Anglická Premier League preview - 6. kolo

27.09.2008, 08:50, aktualizováno 28.09.2008, 09:45
Previews
V Portsmouthu a Wiganu dnes bude zakončeno další kolo anglické nejvyšší soutěže. Pompeys se poslední dobou vůbec nedaří, podobně je na tom Tottenham a vzájemný souboj těchto týmů tak bude mít hodně zajímavý náboj. Manchester City hodlá atakovat přední příčky tabulky, v případě výhry ve Wiganu se může bodově dotáhnout na Arsenal a West Ham...
Everton FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Jubilejně po devadesáté na stánku Toffees na sebe narazí domácí celek Evertonu a hosté též z Liverpoolu. Jubileum zmiňuji především proto, že se jedná o tradiční merseysideské derby, v pořadí celkově už 179., v němž si nikdy aktéři duelu nedávají nic zadarmo.

Asi byste se divili, kolik toho mají před tímto zápasem oba celky společné a zároveň nakolik se jejich cesty rozcházejí. Začněme tedy těmi shodami – jedno město plus to, že se nám oba dva kluby příští týden představí i v pohárové Evropě. Odlišností ovšem nacházíme daleko víc. Především z hlediska aktuální formy se potká tým s jednou z nejhůře bránících defenzivních linií s pravým opakem, tedy mužstvem, pro nějž je hra ze zajištěné obrany přímo posvátná (letos už šestkrát udržel Reina čisté konto). O tom, komu jaká role náleží, snad ani nemusím hovořit.

Everton nedrží s Liverpoolem zajedno též v otázce, jakou pro ně znamená výhodu domácí prostředí. Zatímco Toffees totiž na svém hřišti spíše strádají, letos když vyhráli, tak jen venku a navíc pokud se jim ani v sobotu nepodaří utržit tři body, stane se tak na Goodison již potřetí v řadě (takovou událost modří pamatují naposledy ke konci roku 2005). Kdežto Reds nejsou celkově v Premier League poraženi již 12 utkání a nebýt prohry na Old Trafford, činí to dokonce obdivuhodných 20 střetnutí bez porážky.

Výše, když jsem vypisoval podobnosti obou rivalů, záměrně jsem opomenul jeden fakt ze všech nejaktuálnější. V minulém kole totiž oba celky nedokázaly přemoci nováčky nejvyšší soutěže, přičemž Everton remizoval v Hullu a Liverpool doma trestuhodně tratil se Stokem (0:0). Co se týče vzájemných soubojů, plichty však nejsou tak častým jevem, jako spíše karty. Těmi se to zpravidla při liverpoolském derby jenom hemží. Hned 16 borců muselo v minulých 32 střetnutích předčasně pod sprchy, loňské dvojité vyloučení na straně Toffees nevyjímaje. Tehdy, 20. října 2007, domácí Everton podlehl Reds 1:2, když oba góly hostí zaznamenal Dirk Kuyt z penalty právě po oněch rudých zákrocích soupeřů. Jinak Liverpool usiluje již o sedmý triumf z devíti předchozích kláních na Goodison Parku.

Marodka Reds není nijak obsáhlá, přičemž ani absence dvou krajních obránců Fabia Aurelia a Phillipa Degena by nemusela být nijak radikálně znát. Připraveni totiž jsou alternativy v osobách Dosseny a Arbeloy. Prvně jmenovaný marod navíc dle posledních zpráv může být připraven. Stoper Agger skóroval proti Crewe v Ligovém poháru a měl by tak opět hrát od začátku. Pár Mascherano-Benayoun ještě čekají pozdní zátěžové testy. Coby uzavření přehledu absencí Reds nám poslouží jedna zajímavost: Pokud Steven Gerrard, oddaný kapitán hostů, v sobotu vstřelí branku, půjde jubilejně o jeho stou v dresu merseysideského celku.

David Moyes, manažer Evertonu, je na vážkách, zda být šťastný nebo rozmrzelý. Návrat Artety po virovém onemocnění totiž kompenzují absence dvou záložníků, Van der Meydeho a Pienaara. Krom toho je mimo hru též forvard Victor Anichebe.

Tradičně vypjatou bitvu dvou sousedů zrežíruje rodák z Leedsu Mike Riley, jenž mimochodem řídil také minulý víkend jiné hodně sledované klání ManUtd a Chelsea. Mimo má pověst rozhodčího, jenž nemá do kapsičky věru daleko. Pročež letos rozdal zatím nejvíce karet, a proto se mají protagonisté sobotního derby co bát, neboť jak už jsem uvedl, mají ve zvyku se nešetřit. Jak to dopadne se dozvíme více jak 90 minut po 13:45 CET, kdy se na Goodison Parku vykopává.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Zápas mezi Fulhamem a West Hamem United nabídne Londýnu třetí letošní derby. Pro domácí fotbalisty již druhé v sezóně. Oba týmy se v současnosti pyšní solidní formou, a proto diváci na Craven Cottage zcela jistě uvidí zajímavou podívanou.

Cottagers zatím oba dva domácí zápasy sezóny 2008/09 vyhráli, zatímco Kladiváři venku ještě nebodovali. Favorit se tak zdá být víceméně jasný, jenže se vším zamíchala statistika vzájemných zápasů, ve které je West Ham mnohem úspěšnější. V minulé sezóně dokonce vyhrál oba dvě utkání a jeho fanoušci by se nezlobili, kdyby tato série pokračovala. Celkově Fulham nedokázal svého sobotního soupeře porazit již devět ligových utkání.

"Nálada v týmu je dobrá, ale všechny hráče velmi mrzí prohraná poslední dvě utkání," prohlásil kouč domácích Roy Hodgson. "Oba zápasy jsme prohráli kvůli gólům z posledních minut, na to si musíme dát pozor. Na hodnocení je ještě brzy, jelikož na kontě máme jen čtyři zápasy, ale tým je tady skvělý," pochvaluje si Hodgson, jenž se stále musí obejít bez Diomansyho Kamary a Dicksona Etuhua.

"Proti Fulhamu panuje v klubu touha vytěžit z utkání maximum bodů," prozradil kapitán West Hamu Lucas Neill. "Nikdy jsme neskrývali přání hrát o evropské poháry a určitě se o to porveme," dodal australský reprezentant. Na hřištích soupeřů znamená pro Hammers největší problém velmi špatná defenzíva, která se ani v jednom utkání moc nepředvedla a inkasovala už celkem šest branek. Tentokrát ale nějaký velký strach mít nemusí, jelikož Fulham nepatří mezi týmy, které by se vyznačovaly velkým počtem vstřelených branek.

Hostující manažer Zola věří, že v pořádku bude před zápasem útočná dvojice Bellamy a Cole. Také Calum Davenport by se po zranění mohl objevit na hřišti. Hrát naopak určitě nebude kanonýr Dean Ashton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Middlesbrough FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Middlesbrough vstoupilo do sezóny skvěle, v poslední době mu ale dochází dech a po dvou porážkách by opět rádo konečně bodovalo. Proti West Bromwichi Albion se bude snažit vyhrát.

Boro jsou prozatím doma letos stoprocentní a byli by určitě velmi rádi, kdyby ani tentokrát bodově nijak nezaváhali. Zvláštní příchuť bude mít tento duel pro kouče domácích fotbalistů Garetha Southgatea, jenž přivede svůj tým k jeho stému zápasu na lavičce Middlesbrough. "Minulé zápasy venku nás velmi zklamaly, ale jeden dobrý výsledek nás může vrátit zpátky. Dobrá věc je, že jsme doma skutečně silní," řekl Southgate.

Malé problémy se zraněním žeber trápily Egypťana Mida, bude ale v pořádku a měl by nastoupit vedle kanonýra Alfonsa Alvese. Naopak stoper Emanuel Pogatetz v tomto utkání odstartuje svůj třízapasový disciplinární trest.

West Bromwich v minulém kole ztratil doma proti Aston Ville všechny body a tuto nepříjemnou situaci by rád nyní napravil nějakým úspěšným výsledkem, jelikož se stále drží velmi blízko sestupových vod. Na utkání se velmi těší i druhý manažer Tony Mowbray, jenž v Middlesbrough vyrůstal a místnímu klubu velmi fandil a dokonce za něj více jak deset let hrál. "Toto nebude utkání jako proti Aston Ville. Čeká nás úplně něco jiného, je tu ale mnohem větší šance na zisk tří bodů," prohlásil Mowbray.

Ten se musí obejít bez obránce Meiteho, jehož opět nahradí v základní sestavě Leon Barnett, a také záložník Brunta, jenž má problémy s kolenem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Manchester nevstoupil do nového ročníku zrovna optimálně. O další body bude usilovat proti Boltonu Wanderers.

Oba kluby od sebe dělí na mapě pouhých 31 kilometrů a podobně blízko se nacházejí také v tabulce, kde jsou dokonce sousedy. Kdo by to před sezónou řekl. Na obranu Manchesteru je však nutno říci, že má o zápas méně a na domácím hřišti se svým fanouškům ukázal jenom jednou. Ovšem obdobně vstoupili do sezóny Red Devils také loni a všichni víme, jak to dopadlo.

Fanoušci se proto k žádným kritickým názorům neuchylují, ale proti Boltonu očekávají povinné tři body. Vzrůstající formu Manchester potvrdil už minulý víkend, kdy uhrál remízu na hřišti Chelsea, ale také výhrou nad Middlesbrough v Carling Cupu. "Tato výhra nás nasměrovala na tu správnou cestu," je si jist zkušený manažer Sir Alex Ferguson. "Začátek sezóny byl pro nás velmi těžký, protože začínat zápasy na půdě Portsmouthu, Liverpoolu a Chelsea není nic jednoduchého," pokračoval úspěšný Skot.

United v každém ligovém utkání vstřelili všechny své góly už v první půli, zároveň nikdy nedali více jak branku za zápas. To se už ale zřejmě co nevidět změní, jelikož po zranění se vrací nejlepší kanonýr minulé sezóny a postrach všech brankářů Cristiano Ronaldo, jenž se na hřišti objevil už proti Chelsea, kdy odehrál 35 minut. Utkání s klubem kouče Scolariho nedochytal brankář Van der Sar, po zranění kolena ale bude připraven nastoupit. Hrát tak nebude pouze záložník Michael Carrick.

Bolton v prvním kole smetl Stoke City a zdálo se, že loňská nepovedená sezóna byla výjimkou a opakovat se již nebude. Jenže tento scénář se moc nevyplňuje. Od prvního tříbobodového zisku jako když utne. Čtyřzápasový půst bez výhry stále pokračuje a že by skončil zrovna na Old Trafford je skutečně velmi nepravděpodobné. Zázraky se ovšem někdy dějí. Hodně skeptické jsou také výsledky ze vzájemných zápasů. Mohl by se ovšem opakovat rok 2002, kdy Bolton senzačně v Manchesteru vyhrál 1:0.

I když moc šancí nemají, Wanderers se tohoto utkání nemohou dočkat. "Každý, kdo měl někdy možnost zahrát si na Old Trafford, se velmi těšil," prohlásil kouč Megson, jenž slibuje, že jeho tým předvede to nejlepší, co umí. Bude se však muset obejít zřejmě bez útočníka Johana Elmandera. Moc dobře to nevypadá ani s Mattem Taylorem. Návrat ale hlásí Gary Cahill, jenž si může odbýt stý ligový start.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Podobně tristní vstup do Premier League jako například Tottenham má i Newcastle, tým, který v tomto kole na svém hřišti přivítá celek Blackburnu.

Domácí celek se opravdu utápí v problémech – nemůže najít nového stálého manažera a od začátku sezóny bodoval pouze třikrát, když v prvním kole remizoval s nerozehraným Manchesterem United, v druhém kole vyhrál nad Boltonem a v druhém kole League Cupu zvítězil nad slabým Coventry. Tyto výsledky v součtu s dalšími vynesly domácím pouze předposlední místo. Naopak Blackburn dokázal navázat na výsledky z minulé sezóny, momentálně je desátý se sedmi body. V minulém zápase hosté porazili v Carling Cupu ambiciózní Everton.

Newcastle nedokázal v uplynulých týdnech najít nového manažera, a uchýlil se tak k prozatimní volbě. Na lavičku anglického klubu usedl Joe Kinnear, který se s klubem dohodl na spolupráci do konce října

Je více než jisté, že na špatnou formu domácích má vliv i jejich více než široká marodka. Zraněných je momentálně devět domácích hráčů – Martins, Smith, Gutierrez, LuaLua, Carroll, Viduka, Nho Baheng, Beye a Enrique. Poslední dva jmenovaní jsou již ve stádiu rekonvalescence, ale jejich start v zápase s Blackburnem stále není jistý. Naopak Blackburn má zraněné pouze tři členy týmu – Robinsona, Grellu a Dunna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Aston Villa zažívá svůj nejlepší start do Premier League za posledních devět let a při příznivé konstelaci hvězd může jít i do čela. Tomuto eventuelnímu skoku se pokusí zabránit Sunderland, prozatím vykazující kolísavé výsledky.

Aston Villa může se špetkou nadsázky buď všechno získat, nebo vše ztratit. V případě vítězství totiž skutečně může jít za určitých okolností do čela, ovšem pokud Black Cats vyhrají jakkoliv o tři branky, přeskočí dokonce právě i Villans. Ti nicméně na svém hřišti letos nepoznali hořkost porážky a co je komu po tom, že venku už to tak slavné není. Naopak leckoho jistě zajímá fakt, že naproti tomu si hosté mimo Stadium of Light vedou znamenitě a ještě nenašli nikde venku přemožitele.

Obě mužstva se shodně trápila v týdnu během duelů Carling Cupu, ovšem ve výsledcích soulad hledáme marně. Villans neprošli přes Černého Queens Park Rangers hrající Championship, zatímco Sunderland přemohl třetiligový Northampton, sic až na penalty. Minulé kolo jak Aston Villa, tak Black Cats zvítězily, přičemž pokaždé vsítily dva góly. Odnesl to tým West Bromwiche (2:1), respektive Middlesbrough (2:0).

Když nakoukneme do historických statistik, nalezneme tam pár zajímavých faktů. Z hlediska vskutku dlouhodobého jsme vypozorovali, že se oba příští soupeři před druhou světovou válkou radovali shodně šestkrát z mistrovského titulu. Od té doby se však klubová vitrína ani na jedné straně barikády příliš nenaplňuje - Villans ještě triumfovali v roce 1981; Black Cats od té doby ani jednou. Co se týče vzájemných zápasů, tak vězte, že loni v březnu prolomil Sunderland jednu ošklivou sérii. Od srpna 1982 na Villa Parku totiž naplno nebodoval. Až minulou sezonu přesekl tuto šňůru Michael Chopra, skórující až v 83. minutě.

Martin O’Neill v předzápasovém rozhovoru odmítl spekulace novinářů, že by jeho ovečky mohl v sobotu ovlivnit nešťastný čtvrteční duel s QPR. Zároveň se očekává, že postaví již pošesté v lize tu samou základní jedenáctku. Zranění klíčových hráčů se birminghamskému klubu vyhýbají opravdu obloukem. Absence letní posily z Chelsea, Steva Sidwella, je tak nadále poněkud přehlížena.

Při pohledu na marodku Sunderlandu musím začít kontrastně velmi nepěknou zprávou. Důležitý zadák Nyron Nosworthy je čerstvě na čtyři týdny vyšachován. Laborovat bude s poraněnou kolenní šlachou. Šikovného středopolaře Granta Leadbittera pro změnu na trávník ještě nepustí zlomenina nosu, nad startem Phila Bardsleyho se vznáší otazník, přičemž fit už je alespoň elitní levý bek McCartney.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 6.00
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
V minulém kole se Stoke utkalo se silným Liverpoolem a i nyní na něj čeká další tým velké čtyřky. Na půdu nováčka Premier League tentokrát zavítá Chelsea. Ta se bude snažit napravit zaváhání z minulého kola, kdy na domácím hřišti uhrála pouze remízu s Manchesterem United a opustila první příčku, kterou do té doby obývala.

Potters získali minulý víkend na Anfield Road velmi cenný bod za bezbrankovou remízu. Podle očekávání vsadili především na defenzivní taktiku a ta nesla kýžené ovoce, jelikož Liverpool se nedostával do žádných velkých šancí. S podobnou taktikou svěřenci kouče Pulise zřejmě půjdou také do utkání proti Blues. "Síla jejich týmu je obrovská a když k tomu přidáte technické schopnosti hráčů, víte, že budete čelit hodně těžkému úkolu," prozradil kouč domácích svěřenců.

Stoke letos předvádí pohledný fotbal, který jim ale prozatím vynesl pouhé čtyři body a osmnáctou příčku. Tu by domácí určitě rádi co nejrychleji opustili, jenže bodovat proti Chelsea bude hodně těžké. Po drobných zraněních by se měl dát včas do kupy jamajský útočník Ricardo Fuller, a tak má kouč Pulis k dispozici kompletní tým.

Londýnský klub je letos prozatím venku více úspěšnější než na domácím hřišti. Všechny tři body bral jak v utkání s Wiganem, tak i proti Manchesteru City. Jenže na Stamford Bridge to zatím není ono. Alespoň remízu 1:1 proti Red Devils v minulém kole zachránil až deset minut před koncem normální hrací doba Salomon Kalou. Trenér Scolari ale ví, že tentokrát bude na něj čekat úplně jiný soupeř, který bude hlavně bránit. "Musíme se naučit hrát utkání proti Manchesteru i proti Stoke. Bude to velký rozdíl. Oba týmy totiž předvádí úplně jiný fotbal," prohlásil brazilský lodivod.

Stoke prozatím inkasovali v pěti zápasech deset gólů a ne zrovna jisté defenzívy se bude snažit Chelsea využít. Ta letos střílí hodně gólů ze střední vzdálenosti, jenže tentokrát bude postrádat kreativního záložníka Deca, krajana Carvalha, Joea Colea a také dlouhodobě zraněného Michaela Essiena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 4.50 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Hull City  (sobota 18:30)
Z Arsenalu jde opět strach, ale pozor, z podceňování na pohled slabších soupeřů by mohl udělovat lekce. Teď se Kanonýrům staví nováček z Hullu, který ovšem letos potrápil nejednoho papírového favorita.

V neděli, tedy den po utkání s Hullem, slaví Arsene Wenger přesně dvanáctý odkroucený rok na lavičce Arsenalu. Není tedy samozřejmě lepším dárkem vyhrát, ale také není hořčího zklamání než na své "narozeniny" podlehnout zrovna nováčku. Nicméně Kanonýři tak jako tak jsou neoddiskutovatelnými favority už jen proto, že letos zatím stráží stoprocentní domácí úspěšnost. Každopádně Tigers jsou ovšem nejvýše postaveným nováčkem nejvyšší soutěže (jsou sedmí) a na prozatímně vedoucí Gunners ztrácí minimum bodů, přesně čtyři. Navíc venku tuto sezonu ještě neprohráli.

Arsenal ovšem v tuto chvíli jede podobně jako v minulém ročníku, tedy neohroženě. Naposledy fazónu londýnských velikánů odnesl Sheffield United, jenž prachmizerně čelil i sestavě s věkovým průměrem pouhých 19 let. Kanonýři nakonec dostáli své přezdívce a Blades deklasovali drtivě 6:0. I v lize se už, zdá se, výkony Londýňanů ustálily. Arsenal by v sobotu v podvečer rád vyhrál v Premier League počtvrté v řadě, což je v tomto okamžiku nejdelší série ze všech letošních účastníků nejvyšší soutěže. V té se mimochodem pohybují domácí již 92. sezonu, kdežto Hull si odbývá svou premiéru mezi smetánkou. Bude to tedy alespoň z hlediska zkušeností pravý nefalšovaný souboj Davida a Goliáše.

Tygry sice čeká první klání s "členským" celkem tzv. Big Four, avšak pokud se na hřišti budou chovat natolik nebojácně jako jejich přímý nadřízený Phil Brown, mohli by lídra PL zaskočit. "Minulý týden byli v Arsenalu nespokojení se zákrokem Kevina Daviese, ale na tom nebylo nic špatného. Pokud jim dovolíte určit, že tyto zákroky musí ze hřiště vymizet, pak jste skončili. Takový zákrok je na naší straně, oni vítězí po technické stránce," má jasno perspektivní manažer, že na šikovné Kanonýry musejí jeho svěřenci bez respektu a s patřičnou dávkou odvahy a tvrdosti.

Arsene Wenger naproti tomu zopakoval poněkud ohrané klišé, že se jeho celek musí soustředit jen na svou hru a diplomaticky dodal: "Můžete smeknout před Hullem, protože to, co nyní předvádí, je fantastické. Jsou velkým překvapením," vysekl soupeři poklonu zkušený lodivod domácích.

Dvojice francouzských obránců, hrajících však primárně na identickém postu, ve složení Gael Clichy-Mickael Silvestre je v pořádku. "Konečně!" se chce zvolat zejména u druhého jmenovaného, jenž od svého letního příchodu na Emirates Stadium dres Arsenalu oblékl jen při rutinním představování na první tiskové konferenci v novém působišti. Menšího zdravotního problému se včas zbavil taktéž Song, přičemž středopolař Nasri je stále mimo.

Jedno z nejzvučnějších jmen na soupisce hostí, Anthony Gardner, nemůže v sobotu nastoupit z důvodu potíží se stehenním svalem. Hrát nebude zatím ani teprve nedávno získaná akvizice do zálohy, Stelios Giannakopoulos, jenž musí po delším nicnedělání ještě nabrat potřebný fyzický fond.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Ostuda, trapas... Taková slova se v současnosti s Tottenhamem spojují nejčastěji. Ambiciózní klub se krčí na poslední příčce s pouhými dvěma body na kontě. O první vítězství se bude pokoušet na hřišti Portsmouthu.

Spurs toužili proklouznout letos do Ligy mistrů, pokud ale nezačnou vzniklou nepříjemnou situaci co nejdříve řešit, mohou na jakýkoliv atak na pohárové příčky zapomenout a naopak bojovat o záchranu. Didier Zokora ale stále věří, že je jeho tým dostatečně silný, aby si účast v milionářské soutěži vybojoval. "Chceme si příští sezónu zahrát Ligu mistrů. Stále to je možné, protože zbývá ještě třiatřicet zápasů," prohlásil reprezentant Pobřeží slonoviny pro Evening Standard. Proti Pompeys musejí uhrát Kohouti vítězství, cokoliv jiného bude jen další zklamání.

Také kouč Ramos, ví, že jeho celek na tom není zrovna nejlépe. "Situace je pro nás velmi obtížná. Je to však prosté. Získali jsme nové hráče a ti se potřebují sehrát," řekl Španěl na lavičce londýnského klubu. Tottenham je sice nyní jediným týmem, který ještě nemá na kontě vítězství, tentokrát by ale na něj mohl dosáhnout, jelikož z posledních sedmi vzájemných zápasů jich šest vyhrál. Bude se však muset obejít bez Alana Huttona a zřejmě také Garetha Balea, o jehož startu se rozhodne až před utkáním. Alespoň se už ale vrací Luka Modrič.

Výkony Portsmouthu jsou v nynější sezóně proměnlivé jak anglické počasí. Na vítězství nad Evertonem a Middlesbrough už ovečky kouče Redknappa navázat nedokázaly a výsledkem byla děsivá porážka 0:6 na hřišti Manchesteru City. K tomu Pompeys podlehli v průběhu týdne v Carling Cupu 0:4 Chelsea a všichni se bojí, aby na ně nepadla psychická deka, která by jim rozhodně nijak nepomohla. Pro Portsmouth může sloužit tento duel jako generálka pro zápas v Poháru UEFA, kde na něj čeká odveta proti portugalské Vitorii Guimaraes. Jenže hrát nemohou Bouba Diop, Niko Kranjčar, Sean Davis nebo Jerome Thomas. K tomu se ještě nad Lassanou Diarrou vznášejí otazníky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.75
více informací
Wigan Athletic - Manchester City  (neděle 17:00)
Wigan se v posledních kolech chytil a na bodový úspěch bude myslet i tentokrát. To vše navzdory tomu, že na JJB Stadium přijede jeden z nejlepších týmů Premier League – Manchester City.

Pět zápasů, patnáct vstřelených branek. To znamená přesně tři branky na utkání. Z ofenzívy Citizens jde skutečně strach, v minulém kole se o tom mohl na vlastní kůži přesvědčit Portmouth, který prohrál 0:6. Tentokrát se ale brankové hody neočekávají, Wigan se totiž pyšní jednou z nejlepších defenzív v celé lize, k tomu v útoku využívá služeb Amra Zakiho, před tímto kolem čtyřgólového střelce.

"Bude to dobrý zápas. Latics jsou totiž velký a mocný klub, který dokáže obrat hodně mužstev," vyslovil chválu na soupeře kouče hostů Hughes. Ten se musí obejít bez svých tří útočníků Vassella, Božinova a Benjaniho. Tyto absence jej zase tolik trápit nemusí, jelikož útočné brazilské duo Jo-Robinho si vede zatím na jedničku.

Wigan prohrál úvodní dvě kola, od té doby ale válí. Po vysoké výhře 5:0 nad Hullem přišly cenné remízy proti Sunderlandu a Tottenhamu. Kouč Bruce je s pěti body na kontě prozatím spokojený. "Měli jsme na startu sezóny velmi těžký los," prohlásil Bruce, jenž věří, že jeho tým získá skalp také Manchesteru City. Latics nehlásí žádné nové zraněné, přesto budou postrádat zraněného obránce Erika Edmana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.15
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC540111:212
2.Chelsea FC532010:311
3.Liverpool FC53205:211
4.Aston Villa531110:710
5.Manchester City530215:79
6.West Ham United530211:99
7.Hull City52217:108
8.Sunderland AFC52125:67
9.Everton FC52129:117
10.Blackburn Rovers52126:117
11.Fulham FC42024:46
12.Middlesbrough FC52036:86
13.Portsmouth FC52035:126
14.Wigan Athletic51227:45
15.Manchester United41214:45
16.West Bromwich Albion51135:74
Bolton Wanderers51135:74
18.Stoke City51137:104
19.Newcastle United51134:94
20.Tottenham Hotspur50234:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam ze arsenal vyhraje a zustane na čele tabulky tip: 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak divoké to asi nebude....

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,skor 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 2:1 nebo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to bola len sranda...ja to vidim na 3-0 ,mozno 4-1,ktovie...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC - Liverpool FC 0:2

Fulham FC - West Ham United 1:3

Middlesbrough FC - West Bromwich 2:1

Manchester United - Bolton 3:0

Arsenal FC - Hull City 4:2

Newcastle - Blackburn 1:1

Aston Villa - Sunderland AFC 1:0

Stoke - Chelsea 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC - Liverpool FC 2:0

Fulham FC - West Ham United 2:4

Middlesbrough FC - West Bromwich 1:0

Manchester United - Bolton 0:1

Arsenal FC - Hull City 5:0

Newcastle - Blackburn 3:1

Aston Villa - Sunderland AFC 4:3

Stoke - Chelsea 0:0

Reagovat
Deywid

tak tomuto sa povie čisté šialenstvo

Reagovat
smazaný uživatel

ktori s tych vysledkov sa ti nepozdava?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky su take ake by mali byt!(podla mna )

Reagovat
smazaný uživatel

Z teba tipér nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to mozes povedat az po zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

No ked ti vyjde aspon jeden tip z tychto čo si dal tak mas u mna čapovaci sudok Heineken

Reagovat
smazaný uživatel

berem ta za slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Everton nemá formu a Liverpool porazit s dvojgolovym rozdielom sa im nepodari aj keby formu mali

Ten West Ham by aj sedel..Ale 2:4?

Middlesbrough - Bromwich by ti padnut aj mohlo..mohlo

Manchester United - Bolton 0:1 = no chance

atd,atd

Reagovat
smazaný uživatel

hele kanonyre,probud se a vyndej ruku z nocniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal- Hull City 22:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm na everton : livrpool se fakt tesim

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že arsenal prohraje a všem hráčům chcípnou ty jejich audiny, až pojedou uplakaný domů

Reagovat
bakasa

Závistivej bezmozek to je kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC - Liverpool FC 1:1

Fulham FC - West Ham United 1:2

Middlesbrough FC - West Bromwich Albion 2:1

Manchester United - Bolton Wanderers 2:0

Newcastle United - Blackburn Rovers 0:1

Aston Villa - Sunderland AFC 3:2

Stoke City - Chelsea FC 0:2

Arsenal FC - Hull City 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

huull city jedem ale asi to vyjde bohužel jen na plichtu a aston villa tolik gólů nedostANE VYHRAJE 2:0 MÁ NA TO ABY HRÁLA O LIGU MISTRŮ SUNDRLAND BOJ O ZÁCHRANU naopakstoke dostane od chelsey tak 4 góly minimálně nemají na premier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Liverpool 1:2

Fulham - West ham 1:1

Middlesbrough - West Bromwich 3:2

Man Utd - Bolton 2:0

Newcastle - Blackburn 1:1

Aston Villa - Sunderland 3:1

Stoke City - Chelsea FC 0:1 Bohužel

Arsenal FC - Hull City 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to podobne akorat ta chelsea vyhraje o vic

Reagovat
fantomas

Nepřipadá v uvahu, na Britannia Stadium budou rádi za výsledek 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň někdo, kdo má stejný názor jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fandíš Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to spíš viděl na čukotku.

Reagovat
Devil

Ja na Banik!

Reagovat
fantomas

Není vyloučeno také obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš tomu,komu se víc daří + Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

ne Baniku coz mam n nicku a blues

Reagovat
smazaný uživatel

smůla, co? Stoke City byli rádi, že nedostali víc.

Reagovat
Devil

To je celkem realny!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Liverpool 0:1

Fulham - West ham 1:1

Middlesbrough - West Bromwich 2:0

Man Utd - Bolton 2:0

Newcastle - Blackburn 2:2

Aston Villa - Sunderland 3:1

Stoke City - Chelsea FC 0:2

Arsenal FC - Hull City 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prázdno

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Liverpool 0:0

Fulham - West ham 0:1

Middlesbrough - West Bromwich 2:1

Man Utd - Bolton 2:0

Newcastle - Blackburn 0:1

Aston Villa - Sunderland 2:0

Stoke City - Chelsea FC 0:2

Arsenal FC - Hull City 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Liverpool 0-0

Fulham - West ham 2-1

Middlesbrough - West Bromwich 2-1

Man Utd - Bolton 3-1

Newcastle - Blackburn 1-1

Aston Villa - Sunderland 3-0

Stoke City - Chelsea FC 0-2

Arsenal FC - Hull City 4-0

Reagovat
fantomas

Everton (4-4-1): Howard - Hibbert, Yobo, Jagielka, Lescott - Arteta, Neville (!), Fellaini (!), Osman - Cahill - Yakubu

Liverpool (4-4-1): Reina - Arbeloa, Škrťel, Carragher, Dossena - Riera, Gerrard, Alonso, Kuyt - Keane - Torres

Reagovat
Tomanatura

Promiň, že ti do toho skákám, ale oni hrají všichni 4-4-1?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě sem zapomněl na jednu jedničku, přišlo mi to divné.

Reagovat
smazaný uživatel

inac k tvojej reakcii, mne by sa tam napr pacil Aiden McGeady, ten nie je taky sebec ako Nani, sice pouziva stale rovnake klucky ale su vzdy efektivne a navyse je aj dost rychly

Reagovat
Tomanatura

Já bych si tam představoval tahouna, jako je Ryan. Jména mě moc nenapadají, nedovedu si tam nikoho z PL představit

Reagovat
smazaný uživatel

praveze Aiden mi pride dost podobny typ, je to Ir z SPL takze je adaptovany na ostrovny futbal, z PL by ma napadol snad Downing, ale ten je trosku z ineho cesta... Inac ako tak pozeram na vcerajsiu Figo-diskusiu tak tam vidim istu paralelu medzi nepochopenim Ja vs Jakub19 a Ty vs Kyslik, cim to je zeby Barcou?...

Reagovat
Tomanatura

Downing mě taky napadl.

No jistě s Kyslíkem jsem se neshodl nikdy, to bude tím soubojem Anglie - Španělsko Co už, mě je to celkem fuk

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa zase neshodnem s Jakubom, Kyslik je u mna v pohode... je mi to menej fu(c)k nez tebe, ale neriesim

Reagovat
smazaný uživatel

hm..a kde je 11ty hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

ups..

Reagovat
smazaný uživatel

huuuuuuuuuuuuuuuuuuull...podme a trochu podkouříme "kanonýrům"

Reagovat
fantomas

Riley doposud hodně úzkostlivý a už se i osmělil a začal dávat karty...hahá.

Reagovat
Tomanatura

Ten Everton mě zklamal. Mohl vést už 3:0

Reagovat
fantomas

To těžko...ta šance Cahilla jako jediná gólová...

Reagovat
Tomanatura

Kdyby proměnili i náznaky... Strašně jim fandím Jsou nebezpečnější než LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel dnes slaby jak caj

Reagovat
fantomas

Yakubu si ho ted vymáchal jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dufam ze ho Rafa vystrieda lebo dnes je fakt tragicky ..

Reagovat
fantomas

Je mi líto fandů Reds...na tohle se prostě nedá dívat. Je to něco mezi neúčelnou a nervózní hrou bez nápadu. Everton brání bez problémů, navíc je nebezpečnější. Jinak celková úroven tohoto Merseysideského derby mě zatím nenadchla.

Reagovat
Tomanatura

Proto přepínám na Lokomotiv - Zenit

Reagovat
fantomas

Tak čti po zápase report, at o nic nepřijdeš.

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem to přepl o poločase znova a teď pozoruju oba dva Everton!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,je to totalne nudny zapas..Druhy polcas ani nepozeram..Sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhldem k tomu jak hrály týmy poslední zápasy se neni čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak dvakrát Torres uplně volný ve vápně a je rozhodnuto.

Reagovat
fantomas

Nevim, kde by Reds bez tak bezchybného snajpra byli. Opravdu nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tuším, ale třeba bude někdy indisponován a uvidíme všichni jak jim to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

bez torrese jsme porazili man u, ver ze pokud by torres nehral gol by dal nekdo jiny

Reagovat
Tomanatura

Víc nesympatický hráč, než je Torres, snad ani není. Chodí po tom hřišti, noc nahoru, dívá se na všechny stylem - ,,Já jsem tady kápo, vy ostatní jste ko**ti.´´. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

nos nahoru samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrat nesuhlasim... take oci poznam, su od neho mnohi ovela viac povysenecki...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Je to jen a jen můj názor Prostě ho nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

sak hej, ani ja nemam rad niektorych, ale nechavam to vo svojom vnutri.. dufam ze sa to nepomiesa s mojim obedom

Reagovat
Tomanatura

Já to už ale vydržet nemožu Už za Atletiko jsem ho neměl rád a teď když je ještě v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je z top útočníku světa snad nejmíň namachrovanej. Jak říká Getzo, on nemá povýšeneckej pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem jen přidal svůj názor Zrovna teď se shodoval, příště to bude třeba naopak.

Reagovat
fantomas

Mně vám je ten Arbeloa tak nesympatický...

Reagovat
Tomanatura

Torres ho hravě převýší.

Reagovat
fantomas

Ani omylem. Ten aspon umí hrát, Arbeloa ani to.

Reagovat
Tomanatura

To je sice krásné, že umí hrát, ale s mojí sympatií k němu to nebude nikdy dobré. Tváří se jak....

Reagovat
fantomas

Tvářit se může...

Reagovat
smazaný uživatel

ArbeLoLa za to nemoze, on sa uz taky narodil, jedina chyba,. ze si zvolil futbal za sport ktoremu sa bude venovat, postavou je skor na ine...

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutne ale je to tak

Reagovat
Tomanatura

No toto už je konec. Riley je . Červenou poro Cahilla a toho betlesáka, co mu málem zlomí nohu, nechá žít se žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa ty maly scum

Reagovat
Tomanatura

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevíš co je SCUM, tak ho neužívej, lehce se ztrapníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí že ty to vieš na stopercent. Další brucov žiačik?

Reagovat
smazaný uživatel

dokoncil som nasu debatu pri SAF tak si docitaj

Reagovat
Tomanatura

Je to krátké...

Reagovat
smazaný uživatel

nie kazdy den nedela...

Reagovat
Tomanatura

Nic, mizím zkouknout Primu, po zápase se tu objevím a pokecáme

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, kdo hraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

no idem do mesta sadnut s ex-spoluziakmi takze az vecer alebo zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

viem

Reagovat
Fernando_Torres

Tvoje antipatie k Liverpoolu jsou opravdu k smichu....

Reagovat
Tomanatura

Liverpool nenávidím a?

Reagovat
Fernando_Torres

Tak si radši jdi házet šipky na plakát Liverpoolu a nezesměšnuj se tady neobjektivními nenávistnými žvásty....

Reagovat
Tomanatura

Mě řekni, že Liverpool hraje líp

Reagovat
Fernando_Torres

První půli jsem neviděl, první půlku druhý líp hrál, teď už jen hraje co potřebuje.... Jinak nevim jak souvisí to jak Liverpool hraje s tím jak tady na něj a na jeho hráče nenávistně házíš špínu

Reagovat
Tomanatura

No toto už je konec. Riley je . Červenou poro Cahilla a toho betlesáka, co mu málem zlomí nohu, nechá žít se žlutou.

V této diskuzi na někoho házím špínu?

Reagovat
Fernando_Torres

No tak třeba na Torrese a na Liverpool jako takový....

Reagovat
Tomanatura

Napiš mě, kde jsem napsal něco víc, než že Torres je nesympatický... Jaj boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nechápu, proč by měli být moje sympatie k Reds k smíchu. To nemám právo někoho nenávidět?

Reagovat
smazaný uživatel

si trapný

Reagovat
Tomanatura

A tak mě vysvětli v čem? Zatím mi to nevysvětlil nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

s takymi ludmi ako si ty sa neoplati bavit ,skus sa nad sebou zamysliet

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeš mi říct, na co si tu jako hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nehrajem

Reagovat
Fernando_Torres

Trapný si právě tou svojí nenávistí, která tě nutí psát takové příspěvky a ještě jim věřit

Reagovat
daewa

Aha, takže podle tebe jsou k psaní komentářů o tom Vašem Liverpoolu jen ti, kteří ho "bezmezně" milují??

Reagovat
daewa

Aha, takže podle tebe jsou k psaní komentářů o tom Vašem Liverpoolu určeni jen ti, kteří ho "bezmezně" milují??

Reagovat
Fernando_Torres

Psát si může kdo chce, ale trocha objektivity neuškodí

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože

Reagovat
Tomanatura

Co vy, pane Scolari, co nám k tomu chcete povědět?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nemám rád fandy loserpoolu

Reagovat
Tomanatura

Lata!

Reagovat
Fernando_Torres

Napsal ten který je k smíchu celému Eurofotbalu

Reagovat
Tomanatura

Musím se ho zastat, po našich výtkách už nepíše moc blbostí, dokonce se učí dějiny z článků, že Scolari?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasnéé

Reagovat
Tomanatura

Tak jwště jednou pro nechápavé. Co je neobjektivního na tom, že nenávidím Reds? Uznám, když hrají líp, uznám, když jsou lepší... Nic jiného jsem nenapsal...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než výkřiky "Blues4ever" apod....Ta neobjektivita k tomu patří, to je fandovství

Reagovat
Tomanatura

Co je trapného na tom, že napíšu, že mě je Torres nesympatický? Nebo, že napíšu, že neměla být červená na Cahilla? Prosimtě zamysli se

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si idiot ..Skoda slov

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

to je tym ze to nenechavas v sebe v diskusii, kde je viac fans LFC... a menujes Arbelou, Torresa za nesympatickeho, hru LFC za nijaku (co je v podstate pravda, ale vytazili co potrebovali...) a vykon rozhodcu hodnotis ako tendencny v prospech LFC a navyse si fanusik ManUtd

Reagovat
Tomanatura

Ani jeden mi ještě nic neřekl Argumenty nemají, svoje odpovědi si vymýšlí z prstu

Reagovat
smazaný uživatel

tak bud rad ze som ti odpovedal aspon ja, a myslim ze celkom presne, ty maly scum

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo říká o někom, že je scum tak je sám scum

Reagovat
Tomanatura

On to myslel ze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

este sa musis ucit o ironii...

Reagovat
smazaný uživatel

pozri uz aj Scolari sa k tebe pridal, to je teda prestiz, asi zmenim stranu

Reagovat
Tomanatura

já vím, jsem scumík Slyšeli to tu a teď to používá každý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi niečo hovor o argumentoch

Reagovat
Tomanatura

To sem nepleť

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Lebo Ti to nesedí do krámu? Apropo, tvoje nesympatie voči torresovi sú mi ukradnuté, vlastne ich aj chápem, tiež trikrát nezbožnujem Vášho naj hráča. Ale nezaplavujem Tým celú diskusiu.

Reagovat
Tomanatura

Nezaplavuju, bohužel mi odpověděli Vaši fanoušci... Ještě se k té témě vrátím někdy, teď je na řadě MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

to som mu vysvetlil ale on to proste v sebe neudrzi

Reagovat
daewa

Červená pro Cahilla byla jen kvůli tomu, že si Riley myslel, že je přemotivovaný a oplácí.

Reagovat
Devil

Z toho faulu bylo ocividne citit,ze ho Cahill dojel schvalne! Taky me zezacatku prekvapila cervena,ale rekl si o ni.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton nato, že hral doma, tak hral pekne zúfalo. A že tak hralo aj lfc? Hralo, ale papierová kvalita sa nakoniec prejavila, takže čo? Alebo mi tu niekto chce tvrdiť že everton bol lepší a mal vyhrať? A že sa tu objektívni fanušíkovia stažuju, že sa na západy lfc nedá pozerať? Už po prvom kole som im dal radu aby ich teda nepozerali.

Reagovat
Tomanatura

Neměl vyhrát, remíza by jim slušela ze všeho nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel vyhrat ? stoke zase nemelo remizovat minule kolo, hraje se na goly

Reagovat
Tomanatura

A řekl jsem někde, že je to nefér? Vyhrál, co s tím nadělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci jsou náročný. A to je dobře, protože jen titul uhranej jak výsledky, tak kvalitní a hezkou hrou přináší opravdové uznání.

Reagovat
Devil

Tak slapnem do toho Dablici,dnes jsou 3 body vic nez povinnost!

Reagovat
One-Real

Aston Villa 3:1 2x Agbonlahor, 1x L.Young: 1x Steed Villa .

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nieje mozne..ronaldo je spet

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ten rozhodci nemysli vazne tu penaltu ne? Hold United tem se piska vsechno kdyz jim to nejde... a jeste u toho je ten sak vite kdo NO COMMENT

Reagovat
panca

zase nafilmoval penaltu se ho ani nedotkl a hned spadne jak hruska!!!!!! na bliti!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz manchester nemuze, rozhodci mu pomuze to je jak z kapr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ako inter milano

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky to tam Anelkovi zpracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mu to dával? Obránce Stoke nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

No,letěl centr a jeden obránce si ho chtěl zklepnout,ale nějak mu to podklouzlo,takže se k míči dostal zadarmo Anelka a zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no škoda, co jsem slyšel se moc CFC nepředvedla. Liverpool taky ne. Akorát MU aspoň ke konci ukázal sílu, i když k tomu potřeboval takovoudle penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych,CFC hrála docela solidně,ale zachytal Sörensen. Pro mě pohodová výhra s mnoha pozitivy.

Reagovat
Tomanatura

Pěkný zápas, po příchodu Scholese(který byl od té doby nejlepší na hřišti) a Rooneyho jsem se absolutně nebál o výsledek. Škoda, že jsme museli vyhrát díky ,,umění´´ Cristiana.

Nejlepší byli Evra, Neville, Scholes, Ferdinand...

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth FC - Tottenham Hotspur 1:1

Wigan Athletic - Manchester City 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth čista jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth FC - Tottenham Hotspur 1:2

Wigan Athletic - Manchester City 0:1

Reagovat
Devil

Vedle jak ta jedle!

Reagovat
Tomanatura

Portsmouth - Spurs 2:3

Wigan - City 1:0

Reagovat
F.Torres

Portsmouth - Spurs 2:1

Wigan - City 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

snílci portsmouth - tottenham bude plichta ale hodně gólová...

Reagovat
Tomanatura

Spurs jsou opravdu trapáci, to snad není možné

Reagovat
vodka

Nj, když Ramos vymyslí takovouto sestavu tak se nemůže nikdo divit, že prohrávají. Hráči vůbec neví kam mají běhat, komu přihrát, chaos...

Reagovat
Tomanatura

Radši jsem to přepl do Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, Tottenham už zase prohrává no...vypadá to na tu TOP 4 hoši!

Přeju těm slepicím sestup.

Reagovat
Tomanatura

Tak to ani nápad, aby z PL zmizeli takový hráči? A klub s takovou tradicí?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo,jako loni Zaragoza v PD.

Reagovat
Tomanatura

Bohužel. Nechci a pochybuji, že Spurs spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lfc by si v nižšej lige videl veľmi rád, nie?

Reagovat
Tomanatura

Ne, strašneě by mě chyběli souboje s vámi

Reagovat
vodka

tak tak, podobně jako už teď chybí Leeds...

Reagovat
Tomanatura

Toto je už moc. Spurs by měli začít nad sebou uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem viděl Portsmouth-Tottenham a pro bezmezné obdivovatele PL jen poznamenám, že tyhle kluby by u nás hrály v lize tak na úrovni Viktorky Žižkov (ke vší úctě k Viktorce). jestli tohle má být ta opěvovaná PL, tak sbohem fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když Tottenham vede takový trenér a Pompey má rozebranou zálohu, tak se nedá ničemu divit....Ale tento rok se celkově hraje trapný fotbal, až na pár výjimek. Ti cizinci tu ligu docela ničí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele