Anglická Premier League souhrn - 19. kolo

26.12.2007, 16:00, aktualizováno 27.12.2007, 23:14
Komentáře a souhrny
Premier League má nového lídra, Arsenal totiž jen remizoval v Portsmouthu a pustil před sebe Manchester United, jenž neměl problémy v Sunderlandu a vyhrál 4:0. Chelsea doma ve strhujícím zápase jenom remizovala s Aston Villou 4:4, Liverpoolu tři body z utkání s Derby zajistil v nastavení Gerrard. Tottenham rozprášil Fulham, Manchester City remizoval s Blackburnem.

West Ham United - Reading FC 1:1

26.12.2007 14:00

Góly: 42. Nolberto Solano - 60. Dave Kitson

Reading přijel do Londýna s jasným cílem. Svěřenci kouče Coppella chtěli navázat na úspěšné výsledky z posledních kol, což se jim povedlo. Vítězství sice neslaví, ovšem z Upton Parku si odvážení bod za remízu 1:1.

V tomto zápase sice padly pouze dvě branky, avšak bylo nač se dívat, jelikož oba týmy toužily po zisku tří bodů. Start do utkání se lépe vydařil domácím. Nejprve Mullins vyzkoušel pozornost Hahnemanna pozemní střelou a zanedlouho Solanův přímý kop proletěl jen těsně vedle hostující brány. Reading však odpověděl. Jenže podobně jako Mullins si vedl také útočník Doyle, a proto se diváci gólu dočkali až pár minut před přestávkou. Před tím však stihl upoutat na sebe pozornost Gunnarsson, který obdržel po souboji s Mullinsem červenou kartu. Aktivní Solano se prosadil ve 42. minutě, kdy svou tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Kvůli vyloučení Gunnarssona vstoupili hráči Readingu do druhého poločasu s rozestavením 4-3-2, ovšem i v početní nevýhodě vytoužený gól vstřelit dokázali. Konkrétně v probíhající 60. minutě, kdy gólman Green nestačil na střelu z kopačky útočníka Kitsona. Bohužel po vstřeleném gólu se Royals stáhli více do defenzívy, a proto v šancích bylo vidět především Kladiváře. Tu největší měl po přihrávce od zkušeného Ljunberga anglický záložník Scott Parker, jenže jeho dalekonosnou střelu vyrazil mimo bránu reflexivním zákrokem Hahnemann.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 5:1

26.12.2007 14:00

Góly: 27. Robbie Keane, 45. Tom Huddlestone, 62. Robbie Keane, 71. Tom Huddlestone, 90. Jermain Defoe - 60. Clint Dempsey

Kohouti svému soupeři uštědřili lekci a ten odjíždí z White Hart Lane s debaklem 1:5. Tottenham zaslouženě získal další cenné tři body a zároveň tak potvrdil vzrůstající formu. Naopak krize Cottagers se čím dál více prohlubuje.

Domácí fotbalisté od začátku ukazovali, kdo je na hřišti pánem a hostům nezbývalo nic jiného, než se soustředit především na defenzívu, což se jim ale při pohledu na výsledek moc nevedlo. Utkání se vydařilo především smolaři z minulého kola Robbiemu Keanovi, který řídil hladkou výhru a sám se na ni podílel dvěma brankami. Na trávníku se objevil také několik měsíců zraněný stoper Ledley King.

Irský kanonýr na svůj první zásah moc dlouho čekat nemusel. Ve 27. minutě se prosadil po výborné přihrávce Malbranqueho. Domácí fotbalisty tato branka nakopla a před přestávkou se radovali ještě jednou a opět u toho byl Malbranque. Ten tentokrát vyslal do brejku Berbatova, který vrátil míč Huddlestonovi, jenž propálil gólmana Niemiho.

Fulham se pokusil o zvrat. Po odehraných patnácti minutách druhé půle se prosadil záložník Dempsey, jehož první střelu brankář Robinson dokázal ještě vyrazit, ovšem na následnou dorážku už byl krátký. Naděje hostů pohřbil za chvíli opět Keane a za dalších deset minut v podstatě rozhodl o vítězi také svým druhým gólem Huddlestone.

Ani tomuto zápasu se nevyhnula červená karta. V 87. minutě se nechal po zbytečném faulu vyloučit hostující Volz, za což jej kouč Lewington pokáral. V nastaveném čase navíc vstřelil poslední pátý gól domácích střídající Defoe.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 4:4

26.12.2007 14:00

Góly: 45. Andrij Ševčenko (pen.), 50. Andrij Ševčenko, 66. Alex, 88. Michael Ballack - 14. Shaun Maloney, 44. Shaun Maloney, 72. Martin Laursen, 90. Gareth Barry (pen.)

Zápas Chelsea s Aston Villou měl průběh jako na houpačce, což také dokazuje konečný výsledek - divoká remíza 4:4, která je ovšem zasloužená pro oba celky. Hosté se sice dostali do dvoubrankového vedení, jenže řadou chyb umožnili Blues nejprve vyrovnat a alespoň bod zachránili až v závěrečných minutách hry úspěšně proměněnou penaltou.

Domácí fanoušky značně zaskočil už ve 14. minutě hostující útočník Shaun Maloney. Ten se prosadil po výborné hlavičce svého kolegy z útoku Johna Carewa. Další šok pro diváky v modrém přišel zanedlouho, když musel být vystřídán kapitán Frank Lampard a aby toho nebylo málo, Aston Villu poslal do dvougólového vedení svou chybou český gólman Petr Čech. Populární brankář nedokázal v náruči udržet střelu Maloneyho a míč se dostal až za brankovou čáru. Naději pro domácí fotbalisty vybojoval v nastaveném čase první půle ukrajinský kanonýr Andrej Ševčenko, který se prosadil z penalty po faulu na Michaela Ballacka. Hřiště navíc musel po červené kartě předčasně opustit hostující obránce Zat Knight.

Chelsea se ve druhém poločase povedl dokonalý obrat, avšak vlastní chybou nemůže dnes slavit zisk tří bodů. Na 2:2 vyrovnal už v 50. minutě opět Ševčenko, jenž se prosadil střelou z hranice pokutového území. Ovšem to nebylo od ukrajinské hvězdy vše. Za dalších šestnáct minut totiž vybídl ke skórování stopera Alexe. Ten přesnou střelou k tyči nedal Carsonovi v bráně šanci. Blues ale své vedení moc dlouho neudrželi. Za Aston Villu srovnal po výborné přihrávce Younga z bezprostřední blízkosti obránce Laursen.

Zápas nabídl také dramatický konec. Po kriminálním faulu na Agbonlahora byl vyloučen domácí stoper Ricardo Carvalho, avšak dvě minuty před koncem normální hrací doby poslal svůj tým opět do vedení Michael Ballack. Ten úspěšně proměnil přímý kop. Když už pomalu domácí fanoušci slavili zisk další cenné výhry, zahrál v závaru před brankou Čecha rukou Ashley Cole a byl vyloučen. Villans dostali možnost k vyrovnání v podobě penalty. Její exekuce se zhostil Barry a završil na konečných 4:4.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Newcastle United 1:0

26.12.2007 16:00

Góly: 65. Ryan Taylor

Za velké zklamání se dá označit souboj Wiganu s Newcastlem. Přestože se nečekal žádný skvělý fotbal, všeho všudy čtyři šance – to je tuze málo i na takový zápas. Každopádně díky špatnému výkonu Strak zůstaly všechny tři body na JJB Stadium, jelikož domácí Wigan brankou Taylora z 65. minuty vyhrál 1:0.

O první půli takřka není ani co psát. Snad jen v 18. minutě zaujal možná penaltový zákrok Taylora na domácího Sibierskiho, který však sudí neposoudil jako nedovolený. Stejně tak jako vzrušil i jiný ne zrovna pěkný zákrok, v tomto případě dokonce likvidační. Brown může být rád, že za přišlápnutí Emreho kotníku neuviděl v rukou rozhodčího červený kartonek. První poločas opravdu nenabídl žádnou byť jen malou šanci a obě mužstva provázely po 45 minutách do kabin znuděné obličeje přihlížejících.

Hra obou týmů ve druhém dějství byla alespoň o něco svižnější a zajímavější. Už v 53. minutě konečně přišla nějaká gólovka, kterou ovšem spálil Viduka, když v jasné tutovce ztroskotal na Kirklandovi. Na druhé straně pak po pěti minutách neuspěl s přímým kopem Taylor - trefil zeď, ale míče se posléze zmocnil Scharner a prověřil poprvé v zápase Shaye Givena v brance Magpies. Jenomže v 64. minutě už se Taylorovi standardka povedla o poznání lépe, když ze zhruba dvaceti metrů zakroutil míč parádně do levého horního rohu soupeřovy svatyně a Wigan se radoval z víceméně senzačního vedení.

Tentýž hráč to zkoušel technickou ranou tentokráte ze hry i v 71. minutě, ovšem bravurní zákrok Givena zabránil rozhodnutí. Ovšem možnosti vyrovnat stav utkání se Straky nezmocnily nikterak dobře a v závěrečné dvacetiminutovce nijak svého soupeře nepřitlačily. Prohra tak byla nevyhnutelná a také po devadesáti minutách byli šťastnější domácí.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 0:4

26.12.2007 16:00

Góly: 20. Wayne Rooney, 30. Louis Saha, 45. Cristiano Ronaldo, 86. Louis Saha (pen.)

Manchester United tentokráte svému bývalému hráči Royi Keanovi, nyní kouči Sunderlandu, moc velkou radost neudělal. Red Devils nejenom, že si ze Stadium of Light odvážejí tři body, svému soupeři navíc uštědřili debakl 0:4 a minimálně do večera se tak dostali do čela tabulky před Arsenal.

Hosté se předvedli v tom nejlepším světle a vědět o sobě dal především útočník Louis Saha, jenž se gólově prosadil hned dvakrát a měl několik dalších příležitostí. Ovšem první gól vstřelil jeho útočný kolega Wayne Rooney. Black Cats nevyšla ofsajdová past a do stoprocentní šance se tak dostal právě anglický reprezentant, který se v takových příležitostech nemýlí. Pro Rooneyho to byl už pátý letošní gól a po zápase jej chválil také trenér Ferguson.

Gólovou pojistku přidal ve 30. minutě Louis Saha, jehož ke skórování vyzval parádním centrem Rooney a francouzský útočník zvýšil vedení svého týmu pěkně mířenou střelou. Cristiano Ronaldo se také prosadil, na svůj gól ale musel počkat dalších patnáct minut. Síť za brankářem Gordonem rozvlnil úžasnou střelou z přímého kopu z dobrých dvaadvaceti metrů. Talentovaný Portugalec si tak upevnil první místo v tabulce střelců, které nyní okupuje už s dvanácti přesnými zásahy.

Manchester pokračoval aktivně i po přestávce. Nepříjemná událost přišla pro Manchester v 57. minutě. Po souboji s jedním z domácích hráčů si poranil kotník Cristiano Ronaldo a musel být vystřídán Park Ji-Sungem, pro kterého to byl první zápas po dlouhodobém zranění.

Nejvíce příležitostí měl kanonýr Rooney, při své největší ovšem mířil nad. O moc lépe si nevedl při střele z úhlu ani záložník Nani. Nicméně svěřenci kouče Fergusona se čtvrtého gólu přeci jen dočkali. Po faulu Dannyho Collinse na Naniho odpískal rozhodčí Rennie pokutový kop, který proměnil Saha.

Více informací k zápasu

Derby County - Liverpool FC 1:2

26.12.2007 16:00

Góly: 67. Jay McEveley - 12. Fernando Torres, 90. Steven Gerrard

Dnešní duel Liverpoolu s Derby rozhodně první letošní vzájemný zápas těchto dvou týmů nepřipomínal. V září se radovali Reds z jednoznačné výhry 6:0, nyní však zachránili zisk tři bodů až v nastaveném čase.

Berani podobně jako v minulém zápase s Newcastlem přišli o body až v samém závěru zápasu. Dnes si ovšem na konto žádný nepřipíší, jelikož na Liverpool nestačili a prohráli 1:2. Rozhodně se však za svůj výkon stydět nemusí, jelikož jednomu z nejlepších týmů Anglie byli vyrovnaným soupeřem.

Skóre otevřel už ve 12. minutě kanonýr Fernando Torres. Vedení mohl už zanedlouho pojistit Jamie Carragher, jenže jeho hlavička postrádala přesnost. Derby se ihned pokusilo o protiútok, střelu Lewise ovšem lapil hostující gólman Pepe Reina. Bohužel v prvním poločase už toho moc k vidění nebylo, a proto šťastnější mohli být hráči Liverpoolu.

Ani druhý poločas nijak výrazně líbivý fotbal nenabídl a druhý gól padl až v 67. minutě. Přímý kop Lewis usměrnil za záda Reiny domácí stoper McEveley. Liverpool se ovšem z inkasovaného gólu vzpamatoval poměrně rychle. Za pár okamžiků se ke střele odhodlal Steven Gerrard, mířil však nepřesně.

Reds se snažili zápas rozhodnout co nejdříve, ale nejprve dalekonosný pokus Xabi Alonsa zlikvidoval gólman Price a za pár okamžiků pálil nad Torres. Když úspěšná nebyla ani hlavička Barnese a střela Gerrarda trefila jen tyč, vše nasvědčovalo tomu, že zápas skončí remízou 1:1. Ovšem liverpoolský kapitán v závěrečných sekundách uspěl a pro svůj tým zařídil nesmírně cenné vítězství, díky kterému se hráči kouče Beníteze minimálně do zítřka posunou na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Bolton Wanderers 2:0

26.12.2007 16:00

Góly: 51. Phil Neville, 70. Tim Cahill

Everton totálním útokem ve druhé půli přejel Bolton Wanderers a po výhře 2:0 získal do tabulky Premier League tři body. Momentálně sídlí na šestém příčce s 33 body, zatímco tým Garyho Megsona se krčí na šestnáctém místě se 17 body.

První branku utkání vstřelil trochu kuriózně Phil Neville, jehož centr přelétl naskakujícího Cahilla i gólmana Jaaskelainena. Druhý gól padl dvacet minut před koncem a postaral se o něj Cahill, jenž využil přesného pasu Lescotta.

Nejaktivnějším fotbalistou utkání byl domácí záložník Mikel Arteta, který tvořil hru a založil téměř všechny akce Evertonu. Sám připravil a následně zakončil dvě obrovské šance, ke štěstí mu ale pokaždé chybělo pár centimetrů. V další zajímavé situaci se těsně před přestávkou ocitli Yakubu s Cahillem, kteří se už pomalu radovali z vedoucí branky, ale radost jim pokazil zvednutý praporek.

Bolton si za celé utkání moc brankových příležitostí nevypracoval. Když už se Nicolas Anelka objevil před brankou v nadějné pozici, vychytal ho domácí brankář Tim Howard.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Middlesbrough FC 3:0

26.12.2007 16:00

Góly: 22. Stewart Downing (vl.), 45. Mikael Forssell, 90. Gary McSheffrey (pen.)

Birmingham si v rámci 19. kola překvapivě snadno poradil v souboji o příčky dolní poloviny tabulky s Middlesbrough, když ho porazil hned 3:0. Utkání rozhodl prvním a posledním gólem poměrně netradiční střelec – levý záložník McSheffrey.

Prakticky už z první šance zápasu – ve 22. minutě – vzešel úvodní gólový okamžik. To se opřel do balonu z přímého kopu McSheffrey a ještě za pomoci lehkého doteku Downinga otevřel parádní střelou gólový účet tohoto duelu. Někde je gól prezentován jako vlastní, ale takové teče jsou ve fotbale víceméně na denním pořádku, a tak si určitě Downing nezaslouží takový zápis do dějin tohoto utkání.

Zápas nebyl nikterak zajímavý, a tudíž diváky na St. Andrews potěšila alespoň další z mála šancí, leč je datována až do 40. minuty. Opět nebezpečí přišlo po standardce, tentokráte ji ale rozehrával na druhé straně Downing a našel bravurně hlavu Tuncaye. Turecký internacionál v životní formě ale ztroskotal na výtečném Taylorovi a vyšel v největší šanci hostí celého zápasu naprázdno. Naopak domácí na co sáhli, to jim vyšlo, a proto ještě do konce poločasu přidali další, potvrzující kousek. Důležitý gól do šatny vsítil v poslední minutě prvního dějství po rohu McSheffreyho Forsell z velké blízkosti prakticky do prázdné branky.

Druhá půle přinesla o něco zajímavější dění, nicméně také o gól méně. Přehled zajímavých momentů zahajujeme přesně hodinu po začátku utkání. To totiž přineslo výborné napadání Larssona ovoce v podobě možnosti střílet zleva na bránu, na neštěstí pro domácí však ex-Kanonýr pálil těsně vedle levé tyče. O šest minut později o sobě dal na druhé straně vědět znovu Tuncay, ale z dálky bezchybného Taylora nezaskočil.

Pak dlouho nic – přišla dnes až příliš častá nudná pasáž, ale pak nejprve v 85. minutě prodloužil šikovně dlouhý aut na Jeromeho O’Connor a mohlo být hotovo, jenže koncovka domácího forvarda byla více než mizerná, ovšem poté po diskutabilní penaltě už bylo definitivně rozhodnuto. McSheffrey se totiž opět ze standardní situace nemýlil.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Arsenal FC 0:0

26.12.2007 20:45

Góly: -

Arsenal po nervy drásajícím souboji s Portsmouthem nakonec přichází o první příčku. Ani jemu ani Pompeys se za celých devadesát minut nepovedlo vstřelit gól a zápas tak skončil bezbrankovou remízou. Pravděpodobně po právu, jelikož si obě strany připsaly identický počet střel na bránu, nebylo jich ani celkově i s těmi nepřesnými málo, jen ta koncovka zklamala oba dva týmy.

Do utkání vstoupili mírně aktivněji hosté, když v 6. minutě pronikl po pravé straně Eboue, ale vysoko přestřelil. O tom, že jeho koncovka není zrovna světová, jsme se mohli přesvědčit i o pár minut později, to zase mířil přímo do Jamese. V 18. minutě se ale o slovo přihlásili i domácí a to hned s největší šancí první půle. Muntari našel Diopa, jenž potáhl míč do střelecké pozice a nepříjemnou střelou vybídl Almuniu k famóznímu zákroku. V minutě 28. zase Muntari, tentokráte tvořil s Krančjarem, jehož následná střela při zemi letěla těsně mimo. Ve 37. minutě se pro změnu děly věci na druhé straně, když James pohledným zákrokem likvidoval dobře umístěnou střelu Rosického. Touto možností českého špílmachra končí přehled zajímavých momentů první půle.

Přehled interesantních okamžiků druhého dějství začínáme až v 75. minutě dokonalou bombou. Kanu vyslal parádně nejlepšího střelce domácích Benjaniho, kterému však znemožnil včasným vyběhnutím ve spolupráci s Clichy zakončit Almunia. Závěrečné minutky však už se odehrávaly dokonale v režii Arsenalu. Nejprve gólový hrdina ze zápasu s Chelsea Gallas střílel ve výtečné šanci moc vysoko a posléze v nastavení našel střídající Bendtner ve skvělé střelecké pozici Rosického, ten však ani tentokrát na Jamese nevyzrál, z hranice penalty o pár decimetrů minul branku.

Arsenal tak získal jen bod a v tabulce před sebe pustil Manchester United. Portsmouth je sedmý.

Více informací k zápasu

Manchester City - Blackburn Rovers 2:2

27.12.2007 20:45

Góly: 27. Darius Vassell, 30. Ryan Nelsen (vl.) - 28. Roque Santa Cruz, 84. Roque Santa Cruz

Ani neskutečná tříminutovka, ve které v rozmezí mezi 27. a 30. minutou padl stejný počet branek, jako uběhlo minut, čili tři, nerozhodla o osudu zápasu. Ten měl totiž pevně v rukou hostující snajpr Santa Cruz a diskutabilním gólem ukončil domácí sérii Citizens bez ztráty bodu.

Do utkání vstoupili mírně aktivněji hosté a začali hned od počátku dávat soupeři najevo, kdo je na City of Manchester Stadium pánem. Nejprve ve 21. minutě poslal Ireland vpřed klíčovou postavu dnešního zápasu Petrova, jenž hledal ve stoprocentní příležitosti Bianchiho, ten však nějakou záhadou na míč ani nedosáhl. O šest minut později si vzal soupeřovu obranu na paškál zase Petrov, opět dostal opožděný dárek k Vánocům od Chizanišviliho v podobě zcela volného prostoru na levé straně, a protentokrát našel přesně Vassella, jenž se hlavou, narozdíl od svého kolegy v útoku, nemýlil.

Jenomže to Citizens netušili, co je potká hned o minutu později. Neomylný kanonýr Santa Cruz se totiž při standardce Bentleyho ocitl nikým nehlídaný na přední tyči a hlavou překonal Harta. Ovšem ani Blackburn se nevyhnul bleskové odpovědi, o to byla krutší, že přišla z kopačky vlastního spoluhráče. Centr Petrova znovu z levé strany totiž před Bianchim nešťastně srazil za záda svého golmana Nelsen. Ale mohly se dít ještě neuvěřitelnější věci, to kdyby hned o minutu později na druhé straně nepálil Bentley přímo do Harta ve skvělé gólovce.

Druhý poločas bohužel pro diváky nebyl tak strhujícím, ale naštěstí pro trenéry, pro ty by takový průběh mohl mít zdravotní následky. První šanci na gól v druhém dějství registrujeme až v 68. minutě, když střídající playmaker Elano z Manchesteru nepřidal třetí gól, neboť ani netrefil ve výhodné pozici branku, ve které stál špatně postavený Friedel.

V 83. minutě pak přišel druhý a také poslední zajímavý okamžik druhé půle. A to kuriózní. Santa Cruz totiž na přední tyči hlavičkoval do branky, ovšem postranní rozhodčí zvedl praporek nad hlavu. Nenásledovalo nic jiného, než že se hráči Rovers radovali čím dál tím víc rozpačitěji. Jenomže hlavní rozhodčí nečekaně odmítl výpomoc s rozsudkem sporné situace a po svém označil gólovou akci za platnou. Kuriozita na závěr posloužila jako třešnička na dortu už tak zvláštnímu duelu. Nicméně třešnička to není zanedbatelná, jelikož utnula domácí kralování Citizens.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United19143236:945
2.Arsenal FC19135136:1544
3.Chelsea FC19115329:1438
4.Liverpool FC18106233:1236
5.Manchester City19105427:2235
6.Everton FC19103634:1833
7.Portsmouth FC1987429:1931
8.Aston Villa1986533:2530
9.Blackburn Rovers1976625:2727
10.West Ham United1875623:1626
11.Newcastle United1975726:2926
12.Reading1964925:3622
13.Tottenham Hotspur1956835:3221
14.Birmingham City19531121:3018
15.Bolton Wanderers19451021:2917
16.Middlesbrough FC19451017:3317
17.Wigan Athletic19441119:3416
18.Fulham FC1928920:3414
19.Sunderland AFC19351117:3814
20.Derby County1914149:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (46)

Přidat komentář
M11

nevim co je s cechem

Reagovat
smazaný uživatel

normální krize, jednou padne na každýho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to jasné - v motorismu se říká, že co dítě, to o 2 vteřiny na kolo více. A vzhledem k tomu, že jeho manželka čeká bejby (ještě k tomu jejich prvorozené), tak se to prostě musí projevit. Když Čech říká, že na to při zápase nemyslí a neubírá mu to na koncentraci, tak je to blbost. Podvědomí pracuje o stošest.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož momentálně se chelsea nesnaží jen bránit, a tím pádám na čecha jde i nějaká ta střela za zápas a ještě k nemá štěstí jako minulé roky kdy všechno létalo do tyčí tak se konečně ukazuje jakej je to nouma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z téhle voloviny je vidět, že jsi v bráně skutečně nikdy nestál, a vůbec nevíš, vo čem to je.....Prosímtě, propříště nekomentuj něco, o čem víš kulový

Reagovat
smazaný uživatel

bůh neexistuje ty prachobyčejný

Reagovat
Radin

Jo jo jo zase se trefuje,no prostě Fernando ukázal hned v první sezoně co je za hráče :-)) .P.S ještě se hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim...ten gol byl naprosto fantasticky, udelal ze dvou obrancu kuzelky a pak neomylne zakonceni...dle meho jasny gol mesice....jinak Live nema zas az tak takovou prevahu jak jsem predpokladal, Derby si obcas neco vypracuje, je to zajimavy zapas, doporucuju

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Čech 5 střel = 4 goly (1 jeho) V takové krizi jsem ho ještě neviděl. Grant otevírá zadní vrátka a Čechovi to evidentně neprospívá. Cenu pro tragéda zápasu ale získal ten rozhodčí. Vyloučení hráč Villans nesmyslné, faul na Colea po kterém následovala gólová trefa Ballacka, nebyl. A penaltu v 90. minutě vařil z vody.

Zápas jinak dobrý, zasloužená remíza. Agbonlahor výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignuju , lod se potápí .. druhá ligo vítej :(

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný kurz 1.92 na neprohru Aston.V. v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby County neuvěřitelná smůla, jinak se to nazvat nedá....Ten zápas mě svým průběhem doslova šokoval, po úvodním gólu Torrese byla hra celkem vyrovnana, Liverpool dělal hrubky v obraně a v rozehrávce nakupili rovněž mnoho nepřesností. Derby tak zaslouženě po standartce udeřilo, načež Live žačlo tlačit, ale byly z toho pouze 2 střely Gerrarda, z nihž jedna skončila na břevně a druhou vychytal Price....Potom mohlo dokonce Derby strhnou vedeni ....Ale Barnes bohužel z malého vápna hlavou minul...A pak hrozně smůlovatý gól, když Price vyrazil střelu z blízka před sebe a obrance mu balon ukopl přímo do běžícího Gerrarda ....

Takze Derby sice opět prohrálo, ale za výkon mají můj obdiv ....

Reagovat
Slejdy

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

pekny skore 9:43.. maji muj obdiv.. daji jeden gol za dva zapasy,na to dva goly v jednom dostanou, tak takhle to vypada na sestup..

Reagovat
smazaný uživatel

gol v 90..minute ..to je fakt smula..navic Vigan doma vihral a zase trochu odskocil ..vypada to na sestup ..ale ja verim v zachranu Derby ,,,a taky SUNDERLANDU...který dnes dostal sadu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby se nezachrání, to by byl zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys videl to dnesni utkani s Live, tak bys tomu dokonce veril... ...Mas pravdu, asi to nevyjde, ale mozne je vsechno a to dnesni utkani mi dalo aspon trochu vice viry ...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky trochu více štěstí,to ve fotbale potrebujes fakt hodne...

Reagovat
smazaný uživatel

staci dve ukopany vyhry a jsou zpatkyve hre..anglicka je krom prvni ctverky hrozne vyrovnana...ale NUFC je stejne nejlepsi!!

Reagovat
smazaný uživatel

sorry chlapci schevchenko ma formu

Reagovat
smazaný uživatel

to je na tom to nejhorší .. on začíná bodovat i Wigan a nám ujíždí vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně se ukázalo,že chyby Petra Čecha nejsou ojedinělé a náhodné. Mimo tyto poslední dva kiksy,bylo těch menších až dost. Derby to má asi spočítané,ale fotbal prý nemá logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

nevite jak je vazne zraneni ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

cris neni zranenej,jen ho SAF setri, v zapase kde je to 3:0 je logicky ze stahne tvurce hry aby se nezranil bo neco,ale ten jeho primak......ouu....moc pekny!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem rad

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický ale mohl v nastavení zajistit tři body, svou šanci stát se borcem na konec však trestuhodně zahodil...

Reagovat
smazaný uživatel

rosa man of the match i kdyz ty sance nepromenil.

Slysel sem tu neco o tom ze nas nedokaze tahnout ale v tomdle zapase hral skoro jen on.Snazil se,strilel,tvoril zrychloval hru.V zaloze prumerne este hleb a flamini ty si odvedl svý ale Fabregas byl fakt tragickej.

Nemuzu si pomoct,mam ho rád ale chodil po hristi,kazil nebojoval.Prohlasuje tu ze jedeme na titul a nebojuje.

Jinak se mi libili este Eboue a GLichy.Nechapu proc stridal Boss Eboueho ten patril k tem lepsim,mel jit Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický hrál dobře. Dneska v záloze překvapivě zastínil ostatní esa. Ale man of the match byl Clichy - ten toho naběhal a vybojoval....

Reagovat
smazaný uživatel

No GLichyho taky chvalim ten byl hned za Rosou,ale Rosa dneska strilel asi petkrat,skvele nahraval a tvoril hru.

Naprosto,jak rikas,zastinil Cesca a Hleba.

Ale celkove se mi nas vykon nelibil,bylo to zase moc stredem.Potrebujem hrat na dva hroty,Adebayor to tam sam nevybojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy je letos naprosto famózní, dnes to opět potvrdil. Rosa hrál sice velmi dobře, ale jak už je u něj špatným zvykem, nedokázal to nějak zúročit, tu šanci na konci měl proměnit, pak by byl hráčem zápasu. Fabregas tragédie, Hleb taky dost zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Glichy je podle me jeden z nejlepsich levých obrancu na svete,treba nechapu proc ho ignoruje Domenech-na druhou stranu sem zas rad protoze repre je akorat od toho aby se nam tam nekdo zranil-viz van Persii uz od rijna je zranenej kvuli pitomy kvalifikaci na pitomy euro.

Reagovat
smazaný uživatel

To se děje ve všech velkoklubech, tak nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

juchů a sme na prvním místě, a tak to zůstane doufám

Reagovat
smazaný uživatel

nekde sem dopoledne cet komentar ze manchester prezimuje na 2.miste,ale jak tak na to koukam,spletl se :PPP...MANCHESTER UNITED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neboj taky nejaky body ztratite

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, ale míň než vy

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak :))..

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, když měl člověk dneska na tiketu výhru Chelsea, tak to bylo o infarkt. Tolik zvratů a na konci vyrovnávací penalta, myslel sem že mě vodvezou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukam tak neodvezli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je takovy gay. Jak to mohl nedat... Aach a k tomu vsemu jeste ty cervene kurvy vyhrali. Jedny i druhe...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo cerveny? man utd hral v cernych a nejsou to kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byt nejaky general po bitke alebo pesimista,ale MU podla mna obhaji...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to neni pesimisticky nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo psaný že Manchester bude přes Vánoce na druhym místě a né přes zimu...to by bylo další kolo za 2 měsíce ty tupá hlavo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele