naprázdno, čímž si lze možná i vysvětlit stejně dlouho trvající kolínskou sérii bez vítězství.

To osmý Leverkusen může slavit postup do jarní části Ligy mistrů, kde v osmifinále vyzve španělské Atlético Madrid, ale v domácí soutěži to zdaleka taková sláva není. Třetí celek loňské sezony zatím letos vícekrát prohrál než vyhrál a na příčku zajišťující alespoň playoff o Champions League už ztrácí sedm bodů. Těšit ho ovšem může fakt, že se mu v porýnském derby hraném u Kozlů poměrně daří - z posledních pěti prohrál tým Rogera Schmidta pouze jedno jediné.

Co se týče absencí, trápí Stögera a jeho mužstvo poměrně rozsáhlá marodka. Mimo hru jsou z různých důvodů Timo Horn, Dominik Maroh, Leonardo Bittencourt, Matthias Lehmann i Marcel Risse. To Bayer nemůže spoléhat na služby Henrichse, dlouhodobě zraněného Karima Bellarabiho, Larse Bendera, Kevina Vollanda, Charlese Aranguize a svalové problémy má i zkušený kanonýr Stefan Kiessling.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Sörensen, Mavraj, Heintz - Özcan, Hector - Olkowski, Rausch - Osako - Modeste, Rudnevs
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Tah, Dragovic, Wendell - Baumgartlinger, Kampl - Calhanoglu, Brandt - Mehmedi - Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Ingolstadt 04 - SC Freiburg  (středa 20:00)
Po drtivou většinu celé podzimní části sezony do druhé ligy jednoznačně svými výkony a výsledky mířící Ingolstadt si v posledních dvou týdnech řekl, že by vlastně rád mezi německou klubovou elitou zůstal, a ze dvou utkání získal plný počet šesti bodů. Je jen otázkou, zda je překvapivějším faktem to, že tým, jenž po odvolání Markuse Kauczinského dočasně vede Michael Henke, nasbíral v pouhých dvou zápasech stejný počet bodů jako v předchozích třinácti, či to, že se tak stalo proti dvěma jasným favoritům a jednoznačně silnějším celkům, než jakým je Ingolstadt.

Nejprve si Die Schanzer vyšlápli v domácím prostředí na dosud suverénní a porážku neznající Lipsko, a připravili tak nemilé uvítání svému bývalému úspěšnému kouči Ralphu Hasenhüttlovi. Nyní o víkendu si pak ingolstadtští zásluhou gólů Moralese a Cohena odvezli tři body z Leverkusenu a byť jsou stále na sestupové příčce, ze sedmnáctého místa se ztrátou pouhého bodu na baráž a bodů tří na klidnou patnáctou pozici už se na situaci v tabulce kouká o poznání lépe.

To Freiburg je desátý a v klidu tak ve své první sezoně po návratu z druhé ligy míří za bundesligovou záchranou. V utkání v Ingolstadtu však kouč Christian Streich nebude moci využít služeb Marca Kempfe, jenž dlouhodobě mužstvu od Černého lesa chybí kvůli zraněnému menisku, a Georga Neidermeira, jehož trápí problémy se zády.

Ingolstadtu chybí Romain Brégerie, jenž má poraněné lýtko, naopak k dispozici už svému týmu je Matthew Leckie, jenž musel poslední zápas s Bayerem Leverkusen vynechat kvůli karetnímu trestu.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - Matip, Roger, Tisserand - Hadergjonaj, Suttner - Cohen, Morales - Leckie, Groß - Lezcano
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Gulde, Söyüncü, Günter - Schuster, Frantz - Stenzel, Grifo - Haberer - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
TSG Hoffenheim - Werder Brémy  (středa 20:00)
Hoffeinheim v minulém kole remizoval s Borussií Dortmund, takže nadále drží podzimní neporazitelnost. O tu se celek Juliana Nagelsmanna pokusí připravit Werder Brémy, který bodoval ve čtyřech posledních utkání.

Ve zmíněném duelu s černožlutými zaznamenal jednu trefu Sandro Wanger, jemuž sebevědomí tedy rozhodně nechybí. "Mám-li mluvit za sebe, tak musím říct, že jsem v současnosti o dobrou míli nejlepší německý útočník." Minulý rok se ještě v dresu Darmstadtu prosadil v Bundeslize čtrnáctkrát, v aktuální sezoně má zatím na kontě osm gólů, tedy o jeden méně, než Timo Werner z RB Lipsko.

V utkání s Brémami by se měl znovu objevit na hrotu útoku vedle Marka Utha, ačkoliv velkou šanci nějakou porci minut má i Andrej Karamarić. Nagelsmannovi bude chybět akorát vykartovaný Sebastian Rudy, takže mladý kouč může postavit tu v podstatě nejsilnější sestavu. Šance na to, že zakončí první polovinu ročníku se sedmi výhrami, devíti remízami a žádnou porážkou.

Werder se však začal hrabat z krize, takže nebude snadným soupeřem. "Hráči na tréninku pracují velmi dobře. Víme, že Hoffenheim je velmi silný a jeho výsledky jsou působivé. Přesto věřím tomu, že dokážeme uhrát alespoň bod," řekl trenér Alexander Nouri, jehož tým dokázal naposledy remizovat s rovněž výborně se prezentujícím Kölnem.

V dresu klubu z Weserstadionu nenastoupí Luca Cardirola, Florian Grillitsch, Izet Hajrović. Nejistý je start Justina Eilerse a Clemense Fritze. Naopak Ulisses Garcíaby měl být připraven naskočit. Tak jako Max Kruse a Claudio Pizarro, což dává Brémským dobré šance, i když je otázka, jestli budou schopní odehrát na sto procent dvě utkání v jednom týdnu.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Polanski, Toljan - Nad. Amiri, Demirbay - Wagner, Uth
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Drobný - Ro. Bauer, L. Sané, Moisander - Bartels, Junuzovic, Bargfrede, S. Garcia - Gnabry - M. Kruse, Pizarro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Borussia Dortmund - FC Augsburg  (úterý 20:00)
Borussia Dortmund má za sebou náročný duel s Hoffenheimem. Dvakrát prohrávala, dvakrát vyrovnala. A po vyloučení Marco Reuse dohrávala více než poločas o deseti. Na rozloučení s podzimem jí čeká Augsburg a tedy povinné tři body.

"Moc dobře jsme věděli, že to bude hodně náročné utkání. A vlastně se v jeho průběhu pokazilo všechno, co se mohlo pokazit. Prohrávali jsme a šli do deseti. Dalším problémem bylo nucené střídání Dembélého. Ale přesto jsme měli víc střel než soupeř a podle mého názoru jsme si tu remízu zasloužili. Tým rozhodně musím pochválit," řekl trenér Thomas Tuchel.

Ousmane Dembélé by ovšem podle všeho měl být proti Augsburgu připraven naskočit do hry, stejně jako Gonzalo Castro a Lukasz Piszczek, ale na rozdíl od Nevena Subotiće, Romana Bürkiho, Nuriho Sahina, Raphaela Guerreira, Sokratise a pochopitelně Marca Reuse. Místo něj by si na levém křídle měl zahrát André Schürrle.

Augsburg v minulém utkání sice nepodal tak heroický výkon, nicméně toho ani nebylo zapotřebí, jelikož protivníkem mu byla neobvykle tápající Borussia Mönchengladbach. Výhru 1:0 zařídil Martin Hinteregger, díky čemuž Fuggerstädter Hříbata v tabulce předskočili. Proti černožlutým to však budou mít nesmírně složité. I proto, že z posledních deseti vzájemných klání vyhráli jediné.

Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Caiuby, Raúl Bobadilla, Alfred Finnbogason jsou jistě mimo. Nad Philippem Maxem stále visí otazník, jelikož si o minulém víkendu poranil stehno. Po trestu za karty se vrací Dominik Kohr, což bude s největší pravděpodobností znamenat, že se Jan Morávek posadí pouze mezi náhradníky.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Passlack, Ginter, S. Bender, Schmelzer - Castro, Weigl - C. Pulisic, M. Götze, Schürrle - Aubameyang
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis - D. Baier - Schmid, Kohr, Koo, Usami - Ji
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg  (úterý 20:00)
Borussia Mönchengladbach prohrála hned šest z posledních deseti zápasů. Podobně nelichotivou sérii si připsala naposledy na začátku minulé sezony, což stálo místo Luciena Favreho, jenž od úvodu té současné činí velké věci ve Francii s OGC Nice.

Pozice Andrého Schuberta se zatím zdá býti stabilní, nicméně porážka s Augsburgem rozhodně ničemu nepomohla. Gladbach nyní okupuje až třináctou příčku, přičemž na tu barážovou má pouze čtyřbodový náskok. Především utkání venku dělají Hříbatům neskutečné problémy. Zatím přivezli jediný bod, a to ze hřiště RB Lipsko. Horší bilanci ze soupeřova hřiště má pouze Darmstadt.

Rozhodně to bude v lednu chtít získat nějakou posilu. Určitě se jí ale nestane Bastian Schweinsteiger, třebaže v Manchesteru United od Josého Mourinha příležitosti v podstatě nedostává. V Premier League nenastoupil od příchodu portugalského mága ani jednou. "Bastian Schweinsteiger je fantastický fotbalista, ale v našem klubu svou kariéru určitě nezakončí," prohlásil sportovní ředitel Max Eberl.

Svůj podíl na nedobrých výsledcích má jistě i větší počet zraněných fotbalistů. Mamadou Doucouré, Patrick Herrmann, Ibrahima Traoré, Fabian Johnson, Christoph Kramer ... ti všichni na pažit v Borussia-Parku tentokrát určitě nevyběhnou. Větší šance na základní sestavu tedy mají Lars Stindl a Tobias Strobl.

Za Wolsfburg, který si připsal na konto cenné a v jeho pozici i hodně důležité vítězství nad Orly z Frankfurtu, si nezahrají Ismail Azzaoui, Marcel Schäfer a Daniel Didavi. Poslední zápas za Vlky téměř jistě odehrají Luiz Gustavo a Julian Draxler. V klubu však probíhá v současných týdnech více změn. Odvolán byl sportovní ředitel Klaus Allofs a není vyloučeno, že bez ohledu na výsledek posledního podzimního mače potká stejný osud i trenéra Valeriena Ismaela.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Korb, A. Christensen, Vestergaard, Elvedi - Strobl, Dahoud - Hazard, Wendt - Stindl, Raffael
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Bruma, Luiz Gustavo, R. Rodriguez - Guilavogui - D. Caligiuri, Seguin, Arnold, Gerhardt - Draxler - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hamburger SV - Schalke 04  (úterý 20:00)
V rozmezí mezi jedenáctým a čtrnáctým bundesligovým kolem to vypadalo, že se HSV začíná zvedat a dostávat do formy. Porážka s Mohučí tedy přišla možná v ten nejméně vhodný okamžik. Schalke je ale určitě soupeřem k poražení.

Na severu Německa se hodně řešil Bobby Wood. Americký reprezentant byl na konci října vyloučen, když udeřil loktem Dominiqua Heintze z Kölnu. Dostal třízápasový flastr, ale teď by se měl konečně vrátit do hry. "Bobby Wood, Luca Waldschmidt a Aaron Hunt jsou připraveni naskočit do hry za Lewise Holtbyho. Všichni trénují velmi poctivě, takže to nebude snadné rozhodování," prohlásil Markus Gisdol.

Vedle Holtbyho mu budou chybět už jenom René Adler a Alen Halilović. Střed obrany by měl vyztužit navrátivší se Johan Djourou, který patrně dostane příležitost buď na úkor Emira Spahiće nebo Gideona Junga. Michael Gregoritsch se posune pod hrot a určitě bude i tentokrát hlavním nebezpečím pro obranu Schalke.

Die Königsblauen se zatím drží na všech třech frontách, akorát v Bundeslize přišel menší útlum, který znamenal pokles na jedenáctou příčku s osmibodovou ztrátou na poháry. Na druhou stranu v Evropské lize postoupili s přehledem mezi nejlepších dvaatřicet, kde bude dalším soupeřem PAOK Soluň, který hrál skupinu se Slovanem Liberec.

Proti HSV absentují Breel Embolo, Coke, Klaas-Jan Huntelaar, Franco Di Santo, Matija Nastasić, Eric Maxim Choupo-Moting a vykartovaný Naldo. V lednu by ovšem mohli ve Veltins-Areně přivítat zajímavou posilu, a sice nadějného brazilského záložníka Thiaga Maiu, jenž letos slavil olympijský titul v rodné zemi. Jenže ve hře o jeho služby jsou i Monaco, Neapol a Zenit Petrohrad. Teď ale v Gelsenkirchenu řeší hlavně tři body.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, Djourou, Jung, Douglas Santos - G. Sakai, Ostrzolek - N. Müller, Gregoritsch, Kostic - Wood
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Geis, Kehrer - Goretzka - Schöpf, Baba - M. Meyer, Bentaleb - Avdijaj, Konoplyanka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - 1. FSV Mainz 05  (úterý 20:00)
Eintracht Frankfurt zaváhal proti Wolfsburgu, což bude chtít napravit proti Mohuči. Svěřenci Martina Schmidta ale rozhodně nic nedají zadarmo.

Die Nullfünfer si v minulém kole poradili s Hamburkem, přičemž o všechny tři trefy se postaral Danny Latza. "Jsem rád, že se mi podařilo dát tři góly, ale ještě více mě těší, že jsme vyhráli. Dal jsem si takový předčasný vánoční dárek," usmíval se. Pro sedmadvacetiletého záložníka je celá věc o to pikantnější, že se v předchozích utkáních neprosadil ani jednou.

V základní sestavě by měl být připraven i tentokrát. Na rozdíl od zraněného Emila Berggrena a vykartovaného Suata Serdara. Po odpykání stejného trestu bude připraven Jean-Philippe Gbamin a s největší pravděpodobností nahradí na postu defenzivního štítu Andrého Ramalha, jehož výkony se v poslední době kouči příliš nezamlouvaly.

Na druhé straně je ten výčet zraněných stále početný. Chybějí Anderson, Marc Stendera, Guillermo Varela, Yanni Regäsel, Taleb Twatha, Joel Gerezgihel, Slobodam Medojević a Danny Blum. Protože Orli neskórovali už ve dvou zápasech v řadě, dá se předpokládat, že Niko Kovać vsadí v útoku tentokrát na Harise Seferoviće a Alexandra Meiera, třebaže proti Wolfsburgu neproměnil penaltu.

Klub z Commerzbank-Areny v posledních dnech hodně řeší budoucnost Timothyho Chandlera, jenž se nechal vyloučit v duelu s Hoffenheimem. Smlouva mu končí v červnu a vypadá to, že představitelé Eintrachtu se zatím do jejího prodloužení příliš neženou. "Rád bych řekl své manželce, kde budeme v budoucnu bydlet, aby byla klidnější," prohlásil. A zároveň dodal, že je součástí plánů staronového trenéra reprezentace USA, přestože ten se dříve nechal slyšet, že bude více upřednostňovat hráče z domácí MLS. Že Chandler do národního týmu patří, bude moci potvrdit proti Mohuči, neboť by neměl chybět na pravém křídle. Otázka zní, jestli to bude stačit na výhru.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Abraham, Hasebe, Vallejo - Chandler, Mascarell, Huszti, Oczipka - Fabian - Meier, Seferovic
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Hack, Brosinski - Latza, Gbamin - Jairo, Malli, De Blasis - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov15113135:936
2.RB Lipsko15113131:1236
3.TSG Hoffenheim1569027:1627
4.Hertha BSC1583422:1627
5.Borussia Dortmund1575334:1826
6.Eintracht Frankfurt1575319:1226
7.1. FC Köln1566320:1424
8.1. FSV Mainz 051562726:2720
9.Bayer Leverkusen1562722:2320
10.SC Freiburg1562719:2620
11.Schalke 041553719:1718
12.FC Augsburg1545612:1617
13.Borussia Mönchengladbach1544714:2316
14.Werder Brémy1543819:3315
15.VfL Wolfsburg1534813:2313
16.FC Ingolstadt 041533913:2512
17.Hamburger SV1524912:3010
18.SV Darmstadt15221111:288
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
úterý 20:00Borussia Dortmund - FC Augsburg
středa 20:00Bayern Mnichov - RB Lipsko
čtvrtek 12:00Bundesliga Highlights

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (309)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele