Anglická Premier League - preview 8. kola

16.10.2010, 10:06, aktualizováno 18.10.2010, 08:41
Previews
Osmé kolo anglické ligy uzavře pondělní dohrávka týmů, které se zatím trápí. Blackburnu ani Sunderlandu se nedaří střílet dostatek branek, a tak se pohybují těsně nad pásmem sestupu.
Blackburn Rovers - Sunderland AFC  (pondělí 21:00)
Na pondělí byl odsunut duel Blackburnu se Sunderlandem a metaforicky řečeno půjde doopravdy o souboj na pomyslné druhé koleji. Obě mužstva se totiž potýkají s herní krizí, přičemž body sbírají jen vskutku nahodile. Dnes tak půjde docela o hodně, zároveň si ale tradiční dohrávka patrně nevyžádá příliš pozornosti.

Jedním z důvodů může být i klasicky nízký počet nastřílených branek ve vzájemných duelech těchto dvou týmů. Posledních 14 ligových klání Sunderlandu s Blackburnem totiž divákům nachystalo pouze 22 gólových lahůdek a vzhledem k tomu, že se oba aktéři střelecky trápili i v dosavadním ročníku, skutečně nelze očekávat nějaké brankové hody.

Koneckonců v minulém kole se brankář Stoku nemusel proti blackburnským střelcům vytasit s ani jediným zákrokem, což jenom podtrhuje statistiku o druhém nejmenším počtu střel vyslaných na soupeřovy gólmany. Sunderland se naproti tomu může doopravdy spolehnout akorát na Darrena Benta, tradičně, který se letos v lize trefil už pětkrát. Kromě něj ovšem vsítil pouze Gyan a pak do vlastní sítě zacílil birminghamský Carr. Toť vše.

Pouze dvakrát vytěžil Sunderland na cestách tři body z posledních 32 pokusů a v pondělí o teprve třetí zářez bude dost možná usilovat právě bez svého jediného spolehlivého střelce. Pakliže se tedy Darren Bent, jehož od reprezentačního srazu sužuje bolest v tříslech, nedá včas do pořádku, čekají zřejmě Mackems drsné časy.

Na druhé straně se pomalu strojí návrat pro Davida Dunna, který doteď v sezoně nastoupil pouze ke dvěma zápasům. Nejistý je rovněž start Ryana Nelsena, zatímco Keith Andrews může vinou operace třísel na pondělní dohrávku okamžitě zapomenout.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Máme tu liverpoolské derby a v něm se je vždy na co těšit! Jenže v neděli se ponese v trochu jiném duchu než je obvyklé. Everton s Liverpoolem totiž zažívají těžký start sezóny a pohybují se na hranici sestupu, proto potřebují nutně bodovat. A na jaký zápas se mají vyhecovat víc než právě na nelítostné derby?

Tváře fanoušků od řeky Mersey při pohledu na ligovou tabulky musí být zachmuřelé. Proč by také nebyly, vždyť obě liverpoolská mužstva po sedmi kolech pouhých šest bodů.

Pro Everton to sice může být ohraná písnička, stačí si vzpomenout na loňský rok, ale přesto je tento stav alarmující. Ale co mají na sestupovou pozici říkat u Reds? Vždyť jeden z nejúspěšnějších anglických klubů zažívá nejhorší vstup do nového ročníku od sezóny 1953/54, která nakonec skončila sestupem.

Magie nového manažera Roye Hodgsona zatím ještě stále nezačala fungovat a kapitán Steven Gerrard chápe rozhořčení fanoušků. "Vím, jak moc jsou naši fanoušci frustrovaní a rozumím jim. Ale tohle všechno zažíváme dohromady a nyní je na čase spojit síly dohromady a posunout se dál," prohlásila ikona Reds.

Bývalý lodivod Fulhamu Hodgson nezažil příjemnou situaci v minulém zápase s Blackpoolem, v němž Liverpool doma ostudně prohrál a fanoušci skandovali, aby byl odvolán. Hodgson přiznává, že neví, kdy jeho metody začnou fungovat. Navíc Liverpool několik týdnů žije v nejistotě, kdo bude jeho dalším vlastníkem, což situaci nepřidává.

Dobrou zprávu je alespoň zdravotní stav Fernanda Torrese, jenž se během reprezentační přestávky léčil a pro duel v Goodison Parku bude připraven. A to je důležitá zpráva, protože právě střelecká potence Liverpool trápí nejvíc. Naopak mimo hru je na měsíc Dirk Kuyt, který si zranil kotník. K dispozici už je Konchesky.

Everton bude povzbuzen posledním zápasem na Birminghamu, kde konečně zaznamenal první letošní vítězství. V Goodison Parku ale zatím tři body nezískali a vlastní fanoušci by Toffees moc rádi konečně potěšili. A k tomu není vhodnější příležitost než právě při velkém derby, z něhož už čtyři roky neodešli svěřenci Davida Moyese vítězně.

Za třemi body tým nebude moci táhnout Marouane Fellaini, jenž bude mimo hru asi šest týdnů. Pravděpodobně nenastoupí ani další důležitý článek sestavy Phil Jagielka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.00 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Blackpool FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Manchester City čeká v neděli další ze zápasů, v němž bude muset potvrzovat roli favorita a zároveň bude potřebovat ujistit okolí, že na titul opravdu má. To se mu koneckonců podařilo v předchozích třech kolech, kdy neztratil ani bod, takže teď půjde jen o to navázat. Blackpool je však naproti tomu namlsán šokující výhrou na Anfield Road.

Ještě před 11 lety se obě mužstva potkala ve třetí lize. Poté, od oné remízy 0:0, se však vydala docela odlišnými směry. Zatímco Blackpool se ještě nějakou dobu "plácal" v nižších soutěžích, Citizens se mezi elitu vrátili, co nejdřív to šlo, a dnes disponují snad nejhodnotnějším kádrem v Premier League. Tento fakt se jim už ale oproti dřívějšku alespoň snaží dokumentovat i na hřišti. Pomohla změna rozestavení, která na hrotu osamostatnila řádícího Tevéze, který letos zařídil nadpoloviční většinu všech ligových gólů Citizens. A proti nejpropustnější obraně v soutěži by mohl přidat další zářez. Zajímavostí by krom toho mohlo být, že se oba celky jako poslední v lize budou v neděli pokoušet o první branku vstřelenou hlavou. Dosud se to ani střelcům Blackpoolu, ani těm z Manchesteru nepodařilo.

Jelikož nebude moci být kvůli nevybíravé mluvě vstříc rozhodčímu Deanovi přítomen na lavičce, musí Hollowaye těšit alespoň to, že nemusí řešit čerstvé absence. Čtveřice Rachubka-Baptiste-Almond-Clarke totiž už má na marodce vysezené své důlky.

V táboře Citizens se pro změnu během reprezentační pauzy hromadně finišovalo s rekonvalescencemi. Odstaveni tak zůstali akorát dlouhodobí lazaři jako Kolarov či Balotelli, ostatní menší neduhy již odvál čas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.75 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Jeden hoří doma, druhý exceluje venku. A shodou okolností právě Newcastle, který čelí hrozbě třetí po sobě jdoucí porážky před vlastním publikem, bude v sobotu hostitelem jednoho z utkání osmého kola. V něm mu přitom bude za soupeře Wigan, který je už jediným statečným, který zatím venku ani jednou neinkasoval!

Lesk této wiganské statistiky však poněkud tupí skutečnost, že se na doteď borci z kraje Lancashire vydali na výlet pouze dvakrát. Nicméně i tak lze pozorovat značné zpevnění defenzívy oproti úvodním kolům, kdy Latics pouze dvě utkání stačila k nabrání šokujícího skóre 0:10. Teď už je to něco jiného, když rovných 200 minut hledá brankář Wiganu dalšího pokořitele po Carlosi Tevézovi, jenž byl poslední. Zajímavé je, že jestliže jsem tu hovořil o dvou posledních parádních výkonech Atletů na hřištích soupeřů, musím naproti tomu zmínit i domácí výkaz NUFC. Nedávná dvě představení Strak před vlastními fanoušky totiž dopadla katastrofálně - prohrou s Blackpoolem a pak i se Stoke. To dokonale kontrastuje jednak s loňskou domácí neporazitelností napříč celou sezonou, jednak s prvním letošním zápasem na St. James Parku, který domácí vyhráli vysoko 6:0.

Zatímco Alcarazův start považujeme přinejlepším za nepravděpodobný a Caldwellův start nelze předpokládat už vůbec, uzdravili se Wiganu alespoň dva náhradníci. V pořádku je tedy záložník Tom Cleverley a brankářská dvojka Al Habsi.

Do sestavy Newcastlu se po jednozápasové pauze opět vrací důležitý stoper Fabricio Coloccini, který zdárně překonal problémy s třísly. Za rezervu si již navíc zahráli Guthrie se Simpsonem, takže by alespoň prvně jmenovaný mohl zasednout již mezi náhradníky. Naproti tomu Hatema Ben Arfu čeká samozřejmě tuze dlouhá rekonvalescence.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.65 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Ham United  (sobota 16:00)
Sobotní duel na Molineux Stadium bude ryze záchranářský. Co jiného také k souboji posledního a předposledního celku tabulky říci. Wolverhampton přivítá West Ham a bude to bitva o každý centimetr hřiště. Vyhrát bude chtít každý.

Minulou sezónu si svěřenci Micka McCarthyho výhrou nad West Hamem zajistili pohodlný náskok od sestupových pozic a po rušném přestupovém létu se čekalo, že by se mohli Wanderers i letos ucházet o střed tabulky. Vše začalo skvěle, výhrou nad Stoke, jenže pak šly výkony dolů a Wolves mají po sedmi zápasech pouhých pět bodů.

Proti Hammers tak potřebují nutně bodovat. Ještě k tomu, když je čekají po sobě jdoucí duely s Chelsea, Manchesterem City, Manchesterem United a Arsenalem. A to je skutečně silná káva. Velký problém mají Wolves v útoku. Naopak hlavu si nedělají s ostrými zákroky. Vše vyústilo posledním krutým zákrokem Karla Henryho na Jordiho Gomeze z Wiganu.

Pokud jsou fanoušci Wolves nespokojeni, mohou si trochu ulehčit, když se podívají na postavení svého sobotního soupeře. West Ham je totiž ještě pod Wolverhamptonem, je úplně poslední. Navíc má londýnské mužstvo hodně špatnou bilanci venkovních zápasů, už 21 zápasů nevyhrálo. To vše hraje do karet domácím. Avšak pozor, poslední výhra venku přišla pro West Ham právě na Molineux Stadium.

Wolves doufají, že budou moci konečně nasadit letní posilu Stephena Hunta, který kvůli zranění stále čeká na svůj debut. Vrátit by se mohl také Kevin Doyle. Kapitán Karl Henry si odbude první z třízápasového trestu.

Špatnou zprávu obdržel West Ham ohledně zdravotního stavu Thomase Hitzlspergera, mimo hru bude až měsíc. Po třech zápasech by se mohl vrátit alespoň Valon Behrami.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Fulham nastartoval sezónu pod Markem Hughesem dobře, lépe řečeno remízově. Cottagers jsou po sedmi kolech společně s Manchesterem United jediným týmem ligy, který ještě neprohrál. A nic na tom nebudou chtít změnit ani v sobotním duelu s Tottenhamem.

Na něj však nemá dobré vzpomínky právě nový manažer Fulhamu Mark Hughes, jehož poslední porážka v Premier League přišla právě se Spurs. To ještě vedl Manchester City a psal se prosinec loňského roku. Na Craven Cottage se mu ale zatím daří a nyní se snaží se svými svěřenci zapracovat na tom, aby dokázali remízové zápasy přetavit ve vítězství. To je to, co Fulhamu nejvíc chybí.

Domácí do londýnského derby požene fakt, že s Tottenhamem na vlastní půdě od roku 2002 neprohráli. Posílen navíc bude Fulham o Andyho Johsnona, jenže byl devět měsíců mimo hru. Vrátit by se mohl také Moussa Dembele. Kelly, Senderos a Zamora zůstávají mimo.

Tottenham se určitě bude snažit co nejvíce koncentrovat právě na sobotní duel, jenže všichni už určitě mají v hlavách také středu, kdy se Spurs představí na hřišti Interu Milán v rámci Ligy mistrů. Nicméně to je ještě relativně daleko, teď je důležité soustředit se na domácí soutěž, kde chce Harry Redknapp znovu skončit na místech zajišťující právě milionářskou soutěž.

Zápas na San Siru zmešká Rafael van der Vaart, jenž je v trestu, a tak něj bude o to větší úkol kladen v sobotu, kdy by měl táhnout svůj tým. V záloze bude postrádat Aarona Lennona, jenž má problémy se zády. Do základní sestavy by se mohl po dobrém výkonu v reprezentaci probojovat Niko Kranjčar. Vrátit by se mohli zranění Kaboul s Gallasem. Další stopeři Dawson, King a Woodgate jsou nadále mimo, stejně jako Defoe a O'Hara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Předloni West Bromwich doma utrpěl od MU debakl 0:5 a na Old Trafford si pak vykoledoval banány alespoň čtyři. Teď je však situace docela jiná. Throstles vypadají být připraveni na zbavení se pověsti "jojo-klubu", který neustále pendluje mezi prvním a druhým podlažím. Přestože dosud v Premier League na United nevyzráli, cítí, že zrovna letos, případně rovnou v sobotu, by to již klapnout mohlo.

Red Devils si však samozřejmě nějakou ztrátu, ba dokonce prohru, vůbec nehodlají připouštět. Vědí, že Old Trafford odolává nájezdům Baggies už dlouhých 32 let. Posledně tedy West Bromwich stánek Manchesteru dobyl ještě v době, kdy ani jeden z jeho hráčů, kteří zasáhli do minulého kola, nebyl na světě! A o domácí suverenitu se United mohou opřít také letos, když zatím všechny tři souboje před vlastním publikem zvládli na výtečnou. Přitom navíc pokaždé hned třikrát vsítili. S tím ostře kontrastuje čtyřzápasové čekání na venkovní výhru, ovšem tím se teď Fergusonovy ovečky zabývají jen stěží. Patrně je zajímá jen další tříbodový úspěch. Výjimkou může být akorát Wayne Rooney, který stále ještě čeká na první letošní gól ze hry. Od března se trefil zatím jen jednou, a to z penalty.

V prosinci 1978 se Albion radoval z úžasné výhry 5:3 na Old Trafford. Tenkrát WBA vedl talentovaný manažer Ron Atkinson a nadějný záložník Bryan Robson. Ne náhodou pak oba zakotvili právě v Manchesteru. Paralelu s letoškem bychom mohli hledat minimálně v obsazení pozice manažera, kterou také dnes zastává mladý a ambiciózní muž. Roberto Di Matteo má před sebou samozřejmě ohromný kus cesty, nicméně vyrovnání Atkinsonova třetího místa ze sezony 1978/1979 v tomto případě nemusí být až tak utopické. Vždyť teď je čtyřikrát v řadě neporažený Albion na stejné bodové úrovni i s Arsenalem či Tottenhamem. Navíc - na minulém výjezdu už WBA jedno podobné prokletí zlomilo, když poprvé po 27 letech vyloupilo sídlo právě londýnských Kanonýrů.

Wayne Rooney se v posledních dnech údajně nepohodl se Sirem Alexem Fergusonem a ten teď zvažuje, že ho v sobotu ponechá na lavičce. Hojně diskutované je i téma Hargreavesova návratu, který se však bohužel musí ještě o něco odložit. Poté, co se dlouhodobě zraněný středopolař konečně zbavil potíží s kolenem, ulehl na lůžko pro změnu s nataženým lýtkovým svalem.

Peter Odemwingie je považován za vydařenou posilu, teď by se nicméně mohlo klidně stát, že sobotní klání vynechá. To by pak ale šlo o čistě vynucenou změnu, neboť nigerijský útočník ještě stále doléčuje své bolavé koleno. V nejistotě žije také záložník Thomas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.75 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Stoke City  (sobota 16:00)
Kdybychom brali v úvahu jen výsledky druhých poločasů, sedělo by Stoke na samotném čele tabulky. V případě, že bychom se pro změnu omezili pouze na úvodní dějství, vedlo by si přesně na opak. Výsledkem je relativní kompromis - sedmé místo. To Potters po tragickém vstupu do sezony určitě vítají, stejně jako si Bolton lebedí se slušnými osmi body na kontě.

Přestože už pět kol v řadě Trotters nevyhráli, k výraznější nespokojenosti nemají důvod. Pouze v jednom případě totiž v tomto časovém intervalu prohráli, to když vycestovali na Emirates Stadium. Kromě toho posbírali cenné remízy v duelech s Manchesterem United či Aston Villou. O tyto úspěchy se přičinil i Johan Elmander, jenž zažívá patrně nejlepší období v dresu Boltonu. A nyní se postaví mužstvu, kterému vstřelil svůj vůbec první gól od svého přestupu na Ostrovy. Konečně rozjetý Švéd se tak samozřejmě těší a zároveň je natolik při chuti, že se pouští i do někdejšího manažera Wanderers Garyho Megsona, který na něj údajně měl akorát nevěřícně zírat a řvát. Coyle je podle všeho jiný, taky praktikuje odlišný styl hry, a to je zřejmě cesta vedoucí k pořádnému zapojení Elmandera do těžby klíčových bodů.

Tony Pulis má spíš opačné problémy, když jeden z jeho útočníků Tuncay nedávno vyjádřil znepokojení nad svou pozicí v mužstvu. To však rozhodně není věc, která by teď manažera Stoke trápila ze všeho nejvíce. A za ni nelze považovat ani opětovné nařknutí jeho osoby z poštvávání vlastních svěřenců na některé soupeře. To už Pulise snad ani nemůže rozházet. Daleko závažněji se jeví ona prvopoločasová mizérie - kdyby se totiž počítali jen výkony z prvních 45 minut, měli by teď Potters na svém kontě akorát jeden bod. A radostně nezní ani bilance zápasů v Boltonu, kde Stoke naposledy zvítězili v roce 1963. Nevydařil se jim tu třeba ani jejich debut v Premier League, který roku 2008 opanovali Trotters v poměru 3:1.

Pro Kevina Daviese, nejstaršího reprezentanta-debutanta od 50. let minulého století, nedopadla premiéra na mezinárodní scéně dvakrát šťastně. Přestože totiž nejde o nic závažného, poranil si kotník a jeho sobotní start je v ohrožení. Pokud se však zkušený harcovník zvládne včas uzdravit, nebude mít Coyle žádný důvod sahat do nejčerstvější podoby zahajovací jedenáctky, která před dvěma týdny uhrála remízu v Bromwichi.

Přestože Thomas Sörensen před chvílí zase načas upadl do spárů marodky, mohl by být připraven potrápit již boltonské střelce. Spíš by dokonce měl být způsobilý postavit se mezi tři tyče. To samé pak lze říct i o pravém beku Wilkinsonovi, který úspěšně přetrpěl zranění kolene. Mimo hru tak zůstává už jen Sidibé.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Jubilejní osmistý zápas na lavičce Arsenalu si v sobotu odbude Arsene Wenger. Oslavy těchto kulatin se však Kanonýrům a jejich guru bude snažit znepříjemnit Birmingham, který zároveň bude usilovat o první triumf na hřišti londýnského giganta od roku 1957.

Ani jeden z týmů se dnes nerochní v nějaké lázni určené vítězům. Obě mužstva se potřebují probrat, aby během náročného zimního programu nemusela vše dohánět, protože takový úkol se vždy plnil těžko. V horší situaci se nyní patrně nachází Arsenal, který už teď, po dvou nedávných porážkách, ztrácí na vedoucí Chelsea nepříjemných sedm bodů. Na druhou stranu Birmingham, který má určitě skromnější ambice než Londýňané, zase trčí na pokraji sestupového propadliště, oproti kterému má momentálně k dobru pouhý jeden bod. Brums přitom na výhru čekají pomalu dvakrát tak dlouho jako jejích příští soupeř. Tak jako tak zřejmě rozhodne, kdo z protivníků bude zrovna v menší nepohodě.

Arsenal, který riskuje, že prvně od roku 2007 prohraje třikrát po sobě, má jako tradičně značné problémy s rozrostlou marodkou. Třebaže tak vyhlíží návrat duo Bendtner-Walcott, nepředpokládá se, že by se včas stihl uzdravit mozek týmu, Cesc Fabregas. Mimo hru podle všeho zůstávají také Bakary Sagna, Robin Van Persie či Thomas Vermaelen.

Birmingham, naposledy před vlastním publikem dokonce vypískaný, na tom je o něco lépe. McLeish může počítat s Aliaksandrem Hlebem i přesto, že si běloruský šikula ze zdravotních důvodů nemohl v týdnu splnit reprezentační povinnosti. Při životě se pak navíc drží naděje na start Camerona Jeromeho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Ve Villa Parku nás v sobotní večer čeká vysoce interesantní utkání. Na duel Aston Villa - Chelsea totiž můžeme nahlížet z několika úhlů, z nichž nám každý dá jiného adepta na zisk tří bodů. Jedno je jisté, minimálně bookmakeři budou favorizovat Chelsea.

Ale pojďme popořadě. Takže zaprvé. Na lavičce Villans nyní sedí Gerard Houllier, který z posledního setkání s Chelsea vyšel vítězně. To ještě když v roce 2004 trénoval Liverpool. Pro Aston Villu také hovoří vynikající domácí bilance proti londýnskému soupeři. Villans před domácím publikem s Chelsea prohráli jen jednou v posledních 11 zápasech. Avšak zde body hovořící pro domácí končí, přejděme k Chelsea, současnému vládci Anglie.

Když v Birminghamu uslyší Chelsea, ti, co fandí Aston Ville, si určitě vzpomenou na loňský výprask 7:1, jímž Blues soupeře zostudili. A ani letos to nevypadá, že by chtěli s podobnými nadílkami končit. 23 vstřelených branek v úvodních sedmi zápasech hovoří za vše, a tak se může Aston Villa právem obávat. Vítězství Villans navíc letos zaznamenali pouze proti týmům ze samého spodku tabulky, což není příliš povzbuzující.

Hostům by se navíc měl po delší pauze do sestavy vrátit Frank Lampard, pro něhož je právě Aston Villa oblíbeným soupeřem. Lampard jí totiž nastřílel více gólů, než jakýkoliv jiný tým, přesně 9. Lampardův start ale ještě není stoprocentní.

Nečekaně bude Chelsea postrádat také Didiera Drogbu, kterého postihla viróza. Naopak chybět by neměl John Terry a na lavičce se po roční pauze objeví José Bosingwa. Do základu by tak mohl nakouknout Gael Kakuta.

Domácím chybí Gabriel Agbonlahor a zdravotní problémy trápí i Emila Heskeyho, tudíž se do útoku asi postaví John Carew.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.45 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC760123:218
2.Manchester City74219:314
3.Manchester United734016:913
4.Arsenal FC732216:911
5.Tottenham Hotspur73228:611
6.West Bromwich Albion73229:1211
7.Stoke City73138:910
8.Aston Villa73139:1210
9.Blackpool FC731311:1510
10.Fulham FC71608:79
11.Sunderland AFC71517:78
12.Bolton Wanderers715110:118
13.Blackburn Rovers72237:88
14.Wigan Athletic72234:138
15.Newcastle United721410:107
16.Birmingham City71427:107
17.Everton FC71336:76
18.Liverpool FC71337:116
19.Wolverhampton Wanderers71247:125
20.West Ham United71245:145

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (765)

Přidat komentář
smazaný uživatel

united dnes musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

hm, bez Drogby.. Ale jsemzvědavej, jestli teda nastoupí, na Kakutu a hlavně na Bosingwu

Reagovat
homeles8

hm, bez Drogby.. Ale jsemzvědavej, jestli teda nastoupí, na Kakutu a hlavně na Bosingwu

Reagovat
smazaný uživatel

Nový majitel Liverpoolu John Henry před sebou v souvislosti s anglickým týmem vidí novou výzvu. Podle svých slov rozhodně neplánuje lenošit. "Čeká nás spoustu práce. Musíme klub dostat tam, kde to potřebuje," řekl šéf firmy NESV.

Reagovat
smazaný uživatel

everton 4:3 liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

to se pěkně poslouchá

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavost pro MUfany:

http://tinyurl.com/339ra7e

Reagovat
mithro

pekne graficky spraveny obal

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro výhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi trohu předběhl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan dnes rozhodne nevyhraje A Coloccini nemel jednozapasovou pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes snad konečně doma vyhrajeme. Jenom se modlím za sestavu s dvěma hroty. Vlastně na Wigan stačí případně i jeden

Reagovat
Chazy

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou jednoduchý dedukce - Newcastle United je delší název než Wigan Athletic, z čehož vyplývá, že nepotřebujm přsilu aby se zadařilo

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

13 pre uplny zanik a rozpustenie PL

Reagovat
minoLFC

a naslednu popravu Bennesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

totéž přeji všem tvým klávesnicím.

Reagovat
vladis271

OT

"Nepotěšilo mně, když byla Stevenovi odebrána kapitánská páska. Mám-li být čestný, tak tomuto rozhodnutí nerozumím a nechápu ho."

"Samozřejmě, že Ferdinand je skvělým fotbalistou. To nepopírám. Ale, když nejste dlouho v týmu, protože jste zraněný, tak hned po vašem návratu nemůžete dostat pásku od někoho, kdo v době vaší nepřítomnosti tým táhl skvělými výkony k velmi dobrým výsledkům."

"Se Stevenem jsem o tom nemluvil. Doufám však, že bude v pohodě a nebude nad tím přemýšlet. Budu se těšit až v dresu Reds předvede, jaký má být opravdový kapitán," říká Hodgson.

čo si o tom myslíte......ja som zaujatý, premňa je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard by měl být kapitánem Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Honda

Reagovat
vladis271

ešte k majiteľom. Vonku sú už prvé rozhovory s Henrym a je veľmi zdržanlivý, evidentne nechce opakovať chyby rozprávkovej dvojice a nasľubovať hory, doly.

Ale aj novinári sú korektní a veľmi ho nežmýkajú. Ja by som ale veľmi rád vedel akú pozíciu má Roy jasné, že by ho v rozhovore nepodkopol, ale aj tak.

V tomto ma nečitateľnosť NESV dosť sere.

Reagovat
smazaný uživatel

NU-Wigan x

Wolves-WHU x

Fulham-Spurs 2

MU-WBa 1

Bolton-Stoke 1

Arsenal-Birmingham 1

AV-Chelsea 2

Everton-Liverpool 1

Blackpool-CIty 2

Blackburn-Cats 2

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard by neměl být kapitánem Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Terry byl nejlepším kapitánem Anglie

Reagovat
vicinda07

dnes Fulham pride o neporazitelnost

Reagovat
Tomekcz

dalsi plichta

Reagovat
smazaný uživatel

dnes potvrdi roli favorita liverpool,chelsea,tottenham,newcastle!

Reagovat
Chazy

Newcastle žádnej favorit není :(

Reagovat
hefy

I za bod bychom byli rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To je vážně reakce na to, co jsem psal?

Reagovat
hefy

Pokud řikáš, že NUFC neni favorit, řikáš teda, že to bude vyrovnaný zápas (protože Wigan vážně favorit neni). A já pochybuju, že to bude vyrovnaný.

Reagovat
Chazy

Já jen říkám, že favorit určitě není - neodpovídá tomu tabulka, poslední zápasy obou týmů a domácí/venkovní bilance obou týmů. O průběhu zápasu jsem neřek vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to liverpool taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm kvůli jedný sezóně? navíc everton je nad náma jen o skóre...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je wigan zatim nic nepredvedl!

Reagovat
Chazy

Zatím letos jako jedinej tým vyhrál na Tottenhamu, což se nepovedlo ani City. A už nějaký tři zápasy má bez inkasovanýho gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Snad najdem stream, bude to zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nie, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na stoperskou dvojici Squillaci - Djorou, tak jsem zvědavej, jak jim to půjde. Hlavní budou 3 body, teď už se nesmí ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to nebude takový problém...ale ještě když chybí Sagna tak to je taky na pytel....jak říkáš 3 body

Reagovat
vodka

Cleverley po zranění opět v nominaci...

Reagovat
Chazy

No to je opravdu neštěstí, snad nebude zaclánět na lavičce :(

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Tak kdo je zvědavej na nějaký odložený talenty z MU, když samotnej klub má vlastní hráče, kteří mají potenciál větší. Martinez jen doufá, že prokáže kvality pro Wigan, ale nedostatečnou úroveň pro MU a v klubu zůstane. Ale bohužel mu nestačil Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se LIVERPOOL zvedne jestli v nedeli vyhraje tak se asi radosti zblaznim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bychom mohli nastoupit v zeleném

Reagovat
Placebo

Proč se všechny zápasy hrajou ve stejnou dobu, teda až na jeden. Kdo má sledovat všechny naráz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč všechny naráz? Normální člověk se podívá jen na Arsenal

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Proč všechny naráz? Normální člověk se podívá jen na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Placebo

Tak to asi nejsem normálně člověk. Rozhoduju se mezi Fulham - Tottenham a Wolves - West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage? Zase jsi projel nějakou nesmyslnou sázku?

Reagovat
herbage

Herbage neprohrává, to bys mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

I dont trust Arsene...

Reagovat
smazaný uživatel

I dont trust Arsene...

Reagovat
herbage

Výjimka z pravidla

Reagovat
herbage

We are the Arsenal, lalala la la

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dneska prehra chelsea a ine vysledky ma nezaujimaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase zkažená sobota.

Reagovat
smazaný uživatel

Bluebirds krasnej obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aký zápas mám pozerať?

Reagovat
smazaný uživatel

Byt dnes nezaujatej, pustil bych si asi FFC-THFC

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to nuda?

Reagovat
terry

Taky nakonec to volba asi padne právě na ně. Jsem zvědavej na Sparkyho remízu

Reagovat
terry

A nebo záchranářskej souboj.

Reagovat
vodka

já se na to možná mrknu aj jako zainteresovaný, Fulham aj Tottenham beru jako dost sympatické týmy a WBA mě zase nezajímají vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se budu zainteresovane divat na NUFC-WAFC, Baggies me nezajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

Mas nejaky link uz?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Newcastle som už túto sezónu videl viackrát, ale bude to dobrý futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ted Newcastle hraje paradni fotbal. Troufnu si rict, ze ve vsech utkani (krom na Old Traffordu) jsme byli vzdy ten lepsi tym a hlavne ten fotbal fakt pekny na pohled. Ale jestli uz jsi nas videl, tak si umis udelat obrazek sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ najlepší futbal asi, ešte aj mancs mali záblesky, ale vy hráte stabilne dobre. Mňa by zaujímal napr. aj Salcido, či je fakt taký dobrý...

Reagovat
herbage

Vaše hra je pro mě snad nejmilejším překvapením dosavadního ročníku PL

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo prekvapením?

Reagovat
herbage

Protože jsem je v kostilamské lize vloni nesladoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies ale loni hrali Championship

Reagovat
herbage

Přesně tuto dřevorubeckou soutěž mám na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis za kazdou cenu potvrzovat to, ze si fotbalovy analfabet. To, ze si tu soutez nikdy nevidel, neznamena, ze je to liga drevorubcu. Rozhodne neni techicka, ale hraje se tam daleko feroveji nez v PL.

Reagovat
herbage

Dřevorubec rovná se zákeřný člověk? O férovosti té ligy jsem neřekl ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Psals o lamani kosti, blbce.

Reagovat
herbage

Než začneš nadávat, tak si ujasni fakta. Shawcross taky zlomil Ramseymu nohu nechtěně, po balónu do špeku, který plynul z nepřesné přihrávky. Právě nepřesná hra vede k podobným zraněním, ne zákeřnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tech zraneni v Champu ale tolik neni, proste zase placas z cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Liga dřevorubců to ale rozhodně je, viděl jsem jen pár zápasů, ale vždycky tam bylo dost soubojů co smrděly zraněním. Zas nedělej z herbagho za každou cenu blba, jestli někdo označuje PL za kostilamskou, tak champ tak musí vidět jednoznačně. Si vem, že Giovanni tam hráli šest měsíců, schytal tři dost nebezpečný skluzy a dohromady díky tomu nahrál asi 8 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

On ze sebe toho blba dela sam.

Reagovat
Chazy

Tímhle určitě ne, běžnej styl anglickýho fotbalu je prostě považovanej za okopávanou a když se furt říká, že v Champu ten styl přežívá, tak na to má naprosto logickej (a dost správnej) názor. Mě třeba champ fakt nebaví vůbec .. jen pár zápasů mě zaujalo, ale třeba loni PNE s nevím kým, to byl nákop, šlapák, nákop, souboj, víc nic.

Reagovat
fantomas

Klíčový je, že se tam kosti nelámou o nic víc než kdekoliv jinde. Už jen tim ze sebe udělal blba. Tečka.

Reagovat
Chazy

A nebo se o tom jen moc nemluví :P..

Reagovat
smazaný uživatel

Tech slapaku a zakernosti, ktery by koncily zranenim, je tam ale min nebo maximalne stejne jako v PL, rozhodne to neni liga zlomenych kosti, to je totalni kokotina.

Reagovat
Chazy

Nevím no. Když se na to občas dívám, tak bych očekával, že toho musí bejt hrozně moc. Já jsem snad ještě o žádný zlomenine z championshipu neslyšel, což mi přjde dost podezřelý prostě se to neřeší, ale bude jich tam víc podle mě. Musí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja som ich veľa nesledoval, ale prekvapením to pre mňa nie je. Veď už len keď sa pozreš na káder a štatistiky. Káder sa zohral, keď sluduješ PL už nejaký ten piatok, mal by si vedeť, že tam majú kavlitných futbalistov+ tie štatistiky ukázali, že valcovali súperov. Opakujem, pre mňa to nie je prekvapením.

Reagovat
herbage

No takový Routledge, kterž naprosto vyhořel v Tottenhamu i Aston Ville je pro mě obrovským překvapením, dříve tragický Coloccini taky, Carolla si pamatuji taky jen jako talenta, který již ale dospěl. Mají to dobře poskládané, navíc sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ide o hru ale...

Reagovat
vodka

mě teda zatím překvapuje hlavně Hughton, protože toho sem považoval za možná dobrého motivátora, ale zoufalého taktika... Nakonec to takový tragéd možná nebude, stejně si ale nemyslím, že na lavičce vydrží víc než 3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu daval tak 3 mesice, ale uz loni

Reagovat
vodka

taky ale musel sem udělat korekci...

Reagovat
fantomas

Kolik že zlomených noh si zaregistroval v Champu minulou sezonu?

Reagovat
herbage

Viz chazy

Reagovat
Chazy

No zlomenejch nohou tam fakt moc není ale .. ono taky většinou techničtí hráči z tý ligy pěkně rychle utíkaj a je tam víc typů alá Elokobi, který to tolik nebolí.

Reagovat
fantomas

Ten příspěvek viz. chazy bys ale ty nikdy nedal dohromady, takle to máš ulehčený no. Nicméně ta tvá odpověď by stejně byla "nula", to mi stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaspal som

Reagovat
herbage

Dnešní zápas bude 800. zápasem Arséna Wengera na lavičce Arsenalu. Tak snad se hráči pořádně předvedou a Briminghamu naloží

Reagovat
SunFells

Lukasz Fabianski, Emmanuel Eboue, Sebastien Squillaci, Johan Djourou, Gael Clichy, Andrey Arshavin, Jack Wilshere, Samir Nasri, Abou Diaby, Alex Song, Marouane Chamakh

SUBSTITUTES: Wojciech Szczesny, Kieran Gibbs, Tomas Rosicky, Theo Walcott, Denilson, Carlos Vela, Nicklas Bendtner

Reagovat
herbage

Reagovat
afc

klasicka zostava,uz by Wenger mohol zacat skusat nejake experimenty,takto je to nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, Flappy Handsky

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Ferreira, Ivanović, Terry, Cole - Ramires, Essien, Mikel .- Kakuta, Malouda, Anelka

SUBS: Mellis, Borini, Van Aanholt, McEachran, Bosingwa, Žirkov, Turnbull, Hilario

To jsem zvědavej...

Reagovat
terry

Co je se Sturridgem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám šajna, nějaký zdravotní trable... Out jsou 3 útočníci ze čtyř...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Chtěl jsem dát 100. příspěvek pro dalších 800 zápasů Arséna Wengera na lavičce Arsenalu, tak holt tu méně stylovou 102ku, ale přece

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Team: Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Anderson, Giggs; Berbatov, Hernandez.

Subs: Kuszczak,Smalling, Scholes, O'Shea, Rooney, Macheda, Gibson

zaloha uzasna

Reagovat
smazaný uživatel

SAF konecne postavil idealni utok

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

no ja si myslim ze Wazza hlavne potrebuje hrat aby se do toho dostal a ne vysedavat na lavce to mu urcite nepomuze akorat bude jeste vic nas.anej kdyz uz nehraje ani doma s WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Treba poprve v zivote zacne premyslet, kdyz bude koukat z lavicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle: Krul, Perch, Coloccini, Williamson, Jose Enrique, Guthrie, Tiote, Barton, Gutierrez, Lovenkrands, Carroll.

Subs: Soderberg, Routledge, Ryan Taylor, Smith, Ameobi, Kadar, Ranger.

Wigan: Al Habsi, Figueroa, Steven Caldwell, Alcaraz, Boyce, Stam, McCarthy, Thomas, N'Zogbia, Gomez, Di Santo.

Subs: Kirkland, Watson, Boselli, Moses, Cleverley, Rodallega, Diame.

Hughtone, diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

miluju ho

Reagovat
smazaný uživatel

teda nemiluju, prehlid jsem perche...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by to chtelo na RB Taylora, ktery by mel pres Guthrieho i prostor k prunikum, protoze by pred sebou nemel typicke kridlo. Takze do priste vylepsit!

Reagovat
vodka

zase bez Smithe?

Reagovat
smazaný uživatel

pres Tioteho v soucasny forme nema sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me napada, kde je Kev?

Reagovat
smazaný uživatel

A Sol

Reagovat
smazaný uživatel

Pauza pro jeden "snadny" zapas, oficielne odpocinek a ve skutecnosti cas na vzpamatovani se? Snad se Peter ukaze... Sol mi tolik nechybi. Dlouho u nas nebude, Colo taky ne, WIlliamson je budoucnost, tak at se uci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel, Tiote je momentalne lepsi.

Reagovat
hefy

Pro Caldwellla ligový debut a zrovna proti NUFC. Snad ho to motivuje k výkonu. A naštěstí nehraje Ryan: Ryan Taylor has scored in his four previous appearances in this fixture, but all for Wigan Atheltic. Dneska by skórovat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan ma co dorovnavat praveze

Reagovat
hefy

Spíš by mohl v té sérii pokračovat a dát další gol pro Wigan.

Reagovat
hefy

Jinak k naší sestavě, no, radši bych viděl Diameho než Thomase. Trochu mě zaráží Rodallega na lavici, ale on se do zápasu dostane. Né že by mi nějak chyběl, ale je to jedinej hráč co dokáže dát gol.

Reagovat
Chazy

Caldwell je fakt mizernej vtip.

Reagovat
Tomanatura

Ten Djokopič je neuvěřitelný, on zase začal před koncem simulovat Ještěže mu to neprošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti prohral, mne tecou nervy jenom ten jeho ufnukanej rypak zahlidnu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Federer ho přejel parádně, už by zas moh jít na první místo, ať mi víc leze na nervy dominancí a nemusím obdivovat jak hraje ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hral neskutecne! Na zacatku jsem mel docela obavy, aby neprohral, ale od stavu 4:4 v prvnim jsem mu uz veril

Reagovat
Chazy

Jono, jakmile se kolem něj furt neřeší jak je nejlepší hráč všech dob, překonal tenhle a tamten rekord, támhle další tři zejtra překoná a bla bla, tak si človek tu hru fakt vychutnává.

Reagovat
Chazy

A rychle k nova sportu, začíná RELIVE ruský ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nasels nejakej link k nasemu miniderby?

Reagovat
Chazy

zatím sem nehledal.. nejni?:(

Reagovat
smazaný uživatel

Nejni

Reagovat
Chazy

Přitom je to sportovní událost dne :(..

Reagovat
smazaný uživatel

mam zvuk.. spanelsky...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

uz mam i obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomuhle teda nerikam obraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak piktogramy no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Zasloužím si pochvalu za objev :(

Reagovat
Tomanatura

Hrozný frajírek.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto stream na Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ale tento mi nejde...

Reagovat
terry

Mě jo.

Reagovat
mithro

CHICHARITOOOO

Reagovat
Ligter

Chicharitoooooo

Reagovat
Counter

Jackie krásně

Reagovat
Tomekcz

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael To bylo brutálně chladnokrevné

Reagovat
smazaný uživatel

Co proved?

Reagovat
smazaný uživatel

Odklidil přihrávku na delší tyč jesličkama nabíhajícímu hráči. Balón šel tak do půl metra od tyče.

Reagovat
mithro

tuto sezonu zatial ide

Reagovat
mithro

Giggs

Reagovat
Tomanatura

Ryan Giggs

Reagovat
Tomekcz

za mlada by to Giggs dovezl az do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
vodka

Berbatov toto nedat... ale Carrick

Reagovat
Tomanatura

Už to zase začíná...

Reagovat
vodka

tak nedal 2 gólovky, pokud se dostane do dalších 5 a dá 2, tak su pořád spokojený, hlavně úroveň jeho hry je fantastická...

Reagovat
mithro

len aby nesklzol do minulorocnej sezony dnes uz pokojne mohol dat dva goly

Reagovat
Chazy

Charles

Reagovat
Chazy

Mimochodem. Né poprvé.

di Santovi.

Reagovat
smazaný uživatel

boze...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze byl Newcastle favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby nebyl Perch kreten...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to padalo? Ja nevidel nic, spadl mi prenos pred prvnim golem a uz mi nejede.

Reagovat
smazaný uživatel

prvni jsem poradne nevidel, ale daval Insomnia hlavou z mista kde musi byt perch, a druhy daval Insomnia paradni bombou do ruzku, ale opet tam perch vubec nebyl... kazdopadne druhej gol zacal prihravkou tioteho dozadu a barton ztratil mic a ani nefauloval poradne... na tohle se tesim 14 dni... ****

Reagovat
Chazy

Nezapomínej, že na oba góly moc hezky nahrával Di Santo, ten neschopa, hráč pro Champ ..

Reagovat
smazaný uživatel

nahraval dobre... ale ja Di Santa nikdy nehodnotil, takze to je mi momentalne u pr....sakra , ale my to otocime

Reagovat
Chazy

Otáčejte .. Caldwell v obraně, podle mě to půjde samo.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim se musi pocitat...

Reagovat
Chazy

Opět super Di Santo, opět super Nzogbia. Škoda, že jsem tu jedinej, kdo se Di Santa zastával vlastně jaká škoda..

Reagovat
hefy

Co se stalo? Mně to vůbec nejede.

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

jak jediný?

Reagovat
Chazy

Promiň

Reagovat
hefy

Já jsem jen trochu brzdil to nadšení, protože si z něj byl vystříkanej po prvnim zápase, v kterym nic moc nepředved. Uznávam, že hraje parádně.

Reagovat
mithro

akyyyyy gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

West Brom tam ma diry jak po bombardovani v ty obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Berbatov hrát takhle, tak ať klidně pálí šancu za šancou Tohle bylo perfektní

Reagovat
mithro

celkovo, kombinacia nani, berba a chicha vyzera byt pekne smrtelna

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je pro mě zarážející, že strana Rafael, Nani, Berbatov je lepší než Evra, Giggs, Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Nani byl už loni výborný v některých zápasech, pokud bude mít vytrvale formu, tak bude špička, která si tu lajnu uhraje i sám.

Reagovat
Usty

Proč je to zarážející? Nani je momentálně světová extratřída, Giggse už předčí, Berbatov je poslední dobou báječnej, nehledě na to, že Evra se mi zdá celkem nejiste..j poslední dobou.. :D

Reagovat
REPLIKATOR

N´Zogbia se mstí

Reagovat
smazaný uživatel

Kinnear uz je ale pryc

Reagovat
Tomekcz

to si mohl Rafael odpustit mohla byt pekna sance

Reagovat
vodka

simulantská mrdka...

Reagovat
mithro

hanba toto spravit

Reagovat
Tomekcz

Chalupari

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to nějaké podezřelé, za tohle bych hráče trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáte?

Reagovat
vodka

digi sport...

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast

Reagovat
terry

Kamara se trefil.

Ale hlavně parádní práce Dempseyho!

Reagovat
terry

Wow, na Craven Cottage se hraje parádní zápas! 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas je fakt marnej... ukrizovat Maradonu

Reagovat
smazaný uživatel

Žigič

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt krize

Reagovat
SunFells

Jedna šance, jeden gól ...a trefí se zrovna největší dřevák na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski si dal zas gol?

Reagovat
SunFells

*druhý největší dřevák na hřišti.

Reagovat
Lovec

vymyslet takový skvěly džouk ti muselo trvat věky

Reagovat
Pipo123

Perch - drevo

Reagovat
Chazy

Enrique má míč a naběhne sám mezi tři obránce Wiganu.

Jonas jasně fauluje a pak se vzteká.

Carroll už to zkouší ze třiceti metrů.

Chtělo by to, aby Hugton nějak uklinil ten tým. Tohle není moc útočná snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Divis se? Dva goly v jedny minute, zase se prohrava doma, po zraneni Arfy, loni nejvetsi sila Jonas uplne v jinym svete.... ten tym je zdecimovanej...

Reagovat
Chazy

Vidím, ale Lovenkrands hraje pěkně. Ono to půjde, stejně je to střed tabulky jasnej. Ale dneska je tam až moc nepřesností, Wigan nic velkolepýho nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na fandeni Newcastlu to nejtezsi... neskutecna smula. To neni vymluva pro dnesni zapas, ale pro veky veku

Dneska to muze skoncit jakkoli.. tipl bych remizu asi. Nebo to muze byt debakl, pokud jeste parkrat zafunguje v utoku Insomnia s Di Santem...

Reagovat
hefy

Jak hraje Jordi a Caldwell?

Reagovat
Chazy

Caldwell je fakt příšernej, ale jakože nesnesitelně. Jordi nevyčnívá, ale to znamená, že ani nic nekazí.

Reagovat
Chazy

http://atdhe.net/25782/watch-newcastle-united-vs-wigan-athletic

Fakt ti to neběží? Musíš si stáhnout nový veetle.

Reagovat
hefy

Mam to stáhlý, ale vždycky se to sekne po třech vteřinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Sol by to uklidnil, kdyby hral

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, prosim stream na Manchester United - WBA?? Na atdhe.net mi nedjou....

Reagovat
SunFells

Chamakh

Reagovat
SunFells

Tak po tomhle záběru už mu nepísknou vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej dive?

Reagovat
SunFells

Naprosto zřetelný. To se asi bude hodně řešit, pokud ten gól z penalty bude rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu zapadá ideálně, perfektní náhrada za Eduarda....

Reagovat
vodka

a pirése...

Reagovat
smazaný uživatel

Pires je ale pry zpatky

Reagovat
SunFells

Jen trénuje, nic víc.

Reagovat
SunFells

Jdi do háje, Dudu nebyl žádný diver ...Jednou ujel a ztrestán byl za to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli jen jednou, každopádně tamten dive byl extratřída..

Reagovat
SunFells

Taková, kterou vídáme velmi často ...Akorát tenhle případ byl mnohem víc propíraný.

Reagovat
Counter

dokonce to zasimuloval tak věrohodně, že mu špička kopačky při pádu drkotala o trávník. Prostě profík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Trapas. Z takového gólu člověk ani nemá radost ...

Reagovat
REPLIKATOR

Chamakh A to mám Arsenal rád

Reagovat
Chazy

Alcaraz

Reagovat
Chazy

Boyce

Přiklonění štěstí na správnou stranu

Reagovat
Tomekcz

Proc tam nedal Wazzu a Hernandez mohl zustat na kridle

Reagovat
vodka

a tím hernandezovi zabiješ všechny jeho přednosti, kromě rychlosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš měl Rooney hrát na křídle. Góly nedává a po lajně může běhat a bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem rad, ze ten blbec zustal na lavicce.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

nj ale kdyz vidim tu lavicku kde nejni zadny kridlo na stridani pro me porad lepsi nez Anderson

Reagovat
Ligter

Reagovat
Boban

na kridlo spis wazzu, nez chicarita...

Reagovat
vodka

ty vole, giggs ou a místo něho Gibson... záloha momentálně: Anderson - Carrick - Gibson - Nani...

Reagovat
mithro

takze nam tam zostala na druhy polcas len nani na pravej strane

Reagovat
mithro

takze nam tam zostala na druhy polcas len nani na pravej strane

Reagovat
Chazy

lexess: dělá Carroll takový prasárny jako teď běžně?

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem to nevidel, delam projekt do skoly, ale Carroll nehraje moc prasacky... obcas ano, ale nerek bych ze vybocuje z toho co je ted ve fotbale normalni

Reagovat
Chazy

No jo. Možná to taková prasárna nebyla. Ale zbytečnej, moc agresivní skluz (na balon) někde u postraní čáry na středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych veril. On je hrozne zazrany do hry a v situaci jako dneska bude mit problemy se hlidat. V tomhle hodne vyspel, kdyz zacal nastupovat, tak se porad hadal s rozhodcim a hral prehnane durazne. Posledni dobou je mnohem klidnejsi, ale ta agrese v nem asi porad je a v takovyhle zapasech ji zatim nedokaze uhlidat...

Reagovat
Chazy

To víš, mně to přijde dvakrát horší, když je to na hráče Wiganu. Navíc u Di Santa si nejsem jistej, kolik vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Me je zase z opacnyho pohledu sympaticky, ze on se nevzdava a bojuje. Odchovanec... Neda se na nej nadavat :)

Reagovat
Chazy

Jen ať si bojuje, pokud dneska nikoho (Bartona bych mu dovolil) nezraní, tak v pohodě. Ale teď riskoval, že se mi znelíbí ..

Reagovat
Boban

wtf? to bude zase na strane anderson?

Reagovat
terry

To je neskutečný, King zase střídá

Reagovat
Chazy

Co přesně je na tom podle tebe neskutečný?

Reagovat
terry

Nic právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Oskara pro Chamakha! nádherné divadlo!!! Rozhodčí- nádherný trouba!!

Reagovat
Usty

To jako fakt dal za minutu N'Zogbia dva góly a na oba nahrál Di Santo?

Reagovat
Chazy

Áno.

Reagovat
Usty

docela komický

Reagovat
Chazy

No, jak rychle to šlo po sobě, to určitě. Ale jinak nic neočekávanýho, Di Santo je výbornej a Nzogbia.. asi taky, jen bych ho hnal z Wiganu pryč

Reagovat
Usty

myslím z pohledu Newcastelu.. připomnělo mi to zápas ManU - CFC, kdy se kopal v 45' roh a Cristiano dal gól.. ale pak se kvůli nějaký blbosti opakoval, noa Vidić dal znova..

Reagovat
Chazy

Tehdy se opakoval kvůli tomu signálu MU, kdy si jen posunuli míč na místě rozehrání a chtěli překvapit CFC. Chyba rozhodčích.

Reagovat
Usty

každopádně to bylo neuvěřitelný.. dva góly z rohu za minutu..

Reagovat
smazaný uživatel

terry - jak hraje ten Sandro ze Spurs? Koukám, že dneska je na hřišti v základu...

Reagovat
terry

Nesleduju to úplně dopodrobna. A jeho jsem si nějak moc nevšímal zatim.

Reagovat
Counter

Spolukomentátor zápasu AFC - BFC

Reagovat
vodka

jinak až teď sem se mrknul na sestavu Fulhamu a musím uznat, že Hughes má koule, proti Tottenhamu takovou sestavu...

Reagovat
Chazy

Wigan vede 5-3 na střely, 2-0 na góly. Takže produktivita? Kde je ten Wigan z loňska. Předľoňska. A sezon předtím..

Reagovat
Counter

300. pro Nástup Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajem? nemám možnost se na to koukat.. akorát čtu něco o dalším divu Chamakha... ten kluk už mě začíná srát.

Reagovat
SunFells

Klasika. 5 tutovek nevyužitých, pak z jediné šance soupeře obdržený gól a po divu Chamakha penalta.

Reagovat
SunFells

A ještě Squillaci tam jeden foukl při standartce, ale stál patrně v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky.

Reagovat
herbage

Malý ofside, ale rozhodně byl

Reagovat
SunFells

Já tu opakovačku neviděl, ale živě to vypadalo na hraniční situaci, proto jsem psal patrně.

Reagovat
Counter

Klasicky jsme mohli během dvaceti minut dát dva tři góly, pak to byla hrůza. Chamakh to nasimuloval, šel do toho s předpokladem, že ho Dann trefí. Což se taky stalo, jen to bylo spíš pohlazení než sestřelení

Reagovat
Chazy

Di Santo fakt neuvěřitelně. Jen teda by moh někdy (alespoň jednou za zápas) zkusit vystřelit. Každopádně míče rozdává brilantně. Díky Chelsea, za 2 mega.. posila roku s Alcarazem.

Reagovat
terry

Nemáte zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou spokojení. Ideální obchod

Reagovat
Chazy

Chelsea z něj ale mohla vytřískat daleko víc, kdyby ho poslala na rok na hostování do fotbalovýho klubu a ne Blackburnu.

Reagovat
terry

No, já byl rád i za tohle..

Reagovat
Chazy

On asi taky, fakt strašně potlačenej talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Goly MU krasny WBA ten prvni gol musel vydeptat, protoze takovy goly dostali od Chelsea myslim 4 v prvnim kole

Reagovat
Tomekcz

no proti Chelsea to vypadalo jak kdyz tam zadna zed nejni tady to Nani aspon prekopl Jen skoda ze to tam nepadlo jeste Berbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Slo to kolem zdi praveze, neprekopl

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

nehrajem spatne, dostali jsme se tak do 3,4 golovek, kombinaci dokazeme prekonavat obranu birminghamu docela snadno, + tam bylo nekolik dalsich zavaru. Pak jsme dali gola po tesnym offsidu ze stand.situace, ktere zatim zahrava hlavne nasri a to docela slusne.

Jinak zatim se mi na hristi libi nasri, diaby a prekvapive i clichy

nic moc song, stoperska dvojice,(za neuhlidani zigice hlavne), neviditelny arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

To byly asi erupce na slunci, když dostala Villai u nás 0:6..

Reagovat
herbage

Hm, měla to být oslava fotbalu, ale posledních 10 minut připomíná spíš pohřeb. Že budou hráči Birminghamu betonovat a zdržovat každou možnou chvíli, to mě nepřekvapilo, že se k nesportovnímu chování snižují i hráči Arsenalu, to přes srdce nepřenesu. Jak jsem měl Chamakha rád, tak v mých očích klesá stále níž a níž. On hraje nesobecky, dělá pro tým vše, ale ty simulace. Nesnáším Birmingham, nesnáším Žigiće, ale nesnáším i simulace. Ať už dneska utkání dopadne jakkoliv, ať už vyhrajem nebo ne, případné tři body mě těšit nebudou. Rozhodčí nám dneska 2x velmi pomohl. Poprvé, když písknul pokutový kop a nedal Chamakhovi žlutou, podruhé, když neposlal pod sprchy Nasriho. Nasri nejen že kopnul do ležícího hráče, on se s rozhodčím ještě hádá, místo aby sklopil hlavu a rychle zmizel. Přitom zápas začal parádně, akce Arsenalu skutečně lahodily oko diváka. Narážečky Wilshera s Chamakhem až před bránu mi přopoměli Rosického s Kollerem proti Řecku. Diaby rovněž hrál celkem obstojně, ale zoufale mu chybí zakončení. A společným jmenovatelem všech našich akcí byl dnes Aršavin. Do čeho se zapletl, to skončilo u něj. Do druhé půle bych přesunul Nasriho nalevo a napravo postavil Rosu nebo Thea. Jinak z gólu Fabianskyho neviním, ale TOP gólman by si na míč alespoň šáhnul. Toť vše, doufám že druhá půle bude menším utrpením, než ta první. RIP fotbalu

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ses zblaznil, vzdyt ta hlava zigice byla naprosto nechytatelna

Reagovat
herbage

Asi jo, ale moc nechybělo, aby si Lukasz na míč sáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale to byla obrancu, ze si neohlidali centr na toho trimetrovyho kolohnata

Reagovat
herbage

Byl oto zahraný fakt dobře, lépe už to snad ani nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale na takovouhle vez se proste musi zamerit tak, aby k nemu pokudmozno ten centr ani nedolitnul a pokud jo tak ho odstavit

Reagovat
Counter

Ridgewell Nasrimu nenápadně dupl na nohu, já zas oceňuju, že si to Samir nenechá líbit. Tohle na červenou nebylo. A Žigičovu hlavičku by neměl ani TOP gólman.

Reagovat
herbage

Je pěkné, že si to nenechá líbit, ale takhle hloupě oplácet, když může oslabit svůj tým. Sice by měl zadostiučiněno, ale my bychom přišli o body

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
Tomekcz

Nani je k nezastaveni Vidic tyc

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh

Reagovat
SunFells

JAAACKIIIE

Reagovat
SunFells

A Chamakh si taky alespoň trochu spravil renomé.

Reagovat
Counter

že nespadl, když měl metr před sebou prázdnou bránu?

Reagovat
SunFells

U něj nikdy nevíš On je posraný z každé šance, i z takových.

Reagovat
herbage

To byla akce Tohle měli udělat už v první půli a mohli nás ušetřit toho utrpení

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Placebo

Prosím vás, nějakej link? Na atdhe mi vubec nic nechce běžet

Reagovat
mithro

omg taky gol

Reagovat
Usty

Chamakh Olsson

Reagovat
smazaný uživatel

Divný gól

Reagovat
Tomekcz

a zas gol pres zed, jako s Liverpoolem

Reagovat
vodka

ty vole, doufám, že šamach dostane distanc.... stejně tak rafael...

Reagovat
Side

omg, vystřídej už toho Arshavina, dyť hraje strašně

Reagovat
Side

w. Brom

Reagovat
vodka

VDS

Reagovat
Tomekcz

VDS OMG

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

toto nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Edwine!

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin To som od neho ešte nevidel.

Reagovat
Ligter

Co to bylo? A ptám se - za co to West Bromwich má, takový dárky z nebes?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě to ani nepřekvapuje. Alespoň hrajou dobře do útoku a můžu reálně očekávat, že z toho dneska budou tři body.

Reagovat
terry

Co udělal Van der Sar?

Reagovat
smazaný uživatel

Cecha.

Reagovat
terry

Reagovat
Tomekcz

lehkej centr primo na nej mu skocil od ramena primo pred protihrace pred prazdnou

Reagovat
Tomekcz

zase 2:0 v prd.... co to je, a to zahazovani sanci

Reagovat
Usty

ty kráávo WBA jede

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tak ze sme dostali 2 goly.. dufam ze SAF si uvedomi co roby.. niekedy sa pytam ze ci by nebolo lepsie ukoncit karieru. predsalen ten vek..

Reagovat
Tomekcz

a za co tady SAF muze??? to je chyba obrany, 1. gol chyba zdi a pak VDS takova minela

Reagovat
smazaný uživatel

za co? pozri sa na predchodzie zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

"Roby" namiesto "robí a "predchozie" namiesto "predchádzajúce". Ešte niečo, nech je sranda.

Reagovat
mithro

a co ako robi zle?za tieto goly mohol SAF?

Reagovat
smazaný uživatel

ne bo zrazu jedna z najlepsich obran sveta v tejto sezone zabudla hrat??

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Boban

jedina vec k vytknuti je Anderson na kridle....

Reagovat
smazaný uživatel

Za to trenér nemože. Sir Alex může za mizernou sestavu s Boltonem, a někdy nerozumné střídání, ale s malou psychickou odolností hráčů toho moc neudělá. Prostě se nedaří a musí se to zlomit.

Reagovat
Usty

ježiš ty jseš hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

co s tim songem sakra je, minulou sezonu snad nejlepsi DM ligy a letos patri skoro v kazdym zapase k tem horsim hracum v sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Protože on už DM neni..viděl bych to na normalniho středního záložníka..cpe se neskutečně moc dopředu..což je na nic..

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si vsim, ze se vysouva zbytecne dopredu, on si asi neuvedomuje ze to neni konstrukt.zaloznik ale hlavne boric, stit, to je pozice ve ktere exceluje. Castecne to muze byt absenci fabregase, treba dostava od arsena ofenz.ukoly.

Nebo mozna za to muze ten jeho crazy uces

Reagovat
smazaný uživatel

už na začátku sezony sem někde četl, že chce hrát víc dopředu a dávat goly..tak asi tak...což je dost hloupej nápad, když máme tak slaboučkou obranu hrát pomalu bez DM..a vepředu akorat překáží..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt debilni napad, na to se nic jinyho snad rict ani neda

Reagovat
Chazy

Tak tahle část zápasu mezi NUFC a WAFC je zatím to nejlepší, co jsem letos viděl.

Reagovat
Side

AW nevidí, že Arshavin je naprosto tragickej? Dej tam už toho Walcotta

Reagovat
Lovec

V létě může Fábregas klidně jít. Wilshere hraje v 18 letech naprosto neskutečně. Není na něm vidět žádná nevyzrálost a prakticky řídí celou naši hru. Ještě Ramsey k němu a Gibbs na kraj obrany a bude to hedn veselejší .

Reagovat
Lovec

Druhý poločas sice bez střelby, ale co se týče kombinace - paráda. Připomíná to sezonu 07/08 - poslední sezonu, kdy se na Arsenal ještě dalo dívat.

Reagovat
SunFells

Vždyť Wilshere si s Fabregasem nikterak nezavazí ...A ten rozdíl ve hře s Fabregasem a bez je hodně patrný, především ve finální fázi, kde si Abou, který zrovna místo něj hraje, naprosto neví rady

Reagovat
Lovec

Ale s Ramseym ano. Abou nehraje vůbec špatně. První poločas byl docela neviditelný, ale přičítám to tomu, že je opět po zranění ... Pokud bude hrát ve středu trojice Ramsey, Song a Wilshere a bude jim přát zdraví, Fábregase nebude potřeba.

Reagovat
SunFells

Uvidíme, jak na tom Ramsey bude, nicméně plnohodnotně zastoupit Fabregase by nebyl schopen ani před zraněním. Ale Rosický, kterého nepochopitelně nechává Wenger na lavičku i za Cescovi absence, by možná byl. Ale to jeho chatrné zdraví

Reagovat
SunFells

*zdravý

Reagovat
Lovec

Rosa udělá nejlíp, když odejde už teď v zimě. To jak s ním Wenger zachází si prostě nezaslouží. Nechápu, proč pořád upřednostňuje toho dřeváka Aršavina

Reagovat
SunFells

On hlavně potřebuje vstřelit gól ...On si za každý zápas, klidně i jen za těch zatracených 20 minut vždy vytvoří příležitost a i slušně zakončí, ale má prostě takovou smůlu, že to do té sítě nikdy nepadne. Pokud by byl gólový, tak by ho Wenger ignorovat nemohl.

Reagovat
vladis271

2:2??? to aby som si to pozrel

Reagovat
Tomekcz

to je jak s Liverpoolem misto 3:0 to je 2:2 kdy tam konecne SAF da Wazzu

Reagovat
Tomanatura

Tak momentálně nutnější by byl Scholes...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci jsou fakt na pytel ... Bartonovi se piska vsechno. Uplne vsechno...

Reagovat
Chazy

Jen mu nechme volnou ruku, ať sprasí co nejvíc hráčů. Za pověst jakou má si může sám, takže tady je stížnost na špatným místě.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze ho nemas rad nic nemeni na tom, ze mu piskaj nesmysly

Reagovat
Chazy

Cleverley na hřiště, to je fakt neštěští. Přitom je na lavičce Moses.

Reagovat
Tomekcz

to stridani melo byt uz pred 10 min ...

Reagovat
terry

Dneska na zápas pohlížim s respektem. Bude to hodně o tom, jak moc kombinačně se nám bude dařit. Obrany se nebojím, Ferreira minule ukázal, že na to má. Ale záloha nebude příliš kreativní a když není na hrotu Drogba, může to bejt problém. Drogba totiž zas tolik kreativity za sebou nepotřebuje, zato Anelka ano, takže je potřeba držet míč a vytvářet šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, dneska na to koukám optimisticky, což je špatné znamení....

Reagovat
smazaný uživatel

rosa na place misto arshavina

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Scholes

Reagovat
Usty

Rosa ale měl jít od začátku.. kdyby předved z poloviny to, co v repre, tak by byl lepší než Diaby..

Reagovat
smazaný uživatel

"tak by byl lepší než Diaby"

Reagovat
smazaný uživatel

Shola

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych radsi, kdyby ten gol nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Az vyrovname, tak rad budes V tuhle chvili je jedno kdo to tam dotlaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme. Wigan je dnes k porazeni!

Reagovat
smazaný uživatel

no ako mnohi pisali pred zapasom ze SAF chce ukazat ze united nie su len w.rooney a ukazalo sa ze man.utd bez rooneyho s formou nemaju na popredne pozicie..

Reagovat
vodka

prosim, přestaň psát kraviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Bedná to rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Carson, Jara

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie sme to zahrat nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Bendnááá

Reagovat
SunFells

Nick na place

Reagovat
mithro

dnes je to proste smolny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

nj ako vsetky zapasy tejto sezony

Reagovat
Tomanatura

Promiň, ale běž do hajzlu.

Reagovat
Chazy

Cleverley na hřiště, to je fakt neštěští. Přitom je na lavičce Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj gibson hra?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je na pousmiatie.. novacik tlaci manchester na old trafford :D

Reagovat
Tomekcz

co to je za hnus WBA tlaci a my se branime

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej hnus, mě to tak vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

to mě pos.er, dostat dva goly skoro každej zápas , takhle se fakt body sbírat nedají a ferguson by měl začít už něco dělat

Reagovat
Rssa

Rosa

Reagovat
Tsigi

Dát Manchester na zvýšení kurzu nebyl úplně nejlepší plán

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je totalni zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

horšího hráče na hřišti těžko pohledat a to tam je chvíli.

Reagovat
Tomanatura

Neuvěřitelná troska. On hraje ještě hůř než loni v tuto dobu

Reagovat
vodka

marnost, nic než marnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..Kdyz ted koukam na Real, tak Benzema je jeste trikrat tak tragictejsi a to uz je co rict..

Reagovat
vodka

UNTIL WE SCORE

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrollova bozska ruka

Reagovat
Rssa

platí nebo ne? na livescore ten gol zrušili

Reagovat
smazaný uživatel

neplati

Reagovat
Chazy

Jasně že ne.

Reagovat
Rssa

No já se nedívám, tak se divím. Ten druhý asi už platí

Reagovat
vodka

ten Nani je sobéééééééééééc

Reagovat
Chazy

Carroll jeste ze dostal zlutou

Reagovat
vodka

jak možeme už po několikáté ztratit rozhodlý mač? to je nechutné...

Reagovat
Swarley

kdyby to bylo jednou tak držím hubu...ale tohle už fakt není možný, tohle se prostě nemůže stávat...

Reagovat
vladis271

žeby prichádzala dlhodobšia kríza? Dlhodobšou nemyslím 3 zápasy. No patrilo by sa už konečne. Nech môžte byť verní tomu Manchester United till I die. Zaujímavé, niektorí na oldtrafford mali problém vydržať nejakých 5 minút do konca zápasu, nieto ešte do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ľudia, funguje vám SopCast? Mne blbne už dobrý týždeň, stále len "cannot retrieve data"

Reagovat
Rssa

To mi dělala stará verze, stáhni si nejnovější, ten zatím šlape v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

No, skúsim, uvidím.

Reagovat
Boban

jo, celej zapas sel, jen na 2 minuty vypadl obraz....

Reagovat
mithro

wba dnes vytazilo z h... dve h...

Reagovat
Lovec

Naprosto zasloužená červená

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jackie parádní výkon teda nekorunoval podle mých představ

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za den? Uz i Blades zas prohravaji, jeden vysledek horsi jak druhej

Reagovat
SunFells

Zase není tak hrozně, Arsenal vede

Reagovat
vladis271

aspoň niekto mi robí radosť.

Reagovat
Ligter

To je tak nezasloužený, až je mi z toho blbě.

Reagovat
terry

Ztráta MU se hodí. Musíme to ale využít a porazit Villu. Ten náskok se bude před těžkými zápasy hodit!

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

88

Reagovat
smazaný uživatel

Blaaaades!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO COLOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Chazy

Hajzli remiza krasna

Reagovat
smazaný uživatel

COLLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

On si to neskutecne zaslouzi.... a hlavne - zase zauradoval ve vzduchu Andy.. Kral vzdusnyho prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel, mel jsem icq report

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis v replayi.... diky bohu, ze jsme to dotahli.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrat jeden bod doma ze zapasu proti Tang's, Potters a Latics, to krome Newcastlu zvladne leda Tottenham

Reagovat
Chazy

Dneska se mi brutálně znechutil, furt máchá loktama, zbytečně dojíždí souboje, vzteká se, huláká na všechny kolem sebe. Debil naprostej škoda, že ho Hendry nesundal pořádně. S Bartonem a Guthriem se fakt hodí do jednoho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

přeháníš. proč Guthrie?

Reagovat
Chazy

Zákrok na Fagana, kterej u něj fakt není ojedinělým.

Reagovat
smazaný uživatel

letos jedem , na prvních dvou místech tabulky ropaři , paráda

Reagovat
Usty

hlupáku závistivej

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, hlavně, že máme tři body. a ztráta MU taky potěší. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kus. Radsi bys na cele tabulky nas, nez to, co tam mate pred sebou ted.

Reagovat
herbage

Alespoň je vidět, že ztráta s WBA nebyla náhoda

Reagovat
Tomekcz

dalsi vyhozeny body, pritom vsechno slo tak hladce a Vidic dal tyc mohlo byt 3:0 a konec, ale pak musi proste prijit dalsi zkrat a takhle to po..... VDS to dneska bohuzel hodne pokazil a tech ztrat bodu uz je moc

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

ja by som taky spokojny nebol, vas konkurent v boji o zachranu u nas ziskal o bod viac nez liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hrozný zápas, ale tři body jsou tři body.

Reagovat
afc

klaiscky zapas po repre pauze

Reagovat
hefy

Klasnič dal gol, sundal si dres a dostal redku?

Reagovat
SunFells

Fabianski si dnes zaslouží Djourou už je na tom také mnohem lépe, Eboué by si konečně zasloužil dostávat přednost před Sagnou, dnes druhý nejlepší hráč, po Wilsherovi. Ten dostane na konci kariéry snad rytířský titul, když takhle válí v 18. Až na ten závěrečný prohřešek výborný výkon

Songova defenzivní činnost o řadu lepší než v minulých zápasech, tak snad se už dostává tam, kde byl na konci minulé sezóny

Reagovat
Counter

Fabianski už tři zápasy v řadě bez chyby, co se děje?

Reagovat
SunFells

Došlo na má slova ....On prostě potřebuje chytat, chytat a chytat, nic víc. Tak snad zůstane v kase i po Almuniově návratu. Dnes vypadala jeho největší slabina (=centry) jako jeho největší přednost.

Reagovat
herbage

Eboué? Vždyť často vzadu chyběl nebo ztratil při vyvezení míč. Clichy mi přišel na druhé straně omnoho jistější a to hrál před ním 70 minut Aršavin

Reagovat
SunFells

Že by vzadu nějak chyběl jsem si nevšiml a těch míčů vyvezl opravdu hodně, snad víc než je Bac schopný pomalu za půl sezóny, že se to dvakrát nepovedlo mě nermoutí. Já chci vidět na krajích obrany kreativitu, která Sagnovi prostě chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte nikdo jak hral Man.united??

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nasri, rosa, diaby, wilshere, eboue,chamakh

song prvni pule , druha

arshavin,

zbytek prumer

Reagovat
herbage

To byl zase jednou zápas. Výhra zasloužená, Arsenal čněl nad Briminghamem ve všech ohledech. Birmingham přijel s taktikou nákopy na Žigiće a ukopat co půjde, za což si nezasloužil ani bod. Přesto tahle vydřená a důležitá výhra se nezapíše do historie Arsenalu zrovna pozitivním světle. Jednak se bude probírat Chamakhovo pád ve vápně, jednak Wilsherův zbytečný a nebezpečný zákrok na nohu Žigiće. Kdo mě dneska potěšil, to byl Fabinaksy. Nedělal chyba a co mohl mít, to měl. Muž zápasu asi Wilshere, protože tomu vycházelo vše, na co šáhnul. Škoda toho závěru, občas působí až trošku přemotivovaně a tohle nebyl první vlaštovka. On si tyhle ošklivé zákroky čas odčasu neodpustí a doufám že mu Wenger řádné vyčiní. Rosický předvedl za 20 minut hry více, než Nasri s Aršavinem za 90, respektive 70 minut. Ebouého a jeho již klasické pády. Navíc ty jeho nůžky nad Ridwellovy nohy, to taky smrdělo zraněním Už se těším, až se vrátí Sagna. Bendter byl na hřišti sice krátce, ale poté co v nastavení ztratil svojí nepřesnou patičkou míč mně opět nakrknul. Tohle nás mohlo stát body a to si nemůže dovolovat. Dneska tomu chybělo zakončení a větší přímočarost. Každopádně už se začíná krystalizovat základní jedenáctka ve složení: Fabiansky - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Wilshere - Walcott, Fabregas, Rosický - RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pěkné shrnutí, ale těch chyb

Reagovat
vodka

Reagovat
Side

Ta sestava by byla pěkná, ale každej ví, že AW to takhle nikdy nepostaví

Reagovat
smazaný uživatel

az na toho walcotta s tou zakl.11 souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

jako proč? Walcott je nejlepší křídlo v Arsenalu, a úvod sezony (4 goly ve 3 zapasech) mluví za vše

Reagovat
SunFells

Tvá fifa jedenáctka? Wengerova s největší pravděpodobností néé.

Reagovat
Usty

Co udělal Klasnić?

Reagovat
vodka

500. pro koncentraci MU...

Reagovat
vodka

a pro distance pro Chamakha a Rafaela...

Reagovat
SunFells

Ireland měl gól na kopačce

Reagovat
smazaný uživatel

skoda..

Reagovat
Usty

Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens musí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

blackpoooooool, musí !!! zopakujte liverpool !!

Reagovat
smazaný uživatel

come on you liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe - Carra, Kyrgi, Skrtel, Konchesky - Maxi, Lucas, Raul, Joey - Steve - Nando

Ještě, že mám svůj zápas a neuvidím to. To je hrozná sestava.

Reagovat
vladis271

Tajne som dúfal v Kellyho, ale na derby bol som naivný. Pre Roya je riešenie nahradiť otrasného Poullsena Lucasom? Pacheco ani na lavičke. Ak je niekto dobre zorientovaný, mohol by mi napísať trebárs posledných 5 najlepších hráčov ME U19. Nech viem akého asi hráča tu zabíjame. Ale prečo? Vždy keď hral nesklamal. Neverím, že sa až tak zhoršil alebo flákal tréningy. A pritom je to univerzál schopný nastúpiť prakticky kdekoľvek v strede poľa, možno okrem DM. Možno je to tou neuveriteľne silnou konkurenciou Jovanovič, Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to zajímalo, kdo byl nejlepším hráčem předchozích U-19, ale nenašel jsem. Na wiki jsou jen top scorers, což ti nepomůže a na uefa.com ani to.

Každopádně aspon něco pro tebe - Delfouneso, Necid/Sukuta Pasu, rok předtím asi Ozil, předtím Bueno/Mata/Pique... Jenže to je už 5 let zpátky...

Reagovat
Arne

Özil se v téhle kategorii nijak zvlášť neprosadil... Spíš tak tři roky zpět to byl Änis Ben-Hatira, akorát teď nějak stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral jsem info z wiki, ale nijak zvlášť jsem to neprojížděl...

Reagovat
fantomas

Jagzi, Jagzi...škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je vážně k smíchu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arne

Vidím ho letos poprvý a co za první čtvrthodinu předvedl, je fakt ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tenhle zápas někdo nedohraje, vsadíte se se mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Cole zase nekoho zprasil?

Reagovat
fantomas

Já tipuju Meirelese nebo Škrtela.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ma vic favoritu, to je pravda Na druhe strane tak mozna Heitinga, protoze Marouane nehraje

Reagovat
fantomas

Nebo Tim, bohužel. Ten se dokáže takle hloupě vykartovat. Viz. první žlutá.

Reagovat
Arne

Meireles... Když hráč dostane takhle trapnou první, tak to pak vždycky smrdí.

Reagovat
fantomas

To samý Tim. Ale ten teď snad bude v pohodě po tom gólu.

Reagovat
Arne

Já jeho kartu neviděl, zrovna mi to vypadlo... Ale je pravda, že dispozice k tomu má taky dobrý. Půjdou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom chtěl dokončit Artetovu práci, ne?

Reagovat
fantomas

Já pořádně taky ne, ale vypadalo to spíš na nějaký kecy než na cokoliv jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se s Artetou ohnali po Gerrardovi po odpískání myslím...Cahill ho asi trefil nohou.

Reagovat
fantomas

No, každopádně zbytečná dohra někde na půlce - zbytečnost.

Reagovat
fantomas

* hloupost

Reagovat
fantomas

A Cole to nebude, protože ten je přece "always blue", takže do svých tolik nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ted pustil, nevim, jak to zatim vypada. Ale koukam, ze Meireles uz ma kartu, takze ten je jasnej

Reagovat
fantomas

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha on piska Webb, tak to bude tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se Yakubu uz i strelecky chytit, at ma pak Saha dustojneho zastupce a nemusime se koukat na toho picuska Beckforda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem nejak zaspal, cim se provinil Beckford?Nizke IQ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chova se jako nejvetsi hvezda, pritom je to rek bych nejhorsi utocnik na PL soupiskach. Navic zranil Harpse, tim u me definitivne skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda vim, ze nad nim vsichni onanovali a hnali ho do PL... ale aspon co sem videl za Leeds v Cupu nehral spatne

Reagovat
vodka

poslední půlrok v Leedsu jeden z nejhorších hráčů, nesnažil se, jenom pochodoval jak lemra. Dobře zahrál tak 4 zápasy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trucoval

Reagovat
smazaný uživatel

On ale v LUAFC vynikal jen diky tomu, ze hral tak strasne na sebe, jinak jeho herni schopnosti zase tak nepresahovali rozmer League One. Chamionship by mu sedel, v PL nema podle me co delat, na to nema kvality, navic je mu 27, zadnej talent to taky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

TIMOTHYYYYY!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

McGee

Reagovat
fantomas

GOOOOL, CAHIIIIL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šéémus pekne taky

Reagovat
fantomas

Jojo, moc. Ale za Cahilla sem rád, že se zase trefil, už se těšim na reakce scouserů. Mimochodem Meireles žlutá + vina na gólu -> frustrace -> brzo pod sprchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavnú vinu má Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec hlavná nie... Pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze se dnes netrefil naposled. Jeste zauraduje hlavou

Reagovat
13

hmm obrana

Reagovat
smazaný uživatel

paráda..ale ten Yakubu je strašnej tank

Reagovat
vodka

jak padl gól? sem musel na 3 minuty odejít a jedna nula

Reagovat
smazaný uživatel

přihrávka od Colemana ze strany a booom pod břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Seamus to zatahl po strane do vapna a dal pod sebe Timovi, kterej zavesil pod brevno

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť řikám

Reagovat
Tomekcz

Coleman to pekne zatahl Everton zatim hodne dobre

Reagovat
vladis271

Tipujem, že Henry na tribúne už telefonuje novému trénerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

zase hloupa chyba v obrane...jinak myslim celkem vyrovnany, s trochou stesti bysme ten bod mohli urvat...

Reagovat
Arne

Celkem vyrovnaný?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, everton nas vyrazne neprehrava...nejaky sance tam taky byly (Torres, Lucas)

Reagovat
Arne

Nepustil ti tam někdo záznam nějakýho předešlýho derby?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, tady kazdej z evertonu strika, takze se nedivim, ze to vidite trochu zkreslene...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom totiz strikali z LFC, budeme okamzite obvineni z toho, ze mame pohlavni nemoc.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Arne

Mě je Everton celkem u paty, přeju Reds, ale nejsem fanatik, abych po tom, co za hovno během třičtvrtěhodiny předvedli, napsal to, že je to vyrovnaný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

"celkem"

Reagovat
Arne

Jenže ono to není "celkem vyrovnaný", ono to vůbec není vyrovnaný...

Tady ani tolik nejde o výsledek, ale o to, co tam hráči LFC předvádějí... Zrovna derby je ideální k tomu, aby se zbláznili, lítali sem tam, sáhli si na úplný dno a třeba by z toho vzešel dobrý výsledek.

Ale tohle? 2:0 po hodině hry je milosrdný.

Reagovat
smazaný uživatel

blablabla...ja tam moc velky rozdily nevidim

Reagovat
Arne

Hm, tak teď jsi mě fakt dostal, se staženým ocasem opouštím diskusi.

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Holt v PL existuje nejmíň 10 týmů, který sou o parník sympatičtější než vy, no, tak se s tim zkus nějak smířit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmin 18!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Mačky snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Macky a CFC, tak 17, dobre

Reagovat
Mindas

Jupí, nevzpomněl si na City! Tak to zase já jo.

Reagovat
terry

City nemají tak nesympatický kádr.

Reagovat
Mindas

Tak on není vůbec nesympatický, tedy až na 2-3 hráče, což z tak širokého kádru je slušné, ale Mancinovi tahy za poslední měsíce tohle všechno posílají do kytek, bohužel... Ještě díky za mimofotbalovou aktivitu, jinak bych se musel začít fakt stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

City mam radsi nez LFC

Reagovat
Mindas

To je dobře , však taky proč mít raději většího rivala MU, který je neškodný nejen v tomto zápase.

Reagovat
fantomas

O parník sympatičtější: Arsenal, Bolton, MU, NUFC, Everton, Blackpool, Stoke, ManCity, Wolves, Spurs (když se horko těžko oprostim od rivality), AV

O něco sympatičtější: Blackburn, Wigan, Fulham, WBA, Sunderland

Na stejný úrovni: Birmingham, WHU, Spurs (když se od rivality neoprostim)

Nesympatičtější: Chelsea

Reagovat
fantomas

* SAFC možná spíš na stejný úrvoni a Wolves k "o něco sympatičtějším".

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
terry

Sunderland je nesympatickej.

Reagovat
fantomas

No, tak dejme tomu.

Reagovat
Mindas

Tak, tak... Mackems jednoznačně o úroveň níže.

Reagovat
herbage

Jak vůbec mohou být takový Blackburn se Sunderlandem ve stejné skupině s WBA či Wiganem?

Sympatické týmy: Arsenal

Týmy, které mi nevadí: Wigan, Everton, WBA, Fulham, Aston Villa, Wolverhampton, Bolton, Newcastle,Blackpool

Týmy, které nemám rád: Chelsea, Tottenham, ManCity, Manchester United, Liverpool, West Ham

Týmy, které mám na blacklistu: Stoke City, Sunderland, Birmingham a Blackburn

Reagovat
fantomas

Mohl sis aspon všimnout, že sem Sunderland následně při druhém náhledu odsunul o patro níž. Jinak no comment, máme totálně odlišné hodnoty a za vše hovoří už jen tvuj jediný sympatický tým.

Reagovat
Arne

Ani jeden.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

V tom případě tyhle megašance okamžitě hladce smáznou střely obou stoperů EFC. Snad každej musí vidět, že ste absolutně neschopní podržet balon, na můj vkus až příliš otevřeného, nezhuštěného středu využít nedokážete ani z pětiny, šílená propast mezi všemi řadami, totálně odříznutý a (předem?) znechucený Torres, místy docela komická obrana. Už jen když si vezmu, že vám do vápna lítá jeden centr za druhym a Toffees mohou celkem v klidu kombinovat na vaší polovině, nepřijde mi to, jako byste vše měli v merku.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem taky nepsal, ale zas takovy rozdil mezi efc a lfc neni...

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Liverpool je šílenej, na to, že hraje derby, je to hodně vlažný výkon.. Celkově je od nich první půle jeden velký trapas.. Nepamatuji se, kdy byl Liverpool soupeřem takhle přehrán, aby se dostal za poločas jen k jednomu zakončení..

Hlavně by mi jako fandovi vadil rozdíl v nasazení obou celků.. Zatímco EFC presuje vysoko, hraje na hranici svých možností a hráči nevypustí jediný souboj, Liverpool hraje děsně vlažně, neexistuje presink, frajeři do hráčů Evertonu ani pořádně nezajedou, spíš je často jenom stínují, katastrofa.. Krásně to dokumentoval onen gól - zatímco hráč Liverpoolu v dnešním zápase nemá šanci přejít ani přes jednoho borce v modrém, Coleman si klidně dal tři naráz a ještě přesně odcentroval..

Jinak zápas je to kvalitní, jenom je škoda, že k jeho atraktivitě přispívá jen jeden tým.. Pokud se LFC neprobere, mohou si odvézt i pěknou dardu..

Reagovat
papos182

To jsi moc zapasu LFC letos asi nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divim, ze rozhodci uznal ten Huddlestonuv gol vcera

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, ale nevadí mi to

Reagovat
Mindas

Hrubice jako prase. Nevím, co tam vůbec řešili, když bylo evidentní, že svým postavením zkrátka situaci ovlivnil a je jedno, že se balonu nedotkl. Výklad pravidel mluví jasně...

Reagovat
fantomas

V tom případě tyhle megašance okamžitě hladce smáznou střely obou stoperů EFC. Snad každej musí vidět, že ste absolutně neschopní podržet balon, na můj vkus až příliš otevřeného, nezhuštěného středu využít nedokážete ani z pětiny, šílená propast mezi všemi řadami, totálně odříznutý a (předem?) znechucený Torres, místy docela komická obrana. Už jen když si vezmu, že vám do vápna lítá jeden centr za druhym a Toffees mohou celkem v klidu kombinovat na vaší polovině, nepřijde mi to, jako byste vše měli v merku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilya

Reagovat
fantomas

Místo Osmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo-o.

Reagovat
smazaný uživatel

Artetaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak to je N-Á-D-H-E-R-A!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střík, střík

Reagovat
fantomas

No promiň, kdyby se ti trefili jedni z tvých nejoblíbenějších hráčů v PL, navíc proti týmu, ze kterého máš škodolibou radost, taky by sis ustříkl.

Reagovat
smazaný uživatel

o ustriknuti se mi stara stara nepotrebuju fotbalisty...

Reagovat
fantomas

Tak to upřímná gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

stará:D

Reagovat
smazaný uživatel

Požičiaš?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Reagovat
terry

ARTETAA!!

Reagovat
Mindas

Arteta!

Reagovat
Rssa

offside

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto Everton nakopne jako remíza proti nám minulou sezonu a doufám že začnou šlapat jako dobře namazaný stroj. Poháry jim letos nesmí uniknout.

Reagovat
fantomas

Nemůžu si pomoct, ale ten Hodgson to tam rozesral ještě víc než Benitez. Respektive ten Benitezův pozdní nemohoucí projev jen povýšil. Ale co taky mohl jinýho čekat, když si tam neustále tahá hráče, s kterými by se dalo spíš dalo hrát pobenítezovsku než pohodgsonovsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, jake ma Fergie kamarady

Reagovat
smazaný uživatel

džízs. live opět jede...

Reagovat
smazaný uživatel

držení míče v druhe puli: everton 80%

liverpoo 20% l

Reagovat
Rssa

Je to bída

Reagovat
Rssa

Ať stáhne nekopu Maxiho a zkusí Pacheca, nevím na co furt čeká

Reagovat
Rssa

Hm, oprava, tak ten není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hogson je rodeny taktik, asi nikdo na svete nevie tak nabudit tym ako on

Reagovat
13

aspoň trochu rozumu tomu šaškovi zbylo.. ngog místo lucase

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej sasek

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Mel ho vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááásnej zápas zatím. 2:0 pro Everton, góly Arteta s Cahillem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš přehled

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to myšleno akorát tak, že Ti hráči co dali góly, si to prostě zasloužili, navíc proti Liverpoolu, nebylo to nic ve smyslu že míč je kulatej...

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford

Reagovat
smazaný uživatel

Sent him off!!! Fu.king diver

Reagovat
fantomas

Fakt luxusní vypatlanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Roy to jeste vyburcuje

Reagovat
smazaný uživatel

měl by odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hral liverpool jak dnes tak od 70 minuty, tak by byl urcite nekde jinde nez je ted

Reagovat
fantomas

A znova ukázkovej flop.

Reagovat
13

everton zaslouženě vyhrál. Nový majitelé by měli najít jiného trenéra a totálně obměnit kádr.

Nechápu odkdy hraje liverpool jen 20 minut za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Blue day on Merseyside

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

To se mi taky líbilo.

Reagovat
fantomas

Tak jo, už jen aby Rovers porazili SAFC a příjemných 430 kč mám v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ti to vyjde, i kdyz tenhle zapas muze dopadnout opravdu jakkoliv, do ticketu bych si ho asi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTON

Reagovat
smazaný uživatel

Uáááááááá

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem. Zaslúžené.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som bezradny

Reagovat
vladis271

Solídne v prdeli. Roy nebude to fér, nebudeš spomínaž v dobrom ( toho mi je najviac ľúto, lebo sympatický si ), ale toto ti zlomilo väz. Už pred zápasom boli šumy, teraz len zosilnejú.

Bojím sa Pellegriniho, dúfam v MoN, ten bol môj favorit hneď od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

king Kenny!

Reagovat
smazaný uživatel

MoN_?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi volba

Reagovat
Side

Martin O'Neill asi

Reagovat
papos182

Za O'Neilla.

Reagovat
Tomanatura

Pellegrini by byl možná ještě lepší, jelikož ten člověk by dokázal z Torrese a Gerrarda dostat to, co nikdo.

Reagovat
vladis271

Bojím sa ho, je to Španiel Ja som už od začiatku chcel Martina. Maybe Kenny, ale Henry chce vraj trénerskú špičku, a Kenny tou voľbou asi nebude, keď bol tak dlho mimo kaufu. Martin má všetko. Potencál, sympatie, sympatický herný prejav. Má rad ostrovanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hůř...je to Chilan

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj, kde si to počul? Btw. máš ten blog?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si to myslíš?

Reagovat
Tomanatura

Se podívej, co udělal s provinčním Villarrealem, z Forlána a Romána dostal to nejlepší. Navíc se nesere s frajerama, umí být tvrdý. Nedá se hodnotit podle Realu, kde měl svázané ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak dnes 4-4-2 -> ponekud ofenzivni sestava :

Hart, Boateng, Kompany, Lescott, Bridge, A.Johnson, Barry, De Jong, Milner, Tevez, Adebayor( )

Lavka: Given, Richard, Zaba, SWP, Silva, Vieira, Santa Cruz

Reagovat
smazaný uživatel

Sance pro Mandarinky

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne?! Vzhledem k tomu, ze se hraje 4-4-2 s Adebayorem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas nic ofenzivnejsiho tam vymyslet nejde, no uvidime Doufam, ze to bude aspon za neco stat..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to znamená, že bude Milner na křídle, pak

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sestava

Reagovat
smazaný uživatel

come on Blackpool !!

Reagovat
Bayern +

Manchester City:

Hart - Boateng, Kompany, Lescott, Bridge - A. Johnson, De Jong, Barry, Milner - Tevez, Adebayor

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Vám to ide kluci z Liverpool , ešte by ste možno mohli poslať niekoho na hosťovanie , predsa máte super hráčov ktorý to zvládnu .

Reagovat
kiwwi

Blackpool hra paradne

chcelo by to nejaky gol este

Reagovat
smazaný uživatel

ke konci sice City trochu zalačili, ale jinak

Reagovat
Mindas

Zatím pěkný fotbal. Sice chudší na pořádné šance, ale jinak nasazení z obou stran je vysoké. Mandarinky hrají dobře.

Reagovat
Mindas

Ty vole, Lescott je ale kus pořádný vokurky.

Reagovat
smazaný uživatel

Se zase ukazal..

Reagovat
Mindas

Já narážel na tu mega šanci Mandarinek, kdy nesmyslně běžel do souboje, kde byl už Komps, místo toho, aby si hlídal DJe ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja taky myslel tohle Hodne mi to pripomnelo jeho podobny kiksy pod Sparkym, kdy neco podobnyho predvedl nekolikrat. Fakt totalne nesmyslny vyhodnoceni situace situace..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tenhle miss se zapíše do ročenky jako nejpovedenější

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Taková perlička: Blackpool vede venkovní tabulku a v domácí je poslední

Reagovat
vodka

komu se chce hrát v takovém zapadákově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejideálnější výsledek by byl 2:0 pro sunderland a aby dal al muhammadi aspoň jeden gól

Reagovat
minoLFC

dojde Bruce?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jo

Reagovat
fantomas

To se řiká vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já s ním nepočítám, ale třeba překvapí...pro sraz by to bylo dobré :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

a na srazy Spurs už niekedy dorazil?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatím žádný svůj sraz neudělali

Reagovat
minoLFC

tak by ste mali, s úspechmi sa hrnú aj nový fans

Reagovat
vodka

to je hodně škodolibé...

Reagovat
smazaný uživatel

BLACKBURN: Robinson, Salgado, Samba, Givet, Olsson, Nzonzi, Jones, Emerton, Pedersen, El-Hadji Diouf, Kalinic.

SUNDERLAND: Mignolet, Onuoha, Turner, Bramble, Bardsley, Malbranque, Cattermole, Elmohamady, Henderson, Welbeck, Bent.

Slagr kola

Reagovat
Tomanatura

To jsem se htěl zeptat. Jaktože hrává Danny místo 20ti milionového Gyana?

Reagovat
kiwwi

Danny hra na kridel

Reagovat
smazaný uživatel

20???

Reagovat
Tomanatura

16, no

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně Brucovi jebe. Jones se s ním nějak rozhádal ne? Každopádně hraje famozně

Reagovat
smazaný uživatel

Jones? On je idealni typ utocnika pro Potters, jak by pravil klasik (= Getzo): ja to rikal!

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce placal cosi o tom, ze Gyan by teoreticky vedle Benta hrat mohl. Z toho mi vyplynulo, ze Gyan je alternativa za Benta a Welbeck muze byt v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

To jako ze byl Gyan koupenej na lavku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reknu ti to tak: Brucie knows

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavni no..

Reagovat
kiwwi

i vy to mate na YES bez komentara?

Reagovat
kiwwi

a uz to tam typek zapol

Reagovat
Tomekcz

to je diver

Reagovat
smazaný uživatel

Hahá. England's number one...

Reagovat
kiwwi

vyborne Danny

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Sambu nee

Reagovat
SunFells

Ale jo, Samba neSamba ..byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim...

Reagovat
kiwwi

ides podomna

Reagovat
smazaný uživatel

Mas ho ve fante, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimnou soustrast.

Reagovat
kiwwi

sudi zatial na jednicku...a to ma pekne tazky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sestih na YES byl skvelej Miluju sestrihy golu s hudbou a originalnim komentarem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem slepej nebo v tom vyctu nebyl Djemba Djemba?

Reagovat
kiwwi

navyse ta pesnicka je genialna

http://www.youtube.com/watch?v=agVpq_XXRmU

Reagovat
vodka

mě potěšila letošní znělka, kde hraje kasabian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

Jako, nezlobte se na mě, ale co to ten Sunderland vytváří, to je neuvěřitelné. Co udělá obránce, když neví, co s balonem? Kopne balon co nejvíc nad sebe. Co udělá 5 útočících hráčů, když jim může nahrát nabíhající hráč? Stoupnou si a čekají... Neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allardycovi namokla vysilacka nebo proc se tak vzteka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadlo mu spojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Benjani si odkroutil poctivejch 17 minutek

Reagovat
Usty

já ten dnešní zápas úplně zazdil přišel jsem o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Vis vubec, kdo hraje?

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

btw, pohleď na vůdce Chazy League..

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel o Bruce.

Reagovat
fantomas

Rovers nemaj síly nebo co má ten jejich závěr znamenat jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak remiza v oslabeni neni zas tak spatnej vysledek.

Reagovat
Chazy

Cliff Lee právě doházel. Je první SP v historii, co má 10+ K ve třech startech po sobě v jednotlivým playoff, překonal letitej rekord v počtu směn bez BB v playoff atd.. a Yankees tečou 8-0 ...

Reagovat
fantomas

Jo tak oni na to maj nárok koukám. Shit!

Reagovat
kiwwi

hahaha Steve jaky vtipalek

Reagovat
Tomanatura

Neuvěřitelné. Kdyby ti nekopové aspoň měli trenéra, který by je uměl naučit naběhnout si pro míč, nebo vůbec by jim vysvětlil, co to znamená taktika, tak by to ještě jakžtakž šlo pozorovat. Ale toto je k pláči. Bych fakt chtěl vědět, co Bruce dělal 9 roků při taktických poradách v MU, když se od SAF nenaučil vůbec nic. To snad prospal...

Reagovat
Chazy

Ale na zachraňování je jeho styl výbornej. A umí opravdu mimořádně pozvednout kvalitu jednotlivejch obránců - viz Boyce a Bramble. Ale jakmile tým potřebuje udělat pokrok, tak on je brzda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele